Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 avond. Het voorjaar is nu echt begonnen en spreekt voor zich dat we ook in de tribune stilstaan bij wat al geweest is en bij het lekkerst dat de komende weken nog aankomt. Daarvoor hebben zoals altijd twee gasten in de studio. Dat zijn dit keer Kristof roodhooft. Teammanager van is een Feniks de ploeg van Mathieu van der Poel en Jonas heyerick hoofdredacteur van het magazijn bahamontes. Goedenavond heren. Goedenavond complimentendag. Mag ik bij deze al meteen een complimentje voor het recente exemplaren van bahamontes ligt hier naast mij.

[00:00:38]

Dat mag je zeker. Dat mag zeker. Ja prachtig koffer en het gaat vooral over milaan-san Remo als hoofdthema. Ja, Er staan nog redelijk paste klein overlaar Primavera maar ook hebben voor dit thema gekozen. La Primavera De lente. De Lente is toch een beetje met seizoen van de Hoop hoop opnieuw leven op een beetje terug normaal. Dus ja.

[00:00:59]

Ik de groep uit die elke mens momenteel even denk ik. Los daarvan is Milan van Remo voor jou. Oké, van de voorjaarskoersen die het meest tot de verbeelding spreekt Als ik heel eerlijk ben nee, milaan-san Remo was meestal de koersen waar ik de eerste uren slaap. Je lag te doen in de zetel mee. Ging ze lang uitzetten. De vrijdagavond en dan Michel Den Bosch dagen de ideale bij en dan Schoten Bakker je als de cipressen eraan kwam en als het echt heel saai was pas als ze de poli draaide.

[00:01:32]

Ja inderdaad Kristof de kans dat jullie met natuurlijk ga winnen dit jaar in San Remo is niet denkbeeldig denk ik. Hij heeft zelf ook al aangegeven ondertussen dat hij zich beter voelt dan vorig jaar bij de start van de klassiekers in het najaar. Toen weliswaar absoluut wel, maar hij zal er zeker wel bij de topfavorieten zijn, maar gaan winnen. Is nog wel heel iets anders natuurlijk, maar het is wel een koers met z'n allen naar uitkijken dat wel ja, ongetwijfeld straks.

[00:01:59]

Mathieu van der Poel in de klassiekers nu eerst de momenten van de week en Christoff je hebt hiervoor gekozen elaisa, me. I cannot go for it so. I thought. I just wanna kiss and then When I see. It Was A Good that Sounds like a question. Wat is dat heel leuk om te horen. Geen koorts, maar wel voetballen en hopen dat de wereld rond gegaan is een goal van de bel Elisa some of someone Engelse 5e klasse mods County Kristof voor luisteraars, want het is radio natuurlijk die nog niet mochten gezien hebben.

[00:02:54]

Beschrijf is wat er gebeurd is.

[00:02:59]

Fantastische en al waarschijnlijk heel goed over een hak en die gaat het daar nog gewoon nog in en ik vond hem die commentaar van die twee rapporten dan ook nog geweldig en als je dan staat dat over de Engelse 5e klasse gaat dat de oudste club voetbalclub ter wereld is. Ja, heel de gehele en dat verhaal zo vrij onwaarschijnlijk en heel ambetant eigenlijk. Ik heb zeker die wel 10 keer terug gekeken. Ja en toen ik hoorde dat hij ervoor gekozen had vroeg ik of Kristof rood hoofd en voetbal is daar een combinatie.

[00:03:39]

Heb jij iets met voetbal niet speciaal? Maar ik volg wel haal en er was een leuk filmpje en dan gaat het toch wel kijken. Ik vind de de reclame voor zit altijd, maar nu 100% Drachten Porto cristo zonder reclame Oké dat er straks wel uit, Maar ja voetbal dus heb je zelf nog gespeeld?.

[00:03:59]

Ik heb al gevoetbald zoals denk ik iedere iedere jonge gast, maar ik ben er mee gestopt op mijn 14 dagen vanaf dan aan wielrennen kon doen en ja, ik heb toch bij de voetbal gaan we doen, maar geweest. Ja, en daarna profiel renner geworden hè. Ja geprobeerd te zijn over voetbal gesproken. Klopt het dat de jongen weliswaar Mathieu van der Poel nog getest bij Profclub Willem II I Ja en ik dacht ook bij Eindhoven PSV Eindhoven dacht ik Willem 2-psv. Ja dus blijkbaar ook wel heel goed in voetbal, maar Mathieu zijn heel heel goed en hij staat natuurlijk wel voor het wielrennen gekozen.

[00:04:39]

Ja ik denk dat dat ook wel gelukt is. Ik denk ik moest Mathieu van der Poel zijn beginnen ijsschaatsen of zoiets dat hij daar waarschijnlijk ook wereld. Dat zou best kunnen. Ik heb het even opgezocht en dit stond blijkbaar in het Scout rapport van toen hij die test gaan doen is bij Willem 2 fysiek zeer goed, techniek. Goed snelheid.

[00:04:59]

Taxi's inzicht ruim voldoende en nu komt het Drive uitmuntend had het gekund eigenlijk dat Mathieu van der Poel voetballer werd en geen iedereen er waarschijnlijk wel hè? Waarschijnlijk acesso goed zou zijn in het voetballen zijn nu aan het wielrennen is dan wel echt miljonair geweest. Ja, dat is zeker beter gedaan. En nu wordt natuurlijk voetbalploeg is toch moeilijker om uit te brengen. Dan moet je echt al leonel Messi zijn als Mathieu van der Poel Wie zal het zeggen. Ja dat weet ik dus niet de reden waarom hij blijkbaar uiteindelijk gestopt is voetbal is dat hij zich aan ergert dat hij afhankelijk was van anderen om te binnen dat die heeft hem dan misschien wel ook als als we hebben het zelf kunnen op z'n eentje Ja dat ik buiten Natuurlijk hebben we gisteren eigenlijk weer een beetje gezien, hè.

[00:05:50]

Wil het op een aparte manier doen en het liefst alleen. Ja, dat zit hem dat zijn karakter is behoorlijk. Hoe oud was je toen toen?.

[00:05:59]

Verkeerd gezien hebt. Ja, ik denk 12 of 13. Ja dus toen was er wel een afspraken van voetbal. Het ging toen toch overal over fietsen. Oh ja, vandaag voetballen heb ik zelf niks meegekregen. Ik heb nog weten geboren worden. Dat ook wel moeten alleen contact met zijn vader, maar ja, als broer Junior geworden is toen heb ik met jou leren kennen en ik denk 1314 jaar. Ja zoiets en had gezien Kristof volgende onwaarschijnlijk toptalent. Ga maar natuurlijk niet. Het was dus zo dadelijk in de A3 van vroeger en de jongens deden allebei aan veldrijden en wij waren toen begonnen bij onze Ploeg We hadden van in het begin het idee.

[00:06:49]

We gaan een jongen toen stonden de jeugdploegen nog niet en we hadden het idee om gebruikte fietsen gaan door te geven aan mannen worden zelf iets in.

[00:06:59]

We hebben toen ook voor materiaal en David van der Poel Waardoor een van Dora die dan en dan kwam uiteindelijk een simpele vraag van Adrie Ja ik heb nog meer bij mijn zus daar gekomen. En ja, ze zijn waardoor er kennelijk voor natuurlijk en zoals dat contacten in. Wij zijn dagen evolueert als Ploeg en de jongens en bij ons was inderdaad bekendheid denk ik dat jullie eigenlijk eerst naar gefocust op papa zijn broer dus op David hè. Dat was ook logisch. David bijzonder goed als Junior en ging die belofte en het was of naar ons komen of naar het Rabobank team gaan op dat moment en ik was dan voor ons om dat te bij Rabobank heel veel Talent staat op dat moment in niet binnen.

[00:07:49]

Crush wilde gaan zitten met zes zeven man van zijn eigen ploegen en ik ons dus voor ons en Matthieu is gewoon gevolgd. Oké straks meer informatie, want het valt me net te binnen dat.

[00:07:59]

Alweer bezig. Zijn over Mathieu van der Poel terwijl het nog over de momenten van de week gaat en in jouw geval dus dat veel doelpunt van die Belg van notts County We gaan eens luisteren naar Jan momenten jongens. Hier komt het net een melding van ongeval in het peloton en we hebben daar ook beeld van de gaan die eens bekijken. Dat is hier gebeurd bij het opdraaien en daar liggen een aantal mannen Centraal op de weg en dan daarna over gehad ligt er bij Frederik Friso en Sepp Van Marcke Sep vanmarcke met het rugnummer 121.

[00:08:32]

Hier staat hij. Dat is daar bij het opdraaien. Centraal in het pak. Ik denk dat van Mark zelf eigenlijk als eerste ten val is gekomen. Zet vanmarcke zaterdag 3e geworden in de Omloop Het Nieuwsblad maar het begon met een val en dan weet je dat het wielerseizoen effectief begonnen is recept tegen de grond gaat. Het is niet leuk als ik niet voor stap, maar het is ondertussen een constante geworden.

[00:08:59]

Moet een keer tegen de grond gaan, maar ja, is even opvallend daarna gewoon mee in de KopGroep daar een van de de motoren en uiteindelijk nog 3e geworden in de Sprinters app is heel goed en als set van ben ik daar heel blij mee. Ja, soort van Heel veel mensen hebben hem al afgeschreven als het gaat over grote koersen winnen, geloof jij wel nog in hem? Ja, ik absoluut nog in MN zeker in de koers die eigenlijk op zijn lijf geschreven is parijs-roubaix. Ik denk dat er niemand zo snel over de kassa en rijdt, alleen Let op jou.

[00:09:33]

Ik heb Wout en natuurlijk nieuwbouw, maar maar voor de rest denk ik denk dat hij dat zeker nog boeken en ja, als hij boos is de man van heel vaak net niet, maar ik blijf geloven dat het een keer met wel zijn daar een verklaring voor dan, want het is inderdaad waar dat is al vaak gezegd. Er is niemand die sneller over kan zij kan rijden als het van Mark met een gebrek aan vertrouwen.

[00:09:59]

Gelukkig heel vaak tegen tegen de grond en soms is het ook gewoon zijn eigen schuld. Ik herinner mij een keer in De Ronde van Vlaanderen en de afdeling richting denk ik. Patersweg maar dat er in zo een tussen de twee beton daar iedere wielertoerist van daar mogen de vlieg in rijden of gelijk tegen de grond en ja, dat dat dan Sep overkomt. Dat zou eigenlijk niet niet mogen De Omloop wisselkoers waarheid sprak toen ie daar TomTom Runner gelopen in overpoortstraat. Gent in 2012 was naartoe. Je moet eens luisteren naar wat daarna gebeurde twee keer tweede in Gent Wevelgem twee keer derde in De Ronde van Vlaanderen derde in dwars door Vlaanderen drie keer derde in De Omloop een keer 2e en 3e keer 4e in Parijs Roubaix alsjeblieft.

[00:10:43]

Waar gaat het nog lukken voor hem op een te staan denk ik denk dat het in groepen zo zal moeten gebeuren die aan het meest op het lijf geschreven is. Ik denk gelijk De Ronde van Vlaanderen enzo. Denk dat we daar explosieve types zitten. Daar moet echt alles zo mee zitten en.

[00:10:59]

Mamaroo bij moeilijk en we hebben zij Van Marcke 2 jaar geleden op onze grote sluitingsprijs In De Minnaar in Gent gehad, waarin daarin van ons journalisten nodig geschreven had aanzetten en en hij moet zeggen van ja, dit is mooi, dus nu al Mooi hè. Dat ongelooflijk palmrest en ze hebben er recht door aan gedaan. Die zat echt met tranen in de ogen. Dus doe dan wel iets dat dat die grote zege ontbreekt en dat hij daardoor eigenlijk een beetje ondergewaardeerd, want ik heb net de erelijst alleen de ene plaatsing genoemd.

[00:11:32]

Dat is dat is ook wel een emotioneel. Herinner mij de laatste parijs-roubaix die gereden is. Hij komt terug uit blessure. De wekker voor die Ronde van Vlaanderen nog gereden met een knie die opgelapt geweest is en hij toen ook in rubain met tranen in de ogen heb een heel sterk Oegstgeest vijf of zes absoluut, dus dus ja, het zit hem nooit mee en ik denk moest het ene keer mee. Zitten er nu ook geschreven.

[00:11:59]

Ben wel nooit weggeweest, maar toch voelt aan als ze het kunnen comeback. Denk dat dat ook heel veel zegt. Hij zit bij de nieuwe ploeg een nieuwe wind. Dus ja, Laten we hopen dat het voor een keer allemaal dezelfde kant op dan toch naar die nieuwe ploeg is Israël Start up nation. Hij wordt dit jaar 33. Kristof jij naar de app van Mark steyn, goede renner en normaal. Wat is geen winnaar in als je die lijst met die uitslagen zo hoort? Ja ik denk dat ik dan de kansen laten liggen hebt om te winnen als ik denk dat dat de opkomst aan te nemen als je ja, als je zo vaak zo dichtbij geweest, dan gaat het niet kunnen vervullen dan zetten duidelijk.

[00:12:39]

Ja geen winnaar en ja, dat is dan jammer genoeg zijn, maar ik vind dat een ongelooflijk knap kan rijden met dat vind ik wel en dus ook wel iemand die ervoor gehouden en inderdaad emotioneel is en zeker ook helemaal eens meid, maar ik vrees een beetje naast ja.

[00:12:59]

Allez, dat is toch ook wel dat constant. Jammer genoeg voor hem dan maar het blijft een stinkhoer en er absoluut en ik kom nu natuurlijk schat. Bij gekregen. Heeft u misschien te winnen. Ik denk vrees dat dat gewoon ingevuld worden nu door van Aad van der Poel tijdklok. Alaphilippe watervrees ik een beetje vol daar nu tegengehouden op tong. Baby zijn eerste keer dat hij echt wel klopte niet om bonusprint iedereen dacht als je kunt kopen in de trombone nooit heeft kunnen winnen, hè? En ja, donder nou lukt het niet meer.

[00:13:37]

Dus ja ja, maar het is een groot verschil als dan echt wel moeten, hè. Daar hebben ze gaan veel de tanden op stuk gebeten, hè verdomme prinses. Derde. Wij hebben het straks nog maar eerst praten we over kuurne-brussel-kuurne en Mathieu van der Poel die de monden deed open vallen op.

[00:13:59]

Peter van de vis Ja want we waren echt nog niet uitgelachen, want wat gebeurt Mathieu van der Poel maar hier op 80 km van de streep op de Canarische eigenlijk in de hectometers van de kanarieberg en je ziet het duidelijk aan zijn kopje en ze gaan laat dat hij het beugels om in dat saai spullen Ton te zitten. Ik doe dat ook niet graag. Dan ga ik toch maar lekker demarreren zegt hij het zonnetje schijnt aan het trainen ben. Zal ik mezelf ook misschien wel eens pijn doen en dan gaat hij maar op 80 km van de streep, dus het is de koers dankzij een tip marage van niemand minder dan ja, de man die de splitsing aantrekken voor Tim merlier.

[00:14:35]

Dat zal wel Mathieu van der Poel in de auto neem ik aan als je dat dan ziet gebeuren. Wat denk je dan op dat moment? Ik ga nu niet zeggen dat ik absoluut blij was dat zeker die we hadden afgesproken dat we de Kwaremont zouden, Maar wat denk ik logisch was waar iedereen het zou wel verwacht hebben. Dat was de bedoeling.

[00:14:59]

Doe het dan 20 km vroeger bijna. Ja het was het eigenlijk mooi en dat goed kunnen aflopen, maar de kans op succes ze met dat soort data beperkte u zelf een beetje mee natuurlijk, Maar goed, we hebben een mooie koers gezien, want dadelijk dat heel goed niveau haalt dat het rijden geweest zijn warm bij de zo vroeg of we gaan natuurlijk was er niet zo blij mee spreken en dan toe via het oortje en zo ja, wat zeg je dat? Ja maar ja moment amateur, maar ja, ik kan zeggen dat lastig voor was of water was, maar goed.

[00:15:37]

Je kunt hem ook niet terug lopen. Is ook niet erg stoer zijn kus, mijn kloten zijn woorden niet gebruikt, maar goed er nog wat volk voor hem, maar ik krijg dan een hele goede renner van een jas mee. Dat kan op dit moment nog van alles gebeuren. De koers.

[00:15:59]

Open toch op de Kwaremont dan komt er gewoon koorgroep mij allemaal kopman eigenlijk achter hem, maar hij blijft oren en die mannen rijden. Dat gaat niet jammer genoeg. Misschien voor hem niet niet direct echt fantastisch gehad met me de koers verder stuken en iedereen blijft hangen op zijn plaats en ja, dan ja, dan is gegaan. Misschien of het materiaal zich 20 km vroeger moeten laten lopen of hij had op het einde nog moeten zijn, maar rijden. Ja het is natuurlijk. Je kunt hem eens zijn vertrokken is moeilijk gaan terug, maar is er iemand die in andere situaties wil luister naar de instructies vanuit de auto.

[00:16:40]

Jawel zeker iemand die belangrijk van Ploeg tactieken besprekingen vooraf, maar soms. Ja ja gebeurt gisteren gebeurd is maar Matthieu is iemand die heel intelligent zijn opgebouwd. Beseft dat dat als een koe. Ze moeten gewoon worden en als er echt om gaat.

[00:16:59]

Moet nadenken En dat er nog wat mensen zijn die echt krap met de fiets kunnen rijden en dat allemaal niet zo irritant is. Magister.nl heel goede dag en natuurlijk bijkomen van uw ongelukkig zijn moeten stoppen. En ja, we zijn toch Just theater is de koers van het jaar dan heel mooi weer gevoel dat er goede benen er zijn en kanarieberg is dan toch direct betaald lastig in en het was ook maar kuurne-brussel-kuurne denk ik. Dan zal het toch Alé hebben aan. Ik denk niet dat het in De Ronde van Vlaanderen zou gedaan hebben om maar ook en kunnen we allemaal bevolkingsdienst Koerdistan niet gewonnen heeft en als ze maar achteraf wil over nadenken als ik vind het bezoekuur is toch ook geen keuze om te laten liggen zo maar vind ik dan.

[00:17:46]

Ik denk dat het eerder ook op die manier wel over nadenkt, maar het was maar maar moment daar hadden start. Arnhem was dat toch met haar intentie om die te winnen en heeft u nu niet.

[00:17:59]

En dat met dezelfde conditie uiteindelijk denk ik toch dat we daar kunnen zeggen. Ik ga makkelijk had moeten gaan voor de start zei hij. Ik ga vandaag de Sprint aantrekken voor die Ja dat kan hij dan ook wel snel Overboord gegooid. Natuurlijk. Ja, maar ik denk dat dat ook En moet natuurlijk iets zeggen. Het is niet Isa zei net Slaat natuurlijk op dat moment, maar goed. Wij gingen Normaal naar kuurne-brussel-kuurne bij onze printer zoals Iedereen komt. Dat was een plan, maar dat was een plan van natuurlijk natuurlijk.

[00:18:38]

Mocht dat mocht. Ik zeg het wel op voorhand gezegd dat hij zo demarreren op dit moment en vandaar de koers zo openbreken. Ja uiteindelijk heeft hij toch 80 km voor op gereden. Wordt pas ingelopen op anderhalve kilometer van het einde en na de files zijn hetzelfde over zeggen.

[00:18:59]

Klachten stomme voordat ik had eigenlijk in die was een beetje van het moment bijna met zicht op de finish teruggepakt is zeker geen slechte poging. Jij gaat met koersdagen naar de strade Bianchi is dat voldoende of ze mij ook nog zaterdag ook nog toegevoegd. Denk wel dat dat voldoende is, maar ik merk nu gewoon dat ik heel anders ben dan daar vorig jaar na de pauze door ik kom jou cortisone. Het is een beetje onhandig verdien. Ik gelijk de goede Flow te pakken. Met Liefs meter aan de bodem.

[00:19:29]

Ben je tevreden volgende week zaterdag? Dat zal zeker niet makkelijk hoor. Het is toch wel meer klimmen dan iedereen altijd. Denk dus, maar koop gewoon weer een leuke kosten een ingeving van het moment en Ja zoals Jonas al een beetje aangaf kun je dan inderdaad afplakken. Zou hij dit ook door dit soort? Ik zeg maar in de echt kloten kussen.

[00:19:51]

Ik denk dat ze alledrie durven Allah Filip Mathieu van der Poel toch zeker wel, want de momenten vorig jaar in Rome Vlaanderen alaphilippe aangaat is ook volgens de boekjes de vroege en hij doet het toch ook. Ik steek mijn hand er niet voor in het vuur dan Mathieu van der Poel ook eens met zo'n exploot. Hoe komen die man? Amuseren zich allemaal zo gemakkelijk en dan meestal bij Matthieu op die manier mogen koksmaat gehoord zitten. Plezier. Potter af of dan toch winnen als je hem zou moeten laten kiezen Ja de combinatie van dus dat gaat hem inderdaad als ze dan binnen willen ze daar ligt op de spectaculaire manier en natuurlijk Mathieu Drachten alleen maar bij tot zijn eigen legende nu al, hè.

[00:20:44]

Bij wijze van spreken dat zeker waar het ging in het vakantie van daarnet ook al even over de straat Bianca.

[00:20:51]

15 maar weliswaar op 10 minuten van Wout van Aert Ik denk dit jaar gaat hij er toch dichterbij zijn. Ja maar het is natuurlijk en Courtois gegaan en 5 mocht hebben En het is een complexe koers het grote voordeel. Nu zal wel zijn, denk ik dat de temperatuur wat anders zou zijn, want ik blijf erbij. Dat was ik vorig jaar toch wel genekt heeft hij was, maar 15 de de omstandigheden waren wel echt extreem en en dat juist toch iemand die door toch wel een beetje last van is zeker als in het begin komt.

[00:21:25]

Hij moet kotsen dat we hebben. Mike ook al een paar keer gezien, maar verwacht nu alleen met vorig jaar zaten dorp wel veel meer in dag uit geweest. Dan ben ik wel van overtuigd. Ja het was inderdaad heel erg warm. Toen wat is eigenlijk concreet in gedachten voor dit voorjaar is er een bepaalde koers waar hij vooral over praat dat.

[00:21:50]

Ronde van Vlaanderen over Parijs Roubaix maar het is ik heb dat zijn van die dingen die hier volgens mij niet te kiezen heb en moet nemen als ze zich voordoen En hij zou graag natuurlijk een man die abonnement te binnen. Dat is duidelijk in die kopmannen allemaal telt. Welke data is de toekomst zal uitwijzen eigenlijk heeft hij al gewonnen, uiteraard in Parijs erbij. Dan eerste keer en de verwachtingen zijn hoofd natuurlijk als je het aan de slag gezien grote prijs binnen vorig jaar dan dan vrees met grote vreze voor de rest ik dat van de poule van harte daar ook de twee mannen zijn waar iedereen kijkt.

[00:22:31]

Misschien dat je daar iets meer kan oplossen door ze eerder in de in het in de verdediging te drukken, maar gesproken als daarom Carrefour Laakdal Niet weggaan. Dan kan iemand volgen, denk ik als optimaal in vorm zijn, dan is het best mogelijk dat we in Parijs Ruben stilte zullen zien de winkels in jaren niet gezien heb.

[00:22:50]

Thijs Zonneveld en Michel Wuyts wat verwachten jullie van harte Van der Poel die de rest in de vernieling rijden jongens? Dat kan al verwacht ik toch dat het daar toch twee drie man mee kunnen. We zijn nog als ik weet niet of dat pannenkoeken rubain gaat rijden, maar als je die bezig ziet boeken tegenwoordig moeten toch een beetje interesse heb vanmorgen en schrijf ook mijn vanavermaete en dergelijke niet af. Oliver naesen. Aruba is mijn broers die de ook zo als al wat meer van leeftijd met ze nog altijd goed aan kunt, maar het is natuurlijk wel zo Ja het zijn twee uitzonderlijke kaliber, maar moet hem op het lijf geschreven zijn een kus of dat is natuurlijk zo zo wel van Natasja Poels zijn voor die toets gemaakt.

[00:23:40]

Tijdelijke invulling koers als je ze ene keer gewonnen hebt als u echt ligt binnen zijn meestal een parkeren als je alleen van die corinde echte top cover.

[00:23:50]

En en de andere meestal net niet. Het is gewoon hopen ook. Kan ik er regen in rubain. Daar hoop ik al jaren. De Hoop natuurlijk wel op donderdag parijs-roubaix nog technische natuurlijk en elk Ja die Technieken en de auto van de regen in de koers ook wat met de Amstel luik-bastenaken-luik de Amstel dat was natuurlijk ongelooflijk in 2019 live werd vorig jaar toch ook 6e ga bij de koersen rijden of niet? Ja dat zullen we allemaal bekijken als het zover is leuk was dit jaar niet op zijn programma en dan toegevoegd omdat dan door de koffie willen misschien een entrecote zo onzeker worden en parijs-roubaix dan uiteindelijk ook nog afgevallen en daarom hebben we dan wel toegevoegd dan om gaat toch optimaal te kunnen profiteren van de conditie van dat moment die erg hoog was, maar als je ziet hem opladen voorkomen eigenlijk, maar het moet passen na direct loop van de dag Voordien in de BinckBank Tour dan.

[00:24:50]

Ik kan er wel in, maar ik ja nee, Luik op het einde van het jaar of nu in begin van in de klassieke periode. Ik denk dat we dat toch ook niet mogen onderschat dat dat een groot verschil zou zijn, maar ja, we weten natuurlijk nooit het zou wel kunnen, maar ja, ik denk toch dat in de Vlaamse klassiekers iets makkelijker is voor hem wat ik me afvraag natuur bent. Zo vaak zoveel worden jullie nog voor is eigenlijk wat jij nog foto's als je weer eens gewonnen heeft.

[00:25:21]

Ik ben er wel heel blij mee absoluut balen. Ik ben soms wel emotioneel er ook, maar het is natuurlijk wel iets dat wind en het jammere is vind ik wel soms dat dat dat alleen nog echt over gesproken wordt. Dat is niet gelukt. Dus dat vind ik toch wel iets te Ja het is alleen maar het is alleen maar iets aan de hand als als als ze niet gewonnen heeft en daar binnen is zonder allemaal geworden. Ik.

[00:25:50]

Inoui zet ik mijn Frederik Willems kinderwagen en als ik jou zie, maar ik zeg tegen hem Ja Ja maar deze vermeld zo lang geleden over een koers van The Black betekent meegemaakt. Heb je in de auto laten goed van dit onder wordt dan 80 voor mezelf toe en dat was dat de Ronde van Vlaanderen dat was eigenlijk ook gewoon dat is wel een verschil natuurlijk, maar geniet er wel intens van Floris was ik vorig jaar in Amstel Gold Race ook, want die heeft het soms visite soms met die antwoord camera's en die dan die ploegleiders in de in beeld brengen bij een grote overwinning en die gaan helemaal uit hun dak.

[00:26:31]

Je zou dat ook doen. Ja, Vlaanderen gehad heb. En ik heb niet echt te wachten. Moet toegeven zijn er nog binnen van. Ik heb ze niet gezien. Ik ook niet gaan er aankomen, maar ik heb ze nog altijd niet gekregen, maar daar zijn er wel Ja natuurlijk heel erg lang.

[00:26:50]

Ga naar de aankomsttijd meekrijgen. Het beeld, waar zouden wij gaan we stonden te wachten, dus niet op dat moment Britney km komt. Dan valt de altijd signaal weg en dood feit dat er zoveel in de lucht tanken en de koers radio. Dat is altijd heel goed. Alleen de winnaar geven. Dezelfde mij om een of andere reden doet. Dat doet er niet toe. Alles doet ertoe behalve dan die laatste kilometer. Dan zeggen ze nog vandaag begint te sprinten. Vandepoel begint het idee dat er dan uiteindelijk wint. Ja dat is voor de boeken van en dan nog zo niet kan.

[00:27:27]

Dan moet je gek worden van de zenuwen. Ja de auto van Jumbo visma stond voor ons geparkeerd in en daar zagen we nog altijd niks gebeurd. Ik zeg dat je langer dan nog altijd Ja en dan kwamen berichten dan natuurlijk dus Ja geweldig altijd.

[00:27:50]

Al zijn carrière Fietst hij onder de vleugels van de broers rood hoofd en 2018 Verlengde hij zijn contacten nog maar een keer nu tot eind 2023. Ik heb altijd al lang duren contract me melk restaurant Filip gehad met de ploegen. Zal ik contact nooit verbreken. Ik heb ik heb nog geen contact op 23 en dan schrikt de meeste denk ik wel af, maar het wordt wel geïnformeerd. Ja wanneer wordt dan opnieuw over gesproken? Dat ligt eraan wat de prestaties En sowieso denk ik, maar ook wat de Ploeg voorgesteld als de ploegen zoals mijn voor contract hebben kaart nodig, maar moeten nadenken om voor bijna 5 uur te tekenen, dus een keuze die je maakt en ik heb dan ook alles gezegd om mijn wekker zetten voor 10 procent meer ga ik niet bij iemand anders tekenen.

[00:28:33]

Dat zijn geruststellende worden denk ik. Absoluut absoluut altijd met mekaar zijn altijd vriendschappelijk omgaan met mekaar, maar ik denk dat we ook achterover over het financiële en over alle andere dingen die we beloofd hebben dat we altijd heel correct geweest naar hem toe en dat we.

[00:28:50]

Heel marktconform of misschien zelfs soms een beetje daarover geweest zijn naar hem toe en dat we nooit gewacht hebben tot er een vraag kwam van om een contract te verlengen op te breken of whatever. Mijn broer is al tijden heel erg op zijn hoede geweest daar en wij zijn bij altijd heel snel gereageerd en we hebben misschien nu achteraf is dat allemaal heel goed uitgevallen, Maar misschien hebben we ook wel eens risico genomen en langdurig contract te geven weet toch dat je een goudklomp jawel, jawel, maar we hebben daar ook gedaan hebben en betaald en ook echt goed en lang en nu is dat allemaal supergoed dat gelijk maar had ook anders gekund, hè Ja en we zijn er heel blij mee en ik logeren met Karin en we zijn ook af terecht om gaat over financiële of over Ja dan is de boter bij de vis.

[00:29:47]

Ja want jullie zijn natuurlijk niet te vroeg met het grootste budget binnen.

[00:29:50]

Beton, maar waar staat hij ergens op de ranglijst van best betaalde renners? Ja ik vind niet dat dan nu belang heeft, maar ik ben wel zeker van dat de zogezegde ploegen met haar met die mega budget die ook wel Terneuzen Van der Poel langs geweest en mijn papier om te laten zien waar hij daar eventueel zou kunnen verdienen. We zijn niet zo naar hier om te denken dat dat niet gebeurd is. Ze zeggen het misschien hebben dat zijn geweest en dan ben ik wel zeker van ja, en dan is het toch straf dat hij ja trouw blijft aan jullie dat hij niet inderdaad.

[00:30:23]

Ik zeg maar om naar Peggy neostrack te vroeg met een budget voor groter dan dat van jullie hoe komt het dat hij zo graag bij jullie blijft. Ik denk in de eerste plaats omdat Mathieu van der Poel Mathieu van der Poel is hè. En doe graag zijn zin hebben we gisteren nog gezien. Het is geen mensen die past in zo'n strak en ik denk dat hij dat hij kent zichzelf heel goed en Hij beseft dat er nu een luxe positie zit.

[00:30:50]

Gisteren misschien niet zo blij mee, maar het gebeurt dan wel. Het loopt minder goed. Dat zitten voor hem niet veel gevolgen. Dan vast zaten niet gewonnen wordt en ik denk dat hij al die dingen als hij al die dingen samen ligt dat heel veel weten waarom hij bij ons blijft. En als het dan ook nog een financiële aspect bij komt en dat klopt ook een beetje volgens water gangbaar is voor de momenten in het huidige Wiel dan dan dan is voor hem de keus gemaakt, maar ik denk inderdaad ook alleen Mathieu bij of ik wil dat nu Deceuninck Quickstep of ineens is.

[00:31:24]

Daar komt hij bij anderen koopmannen stel dat er bij de koning die wel duidelijkheid Patrick zal inderdaad wel toch een keer geïnformeerd. Heb inmiddels ook sowieso. Ja daar zitten dan naast mijn Facebook Manager en Thomas bij deceuninck-quick-step alle Filip zetten daar altijd en nu als Mathieu waarschijnlijk volgend jaar zegt van ik ga proberen parijs-nice te winnen of diegene Waar briatico dan Kristof naar Filip zeggen van de goed Doe maar dus.

[00:31:50]

En ik weet ook Allez de rol van de Papa is toch ook ergens wel aanwezig is toch denk ik. Adrie die toch ook Allez jullie dankbaar is, maar mee toch een beetje in de Ploeg Allez ook zijn zeggenschap heeft. Ja maar ik moet toch wel zeggen dat ik daar iemand Is die zich daar ook wel redelijk afzijdig en heeft vooral zijn zonen zelf laten kiezen, want uiteindelijk moeten ze ergens verder en alles gedacht Zeker wel gezegd hebben, want dat doet dat altijd en wij werken al heel lang met hem samen Absoluut maar uiteindelijk denk ik daar Adrie toch uiteindelijk idee.

[00:32:33]

Wij zijn zonder laat het graag zijn zijn goesting zijn zin heeft het in dat ook te maken met het feit dat jullie verschillende disciplines binnen het wielrennen combineren binnen één en dezelfde Ploeg Ik heb het al niet alleen uiteraard over het wegwielrennen, maar ook over dat veldrijden dat mountainbiken dat voor hem belangrijk is jullie hebben.

[00:32:50]

Een kader omgebouwd binnen de ploegen absoluut geen moment te vragen omdat het voor hem dat gaan te doen en in eerste instantie. Ja, Zullen we dan niet op te wachten? Maar uiteindelijk zijn ging dat wel misschien het leuk het avontuurlijke van en mijn broer commercieel model in en dan zijn we dat toch gewoon ontwikkelen eigen en ik denk dat daar iets in. Nu zien we daar om te proberen andere ploegen dat ook doen, maar wij waren daar wel eerst de eerste Medi dat eigenlijk op daar ook niet voor gedaan hebben.

[00:33:27]

En ja formateur was dat de echt een geschenk uit de hemel dat je toch op een manier dat seizoen kan indelen. Nu waar is echt. Ja amuseren doet hij ook met die mountainbike. Dat blijft heel belangrijk voor hem Die Olympische Spelen die er nu aankomen dit jaar in Tokyo is dat dan voor goud en niks minder komt wel vlak na de tour natuurlijk. Ja.

[00:33:50]

Als je goud wilt, dan mag je niemand nog verhuren en dat is gemakkelijk hè Nee Nee het is waar en wat ik zeg ook die toer die daarnet voor zitten jullie gaan wel naar de tour. Natuurlijk moet die toer uitrijden. Dat zijn allemaal van die dingen die we wel willen bekijken als het moment daar zijn. Misschien is maat 10 dagen is hij open. Is hij dan niet dat zijn allemaal dingen die heel moeilijk voorspellen zijn. Mijn heeft weinig zin om daar vandaag alle uitspraken over te doen.

[00:34:18]

Ja maar heeft hij er zin in De Ronde van Frankrijk absoluut absoluut en ik denk ook wel dat de eerste week van van de ronde van Frankrijk iets is dat wij zijn mogelijkheden pas dus wat dat betreft absoluut wel. Ja, absoluut. Oké jullie toch is natuurlijk voor een heel groot deel opgebouwd rond Mathieu beys. Jullie sterk houden maar gelijk ook een beetje een risico. Zou dat een zwak punt kunnen zijn, want wat bijvoorbeeld als hij zich zwaar blesseert. Ja, maar we hebben vorig jaar toch ook wedstrijden gewonnen.

[00:34:49]

We zijn nog altijd maar een.

[00:34:50]

Waar zijn je World Tour team? En als ik rond mei kijk gelukkig gaan Michiel Curaçao was Mathieu van der Poel hè, want anders was Henny en ik en natuurlijk opgebouwd rond hem, want dat is ook wel logisch denk ik. Ja, drie beste koers van de wereld in de Ploeg hebt vullen met mijn team van die mannen, hè, niet maar oké, We hebben we hopen natuurlijk niet omdat dat zou gebeuren, maar stel je maar eens voor dat hij inderdaad een langdurige blessure oplopen maandenlang oud is, zijn jullie daarvoor verzekerd bijvoorbeeld.

[00:35:27]

Ja maar als je hem hebt, maar Jasper Philipsen het in mijn leven drieën. De bond alleen denk ik dat bestaansrecht even in het huidige wielrennen en zeker op het niveau ben je actief zijn en waar wij koersen willen winnen. Ja we gaan er toch vanuit dat dat ook voldoende is ze die nu jammer genoeg gisteren gevallen is al 2 uur geweest in Parijs Roubaix.

[00:35:50]

Zender wordt wel echt cool. Ik denk dat vooral probleem dat hij moest maar twee inderdaad niet naar de tour mee kunnen gaan, maar dan kunnen ze de rol van Vrijbuiters een beetje water, want die vroeger bij een paar jaren heel goed gedaan heeft aan. Ja, dat heb ik dan inderdaad wel nog die ook soms kunnen afmaken, hè? Als je ziet. Er is de bonte Belgisch kampioen het jaar daarvoor Tim merlier mag ze stijgen een beetje boven zichzelf Otto vergaerde. Ik vind jou wel lief van de de goede punten van bij Albert Heijn is het dansen Reinders pakken die dan ja, plotseling toch weer alleen het niveau dat er geacht werd Dan zullen ze zouden hadden Anton weer doen, maar natuurlijk vind ik zonder Mathieu van der Poel natuur.

[00:36:32]

Ik denk dat daar dan toch Ja daar met de problemen, maar dan zit je nog met Jasper Philipsen die in de print wel iets kan kan betekenen. Natuurlijk heeft hij trouwens al geteld dan. Ik kom nog eens terug op wat ik daarnet vroeg Kristof want ik meen het ergens gelezen heb ik vond het best wel opmerkelijk dat jullie inderdaad en.

[00:36:50]

Zekering hebben voor het geval Mathieu languit zou zijn maar hebben gelezen. Ik heb dat gelezen in de tijd. Ja en zal zeker kloppen. Het was daardoor juli-augustus ofzo dan Ja maar ik heb er geen verdere details over vertellen, Nee Nou is ook maar wat het is natuurlijk. Het is ook niet zo heel vreemd en Dit lijkt mij niet. Mathieu van der Poel is nu eenmaal het uithangbord. Dus ja moest en dat mensen dat natuurlijk niet, Maar stel dat hij inderdaad dat over en hout is. Ja ja, we hebben ze allen te verliezen inderdaad iets waar je moet wel iets wil vertellen is is jouw persoonlijke met mattia.

[00:37:39]

Jullie kennen elkaar al zo lang ben jij een soort van tweede vader voor natuur of is dat teveel uitgedrukt? Ja, wij komen heel overleden. Wij kunnen soms lachen met dezelfde dingen en het is.

[00:37:50]

We zijn heel vaak samen onderweg geweest en heel beperkt de groep en dat is altijd heel aangenaam mijn leuk. En ja ik denk dat is gewoon hangen. Dan present simple zal wel bijzonder zijn, maar ik denk dat we beiden niet zo bijzonder ervaren, maar gewoon heel goed overeenkomen en we kunnen ja, ruzie maken. We zijn soms gewoon niet met elkaar eens, maar het is altijd al voorbij ook donkerblauw tot het einde van zijn carrière beide broers. Roodhooft is dat een optie ik dat dan wel misschien een beetje zou kunnen zijn van mijn broer gaat toch wel zoals we dat gezien hebben met Tom Boonen nwc bellen.

[00:38:33]

Vyvere vind ik dat. Ja, dat is ook zo mooi zijn. Ja. En oké, denk ik. Als je inderdaad weet welke spelers er nog allemaal op de markt, Absoluut maar ik denk dat Kristof Ja doe juist de papieren heeft om dat wel te verwezenlijken. Hij inderdaad de Ploeg is gewoon ook.

[00:38:50]

Groeit mijn maatje denk ik En er zijn ook sponsors bijgekomen. Nou ja, Canyon heeft zich ook verbonden aan Mathieu die hebben ook de goudklomp gezien natuurlijk. Dus eigenlijk denk je als Mathieu verder blijft groen dat ook dat sponsorgeld en dat budget zal groeien en dat ik de mogelijkheden alleen maar groter zullen worden en dan gisteren uiteindelijk. Ja, nog een sterke Ploeg ga kunnen bellen, dan kan iedereen alleen maar wel bij varen naturia openingsweekend dus met op zaterdag gewenst voor Davide ballerini en op zondag voor Mats spelen ze niet toevallig kennis van twee heel sterke voorjaars ploegen, maar en dat zal ook wel geen toeval meer zijn, denk ik ook een veldrijder rijdt zich in de kijken, want Tom pitcock zijn naam is al een paar keer gevallen sterk in De Omloop en stond met een op het podium in Kuurne Brussel Kuurne.

[00:39:50]

Van de Media Player Ja ja, is nice so vliegt een klein beetje overstemt door de helikopter, maar we hebben het wel begrepen denk ik ga het zelf niet echt verwacht dat hij daar pas ging mee sprinten voor de zegen in Kuurne en heeft ook niet echt een heel specifiek stuk al achter. De rug is een straf van Jonas Zie jij hem zaterdag wel meedoen voor de overwinningen in de strade Bianchi Ik denk eigenlijk van wel. Ja alleen alles wijst erop dat ik kan meedoen. Het is bedtijd Google soms een keer dat er dan echt een keer door het ijs zakt, Maar ja, als je nu hoort, hij heeft die specifieke treintje niet zo goede benen en dan kunnen alleen maar denk van Wat gaat er dan gebeuren?.

[00:40:50]

Effectief al die goeie Binnenkort komt ook uit de cross seizoen eigenlijk bij de absolute beste was hè Ja Kristof Je hebt hem al vaak genoeg vandaag bezig gezien natuurlijk. Hoe kijk jij naar hem 's avonds in spanning en zaterdag als je dan naar de KopGroep Tour heette die vond ik dat was hij zelf eigenlijk helemaal alleen en dat vond ik echt wel heel knap. Gisteren zat een beetje toch in de zetel eigenlijk en heeft de koets kunnen bekijken en maar wat knap bellen natuurlijk, maar het is absoluut toptalenten.

[00:41:21]

Dat duidelijk moeten we inderdaad rekening houden met hem zaterdag al, denk je of is het toch nog wat vroeg joya. Het is weer hetzelfde uit. Echt moet. Zullen we zien hoe dat dan even laten weten? Ik geloof niet dat je daar echt als een gekocht maar zal uitspelen. Dat denk ik niet, maar rekening houden met Bitcoin Zullen we vanaf nu in een aantal kosten sowieso moeten gaan doen denk ik. Ja, het is natuurlijk wel langer inderdaad. Het is het is wel iets anders dan in omloop, Kuurne industrie.

[00:41:50]

Nog net dat ik onthouden waar moeten zien of dat zijn motor daar al. Voor ons maakt het wel het parcours van Straaten eigenlijk heel goed bij een gastgezin zijn gewicht en die toch redelijk wat bij De Koop Steven is goed. Ja er zijn toch wel een aantal dingen die straat in zijn voor wil spreken. Vind ik ja, En plots heeft inmiddels toch weer een man voor dat voor Oké we hebben kijken naar e-mails en zij ziet zichzelf ook vooral natuurlijk als een ploeg voor het grote ronde werk, maar ze hadden nog een een goede pion in huis.

[00:42:22]

Dit weekend. De ecuadoriaan haar vader was was ze zitten. Daar hebt mij nog een aantal aantal goede en was de man die mee ging met hem en die toch ook zijn deel van het werk deed was niet aan Mathieu daar echt alles moest moest doen om dat ding te zwabberen. Die zijn deel van het werk. Het is ook een hele goeie en vandaag zeer opvalt is dat je Niels heeft sinds vorig jaar hebben ze beslist van we gaan we actiever gaan koken. We gaan wel meer in.

[00:42:50]

We gaan ook niet alleen maar ons richten op die grote rondes en zie de perfecte onmiddellijke moscon was ook was ook al redelijk goed, Dus het is toch ook nog warmer daar rekening mee zullen moeten. Nou ja, de ploeg van de dag op zaterdag in De Omloop was natuurlijk deceuninck-quick-step weliswaar. Misschien kunststof met deze bedenking is al Filip overmoedig geweest. Oh ja, over heb het al wat vroeg over gehad. Ook over gisteren overmoedig. Ik vind dat niet hè. Het was wel nog ver natuurlijk. Ja natuurlijk wel, maar ja jij die gasten dat is durven verliezen ook.

[00:43:29]

Ja ja, dat is daar. Verlies met die dikke op winnen, maar dan op een spectaculaire manier en lukt dan ie blijkbaar wisten ze daar alleen ze wist natuurlijk dat ballerini in de vorm van zijn leven zit dat hij na zo'n koers heel snel is, want hij daar zouden dan ook. Ik dacht ja, als je liever ingelopen stuurbaar was gevallen, Lampaert.

[00:43:50]

Al weg, dus die kan nou wel weer aansluiten, maar dan komen dan denkt hij altijd is om 7 uur. Nee nee, alles komt samen en dan gaan we wel Filip met de Lampaert en de boel met ons doen. We gaan Ballerina hier aan de zee helpen en dan lukt dat nog wel. Dat vind ik gewoon ongelooflijk straf. Ja ze komen boven op de bosberg met een hele grote groep en dan wordt er eigenlijk niet meer aangevallen door de deur stonden. Tot aan de finish. Eigenlijk was dat vreemd of niet of die daar een verklaring voor Ja dat was inderdaad een beetje vreemd, maar allemaal zelfde goed.

[00:44:25]

Ik denk ik ook beginnen. Ik denk dat dat ook wel vet was dan vinden op de meid. Dan zie ik dat natuurlijk ook geweest, toch? Ja die gaan organiseren. Nou, Waar gaan we naartoe rijden? Ik denk dat dat de actoren geweest en die mee gespeeld hebben. Ik denk dat de grote rol gaat binnenkort wordt pas ook een pak frisser weer dan de dagen de dagen verdiend, want langzamerhand.

[00:44:50]

En die van het werken dan rampart was al van ver moet komen. Ik had ook nog gedacht aan het bellen zijn zo moeten toch iets proberen als iemand die zat er achteraan rustig te keuvelen. Dus ja, ik denk dat echt op dat de winter speciale spelbreker geweest. En ja, de wolf. Pack dat is de bijnaam van deceuninck-quick-step en Patrick lefevere is vandaag nog een keer uitgelegd hoe zo'n wolfpack te werk gaat woord van harde Team Nou doe jij vandepoele Team nou jawel en flip en hij tikt bij de collectieve stroom hiernaartoe crashes after Racing too excited, want Anything If I can Keep the strongest in the same The spirit of Warcraft Duin overleden.

[00:45:43]

That's what we do in the next few Months de andere isoleren. Dat is wat we gaan doen in de komende maanden. Ze hebben daar ook echt wel de ploeg voor denk ik stof en wat dat betreft zijn ze ook Uniek in het peloton als de 21 hebben ze misschien nog wel 3 andere in het team. Die kunnen ook absoluut zijn het voorbeeld Hè wat dat betreft Zonder twijfel heel sterke. Ze hebben een aantal mensen zijn heel sterk in de breedte en als er naartoe gaan dan worden het ja, verbeter 20% hè, voor de duidelijkheid vooruit gestuurd door die groepsgeest.

[00:46:25]

Dat is heel duidelijk. Ja ballerino, zaterdag die woensdagavond ik nu niet zo'n grote verrassing had al twee keer gewonnen. Ja ja. Ja, dat zal wel moeten gebeuren, maar vorig jaar heeft alle Philips zichzelf geïsoleerd in Ronde van.

[00:46:43]

Zal er dan nu toch anders moeten aanpakken denk ik. Nou openingsweekend reden ze ook nog in Frankrijk en droom Classic verhalen en dit is met 6 man ook in die groep groep dus die die werkte is onwaarschijnlijk en dat zijn gasten op dat gekke van jou kunnen perfect bij de van lerberghe die jongen want daar naartoe en die te doen daar iets zeer goed. Ja het is een voorbeeld hè, die Ploeg Ja zonder twijfelt is ook wat Florian sénéchal vlechten in twee van die mannen die ook kan natuurlijk.

[00:47:20]

Hij zegt kijk, dat is onze sterkte onze breedte en open symphonies bijvoorbeeld heeft enkel Mathieu van der Poel nee.

[00:47:43]

Bedankt voor de Sprint Bel Rianne heeft hij gelijk. Vind je Kristof hij zegt. Ja komt de koers niet controleren. Wij kunnen dat wel ja, dat klopt zeker, maar dan altijd Kevin en hoorde gisteren ook gewoon gelost werd op het einde van de koers allebei betaald klopt, maar niet met de namen worden over bezig, vind ik eerlijk gezegd, vanlerberghe is een goede knecht daar toch ook niet meer als dat ik vind het niet als het plan hebben om mijn bed gegaan te winnen, maar waar is echt over het klopt 100% en dat zij daar komen controleren, maar de naam Diana niet uit welke boek dat hij komen.

[00:48:43]

Ja hoe krijg je dan naar de breedte de sterkte van de breedte van je eigen Ploeg want als je dan kijkt naar kuurne-brussel-kuurne Mathieu gaat in de aanbouw in de achtervolgende groep een groep 2 groep 3. Daar zet ik een ploegmaat van hem. Dan wint misschien materialen. Was dat was dat we dat moeten we niet doen. Dat was gewoon niet goed genoeg. Desimpel maakt u dan gisterenavond 7:45 over hoe dat kwam in de conclusie was eigenlijk dadelijk maatje was enthousiast en zijn ploegmaat waren te enthousiast te vroeg in de koers op dat moment dat nog niet hoefde en uiteindelijk gebeurd op de kanarie bergen.

[00:49:22]

En ja, ze zijn te enthousiast geweest op moment dat nog niet hoefde. En ja, we proberen daar toch te leren en wat niet goed genoeg was wel duidelijk dan tenminste Celine en liefst 2 man in groep 2 in groep 2 nog snappen maar in groep 3.

[00:49:43]

Menzis PMA moeten zitten vind ik dat was niet goed omdat ze beseffen dat zelf ook in en we hebben nog niet de pretentie om te zeggen dat we ze goed zijn als Quickstep of ofzo. Dat bedoel ik niet. Ik denk ook niet dat iemand dat al een opname van kan zijn voor in de oven dat zeggen, maar dat neemt niet weg dat groep 3 zeker tweemaal moeten zitten simpel en laat het makkelijker geweest en ook voor iemand die daar zaten op zijn voordeel is natuurlijk wel. Mathieu van der Poel heeft al genoeg bewijs dat hij niet perse veel ploegmaats nodig heeft om te winnen.

[00:50:17]

Nee, absoluut niet, maar als je daarvoor gaat veranderen gaan zien en dan zal ik dat nog wel met veel volk Wout van Aert aan toch ook op dat moment geen sterke Ploeg niet meer rond hem en ik vond dat wij toen wel dat iedereen daar wel zijn werk gedaan toch wel voldoende in de koers varen op dat moment, maar toch werkpunt nog, maar ja, we werken niet loog en de stappen die we moeten zetten zijn wel groot.

[00:50:43]

Afgelopen jaren met een Ploeg bouwde opnieuw en we hebben nog wel een probleem gehad. We hebben wij die jonge gasten zoals mechanix. Thijmen die hadden wij ook wel gezien en die had gezegd bij ons, maar uiteindelijk kiezen dan voor Quickstep Quickstep opgebouwd heeft de afgelopen 10 jaar. Dat is dinsdag niet zomaar kunt wegvegen en wij moeten toch op een of andere manier kunnen overtuigen om toch naar ons toekomen en dat is niet altijd evident geweest en dat begint nu wel wat te draaien en maar maar dat is iets daar ontegensprekelijk makkelijker is dan voor ons nog moet groeien.

[00:51:23]

Ja, laatste tijd gewoon hè. Daarom is hij aan het einde gekomen van deze uitzending van de tribune. Jullie kijken naar de strade Bianchi denk ik morgen nog samen natuurlijk. Ja, absoluut maar op. Dat is nog lang blijft duren En dat wij vertrokken zijn die Laten we hopen dat ik zaterdag geen roet in het eten strooit. We hopen het met jullie mee.

[00:51:43]

Dankjewel om erbij te zijn vanavond Jonas heyerick en Kristof roodhooft. Dit was de tribune. Fijne avond nog.