Transcribe your podcast
[00:00:00]

Mafkezen, want al bij al doen. Het eerst door Pierre van Hooijdonk met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem hoor.

[00:00:22]

Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik nooit gezegd.

[00:00:39]

Dik voor mekaar fijne podcast aflevering 18. Het enige siervuurwerk wat dit jaar wel doorgaat met Skytrain wordt uiteraard de bestseller auteur en een special guest.

[00:00:49]

Dat George Clooney uit A van Rotterdam. Cor. Cor Pot Goedemiddag, ja hoor. De ochtend nog middag. Ik denk dat voor jou wel zo lekker weer. Die meent over je heen en weer. Want euh. Ik zag weer allerlei zaken die me bekend voorkwamen. En mag je dan de neiging een stapje naar links, stapje naar rechts.

[00:01:07]

Ik ben nou even bij Enol achter. Waar ben ik nog even gaan kijken of maar de nog stond. Nu staat nog steeds. Gelukkig maar toch. Ze hebben wel wat polders neer aan Angban pand te huur als ze zo doorgaat. Maar dat hebben ze bewust gedaan denk ik nog op andere horecabedrijven ook. Ja ja, het is ook een hele moeilijke tijd voor die mensen zeker. En wij zitten in een huismeester. Waar geld het precies hetzelfde verhaal.

[00:01:28]

Nou, maar het is mooi om een corryn zijn is m in een natuurlijke habitat te zien en absoluut soorten waar we aan zitten de boulevard décor pot. Dat is toch wel een hercor? Ja, zeker voor Massotte.

[00:01:38]

David Attenborough, die je ervan dit jaar in de jungle van die mensen bestudeert. Racecourse of het is een beetje. Afgelopen tijd was het alsof je over de over de Champs-Élysées loopt en de Arc de Triomf staat er opeens niet. Ja, we hebben hier gewoon De Meent en Kör. Dat is n. En dat ik dat hele plaatje is compleet.

[00:01:55]

Nou moet ik die zaken nog even open en dan zijn we weer gewoon en dan is alles weer bij het oude. Jullie dichten maar wel heel wat complimenten toe. Ja, maar dat kan ook verdiend als soleren. Vandaar dat de Duitsers snel nee, daar hebben we nog nooit meegemaakt. Jezelf zelf. Dat heb jij in 30 jaar horeca bezoek helemaal zelf op eigen kracht afgedwongen. En dan moet je ze iets om trots op te zijn. Dat ben ik zeker.

[00:02:13]

Dat was hier voor Lasko hoor, want we gaan nog even door met de actualiteit beginnen. Spits Ja, ik was al verrast kijken. Had die naam al eens een keertje voorbij horen komen. Maar ik. Gisteren hoorde ik het eigenlijk voor het eerst. Of ik las en eigenlijk voor het eerst. En toen? Toen heb ik Dick gebeld. Ja, dat klopt. Maar mag jij daar dan niet bij zitten? Als ze die videobeelden bekijken, vragen ze of ik heb die video.

[00:02:32]

Ik heb wel video, maar we hebben meerdere mensen bekeken, dus dan gaat er een stuk of vijf, zes voorbij. En dan ja, op een gegeven maken zijn keuzes. Ja en was jij dan?

[00:02:40]

Was jij enthousiast over de beelden die je toen had gezien en vond ik het niet. Niet slecht? Nee, maar het zijn de zat er wel gevaarlijk, want die beelden zijn altijd de beste beelden die je kan krijgen. En euh, alle foute dingen die. Die zie je niet. Ze is altijd blijven als altijd het risico vind ik. Maar maar wat. Wat beviel je toen je die beelden zag? Nou, hij is al een echte punts speler, dus sterk euh.

[00:03:02]

Hebben we zo'n redelijk balvaardige vond ik. Ja, het is en dat is zo'n persoonlijkheid om te zien. Ja dus dat vond ik wel goed. En hij scoorde op die onthief filmpjesronde wel goals. Dus dat is toch vaak krijg je dat soort filmpjes wel te zien? Ha ja, want je krijgt alleen maar de goeie dingen te zien. Slechte dingen zie je niet. Hadden ze het er vanaf? Dus dan moet je goed kijken en heel veel kijken.

[00:03:21]

En je hebt de scouting, ze a euh apparaat of een aantal scouts natuurlijk ook wel een idee hebben van wie wie je in huis haalt. Ja, maar ik weet niet of hij wint. Dat heeft niet zo'n hele grote scouting. Nee, niet meer he. Nee, nee, t is wat. Wat? Wat ingekort. Maar dat zal de komende tijd ook wel weer gaan gaan veranderen en dat dan een hele grote prioriteit moet worden voor Feyenoord om een hele goede scoutingsapparaat te hebben.

[00:03:40]

Zoiets als alshet heeft ha dat ja, die hebben daar nooit op bezuinigd. En dat is toch denken voor een club als Feijenoord is heel belangrijk. Heel belangrijk, alleen goed in dit geval. Je moet ik een half jaar overbruggen. Ja, en dan komt natuurlijk uit het netwerk van van agenten kom je natuurlijk op op. Op dit soort spelers wat ik zeg maar zoo gratis. Vaak heb je al een oliebol genomen. Ik heb een heerlijke oliebol genomen, dat is juist een beetje vet.

[00:04:00]

Maar ik kan het hebben, want ik had.

[00:04:03]

Ik had nog niet gegeten vanmorgen. Een beetje vet, dus ik ben bvva. Ben wel aan de lijn. Dat zeg je expres natuurlijk. Dit zijn de beste oliebollen uit de regio Hoeksche Waard. Deze zijn van de Zoe van Hart in Vlaanderen. Het is een heerlijke oliebol, maar is alle oliebollen staat toch een beetje vet, want ze worden ook in t vet gebakken. Zo wordt dit vet gebakken, maak ik. Ik heb. Ik heb ze opgehaald.

[00:04:19]

Is heel schoolwet. Dat waren nooit ze ook zo'n vet gezien. Het zijn de beste oliebol. Gaat eindelijk die regio ook even proberen, want het ligt te liggen. Wat kan tussendoor zo liggen dan waar het kan? En je moet wel fit zijn he, want n 1 januari beginnen.

[00:04:31]

Ik ben al topfit, maar jij wordt niet getest. Ik word ook getest ja. Getest op Carlone, maar toch niet zo'n fysieke test. Als die moeten rijden moet ik ze niet te veel meer aan doen. Want ik heb dus ook een nieuwe knie, een nieuwe heup heb. Alles is Nieuw-Buinen zat. Dat heeft ook zijn sporen achtergelaten. Maar wat ik moet doen, dat kan ik nog steeds heel goed. Daar worden ze. Daar waren we toch ook niet bang verkort?

[00:04:52]

Hij mag die spits jullie. Je vond dat je er wel een spits bij kon kon gebruiken toch?

[00:04:56]

Nou ja, we hebben natuurlijk probleem met ze. Kijk, dit kon natuurlijk allemaal een beetje raar over nu omdat de Linzer ineens drie keer scoort in de wedstrijd en Heerenveen maar is natuurlijk in feite geen centrumspits. Is meer een linker vrije rol links. En ja, Jürgen is heel vaak geblesseerd, dus dat is natuurlijk wel een probleem.

[00:05:13]

Ja, ik denk niet dat dat je Junckers zou ook een plezier doet nu met de komst van iemand anders. Een bliksemafleider. Iemand die misschien de druk een beetje bij me weghaalt. Was dat dan niet ook een probleempje bij Junker zijn?

[00:05:23]

Ja, ik kan in zijn innerlijk kijken, maar ik kan me voorstellen dat het me ook wel eens een beetje zo tot in zat wordt. Iedere keer die blessures en bij het minste geringste stapje links een stapje rechts spiertje weer vertrekt. En ja, dat is voor die jongen ook heel wat. De Zulen J. Jaber zelfs spits geweest kort Haarlem en v.v. Natuurlijk zo'n euh, je hebt die positie gespeeld. Heb je ook wel zo'n periode gehad dat je gewoon een hele tijd niet en niet scoorde?

[00:05:49]

We hebben nog nooit gehoord. Ik blijf wel te scoren.

[00:05:51]

Blijft altijd scoren. Maar toch ook wel eens twee wedstrijden op rij niet op. Tuurlijk ha ha, dat is ook zo. Maar ik was ook niet zo'n topspitsen. Ik was het gevoel als je niet scoort is dat.

[00:06:01]

Want wat doet dat dan met een spits? Ja, da's vervelend te rijden. Ja, dat hangt er. Ieder persoon is die reageert anders op de N. Die gaat ermee zitten en de ander heeft er maling aan. Ik denk na de voorronde keer dan maak ik hem wel en dat is zo. Ja dus ook een beetje psychologie en de n kan daar wel mee omgaan, het andere niet.

[00:06:18]

En kan jij daar nog iets in betekenen? Bij Jurgens en ik bedoel is dat iets uit dezelfde school.

[00:06:23]

Dat is nu al in een vergevorderd stadium. Hij is natuurlijk na z'n 1 kampioenschap en de topscorerstitel is ie 1 is is ie natuurlijk heel traag gelanceerd geraakt en is nooit meer de oude Jurgen zullen worden. Ja, en hij moet eerlijk zijn, hij traint heel hard en hij was topfit of hij is topfit. Dus wat dat betreft zou het eigenlijk moeten kunnen dat ie weer terugkomt. Maar goed, dat is aan hem en niet aan ons. Nou, het is toch apart en dat is toch eigenlijk geen verklaring voor hoe dat kan?

[00:06:47]

Je kent er ook geen verklaring voor, maar niemand volgens mij en niemand en hijzelf misschien ook niet. Nou ja, zelf heeft ie natuurlijk van alles geprobeerd en is ie weer. Was het vegetarisch eten, eerder naar bed slapen monitoren alles. Als je te vet uit ziet er heel veel uit, want dat was de hele voorbereiding mee gedaan. Dus wat dat betreft de hype. O ja, eigenlijk niks aan het toeval overgelaten voor hemzelf. Dus dan is het wel een hard gelag.

[00:07:13]

Als je dan toch weer bij het minst geringste weer kleinere zuurtjes kan zijn. Maar kleine blessures alleen dat zijn weer blessures van 2 3 4 weken. Dat zal dus wel lastig. Nou ja, misschien, want wat Michael zegt dat ie wat in de luwte. Want ja, zo'n prater komt in eerste instantie natuurlijk. Ik neem aan dat als ie fit genoeg is, dat dat dat Advocaat om zal gaan gaan gebruiken. Als je het toch niet uit. Uit bij Nazareners te halen.

[00:07:36]

Neem nou als je de foto's zag de beelden. Dan had ie n olie bolletje te veel genomen. Of blijkt dat nou maar zo nog niet had heb ik wel gelezen, maar dat moeten we maar ervaren als iets. Als een gespeelt van deze week, altijd als invaller. Arsenal als invaller. Nou ja, je bent natuurlijk niet zomaar in de één of andere boerenlul. Als je hier even pleiten de Boca Juniors veilig gespeeld hebben natuurlijk niet zo. Zou echt wel wat.

[00:07:56]

São Paulo heeft ie gestemd? Nero? Euh ja, vijf interlands. Argentijnse halfzuilen. Katholieke kantons. Iets kunnen niet. Dat lijkt me wel gescoord in die Libertadores finale. Twee keer ja dus ja dan is hetgene inderdaad. Euh en het is.

[00:08:10]

Het is wel wat ik wilde. Het is bedoelt. Hij had er moeite mee om de jongetjes op te stellen die nog geen ervaring hadden en nog niet het lichaam hadden voor de eredivisie. Dat is ook zo. Nou, hij heeft ervaring. Hij heeft ook zo'n hele gemene baard. Ik bedoel, ik kom niet een jongetje. Dat komt inderdaad ook. Je kunt eerder een ouwe dikke man. Nee, dat niet omdat ie beter gaat. Wel een. Daar komt wel een serieuze gast die je iets hebt meegemaakt.

[00:08:30]

Die hij zal niet onder de indruk raken van wat dan ook in Nederland. Kan wel niet onder de indruk denken.

[00:08:35]

Nee, deze speler Sparta uit die de spits hij waardig. Dan moet je op. Kunstgras heeft de beschaving nog nooit gespeeld. Kern hetzelfde probleem als je dat ook met Zanussi doen. Ja ja, maar ik nou wel. Lijkt me ook niet teveel van onder de indruk. Nee joh, dat is ook wel lekker dat. Daarom past die wel bij deze noodgreep natuurlijk. Er is helemaal geen tijd meer om te wennen of te doen, dus dat scheelt wel.

[00:08:55]

Hij heeft al eerder in Europa gespeeld. Hij is een volwassen man in Oslo en weet wat hij kan doen.

[00:09:00]

Maar ja, hij weet ook dat er weer een eind aan komt. Dus. Ik denk niet dat het iemand is die door heimwee zal worden gekweld. Heeft u nog een landgenoot met ervaring? Denk ik ook ja. Nee, dat denk ik ook. Ja, maar ik kan. Het is de eredivisie hoor. Dus ja, kan zomaar zijn dat dit niet omdat die de 15.

[00:09:15]

Iedere spits in het buitenland zie hier en in een goede competitie in Nederland komt en je hebt daar niet veel gescoord. Ga je Nederlands wel veel scoren, want je kandidatuur? Je krijgt hier veel meer vrijheid dan in buitenland. Dat klopt ook. Maar ik wilde net zeggen groot niet dat die op die Mitroglou lijkt. Ja EXB, spelen van de spits van PSV laten ze nou volgens mij iets minder helpen, want dan heb ik altijd een beetje moeite mee had met een voetballer met een baard Houssiau hele lange baard te denken.

[00:09:43]

Vind je nou? Wat vind je ongeveer? Want wat vind jij? Wat vind dat? Moet ook een beetje vergissen? De. Barry Hulshoff. Haar ouders zijn alweer een andere kant op. Nou, dat was dan ook een baard. Ja, maar we konden. Dat komt omdat door de jeugdraad. Woning rood. Weet je wat voor jou een mooie baard was? Een beetje. Ik hou mij je weetjes zoals drank hoort en wat je tegenwoordig ziet op.

[00:10:02]

Jan, Joost van Gangelen, baard. Nou zoiets? Ja, maar dan ook. Ja, vind ik dan. Vind ik dan nog wel een beetje stoer.

[00:10:08]

Ja ja, zo'n lange baard dan. De kerkelijke leer van de doelen die je hebt toch? Want die had toch al een hele man waren? Of die Pascal Bosschaart die hij van z'n baard had. Een baard die het onderzoek van gehaald. Oh ja, ja ja, dat vind ik. Dat vind ik in feite mannen met baarden. Dat is voor iedereen persoonlijk hoor. Nou nou, maar daar zit ik trouwens al helemaal niks.

[00:10:23]

Ja, en een baard en een oorbel. Tja, na de wedstrijd die er wel af en toe eens wat je erbij. Nou, dat heeft ie ook zat. Ha die onze Argentijnse vriend. Nou, ik zag helemaal ingekleurd. Maar een paar redelijke blaadjes. Ja ja goed, je weet nooit hoe zoiets uitpakt natuurlijk he. En euh ja ja, maar spits erbij en een uur en een redelijk fitte selectie is altijd goed voor de concurrentie.

[00:10:45]

En De Leeuw?

[00:10:46]

Dik moet m wel opstellen. Nu ja, als dat. Nee, maar ook als die niet goed genoeg is. Hij heeft er een half jaar lopen zeuren maar aan het hoofd van Arnesen en die heeft eindelijk de knip opengetrokken. Nou komt er een ouwe, een ouwe ervaren spits. En nou gaat maar gaat ie me opstellen ook dat kan niet anders. Gaat zeggen tegen een ja of tuurlijk, daarom zit je ook hier doorgegeven. Als doorgeefluik naar de grote schuif.

[00:11:05]

Ik ga wel eens door, maar ik neem aan dat ie wel luistert trouwens die Dick Advocaat, want zo hoor ik niks gestampte in vanmiddag. Zou onverstandig zijn om niet te luisteren. Niks schakeltje in denkt ie. Is dat nou een assistent die ik?

[00:11:14]

Een aantal heb ik helemaal geen toestemming voor gegeven. Ha ha, je bent oud en wijs genoeg.

[00:11:18]

Toch hoop ik toch dat ze dat melden waar je bij Dick normaal? Nee, daar heb ik normaal eigenlijk wel bij de media, bij Raymond samenwonen als ze wat is. Maar ik heb het al jaren niet gedaan omdat heel goed afgesproken had dat ik toch niet veel over mijn man zou zeggen. Dus ja, maar jij kwam hier aanlopen over nu over de meent gooien. Zag dat de huismeester open was. Ik ben gewoon naar binnen. Je was niet te houden.

[00:11:36]

Je was net als Desie één van mijn favoriete zaken hier. Dus dan euh, ja, dan moet je naar binnen toe. Nou, het is al gauw jouw favoriete zaak natuurlijk. Wat dat betreft ook als die in mijn ogen is.

[00:11:45]

Ik hoor is het wel een goed signaal. Vind je dat fijn dat nu toch een spits haalt? Je kunt ook zeggen van euh, we zingen het uit met deze selectie.

[00:11:51]

Dan vind je dat Arnesen het doet. Vind ik een goed signaal. Ja nou vind ik wel. We moeten wel ergens voor strijden nog he. Het is niet zo dat we de competitie moeten laten lopen. We hebben nog alle kansen waar de hogere positie. We hebben alle kans op Europees voetbal voor de beker nog. Dus ja, we zullen toch aan de bak moeten. En dan Kuitenbrouwer. Beter doen we dan met een brede selectie, want het probleem is natuurlijk bij ons in het begin, want zowel geweest als bij een te smalle selectie hadden de voorbereiding met 12 spelers spelen en dan in Duitsland 2 wedstrijden Borussia Dortmund en 1.

[00:12:21]

Op een dag Bielefeld op een dag. Ja, dat kan normaal gesproken niet. Dat is goed. Is goed afgelopen, maar het is wel een heel gevaarlijk huis met dit. Met dat ze op zo op z'n longen wat tijd kost heeft ook niet meegedaan. Die was gelijk bij spelers die binnenkwamen met lichte blessures of niet helemaal Villard.

[00:12:37]

Dat is ook zo. En dat is natuurlijk voor een club als waar. Dat kan dat eigenlijk niet? Nee, en dat is nu gelukkig hersteld, want we hebben nu al een redelijke grote selectie. Als tijdelijk iedereen weer terug is dan. Dan heb ik er alle vertrouwen in dat we nog wel het één en ander gaan presteren. Maar hoe vind je nou dat er naar? Kijk, jij zit daar op de B of op de tribune? Ik zou op de bank, maar je zit op de tribune, je banken op de bank gezeten.

[00:12:59]

Gelijk winnen. Maak je een paar keer op de bank met Fortuna uit toch? Euh ja, toen zat je op de bank.

[00:13:05]

Echt zo. Dat klopt. We was vooral bij de PewDiePie Isolation ze zoals John de Wolf was. Er was met griep wel een griep. Ja, klopt, want een griep? Ja, maar ik moet eerlijk zeggen joh. Ik vind dat prima, want ik heb jarenlang met Dick op de bank gezeten en de Jason is. John is een icoon van Feyenoord. Dat was een afspraak en een prettige visie. Die neemt de plaats over van City Bakkati en die zat ook op de bank.

[00:13:28]

Nou en ik vind het prima op die we op de tribune te zitten. Ik heb zo'n oortje in en als ik het dan wel doorgeeft aan de lokkertje vettiger, niet zo binnen. Ik kan dat dan doorgeven. Maar het feit dat jullie het bij Fortuna omdraaiden heb je toch ook wel tegen dik gezegd dat het er ook mee te maken had dat jij op die bank zat? Toch wel ja natuurlijk. Dat heb ik wel eens horen fluisteren. Dat begrijp je wel.

[00:13:44]

Je hebt toch wel?

[00:13:45]

Zei mijn vertrek? Kan ik me opeens herinneren? Ik ben wel eens bij Kör geweest voor voe Voetbal International. Volgens mij vertel jij een keer verhaal Jan. Jij moest dat ik een keer van Dick overnemen in een uitwedstrijd en in Rusland een verhaal. Vladivostok kan je vertellen. Hoe zat dat nou precies? Nee, dikwijls net geopereerd aan zijn neus en die mocht ie vliegen. Want dat is de druk komt op z'n neus. Dus ik moest naar Uhm, ik moest naar Vladivostok.

[00:14:07]

Nou, dat is echt een reis van 9 uur en 7 7 uur tijdsverschil tussen de zegt ze al een 9 uur vliegen. Ja, een aardig stukje hoor. Helemaal wij in Zuid-Korea. Uh China.

[00:14:18]

Dus we gaan daar naartoe naar. Behielden de Sint-Petersburg. Tijd aan dus alles. En we gaan daar spelen en samen bij de rust met 0 1 voor. En dat was al bijzonder, want grote clubs Spartak Moskou is kadi hadden daar verloren door en ook door de jetlag. H&M en nou? 01 En dan gaan de kleedkamer in. In de rust gaat de telefoon. Dus ik pak die telefoon en ik kijk zo titelmuziek. Dick Advocaat zal die verhalen bekijken.

[00:14:43]

En natuurlijk dat gaat. Ja, dus zat ze thuis of zat er spelers te kijken. Dus ik. Neen, dat kan niet waar zijn. Dus ik drukte me gewoon in, druk we gewoon uit de weg en de tweede helft. En dan verder spelen en ik dus ook een wissel. Maar ik weet niet meer wat hoor. En we winnen met 0 2. Nou prima toch? Dus ik ik terug en euh in Sint-Petersburg dus met Dick. Ik denk van nou leuker.

[00:15:09]

Die Dick zal dat wel leuk vinden om te kijken hoe dat flikken. Dat ik. Dat t. Tot ik die telefoon 100 genomen voor een wissel losliet. Ja, ik zeg Dirk, effe één ding zeg jij wel lekker veel vertrouwen. Maar ik zeg ik heb zelfs een diploma als jij hoor.

[00:15:25]

Toen zeiden ja ja, dan bent u wel gelijk. En dan heeft u wel humor. En dan?

[00:15:29]

Ja, vond u wel leuk, maar even heel kort terug. Kort dat je die situatie begin van het seizoen. Tijdens de voorbereiding. Nou, dan heb je natuurlijk een lastige aanloop gehad met die smalle selectie. Wat we net vertelden spelers die later op alle fit binnenkwamen. Als je dan nu kijkt in de. In de korte winterstop die we hebben. Sta je vijf punten achter op Ajax en vier op PSV. Toch is er heel veel kritiek, ook op 1 op Feyenoord.

[00:15:50]

Hoe kijk je daar nou naar dan? Nou, ik. Ik kijk naar met stomme verbazing naar hem, want ik vind het helemaal nergens op slaan. We hebben heel veel problemen gehad. Zeker in de voorbereiding al met een hele kleine selectie. We spelen heel realistisch voetbal voor hetgeen we hebben. Aan spelersmateriaal vind ik dat. Daar is dikke een meester in. Ik moet eerlijk zeggen dat fantastisch hoe die dat doet, hoe die ook motiveert hoe die UDI in de voorbereiding spitsen houdt.

[00:16:13]

Dat vind ik echt wel een heel hoog niveau. En dan denk ik vooral daar zijn de journalisten. Uhm, en die gaan roepen ja, hij mag geen spelers weten. Dat hoor ik dan.

[00:16:25]

We denken van jou, dan snap je er echt helemaal niks van. In de top maak je geen spelers meer beter. Dan moet je zorgen dat je elftal beter functioneert of gaat functioneren naar de kwaliteiten die ze hebben he. Dus ja, dan denk ik dan kan ik me zo over lopen opwinden. Dat denk van hoe kan je zo iets doms zeggen?

[00:16:40]

En dan heb je gisteren toevallig naar hoe heet het programma waar jij in die vakjes zit op het box zakje? Wat je met kerst? Ja, hoe heet het programma nou op voetbal? Praat gekeken?

[00:16:48]

Niet gezien? Oh, wat wel niet doen hoor. Maar ik had de andere dingen would be Vater maar steunen mij. Nou nou ja, de kerstdagen net achter de rug. Je bent er alleen maar thuis geweest. Heb je nou niks meer te vertellen thuis? Net zoals wij? Nou, ik heb heel veel te vertellen. Maar het was heel gezellig. Moet ik zeggen. Ja, Cor heeft thuis de broek aan, maar Fatima bepaalt welke.

[00:17:09]

Nou, het is haar mysterieuzer. Die Dinagat kijk ik vaak gewoon. Heb je naar voetbal praat gekregen? En dan krijg ik een heel verhaal over Fatima dat dat de triggert. Maar het komt erop neer dat Cor wel wilde kijken, maar die mocht nou uiteindelijk gaan kijken wat ik wil, want ze gaat zij in de slaapkamer liggen en dan raken in de kamer kijken. Dus dat maakt helemaal niet uit. Ik kan kijken wat zit er heel vaak naar voetbal te kijken?

[00:17:25]

En dan gaat ze lekker naar de Kamer. Zo is en dan kan ze lekker filmpje kijken. Netflix. Maar je hebt wel gekeken.

[00:17:31]

Ikke keek ikke te zappen en dan zat daar weer in, zei ze.

[00:17:35]

In zo'n speciaal kerst vakje was het nou heel gezellig, maar jij verdedigde.

[00:17:39]

Jij bent zo ongeveer de enige die ja, jij slaat je de goede hand. Verdedigt Feyenoord echt h? Ze zien jou ook als een soort euh. Ik heb wel het imago van dat ik tegen de club ben natuurlijk. Maar nee, je weet je, je moet gewoon naar de feiten kijken en naar en wat Cornets zegt. Dat is natuurlijk gewoon zo. Als je naar PSV kijkt. Die halen een linksback voor acht miljoen. Die halen een middenvelder uit Frankrijk vooral voor 8 miljoen die hem halen.

[00:18:00]

Gutste op de valreep nog even binnen te halen. Twee keepers? Die hebben malen nog. Die hebben qua bakpao nog vier talen. Hebben ze nog? Nou, Ajax had Anthony voor 17 miljoen kudos die vijand eigenlijk wilden hebben, maar konden ze niet betalen? Ja en Feyenoord haalt t Diemers voor minder dan een miljoen. En Linse transfervrij? Ja, dat vertelt toch het hele verhaal? En als je dan een jaar lang ongeslagen blijft en je bent in de winterstop in het spoor van Ajax en PSV.

[00:18:25]

Dat is het geweldige Ajax en het fantastische PSV. Ja nou, dan vind ik dat wel best een compliment waard. Nou, dat vind ik ook en daarom ben ik het. Er wordt zoveel onrecht aangedaan, zoveel onzin verteld. Ook door sommige collega's van jullie waarvan ik denk van Dario. Hoe bestaat het dat je zulke domme dingen kan zeggen? Je kan je niet inleven in wat er allemaal gebeurt bij ons. Dat is best een hoop, een hoop gebeurd.

[00:18:47]

En als ik dan zie wat voor prestaties dan geleverd worden, vind ik dat echt een topprestatie. Misschien nog wel beter dan Ajax. Die hebben gewoon wat miljoenen gekocht. PSV wil miljoenen is vrij op de beste aanval van Nederland. Hoe gaat ik daarmee om? Want die zal zich daar ook rustig aan de rust terug. Rustig. Is een stuk rustiger dan. Ja misschien. V Fretensis nog wel? Ja hoor, maar hij is echt een studie.

[00:19:07]

Ja ja, want 10 jaar 10 jaar geleden was dit heel anders en dat was je zo volledig aan.

[00:19:12]

Maar hij is nu echt een stuk rustiger en zeggen geweldige humor he? Dan weet je ook wel zeker. Nou ja, echt.

[00:19:18]

Nee hoor. Hij is wat dat betreft. Hij is ontspannen geworden, is heel ontspannen geworden. We hebben we wat laat de onzin. Heb je gewoon naar z'n zin.

[00:19:26]

Hij weet ook dat er toch één van z'n laatste verschuift. De laatste. Maar over N. Van der Laan denkt n na laatste geel op zijn ene laatste die opdit denk ik. Ja, je weet het niet.

[00:19:36]

Euh, land waar een club gaat die echt niemand neemt. Het gekke is quarto jij met met euh. Nou laten we gewoon even beginnen bij het begin. Dat prima aardig. Jij kende Dick van de cursus misschien oppakken en je bij.

[00:19:47]

We kennen mekaar toch tegen elkaar gespeeld hebben? Hij speelde toen bij US Roda JC en hij ging naar Roda JC. Ik ging naar EnBW. Zelfde jaar. Ja, en toen hebben we tegen elkaar gespeeld. Overigens heb ik gescoord toch toen de eerste wedstrijd niet meegedaan bleek dus later en de tweede wedstrijd wel. Maar dat euh, dat help ik hem nog wel herinneren.

[00:20:07]

Dat hij zegt ik heb nooit tegen hem gescoord. Ja, maar dat is natuurlijk wel. Hij zegt van niet. Nou, ik zeg van wel en wee bij Roda 4 1. Dus scoorde ik de vierde goal, wonnen met en met rust nog met een soort Chakkar.

[00:20:18]

Dat dan maar Vermant. Want ik ben niet of er een Wikipedia pagina bestaat. Complot. Maar je zou het met iemand die drie eredivisiewedstrijden Marra. Misschien staat er iets wokb best te doen. Bovendien weet je al je domproost uit je hoofd. Nou, heel wel Vrije Buitenkamp en Frank Kramer. En toen? En ik speelde ook toen Frank Kramer kwam net net overleden. Helaas. Ja ja, uhm. Maar daar kennen jullie elkaar. Kennen elkaar al met, maar zijn we niet echt contact.

[00:20:42]

En toen hebben we contact gehad op de cursus de coaches betaald voetbal. Al een hele tijd weer niet. En toen wij niet. En toen kwam ik. Toen ging ik voor de KWB. Want ik was toen eigenlijk docent in en bondscoach. Eventjes voor twee wedstrijden in Suriname en toen kon het postkantoor Suriname geweest waar je wedstrijden nog steeds ongeslagen tegen Aruba 0 2 en 2 0. Gewoon de enige bondscoach van Suriname die ongeslagen zijn. Sterke spelers opgeroepen via de radio dan.

[00:21:09]

Maar de volgende dag op de training waren de tien afwezig van gisteren. Dit is Cor Pot. Deze speeldag biedt de bond, werd er via de radio werd opgeroepen. Haha, geweldig radio. Niet aan het justicia, maar ik. Ik was toen gevraagd door P. Via Pim Verbeek en Guus Hiddink om een wedstrijd van Amerika te analyseren. Italie, Amerika in Catania en op Sicilië. Nou, dat heb ik gedaan. En toen vroeg de KNVB hoe die hadden dat gehoord.

[00:21:34]

Of ik een extra Davids of een extra cd wilde meenemen voor Dick, want die was toen en manager bij Glasgow Rangers en bondscoach bij. Nou, dat is bondscoach geworden.

[00:21:44]

En toen kwam ik terug vanuit Catania en ik loop op Schiphol en Biloba tegen Luif Dick. Nou, dat was echt een heel raar moment, maar dat is wel een heel bepalend moment geworden. Maar voor mijn carrière sowieso. En hij was toen met Bert van Lingen.

[00:21:58]

En toen kon ik hem kwijt die je die dvd serie bedankte. En hij zei wat doe je nu? Nou ja, ik zit in Suriname. Geef die cursussen met Roze Schouwenaar oud speler. Misschien zeg je dat dan al. Dat is echt wel een hele leuke gozer ook. En euh. Ik zeg maar. Ik wil wel graag terug, want ik heb een gezin hier en vind het toch wel ver weg huisonderwijs dat ik ga kijken. Als ik wat kan vinden bij de KNVB hoor je dan hoor je van mij.

[00:22:23]

Nou, dat zal ik al meer gehoord van andere coaches?

[00:22:25]

Ga geen namen noemen, maar een week later werd ik gebeld in een Surinamer en aan de lijn naar Ziggo. Als je in Nederland bent. 1 geef even een seintje, dan heb ik misschien wat voor. Nou, ik kan die week daarop terug. Nou, op vrijdag daar naartoe naar Zeist zat. Het hele college zat daar en toen zijn ze naar. Je kan hoofdcast van NL zelfs geworden. Euh docent. Omdat ik natuurlijk de achtergrond heb ook. En je krijgt een elftal Sonja's goed intresse.

[00:22:53]

Het geld interesseert me helemaal niet. Ik denk ik zeg gewoon goed en ik zie het wel. Je weet toch dat het redelijk betaald en het is sowieso gewoon zo zijn dat je gewoon.

[00:23:02]

En zo is het. Zo is de. Zo is het eindelijk opgestart. Ja, en toen hebben we twee jaar gewerkt. Toen ging hij weg. Toen ging hij naar een watchdog Gladbach.

[00:23:12]

Met Pim en ik zat toen. Toen met Marco van Basten. Met toen de bondscoach heb. Ik hoop dat er twee jaar mee gewerkt. En toen belde die job. Toen was ik net gescheiden van van Carla van Manen van Ajax en toen belde Job op Baseggio. Hebben zin om mee te gaan. Zo ja, is goed, maar ik heb hoe. Ik vroeg niet eens waar naartoe. Dat is goed gaan wel mee. Koffer alweer gepakt. Die was al ingepakt bijna.

[00:23:33]

Ging heel snel met verlinken. Die had wat. Een operatie aan de heup of die kon niet mee. En toen dacht ie van naam met die pot en bij. Bij prima gewerkt. Dus gaan we. Dat is echt zo. Is het gegaan? Ja en euh. Na toewijzen. Toen na rust nog. Maar toen moest ik eerst alleen. Ja, want dik dik zat met Zuid-Korea op het WK. Jij ging aan de slag als euh, als als trainer van Zenit.

[00:23:52]

Ongeveer drie weken maand bent toen Hood nog alleen op trainingskamp gaan. Dan wil ik een historisch verhaal. Toen belde ik meteen hoor. Nou ja, iedere dag hadden we contact, maar ik ging het. Ik denk dat je Russisch. Heb je altijd die kadaverdiscipline gehad? Ik ga ze een beetje lossen. Probeer te maken dat trainer was van Rusland en de trainer met een nooit trainen ja. En dan gingen we even golven. Leuk trainen en s avonds even naar barretje toe met z'n allen.

[00:24:15]

De Russen wisten niet wat ze meemaakten. Maar Dick bij en ik zit in die bar was natuurlijk Persona 3 zwaar ziek. Ja, ik zit. Ik ben even met de jongens en verder uitgegraven. Was wat drinken je immers zo debuten er zo snel mogelijk terug? Nou ik weer terug naar die gast. Jij denkt dat geheelonthouder die denkt met een stelletje Russen in een bar gaan zitten. Daar kunnen we beter. Kan beter niet doen. Nee. Wat wel?

[00:24:39]

Maar waarom klinkt het? Het klikte dus tussen jullie? Jullie werken goed samen. Waarom klikte tussen jullie? Want je zou zeggen in heel veel opzichten zijn jullie misschien wel wat tegenpolen. Ja, maar ik zeg we alles regelen. Ja, als ik het ergens niet mee eens ben, zeg ik het. En ik denk dat dat beter is dan dat. Je ben je daar één van de weinigen in, wou je zeggen. Dat denk ik wel. Nou ja, jij weet ze.

[00:24:57]

Waarom is dat niet zo kort dat? Ja, dik is natuurlijk. Zoals die is dus natuurlijk heel euh, bevlogen en ook heel gedisciplineerd. Die zit het liefst stuk in z'n hotel, waar allerlei dvd's terug te bekijken. Videobeelden. Maar jij trok hem een beetje uit dat hotel? Ha daar. En dat Sint-Petersburg om te laten zien dat het ook wel een stad is waar je best wel wat kan beleven. Kijk, hij zei heel vaak tegen mij. Kijk naar dit stadion niet komen nooit meer bij iedere wedstrijd en na iedere wedstrijd zouden dat.

[00:25:21]

Maar dat werd op een gegeven moment. Wordt dat wel vervelend natuurlijk, want ik denk vooral ja, het is mijn kans om toch wat geld te verdienen. En dat ging best goed daar in het begin. Niet wat alleen maar gelijk gespeeld in en is dat zeiden die dat we Saadiq stopten naast eens mee, want de wil hier gewoon zitten. We hebben vandaag nog zin, maar jij moet dan gaan we een keertje wat ze linse gaan. Dus ik heb dan ook iedere keer meegetrokken als heerlijk weer was in de zomer.

[00:25:43]

Ze ging op een terrasje zitten, daar plots ook een leuk alleen. Hij is niet zo'n type zoals ik. Ik hou van hij een uurtje en ik van 3 uur s morgens. En dan kan jij ook het hele terras. En dat heel snel. Vooral vrouwelijke. Maar op een gegeven moment ging prediken ook wel beter. De resultaten werden beter. Hij kon zijn hand een beetje naar het Elser zetten, dus dat ging steeds beter. En toen en toen gingen we voor euh, Europees voetbal.

[00:26:06]

We waren vijfde geworden. Moesten we echt de allereerste ronde in de derde voorronde is mogelijk moeten zijn moesten we beginnen. We zeventien wedstrijden gespeeld tot het einde zodat we de finale wonnen tegen FC Laskaris is jarenlang bekend. En toen ging het ook lopen. En toen en toen gingen we ook voor t kampioenschap meedoen. Toen werden we kampioen. Nou, dat was ook voor het eerst in 24 jaar. Ja, dat zijn natuurlijk wel momenten dat je op een gegeven want denkt van ja, het is toch wel euh.

[00:26:27]

Dan krijg je het wel naar je geweten.

[00:26:28]

Krijg je t wel naar je zin zolang jij vrij kort nodig had om te acclimatiseren? En Sint-Petersburg één dag en je hebt al week naar de 13u had je verkering.

[00:26:36]

Ook daar zaterdag 13 uur. Een beetje overdreven, maar ik ging al. De tweede avond ging ik met een groep van euh. Werd er met de groep van de Nederlandse ambassade, ging ik naar een ergens en toen hij eerst naar een museum toe. En toen naar de bar the marshall waren, vergeet ik ook niet mee.

[00:26:53]

Dus ik kom naar binnen het museum. Ben je wel vergeten. Er was geen Hermitage en hij de Malchow waar ik Mashup bewaarde was een bar met. Dat was een hele leuke boel. Heel druk en twee van die pilaren stonden er zonder één van die paaldanseres op. Dat ene worden echter spetter. Dus ik zeg tegen één van die gastjes nou ook zegge, die wordt wel binnenkort.

[00:27:12]

Voor mij denk ik wel dat hij bij Gent nog geen week geduurd had. Hadden ze het telefoonnummer al opgezocht waar ze had?

[00:27:19]

Verkering heeft ze uitgemaakt en toen heb je daar ook weer een ravage ge gemaakt. Wel die vrouwen ja.

[00:27:25]

Nou, zes maanden jonge rakkers op de Lotto Arena. Oh ja, ik had ze meegenomen naar Nederland. Ja oke, geweldig verhaal dus. Fritz Korbach zou zeggen dat kon je ook overdag mee over straat. Zo mag het wel, maar wat gebeurt? Ik ga. En zo speelden we Kapellen in de hoofdklasse. Euh. En we moesten die moesten spelen tegen te lezen in Sassenheim.

[00:27:43]

Dus ik ga met haar partner mantelpakje al die bij recht, alles erop en eraan. En we lopen daar zo naar binnen toe. Staan de 60 70 van die boeren daar hij kut KWB in Yerseke verjagen nodig hebben ze een lekker wijf, zo heet dat. Dus ik lach daar bijna uit. Zij begreep daar helemaal niks van.

[00:27:59]

Nee, maar ze hebben gegeven sowieso niet waarom je haar meenam. Een wedstrijd, want hoewel welke club uitgelegd via leden tegen Lede, Lede, tegen Kapellen, ja, wat winderige weekloon als saai.

[00:28:10]

Maar ik had liever dat mijn dan maar Gassan Diamonds om iets uit te zoeken deze kon laten leven was niet te passen. Helemaal niet mee. Nee, dat is van dit blijkbaar nog niet zo opgegroeid volgens mij. Ze droomde ervan om met jou naar amateurwedstrijd te gaan. Nou nee, dat lukt niet.

[00:28:22]

Maar ik ging daar uit en ik loop daar dus die tribune zo voor langs en op. Wie zit er op de tribune? Mijn ex-vrouw, die had ik niet meer gezien. En drie maanden, dus die zit er ook. Die wilde de zoon zien. Die woonde in Amsterdam toen wij naar boven toe kracht Yeezus. Nou, dat bracht goed opvangen was bij een extra huis. Hartstikke leuke vrouw die dan klein contact op probeerde met een boekje, ook met grizzly's Engels.

[00:28:43]

Dus dat ging hartstikke goed.

[00:28:44]

Gelukkig leuk, heel goed. Waar we waar. Waar heb je die je? Ik zag vanochtend wat ik kijk dit Brae. Normaal krijg ik altijd een draaiboek voor deze geoliede show, want ik als het gaat natuurlijk allemaal niet zo niet vanzelf dit B. Maar dan krijg ik weer vannacht om half uur. Eerder dan vorige week was die na half één vannacht. En toen was ik vorige week. Ja, iets eerder nog wat. Ik doe het een half uurtje eerder.

[00:29:02]

Ik eerst naar het folks haast. Ik denk je Yerkes heb problemen? Ja, maar luister, ik zeg het met het volkslied. Ik ga tot draaiboeken. Ja, ik. Wat is er nou belangrijk in zo'n vakje gaan zitten? Tussen een paar draaiboek natuurlijk. Dus naast het ticket ticket ticket nog nou half n cent? Ja, natuurlijk wel. Denk eens ja, toch wel heel leuk.

[00:29:19]

Nou ja, goed te doen. Dus toen werd ik eraan herinnerd dat en dat we deze eminente gast hadden. Dus vanochtend heb ben ik een beetje gaan kijken en nog heb ik even Cor Pot ingetypt op YouTube. Dan kom je best wel goeie dingen tegen. Maar ik vind het ook leuk dat jij euh. Je werd ook voor Radio Rijnmond geconfronteerd met jouw reputatie als rokkenjager. Ja en nee. En en toen zei je ja, dat moet ook zo blijven.

[00:29:39]

Ja natuurlijk. Euh, word ik heel goed? Ja, maar je moet toch niet gaan veranderen? Je bent zoals je bent en ik ben nou eenmaal zo. Dus eigenlijk. Uiteraard kom je ook wel in een fase dat je ook dat moet ook wel, want je wordt ouder, dus dan gaat het ook wel minder makkelijk. En ik moet zeggen ik ben nu hartstikke tevreden met mijn vriendin, wat ook een hele mooie prachtige vrouw is. Zeker zeker, wist ze dus.

[00:30:02]

Soms moet je dat ook. Vroeger ging dat als vanzelf ook hoor. Ja, dat van vroeger wel, maar nu wordt er wat ze van na de dood de hele week was de popgroep Beeb. Was die over die die voorbij kwam. Ach ja, hoe heet dat hij nou ook? Rita van rooie Rita van Rooy? Ja, toen heb je ook eens in de daluren en Rita van veroorloofde terug en verkering. Ook in de showbizzwereld heb je een slagveld van gemaakt.

[00:30:22]

Onder regie van Kylie hebben we al even mee omgegaan. Dat is dus ja ja.

[00:30:26]

En de mensen en meisjes van Luv waar ik nog aan toegekomen? Nee, dat was niet aantrekkelijk. Gewoon niet aantrekkelijk genoeg. Echte toppers om dat duidelijk.

[00:30:36]

Maar blijft toch wel wat opvallend hè? Dat jij en jij een tikkend dat dat in de in Duitsland totaal verschillende austerity was. Euh ja, dat is dat vaker. 2. Ons gelijknamige pôle die euh trekken elkaar aan. Ha, dat is ook zo. Dat is op zich. Nee, je hebt altijd ook een beetje geluk nodig he? Want Dik vertelde mij een verhaal dat jullie begonnen daar of dikwijls eigenlijk al begonnen in in Zuid-Korea. Eigenlijk wilde die niet naar Sint.

[00:30:59]

Sint Petersburg kreeg een hele rondleiding, zag alleen maar slecht weer grauw uit denk ik. Speel een spelletje mee en zeg ik neem en dan ben ik overal vanaf. Maar die Russen gingen hem stoken. Waar zit je dik? Daar komen we nog een keer praten. Jack zit in Seoul. Kou komen we naar Seoul. Toen heeft ie maar zo'n verschrikkelijk hoog bedrag gevraagd. Euh, dat ze toch nee zouden zeggen. Maar ze zeiden ja, dus dan moest hij het doen.

[00:31:16]

Ja, toen heeft ie op basis van dvd's geloof ik dertien spelers weggestuurd.

[00:31:19]

Nee, dat heb ik heb. Ik had natuurlijk trainingen. Ik heb vertrouwen voor de begon. Toen heb ik een lijst, maar ik heb een overzicht gemaakt van alle spelers die die en die en die zijn eigenlijk niet goed genoeg. En hij heeft hoe dan ook anders bekeken en omgekeerd. En toen? Hij heeft eigenlijk wel zoveel spelers. Die 13 weet ik niet hoor. Ja, maar wel hersendelen die moeilijk over hem weggaan. Zeg dan. Nou, dat is weg daar.

[00:31:38]

Weg en weg is weg. Ja, mijn begin dus. Uhm. Jullie beginnen daar. Wat je nou twee punten uit vijf wedstrijden ofzo?

[00:31:45]

Nee, want we hebben geen wedstrijd verloren. We speelden al eens gelijk of gelijk. Nou ja dan. Dus als er 4 gespeeld hebben 4 punt 4 4 4 weet ik veel, maar je in ieder geval heel veel punten achter op koploper dus 3 niet helemaal goed. En toen uh addict volgens mij tegen jou gezegd kort. Wat er ook gebeurt. Gaat nou niet goed, maar als we die radi mov laten staan die spelen he? Dan zijn we, dan zijn we eruit.

[00:32:07]

Nee, wij speelden dat ze iets anders gelopen bij is. Waar zitten dikke? Je had al zoveel wedstrijden. Hadden we gespeeld en. Toen moesten we naar Dinamo Moskou uit. Uhm, en we gaan spelen en we komen Zweden 2 1 voor. Het wordt 4 2 verliezen we. En euh Adikti Leipzig onze ere aan die Radi mof. En euh dus we praten van ja die moeten eruit chiro's en dan moet je ze eruit gooien. En drie dagen later speelden voor de beker weer tegen Dinamo Moskou in Sint-Petersburg.

[00:32:36]

En toen wonnen we die wedstrijd met 9 3. Zonder die radi mov. En dat was eigenlijk de ommekeer van alles toen is. Toen is het elftal gaan lopen we geen wedstrijd meer verloren. We wonnen bijna alles. Dat was fantastisch. Een 9 3 is nog steeds de grootste uitslag ooit in de. In Rusland. En hoe is het met die RadioNL 50? Iemand daar ook nog iets van gehoord? International? Dat was een jongen van van van de club volgend jaar.

[00:32:56]

Die hebben. Hij heeft zoiets gewoon uitgegooid. En dat was ook terecht hoor trouwens. We kunnen nog mooie verhalen wegen, maar. Met de Griekse radio. En zitten we spelen in Spanje en wij waren op trainingskamp in Marbella en we spelen in Malaga tegen Malaga in een stadion en even staan 3 1 voor en ineens. En dik zat op de tribune, want die gaat er bij vriendschappelijke wedstrijden op de tribune zitten. Heb je Beethoven? En ik zit op de bank.

[00:33:21]

En dan eens een vechtpartij in de zestien meter. Maar dat bleek dus van Radebe of Metrix. Knokken mekaar nou. Twee rode kaart vechten bij ons veld in, sprintte allemaal uit mekaar halen. Allebei een rode kaart gekregen. Terwijl de eigen spelers hun geloof toch 3:2 is geworden. In ieder geval. En zelfs in de kleedkamer moesten ze nog uit elkaar gehouden worden. Chaos was er. Het was wel euh. Toen was het dik, wel hard. In die periode waar je bij zijn.

[00:33:51]

Vertelde ook dat dat misschien komt omdat best een eenzaam beroep is. Dat je natuurlijk je familie is er niet bij. Nou ja, hij was met jou en je baas 2 jaar eigenlijk aan de beurt. Misschien wat hij dan zei iets meedogenlozer die je normaal gesproken al. Dat denk ik ook. En dat moet ook daar. Je moet daar echt de baas was natuurlijk een tegenpool. Ik ben natuurlijk dat toch. Ik zit toch iets anders in mekaar. Ik hou wel van een beetje ook van gezelligheid en ook een beetje.

[00:34:12]

En het hoeft niet alleen maar over voetbal te gaan en dat paste eigenlijk heel goed. Dan was hij ook wel blij mee. Ja, op die manier. Ja ja. Maar goed, hij vertelde ook een situatie dat euh, jullie speelden een wedstrijd volgens mij tegen Spartak ofzo. En euh, daar waren een paar spelers ondeugend geweest. Een stuk of drie. En hij kreeg dan de videobeelden van het werkbare wees. Maar zeker dat hotel waar, waarin waar die sliep.

[00:34:37]

Ja, maar hoe je dat dan oploste door z'n gelijke druk, zich pakweg drie internationals productieplaats weg te sturen. Maar je weet ook dat ze terugkomen. Ja, dat en dat is de truc van hem natuurlijk. Dat je dan tegen die voorzitter zei van ik hoef ze nooit meer terug te zien wat je ook met die voorzetten raakt en toch heel nerveus. Ik wil niet dat ze terugkwamen. Ja, ze kwamen hun excuses aanbieden, excuses aanbieden en ze hebben een boete gekregen geloof ik.

[00:34:55]

En het was weer geregeld. Maar ja, dan heeft ie wel even z'n stempel drukken, want dan doe je t geen tweede keer mee.

[00:35:00]

Nee dus. Dat is zijn wel goeie momenten zeker daar.

[00:35:03]

Maar wat zou jij nou zo aa als zijn voornaamste kwaliteit te zien als trainer van Dick? Uhm. Nou, dat maakt hem goed. Ik vind dat ie heel goed tactisch inzicht heeft en ik vind dat ie heel motiverend is naar de spelers toe was in zijn speech. Zo hoort, dat is echt. Dat is zo apart. Er zit zoveel motivatie in zijn speeches, maar waar is het? Is het wat ie zegt of is die? Is het hoe die het zegt?

[00:35:27]

Ja, maar wat die zeggen en hoe die het zegt? Allebei. T Is een combinatie van en motiveren en stimuleren. Maar ook euh. Kennis van zaken hebben dus. Euh. Systema. Heel simpel uitleggen, want zo moet je spelers dat beter doen. Euh, een beetje naar links. Weet je dit? En dat doet ie fantastisch, maar je staat daar ook niet in de D. De truc van een goeie trainer, dat in de wetenschap dat voetballers aan duidelijkheid behoefte hebben aan duidelijkheid, dat een duidelijk verteld moet worden wat er van ze verwacht wordt en wat niet.

[00:35:53]

En dat hij dat dus ook zo. Maar daar kan hij heel goed. Ja, alleen ik moet wel lachen.

[00:35:56]

Kijk ik normaal eens wat westerlingen die die tekende? Allez, Eddy schreef alles op. Nou, ik, ik ben van links naar rechts, dus ik heb mijn handschrift wat niet echt het mooiste is nu uitzendtijd. Laten we maar zitten van jou. Je kan inschrijven dat dat scheelt. Maar weer ging. Hij had dus alles opgeschreven. Maar we hadden toen nog niet die moderne middelen die je nu hebt he. Met alles. Zo ja, screensaver, dan ging hij door.

[00:36:22]

Door die felle helemaal eens met een dikke kraste rood en zwart. Nou ja, het was niet meer te volgen. En dan? En ik zat er dus alles in het Engels en hadden we een tolk. Die had totaal geen emotie. Was een Rus die stond er was een dooie lul, stond er recht, een dominee stond en zo stond ie alles te betalen. Lagen we al helemaal in een deuk. En dat wist ik bijvoorbeeld een bepaald woord niet.

[00:36:44]

Of een speler als je even vergeten. En ik zat zo in dat verhaal. Iedere keer van hem word ik gelijk van reageren vanuit de zaal. Hm haha. Daardoor is die band is alleen maar groter geworden tussen ons. Ja, dat had ik natuurlijk toch me gedacht in hem kon verplaatsen. Dat is best wel. Is best wel moeilijk. Maar ja, op een gegeven moment raak je eraan gewend. Maar kon in Rusland dus die emoties die dan heeft ook wel overbrengen op de spelers maar eerder van tijd gekost.

[00:37:08]

Dat heeft wel tijdelijk hoor. Dat je die ze zagen op een gegeven moment wel, maar die tolk was zo'n dooie die je wel zegt. Hij stond zo in de houding. Zouden af en recht vooruit. En dan was nog helemaal niemand zag je opengaan. Dus wat Rousseaux zei.

[00:37:22]

En als die nu die uh d zijn toespraken houdt de toespraak ook een mooi woord in combinatie met Dick Advocaat. Maar je vindt niet maken is er.

[00:37:29]

Zijn de camera's van Disney daar ook bij?

[00:37:31]

Ja ja, oké, dus dat krijgen we een keer te zien krijgen. Bij mij wordt dat uitgezonden. Jij geeft toch altijd cijfers kort voor je? Ik geef Nederland een cijfer. Ja, dan geef ik als ik je dan zeg nou 9, 9 half of 9 9 9, want ik wil die altijd weer. Dan zeg ik dan 9 plus of 9 half of 1.

[00:37:50]

Nou wie is wie wat en wat was de beste zin? En vandaag de 9 mil. Ik zou graag een beetje spel.

[00:37:57]

En dan heb je de hele tijd die camera's van die Disney Boys in je nek als je aan het werk twee dagen, de week, twee dagen in. Week zijn ze uit de wijk en soms drie dagen. En dan zijn ze overal waar. De wedstrijd is dan ook bij de rust rond geweest zijn met zaken op geweest. Maar als jij als jij met dik overleg hebt over Paki zijn ze wel ja. Maar we hebben wel overleg. Maar als het echt euh.

[00:38:14]

Dan moeten ze was.

[00:38:15]

Ja, dan gaan ze ze ver weg en dat bepaalt dik. Ja, het is wel zo dat het bij Philips natuurlijk een aantal kanten uit kon gaan. Afgelopen jaar kijk, je verliest bij die we bij dat Walsberger misschien wel de slechtste wedstrijd die jullie hebben gespeeld. Ja, waar willen dollar verliezen? Dat zou meteen. Dat kan, maar dan moet je een paar dagen later naar naar VVV. En dat is dus best wel een kantelpunt hé. Want als zo'n groep dan is uitgekeken op een trainer of staan er klaar mee?

[00:38:39]

Na de vaak verlies Zidan. En dan is het een vrije val naar beneden. Maar wat hebben jullie nu gedaan omdat om dat toch? Ja, die reactie te krijgen. We hebben. We hebben heel snel gelijk om na die wedstrijd boswet. Dat was trouwens maar heel moeilijk voetballen, want het was een verschrikkelijk veld. Deze ploeg heeft nu ook dit weekend gewonnen, won uit bij Red Bull Salzburg en dus niet zomaar. Terwijl je al snel koekenbakker uit.

[00:39:04]

Nou ja, dan volgens mij alleen zijn speelde realistische voetbal op het veld waar we op speelden. Dat was zo slecht was verschenen. Hadden jullie deze? Volgens mij konden jullie nog niet eens zien op televisie, maar dat was echt verschrikkelijk. En euh ja, wat zij deden is gewoon die bal naar voren pompen. Maar waarom hebben jullie dat dan niet gedaan? Hebben we wel gezegd. Maar dat deze niet? Ja, wat is dat nou verzwakking? Skûtsje zit negentig minuten lang op de bank.

[00:39:24]

Ja en jij? Dat heeft dus helemaal geen zin, want je zegt genoeg geroepen vallen lange ballen en ze luisteren dus helemaal niet. Dan moet je ook nog een spits hebben die je nee, je moet er mee beginnen.

[00:39:33]

Dat is jullie roepen lange ballen. Dat zijn dan ook lange ballen gaan spelen. Ze hebben ook wel de lange bal gespeeld, maar als je geen duel wint dan heb je een probleem.

[00:39:40]

We hebben natuurlijk maar net zei je dat ze niet deden. H. Daarnet zei je ze deden het niet. Ze luisterden niet.

[00:39:46]

Ze hebben wel een lange Wallez willen, maar die kwam iedere keer weer gelijk terug. Ze won geen duel, zeiden die gasten. Euh, linzen, die is ze. Die de wind ook in kan. Goedkope aanvallend maakten de doorkoppen en zo. T Was wat anders. Dus dat dat ging ook niet dus. Daar werden gewoon overvleugelt en sla je gaat uit Europa en dan komt awww. En dat is toch een. Nou ja, op een gegeven dat dik gezaaid zwemblaas.

[00:40:06]

Ze besluiten weer af en t is afgesloten nu. We gaan nu ons concentreren op de competitie en moet dan komt ie met z'n verhaal en de DDR. Goed dus. Iedereen was toch weer gemotiveerd op een of andere manier. Maar ja, dat klinkt wel heel simpel.

[00:40:19]

Ik bedoel maar het is misschien heel simpel als je ook al simpel denkt dat doet ie wel. Nou ja, ja, precies duidelijk zijn niet duidelijk, maar heel duidelijk. Kortom, de bazen. Ja, dat bedoelde ze nou. Je hoeft niets Germans vorderen met hem, want dan heb je echt probleem.

[00:40:32]

Ja, er is geen speler die dat hebben die in discussie gaat met nee leider nee. Helemaal niet. Nee. Nou euh, Berghuis wilden wel eens iets zeggen, maar je moet zeggen die hier ook wel en dat soort dingen horen. Doe maar effe die microfoon bij ze. Wat ik gisteren zag ik in dat vakje zitten. Dan zit je helemaal voorovergebogen. Alsof je een wô partizaan te bestellen ben. Ik wel. Alsof ik me kassa. Dries heeft inderdaad ook Jacobsstraat die ja, als ik mijn eerste Sterne.

[00:40:58]

Een beetje als ik een microfoon zie, wil ik het liefst naartoe. Ja, je bent er zo. Louis van Gaal vroeger ook. Jawel, jij denkt dat microfoon. Nou, dan ga je zingen. Haha, ja, dat vroeg hij.

[00:41:06]

Hij is geen ik figuur. Nee, precies. Wat ben ik geen g. Je hebt geen ik figuur zoals Louis die elke zin met ik begint en ook eindigt met een paar keer ik heb jij natuurlijk ook genoeg dingen meegemaakt hoor. Met Louis ga ik niks over doen als straks. Tuurlijk wel.

[00:41:19]

Tuurlijk, jij bent juist uniek in de voetbalwereld om allerlei redenen. Maar een van de redenen waarvoor waarom ik jou waardeer en waarom je niet ben, is dat jij een van de weinige mensen bent die niet onder de indruk en geïntimideerd is door Louis van Gaal. Dat jij gewoon zegt wat je vindt over hem, ook in je functie toen als met telkens respect neemt. Want maar niet of niet overleveren. Maar hij heeft bepaalde bepaalde dingen. Heeft ie naar mij toe niet goed gedaan en dat heb ik hem allen duidelijk verteld.

[00:41:42]

Dit vast zou ik zeggen, want we moeten natuurlijk ook een beetje. Kijk, zo'n show moet ook een beetje onderbrekingen kennen natuurlijk allemaal. Je hebt het niet voor niks dat geweldige draait meemaakt. We hebben natuurlijk ook nog die rubriek. Je moet eigenlijk effe een koptelefoon op hoor, want dat zit echter geweldig mee.

[00:41:55]

Laat je nou lekker een oliebol met je nemen. Nog wel eens van de geweldige Jenko luisteren van de rubriek nu even niet.

[00:42:01]

Ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet? Bedenk je dan. T Leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet. Nee.

[00:42:13]

Gaan nou wat slap. Hij gaat oppervlak eten en hier gaan we lekker oppervlakte eten. Martijn gaat dit komende kwartier gewoon blijven praten. Nou ja, normaal niet. Ik ben gewoon trots op Op t op die jongen en jij wil ze altijd zo snel mogelijk weg hebben. Ja en nee, maar jij doet net Peter Houtman die de moeite neemt om voor hem nee ik aan te kondigen. Maar dat wordt gedaan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ja, ik ben ook een beetje zo weggelopen van ja hoor, terwijl ik.

[00:42:36]

Ik vond het nog elke keer. Laat die man lekker rustig zijn appelflauwte eten. Even lachen. Vertel jij dan even nu even niet? Nou dan. Ik ben er snel over uitgepraat, want deze rubriek ja. Vorige keer zei ik het ook al die begint. De hele uitstekende tendens bespeur ik namelijk. Ik hoef niks meer te doen, want ook deze kwam binnengewaaid. Deze tip euh. De tip weer vanuit Baden-Hachberg vanuit Baaren. What you can weer Leonardo Leonardo achtbare die je die helpt ons altijd is het een baan van gemaakt om financieel niet te zoeken op op YouTube die naar jou te sturen.

[00:43:06]

Dat jij de goede sier maar ik kan. Ja nou, daar hou ik van.

[00:43:09]

Dus de tip is eigenlijk gewoon tip. Tik in Rob Jacobs plus weddenschap op YouTube. Nou, dan ben je daar al. En dan zie je dus een best wel een goed filmpje uitdenken. Begin jaren negentig '93 als Rob Jacobs ex Feyenoord ex Feyenoord trainer ook trainer is in Griekenland en bezoek krijgt van Harry Vermeegen. En dan zie je dus ook dat sluit ook wel weer aan bij waar we het net over hadden met Disney. Hoe? Hoe de journalistiek in de beginjaren negentig was.

[00:43:33]

Want het begint er al mee dat Harry met zijn camera gewoon in de spelersbus zit, op weg naar om een hele belangrijke uitwedstrijd in Griekenland op de bank zit. Uhm, zich waar overal tegenaan bemoeit. En Rob Jacobs vindt het natuurlijk hartstikke mooi. Dus die maken er een schitterende. Rob Jacobs show van. En dat kan natuurlijk wel. Het kan. Die kan schitterend vertellen. En op het eind van t liedje verliest Rob en Uhm loopt echt. E.

[00:43:57]

Denk 10 seconden aan het laatste fluitsignaal staat Harry alweer voor z'n neus. Hij is net opgestaan van de dugout en die zegt want ik denk dat jij eruit vliegt. En dat eindigt daarmee dat ze een weddenschap afsluiten voor 500 gulden nog enzo. Euh om euh ja of t feit of die daar in 4 wedstrijden nog zit of niet. Rob dacht van wel. Ja, hij heeft uiteindelijk gewonnen. Heb ik nog even gecheckt vanochtend? Ja, hij heeft. Hij heeft het.

[00:44:18]

De jaren 1990 heeft ie gehaald, dus heeft die weddenschap gewonnen van Hoang. Maar ja, mooi figuur Rob Jacobs. Je hebt toch ook nog anderen op Jacobse getraind? Of net niet? Onder meer met jou met een assistent gisteren mijn eerste jaar als trainer. Want toen had ik me oefenmeester n gehaald. En dat was met de jongens op beacons bij Excelsior. En ze deden ook de tweede met Excelsior. En hoe was dat nou een motivator? Toch ook Rob?

[00:44:41]

Hij is ook een hele geweldige maar Rotterdamse motivator, dus rechtere met zijn humor. Ja hoor. Ik moest er al wel vreselijk lachen. Ja, hij is wel echt echt een goeie humor eigenlijk. Een van de hij bij n van een van de anekdotes van hem behoort eigenlijk wel tot tot de klassiekers. Bijna H. Dat hij dus trainer is in Saoedi-Arabië en een dag voor voor een belangrijke wedstrijd wordt gevraagd door een euh arabier.

[00:45:04]

Of die zin heeft in een excursie. En dan gaat ie mee en dan komt ie. Tot zijn verbazing op een dorpsplein terecht en binnen 5 minuten wordt daar iemand onthoofd en blijkt ie het woord excursie te hebben verward met het woord execution. En dan is ie. Een dag later speelt ie een wedstrijd en dan verliezen ze die wedstrijd. En dan wordt ie er op aangesproken dat ie een dag voor de wedstrijd aanwezig is geweest bij een onthoofding op het dorpsplein. Of de vraag is of dat wel een goede voorbereiding is.

[00:45:28]

En dan zegt Rob. Rotterdamse humor in Saoedi-Arabië is niet de beste combinatie. Die zegt daar nou, je kan beter drie punten verliezen dan je hoofd. Maar toen liep het helemaal uit de hand.

[00:45:37]

Heb ik gehoord. Maar het is wel euh. Dat was Rob te Voet. O Humor maakte wel deel uit van zijn zeker fan van zijn aanpak. En als je dan de zee. Kijk, als wij die tips binnenkrijgen van onze vriend Leonardo, dan ga je op YouTube. Ik althans wel. Dan ga je al die andere filmpjes ook aanklikken. En dan zie je dus een filmpje van Rob in de kleedkamer.

[00:45:56]

Euh ja, bij zie je Excelsior tegen Den Bosch? Nee, dat hij ook. Maar je ziet ook zijn laatste wedstrijd. Die NAM nog als coach gaat doen in het amateurvoetbal. Hebt u? Ja, dat is mooi jongen met Neptunus. Ja Ben. Volgens mij ben net. Dan kan je dan niet meer lopen. Die kan ik bijna niet meer lopen. En dat komt die dag nog even, want deze alleen winnen dus. Ja nou, dat maakt toch niet meer?

[00:46:14]

Maak er geen ballen uit. En dan komt ie dan op een ongelooflijk druilerige dag. Op een ongelooflijk triest sportpark strompelt die naar de dug out. Maar die besprekingen, die zijn nog net zo fel en zo fanatiek als als verfijndere Ajax, weet je. Dat is toch mooi?

[00:46:28]

En waar ie tegen tempo nee tegen Roda was, dat verloren ze bij 1 bij Roda en had ie na afloop van die wedstrijd ook zo'n spits wat ook helemaal opgenomen. Dat moesten ze van den Bosch winnen. T bouwde zich dan helemaal los en raakte totaal buiten adem. Ja ja, ja ja, maar het is wel mooi dat je koos.

[00:46:43]

De jury snoei je. Daar staat dan ook jaja. Ja ja, dat geschreeuw langs de kant en heel cynisch met je Rinie Rinus Israël achtige is cynisme heeft ie. Maar ik vind toch altijd wel voor zo iemand pleiten dat als je waar kan me ook wel eens mensen tegen hier euh in in op de Meent bijvoorbeeld echt een voetbalstraat in Rotterdam. Mensen die met hem gewerkt hebben en iedereen is eigenlijk vol vol lof over hem. Over de man echter over zijn aanpak.

[00:47:08]

Ja, en da's ook wat waard. Weet je wel. Als Jansen in de 70 en. Hij krijgt die die speld of wat kreeg hij van de onderscheiding krijgt. Een paar jaar geleden ben ik erbij geweest. Was ik ook nog. En dan is het toch wel mooi. Je ziet wie daar allemaal staan. En dan heb je toch goed gedaan als ze van allerlei generaties voetballers staan en trainers die een speld van gekregen. Nou eigenlijk voor de verdiensten ofzo.

[00:47:26]

Er is een wet die van de KNVB hoor. Nee, niet van de kap van de van de stad Rotterdam. Volgens mij is de helft was erbij verzonnen. Die speld krijg je zo, want als je zoons. Die moeten gewoon 3 mensen een voordracht doen. Dus zal er een geschreven dat Rob zich ook enorm inzetten voor de ik zeg maar wat voor de speeltuin vereniging van Spangen. Nou, dat is helemaal niet waar. Maar maar goed maakt het niet uit.

[00:47:45]

Zoals hij kreeg nog wel. En het was wel een gezellige avond inlassen en dat is zeker weten. En wist je dat Cor Pot de eerste was die dat soort aanvallers organiseerde?

[00:47:53]

Voor zichzelf hadden we 10 jaar betaald. Voedingsvezel? Ja, dat weet ik. Daar heeft ie door. Dat heeft u als verteld. Hebt u? Heeft u ook de hele stad? Tot ergernis van de echte grote Rotterdamse voetballers? Heeft het idee de stad volgeplakt met de aanplakbiljetten? Is het volstrekt logisch dat iemand uit het betaald voetbal koppelt aan zeevissen die wel smoezelig zijn?

[00:48:09]

Daar doe je 10 jaar betaal voor boeken al 7 jaar wisselspeler dus is wel echt. Maar dat is een geweldige Avonts geworden. Ja maar Evercooren t. T. T Moment dat ik zeg maar wat. Coen Moulijn wordt wakker op een dag die gaat over de stad en die gaat evenals een kledingwinkel. En die ziet opeens een heel groot aanplakbiljetten. Groot feest in Rotterdam. 10 jaar voetballer Cor Pot. Nou, die wordt gek. Nou, ik heb nog nooit een feestje gehouden.

[00:48:33]

Weet je leuk gekwetst Jacco Hoogeveen. Chazia was er geen hoor. Dus op een gegeven moment is Word Samen nou heel leuk. Patricia Paay Motorshow Studio Fifty voor dus in vierenvijftig, Club 4 en Studio 4. Studio 54 Studio 4/5. Ja, je hebt Harmoniestraat. Nou fijn, dat was volledig. Sparta was volledig. Excelsior Champagne was de modeshow van de Met Je, die de ex van Patricia Paay. Ja, dat een moeder die even iets specifieker zijn nu en dan toch maar eiste.

[00:49:04]

Nee, dat weet ik niet. Ik had net wat boeken volgeschreven over die wereld. Ja en nee. Ga door koor. Maar je kinderen. Ja je kent ze wel, die kleine moder jongen al. Toen Patricia toen wou krijgen om naar Rotterdam. En uhm ja, ze water was natuurlijk echt wel een geweldige avond. Ja, maar natuurlijk heel veel publiciteit gekregen. Maar die Shaq, die euh. Die wordt geïnterviewd s avonds door euh, bedoel ik een of andere zender Nederland n of zoiets.

[00:49:30]

En op een gemeentehuis? Ja, ik begrijp daar helemaal niks van. Hij. Ik heb wel veel meer dan 10 jaar betaald voetbal gespeeld en ik word. Ik heb helemaal niet zo'n feestje zitten. Hadden ze. Dat nieuws sloeg helemaal de plank mis. Iedereen lag in een deuk natuurlijk. Ja, heel goed. Ga je dat ook doen als je afscheid neemt als trainer?

[00:49:45]

Groot feest? Nee. Nee, dan moet ik wel heel snel gaan doen.

[00:49:49]

Ja, misschien nu al. Nee joh, wat jij gaat uitnodigen met die Corona. Maar jij gaat toch ook wel als dikke volgend jaar? Euh Algerije gaan trainen? Of euh, ik moet lachen.

[00:49:56]

Colombia, daar ga je toch lekker mee? Mijn zoon zit een beetje in de makelaardij nu Robert en uhm hij pasa. Als jij nou nog een miljoen. Als ik hier nog eventjes weg kan zetten zou in de of India voor tonnetjes 7 achter het Hertogh. Ik zeg. Nou dan moet je m gelijk bellen.

[00:50:12]

Nee, maar Dick is toch ook die gaat toch ook nog iets doen?

[00:50:15]

Na de dingen weet ik niet waar te nemen. Ik heb heel wat eerder meegemaakt, maar hij is wel euh. Volgens mij is ie wel redelijk overtuigd dat hier echt stoppen nu kan qua club sowieso. Ja dat. Daar kan je wel van uitgaan. En een land, dat denk ik ook niet veel gezegd. Dan denk je dat niet. Nee als nou Polen komt zo vlak voor het EK of Rusland. Nou ja, dat ze daar samen nog weinig mogelijk motivatie zijn.

[00:50:40]

Dan weet je ook wat waar het einde is. Ja, alleen maar een WK of een EK. Ja, dat zou nog. Ja misschien kunnen. Ik weet het niet.

[00:50:46]

Ik weet niet hoe dit erin staat dat voor jou nog ook goed nieuws mag. Er van een WK meedoen zou ik wel leuk vinden.

[00:50:50]

Erato ik gaat ermee bellen. Een toch waar ie ook negatief? Vroeg de eerste keer ook niet waar jij je ging met hem. Dus nee, ik vraag nooit aan Servië waar je niet mee geweest volgens mij nee daar supporter is. Maar dat is via een vriend van Petrus Leemhuyzen is alleen Mido en euh enz. Euh Staessen of zinnen lensen genaamd.

[00:51:07]

Je zou ook bij Kravitz meegaan. Ja, en toen kwam Fenerbahce en toen ging jij met Mario mee. Ja, maar dat was daarvoor. Ja, dat was daarvoor was de was. Ja, dat was voor z'n leven helemaal de tel kwijt.

[00:51:19]

Maar dat is ook niet met de volgende carrière van die club. Vliegt alle kanten. H5N8 was leuk, toch echt een geweldige pot. Nou dat ie belt dat dat ie beenhouwerij nou goed is. Ja ja, ik ben ook geweest. Zijn we al wel bij geweest? Ze hebben ook gelijk, maar hij is ook. Ik ben met Rob Jansen mee geweest. Klopt. Oh ja, met dat boek over een vrouw over hem. Ja. Goed boek, lezen we, daar vonden ze wel wat te weinig over Rob zelf.

[00:51:42]

Dat vond Roebuck de Bottrop ook.

[00:51:46]

Maar klopt dat nou dat die bij jou in zo'n kamer heeft geluld? Waarde? Ja, precies achter de moskee was volgens het gebed wet met de aangekondigde sluiting. Ja, dat klopt wel. We gaan de huizen. We gaan flats bekijken in een heel groot appartementencomplex. En dan? En was marsleider. De grootste moskee van Istanbul stond tegenover. En daar kwam dan Erdogan. Die kwam dan ook een keer per maand boven de grote wil, de Aya Sofia.

[00:52:07]

Maar daar gaat dus een appartement kijken. Dus ik gaan eerst eerzame dat appartement fan van hem was boven, want wist wel niet wie wie zou zijn, dus dat was helemaal kaal. Ik denk dat als dat nog allemaal ingericht moeten worden. Maar dat was heel mooi, heel hoog. En toen gingen we naar een ander appartement. Dat was helemaal ingericht, maar dat zat tegen in Moskou. Maar daar wist ik natuurlijk niet. Wat doet die Mario?

[00:52:32]

Die gluiperd. Je gaat die slaapkamer in en ziet het. Je ziet die moskee, dus doet de gordijnen dicht. Ik weet een Bilderdijkstraat, dat wil ik hebben. Dit als goed of ik. Daar heb ik daarin en die waren lachen. De ene wou het een paar weken later, kondigde de bazin. Maar ja, ik moet eerlijk zijn, het was echt zo dik glas als ik hoorde. Ook helemaal niks. Dus als er helemaal geen probleem was, wat een mooie mooi complex alleen maar een beetje steil omhoog liepen.

[00:52:56]

Tja zo ze ja. En toen zaten allemaal bedrijven voor de hare transplantatie er nou al heel wat vraagtekens zat vol man. Daar ben ik het op momenten met tulbanden om en een deel zeker loop voor de ogen zoals die normaal. De tandartsen doen ze toch ook? De consultaties gebeuren allemaal daar. Dat dat wat ik in een operatie wringt natuurlijk in een ziekenhuis.

[00:53:18]

Hm, een dyckstraat is eerst in zijn eentje een heel groot appartement in z'n eentje. Dat is wat penthouses. Verder zou er een geweldig mooie appartementen. Gloednieuw, maar was ook helemaal leeg. En hij wordt. Hij zat op de 34ste verdieping Lawick. En dan komen we daar nou echt prachtig bij in. Een eerlijk overzicht. De zee en de zee in Istanboel. Dat begint al. Dus doe je dat die deur open naar het terras. Ligt er een dooie en een dooie?

[00:53:45]

Euh. Dat Vogelrichtlijn. Ik weet niet wat voor een kraai of zoiets lacht aan de neus. Ik zeg dat dat lekker begin en weer terug en dikt aan.

[00:53:56]

Natuurlijk zou je is ingegaan. Na een week of twee, drie zeiden ze als ik hier nog was. Als ik hier wat heb, als ik hier doodgaan, dan lig ik hier en daar komt nooit iemand binnen. Dat die flat. Nee, ik zeg dat kan me voorstellen was echt iemand. Hij was de enige bewoner van die flat 34. Hoog dus. Hij is heel snel weer teruggegaan. Dat wil toch gewoon van hotel zijn? Dat is de winter.

[00:54:20]

Winter Winter Winter wint een aantal van hotels en lobbies. Dus die Dollo? Ja zeker, dus ze gaan weer terug. Da's toch wel toch apart? Het jammer ja hoor, daar leren dat de had hier precies op mogen schieten. Maar je ziet dat. Daarnaast was er een soort en was er een soort restaurant met discotheek, dus s avonds was het beste er iedere keer scoorde. Heb je ook weer te klagen.

[00:54:40]

Nou ja, je moet er wel alles aan gedaan om m toch een jaartje langer te houden. Daarna twee jaar konden ze ook bijtekenen. Een blanco cheque krijgt ie. Mario, zei Mario Been, zei het laatste dat jullie er alles aan hebben gedaan om toch over te halen toch nog wat handtekeningen te zetten. Maar Mario die terwijl de winnaars die zelf geïnteresseerd in geld dus wat dat betreft.

[00:54:55]

Marjolein wilde je geld weg, maar wij zullen toch ook wel een keer van verlies een blanco cheque krijgen voor de nieuwe seizoenshelft? Of want je moet eerst wel opschieten met die sponsor. Die sponsor is druk bezig hè? Ja, China, Amerika. Chris Woerts, sponsor van deze podcast. Ja, ja waarschijnlijk. American Express of zelfs Coca Cola? Shell? Ja, Shell is wel Nederlands christelijk. Nederlandse christen hebben al heel veel contacten. Moeten zeker weten, maar we merken daar weinig van.

[00:55:23]

Je moet die oliebollen gewoon zelf betalen.

[00:55:24]

Die komt heus wel niet, maar je moet ook de tijd geven en tijd geven. Ook een podcasting naar jou vernoemd is. Ja, dat hebben ze. Ja, dat hebben ze gevraagd of ze mijn naam mocht gebruiken. Dat was wel aangevraagd. Jawel, wat krijg je daarvoor dan? Niks, helemaal niks. En dan heb je niet zo'n euh van je d'r opgezet. Effe voor de. Nee, ik heb nog niks gedaan. Nee, ik moet me zo min mogelijke bezonnen wat dat betreft, want ik vind dat.

[00:55:44]

Het mag geen belangenverstrengeling worden. Maar luister je ook naar de kort podcast zelf? Nee, nee, ik heb het een keer van een stukje gehoord. Maar als je juist goed gebruikt met name dat is prima. Is het nou in de zin in in de podcast overtikken dat dik voor mekaar podcast wordt?

[00:55:58]

Zijn naam zegt meuk. Leuk? Ja, dus als jullie zeiden waarschijnlijk de club euh. Waarbij de tweede is een eigen podcast, naam hem en loffelijk hypercar. Er zijn nog maar weinig in Nederland. Precies. Ze hebben samen 70.

[00:56:09]

Samen hebben zij hebben 70, 69, 73 negenenzestig wel een eigen podcast. Samen een meniscus, maar wel allebei een pot. En uh, en hebben alles daar volgens mij.

[00:56:19]

Ik heb alles nog behalve ze haar. Maar ja, ze. Nou, dat was wel wat dikwijls een van de eerste denk ik. Die moest er toen reclame voor maken. Weet je kranten ook een nieuw? Ruud Geels was ook vroeg daarbij verslagen. Ja, maar dat was een soort echt echt een soort tapijt of zo dat je wat ie had. Ja, tegenwoordige. Hier bijna niet meer? Nee hoor, want ik was het wel goed gelukt. Moet ik zeggen.

[00:56:39]

Dat is best wel goed gelukt. Ja zeker. Hij kon wat. Uhm. Hoe zit het programma nu in je hart? Je gaat 1 januari beginnen met de hé. In januari hebben we testen ja en 2januari beginnen met de training en een hele week trainen na twee dagen. Dan is het Sparta grasdallen en dat gaat heel snel. En dan kan je toch eigenlijk niet effe voorbij Casillas en ons voelen? We krijgen Zwolle thuis en dan? Dan gaan we Ajax uit en dan gaat het echt beginnen.

[00:57:01]

Ajax PSV aan zet geloof ik. Kijk het daar. Ja, tuurlijk kijk je daar naar uit. Waar je wedstrijden natuurlijk zeker. En wat denk je misschien fit nieuwe spits? Ja, maar het is nog niet competitief genoeg om die wedstrijden in te gaan vind je.

[00:57:14]

Als wij een beetje compleet zijn, kunnen we tegen iedereen spelen. Ook Ajax heeft het behoorlijk en Dazed heeft het moeilijk. En PSV krijgt het ook moeilijk tegen ons. Als ze het zo moeilijk te verslaan.

[00:57:24]

Ja, dat is gebleken na een wedstrijd die ervoor dat je niet eens hoeven verliezen. Vitesse Haitham uit en Vitesse Vitesse moet je ook weer naar uit. Eigenlijk eindelijk wel ja. En toch krijg je de kritiek van het voetbal zit er niet zo leuk uit, dat ziet jou echt heel hoog. Ik vind het apart. Weet je wel dat er in ieder ander land ga je terug op het spel. Maar ja, het is zoiets. Dus het is allemaal absurd en wordt over heel veel abstracte dingen gesproken ook.

[00:57:48]

De afgelopen week over is Feyenoord een topclub? Weet je wel? Dat is ook een terugkerende discussie. Ja, niemand kan. 1.

[00:57:54]

Gelden niet definiëren. Nee, niemand kan definieren. En bovendien AZ. Kijk als club met de achterban. Zou je zeggen. Is het een club, een topclub? Ja, alleen met de investering die ze kunnen doen kan je niet zeggen momenteel dat.

[00:58:07]

Nee, maar de vraag is de vraag is of waar waar hij? Ik denk dat dat heeft vooral met verwachtingspatroon te maken. Wat wordt er verwacht van een club kijken? Je roept zichzelf uit tot topclub, maar dat kan je niet over jezelf. Dat moeten anderen doen. Een andere bepalen of ze dat doen. Het is wel het toppunt is dat wordt verwacht. Dat is wel een topclub. Ja ja, vind ik ook. Natuurlijk is het dat, ze maken het niet waar.

[00:58:26]

Maar er wordt wel heel veel van ze verwacht. Veel meer dan Maher. Het allemaal zo één keer in de tien jaar na 15 jaar, maar een stuk structureel te weinig.

[00:58:33]

Ja ja, maar het is een topclub in die zin.

[00:58:37]

Het is geweldig, zet is een is een goede club. Alleen niemand ligt er wakker van als ze vier keer gelijkspelen ofzo. Ja, maar ik moet ook zeggen ik vind het ook knap wat ze doen, maar haalde uiteindelijk doel weg en haal slingers weg. Dan wordt het al een heel ander Wale. Dat is net zo. Is dat met iedere club natuurlijk. Ja, zo is het zeker. Maar ben je wel benieuwd? Volgend jaar wat er gaat gebeuren met hem ten slotte aan het roer.

[00:58:56]

Ja, helemaal nieuw. Ja kijk, want dan beschikt Jody over Bodo en Stremersch. En uh die anders Karlsson. En koop Meinesz. Je moet je doen met de spelers die er fijner zijn he? OK, zonde. En dan kan je zien of die werkelijke een hele goeie trainer zeker? Ja, ik gun hem van harte hoor, want hij zit een heel aardige kerel. Nou ja, goed, hij bewezen was natuurlijk prima te kunnen laten voetballen.

[00:59:16]

Alleen vind je ook niet dat trainers soms een beetje overhyped worden. Na 44 wedstrijden is het meteen de nieuwe club, of dit of dat. Nou ja, ja, dat vind ik ook. Maar ik vind dat ook met spelers. Als ik dan weer hoop is dat ze dat middenveld Michu en Codomein dus is het beste duo op Nederlandse velden. Nou ja, ik vind het allemaal heel betrekkelijk. Dat zijn weer van die uitspraken om misschien een beetje populair te doen.

[00:59:39]

Dan weet ik niet, maar ik vind het wel heel moeilijk om dat zo te zeggen.

[00:59:43]

Ik hoor wel even bij blijven, toch een beetje bij de actualiteit. Ze krijgen natuurlijk weer dat dat gezeur dat we zo conservatief zijn en in het verleden leven en dan alleen maar verhalen over vroeger willen hebben.

[00:59:52]

Ze doen het ook, maar daar zijn we toch voor. Wat dan? Zijn we toch wel bang voor? Ja, maar goed, we moeten ons niet verloochenen. Maar ik ben ook een doelgroep, want ook op tv heb je dat goed gedaan op de. Jij zat daar tussen die. Euh, in die vakjes heb je dat ook. Die rol uitstekend vervuld? Moet ik zeggen. Ben je tevreden? Ben ik tevreden over jou? Dan ben ik blij.

[01:00:09]

Ik kijk er ook alweer even tegenaan. Ja natuurlijk. Op dit moment van de satellieten. Ik weer een week op hebben ook zelfvertrouwen hebben. Ja ja, inderdaad. Ja ik ben een hele onzekere jongen soms.

[01:00:18]

En dan ben ik toch heel blij dat ja. Nee. Waar?

[01:00:22]

Uhm, wanneer ben je tevreden dan met dit seizoen Europees voetbal?

[01:00:25]

Is dat dus zo simpel? Europees voetbal? En euh ja. En dan gewoon kijken waar je waar je verder nog wat kan halen. Want zo reëel moet je wel zijn. Kijk, normaal gesproken qua euh financiën kan je je niet meten met Ajax en PSV en misschien zelfs nog niet eens met Dazed. Aan de andere kant. Euh, je ziet wat ze hebben gepresteerd afgelopen jaar zijn heel lang zijn we ongeslagen blijven. Dus je weet niet goed hoe het balletje gaat vallen.

[01:00:53]

Kijk maar, we hebben nou één keer verloren. Nou, we pakken gelijk. Waarop ze na die wedstrijd thuis tegen Heerenveen. Dat is dan ook weer een positief vind ik. Misschien was dat wel jullie beste wedstrijd. Ja, vond ik wel. Ik vond de tweede helft tegen Vitesse ook goed. Ja ook zeker ja. Dat was ook een prima wedstrijd en de selectie wordt weer sterker. Dus ja, het geeft toch weer hoop om ooit gewoon mee te blijven doen?

[01:01:13]

Ja, je om een grote achterstand wordt gezet. Na goed vorig jaar was je natuurlijk ook nooit dichtbij gekomen. Je weet nooit een bekerfinale kun je niet over speculeren, want dat is zo moeilijk dat je moet ze Ajax of thuis en na zet uit. Je kunt nou toch gewoon zeggen dat je dag gedachte vorig jaar kampioen was geworden. Niet toch? Niemand die het dan kon beginnen. Maar wat zeg ik gewoon maar wat ik me wel een beetje irriteert dat ze dat Utrecht Sansen hoog opgeven over die bekerfinale, dat ze een grote kans hadden gehad om die bekerfinale van 4 0 overheerser.

[01:01:39]

Ik vind het wel 4 0 voor jullie was geworden. Natuurlijk. Weet niet waar ze op baseren. We hadden ze net voor ze verslagen in Utrecht met 1 2 en dan komen ze. Daar zouden ze onder ons. Ze komen daar. Volgens mij hadden ze geen schijn van kans gehad tegen ons. Dat we dat bedoel ik. Zo ja, ben je een beetje goed in de in voetbal vragen hoor quizjes en zeggen dat soort dingen nou soms? We hebben wel een heel aardig quizje tenminste.

[01:01:59]

Nou, dat is een verschrikkelijke keuze. Voor het overige verdeeld. Het is zelf. Het is zo moeilijk dat je er vaak de vraag begrijp je gewoon niet in worden juist wat er zijn gegaan. Maar goed, jij hebt en jij is leuk om te doen horen, want ik krijg toch een beetje het gevoel dat ik toch een beetje zo'n quizmaster ben. Ga je daarvoor vroeg? Nog even en dan gaan we zeggen een hoogtepunt van de week denk ik gewoon die shooter op de buis.

[01:02:19]

Een glimmend jasje. En dan kom ik dan vandaag, als ik niks weten. Maar ja, jij hebt. Jij hebt de Metamorfosen van Dick een beetje meegemaakt van zo'n fan.

[01:02:25]

Zo'n harde je oldskool keiharde trainer naar een vriendelijke opa. Gevoelig gevoelige opa die nu langs de kant. Hij is heel gevoelig mensen. Hij is. Voelen dat we, dat weten we. Maar die hardheid is er. Dat was toch een metamorfose? Nou, dat ga je en nu ga je dat bij Martijn ook zien. We hebben tot nu toe al een soort Ron Brandsteder achtig type.

[01:02:42]

Een soort quizmaster stemmetje gaat die er ook bij opzetten waar, waar je erg op kan verheugen. Maar geen geweldige jingle ja. Nou Gooimeer, maar in shortje.

[01:02:54]

De Dik Voormekaar Podcast Dienst Noord Wete 1'20 tweette je niet. Ja, je bent ervan, beticht Vanloo. Net toen je hier binnenkwam dat je in Den Haag bent geboren. Maar ja, erger kan je in Scheveningen toch niet beledigen? Hoe zit dat nou? Hebben wij zij al? Zei ze. Den Haag, dat is dan een hoog op de poten. Grote bek en slechte weer. Snel weer vrij. Ja maar ja. Martin Jol.

[01:03:19]

Die zei altijd over mensen in Scheveningen die nu niet thuis horen dat ze over de duinen gewaaid kwal.

[01:03:25]

John kon zich ook in Scheveningen. Waarom?

[01:03:27]

Nou, kom maar op met die onzin. Want 1 boeken wel gelezen of niet? Ik lees geen boeken. Ik word gelezen. Je gaat het wel zeggen.

[01:03:36]

Het is wat het is.

[01:03:38]

Nee, ik heb hem nog niet gehoord. Ik moet hem nog HaFa. Ik heb nog niet eens een gesigneerd exemplaar van hem ontvangen. Maar ja, jij vind jij van mijn boeken wel dat ze denk ik of niet? Nee, ook niet. Nee. Schande. Nou hadden ze nou boekjes uitwisselen. Maar ja, volgende keer ja. Maar goed hebben we nog wel van de vorige keer. Wist nog een winnaar. Ik ben me de winnaar en moest wel een extra hint gegeven worden.

[01:03:57]

Nog gisteren. Want ja, het liep niet heel storm met de goede inzendingen. Wat is dat toch helemaal niet zo? Ingewikkelde vragen, maar niet maar de weer. Euh, ja. Het goede antwoord. Dit is nog je gewone stemmen. Het is nog gewoon een stem en dat is gewoon goed. Heb je een goed winkeltje bij het goeie antwoord?

[01:04:11]

Het antwoord op de vraag dit Feyenoord weet je? Weet je niet. Hier is uw quizmaster Martijn Krabbendam, maar het goede antwoord was Michal Janota.

[01:04:21]

Jawel, bekend, maar een man die bekend staat, maar hé. Heb je dan ook nooit van gehoord hoe rotte Janota jaartje of 2 11/12 geleden zijn? Ik ging verder onder meer goed, maar die heeft al een boekje. Die heeft al een boekje. Nou, dan heb ik nog iemand altijd goed. Ja, Cor Corver, Korevaar, Cor Varkevisser, Corvo. Nee hoor, voor hem zo. Je hebt het goed, dus die moet zijn.

[01:04:42]

Euh. Je moest de gegevens even achterlaten bij je Baskische showed. En dan? Ja, want hij komt er een boekje waar ze kunnen een boekje van de beste Al-Douri te winnen.

[01:04:50]

Consumeerden ze allemaal sediment en al meer dan pyong standaardwerken dat op die Kian boek over Kyan Christian Kian? Ja, maar dat medicijn interesseert eerlijk gezegd. Krijgen we een ouwe?

[01:05:03]

Wat gaan we een aantal vragen. Dat denk je. Assistent trainer opeens niet meer geïnteresseerd in manoeuvre? Heb je wel wat hoor? Nou mag Herman Lydian? Die hebben nog wel even meegemaakt dat je bij Leonidas ging voetballen bij de jeugd.

[01:05:14]

Die laatste is de laatste club, je apotheker bij die apotheken. Ja ja ja, ik heb zelf een baan. Hoezo meegemaakt? Wat ben jij daar dan?

[01:05:21]

Zo blijft er ook gespeeld. Swastika's en Leonidas.

[01:05:24]

Met hier heb Reinecke helemaal geen hek. Nee, maar je wedstrijden heeft. Hij zou ook nog gaan werken bij Bux, bij backs in de haven. Nou ja, ja, je hart klopt. Jaja. Kijk, ik weet alles al hoor zoveel. Maar je moet maar toch lezen komen, want ik krijg je toch een wel wat boeken gelezen.

[01:05:38]

Maar nee hoor, het is een ja nee snap ik.

[01:05:41]

Maar dit is ook wel een mooi Boekhorst. Schetst een beetje de geschiedenis van het voetbal in Afrika. Via door de ogen van van Kian dus een heel mooi woord. Een beetje bij je opvoeding. Kom op met die quiz standaardwerk. Let op! Nou, nu gaat u dus dat gekke stemmetje. Objectgeoriënteerd stemmetje ga ik opzetten en ik moet je wel effe goed. Wel even bij geklooi. Het gaat dus niet over mij. Nee, het gaat dus over een ex-speler van Feyenoord en dan moet je aan raden wie dat is.

[01:06:02]

Co zit nu al heel moeilijk te kijken. We hebben hier toch gewoon een leraar ex-leraar, iemand die gewoon een opleiding heeft genoten? Ja, dus niet de eerste de beste mop. Met die vraag moet je effe de keel smeren en daar komt ie. Ik scoorde niet als speler van Feyenoord n overnieuw. Ja ik heb meneer dan maar goed goed. Of toch de druk van een vleit is nog versnelde. De blik van een professional naar jou in mijn ogen.

[01:06:29]

Die zorgt toch een beetje voor dat je nou faalt.

[01:06:31]

Ik ken geen druk, maar ik begin gewoon opnieuw. Oh ja, ik scoorde niet als speler van Feyenoord én in de Eredivisie. Dit had ik wel gedaan voor ik naar Feyenoord kwam. Toen ik voor weer een andere club. Mijn laatste wedstrijd in de eredivisie speelde, stond ik met iemand in het veld die bij Feijenoord mijn ploeggenoot was. Een andere teamgenoot in mijn laatste eredivisiewedstrijd werd later hoofdtrainer van Feyenoord. Ik zag je deze is te doen. Waar heb jij je iets van begrepen voor Feyenoord?

[01:06:56]

Dan moeten we het ook. Hij is hoofdtrainer. Euh, ik doe nog een keer. Maar alleen dat eerste nog een keer.

[01:07:00]

OK. Doe nog een keer. Ik scoorde niet als speler van Feyenoord n in de eredivisie. Dit had ik wel gedaan voor ik naar Feyenoord komt.

[01:07:08]

Dat kan dus niet.

[01:07:10]

Dan toch voor een andere club in de eredivisie gescoord voordat ie naar Feyenoord kwam of overnieuw weer. Maar geef de mensen wel tijd om dat weer even goed op te schrijven.

[01:07:18]

Ik scoorde niet als p. Wat zit je nou weer nee te zeggen? Nou nou ja, maar ik trek hem gewoon terug uit deze. Klinkt het eigenlijk. Hij scoorde niet. Hij scoorde niet voor Feyenoord. N oud trainer tussen Feijenoord. Hij scoorde niet voor Feijenoord n. En daar heb ik wel gedaan. Scoorde niet voor Feijenoord n in de eredivisie, maar daar staat wel wat aan voor een andere club.

[01:07:35]

Toen had in de eredivisie gewoon een andere club en dat kwam ook werkelijk niet te geloven. Ik scoorde niet als speler van Feyenoord én in de eredivisie. Dit had ik wel gedaan voor ik naar Feyenoord kwam namens een andere club. Toen ik voor weer een andere club mijn laatste wedstrijd in de eredivisie speelde, stond ik met iemand in het veld die bij Feyenoord mijn ploeggenoot was. Een andere teamgenoot in mijn laatste eredivisiewedstrijd werd later hoofdtrainer van Feyenoord. Maar ik had er van die a overdreven surveillant langs en daar kom je daar vanzelf.

[01:08:02]

Krijg je maar niemand langs. Nou, jij niet. Nee, ik ga gaat heel veel miljoenen mensen doen. Natuurlijk wel om te proberen dat boekje te winnen.

[01:08:08]

Dus heel veel succes.

[01:08:10]

Inzendingen kunnen naar de site.

[01:08:11]

Sjoerd, schiet jou een naam te binnen bedoel. Heb je iets begrepen van deze opdracht? Dan toch hoor. Nou, tijdens die beurs. Had hij in de verfijnt geweest en spelen, maar ik weet niet of ze bij Excelsior in de eredivisie gescoord heeft. Maar zo moet je dus. Zou moet je denken. Maar zo moet je wel denken. Geef wel eens nuttige tips geven in onze richting aan. Het is niet goed, maar zo moet je denken.

[01:08:32]

Deze Zil zal deze zin zal ik onthaald.

[01:08:34]

Recenter iets recenter ook weer niet heel erg recent. Dus ik weet het antwoord al ja, dat is niet zoals zijn geweldige prijzen te winnen. Joden. Dat boek van de bestseller Writer en anders Pelle h. Dat boek. Want Pelle zelf komt niet. Dus hij verscheen wel een boek. Het is toch jammer. Teleurstelling voor jou. Jammer dat er niet komt Kor.

[01:08:49]

Jan Everse. Nee, ook niet en ze linksback die scoorde is nooit zo beveiligd geweest en deze geen Arena. Nee, dat is jammer. Fellaini komt er hier natuurlijk wel over. V vergalopperen helemaal geen concurrentie.

[01:09:00]

Bijna allemaal voor mij, maar als knapste man van de selectie.

[01:09:05]

Dat is wel waar. Het is toch echt ongelofelijk dat die Pelle wel werken. Die Kostas Lamprou nog de keeper, maar nieuwe keeper Pelle was alleen maar mooier. Ja, nee, maar in die landen goeie spits vond ik het. Maar die lompe boer, die was natuurlijk ook Pelle. Altijd haar die scheiding. En dat hij was een hele scherpe scheiding, een bril die lampen ploeg en dat ook nadoen. Wat een natuurlijk Griek had ook dat niet.

[01:09:24]

En je hoeft niet net als bij die Whopper microfoontjes als je hoort want was. Daar ben ik het. Daar komt het door.

[01:09:30]

Dus die lamp, die ging ook zo'n zo'n scheiding erin doen en ook zo scherp aangesneden en stonden ze na een wedstrijd samen voor de spiegel na te komen dat zij Pellè don't remember a remembered Jordan, Lefto on a.

[01:09:44]

Wel leuke gozer. Jammer dat er niet komt. Ja zeker.

[01:09:46]

Beetje jammer, maar ja. Was voor jouw boek ook wel beter geweest. Dat het zo 2 we de druk kunnen doen. De tweede truc die heel nieuw boek, een heel nieuw boek, weer duizend vragen aan Pelle. Ja ja, dat het wel goed gedaan. Uit het jaren zakken gevuld.

[01:10:00]

Ik heb ook nog een jaartje of vier waarin in China zullen lekker horen en zien zoals het is, maar wilde niet.

[01:10:05]

Ha, dacht ik. Nee, hij wilde. Ja goed, heb zoveel aanbiedingen. Ik kan me ook wel een beetje voorstellen. Hij viert het business succes gehad ja. En dan de terughalen kan ook een tegenvaller worden. Dat zelfde geldt ook voor Guidetti en. Dus jij zal niet meer naar Sint-Petersburg willen? Nou, nee, nu niet meer. Nee, tuurlijk wel, jas die ik morgen belde. Jij zegt gelijk ja nee. Zouden jullie meer lezen?

[01:10:29]

Ik weet ook dat ie dat niet doet. Nee hoor, je zou teruggaan. Maar toen kwam Feyenoord. Nou, ik wel. Ik ga nog wel naar Sint-Petersburg binnenkort als we klaar zijn, want dan gaan we dik is er gebeuren. De huurders hebben afgesproken dat we daar sowieso nog een nieuw stadion gaan. Jawel, met z'n tweeën kijken met z'n twee. Leuk kijken of de Mashal er nog staat. België staat er nog altijd het wel en bij je ex-schoonmoeder op bezoek?

[01:10:50]

Ja ja, leuk, maar Tonya hebben we niet meer gezien.

[01:10:55]

Je had ik geld gegeven voor zat. Ze had wel medicijnen gekocht en bij de dokter geweest. En als ik ze naar hier heb, je wil geld wat ze altijd wil. En toen bleek dus dat ze het liep. Al laten we botox. Toen ben ik gelijk gestopt. Hij was het gewoon eerlijk. Zeggen ze niks durante. Nee, dan zeg ik ja of nee. Maar ja, die te ouwehoeren. Ouwe Russische druk. Ja, ik ben verkouden en hadden dat stiekem toch geen klein botox verhaaltje.

[01:11:19]

De hemel strak trakt. En ja ja maar ja, ik kende dan nog wel toen ze terugkwamen. A allemaal dikkere lippen. Ja, moet je ook maar net van. Nou ja uit dit jaar eerder. Bürger daarin zit beter, dan ben je geen Eero. Je bent dan toch ook een soort assistent assistent dierenbeulen hadden?

[01:11:33]

Nee, dan ben je bij, ook toen. Toen ik naar Poettering ging was er toen ook mij of mijn die werd ontvoerd. Ha, dat hotel zowat. Dik dik werd. Ja, die. Die moest bijdragen. Ik vergeet dat. Ik zag dat worden. Morgen ontbijten met, belde Leemans. Ze zeiden met de perschef van de. Kremlin Ja, Asiatic zegt van ja, maar hij kan komen. Heb ik al zeer veel mensen. Ja, u hebt Jan.

[01:11:54]

Ja ja, ik dacht dat ie zegt kan je niet woensdagmiddag plaats van donderdag afspraak maken met een wagen voor de deur gezet met zwaailichten, want je komt naar de waterstad in Mol. Ze hebben een vrije baan. Ha ha ha. Gij zou daartoe een beetje wedstrijd geladen en na de wedstrijd toegedaan dat de wedstrijd gedaan en gewonnen. Uit het huwelijk en het datsja van Poetin goed. Toen had ie alles gevraagd om aan te kondigen. De dat weer later dat in Australië koolhydraten.

[01:12:21]

Hij had al getekend bij Australië toch? En waar Poetin zijn, maar dat gaat niet gebeuren. Heb ik alles gevraagd en Poetin zou overal ja op. Ja ook lekker in je vliegtuig.

[01:12:28]

Euh, dat ie ziekenhuisschool.

[01:12:31]

Jaja. Nee, dan moeten wij ook hij met die podcast naar naar Poetin. Nee naar euh, de Poetin van Vjjy die Pieter Zwart. En dan dat wij iets krankzinnig vaag, iets krankzinnige eisen.

[01:12:42]

Ja, denk je ja. En dat is nou zeg. Nou nee, doe maar. Daar droom ik van. Kijk ik?

[01:12:47]

Hij heeft dat al heel vaak meegemaakt in zijn carrière, maar die sponsor en daar gaan we. Daarna gaan we naar andere landen. Gaan we in België beginnen? Ha, nee, je moet groot denken ja, we beginnen.

[01:12:57]

Ja, je moet groot denken, maar beginnen. Gewoon een beetje spellenreeks Benelux doen en dan in Engeland en word al groter. Natuurlijk. Ja en dan breiden wat langzaam maar. En dan komen vanzelf in Rusland terecht.

[01:13:06]

Poetin Egypte ben je ook geweest daar geripte ja ha, je bent. Maar dat was zonder dik nog eens met Ruud Krol. Nol de Ruiter en Theo verlangen dat wanneer je zin gehad in een geweldige tijd gehad.

[01:13:22]

Maar wat voor zes maanden? Je hebt overal waar je zin gehad, waar je bent geweest, maar je moet er wel van maken. Ik bedoel als je ergens naartoe gaan moet er ook achter staan en dan moet je er ook voor jezelf iets leuks van maken. Ik sta met raasde, heeft ie gezeten? Ja, vond ik ook een geweldige stad. En Jong Oranje met Van Gaal.

[01:13:34]

Dat hadden we ons toch effe heel kort over hebben. Ja uiteindelijk ja, zei Toe van aan. Komt het hotel niet in. Nou nou, eindelijk was het dan toch dat ie nou maar ik heb het. Ik krijg als je met een groep ben dan moet je gewoon niet. Mensen hebben die ook heel belangrijks hè? Louis van Gaal was natuurlijk de bondscoach, maar we hadden afgesproken dat hij dus niet bij ons in hotel zou zijn en als een ander hotel had.

[01:13:56]

Dat was ook geen probleem. Dus laten we elkaar al hele als geel. Eigenlijk heel gezellig. Maar toen wij verloren hadden van Italië wat ja was toen al een heel onverdiende nederlaag. Ik weet niet of jullie dat nog kunnen herinneren. Jij was erbij, dat was echt zonder Dino. Dat speelde best wel aardig en toen heb ik hem ook niet meer gezien. Hij is nog drie dagen geweest, wij ook nog. En dan denken van de kom je toch even langs de lijn en even je gezicht zien.

[01:14:19]

En die jongens waren allemaal teleurstelt. Wij waren teleurgesteld. Ik miste de finale.

[01:14:23]

Niks meer gehoord. En dan gaat ie naar de Confederations Cup en dan krijg je wel een lading kritiek over ons heen. Euh ja, dat heb je die Gasperi natuurlijk. Al die gasten had die bij zich al die staf van Louis, die Jos van Dijk. En weet je nog wat te zeggen? Ja, zei Veranderde zijn Hekking. Stop Cor, stoppen met stoppen stoppels als moest voelen klopt maar Kortgene nog 10 minuten door wat oefening liep lekker. Ja, dus dat ging al niet zo.

[01:14:43]

Strekking eindelijk een Eisinga dat de computer man die nog rondjes rond het veld liep ook nooit eens zo verschrikkelijk gevaarlijke. Die twee mensen die je waren niet te vertrouwen. Nee, nee, nee, nee. Maar goed, het mooiste voorkort vond ik wel. En dat typeert misschien wel een beetje dat Jong Oranje uitgeschakeld. Na een goede wedstrijd speelden ze tegen Italië. Ja, maar jij kent de Italianen n kansje in goal en 1 en daaruit immobiel scoren. T-Mobile ja in Mobile.

[01:15:08]

En uhm dus uitgeschakeld. Iedereen teleurgesteld in koor. Euh. Liep na afloop van de wedstrijd. Persconferentie was geweest door die gangen. Al lang een lange gang naar de kleedkamers, licht in de bus en aan het einde van de gang stond een journaliste, een verslaggeefster van La Gazzetta dello Sport of een Italiaanse. Of RAI Uno weet ik veel wat. Maar dat was echt. Die zag er geweldig uit en Cori loopt langs. En euh, die vrouw die knikt zo naar hem en cohors stopt en zegt.

[01:15:34]

Cor Pot Het grootste rendement en wandelzone worden diepe paribus schakeling was al gemaakt. Ja ja, maar ze moet zo in het leven kan staan voor idealen. Dat is een voorbeeld. Voorbeeld voor iedereen altijd jezelf blijven, niet gek laten maken.

[01:15:48]

Nou ja, het is ook niet helemaal het ideale plaatje in Engeland. Nou, niet bij zal je emoties tonen als je je. Ik ben ook teleurgesteld ja. Maar ja, Nintendo. Dat duurt bij mij vijf dagen. Je moet daar niet in blijven zitten. Nou is ie goed, zeker niet als er een verslaggeefster van de RAIUNO op je staat te wachten. Die was niet verkeerd. Nee, wij zeker niet.

[01:16:06]

En misschien wel euh, dik ereburger van Rotterdam. Ben jij je ook dan als assistent eerder bij Rotterdam als het seizoen? Nou, hij is al een soort nachtburgemeester van Rotterdam.

[01:16:17]

Burgemeester van de Meent binnenkort. Dat vind ik al. Vandycke vind ik al heel wat. Ja, je kan er terecht voor een potje. Ja hij de Meent moet je nog houden. Zo een mooie naam.

[01:16:26]

Zelf wel eens een keer een eind aan breien. Voor vorm van mijn gevoel zitten we al 3 een half uur hier. Ik ben niet de Sjoerds al in slaap gevallen, waarna met die koptelefoon op z'n hoofd. We hebben nog gasten, gaan we altijd iets langer en hebben we niet nog m moesten we nog vragen beantwoorden? Kan me nou helemaal geen vragen me? Nou ja, deze show is iets anders gelopen dan normaal. Dus ja, laat het bedrijf nu eenmaal ik worden.

[01:16:44]

Laten we dit vertalen voor de Russische markt. In Sint-Petersburg zijn ze ook nog wel benieuwd denk ik van hoe het met de huidige assistent gaat. Zeker weten. Misschien terug naar Egypte. Kon het nog naar Dresden, Duitsland ook nog akkoord. Jammer, want op tijd kwamen deze geweldige club trouwens. Ja, de Chileense club ja hele grote club. Ben er geweest hoe Ruud Kaiser die was. Nou ja, die is naar mij gekomen bij de hand doen.

[01:17:05]

Uh die uhm had een interview en dat de kerri toevallig opgestuurd van de journalist van de Duitse krant lezen. En dan had ie gezegd ja, hij was. Cor Pot was mijn assistent bij de KNVB. Echt ongelofelijk. Dus ben ik gelijk effectjes vol in gegaan. Ik weet niet wat ie wat ie bedoelde met assistent is. Ribosoom scout ik ze en ik deed elf dalletje. Ik zeg daar moest ik hem ondersteunen. Ik heb de rechter, zegt hij, dat deze rechtgezet.

[01:17:30]

En van rechtsbuiten Oost-Duitser dus ook de enige die hele aardige jongen verder hoor. Ruud zegt hij was een jaar.

[01:17:35]

Ik heb nog een berichtje gestuurd naar Rijswijk. Cor was de enige die de neonazi's op het verkeerde been zetten in Dresden. Wat hem nou gewoon nauw etage achteraan denken dat ze daar sliepen. En zo'n 4000 abonnees heb ik. En daar kwamen raadszetel. Die gasten kwamen gewoon in te zitten. Ik heb ze al eens mee gesproken ook.

[01:17:52]

En dan hadden ze gingen altijd kijken. Dat wist ik. Daar hoorde ik ook van mensen van welke verdieping je? Ja, dus ik ging dan niks. Ik sliep dan op de derde dag. Ik doe wat. En dan de drukte ik op de zesde. Dan liep ik naar beneden. Ja, ja, ja, nee, maar dat weet ik nog. Maar die Ruud Kaiser ook, die werd op een dag wakker. Die deed dat ook een paar wedstrijden niet goed.

[01:18:08]

En toen hadden ze gewoon 11 kruizen op het veld trainingsveld gezet. Ja, informatie in de klok. Dat deden ze daar. Daar heb ik niet meegemaakt. Wel heftig clubje hoor. Ja, maar ik ben daar begonnen. Ik zou eigenlijk alleen technisch directeur worden en dan zou. Ik was eigenlijk bezig met aardig wat tichelen om die daarbij Talas als trainer veldtrainer. Maar die kwam dus niet, want die had ze postbode agentschap geloof ik. En toen ben ik acht wedstrijden lang ongeslagen.

[01:18:33]

Bleef gewonen ook AGWers. Toen wilden ze geen andere trainer meer. Ze hebben wel een punt. Ze zou op één punt hebben we niet gehaald om te promoveren. Toen zat de vrouw van de grootste school weer achter hem aan. Dat hij daar weer problemen mee had. Dat was ook in De Resende bij een ander verhaal. Dan heb je ook altijd pech. Ha ha, als ik dat verhaal vertelde, dat doen we niet. Nee, nee, nee.

[01:18:52]

Maar waar die man voor de Cord podcast, dat verhaal? Ja, dan moet je langs, maar moet je ook een keer langs bij.

[01:18:57]

Je hebt niet de smaak te pakken. Je hebt nu je debuut podcast debuut gemaakt. Dan moet je ze allemaal af. Nou, denk het niet hoor.

[01:19:04]

Nou nee, nee, alleen nog met jullie. Maar Dick nog effe in onze podcast denken. Einde van seizoen. Ja, dat doet u toch wel wat bij jou doet van jou dat je je zaten heel goed al bij Michael.

[01:19:15]

Ook jij kan je in je zak steken, zegt hij.

[01:19:17]

Ha ja, da's lekker. Haha, ja.

[01:19:22]

Coria was de mooiste tijd met Corbeels als bondscoach van Jong Oranje. De beste bondscoach die jonger dan je ooit heeft gehad. In ieder geval ik het gros van blessures. Dat is natuurlijk voor ons de beste. Ja, van jullie wel. Ons de beste speler zal het ook nog eens een fantastisch gedaan. Wie Foppe de ze er fantastisch staan. De aanleiding voor het geweld hadden we natuurlijk niet. Willen we natuurlijk niet gelachen?

[01:19:42]

Nee, laten we eerlijk zijn wordt er nou nog een beetje gelachen bij Feyenoord? Jawel. Ja. Nou, in ieder geval in onze onze kamer. Wel de zorg ik wel voor. Maar bij die spelers is het een beetje bij. Komen ze vaak in de kleedkamer. Dat zijn als hij bij zijn s morgens al te vroeg. Om acht uur zijn we de rol en dan hebben die gasten altijd een manier. Alhoewel, of hebben ze een pre activatie?

[01:20:03]

Dat is een half uur binnen met allemaal oefeningen. Dat is best wel pittig hoor. Dan warming up met een training en dus zijn ze toch sowieso al anderhalf uur.

[01:20:12]

Is waarschijnlijk wel wat verjauw. Elke ochtend een prefecturale Citipati. Na een poosje activatie ben ik altijd wel goed in, maar even buiten komen van allereerst man natuurlijk. Maar het is natuurlijk wel heel erg veranderd in vergelijking met met vroeger. Vroeger had je dat helemaal niet. Dat je je eigen warming up. Dan houd je wat oefening netjes. Weet je met je billen zwaaien, bij het sprintjes trekken om het ronnes ook Europacups? Of zijn we nou weer te conservatief?

[01:20:34]

Ja, nee. Maar je moet de tijden veranderen, want wij gaan met de tijd. En dat is natuurlijk allemaal veel professioneler geworden. En ja, heel veel mensen eten er ook van. Nu ja, en wat denkt niet, want de Stafke, dat is onvoorstelbaar. En volgend jaar wordt het nog gekker, want daar kom worden en dan komt de professor. Dus dan wordt het helemaal computergestuurd. Computergestuurde clubs krijgen data gedreven. Daar gaan we kijken of het allemaal helemaal gaat lukken.

[01:20:58]

Vrijdag hebben ze een bedrijven in de hand geopend door Michael Forte. Had jij daar ooit was van gehoord? Ik heb wel eens iets gehoord. Ja, goeie dingen. Ja dan? Ja dat.

[01:21:06]

Nee, ik weet niet hoe de structuur en de structuur van een organisatie geheim. Structureert is met de hele jeugdopleiding, die moet. Die moet ook echt wel een beetje gaan veranderen. Jaja, maar die hetze wil alles in één lijn naar de dader Topsy te krijgen. Organisatiestructuren.

[01:21:22]

Absurdistisch. Klinkt dus gewoon heel duur weer allemaal. Dat is niet goedkoop. Nou nee. Kennen ze jou ook voor bellen toch voor dat soort structureert? Dat is toch wel gewoon een euh ja was het moet je dus buitenstaanders kunnen harde maatregelen nemen? Ja, maar dit is een advies. Dit is dat natuurlijk.

[01:21:37]

Dit is een advies. Scoorde je uit ja, maar met alle gevolgen vandien, want daar komt natuurlijk nog wat enandere bij.

[01:21:43]

Het is niet zo dat je dat bedrijf betaalt. Je betaalt over alle nieuwe mensen die moeten worden aangesteld. Ja, dat ook.

[01:21:49]

We gaan kijken als ze een keer 4 wedstrijden op rij verliezen. Ja, wat er dan van overblijven? Dat zitten wij hier op dinsdag. En dan zullen het allemaal nog verder wereldfinale dan dat. Ik hoop wel dat we het ei van Columbus is. Maar wat denk je zelf hoor?

[01:22:02]

Heb je dat ooit meegemaakt in het voetbal? Het ei van Columbus? Is er ooit in het voetbal iemand gekomen met een hele reeks veranderlijken dan de voetballerij? Ja, dat is ook zo. En veranderingen, die gaan toch geleidelijk aan? Als je het. Maar je hebt wel te maken. Je moet mensen veranderen en niet iedereen is daarvan gediend. Maar of ze dat kunnen accepteren? En ja, Martijn is bijvoorbeeld allemaal niet van gediend te hebben. Een conservatieve jongen met een hele conservatieve jongen.

[01:22:24]

Ik ben allemaal niet tegen verandering. Alleen eikel als de Zeeuw hype over. Ik hoorde zo'n goeie quote. Euh, ik zat tv te kijken. We zouden dat nogal voor Jumbo Wismar hebben. Ja, eigenlijk hebben we ook een bekeken. Maar. Ik zag ook een euh en een documentaire over Youp van t Hek of van Uhm. Ja, een portret van Youp van t Hek nog kijken. En dan komt er ook een Herman Finkers komt erin voor en die je citeert hem Gerard Reve en ie.

[01:22:45]

Die hadden een citaat. Ik denk dat is nou het citaat. Het zou je eigenlijk wel als motto je voor een boek kunnen gebruiken over Feyenoord met wedstrijden in A. Ik ben tegen verandering. Want zoals het is is het al erg genoeg. Dat is Feyenoord gewoon een eenmalige hulp. Ja, daar houden wij ons al aan vast. We gaan een reven Jansen benadering van Feyenoord ga ik een voorstel van deze pot kopen van deze podcast en dan zien we wel wat t schip strandt.

[01:23:10]

En nog een Jumblatt vismarkt bespreken we volgende week. Want dat is natuurlijk H. Maar Tom Dumoulin bij onder Jan Raas of Peter Post heel wat last van zijn ziekte.

[01:23:19]

En tijdens dat beetje pijn is het Benetti zat. Die voetballers hebben daar namelijk allemaal van die zeikerds zijn.

[01:23:23]

En nou zullen al die je die 300 wielen podcast wel weer boos worden, maar ga gewoon zitten op de zaak-Dutroux.

[01:23:29]

Nee hoor je niet boos worden. Ook bedankt voor het luisteren en al bedankt Cor voor je komst in je eigen straat zelf. Ik bedoel zo door met deze mooie jongens.

[01:23:40]

Dank je wel Dik Voormekaar Show. Ja, neem nog een oliebol in je eigen straat. Dank je wel ok. Dankjewel voor alle luisteraars.

[01:23:48]

Een prettige jaarwisseling. En volgende week zijn we dan gewoon weer jullie Sparta. We gaan gewoon door. Het circus draait, dendert maar door en gaat weer beginnen in mafkezen bij al doen.

[01:24:01]

Van Noordam en. Met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik nooit gezegd.

[01:24:31]

Bij.