Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio een extra aflevering van de een extra aflevering En dat omdat de belangrijkste voetbalcompetitie ter wereld weer was. Dat gaat materiaal.

[00:00:59]

Call voorlader mee. Zitten we meteen in de sfeer van de Premier League daarover gaan we hebben natuurlijk dag. Peter vandenbempt dag achter in zijn maan. Goedemiddag van twee liefhebbers van het spel 2 liefhebbers van de Premier League maar Klopt het dat net zei is de Engelse competitie inderdaad de belangrijkste ter wereld. De meest gemediatiseerde zeker wel en dat niet noodzakelijk de beste competitie teruggeven. En zeker ook de rijkste competitie ter wereld, maar.

[00:01:59]

Veluwe van de positieve uitstraling van de Premier League wordt ook bepaald wordt de sfeer die die hangt in de stadions waardoor alles zelfs middelmatige maar ze toch beter gelijk dan zijn eigenlijk zijn en ik het vaker een keer over Ruben wordt, maar gaandeweg is de Premier League belangrijker geworden, omdat er nu eenmaal een enorme geldmachine is die toch de andere competities over het hoofd en omdat er in de Premier League in de bredere echt goede top is, breder dan in Spanje en en en en beter dan in Duitsland Wassenaar door de twee andere in Italië is wil vind ik aan een aan het heeft een hele lange periode natuurlijke achterop geregend.

[00:02:39]

Dus de beste Dat weet ik niet als je vaak in de eindfase van van de Europese bekers komt als we die dan als hij punt mogen nemen als hij moet ook vaak dat de voorbije jaren en het af en toe denk ik echt niet zonder. Nee nee nee, dat is ook persoonlijk als het gaat over inderdaad beste dan komen de andere parameters.

[00:02:59]

Gedacht in het in het spel, maar zelfs over die twee zelfs dat is eigenlijk een beetje gemeen dat hij zegt, dan spreek ik tegen mijn eigen winkel, maar of het is natuurlijk heel moeilijk omdat objectief te meten, maar als je naar de wedstrijd in Duitsland gaat kijken. Bijvoorbeeld is vaak de sfeer toch iets minder theatraal minder en cinema beleving soms, want dat heb je wel bij wedstrijden in de in de Premier League dan en dan in Engeland is toch een verschil vind ik ook mee te maken denk ik dat voetbalwedstrijd kijken in Engeland en zeker in Londen soorten.

[00:03:28]

Toeristische attractie is geweldig. Salon account daar ook mee. Ja daarna de Sagrada Familia ze gaan en ze gaan ook naar de Barcelona kijk op zakelijk support en zeker geen enthousiaste Supporter van van Barcelona zelf en dat heb je denk ik heb ik ook geen weet van de Bundesliga bijvoorbeeld minder en wat wat Duitse fans kunnen doen is blijven supporteren tot helemaal op het einde ook bij een uitzichtloze achterstand. Dat doen ze dat die van Bayern München in Champions League en die zijn toch gewend om te winnen, maar ik heet mijn moeder.

[00:03:59]

En de euro en de Champions League kwalificatie wedstrijd Borussia monchengladbach Dinamo Kiev dezelfde toen was ik aan het rijden en het was een 3 helemaal op het einde van de gezonde alsof het begin van dat heb je in Spanje ook wel. Ik ben naar Real Madrid gaan kijken, maar ik ben ook bijvoorbeeld naar Sevilla gaan kijken. Video was pakken beter qua sfeer Dan regel het is wel in Engeland aftersun dan ook wel hebben en ik weet niet Manchester United bijvoorbeeld qua sfeer zal misschien minder zijn dan.

[00:04:29]

Ik zeg maar wat over hem te Astrid ik ben Ruimte voor Ruimte geweest. Daarvoor betalen parkeren Bernie Ik weet ook niet hoe maar het verzendt ga ik of ik weet het wel. Dus eigenlijk makkelijk om daar nog Premier League voetbal te gaan kijken als je het vergelijkt met met met Chelsea bijvoorbeeld en dat is waar ook altijd goed is. Volgens mij heeft ze toch te maken dan de uitdaging voor de family toe zo dicht mogelijk bij supporters te blijven en het niet alleen maar tickets op.

[00:04:53]

Wat is het van die van die website voor Duizendpoot ben te verkopen voor een voorbeeld van erop. Heb ik dat gevoel heel vaak.

[00:04:59]

Europees voetbal dan meestal was dat het toch een soort theaterpubliek was, want dan meestal was ik daar met een Belgische Club en dat is natuurlijk niet goed genoeg voor foto's van United omgekeerd zetten. Ik heb ook wel eens een kwartfinale gedaan denk ik dan zo de vaste finale tegen Real Madrid ja, dat is wel wat anders en dan is hij wel Ja dan is het wel de sfeer van van dat heb je ook op Anfield Road en kinderen ook wedstrijden meegemaakt. De voorbije jaren de Champions League Ja dan is het geweldig maar in en wat moet data groepswedstrijd is en vind het ook heerlijk.

[00:05:32]

Is dat hier Never Walk Alone en dan een goeie muziek altijd voor aanvang van de wedstrijd En tijdens Rust maar wat van leren, want ik ben een tip mag geven. Je bent nog niet overal geweest natuurlijk in Engeland maar als je als jij maar geniet, ze moet kiezen tussen als het dan toch over die sfeer ga Enfield of Area toch wel Ja het was ook heel aangenaam verrast, maar het was natuurlijk ook een fantastische campagne door door de sfeer eigenlijk in het nieuwe Tottenham stadium.

[00:05:59]

Volvo Het is ongelooflijk mee en een keer of twee geweest en Ja het was het was zeer zeer goed, Maar ja, ik zou zeggen ja boven en het gaat toch niet balzak. De kleine kubieke natuurlijk. Ja, zelfde vraag voor jou afteren. Waar ben je liefst geweest van al die Engelse wedstrijden jou gekocht hebt. Ja, ik ben ik ben van van toen ik klein was wel van van dat is eigenlijk het gezelligste stadion van van Engeland erbij kan het vaak geweest dat niet wordt herbouwd ook om de reden, omdat het zo makkelijk is om daar een dikke te kopen.

[00:06:34]

Dat is vaak Zoals als Belgische super moeilijk om naar Diepenbeek matches gemaakt topper ploegen te gaan kijken en als je als je van van pennybridge het stadion seat.me glinsteren in het in het gaat de zon op het water en gaat dat dat kleine pittoreske stadium dat nu beter gaat veranderen. Een heel klein beetje van charme verliest, Maar goed, we zijn nog wel mee in de 21ste is dan weer het voordeel. Dat vind ik heel.

[00:06:59]

Leukste plek om naar voetbal te kijken. Je moet wel een sjaal aandoen, want de wind staat er altijd strak en vanaf oktober ongeveer in kan het echt kunnen echt een lelijke vulling van over vooruitgang dat die kleine bal volgen oncomfortabele stadions allemaal verdwijnen dat je prachtige nieuwe steden Dr tempels krijgt, maar ik zal wel het meest complete voordeur bloemen Atletico Madrid Ik dacht het ja, gratis zoals zij misschien verliefd is op ik ben ik dat altijd geweest natuurlijk opstaan van vanaf februari inderdaad niet alleen de sfeer en de geweldige wedstrijd in het publiek dat mee ging, maar ook gezegd op de van salaris die er onderdoor van het langst Rhone zouden auto's rijden en je je verder kijken naar de stad.

[00:07:49]

Eh ja, ik heb je zelf ook in de verte altijd dat ene lichtje in wat mij van op grote afstand en prachtig klokkentoren Tuurlijk en nu in van de metropolitano.

[00:07:59]

Comfortabel is om te werken. Je moet jezelf niet meer verongelukken van meedoen omdat geraken, maar als ouder worden man en af en toe een Golfje Van Mossel hierover kan je volgende heel jammer dat ik daar nooit geweest ben gebroken. Dus ja, gelukkig nu inderdaad, maar goed, want een paar jaar geleden had je echt wil dat gevoel dat de competitie van de Belgen rookworst van de Rode Duivels is dat nog niks bij de minderheid of de grote Trekpleister de absolute zet en degene die ook bij de allerbeste van de Premier League waar die zijn bijna allemaal vertrokken Als ik goed kan kletsen eigenlijk nog een over dat in de allerbeste van allemaal, maar hij is ook heeft ook redelijk eenzaam en het spreekt voor bijvoorbeeld Toby Alderweireld of Youri Tielemans of Ben tekenen of ja, dat is natuurlijk toch van een andere ouder qua qua uitstraling.

[00:08:56]

Als je kijkt naar de basis.

[00:08:59]

Van die gouden generatie die ons elftal in dit in de halve finale van het WK heeft gebracht companys verdwenen is de Belgische uitstraling van van de week een pakket is het ook een nadeel voor de nationale ploeg niet noodzakelijk als je de Premier League verlaten. Je gaat bij Real Madrid voetballen. Oké het is nu het is nu even voorlopig nog niet voor het is geworden of je gaat naar een en de andere sterke ploeg in de thee in het buitenland gaat naar Ponyclub in de Bundesliga dan zie ik het probleem niet waarom ze persé dan in de in de Premier League zouden moeten spelen.

[00:09:32]

Die is alleen dat ze natuurlijk stil aan het ouder worden. Ja ik denk je moet er ook niet teveel uit te zoeken naar dat verhaal was op bij Chelsea net als het verhaal van elkaar komen pas bij Ze hebben een topclub voor een andere topclub geruild. Hoeft niet perse de perfecte om om omdat op een keer zijn opt ontharen ofzo die hopelijk nog wat meer dood zeker ook lokako. Die is alleen maar beter geworden door de familie te verlaten en.

[00:09:59]

Berichten komen in een competitie waren zeer goed staande heeft de gouden bij een trainer die 100% die hem beloofd dus verlaten van de Premier League voor Lukaku was een absolute. Succes verder nog over te praten daar in de Premier League en zaterdag is het dan zo ver Vul hem tegen Arsenal om 1:30. Dat is de openingswedstrijd van de nieuwe competitie. Zijn ze beter eigenlijk voldoende uitgerust daar in Engeland om aan te beginnen, want niet alle ploegen komen in actie met openingsweekend. Dat is een goeie vraag, dus ik zal ik zeggen onderaan te beginnen.

[00:10:31]

Dat gaat het probleem is en ik denk dat de de negatieve van Jade turbulente seizoen te lang onderbrekingen door voetballen met de te korte periode dat en de overladen kalender vooral dat we de negatieve gevolgen daarvan pas gaan zien wanneer het wordt kouder de Velde wat zwaarder zal heel veel mensen in de benen, dus ik zou zeggen vanaf november december gaan ze vallen als vliegen als je het mij vraagt, dus nu nu oké is iedereen denk ik, fit en fris zomer.

[00:10:59]

Nee want de twee tienduizend Manchester af te spelen of niet? Ik dacht ik deze week nog even rusten. Dan klopt omwille van de Europese verplichtingen. Die zijn natuurlijk laat hadden en dat is te begrijpen, maar ik heb een paar interviews gehad met klopt met met saus er ook bijvoorbeeld. Ze zijn allemaal we zijn er absoluut nog niet klaar voor wat het is. Het is een onwijs druk gevoel dat ze hebben op het seizoen nu al beginnen, dus het kan natuurlijk een beetje verstoppertje zijn dat ze dat ze spelen met het gevoel dat ze hebben en ook tempo van Van wedstrijden.

[00:11:31]

Je moet wel een volledig seizoen nog voren en EK spelen. De stempel. Wordt alweer moordend en je hebt nog maar net dat moorden tempo van van jullie 38 bijvoorbeeld rond die halve finale tegen tegen Sevilla gevraagd dat ze of bijna geen dat zijn spelers zouden worden vrijgesteld van de interland verplichtingen van van de week, maar goed, ik weet niet wat beter thuis, maar hij is opgewonden.

[00:11:59]

Open wat onder deze manier toch maar goed City en United speler nog niet. Liverpool wel zaterdag tegen de nieuwkomer lyts is er als er veel veranderd eigenlijk bij lever. Ik heb de indruk van niet. Nee nee nee, niks voor een aankoop erbij tsimikas. Dat is dat is de opvallendste versterker was de enige versterking is, maar dat dat is de lijn die kloppen en vorig jaar ook al heeft doorgetrokken toen won de Champions League in zei. Ja, ik heb eigenlijk niet veel versterking nodig. Minamino is erbij gekomen.

[00:12:30]

Dat is eigenlijk een nieuwe transfer, want ik heb geregeld dat hij zich heel lang moest een werken en dat een heel moeilijk klopt. Daarom heeft gehad als Japanners hier in Liverpool alleen dat is dat is moeilijk maar Qua versterking Nee maar ik denk ook en dat is wat gewoon blijft zeggen Ja we hebben ook intern enkele transfers. Chelsea er blijkbaar in de voorbereiding. Heel veel heel veel tijd heeft gegeven. Kijk naar een booster die bij Swansea hoeveel goals heeft gemaakt kopen de statistieken Niet opgeschreven. Peter en ik 10 goals in de Champ.

[00:12:59]

Sinds nieuwe was gebeld door iedereen, maar ik vind het toch bijgehouden en hij kan moet de buren worden. Sorry Divock Origi voor voor voor voor middel daarvoor in dus intern toch genoeg en klop is altijd van het principe Ja spelers beter maken en heeft het gevoel dat hij de jongens die er nu zijn nog beter kan maken. Alleen hadden ons hart vast of the reporter zijn hart vast als en dan zeg je welk jaar Ja twee of drie stekkers geblesseerd uitvallen dan dan is die bank dunner dan nooit en er is ook bijvoorbeeld.

[00:13:30]

Wij hadden die het niet toch al heel vaak is genoemd bij Barcelona Dus mocht hij nog vertrekken. De centrale middenveld met een probleem. Dat weet ik niet. Ja alcantara moet gaan met de post met zijn de vraag is en dat is wat specialisten zich ook afspraken En dat dat is altijd zo. Nou succes wordt gezegd dat moment van succes met je zelf eruit vinden of moet je dan bestendigen? Ik hou je vast aan de ploeg, die die heeft al een paar seizoen uitstekend heeft gedaan die blijkt heeft gegeven van de top bereikt in de Champions League gewonnen en dan.

[00:13:59]

Kan ik dat ook nog een derde seizoen doen of toch inderdaad niet gebloed nieuwe wind investeren en of dat dan van binnenuit komt dus net iets minder dan wanneer het ook een paar uur belangrijk jongens. Ik denk dat ze ook Timo Graag had ik de hand van jou heb gekregen, dus dat geeft ook aan dat dat klopt als het mogelijk is en als hij een paar dagen te kloppen niet, omdat ik 20 jongens transfer, maar als ze hier en daar iemand op het oog heeft. Hij kan gaat hij hem toe gaan.

[00:14:24]

Dat is met werken. Uiteindelijk dan niet gelukt maar liggen toevertrouwen ze op. Dat klopt het zelf ook even daar met Dortmund kampioen in 2011 en ook kampioen 2012, maar dat is dat valt te bezien en hoe je zo draait of keer Liverpool Vaart Excuseer toch al een jaar of 3 op dat drietal voeding en ik doe het nu 253 jaar moet je zeggen, fantastisch linkse vraag dat filmpje ook niet kunnen blijven doen en anders mag ook weinig gebeuren toch? Uiteindelijke Ja eentje een zware blessure oplopen omdat water nakomt in principe en daarom.

[00:14:59]

Divock Origi ook bij een heel stuk minder is alleen wil ik nog een keer altijd aanstippen, maar het is maar één moment geweest. Die liggen Duitsers tegen Barcelona twee van de drie niet mee naar ook, maar dat moment ene keer als dit is ook realiteit voor voor Liverpool er zijn een paar interessante financiële uiteenzetting geweest. Dat zijn niet de kennis hebben van voorbeeld en Chelsea this. Je hebt willen bij Timo bijvoorbeeld klopt wel die heel graag maar zouden gewoon niet het geld om om in die verloop te gaan met met Chelsea Chelsea heeft gewoon toegestaan op het juiste moment hebben.

[00:15:33]

Ze hebben ook bij had gedaan. Was en buitenkant voor hem dankzij rijker oma natuurlijk in die ja, die Feyenoord Sportclub die investeert of komt er niets van geld in als ik bijvoorbeeld Tiago die willen ze ook heel graag nog 30000000 voor wat mij betreft een kopie Als je kijkt betalen voor voor verdedigers. Ja vind het toch een beetje fijn dat ik dat ook heel in de bloei van zijn leven die wat mij betreft moeiteloze zijn.

[00:15:59]

Vinden en nog een extra Dimensie kan geven aan dat meiden van van van Liverpool maar ja, verder lopen teveel. Dat is waar wat je zegt in zo'n team dat al 3 jaar min of meer dezelfde broek heeft en die constant aan het opspeelt eventueel een fles elementen uit knop is een zeer veeleisende trainer die veel energie vraagt en energievretende aanpak voor staat dus doe eens een keer een paraplu elementen kan brengen. Dat is dat mag. Ja, dat is de afweging die gemaakt. En wat was de financiële mogelijkheden dan wel minder zijn of je wil wel bepaalde specifieke als je die niet dan dan doe ik niet thuis hoor en zie ik dat klopt dat hij dan niet zijn eigenaars afval tenzij deze week nog interviewen.

[00:16:42]

Dit is de manier waarop wij een club Brugge en ook Ewe hebben die vragen en Oké maar die niet veranderen, omdat anderen Pepsi botsing heeft geld uitgeven. Die club zit in een andere fase dan wij staan er en Oké als je kijkt naar de magische elftal blijf toch de beste 11 volgens mij van van de Premier League.

[00:16:59]

Ik twijfel over als het nodig is na en dat eerste zin was het nodig om Defensie de versterker aan de hebben inderdaad van Dijk Ik hoop dat het probleem opgelost. Ze hebben alles in te gaan van het probleem opgelost, dus wat dat betreft doen ze dat wel. En dus op dit moment ziet klopt geen groot probleem. Tot later. Niet vergeten die drie jongens voorin zijn natuurlijk niet gekomen als supersterren. Ze houden firmino en de toenmalige coach naar mijn broodjes die wilde ben teken. Je wilde Oké als ik ben dan moet ik me nog brengen af en toe ook wat van die dat niet naar Liverpool gekomen is als er dus eigenlijk goed nieuws voor Divock Origi zou kunnen zijn, maar ik hoor je dan spreken over die rooster betekent dan dat ik een plekje gezakt is in de pincode van 2 naar 3 Of wat kan ik dat kan ik niet zeggen en ik weet ook klopt werkten.

[00:17:53]

Normaal met kritiek krediet is vaak aan aan aan mensen en ook aan die vorige die willen gaan dan toch?.

[00:17:59]

Stomme om te blijven, dus ik weet niet of die in de fik worden veranderd is, maar wat wel zo is en dat is natuurlijk de Engelse media die er achter zit. Brewster is wel een groeibriljant diamant diamant had ik dat dus. Ja oké, heeft wel appen met wat adelbrieven binnen. De club band heeft er fantastisch half jaar op zitten in de Champ dat wel, maar ik ben heel benieuwd en in de voorbereiding heeft ook al een paar keer een paar keer meegenomen, dus ik ben benieuwd wanneer de de eerste invalbeurt eraan komt dit weekend bijvoorbeeld bieden mag bieden.

[00:18:33]

Mag je dat zegt toch altijd wat zometeen. Je moet over de anderen ook hebben natuurlijk, maar is Liverpool titelkandidaat nummer één opnieuw voor jullie twee wat mij betreft. Ik denk dat oké verschil was was dit en post coronavirus het dan een beetje uitgevlakt van mij. Ja, dat was het eigenlijk kampioen en spelen toch meer niet meer met dezelfde intensiteit en die is nodig om het voetbal van van klopte spelen, maar is ook groot. Kan het verschil?.

[00:18:59]

Er zijn dichter bij mekaar zijn zoals het jaar geleden denk ik, dus Dus zit hij alleen maar op het eerste gezicht mekaar toch gewoon. Waar luister? Ja, voor mij is Liverpool dadelijk die fiets nl. Die moet altijd heel voorzichtig zijn met de dingen die je zegt, want die achtervolgen je dat, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat het verschil weer zoveel treinen zijn dat het een echte wedloop zal laat ons Hopen van wel en voor de trouwe voetbalfan, maar ik zie toch misschien net iets te veel mankementen bij bij Manchester City waardoor mijn vertrouwen in hun zeker wat betreft de Premier League niet zo wat is.

[00:19:36]

Mazda daar meer over misschien. Ja inderdaad nu over over Manchester City hebben de groeten uit aangedaan toch weer van van Liverpool inderdaad, maar niet veel vertrouwen in blijkbaar. Dus dat weten we allemaal wat is nu het allergrootste doel? Dat ziet hij heeft al al 4 jaar heeft met gladiolen dat The Champions League.

[00:19:59]

En je kan zeggen de kermis breed genoeg zijn om op twee paarden toch ook En dat is voor een groot deel van de competitie, Maar uiteindelijk maakt het toch keuzes op het einde van het seizoen en ik weet ook niet of het de motivatie bij de spelersgroep. Als je dan toch moet kiezen. Dan ga ik toch voor die zijn beslis, dus daar zou ik misschien het wist dat ik denk wel dat het geweldig heeft ingepakt niet dat ze nu een keer geen kampioen worden. Oké dat kan gebeuren de concurrentie, lieve jongen, maar ik bedoel ook in de Premier League ja, gedeclasseerd eigenlijk door Liverpool en daarin het nodig vinden dat dan ook niet zo prettig onder mekaar.

[00:20:33]

Ik weet hoe het is gewoon uit de grote. Kom maar ja, dat vind je toch niet zo prettig. Dus het zijn toch een beetje in ere gekrenkt. Dus wat betreft denk je dat de motivatie bij City om ook kampioen van Nederland worden er sowieso wel zal zijn en zou zeggen Helaas voor voor Liverpool mogen ze ook in de Champions League spelen, want dat natuurlijk wel heel veel Flex betekent.

[00:20:59]

City als er twee jaar zonder Champions League zou moeten gespeeld worden ze tas anders dat beslist. Dan hadden we misschien een ander elftal wat het grote probleem. Dat is wat wat zit hij wat mij betreft moet oplossen. Ik heb gezocht hebben 7 keer in de Premier League met 5 of meer doelpunten gewonnen of niet lopen? Gewoon zus zitten weer onder en 2 ofzo gemaakt, denk ik meer dan Liverpool alleen heel vaak bijna een kwart van een wedstrijd in de Premier League verloren, want ondanks alle depressieve mankementen waren ze de problemen met de meeste Clean sheets, maar dat is dan waarschijnlijk.

[00:21:33]

Ik bedoel niet opgezocht, maar ik mag ik even als het 7 en 5060, maar dat weet ik het van van de Langenberg geval apart denken dat ze had ook een probleem als die fitness hamster zoeken nog altijd naar een oplossing om het vertrek van Vincent Kompany op te vangen als je dat nog moet blijven doen. Het wordt warm en Diane nee, toch niet en Jones and Stones.

[00:21:59]

Gaat ook niet meer gebeuren, denk ik. Ja, Oké dat lijkt me toch als ze als ze die consistentie er weer kunnen krijgen, maar zo wat je te grappig hoor. Ja, gaan ze toch niet veranderen. Oké wordt dat inderdaad de vaste nieuwe centrale man achter in Amsterdam denk ik wel Nederlander lijkt mij heel gek om dat niet te doen tussen een typisch qualiora verdediger ook aan de bal niet zo groot en dat was dan vaak kritiek die hij krijgt altijd wel kunnen maken bij de absolute top groep, want deze meter net vooraan de 80.

[00:22:32]

Dat is toch wat weinig voor de centrale verdediger. Rapport is ook niet van de heer is snel kan een heel goeie verdediger en iedereen weet dat hij zal weggaan bij Bor met Enzo zeker niet meegaan naar, maar dat is een beetje geruisloos, maar ik weet niet of dat hij de all-in oplossing is, defensieve problemen. Dankjewel had mijn Liverpool met vandaag bijvoorbeeld en dat ja, dan normaal impact op die ploegen. Ja, dat ga je nu misschien niet hebben met dat was ook de grote pech voor Simon en natuurlijk.

[00:22:58]

Nou nou.

[00:22:59]

De tune van Dijk waarmee ik moest even de bank en dan haalde cario cv meer cliënt natuurlijk natuurlijk iemand voor stond terwijl het vergeet was natuurlijk ook, want dat was wel heel beroemd zijn ontsnapt en die jongen die weer terug naar personen willen of zou gaan centrale verdediger bij jij Ja jij bent want iedereen weet over die jongen jongen. Die uiteindelijk dan toch nog even gespeeld in in de in de halve finale finale van de Champions League toch nog gepasseerd met vertanding gebeurt er dan op visite.

[00:23:38]

Dat wijst wel op Ja een zoektocht achterin bij natuurlijk wel de oplossing kunnen zijn op de om de lange termijn. Ik praten met twee collega's ook heel veel gespeeld. Ja natuurlijk wel, maar toch.

[00:23:59]

Zoek een vracht ik meestal bij Manchester City dus hetzelfde was niet meer de absolute. Top, maar speelde wel nog heel veel mee. Oké je moet wisselen op de toekomst veel fouten. Die staat zogezegd al 3 jaar klaar en zegt Got Talent waar ik ooit mee heb samengewerkt dat natuurlijk die Zwaluwenlaan de keer zou oppassen dat hij dat dat is de grootste de slimste de snelste communicatie betreft het Spaans Catalaans is op die manier van hetzelfde laken een pak Nee de grote vraag is voor hem kan veelvouden nu die ik trouwens ook heel goed van spelen op het einde van het seizoen en dan heel vreemd tegen Joden bijvoorbeeld internet is weer een kronkel ook daar nog bewijzen die paar keer dat ik die heb je wel oké, Ja bij mij spelen deze week bij.

[00:24:59]

Die beviel nou ook allemaal goed. Dat zijn wel veel meer vraagtekens dan we eigenlijk vorig jaar hadden vorig jaar is niet gelukt. Dus nu moet het wel komen en ook iets wat toch wel over het hoofd gezien. Ja, Leroy sané zijn Vorig seizoen niet kunnen gebruiken en dat jaar daarvoor dat ze kampioen spelen was hij een van de allerbelangrijkste voorin. Misschien ook belangrijker dan steunen. Ja die is ook geruisloos vertrokken. Dat is ook een speler die niet terugkomt had een nieuwe transfer en die hebben ze mijns inziens ook niet echt van.

[00:25:26]

Ja, we zijn voetbal ook een beetje gaan aanpassen. Ze zijn veel vraagtekens gesteld. Rond de manier waarop ze veel hoeft dat niet noodzakelijk aan te veranderen. Het probleem was en wat mij betreft dat hij als het eh doet precies veranderd wordt altijd zo goed. Loopt ze dat nog eens een keer heeft gedaan in de Champions League tegen Peter de Jong Ja met drie achteraan een half jaar niet had gedaan, dus maar dat is wel wat misschien een beetje afgaat toevallig toch?.

[00:25:59]

Centercon tegen Kevin de Bruyne zonder tegenspraak, Wat is ik bij veranderen om de haverklap van Ja dat is ook heel moment waarop waardeel veranderd heeft het gewerkt. Heeft hem wel mooi zijn vaatwas van van bijvoorbeeld Real Madrid tegen mij zegt hij dat die pot met je was op de Bruyne en ben er denk ik intypen een spel spelen. Dat was de eerste dat uw terrein en wat heeft de linkerkant en wanneer zijn ze beginnen te raken toen hij weer normaal dit in de tweede helft. Ja nee nee, volgens mij bedoel ik zal de Bruin in de wedstrijd tegen Lyon ja, toen hebben normale positie ging spelen met maat in de 2e, dan denk ik en dan het ineens weer beter wordt en ze natuurlijk ook altijd moeten winnen met en doorgaan.

[00:26:46]

Maar ja, dat is van de training wordt natuurlijk uiteindelijk afgekregen. Top op de resultaten documenten vaak een zijden draadje zoals voor City tegen die jongen. Ik bedoel de kans Deurningen je dat hier dus laters.

[00:26:59]

Van van de buurman, Alex zijn dingen waar je natuurlijk geen punt nee, nog één ding over City band was dat niet nat omwille van die grote kloof met Liverpool ook nu de uit de Champions League tegen jou gezegd van ja, er moet een nieuw team gebouwd worden rond Kevin de Bruyne terwijl je toch niet. Oké Zijn ze allemaal dezelfde namen. Behalve dan de nieuwe centrale verdediger en het vertrek van David Silva dat opgevangen adres en het tweede enzovoort natuurlijk ook je afvragen hebben ze slecht gepresteerd om te zijn vissen kampioen van Engeland geworden.

[00:27:33]

Dat lijkt mij toch niet vanzelf tijdsverschil met met Liverpool Ik heb net gezegd dat de problemen waar ze zaten in de halve finale van in de kwartfinale van de Champions League op en wat mij betreft nog altijd zeer gelukkig manier uitgeschakeld door individuele fouten. Ze zaten vrienden finale denk ik van de van de halve finale van het halve finale vandaag. Dus ja, het is ook niet dat ze.

[00:27:59]

Arsenal seizoen geweest bijvoorbeeld dan nu ineens alles. Anders moeten we allemaal andere spelers gaan kopen. We hebben nog altijd heel veel fantastische wedstrijd gezien van van City met geweldig voetbal. Maar ja nee, dat iemand dat zeg ik niet, maar iets opbouwen. Dat lijkt mij ook wel overdreven. Zeker als je ziet de Bruyne dus omdat hij aan vervanging toe is. De sleutel spelen ze nog kan je nog 50 jaar en dat de uitdaging is van die twee Liverpool en City De ploeg die machine tekort gaan schieten voor de titel, maar wel gaan strijden voor de Champions League plaatsen.

[00:28:43]

Daar moeten we natuurlijk ook over hebben. Laat ons misschien beginnen met een Manchester City het voorseizoen derde geworden, maar eigenlijk al jaren aan het kwakkelen. Mp3 zie daar een evolutie en die Zit sinds sinds de komst van Bruno Fernandes en de introductie van aan.

[00:28:59]

Ik vind dat het voorbij half jaar is de beste ploeg post postcode postcode onderbreking. Wat was het niet mijn verloren en heeft voor alweer aangeknipt met de traditie van Old trafford namelijk offensief voetbal de tegenstander kinderen begrijpen met jonge jongens van de van de eigen opleiding gaat onder Mario compleet vanwege haar, maar ook nog een vergadering, dus ik bedoel dat was echt geen resultaat, maar ook niet slecht voetbal Europa League gewonnen, maar niet United niet op die manier natuurlijk tegen Ajax en dat dat eigenlijk voetballen schat, maar het wordt dus wat dat betreft vind ik dat.

[00:29:45]

Ja, een hele is geweest en het was mooi geweest voorsorteren als hij dat kunnen had kunnen belonen met met een trofee, maar oké, ook eens in 3 keer in de in de halve finale uitgeschakeld en een paar keer ook van haar door zijn Dubai.

[00:29:59]

Dan ook meteen bij één van de vraagstukken voor voor het volgende seizoen, want ik heb d'r altijd echt een hele goede gevonden. Echt een hele goede doelen, maar ja, als ik natuurlijk op cruciale momenten keer op keer in het fout gaat, Maar er zitten nog een keer in de halve finale van de Europa League tegen tegen Sevilla zonder gevolgen wat dat betreft, maar ik denk dat dat United met de komst van die heeft gehad. Ja, Grote Sprong Voorwaarts heeft gemaakt en ik zie nu niet meteen redenen om onderaan te gaan gaan twijfelen.

[00:30:31]

Die jonge jongens zoals ik me moet James normen groeipotentieel, Dus we gaan ze zijn geen dikke kandidaten denk ik. Nee maar ze zijn wel zijn wel in staat om weer eens te eindigen en hebben een paar straf resultaten. Twee keer gewoon van City ze kan niet vergis voor een paar spreken de resultaten geboekt. Dus denk dat dat.

[00:30:59]

Diy het licht in de Duisternis Ja dat ligt aan het einde van de tunnel zien en dat ze niet zo ver van het einde zitten om die periode lijkt voorbij, maar je moet je vraag stellen wat is nu? Succes voor Manchester United seizoen is dat dan opnieuw derde eindigen? Want ja, je weet nooit hoe het seizoen loopt natuurlijk. Vorig jaar was ik bedoel tot 18:00 zijn. Is dat een heel seizoen lang derde en dat is de teleurstelling dat je veilig en ik vind die Donnie van de Beek wel een goede transfers.

[00:31:29]

Ja die bij Ajax en ongelooflijk gevoel heeft voor plaatsing En waar hangt die is altijd op het goede moment daar waar de bal is vaak in de grote rechthoek en heeft een escota bankafschriften binnen narcist, dus wat dat betreft is er voor mij complimenten met met Fernandes maar dan zet je pokeball niet overal zet je pokeball bestellen, maar dan heb ik.

[00:31:59]

Ja vannacht dan moet je je moet toch sowieso maat iets of Fred kan je er ook zetten op op 6 of nee, maar ja, dat dat ik waar gaat die pinpas misschien. Misschien is hij wel beter dan vandaag is al eerder in dat in dat drukken systeem beter dan de helft niet moeilijk, maar maar maar wel een keer gaat gaat niet iedereen toch nog de standaarden probleem moeten zijn, Maar ik vond het altijd zo'n zo'n intelligent en ook bescheiden bijna onzichtbaar voetballer die zeker niet kwam van je van van Ajax het een slimme transfer.

[00:32:41]

Ik vind het ook goed dat dit moment United niet nog eens duur is gaan halen. Nou dat ze die honderden miljoenen heeft. Dat lijkt nu voorbij. Nee dat bedoel ik met Brandon Williams bijvoorbeeld hebben doen het met James en toen is uiteraard met met greenwoods en.

[00:32:59]

Is ook beter geworden. Marcel is ook weer voetballen geworden. Eigen de voetballer die er zoveel jaren geleden bij Monaco inzage, maar is veel beelden denk ik alleen Misschien moeten staan toch geld buiten lopen voor en dan kom ik terug op wat jij al aankaarten. Peter een doelman cruciale positie natuurlijk, Maar ja, is wel een hele goeie keeper mij. Ja eerst even later is het is het is het zeker weer iets tegen de bluetooth, Bernard met romerocollege wasmachine echte tweede doelman kan je vragen bij stellen als je wel Nationale doen bij Bergen 10.

[00:33:31]

Je wordt door vele smalle zonsondergang beetje te geven de tweede voetbal genoemd en je hebt die mensen die vorig jaar een fantastische Ja het is eigendom van United is daar nu via de strijd aan het aangaan, dus op moment dat diegene denk ik kan praten gaat alles de adelbrieven hebben om te kunnen zeggen van Kijk misschien met rust aan mijn gekeken worden, dus ik Ik weet niet of er iemand moet bij gehaald worden door United in Doel maar de grote vraag is. Ik zie nog altijd transfergerucht.

[00:33:58]

Medicijn zo die komen voor 100000120 minuten zeggen doe dat niet. Wilt u dat echt niet investeren? Een snelle centrale verdediger en atletische centrale verdedigers Arsenal heeft gedaan en kan ik niet aan linderen dachten dat met die in de tijd gehaald hebben, zo'n atletische verdediger. Die brengt toch een beetje tegenvallend is altijd een gok hebben ooit bij City mangala gehaald. Ziggo kapot gaat ie dat doen. Helemaal gestopt mag dan een sterke Beer dus het is altijd een beetje ook nog meer. Vind ik ben centrale verdedigers, omdat je toch echt afhankelijk bent van wie daarnaast je hebt staan, maar dus als je naar de tijd van steden en ik denk dat ze dat wel dan zal het toch voor mijn liefste daarachter zijn en niets over zeggen dat je moet op de bank afzetten of duwen en ja, Oké je moet concurrentie hebben, maar ik kan er ook.

[00:34:56]

Je kan ook teveel van het van het goede en slechte.

[00:34:58]

Het is hier met het voetbal dat we graag willen zien zijn. Peter is Saskia dan ook de juiste man inderdaad als coach, maar ik ga niet voorbij half jaar is dat toch? Is dat toch gebleken en hij is ook wel door een langere van twijfel gegaan en Ja heel goed begonnen. Goed dan niet om aan te zien dat het grote verschil met die man met die succes van u. Dat was met gewoon slecht voetballen voor bewijs van spreken daar allemaal op zeebad had geholpen, maar ja, ik moet er nu vandoor krijgen, maar dan moet je dat straks zelf ook misschien wel een keer wat zilverwerk.

[00:35:40]

Ja, of niet in de buurt van kom en en zeer interessant zijn de openingen Champions League superbelangrijk dat het allerbelangrijkste Wat is een uitstraling. Dat is zulke wedstrijd op een op een hogere foto met stage en door de groepsfase. Graag toestel is wel interessant om te zien of gesproken.

[00:35:58]

Dat was maar overgaan naar het tot en met José Mourinho is het daar eigenlijk allemaal beter geworden nadat hij overgenomen heeft van Pokey Tino maar nee, maar hij onder Nee denk het niet Nee de ruzie met mijn leven bijvoorbeeld of kapitaalvernietiging denk ik deze die lijkt nu niet in De Panne te staan is toch de top aankoop van van van van tevoren gaan of zelfs we zitten ook bij gekomen. Eigenlijk oogde alles belovend als je het gewoon puur als je het wedstrijd bekijk voor vertederend is helemaal gekelderd, maar oké, het is niet beter geworden, maar hij heeft ook wel geen cadeau gekregen.

[00:36:33]

Daar blijf ik ook al achter staan. Heel veel kritiek op en met het voetbal en dat is dan misschien in de voor voor de Tottenham supporters is niet om aan te gluren bij zich tegen Tottenham mij omgaat. De omgekeerde advies Storm Tegelen dat was en voor mij echt de druppel laten zien dat er met een b of dat is misschien overdreven, maar toch met enkele jongens zitten niet bij me komen spelen met een uitgegeven Defensie met mp3 bijvoorbeeld de nu naar sheffield United.

[00:36:58]

Dat de mat van de leven en die spelen eigenlijk Tottenham helemaal van het veld. Dat vond ik heel schijt en dat blijft wel onder onder Mario maar ik had toch een manier vinden om resultaat te pakken. Dan ben ik van overtuigd dat ze kan bijvoorbeeld als die Hooiberg haalt. Denk dat hij dat dat zijn typische speler heel nuttig groot loopvermogen. Kan je op rekenen ook hij zelf binnengehaald. Ga voor hem door het vuur salamanders. Ja dat kan je bellen mee vergelijken wat was voor moois bijvoorbeeld dat u Ja alleen een lager op het veld en de andere kwaliteiten natuurlijk, maar ik snapte vergelijking DigiD gemaakt, maar ik denk dat de prijs heeft betaald.

[00:37:33]

Vorig seizoen voor de finale van de Champions League dit jaar voorzien en daar zijn ze met respect gezicht natuurlijk geen gestruikeld. Ik heb zelden een vrouw gezien of het zal Real Madrid onderweg af en toe een keer moeten geweest dat zoveel geluk heeft gehad van voorbij zijn tegen bedoel je dan ook al helemaal en daardoor zat je toch met een soort ja.

[00:37:58]

Verkeerde inschatting van water telefoon finaal dan toch met Met alle respect gezichten was en dat is een heel stuk minder dan veel ploegen in de in de Premier League en wat wil je zeggen met die met die transfers? Dan hoort hij dat dan eigenlijk zo veel beter kan zijn. Dat is dat is de vader dat ik die moet inschakelen. Dan zet ik het toch makkelijk een boekje of zo en gemakkelijk uit toen ze vroegen nog vier vijf boom is hij als coach niet pas zeker als je kijkt naar naar de nieuwe lichting van toptrainer serieus.

[00:38:31]

Ik moet zeggen, ik vind het geen interessante ga zeker niet oppassen is dus dat is zeer gevaarlijk om dat te zeggen wat wat achter zij is geen cadeau om met dit Rotterdam of misschien kan doen dat dat tot en met de slag te moeten, maar boeit mij niet meer en zelfs. Ja, zei in zijn communicatie is zij belegen. Terwijl vroeger natuurlijk altijd nacht op het veld wat hij deed met met bepaalde Ploeg.

[00:38:58]

Ik was toch geen resultaten sprake voor zich en Bovendien was het een intrigerende persoonlijkheid en dat is nu niet meer. Wat wordt bedoeld met belegen belegen het allemaal wel een keer gedaan en dan toch nog een keer uit te pakken gaat over de top, waardoor het eigenlijk niet meer interessant vindt dat hij een paar uitschuiven heeft gemaakt ook op persconferentie inschatten van de van bepaalde situaties. Waarvan kan het niet anders uitdrukken. Mij boeit het niet meer is er zijn in in de internationale treinen zwevend zoveel meer zo veel boeiender figuren op dit moment aan José Mourinho of ligt dat aan hoe wij werken als mens namelijk en gaat al zo lang mee dat we ondertussen kennen of merk je toch duidelijk kan je zeggen dat er gesprekken zijn tot zijn laatste dag boeiende figuur is gebleven en dit ik door een geïntegreerd ben gebleven tot zaterdag bij United dus niet noodzakelijk tempo doorgaat ook al heel erg lang mee hè.

[00:39:55]

Ja maar dan blijven we toch nog altijd en interieur?.

[00:39:58]

Bloeiende figuur vinden dus Jurgen klopp gaat ook al een paar jaar mee en toe. Ja, blijft dat op een of andere manier Ook omdat zij voortdurend ook bezig zijn met die zichzelf proberen nieuwe dingen te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar ik kan toch veel op op dezelfde nagelkloppen. Die zei ik over Tweeling de plank. Het mooi gezegd heeft zichzelf niet een beetje er uitgevonden door nat van het zwembad te gaan naar een iets rustige persoon the new Mario niet meer uithaalt persconferentie, maar soms dat is het probleem dan maar niet meer veel minder maar niet meer op en anders is het niet meer, maar als je mij niet horen zingen.

[00:40:51]

Nee, maar we zullen ook moeten zien als er want je hebt allemaal even vernoemd en van die transfer. Zoals jij zegt het dorp die komt van Wolverhampton.

[00:40:58]

We zullen zien wat moet je met hem doet? Want hij was inderdaad bij overhemd en dat ik niet vergis zeer goed dat hij zo hoog op het veld onze verdediging tussen verdediger veel doelpunten ook als je daar hoog op het veld als marinier wat anders met hem aanpassen komt dat er misschien niet uit dat helemaal niet Dat denk ik niet omdat dit lijkt mij een op een wissel met stage en dan kun je echt grijs daarvan heel veel echt, want die kon goeie dingen doen, orientique omhoog komen op zich geen slechte voetballer.

[00:41:27]

Alleen voor zetten waren vaak heel slecht, maar gewoon Conny en het was echt een probleem. De tegenwoordige tijd van je eigenlijk was ook op zich ik heb ook nog een klein fragment gezien van die nieuwe documentaire van waarin ze uitlegt aan dat voor hem het allerbelangrijkste consistenties. Dus hij wil geen flitser voetballen. En als ze nu een flitser voetballer is, op de verkeerde positie is het bij wie het licht stond helemaal uit gaat, dus ik denk dat hij door.

[00:41:58]

Orion Mocht ook komen vorig jaar dat ik daarvan besteld stond van dat je er zo hoog laat kom, dus dus ik denk ik denk dat hij gekortwiekte gaat gaat worden die door de tribune Radio 1 United en Tottenham CL De Revue gepasseerd, Maar er zijn nog tot pupillen zijn topclubs bij de vleet in Engeland Peter Chelsea Ja je bent de eerste vergeten te vermelden in de challenges. Ja ik denk het wel heel procent van overtuigd. Duits aan waar zit in deze bak gaan straks of later op zoek naar opgepakt met Live Ja ik ben nooit en ik zit in de murillo periode en daarna een geweldig ben geweest van Chelsea en sinds vorig jaar ben ik helemaal compleet van Frank Lampard de manier waarop ze voetballen.

[00:42:49]

Dat zag ik voor het eerst in de supercup in Istanbul helemaal hè. Ja verzagen wist niet wat we zeggen. Dat is eigenlijk hele seizoen zo.

[00:42:58]

Gebleven en dan dan dacht ik ja, Chelsea kan weer aanknopen met de successen van van Voordien niet noodzakelijk voor de duidelijkheid geen kampioen worden. Ze gaan ook de Champions League winnen, maar ze gaan dat doen op een op een aantrekkelijk verbanden manier zoals in het internationaal voetbal eigen de Trend toch? Is dat de ploegen die willen voetballen hier en daar een uitzondering. Dat weet ik allemaal weten dat hij die succesvol zijn en als je kijkt hoeveel geld zit er tegenaan gesmeten en poezen en een lacune hebben ingevuld met Timo verder.

[00:43:34]

Nog een keer een seizoen met met Desiree moet spelen zoals u in de laatste paar maanden moeten doen met zijn uiteraard. Dat zeg heel logisch niet dat iedereen seizoenen heeft volgehouden en die moet zich weer een beetje naar papa heeft gescoord. Sinds sinds januari denk ik wel af en toe en volledig logisch en zijn we dat dan dan zie ik aan toegevoegd, dus ik ben benieuwd.

[00:43:58]

Dat ook daar geweldige transfer papier althans Werner ziyech en havertz ook nog een lijst gemaakt van speel moesten vertrekken in plaats te maken voor keihard naar Santiago naar boven aan om een of andere reden dat toch niet zoiets van beide, want er was een man die moesten die moest komen, dus als je dat op dood bij wat er al was en het het jongen Talent dat we hebben gezien en denk ik maar teken. Beetje onder voorbehoud ook een slimme gratis ovens Transit Thiago Silva die wat mij betreft nog altijd ondanks zijn 35 outstanding was in de slotfase van de Champions League verbinding 35.

[00:44:44]

Ja, dat is nu toch echt wel voorbij. 3639 ogen had voor voor de problemen die ze vorig jaar al hè, want ik heb het even opgezocht 54 tegendoelpunt.

[00:44:58]

Het hoogste aantal van de top 10 dus meer dan bijvoorbeeld en het was het slechtste cijfer wat dat betreft sinds 97 zullen ze dat vermaledijde jaar in 2016 toen ze kreeg de doelpunten nog meer doelpunten tijdens. Dat was eigenlijk het dat was eigenlijk het probleem en ik denk dat ook daar wat ik gezegd heb bij Cindy maar op en het gevoel wel een beetje met zijn laatste titel. 4 jaar geleden zijn ze telkens op een straatlengte geëindigd en ze waren dan vorig jaar wel wil de vierde op 30 31 grote afstand bus, dus als die nieuwe jongens kunnen gekoppeld worden aan aan water, meisjes mountainbike rental boven water kan niet anders geen geweldige en gewelde gesplitst, maar jongen die het moet maken, weet jij dan denk ik dat er 7 muziekje zitten een paar oude meubelstukken zal hebben ze dan toch Pedro.

[00:45:58]

Ja wat mag ik dacht was van een keertje datum broek gedaan op een aantal jonge talenten jonge spelers heeft ze net op genoemd. Dat was een beetje noodzakelijk nooit gedaan omdat transferverbod maar is dat dan nu slecht nieuws voor de jonge mannen nu eindelijk weer wel transfer mogen doen ze dan die grote namen halen kan hij dan weer wat naar de achtergrond verdwijnen denk je dat zou dat valt me zien. Ja dat denk ik wel, maar want dat lijkt me een gevolg natuurlijk allang ervan vormen van de mini voorbereiding.

[00:46:26]

Die heb ik altijd ook een langs in de Champions League voetbal. Ze willen op alle fronten. De meest rijden. Er is een norm veel ambitie op Chelsea en dat lijkt me dan maar het is misschien een hele gekke vragen. Je moet niet beantwoorden, maar is Frank Lampard wel content met de 200000000 of wat is het deze hebben hebben uitgegeven, want zijn Job is echt niet veranderd opschieten we vorig jaar en kon je niks verkeerd doen. Moest wat jonge gasten in passen. Als hij dat bij de applicatie ook had gedaan en dat kon niet, want Thijs charmant.

[00:46:55]

Hij kan goed werken met jongensnamen op kijken. Nu komen er toch een paar.

[00:46:58]

Andere sterren naartoe ook redelijk hem niet meer avond verder en zijn daar niet bij. Die is nu wel de allerlaatste die zich gedraagt als een ster. Die heeft sterallures kunnen hebben gezien zijn zijn palmares bij de Nationale toe gemaakt. Alles wat ik daarover heb gelezen is een ongelooflijk bescheiden harde werken, Tja misschien van die over is oké voor 1 minuten per maand wel bereid om langer te voetballen bij PSV in de eindfase van de van de Champions League dus wat dat betreft denk ik hebben ze net niet absolute grote sterren binnengehaald, denk ik in ieder geval wel een uitdaging denk ik.

[00:47:36]

En de politie komt eigenlijk komt eigenlijk terug. Je was die was fantastisch op het einde van het seizoen en is in principe ook iemand die die dat nog iets aan toegevoegd worden. Ja, dat is de plaatjes worden heel erg duur. Dat is weg en heeft heel veel gespeeld, dus dan is dat wel een plaatje zien dan dan vrij komt en dan hier.

[00:47:58]

Verwen hem maar volgens mij wordt het moeilijk uit. Gewoon de de verwachtingen van het bestuur manager die nu helemaal veranderd zijn. Je hoort het al met dat al binnen Chelsea dat er heel wat verwacht wordt en laat ons jaloers zijn. Ja. En City staan veel verder in hun traject dat het moet je maar eens vragen aan beide coaches en mijn broertje heeft een jaartje gewerkt met een proef waren heel vaak door gefrustreerd was. Heeft Telkens als ze een goede prijs opnemen volgende week vriezen en dat was ook zo en je bent er gek van en ook op het einde van het seizoen en ook ze zeggen eindigt thuis tegen hoge rente met een solide prestatie, maar dat is zeker niet.

[00:48:33]

Dat was niet voor de rest van het seizoen, dus ik ben heel benieuwd hoe hij die consistentie dingen gaat kijken. Zeker met heel veel nieuwe jongens en als het de eerste maanden misloopt Oh je hebt je hebt haar dat zijn allemaal Toppers En je weet dat gaat ooit hoop ik uit de grond van mijn hart dat hij de tijd krijgt. Maar ja, dat valt nog te wisselen en ze zoeken nog een week geleden. Misschien nog wel een nieuwe eerste keeper, want die schijnbaar ik.

[00:48:58]

Europa weer van gekregen instellen op zondag geweest in de finale zender nog even een paar panden tegen haar. Ja en dan gaan we daar niet meer zien veronderstel. Ik Nee die zit nu bij stond gewoon nog niet aan kapitaalvernietiging te doen. Hebben. Morgen een extra kan zich niet bewijzen, maar Qua verkopen 15 minuten dat ideaal zijn denk ik, maar we weten allemaal goed gaat lopen met die had je ook weer veranderen van Ploeg nadien. Zeker deze week en dan geef altijd het voorbeeld als je bij Valencia mag spelen in een prachtige stad.

[00:49:45]

Het mooi weer kan er overal lekker eten en dan ben ik uitgaan. Kan je dat ook doen in Valencia af te spelen? Kan ook geweldige sfeer in het stadion en een beauty die graag van de voorbije.

[00:49:58]

Voetbalt en aanvoelt en je kan het daar niet maken. Je kan daar niet halen. Dan weet ik niet, maar dat dat wel dat dat acht negen weken in Dortmund te diep toch echt zo veelbelovend waren tot hij uitviel met een blessure dat dat was toch ondertussen weer twee en dat willen we toch nog iets. Ik wil hem toch nog eens zien en alles heeft hij ook goed geappt. Ze heeft ze wedstrijden meteen belangrijk dat gevoel dat weet ik toch meteen een narcist schotel keeper pakt niet horen als je kijkt statistieken bij de nationale ploeg.

[00:50:38]

Het is intrinsiek onze beste afwerken ook niet of ik maar je begrijpt dat ik die van steiger geweldige spits.

[00:50:58]

Wij kunnen zijn Oké we zullen zien wat hij ervan terugbrengt bij Crystal Palace is en dan wil ik het ook nog over hebben. Dat is niet genoeg voor vandaag al jaren. Denk als die niet maar eens goede verdedigers zouden zijn of ik ben benieuwd benieuwd die gemaakt bij saint-étienne dit jaar. Ik heb een paar zoals dan een moderne tijden gehad en Gezin van zijn de beste verdediging moment is waarschijnlijk ook heel veel technische directeur worden om gepraat door door manager, maar ze hebben vooral en dat dat hadden ze echt nodig wat er allemaal ladies de wedstrijd Manchester United snelle atletische jongen centrale verdeling nodig hebben met die kabel tegen minder kan hetzelfde gehaald als ik als ik de je hebt en daar waarschijnlijk beter, dus als je dan kijkt naar Wie zit er bij jaren hadden met mustafi en met socratisch.

[00:51:52]

Ja dan is het wel logisch garantie op.

[00:51:58]

Hoe kan dat nu dat dat ze erbij zeggen? Ja, die gaan we nu toch nooit van de jongste natuur natuurlijk af en toe eens om de 2 jaar en vrijdag of 50 meter is. Dan is dat dan gelijk en heeft ook goede match gespeeld. Helaas voor voor voor voor de de niet een ander liever spelen dan af en toe ook nog eens een taak van de wedstrijd, maar met drie achterin blijft ook agenda kan zetten. Blijft hij ook een van de beste dat ik niet zeggen, maar vroeger toch wel was.

[00:52:27]

Dat zijn positie heeft Chelsea en wat mij betreft. De beste transfer zit op de bank zitten, omdat hij vorig jaar en wat wat Lambert heeft gedaan met met met Chelsea heeft altijd ook gedaan met haar staat. Na Al Die Jaren waren toch ondertussen met alle respect een beetje stof was gaan liggen op die telefoon voetbal 1e nu op een manier zou ik zeggen. Beetje zijn de filosofie van brilcenter op zijn grote voorbeeld van uit eten in de naast heeft gezeten dus zo laten en met pressing en positiespel.

[00:52:58]

Moderne voetbal voetbal spelen dus ook in de dat ik dan in de beleving binnen de club de de rivier van de Klippen nieuwe energie boost geven is die altijd ongelooflijk belangrijker, dan zie je ook weerspiegelt op het veld. Alleen het probleem is ook daar geweest. Dan kunnen iedereen kloppen. Het was toch vooral meer in een keer ploeg die in een bekerwedstrijd dan de grootste kan kloppen of Liverpool in de competitie, maar dan de week nadien goed bellen bescheiden tegenstander verliezen en van de van allerbeste Speed die gaat niet door blijven blijven en dat spul kwaliteit en de verdiensten vind ik van haar dat allemaal bij jou eigenlijk had vorig jaar, dus ik kan vertrekken is een enorme grote van van Real Madrid en heeft al een paar keer in de week zou wel leuk zijn dochter Madrid op de proppen komen, Maar jij blijft toch uit, maar goed.

[00:53:52]

Ja ik vind dit inderdaad ook de Johnny dat hij daar heeft gedaan en vooral de manier waarop hij.

[00:53:58]

Bepaalde problemen is omgegaan iedereen dus nog kan niet die er vorig jaar de supporters helemaal, maar werd van het veld werd gefloten. Iedereen dacht aanvoerdersband uit. Dit heeft hem toch weer in dat elftal gekregen. Heeft hem toch weer gemotiveerd gekregen om over Arsenal alles te geven en omgekeerd en spelen waar ik enorme van was in tijden dat het heel slecht ging met Arsenal Windows see the dan blijkbaar in de wedstrijd te gebruiken elegante dingen heeft gezegd van jongens met jullie. Play wat komen jullie met mij praten anders waarop aangepakt en nu staat hij eigenlijk Ja heeft er eigenlijk korte metten mee gemaakt met die mentaliteit willen wij niet binnen binnen deze keuken probleem jongen blikje dan toch te zijn.

[00:54:37]

Ik ben dus ik heb het nooit gezien, maar blijkbaar wel heeft er uitstekend mee omgegaan. Niemand is meegetrokken door beide zie bijvoorbeeld in die negatieve spiraal en dat vind ik altijd hetzelfde als je hem als moderne coach. Je kan kunnen er waarschijnlijk ook een podcast over willen en ik heb uiteraard op geen enkele niet veel gevoetbald, maar ik vond dat ook altijd het belangrijkste is toch hoe je kan omgaan met.

[00:54:58]

Mede volwassenen en of iemand vertrouwen kan geven en tactieken superbelangrijk, maar op dat niveau het allemaal zo goed voetballen is toch vooral het belangrijkste dat iemand zich goed voelt. En met vertrouwen speelt op het veld denk ik nog een tovenaar snel gaat gewoon omdat hij voor mij een mysterie is en blijft. Ik vind het zo'n goede voetballer meezit. Reusel geweest om die discussie sloffen overhetfeld. Dat is dus de jongens wat de basis om het mee te maken. Dat is de drive oud is om te spelen om te spelen.

[00:55:28]

Ik vond het ook altijd een sierlijke voetbal te kijken. Links moeten zijn altijd zielig, maar ja, het was een goede dag. Geweldig maar ja, die goede dagen liggen. Nou, eindelijk weer achterover betaald natuurlijk en velen die contracten Ja hij straalde altijd gebrek aan om te voetballen uit vreemd genoeg. Dus dus als Arsenal nog een aantal afgelegd km behouden tijdens een wedstrijd stond hij nooit van onder iedereen lacht altijd verzet geen poot altijd meer dan dan als.

[00:55:58]

Dat klopt, maar dus als je nieuwe huis dan willen bellen heeft dus daar geen plaats in op 4 achter dat ik ja, oké, als Peter dan is het dan Ja vast wel ja nee nee, Ik geloof het zelf niet in deze Ga ik niet zeggen oké, geen Jan Vertonghen Vincent Kompany eten Nazar meer in de familie was al een tijdje maar een Rode Duivels toch nog altijd geen gebrek daarin, Engeland Leicester City Dat is misschien het nieuwe Tottenham zou je kunnen zeggen met drie snoeren Youri Tielemans Dennis praten ook timoti kastanje gaan die alle 3 evenveel mogen spelen.

[00:56:39]

Nee dat denk ik niet. Nee denk niet dat ze alledrie even verder spelen tegen mos blijft de eerste op een wedstrijdbad wat betreft kan, want heel af en Ricardo die vorige Absoluut maar wel blessuregevoelig bleek Martijn toevallig seizoen bijvoorbeeld ook een beetje last gekregen, dus maar mijn kast.

[00:56:58]

Uiteraard kwaliteit binnen, maar ik denk als je moest kiezen tussen Ricardo of kastanje dat je toch die die eerste was de Braziliaanse dus nee, en en het bleek in heel veel gevallen en pas mijn voor verbinding. De 12de man mag je zeggen van dat is verwisseld werd van hem dat er iemand moe was. Kwam in het elftal. Hij is nooit echt volwaardig basis geweest toch niet. Ik bedoelde dat het goed ging krijgen we nog na nieuwjaar bijvoorbeeld dat die enkele weken zijn kans krijgt, maar toen ging hij stond net in een dipje.

[00:57:29]

We vergat kapot wat scoren was jij die pech heb je dan ook druk? Dus ik denk dat hij de enige is die als ik kan altijd speelt, kastanje dan minder spelen naar mij. Atalanta Misschien bellen is dan heeft in de tweede helft van de vorige keer ook niet zoveel meer gespeeld in de avond naar de interland van vader kan dat natuurlijk de foto's van de trainer, omdat hij was een incident geweest en dus zet hem altijd op op de rechterkant waar.

[00:57:58]

Controleer of onderkant zo niet waar je moeder kanker 70% terwijl de rechterkant gevonden, vader kastanje houten boerenmaat seizoen spelen niet speciaal niet wat ik heb gezien. Ook daar kan je niet zeggen dat iemand die Kastanjelaan onbetwiste klaar is voor mij wel goed komt, maar die formulieren te gaan dan heel mooi het ook uitstekend gedaan hebben. Nationale ploeg zijn zeer waren content van Nederlands naar Portugees Of Grey vanuit de gemeente Wijchen voorouders, twijfelt of lesbisch zijn van vroeger die die kan verrassen. Die kan meedoen. Bovenin hebben ze Vorig seizoen ook laten zien natuurlijk zijn dan nog van die ploegen die die als outsider plots boven zichzelf kunnen uitstellen.

[00:58:44]

Ik zeg maar wat van de dokter De donkere of stond. Dan kan ik verwacht voor het eerste eigenlijk heel veel en dat dat is misschien ook wel de overtuiging binnen. De club, waardoor de rollen beetje veranderd is, maar ik verwacht.

[00:58:58]

Van van Wolfs Tina superzwaar jaar ongelooflijk Ergens eind juli begonnen 2019 pas in juli 2020 eindigt de redelijkheid er echt wel uitgeschakeld in Europa League Maar ze staan voor zijn sta voor de brug is voor mij alleen maar verbeterd hebben door die vertrokken is als een grootste adelaar allemaal Portugese ja, maar nee, maar die die nieuwe die Fabio Silva deze dan 40 minuten halen, wat is dat voor een statement voor een jongen die we die we niet kennen is, natuurlijk altijd zeggen de supermanager die daar had ik niet aandurven denken dat ik altijd manager en dan allemaal dezelfde manager 37.

[00:59:45]

Martinitoren is wel. Nu is wel een heel goede coach vind ik de manier waarop Heijn elftal manage ook Het vetste elftal ver uit, dus je moet verder kijken dan dan nu spirito. Santo Het is ook het team.

[00:59:58]

Staat op volgens mij indrukwekkend moet zijn als je ziet dat ze met een kern van 1819 jongens eigenlijk zo'n seizoen kunnen draaien konden draai voor mij zit nu het seizoen waarop ze het volledig op de tussentijd nooit meer donderdag. Zondag hebben we toch een vaste tijd. Wat is een wedstrijd spelen van die ik heb gezien in Europa ligt. Dat wist ik toch niet bepaald vrolijk van hoor voorbeeld tegen was het Sevilla veel beter elftal helemaal uitgeblust waren zijn heel veel wedstrijden van de bovenste plank niet voor afbraak voetbal echt niet iedereen je als je als je als je veel afbraak gebouw is echt niet Waarvoor staat echt niet meer tegendeel achimenes Batavus 8 jongens op de camping Menzis fantastische vakantie gehad.

[01:00:58]

Oké duidelijk van Zandwijk Zeg nog eens goed kijken, dus dat heb ik echt niet goed geluisterd. Ik heb gezegd als trainer zal je mij niet horen zeggen. Ik heb gewoon gezegd. Ik vind het niet meer boeiend dansfiguur. Het is mijn juiste dingen onder de neus van het van het bruggetje dat ik maken naar Carlo Ancelotti Ik denk dat dat Ancelotti niet echt een trainer is voor een motor voor een heerlijke zegt als je kijkt naar naar de ploegen. Die heeft getraind in zijn carrière. Ik vind een fantastische trainen op zijn manier dus niet.

[01:01:51]

Het is niet waar, joh. Het is niet klopt. Is niet iemand die nieuwe ideeën introduceert die zijn zijn.

[01:01:58]

Drukt op de ontwikkeling van de voetbal geschiedenis of heeft het geweldig gedaan? Het is daar toch altijd bijna altijd succesvol geweest bij de grootste ploegen van het land waar hij trainen bij de winkel was. Napoli pedagogische kan je zeggen of bij Real Madrid Of we moeten het even. Dan weet ik niet of wij goed gecast is mij verteld, maar wat kan niet goed als je telefoon omgaan met verzetten en voelde zich goed laten voelen en goed laten samenwerken en ja, een soort Ambiance creëren waarin iedereen goed met iedereen goed met mekaar opschieten laten en dat krijgt die voor mekaar een groot succes.

[01:02:39]

En als je dat niet het achterhoofd gehaald en je ziet Welke jongens? Hij haalt bij Everton met alle met kan met z'n drieën is. Ik wil een goede bijna. Dus ja, en zonder Ancelotti zat hij nooit op 25 was ook nooit zonder Ancelotti Everton gekomen.

[01:02:58]

Hoe lang doet hij het nu al niet? Ik vind dat ook niet heel verhaal. Nee maar ik was bij Dimitri deze nooit wat hij liet zien op de Wereldbeker in 2015. Ja maar zelf aangezien Ja maar spelers moeten voor de Roskam in staan. Het is de zoveelste halte voorbij seizoenen zoals bij de beste die ze gehaald en missie Angelo tea heeft een plan met Thomas Rodrigues Ik heb daar hoge verwachtingen. We gaan ze naar het einde van deze podcast over liedje voor liedje zeker niet, want ik ging net zeggen de nieuwkomers.

[01:03:44]

Daar moeten we nog even over hebben. Liefs voelen. West Brom Brom laten we dan maar van tevoren zeggen, maar denk van wel. Met wifi-netwerk laten afstellen heb ik toch het laatste woorden. Oké, Ik heb.

[01:03:58]

Die suiker supporter opmerkingen Nee wat kan ik zeggen over moet zeggen als als als liever of van van de club? Jij bent ook sociaal bij Barcelona alweer. Probeer maar ja, tegen de waarheid dan naar de planken Nee ik moet zeggen. Kijk zo niet zichzelf zo snel weg met de computer. Nee, Kijk wat ik kan zeggen is ik had nooit gedacht dat we hier zouden zitten dat dat ik hier zit te spreken over fulham in de Premier League Vorig seizoen. Dat heeft alles te maken met het jaar wat ze daarvoor hadden gehad.

[01:04:52]

Dat doen ze wel in de Premier League waren toen alles. Ja vreselijk is gegaan. Alles wat kon tegenzitten is heeft.

[01:04:58]

Alcatraz festival dus god ver van de roze €100 uitgegeven toen en ze hebben eigenlijk niemand gehaald die je nu kan zeggen. Ja, die mag de proef beter of de Ploeg beter gemaakt zullen op sommige momenten. Oké Siri en een 10 uur terug en kennis te trouwen. Wat moet ik alleen maar vragen bij Stel maar kijk skatepark heeft heel realistisch gevoetbald hebt nooit moment gehad. Vorig jaar dacht deze Ploeg gaat onder stoom geraken. Zoals friet satésaus Bram vorig jaar het begin van de van de Championship fantastisch spelen.

[01:05:30]

Dat heb je nooit gehad bij voelen, maar ze waren er wel altijd net bij zijn. Het 4e 5e net in de play-offs. Oké derde geëindigd daar 4e in in de Championship geëindigd in de play-offs boven zichzelf uitgestreken een heel jaar en ik moet zeggen dat mijn Engels ik moet zeggen dat dat vertrouwen nu In The Family seizoen wel groter is dan 2 jaar geleden toen ze heel veel nieuwe jongens houden. Oké namen maar jij ook enorm afvroeg.

[01:05:58]

Wat is loyaliteit maar die goede ploeg van toen kwamen ze uit een Championship Toen waren ze alles kapot speelde bijna en dat dat heb je nu niet, Maar er is wel een bepaalde standvastigheid en een bepaald realisme bij parken dat me wel enorm bevalt. Ze hebben geleerd uit hun lessen, dan komen die ze gedaan hebben, maar jullie Mina bijvoorbeeld deze bijgekomen papa, wachten, want ik kan brengen want dat niet nodig Centraal in het middenveld hebben voor mij nog kende van beide van Wij stappen nu uit geweest dan aan Galatasaray was ze hebben daar wel lachen toen ze hebben eindelijk een en goed sluitstuk.

[01:06:42]

Dat was niet slecht, maar ze zijn heel gezellig altijd bezig met mijn kleine maaltijd, maar ze zijn op een heel juiste manier aan het bij papier voor je de hele spelerskern gaan ze blijft er in de Premier League ze blijven erin. Ja en als je kan het beter doen dan?.

[01:06:57]

De elftal van Oké dan inderdaad Peter Leeds United vertellen dat mijn favoriete helft, maar alleen nog maar omdat de trainer is moeten ze terug naar de natuur. Het is zo een fantastische verhaal dat hij beeld überhaupt al bij liedje aan de slag gaat heeft ook te maken met de sport directeur die die jij van vroeger kent, maar ik vind het een hele mooie televisie. Club en niets 16 jaar 70 keer in de Premier League Group herinneringen op aan de die legendarische Champions League campagne van Anderlecht 30 in de Premier League 2000 2001 toegankelijk tweede ronde spelen van de Champions League posten met twee groepsfases en de befaamde wedstrijd op het veld van liet zijn waren bij een vrije trap niet in de knoop met zijn vinger doorbijten finale muziek.

[01:07:53]

Dat was dat was het liedje toen net dus het verval is gigantisch geweest. Even zelfs.

[01:07:57]

Naar de Lidl hebben ze hebben gezeten, dus ik ben blij dat ze terug zijn bij dat Marcelo bielsa terug is. Dat is een attractie poe voor voor de Premier League en oké of ze of ze nu heel erg goed gaan. Dat is maar de vraag €3 gekocht Valencia spits van Valencia ook nog gaan in de basis zijn afgelopen donderdag op het veld van van Duitsland maar niet niet de beste ook veel plezier is de grootste doelpuntenmaker hebben inderdaad vorig jaar nog nooit meer stuk of zeven denk ik.

[01:08:35]

Vorig seizoen. Dus nee, dat dat zeker niet centrale verdediger van Vrijburg denk ik gekocht, maar ik zet mijn geld op Piazza om te zeggen Alexander probleem in het weekend. Je weet sowieso dat het een ploeg die garant staan voor spektakel. Wat voor zin heeft Marcelo bielsa? De gewonde de hele figuren van toen hij toen.

[01:08:57]

Pas echt goed leren kennen. Toen hebben ons kunstjes van Julie zoals chili te voetballen. Ja zo voetballen als jullie voetballen zijn en zijn vroeger nadien. Eigenlijk ook zo was namelijk het op schrift vanmorgen concerten verlenging gekregen voor 2 jaar, maar ja, dus Volledig mee bezig met de voorbereiding en doet de transfers, maar dat contract getekend en je moet weten paar jaar geleden is opgestapt. Twee dagen twee dagen bij Marseille naar Ik denk een speeldag in zijn tweede seizoen, dus Dus hij is ongelooflijk vrijgevochten als het niet aanstaat dan belt hij het gewoon af en de klas van de week.

[01:09:47]

Denk dat het in sport voetbalmagazine was en aangezien heeft heel veel getallen luisteren van deze podcast lezen.

[01:09:57]

Iemand heeft dat hij toch enigszins ongewoon kan reageerde. Ze was bij de nieuwe auto boys in Argentinië trainer dan een zware Nederland geleden 6022 belangrijke wedstrijd en de supporters een keer gebruikelijk is meen het ook verhaal te kunnen gaan halen bij jou thuis. En we zullen het wel een paar honderd, kwamen ze even bellen aan de voordeur in plaats van onder de schuld van de Duiker heten. De deur open borst vooruit en hij had handgranaat in verband met een vinger in de in de pin achter vroeg of eerder moest uitwerken waarop natuurlijk al die moeilijke tijden wax kopen achteraan in Lidl Wil je nog praten, maar zitten 20 praten, dus het is er maar één keer overkomen, Maar ik ben 2 dingen fascineren.

[01:10:41]

Met daarbij een dat je gewoon de deur open doet als er iemand staat te kijken, maar vooral dat heeft hij dus in huis verlegen van.

[01:10:57]

Dat ook nodig in het land binnen was met elektriciteit afgezet en het moment mijn kleine domeinen sleutel. Oké we kijken ernaar uit de naar Marcelo bielsa in de Premier League Dus komende zaterdag van start gaat gelukkig. Kan je zeggen langs de lijn gaat er wat te beleven zijn klop 100 uur energie Piazza dus twee coaches die hopelijk botsen niet tegen elkaar maar zo niet te missen. Ik dacht om 4 uur als ik me niet vergis, Maar daarvoor als er om 7:30 te zijn jouw wedstrijd van het weekend film tegen Arsenal Westdam dat verwacht ik niet dat nu niet doen dat we dat niet doen.

[01:11:47]

Dat is dat voor andere auto, maar ik wens je wel veel succes toe met je favoriete. Dankjewel en geniet ervan vooral Dankjewel Peter vandenbempt. Dankjewel en Zeeman en 6:30.

[01:11:57]

Dankjewel voor deze correctie nog iemand.