Transcribe your podcast
[00:00:03]

In de proloog van het nieuwe seizoen weer mee naar een plek die normaal gesproken gesloten blijft voor gewone mensen. Door het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer klinken soms wat gedempt, behalve een klok, ook hier tijdens de opnames in hier gewondgeraakt. Enkel Radio 1, BNN, VARA podcast. Goeiemorgen Marcel. Ja, goeiemorgen. Hoeveel zit jij had vanmorgen? Ik zal je zeggen. Euh, ik wat minder. Veroverde zij begraven? T Is kwart over zes en we zijn uitgenodigd op het landgoed op het kasteel.

[00:00:57]

Ja, ik weet het. Maar hoe gaat de reis? Waar gaan we dadelijk heen gaan? Twee keer overstappen op Breukelen, in op Rhenen en dan nog met een bus. En dan stuurt de vader van Noortje. Ik denk een bediende met de de wagen om ons op te halen.

[00:01:14]

Goldman We zijn wel begonnen. Waarom doen we dit voor geld? Dat is voor mij de enige reden dat ik geen geld voor kreeg. Ze ook niet gaan. Ik gun het meisje een feestje. Weet je wel, maar de freule moet zonodig in een tuin met een heleboel hapjes, helemaal aan de andere kant van het land. Dat geeft zo voor mij het klassenverschil weer waar ik weer zo op de neus wordt gedrukt van mijn eigen afkomst. Geen haar op mijn hoofd.

[00:01:36]

Die drang gaf om een paar honderd meter verderop, een paar honderd kilometer verderop, een feestje te geven. Een halfjaar na mijn verjaardag in een weiland tussen de plukkers en Ο om te kunnen genieten van het landgoed van je ouders. Korona proefvaart is een soort wissel. Pol zes mensen.

[00:01:52]

Maximaal gaan we de couché op en neer. Dat dat zusje zit geloof ik op de bok, maar ik heb er ook wel zin in.

[00:02:00]

T Is toch weer. Ja, we beginnen weer na de zomerstop. Ik heb. Ik heb er zeker zin in. En ik heb ook zin in deze week. Je wat mij irriteert en alle andere. Dan heb je die Postcards van de Sande Schimmelpennink. Alsof je ons zomaar even kan verdringen. Sorry hoor, met allemaal van die we hebben de tip van de week. Dit. De tip van de week dat ik denk dat het tijd wordt voor gewoon een ontspannende.

[00:03:02]

Jammer dat de minister hinderlijk zit te kakelen. Verschrikkelijk. Wat is dit s vol politiek? Maak je echt indruk? Het is Chinees. Die komen uit die verkomen van de Zaanse Schans. Het is nog maar het begin van de dag dat ze ook nog eens kut weer keurig aangekleed naar hun landgoed.

[00:03:25]

Wie weet wat er over de reling valt?

[00:03:29]

De conductrice hoef ik niet hoor. Nee, schijnbaar is dat een kodi die alleen maar aan te spreken blijft blijven. Dezelfde Schotten kunnen ze dezelfde dingetje lekker laten zakken. Je hebt gebruikt om vooral op je kin, je kapje kreeg even geen adem meer. Of wist je dat ik? Ik heb gewoon een repetitie afgezegd vandaag. Ik zit tegenwoordig in een bandje, flauwte, intro tunes van jaren 80 series. Jullie fluiten. Waarom ga je niet gewoon met elkaar praten?

[00:03:56]

Noemers in jaren 80 serie fluitist uit uitwijden.

[00:04:05]

Het is niet de middel waar we naartoe gaan, maar de renaissance in de Renaissance kan natuurlijk. Het gewone volk ontwikkelde zich en vader Velthuis heeft besloten die ontwikkeling niet af te wachten, besloten gewoon naar een landgoed toe waar ik heer en meester ben en waar ik de zweep af en toe nog kan laten knallen. Is het niet in de huiselijke kring? Dan toch wel in de dorps gemeenschap waar ze zich al snel geworteld hebben? Natuurlijk, het is natuurlijk voor zo'n dorp.

[00:04:36]

Eck en Wiel kennen we niet, maar er is nu wel een meester. Ze hebben hun Lord Wegberm.

[00:04:43]

Even denken hoe ging medeburger? Jij denkt dat jij afsluit? Jaren tachtig zelfs niet, want niet zo. Het was in ieder geval nooit stil. Je weet je, ik wil met jou wel even weten waar ik het ook over wil hebben. Over teiltje dekrant. Je weet wat tigz is een trouwe luisteraar van deze rubriek en die kwam ik tegen bij je bij Jinek. Over het nieuwe tv seizoen te praten. Nou goed, dat heb ik gezien.

[00:05:08]

Marcel van Roosmalen en Tijl Beckand verheugt zich op een sappig tv station. Welkom! Ja, dat zeg je met wat.

[00:05:14]

Wat vond je daarvan niks? Natuurlijk weer het. Nou ja, God, ja, ik ben een beetje. Het maakt geluid, het maakt geluid. Gaat helemaal nergens op. Zoals ook een pen om een eenmalige gelegenheidscoalitie van Leonie ter Braak, veel dekrant en Marcel van Roosmalen. Wie ontpopte zich als de natuurlijke leider van deze drie teiltje baccarat? Die ging meteen aan tafel. Zit het hoogste woord over van de man, blijkt allerlei gedachtes te hebben. En even die gedachte.

[00:05:40]

Hij luistert vaak naar de krokante leest. En hij zei die Roelof die gebruikte wat is dan een gemene? Iets wat wat? Weet je wel? Ik was Tijl Uilenspiegel in zijn bewoordingen en dan kijk ik jou aan. En dan kijk ik jou met de bekende priemende blik. En dan zeg ik Roelof, ben jij mijn vriend? Of ben je iemand die mij gebruikt?

[00:06:03]

Ik heb hier even op een rijtje gezet wat jij hebt verdiend en programma's die ik maak. Bij BNN VARA pak je allebei. Pak allemaal, zeg eens Commers vriendje.

[00:06:14]

Ik doe dit niet. Ik zit niet bv Commers vriendje. Doe eens normaal man, wat beter bier. Flikker op! Dit heb ik op Langereis tegen inbraken. Ik snap wat wel feit dat je zo'n clubje hebt. Wat een walgelijke wil. En serieus Roelof waar wij mee bezig formaliteiten niet moeten Druid.

[00:06:49]

Sjonge, jonge jonge jonge naalden staan overdag op station Breukelen. Niks. Ik had station Breukelen. Stel je toch een mooi Dorp-Oost stationnetje bij voor of niet?

[00:06:59]

Ik ben hier eens op campagne geweest met Henk Krol van 50Plus. Waarom ze voor een radioserie? Toen vertelde de voorlichter van Henk Krol het vooral over wat wat Henk Krol het liefst na het eten at.

[00:07:12]

Zoals lekkere toetjes voor hem geregeld toetjes, man. Ik denk het wel ja, want ik heb er een toetje, want ook de catering, campagneleiders en een toetje gingen snel in.

[00:07:27]

Dat geloof ik meteen daarna nog een stroopwafels denk ik dat velen ook bij jou de uitzending dat ook bij mij in de uitzending zat, van tevoren met twee voorlichters een ruzie te ensceneren.

[00:07:37]

Dat was allemaal allemaal al gespeeld. Voor Henk is het echt. Als je daar niet uitkomt, breng je gewoon een ruzie. Het is geen grapje.

[00:07:50]

Griepje Roelof Norge antwoordt Ik zal zorgen dat er iemand voorgereden komt bij de bushalte. Het is weer fout Nederlands. Maar goed, we houden ook van Noortje De Lama's. Godverdomme, wat had ik bij De Lama's willen zitten? Hoe is de bof je dat nog wat?

[00:08:11]

Ik heb me lang afgevraagd of en dit is een moment van diepe contemplatie of inzichten in je denken wel eens bij jezelf. Hoe ziet het er dan uit de hel? En nu weet ik het. Veenendaal rest. Ik hoop toch wel dat mevrouw Veldhuizen niet zelf zal staan klungelen in de keuken, maar dat het keukenpersoneel te keukenploeg. Hoe dat dan ook, dat die de cookies lekker heeft laten garen. En met de bus Rausch, want de bus in. Waarschijnlijk iemand corrigeren dat ie ze mondkapje op moest per ongeluk.

[00:08:48]

Ik zeg tegen jou mondkapje op iemand anders voelt zich aangesproken. Pak een grapje af je mond ha. Hoe lang duurt deze ons een half uur? Die Korona ook? Geen idee. Weet je aan wie, wie ik? Vaak denk je tegenwoordig op zaterdagochtend aan de mensen in de magazijnen. De mensen van DHL. In al die pakjes moeten rondbrengen en moeten villen. Hoezo? Hoezo? Bij de mededeling Ik heb Russische poppen besteld van die matroesjka's die in bekijkt, maar die wordt vandaag bezorgd.

[00:09:28]

Gisteren in een opwelling op internet aangeklikt?

[00:09:33]

Nee, dan zijn we dan Sodom en Gomorra.

[00:09:37]

Je had duidelijk wel ja. Ben benieuwd hoe de man. Hoe is het? Ja, het is hier rustig in Eck en Wiel. Het kasteel is in de staat van gereedheid gebracht, bijna helemaal klaar.

[00:09:52]

De witte wijn zit in de koele.

[00:10:03]

De krokante leesplankje. Bij de haven begint het gebied het gebied. Dus als jullie ooit een keertje de neiging hebben om te willen tuinieren vrijwillig. Ik heb maar 236 meter haag te volbrengen.

[00:10:37]

In die zin is een dispuut over of deze partytent moet blijven.

[00:10:41]

Ik vind het niet mooi, is een hele lelijke tent en ik heb afgesproken dat het maar aan de wind kan en niet zoveel doen. Maar het gaat niet regenen dus het blijft gewoon droog.

[00:10:48]

Is kan er niet om het hoekje of zo veel te zwaar voor het leed dat jullie er zijn vijf nummer te zijn, maar het feest is niet hier. Nee, dan de andere. Maar wat maakt het dan uit dat hier een partytent staat? En hier gaan mensen wel meteen het eten halen.

[00:11:09]

De geen spa flesje op je haar.

[00:11:16]

Je moet ook nog gewerkt worden, want dan komt er een mannetjesputter aangelopen.

[00:11:24]

Dan is het wel grappig dat heel formele heren uit een ander milieu.

[00:11:32]

Zeggen ze dan ook met het openbaar vervoer reizen dat ze hier iets heel buitenissig goed doen op een tube, vaak met openbaar vervoer.

[00:11:41]

Ik ga altijd in Amsterdam met allemaal voetbal.

[00:11:43]

Ik sta je nou langs de moeder van het feestvarken. Ik ga er even naast zitten. Ze zit achter haar zelf gecreëerde drank, de Absalom, achter een bak met. Wat zijn dit voor staafjes?

[00:11:55]

Iets is Italiaans volgens iets Italiaans.

[00:11:58]

We zijn hier in totale Italiaanse. Syrië is al helemaal los.

[00:12:02]

Het is alweer 25 jaar geleden vierde de bevalling nog herinneren, de aparte zaal ergens. Hoe ging het? Nou ja, je hoeft niet tot in detail. Maar waar is wordt je geboren?

[00:12:16]

ROTTERDAM Geboren in Havenziekenhuis in t Havenziekenhuis.

[00:12:20]

Voor het raam gehouden die zomaar voor jou schat.

[00:12:25]

En hoe trots ben je op Noortje?

[00:12:27]

Supertrots supertrio. Echt ontzettend leuke, lieve kind. Ik vind vooral mijn karakter heel leuk.

[00:12:35]

Ze is vrolijk en ze heeft een heel fijn karakter, zegt jij. Heel veel plezier droog hier staan.

[00:12:53]

Wat maak jij nu zo emotioneel als vier dochters gaat? Dat komt toch vader? Dat trotse vader. En ze doen toch wel een heleboel dingen. En ze zijn altijd wel actief. Nee, dat vind ik wel. Euh. Ben ik trots over mij dan?

[00:13:08]

Dan denk je daar en dan schiet je even vol. Echt vol. Dat heb ik toch maar goed gedaan. Precies daar geen woorden voor.

[00:13:34]

Het is weer aanboord Sison in podcast land. Wil je de Liss map helpen aan een nominatie? Dat kan tot 15 september door op ons te stemmen op online radio. Er wordt punten en daar moet je zelf even verder zoeken, want dit is een overzichtelijke cut. Zal je het? En dan zijn er nog de Podcast Awards van BN Er. De nominatieronde daarvoor is begonnen op podcast De Wards punten en punten. Het is een hoop, maar als je een screenshot van je stem maakt en ontstak op Instagram of Twitter, noemen we hier in ons dankwoord alsof we winnen.

[00:14:11]

Veel dank alvast. Samen kregen we dan Wilander Contrôle. En toen had hij geholpen met verhuizen en yuppies, zegt één van mijn aller, oudste en beste vrienden, maar we konden vroeger ook heel hard vechten. Ik had van een kleine pakjes melk mee naar school en die trapte hij kapot. Altijd met melk erin. Met naakt erin trapte ik hem heel hard in de zak. Ik ben bang dat die blind was geworden, zo hard had ik hem getrapt.

[00:14:49]

Ik wist dat hij niet dat kon, maar dat is toch wel snel te checken of iemand blind is of niet op zich. Ja, hallo Roelof? Zijn uren verder. We zitten een uur of acht uur op het feest van Noortje. Diverse toneelstukken gehad.

[00:15:03]

Noortje is er ook inmiddels hoor je zit erbij.

[00:15:06]

Leuker zou het haast vergeten. Ik schets alleen wat er allemaal is gebeurd. Zijn allemaal mensen van het koor en een VVV vrienden van vroeger. Dan nog wat jongens uit Amerongen. Zigeunerin de zigeuners aan het optreden.

[00:15:20]

Die hoor je op de achtergrond ver weg tapdansen. Jullie hebben belletjes aan hun. Is wel echt heel leuk. Het past helemaal in sfeer. Die waren ook op mijn moeders verjaardag en zo'n vijftig hartkamers een optreden. En ja, ik ben fan van de zigeuners. Hoe ervaren jullie dit vervreemdend?

[00:15:34]

Nou, ik vind het wel gezellig. Ik vind het allemaal heel aardig en heel lief voor jou. Dat voor Bob, jij kent natuurlijk niemand, dus dat is je vraagt het mij wel. Ben je rustig allemaal een keer gezien? Ja, allemaal één keer gezien. Maar dat is natuurlijk niet zo dat je dan op mensen toe stuift die helemaal in jouw intieme cocon zitten van hoe is het nou met jou? Ik sprak ze allemaal aan toen zij mensen van hoop.

[00:15:54]

Dat heb ik de vorige keer ook al gevraagd. Wist ik niet meer buurjongens waarvoor vroeger jullie uit die roedel buurjongens had ik al een keer gevraagd is ook moeilijk uit elkaar houden ik ook. Ik weet het helemaal niet meer wie bij het dispuut zit en wie uit Amerongen komt.

[00:16:08]

Marinus heeft het er goed van genomen en is een vriend van jou. En die is vent van Marcel. Hij hoeft heeft geen borreltje nodig om uit school te klappen. In ieder geval ik.

[00:16:18]

Ik zou meteen een week gevallen van neus duwt. Dan krijg je er nog veel meer.

[00:16:22]

Nee, Marcel was inderdaad even op pad. Ze kunnen wel even luisteren. We hebben het over een vriend van Valnor.

[00:16:29]

Wat? Wat? Wat? Wat? Ik weet dat wij hebben opgegeven. En toen wij zitten zelfs zwemvereniging. En euh ja joh. Je mag zeggen waar je mag niet een borstzakje hebben. Op de ja op het coronado zeggen. Dus hij had toen een bord, een hip hemd en das in Istanbul ofzo. En hij had zich maar zo chique lol en hem met z'n borstzakje. Toen de wijzers van jury's is gedaan van wie gaat dat borstzakje bij hem af trekken?

[00:16:52]

Wat heel redelijk is, was een gloednieuw rend. Ik had gelukkig gewonnen, dus andere gozer die gaat dan zes jaar ouder. Weet je al dat je als eerstejaars zo? En hij mag dat ding af.

[00:17:03]

En dan krijg ik zo een klap in zijn gezicht. Hij was Deira, maar dan moet je niet doen, zegt de Margote. Wat is er? Wat is de planning eigenlijk van deze podcast over de over twee weken?

[00:17:14]

Dan wordt niet gepubliceerd. Dit zit er zeker in.

[00:17:20]

Verder helemaal geen vragen die gesteld worden. Hoe is het dan op de zus van Noortje te zijn?

[00:17:26]

Eenzaam, eenzaam en hysterisch te lachen? Soms na Intent dat ze beter wordt? Intent intern étaient. Ja, ik ben wel blij dat soms is. Dat moet ik zeggen.

[00:17:41]

Nou ja, het is ongelofelijk lief gezegd.

[00:17:49]

En jij ben je dan ook bevriend met het dispuut? Ik zeg. Ik zeg even hoe je eruitziet. Een soort Kim Kardashian met een vierkante zonnebril en bijna niks aan. Behalve Lizen, zwarte laarzen en een heel duur, die zijn ding.

[00:18:09]

Ik neem het zeker niet negatief of positief bedoeld. Fijn. Ehm ja, ik ga. Op zich gaat iedereen nou goed met elkaar om. Maar ja, als je zestig gedwongen vriendschappen hebt, dan heb je wel een druk met je eigen dispuut zeg maar. Tuurlijk, je kan niet met iedereen altijd contact blijven houden.

[00:18:29]

Nee, zo is het. En dat straal je ook uit. Dit was het begin van het feestje, dus je moet het even ergens over hebben. En vindt lekker weg. Waar wil je het over hebben? Jongeren?

[00:18:41]

De zendermanager NPO Radio 1 heeft een nieuwe zender Weniger. En van haar moet alles journalistiek. Een leuke vrouw en maar ze zijn allemaal groot fan van haar. Dat geldt ook voor De Leest, maar ik vind dat ze groot gelijk heeft.

[00:18:55]

Roelof en Leo Radio en Dr. Naar nog toe zijn behalve dan dat de drank enigszins gekoeld moet zijn. Die hebben we al gehad. Maar maar wat? Wat kan wel? En wat kan niet bij een picknick? Wat leent zich wel? Wat leent zich niet aan het Nicol Melchers die zelf een Instagram account heeft voor haar kat? Goedemiddag, ook Haarlo. Marktomgeving met jou te beginnen over je zelf? Ik heb er eentje zowaar nog.

[00:19:27]

Maar daarom ben ik blij ook dat we op dit feestje bij Noortje zijn om de eerste journalistieke impuls aan te geven. Want ik heb heel veel geleerd. En Noortje vertelt ook allemaal dingen waar ik van kan leren. Noortje, vertel jij eens wat over dit gebied?

[00:19:42]

Nou, dat is hartstikke vruchtbaar gebied.

[00:19:46]

Daarom zijn er zo veel fruitbomen behoeftes voor de volgende afleveringen voor dit hele seizoen.

[00:19:52]

Nou, ik had het voor hun Doortje wijn op had. We zaten er wel met z'n tweeën. Hadden we een hele leuke discussie over Loekasjenko en ik denk dat dat wel de lijn is dat we ook een beetje het buitenlandse politiek erbij betrekken. Af en toe trekken we die flap tevoorschijn. Ik vind het ook heel leerzaam, ook sociaal gezien. Want wat leren wij vanmiddag? Of dat vriendschappen niet van voorbijgaande aard hoeven te zijn? Ik heb hier allemaal groepen vrouwen gezien die Noortje tot in de dood trouw zweren.

[00:20:20]

En beste voorbeeld is Rommy. Hoe heet ze met de achternaam Van de Pol? Robby van de Pol. Nou, dat is een meisje of een vrouw. Middels die kent Noortje al vanaf de vierde en geen haar op haar hoofd die ook maar denkt om bij Noortje weg te gaan. Ze zal altijd in haar leven blijven. Heel mooi.

[00:20:36]

Maar hetzelfde geldt voor Saskia. En ook mijn hele leven van Jacobine is hier. En ook vroeger haatte ik haar, want ik was eigenlijk altijd heel erg dat ik graag vriendjes met Godelieve aan me achter buurmeisje. Maar liever vond Jacobien altijd leuker. Gelukkig maar gezellig life half life gehalte.

[00:20:54]

De jongens die hier zijn zo beleefd ook heel. Euh bedoel ik. In mijn omgeving was het vroeger niet hoor dat dat je op je vijfentwintigste met een stropdas ergens heen ging. Da's waar dankzij das. Nu heb je meteen mensen gelokt. Wie houdt er wel van de aandacht voor de assistenten voor je vader? Dat tot mijn jaar gehad, maar ik vind het niet vreemd dat je vader gewoon uitkiest.

[00:21:27]

Uit het koor wordt voor zelf een bedrijf beginnen. Ik weet dat hij heel goed is in haar werk. Ik weet dat mijn vader wel een goeie peer kan gebruiken en ze werkt vanuit de cloud. Je hoeft er niet op kantoor te hebben, ze zien elkaar eigenlijk nooit. Nee, op donderdag apertuur dan samen de BLR sudoku.

[00:21:44]

Want daar waren we aanbeland. Gaan we dat weer doen? Iedere week dat. Dat moet ook van de zenderbaas niet. Maar ik vind het wel leuk. Vorige keer zaten we bij jou in de Wormer.

[00:21:55]

Het gaat wel niet de hele tijd doen.

[00:21:57]

En toen is helemaal niet overlegd hadden, luidde de opgave als volgt zeg, zei Coby tegen haar vriend Rupert. Jij komt morgenavond eten samen met die blonde vriendin van je. Moet ik nog ergens rekening mee houden? Qua Cadence en Ruppert dacht even na. Nou eerlijk, ik vind het eigenlijk alleen broccoli, maar als klap je lekker. En geloof het of niet, maar dat is precies ook het enige dat puntje puntje.

[00:22:27]

Ik had wel heel veel broccoli maar lievelingetje groenten.

[00:22:29]

Wat is jullie? Lief is groente? Als ik graag mag, weten jullie het antwoord. Ik weet niet meer wat de vraag was en wij doen niet, maar we kunnen dat helemaal niet luisteren. Ellie Lust was natuurlijk het antwoord.

[00:22:40]

Wisten die meisjes toen niet? Ik hoop dat goed met ze gaat. Wie wil de nieuwe voorlezen? Nee.

[00:22:46]

Zo zou de ene gemeenteambtenaar tegen de andere. We hebben die Friese leniger Grasset nu een jaar de tijd gegeven op z'n perceel te verkopen en hij blijft maar weigeren. Ik stel voor om hem te onteigenen. Anders kunnen we nooit beginnen met dat nieuwbouwproject. No no no, antwoordde de. Dat vind ik wel een zware maatregel. Als we dat doen, dan zit puntje puntje punt. Heb je niet mee met de naam? Van welk bekend persoon maak je de zin kloppend af met jullie antwoord naar de krokante Leyssen op het Outlook.com?

[00:23:20]

Onder de inzendingen verloten we een krokante sleutelhanger die een gelimiteerde oplage is.

[00:23:25]

Vervaardigd uit de fijnste materialen zag ik laatst in TV Toppers die jij vernoemd werd naar Catherine Keyl.

[00:23:32]

Noortje Veldhuizen één van onze aanstormende talenten. Ben je op de hoogte van een van de programma's dan wel de reputatie van Katrien? Ja, ik heb mijn tweede naam aan haar te danken. Het Noorse Katrin Veldhuizen naar haar vernoemd?

[00:23:45]

Nee, het gaat over. Dan moet je zien hoe het beklijft op deze aarde.

[00:23:53]

Nee joh, dat is niet waar. Maar je moet toch wat zeggen. Ik heb helemaal niks met Catherine Keyl. Ik vind dat helemaal ja. Ik heb zelfs een keer ruzie met haar gehad op de radio. Dat weten heel weinig mensen. Dat zat ooit in de nacht. Niet helemaal. Eerlijk gezegd had ik een telefoongesprek had opgenomen naar aanleiding van een hele kut column van haar in De vrouw die al die Kröll op z'n kut. Al die columns. Ja, je moet toch wat zeggen.

[00:24:13]

Maar Anita Witzier. Ik had er toch hoog in het vaandel niet? Trapte daar helemaal in. Hoe denk jij nu over Lusa? Lente Physique? Ik hoop nog steeds. Ik hoop echt dat ze bij het dispuut gaat. Liefst zo snel mogelijk leren ze toch allerlei dingen. Ik gun ze ook van die vriendinnen groepen. Wij hebben nu al 2 een beetje solistisch bestaan, maar ik gun ze dat wel. Dat kinderen op haar vijfentwintigste ook allemaal voor de komen zingen en filmpjes maken staat ver van mij af.

[00:24:39]

Maar ik gun ze dat wel. Gaat ze ook wel mooi. En een paar doedag Pardo. We twijfelen nu heel erg vanwege het gedoe, het gedoe, het gedoe van verhuizen. Ja, zei ik niet, zou ik helemaal inpakken en het uitpakken. Vader Roco Hosen lopen. Wat ik ook mooi vind dat ze dat zien in koppeltjes lopen. Al die vrouwen doet niets, alleen jullie ook. Krijgt nu ook de neiging om helemaal door te gaan en te worden.

[00:25:17]

Jammer dat jullie gaan zitten in een gezin die ik beloofd had. Ik zal vanavond. Ik zei het is een brug. Ik ben om vijf uur terug, zodat een oppas geregeld is. Behalve Vijverbeek al gebeld?

[00:25:28]

Nou heb jij dan ook dat je hoopt dat ie stikt?

[00:25:34]

Normaal was wel grappig, maar ik denk dat wij elkaar alleen maar gaan aankijken met wie wat zou gaan doen. Dat kan allebei niks, omdat ik dan nog doodgaat ook. Wel dat we dan vragen om uit te schuiven. Nou, ik denk wel dat we doorgaan.

[00:25:48]

Je denkt heel goed week ook niet. Wij gaan in ieder geval wel vermelden dat nieuwe hakken.

[00:25:55]

BNN-VARA. Wat is er toch aan de hand op het platteland? Ik vind het heel raar. Ik vind het heel raar. Sinds ik in een baaitjes gehucht woont, zijn hier drie mensen op een gruwelijke manier omgebracht.

[00:26:18]

Door toedoen van toerisme is dat niet nodig was.

[00:26:24]

Ik ben Jaklien Magis en samen met Gerrit Kalsbeek, maar de podcast Kwaad Bloed. Verhalen over moord en doodslag in de polder Clicquot of dat u helemaal uitgestippeld allemaal uitgestippeld. Hebt u dat? Vogels waar gesprekken met nabestaanden, getuigen en daders wat? In het begin pakt ik dat dossier. Daar zag ik het wel staan dat ik het niet gedaan kon hebben. Ik kan het niet gedaan hebben. Kwaad Bloed is een podcast van Pyro en NPO Radio 1. Abonneren gratis voor je favoriete podcast en.