Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio een extra aflevering van de tribune geheel opgehangen aan de start van de ronde van Frankrijk en zichzelf. Wat is er leuker dan voor beschouwen op en speculeren over de grootste wielerwedstrijd ter wereld voor nog leuker, denk ik. Als we dat doen met drie Fijne gasten. Goedemiddag Michel Wuyts José de cauwer en Thijs Zonneveld hebben beslist om de tour dit jaar vanuit Brussel de volgende weten waarom niet lukt met de post of een heel andere beleving denk ik dan al die voorbije jaren. We gaan Vooral mekaar hebben wat op te tutten en vooraf van korte voor bespiegeling te maken.

[00:00:48]

Ieder etappe. Dus we gaan geen invloed hebben van Christophe vandegoor radio dus ook geen invloed van Sven heeft die ook als een idee voor bepaalde dingen, maar we zijn sterk genoeg ziet zitten, want het is 3 weken in een hok.

[00:00:59]

Ja het is niet anders dan anders hè Meestal De Beleving rond natuurlijk. Dat is niet waar. Dat is nou ik denk dat we vorig jaar over die 21e tapas een keer of vier vijf zegt dat er op de aankomst. Het is de enige plaats waar je erin ziet. Ja, daar komt ze boven. Vergeet dat er zitten inderdaad. We zitten niet boos op me zijn Boxtel in totaal en vergeet niet dat de commentatoren de meest belangrijke van alle mensen in de toets hebben we zaterdag bij vlak etappes vaak voor de streep dan van de aankomst wil je dan zeggen dat hij de komende jaren ook gewoon in Brussel blijft normale tijden wil ik dat nog wat bij zijn, want je wil die kameraadschap onderling met vier in de auto.

[00:01:46]

Wil je niet missen, Bente verslaggever voor het Algemeen Dagblad hoe wil jij of ga jij de ronde van Frankrijk volgen naartoe met een Ploeg deels voor voor.

[00:01:59]

Rails voor video in audio, maar dat gaan we wel doen op een andere manier dan normaal en neem ons eigen mobiele Studio mee, maar niet afhankelijk zijn van personen en allemaal dat soort dingen en gaan daar ook. Ja, onszelf vaker testen moment dat iets niet meer verantwoord is Of denk je dat niet meer verantwoord is? Want daar hebben ze eruit. Oké en En je mocht u dat is is het met een camper op elke avond op hotel toch niet. Ik heb de was gedaan, maar zeker als je de hele dag leiding moet opnemen hoor dat toch best lastig, dus dat hebben wij niet gedaan, maar ja, we zitten bijvoorbeeld bij de start.

[00:02:46]

Ja dat Nederland aangemerkt als code oranje en Niels en en omliggende regio, dus dan gaan we gewoon proberen en hoe groot deel niet bij start later.

[00:02:59]

Oma die code oranje te blijven, maar het wordt volgens mij wel even heksen klus moeten volgen krijgen een heel speciale editie van de ronde van Frankrijk met een verlaten start dus op 29 met een heel aparte voorbereiding daarover zometeen veel meer, maar zullen we eerst nog eens terugkeren naar de tijd toen alles nog normaal was. Dit was de tour van 2019 Eddy Merckx voor de Wielersport sprake van mij van Geniet ervan genieten krijgen en rijen dicht. Ik ben stoer en de 2e paasdag in Antwerpen dat is ook echt maar dit is nog eens een keer of meer.

[00:03:54]

Dit is enorm veel volk.

[00:03:59]

Nu gaat de vlag de hoofd in voor de officieuze start. We zien die Merckx Eddy Merckx wuivend pauselijk echt met zijn rechterhand. Hij zit in de auto en kruiden de open dag naast de baas van de tour. Het is echt een koninklijke Vaart voor Eddy Merckx doorheen zijn Brussel trek van Avermaet heeft de wedstrijd account in de beginfase. Laten we zeggen in het volle eerste uur om dan met verven als eerste door te komen om de Muur van Geraardsbergen is echt blij zijn gelopen. Je komen ze onderweg nog 150 meter met de zaklamp veel gepland, maar wel hier laten rechte lijn van 200 meter kruiswijk daarbij met met Laurens de Plus aan de leiding.

[00:04:59]

Toveren meer dan 20 seconden nu nog 2322 21 tot 20 seconden binnenzijde deze ploegentijdritten vuisten gaan in de lucht en daar zit je dan nog 10 Jansen helemaal hotseat zijn de vermaledijde klapstoeltjes opgehangen en dan moet je opzouten in de eerste de beste papa die voor hem neergelegd pakt hij er volgen als je die Jan Jan druk wekker, dat heb ik laatst ipv, omdat ik niet kan ik een beetje meer dan een stage koning van België vlamings tegen een Italiaan in de laatste 100 meter terwijl er af moest in 2020 de Belgische het overwegen.

[00:05:49]

Dylan teuns uithalen. Nog ergens. Ik zag hem breken en toen wist ik ja, nu mag ik niet meer terug op mijn vader gaan zitten, omdat ik blijkbaar rechtstaan. Je mag een keer.

[00:05:59]

In de vlucht van de dag zit Jawel Thomas De Gendt bijna moet je deze man eigenlijk geven wat jou gedaan heeft in zijn carrière. Ja, hoeveel graden kan een mens eigenlijk niet van? Wij zijn benen kan stampen en 100 meter. Het is bijna binnen en andere twee gaan er niet aan te pas komen overleefd. Gooi geniet ervan en slaat kippenvel over je hele lichaam komen. Kom aan het genieten als je twee handen in de lucht op zaterdag. Na 5 uur is laten handen voor zijn baard binnen gelooft het niet.

[00:06:35]

Thomas De Gendt 2019. Het is toch wel een heel straf nummer van mezelf al druk op de Sprint op. Gaan we nog altijd de volledige trein voor maken met jou komt Christoff Christoff met trendteam met Johan.

[00:06:59]

Waardoor het midden Waar is vanaf vanavond viviani van Aert van de massasprint 45 fantastisch? Ja, Hallo Kroket we doen iedere dag opnieuw weer mee voor winst en we halen het ook nog heel dikwijls aan het eind van het verhaal deze kampioen kampioen of is het regen in de lucht?.

[00:07:59]

De handen in de lucht steekt met een laatste Jump Herman nog nieuwe feest bij Lotto Soudal is weer gelukt in Brussel dan hadden we misschien gelachen, maar dat komt gewoon overwinning is binnen van vanavond de grond. Dit is niet zo'n dag vol van Wout van Aert in een bocht naar rechts. Op Een zebrapad eruit. Hij pakt gewoon die bocht aan de rechterkant teveel in de spandoek gaat ie tegen naar reclamedoek van een grootwarenhuis in het blijft liggen. Oh, drama drama voor Wout van Aert in De Ronde van Frankrijk dit wens niemand u drama Candy box korting gestuurd, dus alles voor mijn eigen schuld, maar ik mag niet meer bezeren is natuurlijk gevolg van.

[00:08:59]

Van het hekwerk denk ik dus daar teleurstelling denk ik altijd op deze manier is de zoon van een orkestleider en ik kan ook een heel aardig stukje drummen en hier drukt hij op de concurrentie van Metallica 15 seconden. 1413 alsjeblieft 14 seconden. Peter van de tourwinnaar dan volgend jaar hier is bijna nu begint begint wordt het tempo te maken met valverde meteen in het wiel alle Duivels lossen is precies. Het is plat.

[00:09:59]

Pas op niet te zat worden natuurlijk en je kan Thomas Thomas Thomas gaat hij maar even binnenkomen etappe bij wind in zijn carrière derde Alphen derde bergetappe al in zijn carrière en daar is daar een smile te waar te zien. Wordt de tweede zware altijd gereden. De renners zijn onderweg naar 10 Jan Christophe vandegoor. De vijfde in de stand. Die heeft zo'n het opgegeven met echt pijn in het tranen. Hij gaf nog een omhelzing aan een Helper een ploegmaat die naast hem kwam rijden toen. Wij stonden er naast aan de andere kant van de weg was aan het doen.

[00:10:43]

Ik inderdaad William Bonnet wassen in een broekmaat. Die ligt nog in Warmond wat spreekwoord troostende woorden en toen zat hij van de fiets en inderdaad in tranen in tranen en snikkend. Het was een Ja een moment dat je eigen niet wil zien.

[00:10:59]

Nu aan Hollanda die maar eerst nu ook druk van die gaat hij nog een tweede leven kunnen vinden of niet. Dat is op dit ogenblik. De vraag. Dit is spraak. Ja dit is dus op het hoogste niveau absolute beginners. David Bowie ligt egan Bernal op dit moment de Basis voor zijn eerste tourzege. Wie zal het zeggen in elk geval voorzichtig naar beneden, jongen. Kristof Frank amai. Je zegt eigenlijk naar beneden van die moet geweldig, hoge snelheden. De situatie bovenop het op 1 december. Nou kijken krijg nu beelden van die afdeling in een tunnel met de Hagel op de weg met auto's die daar staan.

[00:11:38]

Dat lijkt een zeer gevaarlijke situatie rondom die zegt nu dat de de etappe wordt gestopt. De etappe wordt gestopt en de tijden worden op de top van de Iran televisie stories. Ik kan niet de hele geschiedenis van de meer dan 100 jarige Ronde van Frankrijk maar dit is onverantwoord en wordt gevraagd Maar jullie rijden. Ze zeggen nu dat de reis wordt.

[00:11:59]

Hallo kan ik je nog voorzichtig man klinkt als Nee ik wil dit? Nee nee, ik wil dit even laten horen. Jawel dat was live. Dit zijn de sneeuw. Dit zijn de sneeuwruimers die hier en een paar al met kettingen om de banden die er nu de weg aan het proper maken zijn waar die modderstroom inderdaad op de weg is gekomen. Nu nog zijn ze bezig met de weg aan het vrijmaken. Deed dat niet gekund. Jongens ging krijgen jullie de kroket ook in het wiel? Die hebben zich nog ontdaan van de rest en nu komen ze hand in hand over de lijn Thomas en.

[00:12:59]

Fernando Fernando valt De Vuyst en weet dat hij de eerste zuid-amerikaans die de ronde van Frankrijk en de wind. De Ronde van Frankrijk is de beste jongen en bijna was je ook per Koning Het is toch niet te geloven. Ik laat het wassen de Touran 2019 Michel en vanuit de Belgische ochtend gezien. Ja, met etappezeges vanuit verschillende hoeken van het onderwerp toevoegen op een schitterende manier. De geen kon je verwacht op zo'n manier. Ik krijg nog altijd een herinnering voor mezelf van van die spankracht van HTM massasprint van God fantastisch, teunenberg op de planning.

[00:13:47]

Maar uiteindelijk was de grootste acteur van heel die ronde van Frankrijk in mei nog voor gezorgd dat de uitzendingen die verschrikkelijk langs en dat hij heel veel.

[00:13:59]

Wij waren die straks allemaal gaan terugkeren ongetwijfeld in ons gesprek. We gaan het er over hebben over die tour van 2020 3 uur en laat dan maar beginnen beide proeven die vorig jaar te winnen afleveren tinails met egan. Bernal die straks aan de start staat met een team zonder Chris froome en zonder Brown Thomas dit is the date and Price daarover aan Focus Airlines Unity inventory for the sky. I need to bring something Inside focusing de giro. Everybody must get my glasses with the right thing I just Unbelievable.

[00:14:59]

Grace Sandy terminations little bit more to get high level Christmas On The Legends report. En stel dat jij David was hetzelfde gedaan dezelfde keuzes gemaakt. Het is in ieder geval heel mooi gebracht. Ja ja met slijm weg te vegen, dus je had dus voor de pers en voor de media en voor voor de liefhebber een mooi gebracht het logisch in mekaar logisch opgebouwd, hè. Heeft de tour gewonnen in Zweden geweest en dat zou jammer zijn Mocht dat niet moeten klachten dus voor en dan de giro Chris Ja zoals net zelf zegt.

[00:15:43]

Ja, moet toch nog een beetje klein beetje langer meer tijd hebben om nooit nog absoluut om te bellen. Misschien daar al zijn van die wordt nooit nog top. Decks ook maar iets en op die manier is het spel gespeeld. Dus eigenlijk het op die manier zeggen om niet te hoeven te zeggen dat ze gewoon niet goed genoeg zijn. Het lijkt evidentie.

[00:15:59]

Zeg dat de enigste remescar pas oproep, maar dat is natuurlijk een note grepen. Karapas was ingesteld op de giro. Het plan was zoals het uitgevoerd werd in voorbereiding in het Chinees met drie of vier ratels koopmanschap en die twee andere lekker dan plots niet goed genoeg en dat kwam niet in orde, waarom kan dat niet omdat hij doet wel zeer lastig is. Ik krijg een periode van 10 dagen was dat de vaak het geval is dus Konden zich niet permitteren met met mijn zoals je zei dat ik zeg met twee halve gasten aan de stad te komen, dus kwam er eerst een verandering car-pass.

[00:16:37]

Car-pass was niet over donkere telefoon van de batterij is gevallen in De Ronde van Polen tenslotte tappen niet mee gedaan. Ik weet het nog, maar Xena tweede Koopman ik nu al denken van doen we dan naar sivakov voor die rol. Wat denk jij thuis? Ja, ik denk dat het dat Michel gelijk en dat het enorme noodgreep is dit filmpje. Dat is gewoon gelul.

[00:16:59]

Je hebt direct Thomas ook gezien. Die moest op social media gaan reageren waarom die zo graag de giro wil rijden. Nou ja, daar heb je echt aan zijn gezicht af dat het totaal niet zijn eigen keuze was. Ja volgens mij is het dierenarts, Rheden dauphiné en ook aan het doen zijn wel echt behoorlijk doorheen gezakt. Ik vind van het voer meestal een wonder dat überhaupt weer op het niveau terug is dat hij kan koersen gezien verbond van vorig jaar toen die Violinde herkenning van de tijd in de dauphiné, maar die was gewoon echt niet goed genoeg, Maar ik zag ook wel dat er ook wel op radiobenda dom zeg maar dat we ook wel heel erg kort voor twijfelt aan of vloer met Thomas wel bereid zijn ze echt helemaal weg te zuiveren voor Team je was was opgeven wat beter lekker rijden en waar die zich in het in het treintje voor Bernal neerzetten en waar je eigenlijk gewoon moest uitsturen op moment dat mijn knie Het kost je nog drie man.

[00:17:59]

Brede Ja zonder achterlijk werk hebben gedaan voor de Ploeg en als je niet goed voelt. Ja, dan word je wel gedacht om dat te zeggen en dan word je gewacht om je rol eerder te pakken en toen dagen niet gedaan met Thomas eigenlijk ook nodig gedaan, dus ik denk ook wel dat ze dat ook een signaal is al bijna half en dan is het allemaal op jou en dan gaan we ook niet meer inplant am plansee meenemen. Ja alle ballen op Bernard was echt maar is wel goed genoeg.

[00:18:26]

Dit zei hij zelf een week of twee geleden voor FIFA Soda Today so. I think we should be happy disappointed about bloemen. Thomas dropping that Early Because you so much.

[00:18:59]

Drop in afdeling dat je zin in de telefoon en dat de Jumbo was, super strong jumbo-visma is volgens Ik kan daar nou misschien wel de beste ploeg. Hij ligt daar maar even nog over hem zelf. Ja is hij minder dan vorig jaar of niet? We hebben niet zoveel om ons op te pauzeren natuurlijk. Ik ga nog even goed worden als vorig jaar, maar op dit ogenblik zijn minder heftig problemen en die hebben voor de tweede keer op gespeeld in de dominee had hij ook al eerder in De Ronde van de A en dat zie je ook aan de stijl.

[00:19:44]

Het is krampachtige is alsof hij het moet zijn voor stuur moet gaan liggen. Hij zit gekroond en dat is niet dat dat je bij hem vorig jaar zag, dus ik denk niet dat hij helemaal is zoals ze dat bij e-mails verwacht. Wat is jouw indrukken?.

[00:19:59]

Ja het is inderdaad een beetje moeilijk om in te schatten. Nu wat er eigenlijk met die mannen allemaal aan de hand is. In ieder geval is een feit dat het misschien net iets minder loopt dan er tegenover moet zeggen het afmaken van from en van Thomas Overdoen afmaken van 20 uur ben. Nou eigenlijk heeft een goede zaak dan slechte zaak. Denk de jongens die er nu bij zijn bij sivakov met karapas dat hij zich daar meer gerust bij voelt dan bij de aanwezigheid van die twee Toppers Alkmaar zeggen waar hij als je honger hebt toch nog altijd een klein beetje een klein beetje.

[00:20:33]

Ja, eerder last meer dan dan dat hij daar vrolijk mee bij loopt wetende dat die man. Het was. Daarnet zei het toch nooit echt zullen knegt vrezen vicieuze Manneke hè. Weet je eigenlijk nooit wat je er aan denk maar aan de tour zeker van Thomas die bij vrijwel. Alleen besteld devrome Dumoulin ook maar voor anders noemt, terwijl je het geen reet met die een paar keer.

[00:20:59]

Toch wel vragen, dus mijn is daar eigenlijk onderdruk van het groen tot een paar dagen van de trein. De blijven spelen op de grond en dan draag je toch wel mee dat niet vol betrouwbaar en die rugproblemen natuurlijk zoals je zei Michel van Jan Bernal dat is ook nog wel een element. Je die vraag is ook voorgelegd aan Dylan van Baarle een valse ploegmaats en ook Ja hoe zit het nu met die van Team ineos onderdak in de Tour of niet, maar nog steeds vorig jaar in het eten.

[00:21:35]

Dus ja, we gaan met dezelfde instellingen naar de tour was als vorig jaar Tot slot ben al had last van zijn rug, hè? Is dat allemaal nu in orde of is dat nog een vraagteken ook voor zover? Ik weet is het in orde. Uiteindelijk is die gezellig, Dus ik ga ervan uit dat hij 100% fit aan de tour begint. Teamindeling misschien niet de grotten.

[00:21:59]

Straks aan de start van de tour. Thijs jou moeten we dat dan zien, want dat zit misschien wel in het DNA van die Ploeg om altijd de boel in handen te nemen. Dat gaat dan nu anders zijn of wat denk je? Ik denk sowieso dat er iets mis is gegaan bij de in de voorbereiding bij inmiddels. Ziet dat zowel is niet goed en dan kun je nog wijzen op op zijn van vorig jaar dat soms niet goed volgens mij echt een hele mooie tegenvaller, maar ook ben al is inderdaad zoals Michel ook zegt niet niet 100% en al redelijk vroeg in augustus.

[00:22:34]

Laat de koersen en iedereen heeft de hele tijd over de vorm van rowies. En is die niet te vroeg in voor mijn Allemaal dat soort dingen en als je kijkt naar wat Bernal die bijna alles deeltoets staven, want die allemaal getraind heeft afgelopen en hoe vroeg die al best wel goed was in de Tour de route zitten niet. Moet ik zeggen eigenlijk nog eerder al goed in voor me daar ook Liefs en je lijkt er meer op dat hij af.

[00:22:59]

Dat afgelopen week en zeker dauphiné minder werd in plaats van beter, dus ik moet het echt nog wel zien en Vorig jaar was het een tour. Die waren ook echt wel een stukje beter lag we heel vaak boven de 2000 meter gingen. Dat is dit jaar ook een stuk minder. Dus ja, ik denk dat ie me zeker niet de favoriet is, maar ik ben heel benieuwd of ze anders kunnen koers dan dan dat ze gewend zijn. We zijn altijd gewoon voor hetzelfde stemming gewoon een kop in de zo lang mogelijk en dan hebben ze het beste renner en de beste ploeg en daarmee winnen.

[00:23:31]

Ze en dit jaar startte eigenlijk niet met de beste ploeg en met op papier de beste rennen. Ja dat gaat wel een hele andere manier zijn van koersen voor laat is wat ik zei Michel dat zit in een DNA Ja ze hebben daar ook als ik het goed heb 6 toeren mee gewonnen, hè. We hebben geen zin in voor mezelf en ook nog eens bij goed en zeker alvast wat veel en vraag is hebben ze.

[00:23:59]

De planten hebben ze een plan B kunnen ze de verantwoordelijkheid volledig overlaten aan de Jumbo visma gaan die dan gereed die verantwoordelijkheid dragen. Ik denk van wel, maar wat gaan ze dan uitrust gaan ze vorige keer afspelen gaan ze voor de vuurlijn spelen of we gaan ze opsturen en ben al in de soort van rustfase houden. Ik vraag het mij af of ze überhaupt anders kunnen kussen met wat met verbeelding moet iets mis geweest zijn met de voorbereiding van Team ineens van niet verbazen toch verrassend, want zij niet de meesters in het spieken.

[00:24:39]

Ja zo lijkt het inderdaad in het verleden altijd, dus zij waren de winnaars en mij ging daar van alles en nog wat achter mijn vond vanuit dat de trainers de beste waren van heel de wereld die zijn dan weggegaan en van alles en nog wat uitslapen andere medicatie zouden die zaten dat we zouden deze plaats hele goede renner en heel veel geld om me sterk.

[00:24:59]

Goedkope nu zal het vooral afhangen van de creativiteit heel belangrijk heel belangrijk en dat was een beetje weg als je natuurlijk de beste trein kan opzetten en geef maar gas iedereen maar voor te drukken. Ja, dan komt het bij tactiek weinig te weinig met de Pas en dat vind ik nu juist het mooiste of één van de mooie dingen aan Wie zijn dat is dat je met niet de beste renners om de koers kan winnen en dat alleen moet je dan heel veel creativiteit aan de dag leggen en de vraag is de vraag.

[00:25:28]

Is nu één van de betere Ploeg lijdensweg. Is Nicole sporthal die dan wel vooral op Chrome geënt was, maar nu toch de creativiteit zal moeten blijken van de leiding van de ganse leiding en dan vooral of brailsford. Iedereen kan zwemmen, want ik vraag maar was die zich gaat manifesteert. Nou zijn we hebben het altijd, dan hebben we gaan het zo blijven doen. Dan zal ik hem kunnen misgaan. Ik word wel eens weg rot Telling The Performance manager is ook weg. Die is naar bahrein. Dat zijn toch die twee bazen spionnen dieet?.

[00:25:59]

Projecten megastunter media volume gegeven hebben en dat is ook wat mee gespeeld heeft er voorbij weken maanden naar op te warmen naar luister waren wat aan had als mensen die eruit voor alle duidelijkheid is José We moeten niet denken dat ze een beetje verstoppertje gespeeld hebben. De afgelopen weken 1e kan winnen dan Dan probeer je te bellen als je kan volgen dan. Probeer de volgende hebben gezien dat de sivakov een hele goede tweede man is dat hij echt wel enorm enorm een goeie doen is valpartij terugkomen dan als jullie weer terug afrijden op die leeftijd echt shampoo en dat zal wel iets Ja de Witte Merel kunnen zijn dat ik toch vind.

[00:26:42]

Dat is dat het systeem en systeem moet uitvoeren met naam dus de Ploeg over de heel zachtjes vorig jaar ook al dat ze niet in de lengte der dagen die wedstrijd konden blijven dragen uit naar It veel kwam op de rug van de Plus.

[00:26:59]

Die dan begon allemaal in orde te houden. Nu komt hij brutale verander niet betalen voor je en ik vraag me af of die niet te snel over naar de grote uitdaging er dan van ineens. Dat is uiteraard jumbo-visma, oppermachtig zeker tijdens de eerste dagen van de dominee menu zijn er toch misschien wat twijfels ontstaan onder meer door het forfait van Steven kruijswijk begin van jaar duidelijk. We gaan de tour in met de drie kopmannen was dat echt vooral van het poepen hoofd doen of als dat voor jou zelf ook een hoofddoek.

[00:27:32]

Ja, voor mij was het ook echt alles op de tour gezet ook ondanks dat dat hij kalender is veranderd dode Corona Tuurlijk blijf dit gewoon. Ja, echt de afgelopen maanden het hoogtepunt van seizoen. Dit is de rekening en hebben we gewoon gekozen om uit te proberen geval van. Hoe stel ik een stel gewoon alles te richten op de giro en en kijken wat wat ik daarna uithalen.

[00:27:59]

Begint bij jou kruiswijk was vorig jaar derde in de tour is zijn afhaken een probleem. Ja het is gewoon een hele sterke rennen en die hadden ze in de finale, denk ik graag. Je kunt alleen kan zeggen dat het een stukje makkelijker maakt voor de andere twee dat het een stukje meer duidelijkheid snapt, Maar ja, het was het afgelopen week eigenlijk geen leestekens heel erg goed samen te werken op mezelf samengewerkt in het Dolfinarium de eerste rit om vanavond te kunnen laten winnen. Dus het leek in ieder geval sterkte omdat ze onderling het een goed afgesproken, maar moet afwachten hoe dat is de laatste week van de tour.

[00:28:37]

Als er mensen moet worden opgevuld, Maar ja, ik denk wel dat het een probleem is. Denk ook dat het de keuze om niet op te offeren voor ook niet of misschien andersom, maar dat is iets minder waarschijnlijk naar voren gehaald en dat is eigenlijk een keuze die ze bij Jumbo zo lang mogelijk willen uitstellen.

[00:28:59]

Eigenlijk net zo lang mogelijk laten meeliften hogent klassement laten blijven en zonder kruijswijk. Ja zijn er gewoon is gewoon een optie minder in de finale wel het gevoel hebt dat hij de eerste is die zich af moeten. Opofferen gymnastiek. Ja. Oh, papier met een vorig jaar. Maar ja, het is voor kruiswijk was het denk ik wel gecompliceerd geweest om de tour winnen. Denk dat er ook niet en die moet even twee wapens meer hebben om concurrentie mijn account te slaan. Ja ik vind je voor kruiswijk hele goede renner verjaardag in de tour geen trap gegeven.

[00:29:38]

Ze was vooral de Plus die hem daar gehouden heeft, want er was een paar keer de Chinees in de problemen. Zelfs voor mij staat voor mij. De stad kruiswijk zeker niet op de hoogte van Dumoulin nou Bridge absoluut niet was ook in de dauphiné. Zoek degene die het meeste nooit aan het werk geweest, dus ik heb die nooit iets zien toen infunctievan.

[00:29:59]

Dus ik had het nog maar willen zien en als we dan spreekt over die kopmannen. Ja maar zeker geen drie gelijkwaardige kopmannen roglic was mogen we wel zeggen denk ik uit welke Favoriet voor de ronde van Frankrijk maar het valt dan moeten we een beetje gaan twijfelen aan zijn status of niet, mevrouw liedje heeft op de sloveense televisie gezegd dat ze niet zeker van is dat er staat gaat komen In is dus is het toch wel aan de manifest probleem. Mijn ervaring zegt dat vrouwen in het wielrennen.

[00:30:33]

Het minst liegen van alle of het snelste met een Labrador naar voren komen. Dus ook daar is een probleem, maar wat zij zegt is de nagel op de kop en wat tijd zij ook gestijld. De rol van zo lang mogelijk uit om naar voren te rijden en ik was ervan overtuigd ook al zeg me naar buitenwereld u dat Kruisweg derde man is. Die zou evolueren naar de soort van Super.

[00:30:59]

Latour worden en daar had je dan misschien wel de beste helpen rand die überhaupt uit te vinden is thuis bij wie dat jij nu de grootste kans bij Romy of toch eerder Dumoulin daar hebben ze bij jou ook lief, maar het is wel een beetje afhankelijk van hoe die zich voelt. Als ze als mevrouw er ook niet echt gelijk heeft en dat het echt nog een vraag is of die aan de start verschijnt. Ja dat is dat zou dan echt wel iets vandaag lopen. Hij werd in principe in de dominee.

[00:31:25]

De laatste tijd dat uit koers gehaald uit voorzorg en niet omdat er een probleem was, waarvan ze toen verwacht dat het een probleem voor de tour zou zijn, Maar ja, als je ziet hoe hard de afgelopen weken reed en met wat voor gemak hij de Toedeloe en Nee dat hoef je niet bijna bon. Ja, dan vrees ik wel echt voor de rest zeker, omdat het in eigenlijk vanaf vanaf etap een volle bak is en ja, het is op dit moment een afgelopen jaar heb ik ook niet dus geen treinen beter in de wereld in koersen van een week en.

[00:31:59]

Hoe ziet een eerste week dan? Ja, dan was het wel zeer waarschijnlijk geweest dat er ook niet dan is het nog steeds zeer waarschijnlijk dat er ook niet beste voorstaat na een week en dan met deze Ploeg deze helpers en Dumoulin eventueel ook nog achterhand instelling. Dan wordt het wel heel lastig om die om vervolgens dan gaat hij terug te gaan rijden, dus ik vind hem wel de grote vriendin. Ja en dat ik hou van 3,2 komt, maar dat maakt het tactisch misschien al iets eenvoudiger overdag niet gesproken en die Jumbo visma gebruikt heeft opgehaald heeft tijdens het Dumoulin wel wat bedenkingen bij Ja we zijn hier natuurlijk nu bezig met de dominee te winnen en Op zich maakt het dan wat het is toch prima.

[00:32:41]

Alleen het is ook een goede test en goed leermoment richting tour van Wat gebeurt er als Stevie een en ik op op moeten rijden omdat de groep nog maar kleine zijn. Wij zijn de enige die dan kunnen rijden. Kijk in de tour. Heb je hopelijk George Bennett en ook zet cruesli.

[00:32:59]

Dat eerder zullen doen dan bij maar goed ook. Dan kunnen we in een situatie komen dat het een keer wel moet en hoe pakken we dat dan aan en Hoe zorgen we ervoor dat we dan de bovenkant houden zonder en zelf ook weinig tijd verliezen, want in principe willen we ons met z'n drieën zo lang mogelijk in het klassement houden en met een tactiek. Zoals gisteren gaat het niet lukken, want wij verliezen Elke meer dan een minuut en dan zijn we ook niet in het over omdat dat dat is ook zeker zo maar ja, dat is niet de bedoeling in de tour dat wij dat wij na 2 weken op op 4 minuten staan dan ook niet gedaan.

[00:33:36]

Gisteren. De ontsnapping ging toch alweer, hè. Die gingen toch niet terughalen, dus waarom rijden dan niet iets langzamer, maar dat dat allemaal achteraf misschien beter kunnen doen, maar ja, dat dat is dus waar we hier ook voor zijn om daarvan te leren en en je weet ook niet hoe het.

[00:33:58]

Anders wel langzaam handiger dan gaan aanvallen, dus het is niet perse gezegd dat het dan beter of anders als ze gaan, maar ja, Het zijn gewoon dingen waar we het wel over moeten hebben, maar ja, lees zozeer. Vooral niet op moeten rijden voor Roblox denk ik moet ze dan ook wel misschien goed genoeg voelen met de ideeën Raad van ik kan die stoer gerust wel winnen. Welke de vraag stellen die meeluistert van Stel een hele goedemorgen en een hele goede roglic. Wie is de beste Ja pas Michel als ik naar luister, dan word ik stil en dan denk ik wat een klasse.

[00:34:34]

Wat een overzicht in water intelligentie en dat zijn toch drie elementen die van doorslaggevende azijn om de tour te winnen doen we dan naar deze jongen, Thijs Ik denk dat er ook liedje op die manier voor heeft dat hij wat explosiever is, dus dat hij ook zeker zijn eerste week makkelijker en etappewinst of makkelijker in de laatste kilometers.

[00:34:58]

Ook nog eens kan vertellen en ik denk dat Dumoulin op papier de betere tijd tijd er is dus dat met een hele lange tijd rit met lang op lopen stuk voordat je wel via de laatste week heeft die model en ik denk dat hij wel echt meer ervaring heeft en dat hij dat hij heel goed weet wat hij aan het doen is en dat als hij denkt dat hij het door kan winnen, dan gaat hij wel het maximale eruit halen en als hij er niet in dan gaat het niet.

[00:35:25]

Ik zit met het gevoel dat die moeder op een dag Dwars door de slag gaat werken in tennisslag binnen de Ploeg op avontuur zou gaan en we hebben een afspraken heb ik soort gevoel niet eens langs de andere kant ook moeilijk in de wagen officemanagement om voor twee heren te dienen dat bijna onmogelijk. Het is eigenlijk makkelijk overeenkomt moeten werken dan bespreek op mannen, want het is heel moeilijk. Er zullen altijd vooral in deze toer met zoveel valkuilen. Altijd momenten komen waarvan je moet denk. Ja, dan moet je nu doen.

[00:35:58]

Denis achterop tractor een bal partijen doen lekke band moeten we wachten moeten we niet wachten moeten we rijden, dus we zullen moment te komen dat voor een stuk vanuit de Volkswagen de stress al ontploffen, omdat jij misschien de verkeerde keuzes maken in plaats op een goede keuze is voor een deel voor Opel jammer dat het zo moet draaien doordat uitvallen van kruijswijk in de fik werden wat de kinderen betreft. Ga je vanavond hebben in een latere rol en grada. Jansen is niet vies van een brokje werk, dus wat dat betreft is al een groot deel van de oplossing, maar kunnen de spanningen ontstaan tussen Jabbeke naar het verleden.

[00:36:39]

Ik zeg maar wat komt dat door Armstrong in de toestaan? Dat werkt ook helemaal niet. Dumoulin voorspelt dat al maanden dat komt. Wat verdient discussiëren moeten aangaf? Dat is hetgeen wat er net ook En dat interview eigenlijk altijd. We moeten leren. We moeten we mogen niet te gek doen en er zijn nu al gesprekken geweest naar je, want jij tapas in de dominee.

[00:36:58]

En dat is nog maar dat doe ik Ja ze hadden elkaar te gaan ook naar naar moment voordat hij überhaupt reed en voordat Dumoulin aangetrokken werd door door Jumbo Er is al gesproken met kruis waar ik er ook iets over wat gaat het zeggen. Dat gaat dat betekenen voor de Ploeg en wat gaat betekenen als we straks z'n drieën in het in de tour staan. Dus ze hebben het kijken bij Amstelveen komt door. Zijn dat gewoon twee enorme ego's die in de tour op elkaar botsen eigenlijk waar?

[00:37:32]

Ja, de ploegleiding toen volledig stond en komt door het water heet. Dit is wel een totaal andere situatie bij het heel anders geen manager over de ploegleiding, maar ik denk dat je Dumoulin nat wordt zeggen in de film is eigenlijk meer op het filmpje in het audiofragment is meer een pleidooi om niet altijd, maar de koers controleren en zeker ook in etappes die die dan krijgen in de tour.

[00:37:58]

Elfbergentocht bij zijn nog drie Heuvelen dat gaat Ontzettend lastig zijn om daar continu, maar Potter blijven rijden. Ik denk wat, maar hij verblijft is dat hij in plaats van op moet gaan rijden voor ook niet mee springen met aanvallen en dan niet perse mee hoeft te rijden, maar dat is echt laat mij gelijk in een in een vlucht en dat hij op die manier de trein van Rosalie op de positie van Rogier zou kunnen verdedigen als dat is dat is wat ik bedoel. Er komt een dag dat hij dwars door de slag gaat er een vraag over Jumbo visma.

[00:38:30]

Michel kan dat 10e druk wel aan hebben ze de voorbij weken niet te veel sterkte. Welzijn Nee ik denk wel dat die onderlinge verhoudingen zo goed zijn voorlopig toch dat dat we staan aan die druk dat dragen van die drie dat moet lukken. Ja het is een broer die blind geen zelfvertrouwen had nooit gedacht dat George Bennett tweede zou worden in een envelop met een zware wat verminkte Ronde van donderdag. Ik heb het dan niet.

[00:38:58]

Uitvallen van evenepoel maar overmatig deelnemersveld, maar toch die mannen die zijn vooral de helpers Die zijn in gradatie Bangkok recept couscous ook hoe die rondrijdt in dat vorig jaar ook al. Ja inderdaad terugkomen op de vraag van net van Thijs die waarbij men bij Jumbo de vraag stelde. Kopmannen was al jullie ervan vinden als Tom Dumoulin moest bijkomen wel als de leiding de bazen de mannen met het geld vragen aan twee, dus wat zal jullie daarvan vinden. Dus eigenlijk kan zeggen wij zouden graag Dumoulin bijnemen. Waar ga je dan zeggen als eens nee moeten meenemen dan leg je de druk bij jezelf, want dan zeg je van Ja geen probleem Doe maar hij moet niet komen.

[00:39:45]

Ik ben dus wat je zegt. Ja dat is goed dus om nu te gaan stellen dat dat met z'n allen koek en ijs en dat dat dat allemaal met heel veel grote vriendschap gaat het zijn in het blijven sporten, zeg maar.

[00:39:58]

Open overlegmodel. Wat is absoluut en Richard Plugge Ik denk dat de Ploeg naar het beeld van Richard Plugge geschapen is en rust rust brengen Chapeau Proficiat Oké was heel boeiend om te zien hoe die rolverdeling zich zal afspelen in de komende Tour wat deed ik ga nu de laatste 300 meter in de cactus print ophangen nog altijd de volledige trein voorbij komt Christoff Christoff dancing met Johan door het midden door het midden. Waar is wat betekent viviani van Aert viviani van Aert viviani Sprint 40 maanden ovi.

[00:40:58]

Dit moment uit de tour van vorig jaar zo zie ik zet jouw rol van de ploegleider. Welke rol moet Wout van Aert krijgen in deze toer. Michel daarnet al zei. Groenendaal is er nu bijgekomen. Die kan deel van dat eerste werk opknappen. Ik toch proberen Peter natuurlijk heel moeilijk, want je zit daar met die kandidaat winnaars en daar staat op de valt alles mee, want er zijn er zullen ook daar zijn als mijn Dumoulin klein beetje vocht in zijn van. We gaan het proberen rustig aan doen en niet altijd de poes te dragen, want er zijn ook nog wel andere ploeg die mee in het stroming willen en werken voor Jumbo als Alexander staan om zelf in te winnen.

[00:41:47]

Ja dan is misschien een mogelijkheid voor vandaag. Daarom om op als je voeten toch mee te doen voor die voor die overwinningen die er zeker kunnen voor hem dus om vanaf nu echt een.

[00:41:58]

Vlechten maken die volledig te laten opzoeken. Dat zal ik zeker niet doen overwinningen en misschien Michel ook een uitgelezen kans voor die groene trui. Het zou niet durven zeggen. Ik denk dat dat voor het goede teveel wordt als daar nog moet mee bezig zijn als je ook daar nog moet aan het regenen gaan kan natuurlijk wel zijn, want er zijn verdomd veel etappes waar moeilijke punten in zijn waarde windgat meespelen. Ik denk de etappe naar het in de rij enzo waar je zo bij wijze van spreken over de Griekse paar punten meepakken.

[00:42:32]

Dat zou kunnen maar ik zou je dan niet fixeren. Ik zou een dag of tien het aankijken zien waar ik mee kan plaatsen in massagepunten als dat dan moet, want hij ligt ook op pad gestuurd worden met het beschermen van één van de twee kopmannen, maar ik zou niet vertrekken met het gedrag van der en ook nog eens groente bij takken die groenia schuld van nemen, want dan ga je natuurlijk de andere kant op en dan heb je niet te de de knecht vanavond en ik zal eerder desnoods.

[00:42:58]

En als het erop aankomt of 19 dagen of 15 dagen en dan met reserve op het moment dat je geland bent echt tijd nemen en aan herstelfase beginnen, omdat dan één of twee of drie dagen hij zoeken. Wat is een kans voor ons dat naar mij duwen? Niemand kwaad en dan proberen echt je tante te binnen als je voor een groene trui gaat. Dat gaat zomaar niet tussendoor rijden. Ga niet tussen de soep en wat is allemaal zeggen. Dan moet je echt voor werken zelfs met de ganse vroeg thuis.

[00:43:27]

Jij kent het huishouden van Jumbo visma Ongetwijfeld heel goed. Geen idee welke je precies het plan zou zijn met Wout van Aert nou gewoon kunnen zeggen. Dan kun je vergeet ik snap dat door Belgische bril gezien. Ja, zou ik vanavond zeker een kanshebber zijn op groen, maar daarvoor gaat hij niet naar de tour. Daarvoor hebben ze ook al te lang plannen gemaakt om te winnen van harte wel een enorm belangrijke pion in de Ploeg en ik denk dat het met het uithalen van Rijswijk alleen maar belangrijk is geworden.

[00:43:53]

Ze hebben in de laatste etappe van de dominee had ik zoiets van test gedaan.

[00:43:58]

Bestek vanuit gezegde rijdt eerste klus en dat was wel eentje van vierkante goed uit mijn hoofd die volle bak op en dan kijken we boven hoe verder nog een wiel zitten. Toen zaten er boven nog een man of tien later in de vallei, Slootdorp 18 aan en dat was het voor de hele dag en toen heeft vanavond nog een paar uur op gereden, dus hij is in staat ook om een kleine klimmetjes zulke enorme schade toe te brengen aan. Dus als kind daarna weer gewoon afgeblazen, dus ik denk dat ze van Aert zien als iemand die en de koers heel goed kan controleren en die heel lang mee kan ook erg op, maar ook als iemand koersen volledig kan openbreken en ja, als ze al mee Stuur een vlucht dan is het denk ik altijd ook wel met idee dat we nog in kan aansluiten en dat hij in de slotfase kan werken van Aert ook wel echt een winnaar en proberen ze natuurlijk ook gewoon tevreden te houden in de Ploeg dus wellicht dat die ene twee keer de kans krijgt, maar ik geloof er niet in dat hij nog eerst moment mag gaan mee sprinten.

[00:44:58]

Dat hij gewoon apart wordt gestuurd met het beschermen van de belangrijkste taak en dat is proberen toe te winnen ook niet of die moeder en vooral rustig aan daar zijn ondertussen gelegenheid voor van harte voor de tap mensen gaan of dat dat vorig jaar was. Nogmaals zijn zeer verduidelijken etappes. Hoeveel kans is hier Waar in de winter? Oh, gaat spelen. Daar zijn we weinig. Dat is die even afgeplakt zijn dus als het peloton meevallen bestrijd aan gehad met de etappe. Ja Cindy gaat dat gaat gebeuren om bijvoorbeeld en Pino of een of een kind op een paar minuten zetten en dan ga ik vanavond meer vooraan zitten en dan moet hij zijn kans grijpen.

[00:45:38]

Hij zal sowieso heel veel inspanning moeten leveren kan dat mensen zijn Tol gaan eisen. Wat is 3 weken? Ik vrees daarvoor. Ja ja, zo goed dat hij veel kan hebben. Het is ook niet zo dat hij dit jaarlijks spreek of het dit jaar al een karrevracht aan wedstrijden betwist heeft zijn van de jongens met.

[00:45:58]

Aantal wedstrijden tot dusver, dus dat is een voordeel, maar ik ben bevreesd voor een avontuur. Zou dat van barcelona gedaan, want die door dit werk duidelijk minder werden in een dartwedstrijd vorig jaar was het in elk geval een geweldige Tour voor de België maar één van de uitblinker zal er nu niet bij zijn betekenen Italiaan in de laatste 100 meter terwijl bij de kattenmensen eraf moet en nieuw 2020 Belgische acteurs uit halen, loksbergen 20 stappen. Hij trekt hij springt naar boven en Volgens Thomas De Gendt op zijn grootste overwinning hebben geen nu al eten schudden.

[00:46:47]

Hij komt nu sneller valt net niet om Erwin Dylan dus wacht in Frankrijk heeft nog net de kracht en energie om de twee handen in de lucht gooien, maar wordt dan vooruit.

[00:46:58]

Anders zou ik gewoon zijwaarts neervallen openingstijden stuk Belgische Vlaamse het overwegen om de Vlaamse feestdag een rekening thuis is niet opgenomen in de selectie voor gaat morgenavond tourrit bovenop La planche des Belles filles nu aan de kant geschoven. Het kan verkeren een beetje verrassing. Misschien toch wel. Ik weet niet wat jij wel. Ik vind het te meer verrassend omdat hij zelf zegt. Kijk jouw mijn waarde mijn waarde waren goed alles leek erop. Oké dat waren een beetje problemen fysieke rugproblemen ook blijkbaar op een of andere manier, maar mijn waarde waren goed, dan snap ik het eigenlijk niet dat mijn Als dat inderdaad allemaal zo is.

[00:47:41]

Dat snap ik niet dat mijn intiem Waar dan de Performance manager is binnengehaald van Team Sky ineos dat die dan op dat moment mee niet meegaat in het verhaal van Teun oftewel kloppen kloppen het vanavond thuis niet oftewel. Is er iets raar aan de hand dat.

[00:47:58]

Type renner thuis laat komt man bij die Ploeg islanda en ik neem aan dat Landa ook wel wat medezeggenschap in de samenstelling zou gehad hebben kun je opnieuw opbouwen en dergelijke en dus is die ploeg in de eerste plaats samengesteld in de functie van de Wielewaal Landa verklaar. U nader Wielewaal aan Landa weet je niet wat je hebt als Jolanda als landen als tweede man kan opereren, vallende sloppenwijk van een grote ronde en die formidabel. Dan is dat de schoonste klimmen die mensen kan me voorstellen en met een onwaarschijnlijk hoge rendement, maar als hij komt, dan wordt dan flipt hij, dus ik wil het nog maar zien of dat allemaal een verstandige beslissing geweest is en of trouwens niet het slachtoffer het concept rond lambda sensor dus voor één van die drie Belgische ritzeges.

[00:48:52]

Vorig jaar drie ritzeges. Nu opnieuw is dat realistisch of gaan we daar niet geraken? Ik.

[00:48:58]

Zet de beste manier om naar zo'n grote ronde het raam is met een lager wachtdienst. Ja, dan kun je mijn ouders ontgoocheld worden. We zijn er andere vriendje dit jaar nog wel wat doen. Wat moet dan laten zien en dan kan ze zijn schaars. Waarom is hierbij niet daarom van Avermaet niet jammer genoeg is wat is er uitgevallen? Want die kon je in zijn achtertuin in dit geval zeker verwachten. Ja prijs van Welke Belg verwacht jij het meest laat ons dan Wassenaar het even buiten beschouwing laten vertellen dat ik het alleen maar vanwege de stijl en zijn interviews Ja ik ik zie enorm veel mogelijkheden voor vooraan.

[00:49:45]

Vallen ze deze toer. Het is een hele atypische opbouw en de afgelopen jaren gezien dat ook werken Toppers steeds vaker worden gewonnen door Dennis die op 20 minuten staan op die zich op 20 minuten hebben. Later.

[00:49:58]

Die vervolgens in de aanval gaan, dus ja, ik denk dat de voor trainers van Avermaet heeft mogelijkheden zijn, maar begrijp ook dat naast dit jaar meer kans krijgt die was afgelopen jaar ook vaak heel goed in moesten zich wel bezighouden met worden, dus ik zou ook niemand was naast niet uitpakken al gaat hij wel moeite hebben om die echte werk dat tussen voor aan te kunnen eindigen zitten echt nog als ze waren. Dit soort renners met een explosieve finish kans maken om een rit te winnen, maar ik denk dat het er geen drie worden was vorig jaar voor jullie.

[00:50:31]

Oké, dat zullen zien maar als je over aanvallen spreek, dan hebben we natuurlijk nog altijd deze man komt eraan nog 300 meter die bovino en als die proberen alles te doen om die vriend of bij te halen zaken in de buurt van is die banaan het zicht van de streep. Thomas de agenda 5 uur poetsen gaat niet met twee de Belgische overwinning behalen. Hij toch wel de hele dag debardeur geweldig wat hij uit zijn benen kan De Stamper nog 100 meter. Het is bijna.

[00:50:58]

Andere twee kanten niet aan te pas komen overleefd. Gooi geniet ervan en Thomas De Gendt laten typen wel hele lichaam komen. Kom aan genieten aan dat die twee handen in de lucht. Thomas begint zaterdag dames c&a 5 uur en slapen handen voor zijn baard binnen gelooft het niet. Jawel Thomas De Gendt 2019 stilgevallen bij ons hebben gewoon 200 kilometer of 200 km. Vandaag was zo'n dag dat dat echt op mijn lijf geschreven was niet te lang beklimming zwaar en dan ja, dan moet je erin geloven dan hele goede dan alles wel op zijn plaats Zoetermeer zonder die op het lijf geschreven is van Thomas De Gendt Je hebt hem.

[00:51:50]

Je hebt hem niet genoemd dat misschien wel hetzelfde nummer van het hele jaar. Ik had nog niet gezien in het recente.

[00:51:58]

Iemand eerst alle spinners ploegen afhoudt dan de broer van die klassementsrenners en dan de kast met zijn er zelf die nog gaan aanvallen. Ja ik vond dat het zo'n straffen stoot, maar ik heb hem dit jaar nog geweldig Zie rijden Ja hij er zelf iets wat zijn de Vormen aankomt en ja, ik hoop het echt wat ik vind het echt prachtig om naar te kijken dat iemand ja, eigenlijk pas door de moderne wielrennen rijd, maar tot nu toe heb die volgens mij nog niet de vorm van vorig jaar, maar dat duurde lang en de Gent even een hele grote motor.

[00:52:30]

Dus ja, die die verwacht ik zeker wel een dag. Ik denk alleen dat het dit jaar echt extreem moeilijk is om met die tijd of niet zo'n goede Sprint en etappe te winnen, want als we weinig als ala Philippe merken dat ze de eerste paar dagen niet erg op mee kunnen met Robert en consorten. We gaan dat voordeur zich ook richten op etappezeges en dan moet de agenda dus vanaf raken.

[00:52:58]

Voordat dat gaat nog wel een probleem opleveren denk ik. Alle Filip Michel daarmee zijn we bij deceuninck-quick-step aangekomen wat we van hem gezien hebben vorig jaar dat zal zich wel niet herhalen moet ik Nee is geen gezicht vorig jaar in die toren wat uit de haak getrokken is ook zo erg zijn vader verloren dat hij het allemaal wel een rol gespeeld en niet roken. Dat zijn basis niet perfect geweest, is dat zijn uitschieters ook dat hij er wel zijn, maar dat hij dan daarin tekort komt NK milaan-san.

[00:53:31]

Remo je zag dat ook recent in dolfinarium weliswaar niet op zijn maat gemaakt. Was wel vorig jaar de tour. Dat was dan blijkbaar wel op zijn hand, maar ik denk niet dat hij of in niveau zal komen. Zoals je dat vorig jaar haal, maar je mag hem op een dag wel verwachten. Misschien als ze gelegenheid Kompaan van de gendten Ja waarom niet en wat met de Lotto Soudal José Tim wel eens kwijt, dus al wat.

[00:53:58]

Van die Ploeg of wat mag ervan verwacht wordt Un Un Un denk ik dan zal het op neerkomen met Thomas De Gendt uiteraard beiden Gent ondanks alles gezien die hele zware is de week deze tante komende slijtage lentetour toch wel zal zijn dan nervositeit waarmee men zal koersen van ja, je weet maar nooit wat er in deze toer allemaal nog gebeurd, dus zie ik nog wel eens een goede Gent zie ik nog wel mogelijkheden absoluut, dus dat moet zeker kunnen als je laptop zondag bezig gezien net voorbij kampioenschap van Frankrijk rijdt daar wel op drie en halve kilometer van het eind en het is duur, Maar natuurlijk met Karin en spoor en dan gewoon in de springt gewoon geklopt worden die maar van verkoop ga Formidabele day-mar heel Formidabele de maat en alle Nee zeker niet alle Veluwe voor vorig jaar gezien hebben met de gym betreft is oussama opschrijven 12 de rit en Leo 14 rit.

[00:54:55]

Misschien moet eerst heel beleggen niet te stijlen.

[00:54:58]

Wat doen bij voor een 14 zijn genoteerd voor Thomas De Gendt maar het zou wat het algemeen klassement. Wat is een open Tour kunnen worden en zijn we zeker ook benieuwd naar de schaduw favoriete zoals dit jonge Talent bijvoorbeeld dat pakketje retour to be or not to be really Good to Be Bad Guy Billie Garda t-shirt. Nou is new Generation coming and I think money money. I'm so good een beetje het inderdaad opnieuw de tour van de jeugd en kan iemand al spook uitzetten inderdaad mee doen voor het podium krijgt het meedoen, dus misschien dat zou kunnen.

[00:55:55]

Ja ja, zeg nooit met zegt nooit.

[00:55:58]

We hebben die vorig jaar vooral leren kennen en die laatste week van de Vuelta was super. Was die laatste voorlaatste stappen. Zelfs heel sterk heel sterk. Ja, volgend jaar komst wanneer dat de rechtszaal uitkomen. Dus de vraag maar dat ze zal uitkomen. Dat zeker een foutje is een kwestie van tijd. Alleen is het zo dat dat vol contingent van de toertocht wel een stuk zwaarder de tegenstand contingent in de Vuelta dus en onwaarschijnlijk explosie vermogen Bergop kon in de Vuelta makkelijk aanspreken. Je zag dat hij droog het Tempo Team tempo naar de stort kunnen nu in de originele zei toch al wat meer wat sneller in last zat en dat hij Sprinter Berg opgehaald en het niet uitkwam.

[00:56:43]

Dat zou in de tour ook wel eens het geval kunnen zijn als er als er een goede dag heeft en dat kan meegaan in een vlucht en we zijn aankomst boven en geld bijvoorbeeld in het centraal massief en gaat raar opstaan.

[00:56:58]

Thijs Wat denk jij kan iemand als pakketten of een andere jongeman die we nu nog niet genoemd hebben inderdaad mee. De strijd aangaan met mannen of Bernal als Dumoulin notitie voor mijzelf Bernal Dumoulin release wel echt met kop en schouders boven de andere uitkomen qua favoriete. Ik vind jou fantastisch renner en ik denk dat hij voor haar later laten zien dat hij ook de inhoud heeft om om de komende jaren heel heel heel ver te gaan in de tour, maar ik denk dat het dit jaar echt nog de snelweg als het moment voor hem mee retour wellicht om podiumplek.

[00:57:37]

Ik denk wel dat zeker die laatste week in het toerental heel gek zijn, omdat je allerlei gekke omwenteling krijgt omdat renners die in begin van het weer goed zijn. Helemaal niet perse hoeven te zijn die in de laatste week van de tour goed zijn, maar ja, ik vond de laatste rit Indonesia betekent voor voor de andere kopman en de andere ploegen moment dat Jumbo.

[00:57:58]

Ineos de koers niet controleert is het echt een grote chaos en ik denk dat Dino best oké is, maar ik denk dat hij wel geschrokken ontwikkeld zijn. Ploeg de wedstrijd niet kan controleren. Dus ja, ik denk wel dat er genoeg andere renners zijn die langs zouden kunnen blijven volgen en Schotman echt wel mee gaan doen om podiumplekken, maar volgens mij van tevoren hier alles het niet bij die drie je favoriete die ik net. Ja, laat het ons inderdaad even hebben. Michelle van die andere outsider zit er ook gesproken over Mikel Landa Pino Wat denk je daarvan?

[00:58:33]

Want hij maakt het best wel een goede indruk denk ik in de oefenen als zij 3 volle weken kan je leven zonder terugval zijn mentaal. Het zei die ga namelijk dan wel. Dan moet het podium kunnen maken en dat zou voor mannen te zijn, maar ik bedoel niet willen we kunnen er nog noemen en pardijn. Daar zullen we maar geen rekening mee houden zeker voor het podium, of wel?.

[00:58:58]

Het is je staat er inderdaad met met drie kopmannen nog drie klassement mannen nu. We gaan geen drie zijn. De andere twee zijn bij Jumbo gaat op bepaald moment eentje wegvallen dat er iemand vooraan staat. Dus Dumoulin en roglic gaan volgens mij niet samen op het podium staan. Dus alleen van de twee op één of andere manier. Ja, het wegvallen of het zijn keuze moeten maken gaat zeker iets moeten doen, want zo maar de tour winnen. Dat zou zomaar zomaar niet gaan en dat er is werk aan.

[00:59:28]

Er is veel meer werken dan dan dan misschien ben wel denkt en dan denk ik gezien de tournus in elkaar steekt dat mannen als Sporza dat mannen als Pino dat maandag Barbie en andere Landa bijvoorbeeld dat de mannen gaan zijn die gaan verbieden. Tour wind. Die zouden we iets kunnen op een dag de boel. Het is lang geleden dat dat nooit gebeurd is, maar het zal wel eens kunnen dat het een van die mannen die op bepaald moment gewoon door trekt mij.

[00:59:58]

Dumoulin met roken met eventueel Bernal keuzes die gemaakt worden onderweg na tegenslag van een van der Ploeg waaieretappe gasmelder net zegt dus ik verwacht me echt aan een hele hele rare open. Tour het zou best kunnen dat l'avenue een meester zetten in Battle heeft door voor af te stellen. Nee met Jan niet meer voor het parlement en gaat rond Uit welke bevestigd dat voor neppe Oké dat zou zomaar eens andersom kunnen. Bart Heb je nog iemand in deze voorbeschouwingen willen hebben te weinig op niemand kent daar iets.

[01:00:39]

Nou heeft hij nu ook al gezegd dat hij niet kan en klassement denkt, maar alleen maar aan etappewinst zegt hij dan twee dagen voor het bericht komt die ga naar e-mails daar wat ik bedoelde scheids e-mails vroeger Sky afgezworen halen. Dan gaan wij niks kunnen gaan doen, want dan moet het alleen maar knechten.

[01:00:58]

Ik zie dat allemaal samen in een tijdschrift mentaal. Ja eerst geld verklaren. Ik laat jullie met rust en dan overstapt maken, maar als dat de houding gaat zijn van de de stand dan dan dan zie ik het niet zo prettig in het is een rondje namen noemen. Heb jij nog een naam in gedachten niet aan toe is? Dat zal heel erg afhankelijk zijn van die dominee selderij Albert Heijn Rijswijk maar die was wel goed onderweg en die heeft ook wel echt een sterke Ploeg Ja dus vorig jaar en de risicotest charmant met zijn broek aan de sleutel.

[01:01:38]

Die staat die start en die van mij hebben vereisten voor een polsbreuk start ook En heb je even februari bij het ook nooit perse Oké ingesproken.

[01:01:58]

Nog over hebben de sprinter, want we zijn natuurlijk mannen die en kom ik op een rit zeg het klassement als bijzaak beschouwen en op zijn uiteraard die Sprinters Bel Wimpie voor trendteam even Max uitlaten insluiten. Jasper Jasper voor de andere kant. Zeg tegen trencin informatie springt ook nog net niet aan vanaf de streef der de voortplanting van vorig jaar Peter Sagan won. Toen inrit maar onze indruk denk ik. Michel over hem toch nog altijd dezelfde als die van een hele tijd geleden ondertussen. Hij imponeert niet. Hij is getrouwd het niet uit ook een vorm van lethargie een beetje een gezwollen van blijkbaar ook geïnteresseerd.

[01:02:48]

Ik hoop dat dat veranderd. Ik hoop dat hij het niet helemaal gratis met de poezen kwijt Dat me nu boos is bij bora-hansgrohe als wij op.

[01:02:58]

Omdat het niet dat wat ik nu zeg dan dan staat het dan boven op de bus en dan klinkt al zoiets van. Ja, moeten we die jongens dan niet. Dan moeten ze een beugel opleggen, Maar ik moet toch niet verwijderen kan doen. Dat zou die al een goed anderhalf jaar met zichzelf worstelt als van harte inderdaad niet op die groene trui moet met José of er aan denken is dan toch nog een voor Groen Als je er inderdaad vol doorgaat Ja en dan misschien zelfs zonder ritwinst was het in het verleden nog wel gebeurd is met sommige, maar dat zou dan atypisch zijn voor hem voor saran, maar misschien is dat misschien is dat nog de enige doelstellingen nog, maar is die groene trui?

[01:03:38]

Want want inderdaad was Michel zegt. Ja, en drukte niet echt vanaf de koers vreugde de interviews. Alles is een beetje teveel aan. Dus ja, kijken wie er Ja op het eind op het eind helemaal helemaal met het meeste punten staat. De snelste zijn zeker niet, maar wel degene die misschien als wordt tegenover.

[01:03:58]

Zeg allemaal toch. Dat weten we niet. Oké we hebben hem gezien in parcoursen, Maar ook daar niet echt en die normaal als die er is dan heb je nog het idee speelt. Rij nu mee of of is het echt tot totaal het gaatje gegaan? Is het echt zo diep gaan dat hij niet beter kan. Dat is zo moeilijk dus mysterieus. Ik weet het niet eens voor mijn auto tegen kandidaten groen hoor. Ja we zijn binnen. Moeten we die ook mee rekenen? Ja, ja, Voor een aantal etappes dat wel een stuk of denk ik zo hard dat maar wat je overkomt met of ik kwam ook binnen.

[01:04:33]

Dat was zo grappig dat die mannen afhaakt. Ja die kunnen alle twee een Splinter Splinter die berg op gaat, maar Berg oprijden kunnen ze niet Thijs zegt het parcours uiteraard ook grondig bestudeert. Hoeveel zijn er eigenlijk voor het worden Sprinters in deze toer en dan nog drie als als het meezit en als het dan snapt hij niet te sterk is en.

[01:04:57]

De ploegen sterk genoeg om lachen spontaan te maken, maar zoveel pure Sprinter zijn er niet. Denk dat Un binnen de snelste zijn, maar die gaan altijd van opruimen. Zijn die berg op relatief snel de problemen komen als je het zou heel goed kunnen dat ze kan inderdaad door veel tussensprint punten verzamelen toch weer een groene geraakt, maar De Splinter gaat niet niet bij en veel kansen krijgen. Het is ook precies. De reden dit parcours dan precies de reden waarom je ons Groenewegen überhaupt al gekozen om de giro te rijden als jullie nog rijden, maar dat gaat wel een heel andere andere situatie zijn André Hazes Groenewegen Jacob zijn dat zijn internetsite de snelste en met duwen en nog een opmerking.

[01:05:47]

We halen nu met het splinters niet meer het niveau van dat 3la cavendish kittel. Dat halen we niet de wasmachine.

[01:05:57]

Het weer momenteel wel een beetje boven uitsteekt. Dat is Arno die maar in die gaat, is dat dan een beslissing? Die is allang genomen. Ja ik vind het eigenlijk ook wel goed dat mijn als met een beslissing dat mensen gaan die beslissing had. Het is ook al een paar keer uit geweest dat als die maar in de tourstart dat de druk op zijn schouders, waardoor krijgt en dat hij niet bereikt wat je van hem verwacht als nu wel ontzettend goed zou misschien toch wel van moeder te bellen met mij te pakken, maar dan moet je weer het concert van diploma omgooien uitzonderlijke omstandigheden waarin deze Tours gereden zal worden.

[01:06:37]

Er is een huis Corona protocol opgesteld en zeker niet onbesproken blijven in augustus toch wel even wennen, maar om 8:08 dagen gaat hij beginnen en helemaal Corona proef moet aangepast worden en publiek gezellig sowieso moeten aanpassen, maar nu blijkt dat het ook beide teams het geval is.

[01:06:57]

Dan boeken gekregen van 18 pagina's waren alle richtlijnen maatregelen voorwaarden woord voor woord staan uitgelegd 18 pagina's regels, dus die eigenlijk Samengevat kunnen worden als zeer streng meest opvallende maatregel ik de volgende als een team 2 al dan niet vermoedelijk positieve gevallen telt In De Ploeg of in de stad. Dan moet het volledige Team verplicht afdruipen. Je zal maar in het op dat moment en zo komt de drukte liggen bij de Ploeg dokters zijn verantwoordelijk voor test worden ook betaald door een ploeg die vooral tot in Parijs in de tour wil blijven twee mensen uit een Ploeg het ernstig retour is voorbij.

[01:07:35]

Wat is symptomen zijn wordt uitgelegd in een puntensysteem koorts hoest kortademigheid zijn goed voor 4 punten een verstopte neus keelpijn, buitengewone vermoeidheid of 2 punten dan weer een pet of die 6 of meer punten verzameld heeft ernstige symptomen klassement bij in de tour ineens.

[01:07:57]

Vind ik nogal over iets in en dat allemaal op de juiste. Wanneer gaan alleen even niet. Ik weet het niet hiervoor aan de andere mannen eerste gedachte van een bloedvat tussen perfectionisme vanuit eigen schuld, dus €9 zat niet in. Nee, absoluut niet. Nee ik ben de laatste Roelof denk ik vooral als ik dan lees dat men spreekt oververmoeidheid Marlo Ronde van Frankrijk vermoeidheid. Dat zou misschien wel eens kunnen dat er iemand vermoeid zijn. De proef Ja ik bedoel nee, dat had al zeker niet mogen aanstaande, maar misschien veel in staan, want dat soort flauwekul, maar gaat absoluut niet alles.

[01:08:39]

Groetjes meetellen. Dan gaan we de eerste de beste aankomsten boven als jij Merlett van de tourdeelnemers naar huis moeten sturen, want hij allemaal keuken is er over een beetje verkoudheid bij neus toch? Sowieso voor de discussie zorgen ook weer?.

[01:08:57]

Sowieso Nee het is echt. Dit is te wijten voordeel aan de ruzie. Die eigenlijk gewoon heeft gezegd tegen oriënteren en renners. De ploegen ploegen. Zoek het lekker allemaal zelf uit. Ze hebben een lijger document gemaakt, maar eigenlijk hadden ze dat ik een af doen met een paar potjes jullie. Jullie ook alles uit die betalen overal voor en jullie zorgen, maar dat coronavirus dubbel wordt gebouwd. Iedereen heeft ook dubbel en ja, dat is hartstikke leuk. Maar uiteindelijk blijft het gewoon een sport die dwars door een heel laat trekt de Gouden Kalf aan Mare hotel een hotel uit.

[01:09:36]

Ik zou in eetzaal uit de publiek door dus die dubbel. Het klinkt hartstikke leuk met die bestaat u het niet echt en ik ben er wel van geschrokken, omdat er zo weinig duidelijk is over wat er nou gebeurd als er Corona in die binnenkomt de regels niet worden naar buiten gebracht over 1 en 2 besmettingen per Ploeg Ja daar zit allerlei.

[01:09:57]

Gedaan, maar wat gebeurt er als er nog meer besmetting zijn in het peloton en daardoor ze eigenlijk geen uitspraak over New sinita zo niet omdat het een politieke beslissing is, dus iets wat bij de Vlaamse overheid en wordt achter de schermen gesproken over wat gebeurt er mee met 3 plus beslissingen en gaat de stekker uit de Tour en ja, daar zijn heel veel mensen zijn team. Waes in het wielrennen wel heel erg bedankt voor dat als we een aantal besmettingen zijn er in verschillende ploegen dat gewoon de stekker uit toe gaat en dat is ook logisch, want die moeten gewoon een minister en een heel ander apparaat in de misschien uiteindelijk wel zelf ze maar gewoon zelf is verantwoordelijk voor dat coronavirus wordt verspreid in het land en zou ik wel raar zijn als je dan zou staan dat er een rondreis in het circus met meerdere coronabesmettingen door jydeland rijst.

[01:10:51]

Ja ik ben heel erg heel heel heel erg benieuwd of het bewijs halen en ik schat de kans op ongeveer €50.

[01:10:57]

Oké ik ook Ja natuurlijk dan zal het zo lang mogelijk proberen te rekken en zal de dag van Het oordeel zo lang mogelijk uitstellen, maar de kans dat het gebeurd is groot ik verwijs naar de Iron Man The Myth The is nu al afgeschaft op orders van de burgemeester van is de tour moet ongeveer qua impact en qua mogelijke bevolking stoel op 10 keer zo groot en die gaat door dat trekt zich volledig terug uit en dat is dan nog maar de Bretagne positief gevallen in. Dat is ook enorm groot verschil tussen die verschillende ploegen, jumbo-visma en Neos door af te haken in Parijs is het bewijs dat dat bij hem wel dat ze dat aandurven die katholieke beslissing nemen.

[01:11:49]

Ondanks het feit dat we helemaal tegen een brug is ook mitchelton-scott denkt in die richting, maar niet alle ploegen zijn zo kwam.

[01:11:57]

Niks hebben het over die dubbel gehad, maar dan moeten we dan gewoon publiek erbij nemen natuurlijk ook en niet iedereen is daar even gerust op zoals Tom Dumoulin komen voor de mensen langs de kant. Dan staan er hier ook gewoon de helft zonder mondkapje in ons gezicht te schreeuwen op de klimmen. Eigenlijk is dat is niet de bedoeling, hè. Dus ik hoop dat ze iets aan kunnen doen voor de toren, dan kan niet meer dan dan gewoon voorbereiden alsof hij doorgaat en en dat gaat waarschijnlijk dus ook wel gebeuren, maar had liever gehad.

[01:12:35]

Dat is niet alleen het is een hele wereld besmettingen weg zouden zijn en campagne voor het publiek. Ik heb ze nog niet gezien, maar dat kan aan mij liggen. Tuurlijk dat ik dat heb ik gezien heb dat is dan gedisciplineerd gedrag van het volk langste kan ook in de Sonos waar het gevaar groter zou kunnen.

[01:12:57]

Die zijn natuurlijk ook Hieperdepiep zonder van de start en aankomst niet bij komen, maar dat valt me wel op en ik kijk daar speciaal naar boven kijken naar het Nederlands Kampioenschap vorige zondag. Er was het met een vergrootglas te zoeken naar mensen langs de kant, hè Ja dat nu een parcours van 7 km dat ook wel toe, maar toch de ricine en er is toch ook wel in de gaten gehouden tijd van de grote massa van dat gaan we niet eens keer over Parijs rellen. Dat zijn we dus bellen en niet zo zeker.

[01:13:27]

De start. Dat moet wel lukken denk ik veel zin in Nice komende zaterdag dus met een stevig weekend, hè. Ja absoluut is nog gebeurt. Wij zijn opgestart in de tour in is en ik was dat zelfs bij dus ik weet hoe zwaar hoe zwaar het daar koersen is. Je kan daar van als je het interland Nederland ligt heel snel bij de kust om het uit te drukken. Het gaat direct berg op, dus je kan daar geen meter weinig meters vlak vinden en dat voor de eerste toe dagen, dus dat wordt een n.

[01:13:57]

Alles wat er aan voorafgaand nu de gretigheid, waarmee renners bellen en etappe winnen. Het was eigenlijk op voorhand voorspelbaar dat we aan veel valpartij gingen krijgen en ook Hele rare situatie zijn bijna om het apart te winnen. Dus dat zal nu ook zeker niet anders zijn goed. Daarom zijn we rond denk ik zal jullie als afsluiter nog een misschien heel eenvoudige of net niet heel eenvoudig deze. Ik ga bij jou beginnen. Wie wint de tour van Jumbo visma? Ik ben ik er ook niet en misschien is het ook wel ja, dat het moeten want voor hetzelfde geld gaat het de komende jaren gevallen met evenepoel erop dus ook iets Oké ik hoop humor.

[01:14:38]

Ik zeg die moeder van het weekend en een keer dan kunnen we toch Jumbo inderdaad hè en stil nu stel je mij dat het Thibaut Pinot wordt, dan wordt deze man helemaal gek, denk ik.

[01:14:56]

Marc madiot teammanager dan eerst over Arnold maar dat was afgelopen zondag in het Frans kampioenschap in het tweede deel van het was over de Touran vorig jaar toen Pino inderdaad een retour denk ik. En hij zich helemaal schorsgebieden. Ken je hem goed Marc Marie José Ja ik ken hem goed. Ik heb de eerste keer zijn. Ben overwinning van Pino en maar nu begin ik het een beetje afgezaagd vinden als manager zijn de van die Ploeg mag het voor mij iets cd. Ik zie het.

[01:15:56]

Even niet doen. Ik zou overwegen nemen om die benzinekan zonder mondkapje zo schrijven. Oké goed daarmee zijn inderdaad helemaal rond. Dankjewel José de cauwer Michel buiten. Dankjewel ook van bij jou thuis. Nu nog Thijs Zonneveld en wanneer vertrek je donderdag Otten Rijssen Thijs Denk aan onze Dankje dat was fijn voor jullie mee. Moet ik me wel voorstellen dat jullie goed glas wijn willen missen jullie op je foto van de wijn in Frankrijk en die niet dankjewel.