Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond. Vlaanderen is gisteravond bij het voetbal in Anderlecht AA Gent en vanmorgen wakker geworden met een oranje kater Jawel Nederland overklast België op het WK veldrijden. Er is geen speld of lekke band tussen te krijgen en Nederlanders zijn wel meer dingen goed onder meer daarover Zullen we hebben in deze uitzending met opnieuw twee gasten dag Sporza collega maken van gramberen karton en Goedenavond ook vanuit Gent Eline Berings Goedenavond hordeloopster en dat mogen we weer voor maandag zijn jullie, want je bent net terug van twee meetings in Duitsland Hoe is het daar geweest?

[00:00:42]

Ja, dat klopt ik ja, mensen zijn gestart. Het was lang geleden dat voor mij meer dan een jaar geleden competitie gaan komt ie gedaan heb en de wedstrijd was. Ja die is jammer genoeg in de fout gegaan in de tweede was oké, maar ja, Ik voel ook wel wedstrijdritme nodig heb, maar ik ben blij.

[00:01:00]

Begonnen is een tussen de Sligro km beginnen nog geen limiet gelopen voor het EK indoor, hoe belangrijk is dat ik ga voor jou. Ja super belangrijk zal dadelijk ik elke week zeker indoor zeker omdat ook wel het laatste zal worden waarschijnlijk indoor, maar ja, en denkt zeker met met alles wat er nu gaan, dan is Ja hoop ik dat dat doorgaat en nou echt een kamer met erbij kunnen lopen. Dus kijk er wel naar uit als ze straks nog wel hebben over jou en over de voorbereiding daarop natuurlijk, maar ik had toch voorzichtig nu wel eens vragen begint de leeftijd niet te werken of dat Nee ik denk ik ja, ik merk wel dat mensen heel snel.

[00:01:42]

Ik heb dit weekend niet over gehad. Zou je zeker als vrouw voorbij de 30 mensen verwachten dat je elk moment in stukken stukken gaat breken of dat de vorm plots gaat verdwenen. Oké de leeftijd Ja zal wel spelen. Ik ben misschien iets minder.

[00:02:00]

Stel misschien is minder minder snel als 10 jaar geleden, maar alsnog voordelen en Nee ik denk denk dat het hoofd belangrijker is dan het lichaam en zolang dat die goed verzorgd en ik praat The Verzocht kan er ook op het op je 34e nog heel veel denk ik maakte die er niet voor het Europees kampioenschap. Ze gaat hij lopen of wat denk je? Ik hoop het heel hard voor haar dat dat ze die gaat lopen. Ze gaat dat zelf weten dan wie ook of het er in zit.

[00:02:25]

Ik heb wel begrepen dat er een soort van selectiecommissie zal zijn, dus als jullie me dan toch niet gelopen wordt, dan zou het kunnen dat dat Eline als ze die benadert misschien toch nog op bij jou zitten nog geen sleet op ondanks jaren, maar ja, 364 dagen gelopen 365 niet zo snel en niet echt positief natuurlijk, hè, alleen maar natuurlijk doet die op 34 explosiviteit achteruitgaan. Je kan dat lang vasthouden als je ontzettend goed verzorgd en je alsmaar meer en meer Blijft verzorgen en nog meer rust nemen en dat.

[00:02:59]

Allemaal dus ik heb alleen maar behandeling voor eigenlijk lopen, dus maar jouw moment van de week komt uit een andere discipline van de atletiek. Ja was het hele weekend op het WK veldrijden in Oostende maar het polsstokspringen op een indoormeeting in Frankrijk is je niet ontgaan naar de Frans van de Renaud lavillenie door zijn sprong die we houden en dat was een fenomenale sprong sprong. 6 meter en 2 was deze wereld jaarprestaties nog niet zo lang bezig, maar het is een centimeter hoger dan duplantis dat fenomeen de beste polsstokspringen wereldrecord ook.

[00:03:44]

Het is heel knap dat willen niet doet laat willen niet is ook vieren net zoals Eline Berings en het was van 2016 geleden dat hij nog eens boven de 6 meter ging en dat deed dat nu wel. Dat is meer dan 5 jarige. Ja, dat is meer dan 5 jaar. Je moet het Je moet eens kijken naar de vreugde als je niet.

[00:03:59]

Vind waar dan ook op Twitter misschien of waar dan ook hoe blij dat hij is heel blij dat zijn team is echt een vleeshoop. Iedereen springt op hem. Het is prachtig om te zien. Hij is ook beter dan de voorbije jaren aan het springen en dat je dat op 34 nog altijd kan opbrengen als oudere polsstokspringen terwijl die plant is heel veel aandacht krijgt dat vind ik ook wel opgeknapt En ik heb altijd heel verbonden geldt voor vooral omdat eigenlijk een beetje de grond is van de moderne manier van polsstokspringen.

[00:04:27]

Dat vroeger Poelkade was een enorme krachtige atleet and love jullie klein 176. Die zit op een andere manier gaan doen deze met souplesse op gevoel gaan doen en hij is een beetje aan de basis gaan leggen voor voor de polsstokspringer van vandaag. En ja, ik vind het ook wel opgeknapt dat hij dat hij dat op die leeftijd nog nodig dan kan. Ja concurrent dan voor de zweet duplantis, want hij duplantis dan is toch de norm natuurlijk gepland is die plant is ook nogal een poging gedaan om 6 meter 19 te springen dat zouden willen zijn.

[00:04:59]

Uiteraard zal lavillenie het niveau van van die plant is niet meer kunnen halen en die gaat zelf zijn eigen wereld kort niet meer gebruiken, maar gaat hij wel naar een hoger niveau tillen, want die plant is zijn eerste sprong 6 meter en gesprongen en dus 11 juli is wel verder en hoger gaan En over maar een voorbeeld te stellen wat voor een topper zet zijn in mij. Dus die volcarona tijd hebben ze ook een wedstrijd gedaan waarbij ze op een halfuur zoveel over 5 uur willen springen in een tuin dat dit dus wel willen niet tuin als die plant is in tuin en ze hebben allebei op een half uur tijd 36 keer boven de 5 meter gesprongen.

[00:05:37]

De tweevoudig Olympisch kampioen. Ik deed het ook mee. Die allemaal 26 maart was zo hard aan het pushen bij duplantis dat dat ze echt openen op een SD kozijnen geëindigd dat wil wel iets zeggen over die je motivatie nog altijd bij Elien daarnet al zijn zolang het in het hoofd. Ja, dat is dat ik dat is bij hem zo. Hij is ook zo gepassioneerd. Transport is echt als Kim.

[00:05:59]

Door je moet je beelden gezien door de ruit de woonkamer te lopen met een stok door het raam open stond en dan over omheining te spreken in het zwembad met zijn ouders thuis zijn zoals hij begonnen en daarvoor heeft ook een ongelooflijk waardeer het echt niet, maar op zijn 13 altijd super gemotiveerd en met resultaat van de wereld op mijn hoofd super het verhaal inderdaad in turquant. Was het over 6 meter en 2 duplantis in Düsseldorf over 6 ben Eline Jij was daar in Düsseldorf hebt duplantis.

[00:06:27]

Daar springt Dus dit is wel goed, denk ik voor de Sport die internationale uitstraling wel kan gebruiken, hè. Ja ik denk ik dat zeker en sport atletiek. Die boegbeelden hebt ook komen uit een periode waar waar Bold atletieken. Ja op de constantin de aandacht en ik denk nu onder andere met boxspring. Ja Mette Mette Mondo en de klant is maar ik denk inderdaad dat ze Renaud lavillenie dan ook nog Ja laat zien dat het is fantastisch denk ik. Kom zo duels te zien tussen iemand van 34 en iemand van.

[00:06:59]

2020 21 alleen die twee wil het ontstoken is een nummer dat de normale ontwikkeling is waarden waar het niveau echt de laatste drie vier jaar omhoog gegaan is en ook in de breedte veel mensen die graag heeft 90 en hoger springen, dus fantastische competitie om te volgen en ook en ook fantastische karakters om te volgen denk ik. Als het was, maar toen dachten ze is het boegbeeld van van en daar Nee ik ik maak wel van de bij mij een beetje op dezelfde manier het boegbeeld van van de gepassioneerde sporten die van kinds af aan droomt nl zelf met mezelf.

[00:07:39]

Ik heb dat ook. Ik maak ik mijn eigen woorden en ik was daar ook van kinds af aan al mee bezig en als je dan zo lang kan redden kunnen hebben omdat het presteert ja, boeien. Het is de sport op de manier denk ik om te volgen en België zijn goeie polsstokspringen. Mijn broer heeft helaas geblesseerd aan de aan de hand zijn. Woensdag gaat hij weten hoe ernstig Het is.

[00:07:59]

Die kent wel willen niet op jou goed kent duplantis ook goed. Echt Maatjes 5 meter 80 en niks is heel goed uit de winter gekomen. Alleen nu die blessure. Waardoor zijn indoorseizoen misschien wel eens naar de vaantjes zou kunnen zijn is ook al gefeliciteerd en dus ook echt een topper en een apart. Dat was ook in Düsseldorf weet niet of je hem daar gesproken hebt of ja, ik heb ingesproken, maar ik denk inderdaad ja, het was de laatste baseert melding. De ernst ervan is altijd afwachten. Het is nooit goed om op die manier te presteren en dat Lady stopt is meestal.

[00:08:31]

Ja meestal mijn reden, maar ik denk dat hij wel zal communiceren en medische beeldvorming belangrijk wordt de komende dagen om in te schatten hoe erg dus maar het is jammer, want het is wel echt inderdaad en een opkomende topper die echt wel een toekomst gaan meedoen met die met die absolute wereld op en gaat een stuk springen en jij ook een boeiend karakter denk ik. En die gaat echt dan nog veel brengen en sport denk ik. Ja, we blijven bij atletiek voor het moment van Eline Berings en.

[00:08:59]

Zijn vrouw de hele sterke recente Nederlandse prestaties opgevallen 10907 unbelievable 50907 World leading Time Netherlands I'm Stronger oven Time To Amazing Rammstein Femke Bol en daarvoor ook Lieke Klaver ze hebben afgelopen week stokoude 400 meter verbeterd. Het zijn voor ons nog nieuwe namen, maar zijn dit toekomstige sterren van de atletiek genre Dafne Schippers misschien. Ja, absoluut. Ja Nederland heeft een operatie door dus in de breedte. Het is onwaarschijnlijk ook een in een coronavirus jaren hoe dat hij daar uitkomen als team en als het totale Ja dus het is niet alleen die twee atletes maar die tweede inderdaad.

[00:09:59]

Antwoorden zijn allebei nog jong Lieke Klaver en Femke Bol en Lieke had is het Nederlands record verbroken 23 jaar oud was geloof ik en vijf minuten later dit Femke een halve seconde af dus uit onder schijnlijk Ja ook een vrouw van 2122 jaar nog niet alles denk ik. Ja, en waarschijnlijk komt te zien en ik denk in Nederland was een beetje Dafne Schippers degene die naar mijn gevoel zegt Nederland heeft en dromen van wij kunnen echt wel op wereldniveau presteren en ze zijn dan. Ze hebben dan al dat al jaren, maar zeker de laatste jaren werking opgesteld en mentaliteit gebouwd.

[00:10:36]

Ja Top Coat is gehaald naar Nederland en daar resultaat Alida resulteert in onwaarschijnlijk prestaties en het is geweldig om te zien en ook wel een voorbeeld denk ik voor De Sportwereld voor atletiek vooral, maar je zegt het ook wel zo komen er wel uit dat Corona Ja roken en dan zo sterk. Dat is toch opvallend. Ja maar voor mij is dat Is dat ik ja, ik kan natuurlijk niet langs dat lenigste ook.

[00:10:59]

Gevolg van het feit dat dat atletieken in Nederland beschouwd wordt toch wel het een individuele sporten, maar dan wordt daar op groepsniveau gewerkt, dus dat wordt echt een team gecreëerd. Die trainen allemaal in de grote meerderheid toch allemaal op Papendal Dat is een grote zijn infrastructuur. Dat is natuurlijk dat hij daar neergezet. Dat is fantastisch erop en eraan, maar daarom je alleen konden ook nog niet, dus we hebben daarin indoorcentrum en onwaarschijnlijke werking en ik heb daar zelf moeten beter overgeschreven van in individuele sporten moeten niet altijd individueel benaderen en zij hebben echt een team neergezet is gevoerd en die groep die reden hadden.

[00:11:42]

Waar hangt de Metal Factory dat hij ook heel veel en dat is een groep waren en oma positieve dynamiek zit die samen trainen die ook samen andere activiteiten doen ook in dit in het moeilijk, hè, met Corona waar die zijn als team blijven functioneren als team mekaar blijven naar een hoger niveau brengen en dat in.

[00:11:59]

Contrast naar broer tweeën in atletiek in België bij jezelf in overvaren ook. Wij zijn volledig alleen gevallen. Ik heb het laatste 2 maanden 70% van mijn trainingen. Echt 100% alleen afgewerkt is dat Is dat gaat ook, maar dat is moeilijk en ik geloof in de toekomst dat als je ook individuele sporten achter SWAT Team creëert sentimentaliteit kijkt ook naar Quickstep bijvoorbeeld derde wolfpack. Je krijgt dan een soort energie in een groep mensen die elkaar naar een hoger niveau brengen en die samen succes herbeleven en dan alleen maar nog meer succes gaan beleven.

[00:12:33]

Dus tussen Ja het is de combinatie infrastructuur werking mentaliteit, Maar daar hebben we het er echt helemaal begrepen. Dat is waar en daar kunnen we maar beter een voorbeeld aan nemen, denk ik dan als we over Nederlands talent spreken dan onvermijdelijk ook uit bij het WK veldrijden natuurlijk, want alle wereldtitels in Oostende waren afgelopen weekend voor Oranje het Wilhelmus al voor de vierde keer deze wereldkampioenschappen en.

[00:12:59]

Nee geen tranen bij Van der Poel dat is wel een beetje gewend zijn gewoon natuurlijk verleden zijn er al bondscoaches verminder bekritiseerd. Ja dat is waar je moet natuurlijk gaan kijken dan en niet persoonlijk Catharina zag door het water zijn gevallen. Francis Iedereen zat een beetje op zijn plek en dan moet je daar ergens vrede meenemen, maar oké nogmaals. Ik begrijp het wel. Je mag zeker niet wakker blijven zitten. Ik bedoel maar op dit moment kan ik niemand met de vinger aan gelezen en gezien. Dus ja, het is wat het is.

[00:13:32]

Het is wat het is en dat is Maarten Oranje Boven de modder zoals het Algemeen Dagblad vandaag titels. Nu dan hebben ze wel niet helemaal goed gekeken, want was vooral in hetzelfde, maar inderdaad het zand maar voor de rest natuurlijk 812 medailles voor Nederland en zeggen dat ze daar het veldrijden niet eens als een echte topsport beschouwen Nee en het staat ook pas op pagina 14 in de krant, hè? Het is ook wel zo dat in Nederland.

[00:13:59]

Ik heb vandaag nog wat telefoontjes gepleegd met Nederlanders Ja veldrijden komt er ook nauwelijks op televisie natuurlijke Nederlanders die kijken in de winter naar schaatsen en wij kijken naar veldrijden en dat is een groot verschil en Marianne Vos is dan altijd een topper geweest in het veld, maar heeft toch vooral altijd gefocust op de weg en dan het veldrijden er dan wel bij en misschien dat hij omslag nog wel komt, maar in nauwelijks naar naar het veldrijden gekeken en het is natuurlijk een verkeerde inschatting te zeggen dat jij topsport is, want dat is het natuurlijk wel laat ons.

[00:14:31]

Laat dat duidelijk zijn. Ja, maar wij bekijken dan natuurlijk wel met enorm veel aan je leest vandaag het Algemeen Dagblad en die hebben een sportkantine van 15 bladzijde. Waar staat dat veldrijden op pagina 14 en 15. Dus dan denk ik ja, zijn wij dan echt Belgen of correctie Vlamingen de enige in de wereld die daar wakker van jullie daar zo wakker van liggen sowieso. Wij hebben in België 345 tv zenders die al die krassen uitzenden op sommige crossborder.

[00:14:59]

Als er twee verschillende zenders omkaderd is, nog een andere zin die daar een samenvatting van geeft hij ook enorm veel naar gekeken in België dus daarvoor is het ook commercieel interessant, maar bij ons springt iedereen dat in Nederland hebben Die cultuur niet. Daar kijken ze ook nauwelijks naar het veldrijden. De Nederlandse Toppers zitten ook allemaal bij Belgische ploegen. Marianne Vos goed. Die zit nu wel bij Jumbo visma. Al vereist zit zit bij Belgische ploegen. Hier wordt er ontzettend veel naar veldrijden gekeken, maar zelfs in Nederland waar je heel goed gaat met het veldrijden is absoluut niet het geval was al Nederland Dat klopt daar in Oostende dan gaan we op zoek naar werk.

[00:15:35]

Natuurlijk heb jij er een voor het grote Nederlandse succes. Ja dat zullen Daar zullen vele verklaringen zijn. Je moet natuurlijk ook wel kijken als je naar de mannen krosse kijk te doen in België het wel goed als je naar de top 10 kijkt bij de oké best. Daar staat Mathieu van der Poel nu bovenuit al het hout vannacht ook wereldkampioen kunnen worden als je kijkt naar de belofte zijn 1 en 2 Nederland maar dan volgende wel heel veel België pijnpunt zijn de vrouwen dat.

[00:15:59]

In België we hebben na Sanne kant niks. Dat is voorlopig de grote lichten zijn er wel hier en daar die relatief goed zijn, maar die absoluut niet kunnen wedijveren met de Toppers en dat is de vraag. Hoe komt dat nu in stroom in Nederland van rensters is gigantisch en dat gaat ook al een hele poos terug ten eerste is, is Tom sport voor vrouwen in Nederland is dat al veel langer bestaat dan ik België en Nederland in 48 met Fanny blankers-koen Olympische Spelen atletiek weliswaar 4 gouden medailles gehaald, maar dat heeft er mee voor gezorgd dat de vrouwen Sport in Nederland altijd belangrijk is geweest en als je kijkt naar het wielrennen in Nederlands hebben Leontine Leontine van Moorsel was een fenomeen die Olympische medailles.

[00:16:39]

We hadden die wereld behalve op de weg in de tijdrijden Olympische voetballen en dan als ze Marianne Vos Marianne Vos is een fenomeen 7 keer kampioen veldrijden. Daarnaast nog eens 4 keer op het podium drie keer wereldkampioen op de weg. 2 keer Olympisch kampioen. Je kan eindeloze doorgaan en zij hebben ervoor gezorgd dat heel veel Nederlandse dacht ik wil ook wielrennen.

[00:16:59]

Dus die instroom daar is gigantisch groot en we hebben de locatiebepaling door. Zal ik dan allemaal hele goede renner Marian van Moorsel en Marianne Vos tools daar wel nog boven en tegen kruisbestuiving geweest bij de vrouwen. Die had Leontien van Moorsel die heeft Marianne Vos geïnspireerd. Marianne Vos heeft Anna van der Breggen geïnspireerd zijn er nou Wiebes en een andere Nederlands gekomen en die instelling is veel groter en wat ook heel goed gewerkt met die die veldrijdster zijn 7 punten in Nederland bijvoorbeeld. Waar punten waar jongeren kunnen gaan trainen maar een meisje van 16 met standaard effectief gaan trainen naast alvarado uitzicht over de misschien daar eens opletten op mekaar ook echt naar naar naar zijn een hoog niveau Fem van Empel die wereldkampioen worden om nog een voorbeeld te geven domme van het voetbal en die ging fietsen en dan komt hij in een in een b Bullet er echt van prinses die wel willen fietsen wordt opgemerkt door.

[00:17:59]

Die belt naar Gerben de knegt. De bondscoach. Ik heb hier echt een Talent gevonden. Zij maakt meteen na de auto gaan trainen. Ze krijgt daar direct heel goede training zijn concurreren met met grote talenten en dat niveau stijgt gigantisch, dus dat is een deel van de verklaring de structuur in Nederland vooral die gigantische gigantische instroom. Kom je eigenlijk uit buiten. Eenvoudige vaststellen. Was eigenlijk ook al lang weten te sport cultuur in Nederland is gewoon groter dan in België denk ik. Ja denk ja deels wel zijn. Er zijn ook iets anders van karakter zonde van het is wel een beetje zo vaak iets sneller voor ze zijn niet snappen.

[00:18:40]

Wel gezegd ook wel wat afwachten. Soms. En ja, ik denk heel veel te maken met inderdaad met de van werken ook met de aanpak met de de onderstroom. Het van begin af aan van je op jonge leeftijd. Daar moeten eigenlijk echt wel vanuit de hele grote groep kunnen vertrekken, maar vooral het het kader topsport is daar onder.

[00:18:59]

Lekker atleten die echt Intersport culturen en werk inkomen. Ja die worden in grote teams gestoken en een grote Ja echt een top en topsport werk ingestoken En dan krijg je in de te veel meer Toppers die het goed doen en door die door dat er meer Toppers ga je ook meer van die absoluut Kampioenen ontwikkelen. Ja, ik zeg het als je teveel individueel benaderd en individuele Talent zoeken en die gaat ondersteunen dan verliezen vaak heel grote groepen dan verlies je soms ook een jaar mentaal in een groeps mentaliteit, dus ik denk dat dat dat toch wel iets is.

[00:19:33]

We hebben in België nog kunnen leren moeilijk met Nederland vertrekt Nederland houdt op Olympische Spelen bijvoorbeeld in verhouding tot de welvaart en gelijk met het land altijd veel meer met de ijsbaan eender welk ander land België dat net iets onder Nederlandse er een heel stuk boven. Dat is nu eenmaal zo wat Nederlanders ook bijvoorbeeld hebben Nederlanders zijn het op één na langste volk ter wereld in heel veel sporten is lengte en.

[00:19:59]

Naar Factor een bepaalde factor, dat verklaart ook maar een heel klein deeltje, maar het is ook wel een deel van van van van het verhaal natuurlijk in Nederland Nederlandse sportland en scoort uitzonderlijk zonder u tegelijk met 100% Ik denk inderdaad dat is ook wel iets vind ik dat in België ook veel doen met mij verlegen altijd met het beste land en dat ik wil kijken. Wij doen dat niet graag natuurlijk. We zijn de realiteit is effectief nu, maar we zijn nog een klein land hebben een andere inderdaad andere gene zonder populatie andere prioriteiten, dus ik denk dat hij dat uit zichzelf moet kijken, maar één ding is zeker hè?

[00:20:33]

Topsport moet je altijd proberen vernieuwen en verbeteren en dat is in elk land geleken. Daar kunnen we misschien toch wel een klein beetje nog en dan is dat doen wij ook in december jij tegen België zijaanzij om meisjes meer te laten fietsen zijn. Dat komt allemaal wel, maar dat is echt niet iets waar je op 123 wegwerkt. Leontien van Moorsel dan spreken we in jaren 90 natuurlijk in Nederland dan heb je zoveel Voorsprong Ooit komt dat hier misschien wel eens en we gaan ook een wereld op.

[00:20:59]

Beide vrouwen op de weg iemand die echt wereldkampioen wordt in Olympisch kampioen. Dat gaat zeker zo zijn en dan gaat hij instroom ook wel van nature al heel groot geworden. Dat vergelijken. Dat doen wij natuurlijk graag is enorm veel vergeleken de afgelopen week tussen Wout van Aert Enerzijds en Mathieu van der Poel anderzijds ging ook over wie van hen nu mentaal de sterkste was dat was of is volgens vele Wout van haar gisteren ging het net op dat vlak mis ben weer onderweg. Ik was ja, ik zeg het je lekker bank oftewel krachten.

[00:21:33]

Maar ja, wk2 moet alles meezit en moet mezelf gewoon kan alleen dat ik ja, het is niet laat hangen, Maar ja, ik kom niet meer door de middag aan de hand en mentale. Ja dat is niet van me gewoon, dus daar ben ik wel teleurgesteld, maar ja, dat is jouw winkel natuurlijk, want je bent niet alleen aflezen, Marokko.

[00:21:59]

Sportpsychologen Ja Hoe bekijk jij dit kun je mentaal nog zo sterk zijn, Maar ja, het kan niet elke dag of elke keer prijs zijn. Nee. En nee, en zou je echt bedoel je kan daar jezelf in trainen en dat sporters die daaronder waarschijnlijk sterker zijn andere die daar iets meer werken hebben of iets meer kunnen groeien, maar ik denk ook onder andere. De verleiding wordt het vannacht in Mathieu van der Poel op dit niveau op de sport op dit niveau en zijn bijna altijd onwaarschijnlijk mentaal verkopen ook, anders krijg je dan niet, maar ook Ook Wat ook wel het mentaal kunnen ook zondag hebben dat de voet van ja, ik ik kan het niet.

[00:22:40]

Ik kan mezelf niet zo ver niet zoveel brengen, maar dat kan natuurlijk verschillende redenen. Misschien voelde hij toch wel wist ook dat het dat het dat het verschil toch wel de Groot was, kan ook mee gespeeld hebben dat hij die wel wachten maar ergens ook voelen van ja, Vandaag ben ik de betere niet, maar het kan kan verschillende.

[00:22:59]

Ik kan hem ook niet dus geen uitspraken over doen, maar dat het Mentale en dan waarschijnlijk een factor is is altijd zo en Ja ik herken dat ook als ze ook gaan sporten, want je hebt nog denkt verdorie. Ik dacht je zelf moet nog met de ouders thuis zijn Of jezelf soms niet 100% door die muur kunt hebben, maar vandaag dan lekker. Daar is het een beetje opgeknapt. Kun je zeggen als jij tegen harde stoot met je been was vrijdag gebeurd is. Ja, dan dan dan is dat misschien hetzelfde, dan denk je ook meteen ergens om zeep en als je dan als je in de gelegenheid dan herstelde dat onmiddellijk als je nog wil zoeken date zoals ik bijvoorbeeld eerste wedstrijd en contact tegenaan, dan zijn de volledige Uren uren bent kun je dan zeiden uit de riem en dan ja, we lopen sowieso, maar achtergronden dan heel rap over en Noud heeft ook heel veel te maken met met het moment natuurlijk ook mooie vormen.

[00:23:51]

Alles gaat, dan gaat het vriezen hoe belangrijk dat het is, maar ja, ik denk op zeg dat dat is waarschijnlijk ook.

[00:23:59]

Teleurstelling, maar ik denk dat jij niks vergeten heeft en dat gewoon en dan achteraf denk ik. Ja, daar had ik misschien nog meer kunnen doen of normaal kan voel ik me daar beter, maar ja, het is gewoon een aspect van het natuurlijk en zo is het grote die wel Maarten er eigenlijk niet echt geweest. Behalve dan in het begin van de wedstrijd. Ik lees een vandaag in het laatste nieuws bijvoorbeeld van Aert nwk. Dat is geen goed huwelijk meer dan. Nou ja wie is kampioen op de weg in de tijd rijden en ook nog eens in het veld Dixie dat toch niet te veel doen.

[00:24:30]

Dat valt nog wel mee betalen. Des Hommes waarschijnlijk wat hij doet tegen iemand anders op de absolute wereld of ben je stout daarop GAMMA die zich maandenlang in Italië heeft kunnen voorbereiden die elke bocht wist liggen uit zijn hoofd die colorblind rijden die vorderingen vanuit absoluut Connected Ronde van Frankrijk hij staat op een op een weergaloze alle vliegen echt niemand kon. Volgen nu staat hij op op vandepoel net als in De Ronde van Vlaanderen Oké 4 keer tweede melding dat elke renner daarvoor zout.

[00:24:59]

Zeg vooral Hoe sterk is en in de zomer met strade Bianchi met milaan-san Remo met ronde van Frankrijk toen wou die alles en nu wordt hij altijd met tweede, maar dat is nog altijd heel dichtbij en dan gaan we niet verder komen dat dat hij gaat winnen en zijn richting Netterden geweest dat hij heel veel won en dan lijkt van de Groot Contrast maar het blijft onwaarschijnlijk dat je in alle disciplines zo ongelooflijk goed kunt vierde wereldtitel erbij voor Van der Poel maar nu vandaag een dag naar het WK geeft hij aan dat hij dat hij het in het veld rijden toch zo wat allemaal wel gezien heeft nu winters.

[00:25:36]

Maakt niks meer te bewijzen. Alleen het WK telt nog dat het enige belangrijke is, omdat ik zo verdedigt enkel. Het WK is nog belangrijk in het veld echt natuur vandepoel. Dat is te begrijpen. Ze ja, ik begrijp dat wel, want stiekem van Mathieu kijkt die.

[00:25:59]

Van alle koersen en veilig bij de post heeft die 74% gevonden. Dat wil zeggen dat je 3 op de 4 cross hebt gevonden en je kan dan wel, maar dan ook in Neerpelt of in Hamme zogge of waar dan ook voor de vijfde keer dat winnen, maar die prikken wil niet meer. Hij wil nu in De Ronde van Frankrijk ritten gaan we willen groene trui gaan pakken. Hij wil parijs-roubaix. Ik begrijp dat helemaal dat hij dat doet heeft echt alles alles al gewonnen. Alleen die wereldtitels dat geeft dan verkleurt als een prachtige trui dat hij dat nog blijft doen.

[00:26:32]

Ja dat is logisch, maar heb je ook niet mountainbike nog Olympisch kampioen worden als je alles met alles onder het is zo gedomineerd het Binnenveld rijden is het logisch dat je dood anders gaat. Dat zei net ook gewoon een gevoel van Milaan San Remo dat is misschien een goed idee heeft. Amstel heeft ronde Vlaanderen dan valt hij ook van dit is dan toch nog net iets groter weer naar de beste want het in.

[00:26:59]

De atletiek is volop aan de gang. Je vriend is op 25e. Zijn best wel veel meetings heb ik de indruk in deze tijden. Ja absoluut, dan ben ik heel blij mee. Ja, het is een beetje tussen groot in de zomer waar waar alle sporten eigenlijk volledig gecanceld worden en nu gelukkig maakt me wel een onderscheid tussen de professionele sporten en amateursport wat ze om waarschijnlijk frustreert is voor de amateursport natuurlijk heel blij dat we wel kunnen doen. We zijn dag daar mee bezig en ja, het is fantastisch dat indoorseizoen eigenlijk Ja volop loopt en het is eigenlijk niet anders dan anders voor ons was wel heel fijn twee meetings in Duitsland voor jou.

[00:27:38]

Hoe was alles daar is geregeld. Ja natuurlijk het al zin in om strenge voorwaarden, hè. Dus iedereen moet op voorhand getest worden wordt dan 30 plaatsen op test. Ja altijd mondmaskers aan alles wordt ons met iedereen ook een aparte kamer apart eten, Dus er zijn heel veel Ja heel veel zaken Ramon besmetting te vermijden.

[00:27:59]

Halve iedereen iedereen moeten mondmasker dragen, alleen dat liever niet tijdens opwarmingen niet tijdens de wedstrijd uiteraard, maar alles naar buiten. Zo ja, wordt wordt 100% ook daar rond veel geld voor zien en die had Peter doet iedereen zo vaak getest wordt zorgt ook voor dat dat toch wel ja, dat dat toch wel quaedvlieglaan. Dit kan worden dat dat waren besmetting minimalis en op die manier is sport mogelijke Ik denk dat het ook 100% zo Is het is organiseerbaar een kleine groepen en kleiner Event Het is niet organiseren bij voor grote groepen voor massa Event helaas niet meer publiek, maar op deze manier stront Fantastisch ik moet eens doen ook echt wel de moeite ook En dat bij ons ook gedaan heb ik gezien om het jaar om het geluid van het publiek te creëren en dergelijke zijn echt al best voor ons om toch wel het gevoel te creëren van een echte echte topwedstrijd dat echt wel geweldig ben je naar daar geweest.

[00:28:53]

Eigenlijk moet je dan zelf met de auto naar kinderen of hoe doe je dat? Ja En ook dat is iets normaal meestal want.

[00:28:59]

Vrijdag niet kunnen Karlsruhe normaal gezien probeer ik sowieso langer eten, want dat is ongeveer 5 uur rijden. Probeer ik altijd iemand mee te hebben om niet hele stuk zelf te rijden, maar nu nu met coronavirus en hij zit toch om zelf alles te doen, dus ik heb mijn verleden zelf met de auto verplaatst van die dan kan er dus ik heb veel gereden. Deze laatste de laatste dagen. Maar ja, ik ben gewoon blij dat dat dat dat mogelijk is en iedereen was toch wel wat aan ideaal natuurlijk De trainingen van de laatste weken maanden in die koude handen in Gent Ja begrijp dat nog eens aan toe ging.

[00:29:36]

Ja dat is ook wel samenloop van omstandigheden. Eerlijk ons afgeraden ook om in december januari op stage te gaan we normaal gezien voor ons zeker als hij loopt heel belangrijk is om warm te trainen van Sprinter zeker, omdat je gewoon in de warmte hele veel over niveau kan halen. Je spieren zijn ook veel meer aangepast gaan ook veel veel meer sneller te leren dan in de kou.

[00:29:59]

Zou je toch altijd Ja reactie van je lichaam die zich krampachtig gaat gedragen en dan is heel moeilijk om om snelheid te halen. Dus ja, geen stage en dan dan blijf ik thuis en waar we nog alleen maar in de hal zonder een probleem met de verwarming en heeft hij heeft alles helemaal open gestaan op moment dat echt aan het vriezen was en dat was het binnen ook echt ijskoud en tegen dat zo'n grote opgewarmd is waren 10 dagen verder. Ik heb echt bleef ook nog. Ja dat was vroeger al een probleem dat we vaker dat deze berichten voor ons niet altijd aangestoken worden, maar dat is de laatste laatste jaar 2 jaar veel beter, dus ligt is gelukkig gaan wel, maar het is Ja het is vooral de temperatuur en zeker als ik geen dag geval voel je dat wel als 3040 moet printen in de kou dat dat ja, dat het moeilijk is.

[00:30:51]

Daarom ook. Ik denk ik verwacht dat deze de komende wedstrijden in de rest wel iets meer zal moeten in komen anders omdat ik een iets minder.

[00:30:59]

Sekte voorbereiden gepraat, maar het kan het kan zeker en ik denk dat we deze plaats ook gewoon blij moeten zijn wel dat we allemaal kunnen doen en dat het zo goed mogelijk kunnen doen en naar het naar omstandigheden kon ik niet dat het zo doen in elk geval in best inderdaad om die meetings organiseert te krijgen. De val de Vlaamse atletiekliga Martin organiseert ook van die zogenaamde micrometer zijn stroommeting doen. Ze hebben er eentje gehad afgelopen weekend heel mooi om te zien ook vind ik de atleten die 400 meter alleen moest lopen.

[00:31:30]

De wedstrijd alleen dat er soms met drie springmerrie heel mooi om te zien. Je volgende week ook nog eentje, dan heb je niveau meeting. En heb je het Belgisch kampioenschap als het toch niet zou doorgaan Belgisch kampioenschap komt er ook nog een microbead. Iemand is wel een moment voor atleten die dan toch niet zomaar in het buitenland terecht kunnen alleen maar je hebt die niet zomaar in een buitenlandse kunnen om hem toch van de competitie laten proeven en om proberen en Elly minuten lopen voor voor het het EK indoor en misschien zelfs voor de Olympische Spelen.

[00:31:59]

Belangrijk en ik denk dat altijd heel blij waren en die tijden gezien van wat wat uitgelopen werkt hebben dat daar zaten echt aardig prestaties tussen moet ik zeggen, dus je kunt het goed dat op die manier gebeurd en was ook met wat lawaai was op het pad supporters en muziek Ja ik vond het wel wel iets heel moois om te zien eigenlijk goed gedaan werd. Ik zie het niet, maar jij niks instemmend Eline ja. Ja, het is onwaarschijnlijk dat dat het gebeurt in Dessel Smaakt een slechte zeker voor de aankomende Toppers die die inderdaad het probleem met die internationale dat je eigenlijk al bepaald niveau moet hebben, omdat bepaalde naam onderin omdat een baan te krijgen om naar binnen te geraken hangt heel veel van je Management en dergelijke dus ja, dat is niet evident voor de Jong atleten om daar zomaar binnen te geraken.

[00:32:46]

Dus die meeting zijn echt een Springplank om het seizoen verder te zetten om een inderdaad te plaatsen en twee gewoon kunnen lopen en ja ik ik vind fantastisch dat ze dat ze dat organiseren en ik denk inderdaad dat.

[00:32:59]

Zeg maar tegelijk denk ik iets atletiek op zijn puur zijden. De echte de aandacht gaat nou die 123 atleten die lopen 100% en het heeft ook wel iets heel uniek denk ik, dus denk dat hij het zou niet weten dat we die omstandigheden wedstrijden gaan. Ik ga volgende week nog gezien ook meedoen aan zo'n micro meeting Goede Tijden 2018 gevierd worden. Radiologisch ook benaderen ook bijna 3 jaar als je die tijd, dan gaat hij misschien zeggen. Oké ga maar naar het EK indoor en doet er wat ervaring denk ik.

[00:33:33]

Nou ja, maar je hebt ook al de Olympische Spelen laten vallen. Moeten we ook even over hebben. Er is de laatste tijd ook weer wat een nieuwe hernieuwde onzekerheid. En dit is wat José voorzitter. Thomas Bach vorige week zijn we are not speculating of whether the game zou taking Place We Are working on how we games Without Take Place.

[00:33:59]

Games not to cancel Olympia games and how to make the Olympic dreams of diepvries are coming through This Is Why working Day and Night to organize Safe Olympic games Tokyo 2020 klinkt nog wel vastberaden, maar wat is de stand van zaken nu naar de BCC gebeld? Ik zeg hoe zit het nu en zij zeggen Kijk we hebben al onze Federatie salsalate ook laten weten. Laat je alleen maar inspireren en begeleid door de juiste informatie namelijk degene die van de zijkant was. Bach nu bijvoorbeeld of door de Nationale Olympische comité.

[00:34:41]

Er was dat bericht dat in de tuin stond van ze zijn in Japan bezig om de was te cancelen. Dat weten ze of bwc in ieder geval niets zeggen. Luister alsjeblieft naar de juiste communicatie en ik weet dat dat wel voor heel veel anders heeft gezorgd, maar ik heb ook nog met mensen ervan dat ik Bond.

[00:34:59]

En sinds die uitspraak heeft gedaan. Is de rust wel teruggekeerd die Japanners die wilde spelen helemaal niet meer dat dat weet ondertussen nog maar 15% denk ik uit. Er zijn de statistieken. Nou blijkt dat zij dat wil, maar waar heeft toch wel voor wat rust gezorgd en zoals gezegd tegen de vraag om die spelen kan doorgaan, maar hoe ze gaan doorgaan en je moet ook eens nagaan als het niet zou doorgaan. Zal het ook wel een bloedbad betekent voor ongelooflijk veel sport die afhankelijk zijn van het geld van de olympische spelen natuurlijk ook voor voor uw werking en dat geldt ook voor de Nationaal Comité 30 en niet twijfelen wordt nu inderdaad toch wel niet goed gevoed ingezaaid.

[00:35:34]

Weet jij het op de deur nog? En hoe ga je daarmee op? Ja, ik moet ik blijf daar allemaal zo ver mogelijk weg. Momenteel om die dat constante jaar nee, misschien. Ik vind dat wel in mijn dat er niet alleen over als over de sport gaat, maar daar. Ja volledig veel mening en een reactie zijn experts en en tegenstrijdige berichtgeving. Ik denk dat dat mensen onnodig.

[00:35:58]

Uit muts en onnodig vermoeid en als essentieel om in de mogelijkheden te werken en te trainen, dus ik probeerde redelijke Dat is niet dat ik probeer zoveel mogelijk te blijven. Natuurlijk. Ja, dat komt wel binnen. Ik heb ook Twitter en ik lees op de krant enzo, maar ik probeer daar niet constant te doen wat echt belangrijk is denk ik nu en vooral ook als ik zoiets lees om te denken. We gaan het wel zien als het zover is. Ik denk mensen vragen heel veel perspectief, maar ik probeer vooral niet teveel niet te vernietigen voor niet teveel vooruit te denken erover.

[00:36:32]

De vaccinatie. Strategie speelt de rol richting spelen. Et cetera moeten topsporters volgens jou als essentiële beroepsgroepen worden, beschouwd en voorrang krijgen bij vaccinaties voor Naar mijn mening. Ja dat is ook weer. Dat zijn ook van die discussies. Ik denk van Ja die moeten gevoerd worden door de mensen die daar die daar Ja de beslissing over kunnen nemen En ik begreep heel erg dat mensen vinden dat mens.

[00:36:58]

Sport nu in totale bedrag vinden en andere kant te zijn, zodat hij dat daggeld voor leven waar je ook een toetsenbord kan leren duurt vaak ook maar ongeveer 4 jaar dus dat ze die 4 jaar dat er niks gebeurd toevallig gecanceld wordt dan dan is iemand zijn hele carrière. Ik weet dat mag ook niet vergeten worden, denk ik, maar goed. Dat zijn discussies. Die moeten gevoerd worden die kunnen gevoerd worden, denk ik, maar ik was daarvoor al af wat wat een politieke beslissing. Daarom zal zeer en wat te sporten.

[00:37:26]

Denk dat er inderdaad wel voor zal streven, maar op dit moment denk ik dat ook nog niet aan de orde. Is dat ze vooral eerste mensen moeten leren die het meeste nu het meest notanummer wacht af en loop nu ook nog niet wat jij ook niet te maken, maar we gaan wel even over voetbal hebben vandaag. Maandag 1 februari is transfer deadline day in het voetbal en daarom hebben we er ook even Filip Joos bijvullen. Welkom. Dat kan jouw vier namen voorleggen die wat mij betreft onder.

[00:37:58]

Opmerkelijke transfers vallen en beginnen bij deze man op gewacht door daenen nog die zijkant van de strafschopgebied. Centraal met de linker een defect hoek en daar is dan toch het slot van de deur van een tientje nog iets op zijn 34e intussen is dit nu een vreemde transfer of niet? Wat vind jij ervan? Ik schrok wel toen hij dat niet Denk niet dat iemand dat had verwacht, maar als je dan de uitleg hoort om om Matthijs heeft af en toe haal hem te laten happen op de rechter die andere.

[00:38:48]

Je bent natuurlijk wel keelpijn. Diatta kwijt Stel je voor dat we iets gebeurd, want ik denk dat dit wat we nu kunnen. Ja daar zit niet belangrijk genoeg, maar dat.

[00:38:58]

Gerard kan voetballen en dat als je hem er dan bij neemt dat hij ook polyvalent is, dat is allemaal wel zwaar en ik denk niet dat we in zijn om een transfer Club Brugge bekritiseren weekend komen, dus dan ook zoveel geluk Transwijk tegenover plus. Hij komt in geolied elftal terecht in een gespreid bedje. De enige vraag is gaat hij vinden op basis van zijn Talent en zijn verwezenlijkingen vroeger gaat hij een plaats op ijzel vind komt hij met die gedachten ergens. Zou dat goed zo. Ja, iemand die komt om de bank te zitten is ook niet goed, maar de vraag is wel.

[00:39:43]

Kan je dat manager maar ik denk dat dat wel dat wel zal doen. Hun spelen ook wel nog wedstrijden. Bedoel de Europa League finale. Dat zal wel niet, maar voorbij Dinamo Kiev slingeren dat dat moet toch kunnen en dan ja dit.

[00:39:58]

Interessant om te zien hoe vaak en waar gaat gebruiken? Ik heb zelf al lang niks meer gezien. Moet ik zeggen van Annabel die daar kun jij nog iets bij voorstellen bij niveau dat hij haalt of ik ook niet nee, eerlijk. Ik ook niet, maar wat ik vond. Ja dat was wel een jongen die fysiek zie je sterk was geen overtollige kilo's meeslepen enzo. Dus ik heb niet het gevoel dat je daar meer volgevreten bedoelde terug gaat. Dat heb ik niet, maar we zullen zien wat het geeft niet.

[00:40:26]

Ik denk ook niet dat hij in de geest van klimplanten deketelaere uit de Ploeg speelt direct terug naar de Belgische competitie en deze Anderlecht speler lijkt op weg naar de uitgang. Laat hem aan flap. Michel flap heeft er Vorig seizoen al gemaakt. En nu kan hij de 0 van het bord krijgen envelop loopt aan plaatste in dezelfde hoek en hij stuurt Upon A Time naar de verkeerde kant Michel flap met een van zijn laatste doelpunten voor Anderlecht €7 heeft gekost. Filip in 2019. Was dat toen ja, hij gaat uit.

[00:40:58]

Soorten niet zonder aankoopoptie aan Bielefeld is dit nu een miskoop geweest en duren wat ik niet snap is deze de zonder aankoopoptie en ik heb bijna het gevoel dat dat vanuit Bielefeld komt, want dat zal ik maar wat graag had gewild dat er toch een Ploeg en aankoopoptie van pakweg vier vijf minuten als bedongen. Dan denk ik dat ze verliefd worden genomen hadden gaaf flap. Ja dit is de wedstrijd tegen Oostende dacht ik van. Nou, hij gaat er toch veel maken, maar gaandeweg is het minder herinner me wel nog een aantal heel goede loopactie had toen Kompany nog gevonden.

[00:41:35]

Mekaar eigenlijk lange bal van Compagnie over de vereniging envelop libel we altijd goed. Alleen Skoda altijd net niet bal over geleefd. Net naast de sierlijk. Ja bij momenten wel, maar ik ga jullie Mulder parafraseren flap flap en dan is het ook wel een beetje bedoel dat dat klopt wat je die familie in Nederland ook al dat is volgens mij ook de reden dat de top 3 de grote drie daar.

[00:41:58]

Nee maar als het bij dat hij toch niet hem hebben losgeweekt Bij Heerenveen Dat is helemaal anders met Noa lang dat dat verschil is. Dat ziet iedereen daar. Dat ziet er ben en vooral wat ik wat ik bij flap wat ik eigenlijk verschrikkelijk vond was. De manier waarop hij zich in Nederland in de markt zitten, Dus dan had hij trots op het eind van Vorig seizoen weer een paar goals tegen zo te Waar is Evelien denk dat hij daar twee keer scoren of wat hij maakte er een paar maar echt geen wedstrijden die bijna geen wedstrijden meer waren en dan ging niet doen alsof hij een geweldig zondag te druk gehad en dan was ik interview op VI en dan heb je het over Michel flap over jezelf.

[00:42:40]

Of dat was echt die overschatten zichzelf gewoon van Anderlecht over naar a.a. Gent daar hebben ze vorige zomer en wat transfer gedaan, maar nu komt er nog weer een speler bij nog een keer alweer indruk van de Leuvense Defensie en dan krijgt hij de banden voetenbadje.

[00:42:58]

Wat zijn druppels maar uiteindelijk kwam nog vrij afgemaakt met een toppertje Overdoen mam Rafael romo van oud-heverlee, Leuven enzo dus 011 van afgelopen weekend Tarik tissoudali van het Kiel naar de Arena Ja is dit de speler die agent nodig heeft wel. Ik noem hem Ik noem hem Ik denk altijd aan gasstel Gaston en Leo als ik hem zie een paniekzaaier en dat is wat Herinner je Benito Raman ook deed in het grote agenten. De Kampioenen ploeg van Hein vanhaezebrouck en ik denk dat van Hardwell op zoek is naar dat typen spelen naar een paniek zaaien naar iemand die Ja soms denk je van Waar begint hij nu alsnog?

[00:43:38]

Waarom geeft hij die bal niet simpel, maar ineens was opleveren geweldig. Moment mooier dan die wat mij betreft waar waar waar Beerschot in de in de tegen gaat altijd Elke speler zal doen op rechts meegeven om dan zelf voor de grote gaan wij wachten wachten. Was ineens geeft geen subliem holthaus erachter Pasen waar.

[00:43:58]

Denk Suzuki alleen voor de goal komt hij mist Oké maar dan dacht ik ja, je hebt toch meer in je Mars dan we dan we allemaal denken, maar het is wel een ongeleid projectiel op het veld daarbuiten denk ik kerel maar op het veld. Ja soms erger jij daaraan ook al vroeg wakker, denk ik, maar gelijk heeft hij een fantastische eerste seizoen zelf achter de rug is het geen toeval dat beest wordt geen punten meer. Het was wel even begonnen want oké Corona in een zware doodop en allemaal waard, maar toch toen hij afwezig was ging het is echt heel wat stroeve, dus ik kijk ik kijk daar wel naar uit.

[00:44:34]

Ja, als ik dan gisteren bij Argenta wel Bugatti als nyango, die allebei troeven hebben en zeker Boukhari heeft iets, maar die zijn nog meer ongelijk dan dan als ik die transfer Ja ik snap hem wel. Het is als die blijft die laatste daar spelen niet graag tegen zoals die gisteren erbij loopt op Anderlecht dan durf.

[00:44:58]

Anders voetballen kan hij ook voor wat doen punten zorgen Birgit want daar mag altijd natuurlijk ook wel een beetje alle denk ik wel bewaren gehad. Hij kan ook tegen gesloten, Defensie en je kan hem diep sturen. Hij loopt achter elkaar bal, dus het is. Ik vind een boeiende sperma. Ik je kan hem niet catalogeren tenzij Ja Benito en ik ja, ik denk echt dat dat dat dat speelt en dat is menselijk. Die is vandaag niet zo'n groot. Succes geweest en het is ook beginnen fout lopen toen het met Ramadan fout liep met Gent dus dat hij dan een soort look-a-like misschien onbewuste, maar dat dat ergens in zijn hoofd zit dat dat lijkt me niet zo vreemd tussen dan voor statische mooie vergelijking.

[00:45:41]

Dots We moeten nog een beetje een slag om de arm houden, want is nog geen meter nacht natuurlijk, maar het ziet er naar uit dat je de pagina's gaan kunnen vullen met deze man en staat bij ons. Ja Het rijdt weer de Langkous Zeezout te worden.

[00:45:58]

Kansen minuut of 5 geleden nu rond die een bal van op bijna 30 meter in de winkelhaak. Didier lamkel zei hij zou dan toch bij Antwerpen blijven is een goed idee of niet? Ik denk het eigenlijk wel. Ja ik denk dat dat een goed idee is, want oké, er zullen nog dingen gebeuren, maar je kan je kan niet ontkennen dat hij de man is die op dit moment een matig ontwerp telkens over greep Tielt en of de Ploegmakers dan komen mee juichen of niet? Ach weet je in een binnenste zullen ze wel ja, en dan de eerste keer hè.

[00:46:30]

Zo werkt dat voetbal voetbal is een en continu vloeide men er gebeuren dingen en natuurlijk gebeurde dingen het lampje CNN Misschien is het alleen maar mogelijk om het supporters niet aanwezig zijn. Dat kan allemaal zijn er zullen weer over water staan overvalwagen. Heb de Bosuil sinds launch meedoet aan zijn er toch een politieman. Goed triest is dat eigenlijk ook maar shampoo. Vercauteren vind ik dit ook, want hij durft dat dat is dat is dan ook.

[00:46:58]

Vercauteren die strijdt wel aan hè. Hij doet wel zeggen. Oké, want dat is samen met de trainer en veel trainers oude. Zodra je hoort van die supporters zijn. Oké we schade supporters en ze zeggen ook dat die weg moeten. Nee, nee, Vercauteren heeft gezien van Ik heb hem ook al niet en de grote om bokani hebben we dit seizoen nog niet gezien. Het is de vraag of er nog Ooit zullen zien. Ik hoop voor de jaren die zijn er wel uit dus dan dan lampje daar posteren en ook je moet je dat voorstellen hoe vaak zeg maar iets van een speler.

[00:47:31]

Ja, hij moet nog fysiek heeft hij nog niet moeten doen of wat bedoel je heeft maanden niet gespeeld. Die komt die ziet en die overwinteren. Die komt die zat aan jou verwend. Ja ik vind dat het is en wat het nu aan het is een onwaarschijnlijk bewijs van zijn onwaarschijnlijke Talent Of Belgisch niveau. Ja ik ben ik ben wel blij hè, denk ik. Kijk liever naar een wedstrijd waar lamp jou zijn meedoet en of je dan een papiertje.

[00:47:58]

Doe ik altijd in en gekke dingen. Hij scoort wel weten Ja het begint dat hij had nog altijd geen papiertje uitenbroek. Als je een bal Gemist heeft. Hij doet het nog altijd na en meestal vrij. Mooie goal, dus als je liever heel graag dat hij erbij is en misschien dat ik kan ook niet voorstellen dat de hele Antwerpen familie nu nog altijd even rigoureus tegen is. Ik denk dat dat ook wel een soort schiet maar eens zal ons ellende zullen mensen tegen blijven en die hebben een reden en eieren voor mijn geld kiezen of zeg je haalt hij het einde van het seizoen zonder nieuw groot incident Leiden gebeurd.

[00:48:38]

Nou ja, dan hebben we weer iets over te vallen. Dankjewel voor de bios graag niet onbenut te laten enten psycholoog. Ik zou wel eens willen weten wat jij zou aanvangen met die jongen valt hij überhaupt nog te redden. Dat is een beetje in het verhaal een typische enfant. Terrible dat je toch wel in.

[00:48:58]

Regelmatig ziet ik dan ook aan de Mario Balotelli of Dennis Rodman in Chicago Bulls ja, in het Frans folie originele de vraag is het gek of het geniaal, maar ik denk zolang dat dat dit soort enfant terrible is zoals Zoals ik net gezegd wordt performans zijn dat die prestaties leveren denk ik. Zie je toch wel een team als een coach. Ja dat dat wangedrag er vaak toch wel bij nemen dan dat hij spelers soms zo geniaal en zo geweldige dingen doen. Alleen moet dat wel. Moet dat wel aanwezig zijn, hè, iemand die al die streken uithalen en die niet waarschijnlijk doelpunten maakte zouden heel rap uitvliegen, maar dit geval blijf je een beetje.

[00:49:41]

Ja, met die haat liefde zitten hè. Ik denk over denkt altijd jou gaat nu weer zijn ze niet altijd de meest betrouwbare sporters of atleten zeker buiten het veld van, maar ik denk voor zo iemand zolang dat hij per voorman blijft en dat hij al.

[00:49:58]

Min of meer betrouwbaar is op het veld zal die kunnen blijven, denk ik, maar eigenlijk dat vervalt. Dat klopt zegt er namelijk ook deze moet in de kleedkamer bij ons niet meer van weten, maar zolang hij doet wel blijft maken. Ja. Ja, ik had misschien wel de goede richting weer uit. Dat is dat Is dat is een moeilijke dag wordt het dan wel weer. Waar ligt dat je vaak ziek? Ik heb ook nooit eerder gezien, want dan ben ik bij volleybal topcoach die ook zijn, want eigenlijk hou ik wel van af en toe zijn omdat hij soms wel een speciaal naar jullie brengen en scherper maken, maar het mag niet negatief worden en op moment op de Team daarin.

[00:50:39]

Nummer volgt en dat het zo ver gaat dat het de andere teamgenoten daar volledig niet meer mee kunnen het niet meer aanvaarden. Kan je wel binnen bloed natuurlijk een groot probleem krijgen, Want het is het wel een teamsport, dus ik denk Oké om van het kan zeker zeker in voetballen ook. Maar ja, het is toch wel gevoel. Het is toch wel een beetje.

[00:50:58]

Met deze sport er toch wel een beetje dansen op een slappe koord denk ik weet niet welke kant het uitgaat of het echt gaan fout lopen of of dat het toch binnen Ja binnen het aanvaardbare blijf vooral prestatie blijven, Maar ja, dat zijn de figuren en drinkt veel en de sporten niet altijd de meest gewenste figuur, maar al zeg ik zeg het zo lang dat ze geniaal blijven komen ze me heel veel weg. Ga je toch over voetbal bezig zijn. Ik wil graag Maarten afronden met het nieuws over Lionel Messi dat hij veel geld verdiend had gisteren al lang natuurlijk, maar nu liggen de thuis op straat van zijn mega contract 555337619 euro om precies te zijn heeft die verdient Barcelona sinds 2017.

[00:51:40]

Ofwel. €210000 netto per dag bereikbaar onderhandeld door zijn dus zo'n goeie goede manager nodig heeft. Dan zou ik zeggen ga naar de vader van Lionel Messi Het is onwaarschijnlijk veel en het brengt Barcelona beetje op de rand van de bank. Ik begrepen.

[00:51:58]

Wat kan ik daar aan doen als het is water zo doorgeven aan de vergeeft als je in de populairste sport ter wereld de allerbeste bent en niemand wil het daarvoor betalen. Waarom zou je doen als je jezelf geven op jouw vader of jouw zoon zou je misschien wel tot het uiterste gaan? Ik denk niet dat hij gaat zeggen, mensen. Geef mij maar een biljoen euro dat voldoende adres Zullen we een andere geef ja, zo werkt het helaas niet in het voetbal kijken ernaar atleten die met net iets minder moet doen.

[00:52:25]

Kijk daarna gelijk elke andere mensen denk ik. Ik zie voetbal sowieso dat ze een aparte Dit is een heel apart. Dit is inderdaad zoals maar nog zegt is ook een nu eenmaal een sport die wereldwijd onwaarschijnlijke Ja populaire zijn gekocht of dat je kunt het niet vergelijken, Maar dat ik dit soort bedragen zijn bedragen waren bij ons absoluut niet overgaat, Maar goed, ik ben blij dat bij ons over alleen maar over de sport gaat en niet altijd over de centen. Dus ja, het is Kijk het is het is.

[00:52:54]

Wat is Ik vind het totaal buitenproportioneel dit soort bedragen.

[00:52:58]

Hoe dat zo overkomt en zeker Ja het gaat wel heel ver ben ik maar het is altijd van voetbal nu en ik denk dat het gewoon niet op zich is de wereld op zich is waar waar heel veel gepraat. Hij enkel nog waar jullie deze week nog naar uitkijken Maarten Waar ga jij Rian te vinden in het voetbal voetbal deze week de woensdag gaan als het opslaan naar Luik en dan gaan we kijken naar de luiken tegen Anderlecht beker voetbal live te kijken bij Sparta kijk naar jouw plannen heel weinig geld geven, want ik ga je trainen en slapen.

[00:53:37]

Ik ga me voorbereiden voor de volgende competities en die zijn de zaterdag. Zal ik eens langskomen op de micro, meeting en zondag al waarschijnlijk opnieuw in Duitsland op de Duitse meeting, dus gewoon uitrusten trainen en klaarmaken voor de volgende wedstrijd veel succes. Dankjewel om bij te zijn in deze aflevering van de tribune. Bedankt bedankt Maarten vangramberen.