Transcribe your podcast
[00:00:00]

Mafkezen, want al bij al doen. Het is Pierre van Hooijdonk de avond. Het eerste bier van Hoge. Gebruikt communiceren, willen, gaan praten, maar dit is toch wel een probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs wat heb ik toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.

[00:00:36]

Dik voor mekaar. Feyenoord podcast.

[00:00:38]

Aflevering 20. Euh, de lockdown wordt dan wel verlengd, maar dat geldt zeker niet voor deze show. Ja die gewoon Trooz blijven bieden aan die euh, aan die miljoenen luisteraars in. In moeilijke tijden of niet bij Celeritas.

[00:00:50]

Tuurlijk, het komt er nou op aan voor ons. Nu gaan die mensen zich echt vervelen en dan moeten wij. Waar moeten de staan zoals dat heet in het voetbal? We staan daar. We zitten net, leek het of we onder de douche stonden met z'n drieën. Leg dat eventjes uit. Dat mag niet Korona technisch zijn. Heb ik ook helemaal geen zin in om het jullie onder de douche te gaan staan. Maar dat komt omdat er hier beneden iemand met een moeilijk apparaat bezig is en na wat huismeester heeft de deuren weer opengegooid voor ons.

[00:01:12]

Maar nu zijn ze gestopt, dus nu zijn we. Nu hoef ik niet meer zo in die microfoon te gaan zitten, zoals jij altijd in die microfoon zit. Als je je microfoon ziet, dan word ik helemaal opgewonden. Dan weet je toch. Als je bij je in die vakjes zit en een woonpark besteld, maar hier ook. Ja, hier ook. Ja, de microfoon doet iets met mekaar. Ik kan het ook niet uitleggen. Heb jij ook de neiging om toespraken te gaan houden?

[00:01:31]

Isley Een klein bordes? Dat heb je niet.

[00:01:33]

Nee, dat heb ik niet. Dat heb ik niet. En hij is gelukkig ook weer bij. Maar wat maakt ons van de week even zorgen? Door een hapje kregen ja jongens toch een beetje lichte symptomen. Dit en dat en uh kwamen toch maar even testen. Ja, je weet maar nooit in zo'n studentenhuis. Je hebt de Zuid-Afrikaanse variant, de Engelse variant. Maar wat zich daar allemaal afspeelt? Een variant waar ik misschien helemaal geen euh vaccin tegen bestand is.

[00:01:52]

Maar gelukkig valt het allemaal mee. Negatief getest en dan zit de whisky te schieten. Zuurtje dus. We zijn compleet voor de twintigste aflevering. En ja, we gaan eigenlijk. We gaan iets doen wat je echt niet mag doen. We gaan over de wedstrijd heen kijken. Ja, dat is het domste wat je kan doen. Ja, zeker als je Feyenoord. Als je over over Feyenoord hebt. Je moet nooit voor een klassieker die wedstrijd die de tussenzit negeren.

[00:02:14]

Dat gaan wij nou wel doen. Nou, niet helemaal handig. Immers benoemen, we zullen benoemen. Daar hebben we deze gedaan.

[00:02:19]

Maar ze kunnen toch niet anderhalf uur over Feijenoord pakken? En nee nee, laten we dat ook niet. Kan ons dat ook schelen. Christelijke een hele rare dag en waar we al zitten dan misschien ook even goed om uit te leggen. Normaal doen we natuurlijk het dinsdag deze deze top show. En en voor de mensen natuurlijk ook gewoon iets herkenbaar is die. Die richten hun hele leven daar op in. Die weten ja. Dinsdag is dat dik voor mekaar.

[00:02:39]

Fijne podcast top show. Alleen ja, die is nu weer naar de naam maandag gegaan. Dus heel veel mensen, die zitten t morgen ook weer een beetje met de handen in het haar. Of die gaan deze show nou die vanmiddag online komt bewaren en en dan tot morgen luisteren. Raadsleden waren heel moe allemaal. Dat doen ze. Maar dat is niet de schuld van Deschuyter, Sjoerd en en mijzelf. Nee, dit is de schuld van Johan Derksen.

[00:02:57]

Nee, dit is mijn schuld. Ik moet morgen naar Grolloo en ik kan er toch ook niks aan doen? Maar je hebt die onhandigheid onlangs was maken op dinsdag 11 uur.

[00:03:05]

Interplay Nee, ik. Ik ben altijd ik. Ik. Ik leid twee levens. Ik leid mijn eigen vrij pathetische, zielige, saaie leventje in in mijn eigen bubbel met mevrouw de bestseller auteur en met Daisy en dus één keer per week met Julie. Maar daarnaast leid ik ook het leven van mijn hoofdpersonen. En mijn hoofdpersoon heeft toevallig dinsdag iets te doen, morgen waar ik bij wil zijn dus. Nou nou, dan moet ik op tijd vertrekken. Want de die niet zomaar in Grolloo hoor.

[00:03:31]

Dus een soort songtekst van André Hazes.

[00:03:33]

Ik laat me eigen pathetische nomineert naar eigen pathetische leveren. Ja, dat is ook wel eigenlijk niks gebeurd. Ja, ik weet niet of Litouwers al Luikstraat op maandag, anders wordt die dit morgen verstuurd. Contact. Maar de songtekst is Sjoerd is weer aan de film. Nou is die we met mijn hond aan lastig vallen. En nou ja, weer werden achter de SKK filmt ook de kont van die hond. Niet de voorkant, maar net als bij mij de achterkant.

[00:03:56]

Wil je zelf houden, dan die foto. Weet je trouwens vorige keer toe. Nee, 2 2 podcast geleden. Ja, toen liep ik hier dus naar buiten. En euh kijk, wij doen dit natuurlijk ook alleen maar uit ijdelheid. Anders gaan we winnen. Schaam je niet voor het geld. Nou, zeker niet voor het geld. Anders gaan we hier niet zitten oreren natuurlijk. Met z'n drieën dus geen moment bedoeld voor de mensen.

[00:04:15]

We doen voor de mensen die mensen doen dat je wil. Ook op gegeven moment wil je. Wil je wel een beetje feedback toch? Dus ik. Ik loop je naar buiten en staat een man mij een beetje aan te staren. Ik denk ja, dat moet n van die vele miljoenen luisteraars zijn. Dat kan bijna niet anders. En weet je wat die zei?

[00:04:30]

Nou en Dizzy. Is niet eens van hem, Michel.

[00:04:34]

Nee, zei hij. Dizzy en toen bij het weggaan toen mompelde nu nog een leuke podcast. Ik had het gisteren. Nee, dat zei die niet. Hij was heel enthousiast over de podcast, maar Dizzy werd herkend, dus door een enorme vlucht gaat dat nemen. Maar dat is nog niets vergeleken met wat jij tegenwoordig op straat meemaakt als gisteren. Waar je bij Sparta Feyenoord eigenlijk niet bij van de rust even naar beneden. Er stonden wat en wat mensen stonden voor het stadion.

[00:04:55]

Ik denk want komen die mensen nou de kinderen naar buiten? En uh, ij zegge zo'n zo'n jongen zegt van jou de complimenten voor de pot. Als ik luisterde graag naar ik zeg nou, dat is voor mij wennen natuurlijk. Maar goed, ik zeg het nou leuk om te horen. Dankjewel en zeggen ja, want ik, ik zal het eerlijk zeggen ik voel je altijd zo'n ongelofelijke padel lul. Maar met die podcast valt het eigenlijk wel mee. Ja, daar hebben Sjoerd en ik hebben daar nog geen.

[00:05:17]

Aflevering zegt een gat om jou om te vormen van een vroeg oud cynisch mannetje naar een hele jonge, frisse gozer die er gewoon zin in heeft. Ja, en die zelfs dan de zelfoverschatting inmiddels heeft dat ie de gaat me imago een wedstrijd van Zwolle net doet alsof dat een formaliteit is en een beetje ook als een topclub leerde denken da's waar. Maar jij moest ook op de foto ha van de foto met die. Je moest op de foto een foto voor de Ford voor Twitter.

[00:05:41]

Maar mag ik jou een tip geven? Nou, je moet wel iets meer iets vrolijker bij kijken, want jij zit jij straks wel je duim op duim omhoog. Je trok hun gezicht alsof je op weg was naar de biotine, alsof je gegijzeld werd door die gozer. Alsof die je in een steng kunnen je een aardige gozer was. Jammer, maar zo zag het er niet uit he. Maar het was ook koud enzo. Dat is wennen voor jou hoor.

[00:06:02]

Dat snap ik ook wel. Normaal gesproken krijg je haatmail, maar jij hebt natuurlijk. Ja, je hebt daar veel meer ervaring en heb jij dan ook een. Als je zo'n boek strooit foto's. Maar heb je dan ook zo'n euh, een boek? Zing je blik ofzo, dat je dan lachend z'n boek zing? Je hebt ook de dubbel de gemiddelde boek signeren. Blik. Die is er één van radeloosheid van de schrijver, want meestal zit je gigantisch voor lul in een verder lege boekhandel.

[00:06:22]

Nou kijk, ik heb wel een paar keer van de. Ja, de naar vooral als ik naast mijn hoofdpersoon zit hoor. Als ik naast Van der Gijp zit, dan moeten ze de dranghekken neerzetten. Als ik er alleen ga zitten in die bijenkorf. Dan is het wel heel zielig hoopje mensen waar jij tegen aan zit te kijken hoor. Maar ja, ik zit ook naar deze podcast.

[00:06:37]

Totaal anders. Want dat jij ergens een boek gaat signeren, daar weet ik zeker. En nooit terug. Daar worden een gekkenhuis. Maar goed, om dat boek te kunnen signeren moet het boek eerst geschreven worden. En om dat boek te schrijven moet ik dus dingen meemaken met mijn hoofdpersoon. En om dingen mee te maken moet ik dus nog Grolloo. Vandaar dat we hier zitten. Jaja, en dat is inderdaad dus deze hoofdpersoon maakt normaal heel veel mee. Maar daar zit natuurlijk ook gewoon in en in.

[00:06:56]

In de lockdown, ja, die zitten plaatjes te draaien en dat heb je na één keer ook wel gezien. Ja, daar valt niet veel aan te zien. Dus morgen gaat het. Gaat het gebeuren? Ja, ga je alleen? Of gaat de wijk gaan nauwer? Ik ga alleen ja. En de bestseller euh. De vrouw van de Besselaar is ook nog een keer geweest en dus gaat trouwen. Nadat ze voltooiing. Nou, zo enorm aan het stalken.

[00:07:16]

Ja en ja. Nou, ik heb al een finishing touch. Ja ja, we zijn lekker op weg. En wanneer de kerst volgend jaar in de winkel toch mooie zomer deze zomer.

[00:07:25]

Ja ik hij cadeau mogen krijgen, dus ik moet wel doorgaan. Ik ga moet. De winkel moet open blijven en een kaartje moet doorgaan.

[00:07:32]

En heb je al in een tour gepland? Nee promotietournee hoor. Nee, dat zien we allemaal wel jong. Nou, ik zag je wel van de weke Jasperina dag.

[00:07:43]

Een weekeinde niet in de media, een week niet geleefd, wel mooi.

[00:07:46]

We waren het hoopje, al vind ik alleen al mooi dat het kasteel met uw handen in de zakken zo. Ja ja, een soort professor. Kwam ik daar aan wandelen? Ja, Huambo moest met Hugo. Dus de voorbeschouwing op USP Sparta Feyenoord werd ik over gebeld. Ik dacht waarom niet hier om de hoek zie ik Hugo ook weer is. Ja, want ik moest Hugo ook nog even spreken over Johan Derksen, dus dat kwam allemaal heel goed uit.

[00:08:05]

Ik denk gezellig, maar ja, jij. Je bent dan een hele middag in touw voor zo'n filmpje. Al tweeënhalve minuut ofzo hoor. Ja, klassiek filmpje langs elftal. Photo loop. Kijk kijk, stoefs Dick Advocaat op z'n tenen. Dat ze het ha was. Leuk. Nou ja, het was heel kort eigenlijk. Het was heel kort, maar t werden de opnamen was natuurlijk heel lang. Ja maar, want het is toch bijna toch een beetje te groot geworden om v voor twee minuten een filmpje op te nemen.

[00:08:26]

Nee, je speelt geen documentaire. Nee, nee, nee, maar ik vond t ook leuk. Want en het Sparta stadion zeker waar u genomen dan mee naartoe neemt is spelonken, de plekken waar je normaal gesproken niet komt. Ja, ik vind het wel mooi en dat is ook zo voetbalhistorie daar. Dat snappen ze dat je die dus moeten goed moet bewaren, daar hebben ze ook gedaan. Dus ik heb daar wel. Ik heb me dat we wel vermaakt.

[00:08:47]

Daar kom je langs. Die die die stokken met die vogelkooi van despotaat Piet en de stoel Vanderauwera bij daar geweest.

[00:08:52]

Ja, en die mail van wie v waarvan ze zeggen dat het een mail van treiteren is wat ik helemaal niet waar is. Maar ja, want die staat gewoon in de Kuip. Tuurlijk. Maar goed, dat is wel een leuke, leuke gimmick. Dat is ook zo hoor. Dan heb jij zondag ook zo vermaakt met de wedstrijd, dus ook op het kasteel. Nee, met die wet. Ik vond het een saaie wedstrijd. Jij niet. Na wat saaie wedstrijd.

[00:09:14]

Maar het was ook wel weer de eerste wedstrijd na lange tijd of na lange tijd na een tijdje. Dus dat zorgt dan ook wel weer voor bepaalde verwachtingen. En ja, maar ik heb de buut natuurlijk meegemaakt. Van den Berg.

[00:09:22]

Ja natuurlijk, we zaten er toch al man te kijken naar de boer daar. Wat voordeel van? Ja, ik moet zeggen dat het natuurlijk niet heel veel aan de bal geweest geloof dat ie de minste balcontacten had en voor rust van alle van alle spelers. Terwijl Sjoerd nu de zorgen die dus een beetje op zich neemt dat ie goed bezig. Dus je luistert niet.

[00:09:38]

Kijk nu wel. Je ziet wel weer gelijk wie de baas is. Ha! Dat haalt tenminste balcontacten van. Van alle spelers voor de voorouders, maar ik moet zeggen dat die een aantal dingen deed, jij en ik. Ik weet ook niet of nou een kinderhand snel gevuld is of dat je dingen ziet die je wilt zien. Maar ik zag toch één keer een goede loopactie met een schot op de buitenkant van de paal. Een Paci wat hier wat die meegaf voor portie driesterren geloof ik.

[00:09:59]

Aantal duels die won qua doorkoppen van van Beugelsdijk en euh.

[00:10:03]

En dat de andere geen andere goals in t centrum dus voor een eerste wedstrijd een paar keer meegetraind. Kun je ook niet zeggen dat het helemaal niks is. Nee, ik had er van dat balletje gewoon even binnen moeten schieten. Had een hoop gescheeld.

[00:10:16]

Ha ha ha. Dat hebben we. Hadden wij hier nu voor is kunnen zijn over de al onze gelijk kunnen halen. Hallo.

[00:10:21]

Ja. En nu ga ik schrijf ik m nog steeds niet aan voor nee nee, want jij hebt je hoop gevestigd op zijn reputatie als een man die het vooral in de klassiekers goed spelen krijgt. Gewoon een wedstrijdje of vijftien. Natuurlijk wel even de tijd om zijn om zich te laten zien. Maar ja, toch ook humor dat ie Jurgen ze dan scoort of niet? Ja ja, ik weet de humor. Dat is natuurlijk wel. Je kunt ook zeggen dat is nou het effect van de Hooijer bij een topclub.

[00:10:44]

Deze kan je ook zo op het conto van de Bears schrijven. Ja natuurlijk, ik heb die Jacques nog nooit zo scherp zien vallen als ze tegen Sparta.

[00:10:51]

Ik vond hem ook opvallend lovend over de beer. Zijn echt zo lovend dat ik dacht van ik dacht dat dat die mee naar huis had genomen dat ie m geadopteerd kon hebben nog geen euh. Geen huis kon er van zijn zolang er van bij ons een mooi duel. Ik kan moeilijk zeggen van ja, ik snap ook niet dat Feijenoord die Argentijnen hebben. Dit was wel heel erg ideale schoonzoon achtig. Maar ja joh, humor toch? O ja natuurlijk.

[00:11:12]

En bovendien kijk. Hij kan New Yorkers inbrengen. Ja Advocaat, en daar maar iets van. Linssen hield die zelfs op de bank. Heb jij wel eens meegemaakt dat iemand een hattrick maakt en vervolgens de volgende wedstrijd niet speelt? Nee, in de historie van het voetbal. Nee, nee, het is allemaal heel veel. Ik zat. Weet je wel. We hadden we al een paar keer over van. Ik denk ook zeker in deze tijd. Ik heb dus gewoon een beetje die sleur.

[00:11:31]

Dan gaat je natuurlijk een beetje tegenstaan. Maar dat Corona vind ik bij voetbal ook alles. Het wordt heel uniform, gaat steeds meer op elkaar lijken, maar soms gebeurt dat er toch ook dingen die gewoon niemand kan voorspellen. En misschien inderdaad nog nooit zijn gebeurd. Iemand die een hattrick scoort en dan daarna weer op de bank zit en ook niet wordt ingebracht. Zou Advocaat ook niet stiekem een beetje met Ajax bezig zijn dan? Sinistra moet toch wat ritme hebben?

[00:11:53]

Ja Haps na liet die invallen in plaats van Linssen. Dus dan gaat ie misschien ook wel plannetjes mee hebben. Mag dit natuurlijk nooit hardop zeggen. Nee, hij wordt de eerstvolgende wedstrijd natuurlijk heel belangrijk Zwolle, maar wij kijken daar overheen. Ja natuurlijk, want. Wij kijken naar de klassieker. Jammer. Dick was ook nog op tv samen. Wanneer was dat nou zaterdag ofzo ofzo t m met Maalderink? Ja, die was nou die was op de persconferentie en die hebben dan blijkbaar eens in de zoveel tijd een en exclusief.

[00:12:21]

Zouden de Engelsen zeggen met de met de coach. Want we hadden die persconferentie en vervolgens wandelde Dick naar het nou, het museum of naar de boardroom, dacht ik. En daar had ie dan een exclusief, een exclusief, met en met Bert Maalderink World Exclusion. Hoewel de explosies. Waar Bert Maalderink.

[00:12:38]

Nou ja, ik vond ik. Ik vond het wel leuk interviewtje. Ik ben, ik doe dat ook gewoon goed. Ik ben een enorme fan van Maalderink. Je doet net even wat anders dan je gaat dan je gewend bent. Lekker rietland ook af en toe. En dan? En ik moet zeggen ja, dat is toch ook verbazingwekkend, de verbazingwekkende transformatie van Dick Advocaat van de laatste jaren? Dat ie daar dus geniet er ook van en die pareert het heel goed die ze adegem.

[00:12:59]

Grappig ook wel streng in die zin dat hij gaat zo ver als ie zelf wil en laat zich niet uit de tent lokken. Je denkt echt van waar heb jij je nou eigenlijk de afgelopen of die voorgaande 25 of 30 jaar zo verschrikkelijk druk over zitten maken? Zal die zichzelf ook wel toe soms denken? Na over Maalderink gesproken. Ik kwam er inderdaad toen die terugkwam bij Oranje en dat was richting dat EK in Portugal. En ja, Bert ging dan zo'n filmpje maken.

[00:13:22]

Weet je wel naar de training? En dan dat inspreken met zijn welbekende stem. En had ie m Dikkie Dik genoemd? Ja, weet ik nog. En dat was toen. Dat was wel wat. Toen moest helemaal. Ja, dat werd een soort euh. Conferentie. Werd er belegd om s ochtends toch een soort van vrede te tekenen. De grenzen gepasseerd? Ja, dikke dikwijls.

[00:13:37]

Zo noemde de bondscoach nou net van Tricht ook een keer zoiets gedaan. Staat me iets van bijna ja. Doet er ook. Geen idee, maar met die Dikkie Dik, ja met die met die intonatie. Ja, inderdaad zie je hetzelfde als Ebony. Heeft hij een beetje zoals altijd zo'n zelfde melodie in z'n stem. Candy nadoen hoor. Maar een film van goed die Maalderink.

[00:13:55]

Maar ik vond het wel een leuk interview. En uh en wat ie zei uh vond ik ook wel euh. Ja ik vind hem wat wel realistisch hoor. Advocaat natuurlijk. En ook wat ie zegt over voetbal. Ik vind ook ik vind hem eigenlijk ontzettend leuk als ie al die quasi romantische theorieën de nek omdraait. Nou, ik zat gisteren op Green begint ergens over en hij zegt ja joh. Maar goed, de meeste voetballers die voetballen eigenlijk maar voor één ding voor zichzelf.

[00:14:17]

Tuurlijk, dat soort dingen zou ik zo is ook zo. Daarom heb gisteren zat ik daar een voorbeschouwing te kijken van Ajax tegen PSV en er kwamen die trainers in 1 in dienst. De Duitse uitvinder en een Nederlandse professor. Ja, het zijn toch andere interviews? Ja, ja, ja, het is een touw aan vast te knopen soms. College is het. Ja, zeg nou zelf, die Duitser was nog wel redelijk to the point. Maar maar Ten Hag.

[00:14:37]

Ik kwam met een hele verhandeling over waarom Haller niet speelde en het en en wat zijn. Het OM doen bij balbezit en balverlies en de backs hoog op en zo kan je dat hoor ik dit niet zeggen. Nee, maar dat we wat dat betreft heeft Ajax het niet getroffen met die mensen die in beeld komen door de de Ajax mensen die ik de afgelopen 24 uur in beeld heb zien komen. Die komen allemaal niet. Komen we allemaal niet uit hun woorden?

[00:14:56]

Wie Van der Sar met dat gehakkelde? Ja, en dat. Over dat onhandige gedoe met die Nouri, de pijnlijk onhandig gedoe. En Overmars zeg ik nog s ochtends ergens Hartsen koffiebekers. Traditioneel koffiebekers ze weer in de hand en zelf nooit antwoord op de vraag heeft en dan wel Ten Hag bedoel euh. Ha ja, zeg het maar.

[00:15:13]

Nou ja, nee, dat kan geen Lemic. Havinga mediatraining tegenop. Kennelijk. Want euh ja dus verbaal verbinden.

[00:15:20]

We zeggen dat Feijenoord al met een ja kijk door de directie en dat de leiding bij Feyenoord natuurlijk ook totaal onzichtbaar en ook niet echt Mark Koevermans. Dat is ook niet echt een soort John of kende die achtige verschijning op de tv. Laat het zo zeggen. Nee nee, maar je kan wel Lacombe laatste worden. Hij komt wel uit zijn woorden ja en ik kom ook uit z'n woorden. Nee, maar Dick doet juist hartstikke goed. Dick is het gezicht van Feyenoord man.

[00:15:40]

Dikke zeker dat gezegd. De rest is verder niemand. Ik denk als je de straat op gaat en vraagt wie de leiding heeft bij Feijenoord. Niemand het weet. Wie is de baas van Feyenoord? Ja, dat weet ik. Ja, dik different. Waarschijnlijk is dat ook zo.

[00:15:50]

Ha. Tot een bepaalde hoogte, tot bepaalde hoogte. Wel ja, op bepaalde hoogte. Dat gaat wel wat worden zondag, ervan uitgaande dan dat de wedstrijd tegen PEC een formaliteit is. Ik weet het. We kunnen die maken en het is ook een hele lastige wedstrijd. Ik ga naar. Ik weet nu al dat ik er spijt van krijgt dat ik ga zitten. Ik zit er natuurlijk woensdag en dan wordt het in de zeventigste minuut denk ik van A.

[00:16:09]

Of N. Had ik het maar weer niet gezegd. Maar ja, wat moeten we dan doen?

[00:16:12]

En dan is het afgelopen maand en willen die mensen niet meer met je op de foto hoor. Dan willen ze gewoon ouderwets in je gezichtsspieren gaan rennen voor mijn leven.

[00:16:18]

Ja, zoals het hoort, er was zoals ik ben opgevoed. Precies ja, waren altijd scherp. Maar goed, het is wel uhm. Ervan uitgaande laten we gewoon effe de scenario schetsen kijken. Dat hadden we natuurlijk al voor die West tegen Sparta gedaan. Nou, die eerste horde is genomen. Nou zo hard je vraagt hoe vrij makkelijk? Ja ha, zonder schade, zonder schade van de schade. Ook nog belangrijk of het 0 2 je het misschien iets eerder kunnen beslissen.

[00:16:39]

Maar die Sjoerd heeft gewoon uit Eindhoven uit Eindhoven een paar gloeilampen meegenomen. Zie dat de ligt hier gewoon om mysterieuze reden. 4 gloeilamp op tafel is in dit teken van skiet en wil je Flügel laat is dit skiet er weer niet islamterreur of is dat percentage? T Is Sanborn gevallen die de muggen thuis afschieten. Weer die geloei lampjes voor de voor de fans van die pot kost.

[00:16:59]

Maar goed, gaat door. Ik zat midden in een euh. Had ik het over? Ja, over hoeveel dat het eigenlijk intussen vrij soepeltjes genomen.

[00:17:05]

Je kunt alleen misschien daar zeggen dat het iets eerder had gemoeten. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

[00:17:10]

En en nu komt PEC. En als je die wint en Ajax moet daar Twente uit mijn hoofd. PSV trkz? Ja, dan heb je best een aardige uitgangspositie om om na zo'n klassieker je te gaan. Ja, met als voordeel een lege Arena. Ja s ja, dat zijn dus geen ander.

[00:17:25]

Als Junior of geen. Geen. Amsterdam Medley of andere andere gekkigheid. Gewoon een lege arena. Waar erger jij je aan? Nou, ik erger me daar niet aan, maar het is wel dat je daar komt. Is het wel altijd hetzelfde bij ons aan de grachtje sfeertje? Wat daar dan je wel voor zo'n wedstrijd? T Is totaal anders, maar het is ook een totaal andere club, dus dat is op zich niet slecht. Nee, dit is een totaal andere staat zeker.

[00:17:45]

En ik wilde natuurlijk ook geen geen geen waardeoordeel over geven, dus alleen en verwennen. Daar kijk ik wel eens naar de collega's die dan hier ook uit deze regio komen.

[00:17:51]

En dan kijken we elkaar zo'n beetje aan van ja, het is dan gezellig of rijkheid dat we gaan. Dat mis ik ook. Weet je wel, dat genoot ik ook altijd van van de hoofden van mensen van Reimond. Op Stadsradio Rotterdam wordt je vroeger Hatti, dat hoofd ze trokken als ze dan die arena in moesten. Weet je wel alsof wat ook een soort alsof het de binnenlanden van Borneo zijn is.

[00:18:14]

Weet je wel heel mooi elkaar zou aansloten bij grijpers van uh, kijk ze nou kijk eens, ik maak een Amsterdammer jackets en zeg nou aanstellen. En dan iedereen toch wel een beetje, want je moet altijd, dat weten mensen niet. Maar je moet als journalist in de arena. Eerst moet je soort Mount Everest beklimmen. Kom je dus helemaal buiten adem. Nou niet met hem. Nou rood. Ze hebben nou voorheen maar voor hem. Voorheen was je verzuurt voor je plek zo'n soort Eiffeltoren die je moest beklimmen en maar dan moest je ook een deel door het publiek en de Walldorf genoot ik ook altijd weer van die Rotterdamse hoofden die dan toch een beetje benauwd werden.

[00:18:43]

Uh, behalve dan Theo, reizen naar de stad verslaggever. Vast staat wel nergens bang voor wat die was. 2 meter 12. Dus die had gewoon zo'n Jacky aan met stadsradio Rotterdam. Die liep al en die liet dan ongemoeid. Door kleinbeeld ging heel vroeg h. Voor altijd ook die wedstrijd om kwart voor vijf vast zaten zij om half elf in het stadion bij wijze van spreken? Nee, maar ik.

[00:19:04]

Het is inderdaad zo dat er hangt zo'n race, zo'n euh Jordaanse huiskamers weer die je die wij je kennelijk niet zo bij voetbalvrienden passen. Maarja, aan de andere kant bedoel bemoei je ook niet te stoer doen, want wij hebben jarenlang naar Willie Batenburg zitten koekeloeren. Wat denk je dan wat er gebeurt? Delsen Als er iemand uit de E binnenkort nog maar een match duro dat iemand uit het buitenland naar Finland gaat kijken? En daar staat de Willie Batenburg staat op de middenstip.

[00:19:27]

Ja, maar dat was toch echt af en toe een kerkstoel. Nou, die heeft best vaak zelf over Litouwers weet je wel. Maar die is natuurlijk snel boven alle partijen. Jullie vriend liefst dat boven alles. Studievriend La Li heeft een interview gegeven. Heb jij zaken geregeld met De Telegraaf? Wat zijn pr man?

[00:19:40]

Heb je dat gelezen? Dat interview over. Jerry Marsden. Ik heb nee, ik heb het vel getekend van mij wel gelezen. Iemand had hem geïnterviewd. Eerste citaten wat ik van Li las. Jerry vond mijn versie beter.

[00:19:51]

Ja maar ja, maar dat is ook geen twijfel over een thriller. Is ook geen twijfel over. Dat is toch ook best waar? Hij zat gewoon hier natuurlijk. Vind ik jammer, maar wie mag alles zeggen?

[00:20:01]

Ik zou niet koekjes eten tijdens een podcast. Nee, jij niet. Nee, dat kan echt niet. Daar kom ik er niet eens ontbijten.

[00:20:08]

Ook sorry hoor. Nou, dit is huisonderwijs. Mijn dochter wegbrengen als de sodemieter hier naartoe op Maaslander wijze met je. Je hebt zelf moeder Mavo gedaan. Hoe ben je bij wie gaan werken? Mijn dochter is zes jaar ouder. Stelling van Pythagoras zit er al hebben hoor.

[00:20:21]

Dat gaat net. Maar jouw hele ritme is natuurlijk dat. Ja, want dit is natuurlijk deadline dag voor wjy. Ja, dus ik kan zo naar een meer een analyse maken. Ja, zo naar De Meern. En die hebben die show van Jansma eens nou naar de maandag gegaan. O ja, plaats was wel lekker in plaats van de zondagochtend. Oh ja, dan moet je ook nog effe aanschuiven.

[00:20:38]

Je weet dat de microfoon en dan ook wel ga ik er gewoon zitten. Ja, ik ga zelf voor een flitspaal staan.

[00:20:43]

Want ja maar je moet wel extrusie vouwen wat je hier allemaal zegt. Dat ik niet. Dat je niet om uur goede sier gaat maken met euh levert. Ik ga vier uur weer gewoon helemaal in beslag. Reiniger zelfzaken precies.

[00:20:54]

Dan ga je gewoon door. Van die cliché's dieren. Ja, tuurlijk wel, zegt. Cliché's uitbraak uitbraken. Gaat het dan niet Weitz? Kijk, hier ben ik gewoon over het even. Het vrolijke lichtpuntje. Precies hier ben ik ook een lichtpuntje. Straks bij Kees. Waar ben je om? Weer zal Greiner natuurlijk. Goed dus, maar goed zondag dus. Ja, een verbaal 0 1 voor. Geen publiek in de Arena. Nee, geen site.

[00:21:16]

Nog meer. Geen Peter Beense. Geen Andre Hazes junior. Geen grachtje medley dus.

[00:21:23]

Geen Bob Marley. Ja, die wel. Weet je wat? Oh ja, we zijn natuurlijk wel gewoon muziek. Ja, wel muziek. Ja dus ze zetten gewoon die vroeger weer op hoor. Dat is onvermijdelijk denk je vroeger ook als degeen mogen vind ik wel echt heel erg. Ja, vroeger in combinatie met Ajax, dat vind ik wel. Ik heb nog een keer met Frogers gevoetbald. Weet je dat met hem of tegen hem met hem? Oh ja, was zo een naaldjes zo'n persoon elftal?

[00:21:44]

Wat je? Had je toch vroeger voor een of ander toernooi? Als er dan zo'n interland tegen de Belgen? En toen deed Froger mee bij ons met de Nederlandse pet. Waarom weet niemand. Maar Froger deed mee en ik weet nog goed dat ik een. Wat tijd was ik nog redelijk fit gaf ik hem een Paez op Froger. Vanaf de achterlijn hoef die alleen maar in te tikken tegen die stiften. De ze van de zaak. Wat doe jij nou?

[00:22:07]

Welke impact die bal? Ja sorry, pik gat. Dat is eigenlijk mijn ervaring met Froger. Ja ja, ja ja. Dat Olympic.

[00:22:15]

Ja nee, maar ja, geef niet heren zitten iets meer in om te gaan stiften daar.

[00:22:20]

Elk Dena, Ja, dat is blijkbaar ja, maar ook geen totaal geen zelfkennis in plaats van gewoon die bal binnen je oeckelen. Gewoon even stiftje. Het moet mooi en zou zijn die Belgische keeper wat he is ook wat voor te zeggen. Dat is wat voor te zeggen.

[00:22:34]

En zie jij meer? Zie wat als wat? Het is leuk.

[00:22:37]

Het is leuk dat het dus allemaal anders is. Het is 100 kilometer verderop en slaat daar allemaal helemaal nergens. Het slaat helemaal nergens op. Die hele rivaliteit. Eigenlijk is het totale onzin. Als je het objectief beschouwt. Maar het is gewoon leuk dat dat je toch merkt dat het allemaal iets dat de mentaliteit is anders gewoon daadwerkelijk anders cultuurverschil. Maar is het ook zo blijven als er maar een beetje gezond blijft? Weet je wel dat als het maar niet de tot excessen leidt eigenlijk, maar wel altijd aan wat dat betreft.

[00:22:59]

Dus ook is het ook wel eens heel lelijk geweest. Ajax vindt het fijn dat de Ariërs. Moeten we ook eerlijk in zijn. Maar ook wij ons kapot aan geërgerd. Dat gezeik met die spreekkoren en dat antisemitische gezeik. Dat vind ik echt verschrikkelijk. Dus maar een veldslag uitgevochten op een weiland, dat gaat toch ook wel een beetje ver voor mannen voor een voetbalwedstrijd? Ja, maar de rivaliteit heb je natuurlijk ook nodig tussen internet in de ene of in de voetbalcompetitie.

[00:23:23]

Maar zie jij nog meer? Want ik heb nou al een paar positieve dingetjes verbouw beetje euh layout. De sfeer zal iets anders zijn. Heb jij nog zin er nog meer dingetjes gemaakt waar de vanger zich aan kan vasthouden? Zondag? Nee. Nee, dus je moet het ook mee doen. Nou, dat vind ik al heel wat dit. Nee, ik zou niet weten.

[00:23:40]

Ja, de hopen dat onze beer die je overigens gekregen over meer gesproken kreeg wat klachten van ouderen. Fijn dat van dat ik ben vergeten te vermelden. Dat is natuurlijk maar n bier, da's biertje treinmachinisten klaarmaakten. Wij deden wel heel hysterisch. Jij vooral vorige keer.

[00:23:56]

Over die beer gingen er wel in mee. Ja, ik vind niet dat ik het idee. Ik ging zeker mee. Maar er is natuurlijk maar n echte meer dan moest ik heb zitten moest ik even kwijt. T Is n echte Birmaans oudste rechten. Maar ja, precies. In Blijdorp zit ook niet één broer. Je hebt meer beren. Ja, da's waar. Maar er dus het is te hopen dat hij zijn euh reputatie waarmaakt als een man van de van de classico zijn en hopen dat ie dus doorheeft dat het een classico is.

[00:24:19]

Hoe belangrijk het worden wordt om alleen gepeperd aan alle kanten naar me dat missen.

[00:24:22]

Ik denk dat je dat toch misschien? Misschien is dat vroeger ook wel in het nadeel geweest hoor. Die opgeklopte sfeer in Rotterdam richting zo'n klassieker. Weet je wel. Maar toen hummus nog wel supporters in de buurt konden komen. Maar voor zo'n speler zou het best wel eens een keer een steuntje in de rug kunnen zijn. Weet je al wat ze vroeger altijd deden? Zo'n laatste training met vuurwerk en hopen maar kunnen ze dit zullen? Zarja, dat ze dan maar moeilijk zijn in Carlone tijd.

[00:24:40]

Maar ik sluit niet uit dat er op zaterdag wel iets gebeurt door een paar vuurpijlen de lucht in. Maar de laatste training. Ja ja dus ja.

[00:24:49]

En je hebt tuurlijk Dick die met een D met een list komt. Dat kan niet anders. Ja, dat is. Dit is de maand voor Dick ook natuurlijk. Dit is de maand voor de trainer met ervaring denk ik dan. Dat denk ik ook, gaat ze door. Die moeten hier doorheen loodsen en daarvoor denk ik dat Dick natuurlijk die denkt Sparta winnen, pak winnen. Ja en dan. En dan een stunt. En dan is er dan een stunt of een pintje.

[00:25:08]

Ja, in Amsterdam. Ja, dat denk ik wel Trijn. Ik weet nog wel dat Koeman. Ik heb dat volgens hen ook wel eens gezegd. Dat vond ik zo fenomenaal aan Koeman dat toen hij trainer van Feyenoord werd, dat er natuurlijk na zo'n serie was dat ze daar altijd kansloos onderuit gingen en dat ze ook dat jaar niet het beste elftal hadden. 13 was volgens mij griep of die zat op de bank toen. Die kon ook niet spelen.

[00:25:28]

En dat ze toch een beetje met die knikkende knietjes naar de hereniging. Dat er één iemand met dat ontspannen mentaal jasje over de schouder en die borst vanuit zijn hart uit die bus stapte. Ja, hij is toch gewoon het halve werk? Dat is het halve werk en dat moet ik ook doen. Dat kan ik ook natuurlijk. Tuurlijk op een andere manier. Minder, minder, minder met borst vooruit ofzo denk ik minder dan gisteren. Hoe gaat die effe naar die bank van Sparta?

[00:25:48]

En dan zie je iedereen van een hand geven en dan slaat die effe vrezen zij opzijschuiven van euh jochie, komt goed ons best schuld toen tegen Jan van Dijk.

[00:25:57]

Het is een goed verhaal. Ja ja, doe je best aan jouw goeie.

[00:25:59]

Een beetje je best vandaag.

[00:26:00]

Jantje Jantje in de spelerstunnel, stampvoetend met naast de deur. Ja, dat is goed.

[00:26:07]

Ja, dat kan Dick wel. Ja, da da dat Candia, dat doet ie goed. Dus ja en verder. Fijn toch ook niks om bang voor te zijn. Ja, ze hebben een betere ploeg Ajax. Ja nou. Maar ja hoor, dat bedoel niet altijd de beste ploeg wint. Nee. Maar het is ook niet zo dat Frank het nou een historie heeft van heel veel.

[00:26:24]

Euh. Nee, ik vind het een overwinning hoor je inderdaad mee. Maar vader heeft een historie dat ze in veertien maanden maar één keer hebben verloren en dat is alleen Vitesse gelukt met een beetje mazzel. Ja, en ze weliswaar niet tegen Ajax gespeeld in die periode, maar Twente wint toch ook in de Arena? Ja nee joh. Ik ben een beetje ik maar bij jou een beetje eroverheen te helpen nu he. Ik heb het in de gaten. Ja nou, ik sluit me daar graag bij aan.

[00:26:44]

Ik hoop dat het allemaal zo is. Ik zei ook zoiets. Dat interview van uh uh, over kampioen worden van nou euh. De kans is heel klein, maar het is niet. Het is niet uitgesloten tot het tegendeel bewezen is, want zij die altijd beweren dat filosofische online ratingen weer over. Maar ik denk dat het goed is. Tuurlijk, je mag niet te ingewikkeld maken. Nee. Nadat hij vroeger eigenlijk graag naar de. Nou, dat soort wedstrijden natuurlijk.

[00:27:05]

Dat zijn toch de leukste? Ajax uit voor je wel gewoon zijn toch de leukste wedstrijden? Ja maar Ajax uit. Had je dan wel zin in? Ook al wist je dan dat het talen wel? Ja, tuurlijk niet.

[00:27:13]

Maar ik vind ook ik voel ik. Ik kon ook wel genieten. Ja, ik kom op een zeer rare soort manier vond ik het ook altijd wel iets dat je daar.

[00:27:21]

Dat was dan een week opgeklopt en dan kwam je daar en dan binnen 5 minuten de 1 0 achter. En dan zag je iedereen weer kijken van OK. Volgend jaar beter hebben toch een week plezier. We hebben toch. We hebben. Dit is weer niet gelukt en een soort berusting. Het einde van meer. Ja, voor Feyenoord is de voorpret altijd leuker.

[00:27:39]

Ja, vaak wel. En als? En die paar keer dat het wel lukt is het natuurlijk gigantisch. Maar ik moet zeggen wat ik altijd het leukst vonden aan Ajax Feyenoord. Vooral als die paar keer dat ze dat fijner dan van een stunt zorgde. Was de dag daarna op de club. Dat vond ik altijd het leukst, omdat je dan zo goed merkte de opluchting die daar was. En ook de ongelooflijke blijdschap en het overdreven gedoe. Ik kan me nog herinneren dat was dat nou in 2005, dat ze een keer gewonnen hebben.

[00:28:02]

Ja maar t kuiste loop je 1 2. Ja ja ja, je pik ze er zo uit. Is natuurlijk niet met me mee met Lodewijks. Ja ja. En toen en toen de ene na de die maandag gingen de spelers trainen en zo stonden, die stond er toch weer bomvol wat mensen doen. Je begon door een haag van mensen het trainingsveld konden, wat natuurlijk hartstikke leuk was. Waar je nu bijna een op nostalgische toon over spreekt. Weet wel nog maar een jaar of acht.

[00:28:26]

Ja, wat gewoon de normaalste zaak van de wereld was. En daar stonden dus mensen met sjaals en met kusjes voor de spelers. En met kadootjes spelers krijg je cadeautjes wat je alsof ze. En euh. En toen zijn Lodewijkx van. Nou, dat is ongelooflijk eigenlijk bij dat Feyenoord wat je nou weer meemaakt. Dat heb ik eigenlijk in m'n hele carrière maar één keer eerder meegemaakt. En dat was toen we met PSV de Europacup 1 wonnen. Ja, dat is gewoon vergelijkbare grootheden.

[00:28:48]

Zijn dat Europacup winst en winst op Ajax? Qua gevoel en dat vond ik altijd leuk en ook in de club. Ik ging altijd naar Fred Blanker, maar toen was ik altijd. En euh ja, dat had ook.

[00:28:59]

Die was 10 jaar jonger op maandag en had dat Ajax of wat ie dat ook wil geven. Gaat het toch over hebben? Weet je wel? Ja praten? Ja tuurlijk. Als het één keer in de zoveel tijd gebeurt. Ja, maar je meten altijd. Dat vond ik het interessante van toen ik zeg maar een beetje bij die club zo betrokken was. En je zit een beetje in die cocon. Dan merk je dus hoe groter de impact is van die prestaties op het veld.

[00:29:24]

Sowieso winst en verlies wat je op een maandag na een winst en de maandag na verlies bij een topclub. Is gewoon een wereld van verschil. Paalt aan de rest van de week natuurlijk. Dat alles. Ja en jullie? Daar leer je ook mee omgaan. Wat je als ik dingen voor mekaar als ik weet ik veel iets nodig had wat eigenlijk niet kon. Of toegang tot iets wat eigenlijk niet mocht. Maar misschien ja, dan ging je dat nooit vragen als waar je t verloren had.

[00:29:44]

Want dan kwam je die kamers niet eens in en was iedereen chagrijnig. Als ze van Ajax verloren hadden kon alles. Ja ja ja. Was dat dat jaar dat ze twee keer wonnen en dat ze toen de man die je wiens radertjes ze altijd werken dacht? Daar gaan we een dvd van maken.

[00:29:59]

Ja, ik weet je bedoelt de man van ons. Een die druk bezig is met ons onze is onze sponsoring van onze huis slopen. Massa is Massijs Kassa. De Dik Voormekaar Show Massa is Kass woord. Euh ja, die. Je heeft toen verzonnen inderdaad dat dat er zo'n DWD moest worden gemaakt, ik ben bang dat ik daar een rol hebben gespeeld en welkom, zegt dan. Nou moest ik die dingen gemaakt worden volgens mij. Ik denk dat dit in mijn tijd toen is gebeurd.

[00:30:19]

Dat denk ik ook trouwens, want we hebben eerst een dvd serie uitgegeven. Dat was wel leuk van euh euh. Van dat uur een dubbel dvd over dat Uefacup jaar. Jaja, maar kan je nog herinneren toen Feyenoord euh. Volgens mij fan van dag van PSV had gewonnen of de finale had gewonnen. Dat Patrick Paauwe, die moest toen toch naar de. Moest naar de dopingcontrole. Moest een plasje doen, maar je kon niet plassen en die stond dan maar te wachten en die wilde feestvieren enzo.

[00:30:45]

En op een gegeven moment heeft er iemand gezegd. Eerst natuurlijk allemaal te drinken gegeven gegeven. Dat heeft iemand gezegd. Ik ga anders gewoon effe op je blote voeten naar buiten, over het gras lopen in de kuip. En ik was toen toevallig nog op de tribune. Dat was dus heel mooi samen met een paar supporters. En zag je dus dat dat lege veld die lichtmasten branden nog. Het kwam power in zijn onderbroek, in z'n blote voetjes met z'n blote voetjes.

[00:31:06]

Iedereen dacht dat Goossens gek geworden. Iemand gooit een vlag, zo'n grote vlag. De lift die met zo'n grote Vuillard vlag in zijn eentje door die lege donkere Kuip, bijna donkere Kuip. En wij hebben toen die dvd gemaakt. Toen hebben we m als een publiciteitsstunt weer een keer in zijn onderbroek het veld op gestuurd. Die bouwen, maar dan met die dvd İstanbul. En dat deed ie op Setia top. Was dat? Ja, dat was toen.

[00:31:26]

Ja, dus dat zou rond die periode zijn geweest. Een paar jaar later denk ja, twee keer gewonnen van twee keer weer. Maar toen kwamen we moest nog. Was het nou in de play offs zo? Daarna ja, toen was het even wat anders. Daar is fijn dat echt heel lang voor uitgelachen. En dat was natuurlijk ook een soort akersloot arrogantie die helemaal niet paste, die eerder andersom verwachtte, die eerder past in de in stropdassen met een grote nummer n drop.

[00:31:49]

Ja ja ja, maar dat past totaal niet bij Feyenoord. Werd dan ook meteen afgestraft. Ja, dat werd gelijk afgestraft. Dat grote gaat ook tegen een soort voetbalwet in, zoals jij nu ook doet met over Zwolle heen kijken. Ik heb m beginnen. Steeds meer spijt dat van Zwolle. Het was heel dom, dus geen makkelijke wedstrijd tegen Zwolle is altijd lastig.

[00:32:05]

En euh nouja Zwolle echt. Daar krijg je spijt van. Ja Dizzy, ik zie dat niet meer zitten. Is komt ze weer. Ja nou ja, t is dat die. En ik kan me die wedstrijd met Connolly nog herinneren. Die 3/4 ja ze willen ze wel goed. Was een goeie wedstrijd ja. Tweeduizend n onweer Kananga gekken Cornelia. Anders hadden wij nooit meer over. David konden niet. Maar dat doet zo'n wedstrijd dus ook met spelers. Da's wel mooi.

[00:32:29]

En dat is natuurlijk kijk sloerie Anton. Standbeeldje voor de Kuip kunnen hebben. Ha ha ja. Azim had daarnaast kunnen staan in brons gegoten. Ja ja, ja, dat de ik. Ik weet niet of iedereen zich dat realiseert.

[00:32:44]

Weet je wel, die spelers? Hoe uniek dat is? Dat je daar als je vooral die buitenlandse spelers je dus de kans hebt om de klassieker te beslissen namens Feyenoord. Hoe, hoe lang je daarop kantel. Je kan je. Kijk maar naar Michael. Dan kan je dan effenaf. En je kan je leven op. Zul je dan effe nu de deze rubriek effe eerst doen? Dan nu even niet de rubriek natuurlijk eventjes voor de voor de cd dat gaat nou gaat ie net aan boord hoor.

[00:33:04]

Let op jou gratis.

[00:33:05]

Dan gaat die in actie komen uit het rood. Ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet? Bedenk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek nu even niet, want ik heb je nou geholpen aan een euh, aan een fragmentje voor nu even niet.

[00:33:23]

Want terwijl het ondertussen wat iets wordt gestort. Iemand gaat hier de controle. Ja, ik ben ingegaan met een heel moeilijk apparaat aan de gang, maar wij gaan gewoon door.

[00:33:31]

Ja, jij hebt mij geholpen. Jane aan een fragment na verteld zelf, maar dat is jouw fragment uit mijn fragment. In die zin omdat we natuurlijk al over Ajax-Feyenoord gehad. En een foutje daar niet heel vaak. Heeft gewonnen, maar één keer wel. Ook voor de beker en een hele speciale wedstrijd kon ik me nog herinneren dat we een jaartje of vijf geleden met Vjjy een keer een fijn danspasje hadden. En daar uiteraard kwam ook Michael Bico in voor.

[00:33:54]

En toen is Dennis van Bergen verslaggevers, toen met Michael Bico teruggegaan naar het Olympisch Stadion om die avond nog een keer te herbeleven. Ja, hij heb het filmpje gezien. Ja, en dat was voor mij geen straf. Nee, dat is. Ik moet je eerlijk zeggen. Ik had al heel veel van dat soort filmpjes gezien. Sterker nog, ik heb zelf ook wel eens zo'n filmpje met Michael Bico gemaakt. Alleen niet in het Olympisch Stadion, maar wel met hulp van Peter Houtman.

[00:34:15]

Euh. Op één of andere amateur veldje ergens in Rotterdam. Hebben niet meer waar gemaakt en daarna doen dan dat in de gewone kleren. Jaja, ik weet nog dat we in een kantine stonden, dat ge peter legno of ik het interview en euh naam Mike, zullen we dan nog een keer? Nou u m hoefde maakt niet over te halen waar we het zo zeggen. Hij ging niet onder dwang en daar gingen P. Peter gaf de PAAZ en euh, en Mike schoot met de waarin.

[00:34:38]

En ja, dat deden we hebben dat doet dat ding van Dennis van Berg is is een leuk, dat filmpje omdat het in het Olympisch Stadion is en met zijn zoon daarbij wel een hele leuke jongen is, die hele aardige BQ junior. Uiteraard heeft die Michael Pike junior. Hij zou die anders niet dan ook zegt ja maar jongens, ik heb t echt al duizend keer gezien gekregen van mijn vader. Vanaf IVVVA waarschijnlijk als baby een verplichte inkeek. Geen Teletubbies op Sesamstraat.

[00:35:01]

Ik krijg elk krijg deze te zien.

[00:35:03]

Nou, het is zwart. Wat echt een goed filmpje. Wat ik eigenlijk ook. Euh, ik vond t sowieso heel leuk om terug te zien. Maar wat ik euh. Wat ik ook weer zo typerend voor hem vond, was dat hij vertelde in een bijzin dat je in dat interview was, maar van ja en het was een hele belangrijke goal, want dat was de halve finale van de beker. Ik wist eigenlijk helemaal niet wat dat was, zei die toen.

[00:35:22]

Wat de halve finale van de beker wist, niet wat dat was van voorheen geluisterd of of ik heb het gezien in het filmpje, ook daarna aangeklikt.

[00:35:30]

Waar je maar in één van die filmpjes waar die de goal na doet, zegt die jou de halve finale BK busacca helemaal niet wat het was. En dat kan ook heel goed voorstellen, want hij wist helemaal niks toen ie in Nederland kwam. Ja, hij wist de wist niet eens waar die was. Hij zou op de landkaart niet eens kunnen aanwijzen waarheen. Hij dacht ook dat die van 1. Dus uit Nicosia naar Londen komt. Dus ja, die prijs.

[00:35:47]

Ik heb totaal geen idee van wat topografie of wat. Maar ja ja, wel heel euh, heel erg mooi. Het is de favoriete voetbal moment van Jorien van den Herik aller tijden. Ja ja, die was verteld. Ja, want die zal schitterend. Volgens mij is het zo, dan is een fragment. Ik weet niet of dat nog steeds op YouTube staat, maar er is een televisiefragmenten vrouw waar dat is dan die goal wordt gescoord? Heel veel mensen.

[00:36:09]

Wat was de eerste keer die golden goal? Xserve? Heel snel tussendoor.

[00:36:13]

Ik sprak toevallig deze week de supporters die daar bij die wedstrijd zijn geweest en die vond dat alle druk zo is dat die overwinning me het allermooiste vonden ze nog.

[00:36:20]

Dat verdedigers van Ajax snel die bal naar de middenlijn gooide van mensen realiseerde zich dat niet. Klopt inderdaad. En als je het waar bij een van die fragmenten, als je het geluid op het eind heel hard zn volume helemaal voluit, dan hoor je dus heel veel gescheld met Amsterdamse tongval zal ik maar zeggen op de achtergrond, want die realiseren zich eigenlijk pas 30 seconden nadat het gebeurd is over wat t is over en uit. Ja, en wat ik ook een heel mooi beeld vindt is op een gegeven.

[00:36:43]

Met hangen zijn die hekken bij de inrichting, die fijne supporters. Iedereen balt zijn vuist. Ruud. Ruud heus. En iedereen die hangt in die hekken. En Obie komt natuurlijk als eerste totdat de fotografen komen. Dan hangt die met z'n gezicht de andere kant om op te poseren in die poseren hangend poseren dat Condi. Dat kan niet alleen doelpunten maken, maar ook hangend poseren. Schitterend. Ja, nee zelfs. Vertelde ook nog dat heel die aanloop ernaartoe rijden.

[00:37:06]

Normaal moet je mensen durven overhalen om zoiets te doen, naar Amsterdam te komen, et cetera. Maar dat was voor mij geen probleem. Nee, maar hij kwam dan aan op het stadionplein, daar zingend van naam The King of Rotterdam. Dat ze zo nog zijn. Pa even rustig, je weet het maar nooit die jij met in een ouwe Albert Heijn tasje dat. Dat dat fijne shirt van die dag trok die nou ook weer aan. En dan?

[00:37:24]

Euh ja ja toch prachtig. Prachtig fragment. Om maar even in de stemming te komen voor de El Clásico van aanstaande zondag.

[00:37:30]

Dat dat er is geen betere manier om in de stemming te komen dan die je dan die wedstrijd. Iedereen die dat heeft meegemaakt, die je daarvoor. Voor diegene is het onvergetelijk. Is het ook. Is het ook en je dat nu even niet? Daar wilde jij toch nog een rubriekje aan toevoegen? Een rubriek in een rubriek? Ja, wat? Wat wilde ik over de tv? Ja, nou ja, daar weer een hele andere rubriek voor, met een eigen jingle en een apart hoekje.

[00:37:53]

Nee, ik zie er eigenlijk vanaf, want elke keer als er een jingle wordt gemaakt, dan zitten we vast aan die rubriek. Dan moet ik elke weken en ik weet het, ik zit natuurlijk al helemaal. We zitten al bomvol met onze huizen om, maar een hele week is eigenlijk al gericht op deze podcast als ik deze druk er ook nog bij krijgt. Dus alles wat doe als je gewoon in je half één vannacht draaiboek. Viel me tegen zondagavond weer na de wedstrijd dat.

[00:38:13]

Het was ronduit een hele andere dingen te doen. Na middernacht kreeg ik opeens weer post. Ja maar ja, Thijssen vraagt nogal wat van mij. Ja maar goed. Maar dat was zoveel veel leuks op tv. Dus ik dacht misschien moeten we een soort tv rubriek. Of moeten we het allemaal even langslopen? Doe je dat toch eventjes gewoon in deze rubriek? Gewoon af en toe wanneer het? Wanneer je een brainwashen hebt dat je zegt van de ene kant leuke dingen.

[00:38:33]

Want wat hebben we allemaal gezien? Ik heb Fred Rutten ergens gezien. Fred Rutten s ochtends bij je thuis tegen Hans klaar. Die zei ook nogal wat. Dat is je valkuil. Hoss, dat je het niet altijd snapt. Het is wel goed. Ja maar uhm, weet je wat ik wel? Ik vond wel opvallend dat hij zei dat ie dus zei dat ie zelfs of zo ontzettend veel mensen hebben we het al eens eerder over gehad. Zou voor zoveel ex Feyenoorders zegt dat ie dus eigenlijk te vroeg is weggegaan.

[00:39:00]

Spijt als haren op zijn spijt, als haar op z'n hoofd. Bijna allemaal hebben ze dat te weinig geduld. En ook dat ie. Hij had er een woord voor. Niet dat ie te eigenwijs was nee te krijgen. Wat zei ie nou dan weet ik niet, maar hij had een heel mooi woord ervoor. Nou ben ik het weer vergeten. Nou ja, goed, maakt ook niet uit, maar in ieder geval verraadt dat. Daar zat een soort.

[00:39:15]

Daar zat een soort verkapte waarschuwing eigenlijk aan. Arne Slot in vond ik van wel. Nou, Fred Rutten was toch ook iemand die zijn eigen visie door wilde duwen en veel dingen wilden veranderen? Ja ja, die was ook daar heel goed mee bezig. Maar die is nu dus nu met terugwerkende kracht toch tot een club conclusie gekomen dat ie iets te hard is gegaan kennelijk of wat ie ook heeft gedaan. Het is hem in ieder geval niet gelukt. Hij wilde H.

[00:39:37]

Uhm. Hij kon bijtekenen en was in de winterstop toen al soms wel een punt of 8 achter. Maar stuk die dramatische start hadden vanwege die blessures. Maar hij is goed hersteld. Geweldige wedstrijd tegen zoveel jaar gespeeld door in in Europa. En in die fase speelde Fijnheid gewoon het beste voetbal wat ik in jaren heb zien spelen. Geweldig positiespel kan, maar heeft Ajax thuis nog herinneren. Ja, tuurlijk had ik aan Ajax thuis nog herinneren. Een vrije trap van Van Rhijn 0 1 en daarna heeft vaak nog ik 24 keer op paal en lat geschoten.

[00:40:04]

Dat was echt ongelooflijk dat ze die niet niet wonnen. Dus hij kon blijven. Mag dat? Ik vraag gelijk aan wat ie nou precies zei. Ja, niet eigenzinnig en niet eigenwijs. Maar euh, gaat die man dan lastig vallen voor die ons zo niet heeft die hij echt heeft die echt helemaal niks te doen? Fred Rutten vindt het gewoon leuk als ik me van een bericht gestuurd krijg. Heeft zo'n reactie denk hoop ik in ieder geval sneller dan jij.

[00:40:27]

Ja, maar dat is al snel na. Gisteren was ik er snel bij om. Alles was hier inderdaad vrij snel.

[00:40:32]

Dus hij v d maar wat hij wilde was dat Feyenoord zou doorpakken. Dus voorfinancieren het ook. Wij willen een aantal spelers hebben en waarmee ze in de tweede helft van het seizoen de aansluiting konden konden vinden. En die spelers, die zouden dan ook voor 2 3 jaar tekenen. Dus die had je dan ook al in de voorbereiding van het jaar daarop, zodat je niet weer opnieuw hoefde te beginnen. Dat is wat hij wilde en daar wilde Feyenoord niet aan.

[00:40:52]

Nou, dat heeft dat enorm dom. Heeft zich dat het voortgesleept wel of niet blijven. Uiteindelijk in maart ofzo zei die nee, dat doe ik het niet. En wat hij wilde geen fijner dan twee jaar later wel doen. Snap jij dus? Maar hij had eigenlijk moeten wachten? Ja nee, maar dus dat wel erg naar zijn zin hier? Ja nee. Maar dat blijkt dus dat dat het moeilijk is om Feyenoord of de koers van Feyenoord bij te sturen.

[00:41:12]

Dat het niet zo dat je daar dus kennelijk ook geduld voor moet hebben enzo. De vraag is of Arne Slot die tijd krijgt, ook of die zelf dat geduld heeft. Maar ik vond gewoon wel opvallend dat hij dat zei. Weet je wel. Maar Fred is altijd wel goed vind ik als de jagers zeker en geef hem de tijd dat ie ieder geval rustig over dingen. Anders een goed programma voor hem geldt. Tijd dus niet van de online lines, maar gewoon eventjes goed inhoudelijk over.

[00:41:33]

Over voetbal praten was echt een uitstekende trainer, zonder eigenlijk dat hij niet zijn visie wat langer kon kon doorvoeren bij bij Feyenoord.

[00:41:42]

Ja dus dat was leuk. Nou, ik zag dan ook nog uhm, een mooie mooi eerbetonen en een mooi filmpje van Frank Heijne aan het eind van Studio Voetbal over. Hebben we dat nog gezien? Ik had nog nooit zo. Nee, ik vind ik een beetje te ver gaan met een beetje rekening van de game. Weer mee met de. Wat is de intellectueel nou?

[00:41:58]

Ben je weer een beetje je eindelijk jezelf? Ja ja, nou hij gaat door en denk ik van ja. Iedereen staat dan op de bank omdat ie iemand wat leuke zinnetjes zegt over en over de over de speler. Ja ja, ja nee. Maar het ging mij niet zozeer om die zinnetjes. Hij ging over over die over gewoon over die beelden die je ziet.

[00:42:11]

En zo ja, nee, natuurlijk. Heel goede beelden. Het is een enorm apparaat naar boven. Het zit je goed bij mekaar die je die filmpjes. Ik vond het gewoon wel euh. Ik vond het wel mooi om te zien waar we het laatst over de. Over hem gehad en ook in de podcast over pijn bij de widespread. Ja, ja, gentium en zeker een gentleman. En euh ja, iemand die je echt nog uit de. Uit uit één van die mensen die Fijenoord groot heeft gemaakt uit de tijd dat Uhfw uit de jaren zestig aan het begin van net als Beertje Klein maatje uit euh, toen.

[00:42:44]

Die hebben eigenlijk een transformatie gemaakt van Feyenoord als eerst van Rotterdamse club naar een landelijke grote club en toen daar een Europese club dus. Toen zag je daar lekker in. Heb je een aantal dingen gezien en ik heb nog meer gezien. Toen zag ik ook en zat ik te zappen. Toen zag ik opeens Van Hanegem bij Ivo Niehe, gisteravond ook nog bij ADO duo Ivan III en vader hem en daarna als klap op de vuurpijl. Dus schakelde ik de door naar een groter contrast.

[00:43:08]

Kan je dus niet hebben om door te schakelen van Willem van Hanegem, die tegen Ivo Niehe zei dat. Volgens mij was dat oprecht dat hij zich vereerd voelde dat ie ge weet het zo vaak. Bij grote mensen heb je toch gewoon Ivo weer tegen jou dat je nou zit ik dan toch tussen?

[00:43:23]

Ja ja gek he. Maar ja, het was een open. Maar het was toch wel leuk om wat overzicht zou door de D in dat circus kan ik me ook nog herinneren in het circus. Daar zag je wat die allemaal al gedaan aan het Glane. Geen olifant enzo, een geloofwaardige dirigent geweest, de wielren. Als wielrenner heb hem gezien zanger. Alles? Euh circus. Dompteur euh. Schoorsteenveger, daar is ie ook echt geweest trouwens vroeger. Nou we van alles.

[00:43:45]

Sinterklaas deed alleen maar dingen waren die ik zelf wilde. Ja, zei ie. Ja en nee. Ik dus maar even bij Ivan kwam die graag uit. En dan zag je die mooie beelden van euh, fijne Barcelona met Neeskens met Neeskens zo in die slowmotion. Was, vertelt Van Hanegem. Dat was gewoon echt blij dat die kon Makaay echt heel goed hebben. En dat waren vrienden, vrienden van vrienden van mekaar. Maar in de wedstrijden was gewoon leven en dood.

[00:44:04]

Ja, echt ongelooflijk gemeen gingen ze toch een Olinda oogjes brengen. Neeskens had dit toch zijn kaak gebroken?

[00:44:10]

Ja en. Maar goed, dan zit je daar dus naar te kijken. Maar dat is natuurlijk een warm bad. Ja, natuurlijk ben je van hier en daar schakel je wel wit. Hebben Ivan Rovny jou niet? Het was wel in. Het was niet bij Willem thuis. Nee, dat was gisteren een zorg voor. Het leek wel een keuken show Rumor. Ze zaten nog witter dan een ziekenhuis, maar wat ie allemaal?

[00:44:26]

Ja, en toen. Maar daar schakel je over naar RTL. En dus dat Louis van Gaal. En ja nou ja was. Hij was weer Louis van Gaal. Kijk, ik heb nooit zo moeite met die Van Gaal. Ik moet er altijd om lachen om Louis van Gaal. Weet je waar ik heb ik jou doen? Ik Ja, daar is die woorden is die voor opgericht en daarom moet ie ook zo lang mogelijk in beeld blijven en het liefst zo snel mogelijk weer terug in het voetbal.

[00:44:46]

Ja natuurlijk, want die lach je helemaal gek met die man. Maar uhm, hoe heet het?

[00:44:50]

Ik kan nooit zo tegen die euh mensen die m dan zitten aan te kijken als ie weer van de paar van die ongelofelijke clichés eruit gegooid aankijken alsof ie de de d de relativiteitstheorie op z'n kop zet. Ja hoor. Maar nu euh. Dan zit je dus naar Van Hanegem te kijken. Die heeft eigenlijk heel, heel euh, nog een normaal gesprek voert met iemand en eigenlijk heel bescheiden is.

[00:45:08]

En dan Louis wordt gevraagd naar euh, ook krankzinnig om dat te doen. Trouwens om luut Louis van Gaal te vragen naar na de lockdown enzo.

[00:45:16]

En het was van jou van de maatregelen. Wat vind jij van de maatregelen en wat is het eerste wat de l'origine van Gaal zegt?

[00:45:22]

Kijk, ik heb al een paar maanden geleden gezegd dat is het eerste wat ie zegt over Corona. Ja dus eigenlijk is dat was zo'n mooi verschil eigenlijk van Van Hanegem. De hele B bescheiden Willem in dit geval. Die kan er ook heel anders zijn. Maar in dit geval is ie heel waarschijnlijk naar Louis die die ging uitleggen dat dit maanden geleden allemaal voorzien is.

[00:45:41]

Ongelooflijk. Ja, maar misschien moeten we. Misschien moeten je ook gewoon de tent laten regelen. Verder kan ook nou niet zeggen dat het nou allemaal zo zoekt, maar heeft daar geen tijd voor, want die krijgt in Portugal de hele tijd mensen over de vloer geweest. Défilé van mensen die zijn raad. Nou ben jij al geweest. Nee, ik ben één van de weinigen die geen raad van Louis van Gaal nodig heeft. Maar verder zijn er schijnt dit land niet bestuurd te kunnen worden zonder dat af en toe iemand even naar Louis gaat om een raad te vragen.

[00:46:05]

Zou komen en gaan. Zou Rutte dan ook gaan? Als die van dit soort? Ja, en als je van Hugo de Jonge. En als je verstandig man stuur ze ook hun kinderen. Want we hebben ook kunnen zien hoe goed Louis van Gaal met kinderen kan omgaan.

[00:46:15]

Ja ja, dat is toch een feestje eigenlijk? Ja ja, ja ja.

[00:46:19]

Nou, liefde alleen van jou blijft Julia mooiste verhalen. Louis in China? Ja, nou moeten we eigenlijk eens opduiken en moeten we ook ergens opduiken. Sjoerd en Pholien gooien, dat is niet mijn. Hallo zoveel heeft wel wat koppen uit van dit verhaal gaan hebben. Nou, dat ligt wel bij Voetbal International. Ja, da's waar ze Atmos zeggen. Voetbal International internationaal goed geinformeerd.

[00:46:38]

Voetbal International? Nee, grote reikwijdte. Ja, wat heb je nou nog meer op tv gezien? Was nog veel meer leuks hoor. Effe kijken. Willem Louie. Euh, Fred Rutten. Nou maar even kijken. Je hebt mij dat grijpt. Wat je allemaal hebt gezien is een soort glazen stemmetje dat jij aan mij hebt wat jij hebt gezien. Dan kunnen we antwoorden hebben, want we zijn het allebei alweer vergeten. Ja, want jij denk dat ik dat allemaal niet bijhouden.

[00:47:04]

Maar ik zit natuurlijk. Ik heb een paar vierkante ogen de fabriek bij Maalderink, Eddy PG supporters. Bij het kasteel hoorde ik ook Moia, bij Reimond zag ik euh.

[00:47:11]

Hadden ze me al eens een filmpje gemaakt met een paar van die mensen. Die waren toch naar het kasteel? Daar kwam ik dus ook tegen. Dat waren jouw fans die daar willen. Fans wil ik het niet noemen. Meer fans van de podcast. Voor een mooi hoor. Stond er zo'n man? Het is altijd hetzelfde. Wat wordt er gewoon leuk aan is. Want wat doet u hier? Ja, probeer je wel. Wilt toch Feyenoord zien en lukt dit namelijk niet?

[00:47:31]

Zie niks. En wat doet u dan? Ja, ik moet er toch bij hè? Ja, maar u ziet toch niks? Nee, dat niet. Maar euh, ja ja, wat doet u dan nu? Ja, je wil er toch bijzijn? Die mensen kunt het zelf ook niet uitleggen waarom ze bestaan ook niet uit te leggen. Maar het was wel het doel. Vond wel leuk om te zien. Het waren Spartanen en Feyenoorders gebroederlijk volgens mij door elkaar heen die daar zo naar een blinde muur zaten te staren.

[00:47:50]

En die hoek kon je dan wel wat zien? Of zouden we een Mooijman broederlijk? Ja ja, die mensen missen in het voetbal ook zo natuurlijk. Kennelijk gaan ze dan maar staan. Heeft ook wel. Maarja dat heeft ze dan. Ik vind. Ik vind hem volsem buiten bij een vol stadion staan. Dat vind ik wel leuk voor het geluid enzo. Als je m v een volle kuip maar zo je vond vroeger was te laat ofzo, dan was de wedstrijd.

[00:48:10]

Ik vond u als voorbeeld. Ja ja. Nee, dan was de wedstrijd al begonnen. Maakt er ook geen fuck. Fijn dat ook een goeie club voor natuurlijk, maar geen bal uit. Of je nou de eerste tien minuten miste. Maar om nou bij een leeg stadion te gaan staan. Of als je dan eerder weg gaat van zo'n zo'n wedstrijd. En mensen gaan wel eerder weg en dan euh. Ik ken verhalen van van de vrienden van me. Die gingen gewoon eerder weg tegen PSV of Divin tegen die ene achter.

[00:48:33]

Dat kon toch niet meer goed en halverwege de trap vertelde zoals in eens een totale stilte. En toen kwam die die eruptie allemaal weer terug. Weet je wel, de trap op enzo. Levensgevaarlijk, levensgevaarlijk. Maar zondag verwacht ik geen mensen buiten het stadion. Nee, sowieso niet. Nee, nee. Ik had wel de Fred Belsack kunnen opnemen. Nee, maar wel Fred. We zaten in die podcast Mixed in de podcast met Michel van Egmond. Over Feyenoord gaat dat wekelijks in een uurtje.

[00:49:02]

Maar ja, je en wij hadden toen over jou zat gisteren bij eerst BNN, dan had je het niet over de. Dat je niet. Je was niet eigenwijs geweest en wat was het nou? Je had een ander woord voor dat je bij Feijenoord eigenlijk dat je te snel had gezegd dat je wilde stoppen. Dat was niet eigenwijs van je.

[00:49:14]

Maar je had daar een ander woord voor gekocht. Nee, nee, dat was het nu. Was ook niet koppig, zegt Michel. Je ander woord eigen eigenden. Ik weet het niet, maar ik heb gezegd dat lekker belangrijk ook. Ik word niet eigenwijs, eigengereid ofzo. Zoiets als eigengereid. Niks mis mee maar was ideaal. Maar het was in ieder geval een heel goed woord. Het was een heel goed woord dat Michiel had het dan over het ik nou een goed woord.

[00:49:45]

Ja, ik ga terug zoeken. Ik ga dat de uitzending terugkijken.

[00:49:50]

Ja, ja, ja, ja zeker. Het woord van 2021. Ik vond dat heel goed woord. Ik ga hem voortaan gebruiken en in elk geval.

[00:49:59]

Ja maar ja zo. Nou, inderdaad strategische empathie dus. Aardig doen tegen mensen, alleen maar omdat je er voordeel van wil hebben.

[00:50:21]

Kappertjes. O ja, ja ja ok. Maar goed, ik. Ik bel je later wel eventjes, want we zitten middenin die in de podcast. Maar wat effe benieuwd? Het maakt ook niet uit, maar waren even benieuwd naar dat woord. Zo gaat te ver. Terug luisteren is tot latere Ajay, dus het woord gat moeten we nog even opzoeken. Even opzoeken. Het woord van euh. Ze zullen even terugkijken op de klassieker en ook een beetje vooruit.

[00:50:47]

Ja dus. Goed, ondertussen wordt de koffie gemaakt hoor.

[00:50:50]

Ik hoor dat jaar moet even wachten met bellen dan. Of zit je alweer op dat de sound?

[00:50:53]

Mooi kijk nu gelul van de Feyenoord watcher in de bestseller auteur. Het is tijd voor iemand die er kennis van zaken heeft.

[00:51:05]

Ja hallo, met Mario Lowagie. Hallo, ik hoor niks. Ja hoor Manu.

[00:51:12]

Ja ik hoor je hallo Mario, maar Michel. Ha ha ha, daar ben je. Ja ja daar. De grote presentator hoor je Mario. Ja ik horenden. Tussendoor is het de grote al wel eens, want ik heb hem gisteren weer zien werken. Het was echt lekker weer register voor de mensen in de rust na de wedstrijd. Nou ja, bij Sparta leren trappen lopen. Dat jij dan buitenom moet op.

[00:51:39]

Ja nou ja, was toch een goeie redding moeder? Ja nou ja, aardbei Keuster dik. Dat is lekker.

[00:51:48]

Ja, dan hadden we het over jou. Dat je toch nou in de keuken ze kan inbrengen. Ja, gelijk. Dat moesten. Het moest zo zijn. Jammer, ja, dan gooit die een hele tijd niet. En dan hebben we een nieuwe wet. Dan moet iedereen naar markten dingen op. Maar wat heb je nou als je dan liever dat je een nieuwe spits scoort of dat dit het scenario is?

[00:52:07]

Ja ja, die andere had ook eerder een kopie kunnen maken hoor.

[00:52:11]

Ja ja, wat als je toch? Wat was je indruk van hem? Euh. Hij werkte hard. Dat zou je zeggen. Dat doen er wel meer. Ja maar ja. Kijk, ik moet ook niet te schamen zijn. Ik weet Noord-Chinese kwam met de wedstrijd in Emmen uit. Weet je nog dat iedereen? Kijk, ik kan er geen reet van ja. Die zich aardig hersteld moet ik zeggen zeker. Maar hij heeft wel iets wat hij altijd bij, wel waar het gebeurt.

[00:52:38]

Als spits zijnde. Ha ja, die centraal biep. Een hele goeie loopactie van Jurbise laat de eigen altijd toch wel heel erg ver terugzakken. En dat is wel een bellick verschil. En ja, ik geloof me dat deze jongen nog wel belangrijke goals gemaakt.

[00:52:53]

Ja ik denk ik. Ik vond het ook Ana wel. Ik vond wel sterk in de lucht, want nog een aantal kopduels dat ie doorkopte.

[00:52:59]

4 landbouwactiviteit die kans wel over, zeker een bepaalde situatie. Het was ook de eerste wedstrijd inderdaad.

[00:53:04]

En waar zijn natuurlijk hele positieve podcast. Dan snap je. Ja, dat moet ook zo blijven. Absoluut glas.

[00:53:10]

Halfvol glas is ook nog altijd altijd halfvol. Tenminste al dinsdag. Als dit geval maandag. Een uurtje lang is het altijd halfvol.

[00:53:19]

Ik heb met Martijn wel in z'n enthousiasme, want hij draaft wel een beetje door, die Krabbendam. Ik heb hem wel gezegd dat het heel onverstandig is. Kijk, wij zitten nu al over Ajax te lullen, maar er is ook nog een wedstrijd tegen Zwolle, Zwolle en dat is altijd een beetje lastig. Toch om daaraan voorbij te gaan.

[00:53:35]

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik een paar keer Zwolle heb zien spelen. Ja, daar word ik niet echt heel enthousiast van. Nee dus van kan terecht. Ja, dat zou normaal gesproken geen probleem mogen zijn. Maar ja, maar die spelers zeggen jongen die in de kampen gaan dadelijk al weer beginnen over de klassieker en dan maar weer beginnen waaien. Maar ik geloof dat ik geloof heeft omdat Babel toch van woensdag veel scherper maken. En wat ik al zei hij de.

[00:54:01]

Hij kan spelers laten rusten. Hij kan dan ook het niveau weer niet zo erg achteruit gaan natuurlijk voor de winterstop. Bij sommige dubbele wedstrijden wel.

[00:54:09]

Dat is ook zo en wij maken als podcast ook gewoon een ontwikkeling door. Wij zijn daar wel zo ver dat we wel even een bepaalde wedstrijd of n wedstrijd heen kunnen kijken richting zijn klassieker vind ik.

[00:54:18]

Ja in dat vermouth rapport hoofdcast en natuurlijk al heel bijna het hele duel jaar.

[00:54:24]

Het is ons gissen over de klassieke Slycke zeker?

[00:54:30]

Ja ja, een klassieker. Je hebt wel eens vier keer gescoord in de klassieker H. Je wil natuurlijk veel meer weten wie er niet over hebben, maar het is wel zo. Ja, dat was in het kampioenschap van Nederland voor A-junior. Ja, die 5 in rij. Ja ja ja. Tijd gelijk hoor.

[00:54:45]

Ja, maar dan liep er wel gewoon Van Basten in he? Bij Ajax zijn dat soort Vanenburg t schip. Silooy was dat in Amsterdam widebody was, want dat was een kampioenschap voor Nederland. Nou ja, maar de echte klassieker ook wel gesco Reker zeker n 3. Ja N. Dewinne 87. Maar dat was wel een hele lekkere overwinning. Jolie-Pitt al eerder voor de Westerkamp gelopen Europacup 1 of 2 gewonnen. 2 gewonnen. Jaja, t begint de demonstratief zo lang lopen tijdens de grote dingen.

[00:55:18]

Dat deed natuurlijk alleen dat niet, maar toen zei Wijnstekers een breuksteen. Toen hadden we nog geel van de Rotterdammers. Het werkte als een rode lap op een stier, dus toen zij in de kleedkamer van jonkies wat gebeurt gebeurt er gaan met 5 rode kaarten. Godvruchtig, maar we laten ons niet bloot hebben. Nou ja, en toen zat het ook nog een keertje toe. Maar toen wonnen we eindelijk eens een klassieker. Want dat was. Dat gebeurde niet vaak.

[00:55:43]

1 3. Vrije trap volgens mij van jou draaitrap argumenten. Ja ja, je hebt hem alleen maar gezien. Tenminste gehoord. Aan de grond genageld stond ie. Menzo zo ja, een paal. Maar Paul achterlangs. Ja ja, ja ja ja ja, dat is het zo. Vaak is het ook niet gebeurt natuurlijk dat dat Feijenoord daar. Alhoewel jaren 80 was het natuurlijk wel veel meer een gelijke strijd nog.

[00:56:06]

Ja ja ja. Nu zou je zeggen dat dat Ajax natuurlijk wel kwalitatief beter is. Maar wat ik Cristel kan rijden in Feijenoord is wel heel makkelijk te verslaan. Je zit wel heel veel karakter in deze ploeg. Natuurlijk links en rechts. Toch wel jongens die het verschil kunnen maken. En dan met name over Berghuis en dadelijk misschien weer een wat grotere Chiny spelen. Guardia. Die komt natuurlijk gewoon ver, maar dat is namelijk kwalitatief natuurlijk een hele goeie speler.

[00:56:33]

Maar ik vind het middenveld er goed uitzien met lopende mensen in de van Toornstra en Fer moet worden onderschat. Dit vind ik toch wel steeds weer beter worden, maar ik wordt die man niet zo belangrijk op het middenveld. Ja, die met ook die man. Ik ben een absolute. Absoluut ja. En achterin heb je een keuze inklappen naar keuzes, keuzes. Dus ja, ik ben erg benieuwd. Ik ben erg benieuwd of je tegen dat geweld op komt, maar we eerlijk zijn.

[00:56:59]

Oef, gisteren startte het niet goed. Of laten we zeggen PSV startte erg sterk, maar dan hebben ze toch het vermogen om om vrij makkelijk weer terug te komen in wat ze allemaal nog in kunnen brengen. Ja, maar die speelt ook wel een aardige selectie.

[00:57:13]

Ja, dus is t een voordeel dat het in de Lega Weena is voor Feyenoord denk je? Euh ja, sowieso kijk ik de volle Arena. Dan mag je toch pijn doen, want dan is het nog erger. Ja ja, hem normaal zie je je eigen publiek nog bij. Zou kunnen hebben. Een beetje ja, dan is het nog ok. Maar nu is dat dus ook niet meer. Dus nee, het is zeker een voordeel. Maar aan de andere kant.

[00:57:37]

Ja Ajax. Ja ik zeg Krishnamurti kijk hebben toch wel enorm makkelijk voetballend vermogen. Dat is dat het allemaal. Maar ja ja, ik ben erg benieuwd hoe dit Feyenoord zich naar inhoud. Maar wat je zelf al zei, we moeten eerst nog Peninsular. Dat is Haya.

[00:57:54]

Verwacht maar, maar jij kent ik natuurlijk een beetje. Verwacht je een list van Dick ligt zou ie Haps voor je? Voor Jan Joker hebben laten invallen? Gisteren zat er iets mee van plan. Zijn Sinistra moest minuten krijgen natuurlijk. Dus ja, je moet het wel een keer doen, want de tweede speelt zijn wedstrijden dus zien.

[00:58:12]

Gisteren moest je natuurlijk de keuze maken. Het na de tweede goal. Dan heb je misschien met mijn hoop hier ook logisch oplopend vermogen naar behoren. Heb je natuurlijk toch snelheid. Maarja, dat gebeurde ook een paar keer met Haps. Dus ja dan. Dat is wel heel lullig voor Linssen moet ik zeggen. Want ja maar toch kun je eindelijk je Driegoten gemaakt negeren. Renty dan iemand anders een rol als linksbuiten. Ziet iemand anders invallen in de wormvirus en als spits?

[00:58:36]

Ja, dat. Dat is natuurlijk best wel vervelend hoor voor zo'n jongen. Maar aan de andere kant. Ja, dat is dan eenmaal de top. Dat zeg ik ook zeggen. Ja, dat leg ik allemaal niet uit. Zijn keuzes klaar. Hoe is het ook? Maar hij zal wel voorop met snelheid moeten spelen. Daar ben ik wel van overtuigd dat Ajax. Ik verwacht niet dat hij druk vooruit gaat zetten op de helft van Ajax, want elkaar aan alle kanten horen.

[00:58:56]

Ik denk wel dat je ver terug zal zakken ja. En dan met met snelheid voorin eruit zou komen. En dat zou natuurlijk van de linkerkant Sinistra kunnen starten, want je hebt ook sneller. Ja, hij is de spitspositie. Daar zou je moeten kijken wat je wat je daarmee doet. Maar dat zal dan misschien toch wel brabbelen zijn omdat het een echte spits is. Jordens zou hier misschien te ver uit die spits weggaan en Berghuis snel zal toch maar laat tegenhouden zijn denk ik.

[00:59:21]

Ja en omschakelen.

[00:59:24]

Ja ja. Ik denk dat daar met name de krachtoefeningen moet liggen en hopelijk dat je niet snel kernachtig aanhaalt. Maarja daar zijn we heel negatief.

[00:59:32]

Dus wie weet. Daar zijn we niet van opgeleid. Maar helaas spelen we helemaal aan de markt. Reden niet. Wij gaan gasten van een stiekeme Enora kan alles nog. Die kunnen pieken mooi voortzetten. Het is altijd goed, altijd goed, de voorpret vaak. Maar wat ik al zei, dat is moeilijk te verslaan. Dat zie ik elke keer weer. En soms is het voetbal niet patsers ook smullen, maar aan de andere kant. Het resultaat is het nog steeds, maar op een andere die.

[00:59:58]

Die uitglijder na in Arnhem. Na wat onderzoek was dat. Nee, dat is je natuurlijk maar goed kunnen kunnen maken. Dus bij Derby zondag ga kijken of je vanuit de studio maar Diodoros die steevast. Ja, ja, ja, ik zou doorlopen, maar inderdaad vlakbij. Nee, ik mag nog. Studio is leuk.

[01:00:21]

Ook zo'n gek zijn, zo'n lege arena. Ik zeg niet euh. Het Amsterdamse sfeertje dat doet, dat missen we zondag. Nou ja, dat mis ik nooit alleen, maar nee, dat snap ik. Hooguit een paar nummers in een kroeg waar hij dan ook onhaalbaar is. De rechter moet je jij niet direct moeide wel wat bij gedronken hebben hoor. Maar die woorden blijven. Nee, nee, nee, nee. Het zoja zal anderzijds. Ja, wij willen niet opnieuw toe dat.

[01:00:50]

Maar dat geldt ook voor christenen. Aan de ene krijgt ik in Nederland. Nou ja, dan ook een groot kasteel. En dat heet ook wel weer wat extra. Maar goed, dat kunnen we lange Corteel ben. Dat is nu eenmaal zo toch zeker nog een tijdje duren. Helaas, zo is dat. Okay ok Mario. Nou we zijn weer helemaal bij. Maar blij dat je je eigen rubriek weer gevuld hebt Mario.

[01:01:13]

Zo hoort het ook aan jongens. Jongens, bedankt. Ik maak ons ook geen man uit wat snel weer juichen. Daardoor zie je toch.

[01:01:23]

Kijk, ik heb helemaal geen klachten over de gasten in deze rubriek. Maar de naamgever, die doet het toch wel uitstekend natuurlijk. Ik kan hem ook altijd bellen, maar heb altijd wat leuks. Toch ga je altijd wat.

[01:01:35]

Niet voor niks dat we deze rubriek naar hem hebben vernoemd. En voor de jongere luisteraars. Want miljoenen luisteraars, ook heel veel jongeren luisteren natuurlijk. Dat hoort in onze cultuur. Jawel, maar die ons natuurlijk een beetje een onder conservatieve koppeltje vinden. Ja, denk jij?

[01:01:48]

Denk jij dat hebben we toch? Die klachten kregen we toch ook een beetje jammer. Mario Been was vroeger een uitstekende voetballer. Een van de beste die je van zijn generatie. Je bent niet voor niks. Mario Dorna genoemd. Tuurlijk, ze gingen met al die Ajacieden naar het WK in MC jeugd-WK in Mexico, maar daar was er maar eentje die de show stal.

[01:02:07]

Ja ja, ja, dat was er nog eentje van Ajax waar je dan dan nooit meer wat hoorde van hoorde toch naast een paar volgensmij. Nou ja, die vader van die Michio bakken zat daar ook bij die nu bij Paris Saint-Germain speelt. Ja hmm. Maar ja zeggen waarvan akte. Oh ja, waarvan akte. Ja, maar ik moet ook op Bissing letten en op schuurde. Raakt ook een beetje in de war van ja, maar misschien moet je deze nou een beetje loslaten.

[01:02:28]

Straks komt de baas van deze competitie halen dus en dan zijn we ervan af. Dan is de stress jou, want die kan moeilijk mee in een grolloo natuurlijk. Zie. Nee, maar Golo ga ik morgen pas zijn. Je gaat nu. Ha, wat ga je dan nu doen? Straks ga ik naar de mondhygiënist kijken.

[01:02:42]

Oh ja, ja, da's ook niet onbelangrijk.

[01:02:45]

Wat ben je al aan je telefoon kijken? Dat draaiboek? Wenkend zoeken of daar nog wat vragen opstonden die we kunnen bespreken? Die Fred Rutten, nog vaak al regelmatig, haalt hem regelmatig zo veel oud speler, trainers van Feyenoord die ik nog spreek. Netwerk? Ja, ja, nee werk. Ja ja vragen.

[01:03:02]

Jan Hendrik Pesman heeft Feyenoord een kopper in dienst, want alle spelers zien de fris geschoren en geknipt uit zijn. Dat opgevallen vanaf de televisie is mij niet opgevallen, terwijl je goed zit te kunnen knikken. Jan Kappers zo'n allemaal. Ik had het wel moeten zien zeker. Maar Jakobson O ja, mijn vader was kapper, mijn moeder was kapper en mijn zus kapper. Ja, dat ze Jamaer kapsel niet. Alhoewel waarschijnlijk ben is er als kind zo op mijn hoofd geëxperimenteerd met shampoos en dingen dat het me niet als een soort ontploft papegaaien stuikte die ze wat Sjoerd een soort tweede carrière heeft gegeven omdat de fissura vanuit alle hoeken is.

[01:03:36]

Dus nee is mij niet opgevallen. De kapsels en marcheert dus wel. Jij hebt toch wel eens hoor dat zeggen dat ze strakke h strak geknipt op het veld stonden. Kijk ook naar de kapper, dus zie je die gasten weer met de opgezwollen zeker van Egmond. Nee, maar die laten dinges Hanni Hanna natuurlijk.

[01:03:53]

Laten ze hun kapper voor een frisse verfresten, verfresten. Verfris vond ik ze al goud. Wel was dat nou het WK in Zuid-Afrika, dat Napolitaan en invliegen invliegen. En ze waren al. Ze hadden allemaal geen haar mee. Allemaal hadden ze een lijntje schorre lijntjes getrokken en je handen had mevrouw de bestsellerauteur ook nog een keer verhaal met haar niet handen gemaakt voor de vjjy. En ja, het is gewoon. Ja, die nam het heel serieus Harnie. Dan weet ik wel waar zit dat kop ook een beetje?

[01:04:16]

Heb jij dat talent meegekregen of niet? Nee dus nee, jij kunt ons niet effe Fransje.

[01:04:21]

Ik zou best een poging kunnen wagen. Beginnen van het dan maar hoe het gaat bij Dessy. Maar dat heeft nooit mijn ambitie heeft me. Hij heeft daar gelegenheid. Nee, nee, nee, okay. Naar Shure denk ik wel geknipt. Jij denkt. Je hebt het niet. Ik weet het niet. Ik heb er niet op gelet.

[01:04:35]

Martin Rijk vraagt is geurkaarsen voor dik een optie als team? Nou, dat zou zeker kunnen in bepaalde wedstrijden, maar niet zondag denk ik. Nee, maar ik denk wel, want op training speel je ook wel eens op die je op die positie. En als je dan ziet dat er nog wel eens een training? Nee, natuurlijk niet, maar dan moet je helemaal niet komen. Maar hoe weet je dan van je dat nu uit je netwerk beroemen uit je behoren?

[01:04:54]

Ronde al van die van die mannen. Heb jij je die? Betaal jij? Ja, wat er zeker was van die regio als die achter zo'n boom staan van die ouwe mannetjes staan te fluiten. Kom eens, die heeft pijn in zijn enkel. En die Crugten keer ja en dan staat het allemaal op vier punten. Nee, helemaal soms niet eens. Niet eens. Nee, want dat doe je voor je eigen archief, mijn eigen archief. Dan weet je ongeveer weer wie wat je kan verwachten.

[01:05:16]

Uhm, is de nieuwe spits gehaald met instemming van Slott? Nou, ik denk vooral met instemming van Dick slottekst daar nog even niks over te zeggen hebben. Natuurlijk niet voor niks een contract tot einde van seizoen. Zullen ze er verder kijken wat er met de waarschijnlijke waarschijnlijk gaat, onderandere gebeurt of niet? Het zou kunnen ja of moeten 15 inschieten. Maar ik weet niet wat Slott wil, die zo onze eigen ideeën hebben over.

[01:05:36]

Ik voel me wel goed dat er contact is geweest tussen advocaat en slot. Zeker weet je wat hij heeft opgebeld? Zeg wat. Wat? Rutte zei vandaag dat ie misschien toch een beetje de eigen ge dat woord verzoekende is nog op. Maar Slott is dus niet het type wat wat denkt van nou. Het interesseert me verder allemaal niet als ik kom gaan, want helemaal anders doen en vanaf nul beginnen. Hij verdiept zich door de zin zeker niks dik staat ervoor open.

[01:05:57]

Dat is wel goed natuurlijk. Absoluut slim, gewoon slim van een zeker. En nee, dat heel slim. Ja, want de Dicks zal volgend jaar toch wel ergens aanschuiven nog een wedstrijd te analyseren. Ja, neem ik aan van wel ja. Voetbal. Voetbal Insite denk ik toch? Dat vind die altijd gezellig. Vind je gezellig en is die ook uitstekend geschikt voor vind ik ook. Dus nee, dat is zeker slim van Van van Slot. Ja euh ja.

[01:06:20]

En dan moeten we dan toch verder aan. Waar moeten we nou waren denk ik? Heb nou weer een vraag. Durf hem gewoon niet, ik nog niet eens te stellen. Een klassieker. Ik heb aan de nationale voetbalquiz een klassieker gerelateerde vraag 1 ja opgevraagd. Nou, die hebben ze gestuurd, kan ik je zeggen.

[01:06:36]

Ja, is dat weer zo'n vraag van. Ik speelde ooit een wedstrijd tegen de broer van de neef van de man die ooit samen met de trainer in reservebank zat. Je begint en. Je begint er een beetje plezier in te krijgen. Zeker een miljoen. Okay, eerst het antwoord van t zal wel zo'n vraag. Ik schat mij van de week op vragen ben. Ik ben nu weer vergeten en ik ga een alternatieve kennisvragen daardoorheen gooien. Nou, dat mag.

[01:06:56]

Kom jij maar met een vraag. Nou, maar wel een beetje moeilijker dan we niet. 100 duizend inzendingen die niet de boeken lezen.

[01:07:06]

De Dik Voormekaar Podcast Dit Feyenoord weet je nooit weet je weet niet direct na het antwoord op de vorige zo gevraag als Tony Vilhena best wel goed op gereageerd. Even veel reacties als je het goed, heel goed ziet. Iets als je iets makkelijker maken is ook iets meer reacties. Ja, alleen dan moeten we natuurlijk weer een winnaar bepalen. En volgens mij ware Jos.

[01:07:30]

Jos Govaert en Judith van Mullet waren volgens mij één van de eersten die 1 jaar trouwe trouwe quizzers dus die verdienen. Een boek van euh, van jou? Ja eentje hoor. Dus je hoeft geen tweet te geven? Nee, maar hebben ze als duo ingestuurd dan? Ja. Oh, de boeken zijn bijna op, maar er komen straks nog wel even over. Ja, daar komen we nu naar de de volgende vraag. Ik wou dat mijn uitgever dat had gezegd.

[01:07:54]

De boeken zijn bijna, al mag hier dan.

[01:07:57]

Nou ja, nee, uitgever had er nog wel een paar verkijkt. Moet me concentreren, zich concentreren. Ja, even de keel smeren. Daar gaat ie hoor, in het winkeltje waar hij het winkeltje. Voor wie was jou? Was jouw favoriete quizmaster vroeger? Nou, Willem Ruis natuurlijk. Ik vond dat elke quizmaster wat voor de goede kant stond. Dan was alles gewoon de eerste die je gewoon volledig losgeslagen helemaal uit zijn plaat ging. Heel veel emotie bracht.

[01:08:24]

Dat ging gewoon voor mijn gevoel van Willem Duys die gewoon achter een euh achter een tafel zat. Met een frisse kom naar een man die volledig bezweet als een gek heen en weer rende over het podium en er ook iets van maakte alsof het de belangrijkste zaak van de wereld was. Of voor elk type. Ja, dat en ook die prijzen die je dan kon winnen. Dat helder staat gewoon 7 miljoen mensen te kijken met met het klamme zweet op de rug of iemand een slag of iemand een euh, een staafmixer won nog niet.

[01:08:52]

Weet je dat soort dingen? Ja of een vakantie cheque van 100 gulden?

[01:08:56]

Weet je wel? Dus Willem Ruis.

[01:09:00]

En wat vind je naar mij? Min. Meer dan duizend ruis je. In welke categorie zou je mij plaatsen?

[01:09:05]

Nou je als quizmaster? Ja ben, jij bent nog niet echt heel erg mobiel. Jij zit maar een beetje achter die tafel. Hier keek Willem Ruis. Die was gewoon heen en weer gaan rennen met een loop microfoon. Jij had ook een loop microfoon Asjoera moeten vragen. Eigenlijk had ik van die trap naar beneden kunnen gelijk koffie aanstellen weer naar boven. Heel druk. Maar vroeg had ik na een misser van die visser kalmeer nam. Ja, maar je had ook vroeger zo'n euh, zo'n man die je die deed dan al achter de piano.

[01:09:29]

Euh, op rijm. Dat was zo snel dichter. Die die man heb ik pas ontmoet als kind echt, maar deed dan achter de piano en die ging al. Dat zouden wij ook moeten hebben van jou. Van hier komt Martijn Krabbendam en dan maakt die dame een rijmpje als je er nog wel een rijmpje gemaakt.

[01:09:44]

Ja op Ratto voor wat effenaf of oplezen Sjoerd. Nee, wil je niet hebben in Gent, dan heb je wel Lampje Platteau gedicht. Nou. Of een gedicht gedicht. Nou, het is meer een euh, een en een lied ofzo. N complete kunnen we toch wat doen? Je hoort dus toch wel een EU? Nee, moet jij zeggen of er talent voor is? Ja, ik ben Prato een Argentijnse spits. Ik kwam van River met mijn grote bips.

[01:10:08]

Ik ben Prato. Ze noemen mij de beer beukt me niet. Dat doe je best wel zeer. Tegen Sparta schoot ik op de paal. Ik ben nu al een supergoed verhaal. Primera, Prato, Prato, Prato, Prato, Primera, Prato, Prato Platten, Platteau ja, is het prietpraat. Prato praat praten. Ik zou toch niet op de wijze van snjy sna snappen? Jaja, als je dan naar prietpraat van maakt dan. Ik vind het wel knap.

[01:10:28]

Dit is heel knap en ruimt allemaal bijna allemaal samen. En ik zou dit zeker op een tegeltje zetten. Ja of geloof uitprinten en een keer een Patteeuw geven of vertalen in het Portugese preparaat toe. Wanneer HITT woorden als die er gewoon 20 maken wordt het een hit. Ja, dus dat moet toch gewoon de ontwikkeling doormaken? Dus je ziet maar nog niet in een zeepbel groeien. Ik zie je wel groeien. Stem zit er toch al redelijk in. De stemming zit er redelijk redelijk in en het is belangrijk dat je duidelijk maakt dat je dus namens een speler het is namens dat ze inderdaad heel belangrijk is namens een speler.

[01:11:00]

Ja, en ik schaam me een beetje, maar deze vraag zal meteen toegegeven, makkelijk. Nee, te makkelijk deze weken. Moeilijk die Mo, die vorige. Die wist ik. Maar deze zit deze winst. Dan is de kloof. Als je deze weet dan is iets mis met je de baas van. Die zien er aankomt. Daar wordt ze zo enthousiast. Net niet. Nou, even snel, dan weer niet efficient. Je moet Winterreise echt nooit versnel.

[01:11:18]

Nee nee, je altijd de volledige Constanța. Effe dan hoor je jij al zo doen.

[01:11:26]

Ik speel je nu als getuige. Ja, dit is goed, maar jij kan dribbelen natuurlijk. Ik speelde ooit een klassieker, terwijl er op precies hetzelfde tijdstip nog twee wedstrijden werden gespeeld in de Eredivisie. In die beide wedstrijden scoorde er een spits die later voor Feijenoord uit zou komen. Ik kreeg de eerste gele kaart in deze klassieker en mijn directe tegenstander had een week voorafgaand aan deze wedstrijd nog een interland gespeeld met een ploeggenoot van mij. En dit was niet bij het Nederlands elftal.

[01:11:52]

Het is me allemaal wat. Ik ga even weer naar beneden. Ga jij nadoen?

[01:11:55]

Ik heb thuis niks te vertellen, maar ik neem anders gaat ie hond naar beneden.

[01:11:59]

Nou, die blijft toch keurig? Boualem weet ik niet. Dus als de hond in het midden wordt gezet. Jij staat links in. En de mevrouw de B-cellen uit de stad rechts. Maar we gaan de hond om 100 procent aan. Tenzij ik zo'n bod bij me hebt dan de meeste mensen aan die middag. Vind jij dat dat gelijk naar jouw tuyaerts en daar geloof ik jou. Nou heb dus het. We hebben het weer gehad, deze moeilijke vraag, maar ze kunnen het wel inzendingen nog een keer doen.

[01:12:22]

Nee, nee, nee we. Nee, want dit is zo'n verhaal. We zetten m gewoon op de social media die Sjoerd enorm aanjaagt dan waar het top gaat. Met met dat aantal volgers.

[01:12:31]

Heel belangrijk ook voor het met de stemmen, want we zijn nog in de race voor een hele grote Nobelprijs voor de podcast. Daar moeten eerst een beetje volgers hebben dat belangrijk voor Chris Woerts en zijn sponsor waar ie mee bezig is. Ja, kijk naar de Excelsior supporter daarbij. We hebben worden nu bediend door een Spartaan en we hebben nu Excelsior supporter erbij en daar zijn we helemaal helemaal helemaal.

[01:12:50]

Konterdam is vertegenwoordig ons. Kijk eens hoe enthousiast ik denk dat het heel erg tijd wordt om daar een eind aan te breien. En dan gaan we wel doen. Dus dat kan bij social media. We jij aanjaagt, instak, maar vooral het liefste Instagram. Waarom de volgers? Dus dat moet omhoog nog. Vervolgens hebben we geen idee hebben, want ik vind het wel zo.

[01:13:09]

Is Twitter 500 op Instagram, Twitter 800 halen die zegt dat die cijfers echt ongelofelijk triest. Dat doe je dan. Ben je dan je hele week? Plan je zo dat je dat? Dat je die show kan neerzetten, dan heb je achthonderd volgers op Twitter. Ja, één keer iemand beledigen in de politiek en je drieduizend volgers. Maar wij hebben de 800. Dat zie je maar als je potentaat levert gewoon niks op. Aardig zijn. Nee, heeft dat aangezien.

[01:13:32]

We hebben het al 20 afleveringen geprobeerd, maar snijden onszelf in de fik. Sjoerd, als ze nog willen stemmen op dat prijsje waarvan wij niet eens wisten dat het bestond. Maar we willen wel winnen toch? Zo ja, ja zeker. Natuurlijk willen we winnen, maar levert niks op. Behalve dan wat ook weer. Ja men kan niet van.

[01:13:48]

Kan je niet van vreten zeggen. Is er niets aan? Nee joh, maar het is een begin. Ja, het is een begin.

[01:13:52]

En ja, verder moeten we nog even nadenken. Uit die boeken raken op en we hopen dat gewoon ergens een keer wat boeken tegenaan die Pelle had gekocht. Nee, dat kan niet. Uitverkocht. Laten ze die dan bijdrukken. Nederland of B failliet heeft toch wel komen steeds meer mensen die de die willen toch een soort van München tais leiden. Zelfs iemand die wil een een T-shirt met het hoofd van de bestsellerauteur erop. Is er nog maar één iemand die dat wil.

[01:14:13]

Nou ja, als de n schadelijk is, maar ze kunnen wel een mooie Leine van maken. Willen ze dan wel mijn hoofd echter zoals Sjoerd die bijvoorbeeld vastlegt of een woord dan een kwartier wordt figuur? Hij wordt gewoon zo. Denkt wat die handel je?

[01:14:25]

Dat de denker de denker houden. En dat is dan toch wel heel mooi. Ja nee euh. Dus daar moeten we dan even over nadenken.

[01:14:32]

Nu ja, maar wat is het? Of een T-shirt van mij? Of een een mok een mok mok?

[01:14:38]

Dan weet ik het. We kunnen de mensen ook vragen wat ze zouden we wel, wat willen ze en wat wat ze zouden we sowieso, dat T-shirt natuurlijk met jouw hoofd en op. Die ga ik dan ook kopen. En verder. Een diezie kan natuurlijk ook op een mooie mok ofzo. Ja dus die pleit met plezier met zoiets. Ja ik ben je waar de rechten bij Daisy liggen. Ik denk bij de baas daar wat denk je zelf? Kijk, je zit nou.

[01:14:57]

De rekenmachine heeft ze nog op aangepakt.

[01:15:01]

Nou, ze gaat nu gelijk wat like op Twitter, zodat we straks achthonderd aan n volgers hebben. Nou ja, nou dat schiet. Elke volgen is welkom natuurlijk.

[01:15:08]

En ja, in in de familie. Ja zeker weten. En verder was ze ja. Excuses voor dat het een beetje een rare aflevering en een rare week was. Maar ja maar ja, gelukkig hebben we toch om aan onze plicht weer weer voldaan. We passen. We moeten ons af en toe aanpassen aan de actualiteiten. We zijn flexibel. We worden geleid door de actualiteit. Dat is ook zo. En als afsluiting heeft Seward een uh, een mop.

[01:15:29]

Een stukje nee, geen mop dit keer, maar uhm. Het verschil tussen Amsterdam en van Rotterdam en Amsterdam samengevat door Martin van Waardenberg en die kant weten die kant weten en die kan dan toch wat goed doen.

[01:15:41]

Dit fragment is trouwens afkomstig van Reimond.

[01:15:43]

Amsterdam heb ik helemaal niks, maar Twitter is een beetje erg veel. Amsterdam Random House. Dat is nou het ergste vind ik dat dat zij echt oprecht vinden dat daar alles vandaan moet komen. Dus als je in Rotterdam een filmpje wil maken. Het eerste wat je moet is naar Amsterdam, omdat daar het geld verdeeld wordt en omdat het er eerst door Amsterdammers beoordeeld moet worden en gekeurd moeten worden. Uh, de hele televisiewereld wordt geregeerd door Amsterdammers. Weet je wel.

[01:16:13]

Als jij een programma wil maken, dan wordt dat toch allemaal via via Amsterdamse kanalen. Moet dat goedgekeurd worden? Het is ook zo dat langer en dat doen ze niet, want ze. Ze willen dat liever met Amsterdammers maken. Ik vind. Zo'n benauwde wereldtitel. Ik vind het ook heel raar dat dat wij als Rotterdam weten als de grootste stad van Nederland. Als je een beetje om je heen kijkt, dan zie je dat dat een programma als De Wereld Draait Door niet hiervandaan komt uit.

[01:16:39]

Misschien centrale met gepresenteerd door Rotterdammers. Hier gebeurt het nieuws toch niet in al die langs al die benauwde Meuter grapjes met iemand die homo paaldanseres, daar speelt zich niks af. Poppenhuizen is een poppenhuis.

[01:16:53]

Nou, het was leuk en gezellig. Ik ga zaterdag Amsterdam.

[01:16:59]

Mafkezen, brillen doen stoppen. Ook eerst door vier Vandenhole Jan met elkaar communiceren willen gaan praten. Dit is toch een groot probleem.

[01:17:21]

Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer, maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegde, maar dat heb ik nooit gezegd.