Transcribe your podcast
[00:00:23]

Ik vind jou helemaal niet een man voor designer ondergoed. Is dat al designer ondergoed? Wat voor ondergoed man ben ik dan nog gewoon merkloze ondergoed?

[00:00:35]

Ja, ik merk wel dat die broek een beetje geluid maakt thans.

[00:00:39]

Zo even zeggen. Luisteraars van krokante lees maar. Noortje heeft een glimmende zwarte plak broek aan, zegt ze vanmorgen. Haar benen in gestalkt hebben ze net verteld?

[00:00:48]

Helemaal niet. Na het vertrek van GIB is er helemaal in getalletjes. LaTeX zit Latics. Ja, het zit heel lekker.

[00:00:55]

En daarboven zit een soort na jaren dertig diermeel voor Verhoene. Hoe noem je zo lekker die buidel? De Roemeens Roemeens? En het is.

[00:01:06]

Het is pas vele bijzondere breid techniek waarbij het inderdaad gebold staat op de mouwen dat is ontstaan. Die brand kreeg dit in een prachtige doos op D op de Dam.

[00:01:16]

Donderdag was het kerstavond. Was het als een beetje mijn kerstcadeau voor mezelf. Ik zou verder niet noemen hoe duur het is, maar het is echt een pracht fout gemaakt.

[00:01:24]

Zit het 300 euro? Hij kan dus in een doos en de doos trok je er zo uit en er zaten ook nog van die vinger meao vinger Louise, rood roll, rode handschoentjes in gebreid met een Roemeens kapje wat je dan om kunt knopen, ook van wol. En dan zijn de chocolaatjes bij de mondkapje een handgeschreven kaartje. En ja, daar betaal je dan ook voor. Maar bij waar bestel je dat dan?

[00:01:46]

In Roemenië? Ja, niet op de site voor. Zouden het liefst gewoon direct bij de politie.

[00:01:52]

Daar zou je denken Roemenen, dat is heel goedkoop toch? Nee, maar die Roemenen hebben een markt. Marktwaarde ze wel leren kennen. Roelof Goh jongen, dat zijn handige vogels hoor. Die Roemenen die maken van die maken van plantensappen nog geld.

[00:02:05]

We moesten een oproepje, dus toch?

[00:02:07]

Ja ja hoor, daar zitten we hier voor natuurlijk. Want uhm ja, dit is een inleidende schermutseling. Kun je gewoon meenemen in je beoordeling. Maar wij zijn genomineerd voor de gouden podcasts. Hier heb ik zo'n hekel aan die er niet niet, niet om jou hoor, maar ik. Ik zie overal op Twitter mensen die zeggen we zijn genomineerd voor zeg maar nieuwwaarde is al lang leest waar alle podcasts opstaan en daar kunnen mensen op stemmen. Nou prima, maar ik zeg dat jij het goed, zegt Damien ook weer.

[00:02:32]

We zijn genomineerd. Nog niet gedaan. Zijn niet genoemd.

[00:02:36]

Sorry, excuses. Uit een ton getrokken en op een longlist terecht staan staan duizenden podcasts op.

[00:02:41]

Ja maar mensen, grijp je verantwoordelijkheid. Wij willen Belgae genomineerd worden. Dus niet erg belangrijk voor ons, maar toch. Het kan toch niet zo zijn dat we in dit land elke keer als er een podcast prijs te vergeven is of een nominatie. Dat dat maar weer klakkeloos na die vogels van Manmanman. Dat verhaal kennen we nu wel. Kies een keer voor ons. Voor meer wat luchtige podcast toch?

[00:03:02]

Maar we zitten daar in de jury. We gaan hier nou weer over. Nee, niet, dit is een publieksprijs. Dus dan maken we kans.

[00:03:07]

Maar ik zag dat Enzo Knol. Die heeft blijkbaar ook een podcast. Die heeft anderhalf miljoen miljard volgers. Hallo, allemaal naar sterren, zulke reizen.

[00:03:16]

Ik krijg per week. Ik krijg wel 300 twittervolgers erbij per week genoemd. Ik weet daar imperio NPO3. Dat zijn mensen die zij snappen dat als je gestemd hebt dat je dan ook nog een keer moet bevestigen. Dus en die stem hebben we niks mis.

[00:03:26]

Misschien moet ik het even even vervul of beginnen uitleggen. De RadioRing worden elk jaar uitgereikt aan VROUW, TROS en publieksprijs voor Televizier voor radio.

[00:03:34]

Voor het eerst is een kat het Allerheiligste Feestje van het jaar gehouden. Dat is wat. Dat is wel waar.

[00:03:39]

Ik was al heel erg beledigd door die onoverzichtelijke website. Daar staan we dus allemaal radio hoofden. Je kunt.

[00:03:45]

Ik sta helemaal niet tussen. Nee, maar toch geen presentator. Ik sta dus ook niet. Ik heb Ronald Goedemondt geïnterviewd, oud en nieuw. Ja, maar dat ben je niet. Presentator Een jongen. Dit is nu voor het eerst een aparte prijs voor podcast De Gouden Podcast. Nou, uit al die honderden woorden dan volgens mij als ik het goed begrepen heb. Drie genomineerd of vijf weet ik niet. En daar komt dan de door de D. De winnaar uit.

[00:04:05]

Dus we hebben stemmen nodig. Dat is eigenlijk plat. Waarmee we jullie nu lastig vallen, want de twintigste januari zijn weer terug met een echte aflevering. We hebben even eigenlijk nieuwjaar zullen. 6. Maar ja, die stembussen, die zijn maar tot 15 januari open.

[00:04:18]

En laat je dan dit gelul, want mensen moeten wel wat meer krijgen dan alleen een oproep. Dit gelul eromheen blijft er allemaal in staan. Deze oproep ja, we moeten de zender zetten dan wakende onder Warner.

[00:04:28]

Ja, die Prélude. Heel mooi. Dat is een mooi, opzwepend.

[00:04:31]

En ik merk dat jij weer in dit nieuwe jaar een nieuwe fase in mijn geroot. Goed op RadioRing punt AVRO, TROS Punctueel kun je stemmen op de krokante lezer, maar dat wordt heel erg gewaardeerd.

[00:04:44]

Stem op ons eigenlijk ook. We hebben veel voor elkaar. Blé betekent in het leven. We waren eigenlijk alle drie losse steentjes. We wisten niet waar we lagen. Gaan we weer? En toen kwam kwam iemand langs met een mand. En toen werden we met z'n drieën in het mandje gegooid.

[00:04:58]

Inderdaad. En moet je eens kijken waar we nu staan.

[00:05:00]

Hij zit hier voor me in een schitterend Roemeens gebreide bloes. Nou, ik bij mij. Ik bedoel ik. Ik ga ook heel goed in zijn ondergoed.

[00:05:10]

Desai in ondergoed. Roelof heeft. Nou, we hebben net zo hard op z'n sokken gezien, zo'n correctie sokken.

[00:05:18]

Wat was het zijn als hij meer sokken Alzheimer's? Waarom zijn ze verschillend? Ze steunkaart? Steunkousen. Dat woord is helemaal niet erg opschieten. De thuiszorg komt zo. Die moet ze weer echt uitdoen. Maar we zijn echt met z'n drieën opgeschoten met mekaar en dat is ook te danken aan de luisteraars. En de luisteraar kan ook wel weer terug doen volgens onze. Die kan ik twee keer wel doen. En dan gaat het echt wel even willen zeggen we krijgen geen geld, we krijgen gewoon weer niks.

[00:05:43]

We krijgen misschien een flesje van het ene of andere van de baas.

[00:05:46]

En dan was het gouden ring, net zoals de Televizier Ring. Nele weet toch maar wat ik een beetje heb.

[00:05:51]

Vind het toch lastig om nou weer mijn omgeving lastig te vallen met stemmen. Nomineren vind ik leuk gevoel dat ik dat elke maand aan het doen ben.

[00:05:59]

Dit? Ja, maar daarom doen we er ook een verhaaltje omheen. Ja, doe de. De luisteraar verdient wat meer dan alleen de oproep om te stemmen. Heb jij nog een goeie mop?

[00:06:07]

Nee, nee, dit gaan we echt niet doen. Dit vind ik echt een echt. Dit wil ik graag hoor. Dat vinden mensen toch altijd leuk? Een grapje? Nee, dat vind ik echt. Dit vind ik echt.

[00:06:14]

Ik sta daar zelf ook op afhaken. Ik ook. We got God! Zitten de drie in een huiskamer en de Oeigoeren aan tafel die begint? Hou op met dit met dit gedoe. Idioot. Wat dat betreft had Thomas was het wel Thomas Woldring gelijk hij zijn. Thomas Wolthuis heel klein mannetje eigenlijk. Ja, gevoelig precair in een groot lichaam.

[00:06:36]

En daar woont ie een Porsche lijntje en daar maakt hij z'n eigen wereldje. Ja, stemmen op ons zijn we hartstikke blij mee. RadioRing avondcross, AVRO TROS punten, al heet het RadioRing AVRO TROS puntentelling. De website RadioRing Punt aanvragen zijn er nog verder stemadvies welke vrouw, welke man moeten we stemmen? Ik sta je er tussen. Nee, dan zou ik Champlon. Nee, niet Misja Blok. Dat zetten we ook uit.

[00:07:02]

Ik heb het Carter van 3VOOR12 gestemd. Ik vind daar heel leuk. Wie zegt niet Carter vind ik heel groot talent. Ik stel lage Arinze. Echt? Ja, dat vind ik een topvrouw. Dat vind ik echt. Ja vind ik ook, maar ik helemaal helemaal. Of De Vries.

[00:07:16]

Ik stem niet op Wouter Bouwman, maar Roelof van.

[00:07:18]

Je moet altijd het origineel.

[00:07:19]

Qua programma's heb ik op over stemt ik op BPRC en uh uh 1 1 1 1 1. Euh.

[00:07:28]

Wat gebeurt hier? Via verklaart iemand op z'n rug kloppen brocante lees Moab post kranten lezen op de krokante lijst.

[00:07:39]

Ja, ja, ja, het gaat even niet hoor.

[00:07:45]

Nee, ik doe rustig aan op advies van iedereen. Heel goed. Ik krijg ook een derde kindje. Wat wordt het? Is dat al duidelijk?

[00:07:53]

Je hebt het woord, maar dat wil ik niet op de radio zeggen. Ik wil wel tegen jou zeggen. Ik weet niet of je er nog overheen kan komen. Dit is heel gek. Ik zet hem nu uit RadioRing punten uit hier manische lag. Nu begin je weer gek te worden.

[00:08:13]

De reactie BNN-VARA.