Transcribe your podcast
[00:00:02]

Maar zo heb ik ook altijd nog het idee dat ik vroeger Terwolde, waar ik ben opgegroeid op de behalve op de boerderij. Dat ik daar de hele dag in mijn blote kont door het veld aan de zijnen was. Met vogeltjes en alles was leuk en de barbecue stond aan.

[00:00:16]

Dat is ook wel waar. Heb die ook wel gedaan. De frituur stond aan de. Maar de omgeving kon dat niet echt romantiseren. Jouw omgeving heeft dat niet als romande. Maar ik was die dag. Wat is dat lelijk? Dik, Dik Trom je wat de hele tijd door de ploeg. Ja, ik was toen dik. Ik was toen 18. En zo heb ik een beetje veel. En toen ging ik met blote kont op.

[00:00:35]

Welke? Twee vrienden verkennings tof. Hij doet maar wat Beijeren komt. Hij zingt af en toe een fout en net niet succesvol. Twee vrienden, de tennissters, zeilsport. Je mag de band loopt, Sander. De band loopt, hier wordt ook hier Wólka Century Fox. Dus zeker geen reden voor ontslag. Dus het is normaal dus niet leuk?

[00:01:08]

Nee, maar vroeger zet je zette je echt de T.B. Aan. En dan ging je gewoon en daar nam je dan muziek op de teepen op.

[00:01:15]

En als maar huis de kinders. Dat is dus niet meer het geval.

[00:01:19]

Het ze allemaal met de digitalisering arriveren netjes in eentjes. Ja, over Nullens gesproken Jaap, hoe heette het grootser?

[00:01:27]

Neem met mij gaat het allemaal goed. Euh Sander, je ziet en je ziet er prachtig uit. Je valt helemaal weg in het decor, een soort van de kijker tot afleggen op YouTube. Want we zijn inmiddels natuurlijk ook ongelooflijk groot. YouTube? Ja ja, we zijn echt YouTube sterren.

[00:01:40]

Zou je wel zien. Ze Erwin Knol of weet Jongen precies? Pedro, Edwin, Edwin, Clouseau, Enzo Knol. Oh ja, ik weet het heel goed hoor. Enzo Knol, Di die je kan zien zullen er niks bij. Heb je ooit gekeken naar die troep? Jawel, want de neefjes enzo, die kijken er naar. En van 35. Precies. Euh, nee, maar mijn kleine neefjes en die euh. En en. Het gekke is dat een Enzo enzo het best wel euh.

[00:02:05]

Nou nog wel netjes. Het valt allemaal nog wel mee en die gaat dan vissen en die gaat allemaal dat ze een heel rijtje is. De Lamborghini Urus rijdt die rond en dan gaan ze opdrachten doen. Ja, het is natuurlijk volslagen idioot, maar ze kijken er naar. En euh euh ja, ik weet niet. Kan het ook heel veel kwaad? Ja, misschien een beetje schelden wat ze erin doen heeft en heeft.

[00:02:23]

Maar je wordt er ook niet heel veel beter. Is Enzo vernoemd naar de Ferrari of hadden ze hun ouders bij de burgerlijke stand?

[00:02:28]

Zoiets van Ik heb mijn kinderen en hou van Milan maar Milan en en dat zijn broertje en Enzo naar Ferrari. Ik heb geen idee waar jij Enzo enzovoort enzovoort had ook etcetera. Zou je ook kunnen. Het zou kunnen. 1 Waar je vroeger eigenlijk met mij ging het gaat hartstikke goed! Staat de knapste deboel? Ja, het staat een knappe euh. Het gaat niet lang meer duren, maar bij Kim ook bij Kim.

[00:02:54]

Uhm, nou, hoewel ik moet zeggen ik heb gewoon weer de tijd.

[00:02:59]

De fases van sex in de zwangerschap. Dat is altijd een beetje op en af ja, maar op zoals al op en af is. Ja, dat is waar. Maar zo'n één keer zou die laatste fase. Dan kan het in één keer wel weer.

[00:03:10]

Weet je wat hij zou blijven? Zo kan het wel. In geen tijd worden de mooiste doelpunt. Is het. Het is maar dat is het een beetje. Dus dat gaat goed.

[00:03:16]

Dus wat dat betreft mag Germinal ze zelfs nu hoogzwanger denkt ze van mama geworden nog mama. Maar de vrouwtjes zullen de vrouwtjes niet zijn als er ook een idee achter zit. Oh, seks kan het ook opwekken, dus het kan ook Zorgelozen tegen deurtje kloppen en zeggen we vriend komt weer zuiderse. Gebruik je al zo'n zuignap? Brasiliense? De gootsteenontstopper. Ze heeft gewoon echt zin. Maar wat gebeurt er? Je wordt gebruikt, want ik had het niet gegoed geleerd.

[00:03:41]

En toen stond er gewoon in. Het kan de boel opwekten dacht ik.

[00:03:43]

Ha, ik word weer gebruikt. Maar zoals ik vaker hoorde dames, maar ik heb dat de 5. Maar wat werkt het dan ook?

[00:03:50]

Doordat ik me gebruikt werkt het de de wrijving.

[00:03:53]

Het trillen met geboortekanaal wordt groot en ik heb geen idee dat je dat je er nog wat extra olie in de machine gooien.

[00:04:01]

Ik denk gewoon echt dat het een beetje ja, het is een beetje tot het zacht maken van de van de van Baar mond.

[00:04:05]

Ik weet niet vermurwen van de vagina. Nee, maar het is wel zo dat het hé. Het schijnt het echt een beetje op te wekken. En dat mag ook wel, want het moet wel. Ja euh, je wil niet dat je het moet laten halen. Zeg maar als je het echt als je hebt veertig weken dan kan. Komt het kind meestal ongeveer. Dan kan het nog drie dagen daarna zijn. Was het heel veel langer. Duurt op geen gaast halen en dat is niet zo'n fijne operatie.

[00:04:31]

Gaan we het niet over hebben een ander beter te brengen omdat ze moeten komen halen? En dat is precies precies dat als Mohammed niet naar Mozes niet naar de berg komt eraan komt. Komt er wel na na na na Mohammed en Mozes?

[00:04:43]

Nou ja, dan gaan we het over hebben. Ja eigenlijk, want ik geef met zekerheid geen flauw van de redactie.

[00:04:50]

Het is gewoon niet een dag zondag. Er zijn natuurlijk erg mee bezig.

[00:04:53]

Wij hebben natuurlijk een keer een uitzending gedaan over romantiek. Euh, en daar kwam Monica Geuze toen nog geen voor.

[00:04:59]

Werd ik toen nog toen nog een leuke, leuke vrouwen bedacht en leuk. En nu is het onze grootste concurrent.

[00:05:05]

Nu hebben we er in geloven. Mika is ons voorbij gestreefd in de lijstjes van de podcast schandalen, maar nu gaan we het meer over romantiseren hebben waar het fenomeen van de ridders van de Ronde te zien is. En daar hebben we allebei wel een beetje een handje van dingen. Toch wat mooier maken dan ze zijn? Euh. Maar dat doen we ook wel omdat we in de media zitten. Dat doe je gewoon een beetje. Is ook een beetje verkopen.

[00:05:26]

Jammer dan dat ik vind dat niet romantiseren als fluffy.

[00:05:28]

Dat is jammer, ze alleen een beetje romantiseren. Maar het is ook. We gaan het ook hebben over dat je vroeger natuurlijk altijd dingen rapporteren aan een soort van nostalgie element en dat je melancholy. Ja, ook dat. Ook daar gaan we het allemaal over hebben. Je loopt natuurlijk in het kader van Valentijnsdag, maar jij natuurlijk echt al. Al sinds jaar en dag niet meer mee bezig bent.

[00:05:47]

Luister, een doos Masire en een bos bloemen. En daar is weer niks aan de hand in huize Reesema. Maar ja, jij. Kom, kom je gewoon maar weg. Ja maar wat jij bent. Jij bent niet het. Jij bent niet het aanbod, maar je bent de vraag of jij andersom jij bedoel. Zij wil van jou dingen. En jij hoeft alleen maar te levensbron.

[00:06:02]

Normaal geef je bloemen omdat je seks wil en jij bent de hele tijd seks afhouden. Ja, maar precies dat hij. En je moet de vrouwtjes ook niet te veel geven he? Want dat is het bekende verhaal van je geeft ze een vinger en ze nemen de hele hand.

[00:06:13]

Ja, dus je moet ze. Kijk zo'n Valentijnsdag. Ja, je moet ze ook een klein houten klein. En je moet ze een beetje in spanning houden. Hoe jij ook vrouwtje, seks met jou, met jou, met jouw folks, met jouw woonwagen hoofd.

[00:06:25]

Vrouwtje zegt ik wel echt ago. Nou ja, een beetje wel.

[00:06:29]

Je je zit erbij als er als eens als een tachtigjarige kakker met een hemdje en een ei. Echt als de mensen dit toch zien jungen. Dat zien ze ook op YouTube. Het is in ieder geval geen dus eventim van mij.

[00:06:40]

Op Valentijnsdag moet je ze even laten zweten en dan geef je pas een dag later geven ze iets, denken ze toch van af. Heel bijzonder. Maar eerst je moet ze wel, denken ze dat je tevreden bent met de nare. Dat kan ook. Maar je moet zeggen gewoon je hebt mij gewoon vroeger. Nee. Nee. Maar het is ook wel mooi om ze even een beetje te laten weten. Wat goed ze de vrouwtjes hunnie hunnie, het volk hullie der vrouwen.

[00:07:00]

Dus daar gaan we dan maar goed. Voordat we naar dit dieptepunt gaan moeten we nog even terugblikken op de laatste kinderkrant woorden. Hadden we het debuut van Willem Treur met een filler filmpje? Wat een geweldig overweldigende reacties. Iedereen vond het helemaal te gek. Gaaf! Ja, dus we hebben hem gecontracteerd. Hij gaat dit nu elke maand doen. En ja, het was ook al een beetje pijnlijk om te zien voorons. Af en toe. Ja vond ik dus niet.

[00:07:21]

Ik vond het helemaal leuk.

[00:07:22]

Ik vond Torreele niet pijnlijk, maar was wel lekker. Meda dus. Zelfspot over zelfspot, over zelfspot. Ze een soort van Droste effect.

[00:07:29]

Wat bieden wij toch weer? Ongelooflijk. Nee, inderdaad, een groot succes. Onze Willem Treur. Uhm, in De Luister Kinderen Courant.

[00:07:37]

Ja en denk je nu van ik wil ook de luister kinderkrant. Nou, dan moet je naar een beetje af. Moet je lid worden, achter het muurtje krijg je. Alsnog Ja, want dan krijg je bij het mag, kan je alsnog zien. Ja hup, diptera pot vertrouw ik. Ik heb jou euh, afgelopen dagen een paar keer gesproken. Ja en euh jij. Jij zat met iets wat ik ook een beetje mijn dieptepunt heb gemaakt. En dat dat gaat eigenlijk over het cua non en euh, de de hoogopgeleide vrouwen die een beetje gek aan het worden zijn, die zich euh ja daarin lijken te vluchten en die een beetje de weg kwijt raken zijn.

[00:08:12]

En dan heb je het zoveel over gehad dat ik dacht ik, ik, ik. Ik vind dat je eigenlijk twee dieptepunten verdient om daar wat over te mogen zeggen. Je gaat dus je gaat mij een extra dieptepunt gris. Ik ga jou, dan geef ik extra niet en geef jou gewoon voor Valentijnsdag vind ik. Wel geef ik jou een extra duwtje, aldus een cynische Rotman. Dat je niet blij maken dan een extra dieptepunt voor Valentijnsdag. Nou euh, gewoon om wat moeten we zeggen Jaap?

[00:08:35]

Nou en de vrouwtjes en doe je je maar.

[00:08:39]

Dit is VIZO laffe Jaap strategie. Jij ziet dit ook, jij durft hier niet over uit te halen. Zo. Je gaat dat als een heel laf is zo in mijn schoentje schuiven terwijl we zien allebei die vrouwen op Instagram voorbijkomen. We denken allebei precies hetzelfde. Hoe is het mogelijk dat al die hoogopgeleide vrouwen volkomen stapelgek aan het worden zijn met die meticuleus non en sex? Dat zijn mannen die nog net zo net zo ja, maar dat is het fascinerende de.

[00:09:02]

De achterban van die nieuwe non extreem rechtse gekkies. Dat zijn natuurlijk laagopgeleide mannen.

[00:09:08]

Dus jij wil beweren het zijn hoogopgeleide mannen in Nederland. Euh, er zijn er geen. Zijn daar niet mee bezig.

[00:09:14]

Nee, want die zijn namelijk aan het werk. Nou heb je goed gezien. Ja nee. Maar goed. Kijk, de rode draad bedoel wat verbindt hoogopgeleide vrouwen die het yoga nihilisme belijden en laagopgeleide mannen? De grote gemene deler te veel tijd zijn tijd en tijd. Heb dus de tijd hebt. Ja, dan ga je toch. Je kan alleen zo'n konijnenhol, inbraken en verdwaald raken als je daar de tijd voor heeft. Maar wat kijk je nou maar daar overheen?

[00:09:42]

In onze druk? Je hebt er nog een column over. Ik heb er geen enkele. Ik heb er een column over geschreven. Nee, zou dat niet moeten? Is nee, maar het is iets wat opvalt. Ik had. Nou ik ixa. Ik zal het ook maar even eerlijk vertellen. Ik had een etentje met een niet nader te noemen vrouw persoon.

[00:09:56]

Euh, trouwens, een vrouw, vrouwencoach persoon, zelfs twee.

[00:09:59]

Een vrouw is persoon die hoog van opgeeft. Ha ja, als je er toch iets over moet opgeven dan doe ik dat hoog.

[00:10:05]

Nou, dat is uhm en euh. Dat was een heel leuk gesprek en leuke avond gekookt. Allemaal echt super gezellig. Goed om elkaar te zien. Ze hadden gekookt. Ja, ik had gekookt. Ook goed, zelfs iemand in tijdnood die nou nog even kookt. En toen sloeg de sfeer op.

[00:10:22]

Geven me toch om omdat omdat ze zei van ja ja, die korona toestanden. En ja, het is wel de wereld eliten. En ik heb wel dingen gelezen over seks, trafficking en ervóór imbecielen enzo.

[00:10:34]

Je dacht je van nou, dat is een leuke, maar dan. En dan opeens iemand waarvan je denkt Jezus hè? Ik heb jou echt heel hoog zitten die gewoon dit soort shit begint te verkondigen. Dus het is toch wel wijdverspreide dan dan wij misschien denken dit soort gekte.

[00:10:48]

Ja, toch wel een beetje gewoon een beetje eng. Dat wil je niet. Nee, je moet.

[00:10:51]

En we zien het allemaal voorbijkomen van de Doutzen Kroes. Die heeft natuurlijk de meeste aandacht gepakt, maar daar zitten onder zit een hele grote laag van knappe vrouwen. Vaak knappe, hoogopgeleide vrouwen die gewoon deze shit aan aanhoudt. Hoe ze het ook. Dat is te veel tijd.

[00:11:07]

Maar waarom zijn? Het was natuurlijk een beetje MacLaren. Laagopgeleide vrouwen hebben ook heel veel tijd. Ja euh. Dus waarom? Waarom eigenlijk? Alleen hoogopgeleide mannen hebben geen tijd om dat echt zo.

[00:11:15]

Maar hoe kan het dan dat dat het daar minder in speelt? Nou, maar daar is een meeldraad.

[00:11:19]

Daar speelt het ook alleen een daktari. Daar is het mee. Wie? Die zitten gewoon op Facebook. Tussen de Kádár foto's door zitten ze domme dingen te zeggen en dat valt minder schreeuwen.

[00:11:27]

Je verwacht hebben rijk en je verwachtte het gewoon minder van dat je denkt hij. Ja, maar dat hangt wel samen met spiritualiteit en in een soort van dat ik. Ik noemde dat in die column naar yoga nihilisme. Weet je wel dat spirituele de hele tijd bezig zijn met de staan? De stand van de maan en dat soort dingen? Ja, ik weet niet. Dan ben je toch gevoelig voor gekte?

[00:11:48]

Ja. Bizar. Had jij haar jij nog een dieptepunt? Had je nog een ander dieptepunt? Je kan er wel veel N.A. Het is natuurlijk een romantische week. Voor jou niet, want je bent alleen maar bezig met een als een soort van gootsteenontstopper je vrouw te ontsluiten. Maar voor normale mensen is het maar voor normale mensen is zo'n ouderwetse gewoon echt een en zo'n ontstopper wondermooie rubber zijn.

[00:12:14]

Hoe heet zo'n ding hij? Dat heet niet gootsteenontstopper. Ja, heet dat gewoon zo? Nou nou, gewoon echt met zo'n rooie rubberen ding. Maar heb je toch tegenwoordig niet meer in YWC? Want hard worden gooiden gewoon zelden zo'n bus met chemische troep. En dan in Rossija maar Schiedamseweg. Maar bij ja misschien. Maar ik kan prima een keer een ouderwetse ontstopper euh. Rotzooi kijken hoe het gaat. Ja, vacuüm vacuüm zijn. Neem dat op Japen op YouTube en dan zul je zien dat de cijfers omhoog gaan.

[00:12:39]

Precies jouw kanaaltje. Ja, en het gebeurt natuurlijk graag. Uhm mijn. Mijn dieptepunt is dat ik eigenlijk het gevoel heb dat ik mijn romantiek, mijn romantische vibe een beetje aan het kwijtraken. Ik vond het zelf vroeger bijzonder, want als je het nooit hebt gehad. Nee, dat is niet naar jou ook niet weet, heb ik het idee. Jaap weet dat ik best wel een romantisch mannetje.

[00:12:59]

Ja ja. Nou ja, nee, romantisch? Ik wel. Ik organiseer altijd wel dingen. Ik wil wel en ik ben zelf wel deze plannetjes. En dat is wel waar, maar of je nou echt romantisch bent en ga je ze vervolgens op details de les lezen. En dan? En dan? En dan? En als gestures in diverse nationale.

[00:13:16]

En dan zeg je uit in Zweden detail en je bent ze altijd aan het verbeteren. Je ben natuurlijk niet echt, je geeft ze niet maar de ruimte.

[00:13:23]

Het is ook niet echt erg om het woord. Verbeteren heeft zo'n negatieve klank. Je kan ook zeggen heropvoeden, helpen, helpen. Maar gewoon op moet letten. Netjes helpen. Maar wat? Wat? Maar Jaap, laat me nou, wat ben jij dan? Wat het meeste roman Ik ben ik. Nee, maar ik vind het. Ik vind het spel het. Het rommelt. Romantische spel. Dus een meisje voor je winnen, dat is gewoon heel leuk.

[00:13:42]

Dat is. Dat is niet alleen. Dat doe je eigenlijk niet eens zozeer voor dat meisje, maar je doet het ook voor jezelf. Dat ben ik.

[00:13:47]

Doe je alles voor jezelf? Ja, maar dat herken jij toch. Dat doe je omdat je dan even denkt. Ik voel me nu heel mannelijk. Het is leuk vinden om nou eens ook nog steeds heel leuk. Ik vind het echt leuk om romantiek te krijgen.

[00:14:00]

Ja vind ik echt leuk als een. Als een vrouw. Euh euh ja, romantisch is doe ik wel leuk.

[00:14:04]

Ja ja, ook wel van maar goed, maar niet per se dat je hier dan heel erg mannelijk voelt. Of nee, maar het is misschien ook inderdaad die man of vrouw, maar het is gewoon leuk om dat voor een ander te doen. Net zoals goede dingen doen voor een ander. Geef jezelf ook een fijn gevoel natuurlijk. Een goeie. Een goeie deal eigenlijk om dat te doen. Maar mijn punt is waar worden nu ouder? We gaan meer geld verdienen, we worden en we zijn druk.

[00:14:24]

En dan denk je dat je toch. Ik merk dat aan mezelf. Dat ik tegen een vriendin zeg van ja, maar ik heb die. Ik heb die reis betaald ja is echt heel erg erg.

[00:14:33]

Ik walg dan van mezelf rijkelijk. Dan denk ik je zal. Dat is niet romantiek. Je bent je verdient meer, dus betaal je de reis. En dan kun je niet. Dat geeft jou geen romantische credits. Nee, tuurlijk, je moet alsnog. Moet je af en toe dus iemand verrassen of iets geks van. O ja, hier. Ik heb hier nog een. En weet ik veel. In hotel zweepje van dat ene hotel waar we toen.

[00:14:51]

Dat vinden vrouwen leuk.

[00:14:52]

Snap je nou? Ze vinden het ook heel leuk als er gewoon een nieuwe Range Rover met een strik onder om grote Straub sta. Juist niet dat ze dat niet leuk vinden. Romantisch? Nee, maar ik vind het wel geinig, want je ziet wel wat als het als het op Instagram zetten. Dan is het altijd inderdaad ook. Ik heb voor mijn vriend een euh, een caché of een deze tas gekregen, of een of een auto. Ja, dat heeft natuurlijk niks met romantiek te maken.

[00:15:13]

Het is gewoon afgelopen. Nee, maar ik merk. Ik merk dat ook wel. Het zijn echt wel kleine dingen. Ik vind het bijvoorbeeld al romantisch om af en toe naar Kim even te sturen. Dat ik trots en gek op ben en dat ik het werk nu ook met het met de baby dat ik lig ik in bed.

[00:15:28]

En toen zei ik vind ik niet Roman is gewoon houden van liefde. Jammer dat ze ook wel even romantiek ofzo. Heel even eraan denken.

[00:15:35]

Maar een fietsslot schijnen in een moment zit m in een in een soort van zeste, in een in symboliek.

[00:15:41]

Ja ja, het is gewoon een beetje. Ja, het is even eraan denken of zo gewoon dat je dat ze dat de vrouw voelen. En romantische dingen voor Kim. Nou ja, wij.

[00:15:49]

Ik doe het ook altijd meer in de activiteiten, dus ik ben altijd op zoek naar om leuke dingen te doen. Zowel met Kim als met de kloosters in Mitch Gold Rush naar de Gamma.

[00:16:00]

Euh, en de Hema. Euh ja, weekendjes weg. Dat is in en uit eten en de daarmee verrassen. Ja, maar daar vind ik dus maar geen geeft niks om om om naar spullen. Niet ja om nee maar kettinkje. Dat doe ik natuurlijk ook, maar dan denk ik van ja. Het is ook ergens een beetje makkelijk om gewoon reisjes en uit eten te gaan. Wat dan? Dat is gewoon dingen kopen. Maar dan wanneer het gaat ook je creativiteit aanspreken?

[00:16:26]

Nee, maar dat zeg ik dat je dat je nieuwe dingen ontdekt, dat je dat je zegt hij. Pak nu de spullen en we gaan daarna daarheen. Dat zijn nou romantische dingen. Met een bos bloemen thuiskomen. Ja is natuurlijk niet super romantisch. Zo'n lekker ding tankstation bloemetje doe ik niet zo heel vaak. Maarja goed, alle alle kleine dingetjes langs feedback van Lotto dat ik nooit bloemen kocht.

[00:16:48]

Toen dacht ik nou ja. Zo simpel is ja. Nogmaals, Hans Theorie zegt dat de aarde niet in een bosje bloemen. We zijn ze tevreden goed. Maar ik moet het natuurlijk goed worden. Want want want ja, je kan natuurlijk op de Coca Cola blikjes kan je een goed voornemen drukken. Ja euh. En dan ben ik natuurlijk razend benieuwd wat jij daarop hebt gedrukt. Ja, ik mag ik raden. Ja, ik denk iets van euh, ik beloof euh meer romantisch te zijn voor Luttel.

[00:17:15]

Nee, nee, nee, het is algemener.

[00:17:17]

Coca Cola wil eigenlijk dat ik op zoek gaan naar nieuwe vriendin blijkbaar. Maar prima, ik lees het wel. Dit jaar ga ik de romantiek weer terugvinden. Ja, maar het is wel goed, want we zijn er allemaal te lui geworden. Is dat ook iets van onze generatie? Denk je dat dat a dat jongeren al dat er iets meer jongeren al helemaal niet snijdt?

[00:17:32]

Maar te swipen? En je zit er te vergelijken en dat is helemaal niet.

[00:17:37]

Ik heb ook niet het idee dat mijn vader echt heel romantisch was. Mijn vader trouwens ook echt niet. Nee, toch niet. Wat op een kasteel wonen nog? O ja, dat was het ook. Nee, ja, ik weet het niet meer. Eigenlijk was het nu maar eens met je vader gepraat over romantiek.

[00:17:50]

Nee, nee, nee, helemaal nooit. Maar ik zie het maar is het niet gewoon dan? Euh. Euh, nog tien jaar ouder. Mensen van het weer. Hoe hebt u mijn moeder? Nu heb je mijn moeder geregeld pap.

[00:17:59]

Jammer dat.

[00:18:00]

Nee, maar dat werd toch gewoon? Dat was ook helemaal niet. Euh. Ging dat met romantiek gepaard?

[00:18:04]

Ik weet hoe ging de Gandia met grof geweld? En ja, ik werd bij elkaar gezet, uitgehuwelijkt. Ik heb geen idee wat je wil, maar ook fysiek word.

[00:18:12]

Je wilde er niet over nadenken. Oh jawel hoor, dat vind ik altijd zo'n gelul dat mensen als zo aan. Ik wil niet dat vroeger ook. Nee, ik wil niet over nadenken hoe mijn ouders seks hadden. Kan het jou boeien?

[00:18:21]

Ja, dat vind ik ook niet zo. Ik wil er niet over nadenken. Nee, Couven ook. Ik wil er niet over nadenken, maar ik houd niet zo aan rekenen. Nee, maar dat. Maar wij hebben sowieso altijd moe minder moeite gehad met die familie dingen. Dus als iemand tegen je zei van Ojik vind dat je wel lekker zusje en zijn succesnummer toch?

[00:18:37]

Ga dan lekker overeenkomt. Goed voor iedereen. Ja nou is ook wel eens gebeurd hoor.

[00:18:41]

Om toch onze zus te zijn en dat hebben wel eens wat mee hebben gemaakt. We gaan het hebben. Sander Ja, want ja, daar zitten we hier boven hun hoofd onderweg te praten.

[00:18:54]

Uhm ja, over regels rond de spoorweg bielzen gaan we het romantiseren.

[00:19:01]

Euh. Ik heb deze week een ongevraagd advies meegenomen. En dat is en het is een combination tussen een ongevraagd advies en een snuifje ode. Overigens, het is eigenlijk gewoon ja. Ik dacht dat er een ongenoemd in komt, want niemand snoep gevraagd. Precies bij me aan het eind ook nog gewoon een snoepje. Maar omdat we euh. Euh. We hebben de laatste tijd ook weer van de redactie. Allemaal mannen en gekke genen en dingen en oude mensen.

[00:19:28]

We moeten ook namiddag zijn er in de ruimte gewoon even wat mooier. Ik dacht ook de helft van laat ik nou twee vliegen in één klap slaan. Nou sla jij graag met Elisa.

[00:19:37]

Dat vind ik het niet wat ik ervan de titel liet en d'Italie zijn arm rijk is naar de zee. Je hebt zo nog een grote hit die je nog meer. Want ik begreep dit kwam niet overeen, maar ik weet je toch al wel je met de hit en het grote eten hoor. Zeker. En ze is natuurlijk bloeddonor. Ze is tegenwoordig met bloed. Ja, ze is tegenwoordig met bloed geklik. Maduro voetballer Hedwiges? Ja ja, maar ja, mee tezamen.

[00:20:03]

En waarom heb ik?

[00:20:05]

Ik vind Hedwiges zo'n bizarre naam. Wie gezeten? Hedwiges? Ja, dat is een vrouwennaam toch niet? Weet Maduro zo een hele hele bekende naam op Curaçao denk ik.

[00:20:17]

Ja, en ander is natuurlijk waar ik woon in Madurodam. Precies heel goed.

[00:20:23]

Uhm, maar Elize. Euh ja, voor de luidste kinderen die wat en wat jonger van euh. Van van pluimage zeggen.

[00:20:29]

Ik ken Elize natuurlijk niet. Moet je even opzoeken. Is echt e lysistrata zangeres begonnen bij Kinderen voor Kinderen en na een carrière gaat doen is op een gegeven moment naar Ellen verhuisd. Ja en euh, ze is weer teruggekomen en ik vroeg haar Vario. Heb jij het niet altijd een beetje geromantiseerd? Want dat komt jij. Jij zegt ook altijd het is allemaal beter in Zweden en alles is beter en iedereen aan alles. Ja, ik heb ook altijd het idee dat je dat een beetje romantiseren is.

[00:20:56]

Aan de andere kant misschien is dat wel ook niet zo. Dus ik ik vroeger havo romantisch? Heb jij het niet altijd een beetje geromantiseerd en ben je nu terug en denk je van nou? Valt eigenlijk dat er heel veel eigenlijk tegen dat alleen. Want de keren dat ik er ben geweest dacht ik heel vet om nu te zijn, maar om hiernaar te wonen. En eigenlijk zei ze Nee, ik heb dat romantiseren. Nou ja, we gaan luisteren wat Gouweleeuw zegt.

[00:21:15]

We gaan luisteren.

[00:21:16]

Hij zal naar een Jaap Elize hier. Jullie hebben het vandaag over romantiseren en dat is iets wat wat ik heel erg doe en waar ik ook heel erg voor ben. Ik geloof sowieso heel erg in het positief denken en ik zie ook helemaal geen gevaar in het mooier maken dan iets is. Want als ik dat vaak doe in mijn hoofd, dan komen die dingen vaak ook uit. Het slaat meestal om in manifesteren, omdat ik dus eigenlijk een situatie pharmacy of iets wat ik heel mooi zou vinden of waar heel fijn bij zou voelen of wat ik heel graag zou willen.

[00:21:49]

Dan denk ik daarover na. Dan denk ik dat helemaal uit hoe dat dan zou zijn. Dan voel ik ook hoe graag ik dat wil. En dan gebeurt dat vaak ook. Uhm. Heel bizar. En ik heb te veel voorbeelden uit mijn eigen leven waar romantiseren gewoon heel goed heeft gewerkt en is omgeslagen in manifesteren. Zo wilde ik heel graag in Los Angeles wonen en ondanks dat iedereen een soort van uitlachte van hoe ga je dat doen? Want je zit helemaal vast in contracten en je hele zomer is al volgeboekt met optredens kreeg ik een Steinman probleem, wat natuurlijk minder leuk is.

[00:22:22]

En hoorde ik eigenlijk dat ik nooit meer zou kunnen zingen. Mijn linker stem had toen voor de helft afgesneden, maar ik ben wel omdat ik contract vrij was naar Amerika verhuisd. Precies op het moment dat ik dat voor me zag. En mijn stemband hielden weer. En ik heb er acht jaar met heel veel plezier gewoond. En zo heb ik dat ook eigenlijk met al mijn woningen waar ik waar ik heb gewoond. Ik had ook zoveel voor me gezien, ook vaak opgeschreven, dus we zullen weer wat meer richting manifesteren.

[00:22:50]

Uhm, maar dat is altijd naar me toegekomen en en gebeurd. En ik denk als je iets heel duidelijk iets ook heel graag wilt dat romantiseren. Helemaal niet slecht is het alleen maar voordelen aan. Want dat geeft alleen maar duidelijkheid voor jezelf. Je moet het eigenlijk een beetje zien als jou verlanglijstje uit universum. En dat het zich gewoon omslaat in iets heel moois. Ik geloofde er helemaal in en dat kan absoluut geen kwaad.

[00:23:15]

Dus ik ben voor een ster met een prachtig haakje en een en een netjes ook. En heel mooi, maar een Gooisch meisje natuurlijk. Ha is gooi zijn handball toch al. Als je bij Kinderen voor Kinderen zingt, dan kom je niet.

[00:23:28]

Ja, daar moet je echte. Nou ja, ze vertelt natuurlijk over de. De stembanden probleem met wat. Ik ben natuurlijk ook nog geopereerd zijn van wat meer weggehaald. Dus ik dacht wel even oei, heb jij?

[00:23:38]

Heb jij ook een deel van je stembanden? Ze hebben dus wat ze doen. Is dat er dan een? Jullie stembanden gaan heel snel tegen elkaar als je praat. Echt heel, heel vaak. En daar zit bij mij dan. Dat sluit dan niet helemaal nog steeds niet. En dan hebben ze dan een soort. Ja, dat hebben ze proberen glad te trekken. Zeg me dat het wel goed sluit. En dan hebben ze iets te veel weggehaald. Dus het was niet zo prettig.

[00:24:00]

En ik kan je vertellen dat het echt stemband operatie en alles wat daarbij komt kijken en alles met je stem. Ja, het is dat ding wat je altijd gebruikt. Elke dag is echt afschuwelijk. Uhm, en verder zeg ik altijd maar romantiseren. Kan je leren hé. Wat jij Sarri?

[00:24:14]

Nee, maar ik ben zo. Ik ben heel erg met met Elysee eens. Hoe kan ook anders bedoeld. Ja, al had ze gezegd dat ze in cuuw en ongeloof dat ik ook ga zeggen ja. Als lezer denk ik nou ja, als het universum dat zo heeft bepaald dan. Ja, ik vind dat helemaal prima.

[00:24:30]

Waar ik wat ik leuk vind wat zij zegt is wel ook dingen opschrijven die je gewoon heb. Het heeft ook een beetje met dromen te maken en met wat dingen we groter zien. Want er zijn wel echt veel voorbeelden van mensen die gewoon groot denken, maar gewoon.

[00:24:43]

Ik vind romantiseren toch in de basis iets heel positiefs, omdat het voor mij ook betekent dat je in verhalen kan denken. En dat is denk ik iets wat niet heel veel mensen hebben, maar wij allebei wel, denk ik.

[00:24:57]

Ik denk dat het gewoon vindt dat je werk alleen al, maar dat je dus dat je dus ook jezelf als je eigen leven als een verhaal beziet van dit was een hoofdstuk in mijn leven. Dit had die plek in mijn leven en en zo elk elke levensfase als een hoofdstuk in je eigen leven beziet. En dan kun je dus ook heel erg uitkijken naar het volgende hoofdstuk en daar een soort van romantisch beeld bij gaan schetsen. En als je het romantische beeld niet hebt, dan kun je zeggen van ja, dat is veiliger, want dan kan je ook niet teleurgesteld raken.

[00:25:28]

Aan de andere kant leg je de lat natuurlijk heel laag. Heeft natuurlijk ook best wel heel veel van die mensen in Nederland. Zeker in Nederland die zeggen ja verwacht maar gewoon niet teveel. Dan kan het nooit tegenvallen. Maar dat is extreem als het tegenovergestelde van. Ik denk dat de Amerikanen extreem romantiseren uithalen dus niet allemaal, maar dat die die zullen dat veel meer doen. Cerium en zo ja, maar dat is ook gewoon. Is er natuurlijk ook wel een verschil tussen blinde ambitie.

[00:25:53]

Gewoon als een blind paard naar voren willen hollen en een grotere auto in dingen romantiseren. Romantiseren is natuurlijk ook wel. Kan ook een beetje een defensieve manier zijn om met je situatie te delen. Dus ja, tuurlijk, je kan ook zeggen van ok. Ik woon in een klein huisje en het lijkt. Maar ik ben wel heel gelukkig hier. Omdat het zo'n schattig huisje is.

[00:26:13]

Romantiseren nachts mooi. Als het aan kleinen en een beetje brakken is, dan is het schattig huisje is. Dan wordt het een positieve dingen ervan. Makelaars zijn natuurlijk bij uitstek de beste. De meest romantische mensen van Nederland zouden heus wel echt niet normaal zeggen. Dan heb je gewoon een en en een pand met wat verzaakten met scheuren.

[00:26:29]

Er is een karakteristiek karakteristiek bedoel romans. Romantische Matiz. Nee, t is weten ze. Industrieel zeggen ze dan. Ja, dat is gewoon schone Betondorp. We zitten nog verder. Niks op casco gokkast, gewoon industrieel.

[00:26:40]

Helemaal naar eigen smaak. Bent u? Ja, ik kijk deze romantische tuin en dan zie je evalueer en een paar tegels gewoon eigenlijk jouw tuin. Een partij als in een conifeer heb ik precies dat. Ja, jij romantisch, hebt mijn tuin dan weer niet om te zien, maar heb jij? Heb jij wel eens dingen geromantiseerd waarvan je achteraf achteraf dacht van OK? Dit? Ik ben nu inderdaad mezelf voor de gek aan het houden, want dat is natuurlijk het gevaarlijke van romantiseren dat je kan doorslaan naar de jezelf voor de gek.

[00:27:10]

Houtkant?

[00:27:10]

Nee, ik denk het niet zo ik. Ik denk wel, ik heb natuurlijk ook in mijn. Met het schrijven ben ik natuurlijk al een beetje verhalen aan het maken en een beetje aan het romantiseren. Ik heb niet zozeer. Ik heb wel euh, ik heb best wel ambitie en maar ik denk dat ik dat het allemaal wel vrij reëel is.

[00:27:28]

En zo hebben wij niet. Hebben wij die pizza tegennatuurlijk? Ook geromantiseerd? Jammer is dat. Nee kijk, ik denk dat wij het werk, het daadwerkelijke euh euh. Werk, het practische wat er moest gebeuren. Dat hebben we heel erg geromantiseerd. Wat doe je wat ongeveer iedereen doet? Moet ik een keer niet met mijn maatje een keer een horecazaak openen? En dan hebben we zaken en gaan we daar af en toe even staan.

[00:27:48]

En dan gezellig is toch typisch iets wat we hebben geromantiseerd is a. Dat is absoluut iets. Je hebt dan wel gelijk. Dat is absoluut iets wat ik zwaar heb geromantiseerd, waarvan iedereen tegen mij heeft gezegd. Och jongen toch? Jij in horeca, hoe ga je dat dan doen? En je komt er nog wel achter. En wij met z'n tweeën doen allemaal anders. Nee, we kunnen dat wel.

[00:28:06]

Ja, wij rijden daalt en we vinden het niet erg. En het zijn maar prima. Met mij gold dat ook wel. Nee, maar dat is echt zo dat je dat je proeft wat wij daar daadwerkelijk hebben moeten doen. Ja euh ja, dat kan je nou ja, tenzij je dus gewoon de investeerder bent. Narigheid ook nog steeds romantiseren. Want dan zeg je al ja, ik heb. Ik heb een paar tentjes en dat klinkt dan heel gaaf.

[00:28:23]

Ja, maar t is helemaal niet fijn om een paar tentjes te hebben, want er komt ook heel veel gezeik bij en je maakt dat natuurlijk allemaal veel mooier dan deze. Maar dat sowieso met carrière. Zo toch dat ik. Ik vind dat ook altijd heel erg bij mensen die bijvoorbeeld zeggen ja, ik ben. Ik ben. Ik ben advocaat, bijvoorbeeld dat zijn advocaten. Dan gaan ze bij Talpa werken. Dan zeggen ze helemaal van ja, ik werk bij een mediabedrijf dat en dan denken ze af en ik ga nu bij een mediabedrijf werken.

[00:28:46]

Supertof. Ik werk in de media aan het werk, want je doet de Supercup. Het is gewoon allemaal hetzelfde. Maakt geen reet. Het ondernemerschap is natuurlijk ook typisch iets wat ontzettend wordt geromantiseerd. Mega ja, hellebaard wordt vjja binnen. U bent bestolen. Hup en ja, de ondernemer in het werk. Wat bij ondernemen komt is, is niet altijd heel leuk, maar hoeft niet leuk te zijn.

[00:29:06]

Daar wordt al helemaal veel over het groter gemaakt, dus is zijn grommend Luft. Romantiseren heeft allerlei hele gevaarlijke kanten, namelijk uhm ja euh, jezelf of niet overschatten, maar jezelf voorliegen. Gewoon niet eerlijk zijn over de situatie. Fluffy een beetje bluffen.

[00:29:24]

Fluffy is dat niet, want af is of bluffen maar fleuve is toch iets seksueel? Wat is de fluffy ook weer? Nee dus blaffen. Ik had een vlugge fluffy. Er kan je toch zijn? Is dat niet vlugger als je, als je een penis ryde stijf houdt tijdens de. Is dat een buffer pornografische setting? Eichler? Ja, dat is wel een vette job hoor. Ja, ik weet niet. Ik heb het nooit gedaan. B. Jij weet blijkbaar dat het een vette job.

[00:29:47]

Hij krijgt hem nooit houden nooit over. Jij zou een fluffy goed kunnen gebruiken in proces. Maar dat is iets heel anders. Is het maar. Maar ja, nee, maar het is wel zo dat mensen die een beetje een beetje grootheidswaanzin een beetje bluffen. Euh, ondernemers. Euh. Dingen wat? Ja, ook als je het voor je werk al een beetje groter moet maken. Dan ga je ook romantiseren. En dan ga je eigenlijk ook vaak in je eigen leugens geloven.

[00:30:09]

Want dat dat maar met jou op kleinere schaal. Want ik kan me nog wel herinneren dat ik ik ga. Ik heb wel de neiging om het verleden te romantiseren, dus dat ik denk ik weet nog heel goed dat ik bijvoorbeeld. Met mijn ex-vriendinnetje ging ik naar een plek waar ik altijd met mijn ouders op vakantie ging.

[00:30:24]

Toen dit heb ik ook gehad in Laken. Nou in Frankrijk. Ja ja, ik heb Kim dit. Sorry, ik haak even in. Maar ja, ik ben met Kim nagewezen. Een plaatsje in Frankrijk waar ik mijn hele leven. Het is helemaal te gek. Ik kwam daar na. Dat was een Britse toeriste. Troep, echt nog nooit zoiets gezien. Prima strand, allemaal best, maar echt echt echt afschuwelijk. In mijn herinnering heb ik daar vier maanden per jaar immers zwembroek.

[00:30:51]

Euh, heb ik daar govers en en lekkere. Lekker gegeten en oesters en was het helemaal geweldig schoon nietwaar? Was gewoon niet waar kouwe kermis hoor. Maar ok.

[00:31:01]

Maar wat die die gezelliger? Of die die gelukzalige jeugdherinnering was niet waar of het viel.

[00:31:06]

Ik denk dat opzich deels die euh de jeugdherinnering wel waar was. Maar ik bedoel je hebt ook gewoon beperkt. En dan ga je nu tegen mij zeggen ja, het hele beperkte opslagcapaciteit. Maar je hebt een beperkte opslag en dan ga je gewoon door. Jij hebt niet door dat ik veel aardige bijna voor jou. Hallo Pharmacia, en dan ga je de positieve dingen die onthouden. Zo werkt het toch gewoon? Dat is gewoon goed gratis. Het zou ook ongetwijfeld heel vaak helemaal niet leuk zijn geweest.

[00:31:29]

Maar zo heb ik ook altijd nog het idee dat ik vroeger in Terwolde, waar ik ben opgegroeid, op de halte op de boerderij dat ik daar de hele dag in mijn blote kont door het veld aan rennen was met vogeltjes. En alles was leuk en de barbecue stond aan.

[00:31:42]

En dat is ook wel waar. Heb jij ook wel gedaan? Frituur stond aan de bak. Maar de omgeving kon dat niet. Romantiseren Jouw omgeving heeft dat niet als roman. Maar ik was die dan. Wat is dat lelijk? Dik, Dik Trom met je wat de hele tijd door de lucht. Ja, ik was toen dikker hoor. Ik was toen 18. En zo heb ik een beetje veel. En toen ging ik in blote kont door het veld.

[00:32:02]

Dat was niet de bedoeling, maar ik heb het meer over het met je, met met vriendjes en vriendinnetjes jong. Doordat doordat graanveld je snapt wat ik bedoel.

[00:32:10]

Met een Regenbooghuis hand in hand. Dat was Madelief aan het plat zijn opgegroeid. Terwijl ik natuurlijk terwijl je de vogels vermoordde en in de kamer stopte.

[00:32:18]

Ja, en in mijn eentje in een hoek aan het huilen was. Ook in mijn kamertje, dat waarschijnlijk. En jij had zo'n jongetje, maar vertelde even hoe dat ging, vertelde hij.

[00:32:28]

Was dat zo vervelend? Je bent echte. Je bent en je bent echt niet romantisch. Ze willen alleen maar alleen maar verveeld achterblijven. Hoe en hoe jij dat ziet met je meisje? Nee, maar ik was voor.

[00:32:36]

Ik was inderdaad een vertellen dat ik. Ik ging altijd met mijn ouders naar een plek in Zuid-Duitsland, in Beieren en daar gingen we dan wandelen. Wij gingen naar Zuid-Frankrijk. Als iets leuker, maar prima. Nou weet ik niet.

[00:32:46]

Nou nou ja, goed, het is wel de reden waarom jij een dikke vette kin was. Eigenlijk een afgetrainde, knappe jongen. Ja goed, ik moest. Ja, ik moest Bergen beklimmen. Hij dobberde rond in een vrakking vakkringen Atlantische Oceaan of gewoon zo lopen als krokodil. Maar goed, ik moest het altijd. De de bergen beklimmen. De Zwitser moest het beklimmen toen ik vijf was. Het is ook niet normaal. Gewoon pure kindermishandeling, maar prima dus.

[00:33:07]

Ik had daar wel goede herinneringen aan. Lekker schnitzels, eten en kaarsjes, maar op zo'n in zo'n allem. Weet je wel dat het een allem. Dus ik ging daar met mijn ex-vriendin heen. Het was gewoon regende. Het was helemaal niet leuk, gewoon niet leuk. En het eten was ook niet lekker. Het is gewoon rond. Eigenlijk gewoon kut, dus dan denk je wel van ja.

[00:33:25]

Maar eigenlijk moet je dan dus gewoon van tevoren al zeggen hoe kut het is. En dan kan het altijd nog meevallen als ook al. Maar dat is de Nederlandse strategie. Ja ja, we gaan naar de camping. Zal wel regenen en zullen we ook buren hebben. Maar goed, misschien is het wel een beetje ok. Dat is echt helemaal. Ja, wat is beter he?

[00:33:40]

Ja nee, ik ben maar ik ben wel positief ajo. Wij zijn wij. Ik. Ik romantiseren natuurlijk constant in mijn leven. Ik romantischer bijvoorbeeld mijn relatie met Lotte ook. Ja, dat denk ik wel na, maar dat zit een heel deel. Waarom een romantisch ja uit het verhaal natuurlijk. Dat jij en een knappe Zweedse Oeste Visser aan de haak heeft geslagen is natuurlijk alleen. Dit verhaal is al gewoon. Dan word je al verliefd op het verhaal.

[00:34:03]

Bijna. Nou ja, kijk het precies. Nou ja, goed, ik vraag me dan wel af had ik het als het als het een lelijke Bulgaarse mijnwerker geweest had kunnen rommelen zeker? Nee, dat kan niet. Nee, geen verhaal. Maar je hebt alle dingen. Als ik een Bulgaarse vriendin had die in de mijnen werkte, ja, ik had kunnen romantiseren, ja, dan had je gezegd dat je geen. Ik heb een echte power vrouw.

[00:34:25]

Jammer dat ze wel gillend Yamal. Kijk, luister, jij had het kunnen. Op elk manier kan je de romantiseren als ze gillend knap was geweest.

[00:34:32]

Dat is je zegt. Ze komt uit de grot en ik heb het. Ik heb de Meguro moeten kijken waar ze nu is en had gezegd. Ja, ja, ja, maar ik vind dat wel.

[00:34:41]

Ik, ik, ik romantiseren het meeste mee met de vrouwtjes denk ik.

[00:34:44]

Ja, want, want dat doen natuurlijk Nederlandse mannen helemaal niet. Die Gardie zitten natuurlijk, zegt Gooijer. Het is goed uit te houden met onze ons Monique.

[00:34:49]

Maar ja, de boel, de boel, niks. Ik sta achter de bouw bij de volleyball en ik dacht dat was niet wat anders. Maar ja, ze werkte. Ze werkte niet perse en ze erger me niet. Gewoon heel erg. Dus ik vond het niet heel vervelend.

[00:35:05]

Slagerszoon. Dat was het dan. Ja, terwijl ze woonden dichtbij ik.

[00:35:09]

Maar ik moet vaak voor interviews met met Kim moeten wij vertellen over onze eerste ontmoeting. Ik heb het idee dat ik er ook elke keer een verhaal bij vertel. Het is echt wat. Het is best wel een mooi verhaal. Ik heb haar echt ontmoet. Euh. Op een op een sloep heb ik haar meegenomen, s nachts door de grachten en hebben we liedjes gezongen en gedanst en allemaal mensen afgezet. En dat was eigenlijk maar ik heb daarna mensen afgezet.

[00:35:32]

Supermans hebben uiteindelijk me. Eigenlijk was een soort buschauffeur allemaal mensen thuis moeten afzetten. Als je het zo maar in mijn beleving was. Het was echt 30 graden, trok onze kleren uit op een sloep in Amsterdam, door de gracht met muziek.

[00:35:45]

En dat was in jouw geval zo. Mijn kleren uittrekken. Nee, dat denk ik ook niet. Maar het was natuurlijk deels zo, maar waarschijnlijk. We zijn ook allemaal hele rare dingen gebeurd in de staart en de motor niet. En dan was het koud. Goodie vastgelijmd in de zomer wil ze overheen. Precies snap je dat? Maar dat vergeet je. Dat doe je niet, maar dat maakt het wel lekker. Nee, maar ik doe dat ook.

[00:36:02]

Ik zeg altijd van wie lokaal moe zegt op de Tafelberg. Dan zegt Lot je gaat dan en grijpt dan naar de naar de gitaarband.

[00:36:09]

Ik heb daar nou nee dat ze eigenlijk eerst op Georgiev. Nee, een tiendaagse van die genomen.

[00:36:15]

Dit hebben we nu al 100 al gehoord. Dit deze deze, deze WK nieuws lastercampagne van je? Ja euh nee. Maar wat zij dan zegt is van. Ik heb je al helemaal niet op de Tafelberg ontmoet. Ik heb jou daarvoor al lang gezien in Panem. Ik was daar gewoon in mijn handen en je liep gewoon een aanneem. Ja, jij mij niet gezien, maar ik heb al wel gezien, dus we hebben elkaar daar niet ontmoet, want je durft helemaal niks te zeggen.

[00:36:34]

Die Vrakking taal Tafelberg. Daarna ben je gewoon op z'n Hollands.

[00:36:37]

Wat is leuker om te vertellen dat je op de op de Tafelberg iemand hebt ontmoet? Of er nou ook ook nog romantischer? Ja toch?

[00:36:43]

Ja ja maar goed Jaap. Uhm euh. Vind jij dat je dat je misschien dus wel iets meer mag romantiseren?

[00:36:51]

Is dat eigenlijk wat je hè hè? Ik vind ik ik brommertjes hier precies genoeg. Ik vind het wel.

[00:36:56]

Ik ben zoals in alles redelijk gematigd en gemiddeld en dat is heel fijn. Uhm ja, nee.

[00:37:02]

De wandelende motregen, dat is een ideaal middel. Nee, maar ik vind nee. Ik vind dat ik dat eigenlijk wel wel wel genoeg doe. Ik merk nog wel verschil in dat ik best wel veel in België ben. Die doen het eigenlijk helemaal niet wat minder. Vind ik romantiseren?

[00:37:18]

Ja, dat is allemaal wat. Euh waar. Wij kunnen geen hoe zuidelijker, hoe romantisch het. En toch is het daar vind ik dat niet. Kijk, ze kunnen wel mooie verhalen vertellen.

[00:37:26]

Maar dat komt meer door de ook daggers romantiseren. Nee klopt, maar dat is meer omdat het gewoon prettig klinkt. Ja, maar wij zullen veel eerder met een grote mond een prachtig verhaal vertellen he. Ik heb ook wel eens tegen jou dat ik mijn verhaal vertel en dan zit ik er helemaal lekker in. En dan had ik met mijn twee vrouwenversierder een beheer op zowel verslagen. Dat was helemaal te gek. En dan zeg jij. Ik weet niet raad, maar ik was er gewoon bij.

[00:37:47]

Het is gewoon gewoon niks van waar. Nee, gewoon door. Dat herken je toch. Maar dat is niet romantiseren. Euh, dat is gewoon sterke verhalen vertellen. Da's gewoon stoer doen voor gasten. Ja ja, ik bedoel een beetje beter de dingen mooier als je student is. En ja, ik heb al 3x geneukt gister. Ben je dan aan de romantiseren Jaap of ben je gewoon kut verhaal aan vertellen? Maar het is toch de boel gewoon wat mooier maken dan het is het ideale laten lijken.

[00:38:12]

Ja, dat is een geromantiseerd. Dat is volgens mij wat er gaande is dat je een heel mooie omschrijving regelt terwijl de gewone echten een tientonner was. Nee, da's niet romantiseren. Da's gewoon jezelf indekken of gewoon liegen. Waar zit je nou te doen alsof ik hier ben? Ik heb het niet over jou. Heel veel is dit nou weer heel goed, maar ik vind.

[00:38:30]

Ik vind dat ik. Ik denk dat jij iets meer mag romantiseren. Ik denk dat jij redelijk aan de defensieve kant zit, dat je nogal eens jezelf ook tekort doet. Ja, dat je je wel, dat je je eigen, dat jezelf soms kleiner maakt dan je bent in jouw verhaal ook kleiner maakt dan het is. In jouw geval is dat onmogelijk?

[00:38:46]

Nee, dus ik ben gewend om dat grote te aanvaarden.

[00:38:49]

Dus zal verschijnen. Dat is waarschijnlijk dus als de de les die ik daarna wat ik wat ik denk dat bij jou het geval is, dat jij dus iets meer mag romantiseren en dat ik juist moet opletten dat ik niet teveel romantiseren. Ja, dat denk ik. Ja, ja, nee, dat denk ik ook wel.

[00:39:03]

Ik meen ik. Ik voel dat wel, dat ik af en toe daar ook dan te weinig van geniet en dat ik. Ik zou dat allemaal wat. Wat? Ja, de succes hangt ook een beetje samen met uit kunnen zoemen van Java. Dus niet de hele tijd met de dagelijkse shit bezig zijn, maar even het overzicht kunnen zien. Even jezelf vanuit helicopter view bezien van dit is mijn verhaal. Daar ga ik naartoe en het gaat eigenlijk best wel goed en er een best of film om dan maar.

[00:39:31]

Jij bent dus al wel bezig met een soort van volgend hoofdstuk in je leven dat je denkt. En zo ga ik dat invullen en zo zie ik dat voor mij en. En dat is nou goed, maar waar, maar waar de romantiseren natuurlijk bij mij in zitten is ook bijvoorbeeld de de mijn buitenlandse leven zal ik maar zeggen. Dat vind ik dat daar. Dat vind ik wat Elissen omschreef met.

[00:39:51]

Dat heb ik ook heel sterk als ook een van buiten Eindhoven een beetje in een soort dingeman vast te houden. Wat waar je? Nou ja, maar ik heb gewoon het idee dat als je ook die buitenland factor in je leven hebt, dat je gewoon meer uit je leven haalt. Dan heb je toch het gevoel dat je meerdere levens hebt in één leven. Zo moet je gewoon door een andere omgeving. Ik heb daar op dit hele verhaal wel een prachtig business idee zakkende.

[00:40:12]

Rebellin fot zeer werkelijk waar.

[00:40:14]

Ze hebben nooit al deze cd van. Romantisch andere trouwens is het. Want dat is euh. Die hebben we nog helemaal niet te genoemd. We zeggen het. We spreken ook gewoon onze eigen taal niet meer. Nee, maar dat gaat echt mis. Moeten we?

[00:40:33]

Welja, dan moeten we wel serieus maar ja blijven.

[00:40:35]

Ja uhm, ik dacht eraan. Zij hebben best wel veel mensen gewoon een kut leven. Ja zeg maar. Bijna iedereen behalve wij. Ja nee, maar weet je, dit is allemaal niet zo spannend.

[00:40:48]

En dan? En dan moet je dan nagaan vandaag. Dan zit je dan met jou.

[00:40:51]

Euh euh. Mens Modeste meneer volleyball die die die dan jouw biografie gaat schrijven en die zegt de nauwe toewerkt die bij de koop toe nog steeds en d.

[00:41:00]

En er was een klein en hier live luisteraar hoort u de werkelijke Jaap.

[00:41:08]

De minachting voor de gewone man die mij altijd wordt aangeschreven, maar in werkelijkheid bij Jaap Siebers van Reesema, geboren in de tijd dat ik al 26oktober vierkantig legt. Je werkt.

[00:41:20]

Je werkt niks aan de hand als je bij de beide, bij de beide, bij de Action of de Lidl werkt. Maar je kan natuurlijk mooier maken. Je kan ook zeggen ik heb gewerkt bij de Action of de Lidl. Dan is het meteen al een stuk of wat je doet. Jij stuurt uhm wat gegevens naar mij op hernamen rugnummer Yola for Life. Nou is bijna bijna bijna vind ik heel grappig dat je dit zo doet, maar je kan je eigen biografie laten schrijven.

[00:41:45]

Maar ik maak het gewoon wat mooier. Ja, jij bent beter in schijven. Ja precies. En nou dit Pim Mursili. Gewoon Pim pimpen. Fay had ik bedacht. Pim waren Pim pfj van bier. Biografie. Biografie Fay en dan Pim.

[00:42:00]

Nou maar hoe hard jij net die vond. Wat zijn nou Pim? Pim? Jamie anders anders? Pim, Pim en Syfy? Ja, zoiets.

[00:42:08]

Maar het is een dergelijk cv. Dus gewoon liegen op je cv. Floris V fluffy ja, fluffy, fluffy, fluffy.

[00:42:14]

Ja, dat kan ook prima. En euh. Nou ja, dus dan krijg je dus een boek binnen. Ja en nee, je voelt je helemaal kut over je leven Noronha en je slaat de eerste bladzijde open. En het begint rustig, weet je wel. Euh, ik ben daarna opgroeide en in één keer heb je Superjet leven gehad en dat inspireert je dan ook gewoon Columbiaanse.

[00:42:32]

Je moet ook de gewone dingen des levens dan leren romantiseren. Dus. Ja ja, ik. Ik ging solliciteren bij de Albert Heijn en toen gingen de schuifdeuren gewoon automatisch voor me open. Toen ik voelde me zo welkom opeens. Precies dat. En hij ging op zoek. Ik kwam in een warm bad. Ik kwam in een warm bad en er zouden allerlei mensen komen doen. En ik voelde het zo welkom. En toen was er een leeg varken, dan moest ik vullen en dat was dan een zonder.

[00:42:53]

Ik heb het helemaal gevuld. Vandaag gaan we ook die dag. Dat dorp waar je dan vandaan komt. Gaan we Fransen namen geven zodat dat net een beetje snap je Berkeley?

[00:43:01]

Ja, Ron Rice. En en en dan de Razia die je hebt gemaakt met je familie, je vriendje. Je gaat alles gewoon prachtig maken. Dat jij dat prima kan schrijven.

[00:43:11]

Ja ja, het is niet helemaal wat ik normaal gesproken doe, want normaal maak ik me iets kapot. Ja dus, maar sommige zouden wel eens leuk zijn om mensen een steuntje in de rug te geven.

[00:43:21]

In deze barre, ijskoude tijden hebben ook Selemani benoemd. Ik weet niet holderdebolder, zou misschien wel minder koud workout dan koufront.

[00:43:29]

Het is allemaal het om ze allemaal gratis aan de nieuwe zopie. Wat is de conclusie? Hadden we eigenlijk al getrokken? Henk Ja, dat je gewoon wel. Waar zijn het eigenlijk allemaal roerend met elkaar eens?

[00:43:40]

Maar jij mag wel wat meer romantiseren en ik mag wel wat minder doen. Ik ga doen, ik ga allen zitten. Zoals zo vaak zitten we zitten. Moeten we als we ons als wij ons combineren?

[00:43:50]

Ja, dan komen we in het midden uit. Ja ja, Jaap gaan Knipscheer.

[00:43:55]

Ik heb een snoepje. Het snoepje van de. Ik dacht aan een dame zeg godverdomme, een keer tijd worden al die kerels laatste. Ja ja, ja, deze leuke dame. Maar uhm. Zij heeft ooit Supertrash opgericht. En dan weet je wel over wie ik het heb, denk ik. Hij was Supertramp en kledingmerk Olcay Gulsen. Oh ja, God en oké is ook wel iemand die euh hij zij heeft. Euh. Dat hele Supertrash heeft op een gegeven moment verkocht en de boel ietsje rooskleuriger voorgesteld aan de aandeelhouders en de mensen die het kochten dan het daadwerkelijk was.

[00:44:35]

Euh. En ja, toen werd het verkocht. Is het een fluffy, een snoepje? Ja dus, zei zij. Kan best, maar zij is wel iemand denk ik die. Euh. Qua marketing is ze wel goed zeker. Dingen wel best wel een beetje opblazen en groter maken dan ze zijn en dingen heel groot zien. Zij heeft ook volgens mij daadwerkelijk met dat merk wereldwijd bijna haar kleding verkocht. Gaat dat maar eens doen als ze als Nederlands meisje.

[00:44:58]

Dus dat is wel knap.

[00:44:59]

Als het dan uiteindelijk niet is gelukt. Even boeit effe niet, want dan luister je gewoon ondernemen. Ik heb. Het maakt mij niet zoveel uit, maar ik vind het wel.

[00:45:06]

Ze had me wel wat minder mogen. Fluffy. Ja ok. Tuurlijk, maar het is ook wel weer mooi dat dat dat dat wel gebeurt. Ja en nee, maar weet je ja wat je wat je bij zo'n Althea afvraagt?

[00:45:15]

Ik heb volgens mij is. Ik ken er niet bij. Lijkt me best wel een leuke vrouw. Gelijk een beetje stoer. Uhm en. En bij een man word je dat toch denk ik. Word je anders aangepakt.

[00:45:27]

Dus als je als je als man een beetje doorheen bluft dan zegt iedereen Bein binnen die wereld van quota zal ik maar zeggen. Een mooi boefje. Mooi busje ja. Is het type fiets graan altijd zich drie verblufte en 10 Kieviet van Dubai. Precies? Ja ja, ze worden. En dan? En dan heb je als Gilse uit het Balbo wolk Walbeck Waalwijk komt het Wolddijk juist op zich met een zachte g h. Een zekers? Ha ha uit een Turkse familie die zichzelf omhoog gewerkt.

[00:45:54]

En dan? Ja, ik heb. Ik vind het toch dan wel wel gaaf? Ze heeft natuurlijk wel wel een beetje. Ikke ikke ikke worden en kan ik allemaal niet zeggen.

[00:46:02]

Maar goed, ze zijn natuurlijk wel andere vrouwelijke mode ondernemers die wel vaak last hebben gehad van zeg maar het het oude. Heb je weer zo'n Goulds? Gulsen Goltzius? Diep?

[00:46:16]

Ja, maar dan de Dewa. Wat dan?

[00:46:17]

Maar dat ze dat ze toch iets is dat fluffy eregaste werd geprojecteerd op is ook gewoon een heilige. En er is natuurlijk ook best wel een lijn wanneer je aan het bluffen bent of gewoon keihard aan het liegen bent.

[00:46:29]

Waar ligt De V. Waar legde vluchtleiders? Ja, maar waar ligt de Fluffy? Kijk, ik bedoel meneer Fluffy, neem jij toch ook wel eens? Heb je dat niet ook wel eens bij een DEET? Gewoon gehad dat je op een gegeven Middin verhaal dacht van oh, ik ben nu wel zo Hoograven dingen groter gaan maken en ik kan ook eigenlijk niet meer terug. Ik moet nu het verhaal wel afmaken.

[00:46:46]

Nee, nee, nee, maar dat heb ik nooit. Al heb ik nooit. Kijk ik?

[00:46:51]

Ik heb natuurlijk de luxe positie dat ik gewoon eigenlijk nooit hoeft te vluchten. Dit is allemaal waar.

[00:46:55]

Ja, maar dat is gewoon niet waar ik. Ik weet ook wel eens dat jij tegen mij ook was, weet ik. Dan zeg je bij een bepaalde klus die naast mij verdient en dan de volgende keer vraag ik het aan vijfduizend. Was dat?

[00:47:06]

Ja, ja, nee. Jawel hoor, dat doe jij nooit over geld. Nee, maar dat is meer uitgewoonde. Nee, hou op met je. Zit me nu echt dingen in de schoenen? Nee, die krijgt nog nooit iemand. Jij kan wel eens een beetje dingen roepen die je gewoon een beetje even een klein beetje groter maken. Even mooi van doen we toch ook wel eens hier bij de podcasting. Bedoel waar wij zitten tussen de het is.

[00:47:23]

Het is vooral 3/5, maar dan 35.000 leden jaarlijks nog een nogal verschil.

[00:47:28]

Dat doen we wel. Nee, maar persoonlijk doe ik dat niet. Maar in onze zaak, in ons aller zakelijke belang bedoelde werken je inmiddels 200 mensen.

[00:47:35]

Nou precies. Ja, en het zijn er honderd vijftig.

[00:47:38]

Dus precies? Nee, maar dat is zwaar overdreven. Snap je goed? Kijkt Jet Business Fluffy en op persoonlijk niveau? Nee, maar goed dat jij mij nooit betrappen op echt gewoon.

[00:47:48]

Je leert je lichtzwaard maar. Maar Altay is heeft misschien ook wel gewoon. Want ja, zou je dan niet ook bij?

[00:47:54]

Als je met aandeelhouders te maken hebt en zo af en toe een klein beetje is dat ook niet een beetje ondernemen kan schuiven met de schijven zijn.

[00:48:01]

Wij doen dat natuurlijk ook. We roepen de hele dag. We zijn het ertl van de polka's en John de Mol. Ja, met 10 miljoen kom je niet hoor vriend. Nee terwijl. Ja, we zijn hier. We bedoelden dit. De ratten lopen door het pand. Je ziet en je ziet hier twee mensen van 12 zitten de boel op te nemen. Ja, we krijgen straks zakgeld gestort. Nou nee, maar ik bedoel het stelt werkelijk niets voor natuurlijk.

[00:48:21]

Ja, maar ook wel. Kijk, nu ben je weer aan het downplayen. Dat is ook weer niet goed.

[00:48:25]

Maar als je wel geconfronteerd is, heel bedrijven zullen goede zegekansen. Ze is nu met Ruud. Dan moet je gewoon zeggen ik was snoeper gaan geven. Ik denk wel dat je. En ik denk echt dat je een leuke avond nadenk. Ik zit hier wel Peter. Gezellig, maar ik hou daar wel van. Ja, je geeft gewoon een grote bek terug. Ruud de Wild is geen groot fan van mij. Een van van ons geloof. Nee hoor.

[00:48:43]

Die vindt het allemaal niet zo leuk.

[00:48:44]

Nou ja, maar draait mijn platen ook niet? Ik vind ik. Ik vind Ruud de Wild ook niet zo leuk. Nee. Beetje vieze geviseerde onhandigheid.

[00:48:51]

Ja ja, maar onzin wel.

[00:48:52]

Dus ik zou zeggen nu burger. Precies ja. Uhm, nou, ik denk dat wij uh naar volgende week gaan, want we zijn er klaar mee. We vergeven. De brij aan de brui, maar goed Zander, voordat wij uhja voordat de olifanten dit verhaaltje uitgeblazen. Ja, maar je met je met je geflipte slurf precies. Gaan we het nog even hebben over wat wij achter het muurtje gaan doen? Nou, wat geld dat nu te doen. Nou weet jij beter?

[00:49:19]

O ja, nee, we hebben natuurlijk het vervolg op de nu al legendarische Bassie en Adriaan Nieuwsquiz serie De jacht op de Mediacourant. Ja, want we zijn er zeker in weten te zijn. We hebben Leyts gekregen. Hilton in Nederland is in weer in een in rep en roer. En ja, in de weer geweest om in de weer geweest te zijn. Goed, dat nu ook.