Transcribe your podcast
[00:00:01]

Ja, ik doe wel fors veel verschillende dingen in de media, maar dat maakt het ook meteen eigenlijk ook al mijn hobby's zijn ook media gerelateerd. Alles wat ik leuk vind daarnaast, en het is allemaal een medium is dat ik heb een hobby Naya. Zingen of muziek maken is inmiddels natuurlijk geen hobby, maar dat is nog altijd mijn eerder gezegd. De tragiek is dat wij van onze hobby in jouw geval muziek maken in mijn geval ruziemaker hebben vrijgemaakt. Dit is toch heel raar dat je gewoon voor ruziemaken betaalt?

[00:00:28]

Krijgt twee verkehr niks. Toffe. Het deed maar water bij de kwant. Hij zingt af en toe fouten. Na het succes van het derde.

[00:00:43]

Twee vrienden, tennissters, zeilsport. De woede van de media. Ja, het liedje wat ik in handen zijnde was, is moe. De moeder van een rap galette. Heel mooi meisje. Meisjes zijn fluit verloren. Zijn hulman zakte gelaten.

[00:01:06]

Als je als je mensen deed dit. Als je als je deze liedjes zingt, dan denken mensen jullie hebben echt zo'n belachelijke jeugd gehad. Ja, dit was dus van een zomerkamp.

[00:01:14]

En dan had je een boekje met al dit soort liederen. Maar ik probeerde een bruggetje te maken naar het onderwerp van deze week. Media moeheid, want we zijn een beetje murw geslagen na al alle alle media. We moeten maar blijven presteren.

[00:01:27]

We moeten maar wel mag hoor. Maar volgens mij hebben we nog nooit, want we zitten nu precies een jaar in Korona. We hebben net de verkiezingen gehad. Volgens mij is er nog nooit een jaar geweest waarin mensen in Nederland zoveel media hebben geconsumeerd als afgelopen. Dat is natuurlijk niet normaal met je ontkomt er niet aan. Nee, het inderdaad thuis en je hebt je mobiel. Het enige wat je hebt en je wordt ook niet gecontroleerd als je thuis werkt.

[00:01:50]

Hij gewoon lekkere tv aanzetten of je gaat toch op je laptop. Je gaat Jannes kijken als je wordt. Wij zijn alleen maar aan het media, aan het consumeren.

[00:01:57]

En wij zijn het aanmaken en wij zijn consumeren, dus we worden. We worden het dubbel moe. We worden gewoon helemaal gek van Fakih media. Ja, maar dat is echt van ons. En dan gaat het erover hebben moeten we niet een keer gewoon een jaar het roer om? Moeten we daar helemaal mee stoppen? Of zeggen we ach, het is ook wel het leukste wat er is.

[00:02:11]

Wel leuk onderwerp, want die kwamen eigenlijk samen op in gesprek. We zaten gewoon tegen elkaar te vloeken en te tieren over onze, over over de ondraaglijke lichtheid van ons bestaan. Precies. En toen dachten hé. Daar zit een onderwerp als een onderwerp. Maar eerst gaan wij naar de prachtige Bol.com veiling. Want zoals elke week kan je iets winnen als je natuurlijk meedoet met met de prachtige opdracht. Ja en ja. Vorige week was het was de opdracht dat je een tekst moest verzinnen voor jouw nieuwe collum.

[00:02:42]

Een titel ja, en er zijn er drie die we hebben uitgekozen die het tot de top drie hebben gehaald en die ga ik je voorlezen. Dan mag jij me zo meteen af hameren wie de prijs gaat winnen. Eén van Ward Helfrich. De tekst My Bob wil er een lotta confessie. Laat ik een Feis vind ik heel erg grappig. 2. Ruben Kramer De negatieve kanten van Zweden op reis met Sherri en Wierd vind ik ook heel mooi. 3.

[00:03:09]

De badmeesters verdienen, knak, beledig vaak. Het verdienmodel van Sander Schimmelpenninck is gewoon echt ontzettend gewurgd, laat ik denken.

[00:03:19]

Ruben Kramer want dit is wel het negatieve kanten.

[00:03:22]

Dat zou hij dat sowieso pijn doen omdat om dat verhaal te schrijven dus onaardige dingen. Libéma ruber. Gefeliciteerd, jij wint een bijenhotel. Antraciet kleurige bovendien.

[00:03:31]

Oh nou, heel snel door naar de volgende opdracht voor volgende week. Ik kan dus je reactie achterlaten op de Granma, etcetera, etcetera etcetera. We hebben een prachtige winkel gevonden speelgoed in de Betuwe in Opheusden zit als een familiebedrijf en heeft is het Robin Heusden.

[00:03:46]

Het is Opheusden, heeft een uitgebreid assortiment van binnen en buiten speelgoed en je kan daar winnen van de prachtige bedrijven Skelter, J.P. Stabieler en Vetter dan een driewieler. Dat is best wel eens een sneer naar mij, is een sneer naar N-VA. Alsof dat vettig is naar mijn 3.000.000. Ik zou dit wel willen winnen. Nieuwe opdracht wat voor horeca zaak zou Diapason kunnen openen die wel succesvol wordt? Hmm, interessant. Landrecht zal een onmogelijke opgave zijn zeg ik het ook.

[00:04:14]

Een herkenbaar licht vooral. Ook verklap ik me al goed. Jaap, we gaan snel naar de die uit de puntjes.

[00:04:20]

Ja Heidrek, ik wil eerst trouwens nog van je weten wat heb je gestemd? Nou, een week voor de verkiezingen?

[00:04:25]

Ja, nee, ik neem, want wij zaten natuurlijk toch. We hebben ons uitgesproken al vol als folders.

[00:04:30]

Ja, jij kent mij. Ik ben een ik ben een twijfel konnte. Ja en zo loyaal als een Poolse hoer. Nou, wat is dit nou weer? Natuurlijk. Reinier van Lanschot, een van de mensen van Volt, die zat hier natuurlijk.

[00:04:40]

En Gana vinden we maar aardig. En zeg maar ja, we stemmen wel.

[00:04:44]

Uhm, ik ben vanochtend. En dan gaat mijn dieptepunt hangen. Gaat overigens over het over stemmen. Want ik ben naar de bibliotheek in Loosdrecht in functie in burger zijn geweest.

[00:04:53]

De bibliotheek, wist je überhaupt waar die was? Nou, het was even zoeken. Het was even flink navigatie aan u zich achter mijn huis.

[00:04:59]

Dat werkt toevallig alles blijkbaar nog wel, maar lokaliseert ja, maar daar kon je nieuw wel heel gek in. Nou, daar ging me dieptepunt over. Je Karni zit er minder snackbar, dan zou je dan weer goed busincident trouwens. Nee, maar het is wel echt een beetje zo, want het blijft wel gewoon heel erg. Niet sexy natuurlijk. Om kom je naar binnen en er zitten natuurlijk altijd de bejaarden min en min. Het is allemaal ook al schattig.

[00:05:22]

Het heeft ook ik vind hier. Ik vind het. Ik vind het een heel gezellig iets.

[00:05:25]

Nee, het is wel mooi, maar maar het enige dat dat blijft gewoon raar. Dan krijg je zo'n zo'n modden. Fokking groot formulier die me helemaal moet uit, uit uit. Anders wordt een hele grote krant precies. En dan moet de zaak een soort van landkaart, een soort wegenkaart.

[00:05:40]

Weet je wel waar je het ook niemand krijgt het weer precies zo terug gevouwen. Zoals je dus zit zit zo'n halve. Door die door Calico te duwen waar hij dan in moet duwen dat je denkt schiet ook niet op. Enige voordeel soms krijg je een robot. Het was echt zo'n fout. Zo'n vouw van een landkaart weet je wel als je een landkaart uitvalt. Krijg je nooit op dezelfde. Luister jij? Jij was altijd vroeger degene die natuurlijk met de routekaart het Naviga konden.

[00:06:04]

Donornier, navigator. We konden er niets aan veranderen. We hadden geen systemen. Zat jij met zo'n routekaart? Ik weet niet of je wel eens, maar SamSam zo'n echt zo'n echter grote routekaart was teruggebouwd is niemand. Niemand die hetzelfde is dat je een slaapzak probeert in dat ding te doen, niet uit van de zak gaat ook niet. Je gaat ook niet bij. Ik denk dat je ik denk als je dat gewoon en als je daar serieus onderzoek naar zou doen.

[00:06:24]

Hoeveel huwelijken gestrand zijn op het niet in elkaar houden van de kaart en het niet kunnen lezen van de komst van TomTom.

[00:06:30]

Zijn er echt mensen bij elkaar gebleven? Dat is echt zo. En dat is mijn dieptepunt. Dat ik dat. Euh ja, dat had. Dat had echt wel. Raar is dat dat nog steeds zo moet. Aan de andere kant, precies wat jij zegt, het heeft ook wel. Het is spits Sanchez is en het heeft iets kneuterig ze in zo'n bibliotheek en plaatselijk in de zondaren van ons onderwerp.

[00:06:48]

Is dit nou weer echt juist iets waar waarvan ik denk heidens? Sommige dingen zijn gewoon de Oudeweg, gewoon met pen en papier en heb je je tijd niet meer zo'n hokje.

[00:06:56]

En ik weet niet dit heeft ook iets moois. Maargoed dat papier kunnen ze wel misschien iets aan doen.

[00:07:01]

Ja ja, je kan het ook op een iPad doen, maar dit mag niet digitaal, want dan wordt het gehakt.

[00:07:06]

En zo ja, tussen het absurde van de wereld is dat we dus zoveel vooruitgang hebben geboekt en dat de techniek zoveel onveiliger is dan gewoon behouden. De techniek staat voor niks.

[00:07:16]

Nou jij dieptepunt. Maar goed, ik was de afgelopen twee weken in Twente en ik hoorde daar twee verhalen. Dit is echt ongelofelijk. Ik hoorde dat twee. In twee weken tijd zijn de twee zeker.

[00:07:28]

Dat was een geit. Lisa Nee, nee, nee, nee, nee wordt. Maar ja. Ten eerste in mijn gemeente. Hof van Twente waar ik ben opgegroeid, was een ICT breach. Daar is het gemeentelijke systeem is gehackt door hackers.

[00:07:44]

Van wie wil waren het gemakkelijker. Dat is een terechte vraag. Maar weet je wat weet je hoe ze het hebben gehackt? Het wachtwoord was waarschijnlijk, het wachtwoord was welkom.

[00:07:54]

2020 is geweldig.

[00:07:57]

Het is fantastisch. En ik begrijp het zo goed, want in de gemeente Hof van Twente hoef je je fiets niet eens op slot te zetten. Dus ja, dan is het wachtwoord van het van het gemeentelijke systeem. Dit systeem is welkom 20 20 20.

[00:08:08]

En dan is het gehackt. En wat gebeurt er? Nou nee dus. Dus die dit zijn hackers? Die eisen dan losgeld. Die willen gewoon geld.

[00:08:15]

Maar dat gebeurt natuurlijk heel veel. En dat gebeurt helemaal bij mkb bedrijfjes die dus gewoon 10 of 20 duizend euro gewoon afgeperst. Ja, zeg het maar. Want als jij inderdaad ook als je als je bedrijf vooral bent. Je hebt bestellingen lopen, je bent een internetbedrijfje, je moet gewoon die bestellingen eruit. Jouw systeem werkt niet. En dan? Dan betaal je het gewoon aan je je.

[00:08:34]

Je kan niks onder het systeem staat. Nee, maar is de schade van de gemeente hof van Twente door deze hack dus n lul? Gewoon Henk van ICT Jaarfactuur. En die heeft dus nu miljoenen. Ze zeggen dat het in de miljoenen schade in de miljoenen jaren maar is toch? Hoe kan uw inkomen uberhaupt die schade in de miljoenen? Ik snap dat helemaal niet. Dat snap ik ook niet, want kan dat in een nummer? Pas als het bij een bedrijf is snap ik dat, want dan is je handelen.

[00:08:58]

Heb je gewoon de administratie. Jacques Henkel, de Kulturkampf die woont op de Prins Zuurdijk 5. Nou, dat moet je dan weer even opzoeken.

[00:09:04]

Tenzij ze dus als hackers miljoenen eisen, dan is dat miljoenen miljoenenschade. Maar dat doen ze niet.

[00:09:09]

Nee, maar ze moeten gewoon het hele systeem weer opbouwen, want ze kennen het systeem.

[00:09:13]

En dan is er natuurlijk één lul uit Twente die dan zegt ik bouw dat weer opnieuw op voor heel veel geld. Die doet dat ook heel slecht. Precies in die staten over over twee jaar staat die inderdaad waar ik woon. Waarom? Nou, dat was verhaal 1. Dat kunnen we nog een beetje luchtig over doen, maar verhaal 2 is echt tragisch. Het is allemaal dus in de afgelopen twee weken gebeurd in twee delen.

[00:09:32]

Hij is gehuwd. Op zich een verdere groei is in Twente gebeurd. Gewoon heel veel dingen en ik vind dat we meer oog moeten hebben voor de regio. Ja, kun je wel met je woonwagen hoofd een beetje vervelend lopen doen gewoon. Waardoor schoon belangrijk nieuws uit regio luister. In Twente hebben wij nog onbewaakte spoorweg. Oja, heb ik iets over. En daar zijn dus geen slagbomen, geen geen lampen. Niks. Je moet gewoon oppassen of je moet gewoon om je heen kijken.

[00:09:58]

Komt er een trein aan? Nou, dat is dat is iets wat natuurlijk heel gevaarlijk is. Dus wat heeft de gemeente of de NS? Ik weet niet meer precies wie, maar iemand die daar toezicht op houdt. Die heeft bedacht. We moeten gaan kijken of die overgang nog wel nodig is of dat we die moeten gaan opheffen. Dus die heeft daar een mannetje naartoe gestuurd die in zijn auto is gaan zitten met een met een klik dingetje om te kijken hoeveel mensen op een dag van die overgang gebruikmaken om te kijken of die nog moet open blijven of dat ze die overgang sluiten.

[00:10:30]

Ja, die gast die kreeg om geen moment. Om 5 uur kreeg ie honger. Dus die belt, die belt de lokale spareribs koning en laat die belt een portie spareribs. Je zit met zijn luie dikke retie die in zijn autootje belt. Spareribs komt de bezorger. Met die spare ribs onder de trein? Nee hoor, dat is wel echt Iunius. Dit is toch het meest bizarre rekkelijken verhaal dat je ooit heb gehoord?

[00:10:55]

Nou, dat is wel dat is wel dat wel heel Botta, dus dat is de man. De man die moet controleren of die overweg nog veilig genoeg is. Die bestelt spareribs in in Twente en in Zenderen. Echt de hemel diep down in Twente. En dan komt iemand helemaal uit Engeland. Ken ik wel van hen niemand. Als mensen dan toch wat van Londen? Ja ja, maar dan komt dus iemand.

[00:11:20]

Ja, dat is toch een afspraak waar ik maar heel even, want dit. Ja, dit is afschuwelijk, maar dat is best wel een ding natuurlijk. Als. Als voor bepaalde mensen die in zo'n dorp wonen moeten in één keer dan 20 kilometer om rijen. Nou ja, ik weet nog geen lending.

[00:11:34]

Ik heb het nog wel eens meegemaakt. Euh, je had het boemeltrein tussen Zutphen en Hengelo. Daar ging ik mee naar school, dus die stopt dan in het station Lochem, Goor en Delden. Zo en op gegeven moment kwam ik een keer terug uit Rotterdam. Ik studeerde toen zat ik in de trein, zat helemaal vol met plattelandsvrouwen, want gewassen een of ander plattelandsvrouwen beurs in de Jaarbeurs geweest en die hadden met de machinist al afgesproken. Die kwam er uit Stokkem, dat zo'n buurtschap Marwan woonde.

[00:11:59]

Kom, dan stond de trein die stopt op geen moment gewoon in een midden in een weiland ging. Al die vrouwen gingen eruit en dat kon gewoon in Twente nog.

[00:12:05]

Maar ik weet nog wel dat. Ik ben dus een Terwolde opgroeit. Vlakbij Deventer had je ook een plaatsje Twello. In Twello was het Mommen. Ja, daar is heel lang een stationnetje geweest.

[00:12:14]

En die al die kleine stationnetjes gingen hoopgevend weg. Al die pinautomaten gaan weg, grensovergangen, maar dan zit je gewoon geïsoleerd in hun dorp. Zeker in Twente moet je gewoon. Dan heb je niks. Nee, nee, maar goed. Hoe moeilijk is het om gewoon een paar slagbomen bij? Zo'n lijkt mij toch ook? Maar ik zit daar in Fendt in de auto de hele dag te klokken. In plaats van hoe is dat duurder dan gewoon een meneer zijn?

[00:12:35]

Ik denk dat dat dat die Fenty die die verdient daar 100 op de dag en zo'n zo'n slagboom is natuurlijk gewoon 30 euro. Een slagboom hadden we misschien dood, maar je kan de gewoon een lamp gewoon tjing tjing tjing tjing inklinken Cleo.

[00:12:45]

Zoiets kan welja, maar er is toch mee ik. Ik heb Nederasselt Sonnets zo'n afschuwelijk fout en die man moet toch ook?

[00:12:52]

Ja, die moet er ook gewoon bij. Wil zich heel erg goed voelen.

[00:12:57]

Ja, maar hij kan er toch ook al weinig aan doen?

[00:12:58]

Nou ja, uhm, kan er ellende uit de regio? Ik merk niet volledig. Is echt heel lullig. Maar ik merk dat je inderdaad sinds jij de debatten hebt gerepresenteerd voor de Tubantia, de Twentse krant, dat je toch wat meer in de regio zit. En Universiteit Twente. Ja, voordat we aan het hoofdonderwerp beginnen gaan we even naar ongevraagd advies, want daar hebben we weer voor gevraagd.

[00:13:17]

Ja, wie?

[00:13:18]

Wat? Hoe kan dat? Wie? Nou, dat is wel een hele leuke, want ik ben altijd ontzettend fan van hem geweest. Hij is al een tijdje tijdje uit de media omdat hij gewoon media moe was en hij wilde iets klaar mee.

[00:13:30]

Als ik klaar mee. Weet je wat? Waar je ook zijn eigenlijk? Ja, maar ja of in die fase zitten zit er niet in die fase. En we vinden ook nog veel te leuk. Maar het gaat om Dennis Storm en Dennis Storm. Ja, niet iedereen en van onze luisteraars kent hem, want hij is inmiddels echt al een paar jaar al van tv. Geloof dat ie in 2016 al uh uh, gewoon helemaal weg is gegaan na 5 jaar al weg.

[00:13:53]

Das beste best lang. Uh. En ja uhm, een heel interessant. Ik ben wel een beetje ook een beetje jaloers dat hij die stap heeft gemaakt. En waarom is ie nou uit de media weggegaan? Vooral wat, daar gaan we even naar luisteren. Waarom? Waarom niet meer meedoen aan de media gekte in Nederland?

[00:14:13]

Hé dat leuk stukkie. Ongevraagd advies van een een CNRS of een onbekende.

[00:14:20]

Als een enkeltje van een trol tegenwoordig al nieuws kan worden. Hoe kunnen we het dan in godsnaam nog serieus nemen? Klopt het? Is het waar? Het gaat niet meer om informeren, maar om clicks scoren. Mis informatie, veel te vlotgetrokken conclusies ook gewoon leugens en daaropvolgend haat en verdeeldheid vieren hierdoor hoogtij. Van tv directeuren tot Influence ers die zich overigens overduidelijk het Scholtes vervelen en onzin spuien op sociale media. Haast niemand neemt verantwoordelijkheid. Als het journaal morgen zou stoppen met het een podium bieden aan kleine groepjes herrie, maken ze ergens op een plein of extreme meningen van de straat en die kostbare zendtijd zou geven aan wetenschappers met mooie ideeën voor de toekomst.

[00:15:04]

Dan is de wereld overmorgen een betere plek. Waarom ze dat niet doen? Geen idee. Het is toch gewoon als je er even over nadenkt? Idioot dat de grootste zenders iedere dag weer uren primetime zendtijd besteden aan Shownieuws en slappe spelletjes, maar nog geen minuut aan de toekomst van onze planeet. Even terug naar de aanloop van de verkiezingen was het nu echt zo moeilijk geweest om in te gaan op de inhoud van partijprogramma? Blijkbaar wel. Het ging alleen maar om bruggetjes uitlokken en domme vragen stellen.

[00:15:35]

Zo stelde de NOS gisteren. Politici de vraag heb jij weleens een Junko geklapt? Wat moet je ermee? We schieten er allemaal niets mee op. Het gaat namelijk wel om de inhoud. Simpelweg het plan wat een partij heeft met ons land. Mijn advies, al is het eigenlijk meer een idee. Een duidelijk aangegeven grens tussen onzin en informatie en bullshit filter voor alle media met toepasbare regels. Wil je de mensen informeren, dan dien je je aan deze regels, normen en waarden te houden.

[00:16:10]

Beter gezegd bewijs maar dat je niet uit je nek lult. Dit is misschien niet makkelijk. Het vraagt veel van zowel de gebruiker als de platformen. Maar laten we eerlijk zijn het is wel broodnodig.

[00:16:23]

De neus, de neus. Wat zijn de woorden van een held? Na Held? Ik wil nu vrienden worden met Dennis Storm, maar hij is hij. Hij springt, hij is groet brachten.

[00:16:32]

En ook met een mooie accijns op Nether gaan praten is nuttig en praten. Maar ik was een Hagenees volgens mij. Toch weet je het niet, maar heb jij was. Hij was een uitstekende dixi. Ongelovige heeft. Hij is gewoon een keurige jongen. Waren Daley van een Dixi inderdaad. Hij Dixi was. Maar dit zijn de achtige taal en ouders. Beide zijn met zijn bekakt.

[00:16:51]

Ja ja ja ja maar goed, zo zie je maar van vijf jaar ontbijtjes fotograferen. Op Bali ga je netjes praten, maar ga je ook hele zinnige dingen zeggen ja, maar hij doet. Zit hij ook ontbijten te fotograferen? Weet ik veel wat?

[00:17:05]

Wat doe je op El Bali? Nee, hij is is meubels aan het maken. O, hij is echt met hem. Is echt met de hand. Meubels maken iets wat jij ontzettend graag heb. Ik heb het idee dat Dennis een verbeterde en een verbeterde en een een lefgozers versie van mezelf is. Ja, dat ben ik het roerend mee eens. Ze ziet er ook beter uit, maar het is wel ja. Zijn hoofd boodschap is natuurlijk gewoon dat dat.

[00:17:27]

Ja, het. Het informeren zit natuurlijk niet echt meer bij. Het gaat om de Clics. Ik hoor alleen maar dingen die jij eigenlijk al al jaren zei. Al twee jaar lang niet lang noemen. De podcast die ik elke week. Het is echt ongeveer je best. Maar goed, maar we waar we eigenlijk hadden we hem toch. We moeten hem een keer uitnodigen als je een keer over is. Dan moeten we hem echt wel een keer spreken, want kunnen ook naar Bali.

[00:17:49]

Hoe werkt RIP? Ja, als we als we achter Bob willen Radio Thailand naar Bob willen? Precies. En dan maken we even kans als we Bob willen winnen in Thailand, onder een olifant hebben gelegd en hebben begraven in een in een indeling in de jungle.

[00:18:03]

Karl Karl zoals.

[00:18:05]

Zoals zijn jungle kuilen in Thailand gaan liggen, waardoor we door naar Bali gaan. En hebben jullie met Dennis? Ja, een beetje surfen? Nee, maar ik zou jou wel eens willen zien surfen trouwens ook hebben het één keer gedaan.

[00:18:15]

Ik zal je vertellen dat was mijn genormeerde is geen geheim. En uhm. En toen ook.

[00:18:20]

Hij heeft trouwens een harttransplantatie gedaan. Ja, dat klopt dus echt hilarisch. Ja maar is toch hartstikke goed. Ik zeg waarom zou dat geluid? Maar ik heb met gnov, die heb ik. We zijn wel gaan surfen in Frankrijk en toen hadden we allebei. We dachten we gaan geen les nemers en we gaan golfsurfen.

[00:18:32]

Windsurfen kan ik wel hpqw, maar gewoon ok. Maak maar golfsters. En o echt een andere tak van sport. Toen hebben we allebei zo'n zo'n bord ergens op de kop getikt. Kon je zijn vinden waar jouw buik op kon? Nou ja, het was wel even. Je moet er wel twee à twee naast elkaar gelast geweest is. En uhm. En toen ben ik met dat bord zonder bescherming aan de tepels. Ja euh. Gewoon met de blote.

[00:18:55]

Met de blote buik zijn we gaan surfen. Wat krijg je dan van het zoute water en de scheuring van het bord? Een stukje bloeding krijg je een stukje bloedingen? Komt het zout erin? Ik heb echt een week lang zoveel pijn gehad. Euh. Dus ja, dat was een dag Sirven. En nooit meer.

[00:19:09]

Nee. Maar goed Aged, daar gaat het niet. Erg handig. Maar Jaap, laten we even terug naar onze ergernis, voordat we ook nog weer op wat Dennis allemaal in inbrengt ingaan. Wat? Wat is nou het probleem? Bedoel kreeg hij onder woorden brengen wat we toen bespraken van ik gona over een moe van ik. Van de fucking media. Nou, ik word van een paringen moe.

[00:19:29]

Ik word moe van van t constant moeten presteren. Dus iedereen vindt ergens wat van en ik moet het toch elke keer maar wel goed doen. Het zijn natuurlijk heel veel mensen die kunnen gewoon een ja die hebben een beroep en er wordt tuurlijk niet echt nodig. Ja is gewoon best, het is gewoon prima. Dat is echt zo. Je doet je ding en het is best.

[00:19:46]

Toen ik advocaat was dan zeg ik ja, ik ben advocaat op de Zuidas, is ook leuk en ging weer over het weren van een voetbalveld.

[00:19:52]

Was je er van als je ervan af is? Het is inderdaad ook in de gesprekken zo, maar het is ook dat dat dat presteren en dat je elke keer moet. Je creëren en creëren is gewoon. Ja, dat klinkt echt heel zielig en dat is het niet. Maar het is best zwaar om je moet wakker maken. Pieken moeten, heet het pieken. Dat vind ik wel lastig. En we kwamen natuurlijk ook op omdat er een hoop programma's zijn die dan zeggen zeker jij bij jou van kom even langs en kom maar weer vertellen.

[00:20:15]

En dan moet je weer. Datzelfde verhaal gaat altijd over dezelfde onderwerpen en eigenlijk op een gegeven. En daarom zijn we al begonnen met zelf. Komt hen te maken omdat dat gewoon heel leuk is. En dan de mensen zelf controle over je zouden je hand en wat je zelf wil vertellen. Maar nog steeds blijft dat wel.

[00:20:31]

Uhm ja, dat is wel bij sommige organismen van de media is ook dat de media creëert een soort persiflages, soort karikatuur van jezelf. Dus jij bent je aap. De voormalige X-Factor winnaar, de huisman diemet met Kim getrouwd is? Hij dus. Je wordt helemaal en ik ben Sander. Ik ben het mening. Een mannetje maak ruzie met mensen op Twitter, dus je je op geen moment. Raak je verzand in een soort roddel en word je alleen maar nog maar gevraagd voor dingen die die rol bevestigen of zelfs nog vergroten.

[00:21:01]

Ja, ik vind het dus ook wel knap als ik als ik euh sommige zangers muzikanten bent zie die euh. Die zijn vaak wat wat linkser en die doen nooit aan programma's mee. Nooit in interviews. Die doen een paar liveshows. Neem ik bedoel die. Nee, niet links is een artistieke bedoeling. En nee, wij zijn links. Hij is hartstikke links deugen en ik slik. Ja, maar dat is wel. En die hebben die denken, al heb ik allemaal niet nodig.

[00:21:24]

Die denken gewoon alleen na als dat voor mijn muziek. Tuurlijk hebben die ook wel een outlet nodig om hun muziek kenbaar te maken, maar die zijn daar gewoon minder mee bezig. En wij zijn toch wel. Tja, ik ben er best wel eens mee bezig. Ja, als ik helemaal een maand niks van me laat horen is ook weer niet goed. Ja, jij had het laatst nog dat je bij de vooravond bij de Tōkyō dat je dacht ja als ik als ik nou als ik nou weer niet gamet wordt volgens mij elke week gevraagd.

[00:21:44]

Ja ja, da's ook niet helemaal handig. Ik moet ook een beetje județ blijven. En ja, dat dat dat spel is gewoon een beetje is gewoon wel irritant. Eens eens ja maar goed, dit is natuurlijk. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, het is een luxeprobleem. Mega euh. Misschien gaan we over een jaar, kan de situatie heel anders zijn, want dat is de mediawereld ook. En dat is ook het nare ervan eigenlijk dat je ook het idee hebt als je eenmaal veel gevraagd bent voor dingen en dat je op een soort van piek bent.

[00:22:09]

Wat jij afgelopen jaar natuurlijk heel erg hebt beleefd, maar ik in zekere zin ook dat je denkt van ja, ik moet alles eruit halen, want over een jaar kan helemaal anders zijn.

[00:22:16]

Dan zit je na je telefoon van bellers, dus je pakt ook heel veel aan. Maar er zijn ook heel veel. Het publiek kan ook media moe van jou worden. Ja, dus je moet heel goed nadenken. Precies als als ik.

[00:22:27]

Ik vind het een godswonder dat mensen nog niet doodmoe zijn van mij.

[00:22:30]

Nee, zeggen ze dat niet op straat is? Helemaal maar goed maar. Maar ja, ik, ik, ik, ik. Ik vind het af en toe teveel. Dat zeg ik ook heel vaak dan. Dan word ik gebeld door zo'n programma zeggen van ja maar fino. Niet dat ik genoeg mijn mening heb gegeven over dit onderwerp. Ik bedoel dat ze iemand anders horen.

[00:22:46]

Nee, maar dat is dat is. En soms denk ik dan wel eens van ja. Maar ja, wat is dan wat? Ik vind het. Aan de andere kant vind ik het het allerleukste. Euh, wat er is wat ik doe? Ja, zeker omdat er uhm ja, ik doe wel veel verschillende dingen in de media, maar dat maakt het ook meteen wel. A eigenlijk ook al mijn hobby's zijn ook media gerelateerd. Alles wat ik leuk vind daarnaast.

[00:23:06]

En het is iets allemaal media. Is dat zo? Ja, wel heel veel. Ik heb een hobby. Nou ja, zingen of muziek maken ze inmiddels natuurlijk geen hobby. Maar dat is.

[00:23:15]

Dat hebben we eerder gezegd. De tragiek is dat wij van onze hobby en jou in jouw geval muziek maken. In mijn geval ruziemaker hebben ons werk gemaakt. Ja, dat is toch heel raar. Dat je gewoon voor ruziemaken betaald krijgt is toch wel echt geweldig? Hoe verzin je dat?

[00:23:28]

Nee, maar heb je ook niet dat dat het inhouden? Want dat is mijn voornaamste bezwaar. Los van piekeren, geit en de vergankelijkheid en het idee dat het ook zo weer afgelopen kan zijn, is het gebrek aan inhoud in de mediawereld is zo oppervlakkig en jammer dat we in deze tijd voelt het gewoon af en toe bijna slecht, omdat ik het idee heb dat mensen veel te veel media maken. Ja ha, dat vinden we allemaal. Of te veel media consumeren is al begonnen we de uitzending.

[00:23:53]

Iedereen zit de hele dag op z'n fucking telefoon. Tegelijkertijd luistert nog een podcast of zit hij nog tv te kijken. Volgens mij consumeren we per dag iets van 8 uur media ofzo. Dit is echt niet normaal. Nee, een bijdrage daaraan bij. Dus ik heb af en toe het gevoel alsof ik in een sigarettenfabriek werkt. Weet je wel, ik ik. Ik draag. Ik maak de wereld. Ik. Jamaer draagt bij aan het creëren van. Als jij op een gegeven moment elke keer dezelfde dingen en elke keer dezelfde mening dat gaat over dezelfde onderwerpen.

[00:24:19]

En dat lijkt mij op een gegeven moment ook bij mij. Bij virologen bij je noemt dan. Als je constant hetzelfde doet, dan lijkt het me heel dat. En dan ga je gewoon een bandje afwerken, net zoals dat je gaat optreden. En je doet een jaar lang dezelfde set ik. Dat voelt voor mij ook heel inhoudsloos als ik dat alleen zou doen. Denk jeetje, mijn podcast zijn we toch elke keer aan het creëren zijn we iets nieuws zou maken.

[00:24:40]

Aan de andere kant, de luchtigheid ook van deze podcast is oke. Ook muziek en ook jouw column haters zijn Tainmont. Mensen vinden het fijn, zeker in deze tijd vinden ze het ook fijn. Dus ik vind niet dat het helemaal inhoudsloos is, maar dat vind ik ook niet. Ik mis ook wel af en toe een beetje die. Euh ja. Ik mis mee.

[00:24:59]

Maar wat laat ik het dan zo zeggen? Kijk, wij maken dingen. En als ik een column of jij nummer maakt of een artikel schrijft, of jij maakt me een ziekte.

[00:25:09]

Schrijf een hoop artikelen. Nee, maar als jij een liedje schrijft of als wij een podcast maken, dan dan maken we echt iets. Maar ik heb het idee dat een heel veel een heel groot deel van de media is. Media over media. Ja, dus dat is dat zijn. Kranten of columnisten of televisieprogramma's over. Die gaan alleen maar over de media. Podcast, over media.

[00:25:31]

Sander, ik ga liever die uurtje live in het echt serieus leuke jongens hebben, nietwaar?

[00:25:36]

Maar ik zat even en het gaat ook over media, maar het is allemaal media over media.

[00:25:40]

Angela de Jong is, is is staat eigenlijk symbool voor deze tijd. We zitten dus een huisvrouw de hele dag tv te kijken en dat is een ster. Ja, dus dat is media over media. En niks ten nadele van Angela, want ze kan. Ze kan fantastisch schrijven en ze heeft mij De Slimste Mens Bokaal uitgereikt, dus ik vind haar leuk. Maar nee, maar het is wel een fenomeen wat je vroeger natuurlijk niet had. Nee, ik bedoel, hoe kan een recensent een ster zijn?

[00:26:03]

Hoe kan een media beschouwer zelf Mediabel zijn? Maar het is wel dubbel, want er wordt natuurlijk extreem veel content gemaakt en geconsumeerd. Maar dat doet. Maar wij zijn ook heel veel content aan het maken hierbij. Bij Tony Media vinden we ook heel leuk. Ja euh, dus we dragen inderdaad ook zelf aan bij uhm. En ik denk dat ik denk dat een mix heel belangrijk is dat je iets vindt. Kijk, ik vind altijd als jij je column schrijft en je bent daar al een beetje aan het onderzoeken.

[00:26:31]

Je bent al iets meer op de inhoud aan het gaan. Je schrijft misschien een boek, je gaat een euh en een en een programma doen op tv waar je echt wat meer diepte in moet. En je maakt dit. Dan is dat toch eigenlijk helemaal niet?

[00:26:42]

Mix wel iemand. Jawel, dat is ook wel zo. Maar ja, nee, ik heb. Ik begin toch wel een groeiend gevoel te krijgen van ja. Ik moet ook nog iets toevoegen aan die mix.

[00:26:51]

Moet je dan niet gewoon 50% media en 50 procent meubels maken? Gewoon nee, maar niet meubels maken, maar ook meubels maken. Hartstikke leuk, iets heel anders, maar iets heel anders. Nou ja, misschien wel ja, maar niet media gerelateerd.

[00:27:07]

Gewoon Maya, maar ook ook gewoon toch iets bijdragen aan een groter geheel weet ik veel meer. Misschien les geven ook wel een beetje bij hiermee 4e bijdrage? Waarschijnlijk wel, want ik vind dat. Dan ga je toch entertainment? Euh, ga je dat doen? Ga je tekort doen vind ik. Maar het voelt zo dom. Ik heb echter slechts in de fase van alles wat ik doe voelt dom.

[00:27:26]

Dan ga je toch een studie volgen en dan ga je nog maar lesgeven en weet je iets wat ik ook zo houdt aan die aan die Annie mediawereld is dat iedereen elkaar kent.

[00:27:36]

Ah, dat is echt nog.

[00:27:38]

Nee, wat je hebt is sowieso is natuurlijk dat je soms je onderbroekje. Je kent mensen niet, maar je hebt elkaar natuurlijk gezien en je weet van elkaar wie je bent. En dan ga je zo.

[00:27:46]

Media soort code van. O ja, hij, superleuke columns. Hij is supermooi en iedereen liegt tegen mekaar. Want media mediamensen luisteren nauwelijks meer elkaars dingen. Helemaal niet. Nu zeg je tegen ben ik veel, kom iemand tegen bij zijn Tōkyō zeg ik oh ja, tegen een heleboel VTM. Echter een leuk programma, zegt hij. Ja, leuke maar leuke artikelen die je schrijven over beide liegen.

[00:28:06]

Nee, zeker waar het van, want ik vind het nog wel euh, een verschil met de muziekwereld. Maar ik ben een keer met jou mee geweest naar Televizier-Ring Gala. Was jij genomineerd? Ja, stem, talent van het jaar. Toen won Britt Dekker denk ik. Dus dat was helemaal top.

[00:28:21]

Ja, ik. Ik weet niet.

[00:28:22]

Ik weet het ook niet, maar ik weet wel dat wij daar samen stonden en was er geen talent.

[00:28:25]

Presenteerde het merk. Kan je gewoon galette? Echt?

[00:28:28]

Ja hoor gelet. En die man toch ook een prijs? Maakt het niet uit die won en plaats was wel echt. Daar was dat is echter helemaal het televisie hol wereldje. Euh, erger dan dat kan het eigenlijk niet worden. Zeker bij zo'n awardshow. Want ja, waarom wil je er eigenlijk heen? Ja, wij gingen er ook heen.

[00:28:43]

Dus hamvragen gewoon heen omdat we zijn aan op de pil zijn of misschien lekkere wijven maakt. Maar die gesprekken daar dat je wat de de basis is om iets te gaan doen met subsidies, maar dat ze dat zijn. Dat is natuurlijk het voorbeeld van die gesprekken waar je een hekel aan hebt en waar je elkaar zo even hallo zegt terwijl je haar eigenlijk niet kent en ook niets te melden heeft. En aan de andere kant is het ook wel weer lachen toch?

[00:29:02]

Ik bedoel, het is toch ook helemaal leuk wat we doen.

[00:29:04]

Ik krijg zo vaak mensen die zeggen jongen, wat wat? Wat jij in de media? Het lijkt me zo leuk. Je kan doen wat je wil en je maakt dat je wil wanneer je wil.

[00:29:11]

Ja, maar jij hebt natuurlijk toch een andere levens instelling aap? Nee, dat dat nou nee is, is absoluut waar. Troop Ik neem aan de wereld beter maken, maar ik denk dat ik meer heb gedaan in mijn leven om de wereld beter te maken dan jij. Ik heb sexy als ik zie wat ik aan goede doelen allemaal heb gedaan en dan aan. Ik zeg niet aan goede doelen. Ik zeg niet over de inhoud, maar om de filantropische instelling.

[00:29:33]

Dan ben ik denk ik dat ik meer doe. Maar heb jij nou godsnaam gedaan? Je presenteert de hele dag voor de ABN Amro, voor vervoer, voor rijke rijke lui. Ga jij die dag voorzittersschap spelen voor voor vijfduizend euro? Ja ja is het is toch al heel wat anders. Ben ambassadeur, ik sta gewoon op een plein voor het volk. Zeker is dat veel ouders dit ook.

[00:29:52]

Ga je nu meneer, maar wat doe jij aan goede doelen? Nee, ik, ik zing echt serieus vaak. Ik treed vaak op, heb een aantal goede vragen over mensen.

[00:30:00]

Nou ja, er zitten wel wat dove mensen bij. Maar nee, maar gehandicapte kinderen tot aan ouderen toch? Ik heb een paar goede doelen waar ik dingen voor doe. En het leukste vind ik dan om in ieder geval te performen om te zingen. Kan geld gaan geven of het kan niets anders gaan doen. Maar dat is iets wat ik kan en moet of hebben.

[00:30:18]

Filantropisch. Dat vind ik ook belangrijk. We hebben daar ook wel de leeftijd voor. Misschien is dat het ook wel als je wat ouder wordt, dat je daar iets meer maar vindt, maar zeggen oké maar goed bedoel ik. Je hebt natuurlijk gelijk en op onze manier dragen we ook echt al wat bij in. En ik weet ook heus wel dat we met sommige dingen die we maken mensen blij maken en raken of een discussie teweeg brengen. Maar vooral weet ik veel.

[00:30:39]

Onze onze doelen die we hebben daarmee bereiken. Laat ik het zo zeggen, maar voor mezelf vind ik het wel dat ik toch het komende jaar ook wil gaan zoeken naar iets. In die mix wat voor mijn gevoel. Maar noem eens minder Jewell zoeken, maar noem eens iets weet ik veel iets van een bestuurlijke functie of raad van bestuur.

[00:30:56]

Twee ton binnenharken Universiteit van Twente. Waarom zou ze doen alsof het helden echt niet waren?

[00:31:02]

Weet je ook? Ga je nu rechts? Ja, ik ga het echt zijn, want het is inderdaad. Het is gewoon onzin. Nee, jij doet maar gewoon iets bijdraaien. Doen om niets. En we hebben eerder over gehad van een keer lesgeven na dat dat. Dat redden we gewoon niet omdat het teveel. Ja, dat vraagt teveel regelmaat. Wat we niet kunnen bieden. Nee, veel buitenland zijn er ook, maar iets wat op onregelmatige basis kan op of projectbasis.

[00:31:23]

Gewoon ergens aan bijdragen. Waar ik niets voor krijg, maar waar we waar ik wel meer voldoening uit haalt dan het domme media wereldje. Maar als je het uhm.

[00:31:32]

Ik ik, ik zo. Ik zat ook nog te denken aan een ongevraagd advies van Robbert van de Corput. Dat is hard wel ja, maar ik wel vaker mee heb gewerkt. Van de Corput Ja, die heet Van de Corput Discrimination Robbert van de Corput. Je zou maar in een corput zitten. Nou, precies, dat is vooral een brallen, lallende dj's nemen.

[00:31:51]

Hardwell is de rijdende corporate artiestennaam en die heeft best wel op tijd aan de soort van bel getrokken. Na dat hele Avicii verhaal en hij heeft bedacht ik zit zo diep in deze wereld en ik zit die binnenkort in de Corput en ik heb zo.

[00:32:06]

Er is zoveel aandacht en ik ben was met hem mee geweest. Het is echt niet nodig. Hij is een soort zekere buitenlandse god en met helikopters en en en honderdduizend man in een stadion in India. Jij in Emmeloord. Euh. Wat ik? Wat ik? Ja, wat ik inderdaad in Emmeloord heb? Uhm. Maar dat hij wel echt de enige. Hij heeft ook echt wel gezegd. Ik heb gewoon een mediastilte vind ik ook zo'n mooie term die ik ga gewoon even helemaal niks doen.

[00:32:28]

Nog geen ruis op de lijn dat ik wil dat niemand ergens ook maar iets. Want Dennis, die zit nog wel veel te gram. Ja, die zit wel veel te infogrames dan volgen, want ik zit echt totaal. Maar hij zit dus wel veel te Instagram. Maar.

[00:32:41]

Hij had geen zin in verder in de en daar heeft hij waarschijnlijk toch zelf een heel goed, aldus een zijn Balinezen boterham.

[00:32:48]

Ik denk dan met met met met stoelen te verbouwen en misschien toch klussen op Instagram. Ik ga hem gewoon. Ik ga gewoon met haar zoons, maar zo'n gewoon zo'n jaar. Een sabbatical, gewoon echt een mediaspektakel of gewoon even eruit zou dat niet zijn. Zoals je noemt. Na een sabbatical zie uhm.

[00:33:05]

En dan lekker adoptiekindje drinken of gratis games. Gratis toegang tot deze uitzending. Niet eens. Maar dat doe ik effe.

[00:33:13]

Nee, een sabbatical zou ik zeker wel willen ja. Maar ben je dan niet bang? Zeker in de media dat je niet meer terugkomt. En dan is gewoon klaar? Nee, maar je moet ook zelfvertrouwen hebben. Want er is er een nieuwe zender Schimmelpennink. Nou, dat lijkt me sterk.

[00:33:23]

Ja, ik denk ook niet dat vinden, die worden echt niet bij die worden in de fabriek. Toen ik van de band liep was de allerlaatste de hele productielijn zou dit gaan we nooit meer doen. Hij was een kut product. Alles mankeert. Ja, daar gaan we niet meer mee. Dan gaan we niet doen. Nee, nee, nee ik. Ik ga, ik ga. Ik ga dat doen. We moeten.

[00:33:42]

Wat ga je doen? Je hebt de bedrijven, mij er gestaan. Je kan niet zomaar een jaar ZKo ga ik nog niet doen. Ga ik wel een keer doen, maar wel een keer doen.

[00:33:49]

Waar ga jij dan als als de gevierde ondernemer zo euh, echt een jaarlang Nagaoka in Denemarken horen?

[00:33:55]

Als ik ooit aan als ik ooit aan kinderen beginnen, zou ik het heerlijk vinden om gewoon dat jaar een boek te schrijven en gewoon een jaar thuis te zijn. Een beetje met met die kinderen. Nou ja dan. Als je hem tot vijf jaar, want dan is de leerplicht. Ik heb nu Muck. Die wordt in mij vijf. Ja, dan is het voor mij dus gewoon klaren. En daarbij heb ik ook nog wel spijt van omdat ik denk.

[00:34:16]

Al had ik maar je had nu een jaar. Had al die jaren ook al gewoon drie maanden een huis in Spanje en er was ik daar met je liedjes gaan schrijven en verdraaid uit voordat het helemaal niet meer kan. Ja, omdat je dan vastzit aan school zit ik vast Daniela. Je kan gewoon niet weg. Mag gewoon niet heel af en toe eens een dagje ofzo, maar je moet gewoon echt je kinderen mee wil nemen.

[00:34:35]

Ja maar ja, je kan toch ook een keer opa en oma erop zetten? Of weet ik veel?

[00:34:39]

Nee maar. Tuurlijk, dat kan heus wel een keer, maar niet drie maanden. En je kan niet.

[00:34:43]

Uh zolang we nou ja op uh, heb je nog missies? Ow zeker wel.

[00:34:54]

Het geflopte business idee van. Ik heb een remmer van een business idee. Dit keer gaan we Matthes Leaks ook bellen om te vragen of we investeren, want het is. Het heeft te maken met een matras in brand. Echt waar? Ja, want die matrassen brandjes lang niet gekken. Daar zit echt serieus geld blijkbaar. Euh, en ik had bedacht. Euh, de naam is erg leuk. De Materazzi zegt dat je nog wel zeker vertel. Vertel ja maar Marco Materazzi, de spijkerharde Italiaanse stopper precies spijkerhard.

[00:35:29]

Kopstoot bij Zidane, cynisch in het bosje. Juist. En daar gaat naar Wissink over. Want euh ja, ik lig vaak in een matras en dan lig ik daar helemaal lekker licht in de matras.

[00:35:38]

Lig ik. Of leg je erop? Nee, ik lig er dus als ik. Ik ga er bijna in. Dus ik kom er ook moeilijk uit. Ja, heeft ook te maken met mijn gesteldheid en zeggen mijn Krommedijk. Maar het is lastig he om dan jezelf overeind te hijsen en uit bed te komen zetten in een takel. Wat doet de Materazzi zou zouden kunnen? Een leuke taak om Avet. Dat zie je wel dat je zolang oudere mensen dat je wakker voelt precies.

[00:36:02]

Had ik ook aan te denken, maar ik heb een betere dutjes je. Je hebt geen wekker meer nodig, dus heel goed voor het milieu ook. Euh, maar wat er nu gebeurt in de Materazzi zit een wekker ingebouwd. Die stel je in he. Dus het is een matrassen met over die stel je in. En dan zeg je bijvoorbeeld vanaf van 7 tot halfacht wordt mijn matras steeds harder en harder totdat er spijkers uit komen helemaal aan het eind. En dan moet je wel uit dat matras stappen.

[00:36:28]

Dus dat is een soort natuurlijke wekker. Die geef je even de tijd. Ja maar. En je hoort niet dat ellendige geluid, maar hij wordt gewoon harder, harder, harada, harder, totdat je gewoon dejaarlijkse kan. Hij beter bed met de braak. En heb je echt te veel gezopen in een hele diepe slaap? Dan word je gewoon wakker met spijkers in je in je been.

[00:36:43]

Je kan. Je kan hem zelf instellen, dus is een volledig vrijwillige keuze. Ja euh. Maar ik denk dat we goed is om als stok achter de deur de Materazzi. Euh, ik zou hem. Ik. Ik zou hem om de naam al kopen. Ja ja toch? Maar goed, ik dit. Ik moet hier iets mee. Micus. Ik ga met je gewoon even bellen, want ik denk dat het iets voor hem is.

[00:37:03]

Even kijken. Ga me even bellen. Met met matte, met goed dat ik je eindelijk te pakken hebt, maar niet ophangen hé. Want ik heb echt een serieus mooi business idee. Ik heb het natuurlijk al gestuurd, dus ik hoop dat je het gelezen hebt. De Materazzi en volgens mij past die gewoon helemaal in lijn met de andere innovatieve producten die jullie aanbieden. Een topman met. Je moet hem erop komende vijf centimeter toplaag. Als je niet gloednieuw matras kan aanschaffen of jullie unieker met kussen.

[00:37:31]

Ideaal voor zowel de rug als de zij slapen. Of de boxspring of het loft bed. Wat heb jij ook alweer? Ik heb de loft precies precies en ik kan dan in onze podcast alvast noemen doe je dan ook. Kan bestellen op met liet Puntkomma met de code zelf podcast dus naast 100 euro korting op een tweepersoons matras, 50 euro op een enkel matras en de topper ook nog eens een keiharde korting op de Materazzi met je. Wat zeg je ervan?

[00:37:54]

Met Mertz Lips hebben we zo ongelooflijk veel geld verdiend door de laatste samenwerking met zelfs podcast dat ik nu lekker op de Canarische aanligt.

[00:38:03]

Jaja Kraak. Dit is wel heel vlak. Hij heeft de dits. Dit is dat dat bekende Gaya dus nu doet wat die dan zo zegt? Höhe met Jaap en een hele verhaal en dan zeggen dit is mijn voicemail.

[00:38:16]

Het is toch triest zoals we dat in de jaren 80 zongen. Baby give up. Geef je naam gewoon op het WK. Het wordt niks Jaap hé. Even afrondden over het onderwerp. We worden een beetje moe van de mediawereld. Ik zou zeggen dat te veel media consumeren ook een beetje zoals suiker is. Ha, je wordt er ongezond van. Lees in zijn boek precies na een dipje is volgens denk ik er wel een beetje mee ben begonnen, maar ik probeer wel heel veel.

[00:38:43]

Euh ja, ik probeer wel te focussen. Ik heb nu de podcast die we maken. Ik heb mijn nummers die ik maak en alle andere dingen eromheen. Programma's die er niet echt toe doen. Euh, dingen waar bijna al een beetje twijfelt wat heel veel energie kost. Wat weer heel veel in de media is. Interviews die eigenlijk altijd hetzelfde zijn. Want elk interview dat je over jou of mij kan inzien mag je ook in andere blaere. Dodelijk vermoeiend.

[00:39:06]

Dus je moet gewoon daar wat. Wat? Wat moet je gewoon wat meer afzeggen? Nee zeggen. En dat doen we al steeds meer als prima. En misschien toch. Voor mij zou het wel leuk zijn om ook eens iets van een hobby te zoeken wat niet media gerelateerd is.

[00:39:21]

Het is allemaal leuk te maken, maar met iemand anders.

[00:39:24]

Je hebt wel en je kan je wel. Is gezien hoe ik toch dingen met de handen doe en hoe ik aan technisch koken. Zou je niet kunnen kopen. Zou ik prima kunnen. Ik zou wel helemaal me kunnen storten naar eet je wel halverwege alle ingrediënten op? Ja, maar het is wel leuk. Toen een keer wat anders. Sterker, videoBij en oh nee, het media kan niet dan. Het is tijd van een snaps.

[00:39:45]

Het snoepje van de. Wie of wat had je meegebracht? Ja, ik heb euh, euh, een paar maanden geleden een ontmoeting gehad met een meisje in Eindhoven.

[00:40:00]

Hoezo? Ja, dat kan ik niet al te veel vertellen, maar dat is een soort zorg. Ontmoetingen met een mens. Ja ja, ja, ik kijk uit naar een filmproject of een documentaire project waar ik nog niks over kan vertellen. Want dat is allemaal heel erg in het begin. Nee, niet natuurfilms hurgronje en in een premature fase. Maar ja, het valt niet te ontkennen dat zij echt imponerend knap was. Dus ik ga jou haar laat zien?

[00:40:22]

Ja. Ja, ik heb hier voor mijn jongens Elyne Hinssen. Euh. En ze zegt Messi is Marrum met een wijnglas.

[00:40:33]

Het is weer een klassiek gevalletje van een onontdekte parel. Het is weer. De VTM gaat morgen bellen. Hoe vinden jullie deze meisjes toch elke keer? Het is gewoon. Het komt over als een prachtig meisje.

[00:40:45]

Maar wat doet de beste dame en een? En wat is het? Vertel iets meer over jou. Nou, ik, ik, ik, ik. Ik durf niet te veel over haar te vertellen, want ik weet hem niet of ze dat wel prettig vindt. Nee, maar ik weet wel dat ze een open profiel heeft en dat ze dus ook wel eens mooi op de foto gaat en het ook helemaal niet erg vindt dat wij haar waarderen om de foto's die ze zich publiceert.

[00:41:07]

Post veel reizen. Ze is een Eindhovense en ze is zo zeggen ze, is opgegroeid in een in een in een bijzonder geslacht is. Ze is nageslacht van van Philips AA. Echt waar? Ja ok. Ja en Hinsz. Zaten wij vroeger ook niet met kindertjes? Hinssen op op zomerkamp in Tsjechië. Sjieke familie. Ik weet niet waar je op hint, maar ik zegt me helemaal niks. Maar vertel eens echt. Vertel even wat jij ziet, want dit is toch helemaal ons ding?

[00:41:35]

Ja en nee, het is heel leuk. Ja Sander. Ik zal daar even wat over vertellen. Maar had jij nog ergens een brug met met het onderwerp want nee, ik heb niet. Ik heb niet het idee dat de media moe is. Nee, nee, zij zou zelfs iets heel Mediabel. Ik vind het wel even een goeie.

[00:41:48]

Want wij hebben gesprek gehad met de VTM en het ging er ook over. Ja. Vinden jullie het nou ok? Wat je doet? Het snoepje van de week is een inhoudelijk gesprek met aan de ene kant kan je zeggen ho euh ja en wij doen ook wel eens een man.

[00:42:03]

Was dit nu al? Was dat maar heel eerlijk. We vinden t natuurlijk gewoon het allerleukste om om ons leuke meisjes te kijken. Ze kwamen en wat te noemen.

[00:42:09]

En wat is. Wat is inderdaad een van de grenzen die wij hebben? Ja, je moet wel een openbaar profiel hebben en anders vragen met ja. Nou, dat is een keer gebeurd. Die heeft het open gezet en mij majolica precies. Was die nu een dik belegde boterham als Erciyesspor? Precies.

[00:42:25]

En euh, bij dit meisje ook. Ja, je hebt natuurlijk geïnterviewd. En wat kan je daar dan precies geïnterviewd? Ik heb gewoon gesproken Güstrow wellicht samen een in een documentaire is gemaakt. Maar hé. Ik vind het gewoon bijzonder dat een meisje dat zo knap is gewoon nog niet is opgemerkt. Nee, dit is gewoon de Champions League.

[00:42:42]

Nee, maar goed de vraag, het vragen staan. Kunnen we dat al maken?

[00:42:44]

Ik denk als je zo op de grap staat en je duidelijk model of later al je foto's, mag je daar toch wel gewoon. Het is ook in zekere zin haar wie we helpen. We geven haar toch een zetje. Wat vind jij van de Eindhovense dames?

[00:42:56]

Wat vind je van actie? Ik. Ik heb persoonlijk altijd meer met Tilburgse dames gehad. Ja, dat is Jana. Mijn moeder is Tilburgs in het echt is een Tilli.

[00:43:04]

Oosterwijk Ja, er is toch meer Tilburg? Tilburg Oriented? Ja. Nee, ik ben een halve Brabo. De te vergeten mensen wel eens.

[00:43:11]

Jij kan het niet echt.

[00:43:12]

Is jammer dat jij niet mijn moeder wel eens boos wordt en niet zelden nee, de zandig samen. Ik vind het eigenlijk niet leuk meedoen.

[00:43:22]

Ehm, ja, nee, ze is niet heel Brabants, maar ik vind het. Ik vind Brabantse vrouwen wel leuk. Ja ja ja, ik vind Brabantse, vrouwelijke en Brabantse mannen die vertrouwend dagelijks.

[00:43:32]

Maar is er prove jij door? Want waar jij de mannen? Leuke villa in Zeeland. Je hoeft mij echt Zeeuwse meisjes hoef je bij mij niet meer aan te komen. Daar heb ik helemaal niks mee.

[00:43:43]

Nee hoor, terwijl Zeeuwse mannen ja, dat zijn Jan-Peter Balkenende ontzettend.

[00:43:49]

Euh ja, mooi mooi. Ha zijn zij zeggen zijn nema jongens gaan mainline volgen, want het is allemaal echt echt een parel.

[00:43:56]

Trouwens, ik heb nog. Ik heb nog een leuke rollertje voor je.

[00:43:58]

Zij lijkt dus een beetje vind ik. Even tussendoor voordat je de roddel doet. Het eerste waar warm waarmee ze mij doet aan denken is dat mij is die ook al een keer snoepje van de week geweest die wij hebben gezien die voor de filmindustrie werkt? Ja, moeten we die nog? Emmelie, kortweg Emmelie Korteweg begon twee jaar later zijn inderdaad een soortenlijst.

[00:44:16]

Zijn leiders. Deze gewoon Jamaer tweeling en meneer Korteweg.

[00:44:19]

Dit is wel. Dit is wel het. Dit vind ik het alle knapste wat er is. Qua qua hij, qua look en feel. Ik bedoel dit type, dit is mijn type. Ja, dit is mijn type. Hij is heel goed om te weten, maar dat is jou niet. Ik vind een prachtige dame in de keuken. Dit is gewoon. Maar dit is gewoon als ik het zou moeten uittekenen van wat. Wat? Wat? Wat moet het zijn dan?

[00:44:39]

Is dit? Ja, nou ik zeggen en leg contact. Nee. Je kan.

[00:44:44]

Nee. Maar we moeten dat dus loskoppelen van elkaar. Je kan het er gewoon technisch analyseren, maar dat is wel waar. Ik heb ook wel eens mijn zin zeg ik ben. Jij bent helemaal mijn type. Maar ik vind je verschrikkelijk. Ja, dat kan. Ja, ja, ik kreeg de rol over en ik hou niet van nee, je wel wat ik vertellen, maar achtermuur over zitten. Niet achter de muur natuurlijk. Over ik zegt dit is.

[00:45:06]

Dit is een reden om naakt petje af te gaan, je de app veranderen en achter de muren en een en een verse verse 100. Nu de.