Transcribe your podcast
[00:00:00]

Mafkezen, want al bij al doen ze. Het is Pierre van Hooijdonk de avond. Het eerste bier van Hoge. Gebruik, communiceren, willen, gaan praten is toch wel een probleem. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om zijn sfeer, maar zelfs wat is het toch echt? Zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegde, maar dat heb ik niet gezegd.

[00:00:38]

Aflevering 17 van de dik voor mekaar, de dik Furia en ander de Sigfried zal er op de epo Lupo. Loutere podcast. Ja, we doen het gelijk internationaal. Sjonge. Jij bent op school gezeten. Dan kan je woren. Het is niet de moeder Maveau die wij horen, maar het moet eventjes. Moet toch internationaal gaan? Ja, mensen vragen erom ja, nee, de zakenwereld moet even die ze niet met andere dingen bezig.

[00:01:04]

Maar ze moeten even van ons bestaan weten. Want na zeventien afleveringen zonder sponsor zijn 17 afleveringen teveel lijkt mij dat.

[00:01:12]

Maar ook voor de kerstster in deze. In deze donkere tijden in deze barre tijden. Denkt al meteen maar effe met met met Chris Woerts moeten bellen, want dat is wel gaat er een beetje te lang. Dat is het voordeel als je in voetballand geld nodig hebt of een omroep land. Je hebt nog maar één nummer nodig. Als Chris Woerts de smeerolie in Hilversum, de smeerolie in Zeist.

[00:01:30]

En als je wil weten waar ik mee bezig ben. Maandagavond half negen. Je schakelt even in. Je ziet hem glunderend op zijn stoeltje zitten en vertelt hij het. Dus ja, da's ideaal. Laten we mee. Laten we hem bellen. Het het draaipunt Angel pompt van alles, zouden Duitsers zeggen. Maar ja, ik bedoel als jij eenmaal aan. Aan die sex toys mens visitors Isidorus is nog nooit zoveel publiciteit gehad, dan is het nog een kleine moeite om AKV en detectielussen.

[00:01:54]

Fijn, dat doet u dan ook even bij. Maar dat is wat minder belangrijk dan deze potjes lijkt voor de mensen, me dunkt.

[00:01:58]

Meest sexy podcast van Nederland moet dat een eitje zijn? Meest sexy podcast van Nederland of niet dan? Dat sexy al zo. Ja, ik zie er al helemaal zo reclame dat de ronde. Ja, hebben we Angela ingehuurd, want hij is dan ook voorbijschieten. Sjiitische Houthi's zijn helemaal in full swing. Dizzy is erbij in de Gemina Deboel Sound Board.

[00:02:13]

Heb zien we hem met allerlei kleurtjes. En als ie dan op grote drukte komt er een jingle oranje. Allemaal alles dat startklaar.

[00:02:20]

Je glimlach nooit. Chris Woerts consultancy. Goedemorgen, goedemorgen! Is de winkel al geopend of bellen wat te vroeg? Nee, het nepprofielen naamgenote uit Twenty Four, zeggen Chris Twenty Four 70 procent en Albert aan de dijk Noordpolder.

[00:02:39]

En zo horen wij het graag, want dat is nou precies waar we voor bellen. Want geld verdienen is geen vies woord. Nee, nee, nee, nee, daarmee is het betaald voetbal. Zo is het ook, zo is het ook.

[00:02:50]

Maar dit is ook een betaalde podcast waar je niet mee spreekt. Alleen de vraag is even wie gaat ons betalen? We zoeken een sponsor. Nou, laten we zeggen langer klein beginnen een adverteerder.

[00:03:00]

Ik ben. Ik moet eerlijk zeggen ik heb een pilsje uitgegooid. Ja en nee. We kijken natuurlijk ook even naar wie er achter de podcast zit. Pretendenten goed bevallen. Dat is natuurlijk nog geen volle zalen. Ook de aanpalende markt moet nog wel omhoog haha. Maar ik moet eerlijk zeggen we hebben het redelijke belang dat we nu kopen enkel uit Nokereberg. Iemand het aimabele Bakar? Jaja, maar het gaat wel de goede richting op en het paard wijnbedrijf uit bij jullie.

[00:03:28]

Uur gaan.

[00:03:29]

Oh oh en springen die mensen Nederlands? Spreken die mensen Chinees? Spreken die mensen Amerikaans? En dan maar een beetje beter met nog een Rotterdams Waarbeke met een beetje met een accent. Nou, een beetje minder accent. Ja ja, ja ja, ik zit erbij.

[00:03:45]

Ik zal blij zijn met Bakker Klootwijk. Bakker Klootwijk hoort bij de Feijenoord historie. Die hebben toch al die al dan Albanezen toen nergens concessies? H. Je zit nog op de counter op dat brood in Albanië. Maar goed meneer, sympathiek bedoeld als sympathiek Meimarakis. Hij ziet mogelijkheden.

[00:03:58]

Dat is dat is goed mogelijk. Ook voor jullie collega Paul Perneel brengt jullie wel bekoren hoor. Welke collega's bedoel je eigenlijk gewoon? Wat een collega's? Ja maar wat?

[00:04:12]

Je bent toch niet je tijd aan het verdoen met Skeeter Winny? En ja hoor. Geloof mij nou die andere maar. Ja, Magna Carta.

[00:04:22]

Kijk dat bedoel ik daarmee bedoel. Dit vind ik een lekker begin van de podcast. Dit is nou een echte onvervalste Chris Woerts online waar ik van hou. Massa is kassa.

[00:04:32]

Heerlijk. Hij kreeg zijn straf gisteren eerst terecht, toen we dat nog een beetje moe van elke keer. Maar Ajax natuurlijk in de Champions League. Dus goede deal. Dan heb die Europa League en kinderbad is het de. Komt voor ons Lyon een nieuwe club?

[00:04:44]

We hebben de deur uit Leeuwarden. Jammer dat u daar heel blij dat we ook gewonnen hebben dat Europa League. Komt het een beetje meezit, gaan we heel snel met een ja op een mooie mooie pocket in hebben. Wij absoluut absoluut kijken.

[00:05:05]

We moeten altijd maar afwachten hoe de Champions League of iemand in gaat spelen. Ajax heeft het al redelijk gedaan de afgelopen jaren met die uitschieter, maar al met al is het is natuurlijk. Ja is natuurlijk vooral heel veel Europalia en en die Conflans League, maar wat daar nog op moeten vinden. Maar dan kan je ook weer geld meer verdienen.

[00:05:19]

Toch kun je met geld, maar het is wel een kleine kanttekening. Allemaal zeer begrippen. Tien dagen na het einde van het EK. Na de tweede voorronde van de Champions League op het spel. En dan moet de nummer twee aan Nederland uit Nederland meedoen. Puna verklaarde na het WK de nummer ppb op de belangrijkste wedstrijd van het seizoen 15 euro per klompenmaker. Maar de vraag stopte compleet. Ik ben heel erg snel op schema.

[00:05:56]

Jaja, ik gooi. Laten we hopen dat veel clubs zich kwalificeren. Dat is al helemaal goed.

[00:06:02]

Ja, ik hoorde gisteren nog even over de investeerders van Feyenoord. Nou. Ik had ook. Ik dacht ook inderdaad dat dat in december zouden zou zijn. Dat daar in ieder geval wat meer duidelijk zou worden. Maar het gaat allemaal wat langer duurde weer.

[00:06:14]

Ja, ik heb begrepen dat het allemaal wat bijtekenen. Het enige dat niet kan. Maar als het wordt uitkijken naar de nationale nummer lopen we veel tijd in beslag. Ze liggen nog wel op koers, maar wat eigenlijk hoor? Ik heb het plan waarschijnlijk. En daar hoorde ik was u wel op koers hoor.

[00:06:39]

Peter Geen verontrustende berichten op Couric, maar dat dit soort projecten Kortijk heb je nodig. Kan jij nou eens uitleggen waarom Feijenoord interessant is voor een grote investeerder omdat eigenlijk iedereen beter Feyenoord ondergewaardeerd is qua achterban, qua qua bereik. Maar waar we uitkwamen. En ze hebben nu doet een goede stap gezet met de professionalisering van de jeugdopleiding. Het persbond lijkt op papier. En er wordt veel geïnvesteerd in techniek. Ja, en nu moet het Bookwalter niet meer en denkt nog wel een beetje pineut eigenlijk.

[00:07:19]

Ja, ondergewaardeerd. Dit is meer uithalen naar en internationaal en naar daarop typeerden spelers op.

[00:07:27]

Ja, hij zit er ook een risico aan volgens jou. Ja tuurlijk.

[00:07:32]

En kijk uit zich snel Pgl Panhuysen. Nu moet het moederschap. Ja nee, maar ik vind dat een risico voor Feyenoord en Ajax.

[00:07:40]

Op zich niet, want de heb altijd meerderheid bij het blijft altijd baking eigen huis. Er wordt partnersteden wil ik. Er noem ik een poll economische controle over hun inkomsten uitgaven denk ik niet zozeer bemoeien met het personeelsbeleid. Hij kwam op te vullen, met name kijken jongens pupillen. Hoe zit het business model eruit? Aan welke touwtjes, hoe meer geld bepalen? Ja, het moet meer geld uit de markt gehaald worden, dus het staat buiten kijf. Maar daar heb je groei geld nodig hebt epitheel.

[00:08:14]

Ik had me aangesproken worden. Niet zozeer een commerciële topman of anders in de kapitein, maar we hebben een betere positie in de wereld. Het Duitse beuker uitbatingen en ze hebben het gewaagd maar onderkoopman, waardoor ze betere spelers kon laten werken tegen een hoger salaris meer bepaald. Kijk, ook Ajax komen Parkpop houden als het oude salarisplafond, want het moet niet zo goedkoop.

[00:08:43]

Nou ja, veiligheidsstrook, het salarisplafond losgelaten, maar die maakt niet veel uit. Dekker is momenteel niet per luik. Neemt bijna nergens afgelopen. Maar daar kan je wel. Blijft nog naar de juiste balspelen. En ja, het net niet. Op dit moment en je moet 90 Perenaar hebben. Daarom paperboy eerder om en om echt minder geld krijgen om het supersterke. Daar begint het bij.

[00:09:07]

Maar we hebben van jou geleerd. Alles komt goed.

[00:09:10]

Alles komt goed geslapen. Luchtraketten, dagen doorkomen naar volgend jaar. Gewoon weer pollers. Volle kracht vooruit. Yes, we can.

[00:09:17]

Ja toch? Maar je ziet de show. Ga je nog door? Hoe ga je kerst vieren? Want je neemt altijd zo'n lekkere Bbox ergens van een restaurant? Neem aan dat het moet.

[00:09:24]

Gaan we nu ook qua. Ik kan jullie de pop aanbevelen. De rechtbank in Rotterdam. De acteur kan een aanvullende box van Box uiteraard bedoel je hoorndol, maar ook dat gaan we doen.

[00:09:41]

We zijn weer een wijzer. Wens je alvast fijne dagen leuke de van mobiele telefonie te laten doen?

[00:09:48]

Zegt Tegen Zegt tegen die gasten van Coca-Cola en American Express dat wij tot wij openstaan.

[00:09:53]

Ja ja, maar wij willen moeten. Ze zullen wel een aantal dingen moeten doen. Je wilt wat mee moeten werken aan allerlei promo en andere activiteiten.

[00:10:03]

Geld tegenover staat doen we alles.

[00:10:04]

Ja ja, ook dat is ook een goed teken. Geen probleem. Kijk. Bedankt. Fijne aquajogging. Kijk, nou zijn we echt wat we zijn om ons heen onderweg. Je krijgt toch altijd ondanks dat ik eigenlijk gewoon een niet al te vrolijke boodschap had, de zin school in geen velden of wegen nog geld te vinden voor fijn niet en voor ons ook niet laten natuurlijk het ergste. Maar kijk nou toch weer vertrouwen. Ik heb toch alweer een boete gekregen moet ik eerlijk zeggen als ik eens Evangeline.

[00:10:29]

Yes we can.

[00:10:30]

We zitten trouwens in de in de in de Dik Voormekaar Quiz Me special Sjoerd goed beseffen de kerstmuziek keer vindt effe lekker Litouws Kerst in Rotterdam. Nee, laten we dat doen. Troggelde icoon Nelly. H. Denkt niet dat hun pensioen mooi uit de hemel. Je mag hem ook wel aankondigen met zo'n dikke stemmetje achter de tralies. Lieshout mag zitten. Tongerloo. En hij is gewoon een vriend van Li.

[00:10:56]

Dat is verder niet erg hongerig. Opdonderen, heel veel vrienden. Maar je mag hem aankondigen als je doet voor het volgende keer. Maar we hebben liep Tabun op zo'n typisch stemmetje. Natuurlijk, alles mag. Vandaag is de kerst.

[00:11:05]

Het is de kerst pensioenreserves qua kerstcadeautjes meegenomen. O jee, wat euh.

[00:11:11]

Van verkeersboetes moeten we niet hebben. Dus eentje borski de shortje zo voor de euh. Ja, ik weet niet of de verbinding nou gelijk verbroken is als hij.

[00:11:21]

Euh. Hij laat die knoppen los. Alles gaat gewoon door. Maar altijd het brons. Wel allemaal nog voor de grote. Een grote quizmaster is ook de Wega ook niet veel. Ja, en deze namens Disky, die is nog speciaal voor jou. En moet ik dat niet? Ja, dan moet je nou uitpakken. Dat Nakwamen en Gilbert mee maakt mag geen ballen hebben. Dat van deze. Want als ik van Dizzy iets krijg. Dat is toch om euh, om een beetje de vaart eruit te halen.

[00:11:43]

Veel uit de show weet je wel. You can do van Winderickx. We doen niks zonder dat dat gefilmd wordt, anders heeft allemaal geen zin. Ledigheid. Het is hem zelf in geval een geweldige kerstbal van Van Dizzy. Serieus, heel blij mee. In de boom hangen effe een fotootje van maken. Ja, dan hebben we hier nog een erotisch pakket. Nou ja, dit is gewoon euh. Het is gewoon om, dit is gewoon een verzameling bier uit allerlei buitenlanden omdat we toch niet naar het buitenland kunnen, terwijl we dat heel graag willen met z'n allen.

[00:12:10]

Dat is toch echt. Wij dromen al van euh, van zo'n trainingskamp met z'n allen. Dus doe mee maar op deze manier. Deze manier en via Feyenoord is een hartstikke leuke club, maar je moet er wel iets bij drinken altijd. En heb je geleerd vorige keer. Dat lijkt me wel verstandig dat je daar een heel klein slokje bij neemt voordat het hele spektakel begint. Elke zondagmiddag is het echt een heel leuk cadeau. De sneeuw om het eerste anderhalf uur van kerst door te komen.

[00:12:30]

Daarna moet je jezelf dan anders. Dan zijn jullie. Maar we zijn in ieder geval onderweg. Dan ben je onderweg precies. En dat is ook een leuke sound effect dat jaar. Gewoon bij de microfoon. De hele tijd dat de Karaca tot maart éénentwintig dus het is nog eventjes noorderring koud, maar dat gaat wel lukken. Kouterweg. Nu ja, hartstikke bedankt. Nou graag voor deze 62. Ja ja sorry, jij moet dus verstoppen in dat studentenhuis.

[00:12:54]

Want als je een keer met je ogen knippert zien ze wel dat wij toch bij doorvragen bij een bijtgrage kon gaan, de cornervlag cornflakes draaien.

[00:13:00]

Dat kraakpand en woon natuurlijk 97 van die dorstige studenten. Ja, dat blijven ze. Daarna keerde Keuringsdienst van Waarde. Langstdurende weet ik ook niet wat wat ze allemaal aantreffen, maar vier vriendinnen, ook nog vier vriendinnen. Maar het vrouwen is niet alleen maar mannen. Of we met vriendinnen. Kunnen we niet een keer bij jou thuis opnemen?

[00:13:15]

Inderdaad wel. Ja alsjeblieft ik. Ja, van mij mag het. Het zou wel leuk zijn. Lopen ze allemaal binnen? Ja, dan geef je al dan niet. Hij heeft allemaal niks. Kan je nou ja, waar je bij je weet zitten je lekker in de huismeester en dit is een cacho zoals die bedoeld is. Ja hoor, met cadeautjes en. Dat je veel moet doen zijn we toch voor. Ik denk dat de mensen ze nou weer opgewekter zijn.

[00:13:32]

En want alles mag dan wel muteerde in de wereld behalve deze deze podcast. En dit blijft gewoon net als Feyenoord ondanks alle wilde plannen die er zijn. Ik voorspel het je alvast een keer op rij. Elke week raak ik er meer van overtuigd. Feijenoord blijf gewoon Feyenoord ondanks Chris Woerts, ondanks die A die onzichtbare Amerikaanse investeerders en Arnesen en Arne Slot.

[00:13:51]

Ik voorspel jou, Feyenoord is gewoon 4 jaar. Zitten we hier nog steeds slap aan door z'n nek te lullen, dan is het allemaal. Laten we zeggen dat Feijenoord toch het beste vaccin blijft tegen alles in de wereld. Uiteindelijk wel. En dan hebben we wel nodig toch deze weken. Want af en toe. Ik bedoel, ik weet niet hoe het jou is vergaan. Maar euh. Eerst schrok ik me met lasers omdat hierbuiten bij de huismeester zo'n bord hing van te huur.

[00:14:12]

Nou ja, hij stuurde dat nog door. Ja, maar dat was ze. Dat was ze die onderdeel van die actie was. Dat ontging mij aan het geniale actie. Trouwens, geniale actie om even aandacht te vragen voor de problemen van de mensen in horeca en euh. En toen kregen we ook nog het bericht dat de restaurant Kaat Mossel, het Rotterdamse restaurant van Rotterdam, Rotterdamse kan bijna niet. En ook een beetje de huiskamer van Feyenoord zou zeker toch wel een beetje dat die ook de helft van het personeel moest ontslaan.

[00:14:34]

Dat was een best wel emotioneel interview over bij Jan Dirk Stouten. Dus ik dacht van goh, nou begint het toch echt heel vervelend te worden. Want dat restaurant hoort zo voor mij bij Feyenoord. Weet je wel, dat was altijd een plek waar je maar de journalisten afspraken voor een Europacup wedstrijd en en en waar penalties. Een feestje via de generatie voor mijn flesje rood flesje wit. Ja, voor de Wesly. Ja ja ja. De laatste begin dat nog de laatste stuiptrekkingen van de drank generatie.

[00:15:01]

Uh, een beetje in de journalistiek. Ja, maar ook de plek waar waar ik wel eens Faas Wilkes polonaise heb zien lopen. En euh, en waar.

[00:15:09]

En waar waar Feyenoord in negenennegentig heeft Wilfried dat nou verteld? In negenennegentig ook het t v. Het kampioensfeest 4de met de hele selectie. En toen iemand op het lumineuze idee was gekomen om Waardenburg en De Jong uit te nodigen om de boel te doen, vertelt volgens mij oh ja, die vertelt het is goed. Tulpstraat ja, met die auto reed het terras op. Nou dat dat restaurant dus. Ja, dat vond ik wel weer een minder bericht. Deze week was de tent van Bert van Marwijk van daar vaak voor als trainer om twee spelers te zijn allemaal geweest.

[00:15:36]

Samen met met Rob Venten die er ook zo woonden en daar al die verhalen zat te vertellen over Ernst Happel. Dus dat is gewoon een echt ano aan de aan de club verbonden plek in Rotterdam vind ik. Dus ik hoop dat ze ze gaan door. Dus ik hoop dat ze Brenne en koop het ook. Ja ja, dat geldt voor alle horecagelegenheden in Rotterdam. Tuurlijk, maar is dat nou trouwens uitstel? Uitstelgedrag? Wat vertonen we? Hoe bedoel je?

[00:15:59]

Daar moeten we moeten blijven. Over die wedstrijd hebben toch daar tegen Vitesse? Ja ja, we kunnen het over over van alles hebben. Die beste tegen Vitesse.

[00:16:05]

Ja tuurlijk, je moet wel uitkijken. Verliezen. Verliezen op deze manier. Haha ja zeg maar zeg. Dat is wel van wat verder van nou. Kijk altijd van de trainers kijken. Die zijn altijd heel blij dat er in ieder geval kansen worden gecreëerd, zeggen ze dan he. Dat verklaart ook misschien die reactie van Dick Advocaat na afloop. Snapt het wel.

[00:16:22]

Kijk, ik moest een keer gebeuren. Tuurlijk zat eraan te komen. Beter zo als je dan toch verliest en dat je helemaal wordt weggevaagd. Lijkt mij dan. Dus ik begrijp wat dat betreft chagrijn niet zo. Euh en wat ik zeg. Trainers zijn altijd blij als er kansen worden gecreëerd. Dat g dat. Dat geef ze altijd hoop. Of dat nou helemaal terecht is weet ik niet. Want uh, als je de 2 in het elftal hebben lopen die die ze zelf voor ook moeten humoristen dan wordt het toch een lastige.

[00:16:46]

Want ja, dat blijft 1. Tja, dat blijft toch het verhaal?

[00:16:50]

Jongens zijn ook Linsen of verlicht dat nou maarja. Tuurlijk blijft dat het verhaal. Ik moet wel zeggen dat geurkaarsen z'n beste wedstrijd speelde sinds tijden. Gold eigenlijk voor. Voor heel Feyenoord. Ja de strekking daarvan hoor. Ja, het is. Was het kans op kans op kans? Ja, volgens mij was het de weer. We zullen maar weer een keer, citeerde dit geval Fritz Korbach. Die zei het zijn net monniken, want die krijgen hem dan ook niet in.

[00:17:09]

En dat was ik ook zo. Als je zulke kansen mist, ja, dan houd ik ergens op natuurlijk. Ja maar ja, vond jij, zegt Jeurissen. Hij maakt op jou toch wel een betere indruk? Maakte een betere indruk. Ja, weliswaar buiten de zestien, maar als je zag hoe die wel mee voetbalden die hoe goed die verplaatsingen had. Hij was redelijk balvast en hij kwam natuurlijk een aantal keer ook in de zestien in scoringspositie positie. En hij gaf nog twee assists op Linssen, die dan miste.

[00:17:32]

Ja, het is natuurlijk heel weinig om te vasthouden, maar je moet ergens beginnen. Ja ja, dat is. Dat is toch wat hij nodig heeft. Vertrouwen in een heel klein dingetje. Waar die daar begint het mee. Ik denk dat deze wedstrijd, hoe gek het ook klinkt. Zeker die tweede helft voor Feyenoord ook wel vertrouwen geeft richting die januarimaand. En wat werd gezegd nou, voor die wedstrijd kreeg ik het idee alsof Feyenoord naar Juventus ging terwijl het gooien van je Vitesse was.

[00:17:52]

Ja, als je dat niet wordt. Heel hysterisch over gedaan. Ik van euh. Wat dat betreft ook die um die colum van Van Hanegem. Maar voor weer goed hoor. Die jongens beginnen dat ook wel heel erg in te geloven toch bij Vitesse. Nou, ik kreeg na afloop van die wedstrijd allerlei trainers aan de lijn die beelden van wat zijn in twee nou doen? Ja ja, is het helemaal zo zitten als Worley tv helemaal op te vreten?

[00:18:09]

Weet je wel, terwijl niet eens een club is, want die zien niet de naam en de meest gekke dingen doen. Dus zien Bazoer over heel het veld paraderen is natuurlijk niet tegen een spits die zo openlijk schijt hebben aan de opdracht. Dat vind ik ook wel meer humor. Alleen ik vond het een beetje potsierlijk om. Dat sloeg nergens op. Toch wat op positie waar ie dat deed. En zo bedoel als je nou. Als je m. Als je hem nou met je hak in de kruising.

[00:18:30]

Euh. Maar nee, het sloeg nergens op. Ik denk dat vaardiger met zich ook wel.

[00:18:34]

Zat er erg aan het feit dat de. Ik denk als in zijn tijd als iemand dat had gedaan tegen Feyenoord, dan was het binnen 2 minuten natuurlijk gebeurd geweest met zo iemand natuurlijk. En daar kon iedereen zijn die dat dan even voor zijn rekening nam. Dat was ook wel een verschil. Ben wel benieuwd met dat Vitesse. Ja, die Duitse trainer staat er dan natuurlijk wel laten kijken zo langs de kant en iedereen roemt hem. Vitesse doet het natuurlijk ook uitstekend.

[00:18:54]

Maar je hebt wel het idee van de dat die de 2 heeft. Dat je ook denkt van nou, ik laat ze maar lekker. Tot nu toe pakt dat goed uit. Dat pakte goed uit. En wie weet duurt het nog wel een paar mannen. Hij had zijn allemaal zakken opportunisten, die trainers en dat moeten ook. Het is ook wel heel opportunistisch vak, dus ik vind het ook verstandig dat je daar dan een Fonseka creëert. Tuurlijk, maar dat houdt ook weer een keer op.

[00:19:12]

Ja, maar ze maakt er geen om. Een sinistra viel natuurlijk in en zag je de GWVV al na. Nu ook weer tegen Vitesse. Weet je wat die heeft? Iets wat tegenwoordig heel weinig spelers in Nederland hebben, die kan gewoon een mommaerts. Maar ja, ja, gek is dat hé.

[00:19:25]

Ja, dat is ongelooflijk. Ja, ja, nee, we hebben het hé. Wij hebben nu dat euh paar uitzendingen geleden gehad over Frank Kramer. Dan moest ik opeens aan die uitspraak denken van wat hij zei van ja. Ik dacht dat de bedoeling bij voetballen was. En zo heb ik ook als profvoetballer altijd gespeeld. De bal zou sneller op de bal krijgen en zo lang mogelijk bijhouden. Gevoetbald? Weet je wel, maar dat is zo ja.

[00:19:45]

Iemand die in man voorbijkomt komt. Dat is al goud waard. En hij doet dat heel onbevangenheid jongen. Dat is wel lekker.

[00:19:50]

Er komt trainen en wat je krijgt, die je passeert iemand. Je hebt wel eens een overtal tegenstander moet kiezen als ze anders is. Verandert er wat? Juist ja, ja, dat is. En je hebt het. Dat geldt trouwens niet alleen voor Feyenoord hoor. Is we bij meer clubs dat de spelers die echt iemand kunnen uitspelen?

[00:20:05]

Ja, dan zie je gewoon steeds minder. Ja, en vroeger wemelde het er van. Ja, en wat vond je van Linsen dan? Ik vond Linse Daya dat. Dat weet je. Linsen en ook die Musters zijn voor de fijne supporters een beetje de. De personificatie van van het kwaad op een of andere manier. Die jongens kunnen niks goed doen. Terwijl ik denk ja, die heb te maken met de kwaliteiten gewoon van deze spelers als je naar Body Mass keek.

[00:20:28]

Die vond ik gewoon uitstekend spelen tegen Vitesse. Zeker de tweede helft. Als je naar Linsen kijkt. Ja, het is geen euh. Het is geen Ronaldo, maar dat wisten we toch van tevoren. Maar wat hij wel heeft is dat ie altijd bezig is. Hij komt in de positie dat ie kon scoren. Nee, hij moet het alleen wel effe doen.

[00:20:43]

En ik weet nog niet of dat dan te maken heeft dat het nou een topclub is of niet. Ik kan me niet voorstellen dat ik denk dat het ook gewoon een kwestie is van geluk als ie straks één maakt. Dan hebben we ik doorheen. Ja, ik heb me toevallig gesproken vorige week. Hoe dat dan? Of die daar zelf een beetje van in de war raakte? Laat die zeker wel leuk SOV. Wat vond u zeggen wel een leuk gespreksonderwerp?

[00:21:00]

Ja, de neemt helemaal uitgebreidste. Maar het is wel een leuke gozer moet ik zeggen. Die wel een beetje. Euh, zelfkritisch is en ook wel een beetje zelfspot heeft. Wat natuurlijk altijd wel euh, het helpt. Ja, want zo ver te gaan om gevraag van een jaar was doekt de veruit de beste speler van Vitesse in gaan houden. Zegt wat ook Eurocard. Die is nog wel even een paar klassen beter dan ik. Nou ja, dat is toch de goeie zelfkennis.

[00:21:21]

En hij stond er wel vrij ontspannen in. Hij natuurlijk ook al wat ouder, dus ik denk dat dat in zijn geval ook wel mee helpt dat ie wat richting de dertig gaat. Dus alles al zo'n beetje meegemaakt.

[00:21:29]

Ik geloof niet dat ie heel erg in de war raakt, maar hij merkt wel dat dat als je bij Vitesse een kans miste, dan kon je gewoon de volgende dag naar de bakker. Ja, als dat bij Feyenoord zo is dan. Dan heb je wat. Euh, om dat uit te leggen en wat uit te leggen. De naweeën die duren, wat wat langer en hoe lang dat zich te lang dat dan uitblijft en hoe lang dat dat duurt voordat je een keer gaat scoren.

[00:21:46]

Ja, toch vind ik het gek.

[00:21:48]

Bij aanvallers word je wel en je zou kunnen zeggen bij middenvelders kan je zeggen het niveau 1. Je komt toch wel een hoger niveau te spelen. Het gaat allemaal wat sneller, maar het is misschien allemaal wat ingewikkelder. Maar het spel voor hem is niet ingewikkelder geworden. Voor Juliens toch? Ja, voor hem meer en makkelijker geworden. Hij heeft als het goed is betere spelers om zich heen bij een club als Feyenoord. Hij speelt nog steeds tegen dezelfde tegenstanders.

[00:22:06]

Nog steeds tegen RKC, nog steeds tegen Fortuna Sittard. Ja, dat klopt. Ik zag hem daar in het Gelredome af en toe boven verdedigers uitkomen die die twee koppen groter waren dan 1 dan hij. Dat is zo en nu is ie dat allemaal kwijt.

[00:22:19]

Alleen de speelwijze van Feyenoord en zeker is zijn rol. Die brengt dat brengt ook met zich mee dat ie natuurlijk moet meeverdedigen, dat je ook verdedigend heel veel arbeid moet moet leveren. Je zegt ook dat ie bij Vitesse wat ie natuurlijk al de status en het vertrouwen dat ie dan bleef dat ie niet meeging en dat ie dan en dat dat net die paar procenten kon schelen waardoor die daar wel kon en kon scoren. Ja, bij Feyenoord heeft ie dat vertrouwen nog niet, want hij denkt van ja.

[00:22:40]

Ik kan natuurlijk wel afwachten en niet meelopen en gokken. Maar als we verkeerd gokken is dat helemaal het einde. Dus ik denk dat deze jongen gewoon afrekenen. T Een stuk psychologie van de koude grond, want dat is. Dat helpt vaak wel bij voetbal.

[00:22:52]

Gewoon een goal nodig hebben. Ha ja, het is een mentaal probleem bij allebei. Ja Jorgos, zijn we ook nog dat lichaam man om af en toe in de steek laat. Maar in principe is bij allebei een mentaal probleem. Ja, maar als je elke dag tegen Vitesse Jorgensen tegen Vitesse zag, die Bazoer die dan het hele veld over overstak alsof die gewoon op de je op de mengt liep, weet je wel meteen met die bal aan de voet.

[00:23:11]

Ja en al die fijne spelers om ons omver zwiepte. Dat lukte alleen niet bij geurkaarsen, want die zwiepte hem omver. Dus dat betekent dat die gozer toch gewoon sterk is. Nou ja, als IS toch zo'n lijf hebt, dan moet je toch veel meer uh maar goed hebben vaker zeg. Voer voor psychologen, maar misschien heeft dit geholpen. Ik ben benieuwd morgen tegen of vandaag wanneer jullie de podcast luisterden of gisteren of eergisteren tegen Heerenveen.

[00:23:34]

Ik ben benieuwd hoe dat gaat, dat mensen die tegelijk luisteren, want dit is allemaal zo heet van de naald dat waar je zit te vertellen. Ja, daar ga ik nog niet, maar zitten vaak anders. Denk dat mensen zo net zo'n zo'n belletje hebben aangeklikt. Je pingen als dit erop staat. Zo'n melding, melding van habitus, joodse aanmeldingen, huwelijk. Als je wat knikt. Sjoerd is wel lekker bezig geweest die jij weer lekker kerstmutsen. Op onze overige heb ik gedaan.

[00:23:54]

Heb jij dat gedaan? Ik heb geoefend of dat wel of maar nee dus dat is best nog een makkelijk Sywert H.

[00:23:59]

Ha Lisa, leuk, leuke, niet zo goed als je het doet. Hoe oud ben jij? Hettich? Hoeveel? 45 Verveer?

[00:24:07]

En dan zit je dus in je vrije tijd. Kerst boompjes, sba boompjes in een fotoshop. 4. Leuk Yve. Even kijken of ik dat kan in punkgebed. Probeer toch een beetje met mijn tijd mee te gaan. Ja ja toch? Ja, maar je hebt niks te doen, want er is helemaal geen nieuwe vrouw niks te doen.

[00:24:20]

Ik heb zeker wel wat te doen. Ik heb uit artikel Speciosa is afgerond die geweldige kerstbezinning. Hoe heb je hem opgestuurd gekregen? Ik neem aan dat je elke week die van je opgestuurd krijgt. Nee, ik, ik, ik. Meen je dat nou?

[00:24:29]

Ik heb een keer één keer iets gezegd toen ik bij Vjjy weg was over de toenmalige uitgever in het openbaar. En toen dat was geloof ik op maandag en toen op woensdag kreeg ik de man niet meer, terwijl ik dat blad natuurlijk toch groot heb gemaakt. Langweer toenmalige uitgever.

[00:24:42]

Was dat dat je die Taqa uitgeven? Ja ja, ja, die H. Nee, want dat de boter letter. En maar goed. Ja toen. Toen dacht ik. Toen miste ik m ook niet meer. En euh, ik heb m wel gekocht kerstspecial. Maar toen heb ik voor iemand anders gekocht, dus ik heb nog niet eens gezien. Ik zag wel dat jij Frank de Boer had gesproken.

[00:25:00]

Frank de Boer en Ronald Koeman. Oh ja, maar dat was niet echt een fijne verhalen. Nee, je komt de volgende komt erin fase. De volgende dag is toch maar één keer kerst of. Was in de volgende kerst dat ze volgend jaar bedoel je? Nee, nee. Voor het volgende. Volgens stemmen ja. Ik maak die indeling natuurlijk niet. Die kerst en ik ben ook maar eens doen. Jij bent toch gewoon in? Je bent toch senior?

[00:25:20]

Ik ben Rambo. Ik was op een leven met Ziani.

[00:25:22]

Als jij wel majorité. Dan ben je gewoon in heel mijn leven. Of het nou thuis is of hier, ofwel bij de familie de Humblet verheffend. Ja. Ik zou het niet anders kunnen omschrijven.

[00:25:32]

Krijgen heel veel goeie reacties op de podcast. En eigenlijk waar iedereen zegt dat jij een ongelooflijke ego loser. Je bent een beetje de René van Vooren van deze podcast. Ja, is heel zijn leven.

[00:25:42]

Voorzetje Schaf alles aan andere sites. Geen enkel probleem. De waardering komt altijd pas achteraf als je dood ben. Waarschijnlijk toch wel lekker, dat niet. Dat euh, totdat deze rol bevalt me eigenlijk ook, maar dat is goed, maar pas als ik thuis ben.

[00:25:55]

Ja en nee.

[00:25:56]

Maar jij, jij behoort bij je inmiddels tot de tot dan Yaya Touré of niet aan tot de oude garde. Ja nou, daar zijn de wauwer. En dan ik nog. Ja, Peter Becking is misschien net op Timber Timman. Ja, maar die zit er wel van.

[00:26:09]

Simon Zwartkruis. Ik ben eigelijk nog een jonkie. Nee nee, maar ik bedoel qua dienstjaren hoe lang de cardinale? Jazeker. Ja, zeg ik, die gekte heb kunnen verdragen. Daar gaat het mij om. Ja, ik heb toch gezegd dat was ik toen ik kwam. 20 21, 23. Helemaal van veruit de jongste, maar verknipt vanuit de jongens toen. Kwam al binnen als een als een euh. Als een frisse, jonge, frisse, frisse jonge jongen die je van het leven wilde maken natuurlijk.

[00:26:30]

En die heel serieus nam. En 10 jaar later. Drink je reukje en ben je cynisch en dan raak je meer mooi. Ja, alleen maar wel een heerlijke, maar wel een heerlijk leven. Wel die trouwens kan je nog even door. Sjoerd is zelfs voor de kerst weer alleen geraakt door van die hele sentimentele films over hondjes. Of dit moet je.

[00:26:46]

Luister, luister nou naar dit. Luister naar school, naar die tekst.

[00:27:00]

Dit is de instrumentale fase oh nee van de kerststal of de voordeur van Euromast, de pink van onze stadsstrand Rob de wagen, maar daar is opgeleid en waarvan de oudste is wat in feite nog effe meepakken is voor licht en de bomen.

[00:27:25]

De trouwerijen steunen Roper vs haar feest in huize geschreven en dat zal geleidelijk weer verdwijnen.

[00:27:36]

Vooruitziende blik. We blijven met z'n allen thuis. Ja, dat zoonlief dus al jaren geleden.

[00:27:41]

Ja ja, ongelooflijk. Litouwers komt. Fijn dat ook nooit meer af. Ha, van Litouwers kan je ze nooit meer vanaf.

[00:27:48]

Nou ja, maar ja, het hoort ook een beetje té. Ja, je hebt ook bij z'n club wat dingen die er gewoon bijwoorden. Je had alleen maar Litouwers en blanke meijerplein. Wij zit die kritiek hebben neergezet als jongens die de verandering willen tegenhouden.

[00:28:00]

Dus uhm, als ik er dan voor pleit of er misschien Litouwers een jaartje moeten overslaan, dan dan.

[00:28:04]

Dan ben jij weer gelijk van nee, je hoort erbij. Ja, dat zou wel heel veel.

[00:28:08]

Dat zou wel n ander op z'n kop gooien. Ja, dat wel. Als lieden als als als als lieden niet Bayes. Wie is eigenlijk het meest van pas gekomen? Nee ja. Wordt er ook wel bij hoor. Als jij dat bij toen was je toen weg bij Feijenoord toen ze 100 jaar WO Nijpels het jaar 2000 achterliet. Jerry Marsden heb jij een pacemaker?

[00:28:24]

Toen moest iemand hem vertellen dat de dat die naam niet niet mocht optreden. Jou, hoezo dan niet? Begreep natuurlijk niets van. Ja, we hebben nu Jerry Marsden, de de originele zanger van de avond. Jullie totaalplan when you really want. Hij kwam gewoon met zijn Gouden Micro en gingen zich dat samen doen. Ja, maar dat kan achteraf gezien heel goed uit, want die Jerry Marston was een Lamaze Canaris sinds jaar. Gelukkig was nog. Hebben ze die microfoon, Vali?

[00:28:46]

Hebben ze die microfoon voor ook wat harder gezet in plaats van DJ Jerry? En dan zijn die op het veld. Ze hebben je Do Doet is geweldig.

[00:28:54]

Waarschijnlijk de topman ook die Litouwers. Maar hoort natuurlijk. Tuurlijk wordt er bij. Maar moeten we nog een spits die erbij wil het toch wel over hebben, want ik denk dat het om een beetje gaat komen.

[00:29:05]

Na die huur spits en nu een spits of twee of een transfervrije spits, dat denk ik wel. Dus je moet dit natuurlijk nogal wat geven in zijn laatste half jaar. Querter woorden dan hoor zo op de valreep. Ga nu een huursom spitsen ergens huren.

[00:29:18]

Waarom gaan ze die vandaan halen? Weet je wel wat? Geen idee. Ja, transfervrij of euh.

[00:29:23]

Pfff. Pelle is er natuurlijk één. De eerste is er natuurlijk n. Dan zit jij achter. Dat kan geen toeval zijn. Niemand heeft het ooit meer over die Pelle gehad, behalve dan een paar van die bakvissen die bij het trainingsveld staan. Die missen. Ik mis hem ook niet meer. Soms is dit geen normaal mens. Denkt ook nog aan die Pelle. Maar jij? Ik mis Pelle, Minsky, Detry. Ik mis ze allebei. Ik mis ze allebei.

[00:29:42]

Die gaven tenminste een beetje kleur aan het aantal. Dat hele geheel. Allebei op allebei op een eigen manier.

[00:29:48]

Maar jij kan toch. Kijken we vroeger ook in de journalistiek? Bijvoorbeeld? Onze grote vriend Jan Deswarte is daar een voorbeeld van. Die speelde nog wel eens een heel klein beetje een rolletje. Of zou je denken bij een transfer? Die waren soms, net als Chris Woerts wel eens de kruiper olie in het slot. Niet net even zo gelopen. Dat laatste zegt je. Tevens zette hij zich naar Rotterdam. En dat is later denk ik ook nog was gebeurd met andere collega's van ons.

[00:30:09]

Maar ik bedoel jij kan toch ook weer als. Je hebt toch ook de status dat jij je? Jij kan toch bemiddelen? Wat Rob Jansen kan? Dan kan jij dat ook. Ja, ik kan ook adviseren. Nou adviseer ik. Ik adviseer hierbij Haerlem terug, al is het alleen maar ook voor ons leuk. Want je moet toch gewoon een beetje zielig zijn. Dat komt toch. Daar komt toch wel wat binnen dan hoor.

[00:30:28]

Ha nee, dat zou hartstikke leuk zijn. Ik zie hem al weer zien met die Ferrari t Stadionplein op rijden, zo tussen al die Opels die ze toen al hebben. Hier op de Meent. Je hebt een meent wat? Geen idee, want dat heb ik naar Napoli. Het was ook mooi daar, vroeg ik. Wat is nou het beste Italiaanse restaurant van Van Rotterdam? En dan is ie natuurlijk een diplomatiek. Hij kwam natuurlijk overal, dus. Laatste Loet was de leukste sfeer bij Napoli.

[00:30:50]

Was de beste dit en noem ze allemaal. Maar ook gingen ze allemaal langs en overal was het lekker.

[00:30:54]

En dan goed, we haalden het allemaal niet bij de pasta van z'n moeder. Helemaal ha pasta van mama's allemaal best natuurlijk, maar daar gebeurt gebeurt toch wat als die je? Heb je nou contact met hem? Jij moet dit nou, dus dat wilde ik even zeggen. Jij moet de smeulende heidebrand je moet jij doen uitslaand was een geweldige. Waar zit hij nou nog in China? Of wat? Hij zit nog in China. Sterker nog, hij heeft ze naar de B-kern geschoten en hij heeft 40 miljoen euro op zijn rekening.

[00:31:19]

Een foto van is ook mooi en zo, de Italiaanse familieportret, maar gewoon helemaal geen euh, geweldig kleurengamma. Hij heeft alleen maar miljoentje of 50 60 heeft ie opgestreken daar in dat Siena dus voor die zou zeggen wat geld hoeft dit niet. En dus ging u waar dat nu weer was wel zo dat ze uitgaan. Hebt u ook wel eens verteld dat ie natuurlijk? Tuurlijk van mooie dingen. Dus ik gaf ook wel geld uit. Maar ja, dit is zoveel.

[00:31:40]

Dan moet je wel heel erg je best doen. Ja ja. En bovendien heb ik in Rotterdam heerlijk gehad ja, maar waarom en wat wil.

[00:31:45]

Want wat zijn de ambities denk je?

[00:31:47]

Hoe heet S35 35°C 35 de zij? Of hij gaat nog een keer terug naar ledge? Natuurlijk waar het allemaal. Maar ja, dan krijgt die natuurlijk in de Serie A. Word er alleen maar tegen de schenen geschopt. Ja of er gaat misschien nog naar een Italiaanse topclub. Want waarom niet? Als je wat ouder bent dan maakt Italie toch geen reet uit? Dan kan je altijd nog wel twee jaar mee Amerikaanse. Maar ja, Feyenoord is natuurlijk ook zoiets.

[00:32:07]

Dat is dus wel lekker voor hem toch?

[00:32:08]

Hele divisie. Ik heb nog nooit iemand zo makkelijk zien scoren uit alle hoeken en standen.

[00:32:12]

Kopbal, een halve omhaal en alles ging zo simpel. Ja, maar ik zou het gewoon gewoon leuk vinden voor in zijn. Is in zijn totaliteit gebeurd. En willen ze wat? Ja nee, maar het hoofd.

[00:32:22]

Het heeft natuurlijk iets heel triest dat je gewoon AZ of AZ als club dus met kerst gaat zitten. Hopen dat er dus iemand van 35 uit China maar die hemel gevuld is.

[00:32:32]

Tot mijn vakantie, maar ik waarschijnlijk aan Nederland denkt van nou en je wilt toch gewoon een jonge spits hebben die je een jaar of 22 if is en die die zin heeft om topscorer van Europa te worden in plaats van een of ander? Zou je dan wel moeten denken Italiaan waarschijnlijk? Ik weet het niet, die alleen moet er gezellig uit komt. Nou als ie komt gaat natuurlijk, want dat doelpunt te maken nadat hopen we maar.

[00:32:53]

Nou ja ok.

[00:32:53]

Maar ik heb dus liever een een een Jaap, liever een jongens domme spits die ze huren van 22. Nou ja, nee. Kijk, het liefst heb je t. Je moet toch ook effe kijken naar dit seizoen? Kijk, de jonge spits komt volgend jaar wel dan. Met de nieuwe trainer sloot het nieuwe ideeën alles, alles neer, alles op de schop. Van welk geld weet ik veel? Dat zien we dan wel weer. Maar nieuwe ideeën data.

[00:33:11]

Heel de rambam. Ja, nu moeten we even overleven. Een half jaartje en dan is er maar één man die dat kan doen. En dat is gewoon Grandel. Het is gewoon gelande Pelle.

[00:33:20]

En hoe is het dan met je andere vriend die Guidetti? Wat doet ie voetbaldier? Die zit op de bank Alaves. Nou, daar kan ie toch ook? Maar die heeft twee keer gescoord en is honger naar een wedstrijd uit dat de embleem kust. En hij zegt dat ie zo van Rotterdam houdt dan al dat verschrikkelijke gelul. Nou nou nou, laat dat maar lui en lekker laten zien. Dan gaat ie liever voor. Toch voor een paar euro meer bij Alves op de bank zitten.

[00:33:40]

Ja, dat is gewoon maar t is dat is toch wel gek. Want iedereen zegt wel Guidetti dat het een of andere. Uhm Claude was die dat maar zo deed omdat ie hier speelde maar is gewoon. Dat was echt zo, want ik was toen bij me in Manchester City toen ie weg al was bij Feyenoord en toen ging zijn telefoon. En daar was er het riedeltje van het feit dat lied en de lichten een foto op als back background van hem en Clasie die een goal via de.

[00:34:00]

Dus op een of andere manier, als je het ook. Ook al speel je de mariage. Die club doet dan toch wel blijkbaar wat beter bij spelers en bij je bij mensen. Dan wil ik toch wel grappig dat je al in Manchester zat en toch helemaal met dat Feijenoord bezig was. Hoe is het met die jongens? Je moest met de. Nee, maar dat merk je ook vaak aan een aantal spelers die euh. De Jong waar Feyenoord zijn doorgebroken.

[00:34:17]

En dan hebben we zelfs negen van de tien keer op de bank kwamen te zitten en dan weg zijn gegaan. Maar ja, vaak boos of teleurgesteld. En dan ga je ze na hun carrière interviewen. En dan zeggen ze bijna allemaal van Jaca. Had veel meer geduld moeten hebben. Ja, want dat is zo'n unieke club. Daar had ik gewoon voor moeten gaan. Ook al had ik maar 10 wedstrijden per seizoen. Dat dat. Het hoor je heel vaak.

[00:34:36]

Inderdaad, dat klopt. Maar uhm ja, Guidetti en Pandey en Pelle en maar als ze nou niet komen die 2 dan wat waar is Feijenoord?

[00:34:44]

Dan moeten ze gewoon gaan scouten om op goed geluk.

[00:34:46]

Nu ja van nu ja hebben natuurlijk altijd nog 1 t m de marktplaats van voetballers. Misschien dat daar nog een spits in. Euh.

[00:34:52]

Nee, je weet je, laat ik het zo zeggen. Ik kan me niet voorstellen dat ze niet aan Pelle denken hm. En kan je voorstellen dat al heel wat en dat hij het doet? Kun je dat ook voorstellen? Ja, ik weet het niet. Kijk, voor het geld hoeft het niet. En als ze nou misschien allemaal zeggen dat hoe belangrijk die is, hoe nodig die associatie wel gevoelig voor? Zou die wel gevoelig kunnen zijn? Ja ja, zegt.

[00:35:15]

Hij moet een rol spelen in een hele Galis. Hij kan dat laten, maar hoe dat dan ook gaat. Hoe dat dan ook gaat. Ja, maar hoe dat ook gaat. En ook de Nederlandse pers kan niet wachten. Zeg maar ook niet namens mij. Ja ja, naja goed, ik zal een berichtje sturen. Zo ja, wij niet. Gewoon in het niet gesproken. Daarom taal en ander bellen maar wat. En dan ga je maar zo'n mooi woord dat toch gaat doen.

[00:35:32]

Die kwam. Ha, bellen naar Feyenoord. Nou nou, dat was allemaal niks. Goodiebags pathos. He Was lag van het strand geplukt door die door de dochter van Koeman die hem daarna die hem daar tegenkwam. De hond des huizes werd een sensatie. Sensatie. Het is waar, maar ook alles er omheen en gaf Feijenoord toch een bepaalde bepaalde allure op één of andere manier. Typisch mannetje, het is schitterend als wel leuk. Ja, dat was leuk.

[00:35:55]

Nou ja, ik ben benieuwd. Kunnen we iemand gebruiken die die bal eraf? Want morgen tegen Heerenveen toch een belangrijk wedstrijdje?

[00:36:01]

Dan moet je wel winnen, anders is het wel heel erg. Het gaat wel heel erg groot. En Alliade? Die januarimaand ben ik toch wel benieuwd als Feyenoord erin slaagt om ieder geval fit voor de dag te komen. Ja, bijna duurt wat. Wat wat langer nog dat het gaat door half half januari al eens misschien iets eerder terugverwacht, maar verder moest Coxon komt terug. Berghuis komt terug. Wat denkt Berghuis morgen nog niet om denk ik. Texeira is wel Texeira kuitbeen gebroken.

[00:36:25]

Maarja als je die historie van de Jonge kijkt dan kom je daar natuurlijk bijna op. Wacht. Natuurlijk is ook zo. Dat is wel weer jammer. Is jammer. Maar ja goed, een kuitbeenbreuk, dat kan ook. 5 6 weken misschien. Klinkt erg genant. Is dus aardig, maar je kan ermee doorlopen. Ja, eigenlijk alleen. Het is niet heel handig, dus ja, als die dan allemaal terug zijn. Haps komt er weer aan.

[00:36:44]

Ja moest met Haps traint mee zijn. Nog of tenminste nog apart. Maar hij is Ruijsch op de club en hij traint dus ja, die verwacht je dan gewoon in januari weer en denk aan een hele korte winterstop. En dan? En dan begint het. En denk je dat ie ooit gaat vertellen wat en wat er allemaal aan de hand is geweest? Nou, ik betwijfel het, want die kans had ie ook al gehad. En dan weer hebben we het niet.

[00:37:02]

Hij wil het privé houden. Dus dat respecteren we dan maar toch. Nou ja, ik zeg altijd veel succes in de voetbalwereld om dat allemaal privé te houden. Maar tot nu toe lukt het. Lukt het hem? Ja, dat is dat. Ja, wij zijn er toch ook niet? We hebben toch ook niet de cultuur dat we daar op gaan zitten jagen zoals die Engelsen?

[00:37:17]

Nee, nee, dat niet. Maar je hebt nu natuurlijk Twitter en internet enzo en mensen in ouzo die zonder remmingen en van alles erop kunnen gooien. De gekste dingen over dat precies. Ja, dat ie achter slot en grensgeschil. Maar je zag bij Ajax dat die speler daar met de met Promes. Als dat gebeurt dan komt het natuurlijk naar buiten.

[00:37:32]

Ja en dat was bij hoofdstuk niet zo. Dus waar? Maar goed, die komt er weer aan. Dus met een fiets.

[00:37:37]

Jij hebt er nog wel vertrouwen in. Wat ik wat nou?

[00:37:40]

En Feyenoord zou inderdaad niet in het kampioenschap maar wel in een Europees voetbal halen. En ik ben wel benieuwd. Ajax, Feyenoord, Feijenoord, Ajax, PSV, Feyenoord. Fijn dat PSV AZ. Het is toch leuk. Leuke wedstrijd zeker en zeker. Daar kijk ik al naar uit. Daar ben ik wel benieuwd of Feijenoord voor de dag komt. Ja, en wie weet kunnen ze hier en hoe ze met Dick. Dat is ook niet onbelangrijk. Jij?

[00:37:57]

Jij bent ook een beetje de die de je moet houden bij tegen geweest. Ik ben bij dik geweest met Danny Buijs. Een tijdje geleden was dat al ik dat de was in gang gezet na een tip van collega Gert-Jan Jacobs, die zei Je moet eens een keer die Danny Buijs en Dick Advocaat bij mekaar brengen. De jongste en de oudste trainer. Ik denk dus wel een heel goed idee. Wouters die Danny Buijs dan heel jong, jong, de jongste jonger dan ik.

[00:38:19]

Ik wel een jij, maar je geval als trainer Buissière.

[00:38:22]

Ergens zijn ze al bezig. Achtendertig, dat wel. Dat is nou goed. Gewoon in de top. Daar gaat het om zulke details. Ja, jij zegt daar niet bij. Zijn die vingertjes vingertjes? Ik kijk. En die kijkt naar rechts. En het is ook eigenlijk hoor. Achtendertig.

[00:38:34]

Het is ook echt niet Buijs die die dan op Wikipedia is. Niet de Baiji Harry Buijs. Dat ie een vergissing maakt, maar het is gewoon Ruiz 38. Nou, Dick is 73, dus dat 35 jaar verschil tussen leuk en helemaal leuzes samengebracht of samengebracht. Bij Feyenoord kennen ze mekaar wel van tegen mekaar spelen en dat soort dingen, maar nooit nooit samen gezeten. Leuk dus. Was leuk ja, want Dick had wel een paar goeie adviezen voor. Voor de buis, ook in de omgang met de presentatie als trainer.

[00:39:01]

Hoe je je moet houden, zeg maar in. In de in die wereld dat je nooit te nederig moet zijn. Altijd vertrouwen moet hebben en zo. Dus was wel echt leuk nederig ten opzichte van de club of fan van van tegenover het veld zegt ja, altijd uitstralen natuurlijk. Ja, tuurlijk, dat is de hel. De helft van het werk. Jaja, dat is waar. Ja, dus dat dat soort dingen. En dat was wel dat moeten we aan het buitenland ook ook veel vragen.

[00:39:26]

Je hoeft niet zo gek veel te doen. Leuk, gingen we elkaar vragen stellen. Dick vertelde de verhalen van vroeger, toen die nog onder Michels werkten. ADO na hoe die dam veranderd is toch in De Heer? In de loop der tijd. Maar toen hij nog een jonge coach was, zeg maar de leeftijd van Buijs. Hij vertelde, speelde ze met PSV 1 Groningen uit en dan kwam Peter Hoekstra kwam naartoe. En die saaie trainer mag ik na afloop misschien hier blijven.

[00:39:47]

Nou zo, dan had ik natuurlijk zo gesneeuwd zoals ie dan toen was. Nou ja, mijn ouders zijn intussen 20 jaar getrouwd en er is een feestje. Dan zou ik eventueel kunnen doen. Maar jij bent toch niet getrouwd? We gaan met mij terug. Ja, die jongen moest dan helemaal terug naar Eindhoven en dan weer naar Groningen. En nu vraagt hij zich natuurlijk ook af waarom je dat zo heeft gedaan. Maar hij vertelde dat ook met Michels te maken, want die man is natuurlijk opgevoed door Michels.

[00:40:08]

Ja, acht jaar lang en Michels altijd een keertje. John van t Schip gezegd voor zo'n interland. Ik geloof in Portugal of zoiets. V. Ging z'n vrouw bevallen en ging die ook naar de winkels toe. Van ja. En ja, ik wil de geboorte van een van mijn huppeldepup, m'n kind ofzo. Hoe zou jij dan bevallen? Engels gezegd? Ja, ze was natuurlijk een andere tijd. Ja, nee, dat klopt inderdaad. Het is heel goed, maar eigenlijk heel knap van advocaten die op die leeftijd dat een beetje hebben weten los te laten als je er zelf in opgevoed bent.

[00:40:35]

Ik heb daar toen ook heel wat gemerkt toen ik bij Feyenoord zo met dat elftal mee trok. Wat je wel niet begin jaren of die halverwege de jaren negentig. En je weet daar verder niet zoveel van. Kom je erachter hoe belangrijk die hele lullige dingen in die binnen die cultuur zijn? Wij hebben voor een keer ook al over gehad. Juiste kleding aan bij het ontbijt, je bril niet laten liggen? Ja, dat sowieso. Nee, maar dat is meer de categorie dat je je ja voetbalhumor, maar meer van waar?

[00:40:57]

Euh, wat er belangrijk is in uw zoon is al genoeg in zo'n groep. Ja dus dat de jonge spelers vooral niet vergeten dat zij degene zijn die de zwaarste koffers uit de spelersbus halen. Ja, maar dat Geert Meijer dat daar een soort als een soort havik naar zitten kijken. En daar wordt gewoon heel veel ook aan opgehangen. Weet je wel? Nou, dan deugt je mentaliteit kennelijk niet. En nee, daar zitten ja dat voetbal hangt. Maar dat is heel snel veranderd.

[00:41:19]

Kan ik je wel zeggen. Ja ja, want een paar jaar later, toen was Verbeek trainer tijdens het trainingskamp in Turkije. Als ik ze moeten, zaten al die jonge spelers keurig met koptelefoons in de bussen en riep Patrick Lodewijks snel eens vast met die koffers te zeulen hadden.

[00:41:32]

Was dat dat was wat ja of met zo'n spel? Kaarten op zoek dienen naar iemand die nog weet hoe je moet klaverjassen? Wie wil de klaverjassen? Zaten ze allemaal met die koptelefoons boven op de PlayStation? Ja, dat is een hele snelle veranderingen geweest. Ja. Helemaal schijtziek van dat klaverjassen altijd. Ik hou er de man niet van. Ik weet niet eens hoe het moet. Wat je ook vindt, er geen reet op. Hou je nu van nakaarten?

[00:41:49]

Zelfs zonde van de tijd. Het is echt leuk. Leuk leuks wat er daarna met zo'n voetbalploeg naar China ofzo. En euh lekker ze heerlijk. Urenlang kaartje man man, urenlang kaart.

[00:41:59]

En dan velen denken eindelijk nee, dan kan ik zelfs zijn, want die kon ik niet met die gasten lullen. Weet je wel, want ze waren thuis. Een kaartje kan je toch lullen? Nee, nee, want zaten ze met elkaar? Allemaal die onbegrijpelijke codetaal over dat stompzinnige kaartje met elkaar je afzeiken enzo, als leukste wat er is. Urenlang kaarten in zo'n trainingskamp.

[00:42:14]

En dan kwam je en waren we dan eindelijk naar zee. Zevenenveertig uur, want gingen natuurlijk altijd een Feyenoord met z'n zesenvijftig tussenstops in.

[00:42:21]

Was nooit en was nooit rechtstreeks in je. Euh, de Akropolis kreeg je te zien. Dat scheelt weer duizenden euro. Schilderen twee 12:50 en dan in het gangpad. Weet je? Ik dacht van uit het vliegtuig. Ik heb me nou anderhalve dag in een vliegtuig gezeten, maar in het gangpad en hield dan. Ik zeg maar wat. Kees van Wonderen. Die hield aan zijn hand zo omhoog. Die fungeerde als tafeltje. En dan Van Gastel en al die andere gasten, die konden ze door kaarten.

[00:42:43]

En dan zou de trap af, al door kaarten door de douane. Ja, helemaal gek van de meest gekke dingen. Koffers neerzetten, tassen waar ze op konden rusten.

[00:42:51]

Ja ja, ja. Maar ja, nu zitten ze met die koptelefoon op jou.

[00:42:55]

Nou, dan wordt de wordt weer gekaart nu tegenwoordig. Want dat vroeg ik voor de kom die Linsen toevallig op. Oh ja, dat t bij Feyenoord dat dit. Naar zijn hand, want euh. Het is wel niet zo dat dit bij de club niet aanzien hoe de wet gewoon weer gekaart. Ja, Neder-Saksen moeten breedtes horen. Bridts voor die oudere spelers? Ja, want zolang we maar gekaart wordt dan langere kijk.

[00:43:13]

Een club heeft pas problemen als ze niet meer gekaart. En bij Feyenoord wordt er nog gekaart. Dus dat is iets selman aan vast te houden? Nee, maar Denni Buijs is een leuke gozer. Echt een leuke gozer. Phocas ook een Feyenoord verleden. Ja, wat was die al best wel uitgesproken. Ja, dat klopt. Hebben we eigen mening als uitgesproken? Maar hij?

[00:43:30]

Ik vond ook goed dat die laat zei van dat het zelf fout had gedaan. Hoe vaak hoor je dat een trainer dat nog zeggen? Want dat zij die toch naar de wet? Is zeker gezegd hebben. Ik heb het fout gedaan in LA en de spelers hebben wij nooit. Deed ie dat ook om spelers in bescherming te nemen? Ja, slim, hartstikke goed hoor. Oh ja, hij zal echt zichzelf als.

[00:43:46]

Als trainer. Dat begint natuurlijk ook allemaal wel mee. Ja en we en was ook al lachen toen ie binnenkwam zei Dick. Nou Denni, welkom. Kijk even goed rond. Kan je al wennen? Ja ja zeg. Leuk nou ja, het zou wel hartstikke leuk zijn.

[00:43:57]

En waar was dat gesprek dan in de Kuip, bij Feyenoord in de Tweede Kamer? Leuk, want ik was ze één keer per week voorlijn voor de wedstrijd zitten, want ze zitten natuurlijk op 1908. Jaja, maar dat is nog zo na zo'n Twains kamer met allemaal van die leren stoelen en natuurlijk cultus.

[00:44:11]

En alles als tegenover de oude kleedkamer, boven erboven, boven het hoekje, helemaal achterin achterin. Dat was dan.

[00:44:19]

Daar zaten natuurlijk vroeger Van Bronckhorst en nouja naast. Ja, dat was mijn oude kantoor, want die John schotelden heeft mij nog eens een keer voor een verhaal voor de Volkskrant meegenomen. Dan moeten we langs allemaal plekken. Toen zijn we naar de Kuip gegaan, zijn we naar binnen gegaan en toen zat die van ons daar te zeiken. Ik kwam binnen, zegt hij. Je zit achter mijn bureau mauve. Ja, nee, precies. Daar zat ik altijd.

[00:44:38]

Er was een interview met jou toen ja. Dat je boek ga een boek uitgebracht als je wat te verkopen. Ja. Moest ik dan? Ja, tuurlijk. De moeilijke de Volkskrant foto denkt het wel een beetje. Anders dan een beetje moeilijk kijken zou in. Ja, ik kan me nog geen bal op. Nou ik, ik. Ik heb. Ik kijk in t begin. Maakt natuurlijk helemaal alle basis foutjes. Pim was eerder. Moest ik voor de Volkskrant iets schrijven?

[00:45:00]

Echt? In de jaren negentig ofzo. En dan heb je natuurlijk de fout gemaakt om met een bal aan je voet in de Kuip te gaan staan. Daar moet je nooit, maar dan moet je nooit doen.

[00:45:07]

Je zag er ook totaal belachelijk uit. Is een dikke man met bril, dan staat een balletje hoog te houden in een leeg stadion waar Van Hanegem heeft gevoetbald. Nee, niet doen, niet doen. Maar goed, dat wist ik toen al niet. Nu weet ik dat ja ook ervaring. Is allemaal Harings vak. Ja nee zwaaien. Net als de trainersschap. Ik weet nog dat ik voor de eerst me in. In maar misschien.

[00:45:25]

Ik ga me nou zelf nou denken herhalen. Maar goed, kan mij het schelen dat ik voor t eerst met de spelersbus mee moest in het buitenland. En ja, niemand vertelt natuurlijk wat is. Het is ook allemaal ongeschreven wetten, codes en dat ik bij binnenkomst dag van nou ja, ik ga gewoon achter de chauffeur zitten. Dus zeg Semer waar overal ter wereld. O, kijk je naar Tanzania tegen Sierra Leone? Als de spelersbus aankomt, zie je achter de chauffeur zitten trainen.

[00:45:47]

Daar ging ik zitten en toen kwam Van Hanegem binnen. Het was zo handig te weten ja.

[00:45:51]

En die ging doen maar duidelijk maken dat ik op zijn stoel zat.

[00:45:54]

Ja, dat zijn allemaal dingen. Die moet je dan maar voor één keer doen. Maar zo leert de wet te kennen van de jungle. Ja, precies, ja. Hij kerstshow.

[00:46:03]

Ja, zeker een kerstshow. Dus we moeten maar euh. Iemand die we voor de rubriek Jala met Mario kunnen bellen denk ik vandaag in kerstsfeer. Ja, en met Mario zelf mag je natuurlijk de vraag hoe die kerst gaat vieren zijn, want die van Feyenoord vind.

[00:46:18]

Ja nu gelul van de Feyenoord watcher en de bestsellerauteur. Het is tijd voor iemand die er kennis van zaken heeft.

[00:46:30]

Ja, hallo met Mario. Hallo, daar is ie. Hallo Barris? Nee is eigen rubriek hoor.

[00:46:39]

Goedemorgen morgen!

[00:46:43]

Ja, we hadden terwijl het is. Dat is de Dik Voor Mekaar kerstspecial. En wie kunnen we dan beter bellen in z'n eigen rubriek dan Mario? In deze kersttijd? Jamoye? Ja, toch niet de kerst. Nou ja, ga wel. Wat ga je doen? Nou, ik blijf lekker thuis. Ja ja, er niet veel anders te doen. Nee en gek is dat. Ja, ik spring Hill.

[00:47:07]

Maar goed, herinner u Calama.

[00:47:09]

Ja toch bnm afgenomen. Ben je normaal wel fan van kerst?

[00:47:12]

Wie het normaal wel leuk als het als er geen corona is of je hebt in het derde Belg met Smiling hebt gezien. Mijn ouders leven allebei nog een Sneijders binnen te doen. Ja, maar nu er selectief gezelschap. Ja ja, dus dan moet je gaan kiezen per dagen. Ja, na elke dag iemand komen als mijn moeder, de andere dame Baader en de dag erna met mijn zoon en dochter. Ja joh. Het is niet anders zijn. We er maar een jaar?

[00:47:42]

Ja. Feestje.

[00:47:44]

Maar je hebt toch zeker wel een paar paar goede wijnen klaarliggen. Die liggen al klaar. Ja, daar hoef ik me geen zorgen om te maken, toch? Hij maakt daarmee een Picqueur ligt op de oplegger.

[00:47:55]

Als ik nou zag reinigde. Als ik nou sacharine voor met kerst wat ik niet uitsluit, dan weet ik wel dat ik. Jouw remedie heb om op slag weer vrolijk te zijn, dan ga ik effe kijken naar het filmpje wat ik laatst op Twitter voorbij zag komen.

[00:48:08]

Dat jij dat hard blok in die uitgooi.

[00:48:13]

Dat ga ik ook nog in onze een van onze andere top rubrieken. Ga ik dat filmpje nog even aanbevelen aan de mensen als het echt niet meer ziet zitten? Moet je verdienen?

[00:48:20]

Kijk in het leuke was. Ik weet niet hoe ook niet het artwork in Gent trok. Dus je gooit een houtblok erin en dat valt zijn recht naar beneden. Maar voorlopig hebben wij duizend euro schade ornamentele haar hele gebeuren. Er was toch lachen als het een tram blijft er heel, heel rustig honderden van Gaxa mooi zijn. Dat niet zo erg in de plooi, in de plooi, in de plooi. Niet anders.

[00:48:43]

Naar aanleiding van dat soort dingen doe je de bedoeling morgen nog wat. Wat is herbekijk? Morgen mag ik naar ADO? ADO Zwolle? Ja, bestraft dan wie iets gedaan?

[00:48:54]

Ja, zo ziet het er wel naar uit. Is scoren allebei heel weinig. PEC Zwolle Excelsior mogen doen is nu echt ongelooflijk bepaald. Ook hier kunnen aardig voetballen. Maar ja, je kennis goede doelen weghalen. Want Nimbus. Nee, dat is geen grote western. Maar aan de andere kant is dat ook wel weer leuk.

[00:49:12]

Het is ook zo en dan staat voor allebei toch wat op het spel. En zeker voor een cadeau zeker? Maar jij vind het sowieso leuk. Je vindt toch elke wedstrijd waar naartoe gaat? Is toch Incofin hertog?

[00:49:20]

Ik vind het echt een genot. Om maar om in dit stadion. Ook al is het zonder publiek. Maar ja, voetbal is toch wel mijn passie. En als je dan naar dit soort wedstrijd kan gaan? Ja, wel beter wordt beoordeeld. En opzich mogen er heel veel supporters die dat ook graag zo. Tuurlijk is ook zo.

[00:49:38]

Als je van de onbeveiligde Arnstein had gezien ja ik pijnlijk kijken zonder. Nou recordbank ik aan Plieger. Ja maar geweldig hebben toch voornamelijk gedaan bij die club?

[00:49:48]

Ja maar los daarvan, hoe vond je dat ze het axpo dat wat ze deden?

[00:49:51]

Zeker wel ja ja, maar dan wel een beetje bang voor een nieuw systeem gespeeld. En je hebt het niet zo vaak. En dan kan dan ook tegen een ploeg als Vitesse die dat wel gewend is natuurlijk gewoon faliekant mis gaan. Maar ik moet eerst wel blijven zoeken, maar de twee daarop ja hadden er wel wat meer verdiend gewonnen.

[00:50:10]

Dat vond ik ook ja, want wij hadden het net nog van voor over Jurgen zijn Linsen. Dat zijn toch de waar waar je dan over praat en wat er nou moet? Wat er dan moet gebeuren met die gasten om ze.

[00:50:21]

Het moet een spits halen, dat is wat ze moeten doen. En daar ben die namelijk schoolopbouwwerk Biemans. Zierikzee jongen, jongensinternaat op een onderwijs sport dan? Dat zou een een goed alternatief zijn om één speler erbij te halen, want het ontbreekt het natuurlijk gewoon aan een scorende spits. Bjarnason met goede wil en een waren die zijn. Maar iemand moet te weinig is om Feyenoord naar een een hoger niveau te tillen. Ja ja, je kan voetballen tot je een ons weegt jou wel wat lastig?

[00:50:52]

Dan moet je echt niet zo heel veel moeilijke wedstrijden.

[00:50:54]

Het is ook zo ja, dat geldt voor meerdere clubs. In de eredivisie een club in Londen en toch vrij makkelijk op hackten maar andere spelers maar middenvelders. Die ploegen maakten dit jaar dan toch elkaar. Kijk naar de spitspositie en dat is gewoon eerlijk zijn ook veel te weinig.

[00:51:11]

Maar kan je als trainer nou ook iets halen uit zo'n wedstrijden tegen Vitesse? Het feit dat je best wel kansen creëert, dat iedereen vooraf dacht na, dat wordt toch een hele lastige wedstrijd en dat had je het eigenlijk na dus de betere was. Heeft geeft dat ook vertrouwen richting de januarimaand? Als iedereen helemaal fit is ook.

[00:51:27]

Nouja bij PSV niet goed. Hendrikpark iedereen helemaal fit ex-minnaar loopt nog Kukushkin. Mis je Texeira naar die aanhingen Spijkenisser en verkijkt hemisfeer Berghuis. Die Mistiaen natuurlijk enorm. Dat is wel een jongen die goals kan maken en het verschil kan maken. Een paar jaar lang is de spoeling wel heel. Maar ik denk dat je vertrouwen kan halen. Met name uit laadpalen huren auto's sneller en dan ga je ook wel wat backup bancair spelen wat langer dan de lange bal. En dan moet het balletje net goed vallen.

[00:51:56]

Maar ik denk dat ingespeelde naar de mogelijkheden bibian. Hij had natuurlijk niet veel andere keus. Nou, Liroy kon, hij is gestart met die koekoek. Langer out. Maar na een hij een helpe op het podium toestaat heel praktisch aan alle kanten voorbijgelopen werd. Ja ja, zolang druipt boekenlijst. De Zeeuw met al denk ik dat Feyenoord naar zijn mogelijkheden heeft gepresteerd in de indertijd tot nu toe onder. Ik heb 26 werknemers in competitie. In de beker werd er ook nog wel een geweldig.

[00:52:27]

Ja ja, Zierikzee telde Casablancas. Ja.

[00:52:32]

Jij noemde het een goede naam voor de spitspositie. Maar Marthijn die? Die is eigenlijk alleen nog maar tevreden met één man. Dat is Pelle. Martijn is helemaal in de kamp. En ook Pelle. Wat vind jij dat ze aan de top staan als die kwam of niet?

[00:52:44]

Ik moet eerlijk zeggen Berckelaer bij de Chinese competitie niet heb gezien. Niets weinig ordine. Nee nee. De schoten worden gebruikt op onze wegen. Maar wie ik ook bijvoorbeeld heel goed op termijn wil, die wilde Dick al hebben natuurlijk.

[00:53:00]

Die wilde die al hebben in de vorige. In je mijngangen uit het is echt een Yakin in spelen kan van de zijkant spelen. Klopt ja. Zoals ik ken vond ik dat echt een uitstekende speler. Sterker nog, maar goed nieuws stond op het punt te komen. Lens haalt ze totaal in gepoot en toen werd die afgebeld. Dat is toch geen geld? Dus ja, dat is dat blijft het probleem. Vijfentwintigduizend probleem? Ja nou ja. En dan?

[00:53:25]

Ja, dan moet je maar afwachten wat er volgend jaar kan plaatsvinden. Plaats. Wat hen beloofd is en wat water kan bijverdienen, want dat er iets moet gebeuren. Dat is natuurlijk. Dat denk ik ook ja.

[00:53:38]

Ook Mario Geudens wens je een hele fijne kerst.

[00:53:42]

Jullie ook jongens. Veel plezier. Niet te veel. Niet te veel wijn, niet uit. We gaan zeker aan het werk. Natuurlijk is de paus katholiek. Sinds vorige week niet te veel wijn. Nee, zeker niet dom.

[00:54:00]

Ook niet. Terwijl je er ook steeds meer luisteraars en iedereen de luisteraars via een warm hart toedraagt.

[00:54:07]

Veel geluk jongen. Oké, maar toch snel uit jouw. Doei doei! Krijgt toch ook weer een warm gevoel? Tuurlijk.

[00:54:14]

Maar tijdens deze show toch vormen een Denisa van Mario. Wat was een gek? Gaat het gewoon door? We zullen die miljarden mensen in de steek laten. Zeker nu we in het toppunt van hun ellende. Dan zullen wij er mee ophouden. Nee, dat kan je niet nu mee. Juist nu moeten we volhouden. Dat hou ik er wel mooi op om naar fijner te kijken als het heel slecht wordt. Maar wij gaan gewoon door. Ga gewoon door.

[00:54:31]

Dan kijk ik toch weer, dan kijk je hem gewoon met een half oog. Sjoerd kan ook Desy weer wat doen. YouTube. Op één van die knopjes afgedrukt hoor. Als we naar een rubriek als jij dat wil, maar dan een keer. Wat zou je willen? Nu even niet doen.

[00:54:44]

Maar ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet? Bedenk je dan. Het leven is Moleneinde en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet schitterend.

[00:54:59]

Ja, nou ja, goed, ik zeg er verder niks meer over hé. Ik moet trouwens sowieso uitkijken wat ik zeg, want de vorige keren heb ik euh, hier iets gezegd over het boek waar ik mee bezig ben. Over Johan Derksen. Ja, en dat ik dat maar dat mevrouw de best zou Rita doen. Ja ja. En ik was nog niet thuis of de telefoon ging of de story hing aan de lijn. Bij mevrouw de best wel.

[00:55:16]

Een Richter wil alles van alles van weten hoe dat zat met dat boek.

[00:55:20]

Dus we moeten uitkijken, want ook door de roddelpers mag je niet zeggen hoe de Gossip Journal is. Die houden ons in de gaten. Er is toch alleen maar goed? Ja ja, nee, maar dat je het weet. En nou ja, van alles verteld. Ja, zelfs als jongens verzinnen ze het wel, anders verzinnen ze het wel. Dansen? Nee, kijk maar. Dat is dan ook zo. Moet ze een foto bij. Dat jij hierover die meent loopt.

[00:55:41]

En met de beelden met de mestcellen, met de besten aan de schrijfster. Daarnaast dat jaar precies uit de heup geschoten. Ja, ja, ja, zeggen wat je wel achter z'n plantenbak. B. B. In principe zou dat niet voor Sjoerd zijn, dat je. Want je wordt zo lullig mogelijk altijd gefotografeerd dat je echt als een debiel uitziet. Dat die zetten ze dat alleen die. Die gasten schieten nog vanuit dat vanuit een prullenbak. En Sjoerd doet het gewoon niet.

[00:56:00]

Ja, heb je een foto gemaakt? Je wilt eigenlijk alleen maar gelijk hebben. Nog niet eens gemerkt en haar ouders stiekem? Ja ja nee joh.

[00:56:07]

Maar kijk, dan weet je wat t is met die euh, met die ik heb het beste kan je doen zoals René van der Gijp. Ik zat er ooit een keer bij René thuis en toen ging de telefoon. Dan moest ie helemaal opstaan van de bank naar die telefoon lopen. Dat vond hij al heel hinderlijk. De man die op. En toen was er dus iemand van. Niet van de Story, maar van de party. Of weet ik wel één van die één van die bladen die jij hebt.

[00:56:25]

En die had ook weer één of ander krankzinnig verhaal waar die een quote bij wilden. En toen hoorde ik René zeggen een beetje me op de Spica zeg. Weet je wat het is? Aureus, laten we voor één ding afspreken. Schrijf jij nou gewoon alles wat je wil over mij? Jij mag gewoon over mij schrijven wat je wil. Als je het niet weet verzin je het gewoon. Als je een quote nodig hebt, maak hem gewoon zelf alleen.

[00:56:44]

Doe maar n plezier. Bel mij gewoon niet. Weet je wel, want dan moet ik helemaal opstaan van die bank. Ik zat net naar West Bromwich Albion darkest om verder te kijken, dus verzin het gewoon. En daarna is en dan? Ja, want zo was het opgelost.

[00:56:55]

Mij niet bellen, mij niet bellen. Daar zou hij hartstikke goed en schrijf schrijf. Leef je uit? Weet je wel. Dus dat?

[00:57:01]

Misschien is dat ook een tip voor al die duizenden journalisten die niet zitten te luisteren naar hen. Dus ook kunnen schrijven over ons wat wat ze willen. Over jou ook toch maar over jouw privé laat. Je hebt niet eens een privéleven. Daar heb ik. Heb ik zeker wel een privéleven. Ja ja, ik heb wel een privéleven. Maar dat wil je vandaag niks over kwijt. Het valt niks over te zeggen. Is het zo? Zitten we met z'n allen thuis?

[00:57:20]

Nu dus ja, ja en nee. Maar goed, jij hebt helemaal niet gemerkt dat euh, d'r is voor jou geen verschil tussen quarantaine en je gewone leven. Ja dus wel kan het gewoon. Maar mijn vrouw zit thuis en met mijn dochter ook. Dus dat is wel zeker een verschil. Ja ja, maar geef mij even, want normaal zit dan aan je dochter en je vrouw thuis. Allemaal als mijn dochter school en en zit mijn vrouw op haar werk en bij de benzinepompen gehakt staafde, zit ik gewoon thuis.

[00:57:40]

Ik weet dat de thee truttige op zo'n zinnetje te broeden.

[00:57:44]

Dat toch wel met die ganzen, dat niet gewoon met die euh. Wat te denken van mij? Kan ik er nou mooier op schrijven? Nee, nee hoor. Korte drie woorden zinnetjes. Ja, tuurlijk. Simpel houden is duidelijk dat we het mooi vinden. Laten we aan jou over. Hebben we de woordenboeken? Nee, maar jij bent toch geen jij? Ben echt een euh foursome jongen die vergroeid is met wat ze vroeger een Tandy noemden. Zoon en zoon kom.

[00:58:08]

En dan de hele dag met die vingertjes over die toetsenbord.

[00:58:10]

Twee vingertjes, twee vingers, twee vingertjes. Ja en ik tik vrij hard. Die klacht krijg ik altijd, maar nu even niet. En ja, nu even niet. Nou, ik ben uitgepraat, of we nu even niet, want dit is dit. Deze rubriek heeft zich ontpopt tot de ideale rubriek, namelijk ik hoefde al heel weinig te doen. Nu hoef ik helemaal niets meer te doen. Maar we hebben dus een superfan in. Waar wordt die Barendregt waren?

[00:58:30]

In Baarn woont nog vader.

[00:58:32]

Ja, en die voorziet ons van allerlei hele degelijke tips. Mag ik wel zeggen. Dus tips ook goeie tips. Want euh, nou onthulde jij.

[00:58:39]

Maar jij kwam mee. Hij kwam daarmee Ma-Kalambay en jij gaf het aan mij door. Willem vanaf 14 uur even wat. Vannacht om een heel krachtige draaiboom draaiboek. Maar ik had het al lang doorgegeven dat je misschien even de moeite kon nemen om toch tv te kijken, want dat had ik dus gisteren. Gisteren had ik dat gisteren gedaan en toen om één uur s nachts, kwam jij met de dreiging.

[00:58:58]

Dus het was ik kan niks te.

[00:59:00]

Het draaiboek had ik aan de telefoon van Fijnje s middags. En toen zei die van euh, die er ook een trouwe luisteraar door zei die van euh, ga je nog urla? Ga ga je nog opnemen morgen? Ik zeg ja tuurlijk, we kunnen die mensen niet in de steek laten. En dan loopt de economie echt in de soep.

[00:59:12]

Precies. En toen zei die en heb je al een draaiboek. Dus die was er ook al mee bezig. Ik zeg nou wat denk je zelf? Het was natuurlijk niet één uur s nachts komt er geen draaiboek. Maar goed, mooiers dan wel. Je stuurt dat draaiboek. Daar hoor ik morgenochtend wel nog vijf minuten later. Ping! Da's heel gek he.

[00:59:27]

Want de man heb je er mee en hoor je gewoon soms drie dates naar de voetballen. Je hoort drie dagen niks en je stuurt s nachts om één uur wat de camping. Ik ben er s nachts op m'n best. Dat geef ik eerlijk toe. Ja, ik ben en ik ben. Ik voer ook op 1 social media en op app gebied en ontmoedigingsbeleid. Het is altijd afwachten. Ik ben een soort, de sorteerregels, die altijd afwachten wat je krijgt.

[00:59:48]

Het ene moment schiet ik m in de kruising, maar m vaker schiet ik m zo rechtstreeks P3 op.

[00:59:53]

Ja, dat kan gemoeid zijn. Gisteren was ik om een uur. Ja, ik zat toch maar eenmaal scherp. Nog helemaal scherp.

[00:59:58]

Ja, zeker weten. En we hebben nog niet eens in gekeken draaiboek zoals een verkijken vandaag godsdienstlessen, exercitie, dat draaiboek. Anyway, dag Willem Ivo Niehe ontmoet Willem van Hanegem.

[01:00:10]

Ja, Ivo Niehe heeft de bij het afscheid van Willem van Hanegem een euh ja, een hoe mooi noemen en programma een documentaire over een gemaakt naar jij omschreven als sloot televisie. Dat vind ik een understatement. Het was een soort, sloot Televisión in slowmotion afgedraaid. Het was werkelijk niet om door te komen, zo langdradig. Maar je ziet toch wel mooie dingen. Je ziet schitterende dingen, want Van Hanegem is gewoon Van Hanegem. Maar Ivo Niehe is ook gewoon Ionië avant la lettre.

[01:00:37]

Dus. Ja, dat zijn toch twee Meerlo? Dat zijn toch twee van die wereld die mekaar dan treffen? Ja ja. En die totale zouteloze vragen waarmee dat allemaal wordt ingeleid.

[01:00:46]

Zou Willem dus dit is het huis waar je bent opgegroeid?

[01:00:49]

Ja, dit is dus het huis waar ik ben opgegroeid. Ja dus hier woonde je nou waar je woont. Ik zo gaat dat maar weet je wel. En van die totaal oninteressante beelden erbij. Maar ook wel weer heel leuk om naar te kijken, maar gaf ook een mooi tijdsbeeld mee. Wat vond jij het mooist daarin wat te zijn? Hij volgt eigenlijk Van Hanegem een beetje in aanloop naar zijn afscheidswedstrijd. Ja, wij gaan toch beelden van die wedstrijd.

[01:01:10]

Nog de laatste van Willem. En dan zie je dat zo. Ja, wat vond ik ervan? Ik heb het beeld terug in de tijd gewoon. Dat vind ik mooi. Willen met die aap vond ik ook mooi.

[01:01:19]

Ja, willen we even gewoon voor je gevoel anderhalf uur lang een aap op schoot en draait die aap en die aap uit ook een beetje terug?

[01:01:25]

En dan die Ivo Niehe. Die stem, die is dus helemaal niet gewoon helemaal niet verandert er niets is veranderd. Kapsel een kapsel is niet veranderd. Niks is vragers zijn niet veranderd en 37 jaar later is nog steeds hetzelfde. Da's toch maar ook een fenomeen natuurlijk.

[01:01:37]

Dus ja, ik vond eigenlijk het mooiste dat dat t. Dat zijn dus filmen. Hij gaat dus de naam Johan Cruijff, de grootste voetballer van de van zijn generatie gaat dus op weg naar z'n allerlaatste wedstrijd. En dan de lullig heid waarmee dat allemaal te gepaard gaat. Dus hij filmt Willem als ie wakker wordt. Volgens mij is dat echt jammer. Denk aan dat van dat rokers aan dat rokers hoesje waarmee dit de dag begint. Zou ik zeggen dat is echt.

[01:02:04]

Nou, dat is ook een schitterend toch? Dan een voetballer dat nog laat doen. Maar wij hadden het een tijdje geleden over Graham Taylor, die documentaire, en die laat zich ook eens in pyjama filmen. Maar Willem wordt dus echt wakker. Dan zie je m euh, zie hoe krom. Over de grootste inzet tandenpoetsen en dan geeft je Truus hem een kusje en dan gaat hij op weg naar zijn laatste allerlaatste wedstrijd. Dan zit je dus in een.

[01:02:24]

Nou, ik lijkt wel een Fiat Panda waar ie in zit. Een ongelooflijk lullig boodschappen wagentje met een sigaret is tussen zijn vingers op weg volledig op de tast en is al half blind. Is ie half blind? Ja, dat klopt volledig. Heeft de de lichten van andere auto's aan één hand aan de vangrail richting de kuip. En dan daar. Euh. Ook op de tast voetballen gewoon.

[01:02:42]

Ja nou gewoon. En dan nog de beste zijn en eigenlijk beste zijn. Maar hij zei dat echter dat de V was verteld. Maar ja, ook je had toch geen achterlichten van andere auto's? Reed die dan en dan hoopte die dat ie m ongeveer thuisprovincie niet naar Woudestein reden? Ja, dat ze wel naar de Kuip ging. Nee, maar ook in t veld he. Dat dat hij zei dat ie aan de aan het geluid van de bal kon horen met welke snelheid die ongeveer op een man kwam als Sjaak een Troostkermis speelde.

[01:03:05]

En dan was het heel hard. Ja ja, hij was toch geweldig? Ja natuurlijk. Daar ben je ook wel echt een geweldige voetballer geweest als je gewoon met uh, als je gewoon half blind nog 3 wedstrijden speelde.

[01:03:15]

Ja, dit is gewoon leuk voor. Dit is ie dus effe de commercie. Het is is ie niet zo. Zo is het. Ja, het is gewoon voor kerst leuk. Weet je wel, al die toch 2 kerstdagen toch geen reet te doen. Nou dat zeg je dit op de stream in je televisie en ga je lekker zo kijken naar hoe dat je in en in slowmotion voorbijtrekken. Helemaal die gekke jas weet je wel met zo'n leren jas en aardappelziekte?

[01:03:35]

Ja ja, het is toch mooi. En dan ga je langzaam in ieder geval niet met die stemmen. Dat op dat enthousiast.

[01:03:39]

Dat dat dat opgewekte ja, en ook die Møn informatie de hele tijd weet je wel, die D. Die man is gewoon een wandelende Wikipediapagina die dat met dat rare, met die rare intonatie naar een opgelepeld. Ja, die toch laatste is ook over gemaakt. Hoor je dat nog gezien? Bovendien met die Wopke Hoekstra, hoe dat dan allemaal in scène is gezet? Die staat daar met z'n vrouw en zoon in in de keuken Wopke en z'n vrouw. En euh.

[01:04:01]

Want ja, moet natuurlijk allemaal door zo'n euh PR machine, want dat ik allemaal ingestoken. En dan? En dan ze daar in de keuken met mekaar zwaait die deur open en daar staat Ivo. Ja. Of hij belt aan bij iemand. En dan hebben ze zei we hebben ze toevallig net die dag een microfoontje op gesprek. Heel toevallig en ze lopen. En het mooiste vind ik ook altijd. Er staat nooit iemand stil hè. Ze doen altijd en ze lopen altijd van niets naar nergens.

[01:04:23]

Ze beginnen gewoon in het wilde weg ergens heen te wandelen. Nergens heen meestal en een andere dan weer terug. Maar je kan er wel aan meewerken, want is natuurlijk altijd een warm bad. Ja ja en nee. Ik bedoel euh, die man heeft de laatste g. Wa was een of ander aanleiding voor waardoor ze lieten zien wie hij allemaal gesproken geïnterviewd heeft en bij wie niet thuis is geweest. Dus is niet normaal. Het is niet normaal. Dat is gewoon de hele geschiedenis van t entertainment, de televisie, de toneel, sport, alles bij mekaar.

[01:04:48]

Maar dat tot onze veertig jaar. Zo kan operaties op dezelfde manier en ook voor heel veel kijkers, dus dat is ook heel knap. Hij heeft gewoon een heel erg vast kijkerspubliek. Die mensen willen kennelijk constant hetzelfde als eigenlijk wat wij ook wij zijn eigenlijk de Iraniers van Van der Pol Goossen denk ik heb er heel veel mensen hebben al een beetje. Zo, dat is dat je zo'n beetje je haar net als Ivo, zo'n zoon van Booby Aurousseau net als eiwitrijk ontsloot, helemaal zo zwart maakte.

[01:05:10]

En als je gemaakt er dan een foto van Bobby Charlton van de poppenkast. En dan ga je daar. Nou dan ga je dit kijken met kerst. En dan ga je daarna door naar al die andere geweldige Van Hanegem dingen. Tuurlijk man, je klikt gewoon door. Van Hanegem op het WK 74. Nou weet je helemaal niet wat je ziet en die andere tijden sport he? Over Van Hanegem die ze hebben gemaakt. Wat is het een jaar of twee jaar geleden?

[01:05:30]

Ja, over de voetballer.

[01:05:31]

Die was ook geweldig, want dat vinden, dat is ook wel. Kijk, t is goed nu misschien de generatie op die denken van Hanegem. Dat is toch die hele knorrige man in die foute truien die daar een beetje op de televisie? Zit af te branden? Maar die komt er misschien helemaal niet. Hoe goed die was? Nou, als je dan naar die andere tijden dingen over Van Hanegem kijk dan euh. Dan ben je. Tweede kerstdag ben je wel even stil?

[01:05:53]

Ja, ik dacht dat het een fabeltje was. Ha dat euh, dat die spelers uit die generatie over heel de wereld bekend waren. Maar inderdaad, als je in Argentinie in de taxi stapt en je mag het nooit over taxichauffeurs hebben. Zeker niet in de verhalen natuurlijk. Maar het is gewoon echt zo. Ja, het is Cruijff, Van Hanegem en Neeskens dan ook nog bij dan. Ja, in Zuid-Amerika ook Amerika. Ja ja ja. Maar in Zuid-Amerika zijn ze wat je wil.

[01:06:15]

Daar heb je ook een reis. Ik kan ook iemand over Rijsbergen beginnen of zelfs over gaan.

[01:06:19]

Ja Arriaga, maar die gaan.

[01:06:20]

Ja ja, ja nee. Dat klopt. Ja dus dan merk je pas van wat een indruk dat toch heeft gemaakt. Ja joh, ik was toch met Willy van de Kerkhof in Brazilië de stofzuiger? Dat wisten ze gewoon. Nee ja, waar ik wil. Eerst ook een grap met Thijs Slegers. Eigenlijk moeten we thuis vragen. Hij werd ook de stofzuiger. Ik weet niet meer wat is een Spaanse stofzuiger? Zo noemden me ook deze week nou echt heel?

[01:06:41]

Nee, maar dat is echt heel groot. Inderdaad, dat klopt. Ja, die inpikte van die van die generatie. Dat klopt. Overal ter wereld. Willy en René weer zijn armé. Willy. Ja, je weet nooit helemaal zeker. Maar Van der Gijp zei toch dat is toch het bewijs dat twee niet meer weten dan nee. Ja, da's een grap van Theo Maassen en Theo Maassen dat het levende bewijs dat je niet beter wilde niet meer weten.

[01:07:00]

Dan is dat goed.

[01:07:01]

Ja, ongelooflijk aardige man vond ik het Lilli kijken of ja of nee. Leo Driessen heeft altijd in zijn radioshow, dus ook Toppop op de bek. Ging wel eens langs. Op zaterdagochtend heeft ie een rubriek Was het willen over een. En we gaan heeft u een citaat van euh, PSV weer verloren? Dan moet jij zeggen was het Willy Joffre? Was het Willy oversnijden? En dus eigenlijk van nou dat René nee was. Willy had tot 50 procent kans.

[01:07:26]

Rinus Israël heeft het altijd goed op een of andere manier. Een goeie rubriek, een leuke show op zaterdag, een grote parade, een goeie show. Johan Driessen. Die hadden vroeger altijd. De gimmick is dat je altijd die filmpjes inspreken voor Voetbal International? Ja. En er was altijd scheidsrechter Guga Burik, de man die overal de puntjes op zet. Altijd. En die werd er dan boos overal de pinkers op. Behalve op de Irie werd er een bosonen.

[01:07:48]

Ja, ja, scheidsrechters. Heerlijk. Ja, ik heb nou een vraag. Ik moet even toch naar een draaiboek durven? Mag ik niet te stellen? Nee, maar is nou in godsnaam dat draaiboek? Ik heb toch jou dat draaiboek gisteren gestuurd? Ja, ik ga nou niet meer kijken hoor.

[01:08:01]

Uw hele de hele tijd. De hele week word ik hinderlijk lastig gevallen door dit soort futiliteit berichtgeving. Kun je effe die dingen sturen die hij deze week heb geschreven over de club en Dick. Je hebt niks geschreven. Nee, je hebt niks geschreven. Nee dan is geschreven. Volgende keer weer ja, ik zit er op te wachten. Wel dit keer met de kerstballen Sjoerd en de mail God en de ja en de mouwen en de kerstballen.

[01:08:21]

Kerstballen is het los van elkaar. Zijn het niet meebo en kerstballen?

[01:08:24]

Nee, het is of of het is of mail of kerstballen. Dan de kerstballen. Ja, kerstballen, dat denk maar.

[01:08:29]

Bezette aardig de dik voor mekaar een podcast. Dit Feyenoord weet je nooit, weet je deze niet steeds is. Ja, de ring is gaan kijken. Als je nou echt professioneel ben, dat is niet voor niks. Het is zo ongelooflijk per se professioneel gemaakt door onze vriend, maar is stoken we onze naam toch nog effe genoemd hebben een vakman.

[01:08:50]

Dat is zeker een vakman. Maar die belletjes die die dure Ní niet voor niks zo lang op het eind. Dan kan jij dan met die zoetgevooisde voor zover stemkaart dus ook ingeleide. Jij moet dat netjes nemen af en jij komt er zo langzaam in. Ik moet dat. Dat dat stemmetje wel oproepen. Juist ja, zo effe koffie willen Sjoerd. Nou inderdaad, ik zal wel even bestellen. Gaan jullie even over? Goh, die zingende maarin.

[01:09:10]

Het antwoord op de vraag dit Feyenoord weet je? Weet je niet. Hier is uw quizmaster Martijn Krabbendam schitterend. En het antwoord op de vraag van vorige week was Peter Barentszee.

[01:09:21]

En die is wel een paar keer gaan adoptiewet. Michiel 7 tegen Stef Michils heeft gewonnen. Van harte gefeliciteerd. Stef Michielsen heeft de King gewonnen van een van Yau Yau.

[01:09:33]

Beter waren en wat was het Peter Basel, was het antwoord. Oh ja, ok. Dus we gaan even kijken of er nog ergens in een laagje nog een keer een King ligt ergens. Want ze gaan nu al heel hard. Dit wordt het eerst even door. Of zouden we zelf doen doen? We zouden eerst even naar de volgende vragen. Nee, ik wilde het protocol niet.

[01:09:49]

Nee, want we zitten. Ja, nu loopt de andere hond weg. Dan heb ik ook nog heb ik ook nog een bod voor hem worden. Ook die andere hond hebben we nog meegenomen. Okay, ik heb nu ja, ik heb stemmetje.

[01:10:01]

Weer heb ik er weer gevonden, maar ik zal dat nou weer gevonden. Hij oefen dit toch thuis ook wel? Dit kan toch niet? Dit is de diefstal. Niets is wel zo dat ik dat ik wel gewoon tanden braken. Fred Oster En zo terugkijken om de juiste intonatie te kunnen vinden. Daartoe zit jij toch wel van hem? Dames en heren, dames en heren. Is die vraag.

[01:10:20]

Nou, daar gaat ie komt ie. En ik zeg het toch. Maar het is niet. Het gaat niet over mij. Ik ben het niet. Het gaat dus over een ex-Feyenoord, maar dat is wel goed voor mij. Ik schaam me eigenlijk een beetje. Of ik schaamde, ruik ik een beetje voor, want hij is echt. Schaam ons er allemaal een beetje voor. Ik weet het, maar het is. Het moet ook gewoon deze doelgroep bedienen.

[01:10:35]

En ja, die vinden het gewoon leuk. Zeker nu met kerst. Om maar effe maar over na te denken, te puzzelen en dan tot het juiste antwoord te droomhuwelijk. Jong? Echt, het is zo moeilijk. Niks is te moeilijk als je maar je beste voordoet. Alles kan niemand. Je hebt Cristel Kneepkens. Hoe is gehoortest? Require noem je er ook één? Maar het zou wel mooi zijn als je bijvoorbeeld in de intonatie van van het stemmetje dat je dan toch een beetje weten in welk tijdperk we het moeten zoeken.

[01:10:57]

Dus dat je voor de jaren zeventig zeg maar toch een iets andere stem heb dan de jaren negentig vraag. Nee, dit is dit is toch vrij recent nog vrij recent? Het is vrij recent. Nou, dan gaat komt ie.

[01:11:07]

Ik debuteerde als invaller in Feyenoord 1 en kwam in het veld voor iemand waarvan zijn voornaam met dezelfde letter begint als de mijne. De andere aanvaller is gewoon zelf eens dezelfde vraag. Jij weet gewoon dat ik toch niet luistert. En dat is elke keer die hele Johannesen. Jurgen Nikolaev was de eerste patiënt.

[01:11:25]

Ja, die bestaan jou. Nou, ik weet zeker dat ie bestaat. Nog een keertje kunnen. Maar, want we zijn natuurlijk weer een geïnterpreteerde begint met een EIF.

[01:11:32]

Hoe laat vertrekt de trein uit Zwolle? En ja, welke kant?

[01:11:35]

Het was de butler met de kandelaar in de keuken komt ie. Ik debuteerde als invaller in Feyenoord 1 en kwam in het veld voor iemand waarvan zijn voornaam met dezelfde letter begint als de mijne. De andere Feyenoord invaller. Die wedstrijd heeft ook een voornaam die begint met dezelfde letter. Vorig seizoen speelde ik in het buitenland samen met een andere ex-Feyenoorder, waarvan zijn voornaam ook met diezelfde letter begint.

[01:11:58]

Het is wat het is, wat te doen toch?

[01:12:02]

Is drie keer dezelfde voordelen te zoeken. Drie keer dezelfde voorlaten, ook nog een keertje voor de. Want er zijn mensen die met pen en papier, want die wil natuurlijk gewoon per se dat die standaardwerk standaardwerk winnen wil het niet eens horen. Kijk, het is helemaal zal gereinigde. Nou, kom al op met die onzin. Ik zeg.

[01:12:16]

B. Ik debuteerde als invaller in Feyenoord 1 en kwam in het veld voor iemand waarvan zijn voornaam met dezelfde letter begint als de mijne. De andere invaller, die wedstrijd heeft ook een voornaam die begint met dezelfde letter. Vorig seizoen speelde ik in het buitenland samen met een andere ex-Feyenoorder, waarvan zijn voornaam ook met dezelfde letter begint. Dus een ex-Feyenoorder die vorig jaar nog in het buitenland speelde met een andere ex-vriendin. Zo kan je ook zoeken. Zie, het gaat om logisch denken.

[01:12:43]

Verbanden leggen. Daar gaat dan weet je als mooie verhalen is klinken.

[01:12:49]

Ja, heb je die nog gezien?

[01:12:49]

Maar de kinderen naar school, kinderen die goed bij je hoofd? Haha, nee, maar die is echt niet goed. Zegt niet goed. Nee. Nee. Maar dat is.

[01:12:58]

Ik heb zelf ook zijn zoon gezien in Indonesië. In China was dat toch. Nee, Indonesië was dat. In Jakarta was dat. Was de Indonesische politie, dat was toch dat was toch in dat? Euh, in die in in de IDY Tower dat? Dat is een persconferentie belegd Nederlands elftal wel, want wij zaten toen in Israël. Ja, laten we niet komen. Zaten we die kapot gek te maken? Ja, laten we zeggen koor, het is toch wat.

[01:13:19]

Die Loyen bemoeit zich werkelijk overal mee wat jij aan doen bij met die koptrio.

[01:13:23]

Niet eens akkoord dan heel stoer.

[01:13:25]

Nou ja, hij zat toen aan de andere kant van de wereld in Jakarta naar die flauwekul van hem te luisteren.

[01:13:30]

Hoe was dat toch met een met een weg trekkende Kees Jansma ofzo? Ja, nou, het was heel erg gewoon eigenlijk dat. Ja nou ja, ik moest er gewoon verschrikkelijk om lachen. Altijd om die man om die van Gaal bedoelt. Zal best wel goeie trainers zijn, maar je kan hij bij hem worden zoveel kwaliteiten toegedicht buiten het voetbalveld waar ik zo verschrikkelijk om moet lachen. Zijn didactische vermogens zijn euh, ik. Ik ben niet. Ik moet altijd ontzettend om lachen, dus ik zag hem bezig.

[01:13:53]

Ik had de hele discussie met Kees Jansma neer. Kees was toen perschef en die zei van ja, jij, jij, jij maakt ie. Louis van Gaal altijd zo'n belachelijk zeg nou. Hij gedraagt zich gewoon heel vaak belachelijk.

[01:14:03]

Ik schrijf gewoon op wat hij doet en dan krijg je een beetje discussie over toen. De volgende ochtend was ik er dus bij dat Loewie de training ging geven aan een paar kinderen schoolkinderen in Indonesië. Maar dat deed ie op een manier. En daar sprak de kinderen toe alsof ze op het punt stonden de de wereldbekerfinale te spelen. Dus daar stond die kinderen. Die waren gewoon dat totaal niet gewend. En opeens stond er een man met een heel rood hoofd zich helemaal gek te transpireren en tegen ze te schreeuwen dat ze op het juiste BEUC juist de baan moesten aanspelen enzo.

[01:14:35]

Maar goed. En dan werd het ontvangen. Nou ja, die kinderen die versta ik niet wat ze meemaakten en er na afloop moesten ze gingen ze hem bedanken. Dus gingen ze een handje geven. En t is in Azië, zoals in wel meer landen gebruikelijk dat je dan degene die een hand geeft, zeker als die ouder is niet aankijkt. Maar ja, wie wat je niet begrepen. Lowy wil gewoon echt heel Indonesië zich aan hem aanpassen. Dus die begon tegen de kinderen te schreeuwen dat ze moesten aankijken.

[01:14:57]

Totale mens principe ook.

[01:14:59]

India is en je hebt niet tegen die kinderen. Eentje ging daar huilen. Nou ja, ik schrijf dat allemaal. Maar kreeg jij nog een uitbrander van Louis?

[01:15:07]

Was het vooral Willem Vissers die het weer? En dan moest Willem Vissers krijgen in China een uitbrandden altijd? Ja, ja, ja, maar het was er echt goed. Ja, nog dicht na. Tenminste, die Queenie wil niet zeggen dichtbij, maar wel een aantal keer gevraagd als trainer van Feyenoord. Was dat een feest geweest of niet? Loewie in de Kuip? Geweldig. N groot totaal misverstand. Want als gewoon was dat dan worden verteld dat van Geel.

[01:15:28]

Van Geel heeft hem echt twee keer ja van Geel op twee keer gevraagd. Stel, ik sluit niet uit dat het hem ook gelukt. Ja natuurlijk, het zal best kunnen, maar het was wel een feest geweest elke week.

[01:15:36]

Ja en met triest erbij die me nou rustig moet houden. En dat was geweldig geweest.

[01:15:41]

Ja ja ja, voor weer een natte neus tussen mijn benen. En kijk eens ja, wat is er nou? Je hebt al een bod gehad. Dat mag.

[01:15:47]

Dan krijg ik ruzie met met je. Nou dat mag niet meer. Dan krijg je ruzie met je bazin. Nee, dat kan niet. Nee joh, die doen als normaal jong is. Ik kom dan meteen paparazzi met z'n camera.

[01:15:58]

Wat vind jij daar nou van? Van Uhm? Wat van Lowy met die schoolkinderen? Hoe kijk jij daar dan naar jou? Lachend ook? Ja, lachend ja. Want ja, iedereen denken dat uit het toneelstukje. Maar zo is dit dus gewoon. Hij is zo ja, je zou dus qua smaak ook weer niet kwalijk nemen. Neem je hem ook niet kwalijk. Nemen trouwens, maar niemand wat kwalijk dat de enige is wat er allemaal makkelijk. Ik verbaas me er altijd over dat het zo serieus wordt genomen dat het zo dat n.

[01:16:18]

Ja, er wordt opvallend belachelijk gemaakt. Bijvoorbeeld bij vjjy kan ie helemaal niks goed doen. Of het wordt net gedaan alsof het allemaal heel erg bijzonder is. Wat ie doet vind ik ook wel meevallen. Valt mee. Gewoon een goede trainer. Nou die succes heeft gekend, maar ook mislukkingen. Eigenlijk zoals iedere trainer. Ja, precies. En het is toch niet zo dat Frank de Boer nou op audiëntie moet bij Louis? Wat is dat voor onzin?

[01:16:38]

Ja betalen. Maar ja, laten we in godsnaam blij zijn dat die man er is. John H. Tuurlijk met dat rare. Jammer dat je ook niks meer doet, want het is toch altijd vermakelijk? Ja. Ja, overal worden Jaafar verschijnt, is tegelijk feest, da's waar. Ik zit er nog een. Euh. We hebben het vorige week over gehad en hier ligt ie van Didi tot caca. Michel van Egmond en Marcel van Roosmalen in Rio de Janeiro.

[01:17:02]

Wat doet het boekje?

[01:17:03]

Ja, nee. Iemand heeft voorgesteld als ik het me allemaal goed herinner. Maar S Skeeter Sjoerd weten we veel meer van hem. Volgens de situatie van de acties H.

[01:17:10]

En Van der Wal zeggen ja, valt mee dat er weer een slagroomtaart staat of iets anders van. Van de luisteraars van Paul. Foto's die niet wil of. Ik weet niet wat hij allemaal aan het doen is. Daar is van alles aan het aanjagen. En in ieder geval is die wel goed weer, jaagt Aanhoord van alles Agia de AENA. Maar het resultaat is gewoon een ietwat beduimeld meesterwerkje. Hier ligt weer hard gras. En die zijn toch de mooiste?

[01:17:30]

Ja, maar diegene die had volgens mij. Wat was het nou? Erik verder wil jeansbroeken. Ja natuurlijk. O ja, hij wilde dit gewoon ruilen. Nou, dat kan toch gejat boeken zat. Als we even goed zoeken tenminste.

[01:17:42]

Ik weet niet of ze in deze moesten veranderen. Je moest er iets mee doen voor het goede doel. Maar ja, ik bedoel we kunnen moeilijke 5 euro aan goede doelen geven. Nee, nee, nee dus. Zo wil je maar doen. Ja, gewoon. Maar ja, ik weet wel een goed doel.

[01:17:57]

Ik had ook een goed doel wat jij van voor de uitzending op vrijdag in het Feyenoord zullen je Gosen en bacillen. Jaja Robert Smith's ja, die is goed. Dus misschien zijn er wel mensen die uhm die geïnteresseerd zijn in het werk van Robert Smits. Zijn verhaal kort uitgelegd dat is een voormalig Feyenoord supporter die je ooit een keer in Brazilië is gekomen in de jaren 80 en euh, daar al die straatkinderen zag die daar op straat leven en lijm snuiven. En allemaal ellende meemaken.

[01:18:21]

De Jong heeft een soort brainwash gehad en die heeft besloten om alles wat hij had in Nederland te verkopen en zich daar te vestigen. Die is in een favela gaan wonen en die heeft zich. Die heeft eigelijk voorgenomen om zich in te zetten voor het lot van die kinderen en die kinderen uit de handen van die drugs bendes te houden. En dat slaagt die wonderwel in het echt wat neergezet. Ik ben er geweest, dus ik heb het gezien. Juist het WK toen in in in Rio in Brazilië.

[01:18:43]

Ja, dat is toch knap. Ze ontstaan als je daar door je leven aan wijd en zijd ontzettend knap. En ik ben vaak bij hem geweest in Brazilie en in ie is een jaar of vijftien geleden ofzo voor het eerst. En toen had ie in de school een voetbalclub je erbij en dat had ie Sparta genoemd. En toen zei ik van jou waarom noem je t spartelt? Ze zeiden jou Feyenoord, dat kan niemand uitspreken in Brazilie en dit heeft Sparta wel.

[01:19:04]

Dat heeft het tenminste toch nog iets Rotterdamsch. Maar nu is dus een nieuw nieuwe club al een tijdje en die heeft ie wel gewoon Feijenoord genoemd. En die spelen ook in in het rood wit Feyenoord.

[01:19:12]

Ja Feyenoord, Feyenoord, Sporting Clube Feijenoord en euh.

[01:19:17]

Nou ja uhm, als er nou iemand is die zegt ik ga dat goede doel steunen. Ik zal er zelf voor de kerst wat overmaken naar die gozer, anders sturen wij dit boek nou die precies persoon op zoiets. Doe het zelf ook nog een beetje toch? En onze kerst ratificatie? Zeker weten? Nee, maar dat kan er makkelijk af van dat honorarium wat ik krijg om elke week hier mee aanhangers. B. Je bent wel vergeet. Vanaf augustus ben je ACOM bezig.

[01:19:42]

Dus het is als je dat allemaal bij mekaar optelt lijkt dat misschien ook wel ergens voor op.

[01:19:46]

Nou, ik zal je zeggen als je t allemaal bij mekaar optelt lijkt er nog steeds nergens. Ja, maar daar doe je t in Japanse yen natuurlijk. En dan lijkt het ineens wel Doudou voor de mensjes. Doet het voor die mensen? Dat vind ik wel raar, maar het is gewoon een roeping. Ik ben het is gewoon een roeping. Pelle. Ja, het is een roep. Dan moet je te zien doen. Jij bent de Graziano Pelle van deze Fountains.

[01:20:02]

Ja, hoe staat het met de hit Voor dikke schut? Kunnen mensen nog insturen? Ja, ja, er zijn nog ontwikkelingen. We hebben de Hermus argumenten benadrukt. Gaan we? Ja, ja, nou ja, ik namens u. Sjoerd doet van alles namens ons en horen we dan nu, maar ik vind t allemaal prima chol mensen aanjagen.

[01:20:22]

Mensen beginnen al tegen mij van die Sjoerd. Waarom heeft ie geen microfoon?

[01:20:26]

Ik vind ook dat die microfoon moet. Ik kan denk ik, dan kan daar denk ik niet af. Qua budget zien we toch wel wat je eigenlijk wil.

[01:20:32]

Je een eigen microfoon natuurlijk. De zangeres heeft ook zijn charme.

[01:20:36]

Is de charme is eigenlijk nog van jou af blaffen en je niks terug. Dat zou je. Dat is wel de charme. Zou je op je visitekaartje kunnen overwegen om dat er op te zetten? Achter te laten? Niet? Nou ja, nee, tv dus. Hij heeft de charme dat ik niet te verstaan ben. Dat is wel een goeie zin voor op je papier.

[01:20:52]

Datzelfde geldt voor onze eigenlijk ook quite Churchills kritisch YouTube bv.

[01:20:56]

OK, dan laten we dat nog effe een weekje doorgaan. Jij nou ook benaderd door andere mensen die zeggen van ik wil met jou ook wel eens een podcast maken. Weet je hoeveel podcast die doet? Raymond doet ie de discreter ook is kiekte. Doet ie dus alles wat we hier vertellen dat brief niet door naar Reinilde en die gaan daar goede sier mee maken. Het kan je martelen zegt ie nog niks.

[01:21:13]

Als je wat weet ik n gewoon betrouwbaar. En we zijn toch blij met hem dat ie iedere week weer eens. Tuurlijk zullen ze het zelf moeten doen. Nee, dan was het al heel snel afgelopen. Deze show. We hebben nog een kerstboodschap van Peter Houtman aan Dressoir. O ja, kijk als als Kyan niet kan. M is n is er maar één man die het Feyenoord legioen het vuile publiek met een goed gevoel richting de kerstdagen kan sturen. Tuurlijk, en dat is de eenmalig een nationaal spielen.

[01:21:41]

Peter Houtman The Voice.

[01:21:43]

Hallo, beste mensen allemaal. Ondanks deze vervelende korona tijden willen jullie vanaf hier toch hele fijne, gezellige kerstdagen toewensen. En wat betreft het nieuwe jaar. Ja, heel gezondheid en geluk samen. En laten we hopen dat het dan ook weer wat meer dingen kunnen gaan doen. Heel veel mensen smachten bijvoorbeeld naar het bezoeken van de wedstrijden in de stadions. Nou, we gaan het afwachten voor wat betreft hier nu maar hartelijke groeten. En wie weet popping dodo.

[01:22:10]

Dit is wat je dit is. Dit is wat je nodig hebt. En dat is ook een want teken, want de skiet, de chatte die niet over de beelden, de bijziend. T Is niet dat dit aan elkaar geplakt zit, daar misschien nog een foutje in kunnen vinden. Ik heb geen enkel foutje kunnen vinden. Peter heeft het uitmuntend gedaan en vooral zijn afsluiter Doe Je Door geeft me toch een warm gevoel.

[01:22:29]

Nou, maar wel in ieder geval niet kringen.

[01:22:31]

Dus ja, dit lijkt me de beste afsluiting van die. We konden ons konden wensen van deze dik voor mekaar. Quiz me spécial. Misschien nog eventjes. En dan wensen wij iedereen toch een hele fijne kerstdagen. Prettige kerstdagen. We zijn gewoon volgende week haha. We zijn natuurlijk tuurlijk, we gaan gewoon door. Maar eerst aan de koffie of wat dan ook natte. Gaan van start op de voordeur van Euromast Deeply van Rozestraat. De parrott waarzeggerij is op de as van het stadhuis verlicht en de T-Bone witte bouwterreinen steunen Roper.

[01:23:24]

Het is feest in Haren. S Winters gena.

[01:23:30]

We blijven met zijn prachtige D'Arcy de tafel mooi gedekt.

[01:23:41]

De sneeuw bij onze voordeur ramen maar met een. De kerstverlichting in de straten van Luik, waarin Cera vervangen, eropaan dik de tassen vol met mensen die de school snel moree na de tegenvallende verkoop op.

[01:24:40]

Hij spreekt dan ook dat feest in harde stijl, waarbij we met Marco.

[01:24:55]

Een aantal meiden sneden bij voorkeur allemaal. Met Johnny Rotten verkrampen Newquay. De. De zei pleit voor een. Maria. Generaal.