Transcribe your podcast
[00:00:01]

Mafkezen van de BBL doen. De. En. Het is. Het is de vier mannen voor Jan. Met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem hoor. Natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer. Maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd had, maar dat heb ik toen gezegd. Het is dinsdag aflevering 31 van de Dik voor Mekaar Feyenoord voetbalshow de muur liggers onder de Nederlandse Voetbal Podcast met de bestseller Auteur skiet de.

[00:00:51]

En we hebben een. Een gast. Ja, een stagiair. Een soort van assistent persoonlijke assistent van Sjoerds. Zo hoog, zo groot is die al geworden. Zulte heeft twee keer de FC Dordrecht podcast gemaakt en nu is deze podcast eigenlijk een beetje te klein voor PJ en PJ. En je kan er op wachten dat over drie weken zien we Sjoe niet meer dan sutuur die ze vervangen. Ja, ze gaan zo snel die alleen bij Ajax. Feyenoord komt u nog effe maar welkom Matthijs.

[00:01:12]

Goed opletten, want t is niet niks wat je moet leren. Want wat is dat? Ja, dat dat boort met al die kleurtjes. Wanneer hebben we groen? En wanneer rood en wanneer paars moet? Indruk en zo. Dat is het allemaal. Ja, dat moet je wel effe onder de knie krijgen. Morgen gaat ie naar de site Wery podcast, want er is zuurtje jaar naar Eindhoven rijden dat euh. Dat gaat ook niet ver. Nee, dat doet ie niet meer.

[00:01:29]

Dat doet ie niet meer. Het overkomt toe als ze iets willen. Sowieso weer. Hij komt Rotterdam niet meer uit. Zo groot is die intussen. Ha ha. Maar hij moet ook die korfbal wereld in de gaten houden. De kinderen Dordrecht. Wat denk je dat daar allemaal gebeurt bij Dordrecht? Ja, er is helemaal niks mee.

[00:01:44]

Maar ze wordt maakte gewoon een podcast van een kwartier van een kwartier. Ja, vond ik dat je een kwartier is hoor. Maar zolang dat niet getuigt wel van euh, gevoel voor perspectief. Wij gaan twee uur lang in Dordrecht. Een kwartiertje en een korfbal wereld, want ik krijg wat natuurlijk wel even over korfbal. Vorige week over weet weer at Korporaal H. Italien and Corpore. Anders krijg ik allerlei berichtjes binnen dat ad korporaal vroeger ook gevoetbald had, maar dat tot die er helemaal niks van kon.

[00:02:05]

Dat verbaast me uit een Haagse. Dat verbaast maar schijnbaar HBS te hebben gespeeld. Of we nou ja, ja ja als voetballer. Als voetballer en toen de overstap naar korfbal te maken. En toen werd Johan Cruijff verweten met m'n handen. Of was dat die andere meneer was? En dat was bancair m. Dit was de Louis van Gaal van recordhouder Louis van Gaal van ja. Nee, jij was dan niet dat Dick Advocaat van de. Nee, want hij was heel innovatief.

[00:02:25]

Zou jij denken? Ja, ben Crum, maar werd over die je ad accoord brouwerstraat door Louis van Gaal en Versluijs van Jürgen Klopp van T. Van het Cordis laptop korfbal trainer. Nou als ik een leuk ja nou ja, zou we toch ook weer helemaal op de hoogte zijn dat de mensen ook zo meedenken en en een beetje de details aanleveren van de dingen die wij hier bespreken. Ja, dat houdt de mensen enorm bezig. En ja, gefeliciteerd waarmee je dochter.

[00:02:49]

Ja, dank je wel. Eerst was ik zelf jarig en nu mijn dochter. Zeker een mooie week, want een feestweek was het hele grote feest. Ik wil en je dochter wordt 14. Ja, is dat nou zo als dochters ouder worden dat ze wat meer naar hun vader gaan luisteren of niet? Wat denk je zelf? Ik hoop het, maar ik weet het niet. Nou, ik heb eerlijk gezegd helemaal niet zo'n klacht over mijn dochters.

[00:03:07]

Die zijn er. Die zijn niet zo recalcitrante als ik zelf was. Vroeger dus. Dat valt wel mee. Je lijkt op de moeder dan. Het is gewoon. Ja, iets meer. Dus uiteindelijk is een meisje luisteren, maar niet dat niet. Nee, nee, natuurlijk niet joh.

[00:03:18]

Nee nou, laat zijn mijn dochter van ook een hele confronterende opmerking zijn. Dat zei ze. Ik kan mij niet voorstellen dat jij jong ben geweest. Dat je ook op school hebt gezeten. Nou heb ik ook nauwelijks op school gezeten, dus dat kan iedereen ontgaan zijn. Die 2 en halve maan is ook helemaal geen aanbeveling. Nee maar euh, dat is dat zijn allemaal hele pijnlijke opmerkingen. Maar die krijg jij allemaal nog jongen van jouw dochter. Of is die al begonnen met het verleden?

[00:03:38]

Ze is nou net 7, maar ik krijg nu opmerkingen van euh. Je hebt de koelkast open laten staan en je bent ook het brood vergeten. Lekker bezig. Laat ze even je moeder. Je had gelijk zeker.

[00:03:49]

Je bent niet van een vreemde. Allemaal van die opdrachtjes. De hele tijd lachjes. Ja, maar dat zit er blijkbaar toch in de genen. Daarom zitten wij hier. Daarom duurt die podcast ook telkens langer en langer en langer. Wij willen trekken, tijdrekken.

[00:03:59]

We willen gewoon niet naar huis, maar lopen met die bal naar de cornervlag. Houden we een beetje onder de voet en net zo lang wachten tot we niet. Inderdaad dat we niet naar huis hoeven. En daar waren ook geen trainer in de dugout hebben die de hele dag de opdrachten roept. Weet je wel. Ook niet zoals ze. Dat vind ik altijd mooier. Trouwens, dat de. Wie was dat nou? Was Geoffrey Claeys volgens mij? Die kon daar helemaal niet tegen dat er van de kant de hele tijd werd geroepen wat ie moest doen.

[00:04:19]

Je ging gewoon aan de andere kant van t veld lopen om van t geouwehoer af te zijn.

[00:04:23]

Als je dan een rechtsback bij wie je altijd één helft pech hebt, dan heb je een hoofdpagina. Of je moet met 4 0 voorstaan. Dan is het rustig. Zeker als je rechtsback bij Feyenoord bent en je loopt net voor de dugout van Dick. Ja, dan heb je een probleem. Alhoewel Dick daar de laatste tijd is die wat gelaten natuurlijk.

[00:04:35]

Ja, dat is waar. We hopen dat het zuur wel een beetje. Ben benieuwd naar je. Heb je nog contact gehad met M. Nou ja, weet je wel. Laat je met rust komen. Ik heb hem deze week even met de. Ik heb ook rust nodig. Jaja, je moet ook even afstand nemen. Ja en nee. Afstand nemen, dat doet ie niet. Dat kan breedte als dat nemen. Hoe zou die dat moeten doen?

[00:04:51]

Dikke D. Ik denk alleen maar aan voetballers anders. Nee, daar heb je niks van. Hij leest wel veel. Dat weet ik wel ja. Maar niet alleen voetbal, hij leest ook andere dingen aan. Documentaire Scaglietti? Ja dus dat van die muziek van al 130 jaar geleden draait ie dan met betraande oogjes?

[00:05:05]

Ja, maar rare muziek uit Beachy is een Zuid-Wales die dan helemaal gek van en euh. En wat was daar? Maiko houdt je ook heel erg van.

[00:05:11]

Wat had ie nou voor een verhaal verteld dat ie een keer euh. Dat vertelde ie toch aan ons?

[00:05:15]

Aan het begin van seizoen met dat ie was trainer was van de zenit en dat de bietjes kwamen volgens mij een concert geven en dat ie naar een van die GIB Kips ging. Geen idee wie en wat ie vertelde van. Ja, ik denk dat dat nummer wel. Ik zou graag horen. En dan had ie dat nummer geroepen. Nou ja, kende die totaal niet die die vent. Die gozer geniet nog een beetje voor zingen. Nou ja, dat kennende had ik voelde zich Gilse een hand.

[00:05:38]

Maar had dus gewoon heel verkeerd of verkeerd deel van dit ik dat stiekem toch van ABBA waar. Geen idee hoe het nu helemaal voor zal zingen, maar een verkeerde titel geloof ik dus. Die man had geen idee wat dikker dan wel wat goed is, dus dat vond ie. Maar daar kijkt u tegenop. Ha, tegen artiesten en kunstenaars en schrijvers dus. En terecht, dat is ook terecht natuurlijk. En chilisaus, daar houd je helemaal van. Ja ja, dat heeft een machtige man in de zakenwereld thuis die helemaal zichzelf een beetje mijn zelf meetmoment, zoals Aad van Herck.

[00:06:03]

Nou, dan zie je het wel, maar wel de man van de bruggetjes is schitterend.

[00:06:05]

Ja, ik heb vanochtend heb ik een intent t. T. Het eerste en tevens laatste interview wat die Aad van Herck ooit heeft gegeven schijnt heb ik vanochtend zitten lezen dat ik in een ouwe ". Had je die dan nog? Nee, maar op internet en dan kon je nog vinden was. En nou heel interessant. Die olierijk van al 2 miljard heeft ie. En ik wist niet dat dat mogelijk was. Hij heeft meer huizen dan die prins met die grote bril ooit, die Bernhard.

[00:06:29]

Ja nee joh. Hij zesduizend particuliere woningen in bezit. Toen in die quote.

[00:06:33]

Dat is al van drie jaar geleden, ook al zijn er nu wel wat meer en meer.

[00:06:36]

Ja, hij is op de dertiende of ze veertiende van school gegaan. Na twee jaar ULO. Zo zie je maar hoor. Dus die test die jij morgen gaat doen. Want de foto. Wat was het ook alweer? Wat voor vakgenoot doen? Onderzoek naar het nieuws? Onderzoek naar het nieuws? Wat is dat dan? Kan je dat uitleggen? Wat is onderzoek naar het nieuws? Zaterdag is het nieuws en dan ga je onderzoeken of dit een beetje een beetje gek wordt.

[00:06:56]

Ach, achter data iets kan vinden dat je data gebruikt voor je.

[00:07:00]

Nee, ik gebruik geen data, nee alleen een het en dat meen ik. Je gebruikte gewoon dat zwierige pen. Nou waar die over beschikt. Ja, die ganzenveer die als vanzelf over de papier schiet. Die vier woorden zinnetjes.

[00:07:12]

Natuurlijk zijn de zijn jarenlange ervaringen aan het front vooral. Ha ha, dat is het gewoon een hele geroutineerde. De nieuwsjager met een binnenruimte. Mag ik jou niks, maar waar je geen data voor nodig.

[00:07:22]

Dus het onderzoek naar het nieuws kan je interessant hebben. Wij krijgen een blad van opleiding. Is dat wij? Waar doe je dat? Oh, journalistiek, schoffies, journalistiek eigenlijk welker. Utrecht, heb ik ook nog gezeten? O ja, hebben we afgemaakt ook? Nee, dat niet. Maar ik heb er wel gezeten. Dat was toch zo'n ultra links bol was zeker nog de van die hele eiland. Neo communisten die de regering wilden omverwerpen heb je zeker ook aan.

[00:07:44]

Maar dat was in het. Elke dag leek wel een partijbijeenkomst van de CPN uit die tijd. Ik was de enige die daar met De Telegraaf onder de arm kwam lopen.

[00:07:51]

Natuurlijk al er rechtse. Toen was ik al NRC. Ik had een beetje die kant op laten staan.

[00:07:57]

Ik zat er die aan te kijken met een molotovcocktail naar een avondschool aan. Maar kwam er zo'n man? Die kwam dan langs met een of er een handtekening wilde zetten voor de president Bush tegen de inval van Irak. En dan zou ik van ik geloof niet dat dat de president daar heel erg wakker van ligt te zwaaien. Maar daar was ik niet geïncasseerd genoeg. Te vroeg koos ik al heel cynisch en turco. Ja, toen de koning ook nog sport en dan hoorde je er al helemaal niet meer bij.

[00:08:19]

Nee, ik ben daar één keer geweest. Dan moest ik kende en waarschijnlijk had ik imago. Dat laatste ging mij uitleggen. Op het laatste moment dat iemand afgezegd had, gingen ze natuurlijk de beste Denruyter bellen. Heerlijk. En toen moest ik ook mijn aantreden speeltje. Nee, gewoon echt. Zo'n klaslokaal was daar nog nooit geweest. Ik heb daar helemaal niet. Wat was het een nieuw of de oude? Weet ik veel? Voor mij was allemaal nieuw.

[00:08:37]

Ja, maar zoals dat in Utrecht door een lange lange lange na heel ongezellig keert. Nee, dat is de nieuwe. Dat is nodig, want dat is nou. Toen ik binnenkwam, toen ik ging door de deur en rechts was een café met een bier pomp. Daar stonden al die studenten. Zo ging dat en in die klas was het vrij leeg. Toen ik er stond ook jij kwam gek genoeg wel. Onbegrijpelijk. Een leuke opleiding. Want ja, maar je hebt toch niet afgemaakt?

[00:08:58]

Nee. Wegens inzicht gestopt. Nou ja, wegens gevraagd gestopt. Ik liep stage, kocht. Ik liep eerst stage bij de PZC in Zeeland. Was ook een gouden tijd. Ook sport.

[00:09:08]

Natuurlijk kon je je wel verstaan. Dan word ik kwam je in al die amateur bij in die dorpen natuurlijk met lotingen.

[00:09:12]

Ja Serooskerke ja, kwam er toen al gezellig hoor, en daarna weer gingen naar een trouw stage lopen en was ik volgens mij de eerste ooit op de sport met Matty Verkamman om Matty Verkamman. Die was er dan nooit, want die zat dat er in Zeeland. Ik weet nog dat ik daar binnenkwam omdat er een man. Zou je een stage op de sport namen, daar waar ik nooit gehad, thuis, je bureau waar ik nou ja, prima dus ik ging zitten.

[00:09:30]

Wat zou ik nou eens gaan doen? Ja, nou, dan mocht ik toch? In feite mocht ik t zelf weten wat ik ging doen. Dus ik ging een beetje dingen naar bellen enzo. Maar dat was ook niet de bedoeling, want daar hadden ze ANP voor Niels dat niet. Toen moest ik naar de Inca's gaan. Nee, een Kadodder in Groningen. Dat was mijn allereerste voor de PZC inhoud. Ik was zo trouw. Oh, dat was, vertrouwde Soumaya daar.

[00:09:48]

Zoals de macadam in Groningen, waar ik natuurlijk ook. Ja, dan moet je daar maar wat van maken. Ja, maar van die verwarde types natuurlijk. En ik wat Van Damme. Ja, we speelden we als dam, maar dat was heel hoog niveau. En zo dachten ze heel erg over na een soort schaken. Ik was daar maakte ik dan ook gewoon een stukje van. En toen zei die van nou ja, yep. Volgens mij je.

[00:10:05]

Want wie kent heb je toch? PSV, Feyenoord, Feyenoord, PSV? Ik zeg ja, dat klopt. En die twee waren toen een beetje een strijd om het landskampioenschap. En gaat Jaap Stam maar interviewen. Als je tweede interview goed als mijn tweede stukje, als ik naar de Debelder gewoon nog naar die hen naar de Herdgang ceria, mag ik er van Jaap Stam jaja op z'n tufte eten. Bel zo maar terug. Prima. Geef me geen mobiele telefoons.

[00:10:24]

Nee. Of net wel net niet. Maar Jaap had daar blijkbaar nog geen tien minuten later weer gebeld naar die kantine op de Herdgang. Waarschijnlijk Van Kemenade aan de lijn.

[00:10:32]

Ja, zo gaat toch in dat die volgens de René van der Gijp altijd met zo'n euh, met zo'n duim met zo'n. Lijster? Check duims, die eitjes. Die eitjes zouden die omelet jouw mannetjes mee maken en versieren. Na die datum kreeg ik Jaap aan de lijn die zijn ouders goed komt donderdag. Maar ja, zo gaat dat nou, die heeft gewoon een Jaap Jaap Stam geïnterviewd. En toen zei Matty omdat ik elke dag in de krant stond wat ik deed.

[00:10:56]

Natuurlijk alles, ook wedstrijden in het weekend en zo. En jij onderzocht toen een jonge verslaggever uit zijn mond. Ik heb er nog alleen hier en ik zal ik bij trouw blijven. Zal een contractje contract klaarliggen. Maar ja, toen belde Johan en dat was nee zeggen geen optie. Nee, die zei gewoon. Ja ja, jij bent toch Danschutter tot dat jongetje van Trouw? Ik zeg jou ja ja, ik wil dat je bij ons komt werken.

[00:11:16]

En voor ik kon zeggen van ja maar het Sadi van maandag elf uur in Gouda.

[00:11:19]

Ja, ja, het was het te zijn. Ja ja, nou ja, toen klapte de val dicht. Ja, toen zat je er al vast, dus zat je eraan vast heel je leven in duigen gevallen. Dus je hoort het is niet nodig. Je kan ook gewoon morgen naar Eindhoven afreizen. Nee, zo werkt het niet meer. Nee is dat niet alleen. Nee hoor. Kijk wat jij nu beschrijft. Zo gaat dat natuurlijk niet meer in de journalistiek, neem ik aan.

[00:11:38]

Ik neem niet aan dat iemand voor de tweede keer de opdracht krijgt om de trainer van PSV te interviewen en dat ie dan belt en een mannenlijn krijgt. Ja, maar eerst moet je langs bij je, dan zoals bij je anders hoor. Dacht je dat ik daarna naar PSV? Nee, natuurlijk begin nee.

[00:11:50]

Helemaal onderaan beginnen Renato Post en zou me na een week of wat? Ja dus? Nee, maar ik moest naar Hans Kraaij. Nou, ik moet me online om mijn eerste verhaal. Weet je wel?

[00:12:00]

Ja, we komen natuurlijk binnen als de leeuw, maar dat is toch ook niet echt de beste bxta? Ja, Mister Bxta. Maar Mister Big Star ging niet naar de jambische. Die ging gewoon naar Lienden. Mister Bxxa kreeg die groene Skoda onder z'n reet.

[00:12:09]

Ja, ik kon. Ja ja, dat was Mojo die Johan ik bij een aanstelling ging.

[00:12:14]

Precies zo zoals jij zegt, want er was helemaal geen optie. En je voordat je wisten was dat voor jou hova? Eigenlijk wat je al voordat je twisten. Had je die die 's, die strijdkreet of die wachttoren had je weer gekocht? Ja maar uhm, toen de City. Ja commis. En toen moest ik bij hem komen. En toen zat die heel bedremmeld te kijken voor zijn doen zeggen jaja, ik moet je. Ik moet je nog iets vertellen.

[00:12:32]

Ja uh, ik hoop niet dat je het erg vindt. Maar ja, je moet in die auto van Bert Nederlof afrijden. Ik zeg je wat kan mij dat nou schelen? En toen was er al een beetje opgelucht. Toen zeiden Jala Maar ik heb. Ik heb het wel niet. Euh ja. Wacht maar even, want er is nog iets. Het is een Skoda.

[00:12:45]

Ik zeg nou ja joh, dan ga ik nog een jaar in de Skoda rijden. Kan mij het schelen. Maar wacht nog even. Hij is felgroen, ik zeg jij en dat begint vervelend te worden en je had kunnen uitkiezen. Hij heeft ie. Zelf had ie zo vaak al dat skicentra had een Skoda gekozen. Wat helemaal bij zijn karakter past. Ja, vind ik eigenlijk achteraf gezien een groene Skoda. Gewoon vriendelijke kleur. Ja en een nee. Niks aan de hand.

[00:13:07]

Auto niet te veel franje doet het gewoon. Betrouwbaar. Precies zoals Bert zoals bekend was. Ja, dat klopt dus. En zoals ik ook ben natuurlijk. Ja, betrouwbaar en groen bezig met het milieu. Nou ja, toch maar terug naar de Vanherk 50 van een heel jaar.

[00:13:23]

Nou ja, goed. Hij euh. Dat las ik ergens anders. Hij is dus begonnen ooit. Wat me ook wel enorm voor deze man inneemt die inmiddels 2 miljard heeft. Hij is dus begonnen met een sex bioscoop The Midland de Rex. Hoop mensen kennen. Ik had gisteren met Wilfried de Jong ook Kindernet. Ja, die kende ik. Die was er ook was geweest. Zelfs de vrouw van de bestsellerauteur was er wel eens geweest. Ik moet nog even navragen waarom precies.

[00:13:44]

Maar ze kende de kinderen. En euh, ja. En als je dat interview leest een typische zelf meet. No nonsens man ha, die gewoon zijn verstand gebruikt. Niet zoals Sjoerd gelooft in data, maar gewoon gelooft in onderbuik, in z'n boerenverstand. Boerenverstand ja. Had goeie goeie dingen. Euh. En hij had 50 miljoen van Feyenoord. Ja, maar daar hadden ze geen zin in, want dat verstoorde de plannetjes die al op de rails staan, dat ook.

[00:14:11]

En uhm, daar stond wel tegenover. Dat moesten ze natuurlijk in de Kuip blijven blijven spelen. Ja, de Kuip en een likje verf geven in ieder geval die je als personne afkopen van dat de 100 Kolkman. En dan konden ze nog een deeltje in de spelersgroep. Maar goed, fout had hij natuurlijk ook het recht om dat niet te doen waardoor de club gehaald had.

[00:14:29]

Ja, het is alleen euh. Het is een beetje geld dan overgeschreven.

[00:14:33]

Is een beetje gek voor supporters. Wat je wel dat je. In de ene week krijg je dus een tranentrekkende filmpje van Koevermans opgestuurd en de volgende week lees je dat ze 50 miljoen afslaan. Als je daar niet zo inzit en de details niet kent, dan kan dat beschikken over kopen.

[00:14:44]

Nee, dat is ook zo. Dat is ook zo wil zeggen. Collega Iwan van Duren was daar achteraan gegaan en die belde me daar vrijdag over. Dus heb ik het maar gewoon geroepen die euh ja natuurlijk. In Show. Maar ja, dat is ook jouw rol. Gewoon wat roepen, gewoon maar wat roepen en dan zien op de zijlijn.

[00:14:57]

Roep maar wat te kijken of het klopt. Nou ja, nee nee, ik had wel effe gecheckt, maar dat van die 50 miljoen dat dat klopt. Wat ligt dan weer iets anders? En dat heeft dan weer een andere versie van en ja, zoals altijd precies. Intussen kom je altijd in zo'n welles nietes spelletje terecht, maar het laatste nieuws is volgens Iwan dat die partijen binnenkort met een gezamenlijk statement gaan komen ofzo. Dus dan weten we nog niks.

[00:15:18]

Weten we nog niks, maar zijn in ieder geval laat geweest.

[00:15:20]

Ja ja ja.

[00:15:22]

En dat speelt altijd wat oo altijd wat mee, want het is b w. Ik ben nou ook weer niet zo naïef om te denken dat die man gewoon op een ochtend wakker wordt en denkt weet je wat? Ik ga eens 50 miljoen of eigenlijk geven. Dat heeft ook weer te maken met al die panden op de grond die daar heeft. Ja maar goed, dat is ook helemaal niet erg als je ergens in. Stereo je jezelf ook beter voelen niet naar de sortie.

[00:15:40]

Zo is die man dan die 2 miljard gekomen. Wat die overigens ook allemaal wel gaat weggeven als ie straks niet meer is, vind ik ook altijd wel sympathiek.

[00:15:46]

Ja, je hebt en met een massa gelovigen ik ook heel veel geld zit in een rolstoel.

[00:15:51]

Ja ja, ik vind het een intrigerende man. Ja zeker. En kijk, wij hebben ooit willen ze met z'n tweeën als een soort Woodward en Bernstein hebben wat je nog onaangekondigde. Een van de grote hoogtepunten in mijn. I'm so cold journalistieke carrière dat waar je daar aanbelden bij Pim Blokland.

[00:16:07]

Ja, het was als eerste dat we een hele zoektocht naar hoefden te doen. Nee, er stond gewoon een telefoon in het telefoonboek. Groeten die je dan nooit? Wij zeggen nee, nee, maar in aanbellen en binnenkomen. Maar dat zou ook bij die van Herko zijn. Die zal ik ook nooit vergeten. Dan kijk je zo naar die tv die aanstond op op teletekst waar de beurs koersen. Dan al stonden je van Japan, de Nikkei, de Nikkei tot dan hebben dan keek je even zo die je anderhalf miljoen verloren.

[00:16:30]

En dan waar je zei van nou, dat is een vervelend. Nou ja, als je gewoon effe een maandje laat staan is het vast weer vast weer terug. Wel weer begrijp ik wel weer bij mijn koffie die zo goed was dat. Hij vertelde alles. Toen was er heel open en open. Ja ja, maar zou dat bij je van Vanhercke ook zo werken? Ik denk het niet.

[00:16:45]

Ik denk het niet. Als je maar één interview heeft gegeven.

[00:16:47]

Ja, dat soort mensen van die Schimmelpennink echt. Ja ja, ja ja. De man die die fijne supporters zo beledigd heeft dat ie nou gezegd. A loonslaven met een ontmoeting of zo weet ik. Ja, het was wel een goeie omschrijving. Juist Twente supporters. En hij heeft een soort F.S. Om iedereen tegen zich in het harnas te jagen. Die Schimmelpennink. Ja, het is een soort verdienmodel van gemaakt dat ook maar mensen beledigen. Alleen maar mensen beledigen.

[00:17:10]

Als iedereen A zegt, zegt hij automatisch B. Gewoon om de rest te treiteren vind ik het gevoel voor humor.

[00:17:15]

En iedereen weet dat de wind zich daar al heel erg overroepen. Gebrek aan zelfvertrouwen heeft ie niet, dat mannetje. Nee, gewoon een klein baasje. Kleine baasjes. Nou dan. Geef niet. Nou, dat houdt het toch allemaal een beetje een beetje spannend. Makkelijker Jos en hun hand en zoek het maar uit. Ja ja, dus ook zo. Dat geldt trouwens voor alle mensen. Dat is ook zo.

[00:17:29]

Maar ik ben wel benieuwd, want de g van Henrick als ie het niet doet is euh overbodig om de plas over. Ja is ie is ie zit in Amerika volgens mij. Ja. Nou, ik. Ik zag van paradoxen zijn hele ochtend achter de rug, wat eerst over die over die m, die Vanherk zit te lezen. Soort Larry Flynt achtige figuur vind ik het wat je als een man is in zijn rolstoel, op de achtergrond die van alles aan het doen is.

[00:17:52]

En toen heb ik dus een optreden van de paradox bekeken. Wanneer gaan we optreden in Groningen? Dat was in 1988 een band met Ton van Bodegem. Met ontbloot bovenlijf haar tot op z'n reet. Ja ja, ja en uhm ja, nou, ik vond het wel ik. Ik herkende daar wel iets in. Want precies in die tijd en zo achtentachtig euh, speelde ik ook in bandjes als drummer. Want ik ben niet alleen een fantastische schrijver, maar ook een geweldige drummer.

[00:18:17]

Wij gezichten hebben jullie anders gezien, want hier zit namelijk iemand die alles in de Ritmica gooit. Alles. Elke scheet die je laat is die die ingeslingerd die de wereld in. Maak een soortgelijk en zo scherp als een mes. Ja, de herdrukte op twee van die knoppen. En dat zet natuurlijk op z'n rekening. En ja, Nico Dijkshoorn die je die twitterde wat? Wie is deze man achter de achter achter de drums?

[00:18:35]

Ja maar. Dus vroeger schreef Phil Collins dat wil jij? Ja, maar vroegere zat ik dus ook wel eens in die euh. Een van die bandjes weet je wel. En dan kwam je van de jongerencentra waar ook die die Punk B. Hij kende dat allemaal. Maar wat speelden jullie dan? Nou, wij spelen geen punk. Wat dan? Want wat je funk eerder eden funk en welke beidjes heb jij nou gezeten? Ja, hoe heet je die bandjes allemaal?

[00:18:55]

Het laatste bandje heet Ik ben er zelfs al die namen vergeten joh.

[00:18:58]

Echt waar? Ja, het ging allemaal nergens over natuurlijk.

[00:19:01]

Maar ik wil maar zeggen ik ken gewoon die 's weer heel goed. En euh van van zon zoals een jongerencentrum waar dan euh, zes mensen in het publiek staan. What do you can't applause? Iemand zich verschrikkelijk zat aan te stellen op een paar van die naar een podium kan ik niet eens noemen. Ja. En ja, ik vond het wel interessant om te zien. Eigenlijk wel grappig om te zien. En die man zit nu in een keurig pak.

[00:19:19]

De raad van commissarissen voor.

[00:19:21]

Dat klopt. Ja hoor. Ja en nee. Ik zag ook dat interview met zijn bandleden ik jou verstuurt. Ja, je had dat dat interview gestuurd met hem met of hij was geen held rapport dat viel. Ja van ja ja, dat toon was dan euh. Hij was totaal geobsedeerd door seks en gedwongen seks en geld, maar vooral seks. Hij zong over seks. Hij dacht dat seks daar was afgestudeerd als. Ja, ja, erotiek en lust beleving.

[00:19:44]

Gaat hij nou eens een keer wat mij doen met erotiek en lust, beleving en de data daarachter? Ha. Hij zit daar maar niet te luisteren hoor. Wat zit je nou niet? Heel raar als je heel erg tegen praat, schrikt ie wakker.

[00:19:55]

Dat zit niet met het zonnetje. Wel dat Sony. Dat helpt, ook al weet je dat hoofdje zo heen en weer gaan. Zo euh uit.

[00:20:01]

Maar ja, jij hebt die van Bodegemse nou ontmoet. Hij meerdere keren en maak je nog wat van dat punk verleden? Maar dan niks, want hij dan ook helemaal niet over praten. Voor jij weet ik niet, maar volgens mij waar die andere bandleden die waren echt muziek. Euh muzikant geworden uit de uitroeping. Weet je wat die waarden als muzikant geboren en een. En zij zeggen dan dat Toon van Bodegem het vooral zag als een instrument om euh ja.

[00:20:23]

Ben ik veel bekend te worden en te worden. Dat scheelt. Jij gooit schoot nu op met die twaalf toeschouwers in nummer laten ze nog best wel redelijk bekend bête geworden, dat paradox. Ze hebben nog in de voorprogramma van The Ramones gestaan. En aanbod in Wien. Wat toen in Rotterdam met hebben ze ook wel wat de? Deelde ze de kleedkamer met Nirvana? Ja en uhm, die die euh. Hoe heet het nou die later naar de Foo Fighters is gegaan?

[00:20:43]

Dave Grohl helemaal doorgesnoven en gek. Maar bij Paradox was er ook één of andere die helemaal gek zijn om op de vuist gegaan. Weet je wel? Ja, hij heeft ook een keer een uh, als ik het goed begrepen een journalist geslagen van de radio die Lotte IJzerman ofzo. Wie? Zo toonde beauty dan Bodegem aan? In die tijd en ze wilde tijd. Oh, maar niet de mentaliteit dat gaat en dan moet ik oppassen. Ja, dan moet je uitgaan.

[00:21:05]

Je moet sowieso uitkijken. Jij bent nog niet in je rug geschopt hier naartoe. Is nog nooit aangevallen als journalist. Ja, in kleine of andere gek met de bijbel inkrimpen. Wat is gevaarlijker dan wel? Fijn dat voor heb ik het idee. Levensgevaarlijk. Ja, het is toch wat? Ja, dat is wel. Misschien toch niet dat je mensen mensen met zo'n liturgie onder de noemer dat bovendien onder die mensen verwacht ik alles. Ja joh, ja, die zijn tot alles in staat.

[00:21:28]

Dat blijkt godsdienstoorlog in Krimpen. Waanzinnig vond ik het. Ja en eerlijk dat nogmaals in een eigen gelijk is aan de man. Krankzinnig, want die auto die gewoon doorrijdt tot. Ja, en die agent die daarnaast nog niks deed. Ja, die zijn gewoon wegwezen tegen die.

[00:21:42]

Ja maar jij bent nog niet aangevallen.

[00:21:45]

Ik ben nog niet aan. Ben ik nooit aangevallen. Alleen nog maar Somers een keer, maar verder door niemand. Nee. Nou, dat staat als je het gewoon goed uitlegt. Kijk verbaal wel ja. Dat maakt allemaal niet uit, want ze gelijk ze wat ze van je vinden. Dus ik ben wel benieuwd. Toon in de bedoeling om een investeerder te vinden. Wat weet je wel met wie ie is en waar die is? Hij is allemaal top ziek werd.

[00:22:04]

Dat is blijkbaar ja als je daarmee in Amerika of hij zat in Amerika op zoek naar een euh, een investeerder die 430 miljoen in Feijenoord propt om het proces te versnellen wat ze nu in gang hebben gezet. Hoe zou zoiets gaan? Ja, dat niet. Dat is het niet. Banken hebben toch die investeringsbank Lazard die zit te zitten tussen? Die is dan een soort de tussenpersoon ofzo? En die brengt hem in contact met mensen die geld te veel hebben en dat graag in een inham, in een inham, in een club stoppen, in een club van waa waar ze er nog nooit van hebben.

[00:22:34]

Nee, maar ze kijken natuurlijk alleen maar naar wat wat? Wat kan het uiteindelijk opleveren? Dat wilde die van Henk natuurlijk niet, die wil gewoon er mee. Geen Amerikanen, nee, omdat de Amerikanen maar één ding willen dat is winst op zo'n kort mogelijke termijn. Dus elke dollar die ze erin stoppen moeten moeten van 3 dollar worden. Ja, geef ze eens ongelijk. Ja, alleen naar sentiment of naar de clubbelang. Of of Historium wil ik, want ik kijk natuurlijk gewoon niet naar nee, gewoon boem geld maken en euh en en Widor.

[00:22:59]

Dus ja maar dan.

[00:23:01]

Voel voor mij alsof dat nog maar de enige optie is. Of fijn het alleen nog maar dat wil. Ja, dat blijkt toch uit alles? Ja, die dat Kauffmann zegt dat toch ook van we gaan nu geen energie meer steken in alternatieve plannen. We gaan nu al onze energie steken in dit plan. Ja, je zou kunnen zeggen daar zit een soort logica in, want dat is natuurlijk een gigantische mega klus die ze moeten klaren. Heb je ook al je energie voor nodig, maar het zou ook op een soort tunnelvisie kunnen duiden allebei.

[00:23:23]

En ze zijn natuurlijk al zo lang mee bezig met dat met dat plan al een jaar of tien. Nou ja zeker. Ja als niet langer is natuurlijk. En het blijft uiteraard. Sterker nog, Gudde was ooit aangesteld om het stadion effe doorheen te slepen. Is het met Kerkem volgens mij begonnen? Kerkem die commissie? De BouwWereld?

[00:23:40]

Euh, hoe heet die man Dynaco?

[00:23:41]

Daarna kwam Van Van Wel uit de bouwwereld als een soort tussenpersoon tussen de club en de gemeente. Zo kun je de aanstellingen wel zien. Ja, toen is ze gewoon te duur. Toen is de kiem tien gelegd of noem je dat kan het nog redden met die commissie Blankaart. Weet je dat nog? Ja, die omzichtige manier om de macht te grijpen waar je bij Feijenoord in een Joline weg was. Ja, dat was ook weer een een euh cultuurschok eigenlijk.

[00:24:04]

Dat we dat werk ook niet zo'n beetje ambtelijke man die dat allemaal gaat doen volgens de regeltjes. Dat gaat gewoon Blankaart doen. En die was alleen maar om in te vullen hoe het zou moeten zou moeten gaan. Ja dus. Peter Vogelzang is nog eventjes geweest. Ja die dat soort mensen duiken altijd op met dat soort procesgang. Je gaat de deur van de Rabobank zo naar Feyenoord. Hem is een soort Chris Woerts. Overal zit ie overigens tussen een quiz.

[00:24:25]

Hoe het zich op bestuursniveau. Ja ja, dat is zo. Ja, iets minder. Ze zijn er niet zoveel mooie opgeschoten. Althans de club het eigenlijk niet. Een Roord gaat maar door wat je wel? Eigenlijk niet.

[00:24:36]

En het meest voor de supporters frustrerende vind ik dan nog is dat die Kuip eigenlijk allang gebouwd had kunnen zijn. Ja natuurlijk, het had al lang klaar kunnen zijn. Dat was toen nog een paar miljoen afgeketst. Ja, dat wil ik nog zo goed bij de presentatie en het zag er allemaal prima uit. En toen gaf Gudde een persconferentie en kwam het op neer van ja, het was eigenlijk net niet, want de Boelvaar was niet groot genoeg ofzo. Het scheelde 5 of 6 miljoen mensen gingen maar door met plan-B.

[00:24:57]

Dus dat nieuwe stadion heeft altijd al in de in de hoofden van die mensen gezeten. Ik krijg het dan dan nog maar eens een keer uit. Ja, ook al is het nu een pandemie en is het niet meer verantwoord en heb je geen idee wat het feit dat nou op jaarbasis daadwerkelijke oplevert. Eigenlijk zou maar op één vraag moeten gaan. Wat schiet de club ermee op? Natuurlijk, dat is de enige vraag die echt telt. Ja, hoeveel levert dat Feijenoord nou op?

[00:25:18]

Ja, ja en en hoe zeker is het? En hoe zeker is het jaar? Hoe gegarandeerd is? Maar ja. Dat is wat dat was 25 miljoen of 30 tot 25 30 miljoen, maar als je nu kijkt het is al een paar jaar verder is dat er natuurlijk allang niet meer genoeg. Nee, nee, naja, ik heb ik.

[00:25:34]

Ik heb er een heel slecht gevoel bij, ondanks het feit dat ik maar één man die de achtergronden niet ken, want de speelt natuurlijk zoveel op de achtergrond. Wat heb jij vorige week nog gezegd en waar we geen weet van hebben? Maar het is dus een onderdeel van die plannen van een grotere groeiplan.

[00:25:47]

Maar ja, weet je wel als je het. Je kan ook zeggen het is een beveiligd is altijd alles herhaling van zetten. En in het hele voetbal is dat zo. En als je het vergelijkt maar bij je ziet ook wel weer vergelijkingen met de bouw van de Kuip bijvoorbeeld. Als je de kranten van toen erop naslaat. Toen werd ook als een krankzinnig megalomaan plan betiteld door heel veel mensen. Die Kuip. Ja ja, zo'n groot stadion voor zo'n club en met twee ringen.

[00:26:11]

En dat kon allemaal niet. En ja, het kon toch ja zeker zijn. Een en een hofraad kon. Ja ja, die parallellen zijn altijd te trekken. En ook ook het feit dat die Kuip zich vijfentwintig jaar geleden, zesentwintig jaar geleden gewoon verbouwd werd. Je ziet hoe dat toen ging. Ja, maar het grootste verschil daarvan vind ik dat toen, toen? Euh. En dan? Daar kan je toch rond? Typisch op een typisch Rotterdamse manier noemen.

[00:26:33]

Is dat in een recordtijd natuurlijk euh. Bestaan? Dat was in twee jaar was dat gepiept. Vanaf het eerste plan tot de Totò tot de heropening zou ik maar zeggen ja, hij ging ook uit een en ander fout. Bijvoorbeeld die die die euh, dat dak wat erop kwam. Dat gingen ze dan korter maken omdat Mojo de concertorganisator die die kon euh. Die kon daar die grote speakers niet meer kwijt. En die grote torens van euh, die ze bij die concerten hebben.

[00:26:57]

We hebben ze expres die die die overkapping wat minder. Euh, zodat ik toch nog de helft gewoon zeiknat werd. En toen toen dat zo ver was, wou zijn mojo na te denken wat toch in de Amsterdam Arena die concerten gaan houden. Ja, wat hebben ze dan nog wel vier gegeven geloof ik. Maar daar was het toch wel zo'n beetje? Ja ja, dat klopt. Ja, dit is toch wel iets fout?

[00:27:13]

Maar wat het wel euh. Wat ik echt indrukwekkend aan vond toen naartoe heb ik het wel van van dichtbij gevolgd. Wat ade snelheid, daadkracht en vind ik ook heel erg bij Rotterdam passen en bij elk wel bij de club eigenlijk. Euh. En ook het feit dat ze er toch in zijn geslaagd om die Kuip te verbouwen terwijl toch nog aanvoelde als de oude Kuip. Ja, dat is weer dat. Die die dat karakter van het stadion bleef intact. Dat vind ik nog het meest bizarre.

[00:27:36]

Maar dat is gedaan door een man die eigenlijk helemaal nooit in de Kuip was geweest. Nou, ik was nooit in een voetbalstadion geweest. Moshe Zwarts uit Amsterdam. Ja, hij is overleden vorig jaar. Denk of twee jaar in Amsterdam die de Kuip gewoon heeft en Amsterdamse en niet voetballiefhebber die toch heel goed. Euh, we bleken aan te voelen waar het om ging in dat stadion waar die Margie van de Kuip precies in zit. Nou, dat zit m natuurlijk in de vorm.

[00:27:57]

Nou, die blijft sowieso onaangetast, maar ook in andere dingen. Kennelijk in de lichtheid van dat van het stadion. En nou ja, dat soort dingen. Dat heeft ie gewoon heel goed gedaan. Ik heb nooit mensen ge over klachten over gehoord. Nou ja, dat we niet van, want niemand vond het erg. Nee, toen het roer toen het.

[00:28:12]

Eigenlijk is dat natuurlijk heel goed voorbeeld. Ja, je hebt daar een goed voorbeeld in dat er dus wel kansen voor zeker komen. Ja en dan later word je dan euh. Kijk. Wij worden natuurlijk altijd wij met z'n tweeën weggezet als ouwe cynische witte mannen zeg jij altijd. En dat is ook. Dat is ook zo. Ja euh. Maar soms worden we ook wel eens een beetje weggezet als romantici als het over het stadion gaat. En zeggen mensen altijd ja, van sentimenten kun je niet leven.

[00:28:34]

Dat is altijd de dooddoener als je zegt dat er ook wel iets meer spel meespeelt bij de Kuip dan ik bedoel. Het is een Chris Woerts uitspraak. Ja, als ik van de historie kan je niet vergeten. Van sentimenten kan je niet lezen. Nee. Terwijl ik denk juist sentimenten. Dat is nogal het enige waarvan je dat van kan leven. Want het tegenovergestelde van sentiment is dat je alles heel zakelijk en heel euh. Hoe noem je dat? Euh.

[00:28:56]

Theoretisch bekijk. Nou, dan is er geen enkele reden om supporter van weinig te zijn, want je wint nooit wat. Je hebt altijd gezeik. De beste spelers spelen altijd ergens anders. Als je in het stadion zit en je pech moet je zeiknat in de regen. En zo zijn er nog duizend duizend argumenten op te noemen om geen Feyenoord supporter te zijn. Maar het feit dat de Kuip toch elke keer weer vol zit. Dat heeft maar met één ding te maken.

[00:29:16]

Sentiment zeker. En dat is. Dat is ook een deel van het kapitaal van Feyenoord denk ik. Altijd roep ik altijd al in een bodemloze put. Je weet ik ben een voorstander van nieuwe stadions. Ja, ja en nee. Of voor al was het maar vanwege parkeren. Parkeren? WiFi? WiFi pas schone pc's als pc's. Ja, alles gewoon wat je hebt. Dus ik ben een voorstander van je koffie met mensen van iemand die niet nog een zeuro van die bonen machines enzo.

[00:29:38]

Dat je dat niet van je kan, dan weet je wel die je nog wel eens. Euh. Nee, nee, nee maar. Dus ik ben op zich geen tegenstander van van jullie samenstellen. Loopt men op EK's en WK's geweest waar die nieuwe stadions allemaal in stonden? Nou, dat waren prachtig. Heel veel verbouwd ook trouwens, maar ook echter heel veel nieuwe uit de grond gestampt. Alleen met de Kuip is toch anders. Ja, misschien is dat dan ook weer omdat je zelf 25 jaar komt.

[00:29:57]

Ja ja ja. Dus dat de datum dat je de band maar je hebt ofzo. Ja, maar ik denk ook van ja. Ik ben nou in al die stadions ter wereld geweest. Veel. Ik wil nou niet heel heel arrogant overkomen ofzo, maar heel veel stadions geweest. Of het nou in Brazilië, Argentinië of noem het allemaal maar op. Maar ik ben eigenlijk nooit echt een Kuip tegengekomen. Nee, het is gewoon zo. Nee, Maracanã vond ik mooi, maar verbouwd.

[00:30:21]

Ja, dat vond ik en dat was verbouwd. Ik vond dat de. Ik ben nog ook nog in die auto Sportback geweest, was in het verbouwde, was prachtig, maar ook juist prachtig. Ik heb het daar bij toeval de laatste allerlaatste wedstrijd van Clarence Seedorf gezien. Botafogo tegen weet ik. Voor wie we niet eens meer wie. Wie was je daar dan de tweede? Ik was er voor Vjjy 2013 om een serie te maken in aanloop naar het WK.

[00:30:43]

En toen heb ik daar gezeten en u dat weer. Hoe dat nou weer voor mekaar gekregen?

[00:30:47]

Wat er gewoon zegt? Ik ga servetje maken voor het WK naar Brazilië.

[00:30:51]

Ja nou, ik heb er wel al acht uur verhalen uitgeperst ofzo. Toen weet je wel. Heb ik nu nog mijn leven gemaakt in de favela's? Man voor het vjjy, terwijl jij gewoon met je wifi zat te spelen in zo'n euh, op zijn parkeerterrein?

[00:31:03]

Ja ja, ja en ik ben ook in de. Ik ben vast ook in een favela geweest. Tijdens het WK in Brazilië. Ja, geen idee.

[00:31:10]

Nee, nee, maar ik vond dat de naar mij toe ging. Seedorf die ik die ging toen huilend van het veld af en het volk zo gek. Maar later bleek dat was de laatste wedstrijd. Maar goed, daar gaat het helemaal niet om. Maar ik was voor die mooie dag. Ja, ik vond. Ik vond het wel mooi, maar beetje ver af.

[00:31:24]

Beetje bij beetje ver van t veld af.

[00:31:27]

En zo ja, wij niet. Ja, dat kon honderdduizend mensen in. Jaja. Ligt er eigenlijk wel een beetje waar je zat? Ik vind die je die Turkse stadions altijd goed.

[00:31:36]

Weet je wel. Tijdens een wedstrijd zo'n gekkenhuis van die Fakkelteater toestanden.

[00:31:40]

Jaja, maar die zijn ook allemaal verbouwd. Turks stadion ja. Eigenlijk zijn alle stadions verbouwd. Liverpool is goed verbouwd. Ik ben een heel mooi ja, maar ze hebben omhooggetrokken. Laat kan beveiligd natuurlijk ook.

[00:31:52]

Als je wil kan het. Tuurlijk, het plan ligt in kwestie. Alleen willen de nighttown. Ze willen daar niet meer naar kijken. Nee, nee, ze zitten op dat spoor. En dat spoor, dat leidt ergens heen of een ravijn in of naar de zee. Hele zonnige toekomst. Maar die trein, die krijg je er niet meer vanaf. Nee, de intercity richting Feyenoord City die ze is vertrokken. Die is vertrokken. Ja en wij staan op het perron en kijken het na en geven commentaar.

[00:32:13]

Hadden we in moeten stappen of niet? Ja, ja ja, het blijft toch wel. Het blijft toch wel apart.

[00:32:18]

Dit is dit dossier sowieso al niet meer te volgen. Nee joh je. Nee, dat is ook zo dat dossiers niet te volgen en dan moet je ook nog achter het dossier kijken wat er nou eigenlijk werkelijk allemaal speelt. Dan moet je in die gemeente. Jan Zwart doet dat in die zin dat de d'indy op die publieke tribune bij de gemeenteraden zelf allemaal bij te houden. Of haar kijkt online. En daar mag slechts een stukjes over luister wel scherpen. Ja, hij is zeker scherp.

[00:32:40]

Dat is geen issue 2.0. Kijk, als je zeker weet dat Shure niet je kale achterhoofd de fotografeert, heb ik het nog altijd als iemand assisted Matthijs. Die gaat gewoon zelf. Zelf is die gewoon met van alles bezig geweest.

[00:32:51]

Maar zo ja, nou doet het andersom anders. Ja moet zeg, je doet wel goed. Juiste moment opstaan, juiste belichting, juiste hoogte. Als jij je af. Af en toe een knopje indrukken, dan ga je gang hoor. Druk gewoon wat in joh. Dat maakt niet.

[00:33:05]

Nee, het is shortjes. Grote baas kan niet zomaar. Ik kan niet zomaar.

[00:33:10]

Maar wie zegt dat ie met die rooie rode knop een euh nucleaire raket lanceert ofzo? Dat idee heb je wel als je daar naar kijkt. Dat de grote rode knop Irak. Als je die nou indrukte stopt uitzendingen. Ja, dus dan moet iedereen moet iedereen wel lekker zijn. Nog een bekkenbreuk? Wat is je backup dan goed bestudeerd?

[00:33:29]

Dit is helemaal niet interessant, maar het voorgaande is ook helemaal niet interessant, dus dat past wel geleerd hier ja op te letten.

[00:33:37]

Hij ziet alleen positieve stereo. Het is een heel andere al het ander bericht TfL te archiveren. Een mail met een nieuw bericht en adequater naar jezelf mailen. Ja, wat doen wij ook wel alles dat je jezelf mailen, foto's te maken naar jezelf mailen?

[00:33:52]

Ja, wat is dat? Kinderen bij elkaar ook die kinderen heeft natuurlijk al lang. Heeft ie al lang of helemaal niet voor shortje niet uit? Sjoerd heeft ook zo'n horloge waarmee je kan thinner. Zie je dat nou heel moeilijk zijn? Je kan alles over de dingen als je vraagt hoe laat het is.

[00:34:06]

Weet het niet, maar euh, al die meiden die zitten ik zo'n night rider.

[00:34:09]

Ja ja, Alteveer. Daar kan je ook over praten. Toch? Door zo'n kwartier mee bellen met zo'n ding.

[00:34:13]

Een vriend van mij, die moest ie niet 3 drinken. Die werd ik keer gebeld en die moesten die die niet. 3DO heet IE herself. Die was in Ampsen was heel veel anders dan de horeca. Die was heel veel in Amsterdam. En die man? Die moesten geen entertaint worden. Die moest de volgende dag geen interviews ofzo geven. Toen werd hij gebeld. Tino heet mijn vriend en toen zeiden de Caigny en Van al wat je met die Hofbad met de Hofbad, want die man verveelde zich te pletter en wat wilde Tino wel?

[00:34:35]

Ja, maar die Cady kan je echt. Daar ben Bettino heel veel op reis geweest. Die kan je gewoon in het regenwoud van euh van Brazilië neerzetten. Binnen de kortste keren kent die hele indianenstam en wordt die er uitgenodigd. Zo'n man dat je wel kan met iedereen omgaan. Maar die heeft de hof geloof ik om half drie s nachts in een café op de Zeedijk achtergelaten, want die trok het niet meer, want die man deed in zijn vrije tijd ook de hele tijd alsof ie in dat horloge sprak.

[00:34:57]

Dat tegen die auto op mij om om meisjes te imponeren die veel te jong waren om hem nog ooit gezien te hebben. Die hadden geen idee wie er een man die tegen auto's praatten en in zo'n horloge zitten bouwen.

[00:35:08]

Ja, je hou toch zo'n hitte wat niet doen? Ja, toen ie wordt. Ja, dat was toch tof? Ja ja ja. Ook heb ik nog zo'n biertje na naast je helemaal lagerwal geraakte. Ja ja, want die niet ryde auto, die heeft ze ook nooit gekocht. Gewoon hebben ze die juge geveild denk ik. Ja ja maar. En Sjoerd heb. Nou daarom.

[00:35:27]

Van der Hof weer een goed verhaal. Zo is het rond. Mooi dingetje. Wat kan je daar allemaal mee doen? Helemaal niks. Euh ja, de tijd kan. Dat is handig. Da's wel lekker dat het een waardeloze kanjer zou ontkennen. Ja, maar hardloop is relaxt. Was dat? Dan hoef je geen telefoon mee te nemen en kan je gewoon met je koptelefoon en je horloge krijgen hardlopen. Maar je kan ze dus zet de muziek op. Ook op dat wel een.

[00:35:51]

Wat is allemaal wat? Dus daarom heb ik het gekocht omdat ik dan kan hardlopen zonder deze koelkast mee te nemen. En dit is zena van a van a I-phone ook B. Dit is de Fitbit benomen smartwatch daarvan. Je had eerst alleen zo'n streepje ongeveer dat je niks mee alleen je stappenteller. Maar dit is de smartwatch versie van. Dus je kan gewoon de paradox luisteren terwijl je aan het lopen bij wie je via je horloge dan Bodegraven. Ja ja, ik duinoord jullie altijd.

[00:36:19]

Ja, natuurlijk zeg ik het erop. En dan ga ik hard lopen. Want dan weet Danglars die pas als je dingen te doen die ze schema's gaan maken. Je mag niet stoppen, maar ik mag ook pas stoppen als jullie klaar zijn. Dus ik om de laatste keer moest ik 40 kilometer hardlopen. Ja, we nou gaan van wat langer maken. Precies. Ga je een marathon met je doen? Ultraloper hoort die zo langzamerhand? Heb je Jacky Mathijssen opdrachten meegegeven morgen bij Mesquita Willy?

[00:36:42]

Geen opdrachten, want er is wel een debuut-EP. Je hebt daar geen instar PSV uit. Dat is wel de bedoeling dat je. Nou, je hebt de gelijkstaan op verschillende manieren argentinos en ze bellen niet. Dus zullen ze alleen maar die Reck einde. En dan achteraf pas de intrapte erin. Dus maar ze doen jou nu meer gewoon babbelen te trilden. De anderhalf uur dat je port drinken is. Daarom zal je altijd als je dat doen ze natuurlijk weldoenster wel goed ligt.

[00:37:04]

Toch iets zuidelijker? Ja, ze worden gewoon zorgtvoor.

[00:37:07]

En ja ja, wij worden ook goed verzorgd, maar alcohol technische leggen wij toch af bij de heer van de doelen.

[00:37:12]

Dat is wel jammer. Zo niet elke week. Nee, nee, nee. Maar als ik dat sommetjes op mijn rug voeten voel prikken, dan denk ik binnenkort zitten we daar gewoon beneden buiten hoor.

[00:37:20]

Zeker weten. En dan daarna nog moeten ze over dranghekken neerzetten natuurlijk. Want ik kijk helemaal van die mensen die dat willen zien. Die zo net als bij je in Amerika in New York toch dat je daar die euh. Hoe heet ie die ochtendshow? Dan kan je altijd voor de raam gaan staan daar op de hoek. Oh ja, ja ja. Er wordt dan opgenomen bij CBS ofzo. Want samen met de shows staan dan te zwaaien. Ja, maar je hebt een zo hele bekende die zelden midden in de stad wordt opgenomen.

[00:37:40]

Dat krijgen wij hier dan ook op. Die meent kreeg allemaal mensen die euh, die die dan iets gaan roepen in de uitzending. Net als Jan Cremer vroeger. Weet je wel, de verhalen Waar heb ik toen verteld van Jan Cremer? Nee, nee, nee, want ook van wel. Over Jan Cremer gesproken, die klein was dat hij je. Nee, dat weten we niet. Radio kwam. Dat krijg je dat effect.

[00:37:55]

Het was Jan Cremer, die was een jongetje en naar de schrijver Jan Cremer. Ja en ik Jan Cremer. Nou ja, van euh. Van de quote ik lees niet ik word gelezen. Ja ja ja, die was dus als jongetje zong die in Enschede in een euh in een koor. Zoals alle jongetjes doen weet je wel. En die werden toen uitgenodigd voor een optreden live op de radio. Wat toen een heel jaar of 50 geheel heel euh.

[00:38:15]

Bijzonder was. Dus die Jan Cremer die zei tegen al z'n vriendjes in de klas van jullie moeten zaterdag om 2 uur de radio aanzetten, want ik kan je mij horen. Het was net alsof je nu op de tv komt. En toen zeiden de jongetjes jou maar ja, jij zingt gewoon in een koor. Weet je wel, maar 30 van die jongens, hoe weten we nou dat jij dat bent? Zegt Nou let maar op. En toen was die radio uitzending wat je?

[00:38:33]

Want dat vond de dirigent voor en die telde af voor voordat koor live op de Radio 1, 2, 3 en bij 3 riep. Jan Cremer heel hard. Oei.

[00:38:45]

Ja, en dat krijgen we hier ook. Als wij dan hier voorzetten, dan gaan mensen allerlei moeite doen om in onze uitzending te komen. Geeft aan. Daar kunnen we net als Hans van Vliet ook mensen van straat plukken en aan tafel zetten. Ja, ik zie dat helemaal zitten, want dit is een soort Chileense folkbal kamer aan het worden. Waar ik nou zit, met in het schreeuwlelijk zesendertig graden, inmiddels heel warm en Leijnse kan niet meer. Coote.

[00:39:04]

Straks moet moeten nog die koptelefoon op. Hoe doe je het eigenlijk met een koffiezet? Ga je dat nou zelf halen? Of stuur naar Mathijs Stuyts als zeg maar. Meestal gaat Michael halen tijdens het quizje toch? Ja, maar dat kan even duren. Elke keer dat er twee rondjes hebben. Maar kijk, kijk, daar gaat het wel hoor. Dat is lekker. Dan zie je dat je dus wel zelf initiatieven. Dus wel zelf in snapt het.

[00:39:24]

Jij snapt het wel. Zo kan je er wel in de journalistiek. Koffie halen en een Feyenoorder.

[00:39:28]

Het gaat ook nog een Feyenoord, dat gaat. Nou, het gaat niets meer hardwerkend dan talenten. Dat zegt Johan altijd. Het is vroeger opstaan dan de rest, harder werken dan de rest en kom je er wel later naar bed gaan dan de rest. Dat sowieso. En anders als je, als je dat niet nodig hebt, dan parasiteren je op je talent.

[00:39:45]

En jij ziet dat en je ziet er wel uit alsof je echt 100 kilo van je rug hebt. Dat is ook zo. Ben je. Ik Luzac. Zo, wanneer had je de knop nou weer gedrukt? Uh, wanneer was dat nou donderdag? Ja, ik weet het niet eens, maar ik ben altijd slecht in jouw scent. En ja, zend en de te.

[00:40:01]

Hij heeft het zijn ware door gebladerd, zei ie.

[00:40:05]

Ja, nogmaals, vluchtig bekeken, zei hij tegen mij. Ik had vrij weinig geld voor hem gevraagd. Had geen idee verder. Hij zag dat wel. Nou nou ja, ok. En we hadden afgesproken eventjes in een hotel op een kamer. Want je kan natuurlijk niet meer afspreken. Nou, je kan niet dat vinden. Lobby je moet een kamer huren, dus hij had de kamer gehuurd en hier in een nieuwe kerk.

[00:40:23]

Van der Valk zeker Van der Valk, Nieuwerkerk aan den IJssel. Ja, dus we gingen op audiëntie. Ik de vrouw van de beste Lateur, de meester interviewer en dizzy deze jurk.

[00:40:33]

Maar deze is gek van een hotel gangen. O ja, tv is heerlijk vind ik de mooiste renners. Ja, rennen als een gek rhha. En daarna Yolanthe had op het bed met dat hele manuscript naast zich. Allemaal plaatjes erbij had te. Hij had de prepare dingetjes die niet klopten, dus die had ie toch. Tijdens het doorbladeren waren die kennelijk wel opgevallen. Is toch toevallig dat je heel toevallig. Als je daar dan precies op staat. Gek is dat toch?

[00:40:57]

Nou ok. En toen was klaar. En ja, een lunch moet je dan naar beneden ophalen en zo dat soort nemen kan helemaal niet. Alles is dichtgemaakt. Roussef is wel.

[00:41:08]

O ja, dan moet je naar beneden lopen en de andere twee meenemen en zo naar boven.

[00:41:12]

Ja, allemaal gedoe. Ja dus. Nee, maar dat zeker 100 kilo van me waarschuwt en om dat te vieren stond een dag vroeger op dan wij.

[00:41:20]

Wat zeg je? Want omdat de virus toch jij een dag vroeger op pensioen? Sjoerd, toen ik een keer. Hoe bedoel je? Nou, wat denk je van Veronica Sovchoz?

[00:41:26]

Ja, je is een Seaton. Ik kreeg een bericht zodra ik mijn slaap uit mijn ogen relatiestatus. Dat ik aan de kant Michel zeiden onmogelijk ja, maar ik ben blij. Ik ben ook altijd vroeg hoor, ik slaap. Ik slaap gewoon heel weinig Rijko. Ik was vanochtend ook om 7 uur wakker en uit bed gaan, maar dan ga ik deze sjo voorbereiden.

[00:41:43]

Zet ik altijd de wekker en dan denk ik ga ik al die papieren doornemen, wat je data analyse en ga ik al die ouwe boeken erop naslaan? Verdiep ik me helemaal in die je van Herrn Herk? Ja, dat is nee.

[00:41:54]

Maar ik kijk naar Jan Joost van Gangelen die natuurlijk ook slim die die stuurt. Daar heb ik vind ik een aardige gozer, maar ik zie hem nooit ik. We kennen elkaar nauwelijks, maar vinden het niet. Wat zeg Joost van Gangelen voorganger gelezen? Ja, ik ben er wel heel moe van toen ik het las. Jenny dat het energie. Ik werd er nog in geciteerd. Tot mijn verbazing omdat ik wel eens had geschreven als Jan Joost van Gangelen staart.

[00:42:15]

Maar ik vond dat ook zo is dat. Ik vond het zelf ook een rake omschrijving. Maar. Dus hij stuurt mij een bericht van euh. Gefeliciteerd met je verjaardag. Dus ik denk nou leuk. Vond t wel opvallend dat dit wist. Ik dacht misschien staat het in een of andere kalender ofzo.

[00:42:30]

Ja dus ik stuur terug. Nou bedankt. En toen zei die van jou kunnen we je zo even bellen voor de radio? Nou, dan heb ik maar gedaan hoor. Tuurlijk, zo ben ik dan artibus airtime. Zo n dag niet in de media. Morgen ben ik weer in de. Overmorgen ben ik ook weer in de media, dus het is top. Zit je nou morgen met en met Hugo Borst in de vooravond? Bij de vooravond jaar gaan we over het dagboek.

[00:42:50]

Ja, daar ga ik eens een eigenlijk kijken. Daar ben ik echt zin in.

[00:42:52]

Feyenoord klassieke. Wie zit er aan oude die de presentatoren zijn? Dat voetballiefhebbers denk je op VI dan? Equities in ieder geval een euh, Rotterdamse. En die houdt ook wel van voetbal. Een band met Van Hanegem volgens mij toen hij haar boekje werd gepresenteerd over een boek wat ze heeft geschreven voor volgend jaar ofzo. In Donner vrijdagmiddag, toen de stoffen handig en daarop. Niet dat ik erbij was, maar ik hoorde dat. Ja en die Renze komt ook hier uit de buurt.

[00:43:17]

Dus euh. Wat dat betreft zit het goed. Dat is natuurlijk totaal uniek. Dat er straks bij een talkshow op de nationale televisie vier mensen uit Rotterdam of de regio Rotterdam zitten. Maak je nooit mee. Dat maak je inderdaad nooit mee, want het is een Amsterdammer. Het opgenomen dezelfde als waar De Wereld Draait Door wordt opgenomen of niet. Ja geloof ik geloof het wel. Ja, dan kun je de weg natuurlijk ja.

[00:43:36]

Kent voor jou geen geheimen. Televisiestudio? Jij, zo blind rijden we daar natuurlijk naartoe, gaat op de stoel zitten en gooit er een kwartje in het Brent. Nee, maar er zou best wel eens een record kunnen zijn. Inderdaad, vier maar vier Rotterdammers sta je in een week. Weet je wat wel eens gebeurt bij die talkshow? Ze gaan me niet de hele dag heel lang over zeuren, want dan krijg je weer dat de Calimero syndroom opgeplakt. Maar wat ik dus heel grappig vind is ze.

[00:43:56]

Antoinette heeft dat ook wel eens gehad. Dat je dan wel eens wordt af wat. Bij talkshows word je heel vaak uitgenodigd en heel vaak ook weer afgebeld. Ja en euh dat. Dat je dan wel eens wordt afgebeld omdat. Dan zegt ze een redacteur van ja, nee, we doen het toch vanavond niet? Misschien volgende week, want we hebben al een Rotterdammer aan tafel. Echt waar? Weet je wel? Nou, ik zeg gewoon als jullie dat ook met Amsterdammers doen, dan wordt het wel moeilijk om die zo te vullen.

[00:44:20]

Als je moet zeggen we hebben al een Amsterdammer aan tafel.

[00:44:23]

Ja, maar je merkt dat gewoon ook botten. Ik weet wel dat Tom Tom Tom Egbert-Jan zei van Zaugg. En nou weer raadde de de Reimond ja. Alsof dat soort euh, de Bronx is ofzo, weet je wel.

[00:44:34]

Matthijs zei je vroeger altijd dat ze heeft een paar keer gezegd. Zo werd ook een soort gimmick van. Dat was de uitzending afgelopen van de wereld door een zij die je dan. Gaan jullie nou nog helemaal terug naar Rotterdam? Of hebben jullie hier een hotel als grapje? Nee, niet als grapje. En dan zeiden we altijd nou, we gaan proberen de oversteek te wagen. Misschien komen we tot Lleida als we een hotel daar en dan het liefst zo snel mogelijk gaat dat terug?

[00:44:57]

Nee, het was acht uur s avonds wat je wel ziet. Drie kwartier later had je een beetje door thuis. Ja natuurlijk, het is toch ook wat uit, maar daar klagen we niet over.

[00:45:05]

Nee, dat is juist leuk. Ja, dan moeten we in stand gehouden worden. Ja, zeker weten dus. En dan morgen vooravond en dan de dag daarna. Vrijdag zal het toch ook wel?

[00:45:14]

Nou dan vrijdag ga ik weer naar jou kijken, want dan zit jij natuurlijk weer bij VRJY. Neem ik aan dat mijn ex het vorige week zat? Ik? Ja, maar je kan toch vrijdag weer gaan zitten? Ja, kan ze jou altijd maar wil dan? Dan kan we. Wie moet er anders zitten? Je zei je zei twee optredens deze week nee, nee, o nee, zei ik dat? Nee joh. Alleen euh. Het donderdag Vosmaer en dan gaat daarna komt natuurlijk Kannada genaamd.

[00:45:34]

En dat gaat. Dan komt het grote Ardennenoffensief. In de media. Ja, want mevrouw de Besselaar staat 2 0 voor, want die zag ik ook bij de verkiezingen duiden. Ja.

[00:45:42]

Nee, die gingen allemaal even uitleggen hoe de hoe dan wel hoe de hazen lopen op het Binnenhof. Hoef jij je geen zorgen te maken? Jaja, die zich. Die ging het allemaal een fuik leggen.

[00:45:50]

Ja tuurlijk dus wij kunnen te verdelen. Ha ja, mediaoptredens. Hoe? Wel wat dan?

[00:45:57]

De meeste kijkcijfers doen jij en en wat omhoog of andersom? Juist, zei de. Zij doet. Zij is nu ook steeds een stap verder gegaan. Zij gaat nu ook in op de Uffw verzoeken voor quizzen. Die ijdelheid heb ik nog net kunnen bedwingen. Dat er daar waar is die dan? Want ze heeft toch al meegedaan of zij moet nog wel worden opgenomen?

[00:46:13]

Volgens mij. Euh, dat nog wel, maar ik zal jullie wel samen willen zitten met twee voor twaalf. Ja, samen zouden we dat Belgie gelijk ruzie met tabelletje.

[00:46:21]

Thingol Jongeling zoekzone dat ook lekker zelf op ja. Ben je butler niet weten zo goed zijn? Ja dat zou goed zijn. Goeie tv? Ja nee, dat wou ik nog effe overslaan. Maar uiteindelijk kom je de niet aan of het uiteindelijk komen wij elkaar tegen. Rob op zo'n eiland bij Wie is de Mol? Of euh, expeditie voor expeditie op Temptation Island had niks.

[00:46:47]

Dat zou wel wat zijn. Ja ja, ja joh. Nee dat zou ik wel geloven. Dat zou ik wel kunnen.

[00:46:55]

Nee, maar we gaan donderdag gewoon effe effe een beetje dat boek van Hugo weer onder de aandacht brengen. Want het is al ontzettend goed boek dat voor dat boek. Dat verdient het ook. En volgende week is de heren kunnen wel al verklappen toch? Na 6 april zou die komen. Je weet je nooit helemaal zeker met Hugo. Zoals je weet kan hij dat kan altijd iets tussen komen, maar in principe zou die stress wat zouden tussen kunnen komen en alles van alles.

[00:47:15]

Ja ja, ja, goed dan. Elk uur is ook heel vroeg voor vrouwelijke vormen.

[00:47:20]

Prima, maar dan promotie ze boek niet voor dat miljoenenpubliek. Dat moet je zelf weten. Ouders zijn heel makkelijk in. Scheelt toch een flinke oplagen? Denk denken. Dat denk ik wel ja. Nou, ik ben niet zo blij dat ik de meeste met de meeste luisteraars van deze geweldige top show. Al die miljoenen mensen die kennen dat boek. Denk maar we heel veel jonge luisteraars die we toch al een beetje moeten opvoeden. Categorische wordt, als die je dan gaan lezen, de jonge luisteraars als zijn is, maar die weten niet wat ze lezen en denken.

[00:47:43]

Kon dat dan allemaal totaal andere kleur? Maar dat toch aan de andere kant ook weer niet. Maar moet er dan niet teveel over hebben? Want het is ook een sjabloon dat je zo weer over verschillende andere seizoenen kunt leggen. Ja ja, nee, maar kijk bv bijvoorbeeld. Jorien van den Herik is één van de is één van de hoofdpersonen in het boek en de zichtbaarheid in de media en de stelligheid en de humor, ook op zijn manier. Ja, dat dat ontbreekt nu toch allemaal.

[00:48:07]

Dat is nergens meer. Als je toen in die tijd dat het boek werd geschreven, hier over de meet ging lopen en je vroeg aan honderd mensen. Wie is de baas? Bij Feyenoord zijn honderd mensen Jorien van den Herik. Als je het nu aan honderd mensen vraagt, dan zeg maar eentje Martijn Krabbendam en de rest weet het niet, zegt Dick Advocaat. Ja, de rester Dick Advocaat. Was het maar waar dat ik de baas was. Dick Advocaat.

[00:48:24]

Ben je benieuwd eigenlijk zondag? Ja, want er komt ook wel. De sterspeler komt terug met een doelpuntje op zak tegen tegen Letland Manner. Maar dat Candia, ja, daar kan ie goed, dat kan niet goed naar binnen. En een geweldig schot heeft ie natuurlijk. Maar het. Dat dat? Dat sterkt natuurlijk ook weer zijn zelfvertrouwen. Dat hij euh, dat hoort bij het juiste eind heeft. Ja, maar ja, niet als je de wedstrijd tegen Turkije.

[00:48:42]

Nee natuurlijk, maar het is wel zo. Dat is eigenlijk toch gewoon harstikke goed voetballen. Ik bedoel, dat is is geen enkele twijfel over alleen ja, dan moet het weer een beetje tot. Misschien zijn ze wel na een weekje soort huwelijk. Wat je wel een beetje uit mekaar. Dat je denkt dat je mekaar ineens zo leuk vindt. Ja, ik heb geen idee. En dan niet over praten. Gewoon meer. Zeg jij gewoon weer net wat er gebeurd is.

[00:49:01]

Ik weet het niet. Da's toch best wel wat gebeurd, maar ik weet niet. Kijk, het is een week verder en ik ben daar ook alweer vergeten. Ja, dus eerst zit je midden in dat t m weet je hele gedoe allemaal.

[00:49:11]

En dat gaat door. En een week later denk je van mij ook nog eens over. Waar ging het eigenlijk over?

[00:49:15]

Nee, maar dat is dus dat. Ja, dat heb je altijd. Ja, dat had ik dus heel extreem. Toen ik euh, een tijdje bij dat Feyenoord in dienst was en dat elke dag. Dat was bijna zeven dagen in de week en toen ik er weg was en dan moet je er echt een beetje afkicken daarvan op een raar soort manier. En toen heb ik me ook over mezelf verbaasd, want daar zag ik wel ze bijvoorbeeld door Joris van Benthem ofzo.

[00:49:38]

Advocaat zag ik dan met een enigszins rood aangelopen hoofd zich heel druk maken over een futiliteit. Ja, en daar zat ik op de bank naar te kijken met een biertje in mijn hand. En dat dacht ik van jou. Wat zit je hier nou druk te maken om niks. Maar een half jaar daarvoor deed ik datzelfde. Dat is nou eenmaal zo. Bij jou eigenlijk nooit gezien in de tijd dat je Bergwijn. Maar goed, relatief gezien. Weet je wel.

[00:49:56]

Dan was je misschien iets meer betrokken. Maar dan of het nou gewoon gewonnen werd er verloren werd. Ja nee, dat hielp altijd wel mee qua sfeer. Ja, dat was niet gebeurd. Dat gebeurde dan ook van alles.

[00:50:05]

Nee, maar dat moet je je ook wel als je bij zo'n club werkt ook wel aanleren natuurlijk. Dat je niet je eigen humeur laat beïnvloeden door of Cocu die bal wel of niet. Nee, maar dat is met echte supporters natuurlijk.

[00:50:14]

Ja, ik krijg ook heel vaak het verwijt ja, je denkt niet met Feyenoord mee. Ze moet de positieve. Ik zeg ja, maar denk je t kan ik zeggen ja, maar ik ben toch helemaal niet beveiligd in dienst? Nee, nee, nee, maar dat is altijd een misverstand. Dat is een misverstand. Is met die introductie van het woord clubwatcher. Wie ik snor Johan Derksen toch bijzonder zegt. Die heeft dat verzonnen. Vroeger had je alleen Cram.

[00:50:33]

Kremlin watchers. Dat was iedereen. En toen kreeg je persclub watches, want je bent nog watches. En dat is dat heeft voor een soort misverstand gezorgd bij je bij je. Bij een aantal mensen die denken dat jij maar een soort halve supporter bent. Dat je er natuurlijk altijd bent. Je bent al een tijdje je. Je ziet elke wedstrijd. Ja dus dat. Ik snap het ook wel en je krijgt natuurlijk altijd een gevoel bij de club die je volgt.

[00:50:53]

Tuurlijk. Maar dat is natuurlijk wel altijd. Het blijft op, blijft op afstand. Ja, je leert de mensen kennen en je leert de spelers kennen medewerkers. Dus je gunt uiteindelijk gun je. Gun je die club natuurlijk wel wat?

[00:51:04]

Ja, nou, dat dan. Dat had ik altijd. Vooral door. Euh, eigenlijk door de supporters. Die gun ik het altijd het meest. Weet je wat? Dat had ik altijd. Ja, ja ja. Tuurlijk wil je eigenlijk meer dan die spelers hoor. Ja, je speelt altijd een leuke voor die mensen. Druk om me heen. Euh dan. En voor n voor euh. En voor mensen als Fred Blanker Maijer. Zijn naam is genoemd.

[00:51:22]

Is vinken bij Fashioned dat?

[00:51:25]

Ik kwam er een schitterende foto van WMP mijn vrouw, lievelingseten van Fred Blanken, maar kom ik vloggen tegen. Maar omdat ik me zo grondig zat voor te bereiden op deze top show. Nou, dan ga ik al die.

[00:51:35]

Ik heb hem zo een hele bak met rotzooi van Fayt bladeren.

[00:51:38]

Daarin echter maar een stukje heffernan Sjoerd dan ik.

[00:51:41]

Ja ja, dat kunnen we niet herverdelen. En dan gaat ie dat weer allemaal online zetten. Ik ben gek van die Sjoerd. Ik krijg de hele dag van die meldingen. Van Egmond doet dit weekend keer, dan doet dat zes jaar geleden. Deed die zuz ja ha ja ja, met jij denk je trouwens die felicitatie die die heeft gemaakt? Schitterend, zo'n dansend. Dat was heel goed. Ha ja, wat ga je nou weer voor mekaar gekregen?

[00:52:01]

Wat zo'n pruik was ook goed? Ja maar ja. Maar ja, bij jou leek het gewoon echt gewoon. Ja ja ja. Maar ja, ik ben ook wel al soepel in de heupen. Nou, dat was het beste realistisch. Bedoel je nou weer op gekomen? Het was echt heel grappig. Ik voor jou zijn voor. Kan je hoofd uitknippen en dan vormt die zo de fraudebestrijders natuurlijk gelijke opdrachten voor Sjoerd. Oh ja, want dat de Meifoor zo'n ding maken van ons en dissidenten verrast mensen dan jarig zijn, dan sturen we dat.

[00:52:26]

Ja, nou ja, ja, hij heeft dit al gedaan. Heeft dit al af? Nou nee, maar dat hoeft ie ook helemaal niet te doen. Geen kerst toch? Nou nee, maar ik iedereen met kerst. Ik krijg gewoon een factuur gestuurd. Ashworth Ja. Voor niks gaat de zon op. Ja, natuurlijk dacht je dat hij zelf geen factuur stuurde. Ha ha, denk het wel ja. Aflevering 31. Ik moet weer een facteurs is.

[00:52:45]

Het is weer zover. Heerlijk. Dan begint het ergens op te lijken. Ha ha 10 van die afleveringen tegelijk. Wat dan? Dan lijkt het nog ergens op. Anders is die 1.

[00:52:52]

Dat internet abonnementen worden verstuur is duurder dan die van iemand als n afhaalmaaltijden met de mevrouw de bestsellerauteur. 10 afleveringen voorgerechtje och zo'n h.

[00:53:04]

Ga je nou onderhandelen? Ook met de hoofdredacteuren voor een. Ja, wij, wij Ascencio, jij hebt deze show natuurlijk naar een gigantisch euh niveau gebracht. Miljoenen luisteraars stort ik de Cruijff achtige constructie van Luc mee. Meer mensen dan luisteren, hoe meer de lijkt me. De recette gaat dan ook een deel jouw kom op, maar wij gaan ons gewoon nu met z'n drieën. Met z'n drieën halven gaan we onze gamemodes. Euh ja, moet een soort vakbond hebben.

[00:53:27]

We gaan keiharde onderhandelingen. Mino Raiola niet Mino Raiola of zo inschakelen voor de Fransen. We hebben dit groot gemaakt, voor een schijntje voor een wekelijkse belediging die ze mij overmaken. Die Pieter Zwart en al die andere ze zesenzeventig hoofdredacteuren. Maar dat gaat natuurlijk. Volgend jaar gaat het helemaal anders. Ja ja, daar gaan we echter gamemode hard in. Ik ben nog niet zo goed in hun onderhandelingen, ook niet. Ik ging ooit om voor een badkamer, onderhandelen met de man, met de met mijn vrouw, dan huisverbod de badkamer onderhandelen en ja, ik heb er geen zin in.

[00:53:56]

Wat kost zo'n badkamer? Weet je nou, dan ga je lullen en dan gaat er 200 euro vanaf of zo. Dus ik ging daar zitten en dat was een soort iets, een soort houten onding omheen. Dat kost meer dan 500 euro. Dus ik zeg maar wat kost dan die badkamer? Ja ja, weet ik vooral zoveel duizend euro. Ik zeg euh, ja, ja en nee. Haal dan die houten ding dan maar al. Maar dat was niet de bedoeling dat ik als onderhandeling gebruiken.

[00:54:17]

Ik zeg jullie 200 euro, maar maak je dan niet zo druk om je toch een soort woonsite te onderhandelen? Een soort van bedelen. Zo zou je als je een keuze zou kunnen sturen zoals Koevermans is, zo'n zielige video's sturen. Ik heb geen geld en Martine ik wil een badkamer willen badkamer. Maar ik heb geen holleken, ook die over zee. Donkere wolken drijven Maassluis binnen. Ik heb helemaal geen badkamer. Geef geld tegen een boom plassen. Want ja, van de violen op de achtergrond.

[00:54:43]

En dan als je het hebt. Stuur dat filmpje, dat dansende filmpje dat je blij ben. Dan geef ik een shirt wat je weer goed kan onderhandelen. Nou, we kunnen het volgende week over hebben. Hugo Borst. Ja, kan heel goed onderhandelen en ook tien keer in 1999. Toen euh, had je de voorloper van failliet. Dat heet de sport aan tafel te wijden en natuurlijk rokend aan tafel en zou rokend en drinkend, chagrijnig allemaal en Roskams.

[00:55:05]

Eén minuut voor de uitzending binnen.

[00:55:07]

En die statement waren goed. Ha ja, ja, ja en euh. En dinges, euh. Euro had ik mee. De eindredactie werd gedaan door was een hele zware eindredactie. Euh, Borst, ja, Verheul, Leo Verheul en Van Egmond en Schelvis. Alleen Schelvis kon nooit op de. Op de dag van de uitzending komen, want hij had ruzie met Johan. Dus die bleef gewoon thuis. Maar euh, maar Hugo. Die had er echter een hele goeie onderhandelingen voor ons gekregen.

[00:55:31]

Euh, veel te veel betaald daar per uitzending dus. Nou ja, dat was geregeld. En toen moesten wij met z'n drieën. Hugo, Leo en ik moesten dus naar de studio voor de eerste opname op het Media Park. En toen raken we dus de weg kwijt.

[00:55:45]

En toen ze eigenlijk valt, het is toch niet te geloven. We krijgen een godsvermogen en we kunnen niet eens de studio vinden. Weet je wat ik kreeg en waar zo verschrikkelijk de slappe lach. Met z'n drieën hebben we daar echt op straat keihard staan lachen toen zij op een gegeven met Hugo van Loulou uitkijken wat euh, wie was en wie was toen de baas? John de Mol ofzo denk ik. Wie heeft hier ook een kantoor? Straks ziet die jongens hier schuddend buikvacht van het lachen, terwijl we in de studio moeten zitten die we niet kunnen vinden?

[00:56:07]

Kwamen we eindelijk in de studio aan. Ik zal nooit vergeten een hele lange gang. Toen gingen we dus ook voor de andere studio dan wat nu? Ja ja. En toen gingen we ook voor het eerst de Ruud weidde ontmoeten. Weet je wel, die vroegere A. Wat deed die andere AVRO Sport-Promotion alles? Al die dingen was een grote naam natuurlijk. Met Ali aan alles gingen legendarische figuren ook.

[00:56:27]

Maar wij hadden ook de hele tijd G. W. Hadden we? Vroegen we ons af hoe nou die toen ging van vroeger? Weet je wel, van dat programma waren ze al. En toen liepen we in die lange gang met z'n drieën. We hadden net de tranen uit onze ogen geweest en toen kwam die aanlopen die Ruud waren. Toen begon Leo Verheul opeens tja, data.

[00:56:43]

Daarna de tijd. En dan krijgen we weer de slappe lach. Ja, voor veel te veel geld dus daar kunnen we u gewoon even vragen hoe je dat. Als je dan weer een badkamer nodig hebt, dan kan je je inschrijven.

[00:56:54]

Schaamteloos zien als je onderhandelt. Bijna overal schijt aan. Hebben we het gevoel hebben dat je zit te bedelen. Ja, ik ben er gewoon heel slecht in. Ja, je moet een scheiding hebben en je maar je moet ook wel. Ja je moet. Je moet er een type voor zijn. Ja, zegt Rob Jansen, moet je zijn. Die is niet zo goed en heeft hier geen moeite mee. Rob nee, die is toch. Die is er goed in.

[00:57:11]

Dat is gewoon zo. Die is er goed in. En dan heb je meer tijd, je hebt meer van dat soort mensen. Jorien van den Herik heb ik. Het idee was er ook altijd goed in. Pierre van Hooijdonk was daar heel goed, heel goed in. Die was er zo goed in dat Rob Jansen zich schaamde. Ja, en dat van hem. Maar dat dat leidde dan natuurlijk wel tot een enorme frictie met Van den Herik. Zal nooit vergeten dat ik die per toen had geïnterviewd na aan het einde van het seizoen.

[00:57:34]

Ik was op, heb ik dat wel eens verteld. Ik ben geen idee, maar ik was op Alpe d'Huez en die vjjy kwam uit.

[00:57:40]

Ja, dus ik had een stukje God en ik kreeg alleen die Van Hooijdonk voeteneind aanwijzen. Maar het is wel aan de hand zakkenvullen. Ik zeg ik heb er toch allemaal geen zakkenvullen genoemd. Neem maar dat de smoor op de corver gezet in hele kleine letters had. Van Ooijen zijn zakkenvullen? Ja, dat waren nog eens Cuffez. Ja, Oranje door op EK. Ondanks Dick Advocaat a.

[00:57:58]

Dick Advocaat. Ja, mister middelmaat is de middelmaat jarigeman.

[00:58:01]

Ja ja. Dirk Dollar, Dirk, Dirk Kuijt, Dirk Kuyt. Hij was weer zat op de bank als op de bank Epse cursussen afgerond. Ja, ik moet zeggen ze waren wel positief over hem. Staf van Feyenoord over Dirk V. De V. En ik moet zeggen ik zweer bij bij Ziggo zit en dan vind ik hem toch wel sterke zoon in zijn analyse. Ja, had ik niet verwacht dat ik dat zou zeggen? Nee, ik ben gewoon eerlijk.

[00:58:22]

Nee, maar dat hij je dat disten, dat ie goed zou zijn.

[00:58:24]

Want je kan wel. Euh ja, ik vond hem wel zeker. Over Feijenoord had hij een paar goeie dingen. En wat dan? Wat was het best wat ie zei eigenlijk? Hoe wat ik dacht zal dat het zijn dan dat ik hem daar goed gekocht zou hebben meegespeeld denk ik.

[00:58:36]

Ik vond hem wel echt wel goed. Ja, gewone positie. Maar wat hij zei. Jawel, over de manier van spelen en dat dat niet kan zoals die spelers het willen, de zaken. En en en waarom het dan niet konden, liet die beelden zien. Dat soort dingen dus.

[00:58:47]

Ik moet zeggen wel euh ja, zo ben ik dan ook alweer weer. Ha ja nou goeie analyse. Het is gewoon je analyse. Wij hebben toch helemaal geen hekel aan Dirk Kuyt? Nee, geen hekel maar. Maar ik ben er zijn vrienden ook geen superfan. Nee, nee, nee nee.

[00:58:58]

Maar ik bedoel als euh. Als alles goed is is goed. Ja ja. Zo is het voorzien om Manyo te bellen als je als je niet aan kleine is want golven, zou die nou nu met dit weer ook stofzuigen?

[00:59:13]

Want dan zou ik helemaal geen zin in hebben. Procent lekker in zijn tuintje zitten in de tuin.

[00:59:16]

Maar na een nieuw gelul van de Feyenoord watcher en de bestsellerauteur. Het is tijd voor iemand die echt kennis van zaken heeft.

[00:59:28]

Ja, hallo, met Mario.

[00:59:33]

Romario. Ha ha, ha, ha, ha, Sumaya, ja, waar was ie nou vorige week?

[00:59:42]

Ik neem kneedde in een Wolbert pijpje aan de Mac Teichmann hier op. Wie was die tegenpartij dan Smith, New York? Maar nu heb ik wel en iedereen.

[00:59:56]

Nou ja, dan. Dan een accent. Dan vinden we het goed. Ja, dan is het toch ook altijd?

[01:00:01]

Je gaat er wel eens met die het. Je hebt toch wel eens Ajax tegen Feyenoord met golven met twee oud spelers?

[01:00:06]

Ja, maar dat het een tijdje Rayner laat ik Bammer Ronald in LA mogen wonen.

[01:00:12]

En met wie speel je dan? Namen? Wie speelt er dan namens Feyenoord?

[01:00:15]

Euh, Brüning en Higuain? Nee. Kijk Willem meneer Dirk Kuyt geloof ik nou omdat mensen van bestuur hem door Mark. Willem II heeft ook een keer meegedaan. Jacob Jazzklub is dat, zei hij. Dat zijn leuke dingen, zeker misschien. Zeker als je maar één bank kunnen winnen.

[01:00:38]

Ja, ja, ja, ja, ja.

[01:00:42]

Nou ja, wat was je in Madrid doen? Ik kan niet op het narbond Jurassic Park hier bij de Ouma bedien, maar ik staat wel een beetje op zich te kijken. Oh ja, en dan gaat goed met twee handen in de zakken.

[01:00:58]

Lekker commentaar leveren is de mol bij natuurlijk.

[01:01:04]

En dan te zeggen die viooltjes iets minder links, iets minder goed. Dan heb ik al wel een paar keer gedaan. Ah ja, da's goed. Hebben toch ook oog voor detail?

[01:01:13]

Ja, voor die tijd pik ik thuis. Hij is daar goed. Goed hoor dat je met je worm in het honkman. Ja maar die kerel en geen link naar iemand dat gedrag inhoudt.

[01:01:24]

Alleen als jij komt zoekmarkt als gast zoek moeten youngsters zijn die en die termijn nergens te zien.

[01:01:31]

Gaan we dat gewoon doen, dan hebben al afgesproken als ik mogelijk goudeerlijke buiten zitten hier. Zo ja, op mijn koppie kijken je enorme opstoppingen in de binnenstad van Rotterdam als wij daar gaan zitten.

[01:01:41]

Maarja dat moeten we ook niet om treffen. In de keuken komen ze één voor één uit Cor Pot volop aan rijden natuurlijk. Eventjes schuiven Aboutaleb de linkous allemaal loten.

[01:01:52]

Ja ja, ik ben er goed zo troebel nog. Jongens hebben nog wat niet gekeken.

[01:01:58]

Oranje Ja, ik heb gekeken. Ja ja. Nou ja, in de Turken was het echt dramatisch. Hoewel, de Turken waren ook niet super, maar die waren wel duidelijk. Ja, ik niet, zeggen knul groot. Ook niet zo'n beste dag natuurlijk. Nee, maar het was geen topte kajakclub.

[01:02:13]

We hebben we vaker van Turkije verloren. Hadden ze wel een beter elftal?

[01:02:17]

Ja, klopt, het was maar vier keer zo uw regel. Ja, ik kan niet zeggen dat ze niet als ze iets betekenen in Nederland. Ik ging 35 keer goal tegen Letland Turkije namelijk. Verwacht je dat we de Ramaker ook? Ja, maar dat zijn tegen postbodes en slagers en bakkers.

[01:02:35]

Dat zal toch zeker wel wat mag lopen bij het Gibraltar? Haha, ja ja, het is echt een waanzinnig maar goed proefopname. Groot huis voor je Berghaus. Ja, want ik opaak weg. Ik vind Berghuis absolute top spelen. Maarja dat meen ik erg ver weg bij paardenmest. Ook Opel enorm waardevol. Waar de hele wereld op dit moment is qua goals en assists. Ja kijk dit uit Marokko kritisch op een 1 0 bepaalde dingen. Niet goed omdat ik alleen maar eens weg uit Feyenoord aan het begin gewoon een plekje fietsenhok hoor.

[01:03:11]

Dus wat moet ik nou doen? Een beetje een beetje een stribbelde netjes vlak voor de interlandbreak. En ja, de Boer. En nou zit er natuurlijk alweer bijna 2 weken overheen voordat ie terug is. Is het dan gewoon gewoon vergeten, vergeven en gewoon weer doorgaan in Joure?

[01:03:25]

Ja natuurlijk, waarbij je hem de naaste kan uit je de belangrijke publiek spelen, maar dan moet je op een goede manier mee omgaan. Ik heb nog een paar weken en dat moet ook gewoon een beetje kietelen en het maximale uit hem halen. En dan kan je inderdaad wel een eigen plek behouden. Nou, rechtstreeks dus ook via de play. De brandweer kon niet zo makkelijk en dan gewoon lekker met Berghuis nog een paar weken doorgaan. Maarja hemel in prijzen openbreekt.

[01:03:54]

Ja da's toch het beste en misschien een beetje titel op de avond voor die kleine dingetjes die dat beter moet doen als meeverdedigen. Maar ik zeg ook je eigen spits kom je zo zou je alleen aan meededen.

[01:04:04]

Ja, ze scoren niet goed. Alleen jammer dat hij alleen maar meeverdedigen scoort voorin. Ja ja ja dus dat moet dan maar die andere doen.

[01:04:14]

Maar ze moeten niet dom. Ja, jij vind wel dat. Ze moeten eventjes om de tafel gaan zitten dik en Berghuis. Of of kunnen ze gewoon net doen of niet gebeurd is.

[01:04:22]

En dat kunnen ze ook doen. Dat kunnen ze ook doen, maar ik er wel bij. Ik denk persoonlijk dat de Kamer ook een goede oplossing.

[01:04:30]

Ja, Dick moet niet te dik. Moet niet meer van die cynische tussen de regels door boodschappen de wereld in gaan zenden. Wat wordt dit Berghaus alleen maar chagrijnige van volgens mij.

[01:04:39]

Ja, ik denk dat het ook in. De huur voor die paar weken dat niet op een goede manier op te maken, want er moet wel wat paniek. Ja, het kan Makau het beurstijden ronderenner lekker doorgaan en je een competitie opmaken.

[01:04:55]

Dan wordt het toch leuker worden toch leuke maar leuke weken nog Fortunatus Utrecht uit, Vitesse thuis, ADO uit, Ajax thuis, Heracles uit, RKC thuis. Zo goed als alles alles winnen en ben gewoon derde of vierde.

[01:05:10]

Denken aardappelmeel. Dat de periodes groeipool het. Dat doen we toch ook niet?

[01:05:18]

Maar ik kan er niet bij langparkeren gaan werken. Ik zit zo in een halve alles. Een zonnesteek heb ik nou. Het is echt niet te geloven.

[01:05:24]

Heeft mij op Kvemo Jomanda. Nee, voetbal kijken. Maar ja, goed gelopen hier zondag. Fortuna, dat is al lastig. Zat de ploeg toch niet om het nu tegen Roda? Het is niet zomaar weer 1 2 3 en Molko is de elke week zo pijnlijk momper supertalent moet de kleine puntjes halen. En dat dat zou op het eind van het seizoen heel lang Wieś Misa in de muur leggen. Mario, wat weer een discussie. Wie ga jij je de bastaardkinderen Barcelona of iemand die geen kabel kan lopen?

[01:05:57]

Dus jij? Nou ja, die laat u niet allemaal opzij stappen.

[01:06:04]

Nou laat het type. Jij bent een verbinding in Ohio, maar je kan ook zeggen we springen gewoon niet.

[01:06:11]

Dan heb je ook liggende speler, maar dat zijn straks over. Over 10 jaar of over 12 jaar zijn het de spelers die ze die beëindigen hun carrière. En die hebben gewoon hun hele carrière als een soort verkeersdrempel op het veld gelegen.

[01:06:23]

Dat is ook zo worden aangenomen dat je daling leidt tot verlies voor polyglot.

[01:06:30]

Het is net zo goed aan de bal, is ook niet zo goed zonder bal, maar hij ligt wel heel goed.

[01:06:34]

Wat zoeken, weglekken, wat zoeken in de groep. Want zo kun je niet. En we zoeken nog een middenvelder verdedigende middenvelder liggen formuleren.

[01:06:42]

Ja, misschien kan partner dat nog binnen een paar weken doen. Nou, dan weet je niet veel of misschien geen dik is. Is dat wel de straf van Berghuis? Vond ik Milligen? Dat zou hij. Dat zou zou schitterend zijn als die dat doet.

[01:06:54]

Alles is vergeten, maar wel even liggen in muurtje.

[01:06:56]

Daarna gaat Ernie er leiding en hij kan je ook niet maken. Je kan ook prima, maar er moet toch geen speler doen zeg je toch? Tegen het einde ben je niet allemaal goed wijs ofzo. Gaat er niet op de grond ja achter de muur. Wat is dat nou?

[01:07:07]

Frank de Boer zei dat ooit bij je paarden en dat moet je dan. En ja, wat staat er in je contract dan?

[01:07:15]

Leggen ook wel weer de dingen op een pijnpunt? Nee, maar Dick Dick doet niet aan meer liggen, zei hij. Dat vind ik toch niet gewoon een goede keeper?

[01:07:26]

Keeper moet gewoon een goede muur neerzetten en pakt die gewoon de bal na. Of hij moet zelf. Of hij moet je uittrappen hebben. Zo stom te gaan met Ajax uit. Ja, maar dat gaat niet over de muur. Precies die klap op de middenlijn. De bal mag niet in de hoek van de keeper. 3. Ja ja ja, die Turk konden wel een aardige vrije trap die Boerakker opsloten voordat de keepers fout. Als ik hem zie duiken duikt ook maar tot hoofdbewegingen door.

[01:07:56]

Hij was wel hard hoor, maar zo hard gaan lopen had ik niet. Misschien kan je ook wel in die woekeraar staan. Dan had je. Nou, dan had je aan. Dan had je m zeker gehad toch? En dan moet je dan maarja als iemand toch ook een nieuw 0? Ja dat is zo. Maar goed is maar puur lekker. Ja.

[01:08:14]

Nee dat zullen we zullen zondag zien bij de of niet. Ja, ik ben erbij. Inderdaad in Lyon na zaterdagavond. Sparta niet na rust.

[01:08:24]

Twee keer twee keer veldwerk.

[01:08:26]

Dit keer wel eerlijk. Nou, je hebt gelijk ook allebei thuis spelen en dat is lekker lekker. Twee keer binnen 20 20 boetiekjes zit je weer lekker thuis op de bank. Ala Nala, maar eigenlijk best dat je kijkt. Dat blijft toch het leukste dijkdorp? Leukste? Nou nou ja, woonkamer Whipple. Terwijl de volgens De Jong Oranje oprecht? Ja, ook nog Jan Peter Velpenaren. Daar zitten de fijne spelers op de bank bij Jong Oranje. Ja ja, Malatya was ziek nog, was ziek, maar is nu wel wat beter.

[01:08:57]

Maar ook daar speelde ook niet toen die beter was. Want die met suiker natuurlijk. Ja klopt.

[01:09:02]

Na die campagne zal zullen UnieKO bij mijn nieuwe thuis 4 4 2 2 2 2 2 2 2 systemen dienen.

[01:09:10]

Ja, maar als hetnieuws niet uitspeelden nu met de wip bij. Kluivert claimt het mag buiten maar hopen dat ie Brondby iedereen zette. Hij Boula doe wat je moet binnen en een paar doelpunten maken. Ja ook mooi.

[01:09:25]

En dan moet je die duidelijk niet onder één hoedje spelen op Romeijn. Wat een gedoe. Allemaal weer trouwen, zo'n mooie lichting geweldige lichting. Ja joh, dan moet je toch al je beste spelers op zijn? Is het gedoe Kimiko?

[01:09:36]

Ja, we hebben het systeem.

[01:09:40]

Nou hebben ze nog effe een tip. In in die rubriek van Michel dat was gewoon een trainer die je die niks weet, toch een 4 2, 2 2 en al die uitvindingen uitvinden achtig gedoe. Daar gaan we eraan, wat zou ervoor overhebben? Na ontbinding ben je goed. Ook hij maakt jullie Audi begonia's in de gaten daar dat het allemaal goed gaat en dat het rechtsstaat voor de rechtsstaat als rechtsstaat nu vooral abstract moet lijken.

[01:10:01]

Maar goed ook. Het zweet sijpelt onder de boerka.

[01:10:07]

Jatta ook. En we zien het langer. We zien mekaar zondag een plezier aan. Zullen er al. Het goede is jonger dan ooit.

[01:10:15]

Mooi, zo kan er weer even tegenaan voor je. Altijd lekker van Maria natuurlijk. Mannelijk, jong ook leuk. Of die zon, dat is echt. Dus ja ja ja, het is nou echt werken geblazen. Wordt het v h. Het is net. Dit is de dit voelt de wegwerken. Je kan nooit de bedoeling zijn gisteren. Ja.

[01:10:34]

Dus jij zat mij weer lastig te vallen met allerlei berichten. En Sjoerd volgens mij ook allemaal het gepiep van die telefoon. Nou, daar heb ik dus de helft van een schitterende documentaire gemist. Op de. Nou het nog lekker even aanschouwd. Laat Nederland te kijk of dit kan. Nee, nee, effe kijken of dit kan gewoon. Hij vond het.

[01:10:50]

Ja, kijk eens Classen, ben jij klaar met al dat gedoe en zie je het licht aan het einde van de tunnel even niet denk je dan. Het leven is mooi en Michael komt nu met de rubriek Nu even niet.

[01:11:07]

Zal u bekijken hoe niet iemand die minder akten, ja zuster van de meester en zijn vader vaderlijk blij toen het toen het doet het goed ging en dat Vynckier zo van toch echt verliefd was op zijn jonge BAM. Die rode knop had als het yerodia van die rode knop indrukken zo. Dat ging ook heel goed. Nou, die kan niet honderd procent morgen als ik iets wil doen. Maar goed, jij zat dus in je. Ja, wij vielen jou lastig inderdaad.

[01:11:28]

Wij bereiden de show zat die avond voor nog effectjes euh ja grondig voor.

[01:11:31]

Maar jij zat net te kijken. En toen viel ik dus in. Euh euh. In de schitterende documentaire Finding. Hoe heet je Fanny Jack Charlton? Jazeker. Erg mooi gemaakt man. En ik had er nog zo'n museumwereld man natuurlijk. Jack Trout Natuurlijk, maar dat kan je bijna geen slechte documentaire over maken zou je zeggen. Maar deze was wel heel mooi gemaakt, die verdomde top. Jack, ik had hem al gezien. O ja, hoe kan het dan dat jij die al hebt gezien?

[01:11:53]

Ja ja, dat heb je wel eens dingen voor de takte contacten. Want dit was toch de. De première? Maar dat ook al zat er op YouTube gewoon mee. Daarna heb ik naar je gestuurd nog ook geen andere, want ik heb die want heb ik ook gestuurd. Kan je mij normaal kijken? Want jullie sturen naar mijn man? Ja ja ja, maar je hebt namelijk tijd. Ha ja, nee, maar dan moet het volgende zomer weer een bestseller zijn.

[01:12:11]

Nou ja, jij denkt dat het allemaal vanzelf gaat, maar je haalt natuurlijk allemaal wat je al in mijn hoofd ofzo. Op zoek naar een nieuwe stoïsche ja joh.

[01:12:19]

Ja tuurlijk. Nou ja, dit is een beetje een niet in de frequentie van de van Brussel-Londen Brusselmans bijvoorbeeld. Dat doe je dan weer niet. Niemand die zichzelf aan zo'n vijfenzestigste boek bezig. En dan ga je nooit meer inhalen. Die maakt er twee per jaar. Twee waarvan de inhoud n altijd hartstikke goed. Sowieso Zawiya topman. Ja, sowieso top ook.

[01:12:35]

X. Euh. Ex talent van linksbuiten.

[01:12:38]

Ja ploeger? Ja zeker. Ik heb al eens met die man bij je bv vrolijk bij velen gezeten. Een programma krankzinnig? Ja, ja, aardige man, hele aardige man. Hij had ook altijd zijn eigen zaalvoetbalteam in België. De Wudi zei dit niet. Oh ja, ja, ze wilden die dan.

[01:12:53]

Ja, goeie gozer. Maar die je die documentaire. Ja, ik had hem, dus ik ben er dus voor de helft ingevallen. Gaat het begin nog even terugkijken, maar kwam heel indrukwekkend. Heb ik ook heel mooi gemaakt. Ja, over een man die eigenlijk het eerste voetbal in tien jaar tijd volledig op z'n kop zette en veranderde als Engelsman. Ja, dat is dus alles. Toen die kwam ja, je kent het wel. Spandoeken van euh euh.

[01:13:15]

Go Home Union, Jack Union, Jack Go Home en haalde die ook nog spelers die ergens een oudtante in Ierland hadden uit Engeland om hun voor dat land te spelen. Maar ja, toen begonnen ze te winnen en te draaien. En en o en vooral zijn de manier waarop die het deed. Kijk, dit bewijst nou. Je kunt via 2 2 2 spelen. Je kunt alle data analisten op loslaten. Je kunt performers coaches op loslaten en het zal ongetwijfeld allemaal wel heel belangrijk zijn en helpen.

[01:13:40]

Maar uiteindelijk gaat maar om één ding een paar goeie spelers. De goede sfeer. Discipline en een duidelijke speelwijze.

[01:13:46]

Ja, en een coach die het een beetje verzorgt dat ze elkaar de tent uitvechten. Ja en ook voor een beetje humor zorgt. Nou, dat deed euro en de resultaten helpen dan ook nog een beetje mee. Ja dus ik zeg niet dat dit de weg is, maar moet ook natuurlijk niet doorslaan in in allerlei al die andere gekkigheid.

[01:14:01]

Maar het mooie daaraan is dus eigenlijk dat hij is. Hij was wat hij is en niet meer waar.

[01:14:05]

Hij was afgelopen zomer overleden. Ja en en ze volgen hem ook in z'n euh ja. In de laatste fase denk ik van zijn leven he. Ja, dat is wel heel triest dat ie 8 jaar dus alles vergeten, alles vergeten is over één ding. Dan ziet ie een beeld voorbijkomen. En dan ziet u Paul McCarthy. En dus kijkt die NASA, die Paul McCrae. Dat vond ik ook wel mooi, want dat was een soort soort zoon vormen.

[01:14:26]

Paul McGrath is een zware alcoholist en alcoholist. Wat natuurlijk een een donkere jongen in in Ierland. In de tijd is altijd maar 1 rasjid met racisme te maken. En dat soort dingen. Altijd op de vuist. Zware alcoholist, maar wel echt een geweldige speler onder de ja die. Daarna zie je die beelden die Roberto Baggio uitschakelt op het WK 94 in Amerika speelt. Een gigantische, gigantisch goede wedstrijd, maar ongeleid projectiel. Want als ie op trainingskamp ging en dat Charlton dan dan duwde ze hem in de hotelkamer en gaven ze hem eten en legden ze twee mensen voor de deur.

[01:14:56]

Zorgen dat hij niet weg ging. Deur liggers, deur liggers. Ja, dat is ook een nieuw fenomeen. Teurlings en o. Maar die gozer was zo gek. Die gingen een avondje stappen in Dublin of in Cork ofzo. Dan was ie zo dronken en zeiden tegen zijn vriend. We pakken gewoon het eerste de beste vliegtuig en ik kijk wel waar we uitkomen. Dat was Tel-Aviv. Zaten ze eens in Tel Aviv, terwijl ieder gerucht de volgende ochtend maar Ierland moest melden.

[01:15:17]

Nou, dat vertelde de Hans Kraay junior ook wel eens over zijn jaren of z'n jaar.

[01:15:22]

Ik weet niet hoe lang dat is geweest met George Best in Amerika.

[01:15:24]

Ja, dat zij dan speelden in euh, ik weet niet meer ergens.

[01:15:28]

En dan moesten ze moesten ze terug naar San José. En dan was er weer een aardbeving geweest. Wat natuurlijk aardbei aardbevingsgebied duizel. Jaja, en dan konden ze kiezen of ze een dagje wachten en dan de volgende dag het vliegtuig nemen. Of met de bus en de. George Best. Maar laten we maar met de bus gaan, dat duurder dan veertien uur. En in die 14 uur dronk de man achter in de bus veertien flessen witte wijn leeg. En dan kwamen ze aan.

[01:15:48]

En daarna ging hij ook naar het Uhm, naar het vliegveld en een vlucht in Spanje. Ging je daar op een barkruk zitten een week en dan kan die uh helemaal geschoffeld terug. En een die een paar vuilniszakken onder z'n trainingspak aan om een beetje alles eruit te zweten, eruit te zweten. En dan dan was ie weer fit. En dan maakt nu weer een paar geweldige doelpunten. Begon het hele verhaaltje weer opnieuw mooier? Ja maar mooi dat. Uhm, hij had ook allemaal van die.

[01:16:14]

Wat was dat nou precies? Want dat kon ik dus niet allemaal volgen uit Allemaal Hallam. Dat was een wand met allemaal heel zijn leven. Lang als als manager had die aantekeningen gemaakt. Dat is gewoon gedachtes of euh, tactische plannetjes. Of ze goede hersenspinsels over spelers en dat soort dingen. Altijd als je alles allemaal bewaart en alles op die hele grote, want hadden ze die op een vierkante wand, hadden ze die geplakt. De mooiste vond ik uhm.

[01:16:38]

Be dictator Binay C-Mon. Dat vond ik een hele goeie voor in het voetbal, voor volgend trainer en ook voor voorzitter.

[01:16:45]

Nou ja, dat heeft er natuurlijk een gehad een aantal jaar. Ja, die het dan volgens de heer Pritt of dat principe deed. Jorien ja tuurlijk. Ja zo werd ie wel, maar die was toch ook gewoon een euh.

[01:16:55]

Dit helemaal niet tegen een dictatuur.

[01:16:58]

Nou, ik geloof ook dat die manier van euh leidinggeven.

[01:17:02]

Dat is de beste manier bij een voetbalclub denk ik ook ja. Je moet nooit teveel hebben die allemaal meebeslissen en meepraten. Dan wordt de chaos. Je moet en je moet er bovenop zitten.

[01:17:09]

Dat is ook zijn. Dat is natuurlijk begin van zijn ondergang. Bij die club geweest dat hij afstand nam en dat tuurlijk is ook zo. Dat werkt niet. Je moet er elke dag zitten en je moet er bovenop zitten. Maar Fanini Jack Charlton is echt een top documentaire. Echt aan te raden dus die kan je op YouTube kijken. Maar je kan hem op YouTube Carme intypen. Weet niet hoe lang die erop staat in zo'n lower rechtaan verbonden zijn. Gewoon effe bestellen of online kijken ergens.

[01:17:29]

Maar het is echt een top documentaire, ook met die beelden van vroeger uit die tijd die hij zelf mooi vind.

[01:17:34]

Dat je daar dus ziet dat de. Ik weet niet of alle documentairemakers in Nederland dat ook. Maar wat ik er ook mooi aan vond dat dat je dus ziet dat je hoeft. Iemand die goed die. Praat In een documentaire hoef je niet te zien praten. Je hoorde de hele tijd allerlei mensen praten, maar hebben zelf ook met oude beelden. Oude oude Albéniz zag je, maar ook.

[01:17:52]

Maar je ook gewoon beelden van de hele algemene beelden weet je ook er gewoon heel goed. Het was echt een en wat ik zeg. Een van de beste die ik gezien heb de laatste tijd. Heel goed en ook wel triest. Heel dat zie je toch wat Alzheimer doet met de mensen met mensen. En alleszins zijn ze. Bobby Charlton heeft dus ook. Ja, ik ben hier nog tegengekomen met Rob Jansen op Charlton. Ja, dat was het twee uur waar en wanneer ik dat boek nog maar twee jaar geleden, een jaar geleden in euh, in de bestuurskamer van dat.

[01:18:17]

Manchester United was twee keer letterlijk tegen ons gebotst. Dat nog zou je. Die ouwe man loopt elk jaar voor mijn voeten. De wereldkampioen was al 66, maar toen was die wel. Euh toen. Ik heb hem niet gesproken of zo handje gegeven. Maar als je wel redelijk leek die mijmeren.

[01:18:33]

Je ziet niet iets als je die weet zie je te komen bij de jack. Charlton zag ik op het einde die avond na de eindigheid als Rietstraat met z'n kleinkinderen en zo weg zo man, zo leven. Maar dat denk je ook. Jij je. Dat vond ik ook mooi weer van die vorm dat je de hele tijd zag je die flashbacks naar dat waanzinnige leven natuurlijk. Wat die man al in 100 voetbal heeft meegemaakt. En wereldkampioen met Engeland en die dat gedoe met Ierland en iedereen die daarbij is geweest, vooral bij de Ieren die die mensen vergeten dat nooit meer.

[01:18:57]

Weet je wel dat ik niet alleen degene die het heeft veroorzaakt? Is het allemaal vergeten? Ja, dan weet je toch niet meer? Dat is heel triest. Dat is echt een. Dat is heel tragisch, maar ook hoop.

[01:19:05]

Humor indien er in die documentaire ja, dat was. Euh ja betekent David Olieleveringen, riep Tito. Die riep die toch nooit op dat in een soort van hekel aan dat technisch enzo. Maar die nam die dan wel mee naar het WK in in Italie en die scoorde. Of die maakte de winnende penalty in die serie tegen Roemenië en die dag. Nou krijg ik de geweldige complimenten van van Jack en David helemaal gehad en zei ie. Je hoeft je alleen maar langs de die aan nieuwe woorden het mis.

[01:19:28]

Ja ja, maar dat is zo. Ga je naar Engeland. Ik heb al een keer een documentaire gezien over die euh. Euh, over het grote Liverpool van de van eind jaren 70. Wat jullie toen duurt? Drie keer euh, korte tijd Europacup 1 wonnen en in één van die wedstrijden.

[01:19:42]

Ik geloof de wedstrijd de bekerfinale tegen AS Roma ofzo. Die is toen beslist op penalty's. Ja ja ja ja dan kennen die. Dat was toen niet zo'n hele grote speler van Liverpool. Wat dat was dat timed met Soenens en Dalgliesh? En euh, al die gasten Clijmans in het doel? En euh. Uiteindelijk moest de beslissende penalty worden genomen. En euh. Ik geloof dat t is geloof ik. De materiaalman of de assistent trainer die vertelde dat toen dat zij zaten stonden langs de kant te kijken en de spanning was zo groot.

[01:20:11]

Daar werd een beetje gebral door de spelers wie nou die penalty moest nemen, alle grote spelers en veel nieuw en veel Tomsin, die trokken zich graag een beetje terug. Die waren bang om te missen. En toen zij en kennen die na, dan neem ik hem wel. Zo weet je maar die Kennedy, die had in de competitie daarvoor ook al twee keer een penalty genomen. Een huizenhoog overigens overige schuld. Weet je wel. Ze ging die penalty nemen die uiteindelijk 1 binnenschoot en Liverpool won de Europacup.

[01:20:35]

Maar toen vroegen ze aan die assistent trainer van euh ja, toen jij op de bank zat en je zag dat uitgerekend en kennen die de man die eigenlijk altijd mister naar de penaltystip liep. Wat dacht je doen? Tenzij die achter Oh my God. 3.

[01:20:47]

Kill the Rong. Kennedy. Ja, dat is toch goed hé? Volgens mij missen die Bartholomé volgens mij namens AS, maar daar is Willem van Hanegem enorm fan van. Oh ja, maar dat een man was die dan later in de jeugdopleiding allerlei dingen deed bij die bij die club. Nou ja, hij. Uhm. Ik heb een heel klein rolletje voor je. Nee, echt niet. Ik ga gewoon lekker koffie. Ik ga een keer buiten zitten.

[01:21:09]

Jullie een papiermolens? Sleeping is echt, het is. Het is niet één zinnetje zeg maar. Nee, maar hoe ga we?

[01:21:15]

Waar hebben jullie dat waanzinnige idee vandaan gehaald? Dat ik nu opeens naar totale werkweigering van mijn kant nu opeens over mijn hart strijken en onderdeel wil zijn van deze. We dachten Boekhoutse voor wat totaal mislukte. Hoek af. Zon schijnt madrigaal niet als een soort Rudi Carrell in het Duits. Een beetje de boel dolman, dan kwam er geen nieuwe held. Ook Rudi Carrell mocht dan ook maar stripje slipjes naar de ayatollah. Mag je dan gooien en zo?

[01:21:39]

Als wij een soort diplomatieke rel kunnen veroorzaken met Iran en Iran, dan zou dat wel lekker zijn. Daar staan we wel op. De kaart is weinig voor nodig denk, want we moeten wel een paar van die volgers hebben. Nog daarbij hoort die Sjoerds nooit meer over. In het begin was ie altijd bezig met het AT100. Veertienhonderd toch een lachebekje en duizend moet je doen. Ha dan.

[01:21:56]

Ja, maar dat kleine rolletje wil u dus niet vernietigen. Doen dan? Nou, nee, dat lijkt me niet. Nou, dan moeten we het dan moeten maken. Dan moeten we. Ja Matthijs, ja ja, maar dan wel hier. Die wordt wel gelijk echt in het diepe gegooid dan ook. Maar hij kan ook heel mijn rol overnemen dacht ik. Maar dat kleine meisje, hoe het meisje morgen morgen door jou weer niet mee. Dus uhm, of koffie?

[01:22:17]

Lekker elke. Nee, dank je wel weer iets anders. Bedankt jij. Ga je niet luisteren? Wil je de jingle first?

[01:22:25]

Voordat je door het driejarigen? Lekker maar. De Dik Voormekaar Podcast Dienst Noord Wete 1'20 tweette een stickje. Het antwoord op de vraag dit Veenoord weet je, je weet je niet. Hier is uw quizmaster Martijn Krabbendam en we hebben een winnaar.

[01:22:47]

We hadden een aantal goede antwoorden. Hadden we vorige week zeker. En wie heeft er gewonnen? Chord Erwin Langbroek, Erwin Langbroek. En het antwoord was Dien Gorré en kent Monk zeker. En ja, we hebben oh en je weet toch waar het apparaat staat? Kan die 100 toch effe laten wapperen of niet? Nee, nee, natuurlijk niet. Dat doet ie niet laten fluisteren, maar wel een probleem. Want ja, Suezkanaal, de figurine. Short Ja, daar staan 320 containers van ons op met miljoenen mokken, dus ze moet even wachten tot ze de weer zijn.

[01:23:19]

Ja ja, dan kunnen we verder. Niks aan overmacht. Wel met overmacht. Wel speciale versie. Toch zijn een speciale en de normale versie. En nog een speciale versie met een citaat van de scholier uit.

[01:23:30]

Wat hebben we zes euro klaar. Hugo van. Hugo is nu al aan het verplaatsen of niet? Wat zeg je dan overheen? Later in Wenen heb je een beetje ruimte. Eén uur korter voorheen. Dus ja, je moet de mokken komen eraan en we hebben nu weer een euh, nieuwe opdracht. We kruipen weer in de huid van een ex-Feyenoorder en spelen een rollenspel boven een fictief gesprek na van twee ex-Feyenoord dus. En de vraag is wie voeren dit gesprek?

[01:23:58]

We zoeken altijd twee ex-partners die ooit bij elkaar, bij Feyenoord of bij een andere club samenwerkten of speelden. Let op met nadruk. Let op. Het hoeft dus niet maar fijner te zijn. En dit keer vergeven we een onverwachte ontmoeting tussen twee ex Feyenoorders in de Ikea in Barendrecht.

[01:24:12]

Heel nieuw matras nodig? Ja, ook ik heb al een paar maanden last van mijn rug.

[01:24:17]

Sliep slecht. Dus dat matras prop ik straks in mijn auto. Jij dan? Nu al last van je rug? Je bent nog een jong mannetje. Als ik nu last van mijn rug zou hebben, zou dat logischer zijn. Hebben tijd genoeg gehad. Anders niet. Maar dat gaat nu goed. Veel bewegen jongen, dat helpt. Ik heb van alles nodig. De vrouw wil altijd meer nieuwe dingen. Ja, ze zijn allemaal hetzelfde. Jij bent nog steeds actief als toch als trainer.

[01:24:37]

Nog steeds bij de club waar we samenspeelde. Nee, ik ben afgelopen zomer overgestapt naar een andere oude club van me. Je hebt niet veel gespeeld, toch toen we ploeggenoten waren. De trainer haalde ze wel op vanwege jullie verleden, maar hij maakte weinig gebruik van je. Ja klopt, ik ben geloof ik drie keer ingevallen toen. Dat viel me wel een beetje tegen. Daarna snel vertrokken en nog twee jaar in de Jupiler Liga gespeeld. Ik ga naar huis, Misa gaan naar huis en nu nog steeds wel ergens voetballen.

[01:25:04]

Ja, speel met wat vrienden op een lager amateurniveau. Maar ja, nu trainen we alleen een beetje. Ach, ik heb wel mooi voor Feyenoord in de Kuip gespeeld. En zelfs Europees. Dat kunnen we niet veel zeggen. Wij wel. Ja, maar dat was helaas niet mijn beste periode. Ik had toch gehoopt er wat langer te spelen toen ik er kwam? Als ik geslaagd zou zijn bij Feyenoord hadden we daar nog samen kunnen spelen. Maar ja, helaas alle klanten met een tijdslot tot 11 uur.

[01:25:27]

De laatste 10 minuten zijn ingegaan. U wordt verzocht richting de kassa te gaan. Nou, we moeten opschieten. Leuk je gesproken. Het gaat je goed. Kruikje je succes en that's it. En je was al heel goed. Ik Ikea stem. Ik vond Matthijs de beste h tijdens was de beste. Ja, verder weg. Het is ook de die je hoort. Die stem ook helemaal door de Ikea galmen van. En jij bent er wel bij.

[01:25:48]

Jij bent wel beter als je in een Oosteuropese speler gaat doen. Dan ben je echt op je best. Waar je op ja of lachebek ook goed. Maar Oost met mij al Oost-Europees ben je echt? Dat is. Dat is ja, maar ongeëvenaard. Bijna ook een hele goeie trend dat het steeds langer wordt. Nou, dat was niet de bedoeling. Vorige week kwam er enkele minder lang.

[01:26:07]

Hij had het erover dat ze inspiratie een beetje opraakte. Dus het kan best zijn dat we volgende week weer een nieuwe avond. Toch kunnen we niet een andere soort wat acquis papt dan niet hier, maar hier kan je door. Hiermee kan je doorbreken als je hoort en moet je niet vergeten. Als ik hiermee doorbreekt is dit. Dit is jouw Unco Jerry Coste. Ja ja, Costa inderdaad. Dus ja, de goede antwoorden kunnen weer naar euh, onze social media accounts instaat.

[01:26:31]

Twitter. Er volgen overal Ladoga, overal achter. Absoluut absoluut. En uhm ja, het afsluitende iets is euh, dat het de goede kant uit gaat met Sjoerd. Iets anders kan ik er niks van maken. Euh, Tinder gratis? Euh. Laat ons alle hoeken van in. Het zit nou tegen verkering aan. Ja, zit het altijd. Dit is wel een beetje. Hoort eronder. Beter onderhandelen dan welke technisch directeur van Feyenoord ooit heeft gedaan.

[01:26:57]

Nog steeds met een meisje van vorige week.

[01:26:58]

Ja, maar ze heeft dus voor het eerst heb ik je met laten horen ook het stukje in de podcast en dat meisje gevonden. En als compliment aan ja, vond ze wel leuk op de dijen slaan van het lachen. Ze vond het niet heel bijzonder ofzo. Ze vond het normaal dat zij zijn niet voor voetbal. Ze houdt niet van voetbal. Nee, je weet namelijk en hebben de naam ook niet genoemd. Ha. Nee, je gaat privacyoverwegingen. Daar zijn we dan ook wel weer Gruevski.

[01:27:19]

Wetgeving die je rubriek. Als ik straks echt serieus met iemand? Nee, maar je moet wel. Dat gaat nazinderen. Wat anders? Nee, maar je moet wel daar ga. Jij blijft gewoon timmeren. Ook al heb je zwaar verkering straks met haar. Is dat die Karel heet eigenlijk? Nee, nee bij een andere job. Nee, daar zitten dus met die gekke foto dat ie toch zo ja, met die foto. Ja, dat maakt niet uit.

[01:27:36]

Ja, ik ben wel gewoon blij met Sansen. Nou in die houding.

[01:27:40]

Ja gewoon. Ze zat ergens op een stoepje. Toen zei iemand. Foto en dan kijk je. Ja, toen werd ze gefotografeerd. Maar buiten gaan staan alsof je zware darmproblemen hebt. Lijkt het soms erg, maar daar houd maar van zulke foto. Houd hier. Want die maak je zelf ook natuurlijk van ons. Dat wel ja. Je hebt er nou altijd Joris-Karl, niet opstaan. Natuurlijk is Lachaise wel leuk. Een paar van de val van What I Have, zei hij.

[01:28:02]

Wacht op dat ie zo lullig mogelijk uitziet. En of van ja, dan ben je er wel bij gezien. Dan ben je gezien op internet.

[01:28:08]

Deze week was ik echt blij dat ik het niet hoefde te doen. Dan is ze wat niet. Maar ik ga weer staan en ik krijg natuurlijk commentaar natuurlijk. Heb je wel getint deze week, maar je gewoon. Dit weekend wacht in het EK ook al wat matches en zo ook wel eens wel leuk, maar dat was weer opent op de achterhand gewoon. Ja, goed, je moet ook een goede bank hebben. Je moet een schaduw elftal. Moet je nu gepleit hebben?

[01:28:25]

Ja, dat doet ie wel goed. En je moet uit de jeugd, uit de jeugd moet ook. Wat ook die echt kansen geven. Ja, heel goed.

[01:28:31]

En jij lijkt me meer iemand die op routiniers valt.

[01:28:33]

Ja, dat klopt wel ja, maar dat weet je gewoon dat ik dat heb gezegd. Nee, nee. Maar dat is gewoon een idee. Ik onthoud dat allemaal niet, want juist dat gaat Feyenoord weer in Eindhoven uit. Dat geloof ik ook wel ja. Ik denk dat dat. Maar dit meisje is ouder dan jij ook. Nee, deze jongen is jongens, gedraagt zich, verhouden zich ouder. Nou nou is het 15 jaar jongen. Uiteindelijk heb ik toch niks te vertellen.

[01:28:52]

Na 50 jaar zullen dat maar niet doen. Nou ja, Ruud Rudi Carrell wel terrein van 31 jaar jongen. Ja, maar da's toch goed kerel. Na 31 jaar is de slipjes die u toen gooide. Die waren van geen idee. Maar het is. Ik vind het wel een prestatie van formaat als je dat nog voor elkaar mekaar.

[01:29:05]

Ik ben 25, dus 15 jaar eraf gaan. Nee, dat kan niet.

[01:29:08]

Nee nee bij jou niet en niet bij jou niet. Maar je hebt een Michel ook niet online gevraagd of ze een broek laat zakken en zo. Dat soort dingen doe je allemaal. Nee, nee zeker. En blijft nee, nee, nee, dat doe nou niet. Ook niet voor geld, ook niet voor geld. Niet zo is. Ik heb 17 thuiswerkende, doelloze. Hoe noem je zo'n zeventigduizend Kuzu 17 17 miljoen, 17 17 miljoen, wat 17.

[01:29:29]

Doezum 17 doet door zo'n duizend dat 17. Nee, 17 miljoen 17 miljoen naar de Kuip. Heb je die club gekocht? Als je 17 miljoen hebt samen met Aad van Herck, ga jij nou eens een keer achter je?

[01:29:40]

Aad van Herck aan man. Dat is dat. Lijkt me nou leuk om dat volgende week woensdag al. Als dat t dat maandagavond plop dat gaat, wie die telefoon effe aanbellen gaat. En dan euh ja en dan dat penthouse zoef. Omhoog word je wel in je oren dicht zitten.

[01:29:53]

Haha nee maar ja Sjoerd. Dus ja, dus we kunnen weinig melden. Je ben druk bezig, je doet het goed. Ik denk dat Sport Zoology wel een euh, maar wel wat met jou kwam. De manier waarop je dat zo allemaal snel afkeurt en positief advies geven. Ja, dat zeg ik krijg nog een week de tijd. En dan moet je officieel verkering hebben, anders ga ik me gewoon door. Maar we gaan pas die week erop wat doen.

[01:30:10]

Of zouden ze dan wat lossen?

[01:30:11]

En wat ga je dan doen? Wandelen en wandelen? Ja, je wandelt zich te pletter. In het drukke verkeer kan je niks anders aan doen. Niks anders film kijken. Jack Charlton? Ja, maar meteen dat eerste. Eerst wandelen. Het is een verkennende fase. Ja ja, maar als je gaat wandelen dan moet je de hele tijd praten tegen mekaar. Wat je al terwijl. Misschien kom je er binnen vijf minuten achter dat helemaal geen in het echt helemaal geen goeie matches zijn.

[01:30:34]

Dat is toch wat doe je dan lopen? Dan kan je niet lopen. Ja ja, ze gaat er allemaal. Is toch veel wegrennen. De doet zijn hardloopschoenen aan tijdens tijdens het wandelen? Zei vorige week This time. Kijk, loop kookpotten, maar ook bommetje gooien. We mag je helemaal verbouwereerd. Waar is die? Nou ja, ja, maar is wat je nou te vinden? Ze weet dat jij om 11 uur hier zit. Je hebt die podcast laten horen.

[01:30:54]

Natuurlijk heel onverstandig. Achja. En haar broers die dan boos zijn niet bij de jeugd te vinden.

[01:30:58]

Ja, op zich heb je wel gelijk als je er niks meer van wil. Gewoon stilhouden. Wekenlang stil houden, stellingbouwer. Gewoon doodslaan. Ga je niet praten om te blijven praten voordat je therapie durin.

[01:31:07]

Gewoon jouw stil Hauert zien dat jij ook een louter stilgezeten in Nieuw-Zeeland had. Ik heb ook gouden bergen beloofde eeuwig allemaal niks wat daarna en daarna maar stil gehouden. Een badkamer, eindelijk. Daarom goed zoet. We zijn tevreden. Heb je er nog een iets iets verheffende op het einde waar je goed in bent? Nee, dat ik over volume een beetje mee heb. Je had toch wel genoeg, maar had toch wel. Ik had wel wat. Ja en nee, jij vroeg.

[01:31:33]

Maar gisteren is er geen gedicht over de Kuip. Nou ja, die was er niet. Je die? Jawel, ik zei die is wel. Ik zei alleen te zijn al in slechte gedichten over de Kuip. Nou ging ik eens even luisteren naar onze grote vriend Jan Oudenaarde. Tuurlijk. En dat was eigenlijk best wel een goed gedicht, vooral om de manier waarop dit voortdurend een oude Oudenaarde is. Top! Ja, dat is een topman. Dat is treurig.

[01:31:53]

Dat is de Ludion van Feyenoord die beschrijft hoe moet je koesteren? Want wie, wie dat? Wie doet het anders? Dit soort dingen die aangeeft hoe weinig mensen willen hebben en. Maar t staat wel mooier op papier. Allemaal gearchiveerd? Ja en nee. Die geschiedschrijving beschrijving van Feyenoord is toch gewoon in en in goede handen bij? Ja zeker. Ik hoop dat je snel weer een keer naar een wedstrijdje kwam. Ja, en dat is dan ook dat Feyenoord 1 hoedje op doet er natuurlijk goed samen met zo'n man.

[01:32:17]

Ja Jan. Nou dan gaan we daar met Jan uit. Ja, het toch goed. Top gedicht. Je hebt het over de kuip gehad en we eindigen met de Kuip zelfs alles weer rond.

[01:32:26]

Zo is dat tot volgende week van Feyenoord Kortrijk. Aan de Maas bij het toernooi om Kuiperskaai Punt heeft het. Jouw stem wordt in de regel fruitboer. Kuiperskaai. Jouw eerste. Hoog-Kortrijk uitput. Zijn met de bomen. Keer op kuiperij kruipen de vrienden, Restrepo legde de neer. Mol Kuiperij kuipen willen met een kindermolen O. Kuiper Quinto voetbrug tot Fought. Onkruidvrij Kuijper, Van Zandvliet en Cor Kieboom ook, uitbreng Kuijper wat lijkt de jonge Kipruto? O Kuiperij uitput De Goeij De Wolf en Regi Blinker OkCupid kruipen van de Heerink in zijn rijke streken.

[01:33:32]

Ook Cuiabá. Kuiper. Bestelbonnen, Glass O, kuiperijen kruipen nog groene groeit Truckshow Gerlos. Het is gedaan met onze kuit, zo zeggen de pessimisten. Het lijkt voorbij, maar onze. Bonzai Jenevertje of Cuijpers zonnejaar worden Yai, Burgeon, Schoubben Guards, Moordkuil worden Yay, Burgers worden bonenstaak. Ontspruit Bra Keuper ja, worden kuipen van. Ook de kruipkelder mogen Kuiper Jonah Motorway, Ho Ho, kuisvrouw en kuipen bijgelegen futuristen op 10 euro. Hand in Hand Kameraden hangt hun hoop voor Feyenoord om kuipstoelen qbu zoals Jij is er maar één mafkees van Nobel doel.

[01:34:27]

In het Duitse. En. Het is. Horizon de avond, het is de vier. Vanhoyland met elkaar communiceren, willen gaan praten. Dit is toch een heel groot probleem, maar natuurlijk staat dit schitterende stadion bekend om z'n sfeer. Maar zelfs vandaag heb ik het toch echt zelden meegemaakt. Ik denk dat ik dat gezegd, maar dat heb ik niet gezegd.