Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke bij deze extra af nieuwe met veel plezier voor je maken, omdat het nu eenmaal dingen zijn waar we telkens met z'n allen weer hard naar uitkijken en pak Belgische frieten na 3 weken in het buitenland en streepje zonde en schuren en natte winter en de op het Nieuwsblad Ronse België de enige echte start van het wielervoorjaar wat het laatste betreft hopen op een meer dan vorig jaar en toen botste banaan veelbelovende start op Corona in spanning en dan.

[00:00:59]

Hebben we nog niets van gezien die De Omloop Het Nieuwsblad 2020 Lampaert is tweede een bellen twee en België dan direct de eerste dat ziekenhuis laten zien dat ik het van zondag is geschat, maar vandaag veel dat wel nog een Belgische zegen te vieren delivered. I have to have a lot of wij willen Remco evenepoel Jasper stuyven en die hoorde je ook gewoon allemaal vroeg in 2020, maar echt losbarsten deze voor pas in het najaar. Die gasten zitten klaar om me te hebben over koers in het nieuwe normaal en dat zijn Michel Wuyts en José de cauwer geduwt dat koers eet en drinkt en Thijs Zonneveld Nederlander journalist en.

[00:01:59]

Nle verslaafd aan alles op twee wielen. Goedemiddag heren goedemiddag. Goedemiddag tijd voor je met jou, want jij bent in Nederland in Amsterdam is de ontgoocheling over de elf steden een beetje gaan liggen, want die is niet gekomen natuurlijk. Nou ik denk wel dat veel mensen hadden gehoopt dat het eigenlijk zou kunnen de organisatie van de Elfstedentocht eigenlijk meteen gezegd dat ze dit jaar niet zou doen dat ze eigenlijk niet bereid zijn om de de wedstrijd rijders en de de tour dus uit elkaar te trekken. Ja dat ik denk dat het jammer is dat niet omdat het niet lang genoeg hoor, maar wat wel had gekund.

[00:02:40]

Was dat de wedstrijd op natuurijs waarop myseries4you schat en dat kan dan niet in Nederland omdat er denk dat er toch iets ontbreekt qua sport cultuur bij je bij ons, maar jullie een slag om de Ronde van Vlaanderen te laten verwijderen zonder publiek kunnen wij niet eens een paar een afgelegen plas afzetten.

[00:02:59]

Dat dat ik vind dat wel eens steken. Oké geen Elfstedentocht Michel de laatste editie in 1997. Jij weet dat nog alles van denk ik, want jij was toen Jawel de commentator luister maar de laatste rechte lijn. Dit is dat bonkevaart aangerend aan de leidingen dit weekend nog mee zitten. Beslissing is Verduin sterk genoeg is genoeg. Het lijkt wel dat werkt Verduijn werken Telefoonweg aangerend route naar toe om dat te zeggen. Ik kom nu naast verzend hulzebos. Is het hunzebos de grote bleek schevening hunzebos? Het is aangemeld, hè.

[00:03:47]

Wat een verrassing hulzebos drie verduyn een andere.

[00:03:59]

Geen paniek wielerliefhebbers. We gaan wel degelijk over de Koes praten met Michel leuk om dit nog eens te horen, denk ik. Dat staat in mijn top 5 van mijn sport. Belevenis periode omdat ik toen ik er mee bezig was wist van dat zou je de enige keer kunnen zijn unieke. Ja absoluut absoluut. Ik krijg rillingen nu ik het weer hoor. Niet van mijn eigen van de Ambiance en gotya 100.000 Unox mutsen en een raad een spannende ontknoping. Die spreekt met z'n vieren die leger commentaar zoals je dat doet bij een wielerwedstrijd motorrijders waren ook Belgen die tijd José schaatsen of fietsen niet echt een dilemma zeker voor jou of wel?

[00:04:44]

Nee niet echt, maar ik had toen wel gevolgd ze 93. Ik was en alles en toen commentaar. Nee nee nee nee.

[00:04:59]

Oké schaatsen allemaal leuk en wel, maar we gaan natuurlijk over de poes praten en laat ons dan toch maar beginnen bij dat verduivelde planten. Michel hoe zeker zijn we dat we dit jaar zonder grote problemen tot aan de luik-bastenaken-luik geraken. Ik kan natuurlijk geen volle 100% zekerheid garanderen ik nu laten verzekeren in en Zekerheid van 75 80% omdat het vorig jaar op de wc en heb je dat wat aan kunnen en dat is alles wat ik op voorraad ga. Heb dus ook nog eens uit dat kleine facties dat het naar behoren is.

[00:05:40]

Ik ben wel niet te spreken over de snelheid van de vaccinaties. Ik denk dat er moet even welke slakken. Ja koersen zonder het grote publiek. Dat zal wel nog zo zijn natuurlijk. José en dit voorjaar is dat op een of andere manier nog vervelend of zijn we dat eigenlijk al een beetje vergeten dat publiek?.

[00:05:59]

Heel aantrekkelijk najaar lopen gekregen. Ja we gaan dat nooit vergeten, hè. Dat bestaat niet. Ik bedoel publiek hoort in principe bij de koers. We hebben wel in het najaar in De Ronde van Spanje moment gemaakt, maar jij op de koers beter kon lezen zonder publiek dat wel waar je die dieper kan opnemen, omdat anders toch word afgeleid een deel door het publiek, maar laat maar zeggen wielrenner zonder Lieke zakelijk Jan net niet, maar je wist het wel minder vind ik persoonlijk dan bij voetbal bijvoorbeeld. Ja absoluut gratis en andere verhalen.

[00:06:31]

Ja natuurlijk voetbal is een Ja een publiek sport in de zin, dan ga je naar kijken daar in het stadion zelf en dan in deze toch wel een ander verhaal Ja het is niet alleen met een beperking vrienden zijn ondertussen toch al weer heel wat koersen gesneuveld in de eerste maanden van dit jaar. Thijs Welke invloed heeft dat? Want ja, minder koers betekent ook minder. Kan ze misschien ook een minder Goede voorbereiding. Ik denk dat het vooral veel invloed heeft voor de wat kleinere ploegen. Ik denk dat de grote jongen.

[00:06:59]

Zeg kunnen voorbereiden zoals ze willen en de kleine Ploeg hebben gewoon meer achterstand en zullen het moeilijker hebben om in te tikken en op de boxen tegen de grote jongens zometeen hoeft niet vol qua deelnemers als je bijvoorbeeld de ster van bessèges wie daar allemaal delen. Ja, Er waren weinig of geen alternatieven, dus was het in een grote stuwkracht richting massage en richting Ronde van de Provence dus dat veel meer dan de vorige jaar been ook wel tourploegen met name familie zaten daar. Dan krijg je inderdaad grotere namen die waarmaken en dan Onthou je wel eens en dan zou je voor Allah Filip straks zeker nog over hebben, maar ik zei al minder kansen hoort het belang van een poes als de Omloop Het Nieuwsblad dan groter, want vaak wordt gezegd.

[00:07:45]

Het is dat buitenlanders niet echt wakker van die koers enkel bij Belgen Hoe kijk jij daar nu naar naar naar de koers als Nederlander Nou ik voor Nederlanders net zo goed de opening van het wiel jaar is en bijtellen ook af naar de dag.

[00:07:59]

Ik denk dat sowieso de laatste paar jaar is het belang van de Omloop sowieso toegenomen, omdat je ziet dat de klassieke renners maar zo weinig kans krijgen en Omloop is gewoon een hele belangrijke kans. Ja daar zijn we nu een paar die overslaan, omdat ze uit het kon komen. Denk vooral van de Poel en van haar die die daar missen, maar ja, voor de rest is het gewoon een enorm belangrijke wedstrijd. Ja er zijn er maar zo weinig heb je kunt winnen. Dus dit is dan meteen op de afspraken.

[00:08:28]

Je moet hem meteen staan. Ja, Wat vind je ervan dat van harte van de poeder omlopen overslaan? Want die zou kunnen zeggen oké, motor heeft al flink omdraaien met die krassen in de winter. Ja misschien gewoon de lijn doortrekken of Fristi pauze. Nu even pauze natuurlijk even nodig. Ja logisch Kijk deze vrouw geconcentreerd op het ware tegen elkaar om de wereldtitel streden en ja, kijk ook naar vanavond als een trainer zegt dat hij er toch twee drie kilo.

[00:08:59]

Aangekomen is en bovenlijf gewoon puur spier. Ja als je wilt vlammen straks in de de klassiekers die meer dan 6 uur duren. Ja, dan zul je toch op de een of andere manier die inhoud ook moeten op doen. Ik snap heel goed dat ze een lange trainingsbroek inlassen en dat ze niet weer gas kunnen terugnemen om mensen te rijden, dus ik begrijp wel dat ze deze dat ze dit weekend over staan. Ook al is dat voor ons en voor Ja is het wel jammer. Dat gaat dat vanavond Betreft om herstel en heropbouw voor een ander vak herstel onderschat.

[00:09:33]

Dat niet en rekenen ook de geboorte van George daarbij complicaties geweest en hij zich als een uitstekende Papa gaat dragen is een paar keer weer opnieuw mee naar het ziekenhuis geweest en dat heeft toch wel gevoel gehad. Dat is ook gevolgen. Had hiervoor is een cross prestaties omdat ik erop en dat heeft ook gevolgen voor zijn heropbouw nu naar de weg seizoen. Ja ik ben het helemaal mee eens zijn absoluut. Ja en.

[00:09:59]

Die twee niet deelnemen aan het aan de Omloop Het Nieuwsblad is niet nieuwe hebben in het verleden samen gekend. Die daar ook niet bij was ik alleen maar zeggen voor de jongens die misschien misschien even nooit dit als oogsten kunnen bereiken is dit een een geschenk, omdat hij twee drie bij zijn, dus alsjeblieft. Ja uiteraard 2020 was dan wel een coronavirus wat de koers zijn we vanaf augustus flink verwend geweest natuurlijk met die twee en één van die twee, dus eh deze Wout van Aert van afstand houden of niet?

[00:10:37]

Het is vanaf 3:30 wat van Milaan San Remo uitschreeuwen. Ja dat was even inzoomen, maar met een opgebouwd van hart. Het verwachtingspatroon is natuurlijk bijzonder hoge evenaren van wat we van hem gezien hebben in het najaar. Dat zou wel straf zijn.

[00:10:59]

Ik achter de haast uitgesloten. Het hoeft voor mij niet en maar op wat anders met je. Het mag wat later komen. Het maakt nu de ronde van we anders NFC Parijs maar dat zijn wel weer. We zijn weer met dat de verwachtingspatroon van dat moet dan toch wel winst zijn wat doen. Die jongen allemaal aan hetzelfde geld in grote maten normaal voor vandepoel, maar deze bij de receptie is een zodat eenmaal dat je op de hoogte zit dat het verwachtingspatroon zeg maar het moet niet, maar doorgaan.

[00:11:29]

Vraag het maar aan bonen van een kansje dat bevestigen. Wat betekent zal alleen nog maar gaan over winnen winnen. Ja zoals Michel daarnet zegt hij, dus ja, je bent dat nu gewoon. Nee, je bent dat nog niet gewonnen, maar je gaat toch gewoon zijn of je gaat normaal over spreken, want vanavond milaan-san Remo Oké nee nee, dat is extreem. Dat is super dat is geweldig en zeker De manier waarop en was Michelle net zegt. Ja, dat terug doen.

[00:11:59]

Brug over doen Mag niks gebeuren. Dan mag je een valpartij zijn. Dan mag je lekker band zijn. Er mag geen moment zijn dat je op een of andere manier toch in de problemen komt zoals bijvoorbeeld in De Ronde van Vlaanderen en de kansen komt daar omdat er 15 tekort komt. We zullen het natuurlijk nooit weten, Maar zo heeft iedereen wel een verhaal komt af in Milaan San Remo van fiets gewisseld. Dat is de reden waarom wij op de top liedjes kunnen wegrijden en zo heeft alles een verhaal.

[00:12:29]

En jammer. We gaan bespreken. Alleen maar over drie namen bespreken over drie namen verdelen. Alles onder die drie ook de druk niet. Alles is een doorsnee of is een doorslag van datgene wat het was het jaar verdient dus niet fout gedachte om gewoon te datgene wat er was gebeurd is het loopt altijd wel op één of andere manier. Mike is hier, maar die was voorzien om dat achter voor het voorjaar betaal voor de klassiekers omdat.

[00:12:59]

Omdat wat meer gewichtig hebben die moulijnweg Teunissen was en die is ook oud vooraleer aan begint. Zit je in de problemen komt ook nog eens bijna te bedenken bedenken Mathieu van der Poel milaan-san Remo Nee maar dat was vorig jaar. Ja wie zegt dat natuur vandepoel dit jaar niet meedoet op de pot? Yo Mathieu van der Poel gaat zeker en dadelijk nog over hebben, maar ik hou het nog even bij Wout van Aert Thijs en uiteraard voor een Nederlandse Ploeg Michel zei het al Teunissen is weggevallen.

[00:13:31]

Dumoulin die daar ook geen ondersteuning bieden is er ook is hij nog goed genoeg omringd binnen die Ploeg niet over in het klassieke werk. Ik denk dat Jumbo uitzicht uiteraard het afgelopen jaar en normen toegelegd op het werk en de tour moest en zou gewonnen worden. Dat heeft wel ook als consequentie gehad dat dat ze in het klassieke werk dat een en ander hebben laten liggen. Je kunt niet overal goed in zijn.

[00:13:59]

Het aantrekken van Aert is natuurlijk enorm Impuls geweest voor die Ploeg maar het is niet zo dat vanavond nou 5 man om zich heen heeft die op kunnen tegen ploegen. Die is in de breedte zoals Quickstep of was misschien nog trek segafredo. Dus ja, met het wegvallen van Teunissen en in mindere Mate Dumoulin heeft van haar het wel voordelen probleem en is iets rechtzetten steeds moeilijker aan de andere kant als je ziet hoe wij vorig jaar De Ronde van Vlaanderen selfie terecht hebt. Ja, dan heb je ook niet in Ploeg nodig, maar ik ben wel helemaal eens met José en Michel dat vorig jaar was het ook wel een beetje een redstone voor Wout van Aert dat je alles kwam samen.

[00:14:38]

Ik denk dat de coronavirus pauze voor hem en voor de resultaten ieder geval echt ideaal was wat ze daar fantastisch uit kamer en dan Wat is een van de weinige ploegen ontzettend goed begeleid werden en tegen elkaar op konden trainen zeg maar dus Vorig jaar was een soort perfect. Storm voor van Aert en dat ga je niet zomaar meer halen.

[00:14:59]

Iedereen gaat naar die twee en misschien dat die drie kijken en dat gaat wedstrijden ook wel heel erg veranderen Zie gent-wevelgem. Vorig jaar directe vraag ook nog even naar jou voor Nathan van hooydonck. Eerste bijgekomen bij Jumbo visma avini ook dacht ik Is dat genoeg qua versterking. Nee, uiteraard niet, maar je kan ook alleen binnen, maar dan moet echt als alles meezit en dan mag je geen pech hebben en Ron Vlaanderen en een andere wedstrijd op klassiek gebied. Denk dan zeker nog aan parijs-roubaix zonder peg-sonde ooit, maar één keer pech.

[00:15:31]

Dan is bijna onmogelijk, dus je moet toch wel kunnen op een team. Liefs toch wel de komt er nog bij dat het dubbel zal in de gaten gehouden worden als man zijnde en dat hem toch wel de kastanjes of hij zelf op zijn team van moeten uitvoeren halen. Ja Maris Maris tekortgeschoten in de omgeving van van Aert zonder meer zelfs met een Dumoulin en zelfs met mijn Teunissen Was het nog onvoldoende en Fiene van Hooijdonk dat zal nog moeten blijken. Dat had nog wel wat.

[00:15:59]

Waar ben jij vanmorgen ook in de wetenschap Grand Bel Jan zondervanweg is. Ja, dus daar is het al in de fout gelopen. Ik kan wel begrijpen dat het weekend bewegen is als je een toevoeging getal wilt brengen die wij gaan de tour winnen, dan zal het financieel ook wel eens even nadenken, maar ik vind dat vanavond binnenhalen. Prima is, maar dat lijkt me nog beter moeten brengen. Had vandaag dan niet zelf met de Vuist Op Tafel open zeggen van Kijk jongens. Ik wil naar volgend seizoen wel die en die erbij.

[00:16:27]

Ik neem aan dat hij dat gedaan heeft. De beslissing om dit contacten op het einde verlengen is uitgevallen. Het te laat, want ik dan nog wat deftig te doen. Wanneer is zijn voorjaar geslaagd ventje? Ja ik kom er net te zeggen hem, als hij weer een klassieker binnen had, hè. Ik ben eigenlijk meteen al blij. Ja, we rekenen alles alles alles af op en overwinningen. Zijn voorjaar is voor mij geslaagd als ze als ze meedoet als hij daar op niveau is, waar ook niet moet zijn en je kan een wedstrijd verliezen toch de beste geweest zijn in koers.

[00:16:59]

Ergens zal zijn ergens zijn niveau niet halen, maar winst van Avermaet wind op bepaald moment een jaar vier grote grote wedstrijden en het jaar daarvoor lukt het niet en misschien wel beter in doen. Het is moeilijk te zeggen, maar maar dat moet vooral bevestigen. En zal je zeggen bevestigen. Ja, daar komt het eigenlijk nergens op neer. Ja hoe jammer het ook bevestigen En duels uitvechten natuurlijk. Daar gaan we weer van smullen denk ik. Die was tussen Wout en Mathieu tussen van Aert en vandepoel. CO2 komt is het vandaag Vandaag Vandaag is het vanuit dat ik weet het niet.

[00:17:42]

Daar is het van de Poel daar is het van de Poel daar is het van de politie van der Poel Die weet van de gemeente Ronde van Vlaanderen 2020 Mathieu van der Poel wereldkampioen geworden.

[00:17:59]

In het veld en na die Ronde van Vlaanderen heeft hij op dit moment bij straks. De start van het seizoen dan toch mentale voordeel op Wout van Aert Ik zou dat dan eerder gaan het WK Cyclocross niet omdat hij De Ronde van Vlaanderen gewonnen. Ik ben verschil van 10 centimeter. Dat is jouw laat het ons maar zeggen zoals deze boelshit als die er stond stel je eens voor dat Wout van Aert net iets vroeger was gaan springen in De Ronde van Vlaanderen dan was het volgens mij totaal anders geweest van haar had vorig jaar echt de bovenhand ze Welke resultaten als men Oscar ontwikkeling op vandepoel en het is pas gedraaid met Ronde van Vlaanderen en dat scheelde helemaal niks als we kijken naar de ploeg van Mathieu van der Poel hebben het net over die van van Aert niet al te goed omringd.

[00:18:49]

Is dat bij vandepoel Peter Nee dat zal ik zeker die durven zeggen helemaal niet mee doen hè mees mees surfen op op op.

[00:18:59]

De Flow van andere teams op het team van Dale Philip en dan nog uit kijken of ze daar wel de kaart als je niet trekken en of daar geen Lampaert of iemand anders van profiteert. Dat zou perfect kunnen, want dat zoals ik net al gezegd Die grote drie als we dat dan zo noemen we het kunnen zijn dat rapport opportuniteiten komen voor voor anderen. Ja ze zijn wel wat wat jongens bijgekomen in die ploeg van openstaan. Fenix Michel Philipsen de Vreeze die jij ook vooral die die maar het is, maar de vraag om een programma zal rijden dat we afscheid is dat we die toch een blik niet, maar dit is een Ploeg aangaf.

[00:19:39]

Meestal moeten groeien met Mathieu van der Poel en daar hebben ze toch al dronken van laten zien en gent-wevelgem bijvoorbeeld maar om pertinente wedstrijd in handen nemen zou ik zeggen wat niet doen Nee niet doen, Maar hebben ze bij de ploeg van der Poel geen huiswerk beter gemaakt dan bij van Aert Ik denk dat ze met geduld opbouwen naar een.

[00:19:59]

Dat helemaal op en moet staan over een jaar of twee. Het zal nu hopen zijn op omring van van de pomp mannetje naast van de Poel op het moment waar dat nog nodig laten. We zeggen in het begin van de diepe finale. Laten we toch niet vergeten dat die 14 beste en dan en dan ook nog de man dat als die op je bed zijn en dat dat mannen zijn van lange adem van de hevige de after aanval en vergeet ook niet dat hij in de ronde van wel van vorig jaar de rest vernederd hebben inderdaad gewoon naar de Filistijnen gereden.

[00:20:35]

Nu komt het dan ook nog eens bij dat op het moment als die als alledrie in orde zijn en ze gaan wie als knecht tussen aanhalingstekens kan dan wel mee als dan moet je al gaan spreken. Dit zijn mijn nassen. Het zijn misschien van Avermaet zij misschien nog op haar kop, maar dan uit andere teams, maar om daar nog extra volgens mij hebben de vraag is Heeft er nog iemand bij, dat is de dat kunde.

[00:20:59]

In de in het volgende voorjaar dat wel vaak make-up, maar alleen zitten, maar het is wel zo. Ze gaat daar niet iedere wedstrijd doen zoals in de laatste ronde. Dat kan niet, hè. Je moet sowieso een Ploeg gent-wevelgem. Als we daar elke bij zich hebben, dan wordt de wedstrijd misschien toch nog wat anders geregeld. Ja er is nog een onbekende Factor eigenlijke. Ik krijg die misschien even wat is Mathieu van der Poel waard in Parijs Roubaix Dat weten we nog niet. Nee maar als je mij aan de slag gezien grote prijs binnen vorig jaar dan dan vrees met grote vreze voor de rest.

[00:21:34]

Ik denk dat van de poule van harte daar ook de twee mannen zijn waar iedereen kijkt. Misschien dat je daar iets meer kan oplossen door ze eerder in de in het in de verdediging te drukken, maar gesproken als daarom Carrefour Laakdal Niet weggaan. Dan kan iemand volgen denk ik. Klinkt logisch zulke dat dat van der Poel effectief uit de slag kan trekken en Ruben Ja uiteraard. Ik heb alleen.

[00:21:59]

Die twee opkrijgen. Ik bedoel daar. Ze kunnen worden kasseien vliegen, maar je kan ook zo het vliegen en zoveel en risico's nemen dat het dat je net over dat ik het je gaat en dat is toch wel gevaarlijk. We hebben nog wel ja, ik heb nooit bijna niemand sneller over Van Marcke voor een bepaalde strook van Petegem 2004. Ja dat was. Ja inderdaad voor een bepaalde strook, maar je mag dan ook niks tegengekomen daar achter dus en de gebeuren toch wel vaak fouten en daar het enthousiasme van beide crossers.

[00:22:33]

Als we dat zo moeten noemen op moment wordt, dat is natuurlijk dat zou wel eens kunnen gevaarlijk zitten als optimaal in vorm zijn, dan is het best mogelijk dat we in Parijs Roubaix stilte zullen zien we in geen jaren. Is dat om de koers waar je het meest naar uitkijkt? Nee maar Qua spektakel komt komt.

[00:22:59]

Is toch niet in de buurt van van Ruben en als je dan weet inderdaad als we van harte Van der Poel daar misschien op de top van een kunnen gaan krijgen waarvan een andere beleving is het natuurlijk zodat je een Ronde van Vlaanderen en dat erbij zetten zoals hier aangifte de kans op onheil in de hel natuurlijk een stuk groter. Je hebt die Factor ongeluk, Maar als cross gewoon gewerkt vooral benieuwd naar binnen geroepen met met deze twee mannen is dat denk ik de finale ontzettend vroeg zelf gaan openen omdat ze niet gevangen worden in het spel van trek of van Quickstep dus ik zie daar met zo veel plezier en zin eruit, want wij gaan gewoon op 7080 km van Coevorden stage.

[00:23:45]

Gaan ze zelf al koersen. Dat wordt volgens mij echt fantastisch. Op Parijs op. Ben onstuimig tot en met zijn dan denk ik En is dat waar je ook aan denkt. Ik haal nog even de winterslaap en wakker worden de dag voor parijs-roubaix.

[00:23:59]

Inderdaad kunnen deze kunnen het alletwee alletwee. Dan maakt het juist mooi en we zijn al bezig alleen maar over die twee, dus we gaan er nog een derde aan toevoegen is Julian Ella Filip dat zal er misschien niet voor parijs-roubaix zijn, maar wel voor alle andere koersen denk ik. Hij had vorig jaar al De Ronde van Vlaanderen kunnen winnen en die blijft op zijn buik liggen en dan zijn de twee keer per dag met zijn tweeën. Daar ligt hij op de kronkel van miserie die de beste indrukken in deze wedstrijd op, dus ben in de buurt in De Ronde van Vlaanderen Didam plat op zijn buik en Albir moeten we een ander verhaal gaan schrijven voor is dat in godsnaam mogelijk?

[00:24:43]

Wat is dat precies gebeurd? Ja dat weten we ondertussen Julian wereldkampioen al op dat moment te veel letterlijk weg uit de ronde. We hebben ondertussen alweer een actie gezien. Michel in De Ronde van de Provence al met een grote doen zeg vooral op.

[00:24:59]

Was ik echt van onder de indruk zo vroeg temeer, omdat hij mij had ik al wat in slaap had willen Wijchen door te zeggen van ik heb nog wel veel last van de zwangerschap. Dat gaat misschien ook parten spelen en Bovendien heb ik nog wat problemen met mijn duim. Dat ding dat loopt nog niet altijd zoals zij het wil voor altijd zou moeten worden. Alleen de colombianen zijn thuis. Wat denk jij ervan? Is dat al meteen zo gereed zijn om die trui te willen komen die regenboogtrui Ja dat denk ik wel, maar het is ook wel voor een deel verder op het eiland was vorig jaar had aan het eind van het seizoen in de tour was het nog een keer zo goed hè.

[00:25:39]

Het was vooral in het oerwoud af en toen stootte, maar bij op het WK en de week erna was hij zo goed in de eerste Ronde van Vlaanderen in feite. Ja misschien wel had gewonnen of andere podium gestaan. Dan kan die direct zijn er ook allemaal aan en ik denk dat hij gewoon vanaf het begin af aan dit jaar.

[00:25:59]

Wat hij allemaal kan en dat hij ook wel ziet dat een grote ronde winnen of een grote ronde klassement rijden dat dat een stapje verder, dus hij ligt gewoon 100% op de klas en alles wat hij kan pakken. Ga die pakken en dat gaat veel zijn. Vorig jaar was in Parijs nice niet goed helemaal niet goed. Ondanks het feit dat hij meeste punten voor Winston de eerste etappe en zag die weg in de volgende etappes speelde eigenlijk totaal geen rol en toch wordt het weer in milaan, San Remo Hij is nu veel beter dan vorig jaar, dus hou je vast, hè.

[00:26:33]

Ja wat gaat regenboogtrui met hem doen? José want hij is al hyperactief. Ja direct gevaar voor overschatting dat hij zichzelf danig in het rood gaat duwen kan dat ik was daar net toen toen allemaal bezig dat wel eens over moeilijk zou kunnen zijn en dat dat er misschien wel gebruik van te maken is. Ik bedoel daarmee als hij inderdaad alles wel binnen binnen.

[00:26:59]

Vroeg ook nog iets dat er misschien ja concurrentie van hem collega's van hem kunnen van gebruik maken om mee te gaan meten surfen op zijn rug dat mijn hart van achteruit ploegleiding ook niet zal durven. Jullie ook. Oh oh stop stop stop en dat er misschien kan bang gebruikt worden gemaakt voor die ik van deceuninck-quick-step nu helemaal anders is het niet meer met het kort, want dat zijn niet echt winnaars types lamp paarden. Dus één of twee keer winnen per seizoen als Grain ook steeds bar35 ook al een tijdje geleden dat hij overwinning opeens wordt het helemaal anders met Ella Filip en worden dat sowieso steunpilaren of with te trekken waarop zij kunnen zeggen van Oké ik ben nu geschoten en ik wil is deceuninck-quick-step tijd voor jou nog altijd in de breedte het sterkste Blok ja, dat denk ik wel al is het misschien wel iets minder dan voorgaande jaren als je kijkt wat wat trek heeft in de klassieker.

[00:27:59]

Ook nou feit dat na zijn vanavond maar van dezelfde Ploeg nu rijden en dat er wel een paar ploegen zijn die in de breedte wel een stukje beter zijn geworden en dat Deceuninck niet meer zoals in het verleden zomaar een hele reeks klassiekers achter elkaar kan domineren. En sowieso er zitten ze elke keer met hetzelfde probleem namelijk dat ze van die Die twee die grote twee af moeten, want als ze alleen griep gaat printen met van Maarten van der Poel dan gaat hij toch wel veel van die puntjes verliezen.

[00:28:24]

Wie gaat het wedstrijdbeelden bepalen? Dat is mijn hand draag. Die gaat de controle uitoefenen. Is dat dan niet van nature bijna deceuninck-quick-step. Daar hebben ze daar pertinent niet willen doen, hè. Het is natuurlijk meestal zodat je wel altijd wel een andere Ploeg vind die dat doen als die andere ploegen willen winnen en ze zijn verstandig dan moeten ze gebruik maken van omstandigheden waar alle Philip een keer geklopt. Ik bedoel maar dat Deceuninck toch zou zeggen van ja, alles ophalen. Filip is goed. Dat wel, maar dan moet wel winnen natuurlijk een keer.

[00:28:59]

Oké 2 keer verliezen, dan gaat het de instelling toch wel iets veranderen veronderstel. Ik ze hebben er nog een nieuw goudhaantje bij ballerini. Tweede gewonnen in de Provence wat kan die jongen allemaal? Ik gebruikte het woord goudhaantje is dat al wel zo heeft nu en twee dagen de wil overwinningen als er bij 3 jaar oud is 2627. Dan is goudhaantje misschien niet de beste terwijl ik open Robert voor die jongen, hè. De naam die geweldig klinkt komt dat een libretto van Puccini Ja ik wil het zien.

[00:29:38]

Ik ook, Ik denk dat Quickstep in de klassiekers met een betere renner heeft ook een snelle jongen aan de finish dan dan ballerini perse, want Valerie is een absolute goede renner en heel misschien aantrekken en ik denk dat hij zijn en moet moet komen, maar het is niet iemand die al in het verleden heeft laten zien dat hij in.

[00:29:59]

Klassiekers überhaupt de finale kan rijden, dus ik denk niet dat dat ze daarmee echt een nieuw goudhaantje of een nieuwe potentiële winnaar te pakken hebben. Oké, dat is duidelijk nog een bar en niet alleen hij trouwens José ook een heel wat andere bij de Coninck zijn straks. Einde contract aan het einde van dit jaar gaat dat nog een rol spelen gaan gaan mannen zoals die daar inderdaad geen echte nog meer zichzelf te denken. Daar zal de vijver wel een stokje voor steken. Ik bedoel dat het systeem in de Ploeg en weet men weet perfect hoe het systeem met mekaar zit.

[00:30:34]

Je begint weer te lang betaald. Zeker niet 1 jaar zelfs gebeurd of niet? Dus het zal vooral bewijzen zijn om te kunnen blijven, want mijn weet ook als je weggaat. Wara Wat ga je doe en waar ga je nog wennen? Dus de meeste willen blijven en zullen wel een best doen. Gaat de keuring verlengen gaat Quickstep verlengen. Waarom zouden ze het niet doen omdat dat weet ik.

[00:30:59]

Iedere keer weer in vraag gesteld wordt bij Quickstep is het niet meer. Hoe heet dit weer Vader Jacob vader te koop die beslist en die was uitermate gecharmeerd bonen en andere vertellen in die tijd nu de zon en Quickstep zit onder de Amerikaanse Koepel en wat doet meer baccala zit wel een Remco evenepoel in de vlogger worden als een oplossing oplossing en misschien wakker dat er ook een andere Spaanse Sanne van der Poel en van aard en wat kan de rest tegen die grote drie dat is natuurlijk de vragen twee van de uitdager van de voorbije jaren hebben alvast om dit keer samen de wagens op te nemen.

[00:31:59]

Dus als ik dit moet ik dat dan doen wij zijn best doen en dat betekent wel dat jullie Ja Jullie zijn echte kameraden. Nee dat gaat dat geld gegeven of of net niet, want ja, jullie een beetje niet dezelfde twee typen sowieso wel eigenschappen hebben, maar ik denk dat we dat scheelt trouwens met elkaar ook aan elkaar door en door dus wel leuk om samen te rijden, maar we zullen zien op de concurrentie steeds niet slecht en ik denk dat we sowieso terug vanavond in Oliver naesen Verenigde bij de saint-michel lachen bij de opmerking van Karel jullie zijn heel goede vrienden.

[00:32:51]

Dat is ongetwijfeld. Zo blijkt dat de leuke spielerei op training mekaar De Bataaf doen.

[00:32:59]

Een kommetje halen op Strava dat weet ik allemaal, maar als er echt op aankomt en vanavond maar voelt zich in zijn sas. Dan zal na ze altijd een echte wie van de twee is de eerste 50 krijgen uiteraard. Ja ja, dan moet je geen doekjes rond doen natuurlijk, maar het is vooral de Heerlijkheid Die zal moeten gaan tafels worden echt. Ik zei naar mekaar toe in de zin van en denken in functie van het team niet van ja, ik heb nog geen koers gewonnen of 5003 gewonnen, maar nu is het dan mijn beurt.

[00:33:32]

Nee zo werkt dat niet. Je moet gewoon eens van het koers verhaal En in functie van het team moet je kijken wat het wat het beste werkt en Ja dat zou kunnen zijn dat 3 keer dezelfde is, want dat om en om dat zal niet werken in principe. Zit er bij die Ploeg niemand die kan zeggen. Kijk we zitten in the deep in de finale. Ik rij weg en ik wil dat zal toch altijd met een of andere tekst moeten gaan. Ja, en dan hebben ze natuurlijk wel een.

[00:33:59]

Van vriendschap die kan helpen. Ik zou toch ook wat aan het typen dat er een hele interessante figuur bijgekomen is. Nacht van haar vader is de wolf en ik hoop dat die jongen ook al wat ruimte krijgt. Volgens mij heeft de inhoud om zelf mee in wedstrijden met een klassiek patroon zijn mannetje te staan is dan de volgende een potentiële reparatie van het voorjaar. Misschien niet durven zeggen. Dat is Grote Voort te zijn. Moet je echt uitpakken en winnen stapje hoor dat zeker, maar het gevaar zit erin en ik heb ook al gelezen Ambities van bepaalde Rappers die bij een team komen van Ik wil mezelf toch ook eens tonen had dan als het dan toevallig op de dag is dat mijn huis die steun.

[00:34:46]

Je gaat daar een beetje buiten de lijntjes kleuren. Dan is het jammer natuurlijk. Dus nog maar eens. Je moet enorm goede afspraken maken binnen een team van anderdaags om om te scoren.

[00:34:58]

Moeilijk zijn en als het dan sommige ook nog eens gaan denken aan eigen pressure te rijden, dan kom je er niet. Moet echt goede planning maken hoe je afspraken zonder andere kant heb ik niet mochten vanavermaete na te zeggen. Manneke zijn nog jong Wout een klein met drie kopmannen zal ik maar zeggen of met twee kopmannen, want er gaan er een paar niet deelnemen voor mij. Mag Dewulf al meedoen en parasol bij En De Ronde van Vlaanderen Jasper Philipsen daarentegen die ik toch wel grote kwaliteiten die gaat dat niet doen dan veranderen en niet dan weer jammer vind.

[00:35:41]

Dat is goed. Kijk jij naar de tanden van Avermaet naaste Ja ik zet een onvermijdelijk beslissing was dat die twee ooit een keer samen gingen rijden. De afgelopen jaren zagen ze eigenlijk telkens hetzelfde gebeuren. Ze waren telkens een dingen die in de slotfase.

[00:35:58]

Open of tegen de of het echt overal van Quickstep of tegen jongens die net iets sneller zijn dan dan zij of iets beter. Ik denk dat je dat jongens ook bij moet zetten. Die zit ook dat ik heb dus ook aan toevoegen aan die klassieke. Ken je er en ze hebben Daarnaast nog een paar hele goede jongen. Franse dus hebben daar wel echt het roer omgooit Bart eruit. Minder op de grote rondes en veel meer op de klassiekers en dat is wel echt een veel betere Ploeg geworden.

[00:36:28]

Dat is niet meer zomaar Franse rommels in het verleden en dat is wel zo dat dat jongens in principe en ander programma gaat regenen. Die gaat gespeeld worden in de Ardennen wedstrijden. Dus ik vraag me af welke maten gaat hij van zijn in het Vlaamse voor jaren toch middel meestal de kiezen waar we het over hebben is nog maar de vraag maar ik vind die omwenteling bij als je de deur wel zeer merkwaardig.

[00:36:58]

Niet alleen over de weg ook. Latour is weg. Piano is ook weg. De beste klimmer zijn weg. Ze hebben Citroën binnen gehad. 7 minuten per jaar. Ze zitten in de top 25 volledig aan het toeren gebeuren geeft uitleg voor. Ik heb op de markt en die komt het niet een van de jongeren gevonden. Die opeet is voldoet aan al mijn apps. Wat bedoelt hij dan precies god. Ik kan met een beetje raar doen voor een Franse ethiek in geen ketonen gebruiken geen cortisone gebruiken en ga zo maar door of zie dat je niet op een lijst aderlass terechtkomt.

[00:37:42]

Thijs dat is inderdaad wel een opmerkelijke uitspraak. Die persoon Avenue daar gedaan heeft er zeker zeker, omdat je ziet dat er ook uit Noorwegen en Denemarken talloze goede renner op de markt zijn ook voor het grote ronde werk vooral dat het.

[00:37:58]

Meespeelt dat een klein beetje frustratie in zit dat er bepaalde reden dus niet naar zijn bloed zijn gekomen en dat is ook misschien ook al voor een deel, omdat heel veel jonge renners niet perse bij een Frans Ploeg wilde beginnen omdat ze hebben dat de begeleiding daar niet op en top is. Er is wel een sprake van een zekere wantrouwen, dus duidelijk en hij zit te zetten opzichte van ik zeg maar op de colombianen enzovoort dat ik de kip niet dat ik kan mijn stoel, maar was toch wel versteld.

[00:38:27]

Ja om dit afronden nog een keer terug naar naast en vanavond. Als ik je daarnet hoorde Michel is eigenlijk dat komt vanavond toch flink in het nadeel dan van Oliver naesen deze kwestie van temperament van Avermaet heeft toch een pakketje meer temperament dan over de NASA en een puntje bij paaltje komt zal hij dat hij met zijn weerbaarheid en ze gestrengheid is een blik wil afdwingen. Dit de drank is bij van Avermaet nog altijd groter dan bij de beste.

[00:38:58]

Jan enter uiteraard absoluut absoluut, Absoluut maar zoals ik net al zei er komen misschien kansen er komen misschien kansen in een ontsnapping waar na zijn nu nog niet. Ik had er nog wachten tot de grote gaan als de grote dan uiteindelijk gaan en van Avermaet moet dan mee, dan zijn ze misschien met twee. Ik zal nooit wachten tot de Groot webshop aanzetten, want er zat wel eens kunnen zijn dat je zelf gericht moet echt doen dat gedaan is, dus ik zal anticiperend hoofdstad van al 1000 keer gebruikt hebben, maar ik zal zorgen dat ik weg ben en koers waar ze uitstekend zouden kunnen toepassen.

[00:39:36]

Deze E3 Harelbeke waar je dat lange uitloopstuk heb na de Tieghem en waren er altijd ook wat Tactus nagedacht wordt als je daar met z'n tweeën zit, dan kunnen ze of met in het beste geval dan kunnen ze wel wat klaar spelen, maar dat mag niet gebeuren zoals in de tijd dat BMC ze allemaal blijven zitten. Ja, ja. Nee, het is vooral meegaan en dan wachten.

[00:39:58]

Meegaan en ontsnapping dragen voor aan en denk je ouders zijn weg. Ik kan binnen vandaag. Ik heb mijn 1e voorraam eten drinken. Systeem post wachten. Ze komen wel. Komen ze niet te weten komen ze beiden nog altijd fris. Dat is het systeem voor mij. Koop je gebruiken. Er zit nog altijd geen sleutel terug. Jawel tuurlijk niet op, maar dat is geen 10% Dat is een gedeelte en hij moet dat kunnen compenseren met Jan met een beetje nadenken. Misschien iets minder doen. Ja ja, dat dat ja, dat is zo.

[00:40:36]

Je kan niet zeggen dat je op 34 nog bent zoals je op appartement 20 bent, maar eetmomenten gekend waar Echt heel goed was misschien wel de beste man in Goes Maar toch niet won. Dus ja, dat kan niet altijd de tribune als we vooruitblikken naar de Omloop Het Nieuwsblad dan komen we voor een van het op favorieten uit bij een random van Lotto Soudal en dat is Tim wel is natuurlijk wel eens.

[00:40:58]

Al vroeg in beige heeft intussen, 31% is op zijn naam maar een grote vis winnen. Dat is niet makkelijk. Dat zegt ook zijn ploegmaat en goede vriend Thomas De Gendt denk dat het te maken heeft met zenuwen. Het feit dat die koersen door heel veel Remmers wordt nou gestript zijn er zoveel die speciaal naar die klassieke periode of naar retourperiode. Het is gemakkelijk om dan te winnen. Dan moet alles meezit ik mezelf 100% in vorm zetten. Denk niet. Dat zijn monteur te klein is voor voor een cursus luik-bastenaken-luik op het is gewoon ongelooflijk om luik-bastenaken-luik te winnen tegen alle Philips tegen roglic dit jaar tegen Portugal tegen die mannen dat dan moet je gewoon de beste versie van jezelf zijn om daar te kunnen makkelijk, maar ja, Laat mij het eerst eens aan Thijs voorleggen hoe schat jij de kanten van Tim wel eens in het voorjaar in.

[00:41:54]

Ja, ik zeg elk jaar zeg ik heel hoog en dit.

[00:41:58]

Is altijd anders zijn en ik ben altijd goed in het begin van het jaar en dat is dit jaar. Was het besef je mij in het verleden is het ook in Mallorca geweest of waar dan ook het hele jaar door waar die ook koers is goed behalve als het echt heel warm en heel heet is misschien, maar het is ook voor hem tegelijk ontzettend moeilijk om op de manier koerst een klassieker te winnen En De Omloop Nieuwsblad is dan misschien nog wel een van de koers the best bij hem past, maar hij is zo offensief.

[00:42:31]

Hij rijdt zo aanvallend. Dat werkt heel goed in in die kleinere koers en dan kan die echt iedereen overrompelen, maar dat is in in grote klassieker soms te lastig en dan zijn er toch te veel grote muren en teveel grote renners die achter hem zachter aarde en profiteer ervan zijn de op principe op de duistere meneer concours. Ja gaat ie soms inderdaad te vroeg in de aanval ze gelijk wel eens een klein beetje met die.

[00:42:58]

Vroeger dan Eddy Planckaert won altijd koersen van papa tot de Middellandse Zee en wordt nooit een klassieker San mijn zei ik kan geen 260 km aan tot op bepaald. Anders beginnen werken is minder in het voorjaar minder gepikt naar die vroeger periode, want ik praat me dan af. Oké. Je kan dat wel binnen beseffen dat mijn gedachten je kan wel, maar als je basis breed en goed genoeg om de lijn door te trekken en om dan ga je dan echt focussen op het absolute grote werk van 6 uur en 7 uur.

[00:43:34]

Dat vraag ik Melvin is dat de reden. Waarom is dan met niet in die wedstrijden schittert en dan wel tot Ja jammer genoeg. 200 meter is het hoogste haalbare. Zo gaat ervan uit dat Paul van den Bosch weten we dat moet opvangen en hij wel eens zover kan brengen. Alleen is dat Is dat nog niet gebeurd. Wat is het beste resultaat geweest in de koersen?.

[00:43:58]

Antwerpen Waalse pijl en Luik Bastenaken Luik zijn er nog maar twee dezelfde dan moet je doen als je wel eens bent om dat is wel explosief wel eens kan en dan kom ik binnenkort met vind wel wat klaarmaken, maar gaat hij dan daar kunnen doen tegen een eerste of tegenaan. Filip dan is het antwoord p10 en een wat moet hij dan doen dan die ciperen wil. Dat is een keer op keer niet eens een dilemma, hè? Hopen dat je inderdaad was. Thomas De Gendt dat zegt dat je je beste warmtepakken heb.

[00:44:30]

De meest ideale dag en dat andere nog net wat minder zijn misschien foto 4 juli in België ook al teveel op de klassiekers voor wel eens. Misschien is Dennis is misschien helemaal niet en typen dat op zijn beste eens in de klassiekers als je ziet hoe hij ervoor altijd wind en hoe makkelijk hij door de jaren heen wedstrijden wint, dan is hij misschien wel veel meer geschikt om te worden uitgespeeld om ritwinnaars kinderen passen met een kleine jongens en daar.

[00:44:58]

Niks mis mee. Ik vind het fantastisch alleen er naar te kijken. Ik geniet ook van interviews en je kunt zo zijn afgelopen jaren van Spanje Je kunt toch gewoon opschrijven. Je weet dat op de dagen. Dat weet je wel eens mee zit en dat hij een hele grote kans maakt om te winnen en dat is zo'n bijzondere kwaliteit. Ik denk dat je dat moet koesteren in plaats van moet kijken naar waar die tekort komt. De koster daardoor maar is niet direct hij zelf, hè. Thijs niet getrouwd hè.

[00:45:25]

Hij wil heel graag willen moeten ze was aan het verstand brengen zodat hij misschien zoals hij zegt beter focust op die korter ons nee. Nee, Ik zal nog even doorgaan. Ik zal uiteraard die klein voor ons kan het weten, want hij heeft de tijdrit in de benen kan voldoende Berg oprijden dat allemaal op. Dat is ook vet, maar waarom is niet echt nog iets heel Volvo dealer voor de luik-bastenaken-luik kamer is van vorig jaar wel lekker in de voordeur of kom maar.

[00:45:58]

Is een baan opsporing daar weg rijden en dan die inspanning doortrekken als je ziet wat te groot te doen op de roze wolk. Oh ja, dan moet je daar echt met heel veel reserve staande voet aankomen en daar heeft hij nog niet het geduld voor parijs-nice is ook niks mis dus op 5 gehaald, hè. En een briljante vorm heel vroeg andermaal wanneer gaat de rest niet. Dat is niet rijden omdat deze zinnen gezet heeft op de straat en zij wel is best ver kunnen komen en dan gaat hij aansluitend en milaan-san Remo benieuwd wat dat wordt met Tim Wellens ik blijf nog even bij Lotto Soudal Philips Gilbert Michel heeft nog inzicht om te scoren in een klassieker Topklasse Dat is hetzelfde verhaal van mening zandstrooiboerderij, dus ik ben er helemaal nog niet aan toe, maar dan toch al in de eerste de beste wedstrijd tegen panter gaat goed presteren en wij gaan in een vlucht en daar toch ook wel de toon.

[00:46:58]

Dan ga ik ervan uit dat hij verder staat dan in mensen willen laten geloven. Moeten we Milan van Raymond nog maar eens laten vallen zoals elk jaar eigenlijk Ja ik denk dat dat nu net de moeilijkste is om te winnen voor hem explosiviteit daar helemaal bovenop afdalingen nemen aan blok met risico's van er toch al een paar keer in een valpartij betrokken geweest allemaal samen denk ik dat het ja, ondanks dat het jammer is, maar dat het inderdaad jammer is om milaan-san Remo nog te kunnen winnen, denk ik.

[00:47:30]

Er is die transfer politiek natuurlijk van Lotto Soudal die verjongingskuur die er nu geweest is, wat denken jullie gaat dat een aantal vragen in het voorjaar gaan ze daar misschien een prijs voor betalen op een bepaald moment. Ik denk dat het verkeerd is om het nieuwe Lotto Soudal af te rekenen na dit de eerste de beste voorjaar naar de verneveling finale van 9 of 10 jongen krachten. Ik denk dat je daar twee seizoenen misschien.

[00:47:58]

Moet nu wachten en dat het ondertussen al wat op de schouder zou liggen van Angers van en wat is van een Tomos begint het aan die jongen is een jongen die zich dan misschien wel in de kerk kan rijden. Straks hebben we vorig jaar ook al een beetje kunnen ontdekken. Ik dacht in Gent Wevelgem Florian Vermeersch absoluut wel eigenlijk. Jammer oké, mijn heeft daar zes zeven acht tennisracket. Dan zijn er ook een deel bij waar ik van denk of vond. Ja oké, die misschien zelf ook eens in de spiegel moeten kijken in hoeverre ze nog rendement hadden om het uit te drukken inderdaad Vermeersch en dan kom je terug bij Stan Dewulf waarom die is weggegaan bij dat team.

[00:48:38]

Dat vind ik dat jammer, want dat dat een man kunnen zijn voor de toekomst, Maar ja, ik ga niet mee in het hele verhaal van Tess heeft 6 jaar bij Lotte of 7 jaar bij Lotto gereden met u doen zijn weg. Ja, als hij mocht bij particulieren hebben gereden hebben, dat was misschien na 4 jaar al weg en iemand en die vraagt moet je ook durft.

[00:48:58]

Er zijn ook bij die zelf in de spiegel moeten kijken. Oké, We zijn nog kans hebben ze natuurlijk om te scoren in het voorjaar voetbal België als buitenlander, Maar laten we beginnen met nog een klant genoten de winnaar van de Omloop van vorig jaar om deze tijd is de Onderwijslaan daar lamp en geprobeerd om op te vangen en hangt hem ook goed op sterven. Blijft nog altijd lampenvoeten ophangen. Lampen komt nog aan denken, wat komt er niet aan? Het is gestorven Die De Omloop Het Nieuwsblad 2020.

[00:49:32]

Nee denk dat ik wel met de bloedvaten die daar vorig jaar een misstap wat zal ik zeggen en dat dan niet normaal gang van zaken was. Dus doei. Heel veel druk dan direct de eerste openings klassieker laten zien dat Jasper stuyven als ik me niet vergis heb hem nog niet in actie gezien. Dit jaar ook wat zijn de verwachtingen. Ik ga richting als je dessert met mijn verwachtingen Het trekt betreft.

[00:49:58]

Met een 2 met een Drietand moeten gebeuren een stijve mads pedersen die zich uitstekend bestaan. Met daarbij ook nog tuns die ook goed op dreef is Vorig seizoen op die manier moeten gebeuren. Ja, absoluut dus maar nogmaals Nogmaals hoe sterker en oh oh, hoe ver die mannen Druk boven staan. Dat maakt juist mogelijkheden biedt juist mogelijkheden voor voor andere teams. Ik ga daar nog wat namen bij gooien van België Lampaert Yves Lampaert Het is benauwd Dylan teuns. Sep vanmarcke chumvi verwacht jij nog iets speciaals in dit voorjaar.

[00:50:38]

Ik denk dat Dylan teuns van die namen misschien wel het meest potentieel heeft in de klassiekers zowel in De Omloop Nieuwsblad als meer in de Waalse klassiekers. Die heeft echt wel de kwaliteiten heeft iedereen laten zien om echt finaal het rijden en dan moet boven te rijden of zelfs te winnen.

[00:50:58]

Ik denk dat het te maken. Ja, ik had een heel erg gegund om een grote koffer te winnen, maar ik vrees dat het too late is. Zet Van Marcke Inderdaad we kunnen het hem daar denk ik. En we zullen zien of het dit jaar kwam de gaat komen. Hij probeert het in elk geval bij een andere Ploeg bedoeling is natuurlijk. Ik wordt de koopman en die heeft voornamelijk klassiekers, maar ik stel voor dat is niet uitgesproken, Maar ik zit wel heel leuk, maar die is wel leuk met Ian om hem beter te maand langer bij staan of kunnen ze zelf zijn belangrijke rol van de toekomst.

[00:51:44]

Dus ik verbeter Albert van Mark frisse lucht gaan opsnuiven bij het team uit Israël wat denken jullie? Is dat een goeie 6 of 9 juli meer naar Matthijs net zei het gaat er niet meer van komen.

[00:51:58]

Wat complexiteit hiervan zijn carrière betreft is er in geslaagd om datgene wat tijd neergezet. Heeft de beste mogelijke manieren te verzilveren maandag bij Israël en heel goed contact gekregen. Heeft wel lang geduurd en dat dat al essentieel is. Ja, ik hoop dat hij nu de motivatie zelfmotivatie dokter nog een keer tonen dat er in zit en wat er eventueel nog overblijft. Zet vanmarcke lijkt me nu niet de man die het meeste maken heeft met een gebrek aan eventueel vergis ik mij daarin heel moeilijk om te beoordelen wat een WhatsAppje de voorbije 5 jaar gebeurd is, want hij is wel meteen over naar het andere, maar desalniettemin naar het meer mogen zijn meer wedstrijden deelnemen buiten veel te beperkt programma.

[00:52:50]

Dat kan je doen. Dan kan je doen als je als je rechtsboven uitsteekt en zeg ja, ik kom ik zie je niet over mijn Marin.

[00:52:58]

Al de laatste wedstrijden lichaam van Waregem tot Harelbeke tot allerlei wedstrijden laat mij gewoon als ik voorbij gaan om dan te zeggen parijs-roubaix. Ja dat is goed natuurlijk, maar dan moet jij dat eindelijk Omloop het volk Nieuwsblad gewonnen, maar Maar dan heeft hem heel vaak zelf nog niet deelgenomen aan de Omloop het volk door allerlei planningen en dat ik dan denk bij mezelf. Ja maar als jij aan deelnemen aan de Omloop Het Nieuwsblad Wie gaat er nou wel deelnemen. Die zijn pas die andere de absolute topper die misschien kunnen zeggen van dan laat ik aan mij voorbij gaan, Maar begin t-stuk met dat denk ik dan.

[00:53:35]

Ik kom nog even terug op het randje namen dat ik daarnet genoemd heb ruzie met Lamber benauwd. Transfer market is schuift vooral Dylan teuns naar voren is inderdaad veel zij wel. Ik kan het zo wel in het Vlaamse werken als in de Ardennen en was mijn voor jammer. Dat is goed natuurlijk, Maar inderdaad trouwens goed bezig.

[00:53:58]

Finale rennen kan ook een tijdrit rijden. Misschien misschien iets meer risico in bouwen, want op zekerheid mee driften en dan wachten en kijken dan is het misschien net iemand voor je weg en dan wordt het moeilijk natuurlijk. Ik kom daarna parijs-nice eruit, want dan maakt hij ons Belgische commentatoren altijd blij is altijd wel prettig als je een landgenoot hebt voor Edwin en ook nog een hele poos methode voor het eindklassement zie benauwd Vorig seizoen. Daar kikker je van op. Dus daar heb ik op Teunis thuis is veelzijdig.

[00:54:33]

Misschien speel dat een paard te veel en Meghan op de me op straks en de kinderen van Vlaanderen liggen op de Ardennen dat is heel mooi dat hij het allemaal in petto hebt, maar vond het dan nooit is dat hij een geweldige winst of moeten we wel tijd suggereerde dan met thuis nog maar eerder naar de groeten van een week gaan. Wat doe je met Ties benoot?.

[00:54:58]

Die mag mij zoals ik dat vorig jaar in Parijs nice gedaan heeft even sterkte ermee, want daar was hij echt sterk. Ik zie dat hij ook mannelijke versie toe is dat hij nu zijn laatste seizoen. Alles gaat zitten op een klassiek werken dat hij vandaan afronden wielrenner wordt. Er zijn dan met hem plannen. Ja, hopelijk zegt dat die lijn door die lijn van Sunweb dcm nu. Dus laat ons hopen dat ze daar dat met die maar even aan zichzelf en die zeggen ook niet helemaal niet, maar nog verbeterd.

[00:55:29]

Ja hij is een man twee we nog rekening moeten houden voor de Ronde van Vlaanderen bijvoorbeeld. Dat is de koerswaarde uiteindelijk ooit ontdekt hebben. Het moet erin zitten als je dat op 223 jaar vijfde kunt rijden om daar toch in de buurt ergens dacht ik vind of vijfde Ja dan moet dat nu zoveel jaren later zou kunnen alleen moet daar dan ook echt vol voor gaan en dat dat niet bijnemen natuurlijk, want dan wordt het toch maar moeilijk zou dat nog in zijn hoofd zit die Ronde van Vlaanderen ja.

[00:55:58]

Een beetje moeilijk om te zeggen van het wordt onderhand wel een van de laatste kans. Het is inderdaad zo dat hij zich op het ronde werken en nu lekker matig had hij dat dan doen en gaat hij dan zoals je dat vorig jaar Sunweb Fantastisch gedaan hebt in een samenspel met anders en toen was hij er ook nog bij wat mij toen wel opviel dat was ook door omstandigheden door een val vrijwillig in Doordat hij dat iedere keer nummer 1 was de battles te openen, want anders dan van profiteren zou wel leuk zijn dat hij dat kan omkeren en dat hij met Ruud mensen van paarden naar huis komt probleem.

[00:56:31]

Daar is gebrek aan explosiviteit. Ik heb dat is voordeel van dit soort jongens nu bespreken natuurlijk het moeilijk in Aldi zeker. De Vlaamse klassiekers is dat je kunt nog zo goed zijn. Je kunt het niet controleren en nu een grote ronde veel meer controleren wat je uitslag. Uiteindelijk wordt in die Vlaamse wedstrijden zijn er zoveel jongens die van Black 320 kunnen rijden als ze wachten maar die alleen maar kunnen winnen als het acht.

[00:56:58]

Dat heb je niet in de hand. Ik begrijp heel goed dat jongens benauwd als ze meer controle willen hebben over de resultaten carrière dat ze toch meer gaan kijken naar het grote ronde werken of kleiner onderwerp van de klassiekers België af te sluiten. Misschien toch nog een woordje José over Yves Lampaert op televisie. Iedereen Beroemd gaat hij ook beroemd worden poezen die eraan komen dat een andere dag Jan als het voor wasmachine Michel daarnet zegt de laatste kans is. Ik zeg niet dat het voor Lampaert de laatste kans is zeker niet, maar moet dan ook weer kunnen gebruik maken van de breedte van van de Ploeg tijdje terug geleden gezegd hebben als we missen nog eens een misser en dan Dan toch maar koken op winst van de Ploeg die manier zal l'impact.

[00:57:47]

Het moeten doen kan Lampaert dat dan zeg ik ja, dat kan, maar het moet dan Jan zoals ijzer net zegt allemaal een beetje mee zitten. Zou zeker moeten en wat komt er straks op ons af?.

[00:57:58]

Buitenland dat is ook een vraag natuurlijk wat mogen we bijvoorbeeld nog verwachten van Peter Sagan in de giro in oktober vorig jaar kon die eindelijk nog eens binnen Tour de France 2020 verder Game Of The Year on eerste en enige 2720 personen hele tijd geleden dat hij Toen hoorden we zeggen. Wat denk jij? Dat is alvast een kruis gemaakt over het openingsweekend Corona quarantaine enzovoort. Wat betekent dat allemaal voor Peter Sagan.

[00:58:58]

Zet hij ook echt een achterstand opgelopen, dus dat is alvast niet al te goed nieuws forum. Ik denk dat zij kan op zijn best nog echt mee kunnen doen om de grote klassiekers. Het is alleen de vraag jij niet op zijn best. We hebben het vorig jaar eigenlijk een keer gezien in de giro. Het jaar daarvoor. Nou eigenlijk misschien helemaal niet. Dus ja, het is echt nog maar de vraag of ze kan de situatie en het plezier kan vinden om onze beste zijn, maar beter dan op zijn best kan absoluut nog klassieker winnen.

[00:59:28]

Ja misselijk Herinner mij van vorig jaar toen we hier ook zaten een exacte jaar geleden ongeveer zoveel vraagtekens hadden bij Peter Sagan die zijn er niet minder op geworden, denk ik. Ik hoop dat hij het gevoel het overheersend gevoel van saturatie kan doorbreken. Kan dat niet van mij afzetten dat die indruk geeft. Laat die vlucht in de giro. Laat dat daar de tegenstander van zijn natuurlijk, hè, maar ik heb dat andere nog weten doen toen met Rik van Looy een sprinter wat minder.

[00:59:58]

Die ook van verder gaan vallen n69 bericht naar Nancy onder 650 km solo in de aanval is dat een vraagteken daarvoor kiezen of is het precies het beeld willen zijn van weerbaarheid? Ik hopen op het op het weten en de allerbeste Sagan kan op een ander. Goedendag onze bijzonder bijzonder pakket bezorgen, bora-hansgrohe zijn. Ploeg Hebben ze daar al een beetje geanticipeerd op Ja het zou misschien helemaal niet meer van Peter Sagan komen en dus nieuwe spullen binnen gehaald. Dat is ook Willem Koopman denk ik of niet.

[01:00:38]

Ja klopt, man heeft hij gewonnen. Ja dat is het in de steek te ver bovenuit in lengte, maar Koopman staat niet in niets over zeggen. Dus ja, hij wordt nooit is tweede in een parijs-roubaix zeker maar verder. Ja dat is mooi even zelf problemen om een app te vinden in Parijs nice maatregelen.

[01:00:58]

Walter Disney trekt de mist slimmer en er in het peloton was ook nog niet nodig, maar als je wil bellen, is dat wel nodig, dus dat wordt rapporteert moeilijk en wat betreft. Ja ik denk ik denk dat het de voorbije jaren 10 jaar heel moeilijk geweest en soms kan te zijn om Peter Sagan te zijn en vooral Peter sarante blijven. Dit is zoveel geweest dat het nog moeilijk Sandra je moet ook de lengte van zijn carrière al in ogenschouw nemen hè. Die stond er al op z'n 19de, hè, die van anderen in Parijs op 20 mei waarbij van zagen, want dat gaat per ons nu allemaal overkomen.

[01:01:38]

Het is gebeurd, hè, Maar de manier waarop hij grote koersen rijdt. Dat was zoals van 162 w met die vergelijking elke dag 3 vliegen elke dag mee eens drinken voor winst en voor die tussenpunten meegaan in ontsnappingspogingen in Bergen Tapas en nog daar nog eens een gram halen die reet van.

[01:01:58]

20e etappe 17 18 provincie of in iedere keer met met met focus, dan ben ik een automaten dan. Daarvoor kan ik wel begrijpen dat als we 10 11 12 verder zijn dat het wat minder is. Beterschap draait inderdaad al lang meer tijd, maar er zijn er ook andere die dat wel doen en die die liefde voor de koers misschien langer in zich dragen die De Goesting ook langer mee drang naar aanleiding van jouw favoriete en dat zal ik anders over denkt. Ja. Ja, het is ongelooflijk hoe lang hij het volhoudt, maar zelfs verder heeft aangegeven dat hij met dit seizoen stopt.

[01:02:35]

Dan moeten we nog zien natuurlijk ook dat hij gestopt is. Ik weet het niet. Ik weet niet. Dat durf ik echt dat echt niet te zeggen. Hij zegt dat hij stopt, maar ik niet uit als het dit jaar allemaal van een leien dakje gaat dat hij toch nog ergens een rondje door. Ik denk dat hij stopt. Ik denk dat hij voldoende fondsen verzameld heeft om zijn alimentatie.

[01:02:58]

Betalen Ja dat gaat wel hebben trouwens ook hè. Die moet ook nog steeds alimentatie of niet dit nog steeds problemen te zijn en daarom moesten nog. Ja oké, We blijven bij die bij eens kijken. Misschien naar jou toch misschien allergrootste team van het hele peloton inails wat het voorjaar betreft Ja die ploeg is niet zo sterk gewapend. Daarvoor blijft toch duidelijk dat voor ineos. Alleen de grote ronde stellen dat ze van die voorjaarsklassiekers niet teveel wakker liggen. Ze hebben voor de klassiekers en ze hebben van baerle die jij qua stijl en qua inzet en qua allrounders zijn.

[01:03:38]

Geweldig. Charmeert is niet genoeg, hè. Nee, België geen voorjaarsbloeier, dus ik denk dat van harte als je in de stad een bod gehad Esther van inmiddels dat ook wel zal over hebben van of gemeente van Ja zo zijn dat toch niet echt van dat ik mee bezig, maar als je dan merkt dat ze nu al een prijs samenstelling van.

[01:03:58]

Giro ploeg van mijn toertocht en een grote Ploeg op papier hebben en dat ze daar kunnen spreken met al die toptalenten dus binnen gehad hebben. Ja wat een wilde dat is voor mij de meeste pertinent hoe gaat ineens met die grote ronde om gaan zitten zoals het nu ervaren hebben in de giro weliswaar met een ziek in principe minder dan die van de tour gaan zitten in de in een aantal een patroon schieten, dus dat ook in de tour. Dat zou geweldig zijn Afghaanse een vaste procedure die ze 10 jaar ingeklapte blijven houden maar een gestrekte draf met vier vijf op een rij.

[01:04:39]

Ik denk niet dat ze op die manier de toe kunnen winnen tegen jou en tegen Rodi tussen ik Ja dat zou heel mooi zijn voor het wielrennen als volle bak op tafel gaan, maar voor het voorjaar ben ik. Ik ben zelf stiekem wel benieuwd naar wat ik ook doet. Het zal meer naar Dance klassiekers, maar ik ik ben er wel.

[01:04:58]

Naar wat ik kan op de weg. Dat zal dan voor de Omloop Zijn in Parijs Ruben van veranderen. Houdt hij niet. Nee nee, wat zie jij in bitcoins voor het voorjaar wilde voorjaar. Pitstop is een talent. Heb ik ook al jaren gevolgd bij wereldkampioen tijdrijden geworden in Bergen Ja dat niet alleen natuurlijk een prijs gewonnen bij de belofte. Dat is allemaal bij de belofte en niet iedereen prestation Remco evenepoel gedaan heeft de kans dat pitcock meedraait van in de beginnen bestaat absoluut wordt natuurlijk nog even iets anders nog even iets anders.

[01:05:37]

Maar ja, het is een. Het is een geweldige rendement er zitten in norm voor je de norm weer potentiële naar heeft de vrijheid van Hans zal ik maar zeggen vooral in zijn hoofddoek om om dat te doen, dus wat dat betreft heeft hij de juiste gaves om zichzelf niet. Ik heb te laten maken en dat is toch wel heel belangrijk. Hij kan goed lopen ook Michel.

[01:05:58]

Mogen we geloven? Ja wat overdrijven na die tijd hè, dat kloppen. Ik heb besloten om niet meer aan te trekken 1325 puttemans, 5513 13 Hallo dus maar een minuutje bij hè, Maar dan is het nog straf hè. Jij hebt gezien dacht ik en Thijs ja. Ja, klopt. Helaas niet. Het was ontzettend druk geweest als hij dat gewoon op de weg had gedaan tijdens een rondje hardlopen in lies, geloof ik dat het was. Maar ja, dit is echt een wereld tijd voor Toppers op de op de baan als je die straat vuil echt ging uitpluizen gingen GPS kijken.

[01:06:44]

Dan zag je dat hij nog wel en dat het eerder 1525 was. 1325, maar 25. Dat doe ik ook niet na diverse dat er verschrikkelijk uit kan lopen. Dat is die bewezen op de kozijnen Gavere waar.

[01:06:58]

Boerenbond los uit het wiel liep verf op de jongenskamer veel heel veel Talentstad natuurlijk. Ik ga net zoals daar net bij de Belgen nog wat in de groep gooien namen van wie we misschien iets verwachten of misschien ook niet pedersen Drenthe Kristof bettiol. Matthews contra, anders en marie-josé en mag beginnen degene die de eerstgenoemde Petersen andersom dan ook noemen, maar ja, dan heb ik er al 2, dus het is natuurlijk ook een snelle mannen snel sterk. Ja en die moet nog altijd zichzelf terug er bewijzen. Oké heeft daarna die wereldtitel wel gaan twee begin begonnen, maar zal toch zeker nog wel iets willen er nog iets meer willen doen, denk ik dus een goede Petersen zal wel eens heel raar uit kunnen komen.

[01:07:51]

Michel Wiki jij mag ook iemand zijn die niet genoemd en dat was mijn eerste keuze.

[01:07:57]

Als hij meedoet en mensen zakken erbij zijn in finale van de Omloop Het Nieuwsblad waar vorig jaar ook van de partij van een derde uiteindelijk geworden is na de 2de Ronde van Frankrijk en dat is niet alleen sterk. Dat is ook zeer snel, maar vooral Peter heeft de neus voor het unieke moment zijn er niet teveel die die neus hebben. We hadden hem ook in gedachten voor de Ronde van Vlaanderen vorig jaar Ja maar ik heb het al eerder gezegd van Martin van der Poel en als dat nou bewezen worden.

[01:08:35]

Misschien kan dat nu weer voor mensen doen. Die hebben de andere gedegradeerd gewoon weggereden, hè. Er is weinig op teruggekomen in de pers. De dagen daarna naar buiten die drie en uiteindelijk twee stomme die andere hoegenaamd niet op een foto van Thijs wie heb jij nog in gedachten?.

[01:08:57]

Van de meest interessant is dat die video in Parijs Tours en daardoor hebben we ook niet goed was, maar dat is wel heel interessant het vuur. Ik ben zelf altijd benieuwd naar wat match kan inderdaad, maar dat is elk jaar hetzelfde dat elk jaar komt het er niet uit, maar in theorie Als je kijkt naar Wat waren er? Dat is en hoe handig die fiets is en de kwaliteiten die heeft moet hij weer in kunnen komen, maar het komt er alleen nooit uit en ik wij zijn nu toch al een goede zes zeven jaar bezig met de voorbereiding van dit soort gesprekken altijd bij mij, dus het komt er niet van dit jaar wel zo snel bijna niet welke we nog een paar jaren wachten.

[01:09:42]

Ik moeilijk moeilijk de tribune. Ja we gaan ons niet blind staren op de Vlaamse klassiekers om bij het voorjaar hoort ook het klimrek in de ardennenklassiekers en dit jaar denken we in dat verband.

[01:09:57]

Zeker aan één van de relaties van Vorig seizoen dus Westermarkt Yoshi Ja in de klas indesign to play Little Bit like about Stefan van der Poel really hard to get in a Sprint so It's Almost van me to to be teamsite supersized en daarna gotour en daarna Focus on long-term Maybe in the future Grandtour de man van de Amstel Waalse pijl en Leuk Normaal gezien wel hè.

[01:10:57]

Magazine is dat een soort nieuwe valverde heeft er Vorig seizoen gewonnen. Was er ook super dichtbij in Luik Ja uiteraard als daar inderdaad geen misslag is dat dan zou je er inderdaad heel dichtbij geweest hebben dat absoluut niet alleen over die koersen ook niet over de wedstrijd gewonnen heeft of verliest, maar het is vooral de manier waarop koers en kansen en mogelijkheden die heeft Ja ik vind het alleen jammer jammer wat er gebeurd is eigenlijk. Ik ik weet niet. Ik moet over het feit dat hij verandert van Ploeg Ja ja, ik snap eigenlijk helemaal niet.

[01:11:37]

Ik bedoelde snap het verhaal van Sunweb sowieso al niet op DSM dat mijn Renders laat komen dan gaan en dat daar dan nooit echt de echte reden verteld wordt en dat vind ik eigenlijk Ja ik vind dat jammer bij de naam markiesje. Dus daarvoor dat ik bijzonder blij was dat ik naar de Bussel kan komen, want ik wist dat dit thema sowieso.

[01:11:57]

Ik wil nu van thuis weten waarom zijn die uitgegaan? Dat was een vinger de hele tijd. Jij kent hij. Ja ik ben er mee bezig. Laat ik het zo zeggen, maar het is in ieder geval niet het verhaal wat hirsi doorlaten uit wat je terug lezen in de keeper voorbeeld dat het zou gaan om geld, omdat hij niet werkt gefeliciteerd nadat hij goede uitslag gehad behaald. Er zit veel meer achter haal je dat? José zegt. Ze zijn uit elkaar gegaan op een op een ontzettend vreemd moment week na de ploegenpresentatie diepe december en een paar dagen later had hij ineens een nieuw contract bij en dat was ook een last minute in elkaar gesleuteld contract.

[01:12:38]

Daar is veel meer aan de hand dan alleen maar geld of wat het ook wordt gezegd dat je dat Sunweb of DSM niet goed kan omgaan met kopmannen Ierse stuk meer aan de hand en ik hoop dat ik er binnenkort meer over kan zeggen, Maar dit is binnen de Ploeg en binnen.

[01:12:57]

Binnen DSM zitten en heel lastig thema geweest en zijn heel lang mee bezig geweest om in feite heeft ze je uit de proef te krijgen. Waarom hadden ze dan beide landen? Ik denk dat hij de belang wat hoe ik het nu begrijp wat ze vooral van de zijde van deze om er uit te komen. Ze wilde hem dus droppen. Daar lijkt het wel op je zou te maken hebben met de gebruik van ketonen. Dat niet toegelaten is best handig. Dat weet ik niet. Dat denk ik eerder zegt niet de informatie die ik nu heb is.

[01:13:31]

Het is dat in ieder geval niet doorslaggevend of dat zou te kort door de bocht denk ik beter niet of dat de reden zou zijn om zo'n jonge veelbelovende herinner afgesloten, dus nog gebeurt, hè. Waar is ook moeten gaan omdat hij werkt het op werk te doen voor Kelderman Ja ja zeker, maar ik ja, ik moet ik zeg het is dus niet.

[01:13:57]

Mobiel is gegaan natuurlijk. Dumoulin is vertrokken. Matthews is vertrokken ome Kelderman en die zijn allemaal vertrokken, omdat ze een zware met de manier hoe we deze omgang met met de wat hoger plaatsen op de kop mannen, maar dat dat lijkt hier niet aan de hand. Het is echt wel iets anders en ik denk dat je wel een goede richting Michel maar ik weet het zelf zo nog niet in detail gaat wel die kant op jouw fiets anders dan dus maar wel in die richting Doei dan ook zo geld wel een rol gespeeld hebben, want de klas Ik weet niet of het waar is, want je leest is waar, maar dat hij een Alonso gaat hem van 75 jaar €80000 en als je dan kunt schakelen naar een miljoen.

[01:14:41]

Ja ja, maar dat is ook dat klopt ook niet. Dat moet je misschien wel, maar dat zij dachten €50 En er werd ook gesproken van €34000 geloof ik. En dat kan helemaal niet minimumloon van een van een trappistenbier.

[01:14:57]

Onzinnige lekker verteld interessant en zeer mijn nieuwsgierigheid wordt alleen maar aangewakkerd. Herken dit verhaal. Ik vind het gezien de enorme belasting van het verleden van ons verleden in deze vind ik dit niet kunnen we hebben rechtdoor de waarheid. Ja, en het is speciaal voor DSM vind ik wat een geweldig bedrijf is echt een multinational van niet meer met innovatieve materialen bij je zijn en dan is het best of misschien juist. Daarom dat is het verhaal dat Thijs dan zou moeten boven spitten thuis eten. Komt het moment eraan of waarop.

[01:15:30]

Wacht DSM het vroeger zo'n hebt dus om met die waarheid naar buiten te komen als het dan toch zo is dat zij vooral van eerst die afbeelden wat ik ga dat zei je de waarheid niet of niet begreep niet mogen vertellen, dus dat zijn over hebben gesloten waarbij DSM geen voorwaarde commentaar mag leveren optreden van Waarom zijn met Jessie uit elkaar zijn gegaan dus.

[01:15:57]

Van DSM ga je gaat het verhaal niet zomaar komen. Nee wat ik me afvraag is het DSM of is het Speekenbrink beide Oké goed zoals ik zei heel of het of de waarheid nog aan het licht komt in dit verhaal, maar terug dan naar die ardennenklassiekers. Ik beginnen bij de mannen met deze podcast min of meer begonnen zijn van harte. Hoe moeten die Michel doortrekken tot en met Luik nu nog niet nu nog niet? Er komt ook nog een Touran en dan komt ook nog eens de periode van de Olympische Spelen vlak achter aan.

[01:16:32]

Dan denk ik dat de scooter zoveel wordt als je nog eens doortrekt naar tot en met luik-bastenaken-luik, maar gewoon naar pool heb ik gezien en zo zit hij was was wel sterker vorig jaar Ja je weet nooit wat er in het voorjaar kan gebeuren 14 dagen er even van tussen zijn door een of andere reden en dan kan zo'n luik-bastenaken-luik misschien nog wel net daarbij is dat dan voldoende om die wedstrijd te winnen. Zal toch?.

[01:16:57]

Worden natuurlijk tegen een pakketje aan tegen jou en tegen nog een paar andere dus ja, dan dat kan, maar ik denk dat het moeilijk op de planning zou kunnen met je de koelcel ook geen één of andere wereldbekerwedstrijden Mountainbiken en pertinente goede plaats in de bespelen moet afdwingen. Ja Mathieu van der Poel wordt minder wegrennen dan wat wat van harte, maar blijft altijd maar met dat mountainbike gebeuren in het hart erop zetten als het van het goede teveel is zoals je zegt Michel voor van Martin van der Poel is dat dan ook niet zo voor Julian alaphilippe of heeft hij een motor die maar nooit uitgeblust raakt praat die tussen wedstrijden waren wij ook van houwen die ook bij ons zeer hoge ingeschreven zijn daardoor Vlaanderen die Harelbeke Het gaat hier rijden hè Ja Samen verbazen van harte van Ja dus dat niet doen Zal af en toe wat lucht scheppen en gaat ook even op het niet starten in Parijs.

[01:17:57]

Dus dat is eigen ander moderner. Dat wordt niet meer zo strak bekeken. Mijn gaat wat pauze inlassen en en heropbouw doen specifiek naar de deze ook nog kunnen vinden toch een hele atypische seizoen natuurlijk het vorige Thijs met Tour mannen zoals rookvlees zijn die dan het podium kleuren van luik-bastenaken-luik, is dat ook zin in en hopelijk normaal seizoen dit jaar Ja ik vrees niet. Ik Vraag dat je dan toch weer gaat krijgen dat renners, niet eind april goed willen zijn luik-bastenaken-luik. Ja die zich op de toeristen die ze dan misschien zullen ze meepikken voordat ze weer boven stage gaan, Maar ja, wat je vorig jaar had dat renners die geweldig waarin de tour daar een klassement reden die week erop strego op het WK tegen de beste klassieke renners en de week daarop in Luik Bastenaken Luik dat was fantastisch.

[01:18:54]

Ik denk dat wielrenner zichzelf ook.

[01:18:57]

Op achterhoofd moet krabben of ze daar niet veel meer naartoe moeten dat de beste renners tegen elkaar strijden, maar ik vrees dat je gewoon een normaal programma hebt dat het toch wel in de klassiekers sowieso dat de meer klassikaal inderdaad de bovenhand zullen voeren dat er heus renners volgend jaar ook niet zullen komen piepen, maar dat het voor hun niet echt een probleem zou zijn als ze niet op zijn die wedstrijden en Vorig jaar was anders uniek moment denk ik vorig jaar. Welke rol spelen wij als België nog in de Ardennen als we vanavond dan even niet meerekenen.

[01:19:32]

We hebben we dat nog lukken om daar iets laten spelen komen dan toch weer uit bij Tim Wellens Dylan teuns. De Plus want die zit ook met de Ardennen in zijn hoofd bijvoorbeeld, maar dat is dan ook weer een typische ronderenner algemeen je stellen dat de index wedstrijden en vooral die met kasseien. Het wordt steeds meer een meisje.

[01:19:53]

Als je alle aanwervingen de politiek van de als je die onder ogen neemt om de Luca neemt dat stukje was dat 90% van de aan Ingrid ronde wielrennen op klimmen en dat laatste hokje dat gaat dan deels naar tijdreis en hier en daar wordt er een lekker koud. Dat is weer betekent. Ik dacht u uit om de top 10 van de Ronde van Vlaanderen pakweg, 19937, 1994 doen je op 98 minuten gaat dan door naar 2010 geen salade 2012. Borne leg die top 10 naast de top 10 van vorig jaar.

[01:20:35]

Je zal versteld staan hoe we ingevuld hebben aan interpunctie Talent Ik heb het dan niet over Van der Poel en van harte, maar je moet gaan kijken naar Van wie in de top 10 heeft nog een klassieker gewonnen. Later over voor. Doe dat nu is zonder weinig zijn, ja.

[01:20:53]

Bericht ook beïnvloeden zijn doordat de hele vieze jaar met met Koffietijd want we zouden aan het eind, dus had in de staat van het seizoen met onder andere de radio 1 Koersel Koersel Koersel dat we hebben allemaal en dan liefst op een veilige manier Ook dat is een veelbesproken. Thema nieuw veiligheidsplan van de uvi ligt op tafel en wat daarvan vooral in de aandacht kwam. Was de speciale aandacht voor de fietshouding afdalen zitten op de buis of de tijdrithouding. Het mag niet meer tot spijt van vele anders dat allemaal verboden worden.

[01:21:32]

Ik gebruik zelf die houding ook heel dikwijls gewoon de snelste houding in een afdaling dezelfde steeds. Jammer dat het zomer wordt afgeschaft allemaal die tijdrithouding dat ik herinner mij al van dat hij ermee begonnen was. Misschien als ze ervoor dat ook al DSC toe bijna iedereen.

[01:21:53]

Gevaarlijkste Dat vind ik een beetje raar die super druk. Dan kan ik nog begrijpen dat ze daar willen afschaffen Omdat kinderen junior's nieuwelingen die mediteren dat maar die hadden een beetje ver gaan. Dat was Thomas De Gendt over de nieuwe. Ja maatregelen die eraan komen. José Wat is de zin of de onzin van de hele discussie de onzin van deze discussie vind ik zoals Thomas echt bij Dena ding zit op de bovenbuis. Daar heb ik mijn bedenkingen bij dus voor mij hoeft dat niet. Absoluut niet die andere houding tijdrithouding los op het stuur.

[01:22:30]

Wanneer ga je dat doen als je op rijdt? De Clercq zijn de richting naar de KopGroep toe of als je in de koplamp zit dat jij gaat de langebuurt voor je rekening nemen op het plakken. Dan ga je die melding aannemen voor mij. Is dat helemaal niet nodig dat hij eruit gaat. De rest daar ben ik het wel mee eens. Ja natuurlijk ook wel een beetje gefocust op die fiets.

[01:22:53]

Dus nadat wat uit het plan dat veel omvangrijker is gelegd is Thijs ja, ondertussen zien we wel natuurlijk in de koersen die we al gekregen hebben toch weer onveilige situaties die met het parcours te maken hebben. En wat eigenlijk veel belangrijker is dan die fiets zou ik toch zeker en dat is denk ik ook waarom heel veel Renders een probleem mee hebben dat je ruzie eigenlijk de schijn geeft dat ze beginnen bij de houding van Oirschot te pakken. Die voor relatief weinig ongeluk hebben gezorgd al denk ik dat heel veel renners die superdruk prima ging, maar dat je ondertussen ziet in de Ster van bessèges dat er bijna elke dag wordt gespind op de meest belachelijke aankomst met stipjes in de laatste kilometers die niet worden aangegeven.

[01:23:42]

Ik denk dat daar heel veel renners helemaal zat mee zijn en ik denk dat het heel belangrijk is dat jij alles meeneemt in de hele veiligheidsplan en dat is dus weer niet gebeurd.

[01:23:53]

Hoe goed het ook is dat de ie eindelijk aan gezeten met onderwerp en het begint wel bij de de acteurs in de sport en die vergeten ze elke keer, maar is het fout gelopen? Want die had inderdaad dat dat veiligheidsplan dat rond gemaild is door de cpa. De renners vakbond Matteo trentin. Philips arbour waren erbij betrokken, maar die mail met de die dan in het najaar gestuurd is heeft de renners helemaal niet bereikt offertes te zeggen. Ze hebben er eigenlijk amper naar gekeken. Misschien als er gewoon de tijd niet voor misschien denken ze wel dan een foto voor mij oplossen.

[01:24:30]

Ik zit in een ik fase. Ik wil straks presteren en god met de kadetten nog allemaal bij pakken. We hebben een andere dingen of dat even oplossen. Nee, doe maar. En laten we dat maar oplossen. Ik zoek maar maar wat verboden of het verbieden van die dingen betreft als Window dressing. Helemaal geen problemen dus puur Windows.

[01:24:53]

Om nog wat te winnen om de harde realiteit aan te begrijpen en die te verbeteren en bedrijven zijn daarmee bezig te worden op dit ogenblik fantastische Total vervaardigd nieuwe soorten van na daarin polymeer waarde inpakken volledig absorbeert wordt, maar dan hoor ik dat als een wedstrijd of twee wedstrijden die dingen van boterhammen die firma als die interesseert, dan zegt een andere groep van wedstrijd, maar dan pakken wij die niet wat jammer zeg. Heb je zal zien die datums en gent-wevelgem. Ik was. Ik was gister meer ten ik zei meteen Dit is het.

[01:25:35]

Dit gaat heel veel oplossen als je zo de laatste 500 meter kunt inlichten, want dat is nu ook en polymeren nadat mijn zoon met een schuine kant waar alles wat er tegenaan vliegtuig van bumper geabsorbeerd worden. Ja. Waarom?.

[01:25:53]

Mag je dat dan niet promoten? Waarom hem dan in dat ding met beide handen aan of dat jij zoveel gaan we op een beter seizoen af wat de veiligheid betreft Of wordt het toch weer hetzelfde als de voorbije jaren krijgen we toch weer toestanden met onveilige parkoers met gevaarlijke afdalingen met finish was in De Ronde van Polen omnimar genomen. Laat ons hopen van niet. Laat ons UPS open van niet en ik vind het Ik ben geen plannen zorgen voor ruzie, maar de ploegen de renners samen met de IC en de organisatoren.

[01:26:28]

Dat zijn de schulden de frituur de schuldige zijn. Het zijn ook de ploegen. Die moeten optreden en vroeger optreden. Mijn heeft in het verleden vaak gezegd. Ja die aankomstlijn om die maar te noemen in Polen is intussen aankomst te gevaarlijk. We moeten daar iets aan doen, want ja nadien. Waar zat terug en met jou nadien? Waar is daar terug? Ik bedoel ze hebben gewoon te lang gewacht En is dan de de.

[01:26:53]

Zou kunnen, maar dan is het ook aan de renners. Nu steekt Renting zijn. Ja zijn hoofd in de lucht. Zal ik maar zeggen om te proberen er iets aan te doen en dat zijn de 16 Die Antwoord hebben en dan natuurlijk zeggen. Ik weet wel dat misschien moet dat niet in een bijlage zitten en misschien moet je dat onmiddellijke naar kraantje doorsturen dan of of met een ik weet niet wat met iets daar bij dat vanmiddag moeten lopen met champagne nog zo belachelijk, maar Maar iedereen heeft daarin boter op zijn hoofd organisatoren mensen die de boel moeten controleren.

[01:27:27]

Mijn is nu eindelijk begonnen en laat ons hopen dat ze die lijn doortrekken en dat van Waar dan Waar die die nadarafsluiting gekomen die veiligheid moeten bewerkstelligen. Maakt eigenlijk niet uit als ze er maar zijn. Het ontwikkelen van Fitland heeft zoveel energie en tijd gevraagd omdat het daar naartoe brengt dat het veiligheidsissues het allerlaatste thema was.

[01:27:53]

Ah ja, we hebben hier nog wel een gemeenteloods en daar staat nog nader dan 50 jaar geleden in die welk jaar was. De wedstrijd passeert boven halen. Dat is te vaak nog altijd de instelling, Rotterdam maar inderdaad de goede kant uit gaat en daarna zijn we stil aan rond te denken of er is eigenlijk niks leuker vind ik zelf dan over de koers platen vooraf op voorhand voorspellingen doen en wat dat betreft misschien nog wel uit bij onze wielermanager het jullie niet onbekende spel denk ik dat jullie kunnen straks ook weer spelen via sporza.be. Daarvoor moet je een beetje in het hoofd te kruipen van.

[01:28:28]

Ik zal maar zeggen Ploeg José de cauwer en zo sterk mogelijk Team samenstellen dat ze jou moeten het ook weer gevraagd worden. Michelle mijn broer samen te stellen. Heb je al een tip in gedachten? Wie zien we over het hoofd in Dit hele gesprek Geef eens een joker moeilijk, hè. Ik hoorde daar een paar keer de naam ook damie vallen. Doen we die maar van drinken. Dat klinkt zo mooi Stefano oldani van De Lotto.

[01:28:53]

José jij geen jokes in gedachten in die ik ben ga ik ben er eigenlijk niet aan toe, want je moet regelen mensen wel lezen, hè. Ik dacht in de begin. Het is een Ploeg maar je moet hij dan welke wedstrijd kan aanpassen en dan ja, dan schrijft hij dat we de tijd niet voor zijn werkende mensen en dit probleem is. Ik verlies niet graag en ik verlies altijd in dat soort werk, dus dan doe je liever niet mee. Ja, oké. Dat kan ik altijd zeggen dat die van ja, maar ja, het moet ik had moeten meedoen en ook de echte spelen ze de kans om dat lekker gevoeld hebben van de zin.

[01:29:33]

De koude wets mijlenver voor iedereen Duitsland dat hier dan vakken dat jullie dat e-mail opstellen in het begin, maar het vergeten aan te passen voor elke koers of niet vergeten gewoon geen tijd voor hebben zoals je je zegt Michel maar het is inderdaad een uitdaging. Je moet de juiste team kunnen samenstellen. De goede renner zijn natuurlijk duur en dan komt het er aan om.

[01:29:53]

Een Witte Merel te vinden die misschien wel het verschil kan maken. Thijs Jij bent en de liefhebber van de glazen bol cups, zoals die zelf altijd gelanceerd, dus ik kom ook nog maar even bij jou passen. Hoe zien witte meer op het is al lastig hè. Ik kijk ik denk dat dat jongens en dat zijn wel echt The outsiders zijn. Merel smeren voor ze en we hebben jullie gehad over iemand een charmant, maar die moet je eigenlijk ook wel bij hebben in het voorjaar, maar ik verwacht zeker wel dat het meer over het hele jaar verwacht ik wel echt iets van ook van jongens die overstappen zoals een lekkere zoen bij de hele wereld er achteraan heeft gezeten, maar dat zal niet voor klassieke voor Ja die doet me denken aan goldhamer en dan hebben ze niks meer, want dit is een Kijk en we zullen zien de namen zijn allemaal.

[01:30:53]

Ondertussen denk ik door jullie voordeur mee om helemaal af te ronden. Misschien toch nog één ding, want dit is een wielerpodcast en kijk, de naam Remco evenepoel is gevallen. Moeten we daar nog iets aan doen dat dat ligt aan de vragensteller. Bij deze gooi ik hem nog eens op tafel Remco evenepoel dan laatste woord. Ik wil kijken we naar Ja zijn seizoenen mag weer fietsen. Dat is toch al dat ik ga antwoorden met me de een woord geduld Gezond en Wel terugkomen en Thijs Volgens mij is blessing in Disguise dat we niet de hele tijd nu over even toe aan het praten en in de eerste plaats van evenepoel zelf vervelend geblesseerd is.

[01:31:37]

Volgens mij is het hartstikke goed. Voor.je is niet anders. We laten hem in alle rust terugkeren en hopelijk kan hij dan giro beginnen zonder al te grote verwachting was voor Laat dit seizoen eerst dat voorjaar natuurlijk. We zijn er helemaal klaar voor.

[01:31:53]

Denk ik na deze podcast. Ik denk Jose de cauwer Michel Wuyts en ook Thijs Zonneveld Dankjewel mama en geniet van de komende maanden.