Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio Een goedenavond. We zijn met z'n allen nog aan het nagenieten van een topsport weekend met onder andere de overwinning van Mathieu van der Poel in de strade Bianchi en en voor België geslaagd. EK indoor atletiek met 5 medailles en zo weet hij meteen waarover het komende uur ga hebben met mijn twee gasten en dat zijn vandaag Hans vandeweghe van de morgen en Maarten vangramberen collega bij Sporza Hans Maarten Goedenavond Goedenavond Maarten voor jou zijn er drukke tijden hè, sportweekend presenteerde wielen verslaggeving. Je bent ook al bezig met de derde seizoen van wereldrecords.

[00:00:40]

Ja we zijn volop bezig met het derde seizoen van de wereld geworden. Daar gaan wil namelijk dat die kost nog in zitten. We gaan veranderen en allemaal over eens zijn. De meeste zijn de Revue gepasseerd, dus op de zijde of een paar polsstokspringen bijvoorbeeld ook wel heel interessant, hè, zo'n figuur als die plant die ook wel interessant is, maar we zijn nu door een wetenschappelijke bril aan het kijken naar Bredene.

[00:01:00]

Dennis komt aan bod voetbal wielrennen gaat er bij zijn de arm en had erbij zijn en dan gaan we ook van wetenschappelijk helemaal niet kijken naar topprestaties van de Belgen in die sporten en dat is super. Wanneer gaan we dat kunnen bekijken normaal gezien als alles goed gaat, maar met coronavirus natuurlijk nooit zou het Voor januari 2022 zijn, dus volgend jaar in januari. Dan kijken we naar huis. Hans Ik moet lachen met wat je afgelopen week post op Twitter als straks bij gebrek aan onheilstijding je die biostatistics niet meer op tv en radio komen.

[00:01:32]

Kunnen we hem inzetten als analisten de sportverslaggeving, want kan beter achteraf uitleggen waarom hun eerder voorspellingen niet zijn uitgekomen. Vond ik van de leukste van de week moet ik zei ja, maar ik heb vandaag ook iets gepost namelijk een voorspelling van mij. Ik heb de biostatistical verkeerd gezien wat ik had. Ik had gedacht dat ik dichtbij zou zijn en dat was dichtbij, maar hij niet lang genoeg te dichtbij, Dus kijk ik vergis mij ook.

[00:01:59]

Statistici vergissen zich en mogen gaan vanavond ook over de cijfertjes hebben, dus gaan we zometeen wel zal ik zeggen, maar het was niet echt moeilijk om aan te duiden. Dan vind ik een veelgebruikt dan van de mij. Dat is voor zometeen de straat, maar voor aan de tribune hebben altijd momenten van de week en eerst de keuze van Hans Fontana ook, maar ze kunnen niet op tegen en superieure Suzanne schulting en deze tranen. Die zegt alles, want ze houd het geld van Lara van Ruijven voor Neede Wat is het verhaal van deze files eigenlijk had genomen van laere, want ik moet zelf een ding voor genomen en dan de hele zomer keihard overwerken en dat was dat ik wereldkampioen 500 meter wilde worden, zodat de titel bij ons in het team zo blijven en dat is gelukt.

[00:02:58]

Dat was eigenlijk het enige echte hoofddoel dit seizoen. Ik heb zo hard gewerkt met de hele stal deze hele zomer om beter te worden op de 500m. Dat is niet van het Nederlands team, maar dat is ook Peter gijzel gewoon ongelooflijk veel te hard gehaald. Dus ja, daar ben ik gewoon echt heel erg trots op je woorden Suzanne schulting. Alles weer naar vertaal afgelopen weekend in Dordrecht Waarom heb je dit gekozen? Omwille van Lara van Ruijven is een verhaal dat waarschijnlijk in België niet helemaal eens door jongen mensen die het niet allemaal hebben gevolgd door de Kampioenen 500 meter.

[00:03:35]

Die zat op stage met een Nederlands team en met de Belgisch Team denk ik ook informeren toen ze ziek werd en naar de kliniek in Perpignan merten gebracht, Want het was eigenlijk nooit meer uit geraakt. Heeft een probleem gehad en niks te maken met coronavirus vorig jaar juli maar en en je zou gewoon gestorven 7.

[00:03:58]

Jagen atlete in de bloei van haar leven en is echt een drama geweest in Nederland en ja, Suzanne schulting. Ja die is dat ik de nummer twee dus nu de nummer 1 geworden. Oké goed Ze heeft heel veel medailles gewonnen bij afwezigheid van een aantal landen die niet zijn gekomen, maar het is wel Nederlands wel een onwaarschijnlijk tekstsoort klanten en Enzo Ja ze wordt helemaal Origineel en ze betreft ook onze Belgische bondscoach Pieter Ghijsenlaan bij die dan klinkt het wel. Die trainen samen die zit in een want ik moet eerlijk zeggen.

[00:04:33]

Ik pas ik heb hem een sms gestuurd. Ik zeg ja, bedankt jouw uitdrukkelijk. Hij was ook was er was echt aangedaan omwille van het feit dat ze hebben ook nog bij betrokken. Had blijkbaar door in datzelfde Team te zitten. Zijn dat verschrikkelijk goede vrienden geworden en hebben ze elkaar hebben ze heel veel steun. Had aan elkaar en Die lagen van Ruijven was ook nog een Schijnt een hele opgewekte vrouw altijd.

[00:04:58]

Goed altijd goed gezind een harde training en echt wat zijn de perfecte atleten en dan ging hij ineens dood midden in de zomer waar we zonder aanleiding en we hebben dat op een rare manier opgepakt in Nederlands hebben de rechten hebben dat kracht uitgeput hebben allemaal afscheid van haar genomen. Die is dood gegaan en dan zijn ze weer een top. Ja het is het maar ja, het is echt onwaarschijnlijk En het viel natuurlijk ook wel tussen de boys dit weekend met alles wat er gebeurde, maar het was eigenlijk nog eens een Belgische medaille ook, omdat WK Shorttrack Hanne Desmet Silver op de betere.

[00:05:34]

Je noemt dat een topprestatie een topprestatie en ook de manier waarop ze zich daar op een bepaald moment ik met 200 300 voordat een heeft liggen ergens tussen gegooid in de Achter Suzanne schulting aan kennende waarschijnlijk en die zal waarschijnlijk gemaakt. We hadden dus met zit achter mij. Ik ben sterker dan haar, maar zij mag gewoon mee en die zijn samen naar goud en zilver geschaatst. De rest is helemaal niet meer.

[00:05:58]

Komen ja, ik vind het wel knap hoor, die tweede Smets want die broer heb je dan ook nog gezien in de finale. Die was ook eigenlijk redelijk goed bezig. Ja ik denk dat Peter IJssel naar redelijk goed werk levert lekker op met de Nederlanders en Nederlanders ja ja, wat doen dat nu weer een groot Nederlands team of zoiets, Maar goed Jeroen de bondscoach van Nederland is vroeger ook de Belgische geweest. Dus wat dat betreft staat hij open voor andere Oké perfect. Dank u. Ja, inderdaad. Dat kan in de toekomst nog mooi worden, want ik las dat Peter gijzel over haar gezegd Facebook veel passen voor uitzetten en dat gaat zo doen Nou hopelijk Oké dan gaan we naar het moment van Maarten vangramberen komaan, Broere.

[00:06:58]

Ja de familie van sevenant was dus door het dolle heen. Toen Mauri gisteren de grote prijs industriële en hoe maar ja, het was heel indrukwekkend geworden. De zus en vader net dat dat was mooi om te horen als op puree, want soms zit er een beetje feit dat je dit was echt, maar hij klopte daarin elitegroep je in de Sprint en ik ben heel traag. Ik kan niet printen wel gisteren. Heb je nou toch geleerd dat hij wel kan sprinten. De namen die je geblokt heeft. Ze waren vrijdag groepje van vier Mollema Jolanda en kintana en nog in de top 10 en ik wil wel en nibali.

[00:07:46]

Dat zijn een paar mannen die een hele grote koersen hebben gewonnen. Ronde winnaars had al hele goede dingen laten zien in Italië vorige week was al 3e geworden in de trofeo laigueglia. Dat is openingsuren in Italië.

[00:07:58]

Had ook al in De Ronde van de Provence ongelooflijk strafwerk gedaan voor jullie allebei achter werd en dat ik toch nog spijt dat hij dat hij ervoor niet kunnen opruimen, dus ja, het is heel straf. Dat heeft gedaan ook een nummertje 21 zij zelf in de postkasten die we gemaakt voor bij sporthal. Ik zie mezelf een hele goede Helper van evenepoel. Ja dat zal wel, maar als je dit kan of je 21 dan mag je toch al iets hoger hebben hem Vorig seizoen ook gezien mevrouw witte.

[00:08:26]

Hij is pas half het seizoen Prof geworden, want hij was nog belofte, dan is het geworden en dan rij ik daar een film en alle Waalse pijl eet heel lang voordat uit tot die plots in de in de braamstruiken terechtgekomen als naast het veld en aan de streep witte geïnterviewd en toen zei nog ja, als ik niet gevallen was had ik waarschijnlijk kunnen winnen. Dat was een beetje over moet, want ik denk dat hij toen 30 seconden later als je aan die muur moet beginnen en hij toch 2 minuten nodig hebben, maar daar heeft hij wel getoond dat die Bram heeft net het juiste hout gesneden is.

[00:08:55]

Vooral ook die jongen staat met.

[00:08:58]

Op de grond. En wat zei ik nou zijn overwinning gister nog de radio van ik kijken nu terug naar uit om tussen schapen rondlopen en de groentetuin, want ik weet alle maten. We gaan eerst naar luisteren, maar het ging eerst nog over de prijs die jij daar krijgen. Ja ik hoor dat je een gigantische Tropez gekregen hebt en ook een gigantisch. Vorst kan dat ja ja, tuurlijk. Vertel eens wat betekent dit nu voor de rest van jouw voorjaar richting ardennenklassiekers. Ga je daar straks naartoe met met grote Ambities Ik denk dat dat voor mij alsjeblieft dat zal ik absoluut.

[00:09:41]

Ik zal even alles van alle wapens zijn, want nu zijn de anderen ook al gewaarschuwd als die van 7 op meis Ja past dat maar op, hè. En als iedereen er al Flip kijkt, dus hij kan heel veel leren. Je moet alles op.

[00:09:58]

Zet de zoals hij die dingen kan opknappen van vandepoele. Ben ook nog bezig gezien, maar dit is nog wel de allerbeste allerliefste heeft en die echt wel gereserveerd voor Luik en voor de amstelgoldrace, dus jij gaat iets, maar het is toch maar meer een heel straf mannetje erbij voor voor die ploeg van die overal 1e blijkbaar is dat nog eens gewoon. Hij zou niet naar de Giro gaan van Ja ik zei van ja, en dat dat moet eerlijk zijn hè. Wij zijn nu verwend of wij gaan in de toekomst verwend worden van een generatie met jonge Belgische clubs, Haarlem gaan ook al hele mooie dingen Bergop laten zien Stel je voor dat dat evenepoel en dat zal ook wel zo zijn echt meedoet voor de eindzege in De Ronde van Spanje en dat er dan nog eens een andere Belgische luitenant is, dat gaat hij ook wel kunnen en is ook wel heel lang kunnen meegaan en we hebben wij 20 25 jaar lang alleen maar van kunnen dromen om zoiets te kunnen zien.

[00:10:53]

Dat zit er nu echt echt wel aan te komen. Dat is echt Ja heel fijn voor volume.

[00:10:57]

Ruim 2 dagen naar de feiten zitten nog altijd met open mond te kijken naar de onweerstaanbare demontage van Mathieu van der Poel op de slot van de strade Bianchi hij dus ik heb gedacht heeft het verschil kunnen maken. Dat was de laatste stronk weer op gravel. Snelle kan Nadine aansluiten gaat dat wist ik dat moest proberen nog wat over te halen om meer zo weg mogen naar boven te springen in China voor die eigenlijk meer pijn dan misschien helpen met die laatste zin meer om weg te gaan en dat ik had wel voordat we naar die laat ik je nog wel en dat gaat wel vertrouwen.

[00:11:43]

Ja hoe beleven jullie dit nu twee dagen post factum Welke BS 75 km met de mountainbiken gereden en kwam thuis en toen was nog denk ik kilometer of 50 te gaan. En als dat een ander samen.

[00:11:57]

Van Oké Ja en ik Ja ik zag wel een vandaag dat hij vermoeid vermoeide en vermoeide werd. Er kan kon je echt goed zien, maar voor de rest wist ik echt niet wie ik wist wel. Kijk dit is een wedstrijd. Alles van der Poel goed is dan moet hij die eigenlijk altijd wel zo op maat van vandepoel. Het is geen 2 tot 300 km. Dus geen 3 km bedoel ik wat hem maar hij dan in de verveling laten en dan rare dingen gaat doen. Het is interval hier heel erg goed aan allen die eruit komen.

[00:12:35]

Het is op en af op en af op en af. Dan kan hij Verschrikkelijk goed en ik heb gelezen dat er mensen zijn. Die zegt dan ja, alle verliepen hadden we beter ingeschat op je laatste Hellingen Dit is de Pathé De via Santa Caterina denk niet dat er iemand beter De Pater Berkan naar boven knallen als hij goed is dan dan deze van Van der Poel.

[00:12:57]

Is redelijk logisch, maar dat hij in die conditie stock Ja natuurlijk komen dat misschien verwachten, maar het is hij is beter dan we dachten. Dat is duidelijk. Ja ik heb niet 75 km mountainbike bij op naar Rhoden gezeten. Ik doe wel de laatste 3 jaren altijd bij de strade Bianchi dat een parkeervak niet te plekken ben zit ik op mijn longen, dus ik heb heel rustig gereden en dat is echt heel erg aan te houden, want dan heb je het gevoel dat je mee aan het rijden bent.

[00:13:29]

Een halve meiden popgroep zit nu mijn massage een keer of vier lager dan die van mijn voorraam Ja het was adembenemend om te zien dat de drie beste in daggrens ter wereld van haar telefoon van der Poel met de twee jongste tourwinnaar op pad waren en Bernal een multitalent als pitco bij en eigenlijk mis je nog een man. En dat is de allerbeste Remco evenepoel. Als jullie daar ook nog bij loopt, dan zou je de aller allerbeste kookgroep van de laatste 20 jaar of misschien zelfs.

[00:13:57]

Langer of ooit zou je dan pas film en het was heel leuk om te zien wie van hele grote kanonnen en die onwaarschijnlijke motoren gaat dat hij nu afmaken. Van der Poel is soms wel eens stilgevallen, maar dan zeg je toch open 12 km van de stream toen ik doorging dat al even serieus moest harken om in de sporen van van van der Poel te blijven, maar dat hij dan zo straf zou afmaken op die zulke. Dat weet je nooit, wat is nog wel eens geparkeerd staan.

[00:14:23]

Die staat ook nog altijd met Bernard die allemaal een beetje vergeten zijn. Dat heeft ook wel op zijn 21 geworden. Was een hele goede mountainbike. Ja het was was was fenomenaal en het was toch niet de allerbeste allerliefste was ook nog in de allerbeste Bernal maar dit was zeker een van de allerbeste prestaties ooit van Van der Poel Dat is zeker. Ja ze vroeg als een Fenix heeft vandaag. De wattages vrijgegeven. Hebben jullie daar naar gekeken en Ja maar ik ben altijd een beetje met dat eerste veld gaat over normalized Power en dat is al eerste vrouw is een algoritme en dat is niet waar je.

[00:14:57]

Van de van de metertje heeft te maken met de met alle 000 die eruit gehaald worden zal afbeeldingen En waren de benen stil houden, dan druk je niet op die pedalen en dan gaat het over die 439 klanten over de laatste 90 minuten natuurlijk indrukwekkend dus natuurlijk indrukwekkend, maar het is niet dat het nu ineens de absolute een prestatie aller aller tijden sport van de Poel Volgens mij heeft gedaan is verschrikkelijk intelligent koest nooit boven zijn theewater gaan gegeten. Ik heb mij ook. Ik heb ook een van de moment nog gezien dat hij nog op 20 kilometer voor treinen of nog kosten bij mezelf ook niet met plateau's.

[00:15:44]

Echt lang enterotoxin nederwoon voorbij heet dat soort gedoe. Dat heeft hij allemaal geleerd. Er zijn veel te verstandig geworden is zichzelf ingehouden. Het is ook een wedstrijd van 185 606.

[00:15:57]

Km, Maar natuurlijk zijn wattages goed op aan het eind van de van ja, van 17 seconden. 1100 wat dat is uiteindelijk fijn Wendy en dan rijd maar het is Winterberg op, maar als er nu één iemand is die 20 seconden verschrikkelijk snel kan rijden zelfs vanuit stilstand is het van der Poel hebben gezien in de andere enzymen telkens bij de start van elke veldrit. Oké die kan ook waarschijnlijk knallen ineens, dus ik vond het niet zo verbazingwekkend dat hij alle vliegtuigen natuurlijk alle Filip stond bijna stil, Maar dat had ook te maken met al die waarschijnlijk aan het eind van zijn dochters.

[00:16:41]

En zoals jij al zei nog niet op zijn absoluut nog betreft water inderdaad heel veel om te doen en plaatsen anderhalf uur 44 wat het is dan wel normale Power zoals dat is wel heel erg hoor als je als amateurvisser inspanning.

[00:16:57]

Kan een minuut of 3 360 whatsappen? Want dat gaat in die stage graag dan niet irritant. Dat is al heel veel en dan heb je het gevoel dat je tegen een muur aan het appen bent, dus dat is hoog, maar het is in het laatste nieuws is er wel zo hard gereden daar in die strade Bianchi dat iedereen pakketje stond en dat van der Poel zelf geen buitenaardse wattage heeft getrapt om daar nog weg te geraken. De rest kon het niet meer. Ze zaten allemaal te piepen dood en dat is een beetje wat er gebeurd is en van de boel willen vooral nu heel erg tof zijn, want hij was toch eens waarom gekocht?

[00:17:29]

Vorig seizoen toen hij niet strade Bianchi helemaal weg gereden ook in Milaan dat had met het eten te maken, maar wat doet eter bij een atleet als je niet goed bent? Dan gaan we misschien nog veel groter worden als het heel warm is en vandepoel had tijdens de Corona tijd. Misschien net iets teveel naar temperament geluisterd door in elke training toch proberen een wedstrijdje in te lossen. En als ik geen trainen met Steve maar toch altijd toch een klein beetje koers in de poes had iets te weinig basis getraind iets te weinig interval.

[00:17:57]

Trainingen zoals het dan heet zo een beetje tussenin en hij was gewoon fysiek niet op ook op stage. Zijn altijd wel dat hij weinig pijn dat hij weinig pijn misschien temperament. Dat is te veel gespeeld heeft geleerd en heeft nu een hele goeie stage achter de rug twee keer zelfs januari-februari en heeft daar ook uitgeleerd. Net als uitgerekend en daarom is hij nu ook in een super conditie. Dat speelt zeker ook begrepen dat hij ook iets meer luistert naar de training inspanningsfysiologie. De Kegel wat hij vroeger ook wel deed, maar dat aanpassen naar zijn na zijn goesting, want dat ze toch hem hebben kunnen overtuigen van kijken.

[00:18:35]

Misschien een keer en wie heeft er daardoor rechtdoor het feit dat het niet gingen van overtuigd about vandaag, dus dan moeten we thuis zijn, want wij werken allebei op dezelfde Basisweg zowel jumbo-visma. Alles op zijn vind ik werken met Insight programma van Sebastiaan Weber De exploot van Toon van Tony Martin dat gebaseerd is op een aparte manier van naar het Latijn.

[00:18:57]

Dat gebaseerd is trouwens op het Belgisch model van Jan olbrecht. Die heeft dat overgenomen. Eigenlijk van Albrecht heeft enorm veel data in gestopt en is een zeer goed training model 7 duur zei krijg je dat gratis die teams als je dat als privé mens wilt moet kopen? Is dat redelijk duur, maar het werd Verschrikkelijk goed om atleten voor te bereiden, juist op dat soort werk. En uiteindelijk heeft hij zich daar voor een groot deel van de poes al helemaal overgeven als ik nooit helemaal overgeven aan een externe partij zijn eigen dacht ook voor een stuk, maar heeft ongeveer grote gevolgd en ik denk dat hij daar nu wel de vruchten van van het lukt of hij een maand volhouden.

[00:19:42]

Dat gaan we nu zouden vraag natuurlijk kan niet langer geluid. Vorig seizoen dat van harte het wel bijna konijn. Die stond er op 1 augustus met de strade Bianchi en op 18 oktober verliezen dan de Sprint die jij misschien wel zelf zal nog wat kunnen vinden kinderen van Vlaanderen.

[00:19:57]

Speel mijn bereiding van een jaar twee en halve maand, hè? Ja, vroeger werd gezegd. Drie weken. Dat is het maximum van topconditie vier vijf. Je kan je daar vragen bestellen en zal hier en daar toch zijn temperament wat minder, maar ik weet zeker dat van der Poel echt op willen zijn nu direct laten voelen. Ik staar strade Bianchi Milano sanremo. Uiteraard is hij de allergrootste favoriet en van aard. Die is natuurlijk met een ander verhaal bezig, Want toen ik iets later. Die heeft al Strada Bianca gewonnen in heeft ambulance.

[00:20:30]

Die wil vooral heel graag Ronde van Vlaanderen Parijs Ruben gaan we dadelijk nog even over hebben. Ik wil graag met je laten horen uit de podcast in het wiel van Thijs Zonneveld die ook regelmatig te gast is bij ons in de tribune en ging ook over de sterren voor Milaan San Remo Van der Poel kan natuurlijk de fout die van de vorige maken. Is dat die vrouw moet kiezen tussen manieren hoe die kan winnen als een grote vriend straks. Ja, Dat gaat niemand anders meer met vijf sterren.

[00:20:56]

Nee, ja.

[00:20:57]

Sterre en onderweg. Ja begin mei twee ofzo. Het is te veel manieren waarop hij kan dat ik kan van Bredene naar Portugal gaan 4:30. De poot van een potje in de afdaling kan ik altijd technisch superieur. Ik kan het ook afmaken in een Sprint maar pas op. Daar gaat het toch nog wel een paar bijkomen van haar gaat de trainer nog rijden. Weet zeer goed waar je mee bezig is dagen koers. Daar zit heel veel in. Die gaat ook een stuk beter zijn, want ik vond eigenlijk vanavond ook wel heel sterk tegen die mannen eerste Koersel vierde worden uitgevoerd.

[00:21:31]

Onderschatten heeft haar pitco. Ken er ook nog af geknald om die slotklim. Sorry onderschatten niet en heeft blijkbaar volgens een trainer dan ook nog zo strafste wattages ooit getrapt. Dat betekent ook niks, want omstandigheden zijn altijd anders de weersomstandigheden. Dat betekent niet veel, maar hij was ook heel goed en laat die maar 7 dagen vlammen in de trailer adriatico. Dan is het nog wel ander paar mouwen en als deze onderpool normaal doet.

[00:21:57]

In de milaan-san Remo dus meerijdt zal de rest aan 150 water wat meer trappen ze niet de eerste 270 kilometer. Dan weet ik niet wie wie wie zal losrijden en vervolgens weet ik niet wie hem dan in de sprinter kunnen kloppen beneden, maar vandaag heeft er wel al bewijzen dat hij de Tour de allergrootste kan kloppen. Van der Poel heeft in de in de wereld opgeklopt, maar dat was na een zware koers Volkswagen maar dan 170 km. Ja milaan-san Remo dat een courgette met 300 km en elke Sprint in Milaan San Remo stomme vreemde Sprint niet altijd de snelste die wind over de op papier snelste die weekendje.

[00:22:37]

Waar heeft ze ook is allemaal geklopt. Het is de meest Friese nog daar en degene met de aller aller allergrootste motor en vandepoel is gemaakt omdat milaan-san Remo 2018 nooit heeft gewonnen, maar vannacht heeft het wel al gedaan en de allerbeste vandaag niet. Hij er ook niet afknallen op de potje en ga maar met de allerbeste van hart, maar de Sprint Oké en spray.

[00:22:57]

E-mail van 200 meter zal beginnen zoals in De Ronde van Vlaanderen die bericht van veel verder zal beginnen en Ja natuurlijk schitterend zijn als ze de wijze het begin waren op jouw meiden van de streep die twee grote mond tegen elkaar. Dit is wat vannacht zelf te vertellen had naar zijn vierde plaats in de straat bij de collega's van VTM wasmachine aan deze moeilijke redelijk oproep, maar dadelijk wordt ongeveer, dus denk dat Danny er is, maar dat nog een beetje scherp heel lang is Sting voor en volgens mij met verschil jongens en dan vanaf de finale tegen bestellen beklimmingen waren.

[00:23:38]

Ja kom ik nog een beetje te passen, Maar ja, ik ben al op iemand anders even een beste en ik ben er nog drie voorbij. Dus wel zeggen dat ik heb, maar die overdrijft die moeten nog aankomen. Overdrijf moeten nog bij komen. Het is eigenlijk precies. Ook wat zijn trainer maar 200 vooraf wat voor spel van die vond dat een interessant artikel in Sport voetbalmagazine.

[00:23:57]

Ja inderdaad, maar in de winter van vannacht uit de doeken werk gedaan en waarin aan het eind die Lambert eigenlijk tot op het punt voorspeld wordt er Ja en ik heb ook gebeld een paar weken geleden en het probleem is, maar het is ook een beetje geweest in januari. Hij is vader geworden en heeft daar iets te weinig stage kunnen doen en draai de verkeerde bij van hard werkt dat heel goed als ik van een stage is, die altijd op is toe maar 6 dagen op stage kunnen gaan in Spanje door de geboorte van zijn zoontje ook veel mensen niet rond zo'n contract van de Poel het geen Nederlands Kampioenschap veldrijden, maar dat was geen sport in Nederland en is daar al veel langer op stage kunnen gaan en zijn basis draait of keert.

[00:24:38]

Basis is heel belangrijk. Was veel groter is dan Hallo stage kunnen gaan en Lambers willen absoluut dat vanavond zeker ook nog een hele lange stage achter de rug hebben wat hij net gedaan ligt in Tenerife in de tijden en die weet zeer zeer goed waar ik mee bezig is en nog eens Ronde van Vlaanderen en parijs-roubaix. Dan gaat hij wel een compleet.

[00:24:57]

Misschien zelfs al al in Milaan San Remo of er zijn de Doelen locatie De Doelen die heeft hij nog niet gewonnen en ook van der Poel uiteraard en want die Droom Meer dan van welke koers van parijs-roubaix dacht al zoiets gedronken gisteren natuurlijk al gewonnen en dan gaat het punt zijn bij bij Van der Poel gaat inlogt op zijn na 5 weken. Misschien wel, maar vandaag die zal dan zeker zijn zijn zijn Piet beleven. Dat weet je nu al als je de voorbereiding van vanmarcke Albert en toch denk ik dat het de moeilijkste moeilijkste zoen wordt verbouwd van kijken vader geworden enzovoort en en dan daar ook in opgaan.

[00:25:34]

Je ziet dat heel vaak dat dat toch zijn effect heeft. Al is het maar wat hij heeft moeten doen. Ik dacht dat zijn vrouw terug insnijding complicaties liggen ook mee meiden voor dat kind gezorgd en dan tussendoor gaan trainen. Dat is niet ideaal, maar dat kan je ook niet verwijten. Het Wordt te moeilijk sturen, omdat hij verwachting is beschikbaar zijn natuurlijk, hè.

[00:25:57]

Het is voor hetzelfde geld. Heb je dan weer een beetje pech ergens een valpartij ergens in een of andere rare wedstrijd en dan weer een beetje achterstand oplopen en en voor hetzelfde geld wordt het een jaar dat minder is en waar we ervan zeggen hoe Wout van Aert Wat scheelt er met Wout van Aert andere deze natuurlijk een verschrikkelijke ontbijten.in heb je zaterdag ook gezien. Daar wordt eraf gereden in. Die komt er alsnog muziek boven en dan kunnen we die groep toen vond ik ook heel straf gaat wel alles nog vol gespannen en je moet ook weten Hans heeft al vaak geschreven over een Mathieu van der Poel is ja, de meest complete renner ooit misschien en dat hij wel de mountainbike geleerd als op de weg als Berg open als Luik als de kassa klassiekers nog wel een tijdje door het veld uiteraard zou het haast vergeten, maar dat zeiden we vorig jaar van iemand als Wout.

[00:26:57]

Ooit ook van De Bosrand nooit zo'n goede tijd rijden zijn opbouwt van Maarten met zijn met zijn weerstand te zeggen dat dat van onwaarschijnlijk complete zei die kan ook Berg oprijden en Winnetou gezien. Die zou luik in een goede dag ook aan kunnen gaat nu het koopmanschap opeisen interrail eens kijken hoe ver die gemaakt. Die kan klassiek klassieke massasprint winnaar en het is nog eens een goede tijd, want als gonna Denise het fenomeen op dit moment dan wordt hij ook nog is wereldkampioen, tijdrijden verschillende vandepoele meer explosiviteit kortere afstanden Sprint en dat is alleen maar te zeggen dat we niet bij elkaar liggen en dat ze alle twee ongelooflijk complete afleiden zijn.

[00:27:42]

Dat is het En hoe groot is dan het probleem voor de concurrentie ga dan met die twee maar eens naar de streep wat doe je dan? Ja als je het met de streep gaat, dan ga je niet kunnen winnen dat dat is zo'n beetje moe te worden. Dat kan je natuurlijk.

[00:27:57]

De macht van het getal uit te spelen deceuninck-quick-step heeft toch al vaak gedaan. Heb je dat in De Omloop ook gedaan? Maar goed. Daar waren twee grote kan niet bij natuurlijk, hè. Zo gaan ze moeten spelen anticiperen. Alle pagina's horen zeggen. Dat wordt wel vaker, maar het zal bijna niet anders kunnen, want als die mannen Duivels ontbinden dan gaat dan ben je niet mee. Dan ben je niet mijn toch makkelijker gezegd dan gedaan hebben op de vijver. We moeten die isoleren die twee, hè om het zo dom te gaan spelen, maar Wat mij opviel zaterdag.

[00:28:26]

Dat was dat de twee broeken het ook prima. Dus wel aan pensioen als als Jumbo visma. Kuurne was wel een paniek was van der Poel ook een beetje lastig want in de twee achtervolgende groepen. Uiteindelijk is alles samen komen dat er niemand van zijn Ploeg als daar een paar stoorzenders zitten. Ja, dan daar misschien al binnen en wat een straf nummer is nu weer een aanval van 86 km, maar in de straat die op 14 of 15 staan. Twee honderd van zijn Ploeg vakantie nog voor deceuninck-quick-step heeft gereden, maar waar is gevallen?.

[00:28:57]

En Jenny Vermeersch en Vermeersch was heel sterk en dat heeft van de Pokémon Booster geven is natuurlijk ook zo als je voor zo'n Koopman kan rijden en dan ga je door nu rijden dat dat is ook zo en dan schat vroeg van Van der Poel voor de klassiekers toch nog wel een paar sterker en dan dan van haar dat blijft een probleem voor vanuit dat hij vertrouwt vlooien zijn uitgevallen. Dat was eigenlijk zo luitenant dus van. Hoe ziet er beter Ookal ook Ricardo hij dat zeg dan de motorcode kunnen komen hij met vandepoele rotonde rijdt twee mannen en vergaderen ook nog bij hem The a-team nu ook weer een zaterdag voor een rekening genomen en dat zijn natuurlijk een vergadering komen van de wielerbaan.

[00:29:39]

Ik heb die kant op de op de topsportschool. Ja die kunnen zijn dat zijn hele goede wielrenners en die die Gianni Vermeersch die komt dan ook uit het veld en die staat ga ik ook gelijk dan ook een motor te hebben en dan hebben ze een andere die daar niet meer.

[00:29:57]

Je hoeft nog binnen over alle timmerlieden zijn leuk seizoen doet maar volgens mij hebben ze nu al drie uur op tour gewonnen. Kunnen ze alweer volgend jaar alleen alleen in De Ronde van Vlaanderen de allerbeste alle Filip die kan natuurlijk ook iets doen, hè. En ik ben er zeker van. Je weet dat nooit en praat achteraf als en dit en dat is toch gebeurd als alles, maar ik had hem Corfu Ronde van Vlaanderen in de Brabantse pijl de moskesstraat zien op knallen en Helling die straks ook op het wereldkampioenschap erbij en die had toen 2 3 lengtes op vandepoel halen.

[00:30:32]

Die kwam daar relatief goed en vandepoel die van alle moeite van de wereld aan het boven halen om om mee te zijn, want de metallic lukte maar als er iemand iets nog had kunnen doen in die was er zeker al flink geweest om de paterberg druk op het werk was alleen indrukwekkend dus de allerbeste allerliefste zeker ook wel een kans dat hij weet ook wel dat hij het zo lang moet doen, want als je met die twee mannen hebben streep gaat, maar wordt ook.

[00:30:57]

Ja maar hij is wel goed. Is beter niemand zijn dan Vorig seizoen gek van Avermaet goed openingsweekend gehad. Gaat hij ook een tegenvaller. De beide liebevoll zal zijn momenten moeten kiezen denk ik. Hoe ouder je wordt hoe minder je kan rekenen 30 lange op langere periode? En ja van 10 veranderd, Maar ik denk het wel. Het is ook het is ook een beetje een van harte. Ik wil je bent ook nooit meer klaar met met gek vanavond nog altijd dat dat hij aan het wattage snap het wel over wattages, maar die trap tijdens test ingeboet.

[00:31:34]

Er was had wel echt een minder moment dat er geen verklaring voor Apple spots blokkeerde, dan heet maar als je ouder wordt en dat merk je als amateursport roken en dat het dan ook eigenlijk alleen nog maar slechte dagen en heel af en toe. Heb je een goede dat je denkt. Alé ik ben nog een klein beetje sportman. Dat is natuurlijk niet het geval bij bij van Avermaet alsnog altijd een absolute topper maar.

[00:31:57]

Ook dat hij tegen die mannen in topvorm dat hij het heel slim zou moeten aanpakken wat ook kan, hè, want ze zijn met z'n tweeën natuurlijk wat over laatste tijd daar ook nog thuis. Dus dat kan wel een voordeel zijn voor hem. Maar jaar of 5 geleden toen we daar en toen was hij misschien de allerbeste man die was dat ging in De Ronde van Vlaanderen dat gaat hij nooit meer zijn morgen en Maarten vangramberen van sporthal de Belgische atletiekploeg geven vandaag terug uit Polen en succesvol EK indoor 5 medailles dat het beste resultaat in de Belgische sportgeschiedenis.

[00:32:32]

Wat vonden jullie van het WK Maarten heel tof en heel goed en ik ben heel blij dat er gebeld heel veel Matthijs behaald. Ik was met collega, maar je kunt het ook kunnen halen en vijf kon wel, maar wat er wel andere atlete opgepakt, dus het is weer. Had je er ook gebeurt. Bel je de tornado's had ik ook nog wel een paar dagen geeft natuurlijk een vierde zijn geworden. Hij is.

[00:32:57]

Die uit de hoogspringen. Ja dat dat dan evengoed niks kunnen zijn bijvoorbeeld kimeli. Dat zat erin Elise vanderelst ook, want dat is vervelend, Maar dat had wel gekund snorfiets was onmogelijk gezien. Meerdere vormen En natuurlijk nafi thiam, Dus dat is ook allemaal gebeurd. Alleen ja, de toneel had ik misschien wel nog gezien cimbaal Frans Ja het is het is een toernooi van twee kanten. Ik kan je bekijken ik alleen zeggen ja, het is EK indoor en zijn een aantal atleten nietes Corona maar het is ook voor het eerst in die situatie komen en dat we toch medailles pakken, dus het is allemaal ook het eerste internationale atletiekkampioenschappen.

[00:33:40]

Dus de honger was er wel denk ik wat eten, dus wat dat betreft ik dat eigenlijk het waarschijnlijk wel goed hebben ook gedaan. Met onze topatleten die toch alle sporthal waren dicht, maar de topsporthal was niet dicht wijze van spreken, hè, dus.

[00:33:57]

Onder wel blijven trainen en ik denk wel dat het daar de zit daar een generatie aan te komen die met name nu weet van Oké op een internationaal. Toernooi zijn wij niet kansloos om een medaille te winnen en geeft dat is dat zijn voorbeelden voor anderen die dan zeggen. Oké goed. Wij zijn kansloze belgenhoek. Twee Benen we hebben gewoon trainers hebben een goed systeem tegenwoordig. Dus oké. Laten we dan gaan we hebben jarenlang eigenlijk heb ik dat voor je jas vandaag in te gaan. Dat zal wel.

[00:34:26]

Dan komt dit nu EnzoKnol FitFlop FitFlop snorfiets had gekund, maar ik was toch vervelend een verrassing en ik laat dat Elise vanderelst en ook Carmen die zeiden van ja, als die dat kunnen, dan kunnen we ook samen blijkbaar heel groot scherm zetten in totaal van de Belgen iedereen apart te supporteren. Ja dat is misschien misschien voor een stukje terug te brengen tot Nederlands verbranding uitgesmeerd op deze manier nu doe in Vlaanderen dat is in ieder geval klaar.

[00:34:57]

Stalen vierkante Dat zijn nou wel eilandjes die je kan zeggen dat het door aan fantastisch systeem is en er een fantastische structuur structuren dat ze nu plots zoveel prestatie halen, maar het is gewoon ja, die brownie van van van van jonge mensen door Visser helemaal aan de deur komen. Kimeli had zijn Talent ook al wel eerder aangetoond. Alleen liep je niet altijd slim. Dat heeft ie nu wel gedaan. Het zijn allemaal verschillende kleine verklaringen, maar het is niet zo dat we ons een super goed gestructureerd Als de klant zijn dat hij helemaal van Vlaamse kant is toch wel wat veranderd zoveel veranderd en Vlaamse komt in alle sporten en vind de indruk is echt mijn indruk dat het er is een andere mentaliteit gekomen en dat heeft ze ook vertaald in de atletiek.

[00:35:43]

Dat is duidelijk en dan zit daar. Ja Ja Oké die Rutger Smit te zitten. Nu anderhalf jaar terug is rustig geweest. Anderhalf jaar en er is geen Ik heb ik heb hem geïnterviewd voor.

[00:35:57]

Weekend en ik heb mensen rond gebeld en ik dacht van Ja ik moet wel toch iemand moet toch een keer iets slecht zeggen, maar dat ging dus niet. Ik heb hem ook gezegd dat ik godver Dory Ik hoor niks slechts over jou. Ja. Ja, het is nu eenmaal zo, dus ze zijn tevreden atleten en wat doet hij dan iedereen samen brengen? De voorwaarden creëren voor topsport en de atleten eigenlijk uitdagingen. Kijk hier. Jullie hebben twee benen Iris Iris een baan. Hier is een trainer een goede trainer heeft de bewijzen.

[00:36:27]

Je zijn allemaal dingen die onnodig zijn, maar geld stoppen in de om kader en niet geld geven aan de atleet zelf. Ik ga ik heb altijd voor het is koud buiten. Anders mocht. Ik had nog een keer noemen Carline Brouwer n. N godver gingen ze gingen samen naar de speel-in king interview die samen invullen van Karlijn die Nederlandse was geweest en die dan Belgisch was geworden. Wat is een verschil? Dat zegt in Nederland zegt. Ze waren alle voorwaarden goed om te trainen en daar ging het.

[00:36:57]

In Belgische krijg geen zakgeld. Moet zelf uitzoeken. Ik denk dat dit veranderd is in Vlaanderen vooral, maar dat ook de Franstalige nu heb ik gezien dat het anders kan. Dan heb je een verhaal dan van de beleving dan ineens Vlaming worden en al. Ik heb geschreven denk je alle vier samenspraak drie woorden Nederland maart scheldeveste probeert dan twee zinnen Nederlands te praten en dan schakelt de derde zit toch ook over, maar maar maar wat ik merk is dat de muur tussen de coaches ook worden. Het schijnt dat dat vroeger van hem moest van mijn van die moeten samen praten, maar ja, waarom kon het vroeger niet?

[00:37:44]

Waarom kan het niet. Ik weet het niet. Ik heb het al lange tijd ook niet meer gevolgd van dichtbij het atletiek. Ik heb gezien dat de tijden toen Taylor schilling nog Topsport.

[00:37:57]

Goed kende die had het toch wel nog wat hij was met dat bestuur dat daar allemaal mensen in zaten die dachten dat er allemaal al van alles van wisten blijkbaar is dat nu ook nog geen probleem meer. En dat zie ik wel mee spoorbomen dat er meer capabele mensen in de administratie en in het bestuur komen zijn die The professionals laten werken en als dat kan de professionals laten we dan gaan we verder. Dit is van sport. Vlaanderen is ook wel veranderd en vroeger moeten we op en top 8 op een Europees kampioenschap.

[00:38:29]

Nu is dat een op-en-top 8 op het wereldkampioenschap. De middelen worden ook flexibeler ingezet. Hebben wij talenten in bepaalde disciplines die bij met Merel maasplassen een idioot Talent in het oog springen, dan gaat zij meer ondersteund worden en gaan en daar naartoe we hebben ook hautekeete die een talentvolle meerkamper is wel laat ons daar dan wat meer centen ingeven. Was er ook al een speerpunten beleid. Henry 4 disciplines waar veel aandacht naartoe gaat.

[00:38:57]

De Meerkamp dat werkt Ze vroegen of kijk naar Vincent Ian 2 medailles behaald polsstokspringen. Bij Broeders die er helaas niet bij was die spierscheur had, maar die doet ook mee en dat ook zeker mee gedaan voor dit weekend wat dan ook niet vergeten waren ook al gepakt. Toppers niet bij het begin. Cheetahs gezien. De andere klas is geblesseerd geweest. Was er ook niet bij te zijn we nog wel een paar goede die er niet bij waren speerwerpen wordt aandacht aangegeven. Kijk naar dat werkt wel eens een vruchten af.

[00:39:24]

Als je als je dat dat blijkt onderdeel opneemt, dus de ambitie ligt ook wel hoog. De lat ligt op een hogere Android flexibeler met met het geld gesprongen en dat is misschien iets dat je het niet alleen in atletiek ziet is wel handig dat je dan ook in de in verschillende sporten terugvindt. Ja, zo'n is naar een paar van die nieuwe namen luisteren om te beginnen Noor fiets zilver Op De Vijfkamp snorfiets blijf je een droom dag. Je hebt zilver.

[00:39:57]

Zilveren medaille super super Madame en nu dit moet voor jou een bevestiging zijn van het feit dat je heel goed bezig bent en een geweldige boost schermverlichting olympische spelen omdat mijn stap dichter bij brengt. Ze zal er wel geraken. Denk je aan Tokyo Maar ze zal wel aan dat speerwerpen iets moeten staat elfde nu op de ring. Dus in principe gaat dat het een beetje te doen had met Noor vidts, omdat ze meer tamsir is samen met Hanne maudens. En Zij stonden altijd heel erg in de schaduw.

[00:40:41]

Dat is ook logisch van David Siam die die de allergrootste racing sport. Ze kunnen altijd heel weinig aandacht alle andere altijd naar het jammer, omdat hij dan ook bijna altijd een gouden medaille behaald buiten een keer zilver dan indohouse de laatste wereldkampioenschappen.

[00:40:57]

In de schaduw van hebben die toch wel flinke stappen gezet. Zeker nog iets? Anders is het een beetje beu geraakt heeft heeft andere woorden opgezocht ook met succes op de 400 meter, maar die opleiding geblesseerd is toch goed blijven werken. Zij combineert het ook met studies en studenten en ze heeft altijd flinke stapjes blijven zitten. Wat heeft ze nu ook gedaan om het Europees kampioenschap 5 disciplines driepersoons koorts en omdat speerwerpen terug te komen chillen. Scheerling die namen zijn er al gevallen. Daar werkt ze nu mee samen, maar als trainer heeft ook al wel gezegd van Oliva Heeft wel al gezegd van we gaan niet zozeer extreem veel ons bezighouden met dat de speerwerpen.

[00:41:38]

Dat moet beter, maar we gaan Vooral naar goede kwaliteiten nog proberen te verbeteren tussen zeer goede verse pranksters wel goed springt ook behoorlijk goed hoge niet zo goed als die Ja maar dat is toch buiten hebben ze loopt ook het ook goed. Er 800 meter 212 heeft ze nu gelopen, maar ze daar nog een paar seconden kan fietsen. Outdoor betekent.

[00:41:57]

212 dan 210 daarvan ook veel leerpunten mee te verzamelen dan met dat speerwerpen het de bedoeling is dat ze vooral op haar apart kwaliteit te gaan inzetten en Tokyo zou nog te vroeg komen om de allerbeste gezien, maar Parijs 2024, dan moet ze er helemaal staan en medailles. Dat is wel heel ambitieus, maar het is niet onmogelijk Als zij die progressie blijft maken, maar goed 3 jaar tijd. Dat is een Dat is een eeuwigheid in de topsport natuurlijk het goud van Elise vanderelst op die 1500 meter.

[00:42:28]

Dat was zoveel een verrassing, maar ja, zelfde snelste Europese tijd achter haar naam staan en ze was al een keer tweede Europees kampioenschap voor Beloften gaan eens even luisteren. Ik hou van je.

[00:42:57]

Olympik typen Dus mijn best via de Ranking moet Tokyo halen zegt ze op dit EK 15 meter is altijd druk hè, moeilijke wedstrijd dochter en dat was een verrassing, maar dan heeft ze gedacht, maar dat gaat me niet op gekomen en die heeft ze heel agressief verlopen en met resultaten. Ik heb ik heb die begint het Europees kampioenschap de eerste grote kampioenschap in Berlijn 2018 Tour Mississippi finale, maar je zag toen wel heel veel in zat in in Elise vanderelst. Ik dacht toen ook in het begin van een Vlaamse zijn met zo'n naam Elise vandaan wel.

[00:43:46]

Ik dacht dat er iets van toen dat was waarin ze miste toen op een paar honderd halen en deze is niet zoveel woorden en.

[00:43:57]

Zag wel dat het begrip omdat wordt. Alles betalen dat ze dat wel heel erg hard en dat is nu uitgekomen. Alleen om een finale te lopen in Tokyo Ja dat is nog wel handig, want daar komen dan ook wel heel dichtbij zeker die afstand en er zitten daar wel wat Afrikanen bij de redelijk snel lopen en een Aziatische en dan ook nog die ene Afrikaanse die van Nederland uitkomt, hè Ja Sam was er ook niet bij de tweede eerste Brits waren er ook niet bij nu. Dus dat wordt moeilijk, maar ze kan misschien wel 401 lopen als je als je in 5 kan lopen er doorheen alleen maar onder de 4 minuten moeten gaan als je finale Ja ze is heel snel en heeft verschillende wapens heeft echt.

[00:44:39]

Ze komt ook van 800 meter. Dan heb je altijd een wapen met die snelheid natuurlijk, hè. Dus dat vind ik een goede zaak dat je die snel kan meepakken 500 meter. Maar ja, met behalve op de 5 km Op de spelen dat dat is uitgesteld. Ja je hebt het al eerder gehad over Isaac kimeli vroeger.

[00:44:56]

Niet altijd verstandig gelopen, maar afgelopen weekend wel, hè? Ja ja ja ja werkt goed met iemand anders was er ook bij Baeten heeft ook goed gelopen en ruwe diamant was dat wisten we al lang had het al laten zien ook in het veld waar je ook al heel veel dingen gedaan met maar vaak iets te onstuimig. En ja, nu heel slim gelopen is aan de binnenkant van zijn baan gebleven en hij zegt vastgebeten in die dingen berichten. Ik heb vandaag straks nog een berichtje gestuurd en hij vertelde mij dat ze de laatste km aan 222 hebben gelopen lopers, want heeft ook alweer gelopen.

[00:45:34]

Dat weet je, maar kun je 22 kilometer, dan zouden we ergens morsdood liggen, denk ik dat ik zoveel hoesten snel zeker eens halen, omdat je altijd tegen die tegen die bochten moet boksen en dat is iemand die wel al zeker is van de Olympische Spelen weet. Weet alleen nog niet wat hij gaat lopen maar 500 lopen, maar ook 5000 meter lopen. Het is hetzelfde beetje verhaal een heel toffe kerel.

[00:45:56]

Zelfde verhaal beetje als gebaseerd op die op. Die komt uit Ethiopië en familie komt uitkering hebben. Ze zijn een land wel heel erg dankbaar ook kijken. Ben bezig gezien In Doha bij de marathon stond hij daar 's nachts met Robin Hendriks ongelooflijk hard te supporteren voor alle andere atleten. Super enthousiast volgt ook alle sporten, want hij stuurt me vaak gezien en super toffe kerel en die ook voor Ambiance berichten in en dat is het ook wel echt in laten typen. Floor en toen was het heel Opvallend dat lijkt toch aan elkaar gingen en dat moet nu ook wel het geval zijn zo en wij gevoel is daar ondertussen wat ingesproken en één van de man die daarvoor zorgt dat dat is Isaac kimeli.

[00:46:40]

Dus ja, ik ben heel blij voor hem dat hij dat niet eens kunnen gaan en dat hij eindelijk op de piste mediacom binnen voor een gesloten. Ik ben de laatste 100 later was aangesloten en uiteindelijk de laatste rit, Lijn.

[00:46:56]

Duidelijker wordt gelukkig hier loopt anders natuurlijk dat ze dat geld maar je allemaal kopen als ik op had ik het kunnen lopen was tevreden, maar klein beetje al. Ik had al gevraagd, maar die tegen Jacob zal moeilijk zijn meer dan meer in mijn kast Europees kampioen veldlopen ook geweest, hè. En eigenlijk nooit geweten en dan met Hans veel van zijn schoenen zijn spikes Nike Ja uiteraard En hij liep met Adidas maar dat komt wel goed met het oog op de spelen dat hij ook alle merken hebben nu tegenwoordig die cadeaubonnen geen mensen wat dat betreft zitten daar heel weinig verschil nog op spikes is er nog wel wat werk aan, maar maar door dus op de op de baan zijn ze elkaar allemaal waard, want de de de Nederlandse.

[00:47:56]

Bodybalance en die moet ook wel de goeie spikes hebben, maar het schijnt dat moment. Ja, over Nederland gaan we dadelijk trouwens nog heel even hebben, maar Eline Berings dat was eigenlijk het met meest erge verhaal van Nee dat EK met die positieve pcr test dan negatieve sneltest en uiteindelijk na de halve finale ergste is dat ze de 25e grote toernooi gehad. Ik denk dat daar 2 jaar geleden heb interviewt of was het was vorig jaar. Je moet dan naar China naar de 25e grote Toernooi dat dat niet doorging van kampioenschappen, hè.

[00:48:31]

Ik had daarvoor geïnterviewd gezegd voor jou. Alleen wat gaan we doen. Na twee drie maanden heb ik dat dan toch ergens geplaatst, omdat het toch wel belangrijk was van een atleten die zo zat aan te kijken tegen nog fijne carrière. En ja we hebben hier ook al gehad. Het is hier ook al met mij zit altijd heel intelligent en Babbel kijkt op een verstandige manier naar sport.

[00:48:56]

Alles aan om goed te zijn en dan komt hij zo iets tegen vals vals positief zijn. Ja, het kan een mens hebben, maar zij is sportief ook voor zichzelf, dus ik denk dat ze zich dat zelf alweer zal uit praat, maar ze was wel heel normaal als je naar Eline benus berichtje stuurt als iets moet weten of checken of haar visie zal zeer snel antwoorden en dat we gisteren toch weten van Ja ik ga niet meer reageren bent ontgoocheld, dus het is echt wel een mokerslag geweest.

[00:49:26]

Ook al ben je dan psychologen. Kan je zelf dan misschien wel therapeut is een beetje benaderen. Het is wel flink aangekomen. Ik begrijp ook niet dat er dan geen alternatief is. Doe dan twee sneltesten en als die allebei negatief zijn laten atleet dan lopen, want ik vind deze manier Als je nou toch een pc testen moet doen. Goed, maar zorg dat ze dan de competitie behandeld is geweest dat ze nog langs geweest dat het resultaat resultaat kinderen manier, waarop vind ik echt niet kunnen tot slot Nederlands dat hij de net als België goed maar nog wel iets beter.

[00:49:56]

Als kers op de taart gisteravond 2 keer goud op de estafette nummers te gaan, dan heeft Nederland een mooie medaille heeft dat ze de medaille gaan halen daar geloof ik wat wordt het geld voor de zilver wordt het blond Tony Van Diepen gaat de laatste bocht in en kom dan die kant uit Tsjechië tweede positie, groot-brittannië positie en dan wordt Tony Van Diepen kort. Het boeit het goud geld voor Nederland hoe blij zijn jullie heel blij en zorg één of twee. Ik zeg gewoon een wijk ligt op de op de mol.

[00:50:33]

Die gaat er overheen en die gaat al langs en die gaat lopen en lopen en dat gaat wordt groter en groter als op de Britten stilstaat kapot gaat Ook hiervoor Nederland een gouden medaille pakken op de 400 meter vrouwen gouden medaille op de vier keer eten nu voor Nederland.

[00:50:56]

Eline Berings Alteveer voorspeld in de tribune enkele weken geleden het Nederlands succes de 10 gestoken. Ja, en zeg maar met trainen op Papendal Papendallaan dat hebben ze niet lang genoeg in Nederland Ja maar ik ben er in 2004 geweest wat hadden samenwerkingsverband en en dan ben ik er pas 10 jaar later terug. Helemaal veranderd lachen atletiekbanen sporthal daarbij. Alleen dat zwembad hebben ze niet meer helemaal goed gekregen. Heb ik indrukken en sporthotel is en altijd fantastisch is mijn echte Ja het is een sport sportinfrastructuur geworden die mij denken aan.

[00:51:35]

Ik ben in 98 kinderen geweest. Dat gehoord. Ja, die mij daaraan denken. Yes is nog iets iets meer niet groter, maar ik denk van Ja die hebben het voor mekaar. Ja dan zie je dat een aantal mensen die daar werken, dus dan kom ik daar de baas onder meer en die heeft in Engeland gewerkt, ja.

[00:51:56]

Ja, die weet hoe het werkt, hè. En iedereen samen een team en leren van elkaar elkaar beter maken samen trainen. Doe deze is die koppig. Doe die zo. Dan ga ik hem zo doen en dat is het dat is het een beetje naar toe, hè, dat niet coaches ook gaan samen komen en dat hij daar dan Kruis besteld voor langere tijd zit er al op. Ik heb helaas geen tijd meer om jullie te vragen of jullie aandelen van Club Brugge gaan kopen, maar wel waar jullie nog naar uitkijken op Spotify gebied deze week Hans naar het interview van van Harry en portemonnee Argenta Oostende vanavond, maar dat zal weer een pijnlijk of er worden voor te komen van der Poel van hart en Bernal en nog een paar andere.

[00:52:44]

Dankjewel Maarten en Hans stond de gasten zijn in de tribune. Dit was het voor deze aflevering. Volgende week maandag zijn we er opnieuw. Tot dan.