Transcribe your podcast
[00:00:02]

Wanneer ben je voor het eerst echt dronken? Was dat 14 ofzo? Nou ja, in Diepenheim ben je dan acht, want dan ga je naar de voetbal en dan moet je gewoon een krat met rilling dat echt dronken.

[00:00:10]

Dat is dat niet. Ik maak geen grappen bij in Diepenheim na 12. Echt serieus. Maar 12 is ook jong. Ben jij knetter land? Nee, maar in die tijd jongen. Werd zo fucking veel gezopen in Twente. Ja, maar niet op je twaalfde jaar al geen golf denk ik wel. Wel, ik vraag het me af. Nou ja, misschien was aangevraagd. Nu was ik wel twaalf, maar ik weet wel dat als een kakker. Ik was boer.

[00:00:30]

Hou toch op mij. Ging wel. Ik zat toch op de allergrootste kakker. Niet ideaal. Dat was geen boer. Intrinsieke waarde, dikke steel. Ja die zeggen bij een boer was intrinsiek ben ik dat ook wel. Ja, maar ik snap jij dat helemaal niet. Je was een Jesé, ging echt niet naar de keet om daar op je twaalfde veels te drinken. Dat ging ik dus wel. Dan moest ik gewoon niet op basis van een leugen.

[00:00:51]

Heb jij mij leren kennen toen ik? Toen ik mij had bekeerd tot het Cattebeke dacht voor. Nee, maar dat is gewoon. Wriemelen, verkennings, toffee. Hij doet het maar wat beide komt, hij zingt af en toe een foute noot, net niet echt succesvol. Twijfel de sportkanaal Sandel je bent gewoon weer een uur te laat. Ja, maar het is zo brahmana's nieuwjaarsdag. En dan kan je even je tijd nemen. Brak als een hoentje Braakhuis in.

[00:01:26]

Nee, helemaal niet brakken natuurlijk. Niks gedaan. Nee, nee. Ja, wat moet je doen dan? O reven. Misschien reven inderdaad in in de achtertuin van je vlieghuid.

[00:01:35]

Nou ja en nee, ik geef niet, maar ik zeg dat nee.

[00:01:37]

Ik vraag het aan jou. Ik denk jij bent zo een halve student nog. Oh ja, die nog die nog dingen doet. Die Geefs doet mijn hart. Ik ben. Ik ben. Ik ben niet rijk en je kan niks. Ik zit nu ook op de eilanden zoals je ziet. Ik kom live inbellen vanachter een hologram. Dat is ook knap. Dat is heel knap. Maar gelukkig nieuwjaar. Ja, gelukkig nieuwjaar. Zonder dat het maar een net zo mooi.

[00:01:59]

Nou nee. Maar gewoon mooier jaar worden en dat gaat dan twintig. Dan gaat het wel worden jongens. Over een aantal dagen wordt een gefaxt in handen. Dus dan is het dan. Dan kan het. Dan kunnen we lossen en zijn we er vanaf. Maar de vraag is want daar gaan we deze uitzending over hebben.

[00:02:11]

Euh. Gaan we überhaupt? Als we zometeen allemaal gevaccineerd zijn en het zou weer mogen, gaan we dan nog wel uit? Want vinden we het eigenlijk niet ontzettend prettig om gewoon niet uit te hoeven gaan? We hebben geen sociale druk. We zijn natuurlijk toch een beetje twee opaten die ook heel heerlijk vinden om een beetje thuis te zitten. Ja, maar misschien missen we het ook wel. Dus laten we gewoon eens even over. Ik denk dat het aardig vragen naar de bekende weg is.

[00:02:34]

Nu is het weer. De retoriek in de. Ik denk dat het toch wel zin hebben om weer zo aan op een bandje eruit hoor. Jawel, maar we kunnen ook wel een aantal dingen zoals ze is.

[00:02:44]

Eigenlijk zijn het nieuwe normaal van 20 21. Wat kunnen we? Wat kunnen we blijvend afstrepen door Corona? En wat gaan we gewoon weer doen? Waaruit genoeg? Aldus? Even waarschijnlijke medeleerlinge. Want achter de muur gaan we natuurlijk echt iets heel Spaenjers doen. Dat is natuurlijk een unicum. Ja, losbreken uit het vormingssessies.

[00:03:05]

We gaan een quiz doen althans. Euh. Titus gaat apart met ons een quiz doen. Echt waar? Ja, dat is de quizmaster. En dan is de vraag wie dat wint, want we gaan het ook wagen tegen elkaar.

[00:03:17]

Ja, het is dus echt de vraag het tegen mijn quiz doen. Nou ja, denk je dat dat verstandig is? Nou, ik wel. De neiging om alles te winnen wat ik aanraken.

[00:03:24]

Euh, ik moet. Ik moet je een klein beetje gelijk geven, want je wil nog wel eens een quiz, je links of rechts winnen. Dit gaat over dus als podcast. Dus ja, ik weet. Ik ben al eens niveau. Ik ben alles vergeven. Ik ben alles vergeten van de vorige uitzending, aldus ik. Ik zal dit ongetwijfeld gaan verliezen. Is heerlijk om mezelf. Internet is natuurlijk voor Luis de kinders in het Tönnies, want die moeten meedoen en die kunnen mooie prijzen winnen.

[00:03:45]

Precies gelijk kunnen ze ook prijzen winnen.

[00:03:47]

Nou, in degeschiedenis al is dat de hoofdprijs. Nou, ik hoop ik Hettitisch is best populair. Ik heb ook gehoord. Hij is niet. Hij is niet populair bij de Tönnies, maar wel bij de luisteraar bekend. Bij de Tönnies heeft hij een vervelende reputatie, omdat hij daar elke keer als een dictator btww. Hij komt eigenlijk nooit om een leuke reden, die Chatwin. Nee, en bijna luis. De kinders bestaat best wel omdat het een beetje.

[00:04:08]

Daar heeft hij nog die mystiek. Dus die Anthony's kennen hem en die zien dat het geen leuke gast is. Maar maar de luis, de kinders daarvoor is een soort van een nog jonge toevoeging, een soort derde hoofdrolspeler in deze show, maar dat is dus prijs. Een tweede prijs heb ik gehoord is een volledig verzorgde voetreis naar Rome. Jaren derde prijs zwemmen Ament op de Maas. Maar dit is een serieus mooie prijs.

[00:04:32]

Ja, hoe ga je meedoen aan die quiz?

[00:04:35]

Euh, al sla stijf bevroren varkenspoot hartstikke dood. Ik zou het zo goed als Cumae.

[00:04:46]

Nee, maar lieve mensen, luisteraars, dat kan je natuurlijk alleen meedoen als je een laatste kind bent he. Dus je moet achter het muurtje. Moet via petje punten af. Precies. Moet nog even even vermelden. Joost ook.

[00:04:56]

Nou ja, hij dieptepunten, want daar begin de dieptepunten. Herken iedereen. Volgens mij moest jij beginnen Argentinië. Het is altijd weer he of Lenin mag niet uit. Nee, we hebben geen. We hebben grijsblauw. Onze.

[00:05:10]

Toenemen is Renault, dat is. Het gaat niet goed. Begin januari we binnensmonds als mensen haken af.

[00:05:21]

Gaandeweg is het heel erg.

[00:05:23]

Ik begin wel, maar doe maar een jongen. En ik heb natuurlijk eigenlijk wel heel goed nieuws, want ik heb een huis gekocht. Gefeliciteerd jongen. Maar goed, je bent natuurlijk al een vastgoedmagnaat. En waarom steken en stenen schuiven?

[00:05:37]

Wel jouw jouw opmerkingen over mijn Klippan bank die ik natuurlijk helemaal niet heb? Die hebben wel voor nieuws gezorgd. Heb je dat gezien? Photo news. Mediacourant. Sander Spoorbedding heeft Klippan Bank was leiden als een grapje. Nee, dit is echt waar. Het is echt gebeurd. Maar je hebt recht. Geen Klippan.

[00:05:52]

Nee, maar die mensen begrijpen ik heb. Ik heb een huis gekocht. Ik ga niet vertellen waar de Kostverloren gracht is. Natuurlijk worden de stukken naar mooie vrouw gebracht. Mooi gras, leuk.

[00:06:01]

En euh, ja, nee, gewoon een mooie kreet. En dan ben ik heel blij mee. Alleen nu. Dat betekent wat ik. Ik had al ja, ik had twee appartementen en nu ga ik een nieuw appartement kopen. Dus ik vind dat ik er één moet verkopen. En dat is best wel moeilijke keuze. Want ja, mijn appartement aan de Kostverloren cadeau, de derde voor Kostverloren k. Dat is best wel goed verhuurbare. Maar waar ik nu woon aan aan mijn oude huis.

[00:06:24]

Jouw oude huis? Ja, daar heb ik heel veel.

[00:06:27]

Heb ik ook heel veel liefde gegeven. Ik merk gewoon dat ik het heel moeilijk vind om afscheid te nemen, om dingen te verkopen.

[00:06:32]

Heb jij dat ook met auto's en dingen? Of is dit echt een huis?

[00:06:35]

Dus zelfs die Adri die ik ook heb ingewisseld voor een in een A5? Ja, nee en ja, ik probeer een Kostverloren af, maar dat gaat niet. Maar dat gaat met auto's. Nee, nee. Maar goed, ik heb. Ik heb een paar lekkere upgrades in mijn leven. Je dacht een nieuw jaar. Euh ja, ik klaag. Ik klagen al een half jaar over mijn huis, dus dan?

[00:06:54]

Dan wordt het echt wel tijd om effe door te pakken. En alleen ik merk gewoon dat ik het heel moeilijk vind om afscheid te nemen van dingen. Diep in die zin zijn het ook zijn huizen net vrouwen. Wat een leuke oma ga je toch ook altijd eentje dit jaar? Maar nee, maar ik vind het gewoon niet. Je steekt er heel veel liefde en energie in.

[00:07:08]

En dan moet je t gewoon Hausa van aannemers hebben naar liefde en energie. Nee vreemd daar. Een leuke klipper banken ingestoken matras op de grond. Half Ikea keuken zijn serieuse laat lopen schijten op een lopen afdrijven.

[00:07:21]

Lieverd Lieve de waren de serieuze luister kinderen die naar aanleiding van jouw Klippan uitzending mij hebben gemiddeld van jou. G Sander. Ik hoorde over jou, over dat je op een matras op de grond slaapt. Ik wil echt wel even je helpen met inrichtingen. Die nemen dat serieus. Ja, dat ze nemen dat daarom moeten doen. Na hartzeer, maar hij dat niet. Heb je niet dat je afscheid wil? Dat jij moeite hebt gehad? Nee, nee, want ik merk nu ik heb ik.

[00:07:43]

Ik heb een nieuw huis laten bouwen en daar wil ik op geven. Want wil ik naar euh. Nou ja, ik zit nog steeds te kijken naar stukjes grond. En misschien wel leuk ergens ontwatering kinderloosheid. Uh, en en dan denkt er wel eens over nadenk ja God ja. Wat ik bedoel is ook maar een huis vind. Het is meer met de waar de kids dan zijn opgegroeid en zo dat nog wel iets spannends hebben.

[00:08:04]

Maar voor mezelf denken ja hmm, heb ik nou ik vind.

[00:08:07]

Ik vind het lastig, maar ik ga het wel doen. Ik ga geen uitverkoop boeken.

[00:08:11]

Ik heb ook een ongelooflijk dieptepunt. Het is bizar dit. Uhm. Maar nee, ik vind. Ik vind het echt oprecht jammer. Ik zeg. Ik zat een fotoboek te kijken bij mijn lieve moedertje thuis en daar zag ik mezelf op op. Zo van die op van die houten latjes van schaaltjes. Hoe heb je die van die om je zo om kan binden gewoon in je schoen? Je weet nog wat foutjes. Nou noem jij je en het hout is ja en nee, zo heet het niet officieel anders.

[00:08:35]

Ja, dat weet ik niet. Maar ja, goed, daarna had ik natuurlijk Falko Zandstra. Heb je die ook nog gehad? Ja Sandra's ja, er is gast, maar mooi schaal nodig voor heel veel luieriken. Ja, maar ja, het wel.

[00:08:44]

Falko Zandstra was of Rintje Ritsma, maar dat waren onze schaats helden. Maar had jij niet van die hoge harde euh. Een week later gehad? Van die met je met je slotspeech enkeltje met van die plastic euh. Ijsshow. Kinderen van nu weet ook niet wat schaars is.

[00:08:58]

Die hebben nog nooit geschaatst.

[00:09:00]

Maar dat bedoel ik dus voor mij, die seizoenen ik. Ik zit er echt mee. Dus waarom vind ik het hier zo prettig in Nederland? Normaal gesproken, want er gewoon 4 seizoenen zijn dat met alle Sheamus. Je gaat gewoon. Ik zag me dus op die schaatsers met zo'n houten stoeltje van thuis waar je dan zo leert schaatsen met met, met met mijn broeders en zusters. Dat is toch. Ja, dat was toch mooi? Gebeurt gewoon missen.

[00:09:21]

Maar in. In onze jeugd dus. Laten we zeggen basischool tijd had je gewoon. Elke winter kon je minimaal 2 2 weken schaatsen. Toch minimaal leuk.

[00:09:31]

Ik vond misdaad en ik miste sneeuw en ik mis gewoon een beetje de seizoenen.

[00:09:34]

Ja ja, maar ik heb wel t idee dat dat de. Ik heb ook het idee dat de seizoenen opschuiven, dus dat de winter gewoon later begint begint pas half januari ergens in.

[00:09:44]

Die duurt dan wel tot het vrijlaten van mijn hart. Kan je dan weer gaan schaatsen denk ik? Nou, dat niet? Het wordt niet heel erg wennen, maar alles is gewoon later. Alles is vertraagd, zeg maar. Dus het voorjaar begint ook wat later. Ja, goed, maar gewoon hardere seizoenen.

[00:09:57]

Ja goed. Hij ook voor het hoofdonderwerp. Heb jij maar toch iemand gevraagd, jonger dan de IT boy van.

[00:10:03]

Ja, het is een beetje het is, maar het is echt wel een boy. Ik mag hem heel erg. Het is Ron Simpson, Ron. Is een onderneem met zijn echte naam is gewoon een artiestennaam. Nee, hij heet eigenlijk Homer Simpson, maar dat lag politiek gevoelig. En dat heeft veranderd in Ron. Ja, maar hoe heet die Ojai? Simpson heet Simpson en klinkt zelfs in Italië. Maar niet hij heet De Vries. Denk je dat ik denk dat het een artiestennaam is?

[00:10:31]

Serieus denken. Je denkt dat er een 13 jarige klinkt toch veel te vet? O ja, hoe heette Ron Simpson? Ik geloof dat niet. Het is wel fijn als je gewoon als je gewoon jong bent en je besluit gewoon zo'n naam te nemen dat het gewoon echt impact kan hebben. Had je vroeger ook bij het koortje van die meisjes. Die hadden zo'n soort van naam waardoor iedereen dacht dat het een lekker wijf was. Weet je wel.

[00:10:50]

Carmen Laureyssen Ja, ik snap. Nou ja, oké. Nee. Maar dat is ook een lekker wijf. Neem je had ook van Jan. Nee. Ja goed.

[00:10:57]

Zo bijzonder soms jaren. Die namen zijn zo catchy dat iedereen het over heeft. Ja ja, dat snap ik. Ja, Aki van Andel. God ja, die gozer had geen handel. Had iedereen het over handel? En dat was gewoon een hele aardige gozer. Maar wij wij vonden dat natuurlijk, vonden hem niet echt leuk omdat iedereen hem een knappe gozer vond. Hebben we altijd te noemen we m haakje van handel. Weet ik nog wat aquifer en handel ja en wat hij Mirabrug is?

[00:11:20]

Nee. Ja, het heeft al aardig hun handel.

[00:11:22]

Nou goed met een mooie baas, maar heb je hem eens leren kennen. Zonnewijzer aan gast. Maar wij vonden natuurlijk gewoon vervelend dat hij wel groot was. Met grote grote mooie boseigenaars spelen Parlour een incisie meisje uit Rotterdam. Want hij was helemaal de maan en wij als twee kleine kneusjes dachten wat een kneuzen waren we.

[00:11:39]

Maar goed, Ron Simpson, dan begonnen we over Ron Simpson. Is inderdaad een beetje een jongen. Zit lekker in party zien kent iedereen, weet je wel.

[00:11:47]

Hebt hangt er toch echt mega veel feestjes zat.

[00:11:49]

En hij is natuurlijk de man achter de avocado show. Briljant concept. Hij is dus eigenlijk maar niet echt een horecaman, maar veel meer een marketingman. Hij heeft dat concept helemaal from scratch, samen met John Harris. Weet je wat de avocado Königin beetje van de grond af bedacht? Hij is gewoon. Hij is gewoon fucking goed in marketing. Het zijn echte. Het is gewoon handig gast. En hij is inderdaad zo'n gozer die op elk feestje is en dan iedereen kent.

[00:12:15]

Precies, wij hebben hem om advies gevraagd.

[00:12:17]

Ja, hij sluit een stukkie ongevraagd advies van een beenhard Gérard of een onbekende.

[00:12:28]

Een van de dingen die ik toch echt het meeste missen is gewoon uitgaan, feesten en het leven vieren met je vrienden zijn met vreemden. Zijn groepen zijn al die dingen. Ik mis huis feesten en dansen en schuren en zweten en crowdsurfen en moshpit. Mensen zingen. Ik mis rose festivals in drukke kroegen, vaak met bar dancings. Ik mis te veel geld uitgeven. Baelde de volgende dag, maar wel wilde verhalen hebben en ik mis de backstage. Heel erg oud en opnieuw niet per se oud en nieuw, maar wel zelfs hobby.

[00:13:00]

Feesten van vroeger of afterparty's bungelen en denk aan zwembaden en rooftop van boten en aan de Gravendreef. Ik mis Sindarijns met feestjes, een polonaises, een carnaval, een tommen met vrienden, al die dingen. Dat moet gewoon allemaal terugkomen. Maar wat ze macaroni mogen houden. Die toiletten. Slechte hygiëne, nergens meer handen te wassen. Geen ventilatie. Al die dingen mogen ze wel aan. En die anderhalve meter mogen ze ook houden als het de film doorloopt.

[00:13:32]

Maar anders moeten we weer lekker dicht tegen elkaar aan kunnen kruipen. En de Fed? De Fed mag verdwijnen, gewoon weer uit. Die mag gewoon weg. Het doet me veel te veel denken aan Corona. Anderhalve meter afstand, een beetje saai zittend. Misschien moeten de straat zo'n maskertje. Dat is ook niet aan een liefdesaffaire. Dat laten we ook daar, net als alle liedjes die toch om met pensioen moesten. Ronaldo, Simpson, Carole Simpson en hoe laat het is hij is van origine.

[00:13:58]

Komt hier van Madeira het Portugese eiland? Ja euh.

[00:14:02]

Nou maar ik ben wel benieuwd. Ik ga toch op zoek? Hij moet toch ergens uit het Hesiodos jammer zijn?

[00:14:07]

Dat is dat. Simpson is triest.

[00:14:10]

Nou ja, het is een typische naam van de Westoever. Springfield?

[00:14:17]

Weet ik. Ik weet het niet. Ik weet niet of hij mij zegt een paar keer ja, waarvan ik de derde die hij wel mist, die ik echt grote schaal moshpit.

[00:14:28]

Sorry was een mosque, maar daar ga je dus zo. Dat heb je dan. Dan ga je zo uit elkaar. Volgens mij jazzgroepen het goed en er gaat in één keer komt de drop. Weet je wat tuut tuut tuut tuut tuut tuut tuut tuut.

[00:14:38]

En dan ga je met z'n allen.

[00:14:39]

Zo ga je allemaal naar elkaar toe en dan ga je zo beuken. Ga je ook tegen. Nou, dat mis ik niet. Nee vind ik echt afschuwelijk. Ik begrijp niet waarom dat mist. Nee, die is nog kleiner als mij.

[00:14:51]

Ja, maar dan gewoon de vertrapte onder die olie. Dat denk ik wel ja. Nou, dan heeft hij het over iets zwembad feest. Nou, als ik iets groenhart vind ik wel lekker en afschuwelijk. Tuurlijk, gewoon wijf in bikini. Maar in zo'n seksrel ben jij. Ik snap dat je dan en dat je dan. Euh ja. Nee, maar dat je dan ergens bungelend. Uiteindelijk gaat Verdam een smerige zoo in, dan sta je daar in zo'n Instagram dorp gewoon aan de pillen in t golfslagbad is nog meer, lijkt me echt verschrikkelijk.

[00:15:17]

Nou, hossen en met vreemden zijn noemt hij ook nog nou. Vreemde vind ik eigenlijk überhaupt al verschrikkelijk bagger. Maar ik denk dat het misschien wel het hoofd hadden de oplossing van alles of wat.

[00:15:32]

Ja, de conclusie is Waerniers uitgaan. Leuk dan de. Mijn juiste merk bier is goed hebben, maar jouw naam verklapt Eva op euh.

[00:15:51]

Dat is wel gewoon altijd denk ik wel de voornaamste drijfveer geweest voor ons om uit te gaan. Neymar. Tuurlijk, wij waren nooit van ongezellig tot drie uur s nachts met je vrienden pils drinken, varende fak.

[00:16:03]

Is dat leuk? Nee, is niet leuk. Vindt ook niemand leuk, want ik heb. Weet je hoe vaak ik mensen om ons heen heb gezien waarvan ik denk jij bent niet gemaakt voor uitgaan. Jij doet gewoon mee omdat dat moet, maar jij wil hier niet staan. Goed, dat zijn wij ook vaak genoeg. Gewoon niet.

[00:16:17]

Ik vind ook wel toch dat er heel veel mensen oprecht het leuk vinden om met vrienden heel laat te zuipen.

[00:16:24]

Ja, maar dat zie je niet vaak. Je hebt altijd jongens in je vriendengroep waarvan je denkt vind je het nou nou leuk? Die zeggen niks. Die staan daar. Ja, dat klink hé.

[00:16:33]

Maar hier halen ook hun eerdere uit dat ze heel lang blijven staan. Dat zal het hé. Dat is hun eigen zoon. Enige rechtvaardiging dat ze in de groep van coole jongens mogen zijn. Denken ze dat ze gewoon tot laat kunnen blijven zuipen. Maar goed, ik vind met vrienden inderdaad de huis feestjes thuis. Dat is helemaal prima. Dat is hartstikke leuk met ik mis ergens. Ook vreemde ontmoeting mis ik wel, want ik vind het wel wel echt lachen.

[00:16:56]

Euh, om het de controle verliezen. Het onvoorspelbare, dat is er allemaal. Niet dat, dat mis ik wel, ja. Nee, ik ben ik. Ik mis het aanwijzingen. Ik meen zelfs zei elke elke dinge eigenlijk alle dingen die je eigenlijk helemaal niet leuk zijn van uitgaan. Die mis ik dus dat je dat je in de rij staat de drentelen. Nou ja, wij gaan dan om de rij heen omdat wij bekende Nederlanders zijn.

[00:17:19]

Dat ging wel lekker, want jij had een keer z'n ding van de jonge munt. Ja ja, zo'n kritiek. Ik was lid van de Kitsch Club. Ja, schitterend wel. Het klinkt echt archaïsch. Weet je wel. Vroeger hadden we een club en dan zeg ik sta in de rij, maar je bent de rij.

[00:17:33]

Is het dan? Ja, ok. Ik ga daar over de file. Ik snap al. Nee, nee, lammen. Ik volg je echt totaal niet op CNIP. Ik ga me niet knippen. Maar goed ook.

[00:17:46]

Nee, maar is wel een vriend. Weet je nog de laatste keer dat we in de jaren waren met met tijdens een vijfenhalf? Ja ja, ha, om te vieren dat het zo goed ging met ons. Weet je waar in maart? Toen waren we te vroeg en weet je wel.

[00:17:59]

Dat weet ik helaas zonder wandelstok er zondag om 8 uur weer helemaal hitsig. En ook dat drentelen, zeg maar. Dat mis ik zelfs het het onzekere drentelen. Voordat de meisjes binnenkomen. Ik weet ook nog dat wij die avond zat. Wij, want het broertje van Titus, die stond in een andere kroeg waar wel mensen waren en wij de hele tijd zegt al moeten we misschien toch niet, daar gaat het hier wel gebeuren. De onzekerheid dat je de homo bent.

[00:18:24]

En was je natuurlijk moet doen. Dat is de standaard regel blijven staan. Ja, altijd blijven staan. Je staat later helemaal open. Het komt goed, het komt binnen. Bouwen, honk bouwen, bouwen, bouwen, nest. Absoluut en gewoon. Je moet niet gaan hopen, want dat is de allergrootste fout die je kan maken met uitgaan. Maar nog even naar de dag van vandaag, want dat is wel iets wat ik niet mis, waarvan ik heel blij ben dat het dit jaar is.

[00:18:47]

Oud en nieuw feestjes is wel de grootste jaarlijkse teleurstelling en nog nooit een leuk, oud en nieuw.

[00:18:52]

Maar wij hebben toch heb jij niet één keer meegedaan? Of heb ik dat met geen Airfryer gedaan en mag er nog een vriend? Heb ik een keer een kroegje afgehuurd? Wel geweest denk ik in De Pijp in Amsterdam en hebben we een oud en nieuw feest gehad. Dat was prima. Ja, we alle andere feesten. Prima maximaal. Prima. Het is nooit echt leuk. Ik weet nog wij zijn ook een keer eruit geflikkerd. Dan hadden we met onze Jazzklub JC hadden we samen met een club Groningse meisjes.

[00:19:20]

Waar het niet zo lekker hadden we zijn, hadden we er van proefverlof werk van zo'n zo'n domme Kroeger ergens afgehuurd. Was de eerste jaren aan Joran. En toen werden wij beide uitgestuurd omdat ruziemaken waren wat met Joop verdwijnen, aldus Nono.

[00:19:32]

Met een mes met een meisje waarschijnlijk. Maar wij zijn er uitgezet, ja, maar waarschijnlijk voor 12 uur. Gewoon om elf uur de tijd. Ik weet dat wij dan maar. Het was echt vlak na 12. We hadden dus ruzie met iemand en toen wij werden eruit gezet. En toen zijn we naar de kleine gegaan of zo hebben we daar met z'n tweeën nog bont gemaakt.

[00:19:50]

Maar dat kan niet, want het was van buffelen. Was OLEDs wel in Amsterdam. Het was er allemaal aan de gracht. Weet het echt? Vergeet. Nee, nee, nee. Ik weet nog wel dat we zoiets hebben gedaan. Ja, ik ben het met jouw geheugen is. Art is wel zo, dan ben je altijd. Je koopt een kaartje van van 100 en 150 piek. Het valt altijd op je onbeperkt drinken. Wil je helemaal niet.

[00:20:09]

Is dit niet prettig? Nee, nee, dat valt inderdaad wel tegen ja.

[00:20:12]

Maar goed, laten we even beginnen met waar we vroeger uit gingen. Want jij bent opgegroeid in Den Haag en ik weet nog wel mijn eerste keer.

[00:20:19]

Dronkenschap. Dat ik dat ik echt gewoon uit ben geweest en en dronken werd. Dat was in de wintersport, in bad burenhulp in Zwitserland. En daar waren we met vrienden van mijn kakkers kakkers.

[00:20:30]

Gingen jullie met gedoe met de andere kakkers over? Ja, ja, ja, zeker zo. Maar dat was wel heel leuk. Ja, maar ik vind het wel heel erg. Ja, uit jaloezie of hele bepakking gaan ze bij je eentje in Diepenheim zat. Zet je van die sterretjes een half rondje in een heel stoer te doen voor iemand? Hoezo aap in de wei?

[00:20:46]

Ik was er niet, maar ik was gewoon. Ik was gewoon met m'n ouders aan de langlauf in Noorwegen.

[00:20:50]

Nou precies waarom ik een meisje had, zeg ik. Ik stond gewoon lekker donker. Ik stond lekker, euh, in bed. Maar al ging ik uit mijn Yogasoetra's die toen al te klein was.

[00:20:59]

Nee, ik had zo'n felgekleurde neon kleur van mijn broer. De O'Neill jas had ik.

[00:21:04]

Ik weet heel goed wat dat was toen de Emergo Cornil. Dat was toen je aan. En toen ben ik uit geweest. Knetter lam moesten, waarvan ik denk dat ik hoe. Wanneer ben je voor het eerst echt dronken? Was dat 14 ofzo?

[00:21:16]

Nou ja, in Diepenheim ben je dan acht, want dan ga je naar de voetbal en dan moet je gewoon een krant nemen als leerlingenraden echt dronken.

[00:21:22]

Dat is dat niet. Ik maak geen grappen bij in Diepenheim met nou 12. Echt serieus. Maar 12 is ook jongens. Ben jij knetter land? Nee, maar in die tijd jongen. De wet zo fucking veel gezopen in Twente. Je maar niet op je twaalfde jaar al geen. Wel wel wel. Ik vraag het me af.

[00:21:37]

Nou ja, misschien wel aangevraagd. Hier was ik wel twaalf, maar ik weet wel dat als een kakker. Ik was een boer.

[00:21:42]

Hou toch op. Nee, je was helemaal geen boer. Wel ik zat toch op de allergrootste kakker die dit jaar nou als geen boer intrinsiek mogelijke steel? Ja die zeggen die een boer was. Intrinsiek ben ik dat ook wel. Jammer. Ik snap jij zat helemaal niet. Je hebt was jij. Ze ging echt niet naar de keet om daar op je twaalfde pils te drinken.

[00:21:59]

Ging ik dus wel, maar moest ik gewoon niet op basis van een leugen.

[00:22:03]

Heb jij mij leren kennen toen ik? Toen ik mij had bekeerd tot het kakker deed daarvoor? Nee, maar dat is gewoon niet. Jij doet nu al zoveel jaren proberen. Proponent met een mooie pulls. Raar. Ik kan jij helemaal niet. Ik kan bewijs aanleveren. Ik ik nou, dan moet ik ook bewijzen. Ramon drentelen en Gerben onderkanten ben gaan allemaal zeggen. Sander.

[00:22:23]

Nee, maar hou toch op man Jaap. Ik heb. Ik vind dit mijn eerste schreden op het pills pad gezet in een keet. Sterker nog, een electriciteits huisje naast de voetbalclub. Ja, en toen was je 12 en heb je heel wat oproepen. Serieus, op je twaalfde begon je daar met drinken ja en op je veertiende weet je het nog.

[00:22:42]

Voel je je? Want ik weet nog wel dat ik twee dagen daarna kan alleen maar kotsen. Ellende en drama. Echt verschrikkelijk. Dat draai als je dan zo in je bed ligt als je jong bent. En zo ja, dat wohl wisselen. Ja ja, maar wel ja.

[00:22:56]

Wel eigenlijk. Met terugwerkende kracht. Absurd hoe hard en hoe jong er al gezopen werd daar waar hij staat. Maar nu is. Denk je nou, hij is wel verhoogd en geen leeftijd.

[00:23:05]

Want het is nu ja, je mag ook niet meer. Je mag hem niet meer kopen. Ik denk wel dat, want wij gingen op ons veertiende, vijftiende ging al naar de DICA, de bar dancing.

[00:23:14]

Mochten wij op ons veertiende gewoon een krat pils kopen? Ik weet het helemaal niet meer. Hij kocht iemand anders voor je dat. Sterker nog, de korte voetbaltrainer gewoon. Die zei nou, goeie wedstrijden gespeeld en een krat Grolsch. Maar dat gebeurde wel. OK. Dank je wel trainen. Mag je er ook een frikandel bij? Och ja, nimmer echt.

[00:23:28]

Kijk uit, anders krijg ik er allemaal weer van die berichten over. Daar word ik gelijk in bericht over frikandellen. Dus ik begon een frikandel. Ja, daarom maak je bij jou.

[00:23:36]

Maar ik ging. Ik ging dus naar uit naar de DICA in de BIOS, maar bestaat helaas in meer dan wilskrachtig discotheken in het oosten.

[00:23:43]

En Markelo is er van een dorp van van achtduizend inwoners en de discotheken aan een capaciteit van 18.000 mensen. Dus laat je de de pilsbieren, had je een draaischijven, kwamen ze van heinde en verre bij dorpen uit de omgeving van heinde en verre. Ja, Heino, OMV. En ja, daar had je in de gaten dat je in een leuk Yau Yau was, maar kwamen ze zelfs uit jouw buurt uit de bol? Ja dames, ook met een bus naar de boden.

[00:24:05]

Bapaume Hadden wij bodywarmer? Ja ja, leuk met hetzelfde en rasta. Maar goed, je had daar een draaischijf en dat was wel mijn mijn playground. Daar stonden alle meisjes op. En al die boeren, die durven natuurlijk niet zomaar aan.

[00:24:17]

Hij was een boer, jawel, maar ik. Maar ik had natuurlijk wel. Ik had natuurlijk toen al wel de looks en en wel de neiging tot kakken kankeren KKK handige kakkers. Oké dus, die boerenstand aan de bar en die durfde niks en is aan het eind van de avond trokken zoals een meisje van die draaischijven een beetje dom was dat zeg maar de mol.

[00:24:39]

Ging je strikje Duqu zoals je dat nu zulke zulke struiken? Kom eens, ik ging nog op dansen, dus ik had echt wel een goeie tijden daar hoor. Maar je kan niet dansen. Trouwens daar moet je Effendi. We moeten nu effe iets duidelijk maken. Dansen kan je niet. Ik zie jou ook niet bij uitgaan. Jij gaat al wel dansen. Kan ik niet anders? Nee, je bent niet echt een danser. Kijk, ik heb natuurlijk een bedelaar.

[00:24:58]

Moet ik zeggen ik. Ik heb een bij. Ik kan ik niet dansen. Titus Calico schrikt ook.

[00:25:02]

Nee, nee, nee, dat kan je niet. Dus is het normaal dat je maar ik vind wel. Ik doe wel. Wat een dappere poging. Nee, maar dat vind ik. Dat vind ik echt altijd een belangrijk ding van die gasten die dan aan de bar gaan staan en niet durven dansen. Want ze kunnen niet gewoon vol overgave, ook al kan je niet dansen. Doe het alsjeblieft.

[00:25:18]

Maar jij jij. Jij hebt gewoon één ding wat je altijd doet. Dat soort was toch ideaal? Ga ordinaire bek opzetten en dan vanuit je heupen met je zowieso doen alsof je.

[00:25:28]

Maar ik heb heel weinig nodig om de in Suriname geboren. Het is een beetje raar dat je zou moeten zien, maar mensen zien het vaak niet. Het is heel los. Het is wel echt Spaanse gehoor. Wat ik al zei als ik ergens Bissegemse bestaan is behoorlijk mediterraan. God zou mij zeer goed. Je ziet wel euh, een beetje Surinaams bloed. Ja maar. Maar mijn ik, Marc V. Wanneer ik echt heb genoten van het uitgaan. Ik denk misschien wel het meest was in de Deventer periode met mijn maatjes uit Deventer op mijn zestiende, dat je dan niet knetterend scooter wou zeggen.

[00:25:59]

Maar dat mag natuurlijk niet.

[00:26:02]

Maar dat je dan? Nee, maar daar ging het toen maar toe als uitgaan toch nog echt gewoon spannend was. Er lachen. En euh, we hadden wel een mooi systeem naar het oosten.

[00:26:11]

Dat omdat de ja waren, zo weinig kakkers dat je echt grote afstanden moest reizen om andere kakkers tegen te komen. Net als een leeuw op zoek naar een ander jerseys leeuwinnen. Je moest een hele savanne oversteken, maar moest heel Overijssel door. En dan ging je naar hoqv Zwolle. Nou, daar is echt serieus. Is gewoon Amsterdam Rotterdam qua afstand. En dan ging je daar kijken wat er wat rondliep.

[00:26:30]

Maar kan je nog allebei welke drang spellen je spelen? Wat mijn favoriet was toch altijd wel euh. Zat je altijd aan de tafel bij iemand thuis? Ja, ik weet overigens ook nog wel bij een bepaalde jaar waar de ouders van Glenn Frey van Geoffrey dat we altijd. Daarna mochten we altijd drinken en daar zaten de kluiven erbij en die pakten altijd inderdaad in een pannetje lekkere kip kluiven. En dan mochten we dadendrang spelen doen en ging Barry White op 1 keihard.

[00:26:55]

En daar stonden we de polonaise onder tafel te dansen en gingen daarna de stad in. Maar ik weet nog heel goed. Je had dat spelletje, want nu doen ze allemaal King ze maar dat doen. Dat deden we in Eenens dus studenten allemaal niet. Dan was de dik. Als je de laatste koning pakte moest je gewoon een mengsel van allerlei gore shit zijn. Dan moest je een drankje met chocolademelk en het lekkerste wat erin zat, maar ook gewoon gewoon wasbenzine.

[00:27:16]

En ik.

[00:27:18]

Ik weet nog wel dat bij de drank spel op een gegeven moment kwam gold strike kwam, maar dat me als we echter geen echt helpen. Lang geleden had ie ongetwijfeld al in deze podcast verteld.

[00:27:26]

Maar zoals heel veel dingen, maar als je dat drinkt te gaan is die goud deeltjes die die doen. Is een beetje je je je keel snijden open, dan gaat de alcohol sneller je bloed in. Nee, housebeats vrouw. Nee, het is normaal. Dat zegt het verhaal. Ik vind het best wel een mooi verhaal. Het zou best kunnen kloppen. Het is alleen dat het niet klopt. Nou ja, ik weet het niet, maar dat zangspel weet ik nog met.

[00:27:44]

Met zo'n 5 uh eurocenten muntje. Ja, en dan moest je zo met zo'n glaasje. En dan moest je zodat het zo op je taak gewoon kan zijn. Muntje Katsina met de ketsen. Zo weet je dat je altijd al naam en dan doorgeeft. Dat deden eigenlijk altijd al even vaak ook. Ook in Rotterdam. En wat ik als ik 2 Kings leg, dat je dan op gegeven moment zo je duim op tafel moet leggen? Ja, en de laatste die idee moest dan.

[00:28:04]

Hoe heet dat ook in natte films? Het was een zomermaand dat jij denkt dat dat een onderdeel van Kings eigenlijk is zonder er van. Jaja, precies en in kwestie. Maar. Dat was top. Wat is daar? Had je de kaarten? Als je dan weet je de kwestie master. Ja en dan mocht je dan. Dan mocht jij de hele tijd vragen stellen. Maar als je een vraag beantwoord dan moet je drinken. Snap je?

[00:28:23]

Ja, ja, ja, dus ik stel jouw vraag en dan zeg je ga je al die deals met je dronken hoofd antwoord geven? Dan moet Mourinho. Dat was dezelfde als software van derden in kwestie.

[00:28:32]

Maar indrinken was wel lekker he? Want het is. Je hebt het ook gewoon nodig. Maar waar bedoel je?

[00:28:37]

Ja, nee. Maar als je jong man en onzeker bent wat alle jongemannen zijn, dan moet je gewoon knetter lang zijn om überhaupt iets te durven. Mijn vrouw. Bedoel jij durft niet vanuit vanuit stilstand nuchter.

[00:28:47]

Nou, dat Bakerloo tweede dan een hele hoop jongens waren wel beter maar maar nog steeds was het wel lekker om ingedronken te zijn afgebeeld ook wel.

[00:28:56]

Afgebeuld O, wat was dat lekkere. En toen kwam ons. En toen kwam de student wasin in huis. Nu ja, studenten als studenten jammers student tijd. Dave V. Daar was het drinken eigenlijk wel geïnstitutionaliseerd. Daar begon ons verzet ook wel tegen drinken. Maar dat vond het ook wel heel jammer. Aan de studententijd vond was dat we. Wij moesten natuurlijk altijd gewoon naar de studentenvereniging waarbij het kijk. Die bikini was leuk. Dat was lachen, uitgaan.

[00:29:18]

Maar de rest was eigenlijk niet leuk. Dus daar zat maar één avond per week. Nee, maar wij gingen alleen maar de rest van mijn uitgaan. Ja dus. En dan had je nog in de stad. Had je? Hoe heette die tuinbeurs de beurs?

[00:29:28]

Dat vonden wij dan wel de witte. Maar dat wilde dan niemand heen, want we moesten naar de naar de vereniging.

[00:29:33]

Want geen Hollanders. Ah nee, wij wilden gewoon met de Lauwrys met en met de knor meisjes houden bij de beurs.

[00:29:38]

En je had wel die V's weekjes, die waren natuurlijk wel echt leuk. Ja, de intercommunale.

[00:29:42]

Ja ja, dat was de derde. Hoe heette bij Vindicat? Euh. Kermissen? Kermes? Ja uhm.

[00:29:50]

Maar goed, zonder euh. T. Het uitgaan. Want hoe gaan we weer terug naar dat ouderwetse uitgehard? We moeten nog één ding wel bespreken het uitgaan van afgelopen jaren.

[00:29:59]

Hebben eigenlijk al wel gezegd dat is dat. Dat hebben we nog steeds wel gedaan. Ik moet wel zeggen voor mij als vader van twee kinderen is uitgaan echt euh, een ding. Maar ja, ik moet er echt goed over nadenken, want ik ben een week lang van de leg. Ja euh. Je hebt ook altijd de rem erop omdat je weet. Als ik zo thuis kom dan heb ik nog twee uur te slapen. En dan om 7 uur staat er gewoon kind naast je bed.

[00:30:23]

Dus er is het lekkerste van. Uitgaan is de controle verliezen. Althans dat vind ik een beetje ja. Maar ben jij VTM? Ben jij een ongecontroleerd land dat je helemaal niets meer mee? Ik word wel vervelend dat zwarte gaten verhaal doen. Dat heb ik ook niet. Ik word wel vervelend. Moet ik altijd vooruitkijken? Ik ga gewoon etteren. Ja, je hebt gewoon je best wel ruzie maken. Ja ik ben een beetje ruzie. Maken je ze lekker ook.

[00:30:42]

Het is heel raar, want iedereen denkt bij jou en aan een teddybeer, maar je bent gewoon. Dan worden een gremlin. Dan word ik een beetje vervelend boeken. Dus ik ben ook wel degene die altijd de Houdini die gewoon op een gegeven moment ben ik gewoon weg. Iedereen zegt de ware Japie. En dan zeggen ze bij de Meijers.

[00:30:59]

Maar het in mij is is niet gelijk alles, maar dat het niet, want je zie dan eerst geweest. Ja precies ja.

[00:31:05]

Maar uhm nee. Maar ik ben wel altijd handig. Gewoon snel uit. Want ik weet als ik te lang doorgaan. Dat is voor niemand goed, maar is eigenlijk van uberhaubt heide en Faldo wel eens in slaap.

[00:31:15]

Ik heb je ook wel eens aangetroffen onder een bank ergens. Het lag op de grond. Dat wil nog wel eens gebeuren. Ja ja maar nee.

[00:31:20]

Maar daarom zeg ik ja, dat is nu met kids zo. Dan weet ik gewoon om 3 uur moet ik gewoon weg, anders schiet het niet op voor niks. Het is gewoon niet, maar zo ook wel jammer, want je wel een beetje die Rendorp.

[00:31:29]

Ga jij? Ben jij nou? Jij bent ook niet ongeconcentreerd. Jij kan wel doorgaan. Ik kan wel doorgaan en ik? Ik vind Braks. Ik kan. Ik kan me best wel goed tegen drank. Toch wel wat ik ik kan. Ik kan Brack. Ik vind Porky mooi. Nee, nee, dat is niet mooi. Dat is zorgelijk. Dat is ernstig. Maar ik kan brak. Kan ik kan ik ook nog? Ik vind brak zijn eigenlijk wel lekker.

[00:31:47]

Nou, dan weet je dat het een soort van een randje eraf. Het boeit allemaal niet en het is gewoon overleven. Van uur tot uur kruipen en dag is vanzelf weer voorbij. Ik vind het echt wel lekker, maar ik ben er als ik nog moet doen. Ik ben een ochtend kotsen. Ha ha. De De Savornin avondconcert en ik zouden liever avond kotsen zijn, want s avonds kan ik gewoon in veel regio's zich al vinden.

[00:32:06]

Vanaf ja, dat lukt me niet. Dat is de eerste vinger in de keel. Daarna ben ik met me nu nog lekker slapen. Echt herken.

[00:32:12]

Ja, nee, ik ben dan echt een dag. Wel echt helemaal naar de klote vind ik heel jammer. En preventieve paracetamol. Jaja, twee paars, de bolletjes, het slapen slootwater. De reload werkt. Werkt goed hoor. Goed, maar even terug naar Ronaldo. Ronaldo? Simpson? Ja Simpson. Zo ja. Uhm, welke dingen hoeven van jou niet terug te komen? Hij had het ook over het Vittek. Ja nou ik.

[00:32:33]

Nou ja, dat vind ik lastig, want ergens vind ik zo'n vooral in de in wat euh euh.

[00:32:38]

Hippere euh duurdere clubs vind ik jou. Daar wil ik sowieso waar. Ik vind ik echt niet zo leuk om eens Nijns. Dan vind ik ook zo'n vreemde man verdieping. Ja nou serieus, ik ben meer een kroeg mens zowiezo. Maar wat ik dan wel weer? Hij heeft het over de backstage en ik vind de backstage vind ik wel heel lekker. Dus je kan gewoon naar de plee niet in de rij te staan. Je kan gewoon niet in de rij voor drinken.

[00:33:01]

Het is niet te druk, want ik vind de mensenmassa's niet heel prettig. Ik vind dat ze op elkaar zijn. Nee, geen zin in. Dus ik vind dat best wel fijn als dat zo meteen weg zou zijn. Dat gewoon dat gewoon minder mensen in een etablissement mogen vind. Jammer voor de eigenaren, maar ik vind heel prettig.

[00:33:17]

Ja, ik ga jou niet van het zweet schuren.

[00:33:20]

Nee, maar ze vinden helemaal niks. Vind het heel lekker dat dat ja rule en ik snap. Ik voel dat wel eens hetzelfde als je zegt ja, ik ben echt ik. Ik heb horeca bloed, want ja, ik vind dat. Ik snap dat, maar ik heb het niet naar Nabi.

[00:33:34]

Nee. Maar ik vind wel heel lekker om dicht tegen jongens aan.

[00:33:39]

Nee, maar ik heb wel altijd zelf een avond hebben. Ook een andere vriend die groot ja en nee glijd mag je niet noemen. Het is heel groot. Nou, dat vind ik wel leuk als ik doe. Die is heel groot en dat is dan mijn mijn partner op die avond en daar kan ik altijd tegenaan leunen. Met je lam ben ik altijd lekker knuffelen. Of als ik ruzie heb, ga ik er achter staan. Ik heb wel altijd iemand waar ik lekker.

[00:33:59]

Ik heb je niet lekker om in mijn eentje. Nee, maar dat heb denkt bij wel. Kijk, ik ben natuurlijk ook. Ik ben ik natuurlijk een klein chimpansee dat elke keer naar een rots zoekt waar hij op kan staan. Ja dus. Ik zoek. Ik zoek altijd.

[00:34:09]

Ik zie het ook gebeuren. Als ook maar een verhoging in de kleur is, dan staat die erop. Maar ik hou heel erg van hoogteverschillen en de club geeft mij een tribune, een trapje en een blokje in denk ik. Jij noemt een tribune een trapje zoals daar zijn ze echt waar. Maar zo zijn de meeste clubs ook ingericht. Ik ben trouwens al veel te lang.

[00:34:31]

Ah ok. Maar goed nummer dat. Dat vind ik echt lekker. Dus wat wat wij volgens mij allebei wel doen is dat je toch een soort van Nasji bouwt op zo'n avond dat je toch even je territorium neerzet? Nee, maar daar zit je dan. Dan zit je al je maten neer. Dan zit je dan zo'n zo'n emmer met een gore rommel neer en dat is gewoon jouw plek.

[00:34:47]

Maar dat is niet helemaal waar, want ik vind het dus altijd heel leuk. Leuk om de de tent te verkennen. Ik ben verkenner.

[00:34:53]

Ja, nee, ik zeg altijd tegen je, ook als jullie hier blijven. Ofwel dronken cinema jij rond. Je hebt al die vrienden waar je t net over haat die eigenlijk gewoon hun bestaansrecht in de vriendengroep alleen maar hebben omdat ze gewoon blijven staan. En ze hebben dus dat zijn zeg maar daar zitmeubilair. Dat zit je in je in je honk neer. En dan zijn wij mooie flaneert bazen die gaan rondjes maken. Dit noem de route Llanelli prostitué. Het is nodig.

[00:35:16]

Het is echt wel zo raar. Dit is maar voor jou. Is dat wel lastig om dan? Nou ja, trouwens, als je een lange vriend erbij hebt dan weet je waar t honk is. Want jij bent te klein. Dus het is niet Max. Ik strooi kruimels. Dan kan ik de weg terugvinden. Dus ik sta, ik strooi vleugels en dan kan ik kan ik maar weg nemen. Jij raakt snel de weg kwijt, maar dan klim ik in een boom en dan kan ik wel over de mensen gaan.

[00:35:37]

Die heb je in de Shingon wel. Dan heb je zo'n boom. Dat vind ik heel. Dat vind ik het vet en daar kan je dan. Daar kan je dan in klimmen, want je raakt er wel snel wat over. Ze drinken wat zout.

[00:35:44]

Maar hoe fijn zou, als we nu door konden naar de Schyns in ja, met gewoon echt echt heel loopse Amsterdam. Ik zou het zo ongelofelijk lekker vinden.

[00:35:54]

Wat? Wat mis jij nog mee? Mis jij de euh BNR feestjes? De Κωνσταντίνος geheel in het geheel niet. Daar heb je al wel leuke dingen gehad toch? Nou of eigenlijk niet was. Dat was echt wel werk hoor.

[00:36:05]

Ja nou ja, ik moest en ik moest natuurlijk heel vaak een proleten safari en in oorden als Saint-Tropez en Ibiza. En zo naar Ibiza trouwens nooit geweest. Maar Mykonos is zo net. Dat is echt wel. Dat is echt werk. Je denkt lachen? Ja, maar jij, je moet toch met een verhaal thuiskomen? Dus je voelt dan toch als werk niet?

[00:36:23]

In Amsterdam had je waarom dat ook niet hebben dat je op gympen? Heb je, dan organiseer je die feestjes en dan moet je daar ook vanuit je werk gewoon zijn. Dan is het toch niet meer?

[00:36:30]

Maar hij vindt het erg, maar hij kent al die mensen. En ja, maar ik vind praten bij het uitgaan sowieso niet fijn. Nee, hard, dus ik wil hem niet.

[00:36:37]

Dan heb ik dit. Ja, nee. Maar ja, goed soms. Soms is het wel leuk. Maar ook dat is gewoon weer afhankelijk van van het publiek. Zou zeggen ja. Ik snap wel wat je zegt.

[00:36:47]

Zal ik even doorgaan? Naar Ik moet even naar jou kijken. Ik weet echt, begon Jan Sander. Dit onderwerp kunnen we volgens mij in in vier afleveringen vatten. Ja, altijd raak ik niet uitgepraat.

[00:36:57]

We hebben er echt zin in hè? Ja, ik begint ook gretigheid zich te bouwen. Maar werkt dat ook? Want ook de panne? Euh.

[00:37:04]

Maar waar zal ik even naar de business werken? Doe jij? Doe jij een idee? De business? Het geflopte business idee van. Ik heb er twee deze week Yaro 2 2 jaar omdat inhalen. Ja, omdat ik dacht laten we ze geef het nieuwjaar. Moet ge geen gewenning en niet dat mensen nu eens eenmalig zijn?

[00:37:28]

De eerste is euh. Ik vind dat zodra Rona uit de wereld is. Ja, dan moeten we een nationale feestweek inbouwen. Dat heet Korona Val. Leuk, want carnaval.

[00:37:41]

Ja, daar hebben wij. Ja, ik is hebben we hebben, daar is het begonnen.

[00:37:46]

En dan moet het ook weer beginnen. Het begon ooit hé. Dat zijn allemaal. Het is de schuld van alle braambos dat we dit alles hé. Mensen zeggen alles komt uit China. Niks van. Nee, het is Brasel. Donkere starend naar salsa.

[00:37:56]

In die zin is uhm en korona. Val wordt gewoon Zuid-Brabant.

[00:38:03]

Pep is uit hoe Yona werden we toch door haar vuile geboren? Schrijder door een super verspreiden?

[00:38:10]

Ja uhm, korona al. Nou ja, het spreekt voor zich dat Luik. Goed basisidee. Mooi verdienmodel. Leuk? Ja hoor. Nou nee.

[00:38:18]

Maar gewoon om woordgrap Jaap leggen. Dus nu ga ik naar de echte, het echte idee.

[00:38:23]

Ja, en dat is wederom een app. Je verwacht het niet. Pervert drunk, perfect Johanne. Ja, want ding is. Je wil het begin van de avond. Moet je eigenlijk veel beter een plan maken hoe je drank technisch. De avond tegemoet gaat treden? Micro dozen precies. Je moet alles met Papus. Je wil gewoon op je opkijken. Ook als ik nu deterink en ik drink dan een slokje water. Dat kan ik dan dat drinken? Want kijken hoe.

[00:38:48]

Bij mij meestal gratis dit hpps in een glas rode wijn. Nou ga ik zo een heleboel rode wijn, goedkope kut wijn. Nou voel ik me eigenlijk niet echt lekker. Daarna drink ik twee pils, dan nog een sambuca. Dan komt nog iemand met het Lugo 5 Redbull, dan nog vijf repen wodka. En wat doet de maag van Jaap Borrel Borrel Borrel s morgens? De dag na de knal op de avond zelf wellicht? Nee, want ik ben dus nog een kans.

[00:39:12]

Euh, je bedoelt naar Noord Sete dat je dan en vooral wat uit? Nee, maar het is niet fijn. Is niet prettig. Dus ik moet een houvast hebben, een stukje houvast. Ze kijken op me af en u zegt mij precies hoe dronken wil je antwoorden? Ja. Nou, gewoon helemaal naar de gedaver. Nou, dan staat er begin zelfs jenever. Weet ik veel. Maar als je dat niet wil, dan krijg je gedoseerd. Is het jouw hulp om een beetje fijne avond in te gaan?

[00:39:37]

Maar ook een reminder. Gewoon een knetter harde wekker of een tril dat je een glaasje water moet gaan drinken. Maar daar gaat het ook vaak mis.

[00:39:44]

Ik drink altijd te weinig water. En hoe, want het is natuurlijk persoonlijk. Dus dan moet je wel customizen. Dan moet je eigenlijk dus om jouw drank meezeulen. De goede drinker. Ben je echt vastgegroeide drinken, dan doet je diamantje. Ben jij het? Zegt je net zegt je kan het zo goed in gedrang?

[00:39:59]

Nou, dan kan je het wel niveaus op te zijn. Maar je lever heeft gewoon bij. Zet je gewoon niveaus. Waar ben jij? Champions League? Ja, Champions League. Denk je die aan Champa? En dan moet je echt beginnen met iets van een fles wodka ofzo? Weet je wel? Bij jou dan? Bij jou moet je echt aan beginnen, want anders vakkundigheid niet voelen.

[00:40:16]

Nou, dat vind het een goed idee, want het is natuurlijk wel de trend dat het al die kut millennials die je die zit natuurlijk de hele dag over alles na te denken. Die willen alles plannen en die willen de volgende dag nog wat waard zijn. Dat was natuurlijk helemaal geen overweging in onze tijd. Je ging gewoon zuipen en vanmorgen kwam en kwam morgen, dus ik vind ze eigenlijk niet een slecht idee. Jaap, wat? Als jij nou het ideale uitgaansleven aan 21 zou moeten zijn, want dan ga jij op in zei een paar dingen kunnen overdag uitgaan.

[00:40:49]

Dus Deterink is het Schoondijke drinking. Desnoods gaan we op pad met z'n allen op vrijdag 5. Kan dat? Waarom kan dat in mediterrane oorden wel gewoon lekker lunchen? De weer. Maar ik vind sowieso dat, ook al is het slechte weer. Ik zou opteren voor meer buiten uitgaan op therapie zeker. Ik zou teren. Wat gebeurt er na het boek? Gelezen is?

[00:41:10]

Zeker niet, maar ik vind t gewoon een mooi woord. Laat mij vooral tegen zeggen, maar ik vind buiten. Uitgaan vind ik gewoon lekker. Ook al gaan met een dikke jas aan sky janša en een muts op en niet zoveel binnen dat ding. Niet lekker overdag vind ik een hele. Dus een hele fijne. Ik vind dat er minder mensen in de kroegen mogen komen, dus gewoon een max zoals het nu. Nou ja, nu dicht. Maar er moet een maximum zijn aan het aantal mensen.

[00:41:31]

Want het kan dat jij je brandveiligheid et cetera met is nog steeds altijd te druk. Gewoon minder.

[00:41:37]

Maar een gewone verplichten om mannen te laten betalen voor entree en vrouwen gaat vind ik ook een hele goeie.

[00:41:43]

Ja vind ik ook dat. Je selecteert niet alleen maar mooi buizenstelsel bij parenclubs. Uhm. Nou, dan vind ik het zou ik niet weten. Nee, jij blijkbaar wel. Nee, want dan ga ik toch ook niet heen? Maak van van je van een andere vriend die ik niet noem Genard. Dan heb je euh. Dan heb ik staan. Euh, minder lawaai dus. De decibellen mogen van mij nog steeds naar beneden, want ik vind het gewoon te hard.

[00:42:04]

Zo niet fijn he. Heeft niemand het soms te lekker? Ja, maar dan wordt er geadviseerd om naar festivals te gaan met je oordoppen om die mee te nemen. Wacht even hè. Je had gewoon de muziek zachter zetten. Toch heel raar? Ja, maar goed, maar soms. Soms sta je Terry Brooks aan haar eerste baan rechts. Staan wij als Rotterdammers altijd maar plezier?

[00:42:26]

En dan sta je tegen de box aan en je kan ook salò met de pillen tegen de box aanslaan. Ken je dat liedje? Nou ja, dat komt uit Twente. En de box, dat is een ondermolen, een onderbroek. En heel veel mensen denken tegen The Box. Nee, nee is een onderbroek. Nou, dan denk ik dat ik wat ik ook vind. Kijk zo, signals kan jou tegen drank begint nu al raaskallen. Ja, maar da's toch ook goed?

[00:42:45]

Uhm, ik vind ook maar goed dat. Dat doe ik sowieso al wel euh. Kition momenten. Want vier keer half uitgaan is niet handig. Eén keer goed uit. Nou moet ik wel zeggen, maar dan alleen met uitgaan is niet leuk. Dus ongepland is vaak wel leuk.

[00:43:00]

Nou, dat vind ik niet. Naarmate je ouder wordt kun je wel gewoon de boel beter regisseren. Je kan wel de bouwplannen van waar je al dingen optuigen, lijntjes uitzetten, up plannen en garni maken. Een reserve bus. Ja, ja toch? Ja neen. Ik snap wel je je. Dit is wel waar. Dat is wel waar. Maar je moet niet zo dat halve gedoe. Dan moet je niet meer doen. Dus ik vind ook ik vind het ook.

[00:43:21]

Ja kom, ga even met de maan. Ja 7 pils drinken in de kroeg. Dan denk ik ja nee. Nee nee, nee, nee nee. Doe dat dan niet. Nee, nee, het is gewoon zonder. Je bent gewoon aan drugs. Maar goed, vind jij verkleed feestjes leuk?

[00:43:32]

Ja, ik vind het. Ik, ik, ik. Tuurlijk gewoon die werknemer.

[00:43:39]

Nee, maar er is wél jammer.

[00:43:42]

Dat snap ik Wayne vroeger ook boven op zolder een verkleed feest. Ik ben iemand van verkleden. Ik vind ook bij carnaval vind ik dat leuk. Jij niet verhullen verhullende kleding, maar dit is toch lekker?

[00:43:53]

Dat is toch? Waarom gaan we niet allemaal altijd verkleed? Nou, ik vind het wel leuk. Ik vind. Ik vind wat je wat je aan moet. Ik vind als man. Maar ook als vrouw. Wij. Wij doen natuurlijk niet ons best op op kleding, maar sluit ook niet.

[00:44:07]

Dan zeggen ze ja, want als je in New York uit gaat er zijn al die vrouwen helemaal opgemaakt en opgedirkt vind ik ook niet fijn. Oh nee, ik ben het niet met je. Nee, ik vind het ook wel lekker als het een beetje euh. Ja dat Nederlandse is.

[00:44:19]

Dus ja, fnqw. Hou er wel van.

[00:44:21]

Ik vind het wel leuk. Het hoeft van mij niet teveel. Machiavel? Nee, maar een makkie. Ja ja, de wet maakt het wel handig. Ze schroeft de druk wat meer op, het legt wat meer druk erop. Nee, ik vind dat ik. Ik hou er wel van een beetje. Nou, dat lompe Kroeger. Nou ja, maar dan maak je die loze meters sneeuw.

[00:44:37]

Nee, ik vind het toch wel prettig? Nee, maar ik vind verkleedden.

[00:44:40]

Dat zou dan meteen helemaal de boel euh wallen wel leuker maken voor mij. Jaap, ik denk dat wij dan een snoepje moeten. Jij hebt deze week het snoepje gekozen als Belgisch meisje dat de jouwe vaak lijkt. Ik werd gelagerd op de Instagram.

[00:44:54]

Hoe is het mogelijk? Ja, nou, het is mogelijk omdat deze dame euh van Belgische komaf is die ik dus wel eens tegen ben gekomen zo links en rechts. Bij Belgische euh ja optredens en zo langs de snelweg bij Mechelen, waar Rumst en Kontich een irss in Aarschot, Aarschot. Ja, en reed en reed.

[00:45:19]

Dat zijn anale driehoek. Is dat? Dat is echt zo. Nou, en deze vrouw heet matten Emma TTK angorawol en zij is de eerste. Eerste wat je ziet is een soort Paris Hilton achtige dame.

[00:45:31]

Ja, maar wat donders? Ja, ze is wel knapper. Maar wel extreem Instagram dame. Dus het is wel met heel veel opsmuk, zoals ik het altijd zo mooi noemt. Opsmuk? Ja, en zij is de vrouw van Dimitri Vegas. Als ik het goed heb. Of Like of like Mike. Nadat zijn twee euh, dat zijn dj's is en hij Maya bij zijn zijn raaskallen.

[00:45:55]

Ja, wat zou jij willen drinken met een Worrall? Dat wat een mooie saaiere sloeg over de baard in de keel. Ik zat zelf te denken. Maar goed, ik heb daar lang over nagedacht. Ja, ik zou hetzelfde denken.

[00:46:09]

Wat misschien leuk is om een kleine portico Japanners serieus is, gaan we niet echt een exotische aquae. Maar dat gaat over mij. So what? Tja, nou ja, zo'n er is nooit aan Maasmechelaar parketzaal poging tot portico.

[00:46:38]

En zij is dus de vrouw van die gasten en die organiseren met de vrouw van wie Dimitri Vegas en Like Mike een, twee of allebei.

[00:46:46]

Maakt niet uit, maar zij zijn eigenaar van Tomorrowland. Dat ken je volgens mij wel het grootste dancy van de wereld. Zij worden altijd naar jou als wat ik zij wordt altijd naar voren geschoven, gewoon van veel andere dingen zijn. Ja, ga nou gewoon uhm, dj'en en doe je ding. En zij is een van de weinige vrouwelijke dj's. Of ze echt kan draaien en muziek maken.

[00:47:09]

Ik weet het, ik denk dat zij perfect om haar as kan draaien. Maar zij is dus wel een van de bekendere snoepjes uit België. Dus ik vond ook wel eens. Leuk om er eentje over de grens. De soort zich bij een Belgisch snoepje, een bonbon Napoleon. Ja, dat is toch leuk? Vertel eens iets. Nou, het is weet je. Uhm ja. Het lijkt bijna uit een uit een animatieprogramma te komen. Ja, het is bijna Tomb Raider.

[00:47:36]

Precies. Snap je? Ja, het is bijna geanimeerd, is manga, maar dan blond en Belgisch.

[00:47:41]

Maar ik vind het wel leuk om naar school te gaan. Wat moet je ervan zeggen? Kijk, het is een. Het is in 330.000. Het is eigenlijk iets iets. Het is bijna bijna Chubb Human. Ja hij. En als jij daar een topo chico bij zou willen verzinnen een combinatie. Wat is natuurlijk met. Met de Belgische dj? Maar stel nou, dat loopt op de klippen. Loopt van de clip af. Ik zou zeggen ja, qua Nederlands, qua qua tempo, qua.

[00:48:10]

Kun je niet bijhouden, want het is natuurlijk gewoon die dit als. Als het weer los gaat is er natuurlijk alleen maar van de OESO wawa naar de en weet ik veel wat ik zou zeggen.

[00:48:20]

Lil kleine kleine is wel een goeie. Ja die kan dat. Kijk die kant eigenlijk een blonde Jaimy face.

[00:48:26]

Ja ehm. En ik denk dat dat Lil Kleine natuurlijk ook nog wel de onrust in zijn lijf heb om toch nog een keer door te selecteren. Ja denk je niet, dat zou. Dat zou goed kunnen. Ik denk wel ja, weet je, ze is nu wel bij die de Dimitri Vegas dus en die doen het wel. Toch wel vrij goed. Ik denk dat dat wel net een hoger in rang qua moni's staat dan Lil Kleine laten horen. Neem nou, dat weet je zelf.

[00:48:50]

Ook al steekt zo'n neus die in de fik voor je neus. Dat zal die ongetwijfeld doen. Ja Alsop, ja, ik weet het ja, maar ik denk toch dat dat hij dat gaat verliezen die wedstrijd. Dus vraag ik me af. Maar ik vind een leuke kijk in ieder leuk schatje dus moet nemen.

[00:49:07]

Het is een leuke meid, deze met ze. Ze heeft ook scheikunde gestudeerd.

[00:49:11]

Hoorde ik dat dat in een ver verleden niet toegepaste scheikunde. Ja goed, we gaan af afronden. En we gaan zou zeggen als de oplossing. Dan vind ik er silent disco. Daar gaan we. Zo gaan we voortaan gewoon uit. Ja, want dan hebben we kun je het eigen volume bepalen. Je kan uit meerdere kanalen de muziek bepalen. Vind je wat prettig? Zo is het niet leuk, vindt dan is klaar. Je hoeft niet te praten met mensen.

[00:49:37]

Dus eigenlijk is dat voor mij. Zou dat echt de oplossing zijn voor 20:21 om uit de DHP huwelijk? Ik vond het echt heel leuk. Ik had het nooit gedaan. Ik vind echt toe. Ik had het stalinisme nooit.