Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio een Goedenavond wij hebben zondag tegen alle verwachtingen in misschien wel de tour zeggen van dat hij Bugatti jaar is één van de onderwerpen die ik ga aansnijden met mijn twee gasten en dat zijn en wieleranalist en een voetbalanalist. Goedenavond José de cauwer in de Coninck fiets met jou beginnen. Hoe was het nu om de tour vanuit België te verslaan, anders dan anders uiteraard voor mij is dat nog iets is dan voor Michelle en deze dat voor mij de parcoursverkenning van de laatste 3040 km rechtdoor belangrijk zijn kan me daar een stuk van de wedstrijd al inbeelden.

[00:00:45]

Ik kan daar over vertellen. Ik kan er alleen wat in kwijt, dus dat scheelt toch een half uurtje naar Hotel stoeltjes te drukken, maar nu vanuit Brussel hand is dan Zoals ik net al zei in de voorbespreking.

[00:01:00]

Drie vier uur minder auto op een dag Ja maar die parcoursverkenning dat je die niet zou kunnen doen, is dat een gemis maak je dat onrustig dan of veel al bij al nog wel mee leeftijd moet echt heel rustig worden van sommige andere dingen, maar dat parcoursverkenning erbij is wel mooier. Dat is ook voor mij de enige reden voor omdat ik naar Duitsland ga niet voor Frankrijk dus niet voor kastelen te zien waarvan moet ik krijg je al genoeg vanuit helikopter te zien van de camera die iedereen aan zou kunnen wij het voetbal natuurlijk, maar je hebt ook erg veel met koers, hè.

[00:01:35]

Heel veel met koers. Ik ben al heel lang wielerliefhebber van kleins af aan eigenlijk en dat is altijd gebleven. Moet eerlijk zeggen dat het soms moeilijk kiezen. Ik heb broodjes. Ik weet niet meer welke wk-finale dat dat was was finale en het was ook die dag Ronde van Frankrijk kan het zijn de laatste.

[00:02:00]

Rit ook en dan is moeilijk kiezen voor mij en ik denk dat een saaie wk-finale was met Duitsland als winnaar. De inhaaldag toch naar de naar de goed gekeken hebt wat wat eigenlijk in de kerk is voor mij, maar ik deed wel helemaal zelf ook nog behoorlijk wat km. Ja ik ben eigenlijk een beetje voor mijn 50e, omdat ik heel veel last liggen mijn kuiten het lopen en ook zelfs bij tennis en zo beginnen fietsen jeugddroom eigenlijk altijd wel. En nou week of een maand of drie kwam het toevallig tegen mij wat extra's enzo en mensen die bij bdd verbonden rijden en die zeiden van alleen maar om samen trainen bij ons en dat ik daar een keer mee en maand of drie ik dan ineens de koers gereden eigenlijk op hun allemaal niet zo serieus zeiden ze we kunnen gerust rondeweg tekenen en dan weer.

[00:02:59]

Maar het was wel serieus eerlijk gezegd en en 13 jaar geleden denken de maan tak, 50 jaar gewerkt heb ik mijn eerste cruise gereden en ik doe dat nu nog altijd en Wanneer was de laatste? Het is nu van jaren knie gereden omdat ja, maar afgelast uitgesteld en dan op gegeven moment heb ik voor mezelf beslist ik dit seizoen ging koers rijden, maar vorig jaar de laatste moet zowat in oktober geweest zijn in boeken waar ze mij op 100 meter van de meter van de 50 meter van de week nog wel warm is even weg en ik was Ik was even de uiteindelijk ja, oké.

[00:03:42]

Hoe gaan de tribune hebben altijd de momenten van de week en eerste keuze van Wim de Coninck bericht speler yari verschaeren heeft positief getest op Corona verschaeren, speelde en scoorde gisteravond nog in de wedstrijd van Anderlecht op Waasland Beveren Anderlecht woon met 2 4de kleurplaat weten.

[00:03:59]

Zich goed voelt en thuis in quarantaine is, maar dat vorige week een paar besmettingen met Corona zijn vastgesteld. Laat Anderlecht om de drie dagen test afnemen alweer een positief gevoel bij onderweg te gaan, schat, maar ik heb ja, we zijn een beetje beu gehoord over Corona tu lekker, maar het is toch wel opvallend hij scoort. Hij speelt voor het eerst vanaf de aftrap. Nee was titularis spelen. Goede wetten heeft geen verschijnselen. Voelt zich niet ziek, maar is wel positief. Het is niet de enige van de bluetooth al gezegd over de zevende waarbij je ook onmiddellijk gisteren de het bericht van Ja maar het is niet echt dus ja, voor die andere spelers of ze heeft geen invloed, maar je ziet toch wel samen vieren samen knuffelen, enzo, zo'n doelpunt en dan vraag jij of ja, waar gaat dit eindigen en dan wil ik het doortrekken naar de tour waren dan geen gevallen waren positieve gevoel.

[00:04:59]

Bij iedereen zijn veel vragen stellen. Klopte dat wel waarbij je zelfs even los van zijn trucjes om een negatief te zijn. Als je het wat sneller weg en een beetje ambetant vindt en je later geen 5 seconden is mogelijk om vals negatief te zijn en dezelfde tijd. Ja, lees ik dan ook vandaag. Ja, in de sportclubs en bij de studenten is de verspreiding het grootste. Het zal niet lang duren voor het weer in de woonzorgcentra zitten. Ik hoor vandaag alle verhalen en mensen komen zeggen dat ze bij de Vlaamse voetbalbond eraan denken om de competities weer stil te leggen en dat zo toch wel weer terug naar af zijn, omdat er zoveel aantallen positief zijn vorige week op in Oudenaarde speler voelt zich niet goed heeft wat hoofdpijn en zegt ook laten testen.

[00:05:54]

Blijf positief te zijn hele groep later thuis zijn met 6 positief en we niet gevoetbald.

[00:05:59]

Van het weekend zijn er al een aantal ploegen. Ja in hoever, maar ze zijn niet ziek. Ze voelen zich niet ziek, maar als ze dan gezegd wordt ja goed. Dat zijn de mensen die de verspreid worden en oudere mensen gaan er weer van stuivenga dat niet wat er gaat gebeuren. Het ene naar het andere positief geval in het voetbal en in de koers zo zeer vreemd genoeg of niet nog geen enkele rennen. Nee nog geen enkele renner. En als het inderdaad allemaal zo is en ik zal er verder niet aan het twijfelen in die zin dat die mannen samenkomen worden getest.

[00:06:32]

Twee dagen later vandaag. Daar later hebben ze blijven bij zichzelf. Ze blijven in the Bubble Remmers als 3 maand van huis zonder iemand te zien nog zijn eigen vrouw nog zijn eigen kinderen niet. Dat is in voetbal niet, hè? Voetbal gaat iedereen terug naar huis en zelfs Buitenhuis en rood wit waar nog allemaal doen. Ze totaal lange verhaal dan die wielrenners. Die kan mijn.

[00:06:59]

Mocht iedereen in zijn puber blijven en getest zijn wat, Maar ja, ik zelf doet ook niet. Ik probeer wel heel weinig mensen te zien en ik pas wel op om op die toer te weinig omdat van de manier in de problemen komen, maar die zijn zo beschermd zo beschermd die bussen dat personeel dat is zegt en ja, eigenlijk op het zieken lekker naar binnen, maar ze eigenlijk wel goed aan te pakken. Het heel serieus aan die jongens mogen niet naar huis. Die mogen die moeten binnen blijven.

[00:07:30]

Die moeten binnen de bubbel blijven. Ja het is echt een totaal andere geven dan van de training naar huis gaan en dan andere mensen ontmoeten tuurlijk als het zo veel invloed heeft op je longen en op je capaciteit is logisch dat ze dat niet willen betrappen natuurlijk, hè? Keukeleire is eigenlijk wel gehad. Maten zij achteraf dat hij er eigenlijk geen Hinder van ondervinden gelukkig voor hem maar voor een atleet.

[00:07:59]

André komt het niet te hebben, maar ja ge overal waar ze testen bij vroeg bij voetballers. Bij jonge mensen hebben ze positieve, maar die zich niet ziek voelen. De vraag is alleen ja, wanneer stopt het en stopt het alleen maar als je weer naar die Lockdown gaat waar ze nu toch al wel een beetje voor vrezen? Ja jij zat erbij weken met je neus op de ronde van Frankrijk jouw moment komt dat ook uit de tour daar nu even tijd van weg en naar beneden afgerond zijn dat er dan 10 Dat is zijn na 14,5 km.

[00:08:37]

Dat valt mee. Het kan, maar het is niet helemaal wat verwacht werd denk ik. Nee dit zou eigenlijk het stuk moeten zijn die tijd toch maar ga nu die 16 km glooiend terrein krijgen. Ja ik word al consternatie buiten. Kom ik datum van de NOS bij het eerste tussenpunt.

[00:08:59]

Starttijd verloren waarbij mij onmiddellijkheid onmiddellijk de reactie was ik heb het niet gezegd op televisie, omdat het nog te vroeg was, want anders zeggen zij is er weer, maar het Ik dacht al dit is dit is fout de de stress bij Roblox was zo groot het moment dat hij vertrok die jongen die stond al op 6:30. Zal ik maar zeggen dat dat geen kanten en als je dan Ik heb het meegemaakt is 30 jaar geleden, maar het is nog als gisteren bij mij met Videoland ja, dan blokkeer je gewoon en vanmorgen ook nog Brouwers De sportpsycholoog gezegd van dat is best Men's Je staat gewoon stil als je die eerste tussentijden door blijft.

[00:09:42]

Je weet dat het moet gebeuren heel Slovenië Mariëlle wielerwereld. Kijk naar naar naar die ploeg die Ploeg gisteravond enorm hard gewerkt en dan moet het gebeuren en dan krijg je deze tussentijd zelfs al vroeger dan wanneer je tussenpunt pas heeft, want er staan mensen in Roblox.

[00:09:59]

Bijgekomen, iedereen heeft een stopwatch voor iedereen heeft een uurwerk of iedereen heeft mijn gsm en die kijken in die groepen zijn seconden die seconde en in de in de Volkswagen ze zeggen Ja je hebt 10 seconden verloon. Je moet rapper maar fiets maar apparatuur. Dus ik bedoel ja, je kan niet alles dicht dat beeld wanneer Roblox helemaal boven komt helemaal boven. Daar staat hij nog verder en dan is die op dat moment is mama dok23. Britt die hangt op die fiets. Daar blijft niks niks meer van over die fiets wissen fout gemaakt.

[00:10:43]

Niet onmiddellijk in de pedalen. Oorspronkelijk niet wisselen en heeft beslist blijkbaar naar een kilometer klimmen als het dan zagen dat Dumoulin maar dat heel veel tijd verloren dorp tegenover van Aert Ja en dat dan zijn ze ja, als we het nog willen rechttrekken moeten nu wel gewisseld worden. Ja, dan.

[00:10:59]

Overloon kan niet. Kan niet. Kan niet als je dan ziet er mee omgegaan is tenminste binnen die Ploeg Waarom pijpen zijn dan met 10 mensen naartoe gegaan. Twee dagen nog eens teruggekomen nog eens waren alleen voor die tijdrit te verkennen. Ja en altijd weer als je paper hoorde hoorde ook van me geloven het nog wel, want pakketje gelooft er zelf nog in. Dat is niet gedaan. Hebt Terwijl iemand Michel heeft ook een aantal keer gezegd. Had de enigste referentiepunten. De kip is een tijdrit van vorig jaar toen hij een minuut 27 verloof op Roblox poppetje verbeteren tijdrijder.

[00:11:37]

Alleen ja werkt toen gezegd. Was wel verloren in het Nationaal kampioenschap klimtijdrit. Waar gaat er ook gewisseld? Heeft Piper inderdaad in alle interviews die we hebben van Piper was het altijd bij even een plan. Ja op het nu kom je in Parijs en dan heb je nog altijd en dit was de dag ervoor en dan lukt het.

[00:11:59]

Ja en het beste mooie dat allemaal gepland was inderdaad. Ik moet daar nog lukken ook en 57 seconden in principe niet, maar de stress Jan niks anders dan de tribune jaar 22 jaar is geworden Dat pakketje daags na zijn overwinning in De Ronde van Frankrijk en overwinningen. Tour we kijken naar Wout van Aert die wordt in beeld gebracht samen met de Tom Dumoulin geloven hun eigen ogen niet wat hier gebeurt dat hij vol zit op het laatste stuk van procent anderhalve minuut Voorsprong Hoe gaat het op je moeder is buitenaards?

[00:12:40]

Dit is buiten wezenlijk onwezenlijk vrienden vrienden Charles binnen. We kijken naar die tijd 21 beter dan Tom Dumoulin mannen mannen hoe moeten we dat analyseren? Hoe moeten we dat analyseert? Hoe kijk jullie daar nu naar 2 dagen na de feiten naar die straffen schuld?.

[00:12:59]

Geweldige tijdrit herinnering vorm planner die de moraal heeft en die gewoon een fantastische tijd neerzetten die 2 seconden sneller is dan de tijd die Fabio aru daar neergezet heeft dus extreem niet geen abnormale tijd. Tom Dumoulin heeft een minuut 20 verloren door niet te wisselen. Had hij daar gewoon gewisseld. Dan rijdt hij 50 seconden. Sneller sneller verlichting. Misschien die tijd met 20 seconden en staat alles in een ander perspectief. Ja maar nu is het verschil al heel groot, hè Ja omdat omdat ja, de eerste renner die aankomt 21 samen met Marieke poort Dumoulin in principe naar betere tijdrijden Dampoort maar doe maar 1 minuut 20 op de Klim heeft natuurlijk dat dat verhaal van Bergen is weer in bergen in Noorwegen door niet te wisselen.

[00:13:50]

Dat is gelukt toen dit was 6 kilometer en dat was gewoon teveel maar bij Jumbo visma hebben Ze onderschat.

[00:13:59]

Ze hebben onderschat. Hoe sterk was hebben toch een paar fouten gemaakt niet alleen in die tijd. Ik vind sowieso, maar dat is dan een ander verhaal dat ze tactisch gedurende die 3 weken. Het water moet een aanpakken. We hebben daar een broodje van van Mathieu heijboer. De helft Performance bij Jumbo visma. Die zei daar gisteren bij NPO Radio 1 in Nederland het volgen naar de situatie in de in de eerste doorweekt dat dat pakketje wat tijd terug gepakt in de eerste Pyreneeën rit, nadat hij tijd heeft verloren in de in de Waaier dit en op dat oordeel.

[00:14:37]

De piemels dat Pitbull was er niet zijn grootste concurrent was die had meer over andere. Ja Achteraf had hij daar met haar mee moeten gaan en natuurlijk in ieder geval niet voor die terug tijd terug zou pakken en indirect is heeft ook Tom Dumoulin eigenlijk de keuze gemaakt om erop te gaan rijden waardoor die daarna eigenlijk tijd verloopt wat wat onnodig was.

[00:14:59]

Dat was vooraf natuurlijk niet afgebroken. Kom naar bed. Nee maar die voelde zich al in the two of the etappe niet goed genoeg en die voeren. Ik ga niet de tour winnen. Ik ga maar 100% inzetten van piemels. Het was de Tour de France winnen en toen heeft altijd in zijn hoofd gehad. Die heeft niet gedacht van. Ik ga mijn eigen klassement je rijden. Ik zie het hoofd schudden. Helemaal fout. Helemaal fout. Nou het is een Performance manager. It is ook Met alle respect hebben fantastische kerel, maar om als je echt druk wil zetten, dan heb je twee Renders nodig liefst.

[00:15:31]

Ze hadden de sterkste Ploeg en dan kan je zo lang als die blijft Andy Black beter te worden met de dagen. Stel dat je die mee stuurt en ontsnapping met 1520 letters. Dan moet die ploeg van die moet gaan rijden, maar ik vind het geen vroeg, hè. Ja dat was dan doe je mensen dan maak je mensen op het vlakken kan je nog meer anders afmaken. Dan ben ik ook bij de oppas, dus als je beter bent, dan moet je volgen hebben ze een kruiswerk gemist.

[00:15:59]

Ze hebben vooral wat de zoals met kluswerk zelf dus al gedaan hebben dan met Tom Dumoulin want die stond nog verder in de rij en die ging nooit Topman worden, hè. Nee maar dat is wel een aanval. Dan moet je toch moeten blijven gaan. Waarschijnlijk hebben ze nu gekost als er niemand zichzelf gekocht heb gewoon kop op gereden gereden gereden en op het op het moment als bijna boven, want daar ook niks. Alleen was met project heeft hem ergens en nergens naamval gedaan. Heeft een keer 15 seconden genomen Col de Loze 510 even de rest niks en ze mogen blij zijn dat pakketje indiewire etappe lekkerheid dan Nadine een valpartij met die was niet uit The Wire gereden hè.

[00:16:45]

Dat doe je die kerel niet aan. Dus ik bedoel ze allemaal een een minuut 21 gekregen gekregen naar het, maar hij zegt nu van Robin heeft op dit moment op de peyresourde geoordeeld van.

[00:16:59]

Mijn belangrijkste concurrenten. Ik denk dat hij niet meer contact opnemen en als je daar heerlijk was geweest, dan hadden ze nu geweten dat ze heel de tijd fout bezig klimt app heel goed gekeken op moment dat project aangaat, hè. Doet Roblox een poging heeft zijn kont twee trappen van zijn Van Zadelhoff van stil en denk oh ja, ik kom wel terug en dan mag hem wel blij zijn. Mag hem wel blij, Want als je dit helemaal tot einde kijkt, dan zie je daar de Franse met Quintana nog rijden en Gio Martijn moet beginnen rijden op het einde en die van project nog tijd terug plakken dat nog niet op de persoon.

[00:17:40]

Die heeft hij ook weer geklapt, hè, dus heeft daar een geweldige Ja beklimming gereden en op bijna elke beklimming reed bijvoorbeeld op RTL4 ook veel makkelijker en veel groter naar boven. Zo soepel gaat allemaal heel erg kleine dat.

[00:17:59]

Het was mijn taal normaal. Dat is dat was niet Roblox die we daar gezien en nu wel een goede tijd redt. Het is niet dat hij slecht de tijdrit eigenlijk naar zijn doen en leider en goede klimmers en goede tijdrijden weten eigenlijk wel een slechte normaal rijdt robojob, dat parcours een snellere tijd dan Wout van Aert Ja en zeker ook dan zeker met Ja met een tijdritfiets berg op met een tweet over onze geklommen wordt, maar Thijs Zonneveld onze Nederlands collega's nog iets anders opgevallen en dit zijn gisteravond over de podcast van in het wiel verklaring niet en dat is veel mensen horen.

[00:18:44]

Daar suggestie in ofzo voor vals spel dat bedoel ik helemaal wat ik moet zeggen met die bestaat shampoo. Het jaar is dat ik het niet ik kan het logischerwijs niet verklaren. Een beetje wielrenners. De afgelopen paar jaar is het heel de.

[00:18:59]

Beterschap is ze veel groter geworden en het steeds meer meten is weten geworden en jawat. Pokerstars deed en hebt niet eens even de klimwanden. Iedereen is het elke keer over beklim wat ik zelf nog heel bizar vinden dat powercharger kleine kleine ventje die eruit ziet ook als als een jochie nog met 5 kilo lichter, want die 12 kilo lichter dan van hard dat hij gelijk een trekhaak met die moeder oppervlakken als die mensen beste waardes ooit rijd dus over Super man in die tijd hebt. Ik hoor het graag zeggen en wat denk je?

[00:19:41]

PS een beetje altijd eraf lopen en daardoor in Nederland en ja iemand vond het nodig om een boek te schrijven over Thomas Dekker en daar andere renners bij te betrekken.

[00:19:59]

Omstreden omstreden Thijs is een koe scanner en heeft gelijk dat dit een heel speciale prestatie is een absoluut Absoluut maar krijg de mont-rebei ook op 4 km tijd Roermond naar de Filistijnen met een hele snelle tijdrit. Ja, Ook daar is niets van in huis gekomen. Ik bedoel als Thijs Zonneveld daar toch een klein beetje op alludeert of verkeerd. Nee hij krijgt het gewoon niet geanalyseerd zo. Zo Heb Ik Het was op het vlakke ruimte sneller dan vanavond. Ja. En ja, frappant zeg. Ja, zo veel minder. Ja maar vanaf Heeft duidelijk dat hij gekozen om goed om snel Ja om in te delen van mededelen dat dit vanavond is trager dan duidelijk gevangen en komt dan op de klimt echt terug, want ik dacht al heerlijk in de beginnen dat ik had wat beter verwacht dat er iets mee maar heeft dan echt heel.

[00:20:59]

Speel Rude ingedeeld in die zin dat omdat naar het einde toe echt wel denk ik voor hem de ideale tijd geleden heeft, want het is altijd een kwestie van van een pakketje. Die moest snel vertrekken. Die moest snel vertrekken. Alleen al omdat effect van tegenwoordig. Ik dacht Oké Vandaag heeft zo ingedeeld en ik moet eerlijk toegeven. Ik ben en kwasten Supporter van. Ik zal straks uitleggen of ze beter uitleggen waarom maar alles inpakken voor het project en ik dacht van Ja misschien hebben ze wel bewust op die manier ingedeeld en gaat er nu een ongelooflijke klim rijden, maar als dan toch nog op aan die linkerknop zijn tijdritfiets en dan na 1 km dag van.

[00:21:39]

Nu ga ik wisselen en dat zo lang duurde en dan wist ik ja, nu is hij stond en dan als gezin helm zag staan ook natuurlijk het verandert die moest snel vertrekken Robbie Die zal zo gezegd nog kunnen indelen die kunnen vertrekken met een plan van ik ga ik ga zo mijn starten met zoenen vermogen. Ik ga dus en ik ga zo die moest geweest als ik 7.

[00:21:59]

Konden we lopen. Moet ik niet wachten tot tot een goede beklimming ga rijden, want dan kom ik het niet. Ik moet altijd inlopen heeft dat gedaan met een knal start en is daardoor complete tegenovergestelde van gaan groeien door die tussentijden door die tussentijd van al dat publiek niet vanuit de waren, maar van dat van dat publiek en bij Robert was net tegenovergestelde Mensen denken soms dat dat niet dat dan niet werkt, maar dan negatieve dat is zo frappant andere kant om zo de tijd rijden zou pogacar kan je alleen maar op adrenaline en het feit zijn van ik ben je aan het winnen vanavond ook nog kunnen zien van Jazeker ik moet toch even uitleggen waarom ik heb een zoon die osteopaat is en die is 5 jaar mee geweest met die Ploeg als osteoma, dus als in twee rondes zaten ofzo.

[00:22:50]

Dus ze heeft regelmatig behandeld te zijn, vandaar dat ik ja nog maar Rabobank en dan nadien was blanco. Nou ja, want Alé.

[00:22:59]

Aldi opgang zoal meegemaakt en dan Belkin en dan nadien is is de Lotto NL erbij gekomen en dat is al een plan en als je ziet op die 5 jaar waar die vandaan komt dat ook wel fantastisch En ik denk als ze volgend jaar terugkomen met een goede buur Molen en met een goede roglic en eventueel met kruiswijkhof. Nog iemand anders zelfs met een goede banaan en dan kunnen ze perfect winnen. Dus die droom mag zeker niet weg zijn, want krijg er ook niks nog zo'n kans.

[00:23:30]

Dat kan nog wel denk je, Nee die kans krijgt mij niet meer, maar dat kan een andere natuurlijk en die moeder die op topniveau is. Ja. En ja, probeer zeg is nu de tour gewonnen zonder Ploeg het is een beetje kort door de bocht. Nee dat gaat hem geen twee lukken, denk ik. Dat wordt heel moeilijk vooral als je al een tour gewonnen hebt en zal als mijn nu zegt, gingen we daar net gehoord hebben van de personeelsmanager van. Wij hadden moeten vlugger ingrijpen en helpt niet mogen.

[00:23:59]

Weg rijden als het wel zo is, dan zal het in de toekomst zeker niet meer gebeuren, maar vorig jaar en was in de derde week heel sterk altijd een beetje terug in de derde week, want ik kon herinnering voor laatste dag gewonnen. Daar problemen hebben door podium kwam. Daar hebben ze allemaal geen rekening mee gehouden denk ik een goede vriend van Robert het was opties op. Hij gaat gaat hem die gele trui wel die afpakken dat gevoel dat je bij bij Jumbo visma. Ja het was inderdaad frappant en inderdaad die laatste die laatste rit vorig jaar in Spanje daar hebben ze moeten met alle nog wat alle ploegen zijn.

[00:24:36]

Daar samen moeten wij Mobistar met daar staan dan om die kleine daar die daarvoor op reed Toen om die niet weten te laten worden ging valverde zijn plaats nog inpakken ook Ja super etappe. Ja wordt je nog over de Belgen ook in de tour moeten Wout van Aert eigenlijk erg dankbaar zijn, want dat was het. Ja, misschien heeft Wout van Aert er wel voor gezorgd dat de tour niet wint.

[00:24:59]

Omdat Dumoulin rap opgegeven heeft en gedacht heeft van Oei ik ben niet goed genoeg als als die crosser de lang geen kost het nu ergens op te drukken, maar dat die Wout van Aert een uur rijdt en het is eigenlijk om over te gaan nemen en ik heb nu al last en ik moet straks nog gaan gang gaan werken in de bergen. Nee ik ben niet goed genoeg. Misschien zal wel zeker zijn bedoeling niet gewonnen, maar denk dat die ook niet in staat was om de tour te winnen en dat wel voordeel veel druk kunnen.

[00:25:29]

Ja, maar ook veel voor veel andere nee nee ja ja, maar dan dat kent iets anders nog mogen nu zeggen dat de pillen twintigers de macht heb ik begrepen in de koers, want Ja helemaal goed. Zij heeft het niet gehaald, maar is nog een 23 denk ik met 22 woorden en als wij Goverde onvermijdelijk Remco evenepoel JFC ja.

[00:25:59]

Ja die zijn nog wel een paar goede jongen die er zitten aan te komen ook jongeren. Die mannen zijn ook allemaal, maar 25 dat zijn mannen die eigenlijk vloer voor het eerst kwam kijken als je 26 maart, want ja, je was pas op je sterkste als je 829 was of want er zijn 30 moet er op gegeven moment zeggen om een ronde te winnen bij, dus ja, dat dat daar toch wel open op een veel medische begeleiding die veel sterkte wordt en veel beter is voor de jongeren, want in het verleden zal dat 20 jaar geleden zal dat zeker.

[00:26:30]

Ja, waren geweest. En waarom niet waarom er nog niet aan toe warm of zelfs niet mochten of binnen de band het systeem nog niet aangesproken bent nog paste moeten we zeggen dat dit zo zo geweest en nu krijgen we een totaal sport met alle whereabouts en alle zaken met mijn paspoort. Alles. Dat moet ingevuld worden en daardoor komen de jongeren vroeger dan zien heel lang verleden. Was dat ook al zodat jongeren.

[00:26:59]

Onmiddellijk mee doen, maar dan is het een hele periode overgenomen door de medische begeleiding zal ik maar zeggen en dat was het gedaan met de super jammer. Ja, ik moet eerlijk zeggen toen het bericht kwam vorige week van Zeeman is uit Tour gezet, omdat hij nu komisaris en waar ligt aangepakt bij de controle van de fiets van Robert glasdal. Dacht ik ook niet. Zou toch niet waarschijnlijk maar zal toch niet waar zijn. Nee je moet nu echt niet meer dan 2 jaar geleden dat hij dat hij daar gestopt is, maar ik zeg nee, het zal toch niet waar dat fout dat hij ook 5 en zeg wat extra krijgt daar binnen en zijn fiets ergens weggestopt toch niet waarschijnlijk.

[00:27:40]

Ja als je dat Waarom maakt iemand zich zo boos als er een gewone kon gebeurd Zal ze wel regelmatig gebeurd en is ze echt wel blijkt. Vandewalle mensen bij is buitenzinnig worden waardoor hij zich achteraf wel heeft excuseert, maar ja.

[00:27:59]

Dus ik heb geen stress om iets te ontdekken. Dag ruzie van de basis van van die zijn gewoon kon gedaan. We hebben gevraagd. Is er iemand van het team die dat breekt? Er kan uithalen al was het maar om alles wat rond denkt om dat allemaal wegcijferen te zeggen. Kijk dit is in orde. Ik wil de man die verwacht dat we iets gingen vinden. He was ook niet de bedoeling was alleen maar om duidelijk te maken aan de buitenwereld van kijk ook de fiets van Roblox is gecontroleerd.

[00:28:31]

Ja maar ik moet eerlijk zeggen dan vanavond vannacht geweldig. Iedereen is Supporter van Van harte en Belgen leven daarmee. Dat is onvoorstelbaar wat hij doet. Dat zegt wel geweldig om naar te kijken. Ook als hij klein mannetje was hij bij wijze van spreken, Dus je hebt je zien groeien aan denken, want is toch niet waar dat dat 25 wat extra zit ofzo Ja want zoals hij doet niemand begrijpt ook Thijs Zonneveld van niet begrijpen. Waarom vannacht zo lang?.

[00:28:59]

Zulke waardes haalt en graag patenteerde klimmers doet afzien en die vroeg doet los goed weten dat hij op een gegeven moment wel op kan mag gaan natuurlijk, hè. En dat hij dan binnen komen, maar toch twee vraagjes nog verband met de ronde van Frankrijk volgend jaar moet Remco de toe rijden. Dat zal de mensen zijn omgeving zijn trein die zich daar mee bezig houden gaan over beslissen. Zal ook beslissingen zijn volgens zelf zegt hoeveel tijd. Het kilometer zit er in een grote ronde gaan zitten om op kans op winst deed het niet altijd belangrijk gaan worden, want ook deze mannen kunnen tijd rijden, dus het zal niet alleen zijn als tijdrijder.

[00:29:43]

Het zal het totaalpakket moeten worden en daar ik denk bij deceuninck-quick-step ons beiden mannen van Demi Raalte werk gaan nemen om goede renners aan te nemen om die mannen te begeleiden, want tegen die ploeg van Jumbo is weinig te doen op dit moment. Nou ze zei toen zei ze.

[00:29:59]

Wanneer rijden en daar evenepoel en polgar en Bernal intwiel kunnen volgen en ook bij die Ploeg ogen. Uiteindelijk wordt eigenlijk zitten in die treinen was wel waarvoor Jan bakelants, hè. Die Wiersma heeft heel de tour op gereden voor project nou, achteraf bekeken Nou in één keer onderdruk geschaald een nummer doen hè Nee dat was dom zijn en tot slot over de toeren belangrijk was het zo dat we aan het eind van de drie weken Parijs bereikt hebben, want in begin was er toch heel veel twijfel over, hè.

[00:30:30]

Ja ik moet eerlijk zeggen. Ik had heel veel twijfel over tot zelfs een paar Parijs 30 jaar La plancha. Belfius alle zal het wel geweest zijn zeker hem dan Parijs die rode zolen. Dat gaan we niet doen. Ja we zijn net gezegd Die vracht die vrachtwagens die bussen. Dat is een dubbel en die vieze geconcentreerd met mekaar. Er is zoveel discipline binnen die teams dat het nu wel iets zou kunnen veranderen, maar het was wel belangrijk voor de koers.

[00:30:59]

Ik moet eerlijk zeggen, maar naar het gehoord heb. Was er heel veel kijkdichtheid en heel veel luister mensen mensen die delen die televisie en radio. Die stoer is heel veel bekijk de eerste reservering te doen geweest en dan met een apotheose op deze manier eindigen dus we blijven in de koers met mijn gasten en dat zijn vandaag een voetbalanalist en een wieleranalist Wim de Koning en José de cauwer. Ja want morgen hebben en dan later deze week het wereldkampioenschap in Imola een topdag hebben, maar voor op dat parcours wereldkampioen zijn.

[00:31:46]

Dan moet je echt niet dat zij de bondscoach Rik verbrugghe onlangs José Heb jij dat parcours alles kunnen bekijken, wat staat er in het daar te wachten? Ik heb het nog niet echt in detail kunnen bekijken en ik zal het ook niet kunnen.

[00:31:59]

Hoeveel gaan er niet naartoe het vanuit Brussel op zich ook niet zo erg? Ja WK is en blijft een WK met 4000 MB hoogtemeters worden. Heel lastige koers. Sommigen gaan er onderdoor gaan andere gaan daarna supercompensatie beter worden. Dit zal pijn doen in de beginnen, maar je mag al paar uur op die fiets zullen die toer maar toch wel overwinnen denk ik, want dat is niet wachten cijfer teveel. Waar is ook nog niet echt de meting? De wetenschap is er nog niet echt volledig over uit hoe dat het komt dat iemand die 3 weken zoveel gezien heeft.

[00:32:35]

Uiteindelijk dan toch beter is dan mensen die gewoon kunnen treinen hebben. Dus een hele rare situatie nog niet altijd nog niet uitgevonden is nog niet echt exact daarover, dus ja, dat wordt een zware Niels waarbij een typisch wereldkampioenschap, omdat er heel veel afzeggingen zijn. Ja heel belasting van goederen. Dus ook dat gaat nu niet Mathieu van der Poel want ik dacht.

[00:32:59]

Podium van vorig jaar die moet nu toch iets laten zien daar wat aan kan heeft iedereen overleden blijf thuis of gaat op hoog stage. Dus ze zijn er in heel veel heel dus niet en dat maakt het misschien alleen maar voor wat vanavond beter, dus we hebben kans denk ik wou hij natuurlijk niet alleen de wedstrijd doet, maar eerst nog de tijdrit op vrijdag. Ja tijdrit 36 km dat moet nog wel kunnen denk ik wel op den duur. Spreken we van. Het moet nog kunnen moet nog kunnen tot de dag komt dat in een keer niet meer kan dat hij zoveel aan kan, hè.

[00:33:34]

En al Ja nog geen slechte dag heeft gehad. Hij zit als begonnen zijn en strade Bianchi en op de duren. Ja dichterbij en alles toe hè, want hier is hij kan ook in weer wennen, hè, terwijl hij geen trein heeft en dan wordt daar weg gezet en moet hij in de remmen en dan kan je niet binnen natuurlijk. Ik Ik had er zelfs een beetje bang voor dat ik dat van meedoen of niet.

[00:33:59]

Ja, gaat heel gretig. Heel gretig. Die Sprinters willen daar tot de 5 januari beginnen daar mijn Dekkers of een beetje aan de kant zetten. Die willen dat echt nog een prijs rijden. Ik ook araldite mama en wat vanavond toch veel gelogen en grotere Doelen had altijd zoiets van moet je wel meedoen, dan is die winnaar Wout van hart en dan wil die toch meedoen gesproken. Hij Ja je had al het gevoel dat hij dat had in de tour, omdat hij al Ja super was van Israël Bianca milaan-san Remo en noem maar op en hoe goed is.

[00:34:34]

Ja dan kan hij dat zo lang droog trekken. Ja dat is mijn vraag als je ziet dat hij dit weet toch nog altijd op geweldig niet voor het dan, Want dan is dat nog altijd goed, want Ja ik las het was van Danny Nelissen zeker vooraf een tweet van ja Lotto Jumbo straks tot 3 in het podium op in de tijdrit marobi, Dumoulin en vanavond.

[00:34:59]

Rekening houden met patatjes begint die optocht geweldige toe rijdt, anders als we dan naar de wegrit kijken bij de mannen komende zondag logeren. Ja hoe moeten België het aanpakken op je moeten wij dat WK afstellen zeg maar we hebben een geweldige Troef met wat vannacht die kan sprinten en die kan een solo rijden net rijden en kan kan sprinten ook. Je moet hem Je moet er vanaf komen en kan wel hoogtemeter zijn dan na deze toer absoluut meer dan hoogtemeters aan. Dus ik denk ik denk met stip boek in de buitenlandse ploegen.

[00:35:36]

Van vannacht tegenover staat dat de Spanjaarden met een hele sterke Ploeg daar zijn in de breedte als die mannen gaan koersen, dan gaan we heel veel heel veel te gaan. Dus toch een deel van de Belgen moeten navragen. Dus niks aan te doen. Die zijn gewoon beter klimmers hebben dan met salade met de la Cruz met messen met wel verder nog.

[00:35:59]

Wereld Ploeg Waarom ben je natuurlijk moet je nog altijd van die ene man van af en heeft twee twee geweldige voordelen van een tijd kan zo doorrijden en kan sprinten. Je moet er allemaal, maar ze gaan er wel naartoe kijken gaan wel hierheen gaan naar oh nee stop favoriete dat je wel iedereen gaat naar de Belgische Ploeg kijken naar vanaf dan is de Belgische Ploeg sterk genoeg om hem in de finale te brengen. Zo dat hij Teveel energie moest spelen die Belgische selectie Kijken Had jij die anders aangepakt moeilijk te zeggen, maar ik heb geen naam altijd vooropgesteld devenyns voor mij een van de beste Krachten die in België hebben op dat parcours.

[00:36:38]

Spreek niet verplichten typen. Tim declercq of zoiets als een ander verhaal. Dan moet je op een ander parcours zetten, maar op dat parcours hebben nu de laatste maanden laatst gezien door andersom. Het Spant ben het moet mee weet. Wie is daar even met alle familie boven op de op de College vooral?.

[00:36:58]

Voor de deur te openen devenyns blijkbaar heeft gisteren bij het ook op weg gezet na overwinning als je het niet gelooft, dan komt het wel. Ja, dat is dat Is dat is een prof. Die rijdt als zij moet rijden en niet van op het moment verteld. Ga nu niet. Nee nee, die ziet een situatie draait de knop om en doet zijn. Denk dat er weinig blijkbaar zelf niet gaan zonder evenepoel de race op een of andere manier een verhaal vertelt dat hij zonder evenepoel wilde gaan. Ik weet niet hoeverre Rik verbrugghe daar werk van gemaakt heeft al van tocht tocht overhalen.

[00:37:36]

Ik weet dat past zou dat gedaan hebben. Ik zal daar gedaan, maar ik weet bijvoorbeeld dat de vyvere als het voor iemand anders is of voor een andere die staat te springen. Ik heb nooit grote ruzie, maar toch discussie gaat met Patrick vijven in 2005 wereldkampioen werdt was.

[00:37:58]

Blauw op straat volgens de vijver en tv rot, Maar nu zal het wel zorgen dat zeggen ja, eigenlijk vooral Philip mode dat toch niet rijden. En misschien is die niet goed en we zullen wel gebruiken ergens anders dus dat nog altijd in een WK kan dat nu ook het geval zijn. Zeg maar iets Lochristi van harte wederdienst. Veel wijzer wordt hard gewerkt in de tour. Dat zou best kunnen. Ja, dat zou best kunnen absoluut absoluut en het is niet eens te zien wedstrijden moet je moet als coach moet je dat je richtlijnen meegeeft aan je renners en dat je zorgt dat hij uit de buurt blijven van een eigen Ploegmakers Je moet niet gaan zeggen tegen stel.je Dries devenyns in jouw Ploeg zou hebben Moet je niet gaan zeggen ja, hoe zet ik bij bij bij alaphilippe?

[00:38:47]

Jij doet alles liep kantoor. Ja, dan mag je niet doen natuurlijk dubbel blijft tiesj benoot ook gisteren of eergisteren. Die zei van.

[00:38:58]

Heel veel plezier voor Wout van Aert zondag. Maar als heeft hij daar nog in de buurt is of verander Chinees dan nog in de buurt. Ja dat wordt toch wel moeilijk. Ja dat wordt dat heel moeilijk. Ik heb ik heb het nooit geweten, renners. Zeker weten dat ik oproep wegzakken, omdat ze geen keuze kon maken tussen een proef wakker en een landgenoten. Ja inderdaad en het is natuurlijk een hypothese, maar wat nu als Remco erbij was geweest. Dan heb je een hele andere situatie misschien wel op hectisch vlak in die wegrijdt.

[00:39:31]

Ja ja, dat kan inderdaad ook weer met www pionnen spelen en dan sta je gewoon veel sterker, hè. Dan ga je gewoon veel veel sterkte in dit geval nu wat vannacht stel stel de gaten ontsnapping. En ja dat begint met wordt dat een beetje dan moet je gekeurd worden. Dan gaan wij jongens moeten opofferen. Absoluut is ook zo dat bij jongens gaan hebben die er nu bij zijn die de finale niet gaan rijden, hè. De finale WK.

[00:39:58]

Wonderdokter meters gaan de jongens niet bij zijn en hebben we een schaduw Koopmans of ik zou bijna zeggen van Avermaet omdat ik altijd vanavond had zeg maar maar maar hij is wel goed hè. Hij is goed en vanavond is iemand die bijvoorbeeld Olympisch kampioen geworden. Parcours. Dat niet komt dan klopt. Ik wil veel dingen gedaan tegen tegen de logica in en kunnen aanklampen en zal durven volgen en zal durven overblijven en zal durven. Uiteindelijk misschien in de spring valverde verslaan als Wout van Aert iets zou overkomen gebeurt iets dat kan met van Avermaet laat maar snel het WK zijn dat is voor komende zondag winterkoninkjes even mijn gasten.

[00:40:48]

Dus moeten we toch ook nog even over voetbal hebben en Wim Ja misschien een algemene vraag om mee te beginnen. We zijn nu 6 speeldagen ver bijna vanavond nog geen wedstrijd in de competitie.

[00:40:58]

Wat is belangrijkste dat je wel eens opgevallen tot nu toe? Ja, Charleroi natuurlijk, hè, dat op kousenvoeten 18 op 18 pakte en klinisch noemen de Het het is niet heel erg mooi en ook de vraagtekens die bij Club Brugge waren waarbij iedereen al dacht van jou zijn zo uit geperst of of mensen die Twaalfde Man of slaat het verhaal van Flip niet meer aan zijn ze te diep moeten gaan afgelopen jaar enzovoort, maar die zijn daar opeens terug Omdat Vormer en Van Aken die niet informe zouden geweest zijn, maar opeens weer op twee drie weken eigenlijk afwezigheid als je nu de de snelle ommezwaai deze weer terug als vanouds en dan vraagt iedereen zich af, omdat er toch wel statistieken zijn die na 6 speeldagen als je 18 op 8.

[00:41:58]

Wijzen dat je zoveel procent kans hebt en zover dan zo verder van Charleroi maar aan toe. Brug is alweer niks te doen zijn, hè? Dat dat voor je wel oké is. Hebben die achterstand op Charleroi en die gaan in the flow ook nog en doorgaan, maar als het recht op aankomt, dus ze is nog altijd de maat te sterk voor voor de Belgische competitie. Dat voel je nu wel en ook Anderlecht dat de Project een beetje heeft geschoven en voor realisme heeft gekozen met Adriaan twee. Bel bijvoorbeeld die die eigenlijk niet meer gewend was, maar daar toch wel heel belangrijke rol speelt een heel kort.

[00:42:37]

Ik ben nu wel benieuwd wat ze in Europa gaan doen. Donderdag tegenpartij. Ja op dezelfde manier voetballen en hopen dat dat op die manier lukt shampoo voor Wat doet een goede Ploeg maar een echte Ploeg collectief heel erg sterk. Iedereen die voor mekaar keihard?.

[00:42:58]

Gemeente smaakt en dan raak je al heel erg ver mee, goede organisatie en dan morioka die laat zien. Waarom mijn Bever zo goed was en ze gevraagd toen kwam dat overkomt dat dat een Anderlecht het niet gedaan heeft hetzelfde verhaal, maar die nauwkeurigheid voor de rest moet je daar als een event toe Plein loopt en als hij het weer in jongen spring benen terugvindt. Ja, dat zijn Jongens die die zich goed moeten voelen die die geen te veel concurrentie mogen hebben die van niet teveel mag verwachten worden die dan toch kwaliteiten hebben en alles valt daar als een puzzel in elkaar dat gevoel heb je wel En wat ga met mijn keeper van 40 jaar jonger rechtsachter 7 beste speler audio op papier zogezegd weer weggedaan.

[00:43:51]

Misschien mijn is ook weggegaan. 2 jaar geleden, dus verkopen altijd de beste mensen die zwakker nooit. Nee nee, heel erg.

[00:43:58]

Wat te doen en hopelijk kunnen ze langer dan vorig jaar iemand kunnen doen heeft Club Het het vuur aan de schenen leggen, Want Vorig jaar was niet plannen natuurlijk wel opvallend ook zo vroeg in die trainer ontslagen. Ja tuurlijk fouten bij Anderlecht weldenkende dubbele ontslag bij agent eerst dorp en dan een twintigtal dagen later en Bernie naar Gent want dit weekend wel met 010 is, maar bij de laatste stand Moeskroen The Last two games account from you very good and Communication is wat ik vorige week hebben gewoon Right Direction Ja dat zit in the game How to play button and now I have Time To En ja het hebt met witte stem en niet dus I'm en wie kan het wel in de klas doorsturen aan het openbloeien?.

[00:44:58]

Met dank aan Wim de Decker de communicatie wijziging in het systeem ook. Zie jij ook beterschap bij argentea. Het is nog niet zoals het zou moeten zijn en zoals potentiële misschien wel kunnen, maar hij heeft accenten gelegd. Beetje teruggegrepen naar water update, hè? Omdat duidelijk is dat deze kant samengesteld is om met of zonder buiten spelen spelen keer Bugatti is er nu wel wat bijgekomen, maar heeft vooral dat middenveld in die ruit waar vorig jaar veel om te doen was die zijkanten op met die die dan te weinig zouden verdedigingswerk doen, want die ene kant kunnen ze andere kant daar heeft hij Duidelijk richtlijnen gegeven en was goed gezien ook in Moeskroen en ook tegen de raven Queen duidelijk over gecommuniceerd is en daardoor waar ze ja, en zijn twee keer gewonnen.

[00:45:56]

Laat ons voorstellen dat hij moet groen.

[00:45:58]

Kunnen zijn moeten zijn een penalty gemist goal afgekeurd. Ik weet ook niet waarom Die laatste blijft nog altijd een raadsel jaremtsjoek die op zijn rem binnenkant totaal andere binnenkant palen, dus dat ook wel 0405 mogen zijn, Maar goed, ik moet nog wel voor geen bevestiging volgende Moeskroen Waasland Beveren echt ontzettend zwakke Belgische competitie, dus ze zijn geen waardemeter nu woensdagavond Dinamo Kiev en daar zijn ook goed ene kant is dat een goede uitgangspositie langs de andere kant in Gent wel op die groepsfase, hè. Ze zijn verwend geweest met Hein vanhaezebrouck en dan overwinteren in in de Champions League en En ja tuurlijk is er op afgerekend, hè, want wat mij betreft als je puur naar Gent gaan kijken was mooi om te zien toen was ze attractief.

[00:46:52]

Er waren de supporters krijgen ook van de pret al thuis reputatie.

[00:46:58]

Wie is de beker van België waarschijnlijk dat toch ook wel twee en eigenlijk slecht was dat niet en als je als je dan Ja vind je treinen niet vroeg genoeg is. Ja, die moet je dan nemen we dan de moeilijkheid natuurlijk en ik vind ook wel de wordt wat makkelijk overheen stapt hoe moeilijk het is als vicekampioen om die groepsfase te bereiken we dat nu vorige seizoen wel mee gemaakt dan twee clubs samen praten, maar ja, het is blijft toch uniek voor de Belgische competitie denk ik.

[00:47:27]

En als je dan bent, dan word je wel afgestraft indie. Indie Boulevard ze natuurlijk. Het is niet altijd. Het is financieel geweldige meevallen, maar het kan ook wel een vergiftigd geschenk zijn. Dat is al een paar keer gebruikt, maar voor ons is natuurlijk geweldig. Moeten er twee of je altijd twee ploegen in de Champions League raken goed en Club dat weet wel van en dat die geen malte vuur gaan slaan ook niet dit seizoen om het even in welke week ze gaan zitten gaan.

[00:47:58]

Kwal Media Markt dan zijn kant is te hopen dat dit gaat niet naar de Champions League moet want het niveau om daar te gaan spelen, dus stel je voor dat ik op hem wacht. Ja. Ja, Stel je voor dat kan ook wel voor zorgen voor zo'n club. Niet vast zijn. Alleen ja, maar geld hebben al genoeg geld. Hebben ze al genoeg hebben ze met Jonathan David binnengehaald zijn beveel voor uitgegeven ook maar whatsappen de overschot en we zijn Andere Tijden geweest, hè. Bij Gent en dewitten. Louise hebben toch geweldig gedaan.

[00:48:33]

Hebben ze normaal zodanig slecht dat het voor keepers en voor trainers in Gent zeer moeilijk werken is. Ja, want ze de lat ligt hoog Hein vanhaezebrouck heeft hij dat ook zo gezegd dat jullie daar is een Construction trainer ook daar is Olivier nu Interim coach 3 gewonnen van Mechelen en toch wel wat geduld de keuzes gemaakt en daar word je toch wel of een andere boeg? Ja ik sta hier tegen mijn zin zijn voor de.

[00:48:58]

Ik wil hier eigenlijk niet alleen, maar ik zou het wel en dan laat hij toch zien van oké, Ik was het niet eens met die hoofdcoach al bekend. Dan heb je ook het gevoel. Dan heb je waarschijnlijk daar weinig zeg in gehad, want dan gaat hij bijvoorbeeld trosky uit de tribune halen die die die zat zelf nooit meer in de in de selectie die opeens op het op het veld moest ook een moeilijke ingreep doen, want dat graag dewaest weer gehaald Omdat ik werd geschorst was. Heeft als 18-jarige verdedigende middenvelder daar gezet, maar het was een ander Genk gisteren.

[00:49:39]

Het was een zwierige Genk met Luca oyen één van hun talenten in de Belgische competitie. Jonge jonge zo van dvd video allemaal moet zeggen wolfkracht hem wel regelmatig, maar helemaal op het einde altijd. En toen zag jou wel van ja, die die speelt nog onbevangen. De rest zit mijn twijfels. Laat de Jong.

[00:49:58]

Start leeft olivere gedaan en spijtig dat hij niet scoorde gisteren trok, De Paal maar dan zag je wel oké, wolfware binnengehaald en iedereen zei Ja geweldig uit Die gast heeft iets als hij vertelde mij. Dat komt nog wel over alleen wat zijn verhaal naar de bluetooth snel uitgewerkt op een of andere manier en zag je ook wel dat ja, dat is dan altijd strijden. Henk met het feit dat die beter spelers daar weggegaan zijn en dat die niet vervangen zijn net zoals in Gent hè. Dus met Jonathan David Energy dan mist en dan dan kan je van de treinen niet verwachten dat hij en dan is makkelijk natuurlijk dan die die foto's weg te doen, hè?

[00:50:40]

Wanklank vond ik wel die supporters die daar staat op de zolder mondmasker. Ik vind het ook goed. Ben weyts minister van sport met een gereageerd heeft stadioncapaciteit voor de volgende match tegen Oostende 5000 2500 Ja terecht sanctie voor een onbegrijpelijke actie.

[00:50:58]

Ik begrijp nee nee, weinig mensen begrijp ik niet. Kunnen we vergeten op zo'n moment denk ik dat dat dat de Cofidis mensen zijn wel beu. Denk het niet. Ja, je kan als je ergens een mais party gaat gaan doen. Dat zou ik ook zeggen. Dat kan je misschien gaan we doen alsof er geen koffie. Het is maar als je op televisie komt en die wordt uitgezonden. Je weet dat je met je neus op televisie komt dan dat willen je eigen kinderen toch niet aan doen dat de papa als met 1520 andere zonde mondmasker.

[00:51:38]

Je zou je zou soms eens papa's moeten naar het werk met de kleine kinderen bij wat hij wat hij allemaal ja, dan zou je moeten kijken En daarmee zijn we bijna rond, maar zoals altijd heb ik nog een slot met een kort antwoord. Waar kijken jullie op sportief gebied naar uit deze week?.

[00:51:58]

Wk tijdrit en absoluut tijdrit morgen wel te beginnen met het BK Ja dus maar het WK Ja dat is een hoogdag. Dat is iets speciaals en ik wou zeggen het BK het wordt in mijn buurt gereden. Ik wou eigenlijk met de fiets morgen een keer tot in Anzegem gaan, maar ik heb gezien van de burgemeester dat hij zegt van lieve mensen, dus ik haal tv kijken naar Zele.