Happy Scribe Logo

Transcript

Proofread by 0 readers
Proofread
[00:00:00]

L'ascens de categoria ha perdut el Girona a l'anada 0 0. 8 0 un insuperable l'expulsió de Stuani al quart d'hora de la segona part és una nit negra ha estat el 23 d'agost de 2010. Hi ha picabaralles entre els jugadors dels dos equips. Hi ha plors. Torno a veure desconsolat. No li queda més llàgrimes àlex Granell. Pel que vegis per televisió pel que pugui explicar pel que senties tant a tu com a tots els altres companys era el sentiment el Girona la temporada que ve.

[00:00:31]

No serà la primera. Tornarà a ser de Segona A el 2016. àlex Granell va dir que el futbol era una merda avui jo crec que la pot dir encara més grossa. Fins i tot perquè la veritat és que ha estat molt cruel. Evidentment jo no sé si hi ha algun futbolista del Girona que tingui ànima almenys els que han jugat a gairebé tots els minuts d'aquest partit per fer una passa hem vist a Mujica al terra. Hem vist Granell amb les mans a la cara plorant.

[00:00:58]

Evidentment no hem vist a Stuani que deu estar empipat enrabiat frustrat. Però vaja. Les cares són evidentment frustracions i hi haurà temps per parlar ne les conseqüències que també en són moltes però en qualsevol cas aquesta és la imatge. Un altre drama només una alegria. Aquell 4 de juny del 2017 i un altre drama com molts dels que hem viscut a Montilivi contra l'Osasuna amb un guió menys cruel però també va ser igual contra el Lugo també va ser igual contra el Saragossa segona revolta al play off també va ser igual tothom sembla que passi per Montilivi i aconsegueixi un ascens i el Girona es quedi sempre amb un pam de nas.

[00:01:41]

Però vaja la imatge és esfereïdora la de molts jugadors tocats i algun membre del cos tècnic intentant animar los però en aquest moment és impossible impossible reanimar un jugador que ha estat fins al 23 d'agost intentant pujar a Primera Divisió. Va començar la temporada el 18 d'agost. Ho deia el Xavi al començar aquesta transmissió més d'un any intentant pujar a Primera Divisió i després que s'escapi tot aquesta crueltat tan Fig 0 ha guanyat el Girona una altra vegada de la manera més cruel que potser es queda sense l'ascens a l'expulsió.

[00:02:22]

I ho hem de recordar perquè la jugada que marca absolutament el partit. Era un partit amb molt poques ocasions. De fet la discal l'ha tingut el jugador expulsat Stuani però el Girona amb sensació d'estar més còmode sobre el terreny de joc i va insistir més sobre l'àrea rival. L'expulsió de Stuani injusta el 15 de la segona canvia la decoració. El Girona però s'ha continuat defensant amb ordre i bé sense descontrol. L'Elx ha rematat una única vegada a la porteria de Riesgo que és el gol.

[00:02:54]

La rematada al 96 de Pere Villa on estic d'acord amb el porter no acaba d'estar del tot encertat tot i que la rematada de Pere ja és absolutament sol al segon pal però el tapa. Allò que es diu no del pal del porter Asier Riesgo i tens un altre Vaja patacada molt difícil d'explicar. D'aquest Girona que ha tingut molt molt molt molt molt molt molt a prop l'ascens a Primera Divisió i contra un equip que no ha estat millor que ell veu com una altra vegada es queda amb les ganes d'aconseguir aquest ascens.

[00:03:28]

Com deia el Gerard només una alegria i moltes decepcions en aquestes últimes temporades ha estat molt a prop de l'objectiu i només la gran alegria com va ser i molt grossa del 4 de juny del 2017 amb l'ascens a Primera Divisió. Veiem ara que estuari que continua ell mateix lamentant se i parlant ell sol Borja García assegut a la gespa de Montilivi i plorant que Xevi són imatges que ens porten molt vol cap a la derrota del Lugo. Sí absolutament. A més a més ho deia ho havia fet molt bé les coses al Girona des de l'arribada de Francisco havia estat l'equip que no havia estat capaç de ser abans durant tota la temporada.

[00:04:11]

S'ho veia venir de prop es veia en el millor moment del curs es veia compromès es veia valent capaç de fer ho. Tampoc hem d'oblidar que estuari no descobrirem res però ho és tot ofensivament. Si una cosa li faltava a l'equip era trobar més col·laboradors que ell ha estat expulsar lo i expulsar pràcticament el Girona capacitat d'intimidar el rival. és veritat que ha defensat bé fins al final que t'ha arribat l'estocada. No sé què hauria passat amb la pròrroga segurament per haver arribat els canvis i alguna cosa més per fer del Girona de Francisco però vaja el desenllaç és molt i molt i molt cruel tant com el del Lugo.

[00:04:53]

Després del Lugo hi havia aquella segona opció del play off que aquell miratge. I L'altra garrotada 4 contra el Saragossa i després ja unes quantes decepcions a Montilivi. La d'avui és molt grossa també pels efectes que generen el Girona que havia apostat molt fort per tornar de seguida a Primera Divisió que tenia un pressupost molt alt i que veurem ara que serà capaç de fer per reconstruir l'equip anant molt tard com es va tan tard respecte a altres rivals i amb tantes incògnites.

[00:05:25]

Només assegurar se de la banqueta Francisco va signar passés el que passés per una temporada i el que quedava d'aquesta per tant va ser que hi hagi una sorpresa no esperable ara mateix garantit serà qui conduirà el vaixell del Girona a Segona A la propera temporada diria que és l'única bona notícia que treu ara mateix a les dotze i cinc minuts de la nit. Mira jo vaja crec que intueixo una deducció que quedi clar però el que ha passat a més Stuani l'expulsió i el fet que ell fins i tot se'n pugui sentir responsable.

[00:05:59]

Tot i que la responsabilitat és de l'àrbitre l'entrada la groga però que al final la seva expulsió hagi marcat tant el partit i al final la temporada i el cens del Girona que es pugui quedar un altre any de dir ostres no pot ser ho hem de tornar a intentar ho sabria molt de greu que l'última imatge de Stuani amb la samarreta del Girona fos aquesta per això. Però entenc que no. Vaja sí si ell vol evidentment es quedarà però s'han de quadrar temes econòmics per donar molts diners perquè el límit salarial baixarà baixarà moltíssim.

[00:06:36]

No ho sé. Evidentment serà ell qui decidirà. A mi em costa de creure que es pugui quedar però tant de bo seria es seria la segona bona notícia ara mateix per a aquells que comencen a pensar conseqüències i no no. Vaja que fins i tot ho deia el Masachs. Fins i tot no vull cridar al mal temps però el Girona tenia una estructura fins ara de Primera Divisió. Per què el límit salarial era el que era el límit salarial va baixar en picat aquesta pròxima temporada hi ha gent que potser s'estava jugant aquí la seva feina i el Girona potser cada adaptant a la seva estructura més un equip de Segona A.

[00:07:13]

Això no és només el fet de pujar. Són moltes coses més que s'han d'analitzar. A mi el que m'inquieta és aquesta estructura de club que es mantingui perquè d'alguna manera aquesta temporada era una temporada de Gràcia de mantenir l'estructura de Primera Divisió a Segona en el benentès que s'esperava tornar a Primera Divisió. Al final d'aquesta temporada em sap molt greu pels professionals perquè no és la primera vegada que jugadors com Aday com Borja com Granell i tants d'altres han d'entomar una nit així.

[00:07:48]

De fet crec que és Borja el més incontrolable de tots. Assegut a la gespa plorant actuant i consolar lo ara en avall que prou feina també té ell per consolar se a si mateix intentant consolar el seu amic de l'ànima i amb Juan Carlos el porter suplent també dempeus mirant se'ls a tots intentant que es rebaixi la tristor. Però és que no poden i per exemple veig Borja amb el cap entre les cames mirant el terra està assegut. Així des que s'ha acabat el partit estuari que no té respostes.

[00:08:20]

Aday que està assegut també al terra mirant el cel preguntant se què ha pogut fallar a l'altra banda. Crec que és qui també té la mateixa postura i això contrasta amb la celebració dels jugadors de l'Elx i també em sap greu evidentment per als aficionats perquè al començament de la tarda quan narrava amb l'arribada de l'equip aquí a Montilivi veies que hi havia molts aficionats del Girona que a la ciutat no es parlava d'una altra cosa que aquesta ciutat ha fet seu un club de futbol.

[00:08:47]

D'uns anys ençà cosa que abans no havia passat veia samarretes actuals titulars veia samarretes suplents actuals veia samarretes titulars primeres equipacions vull dir del passat segones equipacions amb noms de jugadors gairebé remots o cadascú amb el seu Jordi Adrià Xavi com es digués. O sigui que aquí hi ha un xup xup. Hi ha un sentiment i això és el que em sap greu perquè en aquests dies la vigília i el dia del partit les hores prèvies són de màxima efervescència però de cop és com si aquesta olla que està a punt d'arrencar el bull i de convertir se en focs d'artifici de celebració.

[00:09:22]

Algú tanca el bull no arrenca i allò s'atura per sempre més en queda d'alguna manera per dir ho així una sensació gairebé no sé si és la paraula però de mort després d'un dia d'aquests tenint en compte tota la vida i el batec que hi ha en la prèvia com de sobte tot s'apaga. Per això dic el que dic hi ha una rotllana i una dansa dels jugadors de l'Elx al terreny de joc. Ara sí que els jugadors del Girona se'n van cap als vestidors.

[00:09:53]

Borja no poden consolar però abandona el terreny de joc i els confirma que aquest 2020. El professional català és un any de merda s'ha de dir així però és veritat. és un any de merda. Tant de bo perquè a vegades les xifres en surten fruits en temporades posteriors. Tant de bo. I no només a Montilivi sinó en d'altres clubs i en d'altres estadis del futbol professional català. Tot el que s'ha plorat aquest any es pugui regar d'alegria la temporada que ve on Primera.

[00:10:23]

Només l'any que ve català el Barça tres catalans de Segona recordem el Girona l'espanyol i el Sabadell a la temporada 20 21. Des de l'any 1989 no hi havia només un equip català a Primera Divisió. Malauradament la XX XXI serà serà així. Jo crec que fa molt més mal tot plegat perquè al final que no ha estat una qüestió futbolística sinó que ha estat una decisió arbitral que t'ha deixat sense opcions de pujar a Primera. I això per a mi encara ho fa més difícil d'acceptar ho per als jugadors.

[00:10:57]

No ho oblidem també. I la gespa de Martínez Valero o Sant Fermí condiciona moltíssim l'eliminatòria el fet que el Girona no podia marcar fora de casa. Em pots posar moltes estrelles no és la realitat. Els al·lels ara que hem de pagar una multa pel mal estat de la gespa la multa mira aquí la tens amb els calés que ens donen a la per estar a Primera. L'any que ve hi haurà un altre equip que ho tornarà a fer. Tornarà a posar la gespa en lamentables condicions.

[00:11:23]

Sentint se inferior als rivals per tenir més opcions de pujar a Primera. I així anem fent. Ja sabeu que jo sóc el gran defensor del Barça però crec que els grans defensors del Bard també estaran d'acord amb mi que el Barça no és això no. és a dir que el Barça no es va implementar en el món del futbol per accions com aquesta és a dir per voler ser més protagonista del que hauria de ser jugades que repetim la jugada pausada la jugada prement tecles a favor dels Mare de Déu en tenir els comandaments que tenen aquella que és els palets verticals que són la pausa xiulant pausa perquè en pausa les polseres de 30 tingues cada partit.

[00:12:05]

El futbol és en velocitat real en la Real ni accelerada ni a l'antiga sinó a la velocitat amb la qual juga. I avui el Girona ha vist com a Pérez Pallas ha volgut ser més protagonista del que caldria i ha acabat condicionant i de quina manera el desenllaç. Aquesta és d'una meitat l'altra meitat. Ara que dius de jugar és que segurament aquest àrbitre no ha jugat en la seva vida a futbol i quan va mirar l'acció perquè al final l'última paraula la té l'àrbitre per més que la visita del bar ell pot desautoritzar al bar.

[00:12:36]

Per tant el que toca és qui té l'última paraula i no i no rectifica la decisió. La decisió d'álvaro el que li diuen des del bar per mi l'errada final inicial és des del bar però la final és de López toca quan veu aquella imatge aturada dels tacs de vestuari. Doncs ja no se'n refia del que ha vist en directe i és una errada. és una doble errada del bar i ceba. El que passa és que i en la línia del que comenta en Xavi d'aturar les imatges si tu per exemple atura la imatge del colze de notes a la cara de Granell llavors allà hi ha un impacte.

[00:13:15]

I jo crec que allò no és targeta groga com no ho ha estat però també crec que aquesta de Stuani no és vermella perquè si atura les jugades al final clar tu veus allà una imatge congelada i amb la imatge congelada. Et poden dir mil coses però allò no és el joc en si perquè el joc evoluciona el joc té una continuïtat. El joc és compacte si tu consideres una imatge llavors no l'ha expulsat perquè no ha volgut i no ho era i evidentment no ho era però en aquell cas no ho ha fet.

[00:13:44]

Llavors no entenc per què ho ha fet amb vestuari entre d'altres coses. I ho comentava abans també perquè el criteri arbitral en aquest partit ha estat molt laxa. S'han permès moltes faltes. Granell no li han tret la targeta groga fins que ha fet la picabaralla aquella amb Pere Villa però anteriorment ha fet unes quantes faltes que la mereixerien. No l'han treta. Hi ha hagut jugadors de l'Elx que també l'haurien d'haver vist i no l'han vista. I què ha passat.

[00:14:08]

Doncs que amb Stuani han estat molt rígids i s'han passat de rígids perquè a més és una acció que no és estranya es llança al terra i piqui amb els tacs perquè arriba tard. A sobre d'un rival sinó que és una acció en què ell fa una falta lateral dret sense llançar se al terra a fer caure ningú s'arrisca a un pèl sí però això no pot ser expulsió mai de la vida i menys en un partit en què hi ha tant en joc i condicionant lo d'aquesta manera.

[00:14:33]

En fi ara mateix clar evidentment parlar d'això és parlar ja del sexe dels àngels. Perquè és fer futbol ficció. Ha passat i ha desencadenat el que ha desencadenat i per desgràcia al final l'Elx que només ha fet una rematada entre els tres pals en aquest partit ara no recordo si em va fer cap entre pals el partit d'anada. Doncs mira amb això acaba guanyant per 0 a 1 i amb 0 0 a l'anada contra el Saragossa 0 1 a La Romareda i el.

[00:15:00]

és equip de Primera. No sé si el Barça és aquí ja ho ha marxat i d'alguna manera físicament L'última reflexió abans de baixar s'ha acabar de tancar aquesta crònica que no hauria fet mai escriure. No ho sé després. Ara és aviat encara però s'haurà de superar el cop. Veure és que ho sap fer això. és veritat que cada cop vas picant va explicant i al final potser acabarà enfonsat però aquest aquí pot demostrar més d'una vegada si aquí volia agafar la llargada del Lugo després d'intentar amb el mateix míster Machín que acaba fent història.

[00:15:38]

Després d'aquella zona que va ser duríssima i a base de insistència i mantenint un bloc ho va aconseguir. Ara aquí jo crec que hi haurà canvis segur però tens aquesta esperança que has trobat una entrada al quart de la temporada no oblidem que fa creure en alguna cosa que pot ser vàlid sobretot amb aquest entrenador que ja ha imaginat que s'hauria d'afegir que no tens ni entrenador. Per començar una temporada que ha de començar bé que no res. Tens un molt bon entrenador.

[00:16:10]

Hauràs de fer molta neteja mental. Però vaja ja tens alguna cosa però una cosa es comença i almenys a la banqueta saps qui serà el capità d'aquest vaixell. Xavi acaba de tancar la crònica. Moltíssimes gràcies a tota la temporada la més llarga de la història. Gràcies a nosaltres el Xavi va ser el company de l'Esportiu un dia més en una altra lliga del Girona igual que també la temporada que ve i malauradament a Segona Divisió A. Però el Girona evidentment continuarà tenint protagonisme a l'antena de RAC1.

[00:16:40]

Tot fa un fort agut o avui la cosa va una mica més calmada. Avui hi ha una mica de màniga ampla. Hauríem preferit que fos una màniga ampla per assistir a una festa. és una màniga ampla per assistir a un funeral. Però dins d'això tots plegats hem de mantenir la compostura i intentar ser analítiques en la mesura que puguem i escoltant protagonistes d'aquí una estona. No en seran tants com hauríem volgut perquè evidentment n'hi haurà menys i en cas de derrota però ens mantindrem aquí fins que no ens diguin que hem de marxar.

[00:17:09]

De moment doncs quan tenim aquí dalt de Montilivi la Laia Coll on tenim ara mateix la Laia va ni de nou bona nit per dir alguna cosa. M'he quedat sola a la rodalia de Montilivi just quan s'ha acabat el partit quan ha marcat l'Elx. Ha sigut un gerro una galleda d'aigua freda per a tots els aficionats del Girona que estaven aquí seguint el partit incredulitat decepció barreja. Just al final estaven patint però creien que amb la pròrroga que es podia fer alguna cosa i veien confiaven en què l'equip tornés a Primera Divisió quan ja està acabat el partit.

[00:17:49]

Ha anat agafant els cotxes i ràpidament s'ha buidat la rodalia del Camp Nou. Ara queda enrere quatre aficionats que estan acabant d'agafar els cotxes que els tenien aparcats en altres zones i que esperaven que fos una festa doncs ha acabat sent una trista nit. Doncs sí. I ara ja evidentment que la gent se'n va cap a cap a casa a passar la pena de la millor manera que fins ara fins ara sobre un horari. Tu diràs del tot vaja. Avui és diumenge.

[00:18:20]

Si encara quedarien 42 minuts i serem fins a la una de la matinada o la Dani Aguilar guaraní Xavi Puig bona voldria ara ja voldria alegrar se la pròrroga veient com ha anat el partit a partir de l'expulsió de Stuani i veient com també havia reaccionat el Girona voldria marxar explicant segurament l'inici de la segona part de la pròrroga el guió. Jo crec que és el guió més cruel que es pot esperar tenint en compte la temporada que ha estat. També ha estat una temporada la més llarga de la història.

[00:18:55]

és una temporada que és eterna que no s'acaba mai. I és com d'aquelles sèries d'allò que van donar un gir de guió avall amunt situacions bones dolentes i esperes que al final serà bo que tot el que em pot passar però al final no saps com en l'últim moment tot s'acabarà girant i acabarà sent un final feliç. I en aquest cas no ha estat així és molt cruel. Una abraçada fortíssima. Evidentment en Miquel que no el tinc aquí en Xevi perquè realment és dur sobretot també és que fins i tot ell evidentment estava competint.

[00:19:30]

Ha estat Pere Milla qui ha marcat el gol d'Aleix que havia tingut la picabaralla amb la Legió rellevants. és dur i també però això jo crec que ja hi haurà temps per parlar ne. Pel que implica el Girona en el projecte del Girona perquè tothom és conscient del que baja o del que implicarà per al projecte del Girona a la sala de premsa de Montilivi veurà què diu el tècnic de l'Elx.

[00:19:54]

Hores si el míster enhorabona. A principi de temporada ni mucho menos un duro por este equipo porque estuviera en Primera División y hoy la plantilla la quinta el presupuesto de la Segunda División consigue vèncer al equipo que tiene mayor presupuesto de Segunda División en una buena vi a todo lo futbolistas i simplemente preguntar te com ho estan generalment el Porto cabeza si te lo llegar a imaginar cuando llega la leche en Segunda División B i que tras tres años y medio exactamente metes en Primera División con un equipo de Guerrero com a actual definidor.

[00:20:40]

Les taules emocionals. Orgull és l'orgull de estar con ellos o disfrutar de un orgullo aquí Quiero felicitar del Girona. Creo que han estado muy cerca de la licitación. Es toca disfrutar disfrutar i toca sentir lo que hemos hecho de este cuerpo técnico de todas las decisiones que hemos sido tomando muchas cada día ha recogido el primer ministro socorrista realmente maravillosa. Imagino que cuando el mercado han pasado miles de cosas por la cabeza pero seguir una abstenció en el minut 26. Con todo lo que ha pasado imagino que si d'un dia horrible i muy especial sin Tailàndia Vietnam Polònia institucional sempre.

[00:22:07]

Ara toca disfrutar con los medios. Cuando tenía este premio 52 años con una experiencia detrás es distinta con 39 con 25 ocho horas disfrutar como disfruta este play off. Así lo voy a disfrutar. Disfrutar. Vaig estar bé les paraules de patge a la sala de premsa de Montilivi. Satisfet amb aquest ascens del seu equip a Primera Divisió sembla que semblés a Maria Fonalleras gironina Maria bona nit. Quina merda.

[00:23:01]

No estava en condicions d'intervenir però qui ho deia tot era important però que alguna cosa una situació normal degut a les condicions.

[00:23:47]

Crueltat vaja que hi havia imatges que va marxar al final del partit es recordaven molt massa.

[00:23:53]

Malauradament el que va passar contra el Lugo no. Jo crec que no i jo reconeguin. Aquest últim partit ha sigut una bona opció que ha sortit malament de l'expulsió.

[00:24:37]

Trobo que no veia no vull pensar però altra vegada penso que sí. Però la pilota no és una qüestió que afecta el joc. En aquest sentit no produeix perquè caldria una única oportunitat. Pràcticament no com va entrar l'Elx a la promoció d'ascens.

[00:25:47]

Amb un penal que van assenyalar a favor del Dépor que el van cridar des del bar també hi cap. vaja. Era un penal que tots vam coincidir que s'havien de tenir moltes ganes de xiular el final. No ho sé potser estava beneït algú. Rojas per al Barça el va portar a la promoció i el Barça ha pujat a Primera.

[00:26:06]

Jo no tinc cap mena de dubte. Haurem de veure perquè és veritat o no. Però sí perquè hem jugat millor partit l'eliminatòria molt ajustada i molt més. Una altra cosa que també recorda la importància del contrari hi havia algú que digui. Evidentment jo. Jo crec que no hi ha causa Maria i ara vaja hem entrat ja el 24 d'agost.

[00:28:06]

Clar que la temporada que ve gairebé ja comença demà. Qui diu que aquest equip ha demostrat i abans ho comentàvem també que aixecar se de patacades ho ha fet i no només una vegada.

[00:28:28]

Miro el meu fill però hi tornarem tornarem.

[00:28:47]

Bé que jo em penso que hi té molt a veure a veure com es prepara ser un dia més moltíssimes gràcies i ara fora també comentant Aquesta derrota coral del Girona 0 1 un d'aquells que fa que l'eix jugui a Primera la temporada que ve i que el Girona torni a jugar per segona temporada consecutiva a Segona Divisió A s'ha acabat panxeta la seva roda de premsa a Montilivi.

[00:29:54]

Farem un minut de pausa si no diu el contrari. De moment s'han vist o no treu el cap no treu el cap al camp encara no s'ha dit minut de silenci. Aquí hi ha hagut he sigut 19 i veient la celebració dels jugadors de l'Elx però escoltant interessadament Fonalleras. I pel que calgui des d'aquí evidentment un minut i ara torna. Estalvia 3 euros en 50 cèntims esclar. Amb la targeta Club Vanguardia estalvia 7 cèntims per cada litre a les estacions de servei.

[00:30:30]

Omple de gasolina amb descompte a les estacions de servei adherides a la promoció i a fer quilòmetres. Descobreix més descomptes al Club Vanguardia Punt com la del Club Vanguardia. Pensem tan plens com els vells mestres. Vull dir ja que ja passa. Sempre desitjant el millor als nostres concursants aquesta és la gran recepta de Rajoy es diu avui. Què més vols. Passi el que passi no us perdeu cap detall de RAC1 RAC 1 punt. Comparteix el portal de notícies de RAC 1 i l'univers a RAC1 el detall.

[00:31:33]

Girona juga passa gairebé dos minuts de dos quarts d'una de la matinada fins a la una i serem per acabar d'analitzar aquesta derrota dolorosa però el Girona encara hem d'escoltar Francisco i veurem si algun jugador del Girona tot i que la veritat és que la imatge dels jugadors a sobre de la gespa té cara a la dutxa on es va començar a pensar però surten frases d'aquelles que després se'n penedeix com el mateix àlex Granell que deia allò de la mierda de futbol després de la derrota del 2016 surt o comença a encaminar se Francisco cap a la sala de premsa de Montilivi.

[00:32:14]

Podem escoltar l'entrenador del Girona que no opina gol és l'ànima del vestuario hay muchos jugadores que ja han pasado puesto como el souvenir. L'equip B va intentar ser. Tot allò que no passava i que.

[00:33:08]

Les natges de l'ànima el paper de Conrad I Gumbau que la passada i al final de l'equip gràcies a la modèstia i s'hauria de sentir bé no podia jugar i tot i així per maquillar una ovació mig s'escampa la primera baixada de l'equip bé quin.

[00:34:18]

Francisco de Goya no sap què passarà però si això és així jo mai s'havia mogut però com que no podia dir que no va ser així. Dóna nom a qui realitzaria i qui vivia i segurament m'ho va dir precisament massa llarg però Rei com a rei de reis. Gerard Xifra l'amable. Arma de foc. Francisco té quería hacer un par de preguntas al lado de la expulsión acostar sé que buscava el hecho de mantener a los diez. En este caso que havien empezado el partido sin hacer ningún cambio en los noventa minutos no sé si esperaves llegar a la pròrroga.

[00:35:42]

Era molt fresca i si no es podia confirmar. L'entrenador del Girona però l'andalús mai patit i el llegat de veritable canvi jo no era amb intenció de complir. I així va ser.

[00:36:49]

Gràcies a la roda de premsa de Francisco Valls és un dia intens. La victòria i la derrota està molt i molt emprenyat que ha recordat també l'estat de la gespa del partit d'anada que no és un mal recordatori el que fa Francisco aquell camp de patates indigna cap aquí la culpa principal és de la Lliga de Futbol Professional que permet que es jugui un partit d'aquesta transcendència en aquell terreny de joc que no era ni pràcticament que passés el tractor i que el tractor hagués tingut dificultats per passar per aquell Martínez Zapatero que ho va rebatejar també el Miquel l'agut.

[00:37:28]

I evidentment també l'expulsió que segons ha dit que el Barça ha decidit que l'àrbitre s'havia d'anar a mirar per acabar Page i l'àrbitre després decidir que havia d'expulsar Stuani perquè estem centrant molt la decisió al Barça i ara el senyor Pérez Pallas que és veritat que és qui li diu a l'àrbitre que vagi a mirar la pantalla però després també l'àrbitre és qui. Sempre sempre el Barça en els fores de joc que tiren la línia i per tant aquí l'Albert diu sí o no.

[00:37:59]

és qui té l'última paraula i per tant podria haver se mirat el senyor. No toca i dir falles és que jo he vist la jugada i considero que això no és vermella. Totalment però un cop penso jo he per parella un cop entra ja l'àrbitre va un punt condicionat si hi entra l'àrbitre no tindrà aquesta condició però sí que és veritat que evidentment ella que va prendre la decisió la veu miraré perquè el dia que van analitzar la temporada del Barça van explicar les vegades que havia intervingut i les vegades que l'àrbitre no havia fet cas de la recomanació del Banc crec que eren nou ocasions però ara vull mirar el total perquè vull dir nou tampoc ens diu molt d'impartir Miró.

[00:38:45]

També podem dir que l'han encertada però de jugades com aquesta n'hem vistes 25 50 75 100 125 i així exponencialment cada un han estat targeta vermella. Vull dir que a vegades ja no saps ben bé què agafar tot i que després es viu jugades en què hi ha algú que fa una falta per darrere que ni que sigui involuntàriament toca amb els tacs al turmell del jugador o al taló del jugador que té al davant i el fa caure i en alguns partits a principi de temporada això era vermella directa i després hi hagut molts partits que s'han acabat amb targeta groga vull dir que al final també s'ho faran d'aquella manera que et diuen que està ben expulsat.

[00:39:21]

Vinga t'ho has de creure. Ja està. Ara jo sincerament crec que no està ben expulsat i els àrbitres poden dir el que vulguin i s'han de tenir ganes evidentment. I com dius Molló. Jo crec que hi ha molt poques vegades que quan un àrbitre a instàncies del Bard va veure la jugada el monitor no canviï la decisió que l'àrbitre de bard li suggereix perquè es faci l'àrbitre de bar li diu que vagi a mirar el monitor és perquè ell creu que la decisió que s'ha pres al terreny de joc no és correcta perquè si cregués que és correcte no li diria absolutament res.

[00:39:52]

I això és el que ha passat amb l'expulsió de Stuani un ex capità del Girona com a Eloi Amagat a qui li agraeixo molt que sigui ara en directe a RAC1. Quan passen gairebé deu minuts de dos quarts d'una i bona nit i deia Josep Maria Fonalleras ara fa una estona quina merda de nou. Una bona manera per definir aquesta nit. Girona i aquest club han repetit un final dramàtic i un altre partit va acabar 0 0 0 0 0 0 i el 60 al 15 de la segona passa una cosa que va canviar pràcticament tot.

[00:40:48]

és perillós però pràcticament fora i una jugada molt i molt rigorosa. Jo crec que la interpretació voluntat fortuïta era una opció i molt complicat.

[00:41:32]

Em va tocar i va ser el dia del Lugo i deia moltes imatges que portaven malauradament a la memòria.

[00:41:43]

Aquell dia cap a aquella derrota tan dolorosa d'Eloi va veure durant tota la temporada un parell seguro que el primer dia que les coses no sortien de la mateixa manera. Demà hi haurà qui haurà de seguir treballant alguna vez però recordo a tu després d'una patacada aquesta sortida que aquell mateix dia de la patacada en zona mixta i amb un convenciment de dir hi tornarem i tornarem més d'hora que tard.

[00:42:46]

Si aquest equip ho ha demostrat clar sembla que cada cop sigui més difícil per les patacades van enfonsar més però si hi ha alguna cosa on agafar se també és això aquesta capacitat Aquesta resiliència de l'equip no només la capacitat de recuperar llaços gairebé ho han fet. Per tant una vegada més convençut que la gent opina i diu que l'única opció que ha aconseguit consolidar una manera de fer i començar aprenent dels errors i en tots els àmbits.

[00:43:53]

Per cert aquesta nit el Tu diràs ha amagat una institució a Girona capital de l'equip que va viure l'ascens a Primera Divisió i la primera temporada a Primera Divisió a la plantilla del Girona. Un minut i tres quarts d'una. Jordi bo escola bona nit.

[00:44:15]

Quart vol dir però no la perdem.

[00:44:23]

Fins i tot en nits com la d'Almeria tenen ganes de dir Jordi que s'ha vist avui de la manera sobretot com s'ha perdut aquesta possibilitat sense arribar.

[00:44:40]

Hem arribat a aquest partit amb molta prudència perquè ho explica molt bé perquè podia anar bé. Però malgrat tot a la recta final vam trobar lo no hi ha hagut una clara que jugava. Canvi de criteri l'àrbitre durant la primera part. Tot i que no i per tant tampoc ho acaba No ho crec. Pedro i jo crec que hi havia d'haver guanyador.

[00:47:20]

S'ha canviat canviar aquesta temporada la temporada no ha marcat límit salarial penal amb un pressupost superior al de la resta. Ara aquest discurs de Jordi d'alguna manera des de dins del club també s'haurà de canviar i pensar que cala Bona haurà de ser la de tornar a Primera i tal d'aixecar se aixecar se.

[00:47:39]

El Girona ho ha fet algunes vegades ja amb el dia. Parlem que anava conduint el sentíem mans lliures. Jordi Bosch ara intentem recuperar quan hagi passat per aquests túnels. Mira saludo a l'Albert Bassas també de l'Albert Bona nit o Xavi que ha estat dins de Montilivi en aquest cas fent d'explicar ara un altre partit de nefast record i que ara ho comentava allà amagat o amb el Fonalleras amb el mateix Jordi Bosch que ens ha portat imatges del dia del Lugo repetitiu igual de cruel gairebé igual de injust.

[00:48:33]

Realment sembla increïble que puguis Una altra dada amb la mateixa pedra pràcticament però el futbol és així no sempre guanya el que fa més mèrits per fer ho. Jo crec que ha estat el Girona. Ara bé jugada també al marge de l'expulsió hem de ser conscients que no hem aconseguit marcar en 180 minuts i que no ens en sortirem ni ara ni tampoc a la fase regular però que tampoc ho va aconseguir no es va jugar al Martínez Valero el que va jugar amb una gespa inacceptable que no va voler canviar perquè si realment haguéssim volgut ho podrien haver fet i el seu partit els hi va sortir bé i hem vingut aquí a veure les venir i intentar fer un pas endavant.

[00:49:18]

Més tard diria jo amb el partit ja una mica avançat. I també els ha sortit perfecte això sí ajudats per l'expulsió de Stuani. Però em sembla que en Granell el dia del Lugo va dir que el futbol és un esport meravellós però que a vegades podia ser una autèntica merda. Parlant clar jo crec que avui un dia i que el Girona ha de tornar a tastar el sabor de la derrota una altra vegada recuperat. Jordi Bosch Jordi deies Això que era la temporada de pujar directe no jugable jo amb els condicionants que tenia aquesta temporada pel Girona i ara sí que haurem perdut tota.

[00:49:56]

Deixarem que vagi conduint que tampoc no és el moment i ja hem escoltat també les reflexions que ens feia Jordi Bosch. Bassas també ho comentava amb això d'aixecar se nota del Girona. La patacada del Lugo la patacada de 2a sud base del Saragossa és el quart play off de la Lliga Europa no aconsegueix l'ascens d'aquest pla i no ha aconseguit l'ascens sinó que seguir en directe el 2017. Potser ens hem d'agafar això i el fet que sabem qui serà el capità del vaixell la pròxima temporada que serà Francisco.

[00:50:35]

Si potser és pràcticament l'únic consol que ens queda. Ara tenim qui dirigeixi aquest vaixell des de la banqueta tot i que jo també tinc molts dubtes de veure qui comentarà des de la gespa. Aquesta és una altra que parlem tant de final de cicle amb el Barça. I jo crec que això aquí a Girona també pot passar una miqueta perquè és veritat que tens al darrere però no sé si pots mantenir un altre any aquesta estructura de club de Primera que fins ara tenia el Girona.

[00:51:06]

També aquest any a Segona. Ni l'estructura ni els jugadors ni els salaris hauràs de renovar la plantilla amb molt poc marge per fer ho per culpa també del cúbit i a mi m'està mal dir ho perquè em sap molt de greu però em sembla que vénen mesos difícils per al Girona. Tant de bo m'equivoqui però avui també és veritat que em costa ser una mica positiu o almenys ara mateix i no sé si d'aquesta gent com a club gironí s'haurà de fer veurem en quines condicions.

[00:51:38]

Jo crec que en un moment de ràbia i optimisme deia Home mira aquesta expulsió de Stuani no el fet d'haver acabat així potser fa pensar o ho puc acabar així la meva etapa al Girona sinó que va continuar un any més. A mi se'm fa difícil però vaja també se'm feia difícil de pensar que aquesta temporada és quan i continuaria al Girona i la seva voluntat a part evidentment de les condicions econòmiques que tenia aquí el Girona ha decidit quedar se. Tant de bo passa al mercat d'aquest any també és diferent del d'altres temporades per agafar se alguna cosa a veure perquè tu has d'afrontar ara tard sense saber massa si jugaria a Primera o Segona és veritat que Quique Cárcel i d'altra banda ja està acostumat a través d'aquests play off.

[00:52:29]

Doncs a veure confeccionar potser dues plantilles un pla i un pla B en funció del que acabava passant amb l'equip a final de temporada. I això ja està una mica avesat. Ara bé és clar que aquests futbolistes i aquests salaris dels futbolistes més o menys s'han pogut mantenir per per la compensació econòmica que donava la Lliga en el primer any de baixar de Primera Divisió. Ara això ja no ho tindràs i per això dic. Costa de creure que tot això puguis mantenir Stuani igual s'ho repensi perquè jo crec que tenia bastant clar que seria difícil continuar si aquí no es pujava.

[00:53:13]

Doncs mira doncs serà el consol que ens quedarà. Tenint en compte com ha anat el partit d'avui no després d'aquesta expulsió tan injusta però sí que la resta de l'equip. Veurem molts jugadors amb contracte però es quedaven aquí. En cas que l'equip hagués pujat a Primera i ara sense això no ens queden coses llibertàries que veurem que veurem què passa i veurem qui és que no hi ha més feina. Clarament als despatxos ara si l'equip hagués pujat a Primera Divisió tenia sis o set futbolistes cedits que havies de comprar obligatòriament i el que diu el Barça és és així.

[00:54:02]

De fet jo diria que hi haurà molts jugadors que no podran pagar és a dir el que li ha passat a Les Palmes al Màlaga aquests últims anys després d'un ascens frustrat és a dida d'intentar tornar a pujar l'any després de perdre la categoria i aprofitar aquests calés et donen la Lliga. No fer ho i haver de rebaixar el nivell salarial com sigui i els jugadors algun algun perdona calés però els jugadors quan tenen una cosa assignada la tenen assignada i els dónes els calés o hi haurà algun altre equip que hagi de pagar la fitxa.

[00:54:35]

Jo crec que tant de bo es quedi Stuani aquí tothom però hauran de marxar alguna peça clau d'aquest Girona i jo ara mateix pensaré un altre cens. Ho trobo desmesurat i com diu el Bassas és que a més és el cop mental que has de jugar d'aquí un mes un altre cop amb aquesta gent que encara està pensant en el que ha perdut. Com afrontar una altra nova temporada. No ho sé. Ja sé que és dur dir que sí primer la salvació i la permanència però és que hi insisteixo.

[00:55:03]

I l'altre dia li vaig dir a algú em sembla que si no es pujava a 23 d'Agost l'any que ve seria molt complicat. I crec que ho serà. Esperem que surti Josu. Sobre això un parell de punts el primer. Felicitats per la pregunta Francisco perquè crec que dins de la decepció la pregunta fer li el compromís de Francisco. A mi em tranquil·litza i entenc que si Francesco continua al Girona és perquè ell té clar que la temporada que ve hi haurà un projecte amb cara i ulls perquè per molt que ho hagi signat ell no podria haver signat fins a final de temporada i la temporada que ve si a primera continua.

[00:55:42]

I si no no hi va signar. Això per tant entenc que si ell es queda i avui ho diu clarament a la roda de premsa a pregunta del Gerard vol dir que la temporada que ve hi haurà un plantejament d'equip per intentar aconseguir tot i que sense tantes alegries a la plantilla i econòmicament un ascens de categoria estic d'acord. I ja ho hem dit alguna altra vegada que si Francisco hagués estat a Girona des del principi de temporada i l'equip hagués ofert aquest rendiment el Girona no hauria arribat fins aquí i hauria pujat directament a Primera Divisió.

[00:56:13]

No ha estat així perquè no es pot pensar en això la temporada que ve tot i que ara mateix hi ha moltes amenaces calendari imminent. Acabes molt tard. Has de fer la plantilla. Veurem la propietat quina inversió fa. No tens el potencial econòmic que tenies per baixar a Primera. Etcètera etcètera etcètera. Però això no té garantit que pugi. Doncs potser un altre tipus de feina més de fons. La temporada que ve t'ho pot oferir. No ho sé.

[00:56:39]

I després un parell de punts més. Hi ha un nom que no se'm oblida que és el de Brandon que es va lesionar quan estava millor i avui sense Stuani podria haver estat una bona opció per jugar a dalt. Un jugador que tenia contracte amb el Girona la temporada que ve si es pujava i que ara mateix deixa de ser jugador del Girona tot i que està lesionat per tornar se a l'Osasuna. Veurem què passa amb ell. I per últim això del factor camp.

[00:57:02]

La temporada passada aquí vam plorar el descens virtual contra el Llevant per 1 2 i avui plorem el no ascens per 0 1. A partir d'ara deixaré de creure en el factor camp i al final creure en el factor equip que acabi pujant o aconseguint l'objectiu. Deixa anar que a dins i la temporada s'ha acabat avui vull dir que no podria sortir fins a mitjans de setembre gràcies a una abraçada per tots i ànims. El Miquel aterratge ahir a Montilivi explicant nos el que ha passat que ha estat malauradament aquesta derrota cruel.

[00:57:37]

La part zero a on Barça gràcies ànims a vosaltres vinga que demà tornar a sortir el sol. Haurem de començar a tornar a mirar nos amb una mica d'optimisme. Bona nit i la Laia Coll encara continua la rodalia de Montilivi on és ara estic a. Principal de Montilivi unes dues centes persones s'han aplegat aquí per donar suport als jugadors cada vegada que un dels jugadors surt de l'estadi per anar cap a l'autocar de l'equip. Els aplaudeixen però s'han viscut uns minuts de tensió perquè suposadament en un dels cotxes de Montilivi ha sortit l'àrbitre del partit.

[00:58:15]

Aleshores s'ha començat a dir molt ràpidament aquí i tots els aficionats que hi havia aquí han corregut cap a l'altre costat fent corredisses darrera el cotxe hi ha hagut algun cop el vidre del vehicle i els Mossos han hagut de posar més seriosos fins al moment estava tot tranquil i s'han posat en fila per controlar el territori. Uns breus minuts de tensió ara ja tot ha tornat a la normalitat. Continuen aquestes prop de dues centes persones a qui a l'entrada principal de Montilivi per donar suport als jugadors.

[00:58:42]

Molta tristesa entre els aficionats. Decepció. Però els jugadors diuen no en tenen cap culpa estan molt orgullosos del seu equip i per això s'han volgut quedar aquí a donar les gràcies ara veiem un dels jugadors surt i s'acostarà cap a aquesta posició cap a la valla on hi ha ara els aficionats un jugador que ara mateix no puc reconèixer que aplaudeix els aficionats des de lluny els aplaudeix i els aficionats que tornen aquests aplaudiments no sé si ho podeu sentir gent però com dèiem els aficionats del Girona orgullosos aquesta comunió final entre els aficionats que s'han apropat al porter perquè està tirant ara els guants és com la mascareta i tot l'equipatge també el tenim lluny costa reconèixer ho però en tot cas que ara s'ha acostat a la valla de Montilivi està parlant amb alguns aficionats els ha tirat els guants i sembla que està buscant alguna cosa més a la maleta per donar los als aficionats en senyal d'agraïment al suport que han rebut tota la temporada.

[00:59:40]

La comunió entre els aficionats del Girona gràcies a la bona nit bona nit anirem deixant aquí és l'hora de la matinada. Potser tampoc no caldria tampoc furgar en la ferida més del compte. Tot això mentre estàvem veient el Girona i escoltant protagonistes hem vist.