Transcribe your podcast
[00:00:01]

Ja, ik doe over veel verschillende dingen in de media, maar dat maakt het ook meteen wel eigenlijk. Ook al mijn hobby's zijn ook media gerelateerd. Alles wat ik leuk vind daarnaast, en het is allemaal een medium is dating. Jawel, een hobby. Naya zingen of muziek maken inmiddels natuurlijk geen hobby, maar dat is toch dat we eerder gezegd. De tragiek is dat wij van onze hobby in jouw geval muziek maken in mijn geval ruziemaker hebben vrijgemaakt. Ja, dit is toch een heel raar dat je gewoon voor ruziemaken betaalt.

[00:00:28]

2. Verkennings toffe. Het deed maar water bij de kwant. Hij zingt af en toe een foute noot werd niet echt succesvol. Twee vrienden, tennissters, zeilsport. De woede van de media? Ja, nou, dat liedje wat ik in handen zijnde was, is moe. De moeder van een ramp. Galette. Heel mooi. Meisjes zijn verloren zij hun zak.

[00:01:06]

Als je als je mensen die dit als je ja, als je deze liedjes zingt, dan denken mensen jullie hebben echt zo'n belachelijke jeugd gehad. Ja, dit was dus van een zomerkamp.

[00:01:14]

En dan had je een boekje met al dit soort liederen. Maar ik probeer een bruggetje te maken naar het onderwerp van deze week. Media moeheid, want we zijn een beetje murw geslagen na al alle alle media. We moeten maar blijven presteren, we moeten maar vormen ook.

[00:01:29]

Volgens mij hebben we nog nooit, want we zitten nu precies een jaar in Korona. We hebben net de verkiezingen gehad. Volgens mij is er nog nooit een jaar geweest waarin mensen in Nederland zoveel media hebben geconsumeerd als afgelopen. Dat is natuurlijk niet normaal, want je ontkomt er niet aan. Het inderdaad thuis. En je hebt je mobiel. Het enige wat je hebt en je wordt ook niet gecontroleerd als je thuis werkt. Hij gewoon lekkere tv aanzetten of je gaat toch op je laptop.

[00:01:52]

Je gaat Jannes kijken als je wordt. Wij zijn alleen maar aan het media, aan het consumeren.

[00:01:56]

Ja, en wij zijn het aanmaken en wij zijn meer consumeren, dus we worden. We worden het dubbel moe. We worden gewoon helemaal gek van de fucking media. De grens van ons gaat het erover hebben. Moeten we niet een keer gewoon een jaar uit Roermond? Moeten we er helemaal mee stoppen of zeggen we ach, het is ook wel het leukste wat er is. Wel leuk onderwerp, want die kwamen eigenlijk samen op in gesprek. We zaten gewoon tegen elkaar te vloeken en te tieren over onze, over over de ondraaglijke lichtheid van ons bestaan.

[00:02:21]

Precies. En toen dachten hè? Daar zit een onderwerp als onderwerp. Maar eerst gaan wij naar de prachtige Bol.com veiling. Want zoals elke week kan je iets winnen als je natuurlijk meedoet met met de prachtige opdracht. Ja en ja. Vorige week was het was de opdracht dat je een tekst moest verzinnen voor jouw nieuwe collum. Een titel. Ja, en er zijn er drie die we hebben uitgekozen die het tot de top 3 hebben gehaald. En die ga ik je voorlezen.

[00:02:49]

Dan mag jij me zo meteen af hameren wie de prijs gaat winnen. Een van Ward Helfrich euh. De tekst My Bob, een Lotta Confetti's en Lauric een. Vind ik heel erg grappig. 2. Ruben Kramer. De negatieve kanten van Zweden op reis met Sherri en Wierd vind ik ook heel mooi. 3. De badmeesters verdienen, knak, beledig vaak. Het verdienmodel van Sander Schimmelpenninck is gewoon WIA en gewoon ontzettend gewichtloos.

[00:03:17]

Nou ja, ik ik denken Ruben Kramer, want dit is wel het negatieve kanten.

[00:03:22]

Dat zou hij sowieso pijn doen omdat om dat verhaal te schrijven dus onaardige dingen over ruber gefeliciteerd. Jij wint een bijenhotel. Antraciet kleurige bovendien.

[00:03:31]

Oh nou, heel snel door naar de volgende opdracht voor volgende week. Kan dus je reactie achterlaten op de gram, etcetera, etcetera etcetera. Euh, we hebben een prachtige winkel gevonden. Speelgoed in de Betuwe in Opheusden zit als een familiebedrijf en heeft is het Robin Heusden.

[00:03:46]

Het is Opheusden, heeft een uitgebreid assortiment van binnen en buiten speelgoed. En je kan daar winnen van de prachtige bedrijven Skelter, JP, stabieler en vetter dan een driewieler. Dat is best wel een sneer naar mij, is een sneer naar. Alsof dat vettig is naar mijn driewieler. Ik zou dit wel willen winnen. Nieuwe opdracht. Wat voor horecazaak zou Diapason kunnen openen die wel succesvol wordt? Hmm. Interessant landrecht.

[00:04:11]

Een onmogelijke opgave.

[00:04:12]

Zou zeggen het ook nauwelijks herkenbaar ligt vooral. Ook verklap ik me al goed. Jaap, we gaan snel naar de diehard The Pirates.

[00:04:20]

Ja Heidrek, ik wil eerst trouwens nog van je weten wat heb je gestemd?

[00:04:24]

Nou van een week voor de verkiezingen? Ja, nee, ik neem, want wij zaten natuurlijk toch. We hebben ons uitgesproken al vol als folders.

[00:04:30]

Ja, jij kent mij. Ik ben een ik ben een twijfel konnte. Ja, en zo loyaal als een Poolse hoer ja. Nou, wat is dit nou weer natuurlijk? Reinier Van Landschoot, een van de mensen van Volt, die zat hier natuurlijk.

[00:04:40]

En Gana vinden we maar aardig. En dan zeggen we ja, we stemmen wel.

[00:04:44]

Uhm, ik ben vanochtend. Daar gaat mijn dieptepunt over. Gaat overigens over het over stemmen. Want ik ben naar de bibliotheek in Loosdrecht en Vinex functie in burgerhuizen geweest.

[00:04:53]

De bibliotheek, wist je überhaupt waar die was? Het was even zoeken. Het was even flink navigatie aanheeft die zich achter mijn huis.

[00:04:59]

Dat toevallig kan alles blijkbaar nog wel, maar lokaliseert ja, maar daar kon je letterlijk wel heel gek naar. Nou, daar ging het dieptepunt over je kanis er minder blijkbaar. Dan zouden ze alweer goed busincident raus. Nee, maar het is wel echt een beetje zo, want het blijft wel gewoon heel erg. Niet sexy natuurlijk. Om kom je naar binnen en er zitten natuurlijk altijd een bejaarde min en min. Het is allemaal ook wel schattig. Heeft ook ik vind hier.

[00:05:23]

Ik vind het. Ik vind het een heel gezellig iets.

[00:05:25]

Nee, het is wel mooi, maar maar het enige en dat blijft gewoon raar. Dan krijg je zo'n zo'n modden. Fokking groot formulier die me helemaal moet uit uit uit dit soort van hele grote krant. Precies. En dan moesten ze een soort van landkaart, een soort wegenkaart. Weet je wel waar? Je krijgt het ook. Niemand krijgt het weer precies zo terug gevouwen. Zoals je wilt dus iedereen zit zit zo'n prop halve. Door die kliko te duwen waar je dan in moet duwen dat je denkt, schiet ook niet op.

[00:05:53]

Enige voordeel soms krijg je een robot. Het was echt zo'n fout. Zo'n vouw van een landkaart weet je wel als je een landkaart uit Faute krijg, je nooit op dezelfde meeluistert jij. Jij was altijd vroeger degene die natuurlijk met de routekaart het Naviga konden. Donornier, navigator. We konden er niet aan veranderen. We hadden geen systemen. Zat jij met zo'n routekaart? Ik weet niet of je wel Zamzam is. Zo'n echt zo'n echter grote routekaart was teruggebouwd is niemand.

[00:06:14]

Niemand die hetzelfde als dat je een slaapzak probeert in dat ding te doen niet uit, want de zaak gaat ook niet. Je gaat ook niet mee. Ik denk dat je. Als je dat gewoon en als je daar serieus onderzoek naar zou doen. Hoeveel huwelijken gestrand zijn op het niet in elkaar vouwen van de kaart en het niet kunnen lezen van de komst van TomTom.

[00:06:30]

Zijn er echt mensen bij elkaar gebleven. Dat is echt zo. En dat is mijn dieptepunt. Dat ik dat. Euh ja. Dat gaat echt wel. Raar is dat dat nog steeds zo moet. Aan de andere kant, precies wat jij zegt, het heeft ook wel de spits. Hierin staan zangertjes en het heeft iets kneuterig zin, zo'n bibliotheek en plaatselijk in de zondaren van ons onderwerp.

[00:06:48]

Is dit nou weer echt juist iets waar waarvan ik denk dat ze sommige dingen gewoon bij de oude weg, gewoon met pen en papier?

[00:06:54]

En heb je je tijd niet meer zo'n hokje? En ik weet niet dit heeft ook iets moois. Maargoed dat papier kunnen ze wel misschien iets aan doen.

[00:07:01]

Ja ja, je kan het ook op een iPad doen, maar dit mag niet digitaal, want dan wordt het gehackt.

[00:07:06]

En zo ja, tussen het absurde van de wereld is dat we dus zoveel vooruitgang hebben geboekt en dat de techniek zoveel onveiliger is dan gewoon behouden. De techniek staat voor niks.

[00:07:16]

Nou jij dieptepunt.

[00:07:17]

Maar goed, ik was de afgelopen twee weken in Twente en ik hoorde daar twee verhalen. Dit is echt ongelooflijk. Ik hoorde dat twee. In twee weken tijd zijn de twee zeker.

[00:07:28]

Er was een geit weg, Lisa. Nee, nee, nee, nee, nee wordt naar ja. Ten eerste in mijn gemeente. Hof van Twente waar ik ben opgegroeid was een ICT breach. Daar is het gemeentelijke systeem is gehackt door hackers.

[00:07:44]

Van wie wil waren het gemakkelijker. Dat is een terechte vraag. Maar weet je wat weet je hoe ze het hebben gehackt? Het wachtwoord was waarschijnlijk het wachtwoord was welkom 2020.

[00:07:56]

Wel, dat minister van Drastisch. Ik begrijp het zo goed, want in de gemeente Hof van Twente hoef je je fiets niet eens op slot te zetten. Dus ja, dan is het wachtwoord van het van het gemeentelijke systeem. Systeem is welkom 20 20 20.

[00:08:08]

En dan is het gehackt. En wat gebeurt er daarmee dus? Dus die dit zijn hackers? Die eisen dan losgeld. Die willen gewoon geld.

[00:08:15]

Maar dat gebeurt natuurlijk heel veel. En dat gebeurt helemaal bij MKB bedrijfjes die dus gewoon van 10 of duizend euro worden afgeperst. Ja, zeg het maar. Want als jij inderdaad ook als je als je een bedrijf vooral bent en je hebt bestellingen lopen. Je bent een internetbedrijfje, je moet gewoon die bestellingen eruit. Jouw systeem werkt niet dan? Dan betaal je het gewoon aan je je.

[00:08:34]

Je kan niks onder het systeem staat. Nee, maar is de schade van de gemeente hof van Twente door deze hack dus n lul? Gewoon Henk van ICT Jaarfactuur. En die heeft dus nu miljoenen. Ze zeggen dat het in de miljoenen schade in de miljoenen jaren maar is toch? Hoe kan uw inkomen uberhaupt die schade in de miljoenen? Ik snap dat helemaal niet. Dat snap ik ook niet. Want kan dat in een nummer dat pas als het bij een bedrijf is?

[00:08:56]

Snap ik dat, want dan is je handelen.

[00:08:58]

Heb je gewoon de administratie Henkel. De kleuterkamp die woont op de Prins Zuurdijk 5. Nou, dat moet je dan weer even opzoeken.

[00:09:04]

Tenzij ze dus als die hackers miljoenen eisen dan is dat miljoenen schade. Maar doen ze niet.

[00:09:09]

Nee, maar ze moeten gewoon het hele systeem weer opbouwen, want ze gaan het systeem in.

[00:09:13]

Dan is er natuurlijk 1 0 Twente die dan zegt. Ik bouw dat weer opnieuw op voor heel veel geld. Die doet dat ook heel slecht. Precies in die staat over over 2 jaar staat die inderdaad de. Waarom? Nou, dat was verhaal 1. Dat kunnen we nog een beetje luchtig over doen, maar verhaal 2 is echt tragisch. Het is allemaal dus in de afgelopen 2 weken gebeurd in twee Hedgehog op zich.

[00:09:33]

Verdere groei is in Twente gewoon heel veel dingen en ik vind dat we meer oog moeten hebben voor de regio. Ja, kniebanden met je woonwagen, hoofd een beetje vervelend lopen doen gewoon. Waardoor schoon belangrijk nieuws uit regio luister. In Twente hebben wij nog onbewaakte spoorweg. Oja, heb ik iets over. En daar zijn dus geen slagbomen, geen geen lampen. Niks. Je moet gewoon oppassen of iemand gewoon om je heen kijken. Komt er een trein aan?

[00:09:59]

Nou, dat is dat is iets wat natuurlijk heel gevaarlijk is. Dus wat heeft de gemeente of de NS? Ik weet niet meer precies wie, maar iemand die daar toezicht op houdt. Die heeft bedacht. We moeten gaan kijken of die overgang nog wel nodig is of dat we die moeten gaan opheffen. Dus die heeft daar een mannetje naartoe gestuurd die in zijn auto is gaan zitten met een met een klik dingetje om te kijken hoeveel mensen op een dag van die overgang gebruikmaken om te kijken of die nog moet open blijven of dat ze die overgang sluiten.

[00:10:30]

Ja, die gast die kreeg om geen moment. Om 5 uur kreeg ie honger. Dus die belt, die belt de lokale spareribs koning. En die laat die belt een portie spareribs. Je zit met zijn luie dikke reet. Zit hij in z'n autootje, belt spare ribs, komt de bezorger. Spareribs noemen de trein. Nee hoor, dat is wel echt. Dit is toch het meest bizarre rechterlijke verhaal dat je ooit hebt gehoord?

[00:10:55]

Nou, dat is wel, dat wel. Dat is wel heel Botta, dus dat is de man. De man die moet controleren of die overweg nog veilig genoeg is. Die bestelt spareribs in in Twente, in Zenderen. Echt de hemel diep down in Twente en er komt iemand helemaal uit Engeland. Ik ken ik wel van de hernieuwt. Als mensen dan toch wat van Donald. Maar daar komt dus iemand aan.

[00:11:20]

Het is toch een afspraak waar. Maar heel even. Want dit. Ja, dit is afschuwelijk, maar dat is best wel een ding natuurlijk. Als als voor bepaalde mensen die in zo'n dorp wonen moeten in één keer dan 20 kilometer om rijen. Nou ja, ik weet nog geen lending. Ik heb het nog wel eens meegemaakt. Euh, je had het bommetje tussen Zutphen en Hengelo. Daar ging ik mee naar school, dus die stopt dan in het station Lochem, Goor en Delden en zo.

[00:11:44]

En op geen moment kwam ik een keer terug uit Rotterdam. Ik studeerde toen zat ik in de trein, zat helemaal vol met plattelandsvrouwen, want zakmessen, een of ander plattelandsvrouwen beurs in de Jaarbeurs geweest. Die hadden met de machinist al afgesproken. Die kwam uit Stokkem dat zo'n buurtschap het Marlohe komt en stond de trein. Die stopt op geen moment gewoon in een in een weiland gingen. Al die vrouwen gingen eruit en dat kon gewoon in Twente nog.

[00:12:05]

Maar ik weet nog wel dat. Ik ben eens een Terwolde opgroeit. Vlakbij Deventer had je ook een plaatsje Twello in het Twello. Was het Mommen? Ja, daar is heel lang een stationnetje geweest.

[00:12:14]

En die al die kleine stationnetjes gingen op gevend weg. Al die pinautomaten gaan weg, grensovergangen, maar dan zit je gewoon een geïsoleerd in een dorp. Zeker in Twente moet je gewoon. Daar heb je niks. Nee, nee, maar goed. Hoe moeilijk is het om gewoon een paar slagbomen bij zo'n 5mei te gooien? Maar ik zit daar in Fendt in de auto de hele dag te klokken. In plaats van hoe is dat duurder dan gewoon een meneer zijn?

[00:12:35]

Ik denk dat dat dat die Fenty die die verdient er 100 op de dag en zoon en zo'n slagboom is natuurlijk gewoon 30. Overigens ook de slagboom hangt misschien dood, maar je kan de gewone lamp gewoon tjing tjing tjing. Of klinkt een.

[00:12:45]

Zoiets kan wel ja, maar er is toch ik? Ik heb inmiddels wel Wilkinson. Het zoomde afschuwelijk. En die man moet toch ook?

[00:12:52]

Ja die motor ook gewoon wil zich heel erg kut voelen. Ja, maar hij kan er toch ook weinig aan doen?

[00:12:58]

Nou ja, uhm, kan de ellende uit de regio upmerk niet door? Ledige is echt heel lullig. Maar ik merk dat je inderdaad sinds jij het debat hebt gerepresenteerd voor de Tubantia, de Twentse krant, dat je toch wat meer in de regio zit. En Universiteit Twente.

[00:13:11]

Ja, voordat we aan het hoofdonderwerp beginnen gaan we even naar ongevraagd advies, want daar hebben we weer voor gevraagd. Ja, wie?

[00:13:18]

Wat? Hoe kan dat? Wie? Nou, dat is wel een hele leuke, want ik ben altijd ontzettend fan van m geweest. Hij is al een tijdje uit de media omdat ie gewoon media moe was en hij wilde iets klaar mee.

[00:13:30]

Als ik er klaar mee. Weet je wat, waar je ook zijn eigenlijk? Ja, maar ja of in die fase zitten zit hem niet in die fase. En we vinden het ook nog veel te leuk. Maar het gaat om Dennis Storm en Dennis Storm. Ja, niet iedereen van onze luisteraars kent hem, want hij is inmiddels echt wel een paar jaar al van tv. Geloof dat ie in 2016 al uh uh, gewoon helemaal weg is gegaan bij balies gegaan na 5 jaar al weg als beste best lang.

[00:13:54]

Uh. En ja uhm. Een heel interessant. Ja, maar wel een beetje ook een beetje jaloers dat hij die stap heeft gemaakt. En waarom is ie nou uit de media weg gegaan? Vooral wat, daar gaan we even naar luisteren. Waarom?

[00:14:07]

Waarom niet meer meedoen aan de media gekte in Nederland hè? Dat leuk.

[00:14:15]

Een stukkie ongevraagd advies van een beenhard en CNRS of een onbekende als een enkel tweetje van een trol tegenwoordig al nieuws kan worden. Hoe kunnen we het dan in godsnaam nog serieus nemen? Klopt het? Is het waar? Het gaat niet meer om informeren, maar om clicks scoren, mis informatie, veel te vlotgetrokken conclusies ook gewoon leugens en daaropvolgend haat en verdeeldheid vieren hierdoor hoogtij. Van tv directeuren tot Influence ers die zich overigens overduidelijk het Schönfeld vervelen en onzin spuien op sociale media.

[00:14:48]

Haast niemand neemt verantwoordelijkheid. Als het journaal morgen zou stoppen met het een podium bieden aan kleine groepjes herrie, maken makers ergens op een plein of extreme meningen van de straat en die kostbare zendtijd zou geven aan wetenschappers met mooie ideeën voor de toekomst? Dan is de wereld overmorgen een betere plek. Waarom ze dat niet doen? Geen idee. Het is toch gewoon als je er even over nadenkt? Idioot dat de grootste zenders iedere dag weer uren primetime zendtijd besteden aan Shownieuws en slappe spelletjes, maar nog geen minuut aan de toekomst van onze planeet.

[00:15:23]

Even terug naar de aanloop van de verkiezingen was het nu echt zo moeilijk geweest om in te gaan op de inhoud van partijprogramma. Is blijkbaar wel. Het ging alleen maar om bruggetjes uitlokken en domme vragen stellen. Zo stelde de NOS gisteren. Politici de vraag heb jij weleens een Junko geklapt? Wat moet je ermee? We schieten er allemaal niets mee op. Het gaat namelijk wel om de inhoud. Simpelweg het plan wat een partij heeft met ons land. Mijn advies, al is het eigenlijk meer een idee.

[00:15:55]

Een duidelijk aangegeven grens tussen onzin en informatie en bullshit filter voor alle media met toepasbare regels. Wil je de mensen informeren, dan dien je je aan deze regels, normen en waarden te houden. Beter gezegd bewijs maar dat je niet uit je nek lult. Dit is misschien niet makkelijk. Het vraagt veel van zowel de gebruiker als de platformen. Maar laten we eerlijk zijn het is wel broodnodig.

[00:16:23]

Neus de nez zijn de woorden van een held. Held. Ik wil nu vrienden worden met Dennis Storm, maar hij hij. Hij springt. Hij is groet brachten.

[00:16:31]

En ook met een mooie accijns op Nether gaan praten. Hij is net te gaan praten, maar is was een Hagenees. Volgens mij toch. Weet je het niet, maar heb jij was. Hij was een uitstekende dixi. Ongelovige heeft hij gewoon een keurige jongen waren. Daley had een dixi inderdaad. Hij dixi we, maar dit zijn he achtige taal ouders. Beide zijn met beiden zijn bekakt.

[00:16:51]

Ja maar ja.

[00:16:55]

Maar goed, zo zie je maar van 5 jaar ontbijtjes fotograferen. Op Bali ga je netjes praten, maar ga je ook hele zinnige dingen zeggen. Ja, maar hij doet het. Zit hij ook ontbijten te fotograferen? Weet ik veel?

[00:17:04]

Wat wordt wat doe je op Bali? Nee, maar is meubels aan het maken? O, hij is echt met handen, is echt met de hand. Meubels maken iets wat jij ontzettend graag heb. Ik heb het idee dat Dennis een verbeterde en een verbeterde en een een lefgozers versie van mezelf is. Ja, dat ben ik het roerend mee eens. Ze ziet er ook beter uit, maar het is wel ja. Zijn hoofd boodschap is natuurlijk gewoon dat dat.

[00:17:27]

Ja, het. Het informeren zit natuurlijk niet echt meer bij. Het gaat om de Clics. Ja, nou, ik hoor alleen maar dingen die jij eigenlijk al al jaren zijn. Al twee jaar lang niet lang durende podcast die ik elke week. Het is echt ongeveer je best. Maar goed, maar we waar we eigenlijk hadden we hem toch. We moeten hem een keer uitnodigen als je een keer over is. Dan moeten we hem echt wel een keer spreken, want kunnen ook naar Bali.

[00:17:49]

Hoe werkt RIP? Ja, als we als we achter Bob willen Radio Thailand en Bob willen? Precies. En dan maken we even kans.

[00:17:56]

Als we Beau willen winnen in Thailand, onder een olifant hebben gelegd en hebben begraven in een in de jungle kuil Carl.

[00:18:04]

Zoals zoals in de zuid jungle kuilen in Thailand gaan liggen waardoor we door naar Bali gaan. Dan ik jullie met Dennis. Ja, een beetje surfen. Nee, maar ik zou jou wel eens willen zien surfen. Nou, ik heb het één keer gedaan. Ik zal je vertellen dat was mijn gnov.

[00:18:17]

Hier is geen geheim. En uhm. En toen ook hij heeft een harttransplantatie gedaan.

[00:18:21]

Ja, dat klopt dus echt hilarisch. Ja, maar toch hartstikke goed. Ik zeg waarom zou het geluid maar ik heb met gnov, die heb ik. We zijn wel gaan surfen in Frankrijk en toen hadden we allebei. We dachten we gaan geen les nemers en we gaan golfsurfen.

[00:18:32]

Windsurfen kan ik wel ja hpqw, maar gewoon. Maak maar golfsters en echt een andere tak van sport. Toen hebben we allebei zo'n zo'n bord ergens op de kop getikt. Kon je zijn vinden waar jouw buik op kon? Nou ja, het was wel even. Je moet er wel twee, twee naast elkaar gelast alleszins. En uhm, en toen ben ik met dat bord zonder bescherming aan de tepels. Ja euh. Gewoon met de blote. Met de blote buik zijn we gaan surfen.

[00:18:57]

Wat krijg je dan van het zoute water en de scheuring van het bord? Een stukje bloeding? Krijg je een stukje bloedingen? Komt het zoute erin? Nou echt een week lang zoveel pijn gehad? Dus ja, dat was één dag surfen en nooit meer.

[00:19:08]

Ja nee. Maar goed aged, daar gaat het niet. Erg handig. Maar Jaap, laten we even terug naar onze ergenis voordat we ook nog weer op wat Dennis allemaal in inbrengt ingaan. Wat? Wat is nou het probleem? Bedoel hij onder woorden brengen wat we toen bespraken. Ik gornja voor moe van. Van de fokking media. Nou, ik word van een paringen moe.

[00:19:29]

Ik word moe van van het constant moeten presteren. Dus iedereen vindt ergens wat van en ik moet het toch elke keer maar wel goed doen. Het zijn natuurlijk heel veel mensen die kunnen gewoon een ja, die hebben een beroep en er wordt natuurlijk niet echt eigenlijk gewoon best het gewoon prima. Dat is echt zo. Je doet je ding en het is best.

[00:19:46]

Toen ik advocaat was dan zeg ik ik, mijn advocaat op de Zuidas. Ook leuk en ging weer over het weren van een voetballer.

[00:19:52]

Was je ervan als je ervan af is? Het is inderdaad ook in de gesprekken zo, maar het is ook dat dat dat presteren en dat je elke keer moet. Je meer creëren en creëren is gewoon. Ja, dat klinkt echt heel zielig en dat is het niet. Maar het is best zwaar om je moet wakker maken. Pieken moeten, heet het pieken. Dat vind ik wel lastig. En we kwamen natuurlijk ook op omdat er een hoop programma's zijn die dan zeggen zeker jij bij jou van kom even langs en kom maar weer vertellen.

[00:20:15]

En dan moet je weer. Datzelfde verhaal gaat altijd over dezelfde onderwerpen en eigenlijk geen Giani. En daarom zijn we al begonnen met zelf. Hen te maken omdat dat gewoon heel leuk is. En dan de mensen zelf controle over je zouden je hand en wat je zelf wil vertellen. Maar nog steeds blijft dat wel. Ja, dat is wel sommige isme van de media is ook dat de media creëert een soort persiflage soort karikatuur van jezelf. Dus jij bent je aap.

[00:20:42]

De voormalige X-Factor winnaar, de huisman diemet met Kim getrouwd is? Dus je wordt helemaal en ik ben Sander, ik ben een mening. Een mannetje maak ruzie met mensen op Twitter, dus je je. Op gegeven moment raak je verzand in een soort roddel en word je alleen nog maar gevraagd voor dingen die die rol bevestigen of zelfs nog vergroten.

[00:21:01]

Ja, ik vind het dus ook wel knap als ik als ik euh sommige zangers muzikanten bent zie die euh. Die zijn vaak wat wat linkser en die doen nooit aan programma's mee. Nooit in interviews. Die doen een paar liveshows. Nee, maar ik bedoel niet nee, niet links. Zal ik stiekem even artistieke ik bedoel ik niet doen? Nee zegt bij zijn links hij is hartstikke links deugen en ik slik. Ja, maar dat is wel. En die hebben die denken wij heb ik allemaal niet nodig.

[00:21:24]

Die denken gewoon alleen na als dat voor mijn muziek. Tuurlijk hebben die ook wel een outlet nodig om hun muziek kenbaar te maken, maar die zijn daar gewoon minder mee bezig. En wij zijn toch wel. Ik ben er best wel eens mee bezig. Ja, als ik helemaal een maand niks van me laat horen. Da's ook weer niet goed. Ja, jij had het laatst nog dat je bij de vooravond bij het ook zo dat je dacht ja als ik als ik nou als ik nou weer niet gamet wordt volgens mij elke week gevraagd.

[00:21:44]

Ja ja, het is ook niet helemaal handig. Ik moet ook een beetje județ blijven. En ja, dat dat dat spel is gewoon een beetje is gewoon wel irritant. Eens eens ja maar goed, dit is natuurlijk. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, het is een luxeprobleem. Mega euh. Misschien gaan we over een jaar, kan de situatie heel anders zijn, want dat is de mediawereld ook. En dat is ook het nare ervan eigenlijk dat je ook het idee hebt als je eenmaal veel gevraagd bent voor dingen en dat je op een soort van piek bent.

[00:22:09]

Wat jij afgelopen jaar natuurlijk heel erg hebt beleefd, maar ik in zekere zin ook dat je denkt van ja, ik moet alles eruit halen, want over een jaar kan er helemaal anders zijn. Dan zit je naar je telefoon van bellers.

[00:22:18]

Dus je pakt ook heel veel aan. Maar er zijn ook heel veel. Het publiek kan ook media moe van jou worden. Ja, dus je moet heel goed nadenken. Precies als als ik.

[00:22:27]

Ik vind het een godswonder dat mensen nog niet doodmoe zijn van mij.

[00:22:30]

Nee, en zeggen ze dat niet op straat is? Helemaal maar goed. Maar ja, ik, ik, ik, ik. Ik vind het af en toe teveel. Dat zeg ik ook heel vaak dan. Dan word ik gebeld door zo'n programma zeggen van ja maar fino. Niet dat ik genoeg mijn mening heb gegeven over dit onderwerp. Ik bedoel dat iemand anders horen.

[00:22:46]

Nee, maar dat is dat is. En soms denk ik dan wel eens van ja, maar ja, wat is dan wat? Ik vind het. Aan de andere kant vind ik het het allerleukste. Euh, wat er is wat ik doe? Ja, zeker omdat er uhm ja, ik doe wel veel verschillende dingen in de media, maar dat maakt het ook meteen wel. A eigenlijk ook al mijn hobby's zijn ook media gerelateerd. Alles wat ik leuk vind daarnaast.

[00:23:06]

En het is iets allemaal media. Is dat nou ja, wel heel veel? Ik heb een hobby. Nou ja, zingen of muziek maken is inmiddels natuurlijk geen hobby.

[00:23:14]

Maar dat is. Dat hebben we eerder gezegd. De tragiek is dat wij van onze hobby en ja, in jouw geval muziek maken, in mijn geval ruzie maken. We hebben ons werk gemaakt. Ja, dat is toch heel raar dat je gewoon voor ruziemaken betaalt? Het is toch wel echt geweldig? Hoe verzin je dat?

[00:23:28]

Nee, maar heb je ook niet dat dat het inhoudelijk? Want dat is mijn voornaamste bezwaar. Los van de piekeren, geit en de vergankelijkheid en het idee dat het ook zo weer afgelopen kan zijn, is het gebrek aan inhoud. En de mediawereld is zo oppervlakkig en jammer dat men in deze tijd voelt het gewoon af en toe bijna slecht, omdat ik het idee heb dat mensen veel te veel media maken. Ja ha, dat vinden we allemaal. Of we teveel media consumeren is al begonnen bij de uitzending.

[00:23:53]

Iedereen zit de hele dag op z'n fucking telefoon. Tegelijkertijd luistert nog een podcast of zit hij nog tv te kijken. Volgens mij consumeren we per dag iets van 8 uur media ofzo. Dit is echt echt niet normaal. Nee, wij dragen daaraan bij, dus ik heb af en toe het gevoel alsof ik in een sigarettenfabriek werken. Weet je wel, ik ik. Ik draag. Ik maak de wereld. Ik. Jamaer draagt bij aan het creëren van.

[00:24:14]

Als jij op een gegeven moment elke keer dezelfde dingen en elke keer dezelfde mening dat gaat over hetzelfde onderwerp. En dat lijkt mij op een gegeven moment ook bij mij. Bij virologen bij naam noemt. Als je constant hetzelfde doet, dan lijkt het me heel dom. Dan ga je gewoon een bandje afwerken net voordat je gaat optreden. En je doet een jaar lang dezelfde set ik. Dat voelt voor mij ook heel inhoudsloos als ik dat alleen zou doen. Denk jeetje, bij een podcast zijn we toch elke keer aan het creëren.

[00:24:38]

Zijn we iets nieuws had maken. Aan de andere kant, de luchtigheid ook van deze podcast is ook. Ook muziek en ook jouw column zijn de temenos. Mensen vinden het fijn. Zeker in deze tijd vinden ze het ook fijn. Dus ik vind niet dat het helemaal inhoudsloos is, maar dat vind ik ook niet. Maar ik mis ook wel af en toe een beetje die. Euh ja. Niets mis mee.

[00:24:59]

Maar laat ik het dan zo zeggen. Kijk, wij wij maken dingen. En als ik een column of jij nummer maakt of een artikel schrijft, of jij maakt me een een ja, ik schrijf een hoop artikelen.

[00:25:10]

Nee, maar als jij een liedje schrijft of als wij een podcast maken, dan? Dan maken we echt iets. Maar ik heb het idee dat een heel veel een heel groot deel van de media is. Media over media. Ja dus dat is dat zijn. Kranten of columnisten of televisieprogramma zijn over, die gaan alleen maar over de media. Podcast, over media.

[00:25:31]

Sander, ik ga liever een uurtje live in het echt serieus leuke jongens hebben, nietwaar?

[00:25:36]

Maar ik zat even en het gaat ook over media, maar het is allemaal media over media.

[00:25:39]

Broer Angela de Jong is, is is staat eigenlijk symbool voor deze tijd. We zitten dus een huisvrouw de hele dag tv te kijken en dat is een ster. Ja, dus dat is media over media. Niks ten nadele van Angela, want ze kan. Ze kan fantastisch schrijven en ze heeft mij De Slimste Mens Bokaal uitgereikt. Ik vind haar leuk. Maar nee, maar het is wel een fenomeen wat je vroeger natuurlijk niet had. Nee, ik bedoel, hoe kan een recensent een ster zijn?

[00:26:03]

Hoe kan een media beschouwer zelf media zijn naam? Maar het is wel dubbel, want er wordt natuurlijk extreem veel content gemaakt en geconsumeerd. Maar dat doet, maar wij zijn ook heel veel content aan het maken hier bij. Bij Tony Media vinden we ook heel leuk. Ja euh, dus we dragen inderdaad ook zelf aan bij uhm. En ik denk dat ik denk dat de mix heel belangrijk is dat je iets vindt. Kijk, ik vind altijd als jij je column schrijft en je bent daar al een beetje aan het onderzoeken.

[00:26:31]

Je bent al iets meer op de inhoud aan het gaan. Je schrijft misschien een boek, je gaat een euh en een en een programma doen op tv waar je echt wat meer diepte in moet. En je maakt dit. Dan is dat toch eigenlijk helemaal een mix?

[00:26:42]

Iemand? Jawel, dat is ook wel zo. Maar ja, nee, ik heb ik begin toch wel een groeiend gevoel te krijgen van ja. Ik moet ook nog iets toevoegen aan die mix.

[00:26:51]

Moet je dan niet gewoon 50% media en 50 procent meubels maken? Gewoon nee, maar niet meubels maken, maar ook meubels maken.

[00:27:01]

Hartstikke leuk. Iets heel anders, maar iets heel anders. Nou ja, misschien wel ja, maar niet media gerelateerd gewoon.

[00:27:07]

Maar Maya, maar ook ook gewoon toch iets bijdragen aan een groter geheel weet ik veel meer. Misschien les geven ook wel een beetje bij je 4e bijdragen? Waarschijnlijk wel, want ik vind dat. Dan ga je toch entertainment? Euh, ga je dat doen? Ga je tekort doen vind ik. Maar het voelt zo dom. Ik heb echter iets slecht in de fase dat alles wat ik doe voelt dom.

[00:27:26]

Dan ga je toch een studie volgen en dan ga je nog maar lesgeven en weet je iets wat ik ook zo houdt aan die aan die Annie mediawereld is dat iedereen elkaar kent.

[00:27:36]

Ah, dat is echt nog.

[00:27:38]

Nee, wat je hebt is sowieso is natuurlijk dat je soms je onderbroekje. Je kent mensen niet, maar je hebt elkaar natuurlijk gezien en je weet van elkaar wie je bent. En dan ga je zo.

[00:27:46]

Media soort code. Van o ja, hij superleuke columns. Hij is supermooi en iedereen liegt tegen mekaar. Want ja, mediamensen luisteren nou meer. Blaast dingen helemaal niet te zeggen. Dan zeg je tegen wie ik veel kom iemand tegen. Bij zijn Tōkyō zeg ik al ja, tegen een heleboel VTM. Echt een leuk programma, zegt hij. Leuke maar leuke artikelen die je schrijven. Beide liegen.

[00:28:06]

Nee, zeker waar het van, want ik vind het nog wel euh, een verschil met de muziekwereld. Maar ik ben een keer met jou mee geweest naar Televizier-Ring Gala. Toen was je genomineerd. Ja, stem talent van het jaar. Toen won Britt Dekker denk ik. Dus dat was helemaal top.

[00:28:21]

Ja, ik weet niet, ik weet het ook niet.

[00:28:22]

Maar ik weet wel dat wij daar samen stonden en was er geen talent.

[00:28:25]

Presenteerde het merk. Kan je gewoon Galette? Echt?

[00:28:28]

Ja hoor gelet. En die won toch ook een prijs? Maakt het niet uit die won en plaats was wel echt. Daar was dat is echter helemaal het televisie hol wereldje. Euh, erger dan dat kan het eigenlijk niet worden. Zeker bij zo'n awardshow. Want ja, waarom wil je er eigenlijk heen?

[00:28:42]

Ja, wij gingen er ook heen, dus hamvragen gewoon heen omdat we zijn dan op de Pilzen of misschien lekkere wijven. Maar maar die gesprekken, daar had je wat Arshad de basis is om iets te gaan doen met subsidies. Maar dat zijn datzijn. Dat is natuurlijk het voorbeeld van die gesprekken waar je een hekel aan hebt en waar je elkaar zo even hallo zeg, terwijl je haar eigenlijk niet kent en ook niets te melden. Aan de andere kant is het ook wel weer lachen toch?

[00:29:02]

Ik bedoel, het is toch ook helemaal leuk wat we doen.

[00:29:04]

Ik krijg zo vaak mensen die zeggen jongen, wat wat? Wat jij in de media? Het lijkt me zo leuk. Je kan doen wat je wil en je maakt dat je wil wanneer je wil.

[00:29:11]

Ja, maar jij hebt natuurlijk toch een andere levens instelling? Nee, dat dat nou nee is, is absoluut waar Troop. Ik neem aan de wereld beter maken, maar ik denk dat ik meer heb gedaan in mijn leven om de wereld beter te maken dan jij. Ik heb. Ik zie als ik zie wat ik aan goede doelen allemaal heb gedaan en dan aan. Ik zeg niet aan goede doelen. Ik zeg niet over de inhoud, maar om de filantropische instelling.

[00:29:33]

Dan ben ik denk ik dat ik meer doe. Maar heb jij nou in godsnaam gedaan? Je presenteert de hele dag voor de ABN-Amro voor voor vervoer voor rijken rijker. Ga jij die dag voorzittersschap spelen voor 5000 euro? Ja ja, da's da's toch al heel wat anders. Ben ambassadeur, ik sta gewoon op een plein voor het volk. Zeker als ouders dit ook.

[00:29:52]

Ga je nu meneer, maar wat doe jij aan goede doelen? Nee, ik. Ik zing echt serieus vaak. Ik treed vaak op ik een aantal goede vragen over mensen.

[00:30:00]

Nou ja, er zitten wel wat dove mensen bij. Maar nee, maar gehandicapte kinderen tot aan ouderen toch? Ik heb een paar goede doelen waar ik dingen voor doe. En het leukste vind ik dan om in ieder geval te performen om te zingen. Ja kan geld gaan geven om kan niets anders gaan doen, maar dat is iets wat ik kan en moet of hebben. Filantropisch, dat vind ik ook belangrijk. Nou zitten, we hebben daar ook wel de leeftijd voor.

[00:30:22]

Misschien is dat het ook wel een beetje als je wat ouder wordt, dat je daar iets meer maar vindt. Oké, maar goed bedoel ik, je heb natuurlijk gelijk we op onze manier dragen we ook echt al wat bij. En Enik weet ook heus wel dat we met sommige dingen die we maken mensen blij maken en raken of een discussie teweeg brengen. Maar vooral weet ik veel onze onze doelen die we hebben daarmee bereiken. Laat ik het zo zeggen, maar voor mezelf vind ik het wel dat ik toch het komende jaar ook wil gaan zoeken naar iets.

[00:30:48]

In die mix wat voor mijn gevoel. Maar noem eens minder Jewell zoeken, maar noem eens iets weet ik veel iets van een bestuurlijke functie of de raad van bestuur twee ton binnenharken Universiteit van Twente.

[00:30:59]

Waarom zou je doen alsof het helden echt niet waren? Weet je ook? Ga je nu rechtzetten? Ik ga het echt zijn, want het is inderdaad waarschijnlijk jouw onzin. Nee, jij doet er maar gewoon iets bij doen om niets. En we hebben eerder over gehad van een keer lesgeven na dat dat. Dat redden we gewoon niet omdat het te veel. Ja, dat vraagt veel regelmaat. Wat we niet kunnen bieden. Veel buitenland zijn er zo, maar iets wat op onregelmatige basis kan op of projectbasis.

[00:31:23]

Gewoon ergens aan bijdragen waar ik niets voor krijg, maar waar we waar ik wel meer voldoening uit haalt dan het domme media wereldje. Ja, maar als je het.

[00:31:32]

Ik, ik, ik zo. Ik zat ook nog te denken aan een ongevraagd advies van Robbert van de Corput. Dat is hard wel ja, maar ik wel vaker mee heb gewerkt. Van den Corput Ja, die heet Van de Corput Discrimination. Robbert van de Corput. Je zou maar in een corput zitten. Nou, precies, dat is brallen, een brallen, een lallende dj's nemen.

[00:31:51]

Hardwell is de vrijende corporate artiestennaam en die heeft best wel op tijd aan de soort van bel getrokken. Na dat hele Avicii verhaal. En hij heeft bedacht ik zit zo diep in deze wereld en ik schiet tekort in de Corput. En ik heb zo.

[00:32:06]

Er is zoveel aandacht en ik ben was met hem mee geweest. Het is echt niet normaal. Hij is een soort zekere buitenlandse god en met helikopters en en een honderdduizend man in een stadion in India. Jij in Emmeloord. Wat ik? Wat ik? Ja, wat ik inderdaad in Emmeloord. Uhm. Maar dat hij wel echt de enige. Hij heeft ook echt wel gezegd ik heb gewoon een media stilte vind ik ook zo'n mooie term die ik ga gewoon even helemaal niks doen.

[00:32:28]

Nog geen ruis op de lijn dat ik wil dat niemand ergens ook maar iets, want de Nesty zit nog wel veel te gram. Ja, je zit wel veel te dan volgen, want ik zit echt totaal.

[00:32:39]

Maar hij zit dus wel veel te Instagram, maar hij had geen zin in verder in de.

[00:32:44]

Daar heeft ie waarschijnlijk toch zelf in de hemel betaald. Is een Balinezen boterham. Ik denk dan met met met met stoelen Verbauwen. En misschien vind ik toch Atlus op Instagram. Ik ga hem gewoon. Ik ga gewoon met. Maar zelfs met zo'n gewoon zo'n jaar. Een sabbatical, gewoon echt een media Sebald. Gewoon even eruit. Zou dat niet zijn als Accou zoals je noemt. Na een sabbatical zie uhm.

[00:33:05]

En dan lekker adoptiekindje drinken of gratis games. Gratis toegang tot deze uitzending. Niet eens. Maar dat doe ik effe.

[00:33:13]

Nee. Een sabbatical zou ik zeker wel willen ja. Maar ben je dan niet bang? Zeker in de media dat je niet meer terug terugkomt. En dan is gewoon klaar? Nee, maar je moet ook zelfvertrouwen hebben. Ja, want er is er een nieuwe zender Schimmelpennink. Nou, dat lijkt me sterk.

[00:33:23]

Ja, ik denk ook niet dat vinden. Die worden echt niet bijgedraaid. Die worden in de fabriek. Toen ik van de band liep was de allerlaatste. De hele productielijn zou dit gaan we nooit meer doen. Hij was een kut product, alles mankeert. Dit gaan we niet meer doen. Dan gaan we niet doen. Nee, nee, nee, ik. Ik ga. Ik ga. Ik ga dat doen. We moeten.

[00:33:42]

Wat ga je doen? Je hebt de bedrijven mij gestart. Je kan niet zomaar een jaar werken. Ga ik nog niet doen. Ga ik wel een keer doen, maar wel een keer doen.

[00:33:49]

Waar ga jij dan als als de gevierde ondernemer? Zo euh, echt een jaarlang Nagaoka in Denemarken hoor, zoals ik ooit aan als ik ooit aan kinderen beginnen.

[00:33:57]

Zou ik het heerlijk vinden om gewoon dat jaar een boek te schrijven en gewoon een jaar thuis te zijn. En een beetje mee met die kinderen. Nou ja dan. Als je hem tot vijf jaar, want dan is de leerplicht. Ik heb nu Muck. Die wordt in mij vijf. Ja, dan is het voor mij dus gewoon klaren. En daarbij heb ik ook nog wel spijt van omdat ik denk al had ik maar dat nu een jaar. Had al die jaren ook al gewoon even drie maanden een huis in Spanje en er was ik daar met je liedjes gaan schrijven en heel verder uit voordat het helemaal niet meer kan.

[00:34:26]

Ja, omdat je dan vastzit aan school zit ik vast aan. Je kan gewoon niet weg, mag gewoon niet heel af en toe eens een dagje ofzo.

[00:34:32]

Maar je moet gewoon echt wanneer je kinderen mee wil nemen. Ja maar ja, je kan toch ook een keer opa en oma erop zetten? Of weet ik veel?

[00:34:39]

Nee maar. Tuurlijk, dat kan heus wel een keer, maar niet drie maanden.

[00:34:43]

Je kan niet.

[00:34:43]

Uh zolang we nou ja op uh, heb je nog missies? Ow zeker wel.

[00:34:54]

Het geflopte business idee van. Ik heb een remmer van een business idee. Dit keer gaan we, euh, Matthes Leaks ook bellen om te vragen of we investeren, want het is. Het heeft te maken met een matras in brand.

[00:35:11]

Echt waar? Ja, want die matrassen brandjes lang niet gekken. Daar zit echt serieus geld dat blijkbaar. En ik had bedacht. Euh, de naam is erg leuk. De Materazzi zegt dat je nog wel zeker vertel. Vertel ja maar Marco Materazzi, de spijkerharde Italiaanse stopper, precies spijkerhard.

[00:35:29]

Kopstoot bij Zidane en Russische in het bosje. Juist. En daar gaat naar Bizidee over. Want euh ja, ik lig vaak in een matras en dan lig ik daar helemaal lekker licht in de matras.

[00:35:38]

Lig ik of leg je erop? Nee, ik lig dus als ik. Ik ga er bijna in. Dus ik kom er ook moeilijk uit. Heeft ook te maken met mijn gesteldheid, mijn zeggen mijn Krommedijk. Ja, maar het is lastig he om dan jezelf overeind te hijsen en het bed te koop te zetten toen een takel. Wat doet de Materazzi? Zouden kunnen? Een leuke taak om Avet dat zie je wel dat je zolang oudere mensen dat je mekaar voelt precies had ik ook aan te denken, maar ik heb een betere Lucy's je.

[00:36:04]

Je hebt geen wekker meer nodig, dus heel goed voor het milieu ook. Maar wat er nu gebeurt in de Materazzi zit een wekker ingebouwd. Die stel je in he. Dus het is matrassen met over die stel je in. En dan zeg je bijvoorbeeld vanaf van 7 tot halfacht wordt mijn matras steeds harder en harder totdat er spijkers uit komen helemaal aan het eind. En dan moet je wel uit het matras stappen, dus dat is een soort natuurlijke wekker. Ja, die geef je even de tijd.

[00:36:32]

Ja maar. En je hoort niet dat ellendige geluid, maar hij wordt gewoon harder, harder, harada, harder, totdat je gewoon dejaarlijkse kan.

[00:36:37]

Hij beter bed met de braecke. En heb je echt te veel gezopen in een hele diepe slaap? Dan word je gewoon wakker met spijkers in je in je been. Je kan.

[00:36:44]

Je kan hem zelf instellen, dus is een volledig vrijwillige keuze. Euh. Maar ik denk dat we goed is om als stok achter de deur de Materazzi. Euh, ik zou hem. Ik zou hem om de naam al kopen. Ja ja toch? Maar goed, ik. Ik moet hier iets mee. Wel Micus. Ik ga met je gewoon even bellen, want ik denk dat het iets voor hem is.

[00:37:03]

Kijk nou, ga me even bellen. Mednet mag je met goed dat je eindelijk te pakken hebt, maar niet ophangen, want ik heb echt een serieus mooie business idee. Ik heb het natuurlijk al gestuurd. Ik hoop dat je het gelezen hebt. De Materazzi. En volgens mij past die gewoon helemaal in lijn met de andere innovatieve producten die jullie aanbieden tot aan mijn transfer. Je moet hem erop komende vijf centimeter toplaag. Als je niet gloednieuw matras kan aanschaffen of jullie unieke met kussen.

[00:37:31]

Ideaal voor zowel de rug als de zij slapen. Of de boxspring of het loft bed. Wat heb jij ook een weerstander? Ik heb de loft precies precies en ik kan dan in onze podcast alvast noemen. Hoe dan ook kan bestellen op met slides puntkomma met de code zelf podcast dus naast 100 euro korting op een tweepersoons matras, 50 euro op een enkel matras en de topper ook nog eens een keiharde korting op de Materazzi. Weet je, wat zeg je ervan net met slips?

[00:37:55]

Hebben zo ongelooflijk veel geld verdiend door de laatste samenwerking met zelfs podcast dat ik nu lekker op de Canarische aanliggen.

[00:38:03]

Jaja Kraak. Dit is wel heel vlak. Hij heeft de dit. Dit is het bekende Gaia. Dus nu doet het dan zo zegt hooien met Jaap en Jan hele verhaal. En dan zeggen. Dit is mijn voicemail. Het is toch triest zoals we dat in de jaren 80 zongen? Baby Gwd AP. Geef nou gewoon op het. Het wordt niks. Jaap H. Even afrondden over het onderwerp. We worden een beetje moe van de mediawereld. Ik zou zeggen dat te veel media consumeren ook een beetje zoals suiker is.

[00:38:34]

Je wordt er ongezond van, deze is een broek. Precies na het Dirkje is voeg ik denk dat ik er wel een beetje mee ben begonnen, maar ik probeer wel heel veel. Euh ja, ik probeer wel te focussen. Ik heb nu de podcast die we maken. Ik heb mijn nummers die ik maak en alle andere dingen eromheen. Programma's die er niet echt toe doen. Dingen waar bijna een beetje twijfelt wat heel veel energie kost, wat weer heel veel in de media is.

[00:38:58]

Interviews die eigenlijk altijd hetzelfde zijn. Want elk interview dat je over jou of mij kan inzien mogen ook door andere blaere. Dodelijk vermoeiend. Dus je moet gewoon daar wat. Wat? Wat moet je dan wat meer afzeggen? Nee zeggen, dat doen we al steeds meer als prima. En misschien toch. Voor mij zou het wel leuk zijn om ook eens iets van een hobby te zoeken wat niet media gerelateerd is aan een te maken, maar met iemand anders.

[00:39:24]

Je hebt wel je. Je hebt wel eens gezien hoe ik toch dingen met de handen doe en hoe ik tegen koken zou je niet kunnen kopen. Zou prima kunnen. Ik zou wel helemaal me kunnen storten. Eet je wel halverwege alle ingrediënten op? Ja, maar t is wel leuk om een keer wat anders sterkere videoBij. Oh nee, het is mediacarrière dan Jaap.

[00:39:42]

Het is tijd van een snaps. Het snoepje van de. Wie of wat had je meegebracht? Ja, ik heb euh, euh, een paar maanden geleden een ontmoeting gehad met een meisje in Eindhoven. Hoezo? Ja, dat kan ik niet al te veel vertellen. Maar dat is een soort ontmoetingen met een. Ja ja, ja. Ik kijk uit naar een filmproject of een documentaire project waar ik nog niks over kan vertellen, want dat is allemaal heel erg in het begin niet natuurfilms, Herinne.

[00:40:13]

En in hun premature fase. Maar ja, het valt niet te ontkennen dat zij echt imponerend knap was. Dus ik ga jou haar laat zien? Ja. Ja, ik heb hier voor mijn jongens Elyne Hinssen. Euh. En ze zegt het is Mencius Marrum met een wijnglas.

[00:40:33]

Het is weer een klassiek gevalletje van een onontdekte parel. Het is weer. De VTM gaat morgen bellen. Hoe vinden jullie deze meisjes toch elke keer? Het is gewoon. Het komt over als een prachtig meisje.

[00:40:45]

Maar wat doet de beste dame en nu? En en wat is het? Vertel iets meer over cijfer of youth. Nou ik, ik, ik. Ik durf niet te veel over haar te vertellen, want ik weet helemaal niet of ze dat wel prettig vindt. Nee, maar ik weet wel dat ze een open profiel heeft en dat ze dus ook wel eens mooi op de foto gaat en het ook helemaal niet erg vindt dat wij haar waarderen om de foto's die ze zich publiceert.

[00:41:07]

Post veel reizen. Ze is een Eindhovense en ze is, zo zeggen ze, is opgegroeid in een in een in een bijzonder geslacht. Ze is ze is nageslacht van van Philips AA. Echt waar. Oh ja, en Hince zaten wij vroeger ook niet met kindertjes. Hince op op zomerkamp van Tsjechië. Sjieke familie. Ik weet niet waar je op hint, maar ik zegt me helemaal niks. Maar vertel eens echt. Vertel even wat jij ziet, want dit is toch helemaal ons ding?

[00:41:35]

Ja en nee, het is heel leuk. Ja Sander. Ik zal daar even wat over vertellen. Maar had jij nog ergens een brug met het onderwerp? Want nee, ik heb niet niet. Ik heb niet het idee dat de media. Nee, nee, zij zou zelfs iets heel Mediabel.

[00:41:47]

Ik vind het wel even een goeie, want wij hebben gesprek gehad met de VTM en het ging er ook over VJJA. En vinden jullie het nou ook wat je doet? Het snoepje van de week? Wat een inhoudelijk gesprek met aan de ene kant kan je zeggen. Euh ja en wij doen ook wel eens een man was dit. Maar nu was dat heel eerlijk. We vinden natuurlijk gewoon het allerleukste om om ons naar leuke meisjes te kijken. Instagram en wat te noemen.

[00:42:10]

En wat is. Wat is inderdaad een van de grenzen die wij hebben? Ja, je moet wel een openbaar profiel hebben en anders vragen we het. Ja, nou, dat is een keer gebeurd. Die heeft het open gezet. En majolica, precies zoals die nu. Een dik belegde boterham als Erciyesspor precies.

[00:42:25]

En euh. Bij dit meisje ook. Je hebt natuurlijk geïnterviewd. En wat kan je er dan precies geïnterviewd? Ik heb gewoon gesproken. Is het wellicht samen een in een documentaire reeks gemaakt? Maar heet het? Ik vind het gewoon bijzonder dat een meisje dat zo knap is gewoon nog niet is opgemerkt. Nee, dit is gewoon dit Champions League.

[00:42:41]

Nee, maar groot is de vraag. Het vragen staan kunnen we dat al maken?

[00:42:44]

Ik denk als je zo op de grap staat en duidelijk model of later mooie foto's maakt, ga je dat toch wel gewoon. Het is ook in zekere zin haar. We help. We geven haar toch een zetje. Wat vind jij van de Eindhovense dames? Wat vind je van.

[00:42:58]

Ik? Ik heb persoonlijk altijd meer met Tilburgse dames gehad. Ja, dat is jaar na. Mijn moeder is Tilburgs.

[00:43:02]

Echt is een Tilli Oosterwijk. Ja, da's toch meer Tilburg. Tilburg Oriented Ja, nee, ik ben een halve Brabo. De te vergeten mensen wel eens.

[00:43:11]

Jij kan het niet echt.

[00:43:12]

Is jammer dat jij niet mijn moeder wel eens boos wordt en niet zelden nee, gezellig samen. Ik vind het echt niet leuk.

[00:43:21]

Ehm, ja, nee, ze is niet heel Brabants, maar ik vind het. Ik vind Brabantse vrouwen wel leuk. Ja ja ja, ik vind het Brabantse vrouwelijke en Brabantse mannen die vertrouwend dagelijks.

[00:43:32]

Maar hij is een prova als jij daar woont waar jij nu mannen leuke via Zeeland hoeven. Maar echt Zeeuwse meisjes hoef je bij mij niet meer aan te komen. Daar heb ik helemaal niks mee.

[00:43:43]

Nee hoor, wel Zeeuwse mannen. Ja, dat zijn Jan-Peter Balkenende ontzettend.

[00:43:49]

Euh ja, mooi boy. Ha zijn zij zeggen zijn nema jongens gaan mainline volgen, want het is allemaal echt echt een parel.

[00:43:56]

Trouwens, ik heb nog. Ik heb nog een leuke rollertje voor je.

[00:43:58]

Zij lijkt dus een beetje vind ik. Even tussendoor voordat je de roddel doet. Het eerste waar waar we ze mij doet aan denken is dat mij is die ook al een keer snoepje van de week geweest die wij in alles hebben gezien die voor de filmindustrie werkt. Moeten we die nog? Amerli, kortweg Emmelie, kortweg terwijl je. Vandaag zijn inderdaad een soort verleiders.

[00:44:16]

Zij blij is dat ze gewoon Jamaer tweeling en meneer Korteweg. Dit is wel.

[00:44:20]

Dit is wel het. Dit vind ik het alle knapste wat er is qua qua hexa look en feel. Ik bedoel dit type, dit is mijn type. Ja, dit is mijn type. Hij is heel goed om te weten, maar dat is jou niet. Ik vind een prachtige dame. Dit is gewoon. Maar dit is gewoon als ik het zou moeten uittekenen van wat wat. Wat? Wat moet het zijn dan? Is dit het? Ja nou ja zeggen en leg contract.

[00:44:42]

Nee. Je kan.

[00:44:43]

Jammer. Nee. Maar we moeten dat dus loskoppelen van elkaar. Je kan het er gewoon technisch analyseren, maar dat is wel waar. Ik heb ook wel eens zin zeg ik ben, jij bent helemaal mijn type. Maar ik vind je verschrikkelijk. Ja, dat kan je. Ja, ja, ik kreeg de rol over en ik hou ervan. Nee, je wel wat aan de ik verteller. Morgen achtermuur over overzetting. Niet achter de muur natuurlijk. Over ik gezegd dit is.

[00:45:06]

Dit is een reden om naakt petje af te gaan, je de app veranderen en achter de muren en een verse verser hobbelt. Nu de.