Dick Voormekaar Podcast

SUBSCRIBE

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord.

Sports
57:54

Dick Voormekaar S01E04: ‘Er wordt vanuit de markt geïnformeerd naar Berghuis'

3 views 9 days ago

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit vakantiebestemming Zierikzee bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering bespreken ze de harde woorden van Steven Berghuis na afloop van 'Twente-thuis', de naderende storm op de transfermarkt, de titelaspiraties van Feyenoord en dat de Rotterdammers eigenlijk nog nooit goed positiespel hebben gespeeld. Alleen heel even onder Fred Rutten dan. Maar moet men dat dan wel van Feyenoord verwachten? De goede vorm van Justin Bijlow komt ook aan bod. Oud-top-keeper Joop Hiele wordt ingebeld om zijn mening te geven over de jonge keeper. Vragen en opmerkingen: twitter.com/Dickvoormekaar2 of instagram.com/dickvoormekaar_

44:57

Dick Voormekaar S01E03: ‘Feyenoord heeft een mijter opgezet voor dat contract van Berghuis’

2 views 16 days ago

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit café De Huismeester in Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze aflevering bespreken de mannen de overwinning bij PEC Zwolle, de clausule in het contract van uitblinker Steven Berghuis en de nieuwe huurling Uroš Spajić. Er komen ook een aantal Feyenoord-clichés naar boven en Chris Woerts wordt gebeld in de rubriek ‘Jaa hallooo met Mariooo’ over de serie die Disney+ bij de Rotterdamse club gaat opnemen.

47:37

Dick Voormekaar S01E02: 'Iedereen mag de altijd vrolijke Arnesen, die veel veranderd heeft'

3 views 23 days ago

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit café De Huismeester in Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering wordt de nieuwe aankoop João Carlos Teixeira besproken, die volgens Michel de uitstraling van een hockeyer heeft en de eerste ‘good looking’ speler is sinds Graziano Pellè. De mannen hebben het verder over het verfrissende beleid van technisch directeur Frank Arnesen, Mario Been wordt spontaan opgebeld en er komen smeuïge verhalen boven tafel over de trainingskampen van Feyenoord.

38:43

Dick Voormekaar S01E01: 'Een Podcast over Feyenoord nemen we gewoon op in Rotterdam'

28 views about 1 month ago

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering het ontstaan van de Dick Voormekaar Podcast, de eerste training, de hunkering naar De Kuip en de liefde voor de club.