Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond blauw en wit. Dat zijn de kleuren van de kleuren van agent en laat net die twee nu samen komen vanavond in de tribune aan de ene kant voor Radio 1 tot Onze voetbal maanden. Peter vandenbempt dag Peter Goedenavond en aan de andere kant voor agent zit hoe zet ik voor jou van Ivan de witte? Ja goedenavond, Ik ga beginnen met een voordehandliggende vraag, want hoe is het momenteel met u? Het is al wat geweest natuurlijk de voorbije maanden met met groenten en dat doet toch wel wat met de mensen denk ik.

[00:00:35]

Ja, het gaat niet door. Dus mij persoonlijk gaat het goed gelukkig Corona vrij. En ja, de laatste tijd zijn er wel wat druppels geweest en en onze club, maar ik denk dat het juist de taak van beleid is er van de voorzitter om je toch recht bij te blijven en en en kosten varen deels weer terug op het goede pad werkte Ja maar.

[00:00:59]

Heel veel stress zijn denk ik toch, wat doet dat met u? Of bent u dan sneller vermoeid? Bent u niet geniet maar Hoe verandert de mensen van de witte wel? Ik ben niet snel vermoeid, maar ik denk misschien dat dan mijn echtgenote vragen. Dan zouden ze zeggen dat ik iets minder Geniet daar ben. Ja toch Is dit uw zeg maar. Het schijnt zich bij de top van de tempex voetbal geschaard heeft. Ik zou zeggen dubbele sinds sinds het feit dat moment dat ik voorzitter geworden. Dus meer dan 20 jaar is dat een met van alles blessures covid minder goeie beslissingen al die dingen op een rijtje.

[00:01:43]

Ja dat maakt het toch wel heel speciaal. Ja en net op het moment dat eigenlijk niemand het zag aankomen, hè, want hebben dit een half jaar geleden gezegd Nee een half jaar geleden ging alles goed. We hebben nog tegen.

[00:01:59]

Brommer gespeeld en ik denk dat we ze zouden kunnen uitschakelen zijn in de competitie tweede geëindigd weliswaar zonder dat de play-offs gespeeld zijn. We hebben we volgen. Je moet de voorbereidingen eigenlijk na genomen en een de voorbereiding genomen en dan tot snel zijn een aantal dingen gebeurd waarvan ik zeg je had naar meerdere oorzaken bezoeken. Ik denk dat we stil aan ook wel weten wat en hoe maar jouw tosti gemaakt. Slechte jaar in 20 jaar of meer dan 20 jaar dat wil wel wat zeggen, want Gent komt van heel ver Ja inderdaad.

[00:02:39]

We komen wel 7 jaar toen ik voorzitter werd. Ik denk dat dat tussen geschiedenis weekend is hadden wij schuld van meer dan 23 miljoenen euro is 80 gulden ijsberen schuld en En wij hebben een omzet van €15. Ja, dan ben je eigenlijk veels te veel van je en toen ik dat.

[00:02:59]

Naar een supermarkt Aldi van KPMG eigenlijk ook goesting om beroemd of gevraagd om rozen te worden om terug terug te stappen heb ik zeg Ja dit is een onoverbrugbare kloof, maar toen hebben we een aantal mensen onder andere de de baas van de VDK bank en ook Michel louwagie naartoe gevraagd die van neem dat ik dan toch nog op We gaan nu steunen en eerlijk gezegd. Ik had er ook wel zin in en dan zijn we een groot project begonnen waarvan ik nooit gedacht heb dat we Ja zover krijgen kunnen bereiken, maar goed, dat is dan wel gelukt.

[00:03:42]

En in die 20 jaar of die iets meer dan 20 jaar hebben we nu plots. Beetje ongeachte moeilijke periode met beetje van alles en nog wat met ook de trainer, hè? Ondertussen goede keuze hopelijk wel denk het wel, ja.

[00:03:59]

Ja ook op dat vlak. Denk eerlijk gezegd dat er een aantal fouten beslissingen genomen zijn, maar wit geen kleuren in en zo'n straatje terecht komt dan dan schakelen de de de feiten terug naar al alleen. Ja, dus misschien is het straks één of twee beslissingen die dan de andere uitgelogd bent, maar ik geef wel dat dat wij als club maar goed Als je dat over die 20 jaar neemt. Ja, dan vind ik dat dat dat dat nog wel meevalt inderdaad al beslissingen die genomen zijn en nu een stuk samen en we zijn nu aan het proberen we zullen dat ook wel uitslagen omdat weer recht te trekken.

[00:04:41]

Het is wel fijn dat u de moeite wil doen omdat hier te komen, want toen we vanmiddag aankomst aankondiging de sociale media. Vermeer ook al gemerkt dat er wel behoefte is bij de supporters aan communicatie dat ze wel veel vragen hebben en hopen antwoorden te krijgen ingestapt het met u met uw vragen Tom.

[00:04:59]

Dit programma. Ik kan dit allemaal van uw vakantie heeft en de tijd ook heeft voldoende tijd heeft om een en ander misschien toen was hij of in daglicht te staan. Anders had ik het niet op ingegaan. En zoals vermeld heb heb ik bewust niet geantwoord op op vele invitaties reet van de van de andere. Dat heb ik niet gedaan, maar omdat het programma precies nu de nodige tijd geeft heb ik dan wel gezegd. Ja, ik ga het overleggen. We gaan niet goed gebruiken. Stel ik voor, maar we gaan eerst beginnen met de momenten van de week en dat heeft te maken met een nieuwe leider in onze competitie meer over de rechterkant in het centrum komt de boot naar nee, indrukt gelijkmaker is er mooi uit gespeeld in de lucht.

[00:05:50]

Valt eruit en Racing Genk ziet zijn inspanningen zijn aan volkslust. Zijn overweg download met de verdiende gelijk maken. Enzo. Is dit een leuke?.

[00:05:59]

Om naar te kijken tussen Dus wat Zonnebloem zei de beste twee ploegen van het land. Iedereen mag daar van denken wat hij wilt, maar ze brengt lekker vol en leuk Kijk stuk richting Antwerpen met drie twee staan. Nu alleen aan de leiding gent-genk. Dat is maar een letter verschil naar op het veld. Is het verschil momenteel wel. Net iets groter denk ik. U bent onder de indruk van Racing Genk Ja absoluut en dat was ook met momenten die ik die ik echt voorgesteld heb. Ik heb die wedstrijd ook gezien en ik vond dat een zeer geannuleerde wedstrijd.

[00:06:32]

Ja maar ze vroeg doelpunt van van Antwerpen en de manier waarop. Genk teruggekomen is met goed voetballen denk ik en dan met een Spitse een watje die die toch wel op dit moment er heel sterk boven letterlijk en figuurlijk boven uit horen en dan nog antwoord op plaatsen dan terugkeert en dan dus die de vier twee maakt vond ik dat eigenlijk wel een knappe wedstrijd qua kwaliteit toch op radio nl.

[00:06:59]

Voor woorden Genk verzend een voormalig voorzitter en hoopvol er gebeurd is, want het is nog niet zo lang geleden. Dat ga ik ook die vlag staat genoteerd en over die Goed zo presteerde en ze zijn net terug boven gekomen en ik moet zeggen het De Wissel met met met de trein en nu vandebron en ik denk ook nog een stukje met mijn heeft en heeft hem geholpen en ik kan alleen maar Proficiat tegenaan Genk voor de wijze waarop ze hebben aangepakt. Ja het was inderdaad een virus week zijn at32, Maar heb je goed opgemerkt?

[00:07:34]

Was vier twee genk-club Brugge van de titel houden dit seizoen voorspelbare competitie de tekst zonder publiek disco fiets gedreven. Ja ik zal zeker ja, als ik nu spelen. Ik was gisteren zeer aangenaam verrast worden door de wijze waarop ze gespeeld hebben bij de week valt van trap ook wel nog altijd goed spelen en ik vind wat Antwerpen.

[00:07:59]

Heeft tot dusver bijzondere en zeer goed gefeliciteerd, maar ja, ik denk dat beiden nog een concurrent kunnen zijn van Club Brugge al wel mijn voorspelling is het einde van de Red windsterkte en ik denk dat het nog altijd gebeurt is oké, wel even laten vallen. Je stoor op gaan we straks nog over hebben, maar het feit dat hij plotsklaps vertrokken is bij Racing Genk Heeft u dat verrast, want je kent hem natuurlijk goed. Ik denk dat om eerlijk te zijn de de kans die jij kreeg bij Kopenhagen was voor hem kan hem dus persoonlijk zeer goed dermate een grote unieke aangelegenheid dat ik een beetje begrijp dat hij dat hij dat aangenomen heeft.

[00:08:45]

De wijze waarop denk ik. Kom beetje zoals sommige dingen beter kunnen maar in zijn levensloop. Vind ik dat een aanvaardbare keuze de manier waarop is is nog een beetje te.

[00:08:59]

Te discussiëren denk ik, dus ik denk zelfs eerlijk gezegd dat als hij nog begint geweest dat hij die keuze Ook zo gemaakt hebben. Ja, dat dat daar laten unieke oppassen. Die was om te gaan, denk ik, maar hij is er niet meer. Dat weten we hem straks wel nog hebben zoals ik zei naar 1e moment van Peter van de band klinkt een beetje als de titel van een stripverhaal vind ik sinisa mihajlovic endemol vacatures journalisten probleem is niet geweldig maar dat hij nu gezegd is, maar het gaat We kunnen het wel vertellen van van bolognese.

[00:09:59]

Televisie vorig jaar ziek is geweest in het nieuws is geweest. Natuurlijke kanker ongelukken me over overwonnen op de persconferentie een vraag Ja jullie hebben gisteren op een paar dagen geleden achter gesloten. Deuren getraind in een heel anders gaan jullie morgen tegen Inter ook zo spelen en wat blijkt nu. Hij verdient een en spelen of spelen ze van Tom voortdurend pakjes informatie over zijn vroeger over de opstelling ter lekker naar de pers, want zij elke keer als ik iets doe of zeg op training staat de volgende dag in de krant en hij zat zo de dat hij dat met opzet.

[00:10:30]

Een pak is. Opstelling had geoefend die helemaal niet van plan was om te gebruiken om eens te kijken of het in de krant stond en inderdaad uit stond er in en de woorden die jij gebruikt. Die moet ook een beetje duidelijk. Anders voel ik mij voor mijn taalgebruik, maar als ik die klootzak vindt, dan zet ik hem tegen de muur had hij gezegd en als ik de mond iemand hem vindt, dan wordt het niet vrij, dus hij was bijzondere boos en ik begrijp zo trainer. Ik vraag me ook af waarom doen spelen zat eigenlijk, want je bent toch een team.

[00:10:57]

Je wil graag de volgende wedstrijd winnen.

[00:10:59]

Martin het voetbalveld onbelangrijk ding vanuit en dan is er toch spelen gezegd, hè, Maar misschien zijn dat andere mensen die journaliste praten die dat dan lekker naar de pers waardoor de tegenstander van de dag Nadine alleen bijvoorbeeld is, zijn veel succes moeten zijn toch een heleboel spelers die training hebben meegemaakt. Dus op welke manier hij gaat ontdekken be het niet precies is geweest. Dat helpt mij wel bezig. Ja. En ze moet gewoon een beetje schrik hebben denk ik dan wel sinisa, mihajlovic. Als ik het mij goed herinner was voetballer was geen doet je al zei de spelen tegen de muur zit en het is niet de allergrootste dan gaat het slecht afgelopen in de agenda al vaak voorgevallen.

[00:11:37]

Mollen in de groep en alle gevolgen vandien wel. We moeten de omstandigheden zijn. Ik denk dat spelers soms wel een nieuwe band op prijs stellen met sommige leden van van Depeche vanuit hun eigen beetje opportunistische reden, omdat hij omdat sommige zinnen lichter dan iets minder.

[00:11:59]

Schep of Strength oordelen of een zeer goed zat te beoordelen, dus ik We moeten ook de dingen die gasten zijn, maar dat bij ons al gebeurd, dus dat ben ik zeker van en dat dat spelers op sommige spinnen zegt. Ik spreek nu niet te vragen, maar bijvoorbeeld nog collega's hebben een vroege waar ze vroeger gespeeld hebben en dat daar nog wat uit. Dat denk ik wel bij ik verschiet eigenlijk even gezegd ook redelijk veel van zaken die waarvan ik denk dat het echt tussen vier muren is met 3 personen aanwezig toch nog uit deze vier uur en krijgt.

[00:12:39]

Ja het is alsof in de voetbal inderdaad de de muren inderdaad te horen en ogen hebben kijk, ik denk dat de nationale ploeg nu Marc Meulemans was aangeschoten wild lag overhoop met veel spelers en met een groot deel van de Media ook alles wat ik deed stond in de pers en ploegopstelling lekker altijd uit. Dat gebeurt niet.

[00:12:59]

De beste Martinus en je krijgt niet elke dag smsje vanuit de Gentse kleedkamer Peter Ja dat wordt op het einde van deze uitzending gespreksonderwerp en dat is niet meer dan logisch Als je weet wat er allemaal gebeurd is in en rond de Ghelamco Arena op een goede drie maanden tijd zijn drie trainers ontslagen en vorige week werd de coach van weleer teruggehaald Hein vanhaezebrouck gister was het eerste wat je met twee in Oostende heel veel goede punten voor heel veel van mij spelen Ik vind ook door fysiek echt wel Ik had niet verwacht dat je fysiek Tegen zo'n fysiek sterke Ploeg eigenlijk overeind gebleven zouden ze zelf op tijd nog genoeg worden maar die zijn natuurlijk ook wel werkpunten verbeterpunten heb ik ook gezien maar niet al te veel conclusies aan verbinden Hein vanhaezebrouck Is er ook nog uiteindelijk maar één of twee dagen eerst nog eens over zijn voorganger meneer de witte dat.

[00:13:59]

De wekker was niet de intentie om met Wim de Decker hoe dan ook door te gaan. Tot nieuwjaar Whatever happened wel. Dat was toch wel de bedoeling, maar op het ogenblik dat ik dan zij had ik misschien niet goed ingecalculeerd als er nog zoveel wedstrijden waren. Ja en die in die in die korte periode, dus dat was wel een timing. Einde van het jaar die weer een soort van deadline timing was, maar op het ogenblik dat het dan echt toch wel niet liep en ik wil daarmee geen begin steenwerpen naar naar Wim hoe dan ook maar het ging echt niet ook in Europa niet en dan hebben we gezegd.

[00:14:42]

Ja is ook niet beter zijn ook voor Wim zelf om om hier een punt onder te zetten en waar zit dat dat u eigenlijk al toen u en de kans gaf niet overtuigd. Was er geen goed gevoel bij hebt me dat ik dacht.

[00:14:59]

Ik kan nu niet nog eens ergens een training gaan zoeken, laat ik dan nu maar de assistente. Dat lijkt mij te logeren van zaken dat het veel erger dat was dan en ik de keuze voor inderdaad wel. Ik moet moet eerlijk zijn. Ik wil ook niet oneerbiedig zijn of geen respect tonen aan Wim Ik vind dat de ban veel respect verdient dan dat ik nu dat zou zeggen, maar inderdaad heel trainer geweest. Heeft eigen inderdaad of trainen geweest bij Antwerpen en tweede afdeling zal ik maar zeggen ze ook op het hoogste niveau toch anders aantal aanduidingen, maar er waren ook aanduidingen om een kans te geven.

[00:15:42]

Ja dus vooral Erwin bij ons gekomen. Dus lang gescreend geweest en lange gesprekken geweest tussen onze technische staf die toch wel een zeer zware aanbeveling hebben gegeven, Dus het is niet maar in het Blauwe geweest. Het is echt op aanbevelingen.

[00:15:59]

Dan achter die gezegd hebben dit moeten doen En als we ook vrij weinig eerst en ten tweede als als hoofdtrainer bij mijzelf en dan wil ik eigenlijk zijn de twijfel maar was er ook wel voldoende stof aanwezig op de warmte kansen geeft en dan heb ik inderdaad ik geef dat toegezegd naar de tijd tot einde van het jaar niet goed rekening houden dat moet ik ook alweer zeggen dat er nog zoveel wedstrijden gingen komen ook met Europese wedstrijden Nee daar nog bijgekomen zijn en het bleef maar duren Ja veel Tegenslagen ook en hebben gezegd Oké later logeren een punt achter zetten en de spelers hebben ze zich ook weer negatief uitgelaten over te we daar zou toch wel kleine nuancering willen geven een denk dat het een praktisch van een bestuur en de feit dat ik dat zelfde als voorzitter is eerder een goed teken denk ik dan dan En minder goed teken dat is dat die spreekt met zijn spelen.

[00:16:59]

Spreken met met 2530 spelers tegelijkertijd is moeilijk, dus dat je dan de keuze gemaakt om het een beperkte delegatie die dan toch ook gekozen is door de spelers. Dat doet wil ik maar normaal en dus die dat gesprek is geweest, maar dat was echt waar eerder een gesprek in de stijl van kijk, Jongens zoals het nu gaat loopt het moeilijk. Wat kunnen we doen als bestuur om hierin een ander nog aan te doen? Niet verwijzend naar de treinen dat dat jij niet maar zijn wil en dan gaat het over over tactieken.

[00:17:37]

Dan gaat het over te weinig te weinig uitstraling People Management en ik heb een ongelooflijk over opgewonden dat een spelers die zelf niet presteren al een heel jaar lang en heeft misschien al een stuk van vorig jaar dat hij dan voor de tweede keer als ik hem niet trainen dat is dan toch niet Ja maar bij zichzelf gelegen dan dan is het dan kan.

[00:17:59]

Oké ik heb nu al toegegeven met een coach waar ik nu wel geloof ik hè. En waarvan ik denk dat u niet Misschien Nu denken van je nu denkt van mij, dan kan ik daar aan de spelers niet moeten toegeven, maar aan de drempel de drempel van een levensbelangrijk Europese kwalificatie wedstrijd dat het een beetje het Mes op de keel denk ik en dan gaat hij misschien zie ik jou. Daar zijn ze weer. Ja, het is toch al die was eerder dan dat beter. Dat moet u nu eerlijk zeggen, Dus nu moet ik terug beginnen bij het begin 34 minuten namelijk dat wij hebben het seizoen gehad met Matthias dat we ook een aantal transfer gedaan samen met Jesse Wij waren vorig jaar tweede geëindigd Oké ik weet wel zonder beugels, maar toch tweede geëindigd.

[00:18:54]

We houden tegen AS Roma gespeeld en die wedstrijd.

[00:18:59]

Zowel de bekerfinale die hem toch zwaar word aangerand als de kwalificatie was of de wedstrijd tegen Roma met een betere afwerking niet met een betere trainen, maar met hem beter als moeder die gewoon allebei gewonnen en vertellen we een ander verhaal. En zal Hans van de week hier niet in deze plaatsen zeggen dat je misschien moet de slechtste trainer van Gent is geweest van de voorbije jaren. Dit is ook niet uit, maar je moet niet afvallen Integendeel maar dit is ook niet uit. Ik denk dat 5 diensten heeft agent sexy gemaakt en dat was eigenlijk voor het eerst sinds Hein vanhaezebrouck van de trainers nadien hebben wel resultaten gaan zeker en vast.

[00:19:42]

Maar ja, het was nooit zo aantrekkelijk als het voorbije de voorbij en hebben spelen goed, dat weet ik was en hij was het ook een sluwe trainer die dat goed doorgaat, waar moest zoeken, maar oké, wat op het veld zagen was dat was goed en dat was.

[00:19:59]

Geloof het of niet helemaal dan in dat hij die extra stopcontact het begin van het seizoen denk ik, want er was een ding die vonden. Dat is dat definitie organisatiecultuur wel moeilijk lag en dat was doelpunten incasseren die eigenlijk door beter organisatie te kunnen vermeden worden en dan moet je toch wel een beetje begrip hebben dat als je denkt als we dit kunnen brengen en we kunnen dan nog eens betere definitieve organisatie aan toevoegen. Ja, dan kunnen we misschien een stap zetten. Dat was en inderdaad ik verwijs naar de wedstrijd thuis tegen AS Roma Waar in overkomen met een doelpunt van Jonathan Jonathan David en 4 minuten nadien was het een ik weet niet wat je er voor over hebt en toen iets meer defensieve organisatie gehad, want iedereen liep vooruit en dan andere d11 zeker niet na 4 minuten al genomen en dat was natuurlijk.

[00:20:59]

Sos Roma in de zetel plaatsen en dat is wel wat gewogen, maar hoeft niet voldaan om dat te zeggen. Nu stoppen we met je eens maar bleef Ellen soorten gevoelige van als we dat nu nog kunnen toevoegen en we kunnen het voetbal brengen zoals we dat vorig jaar bij naar Hans seizoen gebracht hebben. Ja, dan dan kunnen we een stap nog naar boven zetten, vandaar ook die ongeluk dat we de Challenge van Club Brugge Niemand heeft hij op dat moment tegenspraak, dus daar hoeft u niet opgepakt worden.

[00:21:30]

Vind ik dat gezegd heeft van de witte is gek geworden. Nee dat lijkt ons naar barbaren en goed uitgesproken aanwezig, dus dat dat was het probleem. En ja, en dan dus na na dat verhaal daar absoluut niet aandoen en dat is Wim de Decker gekomen is en en dan begonnen we die twee laatste wedstrijd ook wel te verliezen tegen zwarte broek en tegen Charlotte kijk en dan ook in de voorbereid.

[00:21:59]

Spijtig genoeg hebben niet genoeg wedstrijden gevonden in Koffietijd in om normale verwerkingstijden. Daar hebben heb ik nog verloren in Zulte Waregem en dan verloren ook de eerste twee wedstrijden competitie en dan geef ik toe dat er waarschijnlijk ook bij mij wat wat onrust tijd ontstaan is misschien sommige hebben zich beetje paniek, maar vond ik wel vind ik er over, want weet niet of dat er over was dat een juiste voortaan ongerustheid. Ja, ongelooflijk veel ervaring 20 jaar ervaring, dus ik zal je wordt niet meteen destabiliseren door een paar Ja maar die van ons zonder zandvliegen.

[00:22:38]

Ik ga mezelf ook niet beschouwen als de Perfectie dus dat is ook niet zo. Daar heb ik waarschijnlijk ook al een stukje in het eerder ongerustheid wat we waren. Pas twee wedstrijden verder en de impact van die beslissing.

[00:22:59]

U heeft in de club, Maar hij heeft hem toch verkeerd ingeschat dat hij de club gedestabiliseerd werd door door het vertrek van vandaar dat De Schat Van inderdaad, want volgens de mensen ligt daar de kiem van alle problemen die dan naar die ontstaan zijn. Het ontslag van Jens dorp. Dus ook kwalijk genomen door een groot deel van de supporters als jullie terug kijkt op Alles wat nu intussen. Wat is heeft hij er inderdaad spijt van dat ontslag zoiets tenietgedaan maken. Mocht het kunnen waarschijnlijk wel. Ja ik denk dat we daar iets te vlug gereageerd in Waregem de laatste voorbereidings wedstrijd Standard tegen Genk sint-truiden thuis tegen Kortrijk en je verwacht dat niet aub dingen, dus ben ook een en mens en en de Rest in de club is er wel wat wat draaien van een ontstaan.

[00:23:59]

En daar heb ik dan Ja ik moet mezelf daar de de verantwoordelijkheid geven, want ik heb de sleutel al een jaar of 90 niet en ook als als bedrijf van het andere hoek. Het komt of een organisatie komt of wat dan ook en je kunt ja of nee zeggen en je zegt Ja dan moet je de verantwoordelijkheid nemen. Ik vind dat wel dat ik de volgende kan kan vragen dat ik dat ook toegegeven. Heb jij dat ik dat hier nu ook in publiek toegeeft dat ik toegegeven heb en dat ik de sleutel van de mijn nicht heb omgedraaid en het is misschien een detail in het hele verhaal rondjes dorp ook, maar ik wil toch niet verdragen.

[00:24:41]

De Kort nadat ontslag waren die vragen spandoek wilde hangen in het stadion bedankt Yes jullie dat niet toegelaten. Waarom erg dat heb ik niet zo goed begrepen, want was dat niet met een beetje olie nog op het vuur Gieten bij supporters die toch al misnoegd waren, maar goed, we moeten ook op stukken kunnen afsluiten.

[00:24:59]

De opstelling was daarmee afgesloten goed. Dat is dan misschien dat het ook anders gekund, maar ik ben er al iemand die graag nog dan afsluiten ook. Als het een minder goed of stukjes bij je beter. Soms denk ik van het hoofdstuk af te sluiten, maar ik geld meer kwaad over vertellen Integendeel overjas. Dorp ook al dat ik dat nu dan zouden ze een heftige discussie met Sofie maar maar ik was bij de toekomst mekaar. We gaan we moeten daar ben ik zeker van zal dat altijd nog met de warmte.

[00:25:41]

Anders ben ik ook van zijkant en al zeker van en ja, dat is dat is dat Is dat gebeurt er nu gelijk. Dat is dan de kern van veilige. Volgens mij is dat niet een beetje voor de de gegroeid de afstand tussen u en defense.

[00:25:59]

Nieuws stond er dichtbij in de in de succes periode meer van Michelle stadsverlichting was het Veronica the the the Wind van voren kreeg En ik heb dus als ik die op een brief heb gelezen, dan wordt hij eigenlijk een beetje bevestigen dat jullie uit elkaar gegroeid zijn dat er dat er minder wederzijds begrip is en dat is dan zo'n detail denk ik waar waar die supporters daarom. De bevestiging zien. Ze zitten er in een ivoren toren. Ze luistert niet meer naar naar Defense die toch gelukt zijn.

[00:26:29]

Twee reacties op mijn eerste reactie is dat dat dat kan ook wel, dus maar dat is toch koffie en een stuk waren ze minder aanwezig zijn. Dan zou ik zijn beperkte gaat dadelijk een aanwezig zijn, dus dat heeft toch wel ook in India afstand wat wat gespeeld. Prettige wissen beter geweest en secondo. Je kunt ook niet met 20000 achtergelaten Ja of niet met supermooi?.

[00:26:59]

Eenvoudige nagels huisgenoten en de en de familie genoten misschien wel onder thuis, dus je moet ergens een afvaardiging hebben waar ik hem en we hebben al de supportersfederatie en we hebben al de Armada Ganda waar ik En ja, ook niet vinden waar de voorzitter zelf daar naartoe en met die mensen gaan spreken. Dus ik verder ook niemand af om met de supportersfederatie te gaan spelen. Gaat dat zelf naartoe ook met de mensen, maar naarmate hamda en en ik dacht misschien dat ik door die twee organisatie. Ze moeten overal gordijnen zijn.

[00:27:41]

Er zijn voldoende mensen kon bereiken nou goed en ik heb nu ook wel geleerd dat u op en dat we daar moeten gaan werken die op een brief u weet nog niet wie het is die open blijft eigenlijk samengestelde voorgeschreven. Heeft u wil dat eigenlijk wel graag weten dat ik wou het graag weten.

[00:27:59]

Graag met een auto die mensen zo spreken was even laten weten dat ze dat niet noodzakelijk meteen zien. Ze willen eerst dat u min of meer erkend bij wijze van spreken dat wat er in staat, toch klopt wel beter bij. Deze gebruik ik de de gelegenheid om om te zeggen dat wat daarin staat. Dat zijn 25 dingen in staan. Dat was ook het was geen gescheld. Geen wel een keer kan hebben toch eigenlijk gestructureerd en het was vanuit wat ik wat ik knap ben en oprichten en terechte van die komen gekomen is voor de club zo leek het net op de zaak luister naar een stukje waar We stellen vast dat er geen lijn zit in het beleid.

[00:28:38]

Van Gent nog sportief nog qua organisatie. We ervaren dat onze Club San supporters niet kent en weer verontrustend ze niet als belangrijke ziet in de zoektocht naar de reden. Hiervoor komt steeds dezelfde Rode Draad opduiken een gebrek aan visie binnen de club het gebrek aan een volhouden visie toont zich niet enkel in het.

[00:28:59]

Blijkt het weerspiegelt zich in het bestuur van de club zelf in 2013 verhuisde Gent naar Ghelamco Arena een indrukwekkende realisatie toch gelijk het beleid van gen mentaal steeds in het stadion te vertoeven. Er zijn voldoende aanwijzingen van en verhalen over de centralistische aansturing binnen de club. Top Down detaillistisch van delegatie van verantwoordelijkheid zonder vrijheid tussen raam niet zomaar een schrijffout je dat snel bij ingeschreven is, denk ik hoe heeft u die brief beoordeeld of was dat confronterend op een manier wel? Er zijn verschillende aspecten. Anders is er al raar dat in die brief simpele dingen staan En in die brief vragen zodat ik dat zo meedelen wel bij deze doe ik dan ik vind nu dat het gezegd heb je nu wel de momenten dat ze de kenbaar maken dus over de inhoud valt er te discussiëren over de wijze.

[00:29:59]

Dit gebeurt de anonimiteit waarin ze zich terugtrekken niet willen naar voorkomen zich niet willen kenbaar maken. Daar heb ik wel moeilijk mee en ik vind dat dan naar bed als ik op een andere manier organiseren en met ons gesprek aangaan en dan kunnen we misschien in onze gansos supportersgroep diverse eenheden. Maak mijn eenheid de normale de historische supportersfederatie de nieuwe Armada Ganda waarde voor alle jongeren ook in begrepen zijn en misschien wie weet ook nog een derde groep mensen die zich zouden kunnen organiseren, want die op een brief heb ik absoluut geen probleem mee, maar de de anonimiteit waarin mijn dit nu wel naar voorbij.

[00:30:47]

Ik denk dat ik daar het recht heb op, dus dat neem ik niet dat ik daar pikken, want ik werk niet. Ik ben niet in, maar dat hoor ik wel vaker. Die is wel Top Down.

[00:30:59]

Zeker ziet er wel heel kort op weinig delegatie weinig verantwoordelijkheid voor voor de mensen En u hebt graag detaillistisch diep in etten-leur dat dat ook wel wat wat heb je dus ik heb nog een bedrijf die met 270 mensen het wel begrijpen dat ik niet de tijd heb om zo in detail met alles beter zijn en dat ik de bezig te zijn en dat ik dus je wat ook over laat dan aan Michel louwagie en zijn mensen. Ik denk dat Michelle ook eigenlijk ook wel veel met het zijn dit overdreven met zijn mensen werkt en ze en ze heel veel mogelijkheden heeft weet je een club moet eigenlijk eerder actief centralistisch geleid worden een goede voetbalclub ook niet vind altijd wel ergens in een zeer centralistische punt en een voetbalclub is geen normaal bedrijf gegaan is een bedrijf.

[00:31:59]

Financiële toch heel sterk moet geleerd worden. Hij had mij bijvoorbeeld En in die brief een beetje ontbreekt en die op een brief is de financiële dementie naast Alexander wat men zegt. Moet ik toch zeggen dat agent behoort tot één van de beste verander clubs op financiële vlak als ik dat vergelijking namen noemen wat met de andere clubs in in de omgeving van van van Gent Had ik maar zeggen. Dan vind ik dat komende van een van een verlies van Nederland 2020 te zijn nu met een eigen vermogen van van 30000000 dat wij eigenlijk de club van uit het moeras gebracht hebben tot de laatste verzonden toegestuurd ook niet aan het laatste zinnetje van mijn analyse dat u bezig bent om de klughte katapulteren de tijd, maar het is natuurlijk een boete.

[00:32:59]

En ergens over het beleid van afgelopen 6 maanden ons heeft die het stadion staat er wat financiële situatie is wat zijn. Daarvoor loopt de verdiensten aan het stadion kampioen gespeeld hebben we in de Champions League dat toch wel een beetje sport. Het is het is voorbij zijn kont van moet dat is maar ja, dat elke keer opnieuw bestellen. Dat vraagt hij ook aan het spelen. Ben aan het rijden. Dat is zo maar goed. Het is ook wel dat ik dan een in de omstandigheden vandaag toch even verwijst naar die 20-jarige en dat ik zeg ja, ik heb het ook fijn dat het met opvolging is moet worden en dat we te oud zijn.

[00:33:46]

Dan weet je wat naar reacties. Dan ben ik op 6 maand heel veel en veel geluk verouderd wat wat niet zo is natuurlijk, maar dat moet aan de opvolging gewerkt worden.

[00:33:59]

Een andere zaak, maar we moeten meivakantie geven om om die opvolging op dergelijke wijst organiseert dat de club er goed uitkomt het contact van Michel louwagie loopt af loopt nu al wist dat niet verlengd 22 Telenet Het loopt of einde van het jaar, Dus ik zou zeggen. Het is eigenlijk emotioneel verlengd tot 22 doen met een handtekening gezet worden. Andere daaraan denkt dan om niet verder te gaan dan zelf, Want dat wil ik ook wel een keer dat hij er moe van gehoord ja, wat wat moe van dit allemaal, maar laat wel heerlijk zijn de verdiensten van de van de van Michelle en vervangen.

[00:34:39]

Dit is dus echt niet niet aan de orde, maar ben alleen zeker zijn al bezig met de machtsoverdracht na 2022. Ja dat zou fouten moeten we er niet meer zijn. Ja maar dan daar wil ik niet opnam. Toen ook naar de mensen die in de open brief staten en de mensen die luisteren de opvolging is.

[00:34:58]

Die bijzonder goed moet voorbereid worden en bijzonder selectief moet voor geluid worden als we die vacature van voorzitter van de agenda openstellen, is dat veranderd zijn van Hoeveel sollicitaties dat we zeg maar, maar dit is niet aan de orde. Ik denk ik denk vooral in de toekomst van de club en dat we dus iemand moeten kunnen vinden die voetbal kent. Geloof mij die organisaties kent die mensen kent die financiële kant financieel Beheer kant, dus de vereisten die aan twee ongesteld zijn zeer groot en dan komt bij een heel kleine populatie Diana Martin komt en ik wil dat zeer zeker of dat u doen zodat je dat met een gerust gevoel Echt kan zeggen.

[00:35:43]

Oké, die 20 jaar zijn niet voor niks geweest en ik ga niet zomaar uit handen geven, maar en ook niet in Trance een volle transparantie. Als je een opvolging zou te regelen en invullen invullen openheid en Alle klanten en dergelijke meer dan krijg je er nooit.

[00:35:58]

De opvoeding is dat dan gewoon een nieuwe voorzitter. De verkoop van de club op dit ogenblik. Denk vooral aan de opvolging. Ik denk dat we club zijn zoals we zijn die financieel altijd goed staat En dat we zullen moeten zorgen dat dat het op dezelfde manier kan verder is het wordt, want eerlijk gezegd beter als ik het vergeet met mijn printer Joden en nu de voetbalwereld is totaal van internationaal en nationaal als ik zie Hoeveel clubs in België in bed laten handen gekomen zijn. Ik denk dat op de 18 cups in 1A er bijna.

[00:36:40]

Ik denk 13 of 14 en een buitenlandse handen. Zou je dat ook over de wegen als er een buitenlands bod komt dat misschien de toekomst van de club van verzekerd? Ik ik ik denk vooral om de om een goede continuïteit aan aan aan de club te geven en en ik denk dat dat.

[00:36:58]

Moeten kunnen zijn om verder te functioneren, zoals we zijn, maar met een met een heel strikt en met een heel goed beleid en daar moet ik met u allen op geven ook aan die die soms wel wat Ja heel hard op de centen kijkt, Maar die toch verdorie de club mede gezond heeft gehaald. Ik wil nog een keer terug naar de kritiek op dat noemde centralistisch bereid. Lees een bedrijf dat eigenlijk een bepaald en aangestuurd wordt door twee mensen zijn de uzelf en Michel louwagie. Twee mensen die uiteraard heel erg betrokken zijn bij de club misschien soms te betrokken worden voorgelegd aan Mo messoudi, zoals u weten momenteel analisten bij sporten, maar ook nog Expert van Gent en hij zei dit niet rennen, schat.

[00:37:47]

Sorry Bob Peeters en dan kwam Victor Fernandez en het minst slecht resultaat dan de witte Michelle heel dichtbij loopt restaurant in.

[00:37:58]

In de kleedkamer is of in de doos van de trein is wel voor je welbevinden dakleer toen zeker spanning of ja, zenuwachtigheid in in de groep en naar de trein naar toe ook naar naar autoriteit van de trainer is eigenlijk niet niet niet positief. Dan wordt het inderdaad zoals hij beweert opzicht soms teveel spanning gecreëerd zoals Peter ook altijd te kort op te zitten er zijn en een A3 clubs die nog gelakt worden volgens de principes van de heer management. Dat is genk-gent en Mechelen denk ik ja, alle andere clubs worden nog wel gelijk door buitenlands kapitaal.

[00:38:44]

Ik was gisteren Oostende ik ga daar geen geen grote uitspraken over doen, dus ook niet aan mij om daar over te geven, maar ik moet je zeggen. Ik heb Oostende niet erkend als.

[00:38:58]

Ja, daar wil ik het bijhouden. Ja maar de vervreemding of de bevreemd. Het inderdaad bevallen is is toch wel speciaal en ik dat dat dat dat clubs Ja met mijn werk en de heupen dat is kattenhaar Kortrijk dat is dat zijn dat is Maleisië maar we moeten toch Opletten dat we de band met met het achter Club identiteit hebben dat toch goed de wagens en dat is dan de reden. Waarom zeg je maar net. Daarom zit ik er overal op en alles vandaag moeten rekenen dan we zijn dus gekomen in een financiële eigenlijk moeders en als je daar meegemaakt hebt, wil je dan nooit meer in terugkomen en dus wil je heel dicht zijn bij wat er gebeurt en is en wat moeilijker finale sportieve situatie misschien meer Impact.

[00:39:58]

Dan in andere clubs, omdat wij afhaken van onze party beste resultaat voetbal je kunt voor mij doen. Nou wat je wil dat je kunt een mooie stadion mij binnen. Je kunt het verkopen en je kunt alles doen wat je wil, maar als het op het veld niet goed loopt, dan heeft dat zijn impact op alles. Ik zeg maar helpt het als u dan ook nog eens naar huis komt rondlopen bezig in de trein en zijn assistent. Ja die weten dat het niet goed loopt. Die zijn zelf al nerveus verlicht wel vragen of dat ik dan nerveus ben of niet, Maar weet je dat te spelen soms zelf vragen en de omgeving soms zelf vragen om de voorzitter dus te zien.

[00:40:45]

Je mag dat niet de connectie tussen een voorzitter en en en zijn omgeving en zijn spelers. Je moet daarin tot in de laatste voorzichtig zijn overzicht.

[00:40:58]

Ja, even wachten dat je dat doet, maar dat bestaat nog geen spelers komen uit vreemde landen uit diverse andere competities donderdag. Soms echt Ja ik ben ook psycholoog tegen. Je weet dat maar soms staat inderdaad echt te vragen van ja. Hoe voelen die die jongen zich die komen hier toe te gaan en appartement wat spelers zorg, maar Hoe voelen ze gaan die zijn 21 22 23 jaar en dan ga ik ervan uit dat en nabijheid toch niet zo slecht is met een sportieve. Dan mag je aan de meeste trein is waarschijnlijk weinig niet, maar wel met Human beings van de spelers, maar ik kan je wel zeggen dat is bij Club Brugge niet anders, hè?

[00:41:49]

Als het minder loopt zijn Barcelona en Vincent Mannaert ook zeker aanwezig zijn tot tot aan de hand in de kleedkamer. Oké laatste woorden was trainers.

[00:41:58]

Over de nieuwe hebben de tribune vanhaezebrouck natuurlijk. Het was nochtans niet meteen de bedoeling dat hij zo snel weer aan de slag zou zijn van half werken. Ik kan niet ergens en dan zeggen dat ik zal wel gedurende een periode Alles onder controle houden. Ik vind dat niet zo werkt. Ik ben iemand van het veld die dan die zelf zijn zijn inpak moet hebben op het gebeuren Zeeman van Halfweg maar ergens halverwege het seizoen instappen. Zou je dat doen? Dat weet ik niet. Ik denk zomaar ergens in In The Middle Of misschien januari kan je dat nog zeggen van dat is misschien moment om die dan terug in een periode voorbereiding toch hebt weliswaar korter, maar toch.

[00:42:40]

Ja beter dan zomaar vandaag op dag ergens in springen, maar oké, het kan evengoed zijn dat het seizoen daarna is dus dan kan ik eigenlijk nog geen uitspraken over doen. Dat was een vanhaezebrouck op 11 mei van dit jaar. Toen zag ik dat nog niet naar uit dat hij zou terugkeren bij agenten natuurlijk wat heb je gedaan om hem toch te overtuigen om.

[00:42:58]

Winterstoffen spreekt over 1 januari en 6 december. Ik denk dat dat niet zo niet zo groot is, maar het is denk ik dat ik een grote respect en waardering heb voor Hein vanhaezebrouck, Maar heb je eigenlijk wilde wachten wel tot 6 december, want misschien Wilt u hem wel al eerder terug op de club hebben nu dus dat hij dat je een operatie ondergaan en dat hij dat niet komen dat dat dus niet kan en eerlijk gezegd dat het dat het weer wat beter gaat, want de rest ook heel veel pech met de Rokers moet absoluut geaccentueerd hoger kunnen staan en situatie zijn al al wat van dat ook zwaar geboord.

[00:43:48]

Ik bedoel het aan dus gisteren. Het was volgens de wet volgens regels van het was het zakgeld. Ja, maar toen ik het.

[00:43:58]

Zag gebeuren dacht ik ja, nog maar eens op dus geen probleem, maar maar de wijze waarop is is was toch weer in Zedelgem en ik vroeg dat eigenlijk dat je dat het rijtje van ja ja, tegen tegen alles van van dit seizoen wou ik nog even ja nee, dat klopt maakt met Racing Genk toen die wedstrijden verloren spelen die slechter doen, dan agent dat ik herinner mij gent-genk en wedstrijd die ook met verloor daardoor agent agent de betere Ploeg en dan ongeluk doelpunt naar het einde toe.

[00:44:42]

Ja, het is tussen een bij en de rest weggeweest naar Ruud Wij hebben dan nu voor voortgang van Asbroeck gekozen en dat ik stukken niet weg dat ik een groot respect hebt voor Heijn omdat ik vind dat een Vakman is.

[00:44:58]

En en ik en secondo ik denk dat misschien ook wel wat zal wegnemen door het feit wel zijn dat juist zegt en dat hij dat hij de dingen onder controle heeft dat er geen half werk leveren en van esbroek die levert geen half werk als ik zie hoe dat die twee dagen nu gebruikt heeft, omdat hij blijkbaar orde op zaken stellen op alle niveaus. Ik heb begrepen dat hij bijvoorbeeld official coach overgeheveld heeft naar de apotheek die nu tijdelijk bij de belofte zat, dus hij is echt wel van plan om daar schoon schip te maken als er nu één ding is die ik altijd en op regelmaat gewezen aan de treinen Rockanje stulp en Wim de Decker en zelfde ballonnie, wat kunnen wij als bestuur nog doen omdat je uw volledig uw Performance indicators zou kunnen doen, zodat je dat we allemaal ons goed verloopt.

[00:45:56]

Dat vraag ik allemaal.

[00:45:58]

Gesprek met zijn zal hebben. Zal het dus niet gaan over sportieve aangelegenheid, maar zal het altijd gaan over wat kunnen wij als bestuur doen om je omgeving zo goed mogelijk te maken dat u goed is dat een voor een goede trainer iemand die de hele sportieve uitwerkt organisatie van de club op zich neemt zoals Michel Preud'homme dat heeft gedaan en zo zijn vanhaezebrouck. Dat heeft geen zin dat dan eigenlijk de A2 niet. Dat heb ik eens wat voor overgeven, zodat dat is ook zo ja, ik vind dat zij om te kunnen presteren maximaal de midden moeten hebben financieel, maar ook qua omgeving om te kunnen presteren.

[00:46:38]

Je kunt niet voor een trein resultaten verwachten en maar de helft van de middag even nog niet over spelen zijn, maar al de omgeving de omgeving de de de de de scouting apparaat en dergelijke en tussendoor dat ik misschien nog toch een kleine aankondiging doen ook naar de open. Blijft u maar zij net bezig met de volledige nieuwe medisch organisatie en.

[00:46:58]

En ook een volledig nieuws kettingzaag die elke Ja dus dat komt goed hè? En wordt er gaat er naar geluisterd worden, want dat is ook een kritiek natuurlijk scouts leveren rapport en je bent er blijkbaar niet altijd. Vriendelijk heb ik in het laatste nieuws gelezen, maar Maar ja er wordt niet naar geluisterd als puntje bij paaltje komt gaat Michel louwagie met alle spelers die gekomen zijn dan ik nodig voor wat wat in de brief. Die was ook van plan van iedere keer uitnodigen als beschikbaar zijn, maar ik zal nu alle rapporten Toon van de scouts dus waarbij niet waar ik niet bij betrokken was bij Michelle niet bij betrokken was, maar waar Dus zowel de beschrijvingen van de vele slaan als de aanbevelingen en Truus hebben en een moeilijk zeggen wat als ik die rapporten krijg.

[00:47:54]

Kijk ik al naar de vlucht naar de naar de conclusie dus.

[00:47:58]

En en dat is ook gezien dat bijna alle spelers en rapport hebben van de scouting met aanbeveling met zal zijn aanbeveling driemaal plus die aantekening klopt niet. Dit klopt dat rapport doen is door 10 scouts gezin 9 op de 10 hebben en 3 plus gegeven, maar en daarna vind ik wel over betaald dat ding. Ik heb liever een tweede die iets teveel kost dan een middelmatige spelers die ik ook misschien minder betaald, maar waar waar niet hetzelfde uitkomt. Ik moet er nog uit, maar ik weet niet wat je de wedstrijd gisteren gezien hebt en de laatste in Charleroi die wedstrijd gezien dat de jongens aan het komen.

[00:48:49]

Ik denk dat was ook als je als je dat ziet dan dan zie je dat die jongen aan komen, dus ja.

[00:48:58]

Maar ik kom maar van Charleroi naar Gent komen. Ik denk dat dat een grote overstapt dus naar de scouts wordt wel geluisterd, maar motivatie is toch altijd een vriend van het huis was er nu ook weer om het contract van Hein vanhaezebrouck in een heeft Mathias als zaakwaarnemer. Oké dat is dan dan spreek je memoji en de tweede doet veel voor Gent maar vooral uitgaande transfers en die van de moeilijkste dingen om financiele balans goede evenwicht oud.is uitgaande transfers realiseren. Ik ga geen namen noemen, maar sommige België hebben financieel lastig, omdat ze niet genoeg uitgaande transfer kunnen realiseren om eventueel een aantal nieuwe transfers binnen te pakken.

[00:49:43]

Ja maar die slechte reputatie die aan hem leeg stort u niet om om blijven zaak te doen. Wel heeft geen druppels gekregen. Dat is de ik heb niet die die die die overtuiging.

[00:49:58]

We zullen zien wat nu wat nu verder geeft, maar het bod wat mij toch wel bij indruk heeft dat de indruk kijk nog even terug naar die twee trainers. Die eigenlijk graag alles in handen nemen. Ze zijn daar net Hazebroek en Michel Preud'homme Ik heb me laten vertellen dat het ook de enige twee zijn die eigenlijk durven in te gaan tegen de voorzitter achteraan komt dat door toedoen. Ja, dat heeft u graag. Dan heb je een trainer. Die volgt en alleen maar volgt daar heb je niet voldoende bavianen, dus en hij zal wel in de tegen en en en Michel deed dat ook dan, Maar goed, dat dat dat dat geeft dan een betere resultaten.

[00:50:43]

De bestaat niet voor niks aan het spreken in het Frans en dat en dat heb ik wel graag gedaan. De titel daags na de aanstelling van vanhaezebrouck in het laatste nieuws was. Hij doet de witte dromen. Is dat zo en over welke dromen?.

[00:50:58]

Denk je nog Bijvoorbeeld dan? Ik zeg maar iets de play-off met 4 clubs. Dit seizoen. We gaan voorzichtig zijn. We gaan nu stap voor stap gaan. Ik heb dat gedaan in begin van het seizoen. Nu ben ik toch wel wat wat rustiger daarin, Maar ik ben wel zo dat dat dat we gaan toch beklemtonen dat een en vroeg moet een objectieve zijn dat je niet zonder objectieve kunstwerk en en dat objectiv zullen we formulier, maar nu nog niet. We gaan drie weken laten werken en dan gaan we toch en objectief formulier naar de groep toe, maar nu een objectief formulier is een beetje echt een slag in het water.

[00:51:44]

Dan gaan we niet doen, maar denk dat we ook een kwestie van de groep gaan geven en als dat op die brief niet gehaald wordt. Deze trainer wordt niet meer omslachtigheid seizoen en maar ik ben ook overtuigd dat het terrein goed werk gaat regenen dus.

[00:51:58]

Eerlijk gezegd als ik zie hoe dat hij werkt en dat gedreven is om om om met de groep te werken Nee ik denk dat dat dat we nu toch vertrokken was de komst van de training kijken naar dat ik zelf ook belangrijk om u aanvoerder toch weer een beetje op zijn juiste plaats ze zitten, want die gaat ook nogal veel invloed inductieplaat ik net ook voortdurend vertellen waar ik denk dat dat ook overdreven. Dit is echt niet niet juist, maar Valys Wat is een goede spelers heeft een heeft een Talent die ja, die toch wel boven.

[00:52:36]

Het gemiddelde is van van de vele andere spelers en ik heb daar een een goede relatie mee, maar maar tussen dat en dat veel invloed hebben. Dat weet ik niet, hè. Oké zit in de laatste halve minuut van de uitzending. Ik kan de winkel nog vragen waar ik naar uitkijkt. Ik denk na de match van hoffenheim n301, Europaweg.

[00:52:58]

Maar ik eigenlijk nog iets meer naar de wedstrijd tegen vandaag volgende zondag en daarna terug en het was een boeiende weken voor Ivan de witte voorzitter van de agent. Dankjewel voor uw komst naar de studio toelichting. Dankjewel ook Peter.