Transcribe your podcast
[00:00:00]

Mafkezen, want al bij al doen ze. Het eerst door Pierre van Hooijdonk met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem.

[00:00:22]

Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik nooit gezegd.

[00:00:38]

Dik voor mekaar. Feyenoord podcast TOB Show Verkijken verrekenen al 19 weken het vaccin, wat gewoon beschikbaar is en uitstekend werkt. Ja, met de bestseller Rietje en ik zie het euh. Wat is het? Sound wordt almaar oplichtten. De site Sywert is er ook weer bij. Beste wensen, maar het mee te beginnen?

[00:00:57]

Ja, jij ook. Shortje ook je beste wensen. En nog gefeliciteerd zuurtje. Want er staat hier een klein taartje. Is ie net gaan halen. Dat is zo vers als de pest. Joh. En dan klagen er 25. Nou. De jaren gaan tellen. Is het erg of niet he? Denkt Vijfentwintig is denk ik de allermooiste leeftijd die ik kan hebben. Dan moet je geen korona om je heen hebben. Nee, maar toen ik vijfentwintig was zag het leverde uitmuntend uit.

[00:01:18]

Dan kun je wel zeggen ja ha 5. Nou ook wel eigenlijk. V die 20 tot 50. Er is ook al lekker. En dan 25 tot 30 is helemaal top. Het mooie is is dat skiet T-shirtje zich, dat zich dat helemaal niet realiseert. Dat gaat ie zich pas realiseren als ie ook 50 is. Natuurlijk ouwe lul, dan denkt ie shit. Ja wat was dat mooi. Wat gaat de tijd toch snel. Hooijer is het nooit meer geweest, maar hij zit een soort aangeslagen hired, want hij is 25 geworden.

[00:01:40]

Dat is toch erg? Maar het is allemaal schijn je nou toch uit met je eenmaal in handen hebt.

[00:01:44]

Nog een heerlijke tijd om alles bij de hand Tinder uh en al die andere al een heel huis heeft Heimbach Tinder nodig heeft een heel huis met tienermeisjes. Kijk ook maar Michel en ik moesten vroeger gewoon als we een meisje wilden spreken gewoon naar dat huis bellen. En dan? En dan moest je maar hopen dat ze zelf opnam. En als dan die vader opnam? Gooi die daar wonende Rob. Dat waren nog eens andere tijden. Maar ja, zo is het.

[00:02:03]

We moesten echt ons best doen jongen. Maar gefeliciteerd. En uhm ja, moet het voor het eerst ook deze aarde deze show met een rectificatie beginnen? Heb je weer iets doms gezegd? Nee, ik niet. En jij ook niet? Nou, jij hebt me heel veel domme dingen gedaan, waar ze ook wilden. Daar hoor je de mensen dan weer niet over. Niet rectificeren valt rectificatie naar de gratie van het moment. Dus een officieel moment heb ik geen rectificatie.

[00:02:26]

Stem voor zijn daad, jingles voor wat dit zal. Dit is de eerste, maar zeker niet de laatste rectificatie. Verwacht ik dat we wel. Misschien moeten we Martius ook treffen, rectificatie en een heel stemmig euh muziekje. Ik denk iets met de aanzeggen, aanzwengelde violen en echtgenoote, dan rectificatie en grote sowieso standaard, maar iets waar je echt bijvoorbeeld al somber van wordt. Oh ja, zo'n stemmig muziekje en dan iets met een sound effect. Ook wil ik sowieso wel een beetje zo'n piepende deur die zo langzaam dicht valt ofzo dat je er iets heel pijnlijk is.

[00:02:57]

Ja in slof. Het geluid van een galg. Zoiets. Dat lijkt. Het openklapt luid dat de openklapt. Zowel ergens is het allemaal niet, maar dus. De gast van vorige week, Aurelien Cor Pot, had goeie reacties gehad op de podcast. Ja, dat wil je de luisteraar miljoenen mensen nou natuurlijk gezegd is niet zo, maar je zit niet zomaar ergens. Nee, maar een game dus ook een vervelende reactie gehad. En dat ging over het feit dat ie had gezegd dat Arne Slot voor nu werkt met grote talenten bij assets denkt Bouba doe uh wijndomeinen.

[00:03:25]

Nou ja, een Meines noem het hele rijtje maar op. En dat dat bij Feijenoord wel anders zou zijn volgend jaar. Maar dat bedoelde koor niet door te zeggen dat Feijenoord geen talenten heeft of slechte spelers. Want vuiler staat in de competitie natuurlijk bovenaan zet. En laten we dat eventjes benoemen, maar het was een beetje verkeerd opgevat door mensen binnen de club tussen koor. Willen ze een oprechte en welgemeende excuses aanbieden voor de voor deze slip of the tongue.

[00:03:48]

Nou, dat is het toch. Kent ja, waarvan akte, zeggen mensen daar waar van achter? Moet jij dan zeggen? Waarvan akte? Nee, maar dan heb je uitstekend opgelost dit? Ja toch? En het is ook wel weer een bevestiging van wat volgens mij al eerder in deze podcast hebben gezegd dat de Feyenoord voor de buitenstaander het imago heeft van een hele ruige, rauwe, harde club en dat het in werkelijkheid allemaal zo gevoelig is als een politieke partij.

[00:04:10]

Anders ga je niet zo druk maken over deze verder totaal onbeduidende opmerking.

[00:04:15]

Ja maar ja goed, wij hebben als Askar belt en zegt je ook kan je t even recht voor m'n rechtse doen. Maar dat doen we natuurlijk met alle liefde doen we zeker. Want dat was gezellig dat hiervoor nodig was. En mensen van het inderdaad leukers, mensen nog wel. Ik vond het opvallend dat die al zo op z'n praatstoel zat terwijl. Wij kennen m niet anders. Nee, het is altijd een gezellig en dagelijk. Nee, ik weet niet of de befaamde helemaal op de hoogte van waren, maar misschien moeten we dat ook even rectificeren.

[00:04:34]

Kort liep Over De Meent zachtjes de achterdeur openstaan van een huismeester. Ja, liep even naar binnen en zat voordat ie het wist met een koptelefoon op z'n hoofd. Een beetje zoals Dizzy. Ja, zoals Dizzy. Die gaat ook in een rechte lijn hier naartoe. En dan gaat dan de kwispelt voor de deur staan. Wachten tot jij komt en t is. Je heeft een record net weer verbroken. Het is niet te geloven, bijna niet meer, maar vond ik keer dat er een stop wordt.

[00:04:53]

Ze meenemen, hoe snel dat wel. We kunnen misschien uh, ik wil onze jingle man niet altijd met al te veel werk opzadelen, maar het is misschien ook een idee om een klassement bij te houden hoe snel die ziet. Dan maken we daar de de Dizzy Bot castte van. Ja, hoe snel is ie dat bot opeet?

[00:05:10]

Maar ik was acht uur voordat ze twee weken niet eten zat ofzo. Ze hebben zich allemaal te barsten gegeten natuurlijk, zoals iedereen in december. Nou, ik ben wel blij dat jij daar ben wat ik me brom en toch een beetje zorgen te maken. Ja, dat. Eind vorige week begin ik heel voorzichtig en met een hapje van de vele fragmentje enzo. En dan naar La Manga hoor. Niks hoorde niks. Maar als ik Koeman heb, euh. Virgil van Dijk.

[00:05:31]

Advocaat nadat hij meestal binnen een uur of een paar uur van een reactie. Maar meneer de beste auteur wacht gewoon tot tot maandag voor. Hij wat van zich laten horen. Dus ik maakte me een beetje zorgen, maar gelukkig is het allemaal nog zo. Nee, maar dat geldt voor. Geldt trouwens ook voor Sjoerd. Die zit maar ook de hele tijd lastig te vallen. Ik zit dus in heel creatief. Oh ja, dat is. Nee joh.

[00:05:50]

Maar dat geneuzel van jullie op dinsdag en woensdag? Wat heeft het allemaal voor zin? We zien het allemaal wel, toch? Ik krijg gewoon zoals altijd s nachts. Alhoewel, ik moet wel een compliment aan jou geven. Gisteren was je weer als T.

[00:06:01]

Als Evert ten Napel zou zeggen als de kippen bij. Ja, om met dat draaiboek, want dat was dekselse met al die dekselse vermaledijde draaiboek. Euh, want euh.

[00:06:12]

Het was ver voor twaalven dat ik euh, nee, daar raakte ik toch ook weer een beetje van van slag half volgens mij. Maar ik zal terug. Ik zat in die euh, in die hyper focus natuurlijk hè. Ja, heel de dag. Euh, met Bert de Beer aan het werk. Ja ja, jij was bezig met de berg spreuken gisteren.

[00:06:27]

Ja, ik zag je zitten. Die had een koptelefoon op. Hoe wij? Want hoe werkt dat? De beer zat weer zat bij Feyenoord, is in Blijdorp en hij van verkeerscel 2 bij Feyenoord met Samuel Sanchez.

[00:06:40]

De media manager dan zat. Thuis zat er een een tolk. Dat was Dirk. Een heel aardige gozer. Die heeft in een tijd in Mexico gewoond of een reis door Mexico gemaakt. Hij spreekt vloeiend Spaans. En waar ze thuis zaten aldaar bij Feyenoord doet nou buitenlandse betrekkingen had ofzo weet ik veel betrekken. Maar ja, hij zit wel niet eens vliegen. Nu niet nee, maar kan hier toch de naast gaan zitten om even te vertalen. Hij is wel voor zijn leven lang gold member van van alle vliegtuigmaatschappijen, want hij is overal geweest om de opleiding van Feyenoord te vermarkten.

[00:07:09]

Ja, geen idee of dat nog gelukt is, maar hij is wel lekker van huis. Ik heb mezelf aangenomen of bij Feijenoord binnengebracht. Ja ja, ja, ja, ja, ja. En nou zo klaar. Er zitten nog steeds, dus heeft goed gedaan ja, goed gescreende op. Hij werd toen de opvolger van Fred Blanken, maar hier hadden ze mij ook voor gevraagd. Trouwens, als je dat. Nee hoor. Ja ja ja, ik kon de opvolger van Fred bevrijd worden.

[00:07:29]

Maar nee, dat zal Kaka jou moeten bellen. Ij Misch ken ik effe met 1 0 om die reden Hooidonk effe zitten voor vrijdag. En dan had ik gezegd wat denk je zelf? En dan de Wonderwall. Hele nieuwe losrijden, nieuwe wind gaan waaien? Nee, dat zag een Noord-Koreaans windje. Was dat geweest denk ik nou juist niet? Oh nee opengooit. Allez allez, dat toch? Nee dus. Enim n persvoorlichter die er alles opengooit. Dat is Thijs Slegers.

[00:07:51]

Thijs Taishi. Terwijl die toch alles terwijl ie toch alle touwtjes in handen vita's is. Het antwoord ja, die is een properste. Maar waar waren we wel de. Nou, ik zat dus thuis achter zo'n achter zo'n scherm. De beer zat naast de Samuel Sanchez op 19 nog acht. Maar waarom zat die samenwoonden dan naast? En dan moet iemand moeten de beer. Die kan je toch niet zo in een hok zetten en zit te zoeken? Het helemaal niet.

[00:08:13]

Of die spreken ook een beetje Spaans geloof ik je ook niet eens. Maar hij moet toch zeggen ga hier zitten je Engels en dat is de. Daar moet je doorheen praten weet ik veel en moet altijd een beetje begeleiding zijn. Wij hebben toch ook geen begeleiding? Ik weet toch ook dat dit ding dit zwarte ding dat ik daar doorheen moet praten? Maar wij zijn toen hij zijn persvoorlichter hier anderhalf uur internetmeme. Maar wij zijn binnen. Renze H. Wel natuurlijk.

[00:08:30]

Wij lopen al een paar jaar achter 25mei in deze poule met vertrouwen. Leo Beenhakker Ondertussen is die aan het filmen. Ja, hij wacht tot je er een beetje lullig uitziet zoals ik. Dat wel vrij snel. En daar komt ie weer. Eindelijk komt ie met de camera uit. Ja en. Thuis zaten de de de watches van euh, van van Feyenoord van de Telegraaf. AD. Ik zat er dan en van de Volkskrant. En dan ontspint zich dan een gesprek.

[00:08:50]

Ja, wat al natuurlijk vertraging oploopt door die technologie. Ja, en dan komt er nog een tolk tussendoor. Dan moet je ook maar net op het juiste moment een vraag stellen. Dat was allemaal niet makkelijk. Niet zo, maar jij denkt dat jongens tikt even tikt even een stukje in. Klaar? Nee, dat is gewoon pure opperste concentratie. Maar jullie hadden geen volgorde afgesproken. Want anders wordt natuurlijk een Babylonische spraakverwarring als iedereen vanuit zijn huiskamer maar door elkaar gaat zitten.

[00:09:11]

Gek genoeg gaat dat wel redelijk. Ja, dat redelijk soepel ofzo. Je gunt mekaar allemaal natuurlijk wel en we gaan nu even mijn kalender pet niet bij. Ik heb er niks bij me mee.

[00:09:20]

Nee, maar dus het gaat toch redelijk. Op zich wel redelijk soepel. Wat jij je gunt elkaar vraag en ei. Daarvoor heb ik natuurlijk een voorbereid. Ik heb heel de doopceel van deze beer, heb ik geleerd. Ja, ja, en dat. En ik heb het je nog toegestuurd en ongetwijfeld gelezen. Ja zeker, want ik vond dat heel hoopvol. Ja, jij hebt me dat een stuk trough toegestuurd. In het begin werd ik er heel triest van.

[00:09:39]

Dat kwam niet door jou. Maar dan? Nou ja, toen dacht ik ja, want wat je wel? De eerste twee pagina's dat ik. Tuurlijk gaan we weer met dat gewoon geneuzel. Iemand die komt van River Plate. Ja, die heeft bij São Paulo gespeeld. Weet je hoe groot die club is? Heel groot. Dat is echt niet te geloven. Ik ben daar geweest. Ja natuurlijk, maar je verpleegd ben ik ook geweest. Is de grootste club van Zuid-Amerika en Indië.

[00:09:58]

Gaat al zeggen van ja nee. Maar deze kans, die kon ik echt niet laten lopen. Feyenoord. Dat is echter zo grote ploppen. Een club die voor de prijzen gaat, zegt ie dan. Nou ja, is al. Dan zou ik ook al weer een tijdje geleden nog. Dus toen werd ik, werd ik een beetje somber. Maar ik moest zeggen de jij en de beer. Hij stelde je uitstekend, want eerst kreeg ik te lezen over zijn achtergrond.

[00:10:19]

Jaja. Nou, dat is klassiek klassiek Zuid-Amerikaans en niet te eten. Vader weggelopen we samen met broer op opgegroeid stukjes broodje als avond avondeten s dure schoenen willen hebben. Ja, geen geld dus. Goed en goedkoop. Paella en mamma die dan zo'n Nicolò grote toeloop zoals tegen zou schitteren. Het enige wat er eigenlijk nog aan ontbrak is dat. Die een sinaasappel hoog hield dat dat deed, heb ik niet opgeschreven. Het wordt eigenlijk altijd wel in een verhaal over een Braziliaan.

[00:10:45]

Euh. O ja, over een Argentijn.

[00:10:48]

Euh, die uit de arme omstandigheden komt. Hoort hoort eigenlijk te staan dat ie altijd op straat en met een sinaasappel hoog hield. Ja, of met m propje papier hooggehouden. Na school liep als ie al school ging. Aegina school, aging de school. Wat hij dan weer had en ging dan naar school op de fiets. En dan kwam je terug en dan moest je een flink stuk lopen naar de bus met de bus vriendinnen naar zijn club. En dan was je daar aan trainen en dan moest je weer op tijd weer met de bus terug en kwam die s avonds laat thuis.

[00:11:11]

En euh. En ja, kijk, dit kunnen we zo zeggen. Er worden geen busjes voor gereden voor Deven. Dat soort spelers eigenlijke eigenlijke hoort in het klassieke verhaal over zo'n Zuid-Amerikaanse speler hoort eigenlijk ook nog de topclub te worden genoemd die hem heeft misgelopen doordat ze te zuinig waren om het buskaartje van 15 cent te vergoeden. Ja, dat zal ook wel anders spijt van hebben. Waar zijn er jarenlang spijt van hebben? En toen heeft een keer op een middag op de achterkant van een bierviltje zijn handtekening gezet.

[00:11:34]

En toen kwam alles goed? Ja, dus in die zin is het een schitterend klassieke achtergrond. Maar maar, maar vooral de deel daarna, dat beviel mij echt wat ie zei weet je wel toen jij? Jij vroeg of van euh euh. Over aanpassingen en kunstgras enzo. Nou, dan zat de bierhandel niet mee. De beren zijn helemaal klaar voor de beren. Heeft ooit een keer bij Atlético Paranaense tegen Atlético Paranaense op een soort kunstgras gespeeld en dat is gewoon voldoende.

[00:11:59]

De Freddy's dat zat. Dat is toch wat anders dan een Deense spits die dan voor VVV uit naar advocaten toekomt die net begonnen zijn, zegt trainer.

[00:12:06]

Ja, het is wel leuk VVV, maar kunstgras op toch een beetje beetje moet a. En dat dinsdag. Ja, het zal allemaal best. Maar kijk eens naar het formuleer daar nummer 9. Dan ben jij nou een ouder uit.

[00:12:17]

Ja, en uiteraard dus best. Tuurlijk wel. Kijk wat je van mij vorige week ook al even besproken. Je kan natuurlijk van alles van vinden. Hij is 32 en hij speelt op een gegeven met niet het niet heel veel meer bij. Bij de Interplay. Maar ja, deze jongen heeft wel gewoon uhm gescoord toen ik in de finale van de Copa Libertadores tegen de eeuwige rivaal Boca. En hij voorspelt ook dat dat de wedstrijden zijn waarin ie net iets meer bij me naar boven komt hoor.

[00:12:39]

Als je cijfers bekijkt is natuurlijk ook wel zo. In de Copa Libertadores, of het nou bij Catolica waar je heeft gezeten was of of waar dan ook, dan was ie altijd wel iets beter. In grote wedstrijden zegt ie zelf als ie altijd iets beter dan meer focus dan niet normaal heeft. Dus nou ja dat. Maarja dat belooft wat hij is. Vitta is goed uit de testen gekomen, dus we gaan met z'n vraag eens een beetje in hoeverre en voor hem als buitenstaander.

[00:12:59]

Want hij kan wel tegen jou een half uur praten hoe groot Feyenoord is in Zuid-Amerika, maar dat valt gewoon mee. De vraag is natuurlijk in hoeverre het hem duidelijk wordt dat die wedstrijd tegen Ajax eigenlijk een grote wedstrijd is zonder publiek. Ja, dat wist je al dat het zo'n avond een avond jammer dat is zonder Pikkeling. Ja nee, want ik denk dat dat toch wel een factor is die je die je dan misschien een beetje mist. Maar zo'n speler, hij is misschien ook zo groot in die grote wedstrijden door de door de druk die vanaf het publiek komt.

[00:13:23]

En dus ook wat mis je nou mee? Dat zou kunnen. En laten we zo zou zeggen, het is in ieder geval een speler die niet heel bang wordt om zondag tegen Bart Vriends te moeten spelen.

[00:13:31]

Denk je bij. Nee, nee, nee toch?

[00:13:33]

Nee. En het is wel zo. Ik vind het nog steeds wel een goed signaal van van van Feyenoord zeker. Nou ja, goed, als je die lijst van met clubs ziet dat is gewoon, dan kan je niet anders zeggen dan dat het indrukwekkend is. Zoals ik ook niet. Hij was natuurlijk zijn natuurlijk over tientallen spitsen bekeken. Maar op een gegeven moment ja, dan kom je ook uit het uit het netwerk van een van een van een technisch directeur zelf.

[00:13:52]

Dan komt die naam naar voren. En ja, daar gaan ze een beetje de cijfers bekijken. Beelden bekijken. Ja ja. En als je dan tegen Dick Advocaat zegt 400 meer dan 400 wedstrijden Copa Libertadores gespeeld door River Plate, Boca Juniors, Vélez Sarsfield. Ja, dan word ik daar wel heel enthousiast van zonder dat ie me heeft gezien. Snap ik wel, want. Ervaring, ervaring, nou, het is precies de man die de wereld toch iemand die niet zeurt, die je weet wat er van hem verwacht wordt.

[00:14:16]

Die lui die waarschijnlijk heel veel gewend is aan een heel hard Rinck leunen, ga ik zo vanuit.

[00:14:22]

En ik moet zeggen ik heb het een beetje zitten bekijken, al die zouteloze beelden die dan verschijnen. Maar dat lijkt me wel een sympathiek vredesinspanningen. Geule ja, het is maar. Ik zag m diep bij die fotosessie Feyenoord TV. Die had het over. Dat was een fout.

[00:14:34]

Kijk ik, ik. Ik commode die druk, want de handen aan het afdrukken was ombouwde. Ja, maar dat is ze. Vroeger had je natuurlijk John de Pater. Ja, fenomeen met wie ik altijd op pad ben geweest. Ja, dat duurt een fenomeen. Dat duurde natuurlijk nooit langer dan een kwartiertje. Die van die Zaccaria Lucas, ga jij daar en van staan? Klik en houd je prima foto. En als je dan zou ik kan je nog iets anders maken.

[00:14:53]

Deed ie dat maar boden, die trekt natuurlijk echt alle halletje uit de kast. Alles uit de kast is ik.

[00:14:58]

Maar ik moet zeggen die euh, die Lucas, niet het allemaal, wel heel vrolijke professional. Maar dat is ook waanzinnig. Heel goed, die voetballers allemaal worden worden afgebeeld. Dan kan je die foto als je die voor. Ook die foto die in de vjjy stond of die in de VI komt te staan. Ja, hele mooie foto van die tombeau. Zoals met het logo naar voren houden en zo zo'n reus in de kuip met die hele donkere wolk boven en zo.

[00:15:19]

Ze worden allemaal afgebeeld als een soort superman en gelijken als. Ja, Vitol of moeten moeten we toch? Al moeten er nog ergens een beetje het vertrouwen uit halen. Dus ja goed. Anyway, ik denk dat het wel. Uhm. Uhm ja, je moet ook altijd afwachten. Het is natuurlijk sowieso een een. Het is een gok omdat je natuurlijk nooit zeker weet, maar het is wel een signaal van Feyenoord. Van waar laten we het niet hierbij he?

[00:15:39]

Met met jurken Seun en misschien boze Nick die je terug kon. Nee, we willen toch nog wel proberen om in ieder geval de aansluiting te houden met de met Ajax en PSV.

[00:15:49]

En wat is eigenlijk zijn? Is die veel geblesseerd geweest? Nou, dat valt ook nog maar aan mij eigenlijk.

[00:15:53]

Ja, dat is ook wel eens een keer lekker he. Dat je niet tegelijk een heel medisch dossier zit. Testen waren echt heel goed. Volgens mij was hij de enige nieuwe speler die meteen alle testen met goed gevolg aflegde. Wat ik begrepen van heb vanuit Feyenoord. Dus ja, dat duidt er wel op dat ie fit is. Hij voor zichzelf nog getraind in UH in Buenos Aires. Hij hoefde daar ook helemaal niet weg. Want de juiste legenda bij die club als je tegen Bocas scoort in de finale ja dan klaar.

[00:16:15]

Ben je klaar daar he? Ja, maar hij zegt ik heb daar alles gewonnen, wat doen, wat ik, wat er te winnen kon. Nationaal en internationaal. Ja, en als ik nog een keer in Europa wil spelen is dit wel de kans. En wat is er dan mooier dan fijner te spelen? Nou nou ja, jij zegt dus geen grote club in Zuid-Amerika? Nou nee, het is ook wel dat. Dat is ook wel niet echt zo.

[00:16:34]

Maar Ajax is natuurlijk altijd altijd groot. Sorry uh. Miljoenen luisteraars, maar Ajax is nu eenmaal groter in in die contreien. Maar goed, het is niet zo dat surveillant daar totaal niet kennen. Nou ja, tuurlijk niet zijn. Zat Zuid-Amerikanen bij Feyenoord geweest. En ja als je daar maar ik heb daar. Het is natuurlijk ook weer het oude verhaal en je mag het eigenlijk nooit over taxichauffeurs beginnen, maar ik heb time binnenshuis in een taxi gezeten.

[00:16:55]

Maar wat jij vorige keer al zei? Gewoon uit het elftal hoor. Uit 74 74. Ja, dat is ratelend ze zo op. Ja ja ja, want daar kunnen we daar verloren zijn natuurlijk. Van Uhm van Oranje. Ja dus ja. Lucas Platteau erbij voor een euh ja voor wat een leuke maand. Zeker weten. Een spannende maand. Dan wordt het echt leuk. 7 wedstrijden in 1 in 21 dagen om 3 dagen de wedstrijd na. Niet te geloven.

[00:17:17]

Nou ja, dit is een grote vraag. Wordt hoe ze het fysiek doorkomen toch? Ja, maar kijk, als je de huidige stand van de selectie bekijkt, dan is Bijlo duurt nog eventjes Coxcie.

[00:17:27]

Ook dit valt wat tegen. Bijlo Dat was toch wel verwacht dat ie eerder. Nou ja, dat hoopte ze op alleen. Ja, je hebt altijd hoop en werkelijkheid natuurlijk. En het duurt gewoon nog eventjes. Hetzelfde geldt voor de voor koksschool, maar voor even tussendoor. Ze vervangen doet niet slecht. Hoor je zeker niet vergelijken met de huidige Roederer in in. En ja, er werd over gesproken alsof het een enorm rampscenario was, maar die jongen verder prima gedaan.

[00:17:49]

Toch gewoon laten inpakken, inpakken en wegwezen. Marsman moest keepen. Ja ja, weet je, die jongen heeft natuurlijk aan één ding had ie tuurlijk. Dat was gewoon ritme. En dan is natuurlijk het begin een beetje onwennig. Maar je ziet wel dat na dat naarmate je langer stond te keepen dat het ook al wel steeds beter ging. Ja, het is. Kijk, het is ook een keeper. Hij was gewoon zo gewoon bij Jong Oranje. Ja natuurlijk.

[00:18:08]

Dus het is ook helemaal niet zo dat ie daar helemaal niks van van kon. Maar t is voor die jongen wel leuk. En als ik veilig was had ik toch wel gelijk verlengd? Ja, toch een ideale tweede keeper? Ja lijkt mij. Zie dat zelf ook zou willen. Dan weet je in ieder geval je weet nu dat als je eerste keeper geblesseerd raakt heb je een uitstekende studenten achter de hand, die bovendien ook nog eens heel goed in.

[00:18:25]

In een spelersgroep ligt begrijp ik van leer van die jongens. Dus dus een positieve gozer. Ik geloof dat iedereen hem ook wel z'n z'n wedstrijden en zijn succes dus aanhalingstekens gunt. Dus dat natuurlijk wel aardig. Nou, dat is bij keepers altijd, maar dat is altijd wel lekker dat ie ook een beetje in de groep past. Dat zijn toch altijd een beetje vreemde figuren? Juist die zijn afgeleid door Disney.

[00:18:42]

Ja, maar ik maak me toch een beetje zorgen als ze bij die 1 waar de bal niet trappen.

[00:18:45]

Dus ik kom eens om hier. Zo zou dan kunnen we rustig praten jongens. Ja, het is in veiligheid gebracht. Dus ja maar verder. Coxcie dus niet. Uh, Bijlo niet ver was al terug. Ik Cerar niet, Texeira ook voorlopig nog niet, maar daarentegen wel Sinistra dat we bij De Beer natuurlijk in de spits Jerkins zullen achter de hand bezinnen in Liberia. Misschien in Liberia natuurlijk. Dat is toch Mooijman hé? Het is toch wel iets te goed?

[00:19:11]

Jawel, u moet toch zoom, zoom, zoom, zoon club of zo'n selectie moet toch gewoon even even een impuls krijgen? Nou zeker. En om maar even terug te komen op die beer, want we gaan er van de hak op de tak maar mag, maar dat maakt toch niet uit. Het viel me wel op en we natuurlijk net zo'n situatie geschetst die is opgegroeid et cetera. Hij ergert zich wel een beetje aan die jonge spelers die heel snel op het paard worden gezet.

[00:19:29]

Weet je wel, die je dan mee met de snelle autootjes aankan. Maar die club en zo ja, hoe weet je dat uit dat verleden heden het verleden natuurlijk. Rigolet oo onderzoek gedaan? Dan wil je niet weten. Want ook petjes doorknippen. De Beer, de Bernheim. Nee nee, de binnenste dan wel meer. Dat is een grotere psycholoog dan Pierre van Hooijdonk. Om maar zo te zeggen want jij, die knipt de petjes door en hing een luier aan de.

[00:19:50]

Dat doet de beer niet. Beer gaat met z'n speler in gespreide toch nog steeds wel goed een luier ophangen? Ja sorry.

[00:19:57]

Dus als je al bijna niet durft om in de kuip te spelen dan communicatie binnen en dan moet je moet je de wedstrijd gespeeld en dan kijk je naar je haakje en hangt dan een luier.

[00:20:07]

Nee, maar je zou denken dat ze altijd opvallend in het voetbal dat er wordt zelden iets gedaan. Ja, misschien is het tegenwoordig anders ofzo. Maar ik heb zoveel voetballers gesproken van al alle generaties eigenlijk die dat vertelden over hun eerste dag bij Feyenoord in de kleedkamer. Hoe dat dan ging en hoe zenuwachtig ze waren ofzo. En dat het totale gebrek aan hulpvaardigheid van wie dan ook hoor. Dus niemand die zegt wat dit is. Jouw stoel neemt dat stoeltje, maar die is vrij.

[00:20:30]

Dat is die dat is die je nodig hebt. Moet je wel vragen rijzen? Nee, nee, dan gewoon trainen. Je moet er van laten zien. Ga ga maar gewoon op een stoeltje zitten en dan zit je altijd op het stoeltje van de sterspeler die dan zegt zo. Het is eens wat zegt niet voor je gaat je gewoon je spullen pakken in het bad gooit. Ja dat werk. Weet je wel? Ja maar die jij denkt de beer. Die moet niks hebben van jongetjes van 21 naar die zaal.

[00:20:50]

Die probeert ze dan op een euh, in ieder in een goed gesprek. Want zo wist de beer te overtuigen dat ie dat dat ze misschien eerste paar goeie wedstrijden moeten spelen. En dan? En dan doet ie verder niet hardhandig op de training. Dat doet ie in een fijn gesprek. Dat doet ie in een goed gesprek. Die tolk nadat hij vergat daarbij een Nederlands leren. Denk jij dan denk ik.

[00:21:08]

Dat denk ik niet, maar ik denk wel maar voetbaltalent toch universeel joh. Gewoon wijzen naar zijn auto en dan met je vinger zo nee doen en dan daarna het veld wijzen. Eerst daar laten zien en dan weer naar die auto wijzen. Ja, en dan mag je ja. En dat komt toch dus toch mee? Met meer woorden heb je ook niet nodig soms.

[00:21:23]

Ik bedoelde Julio Cruz, die moest verplicht op een Nederlandse lessen. Dat was ook een hobby vormen. B werd dan gegeven in de in de perszaal.

[00:21:32]

Weet je wel.

[00:21:32]

In de Fred Blankenberg zal Luis, die al een keer genoemd, ervoor ook al een keer geen klachten. Ja, maar goed dat je dat zo is.

[00:21:40]

Dan haal ik dat in.

[00:21:42]

Maar uhm, deze was zoon een een vrouw zat er al een paar versleten. Maar een vrouw die ging dan die al die Spaanstalige spelers. Nederlandse Nederlandse woordjes leren. Maar die Kroes had altijd wat de tandarts. En dan weer was er iemand ziek en dan had ie weer een lekke band en alle bruggen stonden open, dus hij was gewoon de eerste zeven lessen. Was ik dan sowieso niet gekomen? Ja, op een gegeven moment was ie wel gekomen en ik wilde daar wel een verhaal over maken, maar dat zag je dat niet zo zitten.

[00:22:06]

Ik weet een vrouw, blanke maar jezelf. Blijf dan maar weg jochie. En toen ben ik het toch eens een keer heen gegaan. En dan was er wel een mooi moment. En dat zag ik net die lerares radeloos. Dat lokaal verlaten.

[00:22:17]

Nou, als ze daar geen zin in hebben, dan hebben we het toch nooit zin in?

[00:22:21]

Nee, natuurlijk niet. Ik zag ook totaal zinloos. Wat moeten jongens mensenlichaam Engels? Ja precies. Ha, daar hebben ze nog. Hebben ze toch meer aan? Kijk die Scandinaviërs die spreken net zo ja behalve leukers en spreken geen Nederlands. Nou ja, zo kan het wel goed verstaan. Zeg die maar spreken dat. Uhm dat dat hij doet het niet. Dat doet alles in t Engels.

[00:22:38]

Als je niet geloof wil ik was met m wanneer was ik m nou met Rob Jansen bezig? 2 jaar geleden is dat al vanaf jaar en. 3 1 had een hele groep mensen meegenomen naar de Ferrari fabriek in Modena. Samen daarheen gegaan. Jorien was ook gekomen. Die zat toen in Zwitserland. Waarom was dat? Ja, voor de lol. Wat dat oplevert? Ja. Vond het nou een soort één keer in pak. Per jaar doet u dat dus in plaats van het golftoernooi in plaats van zoiets soort relaties.

[00:23:02]

En als goed man.

[00:23:04]

Vliegtuig daar naartoe. Privé. Iedereen krijgt iedereen mee.

[00:23:08]

Maar ook Henke Larsson was h. Want dat is. Dat is zijn beste vriendin. Ja, maar die spreekt perfect Nederlands.

[00:23:13]

Nog steeds zijn niet normaal vindt. Knap jammer van die gasten. Ja, wat lijkt hij? Er waren ook beroepen. Ja ja, maar je zou toch zeggen van ja, hij spreekt dat nooit meer. En het is zolang geleden, maar die sprak perfect. Ja, maar hij natuurlijk ook vrienden nog hier. Daar komt nog wat van. Dus dan spreek je gewoon Nederlands. Ja ja, je over kind van schrijven spreken toch ook nog wel een beetje?

[00:23:33]

Ook hartstikke goed daarom dus dat euh ja, ik gaat er blijkbaar nooit uit. Kyndt van ha ja, ze vroege keren van de vind ik ook altijd zo goed.

[00:23:42]

En dat zou natuurlijk zo'n grootheid Kyndt, Verlinde in de. In de hele beleving van iedereen die iets met Feyenoord te maken heeft. Dus had ik een keer met een minder brasserie te vroeg van. Hadden we zo over al die glorietijd in de zeik van. En wat misschien wel het meest zei die saté saus. Hebben ze dat daar niet, dan mis ik het mee. Is Nederland, hebben ze dat reizigerstrein een beetje van die kippenvlees als een stokje? Dat lukt nog wel, maar echt goeie saté saus is in heel Zweden niet te vinden.

[00:24:04]

Dat mis ik nou echt aan Nederland. Ja voor morgen.

[00:24:08]

Je zou zeggen met de meeste volle Kuip of ik mis al die doelpunten na hem is de saté saus.

[00:24:14]

Ja maar goed, we gaan zien beginnen met de derby op het kasteel. En dan nog is het een rollercoaster van heb ik jou daar met Ajax te tussendoor? Asset nog. We eindigen met.

[00:24:24]

Met PSV zal wel veel duidelijk worden na die na die zeven wedstrijden is maar om terug te komen op Feyenoord en hoe ze dan de komende weken moeten gaan doen en of de ploeg een beetje fit is. Wat ik wel iets wat er allemaal was al terug. Sinistra kan natuurlijk wel. Gaan we dan gaan spelen? Linse is over dat dat de fictieve tempeltje met die 3 goals denk ik. Maar ja, er was dat Wall Street dicht dicht tegenaan, maar werkte hard.

[00:24:47]

Dan heb je gewoon een goal nodig. Ook de psychologie van de koude grond. Maar het is wel zo natuurlijk.

[00:24:51]

Je zag het ook aan die opluchting na die na die eerste of naar die tweede plek relativeren.

[00:24:55]

Drie vingertjes de lucht in voor die camera. Ook goed imo volgens mij. Jawel, er raakten volgens mij wel eventjes dat ie er doorheen was het stuk en en ja, zijn geluk is geweest natuurlijk geen publiek in die Kuip zat al die tijd. Nou ja, uitbaat. Dat maakt het toch iets makkelijker om om daar nog mee om te gaan. Maar vooral knap gedaan door ieder geval op tijd te scoren. Hard blijven werken? Ja ja ja. Ik denk dat het met met de beerden bij dat dat Advocaat misschien wel eens met Sinistra zou kunnen gaan schuiven.

[00:25:23]

En als een soort nummer 10 deed ie bij Vitesse uit al Attalus ze toch echt wel. Goeie druk met die gozer die toen die erin kwam, want hij heeft ook iets wat ie wat weinig spelers hebben. Kan gewoon een man passeren.

[00:25:31]

Als die er nou echt zo goed is als waar je die natuurlijk niet zo goed als wij zeggen. Maar laat ons ons nou eventjes een nieuwe jaar positief beginnen zeg maar ook maar één tiende zo goed is als inmiddels in jouw hoofd te zetten. Wat zich daar allemaal afspeelt, dan heb je toch best wel? En inzicht halen die truuk uit met de sinistra.

[00:25:47]

En ze hebben twee controlerende middenvelders de backs. Die komen centrum wat normaal dat je redelijk staat had Berghuis en voorin ook weer gewoon normaal. Haps komt er weer aan. Nou ja.

[00:25:59]

Je zit al helemaal handen te wrijven omdat het koud hebt. OK, ik ben zoals jij zegt je die beer zo goed. Maar ik ben natuurlijk ook om de mensen die zeggen wij een beetje hoop te geven in deze deze periode. Daar zijn we toch ook een beetje voor? Ik lees nog steeds hele verbazende berichten daarover. Als ik jouw naam voorbij ziet komen van wat is er met die Krabbendam eens echt een metamorfose? Heb jij ondergaan dan? Een groot deel van het ene Jenneke en Sjoerd hebben daar toch wel euh heel weinig tijd voor nodig gehad om jou om te vormen van een hele zure zwart kijkende cynicus die gewoon een frisse jongelieden zin in heeft.

[00:26:27]

Dit is gewoon mijn anderhalf uurtje van de week wanneer ik gewoon eventjes euh, alles van een van de zonnige zijde kan euh kan euh kwam bekijken is maar een stap. Ik zou mijn auto waarin die trouwens ook zwart is en daarna gewoon weer naar huis. Ja, zo wist ook weer. En dan ontstaan er heel andere dingen. Sparta Feyenoord? Ja. Heb jij daar nog iets bijzonders mee met de derby van van Rotterdam of helemaal niet? Nou, ik eerlijk gezegd niet zo.

[00:26:50]

Euh nee, dit is meer een Rotterdams ding denk ik. Als je maar een hekel komt. Niet van Feyenoord heb ik altijd niet het levert. Ik leeft volgens mij. Het is een beetje hetzelfde als Feyenoord en Ajax. Dat levert volgens mij bij Sparta veel meer dan bij je dan in Feyenoord kringen veel meer. En uhm.

[00:27:04]

Het is jammer. Dit is wel zo'n wedstrijd waarbij het heel jammer is dat dat de kroon ervoor heeft gezorgd dat de hele stad doodstil is. Dit is nou wel leuk vind ik van zo'n stadsderby dat je dan in aanloop naar zo'n wedstrijd kom je mensen tegen Spartanen en dan heb je wat om over te praten. En dat dat misschien nou wel een beetje rond die Spartanen kunnen hun weerzin tegen Feijenoord maar soms maar moeilijk verbergen. Oke maar ja, waar komt dat toch vandaan?

[00:27:25]

Dat ik niet weet? Ik niet.

[00:27:26]

Ik denk dat dat gewoon een beetje euh. Vroeger ging je naar Sparta, naar Feyenoord tenminste mijn vader ging nooit deed dat aanging, ging met mijn vader ook naar Sparta toe ging. Kan zo voor honderd toewerken naar de volgende week naar Feyenoord.

[00:27:36]

Dat komt allemaal. Ja ja, ik weet niet of dat toen ook al andersom gebeurde. Of er toen veel Spartanen ook naar Feijenoord gingen en dat weet ik niet. Maar ik vind.

[00:27:45]

Ik vond het ook altijd hartstikke leuk. Is Feijenoord natuurlijk gewoon een omhooggevallen club die ineens heel groot is geworden. Ja dat Sparta was ik de grote shuttle Columbia vanaf vandaag van oudsher? Ja, maar dan heb je to be a ook. Of al heel lang geleden. Maar zover gaat het dan misschien ook wat je gaat van vader op zoon natuurlijk. Dat sentiment ja, maar je zal het altijd hebben toch dat er dat een wat kleinere club uh eerder een hekel heeft aan een grotere club dan andersom.

[00:28:06]

Maar ja, dat is zo. Alleen Sparta heeft zich natuurlijk zeker jaren geleden altijd wel iets groter gewaand dan dat ieder geval zeker. Ja, maar ze zijn ook zeker niet alleen gewaand gewaand.

[00:28:14]

Sparta is toch ook een hele sjieke club. Daarom vind ik het ook een mooie club. Daar hangt een sfeer rond Sparta die je bij geen enkele andere club in Nederland bijna hebt. Nee, dat is toch. Ik vind dat wel mooi hoor. Nee, want ik heb ook voordat ik Feijenoord volgt heb ik ook jou Sparta gevolgd. Maar ik kan je zeggen dat net zo gek hoor. Sterker nog, het was de beste LIR tijd die ik kon bedenken.

[00:28:33]

Ja, wat denk je die je ontsloegen? Meer trainers dan dat HJK Athene. Het was echt ongelooflijk.

[00:28:38]

Dat was in die tijd van Van Van. Wie waren dat een trainer dan? Een Rijkaard ofzo?

[00:28:42]

Of ja, vanaf nou dat we zeggen Hans van der Zee. Jan Everse. Dolf Roks. Euh. Euh. Van Hanegem. Rijkaard. Chris Dekker. Yoyo. Het is een eindeloze rij. Dat houdt gewoon niet meer op. Ja, dus als je daar dan een beetje rond bij dat Sparta en doordat nieuwe stadion had Sparta ook al die Bocchus weet je wel die Yunis zaten dan de vrienden van Sparta of de Raad van advies heette dat toen nog in zaterdag bovenin?

[00:29:05]

En dan had je nog allerlei andere sponsors. Het enige wat je dan hoefde te doen rond zo'n wedstrijd is gewoon even langs die boxers gaan. Ja, en dan hoor je weer een en ander. En als je dan en alles ging, het kon je checken. En ik? Bedoel, ik weet nog dat ze Gert Aandewiel ons ontsloeg en dat werd dus ook helemaal niet. En dat is ook helemaal niet moeilijk over die sponsors. Maar ze hadden wilde raad.

[00:29:23]

Ja die is eruit. Ja ik zeg hoe is het toch gegaan? Nou eens eventjes nog naar de. Uhm, ik weet niet bij welke sponsor dat was. Ergens in Vinkeveen dacht ik of zo is. Moest hij zich dan melden aan de wiel en dan zou die Sadi ontslagen worden. Maar die die dag had je ook Ajax-Feyenoord m. En Danny Blind als technisch directeur bij Sparta. Maar die wilde toch eerst eventjes Ajax van Ajax Feyenoord kijken. En toen die wedstrijd was afgelopen zei je o ja, get up, we gaan met jou niet meer verder.

[00:29:48]

Ja, dat was ook Sparta. Ja, zo chique zijn ze nou ook weer niet.

[00:29:51]

Nee, nee, nee, nee, maar het is een mooi tussen twee mooie traditierijke club. En euh ja, ik moet zeggen van wat de enige. Ik zat er wel over na te denken hiernaartoe, maar gek genoeg de enige wedstrijd die maar bijstaat. Sparta Feyenoord, dat is een wedstrijd die Feijenoord verloren heeft. Een halve finale voor de beker op met Pasen op het oude kasteel. Je hebt het oude kasteel met de den ouden Nooijer die ze met De Nooijer scoorde.

[00:30:13]

Maar een geweldige groei. Je hebt ze toen echt euh, echte heel lang op de been gehouden tot ver in de verlenging.

[00:30:20]

En toen kwam ik eigenlijk voor t eerst echt achter hoe diep dat zat bij Sparta toen ik daar die vreugde zag. Want ik weet nog dat. De Deen liep een paashaas of liep een paar mensen in een paashaas pak.

[00:30:29]

Weet niet wat je weet, maar toen dat die de daar haalden ze natuurlijk dat hoop van die paashaas die De Nooijer liep met het hoofd rond. Ja, die mensen waren wel ongelooflijk door het dolle. Toen dacht ik van nou buiten zinnen. Die maken zich wel heel druk over zo'n wedstrijd. Toen kwam ik erachter hoe dat leeft.

[00:30:44]

Nachbar bij Sparta met Renfrew kan ik me nog herinneren. Ja, en Feyenoord was met met Koeman en Schuyten man. En het was tussen die wedstrijden van Reppel Rapid Wien.

[00:30:54]

In zijn geweldige wedstrijd was het heel spannend.

[00:30:57]

Echte. Een wedstrijd was een beetje zo'n Engelse FA Cup wedstrijd sfeer. Hele goeie sfeer. En euh. Ik zat vanochtend even te kijken. Die hele wedstrijd staat trouwens op YouTube. Ha ha, denk ik dat. Voor wie doe je dat? Wie zei daar nou in godsnaam gaan naar zitten kijken? Honderd, twintig minuten lang. Maar ik zat. Ik klikte het. Heel wat supporters waarschijnlijk. Ja, ja, ja. Ik klikte de tv aan.

[00:31:16]

Maar dan zie je ook hoe snel de tijd gaat. Hé ha, want er komen de spelers het veld op op het oude kasteel. Daar staat dus een steward naast en die heeft gewoon een sigaret in z'n hand. Tuurlijk, je zag al die rook in het gezicht van die spelers te blazen. Eén minuut voordat ze het veld op gaan. Henk ten Cate was trainer van Sparta. Die zal ook gaan met een sigaret Cygnet. We willen Willem toch ook toen bij Feyenoord?

[00:31:33]

Beenhakker die zat nog een sigaret te roken, toen te lang niet meer mocht bij Heerenveen. Die hond zo weer verstoppen en dan had ie zo'n regeltje bij Heerenveen. Dat is een speciaal regeltje worden precies zoals een brandende sigaret past. Gouldman. En toen was ie één keer werd hij heel kwaad op de vierde man. En toen was ie vergeten dat ie die sigaar nog is. Want ik heb er een heel stuk over geschreven over hoe we Don Leo met dat rookverbod omging.

[00:31:55]

En toen werd hij omgeven met zo woedend. Of die man dat iets dat ie na boegspriet en dat ie fuck. Ik heb die sigaar nog in mijn vingers. Da's een beetje hetzelfde, zoals Johan Derksen met het rookverbod omging. Die stond er midden in de op de redactie toen de regels werden doorgevoerd en werd ik verbannen. Zal het geweest zijn 2008 ofzo? Paki klagen?

[00:32:11]

Mag je dat niet vertellen? Want dat komt in mijn boek. Al is het dat de Thiessen dus eigenlijk een teaser h.

[00:32:17]

Want jij nou? Koop allemaal. Dat is een ongelooflijke fijne anekdote die alle miljarden luisteraars ook op de Beneden en Bovenwindse Eilanden graag hadden gehoord. Maar helaas. U zult even moeten wachten tot het boek over Johan Derksen verschijnt. Spreekt nu een veto uit van deze anekdote? Ja, je ga jij mee? Moet deze namelijk dat exclusief houden voor inslikken? Ik slik m even inslikt. Ik slik m.

[00:32:36]

Sorry mensen, sorry mensen, dat gaat effe niet door dit feest. Maar het boek komt eraan. Ja, het boek is zo lang niet te bereiken dat dit het kan niet anders of dat ie wil dat je hard bezig is. Ja, we zijn hard bezig. En De V. Mevrouw de bestseller Rita, die gaat donderdag weer naar Grolloo. Dus we gaan m nou echt stalken. Nou gaat het echt gebeuren. Dan gaan we op de grill gelegd.

[00:32:53]

Juist Sparta Feyenoord gaan even iemand bellen die bij Sparta werkt en bij Feyenoord heeft gewerkt en aan wat ik weet wat ik gehoord heb is dat dat het vuurtje richting die derby toch wel een beetje wordt opgepakt. Weer ha, zoals het eigenlijk hoort erbij. Tuurlijk, zo hoort het moet een beetje ophef zijn nu.

[00:33:12]

Gelul van de Feyenoord watcher. En de bestsellerauteur auteur. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:33:23]

Ja hallo, met Mario.

[00:33:24]

Hoe hij denkt waarbij Henk, Martijn en mij en Michel allé haar. Goedemorgen! Allereerst de beste wensen, Henk. Namens de miljoenen luisteraars van de Dik voor mekaar Feyenoord podcast.

[00:33:35]

Papegaaiduikers, hard lachen. Nou ja, ik geloof dat. Ik werd ook helemaal hot.

[00:33:43]

Hot item ja. Maar goed, het is de derby tijd hè. Tuurlijk Mooijman. Ja toch kijk je terug. Een beetje draait met Sparta. Uh, de topper. Hele leuke wedstrijd. Jammer dat het publiek. Ja ja, dat is euh ja.

[00:34:02]

Maar goed, dat is natuurlijk ook zo. Want zeker bij deze wedstrijd hadden we net over Henk. Misschien wat jij daar wel een antwoord op. Hoe kan het nou toch dat? Uhm, het is natuurlijk een derby. Sparta Feijenoord Fijnje Sparta, maar dat de hekel dat dat er toch meer Spartanen zijn die een hekel aan Feyenoord hebben dan Feijenoord en Sparta.

[00:34:19]

Ja, ik denk dat het zo gegroeid. Toen ik zelf maar op Varkenoord werkte dan was het eigenlijk helemaal. Iedereen sympathie voor de clubs. Ik heb eigenlijk weinig spijbelde meegemaakt in hekelde. Precies. Maar andersom? Ja, maar je romspeler JBoss op op kantoor, op kantoor. Was dat niet het geval? Ja, het is puur vanuit de supporters niet zo dat hier iedereen een hele carrière uit.

[00:34:52]

Maar denk je dat het heeft het met de groten gewoon te maken? Weet je wat je wel vaker ziet? De trainer heeft altijd wat meer moeite met de groten dan andersom.

[00:35:00]

Ja joh, denk ik nu al dat het puur te maken met onder meer onze grote concurrent groter maar het groter Feyenoord Peere opbouwen wat kleinere Sparta? Ja ja, maar ik denk bij de Rotterdammers wel heel veel sympathie hebben voor Excelsior. Op sportpark Hotellobby.

[00:35:20]

Ja, je hebt overal gewerkt Henk.

[00:35:22]

Ja ik heb ze alle drie de clubs gewerkt. Nu koop er bijna alle clubs die ik verkopen een kampioen wordt. Kleine explosie promote je prima.

[00:35:31]

Zo kan je overal kopen natuurlijk he. Maar wat jij kan vergelijken?

[00:35:38]

Wat? Wat? Wat is? Wat is nou het grote verschil tussen Feyenoord en Sparta? Afgezien van de omvang zeg maar. Maar zeg maar qua beleving?

[00:35:48]

Kijk, ik heb natuurlijk ook. De club is gebaseerd op een smartphone. Hoe dan ook, nu een vierde pijler 1 belangrijk. In normale grote. Ook Marc Marc op gelokt? Ja, riep hij maar uit. Ook de Apeldoorner. Wij willen graag winnen, maar pijn in een bepaalde druk kwam niet goed aan. Ja, er komen al die grijze baard, luidt een holletje verkopen. Maar de Crayon oppositie die het Meiling bij een club zoals aanmoet, maar ook bij Ajax op papier bij een buitenlandse club.

[00:36:24]

De club die normale ik per bovenop Intrakoop in het zwart rood. Pains wil daarna een billijke. Wat ik net zo heb verwachtingspatronen put fijne portiekwoning is al uit voor het kampioenschap gaan. Tweede accepteren. Maar vier bepleite park wordt normaal gesproken realiteit. Ja, wordt al niet geaccepteerd.

[00:36:48]

Nee, Yury Henk met Sparta keurig negende. Een lastige start, maar daar natuurlijkere fantastische stelt. Negende plek boven Utrecht met hem. Met dat budget dat ze daar hebben, net onder Heerenveen en Twente. Ik denk niet aan jullie kunnen niks anders dan dan tevreden zijn denk ik toch?

[00:37:05]

Na mijn natuurkunde en uitmaak bedreigden ze toen het programma. Die oogst nu precies een bewerk, want iedereen weet beter. Dat kan ik heel groot nul punten pakken, maar dan heb je altijd nog een jaar. De manier waarop gaat ook bij de manier waarop. Waarom Yury iedereen een mening over. Ik ben blij dat ik nooit rustig is gebleven binnen de club, omdat hotellobby clubje kerkgebouwen onder de palmbladeren tijdens het grote publiek.

[00:37:35]

Er zal geen publiek en Sparta publiek is ook onkritisch.

[00:37:39]

Ja, maar waar het zwarte publiek in opkwam. Het publiek dat ook volledig achter de actiegroep was afgelopen jaar in het Adium Opole partner ook al een parler twaalfde man en afgelopen jaar is dat ook zo geweest. Dit jaar moet spelen. Dat is een groot gemis, maar dat geldt voor pijn op het perron. Hij Henk, voordat we even naar de wedstrijd gaan.

[00:38:03]

Even een dingetje nog ben jij ook zo blij dat euh dat Feijenoord Arne Slot heeft gekozen en van jouw trainersstaf gebleven?

[00:38:12]

Ja maar ja, de project. Één van die mensen die een flesje wijn hebben opengetrokken nadat ik hoorde dat Arne Slot had getekend bij Feyenoord. Wat ik zag? Ik zag de bui al hangen.

[00:38:25]

Nu wil ik ook werken op Opijnen, want hij had gekund en. Uitbrengen. Breng uw partner u op uw partij op Korte Onco van Henk P. Daar maak je een pinerolo hij duidelijk uit dat hij PDB beter maakt. J. Jaartijd gepromoveerd Quenya werd makkelijk gehaald met een negende plaats. Maar de mensen grepen ook willen we op een miljoen euro spelen, gekocht hebben en nagenoeg niet erg geïnteresseerd zijn. En nu komt crappy aramide daar meteen aan. Ja Oekraine niet.

[00:39:02]

RoboCup en autosloperij. Goeie verkoopstart.

[00:39:06]

Wel ja die wie heb je wel slim? Rotterdam die. Het is nu veel meer waard dan dat Groningen wilde bieden natuurlijk.

[00:39:12]

Ja, maar dat de opkomende komiteit op de kabel bij wilde hebben omdat die nieuwe Groningen hebben geholpen. Maar dat wil niet zeggen een gok. Maar wij denken dat de vrouwen op jouw Debrouwere kan spelen. Het domme cartoony. En je geeft ze vrezen de credits.

[00:39:31]

Maar zelf heb je natuurlijk ook aan toe bijgedragen door dat het aan en verkoopbeleid inderdaad voor miljoenen verkocht. Uh, wat minder geld ingekocht. Nou ja, maar het is de wisselwerking tussen een technisch directeur en een trainer en trainer. Maakt van jou een technisch goeie technisch directeur. En jij maakt een goeie trainer van de affrezen door je manier van aankopen etcetera.

[00:39:51]

Nou ja, wielerpubliek is. Maar dat vind ik ook een punt met het aantrekken van een trainer met een technisch directeur moet een trainer aanstellen. Technisch directeur moet niet komen als trainer. Wel is de bank die in dit kader situatie was er veel commotie om Peijnenburg niet te worden. Maar ja, ik vond ook een enkel invalbeurt. Het grootste positieve directiekamer. Deze club is een speler aanstellen. Simpel, omdat we dezelfde visie hebben op het manier van spelen. Meer van aantrekken.

[00:40:25]

Wat maakt om wat makkelijk is. Is een wisselwerking. En de Sparro willen ook voetbal ook een goede speler. De politie bij Nijmegen. Piepjonge medewerkers op hoe hij zondag die wedstrijd Henk.

[00:40:40]

Uhm, vannacht heeft een nieuwe spits. Lucas Platteau word. Ik wist niet of. Ik weet niet of je tweet, maar die wordt ook wel de beer genoemd. Ja, ik heb het dat artikel rechten en ze hebben nog wel spelers uit Zuid-Amerika Senussi en Sinistra. Vind jij nou dat dezes bij deze maand aan de aftrap moeten verschijnen zondag?

[00:40:59]

Ja, absoluut. Ik heb ik heb mijn mening gegeven dat ik verbaal. Maar daarna wordt het een storm in een glas water. Ik maak ook natuurlijk Turki, maar ik was alleen maar verbaasd dat ik al die foto's eventueel kon hij als partijen toegestuurd op een hymne uit Zimbabwe. Aanrijtijd? Peter Ja. En waarom bijvoorbeeld. Ik moet er maar één opjagen wie er graag naar toe waren dat het kon. Ja, dan gaan wij daar en dat mag niet.

[00:41:25]

En ik heb het daarna nog een keertje uitgezongen. En ja, het erepodium duidelijk. Je moet gewoon in quarantaine en ook Kyenge wordt veranderd. Fantastisch ben ik alleen maar blij en persoonlijk sterk ook van Jordi. De haringhaai opgepept D19 en een paar bekommerd om je ne happy opa. Maar de richtlijnen zijn onder de iPad nu ook onder jouw. Nee, dat het alleen maar. Eindelijk mogen die spelers weten. Is dat nou veranderd of niet? Nee, daar ben ik niet ik.

[00:41:55]

Ik ben niet toevallig vandaag ook een idool. Euh, tapijtbanen, vertelde Guy. Harpigny zegt Maria Autonomen dat het een Carphone moest blijven. Maar ik begrijp niet, begrijp Kasper Beernaert ook goed, want ik vind ook dat iemand mij piepjes en dan vijf dagen later weer Menapiërs lekker laten ballen. Marco kan niet meer in kleine kwantumveldentheorie. Jaja, maar geloof mij ook wel.

[00:42:18]

Volgens mij trainen ze toch ook niet met de groep? Dacht ik. Ja, een uitspraak, die kan niet bewijzen dat de ploeg niet ook. Maar als jij van januari terugkom tien dagen in quarantaine, dan betekent dat je normaal gesproken niet aan de ontknoping bijbouw. Ook een speler waarvan iemand in zijn omgeving woont hij en die zich er zondag niet bij hoort omdat die vijf dagen niet goed maktoum. Ik heb. Op die regel wordt niet gezongen. We hebben slecht nieuws voor je, Henk, die beer.

[00:42:53]

Die gaat gewoon spelen met die lange baard en op kunstgras. Je maakt hem helemaal niet uit heeft het is hem allemaal niet uit en wij bedanken jou gewoon hartelijk dat jij gewoon met die opmerking wat leven in de derby heb heb geblazen.

[00:43:03]

Want dat misschien ook wel. Dat zei ik tegen Martijn nu de stadskasteel is. Dat was toch leuk van Sparta, Feyenoord en Feyenoord? Spartelend je dat je jacquard tegenkwam in de stad en dat je elkaar een beetje kon pesten. En zou dat misschien nu allemaal? De ophef?

[00:43:15]

Ja, ik heb al honderden, al honderden berichten kotelet. Ik heb heel andere kijk op wat jij nou weet. Prima zo. Nu leken die lui iedereen die kijkt alleen wat jij is bepaald. Idioot Nico dubbelspeler.

[00:43:32]

Ja, maar dat heb je wel. Ja, tuurlijk heb je morgen, nuanceert Henk.

[00:43:37]

Ja, zoals we je kennen. Kom op, is het moeilijk om een beetje leuk? Zo is zelfs dat het om een spektakel wordt zondag. Ik sluit het niet uit. Ik sluit het niet uit.

[00:43:49]

Dario, wij willen heel graag pijler. Dat weten we allemaal. Die moeten winnen. Eender welk tijdstip met grote vitorino. Ja, bij Roma hebben Simon ontbroken krijgen. Maar het kan ook zo, maar dat ook. En als wij triester dan normaal binnen een Opeinde. Carlo binnenkomers. Dat weet iedereen.

[00:44:10]

Ja, okay, Henk of Henk.

[00:44:11]

Hij bedankte zien mekaar zondag ook aan elkaar doen.

[00:44:15]

Is ook een fijne dag om aardige mannen. Henk van Stee Henk van Stee is een aardige man. En wat ie zegt bij alle Rotterdamse clubs gewerkt aan een mooie stad.

[00:44:27]

Ook nog even trainer van Feyenoord geweest? Ja, toch wel overgenomen van van Weena van de donjon.

[00:44:31]

Ja ja, die u. Die werd toen opeens mee ophield. Voor wat was het Utrecht thuis? Zeg thuis. Ja, want hij zit er bijna klaar mee.

[00:44:36]

Ja, lift die naar binnen en da's hoe de dondert kan vertellen, want ineens weet je het schoppen. Ja, hij heeft het toch nog naar Europees voetbal geleid. Uit m'n hoofd dacht ik geloof teveel van steen. Allemaal niet meer zo goed bij gek genoeg die periode. Wat krijg je Sjoerds?

[00:44:51]

Je bent 25. Jij kan je nog alles herinneren als je iets ouder bent, dan krijg je dit soort gaten in je je. Ik kan wel zeggen ja, kan je niks aan doen, maar dat is nou eenmaal zo. Zo ver, zo werkt dat. En Sjoerd luistert helemaal niet joh. Die zit gewoon zit hier. al-Aziziya heeft muziek. Kritiek op het sportpark. Je gaat toch niet over die gasten, maar een beetje lullen, eeuwige ouwe gekken doen als de anderen.

[00:45:10]

Nou zit alles dan, want die Excel ziet er allemaal fout gaat.

[00:45:14]

Maar de volgende voor de volgende rectificatie die we die willen doen, moet toch een minderheid van steen. Die is te slim om iets te zeggen waardoor die zichzelf moet directieve rectificeren. Henk is inderdaad een euh wino round in het voetbal hé.

[00:45:29]

Ik heb een enorme sympathie voor Henk van Stee gekregen en voor Dolf Roks omdat een tijdje geleden. Vorig jaar ofzo. Euh, ik werd gebeld door die Robert Smits die Feyenoord supporter is dat Feyenoord in Brasilia ligt. En die had daar een voetbalschool opgezet. En die wilde eigenlijk voor al die jongens in die wijk. Ik ben daar geweest. A was er geen wijk is meer. Nou ja, een nederzetting waar even a.

[00:45:52]

Je hebt er al iets over gezegd. Ja ja, ik weet het niet te zeggen. Even uitleggen, want die mensen die. Ik weet wel dat die mensen die podcast constant herhalen. Maar voor de mensen die een paar mensen die nog niet gehoord hebben. Euh, je hebt er dus een voetbalschool die Feyenoord heet. Maar toen wilde je die is een speler als had die dus een wedstrijd uitgeschreven. De beste speler van het toernooi. Die kon op stage bij Utrecht.

[00:46:12]

Maar dat lukte niet. En toen heeft Sparta gezegd kom maar, dat vind ik altijd heel, heel sympathiek.

[00:46:18]

Wat jullie hebben gezegd we hoeven het maakt niet uit de zoeken, maar dat de jongen de Rimsha krijgt van ons kleding. Hij mag meetrainen en hij mag dat vind ik. En als je goed is douwen meteen een contract onder zijn neus. Nou nee, maar dat was toen ik op kantoor kan. Ja, dat had gekund, maar die kans was echt minimaal. Daarom vond ik het juist wel tof. Dat was niet en dat was niet in een nieuw Lejon Lionel Messi.

[00:46:36]

Het ging de manier om dat die jongen dat hij een soort voorbeeld was voor die andere jongetjes in Brazilië, van door het voetbal, door door je op voetbal te concentreren in plaats van op drugsdealen kan je dus ook de wijken uit het land uit. Dat is was Yaya. Yaya Touré was niet echt een talent, iets té erg dankbaar. Was goed genoeg om mee te draaien met Jong Sparta, maar het was niet echt een nieuwe roman. Nee, nee, nee, maar de Fania is toch sympathiek als een club zoiets doet?

[00:46:56]

Ja zeker? Ja dus. Ik ben benieuwd zondag de The de derby.

[00:47:01]

Ja, wel leuk. Ik heb er eentje nog. Ik heb Sparta n keer in de Kuip zien winnen eigenlijk. Ja, dat was toen met de Nicol van Boukhari. Kan je je nog herinneren tegen dat hier voorbij voorbije Van Gobbel liep en dus en binnenschoot? Vaag staat me iets van bij. Ja, dat was toen onder Dolf Roks. Was dat toen? Dan heb je die Sparta. Is het nog wel of ze nog over? Ja ja, het was de eerste Sparta Feijenoord zonder Pim Doesburg.

[00:47:26]

Elke die die de komende ja ook nog jaar bezoekt, heeft veel vorige GONA in de historie van Nijlen Voetbal. Neen, daarover gesproken heb je nog uhm, het denken van Molijn gezien? Ja, ik heb de beelden daarvan gezien. Ja, ik vond het wel een ontroerend beeld die de jouwe Meijer met een wel toch? Bij dat standbeeld?

[00:47:47]

Ja, met die rollator, met een rollator en een in slowmotion door z'n knie om m om bloemen neer te leggen. Naja, het blijft toch gewoon een hartstikke mooi ritueel moet zeggen. Die herdenking van Moulijn. We hebben wel vaker over dit soort dingen gehad. T. T. T. Dit soort dingen kan altijd een beetje. Als het iets te veel doorslaat wordt het heel potsierlijk en een beetje lachwekkend. Ja ja ja, maar dit was volgens mij al.

[00:48:08]

Ja ja, dit is allemaal echt wat je wil. Daardoor is het toch wel euh, indrukwekkend moet ik zeggen.

[00:48:13]

Ja, ik heb. Heb jij die Molijn goed gekend eigenlijk? Nou goed, niet natuurlijk, maar ik heb natuurlijk wel al wel meegemaakt een handicap. Ik heb ook aan aan het boek meegewerkt. Over hem dat hele dikke boek van de 600 pagina's. Dus toen heb ik m ook wel euh. Gesproken natuurlijk regelmatig. En bij Kaat Mossel dan s morgens, s middags lunch. En dan? De uitspanning begon dan heel weifelend. Want euh, was was niet zo'n prater.

[00:48:37]

En ik vond dat te mooi dat ie zo'n ongelooflijk icoon en heeft zoveel dingen gedaan in dat Feyenoord shirt die bij zo ongelooflijk veel mensen in de geheugen gegrift staat. Maar mooi was dat men hem ging praten. Ik moest dan bijvoorbeeld praten over een Europacup jaren.

[00:48:51]

Dat hij dan allemaal dingen door mekaar b. Ik wist dat beter dan hij. Weet je wel. Ik wist u Widar 1 tegen Real Madrid wel niet in het veld stonden. Bij hem was allemaal in mekaar geloof schrijden heel bescheiden sprak. Dus ging de hele tijd vragen hoe het dan met mij was wat ik ervan vond en zo, terwijl ik hem zat te interviewen en dronk van een klein glaasje en eigenlijk een klein glaasje wijn bij zich had. En op het einde kreeg ik een kus op je voorhoofd en dan dribbelde je de weg en dan was je weg.

[00:49:16]

Ja, was het weer voorbij? Ja, ik vond het heel zijn leven erg dribbelde. Ja, nou ja, het is natuurlijk ongelooflijk fenomeen fenomeen.

[00:49:21]

Echt. Hij heeft wel. Wat dat betreft is het natuurlijk gek dat die man z'n hele leven nog heeft moeten werken eigenlijk. Hij een fijn dat niet alleen heel groot gemaakt en fijn dat ook heel rijk gemaakt. Daar komt het eigenlijk op neer wat hij toen hij speelde in z'n begintijd kwam volgens mij het merendeel van het geld van Feijenoord uit de recette uit de toeschouwers. Naar de zorgde hij voor grotendeels. Maar kijk, er kwam voor hem kijken. Dat is die beroemde uitspraak van Nass, die alleen al op de middenstip gaat zitten klaverjassen, want daar zit stadion vol.

[00:49:48]

Dat is natuurlijk ook zo je die euh. En dat is natuurlijk wel gek van die tijd dat. Dat deed die man altijd heeft moeten werken. Kledingzaak toch?

[00:49:57]

Maar ja, ik vond het een euh, zo'n ongelooflijk aardige man en zal nu wel een beetje vergelijkbaar met Johan Cruijff.

[00:50:04]

In die zin dat Cruijff ook altijd in de omgang. Als je die wel eens sprak of tegenkomen ook altijd teleurstellend gewoon en euh en vriendelijk en normaal was. Maar Moulijn was natuurlijk de overtreffende trap daarin. Ik kan me nog herinneren dat ik een keer ben gebeld toen zowel Moulijn als Cruijff nog leefde. Door iemand van een of ander tv programma en die die iemand met weinig ervaring die zei ja, we willen graag Cruijff en Johan Cruijff en Coen Moulijn uitnodigen voor een of ander iets wat totaal kansloos.

[00:50:32]

Maar goed. En dan heb jij enig idee hoe we met die mensen in contact kunnen komen? Nou was Johan Cruijff wel echt bijna ondoenlijk, maar Coen Moulijn stond gewoon niet telefoonboek. Ja kijk, zo'n grote voetballer die gewoon in het telefoonboek staat, dat is toch echt werkelijk ongelofelijk. En.

[00:50:47]

En eigenlijk zie je de grootheid van Moulijn onder andere af aan de aan die beroemde imitator die jou ooit heeft gehad. Ha, die daar als aan langs de lijn liep.

[00:50:57]

Zo met dat ja, je had je dus in de jaren 70. Volgens mij een man die dan in de rust zonder bal.

[00:51:03]

Dat is nog het mooiste van alles zonder bal het veld op. Ging wel met een fijne shirt aan met rugnummer van Coen. En dan met een denkbeeldige bal een slalom deed langs denkbeeldige tegenstanders en dan een denkbeeldige goal maken die daar toch voor zorgde dat 65.000 mensen helemaal uit de plaat gingen met juichen. Dat zouden ze toch nu ook weer moeten doen mongolen. En dat als de beer als gast de beer straks populair is en daar is ie weer weg.

[00:51:25]

Dat we gewoon met baard in t veld en dan ongewassen hipster die op de Rotterdam sterren van die hipsters, want je kan nergens meer komen of je struikelt over. Normaal gesproken trek je maar uit iedere koffiebar, zo'n type, elke klas latte drinkende, glutenvrije hipster met een baard en zal zo'n gat alleen dat knotje eraf knippen. Dat kan zo in de bus. Weet je trouwens waarom en voor jou? H. B.

[00:51:46]

En weet je waarom ze m trouwens de beer noemen? Nou, je hebt gelezen natuurlijk. Ja ja, ze weet het wel. Maar hij zegt dat het allemaal tegelijk wel gelezen omdat ie weten dat ie zo naar voren rent met z'n g met z'n als een birdie. Euh. Dus ja, ik dacht dat met z'n omvang gewoon te maken aan.

[00:52:02]

Hoopgevend ook.

[00:52:03]

Hm ook. Maar ja, die niet. Eens een keer bezocht je die imitator die die imitator die.

[00:52:09]

Die dus dat in de rust deed. En nee, het mooie daarvan is dat die man altijd een beetje werd. Die man zag je nooit meer daarna. Maar dat kwam omdat Coen had er een hekel aan die man althans niet aan deelnam aan die act. Die man op de Inex. Nee, dat vond ie verschrikkelijk, want hij dacht dat die in de maling werd genomen. Coen. Het is een leven lang misverstand geweest, terwijl die man bedoeld is als eerbetoon en eerbetoon.

[00:52:29]

Die man was helemaal idolaat van Coen Moulijn. Nog steeds. Die man leeft nog steeds en Coen dacht dat ie in de maling was. Dat er in die maling. En die spelers, die hielpen daar ook mee. Weet je wel wat Koen had natuurlijk ook was wedstrijden dat we uit tegen VVV of zo tegen zo'n harde verdediger dat ie dat dit niet zag zitten. En dan? En dan de volgende wedstrijd speelde die weer slecht. En dan zijn Guus Haak.

[00:52:47]

Die zei dan in de rust van Koen klaar jij je maar van stonden we neem je die ander wel? Dan neem je die imitator wel. Misschien wordt dat wat. Dus dat hielp allemaal niet. Ik wilde niet hebben zeker hoor. Maar ik heb dus die man werd bij Feijenoord altijd een beetje genegeerd en niemand wist ook waar ie woont. Dan weet je wat. Tevoren heb ik wel heel veel moeite gedaan. Eerlijk gezegd om die man te vinden. Bleek gewoon echt letterlijk tegenover de Kuip te wonen in één en daar.

[00:53:08]

Ik weet niet hoe dat daar heet sportgroep ofzo. En toen heb ik die man opgezocht. Dat was goed jongen. Ja ja ja, maar die mensen noemden hem ook Koen. Ha, als ie op straat komt. Ik kom morgen. Koen en hij zijn dan morgen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

[00:53:21]

Maar goed, ja, vertelde geweldige verhalen dat hij hij heeft. Hij heeft nog jaren nadat zal Koen zelf gestopt was. Is die man dat blijven doen? Je dus inhuren op feestjes. Hij had ook visitekaartjes. Daar stond op j kosten Coen Moulijn imitator. Dus moet je voorstellen dat je dus je hebt een vrij gezellige vrijgezellenfeest met een paar gasten en je zegt of het wordt echter gezellig en je zegt om een uur of één s nachts jongens, ik ga je vrienden maar bellen.

[00:53:47]

Ik ga effe iemand bellen. Die gaat dan een act doen. Hier op tafel en zij denken allemaal maar zo komt een batterij striptease danseressen binnen. En dan komt er een kaal mannetje. Die gaat Coen Moulijn nadoen op tafel, want dat deed ie dat ik. Dan kon je dus mensen zaten in de kroeg en die wil daar van lachen en belde ze hem en krijgt hij wat geld en ging ie als Coen Moulijn zonder bal dribbelde. Jeff beweging drie keer door de kroeg heen.

[00:54:05]

Iedereen juichen en weer naar huis huis.

[00:54:08]

En als je dat nog een paar keer doet. Nou, dat levert nog wat op ook. Nou ja, we hebben m toen.

[00:54:11]

Uhm c voor zover gekregen. Althans ik samen met Gido vader geloof ik hebben we. Ik tegen hem gezegd van. Hij vond het allemaal zo schitterend dat hij. Hij ging dus ook naar stiltegebieden, zei die. Ik kan me nog goed herinneren. Hij zei ja, ik ga naar stiltegebieden en dan ga ik die. Ging ik die oefening? Ging dat oefenen? Die schijnbewegingen weet je wel. En toen zei ik van euh. Zou u niet nog één keer?

[00:54:33]

Euh. Ja, hij zat. En dat zou geweldig zijn. Nog één keer te doen. En toen heb ik dus geprobeerd om de Kuip in de Kuip in hun volle Kuip bij de open dag. Maar dat is volgens mij nooit gelukt. Maar toen weet ik niet. Maar toen hebben we. Voor een filmpje hebben we een filmpje met hem opgenomen. Nou moest ik dan allemaal regelen. Dus ik had de sju heel Tanju kna laten leggen in de kleedkamer en zo camera neergezet.

[00:54:53]

Was er wat je mistige ochtend in de kuip, een beetje nevel over het veld en hup, door die spelerstunnel met hem. Met John in zee is Coen Moulijn outfit en camera neergezet.

[00:55:03]

Ik zeg nou ga maar en hij ging en hij hield niet meer op. Dus hij was als een gek bezig. En op een gegeven moment zei de cameraman van Nou, ik heb het wel. Dus ik riep door die lege kuip. Gino vader was er ook bij.

[00:55:15]

Ik riep ja, stop, maar hij kon niet meer stoppen. En nog even zo n keer geen actie uit de conducteur en wel hijgend.

[00:55:22]

Schitterend, zei ie. Schitterend. Ja ja, mooi man. Want jij niet. Ooit een documentaire gemaakt over de over Coen Moulijn met Jansma en euh. Nou ja, het was het idee inderdaad om euh. Ja, dat ding is er wel gemaakt ooit. Maar maar waar is die uitgezonden ervoor? Volgens mij is die niet echt die niet echt uitgezonden. Of of we hebben hem verknipt, zeg maar letterlijk in letterlijke zinnen en delen gebruikt voor zo'n DVD over Coen Moulijn een keer denk ik, maar dat was in een interview op M.

[00:55:48]

Ja, dat was wel mooi. Johan Derksen zou Moulijn gaan interviewen, want Johan heeft een goede band met Coen Moulijn dat had gehad. En dat zou plaatsvinden op de boot van Jan Swart. En wat zouden we gaan varen? En daar zou dat interview plaatsvinden. Maar dat was best wel goed idee. Behalve dan dat Coen Moulijn helemaal niet kan zwemmen. En als de dood is voor boter en water. Dus ik moest hem ophalen. Thuis. En dan moest ik maar masseren naar huis.

[00:56:11]

Naar de boot zeggen waar het interview ging plaatsvinden. Ja, dat vond ik ook. Zal ik ook niet licht meer vergeten. Vond ik toch. Dat vind ik toch de hoogtepunten? Dat soort dingen? Eerlijk gezegd van. Die zijn me veel te dierbaar. Dat dan de wedstrijd ofzo die ik heb gezien.

[00:56:23]

Dat soort dingetjes Moulijn ophalen man en ander die dribbelt zo sirenes de boel op. Zit ie in de auto? Hele aardige mannetje en dan. En dat moet jij zeggen. We gaan richting het water. Kon je gelijk heen. Ha Coen. Waarom gaan we morgen zo? Oh, wat is dat nou? Een Bonheidenaar? Een boot? Wat met een boot? A. Maar het ging hartstikke goed.

[00:56:43]

En uh ja, 2 2. Maar het was niet zo makkelijk te interviewen man. Hij was zo eigenlijk zo bescheiden voor zo'n ongelooflijk grote speler.

[00:56:52]

Dat uhm ja, da was niet makkelijk te interviewen. En nu we toch een beetje in de in de file goed mode zitten, hebben we het toch eigenlijk wel een goed begin van het nieuwe jaar vind ik.

[00:57:02]

Tuurlijk joh, wat aan het begin van een van deze Scalable maand zouden de Duitsers zeggen ja knallen Monod jou noemen ze dat zul je denken.

[00:57:11]

Misschien kunnen we de rubriek Effe doen. Ben jij ook in 2000 doen wat mag en zie je het liefst gewoon door einde van de tunnel? Even niet? Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet.

[00:57:26]

Ja, want ook heugelijk is dat. Euh, kijk, de afgelopen weken zijn we terug aan alle kanten hulp en nog steeds krijgen we inzendingen, voornamelijk van Leonardo uit uit Baaren, die met die met geweldige, geweldige filmpjes komt. Ja, maar meneer heeft nu zelf tijd gevonden om wat op te zoeken. Nou nee, het was eigenlijk. Ik werd er weer een beetje door verrast dat de rubriek al deze week wat overbelicht. Ja, en toen het deejay een suggestie.

[00:57:50]

Ik weet niet hoor of die suggestie ook uit Baarn nog wakker waren. Ja, daar begint je suggesties. Nou jawel, zat daar één bij waarvan ik dacht we moeten wel die van Sjoerd. Wel heel goed. We moeten van Sjoerd die goed recht hebben gedaan. Hebben we hier met een garenne generatieconflict te maken? Ja, dan moet je daar ook rekening mee houden. Dit podium maakt de podcast niet alleen maar voor mij maken.

[00:58:08]

Nee, wat een podcast maken betreft volgen waar één motto van één man, namelijk van Chris Woerts. En dat is. Ons motto is jouw massa is kassa, kassa is geen gelul, maar moet ik eerst even bellen met is woongroepen hij naar Jamaica voor de grootte van de massa, voor de massa op de aardbol, voor de massa? Demanet ja nou ja dus. Euh. Maar goed, dus ik dacht van nee dat de. De. De drempel mag niet te laag komen te liggen, dus toen ben ik zelf inderdaad in actie gekomen.

[00:58:35]

En toen? En dan weet je het wel. En daar heb ik iets gevonden waarvan ik dacht dat het eigenlijk een klassieker was. Maar jij had m volgens mij nog nooit gezien of misschien wel gezien, maar ik had hem nooit gezien. Op n o nee hoor je het feit dat dat op een zo heet de documentaire, die is gemaakt door Rutger Castricum die kent, kent iedereen als de irritante gozer. Met die rol zag GeenStijl. Ja, van GeenStijl een poot nieuws die ministers hele vervelende vraagjes liep bleef stellen en zou op zich dat ie dat wel was.

[00:58:59]

Dat wel. Dat was wel, want ik wel echt niet. Was wel vernieuwend. Toch? Vond ik wel. Hij heeft echt iets opengebroken. Op het einde ging ze draafden een beetje door naar mijn smaak.

[00:59:06]

Maar goed, de minister Vogelaar toen. En dat soort dingen allemaal, dat was echt dodelijk voor die vrouwen. Ze waren allemaal bang van M. Dat op zich gewoon goed teken natuurlijk in Den Haag, zelfs van die van die van die bureaus die van die PR bureaus die Grave, Rutger Rutger, trainingen aan bedrijven wat je moest doen als er iemand werd ging ze zo'n rollenspel doen. Kwam er één of andere man in de kamer laten weten. Wat moet je dan doen via niet in paniek raken?

[00:59:28]

Je koffie aanbieden is heel moeilijk, is erg moeilijk, maar uhm, die uifw dus. Uhm, in aanloop naar de kampioenswedstrijd tegen Heracles.

[00:59:39]

Een aantal van die weken voorafgaande weken voorafgaand aan al die zenuwen weken heeft een aantal Feyenoord supporters gevolgd. Nou, dat heeft ie ongelooflijk goed gedaan. Die kan ook echt zien dat hij je volgens mij. Ik weet niet eens of het echt zo'n voetbalfan is die Rutten volgens mij niet willen. Rotterdammer voor maar hij is. Hij snapt de Rotterdammers heel goed ja. En dat snapt dat sentiment heel goed en durft eigenlijk. Ja, ik vind het heel, heel knap hoe die dat heeft gedaan.

[01:00:00]

Hij Uh, hij durft wel om die mensen te lachen. Maar ja, hij is recht voor de raap waar ze recht voor zijn raap. Maar lach ze niet uit. Nee, en daar zit ook wel ontroering in. Soms een beetje dikke A. Zeker ontroering met en met die vader die je met mijn vader en een zoon kanker in het ziekenhuis ligt in de gaten die kampioenswedstrijd wel of niet halen. Ja maar zo zie je maar als je dus gewoon mensen maar lang genoeg volgt.

[01:00:22]

Dat soort mensen en die ook een beetje meewerken en zich openstellen. Landelijk dienen de verhaallijnen zich bijna vanzelf. Maar er is een glansrol. Jammer, jij moet maar even zeggen wat je ervan vond, maar ik vind het natuurlijk een glansrol in de individuele de Franse Gerda Vrancea. Haar waren goed voor roofvogels eigenlijk. Vooral mannen en vrouwen die ogenschijnlijk. Ja, je zou zeggen we een beetje gek duo passen misschien niet helemaal bij mekaar, behalve dan dat ze die nu deze delen.

[01:00:48]

De liefde voor Feyenoord enorm. En dan kijken ze zo'n wedstrijd. Dan ligt die euh Gerda. Die mevrouw ligt met de koptelefoon op naar Radio Rijnmond te luisteren en de man Fransje gewoon televisie kijken. Alleen Raymond natuurlijk tien seconden eerder met met bepaalde situaties zoals er een goal is, dan moet Gerrit zich inhoudt.

[01:01:05]

Je hoort de Frans en als iets van ons die goal. Wat?

[01:01:08]

Euh ja, dat is natuurlijk wel euh. Nou, dat is toch. Daar kan je uren naar kijken en dan zeker wachten. Ik zag Gerard Backx ook voorbij komen trouwens, één van de hoofdrolspelers. Dus het is mooi. Ze deden van de haven tot aan de supporters wat je wel en als alles gewoon alles wat er ook van van die karakters. Goeie keuze gemaakt zeker? Ja. En je gaat dat de liefde die liefde voor voor Feyenoord je geopenbaard in allerlei euh mensenlevens.

[01:01:30]

En dan ook op allerlei manieren. Maar ik vond er eigenlijk één van de mooie dingen die mij. Ik heb hem niet meer teruggekeken hoor, maar wat mij nog bijstaat is dat Frans dan op het dak zit. Ja, die zit dan lekker. O is t dakdekker, daar zit ie iets. Iets iets iets te dakdekker weet ik veel wat in doen is. Daarom vragen ze eerst voor die zegt die Rutger zoiets van dat het wel zwaar werk is en dat zegt want die Frans is ook van de vier goed.

[01:01:48]

Die zegt ie van hem. Iets moois wat de mooiste wat er is. Zo'n bank zitten. Dat doe ik al hartstikke lang en ik ook al 30 jaar. Doe het al 30 jaar hopen nog heel lang vol te houden. En dan zegt ie zoiets van ga je dan nooit op vakantie? En is het thema altijd in Nederland. Want moeten we wel weer op tijd terug zijn als Vayne spelen? Ja, en dan. Ik vind het altijd mooi wat je wat.

[01:02:04]

De volstrekte logica waarmee je dat gezegd wordt. Ja zo van wat een dossier jij nou was.

[01:02:09]

Zou je er nou raar te kijken hier hebben? Snap je toch wel? Weet je wel? Hoe kan je dan uberhaupt vragen dat ik het land uit zou gaan als Feyenoord speelt? Want de kans dat ik dan op tijd terugkomt? Die is veel te veel te klein. Dat risico neem ik niet. Ja, dat is altijd mooi. En die zenuw weekend door is nu een zenuw maand. Geen dat backs trouwens, die hier komt wel vaker voor in dat soort documentation.

[01:02:26]

Helaas super aardige gozers. Trouwens, ik kan me vaak op trainingskamp. Tegen. Hij heeft ook ongelooflijke humor en die vertelde wel eens dat ie euh, om fit te blijven en tegen ziektes was hem geadviseerd om elke dag een euh gekookte tomaten eten. Dus die man heeft jarenlang elke dag gekookte tomaten gegeten, tegen tegen ziektes of op voor de weerstand om wat dan ook. Tot ie euh. Na jaren horen dat het wat die ontvel.

[01:02:49]

Dat moeten worden met duizenden tomaten voor niks gegeten Gerrard. Maar hij leeft nog steeds zijn natuurlijks fit. Ja, tuurlijk is ie fit. Nee, de eerste kreeg wel een mooi inkijkje. Zo en uhm ja ik. Laten we hopen op een nóg meer van dat soort C0 maanden. Kwam de komende periode toch zeker weten dat dat wat? Ja zeker? Nee, nee, want dat was wel heel mooi toch? Als je dat weer terugziet, dan voel je die weer die spanning terug.

[01:03:12]

Ja, en die ontlading van die van die wedstrijd.

[01:03:14]

Met die gekke Dirk Kuyt, van wie je overigens helemaal nooit meer iets hoort, of jij wel. Nou, ik zeker niet.

[01:03:20]

Nou ja, hij is gewoon ijs. Ja, hij is weg. Hij is weg, is weg uit zee. Ze hebben een volgens mij, varkenland ook niet altijd even vaak meer gezien als ik. Wat privé dingetjes waar die misschien zich op moest richten ze cursus en dat soort zaken. Dus ja, ik weet het niet, maar ze hebben. Ze hebben een andere trainer aangesteld en dat is niet uit geworden. Nee, maar wat betekent dat nou eigenlijk voor die Kuyt?

[01:03:38]

Betekent dat nog iets?

[01:03:40]

Nou ja, kijk ze. T Is een beloofd dat die ooit trainer van Feyenoord zou worden. Maar daar kan je natuurlijk niet wachten tot 2000. Vijfenveertig. Volgens mij vorig jaar ook gezegd. Dus dit is toch wel heel gek. Ik vind wel als iets beloofd. Moet je het eigenlijk nakomen?

[01:03:52]

Ja, dat doe je bij. Die zie je ook altijd. Jij belooft een bod. Ja. Nou, als ik het vergeten ben, dan ga ik gewoon terug om dat bod nog te halen. Ik weet niet wat dit is, maar je krijgt ook heel veel voor terug. Het is niks wat Dizzy kan.

[01:04:04]

Ik komt zo met die komen klommen pootjes net Willem van Hanegem achter een kruising tussen Willem van Hanegem aan de voorkant en Jan Wouters aan de achterkant en met de dribbelt zich met de Dreumelse van Coen Moulijn en nam ook een loopje.

[01:04:16]

Net als ik eigenlijk zou moet je het zien, maar als je als jij met je hebben allebei een loopje. Nou jij. Jij loopt niet. Jij schrijft als het ware door de door de stad waar je al goed bent. Toch ook wel verdiend of niet zeker?

[01:04:31]

De man die niet leest maar gelezen wordt.

[01:04:33]

Nou nou maar nipt van Jan Cremer gepikt door die uitspraak die zei dat een keer. Ja, zat er nog een in draaiboek, want je zit zo in G. Valt een heel gat nu opeens heel Nederland geen geld. Denken wat we kunnen we of nog vraagjes tussen zijn die misschien betrekking hebben op wat we net allemaal hebben besproken? Oh ja, en koffie dan?

[01:04:50]

Als jij nog een koffie? Dat vind ik een goed idee. Dus bordjes en bordjes jaar voor de. De verjaardagstaart van Van Sjoerds gaf mij wel even verder. Sjoerd weinig geweten.

[01:05:01]

Neen, hij heeft nog een paar vragen verkijken. Hoe staat het met de blessures in de selectie? Hebben we eigenlijk wel behandelde? Wanneer noemen jullie Fred Blanker mij weer eens van Patrick van Vessem? We hadden een vraag wanneer we Fred Blanker maar je weer eens noemde. We hebben natuurlijk al gedaan. Jij was echt een vraag van een van de luisteraars. Nou, dan hebben we nog een vraag van Bart. Gaat alles wel goed met de Besselaar auteur? Ja, daar had ik gezien.

[01:05:25]

Ja, maar dat kwam omdat hij een foto van mij zag met een inderdaad nogal potsierlijke baseball petje op. Maar het is toch allemaal potsierlijk. Nadat. Dat doe je toch alleen maar voor die foto van een week? Voor de regen denk ik. Voor de regen eigenlijk, maar omdat ik nat haar had en ik wilde niet. Ik wil niet fqou worden in deze tijd, maar dan moet ze een stok in mijn neus. Heel belangrijk, want er moet nog eens een boek af.

[01:05:44]

Dan moet een boek af en daar wachten miljarden miljarden. Mensen wachten op dat boek en plus miljoenen mensen wachten, op de pot zitten of een studie richten. Euh, valt er dus tussen. Moest ik van jou dat petje op? Dus met mij gaat het uitstekend en ik heb nog een blanke Meijer gesproken.

[01:05:57]

Hebben we geluk? Moest ik wel? Euh. Deze week nog even aan hem denken?

[01:06:00]

Nee, ik moest twee keer of werkbank maar denken één keer toen we kort na onze vorige podcast De Lauf van de hoeve bleek te zijn overleden.

[01:06:09]

En euh, geen generatiegenoot van hem en de man die zijn hele leven opvangnet heel veel heeft gedaan en altijd bij hem op de kamer zat. En ik moest ook aan hem denken omdat ik bij toeval. Je hebt nu die serie die hij op de televisie over Ischa Meijer.

[01:06:21]

Dus ik snapte wat of niet? Nou ja, ik vind die Ischa Meijer wel interessant. Ja ja ja, ik vind die hoofdrolspeler altijd wel goed, dus daarvoor keek ik naar t is best wel mooi gemaakt. Maar toen ging me daar weer een beetje naar luisteren. Naar een podcast over Ischa Meijer. En zo kwam ik op bij een heel oud fragment terecht, waarin Frits Lambrechts. Dat is zo'n zanger en acteur. Ja ja, een euh.

[01:06:42]

Hele verhandeling houdt waarbij geen vergelijking maakt. U maakt tussen het Horst Wessel lied van de nazi's en Hand in hand kameraden en de internationale het lied van de socialisten en zo. Zo ja, ja, heel euh. Maar het ging dus over de over de de. Zeg maar dat de kracht van dat soort un. De invloed van dat soort muziek op menigten enzo. Toen moest ik af met Blanker maar denken, want die had ook altijd een pleuris hekel aan het hand in hand kameraden.

[01:07:07]

Ja jammer dat die daar ook die je herkende. Dat dus ook. Die hij die die kreeg enorme associaties met de oorlog en met marcherende mensen met iets te iets te goed gepoetste laarzen aan. En zo ja, ja ja ja.

[01:07:19]

Dus toen schoot Fred banken maar weer even mijn gedachten binnen. Waarvan akte. Waarvan akte? Ja hij. Uhm. En nog een vraag van Wilbert. Denken jullie dat Daley Blind en Per Schuurs een oog dicht doen? Na het zien van Rosseau? Ik denk dat het gewoon om moet draaien. Denk jij dat El Osso een oog dicht doet na het zien van euh? Deden Blind en Pescheux? Denk je dat El Osso de moeite neemt om op Gugel per Schuurs te gaan zitten in Takagi?

[01:07:41]

Je ziet wel wie die tegenkomt. Dit jaar wordt het wel in de tunnel. Zo is het eigenlijk al graag. En nou weer in de tunnel, vraagt ie gewoon aan Berghuis, tegen wie Staca eigenlijk vandaag.

[01:07:49]

Wie zijn dat? Ja, dank je, dank je wel. Krijg ik koffie.

[01:07:53]

Dat is trouwens ook een van die Zuid-Amerikaanse legende. Ha ha, die hoor je ook altijd rond Garrincha enzo.

[01:07:58]

Dat Garrincha nooit wist tegen wie ie speelde en die iedereen al noemde enzo. Zo allemaal helemaal niet waar. Maar we hebben mooie verhalen. Da's toch mooi. Dat zou mooi zijn als die ofzo dat ook heeft.

[01:08:09]

Als The Lost Souls waar ik overigens helemaal niets meer van heb gehoord is de.

[01:08:16]

De. De prijzen voor. Nou, het is niet eens een prijsvraag, maar wel de suggestie voor. We moeten toch een nieuwe naam voor onze podcast hebben. Is misschien een leuke game om mee te doen. Nee, Sjoerd zit er nog. Ja, dat is wel een goeie naam voor iemand die is, maar je hebt er helemaal niks te zeggen. Willen we de podcast gaan? Die jaagt alles aan.

[01:08:32]

Marketingtechnisch dus ik heb niks, verkreeg ze voor Kriss hoe ze bellen, wat ie adviseert, wat de wil eigenlijk dat ze het gaan noemen. Maar kan mij het schelen hoor ik ook niks van die spelers die kassa maar rinkelt. Ha ja hij. Uhm, het is weer tijd voor. Wat gaan we nou weer doen? Het fijne, dat weet je nog. Jezus. Hoort waardoor je de Dik Voormekaar topcast dit Feyenoord weetje Feyenoord weet je niet steeds sul, je bent dan het jaar geweest, vrager van Pieter Zwart en een koptelefoon erbij voor je verjaardag.

[01:09:10]

Dat is ook wel lekker chronoproef van nu zitten we de eindelijk die koptelefoons uit. Tenminste, want Martijn kan op deze manier niet zonder de jingle. Ik hoor het allemaal wel zonder koptelefoon, maar tollens de jingles.

[01:09:19]

Maar doe effe bij je minister graag een koptelefoon vragen als krijg je gewoon even van ons hoor. Maar ja, zo zijn we dan ook alweer onder eigen moeten doen. En dat declareren wij dan weer bij die sponsor met een nieuwe sponsor natuurlijk.

[01:09:32]

Nou ja, Cruijff noemde de sponsor.

[01:09:35]

Ja, heeft u direct naar in naam genoemd. Bij naam genoemd. En wij zijn een Engelse naam of een Nederlandse en geen Nederlandse naam. OK, we zeggen dat zijn dingen die je ook tegen je oren kan doen.

[01:09:47]

Meer zeg ik er niet van. Ja ja, ik moet eigenlijk net als uh, als die quizmaster van vroeger ook iets hebben iets eigens. Want Ted de Braak ziet dit toch wat zitten. Dit is ook NCRV ofzo. Ja, ook NCRV ook. En wie zijn er naar Toi toi toi van Jos Brink? Ja Teutonia, maar je hebt ook zo'n gebaarde baan, maar dat heb niet zoveel zin om iets te verzinnen. Maar ik moet eigenlijk ook zoiets hebben.

[01:10:09]

Je moet ook een. Ik ben ze namelijk aan het bestuderen. Die quizmaster, hoe ze dat nou eenmaal doet, altijd worden door een stemmetje alleen is toch. Maar ja, het is ook niet helemaal.

[01:10:17]

Ja, je moet een soort hoost moet je. Je moet ook een beetje international. Je moet ook naar Johnny Carson kijken en zo.

[01:10:23]

Johnny ten. En dan mijn man. Maar Martijn bekt niet zo lekker.

[01:10:26]

Nee, dat denk ik. Daarom is mijn pech weer.

[01:10:28]

Maar inderdaad er daarna. Dat zou wel. Euh. Dat zou wel mogen toch? Maar ik ga me er toch maar eens verder inschrijven. Gaan we het toch effe verder in verdiepen. Het is nog heel veel winst te behalen denk ik.

[01:10:37]

Ja ja, het antwoord op de vraag dit Feyenoord weet je? Weet je niet. Hier is uw quizmaster. Martijn Krabbendam is geraden met Met bloed, zweet en tranen.

[01:10:46]

Wie o wie? Schreef Benedictis? Grevers Yep. Het is niet wat die man of hij weten. Of hij neemt echt de tijd om dingen goed te onderzoeken. En Kubot. En dan krijgt ie weer dat boek van mij. Nou nee hoor, je hebt nog genoeg, zegt Martin Ros.

[01:10:59]

Is dat dan met woorden die je straks in zo'n huisje helemaal vol met boeken alleen maar van jou alleen maar van mij? Allemaal killings. Dat soort mannen van Kings zou dat zijn.

[01:11:08]

Ja ja, voorlopig ben ik de enige in Nederland die tussen zijn eigen boeken woont. Zou wel leuk zijn als er andere mensen zijn die dat doen.

[01:11:15]

Het antwoord was dus Paul Norton. En de uitleg in Spanje wordt dan scoorde Noord voor Feyenoord, maar had het wel al gedaan voor AZ. In de eredivisie na Feijenoord speelde hij nog bij RKC in de Eredivisie. In zijn laatste wedstrijd daar speelde hij met Marcel Brands, waarmee hij ook bij Feyenoord speelde en met Van Bronckhorst. Het is uiteindelijk trainer werd. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Is me allemaal wat. Jaja, ook, luidt de nieuwe vraag.

[01:11:36]

Ik heb een slokje genomen om staan te springen. Ja, je gaat er wel.

[01:11:39]

Hij gaat er helemaal voor volzet. En nee, helemaal niet, want helemaal niet. Nee, ik.

[01:11:43]

Je begint toch wel een beetje van deze rubriek, maar langzaam begint toch wel een beetje van deze groep te houden aan deze rubriek. En dat moet niet op jou overslaan. Want snap je?

[01:11:51]

Ja maar ja, zichzelf massa is kassa na.

[01:11:53]

Er zitten ook miljoenen luisteraars op deze gewoon gratis t m n antwoord van n Grect die dit allemaal weet. Nee, verder meer veiligheid. Je hebt het goede antwoord niet. Nee, die heb het goede antwoord. Nee, nee dus. Maar ze doen wel hun best. Ja, ze doen hun best en ze luisteren wel allemaal naar de meester. Wil ik veel inzendingen krijgen. 5.

[01:12:09]

Heel veel komt de buurt meer dan 5 kijken of nog niet? 10. Nou 10 inzendingen. Ja nou, dat doe je dan allemaal voor met dat stemmetje. Een halve stemband eraf voor 10 mensen.

[01:12:21]

Ja, maar laat me nou veel. Ha ha, die komt hier ergens anders zitten dus hoor.

[01:12:26]

Want het begint weer en ik zal e. Ik zal weggeven dat deze is. Deze is te doen. Ook recent is deze spelers nog steeds actief et cetera. Nadat het contract niks, dat helpt niks. Hou nou even je mond en luister gewoon eventjes naar deze geweldige vraag. En het gaat over een ex-speler van Valencia. Ik maakte mijn Feyenoord eredivisiedebuut met een nederlaag in een uitwedstrijd. De trainer waaronder ik debuteerde speelde meer dan ik, lees hem alleen maar krijg hem opgestuurd.

[01:12:52]

Maar je hebt helemaal gelijk. Je hebt helemaal gelijk. Wie? Zo zie je maar weer dat ik er toch zelf ook een fijne Fedactio van. Leuk. Ik maakte mijn eredivisiedebuut met een nederlaag in een uitwedstrijd. De trainer, onder wie ik debuteerde, speelde meer dan 50 interlands. Zowel bij mijn eerste officiele Feijenoord wedstrijd als mijn laatste was ik invaller. Allebei deze wedstrijden vonden plaats in dezelfde provincie. Een tegenstander bij mijn debuut was medespeler bij mijn laatste Feijenoord wedstrijd.

[01:13:18]

Ik wist hem deze dus als ik m beet. Ja, dat wist ik echt wel echt 100 procent. Nou knap, dan krijg je ook een King boek. Heb ik al, dan krijg je een noggeen. Hij had liever dat nieuwe boek Paya, waar je maar beter bent. Ja, ja, die brigadier zullen we toch ook nog wel een beetje verder? Gaan we toch gek worden stoemp promoten in deze podcast? En dan gaan we een hele speciale uitzending aan wijden.

[01:13:39]

Als het boek eenmaal euh.

[01:13:40]

We kunnen we al een keer een podcast met Johan opnemen. Helemaal over Feyenoord. Zou wel leuk zijn.

[01:13:44]

Een keer raden gaan, maar gewoon nog rollen. Ja, da's wel leuk. Chute mee zuurtje Mechelen. Hij was ook mooi geweest. Ja wanneer ging er vakantie naar Jo Camping? Welke camping Wiericke wel? Ja klopt. O ja. Ja, ja, legaal ook als deel van zijn verstild zijn wij verser, heel gewoon. De cover René in Grolloo Schuurtje is een bereisd man. Ging er dan ook bij jou onlangs op wony dit toernooi nog in Oudewater.

[01:14:13]

Oh ja, ja, als je geen verkering die in Drenthe. Nou elke vakantie ja. Alhoewel de. Ja, wat moet je anders doen in de Berenkuil en Grolloo? Inderdaad, we wisten wat ze doen. Ja Maja, achter die meisjes aan de berenkuil ofzo.

[01:14:27]

Precies worden berenkuil van Alonso. Misschien kunnen we daar niet Paul de Beer mee nemen naar Amerika.

[01:14:32]

Ha El osso el osso astin. Kijk eens wat. Maar wel leuk de beren ofzo. Maar als die gozer straks helemaal geen kut van nee zeggen. Wat het ook grappig. Gelukkig hebben we toch met je EL ofzo. Zouden we nou toch een beetje de voorpret van. En ik geloof gewoon in deze jongen. Ik heb hem gezien. Jaja. Nee, ik zal het dan ook met je met die het Sloedam. Weet je dat nog? Ja, al komt ook met zo'n vaart binnen.

[01:14:55]

En iedereen? Je had toen op het EK in Portugal negentig minuten aan t shirt van Arjen Robben gehangen en iedereen dacht van nou hebben we iedereen. Fotomodel, fotomodel, ja, die kwam nog geen hout van. Kon helemaal niks van. Maar was al aardig.

[01:15:07]

Gellius uit dezelfde tijd als Cory Gibbs. Kojiki you a gun tank. Maar ja, die had ook wel altijd die Rutan. Hij kon natuurlijk ook helemaal geen Noor, geen cent te makken toen. Maar die peuzelen, die kwam toen kwam er nog. In zo'n leger zo leger jack met een Duits vlaggetje op zijn mouw zal ik ook nooit vergeten. Hele aparte gozer was het beste wat je kan doen als je in Rotterdam gaat werken. Een Duits vlaggetje op je mouw spelden wordt ie dus volkomen schijt aan en iedereen vol verwachting klopte ieders hart voor die wedstrijd.

[01:15:34]

Een thuiswedstrijd werd niet eens tegen wie dat was dat ie debuteerde. Dat heb je volgens voor mij alleen maar ballen de eerste ring ingeschoten.

[01:15:40]

Ja, dat is altijd mooier van die spelers die met een beetje verwachtingspatroon het veld op gaan en dat je maar gelijk ziet. O ja, die kan helemaal niks van. Nee, want dat wordt niks. Nee, zelfs met Clouseau niet gelijk.

[01:15:51]

Binnen 10 minuten na niet in de eerste wedstrijd, maar eens één van zijn eerste wedstrijden gelijk tegen RKC iemand een klap gaf en gelijk rood kreeg.

[01:15:58]

Zoiets dergelijks. Jawel, met kranten. 3 week van volgens de. Met dat gaat gebeuren. De nieuwe Pelé is vastgelegd. Fijn dat hij weet dat het allemaal wel niet zien wil, de nieuwe Babangida. Weet je dat nog sneller dan sneller dan Babangida? Daarmee trad ze Georgy. Daarmee trad ze als van Heerlijk toen ha ja, president, maar trad ze al gauw. Ach, daar kan je ook een boek van maken. Van al die nou.

[01:16:22]

Soms kom je spelers tegen. Laatst kwam ik weer een speler tegen, een naam die bleek dan ook zes wedstrijden fijner te hebben gespeeld en daar nooit van gehoord. Jaja. Nou ben ik het alweer vergeten.

[01:16:31]

Ja of Justice. Of ze duiken ineens op in de Champions League. Ja, Michel Bastos of Lagrou die hij is, maar die is dat ie. Het zal toch wel ie, die Marcao verfijnder zijn? En ja hoor, dat was een Akrouh.

[01:16:41]

Een indrukwekkende Mikawa toen hij de indrukwekkende vriend dit schiet ik in mijn vrouw gaat die mevrouw Megrahi. Hij was ook altijd thuis he? Hij ging nooit. Hij zat altijd thuis bij mevrouw McGrady. Altijd dat wel doen. Wat over mevrouw Megrahi toen? Ja ja, dat was een Jeffry, de vader. Die attendeerde ons de loop. Mevrouw Ma grauwer, dat was een cadeau.

[01:16:59]

Hadden we een chef Giovane niet meer nodig om ons daarop te attenderen hoor mevrouw mevrouw, dat was zeggen maar aan een hele lange weg van Truus van Truus van Hanegem naar mevrouw Maghreblanden.

[01:17:08]

Nadat je werkte toen al. Ja, dus we gaan het zien. Deze week zondag de derby leuk chord hennebert doen schieten. Wil je deze week weer mooi schieten? Willy, met een van de doelen zelf, was op vakantie. Hij is terug. Hij is terug een Riyadh. En dan een week later. De volgende week gaan we ons richten op uh ja, River Plate, Boca Juniors in t klein.

[01:17:31]

Ha ja, dan moeten we de beren voor even heel erg bijpraten. Hoe dat allemaal in elkaar steekt in Nederland met Ajax en Feyenoord. Laat De Bernauw zondag afrekenen met Sparta.

[01:17:39]

Maar dat die beer gewoon als ze hier gewoon met die dikke kont van hem n balletje erin prikt, dat ie er de rest van zijn leven geen taxi meer hoeft te betalen in Rotterdam, dat ie is zijn hele leven lang welkom is. Juist die dat nou allemaal schuld doet. En als jij dat al zo snel effe vertelt, Kazim had dat door kunnen doen toenemen, maar in plaats van dat ie m.

[01:17:55]

Die schoot in Mondego uit, waar je dan nog die gozer Kazim. Dus laten we hopen dat met Alonso. In ieder geval geeft Alonso Oessoeri ons iets ha, waar we deze podcast ook voor bedoeld is. Mensen een bepaald houvast geven. Dus tot zondag leggen we ons ons lot in handen van Van Elders. Tot nu toe heeft Alonso nog niks fout gedaan. Dan kan je wel zeggen van niet. H. O richt iedereen een fijne week en we gaan eruit.

[01:18:21]

Speciaal voor jou. Nee, nee, niet doen.

[01:18:24]

Jij doet de druk op de knop Doe het niet, druk op de knop doen.

[01:18:26]

Een mop van liedje olifant die ieder voor zich loopt, zegt de buschauffeur, zegt Vertel Universitaires voor beleven. Zegt u ook een olifant in de bus heb, zegt Joris. Wat nou ook de laatste keer, want morgen is mijn bromfiets weer gemaakt.

[01:18:38]

Schijnt trouwens dat we nog genomineerd zijn voor iets. Ja, heb je dat nog gehoord? Wat zeg ik jou nou? Dat werd tijd. We zijn al 19 afleveringen onderweg. We zijn alleen niet niet met een select groepje geloof. 384 podcast. Iedereen is genomineerd. Iedereen is genomineerd die ooit een microfoon en pha naar microfoon heeft gekeken. Die is al genomineerd maar, maar dat maakt niet uit.

[01:18:57]

Jij als als antwoord Winningen a best wel een rechter ja. Wil je winnen of niet? Natuurlijk wel winnen? Ja natuurlijk.

[01:19:05]

Als we als we meedoen, dan moeten we ook winnen. Maar wij waren wat mij een beetje tegen staat. We moeten niks doen daarvoor. We moeten onze. Nee, we doen niks hoor. Maar wat me wel een beetje tegenstaat is dat ik faced hoor, dat we zijn ingedeeld in de categorie cult. En hoe kan je nou uit Buitenhof onder de podcast indelen bij Kult?

[01:19:22]

Wat wij aan doen zijn, hier heeft dat niks met Kult te maken. Het is gewoon heel serieus praten als we categorie topsport bezetten ofzo.

[01:19:28]

Blijkbaar. Kult Ja, ik weet niet hoe we in die hoe zijn we in godsnaam in de categorie terechtgekomen? Sjoerd wat korter. Dit vind ik heel veel belangrijker. Wat is de. Hoeveel geld kunnen we winnen? Wat wordt er bijgeschreven? Sjoerd is is het in dollars in euro's? Japanse yen maakt niet uit. Een extra spits, een extra spits of een extra koptelefoon van jou. Als we dat kunnen we. Dan doen we mee als we voor jou een extra koptelefoon kunnen winnen, dan doen we mee aan deze.

[01:19:53]

Ik heb deze gekkigheid de gouden mossel gewonnen jongens alles. Daarna kom je alles, daarna lang een sukkel. Is dat nou niet moeilijk als je gewoon jouw leeftijd hebt bereikt? Zo ja, je hebt nog eigenlijk best wel wat voor je liggen. Jij bent en jij voetballer. Je hebt de hoogtepunt achter de toog. Waar moet je? Nou ja, nee, je kan Wakanda alleen maar slechter worden.

[01:20:10]

Nou ja, anyway, als jullie toch willen stemmen dan is de kans dat drie Instragram minister kwam Asjoera nog steeds enorm.

[01:20:17]

Want aanjagen is. Daar staat een linkje. En dan kun je stemmen op de Kult podcast.

[01:20:23]

Ja ja, als je naar boven muskieten Willy Uhfw, want die is ook genomineerd. Als we praten, wat dan in godsnaam in dit geval wel boven PS wil eindigen? Veny Ja ja. En liefst ook over de bovendien Bopack Schaal podcast. Ja dan. Dat is eigenlijk ons doel dat we van de Vjjy podcast dat moeten wij wel boven het eigenlijk wel anders zouden. Dat zou ik dan wel heel teleurstellend zijn, dat van die miljoen of van die miljarden luisteraars dat.

[01:20:48]

Als er zo weinig mensen de moeite nemen dat cap voor het ook gelijk maar is, stop ik ermee, stop ik de grootste club. Grootsere komen we mij wel met z'n drieën bij mekaar. Maar dan kan die die euh, dat hele circus verder achterwege laten met die microfoons.

[01:20:58]

Maar doen we dan wel de jingles? Ja, dat Sjoerd zingt dan die jingles na elk goed.

[01:21:03]

Fijne week door euh mafkezen.

[01:21:06]

We will be you doen. Tijd en. Met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch wel een probleem. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegde, maar dat heb ik niet gezegd.