Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio een extra aflevering van de tribune een extra aflevering, want over een handvol dagen wordt de 67e Gouden Schoen uitgereikt aan de beste voetballer uit de Belgische competitie. We gaan er over praten met twee gasten en dat zijn Peter vandenbempt voormalig doe van Union lovenjoel en kho Bierbeek en filmpjes voormalige spitsen volgens sommigen enfant terrible van Lira normale Goedemiddag ik moet ik moet wel voor de volledigheid laatste Club alle eer aandoen en ook nog sms Lubbeek erbij vermelden. Oké maar ik wil wel even vragen klopt dat van?

[00:00:45]

Dat was jij inderdaad van de Lira om het zomaar te zijn, maar het klopt wel dat ik dat ik anders was en dus er kan zijn nu lekker de lat wel heel hoog als je nu nog naar lamp José gaat dan. Nee.

[00:00:59]

Ik heb je dezelfde vraag gesteld met met Hans vandaag naar het schelden en die ik heb nooit dat soort dingen groepen aanrecht, maar ik wacht ik wel zei en dat blijft ook niet voor merk ik dat en toen werd hij wakker. Dat deed ik wel. En dat is al genoeg om van te roepen te zijn of dat ik ook een keer gedaan kreeg ik ook heel voor u bent duidelijk fan van Tom en die kijkt maten en gewichten tegen als ik heb er spijt van Oké alles onder zijn vergeven op de tribune wordt normaal gezien opgenomen op een maandagavond.

[00:01:37]

Dan ben jij bezig met extra tuin natuurlijk, maar dit is geen maandag, dus ben je voor het eerst eindelijk eens te gast bij ons en omdat het de eerste keer is gaan we eerst toch een beetje op je gemak stellen. Dit herken je nauwelijks en ik ben altijd zeer blij dat ik nooit heb ingezeten, maar het is ja, Nee hè dus ja, Oké dan gaan we luister je vaak naar podcast over sport.

[00:01:59]

Nee, wint een speler van Club Brugge voor de vijfde keer op een rij de Gouden Schoen spreekt de Gouden Schoen dit jaar mee tot de verbeelding dan anders vind het jammer dat je geen commentaar met geeft bij het Belgische competitie voetbal, maar ik geef er wel nog komen dat dan voor samenvatting en als je na 90 minuten Ja is de beste coach van dit seizoen net vertrokken uit onze competitie jongens, ja of nee Flip over LEGO mag Ali gholizadeh Charleroi voor jou de Gouden Schoen winnen winnen is misschien net iets teveel gezegd, maar van hem natuurlijk mag hij mag niet en ik hou van dat soort spelers, hè.

[00:02:59]

En Klopt het dat jij niet stemt voor de Gouden Schoen jammer? Dat komt omdat waarvoor een keer de ja nee vragen voor jou Filip Joos dan pin ik meteen weer in om die laatste vraag. Ik zie Peter nu wel gek van Nee helemaal niet. Je hebt al in gezeten heb eten voor jou, maar ik denk nog even aan die laatste dag Filip want je stem dus niet voor de Gouden Schoen omdat ja, die hele Gouden Schoen maar ik praat ik praat er graag over. Dus consequent is het niet dat ik hier Dan zit en dus ben ik het Volledig mee eens Als je wilt weten.

[00:03:36]

Doe maar op, maar ik ben Nee ik dat hele ding druist in tegen mijn gevoel als ik nu ook zien hoe dat dan weer wordt druk gezet vanuit Club zo'n Pak die van ons en dan jongens het vreugdevuur der ijdelheden sowieso gelegenheden waarbij je moet omkleden. Dat doe ik niet aan mij. Je mag mijn trouwfoto's bekijken. Dan mag je dan echt wel laten letterlijk nemen en.

[00:03:59]

Ja, dan verzenden ook historische vergissingen gebeurd, waar ben je dan toch? Als groep wordt gezet van nooit lozano, nooit personeel. Daar kan ik me niet mee verzoenen dat dat lukt niet en ik wil niet in die groep zitten ook al zou ik eventueel anders gestemd hebben en er is nog nog nog een belangrijke reden die ik nu kan ik straks wel straks wel opkomen dat dat zijn al zo wel wat dingen waar ik waar ik standvastig in blijft regenen in afwachting van dat extra argument. Hij stemt wel voor alle duidelijkheid.

[00:04:32]

Ik heb nog heel lang verteld en het was ongelooflijk boeiend helemaal in het begin was het nog een grote show Wildlife uitgeteld heeft worden enveloppen opengedaan op die avond zelf en mochten alles journalisten metalen iedereen krijgt dan ja, dan hoef je briefjes en dan werd afgeleid op voorgelezen, maar ja, als je mond niet houden, daar werd ook alweer iets anders gelezen dan op het kaartje stond Bleek achteraf. Oké dan wel gecorrigeerd in principe door.

[00:04:59]

Deurwaarder dus dat is vrij gauw afgevoerd en dan nadien bellen we nog meer regen. Ik was één van die drie samen met de voorzitter van de sportbond en alleen Ronde van van het laatste nieuws en daar zaten dus te kijken, dus dan kom ik nog wel zien wat het was ook belangrijk. Je kon zien wie Voor wie gestemd dat en ik mag daar geen probleem mee. Mag het altijd bekend uiteraard omdat ik achter die keuze sta, Maar ik herinner mij het waarbij constant vandenstock. Doe nog voorzitter van Anderlecht niet gestemd dat voor Luc nilis niet doen ook één van de namen was die naar voren werkte geschoven en het was natuurlijk gigantisch erop.

[00:05:34]

Dat had had geen zijn als ze gewoon een kwestie of een paar misschien hun mond gehouden, maar op de receptie achteraf wordt dan rond verteld en dat was natuurlijk wel een gigantische file. Dus en later toen we dus met een aantal mensen konden kijken namelijk, wij drie en wie Voor wie stemt er maar de andere Bello voor de start van de uitzending wisten week gewonnen had en dan vooral die niet Ja lijkt me dan toch meer te zijn die dat moesten sturen naar hun contact.

[00:05:59]

Wijze van spreken aflezen op de gezichten van de mensen in de zaal en Zolang ze jou gaan ze niet verplicht is geweest omdat had die comité te doen en waarbij wij helaas ik zelf ook wachten op de huid op televisie, maar ik vind het Ik maak het onderscheid tussen het stemmen op zich en ik ik neem wat heel erg serieus, dus ik doe dat ook al een keer denk dat ik over na een in in juni mei of juni en dan op het einde van het seizoen, dus ik zei ook altijd ook voor week in juni heb gestemd, want dat weet ik niet altijd meer als ze december er aan komt en aan de andere kant heb je dat dat ga halen en dan vind ik dat wel eens leuk om daar naartoe te gaan en te kijken en ik weet dat heel veel mensen wat niet noodzakelijk aan anderen bestemd.

[00:06:43]

Is dat leuk vinden die voetballen zijn en hun gevolgen vooral dan eens op welke kleren te zien. Het is in Paradijs ik weet wie mijn extra argument dankzij jou heb ik. Het is de zwakte ook ik als ik voor mijn boekentas sta en Je vraagt me papier de drie beste boeken.

[00:06:59]

Verf ik kan dat niet. Ja ik ben dat Echt actueel. Je wil niemand betaalt u wil niemand tekort doen. Vandaar ook dat de angst dat hij acteurs uit die boeken stappen en komkommer kloppen van Hey makker. Je bent mijn vriendin vergeten. Oké ik kan ik Ik vind dat ik heb bewondering voor wie Voor wie daar Ja heel secuur mee omgaat En dan toch die knop kan door een gordiaanse knoop niet door. Het is ook bijzonder moeilijk omdat het probleem maar drie invullen en heel vaak is mijn nummer 1 vrij onbetwiste mij geeft duidelijkheid in in juni al zijn als in december, Maar daarna wordt het een heel stuk moeilijker.

[00:07:40]

Dan kan je zeggen zijn er misschien 7 of 8 die ik op twee en drie zou moeten zitten en je kan er dan maar één op 2903 zetten, maar die andere 0 punten hebben en vandaag ook de het onbegrip en de verontwaardiging over jou en die spelen die heeft maar twee punten, maar het kan zijn dat hij bij Aldi stemgerechtigde misschien nummer 4 was.

[00:07:59]

In plaats van dat anders misschien nog twee punten of in een andere telling externe. Ja precies, het is zeer moeilijke oefeningen, Maar tegelijkertijd tegenkant en ik heb honger gaan komen overgemaakt en natuurlijk voor de mensen niet winnen zo moeten zijn dat zij absoluut geen aandacht aan besteden En geen waarde aan hechten, want elke stem in dit geval Waarbij er geen objectief meetbaar hanteert worden. De meeste goals heeft gemaakt Als de koning meestal dan moet je weten dat die keuze per definitie subjectief is en dus eigenlijk onbelangrijk, omdat ze mensen die kiezen, maar helaas is het helemaal anders gemaakt.

[00:08:40]

Elk jaar je keuze bekend je top drie. Dat ga je nu ook doen, neem ik aan. Ik denk erover na ik hem gelezen trouwens meter en daarin zeg je wel dat ik wil stil houden bij manier van spreken tot het allerlaatste moment. Ja, ik vind ook.

[00:08:59]

Ik moet natuurlijk nooit, maar ik kan me zeer meiden willen nemen toch ook zijn hij ergens dat misschien niet helemaal niet. Ik vind dat plezant en ik kan dat niet begrijpen van mij, maar van iemand anders aan Club letters dat hun eigen spelers naar voren schuiven in Oké dat kan ik begrijpen, maar ik zit al bij collega die met mijn verbonden zijn allen dubbel vaak druk volgen of een provincie volgens als ik dat heb ik weer in Didam Duin spelers naar de spelers van de clubs. Die zijn volgens naar voren schuiven en wat ik zei toen ik nog kom kijken wie Voor wie stemmen.

[00:09:33]

Ja zie je ook natuurlijk waarom bepaal mensen en dan heb ik het niet over Club leiders stemmen voor bepaalde spelers van ja, als je de beste drie voetballers in België van van het afgelopen seizoen moeten selecteer je daar natuurlijk niet. Jij moet jij mag kiezen we met de deur in huis en maken we meteen jouw top 3 bekend of ik makkelijk medemens dat eigenlijk Oké dat is goed.

[00:09:59]

De tribune de Gouden Schoen praten moeten we ook over Club Brugge praten natuurlijk, want club heeft de Gouden Schoen gedomineerd. De laatste jaren. De vier laatste laatste vier winnaars. Beter worden allemaal geleverd door blauw-zwart 2017. De Gouden Schoen is Ruud Vormer winnaar van de Gouden Schoen 2018 Hans van Aken 2019 Hans vanaken twee keer vanacker Ruud Vormer en José izquierdo, dus heb jij het al gezegd dat dit jaar niet naar club Brugge in mijn geest niet, hè bedoel ik. Denk dat dat je vroeg of ik daarvoor zou stemmen dan.

[00:10:55]

Ik denk niet dat er op dit moment en nogmaals de eerste.

[00:10:59]

Einde van het seizoen die ben ik vergeten, dus Vergeef me dat hè, voor de voor de eerste Lockdown ik weet dat die moeten meetellen, maar dat gaat om zes zeven wedstrijden denk ik dus die Daarom is er ook maar een stempel. Er zijn heel veel mensen in mijn geval zullen zijn en zullen stemmen op augustus tot december denk ik. Misschien wel zou kunnen zou ik je minder begrijpt hebben, maar nu dat ik in de krant onlangs dat mag ik rijst. Ja jammer dat de eerste stemronde is weggevallen of niet mee tent en dan lekker naar Nee ik heb gestemd over het hele jaar in het zijn.

[00:11:36]

Het zijn 9 wedstrijden, dus dat is een derde van het van het totaal, dus op maar gewoon de reguliere competitie en er zijn geen zijn nog met flitser bij met toch geprobeerd en ik had het wel zorgen toen ik dat vanzelf nemen niet meer paar kleine nota's overgemaakt om te zien, maar misschien wordt er nog een stem straks of bestellen op het einde van het jaar, dus ik heb wel.

[00:11:59]

Geprobeerd om wat spelers gefeliciteerd hebben in die eerste 9 waren. Uiteindelijk werd ze na de winterstop meer rekening te brengen. Ja, maar dus ik ik ik vind niet dat in van augustus tot nu er bij Club Brugge iemand op hetzelfde niveau is. Ja, de compenseert oversteken overleg bovenuit stock zoals dat in het verleden, want die die vier winnaars dingen die allemaal verloopt zoals iemand behalve pozuelo dan eens een van de jaren zoals zoals iemand dat toen deed en En bijvoorbeeld klinkt een matte. Die had ik vorig jaar wel hoog verwacht en want ik kan het niet fantastisch.

[00:12:38]

Dat is de eerste maanden nu toch net iets met een pak meer kaarten wordt wel eens gerookt. Inuit is allemaal en bij ons van die gaat ook. Ik vind het soms iets te weinig. Ik weet wel in der beschränkung zeigt sich der Meister in op het juiste moment op dat, maar ik vind wel van het mag net iets meer. Het vuur mag niet meer worden.

[00:12:59]

En Enzo heb ik er wel nog dat ik dat ook vindt natuurlijk geweldige doen, maar ik vind niet dat je op deze 4 maanden nu kan zeggen. Aluminium verdient de Gouden Schoen beste keeper. Daar kan je me over over praten enzo. Ik dat bij Club eigenlijk bij bij heel veel spelers. Deketelaere heeft ons allemaal verbaasd speelt. Fantastisch maar dan kijk naar goals and assists en dan ga je kan toch moeilijk iemand met een goal in een assistente competitie te weinig basis plekken ook ja, gespaard Oké om die dan tot nu toe alles goed mag.

[00:13:36]

Dat lijkt me ook weer veel te vroeg. Dus ja ja, je hebt en enkel drie namen genoemd. Ik ook genoteerd. Dat had ik heet Lara en uiteraard Peter keeper van het jaar. Dat zal wel in mijn kamer, maar maak je kans op de Gouden Schoen maakt geen kans, denk ik. Bij mij staat hij dat toch niet op in ieder geval, maar doe maar van het jaar Wat mij betreft wel of heeft hij wel een flinke concurrentie dat van van crombrugge?.

[00:13:59]

Koffie bijvoorbeeld ook van het aanbod aan, dus we zijn wat meer doen, maar die ligt in zijn buurt zijn geweest. De voorbije maanden. Maar ja, doe mannen. Dat is het lot van doen, want het is heel weinig verkozen product of zijn ze ongeveer rond denk ik wel op de laatste dag toch wel een paar ongelooflijk goeie doen dan waarschijnlijk en misschien als je dat dan op die manier bekijken. Zij moeten altijd wel iets. Ja nog extra uitzonderlijk spenderen om in het vizier te komen van het gros van de stemgerechtigde en zijn collega's die stem alleen veldspelers voor alleen maar voor aanvallers of die vinden dat altijd de topschutter in de competitie moet bij staan, dus iedereen iedereen is een beetje zijn eigen logica en wat dat betreft blijven doen, maar dan wel een beetje in de kou staan, maar ik heb het wel eens met wat Flipse de lat ligt, maar ze ligt voor Simon Mignolet en dan was zij nu net iets minder misschien de voorbije tijd, maar ook altijd wat mij betreft wel wel de beste.

[00:14:59]

Moet ik dan nog iemand mag mag? Oh ja, en ja, ik heb toch vandaag niemand op 3 gezet toch wel? Ja, dat heeft dan te maken met wat philipssite goals and assists ook in de Champions League want ik weet niet of dat recht op mijn toegelaten is, maar dat metalen inderdaad prestaties in Roden hebben dus mijn stem schattig Champions League geld mee Europa League telt mee als je nou Ik hoop echt dat meten altijd zo geweest als De bel gaat goed op een groot toernooi lang geleden en die speelt nog in België en dat waren ook die uit de schoenen behandelen.

[00:15:36]

Dat kan je wat mij betreft niet niet uitsluiten en vandaag niks. Oké af en toe straks ook nog tegen lazio heeft wel vaker bepaalde rol gespeeld. Daar vond ik dan in meerdere en nu kom ik nog even terug op die eerste wedstrijden van vorig jaar dat ben ik dat organiseren zou gaan opzoeken wat jullie naar hierop Anderlecht met wat mij betreft. Misschien wel de goal van het jaar die olie met drinken.

[00:15:59]

Nicole ook gemaakt tegen anderen dus ondanks en ik ben het eens met Flip dus daarom heb ik hem ook niet opgezet. Nou ja kijk, het is een soort, maar maar dat komt omdat Hans vanaken zo hoog heeft gelegd. Is daar onder gebleven het voorbije jaren 20, maar wat mij betreft wel nog goed genoeg om bij de beste van het land te zijn en zouden klaar is iemand die als hij bij ons blijft hij zich verder ontwikkelt zeker in aanmerking komt, maar de opmerking is inderdaad dezelfde statistieken is natuurlijk goed gedaan in de Champions League want die statistieken moet je dan misschien toch niet meerekenen Philip of niet?

[00:16:43]

Ik dacht dat het reglement was Belgische competitie, dus ik haal me dan voor in mijn leven aan het regelement gelogenstraft. Mag je die meter maar dan nog vind ik het vind ik het te vroeg en Oké niet alles gespeeld.

[00:16:59]

De laatste 7 28e binnen 90 minuten gespeeld en daarin toch ook maar een goal n18 en ik denk dat iedereen probleem is een zit altijd geweldig heeft gedaan op die positie dat hij de hele wedstrijd en anders bij back-up andere beter niet voetballen en om die volgende stappen zetten. Moet je dan inderdaad ook illustreren. Zoals zijn concurrenten dat dan gedaan met een belofte van het jaar bellen bovenaan Die polyvalentie is denk ik ook wel een nadeel linksachter bent geweest dan links en dan rechts wel hangen dan eens diepe.

[00:17:30]

Ja dat Terwijl iedereen eigenlijk zegt dat ze het beste plek heeft hij nog niet eens mogen spelen. Dat is die van vandaag. Ja, dan dan wordt het ook moeilijk om om zo'n oppergaai af te zetten en ik moet wat ik persoonlijk vond dat ook maar mijn persoonlijke mening. Hij werd al heel vroeg veel beter beoordeeld dan uiteindelijk de wedstrijd die Jij speelde dat was vond ik het pas fouten vergelijking. Hij werd pas supergoed in de laatste paar wedstrijden waar dat inderdaad.

[00:17:59]

Waarschijnlijk al gezegd. Dat was weer in Doorn voor de kinderen en oké wedstrijd spelen op een zeer positief vallen Duiken maar ja, dat wordt dan wat mij betreft van net iets te ver van gemaakt op dat moment deketelaere van het jaar. Die hebben we al een keeper van het jaar hebben we ook al met Simon Mignolet vanaken, dan kom ik was ook naar hier aan het rijden over de over nadenken en dan dan dacht ik toch ook aan koffie. Ja ja omdat hij mij het meest verbaasd heeft, maar dat natuurlijk het gevaar en want we hebben inderdaad de standaard het probleem.

[00:18:32]

Dat is het probleem, dus dan dat klopt, maar ik zou niet zomaar Ik vind die koffie geweldig en nogmaals dat we ook weer niet zeggen, want ik vond u t bij misschien ook top. Het is anders keepen bij Moeskroen dan bij Club Brugge en dus het is dat is altijd zei ik deed dat vroeger wel eens mee waren zo van. Ja, het is moeilijk bent of klaarkom je een bal pakken per wedstrijd en ja, je moet je concentreren, maar dat klopt ook wel. Dus zeker wat er nu van moderne doen vandaag.

[00:18:59]

Soms een beetje tot bedrijf, maar ja, de puppies wil fortnite gebruikt als toch anders wordt inderdaad echt. Alles was de CEO van van dit seizoen is wel die van koffie op standaard Ja en nabij moest doen. Kan je met vier twee verliezen en je kan toch geruimd worden als je drie vier vijf minuten heeft ondertussen nog 7 gestopt met haar praten. Niemand is dat niet, dus Ach ja Antoinnette wint de Gouden Schoen niet, maar waar staat hij dan in jouw top 3 of 2 weken pas op het einde Oké weer Wacht maar niet op wat kost de coronavirus misschien Hans vanaken wel de Gouden Schoen want stel dat hij er niet geweest is, dan heb je een normaal te doen.

[00:19:47]

Players waarin wij misschien uit blik op een andere manier kampioen wordt dat dat kan, maar laten we de laatste paar wedstrijden van Club Brugge waren nu ook niet die waarin waarin Club alles kapot speel.

[00:19:59]

Het was toch een beetje moeizaam naar de naar de play-offs toezicht slepen over ik overdrijf een beetje stom en 5:45. Daar staat het zeker niet beter, maar die negerin Ja het was nog niet zodat we dat dat een beetje van de soep en dan kun je nog een keer krijgen en plots toch nog installeren in in the place, maar omdat nu dan maar door te pauzeren. Dat weet ik nog niet driewieler als de Gouden Schoen dit keer niet het shirt van Club Brugge draagt. Wie wordt het dan wel?

[00:20:27]

Dit zijn enkele van de kandidaat winnaars. Daar is de file op. Die komt met het hoofd schitterende voorzet van Peter gerrickens stond erbij en kijkt er maar moet nog meer over de rechterkant in het centrum komt de gelijkmaker is er heel mooi uit gespeeld in de lucht eruit om wat met nummer 13 van het seizoen knappe gewoon goede aan.

[00:20:59]

Kijk, want dat is voor ons hadden ze die komt alleen een misverstand daar achterin de definitie van Club Brugge en holzhäuser maakt er 001 van de 28 minuten spelen. Dat zijn enkele kandidaat winnaars. Misschien zijn er een andere dag kunnen we straks over hebben, maar misschien is dan wel steken met de file of versus holzhäuser positie. Misschien min of meer te vergelijken wel op het veld wie van jullie of wie van hen? Heeft jullie voorkeur? Kijk, dan kijk ik naar mijn boekenkast en dan komen ze al uitgestapt.

[00:21:30]

Min of meer dezelfde positie eerder min dan meer af te sluiten. Echt wel aan bij bij de spits. Werf daaronder wel zou zich heel vaak laat uitzakken en ik ik stap af van de mystieke van ons Ook van Merci trouwens, want ik vind dat jullie eigenlijk in een oude mag noemen, maar ik heb ondertussen ook zoveel zegt wakker. Had je gezien van.

[00:21:59]

Om onder dan echt op te stemmen mocht. Ik zou ik ook wel weer lichte twijfel voelen opkomen en bij de file of die zijn laatste wedstrijd waar ook niet veel soeps heeft wel natuurlijk de bekerfinale die heeft Tottenham Dat zijn wel twee tegenstanders Club Brugge en Tottenham verslaan. Dat heeft hij met het hele team gedaan met LEGO allemaal waar, maar hij had de trekker over. Dus ja, Ik kijk ik ik denk dat mocht iemand is. Dat is stiekem van ons huis rijden bij een topclub. Ja, we zouden niet twijfelen.

[00:22:32]

We zouden eigenlijk zelfs die de avond kunnen vergeten we al in de maand zouden geven en dan moet je ook rekening houden, want ik blijf zeggen die wedstrijden wanneer het wel draaide. Dat heb ik de laatste jaren in België niet meer gezien. Misschien met pozuelo. Nog even iemand die zo op een andere manier dan maar iemand die zo een wedstrijd domineerde waarvan waarvan je naar Beerschot Genk.

[00:22:59]

Zulte-waregem en dan een cakeje En dan zag je Ja die Ploeg met die blonde sleutel die wind vandaag. Dat zag je eigenlijk nou 5 minuten voetballen en dat is dat is wel vrij uit dat dat zoiets gebeurd, dus ik heb ik heb een zwak voor dat hij voetballer ook omdat hij uit het verleden komt bij ons is eigenlijk iemand die van uit de jaren 80 naar Iris geflitst is jankovic. Heb ik hem wel mee hoor. Vergeleken met gisteren beetje dat dan eerder haarkleur van die die laptop wel wat dieper of is er dan van degene die je dat is toch iets wat we de lengte van jaren.

[00:23:33]

Ik wil best nog tanken en dan kom ik misschien bij Kevin de Bruyne ik weet niet dat het zo lang geleden, maar niet hier spelen en dergelijke traptechniek een vrije trap Corner Corner is is levensgevaarlijk, dus ik kan mijn trainer op de bank van de tegenstander denkt. Fuck Corner tegen het is met onze Wat is de gekste Paradox van deze foto's?.

[00:23:59]

Wat jij zegt, hè. Dus daar Daar Daar klopt iets niet, hè. Maar Marit en ik zou zeggen dat is dat is waarom het uiteindelijk in de eindsprint om in de top 3 te geraken toch gehaald heeft, want die had ik ook ongelooflijk hoog in en die kunnen we al wat langer dan holzhauser en de Mercedes die in mijn geest nog gezellig daar natuurlijk geen op de voet volgen van de Ploeg heeft heeft gespeeld, maar het is toch een beetje de man is een moment wat uit kozijn af en toe zuidblok wat mooie weer voetballen.

[00:24:27]

Lange periode is weg was dat was eigenlijk ook zo laat ik mij vertellen nog bij het hele leuke Vorig seizoen waren natuurlijk ook wel goede statistieken. Dat maakt ook zo'n beetje. Ja, en nu allemaal doet dankzij. Wat marktprijs heeft gezegd en fysieke inspanning die hij heeft geleverd, maar zijn Pasen zijn minder spectaculair. Dan had ze als het is, dus wat laconieke zou bijna zeggen wat wat onder zijn kleine tickets binnendoor altijd op maat altijd met zoveel gevoel zoveel Vista en zo belangrijk voor het prima. Die tanden met met Maria pakken.

[00:24:56]

Ze wou ook nog bij en dat is ook bloed.

[00:24:59]

Jij zegt klopt hè van dat komt ook dat lopen zijn pauze zijn veel meer vanuit beweging geven en bij ons heb je meer vanuit vanuit die vreemde stilstand En ineens zie je dat en gatenbalk verder met deze ballen zijn korter en inderdaad. Hij loopt ook veel meer dan toch op de kantoor. Dus ja, het was dit was ja, ik zeg ik heb de twee bolletjes verlichting gegooid, maar uiteindelijk dan dacht ik als je dan toch Oké laten we dan maar reduceren tot de cijfers en Ja ik vond het ook nog een stukje gaan.

[00:25:35]

Dan wint hij het ook van mijn vader op te halen. Oké, Puur omdat ik niet met deze twee bezig was die allebei boven verwachting gefeliciteerd en assistente gegeven en doelpunten gemaakt en een Ploeg hebben laten voetballen en ik vroeger wedstrijd hebben laten winnen waar we dat niet gedacht hebben. Dan heb ik deze twee dan tegen elkaar.

[00:25:59]

Ja dat is goed. Dat staat er toch tussen beter, maar van die twee haalt het dan. Als je ze naast mekaar zit of holzhauser, maar ik heb gelezen dat we voorzichtig moeten stemmen. Wegen zijn verdiensten voor het Belgisch woord natuurlijk ongelooflijke onzin is dus wat hebben wijze van spreken de vorige 10 jaar is gepresteerd. Daar heb ik geen boodschap aan het Space geen enkele rol en ook niet dat de uithangbord is en de training 2720 in het shirt van en dat is vele malen sorry gezegd en ik had hier ook opgegeven en heeft gezegd heeft natuurlijk twee van de meest tot de verbeelding spreken.

[00:26:43]

De wedstrijden van de ene en zeker met wat andere bedrijf de app beslist met de Twingo de bekerfinale Antwerpen wat dat betreft als club. Ja op de kaart gezet ze weer helemaal terug gekatapulteerd naar de top van het.

[00:26:59]

Een trofee gegeven van Europees voetbal verzekerd en ja, die wedstrijd tegen Tottenham en natuurlijk schoenen zijn pyjama de witte van Tottenham zaterdag de bank. Nee ik was die avond Lissabon voor de wedstrijd van van Standard tegen Benfica en ik spreek met Jan Vertonghen volgende wedstrijd of niet was alleen maar even toilet. Mij zei ik nou wel of niet gekeken naar tante fenomenaal? Wat deed en zij en we hebben een hele goede, want er zaten op de bank, maar ze hebben de beste kern die lengte van Ja dus die was zwaar onder de indruk bedoelde wat en of die wedstrijden beslissen heeft ook inderdaad zijn statistieken mee.

[00:27:38]

En zoals die zich heeft heruitgevonden als voetballer vind ik bij Antwerpen en zich aangepast een in dat speciale voetbal van Bernie want ook daarin deed toch nog zelf zin in dat kleine stukje van de van voor en zeker nu onder onder Ivan levert een wedstrijd mentaliteit ook. Hij komt al wel een keer naar de zonder al teveel moeder dus ook die.

[00:27:59]

Die jij toch als gevestigde verzetten op wat geworden leeftijd heeft gemaakt help maakt van hem dat hij dat hij het fantastisch vergeten erin bij Antwerpen Ik zie je laat, maar ik weet Ja je zegt maar ja, en ik dat komt, want want net zeggen we nog. Ja ik moet mijn collega's die alleen maar wij denken ook al Wouter aanvallend eigenlijk. Ik vind die verbaast mij elke wedstrijd weer omwille van van alles eigenlijk zo mooi die om die die heeft zelfs een symbiose met die lege tribunes, maar ik oké, ik weet ook wel.

[00:28:35]

Je mag er iets inderdaad geen Gouden Schoen dat snap ik dan ook wel weer. Het is net iets te maar maar als je het nu hebt over jongens waarvan ik weet je ik ben vrij willen van de overgave en vergis je niet. Hij kan veel beter voetballen dan we allemaal opdrachten doen hè terugkeren, hè? Om de een of andere reden hebben we wel achter.

[00:28:59]

Gevraagd en hij komt niet en de echt. Ik zal het dan iets van kom alsjeblieft, want we hebben goals klaar staan, maar ietsje te laat in al in de Australische League Je gelooft je ogen niet. Je gelooft echt wat is er te koop? Het is gewoon het totaalpakket bij de laat inderdaad zijn het steken verdeling de kwaliteiten en het Ik zou bijna zeggen met met een botanische De verdeling van Antwerpenstraat opvalt met de Ritchie De Laet de andere kan je makkelijk andere stekker en daarnaast Heb je de beleving het optreden van het idee dat er niet is en nadien ook nog de goeie quote.

[00:29:31]

Ja, zou je nog even de vergelijking maken met het wielrennen? Met wie heb je de kristallen fiets? Dat is dan de Gouden Schoen zeg maar voor de beste wielrenner. Je hebt er ook 9 categorieën zoals de kristallen zweetdruppel. Dat is dan voor de beste Helper me helpen dan misschien beter morgen die de verdediging actie van dit seizoen als tegen Charleroi de dubbele teckel het bruggetje en dan de goede dieptepass Ja dat dat is je nat.

[00:29:59]

Compagnies ook voetballen met die fase wel dacht Wow ik probeerde Rietje laat maar een prijs de bezorging. Ik vind ik vind de prijs is dat Dat hoogachten weet dat we met ons Eindeloos Eindeloos over de actie en omschakelen dat verdediging nog wat logischer op zo'n leeftijd En in die Ploeg wel nog vaker in in de fout af en toe nu dat ik dat niet op als we gaan toch bezig zijn met bloemen gooien ik zag zijn wedstrijd tegen Anderlecht en ik dacht Oei Nee dat gaat niet meer voor de wetenschap.

[00:30:37]

Dat is dat is altijd afgelopen persconferentie ook praten Als iemand die hetzelfde dag bewijzen of verdedigde wel een keer in een heel leuk interview in het in het nieuws wat zo van Van Raam en toen te sneller ben, denk ik maar een paar die was voordat ik elke keer te kort en ook op de backoffice en dat ding was neerslachtig.

[00:30:59]

Drukke knokt En zoals zij voor op gaat in de strijd van de bank en daar dan nog blij mee is met de Bingo van zulte-waregem, Eupen op tweede kerstdag ofzo. Ja dat is formidabel voor Vooral als symbool van het professionalisme stinkdier Lifetime Achievement award. Dat is wat gelukkig voetballers nog nog nog binnen ook. Als je 40 bent. Gelukkig maar oké. Het is inderdaad al wat beter zegt absoluut En het is ook fijn om naar te kijken. Het is ook aan mij. Waar zit je te helpen? Herinneren berichten waarin je hoopt eigenlijk Ja en daarvoor ja ja, en dan af en toe en dan ook halverwege onverrichterzake terugkeren met het besef van Ja ik heb hem nu afgespeeld aan iemand.

[00:31:46]

Nee, krijgt hem nooit nog voor de goal. Dus terug naar de echte kandidaat winnaars. Ik neem even Paul onuachu bij spits bij Racing Genk typen. Jan Koller misschien een beetje die heeft hem ook nog gewonnen De Gouden Schoen.

[00:31:59]

Wordt hij onderschat on watch als mogelijke binnen? Hij wordt anders schat. Als mogelijk weer aanbieding als als speler wordt die onderschat, Omdat het er ja, ik kan niet met zijn eerste wedstrijd hier, want hij zegt beter toch vind ik enorm zelf, maar zijn eerste wedstrijden. Ja had ik zoiets van gebruiken me alsjeblieft met de Lange bal, maar voor niks anders en nu begint hij mij te combineren is goed meegewerkt bij Racing Genk Black Smoke On Top of Lake met iemand aanbieding Ploeg kan kan hangen opbouwen, maar ik vind dat je het over Spitse heb die toch niet bij de topfavorieten horen, hè.

[00:32:33]

Dan Vind dat eigenlijk samen met een bijwoord, want hij was ook van wat die jongen doet, hè. Heb ik iets meer voorbehoud ben maar dan in absolute thermotas. Nog zo'n probleem. En toen een discussie kwam over de timer over de Gouden Schoen daar ook wel korter dan niet in Nederland en dan krijg ik een een WhatsApp aan iemand.

[00:32:59]

Jullie zijn mis, want je moet de beste jullie kiezen en VPN dat daar gaat het niet om. Je moet de beste speler kiezen waarmee die nieuwe bikini waren over nagedacht en het verschil eerste en WPS over een seizoen, hè. Dus je kan in je kan ndp worden in de carrière van Michael Jordan Jordan het kan je eens aan wie worden, maar als je vraagt Wie is de beste basketballer kiezen voor Michael John d'offiz zolang die speelt, dus dat is het verschil en dan zou je bij Hans vanaken weer uitkomen makkelijker of hebben, maar ik vind ik vind het wel de Gouden Schoen lijkt mij wel de nvpb op dat moment wie In dat jaar van van 1 januari tot 31 december en best gepresteerd heeft haar vermogen.

[00:33:45]

Je moet van alles mee tellen toch minstens dat Nee en ik maak die fout helemaal aan het begin van mijn carrière toen ik mochten stemmen van een beetje een beetje aan de gang. Ik dacht aan. Ze vragen wie de beste voetballer is op onze Veldman.

[00:33:58]

Dus ik heb zo'n paar jaar naar mekaar bij zijn ouders willen doen en ik dacht naar Diemen over nadenken, maar het is wel een goede, want soms heb ik het gevoel dat het bijna een soort vol is om te zeggen wie heeft het meeste kans om te slagen in het buitenland kans op een transfer wie zou mee kunnen in de Premier League maar nee, dan Want dan denk ik wel dat ik naar Clinton Mata ga bijvoorbeeld denk dan denk ik altijd. Ja kom me maar halen. Ik zie echt genoeg met zijn Jongens jongens.

[00:34:35]

Wat wat loopt daar de verdedigde het? Het moet voor mij toch echt wel zijn. Wie was de m most valuable player in in het werk? En dat hangt niet alleen afhangen van statistieken. Ga ik je ik beval ook achter overal verbazing, Want die komen wat je allemaal die ding man van 2 meter M2 zitten denk ik die zo behendig is met zijn vrienden hadden we de eerste paar wedstrijden er ook geen dingen zien en.

[00:34:58]

Excuus ook vaak. Ja, het is makkelijker of niet makkelijker dan al naar gelang doen we te maken bent oproep of bij een bij een kleine klik. Je kan wel komen wel veel goals maken bij Cercle Brugge Anderlecht Ja misschien is het is het toch een keer dat zou kunnen zeggen die 13 is het zeggen goals van Annemarie bij Leuven dat toch iets verder voortdurend bij een bloem die dominandi veel kansen creëert een hele goede spelers hondje geeft, maar dat klopt ook niet helemaal wat het is. Misschien net iets moeilijker voor Origin dat ging toch vaak tegen tegen versterk.

[00:35:34]

De verdediging moet op kleine ruimte en als ik zeg als we die daar naast mekaar zitten is misschien wat mensen heeft moeten doen de eerste vier vijf maanden van het seizoen uit de moeilijkste van de drie namelijk in en beauty zoeken voortdurend veranderde die die soms niet aan de Grave daar dan eigenlijk Ja met met kop en schouders bovenuit steken en in zijn eentje eigenlijk die blote schouders en dagen.

[00:35:58]

Ja ik probeer ondertussen Peter jouw stem formulier in mijn hoofd vorm te geven. Ik ga je hebt wel gezegd. Mercier net van holzhauser, dus ik zet Mercedes maar op 4 en op vijf naast mekaar zetten een zwerver bij vrienden. Ja toch niet gemaakt het groepje zitten en dan was het ook is dan juist geweest. Oké dus zometeen jouw top 3 Flip Ik wil eerst naar jou nog weten. Je mag een hond kaas uitrekenen. Heb je nog een naam die nog hebben dan? Ja, omdat die zo verschrikkelijk voetbal en is ook nog eens open tot.

[00:36:58]

Eerst is een is een enorme werk er ook nog eens, want dat zien we graag hebben wij blijven te klein getrokken en ze moeten Wel een truitje nat maken en no Sweat No Glory dus ook daarin. Ik ben er echt van overtuigd. Laten we Charleroi wat niet klopt, maar laten we even niet en niet op kunt noemen en intussen zijn ze het, maar laten we even elk van de traditionele topclub naar speelde gholizadeh en Daar haalt hij nog veel meer cijfers dan bij Charleroi daar ben ik wel van overtuigd.

[00:37:29]

Hij kan alles. Hij kan dribbelen heeft een pauze heeft een enorme versnelling heeft en het is het is. Ja ik vind hem lust voor het oog heeft een touch de manier waarop je een bal aanneemt die weinig spelers in eerste klasse, maar hij speelt in Charleroi zwarte lamp en om nu te zeggen. Zou je mij Ik denk wel dat ik altijd top 3 te zetten om, omdat hij mij.

[00:37:58]

Ik kijk daar doodgraag. Nou ja, dat is voor mijn criterium meerdere mooiste mooiste BMW ja, Oké zal het niet halen natuurlijk, maar wel mooie woorden van lof aan zijn adres en dan Peter Visser tijd voor het tijd is tijd. Ja, jou tot 3 uur nog voor vanaken een hoofdstad nog voor van maken en holzhäuser. Dat is jouw top 3. Kun je daar zin in heb geen enkel. Recht van Spreken ik zou ik zou niet denk ik dezelfde drie en die hadden mij natuurlijk en ik ben Peter is het genoeg beargumenteer, Dus maar het staat iedereen vrij om iets anders te stemmen en dat is ze kunnen even veel aan even goede argumenten aanreiken over drie andere Dalfsen eerlijk gezegd als iemand een tot drie heeft en geen van die drie staan.

[00:38:46]

Ja, spelen er andere motieven mee en we gaan.

[00:38:58]

Verder praten over de 9 categorieën krijgt straks iemand een Gouden Schoen zoeken en opvolgster voor Tessa wullaert. En wie weet is dat Tessa wullaert wel zelf, maar wie moet het wel vroeg het aan Tom boudeweel notoire volger van het vrouwenvoetbal moeten schrijven. Dan zou ik Janice kayman kiezen omdat zij de champions league speelt, omdat ze bij Lyon toch bij de top in Europa speelt, zo dat niet altijd mee eens of het bank zitten, maar heeft ondertussen toch al haar doelpunten meegenomen en ze heeft ook haar verdiensten al jaren bij de Red Flames vandaar zou ik haar kiezen, maar ik vind het een beetje sneu bij de mannen is er een Gouden Schoen voor de Belgische competitie en ook nog een jaar verdienstelijke buitenlander dan een rode duivel bijvoorbeeld die in het buitenland speelt daar worden onderscheid gemaakt, maar dat is niet het geval bij de vrouwen.

[00:39:58]

Een beetje sneu dus ik ga iemand kiezen dan uit de Belgische competitie en als je naar België kijkt Ja dan kan je niet naast Anderlecht kijken natuurlijk, want er zijn fantastische cijfers aantal qua doelpunten aantal in een beperkt aantal tegendoelpunten, dus het moet iemand zijn van Anderlecht Laura De Neve Laura horloge. Ja dat zijn niet de meest in het oog springende speelsters men kijkt altijd naar Tessa wullaert en Tine de caigny. Dus zal het wel een van de twee woorden. Vorig jaar was het Willaert kaaiman dikke en ik zou gaan voor Tine de caigny, omdat ze toch heel belangrijk is geweest in de succesvolle campagnes van de Red Flames onder andere met die vijf doelpunten in de qualifier tegen Litouwen ook in die slotwedstrijd die belangrijke slotwedstrijd tegen Zwitserland heeft ze twee doelpunten gemaakt.

[00:40:53]

Dus bij Anderlecht is ook heel belangrijk naast de rol van.

[00:40:58]

Natuurlijk sowieso, maar ik zou dan maar voor Tine de caigny gaan voor de keuze van dombo liefde was een beetje verbaasd dat hij eerst de naam Dennis kan je moeder, hè, Maar dat mag jij dat wist ik niet. Ik denk dat ik ook voor peterswijk dat we weinig tijd hebben om ook nog is het vrouwenvoetbal te volgen met de Belgische en heel veel buitenlandse fictiedossier blij dat Tom daar zijn. Deskundige kijken op mijn formulier was in ieder geval ook geen ruimte afbeelding. Ik heb begrepen dat inderdaad recht zo naar de stemmen van gezegd over dat de klassementen waren jullie echt wel in thuis zijn.

[00:41:42]

Dat is onder de coach van het jaar nog voor de winterstop hebben al 10 trainingswiel gekregen, dus dat zal wel wat geweest met die kootjes. Ik kom er meteen met de deur in huis vallen. Filipino is het logisch dat hij opnieuw de trainer van het jaar wordt kampioen geworden en momenteel.

[00:41:58]

Jammer oké bij kampioen worden. Moet je naast resetten, want je hebt die Play of niet geld, dus daar zou ik geen rekening mee houden, maar ja, Hoort erbij Hoort zeker in op het podium, maar je me eigenlijk Indianen Overleek Oh ik zie jou de hele tijd over na te denken dat ik wou invoeren omdat ik dat dan hou je dus weer geen rekening met de eerste seizoenshelft. Dat weet ik maar de Jan de manier van voetballen van Antwerpen en de Velde radicale ommezwaai van het minivoetbal naar naar regio-voetbal.nl knap vind ik echt wel een met een presentatie en dan zou ik er ook.

[00:42:37]

En dan doe ik er waarschijnlijk ook weer veel te niet, maar te kort bedoel ik marktprijs. Dat vind ik ook Ja en of het dan met meer of minder Body Het maakt me niet uit, weet je. Het maakt me alleen en dan zou ik eigenlijk de hele stad van Mark blijven, want de manier de box en dan ook Bram verbist met die met die spellen.

[00:42:58]

Ik denk altijd mocht ik coach zijn van een van een andere Ploeg en ik speel tegen Minecraft en ik word geklopt op het spel hervatting die zij aan de tekentafel. Ik zal ik zal je niet meer te vertonen voor mijn bestuur van iedereen is dat toch tijd voor een van de dingen die ik niet begrijp dat je dat je dat kan laten laten vallen dat je daarvan kan denken. Ja, ze ieder geval dingen zeer belangrijk en ik moet de voetbal en dan is er wat eigenlijk maar één die erop die gedreven maar niet mee bezig is en daar punten meepakken.

[00:43:30]

Ik denk als we zouden optellen. Ik mag ik mag ik 8 zeg dit. Ik doe nu een enorme. Ik ga dat niet. Doen we zeker niet overdreven, hè? Waar zitten jullie dan denk ik. Ja, bedoel dus de straffen die zijn dan doen we daar ook nog bleken bij tijdelijk. Bedoel op een haar na overwinteren. Champions League hoe dan ook naar je eerste keuze is.

[00:43:58]

Misschien wel ja, dan niet mee spelen om 10 uur vertrokken snijden denk ik niet meer. Nee, beter, maar ik heb toch niet aangezet omdat ja goed is is dat is toch kampioen geworden staat ook weer koppijn en wat niet mag, maar wat ik dus wil doe eens op de prestaties in de Champions niet meer rekeningen waar waar gebruiken inderdaad op een zakje is gestrand, maar wel vooral competitief is en vrank en vrij. Dat deed ik over alle duidelijkheid ook al met met dat dit vorig jaar tegen meer Almere tegenstanders doet hij nu ook weer en de manier waarop je toch een paar sluimerende crisis zal ik het volume.

[00:44:34]

Dit seizoen hem toch niet allemaal rozengeur en maneschijn bij Club Brugge toch op een goede manier heeft aangepakt, denk ik. Dat is dan dan denk ik dan heeft hij die extra stap toch ook weer gezet, want het was van de vraag over de eerste keer in de eerste keer in zwaar weer terecht gekomen. Wat gaat hij doen en dat heeft alles bij elkaar toch vrij goed opgelost. Dus toch nog altijd een kalender.

[00:44:58]

Weken met misschien net Inderdaad omdat het op de goeie manier en dus ik heb hier ook nog maar ik blijf opgeschreven op drie en losada twee. Ja die heeft het ook geweldig gedaan tussen haakjes. Dat is dan de Vierling is even lezen, want ik kan beschrijven wat voor wat voor die heeft gezegd dat dat dan misschien net een van de redenen is waarom het dan niet geweldig boter met Luciano d'onofrio precies omdat hij komt en nee, maar voetbal ontwikkeld dat ook een klein beetje risico inhoudt, maar dat precies nodig is als antwoord.

[00:45:27]

Inderdaad wil evalueren als als topclub meer dominante naar hoort wat risico bij en toch gekoppeld aan gedraaid of keert dat dat misschien dan? Dit is best wel eens geweest tussen die twee vind ik een beetje gek, maar wat wat Mark bijzijnde in losada hebben gedaan met hun ploegen in in die knagende onzekerheid de hele zomer moeten over en dan pas op het einde weten van Oké we gaan nu in een reeks hoger voetballen. Dat was voor marktprijs nog veel moeilijker dan voor Want die had ook slijm plakt niet meer bijhouden prijs heeft van alles bij mekaar en gegooid gekregen en daardoor.

[00:45:58]

Telefoon hebben gemaakt hebben uitstekend gevoetbald. Beerschot was toch gedurende laten we zeggen 2 maanden de sensatie van van onze competitie met met Aldi doelpunt Aldi spectaculaire wedstrijd dat die twee op op het podium ogen heeft gelijk daar vanaf. Ja sorry inderdaad inderdaad omdat omdat inderdaad het is echt geen Candy overloopt van de kwaliteit en ik vrees dat we dat nu ook gaan zien, hè. Dat dat zou wel eens kunnen dat ze allebei al een beetje aan en als je als je misschien als je een echte winterstop hebt waarbij de jongens een keer in de week of twee halve week de batterij kunnen ook naar de Goede voorbereiding krijgt, dan kunnen we je oppikken, maar nu voetbal je eigenlijk doen dus is maar de vraag of ze de frisheid gaan terug vinden die nodig zou zijn om een goede eerste ronde eigenlijk in het vervolg te bestellen gedaan.

[00:46:56]

Ben ik niet zo zeker van niet niet voor Leuven.

[00:46:58]

Van de trainer Lichten van de twee dat dat klopt en gelijkspel vind dat verschrikkelijk eigenlijk. Ik vond hem ook fantastisch na na die wedstrijd op Kortrijk bijvoorbeeld die die 5 bedoel ik ik zal als coach Marnix opgegeten hebben stond a&o communicatie straf en ik begin is al een paar keer verkeerd begrepen, denk ik toen hij zei Gent Ik zag geen hapjes in Europa League eigenlijk van Mourinho Mourinho achtige quote en het gevolg is wel dat Beerschot agent die er aan komt, denk ik over 2 weken dat het wel een wedstrijd is naar uitkijken waar Oké dat was dus ja, het is jammer genoeg tegen Hein vanhaezebrouck nu die ook zijn hak hak je schat verbieden denk ik, maar het gaat wel iets geven.

[00:47:56]

Weet je en dat mag ook wel, want dit.

[00:47:58]

Allemaal wel net iets doods er door het gebrek aan publiek door het een beetje schoon mag wel. Dat vind ik dat vind ik dat het enige wat ik zou doen, maar ik blijf denk van ja, dat heeft hij nou toch allemaal Mark want ja, ik denk dat hij dat wel heeft in als je face-to-face met hem praten, maar inderdaad voor de camera is. Hij kan je bijna niet voorstellen dat hij die groep enorm kan motiveren terwijl terwijl het dus de kleine les voor dat we voor de camera nog meer jezelf wel eens echt een geweldige kast en ik denk ook een verstandige grappig voor marktprijs.

[00:48:35]

Ik wil je nog een naam even tegenaan die het niet zou halen, maar pension Kompany eerste seizoen als echte hoofdcoach Zeg maar hoe beoordeel bij hem, maar hij zeker geëvolueerd als coach voor alle duidelijkheid. Hij heeft heel veel beginnersfouten gemaakt. Heeft hij ook mogen maken. Dat is al gesloten voordat andere positie bekleed aan het ene moment even welke andere club en ik.

[00:48:58]

Training zich WhatsApp een sms'je wij sextrailers nooit over de kroegen over de Munk resultaten, toch maar het vertrouwen en dat hij verder krijgt, maar hij heeft zijn filosofie trouw gebleven, maar heeft er toch heeft het ook wat realistischer vertaald naar het veld en hoe je het ook draait of keert. Daar heeft Frank Vercauteren een belangrijke rol in gespeeld en ook de mensen die recente van van jaar geleden bij de club zijn gekomen en die daar een goede invloed op hebben. Peter Verbeke bijvoorbeeld met wie jij ook niet veel over voetbal kan praten en staat open voor de ideeën en Dat vertaalt ging in de manier waarop.

[00:49:32]

Anderlecht vind ik goede wedstrijd gespeeld voor de laatste paar wedstrijden voor voor de winterstop op een op een andere manier en waarin hij ook wat minder waar ik zo wat minder zijn alle kanten uit Schoten maar ook wat meer leiding. Misschien ook naar een naar een vaste basis Elftal ook in Advance en zo, dus hij maakt misschien sneller tempo dan voorzien was de evolutie naar naar een goede coach.

[00:49:58]

Coach van het Jaar Hoe laat komt hij natuurlijk in de losgelaten en mensen die een dogmatisch loslaten en verstandig zijn, want nogmaals nogmaals associeer ik met bananen en niet zo verstandig de mensen die hebben een houvast nodig om te gaan vaste klanten om en companie. Als er nu één ding is waar ik hem niet vooraan zie is het voor bange onverstandig, Dus hij is gegroeid door wrijving zijn geesten en doortrappers Langenboom Maurice en Wim die tweede wel, maar iets en Zorg maar dat met jou misschien de eerste man is die de belangrijkste ballen en niet die die wat meer Houten Klaas achterin, want jij staat daar niet meer in.

[00:50:39]

Snap je al dat soort dingen en ik vind wel wat wat wat beter zeg ik in het huis minder minder Marcel echt wel kloppen dat hij nog in India hallo gaat met Peter Verbeke dan in Ja dat is dat is en dat blijkt ook voor hem en ik denk dat we.

[00:50:58]

Noordeinde nog nog niet gedaan dat wel de goede kant uit gaat altijd niet niet op is daar 4e meestal ik top 4 eindigen en dan heeft hij het fantastisch gedaan. Dit jaar nog niet, maar misschien trainer van het jaar worden om af te ronden. Wil het ook nog hebben over de beste Belg in het buitenland, want toen die wordt straks verkozen. Dit zijn al enkele kanshebbers. Deze keuze heb jouw prijs gegeven in de kolenmijn Het Nieuwsblad Ja ja Thibaut Courtois op een of twee en op drie heb je.

[00:51:58]

Dat was een beetje reactie op een giftige reactie van mijn vader, omdat hij wat te koop is niet begrepen dat gelijk dat jij niet op de lange lijst als voetballen dan van van genomineerden voor van het jaar en welke Tielemans fietsen bijvoorbeeld zin hebt. Kan je mij dan kan je mij moeilijk uitleggen, maar ik heb hem wel op ingezet, Maar ook daar was het. Ja, was het afwegen en een heel moeilijk kiezen, maar ik vond het wel als je alles doen man en zeer gewoon Real Madrid en ik weet wat de concurrentie mag natuurlijk ook al op apegapen met hele belangrijke spectaculaire dingen n10 overwinningen in een soort van tante met met Sergio Ramos Als je dan toch een van de grootste grootste wereldkampioen kan maken in jouw auto van de grootste kont ter wereld en en die lijkt ook eigenlijk nog door ik nu net in het nieuwe seizoen.

[00:52:51]

Ja, dan vind ik dat misschien net iets meer dan lokaal, maar die had ik op kunnen zetten en ik had dan even warm.

[00:52:58]

Romelu Lukaku kunnen houden, want wat wat die voor elkaar heeft gekregen in 2020 en dat was gewoon fenomenaal was dat hebben over over ontwikkelingen evolutie zoals Lukaku zich ontwikkelt heeft ongelooflijk hard aan te werken als voetballer zijn Technieken kaart van de korte ruimte de kracht die is gebleven, maar waar is slimmer mee om springt zijn scorend vermogen natuurlijk belangrijker beslissen adres. Dat is fijn om jou en vooral ook zijn zijn bewustheid waarbij de nationale ploeg en misschien heeft het te maken met zijn eergevoel. De jacht op statistieken dat hij denkt dat ik ga ook nog mee naar Thijs want ik heb haar ook nog zwemmen induwen om mijn record scherper te zetten.

[00:53:37]

Misschien wel, maar hij doet het dan toch maar alleen wat wat leggen waarom ik hem dan misschien net op de app gezet en niet opeet, maar het is maar een En detaille in die finale van Europa Die heeft hij dan net pech en in de allerlaatste seconde van de laatste wedstrijd van de Champions League looptijden ongelukkig in de weg naar hem. Wat mij betreft.

[00:53:58]

Doelpunt van van Sanchez waardoor ze dus vandaar lokaal 2 en de Bruyne op 3 en dat is eigenlijk ook niks vaardigheid als je tot het beste speler van van de Premier League Japan alleen misschien ook op een thuis, dus maar ja goed. Ik weet niet waar jij als liefhebber van het calcio Lukaku op een ik ik ben groot kasteel van het huidige coach voor mij niet niet goed lopen. Ik zal echt een omeletje aan te twijfelen vervallen tussen de Bruyne en Lukaku voor allebei voor wat voor de Bruyne niet blijkt vind ik iets is dan toch Ja de uitschakeling tegen Bob Marley dan Volgens mij in de eerste helft is beknotten als een coach fout van guardiola waar je in de tweede helft daar heel dichtbij was en eigenlijk is het niet echt.

[00:54:58]

Schuld dat het niet gebeuren, hè, want normaal mag je dat dan in rekening brengen en bijloke hetzelfde als Peter vind je ook mooi om te zien ontroerend om te zien en en het feit dat je zo je lot aan een coach verbind en dat je daar echte liefde voor voeten en voorkomt. Dat komt als container je kijkt veranderen in een blok ijzer, maar tussen hem en komt hij werkt dat en wat wat in meisjes absoluut niet meer uitgevallen. Daar was hij echt doodongelukkig. Dat zag je ook aan gingen zijn schouders na eten en nu is die borst vooruit en en ja Antonio cassano.

[00:55:38]

Jullie bekend als jullie allemaal van die zijn nu in een in een tas met de verifiëren is een podcast host, maar iets meer dan jou zitten die zij dan heeft twee dozen aan de aan zijn voeten. Nee.

[00:55:58]

Dat klopt niet wat je nu nog recent vorige week. Dat is niet echt iets van de van de Ik vraag me af hoe kan je dat nu nog zijn? Want hij is uiteindelijk, want wat het grote probleem van Inter is ze voetballen niet goed. Ze hebben maar een optie. Dat lange bal naar school en Emma gaan spelen en die krijg ik de 31 En dan begint het soms te draaien daar rond, maar het is voortdurend die grote jongen vooraan zoeken en alleen als daar vind ik een zeer hoge eindigen nu moet hij het wel doen in de top machine serieus en vooral in Thomas Jullie zijn ook winnen.

[00:56:43]

Rick heeft twee keer echt wel goede daar Bezwaar Ja Je verliest daar net omdat aan de overzijde Ibrahimovic kapot, dus dat in je geest speelt dat toch mee, dus ik denk dat ik toch een De Bruyne twee Lukaku en hij zit verzinnen.

[00:56:58]

Ik heb hem nu weer niet spelen. Ik heb hem jongens. Het is zo zo goed Chelsea erin en dan nog Vorig seizoen draait het nu echt allemaal rond hebben bij City heb ik de indruk. Nee lijkt cijfers en minderen minder heeft gezegd wat u ervoor dat 3 keer gescoord twee keer van op de stip in de Premier League en nu een bal die terug van de lat, maar als je ziet hoe die aanvallen op het veld. Ze spelen ook net iets anders soms soms hebben ze iets.

[00:57:29]

Dit was eigenlijk opzouten was de eerste keer dat ik terug Chelsea mancity, zoals we denken dat guardiola mijn city wil zien. Het was allemaal wat zakelijker wat, maar hij begon de rechter spits dan nog en ik spreek altijd dat hij is 30 of 90 wordt 30 wordt 30 en wij moeten ook echt. Ik zie ik zie nog altijd Kuifje weet je lopen. Misschien nog altijd een beetje Bobbie wordt niet ouderen en een Kuifje niet.

[00:57:58]

Wel degelijk, dus Ik zet hem op een denk ik, maar Lukaku mag hem van het podium duwen en zal er wel in slagen. Ja daar ligt Kuifje allemaal op een rijtje zetten en dus beste Belgen in het buitenland houden we dan toch maar op ja, eigenlijk of nee. Ik werk niet af van mijn keuze en ik ook niet dat goed. Oké, toch niet dat beneden is beneden zwaar Courtois Lukaku dan hadden we nog Sorry het is veel om te onthouden dan de coach van het jaar daar zaten we met even denken Ivan Leko en voor jou Philippe Clement de belofte van het jaar denk dat het daar wel eens zijn.

[00:58:43]

De ketelaere keeper van het jaar of koffie. Flip Ja toch en de Gouden Schoen is voor beide vrouwen dikke niet. Daar hebben jullie zich niet over uitgesproken, Maar bij de mannen dus voor.

[00:58:58]

Lior refaelov jeugdhulp of toch nog een laatste twijfel momentje twijfel ik aan dacht werkelijk allemaal nu te zeggen. Ik heb gezegd dat het niet kan zeker ook niet, hè. Dus nee oké, We gaan het zien. We gaan het horen. Volgende week woensdag. Dankjewel alvast om hier de prijzen uitrijden zien van de band.