Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond een rustdag in De Ronde van Frankrijk maar aan sportnieuws gebruiken, want wat te zeggen bijvoorbeeld van het ontslag van loslopen Loni amper iemand je dat hij ingesteld werkt als de coach van agent later in deze uitzending meer daarover, maar we beginnen met hallo te zeggen tegen onze gasten vanavond dag Thomas van den spiegel. Daarom zie ik u zorganisatie Flanders Classics en een Goedenavond ook Bieke purnelle dag dan beter. Jij bent wieder columniste en je schrijft tegenwoordig elke standaard een column over de Tour en heb je 20 pagina zag ik dat hij zelf ook koers ideoloog neemt zelf uitleggen wat het precies inhoudt vooral een grapje, hè.

[00:00:47]

Ja precies bestaat als ideologie denk ik hoop ik geen idee, maar toen nam je voor jezelf gekozen hebt of routebeschrijving. Ja ja, misschien moet ik dat eraf halen, want ja.

[00:00:59]

Ja ik weet het niet. Ik laat het aan jou in elk geval waar de passie voor wielrennen iets met de paplepel denk ik. Ja, stond altijd op meestal werken. De Vader of grootvader voor, maar ik vond dat als kind al van cinerent en dat is altijd zo gebleven. Ik kan niet precies verklaren waarom ik denk dat dit heel verhaal en Tim en het is een gesprek daar altijd een verhaal in zit voor mij met grijze ook uitleggen en afstand af te gaan ergens naartoe samen heeft iets heel excursie achtig en gebeurt er van alles een beetje beetje literatuur.

[00:01:39]

Beetje theater ook wel dat er zit ook een verhaal vast aan jouw reisje naar de VRT of het was op het nippertje. Ik mocht niet op de twee voor gaan de treinen, want die zaten te vol en mijn mijn ik zei van ja, ik moet echt op tijd in, dus dat zei ik niet bij de radio zijn en Ja dat weet ik veel.

[00:01:59]

Onthoud mijn werk. Ja, niet luisteren. Dan is het altijd wel degelijk nodig was dat hij hier geraakte dat is gelukt. We gaan beginnen met de momenten van de week en het zal wel geen toeval zijn, denk ik dat dat van jou uit het wielrennen zo zijn dat deze vrouwen die geluid maakt hij van Sisi de derde etappe van de giro staat te winnen en het is heel erg zwaar, maar het kolfje naar de hand van malvoz zei. Tom heeft een paard op Ludwig die 2e wordt, lieverd uit Duitsland op een vierde plaatsen van Vleuten prachtig gedaan in het roze vijfde plaats in deze loodzware etappe.

[00:02:34]

Natuurlijk is van Vleuten nog altijd te doen er een in het algemeen klassement gevolgd door van de Breggen die overkant 7 de weg vandaag op 122 fragment uit de giro zoveel De Ronde van Italië voor vrouwen. Waarom heb je hiervoor gekost? Ik heb gekozen niet specifiek dit moment. Ik heb hem voor gekozen omdat je gewoon niet kan zien. Dat is de grootste zwaarste en ook belangrijkste worden voor vrouwen.

[00:02:59]

Langs en die echt wel heel pittig en die wordt gewoon niet uitgezonden terwijl er eigenlijk beslist dat World wedstrijden moeten, drie kwartier livestream voorzien verplicht als je wilt. U bent in principe wel, maar dat gebeurt dus niet Ja ik vind dat jij opmerkelijk, want we zijn de laatste jaren wel stappen gezet, omdat we elkaar toch meer te dichtbij te geven en Thomas kan van alles over vertellen zij doen bijvoorbeeld heel goed. Vind ik zelf En dan zie je dat er nu gewoon stappen teruggezet wel leuk zijn onbegrijpelijk.

[00:03:34]

Het is een heel zwaar om dit jaar geen zak van Vleuten op de eerste etappe ook gewoon omvergevallen, zo'n beetje zoals van naakt in de straat en dan geen 2017 echt op dat geregeld had gewoon omver zwiepen wegkrabben een eindje lopen toch nog binnen echt prachtig om te zien op dat moment gebeuren in de tour eigenlijk niks of toch iets belangrijks, dus waarom zien we dat dan niet? En ja, dat wordt een beetje.

[00:03:59]

Zij discussiëren 12 uur en is niet populair. Ja dat kan ook moeilijk populair worden als je het niet toont op haar mooist vindt. Ontzettend jammer is er wel een verklaring voor, want er is inderdaad richting van Dion minstens 45 minuten uit te zenden als je wilt u status hebt, maar ze vegen dat dan zomaar van tafel bij de giro. Rosa Hoe komt het dan wat wat is de reden? Dat is nu niet iets wat ik teveel is in het wielrennen. Zeker momenteel niet coronavirus doet wat dat betreft ook geen deugd is ook een beetje aangehaald worden zodat ik heb begrepen door de organisatie als excuus waarom ik dus niet kon, maar ja, goed.

[00:04:38]

Dan blijf je zitten met jou. Ga je die spraak? Dan hoef je niet voor dat mensen ook naar gaan kijken Dat het juist kip of het ei Ik vind het is niet geen idee. Daar zit geen visie achter. Je hebt het er zijn er voorbij jaren wel al enorme stappen gezet en zeker Thomas als je ziet van waar het vrouwenwielrennen komt, er is al heel veel gebeurd, hè.

[00:04:59]

Bescherming natuurlijk moeilijke tijden voor organisatoren als ik me niet vergis was vorig jaar wel te bekijken en het een stap terug en dat gaat alleen maar uit noodzaak zijn omwille van even als organisator op dit moment zekerheid vrouw uur en dan kan ik daar toch iets bij voorstellen, maar we zijn natuurlijk wel stappen gezet en er worden stappen gezet. Hij is nu beloofd dat er in de tour voor vrouwen verder gaat allemaal koers. Er komt een paar voor vrouwen wij proberen ons project verder uitbouwen en naar meer wedstrijden en betere wedstrijd van hoger niveau te brengen met brood, dus er wordt wel wat gedaan.

[00:05:37]

Hij beweegt wel wat, dus dan is ook veel verbeterd, dus ik denk dat toch wel een heel erg en heel veel uren hebben ze ook met heel veel plezier naar kijken. Dag vandaag, maar zitten k zag. Dat was zoveel mooier dan de mannen. Ik hoop dat die kijkcijfers ook ook navenant waren, dus je ziet ook het veldrijden dat dat de vrouwen.

[00:05:59]

Zoveel aandacht krijgen vandaag die thoptv tijd. Daar heeft het bijna populaire maakt dan dat bij de mannen, dus ik denk dat we wel op de goede weg zijn. Alleen ja, dit soort verhalen eigenlijk wel missen als sport aan en dan moeten we heel voorzichtig mee om springen en het is wel jammer, want de televisie de kip of het ei dus ook een beslissing die genomen wordt op basis van geen afnemers voor die richten op vandaag en dat is dan ook jammer, want daar moeten we eerlijk zijn als je geen afnemers vindt.

[00:06:33]

Dan is het heel moeilijk en dan wordt er een kuur kost hier in beeld te brengen. Vrouwenwielrennen was voor ons en is nog steeds Ondanks het feit dat de nu wel geslaagd zijn van de KPN gebruik je partner buurvrouw weer uit te vinden is voor ons eigenlijk ook nog altijd verlieslatend als je dat isoleert van mannen willen rijden, dus het is allemaal niet zo eenvoudig, maar ik denk dat we met zijn allen op één of andere manier toch stappen aan het zetten zijn op de goede weg zijn.

[00:06:58]

Het is goed dat.

[00:06:59]

Mensen zijn zoals beetje die ons af en toe eens aan de oren door vertrekken, want dat is ook nodig om ervoor te zorgen dat we die stappen blijven zitten. Ja oké, Laten we dan concluderen. Misschien beter. Dit is een stapje terug worden wel nog altijd stap in de goede richting zit inderdaad met die ronde van Frankrijk voor vrouwen die er volgend jaar wellicht komt na die vandemalle en luik-bastenaken-luik Waalse pijl worden volgend jaar ook allemaal op televisie uitgezonden als dat ging. Ik hoop het. Ik hoop het eerst zien dan geloven natuurlijk dan over naar het moment van Thomas en dat is er eentje van gisteren van die is dus vooral bekend door die ene ibc 2013 die overwinning.

[00:07:43]

Dat zijn hele carrière glans is het belangrijkste en dan verandert er eigenlijk, want daarna is nooit met Solid Waste voor dus kun je voor mij vertellen dat dat mijn olympisch goud triatleet Frederik Van Lierde heeft gisteren afscheid genomen van de proef Sport.

[00:07:59]

Heeft dat nog gewonnen ook op zijn laatste triathlon? Jij bent niet gekomen om te zeggen dat hij geen goede was denk ik het ook. Het is tweeledig eigenlijk Enerzijds ze het was een fantastische atleet met z'n allen heel veel bewondering moeten hebben voor triatleten, omdat het toch wel een van de Sport is, waarvoor je het meeste opoffering moet hebben om die te oefenen. Laat staan dat niet voor maar Daarnaast heeft Freek mij altijd geprobeerd ook met zijn echtheid en zijn ze Schoonheid als mens altijd goed gezind altijd de regen staan ook bij Tegenslagen heel realistisch.

[00:08:38]

Heel sportief ook geen aanzien van concurrenten en dan merk je ook. Hij neemt echt zo in een in vrede met zichzelf afscheid van weet dat hij zo goed als al heeft uitgehaald ondertussen ene arm en dat zijn ook 5 agenten is 5 keer een Van De naden Ironman Hawaii toch allerbelangrijkste Triathlon.

[00:08:59]

Wilt winnen. Dat doet niet zomaar iedereen en de manier dat hij daarmee om waarop hij daar mee omging en hoe hij daarin stond. Dat was ook gewoon heel mooi en je kan je kan alleen maar voor Frederik Van Lierde geweest zijn Hierdoor zijn hele carrière en dan sluit hij niet op de op dezelfde manier af. Hij is 40 denk ik, hè. Hoeveel uren zou hij niet getraind zijn wielrenners we weten dat hij veel trainen maar triatleten. Ja, die drie sporten tegelijk dus Reken maar ja, ik vind dat eigenlijk eigenlijk geen volledige eigenlijk begint.

[00:09:35]

Ze leven van de want je hebt je jezelf eigenlijk volledig weggecijferd of alles wat er is in het leven heb je weggecijferd voor die sport tot de dag dat je stopt en dan en dan hier begint het eigenlijk, Maar ik vermoed dat hij wel op de een of andere manier zei je later niet zomaar wasverzachter ook een stukje aan verslaafd en ongetwijfeld. Dat maakt me geen zorgen opeens ook een sportieve te weinig zien Lieke.

[00:09:59]

Pakte wel zeggen. Het gaat heel veel aandacht naar voetbal. Dan komt het wielrennen. Ja zijn heel veel sporten die toevallig stiefmoederlijk of duidelijk behandeld worden en alleen vrouwen sport absoluut. Ja, kijk en hij is 41 Albert mij hier door Eddy botteldoorne meteen doorgestuurd te kort op de bal. Hij was er gisteren bij het afscheid van Frederik Van Lierde dus in mijn hebben we gaan terug naar de koers voor de mannen dit keer. Dan zitten we natuurlijk bij de ronde van Frankrijk en bij die straffen rit van gisteren van zondag waarin Wout van Aert persoonlijk Bernal naar huis reed zonder jouw tempo dat Bernardo en Quintana moeten lossen dat je erover ingelicht dat ik natuurlijk wel mentale zeg maar daarna zei dat het eten was volgens mij een hongerklop ofzo, want als ik ja, ik heb hem al zeg maar niet gewoon een slechte dag fout, maar we kunnen er niet omheen denk ik dus ook prima.

[00:10:59]

Jumbo visma in deze toer de geweldige benen. Waar woont vandaag momenteel mee rondrijdt? Laat was misschien dat laatste begin heb jij schreef gisteren op Twitter tijdens de etappe nog. Ik begrijp niks meer van virelles even uitleggen. Ja bedoel we wisten allemaal vanuit goed wel zeggen. We wisten dat hij kan tijdrijden herkanst radio winnen blijkbaar ook. We zagen het toch als iemand voor Ja nu blijkt dat hij ook ongelooflijk blijf op kan rijden en eigenlijk gewoon alle colombianen. Er af rijden. Dat wisten we toch niet volgens mij ik toch niet in elk geval.

[00:11:33]

Ik heb daar toch wel met opa even kijken en moet eerlijk zeggen. Ik was een beetje opgelucht toen die afhaakt eh omdat ik dacht Oké het is toch een mens als ik dat tot het einde had gehouden, dan had ik het echt niks meer van gesnapt. Insgelijks natuurlijk, hè. We hebben ook proberen was gewoon hoe lang hij het volhoudt eigenlijk, hè. Denk dat ik er ook alweer 17 km was en dat maar 8 km meer over waren.

[00:11:59]

Afgehakte en toen zaten we nog 4 uur boos te wachten. Dus ja, dat was fenomenaal bleef maar duren en je zag rennen rennen afhaken en en wat totaal niet tussen. Nee hij heeft zichzelf nog maar eens heruitgevonden deze ronde van Frankrijk dus als je weet dat hij puur uit het veld komt en als je niet wat hij nu vandaag staat Ja toch wel heel indrukwekkend mijn shampoo. Ja ik heb het nagekeken, want nadat hij zelfs een bod gedaan had moest. Ben het nog komen toen Benetton beurt gedaan heeft en en hij zichzelf ook aan de kant gezet heeft is zoals van het nog op en over binnen te gaan en heeft hem op de finish nog op een minuut gezet.

[00:12:39]

Ja de eerste keer trouwens ook vorige week in Bergeijk waar hij eindigt de voor die die beurt gedaan na hem toen zei. Ze is gisteren binnengekomen. Ze zegt ook gewoon mee gereden met bananen zijn ploegmaat naar boven tussen staat 24ste bestand ook, denk ik voor iemand die ook twee massasprint gewoon heeft. Vorige week is dat toch wel heel erg tevreden.

[00:12:59]

Andere punten staan. Er wordt met grote ogen naar gekeken en dan worden er ook vragen gesteld natuurlijk zoals aan tomofair voetbal.op.tv belangrijkste denk ik. Ja, hij is in staat om op een dag De Ronde van Frankrijk te winnen. Is dat niet echt om het goede te veel verschil tussen in staat zijn en dan fysiek in staat zijn om en het ook willen en.

[00:13:59]

We kunnen zijn twee verschillende dingen zou je kunnen voorstellen als Wout van Aert beslist om die daarop toe te leggen heel sterk te focussen op die toe of een andere grote ronde dat misschien wel mogelijk zou zijn gewicht verliezen verliezen. Natuurlijk ook is heel vies kant, hè? Want je verliest ook wel wat aan kracht en explosiviteit, dus dan moet je heel goed mee op letten, maar goed zeker niet onmogelijk. Maar de vraag is ook veel uit dat iemand die ook heel graag de klassieke strijd die heel graag en strade Bianchi rijdt, die heel graag kost.

[00:14:32]

Dat ligt nog altijd dat is een grote liefde en ik vind toch vaak vergeten. Dan kan ik ze wel moeten doen dat ze heel graag doen. Ik heb heel veel honden en de afgelopen jaren Ja behoorlijk ongelukkig zien, want ik denk dat ook niet zulke leven is waar je perse heel gezellig van word. Ik zou echt niet meer samen leven met een wonderlijk, hè. Dus dat zijn allemaal dingen die meespelen is het fysiek mogelijk medisch mogelijk Ja misschien.

[00:14:59]

Maar dat is niet de enige vraag wat fysieke Thomas Je bent toch niet bepaald een pakket klimmer. Dus jij weet dat er wat extra gewicht mee naar boven moet natuurlijk, Maar goed die begint de tour gewonnen, dus die hebben toch een beetje haar kind, hè? En iemand moest op hem wachten, maar nee, maar wat goed. Ja ze zal dan keuzes moeten maken en dan gaat hij geen massasprint meer binnen en dan gaat hij het veld niet dezelfde. Wout zijn vandaag nog kan zijn en dan gaat hij geen tijd en meer domineren.

[00:15:27]

Waarschijnlijk zal ze dat nu vandaag doet. Dus ja, dat is een keuze die je kan maken, maar is bijna hartverscheurende keuze en dan moet je vragen kan ik dat op de lijst van Wout en nog andere dingen staan dan enkele de straat in Milaan San Remo Daar zullen ook wel nog een paar klassiekers dichter bij huis op staat dat lijstje, maar zijn die allemaal gewoon heeft dan misschien ooit eens kunnen zeggen om misschien moet ik toch maar eens een kilo of 8 of misschien meer afvallen en proberen mee te gaan met de beste in de tour.

[00:15:55]

Ja ik weet niet of de vraag over de ronde van Frankrijk winnen hem zelf in.

[00:15:59]

Besteld is maar een altijd gister wel over Ja moet hij misschien ook in de toekomst te focussen. Misschien toch een beetje herleggen jou met je kleine spinnen. Die moest rijden in de ronde van Frankrijk bevolking klassement inkorten eigenlijk niet tot de mogelijkheden en jouw toekomst nog niet echt over nagedacht hebben natuurlijk omdat ik mezelf wel een beetje dit jaar misschien iets voor de toekomst. Misschien iets voor de toekomst echte Wout van Aert maar is dat echt nodig, want ik denk dan als trainer heb je toch liever een paar keer meer Parijs op je galerij staan.

[00:16:31]

Dan pakken we geen overwinning eindzege in De Ronde van Polen of Catalonië spreekt u nogmaals voor het regelen. Zoals ja, vooruit voor gaan, hè? Zoals hij zich vandaag aan ons toont natuurlijk sluit het een het ander niet uit en kan je dat best wel combineren en kan je wel eens. Misschien moet ik wel eens parijs-nice als voorbereiding op een aantal andere zaken proberen of de tereno in het voorjaar of de ronde van de Algarve zeg maar dat soort wedstrijden.

[00:16:59]

Kan combineren met een dartwedstrijden dat dat is niet uitgesloten, Maar ik denk toch altijd dat dat toch wel de echte klassieke zender monumenten een stukje hoger aangeschreven staan dan bijna dan alle rondjes van een week bij ons. Ja misschien niet overal Ja ik denk dat het belangrijk is, want hij zegt ik ontdekt mezelf en hij wil je daar ook wel iets mee doen. Je kan me heel goed voorstellen dat het voor hem nu heel aantrekkelijk idee is om is als kopman zo'n kleine ronde te rijden niet om gewoon dezelfde zo belangrijk is, maar om te kijken waar hem dat brengt en hoe dat hij bevalt en of dat lukt zevenzorg, leerproces, parijs-nice bijvoorbeeld staat er mooi op je toch ook een mooie om te winnen hè.

[00:17:49]

Ja absoluut nu nu het over die klassiekers hebben ze konden straks aan in oktober Wout van Aert is in topvorm. Nu. Dat is wel het minste wat we kunnen. Zeg maar hoe laat.

[00:17:59]

Kan hij dat nog volhouden? Want ik kan me voorstellen. Thomas dat dat hij eronder bij ook wel winnen natuurlijk vandaag weten dat hij op het WK ook nog moet focussen, Dus hij gaat hij voor hem wel heel erg lang moeten proberen vasthouden. Jumbo-visma staat natuurlijk voor het weekend om niet over een nacht ijs te gaan bij alles dat begeleiding en training is, dus die zullen ook wel min of meer weten hoe ze de rest van het seizoen willen indelen samen met hem met zijn trainer, dus ik vermoed dat ze daar wel over gepraat hebben, maar ja, het is nogal lang seizoen lijkt niet zomaar naar, Maar als je niet vasthouden om die helemaal tot aan Parijs op 25 oktober vast te houden die oervorm.

[00:18:40]

Dat wordt een hele moeilijke Ja hij heeft ze eigenhandig egan Bernal naar huis gereden. Gister ook het intern moet vonden zijn buik. Werk ze dan toch hebben over voorbereiding en prikken enzovoort. Jumbo-visma is er inderdaad heel sterk in, maar was ineens dat ook niet hoe komt het dat daar nou plots zo in de problemen?.

[00:18:59]

Dat de combinatie is van factoren van moeilijk te zeggen natuurlijk, hè, Maar heeft een tijdje niet kunnen trainen en je kan zien. Is hij dan als een gek beginnen te zijn de afstanden dat dan ging je toch echt een beetje van duizelen. Ik voel me echt af van jou. Is dit wel gezond en zo intensief zo lang trainen. Dus jij kunt je de vraag stellen die gewoon niet te hard getraind kan best. Ze zijn bij Niels natuurlijk een paar belangrijke pionnen kwijt. Je zag dat ook wel strategisch tactisch dat het toch ook niet altijd even geweldig in elkaar.

[00:19:33]

Dan zou ik wel kunnen spelen. Ja, de druk om nu echt voor het eerst als enige kopman te worden uitgespeeld. Ja, toen ging hij ook niet mag onderschatten. Hij is vorig jaar kon je een beetje in De Luwte en als anderen ook langzaam naar boven klauteren. Niet iedereen letten op hem toch niet op dezelfde manier nu Ja en nu kwam naar me toe met DigiD ik moet die door winnen. Ik denk.

[00:19:59]

Want ik zat er iemand die ook nog zo jong is gigantisch druk. Dus misschien zijn het al die dingen samen besteld natuurlijk ook te boek als iemand die heel goed is boven de 2000 meter en de tour kom boven de 2000 meter dat vorig jaar meer, hè. Ja dat was vaker vorig jaar dus ja, het regent constant boven 2000 meter, dus dan heeft hij klopte concurrentievoordeel dat hij nu niet heeft. Martin lekker tijd. De manier waarop hij ermee omgaat nu en vandaag tijd heeft dus ook wel mooi om te zien.

[00:20:29]

Hij is ook wel een onbevangen gegeven waar we toch wel bewondering moeten. We hebben inmiddels een beetje water gefreesd hadden dat ze het inderdaad niet zouden waarmaken in deze toer kunnen we van jumbo-visma uiteraard niet zeggen. Heel indrukwekkend en als er iets indrukwekkend is ja, dan worden Daar vragen bijgesteld. Dat is blijkbaar nog altijd los van het wielrennen. Zou het er gisteren al de vraag gekregen op de persconferentie na de rit of hij in zijn ploegmaats wil te betrouwen zijn is. Is het normaal dat die vragen opnieuw en nog.

[00:20:59]

Is dat door de week is het normaal? Ja, je hebt de geschiedenis hè. Dan kan je niet uit wist ik denk dat we allemaal wel ja, die hele historique hoofd hebben En dat beeld gewoon op je kan dan niet weg denken. Dus als je iets niet gebeurd, waarvan je denkt. Wow, dit is indrukwekkend of dit had ik niet verwacht, dan komen die vragen. Daar spontaan het is niet leuk, hè? En ik zie gewoon heel goed zijn. Is dat heel vervelend. Vond ze ook bij jou zelf op die vraag en ze komt wel op, Maar tegelijkertijd ga ik ook vanuit van Kijk als je iets niet weet, dan kan je er voor kiezen om te zwijgen.

[00:21:37]

Je hoeft Die vraag ook niet uit te spreken, want ik vind het al meteen heel met zeg. Ja, we mogen dat toch vragen of moment dat je die vraag stelt is dat eigenlijk al en zorg dat je uitspreekt en dan wil ik absoluut niet doen, want je laten we eerlijk zijn we weten het helemaal niet, maar dat is het probleem ook soms nationalisten. Verbeter wordt van het niet voldoende te zeggen of een vraag te stellen, maar als je inderdaad niks.

[00:21:59]

Is er ook gewoon niks. Ik was vandaag in Algemeen Dagblad een sterke Thijs Zonneveld die zei van het verschil met het verleden en met de Jumbo visma. Is dat een vraag stelt krijgen? Sluit het antwoord te delen. Vermogens ze delen. Alle data die zijn verzamelen. Ze hebben echt altijd een antwoord zijn zeer transparant als er iets in vraag gesteld wordt en dat is al een stap in de goede richting natuurlijk op de vermijden Dat je constant dit soort vragen gaat krijgen en ik denk dat iedereen dat eigenlijk zou moeten doen in het huidige wielrennen.

[00:22:33]

Hij over zijn ook wel een stukje gepaste tijde gebeuren, omdat er vanuit gaan dat het niet meer te leren kennen is van pakweg 10 1520 jaar geleden. Ze zijn ook open bijvoorbeeld over het gebruik van ketonen. Laurens de Plus heeft hier gezeten. Jij zat op deze stoel en die zei van ja, wij gebruiken ketonen. Er zijn nog steeds andere woorden toevoegen die je kunt gebruiken en die wilde niet zo goed als je hem wilt mag dit moment stel ik vast dus.

[00:22:59]

Alleen zal het toch ook niet aan liggen gisteren in de Sporza Facebook live ongesteld en José de cauwer en dit was zijn antwoord. Dat hoeft inderdaad altijd een beetje vraagtekens op van Sjef Wat is dat nu bij het ga nu nog sprinten daarin in Lombardijen en kus pap en die wilde niet stoppen. Ja ze zijn goed. Ze hebben zich wel en dat dan moet ik wel zeggen. Ze hebben zich in die periode van de virtuele wedstrijden bezighouden met het hele verhaal. En Het is in ieder geval een heel speciale toeren deze dat de voorbereiding binnen de ploegen Zelf lag die had geen wedstrijden gereden.

[00:23:33]

Heel weinig wedstrijden aan de start met een Medisch Team en vooral met een trein. Dus heel goed opgevangen wel in het algemeen heel hard gereden. In deze wordt alsmaar meer uiteraard medisch, maar ook optredens dit als maar beter gevolgd. Ik app even voorlopig niet echt een hele lap normaal gevoel bij bereiden ook nog andere enzo en een ritje poort op leeftijd die wel meedoet.

[00:23:59]

Leeftijd die nog mee doet. Ze heeft er geen abnormaal gevoel bij dat de conclusie voor jullie examen van een Tom Dumoulin bijvoorbeeld in verse vechten niet kunnen voorstellen dat hij iets zou doen wat niet zouden gewoon omwille van wie is hij zich altijd heeft opgesteld tegenover doping zijn uitspraken daarover, dus dat is voor mij al een idee om om niet perse tekst denken. Oké Thomas ja nee, ik Richard Plugge paar weken geleden maand geleden toen de koers haar begon. Zij van kijken. We hebben een soort mantra gehanteerd.

[00:24:34]

Hij vanaf begin van de van de Lockdown Tijden van dit is onze kans om eens weer teruggestort beter te zijn dan alle andere en dat is het doel. Waarom zijn alle nu gaan naar toe werken? We gaan jullie overlaten zijn team willen gewoon de beste zijn op het moment dat er teruggekoppeld worden en dat in combinatie natuurlijk met alle achterliggende kennis die we toch ook wel de voorbije jaren gezien hebben.

[00:24:59]

Dit gebeurt toch ook vroeger spellen bedoel ik in beeld en eigenlijk is bijgebleven. Was doe vandaag weer begonnen te wassen. Ja ze hebben een chaos in de Ploeg een en die komt goed. Ik was jij thuis. Ik gaat winnen, want hij was helemaal nog niet zo in vorm en daar staat een volledige jumbo-visma bus voor Wout vandaag heel veel zeggen tussen merk gewoon dat we ergens een heel veel teruggeven heel goed om Karin en dat is toch duidelijk wel de manier waarop je een Ploeg Smeets samen houdt en gemotiveerd krijgt.

[00:25:31]

Hij zegt altijd jij. Jumbo is het nieuwe e-mails. Ik vind dat helemaal niet bij Engels weg de hele goede kennis aangekocht, maar die vochtige volgens nooit meer in eigen kans gaan en dat is niet aan de hand bij Jumbo ben. Het heeft de afgelopen maand gewonnen. Vandaag heeft zijn kans grijpen toegevoegd wel degelijk markante gebouw aan elkaar en het zijn ook gewoon allemaal ontzettend goede renners. Voorlopig staat die Ploeg er in elk geval roglic rijdt ook in het.

[00:25:59]

Kan hij die trui nog verliezen? Dat is nu wel de vraag. Uiteraard kan dat nog, maar hoe groot is niet toe aan een man voor de tweestrijd sowieso? Ja dat lijkt het toch op. Ja dat kan natuurlijk niet vandaag. Zij van jullie gaan die weten wat jullie als familie ook overkomt dat jullie dat gaan zien. Iedereen kan daar een halfuur verliezen, dus je had wortelen nog een mooie laatste 6 dagen van de toe rijden en dan ook de directe head-to-head misschien wel in de tijdrit op zaterdag, dus het kan nog zoveel gebeuren.

[00:26:30]

Dus ja, hij kan die trui nog verliezen, maar dan is het wel aan iemand die mij het nationale huren zeker. De ronde vorm gaat geven en de komende 10 12 jaar Ja dat denk ik wel. Hij staat 40 seconden achter maar onze commentator retour commentaar van de voorzijde. Het morele overwicht ligt volgens hem wel bij pakketje op dit moment. Hij is hij is gewoon de uitdaging een beetje de underdog.

[00:26:59]

En volgens mij is de enige fouten Jumbo gemaakt heeft is dat ze in de stal van met hem afgerekend in de Vuelta vorig jaar, dus ik vond het heel vreemd dat hij niet ernstig hebben genomen hebben. Gewoon te veel ruimte geven. Het zou best wel eens kunnen dat ze dat deze week beklagen is helemaal geen Ja hij heeft natuurlijk niet dat gigantische blok dat dat betonnen blok van een Ploeg achter zich er moet een beetje alleen doen en dan houden wij wel van natuurlijk van zijn de underdog.

[00:27:26]

De Peter Pan dus ja, het is gewoon anders kozijn van mij. Jij bent niet helemaal eens met Kristof Ja ik denk dat Jumbo een tactische fout gemaakt heeft de dag van de personen toen ze vannacht heel vroeg op over de en toen iedereen verwachten. Ze rode rode loper uit voor niks ging dan plots toch wel tonen dat hij misschien wel sterker was, maar daarna hebben ze toch volledige controle gehouden tot tot en met gisteren.

[00:27:59]

Het is ook Robert Jensen gewoon elke keer bij. Het is ook niet aan hem opnieuw gemaakt en die kwijt, Maar tegelijkertijd dus niet dat Heleen moment in de problemen geweest. Dus morgen overwicht. Ik zou toch met hun twee drietal pragmatisch mocht. Ik probeer zijn iets meer op mijn gemak zijn dan nu waar ik een beetje als Vrijbuiter die laatste weken ga Roblox winterthur. Ja, voor mij wel. Haha, ik denk gezien. Sterkte van de Ploeg zou dat wel moeten. Ja maar zeker weten we nooit gelukkig. De tribune inderdaad aan het eind van deze week.

[00:28:36]

De Koerse volgen elkaar razendsnel op in dit najaar. Zou krijgen we een week na de tour al het WK in Imola de Belgische selectie daarvoor kennis sinds vandaag en bondscoach Erik Verbruggen heeft met vanavond Greg van Avermaet twee mannen gekozen voor dat loodzware WK WK je echt pieken hebben van intensiteit door die stijlen klimmen dat je in een algemene klim.

[00:28:59]

Dat gaat genieten en dat is eigenlijk een beetje mijn bezorgdheid zijn die pieken op die stijl klimmen, want ja, 16% is niks hè, Maar ik denk dat ze alle twee kunnen en zijn we ook in elkaar was wat ze moeten doen en dat is belangrijkste voor mij. Ik moet een 10 maanden start hebben en we moeten was een blok functioneren op dat WK Oké het is op de fiets, maar het wel proberen. Is water meer Koopman nog dan de anderen dan van Avermaet maar wat ik me eigenlijk wel afvraag Thomas Waarom kiezen voor de grootste duidelijkheid en gewoon zeggen alles en iedereen in dienst van hart en selectie maken voor de WK is altijd een hele moeilijke, omdat je toch wel moet rekening houden met meer dan enkel.

[00:29:45]

Er zijn een heleboel gevoeligheden daarin. En dat is niet altijd makkelijk. Ik wil ook wel zeggen. We zijn denk dat ik gebruik de enige is die parcours al gezien heeft, dus hij kan dat beter inschatten daar gelijk wie.

[00:29:59]

Heel moeilijk om vandaag al te zeggen van Kijk alles op van haar of alles op van Avermaet Ik denk dat je meerdere ijzers in het vuur moet hebben en zou ik vandaag, want ik ga je nu nog niet alles aan jullie vertellen wat er zit wel een idee achter de tactiek achter. Ik heb iedereen alles goed door gepraat. Weet het perfect allemaal wat we gaan moeten doen die dag dus ik snap het ergens wel als je naar kijkt naar profiel had je toch wat meer typen verwacht dat je iets langer berg op tempo kunnen maken intypen devenyns.

[00:30:29]

Die gaat hij erbij verwacht auto die zeker maar oké, Daarom dat ik zeg zeer moeilijke man, wat ben je toch wel. Mijn heleboel zaken moet rekening houden. Je moet ook rekening houden dat de sfeer moet goed zijn en iedereen moet zich daar goed bij voelen bij de selectie die Rob Vandaag is. Het is niet zoals Rode Duivels Die verschillende keren per jaar weken aan een stuk samen zijn. Het is een keer per jaar en nu met de WK een beetje een tweede keer, maar dat ik sta toch nog altijd niet op het niveau van het WK dus moeilijker dan.

[00:30:59]

Zelf allemaal denken eigenlijk zijn ook allemaal zelf graag een beetje bondscoach en zouden graag zelf doen, maar Oké hoe gaat het zien heel veel duidelijkheid omdat we elkaar nog En dat is ook wel mooi wat is bondscoach meenemen met het voetbal? WK aankomt zijn we allemaal bondscoach en weet iedereen veel beter bieden had moeten meegaan en vooral niet als je appie. Ik was net als Thomas toch wel wat voor jou staat iemand als Dries devenyns niet mee is. Ja dat was misschien wel het meest verrassende voor mij.

[00:31:33]

Ja die zijn natuurlijk nog wel die van me weten dat je goed bent op kunnen rijden, maar die gewoon tot nu toe niet zoveel getoond heb ik denk Antheunis Ja natuurlijk allemaal ijzers in het vuur om hiervoor af moeten doen. Zal ik zeggen. Uiteindelijk zal het wel aankomen op die ene man van havermaet of van haar dan die het in de finale zal moeten doen, hè? Als je dan ziet dat Mathieu van der Poel het WK niet rijdt.

[00:31:59]

Daaruit concluderen. Hij vindt het blijkbaar te zwaar, terwijl motti toch een stukje. Ja dat vond ik heel verrassend natuurlijk ook op de ardennenklassiekers. Een beetje rijdt dan fout, dus die komen heel snel aan en die komen eraan om melk na te naar het WK bijna, dus als een heel ander gegeven, Dus ik snap ergens wel dat hij heel bewust dat ik trouwens altijd maar later ook gewoon vanuit gaan dat we op het WK parcours in Imola niet op favoriete gaan zijn voor de eindzege. Nee, absoluut niet En Wout van Aert rijdt dan nog niet eens alleen de weg, maar ook nog eens de tijdrit tijd is op vrijdag wedstrijd op zondag.

[00:32:39]

Dit is nog eens Erik Verbruggen daarover wat van het gaat dan ook die tijdritten nog bij nemen. Maakt het dan niet extra belast sowieso. Heb je een beetje intensiteit nodig voor twee kadeweg, tante voorbereiden en uiteindelijk moest die tijd hebt en donderdag en vrijdag zijn we zijn nu is komt er nog goed van pas.

[00:32:59]

Superzware tijdrit is vlak zijn weinig technische bochten, dan mag het allemaal gemakkelijker en hij moet toch een dag intensiteit moeten gaan trainen op donderdag op de vrijdag eventueel achter mag. Dan zou je beter dag dat doet dan vind ik het weten denk ik dan beter dan ik alleszins, want ik ben geen Expert in de laatste bondscoach, maar een beetje intensiteit. Misschien toch wel iets anders dan een tijdrit voor de wereldtitel waar je misschien je helemaal tureluurs strijd om de tijd en wereldkampioen worden, maar ik snap het is ook een vlakke tijdrit.

[00:33:36]

En wat heb je toch een topfavoriet in huis Stel je voor dat die al binnen gehaald? Dan is hij WK elkaar geslagen. Is alles wat er nog bijkomt op zondag. Extra is zijn kansen inderdaad in de tijd dat groter dan in de weg rijd. Net was heb ik nog niet gezien. Ga toch even over behoorlijk steigeren stukken nu als ik hem als ik wou nu bezig Zie op dit niveau heb ik nu ook niet gezegd dat.

[00:33:59]

Maakt zeker niet. Ja de tijd weet ja, als hij blijven goed blijft als nu zeker absolute podium kandidaten denk ik wel tussen natuurlijk weer voor de weg rijdt, dus dat is al dat en dan kom ik toch nog maar een keer terug op. Ja zijn zijn vorm en hoe lang die aan te houden? Want als je dan inderdaad ziet dat Mathieu van der Poel ervoor kiest om toch wat in te bouwen. Dat is niet wat er wat fout gaat doen, hè, denk ik genoeg verstand en visie en de volgende rennen van zo dichtbij zo nauwgezet op vanuit gaat dat hij wel weten wat ze doen blijkbaar Ja goed Ik wil het slechte niet overgemaakt van hart afgelopen en ik ga er inderdaad ook wel wat zit er onder controle hebben bij Jumbo visma, Maar goed, het is wel veel en zo.

[00:34:51]

Zo voelt het toch aan alles samen al gebeld, hè. Ja het is er is een heel seizoen in drie maanden gepropt, dus ja, natuurlijk is dat veel.

[00:34:59]

Maar niks gedaan heel erg veel, maar dat is vanuit gaan dat ze echt wel weten wat ze doen. Het is ook geen drama. Mocht dat we mogen eigenlijk niet verwachten van wat dat en vrijdag wereldkampioen geworden in de tijd en ook zondag nog eens mee gaat doen voor het podium en alles dat erbij komt is gewoon extra moeten we heel erg blij mee zijn en Nadia kan het dan heel goed rustig te plannen. Vlaamse klassiekers en Want dat wil jij graag natuurlijk Ronde van Vlaanderen Dat spreekt voor zich of we de finish halen van de tour in Parijs Ja dat weten we eigenlijk nog niet zeker, want de Frankrijk kloten meer en meer rood als het over coronavirus en om 4 uur moet natuurlijk weg blijven uit de tour Dubai Charlie protector eet en protector races.

[00:35:51]

Always my dearest selfies tweepersoonstent use, Mask en gel, Oosterpoort.

[00:35:59]

Always Transport Sporting van de Toppers in de tour met een oproep om de maatregelen te volgen Wat Wat vinden jullie van de aanpak tot nu douche dikke van de eerste week nog wel meevallen, maar bij de dokter in de Pyreneeën heb ik echt dingen gezien waarvan ik dacht die jongen. Dit kan toch niet toets die gezicht van Kelly zitten te brullen met lekker veel speeksel. Ja, Dat zijn toch dingen die je kan voor mij. Ik snap echt niet zo goed. Waarom daar dan niet veel springen gecontroleerd wordt op mij gewoon niet door het leuk zeg.

[00:36:38]

Je mag gewoon niet door. Jij bent organisator natuurlijk van de tour van de A zo niet moeten zeggen. Oké, deze kortsluiting gewoon af of wie beslist dat waar ben ik dus een specialist in protocollen finalease.nl maanden. Ja dit vroeg nergens.

[00:36:58]

Ik heb het ook een 4 vennoten gezegd. Het is ook een stukje frustrerend als organisator en als je maandag alles te komen team aanstuurt en in overleg met burgemeesters met de ander overheden met politiezones om alles veilig te laten verlopen al je opties toe checken en dat je dan ziet dat met de ene dag wel de andere dag niet dat het dat er geen geen rode Rode Draad is gister dan de Grand colombier volledig afgesloten. Zo hoort het eigenlijk in deze tijden. Persoonlijke was voor mij eigenlijk onaanvaardbaar om dat te zien daar mee omging en dat is heel erg jammer, want dat hypothekeert heel veel Gelukkig is dat gebeurd.

[00:37:41]

Uiteindelijke zondag een positieve gevallen, want dat het zo makkelijk natuurlijk altijd geld ook vandaag moet morgen Hou van keer weten, maar maar je weet maar nooit want ook voor ons de Tour de France zeiken beetje ingangsexamen voor voor het hele wielrennen en gaat voor mij eigenlijk niet alleen.

[00:37:58]

Het gaat mij ook over 2021. Voorjaar komt er heel snel aanmelden op het Nieuwsblad die van ons is. Die zit eind februari al. Dat is echt om de hoek bijna en dan en dan zie je dat hij hoort toch op die manier bij oma springt aan. En als ik het goed begrijp ben je dan eigenlijk wel een beetje bang op een manier van oké. Als het weer in een goede beurt maakt dan verliezen. Misschien straks ook onze klassiekers in het voorjaar van 2021. Ja wij hebben van gezegd onze primaire rijden van bestaan is toch een zere van sport en wij moeten nog over zodat die sport kantoor gaan zeker in deze tijden Sport Eredivisie heel goed te volgen is waar iedereen de meerwaarde ook van inziet van een goede een goede televisie-uitzending mensen kunnen gewoon thuis kijken wat onze gewoon voor zorgen dat de koersen veilig kunnen doorgaan en daarom je dan meenemen over het publiek hij die niet altijd de populairste zijn, maar die iedereen vandaag wel aanvragen en die zijn eigenlijk niet zo moeilijk als je met de overheden veel overlegd en ervoor zorgt dat je allemaal eigenlijk het.

[00:38:58]

Daarover denkt dat hebben wij gedaan, hè. Dat blijkt nu ook bij de communicatie is niet de laatste weken doorsijpelen met betrekking tot Onze wedstrijden en dan zullen we zien 2021 wordt vandaag kunnen doen, maar in deze periode moeten streng zijn om te voor zorgen dat dat kan gekeurd worden en dat er een is veilig zijn. Dat is onze taken vandaag. Hoe Anders Dan Anders is het nu om jullie klassiekers van Flanders Classics voor te bereiden. Helemaal anders natuurlijk veel alternatieven scenario's ook een hele andere periode in het jaar veel meer overleg op veel liever oftewel je anders had gescoord.

[00:39:33]

Je bent die doordraait hierop vaste ritmes werkt en vandaag is dat gewoon tegen moeilijker en we hebben al echt alles dat we organiseren hebben. Al zo vaak moeten wij ze zijn nu in overleg alles en iedereen om ervoor te zorgen dat het toch wel klopt dit jaar Wat is een heel ander gegeven met heel veel flexibiliteit is ook financieel niet makkelijk voor ons natuurlijk omdat het wordt een heel moeilijk. Ja, financieel heel veel.

[00:39:58]

Ga je niet zien veronderstel ik geen tijd, maar dat is nu ook gewoon besloten in overleg tot mondmasker terug zal zijn langs heen. Het hele parcours maar voor alle iconische gaan afgesloten zijn wat we zeggen dat er eigenlijk geen reden is om te komen kijken naar de koers kan ze beter zien en je zetel meer dan ooit. Het is allemaal altijd het geval meer dan ooit. Kan je beter gaan volgen omdat er vanuit gaan dat dat gewoon nu opportunist. Ja gaan we missen dat wel. Het is de Ronde van Vlaanderen in die sferen betalingen dat ik al te druk is en ik ga wel altijd nog naar Parijs Roubaix maar dat was ook moeilijk worden, maar daar kan je wel nog gewoon met je met je botten in een patattenveld gaan staan zonder al te veel problemen.

[00:40:44]

Ja natuurlijk veel meer op televisie, maar die sfeer van dichtbij zijn voorbij Dender over die kast helemaal onder het stof. Ja dat is natuurlijk fantastisch, maar goed, als dat dan is een jaartje niet kan.

[00:40:58]

Gewoon zo. Oké we zullen het bijna vergeten Thomas maar er moet ook nog krols worden dit jaar. Het gaat straks allemaal weer beginnen. Sneller dan wat misschien denken of voelen aankomen, maar wat lees ik nou vandaag de cross in Diegem de Wereldbeker cross in Diegem kan niet doorgaan op 27 december. Was die voorzieningen zijn echte kerstcross. Het mag niet van de burgemeester The thing and close the de onderwereld beker valt en dus ook bij En bij jullie zit natuurlijk gegeven, want dat is een kras in een dorp centrum die qua logistieke aanpakken al veel meer vecht in normaal Nederlands taal in coronavirus.

[00:41:36]

Dus ergens wel begrijpelijk waren. Misschien liever iets meer betrokken geweest bij dat overleg. Bedankt ook dat we niet over een nacht ijs mogen gaan met z'n allen als we dit soort grijpen beslissen op vandaag nemen, want het is een beslissing dan puur van vanuit de gemeente van van de veiligheidscel van van Gemert lokaal niveau heeft al heel veel beslissingsrecht.

[00:41:58]

Moeten altijd in overleg gaan met het lokaal niveau en dat lukt meestal wel in deze had hem graag wat meer Overleg maar goed. Het is wat het is met enige dat ik kan overzien is natuurlijk dat dat ook wel aangifte. Hoe ernstig de situatie is ook voor de cross wat op vandaag hebben discussie gehad over starten, prijzengeld en dan denk ik van jongens. We moeten er vanuit gaan dat er nog heel wat organisator misschien de stekker eruit trekken en als er helemaal geen kraslot veel erger is dan een discussie opgestart door prijzengeld, want het is toch al ook 11:55 worden cross en we mogen van uitgaan dat het nog krassen niet zo doorgaat met Ja ja, denk je dat we inderdaad gaan d'r nog cursus veldrijden en van de van de belangrijkste bron van inkomen tegenstelling tot de op de weg te rennen is natuurlijk ticketing mensen betalen ingang lokale organisator die geen inkomsten heeft van publiek, maar ook niet van het bedrijf dat publiek drinkt.

[00:42:53]

Ja die heeft die die gaat sowieso moeilijk jaar tegemoet. Laat staan dat hij misschien zegt van mij. Ik sla liever jaar.

[00:42:58]

Want dit kan ik niet aan, want die logistieke kosten van een veldritfan niet opengaan. Heb je al signalen dat er naast die hem nog andere organisatoren zouden zeggen kan niet of het mag. Hij zat er vandaag is geen zorg, dus mijn wacht graag lang om te beslissen. Gelukkig maar maar we gaan ervan uit dat er toch wel nog een aantal niet zo doorgaan. Dus ja, die signalen zijn er wel oké. Hopelijk valt het mee, maar dat moeten we afwachten natuurlijk wel veel over wielrennen gepraat, maar we moeten er natuurlijk ook nog over voetbal hebben.

[00:43:29]

Jawel de 3 uur van de dag. Dat kwam vandaag uit de Ghelamco Arena in Gent voor heb ik nog naar zelfde zo een weerstand gevoeld bij de bij de Belgische sporters, maar zelden zo'n weerstand goed in de groep en dan denk ik dat het goed is.

[00:43:58]

Misschien dat niet te lang laten aanslepen. Dat was agent voorzitter Ivan de witte naar amper 25 dagen heeft hij coach laszlo. Boloni. Bedankt voor zijn beperkte diensten. Snelle om te bieden. Columnist heeft de stoel even afgestane. Peter vandenbempt dag. Peter Ja dit nieuws nu vandaag is het niet verrassend op. Zagen we dat toch aankomen? Hoe moeten we dat ik niet in elk geval steeds meer verhalen over hoe fout? Het was al tussen de 2 en de spelersgroep en eigenlijk ook wel een deling van de school van de club heb ik het zo maar doen, maar dat vandaag aan de vooravond van die wedstrijd tegen Rapid Wien ineens.

[00:44:38]

Het rijden nog aan de deur. Dat had ik niet verwacht, maar als je er even over nadenkt begrijp ik het wel het onderstreepte enorme belang. Je bent vanmorgen door die apparaat gaat in de vorm van de Champions League en Champions League dominus vervlogen dan dan pas is het echt sportieve crisis.

[00:44:58]

Agent en Ivan de witte is natuurlijk slim genoeg om te weten dat alles emoticons vasthield. Ondanks al die luider worden. De signalen uit de spelers aan deze trainer die signalen Bleef naar p&r dan en Slikken resultaat was gisteren dat hij er natuurlijk niet op afgerekend worden dat de kritiek van de van de supporters nog veel harder ging zijn en dat heeft hij natuurlijk niet zo graag en toen de situatie is nu wel anders wat heb je daaraan Luigi hebben gezegd. Oké, de 2e moet buiten. Oké we zitten de trainer aan de deur.

[00:45:29]

Laat het dan niet. Misschien morgen tegen Appie twee dus de bouw ligt nu in het kamp van de spelers. Ja die zullen opgelucht zijn in elkaar, want ja, we hebben gehoord wat roman jaremtsjoek zijn na die gewonnen. Wedstrijd was het dan nog terug. Het was interessant dat ik daarnet Ivan de witte moeten zeggen dat hij nog nooit zo'n grote weerstand had gevoeld binnen de spelersgroep. Dat is dan een nieuw inzicht van de voorbije dagen neem ik aan, Maar ja, het is precies dat maar wat een over is gewonnen.

[00:45:58]

Tegen KV Mechelen zei wat zeer verrassend wordt en zeer openhartig En dat bleek dan toch redelijk gedragen binnen de spelersgroep, want ik weet dat jij en zoek naar dat onderhoud met de witte die dag of twee later in de krant. Het Laatste Nieuws van vertellen dat het ook begrepen had dat het toch geen breed gedragen visie was ze binnen de spelersgroep welk jaar werd eigenlijk gevraagd verplicht om zijn verontschuldiging aan te bieden voor de spelersgroep en die zei dat is goed. Ik zal het doen als blijkt dat wat ik heb gezegd niet gedragen worden spelersgroep.

[00:46:31]

Dat lukt natuurlijk niet gevuld te zijn, dus heeft het gewerkt dus op halve niks uit de lucht te komen vallen. Dat vind ik niet. Helemaal correct met blijf nog de vraag natuurlijk. Oké Happy van de witte. Die zit al zo lang in dat voetbal die die kent. Alle ins en outs. Die zit ook in ter wereld weet hoe hij mensen op de juiste plaats moet zetten hoe ze moet aantrekken enzo voor. Hoe heeft hij zich wel zo kunnen vergissen. Dat is een vraag die alleen kan beantwoorden als je dat zou willen natuurlijk.

[00:46:58]

Later gesprek, want het kan niet zijn dat ze niet wisten hoe lossen we willen niet denkt over de voetbalploeg laat voetballen. Hoe zijn voetbal filosofie je toch niet helemaal met het DNA dat aangeeft ontwikkeld. De voorbije jaren dat de spelersgroep die ze toch tegen en verkoopprijs hadden samen gestoten niet meteen compatibel was met de manier waarop lopen en dan graag laat voetballen en dat hij dat op zijn brood gevonden. De leeftijd bericht. Toch niet helemaal anders meer gaat gaat doen en de verhalen die nu naar boven komen niet teveel beelden bekijken.

[00:47:33]

Heel vaak te laat komen op afspraak de organisatie binnen de club.

[00:47:40]

Op zijn beloop laten. Waardoor laat ik mij nu zeggen, pinda flippies was chaos heerst eigenlijk niet al te hard te werken wel behouden, Maar je zou kunnen zeggen. Je kan het dan weer meteen vragen, want mijn assistent geweest 3 jaar bij Antwerpen Maar misschien was dat geen neutrale Bron want de Decker en Bernie dat heeft hij goed gemasseerd. Dat was dat was een goede klik, dus misschien was de deckerlaan beloning. Zou je dat allemaal niet vertellen, hè. Je kan de telefoon heen even naar de Bosuil bellen en dan komt dat allemaal vertellen.

[00:48:08]

Dus dat is vreemd dat dat niet hebben geweten alleen en die van de Wit is iemand die een soort match moet hebben met een training, zoals die had met vanhaezebrouck, zodat hij had met Michel Preud'homme en anders dan die wat onbeschofte driftkikker Langs de Lijn of die cynicus op de persconferentie is. Bernie hoe laat kan ik mij vertellen, want kipsalade gemaakt en fijn man en dewitten. Hand-in-hand is wel een fijne koolzuur, iemand die beleefd en belezen is en met wie je over de.

[00:48:40]

Levensvragen kan filosoferen wat lekkers bij een goed glas wijn bijvoorbeeld in het zuiden van Frankrijk en uiteraard ook iemand die verhaal kan vertellen en zijn filosofie kan ontwikkelen over voetbal nog 50 carrière gaat als spelen lang geleden En ook wel als trainer natuurlijk dus dat je dan uiteindelijk je laat inpakken. Dan zal ik het dan doen. Dat kan ik misschien ook een beetje voelen. Dat is dan verkeerd. De vraag die je ook met zullen is. Ze hebben geslagen op de persconferentie allebei eigenlijk de witte en Luigi alleen stel ik mijn vraag.

[00:49:14]

Moet je dat alleen maar doen de aanstelling van Bernie of ook voor het ontslag van je stoor op want ook dat hebben ze toch geen ervaring toch verschrikkelijk verkeerd ingeschat minder alle soorten paniekreactie, want dat ontslag is blijkbaar toch de spelersgroep en misschien wel de hele club op zijn kop gezet en voor voor een soort. Ja, chaos gecreëerd binnen die Club een soort onwerkbaar klimaat gecreëerd.

[00:49:40]

Waarvoor zijn de prijzen betaald in de competitie? Dat kan misschien nog wel rechtgezet worden als het gauw keert, maar waarvoor ze de prijs dreigde te betalen in het nastreven van grote dromen. Die begint morgen tegen Ja en nu neemt de wind attacker het over het wordt gezegd dat ze niet meteen op zoek gaan naar een andere trein naar welk gevoel heb jij daarbij is hij een tussen paus en dit straks zijn toch weer op de Trom of is dat zijn geruchten vanhaezebrouck zegt altijd dat hij door door privéomstandigheden niet meteen aan de slag kan.

[00:50:15]

Ik weet dat hij dus ook gesolliciteerd is ook uit het buitenland, dus ik denk dat ik weet niet hoe ik daar mee staat en zij Antwerpen ook. Het is een prikkie. Antwerps Deze was de eerste keuze eigenlijk dat dat is dus MPV kwestie, maar in de dikke is zeker een Vakman want hij heeft die zei die Antwerpen naar de hoogste klasse heeft gebracht en hij moest al een beetje pijnlijk plaatsen bevroren voor Loveland omdat ze dat moment aantocht vonden dat hij nog niet helemaal vrij was voor.

[00:50:40]

Dat zou kunnen Hij heeft 3 jaar nu kunnen leren naast de beloning zou zeggen open heeft de goede dingen geleerd en ik zei de slechte vergeten, want ik moet natuurlijk wel met de agent nu iets anders doen dan wat hij die jaren bij Billy mee heeft gedaan, maar ik denk dat we daar zeker toe in staat is en ik denk dat er wel vanuit toe van het grootste belang is voor Ik zou zeggen de psychologie en psychologie Martijn van de spelersgroep dat ook bitterballen er weer bijkomt.

[00:51:10]

Ja was dan ook toch een beetje weinig fraai opzij geschoven en we weten allemaal dat dat toch iemand is die die op korte termijn spelen. Ze goed gevoel kan geven en dat is wat nu de komende 24 uur ongeveer zijn er bijna zeker moet gaan moet gaan gebeuren. Dat is zorgen dat deze groep aan elkaar hangt dat deze groep ineens een soort vertrouwen boost krijgt en dan wint van van rabita in dat hoeft dan niet noodzakelijk met 5 naalden zijn zoals een belangrijk bestuurslid zei wat mogelijk was.

[00:51:40]

Officieel niet halen denk ik maar een whisky. Het kan verkeren in elk geval van x aantal weken geleden en de grote uitdager van Club Brugge groepen in een diepe. Daarvoor moeten we zijn nu niet aan die ook weer niet dus iemand die uitspreekt en Oké dan tijdelijk. Misschien op zijn bek gaat. Ja ik ben niet de man die dan zeggen. Haha. Kijk eens grote mond en nu Nee dat vind ik niet. Wat hebben we hebben in in het voetbal te weinig van dat soort mensen gehad die dat ze durven uitspreken.

[00:52:09]

Dus nee, wat dat betreft de rest niet, maar wat dat betreft doe ze voor Oké dankjewel Peter We zitten al bijna in de sloot niet altijd een beetje gevochten. Dat verhaal van tante Thomas vandaag. Dat kon wel natuurlijk beetje verrassend, maar het duwtje. De witte staat natuurlijk wel bekend voor af en toe een eigengereide keuze en ze leiden de club 2000 denk ik met een specifieke hand en ze zijn er wel bij gevaren. Het gaat wel dacht dat ze overgenomen hebben maar.

[00:52:40]

10 voor mij en coaches wisselen op die manier. Ja, zo werkt dat nu eenmaal niet die chemie. Die moet heeft in een team je zo belangrijk en het belangrijkste werk doe je eigenlijk tussenseizoen seizoensstart. Dan moet je gewoon vertrokken zijn en dan moet je al die puzzelstuk in elkaar vallen en om dan te zien bij jou trainer 3 zit met een pas begonnen competitie dan een beetje jammer. Oké vraag nog een beetje bent gekomen bij zitten we kijken nog naar uit deze week niet moeilijk in jouw geval denk ik vanmorgen en de tijd weet ik vertrek morgen.

[00:53:16]

Veel plezier laat. Dankjewel Dikke panelen. Dankjewel Thomas van der Spiegel Veel plezier met Wonderland dag.