Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio een extra aflevering van de we zitten nog wel volop in het heilige wielervoorjaar, maar laat ons Vooral niet vergeten dat er ook weer voetbal van het allerhoogste niveau op ons af komt. Er zijn nog 8 ploegendienst rijden om de beker met de grote oren de Champions League in de voeten van dit is gevaarlijk afleggen foutje onmiddellijk afgestraft, Steven de Jong.

[00:01:00]

Tegen 3 uur door manier van conserveren social.

[00:02:00]

Florentin ermee en zo zijn we nu dus aanbeland kwartfinales. Dit is wat de loting opgeleverd Heeft Bayern München Paris saint-germain en Real Madrid Liverpool op dinsdag 6 april en Manchester City Borussia Dortmund en Chelsea porto op woensdag 7 april terug maatje zijn voor de week erna. Peter van de mensen achterin zemana welkom. Het is prachtig weer naar buiten en uitgerekend. Vandaag hebben we besloten om in deze donkere studio te kruipen en nog geen spijt van hoop ik. Nee, voorlopig nog niet. Oké het is vies weer bellen.

[00:02:51]

Peter gisteren geweest en morgen ook niet, dus vandaag Geen nood. En hoe is het met de voorjaarscompetitie zeer goed op mijn.

[00:03:00]

Dat is nog geen Corona conditie, want dat was ik in de absolute pik in mijn Wiel er bestaan. Was vorig jaar bij mij denk ik mij begin juni, dus daar kom maar het is het is goed genoeg goed weer coureur of slecht weer en een fiets in alle mogelijke omstandigheden ook bij min 10 of in de gietende regen, maar ik heb dat dan Leuk is natuurlijk maar niet fietsen. Ik fiets de hele winter door, maar ik was gisteren even wel kilometer of 10 bij tegenwind. Dus de natuur van Harry Snijders als je zegt dat dat geen conditie op maar dat zal dan wel op een andere schaal gemeten zijn dan de mijne.

[00:03:44]

Ja ja, absoluut en fiets ook vaak met Gert Verheyen En wie is de beste eigenlijk Snelders offerte van van profvoetballer, zodat geen echte sporten zijn, maar als je met gewezen profvoetballers gaat gaat.

[00:04:00]

Merk je toch dat zij ex topsporter zijn geweest en zelfs op mijn piek kan ik daar toch niet altijd heeft te maken met de powerbank in geval van die twee is oppervlakte kunnen ze snel is ontwikkelen die ik ook kan halen, maar dan met de motor geweest. Heb weinig mensen weten dat maar dat verhaal Ja toch nog iets gezegd wat ik ik ben. Ik heb een zomer vergunning gehad. Toen ik 15 16 jaar was en dat was tussen twee seizoenen door met Eendracht Aalst mijn beste vriend was een beginnen poetsen en en en wij gingen veel rijden samen en dan maak ik beslissing in april om echt volledig op het kussen te smijten voor een paar maand.

[00:04:45]

Ik heb het ook gedaan. Ik heb vijf wedstrijden maar teveel Vitesse op 5 juli in de wedstrijd uit. Dat was uiteraard bedoel dat klinkt stom, maar als je in de jeugd erbij komt en het zijn.

[00:05:00]

Route van 3 km dan wordt je eigenlijk bijna elke ronde wel eens uit gekletst en dan kan je misschien nog eens kunnen aanmaken, maar na een paar keer niet mee natuurlijk en een keer vol geldig in breendonk. Hier natuurlijk niet over de koers hebben het komende uur gaat voetballen zijn. We gaan zometeen dieper in op kwartier. Alles van de Champions League maar misschien nu alles Poolse naar welke van die vier Kijk jullie het meest uit. Als je er toch eentje zou moeten kiezen waar deze voor mij Liverpool Ik vind dat de moeilijkste om te voorspellen op een op een bepaalde manier dat is wat anders, maar als je vraagt waar kijk je naar uit waar verwacht je het meest van Dan is het toch waren pezen.

[00:05:45]

Wat hebben we gaan dan met BSC ook maar beginnen stel ik voor tussen finale avolare Bayern München Paris saint-germain. Was ook de finale van de Champions League van Vorig seizoen.

[00:05:59]

Avri die trappen, maar voorzitter. De kop is eraf en het blijft bij dat ene doelpunt zoals bij de Champions League beter gaan we nu een soortgelijke wedstrijd krijgen zoals toen die finale denk je hoofd en zoveel kansen, powerplay van Bayern gaat voetballen zoals dat altijd al heeft gedaan. En als het goed is zal het proberen om de dominante partij te zijn, dus dat zal niet. Dat zal niet veranderd, Maar ja, het nieuws van de dag is natuurlijk. Het is zonder Lewandowski dus dat dat deze wedstrijd.

[00:06:59]

Dat ze maakt het toch een andere uitgangspunten van deze keer van dowski 42 doelpunten voor beide mensen dit seizoen 19 drie wedstrijden die ik doen zal ik maar zeggen in de Champions League en niet mee gevoetbald al de rest is er altijd van de partij, want de blessures bij de hoofdhuid zonder. Ik heb een tijdje geleden. Eigenlijk is het percentage. Dat was minimaal het aantal wedstrijden dat hij zo lang op de compositie waar je redelijk veel moet incasseren het aantal mensen dat heeft heeft gemist en als je kijken hoe vaak hij wordt opgesteld.

[00:07:32]

Ja dan is dat toch een krater die geslagen worden voor in, want anders dan de rotonde waar ook wel een keer gevoetbalt met een met een valse 9 bij Ja is dat eigenlijk nog niet gebeurd dicteren dat hij er niet bij was, was het. Ja, dat is natuurlijk toch niet helemaal hetzelfde als dat dat dat heel zelden.

[00:07:59]

We zitten dan gebeurt het nu tegen een andere God beter in Nederland met polen. Dat zal ook wel extra zuur zijn natuurlijk voorbij en dat het dan op die manier moet gedaan. Het was een relletje in het Pools 3:30 waren paren specialisten. Die man niet begrepen waarom niet perse moesten mede tegen andere waarop. De bondscoach van encounter deposit positief directeur denk ik van van poliscounter de dat levert veel van z'n doelpunten voor heeft gemaakt tegen de kleine landen, dus dat ze daar nog altijd gebruiken op jacht naar een kort, maar ik denk het grootste probleem bij waren geweest hebben de pech dat er 240 doelpunten heeft zijn Peter wegvallen, Maar ook dat het de enige precies is waar ze eigenlijk geen deftige back-up voor hebben ze dat vaker bij Tottenham eigenlijk voor cadeaus.

[00:08:44]

Fantastisch ook geen goede vervanger voor crème dat als er een gat in de spits staat. Ja, geen enkele deftige spits wil daar op de bank of we op de bank komen zitten natuurlijk en dus dat is dan pech die ze hebben bij bij waren overal heen. Abri's. Ook Top man is top.

[00:08:59]

Stop maar de spullen nog maar twee van de drie. Dus daar heb je toch altijd nog vervangen als er eentje uitvalt en bij de onderste heb je echt echt niemand opgelost worden, dus dat heeft gedaan ingezet en ik een beetje lachen, maar ik deed een beetje lacherig over supermode. Was helemaal zo groot is, maar hij heeft vorig jaar uitstekend gedaan voor je nog waar je ook belangrijk belangrijk. Is dat wel zo spelen die je nu op een moment wil ik je kan gebruiken, maar ik zou denken dat de oplossing moeder is denk ik.

[00:09:37]

Dat denk ik wel opgeruimd. Geen van allen komt echt geen aanmaken en een diepe pizzaatje niet met je wil spelen en heeft hij dan toch niet over levandowski komt misschien toch vasthouden na zijn systeem. Ja hij heeft bij de mannschaft en werd er ook al in de spits. Tanden heeft er enige.

[00:09:59]

Dus ik denk dat hij ook eventueel een kanshebber zeker omdat het te smullen rechtspositie niet eens echt een valse 9 en dan moet je dan moet je ook anders gaan voetballen. Dus ja, maar ik supermooi ding. Ik heb eens gekeken. Die heeft nog nooit meer dan 10 doelpunten in een jaar gemaakt is en een veel score. Is het niet om Het zacht uit trekken, dus zeer benieuwd hoe ze het gaan oplossen gek. Het is een grote aderlating. Ze kunnen hebben en dan van de doelpunten gemaakt dat er nieuwe wonderkind van 18 jaar jongste doelpuntenmaker ooit voorbij en in de Champions League kan kan het betekenen in het verhaal nu in de sleutel oplossing bieden enkele als 10 is zeker geen aanvaller nummer 10 en als je de snoer opschrijft naar 9 kan hij in de plaats van moeder komen, denk ik.

[00:10:45]

Zoek echt getest is er nog niet in deze Champions League Ze waren ze lijken even kort bij te zijn in de Bundesliga Ze hebben net iets meer punten laten liggen dan gebruiken. Ze zijn net.

[00:10:59]

Kinderen hebben net iets minder grote Voorsprong dan dan gebruikelijk, maar ja, de keren dat er dan to date in de toekomst rijden tegen tegen Borussia Dortmund toch maar weer vier twee interessant is. Het is nu de topper tegen Leipzig en ze kunnen ook meteen een keer op het allerhoogste niveau. De oplossing die ze graag tegen PSV willen gebruiken uittesten, dus dat is wel interessant dat ze dat kunnen doen nu het seizoen als het opgelost krijgen vergooien een 3 weken tijd. Dat kan ook natuurlijk als we dan toch over Spitse hebben, dan moeten we natuurlijk ook eens kijken naar Paris saint-germain.

[00:11:34]

Loopt er eentje rond het vrij goed bezig. Was al in de achtste finales tegen Barcelona kylian mbappé.

[00:11:59]

Muziek die hebben gebouwd onder op het werk Thomas tuchel vertelde. Hij. We zitten nog niet op onze Pink dat vertelde hij allemaal na de overwinning van PSV op Barcelona 134 daar een remontada komen dit keer niet mbp niet goed was voor drie doelpunten wordt hij ook nu weer een beslissende factor dat ik iemand allerbeste spitsen van de wereld en om nog even over die remontada te te spreken die het niet kon. Ze altijd makkelijk. Ja, als het kan geen wedstrijd 30 pse adembenemend ongelooflijk zal ze een zieltogen Barcelona over de knie leggen met inderdaad bij Marco verratti was outstanding, Parijs.

[00:12:59]

Het was echt een totaal presentatie. Zat echt dat Joep van zijn afgesloten, want iedereen zegt Hoe gaan ze presenteerde in Kampen Nou daar was ze zijn hebben gekregen was niet van te merken, maar wel in de terugwedstrijd nu een nieuwe coach hadden en de grote fouten gemaakt om jezelf te verdedigen namelijk veel te laag gaan staan veel te veel gaan verdeling. Ja dat hij zich gewoon in een thuiswedstrijd en als het een klein beetje Amazing voor Barcelona en alsnog was niet een paar geweldige dingen doet, dan gaan ze er gewoon uit en dat doet mij nu ineens wel veel twijfels hebben bij PSV in deze Champions League eigenlijk alles bijelkaar onbegrijpelijk nadat je het eigenlijk allemaal van je af heb geschud in die heenwedstrijd in in Kampen daarvoor niet storen resultaat en het is wel ineens veel dat allemaal weg en op Barcelona moest doen zonder Nee maar toen ook nog zonder die Maria die komen dan bij voor voor de terugwedstrijd.

[00:13:54]

Ja dat was toch dat was toch heel erg vreemd na dinsdag wel voortuinen prestatie.

[00:13:59]

Zet dat Dicky Dawn in teken Tegel in de beker en de uitdagen en gewoon 300 belangrijke wedstrijd nulvier na een uur en tussendoor een keer van van van hand over je ook. Zij spelen topwedstrijd tegen Lynn dit weekend, dus wat dat betreft is ook dat interessante. Dat doen ze dus allebei tegen rechtstreeks. Maar ja, denk ik van PSV overkomen eigenlijk in die terugwedstrijd goed is zijn zonder schade door geraakt, maar dat vond ik op zich wel wel onbegrijpelijk voor een beauty ondertussen toch hij wat kilometers op de teller heeft de Champions League Neymar was er twee keer niet bij tegen Barcelona komt nu pas terug uit blessure.

[00:14:41]

Kan hij ook grote rol spelen in die wedstrijden tegen Bayern München of moet je dan misschien even kijken naar die mooie Skin je eigenlijk wel heel goed bij Paris saint-germain in de spits als het gaat over het verschil maken denk ik dat je nog altijd hebt over een p. Nee, maar die Maria Mijn Mooiste kennis of moeten we zeggen kan Kim.

[00:14:59]

Is is het is een heel nuttig verspillen, maar die zijn ze eerste stappen naar gevestigde spits worden op het allerhoogste niveau heeft eigenlijk een verjaardag vorig jaar bij Albert maar dit gaat nog niet in in de categorie verschil maken omdat allerhoogste niveau dat dat hartje hartje aan hem en papa en Neymar Neymar die denk ik wel nog maar 20 minuten heeft gemaakt tegen je ouders zeggen dat dat is natuurlijk al een paar weken geleden is misschien wel klaar om om aan de wedstrijd te beginnen, maar ik kan niet inschatten hoe hij voor de dag zou komen, want want de allerbeste Neymar van bij Paris saint-germain.

[00:15:35]

Hele fijne leed toen aangebrand was om PSV naar de naar de Champions League te leiden. Dat was een andere beste niveau dat hij heeft bij PSV ook tegen hem. Ik overigens nog een vraagje. Kan hij dat op met zo weinig ritme in de benen nog een keer herhalen tegen Ja een ploeg die van een wedstrijd altijd en zware fysieke slag maken in die zin dat ze dat.

[00:15:59]

Friettent Empel in zijn dat de kracht van PSV toch vooral in het aanvallende compartiment ligt. Ja we zijn we dan overtuigd van de vereniging van Bayern München want we hebben even opgezocht 26 competitie maatje 35 tegengoals voor Buienradar bijvoorbeeld meer dan Leipzig en Wolfsburg de nummer twee en drie uit de Bundesliga dat het huis bij Bayern achterin stevig genoeg wanneer wervelwind en passeert, maar diezelfde vragen gesteld voor de finale van de Champions League en ik heb het al vaker citaat omdat ik het zo mooi vond gedebiteerd van van de coach als ik geluk heb.

[00:16:34]

Die vraag krijg de vooravond van de finale van Bayern München gespeeld en laat spelen bij wijze van spreken en hij zei mij omarmen het risico, dus wij spelen En we nemen de risico's erbij en er is geen enkele reden waarom het het anders zo aanpakken en zet ook een aantal spelers. Die bewaking wordt ga ik ben het ook niet persoonlijk niet mee eens, Maar wordt stilaan ook weer dicht tegen.

[00:16:59]

Aangeschoven samen met mevrouw Holleman zijn moeder natuurlijk ook wel bij gedaan. Dus in principe heeft alles bij elkaar nog wel een stevige Defensie alleen inherent aan hun manier van spelen dat ze kwetsbaar zijn en dat ze dat de defensie Zal ik dan maar zeggen broodjes daardoor te spelen. Kan met ongelooflijk veel ruimte in de rug, maar ja, nog flexen. Zo voetballen wij zo zijn we de beste van de wereld geworden en nu kan hij ook nog aan toevoegen. Zo hebben we op de Champions League gewonnen. Dus zo gaat hij blijven spinnen en de beste Pathé als het kan natuurlijk van profiteren.

[00:17:37]

Dan zullen we zeggen waar is naïef geweest. We hebben het al laten vallen daar net achter dat PSV van coach veranderd is een tijd geleden exit Google Intertoys Dino is dat dan ook en anders voetballende Ploeg geworden tegen. Ik heb ze moeten wel eerlijk toegeven dat ik geen 10 competitiewedstrijden, want die hebben de grote momenten gezien natuurlijk 100%.

[00:17:59]

Het is wel zo dat er heel veel omdat ik het zeggen delen van de theorie van toe over instellen met die van van positieve namelijk hoge druk zetten dat ze dat Google heeft, omdat hij de Duitse school komt dat we ook in de tijd bij Dortmund hebben gezien dat we eigenlijk nu bij Chelsea stilletjes aan het zien zijn. Daar is het aanvallend lang nog niet top Fancy beter zelf, maar dat zagen we bij pochettino ook in zin in zijn tijd veel beweging veel dynamiek op het veld en dat dat heb ik gezien in de wedstrijd op op op Barcelona veel van de mindset en Peter stelt inderdaad terecht te vragen.

[00:18:38]

We hebben het zeggen over continuïteit wel. Ik ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat de terugwedstrijd in Parijs dat dat ook deel was van de continuïteit, want daar is een trog. PSV zich zoals vanouds wel eens als het te heet wordt onder hun voeten terug, Dus ik hoop dat dat je.

[00:18:59]

Af kunnen werken. Ik denk dat het verschil zeker op zit in het management van de kleedkamer. Vroeger was naar de tijden toe. Nauwelijks nog de sportieve baas van van PSV en dat teveel van de vedetten de rechtstreekse lijntjes niet om zijn positie toch een beetje uit te houden en ik denk dat dat met dat ik op dit moment Jazeker denk dat er met potje 10 op dit moment helemaal anders is eigenlijk net die scooter van van toegepast toch een beetje uit verteld en boccaccino staat daar onafhankelijk erin denk ik wegen.

[00:19:28]

Zijn ervaring meer ervaring dan toe aan aan het oppassen als software bedoelingen, Maar heb je dan de relatie tussen toegelaten met Ja en dan met Leonardo die ging klagen en klagen spelers die boos van van het veld kwam. Dat soort dingen was vast voor voor de werking van de kleedkamer plus met nog eens die wedstrijd van een paar jaar geleden heeft hij niet meer gescoord, terwijl ik vind Ja je kan toch alleen maar.

[00:19:59]

Respect hebben voor het feit van de van toegepaste tenslotte toch in de finale van de Champions League gebracht. Zo dicht zijn ze met al die vorige trainers nog niet bij geweest bij die felbegeerde toe om basis van wat je daarnet zei over terug van PSV tegen Barcelona Atletico voordat je Bayern als favoriet in deze confrontatie. Ja een tijdje geleden zei die ook bij het begin van de achtste finales. Toen hebben jullie weliswaar nog allebei voorzichtig bij en ook genoemd als eind winnaar van de Champions League betalen daar nog altijd achter bij.

[00:20:29]

Ik stel me echt veel vragen bij hoe ze het gaan oplossen. Lewandowski dat dat dat is voor mij echt precies of ik echt snel ben heel benieuwd en je weet hoe het werkt een voetbal. Je haalt er een schakel uit die die niet klikt met de rest van de straks met de andere. Schakel zijn kan echt kan echt niet uit rijden, schat. Dus uiteraard moet je zeggen bij je favoriete film te kijken naar voetbal een heel seizoen, maar voor het eerst onbekend de facturen, dus ik steek mijn hand er echt niet voor het vuur.

[00:20:59]

Groningen tegen tegenover PC veranderd, kan je het omdraait of keert zonder helemaal de allerbeste spits misschien wel de beste spits en vanaf moment een andere Ploeg Radio 1 over dan naar Real Madrid tegen Liverpool ook dat was al een keer de finale van de Champions League in de editie van het seizoen 2017 2018 op miniveld me myself.

[00:21:59]

Real Madrid Third kit UEFA Champions League Tonight and Care en Real Madrid dus mede dankzij het veranderen van doen man. Laat ons eens kijken naar het huidige. Real niet beter. Je weet dat we hier eerder gedaan uitspraken in de tribune altijd zeer goed bijhouden en klaargezet dat je dit zeggen Real Madrid in onze podcast van ruim anderhalve maand geleden geraken, omdat dat alleen daar gaat spelen zijn spel spelen zoals hij dat graag zien En zoals onze eigenlijk vorig jaar en het cynisme. Zo mag ik dat nummer van van Real Madrid en die ervaren ploeg in de handen van zijn, dan gaat dan toch uiteindelijk het verschil maken.

[00:22:44]

Dus een ronde gaat dan kunnen overleven en kijk natuurlijk nooit de Champions League winnen dit zetten.

[00:22:59]

Duizend procent zeker was jij dat er nooit met Ik was zeer onder de indruk van mijn presentatie tegen Atalanta gedaan wat ik daar heb voorspeld. Atalanta wilde graag enthousiast zijn werk natuurlijk die vroeger rode kaart, maar de manier waarop Real en ik het energieke aanval spellen te druk willen zetten van appellante heeft gekend. Het was wereldklasse zo simpel is het de manier waarop zij door en door en de bal circulatie en het voortdurend professionele briljant bewegen eigenlijk niet de kans hebben gegeven om een spel te ontwikkelen en dan heb ik het over de oudjes nog iets van stal 30 gehaald een crossmotor in een wedstrijd Casimir ook bij Ja dat was dat was verbluffend goed gedaan en dan denk ik ja, De Oude Garde heeft misschien nog wel zin in een laatste stukje op het allerhoogste allerhoogste niveau en voorin heb je dan.

[00:23:59]

Die geen kans nodig heeft om Dokter score, dus dus ik vond het indrukwekkend maar hier ook maar op de twee wedstrijden eigenlijk ook in de terugwedstrijd dan zeiden tegen 11 wil ik het nog gezien wat meester en Zet erin spektakelstuk van gemaakt, maar het was het was. Ja dat wil ik natuurlijk niet alleen maar verdedigen en en rekenen op Courtois en Roos en dan er vooraan in binnendeur. Nee ze moet eigenlijk was onder de indruk van van hebben gedaan, maar nu dus tegen een Liverpool achterop. De scooter is verder ook nog eens dat dat lukt.

[00:24:37]

Dan wordt het een halve finale tegen Chelsea of portal dan ook weer niet om worden is het grote geluk en ze zitten in de einde goede helft van de Ja dat heb ik natuurlijk ook wel op gewerkt, maar dan kom je nog altijd natuurlijk in de finale tegen een van de grote kanonnen tegen Dortmund en nee.

[00:24:59]

Ik blijf bij mij blijf mijn stelling, maar voor mij zijn ze tegen Liverpool wel opnieuw favoriete dat wel wat beter zegt. Benzema bracht er in zijn eentje. De Maarten dit seizoen 23. Als je dan kijkt naar het lijstje kwam doelpuntenmakers bij Real Madrid dan kom je uit bij de tweede. Dat is casemiro met een 5 goals. Dus daar zit echt wel en een groot gapend gat tussen tussen die twee is Benzema dan even belangrijk voor real als bijvoorbeeld Lewandowski voor Bayern München Als je kijkt, u bent de productie wel, dus het is alles is relatief natuurlijk.

[00:25:33]

Maar als je kijkt naar de man die de voorbije weken alles wat hij raakte bezit binnenvliegen. Ja ik moet je moet je graag tegemoet Ja het is wel een verschil als ja nee nee nee eigenlijk niet aan. Het denken eigenlijk eigenlijk is even belangrijk voor hem in en beauty geweldig draait en die altijd dominant Ties en veel kansen create. Dat is bij Real Madrid.

[00:25:59]

Het geval ze komen vaak nog terug van een achterstand en heeft die ene kans en benieuwd die ene kant en en wat ik vooral vind is de manier waarop prijzen heeft getransformeerd van de luitenant van Ronaldo in de schaduw van Ronaldo voetballer Ronaldo geven en daarna het gewicht van de avond op zijn schouders gekregen en ook en ook gedragen, dus dus ik vind het best wel leuk bij de aller beste spitsen van de wereld en ook en ook goed bewegen goedkomen meevoetballen afmaken dus niet, maar het spijt me voor in staat te wachten om de bal binnen te duwen.

[00:26:32]

De sneeuw bent de baas absolute wereld op en als ik gelukkig prijzen dat hij pas in het najaar heb ik vandaag gelezen voor het voor de rechtbank moet verschijnen eigen verhaal van de naar De Sixties waardoor hij nog altijd niet op het EK zal aanwezig zijn, want stel je maar dat is niet zo Welke Franse Ploeg dan ook nog eens benzine maken opstellen in plaats van hier. Oh ja, dan kan je dat niet aan beginnen. Hij is niet meer van de jongste natuurlijk 33 modric 35 Ramos is.

[00:26:59]

Eenendertigen, je zei daarnet al de Oude Garde die nog een keer wil doen. Dit zei Sergio Ramos daar onlangs over tussen Spaans correspondent correspondent wetterradar finale van jullie kennis van het Spaans maar wat hij zegt was dat niet beoordeeld moeten worden op basis van leeftijd, maar wel op basis van hun prestaties op zijn hoofd na de match tegen Atalanta dat hij dat vertelde Ja alsof het.

[00:27:59]

Van Riel natuurlijk dat ze er af en toe nog is de juiste juiste Toon uit krijgen dat daar daar schrik ik niet van denk dat de belangrijkste weken er nu aankomen als Real 3e eindigt en nu uitgeschakeld door Liverpool moet je toch vragen stellen bij wat de Oude Garde nog betekent voor real, dus uiteraard respect voor de prestatie die de lever, maar dan ook niet luid op de borst slaan over het geweldige seizoen dat ze draaien het allemaal die oudjes ook op het einde ook vaak net voor die presentatie tegen Atalanta nog wedstrijden gewonnen tegen staartploeg helemaal op het stond in de krant ook genoteerd te zijn is Maestro en super Brabantia en ook hoe vaak hebben en eigenlijk al niet afgeschreven in wedstrijden of zoals Vorig seizoen eigenlijk.

[00:28:49]

En ja op een of andere manier. Dat is de kracht van van deze groep rekenen ze dan bij. Dat is dat je ze nooit mag afschrijven. Ik koppel nog een vraag aan vast over over de oudere leeftijd van.

[00:28:59]

Is goed. Dan komt er misschien straks nog een uitje bij volgens Spaanse kranten. Marga werd er alleen Een terugkeer van Cristiano Ronaldo Oké dat is speculeren natuurlijk, maar goed. Zou dat kunnen datzelfde Marco 20 minuten per jaar basissalaris en dat florentino Pérez zich daar echt niet meer aan aantal verbranden zeker nu met te halen en Babs ik moet echt al beginnen, want die was die moest eigenlijk al twee drie jaar geleden begonnen zijn door omstandigheden met de nieuwe coach zijn we dan hebben dan terughalen die het nog eens met deze generatie wou doen.

[00:29:37]

We zijn verzachtende omstandigheden waarom die nivellering nog niet gebeurd is voor haar of nog niet gelukt is achteraan, want als je kijkt naar de as van het veld staat er tegen nacho en er was dus oké ook achteraan moet het vergoed te brengen. Toen verdeeld worden als ramazan. De enige Kapitein wil je dan nog zou laten laten staan wachten.

[00:29:59]

Contract en dus dat is dat is ook aangegeven dat hij die zijn de contracten en over een jaar of 2 jaar en natuurlijk is bij de beter betaald. Kan ik mij voorstellen trekt over laptop op zijn vriend en wat ook interessant is tussen de twee wedstrijden is de klassieker volgende week zaterdag ook. Dat is een belangrijke wedstrijd hebben geen tijd ook de wedstrijden van de grote twee toch weer mee voor voor die kleine spoor van Atlético dus dat zijn drieën stevige wedstrijden 2018 ook over de België Real Madrid Thibaut Courtois seizoen voor hem toch weer denk ik zoiets heeft vorig jaar met met Ramos ervoor gezorgd dat ze kampioen werden geheel onverwacht een poststuk nav postcode onderbreking wc.

[00:30:50]

Hij doet het bevestigen dat dit seizoen op nieuwe met jij jij. Jij vond eigenlijk dat Thibaut Courtois tot beste België.

[00:30:59]

Wat moet ik antwoorden niet aanraken harder weinig te weinig dat ook vonden van moeten vaststellen. Dus ja, en eten als er een groot probleem gevonden natuurlijk. Ja, ik weet het ook niet denk ik, maar die hem nog terug in het shirt van Real Madrid seizoen gaat hij daar nog spelen in de Champions League van zijn proberen klaar te stomen voor een eventuele. Halve finale finale is dat het plan Waarom waardoor het misschien ook niet bij lieven maesschalck mag komen revalideren. Ik weet het, maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij jullie alles in het werk gaan stellen om hem eind mei begin juni fit te krijgen.

[00:31:30]

Ik kan me niet van de indruk komt doen dat als een Fit willen krijgen om toch wel paar weken vroeger is, maar dat is spelen met zijn gezondheid hebben. Dat is al een paar baantjes opgeladen dat hij nu is een deftige rustperiode moet krijgen of volgend seizoen wat iedereen zegt. Ja, misschien net op tijd voor. Ik denk dat de grootste nachtmerrie dat hij die netfit gaat zijn voor het EK of misschien toch, omdat ie dat niet te vroeg want toen toch al gaan inzetten en dat ze weer met de gebakken peren zitten volgens.

[00:31:59]

Dus Nee dat denk ik denk niet dat dat ze dat de staf daarop hebt dus moeilijk te zeggen denk ik geloven dat mensen speculeren over over gaat bij zijn of niet zijn alleen maar de mensen die een onderzoek en dan eigenlijk ook nog niet zeker. Dus het enige wat we kunnen doen is wachten en zien wanneer hij weet wanneer hij weer op het veld, maar is zeker waar wat achter zegt. Misschien heeft ze gezegd. Oké dit seizoen krijgen de allerbeste niet meer, dus we gaan niet teveel haast maken, zodat we dat wel.

[00:32:26]

Het is in augustus in plaats van juni heb ik me wel iets bij voorstellen Real Madrid tegen Liverpool 7e pas in de Premier League Champions League zou kunnen goedmaken natuurlijk achter voor Liverpool maar is dat een realistisch idee? Dat is realistisch idee omdat er zijn maar weinig aanknopingspunten voor die theorie natuurlijk de voorbije weken hebben allemaal. Ik zie je geen dat je hebt het over Leipzig die andere topclub. De enige ploeg die het Bayern beetje lastig kan maken. Dit beeld ervan van van die stoplicht.

[00:32:59]

Laat die twee keer tegen Liverpool gespeeld. De weinige enige momenten waar Liverpool eigenlijk een teken van leven of buiten, want die wedstrijd op Tottenham anderhalve maand geleden was wel in de Champions League wedstrijden, dus oké, We weten hoe belangrijk de afwezigheid is. Het is van Van Dijk Van mattie van Henders en dat ze geen centrale verdedigers hebben, maar oké, dat weten we, Maar als je kijkt wat die Fancy van van van Real Als je kijkt dat Lucas Vazquez daarvoor bijwerkingen op rechts achter die doet, dat doet daar uitsteekt behalve tegen Peter en echt vaak in de problemen tegen carrasco die Vazquez dus ik kan hem ook zelf nu op de terugweg zijn is mirac.

[00:33:44]

Misschien net op tijd Fit of net niet dat geldt voor nog een hele afwezigen geleverd bijvoorbeeld die hebt opgeruimd, maar ik kan me niet voor.

[00:33:59]

Wat dat Liverpool Ik heb je gekeken. Sinds sinds begin februari. Zo voorbij 2 maanden 6 keer verloren in 8 wedstrijden in de Premier League 4 keer geen doelpunt gemaakt, terwijl het handelsmerk van in eerste instantie was spektakel doelpunten maken veel incasseren. Dat hebben ze dan verholpen wel. Dat is ook ondertussen een probleem geworden houden is een probleem melden zoon die ik bij van de wereld reikende lijken op Facebook moment er een onzekere doelman voor het ook maar zes keer dit seizoen in de Premier League vreemd genoeg is er nog niet gespeeld in de Champions League ben ook niet op.

[00:34:34]

Hij heeft nog geen doelpunten daar daar geen als u de centrale verdedigers tabak heet en Philips die vorig jaar op het einde van seizoen 24 best goed gaat niet meer in de toestand en was uitgelijnd worden en kattenbak heeft het regelen van het seizoen bij centrumboulevard geschreven en dat was vaak de uitslag Dus met andere woorden die heeft vooral verloren.

[00:34:59]

Ja en als je dan ook nog eens weet dat twee los van de defecte Flevolaan natuurlijk twee absolute steunpilaar in dat geweldig Liverpool waarde 2 box Arnoud en Robert en ook omdat ze bovenaardse statistieken Akwasi staat allebei stuk boven de 10 wel. De ene heeft er even er twee en de andere drie denk ik En anders nu als ik me niet vergis je niet opgeroepen voor de eerste nationale ploeg. Dat zijn toch veel mankementen en het moment van die drie voorraad is een stuk minder. Oké salaris nog wel zijn doelpunten gemaakt, maar ook niet meer in de laatste periode, dus ik zal even zeggen neem het op voor bij Real Madrid tegen geraakt.

[00:35:39]

Dan zou ik daar stijl van achterover van Oké dat is helemaal van achter over de podcast geen meester naast de vorm en ik heb de indruk. Dit seizoen meer dan ooit dat dat bij momenten echt beslissen dat door Ja dat kan.

[00:35:59]

Dat er heel veel unieke momenten zijn die eigenlijk niet stroken met wat je van de Broek kan verwachten, Want je maakt een analyse die heel correct is heel Juist en dan kijken de volgende wedstrijd en dan kan je eigenlijk teveel bakken, dus daarom En dat is waarom ik dit Excuseer het meest interessante echt wel niet. Je kan je weten vorm en vertrouwen gaan te paard en komen te voet. Ja dat is zo, maar ik kom nog eens terug op die verdediger die Peter genoemd heeft net Philips en Ozan kabak.

[00:36:29]

Ik heb dat eigenlijk ook totaal niet begrepen waarom net die gehaald heb en het was er natuurlijk een andere jongen gehaald. Ik denk dat ik de Engelse tweedehandse om omdat dit geen problemen aan te pakken, maar ja, dan denk ik hem Club als Liverpool daarmee. Ga je niet vervangen. Scorebordjournalistiek en geen scorebord scouts die alleen maar kijken. Die staat helemaal onderaan, dus kunnen daar geen talentvolle spelers spelen die tabak Staat hoog aangeschreven ook bij de Turkse.

[00:36:59]

Voeg staat er nu al naast de soep de Turkse nationale ploeg die de voorbije week buiten dan die mensen tegen mij, want ik heb niet gezien, maar Noorwegen tegen Nederland spelen scorebordjournalistiek, maar ik blijf toch fijn vinden dat je dan als Liverpool een speler haalt. Inderdaad met een kleurplaat, maar ik moet schakelen stond op de radar en denk ook even halen. Dat kan ook niet al te veel kosten voor Liverpool zijn deze tijden een financiële realiteit. Er is geen Abramovich bij Liverpool die alles bij past. De boekhouding van Liverpool is veel meer in balans en wat betreft eigen vermogen Tom de boekhouding bij Chelsea daar is geweten dat ze gerust 200 mogen uitgeven als dat tenminste tenminste op het einde van het jaar oma staat bij dat doet hij nog altijd ook al XL jaar niet meer opstaan.

[00:37:59]

Liverpool Liverpool werkt anders dus moet ook leven met de economische realiteit van het moment zeker in in Koffietijd maar ik weet ik durf je echt die bak niet niet afschrijven. Echt niet echt een goede wedstrijd spelen in de verloren partij van Liverpool en op Wolfs vond ik een super Oké maar dat is goed. Ik ben ik ben blij dat jij verdedigt iemand moeten doen. Ik zal ik zal je eraan herinneren als 4 heeft binnenkort van door de benen van gebak in elk geval die hebben recent toch al een paar keer de nul gehouden en Jurgen klopp heeft over dat de centrale verdedigers Duo dit gezegd for.

[00:38:59]

Holland Sophia The Right Round and Because The Birds are for Study of the go to the place. I love you That makes Life makes you please Come please speak about the general defending. Dus kijk niet alleen naar dat hij centrale Duo Het is ook wat ervoor gebeurd waar hij waar hij verwijst te zitten daar dan goed of beter ondertussen zijn. Er zijn. Ja, en dus was er niet bij op anders hem vandaag gebeld. Ik luister heel veel naar het Engels collega. Gingen ze wel altijd vanuit dat hij.

[00:39:58]

Start eerste wedstrijd op het op het WK Marokko niet toch ook niet onbelangrijk in die in de weg naar de eind winst in de Champions League en was John recent ook. Ja maar wat klopt, dus zeg eens hoe je moet kijken naar wat er voor de verdediging gebeurd en nog verder op het veld. Daar staat de formule gouden Drietand met mannen met firmino en Marcel aan die Drietand draait ook niet zo geweldig dit seizoenen achteren. Waar zit het grootste probleem melk is het is het achter nog dus ook volgen of is het allebei maar ik vind familie Norton veel schoner geweest, maar laat wat hij wel bracht aan de Ploeg was.

[00:40:36]

Zij was de wetten altijd klap het over gedaan. Hij was steeds niet moest komen, omdat hij wat hij doet is negatieve druk zetten hij zijn wil de verdediging elftal en als je kijkt als een aantal gelopen kilometers ik altijd online op die het letten wat je website is als het Engels voetbal volgen en ja.

[00:40:58]

Is duidelijk dat Goeie tip van dat beduidend minder kilometers liep? Ik weet niet. Ik denk het niet dat hij met koffie besmet geweest is, want dat denk ik nu aan. Dat kan eventueel een reden zijn, maar ik bedoelde dat is wel een zeggen dat vinger aan of hoe zeg je dat eigenlijk vingerwijzing Ja en wat met Jurgen klopp zijn toekomst bij Liverpool Champions League Ik denk dat hij wel een ongelooflijke die heeft opgebouwd, maar af en toe zijn er wel wat parallelle te trekken met zijn laatste jaar bij doorgaat en grotere statische dan die van klopt bij Dortmund dat bestaat niet voor de trainer denk ik en en Ja het zijn het zijn een paar incidenten met Mo salades te werken toch een paar verhalen op zo van en wat strakkere moeizame relatie van van klopt met misschien een aantal spelers zijn wat voor jou vooral ook gemerkt eten.

[00:41:57]

Wij kennen wel de klok van bij.

[00:41:58]

Op het einde niet meer die sympathieke goedlachse charismatische alles en iedereen inpakken. De coach maradi wil gewoon een vervelende vent op persconferenties bij vragen en langs de waarheid ook een paar keer tekenen voor Ton van van onsportief gedrag, Dus ik zeg ja, het is toch ook maar een gewone man en dat alles bij mekaar. Jullie kan me niet voorstellen dat dat me aan het einde van het seizoen kunt niet belangrijk om een streep trekt onder tijdperk klopt, maar goed is zal misschien wel een nieuwe start. Moeten we nog iets anders maar eens op zou ik zeggen als hij dan vertrekt al verlaten wat daar neergezet is jaren 80 geleden trouwens dat ik heel heel random dat ik het las op Marga en interview met mozzarella en dat het dan over die verstandhouding met tussen salami klop.

[00:42:48]

Ik probeer niet teveel tussen te lezen, Maar hij antwoordde vanuit de vraag was. Hoe is jouw verstandhouding met klop en die is gewoon professioneel. Wij hebben toch allemaal de indruk dat.

[00:42:58]

Knuffelen knuffelen en ja, Nee blijkbaar gewoon professioneel misschien is dat ook een vingerwijzing gudmundsson, maar uitkijken Manchester City Dortmund is de derde kwartfinale en dan kijken we alleen al voor de altijd weinig verbloemen de analyse van erling, haaland, achteraf reikhalzend naar uit. Dit zei hij naar de terugwedstrijd tegen Sevilla over een penalty die hij twee keer moest nemen en een verbaal rubbertje bij komt kijken met Sylvia kikker Bono forward NOS penalty. And then I missed en Danny cheats cheats.

[00:43:58]

Android Insta online Sofia The First King of naar de gouden Ja het was mistig Maybe It's coming This World Worse things p300 Marnix denk je dan laten zien dat natuurlijk begonnen was omdat dan de speelplaats logica te kaderen, dus Ja begrijp ik natuurlijk al wat beter, maar wat hij hier zegt Slaat natuurlijk nergens op. Hij zegt die dingen tijd 2,5 van de Lemmer dus het feit dat hij die penalty stopte van had helemaal niets te maken met ja, reglementair te vroeg vertrokken zijn dus daar dat het dan weer helemaal niets mee te maken.

[00:44:58]

Zijn vrouw hij gaat het nog afleren naarmate je ouder wordt gaat het natuurlijk meer en meer problemen mee krijgen. Daar kunnen we alleen maar van genieten naar absolute is Borussia Dortmund erling, haaland. FC of gaan we daarmee te kort door de bocht? Nee natuurlijk daar weg. En ja, dan heb je dan heb je toch ook een katertje de vervang? Ik ben zijn naam kwijt en die andere die spitsen ene jongen. Ja, kan niet komen van wie kan ik eerlijk gezegd nog nog nauwelijks had had gehoord, maar ik vind ik vond ze Borussia Dortmund in de groepsfase echt een lust voor het oog die wedstrijden tegen Club Brugge ja, dat was fantastisch voetballers ook in hun onder varen denk ik.

[00:45:45]

Het beste periode met betalingen. Was ik helemaal van in de pan en Reina en Sancho enzo. Maar ja, we zien jullie op nieuwe opnieuw. Dat is dat is met de nieuwe trainer gekocht die eerst dan en dan trainen.

[00:45:58]

Ja tussenpaus, want de volgende is alle roze zal georganiseerd, dus dat blijkt toch even een moeilijk verhaal te zijn, maar nu in de rond de wedstrijd tegen het tegen Sevilla met deze alsnog heeft inderdaad een aantal spelers gereanimeerd zou je kunnen zeggen om de wi-fi Marco Royce die ja, die zijn beste niveau gaat ook Sunshine bijvoorbeeld. Ja is pas ook echt echt op een bepaald moment, maar hoe je het ook draait of keert als je voorin iemand hebt die altijd scoort en dat op alle mogelijke manieren doet die krachtig is die kan vertrekken vanuit de eigen speler die in de box op de juiste plaats kan optrekken die het met het hoofd met de voeten die mentaal onverzettelijk is natuurlijk toch een reuze reuze kapstok om je op te hangen hebben ze het zorg gewoon dat haaland Dortmund spelen, maar denken dan de voorganger aan pakken we elkaar zetten.

[00:46:56]

Bijvoorbeeld of denken dan?.

[00:46:58]

Kwaliteitsverschil wel redelijk rood was met het bij Dortmund ook zijn spelen nu zaterdag en levensbelangrijke wedstrijden Champions League tegen Frankfurt en want daar gaat het bij Dortmund ook. Dat is bepalend voor de toekomst en ze willen als ik graag een ronde verder in de Champions League maar realistisch zullen ze natuurlijk beseffen The Champions League winnen dat ze een beetje moeilijk worden, maar plaatsvinden is belangrijk, want ja, straks moeten ze altijd de kelder maken. Wellicht is een clausule contract vanaf volgend seizoen kan je hem kopen voor 75 minuten als zakgeld en volgens pizza's halen.

[00:47:31]

Dan begint mijn eerste dagen beter dat we deze podcast te vroeg op moeten wachten tot na het weekend eigenlijk belangrijke mensen die nog voor de die ploegen zijn. Niet alleen maar bezig met met de Champions League Champions League winnen, maar zeker in deze koffie tijden is het belangrijk dat ze volgend jaar ook wil bijten en Dortmund balanceert op de grond en dan de cijfers uit het hoofd Met debiteren wat gaat ook over honderden miljoenen.

[00:47:58]

Inkomsten zeker een club als Dortmund waar om de 2 weken 80000 mensen op de tribune zitten jas en waarover is ook in het bestuur van de club een aantal mensen einde contract van het seizoen en waar ook daar over de toekomst. Misschien zou worden nagedacht, dus wie weet zit er wel in een soort scharnier seizoen. Ze moeten doen wat ze al sinds 2013 mee hebben gedaan voor de kwartfinales daar wel van volgende keer als we erbij waren gemaakt finale gespeeld tegen Bayern natuurlijk wel wel verloren, maar voor mij geld problemen met Dortmund is ook al vorige keer was dan ook een vingerwijzing, maar naar Dortmund zaten maand geleden zoiets te zien wel, maar één wedstrijd verloren of waar ze dan nul twee voorkomen met halen en dan was het een grote beer.

[00:48:42]

Show dat weten wat grote groot probleem met hem niet dat ze zoveel moeite hebben om te controleren en tandarts. 1670 zijn hoofd dan over gebroken trouwens. Matrozen die volgend jaar wordt dat dat wisten we anderhalve maand geleden of niet?.

[00:48:58]

Ja Ja oké, maar groot probleem is dat ze altijd wel een foutje achterin maken. Had het over over Indianen die dan eerst positief over hem over een herleving, maar Centraal staan staan met met handelsmerk je toch ook wel dat Marco van de Baere Defensie ook eens met die hier in Doel die ook veel te weinig brengt. Dus daar ligt volgens mij het groot dat er altijd wel een foutje in zit en dat je op die manier nooit een wedstrijd kan controleren, dus daar is voordat Dortmund een eerste goed resultaat boekt op City ik weet niet wie er eerst thuis wilt is het eerste hit eerste thuis.

[00:49:48]

Ik had er met 0102. Dan moet ik mijn hand niet voor in het vuur steken Omdat er altijd een foutje om om de hoek bloedprikken. Zeg het alleen.

[00:49:58]

Procent kans documentaires Oké echt niet lukken, maar één of andere dus geen enkele kansen heeft Dortmund tegen Siri zeggen. Kijk, ik was verbaasd over de manier waarop ze op Sevilla gingen winnen. Wat voor weer is het in een geweldige reeks? Ik denk een keer verloren in 19 wedstrijden is al een eeuwigheid geen doping heeft gekregen. En ja, ze hebben daar een achterstand toch vrij grote afstand met een 3, maar wat is klopt wel? Daar was het nog beter helemaal op het einde of het werk nog drie bal tegen dat vrij trap en de terugwedstrijd tweede voor alles onder controle.

[00:50:31]

Ja toch nog 224 iets, want anders had hij iedere van ja, C4 gaat er nog een derde maken, dus die wat wat afgezegd die stabiliteit. Die hebben ze niet en als je die niet hebt tegen Sevilla hoef ik dat toch bij Tineke zoals City nu lichtjes op toerental is goed toch een probleempje gehad en dan is er nog iets raars met haar land ook, want wat blijkt hij heeft in zijn laatste drie matje 3 interlands nu met de Noorwegen.

[00:50:58]

Gescoord en blijkbaar is het niet meer gebeurd. Zijn 18e toen hij vertrok bij mode dat hij 3 maart je op rij niet gescoord heeft was natuurlijk tegen die zeer sterke verdedigend werken, dus hier heeft achteraan 1e punt gescoord. Die kapot gewoon huilend geneutraliseerd, maar ook tegen praten en dit betekent niks natuurlijk voor die wedstrijden tegen City maar een beetje voorzichtig dat hij zei tegen City niet van uit alle hoeken zou binnen schieten, Want wat voor een verdediging daar zeg bij City als je het hebt over gebrek aan stabiliteit bij Dortmund hebben ze dat nu net in overvloed bij bij City Cats is na getal 13 doelpunten sinds die befaamde nederlaag op spurs die het allemaal eigenlijk verandert heeft voorwaarden waren iets meer.

[00:51:47]

Mogen we eigenlijk niet zeggen en pragmatisch er eigenlijk ook niet. Dat zegt zelf maar toch misschien niet wat realistischer beginnen beginnen aanpakken en echt met een prachtig.

[00:51:58]

Apotheek doelpunten heeft gezegd, hoe gaan we zorgen dat we er eentje mee maken dan de tegenstander niet gewoon vier vijf proberen mee, maar meer proberen maken zoals dat vroeger wel het geval en ja, ze kijkt niet voor Ruben Dias dat hij haalt niet alleen bij de Portugese nationale ploeg, maar vooral sinds inkomsten naar Engeland is nu weer uit de beste centrale verdedigers van Dijk valt uit in oktober die het misschien nog wat weten waar kunnen bieden, maar nu is er geen twijfel over. En het is ook opvallend.

[00:52:28]

Je kan er nooit inschatten als je als je niet kent. Het bekende voetballers nooit, dus we moeten alles afgaan op wat op een veld, maar het is duidelijk iemand die vertrouwen geeft dan jongens in Maastricht staat ten eerste heeft John Stones uit Uit De Goot getrokken, want het is voor stadion speelt al 50 jaar bij Manchester City Vroeger was dat de jongen die altijd een fout gemaakt, maar ik kon zo goed verdedigen en zo goed voetballen dat iedereen altijd zei. Het gaat eruit met de leeftijd, maar ja maar.

[00:52:58]

Die foto's maken waardoor ze met City ook begonnen te twijfelen, is dit nu een kat in een zak die hebben gekocht, want we kunnen niet van een 25-jarige nog altijd tolereren dat hij doelpunten zomaar zomaar weg heeft iemand iets voorstellen. John stond vorig jaar op de bank voor in de voor fernandinho. Dus die speelde in zijn plaats dat zelfs geen centrale verdediger dat ze verdedigende middenvelders. Dat moet mentaal en normen lastig, maar had ik klik op training met Ruben Dias laat uitvallen van apart en hij boven zichzelf uit te steken en hij is nu ook weer achterin misschien zelf nog meer dan met de grote man bij de Engeland en die hadden hele tijd geblesseerd is en tot vorig jaar de beste centrale verdedigers van mensen die dat heeft hij al meerdere keren gezegd.

[00:53:41]

Ja, die moest nu toe kijken hoe dat nieuwe Duo uitstekend voor elkaar had, maar kom terug krijgen als een kans en dat klinkt ook meteen met Ruben die dus dat is voor mij nog een extra. Ik heb zo zelfvertrouwen gedeelte geweest op een heel bescheiden niveau natuurlijk, maar dat is zo belangrijk dat je gewoon overeenkomt dat je een klik voet met.

[00:53:58]

Partner Dat klinkt logisch, maar je kan dat niet. Er zijn bepaalde centrale verdedigers die top zijn, maar waar ja, waren toch altijd om dingen van der wanneer en de man met de grote prullenbos van Arsenal is zo iemand als je met 2 in een 4 met een 4 man verdedigen als je één iemand naast zit altijd miserie zet in een Drieman verdediging en dan lukt het wel, maar dat zijn dat zijn Vrijbuiters van zijn en Ruben Dias dadelijk iemand die heel graag iemand nog zeggen heeft en ook zodanig veel vertrouwen uitstraalt van zichzelf dat andere daarvan meegenieten Ja mooi belangrijk gekregen en deze zijn dat is onvoorstelbaar eigenlijk.

[00:54:43]

Dus achterin zit dat helemaal goed gevoetbald wordt nog niet getest. City ook niet elke groep met Port Oké die zijn hier ook nog altijd, maar toch.

[00:54:58]

Defensieve veel sterkte straks over hebben deze super veel sterkte omdat ze aanvallen zijn vind ik grappig was. Flink getest in de problemen weekend is toch competitie om te testen met het oog op op de Champions League en dat vond ik nog dat dat ze die geweldige Rijk zijn met al die overwinningen naar mekaar 13 stuks zeker voor Kevin de Bruyne vandoor gegaan met weer deed herinneren aan die geweldige gündogan deze gekocht hebben destijds bij bijdorp-oost en en als je dan ziet wat ze nog aan de kant laten dan dat oké, dus nu bijna einde verhaal over de bank om toch maar al die foto en stuur dit vaak op de bank.

[00:55:40]

Ongelooflijk dat ziet hij heeft. Er is maar één vraag die mij bezig houdt. Wat gaat guardiola doen wanneer je in de halve finale tegen bij de Mac of PC komt? Gaat hij dan weer iets uit vinden waardoor hij dit geweldig draaiende Elftal weer gaat. Deze.

[00:55:58]

Zal ze ook goed beter tegen Leon deed in de halve finale in de kwartfinale excuus. Ja je hebt de vorige keer al gezegd dat nu opnieuw doen hoeft er nu al die mislukking in bed Bayern München Waar spelen ze achteraf dat aangeven van ineens toen we aan de meet kwamen en het moet gebeuren ja werd en wil het toch nog iets bedenken waardoor hij iets deed wat we normaal niet deden tegenovergestelde van gezegd tegen PSV we blijven naar voren lopen al gezegd als je teveel tijd krijgt, dan begint hij na te denken en die gekke dingen te doen.

[00:56:41]

Bij datzelfde. Zou je zelf de analyse gemaakt hebben nou, die we vorig jaar in gedachten heb ik mijn plan klopte niet Of had jij gedacht of zou je het nu zeggen Ja de spelers voelen het slecht uit of plant gaat op zich wel goed in elkaar en dat gewoon moeten zich zorgen maken zitten. Supporters die zelfreflectie niet heeft. Nee oké ja.

[00:56:58]

Dus het is wel een thema's was door Peter zegt. Er wordt zelfs gevoerd worden door die daar over had in de avond. Die zei van ja, ik weet wel welke koud Ja fantastisch ineens Ja moest er dan niet speciaal gebeuren. Wat mij ook wel opvalt eigenlijk met al gehad over Lewandowski enorm belangrijk is voor Bayern over benzine die dat is voor jou niet overhalen die dat is voor Borussia Dortmund maar ze eigenlijk Kijk dan naar Manchester City daar staat voor een niet zo iemand waren heel erg van afhankelijk zijn is soms wil ze gewoon zonder echte echte spinnen die plots in de punt staat tegen Mönchengladbach bijvoorbeeld.

[00:57:37]

Dat is wel nieuw van dit seizoen, want ze had de voor paar keer geprobeerd. Dat is nooit echt heel goed meegevallen op zonder echt te spelen, maar dit seizoen klikt Onder welke wedstrijd op Chelsea bijvoorbeeld hebben erover gehad en ik in deze podcast waar jij verwijs naar The Champions League WhatsApp Peter the City een paar dagen geleden op jou spelen was ook even de.

[00:57:58]

In de spits zetten moeilijk was voor City in die wedstrijd waar maar was het eigenlijk wel grote delen van de wedstrijd moeder hadden klikt dat wel zonder wel, maar dat mensen er al te vragen durven stellen, maar na twee drie jaar waarin Ze zeggen van ja miste dit Manchester City Kevin de Bruyne Ik denk dat ik zal ik even de bruine meisje dat het dat het duidelijk is dat ze missen ook al werkt. Het soms ook zonder zonder Kevin dat is natuurlijk. Dat is waar dat is.

[00:58:30]

Ik had nooit alles ophangen dan een speler. Het systeem moet daarin kan hij jongens laten floreren, maar ik had nooit daarom passen we ook niet bij bij Menno in de pan eigenlijk nooit echt in de verdienste van dat hij toch nog zoveel gespeeld heeft en toch nog een paar goede jaren heeft gehad, maar eigenlijk maar geen tijd vandaag nog gezegd.

[00:58:58]

Vervangbaar iedereen kan niet vervangen worden. Wat heeft dit zit in een ongekende hoogte geduld is en met zijn prestatie zijn doelpunten en hij zal niet vervangen kunnen onvervangbaar. Vandaar dat ze geen contact gegeven terwijl er een heel seizoen het tegenovergestelde. Wat is een speler die onvervangbaar is zet ik toch de helft van de tijd te bakken dat ook over het bestellen, maar dan moet hij wel 3 jaar wachten op die kraan zit er dus ja, inderdaad ook inderdaad nog zo een Roberto Martinez maar om het over hem nog heel even te hebben dat dan afscheid worden zodat van Kompany denk je Ja dat wel wat krijgt een standbeeld standbeeld standbeeld van van Silva en van Kompany ook denk ik ga nog een paar leuke jaar geleden bij Barcelona.

[00:59:58]

Ik heb toen een artikel de tering naar beneden moet gezet worden en dus de nieuwe voorzitter gaat op zoek naar top spelers die transfervrij zijn om geen transfersommen te moeten wassen op de lijst en ook helpt mij iets van buiten mee kunnen. Nee. Nee, Hij zit er alweer op mijn contract niet verlengd is natuurlijk allebei is Mariëlle Ja dat is ook officieel. Ja ja, ik ga dat nu doen. Ondertussen wachtmuziekje kan ik helemaal zitten, maar ik meen Nee het is nog niet officieel.

[01:00:58]

Ja oké, dat zou niet onlogisch zijn dat hij daar terecht komt, maar Mina rajola is er nog mee bezig, maar het gaat nog wel even duren de tribune in kwartfinale te bespreken en dat is die tussen fc porto en Chelsea Porto altijd tegen alle verwachtingen en misschien wel van Juventus met onder andere een vrije trap op de muur en daar hebben ze echt op getraind chancel mbemba ex, Anderlecht en nu Porto elektrovalentie. Je was erg trots op eigenlijk terecht ook maar op het Ja het zal wel zeker, want ze hebben Ik vermoed van wel.

[01:01:54]

Hij zegt het ook zo dat er altijd één iemand springt een.

[01:01:58]

Die ballen onder paste Ja het was niet zo goed vast wel een goede ingeven, maar ik vond het niet zo goed getrapt. Blijf met een wrang gevoel zitten bij. Dat is altijd goed genoeg. Ja is goed genoeg. Daarom zeggen ze op de kade schieten. Wat kunnen we zeggen over het spel van Porto doe dat wat denken en of dat we denken tegen Juventus en dat van Diego Simeone en dat weet ik ook Madrid mzzlmeiden tot daar enorm aan denken. Diezelfde 442, want het is niet dat met drie dat vroeger wel eens met drie verhaal spelen bij portemonnee gezegd en 442 waren er altijd vanuit de organisatie.

[01:02:34]

Die wordt gedacht en ze hebben met de kracht van Mariska de inventiviteit van van Corona en die stagiaire die ik niet zo goed goed kennen heb ik voor dit seizoen hebben ze wel veel kwaliteit, maar dadelijk alles in functie van van het systeem voorzichtig. Ik op autoriteit van mijn goede vrienden uitstekende commentator Wilfried mostinckx, dikke eens even opgebeld. Ik heb de wedstrijd verlengen.

[01:02:58]

Tegen jou niet gezien. Het is vooral een collectief zeer sterke Ploeg een echte Ploeg ziet een idee achter. Kom snel weer uitstekend gegaan. Is rustig langs de lijn en dan doe het goede vervanging. Goede wisselt. En we zijn maar regen. Ja stevige Beer werkt hard ook die andere trainingen die bij Iran op de bank werk, dus je bent er nooit meer klaar zijn voortdurend in beweging, maar geen van al die spelers zijn absolute. Top sorry verder dan nog een beetje tenminste net ook springen, maar achteraan was erg onder de indruk van ppp wat 38e mes scherp nog messcherp en daar een Bunder bij Ja dat ziet mij.

[01:03:40]

Dat is het beste beste doe dat ziet maar ze zijn allebei een beetje geweest, maar nu staat dat absolute Duo daar en dan is dat een zeer moeilijke met de elftallen. Oké dat heb ik wel even wat meevallen en een bal tegen te lappen en zo en die vrije trap van Maar ja, het is echt wel een uitsteken.

[01:03:58]

Ja de Champions League het ook een beetje te doen. Ondanks het feit dat ze een geweldige Rijks hebben neergezet in de Portugese competitie even opgezocht niet meer verloren. Sinds eind oktober 18 wedstrijden het toch 10 punten achter Spotify jullie zien uiteraard Porto niet elke week spelen, maar we moeten ook in de twee weken van de drie wel lastig, maar we moeten ze wel serieus nemen denk ik. En als je Juventus kunt uitschakelen wel voorbij, Tja ik weet niet Het enige nadeel dat ze hebben net geprobeerd dus tegen en een broek zoals Porto gespeeld meer hetzelfde zoals zoals sporttenue speelt is meer dat Atletico een paar jaar geleden dat we daarmee kunnen vergelijken.

[01:04:43]

Dat moeten we ook wel zeggen ja, maar nu wel met ervaring om om een Atletico dat toch nog altijd dezelfde waarde meter 8, want dat lijkt Ik wil spelen nu uitgerekend in die wedstrijd tegen tegen Chelsea nog een keer zoals vroeger met S6.

[01:04:58]

Hadden we nog niet gezien, maar de thuiswedstrijden achteraan hè. Dus dacht ik speel hiervoor 000 en misschien waait er een binnen en dan en we maken het af in een nooit gezien ineens waar ze weer lelijke zelf en gekomen, maar er zaten te tellen niet toevallig een keer bij een fase. Connery ben nu nee, consequent met 6 achterin en ik moet wel zeggen wat mij betreft was. Was de aangename verrassing van van de achtste finales en zeker ook in de terugwedstrijd was zo goed gevoetbald, technisch superieur eigenlijk kanté.

[01:05:44]

Ja dat is dat is toch die dag spelen op het middenveld was fabuleus en dan toch maar beweging discipline, maar vooral technisch.

[01:05:58]

Waardoor Atletico er op geen enkel moment bevat heeft op gekregen, dus als de totaalprijs maar ook individueel was was Chelsea de de voor de aangename verrassing van de achtste finale en toe eens begonnen met organisatieveranderingen wedstrijd verloor interesseert nauwelijks een doelpunt geen doelpunt. Denk twee ofzo, 113 of 1414. Alleen het score ook moeilijk een beetje. Dat is wel een beetje een probleem dus doelpunten maken en verder heeft denk ik een stuk of 10 ofzo voor het seizoen. Ja een hele poos droog, maar zoals zoals Chelsea speelde in die twee wedstrijden zal ze toch Atletico Madrid voor mij in principe.

[01:06:46]

De favoriet was, maar oké, net iets minder bezig al daarvoor in de in de competitie had. Ik zou bijna zeggen. Ja, van van dit viertal hier. Ja staan.

[01:06:58]

Verzekering dacht eraan om door te storten eventueel wat ik nog niet weet is. We hebben in de periode oktober november ook een hele goede periode gehad van deze groep van Chelsea toen nog een Franklin natuurlijk en dat is dan plotseling ook al druk geëindigd in december en daar dat daar zijn begin van het einde geweest voor Lampard want hij begon terug uit het dal te klimmen en toen hebben ze hebben hem buiten gesmeten en ze weten niet of dit de wittebroodsweken zijn van u of dit een eigenschap is die de groep heeft namelijk een reeks beginnen.

[01:07:32]

Goed voetballen, want dat ook goed voetballen met Anne Frank Lampard moeilijk en toen kwam er een groot probleem natuurlijk met kapper en zo Dan heb ik ondertussen uitgerangeerd is maar mijn die kwam en denk dat hij 54 Iets op zijn eerste 5 in zijn eerste wedstrijd, dus op dit moment wordt ingeschat.

[01:07:58]

Absoluut, dus dat probeer ik dat probleem leek van de baan en daarna ook impression. Dan zeg je in het Engels Ik ben nu ook heel benieuwd of dat dat ook onderzoeken zal gebeuren. We hebben een vermoeden sterker moeten om van het feit wat. Denise heeft ook als als coach in verschillende competitie dat dat niet zal gebeuren, maar het kan wel. Dat is de enige slag om de arm die ik haal bij de Chelsea van. Ik heb dit al eens gezien dit seizoen, maar ik kan wel morgen misschien toch niet volledig op die manier Want inderdaad die die boven van ziyech tegen tegen Atletico die die die aanvallen Die zijn toen brachten.

[01:08:31]

Die waren die was echt gezellig en vroeg moet ook aan hangen natuurlijk en wat dat betreft lijkt het ook wel goed te zitten bij Chelsea de teamspirit. Het lijkt er wel goed te zitten. Dat zag je onder meer in de terugmatch tegen Atletico Madrid Thiago Silva Mason Mount en Georgina die zijn alledrie en de tribune die wedstrijd en die gingen die gingen los naar doelpunt van Emmerson en die zei dat dit over.

[01:08:58]

Op de messenger en de chauffeur Simply totally in lost in the game and I cannot repeat that makes the max, Special In The Moment I Heard I have Time To ring de match coaching A Heart and taking Care Autumn to support The players and I thought. I had the same Thing for example for Willy Caballero And On The Beach and Kisses I wanna have a special Reason I wanna have a special Friends Special Friends Special moments mini to play with a special atmosfeer, dus dat is not Changing Food porn on the highest level in not Around The Corner In The Park Antwerpen Mason Mount is een beetje de uitblinker nu bij de chat was eigenlijk ook wel van Frank lanparte de lieveling een van de Lievelinge van vandaag wordt dan zelf niet in dank afgenomen omdat.

[01:09:58]

Chelsea supporters supporters van van het weekend van Engeland ook het gevoel dat hij op een bepaalde manier voor werd getrokken, omdat inderdaad was, want Frank is Boys zeiden ze dat, maar ik heb hem zien spelen op Liverpool maar het beslissen het openmaakt. Dat was dus ook onder to Gold Het Talent Talent van deze maand is duidelijk niet gelukt dan Francklaan portus logisch mij is hij is de man die is opgestapt. Ze komt onder onder toe en oké zijn een paar jongens opgevist hebben een Alonso die uit de dozen is teruggekeerd kale mensen die in het begin wingback speelde Marc Verbeke toch steeds meer vooraan te vinden is is een heel goed voorbeeld was de 5e centrale verdediger zegt ook speelt altijd inderdaad nog geklaagd over uitleen Birdy verloren waren gegaan naar naar PSV nog een andere Ploeg uiteindelijk niet doorgaan, want hij ging spelen.

[01:10:58]

Buitenbed en die staat ineens ook weer. Ja we hebben hier ook nog interessante verleden gelopen gesproken over de transfer die Chelsea gedaan ziyech havertz enzovoort en Wat verwacht je nog van die mannen? Want ja, het is er nog niet helemaal uit gekomen. Heb inderdaad het geval dat hij beter en beter wordt vind ik vanuit spelen. Zet Water waar je als een soort van zijn 9 en dat waren de meningen een beetje verdeeld, maar dat was de wedstrijd Net daarvoor, Maar ik ben niet kwijt niet tegen Welke Ploeg het was eigenlijk een paar kansen die werken en daarna sint-maarten manier waarop het delen aan het spel op een nieuwe was toch een beetje ongebruikelijke precies.

[01:11:39]

Ze was toch en als ik dan artikel overleden mensen uit Entourage van vanavond te gaan niet aan het rijden, maar Kinderen van vroeger zetten, maar hij heeft altijd een aanpassing periode nodig en daarna wordt gaat hij zijn beste niveau halen hetzelfde met met werken. Dus ja, we weten over.

[01:11:58]

Stedewater denk ik begin dit seizoen dat rempart uiteindelijk nog niet bewijzen, hè. Bij darby niet zijn en in dat seizoen waarin alles oké was bij Chelsea was toch een transfer mochten doen. Ja dat kan toch niet uit opmaken, dus je wist toch dat het was een heel talentvolle ben dat er wat bijgekomen bij was bijgekomen bij Chelsea dat je toch een topcoach kan ik zo nodig hebben om om die allemaal in de passen en te laten lopen, omdat mijn ID mee te geven dat iedereen dat idee ook oppakt.

[01:12:29]

We zullen zien of dat u voor de man is de voortekenen zijn alvast goed, maar je wist dat het toen het begon misgegaan ook al heel mijn begin van het seizoen en dan in december dat je doorhad van ja Franklin Parts Wat kan hij eigenlijk als kost dat wij op dit moment nog altijd niemand. Oké kies jullie nog jullie favoriet voordeel Porto Chelsea Chelsea Champions League dan wordt er ook gevoetbald in de.

[01:12:57]

Europa League en ook daar zijn we aanbeland in de kwartfinales school plaatjes en natuurlijk is het met Davy Klaassen wat doet hij de laatste weken wel vaker het eerste doelpunt in de wedstrijd score onberispelijk hard en dat zijn ze dan de kwartfinales Ajax tegen Roma Arsenal tegen slavia. Praag Granada tegen Manchester United en Dinamo Zagreb tegen villarreal. Ik u direct zonlicht te kunnen, dus was niet veel diepgaand. Analyseren zoals invalide. Oké dat laten we dan maar even vallen, Maar goed is hier al een uitgesproken favoriete te vinden in.

[01:13:57]

Vroeger bioscoop tot in de finale van af of de ploegen jouw favoriete voren kunnen geschoven worden er ook zin in hebben om er voor te spelen. Dat is wat we deze Europa League in de vorig jaar toch vaak zien dat uiteraard halve finale finale, dan staan ze wel beschikbaar voor mezelf in een in een tweede ronde of een derde ronde achtste finale. Ja, dan blijkt dat ook altijd maar zo Half en Half te zijn en dan kan je er gaan zoals Tottenham is overkomen. Ja of toch met drie nul tegen het tegen Dinamo Zagreb of lastig gaat er dan uit, dus ik zal ik schrijf.

[01:14:31]

Ik schrijf mijn United naar voren, omdat als ik die ploegen bekijk is, dat denk ik op papier de beste ploeg, maar in de thuiswedstrijd tegen Milan had je toch niet de indruk dat geweldige opgebrand waren naar de volgende ronde doen en mag ik dat dan vreemd? Zet je eigenlijk die topclubs nemen die Europa League nog altijd niet echt serieus doen. Misschien in de finale om jou te gaan de laatste beker wedstrijden. Wel natuurlijk enzo halve finale finale.

[01:14:57]

Ja, daarvoor en geen idee. De competitie had een belangrijke plaatsen in de Champions League Die heeft mij United jaaroverzicht niet voor te sparen. Lijkt mij anders dan vorig jaar was ook een puntje moet staan op de dagbesteding, dus dat is niet belangrijk denk ik voor Manchester United seizoen hebben ze vorig jaar behaald. Die kabel is al grond zeg maar en zitten nu ook weer heel goed uit in de Premier League voor badkamer. De financiën. Natuurlijk is het ergste is dat dat is al een basisvereisten om de kers op de taart te zetten onder geslaagd seizoen 8 van te maken en we zijn trofee nodig, maar spreek dat zelf dat zij in de persconferentie voor die vraagt wat jij nu zegt voorgelegd en zij trofeeën alleen maar voor het ego van de maken van de manager zijn daarmee verwijzend een sticker geven aan Marie Marie ook wel Louis van gaan, maar hij zei veel belangrijker en daar kan je is dat een team progressie maakt wordt geel.

[01:15:57]

Wat hij vertelde maken. Dat kan je afleiden uit de stand in de Premier League en we hebben op dit moment. Ik denk 12 meer dan op hetzelfde moment vorig jaar en we staan veel hoger, Dus dan kan ik zeggen dit is erop vooruit gegaan en of je dan per toeval net nog een trofee wind of niet omdat hij de gewoonte heeft om uitgeschakeld worden in de halve finales. Zo skeer. Trofeeën zijn er voor het ego van de manager zijn ook niet altijd wel wat te zeggen hebben zeker op United bureau basis van naar mijn familie schuiven we inderdaad Manchester United naar voren, denk ik.

[01:16:41]

En ik weet niet hoe goed villarreal bijvoorbeeld is, Maar er zitten nog lekker lullen en dan ook is dat ook aan iemand en die hebben toch maar ze hebben een groot deel drie keer dit de Europa League gewonnen, MRI en ze hebben Dynamo.

[01:16:57]

Dat was toch de moeilijk voor het geheim van de club. Ik opzij gezet en Red Bull Salzburg is toch ook een goede ploeg zijn prima ploeg die ploegen uit onze eigen competitie parkeren een paar klappen heeft diegene toch maar opzij gezet tegen Dinamo Zagreb Gaat dat lukken denk ik. Dan ziet ze alweer in de in de halve finale enzo slavia. Praag zegt mij nu iets meer omdat er een paar chickies internationals in zitten. We hebben de voorbije jaren gezien. Dat wordt te hoog gegrepen voor het beste klant bijvoorbeeld en dat hoop ik wel snel naar de titel.

[01:17:32]

Dockyard tickets mij goed diprophos die Onze Jongens heeft opgeruimd bijvoorbeeld de twee Bax en die hebben lastige klopt en de Rangers Ja echt hè, hoog gegrepen voor onze beste ploegen of van onze beste proeven, dus als Arsenal zijn wispelturige kwetsbare zelf is, dan gaan ze gewoon uit.

[01:17:57]

Heel juist de voorspelling die was ook goed opneemt, want hij helemaal af waarom samenvatting moet maken, maar het is wel handig om toch niet echt met eigen ogen kon zien hoe goed georganiseerd dat de wedstrijd omstandigheden mee, maar die andere eruit voor betaald heeft wel die Cor en dan zeg ik nog een keer. We gingen kijken naar Boekarest mancity voorronde Champions League aantal jaren geleden ofzo was het in de voorronde, maar niet ik maar van de allerbeste voetbal kennissen van ons land namelijk, maar ik de grijze en Gisteren waren er over aan het praten.

[01:18:44]

Ja, van die moeder mijn is er een die aan de overkant zou mogen meedoen namelijk standje. Hij is toen die dan naar Anderlecht omdat ik anders kan die kopen of formidabel.

[01:18:57]

Ja kijk, het is er nooit uit gekomen, dus ik vond dat destijds ja. En ja, familie transfer. Waar is de tijd Anderlecht 10000000 kunnen betalen? Toen deed ie dat het nu moeilijk is heel graag aan Nederland natuurlijk altijd Ajax zitten nog in welke clubs zijn er niet meer bij en kan Ajax vergelijken kan Europa League Ja ja, dat kan natuurlijk kan dat zeker en ook altijd en over twee wedstrijden kan er heel veel mooiste fidget. Nu denk ik tegen de tegen Roma Ajax heeft me al opgestaan, maar met de kinderen komen ook in de Champions League werkt nog altijd vind dat ze eigenlijk twee hadden moeten eindigen, want komen denk ik nul twee voorop, Atalanta en naar beneden die wedstrijd winnen moeten afsluiten toch?

[01:19:45]

Ze verliezen op Liverpool goal door een blunder van van onana. Dat dat eigenlijk over je mogen bellen als je die wedstrijd bekijken hebt, Dus ze hebben al opgesteld momenten. Beetje pech.

[01:19:57]

Dus als je nu nodig mee wil hebben dat zelf niet nodig vond ik tegen young boys, Bern tegen lullen is het kantje boord geweest, maar oké, toch verdient doorgegaan en nu weer tegen AS Roma ik dit is mijn favoriete advies niet alleen op basis van van bekende Europese klopt, maar vooral ook omdat ze eigenlijk dus dan mijn mening natuurlijk. We hebben een zelfde filosofie in de praktijk. Dus je gaat natuurlijk altijd als je Ajax Ajax gehoord uitleggen ga je als je de ploeg van van ck2 roman ziet twee verschillende, maar als je even kijken wat het water op het veld gebeurd.

[01:20:36]

Ajax speelt 433 Roma 343, maar allebei 2 Bixby heel hoog meekomen. Het enige verschil is dat er dan een gravenberch bijvoorbeeld uitslag bij Ajax met 328 spelen. Dus eigenlijk in de praktijk. Formatie is eigenlijk hetzelfde, dus ik ben heel benieuwd een-op-een tegen elkaar spreken elkaar nog wel kennen elkaar uit of wel krijgen we.

[01:20:57]

Een heel fraai voetbal ik uiteraard op het op het tweede zeker ook, omdat er bij oma en je had toch geen extra pigment aanhangt wat met fonseca die spaarpot brengt bij momenten, maar tegen de grote ploegen op de grond momenten vaak laten afweten en vooral niet voor Champions League voetbal zorgt. Dat is nu een absolute voorwaarden, want er zijn ook nieuwe bestuurders bij Roma die die Amerikanen en als hij geen Champions League gehaald dit seizoen fonseca, daar hebben ze een plezier om hem voor vrijwel geen geld aan de kant te zetten.

[01:21:29]

Dan kan ik die kant gaan ze het niet laten liggen onder hun eigen mannetje te zetten en Romaanse bijzonder veel van af, dus we zijn veel verhalen in in die wedstrijd om die leuk zijn of niet leuk maken om die partij te volgen. Tot zover. De tweede donderdag pas de 14 die wedstrijd uitzenden volgende Oké ik zal toch trouwen foto's van Roma zei geen kans tegen Ajax als ik misschien.

[01:21:57]

Ja zijn supportersaantal Spreek maar ik zou toch vast dat shakhtar Donetsk opzij geschoven hebben met 2 overwinningen en ik heb die wedstrijden niet gezien, maar het zakt er was toch zelfs met een profiteert elftal open Real vlotjes gaat winnen en ook thuis nog gewonnen van Real Madrid dus probleem met met roomijs ook en dat zal dan ook zeggen. Pharma anabolen die twee laatste wedstrijden die verliezen dan prestaties in de Europa League en dan gaat het weer helemaal naar beneden en er is ook een beetje vrijwel tussen Pedigree mikitarian.

[01:22:28]

Diego en de coach waarbij pedrini denk ik na de koorts y Francesca na de wedstrijd tegen papa was het denk ik of niet slapen denk ik dat hij zei van ja, Die jongens hebben te weinig inzet gedaan vandaag en die zei nee zegt poesjes hebben echt ons best gedaan, maar we wisten soms niet waar lopen, dus dan merk je al dat er wat is dat stevig, dus die zegt We wisten niet waar lopen dat het onzin is. Je bent.

[01:22:57]

Maar je moest lopen is pas openmaken. De juiste het juiste antwoord, maar dat is toch vaak een deken aan de wand. Voila. Kijk daarom is de Cirkel rond. We hebben het er al ruimschoots overschreden. Ik ga laten gaan jullie ook nog eens terug naar de kwartfinales om al die voorspellingen in te toetsen aan de werkelijkheid beter om inderdaad om nog wat te stellen dat we het altijd bij het rechte eind had uitspraken voorspelling van vandaag ook te knippen tegen de volgende keer, maar daar maken we werk van het Dankjewel Peter vandenbempt.

[01:23:27]

Dankjewel Astrid Zeeman plezier.