Transcribe your podcast
[00:00:00]

1. Mafkezen, wat al bij al doen. De verhalen over het gebruik communiceren, willen gaan praten is toch wel een probleem.

[00:00:22]

Natuurlijk bestaat dit schitterende stadion bekend om zijn sfeer, maar zelfs als het een echte. Zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegde, maar dat heb ik niet gezegd. Dik voor mekaar Feyenoord Podcast Top Show.

[00:00:39]

De enige show die je zo'n beetje wel mag doorgaan van van Diederik Gommers en al 25 afleveringen.

[00:00:45]

Ik verwacht nu eigenlijk geroffel en euh, vuurwerk. En wat dan ook. Het lichtpunt voor miljoenen mensen in in donkere tijden. Gefeliciteerd jongens, 25 uitzendingen, 25 top show, short. Ja, kippenvel, kippenvel. Momentje! Ha ja. Miljard 25 uitzendingen volgehouden dat de. Nou, daar hebben we die fles champagne voor de voor staan. Ja, dat is maar dat klinkt een beetje verbazing. Jij had dus verwacht dat ik in de aflevering over drie mee op zou houden?

[00:01:13]

Nou ja, we hebben dus die onderhandelingen maar eens er ten eerste al niet makkelijk om je hier aan tafel te krijgen. Toen het eenmaal zo ver las dat was n telefoontje van Peter Becking. Toen ging ik aan de haak. Toen was ik al binnengeraakt. Ik wilde eerst even die proefuitzending overdoen. Ja, na, die werd gelijk online gezet. Dus daarmee kon je toch al niet meer terug? Maar was het al eigenlijk geen uitzending meer? Toen wilde ik nog Rob Jansen inschakelen voor de zaken zakelijke kant, maar die was eigenlijk ook wel ingevuld door meneer Becking.

[00:01:38]

Daar hoefde ook. Dat bedrag was dusdanig een belediging, daar hoefde geen zaakwaarnemer aan te pas te komen. En dan zitten we hier. Maar ja, goed. Euh, het is toch leuk. Vijfentwintig, vijfentwintig afleveringen. Afleveringen moet je kijken wat het allemaal heeft opgeleverd. Dizzy is wereldberoemd geworden. Sjoerd die. Die heeft denk ik twee Tinder accounts nu. Want het is niet meer vol te houden.

[00:01:56]

Gewoon uit de anonimiteit getrokken. Iedereen heeft al een gezicht gegeven en iedereen heeft last van korona kilo's chutney. Die valt alleen maar af. Rara, hoe zou dat komen? De enige die lekker in beweging is met doordat Tinder. Wij zitten hier, maar we hebben miljoenen mensen vermaakt in een hele moeilijke tijden. Ja, we hebben allemaal nieuwe vrienden gemaakt. Dus hoe heet die onze vriend die de jingles maakt? Tot aan de niets om ja, stootkar. Dat ons de niet zo beroemde kunstenaar hebben we weer af van een platform gegeven.

[00:02:22]

Echter. Ons leven is compleet. Er is eigenlijk maar één hele grote tegenvaller vandaag. En dat is dat ik toen.

[00:02:28]

Toen ik hier daarnet Heng liep met Disky althans Dizzy rende hiernaartoe. Ik gauw zo'n soort halve gare, probeer ik die hond bij te houden om die is op weg naar het bot. Voor jou passeer ik dus altijd zo'n bibliotheek. Daar zou zo'n zoon zo'n kastje waarmee je boeken kunnen neerzetten die over zijn. En dan kunnen mensen die daar gaat iets uithalen. En dan hopen ze dat de mensen ook boeken terugzetten. Nou ja, ik ben nou denk ik al duizend keer langs gelopen.

[00:02:52]

En elke keer kijk ik natuurlijk of het niet de dag is aangebroken dat mijn eigen boek te licht. En ja, het is zover. Nee ja, dan lacht ie welke in cite is. Ja dus ja. Is dat dan? Is dat e. Overheidssite?

[00:03:07]

Nee, dat is niet eervol. Nee, nee, nee, dat vind ik toch een beetje. Waarom niet? Mensen willen toch blijkbaar graag dat jij gelezen wordt? Ja, maar zelf willen ze dus niet lezen. Ze hebben dat. Ze hebben het gelezen. Waarschijnlijk niet één keer, maar meerdere keren. Nu denken ze van ja, dit moeten we doorgeven. O staat het? Jij denkt, ze hebben het eerst 25 keer gelezen. Ja, dat denk ik.

[00:03:23]

Maar ik heb diep. Ik ben. Die positieve insteek heb ik hier, dus je moet het niet zien als ik ligt bij De Slegte voor een paar euro. Nee, dit wordt. De mensen vinden dat dit moet worden doorgegeven. Ah ja, dit zou ik ook zien. Ja. Nou weet je dat wel een beetje bovenop. Maak dan die fles maar open. Wat hebben je als bedrijven meer bedrijven vinden? Ik? Ja ja, ik ken ik naar ik een kamer.

[00:03:41]

Had je daarbij gelijk?

[00:03:42]

Oh ja natuurlijk, want we kunnen hier niks doen zonder dat natuurlijk niet nee vastlegt. En we willen dat geluid horen als je hoort ja, maar je moet de game op met veel die nog wel effe deed.

[00:03:51]

En nu? Kijk niet eerst een fles champagne die we openmaken. Nee, dat gaat heel geroutineerd. Weet je welke Feijenoord zanger hebben we die? Want die kwestie komt er straks natuurlijk weer aan. Ja rekenen. Maar ook Feyenoord trainer dronk daar altijd champagne lief champagne. Ondanks het feit dat ie volgens mij nog nooit iets gewonnen heeft met Feijenoord.

[00:04:10]

Wie was dat nou? Dat laatste weet ik echt niet, maar wie dronk er altijd champagne? Welke Feyenoord trainer daarmee?

[00:04:15]

Waar? Waaruit eigenlijk ook direct bleek dat ie niet bij de club paste?

[00:04:19]

In ieder geval niet Gert-Jan Verbeek. Nee, precies. Ik weet het niet. Arjan. Jazz, arius, champagne, mascarpone, champagne drinken en connaisseur, wel komt de Dukas uit artsen Duitse tijd denken ja, maar dat is dan niet echt champagne. Ik ha, dat Harry Wonka wel echt zijn echte champagne is voor deze.

[00:04:36]

Ja maar ja. Maar nu komt het erop aan dat je gewoon.

[00:04:38]

Maar ik heb er net mijn handen omdat ik van bier Corona krijg je van die droge handen.

[00:04:42]

Oh jee, dan heb ik de mannetjes hebben om handjes te drukken. Het is ook de druk die nu een beetje meespeelt natuurlijk. Dan komt de jonge Ishaq Marling microfoon.

[00:04:49]

Nou ja, die zijn bang kijken. Nee, nee. Heb je toch een beetje angstig?

[00:04:52]

Ja ja, ik ben toch niet? Prachtig geluid zeg. Mooi hé, er geen geen.

[00:04:57]

Geen druppeltje gemorst? Nee, dat is belangrijk. Skiet Sjoerd? Ja, tuurlijk niet, want zonder een cescau soundbites skiede Sjoerds zaten we hier gewoon in. Het wilde in de in het wilde weg te lullen is toch waar.

[00:05:07]

Iedere keer weer naar verlangen. Naar dat dat de fel verlichte sound wordt van hem. Even kijken.

[00:05:11]

Lekker man. En dit is passte. Dit Koolkaai. Kun je nagaan wat er gaat gebeuren als we straks de honderdste uitzending hebben. Als we dat halen, als de club dat haalt ook. Ja. Dat weten we natuurlijk, dus ergens gaan we wel vanuit. De Ploos jongens ja. Shears. Op Freek Jansen, want die betaalt dit allemaal en op Feyenoord en op de huismeester en Abdissi. Want ja, die zie die euh. Je heeft de assessor een soort champagne al gehad.

[00:05:39]

Die ligt voor pampus. Dus nou ja, op naar de volgende vijfentwintig. Ik moet, zeggen ze, een heerlijke champagne. Heers. Brochette. Zouden ze een heel optimistisch begin van ja, wat deels toch een. Nou niet al te vrolijke polka's dreigen te gaan worden? Nee, omdat we het over geld of althans dat we gaan t over geld hebben. Euh, maar we kunnen misschien eerst even terugkijken naar afgelopen afgelopen zondag. Ja, die wedstrijd heb je gezien, neem ik aan de eerste helft stierlijk verveeld.

[00:06:11]

Ja, sterker nog, ik. Ik dacht echt van dat was ook lekker weer.

[00:06:14]

Ik zat daar naar te kijken, maar hier stond op de schaats natuurlijk. Nee, ik stond niet op de schaats. Ik had niet aan schaatsen op het ijs. Je was wel op het ijs. Mijn dochter zei ja, tuurlijk dat wel. Dus de series. Erben Wennemars achtige achtig enthousiasme maakt zich niet van jou meester als derde een paar centimeter ligt.

[00:06:30]

Nou ja, vinden wel leuk.

[00:06:31]

Kijk uhm, ik ben er voor, ben voor alles wat de sleur doorbreekt. Dus het is gewoon fijn als je s ochtends wakker wordt. En een wereld ziet er iets anders uit. Dat is al fijn. De zon scheen, dat vind ik ook altijd heel fijn. Maar kinderen hadden. Had het naar de zin en vind ik ook fijn. Maar ik ben niet iemand die je tranen in de ogen krijgt. Weet je wel dat je? Op Twitter moest je ook door zo'n hele berg ploegen van mensen die nog foto's maken van een molen met een paar schaatsende landgenoten daarvoor.

[00:06:54]

Nee, ik ben niet iemand die daar nou heel sentimenteel van wordt.

[00:06:56]

Nee dus. Ik heb de kans wel Fijenoord gekeken in de eerste helft. Toen dacht ik wel van zitten. Wat zit ik nou aan te doen? Martijn Die kijk naar Tonnaer. Jij bent ben eigenlijk mijn ogen en oren. Dus ik dacht ik ga lekker wat anders doen. Nou, toen ik toen dacht de beginnetje van die tweede helft.

[00:07:12]

En ja, dat is zo schizofrenen elftal. Ja wie Zarra hoort ik? Ik kan me toch niet herinneren? Kan jij dat herinneren?

[00:07:17]

Wanneer was nou voor het laatst een elftal dat zo extreem die twee gezegd had?

[00:07:22]

Ja, ik zou het ineens weten. Die herstelfase. Ik moet zeggen in die Kuip, in dat heerlijke in het heerlijke zonnetje. B. Beetje weg dommelen, zo denkt Jaak. Kan mij het schelen hoe ze wat ze op het veld laten zien. Zolang er niet heel veel gebeurt, kan je zo'n beetje je ogen dicht doen. Na die goal van Toornstra viel dan op het goede moment effectjes en na rust leek het wel ineens een voetbalshow. Maar dat heeft natuurlijk ook te maken ik met Willem 2.

[00:07:44]

Maar ik heb wel medelijden met die Petrovitsj hoor. Ja, eerste helft had ie prima voor mekaar met die ploeg, maar hij is niet aan de slag gegaan bij een vechtmachine. Nee, leerdicht de eerste de beste tegenslag dondert er altijd helemaal in mekaar. Ja, dan heb je toch een probleem als je tegen degradatie moeten voetballen en Feyenoord? Ja plezier straalde en vanaf volgens Dick was ie blij mee. Spelen zal het nazindert denk ja, dat snap ik dus niet zo.

[00:08:05]

Zoveel ruimte krijgen. Had ik het ook naar mijn zin gehad? Is lekker. Ja, ik vind het.

[00:08:09]

Ja, ik voel mij nou niet zo op die spelvreugde ofzo. Ik dacht gewoon van jou. Logisch dat dat het.

[00:08:14]

Dat doet je blijven als je zoveel ruimte krijgt en jij en je houdt van voetbal en je kan doen en laten wat je wil. Dan heb je toch wel naar je zin? Ja, maar het was een goeie overwinning. Dat het de hoogste zege in competitieverband of een advocaat was hebben natuurlijk wel een keer van NAC gewonnen. Weet je dat nog vorig jaar? Of ja, tegen die je tegen dat NAC met die Hyballa toen? 7 n. Oh ja.

[00:08:35]

We kwamen toe naar De Kuip met het idee van een stunt. Ja, en toen was het fijn ja. Dus ja, iedereen, iedereen tevreden. Ook wel een goede generale voor die wedstrijd die de drie die woensdag komt, die we eigenlijk al uitvoerig hebben besproken natuurlijk. En toen ineens niet doorging.

[00:08:51]

Ja ja, het is toch een beetje jammer dat we de blafte dat de cruciale wedstrijd. Maar blijft een cruciale wedstrijd?

[00:08:58]

Ja, hopen dat we onze vriend Jopie Firman. Hij speelde niet afgelopen weekend, maar zeven Ceunen arbeiders, ben benieuwd hoe je dat wel gaat, hoe we Heerenveen dat gaat oplossen, of die ze allebei gaat opstellen. Nou kan je toch bijna niet voorstellen? En als dat wel gebeurt, welke middenvelder dan dan wegvalt? Maar goed, Assyrisch zullen we. Zullen we woensdag wel zien wat jij zegt is terecht. Het blijft echter belangrijk. Dikwijls trouwens even tussendoor.

[00:09:22]

Helemaal niet blij met die loting. Doet u dat uberhaupt geloot werd? Ja, dat vond ie kon niet. Ja nou ja, het geloot worden op het moment ja. Maar dat komt toch omdat die wedstrijd niet doorging. Andere soliede zie ik kwam toch omdat die wedstrijd uitgesteld is? Er was gewoon geloot en zo hebben ze bij Ajax thuis. Als ze winnen. Ja nou ja joh, waar gaat het over? Adhémar mij ook niet uit. Kijk, in principe vind ik ook dat je dat soort dingen zeker in een bekertoernooi moet je dinge.

[00:09:44]

Daar is deze podcast ook voor, om de mensen erop te wijzen dat sommige dingen ook bij het oude moeten worden gelaten. Daar zijn we van.

[00:09:51]

Ja, en dan vind ik in het bekertoernooi sowieso Onderbeke een bekertoernooi. Dat zie je in Engeland, dat floreert bij de gratie van tradities. Dus dan moet je niet teveel aan rommel, verrassingen en verrassingen. Maar dat komt vanzelf, maar ook bij traditie dat het dat sommige dingen altijd hetzelfde zijn. Dus wat dat betreft. Maar ik vond dit nou niet zo'n halszaak Samaná als ik. Dick Advocaat was niet zo over opwinden, gezien de de rest van de problemen die nu nog zijn in de Kuip.

[00:10:12]

Zeker de minst grote problemen. Ja, het is wel aardig bruggetje natuurlijk, die bekerwedstrijd. Die is sportief belangrijk voor Feyenoord, want dit is gewoon het spelen om een prijs en euh en plaatsing voor Europees voetbal. Europalia heb gisteren hoe het stuk uitg. Uitvoerig toegelicht vorige week Ja, ik.

[00:10:28]

Ik krijg wel klachten van mensen me die je fans natuurlijk, die de podcast luisteren. Dat Chris een beetje slecht verstaanbaar is omdat die nogal snel praat. Straks moet ik heb gezegd dat maakt in principe ook helemaal niks uit. Dus enthousiasme ja, maar het geeft ook helemaal niet aan. Je hoeft het niet per se te verzoeken niet alles te luisteren, alles te verstaan om er toch maar één conclusie massa's cassa. Want dat is het. Samengevat is dat samengevat is het altijd massa's kassa.

[00:10:51]

Maar leg er goed uit hoe dat? Wat dat nou betekent? Europalia Conference League etcetera. Nou ja, fijn, dat kan als ze de beker winnen. Euh. Uhm, Europa. Lykke Li ik spelen. Nou dat levert toch nog wel aardig wat geld op. En ja, laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Dat geld is ontzettend nodig.

[00:11:05]

Ja natuurlijk. En ja, ik een stuk gemaild. Je hebt je erin verdiept. Ik heb me daar in verdiept en ik heb het jou gemaild en schrok je daarvan of niet?

[00:11:14]

Nou, je weet het natuurlijk wel, maar als je het allemaal achter elkaar ziet en ook als je ziet dat t. Dat het er toch een beetje euh, dat vond ik eigenlijk de meeste. Euh, angstaanjagend dat dat de kans op een soort vicieuze cirkel op de loer ligt.

[00:11:26]

En ja, dat is altijd zeker zo. Ja dat is wel vervelend. En euh ja, je ziet ook niet echt de oplossing liggen.

[00:11:33]

Nou ja, de oplossing. Er is één oplossing en dat is waar ze op hopen dat ze energie verkopen. Ja, en misschien nog wel meer spelers zijn, maar goed geurkaarsen. Ze verkopen van regels die vanwege zijn salaris et cetera. Maar goed, het is natuurlijk allemaal terug te voeren. In dit geval op. Op Corona. Zo simpel is het. Uhm, ze spelen al sinds 8 maart voor vorig jaar. Uitgerekend was het ook tegen Willem 2 zonder publiek, nadat de leidt tot een omzetverlies per wedstrijd van 9 ton.

[00:11:58]

Tel dat allemaal bij mekaar op en je kwam tot een gigantisch bedrag. Alleen dat bedrag. Dat is alleen aan de orde als iedereen besluit om ze met het geld van seizoenkaart zijn seizoenkaart terug te vragen. Dus nou ja, al die wedstrijden zonder publiek om omzetverlies van 9 ton en een omzet omzetverlies van 900 zegt eigenlijk nog niet zoveel. Hij zegt niet zoveel, maar wel heel veel wil, want het kost natuurlijk veel meer dan dat die wedstrijd oplevert. En ze hebben wel Dukurs hebben tuurlijk al die kosten van die seizoenkaarthouders die ze hebben beloofd 85 procent terug te betalen.

[00:12:27]

Euh ze als ze die wedstrijden niet niet kunnen zien.

[00:12:30]

Jawel, maar ik bedoel euh. A. V. Feitelijk moet gewoon duidelijk zijn. O ja, over wat, wat nou precies? Komen we nog op? Kan komen op komop dus.

[00:12:38]

Euh. Hebben die afspraak met die supporters? Uhm.

[00:12:41]

Ze gaan natuurlijk niet van uit dat iedereen dat geld terugvragen. En dat heeft ook hele loyale supporters. Maar ze hebben wel een beetje pijn in de buik. Dat ze dan uiteindelijk toch naar Londen nu weer langs moeten met de vraag van je zouden jullie willen afzien van het bedrag waar jullie recht op hebben? Want dat zou de tweede keer betekenen. Vorig jaar hebben ze natuurlijk ook heel veel mensen naam, na maart geen wedstrijd meer gezien en in de Kuip nu al bijna in een heel seizoen niet.

[00:13:01]

En straks dus 2 april. En dan moeten ze weer langs om te vragen of ze voor het volgend seizoen de kaart willen willen gaan kopen. Ja dus ja dat euh. Dat zorgt best wel een beetje voor een voor buikpijn bij de B.

[00:13:09]

Bij de leiding in euh. In De Kuip. En terecht ook. Natuurlijk omdat je natuurlijk niet kunt blijven teren op de zak van Van V. Van supporters. Maar ja. Een andere mogelijkheid is eigenlijk niet in die zin. Ze moeten wel wat gaan doen en gaat natuurlijk ook wel doen. Ja, en ze zijn ook omdat het moeilijk is in te schatten. Of. Of hebben ze al een idee van hoeveel procent van de mensen bereid is om euh, om negeert?

[00:13:31]

Nee, dat hebben ze nog niet. Dat ze dat in v. Ik vind het wel altijd gezegd van de loyale Feyenoord publiek en het hondstrouwe Feyenoord legioen. En gisteren hoorde ik zag jou. Jij was in die vakjes weer was weer pakjesavond. Maar lachjes was mij volledig ontgaan, dus ik heb het even terugkeek.

[00:13:45]

Nou, daar word ik zesendertig keer gehaald als ik terugkijk.

[00:13:48]

Wanneer wil ik had even op internet gekeken, maar uhm. Euh.

[00:13:53]

Perez zei het ook van nou, als er nou maar één club verwacht waar niemand geld. Vaak is het wel bij Feyenoord. Maar ja, nou toen moest ik dus gisteren bij. Toen ik dat ze terug zag te kijken waarom rij van de Alfred Blanker mij denken. Dat is trouwens ook de grote winst van 25 podcast. Dat wordt toch al zeker twintig keer de naam Blanker Meijer hebben genoemd, wat ook de bedoeling was.

[00:14:12]

Maar die ging altijd een beetje moeilijk kijken als je het had over dat hondstrouwe van dat legioen. Oh ja, want die wees dan altijd op de wees dan altijd op de toeschouwersaantal uit de jaren eind jaren 80.

[00:14:21]

Ja, nee, dat is de tweede ring gewoon dicht. Daar de iedereen weggestopt mee. Vijftienhonderd mensen, terwijl iedereen er weggestopt in Booi eerste ring helemaal onderin. Weet je wel. Er zijn vele. Toen zijn die altijd van d e. Tuurlijk, zei hij. Hij had heel veel respect voor voor voor het legioen en voor de supporters. Zelfs voor de supporters die je die ze nu aanduidde als de jongens met het rauwe randje. Ja, weet je wel dat we wel een beroemde uitspraak van hem dat uit.

[00:14:44]

Maar? We zijn in principe zijn we durven zo tussen te gaan staan. Want we zijn allemaal Feyenoorders die jongens ook. Ik ook. Alleen ik ben bereid me te gedragen en euh en zei euh, zij zijn dat niet altijd, maar ze zijn wel bereid om te sterven voor hun club. Dus dat soort dingen. Dat dat gevoel had ie wel. Maar hij zei wel van ja. Waar was toen dat hondstrouwe dan van dat legioen toen zo slecht ging?

[00:15:02]

Toen zaten de tweeduizend mensen op Kuip. Dus het is niet in een euh, iets waar je helemaal volledig op Bonham vertrouwen en de komende wedstrijd tegen Utrecht nog herinneren dat geluk vierduizend man ofzo.

[00:15:11]

Ja, dat is echt een hele troosteloze. Dus ik ben wel benieuwd. En en w. Ik zat ook te denken van dat geeft m. Het geeft supporters misschien ook een soort macht eigenlijk h straks. Daar kunnen natuurlijk ook supporters zijn die zeggen van ik wilde wel van afzien onder bepaalde voorwaarden. Ja, niet naar het nieuwe stadion t hoeven.

[00:15:29]

Dat is een militant groepje mensen en dat kan me wel voorstellen die ze die hebben. Het beste met de club voor. Die zijn misschien best bereid om hun geld in te leveren, maar niet als het wordt gebruikt voor een plan waar ze eenmaal niet achter staan he. Nee, goed, fijn, dat moet. Toch gaat het dus communiceren met met de met de achterban open en transparant. Hebben ze gezegd. Want ik heb de club natuurlijk wel naar gevraagd zeggen we kunnen er nu niks over zeggen omdat we eerst intern gaan de zaken gaan bespreken.

[00:15:51]

Ja, en dan treden we binnenkort naar buiten. US Open. Wat ik zeg open en transparant aan de achterban. Hoe de situatie is en wat we hopen. En ja, ze hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen zeggen want Club heeft het moeilijk. Het is niet allemaal Feyenoord schuld dit keer heeft te maken met Corona en wij zien af van uhm ja van dat geld. Chronic heeft het ook gedaan volgens mij. Zie 75 procent daar af van list en restitutie.

[00:16:11]

Dus dat is best nog wel een een aardige en een aardig bedrag. Fijn, het is toch anders en de club moet zelf ook wat doen. Dus Feyenoord heeft nu dat is. Voor de tweede keer hebben ze een loonoffer gevraagd. Weer aan de spelers en aan de directie en aan de staf hebben ze dit eerder ook al gedaan en en ze denken na over verdere maatregelen. Misschien gaat het wel zo ver dat er een reorganisatie doorgevoerd moet worden, maar dat is ook wat je dilemma waar je het net over had.

[00:16:38]

Je weet het niet hoe de wereld er over twee maanden uitziet. Want je kan het allemaal wel doorvoeren en je kan mensen wegsturen. En je hebt de organisatie inkrimpen. En dan zegt die de ja, we kunnen weer spelen met publiek. Alles gaat weer open. Ja, dan moet je het weer opnieuw optuigen. Dus dat is een soort onzichtbare vijand, wil ik het bijna noemen. Maar waar je nou tegen strijdt? Ja. En het. Ja.

[00:16:56]

Maar zet het zoden aan de dijk. Uh, of zijn het kleine beetjes die de. Weet je een beetje bezuinigen op personeel om een beetje? Een beetje, euh, die seizoenkaarten. Mensen die hun geld niet terug willen. Dat zet zoden aan de dijk. Of is het dat zet wel zoden aan de dijk? Ja, tuurlijk moet je gewoon als 85 procent zegt nou dat. Dat geld hebben we niet nodig. We nemen weer een seizoenkaart. Ja, dat is fijn natuurlijk om mee gered.

[00:17:17]

Maar dat is het moet meer gebeuren en daar ben ik wat bang voor. Je had het net over die visa wesen cirkel. Zag ik dat goed? Ja, nou al na een paar paar slokken van die euh van die euh verlies je een pakje van achtenveertig procent. Ja nou ja, weet je het?

[00:17:34]

Het komt altijd weer neer op het voetbal dan. Er is geen geld. Nou ja, wat? Wat moet je dan doen als club waarbij het toe dan gedwongen spelers verkopen? Dus verkopen? Ja ja. Senussi geldt natuurlijk als de kerstcadeau. Dat is de speler waarvan ze denken, die levert het meeste geld op. Ja uhm, als we daar 20+ miljoen voor kunnen krijgen. Ja, dat zijn we ook weer enigszins uit de zorgen. Probleem is alleen dat dat geld wat dan binnenkomt kan niet worden geherinvesteerd in nieuwe spelers.

[00:17:58]

En verder moeten natuurlijk af van spelers die een hoog salaris verdienen. Dierckxsens fan van deze wereld en wat rovers. Berghuis die van een van een luttel bedrag is, is op te halen, maar verdient is de grootste verdiener binnen de binnen de binnen de selectie. Dus eigenlijk moeten ze daar ook van af. Dus ja, want wat er dan overblijft is wat hij is. En dat is nog niet heel veel. En de kans dat de nieuwe trainer Arne Slot dan heel veel geld mag investeren is natuurlijk ook niet niet zo groot.

[00:18:23]

Kijk, misschien als Al-Senoussi verkopen dat er een heel klein beetje overblijft waar ze mee. Wat was er wat mee kunnen doen? Maar ook niet heel veel? Nee dus. Ja, dat is wel een beetje de situatie zoals we die jaren geleden druk bevaren t ook kenden. De beste spelers gaan weg en dan moet je t maar op jeugd, vertrouwen of ontwikkeling van spelers. Wat was toen het gevolg? 10.0 verliezen bij PSV? Ja, maar ook dat er heel veel jonge spelers die misschien normaal gesproken nooit aan de bak waren gekomen in de Kuip zeker en uiteindelijk ook weer geld opleveren.

[00:18:50]

En nu in combinatie met een euh, met een trainer wiens specialiteit schijnt te zijn om dat soort jonge spelers tot een soort voetbal machine te kneden.

[00:18:59]

Nee, maar ja, misschien krijg je een herhaling van die situatie.

[00:19:04]

Nou misschien is inderdaad stopte dit moment wel de ideale trainer voor de situatie waarin Fijnje terecht gaat komen. Ja dat dat zou zou kunnen. Dat lijkt me wel, want die slotstanden had toch inmiddels ook wel doorhebben waar ie aan begonnen is? Die heeft ondertussen wel door dat ie niet bij Manchester City gaat werken. De Bruyne en euh. En een ploeg waarbij de beste spelers zijn verkocht waarschijnlijk. Maar ja hoor, dat is het minste erg toch dat die spelers worden verkocht?

[00:19:27]

Dat is misschien wel hartstikke goed nieuws. Ik bedoel als het water echt aan de lippen staat. Laat ze die hele zooi verkopen. Je bedoelt het wordt een soort zelfreinigend vermogen van bijna. Je moet wel wat houdt. U moet wel wat houden. Ja, nou ja, ja, nee, als het echt gaat om het voortbestaan van de club. Ja, maar je moet altijd presteerd blijven presteren en daarvoor is natuurlijk Jaropolk ook zo belangrijk omdat je dan neem.

[00:19:50]

Maar het grote aantal spelers Bijlo, Bijlo verkoop je nou, daar zit je Marsman meneer. Nou nee, maar die Marsman heeft een aflopend contract, die gaat weg. Nee bijloopt. Moet Monopoly spelen. Malatya moet Europa niet spelen. En banken, waar worden ze meer geld worden ze meer. Geen liefst tempus. Links spelen kan trouwens ook nog het tweede worden. Ja ik bedoel laten we heel gek denken. En euh toen van 3 punten als ze die inhaalwedstrijd winnen.

[00:20:09]

Ze moeten nog naar PSV. Ja en zo die Duitser. Inderdaad telkens de beste spelers. De professor bedoel je professor telkens de beste spelers wisselt.

[00:20:18]

Dat was trouwens. Ik zat te kijken. Er was trouwens wel een schitterend beeld met dat witte mutsje van de juiste kant. Soort Oostenrijkse skileraar begint te worden. Ja ja, zin in gluhwein enzo imo. Ik weet niet meer wie, zoals ik zag op Twitter zo'n foto voorbijkomen. Daar zag je een foto van Calimero Calimero dat natuurlijk ook zo wit dopje en de boven hadden ze een foto van die speelt met dat witte met witte mutsje op en doet dat zonder onderwerp.

[00:20:39]

We hoeven eigenlijk helemaal geen NYK, geen vrolijk vergelijkingmet vaak komen is die man boom?

[00:20:45]

En je ziet toch ook wel een beetje de anti-Duitse sentimenten waarvan we een paar podcasts geleden hebben gezegd dat die geur geluwd waren? Zie ik toch wel weer een beetje Ament komen. Want mensen hebben nog net een fiets niet teruggevraagd. Maar t scheelt. Het scheelde weinig hoop. Ja, maar die goede man.

[00:21:00]

Ik ben er erg voor dat er dit soort mensen zou zeggen meer Duitsers in de Nederlandse competitie. Tuurlijk leuk natuurlijk.

[00:21:06]

Ja, lijkt ook lekker af. Nee, weet je het probleem? Om even terug te komen. Het eigen vermogen dat Feyenoord had voor het eerst sinds sinds jaren. Ja, dat is natuurlijk door zuinig te doen, alhoewel ze het natuurlijk ook wel fouten gemaakt in in het heden, in het verleden met de door contracten van spelers te verlengen, maar eigenlijk helemaal niet nodig was. Etcetera. Maar goed, dat was een positief eigen vermogen en dat ik ook nodig richting dat nieuwe stadion.

[00:21:28]

Maar is er nou heel hard op in om de salarissen te kunnen betalen et cetera. Dus daar moet echt wat gebeuren. Het is echt code rood en ik ben wel benieuwd waar ze mee komen, over en over een aantal weken. Ik denk dat ze met een soort campagne kan gaan komen waarin ze, want ze zijn niet geheimzinnig en ze ontkennen het ook helemaal niet. Dus ze schieten niet in de kramp van hun. Dus niks niks aan de hand.

[00:21:47]

Ze zeggen dus wel degelijk is blij met de enige. Nee, het is ook zo. Dat scheelt Tuco. Tien jaar geleden was natuurlijk wel zo. Toen was het wanbeleid eigenlijk dat de club aan het rand van de afgrond bracht. Ja, en nu zijn er meer clubs die met dit Peppe problemen kampen behalve Ajax. Die gaat gewoon lachend. Dat gaat gewoon lachend 25 miljoen aftikken naar de supporters die je. Je zou zeggen toch al komen kijken als ze zin hebben.

[00:22:08]

Maar ja, die krijgen dus wel als ze alles gecompenseerd.

[00:22:10]

Ja dus dit is geen euh ja. Wanneer verwacht je dat ze naar buiten komen? Ik denk over een week of drie, vier denken nou ja dus. Maar het feit dat ze eerst intern. Dat betekent dus ook met personeel. Ja, dat is vooral dat. Haha, ja, die is een beetje lullig als die in de krant moeten lezen van wat er allemaal staat te gebeuren is wel geen specialiteit van het huis. Bedoel, we hebben ze van gemaakt.

[00:22:29]

Ik moet ze ook in de krant lezen dat je dat. Dat was geen loonoffer meer. Dat was gewoon een compleet ontslag. Jaja eigenlijk.

[00:22:35]

Volgens mij wisten die agenten toen wel ik. Want ik weet dat nog. Volgens mij waren die agenten toen wel op de hoogte dat Stolte stond te gebeuren hoor hem. Als ze de dat die assistenten eruit vlogen toen. Maar goed, dan moet je ze nog maar net te pakken krijgen. Maar sommige waren in het buitenland zo. Dus dat je ze ook maar netjes is. Nee natuurlijk niet. Nee. Nou ja, heb je gelijk. Maar in dit geval proberen ze het wel netjes te doen door eerst intern deze problemen te bespreken met t er met het personeel en euh ja, dan en dan naar buiten te treden.

[00:23:02]

Het lijkt me nou ja, ik weet niet he. Je mag dat allemaal niet met elkaar vergelijken, maar het lijkt mij best heftig als je daar werkt. En je hebt al eens een keer je vakantiedagen moeten inleveren en je loonsverhoging moeten afstaan. Dat je dan misschien of daar uit wordt gegooid of je contract niet verlengd is, vrees dat je dan ondertussen leest dat er voor 2 ton voer. Is het zo'n Amerikaans bureau bezig is en diensten?

[00:23:22]

Ja, ik weet niet wat Zoology omdat ze een spits halen uit Buenos Aires. Ja, nee, dat is ook zo. Dat is altijd de reflex die je krijgt. Dat is altijd de Flexican menselijk hoor. Omdat is ook een mensen die flex alleen. Je moet wel zorgen dat je blijft presteren op het veld. Ja, da's toch belangrijk, want als je dat ook laat lopen. Ja, dan is het leed daar normaal niet te overzien. Maar ik snap heel goed dat dat me dat mensen dan zeggen van ja wacht even, maar dan moet ik er dadelijk uit en we hebben een spits gehaald en die zit daar op het bankje en die speelt helemaal nooit.

[00:23:48]

Ja, da's toch logisch? Nee, daar ben ik het helemaal mee eens.

[00:23:51]

Maar dan moeten we ook nog over El Osso, wil jij al wat jij? Ik schrijf hem nog bij ons heb voorgespiegeld dat de nieuwe Maradona aan ga, maar je hebt de schuld geven.

[00:24:00]

Nu ja, ik heb die ook geweest zijn. Nu is het. Nu is het lek boven. Met Sjoerd heb ik dat gezegd.

[00:24:07]

Ik krijg trouwens opvallend veel vragen van mensen over. Want ja, nou jongens hebben m. Ze hebben m nog steeds niet helemaal afgeschreven. Net dat merk ik wel. Maar dat is en ze hopen toch dat Alonso nog een keer keertje iets doet is doet de korte. Maar welke dat weekend zou worden opgesteld? Ja, dat is een leuke club, maar je moet er wel wat bij drinken. En dan gaat.

[00:24:25]

Dat gaat niet gebeuren. Ja ja, we hebben die je de fles van 1 25 100 euro niet voor niks besteld. Gewoon lekker en dan moet je je en niet achterover kloppen. Tempo up, tempo, schutters, bier van dat Albert Heijn bier. Wat eindelijk van die halve liters die niet naar binnen zit te slingeren voordat die Dender meisjes komen. Zo drinkt ie ook die godsgruwelijk dure champagne die we hier. Staan toch al eventjes maar even aan nippen en dan ervan proeven.

[00:24:48]

En dan kan je moeilijk kijken daarbij. Ja precies ja. Da's niet gewoon atte atheneum jullie dat toch? AD fundum. Maar noem dat al dat kerkkoren en vroeger als je van die. Als je in de kroeg zat en dan nam een paar drankjes wat je wel en dan pas shotjes. En dan ging een wegdenken ons kerkkoren heffen dat de drank in een tik tik, tik, tik.

[00:25:06]

Ja, en jij stuurde mij nog echt een mooi filmpje van een week of twee weken geleden van Elly McCoist.

[00:25:12]

Jij was dat goed? Die vertelde over was dat worden Gascoyne over voetbalhumor. Goed luisteren moet goed. Euh, dat hij vertelde dat. Had je het ook naar Sjoerd gestuurd? Hij zou niet naar school gestuurd. Hij vertelde dus dat het ging over voetbalhumor. Nee, dat kan je wel. Dat het is. Dat is euh. Is dat zelfde als korenmolen. Je moet je maar echt een korfballer. Koningen begrijp ik naar korfbal. Ik denk dat er naast korfbal koning markt in de Grübel wereld wordt gekomen.

[00:25:35]

Maar Sjoerd kan dat nu onthullen dat een korfbal speler onder de douche tegen z'n trainer aan plast, zoals in het voetbal heel gebruikelijk is.

[00:25:42]

Heb jij dat was gedaan tegen de vrouwen?

[00:25:44]

Ja, ja, ja natuurlijk. Derde helft hè. Dat doen we allemaal.

[00:25:50]

Maar uhm ja, Ally McCoist die. Dat ging dus over een voetbalhumor en die vertelde van Jader is het. Er is toch een. Je hebt voetbalhumor en dan heb je nog een categorie daarboven. En dat is eigenlijk Kerstcorrida. Dat zegt de koning van de voetbalhumor, die achter hem dus een lesje geleerd van hoe dat dan moest. De Gascoyne kwam op een dag met een vis een vis de kleedkamer in. Ha. Wat was het voor vis? Een zalm geloof ik of zo.

[00:26:10]

En toen zei die van die game. V. V. V. Euh. Daar gaan we iets leuks mee doen.

[00:26:14]

Of hij kwam er een paar vissen. Zo was eigenlijk zijn we gaan iets leuks mee doen. We gaan me verstoppen in de auto van een van een ploeggenoot.

[00:26:20]

Nou ja, dat is vrij standaard. Dus die slimme coach die zei dan stop ik m gewoon de in het handschoenen vakje Duyvis en dan vind. En toen zei Gascoyne. Die gaf m dus een lesje. Hij zegt nee, want je wat je moet doen. Je moet altijd twee vissen moet je verstoppen. Dus we doen er één in het handschoenenkastje. Die vindt die over een week. En dan denk je daar ben ik ervan af. Maar wat hij niet weet is dat we er ook heen onder het recherchebureau bij neergelegd eruit schroeven door onder die.

[00:26:46]

Gozin was door allerlei bedrijven geweest om die stank uit zijn auto te krijgen. Ja, dat lukt natuurlijk maar niet.

[00:26:52]

Dat is euh ja.

[00:26:53]

Over Gascoyne hogeschool hogeschool voetbalhumor. Maar heb je het? Bestaat er iets als korfbal, humor of is dat? Is dat niet naar korfbal? Is in principe het hele spel is een vorm van humor? Ja, maar met mannen en vrouwen in zo'n vakje.

[00:27:04]

Als we iets voor jou eigenlijk een soort vakjes zijn, kan je toch al 60 vakjes?

[00:27:09]

Ja, maar ik zit naast een Deen en een Volendammer. Dus geen vrouw die bekendstaat als uh als. Ik heb heel veel blunders gemaakt in mijn leven. Maar één van mijn eerste blunders in de journalistiek is wel dat ik ooit als verslaggever van de legendarische Zoetermeerse Courant niet Nieuwe bestaat naar een korfbal wedstrijd werd gestuurd. Nadat ik toen in de rust me weggegaan in de veronderstelling dat het afgelopen was, heb ik gewoon 2 0 ofzo. Wat een belachelijke eindstand is voor een volgende wedstrijd bleek achteraf.

[00:27:33]

Heb ik gewoon als eindstand in de krant gezet.

[00:27:38]

Iemand zei van Yamuna korfbal ik zeg ja, ik weet geen fuck van korfbal. Daar wil ik ook eigenlijk mijn hele leven zo houden.

[00:27:43]

Gewoon een bal door de mand gooien. En toen zijn die 100 iets heel.

[00:27:45]

En ik zei bovendien ik heb vanmiddag een afspraak. En toen zeiden in mijn chef zei joh, ga dan. Doe mij een lol, help mijn fout. De brand gaat eraf naar het korfbal. Ik zeg jij, maar hoe lang duurt het dan? Hij zegt dit duurt niet langer een uurtje ofzo. Dus dus met die insteek ging ik erheen. Weet je dat ik een keer gekrabbeld heb? Ja, maar zussen die korfbal doen en een handje s. Somers die tornooien en kwam.

[00:28:05]

Dus heb je dan twee? En ze kwamen ze iemand tekort. En ik voetbalde natuurlijk. Dus als je wil jij vermeden met korfbal? Dus ga ik nog wel even meedoen. Enfin, zesje maken, zesje maken, doorloop balletje altijd.

[00:28:16]

Is dat niet goed, dan doe je dan 16 maart als je 30 jaar niet meer.

[00:28:20]

Nou nou nou nou nou ja, die regels veranderen. Die korven zijn ook helemaal anders. Zo nu en dan moet je terug. Maar dat gaat in dit geval helemaal niet meer. Van Riet gewoon van plastic enzo. Dat vind ik dan geen reet meer aan. Hij weet het was ook korfbal een vak extra daarbij.

[00:28:33]

Vroeger moest je dan je eraf. Nou ook. Wat had je nog zo middenvak ook nooit zul jij mag wel maken. Maar goed, ik korfballer aan meteen de beste. Ja natuurlijk. Het is jammer dat wendbare draaien zo hand. Oogkleur zou je in je coordinatie hand oog. Coordinatie is veel makkelijker. Een voet coördinatie natuurlijk dan voetboog coördinatie natuurlijk. Dus ja, je zou je bijna jongens dan beginnen, want anders had ik international geweest. Ja, maar de Belgische jeugdinternational is wel wat recordinternational van het korfbal geworden vermoed ik.

[00:29:01]

Ja, daar heb ik niet voor gekozen.

[00:29:02]

Had je 300 370 keer tegen België gespeeld?

[00:29:06]

Jammer, ze hebben ook wel euh. Wij hebben trouwens een collega. En geloof je die kunsttempel elkaar toch wel? Weet je wat ie is? Ja, korfbal scheidsrechter denk. Bondscoach van Griekenland.

[00:29:14]

O ja, gewoon. Die is bondscoach van Griekenland van Griekenland nog steeds.

[00:29:18]

Ja dat Zidane. Nou ja, dus de enige bondscoach in Griekenland die gewoon kan blijven zitten.

[00:29:22]

Normaal word ik weggestuurd als jij een keer is, maar als coach van Griekenland zou jij niet aan assistent willen zijn van hem. Want die Chris Temperman die weet volgens mij ga jij in een phuc van korfbal? Jawel, maar wat is echter korfbal? Maar natuurlijk nee. Even terug nemen is een Temperman weet alles van koortsen korfbal goeroe. Die is gewoon. Die wordt niet zomaar bondscoach van Griekenland. Nee nee ik zeg hebben ze de Grieken daar die je die je die korfballer?

[00:29:41]

Nou ja, wel weer ergens in België en Nederland de. Ben jij wel Schriekse geheten? Kim zou international worden. Ik zou regelen met Kris. Ja, ik moet als houden schiet boshut.

[00:29:54]

H. Het is goed als iets goed telt en je kan er zo mee. Ik was Peleman, Mooijman en ze hebben dus weinig een podcast over maken. Gaan we mee? De Griekse reportages Joert gaan we gewoon mee voor een reportage natuurlijk. Schitterend. Dus uhm. Maar Corbeau.

[00:30:11]

Humo is dus niet iets wat. Euh. Dat heb je niet echt niet. Niet echt van euh, zeg maar we. Wat doen ze allemaal in de shampoo Flesch Plassen en euh, scheerschuim in de Mork? Dat werkt op dat stuur en het stuur met massageolie is meer dan dat soort gekkigheid. Eigen balsem in boxershorts dus. Bessemer enzo. Dat soort dingen doe je dat allemaal niet.

[00:30:29]

Wij sociaal zijn. Maar dat is ook goed, want dit is echt de dat is ook verschrikkelijk, die voetbalhumor. Toch niet verschrikkelijk juist, want dit is een heel moe van wat er als je de bijbel is, het wel leuk. Maar verder is het gerecht achterhaald. Je moet. Jij moet inderdaad wel bij zijn. Je kunt al die verhalen wel vertellen, maar je moet er wel echt zichtbaar zijn. Dat wat leuk. Even een leuk uitstapje naar de kalender van dat van die financië.

[00:30:50]

Maar om even terug te komen, want zo doen we dat in deze show. We gaan allemaal in cirkels, maar uiteindelijk, als je zoals Leo Beenhakker, zijn we verbaal zo lenig dat we altijd weer uitkomen.

[00:30:59]

En neen hoor, want jij doet die lul, maar dat is helemaal niet zo.

[00:31:03]

Over nagedacht, over nagedacht in die vakjes ook goed en weer eens die euh, hoe uit die onze vriend die het presenteert? Die had wel een soort Fred Oster achtige colbertje, al zag ik Ted de Braak. Ik dacht dat ik zag dat als een soort eerbetoon aan jou. Dat zou kunnen. Maar ik moet zeggen ik vind dat Vincent altijd een van de best geklede presentatoren van euh. Oh ja, dat weet ik niet letterlijk. Ik let er wel op dat grote zitten altijd picobello uit.

[00:31:23]

Ja, dat vind ik wel bij Fox. En nog bedankt voor de. Voor de popcap. Ze zien zo gaat dat hé. Ze zien er allemaal goed uit. Ze zijn allemaal goed van jou. Moet hé. Denk dat de natuurlijk Amerikaan tijdens een SPNB als je het dus heel goed. Jasper, je moet natuurlijk gewoon goed gesoigneerd uit. Ik heb iedere Amerikaan. Weet je wel dat de nu is floreert? Vjjy als merk natuurlijk enorm, ook op video gebied.

[00:31:44]

Maar je begrijp natuurlijk wel dat de grondlegger de grondlegger van dit imperium die zich tegenover je wat het video imperium euh ja, dat was ofwel iemand jij niet was.

[00:31:53]

Johan ja maar jongens zijn we gaan effe wat met video doen. Jaja. Nee, daar begint het mee. Ja, het idee natuurlijk, maar de aartsvader.

[00:32:00]

En toen hebben Marieke en ik en Dennis Dennis de camerman.

[00:32:04]

Ja Dennis, weet ie namelijk de Amsterdamse top gozer. Als ie dan. Nou ja, wel topgames ja. Als ie dan naar de kuip ging moest je altijd lange mouwen aan. Want wel drie van die kruisjes ofzo. Van die Eichstätt lachjes, maar wel echt een goeie gozer.

[00:32:15]

Ja en uhm. Toen heb ik ook nog wel eens een poging gedaan om euh. Dan dacht ik dat ook voor jou, al die gasten die daarin dat de opgestreken T-shirtje zitten. Eigenlijk moet iedereen gewoon dat hij tiptop Amerika zat. En nee, ik was altijd netjes. Wel altijd netjes. Gewoon een blauwe trui aan, zodat men nu nou over hemdje en overhemd. Ja, maar dat maakt me niet uit wat de standaard nu wel altijd netjes kan je altijd overal mee binnenkomen.

[00:32:37]

Representatief representatief. Dus je kan naar naar Iran. Je kan overkomen als Jonck, maar je kan ook. Je kan er ook bij naar de kroeg. Zo is het multifunctional heel goed dat jij daar over nagedacht. Polyvalent? Hij is als Rob Jansen ook altijd nadacht over zijn kleding als ie naar een club ging. Dat hij ooit een keer meer dan compleet blauw kostuum naar Celtic Rangers is gegaan en dat is onder meer in de bestuurskamer van Celtic binnenkwam en even apart werd genomen op de gang door de voorzitter.

[00:33:02]

En die zei alleen maar Rob Donahue. Even even af en toe dus door deze agent.

[00:33:08]

Of Koeman die als trainer van Fortuna een hele mooie kerstboom had moeten zijn vrouw gedaan wordt. Ga voor die kerstboom poseren Ronald. Ja ja ja. Maar dat soort sentimenten moet je rekening.

[00:33:18]

Jaja, het is dus 4.20 uur he. Je moet altijd scherp zijn.

[00:33:21]

Maar ja, je hebt een soort standaard uniform en jij bent een soort Max van Weezel die ook zijn hele leven lang in één regie als het Binnenhof heeft gekund. Ik heb fan van van Lubbers tot aan Rutte. Heb jij gewoon een soort standaard spijkerbroek? Altijd goed? Ja, maar ik heb hem niet gedekt. Weet je, onopvallende trui niet? Niet op de voorgrond. Beetje zoals je bent Hummel surfend overhemd. Je ja laten was ik. Ik ben van nature niet de meest vrolijke jongen, dus ik ga niet in allerlei euh, uitbundige kleuren shirts.

[00:33:50]

Nee, ik ben gewoon een soort traditioneel klassiek, tikkeltje conservatief. Vroeg Oud. Nou, dan weet ik het ook niet noemen. Zo wil ik het ook niet noemen. Nee, maar ik houd conservatief. Dat moet gewoon een beetje netjes zijn. Niet niet te uitbundig. Nou ja, dat dat dus. Maar het is niet zo dat ik maar één trui heb. Ik heb weet ik veel hoe verschrikkelijk veel truien ja ze zijn alleen allemaal blauw zijn alleen maar inderdaad allemaal paars.

[00:34:11]

De wel verschillen op details waar je wel voor de kennen. De kenners en kennissen zien het allemaal wel dat jij denkt dat Spanje van ons. Ja, de kenner proeft het wel. Dat roep effe een slokje nemen. Nee, maar dat is heel goed.

[00:34:22]

Dus jij kan gewoon met je uitstekende champagne. Jij kan tussen de spelers staan, maar je kan met het bestuur. Kan jij in die trui ook weg en je kan op de tv? Je kan zo'n vakje gaan zitten. Wat kan mij? De jongensachtige verschijning ben ik. Ik kan dat inderdaad. Ja, heb je nog meer landen uit de Kuip? Want de t. Nou t. Ik bedoel genoeg. Ja maar euh. Is er? Is er zicht op?

[00:34:39]

Uhm nee, dat is lossing. Nou nee, het is nu echt geen zicht op verlossing. Nee ja, nee. Korte termijn werk dus. Winnen van fan van Heerenveen. Daarna door naar de halve finale winnen van Ajax en die beker winnen en plaatsen voor Europees voetbal. Ajax. Ja, dat is ook niet zo'n probleem. Die kan niet zo'n probleem. Nee, dat zie ik niet als een probleem. Maar we hebben ze nog. In Amsterdam hebben ze helemaal weggespeeld, dat wel alles.

[00:34:59]

Daarom hadden ze al moeten winnen. Maar ja, god Sam.

[00:35:01]

Wat ben jij? V komt dat ook door die champagne? Dat je nu je je slaan dan wel door?

[00:35:05]

Wat ik zie? Jij slaat nou door. Ik sla, dat geef ik ook helemaal jezelf die alleen die blauwe trui is nog maar een wenslijst is. De wens is de vader van de gedachte. Andere man? Ja, nee, maar dat is het dus. Dus dat is uhm, even korte termijn werken. We willen allemaal vasthouden en hopen dat inderdaad. Ja, dat dat de schade meevalt straks. Het is wel en dat er wel weer gevoetbald met publieke ja, maar het is wel heftig he?

[00:35:28]

Met Feijenoord. Deze problemen, dat stadion. Ach, dat er ook een natuurkundige een, dat zuigt ook een partij geld weg en dat gaat ook waar ik. We zijn hier geen specialisten en jij ook niet. Zijn de andere mensen voor, maar als je gewoon logisch nadenkt dan dankte en moet je dan kan het toch ook gewoon helemaal niet meer? Dat kan gewoon niet. Enkele logica? Nee, nee. En het is ook geen geld. Je zit ook in de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog, weet je.

[00:35:51]

Dan wordt het weer uitgesteld. Rente op rente ayat is. Maar goed. Ja nou ja, maar ik vind het toch. En dan? En dan een technische man die helemaal klaar is en ook is aangenomen. Kennelijk om een hele grote cultuuromslag teweeg te brengen.

[00:36:04]

Maar bij zijn nieuwe trainer wou al die dingen tegelijk. Het is wel een fusie, allemaal dat het goed gaat. Ja, ik ben dus ook heel benieuwd naar van wie of er ook een plan is voor Asenjo. Een ongeluk in Heerenveen toch verliezen en uit die beker worden gegooid. Wat dan? Of dat er ook een soort plan B en wat daarmee? Wat dan? Nee, dat is er niet. Maar je kan beter al vragen over een plan B is als het volgend jaar mislukt kan bij de vraag wat van plan A is.

[00:36:29]

Ja. Nee, dat Plana is er wel. Maar als er naar volgend jaar mislukt met met slot waar je natuurlijk ook veel vragen over krijgt. En hij zal echt mooi en gewoon de tijd krijgen. Maar stel, je weet het niet. Hij zal de tijd krijgen. Dat denk jij, dat denk ik wel.

[00:36:42]

Wie weet wie bepaalt of in eerste instantie Harnes en uiteindelijk dus. En zo ja, die mensen die niet in het stadion zitten. Hij heeft natuurlijk wel iets meer en meer respijt.

[00:36:50]

Ja, maar laten we hopen dat er wel zo is. Ja en dan? Als dat fout gaat. Ja, ik zal als ik dikwijls toch die telefoon blijven zitten. Ja ja, hij is al eerder, al is al eerder ter hulp geschoten natuurlijk. Van Bronckhorst carrière Gretha maakt ook onvergetelijk dat moment dat ie dan op bij kwam niet naar de training kijken in die regio's. In die parka en dat ie ging gewoon de training leiden deed ie net daar nog net niet mee tot en met die regio's aanwijzingen te geven.

[00:37:16]

Was besloten maar tijdens ze nog op Varkenoord en kon je zo door die bomen kon je alles zo zou zien. Dat was echter maar echt een mooi moment. Hij heeft toen echt wel goed euh.

[00:37:23]

Goed werk gedaan. Ja, want daardoor is van Bronckhorst kunnen blijven zitten. En euh ja, de rest is euh is er is geschiedenis. Dus ja, wat je is. Zal je verder nog dingen opgevallen aan Feyenoord? Wat vond je van bij Bijlo terug in de goal? Nou lijkt mij is de vraag dan moet jij je van je oordeel over geven.

[00:37:40]

Lijkt mij logisch toch? Ja, het is. Het is gratis. Het is. Het is een luxe dat je zo'n goede reserve keeper hebt. Het is nu een moeilijkere situatie voor die Marsman dat je die heeft. Nou, lijkt me echt lastig. Moeilijk een rol altijd toch te zijn.

[00:37:51]

Ik denk ik denk dat dat de advocaat Aldo in z'n hoofd heeft gehad om om Bijlo op te stellen, maar dat het feit dat Marsman effe binnen kwam lopen om te klagen over de de manier van spelen zou dat het toch wel een beetje geholpen heeft. Ja, dat die dag van het prima. Ja, dan weet ik het helemaal zeker. Want niks menselijk is dik. Natuurlijk ook vreemd. Ja verder.

[00:38:12]

Ja, Toornstra uitstekende tweede helft heb ik vaak over gehad. Onze de liet de liefste speler van Feyenoord de ideale schoonzoon. Ja die je wel zou willen voor je. Voor je, voor je dochter tenminste. Ja, die is er ook. Kleurenblind werkt voor de helft al. Ja, tuurlijk is een dolfijn en ook voor jou voor je helpen verhuizen.

[00:38:29]

Dat soort zaken, dat is dus ook groot zijn door alle cijfertjes plafonds witten, boodschappen doen. APK keuring Jens Macca motor Ephram lef.

[00:38:37]

AppleCare stofzuiger OKV. Ja, dat doet ie wel denk ik. Lekker is dat Berghuis ook zou zijn. Ook een vraag of die gisteren Dione over stemmingswisselingen bij Berghuis hebben wij natuurlijk hier ook wel besproken. Bipolaire Steven Berghuis. Ja nou ja, dat dat je toch maar kan wel interessant maken. Of het ook irritant en afwijkend een beetje en ook moeilijk speelbaar. Kijk, ik ken die jongen verder helemaal niet. Ik kan er verder geen zinnig. Nee, maar t is wel zo.

[00:39:00]

Als je op de club komt kijkt iedereen toch wel afloste hoe zijn pet staat. Ja, die vrouwelijk is of dat de volgende ochtend in muurtjes. Nou ja, goed, dat inderdaad. Uhm, ja en Bryan Linssen blijft natuurlijk wel euh, opmerkelijk mannetje hoor. Is toch knap van het dat ze het super knap. Ja, echt hartstikke goed. Ik denk ook wel gered door het feit dat er geen publiek zit. Ja, dan was ie er maar enigszins in het begin in.

[00:39:24]

Die in die slechtere periode was ie er misschien een onderdoorgangen uit, alhoewel die er wel maling aan heeft.

[00:39:29]

En zoals op mannetjes is wel gozer die blijft.

[00:39:31]

Blijft maar proberen hé. Nadat. Dat ziet het publiek natuurlijk ook. En ze zullen er minder snel afvallen als ze zien dat je gewoon negentig minuten lang toch de best doet.

[00:39:39]

Dat ze werkethiek is. Niks mis inderdaad. En uiteindelijk wordt dan toch beloond. Da's wel mooi.

[00:39:44]

Dik dik heeft hem natuurlijk. Denk ook wel een zwak voor. Voor dat soort mannetjes. Goed, het werkt wel, maar het is toch een krankzinnige situatie dat wij dus vijfentwintig podcast geleden hier zaten te lullen over van ja, de moet maakt niet uit wie, maar dan moet een spits komen want dit gaat zo niet. En nou heb je de drie spitsen die zich allemaal op de bank.

[00:40:04]

Ja geklop tussen de keurig ga ik je naar rechts en dan zit daar Jurgen zijn proto in Botanique H. Ik heb al te doen met Proto. Ja, ja, maar ik vind het toch. Ik heb die jongen toch een beetje op papier gezet. Inderdaad, als De Gea als the next best thing. Maar ja maar ja, wat? Wat denk jij?

[00:40:21]

Hoe denk jij dat dit de afgelopen met die jongen is dit nou gewoon einde oefening afgeschreven? Dat weet ik niet.

[00:40:26]

Dat is heel gek, want die natuurlijk wel vaker gezien als de speler dan ineens. Stel nou dat ie uit bij Heerenveen ineens de winnende maakt. Ja, we kennen allemaal Somalia t Somalia toch nog? Ja maar te goed. Die maakte dat doelpunt tegen Rosenborg Russisch en daarna wel. Maar ja, het is toch wel geld verdiend voor de club. En voor altijd te worden herinnerd. Oh zo bedoel je. Kan natuurlijk de halve finale tegen Ajax wel beslissen.

[00:40:46]

Ja, dan moet die eerst opgesteld worden. Moet eerst of invallen, maar wat dan ook. Maar het zou wel kunnen. Dan moet hij ook de bal krijgen en een keer ook de gelden en dan moet die bal binnenschieten. Ja, dan moet je maar ook binnen. En als je dat nou doet dan. Dan zet die ons gewoon helemaal op een paal ook. Ook op het paard, omdat wij toen hebben aangegeven dat nou ja ja ja maar jij zat te kijken.

[00:41:03]

Maar jij kwam met het bericht. Ja ja, natuurlijk ben ik meer een kruising tussen Anita, Batistuta en Maradona zelf. Ja en dan voor een prikje was opgehaald en een vleugje vleugje Crespo vorige Crespo en ons helemaal lekker gemaakt over loswal. Dit en al alles al dat ik kon je niet bellen of appen. Of het ging over El Osso. Heel die doopceel.

[00:41:20]

Rowell die doopceel gelicht en helemaal lekker gemaakt.

[00:41:23]

Heel Rotterdam, lekker gemaakt.

[00:41:25]

En wat doet Dirk? Die stelt een Limburgse jongen op als spits? Limburgs buitenspeler? Ja ja, ja ja.

[00:41:30]

Je heb het ook niet allemaal in de hand hoor. Maar Dick luistert toch nog wel een beetje naar jou. Jij hebt toch? Jij hebt die je. Je doet er allemaal van, die geheime besprekingen bij Dexia Auto na afloop van de wedstrijd.

[00:41:38]

De vader die thank you guys. Compositietekeningen? Ja ja, maar dat gaat nou een beetje moeilijk. Maar dat deden we altijd wel ja. En ik kan ik natuurlijk gewoon bellen. Ja, dat doet u toch ook duidelijk? Ja toch? Maar kijk, nou euh, ik moet het echt alleen doen met John de Wolf en en constant. Alhoewel. Cor Pot is op de weg terug. Ouders mooi. Ja, het gaat goed. Het gaat goed met Cor.

[00:42:00]

Hij herstelt goed. Als ik hier met jou zit te lullen en ik zie zo'n zo'n schimmel op de achtergrond hier over, die meent heen en weer. Dan geloof ik pas dat hij dan is die echt helemaal terug is hier op de meent is en zijn is in zijn natuurlijke habitat. Dan kunnen we Cor verwelkomen. Maar goed, dat bestellen we nog zo'n fles voor Cor. En dan vieren we dat.

[00:42:18]

Ja en heet het zeker dat ik denk dat Cor de eerste is die dat een goeie dag toch een goed idee vindt. Nou, dat gaat goed met Cor. Ik denk dat hij juist op beveiligd geweest. Een kopje koffie gedronken. Mooi dus. Nou, we zijn maar al moet ik heel blij mee.

[00:42:30]

Ja, Cor vond het wel terecht dat de wedstrijd doorging, ondanks het feit dat hij die niet was. Daar kon ie wel mee leven. Ja, volgens mij wel ok. Zoals Cluny van van Rotterdam heb je hebt je mannen 25 stabiel. Kunnen maar één iemand bellen natuurlijk.

[00:42:43]

Natuurlijk ook een van de grondleggers, een van de mensen die dit tot een wereldwijd succes heeft gemaakt.

[00:42:49]

Nieuw gelul van de Feyenoord watcher en de bestseller auteur. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:43:00]

Ja, hallo, met Mario en Mario.

[00:43:04]

Gefeliciteerd! Jaja ook. Maar het is zo ver jubileum jubileum.

[00:43:12]

De Silver Edition, de zilveren Chew.

[00:43:15]

Oh en jullie blijven de revolutionairen. Ja ja, dat is. Dat is wel altijd zo. T Is moeilijk, maar we proberen met beide benen op de grond. Natuurlijk, we zitten we al aan een heel klein glaasje champagne. Dat snap je natuurlijk, maar kleintje. Oh ja, je haalt de kwartfinale. Je moet m.

[00:43:30]

Jij. We maken het goed met jou Mario. Jij moet hier ook een keer met ons aan de champagne. Want jij bent ook één van de. Ja, want je bent echt de kurk waar deze show op drijft. In het hauquier.

[00:43:40]

Ja, houvast voor de mensen die het gelul van die Marthijn en die van Egmond. Dat doorstaan ze alleen maar omdat ze weten dat jij in de lijn komt.

[00:43:46]

Op een gegeven moment dus ik dank jullie buildnummer während, maar reken maar op jou. Ik kan me toch niet elke keer lastig vallen? Mario moet ook een beetje. Ha, jullie vallen uit omdat je. Nee, dat is ook zo. Nee, uiteindelijk kan we altijd weer bij jou terecht.

[00:43:59]

Dat weet je waar hij afgelopen zondag in De Kuip was?

[00:44:04]

Wel opvallend opvallend. Want ze zaten een beetje heerlijk in het zonnetje na nix te kijken eigenlijk. Tenzij hij al een beetje van de hak gaat. Dit en dit zeggen. Je loopt naar beneden toe. De tweede helft is nog niet begonnen en het draait als een tierelier.

[00:44:16]

Is kapotmaakt kijkers. Ik denk dat ze in de bus kwam kijken en op z'n kop hebben staan. Kwam er niet aan denken terug. Er worden dingen maar elkaar. Maar dat dik Beatrice die spelen daarin heb eigenlijk wel. Oh ja, het is allemaal leuk. Wahab scènes en een prima speler en een goede linksback. Maar dat is geen linksbuiten nationaux. Ik weet niet hoe Shipyards. Maarja Ibi kan er net wat meer als linksbuiten en Jaap kwam wat meer schone per.

[00:44:45]

Ja, de boys ging rijden door meer aan Orgelman hebben van Marzo. Je kan aan alle broekpakken, maar ben je nou zeker Pappus? Dat gebeurt te vaak. Marineer bij dit Farwerck. Maar haar andere kan groei overwinnen. Pedaal linksche. Leuk? Geweldig. Ja, eigenlijk heel begrijpelijk afgeschreven na de piek. Ook weer wordt ie niet meer gebruikt door Warner al-Hariri. Spitse erbij en nu hebben 3 op de bank zitten en Banshees dan toch de nummer één.

[00:45:12]

En dat vind ik leuk om te doen.

[00:45:15]

Is dat eigenlijk uit te leggen als je dat je als trainer krijgt? Er zitten drie spitsen op. Nee, ik denk het niet uit te leggen. Ik denk ook dat de Arnoux niet heel blij mee is nog naar bepaalde functies in een club kijken. Je hebt een hoop geld betaald voor die Baugniet. De Jong je heeft nog pijn, maar we moesten de refreintje Baradar eruit. Daar een linie. Ja ja, volgens mij gaan we hier helemaal nooit meer op het veld zien.

[00:45:40]

Maar ja, dat is toch wel weer een hoop geld. Maar. Ja ja, dat is zo.

[00:45:45]

Ja, die beer dat wordt gewonnen. Dat wordt een quiz vragen over 20 jaar. Wat je overigens ieder jaar dan vragen ze welke speler die nooit speelden werd oud of zo genoemd. En dan zijn er in elk geval drie mensen die het weten. Voor de rest is iedereen wel vergeten.

[00:45:58]

Ik ben bang dat ik moet opzoeken dat ja, zeker weten. Hij blijkt niet in ons geheugen gegrift, maar je weet het niet.

[00:46:05]

Hij kan. Ik zeg nee tegen Michel. Hij kan in de halve finale tegen Ajax. Mochten ze van Heerenveen winnen. Ja, kan niet, maar ik zou wel eens maken. En dan? Ja dus ja dat klopt, dan is ie onsterfelijk. En met mijn nieuwe club net niet, maar hopen we een beetje zo.

[00:46:19]

Het is gewoon zo. Martijn heeft die gozer zo ontzettend groot gemaakt dat hij nu een soort wishfull thinking heeft dat hij nu Feyenoord Feyenoord de beker gaat bezorgen. Martijn is gedienden nog in gelooft.

[00:46:31]

Remigiuskerk kun je weer open. Hopen dat paardenmanege Goed Rouppeplein geen grote club die een jonge zo makkelijk laat begaanbaar ACLO. Nou ja, en dan zijn we nog tegen elkaar. Hebben we wel een paar hele goeie loopacties tegen.

[00:46:45]

Sparta stond wel op de. Schouder aan schouder, de palen ook al snel gevuld. Ja, maar stel dat de bal niet op de paal kijk en dat de zangcarrière hangt, dan hangt daar dan net omheen. Het is net het mooiste als je valt als je het woordje al door wil. Ik kan als Hydromys. Als je als die bal die Engelse gaan dat er de 0 10 gemaakt.

[00:47:05]

Ja, waarschijnlijk wel. Ja helaas. Ik heb ik helaas niet. Zou jij morgen de belangrijkste les hebben jongen? Zeker koken en is dat nou?

[00:47:15]

Want jij bent trainer geweest. Als je nou eerst aan zo'n wanprestatie afleverde tegen zo'n tegenstander een paar weken later moet je er weer tegen. Maakt het dan iets los bij spelers? Of is dat ook meer dan je denkt van naam?

[00:47:26]

Zoals Altijd het allemaal een spannende competitie? En daarna RELX haar partner door AGB gewit werkpaarden. Door op deze wegkijkt dorp hebben nog twee thuiswedstrijden de finale spelen. Finale Culinary. Ik weet wel, het is allemaal zonder publiek, dus dat spreekt ook niet in ons voordeel. Maar aan de andere kant waren er dit obstakel denk ik dat dat toch het allerbelangrijkste is wat ik zeg in een competitie twee keer van een ploeg Lierse. Er gebeurt niet vaak de ploeg zowel in de beker competitie een uitwedstrijd is.

[00:47:56]

Ja, ik geef mij ook een hele goeie kans. Vorig jaar is dat ook gebleken bij een kwartfinale universiteit in Drilling. Ja, met hier. Fantastische herdenking aan een Carlow jongen. Na afloop deden de laatste dat nog maar een keer herhalen. Maar ja, het is de enige prijs waar je nog echt voor kan spelen, maar tegenwoordig derde plaats lijkt me. Mag ik volgend jaar meedoen aan de compounds? Leek? Ja, dan moet je toch niet willen?

[00:48:21]

We gaan naar Kazachstan. Ja, dat is verschrikkelijk. Na berglopen coumarine in. In juni zou beginnen trouwens tijdens het EK. Begin je, dan gaat het echtpaar naar de en moet je ook helemaal kleurenblind voetballen.

[00:48:33]

Wil je een paar centen verdienen ook? Volgens mij klopt ja absoluut. Dus je moet echt op eerste of tweede worden. Heb ik waaronder Jan liep opgeleid. Bergstreek naar bergstreek lijkt me niet meer haalbaar. Tweede plaat zou nog kunnen en anders de beker. En ja, dat wordt een hele opgave. Een plaat zonder het eerder bekritiseerde was niet al te veel die kweepeer mannetje in mij. Ik hoop wel dat ze dit niet Joy Herman proberen uit te schakelen. Zouden ook oude concertpodium er opnieuw op scherp moeten blijven lopen?

[00:49:02]

Tongschar lijkt me daar uitermate geschikt voor. Normaal gesproken speelde geweldigs Louison zondag na rust, vlak na rusten na rabarber. Dat is absoluut de doommetal. Ja, ik ben. Het is een opgave. Weer heel slecht veld. Ordnungspolizei nog. Aan de andere kant. Excuses mogen er niet zijn. Dit fijne kwaliteit was als je een roeping. Dan moet je met Ambato aanpakken, nu in de competitie. Wij hadden het net over de.

[00:49:29]

Over de financiën van Feyenoord en in de toekomstbeeld en wat het allemaal kost die thuiswedstrijden. En hoe belangrijk is die bekerwedstrijd? Is ook voor het volk de financiële toekomst van de club? Denk je dat die spelers zich daarvan bewust zijn? Zijn voetballers daar niet mee bezig?

[00:49:45]

Ik denk dat voetballer Daerden niet niet mee bezig zijn. Ook zijn moeder, de toevallig Mijntje in een blad of in een krant om iemand erop rekenen dat ze denken hierbij ja, maar aan de andere kant. Ja, je doet je best goed voor de club. Best voor jezelf. Dus ja, volgens mij is je nooit een speler die het veld hinkstap en liet hij spelers zelf op zoek gaan naar een reukje. We maken er geen topspits bij. Dat lijkt me niet alleen de gebeure soort dingen in wedstrijden.

[00:50:10]

Dat je denkt is dat nu dezelfde speler die ik vorige week heb gezien? Keepertrainer die niet zo goed speelde tegen ploegen en Ajax een tweede hou in de week daarna was het helemaal niet.

[00:50:20]

Nou ja, dan hadden we het over. Ik kan, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo'n schizofreen Feyenoord heb gezien als als. Als deze ploeg zo'n eerste helft tegen Willem 2 en dan de tweede helft.

[00:50:30]

Kan jij dat herinneren dat dat je Maria lang niet vergeten is in de wedstrijden ongeslagen zijn de deur. Dat was wel een gigantische serie, dus dat hield stabiel. Maar je moet ook constateren dat natuurlijk in die in januari, maar met name grotere ploegen hier tegenkwam. Ja, dat is natuurlijk niet gegaan. Zorgzamer, rouwborden, maar inderdaad wisselvallig, fijner. Maar aan de andere kan toch ook in mijn optiek heel moeilijk superzwaar. Zag je ook weer aan de revival tegen PSV, hoe ze dan weer en ineens staan waar je eigenlijk toch op dat moment een groot vraagteken bij Peppel op basis pak ze niet in vorm.

[00:51:06]

Waren het allemaal toja op dit Philippina ook weer geen peil te trekken. Maar ja, moeilijk. Maar aan de andere kant, ik geloof niet dat ze zoveel eergevoel hebben. Om maar Holl er goed aan toe. Maar krachten die er nu beter Parami. Ja ja ja.

[00:51:22]

Advocaat neemt die wedstrijd iedere wedstrijd op zich, zegt hij ook letterlijk. Hij kijkt nu. Ik heb nou Linsen nodig. Een spits. Nou schijt aan die drie die naast me zitten. Dan stel ik gewoon Linsen daarop.

[00:51:31]

Is wat in met name zeg. En dat vind ik ook. Dat vind ik zo moet het ook zijn. Spelregel laten zien dat jij de beste bent. Maar ja, en blijkbaar zijn de drie meer die dan op de bank moeten zitten. Ja die maar die overtuigen hem niet op basis van trainingen. Op momenten dat ze. Ook mogen enkele nummers heel met Eliksem en Bosniak, maar dat taxfree dat iedereen horen en Lindsy. Laten we eerlijk zijn. Hij doet veel voor de ploeg klaar, maar ook zijn coaches.

[00:51:58]

Maar ja, aan de andere kant heb ik geen zin.

[00:52:01]

Nee, nee en Feyenoord zijn geen geld. Nou ja, dat is een repeterende breuk en je kan erover meepraten. Je hebt ook in die situatie gezeten. T Is veranderd. Eindigt dan het? Ja, toen was nog erger.

[00:52:11]

Ja, toen was er ook geen Spittael. Vijfhonderdduizend euro betaalde beukering. Nou nou nou inderdaad. Ja ja, toen moest je met betalen. Moest je met bijeen uit wat uitwedstrijden toen het met Castaignos zijn maar in de buurt. Ja, dat dat wel eens heel anders.

[00:52:28]

Aan de andere kant ook wel weer mooi mooie ervaring en een aantal speelde gewoon een paar jaar later de finale van het WK zou komt dan ook ergens.

[00:52:36]

Het kan allemaal aardig terecht gekomen. Het kan ook een blessing in disguise zijn natuurlijk. Je kan ook. Het kan er ook voor zorgen dat er een situatie ontstaat waarin jongens de kans krijgen die normaal gesproken misschien niet de kans hadden gekregen bij Feyenoord. Klopt heel goed ontwikkelen en gaan.

[00:52:48]

Daar ben ik het met je eens. Ben ik helemaal mee. En dat was toen ook de situatie natuurlijk. Alle jongens kun goed spelen door puur te helpen als de oudjes waren allemaal weg. Ja ja. En dan ja. Dan maar riepen glucosamine maar eerst naar een speler. Ja ja ja, dan moet je dat maar laten zien. Die jongen heeft toch een fantastische carriere in de Panamera en MacRae maakte 4 hem maakte de 15 ofzo en ging naar Inter.

[00:53:13]

Geweldig ongelooflijk. Het kan raar lopen. Kan raar lopen. Voetbal. BDB in Heerenveen of kijk hem vanaf. Nee nee daar.

[00:53:20]

De analisten waren aangewezen voor Gregor Exux. Oh ja, dus ik helaas. Ik ga voor de televisie kijken met de duimen, maar die is gemaakt door jamaar onderwijs. Je kunt het toch begrijpen? Ja maar kunnen toch gewoon de cvva? Kunnen ze toch gewoon switchen?

[00:53:36]

Is dat bij de zachter? Ze maken van Messi toch ook een uitzondering? Advocaat zegt toch ook niet van o ja nee, dat was afgelast. We gaan met dezelfde jongens gewoon op de bank zitten.

[00:53:48]

Dus dat vind ik ook wel een leuk Shikari penibel. Pijnlijk geweest. Wanneer wij de bal prima Marlux. OK Romario. Lekker voor de buis.

[00:53:56]

Is ook wel lekker met een klein klein wijntje. Dan neem ik aan. Ja nou goed doordacht.

[00:54:01]

Das wel het beste hoor bij Feyenoord. Gewoon wat bij drinken jij? Je moeder drinkt nabij zo'n ringer dan je denkt wat ik niet echt.

[00:54:09]

Jaja, precies daar kan je tenminste de drank de schuld nog geven.

[00:54:14]

Maar we willen nog steeds bedanken. Manyo voor je mediahype. Yep, deze show toch toch? Ik neem aan grootgemaakt. En ik neem aan dat je er zelf ook wel. Maar jullie stoppen toch niet?

[00:54:21]

Nee, dit is pas het begin is pas het begin. Nee hoor. We hadden wel effe die kickstart nodig. Nou, dan heb jij toch mede voor uffw voor gezorgd. Maar dat is zelf ook heel veel profijt van hebben, want die miljoenen laten je nooit in de buurt van het napraten en op n paar Tauler.

[00:54:37]

Vroeger kenden ze jou in Pisa in Rotterdam, maar nu is het wereldwijd natuurlijk ha ha namelijk hartstikke erg. Ik ken commissionair alleen met Mario, die mensen op straat. Nou ja, ja, de ringtone wordt anders.

[00:54:51]

Jaja, hierin kom je een keer gezellig langs als het weer mag. Even kunnen bellen kunnen we je persoonlijk bedanken denk ik ook na tot snel en bedankt.

[00:55:01]

Inderdaad verder ook goed uit aardolie.

[00:55:06]

Mario toestopt de eerste met zijn eigen eigen rubrieken. Mooi. Prachtig. We gaan we door met nu even niet gelijk. Ik moet dan moeten schakelen. Nou, nou, nou komt het op Shuja. Weg is die. Maak jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet? Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek nu even niet.

[00:55:30]

Nu even niet. Het is euh. Van t gaat natuurlijk tegen Heerenveen spelen in de hoop dat ze aan het einde van zo winnen. Prijzen winnen. De zoveelste van Dick Advocaat. Maar weet jij nog wanneer de eerste prijs won?

[00:55:40]

Nou, ik dacht DS.

[00:55:41]

En dat tot mij dan als je zich ook 50 wedstrijden ongeslagen gebleven weggepromoveerd. Ja, maar het betaalde voetbal dan? Nou ja, ik weet het omdat jij maar doorstuurden SPW H Reserve.

[00:55:52]

Maar ik was dat eigenlijk helemaal vergeten natuurlijk. Geweldig was dat ik geen Eikenaar heen op zaterdagavond, maar natuurlijk vanaf Maassluis naar Schiedam. Dat is natuurlijk heel, dat is heel dichtbij. Daar ging met mijn vader althans ECV kijken. Nou ja, ik begin tot eind jaren 80, eind jaren 80. Ja, maar eigenlijk al iets eerder nog. En de stad is we weten het niet zo gek veel voor met munt. Dat was gewoon echt betaald voetbal in de marge.

[00:56:14]

Ja, tot yeon toeschouwers kwamen daar geen 1500 m max. 1000 minder misschien nog. En jij en je vader? Ja leuk. Nou, we moesten toch effe de ruiten? Ja ja, maar je ging niet naar Feijenoord dan dat ze te ver weg ofzo. Ja nee, we gingen aan Cervelo makkelijker. Ja, misschien een auto en dat was ook eerste divisie in de lente. En ouders gingen dan en uh en uh ja ja.

[00:56:33]

En wie speelde daar zelf mee? Weet je niet meer.

[00:56:36]

Volgens mij dik. Buitelaar was was was trainer. Ja, we hebben daar allemaal gespeeld. Jong. Die van Kapel en dat soort, euh, al was dat. Nee, nee, het was ook echt betaald voetbal in de marge. Maar toen Hans van Halsberg stopte natuurlijk ook al veel geld. In een Hans Halsberg heb ik al een aantal keer gesproken. Die heeft de cwt dan ook echt echt gered. Maar ook de volgende fase kost natuurlijk alleen maar geld van die voor die Hans echt een volgende fase moesten zetten.

[00:57:03]

Coach John van Dijk. Ja ja, en toen is natuurlijk wel echt een geweldige jaren zijn natuurlijk.

[00:57:08]

Dat Berlusconi van bij. Dan van Schiedam. Ja daar doen we soms sledes. Ja, geweldig. Ja nou ja, mooie vergissing. Nee, want die deed wel één ding heel slim, stelde Wim Jansen aan. Ja, als een soort van technisch directeur en Wim Jansen daarvan. Nou een goeie trainer nodig. Dick Advocaat. En toen heeft die Dick Advocaat overgehaald? Dat betekent blijf ik, blijf ik het mooiste verhaal vinden met een Mercedes ML dikke mogol Mercedes uitkiezen.

[00:57:30]

Natuurlijk was ie om geweldig. Ja, ze hadden natuurlijk ook in de showroom een grootse show vol Europa was. Ja natuurlijk ook de Mercedes show zal gewoon een 3e.

[00:57:37]

Een 2 sterren restaurant zat er in nl. De hulden penoze zat daar gewoon te vergaderen. Iedereen Holleeder zat daar. Klaas Bruinsma zat klaar. Iedereen die een beetje die Heineken ontvoerders, die zaten daar. Het was een Karnamor van de Van der Penoze. En liever niet van de Rotterdamse penoze van de landelijke penoze. Nou eens wat je allemaal met John van Dijk zei al dat Jader zijn ondeugende jongens.

[00:57:57]

Wat ze doen, daar maakt De Jong niet uit. Als je maar een auto kwijt. Daar komt ie kwijt. Ja ja, da's een gepantserde Mercedes.

[00:58:04]

Hij haalde best wel goede spelers natuurlijk, maar dat en die waren toen ook ook kampioen. En dat het eerste succes van Dick. Ja ja ja ja ja. En dat is. Daar zijn echt hele mooie beelden van op op op YouTube te vinden. Volgens mij niet van een programma ofzo of iets. Dat zijn mensen die dat hebben, zelf verbolgen hebben, het zelf opgenomen en kneuterig kneuterigheid die precies bij die club past. Ja ja, ik weet het.

[00:58:25]

Het is een beetje ik ik.

[00:58:27]

Ik werkte toen bij de Delftse Courant of Westlandse Courant en we hadden ook ingewerkte. Ja, John Bunt die volgens mij. Ja ja, ja ja.

[00:58:35]

En die was PSV supporter. Het enige wat ik weet dan dat ie op die dag van het kampioenschap volgens mij behoorlijk aangeschoten op de krant kwam, want die was zo blij dat ze dat een succes hadden gehaald. Het was gewoon een mooie club. Essevee aparte nu ja, wat ze hadden. Heel lelijk in dat hart. Het is heel gek, want ik heb daar laatst twee jaar geleden ofzo nog gespeeld met het zesde elftal waar ik dan in zit. Nu weer helemaal weg van Excelsior Maassluis.

[00:59:00]

Daar zijn we al weg, dat orgaan. Nee, daar is niks van tegen de vlakte en zijn de huizen nu. Maar daar herinnert ook niks aan. Er is geen plaquette. Of toch weet ik niet eens met toenhij heeft Martijn met zijn vader? Twee jaar lang op de staantribune gestaan? Ja, en ook en ook tegen sffw gespeeld in de jeugd altijd. Dus hier heeft Martijn een paar prachtige losgemaakt, een paar voorzetten gegeven en hij staat niks meer mee.

[00:59:19]

En toen wij daar speelden nog wel een lichtmast. Dat was heel gek, maar er is helemaal weggevaagd.

[00:59:24]

Ja, dat Essevee heel veel plekken in Nederland die de voetbal historische betekenis hebben waar we niets meer aan nagejaagd.

[00:59:32]

Nou, ik word er ook niet emotioneel van hoor. Ik ben geen. Geen club helper. Of toch niet zo'n ground hopper. Dan heb je Eikenlei en heb ik geen hekel aan. Dan moet iedereen vooral voor zichzelf weten waar je begint en wel wat dat ook begint. Ja, ik zit al week in La Manga in voetbalshirts. Dat soort dingen. Ja, ik had daar gewoon heel moeilijk aan. Volwassen mannen in een Sankt Pauli shirt. Ja, die dan heel die andere clubs gaan spelen.

[00:59:51]

Emotioneel raken van een omgewaaide cornervlag bij zijn rennen of en dan een gedicht over schrijven.

[00:59:57]

Niks van wat. Nou ja, dan moet je allemaal niks van hebben.

[01:00:00]

Nou ja. Maar nogmaals, ja, het is een hobby. Iedereen moet het wel zelf weten. Alleen ik heb. Ik heb daar wat minder mee. Nou ja, nee, dat is goed dat we goed dat je dat de verbena over de Kvist gesproken. Kan jij je in deze? Deze single? Meneer Kaktus na Rolf Wouters, Rolf Wouters? Om die nog te hebben. Hij zegt ons te laten vallen en dan nog ga jij ga nou iets modernen.

[01:00:30]

Ja ja, ja ja. Dus iets moderner. Dat ook wel weer. Vijfentwintig jaar terug in de tijd als je de tanden grote tanden weer net neemt hé. Neem je tandenborstel mee. Het is wel geklop geworden denk ik. Nee, dat was, want dat was al een hit hoor. Dat was wel het oude. Is nou eens Rolf Wouters, wil je idool? Nou, die Hofkouter fouten zijn wel iets waar iedereen natuurlijk van droomt. Die deed een keer iets.

[01:00:48]

En Joop van den Ende zag dat en herkende dan meteen een euh. Dat hoop ik ook een beetje op dat Joop.

[01:00:53]

Joop luistert, denkt en denkt van. En daar schuilt wel een aardige quizmaster in. Echt een hekel aan Joop van den Ende. Waarom vind ik zo irritant een man die altijd zo interessant zit te doen over die kut musical? Ja, nee, dat ben ik ook wel met je eens alleen. Chantal Janzen. Wat ben ik trouwens niet met je eens? Felicity die elk jaar Chantal Janzen heugelijk hoor. Waarom nou gewoon? Ze vindt het te theatraal, allemaal irritante, vervelende vrouw.

[01:01:17]

Maar goed. Ja, maar we gaan. Hij gaat er dus op, want dan gaat er is goed ons gevoel. Maar kom op met die Rolf Wouters. Onzin, want daar hebben we dat alleen maar. Die ruimtes heeft dus gewoon distress vanuit het niets. Die is vanuit het niets is het toch wel een hele grote ster geworden, met een paar vanuit het grote sterren weer helemaal teruggegaan naar het geloof. Dat is volgens mij toch een beetje blanco.

[01:01:35]

Ja zegt mij dat zeker. Maar voor stopt en dat kan nooit heeft. Wat heeft ie gedaan? Even kijken de bulldozer show. Ja joh, wat een internethit. Now or never. Ja, dat was al een grote grote hit. Ha, nou een neffe.

[01:01:46]

Ja, ik weet niet meer wat over gaat. Nou dat je dus bijvoorbeeld als je bang voor spinnen bent, dan moet je even voorgelogen.

[01:01:51]

Ik spinnen Olivier B. Over je buik laten lopen, dan krijg je daar geld voor.

[01:01:54]

Zou je dat doen? Ik ben laatst gevraagd ook voor een quiz weer he.

[01:01:57]

Welke dan echt? Bij welke dan? Dan hoor je daar zeker bij. Nou, ik wordt regelmatig gevraagd voor De Slimste Mens, maar dat doe ik natuurlijk niet. Want Johan Derksen zegt altijd nee, want de kans is heel groot dat je dan naast een Belg met een baard komt te zitten die alles weet waardoor je als een notoire domoor overkomt.

[01:02:11]

Ja ja, maar ja, als je m. Wat zou ik? Wat zou Wim Kieft daar van zeggen dan? Als je daar iets aan doen? Dat ik me een beetje mezelf ben gaan groenbuffer dan het vorige was. Maar nu we gevraagd voor de samen met mevrouw de bestsellerauteur voor twee voor twaalf. Dat vind ik echt de saaiste quiz, de saaiste. Mijn hemel, wat is dat saai. Maar goed, daar ga je toch niet aan meedoen? Doe ik ook niet?

[01:02:35]

Nee, natuurlijk niet. Geen Claudette. De. Dan mag toch wel wat swingende mevrouwtje bij zijn oude deur. Die wou wel meedoen. Nee, die gaat wel meedoen aan Tien voor taal. Durf ik ook niet aan mee te doen. Wat is dat ook weer maar eens met mijn moeder Mavo? Wat is die van taal? Gaat over taal weet ik veel. Hoe speel je?

[01:02:51]

Dat kan je toch wel? Nee, nee, dat kan ik niet. Nee dus doe maar hang Hameln aan je stuur ofzo.

[01:02:56]

Bij mij doen ook mee aan quizzen. Dat gaat me te ver. Ik vind deze podcast al vind ik al frivool genoeg.

[01:03:02]

Ja nou ja, wel jammer als je al die aan binnenkrijgt. Maar goed, dat is dus best een aardige carrière. Maar gehad die euh, die Rolf Wouters. En inderdaad, daarna een beetje uit het lood slaan.

[01:03:14]

Is het kind krijgt die helemaal opgeschreven? Wat is daar respect voor jullie? Ik heb daar gewoon respect voor oud.

[01:03:20]

Ja, ik wist je trouwens dat die quiz van ons om daar effe op kwam ook een enorm succes is geweest. Nee, laat of niet skyward eerlijk zeggen ja hebben we heel veel, vooral aan korfbal kringen. Schaam je mij helemaal niet.

[01:03:30]

Helemaal niet dus, maar vraag ik heb ik die weet je aangekeken? Je hebt gehoord. Je ziet hoe leuk het is om wat voor succes het heeft. Doe je mee deze week?

[01:03:39]

Nee, laten we. Kijk, ik ben nou net als Dick Advocaat. Ja, gewoon ouderwets. Never change a winning team. Nou, jullie hebben kennelijk zo ontzettend veel mensen een plezier gedaan. Want ik heb dus een lijst gekregen van Sjoerd. Laatst prachtig. Dat vond ik dus echt heel goed. Met met de. Niet alleen de luistercijfers van al die miljoenen mensen, maar ook waar die miljoenen mensen allemaal vandaan kwamen. Niet normaal hoor, dus ze zitten gewoon mensen nu publiek.

[01:04:02]

Ik heb in Costa Rica naar ons luisteren. Druk was het voorlezen van Jan. Nou ja, Nederland de miljoenen. Da's duidelijk nee. En België. Maar beginnen ook in Amerika groot te worden. Ja, hoeveel luisteraars twee tot meestal 50 staat, dus voor 1000 denk ik. 52 duizend. Staat er dan 52kg Germany 32 33 Duitsers 1032 1000 Spanje v. Verenigd Koninkrijk, Australië ook al 24.000 Zweden, Zwitserland, maar ook landen waar je nog nooit van gehoord hebt.

[01:04:35]

Singapore, Taiwan, Taiwan. In Thailand zijn we groot met zevenduizend te luisteren luisteraars groot in Taiwan en Thailand. Ja, ik ben het Japans voor deze podcast. Al heel grote tuin. Ja, jij wel? Ja, iets uit China, maar ook Aruba, Japan, Japan ook. Gaan zulke grote vormen aannemen. Ja China.

[01:04:53]

Niet te vergeten een enorme markt marktjes voor verkwist wordt ook wel interessant kan ie.

[01:04:57]

Maar ook Biwott Saint Kitts en Nevis zit er toch al tweeduizend mensen om eens te luisteren. Dat is ergens in de Caribbean. Misschien kunnen we ook hier naartoe voor een van de toertje. Of was eigenlijk in ons universum gaat eigenlijk nooit de zon om Hongkong. Er is in Kenia, Maleisië, Pakistan, Peru, Filipijnen, ja, Senegal, Roemenië, Oekraïne, Zambia. Het gaat maar door joh. Ja. Het is wel dat er ongeveer negenennegentig procent komt omdat die een wordt gezegd een VPN.

[01:05:24]

Hoe noem je dat je abonnement hebben? Da's toch heel jammer. Dat is heel jammer dat Sywert dat zeggen.

[01:05:29]

Ja, maar wij geloven er gewoon in. Net als bij Feyenoord.

[01:05:31]

Tegen beter weten in geloven, dat is het gewoon het recept. Dus waarom blijven onze jongens daar heel groot en heel de wereld?

[01:05:37]

Nou, dat komt omdat ze een verbinding keer leggen en dan moet je in een land kiezen waar die zijn van die 52 mensen in Amerika. Daar zit toch wel n fijn dat supporter ertussen zeker.

[01:05:45]

En voor mij wel. Iemand uit Amerika gehad die had gezegd dat ie dat ie Luiz Adriano mooi.

[01:05:49]

Ja nou ja, wat ook bij de familie effe kijken. Ja we gaan naar de de nieuwe quiz en de oude quiz is gewonnen door even de Tinder account afsluiten.

[01:05:57]

Even op zoek naar de prijswinnaar Erik verder ik verder. Die krijgt een mok. Heeft ooit een boek met ons geruild. Dat boek over die Brazilianen die thuis nog niet verloren is. Dus niemand heeft. Niemand is geïnteresseerd in de avonturen van Secondo, Van Egmond en Van Roosmalen die letterlijk wel dat Bibi gaat in bibliotheek hier om de hoek. Ja, dan maken we gewoon een hele bibliotheek van jou voor al je boeken amendering leggen. Triest wat er met mijn land gebeurd is, meldt mij.

[01:06:23]

En het antwoord was het antwoord. Vorige week was de matrassen en Dani Fernández met trotser en Dani Fernandez. Dus we hebben nu een nieuwe, maar jij wil dus niet? Nou zeker niet. Nee. Nou, dan gaat het weer in het Engels. Nee dus. Het Nederlands, het Nederlands, Nederlands, maar wel met stemmetjes. Ja, nou ja, ik kweek. Ik ken die stem die ik moet doen niet heel goed. Sjoerd heeft zich wel in zijn eigen personage ingeleverd.

[01:06:44]

Heeft u laten zien? Jaja, als je de filmpjes door Van Dis van diegene geoefend of geoefend. Jaja, maar hoe die die Oostblokkers vorige week nadeed was ook wel fenomenaal. Hij kreeg wel kritiek dat het zeg maar afzwakte dat ik aan het begin een goed accent had. En daarna? Ja, maar het is ook dat. Kijk maar, dat is ook gewoon hogeschool. Dat je dat ook gewoon helemaal een beetje vol blijft houden hier van van je af moet schudden dat je de lijn echt vast.

[01:07:04]

Dan nog effe een slokje van die helpt wel hoor.

[01:07:06]

Je austro Oost-Europese accenten kun je beter bedenken. Ook allemaal champagne. Dit is er anders. Nou ja hoor, ja, je hoorde ik heel blij van. Ja ja, ok. Nou, daar gaan we de nieuwe vraag. En ik zie dat jij moet beginnen.

[01:07:22]

Dus even inleider gaat weer beginnen met dat van inleider ravelijnen.

[01:07:27]

Makkabeüs in de huid van een ex-Feyenoord speler, een rollenspel? Ja, ik kijk van een nationale voetbalquiz, een Engelse voetbalquiz. Euh. We bootsen een fictief gesprek na van twee ex-Feyenoord. De vraag is wie voeren dit gesprek op? We zoeken altijd twee exva tieners die ooit bij Feyenoord of bij een andere club ploeggenoten waren van elkaar. Let op. Het hoeft dus niet bij Feyenoord te zijn. Dit keer figureren we heel leuk. Een onverwachte ontmoeting van de twee afgelopen weekend op het ijs bij de Kralingse Plas.

[01:07:52]

Niet in huis, maar waar ze tegen elkaar aan schaatsen. Godzijdank is ze echt actueel. Het is schitterend toch rekening met de meteorologische omstandigheden.

[01:08:01]

Daar kan je aan de UNCAF hoeveel keer geloven later is. Dus er is er een winter editie zomereditie, een lente editie. Ik ben benieuwd wat ze volgende week maar komen, maar dit. Dus we schaatsen nu over de Kralingse Plas. Maar dat ze tegen mekaar aan een Martin Stoker achtige G. Ja, dat kan ie wel en dat monteert vind dit al mooi. Dit vind ik veel goesting maar ok.

[01:08:21]

Dus wie honderd zijn deze Feyenoords die mekaar tegenkomen op het ijs van de Kralingse Plas bij blinden? Kijk zelf uit je doppen man.

[01:08:28]

Nou kan het wat rustiger. Jij lijkt ineens van je lijn.

[01:08:32]

Jij? Jij op schaatsen. Da's toch niks voor jou?

[01:08:35]

Nou, ik woonde ooit in Oostenrijk tegenover de schaatsbaan. Dus onderschat mij niet Ernst Happel. Ja, dat is waar tante gespeeld voordat we ploeggenoten werden. Ja, dat was een mooie tijd. Wel jammer dat we nooit samen hier in Rotterdam gespeeld hebben. Ach, wij hebben hier niet samen bevederd gespeeld, maar daar ze. We zijn genoeg op stap geweest in Rotterdam. Zou dat de reden zijn dat we nooit echt basisspeler zijn geweest bij Feyenoord? Ze zeggen het, maar ik heb ook veel blessures gehad.

[01:08:57]

Duidelijk denk ik. Je kunt. Uit dit gesprek kun je dus twee Feyenoorders halen en wat er te winnen valt is ook niet mis natuurlijk, want die mok is razend populair.

[01:09:05]

Serieus? Nee, die Moca is echt populair. Ja Ramada, dat vind ik ook wel terecht. Iedereen wil hem kopen. Ja ja, koop maar ja, zo zijn er nog geen. We zijn nog geen merk. Nee, we staan nog niet op winst uit H. Nog niet, maar daar gaan we.

[01:09:17]

We zijn nooit op winst uit werden. In principe. Volgens mij is het zo dat alles waar we waar straks de miljoenen euro's mee binnenkomen. Dan geven wij gewoon een Casper van Eijck. Het liefst wel van Feijenoord in Brazilië. Ze hebben een extra manier toch om te winnen als ze de uitslag van Feyenoord een aantal jaren voor Feyenoord winnen. Na n extra mokken valt er te winnen, maar degene die ons volgt op de social media niet onbelangrijk. Nee dus.

[01:09:38]

Twitter en Instagram? Ja. En de uitslag juist voorspeld. Die wint ook een mol die wint ook morgen. Ja, want die kijkt die quiz natuurlijk niet makkelijk. En heel veel mensen klagen ook van ja, t is te moeilijk. En ik wil toch zo'n mok? Nou, dan is dit een extra prijsvraag. Ja, kunnen ze nog zo'n mok kunnen winnen?

[01:09:51]

En in principe is die mok die is al heel schitterend. Ja, maar die mok is eigenlijk eigenlijk alleen nog maar een opstapje naar het echte werk. Dat is namelijk een luchtverfrisser, soms zo'n ding wat je in je auto kan hangen, aan je achteruitkijkspiegel of aan je spiegeltje.

[01:10:05]

Daar ben je moord in je auto. Het is echt. T Is echt heel mooi zijn ook in productie. Dit zijn goeie prutsers waar, waar je jouw hoofd op staat en mijn hoofd en DieZie.

[01:10:16]

De tijden van meneer Sjoerd was toen nog. Toen dit in productie werd genomen in Taiwan. In die heilige staat een hele grote fabriek in Taiwan. Stadstuintje drukt miljoenen van die dingen draait, maar dit draait door en ruiken naar vers gemaaid gras, denk ik. Toen was Sjoerd nog een anonieme, terecht gezichtsloze korfballer uit Blijdorp. Inmiddels is Sjoerd een soort mediafenomeen geworden, dus eigenlijk had hij ook wel op de luchtverfrisser gemoeten. Maar ja, als de eerste miljoenen als de eerste miljoenen zijn uitverkocht.

[01:10:44]

Dan kunnen gewoon de volgende er zijn gemaakt. Dan mag je het daar ook wel. Maar daar kunnen we misschien nog wel een binnenkort effe een poosje vermaken. En die levert geweldig gerucht luchtverfrisser en dat is onze Goetz afbeeldingen in groep schept natuurlijk ook, maar dat weten de mensen niet. We gaan niet alleen toevoegen aan het nu wel luchtverfrisser komt eraan.

[01:10:59]

Mochten we daar een winst mee maken, dan gaat het allemaal naar Casper.

[01:11:04]

Bog Casper of de Braziliaan kon een goed een goed doel in de race voor Brazilië doen. Gewoon de helft van koffie en de helft Wambé naar Kasper. Want we moeten eigenlijk maar eigenlijk nog een jong, onnodig titre met Shoeters populair geworden. En ik heb een euh, sponsor.

[01:11:20]

Johnson Ouse Mostert uit Maasland. Ja zit na die podcast te luisteren. Een meisje, een vrouw dan ook een leuke vrouw. Ilse, Ilse. Een hele leuke vrouw. Je zit aan die podcast te luisteren en je hebt een beetje medelijden met Shaun dat je met Tinder zit te kloten. Dat hij niet die je die Tinder plus heeft. Dus die sponsort nu de eerste maand Tinder plus van jou.

[01:11:38]

Sjoerd als Liv, Tyler en Frode luisteren Tine wat je geeft nu je vergeven. Nu ja, ik geef je er nu een tientje. Ja, maar mooi dus namens haar. Dat is in een maand in de plus. Ja, da's prachtig. Nou, maar je hoeft niet. Ik kan er wel wat mee.

[01:11:53]

Nou, dat lijkt me wel ja. Een maand lang voor een tientje ga je dan echt samen swipen?

[01:11:57]

Nee, we gaan wel inderdaad mee. We gaan samen dat Tinder plus doen. Dus Michel 19 swipe wat weg en jij moet er mee deed. En hé. En degene die je kiest, ja die wint. Dan wint Michio of de wind. Ik win ik. En die halen we dan in de uitzending. Nee, dat niet. Ja vertelt gewoon dat Kraakpand is, maar anekdotes over wat je allemaal uitgekleed in het kraakpand met een meisje. Ja, dat is dat is een beetje.

[01:12:17]

De format van deze quiz moet eigenlijk nog een euh jingle zijn dacht ik dat denken. Misschien is ook iets met gehijg. Jan V. Nee joh, zo Jan Veen achtige stem Jetteke.

[01:12:25]

O ja, van de Kennedylaan. Ja, ook dat is niet goed. Maar Jan Venise die PR zit heet toch ook Jan Veen van kennen? Maar die heette Jan. Euh ja, misschien wel. Nou Frank Jan van die gozer met wat jij.

[01:12:35]

Ik ben een keer met Jan Veen op Hawai geweest. Ja, met die lange haren, die jongen van jaja ja.

[01:12:39]

En toen? Euh. Toen zat ik daar met een collega van de Nieuwe Revu die nu niet meer leeft, maar die ook altijd een enorme doorstart. En die zat daar. Ik was al een hele middag al euh, had wat aan die dorst gedaan. En toen s avonds eten en toen viel de dus voorover met z'n hoofd in een bord tomatensoep. En dat spatten zo in dat a van die Jan Veen.

[01:12:59]

Maar goed, dit geheel terzijde. Maar die andere Jong-VLD hè? Ik dacht dat die ook Jan Veen heette. Hoe heet ie dan een overkoepelen?

[01:13:06]

Ja, die man met die stem ja. Maar dan moet iemand die een hele mooie stem die Swaene wat? Ik weet niet of die nog leef. Zal toch wel Jan van Veen ofzo? Van der Veen, Rendell, Lightfoot zijn we dan, maar, dan moeten we die man even mensen. Jan van Veen, Jan van Veen, Van Veen, OK. Ja. En dat Jan van Veen. Moet dan eventjes jouw jij vindt dat leeft in opschoot, maar dat helpt altijd wel bij de ons bekende Lluis presentator Jan van Veen ontslagen?

[01:13:32]

Nou, daar heb je alle tijd, lijkt me wel. Dat kan alleen maar ja. En dan kan je toch effe Yau Yau Jenko even inspreken. Kinderen met Sjoerd.

[01:13:38]

Laten we dat doen. Ilse die die sponsorden, die de eerste maand. De eerste maand dat jij met je broek op je knieën je dat een keer kan gaan. En dan dat doen. Wat doe je daar verslag van? En dan geven wij daar een cijfer voor? Nee, want wij moeten we al die tenen even hebben. Want wij? Ik kies een kandidaat en Michel kies de kandidaat. Jij gaat mij halen bij beetje en degene die uiteindelijk meegaat.

[01:13:57]

Ik mag dus wel eerst zelf swipen. Nou nou ja zeg nou dan wat. We hebben daar veel meer van. Jullie gaan dat doen. Ja ja en wat groene haché druk. Dan weet ik dat je dezelfde smaak wel komt, maar je hebt dus ook meer super likes ha. Daarmee dus je kan meer super likes uitdelen afval dus zou je toch meer super likes? Nu ja, volgens mij wel onbeperkt, zelfs als je echter zwaar abonnement neemt. Het is een maandje even en we gaan kijken hoe dit gaat.

[01:14:18]

En dan kunnen we altijd mensen presteerd. Gaan ook die meisjes bellen.

[01:14:21]

Maar stel, ze zijn echt zo leuk dat het dan meteen ophoudt. Dat het gewoon een relatie. Ik ben niet goed. De 25 in onze relatie wat je gaat. Degene die je 25 gaat toch geen relaties tot zijn vijfentwintigste? Je hebt een relatie met ons. Heel de wereld ligt aan je voeten man. Wat gewoon een 15 jarige is mee wachten voordat je daarmee meterstand. Ja, dus dat schuurt. Nou ja, we hebben er zin in. Ik heb er zin in.

[01:14:44]

Ja, het was nog een vraag hoe druk je de rust wel druk op de ja, weet je wel? Het was nog een vraag over een Meron nog wat geworden was die we vorige week naar links swipen.

[01:14:53]

Volgens mij ben in contact met Merel en ja, een beetje jong. Wat is jong? Dat 20 vind ik jong. Je hebt 25 jaar, maar dat kan toch gewoon he? Ja, dat kan wel. Maar kijk, als Michel schrijft op Twitter. Dat zou een beetje gek zijn. Maar in jouw geval niet.

[01:15:07]

Nee toch? Ik vind dat ook helemaal niet jong. 20.

[01:15:10]

Tja, ik vind het een beetje Volpi zuiden via op kop denk ik wel een beetje sneu vind ik dat Tom al snel ja ja, dat vind ik wel een beetje sneu. Dat past wel in het voetbalwereldje waarbij je zitten een 30 jaar jongere vriendin zat en niet de eerste is.

[01:15:26]

Je zou niet eens nee, je zou niet de eerste zijn. Ik moet er helemaal niet aan, maar moet het over hebben hoe verschillend zo'n meisje van 20 zijn. Toch al ontzettend blij met ons eigen vriendin. Hardstikke blijken dat die Sjoerd. Lekkere drukdoende. Wat blij dat we allemaal achter de rug. Heb je al dat gedoe? Gekraai gelul. Maar we kunnen wel een beetje coachen natuurlijk.

[01:15:41]

Weet je wel. Wij hebben al zo vaak blauwtjes gelopen en de verkeerde dingen gezegd tegen vrouwen. Daar kunnen we zoveel gouden bergen beloofd voor. Behoeder jongen. Ja en als.

[01:15:51]

Als we het echt niet meer weten, dan kunnen we altijd nog terugvallen op Johan Derksen die we die weten.

[01:15:56]

Ook wel ja, die je weet zeker. Ja, die was er ook nooit vies van om een beetje te helpen. Nee dus. Ben benieuwd wat. Leuk. Maar dan is een nieuwe jingle met Jan van Veen, want je kunt die Martin Stoker niet lastig blijven vallen. De vakman is alleen maar bezig met met politie op je hielen en weet ik het allemaal wat hij inspreekt. O ja, echt euh. Dus. De dienst is druk genoeg, maar zo Jan Veen achtige stem op kinderen met zwarte zoals zo'n fluister meisje zoals ze dat noemen.

[01:16:19]

Zo'n een Franse zou zo'n Frans meisje wat er was een beetje hijgerig in die in die wat je wel had zoals insulae zoiets zou yua achtig.

[01:16:28]

Dat vind ik altijd wel iets hebben.

[01:16:30]

Ja ja, dat kunnen we ook doen. Frans en Frans. Fluister meisje. Ja wat zou jij liever opwindend in het Frans verstaan?

[01:16:39]

Waardoor niet na die je met die kippensoep zegt of ze weet die met die moeder mavo van ons. Maar het klinkt altijd wel lekker. Bettes, je t'aime. Want ja ja is inderdaad ja. En dat er in de kinderen met sketchshow iets meer en dat een beetje in de moderne tijd.

[01:16:54]

Toch wel een leuke rubriek daarbij zo op de valreep meer neemt dat geld meetfout weg. Ja, verstop het voor je voor je huisgenoten. Ja en George gooiden, gooit dat erop dat in de plus te houden. En dan gaan wij woensdag. Euh ja, wie weet wel, zonder avondklok richting en richting Heerenveen voor de wedstrijd van het jaar keren. Lekker parkeren, maar lekker over die afsluitdijk of we rijden door de polder rijd ik zeker door de polder.

[01:17:17]

Lekker geniet plankgas, plankgas, muziekje aan, een beetje bellen, muziekje aan. En ja, een beetje bellen achtige Deej weet je een beetje. Ja, zoiets schijnt. Wim Kieft belde maar gister die altijd biografie van David Bowie gelezen. Die schijnt heel goed te zijn. Heb ik jou gelezen? Hebben we niet gelezen, maar ik weet dat meestal weet ik wel, maar gaat het wel lezen. Ik ga wel een keer Leoz. Als Wim zegt dat ie goed is geloof ik dat geheugens Wim ook van.

[01:17:39]

Nou nee maar euh ja, een beetje wel dat je wel. Maar niet zoals dat jij je wel echt een David Bowie adept volgens jou.

[01:17:46]

Het valt ook wel mee hoor, maar wel euh ja. En Rijkaard ook van de oh ja van van The Pixies enzo. Maar dat soort dingen had ie de muziek allemaal maar goed voor we afdwalen woensdag.

[01:17:57]

Euh, voor altijd. Wat wordt trouwens n grote afdwaalt? Welnee.

[01:18:02]

Uiteindelijk als Leo Beenhakker die een uh een wedstrijdbespreking houdt, komen we met allerlei boogjes en saaie weggetjes weer terug op de hoofdweg. Nou, dat is toch wel een mooie stad hoor. Dus woensdag Heerenveen? Ja, zondag Twente. Ja nou maar eerst dan aan zet uit en dan PSV uit de sfeer uit het zuiden op rij. GRONINGEN Nee, naar Groningen komt ook nog ergens in, nou ja, Groningen nog tussen. Ja ook nog tussendoor. Ja ook uit ook uit.

[01:18:30]

Ja maar fijn. Dat is toch beter in uitwedstrijden dit seizoen? Komend seizoen uit beter dan thuis. Daarom is er niks aan de hand joh. Komt allemaal goed uit.

[01:18:38]

Beter dan thuis. Ja uhm ja. Normaal hebben we als afsluiting iets leuks met mij naar buiten uit. Wij hebben helemaal niks leuks. Altijd als afsluiter. We hebben altijd iets heel stompzinnig. Zijn Litouwers, dat zijn mannen jullie 16mei weer euh. Lastig te vallen over de app.

[01:18:51]

Terwijl ik met mijn Magnus magnum opus bezig was met die Litouwers eregaste het met de rapier. Dan heb je er, maar nu hoort hij weg. Nee, nee, nee, daar zit ie opgesloten natuurlijk. Ja, de schrijfwijze mag.

[01:19:07]

Toen zei hij van we. En die grappen en die gedichten. Het lijkt allemaal nergens op. Dus ik heb nou. Ik dacht van ok. Als we dan toch gedichten gaan doen, Rotterdamse gedichten, dan doen we gewoon de grote man zelf, hield Deelder met een schitterend Rotterdams gedicht.

[01:19:21]

Echt goed hè? A houdt het je bezig. B is het origineel. C. Iedereen begrijpt het. Dat is typisch voor de Rotterdamse poëzie. Niet zo naar binnen gericht. Niets dan dat geneuzel over je eigen gevoelsleven, maar gewoon heldere taal wat iedereen kan begrijpen en met humor. En dan houden we van en daar houden we van. En humor heb je ook nodig als je fijngevoelige bent. Dus gewoon naar Hamrén shortje. Je zit wel een beetje in, dan sluiten we dan nu.

[01:19:43]

Of ons land zit weg te kijken lijkt me heel belangrijk. Belangrijker zeggen we nu tot volgende week en dan kunnen de mensen op hun gemak. Op de gemak kunnen ze genieten van dit schitterende gedicht, terugspoelen wijnregio Deelder na zijn keer Spartaan. Maar dat maakt past paste uitstekend in de fijne podcast, vind ik dus tot volgende week in de stad.

[01:20:03]

Er loopt een man over straat in de stad waar hij woont met een krant in zijn hand, die hij leest als hij loopt van zijn werk in de stad. Op de krant is een hond naar het huis waar hij woont, aan de rand van het park, met een gang en een trap achter een deur, met een slot en een sleutel in de zak van een broek die hij kocht bij een zaak in de stad. Naast zijn werk op de krant is een hond die uit leest als hij loopt over straat, in de stad waar hij woont, van zijn werk op de krant, in zijn hond, naar het huis aan de rand van het park, met de hangende trap achter de deur, met het slot van de sleutel in de zak van de broek.

[01:20:37]

Týr draagt onderweg met de krant in zijn hand en straat in de stad waar hij loopt van zijn werk op de krant Jij leest is een hond naar het huis aan de rand van het park waar ik woon, met de gangen, de trap en de deur, met het slot van de sleutel in de zak van de broek uit de zaak in de stad. Naast zijn werk op de kranten ja, leest als hij loopt over straat in de stad waar hij werkt met de krant, is een hond naar het huis waar hij woont aan de rand van het park, met een hangende trap achter de deur, met het slot van de sleutel in de zak van de broek die hij draagt onderweg over straat van zijn werk op de krant die hij leest is een hond naast de zaak van de broek die hij kocht in de stad waar hij loopt met de kans waar hij werkt in zijn hand.

[01:21:11]

De jaarlijst Onderweg over straat naar het huis, met de gang en de trap aan de rand van het park in de stad waar hij woont. Achter de deur met het slot van de sleutel in de zak van de broek uit de zaak in de stad. Naast zijn werk op de krant is een hand die jaarlijkse actie loopt over de straat in de stad, zal zijn werk op de krant en de broek die hij draagt naar het huis aan de rand van het park, met het slot op de deur van de sleutel in de zak van de broekaert, de zaak naast de kranten.

[01:21:32]

Jij leest in zijn hand waar hij werkt als hij loopt over straat, in de stad waar hij woont, in het huis gangen, de trap aan de rand van het park, achter de door hem met het slot van de sleutel in de zak van de broek die hij kocht bij de zaak in de stad. Naast zijn werk op de krant is een hand die hij leest onderweg als hij loopt over straat, in de stad waar u woont, van zijn werk om de krant naar het huis aan de rand van het park, met de gangen, de trap en de sleutel van het slot op de deur, in de zak van de broek die hij draagt uit de zaak en de stad waar u werkt.

[01:21:57]

De krant in zijn hand. En jij leest onderweg over straat in de stad waar hij loopt van zijn werk naar het huis, met de gang en de trap aan de rand van het park, waar u met de sleutel van het slot op de deur in zijn zak en zijn neus in de kranten leest waar hij loopt op de hoek van de straat, in de stad waar hij woont, wordt geschept door de man uit de zaak. Naast zijn werk op de krant is een hand die hem de broek die hij draagt als hij sterft, heeft verkocht.

[01:22:20]

Mocht deze nog veel beter doen. Vandaag hoor je dan met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.