Transcribe your podcast
[00:00:00]

Radio 1 van de tribune. We zijn enkele dagen voor het Europees voetbal weer op gang getrapt wordt met Club Brugge en Antwerpen in de Europa League en met de achtste finales in de Champions League mijn gasten hebben alvast een ding gemeen en dat is dat voetbal commentaar geven. De mooiste jongen ter wereld vinden. Dag Peter van de bent en als er een zeeman me eieren, dan gaat dat niet tegenspreken of zou je toch liever iets anders doen? Nee nee, het is het mooiste wat er bestaat er in een volkoren te stadion plekken bij de allerbeste maatje.

[00:00:39]

Ben je nog niet gewend nu ondertussen? Nee nee, nee, bent het niet. Ik kan dat niet. Ik moet mijzelf merk ik elke keer opnieuw forceren om toch? Ja in de buurt komen van het enthousiasme dat je anders bijna naturel krijgt te horen. Ja, hij zit jij gaat het ook.

[00:00:59]

Denk ik. Je hebt het vorige week nog op Twitter geschreven. Zelfs dacht ik ja, klopt. Ja, ik kan het volledig op te schrijven. Ik vind dat ik ben natuurlijk nieuw in het vak. Dus dus wel een leeftijdsverschil om meteen. Nee maar niet waarom waarom je dat Ja Nee voor mij is dat absoluut het allermooiste combinatie natuurlijk wel heel fijn, maar het gevoel van ja, dan kijken en voor mij is Belgisch voetbal ook al genoeg, want ik heb het allerhoogste nog niet mogen meemaken. Dus voorlopig is dat mijn top, maar zal heel fijn hè.

[00:01:34]

Je hebt het al gedaan voor Radio Maroc televisie is het verschil. Ja, ik vind dat echt een ander vak. Ja ja absoluut. Dat is niet omdat jij zit beter, maar jij kan radio commentaar vergeven overgeven. Tot ja, iets wat meer op televisie ook gedaan met meteen analyse en meer doen dan beschrijven alleen maar gewoon zielig hadden het beter bij beschrijvend zijn op radio en op televisie en moet je net niet.

[00:01:59]

Vind ik daar kan ik soms en ik kan hebben als ik als ik vlam in buitenland komt dat door hoor die het verhaal houden bij Ja nu komt hij nu komt de voor het Ja dat zien we toch een andere. Jij doet het ook al een tijdje nu voor televisie. Peter hem sluit je aan mij wat af te zeggen. Dat zijn 2 verschillende dingen. Is alles wat je op de radio doet moet je vooral niet op televisie doen, dus de eerste keer commentaar geven bij televisie was voor de Wereldbeker in 2010, denk ik.

[00:02:31]

Ja, en in zuid-afrika, dus ja, dat was dat was wel en vooral omdat ik dan op regelmatige Basis De ene dag dit een andere dag dat deed Dus ik zeg dan altijd bij mijn over eerste wedstrijd en de top duel tussen Algerije en Slovenië in eerste over drie weken had ik een groot voor mij. Kan het gelezen van een Franstalige collega lang geleden omdat ik natuurlijk ook een Radler ben op de radio dat ik bloed gemaakt met Hou je mond.

[00:02:59]

Zonder mij eraan te herinneren dat ik af en toe moest moest en ondertussen ben ik denk ik één van de grootste zwijg eens met de televisie denk ik. Volgende week kan je tevoren televisie doen? Neem ik aan het Europees voetbal becommentariëren en ga je te plaatsen of nee? Nee, zowel bij Proximus als je bij de VRT hebben ze toch beslist wegens de reisadviezen om niet te reizen, dus helaas nog een keer. Dat is ook van de zomer dat we toch veel Lynn en komen dadelijk naar binnen zitten, maar welke wedstrijden staan op het programma?

[00:03:34]

Dat is een goeie vraag ik Barcelona tegen PSV en ik doe voor de televisie Antwerpen tegen de Rangers en nu ben ik even aan het kijken wat ik dan op woensdag doe iets wat Chelsea.

[00:03:59]

Geleden natuurlijk dat Europees voetbal. We gaan nog eens luisteren naar een aantal momenten van afgelopen najaar One and the old one en twee Belgische ploegen in de Europa League hadden gisteravond eigenlijk nog maar een doe de eerder vooral agent Dan Jezus Christus in de Champions League had hij nog niet gescoord tegen Messi die duels. Penny leg die er zomaar twee binnen uw 22-jarige Hetzelfde Hij doet het voordeel van deze nu definitief.

[00:04:59]

Lisa lanta yai halen met eerste kansen 90 natuurlijk niet liggen. Dat was een Creeper het aanbod. Zal ik maar zeggen. Weten jullie nog waar het allemaal over ging, bepaalde dingen die blijven hangen zijn. Ik weet in het bijzonder mijn doelpunt van Holland dat zal dan tegen mij terug geweest zijn. En ja ik heb je alle Champions League avonden gepresenteerd van Club Brugge op radio 1. Ja, later met wat er nog in de club. Brugge had nog in de Champions League kunnen zitten en mocht die bal niet op de Laat maar is ingegaan zijn.

[00:05:42]

Dan was het goed, maar we mogen nooit een campagne erin of eruit herleiden tot een fase dus want de geschiedenis van die wedstrijd in room is vaak geschreven en niet helemaal juist, want de realiteit is dat verplicht of laten we zeggen een kwartier voor tijd en de totale verwacht aansluitingstreffer van.

[00:05:59]

Vanaken niet echt in aanmerking komen om om te winnen dat dacht zeker ook de trein van laat jullie gaan afhalen en die nog bijna de prijs betaald, dus wat dat betreft heel erg dichtbij geweest. Dus daarom weet ik hem gewoon aan de weg naar Voor het overige. Zaten wij toch naar The much kijken dat het dat het er nooit ging ging van dat was natuurlijk ook met een rode kaart onder andere. Die mag je ook niet vergeten denk ik En niet vergeten dat Club Brugge thuis ook niet van lazio.

[00:06:29]

Kom binnen. Dat is ongeveer 3 decimeter was door door, dus dat was bij mekaar is iedereen op zijn juiste plaats dichtbij wel zeg je Real Madrid was er ook dichtbij, maar dan bij de uitschakeling. Dat was maar kantje boord. Dat was een ongelooflijk boeiende groep met dank aan mijn dag was was echt en als ik een tweede commandeert in in die groep en dat was wat mij betreft een van de zeer aangenaam, maar positieve geluiden in de groepsfase. Ik zie natuurlijk niet alle wedstrijden hebben. Dan kom ik daar Hier twee de andere.

[00:06:59]

Zie je niet, maar ja, die hebben ervoor gezorgd dat in die groep waar iedereen dan dagje uit internl zijn. Die doorgaan dat ze dat ook als derde hond met een HowToBasic aan lopen, maar dat is dan wel de kracht geweest van Real Madrid dat het eigenlijk op twee of drie momenten is opgegeven en Met het Mes op de keel was een wedstrijd tegen Inter bijvoorbeeld was ook de wedstrijd met je verjaardag. Ja, dan hebben ze toch weer voor mekaar gekregen op een vrij indrukwekkende manier, dus dat is dan ook wel Real Madrid en dat is dan waarom je toch elke keer opnieuw denkt.

[00:07:34]

Wel voorhanden is om te zeggen. Nu is het afgelopen dan toch maar denk van Ja ik had toch zo'n vakje ontvangen de driewieler Inzoomen op Europese duels van Club Brugge en Antwerpen naar Tom hij beginnen met de landskampioen. Die zit in de Europa League wel opnemen tegen Dinamo Kiev Kiev is geen onbekende voor Club Brugge want in 2019 speelde Club tegen.

[00:07:59]

De laatste voorronde van de Champions League di Mezzo bol.com trainer in zijn broek heeft gister toen dit over analyseert mijn assistente ook. Dus vanaf 4 uur volledige maatje van hun gezin van de laatste weken, Dus wil je het wel door en door het is ook heel logisch gehad en er zijn een aantal jongens bij die nog heel jong zijn rond de 2122 jaar wordt echt Europese topclubs achter zitten. Dus de kwaliteit binnen namelijk even op dit moment Good Time Good Witch Have A Good Girls of paper and play The National team met veel winkels in plaats van dat was toen thuis met de 100 en 30331 keer Finne vrij memorabele wedstrijd, toch?.

[00:08:59]

Hebben ook nog gezien en niet zo lang geleden tegen AA Gent in de playlist van de Champions League was dat is die Ploeg veel veranderd. Ik neem aan van niet ondertussen nu bedoeling vergelijken met nog eens op zoek is ongeveer dezelfde deze weinig weinig veranderd en wat we ervan onthouden hebben. Is dat het een zeer vervelend. De tegenstander is dus geen Europese top, dus wat mij betreft groot favoriet om door te gaan. Het beste club Brugge uiteraard en een echt goed Gent was ook doorgegaan tegen Dinamo Kiev en het is een ING kantoor ploeg die Compact blok neer.

[00:09:35]

Zit alles dicht met hond en die ligt op de kanker The Lord op het op Het afsterven van van fouten, dus dus geen fouten maken en ze hebben inderdaad Je Rot op zijn die ik maar degene die die op mij in die wedstrijden dan tegen het meeste indruk heeft gemaakt is en als tweede spitsen lopen die andere de kioskplaats opduikt informateur met.

[00:09:59]

Route Natuurlijk heb je shaparenko is in principe de spelverdeler de man met de met de beste voeten, maar maar het is een ploeg die niet noodzakelijk wil voetballen zijn ze. Iedereen kent ook een kind heeft een paar fouten gemaakt en die zijn afgestraft, want die terug wedstrijd heeft agent alles bij elkaar dan nog wel best wat wat vakantie gehad, maar het euvel dat inderdaad hele seizoen. Achtervolgde heeft een minder maar zeker daar op pad konden geen doelpunt maken, dus dus Dinamo Kiev is een zeer solide nog eens vervelend de tegenstander waar je moet voor opletten, maar denk dat het voor jou zijn als ze tegen Dinamo Kiev uitgaan.

[00:10:39]

Ja dat lijkt me ook. Het is een heel en heel jong elftal. Ik heb het opgezocht. De jongens de 6 jongens met de meeste spullen moeten zijn allemaal jonger dan 26. Ja dat zegt wel wat en ik vond de Sanchez comitialis is de oudste speler uit de oudste 75 jaar ondertussen, denk ik al een keer gehad met pensioen geweest.

[00:10:59]

Online coach geweest van chocolade groot Riva natuurlijk van Dinamo Kiev ruzie gemaakt terug in die jaren met de supporters van van van Dinamo Kiev dus dat was wel wat doe jij daar akkoord, maar toen ik met pensioen was misselijk het voetbal zo hard. Ik denk dat ik de jonge gasten wel nog wat kan leren. Dus zijn zijn zijn intentie of de reden waarom hij terugkomt worden was om te werken met die jonge gasten En ik denk dat het toch goed je af is voor die voor die die Roemeen dat hij vanaf jongen elftal dan toch dat stukken elftal heeft gemaakt dat we jullie naar betekent en ze staan toch een punt voor zaterdag en er is toch een profiel nodig heeft gemaakt in de Champions League met een coronavirus America elftal gaan winnen op het veld van van Real Madrid nog wel een paar spraakmakende resultaten en En ja er staat toch aan de leiding daarvoor.

[00:11:51]

Het enige wat natuurlijk altijd het probleem is voor ploegen uit het Oostblok uitrust van ook tegen jou zeggen natuurlijk weer een hele periode stil gelegen.

[00:11:59]

Gespeeld in in december en paste dit moment herneemt de competitie weer, dus we hebben die winterkamp geweest. 2 maanden 2 maanden winter breekbaar tweemaal is altijd wel een beetje en dat zal ook wedstrijdritme, omdat anders dan ook parten spelen, denk ik, omdat toch maar een beetje proberen te vergelijken als er hebben ze daarbij Dinamo Kiev spelen zoals Club Brugge er nu heeft ik naar maar de sterren momenten laat ons zeggen die jongen Bas Dost hebben ze die in de Ploeg Nee ik denk wat tof zijn voor me brengen op Europees niveau is ervaring.

[00:12:31]

Dat hebben gezien met Vormer of bij vooral met Club Brugge in het verleden tijd op Monaco Bijvoorbeeld omdat hij niet vers in het geheugen ligt over Real Madrid bijvoorbeeld niet weten waar hij wel rood Pak maar waren heel belangrijk is Bas Dost hebben we denk ik nog niet zo vaak Europees verband gezien hier vanuit België Marco wel met wat de avond beven en vooral Peter je zegt het juist Club Brugge favoriet. Denk dat ze dat ook moeten aanbieden om minstens de kwartfinales te halen als je zo.

[00:12:59]

Denk ik dat het meeste de doelstelling hangt af natuurlijk van wie in de volgende ronde loopt ze wel nog wat lekkers in het luisteren Milan Arsenal Man United Tottenham Oké als je daar tegen loopt dan principe donderdag, maar Qua kijken, waar kunnen we belanden in deze competitie denk ik dat wat de kwartfinales zeker dus echt op je vraag terug te komen en ik heb je opgezocht. Tsygankov is een beetje een type lang kunnen we niet zeggen, maar is de de de vrijzinnige buitenspeler bij bij Kia spreken tegen Peter als je iemand die van mij verwachten dier moeilijk in slaap om om de verwachting intro staat ook niet altijd een somatische De zekering van een jongen even grote 20-jarige denk ik.

[00:13:48]

Spits degelijk op, maar geen vormendoos geen lang heb ik de indruk. Oké meest recente op je gezien hebben van hen was die eerste Agent of the martian 2020.

[00:13:59]

Toen zei Linda Dekker vooraf aan het duel met de Kievit toch een zeer duidelijke tegenstander vanuit een heel goed georganiseerd blok. Ik denk een ideale combinatie van ervaring met jeugdige spelers, zoals dat ik daarnet zei schat ik onze onze kansen zeker lekker bruin respect voor kiest en nogmaals. Ik vind het een heerlijke uitbalanceren Elftal met een goede combinatie van Jongen auto's hebben zeker sterktepunten, maar ik zie toch mogelijkheden voor onze Ploeg op. Het is anders gelopen natuurlijk verloren twee keer een 1230. Dat was en die geeft geen beeld weer vandaag in die wedstrijd wat ik al zeg.

[00:14:49]

Het heeft ook op bepaalde momenten zijn kans gehad om je weet nog dat ik nog spannend te maken, dus die droom dat staat er dan wel. En uiteindelijk is het in en uitschakelen met 510.

[00:14:59]

Je bent helemaal dicht bij elkaar en alleen was zeker niet goed natuurlijk. Dat is het. Dat is een goeie Gent en daarom zeg ik ook en goedgekeurd zeker terug met de vorm van van de voorbij weken Ja moet gewoon voorbij Dinamo Kiev geraken en en het verschil tussen Dinamo Kiev in de enkele Brugge is zoals ik het nu kan inschatten dit jaar veel groter dan vorig jaar, want toen was het echt kantje boord en heeft overschot gehad en zit met wat meevalt voorbij Kiev gevormd mag je letterlijk wel zeggen en dat vind ik niet anders.

[00:15:31]

Ik denk dat het verschil in grootte. Ja, de woorden die bende eruit pakken filmpje even goed nu uitspreken denk ik dat er kansen zijn grote kansen om door te stoten. Achter ziet de club Brugge raken tot in de kwartfinales van de VriendenLoterij Ik kijk wat voor een dure gebeurd is of the real slim buurt is bedoel ik toch een investering. Heb je ook niet zomaar gehaald om die behalve op de bank zitten? Die zie je wel verschijnen.

[00:15:59]

De meeste rijden en de beker van België Oké dat is toch het minste front denk ik van Ja we zitten nu de 16e finales, dus we zijn nog twee etappes verder tot aan de kwartfinales waar jij was. Politie heeft ook zo beter, maar goed Frankrijk van de tegenstander. Alleen kijk ik altijd verbaasd op als Belgische Club Leiden zijn misschien ook zo nodig zeggen van ja, Club Brugge in de goede periode van mijn tv wie een Belgische Club kan ook Europa League winnen, dan denk ik. Ik heb commentaar gegeven in de zomer in Duitsland bij Manchester United Sevilla dan denk ik zouden die mensen nu naar deze wedstrijd kijken en nog altijd denken van dat kunnen wij ook tempo de intensiteit bekend als er natuurlijk vroeger genoemd die er nog in zitten en op een bepaald moment gaan die muziek ook concentreren op de Europa League en in beste spelers opstellen en voor uitgaan in die bekercompetitie was natuurlijk niet doen in de groepsfase en eigenlijk ook vaak niet in de groepsfase van de Champions League tegen Ja met alle respect dan vanuit hun standpunt bekeken.

[00:16:57]

Kleinere tegenstanders wel als ze.

[00:16:59]

Kunnen ze toch een tempo intensiteit ontwikkelen volgens ons Milan ik noem ze maar wat de Spaanse ploegen en dan kunnen Belgische ploegen niet volgens dat is gewoon de realiteit, maar misschien ben ik een zwartkijker. Ik ga straks ook niet verwachten. Ik voel ik voel je daar verlegen, maar ik denk dat ik terug ook wel met je hebt het over de finale natuurlijk. Ik heb het over de kwartfinales, dus dat zal nog een groot verschil 2017 in de kwartfinales geraakt via agenda Oké maar mensen Anderlecht tegen Manchester United Hoeveel scheelt het kan ik denk staat veel verder dan geen 2017 of Anderlecht 2017.

[00:17:39]

Dus dat mag de ambitie zijn en ik denk dat dat lekker gezellig. We zijn er in elk geval over eens. Club Brugge moet door snel tegen Dinamo Kiev 13 juni over naar Antwerpen omdat Komende donderdag bezoek krijgt van de Glasgow Rangers en van die Ploeg herinneren we ons allemaal nog.

[00:17:59]

Dit moment je dat was het ineens nog uit de kluts gewoon niet boven voor de voet van moederziel. Alleen daar is dan toch nog dat moment voorstellen daar in de laatste minuut bijna van de toegevoegde tijd ook. Dat zal wel De Staat van het veld zijn en ziet dat was daarvoor staat een geweldige toch Jezus Christus met een fenomenale bal en het gaat erom is dus vandaar aanhang uitdagen wel welke maar goed realize what you do I think you not giving A Time Final This one controller doelpunt vanaf eigen helft in de stad opsplitsen het zwembad van.

[00:18:49]

We zien het nog allemaal voor onze denk ik geweldig. Google Rangers buiten groepswinnaar voor Benfica met 14 op 18 en dan moet de conclusie zijn denk ik dat dit gewoon een.

[00:18:59]

Welke tegenstander is voor Antwerpen dus wat mij betreft het omgekeerde verhaal van Club Brugge tegen Dinamo Kiev dus de Rangers zijn redelijk groot favoriete Antwerpen bij de loting hier en daar een smalend over gedaante van Antwerpen moet dat wel aankunnen. Ik vond het echt een hele goede Ploeg solide. Ploeg dat een idee achter en een Compact blok, maar goed voetballend collectieve met een paarden met een paar echt een goede individueel die Ryan kent bijvoorbeeld jongen uit de jeugd van Liverpool iemand te sturen, maar ik mag mag ik misschien ging fietsen dan versturen met de wedstrijd hebben wij ook nog gevuld snowflake mee onder anders, maar goed was al buiten bereik onze conclusie niet meer halen.

[00:19:41]

Een goeie spits met moreels en achteraan zit ook prima in mekaar. Dus dat is gewoon een degelijk elftal en ze hebben twee keer Benfica en dat toch flink te sterk was voor voorstander. Het vuur aan de schenen gelegd en twee keer zelfs nog geen extreme een dubbele Voorsprong uit handen geven. Oké, geen.

[00:19:59]

Vroeg tegen een man minder in Lissabon maar toch juist en als je kijkt naar de resultaten. Ik heb opgeschreven dit seizoen 39 wedstrijden gespeeld en ik weet wat het is, maar de Schotse competitie Europa die hoort er ook bij een keer verloren nu tegen sint-maria in de playlist van de bekercompetitie en en ze krijgt geen doelpunten. Ik denk 28 keer de nul gehad, dus ga daar maar aanstaande. Ja absoluut Schotse competitie wedstrijd op hoog niveau spelen ze dan wel niet dat ik het laat afweten, maar dat doet niets af van van wat Reintjes presteert natuurlijk.

[00:20:45]

Er zijn wel een paar positieve aanknopingspunten denk ik voor voor Antwerpen want ik ken hem nog Rangers tegen Standard Europa League wedstrijd te staan en dat de file pas die toen die wedstrijd.

[00:20:59]

Waar ik het standaard onder jullie moeten niet toe nog wel een uur lang goed zag mee voetballen en eigenlijk vond ik de tegen prikken van van reduceer de onverdiend avond standaard zelf de betere Ploeg dus dat is het beeld van Ranger dat ik ook nog gedeeld Herinner je hebt volledig gelijk marie-louise koers of min of meer gelopen. Dat begrijp je dat is wel ja ja. En oké, met die grote Voorsprong sweaters maken voor de kleintjes is maar één doen dit seizoen dat is kampioen worden en zoveel is duidelijk, dus zelf ik 9 jaar op een rij als een tiende zouden halen, is dat een record, dus het is het is het alles aan gelegen om dat te voorkomen mezelf, dan druk je op het hoogste niveau te concretiseren met een titel.

[00:21:41]

Alleen ja, ze zich niet speciaal te sparen in de Europa die planten de Voorsprong Ze is groot kampioen Rangers Captiva gaan, dus het is een beetje vervelend. Mijn verstand zegt dan wel als Antwerpen kan winnen van Tottenham Waarom kan het niet lukken tegen naar de randjes?.

[00:21:59]

Is niet met hetzelfde allemaal leuk. Ja het is niet anders vind ik het jammer helaas, want anders heeft het geweldig gedaan op zijn manier met dat aantrekkelijke voetbal en het overzicht van Ivan Leko en wie weet ondertussen dat Frank Vercauteren nu voorlopig bij ons uit een andere soorten voetbal voor staat, dus dan denk ik dat dat 2 zeer gesloten wedstrijden gaan zijn en dat dat Antwerpen volgende week tegen tegen Rangers op een hele andere manier gaat voetballen dan Ivan Leko thuis gedaan heeft tegen Tottenham namelijk volgens vooruit en en Mourinho die onder de dus ja, echt vergelijken kun je dat niet meer doen omdat ja nee nee, het is een.

[00:22:43]

Het is een hele andere Antwerpen ja, dan dat van die van de week ben ik niet. Welke van de twee dan het meest geschikt is om te Kampe goeie vraag hoe speelde standaard thuis tegen Peter maar in de eerste in de eerste wedstrijd kwamen ze nauwelijks aan de ballen en heeft die hele.

[00:22:59]

Gecondoleerd en natuurlijk op het einde dan plots nog die geweldige Transport chauffeur natuurlijk altijd een zin in plaats van nul twee en dan heb je een appje wel een andere verhaal, maar ik die ook doen het nog echt gewoon koken voor de was beter voetballen. Het was een zeer kansarmen wedstrijd herinnering mij. En ja bepaald moment was ze dan wateroverlast en was voetballen. Heel erg moeilijk, maar dat zou ik heel kort door de bocht en ik was even stoppen, maar dan zou je ook kunnen zeggen als ze totaal gaan zeggen in het Engels Anderlecht tegen Rangers dat Rangers het in principe gehaald, dus Frank Vercauteren kan natuurlijk wel zetten en het is niet meer ook qua kwaliteit vind ik kwam avond voetbal niet meer hetzelfde als het andere onderdeel van leco van ze juist zet gescoord het kastje van shoppen.

[00:23:45]

Ja oké, dan zit hij had ook toen in topvorm absolute topvorm, zoals refaelov, zoals in bokani en elkaar is geblesseerd. Zit op internet in iets iets moeilijker minder periode zijn Gouden Schoen dus ja, het is allemaal.

[00:23:59]

Dj volgende week niet mee, want hij is geschorst schorsing van ja, en vissen en goede en bokani moeten nog niet rekenen, denk het, maar ik denk dat hij ligt op de wc tegenstander in het weekend receptje. Ben je vooraan toch onthoofd om te binnen absoluut warmtelamp José scoorde ook nog nog maar pas in de wedstrijd tegen Club Brugge Oké verloren daar Antwerpen de beker, maar goed in die wedstrijd trouwens komen weer in de auto problemen. Wat ligt Vorden later van de wolf 200, Maar het is wel een cadeau van ortwin.

[00:24:41]

De wolf de wolf bij dan vond. Ja, niks in een weegschaal en die niet denk dat is lood om oud ijzer eerlijk gezegd nog eens een voorzet trap in de tweede zouden even rond de wolf en drie tegen je mag ook niet te snel.

[00:24:59]

Kijk maar eens kijken Die Waar staat dat je dat ja, vandaar ben je natuurlijk zo is dat natuurlijk gezien die pas voor was het volgende gezien en dan zie je dat de Wolf is in goede redding tussen twee eigenlijk vermijdbare doelpunten bij Antwerpen denk je moet hem absoluut niet geven of the Wolf maar het is niet dat Antwerpen of het nu De Wolf is of en Simon Mignolet tussen de palen heeft om het maar zo te vergelijken dat ze niet nog een verdieping lager dit moment in Eindhoven zin is best wel een goede doel, maar hij begon ook ballen te lossen in de eerste in de wedstrijd tegen.

[00:25:36]

Dat was blijkbaar nog geen goed teken En dan loop je toch niet over van van zelfvertrouwen denk ik in en bij raam van te maken zijn debuut als ik me niet vergis die mensen bij die Rangers en Ja die bedoel je toch? En die die wedstrijd werkt dan als een goeie goeie bal gepakt.

[00:25:59]

Ongerust gemaakt voor dat heel lang geleden was dat hij op niveau had gevoetbald natuurlijk minder voor niet. Die heeft die keeper was eerste geworden bij up. Ja dat kan je zeggen oma toch een hart onder de riem steken, maar oké, maar ik denk ik, maar ik ben van het gaat spelen, neem ik aan. Dat denk ik ook en heeft het wedstrijden daarna nu best wel oké gedaan. Alleen ze altijd wel een of ander moment waarop je even de adem inhoudt. Het is het heeft ook te maken met zijn onderboxen manier van van kippen die dat je af en toe denkt, wat gebeurt er nu en dan slaat hij naar een bal van gooide die voor zich uit is.

[00:26:40]

Hij komt uit zoals Kamikaze dat hij in de jaren 80 nog denk ik in plaats van de moderne stijl van typen, dus ja, dit is gewoon nog heel veel werk aan de techniek denk ik van de van bijnaam van ja, hoogte ook zo lang, dus ik dan denk ik wel dat hij had.

[00:26:59]

Verkeerde elementen namelijk bij elkaar geschroefd techniek Herinner mij dat die is nog een heel stuk. Die zei ja, als ik hier Martens jaren eerder had gehad, dan was ik nu al veel eerder een andere keeper. Dus misschien is er nog genoeg progressie beginnen. Oké dat zijn geen slechte doelmannen vrouwen duidelijkheid, maar het niveau van de beste tijd die ook niet meer de laatste week op zijn allerbeste van de beste John dat houdt toch niet zijn opdracht is de houden aan de andere kant moet er gescoord worden natuurlijk en ik vraag mij maar af Ja geen lampje al zei dan dus ook geen Kan je die gaat dan als er nog een doelpunt maken voor Antwerpen Wie moet dat nog komen.

[00:27:52]

Dat is een goeie vraag. De Joke benevento is er ook al niet meer. Nee, dus dat wordt dus reus vraagstukken vooraan bij banaan.

[00:27:59]

Maar ik vond die niet overtuigen. Deze week was moeilijk. Er stond ook op het hart gedrukt. Niet overtuigen en anders Nee maar oké, het was nog niet duidelijk op 9 stond die achter achter Ja want ik moest opereren, dus oké, ik weet niet of dat zijn beste positie is, maar wanneer hebben we de laatste keer de beste avenatti gezien? Dat zal binnenkort geweest zijn, denk ik. Dus ja, maar ik vrees dat het op zijn schouders zal vallen, want ze hebben geen alternatief met dit allemaal in gedachten.

[00:28:33]

Hoeveel kans geven we om de volgende ronde in de krant Strangers en veel en veel grotere kans om een grotere kans had ik mijn corrigeren dan dan Antwerpen om door te gaan. We zijn aan de matje van.

[00:28:59]

En Club Brugge krijgen we volgende week eerst al Europees voetbal in de achtste finales van de Champions League met dinsdag de kraker tussen Barcelona en Paris saint-germain en als we Barca PSG zeggen, dan denk ik ook aan het duel tussen die twee in 2017 toen ook in de achtste finales. PSV had de HEMA gewonnen met maar liefst 400 en toen gebeurde dit in Camp Nou voeten gooien in het strafschopgebied. Taxi maken. Neymar gooit daar nu ongelofelijk ongelofelijk overheid seconde marimar, iedereen zien wat is ongelofelijk?.

[00:29:59]

Ongelooflijk druk hier hahaha. En wij hebben vorige week opname, schat, omdat mijn bij Proximus reportage maken rond die wedstrijd, dus ik heb nog eens nagekeken en met Frankie zet het allemaal nog een keer beleven te typen brandweer hele recht. Je moet toch even van de strafste maatje geweest en die ooit gezien hebt Jazeker en het is de enige wedstrijden die ik thuis op dvd heb. Ik heb gevraagd aan. Maak eens een dvd later als ik wanneer ik met pensioen ben nog een keer naar kijken, maar ik wil dat je het ook alweer vergeten bent.

[00:30:44]

Maar ja, het was ik blijf vooral omdat ze op 2:58 doelpunten maken en als je die zijn opgebouwd krijgt doorheen De Wissel Is er nog iets anders dus met die geweldige vrijdag van Neymar.

[00:30:59]

Dan dat was 841. Oké prachtig dan maar goed. Dus tijd gaan gaan we gaan. Dat wil ik wel hier nog eens even onderstrepen net afgeknipt. Het was natuurlijk wel niet correct, omdat de 5e was een strafschop voor voor Barcelona met een 100% schwalbe van van Suarez toevallig nog geen waar Zeker toen had nog geen fouten, Maar waarschijnlijk komt dat niet intussen. Wel nog scheidsrechters. Achter de lijn heb ik nu plots stond zonder dezelfde dag die stonden Achter de lijn te kijken en dat waren de mannen die strafschop knj begin ook een penalty overtreding.

[00:31:39]

Viel eigenlijk een struikelde en bracht dan Neymar te vol en de scheidsrechter. Wie was het ook alweer the king of eerst niet helemaal achter de goal enzovoort was. Ja, ongelooflijke emoties herkennen. En wat mij wat mijn derde was dat u willen toch helemaal verloren zakelijk sleeckx.

[00:31:59]

Zou toch nog helemaal vol in die laatste minuten en dat die penalty ging erin en toch nog 5 minuten en het eten is. Barcelona was helemaal niet goed hele wedstrijd helemaal niet goed was een zeer matig Barcelona 26cc en bij elke doelpunt was er wel iets eerste goal de bloemen van PSV die alles verkeerd dan een foto dan en dan ook een penalty dan die vier inwassen. Geweldig fijn dus Schwalbe penalty en anders spelen zeer zeer matig. Wedstrijd is 5 minuten toegevoegde tijd dat je Oké dus niet helemaal niet heeft iemand op dvd, dus dat zij was geen sociaal Herinner mij helemaal niks met Barcelona vd71 van Duitsland tegen Brazilië vanochtend ook al wat wat 772 overslaan.

[00:32:59]

Heb ik niet op de A28 van van deze zomer ook niet. Nee je hebt wel wat moois gezien, maar ik heb de enige tussen Lokeren en straks thuis. Als je mij dat zijn zeker de twee wedstrijden die die mijn geheugen staan, maar Brazilië Duitsland eigenlijk niet spannend helemaal niet spannend, want ja, 5 na half uur alleen rode verbijstering in het land van Brazilië kandidaten wereldkampioen 058 er in de halve finale van het WK niet ergens in de groepsfase tegen kattenharen ofzo Nee dus daar was het meer het onwaarschijnlijke van de gebeurtenissen daar dat dat de wedstrijd van van heeft gemaakt wat ik heb.

[00:33:49]

De voorbije jaar dat is ook in de Champions League is dat enigszins veranderd ondertussen. Zijn we daar aan gewend geraakt aan spectaculaire omwentelingen, maar.

[00:33:59]

Be61 van Barcelona de eerste keer dat dat zoiets gebeurde, maar het was ook nog nooit gebeurd in de geschiedenis van van de Champions League er waren 58 pogingen geweest weet ik niet toevallig nog van vorige opgezocht om een 400 vanuit gebeurt. Dat had gekund en ondertussen staat de Champions League Bo van de knotsgekke wedstrijden met omwenteling ongelooflijke gebeurtenissen die campagne van 2 jaar geleden ging Ajax en Tottenham Liverpool Liverpool ondertussen een beetje aan gewend geraakt. Ja, toen was dat zeer zeer uitzonderlijk opnieuw Barcelona Paris saint-germain en die achtste finales van de Champions League Neymar zit ondertussen in het andere kamp als er maar vier van die twee is nu eigenlijk een favoriet kun je dat zeggen, want ik heb de indruk dat ze allebei wel een beetje met wat problemen zitten af en toe vind ik het Barcelona maar PSV is.

[00:34:51]

Ja, bpsc zien we een bijna ongelukkig en papa die dringend nodig heeft dan rust.

[00:34:58]

Vergeten vergeten allemaal dat hij nog altijd maar 22 is en eigenlijk al 5 jaar lang. Alle meisjes speelt ook met de nationale ploeg, dus Lijkt me echt iemand die duidelijke is op de pauzeknop moet drukken op de zal voor hem op die pauzeknop moeten gedrukt worden. Nee maar eens Ja deze week nog uitgevallen moest van het veld af door blessure tegenkom in in de beker met PSV dus dat dat ziet er niet goed uit en dat is dan het beste nieuws denk ik voor Ronald Koeman die en dat vergeet je ook allemaal wel meer punten pak met Barcelona sinds 11 december.

[00:35:34]

Dan weet ik waar we toch allemaal geliefden zijn. Dus zo slecht is het nu ook niet bij Barcelona maar ik zag ze voetballen tegen Sevilla afgelopen week en daarna nog redelijk duidelijk dat als je frenkie de Jong naar Anderlecht Centraal op het middenveld, dat de motor toch moeilijk op gang komt. Het was heel opvallend, dan gaat hij maar 46 geslaagde Pasen heeft gegeven worden. Bijzonder weinig voor de verdediging middenveld stond ook de belangen van.

[00:35:58]

Video en voor mij blijft dembélé enigma zetten en dan nu op oprit buiten omdat het omdat het moet, omdat er niemand anders die kwam brengt, maar je kan elke wedstrijd een filmpje maken van deze fantastische controle is een actie zijn en toptalent noemen, maar ik kan evengoed onbegrijpelijke aantal keren balverlies. Ja highlighter om het zo te zeggen dus ook, omdat ze heel uitgebreid antwoord op een vraag. Ik denk dat ze iemand tegen elkaar en maar het feit dat wij maar ontbreken ofzo. Ontbreken. We zijn niet zeker.

[00:36:31]

Als dat zo is dan achtig Barcelona toch nog altijd persoon heeft de wedstrijd trouwens verloren tegen c332. Ja, nogal druk maakt natuurlijk Peters maar kampioen worden. Dat wordt behouden zijn Mirakel al heel mooi voor Barcelona misschien dus ook geen beker. Ja, dan is het enige wat nog rest Champions League zeker, maar Hoe zie jij te denk niet dat Barcelona in staat is om om de Champions League eten binnen. Alleen moet je natuurlijk.

[00:36:58]

De arm houden en dat is de figuur van Leo Messi dus dat is de enige reden waarom je zou kunnen zeggen. Je weet maar nooit geen een beetje een goede nieuws is dat sinds de winterstop eens beginnen score tussen doelpunten en assists. Misschien gaat hij uiteindelijk toch nog met veel vertraging dichter aanleunen tegen herinner me dat ik dat dan zeggen misschien iets van van bij Atletico Madrid en natuurlijk die wedstrijd staat in het teken van Leonard Messi naar pc of niet? Vorige week op de France football Messi opvraag van Neymar alleen blijven in Parijs als Messi komt, dus ja, dat dat gaat ook alles bepalen.

[00:37:41]

Rond die wedstrijd natuurlijk en ik heb ook wel de indruk dat pc nu met potje Tienen Tot strakjes aan onder stoom begint te komen, toch vrij gemakkelijk bij Marcel gaan winnen. Dat is de heet game. Doen ze dat daar noemen vrij droge nul twee zo.

[00:37:58]

Heb je zin om uit? Maar Voor het overige zijn ze toch Straks is ze zijn weer aan de weer aan het opschrijven en misschien wat het is voor het eerst dat ze in de Franse competitie normaal is er om deze tijd van het jaar dan Elandstraat tevoren op, maar als je het mij vraagt die maar die is niet welke geblesseerde uitgevallen, dus dat dat vind ik ook een belangrijke spullen Saoto viswinkel op de bank in die wedstrijd die 612 dat is er was vandaag een wedstrijd met twee doelpunten had de coach en op de bank zitten.

[00:38:32]

Dat was ook de grote fout. Nieuwe daar even weer op WhatsApp te behouden aanpakken PC begon in de exacte 404 stonden, dus maar ik geef toch het over twee wedstrijden roekeloosheid voor de bezig met Messi misschien naar PSV dat wordt genaaid natuurlijk. Dat soort verhaal maar het omgekeerde Neymar terug naar Barcelona dat gaat niet meer gebeuren zeggen wij samen.

[00:38:58]

Kleine financiële Sorry opnieuw inderdaad vrijdag door de zal het in Parijs en was de radio 1. Als er een proef is waar het momenteel de grote goednieuwsshow is, dan is het wellicht wel Manchester City op dit moment heeft City 15 maart. Show op reis gewonnen in alle competities en dan zeggen dat ze nog altijd doen zonder Kevin de Bruyne of die speelklaar raakt voor de max tegen Mönchengladbach in de Champions League dat is nog onduidelijk slechte Pep guardiola Guetta Wat is already training not with the symbol on the Moving Wall ngs Feeling syn Sin Chen sint-janshof kut is really good.

[00:39:53]

Bekende cbd bij die korting is is is is Feelings are Good And I will the doctor en hij voelt zich al wat is toch nog afwachten, maar opvallend. Toch achter en City spelen al een aantal weken zonder Kevin de Bruyne draait Op Volle Toeren daar. Ik dacht dat hij de onmisbare pion was, maar één iemand is onmisbaar, maar ze missen hem wel hoor. Ja ik vind dat verkeerde pers en zilver is neem nu bijvoorbeeld Liverpool man City afgelopen weekend. Waar zit hij het eigenlijk met een 4 bent?

[00:40:29]

En als je naar het koor bord denk je van Nou het was een walkover. Dat was het in de eerste 45 minuten allerminst met met Amber kansen voor City met eigen de beste mogelijkheden nog voor voor Liverpool en vooral met veel fouten. De man van de match die andere bal raakte en zich heel ongemakkelijk voelde op de positie die Kevin de Bruyne zichzelf een beetje eigen heeft moeten maken sinds die wedstrijd op Chelsea zij terug opnieuw op 9 gaan spelen bij.

[00:40:53]

En bij gebrek aan een Gabrielle Suus om een of andere reden gebruikt waardoor ze hem niet tegen aanvallen De ploegen. Het is tegen de deur niet van deze wereld dat hij in de spits mag staan voor de rest toch altijd die valse 9 en ik denk zijn zijn afwezigheid wordt gemaskeerd door een uitstekende die nog nooit zo goed heeft gespeeld voor City als nu dus dat komt ongelooflijk goed uit, maar zijn maar zeker of geweest, maar zeker dat dat een vet ik even de Bruyne dit zit ie dat nu al fantastisch speelt in de we in de Premier League of ja, Fijn goed bij vragen.

[00:41:28]

Heel goed speelt nog 15% beter kan maken, maar dit is ook niet het mancity dat meer dan 100 punten pakken en Liverpool van van de titel. Dit is dit is nee, dit is een patiënt City dat ze dat echt wel en in in vorm is, maar dat het ook helemaal anders aanpakt dan één of twee jaar geleden en ze gaan nu uit van een van een ijzersterke Defensie Pep heeft zelf afgezegd wat betreft het druk zetten op.

[00:41:53]

Wat op de tegenstander het verslag te doen ze het allemaal iets minder of met de fiets lage intensiteit, dus heeft het zelf toegegeven. Dat zijn aanpak veranderd is vooral omdat zijn definitie niet meer de vissen zonder Vincent Kompany toch al naar de wc? Ja dat was eigenlijk vorig jaar al ingezet in zeker in de Champions League was het niet meer leuk spel van van die dus die opslag heeft er vorig jaar al gemaakt. Alleen is de vraag of guardiola en niet tegen Borussia monchengladbach wat ik zei.

[00:42:26]

Ik vond het een van de echt aangename geluid in de groepsfase van de Champions echt een leuke ploegen naar te kijken die ook altijd aanvalt, maar kijk wat dat natuurlijk de duim moet leggen voor een voor een CD in vorm, maar de vraag is of cardiola verderop in het toernooi. Nu voor de eerste normaal gaat doen toch zoals in de kwartfinales het zeker tegen de Jong ineens. Ze gaat aanpassen tegen die jongen Kevin de Bruyne is ongeveer een uur laten spelen op een ongewone positie waardoor.

[00:42:53]

En zij ploeg in de problemen brengt, dus dat is dat is de vraag die ik waardeloos. Ik moet stellen of wij ook verder op in het toernooi op de tegenstanders waarde zwaarden tegenstand zwaarder worden of er dan een koelkast kunnen bewaren, want dan heb ik de indruk dat dat het probleem is in de Champions League dat was zo in die 3 jaar bij Bayern München elke keer en Thomas Miller interview rond de Champions League final eet vorig jaar elke keer als beslissende momenten aankwamen ver in het toernooi en dan iets raars dachten iets te moeten bedenken waardoor hij de tegenstander uit balans ging brengen.

[00:43:34]

Oké, dat je dat misschien doet tegen het allerbeste Bayern München en beetje aanpassen, maar tegen die jongen waar in principe veruit. De betere. Ploeg bent ben ik een beetje je jezelf of je Ploeg tenminste toch een beetje in de problemen en nog eens als je de verschillende uitschakelingen van Manchester City doorheen de jaren bekijk Is er ook een ongelooflijke dood.

[00:43:53]

Mee gemoeid en individuele fout die wedstrijd tegen Lyon stadion van Sterling de plaats van vanmiddag dan achterin, maar toch is het vaak terug te brengen tot de temperaturen Geit in stresssituaties van de coach. Zou hem dat eigenlijk kunnen aangerekend worden, want dat is toch wat ze verwachten van dat hij eindelijk die die die die kat vind. Ik denk dat ze daar in het in het verre Oosten of in het midden-oosten toch? Ja vol ongeduld zitten op te kijken nu al 13 op aan het wachten zijn. Ja, maar die zijn er tenminste toch nog in de finale geraakt en zijn dan gebotst open op de beste club van de wereld.

[00:44:35]

Dat kan gebeuren, hè. En nu had werkte coach eigenlijk ook aangerekend met een beetje nat was geworden met PSV kon ze moeilijk op de Keizer maar ja, dat werkt een finale daar ook al wel eigenlijk aangerekend dat hij die finale niet heeft gewonnen, maar ja, die zijn toch inhoud.

[00:44:53]

Stuk verder graag dan Dank u wel met City met iemand guardiola ook hebt natuurlijk is dat heel vaak niet weet welke Ploeg gaat opstellen en hij probeert heel vaak en die veel fouten als er net over had uitblinker inderdaad in the Match tussen Liverpool en Manchester City die speelt niet altijd. Google is altijd vol lof over hebben wij nou is perfect in de sites die winkel en of course design for your outstanding24 gaat wel in Travel Charger proef en een oogje skycruise ook al zo is fokkers in de file.

[00:45:35]

We can do something Close To The Box Ja lekker vooral designs for Our people to Forget Forget me that you love man City Academy and supporting NBA Finals a boy Forest.

[00:45:53]

Radiator football player for the Joy met grootste talenten nooit meer gewerkt hebben heeft hij ook al eens gezegd, maar je ziet dan vaak die zouden spelen dan twee drie wedstrijden elkaar en dan weer naar de bank hetzelfde ook vaak met andere spelers was inderdaad Suus zoals maar eens. Ja maar is dat om iedereen tevreden te houden of moet die foto niet gewoon elke week spelen? Nee ik vind het denken in Corona tijden dat iedereen elke week moet spelen. Ik denk dat rotatie deel uitmaakt van dit seizoen, dus als je kijkt naar dit seizoen kan je daar zeker niet op afrekenen guardiola dat hij dan wel eens Adam dan niet Is toch logisch is met wedstrijden om de om de drie vier dagen zeker.

[00:46:34]

Je moet er momenten uitkiezen, maar wat wel. Zo is dat hij fouten heel heel erg lelijk aangebracht frustratie van de Engelse want de uitspraak van afgelopen tijd voor hebt gewerkt. Die dateert al van 20 jaar geleden, dus toen bleek er klaar voor met prestaties ik er nog in de Community scheelt en.

[00:46:53]

De B wedstrijden als het ware dat ze in Engeland achter nu moeten gebracht worden of uitgeleend worden, maar hij bleef en uiteindelijk heeft dan toch gelijk gekregen dat ik kan het ook en dan in die poot is moeilijk perfect. I am doing en ik denk dat dat ook de beste positie Voor hem is. Ik heb Manchester United tegen City in de League Cup van commentaar voorzien. Halve finale ook daar spelen, hè links tegen de lijn en daar de tijd veel beter dan dan in het centrum wat gemist van Kevin de Bruyne Oké we kijken naar de grote die van mensen die in de Premier League Liverpool dan zien we net omgekeerde draait er niet zo goed Momenteel en Jurgen klopp lijkt de laatste tijd nogal gefrustreerd.

[00:47:35]

I believe I don't understand you want to the only thing you want to talk about you All The Time With Us Can You Imagine Have You Ever Been A Passport in the world.

[00:47:53]

Drynites about that will try and I say that Possible that I have not like my baby let's talk about that. I'm not Hungry at all I'm Just Don't Understand but I buy the whole interview goals about becoming Champion again. I don't understand that is Always Anything plaatsbewijs de apps op je stapjes. Anything is possible Always in my life and Country it's not True it's not Everything Possible Always in voetbaltravel. Yes yes, Anything is possible alle vragen denk ik, maar het is wel een andere klopt die we zien ook Peter dit seizoen.

[00:48:48]

Hij heeft het er moeilijk mee dat het niet zo goed ruimte Liverpool maar ik vind dat geen.

[00:48:53]

Het was bij Dortmund is de laatste hele moeilijke jaar ook het geval dus Klap Eens vrolijk als het goed gaat en is eigenlijk vervelend Als het tegenvalt dat is zo langs de lijn en dat is ook interessant, want wij hebben een beeld van die klopt dat ook vaak gezien op persconferenties joviale goedlachse Adrem Duitse training, maar er is ook een andere kant en ik denk dat dat hij irriteert geraakt door terecht te vragen. Zo eenvoudig is het in het draait veel minder bij Liverpool en Liverpool is trekken voorbij jaar overladen met lof en krijgt nu terecht vragen over hoe het verder moet.

[00:49:31]

Er zijn veel verzachtende omstandigheden. De hele verdediging centraal ligt in de lappenmand, dus het is niet onlogisch dat ze veel doelpunten slikken. Nu begint hij een van de aller beste doelman van de wereld ook al slecht uit te verdedigen. Zwanenkoppel. Ik laat het voetballen niet, maar aan de voetballers en de allerliefste nu in de in Engeland en die drie voeding die hebben.

[00:49:53]

Jaar of twee op een elektrisch niveau gedraaid en draaien nu op een heel hoog niveau eigenlijk, Want als je hem in statistiek Het is niet dat ze geen punten meer en meer maken. Alleen is het allemaal net ietsje minder en dan dan is Liverpool nog altijd een hele goede Ploeg maar maar ja, en niet meer een ploeg die alles kapot speelt en dat is die in gevaar hoor. Tegen Leipzig in de Champions de tegenstander in de avond, maar van mij die is die is ingevuld. Ze kijkt hoelang zich Bayern München en partij heeft gegeven.

[00:50:26]

Spectaculaire wedstrijd wordt het wordt echt waar ik naar Uitkijk weet ik niet waar ik toch naar Uitkijk dat is. Dat is wat mij betreft de wedstrijd van de adrenaline en testosteron. De High Intensity twee ploegen. Die eigenlijk graag. We willen praten en ja, en en gegenpressing allebei met dezelfde in principe nagelsmann en klopt dus.

[00:50:53]

2 mensen maar ze zijn in gevaar neem het van mij. Kan dan een seizoen zonder prijzen worden als de voor Liverpool eigenlijk, want de voorbij twee seizoenen misschien de beste ploeg zo niet verder scheelt natuurlijk inderdaad pijnlijk is voorbij dat dat kunnen we zeggen na afgelopen weekend dat jij dit ding is pas bij Jurgen zijn woorden te houden, mag jullie zijn getrouwd, maar het is wel met de voornaam. Dat is de nieuwe generatie kijken van wat wou ik zeggen? Premier League is weg zijn bij mijn gesprek Gek genoeg.

[00:51:32]

Vind ik ook. Ja, Gek genoeg is de Champions League wel de competitie waren erbij aan het meeste plezier aan hebben gehad met de finale en met een keer weer wat is allemaal begonnen in 2018. En wie is er in december 2017 bij Liverpool gekomen dus geen toeval dus Virgil van Dijk Hij was de missingpiece Centraal achterin.

[00:51:53]

Fancy fan. Ik vond en beter gaat het waarschijnlijk kunnen betalen als ik denk dat ik gelijk heel veel van die prestaties in de Champions League waren ook gestoeld op hoe je Defensie kennen met de Dino Barcelona waar het minder was en dat is eigenlijk zo wat een enig idee waar ze heel wat doelpunten gekregen, maar in die wedstrijd is altijd eigenlijk prima in elkaar al een hartje naar het einde van de week nog twee bevlieging van Messi en dan is het niet eten. Dat was het maar 300.

[00:52:21]

Ineens was het met de Liverpool van daarvoor zat een definitieve organisatie. Tot grote frustratie neem ik aan van Simon Mignolet die de hele tijd achter een vergiet moest staan keepen. Alison ga eerst nog die Duitsers naam graden is toch nog te slaan in de verdediging eigenlijk? Dat was als je nu kijken laatste paar uurtjes.

[00:52:53]

Anderson and Fabio niet eens een verdedigende middenvelder, Dus ja, dan zie ik dat natuurlijk graag over de depressieve problemen van Ja zegt ze missen alleen wat centrale verdedigers, maar het is heel een Ploeg de dynamiek van de Broek is helemaal veranderd van die twee Bax Robertson and alexander-arnold hadden allebei in vorig jaar denk ik de ene 13 augustus 14 augustus wel. Nu hebben ze drie en vijf nog altijd niet slecht is, zijn er dan wel 20 minder ongeveer. Ja, dat allemaal samengelegd met wat minder doen in de vriend van Leipzig tegen Liverpool moet je werken naar iemand Sharona Paris saint-germain.

[00:53:40]

Daar hebben we het al over gehad. Wat wil ik neerleggen? Maar jij mag nog wel ja, sorry, ik wil geen bloemen te werken, omdat daar heel weinig over gaat mijn favoriete speler bij Leipzig is die angelino. Als je het hebt over pure Power.

[00:53:53]

Energieopbrengst Papa wat minder maar iemand die heel graag mee komt dat die betaling linkeroog mengbak van van Leipzig die volgens mij op alle vlakken in. Misschien wordt ze wel door zijn dorp Manchester City want is nu voor de tweede seizoen en prei uitgeleend aan aan Leipzig en zieken de handen vrij en vooral mancity wat ik niet begrijp. Als je dan ziet met wie zij op dinsdag te spelen zinchenko. Die had blijkbaar Mandy op de bank. Dus woensdag moet die zijn optredens denk ik, dan denk ik van angelien.

[00:54:23]

Ja die kan je wel. Kan je wel gebruiken en ook bij Spanje die heeft nog geen enkele cap. Dat heb ik ook gezegd. Dat vond ik veel van de stoel. Wie speelt er nu bij Spanje op linksachter? Gaya is zesde vaste keuze daarin de Nations League denk dat Angelina wel beter is dan de linksachter van Valencia dus oké, 8 doelpunten en stiften in de gaten houden natuurlijk komende weken. Er zijn natuurlijk nog 5.

[00:54:53]

Atletico Madrid el Silencio Bayern München Atalanta Real Madrid Porto Juventus en Sevilla Borussia Dortmund ik nog een aantal dingen uit Bayern Peter de Grote het weer om de Champions League winnen voor mij nog altijd. Ze willen een paar weken op schat in in de loop van het seizoen kan ook moeilijk na het vorige seizoen en de winst in in de finale van de Champions League maar ik dacht een beetje weg is. Dat is toch een kratje op het middenveld, een zeer onderschatten spelen, maar we hebben eigenlijk vrij probleemloos opgevangen.

[00:55:22]

Ze hebben zich een beetje naar de top moeten wortelen in de Bundesliga maar nee, wat mij betreft de Muller draait Op Volle Toeren Ze hebben een gigantische kern eigenlijk David regulatie geweest. Komt er nu ook door, dus neem voor mij met voorspoedig favoriete. Het kan misschien ook achter een boerenjaar worden voor Atlético kampioen inspanning. Dat zit er aan te komen in de Champions League tegen Chelsea.

[00:55:53]

Petit van van van Chelsea uiteraard met met met toegang tot de eerste echte test sowieso omwille van de omvang van de affiche, maar ook omwille van de tegenstander situatie inschat. Hij bedoelde ik zeggen ze in Engeland is fantastisch begonnen en ik nieuwe idee gebracht. Ze is met drie achterin gaan voetballen bij Chelsea wat we toch niet meer daar niet meer gezien alles in Sint Antonio Conte dus dat was ook alweer een hele poos geleden, maar ja, je zegt altijd Hoeveel idee maar we hebben nu bij Chelsea gezien wat dat is.

[00:56:21]

Zonder enige training eigenlijk gedurfd om met drie achterin te spelen en gezegd tegen de spelersgroep. Denk voor jezelf en probeer jezelf oplossingen te en dat kon wel tegen Wolfs tegen tegen burnley tegen Newcastle United nu ben ik heel benieuwd naar Atletico die Ja ik mocht niet veel opties spelen dit seizoen maar als ik af ga is het misschien wel hetzelfde stoot van van Simone die aan het uithalen is in 10 jaar dat dan nu Ja ik vind Chelsea van de grootste ontgoocheling van het internationale voetballers.

[00:56:53]

Van verwacht hebben bijna 8:15 geïnvesteerd hebben. Ze hebben haar verschijnselen spelen. We hebben gezeten samen met jou en Esther voor de stand van de Premier League niets meer van ja, toch wel. Ik ga straks opzoeken. Je hebt gezegd volgens mij ik ben der duizend procent zeker van dat Chelsea dit seizoen. De verkoop lidwoord naast de nieuwe favoriete als City Inn Liverpool of zo, denk ik. En welke opmerking heb ik gemaakt dat de tweede week ontbreekt wordt Frank Lampard omdat zijn Job helemaal veranderd is gegaan van die alleen maar het voordeel van de twijfel zou krijgen voor morgen transversum.

[00:57:32]

Moest enkele jongeren aanpassen en nu moest ik toch slecht allemaal sterretjes. Ik zit er een vraagteken achter. Het is niet gelukt. Is een heerlijke pijnlijke conclusie. Een keer moeten doen inderdaad gezegd dat we mochten oppakken mochten. Ja ja, sorry, dat ik het zo snel nu zeggen dat Chelsea.

[00:57:53]

Remonte gaat en op de derde plaats gaat eindigen in de Premier League op te stellen over zijn Boekarest Atletico tegen Chelsea Engels hem ook nergens naar dus ook niet naar Spanje vandaag lezen in een in een Engelse kranten. Alles wist ik niet. Ja wat zijn de verschillende United moet allemaal in Europa League willen spelen dus die die thuis doet elke keer dan eigenlijk benaderd, omdat hij niemand wil dingen zijn huis natuurlijk en betere Kom trouwens helemaal gelijk hebben wat betreft. Je bent al binnen. Die had een slag om de arm en dat heb ik hier op deze reactie was afrekenen op het eind februari gaan we toch geen concrete ook altijd al voor het wachten tot na deze overzicht van mij is alles alles kan maar met de nieuwe coach natuurlijk over gesproken.

[00:58:47]

Zinedine Zidane kan hij het nog een keer flikken met Real Madrid Ik denk drie keer oprijden.

[00:58:53]

Zie dan met Real maar zitten nu nog in. Ik kijk enorm uit naar naar, maar hoe hij die fameuze dubbele diamant van Atalanta zal opvangen die deze week ook weer bewezen dat ze ook zonder papa Gomez toch een beetje De Ster van dat elftal Bosweg Bosweg was, maar ze hebben daar echt wel opgeschreven, want ik vond het zo moeilijk om te onthouden van de Italiaanse naam Klazina die twee keer scoorde en samenvattingen uitlaten kijken. Dat zag er goed uit. Meer. Kan ik niet over Atlantis zeggen wat ik wel opvallend vond bij Real Madrid is dat botst met 3 april om te spelen ook tegen getafe en Marcello als een soort van onder Pep guardiola, maar dan niet oprecht wel links.

[00:59:39]

Al centrale middenvelder moeten voetballen. Deed dat uitstekend, dus we zien wel toch iets nieuws van zie dan die beseft van Kate de 433 en het manager van de sterren wat ik jarenlang heb gedaan en pakt niet meer. Ik moet dringend.

[00:59:53]

Els met Sterre er niet zijn. Ik ben benieuwd, Maar wat je allemaal iets gaan drinken bij jouw Talent geraken, omdat dat alleen daar gaat spelen zijn spel spelen zoals we dat graag zien En zoals ons eigenlijk akkoord hebben vorig jaar en het mag je dat ook nummer van van Real Madrid en die ervaren ploeg in de handen van zijn, dan gaat dan toch uiteindelijk het verschil maken. Dus een ronde gaat nog wel overleven en kijk Noteer het dus ik zeg Madrid kan natuurlijk nooit de Champions League winnen dit als ik denk dat het duizend procent zeker zoals in dit dan niet meer in zijn broek heeft natuurlijk van Indy gouden Champions League jaren.

[01:00:36]

Dat is deze man die in de groepsfase onderneming goals maakte tegen Ronaldo Juventus.

[01:00:53]

Ronaldo Ronaldo Cristiano and you have to go to Barcelona met drie nul, maar Juventus Peter is ook niet meer het Juventus vorige seizoenen en denk ik dat we ook een trainer die die Leergeld heeft betaald en dit lokaal die toch niet zo simpel is om gewoon een van de aller beste voetballers allertijden. Wat mij betreft zijn op die positie dan ook maar meteen trainen te worden en als je naar dat elftal van Juventus kijkt Ja en je kijkt naar die namen behalve dan Ronaldo en dibala, maar die zijn statistieken ze niet niet geweldig op dit moment.

[01:01:28]

Dan denk ik dat is alles bij mekaar vrij beschermer op joh. Dat vind ik vind ik een leuke mooie voetballer naar te kijken dat dan komen de volgende sierlijk allemaal Ruimzicht in het Engels als een Engelse voetballer weggaan van de Premier League en die gaat naar Italië dan schrijft hij iets mee, denk ik, want de beste voetballers worden toch het best betaald in in de.

[01:01:53]

Lieke ja, als hij dan kan vertrekken Dan denk ik ja, dat is toch iets alleen en dat is dan wel weer het vreemde. Ze beginnen wel weer te winnen resultaat dat er toch meer geplaatst voor voor de finale van de Coppa d'Italia toch weer een top 100 gehouden en opvallend er bij de laatste paar wedstrijden. Wie speelt er Centraal achterin? Daar zijn ze ineens weer verzenden week samen rond de 100 jaar denk ik toch weer om drie wedstrijden op een rij de nota de Plus die bekerwedstrijd er ook nog eens bij de kust is.

[01:02:26]

Het is het ineens weer wie weet wat het probleem is. Ik heb gelijk gespeeld, dus als je dan loopt die doelpunten maakt. Ja dan kan je ineens toch weer een ronde of twee maar de Champions League winnen. Dat kan natuurlijk niet mee procent zeker hebben nog bij mij in de video van Ronaldo de als de vraag is.

[01:02:53]

Ronaldo in vorm Juventus inpakken beter met hem ja nee, dat wou ik niet zeggen hij scoort en dat is op een bepaalde manier is hij de redding van United seizoen met z'n doelpunten, maar op een ander Ja hij zegt alles naar zich toe nog altijd wel nog altijd de centrale man zijn moet je niet van Ronaldo af om als u bent, dus als club de volgende stap te kunnen zetten maken als een soort. Ja, die zullen de bedenking bij Messi dus ja, goed andere. Je kan er niet omheen bepalend is voor zijn en dat is waar, maar als je aan de nieuwe ploeg willen bouwen heb ik dan misschien voor voor jou is niet wat mensen zijn heel Barcelona Ja dan zou het zeker wiskunde en pas op laat alleen een maand geleden zouden we vinden hebben afgeschreven voor voor de titel in Italië Ik denk dat ze op 7 punten staan en nog een hele wedstrijd de groeten.

[01:03:53]

Ze komen dan toch weer dicht in de buurt en dan toch weer ook gewonnen op het veld van Milan bijvoorbeeld geen 3. Dus ja, blijft toch blijft toch een gevaarlijke Ploeg laat ik het zo zeggen en ik ken ik ken eerlijk toegeven de tekeningen van begin ik te weinig van, maar ja, daar gaan ze weer voorbij gaan. Ja, het is inderdaad Porto Juventus en laatste achtste finale waar we mee zullen afronden is Sevilla Borussia Dortmund denk. Ja, als dat moest er wel geraken dan hangt af van Holland zeker hè Ja 11 op 21 toen hij geblesseerd was, dan kan je zeggen van jou sms'en, maar ook met hem.

[01:04:27]

De voorbije weken toch een paar heel teleurstellende dagen geleden. Ik denk dat ze ondertussen beseffen dat hij die test Siege niet de nieuwe Hansi Flick is wat mijns inziens een beetje de bedoeling was door hem en als assistent door te schuiven. Dus dat dat ze zijn zijn wat dat betreft volgens mij in Elysium armen, dus ik weet niet of dit Dortmund of het met Peter de woorden te zeggen.

[01:04:52]

Wat wordt het niet niks al? Dat weten we allemaal. Nee maar ik weet zelf niet of ze of ze via Sevilla voetbal tegen Barcelona Sevilla kunnen bestaan. Heel heel heel veel voor afhangen van van de vorm van de dag en de vorm van het moment is is een 5 of 16, dus dat is niet goed denk ik gewoon heel leuke plek om om naar te kijken ofzo in de eindfase van van de Europa League vorig jaar dat is gewoon een aantrekkelijk elftal hoge intensiteit kunnen tempo ontwikkelen en ik was met Veronica zien van van Dortmund tegen Club Brugge en ook tegen Siri zijn meer van het van het voetbal vermogen van een pion elftal van Van Dorp eens, maar goed, dat doen ze toch allemaal gecompliceerd heeft zijn deel gedaan met uitspraken met grote zekerheid tussen voor jou de slot vragen.

[01:05:48]

Wie wint de Champions League zal ik.

[01:05:52]

Heel niet bevredigend antwoord geven mag dat ik bij de medicijnen en dan kijk, ik ga maar lekker zeker en ik zeg City Oké dat ik dat het liefste wil vanaf dat is de enige reden die wij moeten bij Proximus ook altijd aan het begin van het seizoen en vroeg naar voren schuif, dus ik heb gezegd Barcelona toen maak het uitloopt ondertussen natuurlijk niet niet herinnert was maar omdat je moet ook altijd om je te onderscheiden van de rest vorig jaar dat ik dat zo gedaan door te zeggen.

[01:06:21]

Ik ben erbij geweest. Ik denk ja, dus ik denk natuurlijk bij je drinken, dus ik typ eens wat anders en in Barcelona kijk naar Landal zal het toch zou toch bij je in de buurt kan bedenken. Oké ik heb alvast heel veel zin in het Europees voetbal vanaf volgende week met dus die achtste finales in de Champions League maar op donderdag met Kiev tegen Club Brugge en Antwerpen tegen Rangers Heel veel plezier mee. Dankjewel Peter moment Dankjewel en zeeman.