Transcribe your podcast
[00:00:01]

Mafkezen van de O'Brian doen. Ook eerst door het gebruik communiceren willen gaan praten.

[00:00:20]

Dat is toch wel een probleem, maar natuurlijk bestaat dit schitterende stadion bekend om zijn sfeer. Maar zelfs dan heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.

[00:00:36]

Dik voor mekaar Final Podcast aflevering 22 ja, het Radio Freedom in verwarrende tijden die alleen nog maar voor verwarrender worden. Daar zitten wij op onze post. Ja, gelukkig bestaat die nog, die post. Nou, ik heb wel even zitten kijken natuurlijk hoor. Of ik niet de terrasstoelen van de huismeester door het beeld zag vliegen gisteren, maar godzijdank blueszangeres staat. Jaja, bleek ons weinig bespaard. GSM-R, dat wel. En dan zit er weer met drie koptelefoons ze ook wel een keer lekker.

[00:01:02]

Een oplichtend euh, bord moet boord. Wat is het een euh sound woord board. Het Avonts is meer dan sound bood volgens mij nog een. Met mooie, mooie knopjes, kopje koffie in de hand. Ja dus in Blijdorp is ook rustig gebleven. Ja, ik ben ook lekker rustig.

[00:01:20]

Ja, niet de aanvechting om je leeftijdsgenoten te steunen. Een bontkraagjes op en. Nou nou het zo dat ze van steeds meer begin. Maar je blijft dol op alles. Rustig bij jou natuurlijk. Al is alles rustig gebleven natuurlijk.

[00:01:33]

Ja joh. Wat een onzin allemaal zeg. Kijk, keek gisteravond naar buiten in Maassluis ook. Oke, rust niks aan de hand. Aan de overkant van de rivier speelt het zich allemaal af aan de buitenlandse Louisalaan. Feyenoord gebied. Ha, bedoel je vroegere. Vroeger vierde Feyenoord daar zijn kampioenschappen kampioenschap op optocht over de BinnenlandseZaken in de jaren zestig. Ik denk dat de oudere luisteraars, want er zijn natuurlijk ook miljoenen van zeker die euh, die zullen dat nog wel weten.

[00:01:55]

Maar ik ken die foto's alleen van M. Cor van der Gijp en Henk Schouten op zo'n euh ouderwetse. Beetje wat skiet Sjoerd mooi vindt in Eindhoven ze. Hoe noemen ze dat zo'n platte kaart Carter? En dan over die buitenlandse laan heen en weer, net als gister. Als er dan iets anders. Ja, er werd niet geschoten. Toen nog. Nee, gisteren ook niet. Volgens mij toch net niet een waarschuwingsschot. Ja ja ja. Vanaf heel Nederland.

[00:02:15]

De avondklok. Allemaal gedoe. Ja maar ja. Blijft gewoon binnen. Keurig toch? Avontuurlijk jongen avond.

[00:02:21]

Ik bleef hier natuurlijk. Ik bleef al binnen toen de avondklok nog helemaal niet bestond. Ik bedoel waar moet je nou heen dan s avonds? Alles is dicht. Ja, maar het is gaan we wel naar buiten? Dus wij, wij, wij kunnen natuurlijk altijd naar buiten hebben om een wandelende ontheffing.

[00:02:33]

Ja, dat kan niet met z'n tweeën normaal. Laten we met z'n tweede hond uit, maar dat mag nu niet. Dat mag dan niet, dus niet twee riempjes aan die hond dat. Ik denk niet dat dat mag en dan heb ik eigenlijk nog niet onderzocht. Ga ik ook niet doen ook. En bovendien met dit weer is is vanochtend helemaal zeiknat geregend. Vrouw van de bestseller auteur. Hij heeft de honneurs waargenomen, zoals altijd s ochtends. Moet ik eerlijk?

[00:02:52]

Hard?

[00:02:52]

Zal veel zeggen, want dan ben jij nog een uur bezig met de opstart ofzo. Ja, om niet te zeggen dat ik nog slaap dus.

[00:03:03]

Maar die was helemaal drijfnat die hond.

[00:03:05]

Dus je zit nu hier beneden op te drogen. Dat is net zo'n spons die je wel eens in zone waar je auto laat wassen. Weet je wel zo'n ding, dan lijkt ze nou weer lekker bot gekregen.

[00:03:13]

Ja ja, die droog, die is hier zo blij. Tien minuten met de Bott kast bezig. Ja, en voor alle vragen kan niet worden ingezet als politiehond. Nee, het was een vraag of die kon worden ingezet als politiehond. Maar eerlijk gezegd schrik DieZie als je de deur te hard dicht doet. Dus ik weet niet of ze daar heel geschikt voor. Nee, dat denk ik ook niet, maar misschien drugshond. Of ze een geleidehond? Ja, maar ik denk als jij met 700 kilo cocaïne de grens over wil, dan moet je gewoon z'n bot meenemen wat jij altijd hebt.

[00:03:39]

Dan is deze gewoonte kwispelen binnenkort doorlopen. Ja, je zou El Chapo helemaal aflikken. Was die zan euh beeldbuizen gehad?

[00:03:46]

Dat was een keer met met de met Sneijder was dat H. Sneijder dacht ik. Of een of een andere speler bij zo'n interland? Dan kwam je bij de douane aan. Hebben ze toch altijd van de heer van de Ven van die drugshond? Jaja. Dus iedereen liep zo door. Maar bij Sneijder begon ie rond de leest te blaffen. Ja, die natuurlijk niks bij zich, maar zou toch echt verrekte kijken als zo'n beest. Ineens staat de kwispelen naast je.

[00:04:06]

Ik heb het ook wel eens meegemaakt met een collega. Zal zijn naam niet noemen, maar die doet maar gewoon. Nee, nee, dat doe we niet. Maar als de eerste letter. Nee, nee hoor. Een wedstrijd in Italie. Ik denk heden of die wedstrijd tegen. Ik denk die wedstrijd tegen Lazio Roma, maar die al goed. Die jongen was de avond daarvoor iets te lang onze favoriete koffieshop blijven hangen. En kennelijk was die geur heel erg in z'n kleren gaan zitten.

[00:04:25]

Ik had die gewoon of niet geslapen van voor één keer. Ja, dat kan, maar die honden reageerden daar wel op. Dat is heel lullig. Als je met een groep met zeker 20 man aankomt, pikt jouw Dreft uit? Ja ja, maar hoop gebeurd. Ja, maar wil je beginnen?

[00:04:39]

Kijk eens wat waar we zijn nu lieverd. Jij denkt aan je zoontje dat jij denkt waar de foto genomen. Maar we zijn op instar Instagram live. Oh, is dit lieve? Het is lieve. Maar daar kijkt toch helemaal niemand, want niemand weet dat het er is?

[00:04:49]

Ja, hoeveel kijken naar een Ashworth? Euh, een paar seconden. Ach ja, die mensen kijken even. En je zit het echter dat die mensen blijven maar staan of zitten daar relschoppers tussen? Weet ik niet. Die liggen nog te slapen denk ik. Jaja, had n opdracht opdrachten. Duizend volgers op Instagram wie er echt alles aan gedaan maar komt en hoeveel kom je nu tekort? 100 15 ofzo. 115 115 114 contribute tekort. Twitter? Ja maar ja op Twitter.

[00:05:12]

Maar het ging om instak en dan zou je de duizend halen. Dat is nog niet gelukt. Allebei dus we moeten nog even wat verzinnen voor de verscheepten Churchill, voor inzakkende ja, maar ik ben niet ik. Ik denk ik kijk bijvoorbeeld ik kijk uit op Instagram, dus ik kan. Ik kan niet helpen. Dat moet er van Sjoerds zelf komen. Hij moet het nou laten zien als er wel goed in hun Instagram hoor. Ja, dat zeg jij ja, omdat je allemaal een belachelijke dingen op je hoofd gemonteerd krijgt door Sjoerd.

[00:05:32]

Het schijnt dat de goed en M. En euh ja van deze tijd te zijn. Want hij valt nog maar op een wereldbol. Ja, op de enige manier. Hij heeft tieten wel op mij voorzien. Euh Ashworth. Jij krijgt nota en een kroontje op je hoofd of wat dan ook. Is de show waanzin. De show draait dan ook niet om Mij Draait Om Jou. Dat klopt. Nou draait om DieZie en daarna om mij. En dan een hele tijd om niemand.

[00:05:51]

En dan word er dan pas om mij. Ja, ik ben de humor. Ja natuurlijk. Wat is jouw kracht? Jij merkt zelf toch ook wel aan de reacties dat jij gewoon weer begint er echt een bescheiden fenomeen te worden? Zeker? Maar t is natuurlijk ook een beetje marketingtechnisch. Als dat boek dadelijk uitkomt heb jij een hele nieuwe groepen. Volgens De Bayt die allemaal het boek gaan lezen. En daar is je natuurlijk ook heel goed voor. Ja, totaal nieuwe doelgroep die het.

[00:06:11]

Allemaal gaan ontdekken? Ja, daar kunnen we misschien nog voor de vele boekenlijst lezen. Ja, dat ze dat een keer wat anders dan W.F. Hermans. Wat je vorige keer zei over of reven of en ik heb ook allemaal maar op. Ik heb grote letters en heel veel functioneel wit en ook heel veel niet functioneel wit, dus dat is lekker voor de onderzoekers zijn ook in Samus in samenvatting te bestellen. Sowieso. Maar dat geldt trouwens voor alle boeken.

[00:06:32]

Ja, je hebt zelfs een site. Zijn de de grote meesterwerken van negenhonderd? Oorlog en vrede ofzo? Die zijn samengevat in vijf regels. De ontdekking van de hemel. Ze wonen jarenlang aan, heb gewerkt en dan boem, boem, boem, boem. Ja, want ze vragen toch allemaal hetzelfde. Wie ook met de zee van Hemingway naar oude man gaat vissen, vangt niks.

[00:06:50]

Ja, punt. Ja, zo gaat dat waar ze meer vragen willen dan ook hier over de boeken gesteld. Nee toch? Je wist ongeveer wat ze gingen vragen vroeger? Ja, maar niettemin heb ik ze allemaal gelezen. Hij is nauw bijgestaan. Zijn we nog steeds lief? Ja God, wat is het ook interessant om te zien?

[00:07:08]

Vroeg het ook echt wat toe. Beeld bij een podcast. Allemaal twee mannetjes die achter nog niet functioneel. Ah ja, ik vond het allemaal niet meer, maar ik leg me gewoon overal bij neer. Dat is best kijken, want weet je al dat? Dat is gewoon maar die shirts komen binnenkort.

[00:07:22]

Alles waar, het is jouw ding. Zo gaat het. Dat is wel leuk voor de podcast. Maar we lullen al een tijdje over een avondklok. Rellen. Maar ja, het ging natuurlijk maar om één ding. Ja, nou juist dat wat echt belangrijk is. Fijn dat Dazed. Ja, wat was je verrast? Nee, die was niet echt verrast. Nee, heel veel mensen waren wel voor als viel me op. Maar weet je wel, dat is als.

[00:07:44]

Als twee ploegen dezelfde energie in zo'n wedstrijd leggen, wint de ploeg met de meeste talent. Ja, en er zijn heel veel mensen willen t vervelend als je dat zegt, maar dat was gewoon gewoon aanzetten. Niettemin maakte Van T er wel een wedstrijd van. Dat natuurlijk ook ook knap. Maar we zijn het zat euh Feyenoorder geweest die op zo'n moment uit NAC neem. Vorig jaar werd het 0 3. Kansloos en wegwezen naar nou niet wat. Nu ieder geval nog een wedstrijd.

[00:08:06]

Maar als je het legt natuurlijk wel de tekortkomingen van Feyenoord wel bloot. En ja, dat was ik. Ik vond het wel meer in een reality check. Ja, en ik had me volgens mij in het geweldige draaiboek ook geschreven dat dat Frank Arnesen op die tribune toch moet hebben gezeten van OK. We verliezen deze wedstrijd is heel vervelend, maar wat ik hier op het veld zie, dat is wel wat ik over 2 3 jaar op het veld van de Kuip wil zien.

[00:08:26]

Ja dus. Hij zet glunderden een beetje een blik in de in de toekomst. Ja, over twee, drie jaar zei dat. Ja, dat kan natuurlijk niet in één jaar. Nee, het is natuurlijk met woorden. Gaat dat nu niet het probleem worden dat het straks toch verwacht wordt dat er wel prestaties zijn? Euh. Gelijktijdig met de ontwikkeling van zo'n euh van zo'n plant. Het is natuurlijk ook zo dat er natuurlijk altijd woorden, maar ja, je moet ergens een keer beginnen.

[00:08:50]

Je moet een keer wat wat proberen. Na slot komt nu je stuk mede vormgever van het voetbal van Van. Maar het is dus niet zo dat tot slot binnenwandelt. En euh, nooit ineens droom. Voetbal gespeeld.

[00:09:02]

Nee, ik vind het zo. Hij wordt. Ja, het is toch wat gemaakt hebben? Nou ja, wishful thinking toch? Alsof er een soort tovenaar binnenkomt die euh ik. Ik geloof heus dat de slott een goeie trainer is. Dat heeft ie ook bewezen. En u en ik geloof best dat hij hem een nieuwe filosofie daarin kan slijpen, als ie tenminste met je de kans krijgt. Als ie tenminste niet de eerste drie wedstrijden gelijk verliest, want dan is alles anders.

[00:09:21]

Maar dan kom je vanzelf achter. Maar het is toch niet zo dat hij je alleen nog door zijn komst ervoor kan zorgen dat al die spelers beter worden? Ben je dan nog steeds lief? Ik wou dat zeggen. Hij is nu gewoon een beetje Swam aan bestellen met z'n telefoon. Kan ook, maar dat vind ik een beetje.

[00:09:36]

Dat wordt nu wel erg. Uhm, veel verwacht van de komst van de nieuwe trainer.

[00:09:41]

Is een trainer die gelijk vijfenveertig wedstrijdjes afzet heeft gekozen en de de de kracht van asset. En daar zijn stuk te maken met het beleid en met de scouting. Enfin, dat heeft twee scouts. Misschien dat ze binnenkort nog een uh, een derde erbij krijgen. Trouwens, die scout van Schaus. Wat scout van Feyenoord is gelijke door PSV binnengehaald hoor. Die een tijdje geleden. Die Lipponen. Ja Lipponen. Ja ja, die had hele goeie contacten met die scouts van PSV.

[00:10:04]

Het ging volgens mij heel goed. Dus ja ze Lipponen heeft de 20+ jaar bij Feyenoord gezeten, dus hem misschien euh ja, gaat ie op een wat lager niveau een beetje afbouwen. Als scout bij PSV.

[00:10:19]

Nee, maar ik denk van ik vond het wel opvallend, want je hoort altijd fysiek contact. Natuurlijk ook een beetje he reorganiseren. Dat hoort natuurlijk bij. En ja, misschien toch daar Lipponen. Nou ja, ik zit al zo lang bij je. Hij gaat de scouting slott gaat de scouting reorganiseren. Arnesen is ongetwijfeld ook een rol in haar carrière. Absoluut, maar dat betekent dan gewoon nieuwe. Een nieuwe Scaled. Verder verandert Jol nooit, omdat er dat Hans geel huis komt.

[00:10:41]

Nou ja, dat is een prima scout die al heel lang in het vak zit. Bij grote clubs heeft gezeten. Ja dat met een andere scout bent misschien ook weer een ander kijk op de op te zaken. En vaak heeft er nu twee. Het is een beetje weinig voor een Voorlinden voor een topclub en eentje loopt in Denemarken. Als je helemaal Nederlandse scouting moet in z'n eentje dat de hele wereld volgen. Dus die heeft vierkante ogen van te kijken naar het schermpje om te proberen spelers die zo goedkoop mogelijk zijn naar de kuip te halen je ook nog eens goed kunnen voetballen.

[00:11:08]

Ik geef het je te doen. Ja, maar je kan natuurlijk gewoon 80 procent van die hele wereld die je moet bestrijken. A afstrepen als je geen geld hebt. Nou, dat is ook zo. Dus zo groot is dat gebied nou ook weer niet. Wordt het zoeken wel wat? Wat? Wat wat moeilijker? Maargoed, ze zijn in ieder geval euh onderweg. Maar we had het over de scouting H dat een van de pijlers van ascendant wil.

[00:11:24]

Ik ook de opleiding. En het is ook niet voor niks dat Arnesen natuurlijk dat bureau voor in de arm heeft genomen om te kijken van hoe kunnen we die je structuur en de organisatie veranderen? Ja, want die zijn wat moet er veranderen? Ja, en die zijn al bezig, die mensen natuurlijk al bezig en merk je daar wat van? Rooide was ik niet. Nou nee, maar ze hebben wel een.

[00:11:41]

Maar een topvoetbal groepje geformeerd. Ja goed. En wie zit al die termen hebben zitten? Dan is het allemaal mensen in die nooit topvoetbal hebben gespeeld. Dat is misschien ook wel opvallend. Behalve John de Wolf dan. Wie? Het is allemaal jammer, maar ja, wie zaten daar nou nou in? Uhm. Melvin Boel? Euh, Arnhemsen zelf? Nou ja, natuurlijk ook wat topvoetbal gespeeld. Euh, ja, ik moet effe opzoeken, want ik heb het wel ergens waarde.

[00:12:05]

Ja dat is wel euh apart. Maar goed, we vonden maar dat soort denktank ofzo. Wat is dat? Een soort thuis ook een denken ja. Een denktank in ieder geval. Die euh worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die er gaande zijn. Er zullen ook wel zelf input leveren, maar dat natuurlijk een proces. Dat gaat wel een tijdje duren. Dus heb scouting. Je hebt opleiding. Dat zijn natuurlijk de twee belangrijkste pijlers die bij asset prima voor mekaar zijn en bij Feyenoord.

[00:12:26]

Door omstandigheden wat, wat wat minder.

[00:12:29]

En dan moet je een elftal gangen gaan formeren. Maar jij hebt niet ineens hele goede jeugdspelers. Je hebt niet ineens de topaankopen dus zou echt van ontwikkelen moeten we moeten moeten komen. En dat kan natuurlijk ook wel de kracht van haar zetten natuurlijk. Geweest is dat ze met met men mee met met minder middelen meer zijn gaan doen. Ja, maar dat ging ook niet gelijk vanaf. Dat ging ook niet gelijk en inbreuken ook in wat je echt stelt in alle rust.

[00:12:51]

In alle rust. Niemand raakte in paniek. Dat is het ook. En dat wordt het grote verschil straks toch? Of denk jij dat het Feyenoord publiek nou zo klaar mee is met dat euh, hoe de afgelopen jaren is gegaan? Dat er nu veel meer geduld is en dat mensen inderdaad accepteren dat je straks ze een jaar lang. Ik denk dat ze dat ze in de voorbereiding nog wel ja. Heel rustig en euh, en geduldig. Maar ja, als je dan naar de vier wedstrijden zit de vier punten heb daar, dan wordt het toch een ander verhaal denk ik ook.

[00:13:19]

En dat blijven natuurlijk boven deze club hangen. Het is. Het is gewoon geen opleidingsclub als dit. Is dat veel meer? Ja, maar ik snap wel dat ze als je een keer wat wil veranderen en je hebt geen geld. Ja dan moet je toch in dit soort zaken zoeken? Moet je nog in ontwikkeling gaan zoeken? Dus ik ben. Ik ben wel heel benieuwd hoe goed het. Het kan natuurlijk wel. Dood is. Je hebt niet heel veel nodig om, euh, om ineens weer een beetje geluk, ook met de generatie voetballers die je daar toevallig opstaat en euh.

[00:13:45]

En die je zo in kan zetten. Of dat je een keer zelf een keer zo'n calcium koopt. Weet je wel die als je het loopt voor 2,5 miljoen en die dan bij de bij Feijenoord laten laat zien. Dus ja ja, daar moet heel veel gebeuren. Maar ik kan me nog herinneren dat Fijnje dat seizoen 10 0 verloor bij PSV, tiende eindigde en een jaar later voorronde Champions ging spelen. Ja dus, maar goed, dat houdt ons in ieder geval van de straat.

[00:14:06]

Maar ik vond wel dat euh. Ik vond wel dat de meest ervaren supporter vond ik wel hard hard voor Feyenoord eigenlijk, want ik vond het een een geweldige wedstrijd om naar te kijken.

[00:14:14]

Uiteindelijk hebben we hartstikke goed gemaakt in de In De Kuip. Fijn dat we ons in fases niet niet minder dan aanzet. Wel op basis van euh, van van power en duelkracht. Maar goed, dat natuurlijk ook. Een manier om tot de tot winst te komen. Ja, op een gegeven met word je op waarde geklopt door een ploeg die iets betere spelers op heeft op cruciale posities. Ja dat kan toch een keer?

[00:14:32]

Ja, maar jij zegt dat dat. Dat schiet in het verkeerde keelgat. Als je dat zegt als ik wat zeg nou als je zegt dat je dan gewoon op kwaliteit en een beetje. Nou, dat is Israël. Dat schiet zeker in het verkeerde, maar ook gewoon intern bij Feyenoord. Schiet dat in als Advocaat zegt want ja, we zijn geklopt door een ploeg die eigenlijk iets beter is dan wij. Ja dan hè, zegt die natuurlijk niks verkeerd. Maar daar wordt intern natuurlijk wel gezegd wanneer en wat zegt ie nou?

[00:14:51]

Wat wel waar is?

[00:14:52]

Het lijkt me het begin van euh, van iets wat je zelfreflectie bedoel je? Andere spelers willen zichzelf toch 20 procent beter dan ze dat spelen? Ja joh, maar dat is dat doet toch helemaal niet ter zake? Want die spelers toevoegen dat vind ik ook niet, maar dan moeten ze dat eigenlijk wel doen. Ja, ik vond het ook wel opvallend. En dat is is iedereen wel een beetje aan voorbijgegaan denk ik. Ging natuurlijk na afloop over de tactiek, maar dus die spelers nog even terugkomen.

[00:15:13]

Die vinden dus dat ze m dat ze minstens gelijkwaardig zijn aan die speler van AZ. Het houdt inderdaad niet hoor. Ik zeg alleen maar mensen binnen Feyenoord. Nee, dat weet ik niet. Maar mensen binnen Faint hoor je wel van jou. Wat is dat nou? We zijn toch Feyenoord? We zijn toch? Ja ja, natuurlijk ben je Feyenoord, maar je hebt toch negentig wel even te kijken. Negentig minuten naar het veld staan te kijken. Dat bedoel ik.

[00:15:33]

Je kunt niet zeggen dat die spelers hun best niet hebben gedaan. Wat ik wel opvallend vond, ging natuurlijk over de tactiek van Van Asset. Met die spits die zich liet terugzakken naar het middenveld. En daar brachten ze van nature wel enigszins mee in de problemen. Want er werd gezegd van het kwam wat druk zetten zoals tegen Ajax. Ja, dat kan als als Promes daar staat als team heel diep. Ja, die kan helemaal loslaten. Maar met Sterckx komt dat niet.

[00:15:51]

Ja, dat is toch een beetje gek van Advocaat? Ha ja, want dat heeft Advocaat dat ook. Daar kom ik juist op. Dat was helemaal niet de bedoeling. De bedoeling was helemaal niet om echt heel druk te gaan zetten. De bedoeling was middenlijn wachten, want je kan natuurlijk ook de klok. De kwaliteit van Acket met die steng die zeker in dit geval tussen de linies bewegen en die snelheid voorin. Dus wat het probleem was natuurlijk dat bij balbezit Feyenoord die backs gingen heel heel breed we nog even een tactisch dingetje hang aan je lippen heb je dan ook nog.

[00:16:16]

Kan nog steeds volgen. Heeft weer ja, volgende keer een schoolbord mesure voor anders met van die magneten. Dat ga ik echt verstaan. En dat is leuk. Dat is wel leuk om live. Ja, loop ik dan naar dat bord? En dan ga jij dat en ga jij dat filmen en daarna schuiven met die dingen? Ja, dat is wel goed. En dat ik dan na twee minuten zeggen sorry is dan 12 uur magneetjes op ja, zoals wel eens gebeurde.

[00:16:34]

Ga zeker wel eens gebeurt met 2e ja, maar wat is dat wel wat gebeurd? Dat is overal wel gebeurd. Dat is het. Het is volgens mij dat verhaal toch van euh, ik weet niet of het waar is, maar het is echt te leuk om het niet te vertellen dat dat het t ja of het nou Barry Barbieux was met de met Louis van Gaal.

[00:16:51]

Laten we daar maar op houden, want dan zag ik het leukst. Want inderdaad zei dat er twaalf van die magneetjes op stonden dat die voor Louis van Gaal. Toen zei een senior traineren zou dat 12 op zijn al Joux. Zo nu en dan lossen we zo op. Hadden jou nog wel uit?

[00:17:04]

Ja, ik geloof het meteen. Ja, we waren goed in ieder geval die je. Die tactiek van de feiten was ook duidelijk bij de opbouw. Die backs breedten zo, maar dan moet ik wel een beetje balvast zijn. Ja, want ja, dat ieder balverlies te. Nou, daar schrok je wel van. Dat balverlies, wat slordige, slordige balverlies en iedere pass. 2 pace boem boem. Met die snelheid jaarlijke spa is de schuld. En dan krijgt de Senussi die trouwens niet goed speelde.

[00:17:25]

Die krijgt dan ook de schuld. Maar als je in zo veel ruimte komt te spelen tegen zoveel snelheid als die wat die Bobadilla heeft, maar ze kunnen. Kijk en dan nog maken natuurlijk g die die goal die je was het tweede of de derde met die pass van Michu. Ja was. Bayes kreeg weer de schuld. Maar je moet ook af en toe het omdraaien en gewoon applaudiseren voor zo'n Paez en voor zo'n aanval. Hij bedoelde een heel Madrid, wordt er ook wel eens verschalkt door een counter of Bayern München zelfs.

[00:17:49]

Je krijgt toch altijd doelpunten tegen? Die ontstaan toch altijd door fouten van van iets of iemand die lijdt balverlies? Ja, ja en nee. Maar meter van een van zijn eigen goal jongens. Ja ja ja. Maar goed, als dat nou de enige fouten waren geweest. Maar ze hadden gewoon nog 3 1 kunnen scoren. Want ze hadden daar zelf vijf keer. Dat is ook zo. Dus ze zijn dat op zijn beurt weer. Geen kans hoor.

[00:18:07]

Want dat natuurlijk wel een beetje het manco van Aged. Dat het een beetje een lang moedig ploegje is. Dat ze de ene fase heel goed en daarmee doen. Ze willen meest gekke dingen. Ja, maar overal hebben ze gewoon kwalitatief uitstekende spelers, jonge spelers en die hier gaan ze de komende zomer verkopen voor weet ik voor hoeveel geld. En als zit Feyenoord in het probleem dat Berghuis voor bijna gratis de deur uit gaat en dat ze misschien wel gedwongen zijn om Senussi te verkopen?

[00:18:31]

Want de nood is hoog financieel? Ja, dan moeten de cashflow. Zou Chris V. Chris hoort zeggen nou ja, zat er weer gisteren in de staatskas zijn. Gisteren heeft hij de Olympische Spelen afgelast. Nederland is in principe een beetje te klein voor Chris Woerts, zegt het IOC aanpakken. De Japanner zegt niet doen gaan. Nou ja, doen we niet Olympische Spelen stoppen we mij geen publiek hoor. Ook nergens. Ik sowieso bepaald nergens publiek, want dan zit het natuurlijk allemaal voor de tv.

[00:18:56]

En kan heeft met de massa's.

[00:18:57]

Kassa, kassa, kassa. Je ziet denkt dat massa's kazuifel kijken of er nog iets Pizzi komt over ja, en hij heeft met Poetin natuurlijk besloten om het EK in Rusland te gaan. Van een zo'n toendra ergens in euh, in Kazachstan of zo desnoods. Want dat doet natuurlijk niet dat die de zelf problemen ergens ook in de datsja van doet Poetin zitten, samen met wat te bespreken. Ja, en dan zou een hek eromheen in het Engels vertaald. Wel ha ja.

[00:19:21]

Hij heeft toch zo het verhaal dat dekenijen wordt opgepikt, dat die naar Poetin moest komen? Dat ie zei ja, dat gaat daarvan niet door, want ik heb een bespreking wet-Renault. Ik denk staat gewoon in die auto hoor. Dat kan me dat twee van die gorilla's die pakketje zo. Nou, dat hoeft in dit geval niet eens gorilla's te zijn. De pakken jongeren op zondag zetten je nou in zo'n Lada. Ja, Lada, dat kan zeggen dat zijn raket op UH op afvuurt.

[00:19:40]

En dan blijft er doorrijden zo'n auto. Ja, dat ding dat alles had gedacht van geschuif. Want ja, ik wil de echte. Ik bedoel, ik wil echt naar huis. Ik ben er nou helemaal klaar mee. Maar wat wil je dan? Nou, dan wil ik elke week naar huis. Dacht je dat doet Poetin toch niet eens goed? Ja, pak mijn vliegtuig, maar dan kon ik geen nee meer zijn.

[00:19:54]

Maar dat kan ie me bijna niet. Dat kan bijna niet meer in die euh. In de top van het internationale voetbal. Die tactiek om te denken van als ik ergens geen zin in hebt als ik hoe noem ik gewoon een krankzinnig bedrag en dan haken ze wel af. Dat weet ik niet meer. Maar als tijdelijke Shaikh zijn gewoon prima. Waar moet ik tekenen? Ja, maar zo is ik bij Sint Petersburg gekomen. Daar geen ene heel gigantisch bedrag vragen waarvan die dag.

[00:20:12]

Nou zeggen ze toch nee tegen ja. Tenzij je die die Russen met Gazprom gesteund door Gazprom doen we dik? Ja ja, dat was de vraag.

[00:20:19]

Ja, precies ja, dat is wel mooi, had ie tegen Poetin gezegd. Zo zie je maar dat geld dat kleine mensen toch de grote leiders kunnen zijn.

[00:20:26]

Poetin knikken. Ik was het ermee eens. Ja, waanzinnig.

[00:20:31]

Ja, ja, nee. Maar dat was mooi. Wat Kris allemaal. Wat had hij nou? Nou, hij had nog veel meer belangrijkere dingen te. Oh ja, over Disney vertelde die juist niet. Nou, dat is hij heeft dus een sneak preview gehad. Kennelijk, want hij had een slecht jaar. Maar hij wist te vertellen. Volgens mij weet Advocaat begot niet waar die het over heeft. Wat al die emoties Dick is. Emotioneel hebben Petrovitsj ook wat provisorisch.

[00:20:51]

Allemaal emotioneler. Maar t blijven toch gewoon? Euh ja, dan ga je de beste vrienden. Ja, als je dat zowel in de war van iedereen die in de voetbal kleedkamer heeft gezeten. Heb je trouwens op Spender van ADO gezien wat die Rankovic? Nee, ik had er wel voor. Nee, dat heb ik niet helemaal gezien.

[00:21:05]

Aangezien ik sloeg zou dat bord in. Euh. Dat heb ik geloof ik wel gezien dat die hem zijn dak en spelers iets hebben meegemaakt denken. Wat is dat nou? Dat is natuurlijk wel graag. Zeg effe wat we moeten doen in plaats van euh, maar lopen, gillen en schreeuwen.

[00:21:16]

Ja, maar dat is ook verrekken wat je als je als trainer a als trainer eiste. Dus dat die spelers in In t Veld hun emoties in B in bedwang houden en tot het tot het randje gaan, maar maar niet eroverheen. En dan ga je zelf aan de rust. Ga je als een soort ongeleid projectiel, zat de kinderjuffrouw lachwekkend. Maar ja, ik ben benieuwd. D. D. Volgens mij weten ze B. Weet Advocaat zich niet te herinneren of die nou boye met met de dingens.

[00:21:36]

Nee Petrović. Nee. Ben wel heel benieuwd naar die beelden. Want ja, en dat wordt uitgezonden op. In mei op Disney. En dat dan moet je heel moeilijk doen met je computer om dat te zien ofzo. Woekerde dag zien. Dat is gewoon de vorm Lode. Nou, dan heb je downloaden ook even veel geld betalen en dan kan je een kwart zien. Nou, dan ga ik zeker doen.

[00:21:54]

Ja ja, ik ben benieuwd of ze daar iets van gebakken. Zes uitzendingen lang.

[00:21:57]

Ha ja, met dik in de hoofdrol zou ik niet hebben gedacht van euh. Waarom moet de factuur naartoe? Ja ja, misschien hebt u dat wel.

[00:22:05]

Ja, dat is natuurlijk een goed idee.

[00:22:06]

Een deal die in z'n contract staat. Misschien dat ie daaraan mee mayke. Ik neem aan dat die mensen ook wel wat dat ik ook maar wat krijgt. En altijd als je het toch al alleen maar jij wordt gevolgd. Of zal dat maar naar een club gaan? Nou, ik weet niet of dat zal, dat zal van tevoren. Meestal staat er in zijn contract een paragraaf waarin wordt neergezet wat je buiten het voetbal, buiten de trainingen en wedstrijden ook allemaal moet doen.

[00:22:26]

Dat is toch ook een probleem geworden, bijna bij het Nederlands elftal? Maar Dick Advocaat had toen een beetje gevolgd met de omdat Rob Jansen dat regelde.

[00:22:34]

Ja, met die tijd ging het toch over dingen uit nee, over een havendag. En Dick zei ja, ik heb er geen zin in. Dat moet eruit. Ik heb geen zin in een fandag en dat werd aan heel.

[00:22:41]

Dat werd een heel gedoe tussen die DQ So en UH en Rob Jansen enzo en euh. Waarop Janssen op een gegeven zei haalt dat nou uit? Wat anders doet het niet? En dan gaat het plaatst Nederland zich niet? Dan komt er sowieso geen fandag of we worden geen wedstrijd gewonnen. En dus ja. Ik weet niet.

[00:22:57]

Ik denk die vent al gaan. Weet ik echt niet eens. Weet ik ook niet eens.

[00:23:01]

Ik bedoel ik. Ik. Ik denk dat ze dat van tevoren in contracten vastleggen. Dat je dat je aan bepaalde dingen moet meewerken. En dan zal het geld denk ik naar de club, want die kameraadjes hangen er wel gewoon in. In de in de trainingskampen die hengel, die onvermijdelijke hengel die je gaat ook overal mee naartoe.

[00:23:16]

Maar maar die camera's hebben ook die naam ook wat geluid op. Dat lijkt me wel. Nou, dat wordt wel gek als die sasse als zij die het vierentwintig uur horen.

[00:23:25]

Ze hebben daar zelf natuurlijk een veto, dus ze kijken vantevoren als dit het niet bevalt dan. Dus ik ben benieuwd of het wel zes uitzendingen zal worden.

[00:23:31]

Krijg je straks een enorme Poetin achtige Dick Advocaat show waarin die wordt neergezet als een enorme? Dat ie met een beer worstelt?

[00:23:38]

En zo ja, hoe deze ook de echt de echte beer die jij zelf over te spreken.

[00:23:44]

Nou ja, ik was. Moeten we dat later doen ofzo? Staat dat in het ruim draaiboek? Heb je eigen kweek? Ik weet ook niet meer wat er in draaiboek staat. Zou ik ook niet? Nee, maar ik ben wel. Nogmaals, ik ben benieuwd naar dat Disney en misschien moet ik ook wel dat van e-facturatie die kant op doen. Jij, jij bent ook af en toe een bril. Ja, in ieder geval als ik met niks staat te praten over lamantijnen die hengel.

[00:24:01]

O God is, je kan niet zeggen dat die senussi was weer helemaal niks dik, want dan loopt en wordt dat weer opgenomen.

[00:24:06]

Maar je kan toch tegen hem zeggen van zodra je bij jou auto verder praten? Of lopen ze daar met je muis ook mee?

[00:24:12]

Misschien zonder dat ik het weet. Zit er in deze auto wel kameraadjes?

[00:24:17]

Je weet het niet. Ja ja, de beer. Nu er toch over begint. Ja sorry. Ja jij hem zo zitten op papier meer. Dat zou zo'n ontzettende goede spits zijn, zou jij helemaal niet gezegd hebben. Diego Maradona die Vuillard kwam redden en het is er gewoon helemaal ruk als ik iedereen kan janken. Maradona liegt. Nou, ik vind het niet normaal hoe die beer nu al zo letterlijk wordt afgeschoten. Nou, na vijf weken. Dat was al een mooie kop voor Henk, even blij geweest weer te.

[00:24:41]

Maar nee. Maar weet je wat mij opvalt? Die krijgen een beetje weinig ballen.

[00:24:45]

Sowieso, de berg krijgt weinig ballen en alles wordt op de berg geprojecteerd. De beer die kosten. Wat is het voor 4 ton ofzo? 4. Een halve ton aan en aan salaris. Die komt hiernaartoe. Ja euh. Sinistra heeft geloof ik een jaar nodig gehad om om te wennen aan deze jongen een stuk wel iets euh, iets meer ervaren. Maar toch moet je gewoon wennen hé. Ik heb de sinistra ook over gesproken die zeggen dat voetbal in Zuid-Amerika is gewoon iets anders, veel meer statisch.

[00:25:09]

Het is euh. Dus als je hier komt het is meer hier veel meer dynamisch moet je toch eventjes wennen aan alles. Ik heb geluk gehad, niet wennen. De beer, die moet gewoon. Die moeten er meteen staan en het liefst vier keer per wedstrijd scoren. Ja, maar hij wordt neergezet als een euh. John van Beukering. Maar deze man heeft gewoon jarenlang maar liefst liveplaat gespeeld bij São Paulo. Wat je te rechts. Eerder stelde de grootste club van Zuid-Amerika.

[00:25:30]

Het is wel zo. Hij is nooit echt een scorende spits geweest, maar dat dat veilig natuurlijk kunnen weten voordat ze hem haalden. Ja ja, maar nee, dit is een. Dit komt uit de koker van Van Arnesen.

[00:25:40]

Dus ik neem aan dat het echt voor een half jaartje is en dat slot op zoek gaat naar een andere beer. Ja, maar ik vind het niet. Ik vind wel dat je zo'n speler jaren wordt. Word ik zo'n makkelijke? Ik heb jarenlang de naam gehad dat ik dat ik altijd zo kritisch was. Maar als je een beetje om je heen kijkt en alles een beetje volgt.

[00:25:55]

Nou vind je dat was ik nog heel mild als ik m met de mildheid zelve bijna maar met komt.

[00:26:01]

Ook misschien omdat de. Omdat er de afstand tussen de journalisten en de spelers en de. En dat het hele gebeuren daar in die Kuip steeds groter wordt. Dus mensen gaan van destijds denk ik althans hoor, van een steeds grotere afstand oordelen vellen. Ja euh. En jij?

[00:26:14]

Jij komt nog uit de tijd dat je gewoon ook als een speler euh op zondag om onverklaarbare reden niet presteert.

[00:26:21]

Dan kom je op maandag naar me toe om te vragen of daar misschien een oorzaak voor was. En soms was zielig ook. Ja, en dan kon je dat in je. Kon je dat in je oordeel verwerken? En nu is die club zo hermetisch gesloten, terwijl ze door veel meer journalisten worden gevolgd dan in het verleden toen het naar open club was. Maar dan wek je dus ook in de hand dat mensen ja voor een hele grote afstand oordelen gaan vellen.

[00:26:39]

Misschien de WHO? Ik zeg maar wat wordt die beer enorm gekweld door heimwee? Of is er iets anders aan de hand? Maar daar komen we niet te weten. Want euh ja, de enige keer dat je de beer ziet is voor zo'n euh, voor zoon Chris, broer sponsen bord of op club tv en het gaat allemaal nergens over.

[00:26:54]

Wel mee met de heimwee. Ik doe de beren, maar ik geef maar volgens mij aan dat je wel mazzel dat sinistere op dat in de loop der botte spreekt. Spreek Spaans, dus de opvang is niet zoals vroeger. Dat je mij ingezet en ik kijk duizend trainingsveld en ga maar voetballen en zoek het maar uit. Hij is ook geen 19. Hij heeft dat niet zelf meegemaakt, maar je moet het natuurlijk wel logisch als je totalen. Ga jij maar naar Argentinië, ga dan maar ineens spelen.

[00:27:16]

Of sowieso wat? Nee, maar het was toch wel wat je hier doet is a. Alles is anders. Ja, het was toch ook niet voor niks dat die eerste training als je dat hoorde dat die constant bezig was met de met z'n medespelers om te informeren hoe ze. Weet je wel wat hun favoriete manier van van van werken was? Chapeau. Ja, ik heb wel de indruk dat ie gewoon hij zeurt ook niet. Weet je wel. Hij stelt zich niet op als zoon van.

[00:27:37]

Heeft zich uiteindelijk geëngageerd te zijn voor wat voor mij wilde veel werken. Ja, het schijnt een goeie jongen te zijn. Schijnt er nou goed, maar hij kijkt meermaals met demper, zeggen ze in Rotterdam. Maar t is begint het wel mee. En misschien misschien moet hij het wel gaat doen straks als ergens weggaat. Ja, gaat ie weg. Waar is er al nieuws over?

[00:27:53]

Nee, het is nog niet of niet. Kijk, vrijdag heeft Galatasaray geïnformeerd bij en bij Feyenoord. Dat is wat anders dan de club echt of een tussenpersoon. De club via een tussenpersoon denken kan wel met een officiele. Ja ja, wel gewoon. Daar vonden ze dat ze gewoon een geïnteresseerd zijn in. In, in en jeuken ze. Dat was vrijdagavond. Ja, en dan moet je nu die klasrijke een probleem. Financial Fair Play. Die kunnen niet zo effe ook het net.

[00:28:18]

Feyenoord kunnen ook niet even zo een paar miljoen neer D'Heer tikken, dus die moeten eerst iemand kwijtraken. Nou daar zijn ze mee bezig om een spits te verkopen. Ja en dan kan jeuken zin in. In beeld komen? Hm dus. Ik ben wel benieuwd hoe dat? Hoe komen die mensen daar nou bij? Geen idee. Weet jij het? Nou, dat ben ik wel, want er is maar één de baas. V d Staf. Fatih Terim.

[00:28:36]

Maar dan zeg maar dat Dick Advocaat van van Turkije. Ja, die bepaalt gewoon wat. Ik neem aan dat de scouts van Galatasaray ook wel zullen zeggen van ja, maar is wel een leuke spits die ook maar drie keer gescoord dit jaar.

[00:28:47]

Ja, maar als je iemand geblesseerd en je doet dat effe door Google Translate in het Turks, dan krijg je een bak ellende over je heen. En dat Istanboel dan denk je toch bij jezelf te blijven. Heel ver uit de buurt. Wat bedoel je nou als je over Jurgens en de berichtgeving van de afgelopen dat bij het onderzoek uitgewezen maar dat gaat doen die mensen toch die tikkend nog geven voor Nederland en Turkije in Turkije? Die Nederlandse berichtgeving ja, die gaat toch even kijken.

[00:29:08]

Hoe is het met die Jurgens? Nou nou, en daar gaan we misschien een beetje rondbellen. Nee, die slaan gewoon op hol. Daar komt een nieuwe speler naar na. Lekker laten Celaya. En als die Landzaat staat gewoon heel de Ataturk Airport dat helemaal vol. Nee, maar ik bedoel als je als jij daarnaartoe gaat om een boek te schrijven van Galatasaray staan ze daar ook. Nou, ze stonden de vorige keer al toen ik in Istanbul landen zonder nog wat Jansen.

[00:29:26]

Maar toen was ik met Rob Jansen. Stonden ze daar toen natuurlijk. Ja en nee joh. Maar toen nou auto waren wij met die. Uh, hoe heet het rond die derby daar? O ja, Fenerbahçe met Decadt. Wakata en Mario. Dus toen was het natuurlijk wel gelijk circusshow weer terechtkwamen met Rob. Was dat niet die dubbel die dik won? Ja, die won dit jaar. Maar daarna had ie dat gesprek met Hans van Breukelen toch?

[00:29:49]

Het was daarna ja, dat was nou ja, dat klopt.

[00:29:52]

Ja ja, ik zat toen bij Henk ten Cate in euh, in Abu Dhabi. Die had Van Breukelen afgezegd, want die ging naar Dick om na die wedstrijd tegen Klatten celui met Dick te gaan praten. Ja, wint hem? Ja, nee, dat was wel mooi. En nu? Ik kan me nog herinneren dat we in een auto zaten en die.

[00:30:08]

En toen ging het over euh Erdogan. Wat jammer had hij natuurlijk. Chauffeur die dik werd elke ochtend opgehaald door z'n mannetje. Die auto dan eerst 2 uur cappuccino. En dan? Die stonden dan op precies het juiste tijdstip stond ie voor de deur. Precies het jaar af op de seconde. Alvis dribbelde Dick. Zou die grote Taya wist ie op de seconden af hoe laat die die cappuccino moest halen. Dat ie nog lekker warm was voor de trainer. En daar gingen ze door dat het afgrijselijke verkeer van Istanbul gewoon een uur lang in de file stapvoets naar het trainingsveld.

[00:30:34]

Dat was het enige wat. Want dat windt hem zat naast het stadion van verder toch wel. Ilia kon je zo lopen, maar reed Dick dan je garage waar maar daar waren.

[00:30:43]

Zou nog wezen eten met dik Mario Kart natuurlijk. Daarbij. Ja in euh, zo'n Italiaans restaurant met daaronder een Oosterzee. Dat klopt. Ja, dat Bruno. Ja, maar dan. Toen zaten we een keer in die auto met Dick en Rob Jansen en ik op de achterbank als een soort halve gare. En toen ging het over die Erdogan. En toen zei ik wel na een tijdje van euh. Laten we die naam maar niet meer noemen. In de auto.

[00:31:08]

Hij zegt je weet nooit die chauffeur. Een hele aardige jongen, maar je weet nooit. Tegen wie niet zegt. En dat is allemaal heel gevaarlijk. En euh, ja ja was die zweer was dat was wat lange armen.

[00:31:19]

Ja, lang houden. Oh ja, als trainer van zo'n club moet je toch in Turkije wonen. Wat je rekening houden met de politieke sfeer en situatie. Bemoeide ik zich niet mee? Nee, maar je moet er wel rekening mee houden. Je moet er wel mee omgaan. Ja, maar het is niet zo ingewikkeld. Ik bedoel ja wat nou? Ik weet niet dat we ontploften daar gewoon om de drie weken een bom op een vliegveld. Ja, maar daar wil dat ik niet over praten.

[00:31:39]

Nee nee. Dat wat bedoel deed ie ook niet. Nee, dat deed.

[00:31:45]

Ja, lijkt met de beer. Om even terug te komen geven laat nog even de tijd jongens. En straks misschien als jukken ze weggaat zou toch wel wat zijn. Als ik later ruim 3 miljoen biedt is die gewoon weg en hebben ze toch ook goed? Ja natuurlijk is ook goed maar niks. Maar wie bijten? Maar ik denk niet dat ik verder. Waar kan je nou uitleggen wat? Wat zit daar nou achter? Welk idee zit hier nou achter achter?

[00:32:04]

Wat nou achter de verkoop van jongens? Is er nou ook geld nodig voor geld? Tuurlijk. Maar het maakt niet uit wie het is. Straks zijn in de zomer in nood is hoog hoor. Ze moet het in de zomer gaan kijken wat die sponsors willen. Die zullen kaarthouders misschien moeten ze iedereen wil terug gaan betalen. De zaken wedstrijd die vrijdag nu speelt in de Kuip is een kostenpost van bijna een miljoen.

[00:32:20]

Ja, dat was ik, maar het is toch wat. Ja, dus dat geldt in feite voor iedereen. Iedereen die voor wie een goed bedrag wordt geboden vind ik trouwens wel een hele gezonde situatie. Ja, je hebt liquiditeit nodig.

[00:32:31]

Ik citeer gewoon niemand eigenlijk zegt is een term ooike in liquiditeit? Als je geloof miljard is, is king gîtes Kenia kerstdis king cashflow heb je wel nodig straks. Maar ja, elke beetjes helpen. Denk dat als je dan de een stuk kan verkopen voor een paar miljoen. Nou ja, dan kan er weer misschien een gat gedicht worden. En wie moet er dan in de spits? De beer kunt berckel in de spits. Linssen kan in de spits komen.

[00:32:53]

Die komt, komt, komt nog terug. Ik had al gezegd van als de Junckers gaat. Mag ik dan nog een spits kopen? Nou, dat vrijdag gezegd, dat doen we maar even niet. Je hebt er nou zes. En je doet het er maar mee met met wat voor handen is wat hem? Een beetje een rare situatie ontstaan natuurlijk door doordat we weten dat Dick vertrekt en Arnesen al bezig is met volgend seizoen of niet. Gebeuren er nou dingen over Diks hoofd heen?

[00:33:13]

Ja, dat gebeurt ook al snel. Maar als het over districtshoofd heen.

[00:33:16]

Ja als ja hoor, maar ik bedoel euh, snap je? Ik bedoel ja. Hebben ze nou? Wat is nou de Destatis eigenlijk hebben van Arnesen? Is die nou nu eigenlijk? Heeft ie een beetje afscheid genomen van de ambities verder van dit seizoen ofzo? Voeren zou je hopen? Natuurlijk wel. Europees voetbal is ook cruciaal, want dat levert geld op wat ze heel hard nodig hebben. Zit er nog in de beker, dus wat dat betreft is natuurlijk wel genoeg om voor te voetballen.

[00:33:39]

Maar de plannen van volgend jaar, daar gaat dit natuurlijk niet over. Dan bespreekt ie gewoon met Met Slot. Hij is wel bezig om derde jeugd en bij aan het voetballen te krijgen, dus gaat er een riedel. Gaat naar Dordrecht met een trainer daarbij. Ja, van die onder 21 ploegen, die spelen natuurlijk helemaal niet. Een paar andere jongens zijn verhuurd. Is die mij best die mee bezig? Dus ja, hij is druk bezig. Windo's?

[00:34:00]

Ja, maar niet om het eerste elftal direct te versterken, maar is gewoon geen geld voor. Nee. En dan denk je dat ze Senussi nog. Dan komt daar nog een bod voor van iemand. 35 miljoen ha, las ik ineens. Het wordt steeds meer 35 miljoen en counting. Ja, maar hij is dan wel ze belangstelling. Er is altijd wel belangstelling voor hem geweest. Geïnformeerd ook, maar ik denk Secession 35 miljoen. Ik denk als je de helft ervan krijgt moet je gewoon tv dik en dik dik tevreden zijn.

[00:34:25]

Maar zit dat erin denk je? Dat denk ik wel. Het is natuurlijk wel. Je ziet nu wel zijn tekortkomingen, zeker in de topwedstrijden. Vitesse foute Ajax betrokken bij die goal. Niet helemaal foutloos. Nou ja, tegen AZ was die was die maar zeer matig. Maar clubs kijken natuurlijk gewoon uit. Profiel een linksbenige centrale verdediger, Europees paspoort ja, en weinig clubs in Europa spelen in de ruimte die Feyenoord weggaf tegen Hz. Dus ja, als ie ingekapseld staat tussen een aantal verdedigers en middenvelders tekort bij staat die in een kleine ruimte kan hier gewoon uitstekend functioneren.

[00:34:57]

Dus wat dat betreft denk ik wel dat Feyenoord hem kwijt zou raken komende zomer. En ze gaan wel proberen zijn contract te verlengen.

[00:35:05]

Marchiennes hier dus meer mee meer om een jaartje erbij misschien een beetje opwaarderen, zodat je in een race helemaal verzekerd ben van een van een van een hoge transfersom. Ja, maar als dat als de club komt van de Zeeuw moet je ook gewoon weg. En dat is ook niet erg. Dat is gewoon de functie van de fanfare. Maar dan hoop ik wel voor slot dat ie een deel van het geld dat binnenkomt wel mag herinvesteren, want anders moet die straks echt met de pet bijeen.

[00:35:27]

Dan moet je echt gaan toveren. Moet je echt gaan toveren? Ja, nou wordt hoe dan ook interessant. Het wordt een heel interessant als slot de mogelijkheden krijgt om te doen wat ie wil doen en en kan doen. Volgens de kenners. Het wordt ook wel heel interessant om te zien wat er gebeurt als hij het moet doen met een stelletje gasten van Varkenoord en euh. En een half elftal aan routiniers. Ja, maar ik ben er ook interessant. Heel benieuwd naar.

[00:35:50]

Dat zullen we doen met welk knopje van je voor je bord gaan, want drie jongens, wij zijn zo zit Gelakte Jongbloet Gelul van de Feyenoord watcher in de bestseller auteur. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:36:07]

Ja, hallo met Mario.

[00:36:08]

Ik hoop dat die opneemt. Ook niet geweten.

[00:36:10]

Romario staat Barendregt nog niet eens op het beste moment in een Langone op Nikolai 23. Welke deel moeten maken? Nee. Nou is het kabinet mee met levende korona.

[00:36:26]

Maar je hebt. Je hebt nog niet de aanvechting om die krokodil door een winkelruit eruit te gooien ergens. Want dan kan je twee dingen met elkaar combineren.

[00:36:32]

Nee, nee joh. Ja, ik kan alleen maar zeggen dat ja wat de mens wel lekker normaal aan.

[00:36:41]

Nee nou inderdaad. Maar goed, jawadde. Wie zijn wij? Nee. Ja. En waar we het over het echte belangrijke zaken als het aan zet. En deze week?

[00:36:54]

Heerenveen, Feyenoord en het feit dat PSV dus stabiel genoeg te gebeuren.

[00:36:59]

Wij hadden het nog over hoog druk zetten. Dit is het spel niet veel verstandiger nemen internet over.

[00:37:08]

Dat was helemaal niet de intentie van Dick om hoog druk te zetten. Dat kwam toch ook veel uit die spelers zelf die dat idee hadden van het kan wel tegen regedit aan zet?

[00:37:15]

Nee, maar hij heeft ook te maken hoe je balverlies lijdt. Tuurlijk runder en dat het dit keer eigenlijk heel matig genas. Nou ja, en dan heb je met die gast dit natuurlijk vrij snel daar bij. Maar ja, ze toch ook wel aardig kunnen voetballen? Ja, dan heb ik toch een heel groot probleem. In Japan wordt het maar 2 3, maar dat had natuurlijk ook vele malen meer kunnen zijn.

[00:37:36]

We zijn van het is toch gewoon op waarde geklopt. Mario Querter gewoon zo. Da's toch ook he? Dat kan toch ook gewoon een keer? Ja, ik zat ontdekkingstochten. Nee, nee, nee, ik zat s ochtends bij BNR. Zo kan mij. Slob ging meteen aan het werk. Gaat ie dan naar Feyenoord? Is dan een stap vooruit achteruit? Nou ja, als je gewoon heel eerlijk zijn. Kijk uit hebt natuurlijk qua kapitaal op het spel veel meer staan natuurlijk.

[00:37:59]

Afijn, er staat ook nog talent spel met echte kwaliteiten. Ja dat nou. Dat is gewoon een groot verschil. En ik moet zeggen dat zag je natuurlijk. Afgelopen zondag zou je zeggen dat je. Ja, absoluut, we j fijn. Het blijft natuurlijk ook in andere opzichten natuurlijk een uitdaging, want we zouden de wat wat Arnesen wilden.

[00:38:20]

Dat liep eigenlijk op het veld zondag, maar wel aan de kant van van aanzet.

[00:38:24]

Ja ja, maar ja, ik geloof niet dat we de eens op kunnen halen. Nee dus. Zo zou het moeten ontwikkelen. En misschien Svensson. Dat gaat nog. Eerst als we uit die Stralsund. Ja, maar dan houdt het ook wel op. Nee dus.

[00:38:37]

Dus willen ze dat gaan ontwikkelen? Willen ze die kant op? Op de op. Met de scouting, met de opleiding et cetera. Alleen het zuidelijke traject, wat wat heel lang zal gaan duren? Ja, dat gaat zeker.

[00:38:46]

Maar ja, misschien is dat wel iets voor het nieuwe stadion. Anders het uitlaatpijp op vuige overleven.

[00:38:52]

5 tussen ja en dan. Dat lijkt me niet verstandig. ROTTERDAM Nee dus. Nee nee. Maar het wordt maar goed. Het wordt in ieder geval zijn we wel met onze bij. Maar nogmaals juist ja, goed aan de hulpvaardigheid, aan het feit dat het gewoon een hartstikke leuke ploeg is, niet coassistenten. Heel vaak ook tegen de grote klok auto. En dan hebben ze weer heel veel moeite om met ADO Den Haag thuis druk Chihab. Dat blijft natuurlijk ook een dingetje bij hen, omdat ze wat dat betreft wel een een stukje ervaring missen in de ploeg.

[00:39:23]

Maar dat maar dat ze heerlijke voetballers de ruimte kariya. Het was een inkwartiering.

[00:39:28]

Ze hebben de ideale ploeg tegen topploegen. Ha met die ruimte inderdaad. Ja, want dat vond ik ook heel mooi. Heel mooi dat hij woensdag door de avondklok daerden naar Heerenveen heb ik natuurlijk ook nog een verleden liggen.

[00:39:38]

Daar heb ik nog een heel mooi benedendek in. Ik woon in Drachten samen met René. Wij woonden op met de willen. René woonde op nummer 30. Niks nummer in. Zijn die huizen veel in waarde gedaald?

[00:39:49]

Toe? Nou, op een gegeven met was iedereen huis.

[00:39:52]

Het is dat je zo doorlopen. A.

[00:39:57]

Daar kwamen ze s nachts. Of wanneer wou voorzitter Riemer van der Velde nog even wat drinken waarin hij ja, en dan moest ik uit mijn bed komen. Die trommelde Miyako. Maar je moet ook helpen. Vanavond, vanavond, Sunsnacks. Twee uur waren binnen. Ja allemaal. Ja. Mooie club was er een. Fantastisch! Was Frits toen trainer Frits of trainer? Ja, wat is is Salter die dan niet bij? Nee, nee, die mogelijk.

[00:40:21]

Demonie in Heerenveen en wij wonen in Drachten. Maar ik was zeggen. Dan heb je toch als voorzitter?

[00:40:26]

Dan ben je gewoon ook een hele goede, maar je niet alleen een goeie voorzitter, maar ook een hele moedige voorzitter als je m in één elftal hebt Mario Been, René van der Gijp enz. Fritz Korbach als trainer daarbij.

[00:40:36]

Ja was ook nog eerste. En Velkeneers, wie was dat nog? Ja ja, dat was wel iets aparts. Ik heb zo genoten en na een tijdje niet gepromoveerd naar tot deze. Ik was nog steeds van Roda natuurlijk. Nol Hendriks had mij verkocht. Dus ja, dat Heerenveen hoopte te promoveren. Maar dan. Maar ik heb daar echt een hele gezellige, leuke blijk gaf van een heerlijk iemand. Hij qua humor was het wel zijn publiek. Ha ha, met scripttalen ook.

[00:41:02]

Lach. Ronde woorden. Training. Nou, dan moet je gewoon je scheenbeschermers op je kon raken. Dat ja bij Mejia het dubbel kan worden en achter de schermen snijdend lopen maakt een eerlijke man. Mooie tijd.

[00:41:16]

Ja ja, unieke man. Ha. En en stiekem natuurlijk een goeie trainer op een bepaalde manier op zijn eigen.

[00:41:22]

Nou ja, hij was een meester in het in het inspireren motiveren van de spelers, maar dat kon Dias als geen ander. En ja, ik kijk niet ver weg om te zeggen wat is dat nou een toptrainer? Nee, dat geloof ik niet. Maar het was wel een ongepaarde kwaliteiten die een andere coach weer ministers. En zorg dat je de juiste mensen om mijn hart en dat was toen niet de poppen aan. Dus ja ja, die vulden mekaar uitstekend aan.

[00:41:47]

Maar ja en erna zorgt er ook voor dat waar jij ik Martijn heb hem ook meegemaakt zonder zijn ons hele leven over te kunnen blijven praten he. Ik denk overigens wel wij elkaar over 10 jaar euh spreken dan. Dan kunnen we nog een avondje vullen met hele leuke verhalen over Frits. Toch ook wat waard?

[00:42:03]

Nou, ik moest lachen en ik kan jullie dan nog voor de geest halen dat ie bij Sparta kwam dat weer gekregen was. Ik meen min min 5 geloof ik Nick en hij stond in zijn korte broek met je hele dunne beentjes.

[00:42:13]

Ja ja, deed ie een oefening dan moest ie Frits dan aanspelen en die kaatste dan. En dan moest die speler moest je Frits daarna passeren en afwerken. Dus al die basisspelers die kregen die bal en Frits liet ze nog hangen. Kwam de zoon in zijn jeugd spelen. Die speelde in een flits aan een flits kaatsen en dat jongetje kwam op hem af. En ja, die denkt nou, die kan ik ook zo voorbijlopen. Die gaf die zo een doodschop.

[00:42:35]

Sanders mij dus lachen. Ja, dat was reeds allerlei dure Matsuda Angela's.

[00:42:38]

Ja ja, maar heel kort was hij ook.

[00:42:41]

Ja maar goed, Heerenveen jongens, wat doe je door de avondklok allerlei ontheffingen mee en we kijken er niet over uit Wenen.

[00:42:48]

Nee, daar kijk je niet op.

[00:42:49]

Dat doen wij nooit, doen hun gouden hart en helemaal niet naar die schoenen van ABBA aangedaan. Of is dat gewoon een broodje?

[00:42:55]

Of hij lijkt mij dat dit echt een broodjeaapverhaal en dat je dat uit. Uit respect moet. Kan een keertje uit de wereld dat thuis nooit gedaan hebben. Ik heel wat dingen die niet konden. Maar dat heb ik absoluut nooit gedaan.

[00:43:07]

Maar wat hij precies naar de zat ook wel uit de wereld. Hebben we dat recht gezet? En dan komt Die Mannschaft er zondag naar De Kuip. Ja PSV. Ja, je weet dat ik nooit echt over die wedstrijden praat. Bepijlde PSV stedentrips. Maar ja, dat doen we altijd goed met deze thuis.

[00:43:24]

Die had je gewoon gewonnen hoor. Toen met 3 jaar in het protocol dat Costa Rica put in het kampioenschap. Ja, dat was het enige nog wat met een klein beetje voldoening dat ze zeker ja kregen maar terugbetaald. Heerlijk mijnheer jongens. Ja is ook wel weer een vervelend weekje detour. Ja zeker coumarine in één week alles weggooien. Heb je nog wel de beker? Hopen natuurlijk, maar het. Nu worden de prijzen bedeeld. Deze potjes irrigeren natuurlijk al elf wedstrijden niet gewonnen dus zijn niet in beste doen, maar hebben wel een leuk elftal na de veerman en leuke spelers.

[00:43:58]

Ja, maar ze weten toch ook niet te winnen? En fijn dat ook het algemeen doet de tweejarigen. Die laatste keer was kwartfinale. Ook de beker nooit verkoeling en net voor de winterstop hebben thuis natuurlijk eclatant gewonnen met 3 heerlijke Goliat. Het is Deuzeld.

[00:44:16]

Moet je eigenlijk winnen en dan ook eens een keer een topwedstrijd in je voordeel beslissen. Zondag ja, naar PSV die eventueel Neo-Geo blessures kan en mag er niet over praten.

[00:44:26]

Dat is dus nogal wat willen binnensmokkelen om uit. Dat is ook zo. Maar eerst Heerenveen jongens. En nou ja, goed. Daar geloof ik wel in. En dan PSV. Ja en dat is weer een topwedstrijd. Het fijne tot nu toe in de topwedstrijden Vitesse en Ajax. Ja, dat is niet helemaal goed gegaan zoals we gehoopt hadden. Nee, dit is weer zo'n nieuwe. Het had wel gekund eigenlijk drie keer. Nou ja, aan zet was dan weer wel iets afgetekende.

[00:44:55]

Maar Vitesse had je gelijk kunnen spelen of winnen. Ajax. Zelfde verhaal dus.

[00:44:59]

Moet er bovendien over die drempel hoor. Nou, dat vind ik ook dat ik deze club uit Alkmaar heb natuurlijk. Taakgroep loopt niet over zonder de extra kwaliteit. Dan ben je toch afhankelijk vaak van de bevliegingen van Van Berghuis. Mijn model. Maar aan de andere kant zijn ook toch onvermoeibaar een paar jaar niet meer onverslaanbaar, maar er staat wel een index. Jaap de Hoop Magruder past bij ik toch weer op de juiste manier raak. Want ja, de prijzen gaan toch wel ja met dit soort wedstrijdjes verdeeld worden.

[00:45:35]

En dan is het gat niet naar de top van groot. Ja. En wat? Waar zit jij zondag? Ik zit zondag in de studio bij de twee mooie wedstrijden.

[00:45:45]

Dan zit je s middags niet in die ochtendshow en dan zat je van de week natuurlijk.

[00:45:48]

Daar zat ik van de week. Ja, maar dat je nu je tweede middagshow met beginnen geloof ik. Met Aangewaaid? Ja, nee, logisch eigenlijk. Eerst van alle drie. En dan euh. Ja, fijn dat het om kwart gaat Ajax. Ja ja, dus geniet je weer. Zo is dat niet. Ja, ontheffing mee en op tijd terug.

[00:46:07]

Ja jongens hebben indruk gemaakt, want hij weer geen keuze maken weer.

[00:46:11]

Nou, ik mag alleen nog maar ook de hele maak ik. Ik heb al een zeehond gemaakt. Jan jongleerde. Ik moet zeggen die was ik niet helemaal goed gelukt. Maar de krokodil heb ik nou wel bestempeld.

[00:46:21]

Om bang dat het werk ook wordt, moet zich anders amuseren. Hij boetseert anders die kuip en de nieuwe Kuip.

[00:46:29]

De nieuwe. Ja ja, we hebben ook een player als Mario. Veel plezier jongens, bedankt aan het groeien. A rooi, wat zijn we nou eigenlijk aan het doen hier?

[00:46:42]

Wat bellen met iemand die ik ook weer deel aan het kleien is, terwijl het hele land een fiks stuk stukje feelgood. Oh ja, daarom juist heel het land staat in de fik. Steden worden afgebroken, winkels worden leeggeplunderd en wij zijn er om.

[00:46:55]

Juist om die om te doen alsof er niks aan de hand is. Je moet de mensen wat bieden he? Ja, in deze tijd dus blijkbaar wel altijd zijn eigen rubriek.

[00:47:05]

Altijd goed God, maar ik had er wel best wel graag bij geweest. Zo'n beetje in Heerenveen met Korbach en Van der Gijp en Been en Riemer van der Velde en mevrouw Van der Velde, vrouw Van der Velde en Foppe de Haan als kind toch gaan als een stoorzender. Dus dat was toch ter wereld tijdens en na rust? Inderdaad, maar hij die schoenen klopt dus niet. Want dat ie de schoenen van Abe Lenstra vraagt ook, maar dat vind ik heel goed en dat niet heeft gedaan.

[00:47:28]

Vind het ook heel goed dat we dat hebben rechtgezet. Dat kan niet maken. Mario had een betere traptechniek dan Abe Lenstra natuurlijk.

[00:47:34]

Ja, nee joh. Maar ja, schitterend ja, die bedoelde. Ik kan me nog wel herinneren dat ze dat dat Van der Gijp daar toen heen ging toen hij kwam. CAMA, Taro ASO en alles haalde ze uit de kast om erin te blijven. Maar ja, dat dat lukte. Frits Spits vaart vaak gelukt maar maar toen niet.

[00:47:50]

Toen lukte het niet. Nee, maar goed. Die man heeft zo op een hele andere manier weer iets voor het voetbal betekend. Dat is niet waar. Tuurlijk, wij kunnen de honderd verhalen verzinnen, maar met die Korbach en E. Dat is gelijk. Dat is vrijwel direct na zijn dood. Is dat gebeurd? H. Dat is gewoon. Ik ben wij geweest bij die herdenkingsplek in en Cambuur stadion Cambuur stadion. Ja, was jij dan ook? Nee, daar ben ik niet gegaan.

[00:48:11]

En euh. Dat kwam je daar. Daar was hij dus opgebaard in in. Hij lacht. Ik heb wel gezien nou. Lag in dat leren jekker met die 1, lacht Sabia's en z'n zonnebril in zijn haar. Volgens mij in z'n hand in zijn zak, zoals die langs de kant stond, zoals ontkennen. Zo lag ie dus uh, ik vol. Ik vond wel iets hebben. Tuurlijk en mensen wat ik dacht ook van Fritz Korbach. Die moet niet gewoon met mensen met zo'n kisten.

[00:48:32]

Zoals iedereen erbij liggen en dan een plakje cake en wat je blauwe koffie en uh opgenomen moet kachel naar huis.

[00:48:37]

Ja, en hij moet er ook een beetje exentrieke bij liggen, dus dat was het geval he. Het was natuurlijk hele trieste trieste toestand. Die kwam daar dan binnen in de ruimte en je liep onlangs die langs hem en kon iedereen afscheid nemen. Maar dan ging je automatisch naar rechts en daar was de bar. Dus daar verzamelde iedereen zich. Nou ja, aan het eind van dat liedje was dat ongeveer twee uur of drie uur. Na de officiele beëindiging van het hele gedoe stonden gewoon 50 man aan die bar.

[00:49:02]

De meest geweldige verhalen over Fritz Korbach de vertelt, terwijl Fritz zelf dus in een inmiddels een stuk verder helemaal alleen in de doq daar maar een beetje lag. Het had iets heel surrealistisch. Ja, ik kan me herinneren Martin Koopman dan toch niet anders gewild denkt. Nee, dat denk ik ook niet. Je soepen noemen dit al. Ja, maar dat mogen de paparazzi op jou en de meest geweldige dingen. Ik heb later nog een verhaal.

[00:49:23]

Euh, ik heb wel. Jij bent ook wel eens geïnterviewd op Java. Ik heb vaak verhalen met hem gemaakt en zo. Dat was altijd ja. Gekkenhuis. Gewoon nooit normaal dat je altijd. Ja, ik weet niet het. Het is nooit een normaal interview geweest met je hebt me toch wel eens met hem. Bij die uhm magnetisch?

[00:49:39]

Ja en nee. Sterker nog, ik heb hem daar aan geholpen, want hij had last van dingen. Ik had een keer een verhaal. Waar heb ik dat? Volgens mij heb ik dat allemaal al een keer verteld. Weet ik niet hier, vertelt Van. Oh ja, tegen mij wel, maar niet hier, dacht ik nou ja, ik onderverhuurd heb dat. Uh. Die aantekening heeft ie dat verhaal ook weer verteld. Akkoord, met de tablet is er op werkdagen.

[00:49:57]

Nou ja, volgens mij niet. Nou ja, nou ja, goed ik.

[00:49:59]

Ik had veel van die hele. Henk de Gier moet uit de hele het hele verhaal vertellen. Het was zo dat er in de jaren. Maar wanneer was ergens in de jaren negentig ofzo? Van Gastel? De vrije trappen specialist? Jaja, die euh. Die schoot opeens allerlei bal op de lat, gaf drie keer achter elkaar op de lat en zo. En toen speelde. Volgens mij thuis tegen NAC en toen schoot ik weer een vrije trap in en toen zag ik hem na afloop denken.

[00:50:21]

En toen zei ik al voor de grap tegen een van de Zeeuw Heb je geoefend ofzo? Van de week dat de na en toen zij die bloedserieus tegen mij voor nemen. Henk de Gier heeft mij fysiek vijf centimeter lager afgesteld.

[00:50:31]

Toen dacht ik dat het een grap te zijn in een serieus ik ben bij de magnetiet zeur geweest. Ik had er nog nooit van die man gehoord. Maar die Henk de Gier? Die bleek dus al bij Feijenoord rond te lopen. Sinds de tijd van Ivan Nielsen H. Toen Ivan Nielsen moest een keer Marco van Basten tegen Marco van Basten Feijenoord Ajax en die was toen geblesseerd teruggekomen voor Deens elftal. Niemand wisten we hoe ze hem op moesten lappen en dat was was heel cruciaal.

[00:50:54]

En toen heeft Gerard Meijer. Toen iedereen iets geprobeerd had. Heeft ie gezegd. Ik ken nog n man in Leidschendam, Henk de Gier. Die behandelt ook allerlei zangers, et cetera als een soort Magnini zeur. Iemand die zijn handen op je legt en dat soort magnetische velden zegt hij dan beinvloedt. Laat die roepen. En die is ertoe gekomen op een zaterdagmiddag in die hele skeptische of kleedkamer. Natuurlijk Feyenoord. En die is heeft Nielsen op een behandeltafel gelegd.

[00:51:20]

En die heeft een paar keer gezien wat je door zijn haar ziet krullen en over z'n rug zit te aaien. En euh. Drie dagen later kon je Ivan Nielsen als een gek achter Marco van Basten aan zien rennen, dus dan was die binnen bij de club. En heel veel euh, spelers hebben daar gebruik van hem gemaakt. Hij zat op zaterdag altijd in een soort ballen hok en hij was dus niet officieel in dienst. Ik denk dat ie zelf niet eens voor betaald kreeg, want daar was ook fijn als supporter.

[00:51:41]

Is ook vrijwillig zullen we af en toe wel. Die gingen naar binnen uit zo. Die lieten dat land die hem overvliegen naar Liverpool Profliga die het grootste zelfs een appartement vormden. Liverpool 1 die was moest. Elke wedstrijd moest Henk daar zijn.

[00:51:53]

Maar hij heeft heel veel mensen betaald. Heb jij Fritzlar met de toe?

[00:51:56]

Ik heb Frits, ging Frits een keer interviewen voor t eerst en ik belde me op. Daarna zou het dus goed. Kom er om 11 uur geloof ik over half twaalf nadat er wat een café in Doetinchem. Nou, ik daarheen me. Toen we binnenkwamen dat hij al die serveersters kende en al die serveersters begon te zoenen en zei dat ook heel leuk vinden. Het viel me ook op dat om kwart voor twaalf de eerste fles wijn open ging. En euh ja, dat werd een hele leuke middag en op een gegeven met moesten een foto maken ergens.

[00:52:21]

En euh, toen. Hij had het natuurlijk van die fases dat ie omviel. Weet je wel. Daardoor is natuurlijk bij Sparta ook dieselbus. Nou ja, dus ik vroeg dan inderdaad van hem. Wat gebeurt er dan? Dan te zeggen ja, daar krijg ik dus een euh mail zak in mijn nek. Dat werk. En toen vertelde ik hem dus over Henk de Gier dat die ook bestond. En toen zij die bellum is op zet. Ik zeg nu ja nu en gelijk bellen.

[00:52:44]

Dus ik belde Henk Giel op en ik zei ik sta hier naast Fritz Korbach en die wil je liever spreken. En ik geef die veel elkaar.

[00:52:50]

Nog nooit gesproken. En het eerste wat Frits zegt is hij euh, Henkie. Ik hoor dus dat jij nog Serna Tita Tovenaar ben. Nou ja, zei Henk, dat klopt. Dat zoiets. Nou, hij is daarheen gegaan.

[00:53:03]

Hij heeft zich laten behandelen en dat hielp heel erg alleen. Henk zei ik krijg zoveel energie. Frits zei je krijgt zo veel energie van Henk dat ik op weg terug naar Doetinchem ongeveer d'r gaspedaal door docuserie Trap. Dus toen was ik er zo hard daar weggereden en ze dronken daar ook altijd wat bij. Bij de behandeling, want Henk de Gier is sowieso een geweldige kerel. Leo Beenhakker kwam ook wat erbij. Van Bronckhorst volgens mij ook heel fijne halfzuilen komt bij hem.

[00:53:28]

Dat moment weet je dat Ament bijvoorbeeld. Die kwam bij hem en die raakte er een beetje verslingerd aan. En die behandelingen van van Henk de Gier. En die moest hem na het WK in 94. En toen hij even kan, stond tegen hem gezegd. Jij moet mee, want ik ik. Ik heb hier aan denk ik denk ik nodig daar. En toen zei direct nee, dat kan niet. En toen zei ik dan stonden aan en wil ik iets van je hebben.

[00:53:49]

Wat ik bij me kan dragen. Toen hij dacht die Henk, ja, wat moet ik een beetje zijn? Nou. Neem me dat spel maar mee. Heb je een Dazzle? Die heeft Ament heeft dus al die wedstrijden daar in het WK met de das speldt van Henk de Gier tussen 6 kousen gespeeld. Dus die kopbal tegen Saudi-Arabische is allemaal ook een Henk.

[00:54:05]

Dat is allemaal aan hem te danken. Ja, mooi Hadjar. Had je het dan met voor die tijd syncope? Nee, dat zal wel ie dan spelt. Dat spel moet in dat museum van Feyenoord. Dat zat er al naast in de mail. Maar in ieder geval toen is Frits dus bij Henk. Dat was een schitterend duo. Henk die gingen en Frits heel waren dat sowieso een wereld die je je die Frits daar gek is dat toch? Ha dat ie voetbal is.

[00:54:25]

Jammer dat. Sommigen hebben toch? Euh ja, sommige hebben en willen daar niks van weten. Maar anderen, ja, die zaten er al bij Detroit op schoot enzo. Ja, maar op een gegeven. Want als je heel lang geblesseerd bent en je hebt alles geprobeerd, ga je anders, want dan ga je alles doen. Ik ga je, al grijp je alles aan. Ja, en soms werkt het ook. Sommige mensen hebben dat en hebben daar echt baat bij.

[00:54:43]

Zeker weet je wel. En nu toch een beetje in. Die viel goed. Viel Goetz weer zitten hoor. We hebben toch een beetje hebben we mee bezig zijn om de mensen toch wat te bieden in deze verwarrende tijden. We hebben het natuurlijk over de overtreders. Effe door naar de volgende rubrieken. Ja, want dat gaat ook over een grootheid dit keer. Nou. Een drukke marinière zet je koptelefoon op en doe het niet, lezen doe ik het niet.

[00:55:05]

Nee, waarom niet naar de. Er kwam gisteren nog als er geen jij was. Al dat gedoe. Bij hen zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet. Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet. Ja, nee, maar ik heb ook helemaal geen klachten over Peter Houtman. Helemaal niet. Ik heb ook nog nooit klacht over Peter Houtman, want het is zo'n wereld man en die heeft ook heel veel verdwijnend betekend.

[00:55:30]

Houtman. Ja natuurlijk. Dus het gaat niet over Houtman. Dat gaat over de krakkemikkige manier waarop Sjoerd dit in elkaar geflanst daar toen hij nog door nu nog in dat noemde, toen die nu met die kindermeisjes bezig was. Dit is nog helemaal van t begin van de podcast. Kijk, nu zijn we hebben ze ook. Net als Arne Slot.

[00:55:47]

Is toch helemaal van tevoren voor de tienermeisjes. Dom? Nee andere. Nee, je mag wat. Knoflookpad zo noem ik jullie dat zo.

[00:55:55]

Ja rule. In het kraakpand. Ja, ik zou ook kunnen eten. Ik zal ook wel een knuffel pakken, maar zelf heeft ie helemaal geknuffel partner. Nee nee, nee en.

[00:56:07]

Maar je hoeft geen Joop geen ontheffing te hebben als je met zo'n tienermeisje. Je moet wel even zeggen tegenwoordig dat je van plan bent om moet aangeven. Je moet aangeven met een soort signaal. En ja, maar je hoeft niet een stempel te overleggen van euh nee ontheffing van de heffing. Heb je nee? Heb je dan een knuffel meisje in dat huis dan ook niet?

[00:56:24]

Knuffel partner van partner kind hoeft niet een meisje te zijn. Ik hou daar zo goed als ik van de Disky toch effe meekrijgen gewoon.

[00:56:34]

Ha ja, als knuffel partner.

[00:56:35]

Ja ja, natuurlijk doe je die een beetje lippenstift op. Ja, heb je het ook gewoon wat in het waarom ze in je bed? Tuurlijk.

[00:56:43]

Lekker hoor. Is. Disney is een beetje over voet zit erbij. Het is een soort vloerkleed. Je legt ze hier wat je na te horen als ze weer ja op jou gekregen.

[00:56:53]

Ja, als er wat hoort dan euh. Maar goed, de rubriekje fabriek in Lydia slaat hij ook helemaal nergens op. Gedaan eigenlijk. En samen. Het is al. Ik doe al heel lang niks meer. Wat mij overigens uitstekend bevalt, want het komt gewoon binnenwaaien. Maar jij kwam nu ook weer met de tip voor jou. Ik probeer jou te ontlasten. Goed bezig met het boek is af. Ja, voor ons ook belangrijk zeker? Dus ja, ik denk van niet zo wat.

[00:57:15]

Wat is nou leuk voor nu? Even niet? En toen kwam ik op. Uh ja, ik vond het zelf wel heel mooi.

[00:57:20]

Een wandeling van Leo Beenhakker in z'n oude buurtje met Joep Schreuder van de NOS. Ja, dat begint natuurlijk al fenomenaal. Dat dat dat shot Siemens wegdraaien uit de Kuip. En dan staat Leo daar zo voor in z'n oude buurtje naar z'n oude huis te kijken, met zo z'n handen in zijn zakken en zo over de breedte in de lucht mijmerend. Youp komt dan aan en voor Youp iets kan zeggen, zegt Leo.

[00:57:42]

Het beeld is weg, want hij mist die twee bomen die er ooit wel stonden of niet.

[00:57:45]

Ja, en daarna is het gewoon. Ja, jij moet het ook maar zeggen, want jij wilde toch de link leggen, ook naar deze tijd? Ha nu. Nou, daar kwam ik toevallig tegen, want ik had dit natuurlijk al eens gezien. Want ik vond het ook een hartstikke leuke reportage van Joep Schreuder. T Is dat het bij die reportage van Joep Schreuder wel eventjes. Moet altijd even goed kijken wie wie daarachter Joep Schreuder in beeld staat.

[00:58:03]

Want daar gaat het dan uiteindelijk om in dit geval. Maar in dit geval was die reden voor zijn ogen redelijk bescheiden. En het is altijd wel leuk met die Schreuder, want euh. Dat gebeurt wel altijd niet altijd iets bedoeld als iemand anders. Ja, dat vind het. Soms mislukt het ook. Dat vind ik ook leuk dat dingen mislukken. Dus de standaard goed? Ja, eigenlijk is dat goed, want het is niet saai, te is nooit saai.

[00:58:23]

En soms kan je ook wel eens denken hij heeft een beetje wat ie maar is bij het NOS journaal. Ook zo'n jonge Martijn Bink heet ie geloof ik. Die is ook altijd in beeld. Ook als je denkt van waarom zou je nou eigenlijk in beeld zijn? Nu weet je wel, maar die doet altijd zo'n loopje van niet naar nergens. Gewoon maar in beeld te zijn. Die is dan bij de opening van de nieuwe pindakaas fabriek. En dan loopt die effe van de lopende band naar de administratie en terug terwijl die ze verhandelt.

[00:58:43]

En dat is een pak effe dit shot mee. Ja da's nou, dan moet ik ook gaan doen om dat er dat jaar nog lang moeten doen. Ja, natuurlijk gemiste kansen. Je had al een merk kunnen zijn of zeer lang. Ja maar die Youp.

[00:58:53]

En ja, de 3e D doet ie wel. Hartstikke leuk, want hij schiet ook van de fans van de hak op de tak met z'n vragen. En en Leo is natuurlijk zo lenig dat ie pareert dat gewoon of pareert. Die gaat er in mee of ie gaat er tegenin. En ja, daar zitten schitterende scenes in. Een van de dingen. Ja Schreuder vraagt nou van Uhm. Is iedereen hier nou voor Feyenoord? Charlo? Weet je wel? Hunkar Cingel.

[00:59:15]

Dan zegt ie ja, tuurlijk zegt ie. Leo Beenhakker. Iedereen Feyenoord hier om de hoek en iedereen is hier voor Feyenoord. En dan komt er een jongetje langs. En dan zegt Schreuder gaat goed en met Feyenoord zegt de jongen. Weet ik niet, ik ben voor Ajax. Zo begint het al. Dat is al heel goed. En dan lopen ze verder en de komende 2. Euh jongens aan. En euh, t rasechte Schreuder. Weten jullie wie dit is?

[00:59:34]

Ook altijd natuurlijk. Heel genant. Als iemand dat doet, weten jullie wie dit is? Jaja, zeker weten. Ja, tuurlijk weet u, dat is voetbaltrainer toch? Ja, precies voetbaltrainer Foppe de Haan bij Foppe. En daar gaan we ook in mee. Di Rupo is ook goed. Weet je wel. Dus je mag best gewoon ja of het beste jaar uit de auto stappen. En dan meteen. BAM ja. In de in de IND in in de Imboden, in de Leo Beenhakker Chełmno Lodens.

[00:59:58]

Ja, natuurlijk heerlijk en lekker mijmeren en ook een beetje.

[01:00:02]

Beetje bij beetje klagen en een beetje ja, alles wat het andere kamp ziet. Leo wel meegemaakt toen de toen natuurlijk bij Feyenoord tekende. Toen volgde ik vaak dat nog niet toen ze kampioen werd in negenennegentig. Wel een beetje is af en toe te zien. Ik zag er natuurlijk af en toe wel, maar de eerste keer dat ik m echt zo dichtbij meemaakte. Dat was natuurlijk Tournier als ad interim en vervelend combineerde. In 2007 zal er ook echt nooit vergeten.

[01:00:23]

Maar ze was jij toen ook nog. Waarbij of niet? Ja, ik heb. Ik heb hem toen heel intensief gevolgd. Die die paar dagen, dat klopt. Heb je je boeken geschreven volgens mij? Ha ha, was echt dat gedoe. Vanaf het eerste moment was het. Ja, ik weet niet of je het echt mag noemen. Nee, het is geen nekt. Het is gewoon. Maar het is misschien wel een soort van jou. Joep Schreuder vraagt dat ook aan hem.

[01:00:40]

En in die in die wandeling is vaak die van. Is het allemaal echt?

[01:00:43]

En dan zegt hij ook daar zegt hij ja, wat denk je nou dat het? Dat je zo'n carrière op kan bouwen? Dat precies begint hij dat hele ding op te ratelen van Real Madrid, wat ook eens super indrukwekkend is. Zeker zijn cv en ik moet zeggen ik. Ik heb daar toen in 2007 echter met mijn neus bovenop gestaan en ik heb gewoon met eigen ogen gezien dat het wel degelijk gewoon werkt.

[01:01:05]

En het werkt heel snel. Het is zo dat ie die eerste training was dan euh, heel gek. Dat was dan besloten. Mocht je erbij zijn. Ja, ik ben erbij geweest. Jij bent bijgewerkt en jij zei dat ie dan de afloop niet heel hard ging zeggen. A walk in the park in the park, weet jij? Het gekke was hij. Dat was er dus nog heel veel gedoe van Leo gaat achter gesloten deuren trainen. Het was na een wedstrijd tegen AZ.

[01:01:27]

Het kan me nog herinneren en en iedereen dacht van nou, dat zal wel heel wat gebeuren. En ik heb ben daar toen euh. Ja, ik weet niet meer waar ik toen zat, maar ik heb het in ieder geval gezien. En het gekke was fijn. Dat was aan op de ene helft van het veld aan het trainen onder leiding van Henk Duut en euh en Metgod. En Leo liep aan de andere kant van het veld helemaal in z'n eentje met z'n handen op z'n zak, met z'n pet over, ze op z'n hoofd rondjes, heel vaak.

[01:01:51]

Ook met z'n rug naar het elftal toe zie ik toch wel wat die zitten. Heel raar voor iemand die zo'n ten dode opgeschreven elftal weer tot leven moet wekken, maar dat de de de. Eigenlijk gebeurt het allemaal pas daarna inderdaad. Toen ze allemaal in de kleedkamer zaten. Toen ging Leo heel opzichtig naar de kleedkamer van Gerard Meijer en die begon toen te hulp roepen He Meijer. Is een piece of cake hoor. Dit O walk in the park.

[01:02:13]

IE heel hard, zodat die spelers het hoorde. En toen begon dat hele gedoe. Maar ik moet je eerlijk zeggen bij die eerste training. Het was een dooie boel in die spelersgroep. Wat je wel? En hij kwam en ik heb er toen naast zitten kijken. Met met Gaston Taument en met Jean-Paul van Gastel, die ook toen Ambitious A ambitieuze jeugdtrainers waren en nog steeds zijn. 1. Gaston en Gaston zijn toen van jou.

[01:02:36]

Jij zegt je moet toch goed opletten wat ie doet? Want hij is eigenlijk zo slim met jou. Maar hij laat alles nu. Hij heeft dat trainingsveld helemaal klein gemaakt, zodat iedereen dichter bij mekaar is. Contact iedereen. Veel aan de bal is dat iedereen veel kan scoren, waardoor die zich lekker voelt. Iedereen ervan een doelpunt gemaakt op de training. Hij kan er tussendoor lopen. Die. Hij kan ze aanraken. Hij kan af en toe euh, Bahia in een soort Spaans Portugese een vieze mop vertellen, waardoor die opeens weer lacht.

[01:03:00]

De Waa was die training voor het eerst sinds maanden weer een opstootje tussen twee spelers. Leo stond er van te genieten. Hij betrok het publiek bij die ouwe mannetjes altijd. Ja, maar dat is ook hartstikke goed man. Het was. Het was een echte gaven. Het waren 22 dooie vogeltjes en opeens kwam Leo binnen. En het wordt altijd een beetje neergezet als een vies woord. Mislukte Toon Hermans is die. Maar het heeft gewoon effect gehad.

[01:03:22]

En wat denk je van ons? Ja, ook ik heb daar natuurlijk uit. Ik ben Koeman weg. Dat was echt een prima gozer. Ja alleen ja, dat werkte niet meer. Ja, en zo kwam Leo eventjes als ad interim, zei ie dan zelf in de krant. En ik ben even ad interim. Maandag de eerste persconferentie. Ja, daar keek je toch gewoon uit? Kwam je al binnen?

[01:03:37]

En dan met een grap en een grol of iets of toch wat? Maar dat was ook geen toeval. Hij ging altijd, net als een cabaretier die even de de de zaal aanvoelen van het idee van een grap maken.

[01:03:48]

En als er gelachen werd en dan ook na afloop. Kan me nog herinneren dan Fred Blanken maar zat daar waar is ie weer effe genoemd? Die zat er bij, ook bij die persconferentie. En dat Leo dan zuchtend en steunend, heel langzaam in slow motion van het spreekgestoelte afdaalt van hen en wat ze laten zien waar ze ook veel plezier dan mee vind ik ook heel goed. Als je dus gewoon 15 minuten van die onzin in zo'n microfoon roept en dan tegen de pers zeg nou jongens, veel plezier en Wiedemeijer en daarna wegloopt.

[01:04:12]

En dan precies even stoppen bij een tafeltje met blanker. Maarja even hand op de schouder. Net zo lang wachten tot de camera's allemaal euh scherpgesteld zijn en dan weer zuchtend doorlopen.

[01:04:21]

Zo'n beetje die sfeer kweken. Ja, ik vond het heel. Euh. Ik vond er echt indrukwekkend. Gewoon was de tijd. Ja en dan euh. Voor de wedstrijd ook weer. Dan laten we langskomen en dan weet je wel langs ons waar zaten zaterdag met die kladblok is klaar. En alzo zegt mij met het voorbijlopen een zogenaamd in gedachten verzonken ze. Enige probleem is dat mijn gedicht Kindertuin, dat je wel wat Van Gaal was, Van Gaal had gedaan.

[01:04:43]

Ja, ja en nee, dat zou toch echt zo'n fenomenale man en laat zijn natuurlijk ook als je als technisch directeur. Ja, en dan was ie ook gewoon zichzelf. Ik weet nog dat uhm maar komt natuurlijk altijd bellen en je had ook altijd wat. En dat was ook altijd goed aan Beenhakker. Ook als trainer nog heel veel. Maar toen hebben we dat wel een keer hier besproken. Dat als je op trainingskamp was en ze natuurlijk wel dagen dat je agenda.

[01:05:02]

Dat je niks te doen, maar toch een stukje moet maken. Nou, dan zorgde Leo wel voor ons hotel. Niet goed, maar heb jij ook verteld? Hebben we de WOZ waarde toch hardtrance en weer zonnestormen? Moest dat weer gebeuren? Had ie altijd wel een iets iets of waar je waar je mee vooruit kon? Maar dat was je als technisch directeur ook. Ik weet nog wel dat mijn collega Mikos Gouka. Het euh. AD. Die ging M.

[01:05:23]

Die ging Beenakker bellen, want Feyenoord Magazine had een interview met Kwakt Bellamy en Craig Bellamy na de opening van Die had ik je ooit gezegd dat je vader een mooie club vond? Dus ja, dat wordt natuurlijk meteen uitgemolken. Een heel interview. En dan had ie inderdaad gezegd dat ik zal ooit wel wat ik heel graag een keer voor Feijenoord willen spelen. Heb je geen idee waar die zat? Volgens mij Cardiff ofzo of Newcastle? Ja, ik weet het niet meer.

[01:05:41]

Dus die die micro-sd belt Beenhakker op en die zegt euh ja meneer Beenhakker. Mag ik u eerst gezucht? Natuurlijk mag ik u storen? Ja, zeg het maar.

[01:05:51]

Want zo is het natuurlijk ook. Weet je wel eerst dat het een beetje tegenstribbelende tegenstribbelen? Ja, nee. Uhm ja. Ik lees een interview met de Craig Bellamy die we heel graag voor veilig spelen. Is dat voor u dan ook snel ook een optie? En dan hadden ze, u weet het heel stil aan de andere kant van de lijn.

[01:06:05]

Hij die lieve jongen, mag ik jou een vraag stellen? Ja, natuurlijk had de Miklos gezegde. Kom jij uit een ei? Ik zeg helemaal hoe je het doet. U nou? Craig Bellamy lieve jongen, denk nou eens na wat ie verdient. Ja maar ja, dat staat in het eigen Feyenoord magazine. Dus ik effectjes.

[01:06:22]

Ja. Wat ie allemaal doen zijn weet ik ook niet. Euh ja, goed, dat was. Dat was Leo liever jongen. Ja, dat was echt. Euh ja nee. Maar ook goed met de jonge spelers. Tijdens het trainingskamp in Met Van. Toen technisch directeur was van Feyenoord. Oud een sleuteltje geven aan Leroy Fer en Wijnaldum mochten de neffe rondjes in zijn Mercedes gaan rijden. Dat soort dingen. Hij was zo handig.

[01:06:42]

Ja, nee, dat is dus zo. Ongelooflijk gaaf is dat om zo snel de toon te vinden. Ik denk dat hij alleen problemen zou hebben als ie als ie ergens kwam waar mensen geen numéro, geen gevoel voor humor hebben. Het was er voor een heel groot gedeelte gebaseerd natuurlijk op de manier waarop die dingen zei en uhm met mensen omgingen. Zo en euh. En ik moet zeggen ik heb natuurlijk dat boek over Gyan gemaakt. En die ja, die spreekt echt in termen van een euh zou.

[01:07:08]

Want dat is mijn tweede vader, zegt Gyan. Wat je wel? En die Leo heeft m ook andersom hoor. Ja ja en dat meen en ik heb toen de brwij toen het boekje boekje uit was en moest worden gepresenteerd.

[01:07:19]

Euh, tja, dat was gewoon geweldig wat er toen gebeurde.

[01:07:23]

Eerst die actie door de supporters. Wat je wel heel spontaan om geld op te halen voor Gyan, maar ook zijn medespelers onderhouden. Paul Bosvelt, die was gewoon weer even van de aanvoerder. En die andere regeling ging het er regelen en die hoorde daarvan. Dat waar waren twee mailtjes? En toen was geregeld wat was er toen? Wat werd er en voor wat gestoord bij? Gyan en en Leo deden natuurlijk ook aan mee. En die heeft toen ook de eerste toevoegen.

[01:07:43]

Kan Chris van ja, het is eigenlijk wel gebruikelijk om zo'n eerste boek te overhandigen iets officieel te doen. Waar denk jij aan toen zij die gelijk? Ja, dan moet Beenakker zijn. Ja, en er was ook een hele mooie middag moet ik zeggen hoor. Dat was echt heel Opgenhaffen. Wat was helemaal geen show of helemaal geen toneelstukken? Was of was gewoon honderd procent echt absoluut ja. Maar goed, naar de media was je natuurlijk gewoon gewoon een kip en een stoel was ie in de modus?

[01:08:05]

Ja, maar ik heb nooit begrepen dat dat andere trainers daar soms een beetje lacherig over deden. Misschien was dat ook een beetje uit jaloezie omdat zij dat niet konden, omdat 9 van de 10 zich daar te hakken als een soort puber die worden verhoord terwijl ze het niet geleerd hebben. Maar ik.

[01:08:19]

Ik heb advocaat, heeft de bewondering voor H. Ja, maar dat zie je ook. Dat Advocaat heeft ook. Hij heeft zich ook aangepast en natuurlijk een hele andere advocaat die vroeger zo heel geharnast achter de microfoon wil zitten. Het is echter geen Menorca en vooral ook bewezen dat het veel slimmer is om dat zo met de pers om. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om de pers om uw vingers te winden. Nee, natuurlijk niet. Wij zijn zo makkelijk.

[01:08:37]

Ja, dat is wel zo. Nou ja, geef een pak meer toe en maak min of meer wel. Het moet gecombineerd zijn met die gewoon je werk goed doen en presteren is. Maar dat is niet zo moeilijk om journalisten iets te geven wat ze willen hebben. Namelijk een paar lekkere quotes waar ze een verhaaltje van kunnen kunnen bakken op woensdagmiddag. Ja natuurlijk. Dan komt er gewoon op neer. En dat kon hij. Hij kon dat en wat ik zeg de gave van het woord advocaat vertelde.

[01:08:56]

Ik weet niet dat laatst zei die dit nog een keertje in interviewde. Ik had ook. Met Danny Buijs ging het over de kunst van het iets overbrengen op een op een spelersgroep. En daar zijn die ook voor die wedstrijd in Hongarije. Hoe Beenakker dat dan deed toen Michels in het ziekenhuis lag met daar met zijn hartoperatie? Ja, die dikke, die was kort, kort, kort. Maar Beenhakker had een rondvaren van een uur. En euh. En iedereen hing aan zijn lippen.

[01:09:16]

En Buizer had dat nu meegemaakt in 2007, toen ie kwam.

[01:09:19]

Ja, hij zegt er gingen we naar trainingskampen naar en weet ik veel waar ze zaten in uh, in, in Groningen, ergens in het hotel.

[01:09:27]

Nou, om 7 uur zitten Leo achter de tafel en begon te vertellen over die wedstrijd tegen tegen Groningen, maar met EV's uitstapjes naar Madrid en Inter dat hij zegt. Je wilde gewoon niet dat het ophield. Nee, als speler. En na afloop was je allemaal zo van kunnen. Zin in zin in? Van Gastel zei dat ook. Van Gastel zei dat ik kan wat ik. Ik had het daar vandaag gelezen, toen van die eerste training in 2007 en de die zij toen ook van jou ja wat waren.

[01:09:51]

Wat hem zo speciaal maakt is dat ie heel snel doorheeft waar die je kan raken. En daar gaat het dan ook voor een groot om bij dat vak hoe je mensen kan raken. En hij zei het wat hij had er heel veel bewondering voor. Hij zei dit is een niet afgestudeerde amateur. Het is een niet afgestudeerde psycholoog.

[01:10:05]

Hij zei hij. Hij voelde gelijk aan dat als je tegen mij over Brabant begint, zei Van Gastel, dan krijg ik een goed gevoel. Vind ik. Dat vind ik altijd lekker wat je maar van vertrouwen te lullen en dat deden Leo. Dus wat voelde die gewoon aan? En uhm uh, wat vertelde ie nou nog meer over die trainingen? Maar zeggen dat je niet meer uit wat je kan zeggen dat hij dat altijd. Ja, dat is precies wat je waar die waarden motiveerde.

[01:10:26]

Ja ja, da's echt dus fenomenaal hoor. Ja, dat is heel knap. En ja, jij stuurde mij nog een foto, een filmpje jezelf van Leo met euh, met Harry.

[01:10:36]

Ja, neen, want ik zat gisteren zat ik. Ik zat dus in de min in die reller. Ik zat naar die al die imbecielen te kijken op tv. En toen dacht ik van oh ja, ik moet nog even kijken naar wat een 10mei doorgestuurd heeft. Zo ging ik dat kijken met een Joep Schreuder. Nou Franquart. Leuk, maar ja, daarna krijg ik dus ik links weer door natuurlijk. Leo Beenhakker met Harry Vermeegen. Ja nou, dat vind ik ook echt fenomenaal hoor.

[01:10:54]

Harry Vermeegen ook wel effe verdelen. Ja hoor, die van was Scholte in die tijd. Harry is een toptrainer. Regi was zo ontzettend goed.

[01:11:00]

Kijk, wat is dit? Oh regios?

[01:11:04]

Luister maar effe todat beloven geel. Guardado is er op teruggekomen. Dat was goed en Harry zorgt natuurlijk ook altijd op jouw manier voor die die je had. Ook de goeie toon die Hardy had. Dat ging zo goed en daar staan nog een aantal filmpjes. Harry maakte met Leo Weet Je Wat ook mooi is.

[01:11:27]

Er staat ook een interview met de Beenakker tijdens het WK negentig dat de ramp WK in Italië op dat toen had die het niet h.

[01:11:33]

Nou ja, toen had ie t eventjes welte. Was dat. Toen was het gewoon leuke, gezellige en op een gegeven moment zegt de Harry van euh. Harry gaat dan de de opstellingen doornemen met Leo. Leo speelt dat helemaal mee.

[01:11:43]

Zeg het maar ook haar zeggen wij maar zeggen maharaja, keihard is goed. Waarom? En euh ja, en wie moet er dan in de spits? Euh, die en die en dan? En dan zegt Leo, van wie moet er dan uit? En dan zegt de Harry van Geel in moeten ruiten en waarom? En ze zegt dat Riau omdat de hele wereld meekijkt. En dan zegt Leo ja, wat. Wat bedoel je daarmee? Zegt hij ja, we moeten wel een beetje serieus blijven.

[01:12:04]

En dan is klaar voor Beenakker. En dan is ie opeens niet meer. Niet meer Don Leo, daar is ie weer gewoon een Leo uit. Uit Rotterdam-Zuid die dan tegen Harry zegt zou wel gaan voor een eind te maken aan dit gesprek.

[01:12:14]

Met dat motto laat het allemaal nog maar aan mij over. Dan komt het helemaal goed. Weet je wel. Ik Cameleon, ik jaar, maar ook wel eens genoemd. Vlak voordat ie bij vader aan de slag ging zat ie natuurlijk in euh. En heb ik één of ander programma Studio Voetbal, dacht ik. En dan weet je dat Rotterdamse weer een beetje is. Een euh, maar zeer stil. Bij de eerste twee bij zijn eerste persconferentie had ie een wit overhemd en een rode stropdas een rood jasje aan.

[01:12:34]

Deze hadden we allemaal echt wel over een aangeboren lek financial om zijn nek laten knopen door en door die vrouwen hebben. Je krijgt niets terug zodra we kampioen zijn. Ik ben wil ik m terug had laten. Ja, er was een jaar later. Nee, het is toch geweldig.

[01:12:48]

Ik ben ook wel eens met een bij je bv in Madrid geweest en toen met vrienden speelde ik Κωνσταντίνος ofzo. Ik weet het niet precies meer, maar waarom iemand rittner? Ging hij even terug naar het stadion. Ja, dat is natuurlijk ook een grap, maar alle deuren gaan open. Daarna voor voor. Tuurlijk. Ja, ik heb toen geïnterviewd over zijn tijd in in Spanje. Ja, leuk ja. Leef je uit? Charles noemt zichzelf dan. Ja ja.

[01:13:11]

Leef je uit Charlois? Ja. Maar goed, ik stopte die ouwe genten weer op zijn deur. En zo ja, dan zit je toch eens met die ouwe stieren. Zat ie dan een wijntje te drinken met al die je? Ja, dat is toch mooi mooi? Ja, maar ik vind het ook goed dat mensen dan gewoon uitspreken dat ze zich daar niet niet voor schaam. Ik vind ook dat je daar mag je ook mee euh te koop lopen.

[01:13:27]

100 procent wel, daar hoef je niet bescheiden. Dat vind ik vervelend. Al doende vind ik dat veel woorden vervelend. Van een Nederlandse mentaliteit weet je wel dat je dan Leo. Leo Beenhakker voor twee keer bij Real Madrid Urge hebben gezeten. Die heeft inderdaad Gent om in die Stefanos te leunen. Zo nu nou dan moet je gewoon, dan mag ie toch vertellen. Mag ie nog trots op zijn? Ja Leo Beenhakker ja, maar we zouden maar we zouden ons aan Major gestaan.

[01:13:49]

Ha ja, maar de Coolsingel is een plein waar die Coolsingel was toch? Ik geloof dat de mensen daar gewoon een beetje mis.

[01:13:55]

Hem zeker? Ja en euh. Het gekke is dat in die in die in dat interview met Joep Schreuder geeft hij ook eerlijk toe, want hij is best wel.

[01:14:02]

Het is best een goed interview, want hij is best. Stelt u zich kwetsbaar op? Euh. Maar daar is daar zegt ie ook heel eerlijk dat ie het ontzettend mist. Dat vak en zo de omgang met. Ik begrijp nog steeds zo is. Ik begrijp het heel goed. Ja, maar we zouden een keer gewoon moeten uitmaken Corona een beetje een beetje voorbij is en we hebben we. Het kwam weer wat.

[01:14:22]

En veel vragen dan. Dat vragen we. Dan hoeven we niks te doen, daar zetten we m hier neer. We geven er nog een asbak en een hele berg sigaren en zo de koffie. En we zeggen het is wat Leo, dat Feyenoord. En dan gaan we achterover zitten. En dan na anderhalf uur jongen. Het is aan en na anderhalf uur dan euh, dan dan is klaar.

[01:14:41]

Gaan wij niet naar buiten, maar hebben we wel wereldtijd gehad? Ja, er was ook nog interview over Spanje. Mondia dat die man kan zo goed vertellen. Ja ja, hij heeft ook al wat meegemaakt hoor je wel zeggen ja.

[01:14:52]

Alleen jammer hoe dat eindigde bij Feijenoord dat dat wel wat sjieke gekund als technisch directeur. Maar hoe die je eigenlijk zelf is is opgestapt omdat ie wel wist dat euh ja. Maar goed dat het aantal dat het naderde onze specialiteit euh. Dit is niet de specialiteit van het huis, niet de specialiteit van het huis. Op een sjieke manier afscheid van mensen te nemen. Nee, dat klopt.

[01:15:11]

Daar moet je eigenlijk gewoon rekening mee houden als je er op begint dat de kans groot is dat je op een lullige manier weggaat.

[01:15:16]

Altijd veiliger is natuurlijk die die die dat treft, want ze namen natuurlijk altijd oud vuil onder zich. Maar dat doet het ook. Dat zijn ook de enige wat niet echt pijn natuurlijk. Ja, dat daardoor het echtpaar kijk Verbeek maar de schouders overloopt. Maar Maria wordt er nog steeds een beetje misselijk van. En Beenhakker ook. Wat denk je dat Jorien denkt als die langs de Kuip rijdt? Nou, gas. GAS intrappen en snel door. Ja, want niet vrolijk penaltys doen.

[01:15:36]

Alleen nog langs geweest met Aad van der Laan heeft toch niks een euh ja, bijna bij. Daarbij de wet wel een soort soort receptie voor Gerard Meijer. Of zo is ie ook nog geweest. Het slijt natuurlijk wel, maar duurt lang. Het duurt heel lang ja. En uiteindelijk trekt het al zo hard. Maar Mario zit natuurlijk ook weer nu. Dus ja, nee, dat is wat het is. Trekt altijd nog harder dan de dan de pijn die het heeft gedaan om ik.

[01:15:58]

Ik geloof niet. Ken jij nou n oud Feyenoorder die zo veel wrok heeft dat ie daar echt nooit meer is geweest? Echt een echte Feyenoorder he. Je kent er zat die je er gewoon over een paar jaar niet zou geweest. Bijna allemaal zoveel, maar allemaal komen ze weer terug. Hebben ze weer terug zijn. Is één keer geweest weer teleurgesteld te worden. Ja, ja, ja, dat is een beetje het leven, maar uiteindelijk trekt De Kuip toch harder dan wat je is aangedaan op een of andere manier.

[01:16:21]

Ja, vreemd. Zie het nou toch aan Been. Ja, die zou ook nooit meer komen. Ja nou, daar zit je natuurlijk wel voor z'n euh, voor z'n werk. Maar hij gaat wel gewoon dat doen. Ja, en als ze hem vragen om een voorbeeld voor de club te doen, dan doet het ook denk ik inmiddels.

[01:16:33]

Beenhakker heeft het lang volgehouden en die had ik ook nog. De pech dat ie vanuit zijn appartement op DICA op de Kuip uitkeek was wel heel ironisch. Ja, zegt DeLillo. Als je dan niet heen wil en elk orgaan doe je de gordijnen open, dan staat dat ding weer, staat in de weer. En al die mensen beneden zondag en hier lichtmasten aan. En wat het gejuich.

[01:16:49]

Ja ja, ja ja ja. Nou, het zou wel leuk zijn als ze me maar een keer voor het voetlicht kunnen halen.

[01:16:54]

Weer zeker? Ha, waar vragen over ook de mensen die willen dat ook. Ja, spelshow met Don Juan moeten we doen. Is leuk voor de mensen. Een bijna trouwens dat ik de Dom. Ja natuurlijk. Nee, maar dat is natuurlijk allemaal de Don. Ja, we hebben de Dom weer. Ja, maar dat is ook fugu tv jongen. Al die al die Harry Vermeegen. Clipjes die je die daar op dat YouTube staan. Dat is zo goed allemaal.

[01:17:16]

Overal heeft ie me opgezocht in Istanbul, samen met Van Vossen en wat natuurlijk ook een rare gozer is en Korbach in Istanbul en tijdens het WK en in Rotterdam weet ik van waar je en in Spanje en Zaragoza overal is die 100 man zijn zocht.

[01:17:29]

En het was gewoon een heel goed goed duo om dat te. Hoe voelt het OM ook precies aan? Dit is precies wat u wil. Maar die schieten. Schwerte is zo goed bezig met wat er met dat Instagram en dat Twitter. Mensen kunnen dan vragen stellen, heel interactief in zetten. En die vragen stuurt ie dan naar mij door kanker. Hoe komt dat nu binnen? Nee, o, is je al een dag eerder mee begonnen? Dat mensen gewoon even kunnen nadenken?

[01:17:48]

Tuurlijk leuk, maar binnen Yosef een paar behandelen. Ja, even kijken en zo niet koffie drinken ondertussen is een goed idee. Moet ik dat doen? Want daar kan ik geen vraag. Is de oogblessure van Jurgens te wijten aan de afgrijselijke shirts van aceton voor je daarvan als een voetbal purist?

[01:18:01]

Nou, die wegwerkers daar nu. Nou ja, ja, ik vind het echt verschrikkelijk. Kunst, kunstfoto's, elf van die zuurstofkuur. Maar goed, ja, ik vind dat ik dat klink ook eens een ouwe lul altijd weer moet zeggen.

[01:18:11]

Vandaar dat ook heel mooi kan zijn. Nee, ik vind het een lelijk. Ja virtueel lelijk, deed pijn aan je ogen met te pas gewoon niet bij je voetbal had. Dik voor de wedstrijd. Toch beter even Arne Slot gebeld en zoiets. En natuurlijk niet. Nee niet. Dick is toch oud en wijs genoeg. Die weet wel hoe AZ speelt. Ja. Uhm, verwachten jullie dat ze flink gaan doorselecteren volgend jaar? Ja, dat verwacht ik eigenlijk wel.

[01:18:33]

Al moet je de KVO contacten wel wel respecteren. Is er een optie om Nico Dan Snurkers, een van de supporters na dit soort spelers, dan bij voorname Monico te verkopen en een spits te huren bijvoorbeeld Sirk? Ja, dat klinkt natuurlijk wel heel interessant, maar Zierikzee gaat naar Everton volgens mij. Daar zijn ze bezig om m binnen te krijgen. Door die jij door die Brexit. Nou ja, je kan je niet zomaar dat vrije verkeer natuurlijk een beetje ervanaf.

[01:18:54]

Dus je moet wel met argumenten komen waarom hij een uitzonderlijk zou kunnen zijn in Engeland. Maar daar zijn ze nu volgens mij mee mee bezig. Nou, dan ben je dus al kansloos. Hoeveel mensen genieten er nog meer wekelijks van deze podcast? Stetson nieuwsgierig naar hoe miljoenen Tony Tony vraagt om miljoenen? 7 7 miljoen heb je? Ja, de laatste cijfers binnen. 7 miljoen hoogstens 9 miljoen. Hoogstens 9 miljoen. En nu is dit 7 miljoen dus.

[01:19:20]

Maar dat is 10 miljoen mensen niet luisteren.

[01:19:22]

En ja, heel onverstandig. De rellen die die zijn de Jumbo land leeg trekken. Dus die moeten we binnen zien. Die moeten we binnenhalen. Is dik al gepolst als gast voor de podcast? Nou, dat lijkt me wel. Dit gaat natuurlijk gewoon z'n eigen Posch kosten zitten. Heb je me al gevraagd of wat jij het juiste moment? Maar ik? Dat doet ie toch gewoon? En dan moeten we nog effe die naam. Maar dan krijg ik wel veel dingen over.

[01:19:41]

Jij bent eigenlijk het MO. Jij bent eigenlijk de fase voorbij dat jij mensen vraagt en afwacht of ze ja of nee zeggen. Jij zegt gewoon ik zeg gewoon ja zeggen zo laat in de Jodenster. Dan moet je zijn. Ja tuurlijk, als jij je carrière nog enigszins euh caché wil geven dan moet je er gewoon zijn. Anders is het gewoon klaar. Maar ja, zelfs dan geef ik dan nog een andere datum. Dat kan ook nog. Ja, dan zal je, want je bent wel flexibel.

[01:20:00]

Ik ben iets flexibeler geworden. Vroeger kiezen tussen die twee data en wat je aflegt. Dan krijg je je in de failing sterk klassement nooit hoger dan een 1 en 2. Dan krijg je Gandia dik. Nu maakt het niet uit, maar dat krijg geen nieuwe club. Nou heel simpel ja. Is het draaiboek al binnen?

[01:20:13]

Nou, dat was Michael. Ik moet eerlijk zeggen, op zeven minuten na wat jij erin geslaagd om het bijna om op maandag en op maandag te sturen. Ja ja, dus ik was wel onder. Maar dat kwam natuurlijk omdat. Was gisteren geen pakjesavond. Nee, nee. Was gisteren pakjesavond. Nee was het valleys wel, maar er was vakjes dat iemand anders in jouw vakje. Ja, ze doen het nu de s middags doen ze het nu eenmaal in vakjes naar de middag gehaald.

[01:20:35]

OK, maar ik kan niet elke week in dat vakje zitten. Wie zat er nou? Dan heb je wel je eigen van. Leon ten Voorde zat in het vakje en Mikos zat in het vakje. Maar je zit je altijd op een vaste vakje of zit je ook onze links en je komt dan aan. En dan? Ja, de ene keer zit ik in het vakje naast Perez en als keer in het vakje naast de gene die presenteert. Maar vakjes ja waar we jou niet uit jij, maar niet gehecht aan een vaste opstelling of nee zeggen.

[01:20:57]

Rituelen was even afkicken man van een weekje geen. Euh. Weet je niet in de media, maar Finns. Het scheelt, ook al heb ik het over mij PopCap 19 voor geluisterd. Dus ik krijg een popcap van Vincent Schilp. Mijn eigen PopCap krijg ik. Nou ben ik toch blij, maar heel goed, ik vind die Finnen zo'n schedelkam vind ik een goeie commentator.

[01:21:13]

Een van de beste man, dat is het beste jaar. Gewoon informatief.

[01:21:16]

Ja, niet zo hysterisch ook niet zo. Euh. Die zijn ook niet echt moet zeggen ik. Ik heb niet dat ik me nou heel erg zitten ergeren aan commentatoren. Sowieso niet. Jawel, ik zit oké, maar ik zit vaak in stadionnetje. Maar ja, wie dan? Nou ja, dan heb je al iemand waarvan je echt niet naar Calais snauwde. Nee, ik heb een. Ik kan die Lejo Olburgen niet verstaan. Ik vind dat een Franse.

[01:21:35]

Is dat een hele aardige Rozenbeka. Soms sympathiek? Ja en nee, maar ik verzamel niet namaak als ook verdragen. Eigenlijk verzonnen handelsuren een zo'n figuur. Daarom is het Mukubu Tresoar dat horen dat je party. Weet je dat?

[01:21:51]

Ik heb nog een beetje heimwee naar die Poelmann terreurleger groep 2. Ja, het is toch groep 3 God die bij die loting de loting was, die op de Boole groep 2 ook tot groep 3.

[01:22:04]

Ja ja, dat wordt dus of Bulgarije jou. Of van Nigeria met zwaar materiaal. Dat dacht ik wel.

[01:22:11]

Ja, haal dat haar ontzettend goed. Ja en even doet natuurlijk nog steeds op zo'n manier wedstrijdjes. Steeds datzelfde ja ook goed ook wel ja. Als kleine jongen luister je daar toch naar. Nederland, Duitsland, Duitsland, Nederland met even toch gewoon een halve finale WK hoort erbij.

[01:22:25]

Ja, we hadden maar dat is ook iemand die met evenveel enthousiasme en plezier euh Nederland elftal doet als RKC. Eerlijk en andersom. En zo hoort het ook.

[01:22:33]

Ja en even kijken. Heb jij ook al cadeautjes hebben? Dus ook de mensen maar eigenlijk kunnen vasthouden of kiezen? Wat moeten ze dat boek lezen? Ja, jij gaat toch zeker wel een paar privileges geven? Ja, maar nu nog niet. Nee, is het nog te vroeg? Het is nog te vroeg, dus je moet het ook verdelen over het hele medialandschap. Ja, en straks krijgen we natuurlijk een enorme golf van publiciteit die hij te verwerken krijgt.

[01:22:54]

Straks kan jij meeliften. Kan jij dat het de tv niet aanzetten? Je ziet dat hoofd van mij verschijn meeliften op het succes.

[01:22:59]

Wat denk jij deze? Ja, jij ook. Gaat mij ook veel lecture.

[01:23:02]

Elk jaar gaan we ook mee op de band bekend waar je m hebt. Natuurlijk is ook een beetje ons succes.

[01:23:08]

Ja, Rotterdam is een beetje te klein voor ons. We gaan nou Hilversum veroveren vind ik wel ja.

[01:23:13]

Alleen jij ga maar naar en mooi. Nee, ik ga. Ja nou uiteindelijk zeg ik ben zo commercieel. Ik ga zelfs bij me zitten. Ja nee, ik heb daar als gezeten trouwens jong bij em ook.

[01:23:23]

Ja, met boeken over uhm. Samen met Marco Louwerse, directeur van RTL 6.

[01:23:28]

Beschik je dan niet in de lach als je wordt ondervraagd door de. Ja, zolang mevrouw M. Ja, kon je toch niet dat geboeid? Verwacht je toch niet goed te hebben? Nou wel een enorm lange vragen en dan gewoon ja zeggen ja, gewoon ja knikken. Ja inderdaad. Klopt. Klopt. Ja ja ja. Ik ben wel benieuwd, want dat gaat euh.

[01:23:47]

Daar gaan we wat beleven. Moet fijnheid Sam Lammers proberen te huren en Ajax? Momenteel moet ze hem ondernemen, want hij is niet weg te werken zijn. En bovendien denk ik dat euh. Ze gaan niks doen, heeft Dick al te horen gekregen. Maar hoe is die Deyck daar eigenlijk onder? Uhm. Blatter accepteert die zeker niet weg. Hij zal er niet heel happy me zijn, denk ik. Maar is er nou iets? Vooral dan kan je er iets over zeggen.

[01:24:17]

Is er nou wat anders over zeggen? Is er iets veranderd in Uhm? In de hele chemie tussen Arnesen en de advocaat?

[01:24:22]

Vanaf het moment dat de. Nee nee nee joh.

[01:24:25]

Kijk naar t is ook een vraag trouwens die iemand stelt. Euh, verkijken. Waar staat die te zien?

[01:24:31]

Is dik in de steek gelaten door Arnesen? Nee, nee, dat is niet zo. Maar alles heeft natuurlijk ook wel dingen gedaan die het toch wel diep met die Platteau gekomen. Ookal kwam die uit zijn eigen netwerk en zei het is niet zo dat die uit Dick wel geprobeerd tevreden te houden. Alleen ja, dat is nogal lastig als je geen geld hebt. Je kent Dick, die zoekt natuurlijk een andere, heel andere categorie. Ja, dus het is vanaf het begin af aan.

[01:24:51]

Is het lastig geweest? En een. Is er wel een aspect geweest over en weer? Maar Germaansche ook wel het idee dat ze inderdaad wel eens een beetje de maling worden genomen? Ja maar ja, goed, dat is altijd het spanningsveld tussen een technisch directeur en een trainer, zeggen ze. Dan had je die koffie nog besteld? Nee.

[01:25:08]

Ik zit hier die vragen te beantwoorden. Nou ja, als je het toch doen, want er zijn er heel wat. Ik wil de kinderen zitten die weer wat.

[01:25:16]

Jaja. Even kijken. Heeft de huismeester alle rellen doorstaan? Hopelijk alle raampjes nog heel Naya scheurde Giresse. Die is niks. Is niks gebeurd. Wat nu een goeie vraag. Wat nu? Ja, want ja, wat nu? Geld worden eerder vergeten door het hele land. Wat nu? Nu weten wij veel. Gewoon ja, door Heerenveen. Heerenveen PSV stunt tegen PSV. Je ziet de wereld kijkt ernaar uit om. Daar kunnen we daar daar met een meteen op door.

[01:25:47]

Want daar bij het begin van deze pot Kasseitje eigenlijk al dik tegen de Duitse professoren, dik tegen de Duitse professor.

[01:25:55]

Heb jij daaruit nou aan het begin van seizoen? Ja, dacht ik. Maar ik ben. Ik moet eerlijk zeggen ik ben helemaal niet zo. Euh, niet zo'n stuk van dat euh.

[01:26:02]

Ik had er veel meer van verwacht van die je van die omwenteling was gegaan. Voetbal? Ja, ik vind dat. Ik ben en ik staat er nou niet steil van achterover. Nee, maar het zal. Misschien ontgaat het me allemaal. Maar euh. Ik heb al cynischer over verrichten hoor.

[01:26:15]

Dat dat ze met iets heel ingenieuze bezig zijn. Nou ja, maar ik heb nog niet gezien dat zo zeggen ik horecaplan. Ja, dat hoor je. Dat hoor ik al heel lang, maar ik zie de nieuwe ziekenzalen ook niet.

[01:26:24]

Ik zie het ook niet. Maar goed, misschien net zondag dat het helemaal zwart wit shirt van Sjoerd denkt bij zichzelf van die tijd. Dat gaat weer Agnel verliezen. Die jongens zitten weer veel te veel. Dat denk jij.

[01:26:33]

Nou ja, dan zit ik tussen cluppie natuurlijk. H ze ligt tussen twee vuren, zit tussen twee vuren. Nee, dat mag Sjoerd. Vertel het! Zegt Contrast misschien nog wel. Maar wat voor Rotterdamse cynisme? Esme Ja, we zijn daar gewoon even. Morgen ga je weer lekker gebak eten en m'n gitaarspeler zo lekker nu.

[01:26:53]

Maar nu zijn we gewoon zo realistisch. Ja, dit is een realistische, met belangrijke dingen bezig. Dit is een realistische podcast. Je zegt gewoon op de madera draaien nergens omheen. Nee, wij zijn nog niet zo onder de indruk van euh, van het ijshockey systeem of wat we welke moet voorstellen.

[01:27:08]

Het 4, 2 of 2 je heeft 60 A en namen al uitkijkt het nog weg. Dat gaat straks met 8 0. Ga je straks op je kloot? Ja, dit is iemand. Gaat dit dan terug luisteren?

[01:27:18]

Nee, nee, maar hij kan ons het schelen. De dagvers produkt zou Perez zeggen dagverse producten heeft helemaal gelijk. Ha ja, duur versproducten. Wat we nu zeggen kan over 2 uur wel weer helemaal anders zijn. Ja en dan. Ja, zo is het ook. Daar bestaan we van. Ja ja, nee joh.

[01:27:32]

Maar ikke ikke. Tuurlijk. K. Feyenoord. PSV is altijd iets om je op te verheugen toch?

[01:27:38]

Tuurlijk, ik kan nu eenmaal die rare trainer, die gedraagt zich zo raar. Ook na de wedstrijd verheug ik me ook op. Het is zal vast wel weer iemand een vraag stellen. Kan op enige manier geen enkel ander aan die man krijgen. Nou, maar je kan ook niet altijd de neiging krijgen van had gedacht dat ik dat doet. Maar ik vind hem ook wel weer. Ja, daar staat die gisteren weer zo voor die camera van Veronica. Dan weet je natuurlijk al van ja, dat kan ook wel een heleboel helemaal fout gaan.

[01:27:57]

Ik denk haar staat. Ja, ik weet niet, maar je mag de hele tijd in hebben. Je even denk je o nee toch? Hij niet. Maar bij hem denk denken van oh oh ja, op die manier wel.

[01:28:05]

Ja, dus niet dat je denkt van geen euh, t is. Ik ga geen kopje naar t beeld gooi of ze in beeld komen.

[01:28:11]

Blijkbaar heb je dat dan wel. Euh of heb je geen trek? Heb je van elke trainer wel wat geleerd? Ik heb van elke trainer.

[01:28:17]

Ik kijk elke twee. En als je er niets van hebt geleerd, dan weet je hoe het niet moet doen. Nee dat. Uhm nee, ik heb niet echt een hekel. Tuurlijk niet, maar je hebt wel trainers. Je denkt van achter hebben je weer. John van den Brom, had ik dat altijd mee? Oh ja, kwam die weer denk ach. Maar goed, toch wel iemand die altijd zo langzamerhand iedereen. Weet je wel?

[01:28:33]

Jaja, en dan langs de kant die broek ophalen, zo weet je wel altijd. Ja nee ja. En Ten Hag dan? Ja, daar heb ik wel dat je Utrecht heb ik ook gevonden.

[01:28:42]

Oh ja, en dan kon ik altijd wel prima met je mee opschieten. Maar het is een Lothal soms, maar het is een wereld van verschil of je iemand natuurlijk persoonlijke elkaar leren kennen. Of euh, of je leerling van afstand en ook persoonlijkheid. Nee, maar ik heb dat dus nu niet mee, want ik zit er nu veel minder in dan jij. Ik kijk het van veel grotere afstand inmiddels. Het voetbal weet je wel. Ik zie allerlei mensen.

[01:28:59]

Nou, dan zie je dus allemaal mensen verschijnen die je alleen van de televisie kent, die je nog nooit ontmoet hebben ofzo. En dat is natuurlijk een wereld van verschil. Dan is het ook makkelijk om te oordelen.

[01:29:07]

Dan heb je snel je oordeel klaar en je weet dat het trainersvak. Als zelfs de de allerliefst trainer op aarde Adrie Koster wordt ontslagen, nou ja, dan is het wel helemaal updatena. Niemand is bestand tegen dat mechanisme dat je daar vroeg of laat uitvliegt. Wie je of je nou uh nee heel hard bent. Of heel vriendelijke order van Geel, Van Geel en Mathijssen natuurlijk weer. 2 je twee boekhouders hoor ik of ik zeggen dat het volkomen logisch dat deze situatie in het babbelden Balbo en AVUS een staande cvva de begrotingen zegt dat we moeten staan.

[01:29:35]

Meer punten halen we wel kunnen hebben. Ja en nee, maar de trainer gaat absoluut niet eruit. Nou, om het Fritz Korbach te spreken. Begin juli heeft die de brievenbus in z'n nek. Blackmail klapt met een mail zak inmiddels ook gehad.

[01:29:47]

Ja ja, natuurlijk kan je ook op wachten, maar dat hoort dat.

[01:29:50]

Dat is inmiddels een ritueel waar ik wel van kan genieten. Wat nou zo'n bestuurslid dat dan zeggen? We staan volledig achter onze trainer en dat je dan weet dan kan je nog veertien dagen voorbij en dat iedereen daar ook in meegaat. Dat is zo. Dat vind ik altijd zo ontzettend grappig van dat voetbal dat er wordt en zo ontzettend veel groen gele. En nu is aan gelogen centen niet eens publieken en geen nagaan. Geen maar doekjes, niks. Nee dat.

[01:30:12]

Ja ja ja, want nee.

[01:30:13]

Maar ik vind wel gek dat sommige van die dingen waarvan iedereen weet dat een flagrante leugen is. Ja, bijvoorbeeld als voorbeeld de spits die die na afloop van een blessure heeft drie keer gescoord en wordt na afloop gevraagd hoe of die zich daar lekker over voelt. En dat als spits zegt van ja. Het maakt mij niet uit wie scoort. Het gaat erom dat we die 3. Punten hebben we nog dik scoren. Dit is gewoon echt altijd gelogen, weet afzegt.

[01:30:34]

Behalve Pelle volgen dan de complimenten in ontvangst. Ja, maar zo hoort het ook. Dezelfde zouden een voorbeeld aan moeten nemen. Maar ik vind het altijd zo grappig in het voetbal dat v d is. Er wordt zowel geaccepteerd door de gene die de vraag stelt als door de kijker als door de mensen in de studio.

[01:30:50]

Met je wordt helemaal niks meer van gezegd. En zo heb je heel veel van dat soort leugentjes. Eén daarvan is zo'n bestuurslid die zegt we staan nog volledig achter de trainer, meneer achter de trainer. Een week voordat ie wordt ontslagen. Er zijn gewoon oorzaken te vinden voor waar we staan, waar we staan, maar het was wel een hele slechte reeks die die hoor.

[01:31:06]

Maar goed zijn, ze zullen er wel in een voordeel draaien. Ben benieuwd welke tuurlijk jongeren.

[01:31:11]

Het gaat zoals het altijd gaat. En daar is even een opleving van. Het gaat nog even slecht en dan wordt alles weer normaal. En dan krijgt Adrie Koster weer een nieuwe club en dan begint alles weer opnieuw. Ja, en dan gaan wij daar weer over zitten rollen. Althans jij gaat wel weer zo'n vakje zitten en ik ga weer een factum zitten. Ga je dan heel interessant over zitten doen? Maar nog effe naar de snor? Oh nee, vanavond met zijn boek staat.

[01:31:30]

En daar weet hij niks van. Weet je daar niks van? Moet je het lezen van tevoren en hij zeker je wel aan gaat wel lezen? Dit wel is er van te worden. Ik vind dat ook wel prettig hoor. Ik heb me daar eigenlijk wel voorstander van dat mensen van tevoren van hun belastingen nooit die interviews zijn. Heel die generatie niet. Maar als u als Ruud Krol interviewde of er al die boeken naartoe mailen, dan toen mee. Ik weet nog wat ik heb gezegd.

[01:31:49]

Ja, da's echt oud. Ja, dat is ideaal. Nou, dan worden door vier, vijf man. Ja, maar dan moet je als journalist moet je daar nooit over zeuren. Doe ik ook niet. Nee, want euh, want jij bedoel. Van Gaal is daarmee begonnen. Groeit in deze tijd niet beter? En toen hebben we have he. We hebben je gewoon collectief. Wat had je moeten zeggen van jou? Dat doen we niet.

[01:32:06]

Ik had je nog vraag kunnen uitstellen. Ik heb één keer een verhaal van Van Gaal euh. Gezien. Dat ie dan wat ie had gecorrigeerd was in Argentinië thuis. Dat jij gebrekaan. Ik was daar met de Remco Rechters schot van van Sportweek toen nog.

[01:32:19]

En uhm ja, die geen Van Gaal interviewen. Is waar zei je nog? Succes? Waar waar twijfels joery van de Busken ik nou heel veel succes met Louis. Hij ging Louis interviewen. Ze kwam dan terug naar een hartstikke leuk geweest. En ja, maar Louis wilde toch al even lezen. Van tevoren uiteraard. Dus ja, mailen, faxen ging heel moeilijk. Daar ging dus met dat praatje geen deel uit hotel waar die boven de meeste éénentwintig zat.

[01:32:40]

Ja, op audiëntie bij de boven meester. En dan is er geen aan die tafel zitten. Nou, een uurtje later kwam hij grammofoon from vooruit. Kwam niet terug. Liet je die velletjes zien. Strepen, cirkels, punten.

[01:32:51]

Alles. Alle stalen zelf. Een schatting van die van graad is echt. Dat is echt vreselijk, maar konden wel zelf om lachen. Die. Die Remco natuurlijk. Je moet er al geweest zijn natuurlijk, want de grap natuurlijk. Het maakt niet uit of u hem letterlijk had ge gequote of geciteerd of wat dan ook. Je krijgt het altijd terug. Juist dan zijn er toch wel die jongens van de eindredactie bij vjjy was dat niet zo dat die ook nog vragen gewoon ging corrigeren.

[01:33:10]

Dus de vraag die de verslaggever had gesteld in het vaak interview. Ja, alles ben je ook niet goed bij je over.

[01:33:16]

Ja dus ja, maar je wilt toch. Je wil Louis dan toch in het blad hebben? Blijkbaar allemaal gedoe. Ja, nee, ik zit te denken aan Marmotte Marmotte of cavia's voor wat voor verhaal ik heb.

[01:33:28]

Die wee die Willem Ruis toch een beetje te hoog. Eerlijk gezegd ga je wel terug naar Fred Oster. Ik denk dat ik toch even overschakelen naar Fred Ros, wat rustiger is.

[01:33:37]

Een rustige teint, hard, rustig tempo. Ja ja zeg. Dat werd eigenlijk Fred Oster.

[01:33:42]

De eigenlijk het enige interessante was die bak met die cavia's. Eerlijk gezegd ja, wie heeft u bij zich gehouden? Corrie van Gorp, André van Duin, Sjaak Swart. Ja, dat is wij kunnen. Maar wat kunnen wij toch makkelijk doen met echte cavia's? Tuurlijk hebben we cavia Dickey Granite, cavia Cor, maar die is natuurlijk te snel. Cavia Corden helemaal. Goffinet helemaal geen VHTI cavia die gevaarlijk Metzelder. Ja, tuurlijk een heel klein Cavalcanti gat naar beneden sluit.

[01:34:07]

De Meent toch maar eens lachend schielijk. Die het ook wel. Cavia Sjaak misschien Shakthar? Ja ja toch zou ik mag. En dan? En aan n cavia, die werd er ook. Aviation Cavia Jurgen, die Henket die die gewoon halverwege de die dingen valt uit die van ons oog. Ik weet niet welke kant die box trekt van ja, daar zou ik best een goed idee. Ja toch? Cavia Koertje die iedereen omspeelt al die andere cavia's doorheen OH Leuven, ja Henk, bij die andere cavia's een afbijt cavia.

[01:34:39]

Maar van die kleine cavia Kearsarge handschoentjes je zeggen. Ja, wij komen er wel uit. Hier kunnen we een hele grote cavia. Mac wordt dat. Die kunnen wel mee. En mijn mama zal verder toch?

[01:34:48]

Ja ja, ik zal u willen bewijzen. En de hele grote cavia, de beer in de dikke. Die past niet tussen die dingen doen.

[01:34:55]

Die moet twee van die moeten we in zo'n spel eruit halen. Die heeft al zijn eigen. Dat is trouwens een mooi idee, maar dan moet je ook zo'n uhm.

[01:35:03]

Dan moet je ook je gaan kleden als Fred Oster Souness dan trouwt pak aan zo'n bruin pak zo'n bruin jaren 70. Pak met een oranje overhemden van die hele lange boorden en de bakkebaarden laten staan.

[01:35:13]

Zo ja, mogen dan de winnaars kiezen uit een broodrooster of een cadeaubon om te koken? Ja of een fiets ja, of een setje mikado of euh, dat? Hij fietsen of fiets fiets, ook stond er ook bij CCOJB een fiets kiezen, maar dat is echt de hoofdprijs. Het is juist zat er altijd Bayazit die eisen van mixer, prullenbak, rubber bakken.

[01:35:32]

Ik wil deze geweldige prullenbak. Ja, en dan kunt u misschien Bart Nobles. Die heeft zo'n stem. Die kunnen we dan misschien vragen. Zou u dat dan doen?

[01:35:41]

Nou ja, dat kunnen we ook vragen als de Maya's. Dan doen we zo'n kaviaar bakken en dan kan je als een prullenbak binnen. Fijenoord prullenbakken.

[01:35:50]

En die Fred Oster is er wel door binnengelopen. Niet doordat contractje wat hij had bij je bij de KRO, maar niks van waar de meerwaarde bij zat. Maar wel door met die K4 het hele land door te gaan.

[01:35:58]

Ja, dat deed Fred Oster niet. Dat deed ie. Weet je dat ik? Ik heb vroeger bij BNN gewerkt ha. Heel lang geleden het nog een programma was, toen nog geen omroep was maar een programmaatje met Bart Graaff. En zo weet je al die tijd dat ie. En da's is ook heel modern dat ie t trottoir tegel door de benzine gooide. Gooien enzo. Dat vond ik trouwens. Dat was wel de leukste tijd. Want had ie ook al die stolling show dan vond ik zou goud.

[01:36:18]

Ja, dan was er die dag vonden ze dat dan leuk? Maar daar stopt het. Drie dagen later nog bij iedereen even Froger voor de deur was heel goed, gewoon beter weer pik.

[01:36:27]

Nou, is niet meer leuk.

[01:36:29]

Kluivert ja maar uhm, hoe kwamen we daar nou nou gewoon? Denk je nou weer nee. Daar hebben we geen. Maar we hadden t over. Over die cavia back to have. Dus die man hebben we dus ook een keer. En misschien staat het zelf nog wel op YouTube.

[01:36:43]

Hebben we dus ook, maar zo hebben we ze een soort sketch van gemaakt dat hij was dan ook euh, een soort Fred Oster met die cavia bak. Maar je moest die cavia's niet laten lopen en moest je gewoon oppakken. Een keiharde gooien. Weet je wel. En die später dan uiteen. Het was heel kinderachtig eigenlijk, maar goed zo we. En toen kregen we. Ik weet nog dat er toen werd gebeld van de Veronica leiding. Die zei je dat ze dat wel hadden moeten aankondigen, want er werd een halve telefoon.

[01:37:07]

De centrale was ontploft Partij van de Dieren. Ja, iedereen dacht dat een echte cavia's waren. Ja, ja, ja, weet je maar goed.

[01:37:13]

Toen hebben we dus die man benaderd die euh, die echter maar die echte Caveye man.

[01:37:18]

En inderdaad is het zo op de maan. En inderdaad is het zo dat die man gewoon 15 jaar lang of 20 jaar lang nog op feesten en partijen net als die net als die Coen Moulijn imitator kon Cordy inhuren en dan kwam die met de cavia's aan. Da's toch mooi? Ja, waar zouden ze die flessenhals ze nog wat verdiend? Gewoon omdat wat met die bak deel dondert door te trekken. Ja, maar dat is jou en jij. Jij legt nu de lat.

[01:37:38]

Je hebt ze gezien. Willem Ruis. We hebben nog een beetje aan t oriënteren, maar ik denk aan Willem Ruis. Is toch wel ja.

[01:37:43]

Iemand had iemand dat een compilatie van Willem Ruis naar ons gestuurd? Ja man, maar ze doen het is jou. Toen is jouw nutteloze schoenen denk je daar hou ik niet vol.

[01:37:52]

Nou, ik vind het netjes dat je beperkingen kent. Ja, jij ben niet. Ja, dan weet je toch wat je wat je wel of niet kan? Ja, maar niet een rechtsback die opeens zegt ik wil. Ik kan er alleen maar op nummer 10 uit de voeten. Nee, nee, je bent gewoon rechtsback. Je kent je beperkingen, maar ik moet die ballen afpakken en zo snel inleveren. Iemand die er wel iets goed mee doet. Ja precies.

[01:38:08]

Dus ja, we hebben goed.

[01:38:09]

Of misschien bevond deze rol me beter, maar daar heb je nog andere. Of ben je direct bij? Fred Oster gaan naar Fred Oster. Gewoon proberen een week. Dan kijken we wel weer verder. Als dat niks is, dan kunnen we altijd nog een nog doorschakelen. Ja, nou, ik vind het heel zwart neorealistische geel denk ik.

[01:38:25]

Ja hoor. De Dik Voormekaar Podcast Dit Feyenoord weet je een tweetje moet stickje. Het antwoord op de vraag dit nooit weet je weet je niet. Hier is uw quizmaster Martijn Krabbendam. Zit je na te lachen?

[01:38:47]

Ja, je moet eigenlijk aannemen. Want zeg het maar, blijf gewoon krankzinnig dit. Wat blijft er gewoon een hele situatie. Dit dat wie uit het hele land staat in de hens? Ja en nee. Ik zit dan met een koptelefoon op mijn oor te luisteren naar totale waanzin, terwijl die hond bijna van de trap valt. En jij gaat nu een vraag stellen.

[01:39:03]

Ja gewoon. Maar wat bedoel je? Wil gewoon elke week om Ozbiliz? Het is toch voor de mensen NSKK? Eventjes die ellende? Ja, ik krijg nu een heerlijke Queensrÿche die honden helpen. Maar het antwoord is geraden he? Zeker willen dezelfde man? Ja, door die. Maar door Koen van der Zalm. Die had m. Euh. Die had een goed Jan Mulder en was het antwoord Jan Mulder. Ja Jantje Mulder en de man die vorige week ook had gewonnen die Amsterdam en Rifa, en die die fijne supporters uit Amsterdam.

[01:39:29]

Maar het feit dat deze quiz elke week wordt gewonnen door dezelfde man. Dat doet geen belletje bij jullie rinkelen. Je hebt niet het idee. Misschien is de vraag een tikje aan de ingewikkelde kant. Of misschien is deze rubriek slaat die wel? Zit helemaal niemand te wachten op deze club. Ik krijg heel veel positieve glasbakken klasbakken. Ja, je hebt hem ook weer goed. Dus wat doen we? Ja buurtproject, je wint mag niet één keer weggeven. Gisteren.

[01:39:52]

Nou ja, nou, ik gooi maar een muntje op. Ja ja, ik denk niet ik ook niet zo slecht voor waar het natuurlijk niet is.

[01:39:58]

Hier een maffe gozer creditcard.

[01:40:02]

Ja, die heb je wel. Of heb je nou die je ook op de bovenkant? Er is geen creditcard, dit is gewoon normaal.

[01:40:09]

Dit is gewoon je integral kaart. Dit is een zilvervloot rekening. Wat is dit nou mooi? Dit is je tinh. Ik wil geen pasje. Jawel, doe maar niet te pletten. M kort van jou gewoon. Dan heb je die niet. Nee nee, ik ben Rob Jansen niet. Nou ja, ja, die had zeker zo'n zo'n hele zwarte.

[01:40:22]

Je had er weinig bij kijken gelijk een hele verdieping Katowice in totaal incheckte. Nee, echt, ik heb een perskaart toen we die doen. Heb je die nog? Ja, heb ik aangevraagd. Ik heb m ook allemaal niet aangevraagd of voor alle stadions gingen dicht. Ja, ik mag niet eens komen.

[01:40:36]

Beveilig maar ik heb ook helemaal geen zin om daar te gaan zitten. Maria aanmeldt wel ja nee, maar er is toch geen plek waar ik mijn hoofd aan de bovenkant. Wie heeft er nou gewonnen?

[01:40:44]

Als Klaassen als Klaassen inderdaad ik zeg dit zou willen, maar ik zou zeggen dat. Ja, wat is het nou? Je moet scherp blijven en dat doe ik altijd. Het is toch juist leuker? Dat het allemaal eerlijk gaat?

[01:40:54]

Ja Samantha adressenboek. Wel jammer zeg. Dit was overnieuw. Blij dat ie. Nee dat kan nog niet, want kan niet. Het is net als dat gewoon. Het is net nu Noord-Korea. Het kan wel. Nee, net zolang tot we de juiste uitslag van het kandideert hier houden. Ze hebben op met eten jongens bijna allemaal. Dat doen ook zo. Coen van der Zalm heeft gewonnen. Ga ik nu naar de nieuwe vraag of die Fred Oster stemt, dan moet ik hem wat wat wat wat bedeesd zijn.

[01:41:20]

Ha, wat wat rustiger, wat rustiger praten we. Rustiger praten. En wat we ook wat? Wat? Wat? Wat woorden uit die tijd gebruiken natuurlijk.

[01:41:27]

Dus alles is n dag en het einde. En euh, weet je wel niet niette.

[01:41:32]

We zijn dus wat 6 allemaal 30 echt. Daar ga je toch 80 55 40 jaar terug in de tijd?

[01:41:37]

Ja ja, dat wie de wie kent kwis bij mijn eredivisiedebuut voor Feyenoord kwam ik in het veld voor de aanvoeder. Ook in de tweede wedstrijd was dit het geval. De twee tegenstanders in die wedstrijden waren de twee clubs waarvoor ik uiteindelijk de meeste wedstrijden zou spelen.

[01:41:55]

De tetteren oh, en die monteert de Wallen. Nou ja, dat is wel een goeie toch? Deze is echt wel te doen. Ik luister niet eens joh. Luister nou eventjes echt mijn eredivisiedebuut voor Feyenoord. Bij mijn eredivisie debuut voor Feyenoord kwam ik in het veld voor de aanvoerder. Ook in de tweede wedstrijd was dit het geval. De twee tegenstanders in die wedstrijden waren de twee clubs waarvoor ik uiteindelijk de meeste wedstrijden zou spelen.

[01:42:17]

Ja, je kan me wel heel hoopvol gaan zitten aankijken, maar ik of door een lampje gaat branden. Dat gaat helemaal niet branden bij mij. Nee, maar ik wil gewoon winnen zo mixer of zo'n euh prullenbak, prullenbak, prullenbak of een pan die je pannen zet. Placed of fan die je over, wantde als kon je kiezen. Mooie prijzen waren dat en de hoofdprijs was altijd. Dat was op die tafel. Daar stonden ze dan achter en er stonden al die prijzen zo opgesteld.

[01:42:39]

En je had toch ook? Dat was toch ook daar dat je dan zo'n lopende band had met allemaal spullen erop? En die moest ze dan onthouden. Ik krijg hier nog 50 van die spullen. Daar hebben we bij Holland Sport wel eens met Louis van Gaal gedaan. Ja nou allemaal spullen van hem die of die aan hem refereerde. En dan mocht hij de vijf uitkiezen ofzo worden, je dan iets over wilde vertellen en deed je dat wel. Nou, dat deed het allemaal leuk moest zeggen.

[01:42:57]

Nou ja, dat kwam wel.

[01:42:58]

Als je zin hebt kan het wel. Ja dus naar de goede antwoorden kunnen we hier richting de social media.

[01:43:04]

Ja, het is allemaal eens 115 tekort gekomen over die 1000. Ja maar daar kunnen we na deze. Dan moet effe wat lekkers maar nemen volgende week. Wat ze? Wat zullen we nou als doel stellen dan voor volgende week? Wat moet het dan hebben? Sowieso over de 1000, sowieso over de Duins eigenlijk. Zou ook wel leuk vinden als we eens een keer een beetje een prominente volger worden. Ik bedoel niks ten nadele van de volgens die we nu hebben.

[01:43:23]

Maar we hebben een soort zoals de politieke partijen zijn nou ook allemaal op zoek naar lijstduwers. Hij moet ook nog de lijstduwer hebben. Iemand die EIF van ons opstuurt. We kunnen het zelf niet. Oh ja, Twan heeft een huis theater waar we dat onze tweede recensie na de wat? Sensi was samengevat als wat wij hier dus met bloed, zweet en tranen uit onze nek zaten te doen. Daar kwam het op neer, maar nu moet je slap gelul gewoon naar de essentie en de rest.

[01:43:45]

Websense lijkt me een prima samenvatting van het hele gebeuren.

[01:43:49]

Lijkt maar twee uur slap gelul en je kan het nog een beetje knippen yoghurt. Nou, hier is bijna niet in te knippen hoor.

[01:43:55]

Dit is zo strak in mekaar jockeys. Wel dan dat dat zo gestoelde de missie ineens weer. Ja, die rode lijn, maar die doorbreek je dan een beetje. Dat is jammer.

[01:44:03]

Nou ja, goed, ideeën stromen binnen. Ook wat betreft de merchandising. Een aantal partijen hebben zich gemeld bij jouw taxiwet.

[01:44:09]

Ja, er moeten nog Alexandria 66 bedanken voor hun steun in de poging van Sjoerd om duizend volgers te krijgen.

[01:44:17]

Maar hoe heb je die geholpen? Jullie hebben echt alles aan gedaan. Maar ja, het lukt op één of andere manier niet. Wil de Ambiente. Hoezo? Ik moest eerst alleen met jonge skiester, short is niet de grote. Sjoerd laat zich niet onder druk zetten.

[01:44:36]

Neem bijvoorbeeld acquis yes. Wie? Ja, dat wel. Ja natuurlijk.

[01:44:40]

De Crist zeggen altijd als je zei van ja, dat kan echt niet. Een miljoen volgers erbij in een dag, dat kan niet zeggen. We kunnen toch ook naar de man? Absoluut. Ja ja, maar het is wel zo. Ja en uhm ja. Andere leuke ideetjes. De Halo met Mario ringtone bijvoorbeeld. Dat zou wel een goed idee zijn aan dat t shirt van jou. Dat is natuurlijk leuk, maar van onze stieren leer. Misschien uhm, een mondkapje te dik voor mekaar mondkapje.

[01:45:04]

Ja, dat zou natuurlijk wel mooi zijn. Ik dacht zat toch te denken over die Kuip. Ziet er wel goed uit met al die spandoek. Denk wat staat toch wel mooi zijn als daar gewoon over zo'n heel vak zo'n dik van dik dik voor mekaar podcast spandoek hangt of niet? Ja, wat zijn we te laat mee denk ik. Ja hoezo? Er zijn toch nog studies over ook jouw redenering? Ik ga me zelfs informeren om die hele tweede ring voor ons.

[01:45:25]

Ja, dik voor mekaar podcast. Nee, ik wil nou eigenlijk wel boven de koud van dik ja, maar achter dat het jou elke keer als ik in beeld in de dug out van Dick ja 0.3 PSV dat er dan dik voor mekaar staat. Da's een beetje gek hè? Vroeg vroeger op die ouwe foto's. Dan zie je van die van die mooie reclameborden met de leest het Parool ofzo. En dat staat er nou luistert naar de Dik Voormekaar podcast. Zeker fijn, dat gaat toch nu?

[01:45:48]

We zitten nu in een transitie fase van gaat de stappen die richting de toekomst gaan moeten waar je mij? Absoluut absoluut. Dus genoeg om uhm om op door te gaan. Volgende week. En ja, we sluiten de show zoals gebruikelijk af met een euh. Niet met iets leuks van Sjoerds, maar niet met Lathouwer. Zo is je kop niet, niet in Italie. Zegt niks doe ik op tv, maar ik doe alleen als ik de garantie krijg dat dit niets met Litouwers te maken.

[01:46:10]

Ik doe niet aan garantie, maar luister nou gewoon even.

[01:46:13]

Ja, maar even serieus. Precies komt een banaan. Die komt een ei tegen met nadelen. Ei. Wat zou jij nou later graag willen worden? Nou nou zeg daarbij ik zou wel advocaat willen worden, zegt hij tegen die. Maar, zegt ie. Wat zou jij nou graag later willen worden? Nou, nou, zeg ik maar aan rechter.

[01:46:41]

Het is gewoon echt. Het is dezelfde alleen maar uit. Sjoerd ja, Facebook. Facebook. Deze kwam van Facebook niet anders voor ons. Dan staan wij ook allebei op geabonneerd. Misschien ook wat van jou tot volgende week. Triest.

[01:46:52]

Euh, mafkees. Wat wil je al doen? Met elkaar communiceren, willen gaan praten, dit is toch een heel groot probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer. Maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.