Transcribe your podcast
[00:00:00]

1. Mafkezen, wat wil Brian doen? Het gebruik, communiceren, willen gaan praten is toch wel een probleem. Natuurlijk bestaat dit schitterende stadion bekend om zijn sfeer, maar zelfs wat heb ik het toch zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegde, maar dat heb ik niet gezegd.

[00:00:38]

Dik voor mekaar Vuillard podcast afleiding ding 23 het vak zijn dat gewoon zijn afspraken nakomt, want we zijn volop bereikbaar. Elke dinsdag, vandaag ook weer was we beginnen met wat hier staat of het breaking nieuws en Bragi nieuws. Maar het is natuurlijk niet meer echt breaking. Tegen de tijd dat mensen ons gaan luisteren, maar op dit moment is het heel erg breaking nieuws.

[00:01:01]

Dat Dirk Kuyt vertrekt is eigenlijk helemaal geen breaking nieuws, jij had het al lang verteld. Ik had. Ja, dat deed het ook. Zoals jij nu zegt inderdaad.

[00:01:07]

Schiet op pc binnen dat jij als alwetende dat allemaal te. Had aangekondigd en vervolgens onderuit de zak krijgt. Natuurlijk op tot je huis van jan en alleman. Ja, dat was een mooie mensen. Ja dat je je mond opentrekt en je gelijk zal een hele lading kritiek over je heen krijgen. Dat. Dat voelde je weer even aan jezelf zeker. En dan verlang ik weer gewoon naar vandaag, want dan kan ik wel even tot de V viel. Gutter een beetje ingooien.

[00:01:29]

Ja, je hebt er zo een nieuwe. Ik zeg maar een soort Cameleon. Jij een soort Arie Haan. Ben jij eigenlijk? Ha ja, inderdaad ja.

[00:01:35]

De hele week chagrijnig. En dan op dinsdag ga ik ineens. Raakte daar eens heel wat leuks doen en zo als de camera's bijstaan. Ja, dat zeggen mensen ook tegen mij. Weet je wel, die Martijn eigenlijk toch best een leuke jongen die zag van de tv.

[00:01:45]

Tuurlijk. Maar ja, weet je wat het is als je na een een woensdag zo'n wanprestatie levert? Op dinsdag is de trainer bijna weg. Ja hoor, op vrijdag kom je dan in die show. Wat? Daar kan ik natuurlijk moeilijker een halleluja verhaal ophangen bij VI. Nou ja, je kan sowieso bijna geen verhaal ophangen, want je zit als een soort halve gare aan de rand van de studio en je. Je kan wat richting die tafels schreeuwen, maar je zit wel lui op zich.

[00:02:06]

Zeer wel Lexa van de tafel ja zeggen ja.

[00:02:08]

Vind ik wel ja dan aan tafel ok. Ja ja nou ben niet. Ik heb er maar één keer aan tafel gezeten met mij. Toen zaten we samen. Nee, dan zal het tafeltje zaten. Jeetje, zat ik aan tafel. Want er wat toen? Wat was er eigenlijk wel als, want er was toen Johan Cruijff was overleden en toen zat Johan in het vliegtuig. Dat was dan de aangewezen persoon om daar iets over te zeggen over Cruijff. Is dat nou Cuba ofzo?

[00:02:28]

Die was op weg naar Cuba voor het concert van The Rolling Stones. En toen hadden ze alles en iedereen gebeld.

[00:02:33]

En als allerlaatste moest ik komen opdagen. Nou kom jij. Ja tuurlijk. Nou, toen wel.

[00:02:38]

Echt wel met tegenzin, want ik voelde ik me heel gegeneerd om daar te gaan zitten. Maar goed, ik snap het wel. Dat was wel vervelend.

[00:02:43]

Nee, maar aan dat tafeltje vind ik altijd heel euh, heel lastig om daar te zitten. Maar ja, jij deed goed. Je was gewoon je chagrijnige zelf. Het café zat je weer op. Vjn en gewone feite.

[00:02:54]

Feijter voor het volk. Talk, Talk, Talk partij en vind ik niet Olijve.

[00:02:57]

Nee hoor, maar gewoon economisch romantische gelul hoor. Gewoon effe zo teletekst. De mensen vleesgeworden teletekst soundbites. Ja woord deed je goed. Maar goed, ik heb weer de hele week euh. Ben ik weer tijd tekort gekomen om andere dingen te doen, want ik moest jou volgen.

[00:03:12]

Ja ben werkelijk overal. Ik heb je werkelijk weer overal, behalve in die vakjes. Maar ik heb niet eens gecheckt. Ja je, nu zit je met een eigen vierspan popcap dat Vjjy dat goed vind.

[00:03:21]

Dat is ook onbegrijpelijk. Is gewoon een soort totale kruisbestuivingen. Verstuiving die dingen die schijnbaar niet zo heel goedkoop zijn dus. Nee, die zijn heel duur. PopCap die wij hebben. Ja, die kan ik niet zomaar even krijgen, maar vind het scheelt Campobasso aardig fan van de show. Ook een zijflank. Als jij dat zo graag wil krijg jij van mijn Popkomm een PopCap. Dus ja, deze PopCap gaat overal mee naartoe waar ik ga. Hij gaat weer mee naar Groningen.

[00:03:41]

Hij gaat euh, ik slapen mee. Als ik tandenpoetsen staat die naast me als ik tv kijk, staat in het licht die naast me op de bank. Dus ja, het is mijn onafscheidelijke popcap. En anders erbij een hoofddoek, praat ik er gewoon zo een beetje in. Ja, heel lang.

[00:03:52]

Maar ik denk dat jij in je slaap nog wat te zeggen van de bib even je huiswerk doet. Dat in die PopCap geeft een heel fijn gevoel. Dus nogmaals dank Vincent. Ja voor deze gast wordt zeer op prijs gesteld. En voor we na dat breaking nieuws gaan toch even dit nog hoor. Want waar hij is de man achter de schermen natuurlijk. Ze sound, z'n sound boord ligt op de helemaal op en zit in de app.

[00:04:11]

Heeft ie alweer geopend, zat ie er. Hij was helemaal vroeg, was jij en ik kwam binnen en enthousiast. En zelf was ie al bezig met z'n apparaatje. Was dit swipe werk? Nee, nee, niet met opzet en met dezelfde woorden was ie weer gaan spelen. Doe je een schitterend boek? Dezelfde kleuren. Dus al die fragmenten staan ze allemaal aan dat festival.

[00:04:26]

Mooi blijven, dezelfde kleuren wisselen. Kijk, dan zie je ze. Nee, dan moet dat geen andere kleur geven dan andere. Schitteren is niet echt de expeditie.

[00:04:37]

Het kleurenpalet is gewoon mooier en ondertussen licht. Zo ja, dat is schitterend en multifunctioneel. Kijk, nu zit ie gewoon te timmeren aan die swype en hij kijkt wat ze aan een plaats die maar naar links.

[00:04:48]

En dan ben jij. Oh ja, maar nee nee, maar nergens kan iemand.

[00:04:51]

Iemand twitterde. Iemand twitterde vanochtend Yugo. Sjoerd had weer een afgrijselijke foto van onze de wereld in geslingerd. Iemand twitterde van die camera moet steeds verder staan op de foto wat ik gedaan. Ik vond dat we nog wel aardig op stonden. Maar dan kom je helemaal verkeerd gezien en stuurde die camera moet iets voor me steeds verder weghalen.

[00:05:06]

Om die twee grote hoofden in beeld te krijgen zal de volgende keer wel weer een veel dit jaar overheen gooien. Dat is denk ik denk het beste. Maar Dirk Kuijt weg bij Feyenoord zat er al even aan te komen. Ik had ook in die show gezegd vrijdag dat ie nog onder contract stond bij Feyenoord. Hij euh eigenlijk. Hij had geen elftal meer. Ze hadden hem onder 21 aangeboden. Dat wilde die zelf niet en hij ging op zoek naar z'n eigen ontwikkeling.

[00:05:26]

Hij wilde langs Liverpool, langs Klopp en langs andere mensen waarmee die uffw vroeg had gespeeld. Ja die hem. Uhm, waar ie een kijkje bekeek, een kijkje in de keuken kon kon krijgen. Maar ja, doordat Cardona kwam je natuurlijk ook verder. Nergens dus. In goed onderling overleg is nog maar besloten om je om dit contract te beëindigen. Want om zijn belofte heeft de belofte natuurlijk niet waargemaakt. Dat die hoofdtrainer kon en kon worden kan me wel voorstellen.

[00:05:49]

Kijk, wat je ook van Van V. Van Kuyt vindt als ie. Als je iets wordt beloofd, ja dan moet je natuurlijk wel nakomen.

[00:05:54]

Dus ik begrijp de irritatie bij Kuyt natuurlijk ook wel ja. Een Arnesen heeft gewoon gezegd. Ik vind. Ik vind dit een. Ik wil een andere trainer en we moeten maar zien of we op een goede manier uit elkaar kunnen gaan. Ja, een goede manier in dit geval gesteund door Rob Jansen is toch een. Kleine afkoopsom moet je? Ja, daar heeft ie Rob Jansen voor aangenomen. Die moet ook z'n werk doen en dat doet Rob. En dat doet dan Rob dan hoor.

[00:06:17]

En die doet dat ook heel goed.

[00:06:18]

Wat je er ook verder van vindt. Vanuit Dirk Kuijt geredeneerd. Nou ja, het is wel een lullig einde. Zeker open voor zo'n grote speler. Voor iemand die zo belangrijk is geweest voor Feyenoord als speler. En het is ook wel de reden er is geen optie. Er is niet over nagedacht om om op een andere manier aan de club wilde, die toch zelf niet in het persbericht staat?

[00:06:37]

Ja, dat de Arnesen had hem nog wel willen behouden voor Feyenoord. Ja, maar in welke rol dan hem? Hij heeft dat onder 19 gedaan. Beloftes wilde ie niet. Ja, als je Steijnen wil worden wil die ook niet.

[00:06:45]

Nee, waarom niet? Waarom wilde je nog geen assistent worden? Zou een beetje gek zijn als je hoofdtrainer wordt geloofd en dan word. Als je het hoofdtrainerschap wordt beloofd en en je moet juist blij zijn joh. Dat is een blessing in disguise dat hij niet de hoofdtrainer van Feyenoord is geworden. Zo snel, want dat was gewoon helemaal niks geworden. Dat kan gewoon niet. Nee, iemand die vanuit het niets de hoofdtrainer van Feijenoord maakt, dat slaat werkelijk helemaal nergens op.

[00:07:04]

Bij die Arnaz en zeker niet tenslotte moeten we nog maar afwachten of het gaat lukken. Laat staan wij bij.

[00:07:10]

Het is na die metamorfose heeft ondergaan. Hij is natuurlijk een andere Dirk geworden. Er zit hoop ik voor hem lekker. Is wel een hoop ellende meegemaakt.

[00:07:16]

Die jongen dus ik vond die ook nog door iedereen over zich heen. Nou, ik vond. Ik vond dat we een beetje a typische ook van Feyenoord supporters. Ik vond een beetje atypisch voor Feyenoord supporters om zo hard te zijn over. Over Kuyt, voor zo'n speler die zo belangrijk is geweest voor de club. Ja, echt gek hoor. Opvallend ook op z'n uiterlijk.

[00:07:34]

Ja, toch niet echt echt chique. Nee, ik ben niet. Kennelijk heeft ie toch minder kritiek. Hij heeft kennelijk minder krediet dan ik dacht. Nee dat ja. Ik snap het ook wel, want ik vind hem ook. Hij heeft iets he. Ik vind het ongelooflijk wat die gozer heeft gepresteerd. Zou zo'n standbeeld from UK mogen? Dat gaat een beetje ver natuurlijk.

[00:07:52]

Maar wat bij wijze van voorbeeld dat je met heel hard werken? Ja he. En als er al eens een monniken leven voor je voor je sport, dat je dan daarmee heel ver kan komen. Dat is natuurlijk voor iedere jonge speler. Is dat wel een voorbeeld? Tuurlijk joh.

[00:08:03]

Het hartstikke goed. Hij heeft heel veel energie ingestoken en zo kijk je hoe die buiten het veld was.

[00:08:08]

Ja, mijn vriend, mijn vriend was het ook niet. In alle eerlijkheid. Nee, maar de kan je nog wel respect hebben. Natuurlijk valt ie als als voetballer heeft hij het heeft gepresteerd. Hij moest wel twee keer kijken hoor. Trouwens om die Ommel om daar effe op terug te komen. Hij zag eruit als een urls deelnemen aan Temptation Island. Dat ik het idee dat Arango zou. Ik zie dat wel vaker toch? Maar ja, volgens mij iemand helemaal.

[00:08:26]

Maar dat was uitgelegd dat er vooral bij vrouwen dat gebeurt en dat als ze een scheiding hebben, ze dat al aan hun haar gelijk verandert en dat snel een metamorfose uiterlijk gram. Is dat zo? Ja, dat vertelde iemand mij van VI als. Het is een beetje kosmopoliet, een euh. Filosofie psychologie. Maar ja, wie is jouw vriendin Patty Brard? Die had er wel een duidelijke mening over. Heb je dat nog gezien of niet? Nee, maar analyseerde het hele gebeuren.

[00:08:46]

Dat lijkt me niet helemaal goed gegaan volgens Patty. Je kan het weten. Ja, nou, daar hoef je ook geen euh ervaringsdeskundige voor te zijn om te zien dat het misschien ook een tikje minder had gekund. Allemaal hebben ze wat. Laat die jongen, maar laat die jongen.

[00:08:58]

Ja ja. Ik bedoel, want er zijn ook voetballers die de die later de baard staan zoals Pascal Bosschaart. Weet je wel aan een carrière die je dus ja, ze hebben ieder z'n ding. Ja. Zou niks voor jou zijn. Mijn honden zou zijn metamorfosen. Dat zal wel tijd worden. Een keer. Maar uhm, misschien voor de foto dat er nog te redden is. Foto's als ik naar wat die mensen gaan allemaal naar euh, naar dezelfde tandarts bijvoorbeeld H.

[00:09:21]

Dirk is dan volgens mij naar Turkije gegaan, maar de meesten gaan naar een of andere tandarts. Jeetje volgens mij klein ofzo in Duitsland. Dat weet ik natuurlijk omdat ik mij helemaal op ingegraven in de showbizzwereld.

[00:09:32]

En dan ben ik bijna embedded geweest en ik ben er van jaar en ben geweest. Achter de schermen, achter de coulissen, in Hilversum en Aalsmeer. Maar die gaan dus in een file. Werkelijk naar die tandarts daar. Die dus allemaal van zo'n Hollywood Smaele.

[00:09:44]

Euh ja Fozzie witter dan wit hebben witter dan wit.

[00:09:48]

Dus ja, dan moet je van de ook. Trouwens, dat zeg je nu, want ik ging naar euh, Dick Advocaat. We komen uiteraard natuurlijk zo nog geen zorgen mensen. We komen nog over Emile over hem te spreken. Maar ik vind dus nemen met dat vliegtuig naar Istanbul. Nou ja, ik denk toch al wat zit dat vliegtuig vol Joden zo gewoon in in maart ofzo? Door jouw vakantietijd en ik naar die wedstrijd en na dik een weekje daar gebleven.

[00:10:07]

En ik vloog terug en al diezelfde mensen zaten weer in het vliegtuig, maar allemaal voorbanden om hun hoofd en euh. En inderdaad tanden en alles. En dat leek me al zo net zo. Gipsvlucht terug. Terug naar huis hadden ze allemaal wat laten doen. Nou ja, euh.

[00:10:19]

De pionier in dit geheel is natuurlijk Dick Advocaat zelf. Nou, dat is één van de allereerste geweest die zo'n heug geweldig maakte. Hoe dat dan weer allemaal in deze show weer bij mekaar komt? Het is ongelofelijk eigenlijk.

[00:10:30]

Het was met die advertentie toen deze nog hele plukken Haradrim planten je vingers. Zo weet ik dat ik wat krijgt, die wat toch? Of kreeg hij dat gratis die behandeling ofzo? Ik heb geen idee, dan weet ik niet wat weet ik nog niet. Zwart foto in die in die parka jas. Ja ja, net als Ruud Geels. Weet je wel, die ook die z'n hele leven daar wel of niet zijn hele leven, maar die wel last van heeft gehad.

[00:10:50]

En zo nou ha. Ik kan me herinneren dat de Vosmaer in de jaren ben niet jaren 70 ofzo denk ik dat Barend en Van Dorp toen een hele pleure bijlage van Vrij Nederland hebben geschreven over Ruud Gullit. Een zoektocht van een soort new dagboek naar het dagboek was Jan Jongbloed. Nou ja, of iedereen. Dit was het zo goed dat hij zo gepest werd. En zo ja, die zogenaamde voetbalhumor van van Krol en schaatser kwam nu weer de trappen af naar beneden en daar zaten ze alweer op te wachten bij het ontbijt.

[00:11:15]

Al dat gezeur als die één plakje kaas nam, dan zeiden ze nou je mag er wel meer nemen. En als ie dan de volgende dag 2 nam zouden zij. Laat je voor ons ook wat over dat soort gepest. Ja ja, ja ja. En t eindigde dan maar. Ik kan me nog herinneren dat ie zei van Uhm. Ja dat voetbal, dat heb ik een beetje.

[00:11:28]

Laat ik een beetje links liggen. Dit is mijn wereld eigenlijk niet. En ik? Uh, ik. Ik ga nu veel naar het honkbal. Is ook een mooie sport en je kan er ook een pet bij dragen. Het was heel triest uit schaamte. Wel ja. Is natuurlijk Feijenoord spits geweest hoor.

[00:11:43]

Ja, natuurlijk was het natuurlijk een topspits. Bleef leuk. Ja ja, da's dan ook ongelooflijk dat zo'n jongen dan euh dan nog de volle laag krijgt. En Van Hanegem zei je dan moet je me gewoon een ding doen. De natuurloop en gelijk aan BAM op z'n bek slaan bij overal van over.

[00:11:54]

Maar dan was ie niet e. Ik hoor van mensen die hem kennen. Euh. Bert van Marwijk enzo. Die dacht dat een van de aardigste mensen is die er in het voetbal rondlopen. Die Ruud Gullit. Dat hoor je altijd van je vrienden. Dat is niet iemand die je die zo primitief is om dan iemand voor z'n bek te slaan, zoals dat heet.

[00:12:11]

Maar het was om terug te komen waarvoor we hier natuurlijk zijn om over Feijenoord te praten. Het was met een weekje wel zeg Feijenoord in een notendop je. Het was heerlijk. Dit is. Dit is zijn werkwijze.

[00:12:21]

Nou ja, dit is nou precies waarvoor dat hele voetbal is uitgevonden. En vooral in deze tijd. Entertainment is in optima forma. Het gaat allemaal werkelijk helemaal nergens over. Weet je, al die spelers zijn zo godvergeten in lichtgeraakt dat we zijn een week lang bezig geweest met helemaal niets, maar heerlijk en vooral in Corona tijd. En tussendoor wordt er dan ook nog gevoetbald op de krankzinnige manier door Feyenoord. In Heerenveen denk je van ja, dat zijn gewoon elf mummies die ze hebben opgesteld.

[00:12:50]

En dan PSV verbazen ze weer in positieve zin. Nou, dit is nou precies wat we nodig. Of althans laat ik voor mezelf spreken is precies wat ik nodig heb in deze carbonaat tijd. Dus even ja, precies vergeten. Hugo de Jonge effe geen eiland van JM Cowboys. Uh, even die Oostduitse niet. Niet dat ook niet al die statistieken vooral niet Kuipers, niet al die millennials niet die er ook verstand van hebben. Sowieso sowieso al die millennials voor iets minder op tv.

[00:13:14]

En euh, en dan enl je lekker gek maken over.

[00:13:17]

Over dit soort binnenbrand zijn ook millennials. Ja, daar staan Oostveld. Ja nee.

[00:13:22]

Maar dat is nou ja, waar komen we gaan? We zullen het zo jammer vinden. Zwemmen met je met je neus bovenop gezeten. Maar dat is wel mijn overkoepelende vraag eigenlijk. Ja, waar hij? Waar hebben we nou naar zitten kijken? Was dit nou? Is dit nou zo Highness? Maar is dit nou een in een mislukte coup van de spelers? Of hebben we hier nou zitten kijken naar generatieconflict en wat er al een tijdje aan zat te komen?

[00:13:43]

Dat vraag ik me nou werkelijk af.

[00:13:45]

Ik denk van alles een beetje en ik denk dat je vooral op zit te kijken naar vanuit Feijenoord. Toch een knap staaltje crisismanagement van dik en van fijn stof. In dit geval alle credits naar Arnesen en en Koevermans. Ja, vind ik wel. Nou moet er bij het begin beginnen. Ja nou dan moet je volgens mij ben je aan zet. Dat ik in mijn autos bij aan zet moet je maandag beginnen we vorige week maandag na alshet. Ja, dik had gezegd.

[00:14:07]

Floren van een betere tegenstander. Of die opposities betere spelers heeft dan maar nadat B. Schoot dus waar de heertjes in het verkeerde keelgat? Was natuurlijk al eerder, want de kiem voor dat hele probleem wordt nu de hele wereld bezighoudt. Was natuurlijk al. We hadden het al kunnen aanzien toen Cor Pot hier was en ook zoiets zei. Of was dat het dinsdag? Ja was natuurlijk. De dinsdag daarna. Toen zat Cor Pot toch hier en die Zuid of van die spelers van AZ hebben.

[00:14:31]

We hebben meer talent dan uh dan die van Feyenoord. En toen moest ie zei moest jij namens hem de excuses aanbieden als een soort euh.

[00:14:36]

Ja, dat klopt. Ja ja, dat klopt. Nee, dat ging. Was natuurlijk Berghuis al naam toegekomen van euh. Wat ie? Nee, die Berghuis is natuurlijk ook een van de vele miljarden luisteraars dat. Ja, dat lijkt me wel ja. Sterker nog, heel gek zijn als die dat niet. Leuk dat je luistert Steven. Ja, maar dat is wel waar. Dat ben ik kom. Je vergeet alles. Voltrekt zich. Tuurlijk je zo'n sneltreinvaart.

[00:14:53]

Maar dat waren de eerste haarscheurtjes. Daar ben jij voor. Omdat je op zulke momenten die je effe die helicopter view daar overheen. Daarom dus dat je zit midden in die gekte in het oog van de storm. Zet het Ferret, want zo heb ik het allemaal niet bedoeld. Nou. De eerste rectificatie in deze show inderdaad als waar hebben we t nauwkeurig gedaan? Akkoord hadden toen in de kiem kunnen smoren door te zeggen ben je wel helemaal goed bij je hoofd?

[00:15:13]

Met je excuses maken. Ik zeg gewoon wat ik zelf wil. Jij gaat gewoon je hok in en ballonnen aan je mond houden en af en toe een doelpunt maken alsjeblieft. Maar ja, zo werkt het niet. Zo werkt het niet. Maar dat het dus. Op maandag kwam er een groepje naar de advocaat toe om dat daar even over te hebben. Berghuis met. Volgens mij mag Nick Marsman de keeper en Jens Toornstra vrij. Nick Marsman en Jens Toornstra ook nog.

[00:15:37]

Ja maar raar. Wat een raar trio reden denk ik.

[00:15:39]

Gewoon rustig praten en laten dat misschien is dat het nou maar wel namelijk de spelersgroep koffiezetten of. Ik denk dat ik het misschien anders. Ja, Dienstenthuis die die B voorstelde, die ik op vakantie op kantoor gaat, de deuren openen om Nick Marsman binnen. Boos en boos na. Boos. Nou ja, geachte irriteer ja, want ik denk dat Dick gewoon zou moeten zeggen dat ik degelijk drie keer moet kijken wie driemaal binnenkomt. Leuk, maar ik wil natuurlijk ook de lieve vrede bewaren.

[00:16:07]

Die is 73, die heeft helemaal geen zin meer in dat soort gezeik. Dus die zeg dan ik bedoel betrokken. Puur op deze wedstrijd. Wat natuurlijk niet waar was ook een dure puur op deze wedstrijd. Toen waren ze beter Maalse. Als ze me na Ajax uitleg gevraagd had ik t natuurlijk anders gezegd. Je hebt terug je hok in. We rijden naar euh, naar Heerenveen. Fijn dat eerder dan ik natuurlijk. Dus euh. Hier verwacht. Nou winnen daar.

[00:16:29]

PSV. Daar kan je nog een aansluiting vinden op die ranglijst. Ja, en dan komt er een wanprestatie waarvan we natuurlijk zoveel hebben gezien in de historie van Veilig. Maar dit was er ook wel eentje die ik allemaal in de top 10. Ja, en dat is dan op zich nog niet. Niet zo heel erg. De nasleep daarvan maakte dat natuurlijk wel.

[00:16:46]

Nou, ik vond het wel gek bij Heerenveen, maar ik vond ook Dick Advocaat een beetje gek. Euh, hoe passief die daar? Voor zover ik het kan inschatten. Daarna naar zat te kijken. Ik denk dat Dick de vader is van Lucas. Laat het dan maar zien kijk.

[00:17:01]

Natuurlijk wordt er vooraf besproken hoe zo'n tegenstander te bestrijden en ze zien natuurlijk de opstelling van Heerenveen. En ze zien ook dat hij met twee spitsen gaan spelen. Ja uhm. Dus daar wordt natuurlijk op ingespeeld door wordt gezegd. Als zij dit doen doen wij dat tegen PEC Zwolle. Die loopt mee met je bek of je gaat die middenvelder en dan komt de back bek met Geertruida etcetera. Dus alles wordt tot in den treure uitgedacht en verteld. Ja, en dan voltrekt de wedstrijd zich.

[00:17:21]

En dan? En dan gebeurt dat niet. Dan laten ze Jens Toornstra nog even een blessure simuleren zodat ze die spelers de ene naar de kant kunnen halen en zeggen Jos. Sowieso moet het gebeuren. Let er nou op en doe wat we zeggen en het gebeurt nog niet. Ja, dat denk ik dat je als trainer natuurlijk ook denkt van tegen wie zit ik nou aan te lullen? Ja en nee. Denk jij dat? Euh ja, ja en nee.

[00:17:41]

En toen dacht ik van begin ik naar de kleedkamer na die wedstrijd. Berghuis moet op het veld blijven voor zo'n fles interview met ESPN. Ja en die zegt ja tactiek bla bla bla bla. Met z'n allen snel terug naar de tekentafel. En toen denk ik dat ze dik met z'n allen in t in t Washok hebben gestopt en even de deur hebben dichtgehouden voordat ie uh oh oh, wat zou dat toch heerlijk zijn als dat Disney daarbij is geweest.

[00:18:02]

En die dik zit in de trainers kamer, in die kleedkamer en in de kleedkamer.

[00:18:06]

Ziet dat interview van doodziek al van dat dat het een van die kut wedstrijden begint zichzelf te krabben. Hij vond die ook bedoeld was en hij kijkt men dan al half luistert die jij denkt maar zegt zelf hoor ik dat nou goed? Hoor ik nou tekentafels? Zegt ie nou tekentafel? Die gozer die net die ik daarnet over het veld heb zien sloffen.

[00:18:22]

Ja hoor zeg ik ga daar waar je gek. Nou, dan heb je die teruggereisd die dan iets sneller gaat. Want we natuurlijk geen kip op de weg. Nee, dat is wel lekker hoor, met je ontheffing. Je rijdt en je denkt van euh. Nou ja, waar blijft die politiewagen?

[00:18:35]

Jij ben heel gevoelig voor parkeerplaatsen. Parkeergelegenheden? De snelwegen. Of je daar een beetje snel kan komen? Jij gaat liever gewoon zonder file naar een kut wedstrijd. Sorry Wim Kieft achtige bedoening. Heb ik dat? Ja die v d. Dat je gewoon niet houdt van files of werkonderbrekingen of andere gekken. Ga je een beetje van slag snel van A naar B, maar doe je ook net als BIM controleren alles als je je auto op geparkeerd en voor op de ruiten tikt.

[00:18:58]

Of ze ofzo of ze of ze open staan, dat doet wereldwijd. Nee, dat heb ik dan hoor. Dat heb je niks slap uit te drukken op die knop van m'n sleutel. En ik geloof het verder. Ja ok.

[00:19:06]

Maar goed, dat is dus wel zo. En dan passeer passeert die bus ergens diep in de polder die Feyenoord bus ook Mooijman mee.

[00:19:11]

Dat is een mooi moment, want ik kom je ook fouten gemaakt. Janneke en dochter stuur je wel een foto maken achter het stuur zat volgens niemand op de weg is donker.

[00:19:18]

Da's toch een mooie foto risico. Helemaal vormen ze een mooie polderweg die dus vaak voorbijgereden hoor. En zeker s nachts is dat mooi. En zeker nu dat ook helemaal niemand is. Dus je komt aanrijden en denken van in de verte.

[00:19:27]

Zie je dan dat dat dat ligt wat je wel iets lichtstraat rijdt ook nog een bus of een auto en dan kom je dichterbij en dichterbij. Dus die bus voor Feyenoord. Effe iets afremmen. Verkijken zo. En dan zit altijd voorin naast chauffeur Bas van Noordwijk zo stuurs voor zich uit te kijken. En daarachter euh. Dick Advocaat. Ik denk dat die op die terugreis, die een uurtje of twee en half drie heeft geduurd, maar even getwijfeld heeft of die wel uberhaupt door moest gaan als als trainer van Feyenoord.

[00:19:50]

Denk jij nou dat ie als dit niet z'n laatste seizoen was geweest, dat ie dan al was opgestapt nadat ie was opgestapt? Maar dan denk ik dat ie veel eerder harder had ingegrepen. Maar misschien komen we daar nog, straks wel wat. Wat? Wat Dick? Wat? Dick natuurlijk niet. Hij is half heilig hier in deze podcast, maar niet helemaal nee. Maar goed dus de volgende ochtend. Maar nog effe over die wedstrijd dan he? Want euh.

[00:20:11]

Normaal gesproken was hij toch hadden we hem toch als een soort opwindt poppetje met schuim of ze op z'n lippen langs de kant zien staan. Negentig minuten, dat is ook het punt waar we straks dan nog op komen wat dikker dan fout heeft gedaan. Ja. Ja wil van de ochtend.

[00:20:25]

Dick wordt wakker. Ja, nog steeds slecht geslapen. Nog steeds zwaar geïrriteerd van Stedum. Misschien is er me in gedachten van ja, met die slapjanus wil ik niet verder werken. Ik stoppen gewoon mee. Nou, op dat moment wordt er aangebeld. Frank Arnesen helemaal uit Eindhoven komen rijden om even met Dick te praten over de situatie. Koevermans heeft de moeite genomen. En ja, als die. Die zitten natuurlijk niet te wachten op een trainerswissel midden in het seizoen, maar die vinden natuurlijk ook dat ik we ook een ander afscheid verdient na z'n.

[00:20:53]

Na zijn carrière en alles wat hij verfijnd heeft betekent dus die dat er. Dan ontspint zich zo'n gesprek zegt. Wij staan honderd procent achter je dik. Nou, die krijgt daar dan wel een iets beter gevoel bij. Assistenten bellen op. Ja dikwijls is dat nou dus je laatste jaar. Je gaat toch zeker niet op deze manier afscheid nemen van de voetballerij? Wie denken ze al in wat ze zijn? Ja, en dan komt langzaam straatvechter weer een advocaat boven natuurlijk.

[00:21:12]

G. Heel goed gedaan van Feyenoord dan dit.

[00:21:14]

Dat zijn vind ik een knap staaltje crisismanagement, maar dan moet je het ook nog met die spelers oplossen. Dick zegt na Heerenveen We gaan een groepsgesprek houden. Ik wil weten hoe de spelers erover denken. Maar ja, s nachts terwijl in dat bed ligt de weg ligt te woelen.

[00:21:27]

Natuurlijk denkt u vrij groepsgesprek groepje bekijkt Sjoerd.

[00:21:29]

Gaat nou lachen. Ik weet precies waarom je gaat lachen om wat hij ziet. Ook dik voor zich in een heel klein beetje met zo'n pyjamadag. Broodje brandweer, wagentjes hè. Nou zie je. Dat is het toch een beetje. Dick heeft een slaapkamer. Dat is wel drie keer zo groot als. Als het kraakpand zit, dan kan je jezelf ontzettend veel tienermeisjes in kwijt. En die in die kast alleen al die dik in zijn slaapkamer reken ik ook jaren.

[00:21:50]

Met al je matches kun je je kwijt. Dat weet ik wel zeker. Ja dus in die ene kingsize slaapkamer in dat kingsize bed. Wat ik dan in die waarschijnlijk in een in een prachtig zijden pyjama met de slaapmutsje Rood-Witten slaap. Maar dat er een belletje misschien wel van die ogen tegen de licht van die jou? Tuurlijk niet. Nee, dit is toch oldskool? Het is ons Buyckx dik. U gaat gewoon u zegt ik ga naar bed. Dan gaat ie onder die weekjes liggen en doet fysiologisch dicht slaap.

[00:22:13]

Ja, dat weet ik niet. Die weet niet of dat Heerenveen ook zo was. Nee dan niet. Maar de straatvechter komt dus naar boven. Hij heeft even nagedacht en dacht jij kan wel een heel gesprek gaan zitten voeren met iemand die met de spelersgroep. Maar we gaan er toch even anders doen. Hij zegt zich Arnhems Ik wil jij er ook bij komt zitten, maar noem het gewoon via de aanvoerder niet te veel woorden aan vuil maken. We weten allemaal wat er is fout gegaan.

[00:22:31]

Dus om daar heel uitgebreid over te gaan hebben. Dat heeft ook geen zin. Nee dus. Berghuis wordt naar boven geroepen. Dan kom je uit te vermelden bij je bij de conrector en uh en de op een uh. Een schoolhoofd weet ik weet hoe ze dat tegenwoordig tegenwoordig noemen. Of de rector of de hemelsoet. Als je naar B. Bij wie moet jij je vroeger melden als je Hadera maar de decaan? Kom jij eens melden bij de decaan tegen je?

[00:22:53]

Doen we dat nou vierkant rooster? Had je dat ook niet toegelaten? Was Kerry vierkant roosteren? Ja, dan moest je vroeg beginnen en een later huis. Ja al heb ik ook heb ik ook wel eens gehad wat dat vieren.

[00:23:03]

Ja dus komt daar meldt zich. En ja, dan is het gesprek van. Wat vind jij nou? Moeten we nou op deze deze manier verder gaan, Steven? En nee, nee, natuurlijk niet. Je weet hoe dat gaat met voetballers. Berghuis zegt dat ze nog alle vertrouwen in de trainer is en Advocaat zegt gewoon dit. Dit zus en zo gaan we willen doen. En als je het niet mee eens ben niet aan, dan hoor ik het wel.

[00:23:24]

En dan? Nou, daar hoort natuurlijk niks gaan trainen. En daarna de persconferentie. En en Dick zegt gewoon een nachtje over geslapen hebben. Wij hebben allemaal gezien wat er fout ging. Uhm, ik. Ik voel nog voldoende steun van alles en iedereen. Maar ja, we gaan gewoon tegen PSV spelen. Dus wat helemaal fout had kunnen gaan. Ha, we hebben ook vaak gezien bij Feyenoord. Is eigenlijk redelijk in de kiem gesmoord. Maar nu komt het.

[00:23:48]

Trainingen op zaterdag voor PSV? Dan moet je als trainer natuurlijk ook iets doen met zo'n groep.

[00:23:52]

Je moet natuurlijk wel euh. Hij zit naar de training te kijken en hij zegt tegen teruggekoppeld gaat niet goed zo. We gaan het even anders doen. Linse in de spits. Da's natuurlijk ook gek, want die assistenten zaten een maand te kijken van ja maar Dick, je hebt godverdomme Platteau. Je hebt jurkjes, je boze Nike. Na winst in de spits moet er een beetje een agressief mannetje daar hebben die verdedigers voor de voeten lopen. In ieder geval de duels aangaat.

[00:24:14]

Botte kin terug in het centrum, want Spa is al drie keer slecht gespeeld en de communicatie hield ook te wensen over. Dus de botte kin terug in centrum en hij bedacht die variant met vjja tussen de centrale verdedigers en die ruimte achter die. Dat blok van PSV. En euh ja, spelen maar tegen die Mannschaft komen straks nog hé binnen ze 3:1 de de uitvoering na 10 minuten. Moeilijk gehad, maar daarna toch eigenlijk niet echt in de problemen problemen geweest en na afloop interviewtje met, met en met Berghuis die we heel geagiteerd reageren tegen tegen het warme bad.

[00:24:46]

Hans Kraaij. Maar dat is Hans natuurlijk, die alleen maar gewoon veel goed wil maken. Precies wat wij hier doen. Wil er ook echt helemaal niet. Natuurlijk niet. Alles wil gewoon een die inspraak. Krijgen we iets voor Hans? Ja nou ja, geld. Ja, dat gebeurt dan. Dat gebeurt dan.

[00:24:58]

En. En het ging weer over de laten. Nog een ander interview dat de videobeelden van deze wedstrijd jato. Die moesten ze nu eens laten zien, want dat zou een heel goed gevoel geven. Ja, en daar is natuurlijk met andere Kimetto ontstaan van. Dat wordt niet met videobeelden gewerkt. Ja, nou ja, goed, het is toch heel simpel. Natuurlijk wil Berghuis de videobeelden van PSV thuis zien en die kon nog eens 150 keer voorbij zien komen.

[00:25:20]

En ja, hij wil zichzelf mee zien rennen met die Marcs en hij wil zichzelf in actie zien. Logisch had ik misschien ook wel gewild, maar naar Heerenveen uit. Toen hoor je dat niet. Nee, maar dat had ik beter naar kunnen kijken. En dan nog dik vier 24 keer moeten laten zien dat ie dat niet deed. Maar sowieso is weer een heel gedoe over videobeelden. Maar dat gaat natuurlijk allemaal niet over videobeelden. Het gaat over kijken hoe ver je kan gaan.

[00:25:41]

Dat gaat en gaat over kijken wie de macht heeft. Euh, hoe de verhoudingen liggen. Euh, dat was het toch gewoon een wedstrijdje ver plassen. Kijken, kijken, kijken hoe er op gereageerd wordt. Anders euh. Ik bedoel anders. Begint toch niet over videobeelden waarop videobeelden van Feyenoord voordat Berghuis uberhaupt het roodwitte shirt aantrok. Volgens mij werd er al met videobeeld gewerkt.

[00:26:00]

Dat gaat toch helemaal nergens over? Het was toch veel meer voor een competenties strijd en verkijken van van van hoe de verhoudingen die metafoor van die school te gebruiken. Kijken hoeveel uren, hoelang je voor de meerderheid wordt gestuurd, wat je allemaal conflict kwijt kan gaan.

[00:26:12]

En. En denk jij nou dat dat? Ik bedoel, dit is allemaal wel omdat je opgekomen dit soort als een klein mini of standje was. Als je het zo moet zien na de aankondiging dat dat er een nieuwe trainer komt omdat Dick stopt. Het lijkt er toch op dat t dat t dat de verhoudingen een beetje dan beinvloed zijn en dat er al een periode is waarin iedereen weer maar even moet bevechten waar die staat en wie nou precies de baas is.

[00:26:33]

Ja, daar zou het nog wel kunnen. Maar goed, ik wil er maar mee zeggen dat de V de vrede die getekend is natuurlijk een gewapende vrede. Ja, ik weet dat ik. Elk moment kan er wel weer een uitbarsting te komen. Ik ben ook benieuwd in Groningen en dat is eigenlijk wel de wedstrijd van Feyenoord. Ja tuurlijk, daar moeten ze het laten zien. Als dat nou weer helemaal door die ondergrens gaat. Nee, je kan. Dit kwam helaas nog een keer.

[00:26:52]

Je kan dit toneelstuk niet nog meer doen. Alhoewel, ik zou er grote voorstander van zijn. Maar vroeger gebeurde dit is wel dat de clubleiding af en toe ja met jou miljoenen op het goede moment. Natuurlijk kijk je soms is het heel duidelijk dat er iets moet gebeuren. Ik bedoel wat recenter is er een tijd geweest? Een keer om Feyenoord, Ajax of Ajax Feijenoord waarbij. Paul Bosvelt Kees van Wonderen voor zijn kanen sloeg. N dag voor de wedstrijd en Kees op trainingsveld Goof.

[00:27:15]

Ik geloof uffw binnen in het spelershome.

[00:27:17]

Discogroep hebben zoals dat wel eens gebeurt, zoals het dat ook kennelijk daarbij hoort. En maar die Kees zijn wel van ok. De groeten. Weet je wel. Hiermee speelt het klaar mee. Stapt in zijn auto. En dan? Dan wel moet Rafi iemand in actie komen? Nou, toen had Club gelukkig Jan Desart. Die had ook wel vaker euh, ook een soort Dick Advocaat. Die had het allemaal wel vaker meegemaakt. Als de ideale man de ideale.

[00:27:38]

Nee, maar ik meen dat we een omdat dan een beetje goed, maar dat. Toen werd ook Jorien van den Herik wel even ingelichte en in stand by gehouden. Weet je wel dan dat het echt uit de hand zou gaan? Ja, wel een dag voor ze voor de klassieker. Daar kan je dat allemaal niet hebben. En dan voelen ze wel aan de waeter van. Ja, dit was Van Marwijk trainer. Euh ja, Van Marwijk was trainer.

[00:27:54]

Ja, ja en nee.

[00:27:56]

Dat is ook opgelost. Aan wie die steeds verder de beste vrienden natuurlijk gebleven geworden en gebleven. Maar af en toe moet de club effe. Dus ik vind het wel heel goed. Ik moet zeggen ja die gek. Arnesen is sowieso wel kordaat natuurlijk hè eigenlijk. Ik vind het wel fascinerend wat die allemaal aan doen is levensgevaarlijk. Allemaal voor een club zonder geld. Ik vind het zo waanzinnig. Eigenlijk weet je wel wat je wil. Ik hoor. Ik vind hem met een week wordt ook de die die kwaliteiten van Arne Slot die Arne slot worden.

[00:28:23]

Met de week wordt die groter. Ja, ik heb het nog gezegd. Wanneer was het gisteren? Ik weet begot niet meer welke nat weer was. Nee, ergens op een van de vierentwintig zenders. Ik heb het in een Plop klap geroepen dat als ze Arne Slot komt dat het natuurlijk niet zo is dat ie op een knopje drukken. In de video gaat PlayStation maar 6 verbeteren, zo klinkt het wel klinkt het wel ja, maar je moet even volhouden.

[00:28:42]

Nog met deze ouwe man tot het op mij. En dan gaan we eindelijk voetballen. Wishful thinking. Ik heb al eerder gezegd we gaan nog vrijwel failliet. Gaat nog heimwee krijgen naar de oude man die de taal die het allemaal, want dit heeft ie gewoon. Dit is gewoon de week van Dick Advocaat. Dit is het gelijk van Dick Advocaat. Maar ook de deja en ook een voorbeeld voor Uhm, dat is niet makkelijk. Dat wordt echt onderschat.

[00:29:01]

Het is niet gemakkelijk Silvano, hoe je een crisis bezweren? Ja, hoe je crisis bezweert.

[00:29:06]

En dan hebben we zat van die crisis gehad in bij Feyenoord. Maar ik vind van Koevermans en ik. Ik heb al. Ik heb wel het idee, maar dat komt misschien omdat ik er nou ver van af zit dat die Koevermans een beetje onzichtbaar figuur is, maar die intern niet. Toen Advocaat aangaf de spullen zullen stoppen als trainer, was ik ook een beetje het gedoe voor dat slot nog kwam. Had ie niks gehoord van Van Arnesen? Nou ja, we hebben dat.

[00:29:26]

Dat ging toch ook weer allemaal? Uh, ook allemaal gedoe. En toen zat Koevermans de volgende ochtend wel om acht uur ook in de Tweede Kamer. Ja, maar het is om te steunen en weet ik. Het is goed dat ze erkennen dat dat dat geen robots zijn. Dat het denken dat daar vaak een gestoord gevoel dat een gevoel meespeelt, trots ook vaak eergevoel. En dan moet je dan rekening mee houden. En dat kan je. Dan moet je in dat.

[00:29:48]

Het is goed dat ze daarom om 9 uur voor de deur staan. Dan moet je ook niet nog een dag mee wachten. Moet je gelijk doen? Nee, je moet het nooit onder. Je moet de crisis nooit onderschatten. Nee, dat is natuurlijk het. Het belangrijkste. Maar nu gaan we het nu niet.

[00:29:59]

Nu gaan we het echt zien. En dan gaan het echt sierlijk. Daar gaan we kijken uit wat verhoute boys gesneden zijn zondag. Bedoel je er zondag? Ja, ja, ja, ja, ja. En dan gaan we heel benieuwd natuurlijk. Ja en dan?

[00:30:09]

En dat is ook voor jou weer lekker. Euh, over die lege snelweg achter die bus door die door die polder laat is die wedstrijd eigenlijk een verkijken.

[00:30:16]

Vond hij Ik dacht halfdrie na. Maar ruim. Badri Jij bent er maar druk mee geweest. Weer een week. Ik wil een weekje een weekje onderpanden toch? Ja, zeker weten. Leuk dus, denkt Ben ook wel benieuwd, want uhm ja, wij zijn natuurlijk hij, de conservatieve podcast waar werknemers bij werken die met videobeelden. Wij werken niet met videobeelden, ook niet met mental coaches.

[00:30:39]

Sowieso, maar geen enkele analyse. Wei Wei Wei roepen wat in deze microfoon. Ik ben altijd direct vergeten wat ik gezegd heb. Dat is best. Ik loop dus verreweg het beste Geraard dat de luisteraars ook aan trouwens om direct zo snel mogelijk te vergeten. En een wandeling met deze weg. En dan denk ik helemaal nergens meer aan. Nee, en zo dan ook het beste. Ja nee. Maar ik zou al die miljoenen luisteraars natuurlijk ook heel veel jeugdige luisteraars tussen die nog steeds de illusie hebben willen wat van leren.

[00:31:03]

Ja, die nog steeds de illusie hebben van dat m dat dat tot euh, volgend seizoen Barcelona in de Kuip speelt. Wat nou als het zijn van een jaar of vijf geleden zijn? Reken daar nou niet op. Nee, rijk en sowieso nergens op. Beveilig sowieso het beste. Nee.

[00:31:18]

Dat kan alleen maar meevallen. Ja wat Frank Hitzacker.

[00:31:21]

Ik heb het al eerder gezegd, maar het blijft het beste motto. Feijenoord is de club van eerst geloven en dan zien. Nou, dat is nu wel een beetje aan de hand is. Geloven in de a t geloven is nu heel erg aan de hand. Ik geloof er heel erg in Arne Slot, maar ik vind het feit dat Arne Slot moet beginnen met een totaal leeggeplunderd bankrekening. Ja, en dat gaat dat niet veranderen.

[00:31:38]

Nee, dat wordt alleen maar erger en wordt alleen maar erger, want de situatie is best wel schrijnend. Vorige keer volgens mij ook gezegd. Dus elke thuiswedstrijd is kostwinner, een half bijna een miljoen. Ja dus we zitten in een situatie dat ze de spelers moeten gaan verkopen. Nou, dan moet je maar afwachten wat je daar voor terug kan halen. Ook wel apart dat Groningen nu een speler haalt die veilig dat willen hebben. Paulus Abraham, een jongen uit de scouting van fan van Feyenoord.

[00:32:00]

Die hadden ze al een tijdje op de korrel, maar die gaat nu naar Groningen met twee en een half miljoen, dus blijkbaar is dat al onmogelijk. Hmm, tot die scouting wordt natuurlijk wel eens bekritiseerd. Bij je bij Feyenoord, maar t gaat er natuurlijk om. Wat doe je met de met de rapporten die ze inleveren? Ja, wij weten niet wat het oordeel was over de praetore voor Dik-Faber ze haalden. Maar we weten ook niet wie ze wel.

[00:32:21]

Nou, in dit geval weten we t dan wel met die Abraham. Dus volgens mij.

[00:32:25]

Ja, maar het heeft niet zoveel zin om euh, ik weet wie vertelde dat nou? Jonge kerel die die? Ik was ook maar een kloon van Rob Jansen geloof ik. Ja, die was dan door een club. Euh was die was die gevraagd om te helpen? En die kwam toen in zo'n kamer ook met zo'n flip over. En dan hadden ze wel zo'n hele. Hadden ze voor al die posities? Hadden ze dan vijf namen erachter gezet? Jaja, schaduw of schaduw elftal.

[00:32:46]

Maar ja, als jij de Zlatan opzet of zo is in de spits, dat schiet niet zo voorop op als je wat voor bent. Of ik bedoel fijn, dat kan van alles willen. En fijn, dat kan heel veel mensen op de kool hebben. Maar zeg toch geen geld hebben? Ja, dan ben je toch kansloos?

[00:33:00]

Zo is het ook, maar dat zal ie Arne Slot toch zelf ook? Blijft op maar eens. Ik zal dit toch zeker weten dat ze Nesty wordt verkocht? Dat ie de klassieke fout maakt die. Elke tweede maakt dat hij denkt ie lukt het wel? Ja. Nee, maar kijk, jij zou toch willen zeggen doe het nou niet of wees wat. Maar goed ja ze d. Het is ook wel een goeie eigenschappen als je zelf denkt dingen te kunnen doen.

[00:33:21]

Ja, je met je zelfvertrouwen. Dat zou komen kan geen kwaad. Tuurlijk, je moet dat ook wel een beetje over je hebben. Maar als je nou als je zeker weet dat er geen geld is en je weet vrijwel zeker dat Berghuis en Senussi worden verkocht en misschien en de rest ook, als ze maar genoeg geboden wordt.

[00:33:36]

Ja. Wat bedoel je nou? Misschien? Ligt ook wel aan ons. Hier zijn wij natuurlijk door al die jaren Feyenoord natuurlijk. Wij weten natuurlijk wat er gaat gebeuren en zijn misschien een beetje verzuurd geraakt door ofzo. Nou als jij en jij noemt bestuur. Wij zijn gewoon realistisch. Wij zijn gewoon ervaringsdeskundigen. Dat is het is een Lochem olietanker die wel een heel klein beetje kan bijsturen. Als je de gebruiksaanwijzing tenminste een beetje kent. Zonder gebruiksaanwijzing gaat het gewoon niet.

[00:33:58]

Nee tenminste, ik kan me niet herinneren dat ooit iemand is gelukt, maar als de laatste keer op zee.

[00:34:02]

Dat lukt niet. Want ik kan me niet herinneren dat dat er ooit maar misschien de integraties reden dat er iemand is gekomen die die echt een revolutie heeft.

[00:34:12]

Nee, natuurlijk niet. Nee, we hebben toch de revolutie met met Gert-Jan Verbeek gezien? Wiel Coerver heeft het geprobeerd denk ik. Ze hem kennen hem een beetje kennende. Euh. Gertjan Verbeek heeft het op zijn manier geprobeerd, maar dat is hem mislukt. Fred Rutten is misschien nog het verst gekomen gekomen, maar die heeft het. Die heeft het geleidelijk aan gedaan met het in acht nemen van de. Van hoe die club in elkaar zit en de alle krachtvelden rond die club week naar Zwolle.

[00:34:34]

O ja, natuurlijk wel. Waarschijnlijk wel aan uw Hooghoudt weer. Ja, dan wordt weer ouderwets de enige twee dikke week dat ik al eens gewoon kwam dat de spelers zijn. Nou dit wordt niks dat al die foto's lieten zien dat ie in die in die touwen hing. Het gekke is dat was echt wel een goeie vent om mee te. Maar ik heb de twee dingen meegemaakt die doen. Ach ach, ach ja, dat dat de Turken zijn van niet trainen.

[00:34:55]

Euh ja, s middags. Doe het niet, want het gaat onweren en en het is gevaarlijk. Nee, we trainen. Nou ja, bliksem sloeg in.

[00:35:03]

Ja ja, stront eigenwijs.

[00:35:05]

Netjes in een zaaltje in een vijfsterrenhotel met andere badgasten. Maar wat ging Geert John, diegene die spelers op matjes neerleggen voor de ingang van de spa? Ja, daar konden dus die andere gasten niet door. Ja, allemaal consternatie. Ja, het is echt.

[00:35:16]

Ik moest hem toen voor de camera interviewen toen die toen die net aangesteld was en. Nou ok, je sjaak troost was er bij. En uhm, waar je. Ik zeg nou zo voldoende camera's stond opgesteld. Hij zegt juist goed, had dan natuurlijk een T-shirt aan gewoonlijk het Sjaak. Helemaal nerveus ga je zo ja, zegt hij. Hoezo? Waarom niet? Is het account ofzo dat ik een jas aan moet? Nee, nee, maar waar je gaat ze ook voor de camera officieel bij je?

[00:35:41]

Ja, ik ga zo. Je hebt niet iets van euh. Een jasje aantrekken. Nee, ik heb. Ik heb ook geen jasje bij me. Maar welke mate van John mag mee? Mag ik mijn jasje lenen? Dat we nou uiteindelijk zat? Hind geleende Jackson was Sjaak troost. Dat denkt de Shakti zelf met een flesje water voor de camera die ze stond.

[00:35:57]

Ja, maar toen dacht ik best een eigenwijze man. Dat ik wel zeggen. En toen ze toch die rond toch? Door die haves hadden ze. In de voorbereiding op het seizoen gingen ze ballen de havenbedrijven kijken en vond ik reuze interessant, want die wilden natuurlijk ook 9 tot 5 dat die sidderen. Weet je wel, van 9 tot 5 op de club.

[00:36:12]

Ja, met alle respect, maar moet je dat doen? 2. Gewoon effe een keer goed. En de studio dat is.

[00:36:17]

Dat is tenminste de Nederlandse naam. Kijk, in Italie ben jij echt van 9 tot 5 op de club en is anders. Ja, heel tactisch, heel lang, maar heeft ook te maken met een eigen cultuur en een voetbalcultuur. Hier trainen zo'n twee keer of één keer per dag, maar wel goed. Normaal gesproken. Ja, dat was echt. Nou ja, maar t gaat er meer om dat hij ook weer iemand was die die man ging het ook bij wijze van spreken met de botte bijl allemaal ging veranderen.

[00:36:38]

En ja, het is nog nooit iemand gelukt Mortimer. En daar is ook geen enkele aanwijzing om te reden om te bedenken waarom het de aanhangers geld dan toch weer kost. Allemaal stonden er weer allemaal coniferen langs het trainingsveld. Wat je dat nog? Ja, je Moodies moesten we dan weer uit. Of weet ik veel wat van die randzaken? En dan word je vanzelf een beetje. Maar dat is nu toch ook weer aan de hand met dat?

[00:36:57]

Met dat de met dat Amerikaanse of Engelse kantoor wat de boer doorlicht zei ze er druk mee bezig he? Maar dat vind ik ook niet gratis. Nee, dat lijkt me niet. Nee uiteindelijk. En maar goed. Nogmaals je kunt. We kunnen het heel cynisch over doen. Arnesen heeft iets in gang gezet. Nee, maar we doen helemaal niet zien. Laten we hopen dat het dat het gaat. Ik vind het hartstikke leuk dat er. Ik heb al eerder gezegd elke doorbreking van de sleur juich ik van harte.

[00:37:18]

Ook als het mislukt. Het lijkt op beleid. Laten we daar op uit. Het is een idee. Daar zit een idee achter zich. Is een ander idee dan gebruikelijk?

[00:37:25]

Ja, ja, ja. Tegelijk is Slot natuurlijk wel gewoon een oud voetballer. Nou echt een en een voetbaltrainer, maar 25 wedstrijdjes based gecoate. Ik vind dat voetballers, daar heb niks aan. Nee, maar dus niet zo iemand die alles uit boek haalt. Snap jij dat? Dat is waar. Je hebt niet zeeuwsche zoals in Eindhoven. Zo'n zo eigenwijs. Dat wordt wel zo. Daar heeft nog geen over hebben. Wat was natuurlijk dat deze podcast ooit begon?

[00:37:45]

Ergens in augustus? Was dat een van de dingen waar? Kijk ja, volgas voetbal tegen die tegen het oldskool dekten.

[00:37:51]

Gespeeld tegen het songfestival. Ja ja, maar ik vond het dom.

[00:37:55]

Ja, maar ja precies. Maar ik bedoel nou kijk, dat is zo tegengevallen. Die revolutie van die man ook dat de glans was er eigenlijk al af voor de wedstrijd. Ik heb dat nog nooit. Ja, of het ontgaat mij allemaal dat vol gas voetbal. Maar ik zie daar verder helemaal niet zoveel bijzonders woordjes.

[00:38:10]

Ook helemaal in de war. Dat is een. Ja, die hadden ook gedacht dat de tuin om alle namen ook na aflopen. Kan dat dan? Kan het Rogier dit? Dat ik zeg waardoor ze deden dat je zou moeten staan van de wadi nadat gewisselde en we hebben het gehad. Maar ja, het is sowieso dikwijls grappig als je de. Jij zat al in het stadium. Als je de voorbeschouwing op de wedstrijd kijkt krijg ik steeds meer plezier. Nou ja, ja, wel wat.

[00:38:30]

Wat er werd aangekondigd? Volgens mij. Ik heb een normale halfhoge geluisterd hoor. Maar wat je dan hoorde was in jou. Zet je schrap, want we gaan een verschrikkelijke negentig minuten tegemoet. Weet je wel. Het wordt vreselijke, vreselijke wedstrijd. Feyenoord is totaal niet tegen opgewassen. Greenspan zei dat je spin overal hoor die dat eigenlijk wel. Euh, iedereen roept op de radio en je had ik iets over PSV thuis. Dat gaat het goed, want dat PSV zijn altijd inderdaad.

[00:38:54]

Klopt ja. En dan maar heel vaak ook historische wedstrijden. Ja ja, laat ze dat trouwens niemand. Want dan moet het toch nog even Fred Blanken maar noemen. Ik zeg dat zit natuurlijk constant in mij aan. Want als je het niet doet, dan krijg je ook. Sterker nog, je krijgt zelfs een standje omdat de toon waarop ik het zei niet helemaal goed was van een of ander van aard. Zonder enig ander dorpsgenoot van jou. Ja ja, dan stadsgenoot en dorpsgenoot stadgenoot, stadgenoot.

[00:39:15]

En uhm. Maar kijk. Iemand twitterde de laatste. Die foto van Fred Blanker Meijer. Euh, dat ie dus in Ziggodome kleren op schone schoenen in de regen staat op het hoofdveld met een paraplu. En dat is dus voor Feyenoord PSV, dat weet ik nog. Die wedstrijd werd afgelast. Ja ja, toen ging hij dat veld op en ging je een beetje. Was helemaal niks voor hem eigenlijk. Man man. Op de achtergrond normaal gesproken met een K.

[00:39:36]

Toen ging je wel een Fries schoonmaken en meteen met het lange lijf en die paraplu. En het werd afgelast. Ik weet nog dat ie zei je moet niks meer jochie gaan. Maar Huizer kijk wel uitkijken met oversteken. Ja hoor. Blijf wel. Daarbij blijven. Volgende week gaan we weer verder. Weet je wel? Ja, natuurlijk met opgewekt gemoed. Euh, namen we afscheid. Dus géén fijne. Ja, hadden ze altijd altijd mooi, altijd mooi aan waar we ze mooi van dat.

[00:39:58]

Kijk eens bij Feyenoord volgers waar zij natuurlijk al wat gewend.

[00:40:02]

Succes, teleurstelling, vooral crisis. Ze draaien onze hand niet meer voor om. Maar die PSV jongens allemaal. Ja, dat is het natuurlijk ook helemaal in in in die Deutsche Welle. En dat is allemaal wel effe lastiger. Je moet je het nou allemaal duiden. Ja nee joh.

[00:40:14]

Maar al die gekkigheid? Nee. Maar als je daar nou zo blij mee begint dat het voor jezelf gewoon in je achterhoofd dat het om te beginnen niet te voorspellen is dat voetbal, anders zou er nog niet zo lang naar zitten kijken. Precies wat je al slaat dan maar het voelt allemaal ontzettend lekker, maar het slaat allemaal werkelijk helemaal nergens meer van.

[00:40:29]

Een pen pakt en dat even oneven. Even een paar van die spelregels, want deze deze zouden ze in principe wel.

[00:40:34]

Luister jij ook Sjoerds? Of zie je dat jij ook als Swiebertje weer naar rechts hoor? Hij heeft echt niet te geloven wat hier allemaal gebeurt. Ik mijn man en ik voel me ook enorm een loser. Ik bedoel. Ja sorry hoor. Niks. Niks persoonlijk. Maar zit ik met jou te lullen? En dan moet je kijken wat die Sjoerd maar bezig is. Ja of nee. Ik zit aan het hoofd van jou te kijken. Een hele week lang al aan je lief.

[00:40:54]

Maar Sjoerd zit na hele andere dingen te kijken op het beeldscherm is niet makkelijk. Nou begrijp ik waarom is niet te voorspellen n. Nee. Nou, laten we nou bijhouden elke week in een andere wijsheid.

[00:41:03]

Ah ja toch? Ooit kwam Ajax naar de naar de Kuip. Was ook zo mooi. Die komen dan binnen met een media afdeling. Van ons hoor je gewoon veertien man. Geloof ik. Ja, en toen het allemaal nog kon en al die watches daar achteraan. Ja, het was in de tijd dat de V van U13 en ja die kwamen dan die perskamer in men er van. Euh hing zo'n bord natuurlijk bij Feijenoord, dan kon je de uitslag voorspellen.

[00:41:22]

En nou, wat zou jij doen? 1 3 of 0 2? Of zaten ze zo tegen elkaar? Ik zeg nou dat ga je niet winnen vandaag hoor. Daar zaten ze aan te kijken alsof je helemaal gek was geworden. Ja, 4 2 identiek toen.

[00:41:34]

Drie keer zullen we iemand bellen Sjoerd. Rubriekje.

[00:41:38]

Gelul van de Feyenoord watcher in de bestseller auteur. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:41:49]

Ja, hallo, met Mario. Nou, Jan Marthaler, Martijn en Malmundaria, Jeroen de Jongen en Michel Jan. Goedemorgen!

[00:42:00]

Jullie komen naar Nederland. Ja jongen. Nou, dat loopt met bakken binnen. Ik moet echt van die extra sport of voor dat zwarte geld.

[00:42:09]

Nou nou nou ja joh.

[00:42:13]

Hij wil hij wel, maar bij weet ik niet. Dan weet je toch. Nee, natuurlijk wel uit de sadisten. Zo is dat, maar doet t alles wat de club Jan H. Alles bij de junioren in de neus. Ja, we hebben er van genoten. Wel van voetbal. FOD's van de uitslag van de uitslag sowieso door en uitbouwen.

[00:42:37]

Priemideaal. Willy Walkthrough maakte iedereen waren iedereen waren kan. Mooie ook. Nou, ik zat.

[00:42:43]

Ik had een beetje het idee dat ik naar het Dinamo Kiev van Lobont nostri zat te kijken met die ene kant de jouwe.

[00:42:50]

Maar dat was toen zo. Ik heb heel weinig weggegeven in kleine ruimtes met PSV. Moeilijk. Het is toch anders dan zelf in de omschakeling? T Is toch onvoorstelbaar dat het dezelfde club is die een paar dagen daarvoor tegen Heerenveen zal spelen?

[00:43:05]

Ja, dat was eigenlijk niet normaal. Hoe lang zoveel ruimte in en noem maar op los? Ja, dat was niet normaal. Maar als je jouw oud generaal aral in die uitzending. Ja, zeg ik natuurlijk ook ja ja. Maar dan wel een bouw waar we kunnen knippen hoor.

[00:43:23]

Dus je kan iedereen beledigen en knippen we daar gewoon uit.

[00:43:25]

Dat maakt minder goed. Nee, ik wou zeggen als je je ook per week in een nabijgelegen bui bij Heerenveen en zie je fijn dat de afstanden ook kleiner zijn. Ja, daar komt ie wel. Is je regelmatig. Pak die ballen op en noem maar op hem. En dat maakt de spelwereld klein in Rome in het loop. Dus als je maar moet oordelen want je controle Dickey luisteren juist in staat.

[00:43:48]

Juist dat bedoelen we. Dan zal ze altijd gelijk van e-ticket dit.

[00:43:52]

Die wedstrijd is gruwelijk, maar ja, iedereen is het daar doet en en uh wat i, daar kwam hij Baugniet achter de boog wartel klaarmaken en dan in de omschakeling. Ja België. Dat ze de ruimte krijgen. Dat je het als een pesterij. We kennen het Károly maken en dan nog een paar campi. Nee, dat is al vaker al een tijdje zo vreemd. Vind jij Jan dat we wat er allemaal gebeurd is hem met en met dik? En spelers die een beetje lopen te klagen?

[00:44:22]

Vind jij niet dat ik zelf ook een beetje timide is geweest?

[00:44:26]

Want zo kennen we hem toch niet de dikke van 10 jaar?

[00:44:28]

Nee, het is toch al lang de strot afgebeten.

[00:44:31]

Dat doet ie normaal man. Maar waarom? Maar ik heb dat je met een euh gewoonlijk Okubo bij Feyenoord blijft. Ook dat heb ik waar. Ik ga je geen boogje maken, want ik moet eerlijk zeggen ik ik. Ik had PSV niet meer nadoen eerlijk gezegd. Ik denk dat je die hard daarmee stoppen met al dat gezeik van die baas dat ie tejada.

[00:44:54]

Je was niet de enige wat de directie van 50's niet voor niks na een toegedeeld om en om te kijken hoe de vlag ervoor hing, maar daardoor toch op tijd wie die scherpte terugkwam om het toch te doen.

[00:45:05]

Ja, maar dat namen jullie eigenlijk in. Maar met Peter La Gantoise. Heb je nou bewust gedaan? Dan ben je een beetje boeie zoeken. Maar helaas reageren we ook. Nu en nu komt er niks mee. Anders doen dat te pletter werken, blijven werken bij PSV. Maar ik had juist het idee. Ik had Yasi Demjan dat ie dat die spelers bonje wilde zoeken met Medic, dat die spelers een beetje gingen uitdagen en kijken hoe ver ze konden gaan.

[00:45:31]

En met name Berghuis met het interview.

[00:45:35]

Ja, maar dan moet je kijken. Maar ik neem m je niet bij Ramallah op 0,1. Ja maar ja ja, dat is zo een en euh, zo zit die in mekaar. Ik denk dat die 1 dat je ook kan lachen en dollen, maar Porto wel een en een meer.

[00:45:52]

Maar denk jij dat als dit niet z'n laatste seizoen was geweest als trainer, dan was die termijn geschrapt. Ja joh. Ja. Ik zeg ik. Ik kan niet verwacht dat die wat die door een raam wantrouwige zei dat de heren leren. Niets lijkt me. Maar het is wel. Ik ken Obama, maar die dingen zijn beter materiaal.

[00:46:16]

Ja, dan moet je als speler reageren met natuurlijk een en ander hebben. Je weet dat PSV er niet bij heeft, maar eenmaal de schikking maar beter reageert.

[00:46:27]

Ja, maar het is toch ook wel goed van Dick dat ie dat dat ie tot 10 heeft geteld en dat ie doorgaat. Dat was toch ook heel pijnlijk geweest.

[00:46:35]

Als ie zo z'n laatste seizoen had moeten afsluiten doen we alleen mensen laten zoenen, niet alleen.

[00:46:43]

Nou ja, wat fijn is zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Het is natuurlijk mensen. T Is natuurlijk nooit z'n laatste seizoen. Dat dat ik het zo snel nooit hoorde. En laat dat er momenteel bij denk ik niet. Nou nee, dat is mij.

[00:47:00]

Maar Dame Jenny Edina bewust. Een paar weken dan dat iedereen scherp staat bij. Maar wat? Maar hoe kan ik dat? Maar dan moet je het wel bewijzen natuurlijk, maar dat hebben ze gedaan.

[00:47:11]

Maar ja, nu staat daar ook ook wel weer druk op. Bij Groningen, want daar moeten ze het ook weer laten zien he.

[00:47:16]

Nu alle. Ja nou 100 procent je ja kijk maar bij Torreele. Wenen was gewoon dieptepunten. Zo spreken hebben jullie niet bang? Ach ach ja, maar dan moet je moet je de weer staan. Maar kun je dat ook beren opbrengen? Nou, ga aan de opera. Ik blijf zeggen dat de manier waarop ze spelen nu tegen PSV. Ja dat het balletje manier. Gewoon pijnlijk omdat je dus niet de creativiteit in de ploeg momenteel. Opmerkelijk hoe het is om elke boer uit ellende.

[00:47:51]

Is dat nou niet het probleem voor elke trainer Jan? Dat je altijd te maken hebt met een spelersgroep die zichzelf altijd een procentje 25 beter vindt dan ze daadwerkelijk zijn? Ja, maar dat heb je altijd, Kagan en meegedaan. Ben je ijdel als je je spelers te maken hebt die denken? Ook ik hoorde training, want kijk met de elf die spelen daar niet te veel last van. Maar die twaalfde, dertiende week in de hel lopen zeiken. Plus dat met peilers bijbedoeling die niet denken dat ze Jezus Christus zijn en dat en dat is euh.

[00:48:25]

Dat is niet zo. We hebben gewoon doorsnee doorsnee voetballers, maar we hebben niet euh, ja, zeg maar een beeld bilspier. Wat hebben we nu wat de Belgen kunnen overkomen? Ja, maar dat is het ook.

[00:48:38]

Gewone en niet zeuren om videobeelden of wat dan ook. Gewoon goed trainen, uitvoeren wat er van je wordt gevraagd. En dan kan je al een heel eind komen natuurlijk.

[00:48:45]

Met met dit fijne. Na bemiddeling door bemiddeling wel een allusie dat de instelling de zomaar gehouden kon worden keer op keer terug naar de Lacko. Elke Balboa zei ja en en en en ja dat de de instelling kijken naar het voetbal al niet meer onder de knie hebt. Dan kan je weer naar de volgende stappen. Weer een eigen pichichi ga je beter voetballen. Zo moet je het weer opbouwen, want bij Amagasaki kwam dat dat je die mag spelen. We hebben het ook over budget toekijken.

[00:49:17]

Jaja, bij de Roose van Hooijdonk weet je wel dat de spelers wel willen. Nou ja, maar ik heb ze niet. Ik heb ze niet, niet niet gehoord. Toen ze al die wedstrijden wonnen. Weet je ook wel het centrale duo hé? Nee, natuurlijk niet.

[00:49:32]

Helaas, de laatste twee wedstrijden gaan over lopen zeiken. Ja, maar dat hoort niet.

[00:49:38]

Is dat gewoon niet de reden dat fijn is? De reden dat je dat niet echt top is omdat je die instelling waar je het over hebt of terwijl tegen PSV kon g. Echt grote clubs of grote teams. Die brengen dat iedere week op en gaan. Maar dat is maar kan dat niet? Nee, maar kijk ook maar kijk tegen Ajax. Volgens mij wordt de beste Populierenwijk tot nu. Ja, dat is de naam. Na twintig minuten waren we de evenknie en momenten waren we beter dan Ajax.

[00:50:07]

In In Maar Bakkati na Kamer lopen zij. We moeten houden bosspelen moeten dit doen, dat doen. Maar we hebben in het spel het niveau de dat te doen. Nou en dan moet je je als trainer. Moet je dan een bambino spelen? Kijk, als je maar 2 3 1 pipo's hebben die kunnen zeiken. Die kan je dan wegsturen bewaren maar die juist en dat niet. 3.

[00:50:32]

T Is toch wat Jan die Dick zich op de drieënzeventig dat nog allemaal op de hals haalt?

[00:50:37]

Ik ga niet meedoen. Ik hoop alleen dat ik nu niet iedere ouder dan zit.

[00:50:47]

Je weet dat je 70 alles meegemaakt. De Europa Lalique gewonnen. Kampioen geworden en alles gewonnen.

[00:50:53]

En dan gelijk als helemaal niet lopen. En er staat een speler te zeggen dat je dat je terug moet naar de tekentafel.

[00:50:59]

Komt de voormalige reservekeeper verhaal halen? Ja, dat zou niet verloren gaan. Kijk alleen uit spelersraad. Met alle respect voor niet niet hoor je dan. Ik heb het maar toen ik Amado. Als je nou de Mol ophebben opreden, werd die hem dan alle andere persoonlijke Eijkman omdat je wat je niet meer Zelia. Dan denk ik dat is ook zo.

[00:51:25]

Ja ja, maar wat gaat u zien? Johan? Groningen uit Kiseljov hout is gesneden is notedop h.

[00:51:34]

Ja nou maarja die kan dat nu morgen weer een de Klaudia bewaren. En dan kom ik weer terug. Ja, dat weet je ook vorige. Ja ja.

[00:51:43]

Simpel. Ruurlo bereiken jullie? Ja, ja, ja, we gaan het zien.

[00:51:49]

Kom jij je? Kom jij? Hoe kom jij je dagen door Jan? Kom jij de deur nog uit of zit jij helemaal Negenoord bezienswaardigheid? Ja, ik zweer ik je, ik word helemaal gestoord. Ik ben al blij dat ik er maar toe naar doet. Een Europa Liga B en na een uur bij AZ Alma in Eeklo. Hier kom je televisie voetbal te kijken. Een nieuwe leden bekijken door megadeal. Nou, na die praatjes kijkt ook niet meer helemaal alleen maar hoe die Cardona dijken wel.

[00:52:21]

Ook nieuwe op de scholen van daar kan je beter maken en dan word je er niet vrolijk van. Dan kan je beter weer gewoon de tweede divisie in Sudan gaan volgen.

[00:52:28]

Wat jij altijd doet vrolijk mee. Lijkt me beter dan wat doen wel een de pap te maken.

[00:52:36]

En vergeet niet alleen maar wedstrijden die het hele weekeinde niet lopen. Ja ja, precies.

[00:52:41]

Dat is toch zo? Vervolgde Jan.

[00:52:43]

Ha, daar kunnen we misschien naar de naam Stadion, maar we zien mekaar is ook maar kom zeker Jan ook.

[00:52:50]

Nou goed weer. Bedankt, bedankte hij later Rayan daardoor je toernooi? Je wordt gek daar in België.

[00:52:58]

Nou ja, ik begrijp het eigenlijk niet helemaal. Hij beschrijft gewoon z'n leven van de afgelopen 20 jaar. Alle competities volgen en wielrennen kijken. Is de dj die altijd wel?

[00:53:06]

Ja, maar hij ging nog gekker worden. Ging altijd wel eens een vliegtuig in ergens naartoe zeker? Ja, bij jou ook. Ha. En waar jij ook? Ja waar je ook.

[00:53:13]

Dat mis ik ook wel jou ofzo. Nee, Jan, die vloog wel eens naar São Paulo om alleen de trainingen te gaan bekijken van Sao Paulo een week lang alleen de trainingen plots helemaal naar Sao Paulo toe. Dat is goed hoor. Nou, dat is toch gewoon? Vind ik dus echt heel goed? Dan ben je wel een echte liefhebber natuurlijk. Ja ja, zo zien we een goeie assistent van dik geweest Jan. Het zo goed als ik stond een beetje te veel Dick en Jan samen.

[00:53:34]

Ja, veel te veel. Maar het was wel een schitterende reeks sociale experiment. Hadden we beter een handje? Dan kan je beter Desmond Morris vragen als de verslaggever. Dat wordt gewoon een soort antropologisch experiment. Dat zal zijn, zegt hij. Dat die Bergkamp Berghuis begint en van een jaar video meer Furia beelden. En dan opeens komt Jan in beeld. Die geeft gewoon een draai om.

[00:53:54]

Zo niks gaan we daarvan naar de assistent we waarbij de assistent vragen of dat kan. Ja, er is een nieuwe assistente volgend jaar. Ja ja joh, wat doe dat nou? Omdat de zakenman een assistent is dat niks?

[00:54:03]

Is dat totaal overbodig? Cor Pot luistert. Ja, nee, maar voor de trainer is het wel handig enzo. En voor euh, ik bedoel, zeggen ze. Ze hebben wel een functie, maar dat wordt wel allemaal heel belangrijk gemaakt.

[00:54:14]

Ja of niet dan? Ik weet het niet. Ja, goed dat assistent dat de assistent ook zeggen ja, nee, dan moet je moet Dick gewoon twee goeie assistenten hebben. Alsof alsof weet je wel. Als daar heeft ie dan geen goeie assistent? Natuurlijk wel, maar dat bedoelde te zeggen van de videobeelden enzo. Vandaag nog één keer uitleggen. Fijnaut werkt gewoon met videobeelden. Zet iemand op elke wedstrijd binnen die de wedstrijden opneemt. Die beelden worden geknipt.

[00:54:35]

Alleen misschien is het iets sommeerden dan bij andere clubs. Nee, maar de videobeelden kijken als het echt om die videobeelden ging. Dan loop je gewoon naar die gozer van die videobeelden toe. En dan zeg je m he. Doe mij zelf wat extra videobeelden. Ze krijgen allemaal een videoband. Nee, maar dat hoeft niet voor een tv camera beelden opgestuurd.

[00:54:51]

Elke keer krijgen ze die voor elke wedstrijd. John de Wolf crips zich helemaal suf aan die videobeelden. Dus nee, maar dat was gewoon een euh, een stok. Maar weer één van aaseter. Ja, enorm boos.

[00:55:02]

Als je dat ene dan ook al meteen met Arnesen klaar in de spelerstunnel hadden, ze ruzie hadden, moesten mensen zelfs tussen springen halen. Ik niet zei dat ze me kapot tabaksplanten.

[00:55:10]

Wel jammer, maar die ene horde is wel een beetje de American weeë. In dit honkbal doen ze dat wel hoor. Daar slaan ze je gelijk voor je Willis, maar met die met die knuppels of. Ja nou ja, dat is ja, dat aanzetten willen zo graag bijhoren en dat de kennelijk. Ik ben niet. Die mensen zijn een beetje aan t overkoken, daar geloof ik. Ja ja, ja, zeg maar. Ik kan me wel voorstellen af en toe wat frustrerend is als deze trainer wordt weggehaald.

[00:55:30]

Die assistent wordt weggehaald, spelers worden weggehaald.

[00:55:33]

Ja ja, nou ja. En de manier waarop ze even moeten melden. Maar ja, ook weer een beetje. Ik weer een beetje reuring, maar we zijn een assistent kwijt. Petrovitsj naar Willem 2. Ja, die Willem 2 in de. In de eredivisie houden. Ze komt er nog een assistent bij bij Feyenoord, maar die komt volgens mij uit uit uit eigen geledingen. Ja, fan van Bakkati die nu bij Uhm door de Cincinatti zit. Oh Dordrecht, nee, die regio zou Dordrecht, die zou toch komen?

[00:56:00]

Dat las ik vanochtend ergens. Audi, die Sliti. Ja, die Coen Stam. Ja, die is vrij. Dus die zou we makkelijk a Dick Advocaat kunnen kunnen assisteren. Nee je Bakkati hadden ze. Waren de spelers wel gek mee?

[00:56:10]

Ja, nou dan zal ik hem niet Saidin. Nee, nee, nee, die moet eigenlijk niet. Zo moet iedereen want de spelers niet gek mee zijn.

[00:56:17]

Nou, maar je moet het niet al te veel naar de zin maken. Wil jij nou te zeggen dat jij nou? Je merkt al nu van als je die spelers n vinger geeft aan de willen staan, dus je moet altijd een beetje voorzichtig mee zijn. Maar dat is dus een goed. Daar ben jij beter uit dan ik me. Dus een millennial dingetje.

[00:56:32]

Generatie Z.

[00:56:34]

Nou, dat is wel zo dat de volgens mij uh, maar dat kan natuurlijk ook allemaal auman napraat zijn van euh van de voorgaande generatie. Maar ik geloof niet dat de deze generatie de millennials nou bekendstaan om hun dikke huid. Nou ja, nee. Ik geloof dat ze vrij. Kijk, dit is sowieso een tijd van waarin mensen snel en tegenwoordig ook graag beledigd worden en zich beledigd voelen. Want dat geweest. Hij heeft tegenwoordig veel voordelen. Als je je beledigd voelt.

[00:57:00]

Dus ik denk dat het had zijn best lange tenen. Kun je nagaan he. Dus dat zie je dus ook in het voetbal terug. En als je dan een ouwe trainer hebt. Een wat oudere trainer, die kijk ik al. Ik heb vorige keer al gezegd ik. Ik zit dus in al die ouwe feliz te bladeren vormen voor dat boek over Johan.

[00:57:17]

Nou ja, als je een leeshonger dat is of ik zal ze eigenlijk wel eens een keer verzamel. Een paar voorbeelden. Dat was leuk. Wat wat trainers over spelers zeggen en spelers over trainers en bestuursleden. Ja, dat is dat je gewoon helemaal je me voorstellen.

[00:57:29]

Nou, ik ben blij dat ik geen millennial ben. De manier waarop ik ben opgevoed, behalve bij Johan door Johan. Wij hebben dat ook helemaal niet meer gekund. Geen millennial tegen opgeknipt hoor, denk ik. Nee, dat denk ik ook.

[00:57:40]

Ik zeg niet dat het beter is of helemaal niet. Maar daarom zei ik fan, is het nou een coup? Of is dit nou een generatieconflict? Nou, het zal inderdaad een beetje van allebei zijn. En de vraag is van hoe in uw w. Hoe ver moet je gaan als trainer om het OM met die gasten naar de zin te maken? En ik zag trouwens over begeleiding gesproken. Toen hij dat zei over die video analyses gaat iedereen dat na papegaaien.

[00:57:59]

Alsof alsof ze bij Feyenoord die spelers nog een handgeschreven briefje sturen ofzo. Vermoedelijk begon. Daar komt natuurlijk ook weer ergens vandaan. Zal als n oldskool als vroeger en luiers en haakje. Zeker bij twijfelende jeugdspelers was het er wel zitten. Big beat wel natuurlijk. Ja ja, maar dan nou. Ineens moet het allemaal met video analyses en naar snapte voorkomen dat die spelers daar wel behoefte aan hadden. Wat je opzichtig was is het allemaal. De enige beelden die jij wilde zien, maar die van zichzelf, die vrije trappen die die binnenschoot.

[00:58:25]

Nou ja, Peter was natuurlijk zelf mentaal zo sterk natuurlijk. Je had eigenlijk gewoon helemaal niet nodig en die had niet.

[00:58:30]

Die ja, die had die motivatie uit zichzelf vanuit de vijandige omstandigheden die groeiden juist daarvan. Van kritiek hield daarvan. Je hield ervan. Hebben natuurlijk wel meer van dat soort spelers die dat. Maar ik zag er bij toeval tijdens het zappen kwam ik langs. Euh, is P.N. Jouw vrienden en uhm zachtjes nee.

[00:58:48]

Ik zag een documentaire over euh, dat herstel van die sinistra daar zijn mag ik voor gezien?

[00:58:54]

Nou dat ze dat ziet er best professioneel uit. Ook een Feyenoord Grothe, een team van vijf mensen, vierentwintig uur per etmaal met de met het lijf van Sinistra bezig en een jeugdtrainer die bij me at en een m lekker die de fysieke training.

[00:59:08]

Ja, zegt de goede dokter. Meubels die je elke dag werd dat gemonitord, doorgesproken. Euh, je. Van alles werd er gedaan.

[00:59:16]

Nee, ze moeten niet in ook niet de indruk worden gewekt dat Feijenoord de een of andere veredelde amateurclub is in dat verband.

[00:59:21]

Natuurlijk is sloeg nergens over.

[00:59:23]

Nee, maar goed, dat is wel de idee. Krijg je soms wel eens natuurlijk. Zouden we nu over wordt gepraat? Dat volgend jaar?

[00:59:30]

Dat gaat heel snel. Maar ja, dat komt ook om. Nou ja, goed, mensen weten ook niet hoe het eraan toegaat, want de deur is dichtten. Jaja, dat weten we al een beetje wel. We ongeveer wel een uur niet alles.

[00:59:39]

Nee, daar ben jij gelukkig voor omdat die scherp zijn. Ha, dat is scherpgesteld zo, wat krijgen we nou eens met de schuifjes? Schuift iets omhoog. Nu gebeurt er dan ook niet welke indruk, welke humor? Wat nu even niet toch?

[00:59:53]

Ja ja, wat ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet? Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet. Hoe triest allemaal. Waar zijn we nou in godsnaam aan het doen? Heel Nederland staat in brand en wij zijn met die dingen bezig.

[01:00:16]

En wij houden die mensen van de straat en geven ze een goed gevoel. Dat is toch wat toch wel heel belangrijk. Dat moet niet onderschatten. Nee. Nou, ik wou eigenlijk in een soort inbreuk doen op dat stramien, want de dag begint ook een sleur te worden, want de prille sleur te worden. Nou zie ik dat gezeur met die met die YouTube dingen enzo.

[01:00:33]

Dus nu volgt er iemand om een leestips. Oh nou, dus dat wandtegels jouw rubriek? Ja, maar er was wel wat. Dat was n ding van wat ik wel leuk vond op tv. Dat was ze bij RTV Rijnmond, dat ook niet iedereen buiten.

[01:00:44]

Daar hadden ze Patrick Paauwe gevolgd. Ja die. Euh, hoe heet die jongen Frank? Ja, Frank staat. Die probeert altijd wel leuke originele reportages te maken. En Patrick Paauwe? Die is dus tegenwoordig werkte je als hovenier? Of hoe noem je zoiets? Hovenier bezig met Distillery.

[01:01:01]

Opeens zag je pauwen in zo'n fluorescerend oranje pak met een Männer, een of ander een boor in de grond. En hij had het ongelooflijk naar z'n zin. Dat zag je aan alles al dan. Alles straalde aan alle mannen. Ja ja, hij echt leuk man.

[01:01:15]

Euh, ik vind. Ik dacht van ja ben. Natuurlijk ben ik een beetje uit mijn tijd zal ik maar zeggen. Ook wat mijn tijd.

[01:01:21]

Ja, en ik vond het wel leuk, want ik zat ik. Ik zag er geen euh in een herhaling en ik zeg. Ik zat net te hebben met een generatiegenoot van me. Jean-Paul van Gastel. Die had maar een paar dagen geleden China terug is.

[01:01:32]

Ja, je hebt er mij van hè. Heb je zin in een nieuwe bestseller? Dit en een paar dagen later receptieve gisteren Reptile dus vanuit China. Zit daar ook 17 dagen in quarantaine in zijn eentje dus die verveelt zich ook te pletter. En die wordt daarna hoofdtrainer in Guangzhou. Ja, dat is toch leuk voor hem? Da's hartstikke leuk. Ik had er wel heel gewoon geluisterd, terwijl deze podcast toch.

[01:01:51]

Lijkt me wel Jamai die. Tja, wat moet die Addie? Die heeft nou echt niks anders te doen daar, want die zit daar in. Ik ben daar wel eens geweest he. Dat Guangzhou met Feijenoord. Toen was hij er niet bij. Toevallig. Want dus ja ja, wat deden ze daar dan? Ja, was een tripje naar Shanghai en na lang zoeken is nog een wedstrijd gespeeld. Klopt ja, zou ik meegaan. Maar daar ging op t laatste de laatste moment niet door.

[01:02:10]

Nee was leuk hoor. Je had hoorde ik ja ja, al die collega's waren in de war. S Avonds in de China. Want ja, overal waar ze liepen dachten ze dat alles waar ze moesten wat eten. Maar ze dachten dat alles een Chinees restaurant was. Hadden ze wel eens te kijken naar die euh. Ja ja. Nou die luifels zouden ik. Ja, wat is dit? Nou ja? Ik weet nog dat ik daar een keer een aapje kreeg.

[01:02:29]

Volgens mij was dat die trippel van andere China. Trip van ja Jan Dirk Stouten die toen mee was voor Rijnmond en die had dan een restaurant gevonden. En of ik ook kwam en zo. En. Maar dat is heel moeilijk te vinden daar van. Alles is een Chinees ja. Dus ik liep als een kip zonder kop daardoor de straten op een gegeven dag. Ik vernauwde ik het, maar ik geef het op. Wat je ook gaat, wel weer terug naar het hotel bellen.

[01:02:47]

Best Club en town die bar zitten kom je er ook wel uit. Ja en nee hoor, op een gegeven met loop ik langs een vrij triest etablissement waar nog licht branden is dat er een hele grote man achter een tafel was. Jan Dirk Stouten die Sapp h. En nee, en die had gewoon op goed geluk. Dat was een menukaart gekomen met heel wat ingewikkelde Chinese tekens. En verder niemand die Engelsen wat dan ook sprak. U haalt gewoon op goed iets aangewezen en hij denkt maar we zien wel wat er komt.

[01:03:10]

Er was een kop thee. Daar kom je dus in een heel tafeltje aangereden, werd aan zijn tafel gekoppeld met een soort kookpot en een met een soort bouillon erin en aan allerlei apparaten bij. Met allerlei knoppen was er iets muskieten Sjoerd geweest. Oh ja, een soort uh II sound bord en ieder bord zal ik maar zeggen ja en euh. En dan nog een tafeltje erbij met allerlei ongelooflijk onda onduidelijke gerechten die op de ene in een bepaalde volgorde kennelijk in die pan moest pleuren.

[01:03:36]

En dan zou het eten worden. Nou, dan kwam die niet uit.

[01:03:38]

Je weet dat de Chinezen eten toch alles alles met boten en overvallers vliegt, behalve tafelpoot en vliegtuigen. Geloof ik. Zo is het.

[01:03:45]

Al was wel leuk altijd de China trips voor je zeker, want ik had er heel leuk.

[01:03:50]

Ja, echt echt een andere wereld. Da's toch gewoon altijd fijn. Weet je wel al de rest. Als je met zo'n voetbalploeg op stap was.

[01:03:56]

Ja om geen moment weet je ook helemaal niet meer. Maakt het niet meer uit welk land je bent, want het is allemaal hetzelfde. Hetzelfde stramien, zelfde tijdsindeling. Want ik ben al die keer gaan we naar Marbella. Vind ik altijd heerlijk man. Daar krijg je net zo goed als hier in Rotterdam. Ja, maar je stapt met het vliegtuig autootje in. Ja ja, maar welja, snelweg lekker, stelde Lacks lekker stil. De snelweg onder het hotel parkeren?

[01:04:17]

Ja toch?

[01:04:17]

Ik heb koffer op de kamer naar de training. S Avonds de Porto Baloe. Zo weet ik veel waar je omheen kan om gezellig wat te eten. En dat herhaalt zich dan een dag of zeven achter mij. En dan vind je de derde wedstrijd. Je vind ik heerlijk. Verschrikkelijk man jongen.

[01:04:30]

Nou, want dan moet elke dag een Chinese muur gaan lopen onder de Chinese muur. Ik Hoekelum wel. Ja, ik ben eigenlijk gewoon even stil van jou. Ik hou daar gewoon van van elke dag hetzelfde, maar dan is ook een soort. Een zoontje van moest op twee niveaus. Gump achtige figuur Bilzen met deze achtergrond over. Nou ja, weet je. Nee, ik vind het dan maar welja, je weet waar de velden liggen. Het is juist dat irritante Ivann dat het nee lekker zoeken.

[01:04:55]

Dat is lekker leuk. Nee, maar ik ken iets nieuws.

[01:04:57]

Je laten verrassen door iets wat je wel dorin. Niet dat je daarheen gaat, dat je al weet van OK. Volgend jaar ben ik hier weer en staat weer diezelfde man met diezelfde snor. Bij dat hek van het trainingsveld en gaan we weer om 7 uur. Want ja natuurlijk, dan neem ik allemaal half zes in Spanje.

[01:05:11]

Gaan wel mee in dat mediterraans. Ja, nee, dat doen we wel ja. Maar ik vind dat lekker niet te ver. Vliegen vind ik ook niet ver vliegen, juist zo ver mogelijk hier vandaan. Zo, dat is nou het eerste wat ik doe als deze hele korevaar vliegen na het eerste wat ik doe is heel ver weg. Ik heb geen hekel aan vliegen, maar ik heb wel een hekel aan vliegen.

[01:05:27]

Maar het is toch een. Ik oma was wel top toen ze een keer naar oma gegaan. Nou met Mario, maar daar heb je toch kon je toch ook geen Bacardi bestellen? En saté? Nou dan? Dat wat jij zo graag wilt ook wel in bepaal? Dat kon wel normaal. Maar ja, als je zegt kom je dat wel wat kroket van Fred. In Oman?

[01:05:48]

Nee, maar dat was natuurlijk wel in die. Oke, dus die slechte fase van Feyenoord hadden ze weer een deal gesloten met met het verkeersbureau van Oman, maar wel over Oman en de Rotterdamse haven. Zit ergens in een Solheide of zo heet het. E stad, hebben ze natuurlijk een samenwerking mee? Of zitten ze natuurlijk echt Rotterdams? Natuurlijk overal. Het vuilnis zou die kant op gaan. Daar was ik wel gewoon mee.

[01:06:08]

Ja, wanneer kom je nou in Oman? Ja, in Muscat Muscat. Een geweldige stad, allemaal laagbouw en zo. Dus dat vond ik op zich wel leuk. Wie dat verkeersbureau? Hotels in de tophotel gestopt, zwembad. Door daardoorheen, doorheen alles erop en eraan. En de laatste de dagen gingen wij naar die havenstad. Nou, dat was ook allemaal prima. 35 graden elke dag, maar daar kon je ook met een jeep de woestijn in. Dan zou je denken heb ik helemaal geen zin in.

[01:06:30]

Kon je ook de hele grote, maar daar kan je overal loskaai. Overal parkeren in de woestijn, tenzij je het door zijn goede vader. Ja nee, we zijn dan op uitnodiging van Oman, maar we moeten ook wel een paar dingen ondernemen. Ik denk ook dat de dingen ondernemen. Dus de volgende ochtend 7 uur. Hier beneden staan. Dat is allemaal nog waar moest je mee naar Nederland? Ja, nee, nee meneer, met zo'n gids erbij.

[01:06:49]

James. Een gids die lijn A met zeven talen. Onbeschrijflijke O, onverstaanbaar door die van water. Niet burgerman. Mooi zo, maar ik. Het zwembad lonkte natuurlijk ook.

[01:06:58]

Ja, nee, maar je kan toch ook nadat je zeven dagen lang in het zwembad hebt gelegen.

[01:07:02]

Werkten hebben we natuurlijk en af en toe namen we een duik.

[01:07:05]

Ja, daar kun je toch wel de diende dag zelf een taxi nemen en ergens heen gaan ofzo. Maar dat? Jammer, maar hing daar gewoon ergens gewoon ergens waar je nog nooit ben geweest. Ik ben sowieso nog nooit in Oman geweest. Dan ben ik. Maar ik was in Oman geweest. Nou prima, daar ben ik in Oman geweest. Ik vind het kost zoveel energie omdat we in een taxi in te stappen en dan naar een of andere stadsmuur te gaan zitten.

[01:07:24]

Je moet ook niet aan stadsmuren zitten kijken, maar je moet ergens anders heen gaan. Ik deel die mensen die er zo opgewonden van raak. Ik snap het wel. In Bali had je ook allerlei van die dingen en een rots in de zee ofzo. En en dan een euh marktje. En dan zie je dan heen naar de straat. Ik geniet ervan met die met die taxichauffeur koffiedrinken en de rest van de ging nog gewoon daarheen. Daar ga daarna kijken.

[01:07:45]

Een watervalletjes ofzo. Of dat zo. Nou ik weet nou jij.

[01:07:48]

Dat zegt dat in China Shanghai, maar dat was een eerdere trip toen Ronald Koeman nog speelde. Voetballen was dat we dan ook met die bussen naar de zon. Euh oude stad gingen met je wel eens in Shanghai of weet ik van waar dat was jouw Shanghai?

[01:08:04]

En nou wij daarheen. Een die spelers. Tuurlijk gelijk achterin kaarten weet je natuurlijk alleen maar kaarten en we komen daar aan.

[01:08:11]

En uhm die uh die Edward Rikard. Nee, dat was een ander thema. Einde van een gozer. Een gids die zegt van nou zus en zo, we gaan er nu uit. En uhm, om 3 uur of om 4 uur verzamelen we weer bij deze bus. En dan zijn er nog vragen. Ja ja, zegt de Cumae een vraag. Is dit verplicht?

[01:08:28]

Nee, zei De Rymen van de club. Nee, het is niet verplicht, al kan je dan blijven bij elkaar blijven waar je je kaartje bleef, ze gewoon kaarten snapten, zaten ze zes uur stil.

[01:08:36]

Ze lagen dus op loopafstand. 500 meter was een soort wereldwonder waar mensen vanuit heel China naartoe trekken. Na jaren sparen om dat te zien en zij gaan dus in een airconditioner bus zes uur lang zitten kaarten. Ik zou reizen naar het hotel en wat gaan ze daar doen? Ja, ik zou ook twijfelen. Dat doe je spelers geen plezier misschien. Je doet er ook spelers geen plezier mee. Dan weet je wat ze vragen is.

[01:08:56]

En ergens komen ze wifi. Ja ja, wat is het nou eenmaal? Ja, en ze proberen de reisleidster te versieren. Dat snap ik ook allemaal wel. Maar uhm, ik had voor jou toch wel iets meer verwacht. En wat had je verwacht dan dat ik al zo'n enige interesse in euh iets? E ik heb daar wel interesse in, maar ik hoef niet per se te zien mijn huis. Guus wil het wel. Ja bijvoorbeeld ofzo. Nou, dat heb ik er langs.

[01:09:17]

Ik wil wel eens de stadions zien wat je wil. Als ik dan een stadion wil wil ik wel zien. Euh ja, dat vind ik wel leuk. Op het trainingscomplex van een nieuwe old boys geweest waar Maradonna heeft getraind. En wat is toeter? Zo ja, dat vind ik leuk. Het stadion kijken waar je kan parkeren. Een lekker parkeerterrein. A Taxi is een foto die in het buitenland taxi's. Oh ja, alleen met taxi's. De heerlijkheid is dat een taxi, een taxi uit.

[01:09:39]

Dat is de les van Henk Evenblij. Een beetje sportjournalist is journalist, verplaatst zich alleen per taxi taxi.

[01:09:45]

Ja, maar nooit met zo een Barbry, dat wel. Nee, nooit. Nee, nee, nooit met het openbaar vervoer naar een gewone taxi weten alles. Taxichauffeurs en beste restaurants. Beste zangers zingen anders.

[01:09:57]

Maar uhm, ik had dus een Boekend tip eigenlijk. Want er was dus een vraag binnengekomen van Geten. Want dat filmpje, daar ging het eigenlijk over Patrick Paauwe. Ja, dat is gewoon hartstikke leuk. De meningen over Patrick Paauwe zeggen euh, wat? Patrick Paauwe is altijd één van mijn favoriete spelers geweest omdat toen ik net begon bij je bij veel werkte al een tijdje. Mijn eerste interview met een Feyenoorder was volgens mij met Patrick Paauwe. En toen kreeg ik autopech, een lekke band of weet ik veel wat in die power zat te wachten.

[01:10:22]

En hij zat thuis. Nee, bij de in de Kuip. Dus ik bellen en zou het een uur na inname. Doe maar rustig aan, zei je Jan Zwart en ik voor wie daar toen over ging. Maar ja, het duurde in het duurde maar en ik weer berlaer. Ja, sorry dit en dat. Nee, nee, de kon maar goed. Nou, ik denk dat ik anderhalf uur later met een taxi nam. Ik doel Johan bellen.

[01:10:38]

Ja jongen, neem maar een taxi, want je moet er toch heen. Ik moet de taxi naar de Kuip. En daar stond ie nog te wachten. Ja, da's netjes. Ja, dat vond ik echt netjes. Dus dat soort dingen vergeet je dan.

[01:10:45]

Nee, het is heel goed. Spauwen was de eerste Feyenoorder die je interviewde bij W. Ja. Betrouwen op stage lopen bij Trouw heb ik geen Fraser nog geïnterviewd om het jaar dat ze om het kampioenschap streden. Dat dat Henk geblesseerd was. Oh ja, is de achillespees? Ja ja, noemde die zichzelf de laatste der Mohikanen. Weet ik nog. Ja dus.

[01:11:07]

Maar welk boek? Nou, ik dacht uhm, die zin in een twitteraar vroeg daarom of ik of ik nog een boek tip had. Die mensen zitten zich ook te pletter te vervelen. Natuurlijk wist ik ben effe langs mijn boekenkast gelopen en ik dacht weet je wat wel een. Dat vind ik echt een goed boek en het past ook wel bij deze. Na deze clash tussen de professor uit Eindhoven en Good Old Dick, een boek van een euh, Engelse journalist.

[01:11:30]

John legt een bilsen naar City en dat boek heet in het euh Engels in Writing the permit. Maar in Nederland is die vertaald het 4.4.2 en dat klinkt ontzettend saai. Dat gaat dus over de geschiedenis van de voetbal tactiek. Nou ja, ik. Ik ben nu ook aan de Boekweg gekomen, waarschijnlijk naar aanleiding van recensies, want dit is helemaal geen onderwerp voor mij. Nou, dat is een geweldig boek. Het is New Age, heel goed geschreven.

[01:11:52]

Ben je het heel interessant om die stijl? Dat gaat dus helemaal vanaf de. Ik heb wel eens van gehoord hoor. En verder. Ja, het gaat vanaf dat vanaf het begin dat er eigenlijk nog helemaal geen tactiek is en dat het ook eigenlijk dat niemand op het idee komt om euh. Om ook rekening te houden met de tegenstander bijvoorbeeld. En zou er in de tijd dat trainingen eigenlijk als iets onsportief soort gezien. En dan gaat het helemaal vanuit de ontwikkeling euh, via de Hongaarse school en de Argentijnse invloeden en gaat het helemaal naar het totaalvoetbal en het eindigt ergens bij Moreno.

[01:12:20]

Maar het is vooral heel goed opgeschreven met hele hele goeie details en die die je allemaal niet kent. Althans ik niet. Weet je wel. En ook hele romantische verhalen daartussen. Wat je niet zou verwachten in zo'n tactiek. Boek over een speler in Argentinie die zulke waanzinnige wé waar ze vaak op zand speelden die zulke waanzinnige schijnbewegingen had dat ie als ie gescoord had op de terugweg zijn voetstappen ging uitwissen omdat ie bang was dat ie gekopieerd werd. Dat soort dingen allemaal.

[01:12:45]

En over ook over het ontstaan van wat waar je eigenlijk aan het doen zijn, met z'n tweeën en op de tv. De hele dag dat praten over voetbal en praat over tactiek. Dat het eigenlijk ontstaan is in de in die Weense en Hongaarse koffiehuizen zo tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog, waar spelers en trainers en bestuursleden, maar ook supporters en intellectuelen allemaal bij mekaar kwamen in die koffiehuizen in Wenen en daar gewoon over voetbal gingen praten en ook over tactieken waren waaruit de hele school is ontstaan.

[01:13:12]

Dus dat is echt. Er is een lekker dik boek, dus dat kunnen de miljoenen luisteraars kunnen daar zeker een weekje mee voor. Weet niet of ik het zou lezen. Nee, maar daarom probeer ik het ook zo enthousiast mogelijk. Want jij gaat ook in een maen gewoon over met je snorkel. In t zwembad liggen hier mijn treintjes allemaal wereldwonderen zit. Maar dit is. Dit is echt voor mij echt de moeite waard. Ja ja, nee, ik geloof het.

[01:13:32]

Dus ik bedoel ik zal u bevederd van harte aanhoren. Iedereen. Maar ja, de. Die Spelen in Rome vroeger, werden toch al na besproken met de gladiatoren en zo dus toch ook ze precies hetzelfde. Of ben ik nou weer te kort door de bocht weer als jij al als jij? Nou mijn nee. Maar die intellectuele literaire recensies met n dodelijke zin nee ook afserveren namen me bedoelen. Zo kunnen we de ontlezing natuurlijk nooit. Nee, dat is wel heel stom van me.

[01:13:57]

Maar de ontlezing, die gaan we te lijf. Natuurlijk met jouw boek die je van de zomer uitkomt. Ik had jou nog gevraagd en ik was er vrijdag zo goed met je boek ging het een jongen? Is die een beetje hard? Dat werk? Ik zeg volgens mij wel. Jaja, geen letter gelezen zijn? Nee nee, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Nee dat hij een letter leest. Maar je ziet toch gelijk als hij dat we ouders afstand af en toe.

[01:14:14]

Natuurlijk, als daar is moet ie te verliezen. Dat zal ie wel doen, ook na meestal scannen zelf. De sonde die zich in de zomer ze moeten zo richting de zomer. Zo'n ding planète.

[01:14:23]

Wat gaan we dat boekers eind mei handel? Waar gaan we dat boek?

[01:14:27]

Het grote offensief van het literaire offensief gaat aan beginnen. Nieuwe Testament wat eraan komt? Het boek Alle boeken. En dan gaan we weer op zoek naar het volgende boek. Als ik zeg Babbelonië, Babbelonië, dan denk ik aan die vrouw. Het is een vrouw met een bril en Luce. Luce haest dijk.

[01:14:45]

Ja ja, ja en euh, daar denk ik dan aan. En ik denk Jos Brink. Heel Nederland. Wedden dat wedden dat ze ook? Jos Brink kookboekje?

[01:14:52]

Ja, ze is een euh assistente. Hoe heet zou kunnen zijn overleden? De Indische zonder Sandra?

[01:14:58]

Sandra Reemer. Ja ja, kookboekje. Wedden dat de meest krankzinnige weddenschappen?

[01:15:03]

Ja, je bent dan iemand die kunnen. Hadden ze 500 deurklinken en dan kon die man aan de deurklink horen. O of autoportier wat voor auto het was en zo dat soort onzin.

[01:15:12]

Maarja, je ben je. Je bent je nu. Euh.

[01:15:15]

Je zit tussen Fred als Willem Ruis. Die Fred Oster heb ik natuurlijk vorige weekend wat was. Dat leek me ook wel wat met die cavia's. Tuurlijk geweldig idee. Alleen ja, het was wel een beetje een beetje lullig sloom hoor.

[01:15:24]

Later was er bij de jaren 50 van echt wel heel sloom en is jaren Babbelonië is jaren 80 ja en werden dat natuurlijk ook wel een beetje jaren 80 90 enzo. En dat is ook voor jou wel een euh. Handig omdat het ook euh internationaal wel handig is. Wetten dass. Wetten, dass. En zo maakt de oversteek naar Duitsland maken. Ja of. Want in principe is Nederland al een beetje te klein voor jou qua quizmaster zijnde.

[01:15:47]

Ja, maar ik ben toch nog steeds een beetje aan t zoeken hoor. Nou ja, je zult je stem. Maar ja, dat heb je met schrijven. Dat kan wel 30 jaar duren voordat je je ziet ontwikkelen. Een mooie en mooie maar mooie sound had die mooie dictie. Mooie? Ja, heel veel mensen kunnen me heel goed nadoen. Ja, ik niet. Maar dat was heel mooi. En ja, men was me ook wel euh. Hij de koningin.

[01:16:04]

Gewoon kroepoek. Je mag natuurlijk nou tegenwoordig niet zeggen, maar zo'n lieftallige assistente zou alcohol bij willen hebben.

[01:16:09]

Ja, dat begrijp ik.

[01:16:10]

Ja ja, misschien kan Schutyser misschien slingers het interessantste hoor ik een superbenen schrijven. Klinkt niet interessant voor de assistente zoeken voor de quiz lieftallig assistent.

[01:16:20]

Ja ja, die ik gewoon iets en een bordje omdraait maakt niet uit, want niet uit gewoonte.

[01:16:25]

Hierna staat en dan het hokje wat je lief doet. Ja, die heen en weer lopen af en toe eens wat te drinken haalt. Ja, ik kan niet maar lachen van de dorst trouwens, ik ook niet. Maar goed, maar de zorgtvoor naar je Tinder.

[01:16:36]

Toch heb jij slijter gewoon naar links en jou sluikafval wat bij mekaar man, je zit de hele dag zit hier. Mogen wij je dan krijgt is zwieper, geeft namelijk een afleidend telefoon. En dan gaan Michiel en ik wel effe swipen zitten. Kijken we ook nog een lieftallige assistente kunnen vinden voor de voor de quiz maar maar.

[01:16:53]

Dus dat is je nieuwe idool is nu Jos Brink. Maar als je een hoge voor de 10 Wiering even kijken hoe moet dat bevalt? De lat ligt wel hoog, want ik weet dat je aan de lat ligt en koninginnen gekust had toen. Maar dat was er een onbeholpen en wel opheffen. Ja, kon allemaal niet, maar dat zou je dan ook doen. Bijvoorbeeld zonder Shell. Ik zal alles voor de Shell doen ze gewoon. Ja tuurlijk, Shell bis is no business lijkt Shell business.

[01:17:16]

Natuurlijk zou gaan we kijken of dat misschien ook daar misschien een beetje firing bij hem mee kan krijgen met uhm met Jos Brink. Ja, want ja, het is natuurlijk wel een doorslaand en een belachelijk succes.

[01:17:28]

Zou iemand zeggen de EO is niveau.

[01:17:33]

Ja, maar wat moesten we nou doen? Sjoerd, want we moesten naar de vraag van klachten gekregen.

[01:17:37]

Maar goed, eerst gingen. De Dik Voormekaar Podcast Dit Feyenoord weet je no tweetje. Je moet stickje. Het antwoord op de vraag dit Veenoord weet je weet je niet. Hier is uw quizmaster Martijn Krabbendam. Mooi en schitterend. Hier doe je het aan ons land is stoker. Ja, dat is een hele grote absolute. Ja en jij?

[01:18:06]

Wat moet je nou doen, Sjoerd Nachtjager van vorige week voorlezen? Dan het antwoord op degene die gewonnen. Nou, dat is echt quiz ABC, ik bedoel, dan ben je nog heel ver verwijderd van Jos Brink als je dit moet uit, want Jos deed dat wel gewoon al. Nou, dat is een. Dat had ik nog wel kunnen verzinnen. Maar waarom moet dat eigenlijk als je gewoon zegt de winnaar vorige week?

[01:18:26]

Doe nou even vergeten de vraag. OK, dan kan je. Vorige week was van vorige week. Maar dit doe je dan. Een gewone stem, die van vorige week. Want anders wordt het verwarrend als niet helemaal fit met mijn gewone stem. Bij mijn eredivisiedebuut voor 5, bij mijn eredivisiedebuut voor Feyenoord kwam ik in het veld voor de aanvoerder. Ook in de tweede wedstrijd was dit het geval. De tweets, de tweets. Tegenstanders in die wedstrijden waren de twee clubs waarvoor ik uiteindelijk de meeste wedstrijden zou spelen.

[01:18:52]

Dat was de vraag. Het antwoord was Said Boutahar en we hebben een winnaar.

[01:18:58]

Laten we ook weer klasbakken. En hij wilde graag zeggen dat wasbakken klasbakken heeft. Weer gewonnen voor de tweede keer. En hij heeft er ook gewoon een euh. Een opdracht bij, want ik moest zeggen dat hij woont en wel in Amsterdam. Ja, maar hij is wel een fijne supporter en getogen en geboren en getogen Rotterdammer.

[01:19:14]

Dat zijn de beste jongen, die fijne supporter in Amsterdam. Daar kunnen we ook wel eens een keer een speciale. Waarom gaan ze naar Amsterdam als je hier komt? Maar dat vind ik wel karakter. Dat je je dus niet laten om lullen daar om. Nee, maar als hier geboren en getogen.

[01:19:25]

Ja naar mijn goede kant omdat die meer zijn dan met een Amsterdamse is getrouwd die heimwee heeft de kantel. Jaja. Wat kan je niet voorstellen om in Amsterdam te wonen? Nee, ik sta, ik ben rijden, was doorheen. Ik heb helemaal niks tegen Amsterdam, maar er wonen ook wel weer een brug te ver vind ik.

[01:19:40]

Ja, het zou mijn hobby ook niet stom parkeren. Ja en nee, dat was wat bij me losmaakt. Ja, dat zou voor jou. Het zou voor jou echt een drama zijn of dat jij op zo'n grachtje staat. In de gaten gaat er weer zo'n lul. Altijd is er Aton, dat is normaal. Dat is altijd de geweldige sinjorenstad. Het is geheel euh, natuurgetrouwe weergegeven. Dat is echt ja. Nee dus dat gewoon. Nee, keertje naartoe wel keert gezelligheid ofzo?

[01:20:02]

Ja zeg dat ook lekker al Dusart.

[01:20:04]

Alsof je na een crematie moet. Nee hoor maar maar daar wonen? Nee, nee, nee, dat gaat je te ver. Dat gaat. Nee, maar ik vind het juist wel van karakter. Te ver van karakter getuigen. Als je dus in het hol van de leeuw, euh daar. Daar gaat wel weinig supporten bij. Nou lijkt me het wel makkelijker om als Feyenoord supporter in Amsterdam te wonen dan als Ajax supporter in Rotterdam. Moet ik eerlijk zeggen.

[01:20:21]

Ja dat lijkt me helemaal geen feest. Ja, ik voel geen al die spelers toch gewoon Amsterdam altijd op maandagavond, Jamil. Nou, die hele faute van die zaken die jij zo leuk vindt. De bal. Hoe weet jij dat?

[01:20:32]

Ik weet dat daar Tasty? Ja ja, die en al die andere tenten.

[01:20:37]

Ja, maar dat op zich, dat zou nou niet mee. Dat zal dus een. Daar zullen ze nu ze niet snel meer doen denken. Nee joh, die telefoontjes met euh. Maar ja, nu gaan die gasten ook gewoon achter gesloten deuren. Volgens mij toch? Die gaan gewoon de deur dicht en ik gaan weer wat af. Ja, da's ook niet. Ook niet gezond. Zijn man gezellig. Moet er niet aan denken.

[01:20:55]

Uhm, de hebben behandeld. Het antwoord hebben we gegeven. Dus nu moet ik. Wat was het antwoord?

[01:20:59]

Ik heb net gelezen, maar oh jawel, toch Hageven.

[01:21:03]

Ik ben al blij dat ik Said Boutahar nog herinner. Vorige keer of twee weken geleden won er iemand die was ik totaal. Wist niet eens dat ie uberhaupt vervaeren dat Jantje Mulder was daarvoor. Nee, daarvoor was er iemand stukken weer. Weet niet, doet er ook niet toe. Je gaat wel hard met de boeken. We hebben geloof ik maar nog maar 2. Ja. Nou, dan moeten we iets anders dan voor iets dat vjjy heeft toch wel iets weg te geven of niet?

[01:21:21]

Ja, maar we hebben ze bezig met de mensen.

[01:21:23]

Daar is Engelina dus de mondkapjes enzo. T-shirts. Een van de beste Lateur enorme Raynal op.

[01:21:31]

Ik zou liever zo'n mok hebben, zo'n zoon dus een zoon Johnny Carson Mok. Je zo dat David Letterman na zijn Tonight Show mocht. Dat lijkt me wel te gek. Ja, maar het hoofd van Dizzy Drop en dan Dik Voormekaar Show.

[01:21:42]

Die staat dan altijd het alles. Een mok, altijd een bord. Ja en dan. En sommige sommige van die euh niet drinken eruit. Sommigen helemaal nooit. En soms komt er ook een gast die zenuwachtig die drinkt uit een mok van de presentator. Glandon H. Matthijs zat ook altijd zo'n mok. Euh o had ie altijd warme warme melk geloof?

[01:22:00]

Kijk, nou wordt het interessant.

[01:22:02]

Koffie koffie van koffiebonen. Spartaan dank wel een Spartaan einde in a Meerlaan broek.

[01:22:07]

Ja, yes. Thanks. Hoe straks ook, een stukje shirt hebben duizend volgers. Ja ja, dan heeft ja opdracht als in een week drie maanden geduurd. Maar we zijn zo wel aan de duizend volgers. Vrienden. Het volgende is duizend 300 familieleden van Sjoerd en ALV Tinder. Al die Tinder meisjes. Ik wil het niet met je uit, maar kan je nog wel even volgen op Instagram. Ik wil het wel met condoom doen. Ja, dan moet je me wel eerst volgen op Instagram.

[01:22:36]

Ook wat is de deal dan? Is de deal ja. En dat is ook heel slim. Grosser rij zo dus ook streetwise, net als Dick Norman. Maar krijgen zou die Tinder.

[01:22:44]

Daar gaan we eens eventjes kijken. Nou, ook komt de nieuwe voor deze week. Zowel bij mijn fijne debuut als in mijn laatste Feyenoord wedstrijd was de trainer een voormalig international met WK ervaring. Dit waren twee verschillende trainers.

[01:23:01]

Geen enkele medespeler tijdens mijn fijne debuut speelde mee in mijn laatste Feijenoord wedstrijd, maar bij de tegenstander in die laatste wedstrijd liepen maar liefst drie spelers die later dit soort veilig zouden spelen.

[01:23:14]

Hoorde je dat ik die kleine kleitablet liever aan was, dan was heel goed en normaal gesproken krijg je dan een rollend applaus van de tribune. Dat hebben wij ook. De moeder nam de voorbije jaren denk ik uiteraard maar in principe. En dan begint die bigband band te spelen. 22 mannen die. Maar ja, dat is mooier dan dat dat moet dat die landen hanteert hierin. Ja, daar ga ik dan heel 100 keer terug luisteren natuurlijk. Dat fragment met de big band en alles erop en eraan.

[01:23:36]

Ja, stak er nog een keer doen met die euh. Met die dictie en die klemtoon.

[01:23:40]

Ja, humor. Als jij dat alleen leuk vindt dat normaliter Jos Brink, Ecclestone of de bad mollis klemtoon. Wat wil je Arnolds? Dat lijkt me een beetje te hoog. Ja, dat is te hoog gegrepen. Dat is echt euh, hoogeschool.

[01:23:51]

En de klemtoon rollende Ellens. Ja, dat is. Dat is een. Ja, dan moet je ook echt wel. Dat de stemverheffing heb ik helaas niet. Nee, maar gaan we gaan proberen? Nee, lang. Zowel bij mijn Feyenoord debuut als in mijn laatste Feyenoord wedstrijd is het een trainer, een voormalig international met WK ervaring. Dit waren twee verschillende trainers. Geen enkele medespeler tijdens mijn laatste Feira debuut speelde mee in mijn laatste fijne wedstrijd, maar bij de tegenstander in de laatste Feijenoord wedstrijd liepen maar liefst drie spelers die later vervuilend zouden spelen.

[01:24:23]

Schitterend kunnen niet ontkennen dat er progressie in zit en progressie zit. Zit. Je begint de eigen ploeg, jij nou hoe meer je eigen team weer mee naar huis.

[01:24:32]

Kijk, dat is tenslotte Jos Brink. Nou, laten we niet kijken begonnen.

[01:24:35]

Maar dat je het voorlas alsof je de waterstanden voorlas. Ja, dat weet je wel. Dat was natuurlijk niet goed, maar waar hebben jullie ruimte gegeven? Dit is tenslotte geen topclub. Hier heerst nog en.

[01:24:44]

Dit is gewoon een beetje wikkeling. Leuk mag je onwillekeurig divisie visie dus.

[01:24:50]

Maar je moet je wel elke week zoals dat heet een stap maken. Stap maken? Ja, en dat doe jij nu. Nou, dan ben ik wel heel blij. Maar kijk wat het motiveert, maar dat is er nog niet.

[01:24:58]

Van Gaal zou zeggen Kopli, maar ik visualiseert gewoon iedere keer weer deze deze quiz. Ja, maar dat hoor je dan hoor je er ook aan terug.

[01:25:07]

Dus ja, dat doe je goed. Ja toch? Maar de mensen kunnen insturen.

[01:25:12]

Maar ik bedoel deze quiz zou daar ooit een einde aan komen.

[01:25:15]

Want euh. Niet zolang ik deze podcast doe natuurlijk. Oh, geef mij ook effe m momentje. Jaja ja ok, maar we zouden toch wel iets? Ja, die vragen zijn altijd een beetje hetzelfde stramien. Ja, jij wou dat wil doorbreken. Ja zou gaan wat ik doe. Ik zou zelf contact opnemen met de Unka voetbalquiz met Hans Jurbeke Nicolaï. De man die deze geweldige vragen verzint. Dan zeg jij die is sowieso niet goed bij je hoofd bij z'n hoofd als je dit soort vraag ik anders kan verzinnen.

[01:25:41]

Nou ja, ik vind hem wel heel goed bij zoveel.

[01:25:43]

Hij heeft er gewoon ongeveer in zijn vak van gemaakt, dus dat vind ik heel knap. Ja maar ja goed. En hij heeft het wel allemaal kunnen verzinnen. Nou inderdaad ja, maar daar kunnen we de vraag of die nog een ander soort was.

[01:25:52]

Wat? Wat? Waar zit je aan je een beetje ludiek hoor.

[01:25:55]

Dat je wel een ludieke, ludieke, maar wel qua niveau moelijker. Makkelijk, iets makkelijker. Ik krijg er een hoop euh hoop inzendingen zo hoor. Ja, maar dan zullen ze allemaal jou laten mailen. Dan zullen we dit kunnen. We mailt maar een eind weg.

[01:26:11]

En euh ja, we moeten een goeie paar. Maar we hebben dan een een soort aanbod gekregen. Van Uhm. Van iemand ja, nog vol van drie mensen. Dus we moeten effe in gaan zitten qua prijzen enzo. Want als die boeken op zijn dan moet ik met een andere prijs krijgen. Dus ze moeten deze week. Ik ga al die gegevens Ashworth geven. Ja, dan is het sowieso het beste om alles Asjoera te gaan. Neem contact op met die mensen die er met M.

[01:26:31]

Met de mooiste deal komt. Ja, die mag die dik voor mekaar mokken. De shirtjes, mondkapjes, pennen, een sjaal, geen onderbroeken, onderbroeken.

[01:26:43]

Dingen die je huis kan gewoon kwaad. Die kunnen ze dan toch voor hun rekening nemen? Ja. En dan hebben we het prijzen zat Tom om weg te geven en dan kunnen we nog wel even doorgaan, maar deze pot kan onze mensen kiezen. Wat wil je winnen? De Dik Voor Mekaar mok of de dik voor mekaar boxershorts? Zou wel schrikken van Fonseka T-shirt. Ja, dat zou wel helemaal. Zou mooi zijn ja. Ook een beetje concurreren met die we met die ochtend jassen van vjjy.

[01:27:04]

Ja tuurlijk ja ochtendjas. Ze doen er niet aan hoor. Dat is gewoon een totale lijn wil ik.

[01:27:10]

Ja Dorna, truien, winterjassen, da's dan een volgende stap. Pyama zou in principe wel goed zijn met Dick Advocaat, maar Dick Advocaat pyama maar streepjes of mini shirtjes die je vroeger dubbeltjes.

[01:27:22]

Minitieus! You to know you. Wat een klein leger zeeklei regenjasje.

[01:27:27]

Zijn pancarte is ook zo goed dat zij die stuiken wel willen.

[01:27:32]

Ha, die ga ik dan ook in moten wonen.

[01:27:34]

Zeker als luchtverfrisser naar je spiegel is een paar Kate je dat genoegen genoeg omdat dat Feijenoord daar nou niet op inspringt he?

[01:27:41]

Als je dan nou een beetje handig aanpakt die. Maar ze hebben toch zo'n spits bij mekaar geen viool? Ja, maar helaas moeten we een alles om het Saille. Die is er mee bezig, ook met de sponsor. Ook kunnen we instappen. Ingezet. Mocht de naam niet noemen. Maar nee. Dan gaat volgens Kriss de goede kant op. Yaya Touré is na ontbrak h, maar was het wel gezellig bij wjy, want dat was één van de '98 programma's die Waaldijk te kijken hadden we niet weer, zo blijkt uit.

[01:28:06]

Het is allemaal veel te lang man. 1 uur en 28 minuten. Ja, allemaal gelul. Een uur, 28 minuten verschil. Moeten we dan maar gaan? Een eind aan maken als wel gezellig? Hm ja, je weet toch goed gaat? Ja, ik kom binnen. En echt wat voor jou altijd hetzelfde. Het is heerlijk. Maar nu doe je net als ik man van structuur en ben wat ik juist helemaal. Nee dan ben je niet.

[01:28:24]

Maar ik vind het wel gewoon. Sommige dingen gewoon gewoon lekker. Ja, kaarten vind ik leuk. Euh, wat drinken zou op t gemakje vind ik leuk op de Thora. Dan ga ik liever dat doen. Parkeren vind je leuk dan naar de Chinese Muur. Dus maar het was gewoon gezellig binnenkomen, veel drinken. Aan die tafel zitten die gasten tafeltje wat roepen en weer naar huis toe. En beledigd worden. Ideaal. Ja, ideaal. Dat doe je dan maar voor.

[01:28:46]

Dat is nou de ideale vrijdagavond.

[01:28:48]

Ook kan je de inzendingen voor deze vraag kunnen weer naar het euh instagramaccount dat momenteel meer dan duizend voorstelt. Ja ja, maar die taart ook voor schittering en dikverdiend gaat een stukje nemen. Twitter kan ook nog steeds zijn. Zitten we ook boven de duizend?

[01:29:01]

En wat is nu het nieuwe doel? We moeten weer een nieuw doel 2000 2000 is het getal stap maar een stapje richting de top, richting de top drie, daarna drie dagen.

[01:29:11]

En hoe is het met de aantal luisteraars? Wat ik bedoel 1.7 miljoen.

[01:29:15]

Als je het vorige week zeg iets tussen de zeven en acht bij acht miljoen. Maar we moeten toch gewoon een. Toch iets doen om wat nieuwe mensen bij te krijgen vind ik.

[01:29:23]

Hoe per jaar gewoon een actie gewoon weet je nog niet moeten we bedenken. Ja, ze gaan natuurlijk heel veel aan slingeren. Vrijgevige?

[01:29:32]

Vergeet dat niet. Ja, aanjager en slogan moeten we hebben.

[01:29:36]

Een slogan weet je wel, zoals Veronica komt naar je toe deze zomer dat. Het was weer dik, vond ik. Nou, ik ben blij dat we de naam nog hebben. Ja ha, inderdaad, het zou maar anders kunnen zijn. Gaat gewoon Chris Woerts bellen. Die heeft vast goeie ideeën.

[01:29:47]

Nu. OK. Nou, en dan maar op naar Groningen, jij lekker door die polder, ik lekker warm in m'n huis voor de tv met een klein kwartiertje wijn, zeker een glaasje DieZie aan je voeten. Ja, maar eerlijk ga ik helemaal niet. Niklaus en licht. Kijk eens ja Dizzy aan je voeten en ik bloed er wel gewoon door. De. Het wordt heel slecht weer en begreep ik. Ja, winterjassen, zo koud he, zag ik.

[01:30:06]

Ik kan ook nog een clipje voorbijkomen dat je stond plus zich toch lijkt online.

[01:30:09]

Ja ja ja, die Sjoera, het mocht wel. Tuurlijk tuurlijk alles voor de show hè. Ja, natuurlijk alles om die mensen die luisteraars te trekken. Ja ok, dan gaan we het volgende week over hebben kijken of Feijenoord euh ja, de lijn van PSV kan doortrekken in in Groningen. We kennen de club. We hopen het, maar we qzt dat er geen geld op. We rekenen nergens op.

[01:30:27]

Kanté alleen maar meevallen. Tot volgende week. En we kunnen elkaar dunken. Niet te euh, gedag zeggen op een dag als vandaag zonder een mop.

[01:30:34]

Oh ja, die gozer komt rennen en barkeeper meneer Mark alsjeblieft naar en van het toilet gebruik maken. Nee, het spijt me.

[01:30:48]

Ik verstop ieder jaar, maar ik weet waarom ik er komende week is.

[01:30:57]

Zitten we gebakken, wordt steeds slechter dan Leeman. Is goed. Het was van Radio 2, dat is geen excuus.

[01:31:02]

Uh mafkees, wat wil bij jou doen? Van Noordam en. Zangavond ook eerst door vier Vandenhole Jan met elkaar communiceren, willen gaan praten, maar dit is toch een heel groot probleem.

[01:31:25]

Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer. Maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.