Transcribe your podcast
[00:00:14]

Goede gesprekken bij De Correspondent, ditmaal met de geschiedkundige Jennifer Tosh, oprichtster van de Black Charity Tours.

[00:00:44]

Jennifer Hallo, ik val met mijn neus in de boter. Die zijn hier het Scheepvaartmuseum. Op de binnenplaats van het Scheepvaartmuseum, overkoepeld met een grote zon van glas, wordt gerepeteerd voor een productie van Sivtsov Memory. Het maakt onderdeel uit van haar rondleiding door Amsterdam Blaak.

[00:01:04]

Dirk Stoops zal de Jordaans in 2010, dus hier is een figuur voor de placed Sohier Exploring doe Bon Jovi en Mason wordt Is the future cointe by voor history auuy Hadraoui by Free Ministry indiscreties Looking at the relationship between a aan en de Nederlands Wouter Corstjens diep historisch her en der in supporting Mike Herter is. Je kunt zien dat The Spurs hier en zij Shoutcast stream aan dat kunnen.

[00:01:34]

By My Trust In Flames So Be IT gaat een indie voorstelling over de toekomst van het verleden. Een kostuumdrama dat bestaat uit meterslange, daar misschien wel tien meter lange sleep in geel en zwart en Delaby callus.

[00:01:50]

De Nederlands flare dat wie OCIV lijkt kind aan Vlaamse zoldervloer ergens een Cointe B trapt Overmeer en zijn broer Korinte BI peilingen die Layers of History Rising spoken word, PO2 Music Dancers en de nerd course of History Scammers Caermersklooster, Passbook. Jawel, ook I Want To Do Is TU in vo-LK nu Memories.

[00:02:13]

Juno Rihw, o is denken. A history Josly Fermont. Perspectief en asbestcement kan dus de kapitalen die hier slagje vreemder na willen. Callen I wordt morlaix en waardering station voor de augé en en de locking uit. History Before is weer voor de kapelanij steeds voordeel rivalen. Jerkins was Capitano like the relationship to the Netherlands van Jan van Riebeeck. Hoe Introducing nu koepeltje, The Story, The Proto, Noorda, Kreato, Agulhas en interpreteer als Saen wonen en hoe Kevin Kuranyi bij FC Twente help him in speculeerde.

[00:02:51]

Koriander, saen peper.

[00:02:52]

Zo het weer een match en wie Wielingen surviving historie zelf ben loonoffer dat soort van het herscheppen van de geschiedenis, althans de geschiedenis zoals we die kennen die een dominant beeld produceert.

[00:03:06]

Sees precies en net weer willen griendt. Wie een Mayon historie en Wesly nou het alweer de nu finsbury learning Donal is tijdens Pinkpop dus. En onze huidtinten tension aan Calcio, Hertberg en Memory. Dat is mijn focus. Dus de basis Stork On Memory aan't aan houden. Zet het Arai dit jaar.

[00:03:31]

Kijk, daar komt er groen bij. Rood en blauw is heel kleurrijk.

[00:03:35]

Vlug Nederlandser, vlug de Kursaal, vlug al-saud en door Amin Oliedom en een derde nabi, de Zaans on an older flames. So it will be a bit love you mashup lijmt en instrument kleurrijk, vrolijk, Marith.

[00:03:58]

Heel belangrijk, dat kan ook. Pijnlijk en heel pijnlijk. Tuurlijk maar dat. Het is ook belangrijk dat we euh, intersekse om toch zo genderwet Raes is in no euh, sexualiteit is geschiedenis. Het erfgoed is alles zo. Dus ook Piepel kent sideskirts, het kwaad Bidavo en de term wegeltjes Sarda Beekhuis imago aan te bieden in Barri Mens The Spirit from the past. Dat die Ariaans helemaal niet Depoître matchke jonge keeper te gaan. Herkol de desperate Cram en te helpen.

[00:04:36]

Wie een mage in de geschiedenis en erfgoed te brengers maakte Gerda voor Heleen. Ja, zo heet nu Soldaat bij Locking en de immense.

[00:04:46]

Riep hij ooit uitziet.

[00:04:49]

Wie geven ze ruimte om even te rusten? Repeteren is goed.

[00:04:59]

Jennifer torste is geboren in Brooklyn uit Surinaamse ouders. Acht jaar geleden kwam ze naar Nederland om te studeren en toerisme gebleven. Sinds vijf jaar organiseert zij de Black Harrod's Tours, rondleidingen door Amsterdam. Die voeren langs sporen van ons slavernijverleden. Vorig jaar ging dat per boot, dit jaar te voet. Ieder jaar zijn er weer andere partners in het spel is er een andere route, een nieuw thema. Ze werkt samen met organisaties in New York, Brazilië, Ghana, Kaapstad en Indonesië.

[00:05:29]

We strijken neer op een bankje in de schaduw van de Amsterdam. Een prachtige driemaster. Zo'n oud VOC schip.

[00:05:37]

Verderop zitten jongeren te zonnen op een vlonder vrede. Dit schip zeg ik is een crimesite. Hier vond de misdaad van de slavernij plaats.

[00:05:48]

Bernard Wentink, weer Devlin authoring, is vriendje. Die mening is historisch, zo what?

[00:05:54]

Dat is echt een crime scene met een finest business Vercors Choir Gippingen en slavernij daarover in Prego Together.

[00:06:06]

En de agent die Kraasbeek tenten focust. Wiens story is dat een VOC schip? De Amsterdam Intimus Cargoschip of Gutt. Wat? Coornhert Ben Converged Haring Piepel Cargo Why Good Good That New Bern aan Mooss Piepel Listening Wagner Procol Harum. Donald is een afwerkend Bermejo Gurion van de 17 Sensory in Amsterdam en haar broer Barry kieperden Red leeft hier in Amsterdam the queen from places like Angola, gana kapitaal met de kerstkaartje zout en sleept Pipo broodheren mee.

[00:06:43]

Ben broodheren wat urly. De Roly is Pipo Bredius en slaat weer een bordje tissues de Queen. Picqué moet er servant tambor frisdrank heen en ze graafs men s morgens. Ja, zo was de mixtuur piepel waar Fry en daar wordt Vivendo de Nederlanders wat kunstrijder. De freejazz zowel pipo gewapende Erlend zijn. Hoe dernières lever in Appenzell? Ja, de laatste 15 jaar is daar historie haat jegens de beekhuis no domoor en het dorp hyper leven hier.

[00:07:17]

Slijp maar toch. Als je zegt van ja, wij willen niet beschuldigen. Dit is geen niet de plaats waar een misdaad heeft plaatsgevonden. Deze prachtige boot. Het was het wel.

[00:07:30]

En waarop dus waarom? Waarom ben je dan zo voorzichtig? Nou ja, voorzichtig je hebt. Dat is een strategie denk ik. Dat natuurlijk heel bewust.

[00:07:39]

Ja, die kruis wordt wanneer talking about us national identity when your talking waadt Pepels history en hadith fixed in Herma. In de winter surften wij als je Shinto Shanice Pepels Mainzer history I said serving unmil judoën. Sardjoe gehad. De Noland je het in de banne server Tuco Nauen kent dit zo het Trine Define de balans waar wordt showing Anadyr Side Story Kervel processiekruis? Wordt het klimaat centuries of Pepels Hertshage. Majorette Georges Eurostartreinen showed wordt morgen Necdet in haar historische themajaar Paard en te meer.

[00:08:26]

Daar is de Daans in een NAF hetzelfde tijdstip uit tongetje, de stephaan mitose en de Al-Douri Wanty te vallen, maar leed. Je woont invites in waait het volk? Pepels thinking zat een kind, kwam er Jerome Conclusion de zee, Deswarte de historie en nam Stabergh Johnny aaibare het Yonah Korinte Heer en ik denk aan CFDT uit zo IMEI cultuurhistorie en aan mijn aardes. Aan iemand descendants iemand zit een zo aylward.

[00:08:57]

Dus te veel voor een nieuw Górnik dat weekend als de heer der Story in het Sambou ei iBood Expected Triverius SFO also Yury Reedie relais wordt happen in Sayid winterkamp e onder Fischer Kolev. Photo news. Wie wil krabben dat BK uw krant zal? Cabout dus. Dit is na die rit is het peen vol descendants. Zo heeft Jurrie Leverdatum Xperience bij Fermanagh. Piepel, die door havendirecteur wordt, is Houd uw Humayuns Santing? Nannan was er twee keer aan de start.

[00:09:40]

Zo wordt Lavabit het theater koopmarkt. Is die art lagutin toe. Wolken lang die Egge en te kraste Layne in de scoop of aartjes Sorg se domein en Juneau het even de proest.

[00:09:59]

Dat woord doping zonneweide will make crime. Helaas. Ik denk aan je duur als also animators most piepel het short wel dat er dat jaar weer Riddick from hell is feel like a game. Een Santing als de Think About Talking About Woar buurtparking uit Wales wordt je cohors actrice. Is dat H.D. Na een operatie bat. De Boutslaan, Juno happend in the Netherlands moet je hertekent. Frank Alle werd in When Jornada Rietkerk KTR herschapen in één moment in your life.

[00:10:40]

Dus de shock moment dat dat je zo suddenly bij wat wij noemen de dat de schellen van de ogen vielen, want jij bent in Brooklyn geboren van Surinaamse ouders. Pas een aantal jaren oud. Heeft in 2012 Nederland gekomen, dus het is ook niet voor jou evident geweest. Vanaf het begin af aan denk ik.

[00:10:58]

De Amerikaanse New Yorkse plessis waarmee The Moment York intussen de namen voor Vermeer. Werry Eye opening van de agenten, de plantage waar mijn familie was geboren en een slaaf maakte uit winter en zeepbel. Zeepbel Bing Bing. Inderdaad S&P's wat zachte Gremi ritueel wordt, maar bij mijn grote oudtante en spleen. Mijn familie Story meer en sito nieuwe haar te dure scooter. De plantage leliëndaal plantage Mariënburg in Suriname aan en kan ik hier nergens wordt de malls charging smurrie in een rosetti.

[00:11:41]

Hier kunnen onderstellen, wifi tracking gebaad slavernijverleden of tv agee of euh ja ebo, soliede glory of the golden age en the pride of daat en dat berijming bij de Want Story.

[00:11:57]

Dat het storyboard hetzelde world en all nations doublet waren we hier racing maar historie bij Donaat Solemnis zich Mór en Amsterdam is zo geweldig dat de beelden kunnen we de De Beeld Hertjes Monumenten, de gevelstenen in Holdens dat ik de Preserved Allstar Memory of History Zeekant zie het maar het is een eenzijdig beeld is owee is een eenzijdig beeld.

[00:12:26]

Ja tuurlijk tuurlijk. Maar het is stil wordt niks. AMSTERDAM Een Nederlands Sobel zo bijzonder en daarna een fever therminal is symbool staan voor middenste, dus de zwarte variant als saaiere. Je hebt de frontje Lorne Baret en een transformed into een nieuw story soepeler afterwork lithium, maar hun lijf hadden wij missed. Hoe kan het dat je er je leven lang overheen kan zien? Voorbij aan voorbij kan zien dat je het niet waarneemt, niet registreert?

[00:13:01]

Rust wel iets nadat je een A-label mooss. Dat ding is weer locking uit het timpaan boven de beelding. Sometimes over de door batty zo wordenvoor architectuurhistorisch het schreeuwende bayet nomos in de tuin locking kordaat Bobigny Sam, een Poncher aanstuurt. En nu zie je de Afrikaanse maan Hollinger tabak heerlijk ose, terwijl ze zo is er sinds de 17de eeuw Passionate Lukkien voor een 90s toucheert, Dennis Stoiber gehinderd wordt door de beelden der Daniel Lorne Story en Nambiar Weaving. De Gelder de hysterie, Jusic de speeltuintjes en is heel interessant.

[00:13:50]

Kan je nu juist Tonics praktiseert mistte in Arthur in dit geval bij Inplant site.

[00:14:08]

Zo zijn we ook weer uit de dam. Standing in the middle Verdam en de stadhouders woordjes na de paleis was een afwisselde society van de site van Surinam, de ster dat als Serna aan de gemeente, de West India Company en de Up en de rietjes mijnen waar Amsterdam Artis van Sommelsdijk en verloningen bouwt houw. Amsterdam De Nederlanders Bikram ze saver nation nog langer en dus bijna Cheryl en ik weet Entreprise fraaie developing des nations. De persbureau's lukte. Daar is de beurs port met de Free Starck Exchange.

[00:14:50]

De fulltime Exchange opende een en Lavin en Jonatan een SCOR en commercieel centrum. De serie A Shoji Picture of Painting van de 17 Century wordt als een placodermen Standing in the Centre of the Square en een vishaken. En wie aanschouwen zelfs shhy en slee door Shivaji Budo, New York m.b.v. Chiers. Derby in Phish voor de familie Sjees Employed Bayan BBC's UH Vrieleman Mecanoo neermaaien en Dennehy Walkinshaw. Grande bood de ouders niets en startte Terawattuur de wallen en Masire gevelstenen Cornelis Tromp en is zwaard bediende in de gevelstenen.

[00:15:35]

Wie is dat maar waar? Wie? In cd-R is dat symbool wel? En steeds Droomprins Noord in West India Company. De Oost-Indische Compagnie wat hier is een import en de aardman from the Dutch Navy Rhhy was de ether bij de vleet en moest starten aan dus juist. Hoe is de Erebor? Neemt Morris codenummer Erebor hier de pers die Donohue wil nemen? Zou Morris Meens Blaak Enzo hier zes Burrell Blackboard hebben hier te persen? Want ik nulletjes hem in Kido Engeland en nou weer Heer Scheepvaartmuseum en de verstening.

[00:16:19]

Dus The ship de Amsterdam Osage start Telly the story of haal de chips serieus. Slavery asjeblieft is cargoschip only held Gold Cup by the caring at the six gaan hanteert de held, aanboort bodemwantsen tracken bad resistance worden baelde zuster Piepel. Fastow is voor de Friedan zo Lemur als koningen lang. Depart voor de herfst. Vaarwel hakkebord. De Leusden was een chip dat zijn Cagnes de river houthakken. Meerman Ship Avios schip dat Twente dat in. Overhangen, Piepel van Madagaskar een grietjes stikte natuurlijk en debus is dit een revolte en daarom iets waar we al lang amico aan de Nieuwe Herengracht en bekampte voor Mercurius Körner hoorden Plato Minetti van de zeventiende eeuw delen Der among the boordje die Schuurs en Depositie de Burgerhout Sénégal Corby Powers uit de Hortus en Nowicki Traveling to Wicked Baak, een trio dat aan het meezing Turning Uhm het NatWest.

[00:17:30]

Ja hoor, weer Poynter gaat sites aan Telling Stories, Storyteller, Storyteller aan de soort tuinbonen by. Waarom weet u de site Memory voor aan te bieden als Cryo en speurt in Woot Tittel nu Story? Het Japanse Piepel. Gurney Armeen Do you have the experience of Piepel coming out of it? Terwijl de prins Bernhard nu aanmeert achter ons bijna leeg, hoewel het stervende Sheens SDMI agens Piqueur mij zijn wel iets mee.

[00:18:08]

My match, Hooijer A Space en Time. Hij kwam in zaal Time Traveler, zijn mho is living en voor het eerst in de basis drink piepel with meters. See what lives like was al zo NAIAS. Wel die leefde leefden een gouden borgh patio's. Een poolparty in WO I was dat het soms niet. Saint's voor wat happening. Voor het eerst naar liefde Helpers in wook. Dat is Tamayo nationaal bade en inou blakely is maarer. En al de discussion waat institutional en in stemmig racism weken looked de hysterie die weekkrant aan de sterren wat haperingen deden.

[00:18:48]

Een lesweek afbakent, taai en aan de Steijnen wordt en ik spleen. Duitse Picos Duets. Harf de briesend zwaar Whyte Pipo. Mis Sam, hou aften de ander perspectief. Picos toont veel respons Beauffort, een foto van de zangeres Zo gauw kun je blij mee hoor op Hardorff zo gesjord continue to explain. Uitbeeldingen Gray verstrooien. Ouwe zwartemeer. Knipper dus tijdens na de bouwopleiding weer al descendants of history enz. Die krant White Bush was kunst, kwakte jazz, maar Matthews blakende zon en eerder ray's was te wel het woord die iedereen dat Jerkins woord superieur aan Shadwell over na een yuppie enz.

[00:19:43]

Na nooit piepel en dat je kast usines. Ik ga ze Fallas tv. Ik had dat de leeuw lol. De cover and how to think I was projectjes in ook gains en verwees zo even Evenen 4 en 6 gornja daadwerkelijk invallend SURB een stadje worden. Benefit generation after generation heeft het tienermeisje en een lesbisch aan de sterren. Daar is Nannan of de doorsnee anarchist meer al Affected Bay Hou Racism valt over tarieven. Travnik Dit huisnummering in winkels in hartje Parijs.

[00:20:22]

Aventura Snelheidsrace tussen jou. Er is nood aan de Living Cañada cd Ik Ben Effectenbank Even de maar Pepels deining op de Dam voor Staller 13 voor Blakely is maar de kans dat de witwas in beide dyn fit zijn. Hoe je er mee te finke van de vereniging. When the white the Dutch en prayer yuppie in employers The Bride is The Prodigy, the Spanish Ole Demond Exploring the World. En wanneer een counter na een white piepel deed zaden en cijfertjes. Deze zal de mensen anders schreef De Standaard.

[00:21:00]

En nu weer trol bij de Hayez, Leblond, Carrément en Haler. Dat is wat maaibeurt de richting verrastte. Duur en Lucke de media T.D. Afgeketste. Progreso is Josly Shooting Star Weyngaert vlagjes flooding Ryanair herin. Zomerhits 7 uur kan Minter Rescue daar in barre winterweer CQI houden. Dus mensen uit Duits wordt meer finca wordt richting Microcebus is te helpen de bikram backgammon weer en aan Raiden de The Last Contribution of Rob Wijnberg Founder of de correspondent. Een artikel buit is cd The Last Seven Years of his dealing with racism.

[00:21:44]

Dit incident is explained dat hier een free lessons en when the first is it's not about you being racist Hutsebaut. De the system is breezers en na en uit liefde heb ik Evita inviteerde. Verder is Dokkeren van des prospecten System in the system, a white supremacy en zijn en een lesje. En haalde het apparaat in de présent ten oldie is de betere Carstens bulken vuurshow en medi van enkele Rubik's toont aan de stand. Dat White is een zo normaal HxD die vaak Thope zusje of ouder.

[00:22:28]

En dat is allemaal zo, sprak Hauer. Dat je Kensit van een ander perspectief. Kris Jenner vergat de aandelenbeurzen Like a Personal Caller Hollins FWD in Barri in inderdaad System Interview Storia Apple Store te starten, een Apple Store afhaalden. Het reality effect en daarbij denken aan de standing der Piepel treinticket. Moet je Aviel Piepel ARBIL in Syrië is locking exploring daar in ruil persnota is is tussen Jadoulle en duurt. Wat doe je Daud correct is en Duits wordt de wordt daar weer throwing achterliep en Tyrese de Moor is Airbourne evoceert deel surviving in haar cultuur en Arce Sayadi?

[00:23:16]

Wie hebben we? Spant de beelden die. Wie wil die kerk? Abbasi Marinetti en is actief universel humanisten Al-Manar creërden Džeko. Daarmee hebben ze siertoer responsibility to deal with the problem with exemple Ajahn Lado Natur. Zo is Kappel een wieke kosice Ibe Kymmell weer wat charmant, maar een ajo tussen de Ceintuurbaan. Wendela verwijding mij baric, want ze laat mij maar waar ik niet naar Nederland dus wil. Wie dat inderdaad hier alleen Orbie blaakte Shayne en het hier voor excessen kuurie Anchiceratops te lang Thayer lukte en hij sortie blaken zwak in t woord mee.

[00:23:55]

Instinctief lijkt dus, want ik ben er lang verstrekkend. Lange tijd in Herd Bayes Chubby Kvemo weer ditmoment moment chansons waar honderdduizendste shear zelf preminiemen hebben al arberg weer Spaans te zingen blijkt men Dewar Mini Deron Business Horno Red White checkten. Daardoor wordt mijn minbar bikram krommingen weer wat inherent Bayes aan me hintere zou. Jij werkt in de tram, de metro en gootjes gedaan wat voor korona next zamorano gewiegd bomen een chip Holzer Purcell dubbelklooster teruggestort moet wheelen. Loubet is dat juist bitcoins remspoor Haeldermans die dus happening wieser in herd Bayes is.

[00:24:41]

Dat is niet waar ze stemmen. FWD o juneau everyday micro krasje Wissam. Een setstand sampling wat ik denk eens ingeseind en dan is de bal dus benen tussenzitten. Dat is de kleine dingen waar twee Crammer waar ooit Abdoe Ardouin laatste beleggers nou voor Corporations en barista's history of races. De onderstaande haal ik daar in Thouars corporis structures en financials, shorters en education jits ophouden. De system speelt sinds Pisco toen Chor afdammen en ze woongroep brutaler bouwer, al is de Bapaume en Many Economic Bouwer.

[00:25:35]

Na. Sekhmet staat Buttes Ikink The Difficult. Als voor Rob MacColl ik realiseer ik dat Wayne Siirt Sirens is. De B-cross You Are The Norm Megens Johan Top over de hiërarchie. You're the boss, dat is waar je defensie hebt. Er is een hiërarchie met bedden die cams clooster word je just mention Jennifer Alwyn, you have released in het if i ivvva wordt Shayne something. Hij wordt niet Shanice mai mai positions. Zo geven maar prauwen wel iets aan radiozender.

[00:26:49]

Ik ga dus Willinge Chalayan banden, maar ik privilege en disten zijn Tinkebell pipelines aan de start. De Piepel Fielder gaat in Lausanne Dingane worden voor dertien biertjes uit Heavy Decourty Ayco ophaler Tulum Spauwen chipbouwer zes minuten. Buurtwerkingen waren de makkers die weer zes center socios jazz. Dus ik ophouden dat nou een, zucht Pécriaux. Dat er een scan caller Dr. Sexwale die er financieel steeds is dat dat en dat Skirts hem hypotheekaftrek. Dat heeft de d'en geen WappZapp en al.

[00:27:33]

Hij zei dat Julius Atomix S&P's voor salmonella als te sjerp. Haler dat niet hadden. Ayco voor is de hiermee Wannijn C. Santing is dat je judo? De Smisse Kruisbaan? Beteuterde dat inmiddels Byloo nam. U kent weer de wanssum. Kent Berrer die New York problems it be able to see my ass your ayco? En je hebt de Kiowa Power te duta. U hebt het MySpace voor al die Piepel Witvrouwen, een exotische mix Daladier zeer. Widooie heeft een relatie.

[00:28:06]

Kenbare importen worden een proces en dat zullen de problème zijn. Wie? Diplodocidae, Diplodocidae zelfs in de basis naar Polen en Dewil. Sampol. Cebuano hebben die mannen in al die Piepel Hoornbrug herbouwen. Dat hij wordt hard. Toen kwam Hyuk hem hier en zowel Jebali Works lijkt Meeden gewoon dat er kledij uit jas Lockett seaside in Joshi dat dit een ego en het na Jost Korinte als een merkelbeek gaan weer Kraasbeek Chubb. Hoe hard de dure Network Tinka in Order to be true to Go Away Together, een zustersite in het Democrática waar wie niet?

[00:28:46]

En de iDeal. Maar voor ik kan Amerika de deal van Martyr werd dikwijls ten prooi is Universal in New worstelen ze maar Rihanna's Equal, tfjy de Manets Hoogstens Innocents en dat van Larf! Work Armeen, jazzzanger, gooit de mantel der strak Sourcepower dekveren. Het is in die courtine Verspeet dwwy hebben. Wist je dat ze wat replace? Ging het mis? Hoe wordt bepaald? Wordt de welp? En wie Harten? Dauda, Dauda, De Piepel Ben?

[00:29:26]

Op Frostbite? Ze staan haar te Biebel. To Speak wordt in juni de voice Bateson radio challenges aanhet proces. Dat happening nou dus is, wordt Abingdon. Dat is Wilier about the. Piepel worden asking voor een soort blacklists. Bovendien wordt het na Debboudt, zei hij, want woont sowieso jaste moet je op korte Very Important Natural zijn boek I Want To Be Included in the process. De zussen zijn ermee. Rabaut Alaves. Wie woont bier profiling? Wat is de system de benefit woongroepen over nadruk te bieden samentelt en het Zaans?

[00:30:09]

Wil je dat graag? Harry Get what stemproces te Dauda wordt door je Reyna bij Biga met een fortunate bouwwerk houtbewerkers te bieden aan de nieuw aan te trekken Aartje rol in Your Own Network. Rob Houwer werd in der minne is de derde Seward Sheens. De Cavour met eilander zijn in de jongste TCDD. De Piepel liet de leaders. Raffaello Piepel liet Dender Leaders Raffaello na. Daar werden we eraan dat dit Teding als de schaduw feeling is, dat weer Germaniae, daarbij het Wielinga Sambou dat Ismay 4 is, de zaal in de duisternis.

[00:30:54]

Effenden zit Morlaix feeling. Dat is tnnc of of makin pipo in de visuele respons voor de feed the glory of the leaders dee dee dee dee dee all over the world. Er is dus dus wel strafverleden chip dat ai ai ai dislike hoor heet en het die open zit. Of eigenlijk word je watches described Amy en Nathalie Duits Lily dus beter zo population en groepsseks piepel running BHJ.

[00:31:27]

Dat ik niet nulde Kouterhof heet. Dat Ixus in ook te zien is is propageerden voor wie ze. Tinkebell Depp die de welp is. Die is de vis aan de man Piepel dat HP een forehands juwelierszaken in Afrika waar je gratis Senseo a position to the nation steeds harder kan Kiril. Iets wat er voor Brauer. En wie het op houten senioriteit. En hier de Netherlands is. Black Amin Kipoer Surprised of vaak Ålesund Piepel raan. Cranberry Rading renstallen. Derie Against Racism Amin huurrecht, partij kroketjes.

[00:32:08]

Dat is jammer dat die niet door Brouwer en LockOut kraaiden dat Sfar weeral gingen waar het stil, stil locking en vrienden vinger. We moeten weer mens Harro, iFixit en doe je niet conflicten die er niet in crashen? Breaking news, je schudt met je hoofd.

[00:32:31]

Ja, wel dat je haat. Het is breaking moment dat ik niet. Het is met wie ik niet de moeite, want dat was die Ford Iowa de derde. Want personen die niet het steeds ripoll krantenwereld. Jawel, shortje Floyd. Je osso have piepel. Hoe Zest een auto is uitzingt. Hour concierto dat ding wat aan der dingen termijn haar thw a tipping point en wide striping Korendijk cinco so crucial. Honden zet gewoon kernteam dus na de start dit weekend Wieke Quartett moment aan social media, een tv te Kerner en die authoriteit Tijdsgebruik, Think Media, So Different en spoorde hierzo.

[00:33:21]

Werkte weer zendertjes bij de Ray-Ban Orde van de Nederlandse Leeuw en de Black Lives Maarer Movement is, jaste Platform Zoo vermist. Het is Becquart is dus Révolution weer. In de middeleeuwen werd.

[00:33:37]

Huizenbezit Bayan Chip in beeld voor de in landen waar je de speaker onder de dam natuurgras de De Piepel. Oké, ik kijken voor de Black Lives Matter Demonstration, zo meldt strookten buit goed mee voor jumpers niet staande, wel first aid. Je hebt het zeker kwade Shirley Organa I immers uplijn wat in het lijkt. Want dat Choices de power socialmedia dat planten de CD&V aanzet met een nait bijvoorbeeld uurtarieven naast een natuurijsbaan voor het quotiënt. Je zijn kral in zijn Vence.

[00:34:20]

Die organisatie moet je speak voor de opening Spieker Church ook Hammani, Piepel ofwel Meneba privéhanden. Eerder zouden ze meenam naar Chor Chubby Manager en expecting centrales dieper Fürstenau. Dat was na Paradeplein en Sonarboot CDS de forcing uitklapbaar. De First blekerij hard blijkt. De Faar zat helemaal naar Zaventem mee. De zaak door de Kraut Wormer bij de opening aan uitwonen toe in Foqué Piepel dus iedereen. Wie hier Nederlands had, is sense of superior en een privilege. Dat lijkt hiermee Jerkins.

[00:35:03]

Hoe? Wie? Door een HAVA kan je de problemen in vaak weer. We zijn daar bankfraude na meewind netjes Keo. Net zoals in mijn piepel af Aral hysterie en startte met Let Me Give You Back samen waar wnd als Orbie Charisma Rijk en Juneau aan vader en hij hoop dat zo'n Raiden telde. Hij probeerde de speech bade havenwerken te worden presenteren, zei al zo dit won een beetje een leeuw en de letters sportbeurs mee. De Spirit kan je geen wensen mee.

[00:35:41]

Wook de speurder vrij Anastasius Kröll dan netjes werd verdammte in alle milieus maj voyages te Seward zijn. Is dat Samsung dat is ons op Hard of your Herreweg Cultural Heritage heb spuide stories of je moeder of vader. Daar is dus relationship with consensus.

[00:36:04]

No fee in my fair lady hertjes, mijn moeder fruitsoort in mijn madder aan spiritualiteit die ze weer import paart. Daar is zit mee voor het eerst.

[00:36:16]

Mainzer heb ik in mijn contact met mij en zes hertjes Eijndhoven mij en 60's Eino Stammenleiders Sprockel was en de trias Datheen door Eino van Lo-Reninge bij mijn familie 6/3 en Deurningen waar en 6 historie aldus bouwleges zijn winti en voodoo en Christianity en Islam. Zo is Darri wil Lettens en hij chaussee. De focus aan de spiritualiteit die het Let's Talk ten laste bald worden, is ritsen in het modderbaden in Barri Mensen. Al zo veel meer is Velay, mijn Mindful King en ik en.

[00:36:55]

En als u daarmee Nabi een krant halen met hier en zeilsters in, is dat er minder ternaard en kan Traktor het hier. Hoe harder je woonerven, side of history en wizards supporten die qua experienced de uiting truyts true dat haast. Ik kent Berrer aan de Stern. Waar en Celsus Thinking The Times Nielsestraat roeping vormt en wordt Maes weduwnaar was die finishte. Piscine dus, die die hitting voor meer dus vinden. Folle mensen kation is een proces dat stil komt, liet het aanneming haar akkerbouwer vrede.

[00:37:33]

Met herkenbaarder libretti moet Zwaargebouwd Abolition wat weer stil na dit en daardoor Piepel tot naast de cel in. En dus tijdens het Wyomi Qigong Garching over dit wordt zal. Never forget want ik had natuurlijk wel het woord Sjuul Memory bewuste verkeerde Beatus krijgt het zo lang KCO en hij vindt dat de point to go. En dus moet De Gelder weer stil der dertien keer na dagenlang algo en subfamilie en cesuur connection niks. Dit is dus zo Way To Access, de orde waar hertjes, die kruisbeuk en wie het in Santing zwart wit sampling wordt.

[00:38:11]

Jasna met een dame, een superster ben ik games. A black history. Het is dus eigenlijk een Hertberg. Samen staan Aurelie en Tjing vernauwingen met superfamilies. Hoe Arkiv Wingas Access Points Ampul Zuzana Domino Figures draaien? Wil je het Maijer zijn naam hebben? Een immers over Chilavert bierhandel dan vaak. Chubut, geboren in Suriname en Brides en in Zweden, wonend in Amsterdam en 17 15 en leden in Amsterdam en Als ik het vandaag maar Gijs door een Gijsens beschrijving, Harzé hernummering en Shinto aan Anjer in een weide.

[00:38:55]

Dat hadden de giling met partijwerking Cilicia Vink Fru in in in de Discovery of Disney's Lienz deze die is Bans the History of the Family Stone en The Descendants en zelfs een Sleep My Family uit met de heer Scaldes tasjes smakend Washingtons exactly en wat een momenteel huis wat de Fransen met zijn over de incestueus Kamperbaan wordt Borsboom worst wordt plonsbad voor een moment dat jongelui wel het geval is.

[00:39:27]

In die periode wordt aan Gijs Stork Waites Mention wie waardoor jij je lecture ticket door de oude kerk en t Baaitjes Conversation? Ik heb mij en zuster neem was merkentrouw gids in eindeloze mackintosh voor een scanner en Suggested horen daar van 104.000 leden Amant daartoe leder in Chaldeeuwse zes Wynand afwerkingen en proeflokaal Distimo en het Shantou iets dat zijn familie aandoet sinds middengang chapter 11 uur Zarco hebben en weer open Sherwin Information Healing Process is absolute limiet.

[00:40:08]

De Piepel. Hoe hard de eerste Rabe is, de kans dat de oude site kort Corrs behaalde worden voorjaar Chomé mee en hij wordt daarvoor maakte de weg meteen Salmy. Het Kamiya dat hem voor manier zangstemmen alleen maar naar de bende. Zo openbaar, vermits eigenwaarden dus waar kanselierschap is completion aan de leuning learning wat hebben en wat Kooijman in zijn Sajan in Pepels maand ineens een proces dat een minder weer green alibi Werner is. Maar ik denk dat dit meer zo opende door voor als de wereld blok feeste VS.

[00:40:45]

En van front en rakend zaaltjes is men maar emotioneel moment Mobibus weer emotional. Mogen we de Accord Mommen Moury kunnen? Zijn ze allemaal weer wat harder. Introducing hardie no way. We went snel hoor. Je hoorde wist hij hoe je waar? Dus een akkoord moment, want ik heb haast. De Nez en Wim Willaert zijn weer open en Wouter Lorne van Michael. Ik heb die havo havo.

[00:41:16]

Nu zit je een probleem met je zeemzoete Plouffe. Zwommen Arwin Braid Sparkling in de wind is is dus Connexion op haast een end of formal sites giving you. Veel dubbelde dus de speculatie dat je dat je Justin Scribe het is het giving your naar de surf power kweekvis en lacks beliefs zo pik ermee icy aan Kinect toe richting de warder into the elements. Dit is dus historie is weer persnota ermee. Even dat de chapters op de historie der armen very violent the connection Williamsen to be in Halle the ship.

[00:42:04]

Maar na een keer Wingenaar te verbaal de Holl en de sleep Goltz even de naam confronteer dus weer bijeen voor paarden. Verbaasd. I still feel like a in Bink Gold Spy Kids stilvielen is dus een parlement, al is Voisins derde Happy Silence The Frozen inmiddels al een gevel. Steijnen. Rubens Locking. Daan Hoping Summary Semey Klitsberg Kijk nou eens mee en Thelma in Story zo aan een hartaanval. Aandoende Switsers voor de woorden site of memory the sheer enqw zoals dat wel is en waar ik nou weer ringworm invasie sandino dus test en ayaat deel werd daar enger en processen.

[00:42:52]

En een bewoner van The Next denk ik. Het is allemaal de beste. Ben je er eentje die hij wel iuno en weer in dienst. Nooddeur is een jornal dat krabt in zijn door de horror herbeleving. Ze dat happening chips zorgzamer in. Call it I is the moment that you have the Bikram Khan Tobol, Ping An Galvatron en dat Handball says that means that you waaiert is was geïnspireerd voor verdes werk.

[00:43:24]

Ja aha, Demolder also meer twickelo journalisten. Uh moose piepel listening rapt. Hij zingt uit liefde. Dat heeft grabbelden randen rond. S Inayat Khan formal Tobol Castrol, daar ons land bij de Pepels zelf het ding, maar met Charli is er geen mobbing en ze wonen. Ze probeert mee verdes en moorden over zijn. Dieper en dieper is hij ook weer moord, nexit, jaar, Cepheïden en wie connecting die zestraps en werken samen in de haast heb geen haast.

[00:44:03]

Depreeuw baas is de Pardaf Macropus aide de camp de Nederlanders te duur is Kemels, een student versyck, smans leeuwtjes, Britten koolwitje, een Reebok zuigermotor en voldoend samen meezing work with meezing al eens. Euh, terwijl ter wereld. Zo ja, April Lackin.

[00:44:55]

Piqueur zei dit een Ketnet compleet die de plek Herfstrit Sjors is als happening, want different spots in de Worrell aangenaamste naar New York Solitude is wel in New York, beweert Labourregering. Campari is in Brazil, in Qana in kapitalen in Indonesië en op Hardee een Mapping Slavery Nederland approches skûtsjes, een meezing netwerk coverstory. Een Zwitserse was een keurders Oranje World voor Working on chante, alsof Beckinsale de baas ruggetje Story Raya Story compleet leek te worden. Dedry was maar was een compleet Veneti Leaving met lijngedeelte in orde.

[00:45:39]

Dat proces Reconciliation houden we juist lang bezig en houden transformed voor mensen toont dus een A-kern en een kern Wippert Signed zijn kleine herstartte Memory Live.

[00:45:52]

Alaaf! Picasso Think it's not important because it is a Samphan Griffo in de realisatie van Hou Iasi. IT can be producten technisch Jolijn werd en dat scenische startte Tinkerbell. What you see your Ormandy doing the work with shifting werkhal shift in de geest is bij osso transform in the way we just lijn en ben mister proper differ zolang je nooit hakken watergordijn ege kieperden. Wingenaar 17 censureert in Seattle. Wint de Golden Ege staat dat ze nain 10. Centurions is door.

[00:46:28]

Het is een ideaal publics. De SP is nu een liebing aan de Herengracht. Ze ruilde de Golden Band die ze Thinks Weekend sprak. De pil, dat is Ideye. Goede jaar, zo denken Baader. En wie tankette en zij natuurlijk wel een het celibaat zijn, maar daar willen Mene al zo in network demarches qji. Lexus kun je compensation nu Haftar go back to your places desperate Birthe rol. Wat denk je een voor vergeving? Maar Nederlands?

[00:47:01]

Nee, nee, nee, ik weet dat. Dat is helemaal goed, want ik heb liever dat ik zeg dat ik je verhaal goed volg dan dat jij worstelt met de taal. Jawel, dank je wel. Jennifer Tâche in gesprek met Lex Malmberg voor de correspondent over The Black Hearted Stories die nog te boeken zijn, uiteraard via hun website. Wij kunnen erover doorpraten op het platform van de kosten. De bijdrage sectie is toegankelijk voor leden. Interessante vraag wat je kunt doen zelf om te helpen het systeem van institutioneel racisme af te breken.

[00:47:42]

Gebruik daarvoor nogmaals het platform toegankelijk voor verleden en dat ben je al voor 7 tientjes in het jaar krijg je journalistiek voorbij de waan van de dag. Lees ook de andere stukken van De Correspondent over het onderwerp. Collega's Fera en OLO Tibnin hebben een leeslijst opgesteld over racisme. Tenslotte de muziek. Die was divers.

[00:48:04]

Van Pieter Helm Dale. Om te beginnen, een achttiende eeuwse Nederlandse componist, kwam ik via een présent zoon van zwarte gevangenen uit de onvolprezen collectie van Alan Lomax uit bij een blues van Hazel Scott. Dat is een zeldzame zwarte jazzpianist.