Met Groenteman in de kast

SUBSCRIBE

In Met Groenteman in de kast gaat Gijs Groenteman…

1:10:46
Met Groenteman in het nieuwe normaal #19: Viggo Waas, cabaretier en acteur
10 views 21 days ago

Cabaretier en nu ook schrijver Viggo Waas staat momenteel wat wiebelig in het leven, onder meer door zijn zieke vader. Zijn uitstraling is echter onverwoestbaar vrolijk. Toch is zijn inborst niet wezenlijk blijmoedig. Gijs gaat bij hem op bezoek en praat over zijn nieuwe boek, vroeger, voetbal en ja, toch vrouwen. See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

57:06
Met Groenteman in het nieuwe normaal #18: Ype Driessen, fotostripmaker
22 views 23 days ago

Hij is bekend van zijn strips in Het Parool, de podcast Eeuw van de amateur, en nu komt fotostripmaker Ype Driessen met het boek Het nadeel van de twijfel. Een boek - natuurlijk in fotostripvorm - over zijn leven, neuroses, geest en alles wat daarbij komt kijken. Gijs ging bij hem op bezoek om erover te praten. See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

46:34
Met Groenteman in het nieuwe normaal #17: Tjitske Reidinga, actrice
36 views 28 days ago

Eigenlijk vond actrice Tjitske Reidinga de afgelopen periode voor zichzelf stiekem wel fijn. Lekker rustig, en veel tijd om te focussen op haar gezin, mooie kleuren en duffe hobby's. Wel wordt ze om de week getest op corona, want voor een nieuwe televisieserie moeten er moeten gewoon erotische scenes worden gespeeld. See omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

45:43
Met Groenteman in het nieuwe normaal #16: Madeleijn van den Nieuwenhuizen, mediacriticus
26 views about 1 month ago

In het nieuwe normaal spreekt Gijs Groenteman zijn gasten over hoe het ze daarin vergaat. Vandaag belt hij met Madeleijn van den Nieuwenhuizen, bekend van haar Instagram-account Zeikschrift, waarin ze seksisme en racisme in de Nederlandse media onder de loep neemt. Daarnaast is ze nu ook haar eigen nieuwsbrief begonnen: Vrijschrift.

1:18:25
Met Groenteman in het nieuwe normaal #15: Arjen Lubach, presentator, schrijver en cabaretier
112 views about 1 month ago

In het nieuwe normaal spreekt Gijs Groenteman zijn gasten over hoe het ze daarin vergaat. Deze keer is hij op bezoek bij presentator en schrijver Arjen Lubach, voor een indringend gesprek over geloof, de mens, en - natuurlijk - het leven.