Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 aflevering van de buren. We zijn de dag na de Ronde van Vlaanderen en die koers wordt ook het gesprek thema op deze week met mijn tweewieler gasten. Adrie van der Poel ex winnaar van de ronde en vader van en José de gisteren commentaar gegeven aan de zijde van Michel Wuyts dag Adrie een dag Jose Goedendag vele vragen zich vandaag wellicht af of Mathieu vannacht goed geslapen, maar hoe zit dat met jou? Ik heb heel goed geslapen en ik weet dat de komende weken rustig gaat zijn veel minder verminderde druk toch en heel goed geslapen.

[00:00:46]

Ik denk heeft ook mee te maken dat ze wel makkelijk als ze vroeg een fantastisch voorjaar hebben gereden en ja, ik denk met de Ronde van Vlaanderen.

[00:00:59]

Kunnen zetten wat serieus maar fiets, maar hoe beleefd iemand die gepokt en gemazeld is in het wielrennen? De koers van zijn zoon ik steeds meer achter als wanneer ik zelf niks meer in de hand Ja gister hebben niet altijd televisie en dan ben je blij dat er met alle respect voor die andere die dat wel liggen die erop dat hij zo niet bij zit, dus dat zijn wat dingen die als ik me nooit kunnen voorstellen dat dat ja, dat kost heel veel energie die ik denk ik net zoveel.

[00:01:44]

Ik ben bij de stad is een half uurtje kan heel veel gebeuren. Kan heel goed gaan. Kan heel veel fout gaan en uiteindelijk het resultaat is misschien heel dom gezegd is achteraf maar bijzaak.

[00:02:00]

Als je als je weet dat everwijnstraat, dan en dat geld dan eigenlijk voor iedereen maar voor je zo nog iets meer dat iedereen op moeten spreken, want dan is dat met een overwinning is dat super plezant is dat in gisteren met een tweede plaats is dat ook super plus dan? Want dat ik denk dat er weinig op aan te merken valt en daarna die heeft Maxima betreft straks gaan we daar nog veel dieper op in José herbeleeft. Jij soms ook een koers in je slaap er bleef niet, maar wel daarvoor voorbeeld donderdag de vooravond van de Ronde van Vlaanderen naar de zaterdag.

[00:02:34]

Ja, dan dromen of ik dan wakker ben. Ik weet niet wat er eigenlijk allemaal gebeurd, Maar het is dat zijn van die ochtenden dat ik wakker word en dat ik toch eigenlijk al een klein beetje moe op sta bijvoorbeeld. Tot zo zwaar gevoel omdat, ja, die ronde ondanks alles ondanks de leeftijd had mij nog altijd enorm enorm bezig en is dat de dag nadien. Een beetje bekomen recupereren ook want.

[00:02:59]

Lange van quasi start finish commentaar. Ja dat is lang en zoals de neppe K3 ook zegt wanneer je op het moment dat het gedaan is het Leef Je Mee Met renners met Matthieu en eigenlijk iedereen eigenlijk. Je zit dan die koptelefoon af en dan dan valt alles af alles in één keer weg en eigenlijk besef je dan pas wat hij allemaal gedaan. Het is verblijf en dan is een soort last van je schouder valt en toch blijft dat ergens een klein beetje een hangen sowieso. Het is zijn toch relatief zware dagen en vandaag ook nog is overkomen vertellen normaal beginnen wij de tribune altijd met de momenten van de week, maar aangezien jullie allebei moment hebben gekozen uit de Ronde van Vlaanderen stel ik voor dat we die wedstrijd van gisteren is nog kort herbeleven doet een poging om er op zijn beurt van af te geraken.

[00:03:53]

Vandepoel gaat niet en dan hebben we een twee drie vier 10 op. Het is een beeld van vorig jaar.

[00:03:59]

Axa vandepoel, daar zie ik ook nog wel wat ondernemers opgelet die altijd te zien en heeft van haar reactie op van de boel wil alleen de Ronde van Vlaanderen ook van achter gezichtsbedrog, dus op de koppenberg. Dat mag toch proberen denk ik dat dat goed dus ik denk niet dat het gaat aan de Sprint te rijden tegen Mathieu van der Poel En zoals ik zo goed moeten voelen dat hij dadelijk vandepoel er vanaf kan rijden. Ja dat zal niet zijn natuurlijk. Dat zou niet zijn man tegen man van de poeder.

[00:04:59]

Maar alles kan uiteraard heeft nog altijd wat in de bank. Dan krijg je het willen naar begint te lachen. Km stilstand to design. Misschien zelfs vorig jaar andere trabant tot papier makkelijker. Ja ja. Ja, papier Hè 50 km zoals vorig jaar bliksemsnel te reageren op dit gewoon echt De Limiet was. Daar is de opvang Potverdorie goed voor de pinnen, Maar van de ga toch weer wat afstand nemen van de Poel trekt door het feest. Wat een feest.

[00:05:59]

Stel een Viking Nee dat is een heel groot. Dat is een hele Scandinavische Brood De Ronde van Vlaanderen gebald en goed twee en een halve minuut. Ja wat is jullie algemene oordeel nu over die koers van gisteren? Adria heeft. Ik word commentatoren zeg het is jammer dat het regent en dat er niet meer wind was, omdat gisteren toch een vrije qua windstilte kwaad was eigenlijk mooi weer, maar als ik dan de laatste keer toen ze boven komen op de patersberg dan. Dat zeg ik toch allemaal die aan het eind van de looptijm waren, dus ik ben altijd wel iemand geweest die toch wel wat eigenwijs.

[00:06:46]

Dus ik deel Die mening niet perse geen plek meer nodig hebben en veel wind op een spannende wedstrijd te krijgen. Het is niet omdat het slecht weer dus dat ze dan vragen gaan rijden of munt.

[00:06:59]

Die gaan gebruiken zelfs bij goed weer komen ze aan zijn. Ze liggen rijden is mijn vertrek met x aantal liter benzine of energie en die gaat er volledig uit. Dat is gisteren ook nog maar is gebleken. Ja poes met altijd gereden worden en wat gisteren betreft. Ja, ik zeg net voor de Sprint Het is 254 km en zeg maar nooit nooit en dat is gister nog maar iets dus A3 langs de andere kant van de lijn heeft die weet perfect dat niet kunnen winnen dat dat toch mogelijk is wel te vinden, wat heeft het zelf gedaan tegen Sean Kelly was dat, hè?

[00:07:35]

Navigeer uiteindelijk gaat het daar zal geheel bekendheid gaat en je moet snel naar 260 km met die snelheid 50 rijden is laat me wel of die was ook elke dag of elke keer het gevecht naar de gesproken en Hardenberg op dan andere jaren. Ja dat hakt er in en dan ga ik een flesje zitten en dan.

[00:07:59]

Hoe snel je bent toch niet meer mee en zo blijft een koers altijd onvoorspelbaar. Ja ik heb een klein vraagje. Adrie wat ik ik ik denk ik denk, hè, stampen klein dacht ik maar kan missen. Ik ben toevallig nog langs gereden en beste was er wel af jou komt dat ik denk dat toch een heel klein excuus hebben dat we op een heel beslismomenten ik moest twee maanden verliezen verliezen elkaar op natuurlijk in begin van de koers OTTO dat was snel opgelost dan. Ik denk dat ze het gelijk beslissen.

[00:08:37]

Oké je moet worden ontsnapping binnen de perken houden. Ja doe mij dit deze keer niet mee, want daar was de man daarvoor mis je toch met DJ en met baby dekbedden op dit moment zeer goed rijden. Misschien Dan toch eigenlijk in een kleine, maar wel een hele belangrijke zongen mensen die.

[00:08:59]

Nog eventueel als nodig is extra gaatje dicht kunnen rijden of of ja wat langer uit de wind houden en dat iets minder zelf wat moeten doen, maar anders denk ik niet helemaal niks getypt binnen. Die was ook al aan de trappen en die heeft het zeker niet gestoord, winnaar en Mathieu en de andere gaan we dadelijk nog hebben, maar eerst de mensen van de week en die hebben allebei dus een specifiek moment gekozen uit de Ronde van Vlaanderen gisteren en Adrie Dit is jouw keuze. Dit is echt waar de allerlaatste klein van de dag.

[00:09:34]

Dat is nummer 19 van Meuse paterberg. Percentages 20iii dat nog een eindje van hier en die neemt het initiatief. Die gaat extra gas geven met jullie gaat proberen Dat kindje te kijken van der Poel Ruth om toch maar over die alleen te kraken, maar ze zijn aan elkaar gewaagd. Die is zo taai tenger en daar En bij van.

[00:09:59]

Volgens het weer wat moeizamer en moest gaan langs om niet helemaal stil te vallen. Deze schwalenberg old is de intocht doorbijten de klok tikt Adrie Waarom heb je dit gekozen de laatste kleding van de paterberg? Dat bestaat al gelijk is dat ligt niet alle twee volle bak naar boven en ze komen gewoon gelijk boven en toen zei ik al. Ja het wordt fifty fifty, dus ik denk dat de meeste als ik ben alleen maar kennen als een als een hard rijden, maar ik weet uit het verleden en een resultaat te zeggen dat ook niet naar lastig wedstrijd die op zeer snel anders twee.

[00:10:51]

Dus ja, 5050 en eigenlijk daarna gebeurd is ja.

[00:10:59]

Maar dat eigenlijk goed, want jij kunt twee dingen doen. Je kunt doorrijden wat ze gedaan hebben ook niet door, maar ik ben hier anders met die kwaliteit. Rij ik gewoon door en vechten tot de Strip uit als je mekaar gaat kijken. Dan krijg je het verhaal van van de hond met het benen en ik denk dat de twee best herinnering koers op de eerste twee plaatsen staan. Ik denk dat er weinig discussie over mogelijk is inderdaad duidelijk dat als ik een ei goed was daar waar die eerder in de de wedstrijd wil een paar keer in moeilijkheden was gekomen dat er meer op de koppenberg bij die valpartij, dus we zijn allemaal wel inspanningen die die die door kunnen weken zeker wanneer je op de koppenberg op een op een moeilijk moment terugkeert anderzijds denk ik dat Maartje ook een paar keer in de precisiewerk gedwongen om een grote inspanning te doen om terug naar de eerste trein wat hij daar wel mee bereikt heeft dat er wel een aantal concurrenten.

[00:11:59]

Eigenlijk weg gereden worden of zwaar onder druk gezet hebben. Ik kom steeds bij hetzelfde. Ik denk niet dat dat een meer heeft gedaan en ik denk dat alle kanten uit en het is in de tuin van Adrie die zeker en ook als je ze niet van de laatste jaar dus ja, absoluut geen moeite mee. Dan gaan we naar het moment van José en tot vanmiddag en die heeft Ja natuurlijk van alles aan de hand gehad is een fiets en kijk hoelang dat al geduurd heeft stond er net uit de voeten op de a61 en gaat nu pas de aansluiting terug kunnen maken.

[00:12:43]

Heel veel strepen op de categorie op de carrosserie komen, omdat het nog slechter gaat aflopen, dus jury zit in de koers.

[00:12:59]

Van een drinkbus in open natuur en dat is hier aan het gebeuren daar die andere bus. De man is in het verloren land terecht gekomen is een achtervolging gooit daar dan op die dat niet voor aangegeven, dus gooi die weg en weet dan ooit. Ik ga inderdaad een bidon weggooien in open natuur, zoals dat officieel heet. Dat mag niet meer. Nee nee, volgens het boekje mag dat niet meer en goede didonweg in de natuur, maar wel bewust naar iemand naartoe dan een kind die onmiddellijk heeft opgenomen, dus je was natuur.

[00:13:36]

Ik heb gisteren een discussie via sms over gehad met de ruzie met Peter vandenabeele. Die ging dat nog verdedigen. Ik vind dat kan je niet verdedigen zoiets je veel. Je kan reglement maken, Absoluut maar dit zijn zaken die dit heeft niets met de geest van de wedstrijd te maken. Zit in De Ronde van Vlaanderen renners maanden.

[00:13:59]

Werken en dan ga je met een reglement waar je al klaar bij moet gaan stellen. Oké dat we de natuur moeten beschermen met z'n allen absoluut en dat de wielerwedstrijd daar ook zoveel mogelijk moet aandoen, maar als je dan dat moment ziet van mij allemaal serie met alle shit. Ja, dat mag helemaal blij zijn dat hem die bidon gegooid heeft om te drukken. Ik vind het absoluut absoluut waanzinnig belachelijk dom bijna zeggen van een jurylid die dat doet dan app je absoluut geen voeding met sport. Dan heb je zelf nooit op een fiets gezeten.

[00:14:37]

Dat weet je niet wat Berg oprennen, dus dat weet je eigenlijk niet zo zeer poster vandaag ook over op Instagram en en en hij zei citeren. De bidon die jongen wielerfan vind beide koers dat was voor mij de dagelijkse motivatie om profrenner te worden. Wij zijn de meest benaderbare sport ter wereld bijgeven drinkbussen weg terwijl we op de fiets zitten.

[00:14:59]

Hoe is het zo simpel is wielrennen helemaal anders ja, dat dat vind ik nu juist jammer. Dat vind ik niet juist jammer. Ik vind Oké je moet dat regelen met maken en ik weet wel met de wereld te maken of nog te maken dat we al zijn en we proberen dat met zijn allen te doen en de wielen erbij moet daar ook aan mee doen, maar als ze zo van die momenten zijn Dan denk ik ja, geef hem een boete van €1000 en stort die boete niet bij ruzie, maar storten dan het milieufonds van iets maar niet aan de ruzie geven dat niet als je dan toch blij zijn als het pas doe het dan zo maar daar kan ik geen begrip voor hebben.

[00:15:40]

Sorry jij kunt daar evenmin begrip voor opbrengen Als ik mensen die helemaal geen verstand hebben van Thule Ik denk ook der elementen dat die gemaakt zijn zonder zonder enige vorm van overleg en zo. Ik ben volledig.

[00:15:59]

Bakker Bliek staat en je ziet aan kinderen en die wordt tenminste wel netjes opgeruimd dat je in publiek schrijven zonder dat je daar niks weggegooid. Dat snap ik dat dat snap ik, maar dit dit Dit slaat nergens op en ook elke keer en heeft het er moeilijk mee en hetzelfde is. Ik heb gisteren mijn hart vasthouden in verband met de positie op de fiets in verband met die domme reglement. Dan ga je daar wordt dan zeg maar ik geloof dat die januari was wordt het beslist. Waarom niet gelijk laten gaan kans om het te doen tot tot 31 maart en dan 1 april in een keer brand.

[00:16:41]

Ik denk dat er zelfs op zit op krachten zitten om te zeggen, want die gaat ook niet fout maken. Ploegleider audicien meer bezig onder inderdaad moeten waarschuwen dat met de kindjes van een persoon.

[00:16:59]

Ja was zelfs even een bank moment op voor Annemiek van Vleuten gisteren de winnaars. Bij de vrouw gefeliciteerd zitten kijken alsof je te donderen in Keulen en ik wil ook niet opleggen, maar deze discussie losgebarsten over het feit dat je een bidon het weggegooid nadat kanarieberg. Ik weet niet hoe jij daarop reageert op dit moment bij mijn weten heb ik het elke keer bij iemand vroeg weggegooid. Dus ik dacht dat ik mijn blauwe jas zag staan en misschien was dat ik dacht dat het effectief iemand in de blauwe jas van vroeger hebben verkeerd gezien en in een flits dacht ik.

[00:17:38]

Dit is een Moviestar en.

[00:17:40]

Ja ja, ik ga zorgen dat je dat niet meer moet bezig zijn met dat met dat moment van die doen, want ik krijg net in mijn oor te horen dat de jury bevestigd heeft dat het regelement er is verlopen binnen en zoveel waar het paswoord. Ja vreselijke toestanden zijn dat ze doet, maar beetje denken aan het voetballen. Nu met de vader is het nu wel of geen doelpunt en dat duurt dan een eeuwigheid, Maar ja, ik was het geen van beiden toe, Maar stel dat als je een op of Mathieu dit doet dan 10km van de streep dat jurylid gaat toch niet dezelfde beslissing nemen als bij Michel share.

[00:18:13]

Dat kan toch niet. Ja dat doe ik wel hè. Dan moet het wel ja, maar dan is Koster onzin. Ja maar dat moet wel ja, en de jongen die nu wilt of niet wint en of Mathieu dat nu zo klein. Dat vind ik eigenlijk geen enkele geen enkel verschil tussen die discussie gehad met mijn Peter vandenabeele. Die zei ja, maar als je daarbij goed bij iemand van je eigen proef met een jasje aan dan is gewoon een kwestie van moeten gaan met z'n allen bij alpecin-fenix 5000 jasjes kan uitdelen.

[00:18:40]

En andere mensen langs de kant zetten met jasjes van Albert Heijn Feniks en dan kan je bidonnen gooien. Daar wil ik bedoel alleen ja, is dan nu voor het lachen of is dat nu niet en ik weet het. Het mag niet het geval van Sjef met twee keer. De fiets wissel. Je moet al die domme van de ene fiets op de andere meesleuren en alles erop en eraan klein beetje een klein beetje het vermogen zou volgens mij toch wel mogen moet. Zullen we het over de koers zelf hebben alweer prijs dus voor de Quickstep en Kasper asgreen met eerst winst voor de Deen in de E3 gisteren ook in De Ronde van Vlaanderen Ja wat voor en er is die als ik rij nu voor jouw José te beginnen hele goede renner regenen.

[00:19:28]

Goede tijd rijden. Hele goeie Remmers heeft dat voor de eerste keer misschien echt voor de eerste keer in het groot laten zien in Kuurne waarvan de van het peloton, maar deze groep naartoe rijdt met de rest.

[00:19:40]

Zijwiel Komt erbij gaat voorbij oké, met wat aftopping werken van Ploegmakers maar hij blijft gewoon 25 seconden voor rijden voor rijden. Dus ja, wat dat betreft Formidabele gaat in de voorbije. Kuurne gaat ervoor zorgen dat eindelijk Petersen wind gaat hem de laatste gaatje dicht zijn op Mathieu die hele goede renner gaat dan in Harelbeke solo van 5 km uit de binnen duwen worden gelopen, maar gaat dan nog eens gaan naar het einde toe. Ik denk dat een naaste niet onmiddellijk reageerde of geluk. Je moet het toch wel kunnen op de paterberg, de evenknie van Mathieu Dat was toch wel een duel dat duel was wat vanavond bezweet daar helemaal probeert te bijten komen.

[00:20:28]

Alle volledige breedte van van de weg nodig om om boven te geraken om het uit te drukken en daar bovenop de Pasen dat kon je helemaal niet zeggen dat Mathieu of als ik alleen de betere was. Ik bedoel.

[00:20:40]

Als ik moet daar zeker niet onderdoen en een Laat dit nu zijn eerste grote grote aardbeving. Zoek rood en kunnen was ook al goed, maar laat dit nu zijn eerste monument zijn en daar stopt het niet bij stoma 26 nat geworden. Dus is zeker geen kerel van 31 jaar of zo. Dus het beste moet eigenlijk nog komen en dus en terug de Concurrent altijd voor Mathieu van der Poel Wout van Aert Adrie Ik bedoel ik heb, denk ik de afgelopen weken al meer laten schijnen, dus is een beetje een iPhone antwoorden.

[00:21:14]

De grote drie. Ik kan me de frustratie heel goed. Dan bel ik denk wel dat we die moeten vergeten dat dat verandert Irene en zo de aankomsten die taart gemaakt waren echt op het paard van van Mathieu en Astrid en Wouter waren. Dus ja, dan wordt het geschreven. Dan kom ik die dingen nog uit, toch? Ik denk dat dat ik zelf wel een van de enige of de eerste ben omdat.

[00:21:40]

Nog een beetje 98 van je doet heel veel andere zelf vind ik ook dat je daar moet oppassen om hier mee met Frank van havermaet zien dat ik een probleem, maar ik denk dat ik het tegendeel bewezen dat hij daar gewoon blijft werken. Misschien ook wel door die toch geweest is in bijvoorbeeld iets anders Heeft ook wat meer gekoerst weer eens wat meer competitie nodig. Uiteindelijk wordt hij toch derde, dus dus ja, ik ben er nog niet afspreken dat we kunnen nog eens hebben over Kasper asgreen en eerst eens luisteren naar wat de broek manager.

[00:22:28]

Ik blijf even dat gisteren over te vertellen had. Ik was van de week een contract dat het al veranderd. Ik denk dat nu wel meer aanpassen.

[00:22:40]

Nee maar natuurlijk altijd dat verrassingen te komen. Twee tweede. Ja coole kikker die eigenlijk zijn jullie dat ik een andere keer afspreken, maar ik kan laten printen. Hij kan wel springkussens HEMA dan vooral na 250 km. Ja dat is een totaal andere verhalen. Ik heb gisteren daar een diepe de finale in de laatste km nog een had gemaakt pas op. Het is 234 km en dan ja, dan heeft frisheid meer te maken dan dan sprintsnelheid sprinten. Na 250 km is in principe. Dan zijn het gewoon de sterkste die op dat moment dit net nog kunnen doen.

[00:23:33]

We hebben gisteren een sprintje van Avermaet daarnaast ertussen van Avermaet en schuiven, dan zou je.

[00:23:40]

Connections tuin is de snelste, maar vanavond was een frisse van Avermaet wint met glans voor die derde plaats was daar beneden opgestaan en dus de stand van van frisheid is eigenlijk het belangrijkste. En was het ook verstandig van Alfredo met de laatste kilometer. De koppijn. Mathieu te laat wel op anderhalve kilometer ging als ik nog overnemen en dan was het dan Mathieu en ik dacht ja, die gaan niet meer overnemen. Nu. Die zit daar en die blijft daar zitten. Nu was een Voorsprong meer als voldoende. Er was geen druk van achteruit waardoor waardoor Mathieu nog echt moesten extra gas geven?

[00:24:15]

Dat zijn allemaal zaakjes, maar maar nee nee, op een of andere manier bleek als ik rij net op dat einde dat dingetje meer meer frisheid te hebben. Je moet dan ook rekening houden. Die komt er langs niet voorbij, Maar komt er wel langs en dan begrijp je misschien toch zo een beklemmend gevoel over behang schuldgevoel van het gaat toch niet waar zijn en dan ja, dan altijd op slaat het in je benen en dan dan heb je het.

[00:24:40]

Overwinning alweer voor deceuninck-quick-step, maar Adrie vond jij dat de Ploeg De wedstrijd gedomineerd heeft was dat bijvoorbeeld in de E3 heeft gedaan moet hebben ze ook wel een deel van het kozijn met die partij. Ik denk dat vind ik eigenlijk ik ga niet zeggen en daarnaast kanker staan, maar ik denk toch niet dat wij veel onder gedaan hebben in de klassiekers met ons ploegje zeker ook alles wat ik net al zei iemand geboren twee man die de scherm varen op de tweede plaats op de 7e plaats met een beetje meer geluk zit op drie de bon van.

[00:25:23]

Ik denk ook op de beslissende momenten ook zijn werk gedaan. Uiteindelijk wil je dan in de breedte vooral in de breedte en veel sterkere ploeg van die kunnen Quickstep.

[00:25:40]

Ik denk dat Patrick dat ook al aan gehad heeft heeft. Hij heeft niet budget van die zijn we niet budget van Quickstep dus ik denk met met de mogelijkheden die wij als ook met de trein is wat ik denk dat jij blijkbaar wel over hebben. Het straks nog de prestatie van de Quickstep gisteren wat wat vind jij daarvan zeggen dat als ik alleen daar bovenuit stock en de rest kan ik moeilijk zeggen dat dat zo super warm Ja ik heb gekeken, maar was mee tot op een bepaald moment.

[00:26:20]

Dan is het ook wel weer heel sterk door op de koppenberg, maar nadien dan toch niet niet zo sterk te zijn als je ziet waar je uiteindelijk nog eindigt en je probeert een Ronde van Vlaanderen toch altijd zo dicht mogelijk te eindigen laat. Tot zo, maar geen groepjes wegrijden. Dan was het. Dat was het pad af om het uit te drukken bij de derde keer.

[00:26:40]

Call de Kwaremont was het over en dan moet je toch nog een order intrekken. Dan moet hij werken of aankomen Lampaert Ja ook achter de feiten aan niet echt supergoed goed op een bepaald moment. Ik denk dat ze daar een hele goede skibaan gemist hebben. Die prijs Harelbeke misschien wel de beste man was en het dichtste bij Mathieu en en wat kwamen wel bedaard als ik wel invullen in goede doen gezien hebben, maar die was voor op maar als er honden aanvallen kwamen op die op die berg is, dan was het eigenlijk de enige die kinderen kunnen lamleggen heeft achteraf.

[00:27:19]

Green verder gaan ze winnen ze winnen, Dus daar is geen punt van van te maken is bijna alweer een monument. Wat is dat toch favor and the moment dat de goede mix van goede Remmers hè. Goede renner goed team die al jarenlang samenwerkt met daarbij paar goede ploegleiders goed samengesteld.

[00:27:40]

Om die hele grote wolfpack dat nog wel bestaan heeft een andere Ploeg een andere jaren, maar dit is een team dat heel goed in elkaar steekt, maar het is een tijd om de sponsoring voor de komende seizoen rond te krijgen. Probeer alles rond te krijgen en ik hoop natuurlijk dat deze overwinning de goede kant van je vroeger alles een beetje een stift, maar ik praat klikken en datum erop. Nee nee, liever korte periode en aqua bekendmaken. Wie was of u maar het is alleen tot wat ik eigenlijk mijn ouders zijn normaal zoeken en dan laten tekenen maar een beetje gek aan het worden, hè.

[00:28:33]

En ik heb besteld van tuyllpark gerust laten zien, maar eisen denk ik wel gerust in dat het goed komt, maar hoe komt dat?.

[00:28:40]

Dat was altijd zo lang aan Sleep bij wat al zo lang en van de meest succesvolle. Het meest succesvolle team is in de eendags wedstrijden is dat omdat er internationaal het alleen maar om die ronde van Frankrijk draait God Dan zal ik straks ook nu niet echt durven zeggen. We zitten nog altijd binnen die wielen rijden met een probleem van sponsoring en we hebben nog niet de supergrote werken. Ik bedoel daarmee. Er is nog geen apple. Er is nog geen coca-cola. Er is nog geen Ja echt echte multi super multinationals.

[00:29:13]

Oké Inmiddels is er iemand bij gekomen. Vooral gek van het van het verhaal zelf. Die is gek van het wielrennen. Is dat de manier om aan sponsoring te komen van mensen die alleen maar gek zijn we twinnen terwijl ik moet een zoon businessmodel hebben op die manier. Het is aan het verbeteren heb ik het idee. Ik hoop het tenminste vooral als je dan zit dat in Frankrijk Citroën erbij gekomen is en dat is toch al van die bedrijven die.

[00:29:40]

Ik het toch in principe over andere budgetten of zouden over andere budgetten moeten kunnen spreken en daar moeten we daar naartoe en ik hoop ik hoop dat Patrick en dat zou goed zijn voor alles en iedereen dat er een wereldspeler of op een speler echt bij komt, want als die mannen dat doen. Ik moet dan misschien de rest ook interessant zijn, dus ik hoop ik hoop dat we die kant uitgaan naar weer goed kijk jij naar dat moeizame traject dat of ik me even om de zoveel jaar moet afleggen.

[00:30:06]

Het is natuurlijk met de bloem die Patrick heeft. Heb je ook geld nodig, hè, niet makkelijk bedrijf is is in staat of wilt zoveel als ik hem deze keer wel heel koud om en ik denk dat het al vanaf 9 uur was het toch meer paniek had ik zo de indruk Patrick nu rustiger en ik denk dat de goede kant uit gaat en gelukkig worden voor.

[00:30:40]

Stel voor dat we vroeg begint die gelden met kaarthouder gaat alleen maar zeggen voor de wintersport. Dus welke Ploeg heeft die Ploeg op dat niveau met Irene kon blijven staan. De tribune verkouden heb ik het over de Ronde van Vlaanderen 2021. Mathieu van der Poel werkt in de Sprint gisteren klopt. Door Kasper asgreen tot verbazing van iedereen ontzettend ontgoocheld. Ik had heel graag mezelf opgevolgd, maar anderzijds er wel met leerlingen, omdat ik gewoon op waarde geklopt voor iemand die die sterker is zo snel verwacht, want wij waren zeker van van een stuk dat dat jij deze ronde ging winnen, maar ja, we kinderen die kwaliteit van alleen al sporten niet en wat hier komt na 260 km is wel heel erg lekker.

[00:31:40]

60 kilometer is niet zoals naar 200 en ik voelde dat bij mij gewoon recht op De Limiet was ik had onderweg ook al gevoeld en daarom stuur. Ik was ook op de kleur als jij degene die ik het makkelijkst op al mijn handen antwoord Dat had ik de indruk dus zeker welverdiende weer naar Adrie Als ik het goed heb. Ben je vanochtend al bij hem langsgeweest wat te vertellen The Day After eigenlijk niet zoveel niks meer in de benen zit. Ik zeg wat ik zei ik een uur later was die lekte die ik gedaan heb, dus 25 meter laten beginnen dan dan had hij ook nog ver gekomen is op hè.

[00:32:23]

Ik denk dat hij daar eerlijk geweest. Ik denk dat hij gister ook naar mijn inziens weinig of geen fouten heeft gemaakt. Ja, je kunt altijd de laatste 10 km ietsje minder op rijden gaat teveel maken. Ik denk het niet dat uiteindelijk.

[00:32:40]

Tweede Ik denk dat er bij veel mensen heel veel twijfelen was nou zijn minder presteren in de in Waregem bij anderzijds denk ik wat hij daar nog moeilijk doet dat ook van ja, hele belangrijke waarden in Friesland we doen eigenlijk vanuit de bougie waar we waren. Zullen we dan totdat iemand op het podium? Dus dat is denk ik ook een compliment en ik denk ook dat het aangeeft dat wanneer je zelf niet goed is en hij had aangegeven in de koers NN het echt nodig is is dat hij zijn leeftijd, dus ik denk ja, dat we dat van hem moeten accepteren.

[00:33:24]

De manier zoals wij als je heel heel misschien analyseren Ja ze zou worden met manier van anders misschien toch iets anders in gezeten hebben. Dat zullen we nooit weten.

[00:33:40]

Uiteindelijk. Ja, kom je toch bij dezelfde conclusie, fantastisch voorjaar gisteren is een fout gemaakt. José ben je daar mee eens? Ja eigenlijk wel goed. Alleen moet ik zeggen dat er op die laatste strook richting richting aankomstlijn zal ik maar zeggen helemaal de Schelde voorbij dat zijn kookbeurt het toch wel een pak langer waren dan die van als ik alleen dat heeft hij zelf beslist natuurlijk de vraag. Kun je stellen Zelzate internet zijn is dat moment geweest, maar bij je misschien dat ietsiepietsie toch te veel gebruikt bijzonder natuurlijk niet weten.

[00:34:16]

Mij is het wel opgevallen dat hem daar langer beurten deed dan dan als ik dan helemaal verstandig vannacht bij natuurlijk geweldig vorig jaar zei je dat klopt en welke voor ook van die ploegen op is een Feniks je hebt het net al even in de verf gezet. Kimberly heeft ook verschillende overwinningen gepakt naast dat Mathieu al binnen geraakt, ja.

[00:34:40]

Wat kun je daar eigenlijk? Hoe kun je dat verklaarde sterkte van dat team dat dat door vele toch nog als ten onrechte denk ik als een beetje een team van outsider soms wordt bekeken. Ik denk dat het belangrijk is dat we als team weten wat we kunnen dat we niet kunnen kijken als we naar de ronde van Italië gaan dan ja, Oké we gaan daar gewoon Ingrid te winnen en kunnen we direct weg. Dan is die ronde van Italië geslaagd. Waarschijnlijk met jonge renners naartoe om die toch proberen beter te maken voor het jaar erop.

[00:35:14]

Ik denk bij de klassieke is nu al twee drie jarig aan de probeer je toch een kern bij integreren met Rens met capaciteit en elke keer en die willen in die broek zetten zondag capaciteit. Ja Iedereen kent zijn taak te weten in dat soort wedstrijd redelijk met in onze groep nog maar echt een top man en daar wordt dan alles voor gedaan en.

[00:35:40]

Natuurlijk Elephant resultaten van de afgelopen weken en jaren echt wel mee, want iedere keer als wat je dan Koopman is dan op het podium, dus dat dat het boek en ik denk dat dan de groep mensen die er mee bezig is die en ook de resultaten die proberen het beste in Mathieu betalen, maar vrouw ook het beste voor betalen in de jongens die helemaal ondersteunen en ik denk je mooi voorbeeld Gianni Vermeersch een mooie voorbeeld deze Oscar riesebeek en de andere te vergeten en met zijn allen ook.

[00:36:17]

Je ziet er iemand hoorde dat ze nog aan het worden en ja, dat is niet alleen aan bezorgen en als ik nu naar kijken hoe we de klassieke voorbereiden wat wat op de dag zelf allemaal aan ondersteuning geven altijd dezelfde mensen die meegaan, dus weet ook.

[00:36:40]

Ik zeg altijd dezelfde die elke week Andrea en dat is niet om te zwemmen dan Weten de broers ook wel dat een heel groot compliment. De naam is gevallen Gianni Vermeersch rijk gisteren ook wel kijk van de wedstrijd is al een hele periode bezigheid dat hij dat kan. Mijn zeg dat wel vaker, maar die kan op economie zoveel werk afleggen op zoveel positie kiezen, maar het is toch wel veel meer dan dat zij overleeft overleefd alles op de hele moeilijke momenten gisteren toch wel een deel van zijn pa gekend en dan toch nog net voor de koppen daar nog een beetje kunnen komen doen voor Mathieu Ja goeie jongeren jongeren niet meer zo jong, maar wel voldoende om heel mooie gaat nu ook een ronde van Italië rijden en kan daar zelfs nog een beetje groeien, dus verder met Jan binnen die Ploeg Ik vond het eigenlijk vol zelfs op sommige momenten iets te gretig.

[00:37:32]

Fel vooral met drie vier man met de neus in de wind. Misschien zelfs nog met.

[00:37:40]

Beetje minder inspanning gekund, maar ik kan mij voorstellen dat ze jou zo genieten van die van die momentopname vandaar te zitten als als procontinentale die nog altijd en dan tussen jou en tussen de kanjers tussen de wereldspelers te zitten en daar echt een voet tussen te zetten. Echt daartegen. Ja dan moet ook voor die voor die mannen norm motiverend zijn. Die worden nog of werden nog betekenis verleden zo van ja, die mannen komen van het continentaal niveau, Maar die staan er nu helemaal tussen Adria Schijf in het Nieuwsblad vandaag dat jij de tussen aanhalingstekens iets mindere.

[00:38:19]

Vind dat eigenlijk niet de juiste uitdrukking, maar je begrijpt me wel een presentatie van van Mathieu van der Poel maar ook van Wout van Aert u schrijft aan typische 2020 dat we gehad hebben met een zeer intens najaar en te weinig rust voor al eerder al weer een nieuw koers. Ja ze gaan de.

[00:38:40]

Ze hebben vorig jaar best lang door hoesten, dus daarom is ze dan denk ik fout en en wat je wel een extra een beetje rust. Die is heel simpel geweest, hè, Dat denk ik ook, maar dat zijn Dan twee aparte staande gevallen van elkaar af. Matthieu heeft gekozen voor de Nederlandse opbouw via de USB naar de klassieke boot denk ik pa basis beter voorbereid was danmachi omdat hij die heeft een hele lange stage van 3 weken gedaan, dus die andere keer wat ze alle twee laten zien.

[00:39:19]

Heb je dat ik vind dat super knap van vraag wordt ook vergeten en dat werkte ook gezellig vinden in de hand natuurlijk elke wedstrijd waar ze tegen mekaar. Ze verwachten dat ze één twee of drie worden. Mentale te weinig rust daar een pak mannetje in het bakje, denk ik ook goed klassement had kunnen gaan.

[00:39:40]

Ze zoeken het maar uit. Ik wil op mijn gemak zitten en ik probeer morgen met je nog wel te vinden wat die ook gedaan heeft. Dus ik denk dat je wel waardering moet hebben voor de cursus die maken en ik denk dat je wel iemand is die knuffel die je meegaat wat andere mensen gaan invullen zelf zijn vader niet en hij vroeg gelijk of Waarom zou ik het ongelukkig maken als hij op deze manier gelukkig hoezen nl gelukkig laatste woorden van Ja gelukkig niet zoveel, maar meestal als je dat leest dat mag je een hele zwakke iedereen, dan denk ik van mijn leven niet meer in die tijd.

[00:40:21]

Maar ja, lichte ben blij dat je er anders heb je zo'n keuzes maken en en verder denken dan dan volgende week en ik zeg al ik heb enorm veel respect voor niet alleen voor die twee Reinders maar voor de rest van de dagen, want ik denk dat er zeker niet in de.

[00:40:40]

Een van de laatste om over mijn periode te praten gedaan. Ik denk dat het niet gemakkelijk is op dit moment volledig. Ja absoluut absoluut zelfs met anekdotes daarbij nog van Mr het absoluut niet dat het allemaal. Ik vind ook gisteren Mathieu verliest. Oké maar je verliest en voor mijn studie verloren.

[00:41:07]

Niet gewonnen, maar ik bedoel, dat is een geweldige plaats niet. En vind niet maar hebben en dat maakt wel de koers samen met Hans is het beter de beste samen en dan moet er op een Sprint moeten geprint worden. Wie de beste is dan hebben we wel een geweldige koers gereden en dan is dat zo jammer dat er een verliezer is natuurlijk altijd dat heb je ook vorig jaar, maar ik vond ook vorig jaar wordt vanavond geen verliezer eigenlijk. Ik moet dat ook, maar ik vond het ook een winnaar en ineens te plaatsen wielen erbij absoluut dus ik dat even willen het door ooit al beter voor gestaan.

[00:41:47]

Nu qua populariteit qua qua leuke koersen zien. Alleen mooie harde koersen zien. Ik denk het niet, dus denk ik denk dat de wielen alleen maar beter uitkomt en Mathieu van de grote figuren in dat verhaal dus voor mij is het geen verliezer. Oké En als we het over de streep.

[00:42:07]

Mooi dat tijdens het uitbollen nog maar tot die tijd en die feliciteert. Dat is het. Dat is niet het oude wielrennen van vroeger waar ze jaloers waren op die een plaats voor zich uit ging rijden ofzo nog altijd nu zijn de van die ouders die het nog altijd niet kunnen zeggen dat iemand beter was. Laat dan nu eindelijk eens stoppen. Laat ons nu is genieten van hetgeen dat we zien en dat was geweldig ja, het was een geweldige vorig jaar ook dat van Mathieu en Karl van nieuwkerke had dat gisteren nog even samen zijn.

[00:42:43]

Telecom je wel in de situatie waar je moet zitten en als je dan op een sterke gezellig wordt, dan moet je daar ook kunnen bij neerleggen en jij moet een balans maken iets van een toets van een voorjaar strade Bianchi 2020 artikel 23 Ronde van Vlaanderen denk dat je met een veilig gevoel naar huis zou moeten gaan zou moeten maar moeilijk op dit moment toch wel winnaar en uiteraard, ja.

[00:43:07]

Zeker tegen als ik op waarde geklopt of maar ik had toch liever gewoon dus gaat nog wel even blijven hangen komt komt heel snel nu al een keer plannen als ik op mijn mountainbike kan stappen binnen een week hij wil op zijn Adrie zo snel. Ik snap het volledig en hij doet dat gigantisch graag, maar waarom doet hij dat zo gek omdat hij die die heeft nu voor hem met medisize heeft die achter de rug en vraagtekens bij zetten als je koers zou zijn, dan kan dat niet saai, hè?

[00:43:49]

Dan zeg ik het ook als je dan maar ja, het mountainbiken in het Zuidplein Het is een hele wereld 12 mountainbike met andere mensen andere mentaliteit andere parkoers.

[00:44:07]

Het is iets waar waar die heb ik ook gezegd. Ik zeg als je zo doet dan niet helemaal gelezen en discipline net als Bart kun je de zomer niet even bij doen. Ik zeg dat zo gestructureerd moeten zijn met met met een idee erachter en ondertussen natuurlijk Christoff en lang mee bezig. Ja, ik denk daar ook op tijd en ook door de kwaliteiten die maatje natuurlijk heeft, maar ook ondersteuning die Dremel achterlicht als je ziet hoe lang bezig zijn ook op een mountainbike zijn waar ik met de volledige terug met een camper met personeel is, eigenlijk allemaal goed.

[00:44:50]

We hebben ze keihard gewerkt, 2 jaar of om hem de aansluiting maken met de wereld toch? En je zag al wat dingetjes natuurlijk. Maar ja, dat is vaak een uitslag gelezen. Ja 34, maar als je van plaats 134.

[00:45:07]

Bananen partij van een wedstrijd En op een gegeven moment komt te staan. Ja en dat ik gewoon even de overwinning En dan zie je ook naar 3 jaar bijna van de wereld op zwart met inclusief wat voor uitbarsting had deze en krijg je alleen maar als sporten krijg je dan maar om het beter te willen doen en en nog beter materiaal en nog perfect enzo. En volgens mij die hij probeert te doen. Dat heeft hij gedaan op de weg met de weg fietsen. Dat heeft hij dan met hem met de crossfietsen.

[00:45:41]

Ik denk dat hij typt. Hij heeft ook gelijk natuurlijk gigantisch voordeel dat je met zo iemand werken en ook nog niet, maar dat komt wel een relatief drukke periode weer aan, want hij moet wel punten sprokkelen precies met het toch opnieuw starten.

[00:46:07]

Tokyo voordeel is dat de concurrentie ook niet ver weg lopen. Die zijn bijna niet kunnen mountainbike bijna alle mountainbike wedstrijden zijn afgelast. Uiteindelijk. Ja, die staat muziekje in de speler die in die Mate belangrijk. Ja, je staat nu tegenwoordig met met 130 140 vertrek of 120 op de spelen als ik me goed herinner mij. Dit gaat 3540 man zijn dus al starten daar zelfs op lijn 2 of 3 is dat nog hier dan die heel anders van vanuit die grote bek moet vertrekken dan moeilijk en ik ga ervan uit dat hij het oppakt weer kan veilig stellen en dan hopen we dat spelen doorgaan.

[00:46:52]

Dat hopen we met zijn allen nu nog even naar de Ronde van Vlaanderen gister. Het was gisteren dus een dagje niet van Wout van Aert voelde wel een of twee keer Kwaremont altijd in Oirschot en blijven vechten.

[00:47:07]

Maar dat laatste was de laatste keer de oude Kwaremont ik ga daar toch naartoe kunnen rijden naar die twee voorrang niet meer van harte paterberg, strompel en dan proberen te blijven, maar dat was dan kan ik een beetje vertellen, maar het ging al een grap. Ik was nog niet goed om te winnen. Altijd juist ook in zijn analyse achteraf net Mathieu van der Poel trouwens. Ja absoluut ja ja ja, en je moet je afvragen wie van de twee Nu het meeste teleurgesteld is zeg maar ik denk wat vannacht, want ja, ik denk het wel worden.

[00:47:54]

Ja, goed worden. Oké maatje was ze dan heel dichtbij voor een tweede dat toch ook wel erg zijn natuurlijk, maar ik denk dat wordt nog een grote teek gekregen heeft als we spreken over het ik eigenlijk is dat ook niet nodig eigenlijk.

[00:48:07]

Weet niet nodig. Zelfde als het geen internet zei jongens zijn moment opnames. Er zijn redenen voor je bent nog altijd even goed dan de week daarvoor toen je mond alleen het is anders geweest en dit is een moment. Dus ja het is niet omdat wat nu net niet bij die twee man kon blijven en dat moet je nu net niet gewonnen. Heeft dat daar geen twee dezelfde fantastische les blijven wat mij wel opviel is dat de brug niet goed was gisteren jumbo-visma in die zin dat hij toch al heel erg vroeg alleen zat je absoluut wel.

[00:48:41]

Ja, die kan je kan je zeker dat die Ploeg even goed was dan de mannen van Fenix alpecin absoluut en dan kunnen ze wel zeggen na een goeie hele goeie gent-wevelgem van een keer iets. Nee dat nog een ander verhaal. Ploeg stond er gisteren niet. Ja Nathan van hooydonck. Altijd daar trouwens over na de overwinning van vannacht in Gent Wevelgem.

[00:49:07]

In Dat interview voel je je een beetje miskend naar het zware werk van afgelopen. Vrijdag. Eindelijk Hebben jullie daar? Ja schat moeten toe rijden naar die lekke band van worden naar de tuin. Berg en het logisch gevolg was natuurlijk dat jullie weg waren dan. Ja tuurlijk maar bedoelt met volle bak en het eerste wat ze zeggen. Ik zie jou weinig geel, maar ik zou ook geen gouden Helm ik zei ook al niet meer alleen maar vier die mannen van vliegtuigen te zeggen van Ik zie weinig Julia Wouters mee en die mogen ze was de beste gang.

[00:49:40]

Ja, dat is misschien dat dat wij niet mee zijn. Is dat niet een compliment dat je kan krijgen eigenlijk. Ja dat is misschien Ja is misschien wel warmer. Ja ik heb toch liever opmerkingen niet maken. Vandaag hebben ze dat wel wel goede Ploeg maar hij viel snelweg gisteren Nathan van hooydonck, je en ik hoor niemand zeggen als jij tof Michel woudmeester Gianni Vermeersch Ja maar dat is ook gisteren niet opnieuw op.

[00:50:07]

Meester nee nee nee nee Gianni Vermeersch heeft voor Mathieu wat kunnen betekenen, maar niet zo heel veel. Het was gister toch weer een wedstrijd tussen de de renners individuele. Wij zijn echte werk dat erbij te pas gekomen. Is het overal van Deceuninck Ja dat is soms vervelend natuurlijk, maar uiteindelijk is het einde beslist man tegen man. En ik heb een bepaald moment oproepen zien waar waar alle individuele zaken individueel En er zaten dus het was gisteren man tegen mam te doen en natuurlijk die ploeg die heb je nodig tot km200 en je weet nadien is het nog zelden dat je iemand in je buurt hebt, maar toen zat hij alleen denk ik hè Adri dat ik bedoel.

[00:50:54]

Tom en meer gesloten en dan dan maak je nog wel twee of drie maanden laatste 50 km en die waren dan op tijd km 35 Noordeinde hydrograaf. Ja nu beginnen ze gewoon op 90 km van het einde.

[00:51:07]

Logischer dat dat de kopman toch ietsje vaker alleen komen te zitten. Er zijn een paar uitzonderingen. Heb je die ja, die hele dag afwachten. Je hebt met vriendschap en met alles en die daar kijken ze niet naar datzelfde. Kun je ook een beetje trek segafredo, maar de enigste ploeg die dan eventueel kan overleven met twee of meer man is Deceuninck Quickstep omdat daar ook enthousiast voor zijn dan al geïsoleerd en zitten met een beetje geluk nog maar twee man, maar vaak nog maar alleen een man en natuurlijk Het beste is als je dan gewoon want dan dan doe je je kunt niet Ja ik denk gisteren het grote voordeel van Max was dat gisteren veel sneller reageren.

[00:51:59]

Dan zijn concurrenten de Concurrent te hebben moeten gaan rijden dan maar ja, ik denk ik denk dat dat.

[00:52:07]

Vergroten lichtniveau beginnen dan nog maar heel weinig die nog met met met twee of meer zitten bijna geen sorry, ik hoorde jou gisteren zo zie je maar hoe belangrijk? Het was voor Wout van Aert toen gent-wevelgem te rijden en te winnen wordt er inderdaad helemaal anders had nog gekeken. Ja dat is al jaren dat we dat zeggen van Sepp Van Marcke die dan heel weinig wedstrijd en altijd in de voorbije jaren gehoopt heeft op een of twee uitzonderlijke wedstrijd als die er dan niet uitkomen dan app je niks, dus ik weet dat er ook een man is van koersen daar waar je kan en moet koersen daar.

[00:52:52]

Je moet bepaalde wedstrijden van tussenmaten. Oké maar dat teveel op een wedstrijd toespitsen dat dat vind ik voor sommige Dennis absoluut niet nodig en ook niet voor het verhaal van hart en ik denk dat er nu blij is absoluut blij en mag blij zijn en moet blij.

[00:53:07]

Dat ik heb twee gewonnen heeft en er komen nog mooie wedstrijden en dan gaat Amstelveen Dus zou je weet wie weet inderdaad nog een naam die ik even wil bijnemen peterselie. Ik heb geen drankje van hem gevonden, Maar ik heb hem ook amper gezien in de wedstrijd. Gisteren is het voorbij voor shag en ik durf dat niet zeggen. De signalen zijn in ieder geval niet goed duurde heel lang voor hem ergens op doen. Dat is eigenlijk op zich niet slecht want teveel in Beveren de zoek niet altijd goede verhalen.

[00:53:39]

Je kan maar beter een beetje in de lucht te zitten, Maar gister Ja er was er niet en elke kans dat hij daar niet eens begin je toch dat beetje meer en meer te twijfelen. Heeft nu wel nog ontbijten wedstrijd gewonnen, Catalonië mooi tegenmes. Ja, dat is nu direct op de snelste Sprinter de moeten altijd tegen binnen, maar dat het op een dag zal over zijn en wanneer is die dag en rijd rond met een bepaalde.

[00:54:07]

Van die zegt van kijk, je moet je staat nu zo Of zo Of zo. Je hebt daar absoluut geen feedback van je moet gewoon raden en iedereen raad En iedereen heeft daarom vooral bij. Ik denk het wel. Zal het wel zijn. Denk het niet, maar we zitten in die op de schommel. Hoe kijk jij naar shag en Adrie zijn eerste jaren toch wel iemand die best wel heel veel heel veel koers denk ik word ook drie keer achter mekaar wereldkampioen bij alle grote wedstrijden is een gigantische Ambassadeur voor voor Specialized en ook een hoop dingen en dan zag je op.

[00:54:48]

Volgens mij heeft hij gewoon een hele periode achter de rug waar hij niet meer weet. Op welk werelddeel van allerlei sponsor verplichtingen nakomen en zo En op een gegeven moment begint dat toch in 1917 Zijn vruchten af te werpen heeft natuurlijk ook.

[00:55:07]

Met coronavirus niet zo goed dan vorig jaar in de giro. Daar was wel zeer indrukwekkend. Dat was eigenlijk, dus we gaan die eigenlijk kende dan toch weer wakker sleutel in in Catalonië toch weer ietsje beter dan gister. Ja ja, goed was het ook niet, want ik loop je 15 16 17. Ja ik ik twijfel over wakker van moet zeggen. Ik het is wel iemand die klas en even dat andere fietsen die Palmeras niet bij elkaar. Misschien dachten dat het einde van Zijn contract dat dat kan twee kanten uit laat ik het zo zeggen.

[00:55:49]

Ik kan dit door gemotiveerd zijn dan nog contact bij mekaar te fietsen. Goeie contract kan ik daar in zijn positie niet teveel mee. Zou zitten met iemand bij de afgelopen 10 jaar verdient heeft en ik denk dat hij misschien allerbelangrijkste moet terug.

[00:56:07]

Vinden, maar ik kan de heerlijke soep beterschap. Niet is misschien echt een plezier en nog even open. Ik vraag mij af hebben jullie de vrouwen wedstrijd ook kunnen volgen van de Ronde van Vlaanderen gisteren A3 terug was op weg naar het hotel in Beveren en de zat iemand bij mij in de auto die die had dan die zat te kijken op zijn gsm die flitsen voorbij zien komen. Zal ik jou ook voor de vrouwen een zeer lastig wedstrijd met zeer sterke winnares? Heb jij dat nummer van Annemiek van Vleuten gezien?

[00:56:53]

Ja, ik heb inderdaad gezien dat ik heb een stuk op de radio geluisterd terwijl ik op weg naar huis of niet terug naar huis toch ergens naartoe en dan ben ik daar in dat in de finale. Dus de wedstrijd gaan bekijken is gestopt met mijn auto aan de kant van van.

[00:57:06]

Omdat ik de paardenmarkt Of wilde absoluut zien. Ik zag ze daar weg rijden van Vleuten ja, ik dacht jou toch niet waar zijn en dan maar diegene die daar achter zaten Ja en dan dan nummertje dat gevoel dit. Ja dat was weer in Meeden overwinning er weer eentje op de manier van Vleuten beetje vreemd hoezen wegrijdt, hè. Die paterberg. Ze rijdt gewoon weg Puur Op de kracht waterbergen. Trotting hebben dat gisteren ook weer gezien. Dat is echt een hele hele zware vooral dan op het einde van een wedstrijd.

[00:57:37]

Ze gaat nog eens tegen de barrière lullen met haar rechterhand. Dank u wel gebeurd en dan pas helemaal als je boven komt, dan zie je pas hoe ver weg is. Die vond dat was omdat frontale beeld niet echt zo goed te zien hoe ver ze weg is, maar ze draait er links de bocht om en dan begin je te tellen en dus dat is eigenlijk op een hele korte tijd die laatste 150 misschien 6070 minuten weg. Rij bijna de was fenomenaal, heel belangrijke overwinning was dit voor Annemiek van Vleuten.

[00:58:06]

Ja ik had hier zo veel jaren alweer op gehoopt en nu viel het allemaal zijn plek. En ja, dan ook wel van mijn mooie dat met de vroege koersen om de boel en nog geen zaten we wel met z'n tweeën op de kanarie weggaan, Maar dat had ik er best wel veel tegenwind wintercup dacht Ja het is niet goed is. Ben gestopt met je twijfelt over Anna hij moest gaan werken dus over had, maar ik dacht wachten als ik dacht dat ik nu een keer ja, het initiatief als niet aan onze vroeg, dus ik zat met overtal, dus ik dacht ik ga ervan profiteren en dat is gelukt.

[00:58:49]

Geweldige renster is het toch Hè Adri die Annemiek van Vleuten ja ja, knap hè, want ik weet nog 2 jaar geleden ging ik met de groep mensen gingen wij fietsen in bormio en dat is dat vlakbij Livio en daar zit midden, ja.

[00:59:06]

Bergenstraat een hotel daar en daar zit hij dan helemaal alleen en dat moet je niet een keer per jaar. Volgens mij zit ze daar 200 dagen per jaar is dus niet in, dus dat is Ja maar moet ik vandaag van Ruud van dat ze is helemaal blij zeker van die uitdaging. Daarom vraag met die met die mannen. Ik weet niet of je een beetje gevallen stopt die trainingskampen met Dennis van movistar mee. Ja, het is een geweldige sportvrouw. En ja, de cijfers van Ali ook niet bij elkaar Ja Tweede overwinning nu in De Ronde van Vlaanderen het was van 2011 geleden en het zou bij een overwinning blijven voor Anna van der Breggen Ja want die gaat hem nu ophouden, hè.

[00:59:52]

Ja inderdaad ja, maar ik vind van Vleuten van de Braak zegt. Ja, die maken en sport groot, hè? En dat dat heeft de Wielersport nodig heeft een sport toernooi en daar is toch wel een tandenborstel. Ja, heel jammer voor Lotte kopecky die weg daar.

[01:00:06]

Voet van ja ja ja, dat zeg ik had echt wel gekund winstons oppakken zegt echt internationaal geworden vorig jaar in de giro feestje. Daar beginnen pakken. Zal ik maar zeggen dan Nadine ze kampioen van België gewonnen. Oké twee keer zelfs maar dat ze zegt internationaal geworden, dus voor mij. Ik zeg natuurlijk maar door is dit Nooit aangekund dit niveau. Wat kost pakje nu alt dus sterk van kopacki en die gaat denk ik nog verbeteren. Dat gaan we dan op de voetbal volgen is stilaan tijd om af te ronden.

[01:00:45]

Het klassieke voorjaar is nog niet gedaan. Het vlaamse klassieker voorjaar zo goed als deze week hebben nog de scheldeprijs zondag helaas geen Parijs ik zeg helaas of is dat voor sommige? Gelukkig maar wel. Ik vraag het niet of ik zal die vraag ook wel eens willen stellen. Onze man geen zin Capelle daarvan. Ik denk ik denk voor sommige dat het.

[01:01:06]

Beter is dat die Parijs probeerde net niet komt. Adrie waarschijnlijk wel met wat ik gisteren gezien heb en dan praat ik in eerste instantie. Gewoon wat je met al die deze week een goede training had gedaan en de rest alleen maar gerust Dan denk ik dat hij zo'n heel dichtbij had geweest. Anders het prijs erbij is is nu bezet. Ik denk ook naar een hele mooie datum, omdat richting WK zeker, omdat het in België is heel goed aansluit het WK in de week naar Parijs best wel eens heel veel van de geselecteerde Reinders kunnen zijn.

[01:01:46]

Had ook interessant is dan natuurlijk ook een hoop niet geselecteerd dubbel gebrand zijn eventueel om daar toch anders blijkt toch met een heel raar gevoel zit een beetje met Ronde van Vlaanderen wanneer die wedstrijden in in die periode van het jaar zet.

[01:02:06]

Onwennig laat ik het zo zeggen, dus ik denk wel dat dat voor een x aantal renners. Het is zeker is dat het laatste stand van de Ronde van Vlaanderen zijn ook vaak de de prijs. Dus ja, misschien komt het goed uit. Dat zullen we zullen het nooit weten en we gaan het ook zien hoe het dan zeg maar 3 oktober gaat zijn. Ja, tijdens de grote voordeel is dat je specifiek naar die wedstrijd echt super koud, dus dat dat is het de andere kant op en dan verwachten toch weer een duel tussen.

[01:02:48]

Nee toch altijd dezelfde naam naar dit moment dat niet, maar het is wel mooi ininruby krijg je toch wel toch wel meer favoriete als je als je alleen bent trek-segafredo gaan kijken.

[01:03:06]

Mads pedersen bij je hebt je hebt die jongens van nu. Ik denk ook met een met een van Avermaet Ik denk door te verplaatsen naar daar denk ik dat het aantal kandidaten winnaars stuk groter zijn als wanneer het nu wat zou dat kunnen dan ook alleen maar toen Ja we kijken ernaar uit begin oktober, maar om helemaal af te vraag ik jullie nog waar jullie deze week nog naar uitkijken op sportief gebied Adriaan mag beginnen Kort en krachtig naar de overwinning van Jasper Philipsen blijft aan dezelfde Ploeg met stip op een in de scheldeprijs.

[01:03:52]

Dat gaan we woensdag namiddag hebben ook op radio 1 trouwens gevonden. Poels José de cauwer. Bedankt dat jullie erbij waren op maandag 12 april zijn we er met een nieuwe aflevering van de tribune en dan zijn we ook weer te beluisteren op Radio 1 op maat.

[01:04:06]

12 april dus na het nieuws van 7 uur Tot dan.