De Tribune

SUBSCRIBE

Een uurtje radio/podcast, twee gasten met een mening en de meest brandende sportactualiteit van de afgelopen week zijn de hoofdingrediënten van De Tribune. De Tribune is elke maandagavond te beluisteren tussen 19u en 20u op Radio 1 en onbeperkt beschikbaar als podcast.

52:22
De Cauwer: "Misschien heeft Van Aert er wel voor gezorgd dat Roglic de Tour niet won"
1 views 4 days ago

Met José De Cauwer en voetbalanalist en koersliefhebbers in hart en nieren Wim De Coninck hebben we het over de Tour, het WK en het eersteklassevoetbal.

53:17
Van Den Spiegel: "Signalen dat na Diegem nog veldritten niet zullen plaatsvinden"
1 views 11 days ago

Met wielercolumniste Bieke Purnelle en CEO van Flanders Classics Thomas Van den Spiegel gaat het in onze podcast De Tribune over o.a. de Tour, te veel volk op de Peyresourde en het onrechtstreekse effect daarvan op het veldrijden.

1:11:58
Premier League-special: "Een miljoen procent overtuigd dat Chelsea grootste challenger wordt"
1 views 15 days ago

Peter Vandenbempt en Aster Nzeyimana blikken vooruit op de meest gemediatiseerde competitie ter wereld: de Premier League.

51:52
"Kim Clijsters is voor een stuk haar eigen erfenis aan het ondergraven"
1 views 18 days ago

Met sportieve duizendpoot Luc Kempen en Sporza-journalist Dirk Gerlo ging het in onze podcast De Tribune deze aflevering onder meer over tennis, atletiek, de Ronde van Frankrijk en Formule 1.

51:52
"Bölöni is iemand die Vadis een stijve nek bezorgt."
25 views 25 days ago

De Tour raast op volle toeren door Frankrijk, de Belgische competitie is al aan speeldag 4, voetbalmakelaars zitten weer in het oog van de storm en de transfer van Lionel Messi beheerst de wereldpers. Stof genoeg om over te praten in De Tribune, met Sporza-commentator Tom Boudeweel en Dries Bervoet, journalist van De Tijd.