Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond en welkom bij de tribune. Dit is aflevering 3 en Wiebe jaren, omdat de honger naar koers nu al voelbaar is, gaan we in deze uitzending voor over wielrennen hebben bij mij twee mannen die opgetrokken zijn uit de west-vlaamse klei Patrick lefevere manager van wielerploeg, Deceuninck Quickstep Renaat Schotte journalist commentator en man op de motor bij sport zijn Goedenavond heren Goedenavond Renate of Patrick als jullie elkaar informeel spreken zonder microfoon onder neus bedoel ik. Dan is dat dan in het west-vlaams of toch niet Dat gebeurt dan heb je dat ook met met westvlaamse Renders Renaat met met Yves Lampaert ofzo.

[00:00:47]

Het icoon van west-vlaanderen met in als dat extra professionele omstandigheden zijn uiteraard. Ja dat is eigenlijk vrij normaal, hè Ja ja, Ik sprak haar net over de hogere naar de koers. Er zijn mensen die.

[00:00:59]

Letterlijk de dagen aftellen tot aan de Omloop Het Nieuwsblad hoe zit dat bij jou? Wanneer begint al te kriebelen? Dit moment staat mijn kop eigenlijk vooral nog op veldrijden gezegd dat je de aanloop nadat Oostende in in west-vlaanderen, dus jij kan je voorstellen. Goedemiddag de west-vlaming zich daarbij voet en ja, maar tussendoor natuurlijk volgen natuurlijk zoveel mogelijk alles wat water bougeert op de weg al die voorstelling gigantisch veel informatie op een wielerverslaggever af komt en dan tel ik eigenlijk ook de dagen af naar De Omloop dat wel.

[00:01:30]

Ja. Ja, 28 februari ben ik zelf. Ja ja, 29 27e 28e juist Patrick voor jou stopt het nooit echt zeker is dat dan omgekeerd. Kijk jij dan weer net even wat rustiger wordt of hoe zit dat? Kan ik wel afspreken, maar zijn wel een beetje bang het afwachten wat er gebeurt met die.

[00:01:59]

Toch een beetje kansloos downunder is afgelast afgelast afgelast. Dus niet zo van kijken Valencia als ik had het door of niet wanneer jij wilt, dus ben je al bezig met die opvolging? Zal ik die vraag niet voorstellen. Helemaal aan het begin of nog even uit naar het einde van het programma. Oké nog even wachten dan. We zullen beginnen met de momenten van de week en Patrick lefevere na school. Dat zijn mannen van de koers, maar daarom ook geen one trick Ponies en dat blijkt ook uit hun keuzes voor die momenten van de week, want geen wielrennen voor voetbal kleren van Maarten Dus de kans om er wat van te maken Laurence over is de captain van vandaag had ik nog niet gezegd in die naar de kant moet voor Anderlecht na 39 minuten.

[00:02:58]

Ja, soort van.

[00:02:59]

Vindt u wilt overzicht kwijt speelt dat toch de 3 punten nodig heeft in de strijd om de top 4 Anderlecht voor de tweede keer op rij eerste 100 in Leuven dan 2019 tussen seizoen wat ik met Horten en stoten voor Vincent Kompany je eigenlijk wel een beetje wat aan te doen. Eerlijk gezegd doen met de grote Trom binnengehaald en moet proberen met paarden. Wedstrijden zijn altijd goed bezig. Moet gelijk met die zijn precies als ontsnapping zetten km gelopen op het einde in de blessuretijd Of gelijk wat nog gelijk maken krijgen en nu twee keer natuurlijk.

[00:03:48]

Ja ja, verliezen. Ben jij een voetbalkennis alle sporten, maar voetbal jou ook maar wel veel mensen weten of niet weten. Moet ik mijn paraplu?.

[00:03:59]

Overleden doordat de van Marc coucke en walnoten bestuur van Anderlecht aan als onafhankelijk wordt dat ook wel zeggen dat ik beneden kwam geschrokken van reacties oude mensen, dus heel anders dan een cursus geweest of is dat blauw of rood? Maar ze niet voetbal en en je zou niet perse zelf dat kleur mauve op jouw Kleve nee nee, dat was ik. Ik ben meestal Anderlecht geweest in het verleden omdat ik wel heel erg op een loges situaties en ik dacht altijd. Ja wat kan ik daarmee pakken naar de sportschool en plus Peugeot normaal onder loge en ik word vaak daar uitgenodigd later ook Club Brugge Gent nummer op wanneer ik overal ja, je hebt het net zelf gezegd.

[00:04:57]

Ik ben nu sinds een jaar zo wat moeten.

[00:04:59]

Onafhankelijk bestuurder bij Anderlecht wordt hij daar nu vaak geconsulteerd of niet laten doorgaan. Telefoon is Tweede Kamer live op en buiten situatie gedaan en eindelijk hem zo maar ja, behalve te proberen kattenmeubels rijden naar de actieve het raad van bestuur. Dan neemt carboneerstaal ontslag, dus je had mij als ik dat binnen kijken, dan zien die hoeken kan ik misschien helpen met die spuit van de wasbak van bij ons hier binnen te brengen dat hij dat inderdaad al een beetje hebt kunnen doen of totaal kennismaking met Vincent Kompany bij, maar thuis maar koken thuis met de ander bestuurslid.

[00:05:55]

Verder heb ik niet meer, hè. Dat constante geschuif van posities bij.

[00:05:59]

Nu ook weer Inderdaad met Karel van eetvelt. Daar moet jij als bestuurder toch ook het jouwe van denken dat dat is toch niet goed kijken als je een beetje rommelen begint en hebt heb je deze wild. Dan wordt het moeilijk om omdat ik kleren aan het doen. Ja dat vertelde en sowieso hopelijk voor een Ga ik binnen Europa League of geld van het heel moeilijk en toen ja gezegd heb tegen Marco zei van ja, ik wilde eigenlijk in eerste instantie te weten komen vaststellen wat daar nu misloopt binnen.

[00:06:37]

Anderlecht ben je nu een jaar later al iets wijzer of niet? De beslissing genomen Marcus apart uitgezet, omdat die grote Deze heeft heel veel gebruikt, maar ja, kijk Rome Parijs op een.

[00:06:59]

Gebood een andere voor de router afgerekend op zijn verleden. Wat was het niet meer is natuurlijk. Ja, nog even terug naar de Vijfsprong Kampen hebt een beetje met hem te doen en hij was ook heel boos op de op de op de arbitrage na de laatste wedstrijd in open. Toen die rode kaart gevallen is waarvan hij vond dat ze niet had getrokken mogen worden of gegeven mogen worden en vandaag was er een persconferentie op Anderlecht en verkoop aan. Ik kreeg dat de vraag of hij een beetje verzuurd aan het raken is.

[00:07:25]

Dat klopt niet. Ik kom toch niet zeggen dat ik verzuurd gaat uitstraalt dinges. Ja één ding ik ben de treinen. Die waarschijnlijk het meeste heeft meegemaakt. Dit seizoen qua last minute en al die dinges en wat ik wil, Wat ik meegemaakt. Heb je mijn jongen maanden als jullie dat veel over mezelf heb geleerd en dan kan ik nog meer overdag ben dat ik dat wel nodig komt wel in orde. Zeg tegen Vincent Kompany ook kijken.

[00:07:59]

Australian moet ook natuurlijk een prachtige speel geweest en nogmaals het moeilijker maken met Maar wat heeft van houden en inderdaad raadgever? Dat heb ik al heel mijn leven meer dragen, dus de nieuwe man documentaire parkeren. Sorry Hij zat er natuurlijk nooit toegeven, maar voeten wel een beetje stress steiger, denk ik. Ja, dat is logisch stress is er altijd bij Anderlecht over het moment waren Nathan En daarvoor moeten we naar Australië waar 72 tennisspelers opgesloten zitten in een hotelkamer Victoria Standing Buurman auto caravan voortent Stars at the world level One Novak Djokovic should a list of the month Calling For Less Time In en private Helsing the first time is the Number of players in quarantine Jump to 70 movie for you can find Gold prices in a social media.

[00:08:59]

Hotel Portland een domme girlfriend complain About The Food and Chips en and other players can Expect Little sympathie from Victoria Ja Victoria is in staat in Australië dat is niet de naam en houdt van de vriend van tennisser Bernard tomic, je even kon horen En die heb ik gemaakt over het eten en nog wel meer dingen. Ja maar ja, 14 dagen Ja haar haren wassen nooit zo van dat moet ze nu zelf blijkbaar, maar goed dat je het hele verhaal natuurlijk 14 dagen verplicht opgehoogd zitten in die hotelkamer.

[00:09:40]

Dat is hun lot. Dat is wel niet meer natuurlijk kwart van de deelnemers van de Australian Open Ja je kan toch wel spreken over niet aan de gang is, want ja, Als je als groot grandslamtoernooi op die manier moet beginnen met al die Toppers die dan balletje slaan tegen matrassen in een hotelkamer of tegen de muur.

[00:09:59]

Kindje met een meisje op haar kamer 80 of het is heel vreemd en ik denk dat hij gaf daarin de tenniswereld een beetje symbool staat voor de Gaudi een beetje ons leven en die de wereld op dit moment en entier poten overal. Zijn er problemen door de Body en niemand weet het antwoord daarop. Ik denk dat de australis een beetje van de Chinese aanpassen, want dat is natuurlijk moeilijk met met Westerse manier van leven die bij van Veenendaal die tennis daar ook uitstraling beetje met Randy dan een koers willen gaan rijden en ze komen aan de hand is.

[00:10:33]

Ze moeten 2 weken op een hotelkamer zit. Dan ga ik me eigen niet werken. Heel streng inderdaad, want het gaat over het feit dat iemand op een vlucht positief getest heeft wat hij dan allemaal op zaterdag Dennis en daardoor moeten ze dus die 14 dagen in quarantaine. Vind je de string vanuit Het standpunt van de Australische begrijp ik die aanpak, omdat ze daar 100 dagen zonder een enkele besmetting hebben gezeten, dus tisento dat daar weer een besmetting heleboel.

[00:10:59]

Zet maar anders kan je de vraag. Dan moet je dan zo'n evenement organiseren als je als je die Toppers dan de helft van de wereld had rondvliegen. Dan heb ik er minder begrip voor en ik heb begrepen dat de meeste tennis niet door dit deel van het risico was van het reisverhaal en dan is hij al een beetje vreemd, natuurlijk en ongelukkig en dit is geen goeie reclame natuurlijk voorop Australië en de Australian Open en niemand winter bij deze situatie. Denk dat tussen ons was wel varken in de hele coronavirus.

[00:11:28]

Alleen maar verliezers zijn in dit verhaal terwijl anderzijds natuurlijk elke sporten die op dit moment op een manier zijn vak kan uitoefenen. Die mag zich bij de geprivilegieerde rekenen krijgen ons journalisten daar ook toe, want daar veel mensen is andere koek brengt ons bij het leren natuurlijk, hè, wat hopelijk dan voor de oplossing. Zal zorgen het vaccineren ook van profrenners. Het is al gebeurd ondertussen bij team uae, bij de Emiraten pakketje. Die is al gefascineerd.

[00:11:59]

Wat heeft natuurlijk te maken met het feit dat die Ploeg gevestigd is in de Emiraten en de Verenigde Arabische Emiraten hebben Voorsprong vaccinatie adres van de wereld zitten ook vrij dicht bij de bron in de slag met de Chinese Chinese vaxa gekregen dat trouwens minder bereikbaar zou zijn dan de vaccins die je nu in Europa worden toegediend heb ik ergens gelezen. Je mag hem corrigeren dan pakken. Mensen had toch niet beginnen. Mijn examens. Het is zoals Dubai bij de friet was ik zie het nou van uw kort en natuurlijk je menstruatie en de Ploeg heeft boerin van Vlaanderen dat die hebben gekregen en We zullen wel zien.

[00:12:40]

Wat vind je daarvan van het feit dat die Ploeg inderdaad die Volkskrant gekregen heeft? Is dat een vorm van competitievervalsing kunnen zeggen, want goed in elk geval niet meer positief testen dan ook rode probeert te doen, denk ik, maar wij hebben niet gevraagd. Ik weet niet.

[00:12:59]

Bol King Kong Ommen Privilege We zijn gewoon een van de mensen van de van die ploeg van Almelo Van De Croo en wij gaan ons achter netjes netjes gebeurt af. Mark moeten we alvast bijvoorbeeld. Die zijn er ook al mee bezig. Mensen start de Playstation dan ook sneller vaccineren. De Ploeg bedoel ik verkoop. Ze zijn er in elk geval mee bezig. Ja, om inderdaad te horen. Wat mogelijk is willen wel min of meer een beurs afwachten Als dat heb ik begrepen, maar ze zijn ermee bezig. Ja, dus maar als ik je weer Patrick heb jij denk niet dat het zo snel gaat zijn met de Belgische ploegen.

[00:13:43]

Ja ik kan niet vroeg inderdaad. Je hebt er nog niet. Ben nog niet opgebeld geweest om je te komen halen. Nee nee nee, oké. Ja, het zal wachten zijn, Maar wat vind jij Renate.

[00:13:59]

Zorg dat voor enige vorm van oneerlijkheid binnen de peloton of dat niet te moeilijk over doen Nee ik denk het niet. Ik denk dat de manier waarop vorig jaar augustus met aldi.nl die ploegen allemaal Triton genomen zijn dat dat het een level playing Field was. Ik denk dat dat wel onder dezelfde omstandigheden zullen koersen dit jaar en dat dus eigenlijk weinig aan veranderen of een proef al dan niet vaccineren belangrijkste voetbalploeg die er wel in slaap Om vroeg dan de rest gevaccineerd zijn, is dat toch wel verzekeren gemoedsrust hebben dat ze dat ze gewoon niet ziek van worden en dat is toch ook dat is ook meer, dan denk ik een besmetting wel mee dan in quarantaine moet dat is zoals Vorig seizoen uitgerekend.

[00:14:41]

Die ploeg die je toen voor had, hè. Het team van wekenlang op hotel gezeten daar in eens begonnen. De eerste instantie. De eerste keus die getroffen wordt door door coronavirus met cavia zijn van de besmette me herinneren ons de taferelen van renners in quarantaine de spelletjes op de kamer met.

[00:14:59]

Maar en zijn Nederlandse Ploeg makkelijk Sinkeldam die toen viraal gingen op de juiste manier of het is te slecht al zo lang geleden, maar het is ook lang geleden hebben ze straks een jaar mee bezig. Het hele circus. Wat is wel iets waar we allemaal door moeten denk ik gisteren belde om je uit te nodigen voor de tribune zei het is goed maar voorwaarden als het niet voor 99% over Remco evenepoel gaat, want dan kom ik niet. Ben je een beetje beu alle vragen over Remco is, dus hij wordt het teveel en weten niet wat er aan de hand zijn.

[00:15:37]

Sorry, het is ook maar alleen overhemd precies als ze vroeg alleen het staat. Is dat een beetje te vergelijken? De hype op de populariteit trombone zoveel jaren geleden zou je kunnen overleggen of is het nog normaal zoveel geworden en toen zou het geluid. Het lijkt een beetje op maar na gesprek vriendin.

[00:15:59]

We hebben niet zoveel startnummer. Had het heel goed zijn die toestemming geven samen met een paard die een beetje, dus daarom hebben en daar hoort dit absoluut. Kijk, ik geloof dat we zeker nog 5 minuten over iets anders willen praten. Nee we gaan er geen Remco show van maken, maar we moeten het toch even over hebben, want vorige week heeft evenepoel Onstein voorstelling toch vast snel Surprise you guys I mean the world soms notificaties and it's Still part of the process of the way up to be Honest I don't know jetts when in where I will be able to restart Because We should Come Back Down small problems Within Feel really comfortable In The Bike zo Sitting Down Under Saddle Minutes to work White Heart For A few Hours so we.

[00:16:59]

Of The Bike for few weeks Now I already heeft gras moeten terugnemen heeft er 5 weken niet kunnen fietsen ondertussen. Ik heb begrepen dat hij vandaag op controle geweest het ziekenhuis. Wat is daar gezegd op het feit? Is dat goed, hè? Maar dan komt die verschrikkelijke Val jij stelt er ook wel. Maar ja, Schijnbaar is de aanvoerder van het bot toch niet zo snel gaan als dat je dacht van Palmen op een ct-scan is geweest dat eigenlijk niet gezegd. Hij dacht dat dat deel uitmaakt van de revalidatie en toen bleek dat bad niet helemaal op elkaar gegroeid was en je had natuurlijk pijn op het sturen omdat hij de Zadel en vanmorgen is naar Herentals geweest.

[00:17:54]

Daar hebben ze zien dat nog niet 100% is. Oké, dus wij hopen vol vanaf.

[00:17:59]

We fietsen meenemen dus nu even terug of ben ik 3 weken van de fiets af dus nog eens 3 weken. Dat komt dan toch al op een totaal van 2 maanden en dan zitten we hier exacte drie maanden voor Gmail Als het goed is, dan moeten we zien. Neem het risico dat is te sturen of niet? Ja heb je daar al over nagedacht ik niet aan van wel. Ja natuurlijk het zo vroeg om de nieuwe Ja maar geen risico dat dus eventueel ook geen giro. Mocht het dan inderdaad veel werk moet ik bedoel als het niet genoeg alvast geen conditie niet te zien waar ik op conditie heeft, maar niet nog een keer dezelfde fout maken van de sneltrein naar huis.

[00:18:48]

De goudklomp natuurlijk binnen Jouw Ploeg Hoeveel zorgen maken je nu over net? Dat moet je toch bezig houden. Kijken wel niet vanzelf grijs worden. Ik heb al een hele dag.

[00:18:59]

Carrière jaar Menzis komen die twee doden gaat in 10 dagen ze leven allebei. Ze zijn en de wereld voor voeten en is dat nu die drie weken meer dan normaal carrière van Remco evenepoel niet verhinderen. Nee maar hij is misschien morgen wel naar het ziekenhuis vertrokken met de idee van hopelijk goed nieuws. Hoop dat er goed uit op die scanner Kan ik morgen weer beginnen te fietsen en dan krijg je te horen van neem gaan we niet doen. Er komen nog eens 3 weken niet fietsen bij dat toch wel hard aankomen voorlopig, maar kijk de dokter maar kijk als een foto moet je meedelen heeft hij nou al gebeld of geappt of ik heb vanmorgen WhatsApp Ik heb al geld had gehad, dus ja wordt hij daar een psychologisch begeleid als het nodig is wel.

[00:19:59]

Vloog Michael verschaeve meegedaan is het ijskoud. Het is niet alleen de zoek Fabio jakobsen en misschien een andere mensen die een keer bij de klant gaan, maar ja, omdat hij niet stoer doet, want Johanna van 22 bij 14 dagen, maar de bestaat wel dat niet leuk is voor nu geen vrienden heeft training zelfs Jacobse en hij moet het van van blijven. Ja, dat zwembad 2 uur dan zijn er nog een lange dag en ik denk dat het ook aan de beesten hebben, want hij wil heel graag wil zoveel En dan krijg ik de Golden Earring het kan weer niet.

[00:20:41]

Mag niet leuk vind of niet moeten mee omgaan. Daarom probeerde met de beste zo doorrijden, maar ik heb het net al zat over de voetbal paniek. De slechte raadgever. Ik moet opschieten voor mijn Ja Hoe kijk jij daar?.

[00:20:59]

Renaat want als je dit hoort is toch weer een Ja een minder goede evolutie natuurlijk in het verhaal met grote probleem lijkt me om om Remco te in te tonen en het is jammer jongen kerel met bijzonder veel ambitie heel veel drive en er staat ook getoond in begin van de revalidatiearts. Het misschien een beetje vroeg al op weet al is dat makkelijk omdat van buiten om te zeggen, maar ik kijk dan natuurlijk wel met dat verwachtingspatroon ook naartoe van van het bredere publiek. Iedereen zit te wachten omdat de diepte in een grote ronde dat zouden jullie worden voor gaat.

[00:21:32]

Dat is niet geworden door de omstandigheden van de Wat zal worden dit jaar. Nu zitten we met een vertraging van de van revalidatie quote Patrick spreken over een plan B Ik heb ook al gelezen dat dat dan mogelijk de tour is dan van nee schudden dan dan denk ik eerder aan combinatie spelen. Vuelta of nu denk ik even hardop na en iedereen zit te wachten op die Belgen die gaat meedoen natuurlijk voor de.

[00:21:59]

Een grote ronde Indische staat er nu al qua publiciteit en impact op minstens. Gelijke hoogte met met de figuur Tom Boonen uit verleden van de Ploeg van Patrick en Daarom denk ik dat dat dat is zoveel te doen is, want Remco evenepoel zitten allemaal te wachten op die Belgische rondrijden. Die gaat meester rijden voor de eind winst. Wij willen hem ook uit jas en ik zit nu bij Ik denk de gemiddelde Belgische wielerliefhebber met heel veel verlangen naar uit omdat hij omdat hij zoveel mensen eigenlijk dood.

[00:22:28]

Gelukkig kan maken dat ik hem even terug op wat Renaat aangaf Plan B mocht de giro niet lukken. Misschien inderdaad van Nee maar er zit nog een paar opties. Stel dat hij inderdaad mag beginnen op 8 gebruikte fietsen drie maand is heel kort, maar kan ook genoeg zijn er overheen verwachting en ervaring van de grote ronde van 3 weken kan hem de toekomst enorm veel moet kunnen hè? Eigenlijk eigenlijk zijn ofzo.

[00:22:59]

Het niet duidelijk wat we doen in België op dit moment beleggen met z'n allen zoveel druk op zijn Schat Hij doet dat zelf ook natuurlijk. Maar iedereen gaat er nu vanuit en ga vergroten rondrijden en dan met een scoren jonge renner is dat eigenlijk niet normaal bij jongeren en laat hem eerst een Indra grote ronde rijden om dan te proeven en te kijken en bij die volgende ronde die kan komen, dan kan niets beginnen denken aan het podium. Normale kijkt of 20 jaar de tour stallen met ingebouwde zien wat daar presteerde heeft in het verleden tot de val dan zijn die verwachting misschien wel heel goed spellen voor iedereen, maar ook niet uitleggen grip.

[00:23:48]

Nee ik laat nog even verder gaan over die opties, dus Optie één zou kunnen zijn en giro zonder verwachtingen. Wat zijn de andere opties nog gewone liefde? Speel doorgaan. Vraag zo.

[00:23:59]

Duurzaam kermis en dan twee yatour het zou eventueel kunnen wij zullen hier op op op televisie en hij ook denk ik kom dan normaal seizoen af te leiden dan goed. Dat wordt interessant en die komt te zien hoe dat gaat evolueren, hè? Blijven kijken blijven kijken en blijven volgen alleszins met Remco evenepoel, want anders zou zijn en dat lijkt allemaal nog wel even, maar zoals ik al aangaf 8 februari tot 8 mei. Dat is maar 3 maanden als je weet vooral dat de concurrentie al volle bak bezig is en nu trainingen met wedstrijden voor te bereiden.

[00:24:36]

Morgen wordt het hier ook een top de brandweer partenza voorgesteld van interrijn zijn de de start van die Ronde van Italië dan begin februari krijg ik de rest van het rittenschema te zien. Krijg nog altijd een open vraag hoeveel kilometers daar nu in zodat het inderdaad vragen weten we al of dat iets wordt dat net zoals het eigenlijk vorig jaar zou.

[00:24:59]

Zijn lijf geschreven is of is dat nog onduidelijk? Er is sprake van twee tijdritten en dan is dat eigenlijk meer of minder dan water in de ronde van Frankrijk zitten. Dan krijg ik meteen weer naar Patrick gaan de tijdrit een rol spelen bij 100% fit. Dus als je dan moet ik nog één ding niet vergeten. De taxander Gio altijd op de derde week niet aangeboren afgesloten meefietsen de eerste dagen zoek een groot verschil als ze de 2 april op je boterham krijgt eerste week of ze komen de derde week en de tijdens het komt erbij en die kan dan alleen maar eens voorlezen.

[00:25:34]

Speel vriendin over die tijd en dan de ronde witte Remco stukje af Patrick Ik denk er maar even aan omdat hij is wel wat gewicht verloren en Ondanks het feit dat hij dus al een hele tijd niet meer fiets te zien aantal kilogram uitgespeeld. Kan dat invloed hebben op zijn tijd rijden eigenlijk motor blijven motor. USA heeft hij van de beste tijdens de pauzes en die blijft ook zelfde dag.

[00:25:59]

Straf en hij heeft zijn veranderd, Maar als diëtisten Marije en die zijn er zo afgegaan het niet dat hij ofzo Oké dat kan nog even duren voor hem weer op die tijdritfiets zien. Dat was de update over Remco evenepoel dus ook over andere zenders hebben En waarom dan niet over de wereldkampioen judo Filip van laatste wapenfeit? De Ronde van Vlaanderen was tot en met zijn twee lichte kronkelen van miserie die de beste in deze wedstrijd tot dusver bij zijn debuut in De Ronde van Vlaanderen die dan plat op zijn buik en alweer moeten we een ander verhaal gaan schrijven bij Henny zou dan de training Kamp in december op bed Steam Not Perfect en dat springt hij een probleem Everyday Bad Thing.

[00:26:59]

Get some More lyrics dat is nog niet helemaal in orde, blijkbaar een bordje in zijn hand twee twee broodjes in zijn hand. Ja en hij is er blijkbaar toch nog even weten als je berichten die geen eens moeilijk dit is een operatie aan te pas komen zijn plaatjes aan de postcode. Ja mag je daar ook zorgen over Of denk je van oké, dat komt wel goed over paar weken geloof het denken dat ze bijna niet wat is die mannen had met jullie mee in de overwinning. Dit zijn de belangrijkste renners evenepoel en Oké hij kan niet printen, dus ik denk dat ze er nog helemaal niet alles eronder nu ook nog wel even wachten, maar goed Ja niet normaal.

[00:27:59]

Evalueert moet inleveren stoelen herstellen van de hoofddoelen terugwerkende bevroren de voorbereiding van ons team fietsknoop.nl status op zijn programma is zou dat willen doen ook om te zien hoe laat er gevallen in De Ronde van Vlaanderen maar anderzijds vooral te onthouden denk ik uit die laatste editie. Hij kan die wedstrijd winnen. Is dat waar hij nu voor dit jaar vooral niet in zijn hoofd zit voor dit voorjaar dan toch wat langer in zonder publiek bijzonder is maar sterkte voor de hek ligt er nog een keer mogen rijden.

[00:28:44]

Dan wordt hij helemaal. Ja inderdaad ook de enige die echt nog kon wegrijden eventueel op de paterberg van van harte vandepoele. Dat kan hij zijn debuut in in de ronde was was eigenlijk onmogelijk goed En ja.

[00:28:59]

Zo nooit weten hoe het zo afgelopen zijn natuurlijk en ik denk de manier waarop. Hij reed die dag mijn gevoel is dat minstens de evenknie was er altijd nog iets geprobeerd hebben op het werk, maar dat is natuurlijk ook niet afgegeven aan dat hij verliest met 10 centimeter wordt en na 4 fietssleutels voor de cipressen, dus alles liep kwam. Ja maar dan komt Oké dat is dan nog een extra toe gaat en dan is hij bij mij nog meer favoriete eigenlijk al was en het feit dat hij ook wil rijden in de Omloop dat duurt alleen maar zijn ambitie en zijn absolute wil omdraait van te maken om te willen winnen hè.

[00:29:45]

Hij wil alles denk ik seizoenen verloopt San Remo tweede na vier fietssleutels. Iedereen weet dat hij begrijpt ook helemaal wit gele trui.

[00:29:59]

Wereldkampioen Luik op verloren beeld Ronde van Vlaanderen mee wie doet beter hè? Ja hij heeft een loft gekocht in Ronse zo. Waar is het inderdaad? Heeft dat zelf bevestigd aan ons dus het klopt, maar is dat in het kader van ook in een in het voorjaar uitvalsbasis te hebben? We kunnen trainen naar die woont in de buurt heel belangrijk dat nog lang zo blijft ook altijd op dat vliegtuig van binnen en zegt dat ik naar België komt. Dan wil ik hier blijven ook niet vergeten. Dat zijn vriendin van het Noorden van Frankrijk dus niet ver van haar thuis zijn.

[00:30:45]

Dus het goed Ja oké, dus wel degelijk om zelf te gaan verblijven en van daaruit te vertrekken optreden. Oké wat met zijn contract, want dat loopt af en ze dit jaar natuurlijk. Daar ben je dan ook al mee bezig.

[00:30:59]

Wie zegt dat is er al iets gehoord over een nieuw contract tot 224 is dat zo ja, het is de zender is een optie, dus als de continu blijven hè Oké maar als de Ploeg doorgaat en morgen in 10 minuten op tafel. Hallo ik vind jou maar zolang de Ploeg doorhad blijft bij ons. Is dat anders van automatische verlenging obsidiaan automatisch verlaag. Het is gelukkig maar een marktprijs de ziekte van van Remco ik heb ook mijn Lampaert zaten er vroeg of jij kan die eenzijdig nemen die optie.

[00:31:51]

Dat is eigenlijk te zeggen zolang dat er iemand komt. Die heeft vandaag kijkles zoveel op tafel en ik moet hebben.

[00:31:59]

Bestaan van een afkoopsom in het contract of moeten we dat niet dat niet, hè, want ik kan zelf op tafel en we moeten blijven. Ja oké, Oké ik snap het. Ja Doe die maar niet besteld op de Renaat trouwens, want van in elk geval ik hoop dat we nooit een transfer systeem zoals in het voetbalteam daar wel oren naar had vroeger moeten rondje om aan ons geld te raken en dan terugkijken gebeurt nu toch al vrij kopen Als je verstandig om een soort valt of dat ik in een dinsdag dan kunnen we altijd zijn.

[00:32:44]

Ik heb nog geld van die trouwens. Nu zijn we eigenlijk Ja voor mij niet verzenden. Afhankelijk van enkel, Dus het geloof ik dat dat de poes ooit in Ja tweepuntnul economie.

[00:32:59]

Door een verhoging van de televisierechten dat hij bij ons weg op dit moment Morgen hetzelfde televisie weet dat dit niet zo hoog zijn grote slaapkop is. Frans en die zou niet moeten trailer afspelen. Dat weet je wel. Ik zei dus eropuit dat jullie alle flip en de contracten zitten zou dat moeten dit seizoen. Dat moet worden ze een beetje nuanceren, want Mogelijk wordt dat mijn leven lang tot 24, maar ik heb het voor de rest is nagekeken Patrick er zijn wel bijzonder veel renners die dan wellicht wel einde contract zijn en dit seizoen en als ik het goed heb 27 van de 30 mijn lieve 26 contract dat jullie vermoeden.

[00:33:42]

Ja, maar neemt niet weg dat ik normaal normaal tegen jou praten, maar het is heel bewust van mij gebeld dat alle contacten van coureurs en Sports aflevering 29 Ja en nu.

[00:33:58]

Waar kunnen onderhandelen? Ja is het de bedoeling om die kern van 30 te houden of of eventueel af te slanken Welke gehouden? Omdat ik nog steeds verbinding zien waren zeer tevreden. Wie doet er beter 7016, dus dat is redelijk gezien. We doen het al jaren, maar je moet natuurlijk wel een keer een beetje als jullie gebruikt vast. Ben net halen, maar je bent wel die kern kern van 30 behouden. Ja, andere namen wel wie weet er niet. Ja natuurlijk ook af en neem ik aan van de ingrediënten van de scooter zitten daar mee.

[00:34:44]

Ik dacht dat de koning kunnen gaan is in 2019 voor minstens 3 jaar wil je nu in het derde jaar op 7:00 weten we al of dat een optie genomen wordt. Ze hebben tijd om.

[00:34:58]

Ja dus wil ik wil niet in situaties zoals in andere situaties dat ik 3 jaar lenen zat nog niet hebben. Ja dat weet ik niet. Ik denk abonnementen die wel sponsors of sponsoren zijn nu al niet begrepen hebben Marken fantastische Rita over is. Dan gaan we meebrengen werkt niet altijd goed nieuws laatste tijd in de tijden zo over hoe het kon ik het doet. Ja verwacht dat ze die optie gewoon natuurlijk niet als we zijn natuurlijk zijn dat het niet werkt, maar dat is niet meetbaar cijfers van Nielson een heel verhaal, maar ja kijk, We zullen zien specialist verder verder Marktplaats willen doen en op papier zijn.

[00:35:58]

Zet een overdiep is dat een soort van NeverEnding Story want jullie zijn al zo lang samen drie jaar langer. Die was ook verder natuurlijk, maar dat verandert die firma enorm een paar jaar hebben zij klein beetje normaal vallen, Maar nu hebben ze dat haar moeder toch wel meer meedoen weten waar wij gaan mee en over hem natuurlijk niet vreemde nog wel behoorlijk in de Tour de France hebben. Dan is het nu of nooit. Ja, over sponsors gesproken, maar dan terug naar de koning weg te brengen. Dan zijn eigen sponsors mee.

[00:36:39]

Hoe moet ik dat eigenlijk zien? Want het is toch niet dat hij soms boos op je Richard zullen staan. Story gezien van Mark gaan. We moeten tranen in de ogen en ja, ik ben ook niet zo hard dat iedereen denkt. Nee maar wel geen geld voor hem in principe was ook gezellig bezig.

[00:36:58]

Weet of we in ieder geval bij de wc en als ik over het budget had goedgekeurd. Het was er ook niet meer en dan zelf een beetje rond bellen heeft weinig Rosmalen Tot mijn verrassing was iemand die vroeger. Dat wil ze ook nog een sponsorlijst bedrijf in zat. Ik wil het wel doen of ik kijk gewoon zelf geen sponsor die inderdaad niet zoveel geld. Het is inderdaad een transfer van de emotie Mark cavendish ook als je erover bezig hoor, maar puur sportief, Maar ja, wat verwacht jij verdient in elk geval een mooie slot seizoen waar dat dan ook gebeurt en dat dat nu bij beide.

[00:37:58]

Heartbeat vind ik eigenlijk extra Mooi waar ik denk dat dat heel moeilijk is om daar nu voorspelling over te doen, maar als hij een comeback alles zo goed is als ze de doorbraak van de witte variant zitten heel goed. Ja voor tussenjas laat ons hopen voor de Britta nog, wat is Prince of Maar denk je dat echt dat hij nog zich volop gaat mijn weer in gekomen en voorbij dat klopt. Maar de eerste Sprinter niet zijn die in de nadagen van van zijn carrière opeens veel dingen doet waarvan iedereen zegt.

[00:38:29]

Ja, ik kan het nog een sociaal nadat ik denk dat ik even niet dat zelf ook gehoopt, maar heb jij dat bepaalde verwachtingspatroon aangekoppeld of zeg je van Oké kijk we hebben gewoon een laatste mooi seizoen kunnen en we zien wel wat er van komt. Het is wel, maar ja, we komen wel besteld ook nog eens op social. Media heeft ook een publiceren waarde, maar het is ook wel zo dat Mark zoveel jaar in mijn hart gestolen heeft. Ondanks dat mijn altijd als ik daar.

[00:38:58]

Ja inderdaad toch wel een paar anders meer genomen gewoon om dat beton situatie heel slecht was. Ja, maar dat is inderdaad ongeveer bijna Je bent net een man die net op het moment dat hij er anders voelt van Oké nu moet ik ze afstoten ze ook effectief laten gaan en bij Kevin dus nu eigenlijk het omgekeerde willen verliezen. Ik heb een idee vind het prachtig ik het zelf twee als ze niet besteden zijn tijdens mijn schoot mij verdient niks. Dat is waar Radio 1 in het wielrennen en wat dat betreft was die van de supermarkt.

[00:39:42]

Hier. Schiet toch wil de meest ophefmakende cbd cream and bad hair day that I Can Leave and number And Me Happy.

[00:39:58]

Atleten telefoon Happy 22 jaar in van de sterren van de bijzondere Corona winnaar van een tourrit winnaar van de Waalse pijl stond podium van luik-bastenaken-luik van het WK afstanden plotsklaps van 10 naar 10 met de bus vanuit daar bij Waar wordt geheimzinnig rond gedaan? Rond iets van sfeer toch Renaat zijn. Ik denk dat we daar ook nog niet fijner van weten, maar als er een uitleg is voor voor de Renner met dat potentiële. Je hebt dan een manager begeleiders alle Fabian Cancellara in die ook niet van gisteren en die opportuniteit bezig kan Daniel dan dan zou iemand als eerst ging nooit.

[00:40:39]

Nee zeggen tegen die kans om om bij de ploeg van van de tourwinnaar te gaan rijden proef met financiële mogelijkheden met de allerbeste logistiek met alles erop en eraan. Ik denk niet dat hij zich verslechterd heeft dat dat zal wel niet, maar paprika in je column dat we er ook wel even.

[00:40:58]

Gedacht hebt het. Ben jij er al uit of het enkel over geld gaat over dat daar toch nog andere dingen spelen hoor. We weten niet misschien ook nooit weten dat hij heeft alles gehaald heeft dat als mama zit, heeft hij maar een poeder bij mij weten, dus het is altijd beter dan gezinsverblijf meer, want hij weet voetbalquiz op mijn kalender. Hij veel later zit in een andere Ploeg of als een ruzie maakt met mij en wij hebben een nieuwe brug of whatever. Ik kom bij mij terecht.

[00:41:37]

Het is altijd beter dan op een normale manier afscheid neemt. Ja maar hier de financiële rol. Ik ben al al weet er een nieuw contract krijgt als je ze alles over beter is als dat je dacht van praten Ja en dat zijn team samen hebben dan niet of onvoldoende gedaan hebben.

[00:41:58]

Hij zegt van ja oké, Welke beroemde personen om telefoon te nemen er nog iemand bellen zijn kan dat niet iedereen uiteraard uiteraard. Het is wel ongebruikelijke want net al over over de mogelijke adviezen met natuur en dan maar dat contract verbreken voor het afgelopen is duwen. Ja maar het is typisch bij Team Sunweb daar heb je inderdaad ketel. Je hebt die barbecue matthews die zijn allemaal bij Team Sunweb vertrokken voor een contract afgelopen was en zijn allemaal persoonlijke nu het weer met met met markiesje. Ik ik heb er geen verklaring voor een interne keuken van DSM te weinig.

[00:42:39]

Ken ik denk wat ze trekt van Geertje betreft naar Joey dus Zwitserse connexys onmiskenbaar Zwitserland met gianetti. De teammanager van Zwitserse denk dat we daar niet te ver moeten. Kijken die relaties zijn en die relaties zullen er altijd zijn en wat dan de interne keuken bij DSM betreft dat ik denk dat.

[00:42:58]

Uitstekende manager is, want dat heb ik de resultaten bewezen. De jongste deseizoenen. Misschien Breakers contracten minder makkelijk open, maar dat is een veronderstelling waarvoor het dan eigenlijk op dit moment geen bewijs dat misschien zoek dat dan voor vervroegde. Ja vertrekken we veronderstellen dat hij inderdaad begonnen is met een minimum contracten veronderstel ook dat een miljoenen euro per jaar gaat verdienen en papa zijn weg en ik had er deze week op de redactie met iemand nog een discussie over. Is dat nu veel geld voor zo'n renner als eerste een miljoen per jaar.

[00:43:33]

Ik vond eigenlijk van niet programma. Dat is een krijgt. Ja ja, maar het is misschien minder of misschien in de buurt maar een random van zijn kaliber of als hij tenminste de lijn kan doortrekken van wat hij nu laten zien heeft voor €1 per jaar duren renner Of niet Oké dat is vooral bij publiek nog meer.

[00:43:58]

Wat kan ik doen voor gekozen, Maar aan de andere kant komt vragen van betalen en die of die dan dat we overeenkomen van mij niet meer betalen voor water binnen gekregen. Ja dat is dat ik stelde de vraag, maar omdat hij natuurlijk in het peloton willen weten dat ze veel meer dan wat heeft hij nu gaat krijg ik nu maar inderdaad Saddam Ik kom ook bijvoorbeeld Thibaut Pinot en die dan elk jaar eigenlijk liever, anders doet dan dan palen in de tour een half miljoenen euro als je dat afzet tegenover andere sporten met alle respect.

[00:44:38]

Dat is eigenlijk een sukkelaar. Dat klinkt Cru maar als je dat op wereldvlak macro-economisch gaat bekijken om woorden te gebruiken zit tegenover wat andere sporters in aan de top verdienen in hun disciplines. Ja dan zijn we er nog altijd niet dik betaald en daarmee wil ik niet zeggen dat dat ik dus even iedereen loonsopslag.

[00:44:58]

Wij zijn broek, maar dat is nu eenmaal de staf van het wielen in de buurt en ga nog niet de bedragen om die in Formule 1 een andere heel kapitaalkrachtige sporten om ruzie te zetten. Alleen bedoel natuurlijk ook voetbal budget van Barcelona Madrid ja, dat kan ik doe maar we hebben het over de transfer zin in het peloton als wij de totale plaatje bekijken. Welke Ploeg heeft hij volgens jou het meest versterkt maan dit nieuwe seizoen te Bikken Ja en Jenny op papier doorheen natuurlijk meneer The Israël zeker bij vanavond, maar ik heb zo met je te voordat hij bloed bij elkaar.

[00:45:58]

Korte termijn strategie dat is makkelijker afspreken en die zegt ja, lelijk. Mijn ouders pakt voor Mats zien die mijn ex groot is. David eigenlijk al ongerust genomen met het schoot. Ik zal denk ik snap dat zo dom geweest. Hij had de tegenover mij tot 2 jaar Herinner mij. Ik heb het verkeerd hebt en verdient het contract. Ik heb een niet vergeten. Monsveld. Kom je aan betalen?.

[00:46:58]

Chinese sponsors die man wordt heel erg ziek en dat blijft daar niet maken iemand nodig om beginnen en eerst teruggekomen. Europa heeft een tussenlanding gemaakt en Bam en had hij mij gezet als ik die Chinees is gevonden heb ik heb iemand voor UWV Oké dus het is anders gelopen. Dat weten we ondertussen als het over versterkte toe gaat, denk ik gewoon nog even twee namen te gaan. E-mails. Renate ook indrukwekkend wat hij dit seizoen allemaal opstellen en wat Laurens de Plus daar gaat doen. Ik vind dat heel interessant.

[00:47:38]

En ja, het is natuurlijk niks veranderd van van Patrick Vorig jaar was een vreemd seizoen voor logische puzzels voor onduidelijk zijn blessure. Ja natuurlijk, Je zit erop met verhaal pitcock bij e-mail heel veel interessante begin verhaallijnen die daar starten en dan ben je benieuwd hoe dat gaat eindigen.

[00:47:58]

De bevestiging met de keihard in Heelsum los van Wier vooruit. Ik denk altijd een interessant verhaal. Ondanks het feit dat ze dat ze niet altijd de populairste ploeg zijn best wel en de andere namelijk voor aan jou paprika. Als je er van Avermaet naast jongens ook dat lijkt me sterk en voor het voorjaar gaan. Die gaan die straks ook de de Quickstep tactiek kopiëren Of denk je dat het een stuk voor stuk allemaal, maar het zijn niet op komen zitten lenzen. Gewoonlijk was het worden naast de straat bij, maar net niet.

[00:48:41]

Ga hem op jongens ook, hè. Ik kan heel snel maar zonder welke zender en zonder wakker van ons proefwerk die nooit leuk of Kuurne Nee want hij heeft inderdaad gelijk Bastenaken Luik gewonnen. Wordt wel een heel grote kans is natuurlijk met dat je me dan eerder en toen was er ook.

[00:48:58]

Zij jouw Ploeg toen We treffen het niet, maar je weet het toch al vroeg rondom wonen. Dat heeft Devolder de andere neus ook van profiteert omdat hij een persoonlijke visie en alle Fleetwood Favoriet voor leuke oprijwagen in de afdeling. Ja natuurlijk wel stand, maar als die bij ons zit, Dat weet ik dus niet stapelen. De overwinningen elk jaar op rij. Dit waren er in 2019 heb het even opgezocht. 68 denk ik in het coronavirus, toch bijzonder korte koers jaar 39. Hoeveel is een plus een dag niet met nog betalen betalen?

[00:49:40]

Ja, 4050 bij deze aanpassen naar 40, maar hoeveel wil je er in intercity van met een getal in je hoofd Of denk je van getallen?.

[00:49:58]

Receive dat we sporten. We klimmen zo agressief Ploeg en we wel concept verder zetten en dat lukt en we zien dat heel veel proberen te kopiëren natuurlijk altijd wel iets in je hoofd voor het seizoen. Star van Kijk dit jaar wil ik echt graag dit winnen. Wat is er bij jou overal, behalve kwaliteit kwantiteit Komt erbij omdat mijn wat dokter squeezies allebei mijn handen en ik heb gezegd doktoren. Ik weet het niet meer manipulator Bert en voor mij is jullie seizoen van jullie een q&a met Fabio jakobsen.

[00:50:39]

Fantastisch. En ja, want die jongen zegt. Het is ongelooflijk dat erin staat heeft geen tanden meer operaties gehad. Keihard op de fiets. Daar heb ik nog niet. Ja, ongelooflijk februari moet een operatie zeker hebben voor eind juni, dus dan zeg ik soms een keer moeten niet te weten. Ja, dat zal moeilijk worden op je tanden bijten. Beetje half. Ja ja, maar ik kan jou blij dat hij is natuurlijk dus al moeilijk praten en eten, maar het is echt een iemand heel positief in het leven staat dat we moeten hem ook wel een beetje beroerde dat ge voeten boosheid groeien.

[00:51:26]

Oké het is elke keer als afzwemmen van harte toe en een overwinning in 2021. We moeten bijna afronden voor de van dat heerlijke seizoen weer gaan beginnen. Is nog het WK veldrijden natuurlijk optie Berna heb jij eigenlijk.

[00:51:39]

Man in the crosswind als bewust niet meer, dus die korte nu ook op niemand in de baas Wielersport gelijk betalen. Eric de vlaeminck bij Van Dam erbij en later gielbert Mario declerck, Turnhout en nu nog en nu nog steeds bar en die noemen dan uitgerekend afgelopen weekend met alle sympathie erbij zijn wel en geldzak losse blokken, omdat hij ons weten wat we dat komen van niks en iedereen is belangrijk dat ook wel een tentje om te kunnen opvangen met jou doet het wel het WK veldrijden. Ja je hebt nog een halve minuut om daar niet over te zeggen, dus als jij een volk zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat de intensiteit van die koers door de manier waarop vandepoel en.

[00:52:39]

Dit veldritseizoen actief zijn ongelooflijk zijn. Daar kijken we absoluut naar uit. Ik dank je voor de kom naar de studio Patrick lefevere manager van de ceuninck, Quick Step en Renaat Schotte die we binnenkort gaan horen en zien in en daarna op de koers en op de motor natuurlijk. Dankjewel en een hele fijne avond.