Transcribe your podcast
[00:00:05]

Skoda, al 17 jaar supporter van de Tour de France en liefst slow Rietveldt partner van het eerste uur.

[00:00:14]

Was het niet Joop die zei de fiets te fiets en verder niets? Nou, wij gaan verder het leven op, maar vooral ook naast de fiets. Dit is de lift sloven rijdt.

[00:00:22]

Podcast Staatsmannen Training Hsieh.

[00:00:30]

De Hervindt was een dag waar we lang naar uit hebben gekeken.

[00:00:35]

Eigenlijk al meer dan een jaar. Van alle dikke rooie cirkels in het grote dikke ronde boek was dit natuurlijk de dikste etappe van Mijn Mondego Milieu. En aan alle voorwaarden wordt voldaan hoor. Wieler historie met de bekendste onbekende berg ooit. Een kletsten van alcohol ervoor die je deed denken aan hoe colletjes er in de jaren tachtig bij lagen met een afdaling om je vingers bij af te likken. Een pak renners dat nog relatief fris erbij zat. En wij waren daar een aaneenschakeling van.

[00:01:04]

Granta casino momentjes moesten door de koers in koers alles. Eindelijk kon niet uitblijven. Maar nee, niks van zulks kopgroepje lopen. Favorieten kruit droog proefje in de laatste vierhonderd meter. Astana renner wint en door morgen weer vergeten. Tijd om in te grijpen mensen. Of om te horen dat er zo'n Zurzach niet was of dat het echt nog wel bal wordt. De derde week is de hoogste tijd voor je welverdiende portie tour gebabbel, want er zijn er gewoon weer bij om de paar dagen mijn naam Stefan Bolt.

[00:01:34]

Tegenover mij zitten ze.

[00:01:35]

Thomas Dekker en Laurens ten Dam. Alleen Oliva. Mannen rechtstreeks vanuit ik dan Meru, ik zit hier op een terrasje voor een hotel. Ik zou meteen al wat over vertellen. Donderdag 4 september. Tour de France Podcast 3. We hangen jullie uit Thomas. Waar ben je? Amsterdam, Amstel Gold Race thuis, thuis voor de buis, willen ze nu nu eventjes voor de computer horen. Heeft u wel eens eerder een podcast Wasteland opgenomen? Dit is de eerste.

[00:02:20]

Heb je computer gekocht? Kocht de computer van het zoontje van Jesé.

[00:02:29]

Ik.

[00:02:30]

Ik vind het nog steeds. Kwamen er achter. Ik vind het nog steeds shocking dat jij nog nooit een computer hebt gehad.

[00:02:39]

Ik moet eerlijk zeggen vroeger toen ik bij Rabobank fietste. Toen heb ik een keer een Sony Vaio gehad en daar kon je dan dvd's op kijken. Dat was het eigenlijk daarvoor.

[00:02:54]

Maar hoe doe je dat dan met e-mail?

[00:02:56]

Zo doe je het allemaal via telefoon of via je telefoon. Werkt Super Podcast ook gewoon met een geleende laptop? Kan ook gewoon. Jawel, een laptop uit jonge. Geven ze vaste plekkie? Ja en ja, toen hij vandaag al eens distributies kende het centrum voor Dermez. Die maakt we wakker, want ik was gisteren ook De Avondetappe gedaan. Ben ik nog effe? Was ik hier gaan slapen omdat ik geen zin had in de kinderen? Nog eens oneerbiedig gezegd zeg maar ik wil mijn fruitsla blijft gewoon lekker te maken met Dennis.

[00:03:33]

Kwart over acht ging al pakketjes inpakken. Vanmiddag hadden we redactievergadering van bij Cycling. Inclusief bierproeverij is er lek, dus de mand. Dus ja, in de podcast studio en hij is van alle markten thuis. Doe je dat ook hier? Het Torentje is een beetje gezien. Ja jongen, jij was wel een beetje jaloers op jou. Ik heb genoten weer. Ja, jij zat in de helikopter boven de koers. Euh, ik? Ik zit. Ik heb het nog even opgezocht, want ik kan me sowieso voorstellen, want ik zit twee dagen in een ander hotel.

[00:04:06]

Hoe moet dat zijn als je gewoon een maand lang of misschien wel twaalf dagen in Malmö telt? Ik moest het opzoeken in welk hotel ik zat, maar het heet Château Dayers en de reden dat ik het zeg is dat het in de geest van Changzhou niet normaal op een kilometer van de streep op de op een kilometer van missieleider op Schoten vernoemde dat het boek op schoot. En maar lekker van lunch naar diner, zeg maar dat de geest van. Zo is het er weer.

[00:04:36]

Ik denk dat dit ook kan. Ja, je hebt gewoon echt achter de koers. Nee autoritje.

[00:04:44]

Ja, het zat gewoon achter Prudhomme. Hij zat achter de drie euro. Ik het even leuk. Het was weer fantastisch, want het was een. Ik had het vorig jaar ook gedaan en dit was. Dit was echt een hele toffe etappe, althans qua qua verloop. De game zou meteen met schuimrubber over babbelen, maar we zaten gewoon in de koersen en we gingen natuurlijk een groepje lopen, dus zaten we de hele tijd tussen voor en na halverwege stopte dan om en om een helikoptervlucht te maken.

[00:05:12]

Na hoevetje is dat, want de ketje over de hele Cevennen waren gewoon niks. Natuurlijk zijn geweest uit bij de Gallacher jonne was daarbij ook uitgenodigde Skoda. We hebben een fantastische dag gemaakt, jongens frisjes. Daar stonden vanochtend stonden in files. Depay me en mondkapjes is een ding hier. Het is echt slecht als je je mondkapje maar een klein beetje onder je neus hebt. Dan krijg je wel een reprimande van van iedereen die maar op één of andere manier waarop ze alle verliep stonden bij.

[00:05:42]

En die gasten die kwamen, die renners kwamen langsrijden. Een beetje op een afstand. Dus wij gingen wat hoger staan om ze te bekijken. Die gingen handtekeningen die in checken en hem. Op een gegeven moment wordt er geschreeuwd vanaf 20 meter verderop is Christian Prudhomme bijzonder blootgeeft. Ondertussen is een mondkapje laat. TOULOUSE Mondkapje op een scooter waarvan. Ik heb een quote van kijk op cycloop van de grote baas. En hij was er ook echt beduusd van. Ja, dit is wel eventjes.

[00:06:22]

Het was even Roetheense deze podcast nog kunnen Jaadi zitten. Die komt zo meteen erbij is nu geweten. En ik ben. Ik ben altijd opgestaan om podcasts te doen met jullie wat ongeduldig. Dan ben ik de Limburgse niet beschouwer. Die gaat al meteen en gaat zo meteen gaat ze al meteen lekker zitten. Goed eten, drinken is goed. Amigo!

[00:06:46]

Één seconde van wie we zijn van troefden in Mexico en dat was. Bekijk hier de uitbater.

[00:06:55]

Uitbater die afterparty's verlengsnoer geregeld.

[00:07:00]

Heb je speciaal gevraagd om even langs te komen om te laten zien dat jij Frans kan praten?

[00:07:08]

Misschien kunnen we een in podcasting Frans la terugnaar terug naar je vraag. Weet wat ik gegeten met dat fotootje. Stuur een fotootje. Je hebt ongeveer 200 gram aardappels gegeten, gemixt met 200 gram kaas en knoflook. Euh ja, ik had wel veel trek, maar ik heb de helft op gekregen. Het plaatselijke plaatselijke gerecht. Mannen, we gaan en we gaan door naar de koers, maar willen wel één ding zeggen en dat wil ik ook even bij stilstaan.

[00:07:41]

Sluit het ook meteen af. Skoda heeft natuurlijk ons project gesponsord De Leeuw en ook de Ronde van de Montagehal film gesponsord. En dat is dat zelfs. Wij zijn begonnen als liefhebbers om de film te gaan maken. Aan erover hebben doen zij dat ook.

[00:07:57]

Dus daar wil ik ze nog even exclusief voor bedanken. Zoals de hele film er niet geweest. En het is toch een vrij aardig film geworden. Kijk, wat is met dat soort dingen supertof? Wij kunnen wel snel een idee hebben. En dan is jouw taak eerlijk gezegd om funding te regelen. Maar volgens mij sprong Sergio snel bij en was van die kou uit de lucht voor ons. Hij kon nog gewoon beginnen met maken van die film. En ja, ik ben het.

[00:08:22]

Ik worden steeds trotser op die films, want ik zag de stonden 180 reacties onder het filmpje van YouTube en ze waren zwaar, zeg maar positief. Maar de podcast af en toe bij dat echt mooi om te lezen. En ik ben heel blij dat we dat we die film gemaakt hebben. En ik hoop het gezien Thomas. Nee, ik zit er niet aan te denken, maar misschien kan ik dat meteen nog gewoon vanuit interesse ook wel grauwer zijn met José.

[00:08:53]

Dat is hartstikke gezellig romantisch, maar ik denk het wel een beetje licht opgewonden van jou.

[00:09:01]

De film is net als het boek Thomas, we zitten allerlei lager. Iedereen kan er wat uithalen. Dat is misschien een goeie pizza. Is het eigenlijk ook? Is het eigenlijk ook dat het boek altijd beter is dan een film? In dit geval wil ik daar moeilijke vragen. Dat denk ik. Dan denk ik wel dat ik een aanvulling op de film Goed Geld, Goed voor de luisteraar die manier gezien heb.

[00:09:23]

Zijn 22 was nog schoon op YouTube. Als je dat zaterdag dus in de koers toch nog even een kleine anekdote rijmen die je coole lizette of idiotie ging natuurlijk aan de bak. Op een gegeven moment ging Dylan van Baarle die je die liet varen, dus die liet zich, liet zich uitzakken en die kwam langs de auto. En dat is echt.

[00:09:44]

Hij gaf me maar 22, is niet meer schoner uit wat hij naar afzetten. Hij zei toen we toen in al dat tumult had de tegenwoordigheid van geest om dat recht te zetten. Goeie actie. Hij heeft helemaal geen 22mei, maar ze willen wel balemans of vage baelskaai. Die rijden dag op de dertig. Maar daar gaan we het over hebben. We gaan het over de Tour hebben. Maar eerst gaan we het luisteren naar een woordje van onze vrienden van Future Shop.

[00:10:24]

Blijf jij ook tijdens de tour gewoon lekker doortrainen op de racefiets, mountainbike of republique? Dan hebben we goed nieuws de tour deals komen eraan of Future Shop. Terwijl Schleiz Lips Slow RAID vereist, staan tijdens deze Tour de France elke dag nieuwe deals die we samen met Future Shop selecteren en waarbij we ons laten inspireren door de actualiteit van de tour. De producten van misschien wel de Dumoulin, Bernal of Van Aert met flinke korting dus. Future Shop jouw specialist voor alles wat je nodig hebt om door te blijven trainen voor de beste tour deals en altijd gratis en snel verzon.

[00:10:57]

Dus benieuwd naar de producten die we geselecteerd hebben? Check elke dag de nieuwste tour deals op future shop downhill slash lift slow ride fast door met de show. Voordat we het trouwens over de Tour gaan, hebben Thomas. Moeten we nog even over jouw test hebben? Ik zag dit jaar. Ik dacht dat ik ook aan een test heb gedaan.

[00:11:18]

Maximaal Tasman in de voorbereiding ziet er als volgt uit. Ik ben begonnen toen de korona aanbrak en toen heb ik mezelf de tijd gegeven om mijzelf een klein beetje in vorm te rijden. Vier, vijf keer per week dat ik vanaf deze week zonder pijntjes en blessures de laatste grote stappen in mijn derde wielercarrière ga zetten. En daar was gisteren nulpunt meting voor nodig. Ik kan daar twee dingen over zeggen 86 kilo. De mogelijkheid om nog zeven kilo af te vallen en van 17 procent vet naar 10 procent vet te gaan.

[00:12:03]

Maar over de tages. Ja, daar kan ik helaas niks over zeggen.

[00:12:08]

De Louny kunnen wel een beetje gissen. Nee, denk je dat die 20 minuten 300 watt niet? Jawel toch stoomwals Neckermann. Oh jawel, jawel, maar t zal wel een andere test zijn geweest. Progressieven lijken blokjes van zes minuten. Maar ja, precies, zei ze al. Hij zal ze wat? Nee, die jongen heeft talent. Ik ook. Ik geef het toe. Hij is al wattage hebben gereden en ik begin om te knijpen, want gister kwam ik niet vooruit man.

[00:12:38]

Anaya leeuwen is er meer bij.

[00:12:41]

Kijk hoeven de komende tijd nog niet te knijpen en begin januari gaat weer een stapje bij ook.

[00:12:49]

Weet je wel, ik. Ik ga ook wat dingen afzeggen. Ik ga wat vaker hier op de bank liggen en men kan even helemaal niks doen, want er moet ook gerust worden. Kijk, als je het hebt over niks doen koning. Niks doen. Zitten hier op het scherm tegenover doorstomen. Uitgevonden koning. Ik ben al vijf jaar gestopt en ik heb 5 jaar lang ben ik doorgegaan met mijn middagslaapje.

[00:13:12]

Precies en twee keer per week heeft ie zich standaard nog laten masseren voorzien. Vier keer per week 90 minuten.

[00:13:20]

Dus ik ga ook mee, want de twee maanden, twee maanden terug ik nog echt hard. En gister kreeg ik effe de deksel op de neus bij NBDS. Voor mij was het ook weer effe een wake up call. Dus kijk, als Thomas gaat beginnen ga ik ook beginnen. Gisteren na de grote Hooley gister zei Lou Thomas maakt geen schijn van kans.

[00:13:39]

Nee, Reinier moet kunnen zeggen we willen wel verstand. Hij heeft er verstand van.

[00:13:44]

Maar de rollebollen jongens die ook geïnstalleerd en het euh ja, zeker drie keer per week. Als ik wakker worden in die interval is gelijk, dan kan ik de rest gewoon rustig trainen. De rest moet maar twee keer per week echte omvang te doen, maar drie keer in de week moet er toch wel echt blokken binnendoor. Heb ik niet gehad. Weet je wel, om halfzeven tot tot aan de beker van een en over eindelijk over de mannen we gaan.

[00:14:20]

We zagen elkaar voor het laatst op zondagavond, een teken dat we het 3 van maandag hebben gehad. De wind waarbij tape 4 gehad. Dinsdag Roglic richting O. Merlet met een hele dikke poef aan het eind. Weet je wat ik als eerste dacht toen na die tour licht in de plooi? Wat is jullie eerste indruk toen je zo weg zag puffen? Dat gevoel heb ik toch niet hoor. Maar het is natuurlijk ongelofelijk, want het wielrennen lijkt dan zo makkelijk.

[00:14:49]

Maar dit is op het allerhoogste niveau en iedereen is fris en. Dan laten je het er heel makkelijk uitzien en ook je bent het dan een beetje gewend van de weken ervoor. Maar ja, het is wel ongelooflijk hoe die ploeg dit gewoon doorzet. Lang geleden dat dat een ploeg zoveel kwaliteit heeft om ritten individueel te winnen, maar ook met Rochlitz nu en Dumoulin die ook nog kort staat. Gewoon ook twee kanshebbers. Rogiest die daarenboven uitsteekt. Zo'n hoog niveau doet eigenlijk de anderen natuurlijk altijd een beetje tekort omdat zij zo goed zijn.

[00:15:30]

Ook de zwarte rook liet. In ons land krijgen we uitstappen van woensdag waarin Wout van Aert wint. Mensen? Waar gaat dit eindigen met Wout van Aert? Wat de sprint. Iedereen een dag eerder natuurlijk al een dag eerder, was natuurlijk al fenomenaal.

[00:15:49]

Maar jongens die wat natuurlijk heeft laten zien voor deze Tour de France. In de Strade en in Milaan-Sanremo. Het is ongelooflijk hoe het uitkomt. Nu ook hier. Want ik zet die sprint van boven te kijken en alles gaat eigenlijk perfect. En hij? Soms heb je dat wel eens wat er een ploeg op kop rijpt. Sunweb met Pol en ik ben er van overtuigd.

[00:16:14]

Hij gaat ook precies op het goede moment aan, want hij gaat net een tiende eerder aan als Böll en daarvoor had was er nog een kans dat hij eigenlijk misschien uit het wiel kon worden geduwd. Maar die renner moet nog ietsjes remmen en aan zijn trekken door en op het moment dat ze doortrekken.

[00:16:32]

En hij zit strak in het wiel.

[00:16:35]

Met die bocht die heel licht naar links afbuigt, gaat die precies op het goede moment aan.

[00:16:42]

Want ik denk dat Bol gelijk aan.

[00:16:43]

Kees twijfelt. Kees twijfelt. Twee verklaart misschien. En dat is net die vijf centimeter op de meet. Wat? Wat? Wat Kees te kort komt en wat jij zegt. Klopt dat? Het valt en wat ook. Als je die sprint van Sanremo City wint die ook met een abonnement met twee met twee vleugellengte zegt.

[00:17:01]

En daar maakt alles vanop de grote slinger. Weet je dat nog? Ja zeker. Het valt steeds net goed voor hem. En dat is natuurlijk perfect in het begin van de Tour, als je nog wel een beetje had mokken dat ie zichzelf nog niet zo had kunnen laten zien. Maar dat was nou charme ook. Maar wat een renner. Hoe heb je?

[00:17:21]

Is er nog nieuws rond de kerstborrel die u was? Ik zag eigenlijk eerst beeld. Wat ik zag was wat hier 10:01 of andere fotograaf dik verkocht. En toen dacht ik echt wow. Kees Bol, die heel erg agressief is en helemaal over de rooie. Dat heb ik nog niet eerder gezien.

[00:17:37]

Maar hoe doe? Hoe doe je dat? Hoe hij had hij? Heeft hij een fout gemaakt in de sprint of is je gewoon op waarde geklopt? Hij heeft geen fout gemaakt wat we net zeggen.

[00:17:49]

Het kan ook anders gaan, maar dat is wielrennen denken. Als we allemaal op één rechte lijn staan en we mogen allemaal op hetzelfde moment aangaan, dan gaat misschien echt de allersnelste winnen, maar je moet nu eenmaal sture bewegen. Dat heeft de, want dat is inherent aan wielrennen en dat maakt wielrennen natuurlijk ook heel mooi. Kijk, we hebben het over die geweldige sprint van Kele BYU en veruit de snelste. Maar al is er één gaatje waar ik niet kan winnen en die dag gewoon niet.

[00:18:15]

En dan is hij ook de snelste en de vijf kansen en vijf gaten die nooit zo uit de bus komen. Tetris, maak u wel mooi om te zien. De wagen is er met dat rondje fietsen op tijd thuis voor CA's om de sprint te zien. Dat aldus de Godfather, die vlogen over de sporen, de ene na de andere bus aangaat en Casella vooraan gaat gewoon echt voor de wind.

[00:18:38]

Het is wel hij heeft gewoon een goeie goeie ploeg op z'n genen, want dat was gewoon die sprint is gewoon goed aangetrokken. Nou, dat was fenomenaal toch? Wat ze met. Wat ze deden was perfecte. Al die ploegen zijn niet georganiseerd en zij zitten daar met 4 man terwijl ze de laatste kilometer in rijen, terwijl de eerste van die vier. Dat was volgens mij nieuwbouwhuis Joris. Die kwam nog een stuk doortrekkende. Ze zal ook Aren't en euh en Peter zijn omgedraaid volgens mij op jouw niveau.

[00:19:06]

Ja, het was zeg maar voorlaatste man dus en dan kwam de laatste man en dan Keizerstad hadden ze omgedraaid. En zo ja, die Trini zat nu aardig goed op de rails. Ik denk dat dat voor de ploeg. Chapeau Fossum.

[00:19:20]

Ik denk dat dit. Hoe zijn uw koersen en met deze instelling en natuurlijk het vorige keer eerder al over gehad had met Josia, die het ooit had hier ook een rit kunnen winnen. Maar dat had Kees Bol ook gekund. Dus dan vind ik het aan de ene kant.

[00:19:33]

De jonge Nederlandse belofte om daar voor te gaan vind ik iets goed hebben. Maar dat komt ook omdat ik Nederlander ben. Maar dit is wel de rol die ze beter past. Om zo met zo'n ploeg naar de Tour te gaan. Alleen dan ga je een paar derre aantrekken. En dan gaat dat weer helemaal veranderen, want je gaat toch voor dat geld. Eén of twee mannetjes volgend jaar bij je moeten hebben? Dus ja, genieten van dit jaar. Maar volgend jaar gaat het er een heel ander verhaal zijn.

[00:20:03]

Volgens jou ook geen metrisch meer trage? Bij de apothekers is het helemaal doorgekregen. Maar wat hebben over de dag van vandaag? Wat een verschrikkelijke verschrikkelijke rit.

[00:20:19]

Wat voor verschrikkelijk. Nou, ik zit toch naar het parkour te kijken. En als je logisch nadenken nu opnieuw analyseert, begrijp ik het ook wel. Maar ja, we zijn ongeduldig. Gisteren hoopte Rob Wind. Vandaag hoop je dat er in de finale iets gebeurt. Want omdat je de hele dag zit te kijken. Maarja wel begrijpelijk. Ik denk alleen dat wat inos t wat vertekend beeld is. Zo zie je dat een loetsenko die de hele dag op kop rijdt met acht man die overblijven en gewoon nog weg rijdt, gewoon nog echter al bijna een minuut weg.

[00:20:59]

Dus ja, dat zegt natuurlijk alles. Dus dan leek het misschien af en toe wel dat er een strak tempo aan het rijden waren. En dat waren ze natuurlijk ook best, maar daar is vandaag niemand getest.

[00:21:12]

Terwijl de parcour lagen 191 kilometer van Le Thai naar Montague met de Lizette de Mondego. Het was een Andy zei het zelfs nog. Andy Schleck Waar we misschien zo'n kleine grensovergang hebben omdat er maar een klein babbeltje mij hadden voor de uitzending. Het was een rages race. Was echt eigenlijk, net als de Ronde van de Mondego Leeuw. Wat jij toen ook al zei, het is echt een mooi parcours. Ze waren eigenlijk zeg maar superveel mensen kans maken zeg maar.

[00:21:40]

Ja, het is zonde dat het niet gebruikt is, maar het was wel wat Tomasi het was eigenlijk doodsaaie. Het was maar goed dat we hier die bierproeverij halen, zegt Commercieel Brauerei. Maar nee, N.A. Bijvoorbeeld. Op gegeven moment zie je in die kopgroep. Van Avermaet plafonneren op echter steil stuk fana. Dit is wel een stuk waar ze in peloton gas gaan geven en idiotie rijdt zwaaien. Begin anderhalve minuut af als ik goed heb opgelet. Best wel snel en daarna, dus dan je het gaat beginnen.

[00:22:11]

En daarna gaan ze hetzelfde tempo of eigenlijk nog langzamer rijden dan het Jenko. Ik ben ook heel benieuwd wat er vanuit de auto of vanuit de renners na de auto is gecommuniceerd. Dat lijkt me. Het leek wel alsof wat Thomas zegt ook Inias is niet getest. Zullen nog even wat langzamer gingen. Ray ervan. Waarom zijn ze langzamer? Gaan Aspinall niet goed, maar dan na de finish?

[00:22:32]

Dan was het wel grappig, want ik zat bij de bij te kijken en hadden ze natuurlijk erna gelijk. Mollema. Mollema die wel. Op driehonderd meter voor de finish zegt New Kwiatkowski dat hij rustiger aan moet gaan rijden. Kan dat? Kan je dat natuurlijk verschillende dingen? Kan je dat interpreteren? Vaak als je echt goed ben, zeg je dat gewoon nooit. Toch?

[00:23:01]

Nee, nee, nee, nee. Ik denk ook daarom ik ben. Ik vind het wel grappig dat je het zegt van Mollema. Want Mollema. Dit is wel typisch. Bauke Mollema heeft dat ze dingetjes altijd door. Weet je nog dat Thomas aan het schrijven was in de Giro? We zitten daar in een groepje van dertig man. Wel veel gehad. En Tom zegt tegen mij ik ben niet goed. Weet je wel, ik moet ik moet kakken.

[00:23:27]

Dus ik naar de auto een pilletje halen. Niemand had het motto. Dat ging misschien wel twintig kilometer door tot het punt dat die echt moest. Kakker. Maar vanaf kilometer, zeg maar 15 kilometer voordat Tom moest gaan kakken, zat Bauke altijd strak in ons wiel. En die was aan meeluisteren. Zo snel na de rit tegen mij. Ik had het al lang door dat die goed zat. Weet je wel. Dat is echt wel eentje die zijn ogen open houdt in de koers en dat hij het ook meteen zegt de.

[00:23:56]

Daar is ook over nagedacht, want hij kan ook niks zeggen, maar hij plut het meteen voor de Noordzee. Bernard is niet goed. En nou ben ik benieuwd wat er zaterdag gaat gebeuren, want hij heeft op alle heeft op Twitter en alle seks is er niet bij stilgestaan. Dat Broucke die waarvan je zou zeggen ook die denkt dat je is tussen tussen de KWB en het Buzet, maar die denkt het dus wel zo uitgemest. Om het wel meteen voor de NOS te zeggen zeg maar.

[00:24:24]

Dat doet u bewust. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het er uitgepraat is, maar het komt ook niet echt uit dat het op internet staat. Dus ja, ik ben wel. Ik ben benieuwd of ze wat ook, want ik vond het echt frappant dat ze de anderhalve minuut afrijden en daarna gewoon eigenlijk een robbertje werd gelost. Geesink op een gegeven moment en die is gewoon eigenlijk nog tot de laatste kilometer daarna weer teruggekomen en in de groep favorieten kunnen blijven.

[00:24:51]

Dus tempo is significant omlaag gegaan. Ik ben benieuwd wat daar gebeurt is vanuit het peloton richting.

[00:24:56]

De verklaring kan natuurlijk heel makkelijk zijn dat men dan aangeeft dat het wel goed vindt dat hij het niet wil gaan proberen of aangeeft dat de benen niet helemaal top zijn. En dan had het natuurlijk wel weer een kans voor Jumbo. Vismarkt zakken was het was het geweest en dat had ik eigenlijk voor de dag vandaag begon.

[00:25:14]

Ik denk. Met een robaeys met deze benen kijk, bnal gaat niet minder worden, over het algemeen is de klimmer langer en hoger worden. Hij is niet helemaal perfect gestart aan deze Ronde van Frankrijk. Knalt maar een keer uit mekaar als ik hem was. Gooi alles een keer echt overboord. En wat Dumoulin. Zelfs die laatste anderhalf, twee kilometer voor Roog rijden.

[00:25:38]

Ik zou het doen. Ze gaan toch op kop rijden. Is toch wel gewoon een gemiste kans.

[00:25:43]

Gaan ze met deze benen? Met deze ploeg misschien wel, maar over het algemeen als zo'n klim een kilometer of tien elf redelijk omhoog lopen van 7 procent gemiddeld en met steile stukken op het laatst nog twee keer twee kilometers van tien elf procent en is het heel moeilijk om vol die top over te rijden. En dan een loper op te gaan rijden naar de finish. Dat is best wel een moeilijk ding. Dat heb je heel vaak geprobeerd. De overweging geweest van een bevist, maar denk je wel om de koersten onder een andere strategie te kiezen die ze vandaag gekozen hebben?

[00:26:19]

Van gele kaarten tegen de borst houden en ik hoop fietsen.

[00:26:22]

Ik hoop het, want ik hoop. Ik hoop wel dat ze inzien die secondes en bnal isoleren. Kwiatkowski. Die mannen gaan echt niet mee springen als een QHS en een banned aandraaien zijn naar het niveau van de jumbo's is op een paar vlakken echt een stukje hoger. Is niet zo goed. Amador blijft wel rijden, maar echt dat laatste stukje dat Jumbo vismeel heeft gewoon meer kwaliteit.

[00:26:51]

Ze hebben nu de overhand en klopt wat. Wat mij ook nog euh, hierbij meespeelt in mijn hoofd is altijd nog de Giro van 2018. Dat we de eerste tien dagen er geen cent voor vroeg gaven. Die was erg slecht.

[00:27:05]

Explosieve aankomsten zoals vandaag. Dan was je ook in de Oriente aan het brullen. Tegen, tegen en weer wat toen niet? Rustig, rustig Hoho. En die hebben toen niet de nek omgedraaid. En die komt nog met zo'n Finestre uit de hoge hoed getoverd zeg maar. Dus zodra ze draait kan Badiane moet. Je moet je ze de nek omdraaien. En hij heeft echt niets voor niks hoor geroepen. En als je dan teruggaat redeneren misschien zou je daarom ook rustiger gaan draaien op de set.

[00:27:35]

Dan zou ik het wel eens willen zien. Maar dit is de. De diepe finale waar het eigenlijk over hebben. Maar daar gingen we een groepje lopen en wij zaten juichend. Wij zaten juichend in de auto. Heb ik noem zelfhulp Roog. Greg Van Avermaet. Herrada, Jean-Paul Paulus. Jaren trouwens. 24. Boasson Hagen Loetsenko dat. Euh ja, daar. Daar had ik het wel van verwacht zeg maar. Was wel vrij pittig. Pittig groepje was gewoon een groepje mensen.

[00:28:04]

Zou ik in het begin Wegra op een lastig stuk? Dat kon je begin zien volgens mij. En dat was gewoon aan de elitegroep en deze week ook nog op geschreven, want we hebben het natuurlijk over de overige grec gehad voor 1, 1 en 1 en volgens mij de afgelopen podcast. En toners zeg jij die gaat nog vier keer tweede worden in de Tour, maar nooit een rit winnen zeg maar. Ja, vandaag wordt die dan weer berg. Erg zonde.

[00:28:27]

Dan zit je in zo'n groep Mariane. Weet je van vaak Jenko. Dat is gewoon Jaadi die kraakte maar op die steile klim was, al was alleen op die lopen geweest me niet af.

[00:28:37]

Graulus die wat dit doet op 24 rijdt vandaag jarig 24 geworden. Niet slim, niet slim dat die zo hard een paar keer aangaat. En dan moment dat Lutsenko overpad niet meekunnen. Hij is toch een beetje een niet ervaren genoeg. En dan is Loetsenko gewoon zo'n zo'n Kazakse killer die dat nog effe uit zijn hoge hoed tovert.

[00:29:03]

Maar als die 2 3 kilometers net iets minder steil, dan was dit de grootste kans van Grec geweest voor Grec geweest.

[00:29:11]

Ja precies, want op die lopen lossen die Paullus. Dat je het eerste weekend ook al iets stoms dat u daar onderaan de Col Baiser Showtek bij en toen euh toeviel. Boven werd ik direct gelost. En bovenop de Poolse kopman die Martinez en bierreus eentje niemandsland toen was.

[00:29:29]

Ook al kan je leren Higuita. Dat is heel slecht trouwens hoor. Nu toch even hebben, die valt een beetje tegen een beetje.

[00:29:37]

Je was daar vrij. Die was toch al vrij ver terug te GRECT nog kan je leren. Kan je vergeten om een soort van het goeie woord te ontleden ofzo? Vergeet om te weet je dat je het gewoon niet meer kan winnen? Is dat een mechanisme is dat je met kan ontleden als het ware? Ik heb het nooit geleerd, dus dan moet je atomisme.

[00:30:01]

Nee, Rik heeft natuurlijk altijd best wel veel moeite gehad om die grote koers binnen te halen. Of het nou een klassieker is of een rit in een grote ronde. Als je zo sterk bent en zo goed en zo voor je vak leeft. Ik vind het prachtig hoor dat hij olympisch kampioen is. Echt zwaar verdiend ook, maar winnen doet ie gewoon niet makkelijk. En dus ik weet niet of je het in eerste instantie ooit wel heeft aangeleerd. En hij heeft zo meteen stopte met een prachtige erelijst en een hele mooie renner.

[00:30:33]

Het hele wielrennen heel veel gebracht. Maar een grote winnaar met de vermogens en het in de koersen die jaren heeft hij straks misschien wel te kaur tekort koersen gewonnen. Ik denk dat hij dat zelf ook wel.

[00:30:46]

Nou, dan kan je de uitslag van de rit dus Loetsenko 1. Herrada Grec dus 3 gaf overigens wel aan dat hij tevreden was. Maar het is een beetje met de kanttekening die we zien. Maar we zien hem ook graag winnen. Alle verliep vierde en dus Bauke vijfde die je hoort dat hij zei krijg je ook wel een beetje moraal van dat je niet goed was.

[00:31:05]

Bijna zeker als je nog een poef op alle verlieswedstrijden.

[00:31:09]

Boudewijn Bouckaert trouwens, want Paulus klopt. Maar over Bauke gesproken nodig heb je hem gister zien spartelen. Wie mij niet gezien? Bauke.

[00:31:22]

Ik heb het gezien gezien bijna kapot. Ik zag hem zitten te lachen voor de tv. Ik denk ook je wel vaak. Hij zat gewoon achterin te ouwehoeren en Inias probeerde het een beetje op de kant te zetten en hij moest me toch uit zijn pijp komen om terug te komen in die finale. Uiteindelijk werd hij nog 43. Ik heb het gezien en zat 70 man in dezelfde tijd, maar hij zat wel in een Golos groepje en moest nog een gat dichten.

[00:31:51]

Uit geluk dat Ineos stopte met draaien. Ik heb me nog een berichtje gestuurd. Gisteravond werd Jozef Smiley met zijn zweterig voorbeeld niet op gereageerd, maar hij weet donders goed wat ik bedoel. Te slapen. En we hebben ze vandaag ook gevraagd volgens mij op de Belg. Ik heb een interview met hem gezien en dat lacht ie dan ook weer. Zo heerlijk dat ze eigenlijk naar Oostermeer let. Zie je twee hele verschillende react. Tom wordt elft en Bauke dentine en Tom die Zegna top dat ik zelf Azazel echt en Kurt en Bauke die zegt ja, eigenlijk wel.

[00:32:28]

Ik had eigenlijk wel proberen wat wel wat meer gehoopt, want ja, dat zouden sprintjes allemaal wel moeten liggen. Maar ze gingen zo hard als ze anderhalve kilometer.

[00:32:37]

Ik heb geen tijd verloren. Ik heb geen tijd verloren. Prima dag dus. Dat is dan weer niet.

[00:32:43]

Maar als je dat aspect gaat bekijken mindset en jezelf druk opleggen en realistisch zijn. Dat die jongen echt echt z'n hele carrière echt een paar stappen vooruit is met met met mentale kracht, heeft gewoon een veel grotere motor dan een Bauke Mollema. Maar Bauke heeft zijn carrière zo natuurlijk mooi opgebouwd en in zijn hoofd ziet het er vrij zorgeloos uit. We kunnen natuurlijk nooit helemaal binnenkijken, maar ik worden nu, nu ik wat ouder ben, is het voor de televisie zit.

[00:33:19]

Ik ben wel heel blij van iemand die positiviteit zo uitstraalt. En ook Gesink ook een keer met overhelt regen. En hoe slecht een boom is weet je wel, maar de Finis rijdt in de beste ploeg van de wereld afgelopen maand. Bijna alles overal gaat misschien de Tour de France winnen en met Dumoulin ook. Het ziet er altijd wat zwaarder uit. Gewoon. Gewoon het mentale.

[00:33:41]

Hij heeft een hele hele hele. Je krijgt er niet heel.

[00:33:46]

Bauke Bauke is gewoon wat je zegt, dat zorgeloze bouwkavel. Nou zag ik dat vandaag bij Tom ook wel. Ik denk dat ie ook wel daarop aangesproken is. Na dinsdag van je bent. Je bent helemaal niets door Zeeman als je denkt dat je bent ook nog. Maar ik vond het verschil mooi van Bauke. Bauke had. Bauke had die dag ook op meer gehoopt en na afloop zegt van SOBI causerie en verhardt. Die telt zijn zegeningen dat ie geen tijd heeft verloren.

[00:34:10]

Weet je wel dat ik wel bij top? Misschien ben ik van die koers die hieruit nog effe een poepje harder. Wat ik zelf weet je wat ik de kopman.

[00:34:19]

Ik heb natuurlijk hele dag in die auto gezeten, dus niet alleen op Tolman kunnen letten. Wat wil je wel eens doen? Ik weet dat jij dat ook doet. Louw, jij wilt toch nog even terugkomen op die afdaling die ik dus in die auto niet heb gezien? Welke afdaling heb ik over die afdaling? Waarschijnlijk zoek ik er weer veel te veel achter. Waar ik zat te kijken weet je als je ziet hoe hard je dat Syrische is. Skai of Inos 2.

[00:34:42]

De ploeg was uitloofde na een gele trui. Logisch. En dan zaten daar nog wat mannetjes van Bora toen Bahrain en volgens mij daarachter zat op plek 20 die mannen van Jumbo. Het was toch wel een vies avta. Ik denk dat ze zich vandaag echt niet druk gemaakt hebben die mannen. Maar wat? Wat denk jij voor je ze ook ver zitten daar? Of is het je niet opgevallen?

[00:35:02]

Ja, ik heb het wel zitten kijken, maar ik heb er niet over nagedacht zoals jij hebt nagedacht. Maar ja, ik denk dat het gewoon echt een beetje in slaap gesukkeld was en dat dat dat iedereen. Echt wel klaar mee was. Want alles verliep die sprint natuurlijk nog weg voor een vijfde plek. Was gewoon niemand aan het draaien. Een echte. Het ziet er een beetje raar uit, maar Mollema die denken over ja, ik ga nu maar achter hem aan.

[00:35:28]

Dus het was volgens mij echt een beetje een soort van dat iedereen het eigenlijk wel goed vond vandaag.

[00:35:35]

Ja, dat is misschien ook wel als je twee ritten wint achter mekaar en je weet dat je niks mee gaat doen vandaag. Dat kan natuurlijk ook effect hebben.

[00:35:43]

Zo van we rijden gewoon naar de finish.

[00:35:44]

Het is prima als ze hebben gezegd besloten in de auto. We gaan niks doen vandaag en iedereen rijdt met overschot en is eigenlijk relatief rustig. Die laatste klim opgereden, want dat moet zo zijn, want anders kan Loetsenko wegrijden. Dat je dan denk van ja, ik mag dat wel eigenlijk, want wat we in het begin hebben gezien zal ze heel strak en hard aan het draaien waren. Dit ziet er wel uit dat je dit een paar weken zo kan volhouden.

[00:36:11]

Deze combinatie jongens Annaba, we gaan en we gaan.

[00:36:15]

We gaan langzamer vooruit kijken. Twee dingen nog één. Ik heb natuurlijk de hele dag tv gekeken vandaag. Wat hebben ze, die gigantische Tour de France uitzending van die Fransen? Dat is echt mega. Niet normaal, want de productiestart. Maar daar zit dus Marion, ken jullie Marion Jones die ik. Ik wist dat ik voor de luisteraar de. De vrouw van Vriendin verliep heel lang. Tot vorig jaar Van Gaal op haar proces. Dat is in Frankrijk het groot.

[00:36:49]

Dat is dus in de wielerwereld wel een dingetje geweest hoor. Dat de Japie vorig jaar in de Tour is met Marion op de proppen kwam. Ik denk dat Tony Gallopin ook beter kan stoppen.

[00:37:06]

Ik ben gewoon een redelijk goede redenen die altijd goed geld verdiend heeft. Ze hebben nog bij Lotto laten rijden, weer voor veel geld terug naar Azië. Terug naar Frankrijk. En dan is het een kleine Franse publiekslieveling die elke dag vorig jaar bijna de gele trui draagt in de Tour de France, die twintig centimeter kleiner heeft dan jij.

[00:37:29]

En die gaat dan met jouw vrouw door. Dat lijkt me veel. Je zou voor minder een inzinking krijgen, toch? Maar nooit, die gaat daar nooit meer bovenop komen.

[00:37:42]

Legerbasis. Schrijnend om te zien. Een bloedmooie vrouw is een mooie dame, een bloedmooie vrouw en zeker mannen. Ik had er dus nog nooit. Ik kende de verhalen van ver weg, maar ik had haar man nooit gebundeld. Op zo'n manier zag ik. En die gast, dit is dus.

[00:37:59]

Ze heeft ooit gekoerst. Vroeger. Hoog niveau. Volgens mij volgens mij. Volgens mij heeft ze nog voor de Belgische Lotto gereden, maar echt gewaardeerd als ze als analist volgens mij toch schrijfster of analist vaker andere dingen. Wat me opviel was stonden dus ook niet opkijkt, kwam van mooie dingen zien. Maar toen kwam Wout Poels dus en die zat al toen hij zijn handtekening gezet en dus naar de start ging onze colbertje te zetten. Zag er al uit alsof je zeg maar de Mammoth had gefietst met één been.

[00:38:38]

Het zag er al helemaal overstroomd uit. Moet die gozer niet gewoon afstappen natuurlijk? Moet die afstappen of of kan je dat nooit? Kan je dat nooit van een van afstappen?

[00:38:46]

Wat ga je hierna nog doen? Ja, ik weet niet. Ik voel zijn lichaam.

[00:38:50]

l'Image, als het echt is hoe hij zich voelt zoals dat die rondrijdt. Wat heb je hier dan nog te zoeken? Dan ga je ga je hier, ga je niet uitkomen en nog een keer een ritje in de derde week meepikken. Want anders is het als dat zo is zo'n tekst. Als dat zo is, dan is het allemaal niet zo erg.

[00:39:05]

Nu zijn tekst niks. Ik kan er kapot, niks kapot maken. De specialisten hebben nagekeken. Het gaat vanzelf over, maar toen zijn de beweringen buiten. Ik hoop dat dat binnen twee weken is. Hij werkt gewoon toe naar de rustdag op de rustdag. Die bepalen is meer van een afstandje jongens. Als je zoon is dit niet een beetje van vroeger. Dat je ook al ligt behalve je je sleutelbeen? Weet je je halve armen je? Je hebt er nog een korb na je lichaam, maar toch door kunnen Reinaudo.

[00:39:38]

Wat hem helpt is dat niet. Is dat niet toch een beetje van vroeger? Kijken we daar nu niet eigenlijk heel anders?

[00:39:44]

Misschien stom in?

[00:39:45]

De meeste mensen die naar wielrennen kijken? Jullie kijken nog wel steeds zo naar het sentiment.

[00:39:52]

Ik denk ook niet dat als je bijvoorbeeld gewoon een kenner je kent Johnny Hoogerland natuurlijk wel. Maar er zijn heel veel Nederlanders die nu Johnny Hoogerland kennen doordat prikkeldraad verhaal. Moet jij zo bloedend over de finish komen? En dat is natuurlijk ook zo met een met deze. Volgens mij van de week al een keer de prijs van de strijdlust gekregen, toch? Paul Klop, die dacht dat er iemand voorop Rijswijker zei gisteren dat er geen reden natuurlijk voor zijn persoonlijke grenadier.

[00:40:23]

Natuurlijk wel heel veel publiciteit en het houdt ook wel jezelf een beetje op de been. Denk ik die aandacht als er niemand naar om zou kijken of deze wedstrijd nu ergens in Noorwegen of in Duitsland aan de gang was. Dan stap je af en ga je naar huis. En hier werkt het een beetje twee kanten op. Maar als het echt pijnlijk is en het echt niet meer gaat, dan kan je echt een dingetje hebben. Dan kan je gewoon niet verder fietsen.

[00:40:51]

Dus het is nog niet zo erg, want anders kan je de etappe gewoon niet uitrijden. Je kan er af en toe in. Je kan een hele kleine irritatie aan je knie hebben en daardoor moeten afstappen. Wat? Wat nog veel erger is dan gewoon overal pijn hebben en maar doorgaan. Ik denk wel dat het sentiment aan het kantelen is, want die vraag die hij stelt. Dat idee heb ik ook, wordt door veel meer journalisten gesteld. En gisteren zou ik De Avondetappe ging het er ook over.

[00:41:23]

En tot voor vijf jaar. Ik heb zelf ook dingen gedaan waarvan ik achteraf denk van na was het als een slim weetje. Maar tot voor een paar jaar terug werd die vraag wel steeds veel minder gesteld. En weet ik meer de heroïek benadrukt en nu het eigenlijk weer de gekte benadrukt is. Er is wel een kanteling in sentiment. Qua Naya moet die doorrijden, wordt nu waarschijnlijk sneller gezegd. Stap maar af dan tien jaar terug. Ik heb wel bijdraaien Iraniers ook even de beste maten die je die zegt ook.

[00:41:50]

Volgens mij is het gewoon gezellig. Ik heb er gisteren mee gefietst en gezegd tegen Wouter. Tweede Belg is het ergst, maar toen was het op de derde dag nog erger. Ik weet niet hoe die zich nu voelt. Maar bij mijn weten gekneusde ribben ook steeds meer pijn doen, zeg maar. Na een week heb je echt wel. Zeker als je die ribbenkast continu heen en weer. BRUSSEL Het is een lijdensweg voor Whitney's. Het is vervelend, Boutin.

[00:42:19]

Gaan de Pyreneeën besluiten we sluiten met de af. We gaan de Pyreneeën in. Dat betekent dat we morgen waarschijnlijk gesprint hebben dan zaterdag de bergrit naar Ludion maand. Port de Balès Peyresourde met Boni en Finis Bergaf en dan zondag op 53 kilometer naar Laura. Met de slotklim aan de Marie Blanc gaat het daar op z'n kop. Verwachten jullie? Is het daar? Gaat het waar op kop zou ik mijn vraag.

[00:42:51]

Heb je nu op zaterdag of zondag toch al zaterdag of zondag in de Pyreneeën? Ik denk zaterdag aan Kijk Rochlitz. Vergeet het natuurlijk wel is een sprint aan het eind van de etappe op een berg, maar kan natuurlijk ook pijlsnel de hoogte halen en zou niet zaterdag moeten doen denk ik.

[00:43:10]

Want zondag zit er nog wel een phalanx vlak stuk. Ook na die afdaling valt mijn 7 kilometer. Ik had zondag sowieso voor de ontsnapping echt een rit. Zaterdag is er echt wel een vies ritje Thomas, maar het is gewoon tijd. Zaterdag is wel een fiets, maar zondag had hij echt wel stijl.

[00:43:28]

Maar dat valt wel mee op je onbekende klimmen en daarna die marineblauw, zeven kilometer achter een grote zwarte zaterdag.

[00:43:35]

Die laatste klim op rij. Ik heb het niet over het koersverloop. Het is een beetje gokken met een groepje op rijden.

[00:43:43]

Als het over de favorieten hebt, denk dat het ook nog wel mee gaat verschillen. Maandag hebben we weer een podcast. Denk dat we niet extreme verschillen gaan zien.

[00:43:53]

Nain gaat voor een korter en zo'n Peyresourde en dan bovenop nog een klein beetje naar beneden. Ik denk dat het allemaal te overzien is.

[00:44:04]

Onze driver zei heel Frankrijk is bang voor de Col de la Leauge. Dat schijnt een hele. Dat is dus in de tweede of derde opera, die hele hele zware klim en ook drie keer je Grand Colombier op moeten. Ja, maar die konden landloze volgens mij uit mijn hoofd weg te vuur en zo tussen drie en vierentwintig honderd meter hoog. Dat die luchtbellen Bernal natuurlijk omdat die zit gewoon goed op hoogte. Het zijn ook twee korte ritjes dit weekend. Dat kan op zich wel voor vuurwerk zijn, omdat eenenveertig op 53 kilometer uit Kortenberg.

[00:44:38]

Wat dat betreft kunnen we wel vuurwerk verwachten in de ontsnapping, zeg maar. Dus ja, het is.

[00:44:44]

Het is voornamelijk het meest interessante. Is het te gaan kijken voor ons? Hoe houdt Dumoulin zich dit weekend? En hoe gaat het verschil tussen een Rochlitz en een bnal zijn? Dat zijn eigenlijk de meest interessante dingen voor dit weekend om te volgen en de verschillen niet extreem groot zijn.

[00:45:00]

Maar ik vind het heerlijk korte ritjes en ik vind het ook heel fijn voor de renners dat je weet dat ritje. Daar gaat alles gebeuren, wat er eigenlijk ook zal gebeuren als het zestig kilometer langer is.

[00:45:11]

Maar het is toch ietsjes later opstaan. Het is ietsjes minder eten voor je gevoel aan je wegeltje.

[00:45:20]

Voor mij gelden als maar één van meer dan 200 kilometer.

[00:45:32]

Ik ben echt voor een tour, die moet gewoon drie, drieënhalf, duizend kilometer vind ik allemaal niet. Maar ik vind het soms in zo'n week en twee bergritten. Kan dat ook wel?

[00:45:43]

Kijk, ik begrijp best dat je op bepaalde afstanden moet afleggen om tot bepaalde finishplaats en startplaats te kunnen komen.

[00:45:50]

Maar ik vond het als renner wel fijn, hoor je gewoon iets korter.

[00:45:55]

Hij moest het ook veel meer hebben van iets slopend en wat mensen gewoon moe van worden. En niemand wil dat Lauda rijden.

[00:46:09]

Dit is een iets andere tour. Ze weggaan, maar we gaan langzamer afsluiten mannen. Check Futur op Jobpunt, terwijl slechts Lisle uit vrees voor die lekkere tour deels te begijntje gecheckt. Jij bent nog even het lijstje door Lou Reed. Toen zat ik in de auto. Moeten doedel uitgehaald naar? Moet de Tour duel uit gehaald worden? En toen zag ik Jumbo fris, maar kleding en Sunweb kleding concurreert het allemaal met onze eigen Rasjid. Natuurlijk zonder jou, omdat ik heb.

[00:46:37]

Ik heb het alleen maar rustiger, dacht ik wel dat het wel een beetje druk. Maar ja, die lampjes heeft Rossel dus voor me geronseld.

[00:46:51]

En die stonden er ook tussen. Dit zijn echt top lampjes zeg maar niet als je verdorie zeg maar hele nachten door de maar gewoon twee uurtjes A-veldrit.

[00:47:03]

Het is gewoon echt wat je doet met hier en dan wat Baukje doet zijn dat die lysine dingen reuze mee.

[00:47:13]

Zit zitten reclame te maken voor een weekse. Trouwens. Goed producten op de trials. En als je dan toch aan het Interceptor bent, ga dan ook even langs. Trefpunt CC. Nog steeds dingen uitverkocht. Er waren wel dat er gisteren nog teksten zijn geschreven die reclame maken voor dingen die zijn uitverkocht doen. Beetje bij beetje doorwerken, zeg maar. Dus komt het Spiros kleding niet uit China komt gewoon uit Spanje en wordt allemaal handgemaakt. Maar volgens mij zijn ze een beetje weer aan het opstarten na die hele code oranje in Catalonië.

[00:47:51]

Ze is nog even wachten, maar Rossel is er volledig mee bezig.

[00:47:55]

Rossel is Onet. Mocht je nog vragen of opmerkingen al dan niet. We zijn er doorheen of zo, maar niet. Er zijn per mail beschikbaar, moet ik zeggen. Podcast Uitwisselbaarheid feestband kon natuurlijk ook via Twitter en Instagram. We spreken elkaar. Thomas is inmiddels al uitgecheckt, want hij had crashende computer caretta computers mee. Het gaat meteen een stuk soepeler. Dat wordt toch niet? De spreekkoor kan maandag rustig mijn queeste doen dat ik mijn Kuifje klassiek met een kapotte maandag ofja.

[00:48:27]

Of bij Thomas Bach ook hoor. Ik wil dat ik wil dat alles goed plat kunnen komen op terug. In ieder geval fysiek. We zijn er nu doorheen aflevering zesenzeventig, rechtstreeks vanuit Mirwais. Ik kan toch nog even genoemd hebben tot de volgende keer. Hoe dan ook en waarom? Voor de tussentijd.