Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond. De afgelopen week was een sportweek met ondermeer het overlijden van Maradona wisselende prestaties in het Europees voetbal meer dan een draak van een wedstrijd in de Jupiler Pro League and the comeback van Wout van Aert in het veld. Daarover praat ik het komende uur met mijn twee gasten Sporta collega, Carl berteele en Hans vandeweghe sportjournalist beide morgen Goedenavond Hans ik heb begrepen dat jij Gent Zulte Waregem gisteren al groeiend heb gevoegd. Ik heb een fitness kamertje thuis is. Er staat een goeie toestellen. Het is ik heb alle groenten gevolgd.

[00:00:46]

Ja en ik heb voor de eerste drie vijf kilometer aan een stuk gegooid. Waarschijnlijk Nijverheid van het verdorie. Maar ja, ik heb het wel uit gegooid. Dat vind ik wel knap van mezelf. Was ook Het enige wat knap dan.

[00:00:59]

Een beetje te vergelijken met de met het toestel in de container Cup Ja zoiets had gekeken. Die kan fietsen. Ik wil namelijk op zaterdagmorgen mountainbike, dus ik dacht van ik ga nu iets anders doen. Ik kan ook kostwinning doen en nog wat andere dingetjes. Ja ik heb de wedstrijd Ook uitgekeerd. Ja maar de tweede helft heb je daar beneden gekeerd overgaag en wat later nog hebben. Karel Jij bent ook iemand die van Veel markten thuis en heb ik gisteren gemerkt, want in de namiddag zit jij commentaar bij de cross in Tabor en 's avonds voor je ook alweer met het van de wedstrijd van de basketbal Sport 1 en spoor 2 zal ik maar zeggen qua beleving ook en qua interesse en qua journalistieke interesse ook eigenlijk, dus opeens nog altijd het wielrennen voor mij een 2e kerstdag buckyball gespeeld net vragen op dat niveau was.

[00:01:56]

Dat was tot de belofte in Kortrijk tussen 1819 jaar.

[00:01:59]

Doe mijn Leuven gegaan en toen is het een beetje stilgevallen. Zal ik maar zeggen, maar ik was, dus ik heb dus nog gespeeld in de periode zonder driepuntslijn, maar ik was dus een 2 dus op de vleugel en shutter en iemand die snel in de fabriek was. Onze grote mannen drie van pakte zoals ik al aan de overkant tussen om dan te scoren met Leon enzo. Ik heb ooit een e-mailtje 56 punten gemaakt. Dus ja, maar als je dus inderdaad ja, mijn tweede absolute beginners was altijd met de momenten van de week en wat een verrassing Carl Je hebt toch gekozen voor de Belgian Lions de laatste seconde gaan dat ik trouwens nog eens een poging wagen dat driepunter komt eruit.

[00:02:39]

Rebound en dan is het voorbij 8471 zijn de correcte cijfers van deze wedstrijd tegen Litouwen tussen twee terug, want verliezen is geen man overboord. We zitten altijd goed op schema voor de.

[00:02:59]

Vijfde opeenvolgende deelname aan het Europese Kampioenschap via de Bakker Bart mannen hebben gisteren verloren van Litouwen enkele dagen klinkende overwinning tegen checken of ze Leg eens uit waarom je hiervoor gekozen wel vrijdag blij verrast door de manier waarop er gespeeld wordt. Check is niet meer uit grote basketbalbond dat het was, maar de manier waarop het uitgebalanceerde team op het pakket besteden wat ze gedaan hebben. Bijna 30 punten binnen was voor mij een eyecatcher. Ik moet zeggen. Ik was ik stond bij moment een beetje te kijken naar het niveau, want dat ze hadden Dat leek ben je momenten op dat van de Cats en we weten dat de kids op wereldniveau spelen.

[00:03:39]

De beste uitkomen stilaan naar de Europese top toe, maar dat was knap en vooral moet je weten en natuurlijk voor iedereen maar de NBA spelers we niet hebben, maar de Euro League spelers die mogen niet meedoen en deze poolen en we hadden vier geblesseerde en als je die samen wel die 7 die af.

[00:03:59]

Dat is eigenlijk de basis 5 die ontbrak, dus als je die moet vervangen Stel maar eens in een andere Ploeg Ja nou ga je naar nummer zes zeven acht negen tien en dat was allemaal geen probleem. Dat werkt perfect opgehangen. Dus een diepe bank een uitgebalanceerd team met allemaal. Ja, drie vier nieuwe namen. Ook jonge mannen ook en die staan allemaal klaar. Je bent kans gegrepen om dat te tonen en de bewijs aan de coach van kijk vaste waarden zijn weg. Hier staan wij. Dat was zeer goed en dan moet ik zeggen dat ik gister een beetje jou ook het droge ogen keek dat dat dan niet lukt en doorgetrokken kan worden, want ik hoorde duidelijk dat je er toch Ja wat is Litouwen verliest van Denemarken op vrijdag als wij dan winnen tegen checken en dan zeg je Denemarken Dat is totaal geen basketbal land en Litouwen mis natuurlijk enkel MB speelt gehad met 21 punten verschilde gewonnen tegen Litouwen in februari idee much Ja en dan kijk je naar dat eerste kwartier en dan lukt het niets en dan is het lot 14 viert en matras gedaan.

[00:04:58]

Ze zijn nooit meer teruggekomen in de match.

[00:04:59]

Dat was maar een man die een beetje nog heeft rechtgetrokken met recht te trekken. Vier richtingen was van dat is onze nieuwe Floor cleaner. Ik moet zeggen in afwezigheid van Sam waarom hebben een nieuwe man die de broek aandoen draaien, maar is alleen staat. Ja, dan lukt het natuurlijk ook niet. Dus het was een beetje ontluisterend vond ik 13 punten verschil gelukkig minder dan die 21 die we voor stonden. Dus als we ooit gelijk komen nog straks in februari met gaan we sowieso naar de Deka Ik denk dat ook niet dat we moeten aan het twijfelen en ik vind met deze Ploeg met die mannen die de basis 5 uitmaakte tot nu toe en deze nieuwe lichting.

[00:05:33]

Ja dat is een groep van 12 als de beste 12 mei pas nadat EK dan denk je dat we dan misschien moeten hebben kwartfinale te spelen. Waarom is die regelt er eigenlijk dat in ons geval de mannen die de euroleague basket niet mee spelen Indy poulefase. Dat is een goede zaak. Bedoel als de reden die Mars worden afgespeeld op vrijdag en donderdag en dan kunnen die spelers die een uurtje kunnen ook niet meer komen aansluiten, dus het is een verandering van kalender ook, maar is niet.

[00:05:59]

Ik weet dat niet dat is misschien Ja denk ik dat ze zelf dan willen dat hij die euroleague zelf op een hoog niveau blijft omdat daar de spelers niet moeten van mijn getrokken worden Ik denk dat dat oké en dan gaan we luisteren naar het moment van Hans ken jij Frank fak fak fak fak zorg Oké thank you very much for your message I Would for the Hallo Samir Ziggo sport Racing Day Today.

[00:06:59]

Microsoft Cortana zware crash in de Formule 1 wedstrijd gister in bahrein. Ja Hans zonder die Halo had hij ons vandaag inderdaad niet meer kunnen toespreken denk ik. Heb het niet live gezien. Ik heb het ineens op komen en maar een klein schermpje en ik had ook niet op de naam gelet. Supercross stond erop of zo weet ik veel en ik zag een paar gewone toeristen auto staan. Dus geen Formule 1 auto is mijn vrouw is een of andere 24-uurs race ofzo en met Formule 1 gebeurd en dan ja, die hele hele hele mij nog Al dat gedoe daarom van een ander eiland zonder dan maar niks bewaren lelijke dingen dat ding heeft nu zijn leven gered hè.

[00:07:44]

Dat is die die veiligheidsbeugel boven de cockpit zelf is natuurlijk ook bijna om onbreekbare en ontvlambare wel in anders ook wel erg dat ik als maar 30 seconden kan blijven zitten. Je zat er 20 seconden.

[00:07:59]

Mandoline in de tuin hebben natuurlijk van en vanochtend de laatste race familie die kijkt van papa gaat nog een keer rijden in bakkerij. Hallo zeg je moet het maar mee maken die ik altijd herinner van mijn jeugd. Hey vrienden. We zullen allemaal gezien die ongevallen ook in andere wedstrijden nog wel eens van die vreselijke dingen. Die komen allemaal terug het erin en dan uit de jeugd van de haverklap ze wel iemand die mijn uiteraard aan het ongeval met Sandra natuurlijk was er wel iemand die aan het leven niet en dat ook, hè, want toen was de grootste vrees van die mannen echte vrienden, hè.

[00:08:36]

Dat was ik achter het stuur kopen dat die ook schrikken gehad. En ja, en de snelheid waarmee dat ding in brand is gevlogen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn dat er daar ik heb begrepen dat ze dat ding naar Genève hebben gesleept ofzo en dat ze daar je goed gaan onderzoeken, want dat is wat niet. Klopt. De rest heeft eigenlijk goed gewerkt van vangrail vond ik ook wel, ja.

[00:08:59]

Ja maar dat is zo groot dat er daar iemand tussen kan en dan uiteindelijk kan omhoog duwen en goed. Die heeft hem dan gered, maar voor hetzelfde geld brengt alles af. Nee, dus je mag het niet gedronken hebben. Je hebt dit gekozen vanwege de veiligheid in de Sportlaan thema. En je was ook met een andere sport. Ik zag dan tweet komen van wie zijn die formulieren heeft hard gewerkt. Dan moet het nu ook en dan gebeurt er 's middags en veel kleiner ongeval het je in in de in de krosse met de chirurg Nederlandse en Android won Android 10 jaar mee en die heeft dan die is dan op zo'n zo'n schijfrem gevallen en dan dan hoor ik ja, journalisten ook of eigenlijk helemaal niet gevaarlijk.

[00:09:52]

Het ding zit daar natuurlijk helemaal helemaal los. Alleen ik heb slijpschijven thuis. Ik heb.

[00:09:59]

Zaagmachines thuis, daar zit zo'n kapje op. Dat beweegt niks. Ze kunnen evengoed over zo'n schijfrem een kapje monteren. Dat weet niks. Dat is ook geen probleem, omdat we er dan uit te halen Ja ik denk dat jullie de Gaanderij moet toch een keer meer werk van maken. Alleen ja, wat heb je in de rij op de de Monopoly van Shimano een beetje scherm en dan nog heel klein beetje Campagnolo die wel retour hebben gewonnen, maar goed. En voor de rest zit daar. Er zit geen hoog technologie achter die fiets is naar de ongeveer hetzelfde.

[00:10:30]

Het enige wat we bij commissie schijfremmen. Die is natuurlijk fantastisch veilig om om te rennen rennen omstandigheden, maar als je die schrijven inderdaad helemaal bloot laat, dan is dat in gevaar en in de Formule 1 als er al lang niet op gevonden natuurlijk verder nieuwe Formule 1 natuurlijk ook wat is ook eigenlijk allemaal in versnellingen komen na de dood van Jules Bianchi 6 jaar geleden om nu even terug te gaan naar het wielrennen een en ander aspect daarin. Ja laten we er maar weer bij halen.

[00:10:59]

Het was veel kritiek toen ze 10 dagen geleden iets langer Dylan Groenewegen schorsing aanleiding van die zware val van Fabio jakobsen in die Ronde van Polen Sprint in afdalen. Dat soort dingen denk dat het Dylan Groenewegen was die onder meer zij hadden gezeefd. Heb toch een kans laten liggen. Ze maakt zich makkelijk af door de weer te groeneweghe auto Nowhere tot 9 maanden, maar dat wordt niet gekeken naar wat, wat zijn de gevaarlijkste aspecten van de koers? Daar wordt niet over gecommuniceerd. Die begint met Jaco stroken natuurlijke en die daar al jaren ligt naar beneden.

[00:11:34]

Blijkbaar waren al jarenlang protest tegen is, want iedereen die daar ooit gewonnen heeft die kwam van achteruit, hè. Dus als het niet gevallen wordt ja, dan ben je maar wat je 80 kilometer per uur daar begint het natuurlijk waarom laat hij dat u12 die dranghekken, want hij botste tegen Jacob zijn als dat goede zijn schrijft hij daar langs denk ik en hij schrijft hij verder door, Maar nu was het een.

[00:11:59]

Ja en opeens stapeling van rondvliegende borden waardoor de van natuurlijk nog veel erger is geworden. Dat zijn twee elementen vind ik toch als je voor Veiligheid spreekt. Ja, en dan is dat natuurlijk van de springtouw met Groenewegen die zijn elleboog twee keer gebruikt. Oké maar nee, Er zijn andere aspecten rond hè. Dat is wat dat betreft een sport die die blijven hangen is conservatieve en en daar is ook geen vakbond van van rijders. Die zegt van hoogte doen we niet. Kijk in de ronde van Italië begint ze protesteerden ochtend van de wedstrijd naar de mensen die hier ook al lang hebben gekeken ze weten.

[00:12:35]

Het is toch waar het op en de dag. Daarna moeten 700 km wijze van spreken gaan rijden. Nee dat doen we niet. Sorry jongens. Ja dat die organisator dan op zijn tenen getrapt. Dat kan ik me voorstellen dat de voorbije speeldag in de Belgische voetbalcompetitie kende enkele uitschieters vooral in negatieve zin.

[00:12:59]

Wellicht zijn ze weer aan het voetballen. Anderlecht en standaard was niet veel soeps voor de pauze wat de tweede helft brengt dat vormen van Tom boudeweel en Eddy Snelders Ja we zijn heel veel Mode aan de tweede periode, maar ik heb ondertussen op mijn hoofdtelefoon van mijn buurman al een paar keer gehoord, dus ik hoop dat hij er nog bij mij wel maar bij de moeder want motivatie natuurlijk zijn Club Brugge Racing Genk vanaf nu boven zich doelde in de stand na deze belabberde prestatie toch wel bleek heel erg blij van Club Brugge futloze ideeëloos indruk gegeven en blijven steken op een punt bij de laatste in de stamppot.

[00:13:41]

Dit is het eindsignaal van Wesley te krijgen. Ja, dan heb je ook Anderlecht van nog bekijken een stukje Nee ik heb het treurige dus het gaat goed op training.

[00:13:59]

Ja, maar ja, oké. Ja, maar ja goed. Ik word ook een stukje van Club Brugge daar ben ik het er niet helemaal mee eens het niet goed is dramatisch. Hoe gaat het oplossen staan op een punt de eerste plek zeg nu in godsnaam mensen zijn ook in In Europa nog geen koers onderdelen te worden tegen de laatste Hans tegen de laatste, maar dat zegt dat is hij nog over Ja ik weet het, maar ik kijk het geen enkel schat tussen de palen. Ja sorry, maar alleen nog altijd nog ook in een kampioen jaren van die wedstrijden had al volledig weg waren en dan komen ze toch altijd de bodem bij Club Brugge zit vrij hoog en ze hebben daar 6 jaar geleden betonplaat onder gegoten en daar kunnen ze wiskunde niet meer lagen dan derde worden.

[00:14:44]

Club We hebben de indruk naar is oké. Ja, goed zijn kampioen voor zo'n club vind ik het ook niet makkelijk. Die zijn gewend van van die vulploeg van gemaakt van altijd met supporters spelen thuis sporters uit. Dit begint nu echt zwaar te wegen die eerste.

[00:14:59]

Denk ik Lukt dat nog, maar die begint nu extra zware regen en ik hoef ik ga er geen medelijden mee voor opwekken voor Club Brugge niet voor Anderlecht en ook niet voor Gent maar het zijn wel club die gewenst van voor volle stadions te spelen en nu in die die treurnis koud op vrijdagavond naar of op zaterdag was het dan moest doen moeten rijden. Dan kan je toch niet ver van Brugge naar mijn schoen en dan kan je zeggen als ik verdien €700000 per jaar dat mag dan wel een keer Ja inderdaad.

[00:15:30]

Het mag wel een keer maar aan de andere kant denk ik van jou. Ik heb er een klein beetje begrijp ik het ook wel lekker, maar het zijn wel moeilijke tijden natuurlijk voor Club Brugge ze scoren zo moeilijk, hè. Ja ja, goed hebben ze hebben natuurlijk hebben om de laatste dag op de laatste transfer dag op de stoep willen weghalen. Bij Kentalis is niet gelukt. Ja, dat is dat is een Ja dat is jammer, hè. Daar hadden ze wel iets kunnen doen natuurlijk.

[00:15:59]

Maar ja, dan moet je maar vroeger beginnen. Je transferperiode dacht ik. Ik wil ze zelf waarschijnlijk wel gekeken. Hij is dat we daarna door playlist. Ja, niemand niemand doet het goed. Dus de spits niet zoveel jaar al. Die hebben weggestuurd terecht denk ik. Dianne is nu. Hendrik maakt ook al dat ze ruikt ook geen in 3e provinciale wereld werd. Dus ja, hoe werkt dat allemaal in? Waarom niet? Waarom scoort een spits wel waarom draait het dan ineens wel? Waarom draait het niet? Is het nu de schuld van Friet gemaakt, maar die geeft nog waarschijnlijk op dezelfde manier training als vroeger en die zal zich ook de koppeling van.

[00:16:34]

Wat is dit nu? Ja ik heb ook in teams gespeeld. Dit is ja, momentopnames. Ja, en ik heb en ik heb samen gekocht om kampioen te worden. We zijn gedegradeerd, dus die ging me op bepaald moment valt een stuk weg, maar ik blijf altijd geloven die niet denkt dat Club Brugge is is zo'n team, waar is het altijd wel weer voor mekaar krijgen en rondom bepaald niveau te halen, want dat is wel een belangrijk. Wat vind ik dat je gebruikt en Timo.

[00:16:59]

Dat is iets anders dan een Ploeg en daar moet een geest zetten van mannen. We gaan ervoor En of het nu zaterdag op vrijdagavond en regent in Moeskroen of in Charleroi zo wat wij zijn Club Brugge Wij zijn Gent Wij zijn andere company7. Deze Clasico mag je niet verliezen. Speel dan om te winnen, hè. Ik mis dat een beetje The Spirit Ik heb dat ook. Ik heb dat ook gezien bij agenten gisteren dat spelen op de winter jou bepaald. Moment. Ja, waar zijn we graag niet over Middellijn komt er dan toch een keer overgemaakt naar school.

[00:17:31]

Ik wil graag de winkels in Nederland komt er nog een keer over te maken omgegooid. Ja het is natuurlijk zeer ontmoedigen, maar dan heb je evengoed afspelen toch moment dat jij toen zegt hij nu moeten die gedaan zijn dat hebben in het verleden wel een paar keer gedaan no. 2 achterstand gewoon omgebogen 132. Maar ja, goed zo bijzonder spitsen spelen en en ja, die ik maar er zijn zo weinig spelers. Die inderdaad opstaan hè Ja en die zeggen van en nu over mij lijken. Waar zijn de leiders?.

[00:17:59]

Ja Esmee lapjes moet je ze ook maar noemen zeker de mannen die Ja de Mushroom kanten zowel Moeskroen als als de andere ploeg van zulte-waregem de norm laag blok En we hebben niet de talenten België omdat onze honden los te wreken. Wij hebben wij hebben geen Messi voor in de oven doet wel een gehad die ik krijg met de laatste die dat eigenlijk kon na dat was die Moses Simon die geld opgehaald in de kampioen. Ja die heeft hij ook kampioen gemaakt, denk ik voor een groot stuk en dat was een verrassing, maar niemand een antwoord op gaat dat duurt dan anderhalve zien en dan wel een antwoord op Ja je moet af en toe samen spelen hebben die dat wel kan die met een flits kan iets of je moet zoveel score dat je altijd meer van de tegenstander maar als je geen aanvallers hebt, dus als het geval van Gent dat waarde statistiek een schitterend van zijn, dus dat is die agent zijn dezelfde als die van Club Brugge ja, qua Schoten op doel wat eigenlijk corrigeert met.

[00:18:59]

Qua aanvallen in het derde van de aanval van de van de tegenstander qua geen aanval toelaat in het eigen derde Gecondoleerd opmerkingen Brugge alleen zij stond er aan en de brug staat bovenaan als je iets koopt voorin wat je moet scoren en je laat binnen van je niet mag binnen laten. Ja maar heb je een probleem? Dat is inderdaad ook wat vader is gisteren a303 nederlaag te vertellen. Had do3n aangesloten absolute vandaag gebeurd is omdat absoluut die wedstrijd winnen. Mij gaat gewoon niet goed genoeg was grote vraag hoe kom je hier hè.

[00:19:35]

Ben andere mensen te moeten vragen, want enigste die spelers kunnen doen is harder werken en hard werken om Ja zeg maar de goede dingen die we hebben laten zien in eerste 10 minuten bij jou twee drie kansen hebben proberen verder te zetten over heel de wedstrijd. Dat is wat je bedoelt over die statistieken gaat en ze kregen ze wel, hè.

[00:19:59]

Ik denk dat jij hem toe of de platte die kansen die Boukhari die ging spits is die dikke vleugelspeler is die daar dus heel ongelukkig staat een jongen ligt waarschijnlijk ook zijn best gedaan heeft gedaan. Ja die maken die wel druk maakt wel een van de twee en en dan is het denk ik als een keer gaan topforce komt, kunnen ze ook een beetje meer terug klooien en dan kunnen ze met een snelheid Jumbo maar ze hebben natuurlijk ging eindtoetsen heb ik geen gepland gezet over die kleine winst niet.

[00:20:28]

Ze hebben geen kopkracht hadden wel voor zetten, maar ja, dat komt niemand die die gaan kopen. Ja, dan dan en in dat blok onze gewoon niet door heeft een zeer goed gespeeld. Vond ik nog zeker een aanvallend op zich heeft u nog vele creëert, maar het was gewoon te weinig en hij is nu wel conclusies ze daar gaan koppelen en dan denk je van trainer van Anderlecht Nee toch ook toch ook een aspect Hans worden?.

[00:20:59]

Het team als we daar niet over hebben dat je na een aantal weken andere trainers krijgt, daar leef je toch ook niet van op afspelen. Nee maar op bepaald moment schijnt het op te zijn tussen de spelende trainer en als het dan nog niet spelen spelen, maar ik was dan ja, Je leest dan in een krant lokaal medewerker schrijft dan ja, het is maar een statistiek, maar is misschien wel belangrijk. Het is het in de nederlaag onderweg naar als je iemand in de familie wil schrijven naar mij, maar op die manier is dat dan de schuld van de Decker helemaal niet.

[00:21:30]

Hij heeft zijn team tegen Genk fantastisch goed gezet. Heeft Charleroi iets gedaan wat weinig kunnen namelijk speciaal Charleroi niet aanvallen zijn van doet maar gast en dan mee gepikt. Dat zal altijd doet. Ja dat maar ja, dan komen ze thuis tegen Waregem op het ongelukkige manier 2 2002 golf binnen Ja en dan is natuurlijk verloren En dan zie je dat. Ja dan zal hem dat.

[00:21:59]

Weten we dat hij niet het vuur in die Ploeg krijgt, maar wie krijgt daar wel nog het vuur in dat kreeg, Hein vanhaezebrouck ook op het laatst niet meer dus iedereen denk nu aan Hein vanhaezebrouck. Ik zou niet of ze hem zouden benaderen. Ik zou ook niet weten of hij het zou willen. Ik ga er niet mee bezighouden met na te gaan zoeken of ze het of het kan of niet kan in alle val. Dit is sowieso denk V proeven en een heel raar seizoen wat je moet proberen doorkomen zonder tv kleerscheuren, maar meteen aan het volgend seizoen met publieke, maar dat is wel wat onrustig.

[00:22:34]

Supporters. Roer, inzichten een dag of tien geleden die Wat is net zoiets als gantoise goed? Het is wat het is, maar ik vond het wel een degelijk geschreven stuk Ja pijnpunten aanraden. Ik heb gehoord die proberen achterhalen wie het was een zijn bij de naam niet. Ik heb nog gekeken en zou iemand zijn die.

[00:22:59]

Royalistiq in Kortrijk is dus kan niet slecht zijn, maar ja nee ja, goed. Kijk dat ze mij kent toch wel geluk hebben. Hetzelfde zou nooit toestanden zijn van Anderlecht of die van Club Brugge hebben ook wel een paar keer een slechte tijden en stadion bestormd en standen bestond de Gent supporters hebben die zijn niet echt maar mama zegt pizza gegeten in een vol stadion. Dan krijg je het wel even dan dan dan wordt ze meteen geroepen buiten. Die sluiten die buiten om dat allemaal oplossing is of korte termijn, denk ik niet op langere termijn.

[00:23:41]

Moet de club wel beginnen denken aan een transitie op alle niveaus en het terughalen ouders tijdens als de batterij en Camps ja, dat heeft ook maar een bepaalde houdbaarheid Factor hè. En je gaat toch iets moeten doen En dat hebben ze eigenlijk proberen.

[00:23:59]

Els transfers te doen, maar ja, dan krijg je heel die problematiek van met blessures met en de gevolgen van de eerste coronavirus schijnlijk de tweede Corona heel veel spelers op slecht moment uitvallen zoals ik al zei niet scoren wat je moet koken en binnen laten wij niet mag binnen laten. Ja dat is een gigantisch probleem, want dit Leid ik je af te ronden een woordje misschien nog over Beerschot Dat is toch voor ons als we dan over een man spreken dit verschil kan maken van ze hebben.

[00:24:32]

Ja nee ja, en en wat opmerkelijk is is zijn eigen het agent van vorig jaar namelijk score veel, maar ze krijgt ook verschrikkelijk veel hè. Ja dat is ook dat is ook bepaalde houdbaarheid van bepaald mens. Laat een beetje tegen voor in die geblesseerd raakte of moe zijn of denken van nou ja, ik ben eigenlijk te goed voor deze club. Misschien wil ik allergisch en dat is ook altijd het probleem. Je moet een team maken waarde spelers.

[00:24:59]

Voor het team en niet eerst spelen om te denken. Oké ik moet mijn eigen transferwaarde hierop vijzelen, want ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk weer weg, maar zeg maar nee, ik bedoel, het is wel afspelen 14 en ze staan wel een koppeling als promovendus zijn er nog geweest, hè, op naar 14 spelen. Kom nou 14 misschien niet, maar maar de meeste willen potje spelen met de verrassing en het draait wel en dan heb je inderdaad in de Flow lukt het dan wel, maar dit gaat, maar ik heb geen zin krijgen op vente was.

[00:25:35]

Ja dat had ook meer kunnen zijn dat ik 5 uur kunnen zijn, maar dat ook 7 een kunnen zijn dus tegen Kortrijk was 5 gewonnen. Gisteren spektakel. Kortrijk lijkt Rode Draad in deze uitzending casten vandaag zijn Hans vandeweghe van de morgen en Carl berteele van sporthal. We blijven bij het voetbal, want eten als haar is geblesseerd alweer.

[00:25:59]

Eden hazar is hij de grootste miskopen in de geschiedenis van het voetbal, want hij zelf 123456789 zie je nu terug. En ja, ik vind het zonde, want ik zou toch het liefst een sterke wel willen zien met uitblinkende eten, maar dat is wat voetbal. Mooi haar dat wij de collega's van Voetbal International optreden Natalia spierblessure in de rechterzij is niet verdikt en zo staat hij alweer aan de kant -2 weken. Zo lijkt het Ja het lijkt een straatje zonder Eksterlaan voor eerder had haar voorkomt dat toch een week last van dagen theorie dat het stress zou zijn, maar.

[00:26:59]

Zelf ook een verhaal gemaakt van dit weekend over de blessure voetbal en een zwaarder programma en ik tot mijn grote verbazing kwam uit het FIFA rapport van de zomer van 1911 de tweede spelen met het meeste aantal wedstrijden gespeeld in het seizoen 1819 72 wedstrijd gespeeld. Meeste was om de koreaan van Tottenham die had de 78b had 110000 kilometer moeten vliegen. Nooit. Je bij heeft dat blijkbaar overleefd dan ook een koreaan. Die moeten 20 maanden in het leger ofzo. En dus en als het geen lege niet moeten doen, maar goed, Nee ze heeft waarschijnlijk is waarschijnlijk op een goede manier toegekomen.

[00:27:36]

Real Madrid is dan ook nog een keer begonnen met 5 tot 7 kilogram teveel en heeft dat waarschijnlijk nooit kunnen inhalen. Ik denk niet dat ze daar nadat ze daar speciale looptrainers hebben ofzo of the strings of het trekt hij daar niet al te ver vandaan. Ja die zit hij zit met een achterstand en trainers. Het enige achterstand en die blessures die Opent zich op en.

[00:27:59]

Magazijn gelukkig niet op basis van Kompany dus ik denk eerlijk gezegd dat hij er wel nare tijd zal doorkomen en misschien misschien net op tijd op het EK veranderen. Dus ook Ideaal Wat is Brabantia zeg maar zeg maar dan is hij verliezen, want ik moet eerlijk zeggen. Ik ben blij tussen een beetje Allez niet om mij te lachen, maar ik ben blij dat het een iets ernstigs wat je zei gister nog door stress, Maar moet eten Nazar nu stress hebben. Sorry maar dat begrijp ik niet. Dat moet iemand mij dat uitleggen hoe een voetballer komt ook graag wat ik wel wil meegeven.

[00:28:37]

En dat is als dat ook omdat je zegt zo veel gespeeld en zo en ze is van iemand die veel tegen krijgt. Het is op de deur wel eens op dan denk ik Als ze hem te pakken Je kunt niet blijven incasseren, maar ik heb begrepen van een arts en ik belde voor mijn verhaal. Die zei tot zeg dit op mijn grote verbazing heb ik nu ben ik rond gelopen in Engeland.

[00:28:59]

Ik zie alleen maar High Intensity interval training en wat is dat is eigenlijk wel heel korte inspanningen op wedstrijdniveau, maar heel kort, omdat ze en eigenlijk het fysieke werkt. De volgende de leggende de basis legde die de uithouding bijvoorbeeld een lange post lopen. Dat hoort er allemaal niet meer bij niet binnen Nee en met name in Engeland en in Engeland is dat nu gevolg van van die jarenlang mobiel over jarenlang op die manier trainen. Zou best wel eens kunnen. Het is daar gisteren garage om naar die h i d te gaan tennissen intervaltraining.

[00:29:36]

Doe dat ook soms op de op de step bij mij thuis, maar dat is gewoon gewoon wil van mijn leeftijd dat ik dat doe word inspanningen en dan weer terug kost inspanningen weer vraag het leuk is in 35 minuten. Ben je er vanaf, maar training moet minimaal zo lang duren als de wedstrijd. Dat vind ik altijd leuk principe van een training en zo training kun je toch maar doen als je een stevige basis heb toch? Ja.

[00:29:59]

Basistaart Blijkbaar wordt er niet meer aan gewerkt en dat dat vraag je toch om 6 uur dus Ja het schijnt ja ja, dat dat toch Ja ja, ik weet niet misschien ja, het is het is het is maar staat dan de verklaring waarom iemand dansaert die eigenlijk Haasnoot geblesseerd was nu van de ene blessure in de andere geld dat gebrek aan basis te snel achter de feiten moeten aanvullen en de ene ja ja, maar je hebt nog spelen. Ze ineens hele tijd blessures hebben en dan weer een hele tijd geen blessure hebben hebben al wel een beetje stress.

[00:30:31]

Zal er misschien toch wel een beetje bij of optochten. De verplichting van ja, ik Hoeveel kosten die toch wel beginnen presteren. Ik ben terug. Ja maar dan hij zegt de mysterieuze manier ineens 6 weken oud zijn de twee weken halve is gekomen en dat weer terug heeft een penalty gescoord. Ja misschien storing die ook nog wel, maar maar ik ga me niet vergelijken met haar, maar ja, het zijn.

[00:30:59]

Die feitjes die op elkaar komen en dan die drukte dan nog een keer bij en goed zitten mee met haar en ondertussen heeft hij een jaar eigenlijk amper je tante zus en wordt 30 jaar. Ja misschien wordt het een en het binnen misschien gesproken. Ja, of we zondag af en toe een keer vlammen op inderdaad van die toernooi en als je een 4 weken tijd kunnen klaarstomen met een mooie mag niet. Dat zal er niet bij zijn dan waarschijnlijk op het EK dat zijn 4 weken op stage kunnen rustig kunnen opbouwen en dan zal hij wel twee wedstrijden WK kunnen waarschijnlijk en dan leg je basis en dan zorgen dat je een conditie bent.

[00:31:39]

Dan zorg je dat je opgewekt bent. Het is toch een beetje vicieuze cirkel op op dat vlak dan toch? Ja maar het schijnt dat dat bij Real Madrid allemaal niet zo Real Madrid niet beginnen. Volgens het boekje monitoren zondag. Alles weet ik veel hebben ze die hebben ze De Goesting nog de de de de drive.

[00:31:59]

Zaten ze helemaal en je mag op training toch een beetje meer intensieve inspanning doen of je mag een beetje meer gelopen. Beetje meer kilometers. Je loopt te weinig kilometers. Ja als je dingen doet in de wedstrijd van je spierstelsel en je conditie niet voor geschikt is, dan ga je in. Ik kijk in het wielrennen kom je moet je lossen en dat is niet erg. Dan ga ik niet van geblesseerd, maar als je met met met met vier niet getraind zijn dingen wil doen op snelheid, dan heb je blessure en zou je jezelf niet aan Saar zijn de Expert bij Real Madrid ik kost zoveel.

[00:32:31]

Ik krijg zoveel zorgen dat hij in vorm bent. Ja Dat verdient toch een schop onder hun kont. Sorry hij had zich bij zijn overgang van Chelsea naar Real Madrid dat hij zich eigenlijk beter een personal trainer genomen in plaats van een en ja en daar en met die personal trainer begin beginnen werk om te zorgen, want ik ben hier superfit aan het seizoen krijgen superfit aan het begin, want dit is mijn grootste toevallig waar ik ooit kan schitteren.

[00:32:59]

Madrid Radio 1 van het voetbal naar het veld rijden, want hij is terug Wout van Aert eindigde dit weekend op het podium zo wel een thuis Kortrijk weer bijgekomen op gezet. En ja, het laatst komt dat toch. Ja inhoud boven denk ik om te blijven geven en zo, maar het was niet. Ja dat is niet met overschot van gisteren om mij te willen moeten nog wel bij en dat is ook normaal. Ben zeker blij met die debat, maar dat is meer op karakter als ik nog heb en was ze allebei heel tevreden.

[00:33:40]

Carl gaat hij zijn bek open. En ja ik ook Ja echt waar. Ik ga misschien een bedrijf, maar ik heb dit een beetje verwacht. Ik denk niet dat Wout van Aert terugkomt om er zomaar tussen te rijden. Hij wil dan tonen wat hij kan, denk ik het weekend ook een beetje af.

[00:33:58]

Door omstandigheden zeker in Kortrijk twee lekke banden van Aartsen vantournhout Oké maar hij reed al wel voor aan als dat gebeurt, dus stand houden dat technische nog twee klussen en dat heeft onder de knie en dan inderdaad daar moet misschien nog een paar kilootjes af en dan maakt het probleem niet, maar van Aert is een wereldkleur. Laat ons daar absoluut geen vragen meer stellen als je naar het veld komt is het en is het straks om te winnen en dat ga je bij Mathieu van der Poel ook zo zien.

[00:34:26]

Dat zijn gewoon twee fenomenen en ik vind het schieten dat hij terug is, want je moet eigenlijk eens bedenken 6 weken geleden springtij voor de overwinningen. De Ronde van en nu springt hij op het balkje, hè. Hoeveel kunnen dat dat dat is toch gigantisch. Ik ga heeft zes dagen vakantie in dit jaar, maar je moet het toch maar doen is het alleen mee en dan ga ik de grote motor heeft alles hè. Het is iemand waar we hopelijk nog 10 jaar kunnen van genieten, maar ik denk dat het toch lastig zal hebben om.

[00:34:58]

De omslag te maken naar als het ligt aan gaat op groen dady, hartslag naar 200 en dat is hij natuurlijk niet meer gewerkt als afgelopen jaar was dat gewoon de peloton vertrekt de rest. Staat je goed probeert iemand weg te rijden. Ze komen sneller op gang en dan gaat hij 2 uur 3 uur. Zelfs het echt koersen, maar dit is een uur en dan naar die eerste bocht printen die hartslag heel hoog je voeten tijd bepalen gevoelig en dat kon hij natuurlijk vroeger wel en dat dat zal daar zal dat moeilijk zijn ik iets gaat eerlijk.

[00:35:34]

Ik denk dat van der Poel wat dat betreft fysiologisch compleet natuur media compleet in Amsterdam dan dan dan vandaag denk ik dat ook van haar in de 300 km wedstrijden op de 250m Meerkerk wedstrijden dat vandaag dan meer heeft dan van der Poel maar en dan ja, dan zie je dan pas op die.

[00:35:58]

En kom hier nu wel moet getankt en die zijn Misschien is dat toch te pakken als dat hij nu van van den begin de zaak naar huis gereden dan dan had je kunnen zeggen eerst een adres dat niks voor of mensen worden. Nu rondrijdt. Ja, dat is voor hen ook gelukkig niet waar ze kunnen ook wel wat en misschien gaan ze ook wel denken. Ja misschien kunnen ook een keer op de weg die doen en dan zullen er waarschijnlijk allemaal in de weg. Ja waarom niet waarom is dat geen auto natie waard als dat goed wordt aangepakt door de trainers hebben.

[00:36:28]

Ze zijn goede trainer zijn voor die trainer van vandaag weer heel goed waar hij mee bezig is. Dan is dat een perfecte combinatievloer moesten tussen november en januari. Mocht je niet harder rijden dan 25 uur. Het moet je 4 uur aan de stuk rijden en ik toen en rusten en En nu mag je daar al zo'n prikbord tussen balzak en vannacht is natuurlijk wel een kladblok. Dus ja, en Van der Poel komt er bij 12 december, want wij volgende week zaterdag in het zand in het zand.

[00:36:58]

Dus ja, we gaan zien hè. Wie is de beste zand zweet deze week Ja en de snel met om mijn huiswerk te doen. Heb hem gisteren gevallen. Ja, dat was wel een koprol op de rug. De Jong komt dat 14e nog binnen. Daar is een voorbeeld van Ik heb daar. Ik heb daar tijden gezien van gasten die binnenkomen. Ik denk van die binnen de halve minuten komen die achter die andere naam die alleen maar op televisie gezien en een halve minuut en ik laat nu dat het veldrijden de terugkeer van Wout van haar nodig of dat jij in verschillende belangstelling beleving.

[00:37:39]

Het is moeilijk natuurlijk zonder publiek, Maar jullie zijn fiets heeft al wel wat visitekaartjes afgeleverd zeggen vanthournout nu die continu gisteren belangrijk overwinning ook. Ik denk dat het voor Wout gewoon het liefde voor de cross Is dat hij terugkomt en rijdt ook maar acht of negen, dus we moeten niet zeggen dat ik.

[00:37:58]

Vannacht nodig is, maar hij is wel iemand die ja, dan moet ik zeggen toch toch ook nog eens duidelijk gemaakt dat je via de klas en dan heeft eigenlijk gelijk toch wel een goede kleur wordt en een compleet. Er zijn er worden, maar niet elke troost moet nu beginnen denken dat het nog altijd af hè, op de weg gaan. Ik doe het niet hè? Zegt hij zichzelf goed kent is dat zijn goed recht natuurlijk, hè. Ik ken ik. Ik ga heel weinig cross met ben vroeger Kira en Rob geweest.

[00:38:31]

Ik denk in 2013 op 14. Dan heb ik bij de belofte Michael van Turnhout naar boven rijden. Waarschijnlijk snel. Ik dacht van Ja en die was daarnet wereldkampioen geworden. Zijn 15 wereldkampioen bij de 1615 en 1516. Nee maakt niet uit en ik ken die nu toevallig omdat ik daar niet.

[00:38:58]

Vandaan familie vandaan komt en ja, en ik dacht dat ik denk ik denk dat dat momenteel intrinsiek grootste moeder is hier onkruid in het als je ook gisteren ziet hoe Jezus Wie is a bit afhalen, maar een probleem niet hè. Hij maakt altijd de koers tussen attractieve kleur, maar gewoon niet nodig nu nu vertrokken met de binnenzijde doekjes vorige week. Ik denk dat er nu vertrokken en het zou wel eens goed kunnen zijn, want inderdaad zoals je wegrijdt op ook lastig parcours zeer veel interval langzamer Knap gedaan, maar dat vinden maar wat ik bedoelde met de crossfit via nodig.

[00:39:38]

Ja Iedereen kent iedereen Mathieu yserbyt ook nog. Ja, Laurens sweeck nu, Kampioenen trui en trui Michael nee, nee, dat is waar. Ja ja, weer onder de aandacht te brengen goed. Ja Ja misschien sowieso nooit met de concertzaal. Nee nee nee nee zit ook die.

[00:39:58]

Planten die groter en ze hebben de absoluut geen boodschap aan. Denk dat de denk dat je geen enkele weken ofzo of the Deep ik gewoon wedstrijd was een beetje startgeld krijgen en die komen ze gaan amuseren op zondag, dus een goede training en verder en dat is natuurlijk niet vasten. Vroeger had je die straat is dat van mij zegt Hoeveel Voorsprong wel eens wat gaat hij dan doen en dan en dan zeg je later Albert tegen de andere en maar dat dat lijkt mij eruit. Het wordt echt een soorten wekelijks dat ze zijn tenten opslaat ergens anders en dan gaan we zijn alweer komt welke kleur komt van Loon Sorry maar met welke olifant komt er vandaag.

[00:40:42]

Wie komt er vandaag spelen hè? Dat is er loos tijd dat het inderdaad dat er een topprestatie wordt geleverd en dan ga ik niet over hun kennen daar genoeg over denigrerend over uitgesproken, Maar het blijft een een Dorpskerk kussen en dat je andere.

[00:40:58]

Zal nooit meer een soort circuit komen, zoals het vroeger was waren we dan in begin zit te kijken. Tot op het einde is waar. Dat is wel jammer, want ik had ook zo ja, die nodigheid soms tussen de protagonist supporters hij ook niet meer niet meer mogen niet meer ook niet terugkomen en een grote getale eens het weer mag met bussen gaan al die boeken over het leven, want die zegt de tenten opslaan, maar mochten er nog gezet worden wat daar gaat het beginnen en Hoeveel vocht mag er dan binnen Daar maakte komt En wat zei ik weet niet wat dat zien we dan wel als het zover is met Hans vandeweghe Robert als mijn gasten deze week en ook in de tribune moeten we nog blijven stilstaan bij het heen gaan van een voetballegende Maradona.

[00:41:58]

Oscar voetballer van het wereldkampioenschap voetbal toernooien Diego Maradona Engeland op dat was een tweede doelpunt in de kwartfinale tegen Engelse de Wereldbeker 1986, laat ik misschien eerst deze vraag stellen wat is uw spontane herinnering Jean Maradona denkt hand mijn herinneringen Madonna eerste spontane herinnering eigenlijk de film die ik heb. Die waren beeld bevestigde Wat ik eigenlijk al wist dat het een Sorry mijn excuses en schertsfiguur is geworden en dat is voor mij.

[00:42:58]

Ik ben geen sportieve herinnering. Ja ik was 86 rapport en verder hier in België en ik moest bij de halve finale tegen de Belgen tegen België moest ik naar de tuin van Patrick gehoord of of dat was eigenlijk een soort wijk waar zijn ouders wonen als een tent opgezet en daar zaten naast zat vol spreken, dus dat heb ik een rapportage gemaakt, maar ik was op de hand van Argentinië Ik was geen absoluut geen fan van de Rode Duivels op dat moment is binnen. Echt laf voetbal vond.

[00:43:32]

Ik vind die Thijs en dus ik vond dat Maradona daar de Belgen opgerolde en ook tegen Engeland vond ik dan eigenlijk ook wel. Oké, dus ik laat hem zeggen. Ja dat is wat ik mij herinner van marmer ga door naar Napels niet zo meer met Argentinië 86n voor mij stof 82. De openingsmatch Argentinië mij toen de jonge jonge jonge Maradona en wij wonen.

[00:43:58]

Tegen ik was toen nog een stuk jonger dan jij en wel vannacht werken nog altijd wel van en ja, 182 en mijn eerste jaar in Leuven Dus tussen de examens en zo en ja, die Mats en dan winnen tegen Argentinië met Maradona uit grote opkomende Talent gaan. Dat is mijn eerste herinneringen. Hans je niet naar binnen schuift figuur dat gelezen je volgende morgen afgelopen weekend zijn, wat was het en af en toe geniale voetballer die eindigt als een marginale schertsfiguur, verslaafd aan alles waaraan een mens verslaafd geworden wel heel hard voor heel hard iemand en die misschien een tragus leven heeft geleid.

[00:44:39]

Ja dat kan best zijn dat hij trouwens leven heeft geleid, maar kijk, ik ben geen commentator. Ik ben ook niet altijd specialist die manager ligt en ik vind dat je moet uitzoeken op de figuur Maradona en die niet herleiden tot wat hij heeft gedaan op een veld. Ze mag iets mee.

[00:44:58]

Om de beste ter wereld te zijn en wat we nu hebben gezien is voetbal weer in al zijn gelogen. Rond deze haarden dit gedoe deze gisteren Maradona ze zijn samen vechten toen ze naar de lijk willen gaan kijken hoe de voetbalsupporters kijken ding van dit is nu toch weer typisch voetbal en en Oké ik zie nu vertwijfeling in de ogen van de voetbalclub commentatoren. Je moet eens goed na de nu is het twijfelen. Wie is de beste van de wereld is het Maradona of is het Messi en nu moet ze kiezen tussen een die kilo's cocaïne door zijn neus heeft gevraagd die twee keer Mafia Car echt hand-en-spandiensten heeft geleverd dat de ene Maradona.

[00:45:39]

En dan moet je kiezen ofwel is het Messi en dat Cindy groot geworden is met groeihormoon, dus ik kan de Ja je moet een enorme verblijven nu zijn bij voetbalcommentatoren ties aan het spelen. Het is bijna weekend van de jaren 80. Het is toch onwaarschijnlijk en daar staat niemand vrij. Ik zal mij daar vragen bij bij Ik kijk als je over Madonna dingen zegt hoe je dingen zeg, moet je daar ook De Slegte Mechelen zeggen. Je moet de Plus bij de mail opstellen en dan zit je met een zware min.

[00:46:10]

Wat mij betreft de spackmes hier. Ik heb een contact Donna ontbijtset voetbaltalent dat Ja maar ik heb, maar ik heb Madonna en sinaloa Maradona een keer zien schitterend schitterend op een tribune toen ik op het werk was in in Rusland waar ik vandaag van Oei Oei Ik kan niet waar zijn en dan heb ik hem misschien zitten in een in een hotel in in Moskou waar ik toevallig een afspraak gehad zat hij in de lobby kan niet eens minderheid was, maar toen we buiten gingen om iets te gaan.

[00:46:39]

Terras zei die tegen mij die man van als iemand van die José kijk, maar Maradona zat daar een appje niet gezien of zij die deken van Madonna Ja dat was Maradona oeioeioei daarmee en dan Maradona en sinaloa op Netflix denk van niet. Dit is te erg bedoel je, kan dat nog eens waar jij nog mensen zwaar leven gehad, maar ja, er is geen reden om op die manier ten onder te gaan vind ik bij mij. Ik ben er keihard in misschien enkele helemaal. Kijk jij dan niet toch een beetje het probleem van mensen rond hem dan jij mij een beetje moe te beschermen en een beetje, want ze gooide hem eigenlijk voor de leeuwen en dan hele moeilijke Jeugd en heel bescheiden komt iedereen moest hem ook voortdurend hebben.

[00:47:26]

Ja, en en en dus in een sloppenwijk gewond op opluchting toch redelijk in Barcelona alleen ja, presteren niet zo goed. Ja maar ik bedoel gewoon Napels dan, hè. Ja daar echt Ja we zijn toch.

[00:47:39]

Jong kon dat niet aan hè, die rol van Dries Dries Mertens in Napels hebben meegemaakt. Is dat een keer tijdelijk van zijn leven is weggeweest, maar ik bedoel ja toch niet te ondergaan in Appelscha tijden. Daarom moeten ondergaan hoezen Maradona binnen pakte en hij maakt die kampioen zover is het nog niet. Heeft hij wel gedaan en bescheiden clubkampioen salade en dan kan je ook wereldkampioen. Jij moet je toch ook een beetje omringd door mensen die zijn van hoge en ja, die jongen. Ik denk dat hij inderdaad niet aankomt dat hij dan begint te snuiven doet goed.

[00:48:16]

Misschien was dat toen op minder dan nu. Ik weet dat je dat evidentie zelf dat je omringd wordt en afgeschermd wordt dan nu wel zo duidelijk, maar krijg is in Barcelona ook niet in ondergegaan. Ik bedoel soorten binnengehaald. Stond ook mee met zijn voeten op de grond denk ik. Nee, krijg je de biografie van. Ik heb ze in de Korenaar gelezen van elke Kok Ja dan denk je van.

[00:48:39]

Luister ook van alles mis geweest. Ja, ik bedoel rare dingen, maar het ging niet over cocaïne wel anderhalf pakje sigaretten per dag waar Anouk denk. Ja, kan dit de beste voetballer ter wereld zijn anderhalf pakje sigaretten per dag heen, dus maar hoe Maradona kijk. Ja, die heeft de momenten gehad dat er inderdaad het beste voetballer ter wereld was, maar dan om die dan op druk te zetten zonder veel van die kritiek te bedenken. Dat doet niet mee. Sportjournalistiek toch al te vaak. De neiging heeft om uitspattingen met de Mantel der liefde bedekken en alleen zwaar werken sportieve zaak te onthouden.

[00:49:19]

Ja wij zijn er gelijk bij. We maken het graag mee. En als we het kunnen verslaan en je maakt het dan mij op zo'n WK en zo'n Ik denk dat wel als patiënt. Onthoud dat dat toch iets is. Wat. Ja, wat toch bij je job. Hoort bijna van zoiets te kunnen en mogen meemaken Onthoud dat dan we weten ook niet alles natuurlijk, hè. Eens de sport.

[00:49:39]

Wij zijn de prestatie. Je volgt dat niet altijd allemaal en je moet het dan inderdaad lezen en zo'n documentaires zien Ja en dan kom je vaak veel te weten. Ja, dat is juist maar op dat moment zelf denk ik dat je asperges meegaat in. Ik heb je Nicolle verwezen naar een andere sport en hem ook gezegd van ja, Frank van de 2 klassiekers gewonnen en daar maken we dan een soort held van terwijl die goed alle mogelijke manieren heeft misdragen met drugs en van alles en dat ik altijd wel een broodje met Frank van Etten niet vaak, maar wel een goede gelaten.

[00:50:19]

Ja was heel vriendelijk tegen mij en de laatste keer dat het voor hem is mijn parkeerkaart op het WK waar hij als laatste keer in de vriezer analist was mijn parkeerkaart aan hem geven om dan dicht te kort parkeren Efteling Ik vind het fantastisch gasten, maar alleen ja, de plussen en Minnen en ik vind dat we dan nog journalist dan moeten naar kijken en die groene en.

[00:50:39]

Sowieso een vergelijking Maradona Messi bekijk De verdedigers vandaag. Ja, sorry, dat is een ander kaliber dan. Wat dan Wat Toen zag staan. Heeft jullie die telefoon van Engeland ideaal daarvoor voorbij loopt ook onze telefoon palen. Die zijn tegenwoordig staat er wel iets anders achterin, hè. Er wordt ook veel sneller gevoetbald. Je kan geen periode vergelijken elke spelen nu de nummer 1 van. Nu is altijd beter nummer één van 35 jaar geleden, maar er is maar één Eddy Merckx Eigenlijk wel ja, dat daar hebben we natuurlijk. Ja, in België moeite mee, omdat ik net vragen, want dat was mijn laatste vraag.

[00:51:18]

Hebben jullie een sportigo van jullie toch alles of bijna alles door de vingers zouden zien cadeau voor mijn studie?.

[00:51:25]

Ja Jan en ik denk niet dat hij nog gaat snuiven en nog wat een verkeerde stapte ergens misschien teveel. Dat vind ik dat denk ik mee. Jorn Dat dacht ik al 32 wedstrijden live video Michael Jordan Ik heb zijn terugkeer live gezien. Ik heb hem gezien op de spelen op je niet praten. Ik heb geen 11 keer 3 minuten. Ik ben er klaar voor honden en druk van Michael Jordan die heeft die heeft zoveel invloed op het spel uit hoeven. Die heeft zoveel wedstrijden beslist, maar die snoepjes meer op geweest in wedstrijden heeft mensen onder de grond verstoppen zijn eigen team en als je die zit op Netflix van dit moet iedereen gezien.

[00:52:04]

Hebben we weer wat gedaan kijken naar die films over Diego Maradona and Michael Jordan Hans vandeweghe en Carla Bert Bedankt dat jullie er waren. Dit was de tribune volgende week zijn we er opnieuw met een nieuwe aflevering zondag.