Transcribe your podcast
[00:00:00]

1. Mafkezen van de al doen. Met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer. Maar zelfs vandaag heb ik het nog echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik nooit gezegd. Dik Voormekaar fijne podcast. Aflevering 24 De Trooz Show in jaar, letterlijk en figuurlijk barre tijden. Ik zou bijna willen zeggen de tocht der tochten in Podcast Land en ik heb ze allebei aangevinkt, dus ze zijn aanwezig.

[00:00:49]

Vandaag schieten Zwarte en de Bessel auteur. Door de sneeuwval jou geen problemen? Nu is het sowieso geen probleem, want op dinsdag hoef ik de voordeur maar open te doen of het DieZie lijkt mij hier naartoe. Ik kan met mijn ogen dicht hier in dit pand bereiken. Ja, wie weet het is. Dinsdag is het bod Kast Dag podcast Blagden staat wat te gebeuren dat jij klaar staat met je bod? En euh, dus ja, waarschijnlijk ben je ook voor jou wat meegenomen.

[00:01:15]

Echt? Ja, ik heb echt van jou wordt meegenomen. Waarom? Nou? Omdat het toch een wonder is dat we al 24 Chausson hier zitten. Na de zware. Wat ik had gedacht. Misschien is het wel euh, chatte of 6 7 wonen. Maar je houdt dat bewonderenswaardig vol. Maar ook voor TQKY over ook verschieten Sjoerd. Pak het maar even uit. Nou moet jij filmen.

[00:01:32]

Je bent van de social media. Ja. Nou nou ja, ongelooflijk. Dit doe ik even voor hetzelfde effect dat je dichtbij de microfoon. Wat Yarne ala hoorspel. Ja, tuurlijk snap je wat deuren open en dichtslaan. Schitterend zeg, dat heb ik er toch allemaal nooit verwacht idd. Nou ja ja hoor. Nee. Nu kan ik toch sterven jongens.

[00:01:55]

Nou kunnen we dat toch ook maar op ja. Chord prachtig. Het is toch om tranen van in je ogen te krijgen? Krijg je dan kijk dit dan ook vanuit je hart. Uiterlijk zo'n 7 miljoen heb ik ervan besteld.

[00:02:10]

Ik zal zeggen voor de. Voor de luisteraars, want dat is het is een hele professionele mok waar op de voorkant de het logo van de Dik Voormekaar podcast opstaat en op de achterkant staat er hele mooie letters. Een van de miljoenen luisteraars. Ik heb geschreven, maar ik heb er zeven miljoen van besteld. Omdat we natuurlijk een beetje die boeken van jou is. Nog voorzichtig dus voorzichtig. Een voorzichtige schatting. Die boeken voor jou ogen natuurlijk zo verschrikkelijk hard.

[00:02:31]

Niet iedereen wilde die winnen, maar we kunnen natuurlijk geen beroep blijven doen op jouw goedheid. En houdt ook ergens een keer op. Het houdt een keer op. Je hebt wel genoeg gedaan gesponsord. Dus uhm. Dit wordt dan de nieuwe prijs. Nou ja, als ze toch waanzinnig gieren voor die mensen gaan mensen toch door hoe je eruit om wil krijgen. Het is een collector's item. Dit is echt een collector's item, zeg maar. Je hebt wellicht een van die verzamelaars H in t Land.

[00:02:50]

Dat zijn er nog best veel Icke. Ik zocht ze altijd op voor mijn verhalen. Ook voor Vjjy vond ik het leuk. Ja, van die mensen die zo'n fijne verzameling hebben en zijn daarbij, die zijn niet te geloven. Tumba bijvoorbeeld, die Piet Stevens hebben we daar al over. Dat is ook zo iemand, want Jean-Marie zou dit natuurlijk heel graag willen, maar dat weet ik wel zeker. Maar niet alleen Piet Stevens. Nee dus. Uhm.

[00:03:10]

Als je in Bangladesh zo'n beetje doorwerken dan. Nee, geintje met mensen natuurlijk. Nee, dat is gewoon in Nederland besteld. Dus euh. Dit is nu de nieuwe prijs van de quiz. Gaan we? Komen we later op terug die euh. Gaat er ook iets anders uitzien? O ja, we gaan netjes binnen. Wat moet jij je rol spelen? Waar ik waarschijnlijk geen zin in? Nee, dat kan althans zeggen dat het je zelf maakt, maar ook open hoor.

[00:03:29]

Dat is gewoon dezelfde soort. Ja nou ja, maar het is toch weer een lichte ontroering die ze van scoutte Sjoerd de Meester maakt en zeker niet onterecht. We hebben nog een beetje getwijfeld op de tekst of het nou moest zijn. Ik. Ik lees niet elk woord gelezen. Maar ja, voor de mensen laten we dan gewoon met dit beginnen. Dus positiever. Mooi, hoor je blij met Sjoerd, zeker? Ja ja, ik ga maar lekker koffie drinken.

[00:03:50]

Ja ja, dan zal ik me wel verstandig. Wel voor jezelf houden in Kraakpand. Wat is jullie niet aan elkaars computers gaan zitten? Maar jullie doen toch allemaal voorzien van die pleisters dan van die pakketjes? Drop met je naam van. Met zo'n bakje van die uitgetelde pasta van zeven weken oud. Waarop dan staat de dits van Martijn? Afblijven? Was ik iets voor het Verschuer? Lieten Sjoerd op een packages? Of hebben jullie echt echt nog zo'n slot op de ijskast?

[00:04:14]

Dat heb je ook de Maastricht zo'n dat niet doen alleen op vleeswaren en de letter een letter. Dus heb je eigen vleeswaren. Neem nu dus de b van bedorven of BZB zeer bedorven.

[00:04:25]

Wat wij gemeen hoor? Ja, dus je mag niet aan elkaars kaas zitten? Nee, maar wel de rest aan elkaars vrouw. Dat mag wel. Elkaars vriendin Anneke Astin dus meisjes tillen jullie. Tintelen jullie gezamenlijk dan ook of niet lekker op je vriendin? Oh ja, maar er thinner jullie gezamenlijk.

[00:04:42]

Dan heb je 1 Tinder account. Moet ze met z'n vieren?

[00:04:44]

Nee, ik ben nog de enige vrijgezel. Nou ja en nee. Dus je wordt geholpen door die jij. Door die gasten met kinderen die vol.

[00:04:52]

Ja, ik wil dat naar voetbal gaan hebben, maar ja, dat was gewoon een vrije zondag. En ja ja, wie was voor jou? Jammer. Had je verheugd. Want dat parkeren natuurlijk daar bij die Euroborg. Nou, lekker aquamarijn en lekker parkeren. Het was voor mij geen probleem geweest om daar heen te gaan. Ik weet nog wel in een jaar of tien geleden, toen de echt sneeuw lag in Nederland. Dat je je auto niet eens kon zien.

[00:05:10]

Soort Lapland achtige toestanden dan. Op die zondag hadden wij toen in met het afsluiting van het kerstnummer. Nou ja, jij weet zelf dat het wel een dingetje is. Sla je dat nummer af waar je dan hard aan hebt gewerkt? Een aantal weken. Maar ja, die wegen waren eigenlijk onbegaanbaar.

[00:05:21]

Maar ik wist één iemand zit daar s ochtends om acht uur en die verwacht ook dat schijnt te zijn. Dus ja, dan ga je toch die die auto sneeuwvrij maken en glibberen en glijdend richting Gouda. En ik was daar vrij vroeg en waren kwamen natuurlijk eerst telefoontjes. Euh, moeten we komen? Is het verstandig om wel de weg op te gaan? Ja, dan zat ie briesend achter z'n achter zijn bureau natuurlijk. Want ja, voor een beetje sneeuw liet je je toch niet tegenhouden?

[00:05:46]

Dan ga je maar eerder van huis. Ja ja, maar Johan was ook die hele digitale revolutie. Ook volgens mij de uitvinding van de mobiele telefoon. Door hem altijd de poorten bol genoemd. Die is een beetje langzaam meegegaan, want hij vond ook gewoon echt nodig dat je dan op de redactie was. Ja, klopt ik? Ik was was de enige die ervan uitgesloten was omdat ik een maandag naar de tv studio moest. Maar de rest moest daarvoor gewoon verschijnen.

[00:06:06]

Ook al had je daar ook al kost het vier uur om dat te komen en ga weg. Het kost ook gewoon vier uur, maar je kan maar gewoon. Ja, dat was wel het geval. Ja, had het ook wel weer wat ie at. Wat weet je wel? Het is wel wat op zich wel goed, want dan zag je je collega's weer eens. En dan? Inderdaad wat jij zegt met kerst. En dan stond er opeens zoon, had ie zo'n een heel buffet laten aanrukken zonder de gangen vol met de zevenduizend stokjes mannen gewoon heel gauw nog van eten.

[00:06:30]

En dan moest je zoals Watzke gezellig maar tot je naar buiten kijkt niet dacht ja, moet toch ook weer terug die je die kant uit? Ja ja, ja ja, dat waren nog eens euh. Dat waren nog eens tijden. Ja, zegt ze. Maar ik weet nog dat ie die portable telefoon had die je daar toch over hebt. Dat ie. Dat was nog zo'n Nokia. Daar was wist natuurlijk al helemaal geen raad mee en daar zat ik met tijd.

[00:06:46]

Met Thijs Slegers zaten we dan een stukje te tikken en dan kwam die aan. Uhm ja jongens, jullie hebben toch vooral verstand van een mobiele telefoon? Nou ja, redelijk zijn we. Dan staat hier zo'n envelopje rechtsboven. Wat moet ik daar nou precies wat politieman precies mee doen? Dan geef mij hier en daar keken we naar. Stond er dan een sms'je van Henk Cress en Johan belt me onmiddellijk terug en allerlei mensen uit de voetballerij die hem dringend moesten spreken.

[00:07:06]

Maar die had ik dus nooit op gereageerd, omdat ik niet wist waar het envelopje voor was. Goed is dat hij zo met zijn tijd meegegaan volgens mij. Ja is wel. Hij heeft nu een hele digitale radiostudio daar in zijn huis Manhay. Maar vanuit huize bedient die al die ouwe rockers. Ja, met die kut muziek voor verschillende regionale zenders he.

[00:07:23]

Doet ie t? Ja ja, nee ja, zeg het niet die kut muziek. Nee nee. En er zijn zat met mannen van middelbare leeftijd die dat geweldig vinden. Maar dat doet ie hartstikke goed. En je voelt en zijn liefde voor die muziek klinkt daardoorheen en hij weet daar werkelijk alles van. Tot hit, tot v tot in de. Dus dat is. Dat is hartstikke leuk nu het hier toch over hebben. We gaan straks wel effe lui over fijner praten.

[00:07:41]

Tijd zat m. Maar uhm, buitenreclame best wel veel vragen binnen over dat boek is. Is dat nou alleen muziek, ook voetbal? Of is het dat het is? Het is totale dat totale mensen op de sites hebben toegepast. Nee, het is t is muziek en voetbal, want die is ook muziek en voetbal. Dat zijn twee dingen die je die zijn leven bepalen en bepaald hebben. Dus ik denk dat t euh waar je wat zal zijn.

[00:08:03]

70 procent voetbal gerelateerd aan televisie gerelateerd en 30 procent muziek of iets meer.

[00:08:08]

Want Theater D, dat is onmogelijk om ook over hem te schrijven zonder te niet over de muziek te hebben. En hij zegt er ook goede dingen over. Ze weten veel van wat slim van jou Selimiye. Toch twee doelgroepen. Maar je pakt die voetballiefhebbers en tegelijkertijd maak je ook die muziekliefhebbers weer lekker. Dat mogen we hopen. Dat zou wel lekker zijn. En als al die mensen die de deze podcast luister een boek dan dan gaat het in de muziek.

[00:08:31]

Het record van de Van Gijp en Kiev. Maar gaat dat in de miljoenen lopen? Dat is een hele eenvoudige rekensom. Dat zelfde geldt voor die mokken als dat straks gaat lopen in Korea. Die productie hiervan Bangladesh en Bangladesh, die kinderhandjes dan? Uhm ja dan.

[00:08:45]

Ja die moeten ze laten weten wat we moeten doen. Dick Advocaat Mensenoffer wordt gemaakt wanneer jij de kleine kinderhandjes dat fatsoenlijk duidelijk stellen dat dat niet het geval was. En dat uit allerlei boze boze berichten Kaylee.

[00:08:56]

Maar wij, zulke luisteraars hebben wij niet.

[00:08:58]

Wij hebben luisteraars die die kunnen ironi van euh niet ironie onderscheiden. Dat hoeven wij niet. Daar hoeven we geen bijsluiter voor te geven. Wij zijn een van de laatste bastions in het Nederlandse medialandschap waar je gewoon dit soort euh foute grapjes kan maken zonder dat je je een disclaimer bij hoeft te maar die.

[00:09:15]

Zo ja, dan ben je waar. Begin je wel aan te denken dat er tegenwoordig nodig is op alles wat je zegt? Maar ja, maar blij dat we hier gewoon onszelf kunnen zijn. Wij doen dat gewoon. Wij doen er gewoon niet aan mee, want wij zijn gewoon zoals Dick Advocaat. Wat ik las in een stuk wat jij hebt gefabriceerd volgens mij, want nog in de vjjy komt. Euh. Mensen roepen maar wat. Maar ik heb schijt aan.

[00:09:33]

Daar kwam het eigenlijk op neer. Komt op neer. Nog nooit gelezen in de historie van Dick Advocaat in het betaalde voetbal.

[00:09:38]

Dat ie en ik geloof me ook niet. Het interesseert me geen ene bal, het interesseert me geen ene bal.

[00:09:44]

Nou ja, ook heel goed dat jij m goed s euh citeert. Nou, dat vond ik toch een heel opvallend zinnetje uit iemand die je vroeger toch raar voelend in zijn bed lag. Als je de verhalen mag geloven, zeker over de kranten kritieken, ja, en het is ook aan te raden in deze wereld om daar ook lak aan te hebben wat Arno Vermeulen allemaal roept toch? Of wat wij roepen of wat wie dan ook roept. Maar jammer dat ik daar dan vijfentwintig jaar voor nodig heeft gehad.

[00:10:06]

Ha ja, maar ja, op zich wel weer knap dat. O dat je dus ook na vijfendertig jaar nog kan veranderen. In die zin ja, dat vind ik ook wel. Biedt perspectief. Ja en hij is Olena dik nu. Hoe bedoel je iets weg? En euh, ik hoor. Ja, vriend van de Sint.

[00:10:21]

Nou, dan moeten we beterschap wensen komen van deze. Dat was toch wel. Dat is niet niks? Nee, maar die drie zusters moeten zich toch in het ziekenhuis nog in een aflevering van IORT hebben gewaand? Natuurlijk wel, toen die al het idee dat ineens Doug Coloni werd binnengebracht natuurlijk.

[00:10:34]

Het zou me wel aan te raden zijn. Ik hoop dat ze zelfs zo verstandig zijn geweest dat er een Disney camera gewoon full full full time op dat bed van Cor staat. Wat is een soort Docters roman in ie in beeld? Knappe mannen op leeftijd komt komt hard te liggen en me kan namelijk bij bellen met Koror in het ziekenhuis.

[00:10:53]

Ja, maar licht inlichting nog in het ziekenhuis? Nou, thuis, huis thuis. Ik heb nog gesproken, gelukkig maar. Kan natuurlijk minder goed kunnen kunnen. Maar hij heeft wel eventjes in het ziekenhuis gelegen om even in een ziekenhuis gelegen. Ja, het is ook niet niks. Een longembolie dus als was er op tijd bij. Gelukkig ook door de artsen van Feyenoord die. Euh ja, hij ging de trap op en stond te hijgen als een postpaid.

[00:11:12]

De dokter was niet helemaal goed kort mee, dus hebben ze me door de mangel gehaald en op tijd dit gedetecteerd. En hij hoopt snel weer op het veld naast de stick Dick te kunnen staan, die twee van zijn trouwe adjudanten is kwijtgeraakt. Ja, naar Petrović had ie je dat gunden. Ze mogen aardig gevonden. Ze stond volgens mij ook in de voorwaarden toen die kwam. Het Aceralia kans kwam om ergens hoofdtrainer te worden, dan zouden ze niet.

[00:11:32]

Ja en goed, ik ben van vorige keer al vrij oneerbiedig gezegd. Maar in principe maakt geen reet uit wie de naast die hoofdtrainer zit je. Kijk, de hoofdtrainer zelf is al niet zo heel belangrijk, maar als assistenten al helemaal niet. Nee dan kom naar die jongen van onder 21 en Koen Constant. Ja, ook mooi, want ik was heel goed in de video. Analyses zijn nou weet je wat mij opviel.

[00:11:50]

Uh ja, dat is gewoon goed te zien is.

[00:11:53]

Nee dat hij. Hij heeft toch ook een aanzet achtergrond?

[00:11:58]

Ook ja ja, dat wordt gedaan alsof het Harvard University is. Dat is als je Frank Arnesen zei, je het eerste. Je gaf een interview aan die verslaggever.

[00:12:05]

Vroege Bharti. Nou Cums Stam. Nee, hoe heet ie die die niet komt? Ja. En het eerste wat ie zei van ja, hij heeft een Asad verleden.

[00:12:14]

Weet je wel. Alsof ie zich heeft Cambridge en Oxford gedaan tegelijk. Tsja. Ja ja.

[00:12:19]

En een assistent, dat maakt het uit. Nee, al heeft ie bij je weet ik veel.

[00:12:24]

Wie ben je nou weer bijna allemaal? Nandoes Sjoerd. Sjoerd zit gewoon thinner berichten af te luisteren.

[00:12:28]

Nu is dat nou. Is dat niet als een Tinder bericht is dat de Vooijs Tinder bericht? Je zit gewoon van alles is ie mee bezig behalve met die grote show, maar komen niet uit je. Oh juist met je ben weer wat aan t aanjagen. Nee maar Kohnstamm ja, dat is wel euh.

[00:12:43]

Video's dus die heel goed in dus candy lekker aantoont dat je onder woorden gaat. Het is toch wat? Nee, dat is gewoon een ouds. Een oud speler van Cambuur, ik zelfs uit m'n hoofd. Die is trainer geworden bij AZ, red. Die is nog jong, dus je moet ook nog alles nog nog leren. Maar dat wordt nou ook gedaan. Alsof dat nou een stuk een stukje. Moderne moderne Taiwanezen deinzen in in deze tragedie wordt dat niet overdrijven.

[00:13:04]

Die wordt wel even bijgepraat door Deyck dan na. Ik denk dat ik helemaal niet praat. Nee, nee, nee, dit is een ha. Dikwijls wordt er gezegd toch?

[00:13:11]

Dus ik ga toch eens een Saer op die bank zitten? En euh. Bizar dat je die gozer zeggen let maar goed op.

[00:13:16]

Ja, oren en ogen open. Mij niks vragen zelf. Want zo ging dat vroeger.

[00:13:23]

Dacht je dat wij vroeger bij euh uitvoerig werden begeleid. Nou ja, dat weet ik echt niet.

[00:13:28]

Ik weet echt niet hoe dat ging. Nou zie je niks geworden. Was goed. Ja zo gaat in een hele journalistiek. Als je niks zolang je niks hoorde was het goed. Ja, je moet het niet doen voor de schouderklopjes jij en ook niet voor een euh pop. Een persoonlijk ontwikkelingsplan?

[00:13:41]

Nee, dan waren we heel euh wel afgevallen tegen deze duidelijk niet.

[00:13:44]

Je ontwikkelde jezelf, maar ja, een pop ja, met losgelaten die werd losgelaten in de jungle. Je moest je maar zien te redden. Ja ja, dan heb je ook nog steeds een goeie methode hoor. Moet zeggen ja nou ja, je kan je wel afvragen hoeveel talenten verloren gaat.

[00:13:58]

Wat daar niet voor geschikt is. Weet je wel wat met een heel klein beetje begeleiding? Wat dan nu gelijk afvalt en worden met een heel klein beetje begeleiding? Wil je toch niet? Dan ben je niet geschikt voor de zijn. Geschikt voor het. Ja en nee.

[00:14:09]

Dat is natuurlijk echt een beetje. Maar ja, weet je wel. Kijk, in het voetbal werkt dat nou eenmaal zo. En dat de sommige dingen daar van geloof ik niet dat ze heel snel een misschien wel nooit zullen veranderen.

[00:14:20]

Dit is één van die dingen. Dat denk ik ook. Ha ha, ha, wat vind jij? Moet ik dan naar Heerenveen gaan of niet? Hoe bedoel je in de lach? Min 15? Waarom zou niet gaan?

[00:14:29]

Ja, nee, dat wil ik niet. Ik wil heel graag gaan, maar daar wordt toch van alle kanten gezegd. Het is onverantwoord om dat geld nog net zo luidde de caubergs van Vjjy. Dat gaan we later krijgen. Jullie zijn toch ook de jongens? Maar ik ben toch dik en van een gehaktbal? En dan ga ik weer door. Jij gaat toch gewoon met één hand aan de vangrail in naam van een fan van de Voetbal International? In deze podcast waar jij toch jongen je leven voor zo'n analyse van die wedstrijd.

[00:14:51]

Wintermaand winterbanden delen onder een Vrijman houten amandla en houten bandha houdt de fiets pathologen maakt. Als je dan maar komt. Als we maar verslag krijgen van jou. Nou dan krijg je zeker.

[00:15:01]

Nee joh, dat heeft toch ook iets heroïsch dat je beetje moeite moet doen om je werk? Jij houdt van comfort van van der Heen rijden en lekker parkeren, maar je vindt ze helemaal niet erg om de wekker heen te rijden.

[00:15:09]

Nee hoor. Tuurlijk niet. Er zit je van die van de jaren 80 musical Ha, die muziek ook de sigaret langs de kant van de weg. Hakballetje! Heb ik effe van huis weg.

[00:15:21]

Maar t is wel weer zo he, want ik liep hier net naartoe. En afgelopen zondag natuurlijk ook.

[00:15:24]

Groningen kon ook niet niet doorgaan. Wat vind jij nou? Wat nou? Slaan we het te snel op hol? Met een beetje sneeuw en ijs?

[00:15:31]

Ayo, ik word er echt. Ik bekijk het enige voordeel. Het verdrijft even dat oeverloze ge gezeur over dat Korona H. Dus nu heb je oeverloos gezeur over sneeuw en ijs en het Elfstedentocht. Nou ja, het is weer even wat anders, maar het boek ligt wel effe lekker. Of inderdaad. Maar ja, ik heb jij Elfstedenkoorts en mael niet. Helemaal niet bij mannen. Nee, jij ben geen Erben Wennemars.

[00:15:52]

Nee nee, ik moest wel gelijk aan Erben Wennemars denken, dat wel. Dat zullen wel veel meer mensen hebben. Dat er ook wel een gek fenomeen. Nou ik dacht van ik dacht van heet euh. Nou gaat het, dan gaat het sneeuwen en vriezen. Dan kan de Elfstedentocht komen en daar kan ik niet doorgaan. Zielig voor Erben Wennemars. Het eerste wat me te binnen schoot terwijl ik denk wat kan mij dag schelen? Ik vind die hele Elfstedentocht.

[00:16:11]

Ja, dat vind ik, net als fierljeppen en het Fries volkslied zingen. En Abe Lenstra dus allemaal voor die Friezen. Ja ja, wat hebben wij daar mee te maken? Niks. Ik heb liever dat jij dan open gaat omdat de Elfstedentocht doorgaat.

[00:16:22]

Maar ja, wat heb jij daar iets mee met de Elfstedentocht bedoel je? Nee. Zou daar heengaan blijven gaan? Ja, nee, nee zeggen. Sorry hoor ik niet. Nee, jij gaan. Misschien kijken met een schuin oog tv. Jaja, ik heb niks met het bijzonder. Die passie ook van die van die van die arme zit bijna met zo'n trillend onderlip je nou vanuit die schaatsen.

[00:16:43]

Vanuit die schaatsers kan ik me nog wel voorstellen dat gewoon sprinter u niet ijsschaatsen want maar Masur. Maar iedereen wil zo'n kruisje hebben. Maar ik, ik begrijp m. Ik kan nooit tegen dat de. Dat Nederlandse gedoe dat iedereen in het oranje gaat en dat we dan zo trots moeten zijn op Nederland. Al dat gelul. Daar heb ik helemaal geen. Heb ik helemaal niet. Nee. Ik heb dat ook niet zo hoor. Ik heb er een soort plaatsvervangende schaamte als ik na een hele grote groep Nederlanders kijk.

[00:17:06]

Eerlijk gezegd ja dus nee.

[00:17:10]

Ik bedoel het van het van het gezellige onder mekaar sfeertje. Nou nee. Nee nee. Nou van dat. De Tour heeft altijd iets zo borst kloppen. Komt daarna altijd van kijk. Ons is een speciaal volkje zijn. Nou dat vind ik helemaal niet.

[00:17:23]

En die Romeijn houden hun antwoord op hun nieuwe clowns. Nou fans. Ja, zo is een dodelijk spandoek je goed.

[00:17:31]

Goed gezien. Het is wel opvallend h. In Stadion, waar ze twee weken geleden de grootste wanprestatie van van de laatste jaren hebben geleverd, moeten ze nu de wedstrijd van t jaar gespeeld. Het is. Het is wat die deed. Het voelt nog niet helemaal zo leuk om H. T Is t is niet de zelfde.

[00:17:46]

Is zo'n zelfde aanloop als naar PSV ofzo. Maar het is natuurlijk een waanzinnig belangrijke wedstrijd. Als goed schreef ik morgen een persconferentie.

[00:17:53]

Dus misschien gaat ie daar nog effe de nadruk op leggen die de boel op stelten zetten. Het is natuurlijk al wel gedaan ja. Hoe scherp gezet? Ik denk dat dat wel, dat het het resultaat is van het DAT. Dat weet je na Heerenveen, maar zeg het toch zelf maling aan alles. Nu zit nog geen ene bal na. Mooi. Als je dat over weet te brengen zelf my way or the highway. Is het nu bij dik ja, stuurs.

[00:18:16]

Nou ja, ik ben benieuwd hoe dat er gaat. Gaat men dan nu ook heel veel van die spelers afhangen hoe zij woensdag weer op een rij gaan reageren? Dat is ook zo. Of er nog een beetje eergevoel zit na wanprestatie? Of ze die euh ja ja kunnen rechtzetten. Ja, dus ik ik. Ik neem aan dat ze allemaal, euh, doordrongen zijn van het belang van die wedstrijd en als ze het niet euh weten, dan hoeven ze maar na dat interview te kijken wat die Frank Arnesen laatst gaf.

[00:18:41]

Ja, een XL interview las ik ook.

[00:18:44]

Ga er van ons natuurlijk wel dat ik zeg wat worden wij nou? Excelsior avondploeg? Oh ja, die avondklok special. Ik zeg zeggen we allebei. Ja, wij. Ik zou ze zichzelf als 14 ondertussen al een autopomp ook lang zat.

[00:18:54]

Maar euh. Alhoewel, ik moet zeggen die Frank Arnesen, jij hebt er ook naar zitten kijken.

[00:18:58]

Euh ja, die heeft ook wel een soort vierboete ja, iets over zich.

[00:19:02]

Ik krijg er wel weer zin in. Ik op de enige manier ben ik wel onder de indruk van euh, van die praatjes van die man. Ja, het klinkt. Het klinkt logisch en je denkt dat kan je ze kampioen van de zomer al privégeld op deze manier natuurlijk. Dat ik dan Oostenrijk want was vanuit Oostenrijk naar Rotterdam gereden toen trouwens gesproken ook goed. Goed dat ie dat heel goed doet, dat zeker goed.

[00:19:22]

Want ja, hij of Dirk Kuijt toch wel een vervelende boodschap vertellen.

[00:19:25]

Maar dat doet draaid die dan loco hoor je zelfs of Dirk Katra. Helemaal mee eens. Wat? Nou nee, nee, dat dat niet wat hij zei. Wel dat Dirk boos was. Maar hij zei toen dat het veel tijd vond. Het was goed, dat was goed. Ja, dat wist ik goed. Goed dat ie dat had. Ja ja, dat tekenen was die van onder de indruk. Dirk met slaande deuren naar het pand had verlaten voor die heel indrukwekkend.

[00:19:42]

En dat Arnesen dan zegt kijk zou moeten t zo moeten t zou worden. Dit is nou topsport mentaliteit dat we hier meer van hebben. Hij weet zeker dat Dirk een grote trainer wordt en dat we hem ooit op een dag terugzien. Nou, precies wat ie je. Zo moet je dat doen. Iets wat ie wil. Ja, sowieso, zo doe je zo'n club icoon naar uitgeleide. Op deze manier. Ja naja, ik vond het wel euh.

[00:20:00]

Daar zat de lijn in. En ja, wat ie vertelde was geen klonk niet als onzin. Alleen bij alles wat ie zegt, bij alle toekomstplannen denk ik bij mezelf in mijn achterhoofd van welk geld. Al wie gaat dat betalen, wie gaat dat betalen? Ja, daar heeft ie zelf ook nog geen antwoord op. Volgende maand weet niemand een antwoord op. En dat is toch wel ja, dat is een finale. Dat is hetzelfde als je door de Bijenkorf loopt en je je mee.

[00:20:21]

Je kan niks kopen. Ja, dat dat. Dat willen we zo. Zo gaan we dat doen.

[00:20:25]

Maar het cijfer van van van Rob Jansen die wat van die clubs komt niet als een schaduw elftal op het bord hebben gezet en dat staat slaat dan staat dan in de spits. Ja, dat slaat ook nergens op. Maar ik moet zeggen ja, ik keek.

[00:20:37]

Ik vond het wel euh. Hij kon het Go-Go helder uiteenzetten. Moet ik zeggen. En als je dan dat gehakkelde ziet van die Edwin van der Sar. De afgelopen dagen. En dat vergelijkt met hoe hij ooit voor het voetlicht brengt, want dan vind ik dat wel euh. Vond ik wel prettig.

[00:20:51]

Ja ha, nou kom. Was zelf even wat minder problemen natuurlijk dan ze neuken omdat hun collega's in. Jaja in Amsterdam.

[00:20:57]

Maar ja, nee natuurlijk KWO. Dat lijkt op beleid. Het is allemaal helemaal niet spannend wat ie vertelt en t ha. Maar dat hoeft het ook al helemaal niet te zijn. Het is natuurlijk wel duidelijk wat en wat er met deze club moet gebeuren. Geld speelt daar een rol in, maar je moet ook gewoon ergens beginnen. Ja, gewoon beginnen. Nou, dat is heeft ie gedaan met dat bureau ingehuurd om die organisatie door te lichten. Ja, die zit we allemaal al wel wel weer herhalen, maar dat ziet ie ook nog wel wat dingen over hem.

[00:21:21]

Ja, dat is het nu. Doen ze het per zoem ha pensioen en ze moeten dan zichzelf analyseren, maar ook hun collega interviews. En zo krijgen ze interviews. Ja, dat gaat. Het moet natuurlijk wel een keer uitleggen. Ik weet niet of die Amerikanen daarvan op de hoogte zijn. Dat het wel gebruikelijk is bij Feyenoord en in het Nederlandse voetbal dat omgeven met alles uiterlijk lijkt.

[00:21:36]

Nou dus ik die videosites zou topsport groepje lui daar natuurlijk ook op uit. Wie er allemaal inzitten?

[00:21:42]

Ja, maar vooral inhoudelijk zou ik dat graag een keer willen. Zien ze wat ze dan voor mekaar zeggen? Hoe dat gaat dan zo'n metingen? Zo ja, nou maar kijk, weet je wat ik wel? Euh. Hij zei daar. Hij zei daar iets over. En een van de dingen die zei was dat die mensen er dus zonder voorkennis in zee ingaan. Ja, ze zei zijn sabo, ze gaan gewoon heel reet uit. Of het nou de Los Angeles Clippers is of Feyenoord kiest gewoon naar de top bestuursstructuur.

[00:22:04]

Dus ze gaan heel klinisch. Kijken we nou wat ze aantreffen en wat er volgens hen beter kan. Maar dat betekent ook automatisch dat zij dus van de fans zoiets als clubgevoel. Wat niet?

[00:22:13]

En historie en dat soort dingen.

[00:22:15]

Nee, daar trekken ze zich dus niets van aan en krijgen ze ook niks van te weten. Dus je kan er wel van uitgaan dat dat terzijde wordt geschoven. Dan maak ik me altijd wel een beetje zorgen over. Eerlijk gezegd en hebben ze er volkomen maling aan. Ja dus ik ben ook benieuwd wat eruit. Dat kan je natuurlijk gewoon uit dat we de andere mensen binnen die organisatie moeten. Het is natuurlijk de snelste manier om ook van mensen af te komen en hoef je niet zelf te doen en laat je dat gewoon door zo'n extern bureau effe.

[00:22:37]

Ga nou maar 3 jaar, zei hij. Ja, het hele traject volgens mij, maar ze zullen toch niet gaan. Tijd om met de eerste aanbevelingen kan daar natuurlijk wel makkelijk als ze zeggen ondertussen speelt Feijenoord wel gewoon verder. Ja ja, een beetje haast is wel geboden, maar het is in ieder geval het begin van een van hun beleid. Jawel hoor, en ze. Je moet ergens beginnen. Nou, dat heb ik. Dat heeft ie nu gedaan.

[00:22:57]

Dan komt de won de trainer volgend jaar ook van de fans van Harvard.

[00:23:01]

Of we hebben. Ja ja, ja, nee, daar gaan we dat. En dan gaan we de droom voetbal spelen natuurlijk. Zo simpel is dat niet, maar het is in ieder geval een begin van iets.

[00:23:08]

En dan weet je wat ik ook leuk vind. Even tussendoor van Van Arnesen hoe die reageerde op dat de eenhoorn en dat ze bij. Zo zal gereinigd worden. Wel, als je de fout van Feyenoord uitspreekt, want daar gaat de vlieger zal tegen het plafond inmiddels. Maar hoe hij, hoe laconiek uit de mooie omgeving voel ik wel mooi als hij zijn lambie op. Ja, jammer dan. Ja, maar best gedaan. Ja, maar heb toch ook gelijk.

[00:23:30]

Hij is niet aangesteld om vrienden te worden met opzet. Hij moet gewoon zijn jouw Feyenoord. Dat deze pandemie leiden naar een nieuwe toekomst. Nou, dus is ie druk genoeg mee. Dan maar geen kop kopje koffie met. Met Robert Eenhoorn. Nee, nee dus. Je hebt wel. Ik heb wel.

[00:23:41]

Ik heb nog steeds iets van het is allemaal levensgevaarlijk en ik en spelen met vuur. Ik vraag me af hoe ver ze komen, soms met een lege portemonnee. Lijkt mij voor een heel groot deel wishful thinking. Maar ik heb aan de andere kant wel iets. Als iemand het moet doen, dan heb ik het idee dat bij die bij die Arnesen wel Arnesen wel in goede handen is. Ja, dan heb ik ook. En ook als je merkt dat tussen de regels door als hij praat over zijn netwerk, et cetera.

[00:24:03]

Het is wel iemand die gewoon echt in de top heeft gewerkt. Dus als ze dat wel fijn. Ja, maar hij ook wel een beetje zelfspot. Hou ik ook wel van ja. Ook wel RK-Kerk. Z'n voorganger zat er altijd als een soort minister president of minister van Binnenlandse Zaken allerlei gewichtig in de Kamer naar te kijken. En er kwam niks uit z'n handen. Nou ja, nu is in ieder geval wel iemand die je die een begin met iets maakt.

[00:24:23]

Daar ben ik al heel tevreden mee.

[00:24:24]

Heeft charme. Dat is toch zeker? Ja, en dit is een belangrijke in die wereld, dat bedoel dat. Dat heb ik wel gezien in euh, over dat ben ik achter gekomen toen in het jaartje dat ik met Rob Jansen meeliep. Die dat ook van nature een soort flair en charme zo. Dat is ook heel belangrijk in die wereld. Je merk gewoon van euh, ik ben bij die gesprekken met hem geweest met zo iemand van Inter. Ja de mag gewoon dat die man ook doorheeft van oké euh, dat is een beetje.

[00:24:49]

Die spreken mijn taal, dat is ze. Je rijdt ook in een Bentley en die heeft ook. Je hebt ook zo'n zo'n stationsklok van een horloge om het cetera.

[00:24:56]

Kijk, voor ons is dat een beetje uit komen op 12 km h. Voor ons is een beetje lachwekkend misschien.

[00:25:01]

Of denk je van ja, maar op de één of andere manier. Euh ja. Schijnt dat een voorwaarde te zijn? En dan moet je een beetje die taal kennen en die codes kennen enzo. En ik heb het bij die. Het idee dat hij dat beter kan dan, euh, misschien wat van zijn voorganger natuurlijk. Het is toch niet voor niks dat de stafchef wellicht zei dat ze het idee hadden dat ze lachen in de maling werden genomen? Ja, maar je moet ook niet vergeten dat alles ze hebben volgens mij vorige week ook besproken een belangrijke rol heeft gespeeld in de nasleep na Heerenveen.

[00:25:27]

Want dikwijls zulke feiten al opgestapt. Nee, dat is iets dat perfect gemanaged. Ja, en ze hebben mekaar natuurlijk ook gevonden in een gezamenlijk doel, omdat voor hem net zo belangrijk is dat fijn het Europees voetbal als voor Dirk en voor T. En voor die spelers.

[00:25:38]

Ik ben dus ook heel benieuwd. Stel nou dat het fout gaat in Heerenveen. Ja of toch een soort plan B is dan ook. Nu wordt alles wat je als er geen als. Als dat niet lukt Europees voetbal door die beker en dan moeten ze het via de competitie zien. En als dat ook niet lukt, wat gebeurt er dan met je wel? Daar ben ik anders dan dik in zijn auto en zie je dat ik wel maar wat doet als.

[00:25:57]

Wat doen onze vrienden dit beleid maken? Dan weet je wat dat fady zich daar best wel met zweet in de handen van zitten. Ja, tuurlijk. Financieel natuurlijk niet zo geweldig. Gaat zeker niet in deze tijd waarin elke thuiswedstrijd bijna een miljoen kost. Dus de inkomsten van Europees voetbal zijn natuurlijk belangrijk, maar ook het feit dat de spelers die ze willen toch die waarde creëren op het veld en spelers ontwikkelen. Ja, Europees voetbal helpt daar natuurlijk wel een euh een handje bij hoor.

[00:26:21]

Dan is dat toch ook al eens eerder gezegd al dat ie toen die bij PSV werkte al die spelers kon verkopen doordat ze ook in de Champions niet speelden verbogen op hoog niveau? Ja, dat is voor clubs wel een barometer. Als Italië het dan. Dan zijn ze nog eerder geneigd om wat geld uit te geven. Dus dat gezamenlijke doel is wel handig. En vandaar ook dat ie zich wel druk maakt dat Advocaat er in ieder geval van blijft en dat de rijen nu nu gesloten zijn.

[00:26:43]

Dat vond ik sowieso prima gemanaged na dit interview daar nog overheen. Geeft de supporter denk ik ook wel. Moet ook al zijn, het zijn het nog vooralsnog.

[00:26:51]

Ja, zijn heel weinig concrete dingen aan vergezichten. Ja, ze moeten nog worden ingevuld. Er is geen geld, maar je moet iets hebben om je aan vast te houden. Nou, dan is dit beter dan helemaal niks.

[00:27:00]

Ja, dat is heel goed samengevat. Ik probeer het ook, maar dan?

[00:27:05]

Nee zeker? Nee, maar jij bent een lichtend voorbeeld in iedereen zouden zich achter jouw moeten scharen. Jij weet zelfs dat de meest afgrijselijke tijden wat jij tegenwoordig nog iets positiefs. Alleen dinsdag tussen elf en N.

[00:27:15]

Ja, maar waar Abbasi? PopCap eigenlijk? Je hebt hem in de auto auto's. PM PopCap. Die heb je nodig om de auto aan Beko te laten liggen. Zit op mijn euh schakel.

[00:27:23]

Oh ja, er is af en toe tijdens het rijden. Kan je even oefenen als jij vindt dat de automaat was geparkeerd. Dat ik hem zo in de inn, in de bijstand, met die en die PopCap, dat de drive. En dat doe je wel met commentaar erbij. Maar daar gaat indien je dat wel in stand.

[00:27:36]

Ja ja, het was een. Ik heb jou nergens gezien in de media.

[00:27:39]

Je was een weekje rust, een weekje rust en dan weet je dus ja, je moet je natuurlijk niet. Het moet geen overkill worden. Dat doen we niemand er plezier mee. Nou, wij waren natuurlijk heel dicht bij onze landelijke doorbraak. Ha, als podcast zit ik ben niet eens Opfer of Sjoerd dat wel weet.

[00:27:52]

Nee, maar ik heb het dan niet over de Verdellen nog? Nee, nee, maar ik heb zitten kijken en ze hebben we gewoon wat gemist die show.

[00:27:58]

Ja, waar werden dus. Ik werd gebeld door een redacteur van de show.

[00:28:01]

Matthijs gaat door en die wilde wat meer sju. Ja, daar moest wat mee gelachen worden. Geen van t programma. Nou ja, dan moet je t over Feyenoord hebben.

[00:28:09]

En wie mee bedoeld is t ook wel whisperer ter labeltje, zo'n Amsterdamse redactie van bij die show van onze vinden dat er wat meer gelachen moet worden. Dus we bellen wel effe Feyenoord. Maar ik denk van kijk van je eigen achtertuin wat daar allemaal is gebeurd afgelopen week. Ja, maar daar konden, die kunnen ze niet om lachen in Amsterdam. Nee, maar de rest van Nederland wel. Of maken ze die show alleen maar van Amsterdam?

[00:28:26]

Maar toen was het. Ik ben niet af en toen was het al managen. Spektakel volgens mij nog niet begonnen. Maar en nu? De vraag was dus of het idee was of wij dan misschien 1 1 hadden.

[00:28:36]

De opening is de opening van de show.

[00:28:38]

Voor onze rekening wilden nemen naar het bereiden wij ons al die voor ons. Ik heb het wel eens uitgesteld dat wij alleen komen muskieten Sjoerd Bayesiaanse Cearense Sound Board en dus en Disney dus. En ja, op een gegeven moment begon dat idee. Maar mij wel te leven. Ik dacht van waarom niet? Waar zijn eigenlijk de aangewezen persoon om Nederland op zaterdagavond toe te spreken om die Matthijs ook een duwtje in de rug te geven? Dus ik dacht werkelijk dat decor leent zich er ook voor om daar een short show trap aan te maken.

[00:29:02]

Waar jij dan afkomt? Ik dacht van waar nu die muzikanten staan. Dan zat je nou allemaal van die van die van die showgirls neer die je vroeger had en dat het helemaal of van die pompoenen. En ik zal jasje aan juist zijn jasje. En dan word je dus door de beste presentator van Nederland voor je aangekondigd door Matthijs. Nou ja, triplex is schitterend. Daar krijg je nu een ronkende aankondiging. Dan ben je gewoon Hemingway zelf. Dat hij een echt wat geweest.

[00:29:23]

Dat hebben ze allemaal gemist op foutgelopen budget. Heb je teveel gevraagd? Nee, ik heb niks gevraagd. Want dit. Dit hadden wij gratis gedaan voor onze volgens een miljoen luisteraars. Wij staan in dienst van onze luisteraars, maar da's waar bedoel en ik verdien al zoveel door die de wekelijkse declaratie die ik naar Vjjy stuurt voor dit programma dat. Nee, dat doe ik graag. Wat voor de maatschappij terug voor de mensen en voor de mensen is. Nee, het ging niet door.

[00:29:44]

Zat aan een andere boden letters. Zat er nu op onze plek. Ik weet niet eens wie heb jij?

[00:29:48]

Nou lag ik niet? Nee, ik heb niet gelachen.

[00:29:50]

We hadden gemiste komen, maar dit is een kwestie van tijd natuurlijk. Kijk we nu een Matthijsen vist nu achter het net.

[00:29:55]

Maar waar ben jij dan n en verkeken? Of zeg jij van nou ja hoor. Wij staan open voor alle media aandacht om. Wij moeten ons platform uitbreiden.

[00:30:04]

Was wel een beetje jouw achterban Nethe. Dat de tot op dat semi intellectuele uh uh die.

[00:30:11]

The Guardian onder de arm over de grachtengordel paraderen kijkers als Johan altijd zeggen nou ja, ultralinkse linkse hoek.

[00:30:20]

Ja, de Maya stad Plymouth die we ook een beetje kennis kunnen maken met deze no nonsens podcast.

[00:30:26]

Natuurlijk, we moeten dat allemaal breed te breed neerzetten dit. Dit is voor iedereen leuk he, behalve dan voor ons. Dus van onze evt. Voor mij is het even doorbijten.

[00:30:36]

Ja, het belang van die beker, dat is natuurlijk wel. Uhm ja, dan moeten we niet onderschatten. Dus ik dacht daar we kunnen m uit maar één iemand bellen die dat goed uit kan leggen. Ja, Champions League, Europa League, Conference League. Euh, weet ik van wat verliezen doen nog Mickey Mouse League? Wat voor links ook allemaal hebben we het verdienmodel in elkaar zit. Kunnen we gelijk vragen hoe het met onze sponsors is? Oh ja, zo weet niemand die eraan natuurlijk erfpachters achter het sponsor bord gaan zitten.

[00:31:00]

Nu en dan bellen. Maar Chris Woerts stond paginagroot inderdaad doivent. Ja, goeie foto, maar een soort aktentas. Ja, heel, heel erg gewichtig zag het eruit. Vragen wat ie nou precies de bedoeling was. Een foto met zo'n aktentas.

[00:31:12]

Nieuw gelul van de Feyenoord watcher en de bestseller auteur. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:31:23]

Ja, hallo, met Mario vaker geroepen tegenover de krant Media Alles.

[00:31:30]

Hij is overal. Moet ook.

[00:31:32]

Hallo Chris Woerts karakterrollen B-label. Neem een nummer A niet CCOJB zoals. Dank u.

[00:31:40]

Ja ik hoor ze voicemail maar op. De eerste belt wat terug. Zij belt wel terug. Zullen wat vragen doen dan. Ja hoor. Hoe zit het met Jorien van den Herik? Krachtdadiger Robel? Volgens mij goed. Ja, ik heb m al een tijdje niet gezien of gesproken, maar volgens mij gaat dat. Wanneer was laatst eigenlijk dat jij m gesproken? Dat was zelfs nog voor Coronel, volgens mij voor jou. We hebben met oude nieuwe dingen zout gewisseld.

[00:32:06]

Nieuwjaarswensen maar verder hebben een mail een. Ja, heb ja per mail. Dat was wat van t mailen. Ja, razendsnel. Wanneer je ook mailt, 24 uur per dag bereikbaar. Ja, mooi. Overal ter wereld.

[00:32:17]

Ik vond het wel een aardige vraag, omdat ik ook een vraag wil ik echt van Marius Kieboom? What's in a name? Die terechtstellen van is die niet de enige voorzet die er wel in is geslaagd een koerswijziging bij beveiligd door te voeren? En ik zeg dat zo doordat Kieboom ook weer het voorbeeld was van Van den Herik. Want van Joeri Jansen combineren we dan twee vragen. Ineens is ingenieuze of niet. En er wordt eigenlijk bestrijkt dat gewoon de hele moderne geschiedenis van.

[00:32:40]

Nou ja, maar in één zin. Nou ja, het is toch fenomenaal he? Niet veel mensen zien dat, maar de fijnproevers die onderkennen dit. We zitten nu te knikken en denken van likkebaarden werk. Ongelofelijk zich.

[00:32:51]

En nou, nou ja, daar zit wat in. Ik vraag me sowieso af zou dat familie zijn? Dat kan toch bijna geen toeval zijn? Nou, hij zei wel van ik ben misschien een beetje bv. Dus ik denk dat het van jullie.

[00:33:00]

Nou ja, daar zit iets in. Kijk misschien het feit dat we dat toen niet genoemd hebben toen dit besproken werd is dat je m toch meer ziet als een soort aards aartsvader van Feyenoord.

[00:33:10]

Ja, de cookiemuur niet.

[00:33:11]

Niet iemand die iets iets heeft veranderd, maar eigenlijk iets heeft neergezet. Euh. En en je kan gewoon een onderscheid maken tussen Feyenoord voor Kieboom en het feit dat na Kieboom. Het heeft ook te maken met de invoering van het profvoetbal, waar hij ook een cruciale rol heeft gespeeld. Dus uhm, in die zin heeft ie 1. Heeft natuurlijk heel veel voor Feijenoord betekend hebben als penningmeester al in het bestuur. Ja, hij zat denk ik al in het bestuur van Zielenheil, lid van Feijenoord toen ik toen de Kuip werd gebouwd.

[00:33:39]

Heeft een rol gespeeld in het betaald voetbal. Heeft Coen Moulijn naar de Kuip gehaald? Jaja. Henk Schouten heeft het club een gezicht gegeven in de jaren zestig. Hij heeft van Feyenoord. Hij heeft ook wel het voetbal een beetje veranderd door zijn aankopen van van een speelse ploeg naar een ploeg die in Europa wat meer stevigheid moest hebben. Dus toen kwamen de klimaat en klaassens aan dat soort spelers.

[00:34:00]

Dus ja, dat is natuurlijk iemand die je die verfijnt gigantisch belangrijk is geweest.

[00:34:04]

Maar en de man die met natuurlijk de online tiso op elke voorzitter geplakt zou kunnen worden. Of misschien wel op de voetballerij. Waar staat geschreven dat de consequenties?

[00:34:15]

Ja, hij had heel veel online cijfertje. Hij heeft zijn hele leven lange aantekeningen bijgehouden en zijn gedachten opgeschreven in dagboeken, maar ook op losse papiertjes. Die zijn allemaal bewaard gebleven.

[00:34:26]

En uhm ja, daarin zie je. Het was wel een mensen die hem gekend hebben, zoals bijvoorbeeld Jan de Swart, die mooie verhalen met hem heeft gemaakt. Die spreken wel van een unieke man. H. Euh. En een een a. Een handelsgeest waar Feijenoord ongelooflijk veel aan heeft gehad. Ook iemand die je volledig in dienst vond van de van de club bijna ook aan onderdoor ging zelf. Ze zijn z'n euh. Hoe noem je dat? Ja, het feit dat t m zo bezighield.

[00:34:51]

N aartsvijand binnen de club Kouwenberg 30 jaar later is opgevolgd. En wat dat betreft zijn de parallellen natuurlijk wel euh. Met Jorien. Belachelijk eigenlijk met Jorina, die parallellen. Ja, dat was ook zijn idool voetbal. Opvallend is dat de meeste jonge mensen kiezen toch voor een voetballer als een idool, maar hij is een voorbeeld voor hem.

[00:35:09]

Maar Van den Herik heeft natuurlijk ook. De verandering van Feyenoord meegemaakt en is eigenlijk op dezelfde manier ook een beetje vertrokken natuurlijk dus ook. Ja natuurlijk. Ze zijn ze zijn allebei op een al wel een hele vervelende manier vertrokken, maar er zijn er heel weinig die via de hoofdstad gang zijn vertrokken. En ze hebben ook allebei iets recalcitrant in hun karakter volgens mij gehad.

[00:35:29]

Dus kieboom je ze ook jarenlang uh, om te pesten eigenlijk niet op het terras gaan zitten, maar kocht z'n eigen kaartje aan de overkant aan de andere kant. Nou, dat heeft Jorien zoveel jaar later ook herhaald en ging ook pontificaal ergens anders zitten toen ie weer terug was.

[00:35:43]

Dus die euh, die parallellen zijn er wel. Ja, dus was dat weer wel grappig? Ja, zeker van die bepalende ja maar kilometerlange.

[00:35:50]

Kon jij eigenlijk jouw herinnering bij jouw eerste ontmoeting met Van den Herik nog herinneren? Was je geïntimideerd of us? Of had je meteen een goede klik met hem?

[00:35:58]

Want die had je jouw katten gehad? Ik kwam pas later eigenlijk. Nee, in het begin is natuurlijk iemand die je. Ja, het is afstandelijk. Iemand iemand die ook niet veel moeite doet om vanuit zichzelf die afstand te verkleinen. Nee, die beetje je ging observeren. Euh. Keek over hoe je schoenen aan toe waren. Weet je wat dat is? Een theorieles had ik wel. Dan kon je aan de schoenen zien. Ja, maar ook wel.

[00:36:22]

Euh ja, gewoon een slimme man. En ik was euh. Ja ik weet niet na ik. Ik kan me de eerste keer echt niet herinneren, maar op een gegeven moment als je dan op dat. Dat scheelt natuurlijk wel als je op reis gaat met elkaar. Wat ik toen veel deed met Feyenoord, dan leer je kaart nog op een andere manier kennen. Als je twintig uur in een vliegtuig zit met z'n allen of in m of zelfs bij Feyenoord gebruikelijk, was ze oneindig lang in een of andere bus zonder airconditioning.

[00:36:44]

Dan ga je wel wat anders met elkaar om dan wanneer je elkaar in de kuip ziet.

[00:36:49]

En na jaren hebben we al mee te werken was en was het perfect natuurlijk, want de dol op publiciteit dol op een stunt. Euh, ik kan me nog herinneren dat ik een keertje met John de Pater A achter was gekomen dat Feyenoord de Gloub Sio had gekocht. Nadat hij toen aankwam op Schiphol, de Surinam op Schiphol zouden zou verwelkomen en dus met de pater naar Schiphol en komen we daar aan, staat er ook een fotograaf van het ANP. Die wist het ook, de Chon.

[00:37:17]

Helemaal sacharine, want we wilden dat natuurlijk exclusief hebben. Maar die fotograaf van een aap die zegt tegen ons zei ik moet die Klaudia fotograferen, maar hoe ziet die er eigenlijk uit? Ik weet niet eens hoe die gozer eruitziet, station. Het is een hele hele grote speler van 2 meter met Kroese Haren en dat was tuurlijk in werkelijkheid een soort pignon 3.

[00:37:34]

Het mannetje. Toen zijn we naar Yuri gegaan. Toen zeiden we wil je ons een plezier doen als ze straks de eerste beste Braziliaan die straks door die deur komt die een beetje lang is? Wil jij die fan een hand geven en net doen of dat de nieuwe speler van Feyenoord is? Dat moest ie wel lachen, maar dat heeft ie toch maar niet gedaan. Maar die gedaan zijn. Nee dat kan ik niet maken als ik morgen met een totaal verkeerde in de krant sta.

[00:37:52]

Maar in principe was ie altijd wel in voor dat soort grappen en in voor de feiten altijd. Ja, tuurlijk nothin ging geen gevecht uit de weg.

[00:37:58]

Nee en man, niets met de KNVB, met met met Ajax als het moet om zonder om sommige spelers. Of hoe je met elkaar omging als topclub uit de televisierechten. Niet te vergeten alles. Dus ja, hij was ook aanhanger van het presidentiele model. Ja, maar ik denk ook dat het bij een voetbalclub wel goed gaat.

[00:38:17]

Natuurlijk, een voetbalclub moet je gewoon is ook helemaal geen tijd om vaak of niet vaak. Maar soms is er ook helemaal geen tijd om langs allerlei je structuren een beslissing te nemen. Dan moet je gewoon binnen binnen 10 minuten beslissing worden genomen waar je ze sterker.

[00:38:29]

Hij zegt dan dat dit juist de val van Feyenoord mee begonnen had toen ze naar de NVB gingen.

[00:38:34]

Ja ja, maar ook zijn eigen steekt ook wel de hand in eigen boezem hoor. Dat ie zei dat hij toen de fout heeft gemaakt. Dat ie dacht dat Feyenoord op afstand geleid kon worden terwijl die zei weer ja, maar dat was de consequentie van dat was de positie van die nieuwe structuur. Maar hij had moeten inzien. Achja, hij had gedacht dat mensen zouden inzien dat hij een andere rol had op afstand controlerend. Maar mensen zagen hem nog steeds als de voorzitter.

[00:38:53]

Als alle play', niet alle problemen die er waren. Die krijgt hij ook op z'n bordje. En dan was ie de was je weet. Als het als de baas van huis is dan. Dan gaan andere mensen zich ermee bemoeien. Ja ja, en daar gaat het hard en daar is niemand tegen bestand. En. Nou, dat zie je dus ook. Kieboom euh, die m. Die man die zo belangrijk is geweest voor de club. Die gaat dan op een hele pijnlijke manier vertrekken als ziek.

[00:39:11]

En die je die computerclub komen haalt maagbloedingen.

[00:39:14]

Hij was al 1. Hij had volgens mij had ie heeft die man niet één maar twee bombardementen overleefd. Zou wel apart en zeker op B volgens mij ook allebei van de geallieerden. Haha, daar had ie ook z'n hand mee voor verloren hoor. Is de eerste duim geloof ik, laten ze een hele hand. En dat gaat er gewoon verhaal. Dat dat Henk Schouten dat ie dan zei voor voor een belangrijke wedstrijd. Want Kieboom dan euh. In de kleedkamer om ze succes te wensen.

[00:39:38]

En zei Henk Schouten ja voorzitter, zult u wel voor ons duimen. Vanmiddag haalt Mahinda voetbalhumor dan ook geen enkele.

[00:39:47]

Zit geen enkele vooruitgang in voetbalhumor. Op Twitter heb ik gelezen over een lach. Negenenzestig, hebben we het nu. Jij moet ook weer lachen. Als je dit over 50 jaar vertel gaat er weer iemand lachen. En natuurlijk verschrikkelijk simpelweg in deze wereld. We weten al vind je dat grappig. Je ziet ook voor je hoe dat is een kleedkamer gaat dat dat iedereen dan moet lachen terwijl het niet mag? Ja, tuurlijk, je hebt ook zo'n schitterend filmpje.

[00:40:09]

Wat dat betreft van van die generatie waar natuurlijk gigantisch gelachen is dat je de verhalen mag geloven. De generatie uit de jaren zestig. Dat de Franse fucks de trainer een toespraak houdt in de eetkamer in een soort half Oostenrijks, half Nederlands. Ja waar Bracke moet toch niet? Maar ja maar wacht even. We gaan dat niet meemaken dat ik mijn verhaal en uitzending over tien minuten zeg maar. Nee, we nemen hem wel. Hebben we even onthouden wat gebleven waren.

[00:40:33]

Maar geloof me. Omgekeerde wereld in de crist niet laten hangen midden in m'n verhaal.

[00:40:37]

Chris Woerts aan de lijn. O ja, is dat.

[00:40:41]

Michel zat echt midden in een geweldige anekdoten, maar jij belt. En dat is Breaking H zelf dat jullie zo beiden aan de lijn hangt. Dan nemen we gewoon op gelijk niveau.

[00:40:51]

Ja maar Chris, het was ook een verhaal uit het verleden en ik weet dat jij je hebt. Daar heb je sowieso al helemaal niks mee, dus dat zal jou wel bevallen.

[00:40:58]

Dat jij mijn hele verhaal uit de jaren zestig helemaal verpest heb, worden jaarlijks gemiddeld 2,8 miljoen luisteraars. Ik weet niet hoe. Jonge moet voor jonge jongeren niet meer. O ja, aan het beeld door de bomen. Mooi weer, waardoor een complete radio hoor je net. We moeten mee met deze tijd.

[00:41:16]

Ja maar ok. We moeten verjongen. Maar hoe moeten we dat dan aanpakken?

[00:41:21]

Ja, je moet meer boeken bouwen. Je moet daar maar een paar miljoen bij brengen. Horen hoe hiphop en R&B en verwachten over hiphop, hip hop julinummer. Shit misschien? Nou, ik zit naar de verhalen van Cor Kieboom te vertellen.

[00:41:41]

Cor Kieboom Ja, keukenmessen Kieboom uitbrak. Nou ja, bar waar niet mag waarom hebben geboden? Ja, bijna een goed waar staat geschreven dat je consequent moet zijn. Ja, en als je toch zijn tijd ver vooruit hebben, maar zonder verleden geen toekomstcongres. Maarja, je moet. Geleden helemaal. Zo is er ook een berucht voetballer. Hij over die toekomst gesproken. Fijn, het gaat natuurlijk die beker zijn spelen donderdag tegen tegen Heerenveen. En als je de beker wint, dan heb je kans om door te stromen in de Europa League en in de competitie is de kans daarvoor alleen als je tweede wordt.

[00:42:22]

Nee, geen geld. Bedenk je winnaar noordelijk Europa niet nog veel spektakel op elke pleinspelen, maar dat is dat.

[00:42:30]

Ze is dan wel Europa like'?

[00:42:32]

Ja, als de politie naar de concurrent consors like you. Maar wat moeten we ons daar? Maar die kon voor Schlick voorstellen als Fijnaut in die koffers liet Gaxa gaan spelers dat de derde divisie van Europa over.

[00:42:43]

Jaja, dankzij even mooi weer de oude. De oudbouw liefst nog, weet publiek, was de oude Qbu eigenlijk een voortzetting van de oude Europacup 1, 2 en 3. En er zijn met name bedoeld om de kleine landen papier komen en de kleinere landen toch ook uw pensioen, uw sportcultuur en daar geld voor vrijmaken. Ik denk dat het eerste jaar zo'n 375 miljoen te verdelen Hopeless clubs en dan nog een welkome meevaller voor met name West-Europa en van Finland. Misschien wel even pijnlijk Oxley en Wilshire toch te maken, hopen ze.

[00:43:22]

Kunnen de supporters misschien twee dingen combineren. De club kan geld verdienen en ze kunnen na van die obscure landjes en stadionnetje misschien wel naar de oost koers naar het Noorse pushback en co Kosice.

[00:43:35]

En zo. Dat waar ik kom je dan terecht? Ja ja, ja nee in Kazachstan, Hajnal spelen en Moldavië en ook de ouders opgeklommen.

[00:43:45]

Daar zijn ze supporters die dat leuk vinden in de Champions League hoor.

[00:43:47]

De club laat de nostalgie bovendrijven, niet alleen uit de pijp. Nu blijkt nu buitensport nog niet, maar. Ja natuurlijk. Omdat Nike nu zegt hij is prestigieus merk. Maar dan moet je kampioen worden. Brittanië persoonlijk ga ik ook liever naar de Champions League. Alles goed geregeld parkeren, wifi is alles. Top go top stadions. Maar ja ja maar ja. Maar dan moet je uiteraard zuiver is. Ha, dan moet ik naar Kirgizië. Ja, leuk man.

[00:44:16]

Ik heb andere koek. Mag ik wel een goede nachtrust claimen? Is dat zo? Ja? Of ga je niet voor een makkelijke carpooling weg?

[00:44:22]

Nee, als alles dichterschap nog wel even naar een nachtclub als alles wel eerlijk, ik weet ik. Ik kom dan nog. Ik heb het boek gelezen van de heer uit Willen graag de slag bij de Neumark was wel leuk Mosango. Uit welke even blij ik even hangen.

[00:44:38]

Natuurlijk hebben we allemaal heel veel van geleerd, want die zijn tegen de taxi's persclub in town en ik wist dit allemaal wel te vinden natuurlijk.

[00:44:45]

Ja, hij zei trokken zij het alleen ook als we s ochtends om 11 uur ergens anders hadden opgesteld voor blackface.

[00:44:52]

Na zijn race is Windows 7 openknippen zaten.

[00:44:54]

Ja ja hoor, ik weet nog goed hoe komen, maar kleiner Perkins. Spartak Moskou wilde plannen voor onze delegatie. Te weinig mensen. Het moest de club toch nog nemen? Meneer Bodmer misschien nog wel. Jaja, en de robot Mooijman kan een protocol horen en elk glaasje word je ook. Moet je leesplankje bij go plantenbak. Je kan het zijn ook, maar die boot moet een karmijn. Vorig jaar nog de weg naar het Brumagne Groot-Damme gaan brengen. Als je goed dat jullie nog allemaal kunnen verwerken, maar gooit alles nu plantenbakken?

[00:45:32]

Als je dus als je dan de volgende dag gaat spelen gehecht moest worden door die Badloe had je wel een probleem met die trainer.

[00:45:38]

Nog likes hoor, hoor je absoluut nog een keer meegemaakt bij een thuisnetwerken. Ook wel leuk Buurse en ik denk nog altijd in de engel. Nee, nee, nee, helemaal beluiken. Wel Chica. Allemaal heel erg. Het protocol en de honger. Om half twee uur voorzitter van Club, een club uit Moskou waar hem 100.000 nog een kreeg. Een Brugeoise diner. Heubach waardiger was nog even in Amsterdam. Waarom niet? Ja Rumor jullie natuurlijk. Namelijk duik dat een spits horen hoe het wapen gevallen.

[00:46:15]

Maar dit was een andere club in Amsterdam waar ze nog even in moesten. Ja ja, dat motorclub No Surrender Club Sonja Becq CD&V dus met Benjamin. Maar weigerde dit? Nee, nee, nee dus. Maar daar zal ik ook nooit bedacht dat leuk de charme van deze landen mij thuis altijd beter liggen dan bij het protocol. Het is nu het Europese landen dat nobili modeblog bij een monogrammen pastiche.

[00:46:45]

Ja maar ja, het is voor de penningmeester van Fijnaut wel beter als gewone dan wat serieuzere landen gaan.

[00:46:51]

Of dat alcohol in d'Europe Liekens prima Cijntje zijn. 6 7 uur Start to. Het is gewoon bittere noodzaak om dit nooit meer herinneren. Anders. Hoogstpersoonlijke support bepalen de seizoenkaart naar de Businessclub Gulpener nog een uurtje per seconde. Daarom ja, dus het is een belangen. Dit legt nogmaals de nadruk op het belang van die wedstrijd donderdag in Heerenveen.

[00:47:19]

En je moet winnen om de halve finales thuis. Ja, dat klopt vermoedelijk niet meer. Dan moeten we in alle. Alles moet wijken, denk De Blander. Ja, dan kan je goed.

[00:47:31]

Goed dat jij dan nog effe ook de nadruk op legt, want we wisten het allemaal wel. Maar met die kon verslikken zou Europa League boven alles gewoon nu. Belangrijker is dat superbelangrijk hij nu weer toch aan de lijn hebben. Uhm ja, we zitten toch een beetje te wachten. We zijn natuurlijk wel achter de schermen bezig. Sponsor bord staat klaar. Dan moet er alleen nog maar een naam op worden worden geplakt. Neem aan dat je nog wel een gesprek, maar met al die partijen heel gesproken.

[00:47:53]

Alleen onderzoeken wel wat er killing ontmijnd de bedrijven opnieuw советская. Je hebt geen Boesman papieren en het bedrijf moet je snel met het geld rebellen inpassen. Ja, maar we hebben miljoenen luisteraars. Ik wist dat dat wat ze willen bij de bouw inderdaad als troef.

[00:48:14]

En we zagen jou in de krant samen met een ingewikkelde aktentas, dus ik neem aan dat daar een soort strijdplan in zat. Of was die gewoon leeg dan Coca Cola Calculator.

[00:48:23]

Heel goed pagina. Dat vind ik hoopgevend. Twee pagina's.

[00:48:28]

Het is ongelooflijk diepte interviews. Niet te geloven.

[00:48:31]

Op zaterdag al heeft Inge Spreekt en Ceton ons tot tot aan de alleen alweer. Gisteren ontbrak je bij. Was je nou echt onderweg of was dat een grap?

[00:48:40]

Nee, dat was een grap. Was ik wou langendijk. Een paar Supermans. Ik ben de oprit aan het schoonmaken. Een boekhouder en een baan hebben geen geld.

[00:48:53]

Prima zelf, maar je hebt toch wel zo'n voorwiel drive ding met winterbanden en helicopter tank die de weg kan. Jij roept dat wel. We kunnen ook naar de maan, dus kan dit ook. Maar jij kan nog niet eens van Barendregt naar Hilversum.

[00:49:06]

Nee, ik moet je hele artikel gezinden Joris schoon te maken in de sneeuw. En nu komt men zo door. Ja dan kunnen we buitengaan. Ik ben wel een mooi weer sneeuwschuiver hoor.

[00:49:18]

Gaat dat wel? Ja dan mooi weer.

[00:49:22]

Dat vind ik en dat moet je op je visitekaartje zetten. Cleese wordt mooi weer sneeuwschuiver.

[00:49:28]

Gelukkig maar binnen tien jaar. Maar ik ben nu bijna bijna sneeuwruimer op zoek naar een bepaald. Kijk in de natuur op. Is dat je buurman broodkruim voorbij zonder Pataer rijdt altijd overal fluitend doorheen.

[00:49:44]

Die heb ik door door stadsparken zien rijden door Roto, dwars over rotondes in het buitenland, zonder pater X en rijschool instructeur. Die rijdt overal doorheen en laat nooit.

[00:49:53]

En laat nooit zo'n kaart zien. Nee, Logan wordt geschonken worden.

[00:49:57]

Moeten we nog een Elfstedentocht doen, veejay of niet? Of is dat gewoon vrijgeloot? Zullen ze daar maarhij toch wat flauwe kul zeggen omdat jij denkt hebben al die mensen hulp ogen groot omdat alles in kannen en kruiken. Barba Okido. En dan moet je 200 schapen. Het echt lachwekkend gaat het niet gebeuren?

[00:50:17]

Nee. Oh, dat gaat niet gebeuren. Nou, dat is mooi. Ja, wij zijn het helemaal met je eens. Hoor je ze folklore? Wat hebben wij daar mee te maken? Dus dan weten ze dat ook in Friesland. Bespaar je de moeite? Ja, net als in Tokio. Je hebt het Olympisch Comité ook van een diner voorzien door te zeggen ja, en dan nu effe naar die Elfsteden ook afgelasten.

[00:50:35]

Hierdoor hebben ze ook nog een bekend afgelegd om het onderwijs nog niet helemaal goed. Nog even gebeld om te kunnen beginnen bevestigen, maar volgens mij kan je de Eka wel door laten gaan, maar dat is voor Michael belachelijk.

[00:50:48]

Dit boek van jou komt in de winkel, dus er moet gevoetbald worden.

[00:50:51]

Dan moet Zweers zijn en de boekwinkels moeten open. Kan je maatregelen?

[00:50:55]

Door Karel Doorman Parker-Bowles? OK. Dat gaat door op Nederland bepaald onderwerp van discussie. Maar wij allemaal uit de en de boekwinkels. Zijn die ook open dan wat Sander wijst naar het afgelopen jaar naar boven gekomen.

[00:51:12]

Maar ik wil van die lange Sofia de rijen voor de boekhandels die je vroeger zag en daar gaat voordat voor dat zure brood wat ze hadden weet je wel.

[00:51:19]

Duizend mensen wil ik ook voor die boekhandels hoor. Zeker met die steun van die podcast hebben die miljoenen luisteraars die ongelofelijke jeugdrecord gaat die verbreken.

[00:51:31]

Ongelofelijk knap deze zomer. Nou Camp. Hoe komt zo'n boek even belangrijk om te kijken wat nog te doen? Lijkt meer op Doba Noone. Blijft die zichzelf, blijft die zichzelf of gaat ie zweven?

[00:51:45]

Gaat ie geloven in geschiedenis? Echt niet geloven. Nu ja, dat wordt cruciaal voor mij.

[00:51:49]

Lijkt jezelf nog beter verbouwen zoals Hilmer je kan helpen. Je kan ook een paar voorbeelden worden gerespecteerd.

[00:51:56]

Met zijn haar is al van alles gebeurd. Hij komt uit de kapperszaak en hebben ze zoveel mee geëxperimenteerd. Het is niet onmogelijk nu. Nee. De wat kan ook nog geholpen worden door parkeerproblemen en een Amerikaan, Amer. Ik denk daar aan ik.

[00:52:12]

Ik neem dit allemaal mee, deze over.

[00:52:13]

In mijn ogen neem ik aan. Mijn moeder Rotterdammer Pim programmacommissie is sowieso effe nog voor we ophangen.

[00:52:19]

Nog een tip voor de miljoenen luisteraars. Quasi Tory's. Wat is dat? Wat is de loper van deze week?

[00:52:25]

Ja, ik heb begrepen dat bijna uitverkocht zijn. Tesfaye bijna uitverkocht. Dan moet je wel een dubbele rij op mij nemen. Rij snel leeg, maar dat is echt een hardloop uitlopen. OK. Check. Maar op internet en bammer kun je ook weer aan de slag.

[00:52:42]

Is dat? Hij bedankt Kris.

[00:52:48]

Nou, dat is toch heerlijk eerlijk gesprek met een mooi weer sneeuwschuiver. Ja, het was schitterend ja. Bijvoorbeeld door zijn vrouwen die die oldskool verhalen. Schiet allemaal niet op de kerk. Hou wel gelijk. Maar normaal waren we bij Johan Lahaye. Kieboom kan ons allemaal schelen, 100 jaar geleden. Ja, maar eigenlijk gelijk ben je nou helemaal. Ik zie het aan. Je ben helemaal veranderd naar christen, ik ben helemaal en ik heb er allemaal zin in joh.

[00:53:08]

Ik zie het al helemaal voor me. Ja, mooi hoor, maar je weet niet meer wat dichterlijk Beuten was. Waar hadden we het over? Vroeg ze ofzo. Oh ja, nee ja dat. Dat had zo'n mooi filmpje. Is dat? Dat vroeg ze daar in de kleedkamer. Zo'n suspicious in een soort Oostenrijks Nederland. En dan kunnen die spelers Moulijn en Boumeester kunnen doen lachen. Niet houden.

[00:53:25]

Ja, maar dat is goed filmpje idd. Zes jaar geleden in in Brazilië tijdens de WK natuurlijk. Wat dacht je? Hoe Sneijder reageren als Loewie, Vergouwen, Spiteri? Ja, daar zat ie met dat hoofd onder het handdoekje. Neeroeterse proberen maar geen oogcontact te krijgen. Ja, dat is natuurlijk wel heel moeilijk. Ja, dat was het moeilijkste. Als je weet van dat nou je naar iemand kijkt dan. Ja, verschrikkelijk als je moet lachen en dat mag niet.

[00:53:46]

Nee, dat is het leukste.

[00:53:51]

Ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet? Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet. Ja, nu even niet. Ik heb er maar voor mijn rekening genomen. Heel goed deze week en ik vond dat ook wel nodig. Ja, in die zin omdat het toch een aparte wedstrijd is. Sowieso natuurlijk, die die bekerwedstrijd in euh, in in Heerenveen.

[00:54:16]

Ja, en opvallend genoeg speelden ze bijna op twee dagen na een jaar geleden ook tegen Heerenveen voor de beker. Die wonnen ze. En het was op de dag dat euh ja, één van de aardigste mensen overleed die ik bij Vuillard heb ontmoet. Eigenlijk Carlo de Leeuw. Ja, nee, dat dat. Dat klopt helemaal wat je zegt. Ja, ik weet dat nog. Dat vond ik heel indrukwekkend daar hoe ze dat toen deden en na afloop met de spelers.

[00:54:38]

En ja, dat vond ik ook heel indrukwekkend. Het kwam gewoon uit. Hard. Dat was echt. Dat was echt. Elke seconde was daarvan gemeend, zacht en zacht. Er echt het verdriet bij je. Ik kan me nog herinneren waar van Noordwijk en de Wohl van die spelers enzo. En ook bij die fans heel euh, indrukwekkend eerbetoon was dat.

[00:54:53]

Ja ja en dat verdienden ze natuurlijk ook. Want ik zeg het was echt een van de aardigste gozers die ik ken, die ik me feilloos heb meegemaakt. Altijd normaal, ja. Altijd kon je even een praatje maken. Rookte een sigaretje met hem. Euh, je hield niet van dik doen. Rij gewoon volkomen zichzelf. Zelfspot. Zelfspot? Uhm. Off the record.

[00:55:12]

Heel wat je ook kon die goeie opmerking maken op de spelers, maar naar buiten toe fijn dat altijd verdedigen. Altijd ja. Blijf altijd euh ja wisten hoe ze zich moest gedragen. Je zag echt iemand die zelf in de kleedkamer heeft gezeten en die zelf die weten wat het is om op het veld te staan. En euh. En die de club ook kende een mentaliteit en ook echt begaan was met de club. Altijd doodziek van Ha als er verloren was.

[00:55:34]

Ja ja, super weer. Super gozer of een echte verschrikte 100 procent. En het bijbehorende fragment is dan die bekerfinale die hij beslist in 1988 of mede beslist in 19 20. Dat is een filmpje. Dus als je te laten deze week wel even om Onhaye. Maar daar zal een mooie mooi filmpje. Want ja, je ziet het euh. T. T. T Verleden en het heden zou door mekaar lopen met Arnesen die nooit scoort. Ja hij zelf Ajax.

[00:55:56]

Terwijl jij in België op het einde zie je Martin van Geel nog heel bleu een vrije trap te nemen toen het allemaal al te laat was. Voordeel voor Ajax andere tijd. Maar het was wel zijn zijn finest man moment in zijn carrière.

[00:56:07]

Ja, en ook leuk hoe die daarover praat. Ook weer met diezelfde Prieelstraat. Bescheiden, heel erg bescheiden, maar wel euh ja, tranen in zijn ogen. Zal dat ook? Fred was de enige wedstrijd die nog op videoband had uit zijn hele carrière. En hij moest er dan ook erg om lachen. Dat juist bij die goal dat de commentator denkt dat hij Jan van Deinse is dus de hele tijd worden geroepen. Zoals je ook bij je die bij je bij de goal van Nanninga hebt in de WK finale zie.

[00:56:31]

Jan Poortvliet in beeld hè hè? De hele wereld denkt dat Jan Poortvliet buiten Nederland denkt dat Jan Poortvliet heeft gescoord in de WK finale. Nou dan.

[00:56:38]

Hij werd dus voor Jan van Deinse versleten, maar het typeerde Carlo wel dat hij daar zelf ook enorm om kon lachen. Ja ja, en er was natuurlijk een euh, begenadigd talent en geloof ik later was gezegd dat ie je dat hier. Euh ja, iets meer misschien aan had moeten doen. Of langer bij Feijenoord dat zichzelf de kans had moeten geven zoals ze bij al die spelers die zijn weggegaan. Euh, natuurlijk misschien verder worden. Ze vallen in katzwijm.

[00:57:01]

Ja, da's gewoon kul geld, onthult Talentje.

[00:57:03]

Geweldige speler, ja, heerlijke speler om te zien. Mooi weer voetballer, zei die ook van zichzelf. Ja en dit was die bekerfinale. Was ook mooi weer, vertelde die. En euh ja, was wel een mooi filmpje ook inderdaad. Kan me nog wel herinneren die euh was ik heel jong maken, maar die was er nog wel. Inderdaad. En je voelde ook die spanning in de Kuip. De beste Feijenoord natuurlijk, want Anita speelde nee tegen Ajax.

[00:57:24]

Was zelf gewoon nog heel.

[00:57:25]

Dat was met en met wat was dat allemaal souffleur en Wijnstekers zijn hielen. Dat is eerlijk gezegd ja. Peter Peters en meters man die een penalty 1 erin inschiet. Jammer genoeg niet in het dak van het doel, maar in mijn herinnering schoot iemand het keihard zo als een soort vuurpijl zou in het dak van GOAL! En dat is mooi. Dat zei Karlovac de beelden ook. Ja, je kon eigenlijk al omdraaien als er een penalty kregen, na kon worden gelopen in ja zelfs Schoenmaeker ooit bij Van Hanegem heeft gedaan in de UEFA Cup finale tegen Tottenham Hotspur.

[00:57:53]

Bij die bij die waar ze bij zo'n vrije trap dat ie zou willen loopt vast naar de middenstip. Altijd nog goed voor je verhaal. Maar ja, die Kolonia. Geweldig en ook belangrijk.

[00:58:02]

Zou iemand in euh voor denk ik dat heel belangrijk is geweest voor heel veel buitenlandse spelers zeker, maar van sowieso voor alle spelers omdat als jukken zie je daar wel mooie verhalen over, vertelde die ja. Tuurlijk heb z'n vrouw hier en en nu dance kind. Maar je bent toch dan met z'n tweeën en je hebt wel eens dagen dat je niet al te optimistisch naar de club gaat als de effe tegenzit. Slecht weer. Grootste ontzag. Erener kan natuurlijk zijn net mensen.

[00:58:24]

En dan zijn er nog de op de club kwam en moest je altijd langs dat hokje van cardo lopen en keken ze mekaar dan knipoog of een dag krijgt die altijd een goed gevoel.

[00:58:32]

Je kreeg ook altijd een goed gevoel van hem, ook omdat hij je.

[00:58:35]

Ik vond ook mooi dat hij zich niet uh uh te groot voelde om euh, nu de shirtjes klaar te leggen voor spelers die qua talent niet in zijn schaduw konden staan. Weet je wel, dat heeft het natuurlijk best wel vaak gehad. Ik denk dat hij best wel vaak bij zichzelf heeft gedacht van Jezus. Hij heeft zo'n fijne de Alexander schoenen aangetrokken en die betaaltermijn ongeveer zevenenveertig keer zoveel als ik ooit verdiend heb. Maar nee, nee, dat maakt niet uit.

[00:58:58]

Nee, nee, hij was er. Hij was onwijs blij dat ie weer onderdeel was van de club en dat. Op een goede manier kan een goed met Geert Meijer samenwerken. Dat was gewoon echt verschrikkelijk. Hoe dat te.

[00:59:10]

Hoe dat afgelopen is met dat dat. Dat is zeker zo, maar hij werd ook af en toe ook helemaal krankjorum van die spelers. Ja, ze kregen dan een setje wat je wel voor de eerste drie dagen.

[00:59:19]

En dan kwamen ze getraind en had Elvis Manu al al die kleren weer voor de deur gelegd, want die konden gewassen worden. Helemaal niet het idee dat het voor drie dagen was. Dat soort dingen. Ja, ja, ja. En altijd dat gedoe over had eens uit een stel regelen vond ik altijd wel mooi dat ze moesten netjes het veld op. Dus als ze dus als ze t shirt aanhouden. Niet van die gekke onder shirts met strakke mouwen die niet in de kleuren waren van t nu en zelfs jonkie 13 en na 3 het Terex.

[00:59:43]

Die dacht dat ie het wel kon maken om effe z'n onder shirtje aan te trekken. Want dat was the king of Rotterdam. Nou niet bij Carlo. Nee, dat is gewoon gewoon heel snel uit ja. En niet alleen bij Feyenoord hè, want ook bij Oranje was dit natuurlijk een zeer gewaardeerd. Het feit dat wat dat Sneijder geld ophaalt om hem een mooie Losey te kunnen geven als dank voor zijn diensten bij je gewoon geliefd in, in, in binnen alle geledingen.

[01:00:03]

Nou, kom dan nog maar eens om ja.

[01:00:04]

Van Marwijk is er ook een keer voor om in de bres gesprongen toen iemand hem eruit. Dat is eigenlijk nooit meer iets over gezegd wat ze wilden zijn. Volgens mij willen ze van hem af op een of andere manier. Dat was iets gebeurd ja. En toen heeft in het volgens mij is het zelfs zo ver gegaan dat dat bij toen zijn positie te versterken.

[01:00:18]

Die heeft gezegd dat hij daar azazel uit ga. Ik ook weg. Nou, dat was heel snel teruggedraaid. Doe dat voor een materiaalman, want je dat zegt iets over het Jervis. Maar dat zegt ook iets over het zegt heel veel.

[01:00:26]

Dus nee, het is nog steeds iemand die je in ieder geval door mij nog steeds erg gemist wordt. Ik weet zeker dat iedereen bij je bij Feyenoord. Ja nee, de miste mist die praatjes inderdaad. En euh en die de relativerende wat ie had Yaman was echt. Ja ja dus ja dat zijn er is alweer een jaar geleden. Maar hoe snel dat allemaal niet gaat? Ja dus. Het opvallende, het wrange of over het symbolische voert ook wel noemen is dat ze nu bijna een jaar later exact weer tegen tegen Heerenveen spelen.

[01:00:55]

Maar het is het decor van inderdaad dat dat dat spontane en geweldige waarin fijne tot toch gewoon een hele grote club is. Als je dat zo ziet. Ja nee, dan dan dan. Op dat soort momenten merk je dat inderdaad. Ja en dan.

[01:01:06]

En nu je m ook in dat interviewtje van hem. Merk je ook weer hoe groot Feyenoord is de impact die zo'n 1 zilt doelpunt tegen Ajax heeft en dus op. Hoe oud was die 19:19 scoort ie? Dat doelpunt gaat op zijn knieën voor vak zitten. Met tranen in zijn ogen en zijn hele leven lang moet hij daarover praten en doet ie met heel veel plezier. En dat is wel natuurlijk echt iets unieks. Nou, wij zagen hoe ik me plasten.

[01:01:27]

Weer zo'n bekerwedstrijd. Ben je al gebeld door iemand die weer gebeld?

[01:01:31]

Ja, weet je wat ik mooi was? Ik moest een keer met die mensen van hard gras. Euh, Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk aan Hugo. En zo deden we ze dan af en toe zo'n tournee langs de theaters. En zo ging een beetje voorlezen en dat soort gedoe.

[01:01:45]

Oh ja, en toen deden we ook een keer in Luxor in de Oude Luxor hierzo. Maar er was altijd heel gezellig gezellig. Wat ging voor die tijd gingen we eten ergens met z'n allen, liepen van het restaurant naar het theater. Meestal was het publiek daar dan al. Dus we lopen naar het theater toe, staat daar. Cássio Kees-Jan Snoekx staat daar. Want die had een kaartje gekocht. Maar die heeft ook een fijn dat Ajax gespeeld een keer.

[01:02:05]

Die heeft heel weinig wedstrijden voor Fijnje gespeeld, maar wel volgens mij ook gescoord. Dus ik zag hem staan en nu gaan we maken een praatje. En we gaan naar de kleedkamer. En Mathijs, die lullen alles altijd zo'n beetje aan mekaar, werd Johan Derksen. Ik zei tegen hem nou misschien wel leuk om nu toch in Rotterdam zijn. Er zit dus iemand in de zaal. Die heeft voor Feyenoord tegen Ajax gescoord.

[01:02:24]

Als snoep daar. Ja je kent weet hoe die Mathijsen die gaat daar staan, die zegt van. Die begint. Die begint daarover, maar wat wij niet wisten dat ook Hans Vanacker zat in de zaal. Ook een oud Feyenoorder, maar die hij vijf keer tegen Ajax gescoord dus die meent maar dat wij wijs wisten dat niet. Maar die Matijs die begint van jou, dames en heren we. We zijn niet met in onze sterkste opstelling en euh. Maar wij zouden al onze dichtbundels en romans en prijzen.

[01:02:49]

En aandacht zouden we allemaal op een hoop willen gooien in ruil voor wat één iemand hier in de zaal heeft meegemaakt, namelijk voor Feyenoord scoren. Tegen Ajax mogen we even het licht aan. En die Venneke, die begint al een beetje z'n stropdas recht Turbulence op recht te zetten is popliedje die gaat op ene Cécile Snoeck, van wie nu nog nooit iemand gehoord heeft. En na afloop na afloop kwam ik die verrekent tegen.

[01:03:09]

Die zei tegen mij ja, ik werd hij was de enige is het antwoord.

[01:03:13]

Ja ja, was wel mooi hoor. Maar het is ook zo iemand die. Die heeft er maar 5 gescoord. Dat is in 1964 en die moet daar nog steeds bijna dagelijks over praten. En met heel veel plezier doen ze dat ook allemaal zeker. En Carlo deed dat ook met heel veel plezier. Hij was niet iemand die euh.

[01:03:28]

Die die op zijn borst klopte voor vanwege z'n voetbalverleden, maar daar was ie wel trots. Liever Diva vertelde dat niet enzo, maar liever nu een mooie mooie gozer. Herinneringen. Ja ja, ja, we gaan verder.

[01:03:40]

Want nog twee vraagjes dan. En dan gaan we naar iets heel nieuws waar jij een hele belangrijke rol in gaat spelen.

[01:03:44]

O God denk ik heb nu al ja. Ik weet nu al vrijwel zeker dat ik geen zin wilde. Zelf dingen anders. Dan doen we dingen anders. Nee, maar ik wil juist dat alles hetzelfde blijft. Dat heb ik toch net ook al uitgelegd aan Kris? Ja, maar niet in de ik wil het Kieboom weer terug in zijn Koemanen aanwinst. Wil jij dat je anders? Ja, da's waar. Jij bent natuurlijk een bestsellerauteur. We hebben ook nog de niet zo beroemde kunstenaar erover.

[01:04:03]

Die heeft ook een vraag ingestuurd. Het is aan jou gericht aan God. Vraag aan de bestsellerauteur Heb jij wel eens bijvoorbeeld in plaats van een stroopwafel een koekje van Tissier gepakt? Hm, nee, nee, want Disky die je nee, nee, dat zal niet snel gebeuren, want deze die krijgt eigenlijk thuis niet zo veel van die koekjes van de d van de baas van de Besouw, Rita. Nee, ze wordt niet verwend. Ze krijgt van die stokjes waar ze dan wel op.

[01:04:25]

Euh, waar. Die verwar je niet zo snel met de stroopwafel. Nee, dat is mijn ammo nog nooit overkomen, aldus een cynisch vraagje. Natuurlijk, maar dat mag je, want ik snap het wel, maar ik probeer het toch iedereen serieus te nemen.

[01:04:34]

Zelfs dit soort mislukte kunstenaars door. Nee, maar ik bedoel het het euh, we kunnen wel effe heel kort bespreken hoor. Maar de tour wordt in Rotterdam waar een beetje gelachen natuurlijk. Nou ja, over die toestand in de hoofdstad. Ja, hoewel wij niet de podcast zijn van leedvermaak of andere geintjes of grapjes.

[01:04:54]

Nou ja, t is. Het is verbazingwekkend om te zien hoe onhandig ze daar mee omgaan. Ja, het is toch de totale verbijstering van de mensen eromheen. Van hoe komt het dat het ons overkomt? Ja, net dat zij toch in Rotterdam niet zo snel over een jaar salaris Aktivia moeten hebben. Je komt nog goed weg. Ja. Ja, het leedvermaak is heel groot en volgens mij heeft Feyenoord nooit foutjes gemaakt qua inschrijver met van spelers. Toch kan jij de ene herinneren.

[01:05:18]

Nee, volgens mij niet. Nee.

[01:05:21]

En ook de dopinggevallen zijn altijd verborgen gebleven. Verborgen gebleven was maar goed ook. Ja. Over welke Feyenoorder zou de bestsellerauteur nog eens een boek willen schrijven? Na. Dat nou, ik heb de idee over, maar dat zal ik wel eens een keer onthullen als het zover is. Weet je wel. Ik zou niet zo snel over één iemand in Heinlein. Maar daar valt natuurlijk over. Ging dat nog zat te schrijven? Ja natuurlijk houdt ons van de straat.

[01:05:51]

Uhm, Salomon Kalou of Bonaventure Kalou was Jos Boswegen. Nou ja, ik vond die Bonaventure Kalou. Ik ook hoor. Vond ik. Vond ik vond ik een sensatie en dat vond ik ook een mysterieus iemand. Die Salomon was ook hartstikke goed natuurlijk. Maar ja, van die Bonaventure Kalou ook was figuur zo'n beetje mysterieuze. Leefde nog een beetje zo half met z'n gedachten in Afrika.

[01:06:14]

Leo neemt Bona mee, Leon en Bono Mejía in was er nog uit de kop in De Telegraaf.

[01:06:21]

Ja ja, ik weet nog dat ie je dat ie je beveiligt kwam. En dan wa waar het trainingskamp in Sicilië ofzo met Beenhakker en dat ie toen heel schroomt vroegen of die me of ik een foto van hem wilde nemen. Samen met de trainer moest je m. Wilden die op de foto met z'n eigen trainer en de studie dan ook.

[01:06:39]

Nou ja, die vrouw kwam er jochie, schreeuwt jongen. Maar er waren de studie die dan op.

[01:06:45]

Ja, ik zou nog wel een geweldige voetballer en ijdel hoor. Ja, ik weet nog wat als ik hem dan? En dan sprak ik. Op zich kon ik goed met hem, zei zijn allen weer zo'n rubriek. Tien vragen aan. En dan zei ik effe interviewer, tien vragen aan jezelf Ryad of kerfde pitcher?

[01:06:59]

Dat zijn de beschrijvingen. Een heel verhaal. Dat kan natuurlijk de one of the record. Zo vaak gesproken dus. Een heel verhaal, want dat hoefde niet eens te lezen. Als de foto maar goed, dat was Bonekamp, Bonaventure Kalou, mysterieuzer. Maar we echte goede speler hoor. Ja en ik weet wel dat ie toen is. Heel soms kwam je dan was in dat huis en dan zat er zo'n jongetje. Zaten altijd mensen in dat huis. Gyan was er ook vaak, maar we zaten altijd Afrikaanse mensen.

[01:07:22]

Daar en daar zaten ze al heel verlegen jongetje de hele dag PlayStation te spelen. En toen zei die al ja, dat is mijn broertje. Maar die wordt nu wordt nog beter dan ik. Ja en nee.

[01:07:31]

Ik weet niet of die per se beter was, want ik vond die gewoon gekomen. Hij is verder gekomen. Maar ja, die Bouhna was wel euh, onnavolgbaar. Ha ha ha ja dus ook trouwens. Nog een vraagje hoe hoog denk je dat de kogel momenteel bij de familie Janssen gaat?

[01:07:44]

Ja, ik heb er nu effe geen contact gehad, maar normaal gesproken staat hier een stad die vrij hoog waar ze Afrika's vind. Ja, dat is altijd heerlijk.

[01:07:53]

Denken ze dat er een euh. Ja, het is mooi om wietkwekerijen. Zo wordt er gestookt.

[01:07:57]

Ja. Eén keer waren we daar. Uh, en toen waren de mensen van euh, zeg maar de.

[01:08:03]

Ja, hoe noem je dat? Dat zijn mensen die je begeleiden je dan een beetje als je schulden hebt en zo naar waarde. We hadden daar zo'n beetje een eind aan gemaakt, dus die mensen die waren eigenlijk ook wel weer overbodig. Dus er moest een soort regeling worden getroffen. En toen had Anita gezegd van als we een volgende keer weer bij mekaar komen dan.

[01:08:21]

Zal ik voor wat te eten zorgen om 12 uur s middags. Maar ja ja, die mensen kwamen uit Zeeland. Die dacht even ja niet aan die maakt een boterhammetje met kaas. Weet je wel, maar dat kan natuurlijk. Halve geit op tafel. En die had uitgepakt. Jongen was niet normaal.

[01:08:34]

Dat was ik heel heel heet voor die mensen. Het is alternatives zweten om 12 uur s middags bloedheet.

[01:08:41]

Die waren altijd heel gezellig bij hem thuis. Lekker warm en lekker warm, altijd de televisie aan. Leuk. Tuurlijk hij. Uhm ja, we gaan er toch naar. Het hoogtepunt van de show kruipen we nu toe. Ik zie al heel enthousiast worden.

[01:08:58]

Hebben we geen vragen meer daar? We gaan maar uitstellen. Neen, neen, we gaan helemaal niks. Uhm, als ik nou zeg een glaasje Madera, Marder. Nou, een hele. Als ik nou een enorm denken denk. Hier is een enorme snee krullende snor bij Ted de Braak in een knipoog.

[01:09:15]

Ted de Braak De knipoog had je niet eens overdoen. Denk je daar extra baye toe? En ja, Ted de Braak, de aartsvader van de en ook NCRV zeggen dan ja en deze maken zo'n duim opsteken. Ook een CR-V en die vallende stokken. Tifa is dat ook?

[01:09:31]

Ted de Braak Zo is snelheidsrace. De TED show God samen. Ja, je gaat wel heel erg los. Ja, ik legt de lat wel hoog. Ik weet het. Maar ja, toch een beetje na die hier bijna een maand nog aan het aftasten.

[01:09:42]

Na Jos Brink, Willem Ruis, Fred Oster. Zijn Monuta, Ted de Braak misschien. Misschien is dat wel als ik nou zo snel is. Wel is wel karakteristiek natuurlijk. Ja ja, die man heeft een hele carrière gebouwd op een snor, op een snor. Ja, hij was natuurlijk wel meer dan dat. Hij was een soort entertainer, cabaretier en zanger wasmachine hebt die natuurlijk heeft.

[01:09:59]

Heeft ie ingezeten? Maar ja, dat zou nog werken. Ja ja zeker. Ja weet je wel ja.

[01:10:03]

Uit je altijd toch een beetje? Ja ja, nee. Zijn watersnoodramp is ook uit tijd. En Napoleon? Zo werd mijn tijd een Stalin leven.

[01:10:10]

Was maagzuurremmers toch toen vastbesloten? Toch een beetje de.

[01:10:13]

Ja nou ja, vond je van die grappen Bananasplit voorloper een beetje? Nou, ook wel een beetje politiek achtig toch? De maat nemen we een beetje maatschappijkritische benadering?

[01:10:25]

Ja ja, dat is altijd een beetje zoals wij. Daar zat ie dus ook al in. Jaja, maar dat is nou weer je nieuwe held. Een held, maar gewoon een voorbeeld. Een voorbeeldje, maar ik bedoelt is indachtig de Chris Woerts doctrine. Ja, maar dat komt terug. Dat is het. Ga jij me terug in de tijd? Jij zaterdagavond en om geen moment kom je bij Theo Uden Marsman uit ofzo? In het zwart wit tijdperk niet uit.

[01:10:46]

Maar jij moet naar Rolf Wouters. En je moet door naar Ron Brandsteder. Rolf Wouters. Wat heb je daarna? Weet je wel? Jij gaat terug. Jij gaat als dit na de jaren 70 kan ik altijd nog dat doen? Ja, maar dit was wel van die waar we de mensen nu natuurlijk ook weer behoefte aan hebben we die grote zaterdagavondshow huiselijk is? Ja allemaal met Vanattenhoven werd helemaal nagebouwd enzo. Nee, want de aarde heeft dan met zo'n bus aan.

[01:11:08]

En ja, ze een liedje zingen. En dan allemaal moeder. Dat ging toch nooit een liedje zingen? Maar jij zult nooit of die een liedje lang weet ik nog wel hoor. Dat zat met zijn microfoon met de snor nog te gaan. Dat weet ik ook nog steeds altijd aan te trekken. Mies Bouwman en zo ervoor Ria Bremer.

[01:11:21]

Zo nu en dan de hele tijd dat er geen ruk aan zo'n snoer. Wacht even hoor. Even snoer zit niet goed, want iemand van de productie snel omdat. En camera's van die hele grote camera's op wielen in beeld.

[01:11:31]

Ja, maar dan wel acht 8 tot 9 miljoen mensen naders. Ongeveer evenveel als naar deze podcast luisteren. Dus daar zit wel een bepaalde. Jaja, je voelt een soort verbondenheid. Ja, nu gaan we eigenlijk iets vragen wat cachet en ik hebben het erover gehad. Achter mijn rug om je achter jouw rug om. Omdat we sommige dingen kunnen we het beste mee overvallen je ons nog nee zeggen. Maar ja kan nu onder een andere quiz.

[01:11:52]

Dus ik kunnen moeilijk. Maar ook anders wilde je dus ik ga met dat euh en kan Voetbalquiz Schack in gesprek. Jullie zijn ook niet blij, want die had natuurlijk miljoenen van die vraag. Maar natuurlijk komen de komende jaren extra. Maar Michel wil.

[01:12:05]

En ja, je weet dat ik ben de Humblé suffen en Engels de grote chef. Het wil de vedetten nu. Dan moeten we dat toch doen.

[01:12:12]

Dus zij kwamen met het idee om een euh ja, een ander soort.

[01:12:15]

Ik wist te doen en dat de rubriek Welke ex-Feyenoord is komen elkaar hier tegen en het is dan de bedoeling goed te lachen dat er een gefingeerd gesprekje plaatsvindt tussen twee oud Feyenoorders en. Dat dus eigenlijk voor jou een rol in gedachten om echt van die vrijwilligers te te te spelen. Samen met Sjoerd of mij. Maar je kijkt nou alsof er is of we natuurlijk onbedorven hapje gegeten.

[01:12:42]

Ja, mag ik hier de grote besnorde roerganger citeren?

[01:12:46]

Ik ben. Ik ben toch geen Claudette? Ik ben toch geen kroontje? Zou je het al? Ik ben. Ik ga trouwens net wel een miljoenenpubliek te bedienen. Maar wat dacht je daarvan? Weet je wat we doen? Google doen hem nu juist en ik kijk jij even toe en dan heb je natuurlijk van alles op aan te merken. Dan weet ik nou in ieder geval. En dat is ook leuk, want Sjoerd krijgt ook wel een soort van Beus dat de mensen wat hem nu voor het eerst ook gezien hoe die eruit ziet.

[01:13:07]

Die hoeft straks niet eens dat kinderen meer. Nee hoor, het gaat vanzelf. Kinderen zo. Dat je klein dat Tinder zo melden hoor.

[01:13:13]

Maar Brătianu. Die staan nu straks in rijen van tien voor de deur. Maar die huismeester 100. Nou nou gaan we het meemaken.

[01:13:19]

Dat gaan het meemaken. Dus deze rubriek, het moet ook in het Engels.

[01:13:23]

Maar dan kwam wel dezelfde mauwen. En euh ja Johnny, daar moet ie nog doen. Ja kijk, de Soennah raakt in paniek. Dan gaat ie van zijn telefoon dingen doen waar ze samen wordt naar zijn laptop. Maar je kan in deze rubriek ook een soort acteren leggen.

[01:13:36]

Weet je, geef je extra die. De Dik Voormekaar Podcast Dit Feyenoord weetje Feyenoord weet je deze niet? Dit is het antwoord op de vraag dit Veenoord weet je weet je niet. Hier is uw quizmaster Martijn Krabbendam van Kijk, je had gestuurd twintig gewonden.

[01:13:56]

Vorige week heeft gewonnen aan het Amsterdam. Nee, die een nieuwe creatie was dat nou joh. Martijn Volkers, Martijn Volkers, what's in a name? Wat? Ruud Heus.

[01:14:05]

Wat Ruud Heus had eerst gewonnen. Alles wat hij nu thuis was. Het antwoord. Huis. Nou mooi. Ik moest beginnen. Ja, we gaan eerst lekker gerepeteerd samen. We hebben normaal niet gelezen, nu wel is. Sjoerd zei tegen mij. Sjoerd durfde. Ik durfde dit niet eens voor te stellen. Want hij weet en wist hoe jij zou gaan reageren.

[01:14:20]

Ja, nou ja, ik heb me toch heel coulant opgesteld, onderzoek ik. Ik denk kan voetbalprijs zeg. Jij bent de quizmaster. Daar hebben ze helemaal gelijk. Oh ja, Michel en Sjoerd kruipen in de huid van een ex-Feyenoorder en spelen een rollenspel.

[01:14:32]

Ik citeer Maar wat geldt voor jou? Ja, ja, ja, ja ja. Wel kan je al in de huid gekropen in dit Feyenoord. Ik zit in een huis met uitvaardigt. Weet je wat je niet heeft om de rubriek Welke ex-Feyenoord komen elkaar hiertegen? Ja, elke week bootsen we een fictief gesprek na van twee ex Feyenoorders. Ja, dat was de vraag. Is wie voeren dit gesprek? Ja, we zoeken altijd. Twee ex-vriendinnen ontsnappen uit Einhard of bij een andere club.

[01:14:57]

Ploeggenoten van elkaar waren let op. Het hoeft dus niet bij Feyenoord, dus dat maakt geen weer ook weer extra. Ja, dit keer vingeren we een onverwachtse ontmoeting van de twee aan de bar van de huismeester. Leuk Suess. Sjoerd krijgt tekst en is speler A. Michell een speler bij. In dit geval ben ik dat, want de vedette gaat even met z'n armpjes over elkaar achterover leunen om te kijken of daar van genieten. Ook daar waar gaat het effe doen Sjoerd?

[01:15:23]

Ja, maar dan moet Sjoerd ook. Een stemmetje is heel stil zijn. Nou nee, maar dat moet wel anders snappen de meesten. Wacht even, want jij moet. Ja, ik moet een soort Spaans accentje doen Sjoerd en jou ook dat Oostblok accentje doen.

[01:15:34]

Dan geven we al wat weg.

[01:15:35]

Wakker geschud. Ongelooflijk trieste. Nou ja, ik ben het bijna referent.

[01:15:42]

Langetermijnvisie. Hoewel het MAS Ford in Jesé Co. Wanneer je Archimedes met dat grazie Dutch Coats jas aan de training bitch you of them play smijt direct opponent fucking hell. Jeron Lacam Usain Bolt. Wie? Arjo in Rotterdam naar Art Better Eskil beheerd door Visstraat.

[01:16:01]

Sam Oudfrans I met bijna pleit voor Feyenoord. En wie hebt VLOS maar niet in Serie A NAIAS Amazon Visiting Oudfrans en over de Baja Beach Club aan Believe Ball. Wie wordt Time's somber over toe? Duizend kilometers? Hoe saai en hoe je niet in de City Rally Bodin het play long en nat hier bent is het dessain time over het quartaire om het kort, maar dit is wel een feit. En aan deze conversatie kun je dus twee Feyenoorders halen ex-Feyenoorder samen.

[01:16:27]

Dit is echt een totale mislukking. Dit is geen mislukking, want kijk, dit lijkt echt helemaal nergens op. Doe nou eens een keer enthousiast. Niemand snapt hier iets van? Natuurlijk wel, het is een ander soort steenkolen. Dat is ook de Matthyssen socio's moeder mavo Engels, zo spraken ze. En uiteindelijk zit er toch weer weggemoffeld, maar dan in het Engels. Zo'n hele moeilijke vraag heen.

[01:16:47]

Ja, dat wel. Waar? Dat is wel aardig. Dat is toch t is toch schitterend? Ik voel me nogal bekocht, want je kunt het niet.

[01:16:51]

Je kan ook een stukje ja acting kan je drinken, maar met het EK met het EK in inkwartiering kwijt kun je gewoon echt waar iemand anders. Gewoon een beetje zoals de dissidenten de week zoals het is er nu bij ligt.

[01:17:02]

Nou wellicht. Zo voel ik me nu gewoon teneergeslagen. Gewoon totaal teleurgesteld. Dus we geven dit even de kans. Hoe worden met miljoenen mensen blij? Nou, ik ben het even terugspoelen en dat is best nog wel aardig, want er zitten best wel aanwijzingen in de dat de sketchshow wat Showtek en Bob voor het eerste die mokte winnen toch?

[01:17:21]

Ja deed dat wel goed zegt. Ja, jij deed wel wat, jij deed wel iets.

[01:17:25]

Hij had beter ingeleverd dan Martijn. Moet ik eerlijk zeggen. Ik ben niet zo goed in een Spaanse topper, maar die zit er helemaal niet. Dat zit er wel in. Dat komt ook van die Oostblok kindermeisjes.

[01:17:33]

Je we zitten ook een pak. Zijn allemaal je. Die komen allemaal uit Kiev.

[01:17:37]

Kan je selecteren dan de landen landen waar. Was trouwens ook nog een vraag van iemand wat? Nieuwe rubriek Kinderen met Simulation. Dat is veel beter idee. Kinderen met shortje, kinderen, maar dat zou wel groeien. Maar hoe moet je dat voor je zien? Nou, dat lijkt mij dat we gewoon dat jij en ik die Tinne dan overnemen dat we allebei eens selecteerde. Ja, en wat moet er dan mee deed? En Neder-Rijn en degene die ik zo niet noemen?

[01:18:03]

Wie is dat dan? Merel van 20? Merel? Nou, die ziet er hartstikke Merel achtig uit en dat is prima. Fritz Korbach zou zeggen dat ken jij ook overdag meer over straat? Kijk eens ja maar dit. En wat moet je nou doen? Nou ja, dat Julien Swype denk ik nou en dan om zwieper maar met die handel. Wat zal jij dan? Zwiep maar wat je hebt? Er zijn de dus vijf opties. Vijf opties?

[01:18:23]

Ja, maar een paar. Ik heb geen Tinder plus, dus je kan niet bekijken hoe vaak je gezien is. Een 20+. Hoe zou je de druk gewoon drukken op dat hartje? Heb ik het geld niet voor druk op dat hartje? Michel niet betaald of dat hartje? Wat had je dat leipe? Iemand was wipe. Stuur een superlijm. Dat doen we dan. Nee, maar dan is er dus populair. Maar ik heb een superlekker gebruikt.

[01:18:45]

Voor wie op Tinder? Wist ik niet. Wat kost dan veel geld? Maar ja, als jullie deze rubriek willen moeten jullie mij tieners op Tinder zo horen heffen. Ik wil jullie dit willen. We moeten jullie maar waar willen dit? Ja, dat willen we zeker wel.

[01:19:01]

Merel de Helo geen Superligaen meer raakt Merel niet kwijt. Blackmail niet aan Maaike. Superlijm. Post N 80. Nou, daar is geen geld voor meer rond. Super likes n 32 h. En dat doet de 25 dan. Jij moet niet zelf betalen, moet effectjes en fratsen op verzinnen.

[01:19:17]

Sponsje effe kris bellen, die kan wel lekker vermiljoen super likes van jou.

[01:19:21]

De EFR reserveren is leuk, maar wat ook al een uur lang kunnen breken dus ook eigenlijk nog wel weer in deze geweldige quiz waar je zit. Je zou ik nog even van gedachten over laten gaan over deze internationale.

[01:19:34]

Maar vergeet niet wat de mensen kunnen winnen. Deze geweldige tikfouten elkaar dinsdag. Dit is heel mooi. Ha. Of hebben we nog een boek over sjouwt dat we nog één boek over de Möngke gaan er meteen al uit? Ja, dus we doen een mok voor de Weena 20 van de quiz en moeten nog een mok op een andere manier misschien nog effectjes wegdoen. Ha ja, het moet in omloop komen. Nou ja, mok nee. Maar we doen nog elke week een mok.

[01:19:53]

Ja, ik allemaal ook nog altijd voor de degene die de deze moeilijke vragen kan bellen. Maar die wil natuurlijk ook het andere deel van het miljoenenpubliek bedienen met ook een mok. Ja ja dus verzin effe wat, waardoor mensen nog een moppen kunnen winnen. Nou ja, misschien moeten mensen de uitslag voorspellen van de komende wedstrijd.

[01:20:07]

En mensen moeten dan als voorwaarde.

[01:20:11]

Volg op social media op Instagram. Ik neem aan dat die mensen dit allemaal doen, maar ik neem aan dat allebei.

[01:20:18]

Is deze site al die miljoenen mensen willen dat niet missen. De beste Lateur, gemonteerd op een wereldbol met een mondkapje en een kroontje op z'n hoofd en een stukje vuurwerk dat ze gaan doen.

[01:20:30]

Ja ja, ja en ze hebben alles klaar, want het begint een beetje.

[01:20:34]

De spanningsboog begint een beetje af te nemen, heb ik het idee. Het is één minuut 22 zijn.

[01:20:39]

We hadden bezig altijd een keer het een keer niet. Hebben we niet en moeten we nog iets? Euh. Zijn er nog.

[01:20:43]

Want er was zo'n draaiboek. Was er altijd het draaiboek je net niet op de maandag?

[01:20:49]

Maar ik denk het snelste draaiboek ooit was. Ja, het was euh. Het was vrij snel. Ik heb het wel pas vanochtend gelezen. Ja, nee, dat dacht ik al. Er was natuurlijk druk bezig met euh nee.

[01:21:00]

Waar we eigenlijk alles wel zo'n beetje band mee behandelt, denk ik deze week. Het wordt gewoon spannend en wordt zeker spannend. Donderdag in de in Heerenveen wedstrijd van het jaar wedstrijd van het jaar. Christa heeft er nog eens de nadruk op gelegd. Wedstrijd van jaar en ik zeg ook links of rechtsom er moet gewonnen worden. Nou ja, de opdracht is duidelijk ik ploeg m'n daardoorheen door weer en wind.

[01:21:17]

O ja, heerlijk. Ik ga weer voor de tv zitten.

[01:21:20]

Ik vind het een uitstekende rolverdeling tot nu toe bij door je ellende heen, daar naartoe en ik gewoon voor de tv. Ja, maar zo is het altijd al een beetje zoals het geweest. En zo moet het ook altijd blijven. Je moet je. Je moet je plek kennen.

[01:21:31]

Je moet je kracht in zwakte kennen. Dus ja, ik doe gewoon te veel. Ik maakte vuile meters. En ja ja, je bent een Willy van de Kerkhof van deze podcast. Ben jij inderdaad de stofzuiger schadelijk? Maar een piraat wel als piraat door het land Thijs Slegers gewerkt? Heb thuis nog effe Gijp. Toen Jacquard in dat verhaal vertelde met de VPRO sprak minder met de Braziliaan ten thuis dan ook wel met met Spira door.

[01:21:55]

Ja dus. En toch ben ik, dus daar schaam ik me niks voor. Dus hadden we nog wat Sjoerd als afsluiting voor de. Ja tuurlijk, wat heeft ie nou nou niks. Luister maar o god. Luister nou even.

[01:22:05]

Nou lieve mensen, speciaal voor jou heb ik even als een bijzondere gedichte opgetrommeld. Want die bij mij tien keer in een nieuwe luxewagens geblazen in 2002 vond ik fantastisch en dat heette namelijk Rotown Magic Ramen. Rotterdammers lieten Phenomena. De beelden wisselen te snel. Rotterdam heeft geen verleden en geen enkele trapgevel. Rotterdammers Metro is heeft geen tijd voor flauwekul, is niet vatbaar voor suggesties en luistert niet naar slap gelul. Het is niet Kamala. Het lijkt niet mooier dan het is.

[01:22:43]

Het bij het vierkant, hoog en hoekig gekanteld in het tegenlicht. Rotterdammers geen illusie door de Kamer gewerkt. Rotterdam is een beetje bij Rotterdam is veels te erg.

[01:22:56]

De mensen toch effe de week menen. Nou, het is gewoon een gotspe. Wat in de gedichten van Deelder? Waarom moet hij een gedicht van de warmere. Laten we niet door Deelder zelf voor lul.

[01:23:05]

Kan niet meer. Nee, maar dat staat wel op YouTube. Maar hij heeft toch niet geschreven Rotterdammers veelste echt. Alhoewel hij Maly mocht er toch zijn eigen interpretatie wilt dat. Wat is mooi Teeuwen Fétis van jullie? Rally is gewoon.

[01:23:17]

Ja, dat komt allemaal door Sjoerd. Nee inderdaad. Litouwers zijn gewoon niet de hele dag aan denkt en aan eten. Ook de Litouwers en eten. Ja, dus de dag die we met z'n viltstift overal zijn initialen opzetten in je ijskast. Kinderen S en Engels s zijn kijken of Litouwers nog een gedicht van iemand. Dus nou duidelijk. We zoeken een sponsor voor Super Likes voor de nieuwe rubriek Kinderen met Zuurtje. Volgende keer doen we deelde zelf. Na afsluiting zal ik op uitzoeken hoogstpersoonlijk dat juist ook klein van Deelder uit.

[01:23:46]

En dat doe je maar dat participeert wel in dat geweldige nieuwe spel, want daar gaan we. Dat gaan we zeker heel rustig analyseren. En dan laten we een Amerikaans bureau. Laat ik daar op los om te kijken of euh, hoe dat allemaal zit. Tot volgende week.

[01:23:58]

Euh mafkezen, wat wil bij jou doen? Uit. Jan Met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegde, maar dat heb ik niet gezegd.