Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond de Champions League in voetbal. Hier waren de ploegen Van de G5 bepaalt niet indrukwekkend afgelopen weekend En we zitten in de laatste rechte lijn naar de ronde van Frankrijk gespreksstof genoeg. Dus voor mij twee kasten en dat zijn vandaag Beste collega bij Sparta en Hans vandeweghe van de morgen. Goedenavond Goeienavond Hans ga je nu wel of niet naar de tour dit jaar, maar ik ga niet naar de tour dit jaar. Ik zou ze zijn gegaan met de camper, maar mijn copiloot kan niet mee en ik rij niet alleen met een bak van 7 meter vooral niet achteruit vooruit gaat nou wel, maar ja, ik denk dan parkeren moeilijke plaats enzovoort en dan al dat gedoe.

[00:00:47]

Ja dan denk ik van Dekra niet en als Michelle thuis niet gaat, dan hoef ik ook niet te gaan. Ja, een bed. Jij bent sowieso geen wielerman, maar eerder thuis in de atletiek. Ja heb je niet veel te doen gehad. Deze zo.

[00:00:59]

Je was er niet. Parijs was er niet, maar nu moreel van gelukkig toch nog wel volgende week ergens het voetbal en wat zijn de eerste indrukken zo naar de eerste speeldagen in de Jupiler Pro League dat ze gisteren Europees veel beter was dan als we in de rest van de dag hadden gezien en zo zijn er toch al wel een paar gepasseerd denk ik de voorbije werken met een paar uitzonderingen. Zaterdag wordt het veel leuker uiteraard waren er veel meer doelpunten te zien, maar als het dan iets minder wedstrijd is, dan begin je dat publiek nog meer te missen dan op andere momenten.

[00:01:29]

Dan wordt het wel heel stilletjes en voor een verslag hebben ook een beetje is leuker. Ja daar gaan we straks nog wel die eerste momenten vandeweghe Hans Dit is jouw Moment Like This Time results. By the way too much Too Much I would like to eat.

[00:01:59]

Not the power of the time for two Hearts One love my nose Nose for mijn neus en daarna super verder is more myworld en dat was heel fijn persoon met een naar haar tweede nederlaag nu tegen kietelen, maar inmiddels is dat heeft er al. Ja ze heeft vandaag gesproken kunt er meteen aan het luisteren zelfs waarschijnlijk verloren. Alle respect naar jullie toe en dan straks even lekker, Maar als wij thuis Daarna de kan bekijken ook met een neuszalf is er toch zijn route twijfel vandaag. Zeker verloren kantje boord.

[00:02:52]

Ja maar ik kan daar weinig van van die bokkepoten, maar dan hoor ik van Ja zegt de ene is toch technisch.

[00:02:59]

En jij denkt dat financieel wilt, maar dat vind ik dan fysiek feest sterker. Dan denk ik van beetje hetzelfde zoals in Madison Square Garden. Ik heb gezegd interview wacht wacht dan via. Je weet toch wel dat ze moeten dood slaan of the Rings slaan. Ja ik wist het het nu weer hetzelfde verhaal. Het is niet gelukt en dan zijn die ringen rechters redelijk streng en is natuurlijk die commercie diep diep diep interessant een ander persoon uit de hoek leden gidsen dat duidelijk Ja maar wat vind jij van haar als af?

[00:03:32]

Ja wel heel apart figuur heel even als je voor je bij haar binnen geraakt letterlijk en figuurlijk ook in de box halen naast café. De boksneuze Lichtervelde is daar een of andere aftandse brouwerij waar ze traint en dan duurt het de tijd voor je ook haar op temperatuur krijgt om jou te aanvaarden, maar dan is het eigen zeer intelligente gesprekspartner die.

[00:03:59]

Discussiëren Hoeveel dingen wat ik had voorgeschreven? Ja, ze zeggen nu dat is reclame voor het voor het vrouwen boxen. Ik denk van ja, ik weet niet of de reclame is weervrouw die elkaar op gezichtslaan tot het bloed mijn dochter dat eigenlijk wel aan doen en dan mag de beste ook nog een keer niet winnen en dat was echt boos voordat ik dat had geschreven, maar ik zeg ja, Ik respecteer je als atleten. Ja dat weet ik zeg iets en dan komt ze los en dan praat ik vind daar een geschenk voor de Belgische sport en ik hoop echt dat het met haar bokszaal waar ze nu weer €213000 minder belastingen met recht voor verdient heeft van de grond komt en dat ze daar een project en dat zal ook een sociaal project zijn uit de grond willen lampen daarin.

[00:04:42]

Hooglede-gits heeft hij toch en zijn boerderij gevonden en toen ik daar was was dat ik was ook wel te maken en ik hoop echt dat het lukt. Ik vroeg dat ze niet te lang zal Kampen dat een gevaar met boksers hebben. Dat gezien Michael Jackson Ik hoop dat zij maar zij is, volgens mij is stuk.

[00:04:59]

Dus all the best zo nog niet droom van de Olympische Spelen Nee maar ja, is wel heel moeilijk en heel anders dan wat ze dus het is meer dan boksen en daar moet ik ook die meisjes gewoon schrikkeljaar, maar dat deed dat is de hebben gezien in Londen is dat is niet echt gelukt ook omdat ze daar een longontsteking had. Men zegt dat het geen koffies was pas een gewone longontsteking, maar in een longontsteking heeft koffie. Zou je toch vermoeden dat het goed is, maar zijn alsof ze is heel heel erg ziek daar de vraag is of ze zin heeft heel veel traject in combinatie met met die beroepen.

[00:05:36]

Die komt ook haar beroep. Dat denk dat dat wel lukt. Nou dan zal ze wel een soort dispensatie krijgen van de politie denk ik, want zit op de administratie, maar als je ziet dat ze dat zegt van ik respecteer. Ze heeft ook een beetje een buiging gemaakt voor Katie Taylor 80 van die is klaar. Die is mentaal haar gaat hij afhaken het dus niet.

[00:05:59]

Maar nu twee dagen later. Dat is een verdere dus alle respect dat wel. Ja, oké. Dit is jouw moment weer een bal goed terug en zoek op de kop van Carlos niet normaal. Die zit Lukaku die bolle tijdelijke in eigen doel verwerkt ging die anders binnen of niet? Het antwoord is ja, en vooral Nee ging er naast Romelu Lukaku tweede keer op het scorebord zoals Lukaku de antiheld, hè, Dat kan halen van de helemaal garnalenseizoen. Dat heeft natuurlijk met top cijfers en tegelijk ook een beetje symbolen voor zijn carrière, denk ik, want die cijfers zijn er bijna overal geweest bij mijn geluid.

[00:06:44]

Het wat minder maar bij Bram lieverd en nu een hele andere competitie blijft hij score. Blijft hij ook. Moet je kritiek krijgen ook in Italiaanse pers en dan gebeurt zoiets. Die prijs is er weer niet. Zij moet het voorlopig alleen doen met een Belgische titel en derde plaats op de WK.

[00:06:59]

Dat is mooi maar geen prijs en daarna zitten eigenlijk te weinig voor wat hij is voor het spelen van de kwaliteiten die hij heeft dat het allemaal wat meer mogen zijn. De prijzen betreft bij op de medaille uitreiking achteraf. Zou jij in plaats wil gegaan zijn met hem te zeggen? Ik speel ook wat voetbal op heel laag niveau. Ben nooit lang geblesseerd geweest. Juist terug en de trainer nog 10 minuten laten spelen terwijl ik daar zelf absoluut nog niet klaar voor was er staan een voor en door twee slechte pols is van mij hoeft het nog één twee verliezen.

[00:07:31]

Ik kan u verzekeren. Ik was vijf minuten na de wedstrijd thuis ging nooit meer voetballen. Had ik dan niet blijven drinken wat ook al redelijk straf is naar een voetbalwedstrijd dat niet volmaakt illustreren. Dat is een dochter van het regionale voetbal en ik wil daar heel slecht van. Ik denk daar nog altijd met een slecht gevoel en terug, dus wat voor hem niet zijn. Dat is iets dat hij niet alleen in zijn carrière, maar dan zal even niet vergeten natuurlijk die Aygo op dat moment in een finale.

[00:07:56]

Dat kan je voor een stuk relativeren, maar ik denk niet weg.

[00:07:59]

Vera past alleen een moment komt dat hij misschien wel een prijs pak met Inter is. Dat Is dat hij helemaal naast hebt kunnen neerleggen blijft ook gisteren pas echt gereageerd op social media. Ja dat gaat terugkomen, want eigenlijk ook wel dat hij gewoon zijn niveau willen ophalen. Dan zijn we slikken. Dat is even afzien, maar dan toch weer gewoon hard werken als iets wat hij gedaan heeft, denk ik met veel met een Sandra gevonden en die Italiaanse competitie twijfels over dat wel zou lukken en competitie de toch veel meer gesloten is veel praktischer ook dan de Engelse Waarvoor dient speelde, maar zal daar je dat die bepaalde die heeft dat stukje lief dat hij daar ook heel hard van pas komen.

[00:08:39]

Ik heb altijd al bij Hoe lang gaat hij dat kunnen doen? Is nu 27 zijn spel stijl veel incasseren vaak op snelheid op kracht. Dat is niet iets of geen spel stelde. Je denkt dat je 35e kan volhouden, dus dat is maar ik zei dat doelpunt. Ja dat is geen stom.

[00:08:59]

Dus die ziet een bodybuilder op schoppen is heel bezig, maar ik vind ik gewoon zijn eigen doelpunt wel heel erg diep is Lukaku gewoon. Ik ga even snel een en probeer maar te houden en dat ging dus niet, want die jongen was eigenlijk voor hem maar dan zet hij zijn armen lopen en dan is het afgelopen. Ja, en dan ja, dan gaat hij. Nee dan wordt penalty en dan korter die penalty niet zo getrapt. Eerlijk gezegd. Gelukkig hard genoeg van de Europa League gaan we naar de is League gisteravond gewonnen door Bayern München het verslag Paris saint-germain met een o van goede man.

[00:09:59]

Kijk The lovely stand van FC Bayern München Bayern München Champions League tot opluchting denk ik van heel wat mensen laten misschien eerst over de wedstrijd hebben wat wat vonden jullie ervan? Ik heb ervan genoten om te beginnen. Ik vond het heel boeiende wedstrijd in het begin leek bij beetje af te wachten als de vrouw zegt of we proberen zijn vrouw die Driestar aanvallers van PSV toch heel nauwlettend in de gaten te houden die ontsnappen dan ook een paar keer en ik ben bij papa geweest. Die hebben hun kwaliteit en die kan er sowieso een paar keer uit komen.

[00:10:35]

We gaan gewoon terug ons eigen ding doen dat tempo verhogen met een hoge pressing spelen en vanaf dan hebben zij de wedstrijd van een groot stuk overgenomen gescoord en alle doelpunten. Het eigenlijk was het voor een groot stuk gelopen minder minder die wedstrijd voor en moest Het fysiek ook echt afleggen tegen Bayern München deurwaarder. Veel hierna 6070 minuten helemaal door zaten bij PSV De directie is er niet genoeg.

[00:10:59]

Want ik vond het een hele goede wedstrijd eigenlijk Ja en ik vond PSV wel even tijdelijk op zijn kans gehad. Ik ook naar de tweedehands alsnog laat maar. Dat is natuurlijk bij en die geven altijd wel iets weg. Meestal mag niet meer dan een week wel bij Maaike bewonderd is Thomas Müller die die kan jagen. Die blijft een minuut 0 meter opstanding van het blijft gewoon ja, op die bal en hoe je snel dat hij bij die bij de balkdrager zijn hoe sneller die bal afnemen. Dat is onwaarschijnlijk jou Barcelona paar jaar geleden ook nog gehad, maar dit is nog een heel stuk sterker sterker dan Liverpool het eigenlijk dat dat meer terug Zak maar bij zat gewoon helemaal niet terug in het echt een groot risico.

[00:11:46]

Soms zijn vrienden Media Markt maar ja, je moet wel 80 meter gaan overbruggen tegen hun als je ik vind het echt wel. Ja, Ik hoef niet ik vind Ja maar Jezus is een traditions.

[00:11:59]

Omdat daar altijd heeft gestaan. Ik weet wat is commissiekaas voetbal, maar ik hou niet zo van dat gedoe van. We gaan weer een Team kopen hebben gaan dan €400 geven aan twee Toppers en we gaan er ook nog een keer de boel belazeren of en opnieuw Play en dat is wat ik bedoelde opluchting denk ik was bij vele groot van u. Het is gewoon echt die gewonnen heeft met de ironie van van de nederlaag dat net de mensen waren zoveel geld voor betaald hebben. Zoveel miljoenen hebben voor neergelegd en wekelijks nog op mijn bankrekening heb bij spijtig dat het met 10 mensen zijn die kans hebben laten liggen en eigenlijk ook voor gezorgd dat niet aan het langste eind van de week dan.

[00:12:43]

Aangezien ik denk al een beetje normale normale haar gisteren kwam die weer met een hamster op zijn hoofd op het veld. Jonge jonge doe je toch niet en dan weer begonnen in de tweede helft God tweeling die nou maar gewoon op het WK.

[00:12:59]

En het ook wel wat is een fenomenaal voetballen vrij duidelijk? Je hebt het al gehaald. Ja, dat is eigenlijk gewoon een hekel van Qatar zijn wel meerdere divertikels zijn hè van Hoe is het? Want ik moest ook echt lachen met Kevin de Bruyne to the naar de uitschakeling van mijn city in de Champions League uitslagen was Money Rules the game moet jij dan zeggen dan speler van Manchester City ja, Dat zijn de Verenigde Arabische Emiraten dat is ongeveer hetzelfde wel die twee komen niet overeen hè daarin Integendeel maar dat is hetzelfde.

[00:13:38]

Ik bedoel dat is nu eenmaal sport washing heet dat met een mooi begrip. En ja, ze weten ook dat gaat een keer stoppen, dus dat ie van alles andere toestanden ook voor hun amusement, maar dat zijn dat caparis. PSV is een Staats investeringsfonds jou is het ja.

[00:13:59]

City is voor een deel voor denk tussen 10 en 15 procent ook eigen opstelt van de Statie na, want Chinees in de series Fonds Ja en denken van Nee ga maar niet maar geen kritiek, maar er is de band tussen PSV en Qatar Maar Los daarvan wat PSV gedaan heeft de voorbije jaren. Ik was In The Garden in dit weekend ook een uiterst kritisch parkeerschijf. Ja dat hele succes van het model van PSV dat dat berust op gebruik maken van achterpoortjes boekhoudkundige drugs en forel met WhatsApp transfer niveau heb je gedaan.

[00:14:34]

De 402 twee invallers hebben zijn op zijn uitgavenpatroon genormaliseerd krijgen ondertussen 175 200000000 Van Qatar om de toeristen daar naartoe Naar Marja en dat wordt dan ingeschreven in de boeken en dan moest even de Thijmen zijn beperkte mogelijkheden. Dat gaan bewijzen dat dat niet niet koosjer was dat niet.

[00:14:59]

Formules hebben dat geprobeerd heb ik dacht van we hebben dat En toch is niet gelukt en ondertussen ondertussen zie je dan de voorzitter van PSV zien. Alleen bestuur komen van UEFA dan denk je Ja je ziet er nog lopen en het is niet normaal wat zij kunnen uitgeven in verhouding. Tot wat binnenkomt. Nu zijn we natuurlijk ook een nadeel hebben, maar Stadionplein 44 45 en anderen hebben natuurlijk en Bayern stadion van 70000 keer zeg ja, Parijs zou dat eigenlijk ook kunnen bouwen enzovoort enzovoort. Het is wel zo.

[00:15:32]

Dat is wel gaar PC is was een team van de Baljeu en het is ik heb het gelezen in een heel goed verhalen over de zeik intiem gehouden van de Parijse Elite heeft dat Omarm zijn de rijkelui en dat is wel een beetje inherent aan alles. Wat spijt me zeer? Dat zie je in België ook wel op veel minder op lager niveau minder is gehaald, maar je ziet dat in alle landen dat er ineens investeerders komen. Die denken we gaan.

[00:15:59]

Dit gebruiken voor onze eigen verrijking voor ons eigen plezier en we willen verhaal kampioen spelen en elke voorzitter heeft dat elke investeerde heeft dat dus PSV is een exponent en extreem voorbeeld, maar het is inherent aan het huidige voetbal. Ja, kunnen zijn voor de stad wel voor een stuk. Als je kijkt naar Wittenberg gebeurd is en waar de voetbalploeg daar een heel positieve rollen heeft gespeeld of jij dat nu eigenlijk ook voor Parijs kunnen doen en dan staat die de voorbije jaren vaak is getroffen door heel erge dingen en dat voetbal kan dan op een bepaalde manier blijkbaar toch verzachtend werken en dat is nu opnieuw niet gebeurt als weer voor de patiënt ook een deel van een plekje erbij ding vergelijk met landen met de want Neymar zijn salaris.

[00:16:47]

Dat kan je heel atlanto. Bergamo meebetalen. Ik gelezen, Dus ja, net gezegd om daar nog even naartoe te gaan. Moet ook zeggen natuurlijk, hè. Ja dat komt van al die oudere gloria.

[00:16:59]

Allemaal geloven in het project project ligt daar ook weer helemaal oplossen in het was vorig jaar de even wat minder. Inspire was wat aan het uitbuiten sijpelen, maar met de terugkeer van Jordy Die technisch directeur is geworden is dat hij helemaal weer opengebloeid zijn. De katten daar ook weer tegenwoordiger was er zelfs iemand van de hoge piefen dacht ik vorige week daar tegen Club Brugge dus daar zijn weer voor de oude glorie eruit gehaald. Toen blijdschap van iedereen die daar naar het voetbal hopelijk nog een keer mag gaan kijken, maar het blijft iets vreemd dat zij daar een kleine knopje geld blijven.

[00:17:35]

Pompen die oude man allemaal naar hier, dus we hebben naar aanleiding staat in onze België dus, Beerschot Tot begin oktober als die denkt van Hey aanleiding. We gaan een paar bijhalen. Begin maar heeft ook een belangrijke momenten investeren. Moet je naar het noorden van Engeland nog even over de Champions League wordt nu opgenomen afgewerkt als een.

[00:17:59]

Eten slotfase zeg maar van het toernooi met rechtstreekse uitschakeling de kwartfinale halve finale dat lijkt wel te werken en de UEFA misschien wel gaan bestendigen goed idee als wat je zegt klopt dat ze daar meer geld kunnen uithalen. Dan zullen ze denk ik jou niet twijfelen om dat te doen. Het was leuk. Het was zeker leuk. Marom. Nog niet vergeten dat het daarvoor ook heel leuk was dit seizoen Vorig seizoen in de heen en terug wedstrijden volle bak spektakel dus daarvoor alleen moet je het eigenlijk niet gaan doen, maar het wel voor je kan doen is wat minder wedstrijden op een seizoen.

[00:18:30]

Daarvoor zou het heel moeten kunnen zijn, Maar ik vond het zeker geslaagd wat ze gedaan met haar zitten. De tv-zenders dan weer niet. Ja dat is echt voetbal is niet te kopen. Hans gezegd heb ik gelezen, maar ik weet ik niet of ze nu gewoon de gewone premies betalen voor deze discipline bestudeert is, want er is natuurlijk die premie zijn berekend op dubbele wedstrijden en ik heb nu gezien 180000000 dat.

[00:18:59]

De winnaar tussen PSV en meer verdienen dan dan de precieze geblockt hebben. Het is alles in zijn beleving kan creëren in een stad in En zoals sporters ooit gaan toegelaten zijn krijg je van een toernooi waar supporters uit verschillende landen samen komen. Krijg je een soort van mini EK WK gevonden. Dat zal wel lukken dan kunnen werken. En ja, misschien ook weer zet tegen dat WK voor clubs zeker waar je onder zit achter een verrassing was het niet dat Jens dorp vorige week moest vertrekken bij Agent of was het net wel een verrassing uitslag van de trainer je toch erg goed kent naar een per twee speeldagen op het verleden niet teveel wil zeggen.

[00:19:43]

Dat is interne keuken. Ik denk dat hij bij ons goed werk hebt geleverd, maar dat dus een beslissing die die genomen is na de wedstrijd van vorige week zaterdag, maar ik vind je niet leuk dat die beslissing al een beetje naam aan het rappen was voor Voordien Dat was dan de verloren.

[00:19:59]

Finale tegen Kevin bedrijven in de kelder, denk ik inderdaad die beslissing was niemand nog door verrast, denk ik. Er is altijd wel een zwemband twijfel twijfel geweest over je stoor centrum in hart en nieren te braaf. Misschien wel te vaak. Gewoon gedaan wat ze hem hebben opgelegd en tegelijkertijd. Misschien zelf ook te weinig. Daar stond op bepaalde momenten. Het zit misschien ook niet in hem dat ik erachter om zelf knoop door te hakken. Die zijn er soms wel geweest. Er zijn wel wat dingen waar hij zich misschien teveel heeft laten doen door het Gentse bestuur de kwestie van de aanvoerdersband bijvoorbeeld met azare dan de band anogia moest afstaan.

[00:20:37]

Dat zijn dingen waar je van bovenaf toch redelijk bepalend is opgetreden waar hij dat misschien niet gedurfd had. Dus ja, misschien dat hij soms Heel veel sterkte voor de Dag Hans Hoe kijk jij maar wat zit daar echt afgespeeld? Ik denk dat het van de laatste jaren de slechter is niet hoe het is geweest bij Gent.

[00:20:59]

Ja als ik zie Welke voetballers hebben gekregen op Cercle Opeinde dus een maart thuis tegen Sanne Waar koop je die een vier dan zie je Karim belhocine de ruimtes bespelen dirigent laat en dat kan zijn je later ruimte. De andere doet daar iets mee, maar daar ga je dat beetje omzetten en dan ga jij met je die ruimte moeten we dit lopen, maar dat gebeurt niks. Dat komt ook niks van beneden uit een 2 heb ik de bekerfinale. Ja sorry als je kijkt een ding moeten trainer doen bij een bekerfinale die zijn baasje zetten zoals het moet gezet worden.

[00:21:39]

Oké dat wordt niet slecht, want ze zijn en doet het voor Kom maar met de juiste intensiteit in het veld sturen en dat is ook heel vaak niet gebeurd. Hoe vaak agent niet in het begin een doelpunt tegen kreeg En wat hem natuurlijk ook wordt vergeten denk ik is maar daar zit Agent in een doodlopende straat. Dat is de straat.

[00:21:59]

Vadis odjidja die waar ja nee sorry als je de tegendoelpunt Van Gent gaat analyseren, dan zie je heel vaak dat het aan de kant van begint en ik heb gezegd van het is een drama dat niet is weggehaald door Anderlecht in de dan in de lente van 2019. Wat doen. De bedoeling was wel van me houdt, maar dat komt dan niet tegenhouden, want ik zat met de fantastische voetballer als het kan aangevallen worden, maar al het andere is een groot probleem en je zag ook gewoon. Ja, toch te weinig invloed op en ze denkt van als balloony dit jaar aan het echt voetbalwedstrijden kan krijgen Want in België moet je altijd eerste oorlog willen voeren kan beginnen voetballen heel moeilijke competitie.

[00:22:50]

Kom zit er nog iets in Gent maar ik vrees eerlijk gezegd mijn aanvoelen als iemand die vaak naar Gent gaat kijken. Is dat ook doet de combinatie of eigenlijk niet werkt en dat het allemaal is vervuld destijds door een onwaarschijnlijk productieve Jonathan David en misschien zijn er nog bedenken hier 3 op 10 krijgen van die wedstrijd van zaterdag helemaal natuurlijk, Maar ja, en zit in een hele moeilijke straat hoor. Was op ga naar zomaar niet uitschakelen. Ja en Niels zijn opvolger wenkbrauwen gefronst of waren stuk toch wel voor een stuk jou heel andere stijl heel realistisch zien is binnen, dus we kunnen misschien ook wel gebruiken in de Ploeg een beetje smeerlappen gehaald en mag er wel wat bij komen als je wil spelen.

[00:23:50]

Tijd met met wasmiddel en dat je geen enkele stap vooruit in de modernisering van de clubs niet op korte, maar het nu lukt ook niet op de lange termijn en dan gaan ze gewoon heel veel tijd verloren hebben met met iemand was mijn bericht en natuurlijk de statistieken na 3 speeldagen te vroeg. Ik weet het, maar competitieformat is wel gewijzigd. Natuurlijk het is wel nog sprinten worden om de top 40 zien als het nog even aan slippers voor iedereen reizen. Iedereen denkt er denk ik ook wel over na die nu alles in puntenverlies te wandelen punt nu is van goud waarde denk ik ook als je erbij stilstaand dat die competitie alsnog een paniekaanval komt in ons land.

[00:24:27]

Misschien wel een keer vroeger kan stoppen, dus dan zijn die punten nu helemaal van dubbele waarden als er niet kan door gespeeld worden tot aan de 34e speeldag, dus denk dat daar toch wel bij veel plezier. Ik moet over nagedacht worden over lichtsnelheid pakken en nu versterk en daar niets mee te wachten, want de achterstand op Charleroi is een tussen toch? Dat is een club dealer.

[00:24:50]

Krijg een dingetje nog over Gent Ik was toch eigenlijk verbaasd dat Lotte vertrek van Thomas kaminski nu minder wedstrijd gespeeld op sint-truiden. Dan komt ze daarbij is vrij duidelijke doen man. Beter dan definitief ook wel eerlijk gezegd op de lijnen zeg maar bij het uitkomen was het altijd wel redelijk wat twijfel natuurlijk als iemand met de kwaliteit en het karakter van Sinan bolat in de plaats op kunnen halen. Dankjewel daarvoor denk ik en daar zijn ze mee bezig. Daar zijn ze zeker mee bezig. Oké, nog een proefwerk vierkant draait op dit moment.

[00:25:26]

Club Brugge dat we weer heel veel vakantie hebben gehad vandaag om het af te maken. Dat gebeurt niet. Kijk, dan kom je nu alleen achter. Dan gaan ze allemaal weer terug is met handbal dan altijd hier bij ons heeft hij ook nog niet echt gedoneerd voor eigen 16 volwassen speelde.

[00:25:50]

Wat moet lekker doen wat zij willen? Dat was voor mijn voeten uit, Maar ja, ik heb liever als ik zie wel in de moeilijkste periode van zijn weliswaar toch niet zo lange trainerscarriere. Nu denk het wel. Ja, dat was Landleven alles nieuwe had hij ook wel een paar heel getalenteerde mannen die toen veel hebben gedaan. Die klus was morioka niet doen op een op een voorbeeld van blijven heel hoog niveau speelde bij Genk veranderen. Alles wat ik aanraak koud bij Philippe Clement had hij ook een oplossing klaar voor vertrek van pronsweide en blijkbaar.

[00:26:19]

De puzzel die moet lekker moeilijker dan het vervangen van Postcodeloterij niet helemaal anders natuurlijk kinderen zitten een soort afsluiting, maar het is een lange pauze geweest van het stil liggen van de competitie zijn dan letterlijk geruisloze kampioen geworden. Dus helemaal niets gebeurd nadien. Misschien gewoon te weinig veranderd bij Club Brugge het eerste jaar onder Clematis niet het eerste jaar van de kern die ze nu hebben. Die spelen al veel langer samen en je krijgt het gevoel niet alleen bij deze speel zeg maar bij de eerste en 2.

[00:26:50]

Bij de bekerfinale dat die kan gewoon dat prikkels nodig heeft. Die kunnen komen van klimmen. Bijvoorbeeld heeft alles bewijzen met met goede speeches dat hij een groep weer wakker kan krijgen, maar dat kan heel goed gebeuren door een paar jongens te prikkelen op een andere manier Namelijk doorheen te laten voelen dat ze niet meer zeker zijn van hun plaats en dan is nieuw bloed denk ik. De beste oplossing. Ja, ik dacht ik dacht dat een van de redenen zou ik zijn het gemis aan het publieke als je naar Club brugge gaat, dan is het echt helpt gewoon tegenstander en voor de scheidsrechter en wilde gij tomaten scheidsrechter.

[00:27:22]

Heeft Club nu niet bepaald bevooroordeeld, maar bij Hans vanaken zien dat dan niet en die is dan als ik alles mag geloven, want ik zie niet de hele wedstrijd stuk minder dan normaal, hè. Dus Wat scheelt er is dat de dikke Wending is dat toch die dat die dat die stuwing van dat publiek Wat is een fantastisch publiek bij bij mijn broertje zegt ook altijd, maar het is ook wel zo in het spelen. Tuurlijk ook wel.

[00:27:50]

En dat heeft natuurlijk ook al te maken een aantal van die spelers zijn eigenlijk een soort, maar het zijn tribune spelers is worden toch voor een stuk beter, omdat ze weten van manier Peugeot verzorging en we gaan het publiek meekrijgen enzovoort. En ze veilig en natuurlijk vormen die opnaaien. We gaan een gele kaart pakken voor gaan uit te lokken en de komt de vlamstraat in en dan spelen ze alles kapot. Maar ja, club is natuurlijk al zoveel Talent lopen datzelfde beetje verhaal bij Gert op het moment gaat dat toch wel weer beginnen draaien dat ze dat dat in principe moet zou moeten lukken als er niet teveel misloopt.

[00:28:29]

Ja misschien komt er snel wel weer publiek natuurlijk in de stadion. Zijn gisteren minister van sport. Ben Wijs met dat protocol doet ze altijd heel beperkt, maar wel gekomen sterke Krijger heel erg ik altijd supporters kunnen er in een voorzitter al met breedte lachen te komen. Is die komen uitleggen Brugge.

[00:28:50]

Zend ook niet Anderlecht ook niet. Zal de handig zijn hoor. Zal anders dan echt anders zijn. Ik kijk altijd liever thuis. Zo weet ik weet niet. Ik begin Concordia wennen, maar ik vind ook dat ze goed doen die die die mannen die op je van van hoe en dus in het stadion missen. Dat is dus dat zal toch wel saai zijn een agent met met 4000 mensen in het in de tribune weet het niet, maar de stilte gaat wel gebroken zijn en nu wil je soms echt in stilte soort alle Engelse vierletterwoorden die de spelers roepen als een kind dat ze dat dan wel weer leuk vindt, dan hoor je dus niet als je thuis zit ik daar fantastisch goed gedaan.

[00:29:36]

Ook de beeldverhouding enzo. Die camera zijn. Waarschijnlijk toch een beetje veranderd. Ik weet niet dat zal wel plezier hebben gedaan, maar ja, het valt mij niet helemaal tegen thuis kijken zonder publiek, maar in het stadion is natuurlijk een totaal ander verhaal.

[00:29:49]

De tribune Sporza en Hans vandeweghe van de morgen nog heel even over het voetbal van gisteren trainers de buurt van Fashion Company Ja het is moeilijk oordeel op basis van een wedstrijd, maar wat vonden jullie van dat debuut? Ik vond het wel echt wel dingen The te hebben die hij wil nastreven en de modellen in het voetbal met bijvoorbeeld die voortdurend in het centrum kwam infiltreerde. De looplijnen die wil zien. Jij heeft meegebracht uit Engeland ook natuurlijk van zijn grote voorbeeld Pep guardiola fout blijven dezelfde dieren de week Voordien ook waren een beetje van de Voorsprong op Mechelen dat je bij zonder verkoudheid wat je van de Voorsprong Gisteren was.

[00:30:32]

Misschien zelfs nog erger tegen die man. Dat hebben ze dadelijk nog niet uit gekregen, dus dat is dus kantje. Dat moet toch een keer inkomen ooit bij Anderlecht anders gaan er nog veel van dat dit soort wedstrijden. Vorige vreselijk voetbal is aangepast aan zijn spelers materialen en.

[00:30:49]

Kan je spelen materiaal aanpassen aan je voetbal? Maar dat is een stukje duren hoor. Ja, gaat hij echt wel met haar anders moeten uitpakken. Het is natuurlijk geen zeer jonge Ploeg en de tweede Jongsma Europa Europa Vandenbroucke is en hij is nog een heel jongerencoach. Kan hij die spelers beter maken. Ik heb maar dat ook afgewerkt. Heeft hij de Oefenstof onze omdat uit elkaar te halen en dat geleidelijk aan leren jas verdorie moeilijkste opleiden. Beetje zijn in een sport is het moeilijkste van alles. Je kan ik kan heel Madrid coach hoor.

[00:31:22]

Ik kan ook kampioen als ik daar had gezeten dan anders had ik misschien ook gewoon tegen PSV maar ik kan er niet tegen zegt natuurlijk maar maar dat is een ander verhaal als je denkt van die moet je reageren van 1718 jaar impasse Centraal in mijn verdediging en zeggen wanneer je wanneer niet welke basis geven voor het moeilijk en jij bent moet je daar ook aan denken toe een beetje grote vorige week in een extra time en de vergelijking is natuurlijk wel scheefgetrokken, maar zo spraak Kompany vorige week over de tactiek.

[00:31:49]

Manchester City hadden ze de lijn tussen de centrale verdediger aan de voerbak afsluiten. Dan moet je altijd beetje wachten en op de vaat van de tegenstander eigenlijk blokken vanaf het moment dat je die fout Moet lukken of wachten op die fout dan zeiden altijd een beetje in een positiewaarde genoeg wel hoog staat, maar dat je misschien niet aan de bak, maar dat wil niet zeggen dat die andere Ploeg meestal vanuit het midden waardoor dat die actie word gedwongen en daar was het een kwestie van de ballen naar de buitenkanten.

[00:32:23]

Te Vermijden waardoor dat ze drieën konden zitten zonder beeld heel moeilijk dat je dan beter zo'n bordje erbij gezet waarheid even kon uitrekenen of moet altijd in de kleedkamer ook natuurlijk, maar het is toch niet makkelijk, denk ik dan. Als je daar als jonge voetballer met veel ontzag hoekje kijken naar de wedstrijd. Ik wil 0% angst zien. Ik wil met plezier zien voetballen met de vraag is kan dat als je zoveel richtlijnen regeltjes heeft waar je allemaal naar luister.

[00:32:49]

Moet voegen. Dat is heel veel gevraagd en ik voor sommige Wat is dat is niet iedereen gegeven om met zulke ingewikkelde voetbalvormen om te gaan, zoals je zegt. Vercauteren beter zullen de meeste Respect hebben gehad, maar ze konden hem niet eens meer van zijn spelers periode. Bij komt dan niet anders dan zijn dat die daar gewoon inderdaad ontzag voor hebben en dat is ook geen gezonde situatie. Ja ja, vroegertje nog in de krant. Vorige week heb van is hij wel een opleider. Ja, Ik vrees van niet.

[00:33:19]

Ik weet dat hij kan dat worden, maar daar heb je ook zelf opleiding voor nodig om mijn opleider te zijn. Heel weinig mensen die zomaar zeggen. Ik spelen Dan ga ik ineens trainen worden enige dat ge kunt Cruijff jij had gekund destijds was wel 30 jaar geleden dat hij dat dus krijgt hij al 30 jaar geleden meer dan 30 jaar geleden, dus die heeft het kunt in het huidige voetbal denk ik is het heel moeilijk. Zie dat niet. Integendeel ze zouden opleiders en die kootjes komen van.

[00:33:49]

Dan een voorbeeld van een goede voetballer geweest zelf, maar die andere die we nu zien die waar we nu naar opkijken goed kloppen. Dat zijn allemaal. Die ja, die heeft heel veel cursussen hebben gevolgd die dat al die Oefenstof hebben verzameld die zich daar als het van Nathan hebben op gegooid en die dan komen met systemen, maar bedenken af van Fantastisch maar nu kopiëren van Manchester City op Anderlecht ik vrees heel, maar ik hoop dat het project wel lukt, Want omdat het jeugd is en omdat het eigen jeugd is enzovoort en en en omdat u Kompany is.

[00:34:27]

Ik heb een zwak voor Vanessa komt dat niet, maar hij moet niet te veel optredens alles in de achtertuin. Ze is goed geweest. Wensen huisarts echt tussen die twee niet is gelukt en Campanile allemaal wat te ver uit elkaar, maar als dat nu net Iets dichter bij elkaar op gelegen en de tegenstelling niet zo groot was dat wel een heel mooi. Doei doei kunnen zijn denk ik het realistische wat verkouden.

[00:34:49]

Spreekt tegenover het licht, maar even toch wel wat Frans van Campanile misschien wel bij Anderlecht het wat ingewikkelder als dat nu toch is mooi had kunnen samen voor je wat het zou voor ogen houden natuurlijk aanvankelijk. Ja ik vind het eigenlijk ook niet gelukt. Is. Radio 1 zaterdag begint de ronde van Frankrijk met twee maanden vertraging en met een streng covid-19 ook organisatie van de ronde van Frankrijk heeft erg strenge gezondheidsregels opgesteld. De tourstart volgende week zaterdag en op 20 september en in de regel staat onder meer als er binnen een proef twee mensen ernstige Corona symptomen hebben dat die hele Ploeg dan de tour moet verlaten, want je maakt er vandaag brandhout van in de morgen daar niet heen.

[00:35:35]

Je hebt het coronavirus nu ook daar in de tour toeslaat sloeg. Laat me de succesvol exportproduct komen. Ik denk dat biostatistiek bij ons in België die de regering geadviseerd.

[00:35:49]

Heleboel hebben gehackt of zo, maar ik denk vooruit twee positieve wat gaat over twee positief. Oké haal ze dan weg en testen Rest en als het u de twee meer zijn, dan moet de 10 naar huis, maar hele team naar huis moet omdat er twee zijn die misschien waarvan de ene aan de fietsen praat. Misschien en de andere geen en er is een of andere ploegleider die in de auto zit. Nee, sorry, dat vind ik echt gewoon belachelijk, maar ik denk dat natuurlijk de zodat de tour directie dat heeft moeten doen om de Franse familie copini te bespelen dat het dan mag en om de regering tevreden te stellen enzovoort en de vraag is alleen nog aan die Ploeg doen, hè?

[00:36:31]

Ja, en de ploegarts. Wat gaat hij doen? Dan zie ik dat hij moet niet die moet die moet melden, want dit is een privacy, Dus als jij rekenen er toch op dat hij het wel doet. Ja dat wordt lastig verhaal klopt dat toch niet. Nee dat wordt een heel lastig vooral dus die man boven, hè.

[00:36:49]

Controleren of de arts bijzijn Het wordt dus ja, we zullen zien wat het wat het is, maar ik denk niet dat er veel teams geval zo af komen, eerlijk gezegd. Ik misschien dan wel een verdwijnen en dan dan zal natuurlijk radio platoons als ik heb geschreven zijn. Wij kunnen zeggen die is weg. Die was zeker positief, zoals die is weg. Die heeft zeker met een brommer gereden ofzo. Dat was destijds ook het verhaal. Ja het is weekend dus achterklap maar wat mij opvalt hebben zijn wel een aantal positief al geweest, maar nooit in de koersen tot nu toe is dat goed controleren als dat ook in het voetbal heel erg goed doen wat natuurlijk niet laat zeggen die niet sportmindz.

[00:37:36]

Ja moeten we allemaal doen van Cindy coureurs enzovoort. En waarom niet veranderen mensen? Ja, maar die betalen ook al zelf dus ja, en de test testing is er nu genoeg dus niet.

[00:37:49]

Woensdag centrum niet kunnen worden geteste dat alle coureurs worden getest. Het is nu ook niet verhalen, maar dat wordt dan wel weer zo voorgesteld. Ja dus ik zou zeggen laat dan starten in Nice en probleemgebied rode zone dacht ik of Oranje Oranje denk ik wel een probleem is nu daar komen ze gelukkig niet gezien, maar ze hadden wel rond dus ja, Dus die saté Ja die toer is absoluut. Levensnoodzakelijk schijnt voor die dat zegt altijd dat ook niet zo op op mondiaal niveau is toch? Die ingekort die ertoe doet altijd van het Belgisch perspectief, maar ja, maar ze hebben mensen die de mond vol hebben van de koers groter maken en zo ja, net een nieuwe nodig wel de enige.

[00:38:36]

Ik ben het eens ooit tijdens de tour in Peru geweest en daar staat dan de tour in de krant. Ronde van Vlaanderen zal niet in Peru in de krant staan. Dat is duidelijk maar ja dus.

[00:38:49]

Hoe laat is de enige die mondiale aanzien heeft zin en die voor spektakel zorgde die ook voor publiciteit zorgt en die het wielrennen Condor sleuren nu door de moeilijke sowieso ook wel op Spotify bieten interessante Tour denk ik met jumbo-visma. Misschien toch een poppetje nu om de tourwinnaar te leveren met roomsaus. Nee of toch bij jou wat zijn fitness risico. Good presteert wel in de Tour de la was het zeker endorfine en moest afstappen en daarna heb ik niet zo'n goed zicht op eigen vlees dat hij minder gevoelens zijn, maar je moet pas in vorm zijn.

[00:39:29]

Je moet eigenlijk niet in vorm zijn de eerste weggevallen. Zijn heel moeilijk wedstrijden vanaf de eerste twee etappes en al behoorlijk pittig weekend bergjes de 18 juni beginnen maar aan hoor. En zeker als warm is het al minder warm zijn dan normaal, maar hier ook niet de derde week.

[00:39:49]

Toch wel een beetje een probleem, maar andere kant ik je wel mijn vertrouwen en ik zal wel mijn vertrouwen in team jumbo-visma als ik weet wat ze allemaal hebben gedaan op mijn renners op te krijgen. Zelfs het water gecontroleerd of daar niet teveel de terium in zat enzovoort eerlijk zeggen Ja ik ben ook de de man die daar de voeding die komt van de doos van bijpassing TV Het is allemaal heel wetenschappelijk, maar het is ook heel menselijk allemaal. Het is een andere teams in Nederland die ook heel wetenschappen moeite iets minder menselijk is Jumbo visma.

[00:40:26]

Ik ben daar geweest op de tijden voor Wout van de arts opnieuw vulkaan. Ja het is allemaal heel erg relaxed Mensen praten met jou dus niet met een andere teams volledig met afgeschermd en zijn open in en ze werken hard in goed Zie je gericht. Ik vind het gemist van kruijswijk is wel een probleem.

[00:40:49]

Dat is wel een probleem als die er nog was bij geweest, dan denk ik van de hebben echt al heel veel speerpunten en en en dan dan kunnen meegaan hè? We nog onze in Nederland half brommer als mensen noemen Wout van Aert adres optreden. Dus hier af. Ja maar die die ik al lang mee hoor en dan echt lang mee. Dus ja nee, ik hoop eigenlijk dat je het wint. Ik maar Chinees.

[00:41:17]

Bernal colombiaan, ze hebben zij weten wat het water nodig is. Dus ze hebben iets meer ervaring ook Zonder Pardon voor een beetje ploeg van die dat want ja, dat is een statement Brittannië kennis alleen maar die twee die verkopen natuurlijk ook wel buiten buiten groot-brittannië ook in Antwerpen ze hebben. Hun tweede stond erbij. Waren er niet van kwijt ben dus. Nou ja, ik denk het wordt sowieso een heleboel in de tour. Er zijn nog wel wat teams iets willen proberen. Het is een hele toer kwaaie indeling met een rotgevoel laatste dagje verschrikkelijk waren tijdrit naar boven.

[00:42:00]

Zit daar ook nog tussen daar is en die beklimmen van de drie verschillende moeilijke kanten met de laatste moeilijke beklimming met de langste lastigste als laatste daar gaan ook nog een echte dan gaan dingen gebeuren en en.

[00:42:17]

Beste tapas in het wordt een heel zwaar toe. Gelukkig dat hij in de vroege herfst of later zomer wordt gekregen als ze dit in deze zomer hadden gereden met die 35 graden. Dan was niet goed afgelopen. Alles water ontvangt gaat sowieso in de eerste dag enorm veel aandacht krijgen dan met dat puntensysteem gaan omgaan. Dokters die spelers. Wat zei de renners moeten een score geven morgenavond en met de ochtend twee punten voor vermoeidheid. Dus elke avond zijn dat allemaal 2 punten vermoed, want ik neem niet aan dat er iemand fris over de streep komt dan.

[00:42:48]

Wat is kort 4 punten enzo zijn er allemaal kan je dat is niet echt eerlijk en een neutraal ga monteren voor elkaar en er dat wist ik dus niet, hè? Is dat zo? Daarom puntensysteem bepaald maximum komt. Dan mag je eigenlijk niet meer bij zijn, maar dat bestaat alleen in trainingsvormen de API data rate of perceived exertion. Doezoe heeft eigenlijk zelf een score van van Hoeijen percipieert hoe je hoeveel moet je bent.

[00:43:17]

Dat schijnt redelijk te kloppen hoor. Bij geoefende atleten. Die zegt ja, ik zie toch alleen 7 en als hij vroeg zit hij al een nacht dan dan dan gaat er een drinken of er gaat een lichtje branden wat ook maar daarvoor dus ja, ik wist niet dat ze dat deden het puntensysteem en wat wat is daarvan moeten aangeven hoeveel aflevering van Hoogezand The Crew is anders zijn, dan heeft niks te maken met met met hoesten met andere symptomen met koorts en moet allemaal de gaten gehouden op twee keer per dag mag je weet toch bij hoesten willen als je iemand buiten adem is op zo'n Die zal wel een keer goed te boven.

[00:43:58]

Dat denk ik ook, maar ja, dat zijn de enige plek waar ze geen mondmasker hoeven op te zetten als ze als ze op de fiets zit. Ja dat lijkt mij dan wel redelijk normaal goed. Ik voel daar nog aan toe dat we morgenavond een tour podcast brengen van de tribune met Michel Wuyts.

[00:44:17]

De kou en Thijs Zonneveld kijkt of Vandenbroucke al vooruit naar de ronde van Frankrijk en de tour zelf is vanaf zaterdag te volgen op alle kanalen van Sporza tot slot van deze tribune nog één van mijn stokpaardjes Rusland en doping de Mastermind DJ direct is Today and Hyde doping agencies suspended Russian Sports broadcasting Life Is Worth Without je hebt tussen Stroe en ander level of coronavirus. Deze maand verscheen het boek De rodtsjenkov Air Hybrid Auris Secret doping Empire grigory, rodchenkov. Dat is de voormalige baas van het anti-doping lab.

[00:45:17]

Scouts die uiteindelijk zelf doping dealer Words en zijn hoogtepunt bereik op de winterspelen in Sotsji 2014, maar hij samen met de Russische geheime dienst positieve stalen van Russische Toppers laten vervangen door stalen tot hij dan een paar dagen later vlucht naar de Verenigde Staten spijtoptant wordt enzo ook publieke vijand nummer één in Rusland hoe hij dat allemaal heeft gedaan beschrijft net dus in dat boek Hans je hebt het was ik al gelezen en ik heb begrepen dat je toch van je stoer bent gevallen. Ook al had je Icarus gesneuveld kleintje net van woorden die Netflix docu, waarin ook al heel veel werd verteld.

[00:45:50]

Ja omdat hij hij begint bij zijn eigen carrière als atleet waarbij hij dus op het moment aan zijn moeder vraagt. Ja ik wil hier ook iets te nemen om beter te lopen en laat hem dan anabole steroïden inspuiten door zijn moeder die zelf arts is zo begint het dan alle Er wordt dan chemicus komt in het dorp ingela boter.

[00:46:17]

Onder de communistische periode wordt dan groter wordt dan directeur van doping lab En dan begint het eigenlijk. Dan kan ik geen concurrent met de trainers van wie weet. Ja die dat een eigen doelpunt dealers, maar ik kan daar beter zegt hij die opladen. Ik heb betere producten. Ik heb beter. Je moet het zo enzo enzo doen en hij gaat zijn eigen methode uittesten. Waar ben jij? Dus kleine hoeveelheden steroïden mengt en hij zegt tegen dat dit moet je drinken met alcohol en spoelen in je mond en dan gaat het sneller uit je systeem.

[00:46:57]

Mijn vragen. Zal het wel werkt het dan wel heel vies uit het systeem gegaan en heeft dus dat zijn methode tante Dutch tijdens de Hertogin mag in Russisch al. We gaan een andere naam zetten en die had die atleten zijn worden dan klant bij hem en dat vind ik dus fantastisch hoe dat fantastisch ver. Nee, niet van.

[00:47:17]

Vreselijk uit dat combineert Enerzijds als ik dan de mensen hoor die herkende collega's ook onder andere Van Gent ING Nelson Schoenen zijn labeurhoek zeer performans in het opsporen van alles dezelfde. Echt wel heel goede publicaties aan de ene kant, maar de andere kant op kwamen naar atleten en die werden dan bevoorraad door hem Los daarvan je nog verhaal van Sotsji waar hij moet mee stappen in in het systeem ondertussen, is hij daar al een paar keer. Heb je ook niet hoe vaak maar ik moet parkeren. Psychiatrisch patiënt verklaart u dan precies opgesloten.

[00:47:53]

Echt murw geslagen bijna zelfmoordpoging zelfmoord poging gedaan enzovoort en dan wordt hij geopereerd door het systeem. Dus nu gaan we hier iets uitvinden, want eigenlijk werkt het systeem werkt het ook gezien. Dat is wat je leest uit dat boek dat hij eigenlijk iets moeten uitvinden, omdat ja, als er een poes.

[00:48:17]

Werkt de opvoeding en dat vind ik dan wel weer verheugend, maar ze hebben dan een systeem gevonden om de positieve urines waarvan ze wisten of van wie ze wisten. Die is positief. Die heeft zeker gepakt gaan we wisselen betalen dat we een record aantal medailles kunnen hebben trouwens niet meer. Die is nog steeds in afnemen, maar ze hebben hier moeten terug hebben ze moet het maar ja, conclusie was ik ook dat Rusland op dit ogenblik voor jou geen plaats meer heeft en dus ik heb heel lang ook voor Rio gezegd van kijk, Sorry Laat ze maar komen.

[00:48:49]

Fijne allemaal, maar laat hem maar een paar komen, maar nu van dit is zo erg dat je echt alleen een Russisch atleti nooit in Rusland is geweest die mijn werk als gebeuren bovenop bij ons geboren. Die zat geen Russisch spreekt, Maar misschien augustus die mag misschien wel meedoen, maar alle anderen die heb ik gewoon boter op het hoofd. Die hebben met dat systeem meegedaan dat het andere deel is echt rot stop. Ja echt puur bestaat doping en daar daar moet.

[00:49:17]

Kom af mee gemaakt worden en nu zie je ook weer juridisch. De nieuwe directeur van het dorp inklap is alweer bedreigd geworden, hè, want die heeft gezegd dat bepaalt men van Ja we hebben nog niks geleerd, dus we zijn in altijd bezig zoals vroeger en die hebben ze nu gezegd dat ze hem willen ontslaan, want hij zou hebben gefraudeerd in de ander zegt dan ook gezegd. Ik heb helemaal niet geprobeerd. Ik heb gewoon mijn mond niet gehouden, dus helaas alweer bezig en als je dat ziet, maar je wist het toch wel met het Ja ik word daar ziek van heel dat verhaal met die Laval denk dat dit kan nu toch allemaal niet waar dat land dit allemaal kan uitvoeren en dit is Maaspoort maar ja, vreselijk, maar dat het nog altijd rot is dat bleek toch onlangs stoelen Baden Het waren de wereld anti-doping agentschap, procentuele, non-compliant verklaren doen ze eindelijk data-based van Moskou hadden ook.

[00:50:06]

En ja, maar één of twee dagen wordt wel duidelijk, dus volslagen gemanipuleerd. Daar kunnen we niks meer aan vallen, dus blijf vooral hun relatie geven veel te laat en dan is het inderdaad.

[00:50:17]

Wat wist natuurlijk niet. Wist dat water. De perfecte origineel had een seconde natuurlijk onmiddellijk kijken met je en dat was dat klopt dus niet in. Dit is het daar hebben ze natuurlijk te kakken. Zet maar dan zeggen ze gevoel voor Duitsland is niks aan de hand hoor. Die geviseerd gestigmatiseerd en dan zijn alle rust thuis gehad. Is dat erg Wat te doen bij ons in Amerika Nee maar wel weinig buitenland maakt dat er ruzie helemaal dat is, dus het is echt puur man. Manipulatie die ik vind het.

[00:50:46]

Ik vind heel erg zwaar Die man zelf eigenlijk iets van schuldgevoel nu, want dat zat niet echt een documentaire destijds moeten dat nu. Nee nee, omdat hij vond de manier waarop ik deed was eigenlijk gezonder voor die atleten en ik leerde en ook aan waarvoor het teams. Je neemt het spul niet om wedstrijden te maken om beter te recupereren. Zij kastje met Rijk zijn halve finales enzo zit als je al wat ouder wordt, dus hij is nog altijd volslagen op tijd van zijn gelijk medisch gezien heeft en klein.

[00:51:17]

Jullie zouden zeggen Ja hij heeft eigenlijk wel een punt het echt ook. Er is nog niemand dood gevallen van Depeche Mode steroïden te nemen. Dat is ook wel zo, Maar het is natuurlijk onderjurk. Het is bedrog. Oké dan zijn we hebben dat afgesproken Intersport alleen zijn houden ze daar niet aan en nog wel landen die zich daar niet aan houden als ik kijk tornado kun je anaal is betrapt denk. Ja, dat is er is ook een probleem met de aangepakt worden met een ander gefinancierd waar dat dan gaan lukken.

[00:51:45]

Dat vind ik dus wel jammer en dat is natuurlijk ook wel zo als je nu opschiet bijvoorbeeld is de meest performante bond op vlak van de training altijd geweest, maar die gaat nu zijn eigen doping bestrijding uit handen geven en die kunnen dat eigenlijk niet meer financieren. Nu hebben ze niet eens WK luistergeld. Zullen mee verdienen zo. Misschien wel WK WK weer met zalm en dan ook nog geld kosten bij de wc's zijn mensen op tijdelijke werkloosheid gezet en dat is niet het geval bij de FIFA of bij de UWV geweest is een hele lastige Bonte die Ja dat soort.

[00:52:17]

Heeft het lastig in met deze in deze periode is het is is doping bestrijding niet eens meer prioriteit voor de banden en dat dat echt misschien wel een probleem hoor, want er zijn andere honden geweest dit nooit een prioriteit hebben gevonden, hè. Van sluiten de ogen gewicht even zwemmen finalisten programma geweest en hebben wij toch iets moeten verschuiven hoeft niet aanpassen, want die allemaal heeft gedaan denk ik. Dat is toch niet mogelijk. Maar ja, we hebben natuurlijk geen aandacht. We hebben geen gewichten. Die repareren niet naar die boten.

[00:52:51]

Ja echt Ja jij hebt vreselijk en hij blijft geld stelen ook maar één ding nog heel kort. Jij wil eigenlijk doping bestrijding idealiter weghalen van overheden sport Ministerie soorten internationaal doping agentschap moeten zijn dat over alle landen heen Dat Visa heeft voor alle altijd Alle Visa heeft dat overal binnen kan, is dat realistisch?.

[00:53:16]

Als als Interpol dat niet kan, dan vrees ik dat het ook met open bestrijding niet vol zijn dat een aantal landen zijn. Jammer. Sorry bij ons lukt toch net niet hoor. Dan denk ik hoe het dan china-shanghai binnenkomt dan toch niet snel genoeg een beetje geraakt en een aantal andere landen zijn net bij ons niet jammer. We zijn aan het einde gekomen van de tribune een vraagje. Waar kijken jullie naar uit deze week op sportgebied? Bert moet het zo zeggen. Nee, maar ik ga K3 dag mountainbiken in Hoogeveen en daarna gaan m'n benen moe genoeg zijn om rustig naar retourticket.

[00:53:50]

Ons doet u. Ja, zeker. En vooral de meteen die eerste etappe een vakantie voor ons bellen. Oké ze hebben niet. Denk eraan morgen ook nog op podcast een tourspecial van de tribune voor nu zijn we klaar hier op radio 1 zometeen naar het nieuws zomerland. Met Aiko geniet ervan en tot heel binnenkort daar.