Transcribe your podcast
[00:00:07]

Welkom bij een Moumou man. De podcast over drie jongens die uitzoeken hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Met Bas Luyten en Domien Verschuuren. Welkom bij de tweede Zomer Special Deze aflevering staat in het teken van vragen die winnaar in de loop der jaren hebben binnengekregen. Vindt het supertof dat we allemaal vragen en berichten krijgen. Blijft dat ook vooral doen? Maar ja, één podcast in de twee weken is niet genoeg om alles te beantwoorden. Dat gaat nu ook niet lukken.

[00:00:37]

Maar wij hebben wat vragen verzameld en we hopen ze zo goed mogelijk te beantwoorden.

[00:00:42]

Hallo Domien Gijbels, hallo Kris, zie je dit klaar voor uw zomer? Special nummer twee? Eerste vraag welke podcast vinden jullie tot nu toe het beste? Dus we gaan meteen even over de schutting kijken? Welke podcast vindt jullie het best over de schutting? Nederland had ik gewoon Manmanman gezegd?

[00:01:01]

Volgende vraag ik begin mei Domine. Nou, ik ben heel erg gecharmeerd en ook donateur van de Electra podcast. Dat is een podcast van de op comedian Wouter Monden en Wouter Monden. Die euh kunnen veel mensen ook kennen als de publieksopwarmer van Zondag met Lubach. Dat doet ie euh, altijd. En daar ken ik hem ook van. Ik zat ooit een keer bij hem in publiek talk. Wat een geinige gast. Wouter Monden gaat al jarenlang mee in het communiqué.

[00:01:27]

En hij maakt een podcast met andere comedians, dus hij gaat al zitten met Guido Weijers of Claudia de Breij of René van Meurs. En dan praten ze over hun aller slechtste optredens die ze hebben gedaan. En het geinige daarvan is dat er allemaal dus zaaltjes voorbijkomen waar ik nog nooit van gehoord had en dorpen en steden. En dat al die comedians dus zo vertellen op een manier dat je de pijn en bijna het angstzweet van die mensen kunt ruiken. Je voelt dat je ruikt.

[00:01:55]

Dit is echt geweldig gedaan en een heel open gesprek over de kunst van het grappen maken. Nee, helemaal eens, die vind ik ook heel tof. Krissy. Nou, ik heb uhm ja, voordat ik weer gewoon podcast genomen die ik altijd al heb genoemd. Dat rijtje noemen die ik ik zelf eigenlijk ook nog aan het ontdekken ben. Maar die is mij getipt door een collega van mij. Zijn zus maakt een podcast en die podcast het duister. De podcast en zij maakt dat samen met een andere vriendin.

[00:02:21]

Dus de twee meiden. En het zijn een beetje urban lettens dus. Sommige verhalen zijn echt echt gebeurd. Crime verhalen, maar al alles zijn wel een beetje een horror twist. Sommige verhalen zijn echt van die mietjes. Van van de leegstaande kastelen waar je ingespoten wordt in in Dublin of in Engeland werkt veel. En hij pakte me met deze podcast, want hij liet een hoekje horen waarin helemaal echt een hoorspel achtig ding zat verwerkt. Dus geen mens had het over een paard en een Hooijer kat.

[00:02:48]

Klopt, dat? Klopt. Ik zag en hoorde die Thiessen edina. Dit is echt fantastisch. Ik heb heel snel even een paar podcasts gewoon geluisterd. Een paar afleveringen en ik zat een beetje te zoeken naar naar die waakt. Ja en nee. Nou dat een paard of een andere vorm van. Ik hoorde vooral gewoon DS 2 mei. Euh, de verhalen vertellen. En uhm nou ja, goed, ik moet het nog even meer kans geven, maar ik vond het wel.

[00:03:10]

Ik vind het wel een heel origineel idee. Oké, ik hou er wel van.

[00:03:13]

Ik hou wel van die suspense van die horror, maar is eigenlijk typ je iets wat jullie niet gehoord hebben, maar niet alles wat ze konden gehoord. Dat vond je geinig. Toen ben ik even gaan zoeken. Tuurlijk kon ik het verder niet vinden. Duizenden podcasts gaan allemaal luisteren. Nog een tip is op een spotter vrijstaat ook. Sound effects is Paterson gewoon Horstink en lopen evvx ofzo? En dan heb je ook gewoon een paar flauwe duizendblad.

[00:03:37]

Maar ja, mijn mijn tip zou zijn euh. Omdat ik inderdaad. Ikke ikke ikke ikke blijf ik het er bij dezelfde hangen. Maar welke ik leuk vond, die is mij laatst getypt is binnen de muren van Ettw Drenten. Uhm en euh, dat is ja. Dat is binnen de muren van een gevangenis van Veenhuizen met gevangenen die daar zitten. Nou, daar zijn we nog geweest, daar zijn we geweest. Veenhuizen in het museum. Maar er is dus ook echt een gevangenis.

[00:04:00]

Nog steeds en hij loopt er rond. En zijn praten met die gevangenen is echt wel heel tof als spannend.

[00:04:04]

Ja, ik moet denken aan die andere pot als daders. Jullie die. Ja, heel interessant over mensen die tbs hebben gehad en moorden gepleegd. Dat zijn hele mooie gesprekken waar je dan aan vast hangen.

[00:04:17]

Uhm, die heet ik sla mijn vrouw en die gaat letterlijk over huiselijk geweld. Die is van Omroep Brabant. Ja, super heftig, maar heel mooi om te horen hoe daar over gesproken wordt.

[00:04:26]

En euh, dat dat ook veel goeie tips ook meekreeg wilde niet zeggen. De volgende aflevering is volgens mij mijn Cruysberghs.

[00:04:40]

Nee, het zijn helemaal heel mooi documenten is heel schrijnend ook, maar er wordt ook uhm.

[00:04:44]

Tegelijkertijd hoor je hoe moeilijk liefde soms is in zo'n relatie. Een heel bijzondere podcast zijn goeie tips. Ik sla mijn vrouw nou, doe er mee wat je wil.

[00:04:57]

Wij hadden altijd een telefoonnummer. Dat hebben we lang gehad. Waren jaren gebruik achter elkaar en ja, dat is op een gegeven moment.

[00:05:05]

Is de houdbaarheidsdatum daar dan ook over?

[00:05:07]

Dus wanneer nummer verslijt komt het al niet. Meer lezen? Nee, we geven geen idee wat er op netnummers wordt vaak gebeld. Dat is een. Oud iets anders in? Ja, we hebben nu een vriend van de show en dat is heel tof platform daar. Daar kun je naartoe gaan. Vriend van de show punten nl. Slash Manmanman. Dan kom je onze eigen pagina terecht en vanaf nu houden we daar alles bij. Dus je vindt er alle afleveringen nog steeds als Poldervaart en via iTunes Enzo, maar ook daar.

[00:05:36]

Je vindt er ook updates van ons. Je kunt ze zelfs daar ook doneren. Als je denkt na dat vind ik leuk. Ik gun die jongens wat extra's, maar het allermooiste is dat je daar heel simpel audio berichten kunt achterlaten. Het kost allemaal niks om je te registreren. Die audio bericht kun je ook gratis sturen en dan krijgen wij ze op dezelfde manier binnen. Alleen al niet meer via een telefoonnummer, maar via vriend van de shop en TNL Slash Manmanman.

[00:05:55]

We zullen een transitieperiode instellen, dus je kunt ook nog een tijdje onze vertrouwde 06 nummer gebruiken.

[00:06:02]

Maar je kunt dus ook een vriend van de show worden. En doe dat vooral en dat vinden we leuk em. Maar nog even naar dat oude telefoonnummer. Even terug in de tijd, daar hebben we heel veel berichtjes binnengekregen. En uhm. Even kijken, we gaan er even een paar uitpikken waaronder deze mannen.

[00:06:16]

Ik ben benieuwd of jullie het mannelijk vinden als mannen zich bezighouden met duurzaamheid, vrijwilligerswerk, het milieu van de soep, keuken tot vluchtelingenwerk dat in de omgeving, groene omgeving, in de buurt. En daarnaast wil ik zeggen dat jullie volgens mij beter over je gevoelens kunnen praten dan veel vrouwen in Nederland. Da's een compliment. Nou, dat vind ik heel lief. Ik weet niet hoe je heet, maar ik vind dat leuk.

[00:06:40]

Vraag Vinden wij duurzaamheid? Vrijwilligerswerk? Soep, keukens mannelijk?

[00:06:45]

Nou, nee, ik vind het niet uitgesproken mannelijk. Ik vind het een onderdeel van mensen zijn en dat is een onderdeel wat ik misschien te veel links laat liggen. Maar ik vind het echt wel een onderdeel wat bij het leven hoort.

[00:06:55]

Ik vind het heel mooi als mensen doen, ja, als mensen vrijwilligerswerk doen.

[00:06:59]

Mijn zus heeft haar 18e verjaardag en de achttiende verjaardag is altijd natuurlijk al bijzonder. Heeft ze gevierd in Ghana omdat ze daar toen een maand zat om vrijwilligerswerk te doen, om een put te delven voor zeggen dat ze niet bij elkaar slaan. Dank je wel om putten te slaan en dat vind ik echt heel erg mooi. Heb ik allemaal niet gedaan, maar ik bewonder de man. Ik zou dat ook dus niet snel doen. 1. Welk? Welke vorm van vrijwilligerswerk dan ook.

[00:07:23]

Ik zie Domine dat wel doen. Ik roep het al heel lang dat ik het wil doen. Ook ik heb volgens mij ook al drie keer op radiogroep als goed voornemen. Waardeloos dat ik dat niet gedaan heb.

[00:07:32]

Maar jij bent ook wel iemand vinden van de zonnebloem toch? Weet ik? Nee, dat dacht ik altijd. Oh, ik heb een zonnebril.

[00:07:38]

Ik heb een keer een grap gemaakt over de zonnebloem. Natuurlijk ook vertrekken. Nee, nou, ik ben geen fan. Ben blij dat ik ook een heel gevoelig onderwerp doe, vind ik heel mooi en ik ben. Ik word zelf ambassadeur van een goed doel binnenkort en of van een goed doel van een van een instelling. Ik kan niet veel over zeggen, want dat moet nog bekend worden gemaakt. Ik zou het jammer vinden als dat nu helemaal in de soep loopt, maar ik.

[00:08:04]

Ik ga me ook echt ergens voor inzetten, omdat ik vind dat ik dat ook misschien wel moet doen. Uh als uh semi bekende Nederlander. Want ja kan ieder geval iets doen voor dat doel en dat wil ik dan graag doen, maar ik doe verder veel te weinig. Ik zou dus heel graag. Nou weet ik veel. En dag bij uh of heel graag dacht bij de voedselbank willen werken echt?

[00:08:26]

Nee nee, ik zou willen dat ik het zou willen. Laat ik het zo zeggen. Dacht ik als ik dit. Als ik stelling ga nemen nu hierover, dan moet ik ook echt geen. Nee nee, dus ik wil dat helemaal niet. Ik wil niet dat mensen me gaan bellen met dit moet je doen, want ik weet dat ik het moet doen. Ik doe het alleen niet.

[00:08:45]

Ik zou ja, ik zou dus echt willen keren. Ik zou het echter wel een keer per dag willen doen en niet persé bij de voedselbank. Maar ach wat. Nee, jou ken een dag na een jaar. Nou ja, ok, maar waar weet je hoe druk ik ben?

[00:08:56]

Ja sorry, hier moeten. We moeten niet te lacherig over doen. Ik meen echt wel dat ik ook wel eens graag zou willen doen. En ik geef al wat geld aan aan twee goede doelen wel. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat dat kwam omdat dat hele mooie vrouwen waren die mij er in geluld hebben.

[00:09:11]

Grappig? Ja, maar heb ik dat nooit verteld? Nee, volgens mij. Stop aids now. En uhm, dance4life, echt bloedmooie vrouwen.

[00:09:20]

Jeetje, mijn hemel. En die ik ik kwam. Ik? Ja, ik wil. Ik wil ik niet eens bij ze weg kwam. Ik kwam niet van ze af, maar ik wilde ook niet van ze af. Ik dacht wij gaan heel lang praten.

[00:09:30]

Dat hele gesprek ook. Om vervolgens niet om jou nummer met jou, maar hun nummer om haar gegevens. Ja, maar daar ben ik. Daarbij ja, die die. Die steun ik dan sindsdien. Ik wens Kinderdorpen zelf verhalen. Op het station van Hilversum werd ik aangesproken door een bloedmooi meisje. Ik denk al 10 jaar geleden. En ik dacht alleen maar zo lang mogelijk praten met jou en vertel me alles. Maar toen kwam ik thuis. En toen dacht ik wat heb ik eigenlijk voor getekend?

[00:09:56]

Kinderdorpen? Waar gaat het eigenlijk over? En hoe voel ik dat doel niet? En toen heb ik het wel opgezegd ook. Ja, nou ja, dat moet je ook genoemd worden.

[00:10:03]

De enige reden dat die goede doelen worden gesteund is dat het een lekkere wijven waren, want ik ben dan ook ik.

[00:10:11]

Ik steun ook echt wel goede doelen, omdat ik het echt mooie doelen vind. Mooie vrouwen hebben mooie doelen. Nee, maar is het mogelijk om vrijwillig. Is werk te doen? Waarom is dat niet mannelijk? Ik vind het eigenlijk de vraag niet per se heel erg relevant. Maar ook je mag kiezen.

[00:10:25]

Je mag. Je mag en dus je je. Maar je moet een maand vrijwilligerswerk doen, maar je mag een een en een ding naar keuze iets met dieren doen, iets met dieren.

[00:10:34]

Dus bijvoorbeeld de dierenambulance bijvoorbeeld.

[00:10:36]

Euh ja, of zielige ezels op Ibiza.

[00:10:41]

Zielige ezel op Ibiza. Proleet.

[00:10:49]

Zes dagen lang ga ik lekker naar China en dan ga je nog eens een halve dag met een kater rijden, want zo ga ik weer naar huis. Maar eerlijk? Neen, want dit is wel. Dit is echt hoe jij erin zit of jij. Jij gaat geen vrijwilligerswerk doen. Nou ja, nee, maar weet je wat het is? Uhm ik. Nee, ik ga niet snel vrijwilligerswerk doen, maar ik. Ik ben heel erg bereid om gewoon te helpen en daarom om een gebaar te doen.

[00:11:13]

En om al om Dragoon. In mijn eigen kom je te helpen. Heel graag, maar ik vind al het andere vind ik ook gewoon gedoe. En dan denk je voor wie je moet nou wat jij zegt Armin. Je moet gewoon zelf echt heel erg achter staan en ik heb wat dat dan gaat me nooit echt goed genoeg verdiepten in goede doelen. En daarbij zijn er dus ook tering veel dat ik ook niet meer weet wat ik moet doen. En ik heb gewoon helemaal geen zin in.

[00:11:34]

Het is wel eerlijk door minderjarigen. Als je een maand vrijwilligerswerk moet doen dan bij. Dan word ik Maartje. Dan word je maakte of ik mooi. Dat zou ik heel haring. Wat je dan? Ja ja, dan word ik.

[00:11:44]

Word ik Hollandse nieuwe wordt ik? Nee, ik zou heel graag. Maar hier zeg ik het weer. Ik zou heel graag willen we allemaal heel graag wat je wel gedaan.

[00:11:50]

Ja, maar je moet moeite hebben.

[00:11:52]

Met een maand word ik maatje en dan zou ik graag met de mensen op pad gaan. Die euh die niemand hebben of die moeilijk te been zijn bijvoorbeeld. En dat is niet zo makkelijk in huis uit komen. Vind ik. Daar sluit ik me graag bij ADO denk je. Nou worden we samen maatjes?

[00:12:06]

Ik ga niet iets met mensen, want dat heb ik gewoon niet heel veel mee. Ik zou denk ik dan iets voor de Wereld Natuur Fonds willen doen. Natuurmonumenten gaat Palmaers redden.

[00:12:14]

Nou ja, zeker vanuit een vijfsterrenhotel. Een vraag van Noortje die zegt Hallo ik van jullie podcast.

[00:12:22]

Erg leuk. Dank je wel, Noortje en ik heb een vraag. Jullie hebben een podcast waarin jullie op zoek zijn naar mannelijkheid. Maar wie is eigenlijk het vrouwelijk SST? Oerdom in Nomine Domini?

[00:12:35]

En waarom eigenlijk? Nou, ik heb de meest te vrouwelijke trekjes. Als we even kijken naar het traditionele beeld van de man en de vrouw.

[00:12:45]

Ik denk dat ik uhm metroseksueel te noemen weet ik niet.

[00:12:51]

Ja, van een beetje metroseksueel ben ik eigenlijk ook niet. Maar euh ja, jij draagt niet mascara heteroseksualiteit. Ik weet niet goed wat was in begint zeer veel middenspeler zoals dat je denkt toch? Seksualiteit is volgens mij dat je als man heel erg in trek bent met je féminin sites met je vrouwelijke kant, maar dat het niet per se te maken, maar dat je als man droeg. Of of hoe heet het oogschaduw of tweedekker? Of nee, het was toch ook je Chris Cristiano Ronaldo die 30 metroseksueel genoemd?

[00:13:18]

Je legt met z'n allen en dan precies.

[00:13:20]

En dat ie helemaal zijn baard helemaal epileren en geen mascara op. Maar je bent gewoon niet helemaal de groene. En en en ja, je bent heel ijdel en in Uhm is anders.

[00:13:30]

Nee. De Groene is toch ook gewoon je? Roemer is inderdaad ook wat anders, maar dat bedoel ik niet.

[00:13:36]

Ik bedoel inderdaad gewoon, maar dan denk ik wel dat ik het meest vrouwelijk ben. Ja en ook denk ik.

[00:13:41]

Euh, hoe ik reageer bepaalde situaties dat misschien ook wel een beetje vrouwelijk is. Oh ja, ja, want ja, je moet oppassen te gaan zeggen natuurlijk nu, want allemaal wel weer heel erg stereotypering. Maar ik kan wel. Ik kan ook wel ruziemaken als een vrouw denk ik. Maar jij gooit vaak met handtasjes.

[00:14:02]

Wat is ruziemaken als een vrouw? Ja, ik denk een beetje dat dat psychologische waar het ook al eens eerder over gehad hebben. De podcast is een tijdbom met je plaatsen en dat je eerst al Devadder wordt dan. Wat een slechte belediging was dat. Maar dat je daarna nog drie weken lang thuis loopt met wat een vaker zei hij tegen me gezegd, is dat het inderdaad een vriendelijke manier is van ruziemaken. T Is wat de dirigenten dus dan?

[00:14:22]

In dat geval kun je dat zeker wel. Daarom wil ik graag horen wat rijden van punt A naar B. Vrouwen maken heel intelligent ruzie.

[00:14:30]

Zo hebben jullie je goed uitgerust hoor. Nou ja, nooit de vraag beantwoord denk ik. Misschien een vraag van Karam. Uhm, als ik het goed uitspreekt. Ik hoop het. Uhm, ik las al een tijdje in die podcast UVV kijken. Ik ben naar de theatervoorstelling in Den Haag geweest, naar wat leuk, leuk zelfs. We aankunnen zitten hè. Dat is helemaal goed. Ik heb zelfs Humpfrey van Kiss gekregen. Een moment om nooit te vergeten.

[00:14:53]

Uhm, echt. Ja, dat zegt nee zeker. Ik heb een vraag voor jullie. Hebben jullie ook kunnen profiteren van de faim door de podcast? Hebben jullie bijvoorbeeld al een keer in rij mogen overslaan? Of zijn jullie al eens gematst bij het krijgen van een bekeuring? Kijk uit naar de volgende aflevering denk je wel Karam.

[00:15:09]

Ehm, ik wil je meteen op aansnijden met een fantastisch verhaal, vind ik zelf. Ik was gisteren even bij Chris, want die zat in een rolstoel en ik was. Ziekenbezoek En uh, ik zei kom gaan en een rondje maken met de rolstoel, dus ik duw hem voort met zweet op mijn voorhoofd. Euh, door Utrecht. En hij vraagt in uit het niks aan mij. Hé Bas, word je nog wel eens herkend?

[00:15:33]

Ik zeg nee, ik word helemaal nooit herkend.

[00:15:35]

Hij zei oh ja, nee. Ik ben ook al lang niet meer herkend. Wat kut.

[00:15:39]

Ik zei ja, dat snap ik dus. Euh, t. We lopen verder en ik zei kom kon gaan, even een broodje eten. We zullen daartoe sunna naar Guusje wat hier om de hoek zit op zullen naar Musch. Dat is een koffietent je ook hier vlakbij.

[00:15:51]

Toen zij die daar zijn we toch voor een keer erkend? Ik zeg ja, daar gaan we daarheen. Dus hij gaat speciaal naar een tent om herkend te worden. Ik zit. Ik zit in een rolstoel.

[00:16:03]

Euh, ik zit in een rolstoel, op slot, bij je, bij je mandje buiten. Hij wilde niet naar binnen. Hij wilde wel herkend worden en ik loop naar binnen voor de Voorde. Voor de bestelling. Hij wilde een chopper cultures. Nou, wie is meest vrouwelijk? Hij wil je muziek vragen aan de meisjes?

[00:16:18]

Een jongen mag ik in een shop bekerduels? Zij zei euh, sinaasappel. Euh euh. Sinaasappel, mango euh. Ananas. Ik zaalwachter, ga ik al even vragen. Dus ik zei tegen Crystal Wil jij sinaasappel, mango of ananas? Zei. Hij zei dat ze. Dat zit er toch allemaal in? Dat is nou volgens mij niet. Je moet er voor kiezen uit de natuur. Dan maar ananas. Oké, ananas goed. Dus ik loop naar binnen.

[00:16:38]

Hij wil ananas zijn. Zeg Nee, alles zit erin. Ik zeg ook ja, ik zeg ik dacht dat de keuze was. Zei Nee, nee, nee, dan was het niet ok.

[00:16:45]

Dat zie je ook niet gaan lopen en ze zijn ruim. En toen zijn ze aan jou. Ik kan geen Engels. Verder is het prima. Ik zei je Fourmies voor meer tosti en een koffie. Nee, zei ze niet hier. Ik zou zo sorry verstond ik niet. Dus ze vroeg hier ik stond jou. Doe maar hier. Ja. Buiten bij de jongen in een rolstoel.

[00:17:10]

Nou dus. Het ging helemaal mis. Super raar. Een heel leuk meisje trouwens. Maar goed, zij deed ook heel leuk en zij lachte vriendelijk. Dat was allemaal leuk, dus. Nou uiteindelijk. We hebben dat op. Ik betaal. Ik moet met telefoon naar binnen, want ik was mijn portemonnee vergeten. Ik mag met Kris de portemonnee, want allemaal keer is het allemaal weer betaald. Ik mag met Kris de telefoon naar binnen omdat ik contactloos te betalen.

[00:17:30]

Dik voor het eerst in mijn leven. Uhm, ik zei we moeten een beetje snel zijn, want onze telefoon moet een beetje snel zijn voor de jongen in een rolstoel. En ik betaal voor hem. Zij zijn ouder. Heb je allemaal wel goed voor elkaar? Ik zei ja ja, maar dan is die jongen en mist ook nog een keer buiten.

[00:17:43]

Toen zei ze Ik luister af en toe jullie ja en uh en uh wat uh, wat zielig om Chris zo te zien in een rolstoel. Ik zei jaar na jaar komt een groep met hem zeker naar buiten. Ik ben herkend.

[00:17:58]

Van het hele moment wil ik nog niet meegemaakt en ik heb me weer naar huis gebracht. En de vraag was hebben jullie wel eens voordeel? Nou nee, we moesten gewoon betalen, want ze zal in ieder geval wel met Kris in de rolstoel kunnen zeggen.

[00:18:12]

Dan weet je wat Salmy. Maar nee, ik vind het wel leuk hoor. Dat krijg ik bij worden.

[00:18:17]

En dat jij dat. Ik wil daar helemaal niets stom over doen, want we worden heel af en toe herkend en zijn ook echt heel weinig. Nee, maar het is altijd echt heel erg leuk. Ik kan me nog één keer herinneren waar zij was in Utrecht, waar we met z'n drieën op het Neude zaten drankje te doen. Het was een meisje. Die kwam niet uit Utrecht, was met haar vriend in Utrecht op stap en zei zijn kwam ontstekers.

[00:18:34]

Allemaal grote jongen op elke foto. Prima. En ze zegt er geen van. Ik zat al in de trein naar Utrecht en ja, ik weet dat je dus al 3 woont, want dat heb je niet verteld in de podcast. Ik dacht misschien kom ik ze wel tegen.

[00:18:45]

Nou ja, ik moet dat vind.

[00:18:47]

Dat vind ik oprecht heel erg leuk. Dat vind ik echt heel erg. Nou ja, ik had het laatst in de supermarkt. Dat ik tegen een meisje aanbotste bijna op anderhalve meter afstand natuurlijk. En dat zij omhoog kijken zegt nou wat grappig dat ik jou tegenkom. Ik luister nu de laatste aflevering en ze laat de telefoon zien. Oh nee joh. Seizoen 4, aflevering 10. Teleurstellingen, liet ze zien.

[00:19:06]

Ik vind dat vooral heel erg. Was de ontmoeting voor haar ook een teleurstelling dat ik nou ja, wat leuk. Dat zijn inderdaad leuke dingen, maar verder weinig voordelen. Toch niet? Moet er eerder achteraan staan.

[00:19:18]

Een goede doelen lopen nu niet als ambassadeur, maar dat weet ik misschien zelfs op Ibiza, maar mogen altijd bellen of eens een ander warm land. Zoals in een willekeurig warm land.

[00:19:30]

Mogen wij bellen in het Amstel Hotel op de Malediven. Een heel duidelijk links uurtje met brevet lessen voor een goed doel. Even verder hebben we weer een audioformaat.

[00:19:46]

Wat zou je dit doen als je weet dat de wereld over 24x gaat? Wat zouden jullie doen als bier?

[00:19:53]

Ik weet niet hoe je heet, maar dank je wel voor je vraag wat zouden jullie doen als ze Jezus gaan redden? Wat zou je doen als de wereld om 4.30 uur gaat? Jeetje ja. Wil je de grappige antwoorden van gemeentehal? Graag serieus antwoord.

[00:20:06]

Een serieus antwoord. Ik zou iedereen bezoeken die me lief is en ik zou bij mijn ouders beginnen.

[00:20:13]

Of misschien wel indirect zeggen zou je daar dan niet eindigen? Zou misschien wel willen eindigen ja, want we gaan er allemaal aan door in die 4.20 uur. Euh, nou ja, de wereld vergaat, ouder wordt wel echt lastig afspreken. Wat natuurlijk van hot naar her rijden. Chaos was nog 17 uur net een kut. Nou was lachen effe. Corona covert 19 heeft geleerd dat je ook gewoon heel makkelijk zo'n gesprek kan doen.

[00:20:33]

Ja nee, gewoon zo'n gesprekje inschieten en dan westelijkste een biertje opentrekken bij pa Bassie duwtje Lotte. Allemaal niet. Ze laten een kusje. Nee, zou wel echt proberen om zoveel mogelijk mensen te zien.

[00:20:48]

Ja, ik denk dat ik echt fan van vandaag gaan worden ofzo. Dat ik ga inbreken. Serieus, ik wil gewoon dat soort Burda. Want anders had ik nooit doen. Is er zo iets dat het bucketlist ding? Nou ja, dat lijkt me wel spannend. Ieder geval niet echt een miljoen keer inbreken. Nou ja, dat wil ik ook wel. Ja ja, ik kan echt inbreken. Ik ga wel echt. Dan ga ik dat wel doen.

[00:21:06]

En wat maakt dat nog uit? Een bank overvallen of zoiets?

[00:21:08]

Wel bij natuurlijk een groot concern waar je. Waar was. Robben moet kunnen spelen op Ibiza.

[00:21:13]

Hebben nooit zo'n mooie organisatie. Je kunt het geld goed gebruiken, maar uhm, als jullie jaren.

[00:21:23]

Nee, nee, nee, nee, nee nee. Want ik denk dat je over de koppen moet moet klimmen. Want voordat u één grote blunder? Ja, nee, ik zou. Ik zou gewoon ik. Ik weet niet of Majka daarin meegaat, maar ik zou ons met twee opsluiten en gewoon een fantastisch weekend hebben. Nog met z'n tweeën 24 uur. Je zal ons niet bellen.

[00:21:40]

Nou Julie, jij bent in Tilburg. Jij bent in een zoem gesprek.

[00:21:43]

Ik heb niks aan jullie denken, het niet bereiken. Ik neem mijn telefoon nooit op. Wederom was Lowies in beeld. En nu even niet.

[00:21:51]

20 uur na het deprimerende gedachten zijn het zó romantisch dat je met z'n tweeën dan gelijk denk aan Titanic.

[00:21:58]

Als je dat nu zou, zegt Bas dat het romantisch is dat je met de twee eindigt. Die film Titanic. Euh, dat is het oude stel. De bejaarde stel. Dat gaat in bed liggen. Helemaal mooi in pak. Volgens mij zijn ze Galiciërs. Rokkostuum aan de zij ligt in een prachtige jurk en zij houden elkaars handje vast. Tranen over de wangen. En nou Higaonna, maar ze laat elkaar niet los. Dit is trouwens ook een goed verhaal.

[00:22:21]

Het zal ook wel weer niet kloppen, maar we hebben natuurlijk allemaal de de de Vesuvius uitbarsting en meegedeelde die wilde dit niet. Ik wilde de niet vertellen dat die mensen zo verkoold in elkaar liggen. Maar dat is ook dus een andere man. Die ligt ook verkoold, maar niet in elkaar. Maar die is verkoold, terwijl je aan het aftrekken geen 100 procent zoekend op op Gugel. Het staat allemaal op het internet. Deze man heeft er nog net eentje uit gezien, die Sidy vulkaan die denkt na Weet je?

[00:22:45]

Ik trek er nog eentje uit.

[00:22:47]

Het is goed dat het misschien ook al doen maar een laatste FAP eigen eruptie door hebben gekregen vulkaan uitbarsten, maar die kunnen echt opzoeken op zoek.

[00:22:59]

Ik zit nogal serieus. Nee, dat is. Dit is dus een hele mythe weer. Daarom check altijd de feiten die Kris vertelt. Klopt weer gezag niet. Het was niet a nee, dus de kop is dat ie niet dat ie zich niet aan het aftrekken was. Maar ja, dan moet ik een heel artikel lezen hoor.

[00:23:14]

Laat al helemaal niet meer interessant dan. Hij was gewoon aftrekken. OK. Hij had zijn hand op z'n piemel.

[00:23:21]

Laten we inderdaad even de wetenschap opzij schuiven. Hij ging ervoor. Hij voor dat jij ook zo inderdaad aan je einde zou komen.

[00:23:28]

Ja, zoiets van heel veel eten nog.

[00:23:33]

Volgende vraag.

[00:23:33]

Ja, leuk is van Lizzy van Lizzy. Dat weet jij niet. Wat zeg je? Je weet niet of ze Thin Lizzy? Nee, dat weet ik ook niet. Maar ik heb toevallig vanmiddag het liedje Borsbeek staan. Gewoon lekker tussen. Zo moest ik eraan denken. Effe kijken. Oh ja, ik heb een vraag over social media. Want wat je wel en niet op social media. Als ik namelijk na Chris en Bas hun instrueert kijk, is er naar mijn mening best wel mannelijk.

[00:23:57]

Daar gaan we weer. Dank je wel. Maar kijk ik naar die van de min, dan zie ik vooral best wel veel selfies. Ehm, hoe kijken jullie tegen dit onderwerp aan?

[00:24:06]

En wat is mannelijk op op social? Nou, ik geef de mensen gewoon wat ze willen.

[00:24:11]

Dat de foto op een foto. Ja, zo simpel is het echt zo. Nou, kijk op een niet heel technisch te maken.

[00:24:19]

Ik weet gewoon dat het zo is en niet per se omdat ik dood ben, maar post ik een foto met andere mensen. Afhankelijk van welke mensen zijn met jullie gaat het altijd wel heel goed, moet ik zeggen. Als ik met de met jou ook eens in jouw band een foto plaatst, maar bijvoorbeeld met euh. Nou, we hebben in de cuuw middagshow best wel veel artiesten gehad. Capaldi E van Max.

[00:24:37]

Uhm nou verstrekkers of Slammer. Best wel grote artiesten. En dan maakt u dan een foto mee in de studio. Tis gewoon niet zo goed tussen. Ja, ik ben dan toch. Misschien, maar dat vind ik ook niet zo interessant. De foto's als mensen te doen denken. Ja, ik snap wel dat je met de groten der aarde hangt. Interesseert me niet zo tof denk ik. Dan denk ik dan. Ik kan me voorstellen mensen zo denken.

[00:24:57]

Zo zou ik zelf ook denken. Ik zag. Ik zag vanmiddag nog Savo. Ik ga geen namen noemen. Wat flauw, maar toen dacht ik wel ja. Het interesseert me niet dat je met een grote sterren op de foto staat, dan wel.

[00:25:08]

Ik heb niet de illusie dat mensen dat denken. Ouders doen ik niet snel, maar je mag je je S. J. J. Je je.

[00:25:13]

Je is wel letterlijk op een liekes horen. Nee, niet altijd, niet altijd, maar soms. Soms wel, ja, soms wel, soms, soms plaatst je wel eens wat waarvan je weet na dit. Dit loopt gewoon bij die alleen maar selfies. Als ik jou bol ga is het om, dan zijn het alleen maar zelf wel veel foto's van mij Alenia.

[00:25:29]

Hoe denk jij daarover? Kris Ja, ik. Ik denk nooit na op die manier over wat mannelijk of vrouwelijk is op Instagram. Ik weet alleen maar wat ik zelf leuk vind. Op Instagram is altijd een beetje of een debiele foto in ieder geval een beetje een geinig tekstje. Probeer altijd wel ergens een lolletje in te vinden, of een grappige heijstek of een grappig tekstje. Of de foto is grappig en ik en ik probeer altijd zo dom mogelijk over te komen.

[00:25:51]

Dat lukt me ook vrij aardig. Dat vind ik leuk, dus dat is een beetje mijn stijl. Maar dat is het niet per se mannelijk noemen. Zo ja, ik vind het wel leuk om een beetje grillig. Ik snap het wel, maar ik vind dus de timeline van Instagram ook steeds minder belangrijk. Zeg maar de wol. Ik geniet heel erg van die stories geworden en dat vind ik leuk. Alleen ja, die verdwijnen na 24 uur weer.

[00:26:08]

Maar ik vind stories maken vind ik echt lachen, want dan kun je beter laten zien wat je beleeft en met wie je het beleeft.

[00:26:13]

En ja, daar tellen die statistieken ook veel minder mee. En jij baas, ja, ik weet niet ik zit nu op jou. Euh op jouw instrument kijken. Dus Domine, en dat is inderdaad. Euh ja, dat zijn eigenlijk alleen maar foto's van jezelf. Dus viel daarmee de n van een hond en één van een van een groot zwart euh zwarte leegte na de DBFM tegen op geplaatst te de wat daar bleek loos. De bladluis met de tegel.

[00:26:35]

Nou, dat nou dus. Dat is dus dat is wat het is. Ja, ik weet donders goed. Ja, ik heb een beetje een haat liefdeverhouding tegenwoordig met Insulaire en ik. Uhm, ik heb het vanmiddag weer een story geplaatst die binnen een kwartier ook toch weer weghaalt. Want ik dacht ja werd er toch nerveus van. Wat stond erop dan gewoon flessen wijn die ik had gekocht vanmiddag? Ik had. Ik had leuk. Hartstikke leuk. Nee.

[00:26:52]

Ja, toen dacht ik wel bingo aan doen. Waarom ben ik een flessen wijn gekocht? Ja, maar dat toen dacht ik had ze zo leuk neergezet voor een fotoshoot? Toen dacht ik ja, waar ben ik nou aan? T Poseren met die foto's? Dat is toch leuk? Dat komt toch niet uit? Het mooie van die Stories is wel dominant. Dit is mijn 4.20 uur. Is het gewoon weer weg? Nee, dat weet ik. Maar iemand vroeg ook hoe zit het wijn voor die op Parquet?

[00:27:09]

Zo dacht ik. Nee, daar heb ik net iets te veel geld uit uitgegeven.

[00:27:14]

Daar word je weer op beledigd. Ongekend. Ik zou je prachtige wijnen, prachtige wijnen. Is dit het wijn? Voordeel parket van de Aldi? Wat komt maar weer boos over Chili. Was verbolgen. Toen dacht ik ik haal hem weer weg wat ik met de maaier die haar nu verder. We hadden daarna een leuk gesprek overigens en ik heb hem aangeraden waar je geld kon verdienen.

[00:27:37]

Even kijken. Ehm, volgende vraag hebben we.

[00:27:40]

We gaan weer naar een audio vraag denk ik aan Luk Alloo jongens teruggooien. Ik heb een vraagje. Ik ga binnenkort in oktober met drie vrienden samenwonen. Maar we zijn nog een beetje in dubio, want we willen het huis graag euh, mannelijk aankleden. En we zitten nu te twijfelen of we nu in de woonkamer een pooltafel nemen, een voetbal tafel of een air hockey tafel. Wat is nou mannelijk? We willen graag jullie mee jongeren.

[00:28:06]

Diego toch? Diego Diego. Wat een fantastische vragen. Wat fantastisch dat je daar ruimte voor hebt en dat je dit kan gaan doen met je maten. Gek, een voetbal tafel, een pooltafel of een air hockey tafel.

[00:28:18]

Ja, ik zou ik. Ik ga. Ik ga ik. Ik ben een fijne jongen op dit moment. Vertigo. Mijn tips zijn. Doe het gewoon alle drie niet. Koop desnoods een soort van Street Fighter of Mortal Kombat Arcade ding om in je kamer te zetten dat er ruimte in zo'n kast en en gewoon zorgwoningen een toffe woonkamer creëert met een goede bank en een mooie tv. Daar heb je meer aan dan dat je dan dat je ontzettend onpraktisch hockey dan al voetbal dan wel euh, pooltafel in je kamer, maar daar ga je echt echt aan je denkt.

[00:28:49]

Als jonge jongens in elkaar gaan wonen. Dit is te gek, maar ik beloof je het is helemaal kut. Het staat al helemaal in de weg, dus doe ik niet. Arcade spel. Een goede woonkamer, een goeie bank. Goeie tv kijken. Marcel nadat Diego de ruimte heeft. Ja wat.

[00:29:03]

Oh ja, ja dan vind ik het leukst. Ja, vind ik Lachenmann, maar daar ben je ook al snel zat. Neem je aan tafel, tafel, pooltafel? Ja voetbal, tafels haat ik ook. Vind ik echt stom.

[00:29:16]

Ja, ik ook. Ik heb bij het waarbij binnen werkten op de Arendstraat het oude bier Implant.

[00:29:22]

Toen ging het deel van de pot kan ballen verstopte. Heb je dat verteld? Ja Jochi. Op de redactie ging ik euh, waar ze wel eens al s middags hadden geluncht. De collega's van Radio 1 heeft gewoon echt een baan en radio. Die maakt gewoon nieuws radio, gewoon serieus nieuws. Radio voor jongeren die werken, hard hebben en geluncht komen terug. Die gaan naar een potje tafelvoetbal en vijf minuten Klamath tafelvoetbal. Had ik dus 5 minuten zitten ergeren, stopte het balletje in mijn laatste.

[00:29:47]

Ik heb begrepen dat ik vier van die balletjes dat ik liegen. Ja, opzouten. Echt op onze redactie. Er wordt gewerkt op dat werk. Dan was jij 28 bij de jongerenzender 3FM. Dat kan niet tegen mensen, tegen de journalisten die er een potje voetbal tafelen. Het enige voordeel aan Korona nu dat bij ons bij Q-Music is, staat ook een voetbaltalenten. Is die nu heel groot zwart kruis overheen getekend omdat je daar niet in mag? Je mag het allemaal.

[00:30:15]

Nee, je mag niet. Ik vind het niet leuk, maar ik kan het ook niet dat het niet. Ik vind het geen zak aan tafel voor een Poltavets door het meest mannelijk doorga. Ik zou voor de pooltafel af gaan, hoewel ik er hockey ook leuk vindt hoor. Maar daar ben ik. Ik kwam er van terug, want dat hockey is heel erg leuk, maar tien minuten veel te snel. Paul Boelen is altijd lachen met de Kojak.

[00:30:33]

Je daarbij extreem goed. Goeie sigaar. Leuk, maar doe het niet. Neem een arcade spel Mortal Kombat 2 ofzo. 3. Goed, volgende vraag die komt van Valentijn. Valentijn, mag ik dat erbij zeggen? Is onze eerste donateur of vriend van de show. Die heeft op enige manier een hek gevonden om bij die pagina te komen voordat wij hem hadden aangekondigd. En die stuurde ons op Instagram met DM met een screenshot erin dat ie ons allereerste donatie geld heeft gegeven.

[00:30:59]

Ja, je bent de hel. Wat een topper. Een echte vriend. Echter echte echte vriend te vriend. Dankjewel! Hij vraagt hoe makkelijk is het om mascara te dragen? Op een ochtend toen mijn vriendin haar mascara op deed, heb ik uit pure interesse in haar leven. Vind ik leuk zelf ook mascara opgedaan. Hebben jullie hier ervaring mee? Ja, ik wel.

[00:31:16]

Ik heb al eens mascara opgedaan omdat ik heb hele lange wimpers. Euh, en dus dat leek mij wel leuk. Heb ik mijn Mecca gedaan, maar ik heb al heel lange wimpers, maar ook hele dunne wimpers. Ik heb overal natuurlijk vrij dun haar.

[00:31:30]

Dank je wel zeggen nee, maar wilde wel. Ik neem die met een grap, dus ik maar mascara. Pheifer die lange antennes op mijn ogen. Dus het zag er niet echt uit. Of voel je? Ja, ik vond het wel geinig om eens te doen wat sexy. Nee, ik vond niet sexy, net omdat ik het gewoon was. Gewoon niet heel mooi omdat het omdat er dus niet dik genoeg was, het haar. We hebben net Evariste natuurlijk al bij de metro man.

[00:31:54]

Wat er ook bij hoort. Mascara. Ik heb dus best wel veel mascara gedragen. Niet dat ik hetzelfde leuk vond, maar omdat er al videoclips gemaakt werden waarin ik een vrouw moest spelen. Oh ja, jij bent een, jij bent best een knappe vrouw. Ik ben blij dat jij het zegt. Ja en nee. Maar beste rollen gespeeld van ik dacht nou Domien, het is allemaal niet meer online te vinden, want het YouTube kanaal is er maar leeg geveegd.

[00:32:14]

Maar ik heb onder andere Lady Gaga gespeeld te vinden, maar ik vind in die glitterjurk toch. Ja, het was een kat. Ik had een euh. Dat was de euh. Pokerface. Was dat onze uitwatering? Een soort van glitter ding? En dat had ik dan ook aan Natalie Imbruglia. Ja, dat was mijn allereerste vrouw die mocht spelen. Maar ik voel mij een allermooiste rol, vond ik Celine Dion. Over Titanic gesproken, maar hakblok gewoon deden we na en ik speelde Celine Dion.

[00:32:38]

En ja, dat klinkt misschien gek, maar mijn ervaring met mascara en met make up van vrouwen. Ik voelde me daar dus heel sexy door. Oh ja, echt? Ja, wat geinig. En ik ging me dus ook zo gedragen. Dus ik transformeerde in mijn hoofd ook wel een beetje met een grote knipoog en met een met een grappige ondertoon. Wil ik met mij deed dat wel wat. Maar doe je je daarna ook wel eens? Dus euh, thuis privé weggedaan op de picknicktafel?

[00:33:04]

Nooit?

[00:33:05]

Nee, ik deed het vooral vroeger. Als kind. Dan gingen we experimenteren met het met make up tasje van mijn moeder.

[00:33:12]

En dan had ze weet ik veel roze. En dat doe je dan een klein beetje van op je gezicht. En je moet weten ik ben er vrij bleek. Euh kind. Ik ben steeds vrij, bleek er weinig of weinig pigment. Prima. En dus geen moment kwam ik aan de eettafel. En zijn moeder gewoon weer bruin, hebben ze veel buiten gespeeld, gaf ze mij. Alles moest dus. Dus ja, ja, denken ze. Of heb je of heb je make up opgedaan?

[00:33:39]

Nee, maar mijn oren waren hartstikke wit. Mijn nek was hartstikke altijd al lang door mij. Zag nog altijd wel leuk om maar te klooien. Grappig eigenlijk ook weer helemaal niks met denken over hoe kan ik? Hoe kan ik hier een verhaal van maken? Nee. Ik denk inderdaad dat jij net zegt dat ik ben, maar ik ben wel buiten geweest. Vandaag. Ik heb de post gepakt, dus ja, dat neem ik aan. De zon scheen.

[00:34:09]

Euh ja hoor.

[00:34:10]

De volgende vragen ze weer een audio vragen zul je er eentje? Deaton. Te veel jongens? Uhm, volgende vraag. Die komt van Rudi die zegt het is eindelijk zomer in Nederland en ik ben superveel buiten. Een beetje barbecue. IJsje halen. Balletje trappen. Ik zit zelfs af en toe in het park met nog een Mammal Mango biertje.

[00:34:26]

Zijn er nog blijkbaar weer meer. Ik geef mezelf tuurlijk niet in te smeren met zonnebrandcrème. Wat heerlijk die zomer. Helaas wel vaak veel vieze vlekken op mijn favoriete zomerse witte shirt. Hij heeft een wit shirt, draagt vaak veel vlekken en heeft Miele. Da's een goeie. Hij heeft Miele niet wat goeie was. Tips. Uhm, ik kijk even naar Dominique en natuurlijk gecheckt.

[00:34:49]

Onze grote vriend Miele, partner van de podcast al heel seizoen 4. En ook voor deze zomer Specials. We hebben de vraag van Rudi hen even doorgestuurd. Nou, ik heb een lap tekst gekregen. Je kunt wel zien al zijn dat wit goed zitten. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Na onder andere wat onder andere over zonnebrand. Toch dat ie. Dat is zonde, want Flexican heeft euh. Dikke tip daarvoor is om je T-shirt even in een sopje van water en groene zeep te weken.

[00:35:13]

Daar moet je mee beginnen en daarna kun je met een heel zacht borsteltje op het. De vlek van de zonnebrand kun je kun je schrobben en dan vervolgens moet je er wel even de wasmachine doen. Ah ok, dus je moet er even voor wassen met dat mengsel en dan in de wasmachine. Gras krijg je natuurlijk ook.

[00:35:28]

Gras gasflessen, want er zit dit park, zei ie ook. Voilà, daar moet je dus. Dat is heel geinig. Wist ik niet de vlek niet met water behandelen. Maar je moet even wat wasmiddel met dat water proper maken. Het is niet echt een een mengsel, maar echt een beetje een papje maken. Dat moet je vervolgens op de vlek doen en een beetje laat inwerken. En dan moet je op een zo hoog mogelijke temperatuur dat shirt weer wassen.

[00:35:51]

Ja en zie in weken gebruik op je wasmachine ook. En ze geven natuurlijk ook nog de ultieme tip om hun Miele caps te gebruiken. Millecamps, Millecamps, dat was heel makkelijk. Oh ok. Dat zijn geen petjes. Nee, dat dacht ik, maar die zijn echt ideaal, want die gooi je gewoon in je. Euh, in het luikje waar normaal wasmiddel bij dat nu zo'n KVAB in. En dat verdeelt perfect de hoeveelheid wasmiddel die je nodig geladen is.

[00:36:17]

De ceders is echt op.

[00:36:19]

Je hoeft je ook niet meer druk te maken over de hoeveelheid wasmiddel die erin flikkert. Dat bepaalt dus je wasmachine helemaal zelf op basis van die Capps. Dus ja, ik zou zeggen Miele ima besser emabb in mijn besser. Nou hartstikke goed.

[00:36:33]

Ik hoop dat Rudy daarmee geholpen is. Later nog n audio vraag doen om het af te leggen, geeft de heer huisbaas. Wat zeg je? De lampen flikkeren. Nou, dat is leuk hoor. Nee, het is niet leuk, maar het is op zich wel een interessante vraag.

[00:36:46]

Dank je wel voor deze vraag Kris, als luisteraars vragen of wilden graag antwoord hebben. Ik heb namelijk deze fantastische euh. Wat is dit voor een kroonluchter? Heb ik opgehangen? Euh, Micha, die heeft m helemaal verbouwd, want hij was er echt heel anders dan nu. En nu heb ik er mezelf dus met een kabel helemaal mooi naar beneden gehaald. Ik sprak ook goed gaan met zijn LED lampen en ik heb daar een dimmer tussen gezet. Oh, dat is vaak gevaarlijk en het is dus een led die alle led dimmen.

[00:37:12]

Maar daar zitten ze allemaal prima plaatjes blijkbaar in. En af en toe beginnen gewoon te knipperen. Begint hier een beetje te flikkeren, dus ik weet ook niet wat het is.

[00:37:20]

Maar als iemand mij daarbij kan helpen dan zou dat heel fijn zijn. Terwijl Tarja God, ik kan er ook wel helemaal prima mee leven.

[00:37:26]

Uhm, volgende audio vraag gooi je iPod echt super leeg? Ik was alle afleveringen al heel lang aan het luisteren, maar uiteindelijk was ik toch wel echt klaar en dacht ik nou weet je wat opnieuw? Dus ik ben nu lekker bezig met seizoen 1 weer en je kan nog een vraagje over de tweede aflevering. Gaan jullie over vriendschap? En jullie zijn er volgens mij op Elmina allemaal wel een beetje over eens dat je niet echt vrienden kunt zijn. Het vrouwen em.

[00:37:55]

Maar ik vroeg me nog af wat nou als je één keer seks hebt gehad met de vrouwen? Want ik heb zelf een aantal vrienden waarmee ik wel seks heb gehad. Maar op de één of andere manier ben ik nog wel goed bevriend met ze. Nu ook zonder seks, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus ik vroeg me af kun je je dan niet juist heel goed met vrouwenlijn nadat je bijvoorbeeld één keer seks hebt gehad? Of noem je dat dan geen vrienden meer?

[00:38:19]

Is een goede vraag. Het is echt een goed idee. Goeie vraag. Maar ik kan hier niet echt over meepraten. Ik heb t een en ander meegemaakt. Ik heb nog nooit seks gehad met een met een bevriend meisje en dat we daarna weer gewoon door zijn gegaan. Friends with benefits heb ik nog nooit. Heb ik nog nooit meegemaakt.

[00:38:34]

Ik heb gesmeten. Ik heb een kaartje gestuurd. Ik heb betaald, maar wilde wel. Maar ik wilde wel, maar zij wilden nooit. Nee, nee, ja, nee. Wat ik toen ook in de podcast vertelde. Ik geloof niet echt in dat je. Ik denk vooral ik denk dat vrouwen makkelijker kunnen denken oké, maar deze gay is gewoon een toffe gast. Dat vind ik heel erg leuk. Maar ik voelde er niks bij. Maar ik geloof echt dat een man altijd op zeker moment een keer denkt.

[00:38:58]

Maar misschien zit er wel meer in.

[00:39:00]

En jij begint nu weer over het topic waar we toen over hadden. Zij vraagt ben je nog vrienden met iemand? Of kun je nog vrienden met iemand zijn nadat je seks hebt gehad met die vriend? Ik denk dat het vooral alles te maken met gevoel.

[00:39:15]

En dat is een heel dun lijntje, kan ik ook zeggen uit eigen ervaring.

[00:39:19]

Vertel nou, het gevaar is natuurlijk dat als jij seks is natuurlijk gewoon lachen toch? Seks moet leuk zijn en als je vrijgezel bent, dan is het leuk om daar een beetje mee te klooien en te kijken met wie je het kunt doen.

[00:39:34]

En ik kan me ook voorstellen dat je dan als vrijgezel bij vrienden of vriendinnen van je uitkomt die ook vrijgezel zijn. Als je dat gaat doen, dan ga natuurlijk vrij snel de lijn over van OK. Wat zijn we hierna nog? Je moet wel heel erg duidelijk hebben dat er afspraken gemaakt werden, maar ja, maar daar kun je over praten natuurlijk. En dat vraag ik me dus af. Dat is die dunne lijn, want je weet nooit van tevoren hoe het na afloop gaat zijn.

[00:40:00]

Maar zij kan dat. Hoewel, zij kan dat maar kunnen die vrienden van haar. Dat weet je dus ook niet. En dit weet zij natuurlijk ook niet. Maar zij zegt wel dat zij dus b. Zij begreep ik tenminste dat ze wel bevriend is nog, maar die ik met ja nee precies. Maar dat is dus wat zij zegt dat het kan. Maar zeggen die vrienden ook dat het kan? Je die gasten? Weet je wat, ik blijf het gaan doen of misschien wel niet meer, maar hoop heeft op één van de jongens nog na.

[00:40:22]

De aanhouder wint en ik denk dat dit een groot verschil is tussen mannen en vrouwen. Dat zij nu ook na. Dat is klaar en dat was enkel leuk en prima. Maar misschien, maar misschien voelen we nu wél veel in voor die mannen. Maar misschien denken die mannen inderdaad wel hé. Daar zit nog wel wat meer in. Ja, dat bedoel ik die. Die grens is heel dun en daar moet je wel echt over blijven praten. En dan kan het denk ik wel.

[00:40:40]

Ik denk zeker dat je nog vrienden kunt blijven en dat je een keer seks met elkaar gehad hebt. Absoluut.

[00:40:46]

Nou laten we die stichtelijke. Mooie woorden. Deze tweede zomer special afsluiten. We hebben weer. Ja, ik vind het wel leuk dat we een keer vaker doen, want ik vind die vraag ontzettend leuk. En euh, kom weer eens op nieuwe gesprekken.

[00:40:58]

Blijft ook vooral sturen. Of via Instagram een kast of de website Dehollander Polka's sprintduel of dus via ons nieuwe vriend van de show platform. Vriend van de show wordt vriend van de show. We zijn natuurlijk al vrienden in hart en nieren. Ehm, de is nog een zomer special. Tenzij je al gehoord hebt, dan is er nog geen teaser die ook al gehoord hebt. Maar dit was nummer twee en een hele mooie zomer. En euh, tot 1 september.

[00:41:20]

De zomer zowaar.