Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond. Het was een bal en wielrennen en het is vooral over de koers dat we ons het komende uur gaan duiken met twee gasten wieleranalist. José de cauwer en wielerverslaggever Christophe vandegoor. Sorry, Ik verstond Goedenavond Hoi word ik van het weekend zeggen. De vlag kan uit. We zitten voor jaren goed met Wout van hart En Remco evenepoel is dat ook jouw gevoel, hè. Maar bij je absolute Ja dat Remco eigenlijk onder gelegd. Oké fantastisch super super wat hij gedaan heeft staat in de lijn met de straat te winnen.

[00:00:41]

Dat kan niet. Kan je verwacht dat die lijn door stuk maar waarom komen dan heeft in Polen 5 km van het rijden van van die namen en dan is daar weer onmiddellijk. Ja, maar het is nog niet Bernal of het is nog niet, maar wel Woensdag tijd wel.

[00:00:59]

Ach joh, Ja maar dan ook niemand zoals ik moet naar lopen, denk ik. Ja, Kristof Wat was jouw gevoel zaterdag? Ja ik heb het je zaterdagavond alleen jouw uitzending nog naar huis in San Remo een commentaar tribune in de venstertje stonden open. Ik zag mijn hartendief collega. Nog die jongen was ook het delirium nabij en die zei ja, de bon Hoeveel porno terug Chef want we kunnen zeggen om 10 jaar zitten wij goed in ons vak. Dus ze zullen niet kunnen zeggen. Blijf maar thuis om commentaar te geven.

[00:01:30]

Wij moeten naar de koers met Remco en met Wout en met en een halve maatje wilde ik nog dat dan op orde is een halve Vlaming dus zitten we weer 10 jaar goed absoluut dacht hebben het nog veel meer over Wout van Aert Remco evenepoel en een boel andere coureurs, maar eerst de momenten van de week en dit is de keuze van knappe gezicht eigenlijk. Het lijkt alsof de rangschikking ondersteboven houden met Club Brugge en Gent onderaan en waasland-beveren helemaal bovenaan. Ik denk dat hij beter stopzetting van de competitie vragen op dit moment to the way.

[00:01:59]

De voetbalcompetitie die zijn verbonden Ja die zijn uiteindelijk uiteindelijk begonnen en dat is eigenlijk wat mij het meeste bij blijft. Ik word uiteraard ook hoe je trouwens al het verhaal van van van Bever Nee want dat is bijzaak, Maar ik vind vooral water in die voetbal toren gebeurd. Is daar met de voetbalbond zelf en wat daarbij komt de manier waarop de houding van ja, laat maar zeggen. Advocaten die zichzelf tegenspreken dan logisch kan lastig neerleggen. Dan vind ik dat heel slecht mens. Is jouw kennende José nu toch al een aantal jaren dat we samen op trekken.

[00:02:41]

Ik denk dat jij je auto nu nog rustig maar enorm hebt in opgejaagd, denk ik in in de manier waarop alles verlopen is in het Japans Olivia is dat in voetbal en dan doen we dat oké, want dan gaan we de ruzie met de vinger wijzen nu ook weer en met die valpartij in een andere zaken. Het is natuurlijk makkelijk langs de kant om te zeggen van dat.

[00:02:59]

Is gewoon niet goed. Dit is niet goed voor de sport niet goed voor de sport en zeker niet goed voor het Belgische voetbal. Dit is dit is een kapper fony, als je dat in het buitenland naar voor brengt dan dat denk je zoiets van. Dat zijn toch verstandige mensen? Dat is de vraag. Wie is er nu eigenlijk valt dan? Waarom is waarom gebeurt dit daarom kan waarom zeggen mensen zaken naast zich neer totdat het ieder voor zich is toch bij Beveren nu zegt met Jamal Bever dat is flauw dat kleine kinderen gedoe, maar net zo goed Anderlecht kunnen kunnen zwemmen of om Club Brugge die ook op een rechte staan en dan zal dat net op dat minder erg zou geweest zijn, want Beverwaard toch al gezakt werkt dat niet, hè.

[00:03:49]

Ja was ook dat ook gewoon genegeerd. Ja dat vind ik dan nog het ergste en die mensen die dat eigenlijk in de hand werken die blijven daar maar zitten ook al hebben die.

[00:03:59]

Ja toch al wat achter de rug, omdat hij ook allemaal belangen hebben en blijven hebben een andere zaken de belangen, maar dat blijft maar zitten dat je hebt veel koers gekeken. Dit weekend heb je iets van de voetbal mee gepikt. Ik heb de Meerkoet gekeken. Ik heb zaterdagmiddag heb ik eerste tour de lijn gekeken. Dan heb ik laatst gekeken naar de naad Ronde van Polen En ik zat maar niet bij mij nog een paar vrienden zijn. Ga u alstublieft stoppen met die computer. Zet hem af en laat ons nu iets anders doen dan over naar de koers kijken.

[00:04:32]

Ik heb al 6 uur naar de douche kunnen kijken, maar je hebt niet meer. Ik kan morgen helemaal boos geworden. Ja helemaal goed. Dankjewel voor je moment voor het moment van Kristof gaan we naar het basketbal glazier.

[00:04:59]

De MBA het vrouwen basketbal in Amerika is weer begonnen met jullie allemaal niet komen. Daar is daar staat niet gemist. Zo zit helemaal met indianen. Fever onze tussen aanhalingstekens onze kartonnen spelverdeelster van de Belgian Cats die doet dat daar goed krijgt ook complimenten nu bij de teams wel die van allemaal in Jennifer of the mystics. Ja de Kampioenen heb jij mij. Emma meesseman zijn niet zo super gestart 3 maart gewonnen. 4 verloren, maar kan spelen tegen elkaar en al man heeft het al Suzuki als nieuwkomer Heel goed gedaan een aantal rebounce 6 denk ik wat niet zo evident is voor iemand die op de kaart speelt, drie of vier driepunters.

[00:05:47]

Ja ze gooit haar echt wel hoge ogen en dat ook wel eens even benadrukken helemaal mee eens, Maar blijft ook weer schitterend spelen bij de mist ik die eigenlijk voor 80% veranderd zijn ten opzichte van de kampioenenploeg.

[00:05:59]

Eind vorig jaar, dus we moeten daar eigenlijk wel vooral of zakelijk alleen doen. 17 punten eerste helft Emma dit weekend en maar twee punten in de tweede helft als je de beeld ook zien op Twitter het gaat bij haar weer zo een een fake hierin schijnbeweging daar een easylife. Het is mooi om te zien en naar te kijken, maar vooral die allemaal die is eigenlijk zonder complexe binnengekomen en dat is wat meer over, want Emma meesseman hebben we zeker heel goed leren kennen jullie al mooi nog een beetje op en dat klopt helemaal leuk ze.

[00:06:29]

Ze heeft in Lyon gespeeld bij asvel. Dat is de ploeg van Tony Parker de toon. Die jongen kan eigendom heeft een normaal gezien. Was dat de bedoeling om via zijn kan halen ook naar zijn team te gaan in de beamer is eigenlijk een haar in de boter gekomen waar ik het fijne niet bekend, maar goed. Hij zal toch omdat ze die klasse heeft de stad kunnen maken na de dubbele MBA blessuregevoelig. Dat is eigenlijk het enige minpunt. Ze is nog jong 24 toch al een beetje op.

[00:06:59]

Geweest met de knie, dus dat wordt iets om in de gaten te houden, maar wanneer zij top is brengt hij ook bij de Belgian Cats aan het en Emma meesseman zo'n snelheid en Vaart in dat team dat jij eigenlijk alleen maar kan bijzonder. Jammer is voor die Kids niet alleen voor vorige natuurprogramma atleet, maar dat ie spelen dit jaar niet doorgaan. Dus zo jammer dat ik volgend jaar geen spelen zouden komen. David gaat inderdaad, want wij hebben nooit een hotel gezeten samen dacht ik in een brug in Brugge ja, en daar was de vader van Ponypark Odin ook Bij Avanti Brugge is daar heel lang gelogeerd.

[00:07:39]

Dan heeft dat hele grote gesprekken gehad met de eigenaar van dat was van Oostende naar binnen wil zijn. Ik zag de ene naar de andere basketbal foto en mijn kinderjaren kwamen terug boven.

[00:07:59]

Dacht dat komt van de transfer grond, Want ik krijg vanavond, maar dat geeft voor 3 jaar getekend bij als je dus als het team van deze Oliver naesen Oliver naesen is erg blij dat hij iemand heeft. Die zijn bidons kan gaan halen. Trailer Francais Roeland goede keuze voor vanavond of had hij niet veel keuzemogelijkheden ik niet denk dat hij wel voldoende keuze had, maar gelijk als iemand in nogal het hart probeert te volgen heeft het vorige vorige keer bij c&c ook gedaan en dat is eigenlijk niet zo heel goed.

[00:08:59]

Dus daar gaat het toch wel een paar dollars laten liggen, maar blijkbaar hebben dollars toch niet de bovenkant gehaald op het op het gevoel van met ergens morgen al te kunnen koersen en ik denk dat dat de keus dat misschien is wel Cycling dat misschien meer geld in het laatje kunnen brengen, maar of dat voor hem nu belangrijk is dat denk ik niet uit. Vind alleen onze benadrukken dat hij een contract nu als 35-jarige van nog 3 jaar Dat bewijst alleen maar hoe groot het vertrouwen is van manager zijn Avenue in een gerecht vanavermaete en het vlees ook op zijn oude fietsen merken waar die zich op goed voelde een emotionele band door heeft die band blijven houden met de familie Rush de zoon van En ja dat blijft dan dat zit in de familie van Avermaet en dat is op zich wel trouwens even dat je dat ook bekend Lotto Soudal bmcc eigenlijk de voortzetting van en nu eigenlijk allemaal van der Ploeg in zijn carrière, dus het is wel Een trouwe hond dat ja, absoluut absoluut.

[00:09:59]

Oliver naesen zelf vragende partij geweest zijn voor de komst van Avermaet ziet er goed op, maar wel op dezelfde koersen, toch? Ja ik denk dat het geen nadeel gaat zijn voor na ze in dat jij lekker met de status van van Avermaet vertrekt in het voorjaar in zo'n nieuw team gaat veel meer aandacht. Nu zijn op van Avermaet in die Ploeg en naast zijn is toch niet dom in de koers. Die gaat daar van kunnen profiteren, denk ik. Vooral zo naast naast een hele goede goede naam ligt goede markt.

[00:10:34]

Spreekt goede slot blijft nog niet Veluwe Belgisch kampioen. Ja maar dat moet wel gaan nadenken. Dat moet wel oké, goede renner dus samen denk ik als ze verstandig genoeg zijn en klein beetje dat klein beetje dat toch in elke sportman in zit aan de kant kunnen schuiven, dan kunnen ze samen hele mooie dingen doen. Het zou kunnen zijn dat drie keer vanavond dan profiteert, maar ik zou kunnen zijn dat toevallig.

[00:10:59]

Maar uiteindelijk komt toch altijd terecht als ze maar samen werken en dat dat verstand zullen ze wel hebben denk ik wel heel belangrijk. Het is wordt gezegd. José van alles wat de topsporter heeft namelijk dat egoïstische cadeautje en voor later op met van Avermaet BMC dus tijdens verhaal kennen was hij dat nu kan opzij zetten in de finale was het bij de in zitten met zijn vriend te halen trainingsmasker, maar in de finale Telt dat niet, want dan is het ieder voor zich is dat kunnen opzij zetten.

[00:11:30]

Dan heb je een sterke tanden geld er net de maand, maar dat niet bellen lukte niet bij Philips bij drukte dat, maar die wonden steeds ook veel die had ook Recht van Spreken inderdaad. Het is opvallend vind ik dat klinkt Vlaamse gaat kleuren en wat ze toch ook van ook hè. Ja van de bult staande wolf in ik eigenlijk heel straf kun je wat jij ervan denkt zou zomaar standen wilde eigenlijk uit dat wij hebben 20 jaar 22 jaar parijs-roubaix bij de jeugd gemaakt.

[00:11:59]

Helemaal en naar Ieke mee laten vertellen zijn naar bureau geweest van John Lennon gezegd. Kijk, ik heb een aanbod aanbod van Angers wat gaan wij doen en ja, ik had er al jaren bij Lotto dacht ik bij van beiden niet zo lang en mijn heeft dan misschien wel of niet een tegenbod gedaan. Dat weet ik niet. Ken de interne keuken niet, maar ik zit alleen vast dat hij niet door Lotto Soudal is gehouden als Belgisch Vlaamse stellen en misselijk de toekomst en dat zou eigenlijk toch niet mogen als je daar aan toevoegt dat ook een fout van adres steeds eigenlijk bij Lotto Soudal Wat moeten we rijden niet het geval?

[00:12:32]

Ja, ja. Ja, inderdaad ze Stan Dewulf laat weggegaan voor niet grote geld dan Dan stel ik mijn inderdaad ook vragen bij dat een paar hele mooie dingen laten zien. Dat zal geen woord van haar worden in principe, maar annuleren goede stevige renner voor Vlaamse wedstrijden die weg zou kunnen gebruiken en dan is dat heel blij dat hij bij Lotto trekking werker nederig goed in de omgang inderdaad. Dus vreemd en hoe.

[00:12:59]

Evolutie bij Angers dus ook nieuwe sponsor bijgekomen. Ja dat is financiële injectie waarschijnlijk van hier tot Tokio en met Citroën eigenlijk tussen haken ook voor het economisch model veel besproken. Model van de koe is ook een heel goede zaak vind dat het niet eens een keertje een Mercedes een loterij op een fietsenfabrikant in de bus zit als sponsor maar een multinational Citroën nadat de zaak. Ze zijn daar al lang mee bezig of langer als Frans thema. Jan bakelants heeft er ook gereden. Stijn vandenbergh rijdt er ook al x aantal jaar Gijs Van Hoecke binnen gehad, maar dat heeft te maken met van Avermaet uiteraard, maar dat vaak begint zoiets ook omdat een managers daar een goede ingang vind.

[00:13:40]

Heb al de geiten Dries Smits maar mijn zal daar ook wel tevreden zijn, want anders blijft me niet Belgen binnenhalen. Dat klopt. Dan is het zo dat als je dezelfde in tegenstelling tot bijvoorbeeld Cofidis en andere ploeg is. Cofidis is zo. We zijn toch al binnen? Dat is toch.

[00:13:59]

Lijkt me toch wel meer serieus en net iets meer werken en ik denk dat ze daar met naast hem toch wel gevoeld hebben dat iemand is. Die waren echt heel veel aan hebben zojuist de juiste draai heeft als je ziet wat naast gedaan heeft Bart in de voorbije Ronde van Frankrijk ja, dan mogen ze dadelijk wel heel blij zijn en ik denk dat je het allemaal een beetje verder gaan en denk dat die Vlamingen vooral Vlamingen toch nog wel iets leren op gebied van serieus. Als je bijvoorbeeld leest wat Niki Terpstra bij direct energie allemaal heeft binnengebracht extra stages in de winter met Met het doel om het voorjaar wat ze daar allemaal niet kende een beetje cliché van de Franse slag af, dus de ervaring of de andere inzichten nu als je dezelfde ook al iets van die dingen kunnen testcentrum enzo, dus die komen niet van van Arnhem er toch.

[00:14:48]

Ik denk dat er een aantal inzichten vanuit de Vlamingen de Nederlanders Lage Landen het voorjaar toch wel in dank worden en Vaart jij een pak deze naam is net gevallen dat dan weer over naar teams.

[00:14:59]

Goede zaak de enige klassement ronde eigenlijk bij Angers dus niks zegt dan op pompen. Het voorjaar. Ja. Ja, het is natuurlijk zo met baarden zijn geprobeerd om de tour te winnen de geprobeerd om bardehle toe te laten laten wennen met zijn allen hebben ze alles al gedaan. Dat is niet gelukt. Is door het ijs gezakt en ander nog allemaal geleden 2016. Ja lijkt mij logisch. Ik denk dat dat niet vertrouwen, maar dat is zo klein beetje aan het babbelen was tussen de 2 en dat het beter is dat hij nu naar Sunweb gaat ook om ploeg die soms discussie staat, maar want tegenover dan iemand als benauwdheid zeg daar heel goed.

[00:15:41]

Bijvoet bar. Deze ook iemand die moet die wel echt 100% structuur. Misschien kan ik daar. Laat laat pas op voor hem dat hij dan uiteindelijk toch misschien niet doen, want volgens mij dan niet aanstaand wanneer bij Sunweb komt en de eerste persverklaring van hem komt, want ja, ik hoop hier.

[00:15:59]

Maar zonder verwachtingen die denkt nu zonder verwachting Elinkwijk nee nee, nu moet je koffer kijk naar benauwd hebben we bijna parijs-nice. Nu moet hij daar van een nieuw team een nieuwe omgeving moet partij is tegen Pino die toch laatste jaar net ietsje beter blijkt te zijn. Die hebben op en zoek op makkelijke manier zo groot geworden in detour en in dat wielrennen dat hij al jaren met een beetje rondlopen eigenlijk veel te groot is hebben geboft verwacht en En ja het is als dat gewoon iemand anders is, dan wordt dan veel minder ook over gesproken als absoluut de tribune Wout van Aert de super favoriet loste de verwachtingen in op zijn 25e bon van Aert met milaan-san.

[00:16:45]

Remo zijn eerste monument.

[00:16:59]

Italiaanse collega Ja Hoe heb jij dat beleefdheid finale José Ja gewoon thuis kijkende en ja, indrukwekkend vrouw op de pont. Joel daar toch niet echt mooi en alle Filip heeft daar alles, maar dan ook alles doen. Misschien daar een foutje gemaakt om drie vier keer zo diep te gaan. Misschien heeft en dat wel zijn afdaling gekocht, want hij zei ja, heel slechte afdaling redelijk drie vier keer bijna op de borst remmen remmen remmen van natuurkunde terugkomen zonder echt heel die problemen helemaal boven komen twee bochten dat je bij zichzelf als het dan daarnaartoe zonder te trappen, want dat was echt heel en dan beneden komen alles gedaan.

[00:17:51]

Wat eigenlijk moest doen. De laatste kilometer passen om het zo te doen wat vandaag die aangehad dan aan het brengen.

[00:17:59]

En vanaf die voelt dat jij mij even kan houden, dan is overwinning binnen Lance Armstrong die had er ook iets over te zeggen na afgelopen. Die was eigenlijk nog meer onder de indruk van afliep dan van Van harte met zegt ook die lekke band van Allah Filip is wel een rol gespeeld talking about you get a flat Tire for what is going to discard to make it Back make a Back to the small time in the Woods ex on the beach All Stars on this Jesus Must Die lekke band Wyndham milaan-san Remo.

[00:18:59]

Nee helemaal niet wat ik eigenlijk straffen dat is het geen ze bij Jumbo gedaan hebben met wat van hart daar blijven op 345 km van de van de voet van de pot achteraan zitten. Laatste man laatste man eigenlijk ongelooflijk verstandig zijn we daar vanavond matig. Drie keer naar voorkomen. Rijdt Mathieu van der Poel naar voorkomen allemaal te vroeg? Daar ligt het niet rechtop. Draai is dat zo nog een klein klimmetjes, o23 procent omhoog gaat amper 3035 40 man baan van 15 meter breed. Je kan dat passeren als je echt wil van achteruit trappen en wat van uitslag 3e 4e en die laatste 3 km heeft geen trap moeten geven, maar eigenlijk altijd alles overhoop waar we ieder jaar weer opnieuw over bezig zijn tijdens Sprint naar de voet van de Peugeot dat belangrijk is aannemen van het bewijs nu helemaal het tegendeel.

[00:19:50]

Het was een Belgische hoofdcommissaris in Milaan San Remo heeft eigenlijk geroepen via de radio naar Jumbo visma van Kom eens even kijken want Wouter.

[00:19:59]

Van achter Jantje boven pijlsnel langs iedereen door komt naast van Aert van Is er iets later nog bij zitten? Was een beetje laat natuurlijk, want die rijdt met die Noorse trui aan mijn Dijkje heeft geproefd, maar als ik daar nog wel natuurlijk en dan op het juiste moment juiste Ja en nu maar dan moet ik ook kunnen ploegen ook met prins bloemen naar voorkomen overal complesso van 767 kilometer van het einde denken en op 500m gaat het niet komen en inderdaad. Dan zijn ze daar 2 km voor de finish en dan komt er een andere broek met twee man.

[00:20:42]

Het is gedaan en dat was dat vond ik eigenlijk Ja het moment van de milaan-san Remo voor mij ronduit indrukwekkend, maar ik heb ook staan roepen van Wat doet dat hier als laatste maanden dat dat gewoon heel ongewoon is.

[00:20:59]

Als je dat nooit maar zat eigenlijk ook maar 30 maanden dat telefoontje van boven, hè. En zit daar zo mee te Trappen Trappen Trappen week eerder stoppen en vooraan en ook nog eens energie bespelen en hij is helemaal en dan 500 meter de Voort ruimte, maar gewoon ja, uit de vaststelling van iemand die hier voor een tweede keer komt weten dat museum bonen nooit gelukt is en hij Charel zesde. En wat heeft hij dan wel van haar? Hij heeft ten eerste een puntje wat alpha-lipoic heeft. Hij heeft een Sprint niet te zuiveren snelheid van ons daar kleren vroeger of een trombonist wel rap anders win je een Sprint in dolfinarium.

[00:21:50]

De tour weliswaar ook in Albir zware etappe, maar toch hetzelfde trouwen enorm gegroeid de laatste jaren en een motor. Ja.

[00:21:59]

Nu onmiskenbaar om u tegen te zeggen. Het is. Wat is een afloop als je naar 300 km zo mooi steeds rechtdoor nog kans printen en die wattages Enzo gracieus recht kan blijven op je fiets gaat winnen we dan? Ja, dat is dat is toch manjefiek. Dan moet dat moet heel plezant. Dat kan. Als je dat kan moet vragen of jij dat ook op je fiets 310 km. Iedereen is er ook over eens tussen eerste moment en zeker niet laatste en zelf zegt hij ook eigenlijk op de grote ronde na, want ik heb ook een keer mee te gaan naar mijn ogen vielen.

[00:22:48]

Gewoon open van van de steilheid. De zwaarte van van die berg. Daar is op TV niet altijd even zichtbaar als je dat kan met zijn Body want het is geen kleine jongen, toch?.

[00:22:59]

80 kilo ja, waarom dan ook niet luik-bastenaken-luik met de Lange regeling een grotere versnelling wat fuglsang kan moet hij toch ook kunnen dat er nu gedaan is vooral met die voorbereidings trainingen die stages die liggen dadelijk binnendyk Rottum van Jumbo Jumbo visma. Ja dat dat brengt hem tot wat er nu is eigenlijk, hè. Dus. En ja, als je dan ziet jaar geleden waar hij vandaan komt, dat maakt nog nog nog groter zijn. Jij ja, bijna geen zelf ook niet bang een jaar geleden van Oei ik heb op het moment dat dus onmiddellijk nadat ik had met zo'n klas die heeft mij daar dingen verteld waar ik nieuwe Spreek maar wat ik toch vandaag ja, dat allemaal zo is.

[00:23:43]

Dat was echt wel heel heel heel heel zwaar toegetakeld meet ook door de doortastendheid van Toon Claes denk ik met de tweede operatie toch te doen. Hebben ze een andere was het helemaal naar de vaantjes geweest, maar om dit nu te doen en dan denk ik.

[00:23:59]

Wat heeft iemand allemaal moeten doorstaan? Alleen oké bij lieven maesschalck en met de familie en de vrouw erbij en alles op en dat we niet zien, maar dat doe ik altijd al. Daar heb ik nog het meeste respect voor van allemaal echt Duizendmaal shampoo en het heeft eigenlijk ook Ja daar straks even over zitten nadenken. Ja 2 jaar en een stukje het veldrijden op 10 seconden. Cross. Cross moeten blijven hangen strijden achter Mathieu van der Poel in nooit winnen 912 beide inloggen en weer tweede en die vervelende vragen of Wout Wanneer ga je Swinnen ja ja.

[00:24:34]

Nee, het is goed. Het is super voor hemzelf en het is aan de rest om beter te doen. Dan vraag je nog over hem jumbo-visma duurt en nu volledig in de rol van knecht in de tour. Ja ja, ook wel dansen zegt mijn binnen het team natuurlijk, hè. Wil ik wel kans om te winnen en ik denk niet dat ze hem zoals Mark cavendish destijds in het.

[00:24:59]

Die gaan dwingen dat hij alleen maar in Parijs zou mogen sprinten. Dat denk ik niet, maar je ziet wat deze manier gedaan hebben in De Ronde van de Ja sorry, het is nu of nooit, dus dat wordt het belangrijkste en dan pas was vannacht hè. Dan nog bij heeft zijn momenten al gehad in en het is nog niet voorbij, Dus er komen nog meer mensen toestemming gefrustreerd rennen al. Die zit juist met een met Randy of ik doe alles voor jullie eigenlijk heeft gewonnen en milaan-san Remo naar aub.

[00:25:32]

Vierdubbel dit Corona seizoen dromen van de aan de De wedstrijd werd hij al genoemd is een driedaagse de wedstrijd met jumbo-visma en typ je nagels op hun Sterckx en toch wel met grote overmacht gewonnen door primoz roglic straks een van mannen van Jumbo visma in de Tour en ik dan Bernal tourwinnaar. Vorig jaar was tweede op 18 seconden.

[00:25:59]

Laat de Jumbo was super strong things about you Country Tour de France in two weeks before. I think we have a really good blocks of training to do you think Too Much zou je vindt Jasmine toe en die zegt we moeten we nu gewoon herstellen en kalm blijven en dan zou ik die mails klaar moeten zijn voor de tour, maar het is toch interessant deze aanloop vind ik, want de verschillen zijn grote bek. Nou ook goed. Die was nog twee de markt. Rondom is 34e 21 minuten vroem 41 ook meer dan zes en.

[00:26:59]

Ja dat heb ik stevige verschil die minuten dus niet rechtop kijken die minuten die neem je Bedoel je voelt je job. Je laatste rijden. Het is gedaan. Je laat ze niet vinden als je kan volgen, want hij probeerde te worden, maar sta voor de eerste keer sinds sinds sinds kayan. De anders krijg ik komen is naast met een beetje daarnaast. Misschien wordt of misschien zelfs daar boven en dan beloofd volgens mij om mijn hele hele hele mooie toe te worden komt er ook nog eens bij dat ik denk dat rapport uniteit te leggen voor anderen, want wat is een strijd kunnen ontstaan tussen die twee?

[00:27:38]

Ja wie gaat er toen? Wie gaat zo gezegd? De tour dragen gaat dat e-mails zijn of gaat dat? Ja, Jumbo zijn dat zal wel moeten uitmaken, dus er kan van alles gebeuren en toe. Het is pas helemaal op het einde dat de problemen van de baan zijn, maar ik kijk er echt naar uit. Dit is nieuw. Dit hebben de laatste.

[00:27:59]

1520 jaar niet meer gezien. Zou toch kunnen zijn dat we een andere toertje gaan krijgen zoals jullie beiden eigenlijk heel interessant opmerkte. We weten niet of we vieren 23 dagen gaan kost een retour met coronavirus. Vind u heel daar klassement mannen waar kansen liggen die ook grijpen en niet wachten tot de tijdrit van de plank Delphi denk eerder andersom foto van de band. Dan moeten we het klassement eigenlijk niet dat dat kan. Ja ik staat het wordt gevaarlijk, dan kan je niet afgeven. Ik heb gezegd voor strade Bianchi bij wijze van dit is Omloop Het Nieuwsblad Ronde van Vlaanderen en parijs-roubaix ineens zo belangrijk is het dus een touretappe zal even belangrijk worden.

[00:28:47]

Gele trui gaat even belangrijk worden en het is inderdaad Zoals je zegt alles staat op zijn kop en het gaat dat dat niet doet, dan maakt niet op tijd en zin hebben om mee te maken.

[00:28:59]

Het is zo ja, alles zo kort gebundeld. Ze hebben allemaal zo lang moeten wachten. De drang is zo groot Ja dat dat dat belooft alleen maar spektakel en of er inderdaad tot in Parijs is nog niet gevraagd. Ik denk ook wel dat als ik bij Jumbo visma dat ze daar Het Mentale voordeel hebben in de winter Penninga de voorstelling geweest in Amsterdam jumbo-visma bij en hoofdpijn en daar werd heel duidelijk gezegd open en bloot. Wij gaan voor retour overwinning met Tom Dumoulin met kruijswijk. Daar werd ik door.

[00:29:30]

Ploeg toen al vrijgegeven ook geheel op normaal voor een wielrenner mads om een week Voordien alles geheim. Oh nee, dit is onze tourploeg, kruijswijk en Dumoulin inloopdouche er kruijswijk niet verbannen naar de walta. Nee die gaat ook mee en van haar gaat mee. Dat was mijn het meteen zeggen. Staan wij nnw gaan proberen te pakken van Sky ineos in die zwarte dauphiné ook invullen van dacht eigenlijk dat dan heb je dat over 2 weken een paar dagen.

[00:29:59]

Ja en een hele lastige dauphiné altijd met klein. Beetje oppassen zijn er om degene die daar binnen die dan de tour zullen willen vaak wel, maar maar je moet daar zeker in ieder geval laten zien dat je goed genoeg bent. Retour verwacht ik een heel raar gebeuren. Zou wel kunnen zijn en dus geen 3 weken kunnen blijven rijden door de voorbereidingen die ze gedaan hebben of dat het niet allemaal lukt. Het is anders. Het zal anders zijn en ja, het is nu tussen nieuwe uitgave die we nog niet gezien hebben ten eerste, omdat het boeken zijn die echt heel sterk aan elkaar gewaagd zijn en omdat het nu eenmaal zo neer speciale situaties, dus ik denk dat we nog een verrassing maar inmiddels hebben ze wel probleemgevallen, hè, zoals je zei.

[00:30:46]

Ja, sorry, die is nergens op dit ogenblik. Hockeytraining blokken afgewerkt te hard getraind hinten bernalda. Kijk, Thomas heeft de tour gewonnen. Dat was al het hoogst gehaald.

[00:30:59]

Zijn carrière voor hem been there done that Ja en dan toch een beetje op de Loper gaan rusten en niet de beste winter meegemaakt. Alles erop en eraan. Dat is om te vragen of ik die coronado komen terwijl bij bij Jumbo visma toch een andere Driver zit een ander verhaal zit telefoon al van froome blijven niet blijven. Ja dat mag allemaal een beetje anders en de vele successen van e-mails. Die Die zal wel eens kunnen leiden. Tot een beetje verzadiging. Ja. En Jumbo van onderuit helemaal gebouwd op weg naar de top en ze maar liggen en bij e-mails alles gehad heb.

[00:31:38]

Moeten we het nu voor die gaan doen 23-jarige Ja alé, Ja dat vreemd en bij de concurrenten van Jumbo visma Tom Dumoulin Eindelijk terug gisteren kilometers lang op op de Grand colombier zo dominee nooit meegemaakt.

[00:31:59]

Bijzondere btw-aangifte en logisch zijn ook wel te verwachten dat er in het begin een beetje met ook zo'n ding zou gaan, dus ik hoop nu tour de Legend Over 90 gebruiken om die uitzending eruit te krijgen en dan zijn de toren constante goed gaat De lijdensweg is voorbij voor Tom Dumoulin eigenlijk Want heeft ook lang geduurd of zoiets en we hebben het bij de wel mogen dat zeggen voor Tom Dumoulin Ja eigenlijk wel, dus we zouden hem ook wel van op afstand graag zien. Schitterend is een prachtige coureur en hopelijk vind die alles terug, maar dan krijg je natuurlijk ook intern.

[00:32:46]

Die is van een Reach you Color grote ronde gewonnen heeft Dumoulin ook natuurlijk met de ronde van Italië nu met hun beiden richting die door dat vind ik intern ook wel interessant hoor. Dat is niet uitgesproken en kan je ook niet uitspreken op de deur.

[00:32:59]

Nee ik denk dat ze probeert het later naar naar zich toe trekken met alles en nog wat Dumoulin De man die niet van de grote uitspraken en ik denk ook niet iemand die dwars door de tactiek saldo rijden natuurlijk heel lang van cosinus weg gebleven, dus moet toch wel eens terug beginnen nadenken zijn na die overwinning in de giro waren eigenlijk een beetje koest moe was misschien dat dat nu net door door de hele lange pauze zal ik maar zeggen dat er nu misschien toch bij zichzelf.

[00:33:29]

Denk jammer als de kans daar is, moet ik dat wel doen, hè, zoiets, dus we zijn nog niet thuis met die twee. Ja zoals van kosten niet denken van ik laat Kelly toch weer naar braafjes. Neem een afspraak staat in de koelkast. Radio 1 van de Goor en José de cauwer. Zullen we het even hebben over.

[00:33:58]

Pooljas ongetwijfeld meer verwacht van Stralen in San Remo in de straat de Rijt die laptop en ongelukkig moment en jij is Raymond had hij natuurlijk wel mee voor die 13e en toch hangt daar zo dus weer van voor rond. Wat moeten we daaraan denken? Oh ja, niet te veel conclusies trekken. Nee zeker niet wat daar bedenken van wat juist geen dan eigenlijk verwachten van Mathieu we verwacht dat hij daar gewoon gaat staan dat hij gewoon samen met wat vanaf daar die potje knallen en dan tegen mekaar printen en dat zal de normaalste zaak van heel de wereld geweest hebben, maar we mogen toch niet vergeten wat er vorig jaar gedaan.

[00:34:32]

Ik vind de Ronde van Vlaanderen nog een paar andere zaken, Dus ik zal nog nog heel lang wachten om daar aan te beginnen. Twijfelen. Dat moet ook niet onderschatten natuurlijk groeit samen op. En ja, vorig jaar hij dan de beste man zal wel van harte ook soms gedacht. Hebben we verdorie en nu is het net die.

[00:34:58]

Van Arti meteen San Remo wind als dat niet pijn doet bij dan ben je topsporter, dus vandaar dat ik denk van haar dat dat gevoel van hij wel en ik niet in de kalkoenen goede benen zo'n gevoel dat dat was normaal. Ja, het is het is. Ja dan moet dat moet jij beneden, dus dit is nu wel zo. Je kan wel zeggen dat hem jaloers is op, want hij heeft nooit geen negatieve kan laten vriendenboek meer veldrijden. Zo van die kijken wat we wel gedaan heeft en dat blijf je dat kan je van Mathieu niet zeggen, maar dat daar gespiekt.

[00:35:30]

Ja dat is normaal een ander proefwerk nog even over wil hebben de sleutel wel. We moeten we hun voorbij weken evalueren. Ja ik heb een lichtpunt gezien Harm van zoeken en de ronde van de klimtalent gaat toch wel mee met de mensen, hè, behoorlijk, maar ik heb Houston af in Milaan San Remo er ook net niet goed genoeg tijd nog top 10 beste mannen. Het is maar een vraagteken.

[00:35:58]

Jij bent blij dat je stopt begon dus nu. Ik bedoel ja ja, er is veel veranderd binnen de Ploeg heel veel veranderd thuis. Structuren zijn volledig over door elkaar gegooid van ploegleiders naar managers naar alles en nog wat erbij. Ben met daarnet gaat als met een Dewulf laat gaan is als straf dat mijn heel weinig jongen die Ploeg krijgt als je dan ziet wat Patrick Lefevre met Almeida nog een deel andere allemaal binnen krijgt en dat lukt en niet. Ze hebben geprobeerd om Jasper Philipsen binnen te krijgen ook dat lukt niet.

[00:36:33]

Tot nu. Ik bedoel maar dan dan ja, dan vraag ik me af, waar is de sleutel niet sexy genoeg of ja is Is er iets mis ze hebben met met natuur caleb ewan geweldige splinter in huis, want vorig jaar voor de toets had hem een beetje neemt ongeveer een beetje hetzelfde schuitje viert appels.

[00:36:58]

De lichten ligt op zijn rug en maar nu verlopig is het er niet en als het kan je niet zeggen dat is gewoon betreft er nog Sprinter zei die dat wil ik mij ook Kevin De Weert Ja met die jongens op naar de tunnel zijn ook die plannen en zo met zijn ook allemaal trainers daar mee bezig en en Paul van den Bosch erbij, dus dat wordt gewerkt, maar je moet alleen vaststellen Als je kijkt naar de geschiedenis van het team Met alle respect maar van André schmiel abdu Nadine Robbie mcewen gehad hebben we heel lang andere kruiwagen topjaar met griep.

[00:37:36]

Blijf maar op de keper beschouwd zijn de top successen altijd door buitenlanders. Heel vaak en niet door eigen jeugd wat de bedoeling is van een Nationale Loterij wat dan ook nog stabilisator vorig jaar met de Hagen de man die eigenlijk heel een hele goede en die vertrekt dan ook al zijn ze nu 20 keer duurder geworden of.

[00:37:58]

Of kunnen ze dat niet meer werken of wil je dat niet meer werken of hebben ze geen interesse in een klassementsrenner kan ik mij voorstellen, want als je een sprinter hebt ook niet direct klassieke typen. Oké zeg maar dus als iemand naast mogen hebben. Ja, het is het is een beetje en ik vind ook dat jongen lang redelijk ontlasten. Waarom blijft Ja dat zal voor alles uitleggen xposure naar buiten. Ik vind dat toch wel mocht u zeggen van niet ben ik aan het doen En daarom en daarom Enzo Enzo waarom niet dan Voorlopig alleen Misschien denk jij.

[00:38:36]

Het is niet het moment dat zal vast wel een Corona te hebben gedaan en toen weer een aantal personeelsleden zijn vertrokken ik daar ook wel hopelijk op geantwoord en proberen te weer lekker, dus dat is hij wel naar buiten gekomen, maar ja, we hebben nog 17 minuten te gaan in deze uitzending. We moeten het nog hebben over Remco evenepoel. Ja dan gaan we er niet komen, wat kun je daar nu van zeggen van?.

[00:38:58]

Ik heb hier nergens even alles wat die jongen aanraakt verander tegenhoudt. Zo lijkt het toch. Ja inderdaad had misschien is dat nog te weinig zelfs in Ja Remco Je zit te kijken naar de Algarve Jan die zitten kijken naar Argentinië ja, jij zit te kijken naar Burgos en Overal heb je vooral bij van ja, maar die of ja ja, goed hè? Supporter zijn de wielrenner wielerfanaat zijn mooi goed, maar laat maar alleen bezoeken nog iets bezoeken nog iets te vinden. Dat misschien toch het zo bleek dat men zegt.

[00:39:36]

Dat klinkt maar de maat zijn op denk ik. Ja, vorig jaar kijk naar de ronde van België de manier waarop geisoleerd en Zottegem eerste overwinning dan in de hemmers. De manier waarop campenaerts werelduurrecord auto uit de bocht doodgaan pijn doet En noem het maar op San Sebastian en nu dit doorgeven aan het weekend ook gezegd toen Katrien vanderlinden uitzending van San Remo plots hij begon.

[00:39:58]

Zwolle van 50 km dacht ik alleen maar aan het woord Merckx Deze jongen is heeft een afspraak met de geschiedenis om dingen te doen op een speciale manier nog altijd denken aan die anekdote een sport voetbalmagazine. Het was bij Anderlecht u15 16 is al zo lang geleden. Ze hadden op zaterdag gespeeld in de trainer had gezegd, jongens op maandag opnieuw belangrijke match zondag goed rusten was de 20 km Op de halve marathon van Brussel is de trainer tikt er iemand op mijn rug akkoord. Was het even een Pool die voorbij kwam lopen ook nog eens een goede tijd neerzetten.

[00:40:28]

Dan ben je een speciaal iemand over hem. Toen die pas kwam op het hoogste niveau gezegd van ja, ik kan hard duwen, maar leeftijden koers koers ervaring met die heeft hij dan spreekt niemand nog over over dat minuten kan jij het wil het rondrijden verder vaak natuurlijk me nodig hebt kan rijden. Bedoel je dat je dat is al gebleken, maar dat.

[00:40:58]

Hier gaat me nu binnen de Ploeg de vyvere Anderson Patrick wel doen heeft hem als hem al bezig om jongeren daar langs te zetten om die te gaan ondersteunen en dat zal dan te kosten gaan dan misschien andere Uiteraard heeft alles maar dan ook alles alles alles om om ons in de toekomst nog hele mooie dingen te laten zien en denken ook al aan die toekomst in die Ploeg met alle meiden met Bart de Jonge mensen die ook 122 generatiegenoten even piepjong die zich optrekken nu al 21-jarige, dan zit je eigenlijk voor voor de jaren goed, hè, gisteren op de luchthaven met Dries de Bondt direct naar reis zei van ja, ook zijn die namen verhouding is fenomenaal.

[00:41:39]

Dat is zo klein. Zet gebogen op de fiets. Ik was dus als een keertje met hem in een vlucht wanneer ik in zijn wie zat zag ik op mijn mail dat ik 100 wat meer moest trap in het wiel van Remco en ik zit zelf ook al zei de bond heel goed aerodynamisch op de op mijn fiets al die factoor kloppen dat ik ben.

[00:41:58]

70 en ik dacht ik ben eigenlijk veel te kleine wielen te zijn, maar dat blijkt dus niet te zijn en dat klopt nu zaterdag Ronde van Lombardije Oké Toverland met het op Chinees dus dat met je ook wel aan het deelnemersveld, maar hij staat toch de te kloppen. Waarschijnlijk wel een rustig blijven is de boodschap in Veiligheid en brengen daar waren waren moet brengen en dan is het dan hem en de kans is dat groot dat hij dat gaat afwerken en dan gaan wij de weerstand onze mond op een klein klein beetje inlopen en kijken naar hetgeen Remco allemaal doet, want zaterdag Daan heeft in Ja ja, dat heeft dat ook gedaan in De Ronde van Duitsland daar is dat mislukt.

[00:42:39]

Ja alleen als je dan van van de ploegleiders van andere ploegen die moeten gaan samenspannen om een trechter om terug te krijgen. Daar pas worden juiste berichten van van Rens die spreken van ploegleiders uit de buik van het peloton die zeggen dat is niet normaal. Dirk demol. Die zegt ja, we zijn met drie ploegen moeten gaan samen rijden om.

[00:42:58]

Terug te krijgen. Dat kan toch niet en nu in het begin toen hij er eerder zijn fuglsang en andere karapas. Die was gevallen zeker maar fuglsang en die hebben wel een tijdje draaien achtervolging gereden. Dus. En toch rijdt hij er verder van daar alleen dat ik die op met dat soort dingen wat dat betreft is nu echt wel uitkijken naar zijn eerste grote ronde, hè. Dat gaat dat geven die 3 weken. Dat is het enige maar zeker misschien nog een beetje lang. Dat gaat je lichaam 3 weken ook constant kunnen kunnen blijven.

[00:43:29]

Is er een slechte dag en Hoe slecht is die dan? Die slechte dag is dat helemaal 15 15 seconden 20 seconden minuten zou kunnen. Dat zou logisch zijn zelfs dat heeft zelfs Merckx willen we wel inschatten. Mindere dag, maar voorlopig zijn er weinig aan wat mij opvalt zonder dat er echt veel gekost is. Wordt zin in een Ibis chur over die giro en evenepoel helemaal veranderd van het begin van het jaar Oké we gaan naar een proloog in Hongarije en daar kan.

[00:43:58]

Wel tot de mogelijkheden behoren tot nu zie je winst. Dat discord is helemaal veranderd. Ja je moet wel. Je moet mij Ik heb in de beginnen toen ben daarover spraken heb ik gezegd. Ja voor mij voor mijzelf wat wat hij doet het Top 10 goed als hij maar kan laten zien en dan zijn omgeving en al zijn trainers laten zien wel kijk maar lichaam is bestand om 3 weken lang onder dat soort prestaties te werken wat jij allemaal gedaan heeft en de manier waarop. Ja ik ik ben 70 jaar, maar ik heb het nog nooit gezien.

[00:44:28]

Dat was mijn laatste vraag over hem. Heb je ooit zo'n Talent gezien in binnen of buiten langs natuurlijk niet en we moeten we morgen dan niet vergelijken met Merks Dat is een andere periode. Ik heb daar gisteren nog over gehad, €140 per jaar allemaal tegen mekaar koersen mekaar doodknijpen weinig ploegendienst merk met de beste krachten wat nog altijd. Merckx is natuurlijk. Dat doet niks aan van merk, maar maar bemoei dan niet moeten daar niet wil spreken. Moet het dan volledige dynamax volledig vergeet.

[00:44:58]

Niet vergeten maar zeker niet meer afspreken in de context van Remco en moet het nu doen tegen Bernard tegen tegeldepot, Roger en zeker niet vergeten en daar hebben we een heel mooi heel mooi als liefst voor Volledig mee eens. Ik kan daar niks aan toevoegen en Herinner mij gewoon het begin van het jaar lang gesprek met hem en in de media dag en ik vroeg een droom je eigenlijk en wat ging altijd maar over giro en hij zei spontaan zelf. Ja alleen die Ronde van Italië op die van Spanje en in de tour Besef je wel wat je zegt, Want dit gaan wij ook uitschrijven als beheerder zijn vette kop en het is ja ja, maar ik ben eerlijk.

[00:45:38]

Ik wil Pulp de drie grote ronde winnen. Ja, dat zijn dingen die je bij blijven hè. Het is een jong kind is een kind met een hoofd van een volwassen man 50 60 70 met hem gaan doen. Die stelde de vraag aan mij. Wil je niet meegaan, wat moet ik nu gaan doen? Een 18-jarige. We moeten daar.

[00:45:58]

Vragen Ouders erbij? Ja, ik ga mee. Ja, en vertelt mij daarvoor al. Ik zei en als je ooit jou moet het echt spelen en nu leven en ik kijk mij sowieso van pardon speel ik zeg maar ja, dat kan ik zei blijf je dan willen en dat duurde even en hij zei als dat moet als ik tot de conclusie omdat dat de oplossing is, dan zal ik dat doen, maar ik denk niet dat dat nodig zal zijn. Ik zei pas op wat je nu zegt. We gaan er allemaal bij anderen dan ook niet gebruiken, hè.

[00:46:32]

En dan is het maar ik denk het niet. Nee, hij zegt nee, nu daarvoor wordt een worteltje wielrenner hè Ja de luciditeit om 's ochtends aan de pesman te vragen bezorgd mij terug nummer van Fabio jakobsen in het achterhoofd vinden wat hij gaat doen met het want daar gaat me over spreken over gaat dat is vet, maar zou jij die vraag doorvertellen? Nee natuurlijk niet, want na te denken is nooit zo groot. Geef mij de nummer is dit.

[00:46:58]

Ik zal dat eens laten zien straks, hè. Dan moet je wel winnen hè Ja maar dat is voor straks en een kus en Co commentator altijd die Ja maar dit geval is dat al achterhaald tot en met school tot slot moeten we het ook nog hebben natuurlijk over wat er woensdag is gebeurd in De Ronde van Polen die vreselijke crash van Fabio jakobsen na dat Dylan en springt van zijn nog week van een fout gemaakt inspreken ontdekt dat het niet.

[00:47:32]

Project ga ik dat.

[00:47:38]

Geluid ploegmaten van Fabio mensen staan in dat niet tegen best is en dan kan ik alleen maar hopen dat het beste is. Ja, sorry komen.

[00:47:52]

Nee als je die terugkomt dan heel makkelijk.

[00:47:58]

Gratis printen en daar heb ik heb ik gemaakt. Heb alleen 8 weken. Het was een merkje emotionele Dylan Groenewegen vorige week. Hij krijgt het hart te verduren ook op sociale media soms weg blijven, maar de echte schuldige dat zij hier toch gewoon de organisator van de ronde van Polen en de IC idee dat parcours goedkeurt of ben ik daar ook weer dat soort drama's die gebeuren. Dat is vaak een samenloop van omstandigheden. Dat is zoals José zij en mannen die zo hevig staan zo opgespannen, want die eerste keuze deze Sprint nu wel ook van die niet naar de toe gaan als printer auto op een andere plaats moeten gaan bewijzen, twee Nederlanders dan nog eens die bij dezelfde manager zitten wil laten zien.

[00:48:43]

Ik ben hier de man dan inderdaad en spreek ik af. Ja wie doet dat nog? Dat is crazy en het voelen komen van Jacob zijn dan toch gaan dat elleboogje dat absoluut niet mag en samenloop van omstandigheden denk ik als als dat greipel is.

[00:48:58]

Inremmen en dan gebeurt dat niet om er zijn misschien in de wereld. Vier vijf printers. Die doorgaan caleb ewan samen zou misschien nog doorgaan nog een paar andere zouden doorgaan met de rest gaat allemaal in. Ik denk zelf dat er mensen in de wolf waren nadat ongeluk. Misschien bij zichzelf dachten zijn we niet een beetje te fanatiek geweest in ons coaching. Ik bedoel van komt nu volgens Ik vind dat het interview trouwens net op De Limiet toch gepeuterd goed genoeg, maar niet echt overdreven en de wielen verlegenheid gebracht, Want dat is ook niet nodig als als wielrenners en als printers en iedereen die mij willen laten maken niet, weten we dat dat dit dit was er over gebeurd.

[00:49:47]

Mag ik nog gebeuren? Het mag niet meer gebeuren. Ja, die zegt dan twee dagen laat gaan. Ik kwam dat er zeker moet gebeuren is bijvoorbeeld dat hij die aankomst. Er staat dat hij tenminste op beveiligd is met met onze cursus en dat soort zaken dat een betere boarding moet komen allemaal een feit, maar als je ziet wat randoms onderweg een afbeelding van een cool doen dan dan doe je ook je ogen dicht heb gedaan, dan kan je zeggen Ja maar dat was ook op het randje. Ja is ook op het randje of misschien erover.

[00:50:29]

Dat was er over de volle over en ze gaan toch door het zonder aan te geven wat hij doet inderdaad strengere regels moeten komen samen. Oké, u c maar met de ploegleiding. De coaches de trainers en comité maken samen zeggen jongens gaan.

[00:50:47]

Aan doen, maar daar is het wielrennen niet sterk, hè, die saamhorigheid dingen samen een aantal jaar sinds 3 jaar hebben er ook een paar bussen van de IC staat achter de streep omdat voor dingen te bekijken en Jasper Jasper Philipsen die zijn van strenge boetes, dan is dat meteen gedaan. Hoe kan je mensen raken door in een geldbuidel schoffelen als jij zegt tegen Groenewegen of Tegen wie er vroeger jongen? Dat kost zoveel geld of je rijdt 6 maanden niet meer. Het gaat geen 4 keer meer gebeuren punt aan de lijn en die zegt ja, op de weg trekken, maar als je eenmaal inzit zou je dat dan moet de witte lijn mogen, dan moeten we onze plannen gaan en dat ook niet meer naar Hans vandeweghe die de morgen zaterdag een paar suggesties deed.

[00:51:30]

Dat was er één van de een andere was geen lead-out smeren de laatste km. Ja dat kan je niet maken wat wat ik jaren geleden al voorgesteld. Het is maakte tijdsopname op 3 km van de trein, dus dan vraag ik dat je al die klassement mannen die blijven weg dan heb ik een sprintje daar.

[00:51:47]

Met vier vijf ploegendienst die die nog renners hebben en dan heb je een veter kleine kleine groep die eerste twee ga nog altijd dezelfde fouten maken, maar daarvoor is er veel meer veiligheid. Wat is daar dat het gebeurt, hè. Dat gedram massale valpartij. Je begint te zenuwachtig, gewoon en de frustraties van Zit daar nog vroeg weg opzouten gewonnen. Printen. Vandaag is het Onze dag Marlijn en eventueel even op de pols bij Patrick en die zei dat hij snel mogelijk, want soms draait een beetje vroeg hij dat niet.

[00:52:20]

Dat is van bovenaf dadelijk met de kamer als er discussie is het proberen in te schatten met een soort van meetsysteem op basis van die beelden. Oh die is 5 cm of 10 cm opgeschoven. Nee dat is over De Limiet dat soort dingen die gevaarlijk zijn bewegingen die bewust bewust te bewegen en bewegingen die antwoorden zijn gevaarlijk mevrouw bewuste bewegingen van bewegingen maken in een Sprint doe je altijd maar maar is dat bewust. Dit was.

[00:52:47]

Ja maar wat ik nu gemist heb in de dagen na wat er gebeurd is is een Sense of urgency van. We moeten dit aanpakken. De IC komt met een verklaring hebben. Verwijder die waren wel snel op de zeggen van we gaan dadelijk naar, maar ik hoor nergens van Hoe kunnen we dit proberen te voorkomen in de toekomst? Ja, dat heeft te maken denk ik op dit ogenblik met het seizoen, omdat het gewoon iedere dag een paar dagen later was het al niet aan sanremo. Misschien is dat ermee te maken.

[00:53:16]

Er is wel op alleen nog heel veel over te doen geweest wel. Dat heeft heel veel ploegen en Rens bezig gehouden, maar die die was een terechte vraag controlecommissie die parcours skirt en die dat niet doen in restaurants. Zoals we geven elkaar af Dat gebeurt ik bedoel jou echt een neutraal. Iemand die iets te maken heeft met ik weet niet wie nog allemaal die er gewoon naartoe gaat en die zegt dit niet komt.

[00:53:47]

Net antwoord Hotel Casino Ik weet niet of allemaal. Nee nee, niks mee te maken. Draadje aankomsttijd moment dan gaat het berg op. Die moet dan ook weer betaald worden en wordt nog een vraagje. Dylan Groenewegen hoe moet het met hem verdergaan psychologisch niet zijn voor jou eigenlijk heel erg Ja ik kijk, Daarom ook dat ik een keuze nasi zeker zeker zeker niet goed, maar ook Fabio jakobsen zou dat soort acties durft te doen denk ik. Als printer zijn de dus zou niet de eerste zijn het Instinct van de president van topsprinters printer, maar ik heb echt te doen met Groenewegen probeer nu ook maar eens opnieuw luister worden.

[00:54:28]

De eerste keer dat hij ooit terug in het peloton gaat komen en komt in dat kleine met die 300 dezelfde renners. Altijd. Je komt die altijd tegen een voetballer voetballer komen elkaar misschien een loopbaan nooit nooit meer tegen als internationaal is, maar we komen elkaar als hetzelfde type strenger zijn, dan komen die elkaar.

[00:54:47]

Gedegen op op jou en dan opnieuw proberen dat liefde zoeken om zo'n Sprinter rijden. Ik hoop echt dat hij goede psycholoog de begeleiding, Want dat zou het nodige gaan. Ik heb nog twee uit het voetbal, want er zijn nog twee wedstrijden aan de gang van de eerste speeldag in de Jupiler Pro League bij de rust lijkt Beerschot bij KV Oostende met nul één en in oud-heverlee Leuven tegen Eupen staat het nog daarmee zijn we bijna aan het eind van de tribune gekomen, maar altijd heb ik tijd voor de vraag.

[00:55:17]

Waar kijken jullie naar uit om sportief gebied deze week heel kort voor mij is dat de dauphiné woensdag vrijdag zaterdag zondag Lombardijen Remco hier op de radio vanaf 4 uur zaterdag namiddag eind voor de dauphiné kun je vanaf woensdag om 3:15 terecht en sporza.be bij Michel en Jose gestopt. Hartelijk dank dat jullie er waren plezier was een hele leuke tribune zometeen op radio 1 is er het nieuws van 8 uur en daarna zomerland.

[00:55:47]

Nog een mooie avond.