Transcribe your podcast
[00:00:00]

Mafkezen, want al bij al doen. Gebruikt communiceren, willen, gaan praten, maar dit is toch wel een probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om zijn sfeer. Maar zelfs dan heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.

[00:00:37]

Dik voor mekaar. Feyenoord, podcasts, top show ochtend, Klokk middag, Klokk, Avondklok, huisarrest. Dat maakt voor ons niet uit, want wij gaan gewoon juist in deze tijd gewoon verder met dat miljoenen publieke vermaak in deze lastige en moeilijke tijd. Zeker nou, ik moet zeggen met dit weer. Ik kwam hier dus met een drijfnat Dizier aan. Ik voel me nu echt. Nu voelde ik me dus echt Erik Hazelhoff Roelfzema, die met een roeiboot naar Engeland gaat om wat codes naar het vaderland terug te seinen.

[00:01:02]

Weet je wel, maar wij doen er nu echt alles aan. We gaan door roeien en ruiten om die mensen te bedienen. Werkt zo regio als Anoushka? Nou, ik had zo'n zoon Dick Advocaat, Parkabdij of moeten waar je zo'n jas waar je je handen bij je jaja borst naar binnen zo'n de kraag. Ja, een beetje moeilijk kijken. Nee, we zijn er weer en euh hebben. Wij gaan gewoon door en gaan gewoon door tot het bittere eind.

[00:01:22]

En ik zie het Southport al weer oplichten. Ja, de site Macq zit er ook bij. Ha ja schieten. Maxi skiet en Max, die willen de techniek vanaf nu ja schieten. Max. Ja goed hè? Moeten we even uitleggen.

[00:01:35]

Ja, ik vond het wel een glorieuze, maar euh, moment van de maandagochtend. En we nemen het dinsdagochtend een beetje somber weer, regenachtig en opeens ploeg die telefoon. En ja, hadden we hebben we onze eerste recensie te pakken. Kijk, dat is voor jou natuurlijk gesneden koek. Een recensie. Ik heb ook wel eens ooit gehoord van dat geweldige boek van Pelle. Die was ook uitmuntend, die de sets die je online ergens gewonnen. God niet meer.

[00:01:56]

Ik heb in ieder geval n gelezen, die was heel goed, maar waarschijnlijk werd die geen hun boek toegestuurd. Dat wil altijd wel helpen. Ja, zal je ook uit ervaring weten. Maar deze recensie is goede recensies. Ja, dat is van jou. Gesneden koek voor mij dus niet, maar deze was wel euh. Ha ja, deze was schitterend.

[00:02:11]

Vooral omdat er eigenlijk 1 inhoudelijk heel veel niet klopte.

[00:02:16]

Ik kon wel ja nee, maar ik zeg het verkeerd of detailniveau zullen we zeggen. Klopte er niet veel. Zo werd Skeeter Sjoerd opeens skiet. De Max maakt dus niet uit, maar dat maakt niet uit. Iedereen wil weten wie die is. En verder was het alleen maar loftuitingen. Euh, en daar zijn we het alleen maar mee eens. Ik ben v d d. Ik ken deze man. Althans ik ken hem als Hokkaidō. Uitstekend. Uitstekende verslaggeving.

[00:02:36]

Ik zie wel dat ik een listige gebriefd bij kan. Ik weet van helemaal niet wie t is, maar volgens mij is die wel fan van ons. En ik ben een grote voorstander van dat de recensies over onze podcast alleen maar door fans worden geschreven. Dus dit is een heel goed begin. Ja, nee, we moeten niet hebben dat de ene of andere zure recensent vol is vol lof van de Volkskrant zich ermee gaat bemoeien hoor. Maar alhoewel, dat heb je natuurlijk ook contacten.

[00:02:55]

Het was wel het mooie aan de jij een beetje in die hoek. Heb jij ook meer mensen die je kent? En dus ze zijn eigenlijk helemaal geen curved? Het hele spectrum.

[00:03:01]

Als er nou iemand, als er nou twee mensen zijn in het voetballandschap zoals dat heet, die de sloop en massa is kassa vertegenwoordiger, dan zijn wij dat toch wel. Ik begin afscheid van van ultra links ultra linkse grachtengordel naar hooligans naar nou ja nu, alles is curved.

[00:03:19]

Jannes is zeker dat wil jij vertegenwoordigen.

[00:03:20]

Ook een beetje de. Nou, niet de provincie maar het achterland zoals dat heet. Maassluis een beetje. Nou, dat is getopt is geen provincie. Dat is gewoon Rijnmond. Ja nou ja, hier en daar word ik wist niet dat. Ja nee, maar gewoon even. We is toch een goede orde. Een dorp waar je vandaan komt. Stad en stadsrechten van de stad. Stadsrechten? Nee joh. We zitten gebakken. We zitten gebakken door een lekker gevoel.

[00:03:41]

Massa's kassa begin maart en besteedt ze steeds betere bij thuis te voelen.

[00:03:44]

Ja, dat begrijp ik. En nou ja, verder heb ik gewoon de afgelopen achtenveertig uur besteed om jou te bekijken en te beluisteren. Ik ben jou in principe. We zijn net 5 minuten bezig, ik ben jouw inprincipe al zat. Moet ik zeggen wat ik kan? Maar ik ben mezelf ook al zat. Ja, daar kan ik me heel goed voorstellen. Ik kon gewoon niets. Ik kon mijn computer niet aanzetten of je zat er Boulle. Ik kon de televisie.

[00:04:02]

Gisteren zat je meer in die vakjes. Glorieus is zat ruzie te maken met de n voor je. 23 hoofdredacteuren op je eigen kanaal.

[00:04:10]

Dat Freek Jansen. Maar niet vanwege de discussie.

[00:04:13]

Daarmee was een discussie, was de discussie. Ja, weet je. Euh. Microfoons in ongeloof en ook bellen. En dan kom ik ook eens een pita Arnett in Bagdad. Dat je dan met vorig jaar voor die eigenlijk zo goed of niet dat Ajax logo op de achtergrond de skai Scajola kaja boven de Arena in een Lumina.

[00:04:31]

Ja, goed, langs het balkon stond die toen toch.

[00:04:34]

Eindelijk zie je wat gaat jou nu zo makkelijk af? Jij bent echt een soort. Jij zou zo wat Trina kunnen worden ook twee jaar groter. Je bent een soort Giovanni van Bronckhorst die groter een kwartje in het begint.

[00:04:44]

Het houdt nooit meer. Ik zeg toch al iets meer TopNotch dan dan? Ja, vond t wel heel leuk om Bovo. Van Bonkers en van Gastel zag ik ook wel eventjes op tv om 7 weer gezond en wel terug te zien in Nederland. Je hebt het effe moeilijk gehad een paar maanden in ha de wij hier natuurlijk met die avondklok die gaat komen, maar die gasten hebben er gewoon echt binnen gezeten. Die hebben wel wat iets anders meegemaakt. Ze waren.

[00:05:05]

Giovanni is altijd leuk om te zien en die kan ook een groot geluid uitzetten. Ja, tuurlijk weet je wat je best er verder niks aan krijgt. Gewoon nakijkt naar je leest de krant. En als je m weer aanzetten zegt ie weer iets vriendelijk. Ja, het is natuurlijk vanuit zijn standpunt. Een geweldig goed idee. Ik heb het idee dat ze wel weer aan de slag willen. Ja, zeker weten hé, want alles tegelijk verschijnen zo van we zijn er ook nog jongens.

[00:05:23]

Ja nou ja, terecht natuurlijk. Al werkt dat toch ook gewoon het voetbal werkzaam? Ja, ja, ja en je.

[00:05:30]

Wat is je het meest opgevallen afgelopen week? Kabinet gevallen? Of euh ja. De avondklok die eraan komt. Of of toch de klassieker?

[00:05:36]

Nou, wat dacht je van de bestorming van het Capitool? Dat was toch voor ons dat wel? Nou, maar die de hele nasleep daarvan.

[00:05:41]

Ik zag het twee dagen geleden een filmpje van die indiaan wel, maar die indianen tojy die dan op de stoel van Pelosi zit, voorgaat in gebed, terwijl daar allerlei godsdienst fanatici zitten met een M16 machinegeweer om de nek. Die roepen dat het signaal van hun Nitsch ondertussen jat iemand de laptop van Pelosi en probeert die aan de Russen te verkopen. Ik vind het heel erg als ik even was afgeleid van de klassieke. Gewoon. Dat zijn cijfers. Die zie je alleen maar in The Naked Gun.

[00:06:08]

Dat je hem uit. Als je dat in de films, dan zie je maar dat de ook Sancerre dat de The Queen kwam wel een of andere wedstrijd bekijken en een lagere. De twee van die Bellekens onderuit gezakt in die eerder Losey met popcorn weet je wel, maar dat idee krijg ik bij je bij de heel die Capitol toestand. Ja, dus dan hadden we dat na de val van het kabinet. Ja maar goed, natuurlijk heb ik ook wel een beetje gevolgd.

[00:06:29]

Tuurlijk. Euh ja, dat is het wel.

[00:06:32]

Het is allebei serieus alleen bij. In Amerika was dat zo surrealistisch dat je er eigenlijk alleen nog maar om kon verbazen om kon lachen. Bijna een jaar met cabines. Val. Ik hoop alleen maar dat het niet al teveel energie, een niet al teveel aandacht afleiden van het werkelijke probleem dat Korona. Maar ze zult daar niet al teveel over hebben, want er gaat het al de hele dag over over Korona. Ja ik word ze worden ook. Daarom was ik wel blij met het hoofd van jou op alle zenders, want ik kan het niet.

[00:06:54]

Ik had het niet over korona leven testbeeld. Dat was het de laatste ongeveer die niet over Korona had.

[00:07:00]

Wat ik wel lekker hoor. Jij bent één van de weinigen die geen virologen is. Dus daar ga ik natuurlijk wel een mening over ja, maar die ben ik helemaal niet geïnteresseerd in jouw mening. Wacht even muskieten. Max gaat nou. Dat gaat ondanks een naamswijziging gewoon door dat ie weer heel irritant op de verkeerde momenten foto's gaat maken. De Maxi H. En hij is de max. Heb jij je ooit afgevraagd dat als jij aan het fotograferen ben en waar je gewoon door lullen dat die show ook gewoon doorgaat, dus dat eigenlijk toch zou kunnen concluderen dat je vrij nutteloos bent?

[00:07:28]

Als wij nu een ginkgo willen, dan kunnen we t vergeten. Ja, dat moeten we zelf doen, want de club is in een van die gekleurde knoppen indrukken altijd maar al zelf kunnen doen. Altijd benieuwd wat er dan gebeurt? Nou ja, dus wat hadden we nog meer?

[00:07:42]

Het was wel een drukke week, was een druk weekje media. Technisch dus dat was dus wel lekker. Maar ze hebben nog tegen PEC gespeeld. Nou, dan hebben we toch effe overheen gekeken die wedstrijd. Ja God zat wel met zweet en dat staat dus heel erg aan jou denk je.

[00:07:53]

Dat is een adweek. Ik had al bijna ingetikt. Heb je nou je zin? Want ik denk dit gaat natuurlijk fout. Maar nee, maar nee, gelukkig kwam Sinistra daar. Maar het zal ik denk het zou toch niet echt waar zijn? Je hebt het al zo 0 0. Ja, ik heb het zo vaak meegemaakt. Maar ja, in de aanloop naar zo'n klassieker is toch wel lekker. Als wij dan anderhalf uur lang heel die wedstrijd totaal negeren dat ze wel even willen ja zeker weten anders.

[00:08:13]

En de manier waarop interesseerde me dan nog niet zo gek veel. Nou, jij moest er Roda live naar gaan zitten kijken zeggen ja maar ja, dat is. Ik heb dat wel vaker gehad. Dat je daar uit de Kuip zit omdat het niet heel veel. Nou niet zo geweldig is, maar dat ze als ze uiteindelijk winnen zeker richtingen die je die klassieker nou dan maakt toch wel weer een of ander goed.

[00:08:29]

Ja, hoe was het daar in de Arena zo zonder? Zonder Peter Beense en zo laat jij je op nou.

[00:08:34]

Die waren er gewoon wel niet. Eentje liet Lee. Niet LA in levenden lijve, maar wel qua muziek. Nou, het was wel zo. Misschien was dat toch wel een heel klein voordeeltje van Carlone als je helemaal van Mogens mocht spreken. Ik ben nog nooit zo ontspannen naar Ajax-Feyenoord gegaan. Parkeren ja, op het gemakje wandelen nádat stadion naar binnen. Niemand tegenkomen, trappen omhoog. Roltrap ook. Dus niet verzuurt.

[00:08:53]

Ja, maar ze zitten. En ik kijk Ajax natuurlijk wel. We kunnen van alles van Ajax vinden. De ontvangst is altijd prima en we kregen een lunchpakket mee van een catering pakket zoals het Norvell Kit Survival Kit later zat te snikken. In twee broodjes zaten erin een banaan, een flesje drinken gooien of holmen op tijd om op te eten gooien.

[00:09:13]

Dat haalde ik niet zo hoog zat. Maar dat was al zo keurig geregeld. Nou, toen tijdens de wedstrijd werd er nog gewoon nog koffie gebracht. Wat je vooraf wel het zweet je natuurlijk van euh van kiezen waren. 3 0, 4 0, 4 1. En ja, eerste halfuur was natuurlijk ook niet zo best. Ik hoorde 2 verslaggevers van langs de lijn zaten voor me dan linkjes. Die waren ook van Feyenoord kreeg voetballes en een ouwe dit en dat.

[00:09:34]

En Ajax Ajax geweldig, maar dat was na negentig minuten toch wel even wat wat anders. Ja, ik heb me wel vermaakt, maar die wedstrijd met ze zou alleen vergeten te winnen. Da's een beetje onhandig in de media. Het is dus heel raar he. Er zijn zoveel lichtpuntjes dat het bijna het resultaat 1 overschaduwt terwijl de rest laat is natuurlijk gewoon wat tegenvallers hadden. Ik vind het toch wel fijn?

[00:09:54]

Toch wel. Toen de stofwolken waren neergedaald overheerste toch wel een beetje teleurstelling. Terecht? Dan moet je ook hebben naturae. En de tijd is nou wel geweest dat ze juichen bij het in. Bij een gelijkspel waar de kleedkamer binnenkwamen zoals ze doen bij Fred Rutten D.N. Nu vlogen ze ook nog. Ja, dus daar was geen enkele reden tot de tot blijdschap in het begin dacht je wel behalve dat de uitvoering in orde was. Ja, ik begin niet in t begin dacht je wel weer vond ik er wel weer ouderwets voor je niet zoveel.

[00:10:17]

Slordige slordigheden, zo ik dacht, ik ging zelf wel fout. Dat waren gaan we weer. Je kon er nu. Je kan er op gaan zitten wachten tot er daar gescoord. Ik had en ik kan het minder, want de gangsters was druk in balbezit. Niet goed wat vaak liet zien, maar nul kansen. Nee, ik denk van ja, dat hadden ze misschien ook wel best gevonden. Zo'n negentig minuten was ze gewoon 0 0 naar huis.

[00:10:34]

Iedereen ook tevreden? Ja, en je moet zo'n wedstrijd wel een beetje aanvoelen kijken. Je hebt afspraken gemaakt, tactisch. Je kijkt. Wat zet de tegenstander daar tegenover? Hoe ontwikkelt zich alles? Ja, na die 1 0 niet helemaal sterk verdedigd van van vijand. Ja, dan wordt ik wel gedwongen om iets meer naar voren te spelen. Ja, dat hebben ze gewoon uitstekend gedaan. Farid heeft afgerekend met het stigma dat het. Dat het niet kan voetballen, want met platte plat te zeggen.

[00:10:57]

En ook dat. Dat dat.

[00:11:00]

Euh. Euh. Ongelooflijke krachtsverschil.

[00:11:02]

Wat er zat te zijn tussen de De Godenzonen en de prutsers zaten uit Rotterdam. Dat blijkt ook allemaal wel mee te vallen. Weet je wel dat? Dat is toch ook een winstje denk ik voor Feyenoord? En het is dat natuurlijk. Is dat winst? Ah nee. En verder was het sfeertje wel. Euh ja, zoals je dat gewoon verwacht. De medleys kwamen er weer vandoor. Intussen wel. Nee, ik krijg geen kippenvel. Maar ook die muziek.

[00:11:25]

Taya muziek. Man man, man. Ze passen dat volume ook niet aan. Heel gek. Nee, nee, dat is dus de medleys. En alleen dat jongetje wat hoog hield. Dus ik ook altijd vaak frustrerend. Dan komt er een ploeg naar de Arena. Nou, daar lopen spelers bij de tegenstander die lukt dat misschien 150 keer de status van Ajax jongetje daar die Baudry 3000 keer hoog te houden.

[00:11:44]

Ja, intimiderend ja. Maar je zou gewoon, daar moet je iets tegenover staan en een sliding op moet je gelijk gewoon Toscani afzagen natuurlijk. Voor uitglijden. Acht jongetje mee een statement. Dat hoort bij topvoetbal. Tekenend. Effe laten zien, dat is het credo. Cultuurverschil want je tot hier en niet verder. Ja, viel me wel op dat dat er dik na afloop wel gematigde tevreden was. Die was wel tevreden over hoe zo'n elftal zich had gepresenteerd.

[00:12:06]

Nou, ik kan daar. Kan me ook wel weer voorstellen. Als je alles bij elkaar optelt en even voorbij de uitslag gaat, dan heeft ie t. En dan heeft ie toch ook heel veel lichtpuntjes gezien. Wat gekker was tegen AZ. De trainer van de tegenstander was ook heel tevreden. Maar ja, dat was ook zo'n waanzinnig. Maar ja, die God, die man.

[00:12:19]

Ja, we zitten naar te kijken. Ha gekken, ja of is toch gek. Gewoon om verse vijfenveertig minuten dominant geweest en slechts een schema. En ja, ik kon eigenlijk niet wisselen. Ik denk nee, maar ja, je bent wel een Mexicano van de 15 miljoen Mexicaans international.

[00:12:33]

Het telt dan blijkbaar niet geneuzel over dat ze v. Dat ze dat ze een dagje een dagje minder rust hebben gehad. Ha.

[00:12:40]

Hugo Borst die schreef over het FC Calimero. Maar dit was ook een beetje Calimero. Ja maar ja, je hebt heel Epse. Calimero zeg maar. Wat een warrige wat. Wat? Wat een gehakseld van die man. Ook voor die camera.

[00:12:49]

Elke keer weer niet. Ik krijg dat. Ik worden zo ongelooflijk ongemakkelijk. Anders dan agressie, plaatsvervangend zenuwachtig van. Dan denk ik vroeger aan zal. Wat wil je zeggen? Zal die het eind van de zin wel halen? En daar gaat ie niet altijd veel gekke dingen zeggen. Ik weet niet en je ziet ook geen ontwikkeling in hoor. Nee, nee, nee, tenzij. Ik kan ook wel zeggen zoals zichzelf en mensen die die hem kennen. En ik ken hem een beetje.

[00:13:12]

Het is ze wel op zich. Prima gozer. Weet je wel, als je gewoon maar voor de camera is het toch anders. Ik ga voor zo'n camera staan. Merk je niks? Nou ja, ik lul gewoon wat hè? Ja, jij bent.

[00:13:23]

Jij bent. Jij bent elke ochtend weer verbaasd dat er niet gefilmd wordt als je uit je bij het komt. Nou, vanmorgen stond ik wel effe te kijken wat Statius, waar ze waar zullen ze zijn? Waar is die microfoon? Ja, want is PopCap? Jij praat dan wel gewoon thuis tegen je vrouw? Of gebruik je dan ook een microfoon? Ook een popcap gaat DKP op klap. Ongeveer PopCap van mijn voorjaarsvergadering in ieder geval. Ik ben er zo aan gewend.

[00:13:41]

Zijn wij wij, wij? We hebben jou ooit euh aan de bar gezet. Waarbij je bij Vjjy in het programma.

[00:13:47]

Het is ooit begonnen met met jou, want die zei euh, dat internet gedoe, daar gaan we wat mee doen.

[00:13:53]

Toen. Bezonnen dan. Vijf verstoort al heel lang. Maar we gaan filmpjes opnemen. En Emma? Marieke stond al eerder in zo'n hokje in het oude pand in de Inn in Gouda. Daar stond dan zo'n. Wat slaat dat? Zo zeggen oliedruk camera vaak over John Holi Holiday Camera. Die stond er dan na Marieke daar dan achterstaan. En ja, die wist tuurlijk ook niet. Niemand wist het wist dit, want ik was er voor aangenomen. Maar jij was dat nooit.

[00:14:14]

Hij had het allemaal verzonnen. Monique, zou je dan de opdracht? Zeg me wat over Feijenoord. Een halve minuut. Nou, dat werd uitgezonden als een als een. Als een hert in de koplampen te staren en een w gehakkelde je wat. En nu? We kunnen jou rond kwart over kwart over drie s nachts wakker maken. Waarop is te zien die sterren aan je begint voor sushi en voor de camera?

[00:14:36]

Nee, nee, wat wel?

[00:14:37]

Dat was wel de eerste keer dat je naar de tv moest. Dat Johan ook ineens verzonnen. Waarschijnlijk weer een ideetje van jou. Nee, helemaal niet zelfverzonnen. Nee, ik weet niet maar ik. Ik verzon nooit wat, want ik dacht altijd al die het gaat gewoon om die mannetjes aan tafel. Ik vond het 9 van de tien dingen die we verzonnen hebben. Die mislukten totaal. Nou dat wat die verslaggevers ging dan wel gingen wel wel eens. Niet iedereen was er geschikt voor.

[00:14:56]

Nee, niet iedereen had er ook zin in. Nee, nou, de meeste Slegers en ik wel.

[00:15:00]

Thijs had speciale jasjes. Zat die als je ze in de auto.

[00:15:02]

Ik vond het ook nooit erg om te gaan, maar de eerste keer dat je daar dan zit denk je ja jeetje tv en zo ja, trok je dan daar achter de schermen komt en dan drink je een kopje koffie en je lult wat. En het gaat over van alles. Tot dan komt er zo'n man binnen zeg jongens, half minuutje nog. Oh ja, half minuutje naar. Ga je naar je plek en dan waar het is opgehouden? Achter de schermen gaat het aan die tafel gewoon weer verder.

[00:15:22]

Toen dacht ik nou is dit het? Nou ja, ja nee, de aller aller Maggi Valthe. Binnen de kortste keren valt het wegsprong blijkt gewoon een hele bordkartonnen werkelijkheid te zijn waar je instapt, maar wel draaiboeken ook. Ha, dat wel toch? Ja, dat Linares hier net als hier. Totaal nutteloos draaiboek verder. Maar het enige voordeel daar is komt het dat het op tijd. Hier kon het weer halfvijf s nachts. Maar goed, ik heb nu medelijden of tenminste clementie met je getoond, want jij zat weer in die vak.

[00:15:45]

Beetje respect kun je wel tonen. Je zat weer in die val ik helemaal van. Die vakjes zijn naast de arena trouwens. Dus ik was er de avond tevoren. Daar is de avond later was ik daar. Ik kom terug. Ik draai nog even de draaiboeken in elkaar. Speciaal voor jou. De thee gooide nog een interview achteraan. Nog wat huiswerk, zeg maar.

[00:16:00]

Huiswerk? Nee, dat klopt. En we gaan weer Dizzy Dizzy. Wat vindt trouwens van die tekeningen?

[00:16:06]

Deze tekening, gemaakt door de kleine Krabbendam. Krabbendam Junior PIB van dochter van 6 staat er ook boven. Van PIB voor. En euh ja, heel goed.

[00:16:17]

En maakt daar nou eens een foto van. Daar zit ie zich voor te bereiden op morgen. Ja skiet Willy Maxi? Kijk dan. Dit moet je eens op Instagram zetten. Een hond die woef, zegt hij wordt. Hij luistert helemaal niet. Zit gewoon te appen. Het is met een van die studenten meisjes denk ik aan het einde van die Tinder naar de studentenhuizen. Hoe is het in de student? Hebben we? Is er al een Blijdorp z'n variant van Korona gesignaleerd of is iedereen nog gezond?

[00:16:42]

Dat is wel belangrijk voor ons. Ja, meisjes ook. Hoeveel kindermeisje zit er nou in dat huis dan met Roermonds mensen? Hoeveel er zitten jullie daar acht? En wat is dan de verhouding met vier gasten dit? Nou, dat is toch geen kindermeisjes? Niet alleen. Nee, niet altijd heel goed. Altijd. Dat is de beste antwoord. Kan het beste doen met meisjes. Niet altijd als die gozer van Gladbach die je ze uit de selectie haalt niet zich helemaal aan de Cronin regels houden.

[00:17:07]

Die was ergens in een of andere kroeg met acht vrienden en vijftien schaarsgeklede dames. Jammer. Kijk, dit is wel de goede verhouding, zou je bijna zeggen. Als je dan toch besluit de corona regels over, doe het dan goed. Dan kan je ook zonder mondkapje door de Albert Heijn gaan lopen. Maar je kan ook dit doen. Ja is beter prima.

[00:17:24]

Staat gewoon een boete van vijfennegentig euro op. Denk je dan hetzelfde geld en je stel nog eens een keer in de krant, dus dat kan helemaal geen kwaad bij en na afloop in de Arena was het nog. Heb je nog spelers gesproken of zo? Gaat het tegenwoordig niet meer? Nou, dat gaat tegenwoordig zo met t is dus een persconferentie. Daar komt nog geen 1 speler van Feyenoord, eentje van Ajax. En wie was dan van Feyenoord? Toornstra?

[00:17:43]

Ja ja, goed, die kan je maar een boodschap sturen. Natuurlijk heel verstandige jongen die goed uit zijn woorden komt en wat gek zegt. Nooit wat gek zegt. Dus ja, sympathieke wat te zeggen de ideale schoonzoon. Ja ja, zeker weten. Ik heb een dochter van naar AZ. Laten we de Troonstraat. Je thuiskomst had ik. Ga ik lekker. Ga ik rustig slapen?

[00:17:59]

Ja, ja toch? Ja, als ze dan toch met een voetbal. Maar het zou toch niet jouw voorkeur hebben dat ze met de voetballer thuiskomt? Komt wel.

[00:18:06]

Het maakt me niet zo gek veel uit. Ja, waarom niet? Nou ken ik in het wereldje een beetje. Ja, ja, nee, maar dat ligt eraan wat we met wat ik zeggen. Zo'n Toornstra die natuurlijk van harte welkom en Zlatan soort slaat de tweede ook hoek.

[00:18:22]

Hallo vader Finland. Als in voor de Holiday Camera was in gemeenschap van goederen trouwt vind ik het prima. Dus nee joh, na afloop was het er was he was het prima.

[00:18:33]

En wat ik zeg, je had een soort apart gevoel. Rij je daar dan weg zo van? Ja, je had daar moeten winnen eigenlijk uit. Was lastiger. Ja nee.

[00:18:40]

Wat dat betreft was het heel atypisch inderdaad. En ja, ik ben wel benieuwd wat te worden. Wat er wat het betekent voor de rest van de wedstrijden hou ik me. Het meest positieve was misschien nog wel dat euh, hoe we onze vriend Jurgens zich opeens weer gedroegen. Ja, dat was eigenlijk maar de vraag weer welke spelers jou waren opgevallen. Maar jumpstyle één van ja Malatya vooral. Maar euh. Maar Jurgen C. Ook daar zit natuurlijk extra op te letten omdat de beer I can I was natuurlijk wel een bittere pil dat El Osso niet in t veld stond.

[00:19:07]

Voor mij althans was er verslikken wel mooi gevonden. En toen dacht ik later van euh ja, wat kwam die na 10 minuten voor tijd erin kwam iedereen ja, een beetje laat. Ik had nog wel effe was iets meer heb moeten pereyra brengen. Specialiteit is grote wedstrijden derby's beslissen en dan heb je je me op de bank. Ook wel humor natuurlijk. Maar goed, als AZ betekent dat de de komst van de EL ofzo. De vrouw ervoor heeft gezorgd dat Jorgensen weer aan voetballen is, want niemand is gelukt.

[00:19:30]

Hij speelde goede geurkaarsen. Hij speelde weer een beetje de jeuken zoals ze hem kennen natuurlijk. Vraag natuurlijk allang niet volhoudt fysiek ook. Dat is inderdaad geldt voor het hele elftal trouwens. Inderdaad, dat is dik wat je zegt, dat is echt de vraag. Ja, deze wedstrijd is ie doorgekomen, maar ik moet nog zien of die nou morgen tegen. Tegen Heracles weer fit genoeg is. Maar ja, de eerste woorden trouwens ook van binnen vanuit mensen binnen Feyenoord of vanuit hoe moet dat nou zeggen?

[00:19:51]

Ja, mensen van de club. Ofwel is de entourage veel ingelicht. Ja, precies. In de catacomben. Ja, ja, werd er, wordt gefluisterd, wordt er gefluisterd dat je er gefluisterd dat die Ursem misschien wel verhuurd gaat worden en dat ie daar zelf ook niet onwelwillend tegenover staat.

[00:20:06]

Ja, Deense vriend jongens verhuurd. Ja, dat kan nog steeds. En wat is daar dan het idee achter?

[00:20:12]

Nou, dat ie er zelf natuurlijk ook gewoon meer wil spelen. Ja, nu heeft ze natuurlijk wel gespeeld tegen Ajax, maar je weet nooit hoe dat gaat in andere wedstrijden rond de benen is natuurlijk niet voor niks. Hij heeft niks voor niets de oversteek gemaakt van het banencijfers. Nou, misschien heeft de Boer wel voor niets de oversteek gemaakt. Ik bedoel Decadt. Dick Advocaat is toch eigenwijs genoeg om daar verder omdat hij wat in de en naar hem gewoon te gebruiken is.

[00:20:32]

Een goeie zekeren of in bepaalde wedstrijden wanneer je wat vaker in de zestien komt. Nou ja, dan heeft ie wel laten zien. Hij kijkt dus wel naar de wedstrijd. Wat heeft de welke melkers? Wat heeft de wedstrijd nodig? Maar, zei een Deense vriend of de Argentijnse ober? Nou ja, het is onze Deense vriend verhuur. Dus dan bedoel ik. Ik vind wat ik zeg niet dat dat gebeurt. Ik zeg wel dat het nog steeds in de lucht hangt.

[00:20:51]

Oh ja, ja, dat kan zo. Maar wat is dat nou weer? We hebben dus een halfjaar achter de rug waarin Dick Advocaat elke week zeurt om een extra spits. En nou is er een extra spits. En dan gaan we die eerste spits verhuren. Verhuren als de eerste spits. Ik weet niet of ie nog algemeen lijkt. De eerste spits is op basis van die wet. Nou ja, gisteren zou het wel wel denken. Maar goed, ik heb altijd te maken met de speler zelf.

[00:21:08]

Ik weet niet wat voor afspraken die zijn gemaakt, maar het kan ook net zo goed zijn dat na die wedstrijd van gisteren. Advocaat zegt van niks. Niks daarvan. Ja, er zijn ook nog boze Nikaya. Misschien als die fit is dat ze die nog een euh. Maar daar is ie toch ook nooit echt enthousiast over? Je loopt dit niet te denken aan een initiatief van Jurgens. Komt dat die ergens iets heeft van ik? Deze rol past maar niet en ik moet gewoon elke week spelen en dan zien we daarna wel weer.

[00:21:27]

Dat weet ik niet. Zouden, dat zou zo kunnen. Dat zou zou kunnen. Ja, die zou gister natuurlijk ook wel weer wat opgewekter zijn geweest uit en maakte die kans trouwens ook goed af. Gewoon ja met die 0,1 millimeter buitenspel. Nou ja, met n oksel haartjes, want die buitenspel geen lijnen getrokken. Ja dan hoor nog mensen die zeggen ja, maar die lijnen lopen niet helemaal goed. Zo ver wil ik toch niet gaan? Buitenspel is buitenspel jongens.

[00:21:50]

Ja schuld. De media, zo is het verder, wil je verder nog laten zien? Ja, die was goed en tegen Bergen de beste speler van de eredivisie. De kleine boekenwurm? Ja, goed, Malatya boekenwurm. Mooi hoor. Ja. Leest ook wel erg, want we hebben hem een keer.

[00:22:04]

Ik heb hem een keer met Fifty Shades Grazie lopen. Ja, nee, hij heeft een hele. Kijk normaal gesproken maar laten. Jullie spreekt zich uit als een lezer en dat is mooi. En die is bezig een d'Aspin. Jou maak je jouw hart een sprongetje. Natuurlijk ben ik. Nou dat zou ze het hardste. Hartstikke mooi zijn. Want de ontlezing, die moet wel wat te lijf worden gegaan. Wie kan dat beter doen? Omdat dan zo'n voetballer?

[00:22:21]

Ja, want het is. Jij kan het niet alleen maar wil zijn, niet alleen. Ik doe mijn best, maar kan niet helemaal alleen. En euh, wij hebben wij zijn natuurlijk opgegroeid in de tijd dat elke voetballer maar één boek las na de ontvoering van Alfred Heineken, ontvoering van Alfred Heineken die ik moest zeggen. Die heb ik wel gelezen en niet één keer. Dat vond ik echt wel terug geprobeerd te lachen.

[00:22:39]

Ik je favoriete eten was kip caramba van m'n moeder en een mijn favoriete drankje was een Bacardi Cola. En wat is je slechtste trainer? Ik heb eigenlijk van elke trainer wel wat opgestoken.

[00:22:53]

Ha klassiek. Ja goed he. De legendarische VI rubriek persoonlijk, die moet eigenlijk gewoon weer terug. Ja, B bestaat niet meer. Jij die is een beetje half half half. Haha ja, heel stom. Ik krijg. Ik ben nou bezig met al die lui, want ik ben natuurlijk met het B. Het boek der boeken over Johan Derksen. Ja dus. Ik heb laatst weer iemand een uhm een kennis heeft en hebben een hele lading ouwe fallische weer gebracht.

[00:23:16]

Ik ben het doorploegen van alles door mekaar jaren 70 en jaren 80. En uhm ja, op een geven moment komt de rubriek persoonlijk.

[00:23:23]

Ja, ik kan het niet nalaten. Ik weet al dat het onzin is wat er staat. Ik weet dat gewoon toch haar lenigheid lees. Ik weet al wat er staat. Kip caramba van m'n moeder. We zijn geen slechte trainers. Ergens is er slechts één stadion De Goffert. Lelijkste tot nu ja, mooiste stadion Nou Camp. Ga maar door. Weet je wat ik mooi vond? Vroeger, toen ik klein was, was ik altijd het blad Shoot.

[00:23:42]

Toen ik 10 uur was of 12 13 voetballen. Zeg maar niet eens wat. Jij kent het wel van naam hoor. Maar als je in de jaren 80 zo'n beetje kinderachtig voetbalblad. Maar dat was één van de weinige gelegenheden om iets over het Engelse voetbal te weten te komen. En daar zaten posters in die je pyjama kon hangen. Dat werk weet je, maar daar hadden ze ook zo'n rubriek persoonlijk. En daar stond ook was ook altijd een vaste vraag van wie zou je wel eens willen ontmoeten?

[00:24:03]

Ik kan me nog herinneren dat er één speler was die antwoorden op de vraag wie zou je wel eens willen ontmoeten? Zij die nieuw Driemond en Adolf Hitler? En dan stond er achter If still alive.

[00:24:14]

Ah ja, die blikjes natuurlijk. Je komt wel dingetjes te weten over euh ja, soms wel een soort pet. Dat Pelle boek is eigenlijk één groot en persoonlijk geweest. Ja ja, nou maar dat leest. Het is niet voor niks dat over de hele wereld bestaan, dat soort dingen. En dat is niet voor niks. Sorry cola. Als ik alleen als ik een avondje uit gaat en door de weeks dus een sapje.

[00:24:34]

Nou ja, ja, inderdaad goed is dat. Ha ha, goed, jouw favoriete medespeler. Iemand heeft een keer. Ik geloof Frans Oosterwijk die die euh journalist van Vrij Nederland was. Of Jaap Fischer. Maar ik denk van Oosterwijk heeft een keer een portret geschetst van de gemiddelde Eredivisie voetballer op basis van alle vjjy persoonlijke. Ze doen allemaal gelezen en daar kwam dan een beeld uit. Inderdaad, van een van hen Bacardi Cola drinkende Karel. Ook een zingende jongen die het liefst bij z'n moeder kip caramba at en nooit slechtere trainers drinkt.

[00:25:04]

Het is ook een beetje over mezelf hoor. Ja, jij bent ook zoon. Jij bent er ook trots op dat jij een soort gemiddelde. Daarom ben je bij jou ook. Daar staat ook in die recensie tussen de regels door dat jij ben ook zo goed omdat jij een soort euh ego leauge. Ik las het ja, jij ben een egel loos. Ik ben veel dingen waar mij veel mee in de mix zei al ik ben de Humboldt servant van deze show.

[00:25:22]

Ja, dat is alles draait. Ja, ben jij? En jij bent het soort Ajax zeg maar. Nou, de zon draait en deze in deze podcast om jou. Ja, maar dat vind ik allemaal niet erg. Nee, nee. En om Disky bedoel zeker deze mevrouw, de bestsellerauteur. Die heeft de recensie ook gelezen. Natuurlijk, die vond is dat alleen maar te knikken. Die vond dit een uitstekende recensie omdat deze als eerste werd genoemd.

[00:25:41]

Oh ja, als ster van de show dus. Die tekening is trouwens voor mevrouw de beste Lateur. Ha ja, leuk. Nee, die zal ik. Die kan je je overhandigen.

[00:25:47]

Ja. En inderdaad ook een euh. Een jongen die graag met z'n voetbalteam in de zomer naar Tommy Llanos gaat zeker? Ben je heel de dag lekker lekker klaverjassen, dag klaverjassen op zo'n tuinstoel en dan s avonds lekkere saté te eten bij ome Gerard zijn eetcafé en dan daarna karaoke. Even toen ze even dusja even iets wat allemaal hetzelfde loodje aantrekken. Ongeveer had ze wel aftershave op. Ja, en als zo'n strakke spijkerbroeken optrekken. En dan heb je al die hippe schoentjes deronde.

[00:26:15]

Een beetje bijdehand doen tegen van die Deense meisjes die helemaal niet geïnteresseerd zijn in jou met het bleke hoofd van je, want die komt met je moeder dat tegelijk gelijk de eerste. Daardoor een zonnebank die van tevoren. Oh ja, zullen we natuurlijk met het hele voetbalteam, want ik ga niet het hele voetbalteam. Nee, niet het hele voetballen. Oh nee, en dan gewoon. Maar het is wel het leukste wat er is. Ja, dan vind jij leuk.

[00:26:33]

Natuurlijk is dat ook van de dag precies hetzelfde en de volgende dag weer hetzelfde. En dan het jaar daarop met vakantie. Wat zullen we gaan doen? Ja, hetzelfde. Ik zou zeggen ik ben een keer of vijftien. Ben jij altijd? Ik ben een keer of vijftien naar Kos geweest, gewoon ja, nadoet achter elkaar. En ik heb er nog niks van cross gezien. Behalve dan de stad en euh waar. Maar het schijnt een heel land te zijn.

[00:26:51]

Heb ik van horen zeggen, maar daar zijn we echter op, klink je echt als Dick Advocaat, die naast de Hermitage woont, zegt schijnt de aardig museum te zijn. Ja, maar als je jong bent, ja of nee is het Sjoerd skiet te schetsen, schiet de Max zijn leeftijdscategorie zeker van twintig tot vijfentwintig. Is dat nou? Helaas worden we net gepasseerd. Dan heb je toch andere dingen te doen dan een ruïne bezoeken.

[00:27:10]

Maar nu ben je vijfenveertig. En dan ga je zeker het geboortehuis van Keutel bezoeken. Je zeker niet. Herkansing? Net nu lopen achter mijn dochter aan. Tijdens de vakantie. Ja. O ja, nee, dat is wel andere katten. Maar dat is dat is ook heel leuk hoor. Dat is wel dat zeggen mensen toch? T Wordt anders, maar t wordt niet minder leuk. Ja, nou, dat is een. Dat is inderdaad waar kan ik me al die clichés die jij nou?

[00:27:30]

Die zijn inderdaad allemaal waar. Ik zeg niet Wally's schiet de max een beetje een beetje wit wegtrekken, want dit is echt een beetje ouwe mannen. Geldschieter Max was een beetje beledigd. Max is helemaal niet bezig met zich. Hij is aan het werk waren. Bij de euro kwam een jubelend binnen van wat we de eerste recensie binnen. Geweldig! Hij zei ik ga die gozer rond, ik helemaal geen max en euh skiet schieten weer. Die schrijf je niet zo.

[00:27:49]

Nou, dat kan wel. Een grote klaagzang. Feitelijk klopt dat allemaal wel. Beledigd? Ik tikkie beledigd. Ha, het zit nee te schudden. Ik zie het al. Hij praat niet eens meer met God. Hij stelt een vrouw af en toe ze echt beledigen. Praten ze niet meer? Nee, word je doodgezwegen? Ja, zegt hij over je handelingen. Of je krijgt de wind wind van voren. Ja, en daarna niks meer zeggen, want daarvoor was ik vanochtend ook zo.

[00:28:08]

Laat ik moest ik mijn dochter van 7 zien te overtuigen dat ze even mee moest naar oma. En als ze 3 zijn dan pakken ze op, zette ze in die auto en rijden weg. Maar nu? Hele discussies. Discussie zou je willen opschieten. Nou, ik maak eerst even dit af. Nee, maar met het zichtbaar die vrouwen dat toch vroeg in H. Het is echt ongelofelijk. Dus ook een beetje de lands aard. Als je ziet hoe lang het duurt voordat wij een keer in discussie een beslissing hebben genomen om over die avond graag.

[00:28:31]

Ja dat euh, dat klinkt jouw dochter mij als een typisch jongetje. Ja, maar wat denk je van het Vakcentrum? Alleen Bulgarije doet het iets slachtten geloven. Jou Korenwolf, Engeland is al ingeënt. Is wel nodig, daar niet van. Maar ja, nou ja, ik kan daar wel duizend dingen mee bedoel. En dat in. Waarom moet dat inenten? Dat is geloof van 9 tot 5. Waarom is dat niet gewoon 24 uur? Ik wil gewoon 3 uur s nachts ingeënt worden.

[00:28:50]

Maakt jou niet uit. Lekker rustig is. Ja, en ik kan hem daarin zitten. Weet je wel. Huur Ahoy af. Ja zoiets. Of ja, wat beter dan de vrienden van Amstel Live! De Kuip. De Kuip. Nou, dat kan niet. Dat er wordt gevoetbald.

[00:29:03]

Ja, één keer in één keer in de twee weken. Maar de rest kan je dan toch daar. En dat is zelfs een testlocatie nu. Naar De Kuip. Jazeker, daarna ben ik geweest. Toen ben ik geweest. Nee, dat is de achter. Dat is het woord hoor. Maar je kon daar ook gewoon in de Kuip testen. Toen ze dat onderzoek deden met met en met Van Eijk. Zo ja, ja ja, hebben we al iemand voor de rubriek Marie-Jo?

[00:29:23]

Nou bellen, maar dan leuk natuurlijk nog gelul van de Feyenoord watcher en de bestseller. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:29:35]

En ja, hallo, met Mario.

[00:29:39]

Romario was het zonder of niet? Hallo ja, Martijn erbij.

[00:29:45]

Ik zeg was dat zonder of niet? Ja, we waren dichtbij een goedemorgen Mario, ja, Martijn is inmiddels zo in zichzelf gaan geloven dat hij denkt dat die zo groot is dat hij helemaal niet meer hoeft te zeggen wie die is. Maar hij ziet er toch aan zitten wie de belt toch niet? Heb je wel een nummer? Hij denkt ik wel gewoon. En Mario, die zit gewoon de hele dag naar het nummer herkenning. Sjoerd Organum herkenning nu.

[00:30:06]

Ik had mijn bril niet op. Maar PopCap. Nou ja, oh zo staat het in je telefoon.

[00:30:11]

Podcast kbt mij. Surya heeft een podcast. Bij ons heet je naar Max en Burmania. Wat je podcast. Schadelijke maar zonder hertog spelen goed. Ja, een tijd dat we zo moeten praten. Vijftien jaar geleden. Ja en ik had nog wel hardlopen in tien. Bij Ajax bijvoorbeeld koopt Haller alleen bij koop ook wel financieel een lawine zijn qua kwaliteit. Normaal gesproken ook, maar ik moet zeggen na een half uur hij pijn schildpad Rocroi ten onder, onder recht op veel en veel meer.

[00:30:49]

Ja, heel, heel veel mensen die zeggen van niet heel veel mensen, maar een aantal mensen die ze die. Die verbaast zich erover dat Feyenoord niet zo begonnen is als ze als ze de wedstrijd eindigde hé. Maar ja, dat klinkt mij altijd een beetje naïef in de horen. Alsof je als Feyenoord daar een Ajax gelijk het mes op de keel zet. Hoe kijk jij dan naar die die de eerste 20 25 minuten?

[00:31:09]

Nou ja, het is natuurlijk gebleken in het verleden jaar hiervoor dat we altijd enorm veel problemen hebben gehad, met name in de beginfase. Ja, dit zou je natuurlijk gelijk daarin. In het begin praat ik Adeje Loop terrein pego aan de wedstrijd over de heen. Ik ben altijd wel van bij de opbouwen. Alleen op een Greijdanus zie je dat er meer in zit. Mede ook omdat Ajax niet meer doen en pijnlijk voelde. Onbegrepen bij jongens achterin Tadic goed begrepen, weinig bij.

[00:31:36]

En het kan natuurlijk ook met die opeisbare Pentium en die de boel gewoon goed dichtbij. Twee goeie backs met voldoende snelheid. Ja ja, dan voer je op een gegeven moment niet meer in. En nou ja, dat hebben de pedel gezien. Moet zeggen dat Ajax in de tweede ook nog een paar momenten had als ze misschien een betere keuze hadden gemaakt. Dat ze geen pijn pijn hadden kunnen doen, maar ik niet. Ik zat in de studio en ja, ik zat te wachten op de gelijkmaker.

[00:32:03]

Ja ja, die digitalis gingen de rollen om tijd te rekken. Dat heb ik toch ook al heel lang niet meegemaakt he? Dat Ajax het moest doen?

[00:32:10]

Nou nou om mij heen en sommige krijgen kramp en ik moet er wel zijn om de bal heel goed op speelde. Netwerkmoment bij BNP Paribas. Wat betreft winkelpubliek en Opeinde kan dit beleid. Wordt het elftal op dit moment ook niet minder om Ictus bij Ajax wel bij het wisselen. Maarja Capenberg kan. Ja dat vind ik al een groot verschil. Ik kan het ook natuurlijk. Nee, ik moet zeggen is gewoon een gemiste kans. Maar nogmaals, aan de andere kant zou je ook kunnen denken misschien moeten de Yalu de lat iets hoger leggen in de wedstrijden, zoals bijvoorbeeld morgenavond Heracles.

[00:32:49]

Dat dit Feyenoord in staat is om misschien toch wel wat hoger te spelen.

[00:32:53]

Ja ja, nee, dat was ik te vragen. Hebben ze nou niet een standaard voor zichzelf gezet? Nou nou ja, ik geloof wel dat bij wedstrijden bepaald vertrouwen aan het eind van hun jongen als we met allen doen en betreur wat ook peppen. Want wat is het voordeel daarvan dat je bijvoorbeeld een spits? Wel Jennart die uit de beelden moet slikken en ballen vasthouden. Voetballend goed z'n ding doen. Jammer van die afgekeurde goal, want het was natuurlijk een geweldige goal.

[00:33:19]

Maar dat deerde ook dichter bij de goal van de tegenstander komen. Ik denk dat hij daar en dan moeten we niet één zwaluw maakt. Nog geen zomer natuurlijk, maar dat hij daarna meer ballen in het middenveld gaat en op eigen helft. Hij moet daarbij om een goal kunnen maken. Ja, ik hoop dat Peine hierdoor door de wedstrijd op een bepaald Kawhi pion. Sommige ploegen kunnen ook met geel. Hoe was dat in de studio?

[00:33:46]

Was het dan ook van tevoren van kiezen? Maar 1 2, 3 0 en dat dat geen andere wedstrijd geworden? Dat is ook al wat anders. Wat is er ruimte voor Ronald? Aangeslagen Een beetje en dan moet de boer. Na afloop zag ik dat er bij. Dit jaar waren wel wat uit, maar we hebben gewoon een puntje. Ja ja, je hebt nogal uit of het de norm is en dat die wel een paar keer Iciar. En ja, dan mag ik een punt niet blijven trainen op dit moment.

[00:34:17]

Maar aan de andere kant. Ja, ik weet dat het pijn doet. Wat ik toch wel met een bepaald. Ja, maar kijk naar de gemiste kans hierop meri bij. En dan is die wedstrijd morgen dus eigenlijk net zo belangrijk. Dat vergeten mensen wel eens wat je in het artikel Sikke komt, maar Heracles thuis beker. Ja, dat is voor Feyenoord. Daar moet het ook gewoon gebeuren.

[00:34:40]

De beker wil ik nu in Amerika winnen. Je hebt de beek in een goed en wat er aan de hand Europees voetbal. Nee, daarom dus nee, dit moet je Rosina doen. Als de ongelooflijk belangrijke wedstrijd kijk ik in paradepaard naar de Kuip. Kom je daarbij naar de andere wedstrijden? Ik denk dat je bij het probleem aan het net.

[00:35:03]

Wij kijken niet over hetzelfde heen en deze podcast laten doen lijkt mij nu. Lijkt me niet zo verstandig. Wie viel verder nog op bij Feyenoord? Ja.

[00:35:14]

Ja, ik heb ik om dat makkelijk beelden uit de Kuip bij de koperkabel. Misschien dat de hulp van paait misschien ook iets sneller naar hem toe moeten knijpen, waardoor die er pap op kunnen op blokken. Ik vond de PEC uitstekend, met name Malatya op maakt die jongen een geweldig ontwikkelingsdoelen. En ik las de plannen van Willem. Maar nogmaals, we hebben een paar Bakir, ook al zou dit een toekomst international kunnen zijn. Nou ja, ik denk dat hij de strijd aan zou kunnen gaan in een Rijndal.

[00:35:48]

Dus als hij dit niveau hard zou kunnen houden. Nee, de spoeling dun. Linksbackpositie we van Pantano niet meer. In Blain heeft hij wel eens gespeeld, die jongen van Paris Saint-Germain. Dimitrios Baclofen, een jongen die kraait. Maar ik denk dat hij in dat rijtje thuishoort. Ik hoe hij met welke bravoure hij uitlegt wat hij wil.

[00:36:09]

Ja, nou ja, die zat verbaasd te kijken die Anthony gebruikmaken. Schop enzo.

[00:36:15]

Ja ja, ik snap wat je van tevoren kijk, maar kan niet in paniek. Dat is dat hij de tijd heeft om een tremerie spelen, snelheid te maken om op te zoeken.

[00:36:26]

Ja, dat zou natuurlijk Max H. Die gaf die ruimte wel.

[00:36:29]

Ja, en in Nou Camp in geen enkele manier de ruimte onder Moock. Maar Omar draaide naar hem toe. En snap die berg. Ja, toch wel heel erg goed op weg naar wiki ook. Soms af en toe fysiek wat hij is. Merkel ja. Nee dus al met al een goede uitvoering.

[00:36:48]

Maar we zijn wel benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt. Ja, dat blijkbaar peine toch weer praten. Ja, ik partij heb een zwaluw maakt zomer nog eu Babic speldag ik onbevredigende uitgejaagd Köpenick toplieden en heb ik de drie punten, dan dacht ik dat ik de loemba na afloop in het parlement. Ja, ik begrijp wel wat niet erg, maar aan de andere kant. Ik denk dat dit ook wel weer een stukje extra betrouwen. Kan hij aan? Het is wel gek.

[00:37:20]

Tot slot Mario dat de keren dat het goed speelt 2de al Vitesse waar ze de elders de overhand had. De beste kans hadden ze moeten winnen. Zaken heb uit Moskou uit nu Ajax te goed spelen maar winnen, dat is toch nog een ander verhaal. Hoe kan dat nou toch? Euh, ja, dan heb je ook gelijk bij nul waar we eerlijk zijn. Normaal zou ik elk ofwel na het incident en de kans en de kopbal van Pausini het maar later ook op de laptop.

[00:37:54]

Ja, dan moet het ook mee. En ja, dat geluk kan ik nog, maar die kans wordt niet vaak. Dit moet je een enorme boost geven. Ook na de komende week heb ik het met name over de zaak. Iets kleiner is gebleken dat Feyenoord dit jaar natuurlijk ook thuis in De Kuip toch te veel punten speelt tegen de kleinere ploegen. Dat je daar toch kwam. Misschien wat scherper misschien? Hoe kan Campin?

[00:38:24]

Leuk? We gaan het zien. Te beginnen met mooi. Welke wedstrijden ben jij deze week? Mooi Rabon, mag ik donderdagavond naar mijn oude cluppie en Fortuna naar ontwerpen van inkeek op Marina's verlanglijstje.

[00:38:37]

Op je bucket list staan trouwens tranendal standbeeldje van je trouwens wordt het stadion van Engelfriet staat er nog amper nog bij Genk hangen.

[00:38:47]

Tenminste bij je geschilderd op de muur naast woorden als Boskamp.

[00:38:51]

Ja op. Ja, daarom zijn de namen mooier. Daarom homo's. Maar ik zal maar Leda. Ja maar ja, het is deze podcasts. Er gaat ook een beetje over het verleden. En toch.

[00:39:04]

Kijk ook Ken jij fijne week Mario en bedankte. Die jongens maken wat. Tuurlijk dank je wel.

[00:39:10]

Tot laat hij door het algemene gevoel. Mario was ook enthousiast over onze boekenwurm Chazia. Ja, ik vond leuk. Heerlijk.

[00:39:20]

Ik kan wel even goed, maar jij hebben dus geen zin in het daadwerkelijk, want daar hadden we het over. Je hebt dus daadwerkelijk gespot met een boek. Zeker met het Fifty Shades of Grey. Volgens mij was dat geloven heel mooi dat hij kijk Malatya gaat. Ze gaat dus een bibliotheek opbouwen. Nou meestal ga als je dat doet ga je gisteren alle Grieken lezen ofzo. Daarna alle Russen. En dan? Je zou er van de Nederlandse literatuur mee.

[00:39:40]

Maar hij gaat van bij het begin met Vijftig tinten grijs in plaats van Dostojevski in plaats van Dostojevski. En dan gaat die niet over naar Hemingway of Fitzgerald. En daarna deed ie de biografie van Michelle Obama liggen die op zijn nachtkastje is.

[00:39:53]

Dat is toch het mooie van lezen dat ieder z'n eigen hartstikke goed, zodat het boek af is van jou. Dan neem ik er mee voor Malatya. Dan kunnen we toch wel doen ja, met mijn boeken niet in de schaduw staan van echte van de serieuze biografieën. Als Michelle Obama natuurlijk is, dat gaat hem dan.

[00:40:06]

Hoezo niet? Ha, nee hoor, dat is een boek van duizend en duizend pagina's. Ik zou het niet eens aan beginnen denken, maar we suikerploeg van Michelle Obama moeten lezen eigenlijk. Ik ben niet de vrouw van de bestseller auteur. Die heeft haar geïnterviewd als enige journalist dat Europa rond dat boek dus toen lag. Dat boek daar? Euh, in huis en alle krantenartikelen en al die shit.

[00:40:26]

Maar ik ben er ook niet aan. Ja, ik ben en ik heb het even in gebladerd, maar het was ook niet echt mijn.

[00:40:29]

Dat heb ik wel met een boek gelezen over een pagina als het me bevalt. En dan koop ik het zeg maar. Ik moet wel effe zien of het transport is. Ik hoop niet in The Blind, een boek. Nee natuurlijk. Nee, dan moet je ook niet doen.

[00:40:39]

Nee, maar als je de eerste paar pagina's sleets en dan spreek je helemaal niet aan en dan kan je wel groeien. Je wegleggen zijn helemaal niet erg. Ik ben wel benieuwd wie ben er weer geweest?

[00:40:46]

En Grolloo toch zijn we een stukje opgeschoten.

[00:40:49]

Ja of schiet altijd weer een stukje op jou. En ik heb al heel veel. Ik heb eigenlijk al heel veel en ik ben nou een beetje die ouwe valies aan. De doorploegen vind ik ook leuk, maar dat kost wel veel tijd, want ik ga alles zitten lezen. Ik zit je weer in zo'n ufhy. De bladen zie je waar een interview met Ernst Happel uit. En dan ga je dat gelezen wel weer driekwartier te lezen is. Hetzelfde op YouTube klikt, die zoekt iets en je klikt door en hoort waarbij je drie uur verder.

[00:41:07]

Daarom maar goed dat trouwens. Over die man laatst. En die boeken. Vorig jaar vond ik zo grappig over voetbal zijn boeken, want dat wordt de hele tijd. Maar euh, alsof iets bijzonders gezien. Maar het is ook iets bijzonders. Kennelijk ja, met een boek. Ja ja, misschien ook niet trouwens hoor. Ik weet wel dat de Dennis de Nooijer of 9 graden en o ja, die lach altijd een boek te lezen. De tussen de trainingen door bij Feyenoord nog heeft lacht uptime en die massage ruimte en was er niemand daar was die dit boek aan het lezen.

[00:41:34]

En toen zei ik ook wel eens een keertje Ekrem. Zo zegt en zie je niet veel voetballen met een boek. Toen werd ie ook een beetje giftig. Wat is er voor gelul eigenlijk? Maar ja, ik snap het wel. Slaat helemaal nergens zijn. Natuurlijk zat die wel mee hoor. Hoe blij zijn dat die Schuiling tegenwoordig maar een reden. Maar wat lees is lezen. Maar ik had een keer voor De Wereld Draait Door.

[00:41:49]

In aanloop naar de UK het kampioenschap, het laatste kampioenschap hadden ze dus een item verzonnen dat was gebaseerd op die Phil Jackson, die coach van van de Chicago Bulls. Die gaf aan een voorafgaand of aan afsluiting van elk seizoen aan al zijn spelers een boek, wat dan een beetje refereerde aan hun seizoen. Weet je wel. En toen hadden ze dus verzonnen dat ik ook s avonds naar daarnaartoe moest komen en 11 boeken moesten uitzoeken voor 11:35 sneeuw had ik gedaan.

[00:42:14]

Eventjes snel en heel lulverhaal en na afloop zegt niemand thuis weet je wat we doen? Hij zegt was zo leuk, we doen die boeken, al die boeken die heb uitgezocht van alles bij The Catcher in the Rye, maar ook de biografie van Bep van Klaveren had ik uitgezocht voor iemand. Dat weet ik van wat Haya is, wat hij zegt. We doen ze allemaal in een doos en die sturen we dan daadwerkelijk naar de Kuip met de D. Dus ik had voor Berghuis een boek en voor Kuyten boek en voor die een boek ga ik even moeten opzoeken welke hier welke dat waren.

[00:42:41]

Ja ja, nou ik zal. Ik zou voor ons een keer opzoeken. Nou ja, meestal weet ik misschien nog wel. Maar. Toen kreeg ik dus uhm. Ik denk zes weken later ofzo krijg ik een telefoontje van iemand van Feyenoord die zei ja, daar staat hier een doos met. Mja, met boeken. En daar staat jouw naam staat erbij en een briefje van de wereld daardoor zo. Maar euh ja, waar raken die boeken niet kwijt? Dus zullen ze weggooien?

[00:43:02]

Wil juist weer je ze weer terug hebben? Het lijkt zo op gaan halen. Het is lachwekkend. Ja, alles in al die dozen opengemaakt. Niemand had het opengemaakt en met een beetje goede hoop. Al is het misschien in het spelershome gezet, maar die spelers waren niet in geïnteresseerd. Nee, je kan er godverdomme een paar klassiekers bij. Ja ja natuurlijk. Maar nee hoor, ze gingen liever de bankafschriften lezen.

[00:43:23]

Ik zit te denken wat ze willen, zodat ze een goede biografie voor voorschieten. Maxi USB. Even kijken, iets over een das of een boek, gewoon een boek over iets wat met zijn leeftijd te maken heeft. Ik zit aan Geuten te denken ja of euh.

[00:43:37]

Of euh ja, the catcher in the Rye. Is het wel goed? Een jongen die wordt weten we.

[00:43:41]

Nee, maar ja, jij bent eigenlijk de hele dag bezig met journalistiek al.

[00:43:45]

Ja, eigenlijk voel je je op te krikken. Ja, ik ben ik ook hoor. Waar zitten jij ook al? Hij fulltime bezig met met zijn sound board ja, nou we zoals effe nadenken. We gaan er wel over nadenken. Als mensen suggesties hebben, kunnen ze natuurlijk gewoon insturen. H op de goed draaiende social media. Dus ook is op het knopje van nu even niet goed welke club nog welke kleuren staat dat je in de. Ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet?

[00:44:15]

Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet. Michel Je hoeft eigenlijk helemaal. We kunnen wel echt de nieuwe dingen om beter maken en mijn naam eruit halen, want dit zijn allemaal tips die die kan gewoon binnengewaaid. Neem aan dat deze ook weer uit Baaren kwamen en deze niet. Maar jij? Uiteindelijk heb je m zelf toch? Ja en nee. Jij had een tip voor de documentaire Tussen stadion en kader.

[00:44:40]

Dat is best wel een beroemde documentaire van fluoride. Leuk om te zien. Ja, het is ook wel een beetje beroemd omdat die heisa toch niet helemaal geslaagd in zijn opzet. Hij zegt ook ja, een beetje kort. Ik geloof ook dat ie niet helemaal compleet. Ja, ik weet wel zeker dat wat jij mij stuurt is niet helemaal compleet. Maar als mensen nou intikken mijn Feyenoord door de jaren heen op YouTube.

[00:44:58]

En dan deel 4 tot en met acht zie je vanzelf. Dan zie je die zelfde documentaire, maar dan uitgebreid met interviews tussendoor. En dat is wel leuk, want die documentaire zet 19 drieëntachtig ja, voor mijn gevoel zowiezo niet echt de middeleeuwen. Maar dat is er toch eigenlijk wel als je ziet wie daar nog worden geïnterviewd. Maar op een gegeven met komt dus ook Janus Bull aangefietst. Dat zegt die naam je wat bull.

[00:45:20]

Je had dus Bertus Bul vroeger voor de oorlog? H. En Janus Bull, dat was zijn jongere broer. Dit is één jaar voor zijn dood opgenomen. Ik heb het even opgeschreven. Die man is dus geboren in 1900.

[00:45:29]

2. Nee, die kwam wel aan en die gingen ze naar de kick ouwe ouwe clublokaal. Euh, dat was dan nu een Turkse garage geworden. En zouden die man? Die stond er een beetje. Nou ja, goed, ik zat ernaar te kijken. En toen ging ik effe in mijn bescheiden Feijenoord bibliotheek je kijken naar de Janus bulten. Kom ik bij die Bertus bul zo zover doe ik dus mijn tijd wel eens een boek over Johan Derksen moet schrijven, zit ik te lezen over Bertus Bul.

[00:45:54]

Euh. Die speelde dus heb ik ook opgeschreven. En nu heb ik niet opgeschreven. Nou, die speelde ook voor de oorlog en zijn voorbereiding, las ik. Die bestond eruit. Op de wedstrijddag ging die. Eerst ging die vis. S Ochtends ging ie effe vissen. Ja, dan ging die effe een biertje drinken en een borrel. Dan ging ie naar de. Daar ging je naar het stadion en stak die in de kleedkamer een sigaar op. En dan ging die voetballen.

[00:46:12]

Die Nederlands elftal mee gehaald? Ja, het is ook allemaal de moeite.

[00:46:14]

Moet je nou eens bij komen?

[00:46:18]

Nou ja, Dick Nanninga dus die die die straks maar eens een zware check u op nog jaren later.

[00:46:22]

Dus dat is nog steeds siertoer Real Madrid een paar jaar geleden dat dat het einde van het toernooi in de Amsterdam Arena was, de Johan Cruijff Arena toen Amsterdam Arena speelde. Hij kwam na Ajax volgens mij daarna in die kleedkamer en zagen die gasten ook allemaal peuken in het toilet liggen. Ja natuurlijk, het is een manier. Nee, natuurlijk niet. Wat dacht je dat Cruijff rookte dan? Ja zeker. Maar om nou een hele grote Bolckmans voor de wedstrijd in de kleedkamer was een ander verhaal.

[00:46:44]

Zeker als je van tevoren nog effe een klein drankje neemt. Ha.

[00:46:47]

Maar goed, hij is wel fijn. Het eerste echte echte Rotterdamse international geworden daarmee dus. Het heeft m geen kwaad gedaan. Nee. En daar komen allerlei mensen die je ziet kraaien. Wedstrijdbespreking doen die ouwe Kraaij en je ziet Bennie Wijnstekers en euh door z'n oude wijk rijden. Het is wel aardig. Het is leuk. Toch is het niet zoveel de lijn in die documentaire. T Zijn er vooral de oude beelden die gewoon leuk staan. Hartstikke leuk. We zitten toch in een beetje een vervelende tijd.

[00:47:08]

Na de klik je dat aan en dan ga je gewoon even. Nou nee, Māori lenen. Daar kan je nog beter uit dan de andere TIB aanklikken die we die je die aan mij doorgaf. Swift naar de Kuip. Ja, die heb ik doorgegeven. Ja, die was ook leuk van dat Amsterdamse amateur team. Volgens mij kan iedereen zich er nog wel studentikoos. Studentikoze gasten die gewoon op een open veld ergens tussen de woonhuizen in Amsterdam, Amsterdam Oud-Zuid weersite schaken en ze uitschakelen met penalty's en dan naar de Kuip mogen.

[00:47:34]

En daar hebben ze dus gefilmd, die hele hele aanloop daar naartoe. En die tweede vind ik ook zo goed hartstikke goede trainer. Dit is relaxte vent, gewoon die vol. Het viel mij ook gelijk op. Die ga je geen heisa. Nee, gewoon niet. Net omdat ze toevallig in de beker door zijn. Net doen alsof ze Real Madrid zijn. Nee, gewoon daarvan genieten. Wel je best doen wat je van Gaal na doen. Je moet het imaginair met een knipoog.

[00:47:56]

Jawel, een knipoogje waar je precies weet wat Van Gaal mist, waardoor het soms een beetje irritant is. Hij deed dat echt goed van ja echt perfectly mannen. Die zou zo in het betaald voetbal kunnen volgens mij qua euh groep toespreken en vind ik ook gewoon niet doen.

[00:48:08]

Niet te ingewikkeld maken en leuke gasten. En dan? Dat was ook leuk dat de de aanvoerder. Dat zal je altijd zien. Dat was dus een geboren en getogen Rotterdammer die altijd naar t stadion ging. En die was na uiteraard geblesseerd. En die mocht dan wel invallen enzo. Maar vooral je zag. Wij hebben t al zo vaak over gehad en Margie van de Kuip hier zo. En hoe we wat dat stadion allemaal voor krachten opwekt en wat het met mensen doet.

[00:48:30]

En dat zag je ook weer, die jongetjes. Sommige deden nog een beetje stoer, want ze waren natuurlijk wel Ajax supporter. Alhoewel, dat bleek ook weer uit dat de v d frustratie van vrijdag naar Ajax veel groter is dan andersom. Want al die Amsterdamse Jean-Baptist waren keurige jongens die waren. Nou ja, die zeiden we hebben allemaal een hekel aan Feijenoord. Iedereen verheugde zich op de Kuip. Sommigen waren daar ook nog nooit geweest en dan zag je die je zachtjes de grasmat opgaan.

[00:48:53]

Ook die. Ja, dan werden gewoon jongetjes van tien stappen om zich heen te kijken. Gewoon zien waar iedereen zit. De jeugd, zo weet je wel. Ja, toen was het eigenlijk al geslaagd voor die gasten en ze deed het ook nog heel goed.

[00:49:03]

Scoorde nog één goal, maakt nog een wereldgoal. Stop een penalty. Hirado! Alles zat erin. Ging de shirtjes ruilen en zo ja, was hartstikke leuk. Dus dat vond ik echt en viel goed.

[00:49:13]

Verkrijg je er wel weer even lekker. Een momentje dat je dacht dan weer lekker in je vel zat.

[00:49:17]

Ja nou, ik zit sowieso wel lekker in mijn vel hoor, maar zou ook wel eens anders geweest.

[00:49:21]

Zeker het begin van deze, want deze pandemieën mag je het effe. Na Valt wel mee hoor. Nou nee, maar zou je zal mij niet horen klagen zolang ik gezond bent en de mensen om me heen gezond zijn. Zou het kunnen zolang je gewoon je werk kan blijven doen? Ook dat? Ja, maar je moet wel op tijd naar Grolloo. En nu voor acht uur s avonds moet je thuis zijn. Ja ja naja ik euh.

[00:49:42]

Ik denk dat ik wel een beetje klaar ben met een golo waar je misschien nog één of twee keer. Dan weet ik het wel.

[00:49:47]

We gaan toch nog een keer voor de podcast? Ja, daar gaan we voor de podcast. Ja, tuurlijk, dan gaat de trap Hilversum of Gramme naar Hilversum. Lekker dichtbij. Daar kan ook de trappelde groot. De grote campagne De Boeck campagne trappen gewoon af met een nummer de podcast. Ik neem aan dat we daar wel een paar afleveringen aan hangen. Wij zeker. En dan ga jij je ronde wel. Ik heb nu de naam dat ik overal bedankt, want dan ga jij.

[00:50:05]

En dan moet je op gaan letten. Waar gaan we dan gaan samen met me? Moet je nou kiezen? Dan moet je nou kiezen dan m v d of geit verdelen. Nou jij, op n of m ga je ook wel dat je in zou zijn om Nederland echt helemaal gek te maken. Dat je dus inderdaad op Nederland 1 zit ik dan te Boulle? Dan denk je dan heb je die gek. Weer een smakelijke en vooral Sint mevrouw de bestsellerauteur.

[00:50:25]

Euh ja, die zit er wat aan. Maak het samen mee. Zit de snor zelf ook ergens snor? Zelf zitten de jongens helemaal anders, want je moet ze ook aan de bak. Dus dan worden mensen. En dan wordt het echt irritant doodgegooid. Ik kijk er wel een beetje naar uit.

[00:50:36]

Eerlijk gezegd en dan krijgen we dus hopelijk het EK met elke dag euh. Uitzendingen van vjjy misschien. Ja en dan gaan we een hapje op tafel, dan op tafel en een beetje bespreken. Ja, en van mijn referenties aan maken.

[00:50:48]

Ja, het totaal uit de lucht ging, maar dat doe je nou niet meer. Toch ga je wel weer mee je dan als het dagelijks op de tv komt.

[00:50:54]

Nee, ik bemoei je me nergens mee. Ik zorg er dan voor dat het boek een b b b in beeld ligt.

[00:50:59]

Ja, nou ja, je hebt natuurlijk het toonhoogtes doorgebracht.

[00:51:02]

Ja, zeker weten. Nou, ik beken ik. Ik zou me daar nou niet meer op verheugen. Ik vond het onwijs leuk, maar dat soort dingen zijn vooral leuk eigenlijk. De eerste keer is altijd het leukst met zoiets. Weet je vast dat het succes? Dat werd toen een succes met dat van Joanne in t Kurhaus. En twee jaar later zaten we weer en toen werd het een enorme onderlinge ruzie.

[00:51:20]

Halen weet ik nog juist toch ook ja, dat Johan René helemaal als geen mekaar in columns toespreken.

[00:51:27]

Nou, het begon met een interview dat Renée had gegeven in Trouw, waar heel Nederland euh, over de zeik ging. En iedereen had het gelezen, behalve Johannes zelf. Die zat gewoon op z'n kamer boven het Kurhaus. Ze konden sigarettenrook. Ja zeg, er is een rol. Hij zegt. Wat is er aan mannen hand? En dat gaat die telefoon niet, zeg je uit de naam van de interview gegeven aan Trouw. Al heeft ie dan gezegd ik zal even naar de kiosk lopen.

[00:51:48]

Zal mij verhalen dat im gehaald en gelezen. Toen s avonds zei je hij zegt kom maar vermoeid, effe naar mijn kamer komen als ik op een moms kamer zeg. Ik heb even een column over geschreven. Dat weet ik nog wel. Wie die even lezen? Ja, ik heb gelezen. Ik zeg ja, dit zou ik niet doen. Lopen zou het ook. Maar ja, hij is al gedrukt.

[00:52:06]

Johan ligt al in de winkel. Megalomaan stables copy van Running. Ja, sorry, ligt al in de winkel. Ja, goed. Ja, dat was ze. Maar daarna ook weer eens rogmans hebben zoveel veel. Ja, daarom wat vraagjes. Ik heb hier Mark Wissink. Je laat die van Egmond weer veel te veel lullen. McCrory Het lijkt voetbal. Praat wel waar die pers ook altijd te veel laat praten. Ja, dat is een beetje mijn.

[00:52:25]

Dat is een beetje mijn mijn, mijn manco. Nee, dit is juist humble. Ja, humble surfend. Maar er is ook een kwaliteit. Nee, maar jij precies. Weet je wel eens wel.

[00:52:33]

We kunnen best wel een soort, zeg maar de. De vijf minuten van Martijn dat jaar gewonnen worden. Die lijnen opengooien, die microfoon open en dan mag je gewoon helemaal losgaan en zullen de skiet de max en ik uh zullen achteruit gaan leunen.

[00:52:45]

En dan ben je gek. Even kijken hoor. Wat hebben we nog meer voor? Euh, voor vragen hij hoe?

[00:52:53]

Voor je die je Sander Schimmelpennink weet? Ik heb dat niet geluisterd. Michael. Ik hoop niet dat die Feyenoordsupporters als het op een haastige Feijenoord supporters tragische have slaven met een onwaarschijnlijk lage iku heeft hier gezegd. Ja, die gozer heeft natuurlijk een soort verdienmodel van gemaakt om iedereen te mensen te beledigen. Maar ik denk dat die nou groep mensen beledigt waar die misschien toch achteraf een beetje spijt van krijgt. Ja ja, want dit lokt ook weer reacties op z'n honger uit.

[00:53:20]

Zullen we maar zeggen. Nou ja, want dat is ook de bedoeling als je zoiets zegt. Zeg dat niet voor niks. Dat willen reacties uit de reacties. Nou, ik denk dat die wel krijgt. Dat denk ik ook. Even kijken.

[00:53:33]

Iets wat een hoop mensen zoals je dat ook zeg. Dan ben je helemaal euh. We bijna allemaal doen, zegt hij nog eens wat. Je hebt heel papiertje voor schrijver. Dan heb ik heb. Ik heb wat, moet ik zeggen?

[00:53:44]

Je brokkenmaker Aad Zonneveld. Aad Zonneveld, vaste luisteraar zegt. Ik ben benieuwd hoe lang het deze keer duurt voordat de bestseller richten. Hoelang de bestseller ruimte nodig heeft om de naam Blanker Meyere te noemen. Ja, nou toch al effe kijken.

[00:53:58]

Bijna een uur.

[00:53:59]

Ja, maar ik ben wel sneller geweest. Ja, maar daar gaat het toch niet om? Hoe snel ik m noemde gaat erom dat hij elke keer weer genoemd wordt. Dat is overigens nu al weer gebeurd. Dat is waar.

[00:54:07]

Maar ik was deze. Wie? Dit weekend was ik café een poging aan te doen om de ongelooflijke teringzooi in mijn berging op te ruimen. Toen kwam ik dus een doos tegen of een een doos en verhuisdozen met allemaal fijne rommel erin die ik in de loop der jaren heb verzameld. En er staat ook een oud interview met Fred Blanker Mirin Award. Ja, uit de voetbalkrant van 19 eenenzeventig van het euh vrije volk. Maar die waarin die beroemde uitspraak doet van sympathie bestaat helemaal niet alleen in het Engelse woordenboek, het statussen, shit en cytokines.

[00:54:40]

Het is goed. Ja, die blijft goed. Ja, maar goed, hebben we dan toch effectjes genoemd? Ik heb hier Mohammed. Wat was ie weer zuur. Kan jij het niet hebben dat Feyenoord verloren heeft ofzo? Maar ja, waarvan Riau? Ja. Waarvan akte? Ja, waarvan akte. Met zijn vraag voor de bestseller Ritten komen in het boek over de snor ook gedetailleerde anekdotes over bordeelbezoek in Oost-Europa met Kees Jansma aan bod.

[00:55:05]

Nee, nee, geen gedetailleerde details. Nee. Nee, deze vraag is van Marc. Kijk, er is een soort erecode, een soort ongeschreven wetten. Nou, dan twijfel ik wel eens aan.

[00:55:19]

Althans, die proberen wij nog een beetje in acht te houden. Proberen wel zoveel mogelijk op te schrijven, maar niet anders. Of bedoel je niet alles? Nee, dat zeggen mensen vaak tegen mij van euh, of vaak sommige. Sommige mensen die bijvoorbeeld euh, zelf denken dat zo'n goed euh hoofdpersoon zijn voor een boek. Die zeggen dan vaak daarna zelf van ja nou, ik weet eigenlijk niet hoor. Want euh ja, je moet natuurlijk wet tegen jou wel alles vertellen, maar dat is een beetje misverstand.

[00:55:44]

Maar jij? Nee nee, tegen jou niet. Jij zoetsappig, doet het andere zo'n andere manier natuurlijk van ja nee. Maar ik bedoel er is niemand die alles over zijn leven verteld. Weet je? Die uhm. Euh. Gabriel Garcia Marquez, die heeft dat een keer gezegd. Iedereen heeft drie levens. Waar speelt ie? Ja, bij Atletico bij je? Je dat ging zeggen. Daarom zei ik het ook. Ik wist het gewoon, maar die hebben we een keer gezegd.

[00:56:08]

Je hebt dus drie leven van zeven in het publieke leven. Ja, je hebt een privéleven en je hebt ook wat. Iedereen heeft ook een geheim leven. Nou, en dat over dat geheime leven, daar wordt niet vaak over gepubliceerd. Nee, dat is waar.

[00:56:21]

Maar je hebt ook de hoofdpersoon die er zelf ook nogal eens wat over roept.

[00:56:24]

Ja, tuurlijk. Maar hij hoeft niet klakkeloos. Bovendien ook mateloos gaat de omschrijving heel. Maar wat maakt het ook? Wat maakt het ook uit? Nou, dat is een zaak van leven of dood van mij. Hoe bedoel je? Nee joh, neem je maar over.

[00:56:34]

Als ik bedoel je kan me niks uit. Het is toch gewoon hartstikke. Dit zijn vaak de leukste tenten en ze zijn nog open tot bepaalde tijd.

[00:56:40]

Dus ja, dat bedoel je. Nou ja met die RoboCup. Ja tuurlijk joh. En het leukste was had dat als je nou. Als je dan midden nacht om 3 uur in de Zuid Boekarest in een of andere nachtclub de scheidsrechter tegenkwam. Wat best wel vaak gebeurde trouwens. Heerlijk. En dat je dan dat ie dan weggedoken in zijn kraag en iedereen voor u was dat de scheidsrechter zelve? Vergis ik me nou? Nou nou nou nou nou, dat is mijn Baradar.

[00:57:02]

Nou nou nou ja ja. Ze zijn dan ook Nederlandse journalisten die als ze bij de Kuip werden aangesproken en die kwamen uit Amsterdam die Engels gingen praten met een Amsterdams accent.

[00:57:11]

New York waarom Jurong Jurong nou daar doen dat?

[00:57:13]

Dat snap mi a beta hij. Wie zei ooit ik vind mezelf de beste. De anderhalfuur televisie die ik doe zijn prima volgens de maatstaven die ik mezelf heb gesteld.

[00:57:24]

Het zou op de woorddeel aan de eerste paar woorden van deze zin Zou Louis van Gaal kunnen zijn wat het is? Ik vind mezelf de beste. Euh, maar wat toen nog eens die zin. Ik vind mezelf de beste. De anderhalfuur televisie die ik doe zijn prima volgens de maatstaven die ik mezelf heb gesteld. Nou goeie. Hans Kraaij, Willem Ruis en oh ja, Willem Ruis. Je hebt je verdiept in Willem.

[00:57:50]

Ik ben helemaal. Ik ben helemaal. Ik ben me helemaal aan het verdiepen. Heb jij? Heb jij oude beelden gekeken? Ik heb al beelden gekeken, maar Willem Ruis stond er wel van. Toen was ik klein niet. Dus had ik met die Not What Did Not Hates een piano. Had je te kijken. Dat jij in de schetste. We hebben wat ouder dan ik. Ik vond natuurlijk ja met die met die het waarom van die kastjes die je wel of niet open gingen.

[00:58:09]

Ja, je had dit soort bingo achtig spel. Kon Lotto nog wat op. Zo kan ik me nog herinneren dat ik voor zo'n kaart kopen en dan kon je ja. Kon je dingen winnen en zo'n zenuwen spel dat je met zo'n noro met zijn ze goed? Ja ja, ik kan niet uitleggen voor de podcast. Soms leg je het maar uit hoe dat ging. Nou, dat is als laatste zo'n spiraal waar je met zo'n euh zo stokje met een gat.

[00:58:27]

Dan moest je zo netjes langs en dan ga je driehonderd.

[00:58:30]

Marthijn maakt nu bewegingen die trillen. Ja, zo oud is. Heb je echt aan je voorbeeld en ben je nu echt in je voordeel? Ik ben me echt.

[00:58:38]

Ja, zoals in poster achtige gaat, dat gaat het. Voor mij gaat het met name marketing is het een beetje eerlijk. Maar ik weet pas net begonnen hè. Maar ga je ook plastische chirurgie overwegen dan een programma dat je echt echter je hele met van BVVO morfologie gaat doen?

[00:58:50]

Nou, dat is voor we gewoon even beginnen met met Hilde Dee Dee, de stem en de stem en methodiek en alles een beetje met haar. Want de kappers zijn toch dicht. Dat gaat goed. Jouw haar gaat groeien. Dat ze een beetje Willem Ruis. Veel reacties gehad trouwens over die je dat dat meent dat je uit de kappers gezien komt trouwens. O ja ja, vonden de mensen leuk om te horen. Ja, dat vinden mensen interessant. Ja, dat is me wel vaker opgevallen.

[00:59:11]

Ja, dat is bij Inter. Ik heb dus één keer wroeging, maar dat in een interview aan mij. En toen zei ik dat. En sindsdien we zijn er best wel veel interviews die zeggen die dat interessant vind jij? Je komt uit de kappers familie. Wat denk jij? Wat is nou interessant aan ja, niks? Er zijn zoveel kappers. Boeiend is dat niet. Gewoon garnering kappers zo noemen? Nee, dat dat. Dit kan je niet meer doen, want dat deed Sieb Oostindie van De Telegraaf altijd boudweg bij John Metgod.

[00:59:33]

Die schreef een keer over met God. De kalende kappers. Soom En toen had ie met gel tegen iemand tegen hem of iemand gezegd dat het er niet prettig vond. En vervolgens heeft suppoost in die twintig jaar alles maar geen één zin. Ook in de berichtjes van vijf regels stond John Metgod. De kalende kappers zoon is ook geselecteerd voor Nederlands elftal. Blablabla. Goede klootzakken? Volhouden? Ja.

[00:59:55]

De kalende koppen. Daar zullen we jou niet doen. Maar jij maakt mij niet uit. Nou ja, maar uh oh ja, daar kwamen veel reacties op. Vinden mensen in veel mensen interessant wat wat? Uit wat voor dinges kom jij dan wat bij de jouwe? Deze vader werkte in het glas en mijn moeder was het glas glas. Mijn moeder was onderwijzeres. Wat deed ik dan met dat glas maken? Oh ja, maken. En ja, glas voor in de ruiten.

[01:00:19]

Gewoon alles hard glas. Euh, alles. Andersoortig soorten glas. Hem en mijn moeder was onderwijzer Weißenfels hart, glas, saliniteit hard gras, hard glas. Tijdstip van kunnen maken. H. Hart glas hard. Golos over alles gaat al in honderdduizend stukjes enzo. Dat gaat in tijdschriften over alcoholisme, hard gehard glas. Literair tijdschrift Een mooie stad. Want wanneer ben je nou niet zo'n Frank? De Voetbal International, nog geen literair tijdschrift staan er? Mooie zinnetjes in?

[01:00:47]

Nee, dat is Van Dik Hout zagen maar. Maar wat is dan het? Wat is dan de definitie? Wat is dan het nou? Zeg jij? Dat weet ik niet? Nee, die is het natuurlijk niet. Nee, dus je zit goed zelf noemt.

[01:00:57]

Ja ja. Op zich prima ja, maar dat was een klein bruggetje naar Naya van Willem Ruis nadat we ook Willem Ruis.

[01:01:06]

Ja ja, maar wat ben je mee hoor. Wat ben je opgestoken van van waar dat een drupt? Ik vond het een druk. Ja je. Als je jong ben dan dan.

[01:01:13]

Ja, je kijkt uit en je je hebt verder geen gedachten bij. Maar dat was een drukke man. Op jonge leeftijd overleden. Dat soort dingen ook nog. Ik zou me een beetje in te verdiepen. Dus ja, hij was zo'n man. Heb je lang niet meer op tv. Die Carlo Boszhard probeert het af en toe een beetje lijkt, maar dat was toch gewoon nog workaround.

[01:01:29]

En dat was absoluut een vacante voorganger en geen navolging. Nee, dat was gewoon een soort mannenfiguur verschijnsel. Die was er opeens. Die ging als een razende over die tv en die verdween. En daarna krijg je weer een hele zooi saaie van die saaie mutsen op de tv. Ja. Of mensen die mee van die zwakke imitators inderdaad. Maar de Jaap Willem Ruis gewoon the real thing. Dus je hebt een goed voorbeeld. Wat dat betreft mag je zo leuk aan een hoge hoge stand hoge standaard.

[01:01:52]

Ja dus ik zag wel. Ik ga gewoon klein beginnen naar een Temmincks, maar ik moet de lat altijd hoog leggen. Ja, want dat het hoogste nastreven. Maar ja, jij hebt.

[01:02:00]

Je hebt nog niet iets dat je had. Dat je je kleding wil aanpassen, daaraan moet je pas je stem aan. Maar je hebt niets van dat. Dan hebben acteurs vaak. Als ze dan die pruik helemaal op hebben dan zou worden, dan zijn ze met uitsterven weet maar passen helemaal in die beginfase. In die beginfase zit ik. Ik moet die beweging is nog effe hebben.

[01:02:15]

En en en die blik. Schalkse blik. En dan moet ik alles blikje. Die moet er nog in.

[01:02:22]

Ja eens en transpireren moet je erbij. Dat deed hij ook altijd. Dat vond ik als kind altijd heel indrukwekkend dat ie op het eind was. Een soort topsporter, net als die Jochem Meijer. Alsof die de Møn van toe was.

[01:02:32]

Ik zat naar dit Vrienden van Amstel live te kijken. Nou ja, dat verschrikkelijk verschrikkelijk trouwens voor jou. Verschrikkelijk. Oh, maar dat vind ik verschrikkelijk. Ja ja, omdat je er dan mee bent. Nee hoor, dan ben er wel een paar keer geweest. Helemaal Cauchon huis, maar niks gezien van die artiest. Nee hoor, dat is. Waarom ga je daar dan heen? Omdat? Ja. O. Weet ik veel. Waarom ga je de kaarten?

[01:02:52]

Nou, dan ga je mee. Drink je wat gezellig? Iedereen die jouw kaartje geeft, maakt niet uit waarvoor volksdansen in Purmerend zijn.

[01:02:58]

Als de bar open is wel. Maar goed, ik daarheen. Maar weet je dat sfeertje? Zit Mewis er weer. En dat zingen ze nou verdachten dat ze daar over het literair leiderschap heen. Maar dit jaar zingen ze ze.

[01:03:10]

Die liedjes die al niet goed zijn, worden dan door een ander gezongen. Dat ze nog slechter maakt en dat dat sfeertje van bestaat. Kijk ons allemaal eens vrienden zijn. Of ben ik nou weer mijn ouwe zelve? Ja, nee, dan zou ik niet zijn. Ik krimp helemaal in mekaar van ik zie het. En ja, ik vind het ook zo verschrikkelijk echter niet af. De hele fucking Nederlandstalige muziek is.

[01:03:29]

Dat is mijn dochter, maar dat ben ik niet met je eens wat er zijn zat. Goede Nederlandstalige nummers. Tuurlijk wel goede teksten, maar net als met Nederlandstalige films weet je wel. In Nederlandstalige films maar eentje van die oorlogsfilms en goed door iemand handen omhoog hangen. Dat is hetzelfde als zingen Ik hou van jou trouw. Je moet helemaal niet zingen bij muziek. Pas op, daar zijn de Duitsers je dan. Ja, kijk uit achter je weet je wel.

[01:03:50]

En ook altijd in Nederlandse oorlogsfilm. Misschien heeft daar een van de miljoenen luisteraar een verklaring voor. Bijna elke Nederlandse oorlogsfilm zie je op een gegeven met wel een shot van een fiets die op de grond ligt met een nog een draaiend voorwiel, zoals een soort dramatisch effect. Altijd valt er wel en dus ben je er wordt van een fiets geschoten of iemand een Duitser jat een fiets. En dan zie je altijd een fiets. Ja, het is een metafoor voor iets isgeen die ons natuurlijk weer ontgaat.

[01:04:17]

Daar zijn we niet literair genoeg. Nee, maar ja, wij. Kijk, dat is nou, het valt je wel op. Ja, maar de link leggen is een beetje. Nou ja, dat is zo. Ja, dat klopt.

[01:04:26]

Maar goed, maar het is niet duidelijk waarom jij je daar dan heen gaat. Als je vandaag al weet omdat het ook wel als je dan met een groepje bent. Je staat aan die bar wat Henk-Jan van mensen met wie je dat zijn van die jongens ook gewoon zoals ik. Van de gestampte pot van de gastransport. Jongens van rood die gewoon euh ja, die gaan naar dingen die gaan in hun vrije tijd, naar dingen die ze. Nee, nee, nee nee.

[01:04:46]

Alleen t probleem is als je daar bent dat alleen maar om Stoll. Dus alleen maar bier. Ja nou dat is het komt ook met neuspeuteren. Daarna na vijf biezonder, dan moet ik gewoon Bacardi hebben. Oh, je hebt er nog steeds bekoren. Ik ben nog steeds bakolie, maar is toch ook niet meer van deze tijd. Een Bacardi fibrine is net zoiets als sherry. Dat drinkt niemand meer. Nee, wat dan? Maar we moet dan de gin tonic van die ingewikkelde gin tonic met van die pestis trainen.

[01:05:05]

Wat die gekkigheid? Is te koop. Niks en niemand kon worden. Roda B Bernardi cola of cola via. Is er een komkommer ingaat en wil jij gewoon die hele komkommer daarin niet zoals eigenlijk wil zijn? Ik wil helemaal geen komkommer, maar ik wilde Asin en verder niks. Dat vind ik ook wel hoor. Dat slaat ook nergens op.

[01:05:19]

Een komkommer smaakt normaal nergens mee. Ja of ja, die wijn is ook niet te haciënda natuurlijk. Dus gewoon lekker een een mixdrankjes blijft toch gewoon ja, net als de kip. Caramba van mijn moeder Amstel Live.

[01:05:30]

Ik ben dus een keer. Hebben we dus de de de. Hoe noem je dat nou? De vrijgezellen avond ja van Jean-Paul van Gastel gevierd hè? Of daar nou in? Toen was hij nog trainer op Varkenoord en toen is ze met een heel klein groepje, onder wie Guus Meeuwis en ik. En een gewone jongen die in regimewissel. Ja ja, da's een vriend van Jean-Paul. Nou ja, ja, da's zijn goeie vriendin. Ik heb het nu over 180 jaar geleden en Doha.

[01:05:56]

Ik weet djembe van het bestaan niet, maar daar heb je zo'n party. Buscema. Jij zal het zeker kennen van jou, hoor je. Roken, drinken alles en dan muziek aan en zo en dan een hele slechte muziek draaien in de disco. Juist met z'n met een chauffeur die de hele tijd heel nerveus in de spiegel zitten. Kijken of de testlocatie gemaakt worden kan je niks slopen. En niet best met een bier met een bier pool natuurlijk.

[01:06:15]

Maar goed zijn wij dus euh Jean-Paul gaan verrassen met die bus en gewoon die hele beurs is gewoon het terrein op Varkenoord opgereden tijdens de wedstrijd. Oh ja, hij was dan Koosje. Het hebben we Bemora ontvoerd of ontvoerd hebben we gewoon gezegd. Nou, we gaan vandaag in zee. Gaan we dat vieren?

[01:06:28]

Jij mag zeggen waar we dus van. Helemaal met die bus van Tilburg ofzo naar Rotterdam gereden. Het bier Pompeo klaargezet, nog eens om 10 uur in de bus. En ja, jij mag weten waar we heen gaan.

[01:06:39]

Jean Paul Jean Paul is een gezellige Brabander, dus die zegt nou als een speer terug naar Brabant met die bus. Nou ja, dus wij maar met die bus, diezelfde snelweg terug naar Breda. En toen zijn we daar in de. In de kroeg gaan zitten met z'n allen en hebben met die bus rondgereden. We hebben nog een paar mensen die niet de bus gelaten. Een imitatie of Elvis kwamen we op straat tegen. En hup, die bus natuurlijk was echt lachen.

[01:06:59]

Nog leuk, maar het eind van het liedje was dat het glas van half twee s nachts ofzo stopte. Die bus voor een of andere sporthal en de trap. Marianne Weber op en. Noem nog eens een paar van die draaideuren autisten Frans Bauer en Marianne Weber. Ja Bauer en nog een paar van die.

[01:07:14]

En toen, ondanks het feit dat ik toch al had zat best wel gezellig was geweest in die bus. Dus. Dit was voor mij de Gretsch.

[01:07:21]

Ik zou de enige binnen geweest die zich niet bij die fucking Marianne Weber staan is een sporthal, maar je moet alles een keer een kans geven.

[01:07:27]

Niet nee. Nee, een payday. Ja, dat is op zich wel een leuke stad. En toch opnieuw alleen ja. Rotterdammers hebben ze op één of en wanneer dan niet zo graag? Nee, nee, dat heeft wel op trainingskamp geweest. En dan kom je in zo'n kroeg en dan mogen de weer niet in. Ja nee, maar daar is zetter. Geef golf iets te maken met met de rellen die door carnaval worden ik veel. Ja, dat soort gedoe.

[01:07:47]

Maharaja Enzo Indio maakt ook niet uit.

[01:07:49]

Maarja okay Sjoerd, we hebben het weer eens Max. Nou ja, dan gaat het weer wel gebeuren. Maar mag zoiets als Philip moksha van PSV?

[01:07:57]

Oh ja, helemaal. Uiteindelijk heb die toch wel weer euh, bij die toch in zijn voordeel te draaien.

[01:08:02]

Kites Sjoerd is bekt wel lekkerder schieten. Shortsea jongens. Ha ha, we moeten weer terug naar skiet Sjoerd.

[01:08:07]

Misschien ja ja, het volgende uitzending met het antwoord op de mail. Eerst een antwoord. Eerst antwoord. Toch niet logisch. Het antwoord al vorige week. En dan de nieuwe vraag toch? O ja, dan weet je wat doe jij gewoon die knopjes in? Waar worden het wel? Maar. De Dik Voormekaar Podcast Dit Feyenoord weet je nooit je. Je moet. Het antwoord op de vraag dit Steenpoort weet je? Weet je niet. Hier is uw quizmaster.

[01:08:41]

Martijn Krabbendam zag hier toen.

[01:08:45]

Hoe soepel ja idee echt een hele klassieke bij showmaster moet volgen. Want hij ging vandaag met de vingers van rood en blauw. Zo nee, maar die overgang van geel naar die overgang was echt geweldig aan kritisch Jordaans. Nu even opletten in de ging die. Moet je echter netjes. T Is wel een vak.

[01:09:04]

Ik denk wel dat ie in dat kraakpand in Blijdorp af en toe zit te oefenen, want dit ging zo soepel. Ik denk wel dat ie zonder ons besluit dit niet aan. Maar dat doet ie effe effe zo lekker als je sluit. De hallen zijn gewoon naast een bed dat het ding snel acht uur. Ja, en dan ga je lekker met het Southport aan de slag. En wat zit er nou bij? Bij skiet Willy, wat zit daar dan?

[01:09:23]

Alle monden en niks die hem omgeven? Nee, die lul alleen maar. Je hebt alleen indrukte. Ja, maar die hebben live muzikanten als hij zo'n ding nodig. En praktische gitaar.

[01:09:32]

Nou ja, weet je wat je niet kunt? Ja, ik. Ik krijg ook wel een beetje een traantje van in mijn ogen. Maar ja, je weet het. Je weet hoe vrouwen zijn niet wil.

[01:09:40]

Ze hebben dan ook zoiets. Wie?

[01:09:42]

Mijn vrouw vrouw? Ja. Op de ene hoor je maar misschien vergissing. Maar daarin lijkt jij me niet iemand die je heel gemakkelijk een serenade onder een balkon op een gitaar brengt of piano speelt ofzo. Maar dat ligt niet aan. Dat ligt achter de toestand. En hoe dat met die Bacardi heeft een verband met de die. Als ik nog een paar Bacardi en ik zie een microfoon ja dan wil ik af en toe wel een klein nummertje.

[01:10:02]

Maar als je zeggen nou ja, tuurlijk, jij bent een soort Wilfred Genee. Nou ja, klein beetje.

[01:10:08]

Misschien ga ik niet zo fanatiek hoor. Want zing je dan niet zeggen de vlieger anders gaat he?

[01:10:13]

Nee, het wordt wel wat het ander repertoire toch wel richting Neil Diamond. Inderdaad Diamond. Ja zo'n euh krakeling rosi ofzo. Of dat soort English ook.

[01:10:22]

Ik dacht dat echt Nederlandstalig alleen ja nee, nee nee. Gelijke gelukkig. Ja wat de mensen willen natuurlijk. Wat de mensen van ze weten wat? Tijdens het terwijl ze dus dat geld in je onderbroek stopt. Allemaal briefjes van cent, ook wel allemaal briefjes door ervaringen verdeeld. Tuurlijk, you'll never walk alone. Tuurlijk. En dan heb je een hapje en een een eindje van de zaal af. Dat hebben echt de artiest altijd gehoord. Als de zaal niet echt meewerkt wat jij zelden zou hebben als artiest.

[01:10:48]

Ja, maar dat je dan een soort breker hebt en een song waarvan je denkt dat ik nooit last van. Net als ik. En als de zaal niet meedoet vind ik het ook best. Kunnen ze de Tiefensee daarom? Nee, maar dat was wel leuker. Is ik keer de Milliyet die Haldis. Wat was er nou zwart serenade met. Heezen lastigvalt. We willen ons dus eerst verdienen, dan. Met de wind enorm Indonesische. Dat weet het nog te worden.

[01:11:24]

Ja, jij zou het niet op prijs stellen als ik een keer in de zender CNN, dat wel. Terwijl zowel wel of een gedicht. Ja tuurlijk tuurlijk. Denk daar maar eens over na. Ja, dat is het bijna wat dag vond dat Valentijnsdag 14. Ja, dat weet ik. Maar is dat op dinsdag of maandag? Of euh krijgen? Dat is op een zondag te horen. In de Randstad wordt het zestiende eeuwse. Kijk maar. Ja, het antwoord op de vraag van vorige week.

[01:11:49]

Nu zie ik dat ik weer in de. In de tribune word ik even in mekaar geflanst, weer verkeerd. Maar volgens mij was dat Fernando Pascale en hebben we hebben we iets hebben we.

[01:11:59]

Niemand kent die zeker wel.

[01:12:00]

We hebben een gooijer, we hebben een goeie inzending. Wie weet diezelfde man met wie je zit?

[01:12:05]

Klaas Bakker, Klaas Bakker, Bart? Met die insteekweg?

[01:12:10]

Nou ja, ik vind het knap van euh, van Klaas Bakker. Daar gaat een welverdiend boeken zijn kant op. Ja, we hebben er toch ook nog een stuk of vier ofzo? Ja ja, maar we komen straks wel op de nieuwe dingetjes. Gaat ook heel euh. Gaat ook heel goed. Even een nieuwe vraag met mijn Willem Ruis. Euh ja, daar komt ie weer uit. Ik scoorde mijn eerste Feyenoord goal tegen het nu doe je het met je gewone stem.

[01:12:33]

Je moet die zwaarder dan met en met en met. Met de quizmaster stemt natuurlijk een muziekvideo ook een beetje mee.

[01:12:38]

Wonder monteren of zo.

[01:12:39]

Of een euh ja, burgerwacht muziekje op je watergeest. Ja ja, is ie. Nou gaat het gebeuren? Hoogtepunt van de show? Ik scoorde mijn eerste fijne Dudal tegen een oude club van me. Europees speelde ik met Feyenoord tegen een tegenstander die meerdere keren in een Europese finale stond. Tijdens mijn laatste wedstrijd bij Feyenoord was er bij de tegenstander één speler, waarmee ik een seizoen later bij een andere club samen zou spelen. Deze speler zou nog later nog jaren voor Feyenoord spelen.

[01:13:11]

Zoiets? Ik moet het. Ik lees geen uitnodiging.

[01:13:13]

Ik heb me geen actie gedaan. Ik ga tegen Diego tegen een lange jurken en is vanaf nu gewoon een foutloze tekst. Dat het begint is een nieuw. Normaal galmden in Nederland overnieuw over een jongen. Ik scoorde mijn eerste fijne goal tegen een oude club van een Europese begunstigen, maar ik vond het een fastback geagiteerd. Nee, Willem Ruis, jawel, die denkt dat juist wel. Viel me op. O ja, ok. Nou ja, die zijn wel gewoon om de eerste goal.

[01:13:37]

Ik scoorde, maar dit was net als goals goed scoren in mijn eerste Feijenoord bol tegen een oude club van me. Europees speelde ik met Feyenoord tegen een tegenstander die meerdere keren in een Europese finale stond. Tijdens is mijn laatste wedstrijd bij Feyenoord was er bij de tegenstander één speler, waarmee ik een seizoen later bij een andere club samen zou spelen. Deze speler zou nog later voor Feyenoord spelen. En Pierre, wat hebben zij gewonnen?

[01:14:00]

Wat kunnen ze winnen in cadeaubons? We kijken naar Boxee nummer één. We hebben geleerd kalm en in de eerste box staat dan een schaakspel. Natuurlijk met stukken met geheele in een fraaie doos en de winkel kan u niks meer maken. 2. Wat te denken van deze bepalend set? Vier verschillende maten en natuurlijk weer waarom de spanning voor opgewarmde hapjes en een ketel die fluit en 3 totaal zes goals bereiken, waarvan 3 op de koudegolf.

[01:14:35]

Daarom mag u deze radio best een wereld onverklaarde noemen.

[01:14:40]

Inzendingen kunnen weer naar het. Dat gaat nog wat nou in show. Hij er met de social media. Duizend van de duizend volgers aardig. Maar dat duizend volgend jaar op wat op allebei Twitter en Instagram. Bijna zeebonken. En wat is onze straf? Wat? Wat is ons streven? Limit the sky is the limit is the limit. Tuurlijk. We gaan gewoon door. Er zit geen geen, geeft geen Max aan. Nee, natuurlijk niet. Dus mensen goed volgen.

[01:15:05]

Volg ons ja op Twitter en op euh, bij de jongens opschrijven. Wat lijkt deels als riep out like. Deel ze Scribe like DLC's riep Ja, dus hij is toch wel van.

[01:15:18]

Als je nou zou leuk zijn je als volgende week gewoon naar 1000 hebben op allebei.

[01:15:22]

Dat zou leuk zijn. Ja, dan hebben we met een achterban bonnetje die een beetje op ons kon stemmen.

[01:15:26]

Want wij hebben die. Euh nee joh, dat is toch al lang geweest die. Euh ja nee we hebben niet die mensen kunnen toch niet meer stemmen? Nee nee. De normale prijs voor de downloads gaat aan onze neus. Maar ik krijg nog wel mail van die organisatie of ik zelf wat van wilde stemmen en ellenlange met ellenlange D&M sturen die mensen. Hij stuurde mij een mail. Je hebt nog niet gestemd. Een beetje gaan kijken, maar het is nog makkelijker om een visum van Noord-Korea aan te vragen wat je allemaal in moest vullen met en met velletjes en dingetjes.

[01:15:52]

Maar ik heb niet gestemd he?

[01:15:54]

Nee. En op wie zou je dan stemmen? Zou je dan op jezelf stemmen stiekem? Of zou je dan toch nog op iemand anders zijn? Ik zou aan mezelf stemmen. Zou ik luister niet zo gek veel andere podcast me eerlijk zeggen.

[01:16:02]

Nee, nee. Ik lasters nu wel. Ja ja, ja soms. Ik vind dat. We zitten wel leuk tussen je moet effe door de woud van onzin heen natuurlijk. Ja ja, maar nee, het is niet allemaal zouter. De Poynter zoals wij zijn. Natuurlijk heeft het ook gewauwel van minuut n tot euh tot euh nee zitten.

[01:16:20]

Wel leuk tussendoor. Uit Vidi Maarten van Rossem wel leuk, ik hoor de laatste en podcast gehoord over die over jouw idool John McGuinness. Die was heel interessant. Waar was die op? Een Amerikaanse podcast stuurde Marieke Derksen door. Ik was ook gezant. En uhm, Bharti die Gijs Groenteman Groenteman in de kast vind ik wel heel leuk om. Dit is allemaal geen voetbal hé, wat je nou allemaal? Nee, da's waar. Voetbal podcast aan je hard gras, maar die doen maar één keer in de maand.

[01:16:44]

Ik was gevraagd om Matthijs te vervangen, maar ja, dat kan natuurlijk niet. Ik neem aan dat ik helemaal gek geworden ofzo. Exclusief voor Vjjy. Wie vroeg dat dan, Hugo? Ja, want ze moest een vervanger, want Matthijs is toch uitgeschakeld? Eventjes, maar ze hebben toch in dat de literaire gezelschap wel een paar andere die ze daar kunnen neerzetten, al hadden ze Thomése neergezet. P.F. Thomése die is schrijven toch ja zegt goed. Ja, tuurlijk.

[01:17:08]

Echt super. Ja dus. Nee, die luister ik wel eens. Maar daar ga ik al weer fluisteren. Maar de rest van die voetbad podcast las ik ook eigenlijk nooit. Nee, ik ga die ook. Hard gras ook fallacy. Fallaci Zo leuk hoor. Ja, en het doet henge gedicht natuurlijk. O ja, ja, goed zelfs.

[01:17:26]

Dat maakt ie dan speciaal voor de spaargedrag die. Natuurlijk Janes muziekje.

[01:17:30]

Ja, ik heb er geen dirt en de game doet in gewicht. Kan dat ook niet doen. Ja kan ik ook doen. We hebben toch al eens een keer over Gedichte al zeker wat zeker gehad.

[01:17:40]

Calculatie in het restaurant zijn anders. Ja, zat het goed? Ja, die onthoud ik nu altijd de mensen mijn gedicht vragen. Dan zeg ik van waarom Madurodam de kroket in het restaurant waren, in Madurodam, in Madurodam. Of hoe verder men kijkt, hoe groter het leek. Ja, heelal. Het is makkelijk. Ja, dat was het Huis Schiedam, Vlaardingen, Maassluis Hoek, een jong gekkenhuis. Niet helemaal compleet, maar zo heten de luiken.

[01:18:02]

Fuck seks ook. Goed gezegd. En je weet wat ik net zei. Tot slot de boeken die uhm. Die zijn bijna op. Ja, nu is de rupsvoertuig wat wat proefballonnetjes losgelaten op social media. En ja, dat T-shirt met jouw hoofd erop is een enorme hit. Nee, maar dat is echt. Nee, maar daar kan ik niks aan doen. Dat is zo nu. Renault is zo onmensen, Theophile in die ijle actie met een T-shirt.

[01:18:24]

Nee, maar de mensen tekenen. Het is echt. Het is werkelijk zo. Ze willen ook de tekst van Ik lees niet dik wordt gelezen dan op de achtergrond. Achterkant is, want het is een mooie Asemani waar helemaal geen uitspraak van loopt. Plagiaat maakt allemaal maar uit. Collegiate Jan, mijn collega uit je Jan Cremer. Ja ja ja. Maar ja, de man van de onverbiddelijke bestseller Ik, Jan Cremer heb ik alweer voor een boekenlijst gelezen tot boek.

[01:18:48]

Ja ja zeker. Tuurlijk, Jean Jan Cremer en Johnny Van Doren. Weet je wat dat soort boeken jullie het zelf kicken? Dat waren leuke boeken om te lezen. Maar ja, en toch ook wel. Jij was nog niet welke Hermans? Dat heet het in de donkere kamer. Vandaag heb ik ook gelezen en is lekker dun. Hij was lekker dun. God, ik heb al die boeken gelezen. Ja, ik vond dat ik nooit een straf hoor, want ik denk ik las graag.

[01:19:09]

Maar goed, ja, dat supportershart.

[01:19:11]

Maar dat hoort gewoon absoluut niet. Dat is al triest. Nee, maar uit de Skeeter Sjoerd, ik heb ook de meeste mensen technicus, maar dit was echt een wanprestatie. Ik vind dat ie zichzelf heeft. Ook dit is gewoon een soort Hema T-shirt waar ie dan echt een sohei. We gaan we gaan voor kwaliteit die is genomen op de drie warmste dag van het jaar waarbij de fotograaf zei ga even daar staan zodat je zoveel mogelijk in de zon kijkt, zodat je eruit ziet dat je met je ogen dicht doet en zo dicht.

[01:19:38]

Maar die foto is uit. En uiteindelijk die, want dat is het grote talent van skiet Sjoerd. Naast al zijn andere talenten zijn z'n grootste talent om foto's te vinden waar je er zo uitziet alsof je net een epileptische aanval hebt gehad. Zo zie ik eruit en hij denkt dan zetten we dat op het T-shirt heen. Maar dan hebben we dat kijkt. Maar ik ga alleen om het T-shirt. Als jullie daar ook op gaan en die zie zeker. Maar we hebben contacten met verschillende partijen die zich al hebben gemeld die dat willen.

[01:20:02]

Maar ja, Eduard Armani ofzo. Zo wil ik het uit. Ja, nee, we hebben verschillende partijen serieus die al hebben gezegd van dat willen wij voor onze rekening nemen. Ik zeg waar gaan we wonen van kwaliteit? Dus de beste tien shirtjes uit Italië moeten komen. Goede pasvorm maakt handgemaakt. Niet van die van die het certificaat nog japonnen. Echt certificaat op nummer genomen van die je in zo'n doos met van die met van dat vloeipapier.

[01:20:24]

Daar kunnen de. We kunnen onze volgende o een boksen en dan ook een schoen filmpje van maakten was goed. Met Patty Brard die. Die heeft toch een relatie gehad met die Carlo Nasi? Ja ja, tuurlijk. Tuurlijk via de erfgenaam van Anaya. En die woonde dus in die genen die woonden. Die hadden natuurlijk overal huis en ook een huis in Italie. Maar bedienden zijn de hele kleren zo. En die hadden dus ook gewoon hun eigen was servies in dat huis gewoon.

[01:20:48]

Dus toen zij daar voor t eerst kwam bij die familie toen euh ja, dus spullen op de kamer gelegd. En dan gaan eten enzo. En toen ze terugkwam. Toen had ik die mensen alle spullen gewassen enzo. En die had het ook al helemaal. Euh, niet alleen gestreken maar gewoon geperst. En met zo'n beetje ja, met zo'n vloei papiertje daartussen met haar. En toen zei ze dat vond ik zo lekker. Ze zeiden dat het een keer in de naam nam, ik altijd gewoon vuile was mee.

[01:21:10]

Had natuurlijk vuile was uit Amsterdam. Goed zette ze een hele vuilniszak met vuile was. Nou ja, dat kan dan zo helemaal. Het vond dat vloei ook ik net om toen ik net op mezelf een Halleck Hoogeinde. Geen zin om een wasmachine te kopen. De Bag. Ik trof naar m'n moeder of vandaag gewoon naar de wasserette. Een stuk Verschaete verder kreeg het helemaal te gesteven. Kreeg je dat helemaal terug zo? En dan kon je leven die eigenlijk uit zo'n zak pakt en daar weer wat.

[01:21:32]

Maar goed, maar het was niet te geloven. Zou dus zo'n student was jij? Dat moet toch muskieten schuurtje als muziek in de oren? Dat was meer luiheid. Jammer dat jij gewoon. Dus uh, jij kreeg gewoon je overhemden en je tify. Daar ga ik gewoon keurig terug.

[01:21:44]

Ja van m'n moeder of van de wasserette. Ja, toen ik verkering kreeg als jij. Toen ik verkering kreeg moest ik het. Stond ik ineens zelf met zo'n zak in mijn handen om het in de wasmachine te stoppen. Alles kan je leren. Ja, de realityshows komen eraan. We gaan daar met wat mee, met mensen in gesprek. En dan? Ja, het wordt gewoon echt echte hit. Dat de lockdown dadelijk voorbij. De zon schijnt en iedereen loopt in een T-shirt met de bestseller Auteur op.

[01:22:05]

Nee, maar daarna moeten we gewoon met z'n allen op, want anders vind ik het geen antwoorden. En er moet ook een goede tekst onder staan die ons ons, onze podcast en een twee, drie woorden helemaal samenvat. Ja, kunnen we ook nog even over nadenken en ook over nadenken? Dus ja, volgende week meer nieuws daarover en kun je hoe goed we hebben er nog niet genoemd? Is druk bezig met die sponsor? Dat dat misschien een stuk beter uit te zien kan je zeggen.

[01:22:29]

Ja dus wat laatste puntjes op de i. Je moet nog worden gezet.

[01:22:32]

Maar de Brexit, die die die je brengt het niet in gevaar. Nee, t is een Nederlandse partij. Gaan ze een Nederlandse partij? T Is toch een Nederlandse partij? Ja, dat vind ik. Vind wel eens beter bij onze internationale aspiraties. Nee, zwaai net als wij je eigenlijk gewoon wat inprincipe. Kijk, het duurt niet lang meer. Dat zal dit seizoen zijn. Sterker voor hem. Ja, en dan zullen we toch naar elkaar moeten zeggen in Nederland is in principe te klein voor deze podcast.

[01:22:53]

We zijn pas net begonnen, maar dat het inderdaad dezelfde. En dan gaan we stelselmatig uitbreiden en dan gaan we failliet. Ik bedoel, ik heb hele goede contacten, bijvoorbeeld in Pisa. Nou nou, een Italiaanse versie is zo gemaakt.

[01:23:04]

Absoluut. Ha ha ha. We kunnen alle kanten op. En wat weet de sponsor ook?

[01:23:07]

Dus die kunnen mooi meegroeien met kunnen met ons meegroeien? Ja ja dus. Een. Ik weet niet hoe je zo'n deal noemt, maar Kris heeft er wel alvast een.

[01:23:14]

Ja, er is een Engelse term voor package deal achtige toestand.

[01:23:17]

Daarom ja en dan gaan we gewoon voor z'n sponsor boord zitten, maar constant uit. Nee, wij gaan overal voor zitten. We kan onze nog schelen. Zolang de Amsterdam Arena maar zetten massa's kassa massa's kassa. En jij gaat zo meteen naar de Kuip. Ik ga zo meteen naar de. Ja, goed uit, zegt ze nou. Ze moet al weg. Ik moet opschieten. Bijna, want Dick schuift weer aan voor een persconferentie voor de voor Heracles.

[01:23:36]

Wilde het nu wel denken na die wedstrijd tegen Ajax. Wel wel leuk. Wil je wel even na of er even op terugblikken en dan zondag weer eentje voor de wedstrijd tegen AZ, red. En dan spreken we aan mekaar. De volgende dinsdag. Daarna word je nog wat een het wat ik ga ik nog iets ontfutselen. Speelt dan nog iets wat je moet weten.

[01:23:50]

Want ja, maar dan belegde ik gewoon. Ja ja, ja nee, ik ga niet meer daar staan. En nee, niet bij de microfoon. Nee hoor. Nee, ik bel gewoon tijd hebben we gehad. Die tijd hebben we gehad. Is gewoon direct contact. Eigenlijk mag Feijenoord gewoon blij zijn dat meneer Krabbendam nog steeds de moeite neemt om naar het stadion te komen. Eigenlijk er eigenlijk op neer. Maar ik doe het nog steeds met alle plezier, met alle plezier.

[01:24:07]

En we gaan daar uit. Sjoerd, we hebben we wat leuks voor de mensen.

[01:24:11]

Wat hebben we nou? We nog een paar keer goed. Ze hebben nog een eerste pakket ja, want dit gaat natuurlijk niet helemaal voor niks. In zo'n zo'n vakje zitten Lamartine van eerst P.N. Die heeft nu een pakket. Ja, daar zitten allemaal goodies. Noemen ze dat toch het?

[01:24:24]

Ja goed, bij jullie zit zitten goed zit er allemaal in van eerst P.N. Geweldige centen. Zou natuurlijk allemaal heel blij mee in deze deze lockdown zijn geweest. En ja, degene die dit wil winnen. Uhm ja, want de Fresnel vraagje bezonnen met welke clubs is Dick actief geweest op ESPN? Het hockeyclubs is Dick actief geweest op vierspan of de voorgangers van IZB en welke Nederlandse clubs is die daarmee? Dus een makkie? Natuurlijk.

[01:24:48]

Maar goed, en de eerste inzender of degene die we het aardig vinden? Of die iets heel aardigs over ons schrijft. Die Dick, die krijgt deze prijs.

[01:24:57]

En iedereen die dat niet doet de krant bijvoorbeeld vergeten. Die kan bijvoorbeeld vergeten of iets aardigs. En wie weet win je deze geweldige doos vol JSP en spullen. Leuk tot volgende week goed. En ja, we hebben nog wat van de mensen op je. Neen, ja, ha niet.

[01:25:12]

Jaja, die in Haekens of gitaarlijnen overtredingen. Ik werd aangehouden en ik moet ook echt waar ik denk om een raampje open. Euh ja, ik word belazerd. Ik heb niks over zeggen. Jammer dat de standaard lay out heeft, dat ding. Maar ik zet mijn bril af. Eric Blaes En ik heb veel uren op de radio. Waarom doet u dat? Nou, dat scheelt ook.

[01:25:40]

Twee glazen fragmentje kwam van van 5 3/8. Een mopje ken jij wel? Ha, echt leuk mopje. Ken je er wel niet meer bij. Nou ja, schitterend liggen op de grond van het lachen ook zo ontzettend goed. Ik wel. Ik kan de nog van de helft van het werk was het maar goed vertellen, want ik kan er weer een WK tegenaan. Die heeft weer een leuk mopje. Nou ja, wat willen we nog meer?

[01:25:56]

Ga je nog even de Amstel Live? Nou ja, dat is Jabbeke is helemaal voor mekaar.

[01:26:00]

Zo is dat n euh, mafkezen. Want al bij al doen.

[01:26:17]

Hoor je dan met elkaar communiceren? Willen gaan praten? Dit is toch een heel groot probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik toen gezegd.