Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 sport met twee gepensioneerden gasten en dat zijn vandaag Wim de Coninck voetbalanalist bij Proximus sport en die blakka sportjournalist bij het Nieuwsblad dag woensdag. Bart zijn jullie blij dat de winterstop dit seizoen van korte duur is geweest. Misschien moet ik het eerst aan Bart vragen, want als ik het goed heb Bart 1 jaar geleden rond deze tijd vertelde jij in exotische sferen in Qatar stage met Club Brugge in Cafetaria de datum dat een contract nu dus deze tijd denk ik een oefenmatch tegen Ajax in een van de WK stadions van 2022 die in de geconditioneerd waren en dat is van die fantastische verhalen.

[00:00:54]

Die gaat mij er komen spelen. Hoe kan dat dan? Effectief die status waren erg cool.

[00:01:00]

Maar kijken studio is ook erg gekoeld, maar ja, het is niet echt ventilatie is belangrijk tegenwoordig. Ja maar goed, het was wel een heel korte winterstoffen ampère winterstop en zelfs helemaal geen heeft Corona ook voor een groot deel over beslist natuurlijk toch zijn Ronaldo spelers die toch nog geprobeerd hebben van de winterstop van te maken door naar buitenland te gaan wat niet professioneel is natuurlijk, maar misschien ook wel zeer menselijk, Maar daar was van het waarschijnlijk net iets te veel onduidelijkheid over. Maar ja, dat wordt wel punten, hè.

[00:01:40]

En dat kost ook bij Antwerpen bijvoorbeeld is dat toch wel een een item. Dan gaan we straks nog dieper op ingaan, want er zijn heel veel thema's die we met jullie willen bespreken, maar eerst de momenten van de week en Bart jij hebt hiervoor gekozen.

[00:01:59]

In The Still In The competition visma.nl potplant extraordinary you go on the next or something Like The Flowers appje gestuurd en zojuist Speel die gasten stonden wel even. Ik heb tussen Marina uit de 8e klasse zeg maar en Tottenham uit de premier zo te horen dat we de buurt van Liverpool inderdaad onbestelbaar het accent van nauwelijks verstaan, maar ja, doe ik alleen maar beter. Ik heb de wedstrijd die live kunnen zien. Ik was op de wedstrijd Sint Welke prima toen ik terugkwam was het eigenlijk al na middernacht heb ik toch nog gekeken in uitgesteld.

[00:02:57]

Relais? Want ja.

[00:02:59]

Van die magische momenten in de sport die de goede volgen en ook al is de wedstrijd per definitie eigenlijk en die spannend toch toch willen zien en het was de grootste mismatch geschiedenis vandaag weekend is toch al bijna 150 jaar oud en dat was omdat er nog nooit eerder zo'n groot verschil is tussen de Premier League niet op televisie Team Tottenham en dan die 8e en dan zie je toch En wat is het Magisch van voetbal en Daarom denk ik dat ik toch nog altijd dat boodschap voor Die spoort om kwart wedstrijd lang staat gewoon nul en die droom bestaan en het ongelooflijk was, omdat de eerste grote kans was inderdaad fermerie en zondags trap van buiten de 16 en Joe Hardy dus invallen man was en eigenlijk nog eens een speel kans krijgt, maar je weet je tegen zo'n Ploeg krijgen, dus geen werk op te knappen.

[00:03:53]

Die slager nog geen zin die bal verkeerd te beoordelen. Die dacht ik ga die laten gaan met die bal die.

[00:03:59]

Zakte onverwachts naar nog een knal en dan tegen de lat. Dus je weet nooit dat hij dan nog naar beneden was afgekit tegen hem gezegd dat ze maar anders kunnen zijn, maar weer voorspellen kunnen komen en inderdaad je toch alleen maar in voetballen en dat ik heb mijn zit te bedenken van Kijk welke andere sport kan zo'n Hyper professioneel Team als Tottenham Hotspur Tegen zo'n andere vuilnisman mee hebben voor te gaan. Trein verstuurd. Dus verpleger in andere sport. Kan dat En dan dacht ik ja, misschien enkele uren daarvoor BK veldrijden heb je dan kwajongen, weer een topper een zwart vandaag toch nog wel tegen een keer amateur zijn en belofte heeft gekost, maar daar zal wel het verschil in de eerste ronde uitgedraaid vandaag zelf nog.

[00:04:46]

Die had zijn voet moet zetten in het in een berg op dat je al die amateurs op de achtergrond verdwijnen die niet meer ziet in de rest van dat uur maar in voetballen. Dat is wel dus dat die wedstrijd lang die.

[00:04:59]

Verblijven granen en dat is de magie van de nvkh. Ja het is misschien het enige land waar die bekercompetitie echt een volle leeft nog bij ons, is dat een beetje minder de finale natuurlijk wel, maar ja, zo zijn 16e finales. Heb je een aantal amateurclubs die daaraan meedoen, Maar het is nog iets anders dan wat je gisteren zelfs griep, maar niet van de achter divisie Eerste Divisie eerste amateur of €200 nog wat kan alleen een voetbal zoiets. Bart me alleen in Engeland eigenlijk Ja en dan de BBC er nog een omkadering rondbrengt hebben dezelfde kwaliteit als het de de Kronieken van de nieuwe ruit die zegt, dat is genieten er komen te zien.

[00:05:39]

Ja benieuwd of de amateurclub bij ons die wedstrijd gaan spelen natuurlijk 1 februari is nog onzeker voor een aantal of er zijn een aantal nieuwe willen naar de burgemeester, dus officieel ook de WhatsApp verboden heeft, maar dan gaat spreken met bezoek van de club dan ja, ze schijnen daarentegen Niet onaardig bedrag voor te vangen. Daarom moet je.

[00:05:59]

Bovenop de kosten tellen die zijn uitsparen door niet te spelen begrijp ik wel. Je gaat dan de training heropstarten in een maand januari om dan misschien een amateur, maar morgen is er beslissing het allemaal niet afspelen van het amateurvoetbal een keer belangrijker heel veel mensen wat gaan we doen? Ik kan begrijpen, dan zegt hij is het wel de moeite om te beginnen. We staan toch voor een mogelijke derde Golf dat trouwens ook af in Engeland want dat is toch het zwaarste Toverland op dit moment in Europa maar daar kan amateurvoetbal dan blijkbaar toch zonder?

[00:06:33]

Ik was wel dan meer dat de is niet van shirt mochten wisselen nadelen die maatregelen naam ze dan wel, maar goed. Ja het is inderdaad merkwaardig dat er in Engeland nog altijd Elite sport wordt al heb ik nu net gezien de Europa becassine het rugby opgeschort worden. Dus ja, staat nog wel in een ander te gebeuren goed? Dan gaan we naar het het moment van Vin en dan nog een voetbal bericht Today nu ook geen mailen.

[00:06:59]

Racing Genk en trek naar het Italiaanse Atalanta Bergamo de 23-jarige rechtsachter heeft 130 wedstrijden gespeeld voor Genk Er is toch relatief opvallend niet van mij standaard. Ja daar is opnieuw laden uit de a-kern gezet. Dat melden enkele Franstalige kranten. Het is ook bevestigd en tussen de aanvaller ontvang je brief dat hij niet langer verwacht wordt in de hoofd macht van standaard procent onderscheidend vermogen, dus die was een van de weinige speler ziet er misschien net iets boven uit staken en als je hem te typen speelt verliest, dan is het natuurlijk moeilijk om zomaar op te vervangen voor Citta is vertrokken.

[00:07:37]

Joachim mailen is weg. Hoe laat is niet meer gewend bijstand waarin Wim jij denkt dat het jouw avenatti ook niet Die willen zoeken naar de beker en sturen. Ja, ik denk dat mijn van dat je het gevoel hebt dat al die ploegen verzwakt zijn en verwardheid winterstop gaan komen al wel van belang natuurlijk nog, maar goed je? Je weet ook wel waarvoor ze doen met die banaan.

[00:07:59]

Hoe laat de grote financiële problemen heel wat clubs hebben heel wat grotere financiële problemen? Ik ga ik zal dat niet hebben, maar je kan mailen niet houden, maar dan wil ik toch wel de link leggen naar de club. Brugge Wat als Ajax interesse heeft voor Hans vanaken wel Hans vanaken kan houden en ze kunnen ook nog dorst bij pakjes kunnen ook nog denswil terughalen. Ja de kloof tussen Club Brugge en de rest wordt op die manier altijd weer wat groter en we hadden ze gisteren in de tweede helft een beetje hebben afgezien, maar ze zijn al gezegd.

[00:08:33]

Ja en als ze zich focussen en waarschijnlijk nog wel versterken met het oog op Europees voetbal en ga zo maar verder en Ja heb je een beetje het gevoel dat de club die eigenlijk Club een beetje moeten naar de Kroon stoot, maar toch een halfuur aan de schenen leggen dat hij allemaal Allemachtig best moeten doen om rond te komen en Club jou Met het geld van de Champions League dat is natuurlijk zelf.

[00:08:59]

Alle bedongen natuurlijk en met de transfers die ze gedaan hebben. Ja, is een hele rijke Club geworden en zijn een beetje te groot aan het worden op dat vlak voorbij en daarom denk ik ook wel vond ik wel, want hij wordt opgepakt Ivan de witte wel mooi dat hij durfde in het begin van het seizoen zeggen van Wij gaan proberen club toch een beetje vuur aan de schenen te leggen topploegen zijn die dat proberen te doen en misschien moet je dan wel naar Gent kijken en naar Antwerpen en zijn er aan.

[00:09:30]

Genk misschien, maar zijn randen niet veel clubs in België die nog dino's zijn. Alleen maar bezig met rondkomen en ondertussen. Bart jij kunt op bevestigen als club Brugge wat je voor het Nieuwsblad loopclub inderdaad wel weg van de concurrentie bijvoorbeeld door zo'n speler als Bas Dost te halen kader jij dat hoe moeten we dat in schat? Het is wel slim zeg ik heb even die financiële middelen hebt dat spaarpotje thuis. Ajax heeft op dit moment de duurste inkomende transfers van Europa gerealiseerd.

[00:09:59]

Koek dan Bas Dost maar het valt eigenlijk dat een 20000000 voor dus dat is het business model van die clubs ook in Oostenrijk doet dat ook durf geld uitgeven voor een speler weten dan misschien kunnen we ze later voor meer verkopen bij Bas Dost voor alle duidelijkheid niet. Die zal 31. Wat is rendement maar hij brengt dan ook dat rendement die zin is het weer uitgegeven te verantwoorden wat mij gisteren ook op wie was Albert sint-truiden. Daar liep dan ook een paar nieuwe gezicht rood en blauw spelen of niet mee, maar de A6 lagen er wel in.

[00:10:35]

Zet hem wel mee. Japanse eigenaars van STVV slager januari een team te versterken. We zien dat ook. Kortrijk is transfers aan het doen. Ja natuurlijk ook niet te zakken kunnen wel een boiler van de Bruggen laten gaan. Ja dat klopt, maar maar er zijn bepaalde ploegmachine Kortrijk dan inderdaad in mindere Mate maar.

[00:10:59]

Agent achter zitten. Leuven heeft zich weer opnieuw verstuurd zit ondertussen een klein van bijna 40 mensen spreken natuurlijk wel weer over buitenlandse in buitenland en daar tegenover staan op Lucas Anderlecht instapdagen die Dus ja, op de deur. Misschien ook moeten beginnen nadenken over een buitenlands investeren, want zij in het gewoon niet meer getrokken en zij moeten gewoon nu kopen en cijfers wakker terwijl club brugge-genk heeft ook meer moeten laten gaan, maar zij herinvesteren dat dan weer opnieuw in nieuwe spelers. Denk dat zij blijft ook een belangrijke titel uitdagen.

[00:11:35]

Andere distance tandarts. Het financiële moeilijk Jawel wat ik dan last als je Merel die van Red Bull Salzburg zou overkomen heb ik een aantal keer gezien invallen en spelen in de Champions met met Salzburg als ze dat zouden kunnen realiseren dat dan weer hier natuurlijk, hè. Daarom die jongen weer in de vitrine te zetten voor Salzburg net zoals met jou gebeurd, bijvoorbeeld de beste spelers.

[00:11:59]

Diepploegen zijn dan ook nog wel gaan spelen die geen eigendom niet zijn, Maar hoe ga je dat ook wel zien? Maar dat dat wordt wel een aanwinst niet typen persita, maar toch iemand die daar op het middenveld kan raar. De tribune. We hadden het er al over. Club Brugge heeft Snijdersplaats in de competitie na dit weekend alweer verstevigd zelf dus gewoon op sint-truiden concurrenten. Die verloren allemaal Genk Charleroi Anderlecht Antwerpen een beetje naar het beeld van het seizoen of Jojo competitie waardoor het niet strijd om plaatsen twee drie en vier voorbij of 1 dus wel heel spannend dreigt te worden, maar eerst Club Brugge eerste goal alweer doet hij het net zoals hij deed bij zijn vorige clubs waar hij meteen scoorde zowel bij Wolfsburg bij Sporting Aalst bij Frankfurt en dat doet hij dus nu ook bij Club Brugge tot je bij hè.

[00:12:53]

Elke eerste wedstrijd dat je niet op je schoot hebt vaak wel. Ja, dus dat is niet werkt denk ik, dus ik.

[00:12:59]

Je weet wel dat ik kampioen moet worden met dit Club Brugge Er is geen andere weg. Dat wil ik ook. Daarom ben ik hier ook gekomen, dus hele belangrijke overwinning of vandaag. Dat was dus pas de nieuwe aanwinst van Club Brugge ja, wat was jullie eerste indruk van hem dat hij niet op zijn mond is gevallen nummer vraagje. Als hij kent hem misschien nog niet Nee het is een duidelijke Bas Dost Wat je koopt is ook geen goals. Dat is er constant in zijn carrière geweest escort 1 op 2 toch wel een en dat heeft dat hij overal gedaan is wel in nederland, als in Duitsland bij Wolfsburg op het moment dan Wolfsburg echt met Bayern München duaal leren door met kampioenschap geen kampioen worden wel een beetje samen Kevin de Bruyne alles bij Sporting in Portugal en het is eigenlijk de stopwatch.

[00:13:53]

Sorry man, maar ik denk dat de reden waarom is dat ook wel zal beter past dat hij typt.

[00:13:59]

Is die Ja waar de Ploeg in functie moet spelen van hem en dat is hetgeen. Hij zijn na de wedstrijd van. Hij was heel blij dat de spelers erop gewezen van Kijk zo enzo Bas Dost aan spelen en zo is het ook gedaan met de ketelaere alsnog wel lang ook hadden gewoon goede kant hebben die ballen al gegeven die hij nodig heeft en voorbeeld bij Oranje waar het geen succes verhaal is geworden. Was het wel moeilijk om om hem te bereiken in die 16 meters. Ik denk dat Bas Dost een hele bewuste keuze heeft gemaakt weten, want kijk hier kan ik de man zijn en Ja super gepaste godsgeschenk, want ik denk dat het nu makkelijk was om een spits met die kwaliteiten aan die prijs binnen te halen en ze hebben voor meegegeven.

[00:14:45]

Ze hebben voor Magic gegeven kunnen zeggen dat ik verloren over dat dat dan jongens zijn. Die ja, niet slagen niet lukken ook, denk ik meer gekocht. 18 juni Ja stuk jonger.

[00:14:59]

Voel je al wel dat dat moeilijk zou zijn om daar een meerwaarde van krijgen, maar ze kunnen zich dat veroorloven zijn investeringen die ze met de ogen dicht kunnen doen en nu kiezen voor iemand 31 alleen met met het oog op dit seizoen en volgend seizoen korte termijn, omdat ze iemand wilde die daar diep in de spits echt wel het verschil kunnen maken. Iets wat wat ze Wagenaar echt op zoek waren wat de laatste jaren beetje tegenvallend weggaan van Wesley gezien dat die van Club Brugge doel van club.

[00:15:31]

Als je dan als zaak moeten bekijken is inderdaad En die andere spelers van Mr Pickles Asse diatta bijvoorbeeld en ik denk dat ze een dia terwijl kan opsteken van een Bas Dost over afwerken in de 16e gaat dus in die zin is het oké. Het is die misschien geen ik kan er nooit meer die vermiljoen terugverdienen, maar je gaat hij wel onder rechtstreeks op een andere manier wel. Misschien moet eerder Dennis naar hem kijken dan diatta.

[00:15:59]

Om Ja want we zitten met Dennis maar je neemde eigenlijk die had omdat voor mij dan niet opgeschreven en heeft nu een teenblessure en dit is serieus over de manier waarop hij heeft opgelopen zei wel dat het een echte teenblessure. Ja blessures bestaan. Ondertussen is Hans vanaken geschorst natuurlijk bij Club Brugge Wat vonden jullie van de ketelaere centrum van hebben van Hans vanaken in de eerste helft niet gemist heel snel veel plezier en de ketel gegeven. Ja denkt handelt snel voor mij was hun voorwaarde vervanger En nu denk ik wel dat Club Brugge Hans vanaken in in de volgende twee wedstrijden en ze moeten nu toch naar Beerschot zoute makkelijk zijn om te zeggen van van club heeft Hans vanaken niet nodig.

[00:16:57]

Ik in die tweede helft was het toch wel?.

[00:16:59]

Ja ja, hoe komt dat die wedstrijd met twee gezichten bij Club Brugge nee nee, ook geen last mee. In Kortrijk eerste helft heel overtuigend. Tweede helft waren heel matig zwak zelfs heel verrassend omdat je toch op vooruit kan komt, hè? Of nee, Je komt wel achter, maar toch je voetbalt goed en eigenlijk is het heel raar dat ze dan niet kunnen doen zoals bij Club Ja de wedstrijd was gespeeld en dan een paar wissels van Maas en een extra scherp uit de kleedkamer gekomen en ze wist het niet meer Dorst nummer daar ook Reiki dan tegenvalt dan nog eens de kans krijgt om om die daar te grijpen, Maar ja, het was toch nog Beveren naar het einde.

[00:17:45]

Ze verloren nog bijna punten, maar ja, als er echt op aankomt is toch heel erg moeilijk om om 1 uur lijkt te kloppen en denk dat die vreemde korte winterstop er misschien ook al iets mee te maken. Heb je ziet toch dat alles.

[00:17:59]

De haak zijn hij Antwerpen ook onder natuurlijk mede door de afwezigen Gent dat dan Ja jaremtsjoek Gemist en dan breekt gewoon iemand om iets te doen met water en is dat toch niet hetzelfde? Ja, ploegen hebben toch moeilijk om na nieuwjaar die draad ook al was de winterstop koorts om om te beginnen met door te gaan en dan begint het eigenlijk heel goed dit voor triest, maar blijkbaar toch ook misschien fysiek. Ik weet het niet mentaal onderdoor te trekken. Groetjes Club Brugge staat los op kop en dan is de natuurlijke Wie gaat er nog in.

[00:18:37]

Play Off 1 eindigen dat hetzelfde als vragen om de winnende lottocijfers voorspeller op dit moment. Dat is heel erg moeilijk. Het wisselt voortdurend wel. Het is echt wel raar. Zulte-waregem. Nu weer naar boven kan kijken. Ja, tot maand geleden moesten die echt wel Achterom kijken om die op de laatste visite te komen.

[00:18:59]

Kortrijk Marokko geven Leuven komen er allemaal kietelen vooral omdat die ploegen daar bovenin teveel puntenverlies natuurlijk. Het is wel opvallend dat ze toch wel vergeleken met andere jaren heel veel punten liggen in onderlinge duels logisch, maar ook tegen kleine Verploegen waarvan je toch verwacht dat ze daar eigenlijk moeten moeten van binnen bezetting constant. En wat zegt dat over Deze competitie en moeder van Ik denk Enerzijds zijn de kleine ploegen sterker geworden waar we daarnet al zei die rijke eigenaar zijn. Die blijven investeren of STVV of en anderzijds.

[00:19:37]

Ja die typische grootmachten ploegen die dan laten weten En die andere is gewoon kwetsbare letterlijk. Jij ook nu weer in die laatste minuut de prijzen betalen voor voor jonge spelers te spelen voor mijn buik penaltyfout en dan denk ik ja, diverse plaatsen vooral die vierde plaats een groot vraagteken.

[00:19:59]

Sowieso opschrijven denk en dan Schenker zeker zal bij zijn en ik geloofde echt ook altijd in Antwerpen omdat er kwaliteit genoeg is en nu moet slager dat terug op het droog te trekken moeten dadelijk nog dieper op ingaan en dan is de vraag wie wordt de 4e Ploeg en dan dan kunnen we dat recht inderdaad belachelijk Verploegen inclusief ook nog kunnen degraderen en wat is het nummer van eigenlijk van de situatie? Wat een beetje waar je de situatie in beeld had te verduren tussen promoveren en degraderen zit.

[00:20:35]

Dan hebben nu die ploegen ook die voortdurend voor naar naar voorstel. Marktprijs zei van heb ik altijd naar beneden. Nou kijk maar zoveel punt is dat ze daar allemaal en hoe snel het gaat is al niet gemeente, maar toch zegt wel veel over heeft laten liggen tegen kleine ploegen, want ze wilde vooral tegen de grotere dat ze daar uit de reacties kunnen spelen en hun gezicht.

[00:20:59]

Spelletje kunnen doen En als ander door kunnen starten 20 hele grote daar is bijna ingestort ogen Mirakel te gaan natuurlijk. Ja maar ze willen wel en kan echt wel zal ik Kompany blijft dan altijd nog wel rustig. Nou, zo'n wedstrijd, maar dan moet je toch gek van worden en ze waren echt wel veel betere. Ze hadden echt wel moeten winnen vond. Ik vind de Anderlecht progressie maakt dat ze veel progressie maken ook al wist al weg en ook al ze gaan veel meer en dat was voor het eerst dat hij dat gister zei.

[00:21:30]

Ja, never change a winning team voor de wedstrijd, want vorige keer hebben het goed gedaan. Waren ook nu wisselen nooit anders gedaan heeft heeft ook naar een goede wedstrijden zijn Ploeg altijd door elkaar gehusseld en nu heeft hij toch wel beginnen inzien dat met een vast en met met de vaste 11 en af en toe een of twee mensen die je misschien kan kan wisselen dat hij daar veel verder mee gratis, toch? Want ons bijleren, hè? Niet dat er nog veel moet bij leren dan.

[00:21:59]

Ja heel goede leermeester gehad, maar in de praktijk omzetten dan begint hij nu toch stil aan indruk en ik denk Bart Ik denk ik denk wel dat ze bij de eerste vier komen. De tribune met als gasten Bart lagae van het nieuwsblad en winterkoning van Proximus Sports 18 ploegen. En 10 trainerswissel hebben we al gehad met net voor het einde van nog het ontslag van Filip montagné bij standaard over zijn opvolger een bijlage valt nog weinig te zeggen. Heidy het eerst straks tegen waasland-beveren erbij ontwerper ze natuurlijk Ivan Leko Die Koos voor riante geld van Shanghai en Hij werd vervangen door Frank Vercauteren Hij zei dit seizoen al mijn tegen Racing Genk vorige week nog mijn tegen standaard, maar nu dus wel verbonden geen Ja tegen Frank Vercauteren is terug een klein half jaar dan dat hij bij Anderlecht opzij geschoven werd voor Vincent Kompany omstandigheden waren hele speciale anders had ik eerst familie, anders had ik nu in.

[00:22:59]

Gezeten, maar het is dus Antwerpen geworden voorlopig met een contract voor amper 5 maanden kunnen we dat dat niet de bedoeling is van dat bij die wasmand te laat, maar dat zullen we zo snel mogelijk een beslissing over nemen die eigenlijk nu pas echt kan beginnen. Nu zijn verplichte quarantaine is afgelopen als de test negatief is ook natuurlijk viel mij op je sturen, want iedereen bij ons werkt nog altijd op hem te wachten Die hartstikke KV Mechelen want het Ja het was echt niks ook door een vriendin met elftal natuurlijk met al die afwijzingen nog in quarantaine moesten En dan zie je dat ze zonder mbokani daar toch voor in iets missen bij Antwerpen dat dat er heel veel Ondanks het feit dat ze toch relatief grote Kernen dat er heel veel moet gebeuren via de file of nnnn is één van de tweede niet is, dan is Antwerpen stuurloos en de waren ze gisteren echt wel te worden.

[00:23:57]

Mechelen misschien wel zijn best duet.

[00:23:59]

Van het seizoen altijd al te weinig punten gehad. Dit Gister voor het eerst dan toch beloont, maar maar zware klassen beter als je het als je het bekijkt gisteren en vooral de drive de inzet wat antwerpso typeert. De laatste seizoenen onderweg. Ook beter voetbal dan onder delaney, maar ze opzij zetten of zo een wedstrijd is helemaal missen. Dat gebeurde niet gisteren was dan wel het geval en dan moet je er wel bij zeggen leco, die coachte ongelooflijk hevig en fel op die kleine zonder publiek komt er nog meer over.

[00:24:37]

Hebben ze nu staan wachten op leco. Die had het de indruk van wel. Het was zo ver uit mekaar. Ze lieten auto gegeven moment ook lopen. Zelfs Je laat toch de Ja de man die die die voorop gaat die echt wel eens wat was de 2e en de 3e goal.

[00:24:59]

Echt wel heel erg makkelijk lopen niet was onherkenbaar en als je het zo ziet, dan is het vertrek van leco en het feit dat die spelers dan in quarantaine moesten die andere toch wel zwaar aangekomen Wat Hendrikweg Oké die quarantaine de datum belangrijk deel van het verhaal En ik kan me voorstellen dat er niet bij de eindafrekening zoveel tekort aan die wedstrijd. Maak anderzijds kan ik echt niet begrijpen waarom die inzet bij die spelers zo laag was, want Frank Vercauteren dat misschien nog niet op de bank, maar zal toch wel gekeken hebben en gaat nu met de jongens toch verwachten dat iedereen zijn beste beentje voorzetten voor de nieuwe trainer, dus ik vind het echt bepaal Ja en begrijpelijk.

[00:25:45]

Ik vind het heel fijn dat die speel is gewoon irritant van de club ook aan nula geslapen en dus toch naar het buitenland zijn getrokken en ja, hoe zet je dit nu weer echt als club? Want heeft ook geen impact op de rest van die kleedkamer opkijken. Dieter zeker?.

[00:25:59]

Dat dat impact heeft hè. Ik zeg het als en boog kan niet kan meedoen omdat hij er zijn voeten naar geveegd heeft en zo belangrijk is zondag weet dat wel moeilijker gaat dan voor niks. Ja, dan kijken die ander toch ook wel met een raar gezicht naar hem en Frankie Vercauteren begint in geen goede omstandigheden. Als je het mij vraagt. Er stond iets. Daarom is het gaat niet verwijzen. Gelijk heeft iets neergezet waar ik kan op verder bouwen, Maar hij heeft er toch wel een probleem bij ook het probleem dank aan zee.

[00:26:32]

Is dat nou opeens teruglees ik nu nog over hebben met, maar ja, moet je nu een signaal geven naar die vakantieganger. Zo ja, laat het nu maar betalen. Wat moet je doen? Ik denk wel dat Frank Vercauteren voor zal kiezen, want je bent geen nieuwe nieuwelei en ik kan me niet voorstellen dat hij nog even die spullen ook nodig. Het is wel mooi dan doen om het probleem is ook daarvan laszlo boloni nog heel veel.

[00:26:59]

Qua cipolline op zijn beloop gelaten waren er veranderingen tegenstellingen in die kleedkamer. Lijkt wel het voordeel dat heel duidelijk keuzes maakte en daarvoor ging ik naar de beker stuur wordt een heel mager was voortdurend. Ja ontwrichting met het bestuur op die gevoelige punten tussen leco. En daarna misschien ook wel dat andere hem vrij gemakkelijk naar China te laten gaan en nu jij weg is komen die probleem van daarvoor. Misschien via de achterdeur weer weer binnen, maar ik denk wel Frank Vercauteren iemand is die goed is om dat weer, want hij heeft toch wel psychologische talenten een goede aanpak van spelers en hij zal wel snel zien, denk ik toch wat hij moet doen.

[00:27:46]

Zullen we volgende week maar wat hij moet doen om dat terug er wel lijn te krijgen. Ja, die heeft alles probeert ook deze week nog om naar de uitgang begeleid te worden. Ja maar.

[00:27:59]

Ja klopt.

[00:28:14]

Iets van sporten Samsung muziek mis ik ben beschikbaar Club als ze me nog nodig hebben nadat hij zijn excuses aan kan panel Antwerpen zijn geboden naar de Franse met Anderlecht shirt waarmee niet vooral het feit dat hij zei vanmorgen kom ik mijn soort van Beerschot dat van Anderlecht misschien nog net te doen, maar in Antwerpen Ja zeker. Ja, mijn zus van Beerschot komen. Dat is echt nodig. Dan worden ze echt gek van, Maar ja, valt dit deze man nog te redden. Valt niet meer te redden te zijn, want ze hebben wel schrikken in Antwerpen en dat was ook vorig jaar ofzo met zijn Franse dat hij elders.

[00:29:11]

Misschien dan toch is helemaal gaat.

[00:29:14]

Poster en professioneel is. Ik ga gedragen en daardoor hopen ze nog altijd dat ze daar redelijk wat geld kunnen krijgen dat het daar belangstelling voor is van dat hij nou Ik was waardoor nu trainer is geïnteresseerd hebben jullie heeft het altijd wel redelijk kunnen doen met lamkel ze maar moest daardoor heel veel zo'n groep proberen te zussen wat hij dan ook niet deed. Frankie Vercauteren kennende gaat hij misschien nog een kans geven en het kleinste. Ja voetje wat hij misplaatst. Ja, dan dan dan zal het gedaan zijn.

[00:29:47]

Dat gaat echt een omslag moeten maken. Vraag is alleen kan hij dat en ik vrees dat hij dat niet kan kwaliteit genoeg, maar begeleiding is niet goed zijn Entourage gaat hem toch altijd verkeerd zeggen hoe hij zich moet gedragen, want anders was je niet meer pas, want ik denk niet dat dat van zichzelf weet dat hij mijn shirtje van Anderlecht naartoe komt op op antwoord dan om nog maar eens.

[00:30:14]

De uitgang te forceren en dan achteraf toen moeten vaststellen van Oei ik vraag toch niet weg of ze zijn toch niet geïnteresseerd of het is toch niet zo interessant om te gaan, dus ik ga je nog maar bakzeil. Ik heb gehoord van een collega dat die interesse die er dan was voor hem van Panathinaikos inderdaad niet meer, want ja, die beelden gaan het weer in Griekenland ging toch nog een paar stapjes te ver en dan zitten we nog met een problemen doen hè. Ja het is er na gisteren niet kleiner op geworden en vond hij het hierbij voor Passage Wim Ja die is kapot gemaakt bij wijze van spreken door Ivan Leko met zijn uitlatingen, maar ja, Hoe pak je dit nu weer aan welke taal?

[00:31:03]

Ja dan is Vercauteren Depeche en ook antwerpen.be lange blessure gaat hebben gister gedaan. Ik denk dat we gaan investeren in de keeper.

[00:31:13]

Finale spelen Kroatië de Kroatische er ook nog die deed dat goed in de bekerfinale, maar dat kan je niet een jongen keeper kost punten maar een ervaren keeper, want is Bram van toch kost ook punten. Dan zien we nu moet eerlijk zeggen. Ivan Leko heeft daar echt de focus opgezet. Goed wetende van dat misschien wel wat verplicht is geweest. Lichte dwang van het bestuur om hem op te stellen hoe weten dat je al bezig was met machine heeft hij zich daar niet ingehouden, maar gaat er nu al twee punten kosten hebben ze ook gisteren deze grote keeper, maar net in de wedstrijd tegen Club Brugge waar hij als een gek naar diatta gaat, gaat hij nu ook bij twee doelpunten echt wel al naar de man in balbezit en maakt hij zichzelf kansloze.

[00:32:02]

Hij gaat buiten zijn kleine baklijn om de eerste bal van schoors. Ja die komt dat er zijn drie vier meter achteruit staat dat er nog genoeg voor zijn doel en dan heeft hij kans om in te grijpen nu wordt.

[00:32:13]

Zo gretig en zo wilt dat hij dat hij in de in de fout gaat en dan loop je nog die Derdengelden erbij onder je arm door gehad dan dan is dat geen probleem En ook al ook al begrijpt hij het misschien niet goed, maar zachery zitten De keeperstrainer op de bank en Ja dat vertelde weinig goed natuurlijk. Dan komt openingstijden van tevoren nieuwe doen. Heel eenvoudig het voetbal door komen ook nog even terug op het Belgisch kampioenschap veldrijden met de titels zoals voor Sanne kant en Wout van Aert aankomen Wout van Aert begint het seizoen op een fantastische manier vader worden is alleen van de Ja misschien wel de beste leukste de meeste indrukwekkende dingen die je kan mee maken in je leven, maar als kijk, waar komt het teken met de duim in de mond als een fopspeen natuurlijk voor de baby En voor zijn.

[00:33:13]

Zoontje George Hendriks slachterij blijkbaar Ja heb dat niet ergens op mijn werk geweest deze week afdragen dan vooral mevrouw Sara collega. Carl berteele is voorbij gekomen. Ja, Caroline was bij gisteren een beker. Het waren echt goede prestatie zowel van van haar of kant maar een goed kampioenschap hebben niet gezegd, dus waar het was een beetje De Kroniek van een aangekondigde overwinnaar. Je vertrekt naar daar ook 's morgens denkt aan die leest ALDI voorbeschouwingen en dat Overal kom je maar twee namen tegen en ik vroeg het vooraf ook nog eens aanmaken.

[00:33:56]

Vanthournout zeg je staat overal tweede op het lijstje stoort jou dat. Ja, dat is een vraag, maar is ze ook wel uiteindelijk tussen de lijnen door van Ja ik ga proberen mijn best te doen En Wout zover en zo lang mogelijk te volgen en dan zien we wel, dus je weet het eigenlijk wat van het is een wereld koerier en hij komt.

[00:34:13]

Speeltuin een beetje rijden synchroniseren inderdaad doet dat ook nog altijd heel graag met u ook. Ja en die twee zijn zo goed. Er is een klassenverschil met de andere en die had er moet iedereen zich bij Nederland is inderdaad Belgisch niveau nog eens duidelijk dat we dan geen maat 2 in de buurt is en er kwam ook gisteren door het akkefietje natuurlijk ook met vanthournout en met de IZA ook geen tweede dan heel snel optrekken. Ja het overzicht van Van harte normaal gezien van der Poel dan ook als je buiten die Nationale kampioenschappen hout Ja dat is dat nu goed of slecht.

[00:34:47]

Ik denk altijd het veldrijden heeft die twee gewoon ondanks en superioriteit. We leven van duetten dat blijft en ik vind dat ook dat dat de altijd in al die verschillende generaties zo geweest is als er gedemonstreerd wordt als er iemand wint. Er is wat ik wist van Bart was met twee en drie minuten voorkant. Nee daar komt het volk ook niet voor naar de cross, dus ik vind dat dat we dat missen en is dat dan nog goed en mooi en aangenaam en is dat dan niet saai.

[00:35:13]

Ik weet het eigenlijk niet, maar toch heb je maar van haar Nova en de toekomst van zijn prestatie natuurlijk ook in de uitstraling van de Sport is niet dezelfde zonder waarde van haar. Dat is dat is helemaal waar en alle respect voor van Assen naar Elise en dat zijn goede coureurs van die rijden ook in het seizoen op de weg en een paard en een ezel van Turnhout vroeger Kevin Pauwels die jongens die wonen in De Ronde van hand Ronde van Luik die kussen in mei juni en dan moet je toch vast Laurens weet ook.

[00:35:41]

Ik heb die ook af en toe is een kermis Cosi rijden maar bijvoorbeeld in heist-op-den-berg. Zeg maar iets, maar die is dan wel mee bij de Stichting als er nog 15 man bij zijn en dat is dan in juni ofzo. Ja, dan weet je toch van ook Laurens sweeck is een coureur met inhoud, maar het was misschien met Wout van Aert is heel groot en als ik dan zo vanthourenhout de bondscoach spreek na afloop van het eerste wat hij zegt van in Oostende dat WK tussen Mathieu En Wout dat wordt de mooiste goals van Ja het is ook Hij leeft nu al naar de regenboog strijd met z'n tweeën natuur.

[00:36:13]

Wat ook leuk is aan het veldrijden zelfs als de koers saaie zoals het gisteren was is er altijd wel gedoe de ketel akkefietjes gisteren bij Pauwels sauzen-bingoal. Heb jij nog naar gekeken? Ja het was opvallend de koers was begonnen en ik stond toevallig in de materiaalpost natuurlijk met de planning. Ik gewoon meteen d'r mee confronteren. Hij was van zijn melk. Hij heeft in zijn Yvette van die elkaar raken Ja en Laurens en dat was zo om vast te stellen van Oei Wat gebeurt er nu? Want het was niet dat Laurens sweeck de koers moet gaan maken.

[00:36:47]

Dat was hun idee niet. Dat was het en in zijn antwoord geeft hij zichzelf twee keer tegengesproken. Wanneer moet een beetje komen rijden? Ja, dat misschien makkelijker terugkomen. Maar ja, zei van ja, waarom zou je dan niet proberen weg te rijden en er was? Ja, als Michael vanthourenhout was duidelijk nummer 1 in de Ploeg en dan zouden ze wel zien hoe het met Isa en zijn elleboog ging en Laurens ging proberen zijn kosten rijden en dat was plots helemaal omgekeerd En dan krijg je zelf bij de manager.

[00:37:13]

Voor een voldongen feit stond en zelfs niet meer wist wat hij daar moest op kan gaan antwoorden. Het wordt waarschijnlijk wel gezien en inderdaad zo'n hapering kan natuurlijk gebeuren als je natuurlijk met twee van de drie favoriete voor het in je broek dat meemaakt naar Amber 2 minuten gaat. Dan sta je daar natuurlijk wel een beetje met een vergissing naar te kijken. Kan er wel beginnen, maar iemand of Gianni Meersman zitten eigenlijk tijdens de wedstrijd. Ja jij moet ik ook niet doen in Gullegem oorzaak Christoffer Olthof in hakken.

[00:37:44]

Ben hulp zonnekant die niet goed aan het rijden was. Ja, moet dat kan dat het enige voordeel van dat te zeggen is dat de courgette op moment niet horen. Ze zullen het maar een goede nacht achteraf nog eens de koers bekijken. En ja, het is zo dat daar leefde koers wel een heeft een beetje van vind ik vind het slechter. Dat gebeurt dan als ze rond de pot rijden en je hebt bijvoorbeeld ook altijd ploegleiders. Die ja, van die antwoorden geven die wij zelf kunnen invullen.

[00:38:09]

Op den duur, is dat ook wel niet meer, plezante en vraagje af van.

[00:38:13]

Nog eens iets gaan vragen dus dat dit gebeurt. Ik vind dat kleur te cross en ik vind het op zich niet erg en ergens vind ik dat dan niet meer van ook gelijk heeft dat hij zegt. Dat is een beetje koorts moet uitrijden. Ik vind dat je moet niet te snel opgegeven als inderdaad is, dan is het niet pijn had aan zijn elleboog gaat er niet meer verder komt oké en dan geeft hij wel een signaal aan zijn begeleiders, maar nu zaten in de camper zonder dat ze bijna wissen.

[00:38:37]

Ja, nee, rijd maar door beter maar op je tanden wat hij zou bijvoorbeeld altijd zeggen, dus ja, die dingetjes in de marge van de cross. Is dit inderdaad voetnoten wat er gebeurd is bij Paulus automatisch. Dat gebeurt toch even naar de vrouwen wedstrijd met de eerste plaats van de kanten op die ophalen. De tweede plaats toch wel van Lotte kopecky moet zijn dat het WK ja voor mij wel. Ik lees dat ze een vrij weekend heeft. Why Not Ik sprak haar vriend in de post en die zei van We hebben nog niet geoefend op en op de fiets springen.

[00:39:07]

Ze doet dat voortreffelijk vind ik ze heeft een grote motor. Dat heeft ze beweegt nog belangrijkste stukken technisch.

[00:39:13]

Maar zes of zeven kransen en zilver Ja David jij weet het ook. Je zegt dat ook altijd te zien van jou stokpaardjes, maar ja, Dit betekent wel het niveau van de cross bij de vrouwen. Betekent het nu helemaal. Het is vooral Pijnlijk voor alle vrouwen die niets aan de kant heeft absoluut en dat Sanne winst is ook geen verrassing. Dat was ook aangekondigd is 12 op een rij niet voor niets 12 op rij want shampoo voorkant dat ze dat doet. Het is jammer dat het nu op het allerhoogste niveau Wie had dat niet wat ze haalt in België is niet meer genoeg om daar te besteden.

[00:39:46]

Dat moeten we met zijn allen vaste, maar dan ga naar achter een kloof en die zo en die wordt niet ingevuld door Laura Verdonschot want iedereen dacht ook niet door Alicia Frank en An van Looy is 40 en heeft een jongen is halftijds klooster. Dan kan je het ook niet. Dus waar zijn ze bestaan aan het begin van een lange tocht door de woestijn bij de vrouw een grote leegte en al die Nederlandse vrouwen die zijn jongen dan 25 op Lucinda brand na.

[00:40:13]

Is het wordt de Notenkraker bij de vrouwen in de klas en wat kan Sanne kant op dat WK afstanden proberen om nog eens zoals ze in Denemarken was het zeker tussen dat Nederlandse bochtige wat zachter heb ik toegeven is geen Nederlands blok. Dat is juist want die Nederlandse vrouwen rijden en ook allemaal voor hun plaats en die willen allemaal in dus als het erop aankomt rijden zei tegen mekaar en van die gelegenheid gebruik maken ondertussen de kunnen rijden. Alleen denk ik dat zij dat niet wordt niet meer gaat halen om dat te doen.

[00:40:43]

We zullen zien eind van de maand het WK in Oostende Dankjewel Karel alsjeblieft Radio 1 en Ja het was gisteren bij het nieuws over Axel Witsel een scheur in zijn achillespees. Vandaag is hij geopereerd en dan een maandenlange revalidatie en zondag weer tellen. Kruis maken over het EK ook al blijft de bondscoach Roberto Martinez helemaal zichzelf De Eeuwige Optimist.

[00:41:13]

Is er file is someone Better English very well In The Past and support levels in the weekend to make up the Country die Vincent Company salario. You Come With is wel Yes 85 moment dat ik de Rode Duivels mag er inderdaad zijn, maar ook daar kunnen natuurlijk niet heen om de realiteit geen witzel op het EK en hoe groot is dat verliest. Wacht. Het is zeker een rally's, want weet zelf staat altijd Ploeg en Nee Lambert Martinus ook bij al zijn voorgangers en ook alle clubs spelen dus Dat bewijst heel duidelijk dat hij een topspeler is en ook voor België.

[00:42:13]

Van andere kant denk ik. Oké, dit is de situatie laten van de nood een deugd maken en ik heb daar andere spelers ook goede wedstrijden ziens tegen Denemarken bijvoorbeeld was het Anderlecht Duo dendoncker Tielemans sterk. Centraal in het middenveld. De Bruyne kan het middenveld spelen niet op dispositie, maar ik denk dat het toch wel mogelijkheden zijn om buiten te zitten, precies, maar ja, ik denk dat de locatie ofzo dat dat dat erger zou zijn dan en die had nochtans denk ik dat je de verdediging capaciteiten van Mitchell niet mag onderschatten.

[00:42:55]

Hier. Ja het is iemand die zich volledig wegcijfert voor de Ploeg dan voordat het verschil tussen donker iemand die toch principe zijn donker heeft ook nog Centraal achterin kan dus ook wel verdedigen, maar gaat meer overtredingen maken. Vertel eens een hele proper waarbij je.

[00:43:13]

Vorige keer dat hij gaat uitgesloten worden of wat hij gaat missen. Wegen zijn schorsing, want ja heeft heel goede timing bij bezoek aan de bal nog nooit spectaculair, maar hij ziet altijd een 2 stappen vooruit als het heel simpel wat hij doet, het is nooit twee drie mensen uitschakelen. Deed hij wel eens bij standaard als je op de 10 speelt als je heel erg jong was, maar is geëvolueerd echt naar die positie en dan evident zijn hetzelfde Ookal Hans vanaken. Een keer gezet in de nationale ploeg heeft iedereen wel zwaar toen niet met de betere spelers omring, maar mijn soort b-ploeg er bijna hoor.

[00:43:57]

Snel gezegd werd. Ja dus niet voor Hans die positie magazijn wat mogelijkheden donker is de meest logische, maar ik denk dat ze het zelf wel gaan missen en dat hij gaat mee doen optekenen. Nee dat is onmogelijk natuurlijk maar het zal.

[00:44:13]

Lukaku mensen, Dat zou erg zijn maar ook niet de goede Hazard hebben. Dat zou ook erg zijn en daar moeten we op hopen dat hij alsnog tegen zijn niveau haalt wat eigenlijk potentiële inzicht en we hebben eigenlijk al twee seizoenen nemen zien van hè, want daar zijn nu de vraagtekens, hè, eten naar Sarah gespeeld tegen osasuna. Het was niet goed genoeg voor de Spaanse voetballers die redelijk hard naar hem uithalen, hè. De druk neemt u zeker en Real Madrid is er gewoon geen tijd. Hij heeft er op logisch gratis seizoen verloren heeft daarna een covid seizoen.

[00:44:55]

Het is allemaal niet ideaal geweest voor Eden hazar, maar ik geloof wel dat er gaat doorkomen hebt het volste vertrouwen van Zinedine Zidane dat zag je ook in die wedstrijd tegen osasuna het eindelijk gehaald. Dus het andere eerst nog als enzo eraf die elke beter format laten zien voorbij wedstrijden, maar hij wilt.

[00:45:13]

Asr laat staan Omdat er echt in gelooft dat er zijn nog altijd een wedstrijd kan beslissen. Hij combineert ook goed met Karim Benzema wat zowat de enige die kan maken bij Real Madrid ben zo kan het ook koffie demelza, dus ik denk wel dat Alle voorwaarden nog altijd daar zijn voor hem om te slagen probleem is gaat hij heeft tijd nodig. Dat gaat me blessures en je hebt heel weinig tijd of je geen tijd, maar het heeft wel lang geduurd voor tijdelijk Die kritiek is gekomen. Hij heeft heel erg veel verdient gekregen gekregen, hè?

[00:45:47]

Als je dat vergelijkt het beeld die is veel sneller afgeserveerd en die kosten ook heel veel in Ede heeft natuurlijk goed. We weten het is toegekomen met overgewicht wat al heel raar was, maar goed wat typisch. Bazar was maar is eigenlijk nooit letterlijk en figuurlijk vanzelf kunnen schieten man heeft heel erg weinig wedstrijden besliste. Als je nou zijn data kijkt even pauzeren.

[00:46:13]

Bij Barry allen toen was nog een Champions League wedstrijd een goede maand anderhalf maand geleden waren het eerste kwartier opeens weer flitsen gaf. Oh ja, dat zal die waren al een tijdje vergeten, maar die kwartier. Deze zei ook weer weg en toch. Ja heb je iets bij hem van. Hij maakt zich zorgen over mijn taal zitten er niet snel in de put en is ie nog wel genoeg gemotiveerd. Dat is dan de vraag. Is ie nog wel genoeg gemotiveerd om met België een keer een prijs te pakken.

[00:46:49]

Ja België prijs Dat is een ding, maar ik denk eerst zaken op orde krijgen bij Real Madrid lijkt mij op dit ogenblik toch de eerste prioriteit allemaal niet veel interesseert hebt altijd al gekregen dat ik ga maar helemaal terug tot het hamburger incidenten indertijd en uiteindelijk. Ja, is het iemand die Hoeveel wedstrijden moet spelen met goeie gevoel te vinden en ik hoop een beetje voor België dan als alsof ze.

[00:47:13]

Sporten laat maar zo noemen. Onze zoon wist dat hij dat we krijgen van het ziekenhuis, want ik ga 2016 marinel kunnen afschuwelijke daarop gebaseerd geweest en dan werkfit terug was voor dat toernooi, want als je dan ook kijken naar die mensen ervan. Dit gaat veel gebeuren en dan bij vele nationale ploeg aandelen. Topspelers. Zullen door de belastingen, want dit is duidelijk en overbelastingsletsel er niet bij zijn komt natuurlijk omdat hij Bundesliga heeft nog hele seizoen afgespeeld zijn dan eigenlijk zonder stond er zomerstop teveel wedstrijden zoals nu ook weer geen winterstop, dus Ja zoiets zal die zoveel gespamd al heeft in zijn carrière ook nooit gebaseerd is en die heb ik ook nooit gespaard worden, omdat hij zo belangrijk is.

[00:48:00]

Ja, dat zijn dan de eerste slachtoffers en laten we hopen dan dat een edenhal varen dan wel je op het juiste moment frisse zal zijn, want heel kort nog kan dit het EK van de afwezigen worden maar.

[00:48:13]

Nou teveel topspelers misschien wel afwezig zijn dat zou kunnen alleen helaas moeten natuurlijk en overladen programma spelen en dan nog dat ik kader nog eens bij waarbij je dan ook nog een soort voorbereiding moet doen vooral rust te worden, maar ja, tegenwoordig zoekwoorden medisch zodanig gescreend zijn zodanig veel data en cijfers erbij dat je eigenlijk wel afgevraagd hoe komt dat ze dan niet sneller rust krijgen als er eigenlijk rust aangegeven wordt in hoeverre gaan die coach en dan beslissen dat die speler toch moet spelen, omdat hij belangrijk is dat dat is een beetje de vraag, want ik denk niet dat hij het wel, want ze zijn ook.

[00:48:53]

Dit is al wel een beetje last geweest zijn aan die achillespees. Ik kan ook jou geen specificeren uit het niets zonder overbelasting. Ik weet dat er niet bij hem het geval is, maar dat dat gebeurt wel. Dat gebeurt wel en zeker ook inderdaad. Zoals je zegt bij spelers die eigenlijk nooit geblesseerd zijn opeens geeft dat lichaam dan aan ook nu ga ik.

[00:49:13]

Kijk eens even langs op de bank. Bij een dag word ik een goede zaak is, want die is ook nooit geblesseerd. Speelt ook alles. Dus ja, is beresterk. Zal wel nodig geweest zijn en ze zullen niet zomaar hebben gedaan. De tribune ronde af met de uitreiking van de Gouden Schoen als voorkomende woensdagavond, dan kunnen we de opvolger van Hans vanaken. Ja wie zou dat kunnen worden? Algemeen hoor ik overal file of die wat mensen wordt getypt. Als winnaar doen jullie dat ook Wim Wie is jouw moeder?

[00:49:42]

Ik heb ook nog mogen stemmen en geef me dezelfde tijd was ook niet zou ik zeggen volmondig zoiets van ja, die speel zo lang in België die is eigenlijk nooit in aanmerking gekomen om die goudvissen te pakken en opeens wordt naar gekeken en daarom denk ik ook dat ja, hoeveel goals hebben gemaakt Hoeveel Assist heb je gegeven?.

[00:50:13]

Daar wordt vooral opgefokt. Is de dag van vandaag is, er wordt niet meer gekeken van Wie speelde in Google of nee? Er wordt echt naar cijfers gekeken. Daarom zal een keeper ook nog zelfde de Gouden Schoen en Vroeger was eigenlijk zou je misschien ook wel in aanmerking moet je gekomen zijn voor de Gouden Schoen Johan Boskamp Ja maar dat is alleen van de weinigen zijn, want ze doen een aparte verkiezing voor keeper. Daar ga je automatisch naar toe en dan Ik heb ook geen keeper punten gegeven.

[00:50:41]

Terwijl als je het allemaal bekijkt overhand seizoen ze misschien wel verdiend hebben en I love you en ik heb holthausen wel op 2 gezet en weer op en dan is het ook ik toch ook een beetje rekening houdt met zijn namelijk bij beginnende titel deze dagen een brief en de huidige leiders plaats van club file. Heb ik een punt gegeven die op de derde plaats en andere onwettige dan toch gehaald was straks.

[00:51:13]

Franse competitie op plaats 2 woensdagavond kunnen we de uitslag zijn wel bijna klaar met de tribune, maar ik wil jullie natuurlijk wel nog vragen waar deze week op sportief gebied nog naar uitkijken. Bart Ja maar eerst uitzonderlijk geen midweek voetbal. Dus ik koop zelf al te sporten naar koop op goede weer morgen om te gaan mountainbiken Mountainbiken en waar ligt. Dat is meestal in de derde vallen vaak in het gezelschap van een collega van diversiteit inderdaad. Dus als jullie daar twee mannen zien passeren morgen dan weten jullie.

[00:51:46]

Het is gegaan. Straks is dan daar nog geeneens wedstrijd van een baila om 8 uur of 8:45 dat interesseert me wel. Oké, want hij heeft al met hem en doet de Hoeveel lichtmeesters gehad kijken wat je ervan toepast zijn zeer benieuwd. Je neemt alles over op sporza.be Wim de Coninck hartelijk dank dat jullie erbij waren ophalen.

[00:52:13]

18 januari cijfer met een nieuwe aflevering van de tribune tot dan.