Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke, Goedenavond meer dan ooit hebben geen tijd te verliezen in de tribune van de voorbije dagen allemaal niet op ons afkomen valpartijen in de koers verrassingen in de Champions League de zoveelste omwenteling bij Anderlecht en mochten zoveel meer, waar is de coronavirus zonder sport gebleven jezelf je voor minder afvragen, dus sowieso door zijn om alles te bespreken, maar we gaan er meteen invliegen met twee gasten en dat zijn dit keer man op de motor. Carl berteele dat kan dat kan en elke weylandt.

[00:00:36]

Goedenavond de zus van Wouter weylandt. De cursus ook hier werken. Je werkt bij trek-segafredo, wat doe je daar precies? Ik ben op de manager en dat houdt in verantwoordelijk bent voor alles, behalve sportieve is geweest. Ik personeel financiën operations manager. Ja ik denk dat we er mijn boarding is, want tot.

[00:00:59]

Deze functie afspraken met de pers en met ons Oké dat is wel raar zijn ook altijd dezelfde Ploeg Jasper stuyven klopt en eerlijk. Ja dat was toen ik heb jij begon trek. Factory Racing was toen eigenlijk de verderzetting om te verder verderzetting van leer paardrijden met mijn broer. Dus ja, bij mijn familie. Ze hebben dan over de koers te praten dat ze voor straks want nu eerste momenten van de week en ik heb nog niks, maar jullie hebben allebei gekozen. Goede moment misschien wel een beetje tussen de mazen van het net gelukt is Karel gaan beginnen met dat van jou de finish breathable The brilliant Ronnie O'Sullivan someone's ik in Disney World.

[00:01:59]

Amstelveen dat van gisteren Ronnie instellen voor de zesde keer wereldkampioen Snooker ik ben van Gaby niet van Ronnie ook. Ik had hem natuurlijk makkelijk kunnen maken en kiezen voor als kortrijkzaan. De zegen van KvK wijziging bij agent. Ja maar ik heb dat niet gedaan. Dat heeft wel met Kortrijk ook te maken met in west-vlaanderen waar wij in de jaren 70 bij de eerste die BBC krijgen, omdat we dicht eigenlijk bij Engeland lange ik kreeg eerst BBC in Vlaanderen en daardoor heb ik dat snoepje leren kennen ontdekken ook bij ons dan in de cafés.

[00:02:38]

Heel snel snookerzalen of een café stond er een snookertafel. En ja het is wel een heel goedkope en makkelijke hobby's naar café. Lina verstaat die ballen liggen daar die keuze staan. Daar deed dat krijt ligt hè. Je moet dus echt geen enkel kost en je speelt Snooker het is om eerlijk te zijn ook niet echt fysiek zwaar dus ja.

[00:02:59]

Wij hebben dat in onze jeugd massaal gespeeld. Ik heb dan later ook nog een keuken gekocht en dan was ik vertrokken, dus heb ik dat altijd ieder jaar gevolgd je die finale. Wat is het maximum, Breda ik nu een beetje beschaamd zijn. Ik denk 26. Oei ja, dus dat is ik niet genoeg op kan verstelbaar. Ik zie het graag. Ik wil graag en ik kan het dus niet. Ik krijg het niet onder de knie, maar om even op Ronnie O'Sullivan achtergekomen. 2001 zijn eerste WK dus als 19 jaar later.

[00:03:29]

Zo lang is hij al in die sport collega. Rudy Bauwens hoor ik daar net zeggen nog op tussen invloed op de site zal voor hem is de beste speler ter wereld, dus dat wil ook wel iets zeggen. Het is 7 jaar geleden dat hij is aan het laden dus het windstil alweer tijd dat rooie nog eens van spreken. Het is ook een beetje man met een hoek af. Vind ik ook wel altijd toch mijn vorige favoriet, want Jimmy White Dat is ook zo een halve rare zeg maar zeggen en heb ik het tussen uiteraard en je hebt nog even wereld.

[00:03:59]

Zevenaar Stephen hendry tussen Hij was in de loop van dit WK weer helemaal zichzelf en sport duurt tot en met Oh ja en in zijn halve finale tegen hem. Je was toch al besteld maar tegen Sylvia Waar is laatste finale tegen verloor? Ja die was boos op hem omdat hij toen hij Snooker selby meester snoepkraam dus eigenlijk onspeelbaar maken, dan heeft zelf een keer een shirt gemaakt. Dat niets. Ja, niet mooi was, maar hij zei toch niks van aan en dat vond zelf wel. Ja, soort van beetje.

[00:04:32]

Nee, denigrerend ten opzichte van hem dat hij dat op die manier deed om te spelen, maar ze wist niet of zullen we natuurlijk maar fijn die finale zijn tegenstander. Die bestond gewoon niet 1838 duidelijk verschil en wat ze daar op het einde zeiden. Dat vond ik wel heel mooi in het laatste frame Gisteravond toen moest nog geen of er was nog een frame nodig voor ons leven heeft dat onmiddellijk gepakt en op een bepaald moment speelt de bal. Waardoor wil ze niet meer kan winnen en de.

[00:04:59]

Standpunt is net vanuit die hoek dat die Wilson applaus geeft voor O'Sullivan op het moment dat hij dus weet dat hij de finale verliezen tussen heel mooi en De Wasbeek in de zaal. Ja Indonesische finale bellen dan hoor niet. Zou je nog Lang doorgaan en dan komt hij heeft ook al periode gehad waren niet boos zijn op naar het WK Ik ga volgend jaar weer echt veel spelen en zij een reactie toen wereldkampioen. Ik ga toch een beetje mee te spelen, dus je kunt nooit weten nu The Shack van Hoeveel was het €553000 mooi dat je een beetje je vandaag denk het ook oké over naar van elke weylandt.

[00:05:36]

Na die 100 meter was echt emotioneel als je echt heel blij want je hebt en super snelle tijd. Het lijkt wel alsof je het helemaal niet verwacht had maakte me al zorgen dat ze eruit zou halen en dan doe ik nog iets schrijven onder de snelweg, dus ik had echt Ja super emotioneel en dat jij mijn trein er was ook nog een kaartje te laten. Net zoals ik.

[00:05:59]

Super super content en dan komen die vergelijking hem met ingeven Hè Misschien zijn die al een paar keer geweest, maar nu komt dat dichter en dichter bij daarmee om Ja ik ben heerlijk en ik heb mijn ouders eerlijk gezegd wel ja, mee bezig geweest zijn niet opzoeken geweest. Alles. Maar ja, het komt Dichteren dichterbij gedag, maar iedereen nu en ja aan de achter haar te staan en hij zei als ik zoveel neerzetten en dan ja, ik ben er over 20 de stress dag tijd op dit moment van gisteren op het WK en we worden en ik moet een beetje oefenen op de naam, want is nog een vrij nieuwe naam voor ons allemaal, denk ik.

[00:06:41]

Rani rosius. Met jou gaan ze er wordt het misschien een beetje geld voor een beetje uitleg bij je. Ja, eigenlijk op Spotify eerste grote liefde. Ik heb heel veel niet gehinderd door enige Talent maar wel heel veel en.

[00:06:59]

Mijn vier motivatie en heel veel plezier en altijd in mijn jeugd was altijd dik voor atletiek nadat heel mijn Ja mijn sociale leven bepaald wel een stuk ook gevonden. Dus ik zo mooi vind. Dit is een sport ik ook wel blijven volgen en ik vond het beeld op Sporza die foto van Reinald over de finish. Komt eraan voor haar gezicht staat van van scholen die in horen. Doei in het internet zo emotioneel en zo blij en ik vind inderdaad dat hetzelfde is nog maar 20 en ze loopt al 1139 de 2e de 2e snelste vrouw ooit in België en nog maar 20 is komt die 1104 van Kim misschien wel in het gezicht de eerste die onder de 11 gaten in België is ook wel natuurlijk, maar ze heeft duidelijk Talent nog blijkbaar het turnen.

[00:07:59]

Dat vind ik altijd zo mooi als mensen ook wel later in een sport rollen en er dan enorm goeie blijven blijken te zijn. Ja, krijg vanavond ook laat beginnen. Fietsen. Remco nog later, denk ik. Ja, ik vind jij ervan gehoord Karel Ronnie O'Sullivan bezig, maar wat wat waren je wat ik spuugde ook niet normaal? Dus ja, dus nu. Ik loop nog altijd uitloop 3 keer in de week ofzo. Heel graag, maar nu is het wel langer en terug En supersnel, Dus dan kun je dus wel goed inschatten hoe snel die 1139 is van Radio 2 de snelste vrouwen in België is denk en ze is nog maar 20.000 musculatuur en die sterkte die moet nog eigenlijk nog helemaal verder ontwikkeld worden, dus ik kan er niet.

[00:08:59]

Schat, maar ik ga ervan uit dat dat nog enige progressie, maar ze is dus dan is die magische grens van de 11 misschien toch haalbaar voor haar heel fijn dat hij dit gekozen hebt. Anders was het misschien een beetje tussen de mazen van het net glippen maar een naam om te noteren in Onthouden dus over dan naar het gespreksonderwerpen afgelopen weekend en dat is uiteraard de veiligheid van de renners, want na die vreselijke crash van Fabio jakobsen was het zaterdag ook nieuwprijs. Kunnen we er door Lier zenden zodat we stoppen als het luisteren kijken die salto denk.

[00:09:56]

Ja, wat komt er nu geen beelden?.

[00:09:59]

Tjeerd van bon Centraal in de verkoop achter 10 meter diep jongens helemaal ondersteboven natuurlijk het eerste dat hij was van was Patrick lefevere en daarvoor uit ploegleider dan de deur. Ik heb Davide bramati. Iedereen heeft zijn hart vast natuurlijk toen Remco evenepoel het ravijn in ook een stuurfout gedragen ervaring en te gevaarlijke afdaling moest jij het denk in ieder geval afdeling. Uiteindelijk wil ik toch als eerste zeggen. We hebben de 4 over programma zijn. Het is hun beroep. Elke zal het ook wel weten en beseffen wat er met Wouter gebeurd op een procureur.

[00:10:36]

Je hebt en inderdaad een stuurfout gemaakt denk ik een inschattingsfout. Ik kan het me niet anders in beelden zware gaan verkennen ze wist wat er geen te wachten stond maar een trainingsschema en een verkenning is absoluut niet de snelheid en de plaats inderdaad ook van die helling in de wedstrijd. Daar wordt de finale gereden en waarom moest hij.

[00:10:59]

Ja, of wat? Waarom is het gebeurd? Ik vond hem heel intelligent door een gaatje te laten, Want hij deed als laatste van het groepje De Zotte Nee maar ik bedoel dat heel positief die als ik als een steen naar beneden kan het beste afdalen van het peloton. Je moet niet volgen en zeker inderdaad 20 jaar eerste keer Ronde van Lombardije hij moet dat niet doen, dus ik deed dat niet doen. Dus denk ik inderdaad inschattingsfout. Je ja, stuurfout. Waar ligt de twee San We zullen het ooit wel eens horen van hem, denk ik, maar de gevolgen na de dood is natuurlijk geheel wat eigenlijk kunnen zijn, want als je dat eerste beeld ziet er inderdaad onder die brug dat riviertje waar geen water, dus waar was Remco gevallen.

[00:11:38]

Ja, het was inderdaad eventjes telefoonnummers van jouw Ploeg hè, inderdaad zoals ik al dacht misschien wat het beste afdaler van en dan ja, als die druk zetten natuurlijk waar hij dat kan, dan voelt de Remco misschien ook wel die neiging om Ja ik mag je toch die kloof. Dat geloof je niet te groot laten worden, ja.

[00:11:59]

Weten wat er door Remco zijn hoofd ging of het effectief was van Oei Oei ik moet zien dat mee ben of was het inderdaad gewoon weg van verleden inschatting maken, maar ja, dat is een beetje deel van de koers ook, hè. Elkaar onder druk zetten en iedereen weet dat niet wat je de beste dadelijk is die er op dit moment in Dronrijp of toch een van de heeft alles gewonnen denk ik maar doen. Fantastische afdaling waarin hij helemaal tot het gaatje ging. Dus ja ja. En achteraf is natuurlijk makkelijk, want we weten nu ook dat Remco gezegd heeft.

[00:12:39]

Ik had de beste benen uit, Dus hij ging voor de overwinning. En wat vind je zo overkomen? Is ook dat in de finale krant heeft gekregen en niet mee heeft hij nou wat over denk dus ja, het was nog 40 kilometer, dus er was nog wel iets, maar ik denk dat Remco eens beneden er wel weer naartoe zou zijn. Het is vooral Jammer voor hem zelf natuurlijk. Hij loopt misschien.

[00:12:59]

Kermis in Lombardijen maar vooral gemist ook de giro nog volgen eigenlijk. Ik weet dat niet. Ik ging niet gaan, want dadelijk klassiekers kom eraan in 1 oktober en Mark ging natuurlijk op de voet volg. Ik weet niet hoe het bij jullie nu is gemaakt iets anders, want de misschien grote favoriet is niet bij Ja een beetje moeten opletten. Remco is ook nog maar 20 en inderdaad hier en daar al genoemd als potentiële Gio winnaar en ik denk dat hij dat inderdaad wel kan, maar was al dit jaar geweest.

[00:13:30]

Dan had ik nog wel eens willen zien pa en en we gaan het nu niet weten, maar ik denk op zich Stuur mij persoonlijk dan maar trek segafredo een heel sterk. Team hebben wij willen er echt voor gaarne. Dus ja, en nu denk ik dat niet doet dan zijn die willen sturen, maar ook de andere ploegen. Ja het is zo'n vriend seizoen dit jaar met die drie grote rondes zo kort na elkaar maar een stuk overlapt tussen de 3 en de 5.

[00:13:59]

Dus ja, dus het is heel moeilijk te voorspellen dit jaar niet zeker, dus ik had niet naar de tour. Wie is dat aan jullie komen we gaan bij Bauke Mollema energyport samen ingedeeld koopmanschap naar vinchenzo in de band ruim 9 jaar geleden is het ondertussen. Je broer verloren ook in een afdaling zwaar gevallen toen in de giro. Hoe kijk je daar naar nu als dat soort dingen opnieuw gebeuren dat dat brengt heel veel terug sowieso hele zware valpartij daar vannacht weer af kasteel van we kunnen heel gemakkelijk verplaatsen.

[00:14:45]

Jammer genoeg aan de situatie van die van die vrienden die niet die heeft niet weet wat er aan de hand is. Uiteindelijk zaterdag hebben we heel vaak zo dat inzoomen het beeld op Remco die over het muurtje gaat gezien. Mijn dochter was een half.

[00:14:59]

Stuur Mijn broer is verongelukt, maar ze zei Ben je ook wat was dat toch ook zo tegen een uurtje dus mijn man en ik wil daar Ja het was ook zo, maar het was toch anders en hoop is toch nog helemaal anders. Ja, dat brengt. Wel heel terug, want mijn situatie inderdaad te vergelijken of toch niet. Ik denk het eigenlijk niet op het stuk waar mijn broer vallen was het hele technische stuk van de fotoboeken achter de rug. Ben ondertussen al vaak geweest. Eigenlijk. Jij eigenlijk is er gevallen bij wijze van spreken bijna rechtdoor gaat, maar ik ik achter zich en de veronderstelling is, Maar ook daar heb ik niet weten.

[00:15:41]

Ik verlang naar witte strepen in het midden van de weg. Die stopt plots, maar uiteindelijk onbewust er vanuit van Ja die witte streep die blijft wel die toont het midden van de weg en die blijft het midden van de weg aanduiden, maar die witte strepen op de weg naar een muurtje waren dan met zijn alle Zeeën gebotst.

[00:15:59]

Dus ja, het regent beelden van van hoe het precies is gebeurd en langs de kant wil ik dat goed, want ik wilde niet de andere mensen dat zien maar langs de andere kant dat ik misschien voor mezelf wel alleen voor mijzelf Dan kunnen zien als je dat dan weer zo ziet gebeuren zaterdag maakt het ook boosheid bij je los op een bepaalde manier kijk, het gebeurt nog altijd. Het kan nog altijd gebeuren. Ja. En nee, de goede die ik heb gevoeld als gewoon emotionele reactie dan mijn broer moet op de wereld gewonnen, maar die moet heb ik achter mij proberen te laten proberen niet meer terug op de weg, want het wordt er niet lukken gevallen.

[00:16:44]

Niemand wordt er beter van, Maar het is wel zo dat er bijvoorbeeld met de bal van Fabio in een spin bergaf in godsnaam met die val van Remco te zijn wel te zijn manieren om te vermijden Dat de gevolgen.

[00:16:59]

Deze bezwaren zijn geen Het zou bijvoorbeeld wel helpen maar een afdaling in Lombardijen de hoogte en eenmaal bij dus we mochten ook niet aan de eigenheid van mijn moeder niet en de ene van die klassieke van een parcours raken, Maar beveilig het parcours gewoon meer hang van die screen met een z hooibalen waar het tot NCRV Oké dat zal niks zijn verstering zijn en meer werk en ge kunt ook niet van km 0 km 260 240 beveiligen. Ik besef dat ook wel, maar op die betaling is bakelants al gevallen is de Plus al gevallen, dus het is gebeten dat een gevaarlijke afdeling is, dus neem dan toch proactief initiatieven om het zo weinig mogelijk te maken in de sport.

[00:17:48]

Die sowieso al gevaarlijk is, dan moet de GPS als je die motor GP van het weekend ziet dan denken, maar jongens en instellen de grachten gereden verder bij wijze van spreken.

[00:17:59]

Welke Harnas moeilijk zijn om te fietsen? Waarom staat daar inderdaad geen Waarom staat daar ook geen seingever? Waarom is dat niet iemand met een gele vlag? Waarom fluit daar niemand, want ze waren denk ik ook in Harelbeke bezig om de gevaarlijke punten met lichtsignalen en geluidssignalen. Ja, de Ja aan te duiden zal ik maar zeggen in de renners en iedereen verwerken van dit komt eraan dat dat daar nu niet staat. Wat is de tiende keer geloof ik dat hij in de in de ronde van een zet.

[00:18:35]

Ja, dat is als het ware Dennis maar loslaten en zie dat je veilig beneden komt. Dat kan niet en ik heb mijn tweede mond eens gezien in elke die auto in de finale die zak, maar onderuit rijd, maar en ik hoop dat de liefhebbers mij dat vergeten, maar ik vind dit persoonlijk Nog 100000 keer erger en hoe kan dat in de laatste kilometers dat een auto op de parcours komt wat?.

[00:18:59]

Gebeurt, hoe kan dit als organisatie scs grote organisatie van al die Italiaanse koersen? Dit kan niet. Ik organiseer zelf 10 januari koers, je moet onze technische gids zien. Je moet zien waar wij toen moeten met stroompanne. Wij doen dat allemaal mensen met de gele vlag of daar staan ze er was als zijn geven of komen ze als mobiele seingevers eraan? Je kunt u ook niet geloven. Hoeveel gevaarlijke punten inderdaad om koers laten passeren? Dat wordt bij ons van naast het plaatje. We vergadering zelfs een keer teveel aan te weinig.

[00:19:29]

Ik heb het ook niet zo en dan ga je dat parcours uitstappen. Dan sta je de zondagmorgen er vast nog een controle van parcours dat de stroom aangepikt zijn pijlen weg gepakt. Onvoorstelbaar. Dat is nog iets anders sinksenkoers. Averbode de vraag het na bij de Wielerbond waren dat ze niet op mezelf en plan om te steken, maar we krijgen timoti ieder jaar en dat is ook omdat we alles aan doen dat dat niet kan gebeuren. Tenminste weggetje dat op de het parcours uitkomt, zeg dat niet alleen.

[00:19:59]

Zet er iemand dat er onmogelijk een auto uitkomt beter dan de Ronde van Lombardije goed bij ons niet gebeuren ondertekenen vader. Evenepoel heeft ook gesproken door de rust een beetje teruggekeerd was en hij zijn afgelopen dit vakantie stond een keer de vraag stellen. Wat kunnen we eraan doen? Want je spreekt al 3 jaar de aankomst van de als een aantal jaren van deze afdeling of er iets gebeurd marionette, die jongens doen en Job Ik heb ook werknemers in dienst. Ik moet zorgen dat mijn werknemers veilig kunnen werken, dus ik vind dat ook dat de kennis van toepassing zijn en onze er in mayonaise Jasper Philipsen heeft ook nog een onlangs nog gezegd.

[00:20:53]

Wij zijn apen in een circus Midwoud on iemand die opstaat.

[00:20:59]

Op dit soort momenten zegt als een echte leider, dus nu genoeg kosten bewoner die mee willen de Boer lang en Lance Armstrong bijvoorbeeld. Ik denk nu aan hem ook jij ze niet meer bij, maar dat was wel iemand waren destijds naar geluisterd zou worden denk ik naar 1938. Marino is tante af hebben we nu zo iemand het is moeilijk denk ik. Het is moeilijk denk ik een solidariteit in het wielerpeloton elke ver te zoeken Yannick solidariteit, Maar inderdaad als u zo op werkt als ik ben hier de spreekbuis van het peloton wilde even effectieve springwedstrijd van het hele peloton, maar ik van iedereen en spelen zoveel economische belangen mee.

[00:21:42]

Dat denk ik ook wel dat dat meespeelt en mensen hebben dat niet appreciëren als ik word stil ligt zeker in zo'n jaar als dit jaar waarbij de vier vijf maanden niet hebben kunnen koersen, maar dat heel veel Ploeg.

[00:21:59]

Onderdruk komen te staan. Ik zeg niet dat veiligheid daar ondergeschikt daar moet zijn, maar dat wel iets dan mee speelt in het durven nemen hoort en in de Turven actie kunnen ondernemen denk ik. Ben geen rem, maar maar ze ploegleider spreekt en je zegt dan van protesteren door bijvoorbeeld daar klacht in te dienen iets te zeggen of spreek je inderdaad met organisatie. Dan is ze heel vaak de reactie. Jammer stationair. Dan kom dan hier volgend jaar. Ja het is opvallend. Hij bedoelt die afdaling in Lombardijen heb net al gezegd en de Plus is daar gevallen.

[00:22:39]

Baekelandt is daar gevallen. Dus ja, Laurens de Plus heeft mij ook laten weten dat hij afgelopen weekend bewust niet gekeken naar die afdeling, omdat hij 's morgens zegt dat ik wist dat er weer iets zou gebeuren als hij het wist. Waarom weten organisatie dan niet. Dat is toch niet uitgelegd bijna. We spelen nu ook.

[00:22:59]

Was er daarnet? Zei elke er is 4 maanden niet gepoetst. Ik ga niet de Pater uit te hangen hier, maar ik heb voorspelt dat er ging. Er is nu een band jongen. Stieren zal ik maar zeggen, maar dat is heel blij bedoelt die stomme allemaal klaar om te gaan rijden. Eindelijk. Het wordt losgelaten. Ja en dan vraagt iedereen zoals het vroeger zijn als ze schelden, maar zo is het nu en nu ja, Krijg je vrouw partijen, omdat iedereen zich weer bewijzen, maar je weet bijvoorbeeld niet over volgende week die cursus, hè.

[00:23:31]

Dus pak mee wat je kunt meepakken zijn uitzonderlijke omstandigheden. Ik ben er volledig, maar ja, we zoeken de rente op en soms gaan we ook is dat de menselijke Factor inderdaad Welke mensen maken fouten? Lees de renners neem risico's. En ja, dat kun je nooit weg nemen natuurlijk en ook geen risico nemen Willem echt nooit koers. Ik denk eerder het weekend of vandaag gezegd. Ik geef er nog wel gelijk in.

[00:23:59]

De sport deze sporten maken van Nielson een risico en het is zodat je niet durven nemen want diegene die in een spartaanse remmen Trek die zal niet winnen. Degene die de traagheid als onderhoud en gezellig niet winnen. Ja maar het is dus het hoort er wel bij Maarten wel Alleen zijn profrenners. Ze kunnen ook. Ze kunnen ook wel, maar het is niet omdat je iets heel veel kunt dat je niet een keer een foutje maakt er nog iets anders bij halen. Daar was ze ook afgelopen weekend eigenlijk best wel veel fronten todani tonen van de beelden van de val van Remco tijdens de poes.

[00:24:39]

Ja, Oké jij bent geplaatst denk ik om daar over te praten van jouw broer waren er geen beelden, maar Hoe heb jij op dat moment gedragen in de zin van Had je ze willen zien als ze er waren had je zoveel mogelijk informatie willen krijgen of had je net niet willen zien met papa heeft mij gebeld op mijn werk.

[00:24:59]

En ik had vanmiddag door, want dit is echt heel erg dus niet zomaar valpartij en mijn reflector duidelijk. Ik heb eerst heel even op Sporza willen kijken, maar de server lag plat goed en dan heb ik mijn computer afgesloten en ben naar huis gereden met radio af, omdat ik gewoon teveel schrik had dat ik opeens een nieuwsflash ging horen via de radio waar gezegd werd alefa slecht of goed nieuws, maar ik wil dit niet via de media vernemen, dus ik ben naar mijn ouders geven ons dus als mijn vader mijn moeder gaan halen en ik ben gewoon thuis en dan gaan zitten.

[00:25:36]

Ik heb die wind dat ik heb gewoon gewacht tot aan mijn ouders thuis waren. Dan zijn wij als een gek binnen hond bellen, maar ik kan mijn voorstel Ja dus ik heb ik was op dat moment niet op zoek naar beelden. Ik had er gewoon teveel schrik voor, maar als het zo getoond wordt en Remco zijn ouders op de parcours stonden, dus ik weet niet wat ze eigenlijk.

[00:25:59]

Hadden maar toch ook en ze bleven dan maar tonen hoe dat hij daar lag, maar ze zei het gaat eigenlijk geen nieuws en zijn benen bewogen niet en dat vind ik dan zo eng Ja want zien ze al te bewegen. Dan is het oké toch op dat moment, maar Die bewoog niet en dan denk ik ja, voor die ouders die familie van die ene die tijd dan kijken zijn die zien dat Die beweegt niet met doen dat toch niet keer een keer een keer een keer opnieuw zonder dat graag iets van deuren bij geeft en uiteindelijk is, dan is nagekomen.

[00:26:36]

Ja ze zat maar ondertussen. Hoeveel keer hadden we die beelden ondertussen naar huis, omdat er iemand een zachte wel ademen en zeker geruststelling. Wat is het is absurd wat gezegd is een moeilijke discussie tijdens water op bepaalde vanuit bepaalde ook een schande gesproken over de manier waarop de RAI getallen.

[00:26:59]

Je had gebruikt, anders heb je misschien die ouders maar over dit hebt die net willen een beeld van hun moeten de mail de pas komen als je inderdaad de juiste info kunt bijgeven. Ja denk ook voor die oudere dubbele die momenten Enerzijds wilt ge beelden, want ik wil de informatie, maar toch telkens hetzelfde beeld te tonen zonder extra informatie wordt misschien nog erger als mensen The Lord Of misschien nog aardig van Remco maar ook in de dauphiné zijn de rest slachtoffers gevallen, kruiswijk buchmann de 3e en 4e uit de tour van afgelopen jaar moesten allebei opgeven aanval in een betaling die blijkbaar op een geitenpad gelijk ontslagen.

[00:27:40]

Belachelijk echt ja ja ja, ik ben er gewoon echt super kwaad over. Mag gewoon nooit gebeuren. De eerste paar kilometer van die afdeling doos levensgevaarlijk overal grind overal diepe putten en gaten en bijna 5.

[00:27:59]

Naar beneden het proefwerk dat ik nergens op dat dit dat dit nog kan gebeuren moet werken, dus kan Tom Dumoulin de tijdrit over ja, dat er anders ook wel natuurlijk voor een stuk het risico zelf creëren, maar dit is dan toch weer iets anders als je ze over een grindpad naar beneden stuurt een steile afdaling. Hoe kan het dat soort dingen nog deel uitmaakt van een koers die georganiseerd door de Azoren zetten van de tour betekent van de drank naartoe moet steeds populairder een speciale renno. Dit hebben we nog nooit gedaan.

[00:28:38]

Laten we dat alles doen en ik begrijp dat voor een stuk, want dat wordt aangegeven door financiele belangen Niet spectaculair gekocht te maken. Meer kijkcijfers meer mensen dat dat stukjes gaan bekijken, maar gespeeld misschien wel met leven van mensen, hè, die indica pakske en op superdun.

[00:28:59]

Boven naar beneden moeten dus de afweging moet toch iets beter gemaakt worden in mijn ogen. Je moet vooral opgepast worden dat dit niet meer gebeurd. Ik heb je dat gezien van werk in De Ronde van Wallonië van zeer mooie uitspraak de Lage punten tussen het asfalt veilig naast de ander. Ja en dat wordt goedgekeurd nog eens sorry en hebben een scherpe bocht uit is parcours moeten halen. Echt waar organisatie zei nee, we doen we komen niet langs hier. De straatmeubilair wordt Op sommige plaatsen zo weer te weten.

[00:29:37]

Paaltjes weggehaald bij Vluchtheuvel dergelijke of als dat niet kan zet er iemand en nog eens fluitsignaal lichtsignaal gele vlag zijn gever strobalen. Het kan niet veilig genoeg. En wat ik niet begrijp Is dat is toch een organisatie die Uiteindelijk zijn Fiat moet geven en moet zij hier gaan we rijden wat.

[00:29:59]

Is het wel duidelijk? Denk ik er nu eindelijk iets gaat gebeuren, want er is al veel over gepraat voor over gebeld, maar Richard Plugge de teambaas van Jumbo visma heeft nu ook een voorstel gedaan test voordat we op onszelf mogen zetten en dan zijn alle protocollen en richtlijnen voor hoe dat hoe dat moet en een parcours. Ja is een beetje Ja dat zal wel en ik denk dat we daar als een soort bedrijf voor in moet stellen die de veiligheid ga checken op voorhand en een minimum aantal richtlijn of ondergrens voorwaarden, waaraan bijvoorbeeld een laatste km voor een massasprint aan moet voldoen, maar ook Hoe hack je staan en nou als dat een bedrijf op voorhand controleert en ook zeggen Ja jongens, best wel wat dit is niet goed genoeg.

[00:30:48]

Dit moet beter en dit en dit kun je appje nog een dag voor dan kun je dat kun je dat oplossen en en andersom als het niet werkt, dan kun je alles van dat bedrijf zeg het is niet veilig.

[00:30:59]

Richard Plugge bellen tussen extern bedrijf dat die veiligheid gaat controleren nakijken enzovoort. Hij vertrouwt met andere woorden niet meer. Je kunt hem denk ik weinig ongelijk geven alles gebeurd. Denk je dat dat hij wel een punt heeft en het zou ook het voordeel van de duidelijkheid bieden en externe firma te geven. Dus even tijdelijk verschillende petjes op tegelijkertijd meestal, Dus dan denk ik dat het inderdaad niet zo slecht idee is om dat te laten om de parkoers in te laten oude toen door een externe firma die op geen enkele manier verbonden is een Ploeg met een sponsor met u c die volledig objectief kan oordelen.

[00:31:41]

Ik wil de grond ook in jullie een van jullie plannen en zij zei ook van Ja dat wordt wel gecheckt, maar Jawel Nee ze zegt ja vier vijf dagen op voorhand komen checken. Is dat niet. Oké, want de.

[00:31:59]

Maatregelen die we nog gaan nemen moeten nog uitgevoerd worden, dus gaat eigenlijk maar een heel kort Windows poppetje. Die waren parcours uitziet zoals het er uit zal zien dat het even kwijt, maar de grote lijnen kunnen gerust maanden op voorhand al al bekijken en de grote issues kinderen dan al uit te halen. Want ja, dan moet je ook rekening mee houden natuurlijk en dat heb je dit allemaal in de hand en dan heb ik nu de vraag van Amy doen. Gaat u zie dat u laten som buiten buiten staan bedrijf om hier even in onze kosten te komen zeggen.

[00:32:36]

Ah ja, dat mag niet gezien. Slaat ook opnieuw ging goed figuren voor de zaterdag en de auto. Dan zegt u bestellen onderzoek en misschien gaan we een klacht in die jongen heeft Nina retour scs ook niet onder de bevoegdheid van de IC eigenlijk.

[00:32:59]

Een klacht indienen tegen rcs. Dat heb ik ook gezegd. Het is ook veel kritiek gekomen op vanuit de ploegen dan op de renners van klanten cpa, omdat hij blijkbaar doet die die voorzitter is, maar blijkbaar niet over. Die mag geen beste dat bij jullie binnen in de groep gooien dat van renners daar heb ik nu zelf niet gehoord, dus kan er geen uitspraken over doen en goed zijn. Dan zou je het wel horen. Ja, dat dan nu een sporters vakbond is of gewoon dingen of maakt niet uit, dus wij moeten eigenlijk de belangen van hun annuleren vertegenwoordigen, hè.

[00:33:41]

Ja dit hoofdstuk af te ronden. Elke willen dat gezegd is 9 jaar geleden motorongeluk. Heb jij het gevoel dat er in die tijd in al die jaren veel veranderd is in de koers?.

[00:33:54]

Grap Nee dat denk ik eigenlijk niet Ja maar ik zeg het alleen mijn broer is niet gevallen door een onveilig. Parcours of door de schuld van Van wie dan ook behalve inschattingsfout, maar van mij wel opvalt. Is dat sinds mijn broer dat er bijna jaarlijkse doden gevallen zijn en peloton en dat ligt mij wel, want voor mijn broer Ja natuurlijk dan laat ik er misschien minder op en maar toch voor mijn broer kan ik mijn kivilev en concerten en Vincent Mijn broer is het toch vaker voorgevallen dan daarvoor eindelijk eens een kant op mag komen historie de tribune over de koers praten, maar dan echt over het sportieve gewoon al op welke dag is toch weer met een foutje was een bericht aan de dauphiné primoz, roglic en de leider.

[00:34:54]

Trekt zich terug voor de start van de sloot. Rit zal zijn gele trui. Dus niet verdedigen dit allemaal te maken met zijn van gisteren die blijkt dus niet onder de volgende kon. Daar kunnen we volgen, maar zijn jumbo-visma zetten voorlopig ook vraagtekens achter zijn toer deelname en dat is natuurlijk wel een bonnetje van roglic was of is niet meer of minder dan de topfavoriet? Ja we zitten op minder weken van de start van die stoer en wat heb je dan geleerd na de dominee wat dat er heel wat favoriete met de vraagteken zit.

[00:35:24]

Het los cardones, medisch bulletin. Misschien even verdoving heeft de schaafwonden denk ik En snijwonden zeggen ze maar wat er specifiek. Anders weten we niet maar wel niet meer gestart inderdaad en die laatste rit als leider dus vraagteken Thibaut Pinot rugproblemen heeft zich blijkbaar gisteren, maar er was ook alweer in de problemen in de loop van de rits. Is er wel een beetje doorgekomen, maar ja, ook geen goed rapport halen en zeg af voor Nationaal kampioenschap van komen.

[00:35:54]

Steven kruijswijk kruiswijk is gevallen wat je daarnet vermelden en wat Dumoulin beschreef en heeft een schouderprobleem. Dat zou wel eens echt een vraag tegen kunnen zijn voor de start van het woord Emanuel buchmann heeft dus die schaafwonden meegemaakt in dezelfde val van van met kruiswijk, maar heeft wel te kennen gegeven. Ik ga naar dat doet oké nairo. Quintana ja, opnieuw technische problemen na zijn aanrijding training door een auto terug gekomen. Ondertussen wel redelijk gereden, maar nu weer problemen met de knie en dan nog een van de belangrijkste egan.

[00:36:26]

Bernal zou wel zijn. De rug speelt ook bij hem op gewoon omstandigheden niet door een val, maar op 12 dagen steken nu van de stad van het wat denk je elke Ja ik ben wel het rook niet heel vreemd, want inderdaad niet helemaal duidelijk wat hij nu precies mankeert, behalve dan schaafwonden. Zo lijkt het toch maar om dan meteen vraagtekens te zetten bij hun.

[00:36:54]

Aan de tour. Ja, dan Dan denk ik ja, is er een onderliggend probleem is er iets dat jullie niet vertellen of is dit gewoon zand in de ogen strooien van van de andere ploegen kan ook soms gebeurt in de Ja is is hij ervan uitgaan dat hij wel degelijk start zou staan, want de beste tot nu toe wil, denk ik wel, maar er zijn nog de uitgesproken favoriet of is dat inderdaad die zwembad mysterie is een beetje wel ophangen. Ik denk dat de groeten van denk ik ook.

[00:37:24]

Ik zie niet goed in eigenlijk wie hem zou kunnen bedreigen. Bijna was niet slecht, maar ook niet nog niet niet de flitsende bernardi gevolg ernaartoe gaan we Jumbo visma Jumbo e-mails. Ja ze hebben daar uiteindelijk voor het grijpen durf bijna zeggen, want ze komt er nu ook bij. Dat is ook zo iemand die ja, die kan George Bennett heeft ook al bewezen dat de een.

[00:37:54]

Er wordt vanavond Sorry maar wordt vanuit is geen echte excuses, zoals je gisteren ook een groene trui verdelingen. Oké en gaat niet mee tot de laatste Call dat zal niet, maar wat hij daarvoor kan doen. Dat is van tevoren ploegen. Ja, voor Ledig mee eens en de proef kunnen appen naar mij op papier wel denk ik uiteraard in de tour, maar zit hij ook vast in The Rolling luxe krijgt of moeten zijn daar nog volop met jou kunnen veranderen als ze dus niet met hun drie Koopman en dat we doen wat we nu zeiden en kruiswijk en Buma die niet slecht bezig toch ook even gereden gisteren blijft en dat is iemand die een grote ronde gewonnen heeft, hè.

[00:38:37]

Dat maakt een groot verschil, hè. En dan heb je dan inderdaad waar we nu aan de andere rol van Bart van haar als je niet gaat als topfavoriet voor de tour win ik dat dat inderdaad wel en dat wordt dan misschien wordt groen moet gaan. Ja maar ze.

[00:38:54]

Met die hap verschillende Koopman natuurlijk bij zijn er vele. Je hebt inderdaad Dumoulin die trouwens een beetje vraagtekens gezet heeft bij de tactiek van de broek tijdens de dauphiné hebben het wel goed gedaan op mij op deze hebben door vol te rijden hij dan en kruijswijk in functie van die dan wegvalt dat natuurlijk maar oké, dat is zijn weken. Je kunt het anders verdelen, maar zoals de zware tournus. Hoe is het met de kleine? Ik ga inderdaad moeten zorgen dat als er iets verband met een of andere kopen dat die moet vervangen niet inderdaad op vier vijf zes minuten en die klopt niet meer kan daar moeten ze inderdaad wel verzorgen uitgesproken bij trek-segafredo voor de poort staat weg of niet gelezen?

[00:39:47]

Dat is toch wel iets speelt en natuurlijk denk dat allemaal nog een broek spelen.

[00:39:54]

Voor mij heeft ook al bijgetekend. Dat gaan we zien allemaal natuurlijke toch nog even daarover. Oké Bernal inderdaad nog niet flitsend, maar wel goed en als je rugpijn verlost is zeker kandidaat voor het volume voor de eindtoets, maar de rest van dat team, hè. Dat is het hè. Ja dus geen sivakov daarvoor gisteren gezien from ja, al lachend. Sorry maar sorry, dat is toch. Dit was de voorbereidingskosten retour. Er moet nog veel veranderen denk ik voor Chris froome. De leeftijd einde gevolgen nog van de val van vorig jaar.

[00:40:28]

Het zat er allemaal een beetje. Speel Angry en Thomas Ja daar heb ik echt het rijden naar die nieuwe zand in de ogen strooien en dan naar boven schuiven, maar dat zou wel strafstoeltje theater denk ik nu niet meer op hoogte gaan je kunt nu niet meer gaan beginnen. Nu moet ik.

[00:40:54]

Goede vraag. Ik vind dat rode bij moet zijn gewoon door zijn ervaring. Dat is alleen al dat ze niet voor hem rijden kan hem met een ervaring ook veel veel rust in de Ploeg brengt, denk ik, want dat is al af en toe dan toch ook wel bekeken worden naar de dubbel agenda. Ik weet het niet, maar antwoord krijgen we in de komende dagen zullen we moeten er natuurlijk ook nog hebben over het nieuws van de dag en dat kwam van op Anderlecht wil je nou allemaal een beetje verrast zijn door de timing, maar dat we allemaal wisten dat dat dit doel was geen spraak gewoon puur van BCN goesting en dergelijke een knop omgedraaid, omdat ik weet van een keertje met helder zijn.

[00:41:49]

Het moet een belang zijn van van de groep van de spelers en dit is.

[00:41:54]

Volgens mij de plaats waar ik het meeste gaan bijdragen. Ik heb zoveel energie. Ik kan niet geblesseerd raken. Google luistert goed gekeken en ik denk naar Frank alle mogelijke manieren heeft ondersteunt renson Company en Filip Joos Goedenavond ik ben terug gekomen bij zitten. Vincent Kompany wordt de nieuwe trainer van Anderlecht maar eerst wat jij me daarnet zei was. Kompany wordt new trainer van Anderlecht in mijn geest. Was hij coach van Anderlecht toen het seizoen begon. Dat is toch geënt op de ideeën van Kompany Ik weet ook van mensen binnen de club dat dat hij hij was de coach zijn om alles in handen jou moet hij het hele seizoen op nieuwe even de Revue laten passeren, maar we weten hoe het gegaan is.

[00:42:37]

Het lukt niet meteen van een leien dakje af en toe goed voetballen dan geen punten dan een beetje een schrikbarende knie in de manier van voetballen ook. En toen werd er toch besloten om Frankie Vercauteren naast Vincent Kompany te zetten boven naast onder Ja dat hebben we al.

[00:42:54]

Eigenlijk niet nooit echt geweten hebben nooit de vinger kunnen achter krijgen. En ja, nu is hij dus weer volledig goed. Geen speler koorts meer natuurlijk. Dat is dat is opvallend en het is wel een beetje jammer vind ik voor de spelers Kompany dat dat we zijn daar niet meer mee bezig met het feit dat dat een grote voetballer stopt op straat. Het is hij wordt trainer van Anderlecht en Ja hij was natuurlijk een geweldige verdediger ook en maar maar dat trekt me een beetje in mijn in mijn gedachten.

[00:43:29]

Dat eigenlijk achteraf bekeken was hij beter met een gewoon als coach gekomen. Ik ging net vragen. Wat vind je van het feit dat hij stopt als voetballer had ie nog veel kunnen toevoegen alles spelen of was het beste er toch stil aan af als hij was ermee voetbalde Ja was ie nog altijd meer dan goed genoeg natuurlijk. Ik blijf denken als ik zit hier nu zie aanmodderen zijn zijn vorige Club dan.

[00:43:54]

Ineens beter nog een jaar door, want die hebben hem niet adequaat vervangen. De wedstrijden die daar op topniveau speelden waren nog altijd goed. Toen kwam hij naar Anderlecht we dachten. Hij had de competitie overvleugelen. Daar had ik van begin wel een beetje voorbehoud bij, want ja, je bent uiteindelijk ook gebonden aan je positie. Hij is geen nummer 10 die plots een Ploeg laat draaien. Dus dus zijn einde is niet het mooiste, maar dat komt ook door die Ja door die vermaledijde blessures en dat dat op de lange muur in je hoofd kruipt en dat je dan zegt Ja ik heb er genoeg van om weer eens te revalideren na dat hij dat alles zo vaak had moeten doen dat dat lijkt me zeer mensen.

[00:44:35]

Ja er is ook nog een moment weer Natuurlijk hebben zijn twee speeldagen ver in de competitie en dan gebeurt dit. Je zou wel kunnen zeggen van ja, waarom niet doen hele voorbereiding met Vercauteren en dan plotse na twee speeldagen wordt dat weer omgedraaid. Ze krijgt hoe het gevoel. Wanneer wordt het ook nog eens rustig aan en dat is een grote mysterie. Waarom nu dat? Dat is absoluut en.

[00:44:54]

Mysterie en een vergissing en schiet aan alle kanten op. Hij is is is Adriaan trebel de splijtzwam dan niet de mens Triple maar het feit dat die werd opgesteld. Nu is duidelijk iets met ribbel aan de hand op Anderlecht Vercauteren wil hem wel. Ja ik had niet minder dat dat zou kunnen. Ja, dat gaan we zien bedoelde. Het zou kunnen dat compagnonsweg allemaal logenstraft, terwijl de volgende 10 wedstrijden opstellen en dat ze geen maagd meer verliezen dat alles kan, maar maar er moet toch iets nu gebeurd zijn waardoor hij zei ik neem het weer een ander, want dit is een van Campanile dat dat is duidelijk.

[00:45:32]

Dit is echt Ja hij die zegt van ik kan het eigenlijk niet meer aanzien. Ik dat dat gevoel heb ik van ik wil dit project weer in mijn banen leiden. Dat is volgens mij zonder Klaas en ja, dat dat dan niet vroeger gebeurde. Je zit natuurlijk met met die Corona Break met de 10 rare periode. Wie weet dat allemaal mee maar.

[00:45:54]

Op KV Mechelen echt niet goed en als ik het filmpje zag waarmee hij is aangekondigd. Dat is niet heel vroeg op een ochtend in mekaar geflanst is het zou echt wel kunnen beslissing gevallen is na KV Mechelen dat dat gevoel heb ik wel en niet altijd gisteren. Top was nou, Dat zijn wel met je nieuwe nog gezien. Hebben ook van een van een beter Anderlecht in het verleden dat het niet top was. Als ze winnen wel zeker was eigenlijk geen moment in gevaar. Dus dit was inderdaad even een moment van rustig vaarwater.

[00:46:24]

Je krijgt nu Moeskroen Ja dat ziet er ook in. Dat moet je dan nog wachten tot na de wedstrijd win je ook wel en dan wordt dat toch alles maar gekker om moment te kiezen. Dus er is geen goed moment denk ik om iemand te ontslaan die toch ook, want dat moeten we niet vergeten en Nikon Club is Frankie Verkouter Oké mensen van mijn leeftijd. Ja dat was een fantastische voetballer heeft heeft toch grootste dingen gedaan en geweldige carrière Anderlecht.

[00:46:54]

Groothandel ik Want dat kon toen nog in Europa succes bezorgd. Ja daar, daar is nu ook wel raar mee gehandeld, toch die Passage dat beginnen als speler coach was echt niet echt een succes Of tenminste wisselvallig doen wat garandeert Anderlecht dat het nu wel gaat lukken. Ze zitten verder een aantal jongeren wat me opviel op KV Mechelen en dat dat viel me echt de Body van de jongens gekweekt hadden. Dat waren ineens geen kinderen meer en dat is maar een fysiek afspreekt, maar dat is niet onbelangrijk denk ik.

[00:47:28]

Dus wie weet helpt dat ze zijn een jaar ouders en wordt het over. Dan moet je wel zeggen waarom zou het niet lukken als we toch met z'n allen vonden dat hij in die eerste teveel een-op-een de visie van City van guardiola van Campanile ook bleek wou doordrukken. Misschien heeft hij ook wel een beetje water bij.

[00:47:54]

Ergste straffen wijn leren doen heeft Vercauteren hem hem daar. Ja zoiets opgeleverd die samenwerking hoe die ook mocht verlopen. Dat zou kunnen daar ben ik benieuwd naar of of Kompany tweeën, Want je mag je het echt noemen vind ik wel Kompany twee dezelfde keuzes zal maken als Kompany Indie Rock zichtloos waren die heel erg duidelijk waren dat voor Wat is maar toch ook wel niet werkte dat dat zeg je toch ook of niet goed genoeg werkt. Ja, of nog niet goed genoeg in uw profiel denkt er een coach met aandelen in de club waar hij werd hij zal niet ontslagen worden als het niet draait denk ik, maar toch op het moment dat je ergens coach wordt weet je dat je in die mallemolen stapt, hè en en heeft het eigenlijk alles meegemaakt en ontslag.

[00:48:44]

Ja was het ontslag nemen, want hij bleef bij de club en hij blijft zijn vieze man. Ja de kleren toch zoiets als het moment dat Frankie Verkouter kwam minder en naast hem of nogmaals bovenop.

[00:48:54]

Opgezette Dat zullen we in een later biografieën dan wel lezen. Ja heeft vandaag ook de eerste stap gezet naar het ooit niet meer bij Anderlecht zijn voor een keer. Misschien op al die niet korte termijn ook wel de stad naar Manchester City om daar en daar waar je loopt te volgen, hè. Je weet maar nooit dat dan niet zo snel gebeuren, denk ik. En ik geloof ook echt wel dat hij dat hij absoluut en dat project Anderlecht wil stappen in het echt wel de bedoeling is. Dat heeft hij ook al bewezen om daar niet snel te verdwijnen dat dat denk ik echt wel dat als je hem nu al teken.

[00:49:28]

Je bent in de volgende vijf jaar en je wordt er dan twee keer kampioen op. Neem nu dan dan dan tekent hij daar absoluut voor het dan nooit zeggen dat hij voor twee keer of kampioen zeg maar je zult wel denken en ik geloof echt hè. Daar met zijn volle overtuiging instapt. We zijn helemaal kwijt als Rode Duivel hadden wij nog nodig volgend jaar op het EK en 21 een goede Kompany ja, die hadden we nog kunnen gebruiken en.

[00:49:54]

Half opgelapt meeging en waar je ja, bang voor moet zijn of je al dan niet wedstrijd 2 ging halen en misschien moest laten rusten. Ja, dat lag je ook moeilijker en moeilijker in de groep en dus één van de vragen naar wie wie volgde moppen. Daar is een vacature bij hebben nog in België de Champions League zit en hij speelt toch wel wat van Vincent Kompany zeker Jason Denayer en ik ga die jongen niet meteen tot Kompany hoogte oppompen, maar het is wel interessant natuurlijk is ook wel zeer opvallend een nieuwe toch over trainers bezig zijn flippen en Misschien krijgen we ook bijna agenda straks al een andere naam, want je blijkt toch niet al te stevig meer op zijn stoel te zitten.

[00:50:37]

Nou, wat denk je daarvan? Ja dat agent de competitie is slecht. Geëindigd is vorig jaar nederlaag opzettelijk thuisnederlaag tegen Charleroi dat op dat moment in normaal wat kwakkelen was niet uitgeschakeld hij dat.

[00:50:53]

Of misschien in de lijn der verwachting, maar dat was niet onhaalbaar dan nu met nul zes beginnen natuurlijk worden dan naar de coach gekeken al moet je er wel bij zeggen dat ja, Jonathan en er was geen geen spelen. Zo bepalend als zouden wij Stel dat Club Brugge met opzet begon en Hans vanaken was vertrokken. Stel Werder Bremen kwam aankloppen en dan Hans vanaken en Philippe Clement start met nul zes zouden wij gezegd hebben ze nooit nooit. Dus ja, het ging altijd beetje alle zijden. Draadje troep deze ontsnappingskunstenaar gebleken is populair bij defensie heeft ook echt wel goede dingen gedaan met agent.

[00:51:38]

Vorig seizoen waar ze bij momenten echt een lust voor het oog moet je er al bezig. Ik zag ze geweldige matchen spelen en en nu Ja dat zal het lot van de trainer zijn. Ik vind het eigenlijk te vroeg. Ik vind dat je de man dan ook de.

[00:51:53]

Het moet bieden om dat David Loze tijdperk ingegaan, maar ik zou niet versteld staan mochten toch gebeuren Yvonne witte naar verluidt voor Frankrijk oud. Zijn die twee aan het bellen elkaar al sinds vanmorgen nog zoveel Kompany kom straks naar de VRT We zullen proberen om hem een tipje van de sluier te laten oplichten bekijken voor vanavond extra time met Vincent Kompany om 10:25 live op campus. Dankjewel lippen elke jij als Gentse Supporter van de buffalo's. Ja wel ja, opportunistische van hè Ja nee, ik weet meestal wel dat gedaan heeft, maar ja, ik vond het van op een hele zware afstand.

[00:52:48]

Ja het bij jou ook niet dat ze nu de training naar 2 met je misschien buiten zetten, jongens.

[00:52:53]

Alweer weer opmerkelijk gaat er wordt wel weinig het spijt gegeven zo en dat bevalt mij altijd op het voetbal, dus het is wat verdiep eigenlijk slecht hè. Ja geeft niet, hoor ik er efkes tijd over die spelersgroep om terug op een plooi te vallen en een nieuw systeem te vinden. Nee. Ja, vanaf trainer buiten iemand anders en die zal dan wel op als ik bij Anderlecht niet Ik had net over met ophalen die timing dat wij spelen. Uploads oké. Kompany neemt ook moeite Frank Vercauteren zich nu voor en dat ze was toch ook wel dus misschien weerbericht gezegd hoor.

[00:53:31]

En meubelstuk bij anderen inderdaad ook van het park voor Kompany d'r was ik begrijp niet goed Echt wel. Nee nee medegedeeld. Het voetbal vloerkleed ik voor hem en meer stoelkussens in de koers. Inderdaad vooral onthouden moet trouwens nog steeds anders zitten ondertussen van waasland-beveren tegen.

[00:53:53]

Seletti om 7 uur brommers is daar nog 100 en dan ronden we af met onze hulp vraagt. Waar kijken jullie nog naar uit? Deze week gaan wij al beginnen elke de Nationale Kampioenschappen Wielrennen vraagt overal in Europa Vooral mijn renners, behalve voor Eddy en Jasper die moeten nog wachten tot na de tour beginnen we dan ook weer en Caroline naar werk. Ik mag donderdag naar Koksijde voor het BK tijdrijden, dus ik hoop dat een zeer goede Wout van Aert te zien en Misschien belt in Thomas De Gendt uitdagers om hem van een tweede opeenvolgende te houden, want geen Remco geen Yves Lampaert en geblesseerden kan vandaag.

[00:54:37]

Dus zou wel eens een tonen kunnen worden. Oké dat is voor de komende donderdag, dan horen we opnieuw op de radio. Carl berteele dankjewel. Dankjewel ook elke Wijnand Veel plezier met zo'n land met Aiko dat was dus.

[00:54:53]

Heel fijn dat hij naar deze podcast luisteren en als je fan bent van sport en podcast, dan wil ik je graag nog een tip geven voor de komende weken, want de eerste aflevering komt eraan van fichebak een nieuwe podcast van sport welkom bij Visscher Ik ben Astrid Hallo ik ben Joris brys, radiomakers, maar zijn op alle twee heel grote sportliefhebbers gaat het niet alleen over voetbal gaat ze over alle soorten van sport en onze missie in fichebak is alles te weten komen over sport en dat doen we door elke aflevering 1 sporten ruimteonderzoek, maar doorgaan inderdaad met sporters en met fans gaan we op zoek naar straffen sportverhalen en interessante analyses wij de tickets die mij gaat Leiden of ik ben eigenlijk niemand die mee rijst met hem prijs duik.

[00:55:52]

Ik opnieuw.

[00:55:53]

Ik ga ik op reis naar het bezoek standbeeld van de Pitstop Pitstop penalty. Volkswagen allemaal aan bod komen balans beginnen met de essentie. Daarvoor moeten we een heel stuk terug in de tijd beurs 31 december 2019 Berlin Mark van waarschijnlijk niet in geheugen schrift staat elk stukje geschiedenis van de Sport heeft zo zijn bepaalde waarde en toen was er een soort romantiek bij de Goedenavond wij nemen je mee naar alle uitzoeken van De Sportwereld.

[00:56:53]

Gewoon totaal ongelooflijke Heb jij al gehoord van Flip Flop naven klinkt geestig, maar Nee ik kan het niet op zijn 23e talencentrum als verdediger van je wel heel pijnlijk. Dat is alsof de trainer zegt je bent niet goed. Ja die kleine beneden, want ik was naar alle uitzoeken van De Sportwereld maar ook soms verder buiten in de hersenen. Daar zitten spiegelneuronen. Ik heb het gevoel dat ik bij de dokter zit. Ik wist niet dat we daarover ging kippenvel van krijg en dat heeft alles te maken met het gespreksonderwerp.

[00:57:45]

Luister fichebak. Mijn vrouw maakt zich elke dag boos moet feit dat die vieze bak nauwelijks op een arm lengte van mij staat.

[00:57:53]

20 augustus heel mooi voor de liefhebbers zijn kan er veel aan het leren. Dat blijkt dat een ander gisterenavond laat maar komen op je favoriete podcast Platform dus ga eens op bezoek.