Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio een Goedenavond wij hebben er een kop zitten met tennis skiën of fatigue wielrennen en voetbal en ik vind jij het ongetwijfeld nog, maar daarom heb ik dus wel twee all-rounder uitgenodigd als gast in de tribune zijn op twee sportzaak collega's. Goedenavond caravan Karl vannieuwkerke. Goedenavond Carrefour eerste de tribune bij lang moeten proberen, hè. Het is het is vooral onpraktisch op maandagavond, maar ik ben hier en we gaan over het David en we zijn blij dat je er bent, want we associëren jou de jongste jaren eigenlijk vooral met kozijn voetbal, maar je belangstelling gaat natuurlijk wel veel verder dan dat ik heb heel lang met Dirk de wereld afgereisd.

[00:00:47]

Australian Open is net afgelopen. Ik vermoed dat het daar ook zelf gaan vandaag kijken en wat waren hele mooie tijden en belangstelling voor de Sport is eigenlijk zeer breed. Dit is bijna 260, dus ik kan zelfs Darts niet laten liggen.

[00:00:59]

Darts op tv dan sta ik op als je naar de Australian Open zitten kijken. Kriebelt het dan soms niet van verdorie maar terug naar toe, want waar hele mooie tijden Natuurlijk hebben wonderjaren meegemaakt met Kim Justin en toen mochten mij meerijden naar lopen en dan zaten we in de zomer terwijl jullie in de winter zaten en dat maakte dubbel zo plezant, maar natuurlijk die prestaties komen daar ook nog eens bij worden binnen de garantie op een halve finale finale was die meededen en dan ja, dan zit je voor een hele toernooi gebeiteld.

[00:01:28]

Natuurlijk zie jou knikken Ja ik ik mis het moet ik eerlijk toegeven. Nu. Doe alleen nog Roland Roosendaal dan. Ik begon allemaal wordt bespaart. Dus de prestaties zijn er ook niet meer zoals vroeger. Je hebt geen Kim en Justin meer. Elise Mertens is aan het komen, maar nog net niet ver genoeg David Goffin chardy blijft een beetje hangen, dus ik begrijp het wel, maar als ik die beelden zien van de grote lever Rina zoals gisteren bij die finale bij de mannen en je ziet die prachtige open helemaal Die donker wordt, is dat enthousiast?.

[00:01:59]

Publiek Dan denk ik ja, ik had daar graag gezeten, maar oké, het is niet zo van de mooiste moment als het afscheid van Sabine Appelmans of lopen en toen zijn we 's morgens vroeg met een luchtballon over Melbourne memorabel moment dat ik nooit meer vergeten. Ja klopt helemaal ergens in de heuvels in de buurt van Melbourne en dan over Melbourne Park en dan geland uiteindelijk op het circuit van houttepark tennis tegelijk denk ik jouw kinderen ook het WK skiën. Ja daar heb ik ook gevolgd. Het was beetje vervelend omdat ja, volop de finale aan de gang wassen met Djokovic en medvedev en dan Op Eurosport 2 zat ik te kijken tijdens de onderbreking van anderhalve minuut.

[00:02:46]

Ja misschien zie ik allemaal wel, maar dan niet. Ik heb het ook gezien. Ja, we hebben namelijk de beelden gekregen van haar, maar zou ook bij onze sport weekend, maar wat hij gedaan heeft en 10e plaats bij de absolute wereld stoppen. Wij staan daar veel te.

[00:02:59]

Bij stil als je weet dat die kerel een paar jaar geleden. Ik denk dat het in Islam van adelboden was een scheenbeenbreuk dat hij heb ik gelezen. Daarna nog 7 operaties route ondergaan en dat hij dan nu terug met de wereld op Ja dat is dat is fantastisch voor mij een van de prestaties van het weekend precies Ook omdat je al België eigenlijk in een onmogelijke precies om op te boksen tegen die Zwitsers oostenrijkers. Duitsers enzovoort. Ja, we hebben vanmiddag nog in het journaal. Het verhaal van kreeg mij gebracht met Ja die Vlaamse moeder, maar vergeet niet op dit moment een paar projecten.

[00:03:36]

We hebben nu een nieuw project de lowlanders waar 7 Lage Landen Met daarbij België Nederland Luxemburg een paar Noorse landen proberen van het talent dat er is om dat samen te brengen Peter te begeleiden en dan op termijn Oh prestaties te leveren op Europese wedstrijden op Wereldbeker niveau vergeet niet gisteren stonden er.

[00:03:59]

4 Belgen aan de start van de sla hem hebben we nooit meegemaakt, dus het gaat natuurlijk wel over de technische disciplines, hè. Ik denk ik net vraag. Het ligt voor de hand dat het Islam is. Ja, ze kunnen bij ons nog trainen indoorbaan waar ze. Ja, die is zo goed mogelijk kunnen nabootsen, maar ja, natuurlijk als het begint te spreken over de reuzenslalom en dan ja, de afdaling. Dat is onmogelijk heb ik het ook niet. We hebben nog staan. Maas had ook eigenlijk misschien wel een mooie prestatie kunnen leveren op het wereldkampioenschap, maar ja, dan die blessure hij is nu aan het revalideren, Maar volgend jaar de terugweg.

[00:04:35]

Zullen beginnen met de momenten van de week eerst dit moment van Carl eigenlijk na een prachtige weten mede door hem uitgezet. Vermeer schreeuwt het uit als een Fenix de enige niet te vroeg wint de eerste etappe in de Emiraten.

[00:04:59]

Magistrale wijze van der Poel wat in de buurt In The World Tour ondertussen is Mathieu van der Poel helaas met de rest van de Broek naar huis. Daarover Zullen we dadelijk nog hebben, maar Carl Ja was echt onder de indruk van The Wire etappe en dan wat je die zonder doel was gekomen. Jij krijgt overwinningsdag ondanks het mooie weer gisterenmorgen. Ik ga toch eens de livestream opzetten van van die en en ja, ik was geboeid van begintijd die hartslag naar beneden en eruit. Onmiddellijk. Ja, en getrokken en 2e en 3e en 4e en dat is echt spektakel van de koers en dan ga je zo dan tijdje die balans opmaken.

[00:05:38]

Die zit in die eerste wakker en zwaar met met 26 En er zat er niet zoveel België bijten dat dat een kaart van Bilzen bij Jan zat erbij en Gianni Vermeersch en natuurlijk van de Poeh die ook mee was En dan dan zie je die tweede wagen proberen. Amechtig proberen om daar naartoe te rijden, want dat dat dat lukt dan niet anderhalve minuut blijf stagneren een minuut 15 weer 124 om uiteindelijk gehad.

[00:05:59]

Multiply, want ik denk dat de tweede waarop 8 minuten is binnengekomen en om op moment dat ze capituleren dan loopt die achterstand enorm op, maar het was echt wel spectaculair en dan Dan zie je me als een kind van Bilzen en Gianni Vermeersch ontzettend veel werk leveren onderweg om te koppelen instelling te houden voor van Bilsen was dat Jenny Vermeersch vandepoel en het is natuurlijk dankbaar als je voor een kop anders Mathieu van der Poel mag werken in volle finale. Er zaten vijf van de ceuninck, Quick Step en Vermeersch ging dat geen vreemdgaan terug halen en de koopmanmarke dan af en bij van Bilzen die ook heel veel werk hebt geleverd.

[00:06:30]

Is dat niet het geval, maar die dankbaarheid van een Koopman vind ik heel belangrijk en we kunnen erover echter niet genoeg onderstrepen, maar die dankbaarheid is heel belangrijk en Mathieu van de producten. Ga liever meer onmiddellijk naar de aankomst en ik hoorde kan zo'n vader nog wel redelijk goed dat we Adrie van op de cross ook onmiddellijk een berichtje sturen naar de van van Johnny met de boodschap van Matthieu heeft een super man naast zich. Dat zijn de momenten waarop die krijgt zegt ook gewaardeerd voelen en dan volgende keer nog veel meer gaan doen.

[00:06:59]

Man is echt de borst natmaken en ook de eigen kant snap of iemand op een bepaald moment springt. Almeida Vermeer die gaat mee. Ik denk dat nou een polis daarop bij zat nog een vierde man en die weigert mee te draaien, maar Aldi Aldi Made met met die met die met die mannen blijven die ook weg waarschijnlijk en dan gaat hij sporten voor de zeehond is niet niet niet dragen. Ja ik denk het niet bepaald moment moet je dan niet op die kan ik maken zijn, want ik ben ik ben hem kwijt.

[00:07:22]

En hoelang ik hoelang ik mijn maatje kan vinden om meer kan ziek maken om ook een mooie carrière uit te bouwen en dat zijn zo die zaterdag pas indrukwekkend, want ik koersdag een World Tour en dan op die manier een demonstratie als ik heb ervan genoten. Dat is jammer dat ze naar huis moeten Ja want ze zijn positief coronageval bij een staflid van de Broek niet bij een renner pagina's moeten wellicht nog even in isolatie blijven naar de rest naar Ja hoe vervelend is dit nu voor een Mathieu van der Poel Laten we meteen maar over hem hebben, want dit was zijn aanloop zeg maar naar de nieuwe seizoen.

[00:07:55]

Dat is vervelend wel iemand die daar zaten, want zij bijna 6 cursusdagen normaal in de b.

[00:07:59]

Wat is de voorbereiding op pad straks komt strade Bianchi als eerste belangrijke koers en dan is het te komen dan sanremo. Dan zitten we hier en dit hadden ze echt wel nodig en als je daar dan ineens was ie gezet wordt voor sommige, ik ik weet dat dat je waarschijnlijk naar huis komt. Misschien vanavond om dat was toch het plan een aantal andere maar Gianni Vermeersch hetzelfde daarin isolatie moeten blijven omdat ze contact geweest zijn met het staflid in kwestie. Ja, dan dan dan verlies je wel weer een aantal dagen momenten dat je bent toch banaan het afwachten, want stel dat je de volgende dagen ook positief, Dus dan zie ik je daar 14 in quarantaine dan dan dan staat je vorig jaar alweer op de helling en het is een notitie zijn met matigheid.

[00:08:42]

Waarmee kunnen we moeten leren leven voorbij de voorbije maanden en ja, helaas niet getroffen wordt wordt je pas geconfronteerd met uw hart uiteindelijk. Ja, dit verdikt is. Ja, En zou je zaterdag dan toch aan de start komen van de Omloop denk ik moet leren dat.

[00:08:59]

Dat is een overweging wordt genomen en dat als de kop man zegt. Ik wil rijden naar gaat er iemand dooie Of moeten werken, maar en zo ver zijn we nog niet. Ik denk morgen of overmorgen meer nieuws of kan krijgen. Dat gaan we dan ook in de gaten houden en dit is het moment van Dirk Maas opnieuw een Belgische kosten verbeelding bij de Belgische Kort De wereld staat in categorie in het hoogspringen. Wat denk je zelf van vandaag? 8685 springen en dan met de derde poging en dan eet hij was helemaal zelf niet tot jouw tweede wedstrijd van het seizoen.

[00:09:38]

Kom je dan de plaats op de Europese jaren lijst? Ik had op zich had ik ook mensen zullen het misschien niet hoor, maar ik ben nog maar 16 jaar, hè Ja ja januari.

[00:09:59]

16 jaar en al over 1 meter 91 in het hoogspringen. Dirk heel straf dat dus onwaarschijnlijk 4 jaar geleden is het pas mee begonnen met het hoogspringen. Je moet weten bij Vaassen er altijd natuurlijk door Corona is er dit jaar niet gezond dat even erbij te vertellen, toch? 4 jaar geleden komen ze tijdens de tour de voetbal rode op acwaasland Atletiekclub Waasland Terecht op de ster, sint-niklaas waren de cross twee dagen geleden nog rijden is en daar komt ze bij de jeugd selectie terecht en één van die is daar.

[00:10:36]

Die zegt tegen de hoogspring trainer tegen Danny annecour. De man die haar nu begeleid zeggen moet ik komen kijken, want ik heb er daar eentje wat bij de meningen over 150 springt. Wow was al sterk en dan is het maar blijven doorgaan blijven doorgaan en dan vorig jaar is aan het jaar begonnen als tweedejaars Kadett met 181 en dus nu zit ze een jaar verder. Excel.

[00:10:59]

Verder want is nu nog maar net 16 jaar geworden. 10 cm hoger, dus al deze film en ik heb iets met Bennie annecour gebeld dat ze de man die haar begeleid en die zei. Ja, we doen het rustig aan. Het is niet dat we te veel trainers arbeid leven op dit moment drie tot vier keer per week een uurtje anderhalf uur is al veel te veel. Het is een uurtje uithouding in het foute wat gaan lopen. Een uurtje sprong dan een uurtje technische training en dan Oké dan heel heel lichte Pauw training en dat is het dan ook, dus zullen haar absoluut niet overbelaste en Wim Vandeven die ik ondertussen ook heb gehoord.

[00:11:44]

Die zegt van ja, ze ze heeft het te blijven liggen om hoogspringen te doen. Het is nu zaak voor Merel om voetjes op de grond te houden en ben hier lees niet.

[00:11:59]

Nee dat is waar. Dat is waar maar haar coach zegt van ja, het is geen streek kont zweet heel goed waar ze mee bezig is, maar klinkt ook hè. Voor 16 dagen heel volwassen als ze hebben gisteren geïnterviewd op TV Oost en samen met haar coach en de nuchterheid. Ja die straalde ze echt wel uit en nu is het uitkijken wat ze gaan doen, want het is zowel voor Merel Maas als voor haar coach onontgonnen, terrein. Waar zijn Utrecht gaan komen die Benny heeft haar begeleid op Nationaal niveau.

[00:12:37]

Ze zouden nu over paar weken mogelijk mee kunnen doen aan het Europees indoorkampioenschappen, maar ja, dat heeft hij ook nog nooit meegemaakt als coach, dus nu heb ik begrepen vanuit de Federatie niet alleen Merel maar gaan ze ook Benny begeleiden om hem een beetje Wegwijs te maken in alles wat rond zo'n kampioenschap hangt, maar ben.

[00:12:59]

Van overtuigd dat jij het potentieel heeft om op termijn echt wel richting de 2 meter te gaan en Wim Vandeven die zegt ook belangrijk van nu niet te stagneren, maar beetje bij beetje. Ze was het afgelopen jaar heeft gemaakt. Dat wordt natuurlijk moeilijk als ik had niet nog eens op een jaar terug centimeter bij de maar nu zal het vooral de zaak zijn van regelmaat te kweken van regelmatig een betere 8086. Misschien is nog na die 90 te gaan en als je die regelmaat hebt, Ja dan kan je beginnen denken aan.

[00:13:30]

Oké. Nu doen het nog eens bij en maar niet vergeten. Ze is warmer 16 jaar natuurlijke op dit moment beste wereld jou prestatie beter bij u 18 dan de tweede in de wereld is. Dat is fenomenaal en ik wil ook als verrassing stad linksback of rechtbank En ze denken leuk de wel wat niet mag verbazen dat verbazen dat ik 80 is en dan dat was ik ook dat haar opa is de grootste fan en die hoopt.

[00:13:59]

Op een meter 90, dus die moet daar wel goed kennen. Die dacht ze hadden beter 90 spring op de beker was nog in centimeters je beter, maar ik heb het ook wat gevolgd via de livestream allemaal, omdat Deka gehad. Het is heel straf van het jaar. David dat is wel heel vroeg ophalen. Zit nog heel heel ver van mezelf, maar dit is wel heel straf en ze bij de mannen die Thomas competitie zat alleen een competitie, want dit was natuurlijk een hele rare kampioenschap. Vergeet dat niet eh een aantal satellieten die alle atleten die niet op de Elite lijst stonden mochten niet deelnemen dan het hoogspringen.

[00:14:37]

Ja was alleen met Noor vidts en met Merel Maas en moest helemaal alleen gaan springen beginnen, maar aan je hoogspringen is ook zo en waar. Je rekent op de steun van het publiek. Doe het nu maar alleen en dus ja fantastisch en de druk van je tegenstander ook en die gaat over 2 meter 25. Ik moet wel over die 228 en dan in de.

[00:14:59]

Ja dat is in het algemeen wel zo vind ik die atletiekmeeting die micro meeting ook die we hebben gehad overal eigenlijk hoort een open echt een goed niveau ga ik ben. Waar staat er zo goed zo hard gewerkt en getraind is de voorbije maanden hebben zijn heel veel nieuwe namelijk. Ik was bijvoorbeeld ook heel blij om te kunnen zien dat er ergens die hardop sportcontract was kwijt gehad. Ja oké 2020 op de 800 meter en dat hij weer je had erbij hoort dat hij weer naar Europees kampioenschap als je ziet en Alexander Dome dat hij de 400 meter band dat de concurrentie komt voor de borlees op de 400 zijn allemaal echt wel heel veel je signalen die Rani rosius noemt allemaal maar op hè, voor afwas te veel twijfelde Australian Open is wel een normaal verloopt zou kennen met die Corona gevallen waardoor veel spelers lange tijd in quarantaine moesten, maar het is dus wel gelukt en meer zelfs het is een erg onderhouden toernooi geworden.

[00:15:59]

Emotion Emotion Thing That has been Ghost Rider The Last four weeks de ervaring voor Novak Djokovic Het enige wat tegenviel misschien Dirk waren de finales zowel bij de mannen Als de vrouwen na wat we de voorbij twee weken te zien heb ik gekregen of ben ik nu dus de spanningsboog is niet lang genoeg volgehouden zowel bij de vrouw als bij de mannen vond ik we hebben in de eerste set een heel goed gedaan gezien dat hij nog drie was achter gekomen. Is hij nog enorm teruggekomen. Jennifer Brady heeft een goede eerste set gespeeld, maar daarna zag je ook dat.

[00:16:56]

Ja, dat en Djokovic en een Osaka.

[00:16:59]

Sterk waren heeft ook natuurlijk heel veel van doen met ervaring en over Djokovic zitten aan om en bij de 30 grandslamfinale als ik me niet vergis Osaka Ja in vergelijking met Jennifer Brady komt pas van vorig jaar een beetje kijken, dus die speelde haar vader grandslamfinale, dus die hebben natuurlijk wel dat Surplus dat de andere twee niet hadden. Wij natuurlijk hebt. Het liever een finale N36 bij de vrouwen en een 5 Setter vorig jaar Djokovic tegen Team was een fantastische finale bij de mannen. Dat hebben we nu wel gemist.

[00:17:32]

Dat is waar ja, en op basis van van die finale tegen Team maar dan ook laten. De master had je zo de indruk die grote drie zijn aan het winkelen. Het zou wel eens kunnen dat die anderen het gaan overnemen wel. Die is nog niet aan de orde en zeker niet op dit moment helemaal niet opzoeken via finale naar zijn hand. Het is fenomenale en hij heeft nu een extra motivatie kalender 2021 Grand Slam toernooien. Hij heeft er 18. Dus de race is already, Grande.

[00:17:59]

Sorry, zeggen. Ze zijn coach en die die die dit wel verstaan dat je overal en ik zie ook wel gebeuren, want op het moment dat dat kwam of al bezig was en Djokovic kwam had op het moment Djokovic moet een eerste grandslamtoernooi gewoon had hij al 12 Grand slams gewonnen. Dus dat betekent dat het in de periode Federer Djokovic samen spelen. Parking 8 staat in het voordeel van van, dus ik zie hem echt wel nog zwemmen of vijf seizoenen heeft nog een paar jaar te gaan natuurlijk ook.

[00:18:29]

Hij moet nog 34 worden en dan wordt er 35. Verder wordt er van de zomer 40. Ik denk eigenlijk dat het laatste jaar is van Federer die gaat naar alle waarschijnlijkheid afscheid nemen in Basel denk ik voor eigen publiek en dan hebben we het gehad, hè. Dus ja, we moeten rekenen. Vooral op Rafael Nadal nog om nog twee keer Roland Garros gewonnen. Ik denk dat het ook alleen daar toch Vergeet niet dat heeft ook al twee keer als ik me niet vergis Wimbledon gewonnen heeft ook al een paar keer die was open.

[00:18:59]

Nu nog kunnen als je blessurevrij blijft het denken dat er toch nog altijd in zijn misschien wel hoor. Ik denk dat je daar een streepje voor heeft en dat team met geloof ook nog altijd komen zij nog steeds moeilijker wordt voor Nadal om één van die drie andere te gaan binnen, dus ik zie Djokovic The race aan het eind van het verhaal uiteindelijk wel in zijn voordeel beslechten over verdere gesproken en ik weet je nog 2001 samen op wil. Dan denk ik gewoon de finale bij de mannen tegen erachter.

[00:19:28]

Geweldige maandag 975, dus en er waren heel veel regen ouders geweest. Maar daar hebben we een eerste keer de de grote Federer gezien. Hij was 10 jaar en hij speelde in de wielerronde tegen Cyprus Wissel Piet en hij woont The One The martian. Daar is ze de carrière voor Federer begon het echt wel zwaar nog 2 jaar geduurd voor uw woning 2003. Dan heeft hij gezegd. Dacht ik 5 keer op. Rij bij moet doen en een deel andere slijms. Ja maar dit is een fenomenale carrière.

[00:19:55]

Ik denk als je aan de meeste mensen nu vraagt, Wie is de grootste tennisser aller tijden?.

[00:19:59]

Dan verder gaan zeggen ook omwille van zijn stijl van spelen natuurlijke en vergeet niet Ja 2 jaar geleden. Dan zat hij dus zo dichtbij op Wimbledon ook nog heeft iemand al gehad, dus ja, misschien. Ik ben heel benieuwd wat hij gaat doen. Hij gaat nu twee toernooien spelen in de Emiraten dan gaan we toch al wat meer weten denk ik. Of hij inderdaad kans maakt op is een Wimbledon ik was aan het kijken naar de carrière van Federer en ik zag staan prijzengeld 128000000 dollar. Ik weet dat jullie van mijn generaties toch nog iets in Belgische Franken regelen.

[00:20:38]

Dan kom ik al snel op meer dan 5 miljard Belgische Franken uit alleen aan prijzengeld. Dat doet gaat daar niet over Natuurlijk gaat over het feit dat je zo gemotiveerd van 24 jaar om de beste van de wereld te willen zijn en dat toch meestal bent. Ja dat is dat is fantastisch om vast te stellen en als je dan spreekt over motivatie gisteren in de finale Djokovic tegen.

[00:20:59]

Die eerste paar games en ze gaven een paar keer een close-up van Novak Djokovic Ja dat vuur en die ogen die geconcentreerd Heit die Focus Ja die zal ik een tikkeltje bij medvedev en dan wist je Oké en gaat het hier niet uit handen geven en dan helemaal op het einde in de derde set dan heeft hij die Break vast en dan gaat hij naar zijn bankje en ivanisevic en dan een paar keer met zijn vinger tegen zijn slaap zo getikt van mannen weet je hier wordt het gespeeld in het hoofd.

[00:21:31]

Ik vond dat zo tegen het dus die ambitie om nog gedurende een jaar de allerbeste te zijn en ook zo Later bekeken te worden. Ja, dan dat leefde zo bij Djokovic dat tekent hem tot en met de nieuwkomers zijn al even ter sprake gekomen. Team ging toch te vroeg uit vorig jaar ook gewonnen. Laten we dat niet vergeten om de jongens open omdat Djokovic Ja daar gediskwalificeerd en omdat Nadal en niet bij was ook, hè? En verder was er ook al niet.

[00:21:59]

Goed dat je dat in herinnering brengt. Ik heb ook die much Fun City pas tegen al gezien. Toen dacht ik van Ja wat houdt die man nu uit de finale, maar zichzelf dan of wat is er een fout gegaan, maar natuurlijk Daar had dat had ze dat ook al kunnen uitserveren in de derde zetten als je die ene Volley op die ene Smash niet mist. Ja, dan is er geen sprake van een comeback van The Past dus gewoon ook al maar om te zeggen en Nadal Peter ook wel sukkelig met de met de rug een beetje dat hij zover is geraakt en dat hij dan uiteindelijk Ja een beetje aan zichzelf te wijten heeft dat hij niet door maar ja, inderdaad En intuïtie pas en mijn vader en het zijn de mannen van wie we gaan moeten krijgen en de vraag is altijd al geweest van ja, gaan we ooit nog zo'n generatie 9 als de generatie Djokovic Nadal Federer ook nog Dan denk ik ja, Oké geef de tijd zijn kans en over een paar jaar.

[00:22:59]

Die grote namen van nu een beetje uit het hoofd verdwenen zijn. Ja dan kan zij hun generatie tot een nieuwe gouden generatie misschien wel maken hè Ja maar het is het is het is op zich wel wel tof natuurlijk als Djokovic even kan blijven en dat we die concurrentiestrijd van heel dichtbij meemaken en dat die aflossing van de wacht ook geleidelijk verloopt dat dat niet zo meteen op het andere moment gebeurt dat iemand stopte met Federer je kan natuurlijk niet door wat kan je zegt het wordt het hoofd gespeeld, hè?

[00:23:26]

Moeten tanken docent er dan maken we ook nog kans. Helaas komt er ook heel veel atletisch vermogen technisch vermogen en een adres bij kijken, maar ik hoop dat we dat we de komende jaren helemaal spektakel krijgen. Ik heb daar wel een goed begin en ik vind dat mannen tennis ook veel rijker in die concurrentie dan dan het vrouwentennis op dit moment. Ja en wat dat vrouwen tennis betreft. Daar is Naomi Osaka de koningin van het hardcourt jaar geleden nog verliefd tegen kou in de derde ronde, maar nu zegt ze zelf.

[00:23:55]

Ik ben meer een winnaar geworden.

[00:23:59]

Final is er nou gewonnen, samso. I think The Passion Myself van Too Much I miss you working now in my favorite ofzo. Ze heeft nu voor die omslag gezorgd bij haar dat ze er wat rustiger bij staat. Ze heeft beter leren omgaan met de druk durf ik denken ze heeft dat gedaan. Ik denk dat dat gedaan is met haar hele team. Ze heeft van zichzelf gezegd Ja het is niet slecht dat je ook eens twijfels hebt. Je mag aan jezelf gaan twijfelen, maar daar wordt begeleidt denk ik door de coach die ze nu heeft Wim fissette.

[00:24:51]

Dat is een man die iemand de baan op stuurt met een plan and visit redeneert en ik denk.

[00:24:59]

Heel goede redenering is Als je met een plan de baan op gaat, dan ben je Rustiger in het hoofd en dan ga je ook makkelijker aan situaties het hoofd te bieden Als plan a niet werkt. Dan kan ik misschien wel terugvallen op Plan B en dat was bijvoorbeeld ook gisteren toch wel een klein beetje het gevoel vond ik in die finale met een Naomi Osaka aan de 5 gewoon op de statistieken, want de wedstrijd zitten kijken. Is dat soms moeilijk om dat meteen allemaal te vatten, Maar achteraf zie je dan bijvoorbeeld dat eerste service net iets minder draaide dan in haar vorige wedstrijden.

[00:25:34]

Oké, heeft Osaka van Wim fissette ongetwijfeld meegekregen als je eerste service niet werkt concentreer je dan maar op de terugslag op de service van Brady en probeert daar meteen uit de baan te krijgen proberen opentrekken. Lukt dat niet volledig. Oké Focus op iets anders probeer dan dat hij vast te krijgen in het midden van de baan, dus als het.

[00:25:59]

Aan het werk tandarts plan, dan werkt plan c en op die manier denk ik dat zij nu veel rustiger op de baan staat en verbaast mij dat wij visite eigenlijk nog niet op de erelijst van Coach van het Jaar staat. Ja ik heb dat vorig jaar paar keer gedaan. Was wel genomineerd. Ja die heeft al 7 keer in de box gezeten van een grandslamfinale heeft r503 met Clijsters denk ik twee uit Osaka Maar zat er ook bij toen na 7:30. Dus dus ja, het is echt wel aantrekkelijk aan het neerzetten in dat Dennis heeft ook met de grootste gewerkt dat het toch wel eens tijd wordt om hem ook wel te een eigen land.

[00:26:35]

Dat gebeurt allemaal een beetje onder de radar wat hij doet, maar hij doet het toch maar ja, het luisteren naar Wim fissette, want de vraag is natuurlijk kan Naomi Osaka wat heeft hij dan op hardcore nu ook gaan doen op gras en eerste gravel van Roland Garros ik ben overtuigd dat ze wel opgelost gaat heel goede resultaten kan neerzetten. Ik hoop dat het dit jaar.

[00:26:59]

Gebeuren in die niet verwacht ik dat zeker de komende jaren dat ze gaat blijven evolueerde heeft zelf nooit junioren gespeeld en als een van de van de zaak familie destijds zo beslist heeft en dat betekent ook dat dat iets minder op op een kabel als op gas gespeelde dat eigenlijk andere speeltjes. Ik denk daardoor een beetje. Ja, misschien extra tijd kost voor haar om die onderkant ook die datum neer te zetten heeft hij gelijk mee eens. Ik denk het wel. Ik had haar niet om te slagen op het terrein.

[00:27:31]

Sturen we die vorig jaar is Roland Garros meegekomen. Na de u.s.a. Open, maar nu als het seizoen een beetje verloopt zoals we het hopen dat er weer gravel toernooien zullen zijn in Europa vanaf als er een rustige voorbereiding kan krijgen als die voorbereiding ook kan krijgen op gras. Ja dan zie ik niet in waarom dat niet zou kunnen. Ze heeft alles slagen en ze heeft de service heeft het.

[00:27:59]

Vandaag is ze heeft de service heeft de All Around straks netspanning veel minder belangrijk geworden, tennis op gravel is iets sneller geworden. Tennis op gras trager geworden. Dus ja, zou mij niet verbazen dat ze uitgegroeid tot een complete allrounder ook en ik denk dat er een tijdperk voorbij is dat dat dat dat is, dat is definitief verleden tijd denk ik de persconferentie na afloop van haar voorwedstrijd zijn veel dus het ook eens tijd heeft een ongelooflijke carrière gemaakt, maar fysiek nog eigenlijk heel goed voor de dag vond ik nu op de Australian Open kalender gezien dan mooi.

[00:28:45]

Ja. En ja, terwijl je zegt gewoon tegen het einde van een tijdperk. Ik denk dat ook. Je bent gewoon overpowered nu ook door Naomi Osaka dat viel mij enorm op. Dus ja, die.

[00:28:59]

20e voor Elise Mertens die wil ik ook nog even ter sprake brengen ging er iets te vroeg uit alweer in het enkelspel wint dan wel de titel in het dubbel opnieuw met sabalenka voor die Partners alleen kan worden. Teveel. Die gaat toch meer de focus leggen op het enkelspel. Mertens wilde twee blijven doen. Is dat verstandig? Ik vind van wel persoonlijk van wel, want we hebben het ook wel meegemaakt dat we speelsters horen klagen hebben toen ze hadden en toen toen die 2 weken eigenlijk als het eind te halen van zo'n heel slim dat dat echt wel Jij bent al met al mijn foto's om je op te laden op de dagen dat je niet moet maatje, dus die dubbel maccioni.

[00:29:40]

Die gaan echt geen invloed hebben op die enkel wedstrijden, maar ik denk als ze balanca nu even aan de kant Gaat dat ideaal momentje om een Belgisch koppel te maken in in dat dubbelspelling Tokio Tokio en er zijn wel wat opties natuurlijk als je ziet haar moeilijkste Max met sabalenka heeft ze gehad in de eerste ronde.

[00:29:59]

Alison van uytvanck met de Zweedse dus ja, ik ik zal ik zou niet werk door de koppele. Ja het zijn jouw droomkoppel zal over een dubbel kaarten in Tokyo je zit nog altijd met de factuur met het grote vraagteken Kim Clijsters natuurlijk nu. Ik heb afgelopen week ook nog eens kunnen bellen met de manager van Kim Dat is niet altijd evident om dat te Wat is nu toch eindelijk is gelukt. Wat was de boodschap? Kim is toch altijd volop aan het trainen? Ze is helemaal fit. Geen enkele blessure heeft dus wel in de ook tijd geweest met Corona dat heeft toch wel haar behoorlijk wat parten gespeeld, maar ja, er is nog altijd de absolute overtuigd dat ze terug kan komen en terug wil komen, dus nu is het uitkijken ergens in de loop van de maand maart zou ze haar comeback maken?

[00:30:54]

Ik weet van de Vetkamp coach Johan van herck dat.

[00:30:59]

Rond deze tijd in de periode dat Ze speelden tegen Kazachstan dat ze Kim Clijsters toen tegen Johan van herck heeft gezegd van ja, ik wil nog wel eens graag met jou Defense kunt nu tegenwoordig de bulging. Ik wil die graag nog wel eens spelen. Ja, vergeet niet. Kim Clijsters heeft ook wel Floor gemaakt. In het dubbelspan is nummer één geweest op de wereldranglijst. Het is minder belastend voor haar 17 zware service. Ze heeft die ervaring aan het net. Dus het ideale koppel zou uiteraard nog altijd zijn Clijsters met Elise Mertens perfect als de informatie van de manager klopt dat ze vindt dat ze de volgende gehad daar hebben we een koppel voor Tokyo en ik denk dat dat ook en drinken kan zijn voor Kim dan om om Ja de eerste stappen weer te zetten en dan weer 40 raken ook voor het enkelspel als dat nog ooit zal dat zeker kunnen, dus dan sturen we die nog enige probleem is natuurlijk ook wel.

[00:31:52]

En je weet dat ook dat de Ranking er moet zijn nu Elise Mertens.

[00:31:59]

Cornelissen staat nu in de top 10. Zij mag om het even wie Belg uiteraard Belgische uiteraard kiezen die in de top 300 staat maken. Kluis. Er staat op dit moment natuurlijk niet in de top 300 en dat liedje de manager mij ook wel verstaan. Het is nu zaak van wildcards uitnodigingen te krijgen voor toernooien. Er zijn minder toernooien voor de vrouwen ook dan vroeger. Dus nu is het over even gaan luisteren. Is het oké als Kim komt op basis van een uitnodiging dus natuurlijk hier en daar willen ze Kim Clijsters natuurlijk nog graag aan de stad krijgen.

[00:32:32]

Maar ja, je moet wel wedstrijden winnen. Ze is nooit geplaatst, dus ik kan in de eerste ronde al meteen tegen zware tegenstander sloten en dan is de vraag natuurlijk als je op een wildcard in en in de grote toernooien of ga je daar toch dat stapje onder onder punten verdien niet of 300 te komen, want het risico bestaat natuurlijk als je niet groter mogen die water kan krijgen er onderuit gehaald en dat het verhaal heel snel afgelopen is dat Jan van toernooi toernooi gehad, maar niet aandachtspunten tot.

[00:32:59]

Moet dadelijk ook naar de spelende kunnen toch geen keuzes die ze moeten maken en het zijn niet alleen cursus voor de punten moeten ook financiële keuzes waardoor ik wil het tennis hoofdstuk afsluiten met Ginger raar. Dat vind ik zo'n onderschatten sporten in ons land schijnheilige Heeft hij zijn grandslam. Navigeer mastertitels nu eindelijk een grandslamtoernooi The Great betaald worden fantastisch Chromecast muziek, maar dat kwam ook echt heel heel diep, maar dat dat zijn die typische kreten van van sport. Er onder adrenaline die voor mekaar hebben gebracht hebben.

[00:33:34]

Straks ook nog tegenkomen het lokaal, hè Ja dat dat zo ja, dan moet er gewoon dan moet er gewoon uit en dat is dat is Begrijpelijk maar eens wat voor me dadelijk als we bij hem ook in de bloemen gezet op het Sporthallen Ik heb hem lang indrukken met hem gedaan aan tafel en mag altijd indruk door zijn sereniteit het wel aan hem dat hij nog niet had gewonnen en nu is het eigenlijk.

[00:33:58]

Dus ik Ik denk dat die mensen dodelijk is. Er was ook enorm blij dat hij violiste man in de garnalen zijn tegenstander dat hij net die man heeft geklopt, want Laten we niet vergeten vorig jaar op cadeaus zaten zei ook in de finale en Leek Joachim echt op weg naar zijn eerste Grand Slam overwinningen en dan 11 jongen die een heel lange time-out en een blessure te laten verzorgen blessure waar we niet zeker van zijn of er een was en hij was mijn taal niet meer klaar op dat moment Johan Kyocera en nu zegt hij.

[00:34:32]

Ik heb mijn taal mijn les geleerd en nu ook weer heel echt heel sterk opzetten en dan uiteindelijk maakt het toch nog af op eigen service. Dus ja, de eerste is vaak. De moeilijkste heeft ook al gezegd zo een kunstlens zit aan het roepen en J dus hij weet ook dat het enorm moeilijk is. De eerste heeft hij nu dus zou wel eens kunnen dat die vertrokken is voor nog een paar hè.

[00:34:58]

De tribune Radio 1 vandaag zijn Karl vannieuwkerke en Dirk gerlo uit het internationale voetbalweekend onthoud 100 meter comeback van Kevin de Bruyne bij City maar nog veel meer in het oog springen was de derde tussen Milan en internet werd het met een klant school voor Romelu Lukaku niemand kan Lukaku gescoord tegen 3 dat het ging laten horen dat het gaat ook niet meer zonder krachttermen nu. Nee tuurlijk niet. Ja, Er zit er zit van alles in één. Kan dat vrij vertalen. Je kan dat ook expliciet vertalen.

[00:35:44]

We gaan het dus niet vertalen en voor alle duidelijkheid ik even boodschap duidelijk die boodschap was verslaat dan. Ik heb het gezegd dan het is hier mijn rijk in de e-mail en dat van jou is uit en het begon natuurlijk gedroomd indie Indie 13.

[00:35:58]

Route wel begonnen waren schilderij een bal op het hoofd van lautaro zijn zijn maatje in de spits en Andy vinden elkaar blindelings en ja, vanaf dat moment is Milan eigenlijk in de eerste helft niet meer in de mat geweest. Zag er wel naar uit dat je het begin van de tweede helft heeft helemaal geen vertellen, want dan komen de twee cruciale reddingen van handanovic die twee keer Ibrahimovic van een doelpunt en uiteindelijk komt het weer vooral die nodig zijn fantastisch doelpunten en ga je bent nu alleen topschutter in de industrie in het geval van Romelu 17 doelpunten.

[00:36:33]

Ronaldo heb je dan nog immobilier van Atalanta en slaap vanzelf die de 14e, Maar je bent op stop gedrukt worden nu. Ik denk dat hij dat die topschutters titel gewoon wil inruilen voor die scooter toe, want als het dadelijk Italiaans kampioen wordt dat dat zou de kers op de taart zijn en jij had toch zijn gram bedoel hij haalt zijn zijn grote gelijk met met wat hij daar aan het presteren is. Ja er was ook niet wat.

[00:36:58]

Wedstrijd natuurlijk tegen Slatan na dat gedoe in de beker. Ja, even puntjes op de i gezet, maar het ging allemaal veel beschadigen en toen had geen beschadigingen. Ik denk dat ze allebei beseffen dat er dus geen geweest. Heb je dan wel te vertellen hebt eigenlijk heel de moeder van aangevallen en inderdaad foto ritueel waar waar sprake van was bij een transfer van Ja ik denk dat ze dat hebben. We zijn eigenlijk allebei heel groot spullen zoveel respect te tonen voor mekaar en D300 zit even een close-up van van slag van waar hij met met hartjes opleiding kwam.

[00:37:32]

En ja, was het nu voor locatie was het om een eigen bloemen als ik denk dat we de interpretatie moeten geven dat het voor lokaal worden tijdelijk een buiging was. Proficiat Romeo laptop eigenlijk heel goed gedaan. Je bent ook goed om. Je hebt goed ongeval met omstandigheden, want komt ongetwijfeld weer veel meer druk op het door wat in het verleden gebeurd is en als je dan onder de indruk Dit presteert dan dan hoor je bij de allergrootste in de spits ter wereld en gaan bij.

[00:37:58]

Eindelijk ook zo zien Ja Maar ik denk dat we allemaal langs wil zien. De hitte dat dat verhaal ook een beetje gecultiveerd is vanuit het kamp Lukaku eerder. Daar zat dan een hele marketingstrategie achter met zijn contract Amerika en ik denk dat lokaal door door het gras verhaal van die journaliste en de voetbal volgens altijd heel veel respect heeft gekregen hoor. In het begin werken wel eens gezegd dat ze heeft de bal toets niet fantastisch was. Daar heeft hij hardop gewerkt, maar het is het is een topspitsen.

[00:38:26]

Je kan niet. Kan er geen 6 opnoemen in de wereld die naast Lukaku staan. Je hebt natuurlijk Lewandowski op te halen. Die had komen, is dat ook absolute Toppers Maar ja, hij heeft zijn strepen en ondertussen verdiend en we moeten niet vergeten. Er zijn ook een paar passages geweest die niet succesvol warenhuizen zijn. Tweede jaar bij Manchester United was helemaal niet en en ja, dan mag je ook kritisch zijn op dit moment vind ik dat zijn we niet alleen voor lokaal dan maar op veranderen als Thibaut Courtois een aantal maanden geleden en een pagina naar mekaar in de fout gaan.

[00:38:58]

Die ook maar afgelopen weekend heeft Real Madrid Jade zegen bezorgd is uitgeroepen tot man van de maatschappij waren en gaat hij misschien wel reëel daarmee de Tiel bezorgen, want ze zijn drie punten dichter bij Atletico dus dat dat is niet beweging van sportcarriere. Het goede moment. Je hebt goede momenten. Je moet dan ook klaar zijn om kritiek te aanvaarden op het moment dat het minder geld nog eens wereld spits bij een Club Med mogelijk financiële problemen en door tot over gespeculeerd. Transfer hangt misschien in de lucht.

[00:39:33]

Zou zijn graf nog eens gaan halen tegenover die Engelse want daar staat die scripties misschien toch nog wel tegenover hem. Ik weet niet of jij dat moet doen. Ik ga niet helemaal stuk is naar Spanje Wat mij betreft, dus ik denk dat dat is een gram moet gaan halen, want dan kunnen is een heel slecht bedrijf hier. Soms kan het helpen om zijn prestatie te leveren, maar als dat rode draad in je carrière moet worden, dan ga je ook verkeerde keuzes maken ze in zijn geval zou.

[00:39:58]

Afwachten zien wat er gebeurt en Inter is heus, niet de enige vrouw die de financiële problemen zit te komen er nog wel een pak aan en als je hoort dat ze in een Feyenoord ook 25% aanbetalen dan in spelers zomaar als mededeling hebben gedaan hadden uitschakelen in de Nederlandse beker. Dan weet je dat het overal wel harken en een creditcard en is helaas dood. Financiën geld. Moet hij zeker niet terug naar Barcelona zal je dan ook al niet moeten weten daar aan toe gaat is ook absoluut niet goed met Ja met Messi die Ah je het allemaal zelf wat minder gaat zoeken heeft me gisteren ook wel weer gescoord, maar maar Barcelona het hele verhaal.

[00:40:41]

Ik heb de indruk nog altijd en dat sinds de A28 tegen tegen Bayern München dat hij nog altijd aan daar heb ik leeftijd en ja, alles wat er in de bestuurskamer gebeurd met ze nu weer die die voorzittersverkiezing die die uitgesteld is met de.

[00:40:58]

De torenhoge miljoenen schuld met het stadion dat eigenlijk gerenoveerd zou moeten worden dan open en bloot op de straat gegooid. Het loon van Messi zijn mogelijk transfer PSV Ja er komt geen eind aan bijvoorbeeld heel raar vond dat dat nu die dan volop bezig is met de tennis ook met de hondjes dan geblesseerd gedurende een aantal maanden en dan heeft hij ander een paar trainingen achter de rug en die worden door komen al meteen terug in de verdediging gezet. Dat betekent toch ook wel dat je niet veel kwaliteit op en dat je al terug moet vallen op een pedicure eigenlijk nauwelijks tijd heeft gehad om zich weer helemaal in het ritme te krijgen, dus Barcelona is voor mij ook en een heel bijzonder.

[00:41:46]

Dit seizoen had me wel opvalt. Is dat in een Corona tijd dat het heel moeilijk is voor topclubs omrekenen in neer te zetten dat heel veel wisselvalligheid inzit, behalve Manchester City op dit moment hebben een acht.

[00:41:58]

Gewonnen gisteren maar maar bij die andere topploegen is is het is het echt van van heel goed naar naar heel slecht dan bij Barcelona is een paar keer goed geweest. Het is niet genoeg, maar ze staan nog altijd in concert in la liga gisteren hebben ze domme punten laten liggen tegen tegen Messi scoort wel van Op de step flegmatiek maar in plaats van binnen, maar ik krijg nog een penalty tegen dom op een Aldi in minuut 87, waardoor ze anders zaten ze langzaam weer in. Dat soort van Atlético Maar ja, als je kijkt naar die andere ploegen heb jij zei ja, Staat in Frankrijk ook niet op Ja ze hebben zelf op Barcelona NAP geweldig en wat wel aan de aftrap.

[00:42:35]

Dit weekend tegen Monaco heeft 19 minuten gespeeld. Ze verliezen met noten standaarden op 24 april op een punt van Leon Het is nog niet zeker dat ze dat ze kampioen worden in Frankrijk ja, dan dan krijg je die wisselvalligheid. Ik kijk wel even Pool Party 2018. Ja waarschijnlijk als kloppen niet opgebouwd van de verjaardag van Daniel buiten, maar.

[00:42:58]

18 zowat heel kort nog even hebben over de Belgische clubs in Europa Google heb jij gekeken naar Aldi Corona gevallen vorige week bij Club Brugge dan vooraf je naar die wedstrijd in Kiev Ik vind dat heel moeilijk om dat nog te begrijpen, maar iets bij voorstellen van Hoe komt het dat kijk bijvoorbeeld Australian Open komen 1200 mensen op 15 augustus naar Australië en dan heb je bij de spelers niet een positief geval en dan kom je in het voetbal en je hebt voor de ene keer is bij Club Brugge Dit is autistisch ben bij elke Belgische Ploeg al geweest of het nu 1A of 1B is, maar hebben ze voortdurend ergens wel die besmettingen.

[00:43:45]

Waar komen die vandaan? Is dat omdat de spelers zich niet echt helemaal houden aan wat we zouden moeten doen in het geval van Club Brugge Dirk is het ook vanuit de omkadering gekomen.

[00:43:58]

Keuken dacht ik de koffer besmet op de afdeling de sushi was besmet en op die manier is bij de spelers beland en natuurlijk die spelers kan je kan je niet zo laat zetten. Kan je kan je op hotel zetten dat dat zou je kunnen, maar je komt altijd met mensen in contact en die mensen die daar rondhangen hebben ook een sociaal leven zo snel mogelijk, dan is het hè. Ja dat is hetzelfde met alles in Phoenix in in in de Emiraten Ja het is besmet moet moet Ja indenken, Bel Hilde de Smet naar ginder geweest zijn zonder dat je dan zelf weet wat je test als je vertrekt negatieve je komt, dan zit nog in die periode en een paar dagen later bij je positieven.

[00:44:33]

Dan kan de bal aan het rollen niet was. Waarschijnlijk Komt vast allemaal heel veel positieve gevallen waren, maar het was vooral positief vast te stellen dat ze op die manier die uitgekomen zijn is ook heel sterk heel sterk je niet aan dat ze dat ze geen vanaken hadden en zo verder gaat, dus dat vond ik echt wel heel heel sterk en met dan de trainer van de next. Ja dat werkt.

[00:44:58]

Ja dat hij dat allemaal ook perfect deden. Iedereen wist wat ik moest doen, dus op dat vlak inderdaad. Ze hebben zich niet naar beneden laten halen door een aantal afwezigheden. Dat vond ik heel sterk water staan in België opeens aan mijn hoofd tegen de kinderen gelijk in is duidelijk als je vanavond weer tegenaan loop is nog wat verder weg, want anders heeft dus dan kan het goed zijn dat we na anderhalve of twee mensen in de in de play-offs, want er zijn geen diploma's dat al gedaan is en dan weet je dat je dat je boos bent in eigen land en dat zou mooi zijn als we dat nog even kunnen door Europa ook inderdaad op de toekomst.

[00:45:38]

Michelle deketelaere komt komt dan op dat veld alsof je nooit iets anders gedaan heeft. En je merkt ook wel dat dat de breedte van je kern valentin voor de resultaten die geleverd gisteren speelt. City en dan kijken naar het blad voor de start en dan zie je op de bank zitten. Is Jezus Agüero en wouden? Ja, dat zijn dat zijn dat zijn.

[00:45:58]

Zijn drie wereldspelen zijn als je die dan nog eens kunnen brengen op het moment dat het wat moeilijker zou gaan en dan dan weet je dat de breedte van je kern bepalend is voor jullie soldaten en veroverde regelmatig resultaten heel kort nog kan voorontwerp bij de Rangers met lamkel. Ze gaat heel moeilijk worden denk ik, hè. Ik kan me niet inbeelden dat Rangers als je zag dat ze toch ook wel redelijk wat individueel hebben dat er niet eentje gaat binnen gaan zitten er wel 3 op. Antwerpen mag dat natuurlijk ook vier en ja, het zal een zanger van hoodie Rangers indiemerch stappen.

[00:46:36]

Denk ik je niet terug, maar sjansen. Ja, op dezelfde manier indiemerch stappen waarbij te Echten een doelpunt de kermis kan worden of een open deur dag aan beide kanten. Ja dat kan het meenemen, maar ik denk als zij heeft wel een blok gaan zetten dan dat dat zelf geen contact kunnen blijven voetballen dat het vakantie hebt heel moeilijk wordt, want je moet je moet minstens 2 keer scoren.

[00:46:58]

En dan mogen Rangers niet scoren. Dus ja, je moet er vanuit gaan dat je dat je daarmee 3142 moeten winnen om door te gaan en die kans is zeer klein. Hij zit weer op de fiets in openlucht en hij dat is natuurlijk Remco evenepoel het wat langer geduurd dan jezelf had gehoopt. De bekkenbreuk die hij opnieuw had nog wat tijd nodig om te Helen maar eerst op de rollen en nu op de fiets en openlucht. Ja het moest natuurlijk wel, want extra vertraging zo dan toch problematisch geweest zijn Ja ik had een Remco evenepoel Remco die vertraging problemen.

[00:47:36]

Tegenwoordig gaan we verhaal kunnen maken zonder mijn handen te gebruiken en dan gaan we weten over wie het gaat, want hij zit op de fiets en laten laat hem nu is maar in alle rust werken, dus die giro. Dat zal dat zal doen op zich zijn om 30 competitie te komen, maar als we daar nu al een favoriet van willen maken, dan gaan we dan gaan we de foto toe maar.

[00:47:58]

Zijzelf werk ook niet. We gaan een fragment je erbij halen uit de thuismatch met Ruben van Gucht die vorige week heb gesproken met de Remco evenepoel. De kans is groot dat ik zal doen Tuurlijk sowieso hoofddoel, maar er is een missie om klaar te maken voor de giro en dan zien we dat graag als het kan is heel groot daar. En ja, we krijgen bij wel aanspreken op een uur zal ik zei maar het weekend voor de spelen en hopelijk nog een kans of 1215 voor de retour heel erg dochter, hè.

[00:48:44]

Ja hij zat ook en heeft dat geleerd, denk ik. De voorbije jaren heeft ook al een paar keer grote uitspraken gedaan van het is nu mijn moment in Lombardijen wie mij klopt, Winsum waarbij je maar ik denk dat het heel.

[00:48:58]

Om deze communicatie te hanteren, maar het is een mannetje, hè. In zijn achterhoofd zit toch ergens van hij als ik klaar ga voor die giro. Dan gaan we te zien is dit altijd het karakter van Kampioen En ik hoop dat hij helemaal blessurevrij blijft en dan naar de komende jaren heel veel plezier beleven naar Remco evenepoel niet alleen op de fiets, maar ook naast de fietstunnel gezellige kerel dirk-jan. Geweldig vond ik ook, maar ik heb het volledige gesprek nog eens bekeken en Beluister en Ja ik vond hem heel heel nuchter in zijn analyse ook over zichzelf en hij wist heel goed waar die mee bezig was al dat niet over voeding ging of over wat er was fout gegaan in Ja het snel revalideren en ter op de fiets kruipen heb is dat allemaal heel goed te plaatsen, dus voor een kerel van 21 vind ik dat heel sterk net zoals ik die Merel Maas heel sterk vindt op haar 16e vind ik hem op zijn 21e ook heel knap en dan helemaal op het einde van het gesprek.

[00:49:58]

Zegt hij zelf van ja, het is eigenlijk gewoon straf. Ja 4 jaar geleden rond deze tijd was ik aan het tanken ga ik nog zotte Of Dracula nog worden en ja, de evolutie die hij 4 jaar heeft gemaakt hoe snel hij tot en met volwassen is geworden. Ja dit vind ik echt wel redelijk indrukwekkend vind het heel fijn dat jij mijn hele oude munt met Merel mee eens, want je spreekt echt overal talenten in alles wat ze doen en Merel geboren omhoog te springen. Meiden gingen eten op 16-jarige leeftijd Remco evenepoel geboren uithoudings afsluiten voor een hele goede voetballer, maar heb veel daar ook vooral op doorzenden.

[00:50:34]

Ja volume en door zijn vermogen dat hij had en dat dat verhaal van die halve marathon van Brussel dat is mij altijd bij gebleven en die neem die mocht Nana much op zaterdag mocht hij niet zwaar trainen of geen zware inspanning En zondag hooguit een kilometer of 30 was met de fiets gaan rijden of een klein toertje gaan uitlopen. Een bepaald moment. Ja, dat is een coach ruim een halve marathon mindervaliden mee was gestart met rolstoel.

[00:50:58]

En dan gaat ze nooit voorbij en je kan dat terugvinden in de in de statistieken van halve marathon Brussel Ik denk dat hij dat 13e of 14e wordt in het algemeen klassement bij de mannen in een in een uur 16. Ja, dikke 110 fantastisch voorlopig. Dan weet je dat je het hebt. Ja dan mag je die mannen in domein alles laten doen, dan komt dat bovendrijven. Ja, heel kort nog over Remco nadat je hier ook gaat hij geen koorts meer rijden tot aan Tokyo bellen. Hoogtestage en hij kan zichzelf Ja ik weet dat ik het goed terug Kom maar kan natuurlijk aaien.

[00:51:38]

Gaat een tijdrit voorbereiden voor alle duidelijkheid dat ook wel in de weg niet meedoen, want je automatisch starten in in de weg, waar wordt van Hardeveld een streepje voor heeft op Victor campenaerts om dyslexie te halen, maar maar ja, in in deze tijden Kan dat Kan dat perfect dat je zonder competitie hebben zo'n tijdrit voorbereid of.

[00:51:58]

Tuurlijk in de weg het op gaat zijn dat hij dat is al iets anders, want daar zit je met die serieuze tempo versnellingen die die interval stukken, Maar ook daar zal wel op getraind worden en ja, als ik de giro kan uitrijden dan in de basis natuurlijk en de brug naar naar Tokyo is dan ook maar ja, een goede anderhalve maand meer en dat wij zijn wel bijna klaar met deze aflevering van de tribune of met de traditionele vraag. Waar kijken jullie op sportief je nog naar uit deze week de Ja ik uiteraard ook naar de start van het Belgische wielerseizoen, maar wat ik ook heel heel prettig vindt is dat er nu zondag en Belgisch kampioenschap veldlopen is dat er eindelijk een stand wordt gemaakt met het veld lopen.

[00:52:41]

De cross Cup alle wedstrijden tot nu toe zijn allemaal gesneuveld en nu eens kijken naar de eerste confrontatie in het veld met bijvoorbeeld ook iemand die ik persoonlijk in de gaten gehouden. Dat is onze Olympische triatleet Jelle Geens fantastisch verlopen en hij wil op het podium gedaan.

[00:52:58]

Dus dat vind ik echt wel boeiend al naar uit te kijken naar kijken vanaf seizoen en ook naar de Europa League Ik hoop dat één of twee Belgische ploegen zich kunnen plaatsen voor de volgende ronde Antwerpen de stunt plant enkelbreuken thuis tegen Kiev Oké Karl vannieuwkerke en Dirk gerlo. Bedankt dat jullie er waren. Dit was de tribune. Denk eraan. Je kunt ook nog altijd luisteren naar onze Wheeler Special die vooruitblik naar openingsweekend dag Tom vandenbulcke met Thijs Zonneveld Michel Wuyts en José de cauwer en volgende week maandag 1 maart zijn we er met een nieuwe aflevering van de tribune.

[00:53:32]

Tot dan.