Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio1.be binnen een uur lang discussiëren over de sport actualiteit en aan actualiteit was er voorbij week zeker geen gebrek met ronde van Frankrijk The u.s. Open tennis en afgelopen vrijdag de Van Damme memorial en dan krijg ik nog over het interlandvoetbal zoals altijd in de tribune ontvang. Ik twee gasten en vandaag zijn dat Sporza collega Dirk gerlo en televisiemaker lukken, Kempen heren Goedenavond Goedenavond zoals altijd met de momenten van de week en Lukt dit is jouw keuze en toe aan.

[00:01:00]

Let It Off van Ja het was 26 jaar geleden dat een Fransman nog eens een Formule 1 race zat gewoon het was te horen en ik had deze nog niet gehoord, maar dat is inderdaad wel ja, van 1996 batterij toevallig op dus naar de afloop van de tourrit gisteren. Ik heb toch altijd the reflex. Ik weet niet waar die vandaan komt om zo nog even te checken. Misschien gebeurt er toch nog iets in die Formule 1 die toch slapen is. David jij weet als geen ander en dan ja, ik zal vinden.

[00:01:42]

Ze was nog bezig. De reis. Opmerkelijk was van alles gebeurd tussendoor hele tijd stil gelegen en aan de leiding rij tussen jongen Fransman Pierre gasly die ik een beetje kennen van die Netflix reeks survive the Drive with the lights off.

[00:02:00]

Fantastisch reeks. Ja, en daarom krijg ik krijg jij in de tweede seizoen flink wat kletsen van die vreselijke Red Bull Magic wand van Max Verstappen aan de status van Verstappen die opslag kinderen heeft een grote prijs won en hij zat dan met hangende pootjes weggegaan is naar de 2e seizoen komt dan bij de tweede team van Red Bull en je had bericht zo dat ook eigenlijk met Stoffel vandoorne gebeurd, dus jij kan zo wat in de mest tot gisteren dat die botsen op 2015 aan de leiding en de manier op je voor op je stand hield.

[00:02:45]

Ja was of niet, maar toch dan heel veel koelbloedigheid door de omstandigheden natuurlijk, maar het zal wel mee natuurlijk met die die onderbreking voor.

[00:03:00]

De fiets en rijden van Hamilton Ja en zo kreeg die Formule 1 die als ik het goed heb afgelopen 7 jaar door 3 teams gedomineerd Mercedes Red Bull F1 Ferrari rijden van Alpha tauri Italiaans Team Bovendien heb interesse in Monza Ik kan wel voorstellen wat daar gebeurt er nou met die Frans niet dat als 8 jaar geleden dat er geen rijden van Mercedes redbull of Ferrari op het podium stond ook al om maar te zeggen hoe groot dat overzicht is van die grotere teams. Wat is inderdaad wat de Formule 1 nodig had en die wedstrijd ook wel, want ik ga commentaar op en dan 2030 van hoe dat wordt wel heel erg lang hier nog en dan komt het helemaal getypt door omstandigheden natuurlijk.

[00:03:50]

Maar dan krijg je een onuitgegeven podium met met drie jongens van nog een 25-jarige was twee dingen.

[00:03:59]

Dus de het verschil tussen de laatste twee honden of honden amper anderhalve seconde zijn op een bepaald moment komt hij Carlos sainz Jr wel heel dicht en dan krijgt hij vanuit de pits opdracht om zijn tweede plaats veilig te stellen terwijl die zelf niet geloven wat die voor mij inhalen zijn dat de Jade de Formule 1 waarbij. Je hebt. De laatste tijd of dat ook terug komt natuurlijk maar klaar en dat staat ook nog geen wedstrijd gewonnen. Dus de honger was even groot als bij die Pierre gasly en dat maakte net zo boeiend vond ik in het tweede wat opviel na de reis, dus parkeren aan het podium en dan moet je snel die banden van ghastly kijken.

[00:04:52]

Daar blijft dus amper iets van over dat is versleten tot en met hoe hij die laatste twee ronde stand heeft gehad dat die opdrukken.

[00:04:59]

Science Ja dat is als je dat al ziet maakt het eigenlijk toch nog fenomenale. Ik heb een commentaar gister wel besloten met Bradley sideshow. Je kunt er donder op zeggen dat dat podium volgende week niet zullen zien. Leuk ik heb begrepen dat de volgende Formule 1 is op dat ook bekend staat als een subwoofer MotoGP Jij bent toch denken van moet die formule eens niet naar dat soort Circuit Zandvoort zou nu dit jaar bijgekomen. Zijn modellen is ongekend ook lijkt ook misschien wel in staat om te kunnen zorgen.

[00:05:37]

Je had toch een beetje vast de afgelopen jaren en kun je misschien is het maar voor een keer was. Je hebt altijd de volgende keer weer terug naar de orde van de dag. Wat is mijn toch een apart half uurtje televisie bezorgd en dat is lang geleden bij de Formule 1 genieten ervan terug. Geeft inderdaad goed.

[00:05:59]

Moment van Dirk Wat gaat er zondag gebeuren in Menen halve triathlon organiseert om 8 uur en dat wordt mijn afscheidswedstrijd ik vandaag heel mooi weer om afscheid te nemen van de sport in mijn eigen stad. Ja, publiek wil ik wel absoluut op een positieve manier of een of een hoogstaande manier afscheid nemen van de Sport dat wordt steeds Frederik Van Lierde die dit weekend al internationaal afscheid heeft genomen. Ja inderdaad. Het was van de week of niet meer voor Frederik Van Lierde zondag nog om 8 uur al een halve triathlon en zijn thuis stad in Menen maar ik heb eigenlijk al een beetje te doen mens Frederik Van Lierde bijzijn van de de grootste sportieve slachtoffers van 2020 van de Turk Corona Waar was van plan om fantastisch afscheid te nemen met misschien wel een zesde overwinning in de agenda van Niels.

[00:06:59]

Op de Ambra man. Dat is ook een volledige afstand hele zware wedstrijd had ik daar een heel jaar op voorbereid en was eigenlijk al in het begin van het jaar een goeie doen en dan valt de eerste wedstrijden Bril In Mij weg. Dan valt niets weg normaal gesproken in juni. Dan hoopt hij op aanbraden en augustus. Er wordt toelating gegeven om de tourstart organiseren een paar 100 km verder aanvragen was perfect georganiseerd met een beperkte deelnemersveld. Hij mag daar niet aan de start komen. Zelfde prijs mogen daar niet beginnen en dan hoopt hij toch op 11 oktober internationaal afscheid te kunnen nemen in nieuwwaarde doorstart blijkbaar probleemloos kunnen verlopen en dan zegt men in Nice de prefectuur.

[00:07:46]

Nee we gaan dat niet doen en ik heb hem dan een berichtje gestuurd een WhatsApp berichtje. Wat betekent het nu voor jou zei ik kan nog geen wedstrijd doen in Frankrijk zijn Franse Club dat.

[00:07:59]

Van Lissabon naar de wedstrijd gisteren organiseert werd en hij zei ja, ik heb geen zin meer om te blijven trainen en blijven op een Iron Man want gister heeft deelgenomen aan een halve Ironman en wat zie je? Er kan nog mee in het zwemmen. Hij kan nog mee in het fietsen, maar de loopsnelheid van gisteren op de halve Ironman die is te groot voor hem en dan kan hij niet met mij en dan wordt hij 9e en nu volgende zondag heeft er nog een heel mooi deelnemersveld parité met onder andere Bart arnouts gaat ermee doen Pieter heemeryck, maar hij besef maar al te goed dat denken.

[00:08:44]

Ik ga proberen om een 2021 toch Ironman te doen. Nee, heb gezegd wel. Ik heb mijn beste tijd wel eens 4141 en is het ook op die lange afstand dat er na hem mannen zijn gekomen Ironman.

[00:08:59]

Hawaii Jan frodeno en Patrick lange mannen die toch nog ook meer fiets en loopsnelheid hebben en dan weet hij Ja dit heeft geen nut meer, dus hij heeft de eer aan zichzelf gehouden en daar ook respect voor, want je moet dat maar doen nog eens een herinnering brengen. Frederik Van Lierde één van de twee Belgen die ooit de Ironman Hawaii live. Er wordt getraind door Luc van de trouwens of hij werd getraind door Luc Van Lierde Luc Van Lierde trouwens ook de coach is van de man die gisteren gewonnen heeft en de sables-d'olonne Rudy van Berg zijn vader Rolf von Berg Das een Belg daar een man die zeker bij de eigen groupers, zes of zeven keer gewonnen heeft maar zijn zoon die dus eigenlijk ook voor de Belgische nationaliteit had kiezen die is Amerikaan hij woont wel in het zuiden van Frankrijk en dat is nu een absolute wereld op het dus na het stoppen van Frederik Van Lierde zitten we nog met een Pieter heemeryck.

[00:09:59]

Met een bart arnouts nog een paar jaar, maar het is nu toch wel een beetje zoeken. Wie gaat er Leentje opvullen die door Frederik van liefde wordt gelaten. Marino vanhoenacker is ermee gestopt mannen die allebei 10 of meer mensen hebben gewonnen. Voorlopig zie ik je niet in iedere zo heel snel zit aan te komen en zo komt het van Sisi van twee drie decennia natuurlijk met Dirk van gossum. Verder verleden waren uiteraard Luc Van Lierde twee keer gewonnen en dat waren allemaal heel goede triatleet om te afstand, maar nu hebben we Pieter heemeryck naar Pieter heemeryck.

[00:10:38]

Moet het nog altijd bewijs op de volledig afstand die nog niet gedaan kan komen, maar dat is nog een vraagteken We gaan een tennis hoofdstuk gaan snijden en laten we beginnen met de diskwalificatie gisteravond van Novak Djokovic op de USA open gisteravond brede topfavoriet voor de JBC open in de Achter.

[00:10:59]

Een heel moeilijke eerste set tegen de Spanjaard Pablo Corina woensdag Djokovic geraakte gefrustreerd, omdat hij een aantal zitten niet kan benutten en zelfs waaronder druk, want ze staan op zijn eigen opslag wanneer die opslag bij 155 stand gebroken wordt met Djokovic zonder te kijken en bal naar de achterlijn. Tabel treft het strottenhoofd van de vrouwelijke lijnrechter Djokovic beseft onmiddellijk wat hij heeft zich uitgebreid verontschuldigen discussie van is 12 minuten wordt de nummer 1 van de technisch wereld uit de USA open gezet op Instagram verontschuldigd voor zijn om gecontroleerd door dit voor mij voel ik mij heel triest en leeg.

[00:11:38]

Ik heb bij de organisatoren gevraagd naar de toestand van de lijnrechter en ik denk dat hij het goed Maakt Ik wil mijn uitermate verontschuldigen voor wat ik haar heb aan. Het was zo onopzettelijk heel pijnlijk episode toch wel voor Novak Djokovic maar een logische beslissing van de scheidsrechter dicht. Dus de enige correcte beslissing natuurlijk. Hij bestaat zoiets als een Grand Slam.

[00:11:59]

Atp heeft ze ook een boek De reglementen en daarin staat onder andere aggregated Behavior abuse of ball on sportsman like. Ja en onder die drie termen valt het allemaal samen te vatten natuurlijke wat hij gedaan heeft. Ik heb nog een paar keer bekeken. Dan zie je ook. Het is zeker niet zijn intentie van die lijnrechter te raar, maar het is wel gebeurd natuurlijk en dan weet je dat de uitsluiting volgt. Ik vond dat het nog heel lang geduurd heeft. Tegenwoordig daarnet 12 minuten waarom je nog heeft staan discussiëren en één van die ze ziet me dan bij blijft is van Ja maar ze moeten toch niet naar het hospitaal zowat.

[00:12:40]

Dit heeft er niks meer van doen. Je weet als je zoiets doet dat je wordt uitgesloten trouwens een paar jaar geleden en 96 is die aan de uitsluiting ontsnapt Novak Djokovic bloemkool. Die zijn record Wijk en toen Miste hij op een haar na ook een lijnrechter heeft hem nog eens voor gehad op Queens.

[00:12:59]

Wedstrijd tegen Dominic thiem en dan slaan de speelzaal eens een balletje in het publiek om hem te bedanken voor de steun, maar hij was kwaad omdat ontmoeting niet echt gelopen was zoals hij het wou En toen sloeg je ook een bal in het publiek, dus hij heeft zijn temperaments op dat soort momenten niet echt mee richting het vergrootglas op dit moment 2020 zeker niet het jaar van Djokovic klas. Sportief fantastisch begonnen nog geen wedstrijd verloren heeft zichzelf nu uit het toernooi besloten zou je kunnen zeggen, want wie zal hem hebben verslagen de komende dagen?

[00:13:35]

Ik weet het niet echt goed, maar ook de hele Corona episode met die Adria toe, waar dan de verontschuldigingen heel laat kwamen. Hij is daar als een dief in de nacht vertrokken. Heeft daar de coronavirus niet laten doen. Hij is naar huis gelopen daar pas de coronatesten positief getest. Dan was er zijn voorbehoud een functie. Nee dat hoeft niet echt naar voor mij dan.

[00:13:59]

Naar Amerika gegaan, maar heeft ook heel lang geduurd voor de beslissing heeft genomen, want ja, mijn Entourage twee personen drie personen. Dat is toch veel te klein heeft ook niet verblijven in het spelershotel. Nee, een eigen huis met eigen security noem het allemaal maar op een soort van privileges wou hè. Hij is dan ook wel onder druk komen te staan. Hij is begonnen met de oprichting van een eigen vakbond. Zonder medeweten eigenlijk van de nummer twee en drie zonder het medeweten van Nadal Federer een paar andere topspelers zijn het ook niet helemaal eens met hem voorlopig is die is volgens mij een lege doos, want er zit nog niks en ze weten nog niet hoe ze gaan werken en dan heb je natuurlijk ook de sportieve druk voor hem.

[00:14:43]

Dit was Hut toernooi om voor de achttiende slijm te winnen zonder vader zonder Nadal Hij wilde allergrootste worden. Hij zal parking gekomen zijn dan nog twee verwijderd van Roger Federer en dan en dan.

[00:14:59]

Ja heeft een temperament in alle gevallen heeft zijn op de baan dat ik geen enkel probleem. We zijn nu blij als we een davidoff ijs gefrustreerd zijn als we die vijf te zien dat vorige week tijdens toernooi van Cincinnati in New York heeft hij op zijn druk. Het is nadat hij een break uit andermans leven weggegooid. Gelukkig was er niemand in de buurt. Er stonden ook geen lijnrechter, Maar dan zijn we blij dat dolfijn. Dat doet Djokovic doet dat en onder het vergrootglas en de enorme pech met een paar keer in België geweest om Davis Cup te spelen en wat met de altijd afgeven was die Entourage ringelé van de spelers met dat die vijf zes van die jongens rond hem er dan nooit opgevallen of natuurlijk niet enige.

[00:15:42]

Nee, oké. Dat is rot autogarage schuld. Andy Murray van die service jongens. Die was die De Wereld Aan de voeten hebben liggen niemand.

[00:15:59]

Als ik wat ik me afvraag is, Hoe gaat die ermee omgaan straks. Ik ga ervan uit heeft zich onschuldig zij en ik had te werken anders natuurlijk mooi, maar ik ben nu even benieuwd als zij naar Rome trekt. Dat is dan duidelijk. Ik denk je dat hij nu al lang terug thuis is, maar dan gaat hij naar Rome en dan gaat hij naar Parijs in Parijs is hij niet zo verliefd. Stel je voor dat je iets doet wat niet met een coach Ja hoe gaat het publiek daar op reageren?

[00:16:29]

We weten dat het Franse Republiek een hele chauvinistisch publiek is. Hoe gaat het daarmee omgaan? Hoe gaat hij omgaan met de reactie van de andere spelers? Dus dit is echt een heel moeilijk daarvoor nog van vroeger dan zodat federer-nadal PF beter onderhouden afspelen en inderdaad. Ze zijn allebei Mr Clean maar nu heeft hij een enorme kans gemist Novak Djokovic gisteren in plaats van 5 minuten nadat hij van de.

[00:16:59]

Gestapt in een wagen te stappen en een visite van die ons open te verlaten. Nee Wat had hij moeten doen? Hij had naar de persconferentie moeten komen en helpt daar moeten zeggen van Ik bied mijn verontschuldigingen aan ik nu gedaan heb is niet echt slim. Nee, wat komt er een kwartier of een half uur later een post op Instagram die hij niet zelf geschreven heeft, maar zijn p18 kans om het goed te maken en heeft dat nagelaten. Ja even over dat mannen toernooi nog. Ik wil eigenlijk de Parel kijken met de Formule 1 vandaag.

[00:17:31]

Herstel interessante eerste keer in jaren is een keer iemand anders dan de grote 3D toch nooit op en zo. Ja uiteraard federer-nadal die waren er niet bij, maar nu toch een beetje het nog uit op de fiets nog een Klein Slem gaan, terwijl ik had er nog wel meer dan één vinden denk ik. Ben nu op het toernooi hoor. Jawel maar dan moet je eens kijken. Ik heb het daarnet eens even opgezocht. Wie zitten er allemaal nog in shapovalov rule ft?.

[00:17:59]

Metselbedrijf Damian hr21 2222 2421 2023 en 23 jaar en dat is natuurlijk Goed nieuws. We hebben jarenlang met de grote drie geleefd zijn ons fantastische tennis momenten geboden, maar nu zie je eigenlijk dat die jongere generatie toch ook wat meer ervaring begint te krijgen en dat ze meer en meer gaat. De kan schrijven omtrent slimste binnen gaat nu al gebeuren. Vraag me niet wie ze allemaal een kans maar de reden dat ik op mijn stoelen te schrijven omdat het straks naar de uitzending Zog tegen Team en die jongen canadezen van 9019 jaar vanaf, maar ik zag die van de week bezig.

[00:18:52]

6162. Oké tegen Frans Lijkt me toch wel iemand die.

[00:18:59]

Toekomst want ze hebben niet alleen die shapovalov shapovalov en die hebben een paar jaar geleden de Davis Cup voor de jeugdteams gewonnen, dus dat is dan een 30-jarige. Die zit er ook nog in. Dus met hun drietjes domineren zei eigenlijk op dit moment voor een stukje het wereld en is bij de mannen nog even over Djokovic jij natuurlijk die woede uitbarstingen van Selina zijn de finale tegen Osaka Wat zegt het handboek daarover van de WTA Dirk want ja, die vrouw maar zij natuurlijk gisteren uitgesloten. Een van de eerste grote slachtoffers was John mcenroe begin jaren 90 misschien zelfs 1990 een wedstrijd op de Australian Open of derde ronde tegen Michel perfors en zweet John mcenroe.

[00:19:53]

We kennen hem. Ging niet zoals het was heeft een eerste waarschuwing gekregen kregen, tweede waarschuwing.

[00:19:59]

Penalty een game penalty en de 3e waarschuwing betekent meteen uitsluiting, Dus hij ging er toen uit. Dus ook bijvoorbeeld José Je moet niet met een met een lekker gaan gooien een beetje teveel verder praten. Jeff durango op Wimbledon die de stoel scheidsrechter Bruno uit school is er ook uitgegaan, want het is wel een paar hè. Ja het zou toch wel heel bijzonder zijn als ik dat kale lege flessen Meadows nu, want ik ben 6 jaar oud geworden denk ik lopen nu de titelsong. Hoe zie jij dat ik weet niet.

[00:20:34]

Ze is op dit moment aan het spelen tegen sakari. Eerste set gewonnen zes, drie en vier drie voor de Griekse in de tweede, maar ons allebei. De kansen zijn natuurlijke Zij is nog altijd zeker nog de speler met de meeste uitstraling. Er zijn een aantal Toppers niet daar onder andere oogspecialisten op hardcourt natuurlijk wel De jongste twee edities op de u.s.a. Open de jongste twee.

[00:20:59]

In Wimbledon heeft ze wel verloren. Dus de vraag is speelt ook een beetje mee. Dat rapport die 24 even naar vanmarcke smetkoord. Dat kan een beetje in het hoofd spelen en parallel met Djokovic en wat zal ik mij Roberta Vinci al die halve finale finalisten moeten gebeuren denk ik dat we het even over de Belgische tennissers hebben. Eerst davidova ging kwartfinale voor hem, want gisteren verloren van een van de canadezen waar we net hadden Dennis shapovalov.

[00:21:59]

Dansmeisje uitschakeling toch een positieve week mag de vraag is ja, gaat het ooit wel eens van kopen dat hij nog verder doorstuurt moeilijk. Ik denk echt wel moeilijk. Hij is ondertussen 29 jaar. Ik heb daarnet de leeftijden opgezocht van al die jonge kerels die toch wel allemaal net iets meer hebben op een of andere onderdeel in het tennis wat belangrijk is. Ik moet wel zeggen. We moeten blijven, besef dat wat hij de voorbije jaren gedaan heeft dat nog niet een Belg dat heeft gedaan. Hij staat nu toch al een tijdje in de top 10 in de buurt van de top 10 heeft behalve op de jongens overal kwartfinales bereid heeft een Masters alles kunnen spelen in Londen heeft Federer Nadal alles verslagen, dus dat is fantastisch wat groter probleem bij David Corsa is voor.

[00:22:59]

Het lichaam waar hij in zit tussen kerel van een meter 80 Ja als je moet spelen tegen een speler die bijna 2 meter is als je tegen een notitie pas moet spelen. Ja, die man die zijn nog wel net iets krachtiger, ofwel. Net iets groter die hebben een paar extra wapens en als er iets worden gespeeld, dan zie je dan is hij de standvastigheid. Hij heeft dat allemaal onder controle van de baseline. Het is een heel goede verdediger, maar hij moet altijd enorm hard werken om een punt te maken.

[00:23:33]

Als je nou kijkt naar die code van dan zie je dadelijk ophalen of met één of twee slager veel sneller en die kan afronden. Dat kan. Dat vind ik ook niet. Hij kan ook niet zo rekenen op zijn service als bijvoorbeeld gisteren gevallen en David die slaat dan drie ijzers shapovalov linkshandig ook al dividend met opslag. Ja die is later dan 13, dus ik denk en David Goffin 29.

[00:23:59]

Heeft misschien nog drie vier vijf goede jaren en als hij stand houdt in dat op 15 tot 20, dan moet je zeggen dan Is dat een fantastische carrière geweest en de anderen hebben allemaal iets meer dus bijvoorbeeld meenemen en het ja ja. Ja ja, dat is ook team is is een absolute Crush spelen, maar die heeft daar ook in Oostenrijk zitten in de tijd in norm hard aan gewerkt. Die heeft continu met karton gezeten. Nu moet ik wel zeggen met Johansson als trainer heeft David de voorbije twee winters ook wel meer in de ruimte gezeten, dus dat heeft hij wel gedaan, maar ja, dat Ja dan moet hij opletten voor blessure.

[00:24:41]

Zij is wat blessuregevoelig. Er is al een paar keer uit geweest David Goffin dus het is ook zak van Demi tabel op te zoeken, maar ja, net niet erover te gaan, dus hij weet wat hij mag doen en je weet ook dat hij niet moet doen, dus al die andere Die hebben hier of daar net dat tikkeltje mee.

[00:24:59]

Neem niks mee gedaan dat we blij moeten zijn dat we zo iemand hebben. Geen tweede België de top 100, hè? We moeten het natuurlijk ook nog hebben over Kim clijster die werd in New York uitgeschakeld in de eerste ronde haha geprobeerd. Ja ik voel al langer dat ik dat ik een goed niveau kan halen en dat is natuurlijk wel belangrijk. Dat is ook de reden waarom dat ik terug ben gewonnen begonnen, omdat ik het gevoel nog nog heb dat ik dat kan en dat is het is natuurlijk spelen dan verliest.

[00:25:31]

Maar ja, gewoon een kwestie van van doen wat dat ik dat ik mee bezig ben, want ik voel dat ik stappen vooruit, maar dat is Kim Clijsters bij de collega's van VTM k. Waar staat er nu eigenlijk goed kijken daar naar Luc ronde verloren en dan zijn ze zelf van dat ik haar beste wedstrijd van op je haar was. Oké, een rijmpje haren jarig was maar drie toernooi is kunnen beginnen verloren van.

[00:25:59]

En hoeveel route heel die top 20? Ja, Soms denk ik met groot publiek is dat de Brico open tennis wat vaag door dat zijn wel meisjes gekomen. Die als jij er net al aangaf andreescu noem het maar op het menu die Amerikaanse dienst en die van NAC tegen Elisabeth vanuit gegaan dat hij altijd minder zijn of het door een wisselvalligheid misschien analytisch vermogen ontbenen, maar ja, dat is natuurlijk waren dat Ja ik zag toevallig gisteravond zonder bij Play Sports de finale van 2019 geworden. Aquino gezeten of van de jongens.

[00:26:46]

Open de confrontatie aan te staan natuurlijk een andere een halve andere tennisspeelster, dus ik weet niet Ja tuurlijk. Ja ja, in dat opzicht.

[00:26:59]

Zijn die zeven acht jaar getrouwd geweest is dat is gewoon teveel geweest heeft ondertussen drie kinderen. Laat dat ook niet vergeten. Het is duidelijk heel heel moeilijk om op competitie geweest te komen. Het grote probleem vind ik voor ons als socialisten. Wij krijgen Absoluut maar dan ook absoluut geen zicht op hoe ze zich voorbereidt. Ik heb vandaag bijvoorbeeld nog eens even naar de manager een bericht gestuurd heb en proberen bellen Krijg geen antwoord. Ik wil wel weten hoe het nu verder, maar je weet nooit hoe heeft hij die periode in Amerika doorgebracht overuren heeft op de bank staan.

[00:27:40]

Zijn daar problemen geweest. Weet alleen wel teamtennis gedaan, maar het is natuurlijk spielerei naar niet. Dat is dus oké en dan zie je dat ze dat tennis. Je had die klasse dat alleen dat heeft ze maar dat vol staat van geen kanten. Ik denk dat ze niet eens verdiend geweest door het jaar dat we.

[00:27:59]

Maken absoluut niet met veel ambitie aan begonnen. Ze stond toen ook nog niet scherp genoeg. Dat weet je ook wel, maar nu zie je dat ze tennissen vooruitgang geboekt die wedstrijd tegen alexandrova. Dat was een goede wedstrijd in de eerste twee sets. Ja maar dan snapt ze compleet door Thijs en die derde set en ik heb het vorige week ook al eens gezegd. Ja als je wilt mee voor de prijzen, dan moet je gewoon super fit zijn en dan moet je een wedstrijd van 2,5 uur 3 uur dat kunnen volhouden.

[00:28:30]

Dan moet je die regelmaat hebben, maar als de vermoeidheid Sparta begint te spelen, Dan valt ook de techniek en dan kan je het vergeten En wat voor soort verhalen? Zijn verzeild geraakt eigenlijk wat is dit opgedrongen? Ik heb het gevoel dat je naar de autogarage zijn. De mensen de tweede date. Misschien wel eens tegen hem zeggen van Kim Wat zijn de plannen of wat denk je van niet meer bij is verhuisd naar Tenerife in de loop der jaren wel een aantal mensen uit haar Entourage verdwenen.

[00:28:59]

Alleen nog maar jaknikkers. Ik weet het niet. Ik denk dat ze met haar nieuwe coach en ik ben er dikke zijn naam nu kwijt zoon van ex tennisser dat een goede coach is Nederland nog Nederlanders Ze had ze helemaal in de beginfase had ze inderdaad nog een karma's bij haar. Ik heb die toen ook nog of de wekker gesproken die geloofde er op dat moment in. Ik kan ook niet spreek de waarheid. Ik zet hem eens was het wel fruit hebben Junior dus ja klopt. Ja, Sam Verslegers Ankie Nee toen zag ik nu toevallig op de memoriaal was niet meer naar die is open, dus dan zie je dat ze eigenlijk zich volledig losgerukt op een motor omstandigheden.

[00:29:50]

Van welke kant uit. Ik zei dat we krijgen. Geen inzage van Als je iets wil weten, dan is het volledig de deuren dicht dus een bureau denk ik begeleid.

[00:29:59]

Ja ja, die ook die hebben verkocht van dat weet ik wel, maar nu zit gewoon moeizaam dit allemaal gehad en de blessuregevoeligheid. Die is nooit geweest. Heb ik gezien op die wil. Teamtennis wat eigenlijk maar spielerij was. Ja om haar reputatie intact te houden. Zou ik niet wijs zijn of een gewone streep onder te trekken en en te zeggen. Het was leuk. Ik heb het geprobeerd, maar het is te hoog gegrepen. Ik stop ermee. Wij zeggen met zijn allen volmondig. Dit heeft niet echt veel nut, want als een Kim Clijsters terugkom Stel dat machines zijn van Ik wil terugkomen dan dan kom je terug niet om in de eerste of in de tweede ronde van een toernooi te worden uitgeschakeld.

[00:30:42]

Dan heb je meer ambisi. Dan Wil je mij draaien dan Wil je een halve finalisten zijn zoals het nu zien, is dat absoluut onmogelijk. Het enige is Kim Clijsters zal zich niks aantrekken van wat wij hier met z'n allen.

[00:30:59]

Dus zij gaat blijven doen en dat zijn dan 90, maar eerste wedstrijd wordt op 11 gespeeld. Ja het is zonder publiek het anders, maar 3-voudig winnaar van de kom terug naar zes zeven jaar en ze zetten haar ergens op en achteraf baantje oplosmiddel. Ik heb ik heb begrepen van dat ze zich volop aan het bezinnen is als ik het whatsapp-bericht van haar manager Poppelaars lees, dat is van Nee nog geen zicht op de 60 volop aan het beginnen van heeft dit nog nut. Er komt nu een korte periode van gravel toernooien aan.

[00:31:43]

Dat is nog harder werken om wedstrijden te winnen dan gaat laten en dan zijn er nog één of twee weken met de toernooien indoor. Dan zullen we meteen Australië begin volgend jaar gaat ze daarop klikken weer een periode van 4 maanden zonder wedstrijden misschien.

[00:31:59]

Ik weet het niet hoor. Voor een stukje wel. Radio 1 gasten vanavond zijn en Luuk Kempen in de koers zit de eerste Tour week erop en wat springt eruit wel blad van hardhout zeggen, maar vooral toch de interessante algemene rangschikking met van hart ploegmaat primoz roglic gele trui dragen, wat zit het allemaal erg dicht bij mekaar? Ben nou op 21 seconden en de 7e dat depot. God zegt die andere sloveen voor altijd maar op 44 seconden tot nu toe die ronde van Frankrijk druk. Ja, zou het te maken met het feit dat Nou valt voor veel andere sporten zakgeld.

[00:32:45]

Die voorbereiding totaal verschillend gelezen dat hij nu een detour eind van de zomer valt eind augustus begin september. Ja dat is daar niemand dat niet erg.

[00:32:59]

Hoe laat steek je dan in Ronde van Frankrijk naar het eerste weekend en een lange tijd hebt of was dat ziet er niet naar uit natuurlijk ook op tijd hebt pas op het in het laatste weekend valt een aardappel. Delphi is onvoorspelbaar. Iedereen zegt van ik heb toch wel vertrouwen die volgens mij zoals ik heb toch het gevoel altijd controleert en beste wereld handschoenen zijn ook nog twee weken doortrekken voortaan ook een totaal nieuw verhaal. Heb het wel bij Lotto Jumbo zet het wel heel erg goed voorbereid allemaal, denk ik dus ook jaar naar kunnen te werken, maar het blijft voor de stukken op het veld onbekende.

[00:33:45]

Ja maar gaan eens luisteren naar hoe laat ploegmaat van euroclix daar vandaag over te zeggen dat hij bevestigt inderdaad wat jij net zei leuk dat hij rustig controleert.

[00:33:59]

Voelt zich sterk dan toch wel gezien dat hij dat hij zuinig moet zijn omdat concurrenten zijn zoals ik begrijp jou en en ben al een weet ik veel wie ook gewoon een heel heel hoog niveau hebben en en en zeker met hem kunnen wel leveren. Dus ja, Dat zijn gewoon mama die die daar gaat. De derde week echt doorslag geven. Ga je dan de vissen bij heeft tegen Bernard tegen pakketje zal er tussen die drie gaan denk ja, ik lekker bij het begin spoor van twijfel gezien dat gezegd.

[00:34:32]

Ik heb dat niet graag naar terug, maar ik herkende schansspringer druk en weet ik veel wat omstandigheden moeten presenteren. Ja, ik zie dat de hele tijd terug van op die haven van zaterdag op de pedicure goed hier 11 minuten rijden en dan houdt hij die vocht onder controle. Ik zie op dit moment.

[00:34:59]

Bed wat we nodig hebben van drie weken doortrekken gezien op die val in de dolfijnen in de aanloop naar de tour. Daar zou ik misschien ook wel eens kunnen komen, maar testen lijkt mij natuurlijk nog wel twee hele zware weken. Ik heb nog eens bekijken. Je zit daar nog met zes. Zeven ritten waarin echt heel heel hard moet worden voor plannen als het niks wordt en hij wordt door een pakketje haar door en daarna niet te ver weg gereden. Dan heeft hij inderdaad nog 36 km tijdrit naar La planche des Belles filles en daar weet heb je een pak sterk is dan de andere twee dus de ploeg die ook voor een stuk bepalend zal zijn en dan moet je nu zeggen op dit moment e-mails.

[00:35:46]

Ik heb niet echt een hoge pet op van e-mails die die die staat al op 342 en verwachte Amadore toch in steunen verwachten Dylan van Baarle en steun.

[00:35:59]

Wacht Pavel sivakov. Oké kerel is gevallen in de beginfase. Je ziet dat hij daar nog last van heeft, maar dat anders dan vorige jaar denk ik is bij Ilse dat vroeger the sky denk ik voor de toestand gezegd van je mag starten. Ja dat zal vroeger toch niet waren geweest nog heel wat te doen bij vragen heeft het coronavirus ook daar. Ik weet het niet, maar nu vroeg vandaag in het Irene ook op anderhalve minuut geleden zag ik. Ik weet niet wat de reden is, maar dat zal bij Sky tweede jaar geleden zouden het nooit verder wil laten komen dat ie vandaag luitenant en dan van Bernal vier dagen worden.

[00:36:40]

To start in de toegooien alweer zelf ook wel goed, hè. En toch Ja ik vind het leuk vindt. Kan je altijd nog een ronde voor weet wat het is om een ronde te binnen over heeft het daar vorig jaar gedaan. Dat is niet onbelangrijk. Oké Roblox heeft de Vuelta dan al wel gewonnen dus.

[00:36:58]

Die was Toen vorig jaar in de Vuelta dus die mannen weten wat het is om op een podium te staan, maar daar waar het nu thuis in de ronde van Frankrijk is bijna de man die het gedaan heeft. Ik vind hem ook de mooiste de meest strijken klimmer van de drie. Hij weet dat hij de komende 2 weken in de Alpen ook op zijn terrein langskomen. En nou als je nou dat klassement kijkt hebben zitten daar nog met zeven acht man binnen de drie kwartier minuut, maar wat zie je dan ook?

[00:37:32]

En dat is gewoon een weerspiegeling in de eerste week van de tour hebben gezien. We zitten met vier colombianen in de top 10 dus belangrijker dan dat ze allemaal uit verschillende ploegen komen. Is wel dat is 4 colombianen zijn dus die ze week is heel zwaar geweest en we weten dat er nog van dat komt in de komende twee weken. Het zal mij benieuwen op die twee snelheden ligt het tegen elkaar hadden de verkeerde. Dat is ook nog iets.

[00:37:58]

Oké dat is toch wel heel lang aanhanger verhalen genoeg. De komende week. Het gaat alle kanten dat we zoeken een bijzondere gegeven dat het net toen zei mijn project onderlegd te gaan voor de gemeente Alone dat goed man was beautiful. I like riding a Frans crazy crazy things happening to have like.

[00:38:58]

Fastrider beter dan spreekt wel, maar opmerkelijkheid zo'n klein land van 250 opmerking die pogacar De Ploeg bij hem kan een handicap zijn, denk ik wel al naar huis. Minder sterk brengt dan remix.

[00:39:23]

Ja ik denk toch nog altijd het wel heel erg met zijn kracht en wat ze bijten en Oké misschien met uitzondering van alle Filip en Bernal vorig jaar komt er toch in die in die toer op aan van 3 weken lang stond erbij te houden en nu niet te laten meeslepen door bepaalde wedstrijd omstandigheden. Dat opzicht is werken aan dat gezicht van van een spier, dus ik ga het ook wel eens gedaan en die wilden dus ook gehad en dan heeft hij daar ook in de tijd dat gemaakt, dus ik denk dat het moeilijk is een pakketje echt Interim een belangrijke rol weggelegd voor Allan peiper durf ik denken, maar als je zei van ja, is wel een beetje aangetoond moeten worden, maar kijk naar zo'n voorgevoel welta.

[00:40:16]

Dat vind je van een rit in de eerste week. Hij begint de wedstrijd en de tweede week en hij wint er eentje in de derde week bergritten dus.

[00:40:23]

Ja ik zal hem zeker niet opschrijven, dus even de poule wordt die genoemd via de gelijkenis tussen twee verschillen. Misschien met grote denk ik iets minder misschien ook dat tijdrijden stukken minder zijn. Sprint was gisteren wel overtuigend. Ja misschien dat vroeg inderdaad dat het daar wel bij Lotto Jumbo De Maskers ook wel wel af file. Die staat helemaal opoffert. En ja, hij vindt zichzelf gewoon niet goed. Zijn dat vandaag ook nog eens. Ik Ik voel me niet zoals ik het zou willen voelen. Ja, maar misschien nu even iets van.

[00:41:10]

Ik ga de tour niet winnen dat ik volledig ten dienste van Robert gaat kunnen stellen. En ja, als je gewoon kijkt naar worden voorbij dagen hebben gezien van die drie ploegen die aan zijn op de Eindhoven verbinding.

[00:41:23]

Is het team jumbo-visma wel in de breedte Sterkste Team Ja dat klopt wel als er iemand op een brief zou moeten terugvallen. Wie gaat er meest kunnen rekenen op zijn Ploeg Dan denk ik dat er iets is slecht toch wel leuk vinden. Mijn Audi ontwikkeling van Lotto Jumbo ik vanmiddag nog dicteert sorry van de Rode Draad in deze uitzending die daar in 2015 zijn carrière beëindigd heeft en dat gedaan heeft Ja op de manier van een aantal jaren gespeeld heeft u daarmee. De eerste twee drie jaren hebben heel veel fouten gemaakt.

[00:42:09]

De is gestopt omdat hij Ja ik heb je daar ook vooral over uithongeren en op op aanspreken. Drie rijstwafels en een koers ga rijden.

[00:42:23]

Ze hebben ook nog hoe Dylan Groenewegen ooit op, dus als die zijn voor een stukje toeren geluid heeft Ja ik ik denk dat toch met grote ogen ook wel bewondering daarvan voor elkaar hebben gekregen met stoer hoofdstuk af te sluiten. Nog twee emmertjes eerst van het Belgisch punt Wout van Aert en dan niks. Ze ziet er toch niet zo goed. Heb weer te bellen of denk ik wat belangrijk is de top 50 ofzo ergens 48e denk ik vanavond, maar moeilijk om een rit te winnen na ze nogal onzichtbaar.

[00:42:55]

Ja ik hoorde vanmiddag in de wagen even de vriendin op de vrouw van Oliver naesen en die vertelde. Ja, al na de 1e dag hadden ze contact en toen zei al ik voel me al ontzettend moe Oliver naesen. Dus ja, hij moet ik wel heel raar dat je al heel snel eigenlijk zegt van deze toe. Dat wordt nog niks voor mij eigenlijk vanavond als we hem in de aanval gezien en dan als het lastige.

[00:43:23]

Kilometer is Bergen Op de raam komen. Ja, dan moet afhaken. Het is natuurlijk ook niet de slechtste van allemaal. Ik veronderstel dat schrik van Avermaet nog een paar keer gaat proberen dat als er één van de bel gaat proberen dan in eerste instantie. Misschien begint en een tweede instantie van Avermaet En Wout van Aert Ja maar als hij meegaat op het einde en ik kan daar zwemmen opticiens die ik denk dat dat een doel op zich is voor de Ploeg geweest, die Ja hoe lang duurt de jongens al samen gaat die anderhalve maand bijna 2 maanden.

[00:43:58]

Ik was voor betalen voor bahamontes onlangs in Nice en is bij mij op het vliegtuig op de de heenreis naar van Brussel naar lies en hij overliep nog eens hoe dat die afloop anderhalve maand verlopen waren. Ja dat is dat is absoluut als afsluiting van de bewoonde wereld, Want ze zat op gezeten op hoogtestage.

[00:44:23]

Ja ik heb nog altijd het gevoel dat bij heel veel wielerploegen dat hij dat niet kunnen opbrengen zeker en dan kwamen die tijden nog boven op om op die manier doen. Laat de wekker naar hoelang het belangrijk. Oké Ronde van Vlaanderen is 18 oktober. Parijs voorbij veilig oktober dan nog meer. Ja, dan hebben we wel iets heel nog gevonden dus ik dan al gezien hebben. Eerst nog het WK waar hij ook wel zin heeft opgezet, maar dat is dan voor later een dingetje nog over de Tour de resultaten van de coronavirus.

[00:45:02]

Die gisteren vandaag zijn afgenomen. Kijk jullie daar ook naar buiten hoe het einde van de trein is er altijd de vraag naar Waar kijk je naar de resultaten? Ja je weet niet wat je moet verwachten, hè, Maar als je bijvoorbeeld ziet bij die mensen 17 bij de Rode Duivels vanuit het niets en een hele ploeg die positief test als je ziet hoe ze de.

[00:45:23]

Personen zijn op gereden. Ja dat werkt toch overal veel volk is als ik zie ook bijvoorbeeld en ze zeggen dan besluiten de aankomst zo'n hermetisch af, maar ze dan ziet 200m voor dat het hiermee afgesloten dat je daar dan weer rijen. Dik publiek ziet staan. Ja, dan zou ik me niks verbazen. Ik hoop van niet uiteraard, want ik zou graag hebben dat de tour doorgetrokken oprit, Dus jullie zijn maar het zou me niks dat er morgen hier of daar wel een positieve test is, anders gaat toch niet economisch en sportief en politiek belang van de tour, Want ik maak wel wat voor nieuws gebruiken.

[00:45:57]

Ik zie dan tekst in de in de Volkswagen zitten bij prudon, mondmasker aan het ook aan de finish die dan nog zegt van ik vind dat 95% van publiek het fantastisch doet. Het verbaast me dat ik nog niet eens uitgelegd van die Vitesse die zijn vandaag zijn en dan gisteren morgenochtend.

[00:46:23]

Bedoel benieuwd naar zo vals positieve teksten van hoe dat dat juridisch in elkaar steekt stel. Oké is wel makkelijk om dan nummer 9 klassement eruit te halen, maar dat zal plots Franse ploegen of ploegen met de eerste drie in hun rangen geviseerd gaan we dan ben ik toch niet wat er gaat ons en dan gaat het toch wel advocaat nog gebeld worden. Ik heb er nog vijf minuten in deze uitzending en die gaan we grotendeels vullen met de moeder alle sporten atletiek, want afgelopen vrijdag de memorial Van Damme in de ligt stadion, maar wel met enkele wereldrecords onder meer wereld uur record bij de vrouwen en de mannen movare pakte dat je dit hebt het becommentarieerd.

[00:47:14]

Hoe moeten we die prestatie inschatten?.

[00:47:17]

Hoog heel hoog inschatten als je ziet wat het wereldse uur kort was van die Priscilla dat was allemaal Fantastisch uren kort boven de 21 km per uur. Als je dan ziet dat 21 km 330m pas giraffe die amper 8 meter mijn minder dus ook sneller dan het rapport van Gabriel afgelopen, is dat echt fantastisch was hij rondjes van 6768 seconden. Doe het maar eens op de piste. Ik denk dat de mensen dat niet beseffen rijdt 120 km per uur met de fiets en dan weet je dat Ja die mannen te doen dat al lopen overigens ook het wereldrecord van sifan Hassan Oké dat van Daytona Dat was zeker voor verbetering vatbaar, maar dat zij vreemd met de grens van 19 km heeft dan nog het grootste gedeelte van het op werk gedaan en Brigitte conciërges, maar heel af en toe eens aan de kop gekomen en toen ze dan aan de kop kwam.

[00:48:14]

Toen is eigenlijk de 19.

[00:48:16]

U verloren gegaan denk ik, dan is die van Hassan weer gaan overnemen en heeft ze weer echt tempo de hoogte en ja, dus dat zijn echt twee heel heel strakke wereldrecord leuk. Je hebt eerder hier de losgezongen van dat hoef je niet op te doen, maar knap ook wat hij gedaan heeft natuurlijk. Ja, en ze hebben natuurlijk ook op een op een plek gedaan die die wel heel bijzonder is dat Koning Boudewijnstadion 11. Dan is het toch best jammer dat er moet gebeuren op een piste die die amper nog iets voorstellen dat het verslijten is met je bent er op geweest.

[00:48:54]

Donderdag. Ja ik ben er ook geweest en ik heb nu ook gehoord. Dat toen ze daar aan het trainen waren ze de in eerste instantie gepland met de Lange spikes en dan is ligt op de grond in de laatste twee botten in het Koning Boudewijnstadion van de van de wereld Mechelen gepist en dan vooral de laatste 150 meter de.

[00:49:16]

Geloof dat ik je bel beton. Ja en uitgerekend zijn we daar dan een uur lang, want dan de hele tijd op die op die binnenbaan. Eigenlijk is dat een grote schande dat kan gebeuren via dit is al heel lang sprake van dat Koning Boudewijnstadion dat hoort nog wat je schreef. De nieuwe naam van Golden Generation Arena federale regering kan je je voorstellen van je hebt. Je hebt het wereldrecord dan vrijdag gelopen zijn. Zal je vandaag gebeuren dat de meervoudig Olympisch kampioen en de wereld Kampioenen zeker Hassan zeker?

[00:50:06]

Ja, dat hij daar wel meer met capsules afvallen door de kwaliteit van de piste en dan moet je toch.

[00:50:16]

Denken van wat voor repercussies zal er op termijn kunnen hebben voor de de meeting ansich, het stadion eruit blijft die piste die manier moderniseert geraakt ik me daar donderdag met Jos hermens. Zet een rok over gesproken inderdaad. Hij vind het schandalig rechter die beslist om de draad versleten als dat begint rond te gaan zoenen in de internationale. Ik weet wat volgens mij al. Ja dan moet je toch gaan nadenken over wat te waarop. De toekomst is voor de modelbouw Schepen van sport in de burgemeester. Die zijn erg bedrijven het schrijven van een voorwoord in het boekje van de beamer.

[00:50:54]

Niet of het is wel erg van de stad Brussel Natuurlijk het is de verantwoordelijkheid van de stad. Brussel ja, en waar zitten we met de tassen? Ik lig nu denk ik zal het niet lukken, anders toch te vergaren. Stoffeerder valt ook niet gebeuren dat nieuwe stadion met alles wat ons nu te wachten staat naar de coronacrisis. Is dat toch geen wel.

[00:51:16]

Golden Generation Arena Ik zie wel dat heel voetbalbond in tubeke dan een nieuwe trainingscentrum met nieuwe bondsgebouw gaat onder het allemaal mooi, Maar waar het eigenlijk om gaat is grasmat staan hond is. Waar kijken jullie nog naar het werk? Ik weet het jouw resultaten en leuk nette zal toch vannacht en misschien toch ook de slot van de zaak Kevin de Bruyne versus parking de kosten van taran Spencer wel heel bijzonder verhaal dat ik zijn plaats is postmodern voetbal denk ik. En dat is voor een volgende keer.

[00:51:50]

Dit was de tribune bedankt dat je hebt geluisterd zo'n korneel de Clercq met Wonderland.