Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 BNN-VARA podcast. De wereld is veranderd. Ik voel het in het water. Ik voel het in de aarde. Ik ruik het in de lucht. Het begon met het smeden van de microfoons. Die werden gegeven aan deze binnenhoek journalisten. Er wel goed aan de regels gehouden. 3.

[00:00:37]

Podcast recensenten met een vergrijsd publiek, ervaren mannelijke lavera en drie microfoons werden geschonken aan de wijste en rechtvaardig van alle wezens.

[00:00:59]

Ik heb vandaag het onderwerp allerlei tapenade, maar ze werden allemaal bedrogen, want er werd nog een microfoon gemaakt in het land.

[00:01:12]

Mordor. In het vuur van de Doemberg smeedden de Heer van het Duister in het geheim een exemplaar waarin hij al zijn wreedheid en Willem het podcast landschap te domineren stopte in microfoon en malle te regeren.

[00:01:26]

Welkom bij de eerste aflevering van Manmanman podcast. Ik ben inmiddels. Ik ben deze week dood van de aflevering en dan zijn we weer online.

[00:01:35]

Roelof is eindelijk in beeld na beeld weet ik niet. Maar wat ging er nou mis? Weet ik veel? Ik krijg de ene link na de andere, klik erop en maakt geen verbinding. Nu wel, ja, nu wel. Na een uur hoor je. Het gaat wel hartstikke fijn. Deze week verschijnt een boek van Jan Diriken mij. Ik heb het in mijn agenda staan en zo kunnen mensen dus een dubbelslag slaan. En Jan Diriken mij de beste fotograaf van Nederland.

[00:02:07]

Je weet dat dit niet kan gebruiken. Maar wat is reclame ook?

[00:02:13]

Nou ja, goed, dan vervalt het allemaal prima. Nu zit er wat te eten. Marcel weet wat ik eet nou een abrikoos, een rauwe gedroogde gedroogde jaar, een zakje vol gekregen. Want ik mag ook geen bezoek meer van wie niet van hier niet zit suiker in. Ik bedoel ik mag het niet. Ik zat te denken nou, ik ben lekker gezond bezig. Nee hoor.

[00:02:37]

Echter mij is het zelfs met heel veel noedels van die instant noedels. Ze zitten barstensvol suikers. Is dat zo? Ja, net zoals ketchup dus ook erg lekker. Maar het is gewoon voor tachtig procent is dat suiker slaat nergens op.

[00:02:51]

Wetteren De zomer weg van de korona en zelfs in onze laatste levensfase mogen we nog geen suikerklontje binnenkrijgen. Mijn kinderen kennen het woord suiker al. Lusje zei ik hou van suikers. Pappa Poppe houdt ook van suikers, want het zal je leventje tye leventje weinig krijgen meisjes.

[00:03:08]

Maar mogen jouw kinderen dan als er op school getrakteerd? Moeten ze dan zeggen nee, dat mogen wij niet.

[00:03:14]

Lastiger wordt op die school helemaal niet meer getracteerd. En als er getrakteerd wordt, want dan is het balletje welke groep ze zitten, groene of de gehele groep. Want het is allemaal gesplitst en dat is vaak eurocentjes. Ze krijgen aan de lopende band eurocentjes aan een ketting of staaf. Moest eens weten wat die moeders allemaal kunnen met recente spoorstaaf op een prikker. Alles hier in dit dorp weet je wel niet uit hoe oud ze zijn. Het oogt als boven de vier.

[00:03:41]

Het is leeftijds loos en het enige wat ze doen in een tijd vrije tijd is rozijnen of prikkers, us spiesen en kralen, kettingen van maken en letters maken van rozijnen. Ik kan geen rozijnen meer zien.

[00:03:54]

Ik heb denk ik echt jarenlang soep stenger getracteerd met aan den dop veter of rooie opvreten eraan en als een snoep orca. Dat deed ik altijd. Snoep Gorkha Orica is, dan had je een hengel en dat verzon je vader of je moeder of alle twee. Ik weet het niet. Aan mijn vader denk ik niet. Ik kan me niet herinneren wie zich ooit met een traktatie bemoeid heeft. Nee, nee. De krokante linksbacks met Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Holberg de Vries.

[00:04:35]

Daar kwam een mail binnen van tuingrond MAN uit Amsterdam. Dag Roelof Norge en Marcel. Ik geniet vooralsnog erg van de corona als een audio lichtpuntje in deze donkere dagen. Het enige wat ik wel erg mis in deze leesbaar nieuwe stijl is de introduceren de HH. Deze uitroep was toch een belichaming van ieders anticipatie en verheugde jubel kreet, levenslustig en verwachtingsvol. Iets heilig voor Corona. Om mijn gemis te stillen heb ik alle HHS van aflevering 9 tot en met 54 gebundeld en over elkaar gemonteerd om zo de ultieme HHH te creëren.

[00:05:11]

Het stelt me gerust en ik hoop jullie ook. Haha, juist nu vriendelijk groet Teun. Ook klinkt de haha van aflevering 48. Ja, dat zullen we nooit weten. Teun, mag ik hier wat bij vragen? Ja zeker? Nou dat dit ik begin nu die banana foon te missen, want normaal gesproken zou hem dan nu bellen iedere twee weken als ze mij barbecuen. Want dat gaan we doen. Daar gaan we hem bellen. Maar deze Theun weet je wel.

[00:05:41]

Wat moet je met dit soort mensen maken die nog tot een hel?

[00:05:46]

Even niet. Ik moet zeggen ook willen horen. Liefst zintuiglijk komt. Het klinkt alsof er een stadion voor Roelofs, haha schreeuwt, zegt Heleen. Wat een zieke gast Allah's, maar dan over mekaar gelegd door een klusje. Hij heeft ook nog euh, dit.

[00:06:36]

Ik wil Washington als. Helemaal draai begrijpen de vrouw misschien in stukjes. Wat een hel. Maar Marslander meisjes zijn weer naar school brengen vandaag de eerste dag lekkerder lijf. Ik vind het bizarre taferelen op zo'n schoolplein. Ze klampten zich aan me vast. Moeten we hier binnen? Ik bedoel, je mag geen contact hebben met de andere ouders. Dat is voor mij een zegen, maar daar sta je met z'n allen buiten een hek. Het eerste wat mensen door mekaar roepers afstand.

[00:07:11]

Afstand. En dan moet je je kind door een hek geven en dan verdwijnt het. En dan is de groep opgesplitst en ingedikt. Ik weet niet of dit is. VirusScan buiten houden hoor. Wat een walmen voor rare maatregelen. Schoolplein vol met linten, rood wit lint gevaarlijk radioactief. Maar wil je dan liever lesgeven? Of zeg je van ik wil het strenger los Roelof alsjeblieft? Dit weekend. Ik zag bijvoorbeeld een e-mail voorbijkomen, de tweets voorbijkomen van Meredith Grier.

[00:07:44]

Of hoe heet die vrouw die zich ergerde aan mensen? Laat mensen gewoon naast elkaar in een park lopen. Alsjeblieft gaan ze niet verlinken.

[00:07:52]

Ja, maar ik was dit weekend en ik woon in natuurlijk in Amsterdam. En sinds die versoepeling is het echt alsof er niks gebeurd is hier op de Albert Cuyp. Ik denk dat er vijf mensen gewoon tegenaan zijn gelopen, wat daar sowieso voorheen altijd gebeurde en geen afstand meer. Het park was stampers vol. Ik liep daar de volgende ochtend, was echt een teringzooi overal waar kapot glas en van halve barbecues die gebruikt waren alsof er niks was veranderd. Ja, maar goed, weet je dan.

[00:08:23]

Het is toch ook de bedoeling een beetje te spelen met ons mobieltje? Is het harmonica model. Weet je wat dan? Het aantal besmettingen weer toe? Er is weer plek op de IC's. En dan krijgen we weer straf. Over twee weken weer allemaal binnenblijven en neemt het weer af. En wat is maar de goede methode? Is volgens jou een Goldwater over golf ACW'ers? Laat iedereen het voor zichzelf bepalen. Mensen die die die kwetsbaar zijn, die kiezen er dan voor die denken nou, ik blijf binnen.

[00:08:50]

Maar waar ik me helemaal kapot aan geërgerd heb, ga ik het laatste woord ook niet op. D66 in Amsterdam, die willen naar een maatschappij voor 60 minners en de rest kan gewoon binnenblijven verplicht door de overheid. Dat vind ik echt niet kunnen. Wat is dat voor schietpartijen? Omdat precies wat jij zegt? Nee, als je boven de zestig bent, mag je nog zelf weten of je naar buiten gaat. Je laat het je niet opleggen door de overheid.

[00:09:16]

Dat je een paspoort moet laten zien, want anders kom je de kroeg niet binnen. En dat begint dan nu bij 60jaar. Maar dat voel ik al langzaam verschuiven natuurlijk.

[00:09:24]

Ze. Ik snap het. Je waant je jezelf. Ja natuurlijk. Nee, maar je zit er wel het dichtst bij. En natuurlijk Noortje die. Natuurlijk is die daarvoor. Weet je wel natuurlijk, maar ik ben. Ik ben tegen liever leeftijdsdiscriminatie als mensen. Als mensen zich vrij voelen om te gaan en staan waar ze willen, moeten ze dat moet, dat mogen.

[00:09:44]

Maar ik denk dat we één ding wel geleerd hebben de afgelopen weken is dat we geen beroep kunnen doen op het gezond verstand van de gemiddelde Nederlander, maar ook niet op dat van de overheid.

[00:09:52]

Toch heb je die Hugo de Jonge gezien bij die persconferentie. Die noemen we tegenwoordig de Korona minister.

[00:09:59]

Ja, maar die staat te wippen op zijn schoenen tot hij ook weer wat mag blaten.

[00:10:02]

Ik zag een paar foto's van hem op Twitter met een heel grappig onderschrift dat ook wel klopte, namelijk waarom ziet Hugo de Jonge er altijd uit alsof het een shetlandpony onder hem vandaan is gelopen? Hij staat altijd een beetje wijdbeens. Het is zo'n verschrikkelijke man. Het was ook een mooie week voor jou, Marsal, waar het verkeer over die spotjes voor alle branche verenigingen die hier leven in een wereld met Korona vraagt om extra tekst en uitleg, zodat iedereen sneller went aan elke nieuwe werkelijkheid.

[00:10:32]

Kijkcijfers helpen overheden, bedrijven en organisaties met de juiste woorden worden die nieuwe diensten duidelijk maken hoor. Die waarschuwen en worden die troosten met de beste tekst en uitleg begrijpen van elkaar beter zelfs op afstand. Ik heb hier wel een woord voor kut. De tekstschrijvers moet dit echter allemaal duidelijk gemaakt worden. Bovendien, tekstschrijver Woordelijke besloot de woorden van Claus die doel trof.

[00:11:05]

Die heeft iets nieuws hij is suïcidaal sinds ziekte, huiswerk ook. Ook dat laatste deed was echt. Ik heb gewoon heel vaak staan, maar ik heb mijn voordeur en dan de voordeur zitten dicht bij elkaar, want ik wou een huis. En toen is ie dus voor het eerst in de zeven jaar dat ik hem heb zien de straat op gerend. Ik wist niet wat ik meemaakte. Nu mag ik dus niet meer de gang op. Dat vind ik heel vervelend, maar is een paar dagen geleden is ie met zijn staart en een kaars gaan hangen.

[00:11:33]

Gewoon ook blijven hangen toen ik een pasweg duwde en trok die hele staaf verschroeid aan het uiteinde. Iets anders wat u nu doet is dan gaat ie op de schutting zitten bij mij. En de buren aan de andere kant hebben een labora dudal, maar die hebben ook net over de tuin heen. God mag weten waarom. Maar dan gaat ie dus op net liggen en dan wordt die hond helemaal lijkt er onder. Die gaat springen en blaft Vanharen. Dan blijft ie gewoon liggen.

[00:11:56]

De wezens gek, antwoordde Swiebertje. Meenemen naar mij op de barbecue liggen.

[00:12:01]

Nou, ik zal Jozef wel Olga of jouw kinderen op de barbecue leggen. Doe ze normaal dus om uw kind vergelijken met Claus. Dat doe je niet. En dan nog iets kroostrijke. Marcel luistert mee en hoort ook natuurlijk, maar het gaat vooral over Marcellin lezen. Tuurlijk.

[00:12:19]

Over de Paeshuyse. Wie het in het bolwerk of Otto's haalt kerststal. Hoe komt Betting Coronavirus Today topreeks een afterclub of essentiëler journalist in this times of crisis? Je hebt een viertal Trask of de samenvatting Reliable informatie Kip en Piepel Informed en holding government's account. Merkel staat telkens Why Can't Work For You kliste dehand for us to shortlist Arbroath Press Freedom Day Hayworth like to see in de CWN jongeheer to protect freedom Margote to protect years Stef Blok.

[00:13:08]

Note Ik hoor heel hard clous, spinnen, spinnen, spuit die eraf. Het is wel een beja. Eigenlijk wel.

[00:13:16]

Het is toch heel erg dat zo'n man in slecht Engels de wereld gaat toespreken over Marcel.

[00:13:22]

Ik vind het wel wat we kunnen zeggen, dat is het hij maar weer in je zak. We kunnen wel stellen dat Stef Blok nog slechter Engels kan dan jij. Korona crisis. Het is jammer dat deze mooie boodschap haalt. Maar goed, ik ben geen minister en ik publiceer ook niet in het Engels. Om onduidelijke redenen dus. Ben hier helemaal helemaal klaar mee met deze overheid. Voel jij je eigenlijk ook journalist en daarmee aangesproken?

[00:13:48]

Nee, het is een vrij beroep, maar zo'n vrij opdient hebben meer plekken waar je ons kunt volgen. Twitter bijvoorbeeld Instagram heten. Je verwacht het niet krokante Nisman. Misschien wordt het wel meer oorlog en dan we ons afvragen is Kim Jong un alweer opgedoken of is afsneed schijndood het weer?

[00:14:16]

Gelukkig ook. Ik wil nog iets zeggen over gedroogde abrikozen. Boertje besloot je op de zak. Dit product kan sporen van noten en pinda's bevatten. Ja, dat is toch raar? De gedroogde abrikozen. Dat wordt gewoon in één grote fabriek wordt gedaan en die zakjes gepropt. Die mensen die ook de nootjes in de zakjes doen, doen aan de abrikozen ze in de zakjes passen.

[00:14:38]

Doe geen handschoentjes aan. Nee, inmiddels misschien wel.

[00:14:42]

Het is toch ook gewoon inwerken van. Als er iemand een allergie heeft en er zit een spoor in. Aansprakelijk? De. De vorige keer we de allereerste sudoku in de krokante lees maar groot succes. Tientallen inzendingen de meeste goed. De winnaars krijgen bericht en een prachtige sleutelhanger. Wegens succes verlengd. Jongens Misja Blok was het antwoord. Trouwens de vorige keer Nicias, Lotte, Micha Blok en eerste opgave van deze editie. Hoe zat het ook alweer? Zij de ene snackbar medewerker tegen de andere?

[00:15:26]

Dat voormalig showbizzkoppel daar in de hoek? Die hadden beiden een frikandel. Speciaal toch? Jazeker, antwoordde zijn collega. Maar Patricia had ketchup en puntje puntje puntje veel BNR in op de naam van de puntjes, zodat het een lopende worden.

[00:15:45]

Ik weet het nooit zo moeilijk.

[00:15:48]

Nee, maar ik was er altijd heel slecht in, want ik ken er maar geen BN ers. Ik weet niet wie dat zijn.

[00:15:53]

Het is eigenlijk helemaal niet plezant. Prachtige sleutelhanger?

[00:15:58]

Mail dan het antwoord naar de krokante Lace map uit Outlook.com en zet even je adres erbij. Da's altijd handig. Ja hoor, die kwamen verzoekjes binnen of radio voor de gewone man in de paar afleveringen die daarvan zijn euh, niet ook als podcast beschikbaar kunnen worden gemaakt. Nou, dat heb ik even gevraagd aan Wim. Datkan. Daar komt nu elke dag voor de liefhebber een oude aflevering van Radio voor de gewone man als podcast beschikbaar, laagdrempelig, onbevooroordeelde, rechtdoorzee en PL 2 voor.

[00:16:37]

Krijgen we daar wat voor? Dat denk ik niet. Dat heb je al gehad. En waar verschijnt dat?

[00:16:45]

Dat is op een apart kanaal. Zoek gewoon op radio voor de gewone man in je favoriete podcast. Heb op Spotify de bekende kanalen radio voor de gewone man, de oerversie een beetje de kiem waaruit je moet Noortje Lui bij denk aan is van grote invloed op de pop. Het resultaat geweest natuurlijk. Maar als soort extra extra snoepje voor de korona tijd. We delen wel uit en dat is ook alweer een nieuwe aflevering van. Dat kan mijn kleine nichtje ook online.

[00:17:18]

Ik hoor altijd Gizmo. Die begint altijd een beetje. Zodra die het museum in de buurt komt, begint die al te snuiven?

[00:17:24]

Noortje Ja, maar echt trappelen en glimmen.

[00:17:30]

Ik vind wel mooi jou ook te horen dan in de rol van een beetje afremmende. Wil je? Bedoel je portegies? Nadat die biermuseum? Ja, ik heb het idee dat jullie twee bieden. Huppel bijna Lotte. Wat gaan we horen? Wat horen we deze week?

[00:17:45]

Karel Appel in het Cobra Museum. Dat was best wel heel bijzonder. Want nou ja, dat is een tijdje geleden in het Singer Museum in Laren ingebroken en Van Gogh meegenomen. En die kleinere musea, ook in het Cobra Museum, waren gewoon een beetje bang voor diefstal. Dus alle werken van de muur en het grootste gedeelte met topstukken. Dat zit vast momenteel in Mexico en zij hebben hier ook schiet de schilderijen als Kido die ook weer terug moeten naar Mexico.

[00:18:08]

Maar allemaal moeilijk, moeilijk, moeilijk wat niet gevlogen is. Ze hebben speciaal voor ons allemaal werk op een kar. Museum ingerold. A-Rood een krukje hebben gezeten. Daar ging niks aan de muur, maar alles bij elkaar. Het was een hele bijzondere opname.

[00:18:20]

En dat ga je terug als we ooit terug het stad in Mexico. Het is allemaal heel spannend, maar dat ga je in de podcast horen. Some Norge. Jij kreeg een Vooys bericht van iemand uit de uitzending. De vorige keer, even later, hoorde hij Noortje.

[00:18:37]

Ik kreeg een link doorgestuurd, net van van jouw podcast onder andere jouw podcast waarin jullie mij bespraken wat ik hier en daar wel komisch vond. Maar ik dacht ik stuur je een berichtje, want je zei in de podcast ook he? Kijk, ik weet niet of de scam is of niet, dus ik dacht ik. Ik lichte Doriërs, geen vragen of wat dan ook hier.

[00:19:01]

Maar ik snap absoluut dat die ETZ af en toe heel irritant kunnen worden omdat we. Nederland is een klein land, dus mensen zien ze meerdere keren soms.

[00:19:17]

We hebben een jonge doelgroep, maar daar moeten mensen ook 18+ voor zijn om zich aan te melden voor die training.

[00:19:23]

Of je moet de toestemming van je ouders aan de SP. Dat is eigenlijk gewoon wat we doen en we kunnen iets te veel of iets te veel irritant soms. Dat ben ik zeker met je eens. Verder geen vragen hier of wat dan ook. Iedereen heeft natuurlijk ook zijn mening en dat is helemaal prima. McGrady. In de podcast van Ik dacht ik stuur een berichtje, wie weet waardeer dat ook wat.

[00:19:52]

Ik heb een beetje ingekort. Boiled Boterhoek. Vorige keer troffen we hem op Bali. Dit kwam via Instagram. Biernaux.

[00:20:00]

Hij stuurde reisleider in D&M en het voelde een beetje alsof ik gerekruteerd werd voor één van zijn CMB pm programma's. Hij ging precies nog een keer vertellen wat ik al jaren Chedi vond en op het internet had gevonden. Dat hele verhaal nog een keer. En wel gelukkig met de site. Nooit dat iedereen zijn eigen mening mag hebben. Zo is het dan ook wel weer. En dat iedereen 18+ moet zijn of voor Concent van zijn ouders moet hebben.

[00:20:26]

Russisch Russisch.

[00:20:28]

Nou ja, ik weet nog steeds niet of het chedi is. Ik moet wel zeggen dat ik veel berichten op internet gekregen van anderen online marketeers die ook zijn werkwijze in twijfel trekken. Maar er is niemand die het kan bewijzen, dus tot die tijd vind ik het prima wat dit allemaal doet alleen. Nouja, ik vind het wel leuk dat ik dan zelf zegt ja, ik ben me er ook wel bewust van dat reclames heel irritant zijn. Kathedraal Cathedral gebouw mee.

[00:20:50]

Als je het zelf ook weet, gaat er dan wat aan. Misschien hebben we de wereld wel een klein stukje beter gemaakt, zeker? En misschien wel. Ik wil wel een stukje muziek tussendoor of ik mag nooit een liedje kiezen kiezen. Maar liedjes? Nou.

[00:21:05]

Mij lijkt het liedje. De koningin van Lombardije van Wim Sonneveld leuk, nou, een hele goede keus. Ik zag hem even niet aankomen.

[00:21:17]

Ik had veel verwacht, maar dit niet van een leien dakje.

[00:21:21]

De koningen van Lombardije gingen de rij, gingen de rij de koningen van Lombardije, gingen de rijtuigen rijden en wuifde naar ze wuifde en savonds gingen ze slapen.

[00:21:39]

Valéry, kan ik weer met rijles.

[00:21:42]

Dat begint vandaag weer. Hoe lang moet je echt twee uur met een grote zak tussen ons in een zak, een doorzichtige zak en Oktoberfeest nu het examen. En dan rijdt deze jongen in de helaas nog tweedehandswagen voor jongeren. Dat gaan we allemaal meemaken. Ik wil niet meer afhankelijk zijn van een fokking openbaar vervoer.

[00:22:03]

Nou, ik zou relax zijn, zakten ze in mijn auto racewagen. Weet je nog niet te praten en zou die van mij die stonk ook best wel geloof. Ik was al relaxt als je als een zakte zet zit. Nou dan kun je gauw rustig twee uur rijden zonder gedoe.

[00:22:17]

Hoezo stond jouw auto? Wie heb je 3 gehad? Dat mijn ouders niet die rijles leraar? Nou, die van mij, die is echt wel hygiënisch naar tankstation maar was wel hygiënisch. Maar hij had gewoon een hengel met een rare lucht in.

[00:22:29]

Die auto zat vol zat en juten zak vol zak.

[00:22:35]

Nee, dat zijn doorzichtige vuilzakken. Die heb je ook in bejaardentehuizen. Dan moet je met je hand is. Een plastic snurker van een pakje aan de ene kant van de snoeide is duur. Mee in je andere hand zit gewoon vrij en de rest is doorzichtig. Taxi's hebben ook vuilzakken. En jullie reist ook veel met de treinen.

[00:22:51]

Al stapels mondkapjes ingeslagen?

[00:22:54]

Ik voel er niet goed van. Wat is dit voor de biels? Dat het per 1 juni moet het dus voor die tijd mogelijk iedereen besmetten nog. En dan moet het. Ik heb twee mondkapjes. Die heb ik gekregen van een vriend die er meerdere had besteld. In China geloof ik, maar ik vind het. Ik vind het echt de bodem waakvlam kapjes. Heb jij dan Marzo witte?

[00:23:16]

Gewoon niet medisch, want dat mag niet. 1 Ronde mondkapjes uit China volgens mij. Ze zien er fris uit. Ik heb Sony om gehad. Omgaat kun je ze wassen. Volgens mij zijn dit eenmalige, want dan moet je natuurlijk meer, want je gaat vaker met de trein. Ja, maar ik denk dat ik gewoon twee keer mondkapje. Game gaan we ook controleren op ongewassen en volwassen mondkapjes.

[00:23:39]

Er zijn natuurlijk mensen die die geinige bumper stickers voor ons gemaakt hebben. Waarom krokante kapjes met ons logo erop of met een foto van ons op het ons op textiel afgedrukt? Zolang het maar laag is, dan mag het allemaal.

[00:23:52]

Ik heb liever fabrieksmatige euh, mondkapjes als het om ons gaat. Niet al die flitsboetes van mensen zelf. Dan krijg je van die vieze sokken dat ze in hun sokken gaan knippen en met onze hoofden op. Of weet ik veel wat dat wil. Niemand om. Dus als mensen het maken maakt het een machientje of laat het produceren, maar niet handmatig met die viezigheid. Stuur ons even een fotootje. Geen krokant mondkapje hebt klinkt een beetje smerig trouwens. Een krokant kapje is het gewoon zo noemen.

[00:24:27]

Ik heb zo'n zwarte stoffer kapje besteld. Je kunt uitwassen, heb ik minder nodig natuurlijk. Kappen die handel. Teer en Jacobien. Die kan je Liwa Eva aan haar. Inka Jacobien die dacht ik zie Willem Ver.di modelletje in deze ramp.

[00:24:44]

Jacobien werkt voor een bedrijf dat in vis in Bort zit. Dat komt toch allemaal uit Azië? Nu slepen Satyrinae op die betrachtingen ook heel veel mondkapjes bij zich.

[00:24:52]

Tussen de vissen kan sporen klopgeest bevatten. Ik wilde wel Djordje Co. En wat voor mondkapjes zijn dat?

[00:24:58]

Via de Jacobi ex-student zijn ze alle drie. Ik zal het daarbij pakken. Kijk. Uh. Het ook alweer. Ruime wat van René Froger Roelof. Iets Engels of Nederlandstalig is Nederlandstalig. Hij heeft er heel zwaar, maar.

[00:25:47]

Ik wil gewoon de wegwerkers 50 euro voor een doosje 50, 50 euro voor een doosje. Is dat met of zonder Jacobien korting? Dat is met korting. Ik weet eigenlijk niet waar je hebt, die wasje doosje arbitreren 75 die je als dan kan je wassen ook. Wat voor kleur is dat? Ik heb hier nu zwarte vormen, maar doe er maar twee. Welnu, we zijn hier met z'n vieren en doe ook maar een doos van 50 wegwerpluiers. Is voor jouw vader ook wel een handeltje met die schepen van.

[00:26:19]

Die zit er al lang in Roelof.

[00:26:20]

Nou, ik zal je vertellen en die is dus bezig. Hij heeft geïnvesteerd in een apparaat en dat moet uit Zweden komen. Dat zit nu nog in de prototype fase, maar dat zijn ze nu aan het versnellen. Dat is een apparaat en dat kan mondkapjes. Reinigen is al die weg der dingen die gooien in het apparaat en die komen daar dan weer bruikbaar uit. Een stuk veel interessanter. Jouw vader ondermijnt wel de Jacobien. Een beetje wel wat ik zo wonderlijk vind.

[00:26:44]

En ja, jij bent omringd door mensen die meteen denken hoe kan ik hieraan verdienen aan deze crisis? Alweer de eerste gedachte ik ben omringd door mensen die denken hoe hou ik het hoofd boven water? Jouw wereldje is heel Sono schepen laten varen uit Azië. Oh, ik ga om met iets apparatus voor veel geld in de markt zetten. Hele scholen mentaliteit verschillen het glas halfvol of halfleeg. Zo zie je het systeem meteen. Je gaat bier met glazen halfvol een halfleeg vergelijken.

[00:27:12]

Zo zie ik het niet meer.

[00:27:19]

In de Corona Veils gaan we naar virtuele plekken en zullen we het in het echt niet kan. Deze week neem ik jullie mee naar Krypton. Zegt dat jullie iets na die Superman geboren? Zeker als Kal-El?

[00:27:54]

Heel bijzonder, want heel bijzonder. Kijk, hier zijn we veel landen, nu is een verwoeste planeet. Ik zie wel veel diamanten achter van die witte staketsels. Ik vind dat stinkt hier een beetje bewegen licht. Dat zijn de dodenbalans. Rijke dormer mondkapje heen. Je bent nog wel goed te verstaan trouwens. Dat vind ik wel goed, maar nooit je het overal goed aan. Wat is het nadeel? Zelfs op Krypton hoor ik hem van de ene kant van de planeet naar de andere doorheen Schellen.

[00:28:27]

Als jij praat hier nooit zie je dan dat dat kristal barst? Montalcino? Zoek het lekker uit. Waarom ik jullie hier mee naartoe heb genomen is niet zozeer om de planeet Krypton te bekijken, maar om wat uit te leggen. Over het universum van Super merk ik een beetje een boogje, want in het universum van Superman heb je ook Bizarro. Dat is een aarde waar Bizarro woont. En Bizarro is een soort tegenovergestelde van Superman dus. Hij zegt goedemorgen.

[00:29:08]

Als het A-veld is. Dat soort dingen zie je echt alleen. Alles op Bizarro. Het is eigenlijk omgekeerd. Of anders t is een beetje hetzelfde, maar toch niet helemaal. En daar moest ik aan denken toen ik een podcast tegenkwam. Ik kwam daar op omdat ze ons op Instagram gingen volgen. Het heet de pikante podcast en ik zag die naam en ik dacht pikante, krokante Schinkels luisteren. En terecht ik dit. Dit is dit zijn onze Bizarro.

[00:29:41]

Dit zijn Marcel, Noortje en Roelof. Maar dan anders. Een dag eerder in de pikante podcast Wat zitten jullie vastgeplakt? Nee, dat is helemaal niet waar. Alleen op die tijden vanuit Tilburg en Eindhoven de pikante podcast. Ik heb wel een verhaal bij waarin niemand echt kanker heeft. Dat soort dingen dat er meteen punten opleveren. Dat kan ik je wel vertellen. Volgens mij moet Amber beginnen, die heeft is nog nooit begonnen. Ik heb dit boek in vier dagen uitgelezen met zomaar eens een.

[00:30:20]

Een Amerikaanse film over een meisje met een bipolaire zus, pratend om haar heen. En dan kan ik niet normaal denken aan de boeken. Apothekers, een heel ander boek van Ella Berthout en Susan Kelderken is vertaald uit het Engels. Volgens mij voor de punten. Ik heb zo, ik moet nog even naar de Ambach. Wat zijn jouw punten? Hield F5 uit bij. Oké, Wout treft Amber 4, maar jij hebt wel tactisch punten bedeeld. Nee, ik heb er 8 van, Piotr 2 voor Amber Routh.

[00:31:00]

Ik kan heel eerlijk zijn en zeggen ik heb niet meer punten gegeven omdat het over theater ging. Ik heb gewoon veel punten gegeven omdat andere helemaal ruk was. Twee punten, maar ik ben echt boos. Sorry, dat niet. Grappig. Het is een soort. Ja, wat is het? Weet je wel. In de Brabantse pyroxeen supermarktketen. Lekkere laag. Daar moet ik aan denken bij dit soort mensen. Het is alsof je in de rede kijkt.

[00:31:28]

In een vijver dat alles vervormt, zit heel erg in mijn irritatie zone. Laten we dit over onze kant gaan. Het is toch verschrikkelijk? Dit is toch gewoon Brabants en dan Brabants? Dit is toch een prachtig eerbetoon? Maar is dit nou briljante satire? Of wat is dit? Ik weet geen briljante satire. Dit is heel gewoon slechte namaak. China is goed bedoeld. Het is goed bedoeld, maar ondertussen helpen ze ons naar de afgrond gekregen. Want dat is.

[00:32:02]

Ik heb een lied gemaakt over Jacobien You go! Wie mag ik je nog een keertje zien? Jokowi Jacobien Jacobien Bien Jacobien, mag ik je nog een keertje zien leven. Jacobien Jacobien Jacobien Jacoby. Piombino. Jacobien Jacobien Jokowi. Win win. Jacobien. Jacobien Jacoby. PopCap.

[00:32:25]

Jacobien Marcell moet eigenlijk Roelof even over horen, want hij is de Franse aan het oppakken.

[00:32:33]

Ze du ciel sol ne iele kai quirinius Estienne Orto en weet je al wat de krokante Lace map in het Frans is bijvoorbeeld.

[00:32:48]

Ik ben echt weer van ik. Ik heb Franquart laat vallen in de tweede ofzo. Dus ik ben. Ik ben echt weere op beginners niveau. En met Le Doceerde lectuur proest Loval zelf de luister toets. Heb je dan. Die doe ik dan op zo'n op het kijken van een karig leventje. Kassa, kassa! Sindsdien zijn op vakantie in Rome, waar hij voor Noga meedoen, nog één geriskeerd. Ik ga even uitrusten. Nee, ik blijf hier Ilia Shoeters Sousa Federici.

[00:33:26]

Je hebt heel veel keus hier. Waarom reizen die Frans nog? Het mag helemaal niet meer. Zeker in Frankrijk niet. Ja stem hé. Zijn we ook Franse muziek gaan draaien? Ja, lekker chansonnier. Ik heb eigenlijk een echt favoriete Frans liedje. El kon La Perle verliezen. Kenneth. De positie in de. Uitvogelen coach van New Majorelle Tomy van. O Jezus, stoppen met roken in de elleboog hoor. Is de fokking hooikoorts?

[00:34:23]

Godverdomme niet zo vloeken. Kinderen nemen dat over. Soms heb ik mezelf. Daarom is stilte toespreken. Geen idee.

[00:34:33]

Je begint echt door te draaien onder gek te worden op. Wat vind je daar zelf van als je dit hoort? Is dat veel? Maar mensen hechten de welluidende. Maar ja, hoe kijken dit nu weer haar Haganum? Ga erover na, je zou de eerste keer mee zijn in de tuin van Marcel. Al moeten we dat nu officieel, nu snappen mensen niet waarom we in de trein tussen de zeven mensen bij laat.

[00:35:17]

Ik had toch voor heel veel mensen barbecue moet van tevoren per mail worden ingeschreven. We zetsel op afstand. In die tuin op anderhalve meter dat ze een worst bakken of één voor één op tijdstippen. Dus om de tien minuten moet er één uit. Heb je één woord stop en dan gaat de volgende drin. Ik gaat echt grootse aanpak. Jongens met lekker veel barbecue. Echt Noortje. Echt top. Barbecuevlees.

[00:35:44]

Lekker mag er ook, Vissel. Ik hou niet zo van vlees zeker? En ook vegetarisch. Noortje Ik gaat hiermee in. Voor mij zijn ze wereldkampioen barbecue. Er is geen grapje, dus ik ga dit echt heel goed aanpakken. Ik zal het even proberen samen te vatten. Barbecue bij jou in de tuin en luisteraars mogen daarbij aanwezig zijn met een tijdslot op afstand. Je krijgt dus een uniek kijkje in de euh. In de tuin van Marcel van Roosmalen.

[00:36:13]

En even zoeken. Je mag worsten mee eten, declareren al het vlees gewoon BNN-VARA dat ze ook eetbaar. Gaat lekker kopje koffie. Je krijgt een babbeltje, kopje koffie bij de barbecue, biertje. Precies dat wat de mensen willen. Je kunt, je kunt heerlijk rondloop, je kunt ons vragen stellen. Misschien worden flarden van wat je uitkraamt uitgezonden. Je mag er in de Haaghoek gaan staan. Dan kun je het roepen als op het parkeerterrein op de hoek.

[00:36:46]

We hebben nog geen datum, maar als je beschikbaar bent om naar wormen te komen. En auto is handig, zeg ik erbij. Mail dan even naar de krokante Lace map. Outlook.com!

[00:36:56]

Deze barbecue zou eigenlijk een jaar geleden in de zomer had plaatsgevonden. Maar toen heb jij de avond van tevoren zes frikandellen speciaal gegeten en heb je zulke ziek en maagzweren gehad dat het niet door kon gaan. Ga je dan nu dat weer doen? Of denk je van nou? Ik hou ik gewoon bij het suikervrije dieet?

[00:37:13]

De mogelijkheid om ergens een frikandel te eten hoorntje is afgesloten. Dat is toen gebeurd met een hoeveelheid bier. Nou dat al zou ik het willen. Het kan niet meer goed. Het is deze barbecue gaat definitief door. Dit gaat definitief door en ik huur daarvoor een barbecue, barbecue, jeep met disko lichten en ik zet ik zorg voor goede muziek. Kinderen met mondkapjes brengen salades rond en handschoentjes. Rest mij nog af. We moeten nog even reclame maken. Ik woon nog maar even en dat is nou ja, goed.

[00:37:48]

En dat is iemand die voor de Volkskrant maakt in de podcast de nabeschouwing. Tim Fransen vind ik zo lekker podcast. Ik weet dat dat allemaal officieel is, dat we geen NPO reclame, maar ik vind dat echt een hele goeie podcast gaat. Bijvoorbeeld over wat is een mensenleven waard? Vind ik gewoon een interessante vraag, met name in tijden als deze.

[00:38:06]

Ik vind de podcast van NRC iedere dag hartstikke leuk. Iedere dag Thomas Rap presenteren dat echt iedere dag een nieuwtje laat stegen op straat.

[00:38:17]

Hij is heel klein. Grappige vriendin. Ze praat heel veel.

[00:38:22]

En nu hebben we reclame gemaakt voor alles wat niet tempo is. Nu moeten we nog even onze onze plicht voor Wim doen.

[00:38:27]

Misja, Micha Blok, nee, dat is een geweldig radio. En ik wil. Ik vind het belangrijk maar proberen. De aandacht komt. Vink. Laten we hem niet Sadok. Blok echt serieus virtueel glitterjurk aantrekken en op een podium. Hij verdient te hoge luistercijfers. Dit vind ik ook dat. Michael Block you go to the moon. Wie supporter is Pieter Vink? Vink. En hoe heet die andere programma's van Klaas Vink? En wat ook leuk is, als je haar bijvoorbeeld op Instagram gaat volgen, dan zie je ook allemaal foto's van Tommy en Tommy is haar haar Lavera Dudal en die is matpartij.

[00:39:08]

Schattig, echt heel lief. Daar ben ik dan weer minder van. Deze wil ik. Laten we alsjeblieft stoppen met deze trend, met allemaal beesten in het zonnetje zetten. Ik. Ik heb ook twee poezen.

[00:39:19]

Zie ze ooit terug op sociale media? Eva Vaak wel, maar dat is Thornhill toch wel wat we gaan doen? Houdt Eva de hele tijd haar poezen omhoog? Nee toch? Dat gaat wel eens over Poesen vind ik niet erg, had ik het ook graag over Claus? Ik heb iets van de E. Of Crump. Wat is het gat Presburg van? Euh ja, precies harstikke. Dat vind ik niet. Ik heb de trailer geluisterd. Ja McKeon.

[00:39:46]

Radio 1 Podcast. Hij is razend populair onder tientallen miljoenen Amerikaanse christenen. Luister de podcast supersoldaat en Jumblatt. Een verhaal over het geheime wapen van Donelson, het geloof verstaan komt toe aan Gods president via e-mail, Radio 1 Punt, Danel, Slash podcast of je favoriete podcast.

[00:40:21]

Heb je ook goeie? BNN-VARA.