Transcribe your podcast
[00:00:00]

Ik dacht dat we nu weer aan de keukentafel zitten, is misschien toch wel leuk om iets van publieks geluid te hebben. Ze kunnen we gewoon doen alsof we wel ergens met een publiek zijn. Ja, ik heb geleid, heb ik.

[00:00:13]

Zal ze zo meteen opkomen? Dit klinkt wat regen. Dat heet olie in zee.

[00:00:19]

En als het om gelachen als iemand een grapje maakte, hebben.

[00:00:26]

Zal er niet zo snel voorbij komen en elke keer dat de computer door ongelovelijk of bijna heel heftig vael of bij alles wat Bas zegt. Leuk, leuk. Ik wil graag beginnen. Bij de hoofdcast over drie jongens die uitzoeken hoe mannelijk ze eigenlijk zijn.

[00:00:52]

Met Bas Luyten en Domien Verschuuren en welkom bij Manmanman de podcast Onze zoektocht naar mannelijkheid. Ik ben bas, ik ben een hoost van deze aflevering. Naast mij zit Domien Bas en schuin tegenover mij zit Kris. Hij was hij welkom. Iedereen bij de tiende aflevering is de laatste van seizoen 4 en we zitten zoals je hoort dus aan de keukentafel. En waarom is dat? Ja, ik kan wel janken. We hebben. Afgelopen zondag hebben wij de laatste van seizoen vier opgenomen op een dak in Utrecht, in Leidsche Rijn, boven een bioscoop.

[00:01:28]

Een rooftop. Het was helemaal te gek met een met een select groepje luisteraars die erbij konden zijn. Iets van 100, 150 man of 200. Hoeveel was 150? En het was heel erg leuk. Het waaide hard. Dus dat was een nee, dat was zo'n ding. Nou, het was gewoon gevaar voor eigen leven. Maar alle huizen lieten lieten liter los. Dakpannen kwamen los en takken vlogen in het gezicht. Maar goed, dat is niet de reden dat de derde de podcast niet helemaal daarop staat.

[00:01:51]

We hebben technische problemen.

[00:01:53]

Ja, het is ja, ja, het is ontzettend jammer, maar dingen kunnen gebeuren natuurlijk.

[00:01:57]

Uhm, want wij hadden allemaal wel rekening gehouden. Nou, misschien waait het echt te hard dat die opname niet bruikbaar is daardoor. Maar uhm nee. Aarschot technisch iets misgegaan waardoor er een heel raar geluid en nu in de opname zit.

[00:02:07]

Een heel technisch verhaal. En laten we ook niemand ermee vermoeien, maar ik het je.

[00:02:11]

Soms heb je gewoon dagen en voel je al de gaat hier iets mis? Vandaag en zondag was zo'n dag. En ja, wat je zei cries, het waaide inderdaad heel hard en dat was ook wel weer tof. Verdubbel Coolen trad aan met die 150 luisteraars zaten en ja, dat we ook iedere keer een windvlaag weer in ons gezicht kregen.

[00:02:26]

Ik zag ook steeds meer jasjes. Steeds langzamer meer dichtgaan. Maar dat was ook al weer romantisch en het was een beetje knus. De groepjes die bij elkaar hoorden, die kropen steeds wat dichter bij elkaar, dus dat maakt het ook allemaal heel erg in time leuk. Elk jaar goed. Je zal nooit horen bij jou.

[00:02:41]

Misschien krijgen we toch een klein stukje laten horen. Dan heb je een beetje het idee van de sfeer en dan heb je ook een beetje het idee wat er dus is misgegaan. Ik echt denk jij, je kan niet anderhalf uur naar luisteren. Echt een heel klein stukje heel klein stukje.

[00:02:51]

Is de stemming? Nou ja, het is echt Bas. Ik doe echt mijn best om niks over te zeggen, maar het is gewoon niet te doen. En heeft weer gelachen. Sneuvelen, brillen waaien weg. Iemand hier de film Twister gezien? Daar vliegen koeien en tractors door de lucht. En dat dat veel is een briesje vergelijken met nu. Het is ongelofelijk, maar waar.

[00:03:19]

Goed ergernissen. Wie wint begint vervelend. Nou, dat zegt genoeg.

[00:03:28]

Dus konden we niet laten horen online. Dus ja, het was de meest intieme show die we ooit hebben gedaan. Die mensen die hebben meegemaakt, daar praten ze waarschijnlijk over 10 jaar nog over na. Maar de rest van de luisteraar gaat het nooit horen. Nee, dus laten we t positief spinnen voor iedereen die daar was. Je hebt iets unieks meegemaakt. Gaan we ook niet nu opnieuw doen, want dat kunnen we niet reproduceren. En voor iedereen die nu luistert.

[00:03:50]

Uhm, je hebt niks gemist ofwel eigenlijk. Maar goed, dit wordt ook leuk. Deze podcast, let maar op, een grote teleurstelling voor die brug.

[00:03:59]

Goed, maar allereerst iets van een luisteraar via de website. Iets moest aan de staat. Snel iets.

[00:04:05]

Ik dacht een kunstwerkje op een brievenbus. Geldklopperij. Een tekening door Ego van de tekening van deze week is gemaakt door Noa. Dank je wel voor je.

[00:04:16]

Het is iets is ook iets voor de luisteraar. Daar kan vanalles zijn.

[00:04:20]

Dus ja nou, allereerst iets van een luisteraar. Want via de website Manmanman, de podcast Punctueel en Instagram heten we Manmanman. Kass kun je natuurlijk altijd bereiken en we hebben natuurlijk een telefoonnummer sinds kort. Dat is 0 6, 4 2, 2 4, 3 9, 0 7. Maar voordat we helemaal beginnen. Ik heb een paar dingen. Domien de ligt een kleine verrassing in je koelkast, in mijn koelkast, in jouw koelkast zitten.

[00:04:44]

Voor de duidelijkheid. Bij mij thuis niet dat je nu denkt dat die jongens allemaal vanuit Bassa huis naar de koers. Nee joh, dat zou gedoe zijn. Er is champagne. Jezus Christus is champagne. Het is champagne.

[00:04:53]

A. Sorry.

[00:05:01]

Jaja Runa.

[00:05:06]

Ja ik dacht ik dacht we hebben we. De tranen staan als in de ogen. H. Laten we een beetje leuk maken. Op z'n minst is toch weer de tiende. We hebben toch weer Grethe dit seizoen. En ondanks dat het al hier in huis is dacht ik een klein feestelijk tintje kunnen we wel gebruiken. Ik heel erg leuk, vind ik echt leuk en lief. Laten we wel even opletten dat we niet netzoals seizoen 3 aflevering 10 feestdagen was dat.

[00:05:28]

Toen was ik gewoon lam. Binnen vijf minuten was ik helemaal kaal, dus misschien een kleine bubbel, maar niet overdreven veel kleine bubbels lijken. Kom maar door kadootje.

[00:05:44]

Niet boven de apparatuur, alles gaat ook mis. Nou, gefeliciteerd jongens. We hebben twee audio briefjes. Deze keer zo meteen de vraag nu eerst. Dit vind ik zelf wel geinig dat het is binnengekomen. En ja, een liedje voor jou is een liedje voor jou, een liedje gezongen in de app.

[00:06:01]

Luister maar.

[00:06:12]

Chris Christie, Chris Christie, Chris Christie 2 0. Wat leuk.

[00:06:16]

Nou, dat is toch heel leuk. Ik voel me bijna een rockster. Mensen gaan liedjes zingen. Mijn liedje aan mezelf. Leuk voor iedereen die luistert. Niet meer doen. Dat komt door, want heel leuk dan de vraag, want die hebben natuurlijk ook binnen gekregen. Twee meisjes zonder naam, dus we weten niet hoe ze heten. Maar zij vragen dit.

[00:06:38]

Willen, jullie is heel erg leuk, maar we hadden het idee dat jullie uit onderwerpen raakten, zeg maar. We hebben een hele goede suggestie, want wij studeren allebei in Wageningen en het gaat hier om duurzaamheid en groene natuur en planten. Ja, en we zijn ook net afgestudeerd. Heel fijn en vroegen eigenlijk ons af van hoe werk je die in goede handen?

[00:07:01]

En goed, zit je achter de geraniums? Allemaal van jullie een onderwerp konden doen en de aflevering met het onderwerp tuinieren?

[00:07:15]

Goed, bijna.

[00:07:19]

Nou, ik heb hier wel even eerst een ding over. Hoezo denken zij dat wij door onderwerpen werden beledigd? Volgens een recensie van seizoen 4?

[00:07:28]

Maar ja, goed, klussen deel 16 en 15 reizen wat eigenlijk wel vakantie was. Deel twee. Maar we hebben nog wel wat ideeën. Maar goed tuinieren kunnen hebben over tuinieren. Een hele aflevering over maken maak je. De vraag is gaan we dat doen? Of ze maar heel kort even bij elkaar aanvoelen? Ik wil best ooit een keer over tuinieren hebben. Misschien volgend seizoen, maar. Nou ja, wat moet ik nu over vertellen? Ik heb weer vrij recent een plant laten lathen.

[00:07:54]

Heb ik zo dat ik niet eens gedronken zwischen procent bij jongens?

[00:08:00]

Ik heb laatst een plant gekocht voor buiten de hele mooie farum.

[00:08:05]

Was het volgens mij een soort van iets weet ik eigenlijk niet. En die heb ik binnen drie dagen laten doodgaan door te veel water. Oh ja, dat is blijkbaar ook een ding. Ja, sommige planten, die stellen zich zo aan. Die kunnen te veel water krijgen. Ik wil dus heel graag thuis van die kunststof planten van die nep planten. Nee toch wil ik omdat ik. Bij mij gaat ook alles dood. Dat ik nog dat ik 33 ben gehaald is een godswonder te noemen.

[00:08:26]

Maar mijn planten ook. Alles gaat dood en probeert echt wel. Pokémon hebben gehaald en grief zal en jij weer water geven. Op een gegeven dat landen in de zon moet zetten zetten we in de zon en diegene die halfschaduw. We zitten overal op te letten en het gaat allemaal dood. Alles. Maar je moet dus de app hebben. Heb ik geleerd. Planten, planten en planten die wij die hebben. Gaat helemaal goed met de met de planten en in de camera, want dan weet je precies wanneer je water moet geven en hoeveel, want dan hoef je alleen maar type plantje.

[00:08:53]

En hoe groot die is.

[00:08:54]

En dan zegt hij veel water nodig. Een glas ofzo of een fles. Maar hier binnen gaat er best wel goed met mijn planten. Ik heb er ook wel echt veel, maar een stuk of negen denk ik. Die geef ik gewoon één keer per week water als ik voor even of ze water nodig hebben of de aarde drogen. Ik zit nog altijd een beetje gek, hoor je zo je plant vingeren. Ja, ik weet nog wat ik de eerste keer zo'n plant kocht.

[00:09:13]

Jij moet en wil weten of je nog water nodig heeft. Moet je effe je vinger in dicht in de grond steken, dan kijken of er nog nat is. Dat jij samen met mijn vriendin ook al moet je zo'n verschrikkelijke puber Cruysberghs.

[00:09:27]

Iemand met planten kijkt er zoonen mee eveneens aan.

[00:09:30]

Wat je zo gek in de kijker met je vindt kan juist wel, want dat is wel droog. Nou heb je vriendin nu over.

[00:09:41]

Oh, wat erg weer gold.

[00:09:42]

Het ging over planten. Je weet weten weer is plats van te maken. Terug op het thema tuinieren. Ik denk dat ze nog even moeten nadenken richting seizoen 5. Ja maar ja, maar ik vind toch wel een leuk idee, want ik ben dan ook druk met de tuin. Maar daarover dan misschien meer dan het volgende. En de actualiteiten? Ze hebben namelijk een hoop te bespreken. Zo ja, was natuurlijk onlangs te het verhaal van de drie zoenen.

[00:10:04]

Ja en ik stipte wat voorzichtig aan vorige keer.

[00:10:08]

Euh, we hebben hebben een paar weken geleden over. Een paar maanden geleden hebben we hebben onze vrienden van Miele iemand euh, waar we tegenkomen waar je met een gretigheid boven opdoken in. Nu moet ik ook. Ehm, dus ja dat was gewoon heel zielig voor haar. En euh. En toen hebben we dat op gegooid.

[00:10:24]

En nou ja, heel veel reacties op gehad zeker? Nou ja, niet persé over mij natuurlijk, maar over het gegeven van drie zoenen van man naar vrouw. En we hebben voor mij ook nog geen enkel topic in de pot. Kan zoveel reacties gekregen als op de drie kussen. Ook omdat er op internet nog een poll hadden gedaan met de drie kussen. Ja of nee en echt. Dik 70 of 80 procent stemt daar nee op. Zit ik ook op mannen tussen?

[00:10:47]

Maar we kregen wel een signaal dat als daar de vrouwen ligt, afgaan op alle mails en alle berichten die we via Instagram en de website hebben gekregen. Als het aan de vrouwen ligt, dan stoppen we dan nog liever gister dan vandaag. Maar dat is precies wat.

[00:10:58]

Ik zei ook dat ik heel slecht, maar wel bij vrienden.

[00:11:05]

Niet echt krijg ik de indruk dat ze wel bij je zakelijke relatie schoonfamilie is. Mensen die je een beetje op afstand staan, maar ook echt mijn euh, mijn ogen opent. Ik had het niet door dat t blijkbaar zo'n ding was. Dus ik euh ja, ik kijk er nu ook al mee.

[00:11:17]

Jij gaat nu ook geen vrouwen meer zoenen als je zo ja, ik heb het nu natuurlijk erover, maar laten we er van uitgaan dat dat allemaal voorbij is. Stop jij daar dan nu eenmaal mee? Of ga je wat doen? Zegt hij. Een zoen? Nee, ik denk nu wel euh. Afgaande op dus alle reacties die in die Bob zijn binnengekomen dat ik met de relatie die ik nu drie zoenen heb gegeven. Die zou ik in het vervolg zo'n soort relatie niet per se haar maar zo'n zorg laten zakken dat niet meer drie kussen geven.

[00:11:43]

Ik heb er wel van geleerd. Ik denk dat een hoop vrouwen je dankbaar zijn.

[00:11:49]

Dan de nieuwe speellijst van onze theatershow. Door je hoofd wordt beginnen in Hoorn op 6 september Geloof ik en de tweede is 27 september. 26 september is dat Friesland? Nee, de wekker vind ik ook niet meer uit mijn hoofd.

[00:12:03]

Maar goed, we hebben een nieuwe speellijst en dat is denk ik vooral goed om daar veel over te zeggen. Dat als je kaartjes hebt gehad voor een datum die nu veranderd is, dan zijn je kaartjes geldig voor die nieuwe datum. Dus je hoeft geen nieuwe tickets te kopen. En wat belangrijk is, is dat het theater zelf geen contact met je opnemen. Als het goed is, als het goed is, komt goed. Komt goed. Hou ons in stijl in de gaten.

[00:12:26]

Werd er ook op de hoogte houden, maar weet dat je kaartjes geldig blijven. En dat zijn ze missen je heel graag als Yarkand je hebt gekocht en wil ze nog kopen. Doe dat. Want ja, we zien je graag. Molman, de podcast met De Nelles dat een hele actuele speellijst met ook links naar websites en sommige theaters. Die hebben even de ticketverkoop dichtgegooid vanwege korona, maar we hebben nu de shows in juni 2021 staan.

[00:12:49]

Het komt voor die tijd komt het echt wel goed, maar t is een beetje goud is ook een theater. Ik ben heel blij dat we weer mogen en kunnen gaan spelen. Ja zeker, want nog effe euh samenvatten zijn een aantal shows die. Die blijven staan. Maar die zijn nu zo ingericht dat ze volgens erven ook mogen. En er zijn een aantal shows verplaatst. Dat is t. En er zijn nog heel veel kaartverkoop. Nou, heel veel, heel veel.

[00:13:10]

Ik zal er snel bij zijn. Nou ja, ook er zijn nog een paar kaartjes snel bij zijn.

[00:13:13]

Ehm jongens, hoe is netbook? Oei, volgende vraag alsjeblieft nou, nee, nee, nee, nee.

[00:13:19]

Ook nu weer in gaan. Heel goed door doordat jij kreeg om zit zo op de ook. Ben er al eens ongemakkelijk en onzeker over Trijn. Terwijl ik inmiddels echt, ik heb er echt zin in en toen we dit begonnen dit avontuur in. Volgens mij in november 2019. Toen het aankondigde dacht ik nou het moet allemaal nog maar blijken of het wat wordt. En nu zitten we langzaam maar zeker in de buurt van de deadline. Die is gelukkig nog wel echt een beetje in het vooruitzicht, dus we hebben nog wel even.

[00:13:44]

Maar ik denk echt hoe vet wordt dit? Hoe tof is het dat wij straks een boek in de boekhandels hebben liggen dat je kunt kopen dit najaar?

[00:13:51]

We zijn echt sinds denk ik anders daar over twee weken 3 weken echt serieus aan het schrijven. Alle drie, ook echt op stoom, zijn echt op stoom. Vorige week heb ik nou iets van de negen stukken helemaal afgeschreven. De uitgever is blij en daar moet echter wel een hoop gebeuren. Echt nog een heleboel, maar het is echt een te gek project waar we volgens mij straks in ieder geval alle Recoba niemand heeft.

[00:14:13]

Maar wij zijn echt wel heel erg trots zijn op wat we wat we gaan maken.

[00:14:18]

Jammer, want het boek twee keer hartstikke goed.

[00:14:20]

Ik heb er ook zin in en dan is het tijd voor de vaat de koffie klaar was.

[00:14:24]

Dit zijn de tips van Kris Domine en was de beste duurzame gevraag binnengekomen van Hugo en die zegt Hallo mannen en Chris mag u gewoon niet.

[00:14:38]

Ik ben mijn oven aan het schoonmaken, maar ik ben zeer teleurgesteld in deze oven, want alles zit zo vast gekookt. Ik krijg het niet schoon. Zelfs met een drilboor is het niet los te bikken. Heeft Miele misschien een oplossing hiervoor, zoals een goed schoonmaakmiddel? Of heel gek dat ie dat vraagt is een oven die zichzelf schoonmaakt.

[00:14:55]

Nee, je hebt de Miele drilboor Yugo. Die is nieuw in de Miele drilboor. Nee, dat is wat je moet doen is kopen en over van Miele of in ieder geval weten dat ze bestaan. Want Miele heeft in bepaalde ovens hebben zij de pyrolyse. De wat zeg je daar nou? Zeg je naar? Vertelde Pyrolyse nou de pyrolyse? Wat is de pyrolyse? Kan ik je vertellen? Pyrolyse is eigenlijk gewoon een soort van technisch vernuft. Het is een stand in van de oven.

[00:15:25]

Want de oven dan doet IS die gaat naar 440 graden verwarmen, verhitten. En die bakt daarmee alles alles helemaal los. Die weet door pure hitte al die restanten in de oven los, waardoor je eigenlijk alleen nog maar met een soort van vaatdoek je al die Asster uit kan vegen. Heb je een brandschoon over pyrolyse? Een crematorium in je keuken heb je Marcius, heb je een muis? Knal daarin wel. Als je dan dood is natuurlijk. Miele ima Bessel immer Bassa dan.

[00:15:51]

Aflevering 10. Seizoen 4. Daar gaan we nu aan beginnen. Van Manmanman, de podcast. Het gaat over teleurstellingen.

[00:15:58]

Grappig, want Hugo had al een beetje in zijn mailtje natuurlijk ook link naar teleurstellingen over die over natuurlijk. En nu gaan we het ook daadwerkelijk hebben over teleurstellingen. Met z'n drieën aan een tafel met stellingen zoals het altijd doen. Eerste stelling. Let op, ik ga goed om met teleurstellingen. Nou, ik denk oprecht dat ik wel redelijk goed om kan gaan met teleurstellingen.

[00:16:19]

Denk ik wel, omdat jij gewoon je ledje telefonie. Je hebt geen idee van je teleurstelling. Nou ja, weet je wat we zijn laatste.

[00:16:26]

Teleurstelling is dat wij hier vanavond zitten. Ja, dat is mijn laatste teleurstelling. En het is nu. Wij nemen deze blockers nu op op dinsdag en afgelopen zondag waren we natuurlijk live naar de hebben net over boven gehaald. Nu hebben wij gister contact gehad waaruit bleek dat dat de opname dus niet gelukt is en dus dat we opnieuw moeten opnemen. Dat las ik dus pas vanochtend. Had gisteren een telefoon weggelegd, want ik had een kater. Ik heb gezopen, maar jullie waren erbij en ik had geen zin om de telefoon te bekijken, dus ik had het slot gelezen.

[00:16:52]

En toen zag ik dat vanochtend opnames zijn mislukt. En toen dacht ik ja. Jammer. Maar ik zag Domien inderdaad als ik ben in tranen. Allemaal verschrikkelijk. Toch ook wel wat kut, maar je dat ook weer. Nou ja, goed, dat doen wordt nog een keer, maar nu nu. Maar ja, het gaat er echter. Ik zou zo'n groot co-directeur van emoties. De eerste instantie vind ik het kut. En daarna denk ik ach prima.

[00:17:12]

En nu echt een halve eeuw geleden dacht ik opeens van ja, ik vind toch wel echt zonde dat een soort van ritme en tema door onze ciotat altijd de laatste lief is. Dat we dat nu doorbreken door ja, door een mislukte opname. Dat vind ik. Ik vind dat wel heel erg jammer. Maar ga ik er vanavond minder om slapen? Absoluut niet. Ik heb dus echt slecht geslapen vannacht. Ja, ik kan hier heel slecht mee omgaan.

[00:17:34]

Ik kan ook moeilijk een plek geven. Ik kreeg het gisteren te horen van de technische kant van de podcast dat de opname niet gelukt was. Heb ik zelf de opname geluisterd? Kon ik echt niets mee?

[00:17:44]

Kon niet eten.

[00:17:46]

Toen liep mijn hoofd gewoon over omdat ik dacht vaak en we hebben gisteren een leuke dag gehad en die mensen waren leuk. En volgens mij ging de aflevering ook goed. Maar laten we niet te veel bij stilstaan. En toen heb ik gewoon uit pure ellende en jullie weten wat dat betekent pure ellende. Heb ik mijn telefoon uitgezet? Omdat ik echt. Ik zat tegen de muur op en ik kon het maar niet. Ik kon het. Geen plek waar Jimbo, ze heb je geslagen.

[00:18:10]

Heb je met dingen gegooid? Hoe ging dat dan? Niet bij? Ik heb gewoon. Ik heb alleen maar. Ik is alleen maar te zuchten en te denken ja. Ja, gebeurt ons weer. Ja nou te gek. Fantastisch mooi zeg. Nou. Toen heb ik eerst nog gedacht. Weet je wat, dan doen we geen aflevering. 10. Fuck it. Ik ga niet nog een aflevering maken, dus dat is diepe teleurstelling. Wel zo hoog.

[00:18:31]

En dan heb je telefoon even twee uur uigz. En toen ben ik gaan slapen. En vanmorgen ging het dan wel. Bij mij is het.

[00:18:36]

Is het ook heel erg dat dat o kijk, kan ik er nog iets aan doen? Dan vind ik het heel kut. Maar als ik er niks meer aan kan doen zoals dit bijvoorbeeld. Ja ja, ik kan me nu heel erg druk gaan maken. Maar ja, laten we dan maar gewoon een nieuwe podcast opnemen en dan heb ik daar echt geen zin in. Maar ik kon er uiteindelijk ook bij. Niemand kan er iets aan doen, maar dat die bij mij heel erg lang.

[00:18:58]

Ik was echt blij. Ja ja, ik dacht Julie weer wat geluk. Ik heb zin om jullie weer te zien, want een blessing in dit kader.

[00:19:05]

Onzin. Maar ik was ook. Ik was er ook niet. Ik had ook niet zo teleurgesteld. Dus ja, want ik had er al een beetje rekening mee gehouden qua winst. Dat ik dacht kan wel zo zijn dat deze opname gewoon niet gaat lukken omdat het te hard waait. Dus het zat al ergens in m'n kop en we hebben al. We hebben al een keer tegen elkaar gezegd waarschijnlijk. Of houd er rekening mee dat we deze met fragmenten aan elkaar gepraat.

[00:19:22]

En toch aan de keukentafel. Nou en hier zitten we niet met fragmenten, want is echt niet bruikbaar. Maar goed, we zitten hier wel. En ik vind toch gezellig jongens met jullie. Ik was net nog teleurgesteld in onderweg hiernaartoe. Ik dacht ik koop dus even een fles champagne. Nou, een goeie fles champagne. Een goede fles dus. Die kosten, die kost een paar euro's.

[00:19:40]

En ik pakte hem. En toen zeiden bijdehante mannen van de slijterij zijn je mag je een tip geven. Nou, dat mag zeker. 2DS, het tweede deel van de prijs. Ik zou. Nou, dan doe ik dat wel. Dus ik afrekenen en hij slaat hem aan en zei ach nee, het is niet voor de helft van prijs.

[00:19:57]

Drau tweede is niet voor de hoofdprijs. Hij zei nee, ja, sorry, dat gaat niet gebeuren. Nou ja, ik zeg nou. Maakt niet uit. Prima. Ga ik wel weer weg met één fles, maar was ik teleurgesteld? Nee, want ik was wel blij, want ik wilde helemaal niet een tweede fles voor 70 euro intotaal. Ik wilde dat helemaal niet, want zo irritante aanbiedingen. Maar ja, ik wil niet twee flessen. Ik wil maar één.

[00:20:19]

Maar nu koop ik 200. Jij nu mijn tweede voorkomen. Ik wil helemaal niet. Dus was er maar één teleurstelling.

[00:20:23]

Grappig wel. Ik had gezegd Jol. Geef mij dan alsnog mee. We zijn gezellig, nu met z'n tweeën een winkeltje. Doe niet zo moeilijk, nee, maar dit was niet een kleine ondernemer die dat kan. Oh ja, van een grote keten. Die man, die ging natuurlijk niet zelf initiatief tonen en nadenken. Dit is de eerste keer dat ik jou blij hoor zijn omdat je geen.

[00:20:42]

Extra alcohol heeft gekocht? Vaak ben je heel blij. Ik heb drie flessen wijn voor de prijs van één. Ja, ik weet niet. Zat er deze toch op de centen? Ik moet echter bekennen dat ik dus nu teleurgesteld ben, want dat heeft de champagne al twee nachten wakker liggen van verrassing.

[00:20:58]

Nee, nou lekker. Dan moet ik nog beginnen met deze aflevering. Maar goed.

[00:21:03]

Nou, gelukkig konden jullie goed omgaan met teleurstelling. Althans Kriens jij. Bij de min blijf ik ver uit de buurt stellingen. 2. De vrouw is regelmatig teleurgesteld in mei of in juni.

[00:21:15]

Zo ja, een grapje van Kris.

[00:21:17]

Heb je nog in de weg gelegd bij de Fausta? Ja, zeker? Absoluut wel. De vrouw steekt vaak teleurgesteld in mij. Ja dan. Dan heb ik weer. Het is natuurlijk vooral vaak tussen de lakens, maar dat is wel leuk. Kijk, ik heb dus van de week van het weekend heb ik voor t is Varjagen gebruikt of iets wat daarop lijkt.

[00:21:38]

Een blauw pilletje in ieder geval.

[00:21:40]

Nou, dat was fantastisch. Echt geen enkele teleurstelling. Ik hield het lang vol en het was. Het was het was en het was dus mooi. Stoppen dus. Ja, ik ben 33 jaar oud. Ben jij 33 en ik heb Varjagen. Maar toch. Het is echt een aanrader. Ik ben niet. Mag je dat eigenlijk niet van de top? Hij mag helemaal gelukkig zijn. Was ook helemaal gelukkig. Wat doet dit? Ja, ik weet niet wat te doet, maar je wordt dus ook wel echt grote oren.

[00:22:08]

Krijgt een keiharde oorlellen zinnen.

[00:22:12]

Ik ben ja, maar je wordt er ook oprecht wel wat hitsig van de natuur. Terecht wel, want ik heb. Ja, dat duurde wel een halve dag geloof ik. Een dag heb je een halve dag. Nou, dat niet. Maar ik heb wel binnen twaalf uur een aantal keer aangetikt.

[00:22:25]

Ja, want het is ook weer plat en ordinair. Maar goed hoor. Dan terug naar teleurstelling.

[00:22:34]

Ze is toch teleurgesteld nu, want ijs op is. Is dit iets echt heel erg leuk? Wat jullie nu samen ook bedacht hebben, dit moeten we gewoon vaker. Ja, maar ik wil het ook weer niet te vaak doen omdat je dan dit jaar maar meteen kan. Niet meer zonder. Dat vind ik ook overdreven, maar dit was de eerste keer dat ik dit gebruikt had en dat was echt.

[00:22:52]

Ik vond het werkt fantastisch en de titel niet je mannelijkheid aan mij helemaal niet volgen, alleen maar lachen. Ik dacht daar later Let's go. Ja, snel klaarkomen en dat ik toch je mannelijkheid aan. Ja jawel, maar nu is het een soort van bevestigt dat jij al medicijnen nodig hebt om het wat langer vol te houden. Als je toch ook hardloopschoenen nodig om goed te kunnen hardlopen? Misschien gaat deze niet helemaal op, maar ik probeer het een beetje goeie vergelijking met jouw woorden.

[00:23:19]

Nee, ik vind het helemaal niet als mijn mannelijkheid helemaal niet aan. Ik vond het vooral leuk om te proberen gewoon. En het is bevallen misschien. Het had ook kunnen zijn dat het alsnog geen resultaten hadden. En. Dat is niks. Ik heb het ook gedaan hoor.

[00:23:30]

Ik vond het ook heel leuk. Nou echt waar. Ja, waar moet ik het ook echt een keer proberen? Waarom niet? Waarom niet? Nou ja, omdat ik geen klachten heb.

[00:23:40]

Nee, maar als al eens een keertje drie uur lang lang rammen stampen.

[00:23:45]

Nou dan. Nee, dat kan weer niet. Dat is ook voor vijf minuten lang zo.

[00:23:50]

Maar ja, ik zal vrouwen ook wel teleur hoor, zeker de laatste tijd. Ik heb natuurlijk elf jaar relatie gehad. We stonden goed om met verkeerd te vertellen. Ik krijg de laatste vraag van Jo Domine. Hoe zit het met jouw relatie? Staat zich na elf jaar relatie gehad? Wist diegene niet? Dat weten ook ook niet weten wat je zegt. Maar ik ben dus op de eerste rij, vertelt Merckx.

[00:24:12]

Ik ben weg bij, dat doe ik niet meer. Zo nee, ben Wegbereiders teleurgesteld.

[00:24:17]

Uhm, teleurgesteld. Monique V. Er volgde een beetje. Ik vond het een beetje tof toen. Rij ook van mezelf natuurlijk, maar ook van de mensen die daar zaten. Het was niet mijn publiek, maar het was allemaal wel heel erg. Turrets, minuten veenmos, te veenmos. Te knap ook.

[00:24:34]

Oh, en dan weten dat je heel knap bent. Maar ik heb wel wat leuke, wat leuke gesprekken gehad. Alleen ik.

[00:24:42]

Ik ben dus niet zo van het afspreken. Ik vind dat ja geinig, maar ook wel ingewikkeld. Maar ik vind het alle ingewikkeldste dat er opgeven met een punt. Komt dat? Ja, dan ben je zo lang aan het praten en er worden gezegd. Zullen we dan afspreken? En ik zeg ja, ja, ja, ja ja, ik ben. Deze week ben ik ben ik heel druk. OK, ok, om volgende week te bellen. Ik zei ja, ik voelde ik zeker.

[00:25:02]

En dan een week later dan. Euh. Hoe is het nu écht druk?

[00:25:07]

Ja, ja ja. Podcast deze week een podcast, dus spreken avondwinkel of funderingswerken af.

[00:25:12]

Maar waarom? Want je begint wel die gesprekken. Je bent ook wel op zoek? Ja, maar toch weet je ook wel. Ik wil het eigenlijk niet afspreken.

[00:25:19]

Maar dat is het leukste van. Het is echt heel weg met dat en ga lekker bij elkaar zitten.

[00:25:23]

Dus veel leuker? Nee. Ja, want we hebben wat pillen voor je. Je zit boven de top dip en giet je de twaalf pillen in vier jaar graag zes dagen neuken.

[00:25:37]

Heb je eigenlijk een stuk meer nodig dan dus?

[00:25:42]

Ik stel die vrouwen vooral teleur. Ik blijf maar uitstellen en uitstellen.

[00:25:46]

Maar waarom ga gewoon lekker eten? Maakt het allemaal gemakkelijk. Zo ja, omdat ik vind. Daarom moet je het juist gaan doen. Je moet juist gaan doen wat je vindt. Het helemaal ongemakkelijk dat je hoofd wordt. Dat blijkbaar een heel ding, maar daar moet je het gewoon aan het werk gaan doen. Het is hartstikke leuk, het is echt hartstikke leuk. Ja, ik vind het echt leuk. Heb ik gezegd dat ik het leuk vind? Nee.

[00:26:06]

Arme sjalot. Wel zo raar. Maar ik vond het wel heel erg leuk.

[00:26:13]

Ik vond eten ook leuk als het doorging.

[00:26:17]

Ben je vaak teleurgesteld? Nou ja, nee, nee, niet eens zo vaak bv.

[00:26:23]

Ben je wel eens op naar een DETO gegaan en dat is mijn grootste fout. Wat eten heb ik al verteld in een podcast.

[00:26:28]

Dus ja, ik heb dus nu twee Deeds gehad met een meisje van Raya en ik vond haar super aardig mega leuk.

[00:26:36]

Alleen ik merkte al vrij snel dat dat dat zou zijn, dus dat ik niet per se hele warme Liesens gevoelens ontwikkelde ofzo en ook niet het idee had dat er wel in zou zitten. Dan moet je dus op een gegeven moment als het gesprek op wordthet plaatsvindt over de derde deel, dan moet je zo'n meisje dan teleurstellen. Dat vind ik ook wel kut.

[00:26:55]

Ik vind het heel moeilijk mannen eten te zonnen. Heb je twee leuke avonden gehad en dan moet je bij de derde moet je al zeggen neen.

[00:27:02]

Of je koopt gewoon nee. Dat vind ik zo dan weer gewoon lul.

[00:27:05]

Sorry ik ook niet.

[00:27:09]

Dat vind ik wel een makkelijke manier om een nieuwe nummer vergeten haar te geven. En je gaat verhuizen en je gaat verhuizen. En dan? Ja sorry. Je vraagt om een nieuwe identiteit waar de overheid bij helpen. Wij helpen echt, vind ik ook.

[00:27:28]

Nou zijn we toch in de veronderstelling dat jullie in vredesnaam em kunst en cultuur stellen mij telluur jazz instelling.

[00:27:37]

Ja, ik heb het dus gezet. Ik zat niet echt in mijn grapjes. Vandaag een leuke stelling. Maar goed, je moet daarbij denken aan festivals, concerten, musea, precies theater.

[00:27:48]

Dat is kunst en cultuur.

[00:27:49]

Kunstwerken misschien op straat.

[00:27:51]

Je standbeeld wilde Bruchsal geweest en een standbeeld? Nee, nee, maar je wilt dat er een standbeeld. Ja, ik wel. Het Vrijheidsbeeld. Ik was teleurgesteld in Vrijheidsbeeld omdat ik dacht dat het echt. Nou ja, het is niet een klein beeldje. Ik kan niet thuis in magenta neerzetten, dus wat gaat. Het is wel een grote, grote mate vakken. Maar ik dacht dat die veel in mijn hoofd was dat ding echt 500 meter hoog ofzo, maar dat is helemaal niet.

[00:28:18]

Dus ik ging kijken in New York en na goed, ik ben niet helemaal met de boten naartoe gegaan, dus was alsnog van een afstandje die van een afstand was toch al een heel klein standbeeld.

[00:28:30]

Van een afstandje staan kijken naar het beeld dat hetgeen nog helemaal omhoog naar de Empire State Building ging ook nog kijken. Er was nog klein van je verwacht het niet helemaal, dus je bent teleurgesteld. Het Vrijheidsbeeld van de kant? Dan kun je toch denken nou, dan ga ik even kijken hoe in de echte jaarringen gedaan.

[00:28:46]

Hoe ben je toen je naar New York gaan werd per vliegtuig? Heb je van het vliegtuig naar heeft gekeken?

[00:28:54]

Het was nog kleiner, is gewoon een meer ongelofelijk. Valt er echt heel echt tegen? Nou grappig, want ik ben daar toen wel met de boot naar toe gaan. Maar ik kan daar in de buurt en hij gaat dus eerst naar het Vrijheidsbeeld en dan naar Ellis Island. Is dat Engels eiland waar al die immigranten aankwamen? Ja, ik heb. Ik heb het beeld ook overgeslagen omdat ik dacht ja, heb ik echt geen zin in? Ik ga niet in een leeg standbeeld rondlopen.

[00:29:18]

Dus toen ben ik naar museum gegaan, wat ook een beetje tegenviel onderwijs op het Engels. Ik had niet zoveel zin om hele lappen Engelse tekst te lezen. Wist je niet wat je was in Amerika?

[00:29:26]

Ja, precies dus.

[00:29:28]

Nee, ja. Maar dat heeft de ANWB is mij daar niet op je. Een boekje rond New York dat wat in Nederland zijn.

[00:29:33]

Allemaal tips. Serieus? Allemaal goeie tips. Wist je geld om in dollars en zo dat soort dingen maar niet let op is in het Engels.

[00:29:40]

Ik had het in Frankrijk. Schijnt dus heel veel dingen in het Frans te zijn.

[00:29:45]

Dat is vrouw. Maar ik was dus het eerst naar het Louvre.

[00:29:49]

Louvre was ik en ik ging kijken naar de Mona Lisa.

[00:29:54]

Nou, dat is ook helemaal geen groot schilderij.

[00:29:58]

Ik dacht dat het schilderij iedereen weet ik veel, maar ik dacht hiervan niet dat het een postzegel was geworden. De Nachtwacht ofzo. Nou ja, ik dacht echt dat het veel groter was weet ik wel, omdat iedereen in ieder tekenfilmpje van vroeger Cartoon Network. Kan me ook altijd wel weer een keer de Mona Lisa van mij. Met die bewegende oogjes dan. En altijd Mona Lisa, Mona Lisa gaan kijken. Maar toch. En dan nu toch. Ik ga kijken naar de Mona Lisa zat helemaal achteraan.

[00:30:24]

Ik moest echt echt door een zee van fototoestellen en telefoons heen kijken en uiteindelijk zag ik een heel klein zwart puntje twee witte dingetjes. Dat waren dan de ogen. Dat was dan de Mona Lisa.

[00:30:34]

Nou, ik wil mijn geld terug. Vreselijk schilderij Robin kind, dat jij schilderij alleen maar kan beoordelen op de grootte. Het is toch echt niet normaal dat jouw originele referentie Cartoon Network in een tekenfilm sorry te geven? Dat het altijd al van mijn hele leven lang hoor je al wat dingen over de Mona Lisa die mij in mijn hoofd heeft. Dat gewoon enorme proporties aangenomen door Mona Lisa.

[00:30:59]

Maar ja, het is gewoon leuk uitgebreid natuurlijk. Ik zou het wel ophangen. Ik zag uh, ik zag ik zo. Ik keek het ook met de documentaire over Da Vinci en God ben ik vergeten waar het dat is. Die cabaretier die ook historisch cabaret doet over de Eerste Wereldoorlog enzo?

[00:31:17]

Van Muiswinkel en Van Vleuten tot ik dus, een documentaire serie over DaVinci. Die heeft de Mona Lisa gemaakt en Diederik van Vleuten mocht in zijn eentje. Nou ja, dat geluk had jij dan niet. Mocht ie daarnaartoe naar de de Mona Lisa. Nou, de tranen rolden over zijn wangen. Wat zo mooi die zo klein vond.

[00:31:39]

Hij was helemaal ontroerd. En jij hebt daar staan kijken als een boer met aarde. Niet zo gaan. Ik ga weer terug, ik wil mijn geld terug.

[00:31:48]

Ik ben ook geen kunstkenner, dat geef ik eerlijk toe. Maar ja, het viel me tegen.

[00:31:51]

Waarom gingen er naartoe dan? Omdat ik weet dat ik zeg dat zeg ik niet leuk.

[00:31:54]

Ik wil dat graag zien. Ja toch? Tot daar kan ik zeg dat ik het geweest ben. Maar wat Diederik van Vleuten had met de Mona-Liza. Ik heb dat een tijdje terug ook gehad met een Van Gogh. Echt Nemea. Ja, dat was de eerste keer dat ik echt overmand door emoties. Ik was in het Kröller-Müller Museum op de Veluwe en daar heb je de op één na grootste Van Gogh collectie. Ja, ik denk van Nederland. Ik denk niet ter wereld en misschien wel de wereld Van Gogh Museum dat het grootste zijn.

[00:32:17]

Ik denk dat we het op één na grootste ter wereld en daar hadden van de Veluwe.

[00:32:26]

Nou, Vincent van Gogh schilderij, het zal je niet verbazen. En redelijk richting het einde van de tentoonstelling ja, ik ben het ook met de titel van het doek ben ik vergeten. Daar hangt een doek en dat is een landweggetje. Zoiets heet het landweg in de Provence bij Nacht. Zoiets heet het. En dat is zo fantastisch mooi geschilderd in indrukwekkende kleuren heeft dat ergens best wel rustig, want ik was daar in Korona tijd tussen. Het museum mocht ook maar een x aantal mensen binnenlaten.

[00:32:56]

Het was een rustig en ik heb gewoon een kwartier staan kijken naar de penseelstreken. Je bent echt ontroerd. Ik was echt ontroerd. Is echt emotioneel. En ik weet ook niet waar ze vandaan komen, want ik heb verder niks met de Provence ofzo. Daar liggen geen herinneringen voor mij. Maar het was gewoon de pracht en. Het doek in dat ik er zo dichtbij was dat het me echt raakte. Mooi. Ik moet. Ik moet helemaal niet denken over ontroert.

[00:33:17]

Ik moest laatst. In het theater moest ik huilen en ik kan eigenlijk niet helemaal vertellen hoe dat dan zit. Bij één van onze shows. Want ja, ook ook daar vrijwel heel vaak. Nee, dit was. Ik was ze en ik was in eerste instantie teleurgesteld dat ik ging naar Harry van Loon en daar ben ik groot fan van. En dus hilarisch. En wat zeg je daar naar toe? Dit wordt een avond lachen, lachen, lachen en binnen vijf minuten dacht ik.

[00:33:39]

Ik zit toch leuke grapjes aan de voorbijgekomen ik. Je voelt aan alles. De toon van deze hele show is niet grappig pompen. Het is een heel en heel heel verhaal in en het gaat over het verlies van zijn moeder en de gesprekken die hij heeft met zijn vader en die uiteindelijk veranderen na de dood van zijn moeder. En bij dat bij die climax. Ik ga daar niet veel over vertellen, maar daar moest ik echt. Dat moest ik echt huilen, want hij raakt zo de kern van van hoe verlies kan zijn en hoe je uiteindelijk dan zoiets nodig hebt om je leven toch weer op te pakken met de mensen die nog wel leeft om je heen zijn.

[00:34:11]

Dat vind ik echt heel erg mooi. In Nederland was ik teleurgesteld, maar dacht ik dat ik niet al die grapjes zou krijgen die ik die ik had verwacht. Maar uiteindelijk is het één van de mooiste shows geweest die ik ken die ik ooit gezien heb.

[00:34:20]

Maar toch speelt die nog volgens mij wel ja Corona. Maar volgens mij loopt die nog hoor. Ik weet niet of het een replace is, maar volgens mij is dat de laatste show.

[00:34:30]

En nog even over dat museum, want ik vind het dus tof dat je ook ontroerd kan raken door een door een schilderij. Ik had het de laatste over dat ik dat nog nooit ben geweest, dat ik dacht dat ik dat bijna jammer vind. Maar ik zag de laatste documentaire en dat bracht me op een idee. En dat wil ik een keer gaan doen. Ik ga het ook niet doen. En dat is een hele toffe documentaire op Netflix.

[00:34:46]

Gaat over psychedelica en paddo's en e d enzo. En toen ging iemand met anderen naar een museum. En die heeft ook een uur voor Van Gogh gestaan en die verdween daar helemaal in. Die was helemaal in dat schilderij. Die woonde daar helemaal in. Dat was echt fantastisch. Kan dat? Dat kan. Kun je met RKD ook zo functioneren dat je dan naar een museum gaat en dat mensen je niet zijn aan te kijken? Denk dat wel hier en daar wat er gekeken wordt naar je.

[00:35:10]

Maar volgens mij heb je wel een tof verhaal, maar word je na zes uur staan niet gewoon meegenomen.

[00:35:17]

Dat zou je goed kunnen ja. Maar goed, heb je nog een topdag geweest? Volgende week mijn vakantie stelden enorm teleur.

[00:35:26]

Nou ja, ik heb wel een jaar vakantie. Ik ben en waar ik ben. Ik ben aandraaien niet vaak terug zat. Ik heb eigenlijk altijd zin in en uit. Ik maak ook daar wel wat van. Maar ik weet nog wel dat ik dat ik met mijn vorige vriendinnetje waren we. Naar Amerika toe gingen we naar t. Shenandoah Park is een nationaal park in Amerika waar ik nog nooit van had gehoord. Heel Yellowstone, dat kennen we allemaal en een Grand Canyon en Sajan.

[00:35:46]

Maar dit had ik ken ik niet. Nou leuk. Wij gaan er helemaal heen en ze rijden pas op. Dat zijn wel bruine beren, dus aan de ene kant dit jaar. Maar ik wil geen bruine beren zien, want die eten me op en dat is gevaarlijk, dus ik wil ze niet zien. Aan de andere kant eet je goh, als je bruine beren zijn dan wil ik ze ook zien. Dus je zit hè? Dat is een tweestrijd van angst ik ook niet ewxz tegenkom.

[00:36:05]

Maar eigenlijk hoop ik wel dat ik ze tegenkom. Uiteindelijk loop ik vier uur door doordat door dat park beest niet tegengekomen is. Toch teleurgesteld? Ja, dat snap ik. Dat snap ik. Ik heb hier eigenlijk het tegenovergestelde gehad als in Colombia. Toen hadden we een gids mee en die zei ik weet ik wel. Ik weet een fantastische vis, het grootste zoogdier vis dat leeft in de winter. Ik weet wel een plek en daar kunnen we waarschijnlijk wel zien.

[00:36:26]

Gaan we wel zien. Nou ja, top dat fantastisch gaan zien. Ja, we zagen hem ook een uur lopen. We zagen hem ook vaak in de vijver van 5 bij 5.

[00:36:35]

Natuurlijk zien we die vis gewoon echt opgesloten. Zat hij in één of andere Biosciences. Ik denk dat ik wel wil weten waar ze zijn de Artis lopen. Ik had het laatst over de na Dit is ook mooi vrijgezellenfeest een heel kort kortverhaal over ging. Op een vrijgezellenfeest gingen we vissen. Vraag me in hemelsnaam niet waarom we dat gingen doen, maar waarom gaan vissen? Dat had één van de jongens al wat geregeld. Overigens niet overigens. Zelf niet bij, was ook de lijsttrekkers geweest.

[00:37:07]

Wij gingen vissen na en ik ben er niet zo zeker van. Maar goed, die gasten gingen trouwen wel. Nou, wij vissen hier verderop in Utrecht. En wat deden ze? Dan ga je na die aangelegde slootjes.

[00:37:17]

En toen dacht ik nou ook en dan ga ik hier. Ga ik hier vissen? Verwachten dat iets hapt. Nee, wat ie deed. Hij ging na een bak ergens verderop. Daar zaten al die vissen in. Die gooiden die vervolgens in de vijver. Zij die succes. Dat is nou waar. Maar zullen we dit hele proces niet overslaan? Anders trek ik er van mijn hand in die lijn. Waar komen ze vandaan, daar? Dat hockey verder heparine?

[00:37:38]

Ik heb een feest. Nou top alsjeblieft na dat dit nog mag in Nederland. Ja, ik was ook helemaal in shock. Waar slaat dit nou op? PSV al gedaan?

[00:37:48]

Ja, omdat iedereen wat moest doen. Ik kan niet weg, dus ik stond daar, maar maak je gewoon die helemaal niet vastgehouden. Ik heb ik heb. Ja, je moet ze dan ook dood. Knipperend hel.

[00:37:57]

Dit is niet echt waar.

[00:37:59]

Dat raar? Ja, maar hij werd daar verteld dat dat moest. Dus dit zijn vissen die worden gevangen gehouden. Ja, die worden dan vrijgelaten in een stroompje en niet eens een stroomt gewoon in een vijver. En dan mag jij ze vangen. Als je dan degene. Net inventief zijn Hajime eruit en dan? En dan moet je het ook op. Maar euh ja, is dit echt? Het is echt waar dit. Dit zou hetzelfde zijn als hé.

[00:38:21]

We gaan vanmiddag op konijntjes jagen. We gaan nu vijf konijntjes. Laten we uit Schriek, maar ga er maar achteraan met je pistool schiet. Maar ik zat niet.

[00:38:29]

Ik heb dus ook niet die hengel vastgehouden. Ik heb die beesten niet doodgeslagen. Ik zat echt anderhalf uur dat ik me helemaal te vervelen, daar wachtend op een huis, kon Bieze. Uiteindelijk hebben. Een hele leuke dag hadden we al allemaal andere vissen. Lekker vers. Maar ja, daar sla je de zoo. Ik weet u mag dat niet. GD Maar ik vind het gewoon bizar dat die gewoon is om in de vijver wordt geflikkerd. Hier gaan we vissen.

[00:38:53]

Het is een achterlijk partijtje dierenmishandeling waar ik bang. Ongelooflijk. Dat is precies wat jij zegt met de konijntjes. Gewoon 5.6 fluffy konijntjes in een bak, die laat je los in een heel klein achtertuintjes. Schiet, maar nou echt heel heftig. Laten we snel doorgaan en hopen dat we iets vrolijks terechtkomen. Oh nee, ik ben teleurgesteld in mezelf. Bas.

[00:39:17]

Uhm, ik wilde eigenlijk de focus leggen op Domien. O ja, ja, wat gebeurt er nu? En jij mag hem doorgeven? Euh, laten we dan even eerlijk beantwoorden. Ja, ik kan wel goed teleurgesteld zijn in mezelf om 100 dingen. En één daarvan heb ik vorige keer terug verteld met een terras schwalbe dan van een gezicht. Yamal. Je bent 32. Ben je eraan doen? Je kunt toch op het terras gaan zitten? En als je daar het niet fijn vindt, dan sta je op en dan loop je weg.

[00:39:42]

Maar ook met sporten bijvoorbeeld. Ik stel mezelf wekelijks teleur met sporten omdat ik ben tijdens Korona weer begonnen met hardlopen.

[00:39:50]

Dan loop ik een paar keer hard. Dan stop ik er weer mee. Dan loop ik een week niet hard en na die week zeg ik tegen mezelf oké, dan begin je maandag weer en maandag weer beginnen zit ik imaginair. Maandag weer beginnen.

[00:40:00]

Moet ik maandagochtend wakker? 25 graden vandaag. Het is te warm, ga ik morgen pas. Dinsdag ga ik weer niet verder staan dan zondag. Dus ik ben nu alweer een maand niet aan het sporten. Dan heb ik deze week een weegschaal gekocht en dat wil ik al best wel lang. Maar kijk ook een beetje tegenop omdat ik mezelf gewoon niet wil wegen. Ik wil gewoon niet weten Écrins is bliss. Ik ben gelukkig zoals het is. Tot gisteravond, want de weegschaal is gistermiddag gekomen en ik ben opgestaan en ik meteen uit je van.

[00:40:33]

En jij gaat er op staan, neem ik aan dat niet al je kleren uit ook je bouwt lekker op naar een moment dat je gewoon op de weegschaal denk. Het is bijna een en ander verhaal van Kris. Absoluut niet gepast.

[00:40:55]

Maar goed, de bel ging ruim ik kilo slechter, ging op de weegschaal staan, had eerder al om kleedje uitgetrokken en geschoren.

[00:41:14]

Die paar gram kan maar net flink uitgeblazen en vlak voordat je er op ging staan dat er even een klein sprongetje maken. En toen wegen 0 kilo naar de het geen veilige omgeving.

[00:41:27]

Nee sorry, ik vind het geen eigen huis. Maar ik weeg dus nu 85 kilo en ik vind het reuze meevallen. Dat vind ik.

[00:41:35]

Je bent hoe lang en 2.9 met een gezond gewicht, maar ik heb nog nooit 85 kilo gewogen. Ik woog de laatste keer dat ik me heb gewogen woog ik 79. En het was lang geleden dat het niet voor Korona ofzo. Maar ik denk dat Corona heeft, maar wel drie, vier extra kilo's geven. En dat vind ik dus niet nodig. Want ik zeg iedere keer tegen mezelf je moet gaan sporten en dan ben ik missiefeest had gestaan. En toen was ik extra teleurgesteld toen vandaag gaan sporten.

[00:41:58]

Ik heb vandaag zich in de sportschool gemeld om wat te zeggen dat ik mijn abonnement opzeggen.

[00:42:05]

Ja, ik kon niet meer op 12 juli een abonnement gehad. Hebben jullie twaalf maanden betaald? Ik ben ik ook wel eens geweest.

[00:42:19]

Ik heb gebeld om te zeggen dat ik euh, dat ik graag een jullie bij aankomst is aangekomen.

[00:42:29]

Goed, als ik goed weer trainen.

[00:42:33]

Succes. Heb je wel een keer teleurgesteld in jezelf geweest? Ja, vast en zeker. Maar ik heb nog niet echt met een verhaal ofzo.

[00:42:39]

Ik moet wel even door. Ik luister al drie afleveringen terug, toch? Hoop teleurstelling zit erin. Ik ben altijd wat teleurgesteld. De volgende zal je misschien aanspreken Kris, want die gaat over eten.

[00:42:48]

Dat is namelijk een hapje. Eten valt er nooit tegen. En ik moesten daarbij denken toen we toen ik deze op papier zetten aan een etentje dat ik een keer heb gehad in Breda. Toen Basta Serious Request is, heb je het een keer verteld.

[00:43:03]

Nee toch? Ik weet het omdat ik dus ik kon er niet bij zijn in het huis van het Glazen Huis.

[00:43:08]

Ook ik heb er ook een foto van. Die zullen we ook even online zetten. Ik had het hartstikke druk in de stad.

[00:43:15]

Het was vlak voor kerst. Glazen Huis stond in de stad en er was nergens een plek. Uiteindelijk, in een restaurant, kregen we een plekje. Nou, we hebben al ontzettend lang gewacht. Maar goed, primate is druk snap ik allemaal. Ik kreeg toen ik mijn bestelling had gedaan. En ja, ik kreeg een leeg bord met een klein nico's schaaltje met stukjes vlees. En wat? Euh ja euh, dressing. Of had rauwkost uit een zakje?

[00:43:38]

En dat was het. En ik zag vooral een groot wit plateau vormen met niks één grote leegte was er op mijn bord te vinden.

[00:43:45]

Ongelofelijk. Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest in een hapje eten. 75 minuten op moeten wachten. Het was niet normaal, want je vertelde ook dat alles door elkaar heen liep. En stellingen? Die was eerst niet doorgekomen en dan zit je dus zo lang te wachten. En ja, je moet de foto even zien. Ik zal een plaats op me. Molman, de podcast met TNL bij de aflevering. Ja, het is echt alsof je een soort voorgerechtje hebt gekregen.

[00:44:05]

Maar waarom Parktheater zo'n groot bord?

[00:44:07]

De truc is dan toch juist altijd het om een klein bord? Dan lijkt het nog veel ja of liggen het in het midden, zodat er toch in gecentreerd is. Maar hij legt het aan de rand, waardoor vooral dat bord heel leeg is. Deze foto ik zal m online zetten. En euh ja, dat was mijn ergens een hapje eten denk ik ooit. 23 euro veilig voor betaald.

[00:44:23]

Ja, knetter duur. Allemaal schandalig.

[00:44:26]

Ja, doe een beetje je best. Maar hebben jullie wel eens dat je ergens gaat eten en dat het dan heel erg tegenvalt? Nou ja, ja.

[00:44:32]

Wat ik vooral heel vervelend vind is als je één keer heel goed hebt gegeten een restaurant. Je komt daar terug en het is dan de tweede keer echt niet lekker.

[00:44:41]

Dat had ik laatst hier in Utrecht. Heb je dat niet? Naming and shaming? Doe maar, er zit een restaurant en daar kwam ik altijd graag. En ik denk dat ze nu een nieuwe chef kok hebben, want ik was daar afgelopen weekend en alles dreef echt in de olie. En als er niet in de olie dreef, dan eventueel in Kiriakis saus. Dus alle smaken naar die reactie. Of het nou het voorgerecht was of het hoofdgerecht, alles dreven de Jackie.

[00:45:02]

En dan ben ik echt teleurgesteld. Één van mijn liefelijk restaurants. Ik heb me niet veel. Ik heb een stuk of drie denk ik, waar ik graag kom. Nou, die niet meer. Zoek naar een nieuwe. Nu kom je daar ook meteen niet meer.

[00:45:12]

Ik word er nu even niet meer te koop. Dat snap ik ook wel. Als je er altijd heel graag kwam en het valt tegen, dan geef je toch gewoon weer een kans daarna.

[00:45:18]

Nou weet ik niet nee, maar soms heeft en moet je ook zo'n keuken wel winnaar van een jaar geven. Want misschien zijn ze wel bezig met iets nieuws. Ik zal dan ook. Ik ga dan ook wel minimaal een jaar niet meer. Maar nu snap ik ook wel dat deze zo moeilijk is. Als iemand de ene keer iets verkeerd zegt, dan denk je meteen na nu heb ik nooit met. Ja, daarom mag ik daar niets over zeggen. Nee, want eten.

[00:45:37]

Hoe zat dat bij jou? Nee. Maar even terugkomend de sportschool en ik wil er toch effe uit mijn systeem. En het is niet de reden waarom geen derde deed gekomen is, maar het meisje in kwestie en ik zaten bij haar thuis op de tweede deed en ze uitgekookt. Het was heel gezellig en omgeven moment hadden we t over sporten en zijn sport. Heel graag. En toen zei ze tegen mij als wij ooit een ding worden, als wij verkering krijgen, dan wil ik wel dat jij gaat sporten.

[00:46:05]

Ja hallo, is het echt zieners? Iets wat ik moet zeggen? Want D2 ja, heftig.

[00:46:08]

Ja, ik hou van spieren, maar het is ook goed voor je koppie. Als ik nou 1 daar kan en tweede bepaal ik zelf wel.

[00:46:15]

Nou ja, ik vind het vrij beledigend toch? Ja, maar ja, we hadden wel wat gedronken en het was ook wel gezellig. Maar ik dacht wel zo dat is Pieter wel. Ik vind dat ze oppervlakkig naar behoorlijk ja. Kijk als jij heel erg van sporten houdt.

[00:46:29]

Nou ja, natuurlijk dat. Ja, dat snap ik ook wel weer. Ik snap wel dat als dat helemaal jouw ding is en dat je dan dat je dan niet de partner wil die dan als een als een dikke dikke dikke vent zou raken, bijvoorbeeld op de bank had zitten liggen zodat ik ben je niet. Nee echt. Dat snap ik wel, maar ik vind het zo. Ik vind het heel raar om op 2e tegen jou te zeggen van dan moet je wel gaan sporten.

[00:46:46]

Met andere woorden we zitten nu niet meer uit. En daarbij denk ik ook hier, maar we kijken effe door alles heen. Kijk gewoon even wat er in het koppie zit. Bij Dominici is dat leuk genoeg. Voor een derde, vierde, vijfde deed ik tenminste het zo. Maar ik vind het ook een vrijend. Zelden dat jij zegt hé. Ook prima, maar daar wil ik graag dat jij het huishouden gaat doen. Ja, toch wel een beetje hetzelfde, maar vond het op dat moment niet beledigd.

[00:47:07]

Toen dacht ik oh ja, nou ja, ik snap wel dat je dat zegt, want jij sport heel veel en ik niet. En toen later was ik weer thuis in bed alleen. En toen dacht ik het is een eerlijk gezegd. Wat is er nou eigenlijk tegen mij gezegd? Nou, dat is niet leuk als je teleurgesteld was. Ik was zeer teleurgesteld. Ik was v. Vanmiddag hebben wij. Wij hebben vanochtend een fotoshoot gehad voor een en voor de koffer van het boek en.

[00:47:31]

Na de uitgeef was het bij Eddy die die betaalde. De lunch dus dan pakken we uit. Dus wij gingen eten bestellen. Maar toen was ik teleurgesteld in wat er eigenlijk gebeurde, want er was een groepje mensen, de fotograaf Domien en de uitgever. Die gingen allemaal een vegetarisch Splatoon bestellen. En toen was ik teleurgesteld in het feit dat ik vlees wilde bestellen samen met jouw baas. Maar ik voel me al helemaal helemaal ongewenst en ik voelde me helemaal alsof ik sorry moest zeggen dat ik dat ik dat ik wel vlees wilde, alleen maar dat.

[00:48:00]

Ik had hetzelfde, maar ik dacht gewoon ik bij jou. Een partner in crime, want ik wil ook vlees. En iedereen zat daar vegetarisch te eten. Prima, maar ik wil vlees. Ik ben blij dat jij ook vlees had en ik vond daar nog niks aan de hand totdat de manier van de bediening kwam.

[00:48:12]

Maar die zei wiebelende vlees. Ja, toen had ik ook ja. En nee ja, sorry, dat waren wij. Het was nog veel erger. Wie zijn hier de vlees eten? Wie zijn de gekken?

[00:48:21]

Welke achterlijke idioten? Oh ja, lekker ja. Wie lekker ruikt? Bloed aan onze handen. Ja, ja ja, waar? Schandalig. Want jullie hebben dus al het vlees opgegeten wat we besteld hadden. Alles wat gestorven is. Dat heeft jullie maag bereikt. Niet voor niets gestorven. Dat is toch netjes van onze kant moeten staan? Een lekkere risotto met groene asperges heb ik niet gegeten. Boerjaten met aardbei ook. Geen vlees niet gegeten. Niet gezien door te lage olijfje.

[00:48:49]

Niet gegeten. Alles wat ook maar wat niet ooit een hartslag gehad heeft. Hebben jullie gewoon laten liggen.

[00:48:55]

Anders presteer ik toch wel de vegetarische schaal in kippenstallen schaal. Dan ga ik niet Baretta eten en risotto van de Duitser. Tot slot wil ik gewoon een leuk stukje vlees. Wel een goed punt. Je bestelde vlees gaan en je krijgt groenten zelf. Dat je een een en een groente schaal bestelt en je krijgt daar vlees bij, dan denk je toch nee, dat wilde ik niet.

[00:49:13]

Je had alleen maar vlees willen hebben.

[00:49:15]

Ik had gewoon een biefstuk neer kunnen leggen. Rauw maakt niet uit. Ik eet het op. Maar dat hoeft echt niet meer stuk te slaan.

[00:49:21]

Dat vond ik ook niet zonder vader van het bord. Ik dacht echt geklap. Had ie nog een Osage tussen gelegd? Van mij wordt een mini frikandel dat je met een simpele jongen verkeerdelijk lizard je gewoon gewild in een koeler binnen hadden gebracht.

[00:49:34]

Je was een koppel mogen schieten. Nee, nee, nee, dat is wat je doet. Vlees eten ben ik dus niet met zo'n laffer vlees eten.

[00:49:39]

Ik zou nooit, je wil het niet zien. Nee, nee, nee dus. Maar ja, en dan mag je ook geen vlees eten.

[00:49:44]

Echt niet voor je. Nou ja, waar gaan we gaan lekker door.

[00:49:51]

Mijn huisdier is volgens Jelling is eigenlijk een eindeloze stroom aan teleurstellingen. Crisis?

[00:49:58]

Ja, en die ga ik binnenkort ook eten.

[00:50:01]

Maar jongens, dat is ongelooflijk. Ik heb een kat Japie, Britse korthaar en het is echt een hartstikke leuk en lief baasje Tuur. Het is een duur katje. En hij wordt duurder. Want kijk, ik ben dus het type baasje dat niet wil inzien dat een kat het liefst speelt met kassabon. Netjes wattenstaafjes, kurken. Alles wat maar niet bedoeld is als speelgoed voor een vogel voor de kat. Dat doen ze, want het zijn eikels en het zijn echt ongelooflijke close.

[00:50:25]

Nou, ik heb echt wel honderdduizend euro aan speelgoed. Ouders die maar 10 euro.

[00:50:29]

Maar goed, ik heb een hoop speelgoed voor de kat. Hij speelt er zelden mee en nu hebben we van de week hebben we een mooie Katmandu gekocht. Hij heeft een fijn plekje om lekker veilig in te liggen, want hij ligt af en toe op een stoel en dat is prima. Legt ligt lekker op een stoel, maar bedacht hij moet een mandje hebben. Gewoon een veilige haven waar ie maar die incasseert. Nou, dan hebben wij dat gekocht.

[00:50:46]

Denk je dat hier iemand gaat liggen en wat overleg hoor leggen?

[00:50:50]

Zou best wel kunnen. Want ik ben zo duur geweest in de comfortabele MacGregor. Het allemand je wij denken.

[00:50:55]

Ja ja, we denken van wel. Nee, nee is een spel. Sterker nog, die man werd ze verzonnen in een kartonnen doos. In die kartonnen doos heeft nog geen twintig cent gekost. Iemand veelvoud is 20 cent te veel. Denk je dat die wel in de kartonnen doos gaan zitten en nog eens effe overleggen?

[00:51:15]

Niet, want die is niet zo leuk. Een kartonnen doos? Moet je dan?

[00:51:19]

Nee, wij denken dat het is fout. Dus ja jongens. Hij zat wel in een kartonnen doos. Dus dit is echt ongehoord. Dus tegenwoordig moet ik gewoon spullen voor hem kopen. Dat gooi je daar gelijk in de prullenbak. En dan geef ik een goodie doos. Dan kan ik daarmee spelen. Wat een eikel! Dit heb ik gezegd. Dit heb ik al gezegd voordat je überhaupt wat hebt u al spullen gekocht voor het Japie bij jullie een huis kopen.

[00:51:38]

Toen zei ik al. Daar gaan katten niet meer spelen. Nee, dat doen ze niet. Gisteren komen ze die weegschaal hier in de doos stond hier al op de vloer. Deze wil de hele middag in Gelieren. De hele avond. Dat doen ze. Ik vind het gewoon leuk om een kat te verwennen en een en een speelgoedjes te geven en een nieuwe spulletjes.

[00:51:53]

En het doet er niks mee. Hij steekt nog net geen middelvinger op. Het is net wat. Hij keek je aan als van al. Je hebt een nieuw mandje gekocht. al-Numan tof. Daar ga ik niet in zitten.

[00:52:04]

Ik lig er nu zelf in. Het is verschrikkelijk.

[00:52:07]

Mag ik een vraag stellen? Als stem van het volk? Ja, want wie ben ik om te oordelen over jouw financiën? Maar ik hoorde die vraag afgelopen zondag op het dakterras voorbijkomen.

[00:52:17]

Waarom koop je zoveel dure spullen? Als je nog een studieschuld hebt van 60.000? Goeie vraag, maar ik heb dus tegenwoordig een euh en een pas van de van onze BV en daardoor ook een hoop uitgaven mee waar jullie geen weet van hebben.

[00:52:30]

Nu is de vraag serieus te beantwoorden met termen studieschuld nog niet af. Nee, omdat ik daar omdat dat niet hoeft en omdat ik daar nog geen zin in heb. Waarom moet ik wel gaan betalen? Je weet hoe ik jou ook al drie jaar zeggen, maar nu is het echt zo echt zo.

[00:52:41]

Ik heb niet echt een officiële brief gekregen en noteert nu al klaar met grote rode letters bergstreek. Wilt u alstublieft drie? Is dat dan 1494 wilden betalen?

[00:52:49]

Toen ik hem had gekocht en als ik geen geld heb kunnen ze dat niet halen of weet niet zo, want een kale kip plukken en kaal is ie. Nou ja, volgens u religie zeggen over decibel, dat is een grote teleurstelling.

[00:53:07]

Het is één grote teleurstelling, maar dat is al jaren zo. Dat is geen nieuws. Sorry, mag ik heel veel. Ik ga je onderbreken, want een Japie die een natuurlijke euh. De ballen zijn eraf. Jagos halskettingen om je nek hangen. Mocht niet. Nee, ik stel die vraag. Want wat doen jullie met sneeuwballen gooien? Weg meneer zeg, kunt u daar een ketting van maken?

[00:53:27]

U nu vertrekken? Maar jij had er vooral over.

[00:53:31]

Decibel dat euh. Decibel was de chagrijnige voor die ingreep? Nee.

[00:53:35]

Nou ja, jij, voordat je Balder boos wordt op die katten die kwaad is. Nogmaals Kris.

[00:53:43]

Voor de duizendste keer mijn poes is een vrouw.

[00:53:46]

O ja, ja, dus de ballen zijn er niet afgegaan. Zij is geholpen, dus hij zij kan geen kinderen meer krijgen.

[00:53:52]

En euh ja, met een lach terug. En dat dat moment. Maar wie mocht aan het eind van de dag alweer naar huis? Dat was maandag grist gister gisteren middag. Ja zo zielig. Ik ging deze wel.

[00:54:04]

Ging ik jaren geleden naar de dierenarts brengen en ik heb echt. Ik heb een dier nog nooit zoveel geluid horen maken van een aanstellerige diva is dat maar echt. Alsof er groot onrecht wordt aangedaan. Is natuurlijk ook een beetje zo. Is in principe wel een.

[00:54:19]

Was de wet gebeurt nog niks en dan gebeurt het niks. Ze moest alleen maar uit te dragen mand moesten op de operatietafel om er dan uiteindelijk in een hokje te laten belanden om daar te blijven wachten tot de operatie plaatsvond. En krijsen en nagels. Drie handdoeken op mekaar om de kat maar naar beneden te duwen om er rustig te houden. En toen is de operatie uiteindelijk wel gelukt. Toen belde Ik mag je aan het eind van dag weer op komen halen.

[00:54:43]

Toen zeiden ze nou meneer Verschuren, het is beter als ze even een nachtje hier blijven liggen, want ze is zo boos dat ze waarschijnlijk het hele meubilair aan gort krabt als ze weer naar huis komt. O echt, die was zo boos. Wauw! En de volgende ochtend, toen zat ze weer met grote ogen aan te staren. Nog steeds heel chagrijnig. Daar zijn we nooit weggegaan.

[00:55:00]

Nou ja, nee, ik deed wel echt pijn in mijn hart. Ik moest bijna huilen toen ik erbij dat ze uit ze uit het hokje haalt, het drinken weer mee terug had, want hij zette. Hij kwam uiteindelijk uit zijn mandje. De pupillen waren zo groot, dat was helemaal in shock. En natuurlijk helemaal. Allemaal doopt AB daarvan van morfine of wat ioqw. En dat helpt is het één stap uit zijn mandje. En dan valt gelijk al omdat ik helemaal dizzy is a met B.

[00:55:24]

Hij heeft de hele dag liep ie t of wilde ik op de bank springende fileert er van af. Ach gossie, je gaat natuurlijk bij. Is vandaag weer helemaal de oude. En hij is mouten en hij spint en hij speelt. En dan komt er bij ons is. Hij koestert geen wrok.

[00:55:35]

Zo dierenliefhebber, weer zoveel vissen, dood knuppelen.

[00:55:38]

Geen gisteren was er wel bij een verplichte ja ja ja.

[00:55:43]

Kijk ik heb niks, maar het waren geen lieve vissen. Wat de criminele vissers piranha's, precies waar de piranha's.

[00:55:51]

Ik heb de wereld geholpen.

[00:55:53]

Op een sollicitatie stel ik vaak teleur. Was. Nou ja, ik moet denken aan een sollicitatie die ik heb gehad bij het bedrijf Music of Hajnal. Wat? Ja, zeker ik. Ik was toen weg bij je, bij BNN, waar ik toen werkte en toen moest ik dus solliciteren. En toen kwam ik in een functie dat jij voortijdig ontslagen was. In die periode. Toen zag ik een en een functie brandmanager bij muziek op vinyl.

[00:56:19]

Nou, ik dacht vinyl vind ik leuk, want ik heb zulk een succesvolle vinyl show gehad en ik heb ik dat ook.

[00:56:25]

Ik heb ik. Ik heb ook verteld over de kerstboom. Maar ik heb ook wel een keer ergens gedraaid. Er was letterlijk niemand en niemand en wij stonden lekker muziek te pompen en op gegeven. Dat kwam mijn moeder binnen. Die wilde iets zeggen te hebben van de muziek buiten gezet.

[00:56:38]

Tijdens de set kon je gewoon kletsen. Dat was een kleine teleurstelling.

[00:56:42]

Maar nee, ik treurige carrière van Barcelonese is zo grappig. Ik open. Oh ja, en toen was die hut erna failliet en toen hebben nooit meer ons geld gehaald.

[00:56:54]

Dan nog hebben. We hebben voor m'n moeder staan draaien, hebben geen geld gekregen. Nee dus.

[00:57:01]

Oh ja, ik ging solliciteren op de functie van brandmanager bij muziek om Final bioscoop. Final was een soort platenmaatschappij uitgegeven van vinylplaten. En ik was wist eigenlijk helemaal, want een brandmanager deed of doet. Ik weet het nog steeds niet. Ik heb er toen wel gevoetbald, maar ik kan er niet helemaal uit. Dus op hoop van zegen ik dan. Ik ken een beetje vinyl. Komt wel goed, dus ik zat er met een redelijk strenge man en die vroeg op een gegeven.

[00:57:25]

Nou, ook de K6 is als volgt. We gaan een nieuwe set jassen elpees uitbrengen in Noorwegen en hoe ga je te werk?

[00:57:34]

Ergens in? En ik dacht nee. Weet ik veel dingen? Nou ja, zei je op Instagram. Vragen of mensen behanger? Facebook?

[00:57:45]

Ik. Ik, ik, ik. Ik ga het uitstallen. Ik denk dat je platen die minder goed verkopen, haal ik uit de schappen. Dat doe ik deze daarbij. En dan ga ik ze gekke koop kopen.

[00:57:59]

Aan de mensen bij de buren wagens.

[00:58:01]

Het willen van Jens niet. Zo zou je toch maar een keer willen proberen.

[00:58:07]

Maar goed, ik bleef een beetje hangen bij de Instagram en Facebook.

[00:58:12]

Nee, effe niet meer Facebook. Hoe ga je onderzoek doen?

[00:58:15]

Ja, sorry, maar dan ben ik echt niet ok. We zijn wel een beetje uitgepraat. Maar ja, deed je dat ook wel? Zei hij. Was zo erg dat je uit.

[00:58:37]

Ik wist gewoon niet wat een brunette doet.

[00:58:40]

Zo ga je dan hé. Ja, omdat je iets langer.

[00:58:44]

Ja, dat had ik moeite. Had ik moeten doen. Oh ja, deze casus. Hoe ga je te werk?

[00:59:01]

Ze tegenwoordig heel vaak het goede antwoord dat je met hem gehad. Dat is mooi, maar ik had er nog een ander ideetje. Wel, dan had ik de vorige pins van nou ook. Maar dan kunnen we toch op festivals kunnen we een leuke keer platen verkopen? Ja, dat vond u maar veel te kleinschalig. Hij wilde Europa veroveren. Ik wilde gewoon naar Lowlands, ging niet goed, weet niet goed wat goed. De laatste stelling. Een cadeau.

[00:59:28]

Kan mij niet teleurstellen.

[00:59:31]

Oh jawel, als jij jouw cadeaus kunnen.

[00:59:35]

Wat toch wel teleurstellen.

[00:59:38]

En dat je dan? Ja, ik denk maar ik ben nog nooit. Maar goed, sorry jij je nooit een teleurstelling cadeau gekregen. Nou, ik ben wel heel, heel lang teleurgesteld in mijn leven dat ik net in de tijd dat de PlayStation 1 uitkwam. En ik was heel veel 10 11/12 op dat moment en die wil ik hebben, net zoals nu. Jij had toen ook geen geld. Euh, dus wat ik dan heel vaak deed? Dan was het.

[01:00:00]

En dan ging het was het kermes en dan? En dan kon je van die met die grijparmen kon je horloges grijpen. Daar zat een brief geld omheen gewikkeld. 250 euro, 300 euro 500 euro. Dus dat ging ik altijd doen en was ik altijd teleurgesteld dat ik nooit won. Was de lucht zat en ik was teleurgesteld in mijn ouders, want die gaven me dus uiteindelijk nooit het cadeau. Die PlayStation op mijn verjaardag kreeg geen PlayStation en ik heb ook wel gedacht en ging op de zomervakantie ging op vakantie.

[01:00:23]

Toen dacht ik daar hebben mijn ouders het misschien zo gedaan. Als ik terugkom, had die PlayStation de deur staat staan. Dus kwam ik terug van vakantie en rende ik naar boven. Geen PlayStation, want tien leiders zijn verwend.

[01:00:36]

Klein mannetje.

[01:00:38]

Mijn mooiste vind ik dat Domine daarboven begint dat jij dat totaal niet erkent. Hoezo teleurgestelde cadeaus terug?

[01:00:42]

Dat ik het verhaal. Ik ben dus geen cadeaus krijgen, maar ik ben er eigenlijk nooit de lucht in. In een cadeau nooit. Kijk, je mag een gegeven paard niet te bekijken. Nee, dat mag niet. Stinkt ook. Die moet je opzadelen. Ja, dat klopt.

[01:00:56]

Maar ik, ik is niet chique van me. Maar ik ben wel gesteld in een cadeau dat. Dat Caroline mijn vorige. Die gegeven heeft ze een verrassing voor mij, voor mijn verjaardag ofzo of voor 5 jaar samenzijn? Ik weet het niet eens meer, want ik vergeet dat soort dingen en we gingen weg.

[01:01:16]

Op vrijdagmiddag gingen we weg en zij bepaalde waar de auto naartoe reed toen zij ging rijden. En ik mocht ook niets weten, dus het was echt een grote verassing. Dus wij rijden in de auto en een beetje gokken natuurlijk.

[01:01:29]

Maar op een gegeven gok die allemaal. Weet je dat nog een beetje? Wat dacht je? Handig buitenland. Nee, de blijf wel in Nederland. Game. Heb je ergens een huis en strand geboekt? Nee, geen als zandstrand een nou stopt met draaien.

[01:01:40]

OK. En we rijden bereiden. We rijden en we rijden ver weg. En op geen moment rijden we richting Assen. Gaan we naar Assen? Ja, zegt ze. We gaan naar Assen, dus ik zegt nog voor de grap. Nou, dan hoop ik niet dat we naar een Van der Valk gaan.

[01:01:57]

Oude oudoom, ging je naar Van der Valk?

[01:02:01]

Wij gingen er van devrait. Tien minuten later knipperlicht Jaenen rechts de snelweg af, tilt je onderdoor.

[01:02:09]

En wij parkeren inderdaad bij Van der Valk Assen met een klein treintje over de wangen van Coraline waarschijnlijk. Goed was teleurgesteld. En dan denk ik dat het is een kadootjes. Ik verbergt dat nou. Ik had natuurlijk al wel gezegd dat ik Van der Valk niet een heel goed cadeau veronesi. En dan kun je ook niet meer terug komen op alle momenten terug. Ik kan gaan zeggen dit van der Valk vind ik wel mooi.

[01:02:29]

Precies dit is de leukste van Nederland. Nee, niet gedaan of het gebaar. En we gaan er wat leuks van maken. Het is ook alleen maar slapen uiteindelijk. Ik was op dat moment was ik gewoon. Ja sorry, ik was teleurgesteld. En je was boos op haar. Ik was niet boos. Ik was gewoon stiekem toch wat teleur. Je kunt wel voorstellen dat als iemand zo'n hippie is, gaan we ook zo begaan met looks en we gaan er een Van der Valk.

[01:02:49]

Kijk hoeft niet vijf sterren, maar zij studeert er toch nog.

[01:02:56]

Zat er niet echt een baan. Ze had er niet echt in om een zak met geld wat ze had al iets leuks voor je geregeld.

[01:03:03]

Want uiteindelijk was het ook heel leuk, want ze hadden dus zouden ze zat. Een gouden Zwieten had ze met een bubbelbad en een open haard en een beamer.

[01:03:10]

Dus het was uiteindelijk was het fantastisch, maar ik was in die auto toen ik gokte als ze Van der Valk levensgevaarlijk om te gokken van wat voor cadeau je krijgt.

[01:03:20]

Toch nooit doen? Nee nee, dan geregeld is moet je niet meer gaan gokken. Nee, precies. Het is Q-Tip. Je moet gewoon niet gokken wat je kado is. Zijn er misschien opnames van die autorit?

[01:03:33]

Dat hoop ik zo erg. Caroline, als je luistert en je hebt opnames, stuur ze alsjeblieft op. We betalen rijkelijk. Als het nodig is. Hoe was het uiteindelijk in Assen als een prachtige stad?

[01:03:45]

Ik heb ze niet gezien. We zijn gaan fietsen of het waait ook zo hard. Zoveel tegenwind hadden we in Amerika toch nog zolang heeft volgehouden. Is eigenlijk vind ik hetzelfde te doen. Maar afsluiten nou in mineur.

[01:03:59]

Was een aflevering over teleurstellingen. Dus ja, mag het even? In de VS. Japan is bijna leeg. We hadden dus een tweede kunnen hebben. Maar heeft Bas niet gelijk? Hij heeft het niet gedaan. Gierige vrek.

[01:04:10]

Ja, nu baal ik toch nooit zo zuinig met Grebber om met jou ons gezamenlijke geld, want dat is nog minder interessant. Een leuk cadeau van ik dacht dat jullie dan misschien wel stom dat ik daar weer te veel geld aan uitgeven. Je kent me toch?

[01:04:21]

Ja, en da's een Bastad. Dat kan toch een regel zijn nu. Daar zijn twee mensen van de 3 die dat niet erg vinden om een beetje geld te spenderen. Dus dan kan je toch gewoon doen? Volgende keer zal ik het doen. Dit was dus aflevering 10 van seizoen 4. Helaas niet op een rooftop in Leidsche Rijn met uitzicht op Utrecht, maar gewoon vanuit de woonkamer van Domien de keukentafel. Deze aflevering ging dus over teleurstellingen.

[01:04:44]

Ga naar Manmanman, een podcast met Danel of naar instrument instrumenten heten we. Manmanman cast. Laat iets achter. Vind hem ontzettend leuk en audio berichten kunnen dus naar het telefoonnummer dat je al hebt gehoord in het begin.

[01:04:54]

Onwijs bedankt voor luisteren. Dank je wel voor seizoen 4 tot volgend seizoen. Seizoen 5 en santé Gijs Jorna.

[01:05:04]

Dit was Manmanman. Podcast duurt zo'n seizoen dan lang.