Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond voetbal en geld op het gebruiken raam en op de Superbowl de jaarlijkse sport hoogmis in de Verenigde Staten zoals altijd mag ik twee gasten verwelkomen en vandaag zijn dat Sporza voetbal collega. Peter van de band Barefoot van de tijd Peter de Vries Goedenavond Goedenavond Goedenavond Peter vanaf morgen 3 dagen lang mee kunnen voetballen en dat in de bittere kou is dat afzien voor een voetbalcommentator. Ik ben niet zo koud, dus ik kan daar meestal zeer goed tegen en ik zie veel collega's al bij laten we zeggen 5 graden boven nul reypenaer, dekentjes en handschoenen en zo aan, dus ik heb gisteren commentaar geven op de wedstrijd tussen Genk en dan zonder handschoenen omgeving toe dat ik ze vergeten was, maar nee, ik heb er niet zoveel last van moet ik zeggen en neem jij vaak nog notities.

[00:01:00]

Wedstrijd is dat niet het moeilijkste dan toch tegen noteren of dat was vooral moeilijke vorige zaterdag want bij Standard tegen oud-heverlee Leuven was het niet zo koud, maar het regent het pijpenstelen en door de wind waait door de regen op de perstribune. Dus alles was nat en maar uit mijn periode van lokaal correspondent bij het Nieuwsblad lang geleden weet ik dat potlood nog schrijft op papier. Heb ik daar voor het eerst sinds 25 jaar Nooit aangenomen met met potlood. Oké jongen collega's knoop het in je oren gelukkig zijn.

[00:01:30]

Heb jij goed geslapen? Korte nacht. Ja ik heb Super Bowl kijken is vanavond zoals denk ik steeds meer mensen onder de toch. Ja laatste sportieve vooral en dan naar buiten toen ook een evenement antwoorden. Ja zeker door de mythische figuur stel aan Tom Brady weer 7e super op 10 deelname zijn, dus die finale van te maken. Voetbalstand. Ja, het is toch wel indrukwekkend. Je hebt er zelfs een dagje vrij of voorgenomen. Absoluut niet kunnen slapen dan. Ik wil niet met kleine oogjes.

[00:01:59]

Die is op gebleven voor de Superbowl Nee want ik heb eigenlijk de drie collega's hebben wij om 4 uur vanmorgen nog beginnen. Een sms'je sturen met hun was een zonde. Tot straks gaan we het nog wat meer hebben over die Super Bowl gewonnen door de buccaneers temper B maar beginnen met de momenten van de week en eerste de keuze van Dries Er is wat aan de hand in België daarop rensenbrink. Jij begint te piepen. Ik weten naar Rob rensenbrink. Hebben ze niet meer zo'n linksbuiten gehad. Die zal voor indruk maakt als Noa lang 11 doelpunten 6.

[00:02:33]

Assist is hij nou iemand die bij de eerste de beste wedstrijd door de Boer op zijn minst geselecteerd moet worden om te kijken of hij in aanmerking komt voor Engels elftal. Ja, maar ja, Jeetje ik vind ik vind het een hype Encyclopedie gozer het nu weer goed doet, maar we zijn net bezig nl doelpunt S6 accessoires en de meester maakt hij ook nog in 6 weken tijd gehad om vanaf 20 december is je echt aan het scoren tegen open en sint-truiden?.

[00:02:59]

Vanaf elkaar spelen van de maand en en en allemaal van dat soort clubs Ja politie hè. Noa lang is al even en hij bij ons. En nu hebben ze hem ook weer op gemaakt in zijn duitsland-nederland. Wat is meewarigheid wel over die Belgische competitie wel Ja ik herinner mij dat ik voor het seizoen van een concurrerende club en iemand van de concurrerende club van Club Brugge een WhatsAppje krijgen met de boodschappen in de gaten. Dat moet de transfer van dit jaar. Ja de man bleek gelijk te hebben tot nu toe ga als goals.

[00:03:31]

Hij doet bewegen en hij doet acties die ik al jaren niet meer heb gezien, maar wat ik het ook interessant vindt, is dat discussie weer open gaat weer beter of slechter competitie is om het zo te zeggen Nederland of België Het is een soms een beetje discussie, maar ik denk dat het misschien nog te maken heeft met met Ajax en het Nederlandse voetbal zelf, omdat Ajax is een fantastische club die prestaties die dat Paul Marit en niemand van ja buiten de grote vijf.

[00:03:59]

Is de grootste club buiten de grotere competities? Dan denk ik ja, niemand doet ze dat na wat is ook een beetje te denken ook soms een beetje sektarisch over posities Cindy grote kruik tijd aan die wifi 3-pack linksbuiten lekker buiten. En hoelang past niet in dat mannetje omdat Eigenlijk overal zwerfkatten speelt en lopen zijn eigenlijk? Ja zijn eigen ding doet een beetje een zwerver of het fout is en ik denk dat Ajax daar moeite mee had om later. Misschien is dat hij misschien toch wel op termijn een speler had kunnen zijn voor Ajax wel goed genoeg is, maar dat is geen paste denk ik beter.

[00:04:32]

Zie jij dat ook als de transfer van het jaar nog bellen op dit moment, maar ik zou zeggen kom precies over transfers van het jaar vertrekken. Niet begin februari, maar in mij wanneer het doet natuurlijk in dat dat lange sensationele aanwezig is voor onze competitie. Dat staat buiten en het Ik zal het probeert mij nog altijd dat men in Nederland nog meewarig doet en dat mijn daar nog twijfels over heeft over die Noa lang. Misschien toch niet in aanmerking zou kunnen komen voor.

[00:04:59]

De laatste keer dat ik heb gekeken als we toch niet bepaald de overschot aan het spelen zijn die het verschil maken, dus en de man die spekjes ook informeert, want allang beslist ook op wedstrijd competitie. Dus er is helemaal niets plaatsen. Dat is het probleem van van lang was ook wel een beetje concurrentie bij Ajax Oké die is daar groter dan dan bij Club Brugge en ja, op een moment ook uiteraard aanvoelen iemand met het Ajax broek die dag toen jij krijgt toch niet echt veel kunnen spelen.

[00:05:29]

Ik en zetten de stappen weg. Het was al een beetje discussie over kopen of huren zo verder en niet, dus ik denk dat ik terug naar de zaak heeft gedaan en dat Ajax een beursgenoteerd bedrijf nog wel een keer zal nadenken wanneer de transfer de prijs die ik zal incasseren voor lang hopelijk over een paar jaar bekend handen voor jou moment beter blijven we trouwens bij Ajax maandagavond sluiten. Transfermarkt. Dinsdagavond moet die lijst ingeleverd zijn met de spelers dan.

[00:05:59]

Woensdag Doordat hij niet op die lijst staat. Wat is er misgegaan met die foto? Maar je staat op je pc zo simpel of heeft iemand echt hem vergeten bedoel hij is niet vergeten. Het is inderdaad een ja, iets met computers vinkje aanzetten uitzetten en daar iets verkeerd gegaan. Hij stond wel degelijk op de lijst, maar is dat boek dicht? Kan hij gewoon echt niet spelen in Europa League natuurlijk Zullen wij alle zeilen bijzetten en het is een vitaliteit en natuurlijk Sorry vitaliteit wijselijk een kleinigheid detail verkeerd gegaan is met een vinkje aan en uitzetten.

[00:06:38]

Je wilt zeggen onrechtvaardig dat je zoiets niet mee zou kunnen doen dat hij van hele grote consequenties Dat was de trainer van Ajax Erik ten Hag heel pijnlijk moment uitleggen waarom die Sebastiaan alarm record transfer niet zou kunnen mee voetballen in Europa League Soms kan je zo'n verschrikkelijke week hebben als voetbalclub meestal is dat op het veld en dat je een paar nederlaag gelijk belangrijke wedstrijden verloren gaan. Nu was dat.

[00:06:59]

Ajax en vierledig drama zal ik maar zeggen. Ze hebben ze toch gekocht voor ik wat geld mocht ook mijn spullen in de knock-out fase van de Europa League Marian de lijst is daarin moet aanvinken weer open zetten en dan gebeurt het ook wel een keertje vindt en dan denk je per ongeluk weer weg. Dat is natuurlijk een zeer pijnlijke uitschuiven, maar daar bovenop komen nog en dat is zeer. Dat is Eigen belang voor wat ik zei beursgenoteerd bedrijf Ajax de positieve dopingcontrole van de boeman André onana.

[00:07:31]

En ook al bleek. Jan heeft een soort vochtafdrijvende pil genomen voor zijn vrouw was voor eens even de zweef herkent wel dat er waarschijnlijk geen kwaad op zich mee gemoeid was. Vandaar dat hij ook maar één jaar schijt gekregen en niet de gebruikelijke vier, maar voor Ajax is streep door de rekening, Want wij ook nog een contract tot 2022 waarschijnlijk een beetje het moment om hem te helpen te maken. 3040 minuten zou zijn marktwaarde zijn en dat hebben ze nu geen geld gezien, want niemand weet natuurlijk water.

[00:07:59]

Nog zo voor voor betaald worden en daarnaast Gaan we nog twee elementen die minder in de media zijn gekomen. Quincy promes die gekocht voor 15000000, Maar ja het niet echt goed had gedaan bij gestrand weer bij spartak. De hoop. Als je 9000000 kunnen we daar van krijgen wij zijn zijn boek, waar heb ik genoteerd wat ik zeg maar de financiële man naast mij nog ongeveer 10 was dus het verlies Oké dat hij min of meer gecompenseerd voor mij ruimte met mogelijke celstraf boven het hoofd en met dat met die familie twisten dat meisje dat ergens in een knie is gestoken, dus de Russen zeg het nog maar even nadenken en dat zeer Jong Talent dat pas in de toekomst en wat wat doelpunten heeft gemaakt.

[00:08:40]

Tot straks zomaar transfervrij weg. Wat moet in plaats van eerst een paar jaar te voetballen daarna voor veel geld verkocht worden, dus alles bij mekaar voor een beursgenoteerd bedrijf als als Ajax ziyech, donkerweg en oma gezegd. Dat is dan het grote Ajax professioneel gelijk. Daar kijken we naar het park stadion NAC spelers in.

[00:08:59]

Het slechte voorbeeld voor velen clubs in in België Dat kan ook kan daar ook gebeuren. Ik wil nog even ingaan omdat doping geval van die door Manon aan het is wat Ajax directeur van der Sar daarover te zeggen. Had Ajax Andre onana is door de Europese voetbalbond UEFA voor 12 maanden geschorst. Wij zouden doping regels hebben over trailer je het gebeurd. Is dat André in verkeerd pilletje ingenomen? Hij komt met dat die hoofdpijn had en gierig was. Heeft hij dacht dat hij naar Schiedam en dat ja, pak de verkeerde strip strips lijkt heel erg op elkaar bijna dezelfde namen niet spierversterkend this sneller door.

[00:09:38]

Dit is duidelijk iets wat wat per ongeluk gebeurd is dat en dit niet zo dat hij met met infusen aan zijn armen gevonden in een hotelkamer dus in die Mate denk dat dit exclusief is eigenlijk is dat een excessieve straf van 1 jaar als wielrenners met excuses af komen, dan hebben we daarop meestal weinig begrip.

[00:09:59]

Halen we een keer mee waren de schouders op, dus ik vind dat we voor voetballers daar ook niet anders moeten reageren. Het is en het is best mogelijk. Ik zou zeggen als ik thuis ben dat pilletje inneem dan rekening tussen een aspirine, want er staat toch vrij duidelijk op en wat anders, maar oké, het wordt gezegd. Dat is wel en dat kan gebruikt worden. Misschien andere dingen te Dan is het toch al een beetje verdacht en zou ik zeggen, maar alles bij elkaar komt hier dan wat ik al zei goed vanaf want in principe had het 4 jaar kunnen zijn.

[00:10:31]

Het is nu 1 jaar en regel is tweemaal al sporten bij je verantwoordelijk voor wat dingen en dat is een heel harde realiteit en die zijn vaak eenvoudige jongens die niet vertrouwd zijn met met medische begeleiding, Maar ja, Ook dat is een van de verantwoordelijkheden die horen bij het bestaan van een profvoetballer Wat Je neemt me niet zomaar thuis in de medicijnkast dan maar een pilletje nemen. Ik zal een apart factuur maken dat daar geleverd is door de dokter en toen met denken trouwens ook aan Sara errani tennisster Italiaanse die.

[00:10:59]

Betrapt werd en dat kwam dan door de pilletjes jaar moeder had genomen en waarvan deeltjes op het aanrecht van de keuken waar beland en zo naar lichaam enzovoort, Maar inderdaad in het voetbal behaalde Anderlecht gisteren een belangrijke overwinning bij Racing Genk de collega's van van de televisie. Ik was hem nu net na de match. Ik kom er toe aan zat nog 15 seconden, want ze was van Gent naar wieltjes en dat maakt me 15 seconden praten. Typisch. Iemand heeft Anouar 20 minuten tegenhouden voor de persconferentie. Die voor zijn eigen interviews, dus Dus in deze volgorde Anouar vijf minuten vroeger terugkomt kan ik vijf minuten vroeger met de spelers praten.

[00:11:54]

Kan ik vijf minuten vroeg naar buiten komen. Sneeuwbaleffect nou eens een mop.

[00:11:59]

Flower Wat was die goed gemutst? Vincent Kompany maar met herten reden Peter want belangrijke punten gepakt. Ben rechtstreeks zijn concurrenten. De manier waarop kocht erop. Ja het was dit de manier waarop en natuurlijk het resultaat op bezoek bij bij Racing Genk en Ja na de winterstop is het toch op en af gegaan en Meer Af dan op en je zag ook alles ook tijdens de wedstrijd. Je zag de spanning voorafje zag de opluchting nadien en zijn zijn vrolijkheid en zijn Heerlijkheid op de persconferentie dat nog een keer hoe belangrijk overwinning was verkeerd is, maar maar een volgen natuurlijk.

[00:12:38]

Dus de landing is nog nog lang niet in de auto, maar en goed zoals je van een boom terecht opmerkte. Hij begreep niet hoe ik denk zo zwak had had gespeeld in BNN balverlies, Maar tegelijkertijd heeft het zeer goed gedaan en ze beginnen eigenlijk toch aan de wedstrijd met een een een achterstand in en dat jongen Elftal met dat dat piepjonge Had samen met kalender.

[00:12:59]

Maar met Sammy lokonga en Elijah heeft zich op dit moment niet laten. Destabiliseren heeft gewoon voor gevoetbald nog een keer dat wel een beetje in de hand gewerkt worden door het ging. Dus ja, het is het is een prestatie waar Anderlecht Ik zou toch boven om dat te zeggen, maar die ik wou een slag om de arm Misschien wel een keer de start kan zijn van een van de stap hogerop. Ja nu Donderdag is het zeker de beker bij u in de vesting van Felice mazzu gaan leveren.

[00:13:27]

Misschien wel andere koek. Ja iedereen weet ondertussen en heb net iets moeilijker hebben wanneer de ruimte klein is en Meester gebleken in het in de dikte van de ruimtes en het neutraliseren van de tegenstander heeft de reputatie bij Charleroi gemaakt en zijn overgang naar Genk verdient, maar wat ik wil bij Anderlecht en dat vond ik eigenlijk in de luiken bij een dubbele kosten als ik dat zo nog een keer mag noemen ook dat is dat ze wil altijd de focus hebben. Scherp zijn gemotiveerd zijn er wat van willen maken en in.

[00:13:59]

Is zeer duidelijk gestoten door het management zal ik maar zeggen dat de beker van België wil een hele belangrijke competitie is, want want Oké het is een kortere weg naar naar Europa maar maar die clip zou in een in de fase waarin ze zich bevindt ook wel baat hebben bij een bij machine trofee en de titel van landskampioen gaat het natuurlijk niet zijn. Dus misschien wel de beker, dus ik denk dat we zonder garantie op donderdag en een zere scherpe gemotiveerd en volledig Anderlecht mogen mogen verwachten bij leuke wedstrijd over is om om naar uit te kijken.

[00:14:32]

Helaas zonder publiek in dat in dat lieftallige zal ik het doen om niet te zeggen bouwvallige stadion van Als ik het goed heb zat Roberto Martinez in de tribune gisteren wat heeft hij volgens jou geleerd? Geen idee en zat ook op de boot. Ik denk niet dat hij daar veel voor NS wakker gebleven heeft gehad aangaf.

[00:14:59]

Sambi lokonga op lange termijn Sorry moet hij natuurlijk in aanmerking komt en nog een paar andere jongen bezig. Daar zijn we spelen die Misschien de toekomst kunnen uitmaken voor de Rode Duivels maakt niet met niet meteen voor het voor de camera op het veld doet Anderlecht het op dit ogenblik beter. Dan is een boekhouding kunnen we zeggen Dries de cijfers zijn vrijgegeven en vorig jaar vorige week in seizoen 21 schip verliest van €35 in de boeken naar meest. Gewoon een slechte leerling in de klas van de Belgische profclubs met een totaal verlies van al die Club Samen van 53000000.

[00:15:35]

Ja, dat blijft toch slikken ook al weten we hoe problematisch is situatie is bij ons ligt uiteraard die 35000000 was op zich al bekend tegen dat we nog niet weten Anderlecht heeft als vorig jaar 1920 zijn jaarrekening nog niet gepubliceerd. We weten ook niet waarom, maar dat zou eigenlijk waarschijnlijk wel nog meer in details opleveren of via de schuld ook politie. Alleen die zit.

[00:15:59]

Met een bedrijf natuurlijk qua resultaat nog wat je naar moet kijken om een bedrijf beoordelen, maar natuurlijk. Ja, die 35000000 na vorig jaar ook al 24 spreekt tot de verbeelding natuurlijk is ook de reden was Anderlecht app het veld staat met een huurlingenleger zijn op mijn allemaal verhuurde spelers. Dus ja, die situatie is is wat is en daar komt maar geen oplossing omdat de aandeelhouders bij Marokko ging vinden, want het was al langer afspraak om te proberen. Is het meisje bent van Anderlecht van de club wel schulden van Marco laten omzetten in aandelen.

[00:16:32]

De schuld wegstrepen eigenlijk €15 en dan extra Candy Club pompen. Nu hebben ze nu hebben ze om de verpleging te halen hebben ze 5000000 erbij gestopt dat altijd van moet. Dat was echt ontmoeten omdat de Sandra had even na correctie wordt fijne Fancy Fair Play hadden ze 718 verlies 27 bedoel dat zijn de regels 27 uur kapitalis elektrisch die ze hadden gedaan waar het maximum 30 is, dus als je de wachtrij.

[00:16:59]

10 minuten verlies je maximaal 5 minuten verlies hebben vandaag niet omdat ze moeten bij pompen en de de grote hoop is nu dat dit een opstapje is naar een definitieve akkoord niet als ik afgelopen weekend Michael verschueren, dus de belangrijkste kleine aandeelhouder van de club lees. Ja dan zie je toch wel dat er nog dat er dat er nog wel wat ruis op de lijn zit, dus een snelle oplossing lijkt mij nog niet voor meteen. Dat viel mij inderdaad ook op. We hebben het allemaal gelezen in het laatste nieuws Dat interview met Verschuren dat hij daar zegt van ja zo, Maar telkens weer geld op tafel gooien.

[00:17:32]

Dat is toch niet de manier waarop een onderneming kan bestaan, maar dat vond ik in een vreemde opmerking. Dat was een terechte opmerking in het tijdperk. Daarvoor waren waren inderdaad opmerkt hebben geld gelijk bij de overname. Daarna geld ingestopt is allemaal buiten gegooid en Delano maar ik zou zeggen sinds Sinds een jaar een klein jarig. Hij zit altijd andere beleid en zeer zeer zeer zuinige beleid en Er ligt een plan op tafel en.

[00:17:59]

Niet zomaar op nieuw geld in de club stoppen en dan dan een vrijgeleide Nee deze zeer strak financiële zeer zuinige plan opgesteld, dus het is niet zo dat de maria-oord in gestopt en dan weer weg wordt. Smaller is wel geld nodig en die ik kapot aanvulling is nodig om te kunnen bouwen en dan op termijn weer en gezonde Club te worden, Dus dat vond ik op zich in en uitspraak die eigenlijk vooral wat doet pas op het verleden verbaasd dat jullie dat het toch zo'n werk van relatief lange adem lijkt te zijn of is dat niet zo behandel echt de situatie dus ook dramatische de club Sittard wel in die put zijn.

[00:18:38]

Ze moeten daaruit raken en daar zijn gewoon daar is gewoon geld voor nodig. Dus dat zo lang duurt dat verbaast me niet en ik denk dat zelfs het enige wat ik heel snel kan uitbreiden is, denk ik. Alsnog. Is die talenten die toch wel blijven komen en had je nu niet gisteren gespeelde Stabilo conga. Er komt ook een Mario stroeykens aan morgen van gezegd wordt als hij dat.

[00:18:59]

Middelkoop en 2013 kunnen verkopen. Ja dan zijn ze snelheid buiten pinari en die niet ja, dan zal het misschien nog langer duren tenzij dat rechte een forse Cash injectie komt alleen maar natuurlijk niet wat meer boekhandel in de club heeft ik stokjes samen weg en kinderen ook al boven 100 miljoen zit dus op zich ja, het is het is een beetje een bodemloze put geweest en de voorbije jaren Anderlecht en is dat waar is dat met sportief? Succes dan Europees voetbal. Europees voetbal is geen garantie zou gebeuren, maar dat geeft niet dat alle problemen daarmee opgelost zijn, maar dat gaat wel weer mogelijkheden en dat kan misschien voorkomen dat inderdaad een van die sleutel spelers sambi lokonga bijvoorbeeld nu dan toch weer in de zomer moet verkocht op een andere die eventueel de komende maanden furore maakte.

[00:19:50]

Dus dus wat dat betreft zal het ook wel Europees geld zijn ook de inkomsten zijn natuurlijk een beetje onzeker als in de voorronde te.

[00:19:59]

Vooruitkijken. Ik had ook uit gaan natuurlijk waardoor het witte streep door de rekening is, ofwel toch weer een van de van de talenten te gelde maken en ik zou zeggen om niet daarvan afhankelijk te zijn natuurlijk de derde mogelijkheid. Dat is dat de aandeelhouders as embase mekaar vinden en Andy structurele oplossing die op tafel ligt dan proberen te ondersteunen en daar en daar en vergelijk vinden mekaar vinden en pannenkoeken, maar daar zijn we toch niet. Nee dat is dan heb ik er zijn allerlei elementen die daar die daarin mee spelen en om te zeggen dat hij oplossing er morgen gaat liggen.

[00:20:32]

Nee omdat ja, de kleine hebben al heel veel gegeven. Dus misschien aan de andere. Zij willen ook hun zeggenschap over de club niet verliezen willen toch soorten controle behouden zien wat er gebeurt met met de club, dus ik denk dat het nog wel flink moet gepraat worden wat betreft, maar het is wel oplosbare, denk ik, want kijk eens naar de Borussia Dortmund zij hebben denk ik 2403 de Champions League gewonnen. Ze waren een paar jaar laat.

[00:20:59]

Naar failliet en ik heb ooit een lezing meegemaakt van de financieel directeur die uitgelegd en gedaan Excuseer Ja dat klopt en maar kijk eens wat ik vandaag Statensingel powerhouse in Europa opnieuw dus het is oplosbaar denk ik alleen moet Anderlecht alles goed gaan nadenken en zeker dat ze nog willen met de club n97 wordt nog helemaal de oplossing een deel van de oplossing van Barbie en dan in die periode en jouw kleding heeft toegestaan aan Borussia Dortmund een cruciale lening op dat moment om ervoor te zorgen dat het lukt niet vergeten te vragen maar waarom is zo gaat het daar in Duitsland worden aan toe Ja dat doen we dan wel ja en ondertussen Is er iemand in de jaren nadien Ja de grote concurrent geweest in de periode Jurgen klopp wel een paar titels en bekers heeft afgestemd van warmer als we nu even naar die Belgische krom profclubs in het geheel kijken.

[00:21:59]

Chubby verlies cijfers 350 mln vooral die Club samen. Oké, zijn een paar grote bij die een flink stuk voor een rekening nemen op altijd alleen blijven Ook Antwerpen maar ja, Hoe zorg je dat allemaal vinden wel die verliezen vond ik op zich niet zo nieuws om dan die jaarrekeningen waren ongepubliceerd. Het ging mij dat jij nog iets wat ik belangrijk vind of mensen is even belangrijk is wat ik niet wist is die chauffeur. Place was ik net uitgelegd deze warme dit gepubliceerd en die cijfers woorden gecorrigeerd en dan ook gezegd op basis daarvan te breken, omdat dat in discussie is de sollicitatiecommissie clubs meest opgevallen was was de laatste lijntje, dus wat er staat Cache Total Capital increase disk.

[00:22:46]

Cache zijn kapitaal lesgeld die meiden club heeft gestopt eigenlijk om zo vrij te houden en dan kom ik uit op 3 uur tijd op bijna op een kwartier euro 221 minuten om precies te zijn, Anderlecht.

[00:22:59]

13000162 dl 3620 Ja dat vind ik ook wel op wat ik dan Nou kijk naar die cijfers ook geen Goeie zaak Om een idee te geven ook wat het kost om te maken Antwerpen €22 in gestopt en vooral op mij opvalt. Is dat de clubs die in buitenland handen zijn of toch een aantal daarvan ook enorme Cash injectie in de club stop stoppen en ik dacht net dat we niet zo ver breder was gekomen om niet te afhankelijk te worden van een rijke suikeroom en eigenlijk meer geklutste laten werken op basis van inkomsten en uitgaven.

[00:23:34]

Het transfer zeggen die clubs Antwerpen namen altijd even leuke jongen kan ik minder zeggen. Oké, dit zijn investering bij bovenaan. De nieuwe bestedingen tijdelijke Lening de wijze van spreken en is het de bedoeling om als topclub geldige reden en Nadine zelfbedruipend zijn, want dit is zo'n fase waar wij door moeten bijvoorbeeld. Antwerpen heeft natuurlijk ook heel wat infrastructurele werken. Ja gedaan.

[00:23:59]

Overigens ook Het is een Rudy op sterven na dood was die gereanimeerd worden en waar want die cijfers zijn inderdaad dat denk ik dan weer 14 minuten verlies oud-heverlee Leuven maar heeft heeft ze meer dan genoeg Het is maar een pilsje maar het is Ja blijkbaar toch op een op een doordachte manier investeren om dan op termijn een gezonde club van interesseert in te rijden Infrastructuur en het personeelsbestand bijvoorbeeld zeker zo alleen dan stel ik mijn in discussie geweest in hoeverre genk-club Brugge dat soort clubs nog lang solidair willen zijn want die discussie rotte te gebruiken tegen die andere omdat zij eigenlijk bijna Zonder Grenzen zonder limieten geld kunnen de club stoppen Ja ik heb er wat beter zegt klopt ook wel een stuk knapper geschreven.

[00:24:59]

Want het is echt jou uitschelden. Fabrieken die die man eigenlijk en urine wil een fabriek gemaakt en dat dan de fabriek eigenlijk begint te draaien en geld kinderen transferpunt. Commercieel is op zich wel daar wel iets voor te zeggen. Alleen ja. Ja. En heb ik toch twijfels in hoeverre dat zij op termijn zullen kunnen staat zijn omdat dat geld kan genereren bij ons. Daarom twijfel ik daar niet over te huur soort sowieso denk ik. Hij zat er ook blijven, maar bij de andere vind ik die uitleg toch soms wat raar, maar op zich wel terwijl iets voor wat zeg wat.

[00:25:30]

Peter zegt. Ja, is wel maar ik vind wel deze is wel duidelijk als voetbal ligt boven zijn absoluut vrij eenvoudig conclusie van een nieuwe financiële man. Als je dat ziet als je dergelijke bedrijfstak zou hebben los van het voetbal zouden vandaag toch grote zorgen over maken en ik was ik denk dat het moet ik nou lachen, maar die zei dat ze toch een beetje beter opletten, want Vorig jaar was dat denk ik 80000053 minuten, maar het blijft natuurlijk toch wel.

[00:25:59]

Een zeer negatief cijfer voor laatste dat nog iets anders schrijven toe en bedrijfsarts dat ook nog doen die nog flink gesponsord door de overheid wat ook nog niet aan te komen en wat wat iedereen de gevolgen van Corona voorkomen. Dat is voor de volgende jaarrekeningen clubs hebben zeker de tering naar beneden gezet, denk ik dit seizoen kunnen ook moeilijk, maar quasi een hele jaar zonder inkomsten uit catering business gebeuren. Supporters eigenlijk ook merchandise Alkmaar op een laag pitje draai denk ik. Dan ben ik benieuwd naar de cijfers van volgend jaar een vraagje.

[00:26:34]

Nog niet luiken. 3G Femke weken geleden die licentie van Anderlecht dat komt wel in orde, maar standaard. Dat wordt een ander paar mouwen. Denk je er nog altijd zo naar? Ja op dit moment heb ik geen informatie omdat ik van de licentie commissie Heel weinig informatie komt dat het wat ik hoor is dat er nog altijd een probleem is en dat eigenlijk om de club te redden. Resort gekeken wordt naar de oven.

[00:26:59]

Of Amsterdam het redelijk. De denkt zijn licentie te kunnen halen. Misschien wel, Maar dat had ik toch hoor, intern of bij mensen die kunnen weten zeggen dat het wel ja, dat het wel vragen onderdoor tijd om naar deze berichten worden als ik zo mag zijn, maar op mijn moment niet is wel opvallend dat ze uiteindelijk toch niemand hebben verkocht, want daar toch overige speculeert wat eigenlijk gaan. Ze moeten doen En van hun sterkhouder samala dan in eerste instantie en verkopen om om de financien op orde te krijgen en dat hebben ze uiteindelijk toch niet gedaan of niet niet moeten doen En in eerste instantie leek en zeer kwalijke zaak dat de dieren met formeren niet doorging ondertussen denk ik dat ze dat ze finale wel redelijk te zijn.

[00:27:47]

Misschien was het al met die met die kennis in het achterhoofd dat we dinsdag gesprongen driedubbele vandaag zijn. Peter vandenbempt cendris barefoot van de tijd.

[00:27:59]

Verbazing vorige week bij Antwerpen Wijnegem Vercauteren toen die te horen kreeg dat de bekerwinnaar vanaf dit seizoen niet langer rechtstreeks geplaatst is voor de groepsfase van de Europa League maar eerst nog de laatste voorronde moet een badkamer allemaal in de hervorming van de Europese clubcompetities met naast de Champions zijn de Europa League vanaf komend seizoen een derde competitie. De conference League Wie speelt nu precies waar onze collega's van de NOS hebben. Het als volgt uitgelegd en je kunt Nederland erbij gewoon vervangen door België naast de Champions League in de Europa League maakt nu de conferentie van André eland mag in totaal 5 clubs afvaardigen voor deze drie toernooi.

[00:28:38]

De Kampioen plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League de nummer twee gaat naar de voorrondes van de Champions League de derde plaats in de kom eens even recht op deelname aan de voorronde van de conference. League dat geldt ook voor de winnaar van de play-offs. De bekerwinnaar mag zich opmaken voor de voorronde van de Europa League Ja de nummers 3 en 4 uit.

[00:28:59]

Fifa de vliegtuigstand de winnaar van de bagage die wel die zullen dus aan te houden in die nieuwe conference Lieke en 3e klasse in Europa Peter Wat moeten we daarvan vinden. Het kwam nu allemaal zo'n beetje in het is, maar het is natuurlijk niet wist niet hoe het staat in de steigers. Hè wat wat bekende zijn. En ja, het is toch een degradatie voor het Belgisch voetbal en slecht nieuws voor het Belgisch voetbal wordt daar wel Michael verschueren hadden het erover met het interview dat het financieel misschien wel op zijn.

[00:29:33]

Hier komt voor voor Belgische clubs in principe geacht worden in die lager aangeschreven conference League verder door te stoten dat het dan wel kan compenseren. Terwijl als je eruit gaat in de in de Europa League maar sportief vind ik het twee stappen achteruit voor het Belgisch voetbal, want de Belgische kust moet inderdaad nog voorrondes van de van The convoluted, want die kan vandaag niet spelen tegen wie gaat er dat zijn?.

[00:29:59]

De voorrondes nu zo vaak tegen de tegenstanders van de naam moeilijk kunnen uitspreken, dus ik hou mijn hart vast voor wat dat moet zijn en en ik vind de aantrekkingskracht nemen, maar want je hebt altijd Het Tweespan financiële spoor. Oké komt dat misschien op hetzelfde neer, Maar ja toch de aantrekkelijkheid van jouw visie gemeten met met betere Ploeg dat kan niet de Champions League uitzonderlijk, maar toch graag Europa League de voorbije jaren hebben de Belgische clubs voor een paar hele leuke tegenstanders getrokken uit beter voetballen en daar gaat het wat mij betreft als voetballiefhebber dan toch over dat die ging meten met leuke Club Het Betere voetballanden en niet met met onbekende tegenstanders uit achtergestelde voetbal Ja denk ik ook En dat interview of contacten divisie van de UEFA moet inclusiever weer meer kleinere landen moeten aanbod kunnen komen, maar wat is nu de werkelijke beweegreden van UWV om dit door te duwen?

[00:30:54]

Maar goed aan de basis ligt altijd de uitdrukkelijke wens van de.

[00:30:59]

Clubs om wat we in 2024 kunnen krijgen een soort gesloten competitie kunnen spelen waar ze eigenlijk alleen tegen elkaar voetballen en nog verder denken. Liefst ook de mondialisering van het voetbal. Zij willen nieuwe markten aanboren en als je het bekijkt vanuit een en economische standpunten businessmodel Ja kan ik het alleen maar gelijk heeft natuurlijk in Europa misschien te klein voor jouw witte Barcelona meidenmagazine graag ook in China en wie weet in de steeds en anders gaan we gaan voetballen, maar maar dat is de basis en UEFA is er natuurlijk alles aan gelegen die grote clubs aan boord te houden om de waarde van de Champions League te praten, want dat is ook voor de Wever natuurlijk de melkkoe en de Champions League zonder al die klus is natuurlijk geen Champions League en alles wat daarna is beslist is toch gewoon een functie daarvan hoe je het omdraait of keert.

[00:31:51]

Kan hem willen gaan geven en zeggen van de kleine tussen de Velden en ze willen niet graag voor om te spelen in jullie, maar dat is allemaal ik zou zeggen dat is allemaal.

[00:31:59]

Dressing, het gaat erom om de grote klus aan boord houden en zoveel mogelijk Surprise zonder dat je teveel precies moet doen en gaat dat lukken om in aan boord te houden. Dries ik denk het niet. Wat Ik verneem is alles heb ik al vertrokken is 2124 maat 20 of 24 clubs. Waar ligt een super zoals akkoord zijn tas tussen de clubs met de Real Madrid Manchester United Bikkel wie dat er mag nog zo bij zijn en hij is roman Bijvoorbeeld omdat hij boos beursgenoteerd zijn Kunnen jullie erbij kunnen niet bij die zijn flink aan het lopen, maar wat.

[00:32:35]

Ik verneem is is dat zijn 2024 absoluut gaan beginnen. Er zijn zoals porno dus gemaakt over wat Club spiegelingen wat ze kunnen dan inkomsten verwachten en blijkbaar is elke club. Die kraan gaat meedoen. De belofte gemaakt dat de mensen met een miljard euro per jaar hou qua omzet kunnen draaien of verdienen uit de uit de competitie en new teams. Als het doel zijn om wat Peter ook zegt iemand dialyseren.

[00:32:59]

Resort World League wel dus dat dan eigenlijk overal gaan voetballen maar daar zie ik als een soort Europees NBI met 400 mensen en ook die rijden afstanden enzo Dat zie ik wel gebeuren in Amerika ook gewoon gebeurd maar zo'n World League dat vind ik wel moeilijk om te vatten Heineken hoe mijn dat we elkaar had steken en ook de producten dus de merken die zitten wel in Europa Wat heb je buiten Europa nog Je hebt een Boca Juniors Palmeras Je hebt een River Plate maar buiten die me 5 clubs in zuid-amerika Heb jij niet zoveel meer maar toch is blijkbaar de droom onmiddellijk ja die grote voetbal Martin China India overal vs aan te gaan met Rosalie en ik denk dat ik toch hoor is dat UEFA een achterhoedegevecht voert waarde FIFA veel meer op de kar en springen is en beseft wat er gebeurt en dat eigenlijk de FIFA wel met de club meedoen is je beste vriendin is de voorzitter van de UEFA ja niet beseft wat het wel aan boord te houden maar het gaat gewoon niet lukken dus minder mensen die kunnen weten.

[00:33:59]

Zet een niet aan boord houden wat je daarnet voorstel is dan die soort super Champions League of we de adviezen van nu even eten echt wel in een computer eigenlijk, want er zijn grote banken en als je daar heeft ze wel duidelijk gezegd van kijk je deelnemen aan competities die niet onder de adviezen van de FIFA zal niet kunnen deelnemen aan competities van FIFA dus dan zou ik landen ploegen naar mijn idee dat spelers dezer dagen bedrijven zijn van de Sport dus ik zie je drie FIFA kan wel krijgen, maar ze gaat gebeuren dat er op bepaald moment de 100 beste voetballers ter wereld niet op een week en dat vieren verder laten komen.

[00:34:37]

Ik heb daar toch grote twijfel bij, maar aan de andere kant denk ik wel dat voetballers op een bepaald moment toch graag wereldkampioenschap voetbal spelen, dus dat is een soort krachtmeting voetballerij waarbij uiteindelijk toch de een of de andere zou gaan, denk ik. Ja, maar in welk scenario to kiss of het nu al dan niet onder auspiciën van de UEFA is, maar dat komt een big bang 1234.

[00:34:58]

Dat lijkt me ook al gesproken over Champions League voetbal of hoe je het ook wil noemen in het weekend. Ja hoe valt dat nog te rijden met Nationale competitie? Ja, Ook daar kan je kan je zeggen van Nationale competitie heeft allemaal geen belang meer. Wij kijken in naar internationaal voetbal in het weekend spelen ze de snelste op zaterdagmorgen. De Nationale komt die zijn. Dan maken we ons klaar voor voor internationaal Fantastisch maar ik ben waarschijnlijk een beetje naïef, maar ik geloof wel altijd in de lokale verankering van de voetbalsupporter en dat hij toch ik zeg altijd als het morgen op de trein gaat het toch over brugge-anderlecht en de vardy niet optreedt en niet over Real Madrid tegen Atlético de Bilbao voor meteen verrot of Barcelona Liverpool tegen Manchester City Nee de de betrokkenheid van de voetbalsupporter bij de lokale clubs.

[00:35:56]

Zal ik dan maar zeggen de grote en de kleine Ja ik denk dat dat toch.

[00:35:58]

Versterkers en als je dat Overboord gooien dat het niet noodzakelijk een goede zaak is en dat het zwaar weegt dat dat heeft lang in het kader van de beslissing die hoge poten kunnen ook. Laat dat duidelijk hebben, dus ik kan niet bellen. Misschien toch graag een kopje ook niemand rekening daar overheen, maar dat hij me toch zwaar om te zeggen van kijk, de voetbalfan gaat het Belgisch voetbal de rug toekeren en gaat zich orienteren richting het internationale top voetbal. Ja dat weet ik nog niet dat dat klopt, 10 miljoen.

[00:36:35]

Bel geweest van spreken tegenover Amy mayonaise en die hebben met voetbal. Denk dat ze die inkomsten daar maar wat beter zegt. Klopt. Volledig. Het is een beetje zoals je op de hoogte de kijkcijfers van de FC de Kampioenen film in België zijn vaak veel over van de gemiddelde grootte Hollywood film indenken Entertainment Daarmee kunnen vergelijken, dus dat hij lokale content die lokale verankering zeker met historische sport Amerikaanse Sport.

[00:36:58]

Verminder dat mijn dat toch niet mag vergeten. Daarmee ben ik hoor akkoord, maar Ze zien gewoon niet meer leuk voor hun ogen Aldi clubs. En als je denkt van Barcelona die de club balanceert op de rand van Barcelona is om duwen, omdat zij dat zij willen naar competitie omdat ze die centen nodig hebben En ook wat vaak vergeet wordt die grote clubs redenering ook bij barcelona-real Madrid Manchester United is misschien het beste voorbeeld, maar zij zien het ook dat de competitie dan weer geen eerlijke wordt en zeker zijn omdat zij in the world League of een super League weer minder afhankelijk zijn of die nu eindelijk een competitief voordeel hebben of een of een financieel voordeel, omdat heel veel van die clubs in handen zijn PSV Manchester City vanzelf wandelen of State of Emiraten of steenrijke eigenaar waarop zij zien dat of een soort herstel van het evenwicht, omdat daar dan het geld gaat geen reet worden opnieuw voor voetbal zelf van een getuige van het ongelooflijke hypocrisie, want als je weet dat.

[00:37:58]

Salona meer dan 500000000 betaald en Messi terwijl de schade oplopen tot boven het dat is even goed competitievervalsing als een Amy of natuurlijk dus met Real Madrid in de de bescherming door door de Spaanse banken al een eeuwigheid. Die kunnen zich daar die spullen meenemen, want er is geen enkele bank. Die zijn hoofd gaat halen om aandelen van Barcelona zijn geld terug te vragen. Natuurlijk is dus wat dat betreft zijn ze elkaar waard op een op een op een op dezelfde manier en wat ik nog wilde zeggen over Michael verschueren kritiek, omdat hij de zaak van het Belgisch voetbal niet echt goede plek heeft in de commissie, Maar goed, ik denk dat dat dat je dat niet kan kwaad kan duiden dat hij daar als belegde niet heeft.

[00:38:45]

Deze ontwikkeling heeft kunnen tegenhouden, maar ik denk dat ze dan wel wordt kwalijk genomen dat hij dat probeert te verdedigen tegenover het Belgisch voetbal terwijl een over groot deel van de club. Leiden zat ook zien als zeer slecht nieuws voor voor het Belgisch voetbal.

[00:38:58]

Ook op het IJsselmeer de komende jaar. Het lijkt natuurlijk ook het argument bij uitstek om haasten maken met beneliga. Dit zei projectleider betabit enkele maanden geleden feedback die jij toen kreeg over de benen Liga van de clubs. Nou ik had me best voorbereid op een op een kritisch kritisch recessie en mijn was ook wel, maar met een positieve grondhouding, dus ik ben eigenlijk gewoon ze mode heel tevreden over het verloop van de vier sessies die we vandaag gehad hebben en ook de de feedback die we gisteren vanuit de Belgische Hoe krijgen eigenlijk wat er op neerkomt dat de logica achter het neerzetten van een beneliga initiatief begrijpt dat we natuurlijk nog heel veel vragen zijn in de uitwerking ervan, maar dat men ook wel begrijpt dat dit wel een antwoord kan zijn om in het internationale voetbalgeweld een betere positie in te gaan nemen.

[00:39:52]

Dat lijkt me logisch toch ook wat Michael verschueren denk ik ook verkeerd. Ik ben bezig precies.

[00:39:58]

Als je denkt dat je door België Nederland samen te voegen gaat kunnen concurreren op een of andere manier of met met de grote competities Ja dat helemaal niet natuurlijk, Maar in het kader van de inderdaad ontwikkelingen in het internationale voetbal vind ik de benen liggen zeker een goed idee, maar dan vooral omdat het interessanter competitie kan zijn dat je uit twee landen de beste ploeg brengt en dat aan nieuw soort Elan geven aan het voetballen, maar ik ken jou daarbij nog wel een keer wat ik daarnet ook zei dat je de lokale verankering van de voetbalveld niet dat het ook mag.

[00:40:36]

Mag verliezen en dat dat zelfde Nationale competitie die dan tweede klas is zou je kunnen zeggen in minder aandacht gaat krijgen dat hij toch de lokale voetballiefhebbers. De leverancier gaat zeer gaat aanspreken en en je creëert een grote markt. Dus inkomsten gaan grote zijn alleen stel ik mijn vraag.

[00:40:58]

Aardbei populatie daarvan wordt gemaakt en de bedragen die dan morgen doen zeker of het gaat over televisierechten te zeggen dan 104 en 112, maar de nieuwe markt 400 wel gezien denk ik heel Europa dat het plafond ongeveer bereik is wat televisierechten betreft het water in Frankrijk gebeurd is een zeer goed voorbeeld van iemand die zich ook verteld heeft enzo, maar de voetbal rechten heeft gegeven. Dus om zomaar van uitgaan dat de benen die ga een veelvoud aan. Ik heb het alleen voor televisierechten gaat beginnen. Nou toch voorzichtig mee zijn.

[00:41:33]

Groetjes ja, Er zit een andere kant aan hond Ajax naar wat. Ik verneem is Ajax toch? Ja Ajax een beetje verbolgen dat zij te horen heb gekregen dat hij geen deel zullen uitmaken van die Europese Super League tegen 2024 zien als een soort alternatief vinden jullie gaan, want ik hoor dat zij nu toch zeer positief staan achter initiatief samen met andere club Brugge en Racing Genk maar en wat ik toch ook hoor Is dat duidelijk dat mijn toch een beetje 2?.

[00:41:58]

Ajax onder de schrik er in zit dat Ajax op het platform van die groter Billy zal willen gebruiken om toch nog een dingetje te kunnen krijgen over een aantal jaar en die en die superligaen dus Ajax is ook een beetje dubbel gevoel bij instapt en die gaat dan zonder Ajax is toch ook alweer iets anders dus een beetje koffiedik kijken hoe die club zijn niet belangrijk hoe ze eigenlijk al naar elkaar Ja het in de ogen kijken bij wijze van spreken en het is ook heel moeilijk vind ik vind je dat zelf nooit bij zijn om nu een keer precies in te schatten hoe in Nederland ervoor tegen nagekeken gezien als ik met mijn Nederlandse van de NOS praat dan zegt hij komt er nooit en die heeft een contact met Nederlandse clubs Die zijn zeer negatief Nee is nog niet aan de orde Dus als ik dan met Belgische mensen praat je ook op die vergadering aanwezig zijn dan dan een heel andere klok zelfs de feedback die je krijgt van mensen met ons voetbal van verschillende mensen met dezelfde vergadering aanwezig zijn Dat verschilt soms dag en nacht de lezing van.

[00:42:58]

De vergadering over over de binnenring, dus ik vind het voor mij zeer moeilijk om mijn idee te vormen van Hoeveel enthousiasme is er nu in Nederland over de over die project? Ja, zo ja, kun je interessante podcasts het weekend wat ik nog niet wisten sinds het weekend is wel. Is dat in Niel in België Nederland gaan vertrekken naar de binnendieze basketbal? Ja En dus dat is wel interessant, want daar is een broek aan het kijken om de competitie op je basketballen niet te vergelijken in België Nederland met voetbal, maar dat wordt wel interessante case studies goed.

[00:43:30]

Dat gaat verlopen denk ik. En ik dacht dat ze nog doorgaan beginnen, dus we wachten, dus luister kijken hoe heet aanpakken en code door de Nederlanders zeer enthousiast over doen. Dan moet ik zeggen dan misschien België een basketballer iets groter Oostende voor de grote ploeg is en vooral vragen dat vandaag en is ook het probleem televisie contract bij ons in de nieuwe contract staat dat als ze binnen die jaar aankomt dan op contract stopte omdat ze kunnen organiseren voor.

[00:43:58]

Werken in Nederland is natuurlijk niks bijzonders maar ik zou denken dat daar nog worden nou kan dat eventueel wel interesse in dat kan gepraat worden maar maar wat maakt het verschil over jezelf ook aangaf het aantal Europese tickets dan voor dat lijkt mij inderdaad moeilijk voorstellen dat ik versturen gelijk dat we even dan zegt oké 515 dan want dat betekent dat ze ongeveer het hele competitie ook in Europa mag aantreden van de 18 of wat dan ook en ik zie nog een ander obstakel een level playing Field gewoon op op belasting die komen en dat soort zaken minimuminkomen voetballers dat zijn ook nog serieus obstakels die zullen moet worden maar dat wel zeker is en dat hoor ik van verschillende acteur Ik zou zeggen van degene die verschillende signalen uitzenden het is wel eens een sleutel jaar Ja 121 of het einde van 21 te laten zouden toch moeten weten of het er nooit van gaat komen vette is het op korte termijn of niet.

[00:44:58]

En van American football, dus moeten we het hier ook nog hebben over de Superbowl most realistic in Any changes By the way. I think The buccaneers in franchise historic rally 1060 George nog even Daal trailer seizoensfinale gewonnen door de tempel, buccaneers 3190 cancer City Chiefs Andries hoe was de wedstrijd wel de verwachting was de grote Clash tussen de koud en ik weet niet of what I'm breathing zenden gedoodverfde opvolger. Ja het is een beetje misvormd, omdat vlak omdat eigenlijk zelfs Tom Brady speelgoed maar.

[00:45:58]

Niet uitzonderlijk te spelen Ze speelden zoals hij altijd doet met ijzeren ouderen en alsof er in zijn tuin stond waar ik bij mijn Home store wel wat zenuwen voelde en mag ook als die opvolgen Ja inderdaad maar eigenlijk is de definitie van de tent erbij boekaniers die wedstrijd heeft gewonnen omdat zijn mijn hoofd volledig gaan zijn zijn ouders die zijn de mannen die lopen en de bouw moeten ophangen we eigenlijk laminaat gelegd van de heeft ze hebben drie vier goals dus geen enkele dat je gaat dat je dan gescoord dus 3 Dus 9 punten Dat is denk van coach geleden dat nog eens te weinig gescoord uitlaten scoren en ja en geloof dat hij een wedstrijd Toen 66108 verloren en sindsdien heeft er maar eigenlijk was het altijd verschil zo klein dat het eigenlijk met een potje dan komt overbrugd worden telecount echt de winnaar van de wedstrijd is de definitie van de temperatuur piekeniers en Cindy Fancy coach Wat ben je eigenlijk nooit bij American football uitgekomen wel Hoe is dat gegaan een paar jaar geleden door.

[00:46:58]

Belgisch tv contact op de Belgische tv voetbal een bepaalde voetbalzender en zij de tv rechterhanden ben ik thuis brengen naar kijken en dan hoeven beginnen lezen en Ja altijd in de stamppot spectaculair zoek naar de boerderij sportieve iets op, maar als je echt is gaat verdiepen en wat die sport is wat betekent en hij begint te snappen. Ja, dan is het een fantastische sport om naar te kijken. Je moet wel geduld hebben het heel veel te moment waardoor wedstrijden drie vier uur duren En dat is wel heel lang, maar de momenten dat gespeeld wordt echt zeer zeer.

[00:47:30]

Ja, agressief en snel en heel dynamische tandarts explosie van beweging en jou en ritme en Ruimte vakantie vind ik beter. Kan jij er iets van twee rugbyspelers in huis? Ga hier op de radio niet zeggen wat rugbyspelers vinden van American football players helemaal uitdossen en inkleden en dan opzetten en zoals je weet hebben wij het hele weekend.

[00:47:58]

Ja inderdaad met een tafel verwerkt van Schotland bij Engeland gebeurde. Alleen vervelend dat we thuis naar een Franse zinnen moeten kijken, dus dat ja, die tv hè. Ja inderdaad een goed American football niet kennis. Als ik ja, ik kom niet veel verder dan Tom Brady and I Won vanaf tussen zeven de Superbowl Play The Summertime tvi24. We Are Those What are you Real Madrid november but not to write date minuten 11:40?.

[00:48:58]

Maar denk nog niet aan stoppen wel Ik denk dat er een aantal mannen die er gisteren niet bij waren Zullen we kunnen knarsetand hebben omdat hij na 20 jaar vorig jaar Ja weggestuurd een groot woord maar wel toch een bon met een coach van 20 jaar pilletje vertrokken bij de bij de Petrus en wie doet het gisteren toch voor de los van het feit dat de definitie van het uitstekend deed of je doet het op jezelf en die tweepersoons aflevert bij roncalli en dat was eigenlijk samen bij met jullie nog iets rood heeft en was dat het droom Droom trio bij de bus en dat doet Magic toch wel Ik zal zijn gezicht hebben willen zien dat iemand van Wat is het 4243 is Ja super sport Wat had ik dat over hem voor de Sport Ik denk dat het meer over hem zegt dan op de sportzaal Ja we zijn er nog ik dacht dat de mvp van dit seizoen.

[00:49:58]

Booking de 40 degrees van de New Orleans Saints is ook 42 maar het verschil is wel denk ik dat we eigenlijk een klassieke koren bek die heel stil staat een heel veel met een goede arm heel veel Ballegooijen en heel slim yards meters pikt waar mijn huis is wel een nieuw Greetz quarterbacks als men zegt het dat zijn gasten die hele koek daar gisteren omdat hij geen plek zijn team Mate niet vond in een schaal van het dat de enige soort tussenpersoon tussen Schakel wordt tussen de kofferbak nyc ver is eigenlijk veel veel diverse spelers maar dat gaat me gewoon n43 volhouden maar Breda is jouw is ja is een typen Hij hoeft niet zoveel te bewegen ziet lopen ziet er ook niet uit trouwens tegenwoordig maar hij is wel ja en heel veel wind is ook heel tactisch gesport en die is daar kan ik niet genoeg maar blijkbaar de van de Sport die daar een tactiek en strategie en op het juiste doen.

[00:50:58]

Was het belangrijkste spelen controle bij KPN decoder bent degene van de sporthal meer hebt. Ik zal wellicht afgeschoten worden door 60 en heeft veel toeristen, maar als je die goed in de gaten houdt over het gisteren was de man van de wedstrijd, want ik hoor net dat ene die van achter vanaf de zwarte veld komt om ook te verdedigen. Ja de NFL de Nationale voetbal league is er eigenlijk nog redelijk goed uitgekomen, covid seizoenen financieel dan vergelijkt met andere Amerikaanse sport. Ja zoals ik het lees. Ik ben ook geen aparte specialist maanden sporten zelf samen zouden goed zijn geweest voor ongeveer 76 miljard dollar omzetten, dus al die grote competitie samen en daar zo'n derde vanaf zijn, maar als ik het goed begrijp zal vooral qua televisie publiek toch belangrijk is voor.

[00:51:58]

Transporter bijvoorbeeld zou maar een 16% zijn afgegaan waarover denk jij waar de helft op het moment van zijn? Kijk eens kwijt was dat is de NFL heeft wel relatief goed stand houden natuurlijk ook denk ik van de van de vier grote sporten. Echt wel de Amerikaanse sport waren eigenlijk Ja het is eigenlijk een hele huisje waar niet aan anderen aan te raken onze torenveld en veel blijft altijd overeind staan. Ja, en dus baseball basketbal ijshockey standen via voor familie tablet en blijkbaar toch iets moet wel oké interessant om te weten en zo zijn we al bijna aan het eind komen van deze aflevering van de tribune drie zijn is Peter Waar kijken jullie deze week nog naar uit op sportief gebied en woensdag en eruit gaan van de bekerfinale vanavond een paar maanden geleden tussen Club Brugge Antwerpen ik ben zeer benieuwd of Antwerpen dan dat ook in de competitie.

[00:52:51]

De eerste uitdagen lijkt op dit moment in staat is om Club Brugge nog een keer een pad in de korting die finale en of blankenzee.

[00:52:58]

Hoofdrolspeler en Dries van Agt dat er 20000 mensen en de tribune vantempel bij jullie open met publiek pannenkoeken benieuwd naar om te zien, want dat geeft onder zijn geweest dan. Oké bedankt dat jullie er waren. Peter en Dries later deze week komen trouwens nog met een nieuwe special van de tribune en daarin gaan we vooruit kijken naar de knock-out fase van de Champions League want vanaf volgende week wordt daar opnieuw gevoetbald en 15 februari zijn er dan met de nieuwe maandag de aflevering van de tribune. Bedankt voor het luisteren en tot.