Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 Tom van den bulcke, Goedenavond zal weer te kort zijn om het te hebben alle sport actualiteit, want ze hebben zowat overal echt wel zijn best gedaan om de voorpagina's te halen. De Rode Duivels hebben ze waren nog een keer verloren. Rafa Nadal blijf maar zolang cadeaus winnen. Corona ligt de zaal sport en Wout van Aert vs. Mathieu van der Poel vliegen elkaar in de haren een week voor de ronde met twee gasten voor vanavond zijn Tom Steels en journalist bij de Morgen Hans vandeweghe. Goedenavond Goedenavond Tom Ploeg Deceuninck Quick Step Team uiteraard ruzie weekend geweest.

[00:00:39]

Was voor ons wel even spannend dat we bijna gelukkig konden. We terug een keer en dan mijn spannende finale verder over ons met iemand mee en uiteindelijk tweede die al sinds vorig jaar het WK en een paar kilogram.

[00:00:59]

Ligt er vooral beginnen. Vliegende zijn terug. Het Talent getoond heeft dat er nog wel waard is, dus mijn mooie tweede plaats van ja, met drie man mee inderdaad in de finale, maar straks gaan we er trouwens nog wel liberaliseren, maar misschien niet echt bij die drie. Nee nee, Tief druk gehad paar weken geleden. Casper is goed. Komt dat het door maar is inderdaad ook geen explosieve versnelling op het verschil te maken in de buurt terug sterk wat ook gevolgen heeft richting Ronde van Vlaanderen doen. Ja jij zat gisteren in de Ploeg auto samen met wi-free Peters wie van jullie twee zonder Mayonnaise koers vrij zijn misschien meer te tikken.

[00:01:47]

Toon, alle twee hebben wij wel die winnaarsmentaliteit in druiven. Kom om een duet mee te leven. Anders zou het ook dus nog niet lekker, denk ik denk als wielrenner bus en ook.

[00:01:59]

Nochtans Het is echt belangrijk dat je kanten kunt bewaren en zeker als er iets gebeurd in de kozijnen moet begrijpen. We kunnen nog nerveus zijn of we kunnen ook zo zitten Zitten vroeger tegen mekaar over bepaald medicijn van ze draaide Mikropakket tegen de rennen spreekt is dat altijd op een rustige Toon en Mike weet dat hij die zitten op dit moment uiteraard nog meer onder onder druk Dan ons en dat niemand in de groep en dan moet je gewoon proberen van duidelijk te zijn en de goede instructies te geven ook deze uitzending.

[00:02:31]

Tom is toch altijd leuk om over over de kosten spreek absoluut is ook geen enkele reden om boos te zijn. We gaan beginnen met de momenten van de week een keer voordat van jou terug naar vorige week woensdag komen, anders wordt hij helemaal boos op. Je moet helemaal op jezelf. Van der Poel helemaal op het einde nog voorbij komt en die moet helemaal aan de buiten.

[00:02:59]

Omrijden wind en maakt eigenlijk zo'n fout fout je goed van afgelopen zondag in Luik Bastenaken Luik Wat een podium en hij juist opnieuw vroeg groot en ja, ik zie het in herhaling nieuws vroeg juist. Dan ziet hij aan de linkerkant van de Polo bijkomen en zegt hij ja, daar zegt hij tegen Christophe vandegoor of Want die had drie dagen eerder in luik-bastenaken-luik die van afgelopen storing van Daniëlle en dan doet hij het in de Brabantse pijl toch wel bijna weer opnieuw zeker die ketting met India en wat is zoiets van dat er zoiets van dat kan niet meer tegenkomen.

[00:03:46]

Ik zal even wat eerder komen. Er is een wedstrijd in Amerika en als je daar een keer meegemaakt hebt, dan is het de lijn echte lijndans. Top je pas Esmee trappen als je dit aan tweede keer.

[00:03:59]

Op drie dagen tijd aan Lida Dat is bijna niet te geloven dat twee keer achter elkaar doet en dan dan zien die vertwijfeling rook gaat hij gewonnen, want anders denk ik dat dat de GSM geweest, maar het is ook al twee keer gedaan heeft. Het is echt niet te geloven. Ja als je een beetje van hetzelfde typen bent en je hebt in de Ploeg Hoe is dat is? Hey ik kan geen vijf minuten stil zetten als als ze ook een grote ronde niet zit vanaf de muziek beluisteren.

[00:04:31]

Het was trouwens niet in de kerk geweest. Sorry ik kan geen vijf minuten stil zetten Verzocht op muziek in de tour paar liedjes van van dat kan niet stilzitten en ik zie dat ook op de fiets in de wedstrijd zelf, maar tactisch is er wel sterk. De manier waarop beide zijden Brabantse pijl de manier waarop had van der Poel tijdelijk vastzetten, anders denk ik ja, dan moeilijk wennen. Toen zei hij.

[00:04:59]

Tactische toch wel sterk had natuurlijk wel een goede broekmaat mee hè. Ja een andere Transwijk dat ook toegegeven dat hij dan nog van het is onnatuurlijk van der Poel om dat tegen te komen als jij, maar komt dat niet tegen. Wat is ook niet ver vandaan komst verder konden ook gestort hebben. Tom Boonen is dat is goed aangesloten worden en de wifi uit komen en dan kunnen we niet wakker en als je dat komt moeten wachten en ik kwam nog heel sterk opzetten nerveus, maar het is toch maar sterkte heeft geleerd van te wachten ook.

[00:05:39]

En wat dacht je toen hij inderdaad toch weer zijn handen in de lucht gooide net voor voor de finish. Ja dan wordt hij gek, denk ik als ploegleider. Ja dat is niet zeker ook meegemaakt en dat we hebben geen televisie, dus we horen op de wedstrijd radio.nl.

[00:05:59]

5 minuten nadenken Judith ander beeld en dan is het maar liever en dan daar zie dat hij verloren heeft, dus van u. Sorry ik had het totaal naar een dieptepunt en dan denk ik nog denkt en vooral ook van jullie wel leuk Bastenaken Luik verloren heeft een kleine wedstrijd in Amerika Bastenaken Luik Ja moet ze toch maar proberen Opnieuw te wennen dat ze monumenten hij zegt van de grote plusser hij plus. De wereldkampioen zijn de twee dagen later en 4 dagen later omdat weer te zien Ja dat weten dat er gewoon de volgende radio.

[00:06:32]

Misschien als een zaag overkomt, maar wel tegen hem zeggen maat tot op de Meet en steekt de Luchtmacht die fotograaf. Pasfoto pakken ze. Dat is niet erop aangesproken geweest naar Luik door jullie door Patrick lefevere. Misschien ook Ja even straks naar me altijd goed. Het is niet zo dat je dan nog iemand nog eens met de neus op de feiten gaat trekken van wat ziet dat er niet begrepen heeft dan dat jullie zijn.

[00:06:59]

Was dat was wel vandaag gedaan. Dat was daar niet van dus dan niet op het matje geroepen geweest omdat fout die Sweeper de meeste denken dat hij eigenlijk die niet had gewonnen. Dat ging moeilijk geweest zijn vooral met de kwaliteit vooral meisje dat ook niet dragen kantje boord geweest zijn, dus dan maakt het wel een beetje zachter Natuurlijk en anders wordt het dan maakt het misschien dat je dat misschien iets vroeger aanvaard.

[00:07:35]

Wat is blijft natuurlijk? Ja soms is 2, Dus word nog geknipt. Wordt veel beter dan op die manier gedetacheerd worden. We kunnen alleen maar op met de les naar trekt water ook wel zou doen, denk ik zeker nog eens naar woensdag. Dat is ook geen eens zal wel zal dat wel met de trein is zeker gaan doen is volgende trainingskamp. De Sprint simuleren gewoon eens kijken over snelheid dat je verliest je gewoon direct zet doorvoersnelheid dat ik verliefd op op zo'n korte tijd te gewoon wachten zegt dat het besef van mannen de mededeling dat ze ligt er geen geen 5:55 zijn inderdaad.

[00:08:18]

We gaan het straks even nog over Julian alaphilippe hebben, want zondag rijdt die De Ronde van Vlaanderen natuurlijk moment van Hans vandeweghe. Dat heeft te maken met het stadiondossier van Club Brugge de plannen voor het nieuwe stadion van voetbal club. Brugge zijn opnieuw Erg onzeker geworden. Stadsgenoot. Cercle Brugge dat is nu nog op.

[00:08:35]

De plek speelt zou op een nieuwe locatie een eigen stadion bouwen, maar de Raad van State zegt nu dat daar niet gebouwd mag worden in het stadion van Cercle was een voorwaarde voor dat van club is ook geen beroep mogelijk bij de Raad van State en een nieuwe procedure. Zou jaren in beslag nemen. De bliksem Burgemeester derde vrouw springt van een drama op de grote tafel zitten om te kijken hoe we dat kunnen oplossen hoe dat kunnen oplossen. Hans gaat het überhaupt ooit opgelost. Graag eigenlijk, want het weer in het slot niet dat logeren, dus ik vrees ervoor eerlijk gezegd, maar toen dossier dossier het ook wil noemen waarvan ik zeg van.

[00:09:17]

We moeten daar toch ook eens durven naar kijken als Burgers hè, als twee voetbal en klubben sturen naar stadsbestuur de lader onder druk zetten dat het een politieke overtuiging innemen om weer herkozen te worden, want als het eigenlijk het doelen 2024 en staan twee stadions wil zetten.

[00:09:35]

En wilde voetbal oppervlakte in Brugge uitbreiden van 21 hectare naar 7170 hectare en denk ik dat dat slecht bestuur is en dat mag wel een keer afgeschaft de Raad van State nu te verzamelen een oplossing in de maag zijn om dan toch nog dat stadion Cercle Brugge op die locatie waar ze dacht aan de blankenbergsesteenweg. Candy situatie daar redelijk, want ik moet daar vandaan te bouwen dat nou weer slecht zijn voor Club Brugge ik weet niet welke richting uitgaan, maar ik heb altijd gezegd een dorp met water rond als Brugge want Uiteindelijk is dat geen stad.

[00:10:11]

Dat is in de stad je dat twee stadions gaat bouwen of een stadion privé bouwt door Club Brugge en dan nog een ander stadion toelaat ALDI open ruimte ervoor opoffert voor voor Koning Voetbal Ik vind dat een maatschappelijk onverantwoord en we moeten daar ook als journalisten op een normale manier durven naar kijken en uiteraard Mag Jan breydel gerenoveerd worden of mag daar iets nieuws komen wel het.

[00:10:35]

Een woonwijk misschien ergens anders zal er een andere plek gevonden worden, maar we moeten naar op een normale manier naar kijken en niet zomaar meegaan in de wensen van zowel Club Brugge als ze Brugge Cercle Brugge dat uiteindelijk alleen maar ze heeft overleefd door de goodwill van AS Monaco die hier in België een soort wingewest vindt om onze jongen krachten om wel met voor een groot deel gesubsidieerd die op te leiden en dan te verkopen enzovoort naar het buitenland en Club Brugge dat inderdaad de top clubjes in België dat een nieuw stadion zou krijgen, maar we moeten dit op een maatschappelijk verantwoorde manier oplossen en niet zomaar zeggen.

[00:11:17]

Daar gaan we stadion bouwen een kleintje, want we hebben een klein ploegje en daar gaan we een grote stadion laten bouwen voor een Ploeg 9 uiteindelijk als de ploegen in de in New York en samen spelen. Dan moeten ze er ook samen spelen als munt in 1860 toen ze in de Bundesliga of nat haar onder wilde voetballen in München spelen ze ook.

[00:11:35]

In het stadion van een Allianz Arena sorry van Bayern München dus waarom niet in de rug. Ja dus jij vindt dat Club Brugge en Cercle in hetzelfde stadion zouden moeten kunnen spelen spelen, maar wil Bart verhaeghe dat ook nog kan wel Bart verhaeghe. Bart vragen. Die wilde ook uplace bouwen in Vilvoorde hè. Dat is no place geworden en dus als hij niet oplet wordt ze door knopen is in Brugge dus als je als je twee clubs bult in minute Brugse Ja dan gaan die moeten samen leven gaat die moeten samen bestaan.

[00:12:07]

Het spijt me zeer. Je kan toch niet voor elke Club apart allemaal trainingsveld en hoeveel velletjes gaan leggen en dan nog een keer twee stadions eentje op familiale maat versterken en dan eentje een beetje godver dubbel zo groot voor Club Brugge dan. Sorry, Vlaanderen heeft bijna geen openen en daar moeten we dus echt niet aan meedoen. Ik ben het zelf ook weet ondertussen, maar hoe lang zijn we hier al mee bezig? 2006 heeft Michel doge mij bijna In primeur in een restaurant verteld over de stad?.

[00:12:35]

Plannen en ik vond het toen eigenlijk wel een vrij goed idee tot ik ging kijken waar het lag een dagje van de dichtbij de Asterstraat Het gaat wel voor problemen zorgt. Denk dat ook in overstromingsgebied te liggen ten tweede en derde erbij gezegd dat er een parking van 9000 plaatsen zou bij gebouwd wordt en heel Shoppingcenter voor 400 winkeltjes Waarna de Brugse binnenstad op zijn achterste poten stond iedereen met een kennis van verkeerd technische problemen van dit is onmogelijk en uiteraard al plannen om meteen is afgevoerd waren.

[00:13:03]

Dat was een soort Fata Morgana en het blijft voorlopig Fata Morgana waarom Omdat mijn geen realistische plannen indient. Daar bezig sinds 2006. Wanneer staat het er wel voor wat mij betreft mag ik er binnen twee drie jaar staan, maar dat moet dan op een normale manier doet en op een verantwoorde manier en dan niet begint de groep van de zekerheid en niks kan nog gebouwd worden in Vlaanderen nee, sorry. Hebben later nog vol gebouwd op alle mogelijke wonen we je kan er niet aan doen hoor, maar het is nu eenmaal realiteit.

[00:13:33]

Oké dankjewel dat we dit moment.

[00:13:35]

De week opnieuw over de koers hebben en wel over een wedstrijd die ook op het paleis van Tom stilstaat als je niet aansluiten komt, mail kijken zo die passeert en nu moest opletten net bij de Bilt wisselen. Nu gaan we zien van tenminste met leraren stil. Salade leidingen die helemaal niks omdat wereldkampioen volgens mij dadelijk moeten opsteken zijn hier zien wat de Sprint met en kijk daar zitten. Stil naast schmilka buiten ons en dan moet je daar meteen maar induiken. Dat doet hij hier aan de linkerzijde.

[00:14:23]

Kijk wat een verschil tussen klasse Sterker dan de andere springt. Kom je twee keer gent-wevelgem gewonnen in 9690. Dit was 99 nachtje aandachtig luisteren. Het is lang geleden zeggen dat hij dit nog gehoord hebt.

[00:14:35]

Ja dat is heel lang geleden. Ja, zeggen dat dat ook Ja Nee dat is lang geleden Mark Uytterhoeven Marc van gisteren. Mijn commentaar is wel leuk en zijn toch twee moest overwinningen denk ik ook. Ja vooral ook die is toch wat bijgebleven. Dan mag daar toen was dat Johan dat nacht van denk van de camper tot tot wederom ook op gereden, meewind en ik zat er in de Wiel denk drie kwartier nadenken van hoe kan ik dat binnen denk je van de wedstrijd NAC ooit gereden hebt om mij voorstellen gerecht niet weet wat er gebeurt zijn die boterhammen al tijden zijn die open aan het vertellen Cindy afgewezen.

[00:15:17]

Dus niet tot dat je dan in de finale komt dan niet laatste rechte lijn komt en dan niet gelukkig dat ik toen nog gezegd dat je een beetje uitpakken dat het toch een beetje overzicht wat er allemaal gebeurd en dan toen werd sowieso dat je altijd wel van vervangingen dat hij zeker ook willen winnen, Dus dat was ook.

[00:15:35]

Zekerheid en dan inderdaad 4 m te wassen niet, maar toen was ik inderdaad wel in die opa, dus ik had echt geen idee wat er achter mij gebeurd was en achteraf. De beelden zag en ze achteraan inderdaad voor Kinderen geen boterham aan het eten warm maken van een ontwerp te blijven. Dus mijn mooiste wedstrijden wel zeker van mijn wedstrijd heeft een beetje de naam vroeger toch zeker van een sprinter kosten zijn is dat eigenlijk nog altijd zo, want als je ziet er wel op tijd sterke beer die binnen de wind speel natuurlijk nog een grote rol.

[00:16:10]

Gisteren zat zo zitten wel niet veel noordwesten wat zeggen maar op de muurverf mee bent, maar dat jij er wel mooi koersen bewindvoerder norm bepaald door de wind, maar wat staat er op de kans op een op een massastart eerlijk gezegd? Die klein is vooral met die tijden kant van de kinderen moeten toch niet onderschatten. En als de wind zo zitten ze jouw werk tijd om terug te komen Kunt 15 seconden.

[00:16:35]

Dat is al veel en dan moeten nog proberen terug te komen, maar uit de wind andersom zitten ze nog vakantie nog mee. 40 voor een heel lange finale van. Ben nog 70 kilometer voor de finish. Was het volle bak koers betrekking gisteren de wedstrijd 50 km 86 richting boeren dan dan dan zijn ze niet meer denk ik niet meer onder zetten geweest. Toen ging het enorm snel en normen nervositeit een apparaat om dat moment 5560, waarom blok over die stenen gaat zijn in vierkant. Dat zou je dan straks even geweest en dan is een een kasseistrook genoeg om het toch volledig het in te rijden en drie stukken en dan is de wedstrijd geval heel mooie wedstrijd inderdaad gisteren en het gespreksonderwerp.

[00:17:25]

Achteraf had hier mee te maken.

[00:17:35]

Ik denk dat hij vergeten is dat dan kom je toch ook allebei niet een beetje raar reactie om voor mijzelf een van de beste thrillers van van die kop en wat moet ik reageren natuurlijk als ik dat niet doen ze weg en dan zeggen ze in de Ploeg ja, waarom reageer je niet als die als je wegrijdt dan een beetje lachen om te zeggen dat ik dan rij om hem te doen verliezen, terwijl ik altijd er moesten Wout van Aert vs. Mathieu van der Poel hoe analyseer je een koers van gisteren analyseren voor zover?

[00:18:07]

Ik heb gezien heeft vandepoel wel zich wel ingespannen, zeker middengedeelte en later zei deprez. Finale heeft het toch echt wel heel veel beslissingen. Forceert echt paar keer heel zwaar getrokken. Uiteindelijk komen ze dan voor op met die groep. Die had me gebeld en spervuur van aanvallen. Denk dat hij ook wel nog een keer geprobeerd heeft worden. Iedereen druk gehaald. Dan zie je uiteindelijk hem reageren op.

[00:18:35]

Uitval van Van harte nog iemand artikel nog een paar en haat gaat hij daar nog alsnog achteraan, maar zie je dat het toch eens met Oké dit is wel een van de laatste keer dat ik dat soort dingen heb gedaan, want veel zit er niet meer in. Dat heeft dat trouwens ook toegegeven dat er in de finale waarschijnlijk de mindere was van vandaag, maar dat hij zich even goed voelde op de kemmel naar goed als je naar de finale minder bent dan uiteindelijk belde minder Deze doorgeven.

[00:19:01]

Hij heeft nog naar van haar toe gereden. De reactie van van hart vind ik persoonlijk niet zo slim. Wout zou niet moeten doen. Zou gewoon ook moeten blijven rijden zijn Mathieu van der Poel een negatieve wielrenner heeft niet de reputatie van een negatieve wielrenner te zijn en ik weet niet. Ik denk water rivaliteit tussen de twee. Die is er al van bij de jeugd. Die was er ook een bierfles met de groene groene tube. Die was zeker in Valkenburg met de opmerking van Adrie die nou.

[00:19:35]

Ramen van de insinueer deed ze niet en dat is in het wielrennen als je niet komt, zeg je eigenlijk ongeveer dat er doping in het spel is, hè. Dus zij dat niet weet. Moet hij dat niet zeggen. Dus ja goed. Dat is wel Ik denk niet dat er olie op het vuur moeten mij gewoon eerlijk gezegd en de reactie van de Poel En achteraf een beetje laag. Ja dat zou dan ook niet hebben. Nu praat ik niet zeggen dat ik woorden niet moet gebruiken, want ik gebruik ook nog sterker worden, dus dat is maar nou ja, het is een beetje beetje vervelend.

[00:20:08]

Ik Ik heb allebei de mannen de afgelopen jaar kunnen interviewen zijn allebei pompset. Het interessante gasten zijn ook allebei onwaarschijnlijk goede wielrenners. Ja, goed zo lekker vaker tegenkomen in de finale spijt me zeer frustratie van Bastiaan tegenover. Het standpunt van Van der Poel versie van die twee. Heb jij het meeste begrip Top Ja ik denk dat dat inderdaad inderdaad Wouter direct naar de wedstrijd niet zo.

[00:20:35]

Te zeggen dan over collega's moet je sowieso voorzichtig zijn tot dat je zelf de beelden ziet en zij gewoon momenteel de 2 beste. Ik bedoel als die KopGroep dat niet meer vol zit op de kamer vrij de weg op de kan zijn ze bescherming met en dan moet de rest het nou dicht. Dus het beste bij jou zijn heel weinig. Die kunnen volgen nog heel veel tegenkomen, maar je moet toch oppassen Nee met mijn commentaar te geven direct naar de wedstrijd. En het is ook logisch denk je dat inderdaad ook van der Poel stuk van hart ook op viseert hij dus niet excuseren willen winnen en als je weet dat het beste geld hebt of dat hij de tekst mijn zus zegt op hier met had dat ook eens op en het is ook zo als Van der Poel het goed is dat hij ook direct niet direct mee rijdt ook.

[00:21:22]

We kunnen heeft geen negatieve definitie absoluut niet destijds uiteraard Tom Boonen in de Ploeg gehad. Die had een tijd aan filipo Chateau aan zijn been of in zijn.

[00:21:35]

Bonen zijn er destijds dit over vandaag met constant? Ik wil graag een kabeltje om de kosten te vinden om overal te geraken, maar bepaalde momenten was echt tegen belachelijke naam erop zitten erop en dan is het niet meer om je gewoon iedere keer daar dan is het heel simpel als je dan even sterk zijn Dan ik krijg hem niet afgekregen. Meiden niet af. Hij snapte en ik heb wel ja, vandaag zich Tom Boonen column dat vanavond eigenlijk niet teveel moet zeuren dat het allemaal wel bij hoort bij het wielrennen, maar als je Hoorde toen was denk ik net even gefrustreerd als als we het gister maar misschien twee andere situaties.

[00:22:20]

Ik weet het niet. Kunnen die twee vergelijken Borsato van Aert van der Poel het grote verschil is de geschiedenis van.

[00:22:30]

Veranderen in bepaalde wedstrijden zijn er inderdaad het zogezegde linken spelen, maar dat werkt niet lang dat we zeggen Randy inderdaad niet overpakken The Big Spaarne die finale muizen van de door tussen de goede bacteriën. Nog twee keer en derde keer lukte niet meer, maar dat het genieten ze wat van achter. Van der Poel als de ene niet kan en dat is zoals gezegd en positieve ingesteldheid. We zijn natuurlijk ook andere dat je mee zijn. Dus die ongelooflijk sparen. Misschien ook d'r een eigen beperking. Of dat is inderdaad niet beter kunnen, maar dan moeten toch niet opletten en dat is toch iets meestal zijn dat ook helemaal niet vinden, want het is nog niet in die groep ook.

[00:23:15]

Dat zegt van vandaag ook niet dat ik er niet van der Poel of van die mannen als ze winnen is verdient. Marokkaanse verliezen zijn wel heel veel gedaan te winnen en dat is goed.

[00:23:30]

Zet een alarm om ook wel Tommy ook altijd voor te winnen soms met tekst op de neus maar meer met positieve resultaten negatief resultaat en dat was van hart en als een van de poeder niet weer veilig de manier zoals wij dat ook met met de Ploeg in te krijgen door wedstrijd te controleren. De positief naar een wedstrijd te gaan dat de eerste wedstrijd te winnen op er zijn mensen die zeggen misschien terechte dat dit niet opgeblazen moet worden, maar hebben we nu een nieuwe situatie Hans na dit jaar zeg maar verbale die wel denk het wel.

[00:24:05]

Denk niet dat dat zo moeilijk weggaat, maar te zien is bijna gedaan en komen elkaar weer tegen waarschijnlijk een paar keer in het veld. Moet je daar iets mee rijden in het veld en dan komen ze elkaar misschien tegen als dat doorgaat op het op het WK veldrijden als ik denk dat vandaag dat wel zo rijden en alles wat dan ook doorgaat. In Oostende moeten we allemaal nog zien natuurlijk, maar deze revali tijd was er al.

[00:24:30]

Maar wat er nu gebeuren is natuurlijk Kijk Mathieu van der Poel is in niet Mathieu van der Poel van vorig jaar heb ik de indruk En Wout van Aert is ook niet van vorig jaar is nog beter dan vorig jaar en dus Wout van Aert heeft nu een weg palmares naar Mathieu van der Poel en Mathieu van der Poel kennende een beetje kennende zo goed. Ken ik hem ook niet, maar zal dat wel steken heeft het toch wel is het toch wel verrast en ik heb mij laten vertellen uit Goede bon, dat Met name het is een belachelijke competitie geweest in de zin van het stelt niks voor maar dat van Hart in de container continu Bose 500 watt trapte en Mathieu op 10 seconden fietsen zijn ze bij vannacht.

[00:25:08]

Waar is dat heel tevreden over en beide Van Der Pols waar ze heel geschrokken dachten waren. Hallo was dat hier en wat het stelt niks voor, maar het heeft wel in gang gezet en dan ja, dan zal vannacht waarschijnlijk heel goed hebben getraind in het voorjaar. Heel secuur hebben getraind zichzelf gereset en ik naar die blessure.

[00:25:29]

Van der Poel Ik heb net met haar over gehad, dan zal er misschien iets meer over zeggen waarschijnlijk iets teveel getraind en ja, En dan krijg je de situatie dat van dat u zegt. Ja, ik wil eigenlijk ook wel eens winnen. Ga mij niet zomaar in de prak laten rijden door van hart wat het woord in de toekomst. Ja, ze zullen elkaar vaker tegenkomen en ze zullen dan toch moeten gewoon rijden. Marcel Sombroek zegt waarschijnlijk zullen ze elkaar tegenkomen in in een man tegen Man gevecht en dan ja, dan wordt het simpel en dan gaat de beste winnen die in de toekomst.

[00:26:04]

Dat is nu zondag ronde Ronde van Vlaanderen mijn werk gitaarspelen wat nu gebeurd is tussen die twee.

[00:26:10]

Grotendeels afhankelijk is van de sterkte van de ploegen, denk ik, waar kunnen ze die twee brengen in welke situatie als inderdaad laatste keer Kwaremont is met 2025 man en dan gaan we waarschijnlijk een spel gespeeld worden en ja, want op van van de laatste keren Kwaremont of twee of misschien nog een derde wiel zitten. Er zat ook geweest zijn zijn de Ploeg Het is niet zo snel ik hem op tv vroeger aangevallen en grafische leerstof verwerken in een groep met twee zoals in Gent Wevelgem dat had natuurlijk een ander verhaal worden moeten ook eerlijk zijn als die twee echt op zijn gegaan.

[00:26:48]

Ja dat is altijd is al te zien wie dat heeft om mee te werken onder de weg wat ook wel zo zou zijn, denk ik dan wat roepen inlog spinnerstraat. Phoenix is geen zwak team, maar ik denk dat Jumbo visma als ze echt sterk Naar De Ronde van Vlaanderen gaan dat niet iets meer qua kwaliteit hebben in de finale.

[00:27:10]

Is weer bagage neus hebben inderdaad ook sterker. Anders hebben ze hebben inderdaad een sterke Ploeg maar een wedstrijd Als De Ronde van Vlaanderen controleren naar beginnende start en daar daar loopt het risico natuurlijk als daar beginnen kijken. Wie gaat er eerst beginnen of die gaat er niet. Wie gaat er niet beginnen rijden. Tegenwoordig zijn de 10 minuten geeft of of zoals vroeger was even land hebben ze 9 minuten geven. De ketel van van 20 en 20 jaar bijna laatste keer gewonnen. En als je wel mee dat is het risico zonder ons eigen teveel te beseffen, maar het werkt dat in de kerk doet dat het ook veel wedstrijden veel schaduw drie vier minuten en dat is en dan beginnen we trainen.

[00:27:56]

We moeten zetten om die oproepen dat je ook inspanning moeten leveren en Tim is dan een meester en die kan echt 150 km bepaalt wat daar een zodanige weet dat ik oproep ook aan het Sterven Is toetje Dani.

[00:28:10]

Dusdanig sterk dat je daar inderdaad en 9 minuten zoals vroeger. Dat is dat Is ongehoord. Dat is terecht bijna niet berichten krijgen. Ik ben echt blij dat ik gelijk beginnen, want ik zit waarschijnlijk door naar Ik denk dat hij ook niet gelooft dan. Ik stuur hem af en toe, maar ik vind dit is waarschijnlijk wat hij wat hij doet dat altijd van voor altijd en snelheden. Nee, niet. Ik denk dat hij ook voetbalploegen worden mensen die verzekering nodig had en nodig heb ik ook altijd naar onze naar de wedstrijd.

[00:28:49]

De eerste dag beslissen wel. Nu ga ik meenemen voor op te rijden, omdat dat zo belangrijk is dat met die wedstrijd onder controle krijgt ploegen. Begrijpen dat het eigenlijk nog niet, want ik zei het als wij het niet controleren loopt er lopen soms wel eens mis. Dat is niet veel werk van Tim.

[00:29:10]

In beeld te brengen die kerel is zo sterk. Die kan zo hard rijden en die heeft daar ook wel de pomp voor iemand gezegd opkoper voor dommerik en een opleiding voor dat ze dat moet en dat voor nog cotman water sterkte is van van een goede Ploeg hebben. Is dat de kop man zegt van ik trek maar niks aan, maar op km. 9:35 vrienden wedstrijd wordt van de rest moet ik niks aantrekken. Die bollen die makelaar ziet dan drinken hebben en die volledig Zorgvrij tot als Cindy finale komen en dat is de sterkste natuurlijk van het Ploeg ook zondag natuurlijk ook bij zijn straks meer over de Ronde van Vlaanderen nog.

[00:29:50]

Ja, nog één ding over Wout van Aert het feit. Wat. Hans zegt namelijk zijn. Status is nu eenmaal veranderd betekent dan inderdaad ook omdat hij daar gewoon mee leren leven doornemen op zijn wil gereden wordt dat dat is nu eenmaal de nieuwe toekomst voor Wout van Aert Ja dat is zo dat is de kunnen niet kijken. Dat is dan druk. Je moet leren omgaan.

[00:30:10]

Morgen moet vooral die ik zeg altijd tegen tegen video via toch wel het plan maar eens beginnen beginnen te krijgen begin nooit niet tegen jezelf te kiezen. We gaan nooit niet te denken van. Ik heb vorig jaar daarna gewoon, want ik moet het zelf doen. Ieder jaar is anders en gewoon fris blijven in Nieuwegein uw hoofd ook gewoon koersen zoals je ervoor gedaan hebt uiteraard en Diana jaar meer ervaringen had iemand anders kunnen uitkiezen, maar begin nooit niet nooit niet tegen iemand anders of niet negatief de koers, Want daar hadden ze niet vol ook de verliefde meer wedstrijd doorgaat gaat winnen.

[00:30:43]

Denk ook dat je dat soort opmerkingen, want voor hetzelfde geld heeft Wout van hart en super super jaar dat hij niet meer kan evenaren. En als het dan weer een beetje minder wordt en een ander heeft alweer een super. Ja, dan zit je daar weer mee uiteindelijk hele leven en laten leven en zal het beter met elkaar gesproken, maar ja, dan zeg ik van der Poel ik kan je een WhatsAppje sturen. Zal het wel even in de krant. Oké ja, goed ja.

[00:31:10]

Terwijl het uiteindelijk W2S te zijn. Ja, dat perfect slimme mensen hoor. Ja die tijd tussen die twee zoals het er ook niet overeenkomt. Mijn collega ze maar weet de volgende keer moet ik ze moet ik ze pas gaan afsnijden dat niet meer vrienden doet, maar uiteindelijk wel 2223 minuten graag niet meer in de spullen te vallen en veel besproken editie van Gent Wevelgem en toen moesten de vrouwen nog komen met of twee Lotte kopecky en op een Jolien d'hoore maar hè. Dan zal het niet erg en ik voelde me gewoon een courgette goed.

[00:31:50]

Dat bewijst dat niet was met die met die eerste over de kennel De laatste keer. Ik heb de afgelopen weken of maanden heel hard getraind op op het interval en op het klimmen in de hoop dat ik nu de kleine Ronde van Vlaanderen overleefd. En vandaag ben ik dat wel te werken. Had je dat verwacht Hans gisteren?.

[00:32:10]

Ja, nee, ik bedoel je kan sprinten. Ik moet eerlijk zeggen. Ik heb en ik heb niks tegen jullie door, maar ik heb wel een boom van Lotte kopecky. Ik ben directeur van de Wielerbond Cycling Vlaanderen en toen zat hij bij ons op de topsportschool en was een klein bang. Meisje zag ik haar. Uiteindelijk is dat niet zo geweest, maar goed tussen al die jongens rond liepen en ik dacht van Andy verschrikkelijk hard haar best deed en ik zie er nu groeien en ik zou heel graag Belgisch kampioenschap winnen en ze was echt al gebrand op gent-wevelgem.

[00:32:45]

Ronde van Vlaanderen ook parijs-roubaix, maar dat gaat nu niet door, maar Jolien is Jolien is keihard. Die heb ik daar ook gezien die training vaak op de op de wielerbaan keihard weet heel goed wat ze wil en heeft ook waarschijnlijk allebei kaartjes Lobke volgende keer. Ik ga er was een heel ontgoocheld ldk weten al op. Ja ja ja, omdat hij precies maar.

[00:33:10]

Pakjes beter beginnen sprinten zeker naar heel lastige couscous. Waarschijnlijk bij kabels waarschijnlijk ietsje lastiger geweest dan dan nu deze gent-wevelgem wel. Ik weet het niet. Zo zou die wattage moeten zien. Groetjes de twee en die rijden ook die zijn ook weggereden op het bkn doen is er ook in discussie geweest, hè? Van gaat toch niet van achter mijn geld binnen, maar leren op de Jolien gezegd tegen Lotte Lotte was er wel van achteren. Die wil niet meer verder rijden. Ja, Maar ja, dat zijn de twee die straks in Tokio of Tokyo door medaille zouden moeten kunnen winnen voor ons in de Ploeg koers.

[00:33:43]

Dus die moeten nog een tijdje samen nog een Ja dat is daarna willen jullie stoppen. Dan is en mama worden ze zal dan na 31 zijn en daarom is ze nu nog eens alles op Alles zetten natuurlijk op wat er nog komt en dat is onder de Ronde van Vlaanderen toen je het vrouwenpeloton een beetje inschatten kan dat zondag de ronde binnen. Ik voel het iets te weinig toch wel zie dat die sport inderdaad wel wel jaar na jaren. Goede is en ook wel absoluut zijn plaats heeft in het internationaal wielrennen.

[00:34:10]

En dat was ik maar opgewaardeerd worden.

[00:34:15]

Maar dat is vijf typisch. Een vrouw is ook. Hij zag er geweldig, karakter geweldig uithoudingsvermogen om wedstrijden te doen. Ik denk dat pure passie op aankomen dat er geen enkele man kan winnen van een vrouw. Die kunnen we wellicht diepgang geweldig af zien, is hij ook in in de cijfers op die kunnen ongelooflijk overtoeren gaan wat dat het vroeg Iedereen is sowieso al over de jaren heen. Ja nou ja, d'r wel beter en beter wordt wat soms opvalt. Is dat vaak een vrouw van die lange Sonos hebben ook die dan leiden tot de overwinning heeft dat daar ook weer te maken denk je met met die wil om af te zien.

[00:34:57]

Het is natuurlijk iets minder explosief, maar op gebied van van uithouding windkracht zijn vrouw wel wel sterker te zalm dat ik er ook niet van verwondert dan dat hij soms van die lange zo ziet onze taxi Nee ik bedoel die kunnen.

[00:35:15]

Tot de laatste naaktslak die dat er nog in zit. Er volledig uit rijden toch wel iets kunnen iets anders geeft zomaar kunnen dan wat meer. Denk dat we moeten winnen, hè. Echt puur op demarage Marjan heeft al gehad en al die andere niet, hè. En Jolien heeft daar eindsprint, maar ik denk dat het iets beter gewapend is voor de Ronde van Vlaanderen dan jullie door middel van de vele Hellingen denk ik naar Tokyo gaan we tussen zonder jullie moeten doen verstoppen gesproken gisteren Mark cavendish. Misschien zijn de laatste koers gereden.

[00:35:53]

Is het inderdaad het moment stilaan ook voor hem om mee te stoppen of wat denken jullie? Ja denk het wel. Ik denk dat ik vind sowieso Kevin deze de beste sprinten geweest. Albert Heijn als je zijn panda's bekijkt, maar niet printen, want daarna moet ik in de koelkast gelegd en toptalent misschien niet een harde werker wordt.

[00:36:15]

Wat dingen gedaan op wereldkampioen geweest ook klassiekers gewonnen, maar de laatste twee twee jaar bij heeft nog een topjaar gehad met Olympische Spelen toen de winter ook getraind gewoon ook nog zitten in de tour door te weinig aan te doen. Was. Maar Daarnaast zijn ook niet meer geweest ziek geworden. Ik denk dat het tijd is denk ik dan Mark inderdaad een andere weinig heeft dat zal even wat een natte topsprinter open is overigens Plus dat er enorm veel concurrentie is, dan denk ik dat het toch op een gegeven moment zelf de beslissing moet nemen dan aanrecht.

[00:36:47]

Nu moet moet stoppen en anders een andere invulling geven aan het is een persoonlijkheid geweest ook wel Hans Ja ik heb ik je mee gepraat doen en nog Columbia HTC zat HTC Colombus in Spanje weet nog goed op trainingskamp zijn mond viel. Open de was echt niveau Michael Jordan bewijs van spreken we allemaal vertellen en hoe die keek naar zijn sporten en echt een cadeau voor de sportschool. Ik vind wel op het.

[00:37:15]

Was het een beetje? Ja, hij zal dan toch wel minder gewerkt hebben nog minder hebben gewerkt, hè. Toch niet meer mee dat ook niet besteld. Oh ja, maar het is een top kerel in de Ploeg gehad. Kon geweldig tekeergaan, maar nooit niet nooit niet. Respectloos. Nadien is terug vanuit de aankomst kwartier later was altijd een eer om om om terug naar de kamer te komen en om jezelf te bespreken of dat personeel ongelooflijk en dankbaar. De ketel gevallen. Partner moet met de weg toen jullie de voorstelling alleen op de wielerbaan.

[00:38:00]

Ik had daar een bureau boven mijn bureau werk en op welk moment Ja was heel vroeg en niemand wist waar. Ja, ik denk dat ik zal mijn broer maar even, Dus ik zei kom maar hier kan niet blijven. Ik kan ook verkleed enzo en.

[00:38:15]

Wat denk je maar ik zeg Water water koffie ook allemaal goed jaren later Sta ik ergens in een mix. Toen rijd je voorbij draadje terug zijn. Geef me your office Black Denim zeg ja, ik zeg maar dat is wel even geleden, jongen. Ik inderdaad kleur ik een figuur die die we misschien toch wel gaan missen in het wielrennen en zondag als de Corona code ons gunstig gezind zijn. Tenminste is het tijd voor de Ronde van Vlaanderen poes of geen wat dat betreft was er gent-wevelgem van gisteren wel een belangrijke test.

[00:38:55]

Ik ben al vandaag geweest en hebben dat koers perfect en veilige omstandigheden kan georganiseerd worden en een van de weinige sporten. Is die echt zo onder controle kan houden als het publiek meewerkt en hebben ze vandaag gedaan, dus we gaan ervan uit dat volgende week ook gaan en iedereen wil toch die Ronde van Vlaanderen op de kalender houden.

[00:39:15]

Maanden naar uit en ik denk dat het ook wel met de inspanning die met zijn allen al maanden leveren toch wel verdienen van die Ronde van Vlaanderen gewoon op televisie te kunnen vergelijken. Thomas van der Spiegel de CEO van Flanders organisator gaan we zondag concert. Oh ja, ga ik hoop van wel. Ik denk dat de Wielersport Hij was niet gezien omdat er wel haalbaar is. Ik denk dat het gewoon gelukkig is wielrennen op zich nog meer een tv televisie sport bij. Het stoort niet dat er geen publiek is toch natuurlijk alvast voor de mensen zelf, maar uiteindelijk ander sport perfect doorgaan zon Bliek zonder dat je voor je televisie de indruk dat het minder intensief is.

[00:39:57]

Het was ook gisteren naar Flanders Classics heeft ook alles aan gedaan. Ik zag Thomas van der Spiegel nog naar de wedstrijd. Hij zei ja echt niet van geslapen zelf zetten voor bij nacht. Ja ze zijn er mee bezig geweest. Denk iedereen. Ik denk dat het ook die wielerploeg het zijn. Het zijn geweldig schone wedstrijden.

[00:40:15]

Spijtig dat er geen publiek is macaronisaus coronavirus tikken, dus dan kunnen die veranderen en het kan ook als je gezien zou kunnen gaan en dat kan ook perfect organiseert hoor. Op die manier de ploegen worden zo oh oh super gecontroleerd, dus het is niet zozeer de renners of of the Proof of the stuff die het die het meedragen. Het is natuurlijk de de Ja het samen ook van mensen naar de modelbouw toch niet gezien gaan twee van die kan het wel organiseren. De mensen niet thuis voor de televisie te schelden sowieso spektakel van maken, dus het gaat er echt niet.

[00:40:50]

Dus feest zijn en op die manier kan gaan dan geen probleem. Hoe merk je dat hij regels hebben jullie vast ook wel binnen. De Ploeg hem? Dat zal ook wel van alles zijn waardoor hij zich aan houden. Volgens dat allemaal heel strikt op. Ik moet zeggen. Ik voel mij jou veilig binnen de Ploeg Welke nieuwe K3 De Ronde van Frankrijk gedaan. De beelden van 30 mensen er is in orde.

[00:41:15]

Vrienden omdat er niemand niet wil van The stuff of anders ook al zat dat ook niet vergeten worden mag ze niet weten wat je kunt doen, maar iedereen altijd wel strikt ander vervoer die daar wel veilig in uw boven gezien iemand niet alleen maar klaar. De mondmaskers worden gedragen. De hand diegene was sowieso al voor Corona al heel erg buiten mijn hand. Hij was al ingeburgerd. Je gaat toch naar huis. Tom ziet je vrouw neem aan dat ik je vast nog een toetje kinderen zijn. Daardoor die dubbel dan toch maar relatief.

[00:41:49]

Ja dronken worden Tester voor iedere wedstrijd worden getest daarvoor dus niet binnen gehad voor voor voor leuk nu weer thuis en dan blijf je een hotel daarna van de Oké indicatief zit en dan is thuis thuis. Wel opletten natuurlijk nu. Ik zit zelf ook met mijn dochter. Die hebt wel een in de hoogste schaal van de.

[00:42:15]

Dus ik weet wat het is om op te letten. Dus sowieso zien we heel weinig mensen, maar ik hoor dat er ook wel buiten de Ploeg uiteraard is er geen 100% zekerheid, maar ik weet wel dat iedereen voorzichtig is 100% zeker kinderen zijn aan het kijken. Het is benauwd en die zat in extra time koers naast Jan Baekelandt mag niet starten gisteren van zijn rug. Ja ik denk dat het misschien degene die in dat dat geval een random niet laat starten jullie hem laten starten. Mocht je nog bij jullie gereden hebt om Ja denk het wel.

[00:42:47]

Ik wilde afstand was daar het is een tv in Turkije dus op HEMA toch niemand meer laten starten. Ik bedoel die andere zijn droging die afnemen tijdelijk, omdat er minuscule gesprek gezeten heeft iemand die besmet testen het raar, maar ik denk wel dat wij zonder medische Staf geweest. Hij moet ik denk dat hij weet het niet, maar ik weet het niet, maar nu ik nadenk zou niet.

[00:43:15]

Dat die benauwd niet direct de toestemming heeft gekregen van het team om daar in die studio te zitten en dat ze zei ja sorry, je zou dat kunnen diegene die is een goed team en pas op en ze pakken het echt goed aan, maar redelijk strikt Ja maar ik wil wel iets zeggen over de sport die door Corona op vooruit is gegaan. Hebben ze betalen maar op en waarschijnlijk een mooie koers al gezien in die paar maanden en niemand mist op publiek. Jullie missen het ook niet, want het is een stuk rustiger rijden, hè, waarschijnlijk Ja alleen de media voor de juist heel vervelend natuurlijk het coronavirus.

[00:43:55]

Doe maar hoe het er al gepoetst is. Geweldig geweldig inderdaad. En laat ons hopen dat het zondag nog eens van dat is laat was die sportief naar kijken naar die Ronde van Vlaanderen in tegenstelling met gent-wevelgem van gisteren staat. Dat denk ik wel een echte killer aan de starten bij jullie zondag allemaal. Filip Hij is toch wel degelijk.

[00:44:15]

Ja, is wat dingen gekocht, man, maar ze hebben een plannetje zie het. Ik zie hem na, dan kunnen we zaterdag in de eerste Ronde van Vlaanderen met die die op een Transport kan rijden met zijn fiets. Bedoelde heeft zoveel balans dag gaan wel kunt kunt verwachten in de finale maar 60 kilo op de Kwaremont op die kasseien naar boven patersberg. Oké, Ja het is allemaal weer terug te goede moeten vinden voor zijn fiets ook dat het Comfort tussen kanalen het fietsen materiaal voor om dat te kunnen opvangen.

[00:44:57]

Ik kan niet zeggen dat dat hij absoluut en de finale zou zitten, maar ik kan ook niet zeggen dat hij dat niet zal zijn en dat hij daar zitten zal inderdaad wel. Het is iemand en omdat altijd klaar en zoek erkan ongelooflijk ophangen in de wedstrijd en ik kan daar zoveel in de gaten houden dat hij ongelooflijk onvoorspelbaar is offertes al geraken, maar dat zij zijn modus geraakt. Ik kan me voorstellen dat gelijk Bastenaken Luik en valt allerlei problemen fietsschoenen. Ben al uren bezig geweest om hem om gewoon omdat ik moest houden en als er iemand zeggen over kijk Michael nog 3 minuten 40 foto, maar wel veel zeggen we tegen die jongen van ons tegen Marjorie kijk mat gewoon vol tenminste om die kloten dicht met het weer nog om 2:30 terug in die wedstrijd te krijgen, want dat begint dan nog van alles binnen fietsen zijn schoenen en dat kan toch niet in het feit dat hij terug.

[00:45:57]

Efkes naar onze Ploeg dat eerder gezegd iets te ver, maar toen zei ze tegen wedstrijd gekomen en hij moet gewoon een wedstrijd groeien en dat kan als geen ander. Het is een beetje een acteur op de fietsen heeft even tijd nodig heeft dan nodig om het beste uit zichzelf te houden zoals op het WK het is ook niet. Alles liep die dat we dit jaar zin, hè. Heeft normaal gezien op de Luchtbal naar boek gezien en toe maar als zij zijn modus geraakt en er kan boven zichzelf uitgroeien.

[00:46:28]

Fantastisch herinneren, dus donderdag de grote favoriet. Nee we gaan we zijn met de Kennedytunnel daar kan ik ook niet inderdaad op de Pater dag zie ik hem wel doen als hij dan toch nog bij zit. Dat is ideaal voor hem, maar die waren Monster Hunter doorheeft. Ja dat is andere koek natuurlijk en ik denk niet dat vanavond Van der Poel dat gaat gebeuren dat hij er nog aan hangt aan het einde van de Kwaremont Ja zo naar de moeten afkrijgen, hè. Ja daar toch een hellinkje minder licht.

[00:46:57]

Dat weet ik niet geweest met hem drinken is Plus ik moet ook zeggen iemand als als ze is al zeiden die nog oorlog tussen demonen op die kwamen en die die zijn gauw een duo. Dries is ook boven zichzelf uitgegroeid. Wat zijn luik-bastenaken-luik hadden gezien dat iemand dat kan? Dat is de Timberlake van bij open. Ja. Ja. En ook het feit dat er iemand anders kan doen. Maakt hem zo sterk dus nog aangezien dat je tussen nee lopen goed voor ons vraagtekens en dichter bij de finale meer dan misschien vraagtekens kunnen schrappen morgen wel bij ons ook een beetje uitkijken zijn wat we gaan doen.

[00:47:40]

Zondag beelden bij deceuninck-quick-step dat zo vaak zo in de giro, zoal mij dat het Portugees rijdt in het roze. Ja, Vertel eens iets over die jongen. We kunnen nog niet zo goed Natuurlijk toptalent denk vorig jaar iets.

[00:47:57]

Doe je dan maar dan moet je toch wel gedaan. Ik heb hem gemaakt in de inhoud van een man die Dante diensten rijden en uiteindelijk ook nog vijfde of zesde klassement. Tweede van dat is toch ook iemand die dat absoluut ook meer vrijheid moeten geven gegeven moment, maar wat moet ik zeggen? Tweede zin die tijd is spectaculair goed zeker is gewoon tijdelijk, maar het is ook geen verrassing dat er nu nog intro staat gehad en ik denk niet dat hij daar al de hij zegt van niet.

[00:48:37]

Dat denk ik ook niet maar eens aan een toekomstig ronderenner. Dat denk ik wel. Ja, en en want de vraag was dat nou gestelde is hij niet te goed om in dienst rijden van Remco evenepoel ongesteld. Dat is misschien ook een beetje voorbarige, maar dat is overbodig plus.de almedo. Call iemand is meer een duidelijke visie op zijn toekomst en die zichzelf.

[00:48:57]

Ja rot weer zal geven normaal aspecten van de Sport een beetje te leren kennen, maar had hem altijd in het keurslijf kunnen steken. Van Elteren absoluut niet iedere Duitsland groeit. Meestal doe ik echt op het einde van het jaar heeft iedereen zijn kans gekregen. Wat dan maakt dat je inderdaad ook maar zover anders kunt winnen, maar dat maakt ook dat ook wel een flitser Ploeg auto al meer als ik er een kans krijgen en zal waarschijnlijk ook in een in een de helft met een frisse. Ploeg bedoel je dat die jonge gasten eigenlijk wel het al een talent en wat ze moment laten zien dat hij de andere constant op scherp houden, hè?

[00:49:40]

Daar houdt de had iedereen wakker ook op zoek naar een andere winter in die ploeg. Die jongen zie groeien dat iets van het leukste dat is die zien meegroeien en erg beter en beter zien worden tot het einde dag is een pakje. Ze moet laten gaan.

[00:49:57]

Blijven dus één van de twee van die mannen moeten we iedere iedere jongeren gehouden hebben die daar nu een ander proeverij Donders nodig. Dat is niet dat is niet haalbaar is een heel mooi en de pizza d'r ieder jaar wel versteld. Goed dat jongeren zijn en dat hij mentaal sterk dat hij ook zijn. Dat is het leuke Ja dit Johannes ja, die gaat hij binnen zijn nog natuurlijk die misschien wat de grootste favoriet is, maar die jongen gasten staan wel Harm vanhoucke. Zit er ook bij hebben geen flauw idee van echt ik denk dat het een heel onvoorspelbare Jill wordt en ook nog de delen weken de Vraag eens aan de derde week wat waar gaan ze nog naar boven kunnen rijden als het zo slecht weer blijft.

[00:50:40]

Denk dat er altijd sneeuw ligt besteld als ik me niet vergis en zo En op die andere hoge toppen wordt het een hele zware derde week of niet. Ik denk dat het soort soorten ronde wordt grote ronde bord met een verrassende winnaar. Denk dat dat ook in de Vuelta al een keer zou kunnen zijn, Maar ja, en wie weet.

[00:50:57]

Meiden die weten dat hij daar nog voor in staan op het aan het eind en ook nog wel twee tijdritten dacht ik Ja interessant sowieso Marcel van de week toch vooral over de Vlaanderen ga denk ik wat verwacht jij de gans woont inspreken overal flipover van Aert over Van der Poel maar kan, want spelers vinden kunnen zeggen hoe je de reden buitenlanders weg en ontgoochelend. Ja, ik denk dat zou kunnen dat zijn ook geen pannenkoeken. Nee die naar meerijden beide kijken altijd maar van Martin van der Poel maar er zijn een aantal buitenlanders ook in deze hele jonge generatie van zeer goede talentvolle wielrenners om de benen, maar niet te noemen ook die allemaal winstkansen hebben en die natuurlijk in dat soort wedstrijden gewoon kunnen koken.

[00:51:49]

Denk van Oké ik ga er nu niet achter. Ga jij dan maar achter en die dan juist op de juiste moment gaan ze gezien en mijn mat spelers hè Ja.

[00:51:57]

Koers dragen en Tom of zeggen jullie van mij dit keer? Wij hebben de topfavorieten niet in onze hangen, dus We bekijken het eten. Ik denk dat we toch toch iets anders horen aanpak. Ja denk niet direct de eerste zoveel zin om de wedstrijd en anders neem dat denk ik niet. Hij is lastig op zich genoeg. Die koeien moeten zorgen dat die niet dat vroeger wegrijden begin Die niet mogen weg rijden, maar denk niet dat er nog die wedstrijd volop te dragen. Dat hebben we zondag gezien. Gaat ook nog de tuin.

[00:52:32]

Team zijn btl zijn en die echt wel top zijn, hè? Morgen zeker de wedstrijd?.

[00:52:39]

Eigen domme dingen doen in begin van de wedstrijd en dan denk dat we wel een stuk of achter gaan rijden en dan stap voor stap. Sjaak meer in de wedstrijd komen. Ik denk dat we daarmee weten waar jij naar huis kijk, Tom Steels Dat is sowieso De Ronde van Vlaanderen denk ik als jij nog iets Wij gaan naar de tijd. Het is daarom dat ik ga deze week daarom zijn we rond met deze tribune weer snel vooruit en Dankjewel mijn gasten Tom Steels Hans vandeweghe.