Transcribe your podcast
[00:00:00]

Zou van je telefoon of ik wil beginnen met opnemen. Het is even rustig, op één seconde nog. Ik ben even een Zweedse kruiswoordpuzzel aan het oplossen. Nunn Zweedse kruiswoordpuzzel vertelt. Nou ja, dan krijg je in prijs. Dus ik zal maar gewoon even meehelpen, want ik ben er bijna. Ik moet nog één woord en de omschrijving is vers en verantwoord. Populairste maaltijd van Nederland. Betaalbaar? Altijd flexibel. En het rijmt op Bellow creche haarzorg.

[00:00:21]

Gendün opwacht staat nog een ding bij. Zeer succesvol. Adverteerde in de zelfspot Caia.

[00:00:28]

Hij is natuurlijk heel knap. Jaap chapeau. En de prijs is een kortingscode voor alle luisteraars. Gaan naar HelloFresh S.L. En gebruik de code Hello zelfs podcast voor maar liefst 45 euro korting op drie boxen. Het was de eerste lichting TMF. We hebben allemaal nagekeken en Bridget heeft ook in de Playboy gestaan. Dat heeft ze overigens allemaal wel door de jongere luisteraars.

[00:00:54]

Dat is een tijdschrift met blote vrouwen en blote vrouwen. Dat is eigenlijk alsof je de website Pornhub zou uitprinten, uitprinten, precies en bundelen. En toen moest je dat echt nog kopen. Maar nu krijg je natuurlijk als er iemand instar krijg je gewoon dat via de wat ze hem toegestuurd foto's voordat het uitkomt.

[00:01:13]

Twee parkaanleg ze toch maar bij de klant. Hij zingt af en toe een foute noot, zegt.

[00:01:28]

Twee vrienden, zeilsport. Sander. Daar zitten we dan voor het eerst naakt de podcast te doen. Het is niet waar, ligt nog niet tegen de YouTubers is niet waar. We hebben gewoon kunnen het best een keer doen. Ik zou er geen moeite mee hebben. Ja, nou ja, dat is natuurlijk geen camera's op.

[00:01:49]

Ja, natuurlijk zou het hiernamaals zijn bedoeld. Voor Raven en Sami. Had ik daar geen moeite mee? Natuurlijk niet, dat boeit me ook geen reet. Maar ik vind wel dat als je gewoon naakt de podcast dan presenteren bent denk ik wel. Weet niet of ik daar zin in heb. Nou, dat weet ik dus niet. Ja of jij daar zin in zou hebben met mij nu.

[00:02:05]

Ik heb jou vaak genoeg naakt gezien. Ik gevoeld. Je hoeft u maakt me allemaal niet uit maar maar zo geen zin dan dat er op een gegeven dat er dan op de op de op de Telly en op de deelstaten Japen zonder nakijken hier de beelden een hele land kijken. Maar ik vind het zo.

[00:02:23]

Giel Beelen vind ik dan Jato. Laten we onze platenbonzen ingaan. Daar heb ik gezien. Maar goed, we gaan het dus over preutsheid hebben en dat komt eigenlijk door het nieuwe programma. En hoe heet het ook alweer met de billen bloot? Gewoon bloot, gewoon bloot, bloot, gewoon bloot gewoon. Nou ja, dat is wat ons betreft is er is bloot gewoon. Maar waar het komt uit Nederland betreft blijkbaar niet Denemarken. Geloven was er in enorme ophef.

[00:02:48]

Het is alweer een paar weken geleden hoor. Euh, toen. Toen begon heel Nederland en met name via extreem rechts ASSA en het zal al jullie hebben de grote coalitie daar al.

[00:03:01]

Zolderkamer rukkers en moeders met een hart. O zo iets raars van deze tijd. Affiene zolderkamer, rukkers en moeders met een hart die samen optrekken tegen pedofilie. Ja, maar dat heeft niets met naakt.

[00:03:16]

Hij heeft helemaal mee. Maar we gaan het over ergens over praten. We gaan het over hebben. Jaap voor. Alvorens wij naar de dieptepunten gaan en het hoofdonderwerp gaan we even naar Bol.

[00:03:25]

Want we hebben weer een winnaar, namelijk zo precies.

[00:03:36]

De opdracht van afgelopen week was noem een naam voor een horecazaak die wel succesvol zou zijn als wij het samen zouden oprichten. Dan hebben we natuurlijk de Pink Flamingo gehad. Dat weten we allemaal. Was geen groot succes. Euh, de kaart. Een leuke bar. Dat is nog steeds wat ik graag zou willen doen, dus dat werd ook een aantal keer geopperd. Maar goed, die dieje was al van mij. Dus ik ga even de top 3 noemen zonder op n bas van de zwaluw cafe de gebakken lucht 100% Airfryer goede goeien 2 luuk daalders.

[00:04:06]

Cafe monisme waar hekjes voelt om aan de bak mogen en evenveel verdienen als Jaap en Sander op 3. Puck Hoogenboom Snack zonder nek. Nou, welke kies jij Sander? 1, 2 of 3? Nou, doe dan de eerste maar goed gevulde CIF Lam staart met je Schelte jeep. Ook deze week hebben we een prachtig item van de Bol.com firma gekregen, ditmaal van Tuincentrum Outlet in Tilburg. Is een webwinkel behorende bij tuincentrum Groen Rijk. Een mooie, mooie naam voor een politieke partij.

[00:04:36]

Precies Groen! Eigenlijk heel belangrijk en begon in 1968 als kwekerij in tuinplanten graszoden. We hebben wel heel vaak tuinen en winkels, maar dat is ook leuk. Het houden van tuinen.

[00:04:47]

Het artikel Deze keer is een regenton. Pierre Raine Drabbe Ja. Ja, dat is een hele specifieke regenton. De inhoud is 70 liter, vangt al het regenwater op en voert overtollig water af. Kun je een gieten onder plaatsen of een tuinslangen vastzetten? Duurzame manier van bewaker van de tuin. De nieuwe opdracht luidt. Wat zou jou doen als hij geen zanger was geweest?

[00:05:10]

Nou nou ja, al wat hij gebeuren. Ik ga wij bemoeien waardoor deze wedstrijd Jaap euh. Heb jij nog één gaatje? Ja, ik heb een dieptepunt. Want uhm eigen klinkt het heel leuk. Wat ik nu ga zeggen? Ik werd gebeld door de makelaar die mijn huis mijn huis was. Een project is nu ongeveer anderhalf jaar. Twee jaar zat woon ik hierin en is het klaar. En dat is een heel traject daarvoor geweest. En eerst koop je het allemaal gebouwd worden.

[00:05:36]

We wonen eindelijk fantastisch en ik woon ook echt geweldig. Ik ben er heel blij, maar die makelaar belt open die weet dat mijn droom is om in Loosdrecht ergens een keer aan het water of bij natuurgebied met vrij uitzicht een hemel. Dat ik woon vrijstaand, maar ik heb niet dat uitzicht en die weidsheid en dat vind ik wel heel gaaf.

[00:05:52]

Zij zegt je kijkt tegen en tegen de coniferen van de achterbuurman, coniferen, coniferen.

[00:05:57]

Kreeg zo'n mooie naam voor iemand. Ik vind iemand coniferen. Ik moet model van de koningin hebben.

[00:06:01]

Ze die gaat met namen naam, maar daar moet ik als eerste aan denken. Maar euh, nee, dat is. Het is Hedera wat er bij ons op de heg zit.

[00:06:10]

Hedera. Hedera Hedera.

[00:06:12]

Dat is gewoon een schoon klimboom. Coniferen heb ik hetzelfde, maar hij zegt ik heb iets voor je, voor de markt. Het is echter gaaf ding. Ik denk dat iets voor je kan zijn. Nou, ik weer weken onrustig, want ik kon er nog niet heen, want ik moest eerst even een afspraak gemaakt worden.

[00:06:26]

En het duurde twee weken voordat ik een keer kon kijken. Ik die deriemaeker natuurlijk lastig vallen. Stuur me dingen. Hoeveel beter is het? Wat kan ik er doen? Plannen maken, tekenen, hoe, wat, waar, wie bij jou natuurlijk ook nog stuurt. Nou, dan ben ik daar dus non-stop mee bezig. Ik kan daar niet, terwijl ik hartstikke lekker women.

[00:06:45]

Maar wacht eens even na de hypotheek.

[00:06:46]

Lederhuid sportweken rente is nu laag. Alleen maar voordelen voor me voor om het wel te doen. Dat is de eerste week alleen maar van ja maar kijk, heb ik vijfduizend meter grond en dan kan ik dit zo naast die jongens groter zijn. Ja hij is wordt toch dekleine en hypotheekrente is binnen een week ga je van.

[00:07:01]

Ik had geen idee tot tot je. Ik moet dit doen. Dit moet ik doen als ik het niet doen. Daarmee is ook weer veel te duur. Het is eigenlijk helemaal niet nodig en het komt eigenlijk te vroeg. En dan zit er maar een raar ding uit. De uit de jaren 9 van is gratis. Het is volgens mij in 92 gebouwd en dat heeft een beetje een soort, nog wel een beetje een feite lening. Ja, het is niet om.

[00:07:20]

Het is echter niet mooi. Je kan er wel iets moois van maken.

[00:07:24]

Bedoel niet dit specifieke ding, maar als je toch ziet wat er ook in negentig is. Maar ik vind het ook niet zo heel mooi, maar het is wel je kan. Jouvet zou maken, maar dat krijg je nooit meer zo'n nieuw huis wat we nu hebben? Nee, het is een beetje een peiper Latijn, maar heel gaaf. Het allermooiste uitzicht op Vind is prachtig natuurgebied. Maar het is ook weer veel duurder en op een gegeven moment dan. Die onrust is niet oké.

[00:07:44]

En dat je er dan zo'n non-stop mee bezig bent. En ja, waar stop je op een gegeven moment met tevreden zijn? Waar waar is op? Want als je dat doet? Ja, dan wil je je volgende stel wil ik aan het water in Loosdrecht wonen is onbetaalbaar. Slaat nergens op. Echt vol aan de plas en ik word daar een beetje een beetje. Ik vind gewoon dat je vermoeiend van mezelf en dat kora.

[00:08:01]

Hoezo benadert die makelaar jou? Want je hebt zelf dan weet dat dansante gehele zaadje geplant?

[00:08:07]

Ik heb haar gezegd, hebben ze. Mijn droom is een keer om zoiets te doen. Ja, en eigenlijk komt het gewoon een beetje te vroeg. Ik zit en je merkt. Ik zit nu weer een beetje de tweede week. Ik zit een beetje op de twijfel. Komt de twijfel en zie ik toch ook wel wat. Maar goed, wat minder. We weten allemaal dat Kim de beslissingen neemt bij jou thuis.

[00:08:23]

Ja, die heeft gezegd te. We gaan niet. Maar het is wel. Ik vind het wel dat die onrust mooi is. Dus jij was helemaal kwispelende een week. En Kim die ging kijken zei nee, nee. Nee nee. Nee. Ja. Maar nu ja, ik was hetzelfde. Nee, want de vader van Kim heeft heel veel verstand van bouwen en van huizen die. Die zit daar ook een beetje in. Het was meubels en meubels.

[00:08:42]

Nee, maar die weet echt van renoveren en die die gaat nog meekijken. Want kippenvel gezegd luister. Maar Kim is veel meer, die wil het er eigenlijk niet over hebben. Je zegt we gaan kijken en dan ga je nog een keer met m'n vader kijken en maken van plan. Verder hebben we het niet over. Ik praat van s morgens tot s avonds laat. Hema zou vandaag nog iets kunnen doen en ze heel, heel irritant.

[00:09:01]

Kijk, jij bent. Jij bent irritant omdat je een twijfelaar bent. Ja, zo mag je. Maar wat jou nog irritanter maakt is dat je een twijfelaar bent die constant andere mensen opzadelt met jou. Terwijl je precies denkt want jij hebt heel veel dingen nodig. Ja, dus jij twijfelaars? Die gaan gewoon twijfelen. Ha, die gaan gewoon rondjes lopen door het bos. En dan gaan ze twijfelen en lopen ze als een ijsbeer met de handel, de rug lobbies.

[00:09:23]

De twijfelen lopen zo tegen zoon tegen, zoon tegen een steen aan te trappen. Zo van wat zal ik eens doen? Precies, daar gaan ze zo zitten. Ik twijfel twijfel met een man. Jij bellen. Je gaat de hele dag bellen, belt vijf uur mee met je broer, met iedereen die maar z'n telefoon opneemt. Bel jij over je twijfels in de hoop dat wij jouw twijfels weg kunnen? Ja, precies. Maar na zesendertig jaar zal het godverdomme ja, maar eens een keer tijd worden dat je doorkrijgt dat andere mensen jouw twijfels niet weg kunnen nemen.

[00:09:48]

Nou en ik probeer ook altijd dan op dat. Ik word er ook moe van. Ik bedoel ik vind je echt leuk. Ha bedoel, hoeven we niet moeilijk over te doen, maar ik hoef niet drie keer gebeld te worden over jouw huis. Twijfels doen Zevenaarder.

[00:10:00]

Het is teveel onzin, al die filmpjes en dan moet ik je maar in je. Je maakt mij ook aan twijfelen. Nee, maar je maakt van jouw probleem. Maak je mijn woorden niet van jou en mijn probleem maakt. Ja, ik snap het, maar het is gewoon fijn. En dan probeer ik ook al die mensen die ik dan belt te kneden in mijn richting.

[00:10:17]

En nu zit ik dus wellicht niet en dan ga ik jou weer bij elkaar zeggen.

[00:10:20]

Week in week één was mijn advies, maar we doen het bij elkaar. Met jou gaat het over huizen, bij mij gaat over vrouw. Maar goed. Nee is niet waar. Bij mij gaat ook om een huis, maar bij jou gaat het altijd over huizen. En wat jij dan doet in week één is inderdaad 1 mei. Helemaal als adviseur een bepaalde hoek in Duma. Dus dan zeg je van ja, maar het is zo'n unieke kans. En het uitzicht krijg je nooit meer.

[00:10:44]

Dus in een klein land in Nederland. Ik bedoel alles wat volgebouwd. Zo'n kans komt nooit meer.

[00:10:47]

En dan zeg ik als adviseur. Nou ja, en dan een week later, een week later. Ja euh ja. Is wel eigenlijk wel veel te duur en lijkt wel een rare dingen. En ik woon dat ook zo fijn zeg ik nou. Blijft allemaal wonen waar je woont.

[00:11:01]

Ja nee. Het is echter zoals ik weet, het is volkomen zinloos. Ik heb het net ook nog aan. Gewoon helemaal koud aan Titus verteld. Die wisten we niet. Werd overgegeven zoals. Die heeft niet eens echt in een doos van een zwerver om. Aan een dakloze zagen we ook hier nieuwe.

[00:11:17]

Ik heb drie kinderen, die gozer natuurlijk. Die 26, die heeft geen idee. En die zijn echt ook naar mij te kijken, zo'n glazen. Want ja, je hap ja. Ja, doe het of niet. Ofwel ja, ik heb geen. Maar je moet ook niet onderschatten hoe hoe decadent het overkomt op zo'n Millennial die die die er gewoon nog niet eens een huis kan kopen.

[00:11:34]

Het is echt heel erg. Je hebt zelf je maar weer. Ik heb zelfs de filmpjes gestuurd naar de oppas, want die vroeg van en was het huis leuk, dan ga ik het ook daarmee delen. Heel erg is toch verschrikkelijk. Het is een meisje van 15 uit Leauge 1818. Ze mocht wanneer ze mochten stemmen.

[00:11:48]

Dat is niet van harte. Nee, deze ging voor het eerste als oppas.

[00:11:53]

Ze is 18 en die mocht ik mocht voor de eerste keer stemmen.

[00:11:56]

Uhm, 2 week geleden werd ze totaal verrast met volledig vrij serieuze vragen. Maar dat is heel geinig. En ik kreeg dus een stem diploma. Dat moest ik weggeven. Nu ik het ja stem diploma. Maar dat vind ik ook de demonisering van ons onderwijs en geluiden Hager. Ze kreeg een bosje en zo'n UCB zo'n Kubox met 6B waar je een beloning? Ja, dat ze had gestemd. Ze kreeg een snelle stem. Dit is een raket, die hoef je er niet voor beloond.

[00:12:20]

Nee, maar dat vond ik ook zo bizar. Maar goed, dat terzijde. Ga jij naar je dieptepunt? Want ik ben er ook weer maar klaar mee. Ik ga er nog één keer bellen of dat kruithuis.

[00:12:27]

Ja, dan luister ik gewoon wel weer Arendo jij. Uhm ja, leuk bruggetje naar mijne dieptepunt. Ik kijk ik. Ik heb ook het afgelopen jaar natuurlijk wat soul searching gedaan. En wat dingen getest in mijn carrière kijk ik. Mensen denken dat ik heel kritisch ben. Ben ik?

[00:12:45]

Ga jij nou zo zuurtje? Dan ben ik zo benieuwd naar. Ik zie natuurlijk mensen echter gewoon een kleermakerszit en even rustig zonder te praten ook wel eens. Ja ok, maar dan. En dan ga neem je bellen en ga jij wel ijsberen. Ik ga ijsbeer naar de bosjes.

[00:12:57]

Nou ja, ik heb geen bos bij de hand, maar over de gracht. Ha ja, of ik als verloren hadden? Ja maar goed. Kijk van mij wordt altijd een. Van mij wordt verwacht dat ik heel kritisch ben en daarom ben ik destijds ook bij op 1 neergezet. En ik heb natuurlijk een paar weken geleden die lijsttrekkers gesprekken gehad bij de Tubantia. En ook daar werd natuurlijk weer van mij verwacht dat ik heel kritisch ben in het gesprek dat ik heel Sven Kockelmann achtig mensen ondervragen.

[00:13:24]

Ik ben erachter gekomen dat ik dat gewoon helemaal niet kan, maar vind het dan wel eens tegen Tubantia. Dat zou hij nou. Maar dat was iets. Maar dat was niet de setting. Af en toe kan ik daar natuurlijk wel een beetje Garmisch worden. Vind ik bij zo'n Swain ook dat het soms heel erg, want het is echt wel een talent, maar je hoort wel dat het af en toe gezocht is om effe op gespeeld werd. Genee doet het ook altijd heel zuinig, zo is ook zijn tip.

[00:13:46]

Kijk omdat ik hele hele scherpe columns schrijf, waarvan mensen van Holy shit, hou je uit! Weet je wel. Zo denken ze dat ik dat in als presentator of dagvoorzitter, hoe je het ook wil noemen. Ook ben. Maar ik ben er achter gekomen dat ik ja, ik ben eigenlijk. Eigenlijk ben ik in zekere zin wat ik zelf haat bij mensen. Een grote bek achter een hek. Ik kan heel. Ik kan heel erg uithalen vannacht.

[00:14:09]

Termijn schrijftafel, zal ik maar zeggen. Maar in het echt vind ik mensen gewoon heel snel best wel aardig en heb helemaal geen zin om ergens van ja ja. Dus ik had het.

[00:14:20]

Een paar keer had ik me voorgenomen om onwijs scherp dat gesprek in te gaan en ik na een tijdje merkte ik dat. Heb ik mij opeens ook vaak ervaren. Dat ik gewoon ja, dat ik dat helemaal niet misschien mooi vind, het misschien helemaal niet kan of helemaal niet voel zeg. Zeker bij zijn toko. Zo lijkt het me ook niet goed om die mensen te veel van tevoren te spreken dat je nog een soort sympathie precies moet. Kraut het geringe aantal mensen hem maar niet zien en nog andere been.

[00:14:46]

Maar iedereen is wel vriendelijk achter je. Die arme lieverd, die ga je maar als ik.

[00:14:50]

Ik ben ik. Ik ben gewoon niet zo goed in. Ik ben geen Sven Kockelmann, daar ga ik ook gewoon niet worden en moet maar gewoon accepteren dat ik denk dat het ook wel fijn is.

[00:15:01]

Want het is toch ook niet altijd helemaal echt? Ik vind het. Ik snap het wel. Ik snap dat het wel. Goede tv en goede Radio Holland talent. En Wilfred Genee heeft dat ook nemer. Maar het is heel appen. Ik vind het frustrerend dat heel veel mensen dat van mij verwachten op basis van mijn uitingen, bijvoorbeeld in deze podcast of in in mijn columns. Want daar is natuurlijk allemaal heel ergens op het randje en scherp. Maar aan een talkshow tafel heb ik helemaal niet de behoefte.

[00:15:25]

Nee, maar ja, goed, daar word je nog steeds veel voor gevraagd, dus dan moet je toch maar af en toe nee zeggen. Maar voor het menselijke gesprek heb ik dan eigenlijk ook weer niet de kwaliteiten. Want ik ben natuurlijk ook niet echt empathisch en geïnteresseerd in mijn kwaliteiten. Ook overgewaardeerd zijn hoor.

[00:15:39]

We gaan het over de onderwerpen oma's aan waseen gewoon bloot, gewoon blauw. Leg een mes op tafel.

[00:15:46]

Nou euh, ik snap dat de meeste mensen dat graag zouden willen zien. Het is ook behoorlijk wat wat er dan natuurlijk op tafel te leggen is. Uhm nee. Maar maar. Maar zijn wij een beetje preuts en is dat veranderd? En hoe zit dat in de media?

[00:16:02]

Ik was. Ik was vroeger denk ik redelijk preuts. Wel met mijn vader en moeder. Met name mijn vader. Die vond het altijd wel opvallend dat bijvoorbeeld als wij in de vijver achter onze of het zwembad. Wat we vroeger hadden in de tuin. Ja sorry. Gingen zwemmen. Dat wij als jongetjes en dus ook met mijn vriendjes, dat wij een zwembroek aantrokken. Heel raar.

[00:16:26]

Serieus, hij dacht wat je gaat met z'n allen. Sowieso naakt zwemmen. Ja, nou ja, maar eigenlijk. Eigenlijk is het ook wel een beetje bizar om een zwembroek.

[00:16:34]

Maar ook als ik in mijn eentje ging zwemmen of met met met mijn vader of met mijn zusje. Of weet ik veel. Dan ging de vaardiger ging gewoon naakt. Want één ding.

[00:16:43]

Jammer. Dan wordt het wel weer gek dat als je met 5 vriendjes en vriendinnetjes van je zusje en dan gaat je ervaring weet nog heel goed mijn komende kind. Ik weet nog heel goed.

[00:16:53]

Ik weet nog heel goed dat het eerste vriendje van mijn zusje meekwam naar hier om mee te eten op een zomerse dag en dat zij toen naar het zwembad ging.

[00:17:03]

Een aardappel en een klein stukje vlees jaenen. En wat er die dag maar geschoten was. Dus die liepen met z'n tweeën zo naar het zwembad. Je weet precies zo door Paraguay, je kent die weg. En ja, jij kan het kan werken en. En toen stond mijn vader daar is en is er in zijn blootje. Tonino als wel even en. En die jongen, die was tuurlijk helemaal ongemak. Van Ja, wat moet ik hier nou mee?

[00:17:28]

En het lijkt mij dus sowieso wel euh, dat ik denk als je gewoon het ijs wil breken met je schoonouders moet je gewoon nagaan. Gewoon met z'n vieren. Gewoon in één keer gaan vol Derin en dan ben je er ook vanaf. Dat is gewoon afgelopen. Och ja, ik ben en ik ben er wel voor maar beetje over.

[00:17:43]

Maar inmiddels is zwemmen heb. Ja, naakt zwemmen is zo ongelooflijk lekker. Ja toch? Naakt zwemmen is 20 jaar lekkerder dan met.

[00:17:55]

Dus wij luisteren het lekkerste is. Naakt zwemmen in die vijver waar ik het net over had met mijn vader dus nog steeds elk jaar doet. En dan heb je van op zo'n warme dag. Heb je dan die onderlaag met modder? Weet je wel waar warme?

[00:18:06]

Moddert je ook van die slierten in je bilnaad? Niet heel fijn, maar van. Als je dan toch naakt bent.

[00:18:11]

Langer dan ook maar de bomen gewoon lekker als wij mensen van dat soort dingen gaan. Leg mij maar gewoon in t azuurblauw zwembad hoor.

[00:18:17]

Dat steekt wel lekker lekker. In de gloria is dan weer maar. En Jaap, zullen we voordat we verder praten over onze eigen blote billen. Euh is even naar iemand gaan wiens blote billen wellicht meer de de de aandacht verdienen dan?

[00:18:32]

Nou, in ieder geval dan die van mij. Ja, maar dat vind ik wel heel, heel eerlijk en ben ik heel eerlijk.

[00:18:38]

En dat is ook dat is een gek. Dat zegt Kim ook altijd ik heb jij geen billen, geen billen. Nee, heel, heel plat. Ik zou eigenlijk gewoon volgen. Kan jij het? En hoe heet hij ook alweer? Nou ja, Kadesh, jij bent echt platten naar achter een implantaat in hun. Ja maar euh. Inderdaad, wie hebben wij gevraagd? Toch wel een beetje een jeugdhelden liefde Rycker? Euh, van ons hier. Een DJ, 3G of 4G was het jaar van TMF en was in de eerste lichting met Sylvana Isabell en Bridget Maasland.

[00:19:05]

Fabian Fabian, bedoel je Fabian? Zei ik. Wat zeg ik? Isabelle is me dat er ook bij? En ik bedoel ermee Fabian? Ja klopt Isabelle Brinkman. En het was de eerste lichting TMF. We hebben allemaal naar gekeken en Bridget heeft ook in de Playboy gestaan. Dat heeft ze overigens allemaal wel door de jongere luisteraars. Dat is een tijdschrift met blote vrouwen en blote vrouwen. Dat is eigenlijk alsof je de website Pornhub zou uitprinten, uitprinten, precies en bundelen.

[00:19:32]

En toen moest je dat echt nog kopen. Maar nu krijg je natuurlijk als er iemand in staat krijg je gewoon dat via de wat ze hebben toegestuurd. Foto's voordat het uitkomt?

[00:19:40]

Ja, maar zij heeft de verdiensten daarvan gestoken in haar stichting. In Nee nou.

[00:19:58]

Anthony Horowitz. Gewoon heel serieus onderwerp. Heel grappig. Nee, ze heeft. Ze heeft dat Nahon honden om een puppy love op een goede doel.

[00:20:09]

Wie we altijd de stichting? Al heel lang? Ja en zal al het geld eerst op. Ja, echt heel vind ik dus wel heel, heel mooi. En dat zou iig.

[00:20:17]

Als zij naakt zou kunnen gefotografeerd worden en zijn geld verkrijgen en het naar een goed doel doen, zou je dat doen.

[00:20:24]

Ik zou het euh volledig overmaken naar de eigen bankrekening. Nee, maar ik vind het wel mooi, want het is het is nee. Ik vind het dus echt wel gaaf. Uhm, want daar wil ik het later nog met jou over hebben. We moeten eerst een iets gaan luisteren, maar voor hoeveel jij inderdaad nakend ergens op zou staan en waarvoor je dat ze ook nog zou doen. We gaan even luisteren. Zijn we Kreutzer geworden? En euh ja, wat moeten we niet een beetje gewoon een beetje weer relaxt worden en naakt mag.

[00:20:47]

Ja.

[00:20:51]

Hij daslook, een stukje ongevraagd advies van een BnF, een seward of een onbekende. Lieve Sander en Lieve Jaap, uhm, ik word zo moe van die verdrukking over alles en iedereen en nu ook alweer over naakte lijft. En terwijl we worden allemaal naakt geboren volgens mij. We gaan nou Jaenen naakt dood hoeft niet.

[00:21:12]

Maar in principe word je dan wel weer afgelegd, uitgekleed en schoongemaakt. Dus waar komt die verruwing eigenlijk vandaan? Waarom hebben we dat? Ik zou zo graag willen dat iedereen zeker die kinderen heeft. Ja. Welwyn een soort van vrije opvoeding meegeeft, Bloods niet raar, is niet vreemd. Borstvoeding is niet vreemd, lijven zijn niet vreemd. Doe ermee wat je wil, tenminste als je goedkeuring hebt natuurlijk.

[00:21:42]

Ja nou, daar zijn we natuurlijk helemaal mee eens. Maar zij is ook nee, maar ze is ook gewoon wel heel vrij.

[00:21:49]

Ze is ook vrij vrij opgevoed. Je maar vrij wa da. Ik vind haar dus helemaal niet vrij broel. Zij is een kind van haar tijd en dat was gewoon normaal. Alleen die is iets heel raars gebeurd in de afgelopen vijftien jaar. Misschien door de media niet moeten noemen.

[00:22:06]

Dit is gewoon normaal. We zijn mensen, we zijn. We zien er allemaal anders uit en dan moet je gewoon relax mee omgaan. We gaan overigens achter de muur doorpraten met perjaar. We gaan dit onderwerp om eens even echter hoe dat ging bij REB. In de Nasleep boshut en zo naakte waarheid. Maar ehm, Jaap. De discussie is natuurlijk begonnen voordat we weer even over onze eigen preutsheid gaan spreken. De discussie in Nederland barstte los over het programma Gewoon Bloot, waarin dus kinderen volwassen mensen bevragen over hun lichaam.

[00:22:38]

En toen kwam er een enorme storm van van mensen die vonden dat pedo job Sherri deed die die.

[00:22:47]

We hebben het over kinderen uit groep 7 en 18 die vragen dus stellen vragen aan blanke mensen. Ik vind dat dus waanzinnig. Ja, het is toch een geweldige educatie hoor. Maar hoe kun je zo normaal?

[00:23:00]

Ik vind eigenlijk gewoon iedereen die de link legt met pedofilie. Dat zijn de mensen die je in de gaten moet. Dat dat nou precies en het idee van het hele programma is. Dus dat is een eerlijker beeld krijgen van lichamen in een wereld van social media. Volkomen logisch en terecht. Prachtig is, want het is natuurlijk heel goed. Was die kids weten. Uh, als ze zelf in de spiegel kijken. Nou nou nou is dat nog heel jong.

[00:23:23]

Ja, maar dat het wel doodnormaal is dat dat normaal is. Dat het district meegaat betekent dat we wat we allemaal te zien krijgen. Ja dus ik vind het prachtig.

[00:23:31]

Je hebt overigens ook een Deense cartoon hebben volgens mij. Alsof gaat die cartoon met die man. Dat komt ook uit Denemarken. Ja, die man met die hele lange. Euh ja dus piemel. Ja, da's ook. Dat was ook.

[00:23:43]

De wereld was daar geschokt, maar die was zo lang dat ie dmn in bomen. Als het zo was dan ook ja, daar allemaal niet racistisch. Fantastisch.

[00:23:51]

Terwijl terwijl volgens mij komen we allemaal terwijl ze daar terwijl ze daar heb jij me wel eens verteld wat wat preuts zou zijn. Na in Zweden en Zweden? Ja en nee. Het viel me heel erg op dat in Zweden ging ik naar naar zo'n spa ding met Lotta en ik heb daar. Ik heb daar nooit zin. Ik vind het helemaal niet leuk.

[00:24:06]

Zweette Ziet was dat Nieuw-Zeeland en de Finse sauna? Nee, dat was niet eenvoudig.

[00:24:11]

Het was in en in Zweden, maar daar zat iedereen in zijn Inzell in z'n badkleding.

[00:24:15]

Nou, ik vind dat toch wel lekker om dan gewoon daar. Ik gewoon nakend.

[00:24:20]

Ja ja, maar het zou je dat in Nederland ook nog doen. Nu met de. Dat dat mensen je kennen dat je gewoon naakt ben. Ik heb geen termen. 2000 naaktheid.

[00:24:28]

Nee nee, nee, nee nee.

[00:24:30]

Je mag er ook geen camera's Nigerianen mee naar binnen nemen. Immers, ik vind dat echt niet zo spannend. Maar goed, dat is dus opvoeding. Hoe ben jij opgegroeid qua preutsheid? Nou, ik ben ik ben. Ja, achteraf bijna geen vrij meer noem. Ik ben normaal euh. Opgevoed denk ik. Wij hebben het. Thuis liep iedereen rustig naakt. Ook mijn ouders douchen allemaal door elkaar. Maakt allemaal niet uit. Euh, was heel normaal.

[00:24:54]

Ik moet zeggen dat dat in het dorpje waar ik ben opgevoed, Terwolde. Was dat echt wel anders? Wij waren wel en ik denk dat dat. Dat we daar wel een beetje een vreemde eend in de bijt waren.

[00:25:04]

Hoe weet je dat nou? Omdat ik. Ik weet wel een beetje van onze bijvoorbeeld. Ja Truus, onze oppas, dat gezin, de buren, de boer na is mijn schaamte. Ja, daar was meer. Daar was meer schaamte bij ons was. Was dat echt wel heel vrij? Ik weet ook alle vakanties nog mijn moeder, echt wel topless zonnen. Nou nou nou zat daar niet heel veel op. Maar het was wel. Nee, maar ik bedoel.

[00:25:23]

Da da da da. Dat was heel normaal. Dat was. Dat is altijd prima geweest en er werd nooit moeilijk over gedaan. Werd ook vaak over seks gesproken in het gezin. We waren goed. Ja, aan tafel was allemaal prima, maar je had oudere broers en oudere broers en zussen, maar dat was allemaal wel heel vrij. Dus het hele naakt zijn.

[00:25:38]

En en en en en en het heden. Ja, seks gebeuren was allemaal. Ja, ik ben daarna wel heel vrij in. Ja, in op de voet. Ja ja, bij mij. Maar wat?

[00:25:49]

Volgens mij is dat wat er tegenwoordig misgaat. Is dat naaktheid of bloot zijn wordt gekoppeld aan seks. Automatisch? Ja, en dat zijn natuurlijk twee dingen die helemaal niet noodzakelijkerwijs samen hoeven te gaan. Het kan wel alleen zo met het ander, maar niet andersom. Regelmatig ja dus. Dus wat wat wij bedoel in mijn huis of in mijn gezin werd niet echt over seks geloofd moet ik zeggen. Ik bedoel als mijn moeder zaten was dat mijn moeder en mijn zusje uit de goeie tijden te kijken.

[00:26:17]

Dan zat mijn vader zo over de krant, zo als hij zat. Zo ging het opeens wel kijken als Katja Schuurman in beeld kwam.

[00:26:22]

Nou ik en ging ik weer omhoog. En dan? En dan zag ik dat en ging ik blozen. Weet je wel wat allemaal heel ongemakkelijk was? Wel, was wel tamelijk ongemakkelijk.

[00:26:30]

Maar goed, nou vind ik ook wel. Dat hoort erbij en heette zo, maar naaktheid was geen issue. Bedoelde dat bedoel je? Je kan toch gewoon Arana?

[00:26:39]

Hoeft het niet? Papanin Het hoeft niet seksueel te zijn.

[00:26:42]

Ja ja. Nee, niet niet.

[00:26:45]

Nee nee nee, maar gewoon wel door de tuin en mijn kampf.

[00:26:52]

Heel normaal is. Nee, niet door het huis, maar wel door de tuin. Maar dit is toch jammer dat die eerste dit niet de beste buren die wonen in Duitsland bedoeld is. Toch een immense ruimte?

[00:27:02]

Ja kijk luister, ik heb altijd het romantische beeld vormen dat dat ik dat ik lekker door de velden, door de bloemenvelden, nadat mijn over een heuvel en mijn moeder in je blote kont. Dat lijkt me echt. Dat is zo lekker.

[00:27:15]

Dat beeld snap je, maar jouw vader zat gewoon tussen de scholen.

[00:27:19]

Ik kom, kijk, de schimmelpennink zijn notoire na naakt. Bedoel dat zit gewoon in de vriendin is ook een beetje de Duitse wat en wat hebben met mijn. Mijn overgrootmoeder was Duits. En denk jij dat die Duitsers hebben? Dat die die die Freikorps cultuur he? Dus gewoon naaktlopen. Dat zit er een beetje in. Is mijn grootvader hé, waar ik naast ben opgegroeid? Die was altijd, liet naakt rond als als de zon. Vanaf maart was ie eigenlijk had ie geen kleren meer aan.

[00:27:44]

Nee, maar dat is echt zo raar ervaring geweest als je daarmee opgroeit. Ja en van mijn moeder was er dan een vriendje kwam en die zijn raad van God. Dat hun oude man daar een potvis of wat is het? Nou ja, lichtelijk nee.

[00:27:57]

Nee. Ja, dat dat. Ja, dat was daar een beetje ongemakkelijk. Maar ik vond dat het heel raar. Maar van mijn moeders kant was het trouwens wel minder. Normaal doen mijn moeder, die is niet naar Europa.

[00:28:08]

Ja, een katholiek. Misschien is dat wel verschillende protestanten katholieken. Ik weet het niet, maar ik was dus in ons gezin. Was ik wel meer preuts? Ik vond dat niet ik. Ik had niet heel erg. Als je als jongetje had ik niet heel erg de neiging en dat komt dan misschien dan toch wel door. Weet ik veel. De andere kinderen die dat niet zo normaal vonden? Ja, dus als wij dan in een berg mirte tijdens gezinsvakantie gingen zwemmen.

[00:28:31]

Nou, daar ging mijn vader die diatel. Voordat je er erg in had lag ik alleen.

[00:28:34]

Ik weet nog niks, wilde dan een zwembroek aan. Ja, ik weet nog dat wij een keer bij jou euh. Homo's waren. Mijn homo's.

[00:28:40]

Ja en euh. Die in Berlijn en Spa waren op dat bootje van ze in Potsdam nergens meer. Ja, ik weet ook nog dat die gasten echt binnen een seconde alle kleren uit en naakt in het meer. Dat was inderdaad en van die witte lichamen en dan gewoon hopt herinneren. Maar is ook dat WK? Ja, dat heeft een beetje. Ja, ik snap wat je bedoelt, maar ik vind het wel mooi.

[00:28:59]

Maar toen wij dus jonger waren vonden we dat een beetje ongemakkelijk. Maar nu zou lachend. Zouden we eerder de kleren uit hebben dan dacht ik.

[00:29:06]

Ik moet zeggen dat het bij mij wel eerst ergens verandert. Ik ben natuurlijk. Euh. Zoals ik vaker heb besproken was ik behoorlijk wat dikker. En ik heb in die tijd heb ik best ook wel schaamte gekend. Dat ik mijn shirt niet uit durft te doen. Als we ergens gingen zwemmen of op het strand. Of er nou ging, heel krampachtig ging dat aanhouden. Als ik toch aan terugdenkt wat voor hoeveel? Ik had me zo veel ellende kunnen besparen om gewoon het gewoon te doen.

[00:29:30]

Want het maakt natuurlijk echt geen reet uit. Maar je voelt je ergens niet. Niet dat een meisje denkt goh, wat een slanke den. Ga maar eens naar bed. Nee. Trek je shirt uit die nog even tegen precessie zit, verwacht ik superaardes.

[00:29:43]

Dat maakt natuurlijk niets uit.

[00:29:46]

En ik heb me nou, maar dat was voor mij echt wel ellende hoor. Nee, best wel vaker en vaker voor geschaamd. Dus ik ben. Ik heb vroeger in de tussenstand ik. Toen ik wat jonger was, had ik dat. Ja, maar als ik niet zo dik kan. Een periode dat ik heel dik was. En die periode vond ik naakt zijn wel lastig. En toen kwam dat nog een keer terug.

[00:30:02]

Maar onder met vrienden niet, want ik heb jou toch tijdens de periode. Ik kan je nog uittekenen, maar dat was juist prachtig.

[00:30:09]

Want wat wij altijd deden met drank spelen hadden we. Onze uitshirts gingen we aandoen en het uitshirt was geen shirt. Dat was in je blote bast en dat was heel lekker. Dan zat je gewoon in je in je. In je blote bast kon je ook niet knoeien met al die rommel die we daar gingen. Van die shotjes drinken met dropshot. Juist dat in je witte overhemd komt is klaar. Dus ja, je moest nog uit. Jammer je shirt uit, want je ging te kwijlen van van de van de drank spellen.

[00:30:31]

Zet je lekker zo met je mee met mensen in je blote bast en dat was een heel lekker te lachen. Maar dat herken je dan nog wel. Ik kan. Ik kan jou. Als ik jou zou moeten tekenen op 20 jarige leeftijd zou ik jou met blote bast? Ja, want je hebt met eigenlijk het hele linkerdeel van je lichaam onder de mayonaise. Het rechterdeel onder de dropshot. De gevel is maanden stijf als je het zo. Als je het zo ja zo schetst, dan denk ik wel nou leuk.

[00:30:54]

Maar ja, nee, maar het is later nog wel een keer teruggekomen. Uhm, want ik heb het. Nou nee, ik ben ben ik afgevallen en heb ik natuurlijk altijd nog wel een een soort buik overgehouden waar je niet zo heel veel aan kan doen. Uh, wat wat gewoon veel is. En ik weet nog dat ik Kim dus voor de eerste keer dat ik met haar in bed lag en in de badkamer kwam en dat ik in de spiegel kijken naar de ik dat Kim supermodel lichaam.

[00:31:16]

Ongelooflijk! En als ik echt rjhz. Ja, ik ga toch nu niet terug naar die kamer met met met deze hobbel zaken met dit lichaam? Hoe kan ik dat eigenlijk doen? Dus jij belt mij en ik onderaan?

[00:31:25]

En ja, toen ben jij nou precies? En euh, nou nee, maar ook wat toen?

[00:31:28]

Helemaal verkeerd maar dit. Sorry dat ik je best wel. Ontboezeming zonder bal zullen we graag gaan, maar ik weet wel dat ik toen nog in de spiegel. Ik denk er ook wel om kon lachen dat ik dacht juist weer heel grappig. En ik ben gewoon teruggegaan in vak dat ik ben klaar. Maar ik heb me daar, dus het is. Ik weet niet je hebt schaamte en je hebt preutsheid. Ik ben niet. Ik ben zeker niet, maar ik heb nu ook.

[00:31:49]

Ik heb geen schaamte en geen preutsheid.

[00:31:52]

Ik kan rustig door het huis lopen als iemand dat is verschil tussen schaamte en preuts. Om een preutsheid gaat dan over eigenlijk toch gewoon je je geslachtsdelen tonen. Toch?

[00:32:02]

Ja, wie weet ik niet wanneer ze van preutsheid naar preutsheid is misschien ook wel heel breed, want het kan ook als je zo over seks wil praten of over naaktheid. Of dat het allemaal eraan dat het dat het niet alleen het laten zien is, maar ook dat je daar gewoon niet echt over hebt. Of. Ja, want wat valt die ophef over het programma gewoon bloot? Valt dat? Is dat dan preutsheid? Nou ja, euh, kijk dat dat dat dat vanuit die hoek komt en dat ze dat aanhaalt dat ze pedofilie daaraan verbinden.

[00:32:31]

Dat slaat gewoon echt helemaal nergens op. Maar dat er euh euh, dat dat dat mensen producer zijn geworden. En vaak zie je dat dat euh. Op social media wordt er eigenlijk steeds lijkt het alsof er steeds meer naaktheid. Ja, sex in your face isight gedoe. Maar dat is natuurlijk allemaal een beetje nep. Ja, en dan. Hoe meer dat gebeurt, hoe preutse dan weer iedereen op zijn mooist.

[00:32:55]

Ja dus. Iedereen. Euh ja, die die badkamer momentjes die jij net omschrijft. Die zullen heel veel mensen hebben dan dan. Op Instagram ziet het er allemaal prachtig uit. En dan? En dan komt het op het Giani en dan denk je godverdomme valt. Dat kan alleen maar tegenvallen. Valt het toch vies tegen? Ja, nee, maar ik denk dus wel dat we wat preuts zijn geworden. Ik kan me ook. Ik kan me echt wel de films euh euh herinneren.

[00:33:20]

Wat dat juist Nederlandse films moest allemaal heel erg naakt. En en en euh. Op de stranden natuurlijk. Overal mensen topless zonnen. Ja en ja, wij hebben 2. Bridget die in in in topjes met waar de tepels doorheen zag komen. Euh, dat was. Dat was allemaal heel normaal. Tijd dus ik denk dat dat wel wat preuts is geworden. Ja en. En hoe voel jij je kinderen nu op? Ja is wel lachen, want Mulk en Youp zijn wel echt jongens die het ook he.

[00:33:47]

Zij zijn ook wel extraverte jongetjes en die willen het liefst vooral Youp het liefst de hele dag naakt door het huis rennen en vind dat ook prachtig. En Piemol is nu helemaal gaaf om te zeggen ja en heel grappig. Dus altijd piemel piemel. En later heb ik hem betrapt. Nou ja, nee toen. Toen was ie, dus dan trekt die gewoon zelfs als kleren uit. Waar is die gozer dan? Staat die dus op de trampoline? Helemaal naakt.

[00:34:09]

Gewoon volledig eens blote lul. Staat in de trampoline te springen. Ik vind dat SGP. Dus jij trekt ook je kleren uit en gaat ernaast natuurlijk. En toen de politie aan de deur van de buurt? Nee, maar ik leef.

[00:34:21]

Dat moet van mij echter. Ik bedoel, ik douche ook met die gasten. Kim, die zit ook voor gaat met zijn douchen, is naakt en met ze in bad. En dat het er gewoon bij. Ja, en er wordt ook over gesproken en ze vragen heel vaak. Dan sta je te douchen en dan zegt die van euh ja dan ja, dat is jouw piemel ons zeggen ja, dat is mijn piemel en dat werkt zo. En dit Donald.

[00:34:38]

Ja, je hoeft niet eenmaal op de zaken vooruit te gaan, maar nee, maar je die zegt ook van ik eigenlijk heb je een grote piemel Athanasius die zijn geworden. Ja dat is allemaal echt waar. Je hebt natuurlijk, want dat wordt een piemels.

[00:34:48]

Ja ja, ja, ja ja zeker. Ja, ja ja, niet van bepaalde gedachtes, maar van gewoon. Het gebeurt als je op de trein zet, dan neem trillingen, dat gebeurt gewoon.

[00:34:57]

En dat en dat zegt ie dan. En spreek je dan en dan ga je heus niet verder uitleggen waar het heel normaal Ik vind. Dat kan me dat helemaal herinneren. Is dat echt zo? Ja, ja ja, Youp is bijna drie en je zit altijd heel wat op Hemelvaartsdag. Ja, dat is fantastisch. Dat is echt lachen. Helemaal ding. Maar nee, ik wil mijn kinderen daar zeker in. Maar dat gebeurt dus nog wel.

[00:35:14]

Ook als je kijkt naar je broers en zussen die ook kinderen hebben. Dat je dus inderdaad naakt met je kinderen in bad gaat enzo. Want dat heb ik inderdaad als kind volgens mij ook gedaan. Ik kan me dat allemaal zo slecht erg goed.

[00:35:25]

Ik kan me nog niet zeggen dat ik vorige week heb gedaan, dus ik weet het ook niet. Maar dat is goudvissen. Hallo Blurb?

[00:35:34]

Ik heb ook al het idee dat we in deze in uberhaupt onze pot al zoveel dingen herhalen. Dat is niet normaal. Maar onze blik op ons publiek is nog dommer als het gaat als het ware. Ja, maar ik heb het idee dat er ook wel eens gewoon een volledige uitzending hebben gekopieerd met het met hetzelfde onderwerp.

[00:35:47]

Joran, we hebben niks door Joran en vergeten ze allemaal. Oh, maar ben jij bij Kreutzer geworden?

[00:35:55]

Nee. Nee. Dus ik nee. Minder preuts? Ja.

[00:35:58]

Maar hoe doe jij dat met met met Lotta? Want die is natuurlijk van Zweedse maar altijd mijn onderbroek aan tijdens de seks.

[00:36:04]

Ja, ik vind dat mijn sokken ook in je sokken.

[00:36:07]

Want dat is in Zweden doen mensen hé dat toen echt mensen zoals ook aanhouden? Ik heb ook koude voeten altijd. Ik heb het liefst van die kieshokje de hele dag. Maar ik ga niet. Ik doe de sokken wel uit. Ik zie jou wel mijn sokken aan. Zou het kunnen doen als t echt koud is? Wat ik echt heel krampachtig en ellendig vind. Dit is iets. Zit ik altijd naar te kijken op zo'n strand dat mensen dan met normale kleding aankomen, dan gaan ze hun zwembroek of badkledij aan steunen.

[00:36:29]

Dan gaan ze stunten met zijn handdoek. Ik doe het ook echt. Nee, dat doe ik dus echt nergens. En Kim zegt wel eens Jan-Jaap, er zijn mensen misschien die je kennis van jullie brodeloos. Ja sorry, maar ik kan niet eens zonder heb ik gewoon mijn broek naar beneden en omhoog.

[00:36:43]

Maar daar heb ik dus wel eens een discussie over gaan met Lotta. Dus dan sta ik gewoon m in mijn blote pyjama. Is er nog niet eens met een shirt, want dan moet je officieel je shirt aanhouden en dan de onderkant en dan onderkant. Maar ik trek automatisch altijd de bovenkant eerst uit en dan pas mijn broek. Dus eigenlijk helemaal naakt. Ja, maar dat interesseert mij niet. En Engels. En dan was zij wel echt een paar keer boos op een strand in Italië.

[00:37:05]

Maar ja dus, zegt Van der Maelen. Dit is allemaal beenderen zeg. Piano en ja, Gemonde, het is een week.

[00:37:11]

Weet jij nog een euh. Een vriend van ons, Volkert. En die ging altijd een rondje om te nemen om te choqueren. Choqueren ging ie. In een kroeg naar de wc. En dan? Normaal gesproken doe je gewoon je piemel naar buiten. Ga je plassen? Maar dan hou je je broek aan. Hij deej altijd die broek helemaal tot zijn enkels en zijn shirt omhoog, zodat als je binnenkwam zag je altijd gewoon helemaal naakte billen. Iemand wordt halfnaakt staan.

[00:37:34]

Maar dat is voor de mensen heel raar. Hij was zo behaard dat je überhaupt niks zag.

[00:37:38]

Nee, das waar. Maar dat is toch. Dat is toch. Dat moet toch allemaal kunnen jongens? Komop. Maar uberhaubt naaktheid.

[00:37:44]

Naaktheid is hoe dat het allerleukste. Vind jij het Peire? Bij de dokter heb je dan? Stel, je hebt een vrouwelijke. Je moet een keer naar de. Dan moet ik hier naar het gelach geslachtsdeel gekeken worden en de champignons moeten de Berat. Zou je daar zei je hebt je dan? Vind je dat dan preuts dan preuts? Dat moeilijk Regina.

[00:38:00]

Ik zit ook nu echt echt alleen maar goede dingen, zeggen de dames. Ja. Ehm nee. Een dokter doet gewoon zijn werk. Ja, dit is. Het is een voorrecht om een keer een leuk iemand. Heb jij niet? Ik heb echt wel eens een knappe dokter, red. De Lokerse dokteres gehad, maar dat is toch leuk? Ja, maar wat je?

[00:38:18]

Je hebt toch al vanaf Janeway?

[00:38:20]

Het is minder leuk en als je maar waakvlam. Nou, ik weet het niet zo goed, maar ik weet nog zalfje.

[00:38:25]

Er was in die tijd met met de balletjes volgens mij waar iets moest gebeuren. Ja, ik weet ook niet meer precies wat het was.

[00:38:31]

Maar euh ja, nemen is echt lang alleen maar dat was leuk. Echt zo'n jong, zo'n Unco assistenten.

[00:38:37]

En dan moet je koffie zijn, toch professioneel. En je moet altijd maar denken hé. Het kan nog erger. Ja, dat is toch überhaupt een levensles? In het begin hebben we nog even gecheckt. Mocht je een keer gevraagd worden om naakt euh te chatten. Ja euh, zou je dat voor een bepaald bedrag doen? Zeg je van houden? Voor dat doe ik het wel. En dan geef ik nu eenmaal iets als man.

[00:38:58]

Ja, wie? Wie is er dan nog geïnteresseerd in een in een bloot mannenlichaam? Dat is toch gewoon een nederlaag omdat?

[00:39:02]

Adam en Eva kan je misschien nog wel herinneren dat programma dat het inging en zo heel dapper moesten dan. En achteraf gezien denk je dat iemand daar over de boeie helemaal niemand iets. Het is allemaal prima geweest.

[00:39:13]

Ja, die hebben daar gewoon geld voor gekregen waar ik veel te noemen.

[00:39:16]

Maar ik ben niet zo nodig rustig dat ik ja dat ik dat hoeft te doen. Ik zou het niet doen. Nee, ik zou het ook niet doen. Nee, ik vind het gewoon de naaktheid op een strand. En ik heb ook het idee, want die die bikini's worden steeds kleiner.

[00:39:32]

Maar topless is eraf. Ja, dat is dus. Dat vind ik zo raar, want vroeger in onze jeugd kwam het strand na, waren alle vrouwen topless. En nu hebben alle vrouwen een soort van string bikini aan, maar doen ze het bovenstukje niet uit. Zeurt. Dat is toch een duidelijk meer het leven, meer in een billen cultuur? Ja, dat is het goed.

[00:39:49]

Ik vind overigens wel dat als het toch over mijn EVVA over de kids hebben zich was over na te denken moeten. Die moeten zeker. Ik wil ze vrij opvoeden, maar ik denk wel. Ik zou wel erg uitkijken wat je met foto's en filmpjes nakijkt.

[00:40:02]

Wel, dat is natuurlijk de reden waarom een topless straf is, omdat je gewoon niet op de foto wil. Nee, wil je gewoon niet. Ceinture allemaal eikels Simon natuurlijk. Nee dus dat snap ik wel. Ze eigenlijk.

[00:40:12]

De techniek maakt alles kapot. De techniek maakt Shimazu juist op.

[00:40:15]

Techniek en sociale media hebben het het hele, de hele omgang met seks en bloot en en naakt helemaal verneukt.

[00:40:24]

Ja, echt wel, omdat het verwachtingspatroon ook wat wat je vroeger je wist toch ook? Je had toch niet zulke hoge verwachtingen van meisjes en hoe die eruit zien? Nee, zeker niet als je voor een jaar zo mooi en lelijk. Ja, absoluut. Ja, maar v. Vind je het dan ook een laatste ding? Vind dan ook dat als je de stel je loopt in de zomer gewoon door de negen straatjes en euh, iedereen loopt met ontbloot bovenlijf.

[00:40:46]

Ook de vrouwen zijn dat ooit. Zou daar ooit aan kunnen wennen dat we op een gegeven moment zou ik dat we helemaal terug? Of zou dat dan toch raar vinden? Nee, maar ik ik ook. Naturisten? Die worden dus niet meer bijgedrukt en naakt campings die sterven uit. Want niemand gaat nog naakt. Ik zou. Ik zou zeggen laat mij gewoon eens een nudist de vereniging beginnen.

[00:41:03]

Ja, dat is niet mijn business idee overigens. Maar zeg ze snap het toch heerlijk. Gewoon naakt. Ja, maar dan moet je dus. Dat is het verhaal wel met lekkere. Dat is het fijne aan sauna's enzo. Dan is er dus geen beeld. De wordt niet gedreven. Mag leveren en dan is het natuurlijk hartstikke fijn. Het geflopte business idee van. Ik heb een prachtig busincident. Die heb ik gestolen van mijn pianist en Marijn Heuvelink. Ik moesten met naam en toenaam toch even noemen.

[00:41:36]

Een trouwe fan van de zelfs podcast. Maar hij. Ik vroeg hem een keer van hij als je nog een keer wat een leuk idee hebt wat hij vond. Dimitri Leue jij. Hij besteedde Gooisch uit Groot. Hij besteedde nooit. Tot deze keer is de enige keer in het eerste Pozo. Het zou ik ook nooit meer doen diep, maar deze is zo goed en sluit zo goed aan.

[00:41:54]

Dus hij zei ik heb er eentje. Ik vond hem echt briljant. Uhm, het is natuurlijk zo dat je inderdaad via Gram weet je gewoon niet wat er daadwerkelijk onder het rijtje te vinden is. Dus je wil toch op een bepaalde manier? Wil je alvorens je het wit bed gaat delen? Wil je wel weten of het klopt? Nou, dus wat komt er? Ja. Daarom zie je toch iemand in het echt? Ja, maar vaak heb je natuurlijk wel gewoon nen trui aan.

[00:42:22]

Zeker in de winter. Je weet het gewoon omhullende kledij, verhullende kleding. Dus wat doe je dan? Dan hebben we nou. Dat heeft Marijn de ijler radar bedacht.

[00:42:33]

Ik vind het logisch. Dit is zo erg. Nee, nee, maar ik vind het niet. Kunnen ik nu in? Luister maar ik ga ook de vrouwelijke variant noemen. Ja, een eigen rare. Je raadt het al je kan met je telefoon kan je een scan maken en die gaat jou heel eerlijk vertellen hoe de Ariërs eruit. Hoe werkt dat? Nou, dat weet ik niet, maar het is gewoon heel leuk. Dat maakt niet uit röntgenstraling.

[00:42:54]

Ik weet het niet, maar je kan het goed zien. De vrouwen kunnen het andersom. Hebben we ook een techniek en dat zijn de ledemaat. Die kunnen op de penis wide inzoomen en een foto maken en kijken of ze wat?

[00:43:07]

Ja, maar dan met technieken wordt er. Dan wordt er dan een reconstructie gemaakt. Dus op basis van verschillende foto's. Nee. Wordt druk uitgeruste Yeezy Rundgren. Ja. Rundgren dat zij het net ook al zeven keer en je gaat gewoon ga je zo met je telefoon, ga je erop en er zit een rund. Grapperhaus Dus de techniek van het van het vliegveld. Ja, en dan aan huis. Het is wel gezellig idee.

[00:43:31]

Kom je op een deed en dan heb je hartstikke leuk meisje. Heeft zich aangekleed. Heeft misschien een bh met wat hulp aan juist en dan doe je zo is. O sorry, doei. Maar weer weg juist. En ik zal verschrikkelijk jaar. Dit is een afschuwelijk idee, dus normaal. Maar het is toch geinig. Ik vind het een geintje. Ik wilde het eigenlijk doen. Het is precies in tegenspraak, want ik wilde het doen. Echt puur omdat die naam.

[00:43:53]

Ik vind het uiteraard zo goed. Je gaat er echt een ontzettend plat en verschrikkelijk dat hij op Lambaerts heel leuk.

[00:44:00]

Rana is toch heel knap als je Jumanji van in jaren bij je vindt dat humorloze en Lendric geen superleuk meer zijn.

[00:44:09]

Maar ik vind echt dat we dat we weer terug moeten naar de tijd dat je gewoon niet al te veel verwachten van elkaar en hoe we eruit zagen luisteren en dat we allemaal gewoon een bijna lacks delen over roem, verschillen tussen ons en de lijn we met je eens.

[00:44:22]

Het kwam er eigenlijk op en ik vond de naam vooral heel grappig, maar ik ben natuurlijk volledig met je eens. Maar nog even een klein tipje, want Henry van Loon heeft zo'n filmpje riekende mensen. Misschien wel de tieten. Kijk bril. Ja, dan mag het wel hè? Dan mag het wel niet toehappen. Ja ja. En hij heeft zo'n bril waar je dus niet doorheen kan kijken. Is gewoon. Je ziet ze ogen niet. En dan praat hij met zijn vrouw.

[00:44:43]

En dan kijkt hij eigenlijk naar rechts, naar haar tieten en dat ze tieten kijkt. Bril! Nou vind ik heel grappig. Nou, en dat is nu wel grappig. Een aanrader vind ik.

[00:44:52]

Ik vind het heel jammer. Dat vind ik grappig als man natuurlijk wel eens gewoon in gesprek ben met een vrouw en denkt ik het interesseert me echt niet wat hier gebeurt.

[00:45:02]

Maar ik wil even stiekem nakijken. Ja, maar dat kan als vrouw ook he. Je mag ook de lul bril doen. Kan mij het schelen. Maar goed, euh, goed. Ik voel het ijs weer heel glad worden.

[00:45:13]

Jaap lees, wat is hier daar? Nee preuts geworden. Maar ik vind het gewoon eng. Vind het heel gek, maar ik kijk. Ik kijk naar de dames en ik zie ze naar hun hoofd grijpen. En ik denk dat ik kan niet. Dit is ons klankbord. Nou ja, Raven lacht dus. We kunnen, we komen niet meer weg. Goed Jaap. Uhm, nu we het allemaal op glad ijs zijn, laten de monitor door schaatsen.nl Nedzipi, Van Heek.

[00:45:33]

Het snoepje van de. Ja, kom erdoor. Jij zou er één meenemen deze week zoals altijd. Nee. O o, dit is niet van jou hé. Nee, wij hebben het ditmaal uitbesteed aan Samuel H. En Sam. Angela heeft een playmate uit Medellín, Colombia. Heeft ze hem beet? Sammy zit altijd tegen ons te zeggen. Je mag wel wat meer inhoud. Ja, en een keer een Mound keer in het thema. Ja, en waar komt ze mee met de pluimen?

[00:46:06]

Na het NAM Colombiaans? Dan moet ik daar maar mee doen.

[00:46:08]

Euh. Het is iets. Lorena Medina Ja, maar dit is ook weer heel erg. Natuurlijk is dit mooi, maar laten we even eerlijk zijn. Nou, daar zijn ook wel foto's van. Heel echt moet ik zeggen. Het is niet allemaal geshopt, maar er zit wel heel veel geshopt te dingen bij.

[00:46:24]

Uhm, dat is jouw schoonheidsideaal ook veranderd?

[00:46:29]

Ja, ik ben, ik doe een karam. Ben je verliefd? Ik denk dat wij dat allemaal wel een beetje zijn. Ik merk. Ik ben echt wel iemand die een mooi gezicht is. Je kan een lelijk lichaam hebben, vind ik nog steeds helemaal prima. Zijn prachtige zicht heb ik en ik meer.

[00:46:45]

Als je eerlijk. Laten we ook eerlijk zijn om ons eigen slag mannen onder elkaar die zijn. Die verwachten natuurlijk tegenwoordig wel heel veel van vrouwen. Ja, ik bedoel het is echt wel, maar niet ok.

[00:46:56]

Nee, maar veel te veel. En misschien is dat andersom, maar zal dat toch minder minder zijn? Ja, en het is niet eerlijk. Ik vind het ook wel jammer, want precies wat jij zei. Euh, het moment dat wij in het oosten hadden wij gewoon. Waar vonden we? Euh ja, vonden we heel veel meisjes heel leuk dan? Op een gegeven moment ga je naar het westen. En dan denk je hé, wat heb ik al die jaren gemist gemist?

[00:47:15]

Ja, en dan komt in één keer socialmedia en dan wordt het steeds. Dat beeld wordt gewoon niet realistisch.

[00:47:20]

Is niet oké, is niet leuk, maar ik denk dat ik denk dat er toch wel oprecht veel ontevreden mensen in een relatie zitten door social media die dan op social media. Wie er zo'n zo'n playmates zien en denken van ja, want ja natuurlijk, ik heb het oprecht. Ik heb ook recht op dit lichaam. Ja, nou en dan kan je wel vertellen zo'n meisje zit natuurlijk is is drinkt geen druppel zee. Elke dag zeven uur te sport is helemaal niet leuk.

[00:47:45]

Is er helemaal niet waar ze is Lorena Medina, Lorena Medina.

[00:47:48]

Nou die zit de hele dag gojibessen te vreten en en kokoswater babyborrels en is geen is geen land mee te bezeilen. Mijn kind?

[00:47:56]

Nee nee, maar dat is wel echt een goeie. We moeten daar weer wat meer terug en dat hebben volgens mij wel eens gezegd dat dat is. Het is het moet wat echter. En wat een leuke infecties kereltje in de kiem. Heel leuk. Gek. Mooi spleetje dus. Precies dat. Allemaal leuk. En het. Word een beetje ongelukkig van Van Veen van Instagram. Ik ook. We gaan ermee stoppen. Euh, Lievers. Ik wil weer gewoon.

[00:48:21]

Ik laat we gewoon in een of andere Tom. Doe gewoon in Bussloo bij Twello. Maar daar is naakt gaan zwemmen deze zomer.

[00:48:28]

Dat vind ik heel goed bij Hero in een domme Hollandse plasbuis.

[00:48:32]

Met jouw lelijke en mijn lelijke lijf gaan we in het water. Precies.