Transcribe your podcast
[00:00:00]

Zanger kan jij beatboxen met i e. Nee snap je de grap wel niet eens een groente en dit is mijn rap met mw vallen keukenprinsesje Michelin klok agenda HelloFresh Box even geen luister naar goed met deze versie 322 Gerechten die in je hoofd om vooraan gaan vechten vechten je zorgen, want bij bezorgen makkelijke tel net als je moedermelk. Mijn moeder heeft geen mail, dat weet ik wel, maar dat rijmt niet op je hellofresh.nl wat Pak nou die korting, want die is dicht drie boksen. Ik weet het.

[00:00:39]

Dit wil je fout, dus gebruikt snelcode en zout.

[00:00:50]

Hij moet het spelletje gewoon meespelen, dus ik heb het werk blijkbaar. Zo dat iedereen zich hier mee mag bemoeien En dat de enige manier om je kan rechterzijde soort van publieke liegt bij priester of Humberto en dan zeggen. Oh, het spijt me zo Nederlandse volk. Ik heb jullie vertrouwen beschadigd toch echt heel goed op het op het plein komen ze met online komen ze afdouchen en groetjes aan de top van Brabant Hij zingt af en toe fouten niet echt vrienden met hallo. Hallo, Wat heb je aan?.

[00:01:50]

Coupe du Soleil want het zonnetje is inmiddels waarschijnlijk Nou ik kom net uit Zweden daar was het 10 dagen motregen krijgt. Ja lekker weer mee bent wel. Je hebt voor het eerst ook een soort. Ja, ik heb een beetje tekort aan de zijkanten ook wel het voetbal Cup Ja ik vroeg aan Yvonne van Salon Bob in Valkenburg vroeg. Ik doe mij in Kampen gewoon Bob en ik zei van ik heb hier een foto van iemand die in de Woonwagen woont in Nederland Ik zou graag op hem lijk afterparty tondeuse.

[00:02:19]

Daarom zei ik dat je de serieus een keer goed uitziet is. Dat is leuk compliment en die zeiden daarnaast. Waar is jouw snurken trui? Want ik heb het nog niet, maar we hebben hem gestuurd aan aan diverse uitstapjes en we wachten natuurlijk op de gaten promotie die zij gaan doen met hun goddelijke lijstjes precies gevuld inderdaad serieus. Heel goed hè? Met emerge. Jij hebt altijd gezegd. Ik ga niet aan de beurt meedoen. Ik heb de deur heen geduwd en ja, het is toch leuk. Nou ja, Soms moet je soms moet je doen Ja bij mij.

[00:02:50]

Hey en nog even voordat we beginnen. Ja, ja, natuurlijk niet iedereen maar niet voor de giertjes. Nou als dit je niet overstep vertrokken leuks in staat het filmpje van Willy abonnement nemen doet mijn columns. Wat doe jij eigenlijk voor dat ding rebus enzo gebbetje links heb je rechts. Nee gewoon leuke dingen. Nou dat komt er ook aan, maar vandaag hadden we het over hebben hebben over het stenigen. De middeleeuwse praktijk en we hebben toch alles wel verschijnen zondebokken krijgen van zondebok van, want het is niet Bilal maar het is binnen.

[00:03:44]

Hij is het Ja dat niet zeggen mijn Marokkaanse vrienden.

[00:03:50]

A10 Nee ik heb geen zeggen wij weten wat de dag Bibi en diverse is, omdat we natuurlijk Immo in de keuken daar gaan we het over hebben, want dat is niet dat ik dit is niet de enige. Het is natuurlijk een vrij de beleven in een tijd, maar goed, dat is de mens eigen dat we houden van zondebokken. We houden ervan om mensen te offeren op het altaar. Deden. Maya's en de azteken al en mensenoffers. Wij doen dat via social media gaan we mensen opmaken en gingen we lekker lekkere ons heel goed over onszelf.

[00:04:32]

Ja dus daar gaan we het over hebben, maar Alvorens we dat gaan doen. Moeten wij nog naar bol.com, want.

[00:04:50]

Vertel eens even wat was de opdracht opdracht? Was echt heel leuk, want de vraag was wat zou ik Jaap geweest, maar er waren Hij heeft geen zanger gereisd geworden geworden in de reacties waren overweldigend. Ja alles ook hilarisch. Jij vond het soms ook bijna. Hard ik nou. Ik zal wel zoiets van jongens Kijk dat ik dat zeg is een ding, maar Henk Henk 83 uit Zwammerdam doe even rustig is heel grappig en was natuurlijk ook wel een heerlijke opdracht, maar ja, ik ga drie Toppers Ja opnoemen Ja en jij mag niet om zomaar.

[00:05:36]

Het was echt heel de kleur en toen stonden er zijn drie geselecteerd en jij mag bepalen wat ze met je haar toch die zij vrijgezel.

[00:05:50]

Zingen dan moet je gewoon een dinsdag en non-valeur gewoon gebruikt. Nixnut. Je heel grappig Babette in die zei dierenverzorging dieren verzorgen met specialisatie giraffen en dan hadden we Luca bonelli veel Italiaanse tegenwoordiger van Riviera Maison vind ik ook een hele goeie. Dat zou ik ook kunnen Ja dat begrijp ik het even met het netje te maken. Ja maar goed dat ik er geen kan ik jou niet goed verzorgen, dus dat vind ik dan weer lastig en ik moet zeggen het Als ik mocht kiezen dan zeg ik voor kort, maar krachtig.

[00:06:34]

Ik moest echt keihard lachen bij vrijgezel. Hoe heet de beste wensen voor jou is de reden dan ook echt waar? Je hebt hem ook echt binnengesleept valse voorwendselen, maar met jou. Met jou niet toch?.

[00:06:50]

Het is absoluut waar we hebben deze week ook weer een loterij veiling. We hebben een item van bol.com gekregen om te veilen van en dat is deze week de Nova plantenbak prachtig ding en dat wordt vroeger in de plantenbak klimplant. Echt een super mooi hoor. Hij is het product wordt op bol.com aangeboden door de verkoper tuindecoratie. De luxe.nl het vergeten nog wel eens even met Robin komen ze eigenlijk van verzamelplatform. Alle kleine winkeltjes aangesloten worden en een grote kop gekregen die dat je het beter moet. Ik vind het gewoon belangrijk om dit gewoon te vertellen.

[00:07:28]

Ja en nou ja, goed. Deze plantenbak is is prachtig. Dan kan je je balkon hartstikke gezellig voor de hogere plant ook wel ideaal. Ik vind ik vind de foto's op de lagere planten bedoel je hebt hoog en laagopgeleiden, maar je hebt over hoger lager en ik vind ik vind dat.

[00:07:50]

Plant krijgt te weinig aandacht en dat is dat is goed dat hij een keer de vorige opdracht bij dit artikel luidt als volgt. Wat zouden rapper naam van Sander kunnen zijn lil' en dan nog iets op Instagram reageer onder de post, want die komt van maandag. Ja daar heb ik wel hoor. Ik heb eigenlijk begonnen. Ben hoofdpunt, want ik mocht optreden bij All you need is love Robert ten Brink die nog steeds dat ze meegaat programma en het is wel gewoon alles wat jij ermee werkt is mijn grote mijn god.

[00:08:24]

Ik heb ik wel het idee dat klopte bepaalde onderdelen van mijn lichaam, maar nee, maar ik heb gekeken. Het is niet de waterlanders in de ogen naar de kermis. Wilt kijken altijd jij zelf naar moment onder water en dan gaan ze naar Australië dan ziet mijn dochter heeft dan de moeder al 20 jaar niet gezien.

[00:08:50]

Dit was een normale uitzending en ik allemaal met testen en Corona en weinig mensen, dus dat maakt een beetje beetje gek maar doen en Robert die heel aardig vindt en die maar het is wel mooi hoe die dan dat ontzettend en ontroerend die had hij al die komt dat dat een soort van voorgesprek Dragons den ging presenteren. Toen zeiden procent. Jij nooit iets presenteert dansshow gebleken dat het inderdaad helemaal niks voor ja, maar toen moest ik toen moest ik met Robert ten Brink een soort van bespreken van ja, hoe moet ik dat doen?

[00:09:34]

Dan zegt hij Ja ik moet gewoon presenteren aardig op in ieder geval. Ik moest daar spelen en ik had weer even ouderwets. Een beetje de andere Linden beetje spanning is lekker dan buiten top.

[00:09:50]

Ik moest daar ook weer gewoon ja, het was een uitzending doorging en ik heb gewoon 5 keer weer moet pissen en ik moet en het wordt echt steeds en dan zeggen mensen. Ja ga dan gewoon trainen je blaas. Ja als ik op bed moet pissen, ik weet niet wat je moet doen, maar hij gaat gewoon onder minuten en dan moet ik heel even druppelen. Dus je hebt een zenuw plasje. Misschien is 's nachts heb ik geen zin Ja ik ik moet eerlijk toegeven dat ik het ook Heb We worden ouder man.

[00:10:23]

Jaap is hetzelfde als opgestaan te worden. Gewoon groter. Ja we zijn natuurlijk weer niet, kun je daar iets aan doen mensen zeggen tegen mij. Je moet dat gewoon trainen gewoon niet naar de wc gaan, want train je dat Ja als ik kan maar net. Er zijn twee dingen hebt die zenuwen hè. Die heb je al tijd gehad en Jet en je hebt de nachtelijke dat heb ik en dan kijk je zenuwen plaatsje Oké maar dat is incidenteel, maar die nacht daar maak ik mij zorgen.

[00:10:50]

's avonds ga ik voor voordat ik ga slapen goudvissen en dan groeifase goed. Ja ik wil de wekker zo rond de klok van 5, dat is niet handig. Godsamme ik niet in slaap. Ja Nee maar dat is dat is echt waar, Dus is ook ritme, dus je moet even de rit naar uit en ik heb ook al de neiging om een hele pot thee weg te tanken voordat ik ga slapen niet handig. Ja. Nee, Ja daar zit ik echt te gek. Ja we zijn wel te jong voor plasproblemen goed, maar we kunnen toch het is toch geen probleem dat je niet pissed dat je niet kan passen dat het er niet uitkomt.

[00:11:35]

Nee dan druppel je echt. Ja dat is wel een probleem welkom bij fossielen. Ga jij maar door met jou. Nou ik heb geen leuke week gehad in Zweden Ik heb ja leuk.

[00:11:50]

Veel infuus gedaan en ik een huis gekocht in in in gotenburg, werktijd Shownieuws had had het al meteen weer door. Ja ja ja ja, Ik werd gebeld door dianthe Brooks Bros je hebt blijkbaar een pot kaas met met Shownieuws en die belde mij om een verhaal te halen, want ik had het om twee natuurlijk over de halve familie, want die is in de familie De Vlieger getrouwd hoopjes. Neede de vliegertjes. Hij zei ze getrouwd met de zoon van een allemaal weer ruzie met dom rechts, maar toen ging het uiteindelijk.

[00:12:28]

Dan zat ik net op op een terrasje met Lotte om om te vieren dat ik een huis had gekocht. Dus toen ging het eigenlijk alleen maar daarover. Dat was een beetje teleurstellend voor haar, want ze wil het niet moeilijk maken, maar goed eten punt is de film die jij ook moet gaan kijken wat jij bent vast nog niet gezien. Ze is perse. En weet je wat hij gaat. Nou zal wel over de zee vervuiling gaan. Ja, het gaat over vissen vissen.

[00:12:50]

Hoe waaien de zeeën leeg aan het vissen zijne Ik zag iemand nog wel een klein kwartiertje, want waarom heet die film The spirit? Dat moet je aanspreken terwijl je natuurlijk ook conspiracy naam grapje is dat u veel logischer conspiracy dispersie, maar goed. Het was wel echt echt bizar deprimerende film waarin wordt aangetoond hoe hij gewoon de hele visstand leeg aan het vissen zijn en en hoe belangrijk vissen. Nee, ook niet moet gewoon stoppen met vis eten. Daar komt maar dat dit moet aanspreken. Die ja, die is natuurlijk gewoon zelf die dingen van de bodem.

[00:13:36]

Het gaat natuurlijk vooral die trailer die hele bodem afschrapen met een nette en alles kapot maken en vissen zijn niet alleen. Ja moet je die gewoon weer niet dat ze uitsterven maar zijn allemaal heel belangrijk in het ecosysteem en de oceaan.

[00:13:50]

En dus ook in de CO2 reductie, dus het is het is echt zo'n onderwerp waar je niet over haar omdat onderzee gebeurt. Dat zal wel en het is zo fucking belangrijk. Ik was echt waar zijn. De palen lang duurt wel weer lijkt me of nee, wij doen ook niet doen als Hallo allemaal mee. Iedereen wil ze zijn deel van DJ claimen en de boel leeg roven en het is echt om te janken, dus iedereen moet dit kijken. Nou goede en en inderdaad een dieptepunt Sander echt goed voordat we naar ongevraagd advies gaan.

[00:14:21]

Jij hebt denk ik ook wel eens meegemaakt en heksenjacht daar. Nou ja, dat hebben we samen zeker eens meegemaakt eerst met Jolanda Dat was een beetje samen toen Alexander vooral natuurlijk. Mijn probleem. Ja. Nee, dat dat was dat was echt wel een klassieke heksenjacht waarbij mensen niet meer gewoon check kijken van wat is hier nou gebeurd, maar helemaal mee zochten gewoon naar dingen van. Oh, lekker is helemaal mee. Die kunnen we die ik heb nu een stok om mee te slaan. Stok om mee te slaan en.

[00:14:50]

Je vijanden dat doen is een ding daar komen straks even over te spreken, maar wat wat mij beangstigd en daar heb ik ook vorige week die column ook 7e Volkskrant is juist die grote groep van zogenaamd. Redelijke mens, weet je wel die die zogenaamd fatsoenlijke mensen die dan eigenlijk te lui zijn om zich te verdiepen in wat er nu precies gezegd is of In welke komt, maar denken morele punten te kunnen scoren door maar gewoon mee te lullen met de massa en dan jou heel graag tweet heel heel makkelijk te gaan veroordelen.

[00:15:24]

En als een soort van zijn vader daar een soort vingertje over opsteken dat natuurlijk ook gebeurd bij Martijn Koningsdag je even luisteren. Ja, daar hoeven niet echt interesseren denk ik. Beetje natuurlijk een hele hoop ellende ook meegekregen naar wat opmerkingen en daar ook daar is eigenlijk niet echt goed geluisterd naar wat hij precies heeft. Geen nee te betalen over reactie. Niemand heeft de moeite genomen.

[00:15:50]

Even sekte kijken van wat zegt hij spiegel die bodet. Wat zeg je nou eigenlijk wat naar beertje hier nu en iedereen zat in de emotionele Overdrive Ja dat weet ik ook nog wel daarna van. Heb je het gezien en dan wordt er bijgeteld gezin een gezin daarmee omgaat dat leuk een stukje ongevraagd advies van een BN'er c&a onbekende Hey Nou eerst nog echt hartstikke bedankt man. En wat kun je mooi schrijven en wat Sla de spijker op zijn kop echt ongelooflijk nou, shampoo en dank enorm En over dit jaar wat wel grappig is er sowieso de moderne heksenjacht is dat het natuurlijk mooie combinatie is van mensen die boos zijn en gefrustreerd en dat willen botvieren.

[00:16:50]

Zal even onderzoeken die laten zien dat mensen daar kunnen eigen leven hebben verpest en dan iets zoeken om iemand anders leven te verpesten en natuurlijk iemand hem met 10 volgers en die ik zelf niets voorstelt. Super interessant om die kapot te maken met iemand die alles heeft is natuurlijk het mooist om die stuk te maken en mensen die zich heel erg opstellen als rechtschapen en in ieder geval dan bijvoorbeeld en Berto en Bo wat daar interessant aan is is dat zei die uitlatingen doen om een jaar veilige sfeer te creëren voor zo'n iemand om daar dan te gaan zitten.

[00:17:28]

Dus misschien dat van Bilal dan denkt van nou, ze zijn wel scherp van kritisch, maar ze hebben wel het beste met me voorband. Ze vindt het ook weer niet allemaal te ver moeten gaan en dat dus dus ik denk dat het daar vandaan komt en ja, dit soort gelegenheid natuurlijk iedereen heel prettig om te laten zien van Kijk eens hoe goed ik ben en dit zou ik nooit doen en wat belachelijk Is dit alles alles verwerpen? Was een beetje, weet ik het.

[00:17:50]

Ja maar goed, volgens mij is dat absoluut waar hoe meer dingen op je kerfstok hebt dingen die je fout doet hoe meer je? Ik denk op deze manier soort van jezelf beter voelt en fijner voelt. Ja nee, hij deel dus eigenlijk de mensen die zich bezighoudt met dit soort heksenjacht in twee groepen mensen in dus gewoon echt The Losers de jaloerse kneusjes die die zeer ontevreden zijn over hun eigen leven en het heerlijk vinden om iemand die succesvol is dan zij kapot, maar dat gebeurt echt al.

[00:18:26]

Dat is belangrijk. Ja, en dan en dan die tweede groep tijdstip net ook al even aan de redelijkheid. Dus de redelijke de mensen die zich als een soort moreel fatsoenlijke Middenweg presenteren van hè Enerzijds anderzijds en je mag wel eens bier en dat en dat dat merk je heel erg en televisiewereld valt mij op.

[00:18:50]

Jinek en Beau en dat ze talkshow host. En dat zegt Martijn kan heel goed, denk ik. Die wil een soort van veilige omgeving creëren en die vinden het ook lekker om zo'n Ja beetje middenpositie te kiezen nooit echt zich uit te spreken voor het een of het ander moet een beetje minder gezellig blijven, omdat ze dan dus ook bijvoorbeeld zijn Marco Borsato week of aan tafel krijgen, want dat is natuurlijk kant van die heksenjacht als je als je de zondebok bent en je wil van het zondebok zijn af ook al is het volkomen onterecht.

[00:19:36]

Dan is er maar eigenlijk een oplossing in het media bestellen en dat is de grote biecht. Je moet Spijt betuigen. Weet je wel dat hij niet in die tijd dat wij dat combineren anders niet doen? Nee, via de mail dat doen, maar die heeft heeft.

[00:19:50]

Geloof ik. Nee, dat de familie wilde dat niet ja, dan geen aandacht nog even wat op zich ja. En die die gaat natuurlijk voorop komen, dan gaat hij met veel tamtam gaat hij ergens zitten en dan gaat hij zeggen. Het spijt me zo en dan en dan gaat boven Berto die gaat nog een keer vaderlijk zeggen. Ja dat was echt dat hij heel sterke kan echt niet kan echt niet en dan is het allemaal werkboeken en ik vond het gewoon vooral dat het zo laat kwam. Ik zag het echt van verre aankomen dit ding.

[00:20:25]

Dit gebeurde heel eerlijk. Het is een Scoop die spannend. Je kijkt op je telefoon. Je praat met Bilal Ja dat is ook gewoon mens eigen. Ja, dat vindt spannend houden het in de gaten. Je wil weten wat er aan de hand is, maar ik zag het al meteen gebeurd. Ik had ik checkte het. Ik had mijn conclusie daar aan verbonden dat het een hele foute uit de hand gelopen en ik dacht al Oké nu gaat hij hele Zwitserland.

[00:20:50]

Helemaal kunnen uitstippelen en over een week of zo gaan pas een paar tegen geluiden komen. Vind het zo bizar dat ja, zo laat weer kwam. Ja dat het echt drie dagen geduurd voordat er een keer een klompje was van Nou jongens heel even de zaak tranquilo. Tranquilo is niemand naast me heel duidelijk zijn kijken wat die Bilal heeft gedaan. Ja hartstikke fout, alleen als je als je Ik heb even gekeken wat er nu echt is gebeurd als je dat gewoon ziet, dan zie je dat het een beetje dat het inderdaad zoals hij zelf zegt en uit de hand gelopen grapje.

[00:21:22]

Natuurlijk dus dat niet. Hij jongen heeft geen vervaardigen verzamel. Nee is niet aan het kinderlokker geweest. Heeft geen appjes gestuurd met mijn naar jonge jonge jongetjes. Het is allemaal helemaal niet aan de orde is niet gebeurd was het is heel duidelijk en dan een soort soort Toon Het was een soort van het niet was helemaal fout helemaal fout en helemaal dat is dus het fascinerende wat er dan gebeurd in de dynamiek van norel, dat dus ten eerste niemand.

[00:21:50]

Wat is er nu gebeurd en ten tweede dat mensen als zoiets gebeurt en misschien heeft ook wel mee te maken dat het toch gewoon een jongen met Marokkaanse Roots is, weet ik niet. Dat moet je toch een beetje wel dat mensen ook zo graag willen dat het naar Ja natuurlijk echt als er iemand aan het op stond op met alles wat. Ja, zingen de heleboel. Ik wil die jongen. Het gekke is dat iedereen het hem ook wel heel erg handig als ik een jongen met ja, ik boef bijvoorbeeld.

[00:22:19]

Het was niet per die dat niet perse. Dat was ook echt een leuke boef. Ja maar Bilal was echt wel ja. Ja. En die is Ja dat is zo ongelooflijk hard gegaan en ik denk dat 90% van de mensen het filmpje niet eens heeft. Nee nee nee, wat is dat maakt verspreid worden. Nee maar je maar goed. Ze zijn wel. Er zijn wel goede columns geweest en er zijn ook mensen die gewoon hebben opgeschreven wat er nu precies is gebeurd. Ik vind jij nodig.

[00:22:50]

Nou dat je het nou kijk het nog niet verspreid worden. Ja, NOS kreeg ook allemaal berichten van jouw raam zitten jullie te roken je er gewoon bij, maar de andere kant als mensen. Het zien ze de context en weten ze misschien de hand is, want als je klakkeloos overnemen van de Telegraaf er staat niet dat jongetje niet te laten zien laten zien, maar die voorgeschiedenis moet je wel aan die zijn gebeurd. Ja nee ja oké, maar dat dat laatst dat sluit stukje niet interessant, want dat hij zijn broek uittrekken.

[00:23:17]

Ja dat hebben we allemaal inmiddels wel begrepen dat dat is het bekende verhaal, maar ik moet dat dan moet maar vooruit voorafgaand gebeuren dat dat zo want dat is de context en die is gewoon belangrijk, maar goed was een hele discussie dat ze dat al niet, want dat is dus als je elke Nuance elke maten van proportionaliteit wordt weggevaagd, want we moeten allemaal Bilal kapot. Ja dat is de enige was het doen. Dat is meteen.

[00:23:50]

Na zo'n rel is dat een soort van Diepen religieuze primitieve instinctieve reactie van mensen. Hij moet kapot, want hij is fout en dat vind ik gewoon Ik vind ik vind het bizar hoe weinig mensen opstaan en zeg doe eens even rustig, jongen. Zo lang mensen zijn zo fucking Love In Nederland maar ik krijg echt ik ik krijg mensen om me heen. Die heb je erover. Heb je dat gehoord? En ja, dat was iets van kinderen gevonden of zo bijna thuis. Ja, ze zullen, maar dan moet je dan van top nooit dat dat praten label dat hij meteen voor de bus liggen, maar dat is natuurlijk.

[00:24:31]

Ik vond ik wel mooi man. Dat is van Nathan Moszkowicz management. Die heeft heel heeft een verklaring naar buiten gaan wij zoeken dit eerst uit. Ja is echt die gast is wel zo'n slimme geld heeft rustig gezegd en zoeken het eerst uit te gaan kijken wat er aan de hand is nog niks besloten.

[00:24:50]

Nog geen rechten direct naar over oordelen. We moeten het eerst rustig uitzoeken hebben ze echt een paar dagen voorgenomen. Weet niet wat ze nu zeggen en tot morgen schat. Gewoon alles inderdaad. Ja, dat stukje heel krom. Jij Bent u al meer dan 100 jaar aan tralies in het rooster? Ja, dat is gewoon zo alles wat daar wordt gered gezongen. Ja dat gaat over gebeld en ja, en ellende met om binnen een uur of 4 maanden te komen we Kiki eruit, maar dat heeft ook de is ook natuurlijk een soort van dat is niet zo in het strafrecht, maar in in de in de beleving van mensen is een soort hiërarchie in misdaden in strafbare feit, hè.

[00:25:36]

Dus je kan beter vermoorden dan iets met kinderen. Je kan beter een oude oma beroven iemand helemaal niks is dan als je als je een jongetje gevraagd om zijn broek uit te trekken in en uit.

[00:25:50]

Op een grap dan naar dan ben je erger dan dan de grootste drugscrimineel. Nee, dan krijg je College Tour en dan ga je lekker op de foto terrasje zeg. Wat is een held? Ik heb kids. Ik kan me echt niet voorstellen als ik die ouders zou zijn. Ja, 12 jaar wat je wil ik hem ook gillen, bedoel je me zo erg is wat ik zo ontzettend dom vind is dat ze allemaal ook overigens allemaal andere Rappers die dan met dat jongetje zijn geen FaceTime om te zeggen hoe erg het was.

[00:26:37]

Ja en niet hebben dat veel groter gemaakt dan het dan het was voordat jonge daar ook als je als je dat jongetje Zeg tegen Dat is waar een paar columns over joh lieverd. Zou echt als het niet ik het is, maar naakt het is het is echt.

[00:26:50]

Kun je niks aan doen en het niet groter maken en als jij aan praat dat het dat kinderporno is en dan maak je het gewoon dan maak je er echt iets. Ik denk veel te groot. Ben helemaal met je eens wordt hem nu een trauma aan op die reacties. Ik hoop dat het nog ooit goed komt met echte dat dat mening Oké maar genoeg over over Bilal want dat ja, dat dat weten we nu wel en er zijn natuurlijk wel in het verleden eerder. Nou, wat is eigenlijk wat is wat wat zou laten we dat dan even afsluiten hadden net over wat zou je dan mee moeten doen?

[00:27:34]

Want ik snap wel dat hij zegt. Ik ga wel bij Bo zitten Want inderdaad precies wat jij zegt. Dat is het enige geaccepteerd eigenlijk als je gewoon heel warm de bouwvak. Zou je daar moeten gaan zitten.

[00:27:50]

Fout gemaakt met een probleem van en dat Marco Maar goed. Ik weet niet. Hij hoeft er ook niet te gaan zitten. Nee maar hij dacht ook dit de enige manier om je uit te komen, dan wordt het lastig om. Nee dat zegt ook belang man gaat vreemd. Nou, en dat doet half Nederland gaat ons niks aan doen. Dat is het voor jaren 50 niemand gaat geen Dat doen mensen. Ja hij moest hij moet echt weer een heel oud worden en ze hebben echt als je de reacties leest is dat Dat is echt bizar en dan komt daarna pas komen inderdaad weer reactie van Nou jongens en laat is prima.

[00:28:27]

Ja en dan mag je er allemaal van vinden dat hij volgende nummer maken enzovoort en Zo dat is een ander verhaal, maar misschien gaat hij wel vreemd om inspiratie op. Ja, Ja het is een paar dingen moet halen. Dan kun je een liedje over schrijven. Dat is inderdaad best een goed idee. Ik ben benieuwd hoor, want het is ook wel weer zo dat ja, Het hangt een beetje van af hebben natuurlijk. Hij spaken langsgekomen en Dave Roelvink.

[00:28:50]

David toch wel vind ik ook al schandaal gehad. Die is er beter uitgekomen. Althans dat je vrienden en heeft een meisje gefilmd van 16 die hem aan het typen was in een jacuzzi, dus dat is ook niet zo heel leuk toch rijden vanaf deze is leuk mannetje, ruzie en dat meisje dat was niet tegen haar wil in, maar ze was daar dus niet weet 10 man die daar in huis. Het was echt een heftig verhaal. Ik ben het alweer helemaal vergeten, maar dat dat dat was dus dat dat wordt anders wel weer vergeten.

[00:29:32]

Ja maar goed Jij vraagt je dus alvast Moet Bilal nadoen Ja ik ik ben dus ook wel benieuwd of niet. Misschien wel ook wel weer tijd is dat je door dit soort sandalen dat het dat het wel weer kan. Hij maakt gewoon nog dingen die gewoon misschien nog wel muziek gaat brengen. Ik weet het niet, maar het probleem is dat in.

[00:29:50]

Dat minderjarige verhaal dat gaat daar kom je denk ik niet meer boven op. Zag je bij Kay van de Ree de jongen van BNN geloof dat die en als die ontslagen die met jonge meisjes aan het appen was. Er kom je gewoon niet uit. Daar kom je niet uit. Dus ik denk dat hij nou ja, hij moet het spelletje gewoon meespelen, dus ik heb het werk blijkbaar. Zo gaat iedereen zich hier mee mag bemoeien En dat de enige manier om je carrière te redden is soort van publieke biecht bij priester of Humberto en dan zeggen.

[00:30:25]

Oh, het spijt me zo. Nee als je volk Ik heb jullie vertrouwen beschaamd toch echt alsof je gewoon heel even gewoon op het op het plein komen ze met eieren en komen ze paar maten naaien afdouchen en erg bizar, Maar ja, maar jij hebt het zo fucking echt gewoon wel vaker meegemaakt dat ze samen bij Bo en waren we.

[00:30:50]

Echte na afloop we echt ontstemd over ja, dat hij daar weer over begon. Ja heel duidelijk gezegd. We willen niet. Je weet ik heb aan dierentaxi en Bo als ik even zeggen dat had ik kunnen weten wat voor machinaties en wat voor lastercampagne daaraan hangt aan de gang was als je had geluisterd naar de container bootje. Je hoeft je studententijd mens op zijn bek geslagen weet ik veel en en we hebben allemaal onze verhalen is alle Borsato natuurlijk ook zeker ook, want die was ook toen met met met idee niets verkeerd, Maar ik weet nog dat werkt als een soort qua je helemaal nergens op als je het zelf hebt meegemaakt zo'n heksenjacht.

[00:31:34]

Ja hoe kun je dan weer zo'n beetje de de vader gaan uithangen. Iedereen wist dat ik bedreigd door allerlei rechtsextremist en dan ga je dat weer oprakelen. Een soort van gevaarlijk toe spreekt terras voorkomen onschuldige.

[00:31:50]

Maar ze halen ook altijd dat zal natuurlijk bij hem helemaal zou zijn. Dat komt dan kom je dus ook nooit meer vanavond als beetje punten hebt. Ja we hebben allemaal zo ingericht dat je als mensen ook wel een tweede kans zou moet ik natuurlijk, maar je krijgt zeker als je een Bilal ben ik geen tweede kans. Ja maar ik denk dat hij hem ik denk dat hij hem wel krijgt. Alleen dat maakt dus die aanvang opwinding zo'n zo belachelijk aanvankelijke opwinding is altijd. Hij moet weg. Hij moet dood eigenlijk eigenlijk kapot hè.

[00:32:24]

Dat is bij elkaar. Er staat de eerste primitieve reactie van de massa en uiteindelijk valt het natuurlijk altijd mee. Uiteindelijk komt een grote biecht en dan komt het goed, maar indie Indie primaire reactie zijn er dus maar weinig mensen die gewoon recht en luchtweg houden en zeggen jongens. Doe eens even rustig. Laten we even wachten tot de wat er is gebeurd in de behoefte om in die eerste golf van opwinding mee te gaan.

[00:32:50]

Er is bij 90% van de mensen gewoon zo groot dat ze het niet kunnen doorstaan en gewoon gaan zeggen. Ja inderdaad altijd erg, maar ja, het moet Ja schande schatje schande, maar ik vond die krantenkoppen echt heftig. Ja, echt om dat meteen zo te noemen, want daar beschadigd je wel een hele hoop mee. Ja, en en de andere kant Kijk het is natuurlijk ook een deel van van van de schuld ligt bij de Media nou ja, in de media. De media zijn natuurlijk ook gewoon een voortvloeisel van hoe wij als mensen zijn, maar ik weet nog wel goed dat die Mystique en bij quote ook werd ik heel vaak gezegd van ja, we gaan deze gozer gaan we helemaal groot maken.

[00:33:28]

Ja, zo dat moet straks weer helemaal onder uit kunnen schakelen of naar, maar volgens mij is het dus als er mensen failliet gaan Ja dat vinden dat vind het jammer dat het groot maken moet je ook met groot wantrouwen bekijken. Ja die is 22. Hij komt serieus gewoon van de straat.

[00:33:50]

Wie is helemaal opgepompt? Ja wist niet eerlijk. Dat is echt wel pittig. Ja en dan spreek ik een mini. Beetje uit ervaring, omdat ik dat was echt zo van exacte was. Dat weet je echt katapulteert was echt heftig en wist ik niet heel goed hoe ik daar mee om moet gaan. Dat was in een kleine vorm. Ja ja, mag best waar mensen ouders en Voeding en ja, precies. Ja. Nee, maar dat is echt wel zo. Dat is een groot verschil. Kijk naar een Barbie zat ik ook aan te denken die Nee maar die heeft natuurlijk niet helemaal uit gewonnen.

[00:34:27]

Je zag al dat was echt een beetje en Britney Spears Haal die die die je zag al dat het mis ging ging ze er nog meer weer die tv omheen maken. Niemand die dat kind begeleid en vervolgens 4 graden. Het raam is gewoon niet bij onze Britney Ja alleen dan zonder enige vorm van Talent.

[00:34:50]

En toen wij op afgedankt. Dat is onze jeugd. Ja oké, dat was heel heftig is een uitnodiging. We gingen de mensen er nog veel lekkerder op dat moment dat ze zelf aflevering over Weet je wel dat ze op gegeven moment heeft ze er hoofd eraf geschoten en die film heb je die al gezien de Witteman met Nicolas Cage pas door door bedrijf dat hij wordt door een eiland voor met deze tijd gaan zo weer passen met alle fvd vrouwen die dan een man over dat de kinderen snap je Ja nou ja, als we even deze.

[00:35:50]

Nee het is anders waren we nou we moeten afronden zegt. Ik vind ik wel leuk onderwerp dan weer over door kletsen wat maar even over het opblazen, want wat je nu ook ziet gebeuren in in in in de maatschappij is bijvoorbeeld Pieter omzicht dan nog even naar de politiek te krijgen, want deze heksenjacht en deze gekte die sla over op de politiek. Nee dat is dat merk je nu ook gewoon heel erg Pieter omzicht is een fantastisch. Kamerlid er gewoon Twentse glorie. Super man, alleen die wordt nu een soort van ja, mythische status toegedicht door alle mensen die boos zijn op Rutte en de politiek systeem en weet ik veel wat we zijn nu Maurice de Hond zegt dat Pieter omzicht in zijn eentje nog steeds zou halen, terwijl dat is dat kijk op zo'n moment als je echt verstandig bent, moet je dus nu ook al ingrijpen zeggen, jongens.

[00:36:46]

Doe eens fucking.

[00:36:50]

Hij wordt er zijn twee kanten van mezelf, want ze zouden hem ook nu juist nog dieper wat hij alle foto's die overal ziet. Je ziet hem toch helemaal niet zo handig voor zijn mond en ellende. Nee voel groeten zijn ook nog die kunnen drinken omdat hij is hij is de martelaar. Hij is het slachtoffer van groot compliment. Daarom willen ze dus het water water met sommige mensen gebeurd aan de kapot maken kant gebeurd met andere mensen aan de Groot maar kan dit is zijn twee twee kanten van dezelfde medaille bij beide kanten moet je oppassen wat ik zeg altijd, maar het is gewoon weer zoals alles is gewoon net iets teveel naar de extreme Nederlanders op jullie zeggen.

[00:37:39]

Altijd dat jullie nuchter zijn. Laat het maar is fucking zien eens nou goed. Ik dacht zo even naar binnen te gaan. Doe jij dat is.

[00:37:50]

Gefloten van jou, dus ik liep gisteravond met de hond is het Ja en jij zou zeggen. Het is gewoon ja, het zal wel een genetisch gemanipuleerde de snoeien het huisje. Het is een bol wol en lieve lieve lieve kleine muis liep ik met want ik had gister de opname van heb je nooit gevoel dat je loopt met Nee ik vind het alleen maar mooi. Hoe doe ik het ook nog onder de armen? Het liefst dan begin ik maar wat. Wat was nou het verhaal? Ik zie jou denken.

[00:38:29]

Ja wat een verhaal. Nou, Ik zat even uitleggen. Ik had videoclips gisteren in het Sportpaleis in Antwerpen bijzonder met Tony media. Corrigeert alle alle alle applaus voor Pepe onze video man. Ja vet was heel leuk. Vind echt heel vet terug en ik moet die jongen die maat gereden wil ik die.

[00:38:50]

Avondklok was en geen papier en het was 9:05. Ik kom bij mij thuis, dus ik zei ik loop wel even met jou mee met de hond naar je huis, want dan kan je gewoon ja, met de hond mag je lopen de hond mee lang wachten. Daar zit moet ik dan niet Jeetje ik heb het ook al eerder met honden wat dingen bedacht. Ik heb wel wat business Demi honden puppies was dat ook maar wat je nu hebt is avondklok. Dat is een app en als jij dus thuis bent.

[00:39:17]

Ik denk toch potverdikkie. Ik heb geen zin om naar buiten te gaan nog die hond uit te laten. Dan zet je de riem die die leg je om je deurknop. De hond buiten jij je appje kindje hond aan de boot. Nee je of je kan een speciale box maken waar die uit gehaald kan worden. Je zet op de app. Mijn hond is buiten. Dan heb je iemand in de buurt. Die denkt nou, ik wil ik heb een hond nodig of ik wel even naar mijn moeder roken of ik wel even naar mijn matras en ik wil het matras Ja en ik wil goeie.

[00:39:50]

Nadruppelen het weer naar huis, dus wat doe je dan kijk je even in de buurt. Hey, is er ergens een hond een avond die ik kan lenen? Dan ga je daarheen. Pakje erin. Loop je even. Je bent er netjes gemeld hem af. Klaar is Kees de hond Goed hè, maar ik vind het helemaal niet gek. Ik vind het best wel een goed idee, maar en als je de hond niet terug brengen, omdat je natuurlijk allemaal dingen ingebouwd, hè. Dus je moet je moet eerst elkaar snuffelen. De eigenaren moeten even met elkaar dadelijk heel even met elkaar kijken vertrouw.

[00:40:25]

Ik dit is hetzelfde als jij zou toch nooit snoepen toevertrouwen aan een of andere random. Sander bijvoorbeeld ik niet, maar er zijn mensen en ik denk dat 80% van de mensen geschrift is, dus die doen dat wel. Vind jij ook jij hebt toch? Dat denk jij van mensen, maar ik zou niet snel. Zelfs als ik de eigenaar van fietsenmaker in de buurt doet en er zijn mensen die willen we hebben wel over gehad dat je.

[00:40:50]

Hond hebt het is een soort van die hond concertje, maar net is makkelijk. Dit is een soort van die hond concert. Oké ja, van de deur van de familie hartstikke leuk. Ja, we gaan er niks meer doen. We gaan afronden en terug modelleren altijd te gaan terug. Ik weet niet wat ik denk dat ik denk dat het uitkomt van van multilul ofzo. Nou ja, we zijn tegen heksenjachten. Dat is volgens mij de vereenvoudigen conclusie mensen dat ik moet zeggen. Het is niet bij zijn ook niet heilig, dus wij doen ook niet.

[00:41:42]

Ik ook niet meedoen aan. Nee maar ik heb ook te vroeg gezegd van ja, en dat heb ik ook heus.

[00:41:50]

De stand bij Standard bezig ben jij heb jij ook gedaan, doen we allemaal alleen je moet nee zomaar nieuw nummer niet of dat iemand Center niveau als iemand fundamenteel fascistische racistische uitspraken doet zoals bepaalde mensen. Ja ja, dan ga ik morgen vreemdgaat ofzo. Ik ga daar niks van zeggen. Ik ook niet, Want daar vind ik love jullie allemaal hebben allemaal wel eens dat je wel een paar keer verhalen om je heen hoort en dat je dan eens een keer half een beetje mee praat met je gehad.

[00:42:19]

Ik heel even eerst kijken wat verhalen, dus dat is het belangrijkste even rustig ademhalen. Even die context. Zoek het op wat echt is gebeurd ook het gaatje. Kijk misschien het gaat je geen vulkaan bij hou je met serieuze zaak bezig. Ga The Spirit kijken. Ga je zorgen maken over onze fucking kloten gaat dat is voor een volgende aflevering van de wc.

[00:42:49]

Nou ik heb voor jou meegenomen. Ja men nam Sylvana Simons Sylvana mooie vrouw echt echt iemand die mee kan praten over het zijn van de zondebok. Ja heel erg hè. Die is ook die is ook een partij kapot gemaakt is dat Is dat niet nu inmiddels een beetje minder. Ze komt natuurlijk met een zeteltje zien. Stoeltje. Ik heb die gekregen. Ja maar waarom waarom heb je nu niet gekregen? Presentator was was er weinig aanleiding om die prospect. Ik bedoel toen was ze gewoon een elektrische was niks bijzonders.

[00:43:27]

Alleen de de reis die zij de afgelopen 5 jaar heeft gemaakt om te zeggen, dus de en als een beetje advies is om de reis de de Wat heeft meegemaakt, maar zij is toen toch in 2014 15 ofzo. Ik zei helemaal gecanceld door idee dat zij zich uitspraak tegen Wat was het ook alweer De Wereld Draait Door.

[00:43:49]

Ja is goed. Ja maar dat is altijd met mensen waar ik respect voor heb. Die zijn de eerste die zijn die steken net uit op moment dat het nog moeilijk is. Dat maakt mensen dapper en zij heeft heel veel gezeik gehad en zij zei ze komt nu eindelijk de kamer in totaal verdiend en ze heeft ook eigenlijk een hele goede manier gevonden. Vind ik van een afstandje. Ik ken hem niet heel goed zo. Ik kan eigenlijk niet, maar om om te gaan met al die negativiteit. Ze blijft heel redelijk en liefde laat straks ook weer tegen die tegen die domme boeren trien van de boeren boeren.

[00:44:30]

Burger beweging. Echt wat een menselijk mens is dan en die zat. Die zat daar aan te vallen en dan blijft hij heel kalm en heel rustig, dus heeft een soort van Marije klaar en dat was in het begin ook wel. Anders. Ja, maar dat doet ze nu in het heel goed en ik weet nog niet. Ik rij zo ook wel eens mogelijk. Ja dat is misschien wel handig. Ja, gewoon zo'n soort.

[00:44:49]

Hondentraining voor kleine keffertjes die doet dat heb ik altijd al gezegd. De volgende bijzondere jaartje spelen plakband voor jou. Ja maar ik wil geen plakband. Ik weet niet wat ik schrok krijg. Ja, dan klaar, maar ik weet nog dat ze vanavond met die MF altijd al het was echt leuk. Ja zij kan niet. Anders zij is echt een mooie vrouw en dat zij niet alles gewoon echt een leuke vrouwen en hartkwaal vrouw, Dus wij zijn team Sylvana Simons ja. Nou, dan zijn we weer gewoon Roermond zoals ze had wel.

[00:45:22]

Moeten we een kleine kanttekening maken, maar bedenkelijke Action wel dat je denkt dat het een beetje van die fout. Ik neem donderdag ook echt wel eens wat dingen gekocht, maar ik denk dat het heel fijn is dat ze een zetel heeft en dat het dat ik denk dat het heel goed is. Als het heel goed dat is dus ook Wees nou eens vergevingsgezind.

[00:45:49]

Sylvana die kan je misschien 5 jaar geleden vervelend vinden of rare keuzes maken, maar beoordeel haar zoals ze nu presenteren en presenteren zelf ook die nieuwe op TV is. Ja, dan moet je dus aan wennen. Die gaat naar de allereerste aflevering of twee. Zit je gewoon op die bank en dan ben je aan het dochter. Ben je gewoon aan het aan het aan het werk en dan schelden en ik zal zijn dan heb je zo'n nieuw vrolijk fris fruitig en nieuwe presentator op dat gaat het dan gaat het land los.

[00:46:31]

Ik heb hier geen tijd om goed om in te komen Nederland weer gekocht op te voeden. Deze aflevering 80 minuutje. Wij gaan dat wordt Spannend hoor. Gaan we dingen gebeuren? Ja, onverwachte Wending alsmede ben ik.